Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 25x05 - Got My Swag Back

2012. október 26. 11:00 - kardigan

A Matsingből végre elfogytak gyakorlatilag mindenkik, most egy nem különösebben izgi, de legalább a jövőre nézve biztató részt kapunk. Amíg Malcolm és Denise fázik, szeretném tisztelettel megkérdezni a szerkesztőktől, hogy miért kötelező mindig szomorkodó éjszakai képsorokkal kezdeni a részt, akkor is, ha nem történik semmi a tribal után. Reggel kapnak levelet, aminek én rettenetesen örülök, mert reward challenge van benne, végre két challenge per rész, visszatértünk az igaz útra. Van egy hosszú és elég értelmetlen idolkeresős jelenet, Malcom találja meg persze, az aranyifjúk már csak ilyenek. Ifjak?

01.png

Mike naaagy feltűnő meglepődést produkál Russell kiesésére, én értem, hogy ugyanaz a kategória ők (mármint visszatérő játékosok), de aki ezen meglepődött, az az eddigi challenge-eken aludt, és ne misztifikáljuk már túl a veteránokat. A Matsingnek ennyi volt, Malcolm megy a Tandangbe, Denise a Kalabawba, örülés. Malcolmnak persze jobban, pedig szerintem Denise is kurvanagy kaszálás. A reward challenge-ben párosával játszanak, mindenkinél van egy kis állvány, annak a tetején egy szobor, és a másik szobrát kell lelökni a földre. Kávét meg sütit lehet nyerni, ezek szerint a luxusnyeremények korszaka is eljött, rettentő boldog vagyok. Malcolm és Jeff az első páros, és itt valami nagyon nem kóser, mert Probst azt mondja, hogy "le kell löknötök az ellenfél szobrát, mielőtt ő lelöki a tiéteket", ez szerintem akárhonnan nézzük, azt jelenti, hogy neked kell előbb lökni. Malcolm baromira előbb lök, de az ő szobra ér földet hamarabb, és arra jár a pont, ez kérem csalás, és nem azért, mert szerelmes vagyok Malcolmba.

Skupinnak jár a csoki, mert ő viszont kihasználja, hogy ezt így játsszák, feldobja a levegőbe a sajátját és rávetődik Pennerére, csak aztán sajnos nagyon szeksziesen elkezd kacsingatni. Dawson megrántja Abi haját, ami persze csúnya húzás, ejnye, de amint Abi elkezd fejhangon visítani, hogy meghúzta a hajaaam, erősen azt kívánom, hogy bár ne állt volna meg ennyinél, igazán nagyon megérdemelne már két pofont ez a csaj. Jeff azt az épületes hülyeséget mondja, hogy reward and bragging rights on the line, aztán nyer a Kalabaw. (A hajtépésről rakok be képet mert jólesik a kis szívemnek, mostantól ezt fogom nézegetni, ha elkezd sipákolni.)

02.png

Abi rögtön elkezd flörtölni Malcolmmal, Pete is öszespanol vele, mert mindketten huszonnégy évesek (?). RC kétségbe is esik kicsit, de azért nem adja fel, ennek mondjuk örülök, mert az elmúlt másfél adásban kicsit úgy tűnt, mint aki de, kb megszólalni se láttam. Pete nem szarozik, szia Malcolm, Skupint utáljuk és idegesítő, nálunk van az idol, csá. Malcolm arcán erősen az látszik, hogy ez túl szép, hogy igaz legyen, épp csak betette a lábát a táborba, az idolos infó egy kicsit tán korai volt.

03.png

Az eső meg már megint esik, ez azért elég kínos. Katie azért örül, hogy Denise-t kapták, mert így legalább van esély, hogy a lány alliance-be csatlakozik, de sokat mondjuk nem tud tenni, mindenki a shelterben kuporog. Dana szegény nagyon nincs jól, reszket, hány, elég rémes nézni. Penner baromi aranyosan segít meg értelme is van annak, amit mond, ez így a sápítozó lányok közepette elég üdítő, minek kérdezgetik, hogy fáj-e valamije, most ment el kihányni az aznapi 10 korty vizet, szerintem fáj. Megjön Jeff, és Dawson tirádába kezd arról, hogy Jeff Probst itt van óemdzsí, én igazán megértem, milyen az, ha valaki szerelmes Probstba, de egy lehelletnyit érzéketlen efelett örömködni, amikor Dana negyvenfokos lázzal hány percenként. Csak mondom.

04.png

Pasi orvos van most, cuki elálló fülekkel. Dana nincs annyira szarul, hogy evakuálni kéne, azt mondja a doktorbácsi, hogy még 12 órát megpróbálhatnak, hátha tud azalatt inni, és meg is marad benne. Ez viszont azt jelenti, hogy Dana döntése, hogy marad-e, de nem bír és nagyon sír, és Jeff ráteríti a kabátját, de szép is ez, istenkém. Penner megint elég faszán kezeli a helyzetet és tökre a megfelelő dolgokat mondja, emlékszem már, miért bírtam ezt a pasast.

05.png

Soklépéses akadályverseny az immunity challenge, hálóra fölmászós meg dombra felmászós, utána kikötnek némi csomókat, baltával széjjelbasznak egy deszkát meg benne a kötelet, amitől kizuhan egy ketrecnyi puzzledarab, és kirakják, hogy live to play another day. A Tandangből Abi nem játszik, Probst helyettünk is megkérdezi, hogy az összes eddigi játékból mégis hányban vett részt (kettőben), majd csak annyit mond, wow. Igazán remélem, hogy Abit is annyit fogja szopatni, mint tavaly Aliciát, még akkor is, ha valahol felbasz, hogy ezt csak lányokkal csinálja.
Ez pedig egyáltalán nem tartozik ide, de mennyire ostoba már ennek a fiúnak a tekintete.

06.png

Katie a harmadik méternél marad le, mert a huszonöt centi mély pocsolyába óvatosan araszol bele, erre mondjuk semmilyen magyarázatot nem találok, fél, hogy sáros lesz a térdecskéje? A Tandang fél perc alatt másfél akadálynyi előnyben van, Jeff a baltával csapkodásnál szerepel elég szarul és Penner váltja fel. Probst nincs kedves hangulatban, Katie-re és Abire is beszól egyet-egyet. Van egy pillanat, amikor biztató a dolog (már a pirosaknak drukkolók számára), a Tandangnél a have szót mutatják, és Penner elég jó a puzzle-ökben, de végül kb két másodperccel nyernek a sárgák.

07.png

Katie a táborba visszatérve azonnal bocsánatot kér, Dawson szerint nem kell aggódnia, ezt mire alapozza vajh. Aggódnivalója Dawsonnak is van, Penner őt hibáztatja a puzzle-ért, visszanéztem többször is, és egyértelműen nem látszik ilyesmi, de Penner tényleg jól csinálta, úgyhogy hihetünk neki akár. Denise megbeszéli Jeffel, hogy velük van, elég vicces a jelenet, mert Jeff egy pillanatig nem habozik elmesélni az alliance-üket Denise-nek (pedig ha ki akarnák szavazni, nyilván nem így lenne), Denise meg olyan arcot vág, hogy miért volt kérdés egy pillanatig is, hogy velük lesz-e vagy a lányokkal. Jeff még kijelenti a nyilvánvalót, hogy Denise erősebb mint Dawson és Katie, én meg kénytelen vagyok hozzátenni, hogy összesen.

08.png

A dilemma lényegében az, hogy Katie vagy Dawson, előbbi a legutolsó challenge-ben volt rémes, utóbbi meg úgy általában a leggyengébb, de azért lássuk be, elég érdektelen, hogy a két lányból ki marad. Dawson kicsit szivatja Jeffet a Titokkal (nevezetesen, hogy Jeff profi baseballjátékos volt), a shelterben fetrengve arról értekezik, hogy a baseball milyen értelmetlen sport. Kicsit sokat képzel magáról szegény a kamerás nyilatkozatok alapján, de amúgy vicces. Jeff azért be van szarva kicsit, de a Dawson által vizionált pánik jeleit nem látom, ha sokat ugrál, ki kell szavazni Dawsont és kész.

09.png

Tribalen elég értelmetleneket beszélgetnek, az mondjuk vicces pillanat, amikor Dawson saját előnyének azt bírja felsorolni, hogy ő egy pozitív személyiség, JeffKent arca meg egy mimikai facepalm. Dawson megy végül, eléggé páros-páratlan volt az egész ügy persze, és hát tényleg annyira mindegy. De legalább a végén történik valami vicces, Dawson lerakja a fáklyát, tekintetében őrület és elszántság csillog, Probst hátralép, hogy elengedje, Dawson pedig integetés helyett ráveti magát megöleli Jeffet és puszit ad neki. You bitch.

10.png

Címkék: survivor
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása