Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 62275-6230. rész

2012. október 16. 15:00 - nyuszi01

Na hát Gizike és Alex is egymásra talált a BK univerzumban, már nem tudtuk, mi hiányzik. Alex frissen be is költözött Non-Stop Ádi és Kinga közösen bérelt kérójába, aminek a pincérnő nem igazán örült. A Berényi Kft. pedig nyit nyugat felé, és mint a legnyugatibb országot, Ciprust célozzák be. A bizniszhez új név is dukál, Berényi Testvérek. Innen kapjuk fel a fonalat egy dupla hogyvolt keretében.

bk127.jpg

Gizike éledezik másnaposan otthon, keni a kenyeret, Vilibá meg Presser klasszikusát idézi: „Fáradtnak tűnsz.” Gizike nem is akar erről hallani, hullafáradt, már éjszaka is azt hitte, lefejeli a pénztárgépet. Le is fejelte, csak éppen azért, mert Alex kente neki egy jólirányzott mozdulattal vízszintes pozitúrában. De Gizike csak azon gondolkozott, hogy mit vegyen a pici lányának a tizennyolcadik szülinapjára. Na mármost, ez a kiscsaj nem most érettségizett? Vagy csak én vagyok tájékozatlan és már tizenhét évesen is lehet érettségizni? Na mindegy, lényeg a lényeg, Vilibá faggatózik az éjjeli műszakról, meg hát ki volt írva, hogy „rögtön jövök”, hun voltál? Gizike bekamuzza, hogy a budin volt nagy dolga, de hála a jó égnek részletekbe nem bocsátkozik. Csak annyit mond, hogy biztosan elaludt a trónon. Ezt inkább nem kommentálnám. De azt is megtudhattuk, hogy az akció tíz percig tartott, ami azért több, mint Miklós 1 perc 12 másodperce Zsófival.

bk128.jpg

Alex odafönt rántottát süt Ádinak és Kingának, aztán már szóba is kerül az éjjeli dugattyú. Meg az is, hogy a Gizike milyen belevaló. Non-Stop Ádi félre is nyeli a narancslevet, aztán odavágja a tutit, hogy a Gizi a nagynénje, erre persze Alex visszakozik, hogy nem is volt semmi, de ez már veszett fejsze nyele. Zsófi és Bartha a kis frissen érettségizett, friss 18 éves Tomporkát várják tortával reggelire, mindenhol lufi, tiszta geil az egész. Szóval papírcsákó a fejre és zaba estig. Pár lakással arrébb Peti komponál egy iszonyat szar, de azért szerelmesnek szánt nótát Genius feliratú pólóban (no comment), hát, nem tudom, a szöveg is szar, a hangja is, hamisan is szól, a kinézetét is hagyjuk, szerintem az X-Faktorban ne induljon. Malek úgyis megmondaná neki, hogy nagyon pici hangja van, de az se éneklésre való, Geszti szerint ezt még „a búcsúba’ se”, Ildikó a sírástól semmit nem tudna mondani, Feró pedig egyszerűen leszarozná.

bk129.jpg

Kinga és Ádám a gangon, tárgyalják az Alex-Gizi románcot, aztán szóba kerül Kinga egykori kósza smárja Ádám faterjával. Non-Stop Ádi szerint Kinga ne legyen prűd, a múltkor hármasban is bepróbálta volna. Kinga erre tojik, Alex költözzön ki, és Ádám küldje el. Claudia a kisboltban energiaitalt vesz 490-ért, Novák csodálkozik is, tudja egyáltalán, hogy mit vesz? Persze. Claudia néni modern akar lenni. Szóba kerül Miklós is, szidják kórusban, az új cégnevet is, a céget is, mindent és mindenkit. Egy új vöröshajú kiscsaj kerül be a Novák boltba, neki még lesz később jelentősebb szerepe. Be akar nézni a kávéházba is a szomszédba, Novák szerint csak akkor, ha hasmenést akar kapni.

bk130.jpg

Géza és Aliz a kocsmában, Alizka dicsekszik Kingának, hogy a Géza tetkót csináltatott. Fel is húzná a pólóját, hadd lássa az egész ház. Kinga azt se tudja, hova szarjon a gyönyörűségtől, hogy ezek ilyen jól megvannak. Aliz hirtelen el, Géza meg már mondja is Kingának, hogy milyen kevés időt vannak együtt az Alizzal. Kinga erre máris ötletel: hosszú hétvége a Balcsinál? Géza nem szarral gurít, legyen inkább a horvát tengerpart vitorlás hajóval. Közben Peti már KicsiSzabinál tolja a konyhapultot, panaszkodik a szerelmes dalról, ami nem sikerült. Kerülgetné a pincért, hogy segítsen neki, de az előbb hallani akarja. Aztán már egyből meg is bánja, az arcára van írva. Ezalatt Zsolt egy böszme nagy dobozt fejt az irodában, jön Kinga, szóltál, hogy beszéljünk. Zsolt egyből mondja az új ötletet, menzát nyitna babfőzelékkel, sült kolbásszal és lecsóval. Egyszerű és olcsó ételek, mekkora forgalom lesz már! Meg, gondolom, a tejberizs sem maradhat ki, belekevert kakaóval. Kinga beszól, hogy a gazdag vendégek pont diszlájkolják a babfőzeléket, aztán gyorsan el is köpi, hogy a Géza nagyon vastag lett, horvát tengerpart, meg hajó, stb., hát mennyit keres ez a taxival?

bk131.jpg

Peti szenved a kocsmában a Hannának, az anyja a téma. Rejtélyes ez a románca, mégse a fater a titkos szerető. Csatlakoznak a jólfésült, megmagyarázhatatlan, barna műszálas pólóban feszítő Balázshoz, akinek öltözete a 70-es éveket idézi, a frizurájára pedig mentség már nincs. Ott ül még Tomporka is, a kis szülinapos, de kiderül, hogy Peti is ünnepel, szóval tartsanak dupla szülinapi bulit. Gondolom, a Clau-villában. Közben odaugrik Bartha is, és nagy csinnadrattával lebasz egy tortát a kiscsaj elé, aztán felkonferálja KicsiSzabit, aki Peti dalát adja elő leheletnyivel hallgathatóbb verzióban, de a Voice-ban ő se jutna tovább. Gizikénél Non-Stop Ádi nyomja non-stop a csengőt, már üti is fel az Alex-kártyát, de sokkal több mondanivalója nincs. Kicsit kerülgetik a témát, de Gizike szarik Vilibára is, jó másnapos a lelkem.

A kocsmában is véget ér a rögtönzött koncert, Tomporka oda van meg vissza a daltól, lehet ez a csengőhangom? Inkább ne. A Lacinál látott vörös csaj környékezi a Kingát, és KicsiSzabiról faggatózik, tuti lesz valami jelentősége. Kinga gyorsan felvázolja a Mátyás tér beltenyészetét, ki kivel hányszor és hol, de jön Non-Stop Ádi, és megpróbálja befűzni a csajt, de azt a budi holléte jobban érdekli. Hoppá, Ádifiú, most pofára estél. Aliz rohangál a boltban, elejt vagy három zsömlét, de szerinte egy kis kosz nem árt senkinek, simán eladná a koszos zsemléket is. Bartha A Vevő, örül neki, hogy Aliz nem nála sertepertél és ejti el halomszámra a csirkepörköltöt. A kisboltról beszélgetnek, aztán csak ott hagy egy kis aprót a horvát nyaralásra. Aztán egy almát is elcsór, úgyse tűnik fel a Nováknak. Jön Géza, Zsolt egyből be is találja, kérdezi is az anyagi helyzetéről, olyan barthásan. Géza akkorát kamuzik, hogy nekem fáj: Bözsi mama küldte a pénzt. Pont hihető, hogy egy csirkéket terelő kisnyugdíjas százezreket küld.

Okostojás szakkör KicsiSzabival kiegészülve még mindig a buli részleteit tárgyalja a kocsmában, lesz itt üvegezés is meg minden. KicsiSzabi Kingát se akarja magára hagyni, odamegy hozzá beszélgetni, Ádám buktája a téma, aztán KicsiSzabi nyomora, hogy ő neki mióta nincs csaja. Jön ki az új vörös csaj a budiról, WC papírt vontatva maga után, KicsiSzabi szól is neki gyorsan. Elkezdenek beszélgetni, KicsiSzabi az éneklő pincér a csaj szerint. Megy a dumcsi, aztán a csaj lép is, mielőtt túlságosan belemelegednének a dologba.

bk132.jpg

Gizike összeszedte már magát, Vilibá pakolászik körülötte. Gizi próbálkozik ismét, randit akar szervezni, séta vagy plázázás, menjünk együtt valahova. Vilibá azonban gyorsan odaszarik a konyhakőre: Gizi, minek erőltetjük ezt? Nem működik, legyen vége. Gizike próbálkozik még a „nem szeretsz már?”-szöveggel, de Vilibá nem hatódik meg. Drámai szakításnak lehetünk tanúi, megy alatta a búskomor zene is. Alex tervezi, hogy a gyerekét elviszi az állatkertbe, de Non-Stop Ádi témát vált: el kéne költözni innen, csávesz. Nem bírják itt a lakók az ilyesmit, Kinga is beszólogat, stb. Alex tudomásul veszi, oké, venni fogja a hátizsákot. Ezalatt Géza a parkban ücsörög a maffiózóval, megy a biznisz ezerrel, meg persze valaki kattintgatja is lelkesen a fotókat a bokorból. Csak nem Bartha? A maffiózó megint a gyerekéről dumál, nagyon unom már. Géza is felhozza a Luca-témát, hadd dicsekedjen már ő is. A nőkre terelődik a szó, maffiózóné nagyon hisztis, hát, szerintem Géza is tudna mesélni… Bartha is szóba kerül, szaglászik, maffiózó már tenné is el láb alól, de Géza fosik, és inkább ajánlgatja magát, hogy több árut is elbírna.

bk121.jpg

Peti és Tomporka nyalják-falják egymást, aztán az okostojás szakkör másik két tagjával ismét a buli részleteit tárgyalják. Mondtam, hogy a Clau-villa lesz becélozva, mint helyszín. Hanna majd beszél a Claudiával, de végül Peti is vállalja. Ezalatt KicsiSzabi Kingát fakogatja a saját kínlódásával meg a vörös hajú csajjal – szerinted miért volt ilyen kedves? Mert tetszem neki? Ja, mondja Kinga. Jön Non-Stop Ádi, még mindig a pofára ejtés hatása alatt, mószerolja is a csajt KicsiSzabi előtt, tuti leszbi. Juli Mátét öltözteti, megy a kölök az állatkertbe apuval. Apu jön is, mélabús arccal, Juli egyből vágja a lényeget: nem viszed az állatkertbe, mi? Hát, nem. Kissrác szomorúan elvonul, Juli pedig ismét a szemét forgatja. Szemét egy apa vagy, az van. De Alex amúgy is szedi a horgonyt, megy turnézni megint. Egy kis veszekedés, aztán ennyi is volt a jelenet.

bk122.jpg

Hanna győzködné Claudiát, lenne egy buli, Claudia egyből: nem nálam. Vágja már a tutit a vén banya. Szerinte inkább legyen csendes családi összejövetel, ahol kaviárt és pezsgőt fogyasztanak fehér selyemabrosznál és brossal tűzött textilszalvétával. De Hannáék keresztbehányós bulit szeretnének, amihez Clau nem járul hozzá. A kiscsaj még ígérget, hogy becsszó jók lesznek, de a banya hajthatatlan. Kár a gőzért, Hanna balra el. Atikám szerint túl szigorú a banya, anno ő is szeretett bulizni meg kihányni az erkélyen, mikor még szerelmes kamasz volt. Claudia egyből lecsap a szerelmi témára, többet tud ő, mint az egészséges volna.

Géza jön haza a maffiózó-meetingről, egyből Barthába fut, az meg persze megint kerülgeti a forró kását, mizu? A semmiről megy a duma, Géza le is lép gyorsan. Juli és Nóra a kocsma kerthelyiségében, ragozzák a szart, Nóra hogyléte, Alex újabb szemétsége a téma, izgalmas. Nóra úgy néz ki, mint egy lepukkant óvónő, de egyből tapasztalt nő szerepében tetszeleg: a volt férjekkel csak a baj van. Juli szerint András más. Persze, hogy más. Ő még nem exférj. Lucuska elkéredzkedik Timikéhez az anyjától, jön Géza, meséli Barthát. Aliznál is járt, a csaj szerint csak kémkedni ment, mert összevissza beszélt. Hanna meséli a banyát, nem lesz a villában buli, a többiek persze megmondták. De Peti majd beszél vele, ő tudja, mit kell mondani.

bk123.jpg

Jön megint a vörös csaj, aki egyre inkább emlékeztet az X-Faktor egyik csapatának a bilifrizurás énekesnőjére. Non-Stop Ádi tesz még egy halvány próbálkozást, de egyértelmű a lekoptatás, mehet asztalt pucolni meg egy üveg sörért. Csaj nyomul ezerrel, tud-e KicsiSzabi edzőtermet. Aztán mehetnénk edzeni együtt. Kíváncsi vagyok én KicsiSzabi torzuló fejére a többkilós súlyzó alatt. Peti és Claudia az udvaron, megy a bájcsevej, aztán Peti rá is pattan a buli-témára: fater szerzett egy jó helyet, a belvárosban, valami nagyon durva hely, rosszhírű. Claudia egyből a szívéhez kap, inkább legyetek nálam, az is elég rosszhírű hely mostanában. Okos ez a Peti gyerek, mindig mondtam. Juli és Nóra még mindig a kerthelyiségben, még mindig az Alex van terítéken, mit lehet ezen ennyit filozofálni?

Géza töri rá az ajtót Barthára, kérdezi hogy is volt az a zaklatás az Aliznál. Gengszterhangon fenyíti be Barthát: ha kíváncsi valamire, tőle kérdezzen. Bartha kérdez is, lenyúltad a drogbizniszt, ugye? Ha emlékeim nem csalnak, akkor Bartha maga szállt ki, és nem Géza nyúlta le a bizniszt. Mialatt a két börtöntöltelék egymásnak feszül, Atikám ismét részvényeket ad-vesz telefonon, aztán Julit látja el egyhavi melóval. De Juli máris passzol, haza kéne mennie, otthon is kéne maradnia, mert a kiskölökkel nincs senki. Andrásnak is el kell húznia valahova, az Alex meg beintett, szóval most szopó. Atikám álfelháborodik, de aztán kinyögi, hogy első a család. Visszakapcsolunk a Bartha-Géza kettőshöz, Géza is ugyanazt fejtegeti, amit én. Bartha fenyegetne, beköpi a zsaruknak a Gézu gyereket, erre Gézu gyerek egyből felkeni a babkonzervek közé. Ha jönnek a zsaruk, Barthát is viszik, az már ziher, így a Kertész.

bk125.jpg

KicsiSzabi vendégként funkcionál a saját munkahelyén, ücsörög és csajozik ezerrel, a csaj meg már le is húzza üvegből a sört, jó huzatja van. Megy a csevej, aztán KicsiSzabinak hirtelen bekattan valami, és enyhén körüljárja a „leszbi-e vagy?” témakört. A csaj persze röhög, aztán elhúz. KicsiSzabi, integethetsz az újabb románcodnak. Ismét Juli és Atikám szenved, Juli kivetíti az Alex-esetet a saját életére, és odáig elmerészkedik, hogy ő is olyan. Nem hinném, hogy annyira szőrös. De nem, csak ő is álomvilágban élt, amikor Atikámmal szökni akart, de most már huszadjára is kimondja, hogy köztük vége mindennek. Juli nem is volt szerelmes, ez csak egy kaland volt. Remélem több szó nem is esik erről a témáról, bár sajnos van egy sanda gyanú, hogy de. Juli már a gangon zokog, mekkora dráma már.

Aliznál Géza, mondja a Zsoltot, hogy megfenyegette ő, a Barthát, mekkora adu ász már. Jön a postás, és kétszer csenget, hoz egy baszom nagy dobozt, mi lehet benne? Bomba a Barthától? De nem, görkorcsolya. Aliz szerint Géza vette a Lucának, Géza viszont nem annyira biztos ebben. Lakást ígér Aliznak, kicsit elvonatkoztatva a görkoritól. Kapcsolunk a kocsmába, Atikám whiskey-t rendel, KicsiSzabi egyből szájat tát, hogy munkaidőben? Bár ő is meginna egyet szívesen. Na ácsi, ő az előbb sörözött. Aztán tanácsot kér Atikámtól, pont a jó embertől… Atikám nem is nagyon tud értelmeset mondani, max annyit, hogy whiskey helyett hozzon narancslevet.

bk126.jpg

Nórát látogatja Miklós és Timike, Nóra úgy örül, mint aki kb. egy éve nem látta a gyerekét. De most komolyan: amióta Nováknál táborozik, azóta nem találkozott a gyerekével? Mintaanya. Miklós a szuperapu szerepében tetszeleg, megtanította Timikét furulyázni is. Ez mondjuk tényleg teljesítmény. Ezalatt odafönt Aliz kínálgatja a családot lejárt pudinggal, Novák megengedte, hogy hazavigye. KicsiSzabi meséli a csajt meg Non-Stop Ádi beszólását, Aliz egyből rápattan a témára. Csengetnek, és dicsak, jön a csaj. Aliz egyből az útban, ráugrik a csajra, KicsiSzabi félre is rakva. A csaj máris családtag, KicsiSzabi annyira nem örül a nővére örömrohamának.

Nóra és Novák egy brazil szappanoperát néznek a tévében, vagy csak a Szeress mostot, ki tudja. Érkezik Atikám, bevallja, hogy idióta volt, kezdjék újra. Na mi van, ha nincs Juli, jó a szamár is?

Címkék: barátok közt
4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csavargásaim · csavargasaim.blog.hu 2012.10.16. 15:59:17

Már a 62275. rész?:) mondjuk tényleg olyan mintha már akár az is lehetne:)
A hogyvoltok amúgy nagyon jók.

wfh 2012.10.16. 17:05:30

A hogyvoltok valóban jók. :) Jókat kacarászok rajtuk a bajszom alatt :))
Én azt bírom a legjobban ebben az egész sorozatban, hogy 2 rész után bármilyen fontos dolog történik, az azonnal homályba merül. Aliz Kingának dicsekszik Géza tetkójával? (Amúgy azt a tetkót még nem is láttuk. Lehet, nem is az van ott, mint amit Géza mond...) Szabi Kingának panaszkodik csajozásügyileg? Mikor már mindenkinek megvolt mindenki... Gizi felégette a fél padlást, de senkinek nem jutott eszébe rendőröket hívni, esetleg javítási munkálatokat végezni... Vagy Zsolt kocsijáról sem esett szó, aminek vajon kicserélték már a szélvédőjét? Ott sem történt feljelentés? WTF?

hannamontanna 2012.10.17. 14:40:41

Köszi, jó volt....
Nem tudom mi ez az új szisztéma, de hogy miért kell Timike hercegnőt és Lucácskát ilyen két idióta nyafka hisztis hülyegyereknek megformálni, arra képtelen vagyok rájönni. Vagy tényleg ilyenek a tíz éves kiscsajok? Mert akkor elég gáz. De mindegy, mert az egész kezd hasonlítani az x-aktákhoz, annyira következetlen és valószínűtlen. Ja, tévedtem, az x-akták következetes..... Mondjuk ha Miki, Zsolt és Klaudia többet szerepelne, lehet több kedvvel nézném.

wfh 2012.10.17. 17:13:20

A tegnapi részeket nem, a hétfőiből az elsőt láttam, szóval lehet, már kiderült azóta...
Mibe, hogy ez az Olívia (vagy ki az a rövid hajú vörös) egy kém, ezért nyomul KicsiSzabi lakására állandóan, és nem elsősorban RÁ... Ezért a sok kamu a hat fiútesóról, hogy itt lakik a környéken, de hogy hol, azt már nem tudja, meg hogy most kezdte az egyetemet, ennyi idősen stb. stb. Fogadjunk, ő a fényképész kislány, vagy annak a kollégája... Géza szépen megy a rács mögé, kiíródik a sorozatból ugye, KicsiSzabi pedig újra szomorkodik majd, hogy csak kihasználták. Majd vigasztalhatják egymást a nővérkével... És akkor télleg megérkeztünk az X aktákba. :D
süti beállítások módosítása