Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6225-6226. rész

2012. október 13. 14:00 - nyuszi01

Hát, úgy tűnik, Zsófi és Miklós alkalmi kufirca napvilágra kerül pár epizódon belül, csak győzzük kivárni. Addig kaptunk egy friss tetkós Gézát, aki nője nevét karcoltatta izmos mellkasára; egy zsonglőrködő Juli exférjet, aki a paradicsomlevet öntötte csípőböl a saját képére, és volt még itt kakaskodó Novák meg Bartha is, akik pár szál hurka meg kolbász miatt kaptak hajba. Innen folytatjuk.

bk111.jpg

Zsófi és Zsolt még mindig a konyhában, megy a vallatás, szóval miért is ijedtél be ennyire, amikor szóba hoztam a Berényit? – üti fel a lapot Zsolt. Zsófika takarítgatja az összetört tányér romjait, közben meg jár a mini kis agyacskája, mit is kéne bekamuzni. Szerinte Bartha rémeket lát, de Bartha közli, hogy nem, ő Zsófit látja. Szerintem az ugyanaz. Szóval megy az inkvizíció, de Zsófi egyből hárít, át mindent Barthára, nem neki kéne fosnia mindentől, hanem kedves urának, aki még drogot is terített, stb. Meg különben is, miben sántikálsz már megint? Aranyrudak, félrekúrás Andival, + drog, minden előkerül. Legjobb védekezés a támadás, mondhatni. De Zsófika már lép is, Bartha keménylegénykedik, rá is markol a nő karjára, mire az sikoltozni kezd és válással fenyegetőzik.

bk115.jpg

Atikám az irodában megint telefonon tárgyal, mikor jön Juli, tiszta ideg, Alex a baj. Atikám egyből rámászást vizionál, de semmi ilyen nem volt, beszólt a gyereknevelési módszereimre. Ami mindenki szerint szar, ugye. De Atikám szerint remek anya, ő nem viccel, ápolgatja kicsit Juli egóját, de a kézsimi ezúttal elmarad. Gizike meg Tomporka az udvaron, a kiscsaj mégis sztornózza a vacsit, Gizike azért még erőlteti a dolgot, aztán elsüti a „nem akarsz az anyáddal vacsorázni?”-patront. Tomporka végül megy, de a Petivel. Az is jobb, mint a semmi.

bk112.jpg

Bartha Kingának dicsekszik, mekkorát veszekedtek megint a Zsófival. Kinga szerint pont ezért szereti a Zsófit, ja, biztosan nagyon jó naponta háromszor összeveszni. Szeszélyes a Zsófi, az van. Meg nagyon parázik is, mivel félredugott a Berényivel, jelzem. Bartha nem érti a nő viselkedését, szerinte megint Zsófi a hülye, tipikus reakció. Ezalatt András pattint le valakit telefonon az irodában, jön Zsófi, rohan vissza az ebédszünet után. Miklós pezsgőt bont, merthogy megkapják a projektet, amire pályáztak. Nem 100% még, de azért igyunk előre a medve bőrére.

bk116.jpg

Munkaidőben piálás, az úgy adja. Zsófira emeljük poharunkat, a titkárnők gyöngyére. Igen, az, mert sikerült lefénymásolnia pár papírt. Annak ellenére, hogy ő az ünneplés tárgya, ő persze nem ihat munkaidőben, Berényi már kb veszi is ki a kezéből a poharat, ez mekkora szar már. Különben is, Zsófika, fontosabb dolgod van: hozd el a ruhámat a tisztítóból. Zsófi arcáról vegyes érzelmeket lehet leolvasni egészen a kurva anyádtól a micsoda férfi vagy-ig. Nő balra el, András már osztja is öcsikét, mekkora bunkesz. Andriska már kérdezősködik is, hogy lett titkárnő ebből a nőből, Miki szerint azért, mert ügyes, ég a keze alatt a munka. Ezt már le is tesztelte, ugye. András még pampogna, de Miklós szerint relax, az üzlet fut, az élet szép, az RTL meg kettő.

bk113.jpg

Alex nosztalgiázik a kocsmában, Non-Stop Ádi nyalja a pultot közben, és fátyolos tekintettel hallgatja a nagy öreget. Jön Peti, mi van fater? Hát az van, hogy ma már nem alszok nálatok, megyek a híd alá. Megy a duma Juliról, de no para, fiam, itt maradok Pesten, mostantól apád leszek, már csak egy jó kis kecó kéne. Vili-Gizi kéróban megy a vacsoráltatás, az anyósjelölt tömné már Petit, de az majd kipukkad. Vilibá szerint nem kellett volna erőltetni ezt a főzőcskézést, hozhattak volna a kocsmából is. Ennél erősebben nem is lehet célozni arra, hogy Gizike szarul főz. Az persze be is sértődik, hogy ő is tud olyat, mint amit a Rózsában főznek. Azt mondjuk kétlem. Vita elnapolva gyorsan, beszélgessünk inkább a suliról. Hát, annak már vége, mert leérettségiztünk, így Tomporka. De hogyan tovább? Pályaorientációs témázgatás indul, röpködnek ilyen szavak, hogy TF meg szakirány. Tomporka bíró szeretne lenni, ahhoz kell a jog, Nóra majd megkorrepetálhatja. Gizike persze megint besértődik, mert Vilibá beszól neki, amiből számára az jön le, hogy ő csak egy buta nő.

bk117.jpg

Non-Stop Ádi cuccolja be Alexet a Kingával közös lakásába, a csaj biztos örülni fog neki. Jön András, csodálkozik is, mi ez a költözős játék? Hát a gyerekek miatt ittmaradok. András is kurvára örül ám. Gizikééknél véget ért a vacsi, Peti lelép, Tomporka meg egyből előkapja a mutert, mi volt ez a veszekedés a Vilibával? Persze, megint az anyja volt a hülye, Vilibá normális volt. Zsófi támolyog be a kapun a tűsarkújában, menni már nem is tud, de legalább Kingának panaszkodhat. Indul a Zsolt-téma, új dolgot nem igazán tudnak hozzátenni. Szóval Mikivel is összebalhézott a Zsolt, mégpedig kolbászokon. Igen, hogy kinek nagyobb. Ez amúgy azért ciki, mert a két hisztis pasi közül az egyik a férje, a másik meg a főnöke.

András már Julinál, meséli Alex költözését, megy ő is a Kingához. Ott is lehet vagy 85 szoba. Te ebbe ne szólj bele, oltja le Juli, de András csak mondja a magáét, még Atikám is bekapcsolódik a veszekedésbe, mégiscsak családtag ő is. Juli agya eldurran, üvölt egy sort, aztán elviharzik. Vilibá a tévé előtt, Gizike hozza a sört, majd le is teszi a kuffert ura mellé. Próbál bevágódni, kisuvickolta a konyhát, de hát Vilibá szarik rá. Gizike bepróbálkozik egy laza kufircra való invitálással is, de Vilibá meccset néz, ilyenkor hagyja békén. A némber hiába mászik rá, az öreg hajthatatlan, de lehet, hogy csak azért nem akarja, mert már nem is tudja. Gizike „pincur-hancúrozni” akar, milyen szó ez már? Egy szó mint száz: Gizi lepattintva, mint a kovakő.

bk114.jpg

Aliz művirágok között a kisboltban, meséli valakinek telefonon a Gézát meg a tetkóját, képzeld, igazi! Nem matrica? Jön Gizi, Aliz egyből meséli a romantikát, pont így kell egy szerelmi bánatos nővel beszélgetni. Gizike sír is, nem volt ez jó húzás Aliztól. Novák szendót visz Nórának, félnék én attól azért, ismerve a lakás, és ebből kifolyólag a hűtő állapotát. Kaja tol befele, Novák már a tévé előtt, Nóra beszól: muszáj megint ezt nézni? Laci válasza: ízlik a szenya? Jó, Nóra már be is fogta. Érkezik Miki, taggyűlés lesz. Nóra nem megy, nem tud még lépcsőzni a műtét miatt. Semmi gond, akkor itt lesz a taggyűlés. Laci nem örül, ide akar költözni az egész Berényi Kft?

bk118.jpg

Aliz érkezik haza, már megy is a röhincsélés a konyhában, Géza és Vilibá interpretálásában. Puszi-muszi a kis tetkósnak, mutattad már apádnak? Nem. Mit? Tetkó. Addig megy az agitálás, amíg Géza felrántja a pólót, kockahasat villantva, a női nézők sikeresen leolvasztva a kanapéról. Vilibá szerint jó, de olyan végleges. Aliz csalódott, hogy senkinek se tetszik, Gizike még sírva is fakadt, amikor mesélte neki. Biztos azért, mert Vilibá nem varratta a felmosólengető izmára azt, hogy Gizi. Vilibának sikeresen leesik a tantusz, hogy valószínűleg miatta sírt a nő, Géza küldi is Alizt a gyerekhez jó éjt cupákot adni. Géza már kérdezi is: Gáz van Gizivel? Igen, Géza, Gizi gáz. Vilibá mondja is, hogy miatta volt a könnyontás, mert Gizike szeretné, ha úgy szeretné, mint régen, de az már felejtős.

Zsófi az irodában éjszakázik, érkezik Miklós. Invitálja Zsófit is a megbeszélésre, de ő inkább az irodában szöszölne. Meg prütykölne, hogy kivel, az opcionális. Játssza a minta titkárnőt, Miklósnak pedig tetszik ez az új játék. Zsófi nem érti, miről beszél, de Miki szerint igen. Szerintem se Zsófi, se a nézők nem értik. Aki esetleg igen, az kommentben elárulhatná. Juli érkezik Nórához, csokit hozott neki, és játssza megint a legjobb barátnőt. Meséli Alexet, meg hogy beköltözik Kingához, stb. A gyerekek örülnek, de nem sokáig, úgyis le fog megint lépni. Nóra szerint van rosszabb is, pl az ő helyzete, akinek van 3 pasija is: az egyik a gyereke nevelőapja, a másik az igazi, a harmadiknak meg semmi köze a gyerekéhez, mégis nála lakik, de a pasi meg alig várja, hogy megszabaduljon tőle. Szerintem Nóra nyert.

bk119.jpg

Non-Stop Ádi immár a lakásban hallgatja Alex sztorijait, jön haza Kinga, Ádi már mondja is, hogy új lakótárs. Kinga majd kicsattan az örömtől (nem!), de a két pasi nem veszi észre a hibát a képen. Alex lelép a boltba, Ádám meg már lelkesedik is, ez a fazon annyit utazott, meg egyszer egy hétig nem aludt, utána meg leadott egy kétórás koncertet, na ezt add össze! Kinga szerint Non-Stop Ádi ötlete megint hülyeség, a múltkori csaja se fizetett rezsit, na ezt add össze. Ádám felhozná egy csajhaverját, csak szól, Kinga kérdezné a nevét, de azt még nem tudni. Aha, akkor vadiúj haver lesz. Olyan egy éjszakára szóló.

Alex a boltban a piákat csekkolja, Gizike igazi hozzáértőként csatlakozik. Kóstoljuk meg, javasolja, ismét beindult a Gizi-marketing. Novák-lakban taggyűlés, Claudia szerint haladni kéne, ő koncertre megy. Death metal? Miklós már bele is csap a lecsóba, volt ez a pályázat, mi kapjuk meg. Ciprusi a megbízó cég, nyitunk nyugat felé. Ciprus délen van, de nem vitatkozok. Claudia már rosszmájúskodik, jó szokásához híven, még nem száz százalék, jellemző rád ez a hozzállás, Miklós, stb. De az leoltja viszonylag hamar, mert hát ők tuti megnyerik, és van még egy bejelenteni való: a cég neve is megváltozik, Berényi Testvérek lesz az új cégéren. Claudia már fel is háborodik, én nem vagyok a testvéretek! Inkább köszönné meg, hogy rá is testvérként gondolnak. Atikámnak se tetszik a név, szerinte ez nem jó ötlet, na de az ő reakcióját végképp nem értem. De teljesen mindegy, Miklós a góré, név megszavazva, András talán még egy könnycseppet is elmorzsol, annyira meghatódik.

bk120.jpg

A kisboltban már Gizi és Alex egymás szájában, Vilibá suhan át az udvaron, menne békülni az asszonyhoz. De bukta, mert az ajtó zárva, odabent setét van, Gizit meg már a vén rocker kúrogatja a pénztárgép mellett. Hát igen, ha Gizike otthon nem kapja meg a szexet, el kell menni otthonról. Vilibá meg majd rájön, hogy itt csúnyán ráadták a szopóálarcot.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása