Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6223-6224. rész

2012. október 12. 08:30 - nyuszi01

Megint lemaradtunk kissé, de annyira azért mégsem. Igazából az a jó a BK-ban, hogy bármikor felveheted a fonalat, mert a cselekmény lehetővé teszi. Szóval mint tudjuk, Juli és Atikám nem tudott lelécelni Berlinbe, viszont közben felbukkant az exférj is, gyanúba keverve ezzel saját magát, mint Juli titkos szeretője, amire rásegít az is, hogy rámozdul egykori nejére az irodában. Aliz, a kis bamba, azt hitte, Géza meg fogja kérni a kezét, de csak lecseszte, amiért lenyúlt tőle húsz rugót. Nóra beköltözött Novákhoz, mert biztosan jobb a kuplerájban élni, mint a saját lakásában; eközben Novák hurkát meg kolbászt akar sütni a kisboltban, Bartha egyre jobban kiszorul a piacról. Zsófi pedig elég közel került ahhoz, hogy lebukjon, mit is csinált ő Miklóssal pár résszel ezelőtt, szóval ideje felkötni a gatyát, nagy izgalmak várhatóak.

bk105.jpg

Az udvaron nyitunk, Novák és Miklós éppen Bartha lecseszését hallgatják hurka-kolbász ügyben, Zsófi pedig csak csendben áll ott, mint valami díszlet. Szóval az van, hogy Bartha lehúzhatja a rolót, ha a Laci is kaját árul sütve-főzve. Bartha persze a plafonon, Novák cukkolja, ő könnyen beszél, mellette a Berényi Miki áll segédnek, míg Barthának csak a Zsófi jutott. Miklós is beszáll a szájkaratéba, de Zsófi odaáll, és most ő aztán jól megmondja a véleményét alapon beszól. Ez kábé egyenlő azzal, amikor a nyüzüge kikezd egy kétajtós szekrénnyel. Miklós se szarik ám be, de inkább Barthát oltja megint. A csapat gyorsan szétszéled, Zsolt pedig láthatóan besértődött Zsófi önkényes védőbeszédén.

Az irodában Atikám emészti még a sokkoló látványt, vagyis a Juli-Alex kettős nyálcseréjét, láthatóan felzaklatta a dolog. Oda is mondogat a gerlepárnak, mire Alex igazi keménylegény módjára elkezdi a visszaoltást. Juli gyorsan ki is penderíti a gangra, vele penderül ő is, és már elemzi is a „mégis mi a frász volt ez a majdnem csók?” kezdetű témát. Férjes asszony vagyok! – vágja oda a némber, hát ezen akkor is tetszett volna gondolkodni, amikor Atikámat csaltad be a csalitosba. Veszekednek egy sort, Juli ideges, Alex szerint a nő még mindig szívdöglesztő, szerintem meg ezt inkább átgondolhatta volna még egyszer. Szóba kerül a Peti is, azt hiszi, van köztünk valami, lehetne is, nem? Nem.

bk106.jpg

KicsiSzabi hallgat zenét odafönt, olyat, amilyet ő sose fog írni. Érkezik Géza, nyomja a sódert a gyereknek, az meg semmit se hall. Géza háromszor ismétli el a kérdést: te tudtad, hogy az Aliz azt hiszi, meg akarom kérni a kezét? Mert a Kinga gratulált. Szerinte ez egyértelmű, hogy a kettő összefügg. KicsiSzabi szerint nem az, meg amúgy is a nővére hülye, mindent bevesz, amiket a pasik mondanak, ezért szült már tizenhat évesen. Erre az eszmecserére mondjuk nem kerül sor, helyette Géza osztja az észt, hogy ha a Kinga tudta, akkor biztos Szabikától tudta meg, véletlenül se Aliztól, áh. KicsiSzabi visszavezeti Gézát a kezdőpontra, amikor ő ígért egy ajit (!!!) Aliznak, és az meg azt hitte, gyűrűt kap. Hát nem. Ő meg rendes volt, és kettesben hagyta őket, helyette a Lucával néztek rajzfilmet egy multiplexben. Gézának leesik a húszforintos, hogy akkor ő itten nagyon beszopatta a nőjét. Ja, és amúgy valszeg az Ádám is tudja, nyögi ki Szabika, Géza erre még jobban megzuhan.

A kocsmában Zsófi próbálja meg Barthát kiengesztelni, az meg csapkod, tör-zúz, a pohárkészlet veszélybe kerül. Persze, Zsolt a védőbeszéd miatt ideges, most olyan, mintha kiherélték volna, mijazhogy a nője védi meg őt, az alfahímet? El is csörtet sértetten, mire Kinga adja elő a legjobb barátnő szerepét (amúgy most komolyan, ezek mióta vannak megint ilyen jóban? Azok után, hogy a Zsófi dugott a Kinga férjével?), ne vedd a szívedre, hülye ez is. Régen a nagyanyja egy nagyon szar közhelyet mondott mindig: a férfi a fej, a nő a nyak. Zsófinak kb. háromszor kell elmagyarázni, és még a magyarázat után se úgy tűnik, mint aki érti.

Juli fakogatja Petit a gyerekszálláson, minek kellett apádnak azt mondani, hogy én meg ő? Hát mert miért ne? Ez kínos volt nekem, így Juli, de Petit ez se hatja meg. Le akartál lépni. És? Közben András és Miklós dossziéznak az irodában, fűzögetnek lelkesen, jön Zsófi, mert se manikűröshöz, se szoliba nem kellett mennie. Ő biza lelkes munkaerő, jött összerakni a tendert. Fénymásolni kell, majd Zsófi ezt is kézben tartja, minden oké lesz. Azzal már indítja is a fénymásolót, de error 24, szóval így nem leszünk kész. András segítene, de Zsófi már tiszta ideg, és már fenyít: ha nem javul meg 5 percen belül, akkor elmegyek, és jól lefénymásolom máshol! Azta mindenit, mekkora fenyegetés.

bk107.jpg

Géza magyarázza Vilibának, hogy ő nem akarta az Alizt megkérni, nem érti, miért érthette félre a csaj. Vilibát nem igazán izgatja a dolog, burkolja a szalonnát lelkesen, de Géza nem kér, hiába kínálja őt a fater. Szóval egy szó mint száz: nem kell a házasság, Kingával is sok volt, ez amúgy is csak egy darab papír. Meg mi lesz a Lucával, ha ő, Géza gyerek elveszi az anyját, és aztán kiszeret belőle? Igen, tényleg így kell nekiindulni egy házasságnak, egyből a végéről kell kezdeni. Vilibá is kiosztja, az nem úgy van, büdös kölök, ő a társad lesz, a házastársad, olyan, mint egy kényelmes papucs. Tudod, olyan, ami apádból is lett anyád mellett.

Atikám még mindig az irodában dúl-fúl, jön Juli, beszéljük meg. Mit? Képben van Atikám. Az Alex meg én, az nem úgy volt, stb. Rájuk ront Zsófi, betámadná a fénymásolót – ami nincs. Hagyjuk már. Zsófi balra el, Atikám meg visszakapcsol Julira, aki magyarázza a szart. Alex csak le akart smacizni, nem nagy ügy, én visszautasítottam. Atikám válasza egy laza oké. Julit azért bassza a dolog, odaveti még, hogy csak Andrásnak tartozik elszámolással, Atikámnak nem, mivel ő csak dugópajti. Az meg hadd idegeskedjen csak tovább.

Zsófi vágódik ki a folyosóról, majd le a lépcsőn, epic fail. Kinga is jön, hova-hova a tűsarkúban? Zsófi meséli a fénymásolást, erre Kinga ötletel pár másodpercen belül: ott a kocsma irodája, csináld meg ott. Zsófi igazi szőkenő módjára bekérdez: elég gyors? Nem, baszd meg, percenként lefagy. Kinga se érti, de mindegy is, ha tinta van benne, akkor mehet a buli.

bk108.jpg

Aliz otthonkában fejti a zöldségespultot, jön Vilibá, gondolom, meséli majd a Gézát meg az örökkévalóságig elnapolt esküvőt. Úgy is lesz, Géza szeret téged, de nem bírja a kötöttséget. Előbb-utóbb majd megszereti. Csak legyen türelme kivárni. A gyerekszálláson Helen Doron angol CD mellett Alex tanítja kiskölkét cukorkát dobálni a szájába, nézd csak, kicsim, apukádnak már megy, le is süllyedt a te szintedre. András rondít bele a dologba, majd megfullad tőle a gyerek. De nem fog, apuci itt van, viszi is a gyereket a konyhába, aztán ülteti a legmagasabb székre, hátha leesik. Aztán máris a falunapokon is kínosnak számító, borosüveggel a fejükön táncoló nénikéket is megszégyenítve a saját fejére pakol egy pohár paradicsomlevet, már vizionálom is az egész képét betöltő lötyit egy rossz lépés után. András se támogatja a zsonglőrködést, de nyugi van, profi vagyok, így Alex, erre persze, hogy lezúg a fejéről a lötty. Ezt szeretem a BK-ban, hogy soha nem lehet előre tudni, mi fog történni.

bk103.jpg

Nóra Apple laptopozik Novák konyhájában, kopognak, Aliz az. Lacit keresi, de ő nincs itt, te meg itt laksz? – csodálkozik rá az ügyvédnőre. Egyből rátérnek a pasi témára, Nórára két pasi is hajt, Alizra meg egy se. Ja, de, a Géza. De ő meg nem akar elvenni, és ez gáz. Nóra már osztja is a tapasztalatait, minden pasi ilyen, nézd meg, én még gyűrűt is kaptam, de csak azért, hogy tudjam, az Attila nem akar elvenni. Dafuq?

bk109.jpg

Odafönt Mátéka dobálgatja a mogyorót, de nem tudja elkapni a szájával, szóval a szoba már mogyoróban úszik. Jön Juli, András egyből osztja is az infót, amit a Discoveryn hallott, a letüdőzött mogyoró halált okoz. Hadd aggódjon anyuci is, ugyebár. Egyből Alex a téma, kiöntötte a paradicsomlevet, aztán lelécelt. András puffog, Juli meg csak hallgat. Az exférjed egy idióta. Tudjuk.

Zsófi érkezik a nagy fénymásolásból, nem adta oda a futárnak, hanem személyesen adta oda a célszemélynek. Miklósnak is feltűnik, hogy Zsófi milyen szuper munkaerő lett, itt valami büdös. Zsófika, mehetsz haza burkolni, ő meg tipeg is, meg masszírozza is előtte a lábát, mert menni azt már nem tud abban a lábgyilkos topánban. Miklósnak egyből csorog a nyála, de Zsófi gyorsan lelép, mielőtt.

bk110.jpg

Aliz éppen elad, mikor jön Géza, Aliz már magyarázkodik is, mikor még azt se tudja, miről van szó. Hülye voltam, de ezt eddig is tudtuk. Hát igen, és még csak nem is én mondtam. Géza le is állítaná, de a csaj még mindig nem fogja be, ő nem is akarja, hogy Géza megkérje, stb. De Géza gondolkodott, és szót kér. Aliznak nehéz befognia a száját, de csak sikerül két károgás között kinyögnie, hogy ő biza varratott magára, mégpedig Aliz nevét a szíve fölé, és nem matrica. Ez is egy életre szól. Hát, az biztos, de nem lennék Géza következő csaja helyében, hacsak nem Aliz az én nevem is. A csaj persze oda van meg vissza, indul is a romantika.

bk104.jpg

Kapcsolunk a kocsmába, Miklós talál valami masszázsszalonos szórólapot, be is indul egyből. Csak nem Kinga masszázsszalonja? Jön Bartha, még mindig ideges, Berényi egyből be is szól, hogy nem érti, mit eszik rajta a Zsófi. Megy is az oda-vissza beszólogatás, aztán Miklós lép is. Kinga meséli a fénymásolást, Bartha agya megint felbasz: Zsófi itt másolta a Berényi papírjait? Kérdem én: problem? Most leprás lett a másoló? Kinga is hasonlóan gondolkodhat, az arcára van írva.

Julihoz jön Alex, keresi a gyereket, de bukó, mert ő a játszin van Andrással. Mégis meddig akarsz maradni? – kérdez be bunkón Juli. Sokáig – így az ex. Na nem itt helyileg, hanem a házban. Az majdnem ugyanaz, jegyzem meg. Juli se örül, eddig se törődtél a gyerekeiddel, most meg mintaapáskodsz? A Vanda itt sincs, a Peti már nagy, a Máté meg Andrást tartja az apjának. Alex szerint Juli nem tudja kordában tartani a gyerekeket. Mert ő tudja, mi? Az örök gyerek.

bk111.jpg

Bartha csörtet haza nagy csatazajjal, ráront Zsófira. Az persze egyből vágja, hogy valami nem oké, várja is a lebaszást. Bartha már mondja is a magáét, azt hitted, nem tudom meg? Berényivel duplán megfizettetem. Zsófinak a zabszem már a seggében, ejti is el a tányért, de no para, Bartha csak a fénymásoló miatt balhézik. Meg is nyugszik, de Barthát se most ejtették a fejére, be is kérdez, na mesélj. Mit? Hát hogy mi történt. Tányér elejt, parázol, ha Berényi szóba kerül, feltűnt, na. Valamit eltitkolsz, ne akard, hogy mástól tudjam meg. Remélem lesz végre valami jó balhé, jót tenne a sorozatnak.

Címkék: barátok közt
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

/Alice/ (törölt) 2012.11.03. 11:04:36

Én lennék a csaja Alíz utána ugyanis az én nevem is az....
süti beállítások módosítása