Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6211-6212. rész

2012. október 03. 10:00 - nyuszi01

Az előző részben Timike bungee jumpingolt gumikötél nélkül Claudia teraszáról, elvágva ezzel Atikámat a berlini úttól. Julis hiába várta hős lovagját a pályaudvaron, az inkább Nórával rohant Timike-nézőbe a kórházba. Bartha bevallotta nejének is a dílerkedést, ezért ismét hajba kaphattak a BK-nézők legnagyobb örömére, míg Tomporka úgy döntött, mégis faternál ver sátrat. Hát innen folytatjuk.

Julis meg a kisfia a pályaudvaron ücsörögnek, várják Atikámat, aki tojik az egészbe. Máté szokás szerint lekajálta vagy összekoszolta magát, szóval anyuci máris ugrik, otthagyva nyitva a retiküljét, szinte felhívás keringőre. Azzal a lendülettel egy fülhallgatós ipse máris ráteszi koszos mancsát, és huss, máris megpattan a tatyóval, Julis meg már csak a porfelhőt látja utána.

bk85.jpg

Eközben András és Miki még mindig az új ügyféllel tárgyal. A nőnek Miki nagyon nem gyere be, meg a stílusa se, túl rámenős, bezzeg az András meg a tervek! Kicsit amúgy parancsolgató stílusa van a nőnek meg olyan diktátoros, vagy csak szimplán szar színésznő, nem tudni. Szóval a lényeg, hogy ha András is benne van a biznyicben, akkor deal, ha nem, akkor adios. Persze, hogy benne van, üzlet megköttetik, a két bratyó máris összeborul, de szép is ez. A kórházban Hanna és Balázs szenved, befut Nóra és Atikám, hogy van a Timike? Nóra is roskad össze, vagy a futásban merült ki vagy neki is valami baja van, ez majd kiderül. De nem baj, úgyis kórházban vannak, gyorsan jön a segítség, ha jön (ismerve a magyar egészségügyet, ez nem olyan biztos). Atikám játssza az aggódó mostoha szerepét, kérdezi a tiniket, hogy is történt a baleset. Azok meg mesélik, hogy Timike légtornásznak készült, de sajnos a bokorban landolt. Valahonnan előkerül Claudia is, mondja, hogy a Timike megúszta, micsoda szerencse.

bk86.jpg

Gizike vágja tökrészegen a kenyeret, csoda, hogy nem a saját ujját nyiszatolja. Jön Non-Stop Ádi, be is segít rögtön, hiszen kés, villa, olló alkesz kezébe nem való. Gizike meséli Tomporkát, meg hogy az megint köcsög volt, nem költözik ide, inkább szívja a kokót az apjánál. Ennyire rossz anya lenne, hogy a bűnöző apja is jobb? Persze, abban a családban, ahol ilyen opciók közül lehet választani, az ember csak tobzódik a lehetőségekben. Eközben Peti hívogatja az embereket, buli sztornó, kitette a fészbúkra is, most már mindenki tudja. Kivéve azt az egy tagot, aki máris piával állít be a Clau-villába kora délelőtt. Peti le is nyúlja egy sörrel, aztán rábassza az ajtót. Már megérte eljönni idáig, haver. De a sörnek annyi, mert haza kell vinnie Lucuskát, mekkora mázli.

Non-Stop Ádi osztja Tomporkát az udvaron, hogy az anyja most már miatta piál, hurrá. Tomporka nem akar menni, mert ott nem férnek el a könyvei abban a kis lyukban. Tiszta Hermione Granger. Ádi felajánlja a szobáját, de a csaj úgy se megy, hála a jó égnek. Az apjában már nem bízik, és ez azért jó, mert most már nem tud csalódást okozni. Hát, ez is egy felfogás… Ádin látszik, hogy még emészti az infót, vagy csak értelmezi az összetett mondatot, gyorsan el is kapcsolunk a jelenetről.

bk87.jpg

Megyünk a kórházba, ahol Timikét érzéstelenítik éppen, aggódó anyja és Atikám gyűrűjében. Nóra még egy kicsit aggódik, nem-e vannak belső sérülései, de nincsenek, a gyerek kész van. De Nórának maradnia kell, a dokinéni őt is megvizsgálná. Géza ordítva telefonál, mert közben megy a porszívó a szomszéd szobában, semmit nem is hall. Jön Aliz, aki megint munkaidőben lófrál a lakásban, vett pár lejárt szavatosságú tejfölt. Géza vetít az exkuncsaftról, jön KicsiSzabi, panaszkodik, hogy szar a porszívó. Alizt is leosztja iziben, ő sose takarít, még a seprűt se látja a kezében. Azzal azért néha megy egy kört, vágja oda Aliz, kackac. Hozott tejet, igyon mindenki. KicsiSzabi szerint akkor bezzeg nem volt tej, amikor gyökér Lucuska rollere miatt zabálták a cornflakest, akár szárazon is. Jogos.

Kórház megint, Balázsék elviszik Timikét nyerőgépeset játszani az italautomatán, Atikám pedig Claudiával marad nyafogni. De nem sokáig, mert neki telefonálnia kell, gondolom, Julinak, de ez szopó, mert a telefon is az ellopott táskában volt. Ezalatt a dokinéni nyomkodja Nóra hasát, az meg jajgat nagyokat. Vizsgálatok lesznek itt, de a doki még csak virágnyelven beszél, Nóra nem is ért semmit, de inkább már menne haza.

bk88.jpg

Julis meséli a rendőröknek, hogy papírzsepi is volt a táskában, micsoda hiánycikk. Na jó, azért volt ott komolyabb tétel is, pl. útlevél meg vonatjegy. A rend őrei egyből szolgálatba állítják magukat, ők mindent megtesznek majd. Ingyen reklám a magyar bűnüldözésnek. Eközben Zsófi húzza le pár rugóval Barthát, kell a számlákra. Az meg zsebből számolja is a köteg tízezrest, hú, de örülnék, ha ennyi lenne nekem is a zsebemben. Megint kezdik egymás marcangolását, nagyon uncsi. Megy a drog-téma meg Tomporka költözése, indul Zsófi szurkálódása is, de Bartha esküszik, hogy most már kisangyal lesz. Azt megnézem. Zsófi is befenyít, hogy még egy rossz húzás, és ő is elhúz Tomporkával egyetemben. Nem lenne nagy veszteség szerintem.

bk83.jpg

Odakint a pultnál csörög a telefon, Non-Stop Ádi szól bele. Harminc csirkemellet rendeltek, Kinga szerint is, de Ádi úgy gondolja, az nem elég, meg különben is oda kéne már fosni Bartha orra alá, szóval legyen inkább háromszáz, hadd lakjon jól a nép. Kinga kérdezi is, hogy ez meg mi a fene volt, de Ádi csak egy erős vállvonással tud válaszolni. Ez volt. Egy kurva nagy lufi érkezik az udvarra, mögötte Luca és Peti, végre hazaértek. Jön Tomporka, megy egy barátjához, de utána koccanni akar Petivel is, az meg majd elolvad a gyönyörűségtől, hogy a csaj egyáltalán ránézett. Ugyanitt Kinga baszlatja Ádámot, hogy minek kell neki 300 csirkemell, tán közétkezdét akar nyitni? Az meg bekamuzza, hogy a Bartha csökkentette a fizetését, ezért gyorsan kicseszett vele.

bk89.jpg

Aliz küld el melegebb éghajlatra egy vevőt a boltban, minden rá van írva a dobozra, tanuljon meg olvasni. Pont ő osztogat ilyen tanácsokat. Géza érkezik egy baszom nagy dobozzal, ajándék tőlem neked. Aliz már mindenfélét vizionál, de arra ő se gondol, hogy egy jó hasznos ajándékkal lepte meg balek kedvese: egy porszívóval, bazmeg. Alizon látszik, mennyire örül neki, kb. mint Orbán az IMF-delegációnak. Géza bezzeg virul, mekkora arc már. Klassz porszívót hoztam, mi? Azt.

bk84.jpg

Timike türelmetlenkedik Atikámnak, mikor megyünk már? Mami mindjárt jön, és akkor. Addig meséld csak el, hogy is volt ez a tandemugrás? Gyorsan ment, megijedni se volt idő. De már jön is a mami – hordágyon. Vakbélgyulladás, műtét lesz. A kislány megúszta, anyuka viszont nem. Ezalatt András meg Miklós még mindig a projektet tárgyalják meg az új megrendelőt, közben pittyeg a telefon, van vagy ötven nem fogadott hívása. Balázs, Nóra, Atikám, ebben a sorrendben. András dumálna közben, de Miklós szarik rá, már telefonál is. Kórház? Melyik?

KicsiSzabi rongyol be a kocsma irodájába, két böszme dobozt cipel, ami tele van pakolva csirkemellel. Zsolt küldi a konyhába, de ott már nincs hely. Bartha nem érti, mi a fasz van? Van még öt ilyen doboz kint? KicsiSzabi azt hitte, Zsoltnak valami célja van ezzel. Persze, megsüti. De nem, Bartha csirkemell fesztiválra voksol, besírtam. Ennyi csirkemell kurva sok idő alatt fogy el, közben a fele meg is rohad. KicsiSzabi még mindig roskadozik a dobozok súlya alatt, Kinga is becsatlakozik, szerinte a szállító haját üvöltse le, az volt ilyen kretén, hogy idehozta egy egész farmnyi csirke mellét. KicsiSzabi paprikás csirkét főzne, adná akciósan, Bartha szerint meg ha úgy adódik, használhatná a kijáratot, és elhúzhatna a világűr másik végébe. Vagy csak a retyóig, kipucolni azt. Kinga még marad, de előtte rákérdez, miért csökkentette Ádám fizetését? Bartha semmit nem ért, itt ma mindenki hülye, húzás innen. Szerintem ha kiderül, hogy Non-Stop Ádi a hunyó, a fizetése tényleg csökkenni fog, de zéróra.

bk90.jpg

Miklós és András is indulnak kollektíven aggódni a kórházba, mert sokkal egyszerűbb együtt sírni. Közben Julisnak nyafog a kiskölök, hogy szomjas, de víz nem jó, valami cukros lötyi kéne minél hamarabb. De pénz nincs, lehet, hogy már haza se mehetünk, megyünk a híd alá, kisfiam. András haza is rohan a slusszkulcsért, elviszi a Mikit a kórházba, a levél ott figyel az asztalon, de pont nem veszi észre. Ah, micsoda feszültség.

Címkék: barátok közt
8 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mitya Ivanov 2012.10.03. 10:15:07

nem vágom, hogy nonstop Ádi a drogtéma miatt rendelt bosszúbolt 300 csirkemellet? Vagy mi volt ezzel a célja?
Nagyon életszerű reakció...

mézescsók 2012.10.03. 12:04:10

@Mitya Ivanov: Pont a csirkemellen akadsz ki? Az egész sorozat roppant életszerű, mindennapos. Bárhol, bárkivel, bármikor megesnek ilyen dolgok!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.10.03. 12:08:47

"bungee jumpingolt gumikötél nélkül"
"Timike légtornásznak készült, de sajnos a.."
"addig meséld csak el, hogy is volt ez a tandemugrás?.."

Megint túl van cifrázva az egész. Oké, hogy sixx-i és HH-i emlőkön nevelkedtél, de a kevesebb néha több.
Nem basztatásból mondom.

(A tandemugrás pedig az, amikor ketten ugranak.)

orchidea25 2012.10.03. 13:17:02

Te Nyuszi, eszemfaszommegáll, hogy klasszikusat idézzek. Már lassan a 88 karika sem lesz elég a tv-s vetítéshez. De ezt inkább a következő összefoglalódhoz írtam...
Szuperjó volt az öfi egyébként, de ez már lassan természetes elvárásom Tőled:-))

nyuszi01 2012.10.03. 15:57:51

@pushpang (univerziális határeset): nem veszem basztatásnak, de azt remélem tudod, hogy nem akarom se Sixxet, se Hajnit utánozni, mivel nem lehet őket. Miért zavar téged az, hogy igy irtam meg, ezekkel a szavakkal? Ez az én saját stilusom, megkérdezheted a barátaimat is, véletlenül se akarok senkit majmolni. Ha meg nem tetszik, mert ha jól emlékszem, te kommentáltál már a múltkor is, h szar, amit irtam, akkor meg minek olvasod? Nem basztatásból irom, csak kérdezem.

nyuszi01 2012.10.03. 15:59:07

A többieknek köszönöm szépen! :)

nyuszi01 2012.10.03. 16:00:34

@Mitya Ivanov: igen, azért, mert berágott a drog-téma miatt. Roppant életszerű reakció, főleg, hogy ő nem is volt érintett az ügyben.
süti beállítások módosítása