Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6201-6202. rész

2012. szeptember 27. 18:00 - nyuszi01

Miki és András békülnek, Gizi és Aliz nem, Julis és Atikám becélozzák Berlint, Bandita pedig elköpte Tomporkának dílerségét. Innen folytatjuk a mai résszel, kemény dolgok lesznek, készüljetek.

Tomporka és Bandita még mindig a gangon, a csaj nem hiszi el, hogy Bandita díler lenne, igaza van, a helyében én se hinném el ennek a gyökérnek. Az persze parázik, hogy nehogy a Zsolt megtudja, mert akkor neki meszeltek szarral. Tomporka persze fejti tovább a témát, biztos, a Peti kérte meg, hogy mondja ezt. Már vártam ezt a fordulatot komolyan. Végül Bandita megunja a felesleges szájtépést, akkor higgy, amit akarsz, kis bula, én léptem. Tomporka rátámaszt a korlátra, de azt nem sikerül eldöntenem, hogy vajon ugrani készül vagy csak szimplán hányni.

bk49.jpg

Julis és Atikám elemzik a berlini melót, Julis el se hiszi, Atikám annál inkább. Kezdjünk új életet, jó lesz. Na, de akkor jössz vagy nem? – kérdez be Atikám, mire Bandita ront be a lakásba, a Peti nevét üvöltve, de csak Julist találja édeskettesbben Atikámmal. Mi kéne, ha vóna, fiam? – ugrik Julis, de Bandita félrebeszél, áh, csak egy CD, nem érdekes, biztos ott van valahol abban a trágyadombban a szobájában, szóval én húzok is melegebb éghajlatra.

Nóra és Zsuzsa, a nemzet színésznői tanácskoznak a kocsmában, elemzik a DNS-témát, Zsuzsa csodálkozik, hogy a Nóra a Miklóssal lép titkos szövetségre. Nóra se érti, de inkább Atikámmal ápolna közelebbi kapcsolatot, merthogy az is szarban van az elmúlt időben. Zsuzsa persze pont tojik rá, itt most az Andrást kell sajnálni, Atikám elvan egyedül is. Miki és András dumálnak a kapualjban, Miki közös whiskey-zésre és nosztalgiaáradatra hívja a bátyót, nem is kell sokáig győzködni, a whiskey hallatára már megy is. Zsuzsa látogatja meg Julist, vagyis igazából Andrást, kár, hogy ő nincs otthon. Persze, hogy a közös pasi a téma, hogy van? Jól. Zsuzsa persze gyorsan odaszarik a kanapéra, tudtad, hogy a Miki meg akarta hamisítani a DNS-t? Julis is elképed, na neee. Bandita esik ki a budiról, csá, muter, pont hívni akartalak. Az a helyzet, hogy fosok nagyon Zsolti bácsitól, nehogy nekiszaladjak az öklének, szóval elhúznék veled Keszthelyre hattyúkat etetni. Zsuzsa már vinné is, de várjuk meg az Andrást. Jön Peti, ő is csak les, Bandita elmondja neki, hogy Tomporka mindent tud, ergo Bartha ki fogja nyírni. Szóval jobb lelécelni, míg nem késő.

bk50.jpg

Lacika rajzolgat a boltban, jön Aliz, győzködi, hogy ő meg a Gizi, az mennyire tuti, nem kő ide az éjszakai műszak, lehetünk egy műszakban is. Túrót, int be Laci. Húzzál aludni, kiscsillag, nehogy a kasszát fejeld le. Peti találja be Tomporkát az udvaron, beszélnünk kell. Az persze egyből osztja a csávót, szánalmas vagy, még a Banditát is beveted. Az meg mondja a tutit, Bandita költözik vidékre, menekül apád elől. Tomporka nem bízik senkiben, majd ő kideríti az igazat. Megint Aliz hisztériáját halljuk, most Gézát untatja, egész héten éjszakás lesz, a fene. Géza nulla empátiával közli, hogy ő is, oszt? Akkor nappal tudunk talizni, de ácsi, ki vigyáz a Lucára? Arra a kiscsajra, aki gyakorlatilag többet van egyedül, mint nem? Na nehogy már ez legyen a legnagyobb probléma.

bk46.jpg

Megint Tomporka vergődését láthatjuk, Petinek nyavalyog, hogy most hol lakjon? Hát költözzön ő is Andrásékhoz, ott úgyis Harry Potter-i szinten szaporodnak a szobák a lakók számához igazodva. Jaj, az én szüleim miért nem olyan normálisak, mint a tieid? – sóhajtozik Tomporka, hát röhögnöm kell. Petinek is. Az apja egy örökifjú dzsigoló zenész, aki még mindig húszévesnek érzi magát, és ennek megfelelően dugta meg Emmácskát annak idején, az anyja meg… khm, tudjuk. Ő még nem. Tomporka ki akarja deríteni az igazságot, meglátjuk.

Nóra nyit Atikámra a lakásban, egyből a nyakába ugrik, bocsáss meg, soha többet nem állok szóba a Miklóssal, ígérem! Na azért ennyire nem kéne a lábai előtt hevernie. Atikám is hárít, és jó félrekúró pasihoz méltóan Nórára tereli a felelősséget, biztosan ő az, aki félredug az exével. Pont belecsapna a lecsóba, mikor jön az a kis nyomi Timike, vagyis csak a furulyaszó, amihez a kis stréberke tartozik.

Bandita Keszthelyre költözik az anyjához, üti fel a makk ászt Tomporka a kocsma irodájában apucinak, aki azért nem most mászott le a falvédőről, hozza is a „ki nem szarja le?”- figurát. Miattad megy el. Oszt? Tomporka próbálja kiugrasztani Zsoltot a bokorból, de nem jön be, azért ne nézzük már ennyire amatőrnek Barthát. És igen, lehet még fokozni, Tomporka rendőröket ígér, akik mindjárt itt vannak. Bartha most se tűnik úgy, mint aki épp most csinált maga alá, inkább támad, a blöff se nagyon akar bejönni. Akkor házkutatás lesz Tomporka módra, Apuci, te addig húzz el innen. Zsolt azzal a lendülettel be is találja Petit a pultnál, egyből osztja is, mekkora ötlet volt zsarukat hívni, te agysebész. Ő nem megy börtönbe, majd a Petiék, majd ő bemártja a zsaruknál a Petikét, vele nem lehet szórakozni. Szívderítő és igazi apa minta. Majd kapsz infarktust, ha rád csukódik a cellaajtó és egy fogatlan arc vigyorog rád az alsó ágyról. És mennyivel jobb ez, mintha a lábad közül vigyorogna rád reggel ébredéskor. Peti nem bírja tovább, benyögi, hogy nem lesz itt kék villogós autó, nyugalom van, peace. Bartha arca egyből kisimul, mivan?

Aliz próbálja megkörnyékezni KicsiSzabit, te leszel ma is a bébiszitykó, jó? Nem jó. Oldd meg magad, szarok bele, én ma sörözök. De akkor ki vigyáz a Lucára? És most ki vigyáz rá? - kérdi KicsiSzabi. Jogos, ezt mondom én is. Odafönt Mikinél megy a nosztalgia meg a piálás, mekkora fless már. Lassan ez is Dallas lesz, és ennél is jól be lehet rúgni. Szóval hogy is volt ez a gólya hozott dolog? – kérdez András. És bazmeg, egy szemétlerakónál találták egy dobozban. Na jó, most sajnáltam meg nagyon az Andrást, ez azért kegyetlen, még ha film is.

bk52.jpg

Közben Tomporka kutatja át a raktárat kokót keresve, de nem talál persze semmit. Azért Apuka már régóta űzi az ipart, nehogy már egy ilyenen elcsússzon. Csak nem rakja ki a kirakatba, hogy nézzétek, itt a kábszer! Zsolt is bekukkant, kész vagy már? Aha, nincs itt semmi, ami volt, azt meg elszívtam. Na jó, fater, hiszek neked. Összeborulás, nagy ölelés, de most már húzzál, kislányom, és hozd le a telefontöltőmet. A kiscsaj balra el, Zsolt meg egyből ráborul az ananászkonzervekre, amik közül az egyikben kicsit ütősebb cucc van, mint egy ananász… If you know what I mean.

Zsuzsa és Julis teázgatnak nagy egyetértésben, még mindig András a téma, kezdem unni. Julis már mószerolja Nórát, susmusol az exével, hát milyen dolog ez? Megszólalt az erkölcscsősz, a szent és feddhetetlen Júlia. A szemforgatást, mondjuk, hiányolom. Közben hazaér András is, bűzlik a whiskey-től, Julis be is kérdez, ittatok?  Zsuzsa, te meg mi a búbánatos palacsintasütőt keresel itt? Az van, hogy a Bandita jön velem, megyünk Keszthelyre lakni. András már üvölt, BANDIII!!!

bk47.jpg

Atikám komolyan néz maga elé, Timike meg törzsi táncot jár Nóra körül, és valami gagyi sulis vetítésről vetít neki, Nórát persze kurvára nem érdekli. Atikám SMS-t kap Juliskájától, húz is a max sebességgel, Nóra persze marasztalná, nem sok sikerrel. Atikám még be is szól megint a biztonság kedvéért, csak hogy nyugodt szívvel ölelje Juliskáját a faxgépnek nyomva. De még nem, mert Juliska épp Andrással dumál Banditáról meg minden egyébről, beszélj vele, az a lényeg, hátha neked elmondja, mi történt. Hát a Zsolt meg a drog, az történt. Jön is Bandita, Julis meg húz is az irodába Atikámhoz. Jön is a nagy beszélgetés a két András között, ráfogják a sok zűrre meg veszekedésre, hogy a gyerek elhúz a Balatonhoz, szerintem meg inkább csak nyaralni akar egy jót. Nem baj, fiam, megszoktam már, hogy időnként elhúzol, de vigyázz magadra, csók a családnak, a bringát megtarthatod.

Atikám és Julis egymásba fonódva a lila szobában a lila kanapén lila fejjel, agonizálnak a szokásos problémáikon, jössz akkor németbe, Julikám? Nem, nem hagyom itt a családomat. Azért csak van már valami jóérzés benne. Bezzeg Atikámban nincs, pedig neki is van pár gyereke elszórva, ha jól emlékszem. De azért szeretsz, Julis? IGEN. Akkor húzzál el velem Berlinbe.

bk48.jpg

Zsolthoz ront be a maffiózó haverja, a drogdíler. Épp valakivel üvölt a telefonba, hogy hallgattassák el, nem jó ómen ez, ki tudja, kit kell elhallgattatni és miért. De nincs para, csak valami zenélő bohócot, amit a gyereke kapott, ez enyhén komikus. Zsolt megértő, az ő fia dobol. De más téma, Bartha ki akar szállni. A haver nem veri a plafonhoz a fenekét örömében, nem úgy van az, Zsolti fiú, majd én szólok, mikor szállsz ki. Hoppá, Bartha most esett a szebbik felére.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása