Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Gossip girl - A pletykafészek 1x06 - The Handmaiden's Tale

2012. augusztus 03. 12:00 - Agent "V"

Rövid áttekintéssel kezdjük a mai epizódot, visszaemlékezünk Dan és Serena találkozására, arra, hogy Blair miért rühellte a legjobb barátnőjét és kapunk egy kicsit megint Nate Kapitány nevű faterjáról, akit eddig körülbelül 2 percig mutattak, mármint az előző 5 részben összesen, de máris utálom. Ma jelmezbálra készülünk, ami szintén a Hajpántkirálynő nevéhez fűződik, valószínűleg ő nem csak az egész világgal verseng, hanem önmagával is, hogy melyik bulija a legállatabb. Lesz itt minden, kérem szépen, új csaj, aki a világ végéről visszatért, dögös és bazi drága jelmezek és a szokásos tetűség felsőfokon.

1.png

Néhány régi, maszkban mulatozó ember képe után New York egyik legmenőbb üzletében vagyunk, ahol a kicsi Jenny játsza a szolgálóból Hamupipőkévé előlépő kislány szerepét és Blair kérésére, vagy inkább parancsára a jelmezbálos ruhákat, cipőket és ékszereket csekkolja. Persze kicsit ég szegénykém, mikor a jóindulatú tulaj megkérdezi, hogy melyik ruha lesz az övé, merthogy eddig szó sem volt róla,hogy elmehet a bálba. Azért vigaszdíjra jogosult, mert a fickó egy gyémántokkal túlságosan is kirakott karkötőt ad neki, meg persze a reményt, hogy lesz belőle valami, amúgy meg élvezze a dolgot, majd Blair számlájára írja.

2_1.png

Ha már a Hajpántkirálynő, akkor nyugodjon meg mindenki, nem maradunk nélküle egy perccel sem tovább. Serenával fekszik egy szétdúlt ágyon, mégpedig a sajátján, és a pizsiből meg hálóingből ítélve ottalvós est volt, ezek nagyon hiányoznak nekem is, mert olyankor a másik lány anyukája mindenféle finomsággal várt és mindent szabadott. Beszélgetnek a csajok, persze a bálról, de azért hamar szóba kerül a Szerencsétlen Dan és igen, tudom, hogy a sorozatban Magányos srácnak hívják, de szerintem inkább szerencsétlen, mint magányos. Szóval Dan, akit közben mutatnak Brooklyn-ban, ahol Apu és Jenny is a bálról beszélnek, és arról,hogy Serena is megy és majd biztos hívja Dan-t is. Serena nem biztos benne, hogy szól neki, mert Dan szerint ez biztos önhitt dolog, közben kicsit arrébb Dan is előadja, hogy Serenával nem kell mindent együtt csinálniuk és amúgy is biztos tudja, hogy szerinte ez önhitt dolog. Azért Serena mégiscsak hívja fel, ha már annyira oda van érte, Blair meg majd megpróbálja, nem felrúgni, neki amúgy is más tervei vannak, mert kitervelt Nate-nek egy kis játékot, aminek a főnyereménye az első közös szex. Hoppácska.

2.png

Ha tudná szegény Serena, és ha jól sejtem , akkor hamarosan megtudja, Dannél meglepetésszerűen megjelenik egy Vanessa nevű lány, borzasztó, de tényleg nagyon gáz cuccokban. Kicsit a jó ízlését kereső Beyoncé-ra emlékeztet szegéynkém, és valószínűleg nem is szeretjük nagyon mert Dan, mint meg tudjuk így 1 év után eléggé le van forrázva. A magyarázat persze elmarad, mert hívja Serena, hogy megkérdezze elmenne-e vele a jelmezbálba. Addig el is jut csórikám, hogy Szerencsétlennek van-e programja estére, de tovább már nem, mert a kis Fürtöske teli pofával ordibálja a háta mögött, hogy Rufus gofrija még hidegen is milyen kurva jó. Amúgy megjegyzem, hogy a csaj már csak azért is proli, mert 1. nem pofázunk teli szájjal, 2. ha a másik telefonál, akkor a francnak ugat bele??? Persze Serena még csak 17 éves és bármennyire hangosan szokta is hallgatni az ájpodot tutira nem süket, úgyhogy meghallja a fürtös libát és igen, tudtam, hogy valahol itt jön majd a mai első konfliktus. Dan okozza, na ez se lepett meg, mégpedig azzal,hogy a ki van ott veled kérdésre nem azt mondja, hogy egy ismerőse, hanem azt hogy a húga. Ez mondjuk addig oké is lenne, míg Hugica be nem lép Blair szobájába egy rakat cuccal. Hát igen, ezek után nem csoda, hogy a megbántott lány mégsem hívja meg a csajjal lévő hazug pasiját, helyette szépen leteszi a telefont és közli Blairrel, hogy kell neki egy partner.

4.png

Archibaldéknál sem indul valami jól a reggel, itt a Kapitány kelt fel bal lábbal. Éppen azt ecseteli marhára a nejének, hogy a tisztítóban túlkeményítették az ingét és ne már,meg mit képzelnek. Persze a neje közli, hogy 17 éve ugyanabba a tisztítóba viszi a cuccokat, szóval ne hisztizzen már ilyen kitalált hülyeségeken. Még ilyet, meg mit képzel mikor tudhatná, hogy stresszel Elenor Waldorf miatt, mert ő szeretné intézni az ügyeit és ez kurva fontos és na. El is megy szépen az irodába, még átnéz mindent a partira, ezek szerint errefelé így működik az ilyesmi. Anya nagyot szusszant, mikor elmegy, mire Nate, aki az egészet homlok ráncolva nézte végig a lépcső tetejéről, ráköszön, ezzel hozva rá a frászt. Közben egy pillanatra kitérünk Danékre, akik megbeszélik, hogy akkor este elmennek egy moziba.Vissza gyorsan Natehez, aki immár Chuck-kal kiegészülve kutat az apja háza táján, mert szerinte a fater fur meg minden és valami tuti nem oké. Mikor már azt hiszi, hogy csak ő a hülye, akkor egy könyvből kiesik némi fehér por, amit biztos nem a derelyére szokott a papa szórni. Chuck persze azt hiszi, hogy Nateniel, ő hívja így, nem én, rossz útra tért, de az arckifejezéséből ítélve ez szar poén volt és hát bassza meg, a Kapitány drogozik.

5.jpg

Eközben Blair óriási munkában van, éppen a két arany rucis hű csatlósát osztja, hogy Serenának azonnal kapják elő a világ legjobb pasiját, mert nem járja, hogy egyedül menjen. Némileg meglepődik szegény, mikor az anyját egy vízipipa társaságában találja, mint kiderült ma marokkói stílusú bulit tart a tervezőasszony, ahol megünnepli az új kollekciót és a vízipipa tökre megy hozzá. Szegény Hajpántka az állát keresi, biztosan ezért nem marad ideje, hogy Nate-tel beszéljen, aki hiába próbálja elérni, hogy megbeszéljék az apja dolgát. Hát igen, elfoglalt a csaj, éppen kicsi Jennyt trenírozza és közben persze egyértelművé teszi, hogy bármennyit is csicskul a kedvéért a bálra akkor se mehet el, úgyhogy puszi,pá.Nos mivel Blair nem volt elérhető, így Nate benéz a bálra készülő Serenához, akinek szereztek a csajok valami totál főnyeremény srácot, aki este elkíséri a jelmezbálra. Ez persze megjelenik a gossip girl-ön, amit Dan is lát éppen, és persze nem veszi túl jó néven a dolgot, úgyhogy elhatározza, hogy közbelép szépen. Visszatérve Nate-hez, ő Serenának meséli el az apjával kapcsolatos dolgokat. A csak próbál keresni az apjának mentséget, de Nate jól tudja, hogy mi a szitu, a faternak az a kis csomag nem a ’90-es évekből maradt meg és itt kurva nagy gáz van. Próbál neki segíteni, de elég kellemetlen lesz a dolog, mert a srác azért még mindig rá van kattanva és ezt ő is tudja, úgyhogy hamar elküldi szegény gyereket.

6.jpg

Danékhez megérkezik Vanessa, egy a korábbinál is bénább szettben. Hát igen, a kígyómintás ruha meg az ezüst susógós kiskabát nem nagyon menő. Dant nem találja otthon, de az apjával beszélget egy kicsit, aki azért próbálja érzékeltetni vele, hogy kicsit megváltoztak a dolgok mióta elment, úgyhogy mihamarabb öntsön tiszta vizet a pohárba. Apu mondjuk most elég jól néz ki, kérdezi is a csaj, hogy hova megy. Kiderül, hogy partira, egy nem egészen barátnak nevezett valakivel. A bérelt szmokinggal lófráló Dan hívja a csajt, és persze megint hazudik, mert lerázza a csajt, hogy elmehessen Serena után a bálra. Ekkor érkezik haza Jenny, hát mit mondjak eléggé le van törve szegénykém, hogy nem mehet a bálra. Átruccanunk a marokkói bulira, ahol kiderül, hogy Rufus Anyuval bulizik ma.Hm..érdekes.Főleg mivel megérkezik Bart Bass, Chuck apja, aki egy lányának is beillő modell csajjal érkezik, és egyértelmű mindenkinek, hogy Lily és közte van valami és Rufus meg a modell csaj a féltékenységi zálogok. Érdekes, azt hittem a felnőttek értelmesebbek, de úgy tűnik, van, amit az emberek nem nőnek ki.Hugicát Vanessa ápolgatja meg lázítgatja. Ha el akar menni a bálra, akkor menjen el, nehogy már egy Blair mondja meg, hogy mehet-e vagy sem. Alig várom, hogy ebből mi sül ki.

jenny-vanessa.jpg

Tuti kis vágóképek után megérkeztünk a bál helyszínére, ahol Dannek mázlija van, mert kifogja a túl korán részeg srácot, aki minden buliban van és mielőtt hazairányítja költsön veszi a maszkját, meg megtudja a nevét, és pikk pakk bejut a bulira. Amire egyébként Jenny is megérkezik az egyik hátsó ajtón. Tart egy gyors terepszemlét és roppant boldog magától. Dan kevésbé, mikor beérkezik és meglátja, hogy Serena nagyot bulizik a beszerzett sráccal. Vanessa is visszajön, mert nála maradt Jenny kulcsa. Gyorsan felkap egy maszkot és a keresésére indul. Nem találja Jennyt, viszont Chuck kiszúrja, mármint nem azt, hogy Jenny az, hanem hogy egy dögös csajról van szó. Hát 14 éves létére a csaj nem suta, ráveszi Chuckot, hogy húzódjanak félre. Ejha.

serena.jpg

Elenornál sem eseménymentes a parti. A Kapitány ugyan kiakad, mert Elenor nem akarja neki adni a melót, de a felesége észnél van, úgyhogy kurva büszkén kezdi el mutogatni a gyűrűt, amit majd Nate ad Blairnek, ha eljegyzik egymást. Milyen kedves, hogy őket is megkérdezték erről. Lily tiszta égő, ahogy Bartot és a dögös csajt bámulja, így Rufus kicsit rásegít a dologra és lesmárolja Lilyt. Mondom én, hogy a korral nem lesz az ember érett. Nem mindenki szórakozik ilyen jól, Serena például nagyon nem, ugyanis a főnyeremény srác halálra untatja, ekkor jelenik meg szuper Dan a szuper lopott maszkjában és lekéri egy táncra. Nate-t az ikercsajok cseszegetik, mármint Blair csicska barátnői, mert az úrnő már elég mérges, amiért a pasija nem fordítja minden energiáját az ő megkeresésébe, majd lefektetésére. Nate persze leszarja a két csajt, úgyhogy az egyszerűség kedvéért ők csak simán elküldik Serenához, aki elvileg az utolsó kulcs Blairhez. Ez az ötlet már tetszik Nate-nek, de amilyen áhítattal súgja, hogy igen, megkeresi, az elég nagy botrányt sejtet.

elenor.jpg

Ekkor egy másik sarokban Jenny épp ráveszi Chuckot, hogy a ruháit levéve hagyjon neki nyomokat addig a helyig, ahol Chuck reményei szerint szexelni fognak. Dan és Serena éppen nagyban kibékülnek, amikor megjelenik a Hugicát kereső Vanessa és óriási szarba kavarja a Szerencsétlen fiút, aki ráadásul totál rosszul kezeli a helyzetet és egyből elindul Vanessa után, aki jól a szemére vet mindent a kamu töridogától a kapcsolatukig, amiről kiderül, hogy olyan 16 évesek közötti szerelem volt és Vanessa azt hitte, hogy azért folytatják azt, ami volt, ja és még ő van megsértődve. Ezt az egészet persze Serena is végig hallgatja, aki nem örül, hogy egy 16 éves Beyoncé utánzat bele van esve a pasijába, de azért korrekt a csaj és azt mondja rá, hogy nagyon szép lány. Chuck a tetőn borzong gatyában és trikóban, mikor Jennyi felér és összeszedi a cuccait, hát igen, szegény Chuck rohadtul megszívja.

chuck.jpg

Rufus kísérlete beválik, és Bart Bass féltékeny lesz, persze pont a legrosszabbkor hívja félre Lilyt, akkor amikor már majdnem felelevenítették a múltat és kezd romantikussá válni a szituáció. Hát igen, szegény Rufus inkább lelép, mert égő egy ilyen Barttal szemben állni ilyenkor. A bálterem női mosdójába éppen Serena rohan be, akit Nate így hiába próbál elérni. Itt összetalálkozik Jennyvel, aki épp Chuck ruháit dobja ki, és kicsit elbeszélgetnek Vanessáról, meg Danről meg minden ilyesmiről, és végül Jenny előadja neki, hogy Dan őt szereti és ezt tartsa észben, mert fontos. Indul is megkeresni, de a maszkja állandóan leesik. Gyorsan cserélnek, meg a későbbi kalamajka kialakulását segítendő odaadja a boleróját és a szép kis szőke haját is leengedi. Nem véletlen tehát, hogy Nate elkapja a mosdóból kilépő Jennyt és míg azt hiszi, hogy Serena az, szerelmet vall és lesmárolja. Imádom a fejét , mikor Jenny elszalad, Hosszúlábú meg kilép a klotyóból. A rohanó Jennyt Blair is Serenának nézi, de miután véletlenül letépi róla az ajándék karkötőt rájön a szitura.

nate.png

Eljön az éjfél, mindenki lekapja a maszkot. Chucknak mázlija van, mert mások is a tetőn kamatyoltak volna, így lejutott. Kifelé sétál Blairrel és Natetel, akit a csaj ejt, mivel kurvára meg sem próbálta vele újrakezdeni a dolgaikat, szóval kapja be. Dan és Serena végül azért mégiscsak kibékül, mivel Dan csak őt szereti és Serena is így érez. A kötelező epizódvégi csók is következik, majd ki-lki nyugovóra tér. Dant Vanessa várja otthon némi bocsánatkéréssel, meg baráti csevejjel, de Nate most érdekesebb, ugyanis az ő estéje ugyanolyan szarul végződik, mint ahogy kezdődött, ugyanis az anyja megtalálta a kis zacsit, az apja meg van akkora fasz, hogy rá is keni szépen az egészet. Jövőhéten valószínűleg hallunk még erről, meg a Vanessa-ügy se lesz ilyen egyszerű, úgyhogy izguljatok, mert jövök.

xoxo

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása