Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 6135-6136.

2012. június 20. 14:21 - villanella

Na, bazd meg, Gizi újra iszik, de az semmi, mert Ki, mit tud van a Barátok köztben, meghaltok. Sőt, mérföldkő, egy teljes popszám lement a sorozatban úgy, hogy a szereplők táncoltak rá, még Bözsi mama is. El sem hiszem, az van. Érdemes, elolvasni, hogy volt.

giziiszik.jpg

6135. rész:
Gizi és Linda elpakolják a vacsit, Vili bá meg tisztítja a harmonikát az esti fellépésre, csillogni fog, mint a Salamon töke. Gizi a fődíjról álmodozik. Csörög a telefonja, Vili bá gyakorol, Linda meg hallgatózik, ki volt az? A mentora volt a terápiás csoportból. Lindának lelkifurdija van, amiért a vodka miatt nem szólt, biztos emiatt nem ment a csoportba a Gizi.

01_gizi.jpg

A boltban ápolják a pultos gyereket, Laci lekúrja, bűzlik a cigitől, faszért nem dolgozik, ahelyett, hogy cigizget. És szerinte csak kitalálta, lenyúlta a kasszát, és eljátszotta, hogy megtámadták. Gabi védi és hazaküldi Lacit, mielőtt olyasmit tesz, amit megbánna.

Aliz a gyerekeket tanítja táncolni, Szabika meg egy dallal készül az estére. Nagyinak meséli, hogy a Mókus dalt fogja játszani, nagyon pörög mindenki ezen a bulin. Elindul a zene is, a gyerekek táncolnak, hát mit mondjak, a háttérben Bözsi mama és Szabolcs rázzák, baszki, ebből tuti lesz egy promó szpot is, figyeljétek meg. Nem tudom, volt már ilyen valaha a BK-ban? Mindegy.

02_ossztanc.jpg

Gizi érkezik a kisboltba, Gabitól kér 8 poharat, ha lehet, kristályosat, mert készül a Ki, mit tudra, poharakon fog zenélni. A boltban nincs, de Laci volt neje hagyott itt pár poharat, majd azt odaadja. Gizi vinne egy üveg fehérbort is, furmintot, mert azt Gizi is szereti. Gabi kiakad, te? Nem lesz baj, múltkor is beleivott egy vodkaalmába, és nem lett semmi baj. Más ember lett, meg minden, és nem bánt meg semmit.

Szabolcs már porszívózik, a gyerekek még mindig gyakorolnak. Aliz lekúrja Szabolcsot, hogy pont most takarít, a gyerekek meg összevesznek, hogy mindig azt kell csinálni, amit a másik akar. Aliz a békebíró, de nem nagyon megy neki. Timike hazamegy, Lucus majd táncol egyedül.

03_hari.jpg

Vili bá a kukát húzkodja az udvaron, Gabi megy haza, Laci meg mondja, hogy átkutatta a gyerek szobáját, és tényleg nem ő rabolt. Gabi inkább csak megbízna benne, Laci meg mondja, hogy úgy beszél róla, mintha a saját gyereke lenne. Ezen Gabi kiakad, jó nagy fasz ez a LackóMackó.

Gizi Gézának mutatja, hogy hogyan fog zenélni a poharakon, de Géza nem hiszi. Erre megszólal a hangszer, Gézának meg leesik az álla. Vili bá megérkezik, mindjárt kezdődik a banzáj. Kicsit összevesznek, mert Gizi hangol, ne most próbáljon apus, Géza megoldja, menjen fel hozzá, és próbáljon ott. Gizi egyedül marad, tud majd inni, gondolom. És igen, rá is néz a borra a pulton, de még nem nyitja ki.

04_gizibor.jpg

A Rózsában rendezgetnek a fiatalok, a hangfalakat rakosgatja Balázs és Peti, Peti kinyilatkoztat, ő bizony megnyeri a fődíjat. Közben Nórának bűntudata van a dupla adag habos somlói miatt, Juli meg megköszöni Nórának, hogy visszavette őt Attila. Nóra ünnepelni akar, összetolt asztalok és pezsgő.

Vili bá Bözsi mamával a konyhában, szerinte Bözsi mama is indulhatna a versenyen, Aliz mondja, hogy madárhangutánzással nevezhetne, mert igen jó benne. Be is mutatja a tudományát, Vili bá fel is ismeri a madarakat, nyitni kék, rigó, nádi poszáta, isteni. De Bözsi mama nem fog fizetni azért, hogy mindenki rajta nevessen. Géza még emelt díjas smst is küldene az asszonyra.

05_bozsifutyul.jpg

Laci a boltban a gyerekkel, jött elnézést kérni. A maga módján. Ez a gyerek nem játszik rosszul amúgy, az összes közül ő a legtehetségesebb. A gyerek azért beszól, hogy a Gabi neki hisz és nem Lacinak, vagyis hozzá áll közelebb, pedig nem is ő a szerelme. Laci elgondolkozik.

06_kisbolt.jpg

6136. rész:
Lucus semmiképp sem indul Timikével az esti versenyen, mert úgy megharagudott rá. Aliz hiába unszolja, hogy kérjen bocsánatot, ő elhatározta, hogy egyedül fog táncolni. Szabolcs is készen van, indulnak hármasban a Rózsába. Marad Géza, Apus és Bözsi, kicsit szívatják Vili bát. Bözsi támogatja Apust, csak gyakoroljon sokat.

A Rózsában már nagyon áll a bál, Zsolt imádja, hogy ennyi vendége van. Megy is Gáborhoz, hogy hozzon ki a kocsiból egy kis málnaszörpöt, mert jönnek a gyerekek is. Timikét mutatják is, épp panaszolja Nórának, hogy összevesztek Lucával, nem fog fellépni. Peti elindítja a Ki, mit tudot, utánozni fogja az embereket. Először Mikit utánozza, mindenki nevet. Klaudia kicsit szívatja is, nagyon kellemetlen. Most Klaudián a sor, egyből szemtelennek tartja Petit, már nem tetszik neki a dolog.

07_peti.jpg

Közben az udvaron Laci húzgálja Gabit, hogy menjen el a Rózsába, összefutnak Szabolcsékkal, menjen előre, mert ő valamit akar majd. Szól is Szabinak, hogy nevezne, gondolom, a színpadon fogja megkérni a kezét. De meglátja ezt Zsolt, és nem engedi, hogy nevezzen, ki van tiltva a Rózsából.

Balázs a színpadon, kell a hely a produkcióhoz, Fekete Luca jön, aki táncolni fog. Nagy taps, puszi nagyitól és Gézától, bevágják Timike mérges arcát, közben Juli lebassza Petit, amiért bohócot csinált a nagyanyjából. Luca nem csinál semmit a színpadon, csak Timikét nézi, Timike meg odamegy hozzá, és elkezdenek együtt táncolni, juhéj! Közben Linda lebassza Petit, hogy ő megmondta, Balázs is odamegy, hogy Klaudiát pont a szülinapja előtt akasztotta ki, etc.

08_luca.jpg

Gizi az irodában hangolja a hangszert, Linda meglátogatja, Gizi olyan ideges, mint az érettségin. Linda megnyugtatja, lépett már fel emberek előtt, nyugalom. Kimegy, hagyja gyakorolni, na, itt az alkalom egy kis itókához. Iszik is, ahogy azt kell, üvegből.

A gyerekek nagyon nyomják kint, az anyukák meg kurva büszkék, hatalmas taps, Bözsi mama még sír is. Balázs konferálja Szabolcsot, aki ugye gitározni fog, Balázs meg besegít a ritmusszekcióba, baszki, beatboxol, érted, beszarsz. Julinak megfájdult a feje közben, hazamegy, András csatlakozik hozzá. Zsolt Mikinek mondja, milyen jó kis bulit hozott össze a fia, ha így folytatja, jó üzletember lesz belőle, Miki tudja, büszke is rá, mint az állat.

09_mikizsolt.jpg

Kint Vili bá rakosgatja a harmonikát, és egy mackókomába fut, aki Laci. Észrevétlenül akar bejutni a Rózsába. Kiütéses is lett a jelmeztől, de most jön Gizi, úgyhogy Apus leszarja, megy be nézni az asszonyt. Gizi mosolyog, hangolgat, indul a móka. Közben bejön a medve is. Gizi nem érti, miért nem szól a hangszer, közben szexeseket szólnak be neki, Balázska adjon egy kis dögös zenét, mert nem szól, ezért kurva idétlenül kezd táncolni a poharakkal, mindenki ámuldozik, jön a sztriptíz baszki. A csávók készen vannak, Vili bá meg rohan oda és elviszi, be az irodába. Még nem fejeztem be, nem örülsz, hogy tetszettem nekik? Vili bá nem érti az egészet, Gizi meg részeg. Lejárattál mind a kettőnket, illegetted magad az egész ház előtt, engem itt tisztességes embernek ismernek. Te ittál, Gizi? Nekimegy a szatyornak, megtalálja a piát.

10_gizitancol.jpg

Most jön a medve, éneklő medve, aki vakarózik is. Leveszi a fejéről a maszkot, mindenki meglepődik, Zsolt kivan, hogy került ide ez a barom. Laci ünnepélyesen bejelentene, illetve kérne valamit. Szeretné megkérni Juhász Gabriella kezét. Gabi, ugye hozzám jössz feleségül? Gabi néz meglepetten, nyílván nem egy viszketős, tuskó medve mellett képzelte a jövőjét.

12_gabidobbenet.jpg

6 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

belagezabela 2012.06.20. 16:53:29

Marsi Anikó is szerepel már ebben a fosban?
Utolsó kép

krj 2012.06.20. 16:57:05

úristen. láttam. ez akkora szar volt.

azt hittem, hogy az előző részek után már nincs lejjebb. de van, ez a kimittud meg a kisbolt, meg ez az egész közeg annyira együgyű, bárgyú, kritikán aluli. szegény berci kutya, ha élne, beleharapna kalamártomibácsi zacskójába, hogy hékás, mi ez a szörnyűség. állítólag nem a rendező felelőssége az ilyen. szerintem meg de. :)

fran7 2012.06.20. 21:04:20

Ez a Teo gyerek hogy keveredett ide, mondjuk ezt a nevet nem erőltettem volna, jelentése végett.

Koky_ 2012.06.21. 07:34:51

Ez a rész volt eddig a mélypont. Annyira szar volt, lehet hogy a rendező beszívott :))

Csont Lady 2012.06.21. 09:06:03

Csatlakoznék az előttem szólókhoz ez az egész harmatgyenge volt. A szarabbnál szarabb produkciókból meg most hirtelen a Lucusét emelném ki, azt amikor ott áll és banbán néz, ahelyett szerintem valami olyasmi jelnetet képzeltek el hogy ő megszeppen a sok embertő és nem meri elkezdeni a táncot és ezután szaladna a színpadra Timi hogy megmentse a beégéstől! De mint láthattuk a kis szőkeség arcán még a szokásosnál is kevesebb érzelem tükröződött és rohadtul nem jött át az egész!

Csont Lady 2012.06.21. 09:08:35

Hi-hi nem embertő parasztosan hanem embertől!
( bocsika van amikor nem tudok írni)
süti beállítások módosítása