Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 6119-6120.

2012. június 08. 18:00 - villanella

A nagy dobozkérdés eleinte értelmezhetetlenül ívelt át a csütörtök esti Barátok közt epizódokon, de a végén minden a helyére került, Géza meg ugyan olyan szerencsétlen, mint volt, majd meglátjátok. Íme, a hogyvolt.

6119. rész:
Zsolt Jocóval telefonál a Rózsában, holnap küldi a holmit, akárhogy is van, át kell vennie és el kell rakni a cuccot. Azzal ne törődjön, hogy mi az, csak tegye el. Közben megérkezik Zsófi és Klaudia, két kávét kérnek, majd leülnek egy asztalhoz. Klaudia elmeséli, hogy Miklósnál talált Nóra egy potencia növelőt, ezt meg meghallja Barta. És néz.

Ádám faterja Gizivel a kórházban. Gizi nem ideges, és a hallását is meg akarja vizsgáltatni. De ez a belgyógyászat, ne idegelje már Mátyást Gizi, mert így is elég ideges. Meg hálás. Mátyás sokszor elcsodálkozik, hogyhogy ilyen rendes ember Gizi, amikor testvérek. Gizi meg mondja, hogy lehet, hogy léha volt, de sokra vitte, Gizi meg semmire. Mátyás jobban hinne a gyógyulásban, ha rendes ember lenne. Erre Gizi elmeséli, hogy 2003-ban kapott tőle 50 000 forintot, és az nagy bajból húzta ki őket. Tehát egy vese 50 rongy. Haha.

Zsolt Kingával az irodában, Kinga leadja a rendelést, hogy mi mindent kell venni, kurva uncsi. Aztán kiküldi Kingát, és megnézi a fiókban a potencianövelőt, amiből hiányzik egy darab. Visszahívja Kingát, járt-e itt Miki. Járt, veled akart beszélni, de nem voltál itt. Fasza.

Attila a sötét irodában, Klaudia érkezik és megijed tőle. Miért vagy sötétben? Gondolkozom. Istenem, az ember, ha szerelmes. Klaudia alig várja, hogy beüljön egy kád forró vízbe, és javasolja, hogy Attila is pihenje ki magát, mert mostanában elég szarul néz ki. Elmegy, érkezik Nóra. Gyere már haza, köcsög a Miki. A Nóra nem akarja, hogy ne jöjjön vissza Andris, Miki meg milyen paraszt, mert biztosítja Andrást arról, hogy az utódját keressük. Attila szomorúan néz, mert ez ugye a padlásos dugássorozat végét is jelenti.

Vili bá és Linda vacsoráznak, érkezik Gizi. Linda kicsit már unja a hurkát, Vili bá meg aggódik, hogy már csak kevés van belőle. Na, mi újság van a kórházban, kérdi Vili bá, meg beszól, hogy megbeszélhették volna, mielőtt. De nem jó a vese, ne aggódjon senki. Hepa céje volt pár éve, és a miatt kidobták. Vili bácsi akkor is örül, hogy nem fekszik kés alá.

Zsolt Miklóshoz ront be, mi a büdös francot képzelsz te magadról. Tolvaj vagy, mert elvitted a cuccot az irodámból. Miki megkéri, mondja el, hogy az övé, mert mások azt gondolják, hogy neki van szüksége a cuccra. Na, Miki beszól az új haverjára, meg hogy honnan van pénze, ekkor Zsoltikám megfogja a gallérját, hogy már bánja, hogy kiengedte a fagyasztóból. Ekkor érkezik Balázs, és nem érti, Zsolti meg elmegy, hogy majd mesélje el neki az apja. Miki persze félrebeszél, a hülye Balázs gyerek meg annyiban hagyja. Bemegy a szobájába, ekkor Miki felhívja Medve komát, és egy szívességet kér tőle. Ez a neve, baszki.

Reggel, reggel, virágzanak a fák, amit nem értek, mert két hete még hideg volt, meg tél, de mindegy. Géza a pultnál olvasgat, Zsolt érkezik, és Gábort azonnal kizavarja pakolgatni. Gábor nem tud kimenni, mert még nincs itt Szabi. Géza is beszól, hogy a dobozokat el kellene vinni, mert Apus is mondta, hogy tűzveszélyesek. Nagy dobozmizéria, csak nem felgyulladnak majd tényleg?

Linda és Gizi indulnak reggel, este Linda főz majd, még Ádámot is meghívja, aki pont most érkezik a boltból, ezért ma este nem megy, mert van sok kaja. Gizi elmeséli Ádámnak, hogy nem ő lesz a donor, Ádám meg örül, mert Mátyás nem jó ember. Erre Linda kiakad, a gyereke vagy, kötelességed, hogy megmentsd őt. Majd megteszem én, ha te nem. Linda hangja furcsán visszhangzik a térben, semmit sem értek. Gizi elmondja Ádámnak, hogy a lista jó hosszú, amíg lesz vese, meghalhat. Linda meg úgy kiakad, hogy eldönti, hogy odaadja a veséjét és punktum. Be is szalad a lakásba, Ádám meg mondja Gizinek, hogy tiltsa meg neki. Gizi meg mondja, hogy max. megpróbálja lebeszélni, de megtiltani nem tilthatja meg. Kijön épp Zsolt és Géza, nézik a sok dobozt, Bartának nincs ideje most elvinni ezeket.

6120. rész:
Nóra egy ügyféltől búcsúzik az irodában, aztán leül dolgozni, ahogy kell, nagy sóhajtások közepette. Érkezik is Attila, kiderül, hogy nem ügyfél volt, hanem interjúztat az asszony. Nóra nehezen tudja felfogni, hogy nem lesz Andris. Biztosan Attilának is nehéz Juli nélkül. Igen, nagyon hiányzik neki. Nóra most már egyet is ért Andrással a lakópark ügyben, Attila meg elkezdi dicsérni Julit, ami már kurva gyanús. Attila javasolja, adjon magasabb fizetést Andrásnak, hogy itt maradjanak. Attila most már az érzelmeire akar hatni, mert Dubai azért jobban fizet, mint a Berényi Kft. Nóra szerint, ha el akar menni, hagyni kell, mert sosem fogja megbocsátani nekik.

Mátyás Ádámhoz érkezik, megkapta az sms-ét. Miket képzelsz te rólam, hogy elfogadom egy kislány veséjét? Miért, a miénket elfogadtad volna, mi a különbség? Hogy nincs 18 éves. Ide figyelj fiam, nem vagyok rossz ember. A legnagyobb hibám, hogy nem vagyok hűséges típus, de attól még nem azért próbálok jóban lenni veletek, mert a vesétekre pályázom, hanem mert az élet véges, és ti vagytok a családom. Nem a temetésemen akarlak viszont látni, mondja, és elmegy. Ádám utána szól, ha annyira akarod azt a vesét, megkaphatod.

Klaudia és Attila az irodában, Klau megy egy lakástextil nagykerbe, kell-e valami. Nem. Attila egyedül marad, és rohan az asztalához, mert Julival videóchatel. Beszarás. Nagyon hiányoznak egymásnak. Szomorú zene is szól, szomorúak az arcok is. Mi lesz, tényleg maradtok? András nagyon lelkes, alá fogja írni a szerződést, minden sínen van. Attila reménykedett, hogy nem így lesz, Juli sincs ott szívesen. Jön valaki, Juli el is tűnik, ezért már csak a Desktopnak mondja Attila, hogy nagyon szeretlek.

Mátyás és Ádám már a kórházban vannak, Mátyás érdeklődik, miért gondolta meg magát Ádám. Linda miatt, mert addig rágta a fülét. Meg utána nézett a neten, és megnyugodott, hogy nem olyan durva beavatkozás ez. Megint agonizálnak arról, hogy milyen szar apa volt, meg arról, hogy hiányzott Ádámnak, unalmas, na. Most már túl vannak rajta, felnőtt Ádám, bár anyja halálakor jól jött volna a fater. Mátyás mondja, hogy nem tudott róla, hogy mi történt az anyjával, csak hónapokkal később tudta meg. Már szólítják is Ádámot, Mátyás kint izgul.

Az udvaron Gizi és Linda Kingába botlik, mik ezek a dobozok. Gizi elmeséli, mik ezek a dobozok, Linda meg mondja, hogy segíthet bepakolni, Gizi meg nem érti, miért ilyen rendes Linda mostanság. A vesét is ugye fel akarta ajánlani. Ezen a szálon elindulva, Kinga megtudja, hogy Ádám is felajánlotta végül. Megérkezik Zsolt, aztán Géza is, meg is kéri őt Zsolt, hogy tűntesse el a dobozokat. Géza rendes, csak kell pénz érte. Elindul az alku, 2000 forint és egy szendvics az ára.

A kórházban Mátyás izgul Ádámért, mindjárt jön, csak még öltözik. Meg is érkezik, vért vettek, tesztek voltak, meg ultrahang. Mátyás sajnálja, de Ádám szerint ez még semmi, a műtét lesz a jó móka. Minek vállalja el, ha most meg itt beszólogat. Az apja elhívja enni, de nem éhes, visszamegy a dokihoz, aztán elindulnak együtt.

Nórához Miklóshoz érkezik, hogy segítsen dönteni, kit vegyen fel András helyett. Nóra beszól a serkentők miatt, Miki meg helyben be tudná bizonyítani, hogy neki nincs szüksége ilyesmire. Na, kit válasszon Nóra? Mikinek egyik sem tetszik, de gondolkozik majd azon, ki legyen, Andrásnál jobbat úgysem fog találni. Miki el, telefon csörög, ajánlást kérnek Nórától Berényi Andrásról, akkor gondolom, Dubai van a vonalban. Haha, Nóra a kis geci, nem biztos, hogy sok olyat tud mondani, amivel a leendő munkáltatói meg lesznek elégedve.

Mátyás kijön a szobából, nem jó Ádám sem, mert nem felel meg a vércsoportja. És most mi lesz, kérdi Ádám? Köszönöm, hogy megpróbáltad, ennyi volt. Milyenek így az esélyeid? Dialízissel még kihúzom. Gondolom, ez alatt az időszak alatt is annyit foglak látni, mint az elmúlt 20 évben, mondja Ádám, mire az apja, hogy milyen jól ismersz.

Szabolcs a Rózsában, elnézést kér Zsolttól, hogy elkésett, de elaludt. Zsolt levon kétezret, meg kúrogatja kicsit, aztán beküldi budit pucolni. Közben Klaudiát hívja Juli, aki a Rózsa egyik asztalánál ül, és úgy csinál, minta még sosem hívták volna külföldről. A háttérben megint Szabolcs, Zsoltnak mi baja? Egész nap ilyen. Jön egy rosszarc, gondolom, Mackó koma, bemegy a raktárba, és mivel Géza van ott, ezért Gézát úgy lábon kúrja egy baseball ütővel, hogy nyílván el is törik neki, meg minden, amit kell. Vége.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása