Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 6083-6086.

2012. május 16. 10:00 - Mésza "Abdul" Jani

Megint összejött minden, de az életnek és a hogyvoltnak folytatódnia kell, így most 4részt kaptok egyben, pedig jubileumi adás sem volt. Ennek örömére – és persze azért is, hogy ne kelljen többet olvasni az átlagnál-, kicsit más lesz, mint a megszokottak.

Fény derül Aliz titkára. Novák sörfőzdéje befuccsol, de helyette van másik ötlete. Gabi bosszút akar állni a bolt tulaján.A szavazáson talán kissé meglepő eredmény születik. Kinga új kanra akad egy új szereplő személyében, de nem sokáig élvezheti, mert róla és Ádámról egy közös titok derül ki. Szélesszájútól viszont búcsút vehetünk.

6083-6084. rész.

Bögyös-sörös

Novák nagyon be van indulva a németekre. Mi jut eszébe a sörről minden férfinak? Csöcs. Legalábbis annak, akinek van fogalma az Octoberfestről. Bögyös bajor macák hozzák a korsókat, simán lehetne régi NSZK-s szexfilm témája is (talán volt is). Szóval Laci nem tett le a Bögyöske márkanévről, ne is tegye, az biztos, hogy megmarad az emberekben ez a név, főleg, ha jó reklámot is kitalál hozzá. Én kíváncsian várom. Gabi viszont nincs annyira elragadtatva, ki is osztja a hím társadalmat, hogy egyszerűek vagyunk. A kis álszent, mintha a nők nem gondolnának a szexre. Öreg Kertésznek tetszik a márkanév, de ő mást adott volna. Laci majd megy a gyűlésre, de nem tudja, kire szavaz. Laci el, Vili bá meg palackozik tovább. Novák közben Zsoltra próbálja a Bögyöskéjét rásózni, de ilyen kis tétellel ő nem foglalkozik, különben sem bízik a minőségben. Laci fejében fény gyúl. Nem volt nehéz. Géza kisegíti apust a palackozásban. Laci csodálkozik is, de végül is tök mindegy, csak csinálja valaki. Kicsi Kertésznek is tetszik a név, az már kevésbé, hogy Novák vizezéssel akarja megduplázni a darabszámot. Vilmos és Gabi az udvaron beszélgetnek a szórólapozással kapcsolatban, amikor Laci is jön. Nagy durranás (nem a film) jön az irodából. Berohannak. Oda a sör.

A mesehős lelép

Szélesszájú Kisbéka rámol, nem gondolta meg magát. Ádám ennek örömére rákérdez, miért kell színek szerint passzolnia a cuccnak, de választ nem kap, helyette jól megölelgeti az ifjabb papagáj, Ádi is minden színben játszik, nem tetszik a bordájának ez a fajta szeretetnyilvánítás. A selyemfiú el is húz inkább, így Kriszta rá tud kérdezni Kingától, hogy elmondta-e neki azt, hogy Aliz rugdosta meg a motort. Még nem. Az udvaron búcsúzkodik Szabi családjától Kriszti. Nagyi tanácsokat ad, Aliz felesleges, Szabi meg kivert kutya. Búcsúcsók azért van.

Harc az ügyvezetői posztért

Claudia próbálja Andrist sütivel lefizetni, de mindhiába, nem ilyen könnyen lekenyerezhető. Ő is indul az ügyvezető posztért. Clau meg kifikázza a legidősebb Berényit, hogy nem elég határozott és nem lenne jó vezetőnek, ami igaz is. Nóri meg Mikit próbálja rávenni, hogy rá szavazzon. Miklós meg hülye, még most is képes bármire a punciért, természetes, hogy az exére szavaz, az nem számít, hogy vezetőnek gyenge. Persze próbálja titkolni, hogy más miatt szavaz rá, de ezt még a vak is látja. Attila ideges a szavazás miatt. Szerinte Juli meggyőzhetné Andrást, hogy ne jelöltesse magát. Pech,a spiné jobban szereti a férjét, mint a főnöke asszonyát. Miklós meg a bátyjával beszél, hogy hülyeség jelöltetnie magát, mert senki se fog rá szavazni. Andris nem ezt várta, azt hitte, végre egyszer az életben mellé áll. Mikinek az a lényeg, ne Clau legyen a főnök (no meg Nóri bulkesza), András meg inkább Claudiára szavazna, mert akkor támogatná az ötletét. Miki szerint ez kamu. Eközben az ügyvédnő meg Lacit próbálja meg maga mellé állítani. Ez sem jön össze. Nováknak nincs senkivel sem semmi baja. Inkább azon gondolkozik, ő is jelölteti magát. Nóra kiröhögi. Gabi szerint meg a sörfőzde mellett nem jutna rá elég ideje, vagy az egyik, vagy a másik. Laci mégsem jelölteti magát. Clau megint Andrásnál, de Berényi még nem gondolta meg magát. Olyan fényezést kap Andris, hogy más simán beadná a derekát. Ő nem. Ő kivételesen tökös. Ééééés szavazáááás! Atti 5% Nóra, Clau 35% önmagára, Miki 20% Nóra, Laci tartózkodik és le is lép, Nóri 10%-kal önmagra szavaz, Andráson múlik minden. Andris már úgysem nyerhet, így Dr.Baloghra szavaz, de csak akkor, ha az új terveit valósítják meg. Claudia kopp.

Gabi bosszúja

Linda eléggé kivan a szerelmi csalódása miatt, Papagáj még otthon is maradna, csak hogy ápolgassa kicsi lelkét. Nem kell, így kénytelen elmenni dolgozni. Azért előtte még Gabi is befut, aki szerint a fosás a felvágottól van. Gabi Julit is próbálja meggyőzni, hogy máshol vásároljon, mert a kaját átcímkézi, az öregek számlájához hozzárak, és egyéb finomságok. Juli meggyőzve, szerinte jelenteni kellene, de Gabi nem akar ennyire belebonyolódni. Gabi szórólapokat nyomtatott, azokat ragassza ki. Tuti, még csak nem is sejtitek, mivel kapcsolatban. Na jó, elárulom. Hát a bolttal. Vili bácsinak lennének ötletei, de Gabi ezt a humánosabb megoldást választja. Vilmos is segít ragasztgatni.

Aliz vallomása

Aliz és Ádám jól elszórakoznak, de ez szúrja Kinga szemét. Be is szól, az igazi barát segít a bajban. Biztos rossz napja van. Ádinak is, Izabella vissza se hívja, új eltartó után kell néznie. Gizike csenget, kaját hoz, és kölcsön is tudna adni, akár egy tízest is. Sőt, azt is tudja, kitől kérjen segítséget, de Ádámnak nem tetszik az ötlet. Kinga most sütivel próbálkozik Ádámnál, az meg erre Alizt ajnározza. Aztán meg Gizit. Nem is érti Ádi, miért ilyen rendes vele Aliz. Kinga szerint addig jó neki. Kinga és Aliz összefut az udvaron. Ali rákérdez, mi a baja a pincérnőnek, az meg elmondja, hogy tudja a titkát, és jobb lenne, ha elmondaná az Ádámnak, különben spicli lesz. Aliz jön Ádámhoz, hogy elmondja, ami a szívét nyomja. A hímringyó félreérti, azt hiszi, a csaj szerelmet akar neki vallani. Vallani vall, de teljesen mást. A motor felrúgást. Ez már a hétfői adásban volt, de pár sor miatt hozzácsapom ehhez. Szóval Aliz próbálja menteni a menthetőt, Ádám mega történtekhez képest még egész nyugodt. Ádi úgy véli, neki sokkal több oka volt kiakadni, mint a bigének, mert el akarta árulni Gézának a titkát, meg cikizte, mert pénzért kamatyol. A motornak annyi, melózni nem tud (értsd: dugni), pénz meg nista. Aliz Csizmás kandúrosan néz rá.

6085-6086. rész

Sör helyett valami más

Laci tiszta pipa a sörrobbanás miatt. Szerinte ez nem véletlen, hanem szabotázs miatt történt. Oké, de ki tehette? Vilmos meséli, amikor a pálesz felrobbant náluk, ott sem volt külső beavatkozás. Géza ötletel, mi történhetett, közben Laci és Vilmos a netet böngészi. Kiderül, a sok cukor a hibás. Novák leteremti az öreget, a fia viszont védelmébe teszi. Ha bűnbakot keres, nézzen tükörbe, ő vizezte meg cukrozta agyon a sört, hogy meglegyen a 100 üveg. Gabi meg kint meséli Gizikének a sörrobbanást, a papagáj szerint meg nagyon bátor Gabika, hogy bevállalta a szórólapokon való boltos fikázást. Kemény, biztos nem jön rá a csávó, hogy ő volt. Novák a két Kertészt szidja Gabinak. Egy vagyonba fog kerülni rendbehozni az irodát. Jön Miki, fintorog, és abban sem biztos, hogy a sörfőzde, mint lehetőség szerepelt a bérleti szerződésben. Laci számol. Sokba fog kerülni, de nem lehetetlen, újra belevág a bizniszbe. Gabi nem túl lelkes, abban sem biztos, hogy a Kertészék hibája volt a sörrobbanás, de Novák fafej. Egyedül vág bele. Gabi viszont boltot nyitna.

Bye motor, szia igaz barát

Csak vissza kell térni a motoros szálhoz. Szóval Aliz továbbra is bocsánatért esdekel. Ő már rég el akarta mondani, de Géza lebeszélte róla. Aha, biztos csak ez volt az ok. A végén olyan önostorozást meg nyalást levág, hogy végül megenyhül Ádám. Végül is Aliz nélkül is megy az életének tönkretétele, pusztán saját erőből. Aliz nekiesik Gézának, hogy lehetett olyan szemét, hogy elárulta, ő borította fel a mocit. Gézu csak néz, nem vágja, mi van. Nem ő volt. Ő meg azért van kiakadva, mert a csaja állandóan a selyemfiúval foglalkozik. Eközben Ádám Izabellát próbálja elérni, de most is csak a hangpostával beszélhet, így hagy egy rövid üzenetet, hogy már sokkal jobban van, talán fecskendezni is képes már. Jön Kinga, mondja neki Ádám, hogy hallja, neki is van köze ahhoz, hogy Aliz bevallotta a bűnét. Kinguci viszont kiakad, hogy milyen lazán beszél erről az ideiglenes lakótárs. Szerintem féltékeny, és Ádi szerint is. Géz a elkapja az udvaron Kingát, na nem egy békülő szexre, hanem elmeséli, Aliz őt gyanúsította. Hiába kérdi, honnan tudta meg, a volt asszony inkább letolja, hogy ő is tudott a dologról és falazott. Azért a végén kiderül, Krisztától az infó.

Taggyűlés vége érdekes fordulattal

Nóra köszöni a bizalmat. Claudia nekiugrik Andrásnak, hogy hatalmas hibát követett el. Attila meg örül, hogy az asszonya marad a főnöki székben, és hogy képes kompromisszumra a cél érdekében. Claudia ront be Attila irodájába, feldúltan meséli a lányának a történteket, Juli meg jót mosolyog, hogy Miki minden pillanatot megragad a bosszantására. Szerinte jobb is, hogy így alakult, túl stresszes meló lenne ez neki. András magyarázkodik Julinak, hogy azért szavazott Nórára, hogy Claut távol tartsa a cégtől. Ezt majd megünneplik egy vacsorával, kettesben. Attila úgy véli, Nóra megköszönhetné a szavazatot Andrisnak, de az ügyvédnő szerint nem jár neki, szimpla zsarolás volt a dolog. Atti szerint jó csapat ők ketten, hamarosan újra okés lesz minden. Balogh Norris viszont azt mondja, csak a cég érdekei miatt vette vissza, majd lenyom egy bunkó szöveget, amiért kijár a szívlapát.

Új szereplő sötét titokkal

Új szál. Gabi el, Ádám jön ki az udvarra, és mondja Gizinek, hogy rászánta magát, felhív valakit, és kér kölcsön tőle. Már pár éve nem beszélt vele, fel sem hívná, ha nem lenne szarban. Röhögném, ha az apjáról vagy az anyjáról lenne szó. Ádám már telefonál és pénzt kuncsorog. Dokihoz menne, de Kinga nem segít átöltözni. Ajánlja Alizt, hátha most nem tör az életére. Kinga Zsófinak szidja a pasikat, meg magát is, hogy mindig lehetetlen alakokkal jön össze. Vajon hova tűntek a normális férfiak? Erre föl a háta mögül egy fickó elnézést kér annak a nevében, aki megbántotta. Hmmm, szeretem ezt a hangot. Kingát elnézve neki nem csak a hang tetszik. Kinga Zsolt irodájában szárítja az új hang telefonját, ha mér ráborították a cuccost. A csávó közben csapra rendesen a szelet, nem hiába. Kinguciról a bugyi is leolvad. Szex nincs, csak csók. Udvar. Kinga viszi ki az új szereplő sálját, mert bent maradt a kávézóban. Ádám is jön, egy pillanatra földe gyökeredzik a lába, majd komor arccal tovább megy. Lehet, őt hívta a kölcsönért? Az apja lenne? Odalép hozzájuk, és köszön neki. Kinga megkérdezi, ismerik egymást? Igen, a fiam. Hoppá.

Békülés a riválisok közt

András pörög, hogy lehetőséget kapott, Nóri meg majd figyeli a számokat. Gizi is el van alélva, hogy újra együtt a csapat. Nóri meg Andris olyanok, mint a testvérek, hisz együtt nőttek fel az intézetben. Timike hívja a mutert, mert nem díjazza a spenótot. Nóri nem érti, hisz kicsiként szerette. Erre Andrés nosztalgiázni kezd. Nóri is utálta, néha Andris is megette helyette. Jönnek a nosztalgiás sztorik, közben Nóra vonásai puhulnak. Úgy néz ki, megbocsájtott Berényinek. Kezet fognak, szent a béke.

2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Johnny336 2012.05.16. 11:51:24

Ezt a szerencsétlen Novákot küldjék már el a forgatókönyvírók valami bányába dolgozni, és sose lássuk többet.

Pepeninho 2012.05.16. 15:30:42

Hű de rég láttam BK-t. :) Semmi sem változott. :D
süti beállítások módosítása