Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Marslakók - 34.

2012. április 20. 13:00 - Hódos Hajnalka

Amikor Ottó végigrohant a Magánkórház alagsorában levő sütét sikátoron, aztán - a nagyonnagyveszély-zene ütemére - kilesett a rejtekéből, tébolyult, sikítozásba hajló kacajban törtem ki. Robin Cook, ha látná a Marslakókat, szégyentől rákvörös arccal, a könnyeit nyeldekelve tépné apró cafatokra a Kóma féltve őrzött kéziratát és megjelentetne egy egész oldalas nyilatkozatot a világ minden nagyobb hírértékkel bíró napilapjában, ezzel a szöveggel: bocsánat, tévedtem. Még szerencse, hogy Hédi már az első képkockákon előkerül, nem is tudom elképzelni, hogy bírnám ezt a rengeteg izgalmat. A Baltás cím: Ki itt belépsz...

Ottóéknál kezdünk, Erzsike szerint miatta van az egész, alap. Szerintem Erzsike karaktere alkalmas mizogin vonások felélesztésére. Nemre való tekintet nélkül. A Családi körből ismerős mondatok következnek: nem ismerjük a saját gyerekünket, asse tudjuk, kikkel barátkozik. A közösségi háló miatt van ez is, mert ezek a mai fiatalok nem beszélgetnek egymással, hanem egész nap a chat-en lógnak! Amíg ezek ketten a társadalmi elidegenedésre próbálják kenni saját szülői kudarcukat, Hédi a Félkézben ücsörög egy üdítő társaságában. Nemsokára Antos is csatlakozik hozzájuk, de Titinél is zajlik az élet. Zsán nem jöhet közelebb, a fürdőszoba ajtajából is el tudja mondani, mit akar itt, de vigyázat, az a válasz, hogy Titit többet nem jön be. De, be fog, ahogy arra számítani lehet, de erről később, most Antos, nagymonológja jön, a lényege, hogy őt aztán kurvára nem érdekli, miért lógott meg Hédi otthonról, se kutyája, se macskája, de a Félkéz éjfélkor bezár, úgyhogy itt a szerkesztőség kulcsa, ott meghúzhatja magát éjszakára. Hideg van, ágy, kaja, kávé nincs, reggel meg korán húzza el a belét. A jófejkedés bejön, Hédi vigyorog, na hívd apámat!

Zsán szerint Titi biztonsági játékos, nem mer kockáztatni. Neki se mondja, hogy húzzon el végleg a náthásba, a másik pasinak se fogja mondani, pedig kockázat nélkül nincs nyereség! Titi ezalatt az ágyon hentereg és a mellét düllesztgeti meg kéjesen próbál nyújtózkodni, ez valóban kiváló metakommunikáció annak elhitetésére, hogy Zsánfránszoá az égvilágon semmit nem jelent neki és alig várja, hogy eltűnjön az életéből. A Belga valószínűleg olvasta a Testbeszéd c. könyvet, én is, úgyhogy nem lep meg, mikor reggel egymás mellett ébrednek. Erzsike nemhogy örülne, mint majom a farkának, hogy Hédi él és egészséges, most azért ajvékol, mi lett volna, ha? Innen üzenem szeretettel Erzsikének, hogy amit csinál, az tipikus esete a "ha a fasznak füle vóna, akkor fülemüle vóna" viselkedésnek, és ha az én feleségem lenne, már rég ütném, mint szódás a lovát. Erzsikének már ez is sok, és nem bírja tovább. Mi se téged nézni bazmeg. Hédi beódalog a szobába, hogy aztán mi történik, soha nem tudjuk meg. Bezzeg azt nézhetjük vagy tíz percig, hogy a Lány, Aki Még Tamponcsere Közben Is Ügyvéd lovagjai mit össze nem töketlenkednek, Titi egy hirtelen ötlettől vezérelve ugyanis beengedi Fatert, aki túrós táskát és mákos kiflit hozott reggelire. Ez itt Zsánfránszoá, az egyik szeretőm, ez itt Fater, a másik. És most mi lesz? Verekszenek? Nem, kávét főznek, mert Titi azt kért. A két lovag a szájkaratét választja fegyvernemül, versengenek az Ügyvédnő kegyeiért, majd a nyakukat törik, úgy készítik a reggelit. Kapnak egy-egy puszit, na, mindenki mehet amerre lát. Például haza, mert Titi magányra vágyik. Sétálgat, utána meg bemegy dolgozni. A legények egymásra néznek és bánatosan eszegetni kezdenek. Ki-ki a másik tányérjából. A Magyar Színházban Tom Sawyer bemutató lesz, az ifjúságnak és a családoknak, mert a Magyar Színház a jövőben az ifjúságot célozza meg, mert az ifjúság és a család meg az ifjúság meg a család! Hiányoltam a jövő záloga és a felnövekvő nemzedék kifejezéseket.

Kígyós befekszik a Magánkórházba, újságot olvasna, de a cápamosolyú szadista recepciós, aki kurvaisten, hogy szabadidejében kismacskákat (is) kínoz nem hagyja békibe és elcincálja néhány rutin szakorvosi vizsgálatra, természetesen Kígyós érdekében. Na jó, Gergő felhívja Tornyait, mert az Eszter azt mondta, hogy baszogassák. Őt nem éri utol, de Gyulai doktor urat igen, aki a Marslakók.hu nagy rajongója, mellesleg aneszteziológus. Sajnos, segíteni nem tud, mert ő a műszereket figyeli műtét közben és csak pletykákat tud a műhibáról, azokat meg nem mondja el. Eszter, aki minden egyes alkalommal, mikor kimondja a vezetéknevét, olyan arckifejezéssel teszi, mintha csontgilisztákkal kínálnák, kihangosítja a titokzatos pasit, aki felhívta és aki nem mondja meg sem a nevét, sem azt, honnan telefonán, nem mintha ez utóbbi nem lenne kurva mindegy. Az öreg elmondja, jól ismeri a Szent Ritát - nem a csajt, a kórházat - és a Havas-ügyet is. Tornyai nem is volt jelen a műtétnél, ez egyébként sokszor van így, mert túlvállalja magát, aztán a kollégák műtenek helyette, csoda, hogy eddig nem történt nagyobb baj. Azért Havas fejezte be az operációt, mert a másik orvossal történt valami - talán leforrázta magát (???) - a doki ideges volt, talán ezért nem vette észre, hogy megsérült a vékonybél. Összezárta a hasüreget, a béltartalom életveszélyes fertőzést okozott. Hát így.

Közben Kígyóshoz - akit meglátogat egy, nagy valószínűséggel a pszichiátriai osztályról kiszökött fiatalember - megérkezik Tornyai, aki örömteli hírekkel szolgál - nem cukros és érszűkülete sincs - de egyben emlékezteti arra is, kattog a térgye kaláccsa, úgyhogy el kéne végezni egy diagnosztikai műtétet. Lehet altatásban is, úgy drágább, de a lehető legjobb kezekben lesz, az ortopéd sebész nemzetközi szaktekintély. Kígyós döntse el, mit akar. Hát leginkább hazamenni. Tökéletesen megértem, én is az orvos hozzám ne érjen alapelv szerint élők táborát képviselem. Közben Titi és Ottó látogatni mennének, de a szadista nő, akinek az egyenruhája alatt nagy valószínűséggel kis horogkeresztekkel díszített fehér melltartó és bugyika feszül, nem engedi be őket, mert ez egy kórház. Titi szerint ez inkább őrület. A csaj hajthatatlan, mint a Fekete Lovag a Gyalog-galopp-ban, Titi ne óbégasson itt, mert zavarja a betegek nyugalmát, és ha nem fejezi be a cirkuszolást, hívja a biztonságiakat. Amíg ezek fájtolnak, Ottó besurran a folyosóra, átmászik a nemtommin, lesekedik, és benyit valahova. Apu, félek!

Címkék: marslakók
4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kullancs1983 2012.04.20. 15:03:57

Ó, hogy mikről maradok én le... Nem tudom ki látta a Borsalinót, az is úgy kezdődik, hogy Delon kijön a börtönből, és a nője addigra Belmondo kurvája. Csak abból ki is sült valami, ilyesmire a Titánia udvarlói kapcsán nem számítok. Ma este azért megnézem ha eszembe jut, hátha láthatom ahogy a recepciós domina letépi magáról a fehér köpenyt, előkapja a korbácsot a sank alól, és ellátja a Titánia baját..:D

kemény keleti kommentelő 2012.04.20. 17:38:18

Tornyai profnak annyi
Indiana Ottó beindult
Ilyen izgalmak mellett kirakhatnák a 16-os karikát

ő-szinte 2012.04.21. 10:47:44

Aztakurva!
Itt mindig illllyen sok komment van?:-OOO
Hajni, baszki, én ezt nem tudom végigolvasni, annyira fos a műsor:-DDDDDD (vagy csak én vagyok fordítva bekötve ;-DDDDD ) komolyan sajnállak ezért, sixx jól kikúrt veled:-DDDDDD na meg a királyi is:-DDDDDDDDDDD remélem csinálsz majd mást, merazér szerizlek olvasni. Ne! nem mondd a főzőset baszod, mert diétázom :-DDDDDDDD
Pedig olvasnám, de olllyan kúúúúúrva éhes leszek tőle...:-( meg gordont is csipázom:-)
Ha van más szólj:-)
pussssssssssssssz
Na, jól ide (is) kommenteltem :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.04.21. 10:49:47

@king of uci: ez meg plágium!!!!!!!!!!!!!
ellopta a szellemi termékemet!!!!!!!!!
PLAGIBÁ!

Az OFF-ot nem kéred?
süti beállítások módosítása