Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szellemekkel suttogó 4x12 – Rémálom-utazás

2012. április 11. 14:00 - leeann

Elég kaotikusan kezdődik a rész, ami azt súgja, hogy később sem lesz egyszerű, úgyhogy rugaszkodjunk neki. Vegyük sorra, Deli két gimis barátnőjét hívta meg vacsorára, akikkel nagyon régen nem találkozott, ezért Eli is a meghívott listán szerepel erősítés címén. Ned nem akar ötyézni az anyja barátnőivel azért elvállalta, hogy vigyáz Mel házára a hétvégén, ugyanis Mel elmegy Sammel egy kamionnyi régiségért. Sam arra készült, hogy felkeresi Nicole-t, de mivel Mel retteg attól, hogy Sam örülten beleszeret újra a menyasszonyába vele akar menni. Ezért pont onnan vásárolt régiséget, ahova Sam is készült, így hurrá mehetnek együtt. Nem átlátszó szinte egyáltalán, de haladjunk tovább.

Delia vacsit főz, Eli már megérkezett, Ned pedig úton van Melindához. Itt az ideje egy körkapcsolásnak, mert éppen mindenhol folyik a móka. Első helyszín Delia lakása: a barátnők megérkeztek és hangosak, Eli-t Delia pasijának nézik, és azonnal követelik a borosüvegek kinyitását. Második helyszín Melinda háza: Ned tanulni próbál az üres házban, de a barátai úgy döntenek, hogy ha ő nem megy a buliba, a bulit viszik el hozzá és meglepik a fiút, sokan, nagyon sokan. A harmadik helyszín mindig változik, Mel és Sam ugyanis mozognak. Most béreltek ki egy teherautót, amiben egy szellem lakik.

A szellem valami érmekereskedő. és egy ritka érmét szeretne eljuttatni a feleségének. Mel vette az adást és megígéri, hogy segít, így az ürge gyorsan át is kel. Szellemünk lelépett, ideje kiszedni Jimet a palackból, vagy jobb híján Sam emlékeiből. Az első egy cd, amit Mel állított össze olyan dalokból, ami Jimet emlékezteti a közös életükre, de Samre egyelőre nem sok hatást gyakorol. Ezért ugorjunk is vissza Deliához, mert történés van. Egy szellem csapódott az ötye csapathoz, egy fiatal lány. Eli hallja az elégedetlenkedő szellemet, de hamarosan a csajok is fogják, mert a szellem bekapcsolja a hifitornyot.

Az asszonyoknak egy buli ugrik be a zeneszámról, de az nem derül ki milyen buli, mert telefonhívás érkezik. A telefonban Melinda szomszédja panaszkodik a házból kiszűrődő buli hangzavarra. Delia helyszíne gyorsan eggyé válik Nedével, mert a dühös anya septiben véget vet a bulinak és mindenért Nedet teszi felelőssé. Persze még otthon is kiabál a fiával, akinek esélye sincs, hogy elmondja, mi történt igazából. Közben bulizós szellem Deliáéknál ragadt, ami előbb-utóbb Eli közreműködését fogja követelni. Úgy tűnik, szellemünk Delia barátnője volt valamikor, de egyelőre nem derül ki, mit akar, csak az biztos, hogy az ötye gyűlés idézte őt meg.

Másnap Sam találkozik egy lánnyal, aki Nicole szobatársa volt. Nicole arra kérte a barátnőjét, hogy ne árulja el, hogy ő merre lakik, ha Sam felbukkanna. Címet nem, de telefonszámot kapott Sam, úgyhogy üzenetet hagy a volt barátnőnek. Közben Ned az előző este történtek után nem igazán beszél az anyjával, és el is húz otthonról. Delia kihasználva, hogy Ned nincs otthon, rendet rak a fia szobájában, kihúzza a függönyt, ami visszahúzódik, újra kihúzza, újra visszahúzódik. Szellemlány még itt van, és folyamatosan bulizni akar. Delia rájön, hogy aggódnia kell a fiáért, mert a szellemen kívül mást is talál Ned szobájában, egy füves cigit.

Delia Eli-t riasztja, aki elmondja, hogy már tegnap a vacsoránál is hallotta a lányt, aki valószínűleg a barátnőkkel érkezhetett. Deliának beugrik a dal és a lány is. A szellemlányt Angie-nek hívják, és Delia jól ismerte tinikorából. Delia elmeséli, hogy Angie nagyon berúgott a végzős bálon, gyalog, egyedül indult haza és elgázolták. Persze nem csak a szellem miatt lett riasztva Eli, hanem a füves cigi miatt is. Delia és Eli sem hiszi, hogy a fű Nedé, de akkor kié? Eli a tegnapi vendégekről tudná elsőként elképzelni, úgyhogy egyelőre nem a gyerek az elsőszámú gyanúsított. Közben Mel és Sam megérkeznek a raktárhoz, ahol a temérdek régiség hever.

Természetesen jár a cuccokhoz egy szellem is, aki azt szeretné, ha a kedvenc brossával temetnék el. Melinda megígéri, hogy segít ebben. Közben Sam telefont kap Nicole-tól, aki nem hiszi el a baleset és amnézia mesét, és lerázza Samet. Melinda nagyon megkönnyebbült a hírtől, de persze Sam ettől nem lett túl boldog. Melinda úgy dönt, hogy mielőtt Samnak újabb ötlete támad, elviszi egy mexikói étterembe, Jim ugyanis imádta a mexikóit. Ez tulajdonképpen egy idézzük meg Jimet túra, de Samnek ez nem tűnik fel, mert a saját gondolataival van elfoglalva. Vissza Deliához. A barátnők nem vállalták a füvet, tehát Nedé.

Delia próbál beszélni a fiával, de nem jól sül el a dolog, és újabb vita kerekedik a beszélgetésből. Vissza Melindáékhoz, akik már a mexikói étteremben vannak, és Samnek Jimes emlékek ugranak be az étteremről, meg a kajáról, csakhogy Sam allergiás valamire a kajából, úgyhogy antihisztaminért rohangál, úgyhogy ez az emlékidézés sem váltotta be maradéktalanul a hozzá fűzött reményeket. Este Ned sms-t kap egy buliról, de nem megy el, viszont ő is találkozik a szellemlánnyal. Angie megmutatja Nednek, hogy ki ő, és egy telefonüzenetet is megmutat, amit Deliának hagyott az egyik barátnő.  Hogy mi a terv ezzel, azt még nem tudni, de kiderül.

Közben Melinda a mexikói étteremben egy szellem spanyol nyelvű üzenetét tolmácsolja egy vendégnek, aki bepipul ezen, és kiüti a Melinda védelmére érkező Samet, aki visszatámad, így bunyó lesz a dologból. Samre ráfér pár öltés, úgyhogy irány egy kórház, de amikor a páros már éppen kifelé tart a kórházból, Samet megrohanják Jim emlékei. A lövésről, arról, hogy kórházba szállítják, a vérző válláról. Annyira intenzíven jönnek elő, hogy Sam elszédül. Elmondja Melindának, hogy milyen emlékek jutottak eszébe, amelyek felkavarják Melt, ezek ugyanis Jim emlékei. Miközben az emléktúra lassan eléri a célját, Ned és Delia közé egy bazi nagy szakadék ékelődik.

Kiderül, hogy a fű az egyik barátnőé, ahogy az sejthető volt, de ez nem oldja meg a helyzetet. Anya és fia csak támadja egymást anélkül, hogy egyikőjük is meghallgatná a másikat. Delia elszalad Eli-hoz, hogy megtudja, mit akar Angie. Miközben Delia és Ned között áll a bál, Melinda és Sam egyre közelebb kerül egymáshoz, pedig az össze nem illő emlékek még sok kérdést vetnek fel. Úgy érzem, a második helyszínünk is kiszáll mára, és marad a hadszíntér, ami egy percre sem csillapodik le. Este Angie unszolására Ned elszökik egy buliba. Mire Eli és Delia megtalálják a helyet, már rendőrök és mentők vannak ott. Nedet nem találják.

Szerencsére nincs baja, már korábban lelépett, de Delia marha pipán ér haza, és azonnal a fiának esik. Közben Angie úgy gondolja, hogy Delia a legrosszabb szülői taktikát követi. A szellemlány elmondja, hogy a szülei 5 perc késésért kizárták a házból, és a bulira tartott visszafelé, amikor elgázolták. Delia pedig azt meséli el, hogy elég féktelen volt ő is, de az Angie-vel történtek miatt változtatott az életén. Eli felajánlja Angie-nek, hogy segít beszélni a szüleivel, ha gondolja. Másnapra a viharfelhők eloszlanak, és az utolsó helyszínünkön is kisüt a nap. Miközben Delia és Ned mindent megbeszélnek, Eli átküldi a fénybe Angie-t. Mel és Sam is hazaértek, de más is érkezett utánuk. No nem szellem, csak Nicole az. Sam hazaérvén randira hívja Melt, amikor Nicole megérkezik az életükbe. Innen folytatjuk.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása