Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 6039-6040.

2012. április 09. 19:00 - drtorok

A szokásosnál is unalmasabb részekben kénytelen voltam a kiegészítőkre koncentrálni, amelyekből néhány dermesztő is akadt: Linda BKV-s kiskosztüme, Klaudia műfogsora, de leginkább Balázs új frizurája verte ki a biztosítékot. Ja, és Szabiéknál demokrácia van.

01.jpg

6039. rész:

Szabi a nővérét faggatja, hogy miért hozzájuk jött Gézu levele, de Aliz leszarja, a tenyerekről olvas könyvet. Szabi kész van, hogy sokan élnek a lakásban. Bözsi mama zoknit stoppol, meg mondja, hogy Géza rendes és Alizkának szüksége van egy férfira. De a fiú szerint így is már szardíniák, meg ez Orsi lakása, amiből átmeneti szállást csinálnak. Bözsi szerint otthon is demokrácia van, szavazzanak Gézuról. Egál a helyzet, de Luca befut, és mi van, mit néztek így rám? kérdi a gyerek, mert a testvérek mindjárt ölre mennek a kegyeiért.

Linda BKV-s kiskosztümben – mely inkább kihangsúlyozza, mint takarja egyre terebélyesedő testét – üldözi Balázst a gangon, akinek nagyon durva Hitlerjugend haja van. Nem smárt, hanem kiadós ökölcsapást érdemelne – minimum a fodrásza. Magyarázkodik, hogy csak kedves volt, nem akarta lenyelvelni a BKV ellenőrt. Csak úgy simogattalak, mint a húgomat. Én meg úgy bújtam, mint a bátyámhoz, mondja Linda. Mér’, őtet is lesmárolod? Erre a lány azt mondja: nem tudok róla, hogy lenne bátyám! Mert ha lenne?! Jó, akkor erről pofa be, Balázs el.

02.jpg

Szabi fűzi Lucust, hogy Géza Bözse nénje összes almás pitéjét fel fogja zabálni. De a gyerek átlát rajta, tudja, hogy a szavazatára utazik Szabolcs, hisz demokrácia van. Még a kislány a legértelmesebb, mert Gézu szerinte jófej, és ő is tud majd sütit hozni, ha Bözske végre lelép. Közben Aliz feltűnően olvassa a tenyeres könyvet. Kabbe, akkor innentől fiús műsorokat nézünk, mondja Szabi a kislánynak. Veszünk egy rakat sört, és focimeccs nézés lesz agyba-főbe.

03.jpg

Klau költözik Attila irodájába. A nagy pakolászásban rögtön megtalálja az erotikus randi fő bizonyítékait, két pár korcsolyát. Atesz mondja, hogy az övé meg a lányáé. Klaudia elhúz, Juli kiakad Attilának, hogy jesszus, egy perc alatt rájön majd az anyja, hogy mi van köztük, ha már ekkora korcsolyamegtalálás volt. Pasi nyugtatgatja, miért, mi van köztünk? Juli: semmi sincs, ami mégis sok. Atti: legalább beismered, hogy sok. Juli önutál, mert ő provokálta Klaut, hogy nem tudja szemmel tartani egész nap, de lebassza a főnökét, hogy miért engedte az irodába. Igen, mert Atti nem tudott ellenállni Nórának, akit előtte Klaudia megfűzött, hogy könyörögje be hozzájuk.

04.jpg

Gizi elképesztőt pördül a tengelye körül a zöld kredenc előtt a következő szerelésben: rózsaszín művirág csatt, rózsaszín virágos tunika, fehér óriásnyaklánc, lila művirág mellkitűző, extraszéles fekete öv alumínium csattal, lila szoknya, leopárdmintás leggings és a személyes kedvencem, fehér lakkcsizma. Meghatódva nézeget egy „nem leszek többet alkesz!" feliratú kitűzőt. Lindu fut be, anya panaszkodik neki, hogy unatkozik munka nélkül - így, ebben az öltözékben otthon?! Linda elmondja, hogy miatta pofozkodott össze Hannával. Gizi kikészül, hogy a lánya védi meg, és nem fordítva. De az ellenőr elbagatellizálja, hogy nincs gáz.

05.jpg

András fontoskodik az irodában. Nóra jön, a férfi mondja, hogy jön egy ügyfél, neki fognak prezentálni, lakópark építés lesz a projekt. A nő kiborul, hogy nem tudott semmiről, pedig tökre ő az ügyvezető. Nekünk meg ötleteink vannak. Nektek?! Igen, nekem és Gizusnak, mondja Andris. Aaaaz a Gizi, akit kirúgtunk? Akit te kirúgtál. A veszekedésbe befut Bordás úr, a kliens. Prezi máris indul.

08.jpg

Aliz a Rózsában pszichoterrorizálja a gyerekét, válassz akármit nyugodtan a menüről, cserébe Gézura szavazol kurvára. Jó, eperfagyi. Plusz Gézával valami vízi parkba is mennek a hétvégén. Luca érzi, mi van, a szavazatom kell, ugye? Dehogy, nem vesztegetlek meg. A gyerek biztosítja, hogy így is, úgy is az övé a szavazat, mert Géza korrekt.

Vállalhatatlan fejű Bali fut be Hannához a villába, övék az egész lakás. Linduval kibékültetek már? Faszt, mondja a lány. Pedig sírt is, mert bunkó voltál vele. Hanna kiakad, engem sajnálj, ne őt! és öleli a barátját.

06.jpg

Juli öltözteti legkisebb gyermekét, Klaudia körülötte téblábol. Bandi rettenetes zenét üvöltet bent a szobában, pedig neki kéne levinni Mátét a játszótérre. De semmi gond, mondja Klau, mert ha Bandika nem, majd ő játszóterez a poronttyal. Látod, Julikám, ezért is észvesztő, hogy egyfolytában a nyakadon leszek! Juli pofákat vág, és mondja, több irodát is talált a környéken az anyjának. Te mekkora egy angyal vagy! simogatja meg lányát Klau műfogsorvillantós kényszermosollyal.

07.jpg

6040. rész:

Bali meglátogatja Lindát, de nem mer bemenni. Nyugodtan bejöhetsz, nem fogok rád mászni. Jó. Azért akartál lesmárolni, hogy Hannának szar legyen? Dehogyis! Balázs nehezen hisz a lánynak, mert Hanna tök kiakadt az anyázástól.

Klaudia dirigálja a bútorszállítókat újdonsült irodájában. Balra, vissza, jobbra, fordítva, stb. Juli kérdi, hogy miért nem a legeslegújabb irodájába viteti a dolgait, de Klau ártatlan bárányszemmel mondja, hogy még nem talált másikat. Erre Julcsa kirohan a gangra és felhívja Hannát. Klau az egészsége rovására máris dolgozni akar, szerinted nem így van? Ugye hogy igazam van? Ezt nem hagyhatjuk. Találjunk ki valamit, ugye hogy így van és igazam van?

09.jpg

Szabiéknál továbbra is demokrácia uralkodik – szavazónappali forradalomra készülnek. Elő is kapnak egy kötött sapkát, hullanak bele a voksok. Na, Luccancs összesít, és őrületes fordulat: 2-1 a szavazatok állása, vagyis Gézu költözhet. Szabi pofákat vág, Kertész befut és örül.

Balázs az apjának meséli a Hanna-Linda civakodás részleteit. Ki-kit ütött meg és ki kit anyázott? kérdi Miki. Brutálfejű Bali persze kikottyantja, hogy Linda rámászott. Miki unja, beszéljünk értelmes dolgokról, mi van az egyetemen? Balázs már a jövőjét tervezi, ez bejön apunak.

11.jpg

Kliens meggyőzőnek találja a prezit, húz el. Nóra már nem durcás, sőt imádja Andrást, hogy ekkora agy, imába foglalja a nevét máris.

Atti megmutatja az irodai konyhát Klaunak, de ő úgyse fog főzni soha. Zsófi is örül, hogy odaköltözött, csodálatosan fogják érezni magukat mindannyian. Megérkezik Hanna, lebassza a fogadott anyját: miért nem otthon iszol operát hallgatva?! Majd mi vigyázunk rád, mondja neki Hanna, Juli és Atesz is. Ki is tolják nagy nehezen az irodából. Juli panaszkodik Attilának, hogy újra kamasznak érzi magát. A kamaszlányok is megoldják, hogy legyen egy kis magánéletük, súgja Atti sokatmondóan.

14.jpg

Pezsőt és búzasört! rendel Gézu magának és a csajának a Rózsában, mert ünneplik a választási győzelmet. Hanna odamegy a biliárdozó Balázshoz és Petihez, befut a BKV ellenőr is. A fiúk nem akarnak vele játszani, és Hanna sem ér rá, kegyetlenül visszautasító. Linda elmegy.

Attila kéjenc arccal fixírozza Julit az irodában. Kérsz kávét? kérdi a nő. Úgy érzed, rengeteget dolgoztunk, és lazítani kéne? közelít a főnök és magához rántja Julit. Csók. Mit művelünk? sóhajt a nő. Atti megígéri, hogy óvatos lesz. Legalább védekeznek, az is valami.

15.jpg

2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kullancs1983 2012.04.09. 20:41:27

A kopasz apa és HJ-frizurás gyermeke... Politikai fordulat várható a sorozatban? :D

hannamontanna 2012.04.12. 16:20:15

...és a végén megtekinthettük a filmtörténet - ó miről beszélek, filmtörténet??? - szóval a sorozat legpocsékabb csókjelenetét..... iszonytató volt.
süti beállítások módosítása