Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 6019-6020.

2012. március 26. 15:00 - villanella

Hú, gyerekek, hogy valaha a Bözsi mama csúnyájáról fog szólni a Barátok közt, na, ezt sosem gondoltam, aztán most tessék. Őrület! Kérem szépen, volt itt minden péntek este, furunkulus, kakaskodás, gazemberezés, ami szem-szájnak ingere. Tessék, csak tessék!

6019. rész:
Laci az irodában Gabit nézi mosolyogva, őrült nagy a szerelem. Smár a nyakra, de nem ér, mert Gabika dolgozik. Laci boldog, hogy megint ott van, minden testrészét imádja, de Gabi dolgozni akar, mert utol kell érni magukat. Laci behúzza a reluxát, legyen szex, de gyorsan. Még az ajtót is bezárja, olyan komolyan gondolja. És neki kezdenek basszus. Ilyen Laci, ha jókedvű:

Szabi, Aliz és Luca kivannak, hogy a nagyi haldoklik. És hogy nem vették észre. Lucus az egyetlen okos lány, mondja, hogy a mama nagyon egészséges, mert még táncol is. Aliz azonnal jófej anya, és elmondja, hogy márpedig haldoklik, tudd meg. Na, már el is temették szépen hármasban.

Bözsi mama végszóra jön is haza, Vilmossal összefut, aki seper. Bözsi mama szereti azokat a férfiakat, akik nem ijednek meg a munkától. És isteni volt a vaddisznópörkölt. A pipik is nagyon jók voltak. Hogy összeillenek. Na, merre járt, Bözsike, na, itt Bözsike elhallgat, és be is szól, hogy túl kíváncsi az öreg.

A nagycsaládban végre kinyiffantották a főzombit Andrásék, mehetnek az ötödik szintre. Még ajtót sem nyitnak, amikor csengetnek, annyira játszanak. Nóra érkezik, Attila itt van-e, itt. Órák óta játszanak. Készen van mindkét nő, nem lesz matracvásárlás sem, semmi sem, mert játszanak, értsék meg a nők. Ők pedig meglepődve nézik, hogy ez így létezik akkor.

Kinga kint az udvaron elkapja Gábort, mert csőtörés van a férfimosdóban. Aztán megy Lacihoz, hogy küldjön szerelőt, de oda ugyan hiába, mert ott épp próbálja MaciLaci kibontani Gabirexiát a ruhájából. Gabi a kopogásra felfigyel, de Lacinak már nagyon áll a zászló, leszarja. Na, ekkor Kinga telefonál. A rosseb egye meg. Kinyomja a picsába LackóMackó, és megy tovább a pajzánkodás.

Bözsi mama csodálatos csülökkel érkezik a levert családba. Lucus szomorúan megöleli és azt hazudja, hogy elesett, azért szomorú. Aliz is segít, Szabolcs is, mert ő majd mosogat, ő csak pihengessen. Ráadásul addig marad, amíg csak akar. Ennyi kedvesség már Bözsi mamának is feltűnik, úgyhogy elmondják, hogy tudják, hogy haldoklik. Itt valami félreértés lesz. Bözsi mama néz rájuk, amikor közlik, hogy gyógyíthatatlan, és nincs sok ideje hátra.

Andráséknál ott van mindenki, a nagyok játszanak, a gyerekek sem értik, hogy most mi van. András szerint ez egy jó példa, hogy normális emberek meg tudnak osztozni azon, amit szeretnek. Ekkor Juli néz nagyon. Mert ugye, náluk tényleg ez van.

Na, Bözsi röhög, hogy milyen hülyék az onokák. Az ügyvéd csak úgy kellett, nem a temetőbe készül, hanem haza. De akkor miért szaladgál orvoshoz? Na, még a végén kiderül, hogy terhes, muhahaha! De ez kínos, egy furunkulusa van, olyan helyen, amit nem húszévesen mutogat az ember. A pinádon, mondd csak ki. Istenem, hogy ezt is megéltük, a faszom, hogy ilyen szálat kell ebbe a szar sorozatba beleírni. A kurvaélet. Még majdnem meg is akarja mutatni Bözsi mama. Ezt jól letudta, nem kell elmondania az igazat.

Laci gigantikus tojásos szendvicset vesz a Rózsában, kell az szex után. Ekkor jön Tibi, aki jött szerelni, mert ugye őt hívta Kinga, amikor nem tudta elérni őt. Kinga el is mondja, micsoda fasz, hogy nem vette fel. De hát a dugás fontosabb, ugye. Laci leharapja Kinga fejét, hogy miért pont őt hívta, amikor ki van rúgva, amióta ráhajtott Gabira. Zsolt megmondja a tutit, pont tesz rá, ki javítja meg a budit, csak működjön.

6020. rész:
Szabolcs és Aliz megbeszélik a tutit, Aliz érdekes dolgokat talált ugyanis a táskájában. Ilyet nem illik csinálni, mondja Szabi, de most már mindegy, az érdekesség az, hogy egy térkép van a táskában. Illetve egy fénykép is. Meg egy lap a telefonkönyvből, Szabó Pálok vannak rajta. Na, Bözsi mama nyomoz. Ő ejtette teherbe? Jóvan, többet ezzel nem viccelek.

Laci Tibit szídja Gabinak az irodában. Gabi megmondta, hogy nyissák ki az ajtót, blabla. Laci szerint direkt csinál mindent Tibor, hogy neki szar legyen. És ez egy elvi ügy. Gabi szerint fel kell hivogatni az ügyfeleket, hogy nincs-e valami meló, amit meg lehet csinálni. Na, de jó ötlet, akkor kezdhetjük is.

Juli nasit hoz Nórának, a fiúk játszanak, nem éri el András a nasit, pedig olyan finom, mint az álom. Szar csalogatás, Diabló közben engem Madonna érkezése sem tudott volna felállítani a fotelből. Nem is jön be nekik sem, a fiúk játszanak tovább. Megölték a főszörnyet, isteni. Vége, felkeltek a fotelből. Andrásnak ötlete van, vacsizzanak náluk most már akkor. Csudajó, utána jöhet egy gruppen is.

Aliz Szabó Pált keresi a közösségi oldalakon, Szabi meg nem hiszi el, hogy képes ilyen simán átverni az unokáit. Elő akarják keríteni a csávót, hogy ne maradjon hónapokig a nyakukon. Máris elmúlt a nagy szeretet. Aliz szerint ez valami régi szomszéd, aki udvarolt neki anno. Megtalálják a SZ-Ablak cégnél Szabó Pált, felhívja őt Aliz. Kamuzik, hogy hőszigetelősre akarja cserélni az ablakait, és odahívja.

András Julinak meséli, hogy nem gondolta volna, hogy sikerül legyőznie Attilát. Juli igazán örül, született tehetség. Azért Juli örülne, ha nem vinné túlzásba a játékot. Érkezik Peti az öleléskor, mi lesz a vacsi. András elnézést kér, amiért lekúrta a játék miatt, majd beszélgetni kezdenek a játékról. Meg is mutat valami mesterfogást Petinek, amit nem tudott.

Váltunk Nóráékra, hogy lemerült Attila a játékban. Hogyhogy vesztett a végén? Mert Nóra túl közel került, haha. Elmondja a titkot, hagyta magát, nem akarta András tekintélyét rombolni. Attila felizgul, gondolom, sok időt töltött Julival, menjenek gyorsan a hálóba, megmutatja a zombi ölő fegyvert.

Tibor adja a számlát Kingának, Laci épp érkezik Gabival és balhézik. Milyen alapon nyúlod le a kuncsaftjaimat? Hívtak, jöttem. Na, kakaskodás, ki akarsz csinálni, mert nem tudtad elszedni a barátnőmet. Jön Bartha, ne cirkuszolj, mert elriasztod a vendégeket. Haha, azt az egyet. Tibor megérti, ha pipa, mert nincsenek ügyfelei. És ez csak üzlet, valamiből el kell tartania a gyerekeit.

Bözsi mama megvarrta Lucus ruháját, isteni. Szabi is nagyon örül, van egy meglepetés. Kellemes vagy kellemetlen? Aliz érkezik Szabó úrral. Itt vagy, te gazember, te, megkárosítottad a szegényeket, majd adok én neked. Hűha! Lehet, tőle kapta a furunkulust a csúnyájára? Lol.

Laci hívogatja a kuncsaftokat, de nem tartanak igényt a szolgálataira. Laci szerint Tibor keze van a dologban. Ekkor kopog Tibor, üzleti ajánlata van. Laci kicsit beszólogat, húzzon a fenébe. Add el nekem a céget, Novák. Nem eladó. Pedig jobban tennéd, ha eladnád, mert a cég döglődik. Vagy eladod nekem a céget.. a biznisz úgyis az enyém lesz, ha tetszik, ha nem. Szóval mit választasz?

3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Johnny336 2012.03.26. 16:05:36

"Diabló közben engem Madonna érkezése sem tudott volna felállítani a fotelből" - régi szép idők, amik rojtosra ültem a seggemet Hellfire előtt :D
Mondjuk Madonna semmilyen játék elől nem robbantott volna ki...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.03.26. 16:44:23

András egyre inkább úgy néz ki (és viselkedik, mint Mr.Bean.

nyuszi01 2012.03.26. 21:57:22

Én ma találkoztam az Attilával a Stadionoknál :D Meg se ismertem, nem volt rajta az öltöny :D Viszont az arckifejezése ugyanolyan gondterhelt volt, mint a sorozatban :D (ééés nem is olyan magas, mint azt hinné az ember a TVben látottak alapján)
süti beállítások módosítása