Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel - 2x09

2012. március 20. 07:00 - sixx

Két héten vagyunk túl, elvesztettünk két eredeti versenyzőt, Ádám2-t és Fáttert, Muzsikus meg hiába küzdött a skorpióval, belezsibbadt a töke is. Csíra mellyiben vas van, Pokahontaszban meg annyi műanyag figyel, hogy lassan csak egy komponens választja el a kerti széktől. Broki és Naiva (született Edina) szerelme úgymond bimbózik, Noémi néha megrázza a seggét, Melák szemöldök-szem kombinációja büntetőjogi kategória, Hipert meg tényleg le kéne szedálni néha. T69.2 combközépig lila, a mexikói hajnalban a karbantartók addig tekergették a melltájéki potmétereket, míg úgy maradtak a feszülős anyag alatt. Új vendég gyön, és szappanoperába csöppen, mondja, de nem lesz heppiend. A szappanokban nem szokott az lenni, miért is lenne, amikor kiderül, hogy Don Francisco keresztanyja, aki annak idején szoptatta, amikor az anyjának nem volt teje, tulajdonképpen a nagyanyja, aki ráadásul apai ágon egy vérfertőzés gyermeke és eleve férfi volt, míg a kormány át nem műttette nővé, mert úgy egyszerűbb volt beépülni az imperialisták közé?

Ennél azért az Éden és lakói jóval egyszerűbbek, ha így haladunk, a következő évadnak nyugodtan lehet majd alcímet is adni, javaslom a Faék kora vagy Sárga bögrék a napsütésben verziót. A nappaliban Carlos, Juan és Juanita romeltakarít, közben putamadrézi a gyökereket, akik csak úgy tudnak inni, ha szíjjelgórják a hozzávalókat a padlón. Hiper az ébredés utáni másodpercben már műszempillát ragaszt, tán meg sem ismeri magát a tükörben anélkül. Hiányzik neki Fátter. Naivával kibaszott a sztájliszt, a sárga madártollas fülbevalót lehet majd magyarázni hosszan a következő felvételi elbeszélgetésen a ládagyári HR-esnek, de minek. Melák egy alsógatyában jelenik meg a nappaliban, bekaphatod te az összes faszom, Féltengely, ÚjPétert meg kutyáztad, mert nem vett farmert negyven fokban. Meláknak nem hiányzik Fátter, a ceremónia viszont sorsot fordított.

Megszólal az LMFAO Party Rock Anthem című szerzeménye, és elszabadulnak a hormonok - Muzsikus boxeralsójában mozog valami faszszerűség, megmutatjuk animgifen, tessék.

Ez csak a jéghegy csúcsa, az Aranypartban is olyannyira kedvelt nótára majd' mindenki táncra perdül, Hiper 32 fogas, tátott szájú kínvigyorral ropja, Naiva leginkább tornamutatványokat ad elő, Noémi meg mintha egy pozsonyi sztriptízbárban érezné magát, egy láthatatlan rudat mász meg és húz be a csúnyájához. A buli után Hiper nekilát Muzsikus rendszabályozásához, azt a piros-fehér csíkos pólót azt felejtsd el azzal a szürke térdgatyával. Igaza van mellesleg, Muzsikus öltözködése leginkább a vásározó mókusfarokárusokéra emlékeztet, igaz, irhamellényt még nem láttam rajta. Hiper lába folyamatosan remeg, ez is most kezd lejönni az anyagról, vagy mi? Melák a szobában osztja az eszét Műanyagnak, aki a tükör előtt vív ádáz küzdelmet a természettel, és egyelőre vesztésre áll. Beszéltem a zanikóval OSZT? Te meg BESZÓLSZ? - indít Melák, Műanyag kezében a hangerőtől megremeg a szemceruza, most kezdheti előröl, és visszaszól, a szerkesztők meg bejátsszák nekünk a tegnap esti beszélgetést, amiben Melák olyan hülye volt, mint a segg. DE HÁT BOCSÁNATOT KÉRTEM BAZDMEG.

A reggeli feltűnően csendes, biztos volt elég csirke. Amint a nők és Muzsikus távozik, ÚjPéter, Pedró, Broki és Melák az új csábító személyéről polemizálnak, ha nő lesz, akkor szar van a levesben, mert a nőknek itt bent nincs eszük, pinából nyomják, és az veszélyes. A nappaliban döglés van, Noémi ÚjPétert ekézi Műanyagnak, bazdmeg, amikor jön és bújik, meg leguggol mellém, attól kijön a gálám, hallod. Erre megjön ÚjPéter, odabújik arccal és leguggol. Műanyag hangosan felröhög. ÚjPéter szerint Noémi nem elég nyitott, és csak piszkálódik. Hiper meg Muzsikus a teraszon üldögél, Hiper lábában továbbra is ott a bugi, a téma Csíra, az érzelemmentes büdöskurva, aki először Pedrót akarta kitenni, majd Fátter után áskálódott. Pedró igyekszik a farkát beleerőltetni Csíra valamelyik testnyílásába, de az nem hagyja. Csíra nem tartja férfinak Pedrót, és elismétli a múlt heti tételmondatot: ő ilyen faszikat eszik reggelire. Úrjézus.

A lakók jobb híján lubickolnak, Műanyag műcsöcsei legalább nem olyan szétállók, mint Nikié voltak az első évadban. Pedró a felgyülemlett feszkót azzal vezeti le, hogy Noémit hajigálja a vízbe, ÚjPéter meg Csírával próbál egy húron pendülni, de nem fog menni, mert a csontkollekció megeszi reggelire. Csíra mellesleg azt szeretné, ha bejönne valami nő, akit Pedró megbasz ott a nappaliban, aztán ráun, de nem tudja levakarni a pöcséről. És ő majd ezen otthon röhög. Közben a nappaliban Hiper, aki pont úgy néz ki, mintha egy vicces kedvű természetbúvár egy túlméretes botsáskára egy permanensen vigyorgó lófejet applikált volna, talált még egy zacsi kokót vagy speedet, és nekilát egy rögtönzött táncműsornak, amihez csatlakozik Noémi és meglepetésre Naiva is. Most már sejtem, mivel egészíti ki a főiskolás ösztöndíjat Noémi, akitől maga a nagy Melák menten elájult. Közjáték jön: Broki és Naiva szárazbasz.

Délután már mindenki az új lakót várja, Műanyagot mélyen érintené, ha védettsége lenne, és őt ejtené ki. Csírának odaveti, hogy beszéljen már Pedró farkával, hogy ne álljon már rá mindenre, ami nem fából van, és ha bejön valaki, ne akarja megdugni azon nyomban. Csíra szerint Pedróval elég nehéz beszélni, mert agyi kapacitása limitált, nem hiába hívja Mauglinak. Levél gyön, este mexikói buli, mindenki öltözzön be szenyornak meg szenyoritának, a nők ettől bevadulnak, mint általában a beöltözős feladatoktól. Az öltözködés közben Hiper és Muzsikus romának képzeli magát, Csíra pedig közli MaugliPedróval, hogy olyan, mint Ludas Matyi, és tényleg. A gönc Csírán úgy áll, mint tehénen a gatya. Isznak, Melák két mojito után kibaszott büszkén böfög egyet, na, lezúztam kettőt, a többiek táncolnak, Antonio Banderas szól a hangszóróból. Hiper élvezi a legjobban a dolgot, forgatja, pörgeti a nagy szoknyát, a faszik viszont iszonyú idétlenek a szalmakalapban.

Melák és Műanyag hallgatja ÚjPéter panaszkodását Noémi viszonylatában, kicsit karcos a stílusa a csajnak, mondja ÚjPéter, nekem ne mondja, hogy kuss, mert baj lesz. Műanyag mentené a menthetőt, beszéljetek, néz csak, pont itt is van Noémi. Beszélnek. Csíra Pedrónak mondja, hogy neki ÚjPéter jön be, és ha bejön egy új nő, akkor vigyázzon magára. Na, jön is az újnő, Alexa, egy lángosképű hosztesz Egerből. Laza, bulis és bevállalós is egyszerre, erős személyiség, akit nem lehet irányítani. Levéllel jön, és menten lefárasztják, egészen pontosan Muzsikus, aki a családot mutatja be nagyon erőltetett poénokkal. Őt pl. Don Csiccsónak hívják, mondjam tovább? Na, ugye. Alexa levelében az van, hogy a faszik üdvözöljék csókkal. Kapja is sorban, Muzsikus pedig anélkül, hogy észrevenné, (mert buta, mint a tök) szépen lekurvázza, szájra nem lehet, megmondták a Micsoda nőben is. Jesszumpepi. Műanyag szerint Alexa egyszerű, Hiper elviszi hotellátogatásra taktikából, mert ezzel megadja az első lépést. Esküszöm, pólóra kéne nyomtatni a faszságaikat.

Isznak tovább, Csíra kijelenti, hogy Alexa ronda, mint a bűn, és bizalom kell hozzá, mint az orális szexhez, mert nagy a foga. Broki és Naiva csak röhög ezen, hát még ha tudnák, hogy Csíra a kamerába kijelenti, hogy remélte, ha ide szőkenő jön, az jobban fog kinézni nála. Bazdmeg, Csíra, a szőke parókás Valuska Laci kollégám jobban néz ki, mint te.

Alexa a mödanszié mellett mászkál Hiperrel, amikor Pedró és Muzsikus valami hirtelen vezérelt ötlettől fogva bele akarja baszni a vízbe, de elcseszik, és úgy néz ki, mintha a gerincét alaposan belevágná a szélébe, bravó. Az ugrálás a többiekkel folytatódik, a részeg ember + mödanszié nem túl jó kombináció, de mindegy. Most Csíra megy puncsolni Alexának a szingliszobába, jaj, te vagy nekem eddig a legszimpatikusabb, muhaha.

A buli folytatódik tovább, Hiper botsáskázik, Csíra asztalon táncol és szárazbassza Pedrót, Műanyag pedig a legnagyobb meglepetésemre teljesen normálisan viselkedik, sőt, nem érti, mi a fasznak kell vállalhatatlanra innia magát mindenkinek. Ez Melákra hatványozottan vonatkozik, aki egy szál gatyában indul hazafelé, hogy telehányja a matrac hányásmentes részét, de Műanyag résen van, és inkább hazatámogatja, majd ott marad mellette a budiban, miközben Melák úgy ölelgeti a kagylót, mint egyszeri miniszterelnök az OTP-elnököt azzal a különbséggel, hogy Orbán Viktor nem hányta tele Csányi mellényzsebét répadarabos mojitóval. Odakint Pedró áll őrt a szoba előtt, és amikor Noémi be akarna menni, megnézni Melákot, Pedró bekeményít, nem lehet bejönni. De miért nem? Mert nem kubista festmény, hogy mutogassuk. Műanyag közben borogatja Melák tarkóját, kibaszott rendes ez a nő.

A Pedró-Noémi vita eszkalálódik, Pedró erőszakkal tartja távol a szobától a csajt, közben az leönti magát valami koktéllal és üvölt, faszombamár, ezt most miért kellett? Pedró leszarja, de utánamegy, hátha meg lehet beszélni. Műanyag a budiban arra utasítja Melákot, hogy dugja le az ujját a torkán, senki nem fogja megtudni. Höhö, én is tudom. Melák nem képes az ujját a torkába dugni, jólvan, sóhajt Műanyag, akkor majd én, Miafasz? Pedró próbálja menteni a helyzetet Noémival, de nem megy, mert lerészegribancozza, nem biztos, hogy így kell kezdeni, még akkor sem, ha Noémi valóban kissé galuskásan beszél. Be akarok menni Melákhoz! Mert egy fontoskodó utánfutó vagy, azért, felel Pedró kibaszott arrogáns stílusban. Idősebb vagyok, tisztelj, üvölti Noémi, mire Pedró agya elborul, Szlovákiánál is idősebb vagyok, bazdmeg, köcsög faszszopó szlovák kurva, mi a fasznak jön a játékba, bazdmeg? Ezt már Csírának mondja, mert Noémi felmegy a szobájába sírni. Hát, jó nagy paraszt ez a Pedró, abban asszem megegyezhetünk.

Pedró a pultnál lever még vagy két tequilát a biztonság kedvéért, a többiek egyelőre mit sem sejtenek a drámáról, és szintén vedelnek. Alexa Brokit kóstolgatja, hiába. Noémi Műanyaghoz megy és elsírja a bánatát, Műanyagnak sűrű napja van, de majd holnap beiktat egy lebaszást Pedrónak. Noémi a kamerába bőgve megjegyzi, hogy a hazáját nem kellene bántani, és valóban, ez meglehetősen nagy surmóság volt Pedró részéről. A parti azért ettől még megy tovább, Melák a kádban hever, Műanyag meg a fejét fogja, és szerintem arra gondol, hogy le kéne cserélni ezt a kisfiút valaki olyanra, aki nem hányja össze a szobát hat felestől. Melákkal forog a szoba, kínszenvedés az este, mondja. Noémi Hipernek is elsírja a kínját, ez nagyjából olyan, mintha a faliújságra tenné ki, hogy Pedró lefaszszopószlovákkurvázta.

Levél jön, Csíra olvassa fel, kedves lakók, ezek szerint nem jöttetek rá, hogy itt mindennek következménye van, jóccakát. Pedró mentené a menthetőt, de Noémi elküldi a picsába, teljes joggal. A faszi nem hagyja annyiban, és próbálkozik még, de nem jut be a szobába, ez a canossajárás nem lesz egyszerű. A nappaliban kicsivel később Broki magyarázza Pedrónak, hogy ilyet nem lehet mondani és kész, de Pedró olyan buta, mint a föld, és nem fogja fel, hogy mit mondott. Noémit a lelki mélypontról Műanyag kaparja össze határozottan, aztán mindenki lefekszik, Broki megcsodálja a húsfaszt a tükörben, Csíra pedig most rámászik Pedróra, mert érdeke fűződik hozzá, de nem szopja le, mert úrinő.

Címkék: éden hotel
563 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ő-szinte 2012.03.19. 20:09:02

olo:-)

kezdődjön már!!!

☺ágica (törölt) 2012.03.19. 20:13:36

azért a feje sem semmi. elképesztő mimikája van...

skylaner88 2012.03.19. 20:13:54

Mi lesz?
Melák lekever egyet Szilikonnak?

penelope garcia 2012.03.19. 20:39:02

őőőőőőőő
Csak nekem hiányzik innen az írás?
Vagy folytatásos leszen?
Mert ez így igen sovánka.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.19. 20:41:16

@penelope garcia: ez jelenleg csak pofázós hely, holnap ki lesz töltve a poszttal:D

Űrhajózási Bundermajom 2012.03.19. 20:52:07

@penelope garcia: sixx sztrájkol az orros medve nem megfelelő táplálása miatt, ma nem lesz poszt;):p

2012.03.19. 21:05:26

Jó pasi ez a Melák, csak kár, hogy a pólóját is átszúrja a mellbimbaja.

Űrhajózási Bundermajom 2012.03.19. 21:06:37

meg sötét mint az éjszaka, alagútban, a néger szájában a negro

2012.03.19. 21:09:20

@Űrhajózási Bundermajom: Csak a külsejéről nyilatkoztam előbb. Egy tahó, ehhez kétség sem fér.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.19. 21:10:03

ha kifittyen én nem fogom tudni feldolgozni a sokkot

haruka 2012.03.19. 21:18:55

@szerivan: hát ha betömjük a száját, a fejére meg zacskót húzunk, akkor jópasi.

busifa 2012.03.19. 21:20:54

Melák ma felhergeli Nikit aki szemen önti tequilával!

Ditti82 2012.03.19. 21:21:59

Micsoda loknik... :D

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2012.03.19. 21:23:38

Na Melák ássa a sajéát sírját itten. Carlos kiviszi oszt elássa a dzsungelben!

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.03.19. 21:24:51

Anikó kissé rekedt :) És lehiperezte magát, epic :D

busifa 2012.03.19. 21:26:50

@Hooshee: kicsit hájperke voltam
:)))

ő-szinte 2012.03.19. 21:29:05

Noémi nem tud magyarul rendesen, de azt, hogy BEHÁNYOK már remekül mondja:-DDDDD

ja, és olo mindenkinek!:-D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.19. 21:30:44

Jaj, már megint a reggelire olyan csávókat eszek, mint ő téma:D

Ditti82 2012.03.19. 21:32:47

Érdekes ízlése van ezeknek a kanoknak... Kíra messze nem olyan jó nő...

Rafkóblog 2012.03.19. 21:35:24

Sorry, de muszáj...
A barátnőm ma nézte először a műsort. és csak ennyit mondott:
- Úristen! Ezek hülyék! Ezek mind agyhalottak. Ez szarabb, mint a Való Világ.
Aztán 3 perc múlva: de kurva jó az a medence...
Másik 3 perc múlva: Úristen, de ijesztő ez a Niki. Mi? Vállalkozó? Mire vállalkozik? ...
Már megérte felkelni ...

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.03.19. 21:35:38

Azért van annak szolíd bája, amikor Kira butáz le valakit :)

mocskosmacska 2012.03.19. 21:35:50

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Pedig kíra nem olyan nagy taktikus. Olyan a viselkedése, hogy a párja bármikor ejtheti, mert titkolni sem igyekszik, hogy mennyire lenézi a srácot.

skylaner88 2012.03.19. 21:36:35

Ez a Maugli szöveg viszont üt :D

Ditti82 2012.03.19. 21:37:34

Anyám, milyen rongyok ezek? :D

haruka 2012.03.19. 21:38:12

könyörgöm, Anikónak adjanak valami lassítót!

mocskosmacska 2012.03.19. 21:38:26

Nem hittem, hogy ilyet fogok mondani, de ez a niki kira és anikó mellett egész szimpatikusnak néz ki.

haruka 2012.03.19. 21:40:42

@mocskosmacska: engem per pillanat Noémi jobban idegesít.

tryclops 2012.03.19. 21:43:22

@mocskosmacska: Basszus, igazad van, durva hogy a Niki a színvonal. :(

will 2012.03.19. 21:43:47

Ezek a szereplők nézték a múlt hetet fejben? Pít hirtelen kitalálja, hogy bármilyen csajt megkaphat? Én úgy emléxem, hogy úgy kellett ráhúznia őt a szerkesztőknek a Noémira, mint kinőtt rugdalózót az óvodásra.

ő-szinte 2012.03.19. 21:44:18

@Ditti82: de vmit mégis csak tud...:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Hurri Kán 2012.03.19. 21:46:18

Meséjjetek. Vót már botrány?

beacska 2012.03.19. 21:46:51

jó reggelt, jó szurkolást!

GL-581 g 2012.03.19. 21:46:52

Ez az asztalon táncolás valami bizarr mánia a csajoknál? A diszkóban csak az a fúdejócsaj, aki az asztalon rázza a valagát? Nem értem... :P

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.19. 21:46:59

@mocskosmacska: de pít meg bejön neki, van menekülő út:D

@will: érdekes meglátás....

@haruka - a túracipős: dettó

Ditti82 2012.03.19. 21:47:45

@haruka - a túracipős: Noémi, Kíra, Niki és csak utánuk Anikó.

beacska 2012.03.19. 21:48:51

nnna, még egy erős személyiség...önkritika csúcsa...

dennis rodman 2012.03.19. 21:49:11

hú elég eccerűnek tűnik az új lány

kemény keleti kommentelő 2012.03.19. 21:49:14

Nálam nem látszik milyen transzparenst tart kezében a srác.

busifa 2012.03.19. 21:49:20

@gyvy: még nem történt semmi

Űrhajózási Bundermajom 2012.03.19. 21:49:32

Melák megint remekül látja a helyzetet benn:):)

beacska 2012.03.19. 21:49:33

tamás a családfő...kinemszarjale

Ditti82 2012.03.19. 21:49:40

Család feje? Azt az eget! :O

ő-szinte 2012.03.19. 21:50:02

@beacska: ilyet még én sem mondanék, pedig...:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

f.fredericks 2012.03.19. 21:50:54

Tamás: én vagyok a családfő. (ez 27x megismételve)

Hiper: LEVÉÉÉÉÉL (24x repeat)

És ez a csicsókázás. :/

haruka 2012.03.19. 21:51:00

@Ditti82: igen, kb ez a sorrend.

Tamás még egyszer el meri mondani, hogy ő családfő, megkeresem, és csúnya dolgokat fogok művelni vele!

beacska 2012.03.19. 21:51:24

tamás le is kurvázta: láttad a Micsoda nőt? szajra nincs csók!

fulljampi 2012.03.19. 21:51:55

ez a muzsikus micsoda gagyi stüszi vadász

ő-szinte 2012.03.19. 21:52:37

@f.fredericks: muzsikus nem sokáig családfő, ha így halad...

will 2012.03.19. 21:52:54

Tamás a gőzmozdony most már közös képviselő is.

haruka 2012.03.19. 21:53:01

@beacska: vagy ő az olcsó ribanc, lehet úgy gondolta. :D

Ditti82 2012.03.19. 21:53:20

Kíra rendesen beképzelt.

dennis rodman 2012.03.19. 21:53:27

Na Anikóval lassan ki lehetne üldözni a világból..

tryclops 2012.03.19. 21:53:43

Kíra, nemhiszem, ekkora arcot egy nőn! :D

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.03.19. 21:53:57

Kira baszki azért néha nagyon odaver :D Aszondja kell hozzá bizalom az orális szexhez :D

Lacka929 2012.03.19. 21:54:02

Mikor tanulják már meg, hogy kézcsókban nincs csók, csak szájhoz emelés, de érintés nélkül?

f.fredericks 2012.03.19. 21:54:05

Ez ütött!

Csira szerint jobban nézz ki, mint Alexa. Hát elég komoly önértékelési problémája van a csajnak.

beacska 2012.03.19. 21:54:14

szegény...jól bevágta a seggét...

ő-szinte 2012.03.19. 21:54:23

a bénák még a medencébe sem bírták bedobni az új puncust, heheheheheheh

mocskosmacska 2012.03.19. 21:55:03

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Hát majd meglátjuk, de szerintem ő mindegyik párját alázni fogja, mert ezt érzi a bombanőség kritériumának. Valaki majd csak kidobja. Talán natali mondta róla, hogy jó kis vadparaszt csajnak tűnik és tényleg az.

Sudu 2012.03.19. 21:55:11

Aztakurva! Ha fele annyi önbizalmam lenne, mint Kirának, már nem itt tartanék...

lemonkeyface (törölt) 2012.03.19. 21:55:27

Csíra nem jött még rá hogy ő a legszarabb nő a hotelben? :D

beacska 2012.03.19. 21:55:59

Krisztián MEGINT alsógatyában van???

fulljampi 2012.03.19. 21:56:17

Csíra miért hiszi, hogy jó nő?

f.fredericks 2012.03.19. 21:56:27

@ő-szinte: hát remélem, húzzon vissza Borsodba.

Amúgy általában azokat a dolgokat hangoztatják jó hangosan és jó sokszor, amit szeretnének, hogy mások azt higgyék, pedig ők is tudják, hogy az nem úgy van.

Így már érthető a családfőzés.

GL-581 g 2012.03.19. 21:57:49

Ez a Kíra tényleg ilyen szuper csajnak hiszi magát? Nemáááár!!! :DDD

Ditti82 2012.03.19. 21:57:54

@Sudu: Szintén. Felkeresem és órákat veszek tőle. :D

2012.03.19. 21:58:00

Én vagyok itt a legjobb szőke...Csíra ezt annyiszor mondja ki hangosan míg maga is elhiszi.

f.fredericks 2012.03.19. 21:58:06

@f.fredericks: az kimaradt, hogy a zemberek.

beacska 2012.03.19. 21:58:29

@GL-581 g: az ő utcájukban biztos ő a legjobb szőke ;)

Ditti82 2012.03.19. 21:59:55

Kíránál még én is jobb szőke vagyok, pedig sose voltam az (kívülről legalábbis) :D

dennis rodman 2012.03.19. 22:00:19

Ahogy ezt a Csíra lányt elnézem, lesz még ő a következő Aranypartban...

busifa 2012.03.19. 22:00:29

@Hooshee: ekkora fogakkal mint az Alexának van? Ezért mondta h mér nem küldenek be kis fogú lányokat!

ő-szinte 2012.03.19. 22:00:49

@szerivan: tőlem tanulta, pufi:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

beacska 2012.03.19. 22:01:19

:))) és az milyen duma volt Kírától: EZT vegyem fel??? Ezért koplaltam egész naaap???

dennis rodman 2012.03.19. 22:01:51

@GL-581 g: mellbedobással nem tud győzni, így dumával próbálkozik.

ő-szinte 2012.03.19. 22:02:25

@beacska: lehet, hogy még a faluban is:-DDDDDDDDDDDDDDDDD
elvégre az egész diszkó "ismeri" pedig nem is találkozott velük...:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2012.03.19. 22:02:58

Kíra ereje a csudapinában van, mert mindig meglebegteti a srácok előtt.

f.fredericks 2012.03.19. 22:03:08

@dennis rodman: Az igaz, a vasat is azért tetette be a bimbikbe, hogy legalább fél centivel nagyobbnak látszódjon. :)

mocskosmacska 2012.03.19. 22:04:30

Azért ez a Niki sokat tesz azért, hogy stabil párja legyen.

Ditti82 2012.03.19. 22:04:55

Ápold! XD

Nem is kell, úgyis látja mindenki. :D

will 2012.03.19. 22:05:17

@ő-szinte: simán gerincrevágták, sajnos szószerint.

mocskosmacska 2012.03.19. 22:06:32

Tényleg rendes, hogy peti így védi a haverját, de mivel ezt úgyis leadják a tévében úgyis mindegy.

Ditti82 2012.03.19. 22:06:38

Azt hiszem, Noémit is feliratozni kéne. Peti: Szlovákiánál is idősebb vagyok, bazdmeg! :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.19. 22:06:55

Igaz a spoiler, nahát!!!!!!:D

És ami tény, az tény, idősebb Szlovákiánál:D

will 2012.03.19. 22:07:13

"Szlovákiánál is idősebb vagyok bazmeg!" - asszem ez a srác nem művházakban fog haknizni, hanem jobbikos rendezvényeken.

f.fredericks 2012.03.19. 22:07:16

Szlovákiánál is idősebb vagyok baszdmeg!

Ez EPIC.

busifa 2012.03.19. 22:07:34

Petit szlovàkkurvázás miatt zárják ki!

GL-581 g 2012.03.19. 22:07:36

huhhh... ez durva...

Ditti82 2012.03.19. 22:07:57

Peti csak igazat mondott...

ő-szinte 2012.03.19. 22:08:07

óbazdmeg Noémi a mártír! sír az ovónéninek,hehhehehehe
ahhelyett, hogy megvédené magát!

szal szlovákia a HAZÁJA... mosmá biztos

GL-581 g 2012.03.19. 22:08:15

a vicc, hogy tényleg idősebb :DD

Ditti82 2012.03.19. 22:08:40

Én nem hallottam a szlovákkurvát. :O

mocskosmacska 2012.03.19. 22:08:55

Szerintem Nikinek nagyon kínszenvedés volt, mint Krisztiánnak.

ő-szinte 2012.03.19. 22:09:00

@busifa: á, azt elég csak kimoderálni:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

will 2012.03.19. 22:09:14

LEVÉL!!!! "Kedves Noémi, megkapod a kettős állampolgárságot, aláírás: Éden Viktor"

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.19. 22:09:29

Ezt még a mi korosztályunk is mondogatta elég sokat, de mi kinőttünk ebből:D

mocskosmacska 2012.03.19. 22:09:54

Most akkor a szlovák vagy a kurva volt a baj?

ő-szinte 2012.03.19. 22:10:07

@szerivan: és, nem jól teszi?
ha ez vezet célhoz...:-DDDDDD

Ditti82 2012.03.19. 22:10:31

Hallotta amúgy bármelyik is, mit mondott Peti egész pontosan?

busifa 2012.03.19. 22:10:32

@Ditti82: pedig volt, csak probálták kisípolni!

will 2012.03.19. 22:11:07

Osztán a Peti kizárását lehozta-e már valami időzítésre képtelen vidéki online lap?

ő-szinte 2012.03.19. 22:11:40

@will: hüllllyyyyye!!!:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

mocskosmacska 2012.03.19. 22:11:44

Most az a baj, hogy lekurvázott egy csajt vagy az, hogy le szlovák kurvázott? Egyébként tényleg prosztó dolog le kurvázni egy csajt, de most az az érzésem, hogy az a baj, hogy a szlovákot elé tette.

beacska 2012.03.19. 22:11:45

@Ditti82: fasszopó szlovák kurva...

dennis rodman 2012.03.19. 22:12:13

Edina nyilatkozik, mindenféle rosszról.. egy pár résszel ezelőtt a szülei alkoholizmusára panaszkodott.Kíváncsi lettem volna a szalonképest vitájukra.

Hurri Kán 2012.03.19. 22:12:16

Én pontosan egyidős vagyok saját magammal.

ő-szinte 2012.03.19. 22:12:32

@mocskosmacska: sztem csak a szlovák:-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

fulljampi 2012.03.19. 22:12:51

mi itt a gond.......volt itt már kurvázás, és pont a Ms Ugymond kapta megint :-)

Ditti82 2012.03.19. 22:13:23

@mocskosmacska: Én is ezt érzem... :/ Niki, milyen család? Ugyanmár!

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.03.19. 22:13:46

Teszem hozzá, Noémi kezd vállalhatatlanul hülye lenni.

ő-szinte 2012.03.19. 22:14:29

@Hooshee: eddig is az volt, csak titkolta:-DDDDDDDDDDDDDDDD

Sudu 2012.03.19. 22:14:52

"Nem vagy se kevés, se sok" - Pít azért tud udvarolni.

fulljampi 2012.03.19. 22:15:27

jaja, úgymond jól látod

f.fredericks 2012.03.19. 22:15:41

Ját ha ezért kidobják Petit akkor elmehetnek a sunyiba (első körbe erősebbet akartam írni). Feltéve, ha a szerződésben amit a műsor elején aláírtak benne van az, hogy a rasszista kijelentések kizárást vonnak maga után. De akkor meg szemét húzás volt a Viasattól, hogy betettek egy ilyen konfliktusforrást.

beacska 2012.03.19. 22:15:43

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: én egy kicsit idősebb vagyok...az ikertestvérem, nnna Ő egyidős velem...;)

ő-szinte 2012.03.19. 22:15:49

Fú, Kíra de ügyes! jól csinálja:-DDDDDDDDDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.19. 22:16:14

Amúgy mert valaki részeg, nem kellene kidobni senkit, nem minősül jogilag beszámíthatónak!

Veder1 2012.03.19. 22:16:36

Ez a Csíra mekkora egy törtető csaj! Csak a Csíra csak azt szereti :D

mocskosmacska 2012.03.19. 22:16:36

Példátlan? Senki nem kurvázott le még senkit sem? Egyébként tényleg undorító dolog lekurvázni valakit.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.03.19. 22:17:04

Ez a Pít valami elképesztően sótlan. Fatter se volt az a partyanimal, de ez a pasi kb annyira aktív résztvevő mint a tapéta.

busifa 2012.03.19. 22:17:20

mondtam én hogy kizárják!!!

dennis rodman 2012.03.19. 22:17:24

T69 miért nem nézte meg a felvételt? A játékosok nagy része igen jól aludt!!!

fulljampi 2012.03.19. 22:17:52

áhh, nem fogják kirakni a petikét, ő az egyetlen aki pöckölni akar, az hozza a műsort

ő-szinte 2012.03.19. 22:17:55

HÉ-n sírva vonyíok!!!!!:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ezt a felkonfot képes volt röhögés nélkül végig mondani itt a végén...:-DDDDDDDDDDDD
respect:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
bár a faszt;-) hüllllyyye ez a nő, nem esett le neki:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.19. 22:18:13

@f.fredericks: persze, teljesen egyetértek!

Köszönöm, h leírtad helyettem is!

@beacska: rád még büszkébb vagyok, különlegesebb vagy, mint mi:D

Veder1 2012.03.19. 22:18:23

"Amúgy mert valaki részeg, nem kellene kidobni senkit, nem minősül jogilag beszámíthatónak!"

Hehe, mondd ezt a bírónak egy tömegkarambol után :D

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.03.19. 22:18:58

@busifa: Nem fogják kizárni szerintem, főleg most hogy úgyis csajtöbblet van. Esetleg visszahozzák Fatert :D Na az mondjuk robbantaná a lecsót.

beacska 2012.03.19. 22:18:59

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: @mocskosmacska: egyrészt itt az ideje, hogy a Kisfiúk végre megtanuljanak berúgni, és kontrollálni magukat (érdekes, hogy az idősebbek nem tántorognak folyton), és amúgy krisztián is néha elég durva dolgokat enged meg magának.
a Viasat határt akar szabni...jól teszi...

GL-581 g 2012.03.19. 22:19:20

@mocskosmacska: Hááát, szerintem nem a kurvázás miatt fázik a Viasat, hanem a szlovákozás miatt. Tegyük hozzá, hogy ez tényleg a kocsmai stílus legalja (a kurvázással együtt, natürlich).

Ditti82 2012.03.19. 22:19:23

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: De az éden hotelben bármi megtörténhet. :D

will 2012.03.19. 22:19:48

Ami az adásból kimaradt, hogy míg a lányoknak mexikói népviseletbe kellett öltözni, addig a fiúknak gumikrokodilnak, meg felfújt armadillonak.

2012.03.19. 22:20:27

@ő-szinte: Nem, mert közben meg kiakad ha rámásznak.

GL-581 g 2012.03.19. 22:22:14

@Ditti82: "De az éden hotelben bármi megtörténhet. :D"

Pl. hogy Peti holnap védettséget kap. :D Vagy megkapja kötelezően párnak Noémit. :D

will 2012.03.19. 22:22:16

Pít tiszteletbeli lány lett.

f.fredericks 2012.03.19. 22:22:36

Jujjj Pít milyen szavakat használ. Szofisztikált. + 2 pont.

dennis rodman 2012.03.19. 22:22:38

Azért az Extra sem semmi... ki mennnyire van ki a böfögéstől és a fingástól...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.19. 22:22:42

@beacska: jó, de ez nem hiszem, h kidobási alap, mert sztem, pl igaza volt!

@Ditti82: bocsi, el is felejtettem:D

Ditti82 2012.03.19. 22:24:12

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Mindjárt megjelenik HÉ és kizár téged is. :( :D

ő-szinte 2012.03.19. 22:24:55

@szerivan: jaj, hát ez stratégia. húzd meg-ereszd meg;-)

beacska 2012.03.19. 22:26:20

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: abban, hogy szlovák igen, a többihez semmi köze!!!

jól emlékszem, hogy ők voltak már egy pár?

ő-szinte 2012.03.19. 22:26:32

bakker, összekeverték a műsort!:-O ez nem az éneklős skacok!!!

will 2012.03.19. 22:27:48

Amúgy nagyon vicces, hogy min vesztek össze: Noémi nagyon meg akarta nézni az őt lekurvázó Nikit és a hányós Krisztiánt, míg Peti meg akarta ennek látványától óvni őt, mert Krisztián a "barátja". Ennél logikátlanabb vita ritkán alakul ki.

fulljampi 2012.03.19. 22:28:28

húúú, hiper nem szereti a ritmust, mindíg rá akar lépni

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2012.03.19. 22:29:17

Idősebb vagyok az M0-nál és a 4-es metrónál is!

ő-szinte 2012.03.19. 22:30:02

Nah, szárazbaszás már van!!!:-D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.19. 22:31:13

@foxglove: jó, nem mentesíti őt, de attól még szemétségnek tartom, bár nem zavar, ha repül:D

@beacska: arra gondoltam:D

@Ditti82: én a szlovák állampolgárságára utaltam, és ez igaz

beacska 2012.03.19. 22:32:05

@will: én nem hallottam, hogy Niki lekurvázta volna noémit, elég "rég" öribarik. Peti pedig nem akart cirkuszi lovat csinálni a hányó krisztiánból

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.19. 22:32:12

@Csehszlovák Kém: a 4es metrónál mindenki az is lesz még egy pár évtizedig:D

ő-szinte 2012.03.19. 22:32:14

húbazdmeg! ilyenek járnak felsőoktatási intézményekbe???:-O
remélem csak takarítani vagy mi...

will 2012.03.19. 22:32:20

Asszem a műsor sokban alátámasztja Hoffmann Rózsa oktatáspolitikai szigorításait...

busifa 2012.03.19. 22:33:18

@ő-szinte: Csirával mindig lesz valakinek!

ő-szinte 2012.03.19. 22:34:42

Noémi:itt vót mán az izéje

Ditti82 2012.03.19. 22:35:00

@beacska: Még a kaktuszceremónia után, amikor Ádám repült, hála többek között Noéminek.

ő-szinte 2012.03.19. 22:35:34

@busifa: pont ezért lesz bent sokáig, ügyes!;-D

busifa 2012.03.19. 22:35:53

@ő-szinte: és rózsaszín tűsarkùban járnak oda is FB+ !!

f.fredericks 2012.03.19. 22:36:41

Azért Hipernek is tetszett a szlovákiás poén. :)

ő-szinte 2012.03.19. 22:38:56

@busifa: neeeem:-DDDDDDDDDD most az arcáról beszélt, hehehe
de ami késik...;-)

fulljampi 2012.03.19. 22:39:09

ez a muzsikus egyre jobban idegesít

ő-szinte 2012.03.19. 22:40:46

@busifa: háttt, de mind a ketten...:-O csak kamilláztam, hogy repked az IQ :-DDDDDDDD

2012.03.19. 22:41:04

Máté mindig villantja a seggét, sskk nem húzza fel a nadrágját rendesen.

ő-szinte 2012.03.19. 22:41:35

Máté sportszeletet evett???:-OOOO

2012.03.19. 22:41:44

@busifa: Kikről beszéltek?

busifa 2012.03.19. 22:45:09

@ő-szinte: én a tűsarkú után nem bírtam követni őket abban az IQ kavalkàdban! :-0

beacska 2012.03.19. 22:45:17

@szerivan: tavaly Danink járt így: lehúzza a mikroport

Ditti82 2012.03.19. 22:46:02

Nem volt a végén maci! :O

naezjó... 2012.03.19. 22:48:34

Remélem összezárják a nacionalista párost! Idősebb vagyok, mint Magyarország! :D

ő-szinte 2012.03.19. 22:51:24

@busifa: hát nem volt mit:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

dennis rodman 2012.03.19. 22:52:13

@will: Mondjuk itt off lenne, de kíváncsi lennék mire gondolsz.?

ő-szinte 2012.03.19. 22:52:51

mondjuk ez az "én idősebb vagyok mint szlovákia" jó nicknek tűnik:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

beacska 2012.03.19. 22:53:44

@dennis rodman: :))) ez engem is érdekelne, én nem mertem rákérdezni ;)

K3rnel 2012.03.19. 22:53:56

Én azt hittem, hogy Noémi szlovákiai Magyar. Ha az, akkor nem a hazáját szidták, hanem az országot ahol él, ha Szlovák, akkor nem értem mit keres az Éden Hotel 2-ben. Persze, ilyet nem lehet mondani egy műsorban és hivatalosan el kell ítélni és büntetni kell, de azért engem felháborított az is ami miatt Noémi kiakadt. Ha Szlováknak tartja magát a csaj, de ribancnak nem, akkor kiakadhat azon, hogy le lett kurvázva, de ennyi. Az meg, hogy Peti idősebb, mint Szlovákia, 19 éves, éppen egyidősek, nem tévedett sokat.

mocskosmacska 2012.03.19. 22:54:09

Remélem a viasat következetes lesz és ezentúl mindenkit kitesz, aki lekurvázza/faszoza/stricizi/stb.-zi a másikat.

beacska 2012.03.19. 22:55:07

@ő-szinte: asszogya a fiam, ezt a dumát már neki is mondták...mondjuk a szövegkörnyezetet nem értettem az esetében...

fulljampi 2012.03.19. 22:56:44

nagyon buta okoskodó segg a muzsikus. és miért hiszi magáról, hogy casanovam csak egy törpe, jó nagy fejjel

ő-szinte 2012.03.19. 22:58:16

@beacska: biztos nem véletlen, hogy nem értetted...:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

beacska 2012.03.19. 22:59:41

@ő-szinte: neeem, nem is tudta elmondani. de azt persze, tudta, hogy ki mondta

will 2012.03.19. 22:59:46

@dennis rodman: nyugi, leginkább irónikusan értettem, ugyanakkor nem biztos, hogy az egyetemek büszkék lesznek ezekre a hallgatóikra.

beacska 2012.03.19. 23:01:31

szerintem, ha egy angol srác jelentkezik, nyugodtan őt is bevehetik a magyar csapatba, ha nem buzi. nekem nincs ellene kifogásom. Ha dugni is tud lelkesen, annál inkább...

mocskosmacska 2012.03.19. 23:01:42

@K3rnel: Én is azt hittem eddig, hogy Noémi szlovákiai magyar, de akkor úgy néz ki, hogy nem. Egyébként megértem őt, mert engem is jobban zavarna a magyar k. sértés, mint simán a k. sértés.
Ettől függetlenül az egészben a viasat képmutatása az, ami igazán szép, mivel eddig a szereplők ocsmányul veszekedtek, ocsmány stílust engedtek meg maguknak egymással, le volt szarva az egész. De amikor valaki egy egyébként gyakran használt szó elé odateszi a szlovákot, akkor jön az ájtatos szemforgatás.

ő-szinte 2012.03.19. 23:01:47

@beacska: hehehehehehehe
okos gyerek;-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.19. 23:02:29

@Ditti82: jaj, mert dráma van, nem örömködünk:)

@beacska: ezt még mi is mondtuk:)

@mocskosmacska: nem hiszem, kiakadtak ezen:)

@K3rnel: +1

ő-szinte 2012.03.19. 23:02:46

@mocskosmacska: képmutatás, de szép szó is ez:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

beacska 2012.03.19. 23:03:32

....ha buzi, akkor sem ellenzem, csak nagyon megnehezíti a játékot. bááár, érdekessé teheti ;)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.19. 23:04:26

@beacska: :D:D:D, hallottad ma, h ez nem az a műsor, ahol dugni kell:D

@mocskosmacska: +1

hideg kéz 2012.03.19. 23:05:08

Nekem személy szerint a tót ribanc a kedvencem, remélem következetes lesz,
és most a Petivel is lelki társak lesznek, mint a szilikoncicával miután lekurvázta.
De az mégiscsak felháborító, hogy mindig csak a Broki pélója kerül elő. Muff nem lesz?

beacska 2012.03.19. 23:05:10

engem a f*sszopó előtag zavar főleg...

beacska 2012.03.19. 23:06:52

@hideg kéz: láttuk a castingon, hogy főleg nők és melegek vesznek részt a műsor készítésében ;)

ugye, peti itthonmaradt ;)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.19. 23:08:56

@beacska: dettó:D Lehet, h nem is csinálja, mert nem szereti:D

beacska 2012.03.19. 23:11:12

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: mondjuk, érdekes, hogy Kíra tette a fülébe a bogarat, előtte filózott a nagyfogú csajokról...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.03.19. 23:13:45

@ő-szinte: olo, akkor holnap hazatávozás lesz ezek szerint... :)

hideg kéz 2012.03.19. 23:14:50

Milyen szép kozmopolita műsor lenne, ha bekerülne tényleg egy búza!
De úgy vettem le, hogy azonos neműt nem lehet választani. Tetszene pedig, ahogy taszajtgatják el a Péter háta mögül:)

beacska 2012.03.19. 23:18:42

@hideg kéz: tavaly volt egy gyanús...

hideg kéz 2012.03.19. 23:21:48

Tavaly sajnos nem figyeltem, de erre most ráálltam nagyon. Főleg a blog miatt.

hideg kéz 2012.03.19. 23:24:58

Allé, megtaláltam a piszkos részeket a viasat honlapján:)
Jellemző, hogy a laptopból majdnem kiesett a hangfal, mikor beugrott a reklám. Nem is tudtam, hogy bír ennyit:)

Ditti82 2012.03.19. 23:27:30

@hideg kéz: A reklámok ilyenek szoktak lenni. :D

vallatas 2012.03.19. 23:35:20

idősebb vagyok mint szlovákia.
I'm Back!

2012.03.19. 23:35:55

@vallatas: Eddig is is voltál nem? :)

nathalie 2012.03.19. 23:38:01

@foxglove:
breaking bad kivégezve! :D:D:D
köszi,egy élmény volt!imádtam! :D

2012.03.19. 23:38:36

@nathalie: Ne offoljál mert fátter lecsap rád.

nathalie 2012.03.19. 23:40:02

@szerivan:
ki az a fátter?
egyébként akárki az,nekem nem dirigál! :D

vallatas 2012.03.19. 23:41:42

@szerivan:
de mostantól kaszással is :-)

Kira nagyon ronda nő, vicces mit képzel ez magáról, új lány kapásból szebb.

Ez a Don Papa meg egy rossz utánzata Ádámnak, nagyon rossz :-)

Máté az meg valami Alekosz utánzat akar lenni?

a szlovákot meg zárják ki, engem meg az sért, hogy szlovákia van. bi-bi
ja és, én fizetek a műsorért, nem az álszlovákok.

Dick Francis 2012.03.19. 23:44:35

Mekkora tragédiát csináltak ebből az egészből, szent szar. Amikor a srácot meg majdnem kinyírta a skorpió, akkor meg kb. azért drukkoltak, hogy dögöljön is meg, aztán nem kell félteniük a seggüket.

2012.03.19. 23:46:24

@Dick Francis: Ez erről szól. Bár Muzsikus a csípés óta úgy viselkedik mintha átszállt volna belé a skorpió ereje, nevetséges Csicsó...

vallatas 2012.03.19. 23:48:07

@szerivan:
viszont megkapta a legjobb csajt a villából.
jó, hogy azt hiszi ,h ő cassanova.

ő-szinte 2012.03.19. 23:49:37

@szerivan: pufi, az erő vele van:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2012.03.19. 23:49:53

@vallatas: Anikó a legjobb csaj? :O Milyen mértékegységben mérve, joule-ban??

2012.03.19. 23:50:45

@ő-szinte: Talán azt hiszi az ő farka is bénítólag hat.

vallatas 2012.03.19. 23:51:53

@szerivan:
seggben.
:-)
meg olyan kis erőszakos ahogy beszél, vicces lehet vele rugózni az ágyon.
fejét, egész testét rázza riportban :-)

nathalie 2012.03.19. 23:53:37

@szerivan:
ja, ő dirigál :D
de nem lesz baj, szereti a breaking badet :D

ő-szinte 2012.03.19. 23:56:28

@szerivan: pufikám, hogy te mit kapsz ezért a hittantáborban...!!!:-OO

de jóóóóóó vót:-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

vallatas 2012.03.19. 23:57:12

hú most nézem az Éden Extrá-t
:-)))
Anikó Petinek:"Mekkora duma! Te állat!"
és Donnal nevetnek :-)

vajon ők is kapnak egy kis büntetést?
medencehasználat megvonás?

hideg kéz 2012.03.19. 23:59:27

Most esett le, hogy a 23:51:53 nem az előzőre volt válasz.

Hurri Kán 2012.03.19. 23:59:59

@vallatas:
Kizárólag a saját ágyukba hányhatnak :D

vallatas 2012.03.20. 00:01:33

@gyvy:
erről jut eszembe, ezek mindennap bebasznak.
:-) jó a team, mondjuk nem is lehet mást csinálni, mint inni, enni, úszni, hányni.

2012.03.20. 00:03:00

Melák a riportban szinte az orrlyukaival formázza a szavakat, feltűnt másnak is?

vallatas 2012.03.20. 00:03:14

@szerivan:
az idősebb vagy :-)
közben Kira lekurvázta Edinát Donnál...
vajon ezért is lesz bünti?
ha egyszer egy üzlet beindul.

2012.03.20. 00:04:46

@vallatas: Haggyad már magadat azon lehet nevetni és kurvázni is szabad. A kombináció nem mindegy.

fulljampi 2012.03.20. 00:05:10

@hideg kéz:
a norvég kiadásban volt búza, szerintem itt is elkerülhetetlen

Hurri Kán 2012.03.20. 00:05:41

@vallatas:
Senki nem várja el, hogy gobelint hímezzenek :D

@szerivan:
Most jobb lenne, ha más lyukával formázná?

ő-szinte 2012.03.20. 00:06:04

@szerivan: nem, nem, a szemével!:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

vallatas 2012.03.20. 00:08:41

@szerivan:
a fasszopó kurva szerintem már elég, főleg ha jól felháborodnak rajta.

@gyvy:
ja, megdolgoznak a nyaralásért :D rendesen.

hideg kéz 2012.03.20. 00:11:49

@fulljampi: Most, hogy nézem ezt a szofisztikált újpétert, aki egyik lánytól sem akar semmit, már van is egy gyanús forma.

vallatas 2012.03.20. 00:11:50

Peti:"ezt mind tudjuk, hisz nyilvánvaló, hogy ezt nem fogják leadni."
:-D
Maugli tényleg okos :-)

@ő-szinte: levegőnek nézel?
OFF-on vagy?:-)
szia

jó éjt

Pácsó Ármándó 2012.03.20. 00:13:56

Petit kirakják szerintem. Én hoznék be egyszerre két kandúrt egy közös titkos feladattal, amelyik teljesíti az maradhat.
Ez az új csaj elsőre normálisnak tűnik. Hiper kezd idegesíteni a rángatózásával, Edinától megtudjuk, hogy megint "egyre közelebb kerül" Mátéhoz, Noémi annyira kilóg a társaságból mintha egy másik bolygóról jött volna, Műanyaggal viszont meglepetésemre egyre jobban szimpatizálok. Mi történik még itt?!

ő-szinte 2012.03.20. 00:17:04

@vallatas: én?:-O
nem én jöttem köszönés nélkül...;-)

tvsc 2012.03.20. 00:27:26

Szerintem ez volt a marketingfogás. A szélsőjobb nem nézte az Édent, most már ők is megkedvelhetik :)

Dick Francis 2012.03.20. 00:33:27

Máté mostantól legyen a szlovákok védő szentje. "Ezt te hóóógy gondolod!!!"

Müszélia 2012.03.20. 05:57:26

@mocskosmacska: a castingon még az volt a feltétel, hogy a jelentkező pontosan ezeknek a követelményeknek feleljen meg. vagy más nem is jelentkezik? nem tudom.
amúgy rózsaszín tűsarkú nekem is kell.

Müszélia 2012.03.20. 06:02:30

bizony jobb, ha tequiláznak, az való nekik, nem a magyarozás, szlovákozás stb. most akkor én is húzzam le magam, mert a nagymamám a csallóközben született, ami jelenleg szlovákia?

franjo007 2012.03.20. 06:50:59

szerintem nem az lesz, mint amit sugallnak a következő napi ajánlóban. sosem az van.

a norvég műsorban a meleg srác nagyon nem jött be a nézőknek.

az pedig szerintem csak sztereotípia, hogy többségében melegek meg csjok csinálják a műsort.

☺ágica (törölt) 2012.03.20. 07:27:51

húha, ez elég mozgalmas rész volt! alig várom, hogy megnézzem este. Pedrot most akkor tényleg kirakják?

Cseresznyéskert 2012.03.20. 07:45:18

Az elején én is azt hittem, hogy Noémi szlovákiai magyar, de nem, azt mondta magáról, hogy ő szlovák és a dédnagyanyja tanította meg magyarul. Egy szlovákiai magyar mellesleg nem beszél ilyen szarul magyarul. Mondjuk várható volt, hogy a taplók leszlovákozzák előbb utóbb, mert a farkuk mérete nagyobb, mint az agyuké:) Peti és Krisztián két kiskorú bunkó, a tojáshéj még nem száradt le a seggükről, hihetetlenül unalmas két részeg kamasz. Nem is tudom, hogy a francba válogatták be őket, újabban ovi az Éden Hotel vagy mi? Niki tényleg szimpi, lám, a plasztiknőknek is van szivük! Kíra annyira ronda, hogy az már szép...Anikó egy nulla, Noémi hülye picsa, Edina szintén hülye picsa, mert se nem lát se nem hall, annyira akar dugni Mátéval. Az új csaj meg, hát normálisabbnak tűnik a többinál egyelőre, de azért ne siessük el, mert az Éden Hotelben minden megtörténthet ugyebár:)))A nők azért okosabbak mint a férfiak, ennyire szar nem lehet a hímnemú emberanyag kies országunkban, valami normálisabb és főleg kicsit idősebb pasik kellenének, mert ezek a részeg ovisok már nagyon idegesítőek.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.20. 08:19:25

Jó reggelt!

Sixx!

Naiva (született Noémi), nem Noémi, hanem Edina, gondolom, erre gondoltál.

Müszélia 2012.03.20. 08:19:58

niki sokkal értelmesebb, mint amennyire a külseje alapján meg lehetne saccolni.

kovácspéterke 2012.03.20. 08:24:15

Én má a múlt héten is mondtam, hogy Műanyag meglepően normálisan viselkedik.

beacska 2012.03.20. 08:28:03

Niki jól döntött, hogy nem ivott. csak esténként szarul érzi magát a sok részeg közt ;)

Alter_EGO 2012.03.20. 08:32:03

Ez ütött: "Bazdmeg, Csíra, a szőke parókás Valuska Laci kollégám jobban néz ki, mint te."... :D:D
Peti jutalmat érdemel. Díja egy két hetes szlovákiai körutazás.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.20. 08:36:08

Melák Wc-je igen mélyen helyezkedik el, nem lehet kényelmes.

Alexa képénél azon tűnődtem, h most ilyen furcsa a nyaka, vagy a kép, vagy épp a nyaka körül van a keze és éppen fojtogatja magát?

DexterMorgan78/Séfbácsi 2012.03.20. 08:46:16

Ja érdekes hogy a műanyag szövet az élő vázon csajszi tűnik a legnormálisabbnak :) Mivé fajul a világ, kiderül hogy egy tök jó fej csaj, csak tök feleslegesen szétműtette magát. Szemét reklámok eltorzították a lány önértékelését:)

Is 2012.03.20. 08:47:03

"...Pokahontaszban meg annyi műanyag figyel, hogy lassan csak egy komponens választja el a kerti széktől."

Nyilván nem az észre gondoltál...

szőkeluca 2012.03.20. 08:50:11

csak a pontosság kedvéért, helyesen: faszszopó
(ehh)

jo.e 2012.03.20. 08:53:19

Csíra tényleg elég béna volt azzal a "jobban néz ki mint én" dologgal. Bár nála lehet, h. csak a piercing ér... 1ébként: Valuska Laci for prezident!

Nikit innen követném meg - már ha olvassa valaha. Elhamarkodottan ítéltem, tök rendes és normális nőnek kezd látszani. Tamás meg egyre nagyobb gáz.
Nem zsidózni akarok, csak mondom, ha Péterünk mondjuk 1 másik népet helyezett volna hasonló kontextusba, akkor asszem utólag kiretusálták volna az egész műsorból... Ilyen beszólás nem maradhat köv. nélkül. Mennie kell!

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.03.20. 09:03:22

Na most néztem meg az extrát, Petinél még nem is ez volt a legnagyobb gáz szerintem az este folyamán... Amikor Máté nekiállt vele ordítani hogy hogy lehet ekkora barom, ha saturészeg, ha nem, szerencsétlen alexát belökte a medencébe de nem piti módon, hanem ilyen asszony verve jó stílusban, a bikinifelső leműtéséről már nem is beszélve.

Noémi amúgy a stílusával szerintem sokmindenkiből ki tudná hozni az állatot, csak Peti nem tudja szofisztikáltan elküldeni a picsába. Ami egyébként nem mentség.

Nikinek részemről is jópont volt a mai nap.

Tamás meg amúgy szerintem annyira nem gáz: persze kívülről nézve erőltetett, de szerintem ott, a bennfenteseknek ezek a poénok még nagyjából értékelhetők.

Mindenesetre ha Petit kirakják, akkor Kíra komoly szarban lesz szerintem.

kontratenor 2012.03.20. 09:11:42

Gratula, sixx, ez most egy jó és szórakoztató hogyvolt let!

Csíra az egészben a legérdekesebb karakter.
A való életben biztos utálnám, mint varjú a rohadt tököt, de ilyen térbeli és időbeli eltolódással már nagyon is figyelemelkeltő.
Petijét marhajól kezeli, közben is van kapcsolata a többiekkel.
És hogy a másik szőke lányról hangosba mit mondott, hogy ki szebb, meg milyen átlagosvagymi, nos az is tökéletes volt tőle mint játékostól. Közben meg a riportszobában meg más jelenetekből szerintem tökre érezhető, hogy hiába sejti, hogy ő maga nem is olyan jó nő, annyira hitelesre építette föl az önmarketingjét, hogy az értékeit valami ideális értékként tudja eladni.

Ami viszont nagyon meglepett, hogy Melák szerint Alexa nem emelkedik ki a többiek közül kinézetre. Most nem is ez a mondat teljes igazságtartalma érdekes, de néhány összevetésben nekem akkor is fura. Aújcsaj egy nagyon sportos lány, míg pl Csíra "csak szerencsés, mert vékony", de nem nagyon dolgozott szerintem ezért sosem. És ezt szerintem épp Krisztiánnak kurvára látnia kéne.

Pácsó Ármándó 2012.03.20. 09:17:13

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Alexa a tarkója környékét simítja a képen a bal kezével, a könyökét látod szemből.

kemény keleti kommentelő 2012.03.20. 09:29:15

Nem azért mondom, de a vv5 jobb volt. Ott különböző karakterek voltak, az egyiknek kis pöcse volt, a másiknak nagy. Lehetett szurkolni, hogy az egyiknek nőjjön meg, a másiknak menjen össze. Itt valahogy minden kuki egyforma, nincs benne semmi izgi.

M. Bertalan 2012.03.20. 09:31:36

@K3rnel: Te meg valószínűleg német vagy, hogy közszavakat nagy betűvel írsz. Magyar biztos nem ezzel a helyesírással.

sixx · http://comment.blog.hu 2012.03.20. 09:34:11

@M. Bertalan: nagybetű nem egy szó? hagyjátok abba, de rögvest.

GRX 2012.03.20. 09:37:31

Valuskáról a képet látva hirtelen azt hittem, hogy ő az új lakó...

f.fredericks 2012.03.20. 09:38:00

Jó volt a hogyvolt.
Niki tényleg tök rendes, kár hogy ilyen surmó párja van. Krisztián meg Peti esetében pedig érdekesnek találom, hogy ha bebasznak Peti az agresszív idióta állat, Krisztián meg a hányós. Első blikkre ezt pont fordítva mondtam volna. Az új csaj szimpatikus, bár vicces volt amikor Hiperrel az Extrában a főiskolás történelmüket taglalták, nem éppen a suli nívójáról tettek tanubizonyságot. :)
Máté is vicces volt, ezzel a "hóóóóóógy képzeled ezt"-tel, tényleg lehetne Szlovákia védőszentje.
A jövőre nézve nem tartom elképzelhetetlennek, hogyha kizárják Petit, akkor Csíra kibaszatja Noémit, tartom akkora rafkós dögnek, és azt nem bocsájtja meg a vörösnek, hogy miatta elvették a játékszerét. Szóval kíváncsian várom a mai adást.

Dexman 2012.03.20. 09:39:19

@K3rnel: már a bemutatkozásnál sem értettem, hogy mit keres. Már ott se ejtette volna ki a száján,hogy magyar. Végig azt mondta,hogy szlovák. Ez alapján egy magyar beszélő srilankai is bekerülhet a műsorba? Amúgy meg pont ne a szlovákokkal legyünk már polkorrektek..

dennis rodman 2012.03.20. 09:40:25

Köszi sixx ismét nagyon jó a poszt!Kár hogy az Extrával nem foglalkozol.A három lány és Újpeti magas szintű társalgása a fingásról és a böfögésről igazán "élmény" volt.

Dexman 2012.03.20. 09:41:12

@Dexman: pár kihagyás:
+itt (mit keres itt)
+ul (magyarul beszélő

Müszélia 2012.03.20. 09:43:21

@Alter_EGO: elég lesz neki dunaszerdahely is

Fredo78 2012.03.20. 09:58:59

Magyarázza már meg nekem valaki, ha szlovák és annak is tartja magát, akkor mi a kataszrófális probléma azzal a mondattal hogy szlovák k..va. Jó a csúnya része nem vállalható, ez egyértelmű.
Én úgy érzem, hogy a szokásos nem történt semmi érdekes de ez az valamennyire, próbáljunk belőle óriási botrányt kreálni legyen min csámcsognia a nézőknek.

Stella70 2012.03.20. 09:59:23

@trillárom:
Nem hiszem, hogy "verbális inzultus" miatt ki fogják zárni. Ez egy igencsak szubjektív dolog.

viragoskertecske23 2012.03.20. 10:01:13

Annyit gondolkodtam, mi is az a mödanszié?:))) Valaki irja meg

eric · http://vastagbor.blog.hu 2012.03.20. 10:02:21

Valaki mondja már meg, hogy Muzsikust ki válaszotta meg "családfőnek"? Saját magán kívül persze... Azért kérdem, mert mifelénk egy igazi családfő vagy urambocsá vezéregyéniség nem kérkedik azzal, hogy ő az, mert egyértelműen látszik. de ez a puhos? Hogy lehet úgy bemutatkozni valakinek, hogy szia én vagyok a családfő? jaj de megtörölném...

viragoskertecske23 2012.03.20. 10:07:37

@dennis rodman: ja hát tényleg :)) köszi szépen. Valahogy nem jöttem rá :))

lobster thermidor 2012.03.20. 10:08:13

Az volt már, hogy a Horváth Évi egy büdös ká?

Bar Kochba 2012.03.20. 10:09:16

@jo.e: Pontosan, a szlovákozás azért gáz, mert a cigányozással és zsidózással van egy - vállalhatatlan - kategóriában.

Új jelmondatom:
Szőke parókás Valuska Lacit az Édenbe! :)

mocskosmacska 2012.03.20. 10:12:49

Ha petit kizárják, akkor szilikonimádó ádám jön vissza a helyére?

dennis rodman 2012.03.20. 10:14:56

@lobster thermidor: sajnos nem tudok érdemi infót, de nekem bejön..

Mikro_cica 2012.03.20. 10:18:06

A szopos szájú szlovák alliterációt azért sixx is megirígyelhtené.

Amúgy ez megint tipikus magyar dolog: egy szlovák csajt mártírrá tenni. Ezt a részt simán kivághatták volna.

Csak mert a szlovákok - fordított esetben - simán leszarták volna az egész kérdést.

mocskosmacska 2012.03.20. 10:19:55

Niki nekem is sokkal szimpatikusabb lett, mint az elején gondoltam volna, hogy lesz. Kíra buta és agresszív, aki túl sokat gondol magáról. Kíváncsi vagyok, hogy meddig fog bentmaradni ezzel az alázzuk a párunkat stílussal. Anikó nem tudom, hogy milyen, mert a jellemét elfedi az idegesítő stílusa. NOémit nem tudom, hova tenni, néha szimpi, néha nem. Edina aranyos lány, meg a Máté románc is, de unom nézni. Újpéter és Máté nyálasok, Krisztiánt már kínos nézni, akkora buta surmó nagy-nagy önbizalommal. Peti tulajdonképpen aranyos, csak nagyon fiatal és naiv. Muzsikus egy geci, egyszer volt szimpi, amikor fatter kiesése után kiállt középre és mondta, hogy most lehet engem szidni, de.....

Dick Francis 2012.03.20. 10:30:01

Szerintem ettől a Noémitől bárki agyfaszt kapna. Az szép, hogy a Niki le ótvarbüdöskurvázta a Noémit, amit nyomatékosított volna még egy fejrúgással is, erre ő meg öribarijává fogadja a Nikit. A Peti kutyázásáért meg hirtelen mindenki hiperérzékeny lett.

független sorozatfüggő 2012.03.20. 10:30:44

@eric:
Úgy gondolta, hogy megörökölte Fatertól a családfőséget, ahogy Anikót is. De ráb...ott a sompolygásra, büntetésül el kell viselnie a hiper Hipert. úgy kell neki:)

Billy a kölyök 2012.03.20. 10:30:52

Azért van valami diszkrét bája, amikor festett szőke csajok büszkélkednek a gyönyörű "szőke" hajkoronájukkal... Főleg ha már egy pár centis lenövés is befigyel.

lemonkeyface (törölt) 2012.03.20. 10:44:27

Azért ne emeljük már Nikit piedesztálra mert nem iszik, és így tud normálisan viselkedni. Ez az alap. Kíváncsi lennék, hogy ha iszik hogy viselkedik. Valamiért nagyon ódzkodik megmutatni ezt az oldalát.

Tényleg rendes volt Melákkal, azt viszont meg kell hagyni.

Hiper jól hallottam, hogy Hipernek nevezte magát a riportszobában? :D

Csíra azért hatalmas nagy ribanc azt meg kell hagyni.

Fredo78 2012.03.20. 10:45:55

@mocskosmacska: "egyszer volt szimpi, amikor fatter kiesése után kiállt középre és mondta, hogy most lehet engem szidni, de..... "
Ebben mi volt neked szimpi? Az hogy kezet adott arra hogy nem választja Fatert? Vagy az hogy tekergett a párok között kiválasztáskor és nem egyenesen ment a választottjához?

Kolombusz 2012.03.20. 10:47:40

Remélem nem dobják ki Petit ezért, tényleg elég suttyóság volt, ugyanakkor Noémi bőven van annyira irritáló, hogy megérdemelje. A tisztelj, mert idősebb vagyok szöveget mindig k. gyengének tartottam.
Csírát egyre jobban rühellem, mégis mi a f... képzel magáról? Remélem eközül a kettő közül lesz kirakva valaki végre a párválasztáskor, az új csaj egész normálisnak tűnik, és mintha az eddigi hódítók közül neki menne legjobban a beilleszkedés.

innovation 2012.03.20. 10:50:36

Hello!
Fene tudja ezt a Noémi dolgot. Most az, hogy a Felvidéken (Szlovákiában) él, attól még lehet magyar. Végül is Noémi - bár a vezetéknevét nem ismerjük.
Szlovákia lehet a hazája, végül is ott él és az is áll érdekében, hogy ott jobban menejenk a dolgok. Valószínűleg azért fájt, hogy leszlovákozták, mert inkább magyarnak tartja magát. Vagy magyarnak is. Minden esetre nem kellett volna Pete-nek (valakit a Pít miatt agyonlőnék a Viasatban), ezt elsütnie.
HA nem személyesíti meg, az idősebb vagyok... kezdetű mondókája még jó is lett volna.

lemonkeyface (törölt) 2012.03.20. 10:50:51

[Éden extra]

Anikónak meséli Peti hogy ő idősebb Szlovákiánál, és hogy Noémi hogyan viselkedett. Elkezdik ott fikázni, meg röhögni rajta.

Következő snitt: Anikó meg fel Noémihez, és benyal neki áááááááááááá.

Skorpiókirály pedig ezzel a családfő faszságával nagyon szánalmas.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.03.20. 10:58:42

Vajon meddig fogják még fatert siratni?
Úgy rinyálnak utána páran, mintha meghalt volna..
Ez egy ilyen játék, evvan.
A Pedró meg gyerek.

Talán kicsit túl is itatják őket. Oké,hogy piásan jobban megnyílnak az emberek, őszintébbek, jobban kijönnek a szituk, de nekem már most unalmas,hogy minden második adásban valaki porcelánbuszt vezet, és hótseggrészeg az összes.

Kolombusz 2012.03.20. 10:59:43

Ja, azon néztem egyet én is, hogy arra sértődött meg, hogy a hazáját, Szlovákiát szidták. Pedig valahol gondolom csak magyarnak gondolja magát, ha jelentkezett egy itthoni műsorban, és az olvasás kivételével akcentus nélkül beszéli a nyelvet. Ha arra akadt volna ki, hogy őt személyesen miért fasszopó szlovákozzák le, akkor érthetőbb lenne a dolog. Persze nem vagyok határon túli, lehet rosszul gondolom

overdrive11 2012.03.20. 11:01:58

Ismerősnek tűnt az új csaj..netán ő az?
www.youtube.com/watch?v=rufR6LQ6fZ8

teefau 2012.03.20. 11:07:10

@Kolombusz: Akcentus nélkül? Ne röhögtess nemcsak akcentusa van, de még a szavakat is az esetek 30%ban rosszul használja és még a mondatok javát sem tudja rendesen befejezni. Nem anyanyelve a szlovák, ezt nem beszélheti otthon, nem gyakorolja. Úgy van a magyarral mint sokan vagyunk az angollal, jó-jó, de nem az igazi.

Kolombusz 2012.03.20. 11:09:07

Ok, viszonylag akcentus nélkül:)
Szerintem ez kb. olyan, mint egy erősebb tájszólás. De olvasáskor, meg amikor dühös vagy vmi, nagyon durván előjön.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.03.20. 11:09:55

Az oké,hogy surmóság volt ez a leszlovákozás, de őszintén szólva egy kicsit fel is van ez fújva.

A hülyegyerek azt sem tudta, mit beszél, ráadásul mattrészeg volt. Gyanítom, azt sem vágja, mi az a Trianon...

Itatják őket direkt, aztán meg csodálkoznak,hogy ez van?
Én azon csodálkozom, hogy eddig nem volt nagyobb balhé. Tekintve,hogy pl. ilyen Melák szintű emberek vannak bent.

Nem mondom, hogy ne kapjon büntetést, de a kizárás lehet erős lenne..
Én pl. összeraknám ezek után párba Noémivel, hogy ismerje meg jobban és hatszor gondolja át a jövőben, mikor és mit beszél.

Azt viszont fenntartom,hogy nemzetiségtől függetlenül írtó buta, és egyszerű nő a Noémi.

f.fredericks 2012.03.20. 11:11:33

@innovation: Cap Noéminek hívják, és Pozsonyban él. Az már nem annyira felvidék.

mocskosmacska 2012.03.20. 11:13:46

@Dick Francis: NEkem sem tiszta, hogyha niki kurvázását ilyen könnyen elfelejtette, akkor petire miért van ennyire kiakadva.

mocskosmacska 2012.03.20. 11:16:28

@Fredo78: Nem. Az volt szimpatikus, hogy nem kiállt magáért és elmondta, hogy miért tette és ha valakinek valami problémája van vele, akkor most mondja, ne a háta mögött.
Egyébként mi a fenét kellett volna tennie? Noémi mögé nem állhatott, máshol meg mindenhol régiek álltak. Ha a csapatban nincsen annyi ész, hogy lezsírozzák, hogy ki áll még NOémi mögé, hogy Újpéter menjen, akkor annak ilyen következményei lesznek.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.03.20. 11:20:42

@Alfonzina: Bunkóság alól senkit nem ment fel az, hogy sötét és részeg.. Ha egy külföldi szitokszónak vagy degradáló jelzőnek használja azt h "magyar", akkor megy a kiakadás... Meg a puffogás...

Ne már, mindenki érti, h miért gáz ez!! Miért kell tenni a hülyét, h na de most nem is kell kizárni.. Zárják ki a picsába, 19 évesen, bármilyen részeg is voltam, soha, eszembe nem jutott volna senkinek a származásával káromkodni... Undorító, gerinctelen és gyomorforgató dolog... Kész...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.20. 11:20:46

@Alfonzina: +1

@Dick Francis: +1

Nem hiszem, h ez olyan dolog lett volna, ami miatt összedől a világ. Én a körítésen akadtam volna ki, nem a szlovákozáson. Amikor voltunk osztálykiránduláson Betlér környékén nem győztük a nyakunkat behúzni a buszban, mert megdobáltak minket és közölték, h büdös, rohadék magyarok magyarul! Na, ez durvább, mint mit mond egy teljesen kontroll nélküli ember, aki fel sem fogja, h mit mond....

De ki vagyok én, ugye....Valamivel fel kell dobni az egyébként dögunalom műsort.

mocskosmacska 2012.03.20. 11:21:41

@Alfonzina: Ezt én is így gondolom. Peti kurva surmó volt, de egy részeg 19 évestől mit vár az ember? Józanon kellene megbeszélni vele ezt, akkor felfogná, hogy miért nem kellene ilyet mondani.
Noémi szerintem vegyes származású, mert Capova vagy valami ilyesmi a vezetékneve és valami riportban azt nyilatkozta, hogy a dédmamája nagyon ügyel arra, hogy a családba mindenki beszéljen magyarul.

mármindenjónévfoglalt 2012.03.20. 11:22:23

Én határon túli magyar vagyok, és közülünk senki nem díjazza ha nem magyarnak tekintik az útlevele miatt , és higgyétek el, ez elég sűrűn előfordul "nem is tudtam hogy te....vagy" szövegtől mászom a falra.Az a hazám ahol születtem és élek, bármi a neve - ez a történelem során már többször is változott.
Noémi idegesítő liba, de nem attól hogy honnan jött.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.20. 11:23:40

@Papucs Orrán Pamutbojt: nem hiszem el, hogy te voltál valaha részeg:)

Amúgy zárják ki, Kíra menjen ÚjPéter mögé, úgyis kedvelik egymást, Noémi meg nézhet. Bár gondolom, h muszáj beküldeni akkor hamarabb valamilyen pasit, minimum egyet!

f.fredericks 2012.03.20. 11:24:26

@overdrive11: hasonlít, lehetséges, majd csak kinyomozza valaki.

mocskosmacska 2012.03.20. 11:25:57

Ha peti megy, akkor annak egy jó oldala van: lehet, hogy kíra is megy.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.03.20. 11:26:50

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Hehe, voltam hát! Mondjuk költséges engem berugatni, férfi legyen a talpán aki megpróbálja :D

Látom baby egy véleményen vagyunk, MAGASPACSÍÍÍÍÍ! ;)
Pít - Kíra menjenek egymás mellé, Noémi meg pusztuljon a mödanszijé mellett egyedül.. Ahelyett h megbecsülné Pítet... Ezerszer rosszabb párt kívánok neki..

Niki egyébként egyre szimpibb.. Érdekes hogy változnak a karakterek...

innovation 2012.03.20. 11:28:28

@f.fredericks: OK, köszi, elraktározom. :)

Monjuk, mint nő bejön. Bár a jelzáloghitelről vagy a kvantumfizikáról valószínűleg (talán Edinát kivéve) nem tudnék egyikkel sem beszélni! :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.20. 11:31:26

@Papucs Orrán Pamutbojt: pussz, pussz:D

Engem irtó könnyű lenne leitatni, mivel abszolút nem iszom, talán ha az elmúlt 25 évben megittam 1 dl rumot, az is házi volt és Coca Colás üvegben volt, amire én azt hittem, h az is. Aztán aludtam:D

Ezt tudom a kalandjaimról mind elmesélni:P

Egyébként Krisztián sem nagyon bírja, bár nem tudom, h mennyit iszik. Ő legalább nem csinált drámát Petiből, igyekezett túlélni:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.20. 11:32:35

@innovation: na de te minek akarsz ilyen dolgokról beszélni?:D

Hajrá nem tudom ki!

Pácsó Ármándó 2012.03.20. 11:33:33

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Igen, fiú hiány lesz ha Peti röpül, de egy újat nem raknának be csak úgy jutalomképpen, valami variálásnak lennie kell.

JOKKA21 2012.03.20. 11:35:53

Igaza volt Pedrónak.Noémi mehetett volna szlovák való világba(vyvoleni) ott nem szlovák fasszopó kurvázzák le.
Amennyi mocsokságot elkövettek a szlovákok a magyarok ellen nem kell csodálkozni, hogy Pedró beszólt.Remélem nem zárják ezért ki.Anikót és Edinát meghúznám.Kirát még dugásra sem használnám, mert biztos felkúrna valami butasággal.

Mikro_cica 2012.03.20. 11:36:26

@Papucs Orrán Pamutbojt:
Ezt egy külföldi adásból simán kivágták volna, nem pedig mártírrá avanzsálnak egy magyart.
Csak mondom.

ő-szinte 2012.03.20. 11:39:29

@innovation: nyugi, Edinával sem:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.03.20. 11:41:35

@Mikro_cica: Szerintem pedig mindenki vállaljon felelősséget a tetteiért és a mondataiért... Miért kéne kivágni a műsorból?
Noémi hülyén reagálta le oké.. Mint egy ovis amikor elesik, viszi végig a bibijét mint a véres kardot...
Nem azzal teszik mártírrá viszont, h bevágják Pöti mondatát...

Főleg, h sok dolog nem történik a hotelban :P

ő-szinte 2012.03.20. 11:42:24

Én szarok rá, hogy ki mit mondott és ez kit mennyire bánt, legalább VÉGRE TÖRTÉNT VALAMI ebben a szájbabaszott műsorban.
És hát ezért nézzük...

innovation 2012.03.20. 11:43:13

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: akar a fene, de ugye erre mondják, hogy nem az elméjét akarom csiszolni. Khm... én kérek elnézést! :D

ő-szinte 2012.03.20. 11:43:39

@Papucs Orrán Pamutbojt: nem azért, de az igazán szánalmas Máté volt a végén,hehehe

innovation 2012.03.20. 11:43:46

@ő-szinte: Ne, ne, ne! Idealista vagyok. Hinni akarok! :)

JOKKA21 2012.03.20. 11:44:06

@Papucs Orrán Pamutbojt: Én is beszóltam volna a tót csajnak.Szlovákiában a magyarokat is hátrányosan különböztetik meg.

little alien 2012.03.20. 11:45:00

@JOKKA21: +1...

amugy mi azzal a tennyel baj,hogy sokan vagyunk,akik idosebbek,mint szlovakia???
:)))

ő-szinte 2012.03.20. 11:45:33

@innovation: hát, ha neked attól jobb lesz a szex, akkor tedd:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ajatrollah 2012.03.20. 11:46:05

Pedróval nem csak a FSZK-zás volt a probléma, hanem az, hogy agresszív, zaklat és fizikai fölényét használja. teljesen mindegy, h csíra mekkora szűzkurva, ha nemet mond, az nemet jelent. hogy képzeli ez a gyerek, h mászik rá, maga alá gyűri?! az ilyen csávóknak tényleg orrmanduláig kell tolni a heréit, hogy értsen a szóból?!

(a mai hogyvolton nyerítve röhögtem, sixx, áldassék a neved.)

Pácsó Ármándó 2012.03.20. 11:47:14

Nem veszitek észre, hogy ez megint Meláktól indult, az ő titkos terve valósul meg most is :-)

JOKKA21 2012.03.20. 11:48:13

@little alien: :D nem tudom.Liberális a viasat is?

AnnaKarenina 2012.03.20. 11:49:25

Noémi pont úgy beszél, mint a felvidéki magyarok többsége, sőt már Nógrádban is ugyanez az "akcentus".:) A suk-süközés mindenki másnál idegesítene, a szlovákiai magyaroknál nem, van ennek egy bája. Noéminél ezerszer idegesítőbb Anikó, vagy az önző Csíra-Kira (miért í?). Műanyag csak a szobát féltette Meláktól, azért volt olyan gondoskodó, szerintem halálra idegesíti ez a bunkó.
A pasik szinte mind minősíthetetlenek, erőlködő humortalan Tamás, akinek ötször el kell mondania, hogy ő a családfő:), Peti erős neveltetési hiányokkal küzd, de lehet, hogy csak kifelejtették az agyát. Melák ostoba. Pít elviselhető, de uncsi. A kedvenc Máté, mint az előzőben Levi, de ő hányásbiztosabb is. Edina ügyesen semmilyen, ha elvesztené Mátét, jól jöhet még másnak.

Stella70 2012.03.20. 11:49:33

Melák ennyire nem bírja a piát vagy ennyire sokat vedel?

AnnaKarenina 2012.03.20. 11:51:15

@JOKKA21: És pont Noémin akarnád levezetni?:) Röhejes, nem?

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.03.20. 11:52:05

@Papucs Orrán Pamutbojt: nézd végig légyszíves a kommenteket. nem egy olyan van, ami túlzónak érzi a beszólás körüli felhajtást!
azzal együtt,hogy az valóban tapló volt. ezt senki nem vitatja.
legyen is szankció, de a kizárás álságos lenne.
(mindegy, az már úgyis megvolt, ma kiderül)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.03.20. 11:54:56

@mocskosmacska: az egyik dédanyám mezítlábas cigányasszony volt.
de, ha lecigányoznának azt is nagyjából letojnám.
fel kell nőni a szitkozódáshoz a másik sértegetéséhez, illetve nem sértegetéséhez, de legalább úgy fel kell nőni a sértések méltó elviseléséhez és megfelelő helyre elrakásához is.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.03.20. 11:55:38

@JOKKA21: Lehet én vagyok végérvényesen elb*szva, de attól, mert valaki ostoba, bunkó módon viselkedik, én nem fogok..

JOKKA21 2012.03.20. 11:56:37

@AnnaKarenina: Levezetni Edinával vezetném le a feszültséget egy sunázással.:D Ne arcoskodjon egy magyar műsorban és nem szólnak be neki.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.03.20. 11:57:19

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: vannak országok, ahol magyar rendszámmal végigautózni igazi túlélőjáték. sajnos.

durva szitu volt ez, de nem annyira,hogy így felfuttassák.

Kallisztó 2012.03.20. 11:58:57

Kíra egyre elviselhetetlenebb, őt is leápolhatná valaki, akkor talán nem lenne mindennel baja. De eddig tényleg egyetlen olyan képkockát nem láttam amin mosolygott volna. Egyáltalán mondott már ez a csodanő valaha pozitívat magán kívül bármiről is?

JOKKA21 2012.03.20. 12:00:05

@Papucs Orrán Pamutbojt: Ha csak le hülye ribancozza(nemzetiség nélkül) akkor nem lenne ekkora "balhé" belőle.Máskor is beszélnek egymással csúnyán, de az nem baj..

JOKKA21 2012.03.20. 12:01:06

Amikor Niki beszólt a tótnak, hogy buta agyatlan ribanc(lehet nem így) az nem volt ekkora baj.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.03.20. 12:02:26

@Alfonzina: IRL el lehetne intézni egy hét nemszólokhozzáddal és azzal h bocsi részeg voltam.. oké..
De egy műsorban? Ezt úgyis a szerkik döntik el..

Úgy gondolom a Viasat NEM ENGEDHETI MEG magának azt, hogy minimális következménnyel folytassa Peti a játékot.

AnnaKarenina 2012.03.20. 12:02:43

@Alfonzina: A verbális erőszak is erőszak. De idehozhatjuk az új lánynak a medence széléhez való odavágását, amit szintén nem hagytam volna büntetés nélkül. Akármilyen viccesnek gondolja néhány ember az ilyesmit, könnyen baj is lehetett volna belőle. Meg egyébként is, ha valami ellen tiltakozik valaki, akkor azzal le kellene állnia a másik(ak)nak.
Kizáráson kívül nehéz volna szankciót találni. Peti nem kaphat inni, vagy mire gondolsz?

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.03.20. 12:03:26

@JOKKA21: Igen... Én ezt nem is vitatom :DD
És? :)

JOKKA21 2012.03.20. 12:05:49

@Papucs Orrán Pamutbojt: Milyen büntetést érdemelne Peti?Slovan-Inter Pozsony meccsre menjen Fradi mezben?

AnnaKarenina 2012.03.20. 12:05:57

@JOKKA21: Mindenki össze-vissza arcoskodik ebben a műsorban, oszt mégsem mondják, hogy magyar fsz k-a. Ez nem érv.

Kallisztó 2012.03.20. 12:07:39

@JOKKA21: hát ha van olyan, akkor ez a krokodilmosoly, nem kéne erőltetnie. lehet,hogy már annyira beállt az arcberendezése a citromba haraptam kifejezésre, hogy kiül a fájdalom az arcára amikor mosolyog

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.03.20. 12:08:16

@JOKKA21: Nem is rossz ötlet :DD

Nem a kurvázással vagy a büdös faszozással és ehhez hasonlókkal van a gond... Nem stílusos, de ki az aki nem mondott még ilyet?

De nemzetiséggel és származással, jó érzésű, értelmes ember nem vagdalkozik.. És ez tény.

JOKKA21 2012.03.20. 12:08:17

@Papucs Orrán Pamutbojt: Akkor most miért kell felfújni ezt a tegnapit?Bebaszott, nem szereti szlovákiát, ez van.Elnézést akart kérni tőle még akkor este, de Noémi és Anikó elküldték aludni.

JOKKA21 2012.03.20. 12:11:29

@Papucs Orrán Pamutbojt: Szlovákoknak mondd, ha elmész hozzájuk magyar mezben és a duna mögé akarnak küldeni.:D Szlovákok is fikázzák a magyarokat a származásuk miatt.

@Kallisztó: Képen nem ismertem volna fel, ha nem írják alá, hogy Kira.:D

@AnnaKarenina: Jó, magyar a magyarra nem mondja, hogy Te magyar fasz, vagy magyar ribanc.Még jó, hogy nem roma csaj, akkor mi lenne itt, Peti biztos kapná, hogy rásszistágárdistászélsőséges..:D

2012.03.20. 12:11:49

Be lehet fejezni a Noémizést mert kurvára unom. Ja, hogy itt más a főnök, hoppá bocsánat...

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.03.20. 12:12:56

@AnnaKarenina: zárják össze Noémivel. párcsere. igenis ismerje meg azt, akit minősített.

de persze elég valószínű,hogy kizárják és kész.

igaz, ilyen alapon kizárhatták volna a vv-ből a verát is, mert többször is lekurvázta a veronikát pl...
ez is diszkriminálás, meg stb.

ha így vesszük ezért álságos egy részeg kirohanásért kivágni valakit. pláne egy trash realityben...
(a fizikai bántalmazás más tészta)

JOKKA21 2012.03.20. 12:14:18

@Alfonzina: Akkor vágják ki az összeset, aki a másikat lebüdösribancozta, akkor nem maradna bent lány az új csajon kívül.

2012.03.20. 12:14:31

A többség miért nem fogja fel, hogy nem a kurvázásért lett befenyítve? :O

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.03.20. 12:16:38

@JOKKA21: Ismétlem akkor magamat.. Azért mert valaki nem tud megfelelni alapvető emberi normáknak és előítéletes, én még élhetek normális emberként, és nem kell követnem, sőt, nem vagyok köteles elfogadni más emberek abnormális gondolkodásmódját és viselkedését.

Amikor én voltam Szlovákiában, vagy a cseheknél, vagy a lengyeleknél, sehol sem kaptam negatív visszajelzést a származásom miatt...

A "bocsánatkéréssel" kapcsolatban szintén ismételném magamat: IRL ezt meg lehet oldani egy bocsival.. Oké.. De ez egy TÉVÉMŰSOR... Egy cég terméke...

Ha valaki ezek után se érzi, hogy mi volt ezzel az egésszel a probléma, akkor ezután se fogja..

Nem vagyok hajlandó máshogy gondolkodni.. És nem is tudok...

Banyus83 2012.03.20. 12:16:42

Sixx, ez a hogyvolt...le a kalappal!!!! "ha így haladunk, a következő évadnak nyugodtan lehet majd alcímet is adni, javaslom a Faék kora vagy Sárga bögrék a napsütésben verziót."...még mindíg ezen röhögök!
Muzsikus (csicsó) családfőzése nálam már nagyon-nagyon veri a biztosítékot!!!!!!!!
Hipernek vagy végleg le kéne jönni a kokóról, vagy állandóan szedni, mert ez nem állapot :-)
Noémitől agymenést kapok!!!!!!!!!!!
Noémi és Pedró vitája meg...szerintem a szlovák csaj hibája is, hogy idáig fajultak a dolgok. HA látta, hogy Pedró ennyire satu, inkább hagyta volna ott, minthogy vitatkozzon vele. Persze Pedró is elvetet a sulykot (bár az, hogy idősebb vagyok Szlovákiánál, nálam princeless). Én ezért nem zárnám ki.
Amikor az 1ben Pókmajon megpofozta a Lassúbeszédűt, még akkor is a játékosokra bízták a döntést, hogy menjen-e vagy ne, szóval akkor én itt is kicsit erősnek érzem a kizárást. Zárják össze őket párba :-)
Mindenesetre kíváncsi leszek, mi lesz ma.

Ja, és azt fogom röhögni, ha az új csaj beáll ÚjPeti mögé és kirakja Noémit!!!!

AnnaKarenina 2012.03.20. 12:19:03

@Alfonzina: Miért kéne Noémit is büntetni Petivel?:) Peti mindenkinek büntetés, ő egyszerűen agyatlan, buta, ostoba, tahó. Melák dettó, de ő legalább a fizikai és verbális ámokfutás előtt kiüti magát.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.03.20. 12:19:19

@szerivan: Nemtom mogyi.. Nehéz ez a magyar nyelv :)))

2012.03.20. 12:20:43

@Papucs Orrán Pamutbojt: Azt mondtad magyaaaaar!!!??? Remélem lesz következménye ;)

AnnaKarenina 2012.03.20. 12:21:39

@JOKKA21: Az nem tahóság, ha egy magyarul beszélő, valaha magyar területen élő magyart szlovákoznak, románoznak, stb.? Mert ugye ez nem jóindulatból történik. Pláne, hogy románnak, szlováknak, stb. lenni ugyanaz, mint magyarnak lenni.:)

2012.03.20. 12:22:24

Jól látom, hogy Csíra mindkét csecsében ziherejsztű van? Nem fél, hogy leszárad vagy ilyesmi?

nyílegyenes labirintus 2012.03.20. 12:22:27

Pedrót emiatt nem szabadna kirakni. Persze, elbaszta, eldurrant az agya részegen, olyat mondott, amit nem kellett volna, előfordul az ilyen, de nagyon kemény lenne emiatt kizárással büntetni, józanul tuti, hogy nem hibázik ekkorát.
Nem mint ha szimpatizálnék vele, ha ez másik játékossal történik, akkor is ez lenne a véleményem. Sima verbális affér.
Nem volt ez annyira durva eset, mint teszemazt egy verekedés.
Noémi idegileg már amúgy is nagyon labilis. Kicsit megváltozik a villában a szélirány, és azonnal pityereg...

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.03.20. 12:22:49

@szerivan: Most kizársz mogyi? Mert előtte iszom némi tekilát :D De csakis mexikóit... jajj már megint! :D

JOKKA21 2012.03.20. 12:24:53

@szerivan: Az durvább, ha a szlovákozásért büntetik.Igazat mondott és jó poén volt.:D

@Papucs Orrán Pamutbojt: Én máshogy gondolom ezt a dolgot.

2012.03.20. 12:26:51

@Papucs Orrán Pamutbojt: Ittál? Akkor nem történt semmi, akkor poén... Sőt, én provokáltalak.
@JOKKA21: Rosszul látod.

JOKKA21 2012.03.20. 12:27:18

Ezt az új bulát nem sunáznám.

ő-szinte 2012.03.20. 12:28:17

@szerivan: te félszerzet!:-DDDDDDDDDDD
hát így megkeveredtél?:-O

2012.03.20. 12:29:17

@ő-szinte: Kihagyhatatlan volt, aztán láttam a szavazós posztot :)

JOKKA21 2012.03.20. 12:29:25

@szerivan: Nem történt semmi vészes dolog, srác bebaszott, beszólt, elnézést kért.Pár nap és Noémi is elfelejti, szerintem látsz majd még olyat, hogy együtt bebasznak(ha nem zárták ki Pedrót).

mocskosmacska 2012.03.20. 12:29:35

Miben fogadunk, hogy melák és kíra hamarosan - összenő, ami összetartozik alapon - egy pár lesz?

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.03.20. 12:30:00

@nyílegyenes labirintus: Jobbat mondok akkor...
Addig, amíg ma, 2012-ben Magyarországon, olyan vélemények mennek csak ezzel az egy eseménnyel kapcsolatban, akár Facebookon, akár egyéb ÉH-val kapcsolatos fórumon, névvel vagy akár név nélkül, hogy "bödös szlovák, miért kell kizárni ezért a másikat amikor tényleg büdös szlovák, bezzeg amikor kint vagyok a szlovákoknál akkor büdös magyar vagyok stb", addig sajnos igen, ki kell zárni a játékost.. Addig amíg a nagy többségben megcsillan az az érzés, hogy ez nem gáz, ez normális dolog, addig igen, nevelési célzattal ezt kell csinálni.. Ha a kutya odacsinál, annak is beledugják az orrát...
Mert egy magára valamit is adó csatorna nem engedheti meg magának, hogy bármilyen műsora alapot adjon bármilyen gyűlölködésnek.

Magyar, német, mexikói, szlovák, szerb vagy orosz, ugyan olyan emberi lény.. Mindenhol vannak seggfejek, mindenhol vannak aberráltak.. De ez származástól FÜGGETLEN...

ő-szinte 2012.03.20. 12:30:25

@szerivan: az azért van, hogy ha már majd csúszik lefelé, oda tudja tűzni a felsőjéhez...

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.03.20. 12:32:30

@szerivan: Na azéé! :)) Gyere igyunk még egyet!

JOKKA21 2012.03.20. 12:36:29

@Papucs Orrán Pamutbojt: Szégyen lenne, ha egy magyart egy magyar(országi) műsorból azért zárnának ki, mert beszólt egy szlováknak.Miért kell a szlovákok fenekét nyalnunk, akik velünk bármit megtehetnek?Nyelvtörvény, állampolgárság elvétele, Slota ugatások és egyebek.

AnnaKarenina 2012.03.20. 12:37:06

@JOKKA21: Lehetséges.:) Lassan a magyar lesz a leghülyébb nemzet.
Talán nem itt kéne kommentelned... Az ilyesmit máshol szeretik.

JOKKA21 2012.03.20. 12:39:19

@AnnaKarenina: Gondolom már várod az esti magyar atv műsorokat.:) Ezért lehet mindent megcsinálni a magyarokkal, mert sok ilyen széplelkű liberális van, mint itt..

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.03.20. 12:39:50

@JOKKA21: "Magyar, német, mexikói, szlovák, szerb vagy orosz, ugyan olyan emberi lény.. Mindenhol vannak seggfejek, mindenhol vannak aberráltak.. De ez származástól FÜGGETLEN..."

Senkinek nem nyalom, és nem is nyaltam soha a seggét.. Csupán csak nincsenek előítéleteim vki származásával kapcsolatban... Igen, hozzám hasonló állatfaj is létezik... Néhány embernek nagyon nehéz ezt felfogni és megemészteni úgy látom...

genevieve 2012.03.20. 12:40:17

ha a srác azt mondja, hogy hülye magyar kurva akkor is kizárást lebegtetnének a feje fölött?

mocskosmacska 2012.03.20. 12:41:33

@szerivan: Tudom, hogy nem a kurvázásért lett befenyítve peti. De ez az álszentség ebben az egészben, hogy kurvázni, mauglizni, seggfejezni picsázni stb. lehet, de ha valaki a másik nemzetiségére tesz megjegyzést azt úgy állítják be, hogy itt a vég.
Szerintem amit Ádám az elején tett, hogy edinától az volt az első kérdése, hogy mekkora a melled és van-e bent szilikon és közben még marha lazának is gondolta magát, az sokkal megalázóbb volt a nőkre nézve, mint egy részeg suhanc kirohanása a szlovákokra nézve.
Igazából a viasat kurvára az ájtatos manó ebben a történetben.

JOKKA21 2012.03.20. 12:42:13

@genevieve: Nem.Akkor tetszene nekik és nem lenne semmi baj.

@Papucs Orrán Pamutbojt: Ha köztük élnél, akkor nem hiszem, hogy ezt írnád.

AnnaKarenina 2012.03.20. 12:43:38

@JOKKA21: Csak az ostobákkal lehet mindent megcsinálni. De te csak gondold azt, hogy attól, hogy magyarnak születtél véletlenül, már okosabb és jobb is vagy más nemzetek fiainál. :)

mocskosmacska 2012.03.20. 12:44:51

@genevieve: Ha tippelnem kellene, akkor a nemre voksolnék.

@JOKKA21: Sokmindenben igazad van, de ezekről a dolgokról nem noémi tehet.

dennis rodman 2012.03.20. 12:46:06

Azért ez a jány eldönthetné, hogy minek vallja magát! Most ugye szlovák de a mellékelt versenyen korábban még magyarként szerepelt:www.soutezsuperkras.com/miss/hu/Capova-Neomi/thumb/1.jpg

AnnaKarenina 2012.03.20. 12:46:34

@mocskosmacska: Ez is álszent, amit írsz, hiszen a közbeszédben a trágárság már egészen elfogadott. Olyan dolgokat nem lehet felemlegetni, amin nem tudsz változtatni; a nemed, a nemzetiséged, a korod ilyen.
Minden más trágár jelző ellen lehet védekezni, a fentiek ellen nem lehet.

mézescsók 2012.03.20. 12:48:08

Ennek az egész nemzetiségi dolognak semmi értelme és köze nem volt senki nemzeti hovatartozásának sem az eseményekhez.
Az előzmények ugye a következők voltak: Melák tajtsikerre itta magát, Niki megpróbálta ápolni (most mindegy, hogy emberbaráti szeretetből-e vagy azért, hogy ne az ágyat hányja össze, hanem a WC-t használja inkább erre a célra), Péter megpróbálta távoltartani a kiváncsiskodókat a már nem szomjas Krisztiántól.
Ezek után mi a fasznak akart bemenni olyan nagyon Noémi? Mi keresnivalója volt ott? Nem látta még Melákot részegen?Rajta kivül több százezren látják naponta! Tud segíteni? Orvos netán? Ledugja az ujját? Tuti tippje van a kijózanításra? Annyira nem barátnője Ő Nikinek, nem sokkal előtte pont Ő kurvázta le Nikit! És ha barátnője lenne, akkor mi van?
A csaj vállalhatatlanul erőszakos volt. Nem kedvelem különösebben Pétert, de először kifejezetten normálisan próbálta meg távoltartani a nőt a szobától, ahol semmi keresnivalója nem volt. A csaj ezek után az ablakon is bemászott volna. Mégis mi a francnak? Noémi egyébként nem először vállalhatatlanul agresszív (múltkor Mátét abajgatta a férfias ülésről, mert majd Ő megmutatja, hogy meg fogja tanítani neki, hogy ül egy férfi, mert egy 41 évesnek is megtanította, stb.).
Szóval megérdemelte, hogy kiosszák.
Más kérdés, hogy hogyan.
Azon nem sértődhetett meg, hogy lekurvázták, megtették ezt már mással is ebben a műsorban, másikban is.
Hogy szopós kurva? Ez sem lóg ki a napi sértegetések közül.
Hogy szlovák?
Hát először is szlovák, de: a srácnak halvány segédfogalma nem volt arról, hogy mit mond, elég részen volt Ő is, és a csaj hülyeségével semmilyen kontextusba nem hozta a nemzetiséget. Nincs Péternek annyi esze!
Egyszerűen ki akarta osztani a csajt, meg akarta sérteni, elküldeni a búsba, nem több.
Felesleges nemzetiségi konfliktust generálni ott, ahol nincs.

losik 2012.03.20. 12:48:13

HA jól hallottam eddig egy szóval sem mondták, hogy Pétert büntetik. Azt beszélték, hogy Noémi odébb lökte Pétert. Mekkora lenne ha őt (is) büntetnék.
Egyből nem fogják Pétert kiszórni, tavaly Pókmajomról is szavazás volt.

genevieve 2012.03.20. 12:49:30

szerintem nem fogják kizárni egyből:-)

kap valami retorziót a következő kiválasztás előtt, hogy aztán a többiek nyomhassák ki...
egyébként meg arra jó az egész, hogy cimlapsztori legyen:-)

itt is erről meg a téma tegnap óta:-)

JOKKA21 2012.03.20. 12:49:39

@AnnaKarenina: Nem gondolom, de én már jártam szlovákiában és mutogattak nekem(is) szlovákok.Kérdezz meg felvidékieket, hogy a szlovákok mennyire szeretik a magyarokat.Csak nem orosz gyévocská vagy?:)

@mocskosmacska: Nem tehet róla, de nem tudom mit kell kiakadni, ha rám azt mondja valaki, hogy magyar nem sértődök meg.Ő is mondta magáról, hogy ő szlovák.Ha csak le tirpák kurvázza a forma, akkor nem hisztiznének itt.

nyílegyenes labirintus 2012.03.20. 12:49:59

@Papucs Orrán Pamutbojt: Nézd, ha a Petit kizárják, attól még nem lesz világbéke, és a szomszédos országok nemzetiségei nem fognak egymás nyakába borulni.
Ha a viasat nem akarta volna ezt a balhét, akkor a szerkesztők simán kivágják a jelenetet, oszt jónapot. Az is nagyon érdekes volt, hogy mennyire különböző volt a szitu adásban, az ÉH-ben és utána az ÉH extrában, teljesen másképpen vágták össze. Úgyhogy az általad írt mondat, miszerint "magára valamit is adó csatorna nem engedheti meg magának, hogy bármilyen műsora alapot adjon bármilyen gyűlölködésnek" ezért nem állja meg a helyét, hisz pontosan ezt akarják.
Még egyszer, egy húszéves, részeg(!), együgyű parasztgyerek véletlen és meggondolatlan, nem sorozatos,egyszeri(!) sértéséről van szó. Ezért nem szabadna kizárni.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.03.20. 12:50:20

@JOKKA21: Nem tudhatod, ahogy én sem... Feltételezgetni lehet a végtelenségig.. Én szívesebben maradok a tényeknél..

Ha egy külföldi valóságsóban a magyar csajt "lemagyarszopóskurvázzák", akkor menne a nagy magyar fröcsögés, hogy hogyképzeliazaszemét, azonnalkikellzárni!!! Grrr...

Még mindig nem tudom felfogni, miért kell pejoratív jelzőként használni BÁRKINEK a származását... Szidják azért mert buta, mert csúnyán beszél, mert köpköd, mert kiskutyákat rugdos vagy mittomén... Olyannal amiről tehet bakker... De azért mert vki ilyen és ilyen nemzetiségű és kék a szeme? Ugyan már!!

tovabb a jezsovi uton 2012.03.20. 12:51:27

azon viszont tényleg nem lehet csodálkozni, hogy magyar származása ellenére inkább szlováknak tartja magát.

JOKKA21 2012.03.20. 12:52:21

@mézescsók: "Ő kurvázta le Nikit!" Ennyi.Naponta le aljas büdös vonagló faszraéhes kurvázzák egymást, de az nem baj, csak ez, ahol egy szlovák is volt a beszólásban.

Cathcart_ezredes 2012.03.20. 12:55:10

Más származását, nemzetiségét, vallását, stb. ócsárolni rettenetes primitívség. Konkrét esetben meg azért is fura, mert Noémi a dédanyja (?) miatt törődik a gyökereivel, beszéli a nyelvet (szerintem néha a többiek is tudnak úgy beszélni, hogy nem feltétlen hinném róluk első hallásra, hogy anyanyelven beszélik a magyart...).
Szerintem egy emberben az fontos, hogy mit tett, mit ért el, nem az amiért nem kellett semmit tennie (pl. hogy határon belül született -e, illetve hogy "idősebb -e mint Szlovákia. Pedró valószínűleg halála napjáig is csak ennyit tud majd felmutatni.)
Mindezek ellenére én nem zárnám ki, mert ebbe a műsorba a mocskot gyűjtik össze, hogy aztán mutogathassunk rájuk, és szanaszét röhögjük magunkat, ennek meg Pedró is bőven megfelel.
(Azért én örülnék, ha olyan játékosokat is bevinnének végre, akik játszanak is, nem csak agyhalottra isszák magukat. Utóbbi egy Aranyparthoz pont jó, de ennek nem erről kéne szólnia, nem?)

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.03.20. 12:56:07

@nyílegyenes labirintus: Az h kizárják vagy sem, az már a szerkik és a Viasat dolga.. De akkor se tartom normális dolognak ha vki nemzetiséggel vagy származással szidja a másikat...

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.03.20. 12:59:38

@JOKKA21: Sajnállak amiért nem érzed a különbséget... Őszintén szánlak...
@Catchart ezredes:
Az előző szériában vhogy jobban meg tudták lovagolni az eseményeket.. Az vhogy jobban pörgött.. De igen, kicsit Aranypartos lett... Remélem fog ez változni, már nagyon vártam a második szériát, de seggriszán és ivászaton kívül sok dolog nem történt még...
Pedig kavicsoznék már nagyon :D

JOKKA21 2012.03.20. 13:00:14

@Papucs Orrán Pamutbojt: Magyar gondolom nem megy be a szlovák x-faktorba, megasztárba, való világba és éden hotelbe..Magyarokat is le magyar kurvázzák azokban az országokban, amiket anyatigrisként védtek, vagy bozgorozzák, ami hazátlant jelent románul.Örülök, hogy Te ilyen széplelkű liberális ember vagy én sajnos(?) ilyen rásszistá vagyok.:)

AnnaKarenina 2012.03.20. 13:00:55

@JOKKA21: Te még azt az egyszerű ellentmondást sem látod a kommentjeidben, hogy Noémi magyar, ugyan Szlovákiában él, de attól még magyar nemzetiségű is. Akkor most miért rajta akarsz revansot venni?

AnnaKarenina 2012.03.20. 13:01:44

@dennis rodman: Mert valószínűleg szlovák állampolgár. Még nem hallottál ilyesmit?:)

JOKKA21 2012.03.20. 13:01:57

@Papucs Orrán Pamutbojt: Nem kell sajnálj, majd magadat sajnáld, ha pár szlovák elver, ha magyarul beszélsz szlovákiában, mint Malina Hedviget.

f.fredericks 2012.03.20. 13:03:49

Ha meg a szlovákozás miatt lenne kizárás, akkor zárják ki Mátét is. :) Ő is lebuziöregszlovákozta (vagy valami ilyesmit, de a szlovák abban is benne volt) Noémi 41 éves volt pasiját. Ez mézescsók hozzászólása után ugrott be.

JOKKA21 2012.03.20. 13:03:56

@AnnaKarenina: Szlováknak vallja magát, mondta a bemutatkozó videóban, hogy ők szlovákok, csak megtanultak magyarul.Ne állítsd már be felvidéki magyarként.Nem akarok revansot venni, csak nem követelem a fejét annak, aki beszólt neki.Fogadok még lesz vagy 100 mocskosribanckurvastb jelző a műsorban.

Cathcart_ezredes 2012.03.20. 13:04:35

@Papucs Orrán Pamutbojt:
Almázás már volt:)
Amúgy Niki tényleg sokkal szimpatikusabb, mint eddig, de a paranoiája rohadt vicces. Minden riportban mindenkiről "bármit el tud képzelni".. Szerintem az ormányos maci is megkapná tőle, hogy "maci nagyon bulizós, meg is dicsértem ahogy rázta magát az asztalon, és elég egyszerűnek tűnik, de én bármit el tudnék róla képzelni" :)

AnnaKarenina 2012.03.20. 13:05:08

@mézescsók: @nyílegyenes labirintus: Peti egyébként elviselhetetlenül ostoba és erőszakos viselkedése már nem is számít? A tegnap bemutatott eset csak egyenes következménye volt e két szép tulajdonságának.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.03.20. 13:05:43

@JOKKA21: HÁT DE MIÉRT NE MEHETNE BE KÖNYÖRGÖM?? Be is megy! Boldog magyar emberek élnek Szlovákiában és boldog szlovákok itt magyar honban!!!
Noémi még a nyelvet is beszéli... Miért kell ennyire szélsőségesen hozzáállni??
Ez olyan, mintha megköpködnének az utcán, amiért a személyi számodban van 7-es!! És az fúúúj mert az 5-ös szám a nyerő! Pedig te aztán nem tehetsz róla, ezt dobta a gép.. Változtatni meg nem tudsz rajta..

Jajj komolyan fáraszt már ez a szócséplés.. Nem ismételgetem tovább magamat... Nagyon szar és kényelmetlen lehet ennyire korlátok között élni...

AnnaKarenina 2012.03.20. 13:07:08

@JOKKA21: Csak megtanultak magyarul? A dédmamája nem is volt magyar?:) Nektek aztán semmi nem számít. Csak a jó büdös (magyar) gyökér gyerek maradjon bent?

ő-szinte 2012.03.20. 13:07:08

@Papucs Orrán Pamutbojt: bocsi de noémi egy boldog szlovák ember szlovákiában...

cézé 2012.03.20. 13:08:12

Nem gondoltam, hogy ilyet fogok mondani, de a lányok közül Niki a legnormálisabb. Ami a viselkedését illeti, legalábbis.
Kirának pedig ki mondta, hogy ő szép? Anyukám, ha olvasod, akkor most közlöm veled, hogy csúnya vagy. Csúf a fejed, az állkapcsod úgy vonaglik balra-jobbra mint Noémi asztaltánc közben, a tested pedig épp olyan, mint egy kisiskolásé. Bár egy jól megtermett hetedik osztályos lánynak nagyobb mellei vannak, mint neked. De ez mind semmi, mert nem mindenki lehet matyó hímzés, azonban te még mindehhez sötét is vagy.
Petit pedig zavarnám haza a 'csába, mert egy tirpák volt, ezen nem lehet vitatkozni.

dennis rodman 2012.03.20. 13:08:40

@AnnaKarenina: Ugyanő egy másik versenyen meg magyar? Hallottam már ilyenről, de ha valaki aszerint váltogatja, hogy miként származhat előnye belőle "kicsit" bizarr. Itt ebben a műsorban ugye a kiejtése miatt lett szlovák (gondolom),mert bírálták volna, hogy miért nem tanult meg rendesen...

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.03.20. 13:09:06

@Catchart ezredes: "Almázás már volt:)" - jaja, azon nagyon röhögtem :D@AnnaKarenina: hagyd a francba! Nem érdemes :)

JOKKA21 2012.03.20. 13:13:59

@Papucs Orrán Pamutbojt: Akkor mit picsog?Ha én bemennék egy szlovák műsorba és vita közben le magyar faszoznának bevállalnám, mert tudtam előre, hogy hova megyek.Ő mit gondolt, hogy i love slovakia trikós emberekhez megy?Nekem mindegy, hogy Pedró kiesik-e, essen ki, ha a ribik nem választják párnak, de ne azért essen ki, mert bszólt egy tót lánynak, ha ezért kizárják, akkor mindenkit zárjanak ki, aki a másikat lekurvázta(de már írtam, hogy akkor csak az egri hosztesz maradna nők közül).Vagy mindenkit büntessenek, vagy senkit, az nem fair, hogy x-et büntetjük y-t meg nem.

@AnnaKarenina: Nem tudom kije mi volt, ő szlováknak vallotta magát és nem magyarnak.Bemutatkozó videójában megnézheted.

JOKKA21 2012.03.20. 13:15:37

@bbwd: Édes istenem...Szlovák a csaj, jó a cím, saját magáról mondta Noémi, hogy szlovák, csak megtanult magyarul.

hha96 (törölt) 2012.03.20. 13:17:14

Az eszébe se jut senkinek, hogy voltak ott még ennél is cifrább dolgok, amiket nem engedtek képernyőre? Ne felejtsétek el ilyen dolgokért a csatornát basszák meg, merész dolog volt ezt is adásba engedni. Az a minimum, hogy kivágják emberünket a játékból mint macskát szarni, nehogymá' ez legyen egy követendő példa ...

nyílegyenes labirintus 2012.03.20. 13:17:38

@Papucs Orrán Pamutbojt: Én sem írtam sehol, hogy ez normális lenne, nem az. Kell valami szankció, de az ne a kizárás legyen.

@AnnaKarenina: Ennyi erővel Melák is mehetne, nem? És mi számít erőszakosnak? A tegnapi esemény inkább egyenes következménye volt a nagy mennyiségű elfogyasztott tequilának...

JOKKA21 2012.03.20. 13:18:12

@hha96: Dehogy basszák..Angliába jelentették be a viasatot, tehát a magyar médiatörvény nem vonatkozik rájuk, ezért sincs karika a műsoraikon.

hha96 (törölt) 2012.03.20. 13:21:06

@JOKKA21: Akkor ennyi, igazad van, ez nem jutott eszembe...

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.03.20. 13:21:34

@JOKKA21: Olyan ellentmondásokba vagy, csoda, hogy következetesen csinálod :)))
Sztem újra kéne születned, hogy lásd miért gáz ez.. Vagyis nem tehetsz róla ezek szerint.
Látod, nem basztatlak azért mert más a véleményed.. Nem is leszünk közös nevezőn soha.. Ebben a kérdésben bizonyára nem..

innovation 2012.03.20. 13:27:53

@JOKKA21: Hogy jön ehhez az IQ műsorhoz a politika? Nekem is rosszul esne, ha valaki lerománozna csak azért, mert néhány seggfej arrébb húzatta az államhatárt. Ezen akadt ki. Amit Peppe mondott, fasság volt, nem TV-be való.

Az idősebb, mint beszólás még OK, de a másik nem. Viszont amiket Pamutbojt írogat neked, jogos, az ő véleményével értek egyet!

exilis 2012.03.20. 13:31:53

Miért kell minden este nyomatni a bulizenét, meg bevinni két akó piát? Talán ha nem asszisztálna a csatorna a napi lerészegedéshez, akkor nem is menne le állatba némelyik sekélyagyú.

JOKKA21 2012.03.20. 13:32:55

@innovation: De gondolom a bozgort kapod a románoktól.Az ellen nem emelik fel a szavukat, míg ebből a csajból mártírt csinálnak, hogy a rásszistá nagymagyar bunkó srác beszólt neki..

@Papucs Orrán Pamutbojt: Ebben nem, bár van olyan szlovák, akit kedvelek, Noémi nincs köztük és szerintem túlreagálta/túlreagáltátok ezt a dolgot.Naponta tucat ilyen anyázás és beszólás megy.Niki barátnője is le agyatlan kurvázta, de az nem baj..Vagy Nikis beszólásnál Nikit is ki akartátok záratni?

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.03.20. 13:40:22

@JOKKA21:
Valóság nem egyenlő a tévéműsorral.. Bármilyen fura is, de meg kell emészteni. Ahogy egyéb műsorokba kisípolják a kurvaanyázást, a való életben nem. A valóságban ihatok coca colát a pepsis stand mellett, a tévében kitakarják a kezemből is..
Van amit elbír a nyomdafesték vagy a képcső, van amit nem.. Amit tegnap Pöti csinált, azt én a való életben se tűröm el magam körül, de ez az én seftem! Erkölcstelennek és undorítónak tartom. Ugyanakkor vitán felül áll, hogy a tévébe, főként egy ilyen valóságshowhoz nem való. Ennyi.. Büntetésről döntsenek a szerkik..

A kérdésedre nem is egyszer válaszoltam fentebb.. És nem is csak én. Ha nem értetted eddig a különbséget, ezután se fogod felfogni. Én pedig nem vagyok hajlandó negyedjére is leírni...

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.03.20. 13:48:53

@innovation: Vigyázzzáááá, nem egyszerű menet! :D Már meg is kaptad a magadét! ;)

JOKKA21 2012.03.20. 13:50:19

@Papucs Orrán Pamutbojt: Értem, ha le agyatlan iq mentes buta ribancozzák az nem baj, mert nincs benne nemzetiség, ha meg van benne nemzetiség, akkor az egy csúnya rossz gonosz dolog.

innovation 2012.03.20. 13:51:26

@JOKKA21: Eddig nem vágtam ezt a szót. Köszi, tanultam valami újat. Anyaországi (már ha van ilyen szó) magyar vagyok, csak utaztam már át Szerbián és ebédeltem Szlovákiában. De most hogy jön ez ide?
Dehogy csinálnak belőe mártírt! A kommentek között van pro és kontra érvek is. Szerintem egy TV műsorban marhára mindegy, hogy vki szlovák vagy magyar. Ráadásul úgy, hogy magyar felmenői vannak. Noéminek megvan az a szerencséje, hogy "két piacon tudja eladni magát". OK, csúnyán írtam, de biztosan érted.

De beszéljünk már inkább erről a remek műsorról, nem ér ennyit ez a kis jelenlét.

innovation 2012.03.20. 13:56:13

@Papucs Orrán Pamutbojt: Nem hatnak meg ezek a kis lövedékek. Lepattannak rólam, mint Csák Norrisz bá'ról. :)

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.03.20. 13:58:55

@JOKKA21: Na, megy ez! :)
Level 2: Ugyanis, az h valaki alpári, arról ő, illetve a közvetlen környezete tehet.. Az esetek többségében azért erre visszavezethető..

DE! Abba nincs beleszólása senkinek, hogy a határ melyik oldalára szülte meg az ő édesanyja...
És ez a minta nem csak a nemzetiség kérdésére igaz, de az már más jellegű blogoknak a témája.

exilis 2012.03.20. 14:00:18

@JOKKA21: A származási vagy vallási érzékenységről hallottál már? Egész más szintű sértés mint egy ribancozás.

beacska 2012.03.20. 14:02:43

@Papucs Orrán Pamutbojt: egyébként azon sem lepődnék meg, ha azért a mondatáért zárnák ki, amit Máténak mondott: mit számít, mit mondtam, úgyis kivágják....nnna, EZÉRT....

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.03.20. 14:03:23

@innovation: Inkább beszéljünk arról, mikor fog beindulni, ha beindul egyáltalán. Mármint a műsor :)

Ezt a tegnapi részt is nagyon elhúzták :(

Pít sztetek melyik szőkénél köt ki? Vagy marad Noémi mellett?? Utóbbi is inkább megbecsülné, h nem egy idióta van mellette... "jaaaj leguggol mellém és az olyan izé mááár"
Pff...

És miért csodálkoznak azon a csajok, hogyha az asztalon lovaglás és a szárazb*sz*s után a srácok az ágyban bepróbálkoznak...? Nem kell huzogatni az oroszlán bajszát és kész :D

Ditti82 2012.03.20. 14:03:31

Vihar a biliben... Noémi meg szlováknak tartja magát. Egyébként meg ha jól értem sixxet, Peti Kírának szlovákkurvázta le Noémit? Akkor hogy jutott a fülébe?

Ditti82 2012.03.20. 14:06:24

@innovation: Nálam be próbálja magát eladni olyan valaki, aki egyszer magyar, egyszer szlovák. A két nemzet viszonyában ilyen NINCS!

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.03.20. 14:09:18

@Ditti82: És ez mindkét oldalról szomorú... És muszáj ennek így maradnia?

AnnaKarenina 2012.03.20. 14:15:11

@dennis rodman: Úgy értettem, hogy valaki egy ország állampolgára és egy más nemzetiségűnek vallja magát.
@JOKKA21: Végiggondolhatod azt is, hogy Mo.-on hány nagymagyarnak volt tótocska a felmenője, aztán mégsem patáliáztok. (Pl. Csurka Istvánnak)
Noémi szlovák állampolgár, nyilván nem fogja magát nyilvánosan másképp aposztrofálni az ottani jogszabályok miatt, de beszéli az anyanyelvünket. A viselkedése miatt lehet bármit mondani neki, de ezzel a szlováksággal előjönni, tahóság. Petit egyáltalán nem kell sajnálni, épp ideje volna az összes eddigi ostobasága és erőszakossága miatt kizárni.

AnnaKarenina 2012.03.20. 14:16:03

@Ditti82: Tévedsz. Peti ezt Noéminek mondta.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.03.20. 14:16:15

@Ditti82: uszíthatnak engem arra, hogy a virág csúnya és káros, ha én nem így gondolkodom, és nem tartom annak, akkor nem vonulok ki virágot taposni.
Sztem ez az emberek fejében kellene hogy eldőljön.
Tehát a kérdésem adott...
Muszáj ennek így maradnia?

Ditti82 2012.03.20. 14:16:44

@AnnaKarenina: Ostobaság és erőszakosság miatt Melákot is.

Ditti82 2012.03.20. 14:18:30

@AnnaKarenina: "Pedró agya elborul, Szlovákiánál is idősebb vagyok, bazdmeg, köcsög faszszopó szlovák kurva, mi a fasznak jön a játékba, bazdmeg? Ezt már Csírának mondja"

AnnaKarenina 2012.03.20. 14:20:05

@Ditti82: Ott volt Noémi is. Nem zárt szobában suttogva, hanem nyílt színen hangosan mondta.

Ditti82 2012.03.20. 14:20:26

Tamás meg nem Don, az Ádám volt. A Muzsikus a lába nyomába nem ér.

AnnaKarenina 2012.03.20. 14:21:15

@Ditti82: Melákot majd kidobják a többiek. Az a szerencséje mostanában, hogy előbb szétissza magát, mint hogy cselekedne, vagy hülyeségeket beszélne.:)

innovation 2012.03.20. 14:22:01

@Papucs Orrán Pamutbojt: Naszóval!
Csíra. Ez most legalább is oda tendál.
Noémi meg játssza az agyát, mint manapság a legtöbb nő. Pont azt teszik, amit ez a csaj. Leguggol és jaj... Pf!

Mindenki ott és azt próbálja, ami jut neki! :) De még az elején járunk. Aki sokáig fog bent maradni, úgy is beadják a derekukat.

innovation 2012.03.20. 14:23:23

@Ditti82: Ahogyan a nóta is mondja: "ki a faszom az a Ján Szlotá?" na ennyit erről a magyar-szlovák kérdésről.

Itt foglalkozzunk inkább a műsorral!

Cathcart_ezredes 2012.03.20. 14:23:33

@Ditti82:
Szerintem Noémi nem slota álruhába bújva, tehát semmi köze nincs ahhoz, hogy slota vagy más szlovák politikus mit tesz, mond. Jòl is néznénk ki, ha a külföldi barátaim engem aszerint ítélnének meg, hogy bármelyik "orbángyurcsánymegyòhornantal" kormány mit csinált. Az, hogy sok szlovák teljesen hülye, és ok nélkül gyűlőlködnek, az ugyanannyira szomorù, mint amit itt is lehet olvasni a mi oldalunkròl, mert "nyilván" Noémi tehet Trianonròl, benesről, slotáròl, stb...

Cathcart_ezredes 2012.03.20. 14:23:58

@Ditti82:
Szerintem Noémi nem slota álruhába bújva, tehát semmi köze nincs ahhoz, hogy slota vagy más szlovák politikus mit tesz, mond. Jòl is néznénk ki, ha a külföldi barátaim engem aszerint ítélnének meg, hogy bármelyik "orbángyurcsánymegyòhornantal" kormány mit csinált. Az, hogy sok szlovák teljesen hülye, és ok nélkül gyűlőlködnek, az ugyanannyira szomorù, mint amit itt is lehet olvasni a mi oldalunkròl, mert "nyilván" Noémi tehet Trianonròl, benesről, slotáròl, stb...

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.03.20. 14:24:39

@Ditti82: Áhhh! Közelébe sincs! :P
Nem is lesz... :D
Don az Don... Akárhogy családoznak.. Egyébként Tamás nem veszi észre h azért mert mondogatja h ő milyen erős, meg családfő, meg tőle és még két embertől függnek itt a dolgok, attól ez még nem lesz így.. A falkavezér csak úgy kialakul, nem lehet megmondani h én vagyok az és kész :) Vicces ahogy küzd ezért :D

Remélem hamarosan bejön egy vezír fickó oszt rendet csap.. Megkapja mondjuk Nikit :D Na ott vér folyna... :D

Cathcart_ezredes 2012.03.20. 14:24:48

@Ditti82:
Szerintem Noémi nem slota álruhába bújva, tehát semmi köze nincs ahhoz, hogy slota vagy más szlovák politikus mit tesz, mond. Jòl is néznénk ki, ha a külföldi barátaim engem aszerint ítélnének meg, hogy bármelyik "orbángyurcsánymegyòhornantal" kormány mit csinált. Az, hogy sok szlovák teljesen hülye, és ok nélkül gyűlőlködnek, az ugyanannyira szomorù, mint amit itt is lehet olvasni a mi oldalunkròl, mert "nyilván" Noémi tehet Trianonròl, benesről, slotáròl, stb...

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.03.20. 14:27:35

@Catchart ezredes: "Jòl is néznénk ki, ha a külföldi barátaim engem aszerint ítélnének meg, hogy bármelyik "orbángyurcsánymegyòhornantal" kormány mit csinált." - Nagy szarba lennék én is! :DDD
@innovation: Nono, saját magam nevében szeretném kikérni magamnak.. Lehetek kivétel? :))

Ditti82 2012.03.20. 14:27:49

@Catchart ezredes: Viszont nem tudja eldönteni, hogy milyen nemzetiségű.

Cathcart_ezredes 2012.03.20. 14:28:25

Elnézést az ismétlésért: okostelefonnak hülye tulaja vagyok...

JOKKA21 2012.03.20. 14:28:32

@Ditti82: Ezt nem értik, hogy csak Pedrót akarják büntetni, míg másokat nem, akik erőszakosak vagy leanyázzák a másikat..

@AnnaKarenina: Nekem mindegy, hogy milyen nemzetiségű, csak hagyja már a mártírkodást.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.03.20. 14:30:38

@Catchart ezredes: no problemo! Én is jártam már így ;)

LöncsVezér 2012.03.20. 14:33:24

@mocskosmacska: Jól látod a karektereket sztem, egyetértek :)

Lotyóbridzsida 2012.03.20. 14:34:05

Melák ezredik lerészegedésénél tettem fel a kérdést még a múlt héten, hogy vajjon miért vedeltetik a primókat minden nap? Mi a céljuk? Okádást mutogatni minden nap?

Cathcart_ezredes 2012.03.20. 14:34:12

@Ditti82:
Huh, nem láttam a bemutatkozó videóját, meg az összes részt, szóval lehet rosszul tudom, de ő szlováknak vallja magát, akinek van magyar felmenője, és mivel a felmenő is fontosnak tartotta, és neki is számítanak a gyökerei, ezért megtanult magyarul.
Tehát adott egy magyar gyökerű szlovák lány, aki már a neveltetésénél fogva sem olyan retardált, mint a fent említett szlovák politikus, és akkor pont őt kell cseszegetni? Ha valakinek a származását, országát, vallását teszed egy negatív jelző elé, akkor a származását is minősíted azzal, amit minden normális ember nehezményez.

beacska 2012.03.20. 14:34:38

Az senkinek sem tűnt fel, ahogy Tamás mondta az Új Csajnak: jó lesz velem jóban lenni! itt semmi keverés, csak nyugodtan...hülye pöcs...

azon meg kár parázni, hogy mi lesz, ha 4 fiú és 6 lány van a hotelben: ott toporognak a türelmetlenek a szomszédban...bevágnak ide még 2 faszit, aztán marakodjatok a koncon! ;)

beacska 2012.03.20. 14:35:29

@Lotyóbridzsida: szerintem nem vedeltetik őket, csak:
-nem bírják a kinti "erőset"
-nem bírják a kettőnél többet

Ditti82 2012.03.20. 14:35:32

@JOKKA21: Remélem, ki nem zárják. Büntit kapjon, de a kizárást túl erősnek érzem.

JOKKA21 2012.03.20. 14:36:50

@totorohun: Értem, szóval nőiességben meg lehet sérteni, de szlovákozni nem lehet.:D Tehát ezentúl, ha egy csajt le mocskos álszent faszrahúzott ócska ribancnak szólítok, akkor majd mondom neki, hogy kedves voltam, mert nem magyaroztalak le.:DDD

beacska 2012.03.20. 14:37:00

@Lotyóbridzsida: a múltkor, mikor Fatter nyert 3 üveg akármit, úgy örültek neki, mint majom a farkának...

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2012.03.20. 14:37:58

Asszem Pedrót ki kéne zárni a gecibe.

Lotyóbridzsida 2012.03.20. 14:38:02

@beacska:

ja, itthon egy boroskólához szoktak?:D

JOKKA21 2012.03.20. 14:39:13

@innovation: Nincs mit.

@Papucs Orrán Pamutbojt: Jó ebben igazad van, hogy nem tehet róla, hogy hova születik.

JOKKA21 2012.03.20. 14:40:16

@Ditti82: Szerintem sem zárják ki.Nem piálhat egy hétig vagy ilyesmi lesz a büntetése.

Lotyóbridzsida 2012.03.20. 14:40:19

@RAMBO:

uttyan, kérem...
Ez itten nem a zord erkölcsök reality-je. Nem folyt vér, nem történt semmi. Azért a tavalyi Ádám is lekoszlott kurvázta párszor a pókot.

JOKKA21 2012.03.20. 14:44:54

@Lotyóbridzsida: De a Pókmaki nem szlovák.Az nem rásszizmus volt.

cézé 2012.03.20. 14:47:02

Egyébként meg kizárják, vagy nem, mindegy, elég büntetés ennek a Pedrónak, hogy a játékostársai, a családja, a barátai hallhatták, hogy mekkora egy gyökér.

mézescsók 2012.03.20. 14:47:36

@JOKKA21: A stílusról, ahogy érintkeznek egymással, már sokszor beszéltünk. Ezen az alapon végigsípolhatnák a műsort. A szlovákozásra nem térnék vissza inkább, főleg azért, mert szent meggyőződésem, a srác azt sem tudja, hogy mi az a nemzetiségi kérdés, nemhogy még szándékosan kavarjon egyet.

@AnnaKarenina: Nem állítottam, hogy Péter matyóhímzés. Azt állítottam, hogy az adott ügyben Noémi legalább akkora idiótaként viselkedett. Állampolgárságtól, nemzeti hovatartozástól függetlenül.

innovation 2012.03.20. 14:48:03

@Papucs Orrán Pamutbojt: Mindenki nagy szarban lenne akkor. Reméljük nem így van... :)

Hát öööö... mondani mindent lehet! :P

Banyus83 2012.03.20. 14:48:16

@beacska: Mondjuk ez igaz! És itt Máté milyen jól látta, hogy a kamerák miatt nem lehet ilyet mondani (csak Petike agyáig nem jutott el...)

Cathcart_ezredes 2012.03.20. 14:51:51

Amúgy ha a Don ebben a szériában lenne, akkor már rég kipenderítette volna Mátét, vagy Edinát.. Neki még volt annyi esze, hogy látta volna, hogy ezek kényelmesen, konfliktusokat következetesen kerülve kínlódnak, közben kárörvendve kuncognak kollégáik kárálásán.:)

innovation 2012.03.20. 14:52:25

Az a zseniális a hv-kban, hogy egy idő után nagyon kell figyelni, hogy ki kicsoda. Sixx adott másik nevet mindegyiknek, plusz jön még hozzá a tavalyi garnitúra, aztán itt némely ember a normál nevén nevezi az embereket, aztán még jönnek az újak. Mi lesz itt?!?!? :)

Ditti82 2012.03.20. 14:53:37

Remélem, Kíra vagy Noémi megy most a levesbe.

JOKKA21 2012.03.20. 14:59:54

@mézescsók: :) agyatlan szépfiú be volt baszva és ugatott, amit utána megbánt, ezt fújták fel.

innovation 2012.03.20. 14:59:59

@Ditti82: Én Kírát dobnám. Hátha van még valami ebben a Noémi lányban.

Stella70 2012.03.20. 15:00:16

@mézescsók:
Egyébként ha Noéminek az egyik dédanyja magyar, akkor kb 12%-ban magyar, a többi 88%-ban szlovák.
Ettől függetlenűl Pedro gyökér volt vele.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.20. 15:03:43

@beacska: ezzel csak azt érte el, szerintem, hogy csak azért is berakták:D

Ditti82 2012.03.20. 15:04:15

@innovation: Konfliktusforrás a tegnap után.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.20. 15:08:50

Tudom, h a mai fiatalok sokat isznak, de talán nincsenek hozzászokva ezekhez a nagyon kemény tequilákhoz, stb....

Engem magyarkurváztak már le a szlovákoknál, csak mert közöltem, h NEM! Erre tessék, élek még, semmi bajom velük. Sőt még csak ügyet sem csináltam belőle, szimplán az arcába röhögtem, amin megdöbbent, és elment. Nahát.

Felesleges ennyire felfújni, meg önérzeteskedni. Köztudott, hogy a két nép nem annyira szívleli egymást, sajnos, hála a politikának, így legalább témát csináltak.

Az is lehet, h be sem akarták vágni, de már ők is látták, h milyen unalmas, muszáj volt betenni.

JOKKA21 2012.03.20. 15:31:27

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Az nem baj, mert szlovák csinálta.Csak magyarnak nem szabad szlovákot fikázni.Puszi a combodra kincsem.:D

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2012.03.20. 15:35:56

@Lotyóbridzsida: nem a kurvázás miatt, hanem a szolovákozás miatt.

ő-szinte 2012.03.20. 15:42:02

noémi szlovák kurva, oszt kalap.
ki nem értette ezt meg?:-O

ő-szinte 2012.03.20. 15:43:52

@JOKKA21: szal ha pl. cigány cigányoz, az már nem is sértő.
értem...

ilona12 2012.03.20. 15:53:23

nincs a világon olyan Szlovák anya, aki a NOÉMI nevet adná a lányának. Mindegy, mit mond Noémi, minek mondja magát a műsorban, szerintem az édesanyja Magyar. Lehet, hogy Szlovák az édesapja a Cap keresztnév miatt (bakkecskét jelent a cap egyébként :::))), de hogy nem csak a dédanyja Magyar, az tuti. Ide juttatta a felvidéki magyarságot az a szokása, hogy cca. 70 százalékban szlovák iskolába járatják a gyerekeiket. Megtanulnak ugyan konyhanyelvi szinten magyarul, de az irodalmat, történelmet csak a szlovákot tanulják, és érzik is végül a sajátjuknak. A Szlovákoknak meg kurvamagyarok, a Magyaroknak meg kurvaszlovákok. Mert ha magyarul beszélnek, szlovák az akcentusuk,ha szlovákul, akkor meg magyar. Egyébként a szlovák JOJ TV-ben is most indult a Hotel Paradise, lefogadnám, hogy Noémi oda is jelentkezett, csak nem sikerült bejutnia. És tényleg túlságosan sokat képzel magáról és kiállhatalanul erőszakos, főleg ha iszik.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.20. 15:55:09

@ő-szinte: na, de nyuszika, itt pl többször cigányozzák egymást a cigányok, mint őket amúgy:D Sőt, fennhangon hirdetik, h azok. Érdekes, ők nem veszik sértésnek. Hisz azok. Csak az a baj, hogy ma már ennek a szónak pejoratív értelme van.:(

sixx · http://comment.blog.hu 2012.03.20. 15:56:01

@ilona12: az isten szerelmére, miért nagybetű a magyar? magyarázd már el, bazdmeg, ettől magyarabb vagy, vagy mi a faszom? ennyire nem lehet valaki ostoba, a jó isten áldjon már meg.

ilona12 2012.03.20. 15:57:04

nincs a világon olyan Szlovák anya, aki a NOÉMI nevet adná a lányának. Mindegy, mit mond Noémi, minek mondja magát a műsorban, szerintem az édesanyja Magyar. Lehet, hogy Szlovák az édesapja a Cap keresztnév miatt (bakkecskét jelent a cap egyébként :::))), de hogy nem csak a dédanyja Magyar, az tuti. Ide juttatta a felvidéki magyarságot az a szokása, hogy cca. 70 százalékban szlovák iskolába járatják a gyerekeiket. Megtanulnak ugyan konyhanyelvi szinten magyarul, de az irodalmat, történelmet csak a szlovákot tanulják, és érzik is végül a sajátjuknak. A Szlovákoknak meg kurvamagyarok, a Magyaroknak meg kurvaszlovákok. Mert ha magyarul beszélnek, szlovák az akcentusuk,ha szlovákul, akkor meg magyar. Egyébként a szlovák JOJ TV-ben is most indult a Hotel Paradise, lefogadnám, hogy Noémi oda is jelentkezett, csak nem sikerült bejutnia. És tényleg túlságosan sokat képzel magáról és kiállhatalanul erőszakos, főleg ha iszik.

punciuspilatus 2012.03.20. 15:58:21

szinte száz, h kiteszik a kiscsávót a vérbe, hogy is hangzott az előzetesben? "alapvető emberi normákat sértett", ha tényleg alapvető, akkor pakolás lesz ebből.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.20. 16:00:10

@ő-szinte: na, de nyuszika, itt pl többször cigányozzák egymást a cigányok, mint őket amúgy:D Sőt, fennhangon hirdetik, h azok. Érdekes, ők nem veszik sértésnek. Hisz azok. Csak az a baj, hogy ma már ennek a szónak pejoratív értelme van.:(

Misi56 2012.03.20. 16:03:57

Noémi magyar nemzetiségű szlovák állampolgár.Elég az Ő bajuk a "saját" hazájukban e-nélkül is. Ha tőlünk ezt kapják mit várhatnak otthon. Szerintem meg kizárják, mert ez már politika. Had lássák,hogy nálunk nem lehet büntetlenűl nagynyilvánosság előtt ilyet mondani.

JOKKA21 2012.03.20. 16:06:25

@Misi56: Szlováknak vallja magát, aki megtanult magyarul.Ő mondta a bemutatkozó videójában.Csak tudja, hogy mi.

Rafkóblog 2012.03.20. 16:06:33

Mar megint mi van itt...? :)

ő-szinte 2012.03.20. 16:08:48

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: neked ugye elmentek otthonról???
hogy miiiiiiii?? többször cigányozzák egymást mint őket???:-OOOOOO
bocs de te melyik rendezvényen vagy?:-O

az megint más, hogy sokan hirdetik magukról. ettől függetlenül, még sértő, ha olyan helyzetben mondják.

ő-szinte 2012.03.20. 16:09:31

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: neked ugye elmentek otthonról???
hogy miiiiiiii?? többször cigányozzák egymást mint őket???:-OOOOOO
bocs de te melyik rendezvényen vagy?:-O

az megint más, hogy sokan hirdetik magukról. ettől függetlenül, még sértő, ha olyan helyzetben mondják.

ő-szinte 2012.03.20. 16:11:01

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: neked ugye elmentek otthonról???
hogy miiiiiiii?? többször cigányozzák egymást mint őket???:-OOOOOO
bocs de te melyik rendezvényen vagy?:-O

az megint más, hogy sokan hirdetik magukról. ettől függetlenül, még sértő, ha olyan helyzetben mondják.

ő-szinte 2012.03.20. 16:13:12

kurva szerver:-DDDDDDDDDDD

busifa 2012.03.20. 16:27:02

@ő-szinte: kicsit túmáccs lett :DD

Kallisztó 2012.03.20. 16:27:09

Hadd legyen már Noémi szlovák, ha az akar lenni. AZ én nagyapám német, megtanultam németül, nagyfater még németül beszélt velünk, de ettől én még nem leszek német. Magyarországon élek, másik 3 nagyszülőm magyar, pont annyira vagyok magyar, mint amennyire Noémi szlovák, bármelyik édenben is szerepeljen és bármennyire is magyarnak akarjuk (akarják egyesek) tartani.

busifa 2012.03.20. 16:29:34

@ő-szinte: kicsit túmáccs lettél :DDD

foxglove (törölt) 2012.03.20. 16:36:01

Baukó Éva is cigányozott a vv4-ben de persze annak semmi következménye nem lett. Még csak nyilvános ejnyebejnye sem, nemhogy kizárás. Bár gyakorlatilag ő odaszarhatott volna a nappali közepére (ami valljuk be, nem sokon múlt, hogy nem történt meg)

ő-szinte 2012.03.20. 16:38:35

@busifa: jó, gondolhatod, hogy nem akartam 3x:-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

busifa 2012.03.20. 16:40:26

@ő-szinte: bocs, de én sem akartam 2x
:DDD

ő-szinte 2012.03.20. 16:40:54

@foxglove: olo:-)

kicsit túl lett lihegve ez a dolog a viaszar részéről DE hansúlyozom, legalább történt végre valami;-)
faszomatbazdmeg!:-DDDDDDDDDDDDDDDDD

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.03.20. 16:42:39

@foxglove: vv más karakterű reality mint az éh... ott ha vki ilyet tesz, a nézők nemtetszésüket kinyilvánítandó kiszavazzák (elméletileg a szabályok szerint).
ha tettlegességig fajul akkor kizárás, volt is rá példa.
mivel az éh felvett műsor, a szerkik teszik/tehetik meg ezt a lépést..

foxglove (törölt) 2012.03.20. 16:43:27

@ő-szinte: szia! én is kb. így gondolom:) ha nincs ádám (a Don), ilyen műbalhékkal kell beérnünk!

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.03.20. 16:43:53

@foxglove: vv más karakterű reality mint az éh... ott ha vki ilyet tesz, a nézők nemtetszésüket kinyilvánítandó kiszavazzák (elméletileg a szabályok szerint).
ha tettlegességig fajul akkor kizárás, volt is rá példa.
mivel az éh felvett műsor, a szerkik teszik/tehetik meg ezt a lépést..

ő-szinte 2012.03.20. 16:53:14

@foxglove: én mondtam,hogy rakják vissza...:-)
de rám soha, senki nem hallgat:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

hát akkor szlovákkurva:-DDDDDDDDDDDDD
bocs, fasszopószlovákkurva,hehe

foxglove (törölt) 2012.03.20. 16:54:11

@Papucs Orrán Pamutbojt: egyrészt ha az rtl-en múlt volna, sosem derül ki. Másrészt ha már mégis kiderült, bárhogy is szerették volna elmismásolni, az ő felelősségük volt eldönteni, hogy kapjon-e ezért retorziót évike vagy sem. Nem kapott, ez volt a döntésük. A nézői szavazás ettől a döntéstől független.

Ditti82 2012.03.20. 16:56:34

Mi ez az állandó duplázás? :O

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.03.20. 17:01:24

@foxglove: rtlnél a botrány = nézettség... ebből élt a mónikasó meg a többi szar. nem neked kell magyaráznom ezt :-) régi arc vagy itt te is.
a viasat is érdekelt a fenti egyenlőséggel kapcsolatban, az aranypart is erre ment rá.. az egész reality műfaj lelke ez. nyilván nem vágják ki. ugyanakkor ott van az ejnyebejnye faktor, h ilyet azért nem illik/szabad mondani/csinálni...

ő-szinte 2012.03.20. 17:02:53

@Papucs Orrán Pamutbojt: vagyis most a képmutatásról beszélünk?:-DDDDDDDDDDDDDDD

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.03.20. 17:03:08

@ő-szinte: az egyik hozzászólásomat el is nyelte a kis mocsok... :-P

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.03.20. 17:05:25

@ő-szinte: nem értek egyet pöti megnyilvánulásával és mélységesen elítélem az ilyesmit, de a műfaj és a médiumok vonatkozásában igen, erről beszélünk :-) ilyen ez a mocsok világ :-D

DexterMorgan78/Séfbácsi 2012.03.20. 17:10:18

A legjobb bünti hogy beküldenek még egy csávót Csíra mellé meg még egyet az új csaj mellé, Peti meg megy a szingli szobába. Peti nem állhat Csíra mögé és senki nem védett :D

ő-szinte 2012.03.20. 17:11:08

@Papucs Orrán Pamutbojt: petink, csak "magát adja" :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
mondjuk , én pont leszarom, hogy melyik mit csinál:-D
amíg nem velem, addig édes mindegy,mert jól szórakozom;-DDDDD

foxglove (törölt) 2012.03.20. 17:22:06

@Papucs Orrán Pamutbojt: persze, csak az ilyen esetek azok, amik túllépnek egy műsor határain, és kezdhetnek azon filózni az illetékesek, hogy lesz-e ebből bírság, ha ez így kimegy adásba, és hogy mit tegyenek azért, hogy jól jöjjenek ki. Szerintem az rtl megengedhette magának, hogy leszarja az esetleges következményeket, a viasat meg nem. De ez csak feltételezés, nem értek ehhez.

gyuromester 2012.03.20. 17:24:47

Mondjuk azért, megnézném hogy fordítva, egy "hülye magyar fasz" kijelentésre mi lett volna a reakció...

ő-szinte 2012.03.20. 17:24:52

@foxglove: gondolom, azért csak átrágták jogászokkal, hogy mi bünti és mi nem:-O
hát ha nem, akkor igen csak ostobenkók:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

foxglove (törölt) 2012.03.20. 17:31:27

@ő-szinte: ha át is rágták, az sem garancia szerintem..

ő-szinte 2012.03.20. 17:33:43

@foxglove: akkor béndzsó jogászuk van:-DDDDDDDDDDDDDD
elviekben tudnia kéne, mit lehet...:-)

Kukiság · http://browhair.blog.hu/2014/12/13/jeff_639 2012.03.20. 17:36:12

méretes egy húsfasz ez is, volt már többhöz is szerencsém. nyaminyami

hideg kéz 2012.03.20. 17:50:55

Én azért megkérném ezt a Pedrót, hogy például a borszéki Helicopter sörözőben keressen bárkit, aki úgy beszél magyarul, mint ez a csaj, magyar keresztneve van, majd közölje vele, hogy román. Mást nem is kell hozzáfűznie. Azt hiszem, elmagyaráznák neki, mi ezzel a probléma.

hideg kéz 2012.03.20. 17:56:15

Az meg, hogy a Noémi szlováknak vallotta magát, hát bakker, csak egy 21 éves csaj, Pozsonyban él, oda fog visszamenni, ahol 10 ismerőséből 8 szlovák, 1 meg a rokona,
nem várom el tőle, hogy piros fehér zöldben járjon. Szerintem kap így is eleget.

☺ágica (törölt) 2012.03.20. 18:17:14

@hideg kéz: :DDD

most már nagyon kíváncsi vagyok mi lesz, ha lesz egyáltalán

yilane 2012.03.20. 18:28:09

Ez az ominózus Péter ugyanaz a fazon, aki afrikai anakondázott, illetve nem tudta hol van Mexikó?

Nem értem minek gyűjtött össze a viasat ennyi agyhalottat a 2-es szériában. Ezekhez képest az ÉH1-es szereplői egytől egyig atomfizikusok voltak.

Amúgy azt se értem miért kell 19-20 éveseket beválogatni. Egyszerűen túl fiatalok egy ilyen - elméletileg kavarós - műsorhoz (persze biztos akad egy-két kivétel, no).

szabohajni68 2012.03.20. 19:01:05

Látjátok, erről beszéltem pár napja. Pedró gusztustalan megnyilvánulásairól (orrkiverés nyilvánosan a medencében, stb.) már akkor meg volt a véleményem, és arról is, hogy igazatok van, ott erősebb az italfelhozatal de tudni kellene egy határt tartani. Az esti öf-ban pont erről beszélgettek reggel Csira, Műanyag és Noémi meg Újpeti, hogy Pedro ordenáré gusztustalan tud lenni, este meg Broki is megkérdezte 70 %-os töltötten, hogy miért nem lehet mértéket tartani a vedelésben. Egyébként arra senki nem ugrott ekkorát, mikor Noéminek már odaverte Broki, hogy nem érdekel a 40 éves szlovák köcsög barátod? Ezért már Noémi elvonult sírni egyszer. Ez a második, h. az orra alá tolják az nációját. Szóval ideje egy kicsit megijeszteni őket, mert nagyon sokszor kapták már elő a le@om tablettát, nem szent itt már senki és semmi, alapvető szocializációs szokásokat sem vesznek semmibe.

coco 2012.03.20. 19:02:29

Ez a Niki tényleg elég rendes...
Kár érte..

szabohajni68 2012.03.20. 19:03:03

Bocs, a sem nincs ott :)
Helyesen: szokásokat vesznek semmibe

TapOut 2012.03.20. 19:20:11

Kedves Viasat látom leszedeti a youtube-os videókat. Esetleg elgondolkodhatnának azon, hogy normálisan felnyomják az összefoglalókat az oldalukra, ami jelenleg fos. Vannak akik neten követik az adásokat és előnyben részesítik a folyamatos, nem megszakadó, nem órákig töltődő videókat.

xndpt 2012.03.20. 19:46:46

@mézescsók: teljesen egyetértek Veled!

Tök olyan ez az egész, mintha a Viasat példát akarna statuálni, hogy mi magyarok mennyire a szívünkön viseljük ezt a szlovák kérdést. Különben tényleg, miért nem VÁGTÁK KI egyszerűen, ahogy Peti is gondolta? Más kérdés, hogy Petinek valóban sok van már a számláján, 19 éves, de agyilag még 6 sincs és úgy is viselkedik, néha sajnálom is ezért. Azt se találtam viccesnek, amikor egy lánynak (talán ennek az Alexának) elvette a melltartóját, aztán 3-szor egymás után belökte a vízbe. Lehet, hogy sokan panaszkodtak rá a surmóságai miatt, ezért kap büntetést, a szlovák kurvázás csak hab volt a tortán és elég súlyos (kényessége folytán) ahhoz, hogy hazaküldjék, ill. szavazásra bocsássák ezt a lehetőséget.
Személy szerint úgy gondolom durvább volt az "öribari" osztása, főleg, hogy Niki színjózan volt! Úgy tűnik nem zavarja ha buta kurvaként lealázzák, de a szlovák kurvázás az fáj és nincs bocsánat.
Azt azért észrevettétek, hogy Noémi azóta ilyen nagy arc, mióta Nikivel spanol...

xndpt 2012.03.20. 19:56:08

@szabohajni68: tényleg, el is felejtettem a szlovák barátod dumát, az is erősen nemzetiségi kicsengésű volt(honnan vette, hogy szlovák?) És pont Broki oktatta ki Petit...

szabohajni68 2012.03.20. 20:07:10

@xndpt: Na, erről beszéltem a "kizárják vagy ne zárják ki"-ban. Ez pont Broki szájából érdekes szöveg volt. Amúgy pont azért homályosította most fel Tököspetit a mondat súlyáról, mert szerintem napokig nem fért a zabszem be neki hátul, hogy nem lesz-e következménye a rasszista szövegnek. Mivel megúszta, most játszhatta a tanár bácsit, aki megmondja, mit ne mondjanak... röhej..

Veder1 2012.03.21. 01:02:18

A második animgifen percek óta röhögök :DDDD

Misi56 2012.03.21. 15:19:48

@JOKKA21: Bocs azt én nem láttam. A határ mellett lakom Komáromban. Nekünk már csak egy város van.Az ottanak zöme Magyar és annk is vallja magát. Sajnos Pozsonyban nnem így van. Ott nem jó magyarnak lenni.Én a beszédje miatt tapasztalatból gondoltam, hogy magyar nemzetiségű.Még egyszer bocs.
süti beállítások módosítása