Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel - 2x09

2012. március 20. 07:00 - sixx

Két héten vagyunk túl, elvesztettünk két eredeti versenyzőt, Ádám2-t és Fáttert, Muzsikus meg hiába küzdött a skorpióval, belezsibbadt a töke is. Csíra mellyiben vas van, Pokahontaszban meg annyi műanyag figyel, hogy lassan csak egy komponens választja el a kerti széktől. Broki és Naiva (született Edina) szerelme úgymond bimbózik, Noémi néha megrázza a seggét, Melák szemöldök-szem kombinációja büntetőjogi kategória, Hipert meg tényleg le kéne szedálni néha. T69.2 combközépig lila, a mexikói hajnalban a karbantartók addig tekergették a melltájéki potmétereket, míg úgy maradtak a feszülős anyag alatt. Új vendég gyön, és szappanoperába csöppen, mondja, de nem lesz heppiend. A szappanokban nem szokott az lenni, miért is lenne, amikor kiderül, hogy Don Francisco keresztanyja, aki annak idején szoptatta, amikor az anyjának nem volt teje, tulajdonképpen a nagyanyja, aki ráadásul apai ágon egy vérfertőzés gyermeke és eleve férfi volt, míg a kormány át nem műttette nővé, mert úgy egyszerűbb volt beépülni az imperialisták közé?

Ennél azért az Éden és lakói jóval egyszerűbbek, ha így haladunk, a következő évadnak nyugodtan lehet majd alcímet is adni, javaslom a Faék kora vagy Sárga bögrék a napsütésben verziót. A nappaliban Carlos, Juan és Juanita romeltakarít, közben putamadrézi a gyökereket, akik csak úgy tudnak inni, ha szíjjelgórják a hozzávalókat a padlón. Hiper az ébredés utáni másodpercben már műszempillát ragaszt, tán meg sem ismeri magát a tükörben anélkül. Hiányzik neki Fátter. Naivával kibaszott a sztájliszt, a sárga madártollas fülbevalót lehet majd magyarázni hosszan a következő felvételi elbeszélgetésen a ládagyári HR-esnek, de minek. Melák egy alsógatyában jelenik meg a nappaliban, bekaphatod te az összes faszom, Féltengely, ÚjPétert meg kutyáztad, mert nem vett farmert negyven fokban. Meláknak nem hiányzik Fátter, a ceremónia viszont sorsot fordított.

Megszólal az LMFAO Party Rock Anthem című szerzeménye, és elszabadulnak a hormonok - Muzsikus boxeralsójában mozog valami faszszerűség, megmutatjuk animgifen, tessék.

Ez csak a jéghegy csúcsa, az Aranypartban is olyannyira kedvelt nótára majd' mindenki táncra perdül, Hiper 32 fogas, tátott szájú kínvigyorral ropja, Naiva leginkább tornamutatványokat ad elő, Noémi meg mintha egy pozsonyi sztriptízbárban érezné magát, egy láthatatlan rudat mász meg és húz be a csúnyájához. A buli után Hiper nekilát Muzsikus rendszabályozásához, azt a piros-fehér csíkos pólót azt felejtsd el azzal a szürke térdgatyával. Igaza van mellesleg, Muzsikus öltözködése leginkább a vásározó mókusfarokárusokéra emlékeztet, igaz, irhamellényt még nem láttam rajta. Hiper lába folyamatosan remeg, ez is most kezd lejönni az anyagról, vagy mi? Melák a szobában osztja az eszét Műanyagnak, aki a tükör előtt vív ádáz küzdelmet a természettel, és egyelőre vesztésre áll. Beszéltem a zanikóval OSZT? Te meg BESZÓLSZ? - indít Melák, Műanyag kezében a hangerőtől megremeg a szemceruza, most kezdheti előröl, és visszaszól, a szerkesztők meg bejátsszák nekünk a tegnap esti beszélgetést, amiben Melák olyan hülye volt, mint a segg. DE HÁT BOCSÁNATOT KÉRTEM BAZDMEG.

A reggeli feltűnően csendes, biztos volt elég csirke. Amint a nők és Muzsikus távozik, ÚjPéter, Pedró, Broki és Melák az új csábító személyéről polemizálnak, ha nő lesz, akkor szar van a levesben, mert a nőknek itt bent nincs eszük, pinából nyomják, és az veszélyes. A nappaliban döglés van, Noémi ÚjPétert ekézi Műanyagnak, bazdmeg, amikor jön és bújik, meg leguggol mellém, attól kijön a gálám, hallod. Erre megjön ÚjPéter, odabújik arccal és leguggol. Műanyag hangosan felröhög. ÚjPéter szerint Noémi nem elég nyitott, és csak piszkálódik. Hiper meg Muzsikus a teraszon üldögél, Hiper lábában továbbra is ott a bugi, a téma Csíra, az érzelemmentes büdöskurva, aki először Pedrót akarta kitenni, majd Fátter után áskálódott. Pedró igyekszik a farkát beleerőltetni Csíra valamelyik testnyílásába, de az nem hagyja. Csíra nem tartja férfinak Pedrót, és elismétli a múlt heti tételmondatot: ő ilyen faszikat eszik reggelire. Úrjézus.

A lakók jobb híján lubickolnak, Műanyag műcsöcsei legalább nem olyan szétállók, mint Nikié voltak az első évadban. Pedró a felgyülemlett feszkót azzal vezeti le, hogy Noémit hajigálja a vízbe, ÚjPéter meg Csírával próbál egy húron pendülni, de nem fog menni, mert a csontkollekció megeszi reggelire. Csíra mellesleg azt szeretné, ha bejönne valami nő, akit Pedró megbasz ott a nappaliban, aztán ráun, de nem tudja levakarni a pöcséről. És ő majd ezen otthon röhög. Közben a nappaliban Hiper, aki pont úgy néz ki, mintha egy vicces kedvű természetbúvár egy túlméretes botsáskára egy permanensen vigyorgó lófejet applikált volna, talált még egy zacsi kokót vagy speedet, és nekilát egy rögtönzött táncműsornak, amihez csatlakozik Noémi és meglepetésre Naiva is. Most már sejtem, mivel egészíti ki a főiskolás ösztöndíjat Noémi, akitől maga a nagy Melák menten elájult. Közjáték jön: Broki és Naiva szárazbasz.

Délután már mindenki az új lakót várja, Műanyagot mélyen érintené, ha védettsége lenne, és őt ejtené ki. Csírának odaveti, hogy beszéljen már Pedró farkával, hogy ne álljon már rá mindenre, ami nem fából van, és ha bejön valaki, ne akarja megdugni azon nyomban. Csíra szerint Pedróval elég nehéz beszélni, mert agyi kapacitása limitált, nem hiába hívja Mauglinak. Levél gyön, este mexikói buli, mindenki öltözzön be szenyornak meg szenyoritának, a nők ettől bevadulnak, mint általában a beöltözős feladatoktól. Az öltözködés közben Hiper és Muzsikus romának képzeli magát, Csíra pedig közli MaugliPedróval, hogy olyan, mint Ludas Matyi, és tényleg. A gönc Csírán úgy áll, mint tehénen a gatya. Isznak, Melák két mojito után kibaszott büszkén böfög egyet, na, lezúztam kettőt, a többiek táncolnak, Antonio Banderas szól a hangszóróból. Hiper élvezi a legjobban a dolgot, forgatja, pörgeti a nagy szoknyát, a faszik viszont iszonyú idétlenek a szalmakalapban.

Melák és Műanyag hallgatja ÚjPéter panaszkodását Noémi viszonylatában, kicsit karcos a stílusa a csajnak, mondja ÚjPéter, nekem ne mondja, hogy kuss, mert baj lesz. Műanyag mentené a menthetőt, beszéljetek, néz csak, pont itt is van Noémi. Beszélnek. Csíra Pedrónak mondja, hogy neki ÚjPéter jön be, és ha bejön egy új nő, akkor vigyázzon magára. Na, jön is az újnő, Alexa, egy lángosképű hosztesz Egerből. Laza, bulis és bevállalós is egyszerre, erős személyiség, akit nem lehet irányítani. Levéllel jön, és menten lefárasztják, egészen pontosan Muzsikus, aki a családot mutatja be nagyon erőltetett poénokkal. Őt pl. Don Csiccsónak hívják, mondjam tovább? Na, ugye. Alexa levelében az van, hogy a faszik üdvözöljék csókkal. Kapja is sorban, Muzsikus pedig anélkül, hogy észrevenné, (mert buta, mint a tök) szépen lekurvázza, szájra nem lehet, megmondták a Micsoda nőben is. Jesszumpepi. Műanyag szerint Alexa egyszerű, Hiper elviszi hotellátogatásra taktikából, mert ezzel megadja az első lépést. Esküszöm, pólóra kéne nyomtatni a faszságaikat.

Isznak tovább, Csíra kijelenti, hogy Alexa ronda, mint a bűn, és bizalom kell hozzá, mint az orális szexhez, mert nagy a foga. Broki és Naiva csak röhög ezen, hát még ha tudnák, hogy Csíra a kamerába kijelenti, hogy remélte, ha ide szőkenő jön, az jobban fog kinézni nála. Bazdmeg, Csíra, a szőke parókás Valuska Laci kollégám jobban néz ki, mint te.

Alexa a mödanszié mellett mászkál Hiperrel, amikor Pedró és Muzsikus valami hirtelen vezérelt ötlettől fogva bele akarja baszni a vízbe, de elcseszik, és úgy néz ki, mintha a gerincét alaposan belevágná a szélébe, bravó. Az ugrálás a többiekkel folytatódik, a részeg ember + mödanszié nem túl jó kombináció, de mindegy. Most Csíra megy puncsolni Alexának a szingliszobába, jaj, te vagy nekem eddig a legszimpatikusabb, muhaha.

A buli folytatódik tovább, Hiper botsáskázik, Csíra asztalon táncol és szárazbassza Pedrót, Műanyag pedig a legnagyobb meglepetésemre teljesen normálisan viselkedik, sőt, nem érti, mi a fasznak kell vállalhatatlanra innia magát mindenkinek. Ez Melákra hatványozottan vonatkozik, aki egy szál gatyában indul hazafelé, hogy telehányja a matrac hányásmentes részét, de Műanyag résen van, és inkább hazatámogatja, majd ott marad mellette a budiban, miközben Melák úgy ölelgeti a kagylót, mint egyszeri miniszterelnök az OTP-elnököt azzal a különbséggel, hogy Orbán Viktor nem hányta tele Csányi mellényzsebét répadarabos mojitóval. Odakint Pedró áll őrt a szoba előtt, és amikor Noémi be akarna menni, megnézni Melákot, Pedró bekeményít, nem lehet bejönni. De miért nem? Mert nem kubista festmény, hogy mutogassuk. Műanyag közben borogatja Melák tarkóját, kibaszott rendes ez a nő.

A Pedró-Noémi vita eszkalálódik, Pedró erőszakkal tartja távol a szobától a csajt, közben az leönti magát valami koktéllal és üvölt, faszombamár, ezt most miért kellett? Pedró leszarja, de utánamegy, hátha meg lehet beszélni. Műanyag a budiban arra utasítja Melákot, hogy dugja le az ujját a torkán, senki nem fogja megtudni. Höhö, én is tudom. Melák nem képes az ujját a torkába dugni, jólvan, sóhajt Műanyag, akkor majd én, Miafasz? Pedró próbálja menteni a helyzetet Noémival, de nem megy, mert lerészegribancozza, nem biztos, hogy így kell kezdeni, még akkor sem, ha Noémi valóban kissé galuskásan beszél. Be akarok menni Melákhoz! Mert egy fontoskodó utánfutó vagy, azért, felel Pedró kibaszott arrogáns stílusban. Idősebb vagyok, tisztelj, üvölti Noémi, mire Pedró agya elborul, Szlovákiánál is idősebb vagyok, bazdmeg, köcsög faszszopó szlovák kurva, mi a fasznak jön a játékba, bazdmeg? Ezt már Csírának mondja, mert Noémi felmegy a szobájába sírni. Hát, jó nagy paraszt ez a Pedró, abban asszem megegyezhetünk.

Pedró a pultnál lever még vagy két tequilát a biztonság kedvéért, a többiek egyelőre mit sem sejtenek a drámáról, és szintén vedelnek. Alexa Brokit kóstolgatja, hiába. Noémi Műanyaghoz megy és elsírja a bánatát, Műanyagnak sűrű napja van, de majd holnap beiktat egy lebaszást Pedrónak. Noémi a kamerába bőgve megjegyzi, hogy a hazáját nem kellene bántani, és valóban, ez meglehetősen nagy surmóság volt Pedró részéről. A parti azért ettől még megy tovább, Melák a kádban hever, Műanyag meg a fejét fogja, és szerintem arra gondol, hogy le kéne cserélni ezt a kisfiút valaki olyanra, aki nem hányja össze a szobát hat felestől. Melákkal forog a szoba, kínszenvedés az este, mondja. Noémi Hipernek is elsírja a kínját, ez nagyjából olyan, mintha a faliújságra tenné ki, hogy Pedró lefaszszopószlovákkurvázta.

Levél jön, Csíra olvassa fel, kedves lakók, ezek szerint nem jöttetek rá, hogy itt mindennek következménye van, jóccakát. Pedró mentené a menthetőt, de Noémi elküldi a picsába, teljes joggal. A faszi nem hagyja annyiban, és próbálkozik még, de nem jut be a szobába, ez a canossajárás nem lesz egyszerű. A nappaliban kicsivel később Broki magyarázza Pedrónak, hogy ilyet nem lehet mondani és kész, de Pedró olyan buta, mint a föld, és nem fogja fel, hogy mit mondott. Noémit a lelki mélypontról Műanyag kaparja össze határozottan, aztán mindenki lefekszik, Broki megcsodálja a húsfaszt a tükörben, Csíra pedig most rámászik Pedróra, mert érdeke fűződik hozzá, de nem szopja le, mert úrinő.

Címkék: éden hotel
563 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

innovation 2012.03.20. 14:22:01

@Papucs Orrán Pamutbojt: Naszóval!
Csíra. Ez most legalább is oda tendál.
Noémi meg játssza az agyát, mint manapság a legtöbb nő. Pont azt teszik, amit ez a csaj. Leguggol és jaj... Pf!

Mindenki ott és azt próbálja, ami jut neki! :) De még az elején járunk. Aki sokáig fog bent maradni, úgy is beadják a derekukat.

innovation 2012.03.20. 14:23:23

@Ditti82: Ahogyan a nóta is mondja: "ki a faszom az a Ján Szlotá?" na ennyit erről a magyar-szlovák kérdésről.

Itt foglalkozzunk inkább a műsorral!

Cathcart_ezredes 2012.03.20. 14:23:33

@Ditti82:
Szerintem Noémi nem slota álruhába bújva, tehát semmi köze nincs ahhoz, hogy slota vagy más szlovák politikus mit tesz, mond. Jòl is néznénk ki, ha a külföldi barátaim engem aszerint ítélnének meg, hogy bármelyik "orbángyurcsánymegyòhornantal" kormány mit csinált. Az, hogy sok szlovák teljesen hülye, és ok nélkül gyűlőlködnek, az ugyanannyira szomorù, mint amit itt is lehet olvasni a mi oldalunkròl, mert "nyilván" Noémi tehet Trianonròl, benesről, slotáròl, stb...

Cathcart_ezredes 2012.03.20. 14:23:58

@Ditti82:
Szerintem Noémi nem slota álruhába bújva, tehát semmi köze nincs ahhoz, hogy slota vagy más szlovák politikus mit tesz, mond. Jòl is néznénk ki, ha a külföldi barátaim engem aszerint ítélnének meg, hogy bármelyik "orbángyurcsánymegyòhornantal" kormány mit csinált. Az, hogy sok szlovák teljesen hülye, és ok nélkül gyűlőlködnek, az ugyanannyira szomorù, mint amit itt is lehet olvasni a mi oldalunkròl, mert "nyilván" Noémi tehet Trianonròl, benesről, slotáròl, stb...

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.03.20. 14:24:39

@Ditti82: Áhhh! Közelébe sincs! :P
Nem is lesz... :D
Don az Don... Akárhogy családoznak.. Egyébként Tamás nem veszi észre h azért mert mondogatja h ő milyen erős, meg családfő, meg tőle és még két embertől függnek itt a dolgok, attól ez még nem lesz így.. A falkavezér csak úgy kialakul, nem lehet megmondani h én vagyok az és kész :) Vicces ahogy küzd ezért :D

Remélem hamarosan bejön egy vezír fickó oszt rendet csap.. Megkapja mondjuk Nikit :D Na ott vér folyna... :D

Cathcart_ezredes 2012.03.20. 14:24:48

@Ditti82:
Szerintem Noémi nem slota álruhába bújva, tehát semmi köze nincs ahhoz, hogy slota vagy más szlovák politikus mit tesz, mond. Jòl is néznénk ki, ha a külföldi barátaim engem aszerint ítélnének meg, hogy bármelyik "orbángyurcsánymegyòhornantal" kormány mit csinált. Az, hogy sok szlovák teljesen hülye, és ok nélkül gyűlőlködnek, az ugyanannyira szomorù, mint amit itt is lehet olvasni a mi oldalunkròl, mert "nyilván" Noémi tehet Trianonròl, benesről, slotáròl, stb...

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.03.20. 14:27:35

@Catchart ezredes: "Jòl is néznénk ki, ha a külföldi barátaim engem aszerint ítélnének meg, hogy bármelyik "orbángyurcsánymegyòhornantal" kormány mit csinált." - Nagy szarba lennék én is! :DDD
@innovation: Nono, saját magam nevében szeretném kikérni magamnak.. Lehetek kivétel? :))

Ditti82 2012.03.20. 14:27:49

@Catchart ezredes: Viszont nem tudja eldönteni, hogy milyen nemzetiségű.

Cathcart_ezredes 2012.03.20. 14:28:25

Elnézést az ismétlésért: okostelefonnak hülye tulaja vagyok...

JOKKA21 2012.03.20. 14:28:32

@Ditti82: Ezt nem értik, hogy csak Pedrót akarják büntetni, míg másokat nem, akik erőszakosak vagy leanyázzák a másikat..

@AnnaKarenina: Nekem mindegy, hogy milyen nemzetiségű, csak hagyja már a mártírkodást.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.03.20. 14:30:38

@Catchart ezredes: no problemo! Én is jártam már így ;)

LöncsVezér 2012.03.20. 14:33:24

@mocskosmacska: Jól látod a karektereket sztem, egyetértek :)

Lotyóbridzsida 2012.03.20. 14:34:05

Melák ezredik lerészegedésénél tettem fel a kérdést még a múlt héten, hogy vajjon miért vedeltetik a primókat minden nap? Mi a céljuk? Okádást mutogatni minden nap?

Cathcart_ezredes 2012.03.20. 14:34:12

@Ditti82:
Huh, nem láttam a bemutatkozó videóját, meg az összes részt, szóval lehet rosszul tudom, de ő szlováknak vallja magát, akinek van magyar felmenője, és mivel a felmenő is fontosnak tartotta, és neki is számítanak a gyökerei, ezért megtanult magyarul.
Tehát adott egy magyar gyökerű szlovák lány, aki már a neveltetésénél fogva sem olyan retardált, mint a fent említett szlovák politikus, és akkor pont őt kell cseszegetni? Ha valakinek a származását, országát, vallását teszed egy negatív jelző elé, akkor a származását is minősíted azzal, amit minden normális ember nehezményez.

beacska 2012.03.20. 14:34:38

Az senkinek sem tűnt fel, ahogy Tamás mondta az Új Csajnak: jó lesz velem jóban lenni! itt semmi keverés, csak nyugodtan...hülye pöcs...

azon meg kár parázni, hogy mi lesz, ha 4 fiú és 6 lány van a hotelben: ott toporognak a türelmetlenek a szomszédban...bevágnak ide még 2 faszit, aztán marakodjatok a koncon! ;)

beacska 2012.03.20. 14:35:29

@Lotyóbridzsida: szerintem nem vedeltetik őket, csak:
-nem bírják a kinti "erőset"
-nem bírják a kettőnél többet

Ditti82 2012.03.20. 14:35:32

@JOKKA21: Remélem, ki nem zárják. Büntit kapjon, de a kizárást túl erősnek érzem.

JOKKA21 2012.03.20. 14:36:50

@totorohun: Értem, szóval nőiességben meg lehet sérteni, de szlovákozni nem lehet.:D Tehát ezentúl, ha egy csajt le mocskos álszent faszrahúzott ócska ribancnak szólítok, akkor majd mondom neki, hogy kedves voltam, mert nem magyaroztalak le.:DDD

beacska 2012.03.20. 14:37:00

@Lotyóbridzsida: a múltkor, mikor Fatter nyert 3 üveg akármit, úgy örültek neki, mint majom a farkának...

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2012.03.20. 14:37:58

Asszem Pedrót ki kéne zárni a gecibe.

Lotyóbridzsida 2012.03.20. 14:38:02

@beacska:

ja, itthon egy boroskólához szoktak?:D

JOKKA21 2012.03.20. 14:39:13

@innovation: Nincs mit.

@Papucs Orrán Pamutbojt: Jó ebben igazad van, hogy nem tehet róla, hogy hova születik.

JOKKA21 2012.03.20. 14:40:16

@Ditti82: Szerintem sem zárják ki.Nem piálhat egy hétig vagy ilyesmi lesz a büntetése.

Lotyóbridzsida 2012.03.20. 14:40:19

@RAMBO:

uttyan, kérem...
Ez itten nem a zord erkölcsök reality-je. Nem folyt vér, nem történt semmi. Azért a tavalyi Ádám is lekoszlott kurvázta párszor a pókot.

JOKKA21 2012.03.20. 14:44:54

@Lotyóbridzsida: De a Pókmaki nem szlovák.Az nem rásszizmus volt.

cézé 2012.03.20. 14:47:02

Egyébként meg kizárják, vagy nem, mindegy, elég büntetés ennek a Pedrónak, hogy a játékostársai, a családja, a barátai hallhatták, hogy mekkora egy gyökér.

mézescsók 2012.03.20. 14:47:36

@JOKKA21: A stílusról, ahogy érintkeznek egymással, már sokszor beszéltünk. Ezen az alapon végigsípolhatnák a műsort. A szlovákozásra nem térnék vissza inkább, főleg azért, mert szent meggyőződésem, a srác azt sem tudja, hogy mi az a nemzetiségi kérdés, nemhogy még szándékosan kavarjon egyet.

@AnnaKarenina: Nem állítottam, hogy Péter matyóhímzés. Azt állítottam, hogy az adott ügyben Noémi legalább akkora idiótaként viselkedett. Állampolgárságtól, nemzeti hovatartozástól függetlenül.

innovation 2012.03.20. 14:48:03

@Papucs Orrán Pamutbojt: Mindenki nagy szarban lenne akkor. Reméljük nem így van... :)

Hát öööö... mondani mindent lehet! :P

Banyus83 2012.03.20. 14:48:16

@beacska: Mondjuk ez igaz! És itt Máté milyen jól látta, hogy a kamerák miatt nem lehet ilyet mondani (csak Petike agyáig nem jutott el...)

Cathcart_ezredes 2012.03.20. 14:51:51

Amúgy ha a Don ebben a szériában lenne, akkor már rég kipenderítette volna Mátét, vagy Edinát.. Neki még volt annyi esze, hogy látta volna, hogy ezek kényelmesen, konfliktusokat következetesen kerülve kínlódnak, közben kárörvendve kuncognak kollégáik kárálásán.:)

innovation 2012.03.20. 14:52:25

Az a zseniális a hv-kban, hogy egy idő után nagyon kell figyelni, hogy ki kicsoda. Sixx adott másik nevet mindegyiknek, plusz jön még hozzá a tavalyi garnitúra, aztán itt némely ember a normál nevén nevezi az embereket, aztán még jönnek az újak. Mi lesz itt?!?!? :)

Ditti82 2012.03.20. 14:53:37

Remélem, Kíra vagy Noémi megy most a levesbe.

JOKKA21 2012.03.20. 14:59:54

@mézescsók: :) agyatlan szépfiú be volt baszva és ugatott, amit utána megbánt, ezt fújták fel.

innovation 2012.03.20. 14:59:59

@Ditti82: Én Kírát dobnám. Hátha van még valami ebben a Noémi lányban.

Stella70 2012.03.20. 15:00:16

@mézescsók:
Egyébként ha Noéminek az egyik dédanyja magyar, akkor kb 12%-ban magyar, a többi 88%-ban szlovák.
Ettől függetlenűl Pedro gyökér volt vele.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.20. 15:03:43

@beacska: ezzel csak azt érte el, szerintem, hogy csak azért is berakták:D

Ditti82 2012.03.20. 15:04:15

@innovation: Konfliktusforrás a tegnap után.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.20. 15:08:50

Tudom, h a mai fiatalok sokat isznak, de talán nincsenek hozzászokva ezekhez a nagyon kemény tequilákhoz, stb....

Engem magyarkurváztak már le a szlovákoknál, csak mert közöltem, h NEM! Erre tessék, élek még, semmi bajom velük. Sőt még csak ügyet sem csináltam belőle, szimplán az arcába röhögtem, amin megdöbbent, és elment. Nahát.

Felesleges ennyire felfújni, meg önérzeteskedni. Köztudott, hogy a két nép nem annyira szívleli egymást, sajnos, hála a politikának, így legalább témát csináltak.

Az is lehet, h be sem akarták vágni, de már ők is látták, h milyen unalmas, muszáj volt betenni.

JOKKA21 2012.03.20. 15:31:27

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Az nem baj, mert szlovák csinálta.Csak magyarnak nem szabad szlovákot fikázni.Puszi a combodra kincsem.:D

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2012.03.20. 15:35:56

@Lotyóbridzsida: nem a kurvázás miatt, hanem a szolovákozás miatt.

ő-szinte 2012.03.20. 15:42:02

noémi szlovák kurva, oszt kalap.
ki nem értette ezt meg?:-O

ő-szinte 2012.03.20. 15:43:52

@JOKKA21: szal ha pl. cigány cigányoz, az már nem is sértő.
értem...

ilona12 2012.03.20. 15:53:23

nincs a világon olyan Szlovák anya, aki a NOÉMI nevet adná a lányának. Mindegy, mit mond Noémi, minek mondja magát a műsorban, szerintem az édesanyja Magyar. Lehet, hogy Szlovák az édesapja a Cap keresztnév miatt (bakkecskét jelent a cap egyébként :::))), de hogy nem csak a dédanyja Magyar, az tuti. Ide juttatta a felvidéki magyarságot az a szokása, hogy cca. 70 százalékban szlovák iskolába járatják a gyerekeiket. Megtanulnak ugyan konyhanyelvi szinten magyarul, de az irodalmat, történelmet csak a szlovákot tanulják, és érzik is végül a sajátjuknak. A Szlovákoknak meg kurvamagyarok, a Magyaroknak meg kurvaszlovákok. Mert ha magyarul beszélnek, szlovák az akcentusuk,ha szlovákul, akkor meg magyar. Egyébként a szlovák JOJ TV-ben is most indult a Hotel Paradise, lefogadnám, hogy Noémi oda is jelentkezett, csak nem sikerült bejutnia. És tényleg túlságosan sokat képzel magáról és kiállhatalanul erőszakos, főleg ha iszik.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.20. 15:55:09

@ő-szinte: na, de nyuszika, itt pl többször cigányozzák egymást a cigányok, mint őket amúgy:D Sőt, fennhangon hirdetik, h azok. Érdekes, ők nem veszik sértésnek. Hisz azok. Csak az a baj, hogy ma már ennek a szónak pejoratív értelme van.:(

sixx · http://comment.blog.hu 2012.03.20. 15:56:01

@ilona12: az isten szerelmére, miért nagybetű a magyar? magyarázd már el, bazdmeg, ettől magyarabb vagy, vagy mi a faszom? ennyire nem lehet valaki ostoba, a jó isten áldjon már meg.

ilona12 2012.03.20. 15:57:04

nincs a világon olyan Szlovák anya, aki a NOÉMI nevet adná a lányának. Mindegy, mit mond Noémi, minek mondja magát a műsorban, szerintem az édesanyja Magyar. Lehet, hogy Szlovák az édesapja a Cap keresztnév miatt (bakkecskét jelent a cap egyébként :::))), de hogy nem csak a dédanyja Magyar, az tuti. Ide juttatta a felvidéki magyarságot az a szokása, hogy cca. 70 százalékban szlovák iskolába járatják a gyerekeiket. Megtanulnak ugyan konyhanyelvi szinten magyarul, de az irodalmat, történelmet csak a szlovákot tanulják, és érzik is végül a sajátjuknak. A Szlovákoknak meg kurvamagyarok, a Magyaroknak meg kurvaszlovákok. Mert ha magyarul beszélnek, szlovák az akcentusuk,ha szlovákul, akkor meg magyar. Egyébként a szlovák JOJ TV-ben is most indult a Hotel Paradise, lefogadnám, hogy Noémi oda is jelentkezett, csak nem sikerült bejutnia. És tényleg túlságosan sokat képzel magáról és kiállhatalanul erőszakos, főleg ha iszik.

punciuspilatus 2012.03.20. 15:58:21

szinte száz, h kiteszik a kiscsávót a vérbe, hogy is hangzott az előzetesben? "alapvető emberi normákat sértett", ha tényleg alapvető, akkor pakolás lesz ebből.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.20. 16:00:10

@ő-szinte: na, de nyuszika, itt pl többször cigányozzák egymást a cigányok, mint őket amúgy:D Sőt, fennhangon hirdetik, h azok. Érdekes, ők nem veszik sértésnek. Hisz azok. Csak az a baj, hogy ma már ennek a szónak pejoratív értelme van.:(

Misi56 2012.03.20. 16:03:57

Noémi magyar nemzetiségű szlovák állampolgár.Elég az Ő bajuk a "saját" hazájukban e-nélkül is. Ha tőlünk ezt kapják mit várhatnak otthon. Szerintem meg kizárják, mert ez már politika. Had lássák,hogy nálunk nem lehet büntetlenűl nagynyilvánosság előtt ilyet mondani.

JOKKA21 2012.03.20. 16:06:25

@Misi56: Szlováknak vallja magát, aki megtanult magyarul.Ő mondta a bemutatkozó videójában.Csak tudja, hogy mi.

Rafkóblog 2012.03.20. 16:06:33

Mar megint mi van itt...? :)

ő-szinte 2012.03.20. 16:08:48

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: neked ugye elmentek otthonról???
hogy miiiiiiii?? többször cigányozzák egymást mint őket???:-OOOOOO
bocs de te melyik rendezvényen vagy?:-O

az megint más, hogy sokan hirdetik magukról. ettől függetlenül, még sértő, ha olyan helyzetben mondják.

ő-szinte 2012.03.20. 16:09:31

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: neked ugye elmentek otthonról???
hogy miiiiiiii?? többször cigányozzák egymást mint őket???:-OOOOOO
bocs de te melyik rendezvényen vagy?:-O

az megint más, hogy sokan hirdetik magukról. ettől függetlenül, még sértő, ha olyan helyzetben mondják.

ő-szinte 2012.03.20. 16:11:01

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: neked ugye elmentek otthonról???
hogy miiiiiiii?? többször cigányozzák egymást mint őket???:-OOOOOO
bocs de te melyik rendezvényen vagy?:-O

az megint más, hogy sokan hirdetik magukról. ettől függetlenül, még sértő, ha olyan helyzetben mondják.

ő-szinte 2012.03.20. 16:13:12

kurva szerver:-DDDDDDDDDDD

busifa 2012.03.20. 16:27:02

@ő-szinte: kicsit túmáccs lett :DD

Kallisztó 2012.03.20. 16:27:09

Hadd legyen már Noémi szlovák, ha az akar lenni. AZ én nagyapám német, megtanultam németül, nagyfater még németül beszélt velünk, de ettől én még nem leszek német. Magyarországon élek, másik 3 nagyszülőm magyar, pont annyira vagyok magyar, mint amennyire Noémi szlovák, bármelyik édenben is szerepeljen és bármennyire is magyarnak akarjuk (akarják egyesek) tartani.

busifa 2012.03.20. 16:29:34

@ő-szinte: kicsit túmáccs lettél :DDD

foxglove (törölt) 2012.03.20. 16:36:01

Baukó Éva is cigányozott a vv4-ben de persze annak semmi következménye nem lett. Még csak nyilvános ejnyebejnye sem, nemhogy kizárás. Bár gyakorlatilag ő odaszarhatott volna a nappali közepére (ami valljuk be, nem sokon múlt, hogy nem történt meg)

ő-szinte 2012.03.20. 16:38:35

@busifa: jó, gondolhatod, hogy nem akartam 3x:-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

busifa 2012.03.20. 16:40:26

@ő-szinte: bocs, de én sem akartam 2x
:DDD

ő-szinte 2012.03.20. 16:40:54

@foxglove: olo:-)

kicsit túl lett lihegve ez a dolog a viaszar részéről DE hansúlyozom, legalább történt végre valami;-)
faszomatbazdmeg!:-DDDDDDDDDDDDDDDDD

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.03.20. 16:42:39

@foxglove: vv más karakterű reality mint az éh... ott ha vki ilyet tesz, a nézők nemtetszésüket kinyilvánítandó kiszavazzák (elméletileg a szabályok szerint).
ha tettlegességig fajul akkor kizárás, volt is rá példa.
mivel az éh felvett műsor, a szerkik teszik/tehetik meg ezt a lépést..

foxglove (törölt) 2012.03.20. 16:43:27

@ő-szinte: szia! én is kb. így gondolom:) ha nincs ádám (a Don), ilyen műbalhékkal kell beérnünk!

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.03.20. 16:43:53

@foxglove: vv más karakterű reality mint az éh... ott ha vki ilyet tesz, a nézők nemtetszésüket kinyilvánítandó kiszavazzák (elméletileg a szabályok szerint).
ha tettlegességig fajul akkor kizárás, volt is rá példa.
mivel az éh felvett műsor, a szerkik teszik/tehetik meg ezt a lépést..

ő-szinte 2012.03.20. 16:53:14

@foxglove: én mondtam,hogy rakják vissza...:-)
de rám soha, senki nem hallgat:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

hát akkor szlovákkurva:-DDDDDDDDDDDDD
bocs, fasszopószlovákkurva,hehe

foxglove (törölt) 2012.03.20. 16:54:11

@Papucs Orrán Pamutbojt: egyrészt ha az rtl-en múlt volna, sosem derül ki. Másrészt ha már mégis kiderült, bárhogy is szerették volna elmismásolni, az ő felelősségük volt eldönteni, hogy kapjon-e ezért retorziót évike vagy sem. Nem kapott, ez volt a döntésük. A nézői szavazás ettől a döntéstől független.

Ditti82 2012.03.20. 16:56:34

Mi ez az állandó duplázás? :O

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.03.20. 17:01:24

@foxglove: rtlnél a botrány = nézettség... ebből élt a mónikasó meg a többi szar. nem neked kell magyaráznom ezt :-) régi arc vagy itt te is.
a viasat is érdekelt a fenti egyenlőséggel kapcsolatban, az aranypart is erre ment rá.. az egész reality műfaj lelke ez. nyilván nem vágják ki. ugyanakkor ott van az ejnyebejnye faktor, h ilyet azért nem illik/szabad mondani/csinálni...

ő-szinte 2012.03.20. 17:02:53

@Papucs Orrán Pamutbojt: vagyis most a képmutatásról beszélünk?:-DDDDDDDDDDDDDDD

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.03.20. 17:03:08

@ő-szinte: az egyik hozzászólásomat el is nyelte a kis mocsok... :-P

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.03.20. 17:05:25

@ő-szinte: nem értek egyet pöti megnyilvánulásával és mélységesen elítélem az ilyesmit, de a műfaj és a médiumok vonatkozásában igen, erről beszélünk :-) ilyen ez a mocsok világ :-D

DexterMorgan78/Séfbácsi 2012.03.20. 17:10:18

A legjobb bünti hogy beküldenek még egy csávót Csíra mellé meg még egyet az új csaj mellé, Peti meg megy a szingli szobába. Peti nem állhat Csíra mögé és senki nem védett :D

ő-szinte 2012.03.20. 17:11:08

@Papucs Orrán Pamutbojt: petink, csak "magát adja" :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
mondjuk , én pont leszarom, hogy melyik mit csinál:-D
amíg nem velem, addig édes mindegy,mert jól szórakozom;-DDDDD

foxglove (törölt) 2012.03.20. 17:22:06

@Papucs Orrán Pamutbojt: persze, csak az ilyen esetek azok, amik túllépnek egy műsor határain, és kezdhetnek azon filózni az illetékesek, hogy lesz-e ebből bírság, ha ez így kimegy adásba, és hogy mit tegyenek azért, hogy jól jöjjenek ki. Szerintem az rtl megengedhette magának, hogy leszarja az esetleges következményeket, a viasat meg nem. De ez csak feltételezés, nem értek ehhez.

gyuromester 2012.03.20. 17:24:47

Mondjuk azért, megnézném hogy fordítva, egy "hülye magyar fasz" kijelentésre mi lett volna a reakció...

ő-szinte 2012.03.20. 17:24:52

@foxglove: gondolom, azért csak átrágták jogászokkal, hogy mi bünti és mi nem:-O
hát ha nem, akkor igen csak ostobenkók:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

foxglove (törölt) 2012.03.20. 17:31:27

@ő-szinte: ha át is rágták, az sem garancia szerintem..

ő-szinte 2012.03.20. 17:33:43

@foxglove: akkor béndzsó jogászuk van:-DDDDDDDDDDDDDD
elviekben tudnia kéne, mit lehet...:-)

Kukiság · http://browhair.blog.hu/2014/12/13/jeff_639 2012.03.20. 17:36:12

méretes egy húsfasz ez is, volt már többhöz is szerencsém. nyaminyami

hideg kéz 2012.03.20. 17:50:55

Én azért megkérném ezt a Pedrót, hogy például a borszéki Helicopter sörözőben keressen bárkit, aki úgy beszél magyarul, mint ez a csaj, magyar keresztneve van, majd közölje vele, hogy román. Mást nem is kell hozzáfűznie. Azt hiszem, elmagyaráznák neki, mi ezzel a probléma.

hideg kéz 2012.03.20. 17:56:15

Az meg, hogy a Noémi szlováknak vallotta magát, hát bakker, csak egy 21 éves csaj, Pozsonyban él, oda fog visszamenni, ahol 10 ismerőséből 8 szlovák, 1 meg a rokona,
nem várom el tőle, hogy piros fehér zöldben járjon. Szerintem kap így is eleget.

☺ágica (törölt) 2012.03.20. 18:17:14

@hideg kéz: :DDD

most már nagyon kíváncsi vagyok mi lesz, ha lesz egyáltalán

yilane 2012.03.20. 18:28:09

Ez az ominózus Péter ugyanaz a fazon, aki afrikai anakondázott, illetve nem tudta hol van Mexikó?

Nem értem minek gyűjtött össze a viasat ennyi agyhalottat a 2-es szériában. Ezekhez képest az ÉH1-es szereplői egytől egyig atomfizikusok voltak.

Amúgy azt se értem miért kell 19-20 éveseket beválogatni. Egyszerűen túl fiatalok egy ilyen - elméletileg kavarós - műsorhoz (persze biztos akad egy-két kivétel, no).

szabohajni68 2012.03.20. 19:01:05

Látjátok, erről beszéltem pár napja. Pedró gusztustalan megnyilvánulásairól (orrkiverés nyilvánosan a medencében, stb.) már akkor meg volt a véleményem, és arról is, hogy igazatok van, ott erősebb az italfelhozatal de tudni kellene egy határt tartani. Az esti öf-ban pont erről beszélgettek reggel Csira, Műanyag és Noémi meg Újpeti, hogy Pedro ordenáré gusztustalan tud lenni, este meg Broki is megkérdezte 70 %-os töltötten, hogy miért nem lehet mértéket tartani a vedelésben. Egyébként arra senki nem ugrott ekkorát, mikor Noéminek már odaverte Broki, hogy nem érdekel a 40 éves szlovák köcsög barátod? Ezért már Noémi elvonult sírni egyszer. Ez a második, h. az orra alá tolják az nációját. Szóval ideje egy kicsit megijeszteni őket, mert nagyon sokszor kapták már elő a le@om tablettát, nem szent itt már senki és semmi, alapvető szocializációs szokásokat sem vesznek semmibe.

coco 2012.03.20. 19:02:29

Ez a Niki tényleg elég rendes...
Kár érte..

szabohajni68 2012.03.20. 19:03:03

Bocs, a sem nincs ott :)
Helyesen: szokásokat vesznek semmibe

TapOut 2012.03.20. 19:20:11

Kedves Viasat látom leszedeti a youtube-os videókat. Esetleg elgondolkodhatnának azon, hogy normálisan felnyomják az összefoglalókat az oldalukra, ami jelenleg fos. Vannak akik neten követik az adásokat és előnyben részesítik a folyamatos, nem megszakadó, nem órákig töltődő videókat.

xndpt 2012.03.20. 19:46:46

@mézescsók: teljesen egyetértek Veled!

Tök olyan ez az egész, mintha a Viasat példát akarna statuálni, hogy mi magyarok mennyire a szívünkön viseljük ezt a szlovák kérdést. Különben tényleg, miért nem VÁGTÁK KI egyszerűen, ahogy Peti is gondolta? Más kérdés, hogy Petinek valóban sok van már a számláján, 19 éves, de agyilag még 6 sincs és úgy is viselkedik, néha sajnálom is ezért. Azt se találtam viccesnek, amikor egy lánynak (talán ennek az Alexának) elvette a melltartóját, aztán 3-szor egymás után belökte a vízbe. Lehet, hogy sokan panaszkodtak rá a surmóságai miatt, ezért kap büntetést, a szlovák kurvázás csak hab volt a tortán és elég súlyos (kényessége folytán) ahhoz, hogy hazaküldjék, ill. szavazásra bocsássák ezt a lehetőséget.
Személy szerint úgy gondolom durvább volt az "öribari" osztása, főleg, hogy Niki színjózan volt! Úgy tűnik nem zavarja ha buta kurvaként lealázzák, de a szlovák kurvázás az fáj és nincs bocsánat.
Azt azért észrevettétek, hogy Noémi azóta ilyen nagy arc, mióta Nikivel spanol...

xndpt 2012.03.20. 19:56:08

@szabohajni68: tényleg, el is felejtettem a szlovák barátod dumát, az is erősen nemzetiségi kicsengésű volt(honnan vette, hogy szlovák?) És pont Broki oktatta ki Petit...

szabohajni68 2012.03.20. 20:07:10

@xndpt: Na, erről beszéltem a "kizárják vagy ne zárják ki"-ban. Ez pont Broki szájából érdekes szöveg volt. Amúgy pont azért homályosította most fel Tököspetit a mondat súlyáról, mert szerintem napokig nem fért a zabszem be neki hátul, hogy nem lesz-e következménye a rasszista szövegnek. Mivel megúszta, most játszhatta a tanár bácsit, aki megmondja, mit ne mondjanak... röhej..

Veder1 2012.03.21. 01:02:18

A második animgifen percek óta röhögök :DDDD

Misi56 2012.03.21. 15:19:48

@JOKKA21: Bocs azt én nem láttam. A határ mellett lakom Komáromban. Nekünk már csak egy város van.Az ottanak zöme Magyar és annk is vallja magát. Sajnos Pozsonyban nnem így van. Ott nem jó magyarnak lenni.Én a beszédje miatt tapasztalatból gondoltam, hogy magyar nemzetiségű.Még egyszer bocs.
süti beállítások módosítása