Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel - 2x06

2012. március 14. 06:30 - sixx

Nu, T69.2 ma reggelre egy olyan ruhát kapott, ami még jobban kiemeli irdatlan műcsöcseit, a barna-narancs színvilág nem egy jól eltalált valami, a szoknya viszont lehetne egy kicsivel rövidebb, már ha az a szándék, hogy Androida fémes csúnyájával is megismerkedjünk közelről. A mai adás sztárja ÚjPéter lesz, mondja, és az ő üzleti ajánlata.

Az ébredés a szokásos mederben zajlik, Csíra nem érti, hogy került rá a tanga éjjel, Pedrót kéne kérdezni, de az csak néz maga elé bután. Műanyag úgy zuhanyzik, hogy a gumicsöcsök belevillanjanak a kamerába, de a pina ne, ezt biztos oktatják a modellakadémián. A reggeli téma ÚjPéter tegnapi bemutatkozása, a konszenzus az, hogy a csávó egy büdös paraszt, ez Melák szájából különösen vicces. Hiper szerint be kell rúgatni minden beköltözőt, oszt máris kibújik a szög a zsákból. Broki szerint ÚjPéter flegma köcsög. Na, megjön az emlegetett szamár, a klasszikus, "be voltam baszva, nem emlékszem semmire" kezdetű Csubakka-védelemmel nyit, ez felmenti a parasztság alól, gondolja, de Broki készségesen elmagyarázza neki, miket mondott és csinált, nehogy jól érezze már magát.

A reggeli első látásra nyugodt körülmények közt zajlik, Melák biztos megette az összes csirkét, azért nem háborog, a többieknek gyümölcs jutott, másnaposan jó is az. Carlos hozza a csillogós levelet, ÚjPéter olvas, elviszi az összes nőt randira. Csíra öltözködés közben is össze tud veszni valakivel, ezúttal Noéminek szól be, mert az énekelt valamit, és ezt nem lehet, mert ő idegbajt kap tőle. Noémi Muzsikusnak panaszkodik, most mi a baj a gajdolással? Semmi, én még pénzt is kapok érte, mondja Danny McBride hasonmása. Csíra tovább puffog, á lá nátúr nekem ne énekelgessen senki, mert agyfaszt kapok tőle, Fátter próbálja magát a matracba belefúrni, és eljutni a bolygó túlsó oldalára, ott hátha nem hallja ezt a baromságot. Hiper akkora műszempillákat ragaszt a szemére, amivel akár a tükröt is letisztogathatná, ha elég gyorsan rebegteti őket. Noémi és Csíra nem lesz öribari.

Melák a csirkéktől elnehezült gyomorral a nappaliban hever, és azt nehezményezi, hogy ÚjPéter egy szál boxeralsóban jött le reggelizni, ez nagyobb bunkóság a szemében, mintha valaki napszemüvegben enne rántott csirkecombot. Broki szerint ha ÚjPéter szerepet játszik, akkor helyette hazamegy, mert ilyen jó színész senki nem tud lenni. Na, kiszabadultak végre a hotelből a nők, és vonulnak a mexikói faluban, a helyi marihuánakereskedők nemigen, a speedárusok már sokkal inkább örülhetnek a rettentő fehér cipőben és sortban közeledő ÚjPéternek. Izgi lesz a mai nap, mondja a csajoknak, van benne élőlény is, Hiper menten rávágja, krokodil, honnan a faszomból tudta?

A farmhoz közeledve Csíra kezd kiborulni, valahol megértem, egy olyan ladikba szállnak majd be, ami simán megborulhat, és akkor meszeltek nekik, egy készséges hüllő tátott szájjal máris jelzi, mi vár a mellükben vaspecket hordó marketingasszisztensekre errefelé. Csíra sírógörcsöt kap, én nem megyek sehová, basszátok meg, magas sarkú cipőben hogy a picsába' száljak be a csónakba? Nem hörcsögöt simogatunk, faszom. Na, csak elindulnak valahogy, Juan és Luis evez a csónak végiben, ÚjPéter meg próbálja magát nagyon jó színben feltüntetni. Közben a villában a lakosság fele edz, a másik fele döglik, Muzsikus attól tart, hogy ÚjPéter kap védettséget, és Melákkal taktikázik, ami nagyon vicces, hiszen ketten együtt nem tesznek ki egy közepesen buta krokodilt.

Műanyag a kamerába azt nehezményezi, hogy ÚjPéter nem tesz lépéseket a nők felé, na majd otthon, ha visszamennek - Carlos hozza a levelet a fasziknak. Az üzleti ajánlat: amelyik faszi felajánlja a párját ÚjPéternek, az védettséget kap, ha senki nem tesz így, akkor meg ÚjPéter lesz védett. Tiszta sor, Melákon kívü mindenki fel is fogja az üzenetet, amiben az is benne van, hogy nem lehet elpofázni a dolgot a nőknek, sőt, egymás között sem lehet megbeszélni a döntést. Na, Melák, most bajban van, még egy olvasást kér, majd rádöbben, hogy hé, ez fasza, hiszen odaadja a párját, kap védettséget, és visszaáll a csaj mögé. Pedró úgy véli, Muzsikus lesz az egyetlen, aki feldobja a nőjét. A nők közben egy krokodil mellé érnek, és Noémi gyerekkori vágya csak nem akar teljesülni, mert a hüllő nem zabál. ÚjPéter szuggerálja a szerencsétlent, de hiába, irány vissza a partra.

Carlos újabb levele mellé egy dobozt is ad, abban boríték, papír, toll, tessen felírni a papírra, hogy adom a bulát vagy nem adom, oszt kalap. Ha valaki pofázik, az mehet haza a hotelből, most tényleg érdemes csendben maradni. Muzsikus Melák kedvéért szótagolva is elismétli, mit lehet a papírra írni, én is tutira mennék ebben a helyzetben. Mennek, tanakodnak, írnak, lapozzunk. Megint indul a kibaszott keresztapázás, nagyon szar, Muzsikus legalább benyomhatná a filmzenét, de azt nem ösmeri, csak valami lakodalmas fost. Carlos elviszi a dobozt, a nők ÚjPéter társaságában a befuccsolt krokodilzabálás után a tengerpartra mennek, ahol levelet kapnak, és megtudják, mi történt a villában délelőtt. Noémi úgy gondolja, Muzsikus bedobja a közösbe, Csíra meg leszarja, ahogy esik, úgy puffan, de azért reméli, Pedróból nem most jön elő az Einstein.

A nők természetesen érzelmi kérdést csinálnak a dologból, Csíra szerint amelyik faszi feladja a nőjét, abban senki nem fog bízni, csak Hiper az, aki felfogja, hogy ez egy fegyver, és a védett csávó a párválasztáson majd kihajíthatja ÚjPétert - aki mindezt szépen végig is hallgatja, fasza érzés lehet. Azzal viszont megint nincsenek tisztában a nők, hogy nem ők, hanem a faszik választanak ezen a héten, hiszen ők vannak többen. ÚjPéter szerint Muzsikus lesz az, aki elfogadja az ajánlatot, irány a hotel, derüljön ki minden, nem bírom már ezt a feszkót bazdmeg. Visszaérnek, Carlos a mai negyedik levelet hozza, a csajok olvassák fel a nevükre szóló borítékban lapuló ítéletet, aztán a faszik szépen megindokolják, mit, miért írtak.

Hiper kezd, Fátter nem adja, mert ő nem olyan. Pedig adhatná, mert Hiper érzelemmentes taktikus. Ha ezzel a nővel kerül valaki a döntőbe, jobban teszi, ha már 12 milliónál összetapossa a Bizalom Aranybúl Készült Labdacsát. Csírát Pedró viszont odaveti a mókusok elé, amiből persze sértődés lesz, az meg nem segít a dolgon, hogy Pedró a döntést csoportérdekkel és hasonlókkal magyarázza, Csíra számára ez egyenlő az árulással. Edinát Broki nem adja, és nem azzal indokol, hogy, mert szerelmes vagyok bele, hanem azzal, hogy bizalom forever. Noémit Muzsikus legszívesebben saját két kezével húzná rá ÚjPéter fejére, taktikai szempont, mondja a kényszeredetten mosolygó csajnak, Pedró meg a kamerába kesereg, hogy faszom, ha ezt tudom, nem adom a piercingelt mellbimbókat. Műanyagot Melák nem adja, szerintem azért, mert nem értette a feladatot.

Újabb levél, bazdmeg, mi van itt, ilyen nyüzsgés nem volt tavaly, így nem tud Carlos fusizni a meló mellett. ÚjPéter párt választ és indokol, mondja a levél, és nem nagy meglepetésre ez a lakó sem tud olvasni rendesen. Fátter nem szeretné, ha Pedró kapna védettséget, mert egy mondattal meglehet zavarni a fejit. Feleslegesen aggódik, ÚjPéter Noémit viszi, a védett Muzsikus meg majd szépen beáll Noémi mögé holnap este, és kalap. Pedró a szobában magyarázkodna a meglehetősen zaklatott Csírának, de az nem hallgatja meg, inkább elmegy cigizni. Ennyit a reggeli szopásról, amire Pedró vár már egy hete. Műanyag és hű csicskája, Noémi beszélgetnek, Műanyag megnyugtatja a másikat, hogy nem lesz itt gáz, legalábbis Melák szerint. Most fosol? - kérdi, mire Noémi: "Vasal?" Priceless. A beszélgetés többi része is hasonlóan emelkedett, ez a két ostobenkó sem fogta még fel, hogy a faszik választanak és nem a nők, nő itt nem eshet ki ebben a körben.

Hihetetlen baszki, Carlos MEGINT levelet hoz, és benne a feketeleves: Muzsikus mehet a szingliszobába (ezt tudtuk), de holnap este nem állhat az expárja mögé (ezt nem). Ha most a Király itt lenne, máris le lenne zsírozva az egész az agyában, Noémire ráparancsolna, hogy ne ÚjPétert válassza, oszt kalap, de nincs itt, és félő, Muzsikus lesz a kovász a kenyérben, akkor viszont bárki bajban lehet - akár Melák is, aki szemmel láthatóan nem fogja fel, mi zajlik éppen a villában, csak a vállán vakargat valami -vélhetően - vállalhatatlan vackot, vágást, vastag vadhajtást vagy varratot. Műanyag kezdi kavarni a szart, nehogy ti szabjátok már meg, kit válasszon Noémi, majd tudja.

Fátter a szobában Csírának magyarázza, hogy ez csak úgy működik, ha Muzsikus beáll mögé, Pedró meg ÚjPéter pedig Noémihez, és kész, a csábító megy a levesbe. Csíra nem akar Muzsikusné lenni, mert nem fogja fel, mi a lényeg és nem akar kész tények előtt állni, Muzsikus meg halálra idegesíti. Csíra kezd berágni Fátterre, mert az nem fogja fel, mi a nő baja, viszont van egy fasza beceneve Meláknak, mégpedig a Kamion, amiről Csíra sem tudott. Hiper Melákot akarja kibaszni, mert Műanyag helyzetét gyengítené. Nosza, Fátter megy is Brokihoz meg Muzsikushoz, basszátok meg, Hiper ki akarja baszni Melákot, mert Műanyag pofája nagyon kinyílt. Broki nem szívesen, de kihajítaná Melákot a gecibe, Muzsikus viszont bölcsen hallgat.

Csíra, aki eddig kutyázta Muzsikust Fátteréknek, most kelleti egy kicsit magát neki, jópofizik, és úgy tesz, mintha nagyon szeretné - mindezt azért, mert Hiperhez hasonlóan ő is szeretné, ha Melák távozna. Hogy miért bízik meg Muzsikusban, az rejtély. A kamerába azt mondja Csíra, hogy nem kell neki a Muzsikus, mert nem azért nevelgette Pedrót eddig, hogy most elmenjen mellőle. Komoly gondok vannak a nő önértékelésével. Muzsikus váratlanul benyögi, hogy taktikai szempontból nem is Melákot, hanem Fáttert kellene kibaszni, de ezen a vonalon nem akar elindulni, mert ők ketten együtt az agyak itten. Édes jó istenem. És még képes azt mondani a kamerába, hogy nagyon fárasztó királynak lenni, mert egy perc nyugta nincs.

Noémi közben kiszagolja, hogy Muzsikus Csíra biztatására Melákkal baszna ki, és legott el is meséli neki és Műanyagnak, ezt nevezem szarkavarásnak. Melák agyában mindez nem csapódik le, menjetek a picsába, mondja a két nőnek és megy Csírához, te, én nem vagyok nagyszájú, nem szólok bele mindenbe, de családban nőttem fel, érted. Nem értem, mondja Csíra őszinte döbbenettel a hangjában, ez nem családjáték, baszki. DE AZ, villan egyet Melák szemöldöke, és vészesen tágra nyílik az orrlyuk is, most kell vigyázni asszem. És kibaszlak innen téged is, Csíra, ha jövő héten egy nő jön be. Akkor basszál, vonogatja a vállát Csíra, faszomat érdekli. Amint Melák kettesben marad Muzsikussal, menten megbeszéli vele, hogy Fáttert kéne inkább kitenni, asszem akkor ennyit a családrúl.

Jesszusom, Broki budipapírból hajtogat szívet Edinának, most öklendeztem fel a reggeli muffint. Smár. Mág több smár. Állva smár. Hason fekve smár. Hoppácsak, csak jó lesz a vége a bulinak, megjön a tolvaj ormányos maci, és miközben ÚjPéter Noémi hátát vakarja, ellop pár zacsi rágcsálnivalót. Pedró lefekvés előtt lecidáztatná magát Csírával, nem lesz belőle semmi.

Címkék: éden hotel
444 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hurri Kán 2012.03.13. 19:25:03

Újraélesztéssel próbálkoznak a képen?

Dick Francis 2012.03.13. 19:29:26

Péterünk kicsit leeresztett a tegnapi buli után, Kíra meg reggel megpróbálta újrafújni a farkán keresztül. Szerintem csak is ez történhetett. :D

lemonkeyface (törölt) 2012.03.13. 19:33:47

"meg akarják egymást csinálni" ahogy a hotelben mondják

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.13. 19:57:45

Sztem, csak bosszút áll, és ráfekszik, szimplán, tudatosítja, h ő az úr a háznál:)

Donum 2012.03.13. 20:01:53

Tud valaki élő streamről?

Eszter, aki nem ír kommentet 2012.03.13. 20:38:33

@Donum: ☺ágica: azt ugye tudjátok, hogy ezek januári felvételek?

☺ágica (törölt) 2012.03.13. 20:50:07

@Eszter, aki nem ír kommentet: igen. de úgy értettem, hogy hol lehet az adással egyidőben nézni, mert nincs tv-m, így max utólag visszanézni tudom a honlapon:S

☺ágica (törölt) 2012.03.13. 20:51:18

amúgy meg sügér vagyok, nem tudom pontosan, hogy mondják ezt:)

Donum 2012.03.13. 20:56:12

@Eszter, aki nem ír kommentet:
Thanks, Captain Obvious!
De azért a Viasat3 adását attól még lehet élőben nézni, nem? Tudod, ez azt jelenti, hogy ami épp megy a TV-ben, azt nézed! Csak nem a TV-ben, hanem streamen.

(Te vagy az, Krisztián? Mert ez megmagyarázná)

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2012.03.13. 21:04:19

Tutti jön ma valaki szart kavarni! :D Nyelesgránátot beküldték már. Ezért most valami csöcsös jön! :D

Eszter, aki nem ír kommentet 2012.03.13. 21:22:35

@☺ágica: nem! én voltam a sügér! :) Eredeti kérdésre visszatérve sajna infóm erről nincs és mielőtt még magamat is félreérteném lefekszem aludni. :)

☺ágica (törölt) 2012.03.13. 21:26:43

@Eszter, aki nem ír kommentet: jóccak:D megyek én is vízszintbe:) majd visszaolvasok holnap. sixx posztja úgyis jobb, mint maga a műsor:)

will 2012.03.13. 21:26:45

ÉH2 Gábor= ÉH1 Kristóf.

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2012.03.13. 21:27:45

Máté pöcsösparty-t hirdetett! :D Na biztos jól bebasznak! :D

lemonkeyface (törölt) 2012.03.13. 21:28:43

Most komolyan ezen megy a feszkó, hogy pirosbor dúdolgat reggelente? :DD

will 2012.03.13. 21:29:27

A nőknél ezt a niggerpicsás nyakmozgást, mikor replikázás közben tekergetik a nyakcsigolyáikat, azt az elmúlt években az új nemzeti alaptantervvel együtt tanították? Vagy voltak titkos éjszakai kurzusok? Régen ilyen nem vót...

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2012.03.13. 21:30:28

Mennek a krokodilok közé! :D Reggelinek! :D

Sudu 2012.03.13. 21:30:54

Hű bazdmeg! Ekkora hisztit csapni egy kis dalolászás miatt! ÉN szégyellem magam...

haruka 2012.03.13. 21:30:57

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: gartulálok, nyereményed egy fél színestévé!:D

Újpéter elég gáz. Legközelebb remélem már tényleg valami jó pasi jön.

will 2012.03.13. 21:31:33

Ezt az evnyút felismerem, ez Siófok főutcája, éppen festik az Aranypart villa korlátját.

mocskosmacska 2012.03.13. 21:32:05

Nyugi Kira, melák sem tudna megvédeni téged, ha rátámadna egy krokodil.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.03.13. 21:34:33

Ejj, ezek a fránya krokodilok! Feszt csak beülnek az egyszeri turista mellé a csónakba....

Kész. Eldöntöttem: Team Koati. Irgalmatlan aranyos, és ő tuti nem dobná el az aranyszínű varázsgömböt a műsor végén, jól kicseszve a párjával.

Sudu 2012.03.13. 21:35:23

Lányok hogy élvezik a csónakázást! Haha

f.fredericks 2012.03.13. 21:35:34

Ez a Csíra de ronda! Eskü szebb volt nála a krokodil.

lemonkeyface (törölt) 2012.03.13. 21:36:18

"Nem fogtam fel annyira, most miért jó nekünk ha védettséget kapunk?" By Melák xDDDDDDDDD

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2012.03.13. 21:36:41

Na srácok meghajtották alattok a szopórollert!

mocskosmacska 2012.03.13. 21:36:46

Melák nem érti. Miért nem csodálkozom.

f.fredericks 2012.03.13. 21:36:47

Aztakurvaaa, ezek kurva sötétek.
De legalább Melák szereti a kőlevest. :)

haruka 2012.03.13. 21:37:16

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: na, gondoltam hogy megint megjátsszák a senki nem ajánlja fel, akkor az új védettséget kap mókát. nem bevállalósak viasatéknál. :D

möhönce 2012.03.13. 21:37:18

Szeretem a kis Brokit, Levire emlékeztet!

lemonkeyface (törölt) 2012.03.13. 21:38:56

Nyilván aki védettséget kap, az pedig nem állhat be a kis szerelme mögé..

mocskosmacska 2012.03.13. 21:40:16

Meláknak remélem jól elmagyarázták mit kell a lapra írni.

lemonkeyface (törölt) 2012.03.13. 21:41:51

Nem lehetett volna alágitározni legalább a Godfather soundtracket, ha már Fátter és Melák ennyira ripacs módon előadta?

mocskosmacska 2012.03.13. 21:42:06

Ez az ötös nem is olyan szoros, ha Máté azt reméli, hogy Tomi megy.

Arra vagyok kíváncsik, hogy mennyi ideig tudok még röhögni Melákon és mikor érzem már azt, hogy ez már inkább kínos.

will 2012.03.13. 21:44:57

@mocskosmacska: De miért ötös? Miért nem rögtön tizenkettes? Egy hét után ez a kötelezően tartozzunk mindenkihez, különben félünk a sötétben, ez annyira szánalmas.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.13. 21:47:50

@will: az:) Öribarik akarnak lenni mindenáron, de minek? A lányokkal kell jóban lenni!

mocskosmacska 2012.03.13. 21:49:29

@will: VAlamelyik srác mondta, hogy az ő ötösük milyen erős.

haruka 2012.03.13. 21:53:54

ezek nem értik, hogy mit jelent a védettség? a lányok meg mit idegeskednek ezen?

mocskosmacska 2012.03.13. 21:54:55

NOémi jött rá egyedül, hogy nem szerencsés szarni az új emberekre.

Sudu 2012.03.13. 21:56:36

Pít se tud olvasni.

mocskosmacska 2012.03.13. 21:57:01

Nehogy már! A muzsikus ezen a héten nem távozik.

möhönce 2012.03.13. 21:57:55

@Sudu: beszélni se. Szerencsére mondjuk nem egy szószátyár típus.

will 2012.03.13. 21:58:27

@mocskosmacska: az okés, hogy a Tamás mondta ezt, csak nem értem a logikáját, 5 ember túl sok egy bizalmas körbe.

skylaner88 2012.03.13. 22:00:54

Ezek a "nők" annyira sötétek, egyik se érti meg, hogy csak így lehet kitenni az új srácot. Idióták, lelki kérdést csinálnak abból, hogy kit ajánlottak fel...

Liller 2012.03.13. 22:02:50

@mocskosmacska: annyira hulye ez a pit.a muzsikus utalja,miert neki ad vedettseget?!milyen szallodat igazgat ez?!

Liller 2012.03.13. 22:06:04

Niki:"most fosol?",Noemi:"ki vasal?" nem hiszem el:)

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2012.03.13. 22:06:38

Ez a Pedro miért nem költözik már be? :)

haruka 2012.03.13. 22:08:26

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: szerintem nem akarják ellőni a nagy csavarokat az elején (hú de szép képzavar). a lányoknak annyi eszük van, mint a marok lepkének.

will 2012.03.13. 22:12:47

Van a 6 fiúból 1 is, amelyik nem úgy gondolja, hogy ő mozgatja itt a szálakat? Ennyi beképzelt faszt...

szgy 2012.03.13. 22:13:04

hát ez a Kira hisztis szőke liba valami ultragáz. a múlt héten volt egy nagy beszólása hogy "sok pasi mondta már hogy nekem semmi nem jó állandóan hisztizek, kit érdekel?"
nulla stílus, nulla megjelenés, hogy kerülhet ilyen műsorba...

Ditti82 2012.03.13. 22:13:53

És miért biztosak benne, hogy Pít Noémi mögé áll? Az lenne még egy szép csavar. :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.13. 22:13:56

@haruka - a túracipős: nem nagyon értik, kivéve Anikót! Azt mondta, h oké, 2-3 napig el lett volna az újjal, aztán vissza Gábrishoz!

Sudu 2012.03.13. 22:16:32

@will: Van itt nagy arc mindenhol.

haruka 2012.03.13. 22:17:02

Tamás honnan a jóégből veszi, hogy ő ott a jani? ugyanez a kérdés persze áll a többire is.

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: meg hogy a felajánlás a bizalmi kérdés. hát noooormális?

Liller 2012.03.13. 22:17:03

Krisztiaaaaaan.meg a gabor sem tud ugy manipalni embereket,mint en tudok.edinat mindjart gerincre verik.ennyi

Sudu 2012.03.13. 22:17:39

Jaj, itt van megint az állatka!

Ditti82 2012.03.13. 22:18:14

Melyik akart megfulladni?

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2012.03.13. 22:18:14

@Liller: Háát már érik a gerincrevágás! :D

Zombie_Girl 2012.03.13. 22:18:46

Ormi a legcukibb az egész ÉH2-ben!

haruka 2012.03.13. 22:18:49

a medvének van már neve? :)

will 2012.03.13. 22:18:55

Noémi az élő körömreszelő.

Ditti82 2012.03.13. 22:28:56

Anikó tényleg beleböfögött a kamerába?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.13. 22:37:29

Elgondolkodtam, ezek csak a saját budijukba mehetnek amúgy?:D

Beanka 2012.03.13. 23:15:05

Ez a lonyal Kira ugy affektal, hogy tokre elszedulok, ha a szajat nezem..

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.03.13. 23:23:26

@skylaner88: Noémit kivéve! Ő tudja, hogy ez a taktika része.

Dick Francis 2012.03.13. 23:39:40

Krisztiánnak egyből "ökölbe szorult az arca". :D Hogy klasszikust idézzek.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.03.14. 00:13:42

Na, lemaradtam az élőről, most nézem... Csíra priceless a "remélem Petikéből nem most jön elő az Einstein"-el :D

Máté megint kemény :)

dennis rodman 2012.03.14. 07:21:15

Köszi sixx villámgyors voltál ismét!
Szerintem T69 ebben a szerelésben vállalható volt( elfogult vagyok).Csíra személyisége bonyolult problémának néz ki.Egy szakember vagy egy dugás javítana rajta.

szociologus01 2012.03.14. 07:42:28

Nagyon sötétek, nagyonnnn. Ha igazi taktikusok lennének, akkor Fater rég felajánlotta volna Hipert, párválasztón meg simán beállt volna Niki mögé, (Pít mehetett volna Hiper mögé simán) így pszicóMelák mehetett volna haza csirkemellet zabbantani. Következő héten meg az új csajt, aki bejön, összehozzák Píttel, és Niki mehet haza botoxozni, mintha eresztett volna a szája 2 hét alatt. Na de majd ma Muzsikus megmutatja, mikor megcsípi a skorpió, és azt tanácsolják neki, hogy szívja ki a mérget. Anyám ezek "Zs" kategóriás Ván Dáme filmeken nevelkedtek? Nyálkahártya az smafu Mexikóban??? Fekete lyuk elbújhat mellettük!!!

☺ágica (törölt) 2012.03.14. 07:43:33

hú, egyre jobban kavarnak...

nyerjen a medve:)

Ditti82 2012.03.14. 07:44:35

Ormányos maci for president! :D

nyílegyenes labirintus 2012.03.14. 07:51:20

"Ha most a Király itt lenne, máris le lenne zsírozva az egész az agyában, Noémire ráparancsolna, hogy ne ÚjPétert válassza, oszt kalap, de nincs itt, és félő, Muzsikus lesz a kovász a kenyérben..." --- ennyi. A Don seperc alatt lekavicsozná a végeredményt, de idén egyik balfasznak sincs fele annyi agya sem, így Muzsikus "kurvára én mozgatom a szálakat" Tamás valóban kovász lesz a kenyérben. Csak nehogy megrohadjon tőle. Brokinak még lenne agya a játékhoz de egyelőre magasról szarik az egészre, inkább az egyre éhesebb szörnyetegét próbálja kiengedni a ketrecből, hogy végre elvegye ami neki jár. :)
Amúgy meg idén is HÉ a legjobb nő a hotelben, pláne ebben a ruhában...

Neretil 2012.03.14. 08:07:11

@szociologus01:
Nóóórmális, Margit? Ha Fatter ajánlott volna fel és beáll Niki mögé, már mehet is rögtön csomagolni, mert az úgyis Melákot választja, aki ugye szintén mögé áll, hiszen épp ebben az adásban ecsetelte lelkesen, hogy ki kellene szórni Fattert. Niki nem fogja feladni a 20 IQ-s pincsikutyáját egy irányíthatatlan önfejűért.

cézé 2012.03.14. 08:09:05

Őrület. Szerintem az első pár órában a játékosok fel sem tudták fogni, hogy mekkora ajándék ez az üzleti ajánlat. Kivéve Tamást, nem hiába földim :) Nyilván Noémi beáll ujpeti mögé, többi lány a mostani helyére, és a végére marad zenész (ha a rendezőnek van egy kis dramaturg érzéke) és akkor választhat gyakorlatilag, hogy kit küld haza. Melák még most sem látja át szerinte, hogy miről van szó. Anikó pedig szerintem még sajnálta is, hogy őt nem ajánlották fel. Meg tudta volna beszélni a papival, hogy akkor kinek is kell menni.

Niah2004 2012.03.14. 08:09:19

@Donum: Kérdezted, hogy lehet-e élőben egy időben nézni az adással neten, itt a link (stream) :
spanok.info/eden_hotel_online_397.html
egyéb tv-ket is megtalálsz rajta, ami még jó az a game mania, de ott nem adják már le az éden hotelt, mert rápirított a viasat valami hasonló oldalra.

Neretil 2012.03.14. 08:10:03

@Neretil: Jó, hülye vagyok, hisz akkor védett lenne :D Igazad van :D

cézé 2012.03.14. 08:10:35

@Neretil: épp, hogy nem, hiszen védett, tehát ha ő, papi, beáll a melák-niki pároshoz, niki nem választhatott volna, hanem ő marad és melák megy :)

cézé 2012.03.14. 08:11:07

@Neretil: Akkor oké, bocsánat :)

szociologus01 2012.03.14. 08:11:49

@Neretil: Fater nem mehet csomagolni, mert védettséget kapott volna!!!! Érted? Ha egy védettséget kapott játékos áll be valaki mögé, ott a csajnak nincs joga választani. Kötelezően a védettséget kapott sráccal kell maradnia. :-) Ha újra nézed az első évadot az segít. :-) Szép napot!

Neretil 2012.03.14. 08:16:28

@szociologus01:
Igen, első évad kimaradt, most tanulom a trükköket, de azért rájövök lassan magamtól is :D

És akkor így már értem a mai adás promóját is, hogy miért parázott rá mindenki Muzsikusra, hisz így most gyakorlatilag az égvilágon bárkit kiszórhat, oda adták neki a szent grált és most vakarják a fejüket :D

szociologus01 2012.03.14. 08:23:53

@Neretil: Igen, de Muzsikust megcsípi a skorpió, és mehet ma a kórházba :-) Nem tudom mikor jöhet vissza, lehet őt majd betolják egy kórházi ágyon valaki mögé??? Mekkora póz lenne!!!!

kvizesbogi 2012.03.14. 09:00:04

@Ditti82: sztem csak találgat, nem spoiler

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2012.03.14. 09:04:49

Ez a budipapíros szív már majdnem veri azt a kegyhelyet, amit Szöszi épített tavaly... majdnem...

az én rózsám vasutas 2012.03.14. 09:05:12

A mai kettes számú kép jobban sikerült a tegnapinál.
Nem azért mondom, de remek burkolt üzenet. Tegnapinál.
ÁÁÁÁÁÁ, nem fogja érteni.
Holnap reggelre több testrészt kérünk.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.14. 09:11:41

@szociologus01: de ő azt mondta, h bogár:D A skorpió meg nem bogár:D

@cézé: megjegyzem, a fiúk választanak lányt:) Noémi nem áll sehova:D Mögé állnak be:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.14. 09:20:02

A legnagyobb kérdés, h Tamás mikor választ:

1, ha utolsónak, akkor egy az egyben ő dönt, és biztosan megmenekül, aki Noémi mögött van
2, ha nem utolsónak, pl elsőnek, akkor 4 lány közül választhat, a többiek agyalhatnak, h na akkor h...Ajánlanám, h álljon be Niki mögé, mert akkor Krisz repülne, hacsak nem Noémi mögé áll, de nem hiszem, h agyilag idáig eljut!

Egyértelműen Noémit kell győzködni, h mennyire jófej vagyok, mert ő mögött van mindenki biztonságban, persze akkor nem, ha többen is így gondolják:D De gondolkodnak vajon?:D

Ainult Mina 2012.03.14. 09:20:16

A fiúk odabent egyszerűen csak buták. De Muzsikás rosszabb - ostoba.

Drinking Dorithy 2012.03.14. 09:24:54

Noémi összefogott hajjal teljesen úgy néz ki, mint a (fiatal) Ulmann Mónika!

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2012.03.14. 09:33:36

Androida ruhája egész jó volt. Csak azt a cipőt tudnám feledni. az valami borzasztó! :D

pilar ternera 2012.03.14. 09:35:20

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: h érted, h Noémi mögött van mindenki biztonságban? és ha ketten állnak mögé? védett marad, másik cucc haza.

gonoszkiralylany 2012.03.14. 09:35:48

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: biztos hogy Muzsikus lesz az uccsó, különben nem izgi :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.14. 09:38:57

@Pilar Ternera: mivel Tamás nem állhat oda, ezért! De mint írtam is, csak akkor, ha nem akarnak mögé állni többen is:D

Íme: "persze akkor nem, ha többen is így gondolják:D De gondolkodnak vajon?:D "

@gonoszkiralylany: pedig az is izgi lenne, h a sok észlény mire gondol, egyáltalán van-e esze, h hova kell állni! Nekem az lenne az izgibb:D De majd meglátjuk:)

iTink 2012.03.14. 09:40:24

elég mocskos a fürdő mindenhol. vagy ez csak a márványkád?

Pácsó Ármándó 2012.03.14. 09:41:14

@Pilar Ternera: Noémi mögé nem állhat be a védett Tamás.

gonoszkiralylany 2012.03.14. 09:41:49

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: mondjuk ez is igaz, nem gondoltam bele, hogy ez sem lenne egyszerű, túl sokat feltételeztem róluk :D

Fredo78 2012.03.14. 09:43:16

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk:

Tavalyi emlékeim szerint talán a védett mindig utoljára választott!

És akko' mi van ha utoljára választ, de már ketten állnak valahol, mondjuk Noémi megett ahova nem is mehetne...

Dr. Bélus___ 2012.03.14. 09:44:35

A csajok azt tartják, h az orrhossz alapján el lehet dönteni, h mekkora a farok. Elnézve a medvét ez igaz. :)

Dr. Schwanzkopf Rudolf 2012.03.14. 09:46:52

A képen látható ormányos csumbragambra dél-amerikai neve: coati. Csak hogy ne haljatok meg hülyén. :)

Pácsó Ármándó 2012.03.14. 09:48:21

@Dr. Bélus___: :-))

@Fredo78: Ha Noémi mögött ketten állnak akkor van egy üres lány valahol, az mögé áll be Tamás. Noémi meg kiszórja az egyiket.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.14. 09:49:44

@Fredo78: ezt írtam le fent!:D Akkor szívás, kérdés, ki lesz az, aki ott hagyja a párját a kvázi biztonságét.

Mondjuk, ha Én mint x, látnám, h y beállt Noémi mögé, attól függően, h jóban vagyok-e vele, döntenék, h érdemes-e mennem, ha nem vagyok jóban vele, akkor nem. Mert a másikért is kidob. Viszont, ha tamás legutolsónak választ, így is benne van a pakliban, h repülök, kérdés, melyik éri meg jobban. Százalékban, ha tamáson múlik az életem:)
Amúgy volt olyan jó párszor, h nem utolsónak választott a védett.

@gonoszkiralylany: meg kellene tanulni, h nem feltételezünk sokat az emberekről:D:D:D:D:D

@iTink: ugye, nekem is feltűnt, h mocskos, de nem tudom, h az-e....

Pácsó Ármándó 2012.03.14. 09:49:50

@Dr. Schwanzkopf Rudolf: Már le lett írva vagy 5x. Csak hogy Te se :-)

Fredo78 2012.03.14. 09:51:16

@Pácsó Ármándó:
Igen, de recseg ropog a rendszer: Ha nem az üres lány mögé akar beállni mert ki akar szórni valakit? Akkor marad "üres lány"?
Nem kerek ez sehogysem...

fofofo 2012.03.14. 09:52:06

szerintem tök bénaság, ha a védett személy választ utoljára. van egy áldozata, és kész, a többiek sajnálkoznak, és ugyanúgy szeretik egymást tovább. sokkal izgalmasabb, ha elsőként választ, mert a szövetségeseknek valószínűleg változtatni kell a taktikájukon (nyilván senki nem áll a védett mellé a tuti kieső helyre), és nincs idő megbeszélni, mit csináljanak. ez okozna csak szép konfliktusokat!

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.03.14. 09:52:17

Kira szűzku..sága már engem is kezd kiakasztani. Kelletti ott magát a srácoknak, aztán meg nyafog,hogy hagyjáááááál. Erősen le tudnám ütni a fenébe.

Én azt mondom,hogy Újpéter Noémi mellett benn tud maradni a játékban. Zenésznek max. Kira mellett van esélye, ha az nagyon megelégeli a hülyegyerek nyomulását.
Egyébiránt a zenésztől búcsúzunk a héten.

Hacsak meg nem kavarják mondjuk még egy új emberrel a dolgokat. (praktikusan egy nővel) Vagy esetleg valami új csavarral.

Brokiék enyelgése több volt, mint fárasztó. Ezek azok a helyzetek, amik max a két embernek érdekesek, kívülálló számára viszont agylerohasztó. (én szeretlek jobban- nem, én szeretlek jobban- nemis, ééén- neeeem, ééééén- nem-de-nem-de-nem-de...pfff)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.14. 09:52:25

@Dr. Schwanzkopf Rudolf: tudjuk, köszi, ezt már pár napja megtárgyaltuk, sőt, azt is pl, h a miskolci Vadasparkban is van, de már nem halunk meg hülyén:D

@Pilar Ternera:

ha ez nem lenne, akkor visszaáll Noémi mögé, oszt jónapot, repül Újpéter...

gonoszkiralylany 2012.03.14. 09:53:38

@Alfonzina: Zenésztől tutira nem búcsúzunk, mert ő védett.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.14. 09:54:21

@Alfonzina: biztosan nem tűnt fel, de TAMÁS VÉDETT, ő az, aki biztosan marad, mindenképpen:D

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2012.03.14. 09:54:56

@Alfonzina: A muzsikus a védett!!! Helo! Te mit néztél tegnap???

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.14. 09:56:56

@Fredo78: ez biztosan nem nyilvános, de biztosan megmondták nekik, h üresen nem hagyunk senkit! Amúgy meg az hülye, aki nem áll be egy üres helyre:D

kolbász józsi 2012.03.14. 09:59:23

A wc papír szív felbecsülhetetlen volt, pláne, hogy előtte kakit emlegetett broki. Óriási ez a gyerek, taníts mester!
Azt csak most látom, hogy hogy' néz ki a kád? Az ott szutyok vagy kárrárái márvány?

pilar ternera 2012.03.14. 10:01:27

muzsikusnak mázlija van, h védett, mert annyira el van tájolva az erőviszonyokat illetően, h tuti cuccolhatna, ha nem lenne az.

Neretil 2012.03.14. 10:02:10

Felesleges ezen karatézni, amíg nem tudjuk hányadikként választ a Muzsikus, addig túl sok a változó.

Az meg ugye csak a rendezőkön múlik, hisz nekik meg az az érdekük, hogy az "eladható" karaktereket minél tovább játékban tartsák. Például ha a Muzsikus nekiáll szervezkedni Melák ellen, akkor tuti először kell választania, viszont ha a passzív és unalmas Gábor ellen, akkor meghagyják majd utoljára.

Elég könnyen bele szólhatnak a rendezők ebben a játékban, hogy ki menjen és maradjon.

Pácsó Ármándó 2012.03.14. 10:09:49

@kolbász józsi: Bakter, ha tudom hogy a WC-papír szívnek ilyen hatása van, nem veszek olyan sok virágot a csajoknak. Egy guriga és hónapokig elvagyok :-)

pilar ternera 2012.03.14. 10:10:15

@Neretil: naná, h beleszólnak! csak nem hagyják, h 10 ilyen IQ-bajnok döntsön a szakajtónyi pénzbe kerülő műsor nézettségéről!

Fredo78 2012.03.14. 10:10:42

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk:
Ha védett vagyok akkor miért üres helyre faroljak be?

bukott madonna két nagy didivel 2012.03.14. 10:10:55

Sziasztok!

Melyikük a Pedro? Bocsi de nem nézem, csak innen informálódom.
Sixx nem frissíti a karakterhatározót. :DDDDD
Köszi

csiporog 2012.03.14. 10:12:31

itt se értik sokan a játékot:) védett = nincs búcsú, max. jövő héten:)

pilar ternera 2012.03.14. 10:15:03

ellenőriztem. Pedró= 1. Péter :-)

kolbász józsi 2012.03.14. 10:16:04

@Pilar Ternera: carlos csak akkor van, ha juan fusizik, ahogy azt megtudtuk

kovácspéterke 2012.03.14. 10:18:23

@Liller: krisztiánnak ezen a mondatán nagyon sokat röhögtem.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.03.14. 10:21:17

Muzsikus remélem legközelebb kiesik. Továbbra sem győzött meg. Melákkal együtt nyugodtan elhúzhatnának a fenébe.

Müszélia 2012.03.14. 10:22:30

@dennis rodman: ha a dugás javítana az embereken, már mindenki atomfizikus vagy agysebész lenne.

pilar ternera 2012.03.14. 10:25:19

@Alfonzina: ne viccelj! ha Melák megy kin fogok baromi jókat röhögni?!?!?

kovácspéterke 2012.03.14. 10:25:49

Ja, egyébként rájöttem, hogy nem is Besenyő Pista bácsira, hanem Irdatlan bácsira emlékeztet a Fatter, illetve az előadójára :)

www.youtube.com/watch?v=VxhrVvrIsMw

Veder1 2012.03.14. 10:27:09

@fofofo "szerintem tök bénaság, ha a védett személy választ utoljára. van egy áldozata, és kész, a többiek sajnálkoznak, és ugyanúgy szeretik egymást tovább. sokkal izgalmasabb, ha elsőként választ, mert a szövetségeseknek valószínűleg változtatni kell a taktikájukon (nyilván senki nem áll a védett mellé a tuti kieső helyre), és nincs idő megbeszélni, mit csináljanak. ez okozna csak szép konfliktusokat!"

Igen, ezt már tavaly is elrontották. A nyilvánvaló dramaturgiai ziccert remélem előbb-utóbb belövik a szerkesztők.

Friday13 2012.03.14. 10:27:46

Muzsikus és a skorpió esete: www.borsonline.hu/news.php?skorpio-juttatta-korhazba-eden-tamast&op&hid=54625

Szóval lehet, hogy mégis ő megy majd...

f.fredericks 2012.03.14. 10:36:07

@Friday13: a faszomért kell spoilerezni a kibeszélőben!

Amúgy csak nekem tűnt fel, hogy a Pestinek feltüntetett játékosok iszonyatos tájszólással beszélnek? Vagy a mai fiatalok között már ez a divat?

kontratenor 2012.03.14. 10:36:36

Nekem egy dolog fura.
Minden taktikázgató vagy taktikázgatni vágyó fiú és lány készpénznek veszi, hogy Muzsikus hatodikként választ, és hogy addigra mind az 5 lány mellet épp egy fiú áll.
Sokkal érdekesebb, ha először vagy közben választhat ő, mert akkor a fiúknak mindegy, mit játszogattak le fejben addig: ott kell dönteniük.
Vagy egyáltalán minek bréjn(?)sztormingolnak a Muzsikus megkérdezése nélkül. Nem sokan találnák most el a kivitelezendő tervet.

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2012.03.14. 10:38:17

@Friday13: Ott van, hogy visszamegy! :) Olvass bakker.

kontratenor 2012.03.14. 10:40:25

@Vödör: Hehe, pont ezt kezdtem megfogalmazni, pedig akkor még nem volt ott a kommented.
Akkor most reméljük együtt a poént!
:)

candyperfumegirl 2012.03.14. 10:41:04

A Kamion becenév ZSENIÁLIS, mert egyszerre utal a foglalkozására, a finom stílusára és az értelmi képességeire is, sőt utána még hozzátették, hogy Teherautónak is szokták hívni. :)
Barátaimmal mi mondjuk Kaméleonnak hívjuk a szemmozgás miatt, de ez a pasi szinte könyörög azért, hogy beceneveet ragasszon rá az ember.

pilar ternera 2012.03.14. 10:42:34

"ez a halálközeli élmény rányomta a bélyegét a további ténykedésemre a műsorban – magyarázta a gitáros fiú."

nekem már eddig is ilyen élményeim voltak, mikor ő "értékelte" a helyzetet. :-)
ezt még felül tudja múlni??

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.14. 10:45:48

@Friday13: köszönjük:)

@kontratenor: én is ezt szeretném...

@Noname Cowboy: de vajon mennyire nyomta rá a bélyegét a későbbi ténykedésére?:D Kedves, cuki-muki lesz?:D

@Alfonzina: mindenen a szemem:D

@Fredo78: ha van már valahol két ember, és utolsó vagy, akkor szerintem!!!, muszáj, ezt biztos megmondják nekik.

Friday13 2012.03.14. 10:46:42

@Noname Cowboy: szerintem ez a mondat ( Infúziókezelés után visszatérhettem a hotelbe, de ez a halálközeli élmény rányomta a bélyegét a további ténykedésemre a műsorban.) azt jelent(het)i, hogy oké, visszamegy, de mennyi időre??? Volt már rá példa, hogy betegség miatt hazaküldtek játékost... Különben is, ez az Éden Hotel, itt bármi megtörténhet...

Friday13 2012.03.14. 10:48:50

@f.fredericks: bocs, de a jelenet már ennek a résznek a végén lejátszódik... a párválasztó meg csak csütörtökön lesz... szerintem ez nem spoiler...

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2012.03.14. 10:49:22

@Friday13: Kit is küldtek haza betegség miatt??? De valszeg nem küldték haza. Lehet, hogy épp jó hatással volt rá a halálközeli élmény. Sok alternatíva van.

f.fredericks 2012.03.14. 10:58:29

@Friday13: A csípés már az ajánlóban volt szerintem. Na azokat én már nem szoktam megnézni, pont a spoiler kerülés miatt. Bár már tök mind1, mert így már megtudtam.
Amúgy azt már kinyomozta valaki, hogy Melák a Fáy-ban vagy a Csonkában végzett?

pilar ternera 2012.03.14. 11:01:14

@Noname Cowboy: a "rányomta a bélyegét" kifejezést általában nem pozitív változásra/eseményre használjuk, szóval sztem az jelentheti, h utána már nem lesz olyan vicces, kedves, szórakoztató, pengeagyú, mint addig volt ! ;)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.03.14. 11:03:14

@Pilar Ternera: ő bosszantóan hülye. kira, vagy pedró, meg szórakoztatóan hülye.
nagy különbség.

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: elképzelem,ahogy amerikában fog érvényesülni.
"tanuljon meg angolul a tököm. én nem alkalmazkodok senkihez. ha pofázni akarnak, tanuljanak meg ők magyarul"

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2012.03.14. 11:04:39

@Pilar Ternera: A rányomta a bélyegét nem hiszem, hogy csak negatív lehet.

☺ágica (törölt) 2012.03.14. 11:05:28

@Alfonzina: pofán csapja őt még párszor az élet a hozzáállása miatt

Pácsó Ármándó 2012.03.14. 11:06:47

Ma nem küldenek be egy csajt? "Ne dőljenek hátra Ők sem!" felkiáltással

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.03.14. 11:07:01

@☺ágica: az ilyenek annyira hülyék,hogy azt sem veszik fel.
nálunk is egy csomó ilyen van. szlovák rendszámos audis vállalkozók és élnek, mint marci hevesen.
néha bezúznak hummerral a balcsiba, meg ilyenek...:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.14. 11:08:06

@Alfonzina: ez egyértelmű volt eddig, azt hittem legalábbis:D Magyarország világuralom, amúgy is magyar mindenhol van, ami azt jelenti, h már másnak kell hozzánk alkalmazkodni:D

@Pilar Ternera: az is lehet, h magába roskad, nyugton marad, élvezi, h él, nem lapától, nem akar senkit kirakni:D

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.03.14. 11:09:21

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk:

Meláknál olyan a szembugi, mint Chuck Norrisnál a pörgőforgó rúgás.:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.14. 11:10:14

@Pácsó Ármándó: nem hiszem, ma kiválasztás van:)

@Alfonzina: nem is bezúznak, ők csak történelmet írnak:D

@☺ágica: vagy mint Chuck Norris, ő vágja pofon az életet a hozzáállása miatt, mondta egy kedves barátom:D

pilar ternera 2012.03.14. 11:11:54

@Noname Cowboy: lehet, h van ellenpélda, nekem inkább negatív "ízű"... :-)

gizdacsavo 2012.03.14. 11:12:17

Kár, hogy a Király nem ebben az évadban szerepel, hazazavarná ezt a sok félkegyelműt pár hét alatt. :)

Muzsikus Tamásnál nehéz eldönteni, hogy a beképzeltsége vagy az ostobasága irritál jobban. A szellemi képességei és foglalkozása alapján a Muzsikus helyett javasolnám esetleg a FélNótás becenevet.

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2012.03.14. 11:13:39

@Pilar Ternera: Pedig szerintem arra vonatkozik, hogy meghatározza valaki viselkedését pl.
Bár abban igazat adok, hogy főképpen negatív értelemben használatos.

pilar ternera 2012.03.14. 11:16:26

@Alfonzina:
pedrókám szegény elég egyszerű, de aki igazán szórakoztatóan hülye, az nekem egyértelműen melák! úgyhogy maradjon csak bent jó sokáig, mert ha csak gáborok lennének bent, nem is lenne érdemes nézni!(így sem az, csak valamivel pusztítani kell az agysejteket, nehogy a fülemen folyjanak ki) ;)

pilar ternera 2012.03.14. 11:17:17

@Noname Cowboy: én is csak erre utaltam! :-) akkor egyetértünk!

pilar ternera 2012.03.14. 11:18:02

ki az a "Király", akire utalgattok?

pilar ternera 2012.03.14. 11:19:04

ki az a "Király" akire utalgattok???

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.14. 11:19:59

Amúgy elgondolkodtam, igen, megint! Miért volt Tamás együtt Anikóval, egy szoba, egy erkély?

Ez vajon jelentheti azt, h agyő Gábor?:O

Pácsó Ármándó 2012.03.14. 11:21:50

"Csípem ezt a Tamást!- mondta a skorpió.
Neked nem mondták, hogy most védettséget kaptam b@szki?!- hörögte Muzsikus"

Viccet félretéve én nem irigylek senkit akit megcsípett egy skorpió/pók/bogár/stb. Szar lehet a jegyre kapni a levegőt.

pilar ternera 2012.03.14. 11:22:14

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: áááá, köszi! emlékszem. mintha az első széria IQ-ban jobban el lett volna eresztve, nem? vagy csak a megszépítő emlékezet dolgozik bennem?

Cathcart_ezredes 2012.03.14. 11:23:17

Ha nem hagynák, hogy az ormányos maci a csokival lakjon jól, akkor nem lenne ott annyi skorpió sem.. Remélem továbbra is csokival lakik jól, hogy hulljon a férgese:) Amúgy műanyagnál fel sem tűnne, ha feldagadna a szája a csípéstől.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.14. 11:23:51

@Pilar Ternera: Ádámot nevezzük értelmesebbnek, meg Alizt, a többi nem:D

pilar ternera 2012.03.14. 11:24:01

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: stratégiai megbeszélést tartottak, Gábor lehet épp dobott egy sárgát, ő is ott volt valahol. azt beszélték meg, hogyan küldik haza melákot?:-O)

pilar ternera 2012.03.14. 11:25:39

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: lehet, már nem emlékszem annyira. de volt egy gábor meg egy dani. ők sem voltak hülyék, nem? na, mind1, az 1. széria most OFF

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.14. 11:26:40

@Pilar Ternera: a bejátszón csak és kizárólag Anikó van ott, meg Tamás, de figyelek, megnézem:D

☺ágica (törölt) 2012.03.14. 11:27:25

@Alfonzina: én is ismerek ilyet. folyamatosan szívatja az élet, de mindig mást okol, ahelyett hogy magába szállna:) nem szoktam rosszat kívánni másnak, de megérdemelné, hogy a naaaagy amerikában kicsit keresztbe tegyenek neki...

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: :DDDDDDDD

b_aranka 2012.03.14. 11:30:31

Pókmajmot ide! Szomorúan kell bevallanom, néha hiányzik.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.14. 11:31:14

@Pilar Ternera: Jaj, Dani???? Ő csak volt, gondolkodott helyette és Kristóf helyett Ádám:D Gábor meg...oh....

pilar ternera 2012.03.14. 11:32:09

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: nem mondtam, hogy látszik, csak elképzeltem a szitut. anikó annyira hűséges, h nem szövetkezne gábor ellen. ...még.

pilar ternera 2012.03.14. 11:33:32

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: sztem csak sz@rt mindenre, mert lusta volt, mint a föld...

kontratenor 2012.03.14. 11:35:02

@gizdacsavo: Félnótás, lol!
Főleg ha most kettévágódik a karaktere télleg.

Liller 2012.03.14. 11:37:16

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: miért mondod,h ma kiválasztás van?nem holnap lesz?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.14. 11:37:47

@Pilar Ternera: nem is kellene szövetkeznie, ha a végére marad Tamás, akkor beállt mellé, és a csaj nem volt megkérdezve:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.14. 11:39:06

@Liller: teljesen igazad van:D Kicsit el vagyok keveredve a napokkal:):) Elnézést:))))))

Liller 2012.03.14. 11:40:05

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: ja,semmi baj,csak megijedtem,h lemaradtam valamiről:)

Kanadai Kókuszmenyét 2012.03.14. 11:41:25

Egy percet sem láttam a műsorból (nem is fogok) de a Hogyvoltokra rákattantam.

"ketten együtt nem tesznek ki egy közepesen buta krokodilt"... :)))))))

Kanadai Kókuszmenyét 2012.03.14. 11:42:06

Ja és hajrá ormányos maci :)

pilar ternera 2012.03.14. 11:42:32

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: igen, de tényleg jobb lenne, ha muzsikus választana elsőként...

Pácsó Ármándó 2012.03.14. 11:42:34

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Akkor mégis befér mára egy + csaj, ha még jobban meg akarják kavarni.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.14. 11:45:08

@Pilar Ternera: igen, így tennék, ha viasatos lennék, de ugye.......

@Pácsó Ármándó: jogos, de akkor csütörtökön két embernek is mennie kell, nem?:D Vagy még aznap megy valaki, amikor jött az új:D

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.03.14. 11:49:06

@☺ágica: ezzel a viselkedéssel a saját bizonytalanságát próbálja takarni.
egy pszichomókus szép kis elemzést írna róla.

aki rendben van magával és a férfiasságával, az nem így viselkedik.
(lsd. Gábor, vagy Újpéter) nem nyomja magát, nem arcoskodik, nem próbál leuralni másokat, mert kb. szavak nélkül is megy neki.

ez a különbség az alfa és a bétahímek között.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2012.03.14. 11:50:24

Miért nem mondhatták el a nőknek a faszik, hogy mi a helyzet, amikor a nők is kaptak erről levelet? Azt hiszem, porszem került a gépezetbe.

A Melák tényleg valami elképzelhetetlenül buta.

Pácsó Ármándó 2012.03.14. 11:58:10

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: A múlt héten is ketten jöttek-ketten mentek. Ha a fiúkat Kaktusz ceremóniával ritkítanák meg, akkor már nem lenne olyan perdöntő a "hova áll be Tamás" kérdés, mert a lánytöbbség dönt. Persze csak találgatok, lehet hogy tök másként lesz.

pilar ternera 2012.03.14. 11:59:23

@Alfonzina: teljesen igazad van, azzal a kiegészítéssel,h itt mindenki lelki sérült egy picikét, mert ha nem lenne, nem jönne ilyen műsorba önigazolást keresni, h mennyire jófej/jócsaj stb.
az agyongyúrt, szétplasztikázott eseteket nem is kell kifejtenem...

ginny03 2012.03.14. 12:06:50

@will: ennek a bagázsnak még annyi esze sincs, mint az előzőeknek, de mindegyik azt hiszi, hogy ő ott a "király" (mint Korleone), hát azt hitték ezek a nem normálisak, hogy ha valaki védettséget kap akkor visszaállhat a nője mögé...magától értetődött, hogy nem és egyik se fogta fel azt sem, hogy most egy faszi fog távozni és nem egy nő....mit várunk ezektől :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.14. 12:06:54

@Pilar Ternera: jaj, de köztudott, h Krisztiánt az anyukája nevezte be:D:D:D

@Pácsó Ármándó: áááá, az nekem olyan átlátszó lenne, h minden héten eljátsszák ugyanezt:D Nem akarok több kaktusz izét, én éreztem magam tőle rosszul:D

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.03.14. 12:10:13

@Pilar Ternera: jó, persze, nyilván. mindenkinek van kattanása.
nekem is, neked is, neki is, stb.

csak mi nem mutogatjuk magunkat a ketrecben banánért mint ők, hanem elbújunk a liánok között.:)

ők meg, ha kiállnak, akkor vállalják,hogy ízekre szedik őket.

nyilvánvalóan mindtől meg lehetne kérdezni,hogy ugyan mi a bánatos lókukiért érzik úgy,hogy mutogatniuk kell magukat, de a választ nagyjából mi is tudjuk, látjuk, ahogy nézzük őket...

mondjuk Edina és Broki esetében tényleg érdekelne, mert ők még a normálisabbak közül valók.

pilar ternera 2012.03.14. 12:11:19

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: ja, igen? ezt nem tudtam! anyuka 140 kiló, aki belökdöste a válogatóra is, aztán feltuszkolta a gépre szegény, védtelen kisfiút!;)

pilar ternera 2012.03.14. 12:14:12

@Alfonzina: nem is akartam degradálni őket a "kattanással", persze, h van nekem is! a különbség, h én tudom is magamról!:-D de 20 körül ezt kevesen tudják magukról, megoldani meg végképp nem...

igent, azt a párost én sem értem, lehet ott is van valami a mélyben, de az biztos, h nem olyan egyértelmű, mint a többieknél.

☺ágica (törölt) 2012.03.14. 12:15:55

@Alfonzina: vannak ilyenek is, de nekem ő nem tűnik bizonytalannak/önbizalomhiányosnak. nem hinném, hogy bármit is kompenzálna a viselkedésével, szerintem ő csak simán, genetikusan tapló:)

pilar ternera 2012.03.14. 12:19:19

@☺ágica: pont a bizonytalanságát álcázza a nagy pofájával. persze nem tudatosan. és még nagyon ostoba is szegény, ez így veszélyes kombináció.

☺ágica (törölt) 2012.03.14. 12:26:14

@Pilar Ternera: nem vitatkozom, de én máshogy látom:) egyelőre:) lehet, hogy pár rész után ez változik majd...

Nevem Earl 2012.03.14. 12:28:05

A mackó nem valami betanított állat? Vagy csak kiváló vágóképnek?

Csíra még mindig egy öntelt picsa (vajh' mire fel?), viszont Műanyag a legvisszafogottabb a tyúkólban. Meglepő, nem mondom.

Liller 2012.03.14. 12:28:25

@☺ágica: én veled értek egyet!szerintem is azon embertípusba tartozik Krisztián,aki mérhetetlenül ostoba és ehhez még egy nagy adag önbizalom is társul,ami a legszánalmasabb kombó:)
@Pilar Ternera: az,aki bizonytalanságát álcázza nagy pofával az a Muzsikus,nem a Krisztián:)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.03.14. 12:32:28

@☺ágica: ez az, amit nem tudhatunk..:)

@Pilar Ternera: szerintem megoldani később sem tudjuk.:) akkor ui. nem lenne ennyi lelki beteg.
inkább csak annyi,hogy megtanulunk velük (kattanások) együtt élni és találunk valakit, aki tolerálni tudja (ideig-óráig) és vice versa.:)

pilar ternera 2012.03.14. 12:33:11

@Liller: ő is. a kettő nem zárja ki egymást. sztem.
aki olyanra gyúrja magát, mint melák, az kompenzál. pont. sztem. :-)

Liller 2012.03.14. 12:34:41

@Pilar Ternera: hát ezen nem fogunk összeveszni:)amúgy a legtöbb kigyúrt állat tényleg kompenzál,de ő sztem tényleg ennyire ostoba,h azt hiszi,ez a vonzó:)az emberi lélek azért ennél sokkal összetettebb,mintsem h minden kigyúrt férfi kompenzálna...:)

☺ágica (törölt) 2012.03.14. 12:34:49

@Liller: nekem is ősbunkónak tűnik, akibe ráadásul még otthon is belesulykolták, hogy ő a f*szagyerek. de még az elején vagyunk:)

@Pilar Ternera: jó a kalapod:)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.03.14. 12:35:23

@☺ágica: valóban van az amúgy, amikor felesleges elemezni az embert, mert tényleg olyan, mint amit mutat.
hogy ez tahónál is így van-e, azt egyelőre nem tudni.
mindenesetre mikor bejött mr. szállodábanvagyokértékesítésiigazgató, egyből leordított, hogy melyik fiúnál bukott ki kisebbségi komplexus.

és meglepő módon nem az egyszerű ácsgyerekből, hanem az állítólagos brókerből, meg szénné gyúrt macsóból pl..:)

pilar ternera 2012.03.14. 12:35:53

@Alfonzina: kemény melóval meg lehet, csak sok időbe telik és tényleg kemény meló! legtöbben ezt nem vállalják be akkor sem, mikor már tudják, h mi a gáz...
minden más esetben (értsd: 99%) az általad leírt verzió működik. vagy nem működik. :-)

BlueDog 2012.03.14. 12:39:27

Muzsikus nemcsak magának, de UP-nak is védettséget adott, hiszen UP-ot csak Noémi bírja, és ha másik pasi is beáll mögé akkor is UP-ot választja. FélNótás legegyszerűbb ha Csírával lehúz egy hetet és ha tudja kiejti legközelebb, vagy meggyőzi Nikit vagy Hipert hogy mindkettőjüknek jó ha beáll mögé.
Egyébként a műsor szörnyű, de még mindig a legolcsóbb módja az agysejtek pusztításának::D

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.03.14. 12:39:41

@Pilar Ternera: hát ja. de ehhez már pszichodoki, családállítás, meg kiskutyagumi kell, ez meg pénz, idő, önismeret kérdése, azokból meg könnyen hiányzik egy változó és akkor már bukik az egyenlet.:)

pilar ternera 2012.03.14. 12:39:51

@Liller: nem is akarnék én összeveszni, dehogy!:-) pedig nem bonyolult. aki minden fölös idejét edzéssel tölti, tehát lufira gyúrt (nem egészséges sportolásból nyert izmok), az kompenzál. de az igaz, h nála még az is elképzelhető, h ennyire ostoba. csak úgy, simán. :-)

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2012.03.14. 12:40:36

@Pilar Ternera: ezért van nekem jelentős pocakom???

pilar ternera 2012.03.14. 12:41:09

@☺ágica: köszi, nekem is tetszik :-)

nyílegyenes labirintus 2012.03.14. 12:41:51

Már az első évadban is bebizonyosodott, hogy nem érdemes a 'makimegy' játékot játszani, szinte lehetetlen eltalálni mert a szerkik úgyis megkeverik a lecsót valamivel.
Szerintem annyi biztos, hogy a mostani kiszavazásnál nem lesz "vezéráldozat", tehát gyengébb karakter repül, legalábbis műsorszempontból ez lenne indokolt.

@Liller: ki az a kopaszodó hülye gyerek az avatárodban? csak nem...? :D

pilar ternera 2012.03.14. 12:41:53

@Alfonzina: így van, ez mind kell hozzá!

pilar ternera 2012.03.14. 12:42:21

@RAMBO: az már egy másik eset :-)

☺ágica (törölt) 2012.03.14. 12:44:16

@Alfonzina: ha szénné gyúrt macsón a kardántengelyt érted, nem biztos, hogy kisebbségi komplexus jött ki nála, szimplán utál minden új bejövőt, ahogy mondta is egyszer, hiszen ez egy játék ahol nem kis pénz a tét. szerintem ha félelem/bizonytalanság látszik rajta az inkább emiatt van és nem azért mert bármilyen komplexusai lennének. de mondom, még az elején vagyunk:)

Liller 2012.03.14. 12:46:51

@nyílegyenes labirintus: szerinted kicsoda?egyet tippelhetsz:)

Kallisztó 2012.03.14. 12:50:14

Ez a Noémi nem is annyira ostoba, mint amilyennek képzelik. A csaj rájött, hogy nem kell neki itt egy faszi egóját sem fényezni vagy folyton bepucsítani nekik,hogy utána lerugdossa magáról a begerjedt kisfiúkat, ha az újakhoz kedves egy kicsit. Ebben a mezőnyben elég, ha nem kapásból úgy néz rájuk, mint valami féregre. Végül is igaza van, nem kell itt elkötelezni magát, nem kell öribarit meg szövetségeket kötni, csak minden héten kell egy fickó és kész.

Edina is érdekes, vagy egy nagy manipulátor vagy egy ostoba kis libuci, aki 5 perc után már szerelmes.

Pácsó Ármándó 2012.03.14. 12:53:24

@Kallisztó: Edina a "legyél jóban mindenkivel, de kösd magadhoz a párodat" taktika híve.

pilar ternera 2012.03.14. 12:53:48

@Kallisztó: noémi azért nem egy eisnstein. műanyaggal meg melákkal beszél meg mindent. ez sokat elárul...

edina most még nem manipulál sztem, tényleg csak erősen belezúgott a srácba. lehet, hogy ő ilyen kötődő típus, kell neki valaki, aki mindig ott van neki. bár mátéra és nem bazíroznék, annyira lesz@r mindent...

nyílegyenes labirintus 2012.03.14. 12:55:11

@Liller: KŐtői vót, na... :)
Csak furcsálltam, mert CSP-t eddig nem láttam a neved mellett. De tökéletesen megértem, persze, hisz a szerelem vak.:)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.03.14. 12:55:52

@☺ágica: na, de ha így frusztrálják az újak, ami a játék egyik alapvonása, akkor ott van gebasz, nem kicsi

Liller 2012.03.14. 12:56:57

@nyílegyenes labirintus: tegnap állítottam csak be avatárnak,annyira hiányzott már:)ja,a szerelem vak,de itt nem szerelemről van szó,pusztán egy csudás fenék iránti mindent elsöprő vágyról:)

pilar ternera 2012.03.14. 12:57:36

@Alfonzina: azért frusztrálják, mert be van sz@rva mindegyiktől, főleg, ha majd 1x egy olyan jön be, aki bejön műanyagnak. ;)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.03.14. 12:58:27

@Pilar Ternera: szerintem Edina valami módon ki fog ábrándulni később és onnantól lesz durva a csaj. megérzés csak, de az ilyen Broki típusok mellett könnyen sérülhet a női egó.

☺ágica (törölt) 2012.03.14. 13:02:28

@Alfonzina: persze, mert egy 19 éves, éretlen, akaratos kis ..., aki megszokta, hogy minden úgy van ahogy ő akarja, és az újak beleköphetnek a levesébe (mondjuk csodálom, hogy arra még nem gondolt, hogy a "régiek" is, de ez is csak azt mutatja, mennyire ostoba) de asszem túl sok szót fecsérlünk rá:)

Pácsó Ármándó 2012.03.14. 13:03:05

@Alfonzina: Szerintem Edina irányíthatónak tartja Mátét és be is jön neki. Máté egyenlőre nem játszik csak van.

pilar ternera 2012.03.14. 13:03:54

@Alfonzina: igen, máté egyszer csak bedobja edinkát és akkor annyi lesz a love story-nak...

pilar ternera 2012.03.14. 13:05:12

@☺ágica: igaz, de látod, róla legalább van mit beszélni.:-) a legtöbben elég unalmasak...

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.03.14. 13:06:46

@Pácsó Ármándó: és Máté így is marad. amolyan szerencsefia, aki simán végigblazírozik majd így.:)

@Pilar Ternera: addig érdekes a nő, ami levarrja. onnan meg már unni fogja. meg majd jön a miért iszol, miért alszol meztelenül, miért beszélgetsz a többi csajjal, miért nem velem vagy, und so weiter..:)

@☺ágica: igaz, beszéljünk Broki brokijáról:)

☺ágica (törölt) 2012.03.14. 13:11:19

@Pilar Ternera: tény, hogy egyedül tőle viszket a tenyerem:)

@Alfonzina: :D amit Edináról írsz, az meg tök igaz. amikor a tegnap előtti részben azt mondta nem akarja megcsókolni Mátét, mert MÉG JOBBAN belezúg... alapvetően értelmesnek tartottam, de amikor Brokival van...

pilar ternera 2012.03.14. 13:15:18

@☺ágica: nekem muzsikustól is :-) meg kicsit műanyagtól is, de fog még sokaktól... ;)

beacska 2012.03.14. 13:19:34

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: szerintem Anikó éppen Mátéval értekezett, amikor kiszaladtak az erkélyre. Lehet, hogy nem is egy szobában voltak, mert látszott már máskor is, hogy átlátnak egymáshoz.

beacska 2012.03.14. 13:20:24

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: SzentDanit csak nem szapulni!!! mert velem kerülsz szembe!!! ;)

☺ágica (törölt) 2012.03.14. 13:22:06

@Pilar Ternera: ők nem piszkálnak. csak az ilyen Krisztián-félék hozzák ki belőlem, hogy jól jönne egy szívlapát:)

beacska 2012.03.14. 13:22:44

@Pilar Ternera: vagy ők voltak a "direkt casting" ;)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.14. 13:25:05

@beacska: aha, h csak át akarnak engem verni a vágásokkal, jól van, megbánják még ezt:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.14. 13:26:23

@beacska: attól még lehet szent, h agyilag zokni, na:D Értékelem Őkelmét, nagyon is, attól még nem egy észlény, na:P

papugaja 2012.03.14. 13:29:36

Az első képen ki az a kedves, dudás anyóka?

beacska 2012.03.14. 13:30:04

nnna, szóval. Én még mindig úgy látom, hogy Edina csak játszik Mátéval. nem látom rajta a szerelmes rajongást. Lehet, hogy vak vagyok. ...és ha lefekszik vele, az sem fog meggyőzni ;)
miért csak a pasik "használhatják" a csajokat? ;)

Viszont nagyon meglepődtem, hogy
-a lányok közül csak Anikó fogta fel a Védettség jelentőségét
-a fiúk közül még Máté sem
-Tamás is csak utolsó szalmaszálnak használta, később döbbent
-Petiből meg lehet, hogy kibukott a látens Einstein? ő meglepett, bár vhonan Máté számított erre...HONNAN???

a Kamion név KIRÁÁÁÁLY!!!

beacska 2012.03.14. 13:32:14

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Kriszta egy okos nő, nem hinném, hogy egy Ékkel élne együtt ;)

beacska 2012.03.14. 13:33:35

jaaa, és nekem nagyon tetszett HÉ tegnapi kezes-lábasa!!! volt vmi hasonlóm (hasonlóan csiri-csáré színes) kb. 14 éves koromban, imádtam, csak kinőttem, és azóta is ilyet AKAROK magamnak!!!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.14. 13:36:18

@beacska: :D:D:D Én sem vagyok benne biztos, h valódi érzelmek vannak ott, de majd meglátjuk:) A nők tudnak nagyon befolyásolni, megvezetni, sztem:D

Peti nem hiszem, h tudatosan csinálta, amit csinált:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.14. 13:38:18

@beacska: nem mondtam, h nagyon hülye:D Csak azt sem, h gondolkodott volna a játékban:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.14. 13:39:16

@beacska: az tegnapelőtt volt nem? Lemaradtam valamiről?:D Nekem is volt hasonló, de ma már fel nem venném:)

beacska 2012.03.14. 13:40:23

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: mondjuk már azért sem értettem, hogy Peti eddig nem vett részt a "Újakat hazaküldjük"-projektben.
De úgy tűnt, csak arra gondolt, hogy lényeg, hogy az Új ne kapjon védettséget, mellesleg ő meg kap...egyszerű paraszt logika...én azt hittem, 4 jelentkező lesz (Krisztián NYILVÁN nem)

beacska 2012.03.14. 13:42:17

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: akkor te rosszul láttad! konkrétan az első Alízos beállós-cserét ő találta ki. És mikor visszajött, aztán is többet, csak nem nagy szószátyár, és Ádámra bízta a verbális részt ;)

...ne kelljen már visszanéznem (ejnye-bejnye)!!!!

beacska 2012.03.14. 13:43:14

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: lehet, mert én másnap d.e. nézem vissza a reklámok miatt ;)...ezért kicsit nap-zavarban vagyok...bocs...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.14. 13:43:29

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: jogos, most megnéztem! Egyedül állt a teraszon. És vkivel volt Anikó, amikor felpattant, de nem Tamás volt:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.14. 13:45:43

@beacska: igen, ez benne van:D De talán az is, h csak úgy van magának:D Nem agyal sokat (még?)

Ditti82 2012.03.14. 13:46:31

@Friday13: Ha jól emlékszem, Éden1 Gábor volt, aki pár napot kórházban töltött, mert lefejelte a mödanszié alját.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.14. 13:47:35

@beacska: vissza fogom olvasni:D Akkor sem fogom utólag megszeretni:) Mondjuk Krisztát bírtam, így talán bízom az értékítéletében:D

beacska 2012.03.14. 13:49:39

@Ditti82: :))) ja igen, aztán meg nem mutatták közelről, mert le volt ragasztva az orra :)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.14. 13:50:09

@Ditti82: jaja, ő volt, nem is szerepelt egy csomó ideig, aztán került napvilágra valahogy, nem előtte, asszem

beacska 2012.03.14. 13:50:37

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: nem is kell megszeretned, nélküled is elég nagy a rajongótábora ;)...nem fogunk ezen összeveszni ;)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.14. 13:54:29

@☺ágica: ÉH1 szereplők:) Aztán egyesek visszasírják a régieket:D:D:D (szeretlek beácska:P)

beacska 2012.03.14. 14:00:15

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: nem is sírom vissza! volt idő, amikor igen, de aztán bevált a vudum, úgyhogy azóta kussolok ;)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.14. 14:01:25

@beacska: és ha most kiesne Melák? Akkor lenne 'vissza Melákot az Édenbe?'

csudri82 2012.03.14. 14:02:26

@Pilar Ternera: Mivel Muzsikus nem állhat Noémi mögé, így aki oda áll és egyedül, az tuti marad. Ha ketten vannak, akkor meg Noémi dönt.

Annyiból jobb ez, mint más csaj mögött, mert ha más csaj mögött vagy és odaáll Muzsikus, akkor csokoládé. :)

csudri82 2012.03.14. 14:04:05

Na szép, nem frissítettem és válaszoltam egy reggeli kérdésre. :D

☺ágica (törölt) 2012.03.14. 14:04:36

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Dani dereng, de Kriszta nem rémlik. majd visszanézem:)

Banyus83 2012.03.14. 14:12:51

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Szerintem Máté volt Anikó mellett a teraszon...legalábbis a nadrágból ítélve :-D

Amúgy néha nekem is hiányoznak a régi szereplők az 1-ből...

pilar ternera 2012.03.14. 14:14:36

@csudri82: igen, köszi, ezen már túl vagyunk. elfelejtettem, h muzsikus védett.:-)

beacska 2012.03.14. 14:15:09

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: hát az tutira nem...még várok a követelőzéssel, hátha jön VALAKI ;)

Stella70 2012.03.14. 14:16:01

Magyarázza már meg valaki miért baj ha az nekik ha az új bennt marad. A lényeg, hogy ők ne essenek ki, nem?!

Liller 2012.03.14. 14:18:06

@beacska: jönni fog még valaki,ebben biztos vagyok!és nem csak amiatt mondom ezt,mert láttátok azt a fotót arról a rejtélyes srácról,hanem amiatt is,mert még nem lettem szerelmes senkibe,márpedig anélkül nem ÉH az ÉH:)))

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.03.14. 14:19:13

@Kallisztó: Noémi nagyon jól taktikázik, nem görcsöl rá semmire, a krokodilos kaland és a párcsere-védettség esetbeni magatartása miatt fő kedvenc karakter lett. Kíra vehetné az egészet lazábban!

beacska 2012.03.14. 14:23:05

@Peter_Cs: mondjuk én a krokodilos randiban nem láttam semmi kalandosat. szegényeket beültették egy csónakba, Pítnek még lehetősége sem volt rá, hogy a lányokkal kapcsolatot létesítsen. gondolom megmondták nekik, hogy hova üljenek, és aztán semmi mocorgás, mert borul a ladik...

Zabkása 2012.03.14. 14:29:11

Kírát igazán meglőcsölhetné valaki, mert helyrerázódna picit..... és ráadásul vele tuti azt lehet csinálni az ágyban, amit csak akar a másik. Petikém van 48 órád :D

JOKKA21 2012.03.14. 14:35:36

Jó melle van Évának.
Beacska jó a csizmád.
Edinát sunáznám csak és Anikót sunáznám, ha bejönne a belseje.

Zabkása 2012.03.14. 14:40:45

@JOKKA21: uccsó mondatod minden sorával egyetértek

mézescsók 2012.03.14. 14:40:58

@Stella70: Van egy olyan kényszerképzetük, hogy a régieknek (értsd: akik először jöttek) maradniuk kell, ők a "mag", mindenki más betolakodó, tünjön el minél hamarabb. Ua. megy ebből a szempontból, mint a Vv-ben. Kisakkozni mindenkit, aki később került be. Odáig még nem jutottak el, hogy
1./ valóban az a lényeg, hogy a Ő maga maradjon bent,
2./ nem a nézők szavaznak, nem a mi szimpátiánkat kell megnyerniük és ebből a szempontból majdnem mindegy, hogy ki mennyire régi játékos,
3./ a játék egyik lényeges eleme a partnercsere.

nyílegyenes labirintus 2012.03.14. 14:44:31

@Liller: fenék vágy? A nőknél ilyen is van? :O És vajon Csnél nem pörgött volna be a balfék-radarod? (szerintem de) :D

@beacska:
"jaaa, és nekem nagyon tetszett HÉ tegnapi kezes-lábasa!!! volt vmi hasonlóm (hasonlóan csiri-csáré színes) kb. 14 éves koromban, imádtam, csak kinőttem, és azóta is ilyet AKAROK magamnak!!!"

igaz, más okból mondom,nekem nem kell olyan ruha, sokkal inkább aki benne volt, de az a cucc kurva jó volt, megőrültem(nék) tőle. :)

@Zabkása: a fő probléma, hogy a Csíra teste inkább egy kisfiúéra hasonlít, nem annyira egy 20éves nőére, és sajnos ezen még a vasba vert bimbi és egyéb testrész sem sokat segít. sőt! Bár Petinek lassan már tök mind1. :)

Zabkása 2012.03.14. 14:46:26

@nyílegyenes labirintus: hát igen neki lassan tökmindegy, meg szereti az a bránert látszik rajta..... ami nem megy súlyból, bemegy lendületből... ellensúlyozza szerintem azzal, hogy Petinek be tudna horpadni a homloka olyan vákumot csinál (meg hát alapból az van neki ezért nem esik ki a szeme)

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2012.03.14. 14:55:40

Zsír volt a mai is, most jutottam hozzá!

"Újabb levél, bazdmeg, mi van itt, ilyen nyüzsgés nem volt tavaly, így nem tud Carlos fusizni a meló mellett." - ez tetszik a legjobban, hogy sixx az alig látott szereplőket is önálló életre kelti! Annyira előttem van, hogy Carlos már indítaná be a camionétát (lásd: s2.lamarihuana.com/wp-content/uploads/2011/04/b8ac7339-ae73-4217-9059-05536a98f218-300x249.jpg ) hogy elporoszkáljon a határra egy kis embercsempészetre, de Maríja leszól neki a balkónról, hogy akkor lenne még egy covered mission :)

Ha lesz Star Wars 7-8-9, Lucas helyében simán sixxnek adnám a forgatókönyvet! :)

nyílegyenes labirintus 2012.03.14. 14:59:50

@Zabkása: jaja, előbb-utóbb tuti levadássza egy kóbor pöcs, meg is raktam online kisebb összeggel a William Hillnél... :D A vákum dolog viszont egy csajról sem állapítható meg ránézésre. ;)

Liller 2012.03.14. 15:00:00

@nyílegyenes labirintus: hát azt hiszem,nem vagyok átlagos nő,már ami a vágyaimat illeti,de mindenesetre nekem egy férfitestben a fenék a legfontosabb.most nyilván nem beszélek a tekintetről,mosolyról,ilyesmiről,de ha a puszta testet vesszük,akkor nekem csak az számít,h legyen egy kerek,kemény popsi,amibe bele tudok kapaszkodni...:)amúgy tőlem lehet alacsony,magas,sovány,kövér,csak ezt nézem:)))
és igazad van,CSP elég balféknek tűnt,amikor mellettem állt tavaly a záróbulin:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.14. 15:03:01

@Zabkása: @nyílegyenes labirintus: na, a sok szakértő:D:D:D

@Liller: abba pont az, h nem tudsz kapaszkodni, mert a mancsod is lepattan róla:D

beacska 2012.03.14. 15:03:22

@Liller: tekinTÉLY, nem tekinTET ;) !!

Liller 2012.03.14. 15:03:31

@Zabkása: szereti a bránert?!szerintem aki szereti a bránert,az nem mer vele szórakozni és nem rázza azt a kis seggét minden bráner előtt,hanem magába rántja azt az egyet,amit alkalmasnak ítél erre...:)a Kíííra tipikusan az a kiscsaj,akit még sosem b*sztak meg rendesen...egyszer kéne jól megcsinálni hátulról,mindjárt nem lenne akkora a pofája és mindjárt több tisztelettel bánna azzal a bránerrel:))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.14. 15:08:16

@Liller: én szégyelltem el magam, de tényleg:D

Amúgy meg van róla győződve, h ő bármikor, bárhol kap!!!

Liller 2012.03.14. 15:08:18

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: jaj,ebbe inkább bele sem merek gondolni:)és én is épp írtam egy rohadt hosszú kommentet arról,h a nagy szakértők hogy nyilatkoznak Csíráról...:)
@beacska: az összefügg,nem?:)
@Zabkása: szerintem rohadtul nem szereti a bránert,mert akkor magába rántana egyet és tisztelné,nem pedig illegetné magát minden egyes bráner előtt,anélkül,h tenne velük bármit is...sztem még sosem dugták meg rendesen...jól meg kéne csinálni hátulról és akkor tudná,h mennyit ér egy bráner:)

nyílegyenes labirintus 2012.03.14. 15:08:27

@Liller: hű, a picsába, te ilyeneket tudsz? csak kapkodom a fejem... :O :D

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: simán! tudod, az évek meg a rutin :)

Liller 2012.03.14. 15:09:39

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: ja,akkor mégis csak átment a komment,bocs az ismétlésért:)miért is szégyellted el magad?:)

Neretil 2012.03.14. 15:10:39

@nyílegyenes labirintus:
Aki képes gerjedni a HÉ nevezetű bio-szilikon masszára, amit én még bottal se piszkálnék meg, annak nem csodálom, hogy nem jön be Csíra teste.

Edináról csak nekem jut eszembe folyton, hogy egy az egyben a Balogh Edina (Kinga az Anyátok köztben) hasonmás? Még a hangja is tök ugyan olyan. Csak a szép hosszú lábak hiányoznak róla.

Liller 2012.03.14. 15:10:48

@nyílegyenes labirintus: naná,erről a témáról nagyon sokat tudok...többen javasolták már,h írjak egy könyvet:))))mondanám,h azért mert én tényleg szeretem...de inkább nem borzolom a kedélyeket:)

Zabkása 2012.03.14. 15:13:42

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: hát na valamit hadd villantsak én is volt már dolgom ostoba nővel :D

@Liller: hát azért a mellébe vert vasok nem épp a szűzlány mivoltját sejtetik :D bár persze tévedhetek de ahogy veri magát pont hogy azt vélem felfedezni, hogy szereti. Meg hát épp ezaz h veri magát az összes broki előtt, nagy számok törvénye alapján egyik pont belé repül. Na abbahagyom a közönségességet, inkább vicces akarok lenni mint prosztó :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.14. 15:16:12

@Liller: mondjuk úgy, h a finoman megfogalmazott mondatszerkesztésed verte ki a biztosítékot:D

@nyílegyenes labirintus: valamelyikőtök akkor nem szakértő:D Egyik azt mondja-látszik, sőt tudja:D, a másik: nem látszik...Most mi van?:D:D:D:D

Liller 2012.03.14. 15:17:03

@Zabkása: azt én sem mondtam,h szűzies,inkább olyan szűzkurvás:)de látod,most is az edina tart ott,h mindjárt megcsinálják,nem a kíra...hol van itt a nagy számok törvénye?:)meg ezt tényleg tapasztalatból mondom,h belém tutira sokkal több repült,mint az ilyen picsulinákba,pedig soha nem riszáltam magam senki előtt...:)na de én is abbahagyom,mert nő létemre mégse beszélhetek így:)))

Liller 2012.03.14. 15:18:19

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: ok,ok,bocsánat,csak az ilyen nőktől világ életemben rosszul voltam,bántja a kóros igazságérzetemet és az őszinteségemet a viselkedésük,ezért keltem úgy ki magamból:)

nyílegyenes labirintus 2012.03.14. 15:18:30

@Neretil: Pár éve volt szerencsém együtt dolgozni HÉ-vel, nagyon normális, közvetlen, és csinos csaj. Kellemes "csalódás" volt, hidd el, 'van élet a máz mögött'. Lehet ha csak a tvből ismerném és sem gerjednék rá, de így...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.14. 15:18:35

@Zabkása: nem azt mondta Liller, h szűz, valszeg, régen elvesztette ő már azt, hanem h senki nem rakták meg jól:D

Amúgy meg csak tárgyilagos voltál:D

sawyer_15 2012.03.14. 15:19:17

@mézescsók:
Hát igen, és addig sem jutnak el, hogy olyan nem lesz, hogy valaki egy partnerrel szépen végigviszi az egészet, mindig egymást választják, a Viasat forgatókönyvírói pedig tapsikolnak, majd átadják a pénzt az álompárnak...
Teljesen nevetséges, amikor az első párválasztás után az a legfőbb "stratégia", hogy akkor mostantól kezdve együtt maradunk és "visszük a végéig". Az ÉH-ban minden megtörténhet, csak ez nem.
Alap lenne az elején annak a tudatosítása, hogy sok helyzetben célszerű átmenetileg cserélni, felajánlani, váltani, amivel pont azt teszik lehetővé, hogy utána szépen biztonságban visszatipegjenek egymás mellé és menjenek tovább...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.14. 15:21:16

@Liller: tükörbe kell néznem, h nekem milyen a pofim, látszik-e rajta, h szeretem-e a férfiasságot, v sem...:D Mindjárt mondom az eredményt:D

Zabkása 2012.03.14. 15:21:36

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: énse arra célzok hogy szűz, csak azt cáfoltam h szúzkurva. Ugyebár aki csak illegeti-billegeti magát, de nem lehet levarrni.

Akkor jó, megnyugtattad a lelkiismeretemet :D

Csubul 2012.03.14. 15:23:08

Ez tuti, hogy így lesz a kiválasztás menete, ahogy írjátok?
Mert így gyakorlatilag nem csak hogy védett Muzsikus, de ráadásul szerintem a kezében van, hogy melyik faszi essen ki.

nyílegyenes labirintus 2012.03.14. 15:25:21

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: A technika nem látszik, erre gondoltam. De Zabkása tanult kollégámnak igaza van abban, hogy a viselkedésből, személyiségből bizony sok mindenre lehet következtetni... így ok? :)

Zabkása 2012.03.14. 15:27:59

@nyílegyenes labirintus: annyira tanult vagyok, hogy most is órán ülök :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.14. 15:29:35

@nyílegyenes labirintus: basszus, néztem magam jobbról, balról, alulról, felülről...:D Nem látom magamon, valaki megnézne személyesen?:)

Amúgy meg az emberke a párja előtt mutassa már ki, h szereti-e, ne pedig pl Éden Petike előtt!

Csubul 2012.03.14. 15:29:36

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Ami a legvalószínűbb.
Hogy a faszik beállnak a csajok mögé. Az egyik helyen minimum többségben lesznek és akkor a csaj választ. De mivel Muzsikust nem választhatja, ezért ahova ő áll, ott a másik faszi beszopta.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.14. 15:31:54

@Zabkása: remélem, egyetemen, főiskolán, nem pedig vmi középsuliban:D

Liller 2012.03.14. 15:32:25

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: köszi,h támogatsz!:)na mit mutatott a tükör?:)

Zabkása 2012.03.14. 15:33:32

kár h most hatalma lett a Muzsikusnak, mert ki nem állhatom. És ahogy azt képzelni, hogy itt ő a sztár az valami elképesztő...... Ha ő áll egy csajhoz egyedül, akkor legalább a fasziknak gyorsan taktikázni kell, hogy hova álljon valaki, aki most hirtelen kilóg. Ha meg a végén akkor meg az megy akit ő akar egyértelműen, még a végén a Fátert lövi ki..... mindegy egy hete van még a brémainak

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.14. 15:34:09

@Csubul: az a biztos, h a fiúk masíroznak a lányok mögé (mondjuk ki tudja ezt is:D), aztán, ha Tamás választ utoljára, akkor ő dönt, h ki megy haza, az valóban repül. Kivéve, aki Noémi mögött áll. Ha ketten állnak noémi mögött, akkor tamás üres helyre, noémi dönt! Egyelőre ez a felállás...

Zabkása 2012.03.14. 15:34:12

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Írországban Campuson :D remélem így megfelel :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.14. 15:36:30

@Liller: próbáltam csücsöríteni is, de semmi érdekeset nem láttam, majd megkérdezem a párom:D

Neretil 2012.03.14. 15:40:41

@nyílegyenes labirintus:
Annak, hogy milyen vele dolgozni és milyen ember, mi köze van ahhoz, hogy leírtad, hogy HÉ bejön, Csíra teste meg kisfiús? :D

A többiekhez kapcsolódóan: Csíra egyértelműen szereti a fa*z, különben nem ezt a stílust venné fel, de arra használja egyelőre a húzást, hogy Petikét magához kösse. Az a szerencsétlen 19 éves taknyos meg hagyja magát és bőszen meséli mindenkinek, hogy "akkor baszná meg, amikor csak akarja", miközben ő a bohóc.

Viszont ha együtt maradnak, eljön az a pont, amikor ez leesik Péternek (vagy legalábbis megunja) és akkor Csíra vagy bevállalja a dolgot, vagy szerez magának egy ellenséget.

nyílegyenes labirintus 2012.03.14. 15:42:23

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Jaj, hát nem érted. Nem baj. Majd Liller elmagyarázza, ő pro, mindent tud. Lesz könyve is meg minden. :)

@Zabkása: Mondom én, hogy tanult... :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.14. 15:43:43

@Liller: nem szeretném félreérteni, de arra gondoltál, h csak akkor kellek neki, ha "teszem" a dolgom?:D És csak addig kellek, amíg befogom a szám?:D

@Zabkása: igen, meg:) Most irigykedem, ez van:D

Zabkása 2012.03.14. 15:45:52

Szerintetek ki fog kipottyanni most? Csíra nem fog zenélni (Muzsikussal kokettálni), meg kijelentette h mivel Petiben már volt munkája, ezért nem akar cserélni..... a szipogós-gyilkos szem most szerintem veszélyben van, de ha a bérmai muzsikus nem őt kukázza ki azzal, hogy Niki mellé áll, akkor beáll Hiper mellé és Gámbor kampó. Mondta is, hogy szíve szerint likvidálná, és most tudja is!

Zabkása 2012.03.14. 15:48:13

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: hát pedig már uncsi :D alig várom h most tavaszi szünetben hazarepüljek. Ryanair nincs az Éden Hotelbe? :D azért egy hétre csak kifeküdnék a "nappaliba" kamerák nélkül. Mellesleg kamerák nélkül de szívesen játszanék ilyen játékot, a sok Kamiont kijátszani úgy, hogy észre se veszik mókás :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.14. 15:49:20

@nyílegyenes labirintus: azt hittem, h segítesz megérteni, ha már ilyen tapasztalt ember vagy:D Liller csak a nők szemszögéből tudja:P Nekem az kell, h mit kell csinálnom a pasikkal:P

@Zabkása: mivel nem tudjuk a sorrendet, ezért ez jó kérdés...Én egy Gáborra tippelnék, de Máté mellé állnék:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.14. 15:50:32

@Zabkása: persze, oszt hazahoznád a coatit, tudom:D

Ahelyett, h itthon tanulnál amúgy is:P:P:P

Liller 2012.03.14. 15:51:11

@nyílegyenes labirintus: jaja,de akkor leszek igazán pro,ha magamban fogom tudni tartani,h az vagyok:)

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: te is tudod,h egyáltalán nem erre gondoltam:)főképp,h a száj befogása semmi jóra nem vezet:)én abszolút az egyenlőség híve vagyok:)ha mindkét fél megkapja,amire vágyik,minden téren,akkor működik egy kapcsolat.ha úgy tetszik,a férfi és a nő is teszi a dolgát:)
na jó,tényleg érik már az a könyv:)

Zabkása 2012.03.14. 15:52:24

Máté-Edina a legcombosabb páros, mert Edina belezúgott, Máténak meg ez totál jó, hisz abszolút biztonságban van.

Fater-Hiper is erős, de ott mindkettő a taktika miatt bármikor hajítaná a másikat.

Edina mellesleg külsőre pont bejön, még a tompora is. Ilyen haj, ilyen arc, ilyen mosoly pont a zsánerem, és az h ilyen kis érzelemfüggő is jó, mert imádom ha odavannak értem :D és ha én is odavagyok akkor meg tök jó kis kapcsolat van

Zabkása 2012.03.14. 15:54:26

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: otthon tanulok, Erasmussal jöttem ki egy évre. De az otthoni már csak levelezőn, dolgozni akarok júniustól mostmár. A coati jófej, bár nem kéne minden este mert totál levágós, hogy direkt van ott. És innen tudok neki Oreo kekszet is vinni :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.14. 15:57:23

@Liller: persze, ez így van:D Ezért kérdeztem, h félreértettem-e:D

Miért nem jó, ha a szám be van fogva?:O:P

A könyv meginterjúolt alanyai meg mi vagyunk, mi?:D

@Zabkása: meg sem lepődöm, h odavagy, ha odavannak érted, de érdekes:D

"Máté-Edina a legcombosabb páros, mert Edina belezúgott, Máténak meg ez totál jó, hisz abszolút biztonságban van."-ezért állnék Tamás helyébe mellé!!!

Zabkása 2012.03.14. 15:59:39

ja igen Tamás helyében jó ha erőset robbant, viszont ők nem sok vizet zavarnak. Máték lószart sem csinál, Edina detto. Fater Hiperkével azért kutyul rendesen, szerintem erősebb játékosok.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.14. 16:00:43

@Zabkása: vigyél neki pilóta kekszet, v vaníliás karikát:D Az biztos, h jobb:P:P

Akkor te még igen fiatal vagy...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.14. 16:02:07

@Zabkása: de utána lehetne vigasztalni szegényt, megbocsájtana elég hamar, főleg, ha neki kell bent maradni jövőhéten pl:D

nyílegyenes labirintus 2012.03.14. 16:06:32

@Liller: Fenéket, nehogy magadban tartsd! Meg kellenek visszajelzések is a külvilágból. Én megelőlegeztem neked, na, Liller, aki pro. :)

Zabkása 2012.03.14. 16:11:03

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: mellesleg most csak nem baj, ha szeretem ha odavannak értem :D kérlek alásan az EQ-m magas, szóval nekem a radarjaim érézeklik azt is ha valaki ölelgetve imád, de azt is ha csak a lábujjunk összeér. És én az ilyeneket csípem, Edina meg ahogy nézem pont ilyen

Liller 2012.03.14. 16:11:27

@nyílegyenes labirintus: na jó,na jó,köszi:)a pasim szerint is pro vagyok mondjuk...:)

@Zabkása: hú,akkor te még nálam is fiatalabb vagy...:)

Zabkása 2012.03.14. 16:12:48

@Liller: mondhatni Éden kompatibilis korban vagyok :D

mézescsók 2012.03.14. 16:16:00

@sawyer_15: Akkortól lesz érdekesebb az egész, amikor rájönnek, hogy ez nem egy párkereső műsor. Néhány más kapiskálja. Máté-Edina még nem vagy csak altatják a többit.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.14. 16:19:49

@Liller: nyugi, nálam is fiatalabb:)

Én is vagyok vajon pro?:)

@Zabkása: nem baj, semmi gond:) Mindenképpen meg kell ismerkednek Edinával:)

Zabkása 2012.03.14. 16:21:30

@mézescsók: azért nem ekkora színészek, hogy altassanak (szerintem). Edina arcán én őszinte rajongást látok, Máté élvezi h odavannak érte, nem zárom ki h kedvelje, de viszont nem hasonlítható össze a rajongási szint. Ő meg tudja lepni még Edinát, szerintem meg is fogja valamikor az évad alatt.... hisz milyen uncsi lenne ha a kezdetektől együtt egészen a végéig

Zabkása 2012.03.14. 16:22:25

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: szerencsére vár otthon leányzó aki ugyanilyen típus csak nagyobb szívvel és intelligenciával :)

nyílegyenes labirintus 2012.03.14. 16:26:14

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Hát mit mond az ember otthon? Őt kérdezd meg legelőször... :)

@Liller: na persze, mint ha lenne más választása mást mondani. Pláne a tegnapi kijelentések után... wehehe:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.14. 16:29:04

@nyílegyenes labirintus: aha, de most még dolgozik:D

Liller pasija Tutkó, h feszes, kemény seggel rendelkezik:D

@Zabkása: attól még megismerkedhetsz vele:D

Liller 2012.03.14. 16:29:52

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: pro vagy,ezt bizton állíthatom:)
@nyílegyenes labirintus: hát egyrészt tényleg nincs más választása,másrészt meg azt is tudom,h nem lenne velem,ha nem lennék neki elég pro:)(amúgy tegnap megsemmisítő csapást mértem rá,remélem,ezentúl tudni fogja,h hol a helye...:)))

sawyer_15 2012.03.14. 16:33:17

@mézescsók: Szerintem Edina-Máté nem altatnak (vagy nagyon-nagyon jó színészek), a srác teljesen szétesetten élvezi az Éden-létet, a csaj pedig szétesetten odavan a srácért.

Forgatókönyvírőként rövid időn belül drámai vérfürdő közepette szakítanám szét a párt...

☺ágica (törölt) 2012.03.14. 16:33:46

na, megnéztem a tegnapit. kíváncsi vagyok a párválasztásra. és Csírának is érik a szívlapát...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.14. 16:38:34

@Liller: mondtam én, ebben biztos voltam:D Az én páromé is az, pingpongozott:D

Köszönöm, h bízol a proságomban:D

@Zabkása: azzal, h vkivel megismerkedsz, nincs probléma:D Szerintem:D

Zabkása 2012.03.14. 16:39:30

@sawyer_15: igen én is azt várom, hogy valamit bekavarjon a TV, és legyen itt horror.....

Zabkása 2012.03.14. 16:40:55

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: hát ahogy én vele ismerkednék, ott lenne :D

nyílegyenes labirintus 2012.03.14. 16:43:42

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Naná. Szerinted elárulná, ha csúnya,kövér, szőrös férfisegge lenne otthon? :)

@Liller: Megsemmisítő csapás, holahelye, miegymás... kész terror. domina :)

Liller 2012.03.14. 16:45:58

@nyílegyenes labirintus: hát azt elárulom,h egyáltalán nem egy adonisz a pasim,de a segge az tényleg jó:)legalábbis én szeretem:)
amúgy még csak most kezd felszínre törni a domina énem:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.14. 16:47:30

@Zabkása: mert ugyan mit csinálnál vele?:)

@nyílegyenes labirintus: jogos, nekem is tökéletes pasim van, csak mondom:)

Lillertől félni kell?:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.14. 16:49:03

@Liller: remélem, olvassa, amit írsz:) Mert most belegázoltál az önértékelésébe:P
Nem lesz ez sokáig a pasid, látom én:P

Liller 2012.03.14. 16:50:24

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: dehogynem,igénye van erre,az izgatja fel igazán,ha mérges vagyok rá:)

Zabkása 2012.03.14. 16:52:33

Mellesleg visszatérve kicsit a stratégiára, a Muzsikus ha Fatert meg Kamiont is ki akarja vágni, akkor beáll hiper mellé, Fater ki és a következő kaktusz ceremónián úgyis a gülüszemű esik ki

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.14. 16:55:09

@Zabkása: miből gondolod, h lesz még, illetve állandósul a kaktusz ceremónia?

@Liller: mit tudhatom én, h h állsz a nőkhöz is:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.14. 16:56:10

@Zabkása: aha, de ruhában, gondolom:)

@Liller: akkor az én pasim is ezért van velem együtt?:D Szereti, ha morgolódok, zsörtölődök?:D:D:D

Liller 2012.03.14. 16:59:41

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: hát én nem tudhatom,h hogy bánsz vele...:)de én nem morgolódok,amúgy egy szuper kedves és odaadó lány vagyok,de mondjuk úgy 3 hetente egyszer elkapom a grabancát:)az szerintem sokkal kevésbé lélekölő,mint folyamatosan zsörtölődni az orrod alatt:)

na én leléptem,mennem kell bevásárolni,h tudjon mit enni az uram,mialatt helyre teszem:)

Zabkása 2012.03.14. 17:02:15

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: nem bánom nélküle se :D nem tudom h állandósul-e, az előző szériát nem néztem, azt hittem eddig h ez valami bevett szokás :D de akkor megdőlt a teóriám

sawyer_15 2012.03.14. 17:06:20

@Zabkása: Teljesen jó lépés lenne, és közösségileg sem vágná el magát nagyon. Hiper abszolút taktikus típus, nem sok könnyet hullatna Faterért, ha az ő - egyébként formás - segge védve van.
Péter örülhetne, hogy nem pakolhat, mert egyébként nála rezeg leginkább a léc, és ezt ő is érzi biztosan. Csíra hálás, hogy marad a párjával.
Máté és Edina szerintem leszarják, ki megy haza, amíg az ő WC-papírszívecskéiket nem húzzák le a mexikói csatornarendszerbe.
Max Kamion orrolna meg, de ő már rövid, max közepes időtávon is (agy)halott.

De arra fogadok, hogy nem fogja ezt meglépni a Félnótás.

Zabkása 2012.03.14. 17:09:18

@sawyer_15: közösségileg már így is számkivetett.... jó-jó szóbaállnak vele, de senki se bírja igazán.

"amíg az ő WC-papírszívecskéiket nem húzzák le a mexikói csatornarendszerbe" jót nevettem :D

Rafkóblog 2012.03.14. 17:17:17

Az elején volt egy Adrienn, azzal mi lett?

Zabkása 2012.03.14. 17:21:02

@Rafkóblog: beállt másodiknak Mátéhoz, ő meg Edinát választotta.... senki sem gondolta volna :D

Rafkóblog 2012.03.14. 17:27:27

@Zabkása: nahát ... az a jány amúgy még ismerősöm is volt -térben közvetve, időben és facebook-on közvetlen is-, nem is értem, hogy mit keres ott :) Jah és már ismerőseim között sincs ott :) változnak az idők :)

Zabkása 2012.03.14. 17:29:07

@Rafkóblog: persze a műsor alatt kötelezően törölni kell magad ha bentvagy.... hát az a csaj valami borzalom volt, test ok, fej borzalom (szegényke erről nem tehet, nekem meg krumpli orrom van), viszont a stílusa is ocsmány volt és arról tehet

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.14. 17:31:49

@beacska: már mindenki találkozott Horvát Évával, aki férfi?:)

@Rafkóblog: keresd mint Éden Adrienn:P:P:P

Rafkóblog 2012.03.14. 17:37:14

Kerestem ugy is, de ... A FB biztos sztrajkolt es nem talaltam meg. Vagy csak megvedett??
Hat en egyszer beszeltem vele telefonon, amikor reszeg volt, egyszer meg, amikor ... Nah ezt nem irom le, mert csak szenzaciohajhaszatnak latszana... De nem lettem volna az o allapotaban.

Testy-re amugy telleg nem rossz :)

Zabkása 2012.03.14. 17:37:50

jaj most nézem a tegnapi extrát és Noémitől kiver a víz

beacska 2012.03.14. 17:39:16

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: "Horvát Évával, aki férfi"? HÉ férfi??? (hül-hül ;))

Rafkóblog 2012.03.14. 17:41:38

Horvath kisaszonnyal mar en is talalkoztam. A legutolso fhm buliban, meg evekkel ezelott. ... Nice talk! :)

Zabkása 2012.03.14. 17:41:48

@beacska: semmi extra csak kivagyok attól, ahogy nyilatkozik. Olyan butus h jaj, és még csak nem is szép :/

beacska 2012.03.14. 17:43:53

@Zabkása: hát igen, nála nehéz eldönteni, hogy nem nyelvi nehézségekkel küzd-e ;)
de néha tényleg úgy tűnik mintha a gondolkodás is nehezére esne...de én bírom benne, hogy "rugalmas"

Zabkása 2012.03.14. 17:45:27

@beacska: igen egyedi és ügyes a taktikája, két jó szó az újakhoz, azok beválasztják és sokáig bent tud maradni :D a piros bor a priceless volt :D jaj meg volt mégegy..... de most nem jut eszembe

beacska 2012.03.14. 17:49:18

@Zabkása: valószínűleg ennek köze lehet ahhoz, hogy a nyelvi nehézségek miatt ő is kicsit kirekesztettnek érzi magát önkéntelenül

Zabkása 2012.03.14. 17:52:16

@beacska: jó de ezt tudta amikor eljött ide, hogy beszélni magyar picit nehéz. De mondom aranyos ahogy így egyedi a játéka, plusz néha neki adok igazat, mert dudorásszon, Kíra mit képzel h leugatta? De ettől még irritál szegényke.....

Na vége a tegnapi extrának, Kíra a hiper-ultra-szűzkurva üzemmódba kapcsolt.

beacska 2012.03.14. 17:55:09

@Zabkása: persze, hogy tudta...nem hinném, hogy amikor jelentkezett, akkor ezt így végig gondolta magában. Ez automatikusan jön nála...

gyuromester 2012.03.14. 18:01:31

Sztem T69.2 nek saját mellei vannak sixx.
Nem hinném hogy gumi szövet is van a vázon :)

☺ágica (törölt) 2012.03.14. 18:05:02

ma lesz párválasztás vagy holnap?

amúgy mitől T69.2?

Zabkása 2012.03.14. 18:10:09

@☺ágica: Mert alapvetően egy terminátor (vagy inkább termináta) és hát már nem 1. generációs, plusz megkapta a kis upgradeket :D

Rafkóblog 2012.03.14. 18:10:53

@☺ágica: Lsd elso reszhez kapcsolodo bejegyzes :)

☺ágica (törölt) 2012.03.14. 18:10:58

@Zabkása: :DDD sehogy sem tudtam rájönni...:)

IllaryBlasi 2012.03.14. 18:26:23

1. nagy genyaság volt, hogy utóbb derült ki, a védett nem állhat a korábbi párja mögé!
2. Ezt a Melák biztosan nem értette meg, ő már a felajánlásnál elvesztette a fonalat.
3. A Muzskus Besenyő Pista Bácsit fogja választani.
4.Azt még egyik sem rakta össze, hogy nem jut messzire, a "megbízok a páromban" taktikával, lényeg, hogy az ellenkező nemnél jó legyél, előbb-utóbb úgyis párt kell cserélni.

Denil 2012.03.14. 18:27:24

Esetleges SPOILER következik:

Ha ezek a felvételek januáriak (ahogy itt mondták), akkor Kira hamar ki fog esni,mert tegnap láttam valami alulművelt kannal az egyik hipermarketben.

Mondjuk én ennek örülök. Ha én lennék benn és a párom lenne, 1 nap alatt vágtam volna rendet a fejében. Nem elég, hogy süt róla,h buta, de még hirdeti is.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.03.14. 18:33:26

@Zabkása: Miért? Vicces csaj!

@Denil: Már az egészet leforgatták, már mindenki itthon van.

josh duhamel édeskéje 2012.03.14. 18:33:40

nem bírtam ki, hogy ne regisztráljak :-)
imádtam az 1. évadot, már nagyon vártam a 2-at, függő vagyok
nagyon bírom ezt a blogot, minden reggel ezzel indítok!!!

krisztiánnal az a baj, hogy rohadt jó a teste, de a stílusa...főleg így 19 évesen...minden esetre remélem, hogy bent marad végig, hogy lássak valami szépet is!!!

Zabkása 2012.03.14. 18:34:38

@IllaryBlasi:
1. ez nekem akkor is egyértelmű volt, amikor felolvasták a levelet. Máskülönben nem lett volna értelme a felajánlásnak
2. Melák azt sem érti, hogy milyen az idő
3. Melyik a Besenyő? :D
4. Egy párral nem lehet végigvinni? Pl mondjuk teszem azt Máté-Edina totál egymásbabolondul akkor kizárt h így maradjon?

@Denil: Elvileg két hónapos a játék, szóval még ha megnyerte volna akkor is itthon lehetne már szerintem

Zabkása 2012.03.14. 18:36:29

@Peter_Cs: mondom nem szeretném bántnai, mert kedves valaki. csak ennyi, mert se nem dögös (de ez szubjektív) se nem észkombájn. csak a sok "nákozás" bassza a fülemet, de tudom h neki nehezebb. Egyszerűen csak nem elég ide szerintem, de szurkolok neki, hogy élvezze a játékot de ennyi.

Zabkása 2012.03.14. 18:38:00

srácok menjünk át az új post alá! :)

josh duhamel édeskéje 2012.03.14. 18:39:15

Denil 2012.03.14. 18:27:24

már volt is egy nyitó bulijuk, ahol mindenki együtt nézte meg az 1. adást
1. évadosok is voltak páran...

beacska 2012.03.14. 18:45:59

@josh duhamel édeskéje: mondjuk ez a buli elég fura volt: 03.05.-én indult a sori, és 03.11.-én volt a buli és HÉ azt mondta, hogy "tegnap jöttünk haza"...hááát, ezt azért nem hiszem...hacsak nem nyaraltak egyet még utána.

Zabkása 2012.03.14. 18:48:32

@beacska: HÉ-ék simán tudtak nyaralni még utána, hisz ugye a cókmókot összeszedni nem két nap utánuk, plusz kifizetve xy, fran se látta, vagy kaptak egy kis bónuszt h a stáb is élvezhette a helyet

josh duhamel édeskéje 2012.03.14. 18:54:14

@beacska:
az 1. évad után is voltak még pár napot
jól jártak
de ez a hely mennyivel jobb!!! szerencséjük van volt vele

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.03.14. 19:05:58

@Zabkása: Vonzó csaj és megvan az életintelligenciája.

Zabkása 2012.03.14. 19:08:39

@Peter_Cs: mondom az h vonzó, az szubjektív. Valakinek ő jön be, valakinek más. Meg mondom nem ellene vagyok, csak nem vagyok mellette. De látom te vagy a Szőke Hercege itt a blogon :) De mondom ezzel nincsen semmi baj, valakinek ő, valakinek más. Valakit Kíra idegesít, valakit Noémi, valakit Niki.... ez ilyen.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.14. 19:13:34

@Peter_Cs: tudom, h hülye vagyok, de mi az az életintelligencia?:O

Zabkása 2012.03.14. 19:15:25

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: ja igen ezt a kérdést én is elfelejtettem feltenni.... :D

JOKKA21 2012.03.14. 19:20:16

@Peter_Cs: Neked minden csaj bejön?:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.14. 19:20:44

@Zabkása: most akkor itt vagyunk, vagy a másikban?:D

Akkor te sem tudod, megnyugodtam:D

JOKKA21 2012.03.14. 19:25:25

@Zabkása: Anikó túl számító.
Miért lett hiper?

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Leszel életem megkeserítője?:)

@beacska: Szívesen.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.14. 19:30:32

@JOKKA21: de de te utálod a nőket:D
Így akarsz te engem?:D

@Zabkása: már ott is megy a diskurzus:D

Denil 2012.03.14. 19:34:29

Akkor elnézést mindenkitől, igazából szívesen hátba rúgtam volna tegnap is, de nem tettem, mert verte az élet azzal akivel volt. Persze hangoskodni meg nyeríteni kellett, hogy mindenki tudjon róla, hogy ott van.
Verhettek volna bele némi észt..ha már mást nem enged beleverni...:DD

IllaryBlasi 2012.03.14. 20:08:07

@Zabkása: Nekem nem volt egyértelmű, bár én szőke vagyok+nem néztem az első évadot:)
Besenyő Pista Bácsi=Gábor (nem saját ötlet, be kell vallanom)
Ha pl. Muzsikus beáll Edina mögé (Máté mellé) máris megy a levesbe az Álompár.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.03.14. 20:11:17

@JOKKA21: Anikó csak taktikázik egy stratégiai játékban.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.03.14. 20:12:09

@Zabkása: Inkább pörögjön! Az ÉH nem alvótábor!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.14. 20:18:10

@Peter_Cs: nem tudtam, h van ilyen szó:) Józan paraszti észre gondolnék inkább:)

Elektra1976 2012.03.14. 20:56:47

Noémi fanoknak ajánlanám az első, vagy a második Éden Extrát... A társaság kellős közepén álldogált majd megszólalt: fingtam.... Valaki még meg is jegyezte, hogy és ezt Noéminak be kell jelenteni...
Kissé kiábrándító...

sogeking 2012.03.14. 21:18:21

@Elektra1976: legalább szólt, így kicsit távolabb álltak tőle :)

JOKKA21 2012.03.14. 23:30:42

@Peter_Cs: Az oké, de nem szimpatikus nekem.

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Téged nem utállak, csak a ribancokat, hogy a nők 99.99%-a az, arról nem tehetek.:)
süti beállítások módosítása