Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel - 2x06

2012. március 14. 06:30 - sixx

Nu, T69.2 ma reggelre egy olyan ruhát kapott, ami még jobban kiemeli irdatlan műcsöcseit, a barna-narancs színvilág nem egy jól eltalált valami, a szoknya viszont lehetne egy kicsivel rövidebb, már ha az a szándék, hogy Androida fémes csúnyájával is megismerkedjünk közelről. A mai adás sztárja ÚjPéter lesz, mondja, és az ő üzleti ajánlata.

Az ébredés a szokásos mederben zajlik, Csíra nem érti, hogy került rá a tanga éjjel, Pedrót kéne kérdezni, de az csak néz maga elé bután. Műanyag úgy zuhanyzik, hogy a gumicsöcsök belevillanjanak a kamerába, de a pina ne, ezt biztos oktatják a modellakadémián. A reggeli téma ÚjPéter tegnapi bemutatkozása, a konszenzus az, hogy a csávó egy büdös paraszt, ez Melák szájából különösen vicces. Hiper szerint be kell rúgatni minden beköltözőt, oszt máris kibújik a szög a zsákból. Broki szerint ÚjPéter flegma köcsög. Na, megjön az emlegetett szamár, a klasszikus, "be voltam baszva, nem emlékszem semmire" kezdetű Csubakka-védelemmel nyit, ez felmenti a parasztság alól, gondolja, de Broki készségesen elmagyarázza neki, miket mondott és csinált, nehogy jól érezze már magát.

A reggeli első látásra nyugodt körülmények közt zajlik, Melák biztos megette az összes csirkét, azért nem háborog, a többieknek gyümölcs jutott, másnaposan jó is az. Carlos hozza a csillogós levelet, ÚjPéter olvas, elviszi az összes nőt randira. Csíra öltözködés közben is össze tud veszni valakivel, ezúttal Noéminek szól be, mert az énekelt valamit, és ezt nem lehet, mert ő idegbajt kap tőle. Noémi Muzsikusnak panaszkodik, most mi a baj a gajdolással? Semmi, én még pénzt is kapok érte, mondja Danny McBride hasonmása. Csíra tovább puffog, á lá nátúr nekem ne énekelgessen senki, mert agyfaszt kapok tőle, Fátter próbálja magát a matracba belefúrni, és eljutni a bolygó túlsó oldalára, ott hátha nem hallja ezt a baromságot. Hiper akkora műszempillákat ragaszt a szemére, amivel akár a tükröt is letisztogathatná, ha elég gyorsan rebegteti őket. Noémi és Csíra nem lesz öribari.

Melák a csirkéktől elnehezült gyomorral a nappaliban hever, és azt nehezményezi, hogy ÚjPéter egy szál boxeralsóban jött le reggelizni, ez nagyobb bunkóság a szemében, mintha valaki napszemüvegben enne rántott csirkecombot. Broki szerint ha ÚjPéter szerepet játszik, akkor helyette hazamegy, mert ilyen jó színész senki nem tud lenni. Na, kiszabadultak végre a hotelből a nők, és vonulnak a mexikói faluban, a helyi marihuánakereskedők nemigen, a speedárusok már sokkal inkább örülhetnek a rettentő fehér cipőben és sortban közeledő ÚjPéternek. Izgi lesz a mai nap, mondja a csajoknak, van benne élőlény is, Hiper menten rávágja, krokodil, honnan a faszomból tudta?

A farmhoz közeledve Csíra kezd kiborulni, valahol megértem, egy olyan ladikba szállnak majd be, ami simán megborulhat, és akkor meszeltek nekik, egy készséges hüllő tátott szájjal máris jelzi, mi vár a mellükben vaspecket hordó marketingasszisztensekre errefelé. Csíra sírógörcsöt kap, én nem megyek sehová, basszátok meg, magas sarkú cipőben hogy a picsába' száljak be a csónakba? Nem hörcsögöt simogatunk, faszom. Na, csak elindulnak valahogy, Juan és Luis evez a csónak végiben, ÚjPéter meg próbálja magát nagyon jó színben feltüntetni. Közben a villában a lakosság fele edz, a másik fele döglik, Muzsikus attól tart, hogy ÚjPéter kap védettséget, és Melákkal taktikázik, ami nagyon vicces, hiszen ketten együtt nem tesznek ki egy közepesen buta krokodilt.

Műanyag a kamerába azt nehezményezi, hogy ÚjPéter nem tesz lépéseket a nők felé, na majd otthon, ha visszamennek - Carlos hozza a levelet a fasziknak. Az üzleti ajánlat: amelyik faszi felajánlja a párját ÚjPéternek, az védettséget kap, ha senki nem tesz így, akkor meg ÚjPéter lesz védett. Tiszta sor, Melákon kívü mindenki fel is fogja az üzenetet, amiben az is benne van, hogy nem lehet elpofázni a dolgot a nőknek, sőt, egymás között sem lehet megbeszélni a döntést. Na, Melák, most bajban van, még egy olvasást kér, majd rádöbben, hogy hé, ez fasza, hiszen odaadja a párját, kap védettséget, és visszaáll a csaj mögé. Pedró úgy véli, Muzsikus lesz az egyetlen, aki feldobja a nőjét. A nők közben egy krokodil mellé érnek, és Noémi gyerekkori vágya csak nem akar teljesülni, mert a hüllő nem zabál. ÚjPéter szuggerálja a szerencsétlent, de hiába, irány vissza a partra.

Carlos újabb levele mellé egy dobozt is ad, abban boríték, papír, toll, tessen felírni a papírra, hogy adom a bulát vagy nem adom, oszt kalap. Ha valaki pofázik, az mehet haza a hotelből, most tényleg érdemes csendben maradni. Muzsikus Melák kedvéért szótagolva is elismétli, mit lehet a papírra írni, én is tutira mennék ebben a helyzetben. Mennek, tanakodnak, írnak, lapozzunk. Megint indul a kibaszott keresztapázás, nagyon szar, Muzsikus legalább benyomhatná a filmzenét, de azt nem ösmeri, csak valami lakodalmas fost. Carlos elviszi a dobozt, a nők ÚjPéter társaságában a befuccsolt krokodilzabálás után a tengerpartra mennek, ahol levelet kapnak, és megtudják, mi történt a villában délelőtt. Noémi úgy gondolja, Muzsikus bedobja a közösbe, Csíra meg leszarja, ahogy esik, úgy puffan, de azért reméli, Pedróból nem most jön elő az Einstein.

A nők természetesen érzelmi kérdést csinálnak a dologból, Csíra szerint amelyik faszi feladja a nőjét, abban senki nem fog bízni, csak Hiper az, aki felfogja, hogy ez egy fegyver, és a védett csávó a párválasztáson majd kihajíthatja ÚjPétert - aki mindezt szépen végig is hallgatja, fasza érzés lehet. Azzal viszont megint nincsenek tisztában a nők, hogy nem ők, hanem a faszik választanak ezen a héten, hiszen ők vannak többen. ÚjPéter szerint Muzsikus lesz az, aki elfogadja az ajánlatot, irány a hotel, derüljön ki minden, nem bírom már ezt a feszkót bazdmeg. Visszaérnek, Carlos a mai negyedik levelet hozza, a csajok olvassák fel a nevükre szóló borítékban lapuló ítéletet, aztán a faszik szépen megindokolják, mit, miért írtak.

Hiper kezd, Fátter nem adja, mert ő nem olyan. Pedig adhatná, mert Hiper érzelemmentes taktikus. Ha ezzel a nővel kerül valaki a döntőbe, jobban teszi, ha már 12 milliónál összetapossa a Bizalom Aranybúl Készült Labdacsát. Csírát Pedró viszont odaveti a mókusok elé, amiből persze sértődés lesz, az meg nem segít a dolgon, hogy Pedró a döntést csoportérdekkel és hasonlókkal magyarázza, Csíra számára ez egyenlő az árulással. Edinát Broki nem adja, és nem azzal indokol, hogy, mert szerelmes vagyok bele, hanem azzal, hogy bizalom forever. Noémit Muzsikus legszívesebben saját két kezével húzná rá ÚjPéter fejére, taktikai szempont, mondja a kényszeredetten mosolygó csajnak, Pedró meg a kamerába kesereg, hogy faszom, ha ezt tudom, nem adom a piercingelt mellbimbókat. Műanyagot Melák nem adja, szerintem azért, mert nem értette a feladatot.

Újabb levél, bazdmeg, mi van itt, ilyen nyüzsgés nem volt tavaly, így nem tud Carlos fusizni a meló mellett. ÚjPéter párt választ és indokol, mondja a levél, és nem nagy meglepetésre ez a lakó sem tud olvasni rendesen. Fátter nem szeretné, ha Pedró kapna védettséget, mert egy mondattal meglehet zavarni a fejit. Feleslegesen aggódik, ÚjPéter Noémit viszi, a védett Muzsikus meg majd szépen beáll Noémi mögé holnap este, és kalap. Pedró a szobában magyarázkodna a meglehetősen zaklatott Csírának, de az nem hallgatja meg, inkább elmegy cigizni. Ennyit a reggeli szopásról, amire Pedró vár már egy hete. Műanyag és hű csicskája, Noémi beszélgetnek, Műanyag megnyugtatja a másikat, hogy nem lesz itt gáz, legalábbis Melák szerint. Most fosol? - kérdi, mire Noémi: "Vasal?" Priceless. A beszélgetés többi része is hasonlóan emelkedett, ez a két ostobenkó sem fogta még fel, hogy a faszik választanak és nem a nők, nő itt nem eshet ki ebben a körben.

Hihetetlen baszki, Carlos MEGINT levelet hoz, és benne a feketeleves: Muzsikus mehet a szingliszobába (ezt tudtuk), de holnap este nem állhat az expárja mögé (ezt nem). Ha most a Király itt lenne, máris le lenne zsírozva az egész az agyában, Noémire ráparancsolna, hogy ne ÚjPétert válassza, oszt kalap, de nincs itt, és félő, Muzsikus lesz a kovász a kenyérben, akkor viszont bárki bajban lehet - akár Melák is, aki szemmel láthatóan nem fogja fel, mi zajlik éppen a villában, csak a vállán vakargat valami -vélhetően - vállalhatatlan vackot, vágást, vastag vadhajtást vagy varratot. Műanyag kezdi kavarni a szart, nehogy ti szabjátok már meg, kit válasszon Noémi, majd tudja.

Fátter a szobában Csírának magyarázza, hogy ez csak úgy működik, ha Muzsikus beáll mögé, Pedró meg ÚjPéter pedig Noémihez, és kész, a csábító megy a levesbe. Csíra nem akar Muzsikusné lenni, mert nem fogja fel, mi a lényeg és nem akar kész tények előtt állni, Muzsikus meg halálra idegesíti. Csíra kezd berágni Fátterre, mert az nem fogja fel, mi a nő baja, viszont van egy fasza beceneve Meláknak, mégpedig a Kamion, amiről Csíra sem tudott. Hiper Melákot akarja kibaszni, mert Műanyag helyzetét gyengítené. Nosza, Fátter megy is Brokihoz meg Muzsikushoz, basszátok meg, Hiper ki akarja baszni Melákot, mert Műanyag pofája nagyon kinyílt. Broki nem szívesen, de kihajítaná Melákot a gecibe, Muzsikus viszont bölcsen hallgat.

Csíra, aki eddig kutyázta Muzsikust Fátteréknek, most kelleti egy kicsit magát neki, jópofizik, és úgy tesz, mintha nagyon szeretné - mindezt azért, mert Hiperhez hasonlóan ő is szeretné, ha Melák távozna. Hogy miért bízik meg Muzsikusban, az rejtély. A kamerába azt mondja Csíra, hogy nem kell neki a Muzsikus, mert nem azért nevelgette Pedrót eddig, hogy most elmenjen mellőle. Komoly gondok vannak a nő önértékelésével. Muzsikus váratlanul benyögi, hogy taktikai szempontból nem is Melákot, hanem Fáttert kellene kibaszni, de ezen a vonalon nem akar elindulni, mert ők ketten együtt az agyak itten. Édes jó istenem. És még képes azt mondani a kamerába, hogy nagyon fárasztó királynak lenni, mert egy perc nyugta nincs.

Noémi közben kiszagolja, hogy Muzsikus Csíra biztatására Melákkal baszna ki, és legott el is meséli neki és Műanyagnak, ezt nevezem szarkavarásnak. Melák agyában mindez nem csapódik le, menjetek a picsába, mondja a két nőnek és megy Csírához, te, én nem vagyok nagyszájú, nem szólok bele mindenbe, de családban nőttem fel, érted. Nem értem, mondja Csíra őszinte döbbenettel a hangjában, ez nem családjáték, baszki. DE AZ, villan egyet Melák szemöldöke, és vészesen tágra nyílik az orrlyuk is, most kell vigyázni asszem. És kibaszlak innen téged is, Csíra, ha jövő héten egy nő jön be. Akkor basszál, vonogatja a vállát Csíra, faszomat érdekli. Amint Melák kettesben marad Muzsikussal, menten megbeszéli vele, hogy Fáttert kéne inkább kitenni, asszem akkor ennyit a családrúl.

Jesszusom, Broki budipapírból hajtogat szívet Edinának, most öklendeztem fel a reggeli muffint. Smár. Mág több smár. Állva smár. Hason fekve smár. Hoppácsak, csak jó lesz a vége a bulinak, megjön a tolvaj ormányos maci, és miközben ÚjPéter Noémi hátát vakarja, ellop pár zacsi rágcsálnivalót. Pedró lefekvés előtt lecidáztatná magát Csírával, nem lesz belőle semmi.

Címkék: éden hotel
444 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zabkása 2012.03.14. 15:54:26

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: otthon tanulok, Erasmussal jöttem ki egy évre. De az otthoni már csak levelezőn, dolgozni akarok júniustól mostmár. A coati jófej, bár nem kéne minden este mert totál levágós, hogy direkt van ott. És innen tudok neki Oreo kekszet is vinni :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.14. 15:57:23

@Liller: persze, ez így van:D Ezért kérdeztem, h félreértettem-e:D

Miért nem jó, ha a szám be van fogva?:O:P

A könyv meginterjúolt alanyai meg mi vagyunk, mi?:D

@Zabkása: meg sem lepődöm, h odavagy, ha odavannak érted, de érdekes:D

"Máté-Edina a legcombosabb páros, mert Edina belezúgott, Máténak meg ez totál jó, hisz abszolút biztonságban van."-ezért állnék Tamás helyébe mellé!!!

Zabkása 2012.03.14. 15:59:39

ja igen Tamás helyében jó ha erőset robbant, viszont ők nem sok vizet zavarnak. Máték lószart sem csinál, Edina detto. Fater Hiperkével azért kutyul rendesen, szerintem erősebb játékosok.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.14. 16:00:43

@Zabkása: vigyél neki pilóta kekszet, v vaníliás karikát:D Az biztos, h jobb:P:P

Akkor te még igen fiatal vagy...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.14. 16:02:07

@Zabkása: de utána lehetne vigasztalni szegényt, megbocsájtana elég hamar, főleg, ha neki kell bent maradni jövőhéten pl:D

nyílegyenes labirintus 2012.03.14. 16:06:32

@Liller: Fenéket, nehogy magadban tartsd! Meg kellenek visszajelzések is a külvilágból. Én megelőlegeztem neked, na, Liller, aki pro. :)

Zabkása 2012.03.14. 16:11:03

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: mellesleg most csak nem baj, ha szeretem ha odavannak értem :D kérlek alásan az EQ-m magas, szóval nekem a radarjaim érézeklik azt is ha valaki ölelgetve imád, de azt is ha csak a lábujjunk összeér. És én az ilyeneket csípem, Edina meg ahogy nézem pont ilyen

Liller 2012.03.14. 16:11:27

@nyílegyenes labirintus: na jó,na jó,köszi:)a pasim szerint is pro vagyok mondjuk...:)

@Zabkása: hú,akkor te még nálam is fiatalabb vagy...:)

Zabkása 2012.03.14. 16:12:48

@Liller: mondhatni Éden kompatibilis korban vagyok :D

mézescsók 2012.03.14. 16:16:00

@sawyer_15: Akkortól lesz érdekesebb az egész, amikor rájönnek, hogy ez nem egy párkereső műsor. Néhány más kapiskálja. Máté-Edina még nem vagy csak altatják a többit.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.14. 16:19:49

@Liller: nyugi, nálam is fiatalabb:)

Én is vagyok vajon pro?:)

@Zabkása: nem baj, semmi gond:) Mindenképpen meg kell ismerkednek Edinával:)

Zabkása 2012.03.14. 16:21:30

@mézescsók: azért nem ekkora színészek, hogy altassanak (szerintem). Edina arcán én őszinte rajongást látok, Máté élvezi h odavannak érte, nem zárom ki h kedvelje, de viszont nem hasonlítható össze a rajongási szint. Ő meg tudja lepni még Edinát, szerintem meg is fogja valamikor az évad alatt.... hisz milyen uncsi lenne ha a kezdetektől együtt egészen a végéig

Zabkása 2012.03.14. 16:22:25

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: szerencsére vár otthon leányzó aki ugyanilyen típus csak nagyobb szívvel és intelligenciával :)

nyílegyenes labirintus 2012.03.14. 16:26:14

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Hát mit mond az ember otthon? Őt kérdezd meg legelőször... :)

@Liller: na persze, mint ha lenne más választása mást mondani. Pláne a tegnapi kijelentések után... wehehe:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.14. 16:29:04

@nyílegyenes labirintus: aha, de most még dolgozik:D

Liller pasija Tutkó, h feszes, kemény seggel rendelkezik:D

@Zabkása: attól még megismerkedhetsz vele:D

Liller 2012.03.14. 16:29:52

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: pro vagy,ezt bizton állíthatom:)
@nyílegyenes labirintus: hát egyrészt tényleg nincs más választása,másrészt meg azt is tudom,h nem lenne velem,ha nem lennék neki elég pro:)(amúgy tegnap megsemmisítő csapást mértem rá,remélem,ezentúl tudni fogja,h hol a helye...:)))

sawyer_15 2012.03.14. 16:33:17

@mézescsók: Szerintem Edina-Máté nem altatnak (vagy nagyon-nagyon jó színészek), a srác teljesen szétesetten élvezi az Éden-létet, a csaj pedig szétesetten odavan a srácért.

Forgatókönyvírőként rövid időn belül drámai vérfürdő közepette szakítanám szét a párt...

☺ágica (törölt) 2012.03.14. 16:33:46

na, megnéztem a tegnapit. kíváncsi vagyok a párválasztásra. és Csírának is érik a szívlapát...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.14. 16:38:34

@Liller: mondtam én, ebben biztos voltam:D Az én páromé is az, pingpongozott:D

Köszönöm, h bízol a proságomban:D

@Zabkása: azzal, h vkivel megismerkedsz, nincs probléma:D Szerintem:D

Zabkása 2012.03.14. 16:39:30

@sawyer_15: igen én is azt várom, hogy valamit bekavarjon a TV, és legyen itt horror.....

Zabkása 2012.03.14. 16:40:55

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: hát ahogy én vele ismerkednék, ott lenne :D

nyílegyenes labirintus 2012.03.14. 16:43:42

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Naná. Szerinted elárulná, ha csúnya,kövér, szőrös férfisegge lenne otthon? :)

@Liller: Megsemmisítő csapás, holahelye, miegymás... kész terror. domina :)

Liller 2012.03.14. 16:45:58

@nyílegyenes labirintus: hát azt elárulom,h egyáltalán nem egy adonisz a pasim,de a segge az tényleg jó:)legalábbis én szeretem:)
amúgy még csak most kezd felszínre törni a domina énem:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.14. 16:47:30

@Zabkása: mert ugyan mit csinálnál vele?:)

@nyílegyenes labirintus: jogos, nekem is tökéletes pasim van, csak mondom:)

Lillertől félni kell?:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.14. 16:49:03

@Liller: remélem, olvassa, amit írsz:) Mert most belegázoltál az önértékelésébe:P
Nem lesz ez sokáig a pasid, látom én:P

Liller 2012.03.14. 16:50:24

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: dehogynem,igénye van erre,az izgatja fel igazán,ha mérges vagyok rá:)

Zabkása 2012.03.14. 16:52:33

Mellesleg visszatérve kicsit a stratégiára, a Muzsikus ha Fatert meg Kamiont is ki akarja vágni, akkor beáll hiper mellé, Fater ki és a következő kaktusz ceremónián úgyis a gülüszemű esik ki

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.14. 16:55:09

@Zabkása: miből gondolod, h lesz még, illetve állandósul a kaktusz ceremónia?

@Liller: mit tudhatom én, h h állsz a nőkhöz is:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.14. 16:56:10

@Zabkása: aha, de ruhában, gondolom:)

@Liller: akkor az én pasim is ezért van velem együtt?:D Szereti, ha morgolódok, zsörtölődök?:D:D:D

Liller 2012.03.14. 16:59:41

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: hát én nem tudhatom,h hogy bánsz vele...:)de én nem morgolódok,amúgy egy szuper kedves és odaadó lány vagyok,de mondjuk úgy 3 hetente egyszer elkapom a grabancát:)az szerintem sokkal kevésbé lélekölő,mint folyamatosan zsörtölődni az orrod alatt:)

na én leléptem,mennem kell bevásárolni,h tudjon mit enni az uram,mialatt helyre teszem:)

Zabkása 2012.03.14. 17:02:15

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: nem bánom nélküle se :D nem tudom h állandósul-e, az előző szériát nem néztem, azt hittem eddig h ez valami bevett szokás :D de akkor megdőlt a teóriám

sawyer_15 2012.03.14. 17:06:20

@Zabkása: Teljesen jó lépés lenne, és közösségileg sem vágná el magát nagyon. Hiper abszolút taktikus típus, nem sok könnyet hullatna Faterért, ha az ő - egyébként formás - segge védve van.
Péter örülhetne, hogy nem pakolhat, mert egyébként nála rezeg leginkább a léc, és ezt ő is érzi biztosan. Csíra hálás, hogy marad a párjával.
Máté és Edina szerintem leszarják, ki megy haza, amíg az ő WC-papírszívecskéiket nem húzzák le a mexikói csatornarendszerbe.
Max Kamion orrolna meg, de ő már rövid, max közepes időtávon is (agy)halott.

De arra fogadok, hogy nem fogja ezt meglépni a Félnótás.

Zabkása 2012.03.14. 17:09:18

@sawyer_15: közösségileg már így is számkivetett.... jó-jó szóbaállnak vele, de senki se bírja igazán.

"amíg az ő WC-papírszívecskéiket nem húzzák le a mexikói csatornarendszerbe" jót nevettem :D

Rafkóblog 2012.03.14. 17:17:17

Az elején volt egy Adrienn, azzal mi lett?

Zabkása 2012.03.14. 17:21:02

@Rafkóblog: beállt másodiknak Mátéhoz, ő meg Edinát választotta.... senki sem gondolta volna :D

Rafkóblog 2012.03.14. 17:27:27

@Zabkása: nahát ... az a jány amúgy még ismerősöm is volt -térben közvetve, időben és facebook-on közvetlen is-, nem is értem, hogy mit keres ott :) Jah és már ismerőseim között sincs ott :) változnak az idők :)

Zabkása 2012.03.14. 17:29:07

@Rafkóblog: persze a műsor alatt kötelezően törölni kell magad ha bentvagy.... hát az a csaj valami borzalom volt, test ok, fej borzalom (szegényke erről nem tehet, nekem meg krumpli orrom van), viszont a stílusa is ocsmány volt és arról tehet

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.14. 17:31:49

@beacska: már mindenki találkozott Horvát Évával, aki férfi?:)

@Rafkóblog: keresd mint Éden Adrienn:P:P:P

Rafkóblog 2012.03.14. 17:37:14

Kerestem ugy is, de ... A FB biztos sztrajkolt es nem talaltam meg. Vagy csak megvedett??
Hat en egyszer beszeltem vele telefonon, amikor reszeg volt, egyszer meg, amikor ... Nah ezt nem irom le, mert csak szenzaciohajhaszatnak latszana... De nem lettem volna az o allapotaban.

Testy-re amugy telleg nem rossz :)

Zabkása 2012.03.14. 17:37:50

jaj most nézem a tegnapi extrát és Noémitől kiver a víz

beacska 2012.03.14. 17:39:16

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: "Horvát Évával, aki férfi"? HÉ férfi??? (hül-hül ;))

Rafkóblog 2012.03.14. 17:41:38

Horvath kisaszonnyal mar en is talalkoztam. A legutolso fhm buliban, meg evekkel ezelott. ... Nice talk! :)

Zabkása 2012.03.14. 17:41:48

@beacska: semmi extra csak kivagyok attól, ahogy nyilatkozik. Olyan butus h jaj, és még csak nem is szép :/

beacska 2012.03.14. 17:43:53

@Zabkása: hát igen, nála nehéz eldönteni, hogy nem nyelvi nehézségekkel küzd-e ;)
de néha tényleg úgy tűnik mintha a gondolkodás is nehezére esne...de én bírom benne, hogy "rugalmas"

Zabkása 2012.03.14. 17:45:27

@beacska: igen egyedi és ügyes a taktikája, két jó szó az újakhoz, azok beválasztják és sokáig bent tud maradni :D a piros bor a priceless volt :D jaj meg volt mégegy..... de most nem jut eszembe

beacska 2012.03.14. 17:49:18

@Zabkása: valószínűleg ennek köze lehet ahhoz, hogy a nyelvi nehézségek miatt ő is kicsit kirekesztettnek érzi magát önkéntelenül

Zabkása 2012.03.14. 17:52:16

@beacska: jó de ezt tudta amikor eljött ide, hogy beszélni magyar picit nehéz. De mondom aranyos ahogy így egyedi a játéka, plusz néha neki adok igazat, mert dudorásszon, Kíra mit képzel h leugatta? De ettől még irritál szegényke.....

Na vége a tegnapi extrának, Kíra a hiper-ultra-szűzkurva üzemmódba kapcsolt.

beacska 2012.03.14. 17:55:09

@Zabkása: persze, hogy tudta...nem hinném, hogy amikor jelentkezett, akkor ezt így végig gondolta magában. Ez automatikusan jön nála...

gyuromester 2012.03.14. 18:01:31

Sztem T69.2 nek saját mellei vannak sixx.
Nem hinném hogy gumi szövet is van a vázon :)

☺ágica (törölt) 2012.03.14. 18:05:02

ma lesz párválasztás vagy holnap?

amúgy mitől T69.2?

Zabkása 2012.03.14. 18:10:09

@☺ágica: Mert alapvetően egy terminátor (vagy inkább termináta) és hát már nem 1. generációs, plusz megkapta a kis upgradeket :D

Rafkóblog 2012.03.14. 18:10:53

@☺ágica: Lsd elso reszhez kapcsolodo bejegyzes :)

☺ágica (törölt) 2012.03.14. 18:10:58

@Zabkása: :DDD sehogy sem tudtam rájönni...:)

IllaryBlasi 2012.03.14. 18:26:23

1. nagy genyaság volt, hogy utóbb derült ki, a védett nem állhat a korábbi párja mögé!
2. Ezt a Melák biztosan nem értette meg, ő már a felajánlásnál elvesztette a fonalat.
3. A Muzskus Besenyő Pista Bácsit fogja választani.
4.Azt még egyik sem rakta össze, hogy nem jut messzire, a "megbízok a páromban" taktikával, lényeg, hogy az ellenkező nemnél jó legyél, előbb-utóbb úgyis párt kell cserélni.

Denil 2012.03.14. 18:27:24

Esetleges SPOILER következik:

Ha ezek a felvételek januáriak (ahogy itt mondták), akkor Kira hamar ki fog esni,mert tegnap láttam valami alulművelt kannal az egyik hipermarketben.

Mondjuk én ennek örülök. Ha én lennék benn és a párom lenne, 1 nap alatt vágtam volna rendet a fejében. Nem elég, hogy süt róla,h buta, de még hirdeti is.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.03.14. 18:33:26

@Zabkása: Miért? Vicces csaj!

@Denil: Már az egészet leforgatták, már mindenki itthon van.

josh duhamel édeskéje 2012.03.14. 18:33:40

nem bírtam ki, hogy ne regisztráljak :-)
imádtam az 1. évadot, már nagyon vártam a 2-at, függő vagyok
nagyon bírom ezt a blogot, minden reggel ezzel indítok!!!

krisztiánnal az a baj, hogy rohadt jó a teste, de a stílusa...főleg így 19 évesen...minden esetre remélem, hogy bent marad végig, hogy lássak valami szépet is!!!

Zabkása 2012.03.14. 18:34:38

@IllaryBlasi:
1. ez nekem akkor is egyértelmű volt, amikor felolvasták a levelet. Máskülönben nem lett volna értelme a felajánlásnak
2. Melák azt sem érti, hogy milyen az idő
3. Melyik a Besenyő? :D
4. Egy párral nem lehet végigvinni? Pl mondjuk teszem azt Máté-Edina totál egymásbabolondul akkor kizárt h így maradjon?

@Denil: Elvileg két hónapos a játék, szóval még ha megnyerte volna akkor is itthon lehetne már szerintem

Zabkása 2012.03.14. 18:36:29

@Peter_Cs: mondom nem szeretném bántnai, mert kedves valaki. csak ennyi, mert se nem dögös (de ez szubjektív) se nem észkombájn. csak a sok "nákozás" bassza a fülemet, de tudom h neki nehezebb. Egyszerűen csak nem elég ide szerintem, de szurkolok neki, hogy élvezze a játékot de ennyi.

Zabkása 2012.03.14. 18:38:00

srácok menjünk át az új post alá! :)

josh duhamel édeskéje 2012.03.14. 18:39:15

Denil 2012.03.14. 18:27:24

már volt is egy nyitó bulijuk, ahol mindenki együtt nézte meg az 1. adást
1. évadosok is voltak páran...

beacska 2012.03.14. 18:45:59

@josh duhamel édeskéje: mondjuk ez a buli elég fura volt: 03.05.-én indult a sori, és 03.11.-én volt a buli és HÉ azt mondta, hogy "tegnap jöttünk haza"...hááát, ezt azért nem hiszem...hacsak nem nyaraltak egyet még utána.

Zabkása 2012.03.14. 18:48:32

@beacska: HÉ-ék simán tudtak nyaralni még utána, hisz ugye a cókmókot összeszedni nem két nap utánuk, plusz kifizetve xy, fran se látta, vagy kaptak egy kis bónuszt h a stáb is élvezhette a helyet

josh duhamel édeskéje 2012.03.14. 18:54:14

@beacska:
az 1. évad után is voltak még pár napot
jól jártak
de ez a hely mennyivel jobb!!! szerencséjük van volt vele

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.03.14. 19:05:58

@Zabkása: Vonzó csaj és megvan az életintelligenciája.

Zabkása 2012.03.14. 19:08:39

@Peter_Cs: mondom az h vonzó, az szubjektív. Valakinek ő jön be, valakinek más. Meg mondom nem ellene vagyok, csak nem vagyok mellette. De látom te vagy a Szőke Hercege itt a blogon :) De mondom ezzel nincsen semmi baj, valakinek ő, valakinek más. Valakit Kíra idegesít, valakit Noémi, valakit Niki.... ez ilyen.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.14. 19:13:34

@Peter_Cs: tudom, h hülye vagyok, de mi az az életintelligencia?:O

Zabkása 2012.03.14. 19:15:25

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: ja igen ezt a kérdést én is elfelejtettem feltenni.... :D

JOKKA21 2012.03.14. 19:20:16

@Peter_Cs: Neked minden csaj bejön?:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.14. 19:20:44

@Zabkása: most akkor itt vagyunk, vagy a másikban?:D

Akkor te sem tudod, megnyugodtam:D

JOKKA21 2012.03.14. 19:25:25

@Zabkása: Anikó túl számító.
Miért lett hiper?

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Leszel életem megkeserítője?:)

@beacska: Szívesen.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.14. 19:30:32

@JOKKA21: de de te utálod a nőket:D
Így akarsz te engem?:D

@Zabkása: már ott is megy a diskurzus:D

Denil 2012.03.14. 19:34:29

Akkor elnézést mindenkitől, igazából szívesen hátba rúgtam volna tegnap is, de nem tettem, mert verte az élet azzal akivel volt. Persze hangoskodni meg nyeríteni kellett, hogy mindenki tudjon róla, hogy ott van.
Verhettek volna bele némi észt..ha már mást nem enged beleverni...:DD

IllaryBlasi 2012.03.14. 20:08:07

@Zabkása: Nekem nem volt egyértelmű, bár én szőke vagyok+nem néztem az első évadot:)
Besenyő Pista Bácsi=Gábor (nem saját ötlet, be kell vallanom)
Ha pl. Muzsikus beáll Edina mögé (Máté mellé) máris megy a levesbe az Álompár.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.03.14. 20:11:17

@JOKKA21: Anikó csak taktikázik egy stratégiai játékban.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.03.14. 20:12:09

@Zabkása: Inkább pörögjön! Az ÉH nem alvótábor!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.03.14. 20:18:10

@Peter_Cs: nem tudtam, h van ilyen szó:) Józan paraszti észre gondolnék inkább:)

Elektra1976 2012.03.14. 20:56:47

Noémi fanoknak ajánlanám az első, vagy a második Éden Extrát... A társaság kellős közepén álldogált majd megszólalt: fingtam.... Valaki még meg is jegyezte, hogy és ezt Noéminak be kell jelenteni...
Kissé kiábrándító...

sogeking 2012.03.14. 21:18:21

@Elektra1976: legalább szólt, így kicsit távolabb álltak tőle :)

JOKKA21 2012.03.14. 23:30:42

@Peter_Cs: Az oké, de nem szimpatikus nekem.

@Dorothy, a Vörös Cipellős- ladyandhenk: Téged nem utállak, csak a ribancokat, hogy a nők 99.99%-a az, arról nem tehetek.:)
süti beállítások módosítása