Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 6003-6004.

2012. március 12. 13:00 - drtorok

A mai részek a nagy dilemmákról szólnak: sperma, vagy nem sperma? Csirke kivégzés, vagy nem kivégzés? Szar motorcsónak, vagy nem szar motorcsónak? Oszi feje lavór vagy malomkő nagyságú? És végül: Géza vagy Ádám?

01.jpg

6003. rész:

Andi a Rózsa raktárában próbálkozik lecsapolni Zsoltot. Bartha az utolsó esélye, hogy gyereke lehessen. Miért is? Zsoltnak is ugyanez a kérdése. Ne viccelj már, ilyen nő bármikor felszed magának egy pasit! Mi az, hogy ILYEN nő? Panda (emlékszünk erre?) nyilván az elképesztően gusztustalan frizurája miatt aggódik, amivel az összes potenciális spermadonort elriasztja magától kilométeres távolságba. Bartha tovább győzködi. Szedjen fel magának valakit egy bárban. Az ötlet nem rossz. De Andinak kösz, nem, mert nem betegséget akar, hanem gyereket. Hirdetés? Mégis milyen szöveggel? Spermabank? Panda azt is leszarozza, mert többet akar tudni apuról, mint ami kiderül egy két decis pohárból. Jogos. De nem érted, hogy mással élek? Panda érti, ezért nem kér tőle se pénzt, se támogatást, csak egy édes, kicsi testvért Oszikának. Remek érvelés. De Zsolt hajthatatlan.

Nehezen tudom elengedni ezt a jelenetet, ilyen kezdést képtelenség lesz überelni. Mindenesetre Nóra és Attila érkezik haza, Timike a babaházába rejtette Csíkost és Angelikát. Atti ökröt tudna zabálni, étvágya akkora. A kislány úgy csinál, mintha elmélyedne a Vukos olvasónaplójában, már két órája írja, hazudja. Képzeld, Fekete Istvánnak meddig tarthatott? vigasztalja nevelőapja. Hirtelen kotkodácsolás. Atesz kiszúrja: ez mi a fasz volt?! Kitárja a babaház ajtaját, és no lám, két tyúk az új lakója. Nagyon aranyosak, hogy kerültek ide? kérdi a kislány. Ez a Timike tiszta Miki. Nóri szarul felsikít. Ez mi? Atti: vagy be vagyok baszva, vagy tényleg tyúkok.

02.jpg

Uncsi kórházjelenet, remélem, hamarosan visszakanyarodunk a raktárba a spermadonor kérdéshez. Addig is Klaudia mondja lábadozó hangon, hogyha nincs Miki, ő és Hanna sincs. Rémes lehetett a barlangban, empatizál Zsófi. Hát, azért az egész rémálomból talán nem a barlangos rész volt a legszarabb, mert azért volt ott pisztoly, szívroham, amit akarsz. Együtt szidják Ritát, a szívtelen perszónát. Hanna pedig még nem is tudja az egész sztorit. Miki Zsombira küldte a rendőröket, akik ha nem kapják el, a lányon állhat bosszút. Addig is Miklós őrködik Hanna felett, és most Klau még azt is elnézi, hogy Balázs, a barátja mellette van. Ez rendes Klaudiától.

03.jpg

Bali vigasztalja Hannust, aki egyfolytában a lelépett anyján kattog. Az a vadállat megölte! Az nem lehet, hogy az anyád szimplán leszarja a fejedet? kérdi Balázs. Kösz! sértődik be Hanna. Faszán vigasztalsz. A lánynak eszébe jut, hogy Rita Thaiföldet emlegette, biztos oda menekült. Na, szuper, akkor keresni fog, mert szeret téged, füllent Bali.

A kukáknál összefut Géza és Aliz. Nagy a szerelem, Gézu a kukák közé döntené a csaját, de Ádám és Gizi megjelenik, a tehetséges fotósnak egy hatalmas, vödörnek tetsző valami van a kezében. Vili nem ért a növényekhez, az csinálja az oxigént! magyarázza Gizus, tehát kaspót cipeltet az unokaöccsével. Aliz máris fut Ádi után, Gézu besértődik. Figyu, Ádám, bocsesz a nagyanyám miatt, hogy múltkor taplóskodott veled. Gizu megmondja Ádámnak: az ilyen vidéki asszonyságokkal nem jó kukoricázni, mert akkorát vernek rád a sodrófájukkal, hogy csak úgy nyekkensz! Nóra érkezik, lebassza Aizt, hogy csirkék vannak a lakásában, azon nyomban intézkedjen, mert a csirke nem szobatiszta. Ádi máris felajánlja a segítségét a lánynak, aki szerelmesen elmosolyodik.

05.jpg

Zsolt és Panda az utcán állnak, reménykedem, hogy a férfi örökítőanyag hordozó áldozatot akar fogni Andinak, ha már kiesett a bár meg a spermabank. Aztán észreveszem Oszit, meg az érkező motorcsónakot is. Sofőr kiszáll, üdv, maguk Bartháék? Panda szabadkozik, hogy nincsenek együtt. Ki kérdezte? A motorcsónak neve Vénusz, Zsoltot a milóira emlékezteti, Panda kérdi, hol kupálódott ki ennyire. Zsófi beszél ilyenekről egyfolytában két shoppingolás között, mert ő intelligens. Bartha elkezdi fikázni Vénuszt, ami a tulaj szerint pedig ihajszerűen szeli a habokat. A pénzvisszaszerző taktika egyelőre szarnak bizonyul.

06.jpg

Kórház, Klau, Juli, Zsófi, vérnyomás. Az kicsit magas. Kórház után hozzánk költözöl, mondja Juli ellentmondást nem tűrő hangon. Szó sem lehet róla, remekül elleszek. De nálunk fogsz lakni, és beszeded majd a tonnányi gyógyszert, nincs vita. De Klau nem bírja a tétlenséget, mi lesz a cégével és a partnereivel? Mindenkit el fog veszíteni. Nem, ha én segítek, száll be Zsófi a Klaumentő akcióba. Zsófi mindent tud és ismer a cégben.

07.jpg

Csirkeösszeszedés Nóráéknál. Aliz és Ádám nekivetkőzik, mintha legalábbis tirannoszaurusz rexeket üldöznének a nappaliban. Timike és Lucus nézik, utóbbi követeli, hogy Ádi a nevén szólítsa őket, Ádám lefikázza. Nekem azért van nevem, mert nem fognak levágni, érvel a gyerekeknek. Őket sem fogjátok, mert megvédjük a csirkéket! kiáltja Timi. Aliz sikít. Ádám is megpróbálja, de az egyik szörny megkarmolja az arcát, innentől kezdve a fotós minden tükörben a sérülést nézegeti. Nagy nehezen sikerül befogni a vadállatokat.

08.jpg

Zsolt tovább basztatja a csónak tulajt, hogy szar az áru, kéri a pénzét. Nem én vettem meg, hanem az agyalágyult fiam, magyarázza a férfinak. Mi közöm hozzá? Úszik, de nem forog kacslábon, mondja a tulaj és végre otthagyja a őket Vénuszostul. Zsolt odarohan az új szerzeményhez és hatalmasat belerúg. Lavórfejű Oszi biztosan akarja érteni a szituációt: apa most haragszik? kérdi édesanyját. Imádom ezt a gyereket. Ilyenből kell még jó sok Pandáéknak!

09.jpg

6004. rész:

Zsolt még mindig a motorcsónakon kattog, dögunalom. Minden reményem Osziban van, hogy mond valami irdatlan marhaságot. Bartha elnézést kér kisfiától, amiért lebarmozta. Gézu érkezik. Jeget mentek vele törni a Velencei-tóra? kacag harsányan a csodajárgányon. Ez nem járgány, ez motorcsónak, mondja végre Osszancs. Ez a gyerek egyszerűen elképesztő! De itt nem állunk meg: én vettem apának, és ha nem tetszik, menjél tovább! Az igen! Zsolt elégedett gengszterpofát vág Géza háta mögött. Oszi leállíthatatlan: a mi csónakunk, nem a tiéd! Ki mondta, hogy Gézáé, hülyegyerek?! A taxis el is húz. Bartha mérhetetlenül büszke sarjára. Így beszél egy igazi férfi – neveli a következő nemzedék baromarcúját, de egyúttal köszönjük a kiváló apafigurát, és a tök kussban, értelmetlenül mosolygó anyát. Már nem vagy rám mérges? Pedig én tehetek mindenről, mártírkodik a gyerek. Nem, Oszikám, az erőfitogtatással kivívtad agyatlan apád elismerését, gratulálunk. Hiába szar Vénusz, Oszi segít megjavítani, nyáron már együtt hasítunk vele. Panda végre megszólal: na, mit szólsz, micsoda fiad van? És már üveges szemei előtt lebeg Zsolt spermája. A büszke szülők óriásbuci simivel jutalmazzák Oszikát.

11.jpg

Egy kis cross promo: Bálint Antónia mondja a híreket Miki televíziójában. Hamarosan kiderül, biznyos V. Zsombit elkapták a reptéren. Hogy került oda a híradós stáb a bilincsbe verés pillanatában?! Vagy esetleg a barikköztös stáb volt ott, és átcrosspromózták az anyagot a híradónak? Hanna, Balázs is befut. Ezt a mázlit! De Hanna reméli, anyának nem esett baja. Azt már tudnánk, tapasztalatoskodik Miki. Mégis hol lehet, Hanna, neked sem mondott semmit Rita? A lány hallgat.

Még szerencse, hogy az a gengszter nem bántotta Klaut! sikkant az udvaron Nóri Julinak, amikor az elmondja neki a rettenetes híreket. A barna máris rohanna hozzá a kórházba, a szőke leállítja. Menjen majd este.

12.jpg

Bözske csönget be Viliékhez. Gizi nyit ajtót, Bözsi az édesapját keresi. Azt Gizus is keresi. Elmagyarázza a másik öregasszonynak, hogy régóta nem él az apjával. Ja, Vili! Hát ő az én életem párja! kiált Gizi úgy, hogy a neonsárga sállal megbolondított bordó-türkiz összeállításra biggyesztett fehér virág hatszorosára nő. Megjelenik Vili, akiről megtudjuk, hogy ő Gizus kis mackója. Értem, mondja lemerevedett alsó állkapoccsal Bözske nénje. Akkor odaadnám a mackónak a két csirkét cserébe a vaddisznóért. Tiszta állatkert, jegyzi meg Gizi, de nem sokáig vigyorog. Mit akarsz a csirkékkel? Ez lesz a vacsoránk, magyarázza Vili. Szar vicc, mondja élete szerelme. Bözske lelép a vita hevében, de még javasolja, hogy lavórba tegyék a csirkéket, hogy oda folyjon a vérük. Majd a Gizike megoldja. Mit majd a Gizi?! (tényleg ezt kérdezi a nő.) Megfőzöd a vacsorát, mondja Vili, kurvára ez a dolgod. Gizi taslit ad neked, Gizi nem ér azokhoz! háborog a divatdiktátor. Akkor ki csinál vacsorát? balfaszoskodik Vili, aki megérdemelné, hogy éhen haljon, amennyiben úgy érzi, hogy megoldhatatlan a vacsorakérdés, ha az asszony este nem főz. Én max tollastul teszem őket a sütőbe, mondja Gizi, és inkább hozok csirkemelleket a boltból. Vágd le te őket, és a vérfürdőt te takarítod fel! üvölt a nő, és teljesen igaza van.

13.jpg

Alizéknál vacsorázni készülnek. Ádám még mindig nem emelkedett felül a karmoláson, egyfolytában a tükörben nézegeti magát. Mit mondjak, ha kérdezik, hogy nekem esett egy csirke?! Mondd, hogy fociztál a haverokkal, javasolja exszeretője. Magánál van?! Egyúttal egy liter jódot önt a férfi arcára, Ádi úszik a vörös lében. Jöhet rá a tapasz. Élcelődés, incselkedés, pajkoskodás, míg a nappaliban Bözske tálalja a vacsit. Luca fejezd be, két csirke miatt nem csinálunk hisztit, oktatja ki dédunokáját, aki nem hiszi el, hogy nem végezte ki azt a két szerencsétlen állatot. Nézd meg a fazekat, vaddisznó van benne! És hol vannak a csirkék? Gézu apjának haverjához kerülnek vidékre. Csak nem gondoltad, hogy kinyírom a Csíkost meg a Pöttyöst (amit amúgy Angelinkának hívnak!)?! Luca máris imádja Bözsit. Pedig a fiatalembernek (Ádinak) nem akar megteríteni, majdnem ölre mennek miatta Alizzal, dühtől izzik a szemük, igazi szép nagymama-unoka kapcsolat ez.

14.jpg

Miki is főz, úgy tűnik, a ma este tematikája a vacsora a sperma- és a tyúkkérdés mellett. Nóra érkezik egy szelet tortával, mert Miki egy hős. Ugyan már! és a hős máris lecsap az édességre. Nóra gyorsan Ritára irányítja a beszélgetést. Ha bedőltél neki, szeretted is! És ez téged zavart? Csak bosszantotta a nőt. Ez tetszik Mikinek, közelebb lép ex nejéhez. Ő próbálja lepattintani. Mással élek. De nem szereted, mondja Miklós. Lapozzunk. És Atti nem tudhat a csókunkról, értetted? A férfi jól ráérez, hogy „megint vihar van az édenben.” Nóra szarul tagadja.

15.jpg

Befut Géza Alizékhoz. A nő és Ádám kacagva robognak ki egy másik szobából. Mi a franc van? nyilvánul meg Gézu. Megmentette a csirkéket, ergo nálunk eszik. De Ádi berezelt a morcos taxisofőrtől, sok a dolga, inkább éhen lelép.

Zsolt, Andi és Oszi Bartháéknál van. Panda akar hazamenni, Oszkár nyávog, hogy még befejezi a videó játékot. Addig kicsalogatja a férfi anyut a konyhába, hogy közölje vele a jó hírt: belemegy az örökítő anyag adományozásba. Persze nem a természetes úton, hisz azon már túl vannak. Panda tombol örömében.

16.jpg

Klau a kórházban a Pillangókisasszonyt és Rigolettót hallgathat MP3 lejátszón Balinak köszönhetően, hisz az üzletasszony kultúrlény. Tudja jól, hogy Hanna egyfolytában a barátjával van, de amint kimegyek a kórházból, hazaviszlek, megértetted? viselkedik szimpatikusan a szívrohamból felépülő Klaudia. Hanna elmondja neki, hogy Zsombit letartóztatták. A lányra megint rájön a szeparációs szorongás: Klau, ugye te nem fogsz lelépni? Jó időzítés egy kórházi ágyban fekvő embernek ezt a kérdést feltenni. Lágy dallamokra mondja Klau, hogy soha, sehová, semmi olyan nem történhet, és kizárt, és egyáltalán. 

17.jpg

Géza annyira besértődött, hogy evés helyett inkább a gangon fagyoskodik, hogy miért, senki nem érti, Aliz sem, aki könyörög neki, hogy menjen be vacsorázni. Hívd inkább Ádámot. Csirkéket üldöztök, ápolgatod a sebét, cuki tapaszt teszel rá, ez mindennek a teteje! Aliz győzködi, hogy csak barátok, de Gézu nem hisz férfi és nő közti barátságban, főleg, ha már dugtak. Sőt, óriási választás elé állítja: vagy ő kell neked, vagy én.

Tehát: sperma letutizva. Csirkék életben. Motorcsónak szar. Malomkő. És Géza, és/vagy Ádám, Ádám és/vagy Géza.

18.jpg

7 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2012.03.12. 16:04:22

Köszi, klassz volt! Jobb olvasni, mint nézni... Amúgy Gézu igazán hihetne a férfi-nő közti barátságban, mindegyik csajjal jóban van akivel már kavirnyált...:-))

Kullancs1983 2012.03.12. 16:31:40

Csak nekem tűnt föl, hogy Miki tévéjében nem Bálint, hanem Erős Antónia van? :P

hannamontanna 2012.03.12. 16:36:49

@Kullancs1983: ...hopp, tényleg! Most már nekem is feltűnt..:-)

nyuszi01 2012.03.12. 17:02:46

de amúgy tényleg :D meg főleg, hogy a Gézának már kb az összes nő megvolt a házból :D

villanella 2012.03.12. 19:10:11

baszki, ez az erős antóniás cucc, mekkora! végre van élet a barátok köztön kívül. például híradó! igaz, hogy csak őket érintő hírekkel, de van! ;)

Johnny336 2012.03.13. 10:43:24

@nyuszi01: tévedsz. Klaudia pl. nem volt meg.
A többi stimmel :D

Nóra, Zsófi, Kinga, Alíz - és mind mosolyognak. Gondolom borozgatás közben kibeszélik a csávók cerkáját, mert mindenki használta már mindenkijét :D

nyuszi01 2012.03.13. 20:11:26

@Johnny336: hát nem is azt írtam, hogy MINDEN nő megvolt neki, hanem azt, hogy KÁBÉ minden nő :D Claudia pont kimaradt még a szórásból, de barátok közt bármi előfordulhat :D

Claudia amúgy Zsoltnak volt meg, ő is nagy alfahím :D
süti beállítások módosítása