Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 5991-5992.

2012. március 02. 09:00 - drtorok

Most, hogy természetesen lemaradtam a Juli-Attila féle egyesülésről, és annak már csak az utózöngéjét élvezhetem, számomra nem maradt más, mint a grandiózus csirke probléma, avagy ki lesz a győztese a Bözske-Lucus harcnak, és ennek eredményeképpen megmenekül-e Csíkos és Angelika, vagy pedig kíméletlenül kivégzi őket a csirke vérre szomjazó dédnagymama. Lássuk.

01.jpg

5991. rész:

Klaudia az irodában magyaráz egy ügyfélnek, miközben Laci a kuka mellé bassza a szemetet unott pofával. Kliens besértődik, jelen körülmények között képtelen objektív döntést hozni a főnökasszony javaslatával kapcsolatban. Most nekem. Sajnos. Mennem kell. Majd. Telefonálok – mondja az atomtehetségtelen hölgy és kiviharzik az irodából. Micsoda egy szánalmas disznó vagy, sikít Klau, miközben Laci csámcsog és a tenyerével törölgeti a száját. Klaudia tovább rikolt, hogy elvesztette a gyerekes viselkedése miatt az ügyfelet. Te mondtad, hogy a munka segít kilábalni a depresszióból, Laci itt van és ragyog, és a telefont is képes felvenni, nem ezt akartad, Klau? De a sértett férfi átlát az üzletasszonyon, csak azért kell az irodába, mert Klaudiát irritálja a csörgő telefon. Laci fogadalmat tesz: túl fog lépni minden határt, mert Klau egy önző dög.

Atesz és Juli egymást gyűrik az irodájukban, a nő kihámozza magát a szenvedélyes ölelésből. Mindkettőt a saját családi békéje aggasztja a legjobban. Ez vállalhatatlan, sőt, mi több, véletlen és egyszeri baleset. Atti szerint egyébként nem véletlen. Fura, hogy Atti soha ilyen boldogtalan nem volt szeretkezés után. Juli sem, pedig a főnöke nem okozott csalódást. A lényegre tér: Atti, kirúgsz, mert rám ereszkedtél, mint a fekete felhő, avagy sem? De Attila nem bocsát el egy remek munkaerőt. Meghiszem azt! Juli szereti az okfejtéseit. Is. Folyik tovább a munka. Biztos vagy benne, hogy nem lesz több ilyen? kérdi Juli remegő hangon. Atti biztos benne. De hozzáteszi a megaértelmetlenséget: de hogy kevesebb lesz-e? Miről beszélsz, Atesz?!

02.jpg

Jaj, lelkem, Bözsi néniéknél az asszonyok nem költenek kardigánra és sálra – tanulja meg Lucus az élet nagy igazságait dédnagyanyjától. Gyöngyöm, te is hamar megtanulnál kötni, csak ne lennél ilyen vékonyka, von érdekes párhuzamot Bözske. Pedig Luca eszik chipset és főzeléket, de azt a rokon lefikázza, pipi hús kell a növésben lévő szervezetnek, mondja. Majd meglátod, Lucus, amikor együtt kopasztasz Bözsivel a Mátyás téren, megtanulod, mi a magyar csirkék úristene! Lesz itt még mészárlás, és akkor pontot tehetünk az állatvédő projekt végére. Lucus tojást akar tojatni az állatokkal, de Bözsi lefitymálja a petesejt bank ötletet. Idegesek a madárkák a tojáshoz. Ő tudja, rengeteg tyúkot látott már.

03.jpg

Kinga piával vigasztalja a maga alatt, és a kanapén heverő Gabriellát. A bor nem segít megoldani a pasi problémát, de nevetni lehet rajtuk, állapítja meg a pincérnő. Csengetés. Klau ront be. Muszáj valamit csinálnia Gabinak Lacival. Te próbáltál már neki segíteni? Persze hogy, Klau mindent megpróbált, de hasztalan. Viszont szerinte Gabi visszafogadhatná az elviselhetetlen Lacit, ez a megoldás a javából. Kinga megmagyarázza, barátnőjének miért nem szabad újra összejönnie Lackóval, Gabi szóhoz sem jut, csak a levegőt kapkodja.

04.jpg

Lelkes Nórához jön haza szenvtelen Attila. Alig várom a wellness hétvégét, rajong Nóra. Ez nem fog menni, harapdálja ajkait Atti. Mert nem akar kényeztetést, moszatpakolást, nem akarja, hogy idegen kezek tapicskolják a testét, mert azóta is csak Juli tapicskoló kezein jár az esze. Nem mondta eddig, mert Nóra baszott megkérdezni, ő márpedig nem akar manikűr-pedikűr hétvégét. Mit szólnál, ha egy golf táborba vinnélek? kérdi Atesz. Még az is lehet, hogy bejönne az ügyvédnőnek, de Attilának nem és nem kell a masszázs-wellnes-nyugi-gumi pihi. Nóra továbbnyomul, Atti üvölteni kezd: mindenről te döntesz egyedül, helyettem!

05.jpg

Laci egyik kezével a sörös dobozt, másikkal a fejét gyűri. Szamaritánus Gabriella érkezik. Te vagy az, mit akarsz? taplóskodik Laci. Persze, Klaudia dumált össze-vissza, hogy gondjai vannak az irodában. Csak félti. Félt a faszt, vágja rá Laci, az ügyfeleit félti. Gabi szívesen ledolgozza a felmondási idejét. Nem akarom! De kell valaki az irodába, nyomul Gabi. Nincs szükségem rád! Ezt a Lacit Gabci nem ismeri. Te csak menj a játszótérre madárijesztőt építeni az új pasasoddal! Ha nincs pasas, keress magadnak egyet a játszótéren. Ennek a játszótér a kattanása. Rábassza az ajtót az exnőjére, majd hatalmasat kortyol a sörbe, de még azt is képes kíméletlen tehetségetlenséggel végrehajtani.

06.jpg

Vágd kockára a hagymát és párold üvegesre az olajon. Kösz szépen, jópofa vagy! vitatkozik Aliz a recepttel, nagyjából semmit nem ért. Mi az, hogy üvegesre, át kell látnom rajta? És mi az, hogy kocka?! Egyáltalán, mi az, hogy olaj??? Luccancstól kér tanácsot, ő se tud semmit. Persze hogy nem tudod, mert csak nyafogni tudsz, bassza le az édesanya a hatéves gyermeket. Ebből csirkemészárlás lesz. Aliz gyűlöli magát, meg Csíkost és Angelikát, amik csak összeszarják az erkélyt. Az anyuka kiküldi a kislányt Bözskéhez, hogy kérdezze meg, szereti-e a chilit. Gyerek szalad, a dédmami Elvis Presleyként riszálja a csípőjét az erkélyen. Mi a fasz az a chili? Itt senki semmit nem tud. Hazudni viszont kurvára, sántikálva vonszolja vissza magát Bözsike a szobába.

07.jpg

Laci csak nem visszazökkent a régi kerékvágásba? csodálkozik Klaudia, amikor az irodában találja a férfit. Lackó nagyokat füllent, hogy de, de, nagy visszazökkenés van. Mindenki nagyon törődik vele, ígéri, hogy jófiú lesz mostantól. Fátylat rá. A telefon pedig többé nem fogja zavarni Klaut, mert Laci elintézte. Az üzletasszony máris tárcsázna, de süket a telefon. Laci kintről nézi röhögve, amint Klau ráeszmél, hogy a férfi kitépte a zsinórt a készülékből. Klaudia rohan utána az udvarra lebaszni, Laci meg lefotózza a mobiljával az őrjöngő nőt. A poén őrületes. Laci nemcsak gyerekes, hanem alattomos. Nem igaz, mert megint csak magadra figyeltél, Klau! Te meghibbantál, Laci! Klaudia csak vigyázzon magára, mert megbolondul a pacemakere.

Szünet. Kérdés: Juli milyen levest főzött? Javaslom, kérdezzék meg Alizt. Esetleg Lucust. Vagy Bözsikét.

08.jpg

5992. rész:

Bözsi, Luca, Aliz, Szabi bezabáltak. Akkor mégiscsak chilit toltak. Lucus oson a konyhába, tojást lop a hűtőből. Bözsi közben győzködi az unokáját, hogy menjen szakácsnőnek, jól főzöl lyányom. S ha már főzés, mi lehetne a következő topik, mint a férjhezmenetel. S márpedig a szakácsnőnek a taxisofőr lenne a legnagyobb parti. Ezt hagyjuk, mondja Aliz. De nem maradhat pártában, nehogy a világ a szájára vegye, mondja tovább nagymami, hogy azért legyen egy kis vidéki-konzervatív-begyöpösödött képviselet is a velejéig romlott erkölcsi fertő BK-ban. Van egy rossz hírem: Kinga már házasság előtt lefeküdt Gézával! De Szabi szerint Kinga tudna mesélni arról, milyen férjanyag volt a mi Gézánk.

09.jpg

Timike esti mesét olvas. Nóra dekoncentrált, pedig testhez álló szerepet ajánl neki a kislánya: mami, leszel te a sárkány? Olyan jól tudod utánozni a hangját. Nóra nem akarja, inkább lenne királyfi, de a gyerek meggyőzi. Sárkánykodás közben a nő rájön, hogy tényleg mekkora despota, és valóban, hiszen durva kényeztető pihenést akart rákényszeríteni a szerelmére fegyvert tartva annak tarkójához.

10.jpg

Klau éjnek idején hatol be az irodába kuncsaftjával, mert már annyira retteg Laci romboló jelenlététől. Míg a komputer „bemelegszik”, az ügyfél elmeséli, hogy a családi legendárium szerint a szülei vitorlás hajóján született. Persze csak Balatonlellén. A parti helyszíne tehát legyen a jacht kikötő. Pofázás közben bemelegedett a gép, a kliens kacagni kezd: a képernyővédőn Klaudia látható bibircsókokkal, fogatlanul. Hát, ez a Laci, lássuk be, fergeteges! Az ügyfél szerint is jófej, vidám lehet az élet maguknál, rég nevettem ilyen jót.

11.jpg

Juli otthon edényeket törölget és merengő arccal az őrületes szex részleteit futtatja át az agyán Attilával. Az álmodozást András szakítja meg, ne haragudj, tudom, hogy nem lett volna szabad... - dadog Juli. De ki itta meg a tejet? És mi az, hogy nem lett volna szabad? Ööö, nem lett volna szabad elfelejtenem tejet venni, vágja rá Juli, és máris szaladna az éjjel-nappaliba. Andris megérti, sok minden kavarog most Julcsa fejében. Igen, a munkahelyén a család és Atti farka, otthon meg a munka és Atti farka. Megértem, ilyen ez, bólogat a férj.

12.jpg

Nóra lemondta a wellness szállót. És most vigasztalhatatlanul szomorú vagy, mondja mélységes együttérzéssel Attila. De ő se örül, mert Nóra bánatos. Jaj, ne már, ne kelts bennem nagyobb lelkiismeret furdalást, mint ami van – és nyilván nem a wellness nyugi-gumi miatt. Bocsesz, hogy leüvöltöttem a fejed. De igazad volt! nyávog Nóra, és még elnézést is kér. No problem, mondja Atti, csak ne dönts mindenben helyettem, elegen ugrálnak úgy, ahogy te fütyülsz, Nórikám. Elsárkányosodtam, görbül lefelé a nő szája, zene. De tényleg nem. Már az vagy. Édesek voltatok Timikével. Nóra csókolna, de Atesz elrántja a fejét.

13.jpg

Lucus büszkén mutatja a tojást Bözsi nénjének az erkélyen. Az anyját, tojás! Most már nem lehet csirkét zabálni, hisz minden rendben a reproduktív szisztemmel. De Bözske eszén nem lehet túljárni, észreveszi a bélyegzőt a tojáson. Semmi gond, büszke vagyok rád, Lucusom, de a csirkéknek holnap annyi. Jólvan, baszki, te akartad! Láttam, hogy széttáncoltad az agyad az erkélyen a fájós lábaddal! zsarolja a kislány a dédszülőt. Jaj, gyöngyöm, az csak olyan mórikálás volt, csupán deréktól fölfelé – mondja dédanyus, és az alsó állkapcsa előretolódik mintegy fél métert.  Na, akkor egyezség: nem nyírom ki a csirkéket, ha kiadod anyád összes titkát. Deal! Háttérben kotkodácsolás.

14.jpg

Andráséknál idill, közös újságolvasás. Máté nem tud aludni. Andris gügyög a gyerekkel, persze, hogy a világ legjobb apukája. Juli meghatódik, masszírozza férje vállát. Biztos, hogy én vagyok a legeslegjobb apuka? Nagy ám a világ, lehet, hogy van nálam jobb. Feleség elgondolkodik ezen.

Aliz elküldi a lányát kezet mosni, mert egyfolytában a csirkéket taperolja. Dédi befut: te hogy-hogy még fent vagy, Lucus? Tyúkokkal fekszik, frappánskodik Aliz. És te, Alizkám, megvárod Gézut? Nem, utálom, hogy éjszakás. Jaj, csak ne panaszkodj, örülj, hogy van melleted valaki, aki dolgozik, oktatja ki a nagyanyja. Ne veszekedj vele, hallottam egyet s mást, tudom, hogy valaki más vigasztalt meg, amikor legutóbb Gézával összekaptál. Vigyázz, nem biztos, hogy másodjára visszafogad. Bözske iszkol aludni, Aliz leárulózza a gyermekét. Imádom a gyermeknevelési technikáját.

15.jpg

Lacinak még a szalámis szendvicshez sincs kedve, ledobja az ételt, tenyerét tiszta erővel a terítőbe keni. Klau látogatja meg vidáman. Nem fog vele üvölteni már csak azért se. Sikerült szereznie egy ügyfelet, remekül ment a prezentációja. Másodszor, Laci tartozik neki egy új monitorral, és amit összefirkált, megkapja Klautól. Az új monitort az új irodájába kéri. Lackó ledöbben. Erre a fordulatra még ő sem számított. Ennyire a szívedre vetted ezt a kis tréfát? Igen, torkig vagyok a tehetetlenségeddel, a lustaságoddal, és a viccelődéseiddel. A tehetségtelenségeddel is, Laci! Nem hagyhatsz egyedül. Simán. És a bérleti díjat is egyedül fogod fizetni, baszki!

Nos, hát, a szédítő kalandokkal kecsegtető Bözske-Luca párharc győztesének mégiscsak Laci bizonyult. Leszögezhetjük, hogy a békás pályafutásának egyik gyöngyszeme volt a tegnapi teljesítménye. A mimikája, a gesztikulációja, de azt kell mondanom, minden egyes mozdulata verhetetlen volt. Talán csak a csirkék kotkodácsoltak jobban.

16.jpg

4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Johnny336 2012.03.02. 09:33:36

"De nem maradhat pártában, nehogy a világ a szájára vegye" - a gond, hogy Aliz már a világot a szájára vette.
i1.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/008/549/If%20you%20know%20what%20I%20mean..png

:)

Mésza "Abdul" Jani 2012.03.02. 11:36:02

na igen, így élvezetesebb:D

Attika farka sűrűn jár Juli fejében. előtte is meg utána is:D

Ajj-jajj 2012.03.02. 17:21:14

Alizék még egyszer sem kérdezték meg Bözsi mamától, hogy az anyjuk hogy van?
A nagymama hol hagyta a többi tyúkját, a házát, stb. Aki azt gondolja, hogy vidéken minden Bözsi mama maga köti a pulcsiját, hát az még nem látott vidéket, nem járt mostanában fonal boltban, ahol arany árában adják a fonalat. Azt nem gondolnám, hogy elbontja a régit, abból köt újnak
látszót. Olyan mocskos vénasszonyt, aki kiszedi a kisgyerekből a titkokat, sajnos már láttam.
süti beállítások módosítása