Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X159

2012. február 24. 23:30 - Hódos Hajnalka

Sorolnám, milyen szavakat és kifejezéseket nem akarok soha többet a büdös életbe' hallani: tisztázás, flegmázás, stílus, csütörtök, mércsinálodezt, megintkezded (kérdő hangsúllyal), taktikázás, történelmi pillanat, megélni a Villalétet, csúcsosodott, de durva, nagyon kemény, rózsafűzér, tüske, (Villa)baráccság, végül, de nem utolsósorban, A JÓSÁGOMÉRT! Jut eszembe, visszaszámlálás indul, három, de hiába, az utolsó kör limonádé előtt még lenyomják a torkunkon a szivacsgyöngyét, tisztázás van, mindenki tisztáz mindenkivel, a végén úgy fog ragyogni minden Villakapcsolat, mint a Salamon töke, jut eszembe, kár, hogy tegnap nem jutott eszembe Veráról valami jó kis poén, Torkos csütörtök, höhö, értitek, ma meg nem fingott senki, hogy bele tudjam szőni a mondókámba a bűti szeleket, marad a tisztázás. Még mi vár?! Attila még mindig ki van akadva a saját szániságán, Verával napoznak és Kingát ekézik, hihetetlen agynélküli a csaj, nemhogy kínos volt neki a szoftkurvás bejátszás, hanem leégett, mint a szar.

Kedves Sehi cihelődjön föl Analfa Aladárral együtt, hogy egyszer és mindenkorra. Könnyű uzsika a nyugiba', hogy a faszba ne tudná egy Alfahím kinyitni a bort, ha kell, a segglyukával szippantja ki a dugót, hülye vagy, Serikém? Aztán, mi újság van itt bent azóta? Semmi, minden okés. Veled? Megy a rohangálás meg a jövés-menés. Egi. Na eddig tart a beszélgetés érdemi része, aztán Seri szerint Gergő megint flegmázik és megint kezdi a stílust, Gergőnek megint tele lesz a fasza Serivel, ott is hagyja, mint eb a szarát. Született naívként felcsillan előttem a remény, na, ezt megúsztuk ennyivel, tán még valami történik is az öfiben, teszemazt kiderül, hogy Dyust kémiai Nobel-díjra jelölték, most miért? Semmi nem tart örökké, sőt, örömöm rövidebb, mint Baumgartner F1-es szereplése, na ez vajon most hogy jutott eszembe, szóval, Attila és Kinga is lehetőséget kapnak.

Hiányzik ez mindkettőnek, mint ablakos tótnak a hanyatt esés, Kinga megnyilvánul, nőiesen és finoman, mit tisztázzak, azt, hogy egy görény? Persze az asztalnál már akar mondani egy pár szót, de Attila pár mondat után feláll, na jó, ezt a védőbeszédet, amit Kinga magáért mond, nem hallgatja végig. Azt se, hogy ő rugdosta a Kutait, azt se, hogy gonosz ember, szívtelen és beteg lelkű. Borzalmasan. Tényleg nincsenek érzései. Kinga megvalósítja a basszál egyedül koant és elmondja az üres széknek, hogy Attila az oka mindennek. Kikészítette idegileg. Idegroncsot csinált belőle. És ő nem is egy hisztis lány, Attila csinált belőle azt is. Azt várom, mikor hozakodik azzal elő, azért hízott vagy húsz kilót, mert Attila folyamatosan jóízűen zabált a közelében. Kinga mondja a magáét, Attila is, csak ő kinn a konyhában Petinek, látod-látod, megszeretsz valakit itt, aztán ezt kapod. Kinga még mindig mondja, visszateszem a fülest, hátha Attila miatt lettek még klepábbak a fülei a Villában , á, csak a szokásos, legyintek. Aztán kiszakad belőlem egy jobb petefészekből induló, hörgéssé fajuló nabazmeg, azt hittem, ilyet csak akkor tudok, mikor akciógólt szerzünk emberhátrányban, de nem, megy ez a ValóVilág miatt is.

Akkóis megtudjuk, dugott-e Veronika és Péter csütörtökön, ha egyetlen porcikánk sem kívánja az infót. Ha kitérnek a részletekre, belevágom a mogyoróvajas üveget a monitorba, esküszöm. Ronika és Peti párhuzamosan találkoztak, mert az alapvetően jó viszony megmaradt. Kriszt az érdekli, lefeküdtek-e. Mindenki mást kicsit később az is, hányszor. Ha Bandika benn lenne, kurvaisten, hogy az análszexre is rákérdezett volna, ezt legalább megúsztuk. Igen, eccé. De Peti úgy tudta, rosszba vannak. A sátáni vigyor az arcán feledhetetlen. Veronika bőg és úgy próbálja menteni a menthetőt, hogy az ujjával is mutogatja, nemcsak hüppögi, hogy eccer. A Peti meg úgy állítja be, mintha összejárogatnának, egyébként is, megkérte, hogy diszkréten kezelje a dolgot, erre most mindenki előtt elmondja. Pedig ő is jól tudja, hogy eccer. Én röhögök, mert erről az jut eszembe, egy sör nem sör, két sör fél sör, négy sör egy sör, egy sör nem sör. Ennek analógiájára eccer nem dugás, ugye. Krisz most már rohadtul nem kíváncsi rá, Veronika egyébként Bütyök és már nem áll úgy Petivel. Volt, hogy úgy állt, de már nem. Cristofel Péterhez megy apai tanácsokért, meg azért, mert Peti harmincöt éves, nem sokat hallok a kommunikációból, mert vagy röhögök, vagy Seri vonul át úgy a nappalin, mint egy holland parasztasszony, csak úgy klaffog a lábán a fapapucs. Cris annyira segg, hogy Peti se bírja röhögés nélkül, egészen pontosan akkor tör ki belőle, mikor a Kubai üveges tekintettel azt kérdezi tőle, átbasz? Majd meg is válaszolja saját magának: hát valahol igen! Azt is vágja valahol, hogy valami nem stimmel, de most meg Veronika sír. És szereti őt. Peti feladja, hát akkor hajrá.

Bütyök és az ő Setét Párja másfél perc múlva a tőlük egyenesen megkövetelt színvonalon vallanak egymásnak érzelmeikről, az első mondat után be kellett vennem egy Advil Ultra Fortét. Baszki, én szeretlek, te nő! Ronika félszegen mosolyog, án is. Nem ánizs, én is, mondom az esetleges újabb olvasók kedvéért, akik a Kis Kuka kiesése után csatlakoztak hozzánk. De Krisz nem is. De igen. Ronika azért kúrt félre Petivel, mert nőnek akarta érezni magát, ez annyira új info Crisnek, hogy kétszer is rákérdez: nőnek? Hangosan röhögök, nem, zsiráfnak, bazmeg, atyaisten, hát akarom én ezt?! Cris érzi, hogy itt most nagy a tét, olyat kell mondania, ami Veronika lelkének legmélyebb bugyráig hatol. Sikerül is: Esküszöm, babusgatni foglak minden este! Nem fogok rád mondani semmi szart! Csak ne találkozgassunk a héten meg ne aludjunk néha együtt! Azt is tudom, hogy ki akarsz engem kupálni és öt évig leszünk együtt! A faszt! Végig! Mit mondhatnék? Eddig attól féltem, ha lányom lesz, mi lesz velem, ha olyan lesz, mint Kinga. Most azon gondolkodom, elköttetem magam. Meg a biztonság kedvéért a pasimat is.

Játékos feladat, édes faszom! Kampánybeszédet kell írni Fecó lehetséges áldozatainak önmaguk mellett, az Exek felsorakozhatnak, erre nem vesztegetnék túl sok szavat, ha nem baj. Veronika szerint Fecó úgy kiesik Attila ellen, mint a szar, egyébként Seri ellen is úgy esne ki, ezért Attila majd lecseszi a nyugiban, mert ő elegáns és kimért akar lenni. Vera azért nem áll Attila mellé, mert Veronika mocskos módon beszélt a Fecóról, különben is leszarja, ki nyer. Seri csapatát csak azért említem meg, mert sikerült elkapnom azt a pillanatot, mikor BTA kőművesdekoltázst villant az ágyon, Csaba meg öribari, róla felesleges beszélni, hiába néztem meg a kis felkészülésüket háromszor, nem tudtam elkapni rendesen, ahogy Dya a pizzát zabálja, aztán beletörődtem, a csámcsogás úgyse hallatszik a képen. Na, a lényeg, Seri szerint gyáva húzás lenne őt vinni és Fecó elhiteltelenedne. Jó, ha ez erős, akkor bátortalan lépés. Attila nem akarja befolyásolni, nem mondja, hogy őt ne, az nagyképűen hatna, mert úgy hangzana, mintha Fecó nem tudna visszajönni ellene. Azt se mondja, hogy Serit ne, mert az meg olyan lenne, mintha egy kislányt tolna maga elé. Döntsél jól. Csaba látta Fecó beszavazóját és valami olyasmire számítana, attól tart, az ordenáré óbégatástól nem tudna szóhoz jutni, meg amúgy is barátok, vagymi.

Az öfit egy hatalmas retródiszkó zárja, ahol békességben, egyetértésben buliznak, mindenki próbálta megélni az estét, akkora szeri van, hogy csak na és egy a lényeg, ők voltak a ValóVilágÖt. Attila összeborul Esztivel és Petivel, Csaba Fecóval meg Kingával, juj és a Dyuskát sem hagyják ki, Vera ne aggódjon, nem baszták el ők Attilával ezt az öt hónapot! Vera baszta el egyedül! Veronika hol a faszomba flörtölne, mikor vagy Krisszel, vagy a suliba' van, ahol csak nők vannak, juj, és a fürdő egy varázshely, úgyhogy holnaptól abrakadabra, sitty és sutty, bíznak egymásban. Eszter olyan szándékkal jött be, hogy hmmmmm, de le lett oltva, a közös este végén Attilának leesett egy kis tanulság, és nincs kis szobácskája. Utolsó kihi, Fecó nagyon izgul, bőri, riport, mindig a szívére hallgatott, most is. Kisfilmek, haladjunk, a falnak tudnék rohanni ettől a miért nem beszélték meg Csabival a bariságot témától, az Attila kisfilm után belebonyolódnak a végeláthatatlan rózsafűzér ajándékozásba, ebbe a kurva műsorba fogok beleőszülni, esküszöm, aztán mégis felröhögök, mikor Fecó azt fejtegeti, ejnye-bejnye, Seri meg Gergő szikrákat szórtak és ez neki nem tetszett, ha valakinek párkapcsolata van, hogy lehet szikrázni? Na és mivót a Széchenyi téren, apukám, he?

Fecónak a három perc rengeteg, gegv. Fecó Csabiban már az első nap meglátta a zeneszeretetet, tényleg. Ez adott szikrát az ő kapcsolatuknak, és a mai napig barátnak tartja. Seriről az első hét után Fecó nem tudott semmit az utolsó hónapig, akkor kezdett vele szurkálódni. A szurkálódás ki is csúcsosodott, a Kinga párbaja után. Attilával jól indult a kapcsolata, aztán a dolgok egy-két lépést tettek hátra. Aztán Attila tüskéket rakott belé. Szám szerint négyet. Minden jelnél egyet. Nem érti, miért. A jóságáért?! Lehet, hogy ez egy játék, de nem határok nélkül. És Attila átlépte a határokat, ezért tessék, itt a ződkendő. Tudom, hogy most meg kéne rendülnöm meg minden, tudom, hogy bennem semmi drámaiság nincs, de ha nem írhatom le, belehalok: "elment a Lidi néni a vásárba, csuhajja, batyut kötött a hátára, csuhajja, batyujába, széna-szalma, úgy ment a Lidi néni a vásárba, csuhajja! Visszament a Lidi néni a vásárból, csuhajja TÜSKE MENT A NAGYUJJÁBA, csuhajja..."

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
1249 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 23:43:38

Ha tudom, hogy szokásával ellentétben kiírja, valami frappánsabbat írok, mondjuk, hogy Első, vagy ilyesmi... :D

inmemancsi 2012.02.24. 23:43:55

nyehike eben a ruhában is gáz, megkapta kiverától

inmemancsi 2012.02.24. 23:45:24

azért persze sajnálom feclit is egy kicsit

vallatas 2012.02.24. 23:47:52

akkor sajnálnám Feclit, ha nem került volna ennyibe a kiejtése :-D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 23:52:54

Hát, hajni, ez a mai nagyon egy bitang lett, Annamari seggepartjával egyetemben..:D

veryti 2012.02.24. 23:53:17

Sötét oldal!
Nagyon szorítottam, ez izgi volt... ;)
Szerencsére nem Sehiződött be!
Folyt. köv.!

Jó éjszakát mindenkinek!

veryti 2012.02.24. 23:54:14

@mokamini: Szia! Látom Te is el voltál foglalva! :))))

julcsi29 2012.02.24. 23:55:45

Jó estét!
Lady és én. :))))

Zsoofka 2012.02.24. 23:55:48

@veryti:
Szia!
A sötét oldalon egy kicsit elaludtam, de nyert Ati! Hajrá tovább!

vallatas 2012.02.25. 00:03:48

@Peter_Cs:
a taktika nem segít győzelemre, csak az sms.
vagy rosszul tudom?
:-D

veryti 2012.02.25. 00:03:57

@mokamini: Mondjuk látszott Attilán, hogy már nagyon el van fáradva. 5 hónapig bírta nyomni a műsort, mostanra már nagyon kimerült.
Jó éjt!

Zsoofka 2012.02.25. 00:04:19

@veryti:
Aludtam vagy 3 órát békében.... nincs is annál jobb :) látom megint variáltak a képekkel. De ha az elején kiírják, hogy 67-33, képek nélkül, tuti egy szavazat sem megy A-ra. :))))) Háááát igen. A picológia nagy úr :)

Zsoofka 2012.02.25. 00:06:19

@veryti:
Az a baj, hogy a szavazóbázisa is lemerült.... Még majdnem én is olyat tettem az utsó 10 percben amit még sose, majdnem szavaztam :) De lehet, hogy vasárnap meg is teszem....

Zsoofka 2012.02.25. 00:07:09

@ő-szinte:
Elhangzott ma est? " Sajnos" nem láttam a párbajt :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.02.25. 00:08:51

@vallatas: Meg a csatorna is Attilának kedvezően mutatta be a kisfilmeket.

2012.02.25. 00:09:16

Mi vár még? :(

témázgató 2012.02.25. 00:09:32

Valamit nem értek: ha Attila stílusa ennyire fekszik a nézőknek, hogy lehet, hogy Petti elsőre kiesett egy Kingától?
Na, ezt magyarázza meg nekem valaki...

fullmoon87 2012.02.25. 00:10:12

@témázgató: Esetleg Peti játéka nem tetszett a nézőknek? :D

2012.02.25. 00:11:31

@témázgató: Mert Peti fölényesen viselkedett mindig is, mint aki felettük áll. Ati csak görény.

fullmoon87 2012.02.25. 00:12:23

@mokamini: Én végül összesen 3x szavaztam. Annyira kijött az igazságérzetem. Egyszerűen szavaznom kellett, már respectből is.

fullmoon87 2012.02.25. 00:14:46

@ő-szinte: Meg szegény? Nem szoktam ilyen szarokra szavazni, de kellett és kész. Most meg sajnálom a pénzemet, de ez van. :D

2012.02.25. 00:15:02

Nem para, raj, korrekt.

gonoszkiralylany 2012.02.25. 00:16:38

@témázgató: én szavaztam Petire! de sztem az ő humorát, meg a játékhoz való hozzáállását sokan nem értették, akkor még Atti is kiesett volna szerintem. ő is csak az elmúlt 1-2 hónapban lett népszerűbb

2012.02.25. 00:16:53

Soge a stúdióban csapatja?

Zsoofka 2012.02.25. 00:17:22

@Peter_Cs:
Úgy gondolom a csatorna ennyivel jött is Attilának, mert nélküle (legyen JÓ vagy ROSSZ) becsukhatta volna a VV-t úgy 3 hónappal ezelőtt!
@témázgató:
Látod ezt nem értem én se. Azt meg végképp nem, hogy hogy hogyan eshetett ki FB+ ellen.... :)

2012.02.25. 00:18:13

@busifa: :DDD Az egy bagoly smiley! Nem ismered?

ő-szinte 2012.02.25. 00:19:52

@fullmoon87: nem akartam durva lenni:-) mert itt annyi SZENT van, meg megszolnak :-D a josagomert :-DDD

ő-szinte 2012.02.25. 00:22:22

@busifa: bakker, ebbe megint ugy belenyultam, mint a nickembe :-DDD
Semmi extra, csak benezek, 2 szem egy orr :-D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.02.25. 00:22:45

@mokamini: Attila sokkal több eseményt generált, mint Fecó.

gonoszkiralylany 2012.02.25. 00:23:50

@mokamini: akkor én egy pár napig úgy gondoltam, nem is fogom nézni többet a VV-t... de végülis Attila még érdekelt :)

Zsoofka 2012.02.25. 00:24:06

@Peter_Cs: Ebben nem értünk egyet.

fullmoon87 2012.02.25. 00:25:30

@ő-szinte: Várjál nem értelek. :D Melyik oldalon álltál? A JÓ vagy a ROSSZ? :D

Zsoofka 2012.02.25. 00:26:25

@gonoszkiralylany:
Igen, ahogy délelőtt írtam: nem feltétlenül, szeretem, nem feltétlenül szimpatikus. Mindenképp érdekes és kihívás megismerni :)

2012.02.25. 00:26:59

@gyvy: Ez egy csiga?
@ő-szinte: Nem csillog a szemem nyugi :)

gonoszkiralylany 2012.02.25. 00:28:27

Kinga úgy járt, mint a közepe felé Peti: minden titoklevél róla szól :D

ő-szinte 2012.02.25. 00:29:50

@fullmoon87: olvasd el a kommentjeimet :-)

Zsoofka 2012.02.25. 00:30:00

miért veszik el az onlányt????? most kezdek felébredni :)

2012.02.25. 00:30:46

@mokamini: Hogy nyugodtan tudjál aludni tovább, kisember :)

fullmoon87 2012.02.25. 00:30:49

@ő-szinte: Olvastam, de nem jöttem még rá. :D

foxglove (törölt) 2012.02.25. 00:30:59

@szerivan: @ő-szinte: az előző posztban elkezdtünk inni, csak mondom, aki akarrr jöjjjön..

hha96 (törölt) 2012.02.25. 00:32:01

Attila meg Sehi bugyikája...

foxglove (törölt) 2012.02.25. 00:32:08

@foxglove: bár most hogy nézem, a többiek nem is isznak. hah.

VaLaky 2012.02.25. 00:32:17

@témázgató:
1. Kingát Attinak szavazták vissza. v
2. Irigyelték Peti nőit (Roni túl fiatal hozzá stb.)
3. Ati nem állt ki mellé- csak csoszogott ide-oda.
4. Még nem érettek a metajátékra.
Remélem,lesz majd olyan is, amikor szerződés ide vagy oda, a Nagytestvért is lejáratják. Peti ebből adott ízelítőt.

Zsoofka 2012.02.25. 00:35:49

Csabi még mindig a borsófőzeléknél tart. Aki szereti a borsófőzeléket az más gonoszságra képes :)

ő-szinte 2012.02.25. 00:35:56

@foxglove: kocce, kedvi vagy :-) igyunk! :-D

témázgató 2012.02.25. 00:36:01

Csaba tele emócióval: "jó volt az a borsófőzelék tegnap..."

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.25. 00:36:35

Fecó is megélte minden egyes percét a villának. Remek.
Vera meg kapja be, így elterjeszteni ezt a marhaságot... :D

ő-szinte 2012.02.25. 00:37:19

@busifa: jooooo :-) csak az enyem gyorsabb :-DDD

témázgató 2012.02.25. 00:38:20

Seri minden sértődöttsége ellenére nagyon sokat köszönhet Gergőnek. A játék feléig elvitte a hóna alatt - senki nem mert hozzányúlni.

ő-szinte 2012.02.25. 00:38:40

@fullmoon87: akkor csak olvass tovabb :-D

témázgató 2012.02.25. 00:40:45

Most mondja egy asszonyság a tv-ben Fecónak, milyen volt az eredeti kép - és szavazatarány.

ő-szinte 2012.02.25. 00:41:37

Mar boncolgatja a betelefonalo a kepcseret :-DDD

2012.02.25. 00:41:55

@témázgató: Mit mond szegény, hogy de dúúúrva?

ő-szinte 2012.02.25. 00:44:00

Hehe , Vera castingja a tema :-DDD

témázgató 2012.02.25. 00:44:31

@szerivan: csúnya vagy, nem is mondta, hogy dúúúúrva. Egészen összeszedett Fecó.

2012.02.25. 00:45:36

@témázgató: Én sajnálom, nem bántom. De attól még indokolatlanul sokszor használta ezt a szót és most találó is lenne.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.25. 00:47:18

Egyébként Anikó. Egyébként. Egyébként.

ő-szinte 2012.02.25. 00:47:37

@nathalie: igen ! Hurra ! :-)
Jo reggelt :-)

vallatas 2012.02.25. 00:48:38

szerintetek Fecitó rányomul a Dyara?:-D

vallatas 2012.02.25. 00:49:08

@nathalie: hello szent natália :-D
agyadat már ellepte az alkohol?:-)
hehehe

témázgató 2012.02.25. 00:49:41

@vallatas: kizárt dolog, hogy Dya nem külső nyomásra "vallott" Fecónak.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.25. 00:50:05

Megjött Angéla... Fecó vajon észre vette már az ikreket?

ő-szinte 2012.02.25. 00:50:07

@pushpang: IGAZANDIBOL nem tudom, hogy most ezt miert mondod? :-D

vallatas 2012.02.25. 00:51:11

@témázgató:
tudom, de egy fénykép erejéig összejöhetnek még mint Dya-Shadi :-D
lenne belőle pár blikk/bors címlap.

bigél 2012.02.25. 00:51:21

@mokamini: én szeretem, épp tegnap csináltam lepcsánkával. isteni lett.

gonosz vagyok brühühü

nathalie 2012.02.25. 00:52:44

@ő-szinte:
hello :D

@vallatas:
igen. konkrétan egy bulit öltem meg azzal,hogy be kellett kapcsolni a tv-t és a végén egy attila gyűlölőnek üvöltöttem az arcába,hogy bekaphatod(végig szidta attilát,ez a mentségemre szolgáljon)
:D

ő-szinte 2012.02.25. 00:53:11

Hu, ez az Angela de rusnya!

Geco nem vette eszre, hogy az asszony melle meg lett csinaltatva, ehehehehehehe

témázgató 2012.02.25. 00:53:22

Fecó nem vette észre Angéla szilikonját!!!

vallatas 2012.02.25. 00:53:52

@nathalie:
úúúúúúúúúúúúúúúúúúúú :-DDDD
akkor gondolom, volt box eredményhirdetés után :-DDDDD

nathalie 2012.02.25. 00:55:08

@vallatas: @ő-szinte:
elfogadnak olyannak amilyen vagyok :D

nosce 2012.02.25. 00:55:17

@mokamini:
"Az a baj, hogy a szavazóbázisa is lemerült.... Még majdnem én is olyat tettem az utsó 10 percben amit még sose, majdnem szavaztam :) De lehet, hogy vasárnap meg is teszem..."

akkor mégse merült le a szavazóbázisa :)

ő-szinte 2012.02.25. 00:56:17

Hu, ez a Dya de buta :-DDD

elnö_kúr 2012.02.25. 00:57:13

bammeg élő műsorban megkérdezi, hogy meg akarja-e fogni az új műmelleket! De gyenge ez az anikó!

ő-szinte 2012.02.25. 00:58:25

@nathalie: te, szoltam en, faszomatbazdmeg??? :-DDD
En is ugy szoktam:-DDDDDDD

nathalie 2012.02.25. 01:00:18

amire megtaláltam a cool tv-t addigra véget ért a műsor.fasza.

témázgató 2012.02.25. 01:01:04

@nathalie: semmit sem vesztettél. Ami történt, leírtuk.

VaLaky 2012.02.25. 01:02:05

@nathalie: mert megérdemled meg szülinapod van!

ő-szinte 2012.02.25. 01:02:29

@jóságos szilikon: inkabb az a gyenge, hogy nem fogta meg :-DDD

ő-szinte 2012.02.25. 01:04:39

@szerivan: most nem mondod, hogy te vagy Dya...?:-O:-DDD

nathalie 2012.02.25. 01:05:20

@VaLaky:
köszi :)
holnap is ünneplem, ami át fog nyúlni vasárnapra,amikor a döntő van. tehát sztem akkor is megérdemlem az ajándékot...

az a baj,hogy most már reménykedem,hogy attila megnyerheti.

ő-szinte 2012.02.25. 01:05:58

@nathalie: boldog szulinapocskat :-)

nosce 2012.02.25. 01:06:04

@vallatas:
"szerintetek Fecitó rányomul a Dyara?:-D "

sztem simán lekúrja majd valamelyik közös haknin :)

VaLaky 2012.02.25. 01:08:45

jó volt veletek, elbújok, mára lemerültem, grat Atinak respect Fecónak!

Holnap megtudom a titkokat, mikor visszaolvasok.

nathalie 2012.02.25. 01:10:28

egyébként milyen volt a párbaj?én csak a végét láttam.
És AM csinált valamit?
most megnézem a dya szerelmeslevelet :D

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.02.25. 01:11:17

@nathalie: Azt nem mondtad neki, h győzött az igazság?

VaLaky 2012.02.25. 01:11:53

@nathalie: Kitartást az ünnepléshez! Remélem nagy a rokonság meg a baráti és üzleti köröd, és mindenkitől kérhetsz egy kis apróságot :D

témázgató 2012.02.25. 01:13:54

"Ha azt vesszük alapul hogy a képek bemutatásakor 100 ezren már szavaztak, abból 66 ezren a Fecóra és 34 ezren az Atillára, akkor az elkövetkező 2 órában 283 ezer ember kellett hogy szavazzon Atillára, es SENKI Fecóra, hogy megszülessen a végső eredménynek bemutatott százalékarány (77:23).
Gondolom hogy ez telyesen hihetetlen és lehetetlen!!!"
www.blikk.hu/blikk_cikkhozzaszolas?cid=2081475

nathalie 2012.02.25. 01:14:29

nem értek semmit. csabi szerelmes fecóba?

VaLaky 2012.02.25. 01:15:34

@sogeking: a nagy rohanásban elfelejtettem, bólintottál-e a kínai horoszkópos tippemre, ha már a rákot eltaláltam és nem kaptam érte simit, pedig még a Saxobeat-ot is meghallgattam, mint harci indulót ??? :D

sogeking 2012.02.25. 01:15:53

@ő-szinte: arra írtam, hogy mit akartál megfogni

@nathalie: nem, az Attila

sogeking 2012.02.25. 01:18:14

@VaLaky: mindenki különdíjat kapott :)
a kínai az majom

kapsz valami extra nagy virtuális plüssállatot

ő-szinte 2012.02.25. 01:19:35

@sogeking: Ja! :-DDD Geco nem fogta meg Angela uj dudait :-DDD

vallatas 2012.02.25. 01:20:28

@témázgató: szerintem 1nap alatt 10ezer sms is sok, azt viszont könnyű is megfordítani.

hha96 (törölt) 2012.02.25. 01:20:55

@témázgató: "ha azt vesszük alapul..."
ennyi erővel vehetjük alapul, hogy csak 1-2 ezer szavazat jött. Meg kellett mutatni, hogy dőljön a lé.

nathalie 2012.02.25. 01:20:55

sírok. :D hát ki hiszi el,hogy ezt a levelet dya fogalmazta meg? :D:D hát képtelen három mondatot összerakni :d

nathalie 2012.02.25. 01:23:19

nézem a kinga és dya fürdős beszélgetését.két dolog:
-ez a dya hihetetlen ronda lánnyá tette magát.
- bolond.valami baja van. vagy drogos.

hha96 (törölt) 2012.02.25. 01:24:15

@nathalie: A poén az, hogy ezt ki is nézem Dyából (mmint Fec iránt érzett dolgait), egy szerelmes csaj sok mindenre képes

nathalie 2012.02.25. 01:25:31

@hha96:
valami baja van szegénynek. Most közelről mutatták az arcát,és valami nagyon nincs rendben.

gonoszkiralylany 2012.02.25. 01:30:43

@nathalie: Dya olyan mint egy női Terminátor.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.02.25. 01:36:03

@témázgató: De azt honnan vesszük, h akkor 100000-en már szavaztak?

Nyugee 2012.02.25. 01:57:42

@hha96:

"egy szerelmes csaj sok mindenre képes"
Megtanulni írni, ilyen rövid idő alatt? :)

fofofo 2012.02.25. 03:55:51

"nem, zsirafnak" :D ez nagyon adja. Candy es az osszes Gimore-rajongo erteni fogja: "nem, menyéttel"

csicserierika 2012.02.25. 07:41:13

Szép jó reggelt !
Reggel előbb a velvetre lopakodtam fel, hogy megnézzem az eredményt.
Ez hi-he-tet-len , ma berúgunk, mint csaba, aki előre ivott a medve bőrére, csak mi okosan, a győzelem után :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.25. 07:42:17

@csicserierika: Jó reggelt!

Attila nyert?:D Én még nem mertem megnézni:D

csicserierika 2012.02.25. 07:46:46

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Igen ! :) 77 százalékot írtak, de még én sem tájékozódtam máshol .
Látom, a te idegeid sem bírják a gyűrődést :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.25. 07:47:51

@csicserierika: persze, hogy nem:D

Elhúzódott tegnap a kocsonyafesztivál, aztán lemaradtam róla, szégyellem is magam, pedig csak egyszer van ilyen történelmi pillanat:D

csicserierika 2012.02.25. 07:52:39

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: akkor neked duplán jó volt tegnap. Kocsonyát ettél ideg helyett.
A VV oldalt azért nem mertem megnyitni, nehogy fecó vigyorogjon a főoldalról :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.25. 07:56:43

@csicserierika: éééééééééésssssssssssss, nem ő vigyorog, annyira örülök, hogy végre kiesett:)

De borzasztóan fáj, hogy a JÓSÁGÁÉRT!:)

Nem ettem kocsonyát, rohadt nagy tömeg, hangzavar, drágaság, és ami meglepőbb volt, hogy alig volt valahol kocsonya:O

Hódos Hajnalka 2012.02.25. 07:57:30

@ő-szinte: örülök, hogy ennyire tetszik.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.25. 08:02:45

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Jó reggelt!

Csak egy kérdésem lenne:)

Voltatok a kocsonyafesztiválon már? Vagy akartok jönni idén? Illetve akkor lehetne írni a malacra róla:) Itt biztosan mindenki szeretettel fogadna:) (pussz)

csicserierika 2012.02.25. 08:05:45

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: ezek a fesztiválok lassan már nem arról szólnak, amiről kéne, ezt én is tapasztalom, ezért nem is szoktunk már járni.
A "jóság " :)

csicserierika 2012.02.25. 08:07:26

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: én is dicsérnélek, de még nem olvastam :)
Majd eztán.
Az idegállapottyaim nem tették lehetővé :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.25. 08:09:21

@csicserierika: na jól van, de azért na!:D

Élveztem így is, csak nehezen viselem az embereket:P Az idő viszont szuper, lehet, hogy megyünk kirándulni is ma a Bükkbe!:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.25. 08:11:04

Innemancsinak, szerivannak, jadebulgarinak üzenném, hogy láttam ám, hogy hiányoztam:P

Mircsinek köszönöm az érdeklődést, Jadénak mondanám, hogy délután dicsekedtem, nem reggel:), szerivannak meg, hogy nem is vagyok hullócsillag:P

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.25. 08:19:19

Hejj, Királynő, megint rideg volt az öfi!!! Köszönjük! Csuhajja! :D:D:D

Ayesha (törölt) 2012.02.25. 08:34:36

Jóreggelt:)
Hajnalkám, a mostaniak fényében alig várom a VV6-os hogyvoltokat. ELVÁROM, hogy te írd őket.:D:D
(torkos csütörtök baszki:)))))))

Hódos Hajnalka 2012.02.25. 08:54:38

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: helóka, nem, még nem voltam kocsfeszten. hol lesz és mikor? :)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.02.25. 08:56:02

@csicserierika: Miért? Az egésszel Csaba járt a legjobban.

nosce 2012.02.25. 09:00:05

a döntőben a fasz se tudja mi lesz.
egyrészt Attila repülőrajtot vett, ez a lendület az élre repítheti vasárnap, másrészt viszont a retek húzása miatt (a mentsétek meg Attit mert Fecó lealázza állás mutatása után) az Attila fanok túl és kiszavazták magukat mindenüket belepréselték az sms-kbe. Ez egyértelmúen Csabi malmára hajtja a vizet. Egy lájtosabb győzelem jobb lett volna, de Fecó vezetése utábn nem lehetett taktikázni. Az anyagiakkal súlyozott szavazó bázisok tekintetében Csabi sokat nyert a tegnapi párbajjal jól megroppantották a pénztárcákat. Viszont a momentum Attila mellett van, a legszélesebb tábort rántotta össze maga mellett, a warezektől, a geekegen át, a humor haroldokat, a Fecó stílustól kifekvőket és az antiroma fanokat, és azokat is akik szerint Attila tette a legtöbbet a műsorért. Seri lehet a nevető harmadik de nem hiszem, a családja helyében én nem szórnám smsre az összegrundolt 1.5 millát, jelenléte viszont Csabi szavazótáborát gyengíti...

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.02.25. 09:07:36

@nosce: A tegnapi párbaj azt mutatja, h Atti szavazói csak akkor SMS-eznek, hha muszáj, egyébként úgy állnak hozzá, h minek SMS-ezzenek, majd a többiek úgyis fognak, és hha nem mutatnak állást, ez visszaüthet.

nosce 2012.02.25. 09:19:47

Fecó nagyon mellé nyúlt Attila kiválasztásával, pedig Kinga is próbálta lebeszélni róla, és azon is el kellett volna gondolkoznia h vera is Atti mellé akart állni, nem nagyhirtelen barinője Serike mellé, ez egyértelműen Serike gyengeségét jelezte. És Petti is erőteljesen sugallta neki h itt az számit kit tud 1 szavazattal legyőzni és nem a sértettség meg h mit érez, na meg Attila népszerűségét illetve nagy arányú párbajgyőzelmét se a kellő súllyal vette figyelembe. De Fecó nem figyelt és a párbajt a Jóság-rosszság mezőben akarta megharcolni, figyelmen kívül hagyva h az igazság soha nem abszolút és h az nem is biztos h Fecónál van. Ezeket a paneleket talán a dél-amerikai szappan operákból vette, aminek igazolását látta Csabi párbajgyőzelmeiben, mert ott a jókra szavaztak, pedig lehet h csak Csabi jó seggére.....sajnos Fecó nagyot tévedett és demoralizáló vereséggel cuccolhatott haza. Serit kellett volna vinnie.

sandokan 2012.02.25. 09:22:29

hu, volt itt rendesen adok-kapok az este.
zseniális, ahogy veronika az öklét rázta a végén. péter mellett nagyon komoly csajok ültek, míg kinguci a portugál szektorban, megint hozta a szokásos formáját.

nosce 2012.02.25. 09:24:43

@MolnarErik:
"A tegnapi párbaj azt mutatja, h Atti szavazói csak akkor SMS-eznek, hha muszáj, egyébként úgy állnak hozzá, h minek SMS-ezzenek, majd a többiek úgyis fognak, és hha nem mutatnak állást, ez visszaüthet."

hát igen ha csak az állást mutatják és a képeket nem fordítják meg akkor akár Fecó is nyerhetett volna, mindenki azt gondolta volna Atti vezet, de abból sztem kurva nagy balhé lett volna utána és erre a retek is rájőtt ezért mutatta meg, na meg így sokkal több pénzre számíthatott :)

sandokan 2012.02.25. 09:27:57

a kiválasztás előtt azt írtam, hogy fecókának serit kell kihívnia, talán ott van némi esélye. a szerencsétlen 50 misinél a szívére hallgatott, mert esze az nincs neki. így járt. pedig még peti, gergő és kinga is megpróbálta a helyes irányba terelni a szent embert, csak az örök barát csabika nem. nem véletlenül.

egy hete pedig azt, hogy két párbaj után attila esélye a döntőben minimális lesz. a két párbaj is megvolt, de a vasárnapi fináléval kapcsolatban szeretnék már végre tévedni.

atandora 2012.02.25. 09:28:13

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: 'reggelt!
Kocsonyafeszt most van és Miskolcon. Tudod, pislog, mint miskolci kocsonyában a béka. Szóval békaünnep van minálunk ittende. :)
Alapból egyetértek azzal, hogy a fesztiválok már nem arról szólnak, amiről kellene. A kocsonya- és az operafeszt a kivétel. A kocsonya azért, mert ez az első fesztivál mifelénk és már mindenki alig várja, hogy a tél után végre kiszabaduljon és bulizzon. És nincs egyetlen kínai gagyit áruló bódé se! Csak kocsonya és kézműves termékek. Imádom. (Á, nem vagyok én elfogult, rágalom kérem szépen! :D)
Szóval Hajni, jövőre elvárunk! :)

VV: megkönnyebbült sóhajjal vettem tudomásul hajnal 2-kor (amikor felkeltem a "csakegykicsitbehunyomaszememareklámalatt" után), hogy Fecó végre piheghet a nője karjaiban.

Most elhatároztam, hogy ha lesz VV6, akkor én bizony rajongó leszek. Kiválasztok egy szereplőt és rajongani fogok. Azt még nem tudom, hogy ezt hogy kell csinálni, mert utoljára Ayrton Senna-ért voltam képes ilyesmire, az meg nem tegnap volt, de ha minden iqlight képes rá, akkor nekem is menni fog. :D

csicserierika 2012.02.25. 09:30:15

@MolnarErik: nem volt szimpatikus a viselkedés Csabikának. Élő adás előtt bebaszni és szarni a legjobb legigazabb, legjóságosabb barát lelkiállapotára.
Ő már lazán mulatozott magában.

sandokan 2012.02.25. 09:35:08

@csicserierika: jogos. még a seri vs kinga párbaj előtt mondtam, hogy csabika valójában seri győzelmének örülne, mert ezzel a döntő neki már szinte biztos. bejött. ez egyébként a párbaj után mi is láthattuk, mert a királyfi nem igazán tudta leplezni. igaza volt, meg szerencséje.

most viszont fecónak sem adott tanácsokat, amivel seri felé tolta volna. csúnya volt, kérdés, hogy a táborában ezt a viselkedést mennyire élik meg csalódásként?

Zsoofka 2012.02.25. 09:36:08

@atandora:
Húúúúú Senna nagy kedvencem volt, sírtam amikor a halálos balesete volt! Lájk!

Hódos Hajnalka 2012.02.25. 09:36:22

@atandora: :) köszönöm szépen a meghívást, elfogadom! már csak egy évet kell várnom! :))

én meg elhatároztam, ha lesz VV6 és sixx rám bízza, elvállalom és írom azt is :)

atandora 2012.02.25. 09:44:10

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: mondjuk ez (számunkra) nem volt kérdés. :D

atandora 2012.02.25. 09:45:27

@mokamini: én még a halálának a 10. évfordulóján is. Álltam Imolában az ominózus kanyarban és bőgtem sokadmagammal egyetemben. Hátborzongató volt. :(

bigél 2012.02.25. 09:46:30

@csicserierika: nagy már bent a feszültség, szerintem nem volt ezzel semmi baj.

@sandokan: tényleg nem adott vagy csak nem mutatták az öfi-ben?

Amúgy meg ha Serit hívja ki, mindenki nyomatta volna ezerrel, hogy segget csinált a szájából, gyáva volt, stb. stb. Vagy nem?

sandokan 2012.02.25. 09:55:05

@bigél: az a csata a döntőben még összejöhetett volna. serivel pedig megvolt köztük az elégséges konfrontáció és nem is voltak jóban.
a játék ezen szakaszában, már csak a barátodat nem szabad kivinni, más nem számít.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.02.25. 10:04:08

@sandokan: Basszus, én csak Ronit vettem észre.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.02.25. 10:05:10

@csicserierika: Én nem vok ennyire szigorú, Sehivel az egyik legszórakoztatóbb bejelentkezést produkálták.

bigél 2012.02.25. 10:06:21

@sandokan: ez egy teljesen logikus érv, nekem nem is ezzel van "gondom". Csak arra utalok, hogy ezzel a húzással sem lettek volna elégedettek az itteni (Fecó-ellenes) kommentelők. Szerintem.

Nekem tegnap szinte mindegy volt, hogy ki megy vissza egyébként, sőt, amikor még azt hittük, hogy Fecónak lesz nagyarányú győzelme, annak olyan formában a többi finalista* miatt nem is örültem. Aztán meglepett a fordulat, de visszagondolva nem is annyira meglepő.

*Én (mivel kékharisnya és unatkozó háziasszony vagyok, ráadásul nyugdíjas nénike, aki tinilánnyá plasztikáztatta magát) Csabának szurkolok, de szerintem Atti vagy Seri fog nyerni.

bigél 2012.02.25. 10:07:48

@MolnarErik: plusz az alkoholos befolyásoltság már csak következmény, nem tudjuk, hogy miért kezdtek el inni. Szerintem feszültség levezetés, plusz búcsúbuli, csak a két párbajozó visszafogta magát, hiszen nekik jelenésük volt.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.02.25. 10:11:42

@bigél: Meg sztem a szabályzat is tiltja, h részegen párbajozzanak :)

atandora 2012.02.25. 10:13:59

Hajni, a kezdő felsorolásodból kimaradt az úúúúúristen! :)

az én rózsám vasutas 2012.02.25. 10:15:50

Fec-Atti 23:77 (63:37)

Első ránézésre furán néz ki, megnézzük másodszor is. Még most is, így kénytelenek vagyunk megmagyarázni. Senki se mondja ránk, hogy tornatanár. (majdnem idézet)
Tehát a meccs alakulása percről-percre:

Csütörtök este Fecó a szokásos flegma stílusában ellenfélnek hívja Atilkát. Szülők, testvérek, rokonok mindkét oldalon elküldik első sms-üket. (92:8 Fecónak)
Másnap reggel Atilka segítséget kér az aranyhaltól. Átlátszó taktikázás, de bejön. (84:16)
10.24-kor Dya felajánlja szolgáltatásait Fecónak. (90:10)
16.43 A hír eljut Fecó füléig és fejéig. Történelmi pillanat, Fecó elbizonytalanodik, bal szeme láthatóan nevet, a jobb láthatatlanul sír. (77:23)
16.44 Csaba szemével jelzi, látom Fecó megéled a Villalétet, de a helyedben én egyszer azért alápakolnék Dyának. Miért csinálod ezt Csabi?- mondja Fecó és örökre lemond a dugásról. (50:50)
17.01 Sehi Atilkát választja villabarátnak. (63:37) félidő

Fecó már a lépcső tetején csürdöngöl, az utolsó taktusnál pottyan a székbe. Remek kezdés, sokkal határozottabb mint pár órával ezelött. (71:29)
A Fecó tábor hangos éljenzéssel fogadja.
(62:38)
A stáb közelit mutat róluk. (43:57)
Angéla az első sorban ült új melleivel. Bimbója hetykén csúcsosodott. (45:55)
Mellette egy nagyon kemény legény ül. Ma este hármasban beszélik meg ezt a Dyás dolgot. (53:47)
Megjelenik a képen Atilka. Lányos zavarában elfelejt csürdöngölni (44:56)
Leül, aztán Balázs kérésére másfél órában tisztázzák kapcsolatukat. (44:56)
A Bközép tűzbe jön, Fecó 1 perc alatt 87 csókot dob közéjük. (33:67)
Ezzel jövő héten nyerhetne 10 milliót. (33:67)
Kingucit mutatják, remek a frizurája. (Kingici +2 pont, de az eredményt nem folyásolja be)
Mutatják a két fantomot. Fecó rózsafüzért morzsolgat, Atilka seggében a zabszem mellett még két tüske. Fészkelődnek. 23:77. De durva. Dya bíztató kacsintást küld Fecónak. Már megint kezded? és óvatosan nejére néz. Vége, Fec ki, Atilk be.

Röviden ennyi. Leírtam a lényeget, így kapok 2 pontot jóságomért. Most nézzük az igazi meglepetést! Éjszaka Anikó élő adásban elfelejtett szerelmet vallani Fecónak. Hogy fordulhatott ez elő? Kérem a kommentelőtársakat magyarázza ezt el valaki 10-11ezer karakterben.

Zsoofka 2012.02.25. 10:38:46

@Binbir gece:
:))))))))))))))
Szótár update for nekem.....
Csürdöngöl....
Az a csür és a döngöl szóbó van?

nosce 2012.02.25. 10:39:42

@Binbir gece:
"Éjszaka Anikó élő adásban elfelejtett szerelmet vallani Fecónak. Hogy fordulhatott ez elő? Kérem a kommentelőtársakat magyarázza ezt el valaki 10-11ezer karakterben."

én csak 45 karakterben tudom megmagyzni, ezért versenyen kívül indulok,
Nem vallott mert Csabcsi seggébe szerelmes.
:)

sandokan 2012.02.25. 10:40:33

@nosce: "de abból sztem kurva nagy balhé lett volna utána és erre a retek is rájőtt ezért mutatta meg"

és ezt totya mondta neked?
persze, mert a reteket úgy ismerjük, hogy megijed egy kis balhétól. ráadásul két nappal a finálé előtt.ja.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.25. 10:47:21

@Binbir gece: ritkán fordul velem elő ilyen, de most nem találok szavakat. :D:D

sandokan 2012.02.25. 10:54:04

@bigél: nem akarlak megfosztani az utolsó bekezdésben szereplő büszke címektől, de annak nem az az egyetlen feltétele, hogy csabikának szurkolj. annál egy kicsit többet kell tenni a sötét oldal ellen, amitől Te szerencsére nagyon messze vagy.

és miért nem volt meglepő a fordulat?

csicserierika 2012.02.25. 10:56:43

@MolnarErik: ha végig ilyen lett volna, akkor nekem sem lett volna bajom.
Utolsó nap kinyílni, rövid kis virágzás lesz remélem :)

csicserierika 2012.02.25. 10:59:25

@bigél: megírtam a választ előbb Eriknek.
Bocsi, lehagytalak.
Én már csak ilyen szigorú vagyok Csabával így a finálé felé :)

nosce 2012.02.25. 11:01:09

@sandokan:
"és ezt totya mondta neked? "

nem, ezt a belső hang mondta nekem, aki állandóan hozzám beszél ....

bigél 2012.02.25. 11:01:24

@sandokan: rosszul fogalmaztam. Az nem volt meglepő, hogy így megfordulHATott (matematikailag) az állás a műsor ideje alatt.

bigél 2012.02.25. 11:02:31

@csicserierika: szigorúan is kell fogni a fiatal fiúkat, mert még elkanászodnak. (Én is lennék vele szigorú, de még mennyire. ;))

csicserierika 2012.02.25. 11:02:52

@sandokan: kíváncsi vagyok, hogy mit szűr le a szavazatarányból. A jó , meg a rossz harca, amit ő is hangoztatott az elején :)

bigél 2012.02.25. 11:02:59

@nosce: és totyának hívják

(Who the fuck is Totya?)

nosce 2012.02.25. 11:06:03

@bigél:
": és totyának hívják"

nem ismerek totyát, az Sandokan haverja lehet ...

bigél 2012.02.25. 11:06:10

@csicserierika: a jó időlegesen elbukott, de csak azért, hogy a végső csatában újult erőre kapva, végzetes csapást mérjen a gonoszra :) :)

csicserierika 2012.02.25. 11:07:02

@bigél: jó, nincs vele különösebb bajom, csak az, hogy befeküdte magát a fináléba .
Egy Attila drukkernek kötelező , hogy rávilágítson a legkisebb hibára is, ha az ellenfélről van szó :)

csicserierika 2012.02.25. 11:07:58

@bigél: a népmesékben :) De ez a Való Világ :)

csicserierika 2012.02.25. 11:10:10

@nosce: ez, az ! Nagyon rossz kolleganő vagyok, mert én is csak gondoltam rá, de nem kiabáltam a nevét, hátha előbújik.
Furcsa, hogy hetek óta nincs :(

bigél 2012.02.25. 11:13:45

@csicserierika: attól függ, a retek mit akar. ha azt akarja, akkor egy modern népmese is lehet belőle.

de amúgy csak vicceltem.

Ayesha (törölt) 2012.02.25. 11:14:00

Azt hallottátok, hogy Dzsörzé kilincsel a reteknél az Alektól elvett nyeremények végett?:D

sandokan 2012.02.25. 11:14:34

@bigél: @nosce: biztos?

Markos-Nádas: "Kékfény", nem mai darab.

csicserierika 2012.02.25. 11:16:06

@mokamini: majd én válaszolok, mert binbirnek nem szokása.
Megpróbálom a megadott karaktereken belül leírni :
régen mikor csűrt építettek, a szálas takarmány és egyéb eszközök tárolására, akkor a földjét le kellett döngölni. Azt úgy oldották meg, hogy a környékbeli fiatalok összejöttek mulatozni, és tánc közben ledöngölték jó keményre a földet.
ez a 2in1-ben, csak akkor még nem így hívták :)

Britte 2012.02.25. 11:16:18

Teljesen ledöbbentem amikor kiderült, hogy Attila nyert, mert amikor előzőleg megmutatták a fényképes szavazat állást, akkor azt hittem ő fog veszíteni. Én Attilának drukkoltam, mert hiába próbálják egy büdös parasztnak beállítani, szerintem egyáltalán nem az. Aki azt állítja, hogy rosszabb ember mint pl. Fecó az egy álszent. Számomra Fecó viselkedése sokkal kiakasztóbb volt. Hihetetlen sunyi és úgy próbálja magát előadni, mintha ő egy erkölcsileg tökéletes és hibátlan ember lenne, arról ne is beszéljünk hogy rosszabb mint egy pletykás banya!

csicserierika 2012.02.25. 11:18:12

@bigél: legyen meg az rtl akarata, úgy sem tudunk mást tenni :)

bigél 2012.02.25. 11:23:30

@csicserierika: rajtam nem múlik sem az egyik, sem a másik győzelme, az hótt ziher

sandokan 2012.02.25. 11:24:48

@csicserierika: vera és kinga elmosta azokat a határokat. nagy köszönet a két hölgynek ezért.

valaki kérdezte,hogy akkor petit miért hagyták olyan simán kiesni?
az látszik, hogy a játékostársaiddal szemben lehetsz kemény, ott még a hazugság, keménykedés egy bizonyos szintig megengedett, de a nézőkkel, szavazókkal szemben nem lehetsz tiszteletlen. nem hazudhatsz nekik, nem csaphatod be őket és nem is mondhatsz rájuk sértőt.

Britte 2012.02.25. 11:29:03

@témázgató: Peti meg se közelíti Attilát! :)
Hiába nagy manipulátor, szerintem mégis teljesen más mint Attila!

csicserierika 2012.02.25. 11:37:32

@bigél: én is inkább lefeküdtem tegnap :)

csicserierika 2012.02.25. 11:40:15

@sandokan: ha nem lenne közönség szavazás, csak egymást dúrnká ki, akkor Petti még bent lenne :)

csicserierika 2012.02.25. 11:41:44

Én tisztelem az ellenfelet. Ma Fecó levest főztem, és Sehi csirkét sütöttem :)

sandokan 2012.02.25. 11:47:47

@csicserierika: peti véleményes, de gergő biztos finalista, aki még jelet sem kapott úgy eset ki. a kisolló jelenet után, amikor a kerület összes lakosát a falhoz állította, meg is értem a többieket.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.25. 11:58:37

@csicserierika: szerintem tudta ő, csak direkt Fecóskodott! :)

egyemakisszíved 2012.02.25. 12:02:38

Hát azért mondjuk ki, karakterszínész nehezen győz le főszereplőt, ha az jól játszik egy darabban.
Fecó a villában nem tudott aszerint a szerep szerint élni, amit szánt magának, a romantikus szappanoperák hősének bőrébe bújva. Emlékszem, kezdetben azon kesergett, hogy a lányok nem vevők a bókjaira, nem értékelik a vicceit, nem foglalkoznak vele, mintha ott sem lenne. Így lett aztán belőle egy harcos, Attila fegyverhordozója, utána Csaba királyfi mellett szolga, majd egy hárpia, Vera ápolója, mindig alárendelt szerepben. Érzelmi szinten él, jólelkű, de sértődékeny, könnyen megvezethető. A villába behozta kinti életének darabját, a bűnbánó férfit, aki megcsalta párját. Megjelent a színen Angéla is, a megbocsátó asszony vagy a számító nő –ki tudja, s kifejtette hatását, szándéka szerint segítőt, mások szerint ártót.

Hódos Hajnalka 2012.02.25. 12:02:46

@pushpang: tónnyó b+, én ezt komolyan nem bírom már..... :DD (pedig sírni kéne...)

csicserierika 2012.02.25. 12:10:58

@sandokan: hú, tényleg, az alfát biztos nem merték volna ilyen hamar kigolyózni :)
Most Csabinak kampányol :)

kamarti 2012.02.25. 12:11:37

sziasztok!
no, megnéztem a tegnapi öfit - minek ide kampányidőszak meg kampánystáb, ha valakinek a szerkik rakják össze a márványszobrát?

valaki mintha azt mondta volna, ez nem a 3 kívánság, hanem játék és különben sem kell hinni a mesékben stb..
a tegnapi öfiről eszembe jutott egy mese:

"S az aranyhal szája szóra nyílik
S emberhangon ekkép esdekel:
"Engedj, öreg, vissza, vár a tenger,
Váltságdíjat kapsz értem, ha kell,
Teljesítem, bármit is kívánnál."
Megijedt a halász a csodától:
Itt halászik harminchárom éve,
Sosem hallott még halat beszélni.
Az öreg a halat elbocsátja
S szól utána kedvesen becézve:
"Isten veled, szép aranyhalacska!
Nem kell nekem váltságdíj tetőled.
Menj, siess a kék tenger vizébe,
Bolyongani szabad messzeségbe!"
Ballag haza öregasszonyához,
Szól neki a félelmes csodáról:
"Nem fogtam ma, csak egy kis halacskát,
Aranyhal volt, nem akármilyen hal,
Szólt a kis hal, úgy, ahogy mi szólunk,
Kéredzkedett kék tengerbe vissza,
Váltságdíjat érte felajánlott,
Váltságdíjat, amit én kívánok.
Váltságdíjat venni féltem én,
Kék tengerbe visszaeresztettem."

egészben itt: mek.niif.hu/00400/00469/00469.htm#BM2

szép napot!

csicserierika 2012.02.25. 12:12:34

@pushpang: úg ylátszik, a tegnapi idegmunkában elvesztettem az iróniára fogékony hajlamom.
Hamarosan akklimatizálódok, ígérem :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.25. 12:14:37

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: mondjuk Ándzsela arca nem sok jót ígért a párbajon és a belevalóban. Fecónak EGYÉBKÉNT egy szava se lehet, brazil szappanoperába oltott Macskajaj kezd kibontakozni, ahol ő a főszereplő.. :D

Én csak szegény Shadit sajnálom... :(
(háppersze:D)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.25. 12:16:28

@csicserierika: persze, lehet, hogy tényleg nem tudta és nem akart mis másolni... :D

Hurri Kán 2012.02.25. 12:16:52

@pushpang:
Remek kombináció. Mindehhez már csak egy mondjuk Guy Richie- Forman közös rendezést kéne hozzáadni, és szem nem maradna szárazon. :D

Hódos Hajnalka 2012.02.25. 12:20:49

ÉS EGY ILYEN SZMÁJLI LEFELÉ. ÁÁÁÁÁ!!!!

jó, akkor most megyek, sétálok egyet a kutyákkal. hát nem bírom.

2012.02.25. 12:23:01

@gyvy: "Guy Richie- Forman közös rendezést kéne hozzáadni" - a röhögéstől, mondj egy Guy Richie filmet, amin sírtál....... :)))

Hurri Kán 2012.02.25. 12:24:28

@beebeer:
nem mondtam, h a sírástól. :DDD

avanivi/ 2012.02.25. 12:41:03

Kinga -Gergő , Fecó-Dya, Attila-Eszter,Péter-Vera, Veron-Crisz, Csaba-Seri párok esetén egy D matrac kevés lett volna.Mennyi dugás maradt ki, hülyék ezek :)))

beacska 2012.02.25. 12:51:04

@pushpang: miért sajnálod Shadit?

egyemakisszíved 2012.02.25. 12:53:22

@kamarti: a kellékek mindenkinek rendelkezésére álltak, arról meg ki tehet, hogy igazán csak egy embernek volt fantáziája használni őket?

Hódos Hajnalka 2012.02.25. 13:06:39

@VV Ayesha/Ati For Prezident, amúgy mi vár még????: majd ha regenerálódok agyilag. most néztem meg dya és kinga fürdőszobás jelenetét, azt kell mondja, egy emberöltő :DD

Ayesha (törölt) 2012.02.25. 13:09:54

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Ja, hogy megegyeztetek az RTL-lel, hogy amíg ki nem pihened magad, nem indítanak válogatásokat sem:D:D:D

nosce 2012.02.25. 13:14:59

@pushpang:
"Én csak szegény Shadit sajnálom... :(
(háppersze:D)"

Shádi is egy fasszal a szájában bandukolt haza a villából :)

2012.02.25. 13:15:03

@gyvy: amúgy volt egy filmje, ha nem is sírtam, de rákiabáltam a gyerekre, hogy ne zavarjon, mert elvesztem a fonalat!!! Ritka szar film volt, de abban a pillanatban éppen úgy éreztem, lehet, hogy érteni fogom. Elfelejtettem a címét, Ray Liotta játszott benne kiszedett szemöldökkel. Na, azon sírtam....

nosce 2012.02.25. 13:16:30

@gyvy:
"Remek kombináció. Mindehhez már csak egy mondjuk Guy Richie- Forman közös rendezést kéne hozzáadni, és szem nem maradna szárazon. :D"

sztem bugyi se maradna szárazon, az összes plázacica benedvesedne a műsorra :)

fran7 2012.02.25. 13:25:14

@beacska: Lehet elfogyott a selyemsonka.

Panka84 2012.02.25. 13:42:16

Sziasztok,

www.valovilag.hu/video/159767

Tudja esetleg valaki, hogy 01.05től mi ez a zene? :)

Kösziii

inmemancsi 2012.02.25. 13:47:24

"minden like-al egy valentin cukormenetes marcipán szívet adsz a cukorbeteg és túlsúlyos nőknek" by norbi update

na ez se százas és eléggé befeketült a feje is, be vele a valóvilágba:))

kamarti 2012.02.25. 13:54:57

@egyemakisszíved: tévedsz, az aranyhalat Atti kapta, nehogy vérezzen még tovább az az állatbarát nagy szíve
de tény, hogy felismerte a lehetőséget ebben is a műsorozásra, én meg remélem, hogy végigviszi a mesét

az én rózsám vasutas 2012.02.25. 14:05:10

@Panka84: Nem lehet jól hallani, Dya folyton belesóhajtozik. Talán a Gitársuli 17-es leckéje, de nem biztos.

más

Az online-ban Csaba kifejti, hogy nem nyújt kezet biliárdban (nem biztos hogy ott) a győztes a vesztesnek vagy fordítva. Sehi és Attila megértette.

Hurri Kán 2012.02.25. 14:06:11

@beebeer:
Ha megölnek se mondom most meg...

@nosce:
Alig hinném, hogy megértenék...

De monnyuk lenne laKzi, Dyácska mint menyasszony, vagy milyen szerepben ezt még persze tisztázni kell, és mondjuk Tűz van babám stílusban egy olyan menyasszonyrablás, h leoltják a villanyt, és akkor rabolják el, mert világosban senki nem hajlandó. :D

Hurri Kán 2012.02.25. 14:08:30

Liotta... Mekkorát játszott a Nagymenőkben. :)

inmemancsi 2012.02.25. 14:10:26

@gyvy: na és a te másik maclis képed snufu?:))

Hurri Kán 2012.02.25. 14:14:02

@inmemancsi:
BiSZtos kíváncsi vagy rá? ;-)

inmemancsi 2012.02.25. 14:16:30

http://velvet.hu/celeb/2012/02/25/raszabadultak_a_phososhopra_a_valo_vilag-rajongok/#gallery_2703764|2703746

kamarti 2012.02.25. 14:23:04

@anivivi: ezt én is mondtam korában, egész másképp alakult volna az egész só, (kardinális történések :), azaz szex nélkül is :))
de itt má ilyen műsor nemigen lesz....
index.hu/belfold/2012/02/25/karos_a_hazassag_elotti_szex/

2012.02.25. 14:37:10

@gyvy: megvan a Revolver! Kibaszott szar, csak Ray Liotta tekintete maradt meg, meg egyetlen jelenet, a többi homály, hogy mit, miről akart mondani rejtély...

avanivi/ 2012.02.25. 14:42:38

alig várom, hogy Hajni mit fog a Dyuskáról írni:)))
Szerelmes plázacica?
Mit művel velünk a kémia :))

inmemancsi 2012.02.25. 14:52:32

@sogeking: a bőrkapcsis tetszett:))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.25. 15:04:20

@kozi001: Több milláért küldtek sms-t Fecóra? Inkább adták volna oda neki.

Müszélia 2012.02.25. 15:28:08

@sandokan: peti folyton azt mesélte, hogy nem a nyereményért jött, neki más, titkos céljai vannak, blabla. akkor minek segítsen neki az rtl?
bár az a meggyőződésem, hogy ebben a "játékban" senki sem az, aminek látszik, és a taktikázás annyi, mint össze-vissza hazudozni.

Müszélia 2012.02.25. 15:29:57

@kozi001: eddig az volt, hogy milliós adósságaik vannak. új dolog, hogy sms-ezéssel próbáljuk csökkenteni az adósságot.

Nyugee 2012.02.25. 15:35:22

@kozi001:
"Milliókat bukott VV Fecó családja"

Azért én kíváncsi lennék az adóbevallásukra.

csicserierika 2012.02.25. 16:11:25

@kamarti: viszont van egy jó hír a fijúknak, most már elvehetik a volt anyósukat, nem kell jegyzői beleegyezés :)

csicserierika 2012.02.25. 16:13:12

@gyvy: és a bakterházas lagzi ? Az smafu ? :)

Nyugee 2012.02.25. 16:19:35

@anica inkognitóban:
Csak a szokásos...a rossz májam... :)

Spéter46 2012.02.25. 16:59:09

@bigél: Kedves bigél!
Régóta használt avatarommal írsz, kérlek válassz magadnak másikat! Köszönettel!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.02.25. 17:31:46

@kamarti: Zárszónak lehetne, hogy az öreg kifakad: "Miért kaptam ezt mindig?!!! A JÓSÁGOMÉRT???!!!!!!!" :D:D:D:D:D:D

atila68 (törölt) 2012.02.25. 17:34:19

Nem nagyon követem, de a Kartofel gyerek ráugrott a transzvesztitára?

Zsír!

csicserierika 2012.02.25. 17:54:48

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
az ignorálandó szavak paklijából kimaradt a vibrálás és annak következménye, a csillogó szemek :)
Olvasok tovább .

nosce 2012.02.25. 17:55:48

@pushpang:
"öbb milláért küldtek sms-t Fecóra? Inkább adták volna oda neki."

nem úgy van az, ez a jövőbe befektetés volt :) Mintha lottőszelvényt vettek volna több milláért :)

nosce 2012.02.25. 18:00:52

@egyemakisszíved:
"Emlékszem, kezdetben azon kesergett, hogy a lányok nem vevők a bókjaira, nem értékelik a vicceit, nem foglalkoznak vele,"

Kár volt türelmetlenségből keseregnie, mert az idővel beértek a vetett magok, Dyuska is hogy rácuppant, úgy látszik h anno mégse véletlenül adott udvarlási leckéket Fecó Crisnek a nyugiszobában :)

sogeking 2012.02.25. 18:01:00

@nosce: lehet, hogy rossz játékosra küldték a szavazatokat :)

nosce 2012.02.25. 18:05:45

@gyvy:
"Alig hinném, hogy megértenék..."

nem is kell érteni a filmet, elég Don Fecót imádni benne :)

nosce 2012.02.25. 18:09:48

@sogeking:
"lehet, hogy rossz játékosra küldték a szavazatokat :)"

hát igen megtévesztően hasonló a Fecó meg az Attila név, lehet h szavazat újraszámolást kéne kérniük Fecóéknak :)

nosce 2012.02.25. 18:12:45

@Peter_Cs:
tényleg, PetiCsé miért nem jelenkezik Éva h ő kapja Alekosz elvett nyereményét ? Végül is ő lett a försztlédi, a legjobb női játékos a vv4-ben, sztem joggal, Jerzyt megalőzően tarthat rá igényt :)

sogeking 2012.02.25. 18:19:16

@nosce: muszáj, hogy így legyen, ha tényleg annyit szavaztak rá :)

inmemancsi 2012.02.25. 18:27:12

nem lesz valami jó film valamikor ma

nosce 2012.02.25. 18:27:33

@sogeking:
" muszáj, hogy így legyen, ha tényleg annyit szavaztak rá :)"

Nincs mese, Fecónak ott kell lennie vasárnap a döntőnél a köki terminálon, és az asztalra csapva tiszta (spar buborékos) vizet kell önteni a pohárba :)

nosce 2012.02.25. 18:32:36

@inmemancsi: @sogeking:
b+ pont ezt akartam írni :)

inmemancsi 2012.02.25. 18:33:19

@sogeking: édi vagy, azt annyira nem szeretem:(

nosce 2012.02.25. 18:37:28

@sogeking:
hát ezt szomorúan hallom :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.02.25. 19:00:39

@nosce: Éva sokkal többet tett bele a műsorba, sokkal aktívabb játékos volt.

inmemancsi 2012.02.25. 19:01:02

mindjárt jön a kókiban a vv5:)) mindjárt:)

na de melyik zene jó?

nosce 2012.02.25. 19:04:02

@inmemancsi:
mind jó :), nem linkelek szart :)

nosce 2012.02.25. 19:05:23

@Peter_Cs:
azért mondom, sztem Éva is követelje a jussát :)

nosce 2012.02.25. 19:06:06

@inmemancsi:
Soge meg a szokott minőséget hozza :)

sogeking 2012.02.25. 19:06:15

@nosce: vagy legalább Leonidász

nyekmec 2012.02.25. 19:08:24

@inmemancsi: a cool-on most kezdődött a "tök alsó"
( a halusis film)

inmemancsi 2012.02.25. 19:08:31

@nosce: és meg is hallgatjátok, vagy csak linkelitek?:)

inmemancsi 2012.02.25. 19:09:35

@nyekmec: köszi még a kókit nézem, de mindjárt átkapcsolok, hogy mi az

sogeking 2012.02.25. 19:10:10

@inmemancsi: persze, nálam végtelenítve megy

nosce 2012.02.25. 19:10:56

@inmemancsi:
" és meg is hallgatjátok, vagy csak linkelitek?:)"

Hááááátttt ezt érdemlem ?? A JÓSÁGOMÉRT ? az enyémet perszehogy meghallgatom :)

inmemancsi 2012.02.25. 19:12:22

még az a szerencséje feclinek, hogy nem valódi volt az esküvő

inmemancsi 2012.02.25. 19:14:03

csabi a félig meddig központi szerepű a baráti körben:))

inmemancsi 2012.02.25. 19:16:10

serinek olyan a kisugárzása mint diana hercegnőnek:)) brutális

inmemancsi 2012.02.25. 19:23:17

@nosce: ennek a garbadge-os csajnak fotogén az arca

csicserierika 2012.02.25. 19:24:10

@inmemancsi: Csabi haverja, na az helyes pasi, meg a beszéde is érthetőbb.

csicserierika 2012.02.25. 19:25:50

a VV4-ről milyen kevés szó esett, és milyen szemérmesen kerülték , hogy Alekosz szóba ne kerüljön.

inmemancsi 2012.02.25. 19:27:53

@csicserierika: na persze, hogy nem figyeltem megint:))

inmemancsi 2012.02.25. 19:28:38

mi ez a tökalsó film??

csicserierika 2012.02.25. 19:29:00

@inmemancsi: bánhatod :) rtl most-on fent lesz később.

nosce 2012.02.25. 19:30:05

@inmemancsi:
gondoltam h tetszeni fog :)

inmemancsi 2012.02.25. 19:30:45

@csicserierika: annyit biztos nem ér meg, én meg mindent úgy nézek, hogy nem is nézem:))

nyekmec 2012.02.25. 19:31:45

@inmemancsi: nagy hülyeség, pont azért szeretem

Stella70 2012.02.25. 19:35:47

@csicserierika:
Csabi haverjai csinik voltak!!
Szerintem beleillik abba a társaságba CSaba is, ha nem mondták volna hogy az ő barátai, akkor is simán le lehetett vágni. Ugyanaz a stílus, humor

csicserierika 2012.02.25. 19:35:52

@gyvy: napot !
A párod tán Pettinél alszik ? (avatar) :)

Hurri Kán 2012.02.25. 19:36:46

@csicserierika:
Kupálja épp, hogy öt évig együtt lehessenek örökké. :D

inmemancsi 2012.02.25. 19:36:51

@csicserierika: köszi:)@gyvy: nocsak nocsak egy másik macli

csicserierika 2012.02.25. 19:37:08

@Stella70: a két jobb szélső azért verte Csabát, a többit nem vitatom, csak a humort :)

csicserierika 2012.02.25. 19:39:27

@gyvy: Krisz egy napnál tovább nem hiszem, hogy előre tud gondolkozni, tehát érCCsem az idők végezetéig ? :)

inmemancsi 2012.02.25. 19:39:47

@gyvy: cuki vagy, szeretem aváltozatosságot.

csabi nagyon csúnya szerintem..dehát humora van??

Hurri Kán 2012.02.25. 19:41:41

@inmemancsi:
Én is, kivéve abban, ami jó. ;-)

Stella70 2012.02.25. 19:45:24

@csicserierika:
Szerintem Csaba van amikor helyes, van amikor kifejezetten csúnyácska. Mondjuk nagyon szép az alakja, az sokat dob rajta.
Humora meg afféle fanyar angol humor.
Nekem speciel bejön.

inmemancsi 2012.02.25. 19:48:58

@gyvy: nemtuom a cukimacik horkolnak?

Hurri Kán 2012.02.25. 19:49:32

@inmemancsi:
Szerintem minden maci horkol. :D

inmemancsi 2012.02.25. 19:50:03

csicserierika: most van a jeleneted:))

inmemancsi 2012.02.25. 19:51:29

@gyvy: na jó de csak kicsit és nem olyan hangosan:))

Hurri Kán 2012.02.25. 19:53:02

@inmemancsi:
Úgy. És csak halkan pukiznak álmukban. :D

inmemancsi 2012.02.25. 19:55:03

@gyvy: nem szednek expukizant?:))

Hurri Kán 2012.02.25. 19:56:26

@inmemancsi:
Nem, mert horkolnak tőle. :D

inmemancsi 2012.02.25. 19:57:57

@csicserierika: cool de most nem értem, hogy került ide anyomozó?

inmemancsi 2012.02.25. 20:01:10

ma mit fognak öfizni?

Stella70 2012.02.25. 20:02:53

@inmemancsi:
Amit eddig mindig.
Ati felkel, eszik, ténfereg, morog. Riportszoba kizárólag Attival. Atti diadalmaskodik a párbajon.
Hál' Istennek holnap vége az Attila shownak.

csicserierika 2012.02.25. 20:06:15

@inmemancsi: köszi :) ezer éve láttam, csak egyes jelenetek ragadtak meg, úgyhogy nem tudom.

inmemancsi 2012.02.25. 20:14:14

na belenézek aladdinba

micumacuki 2012.02.25. 20:31:51

@csicserierika: " Nem volt szimpatikus a viselkedése Csabikának. Élő adás előtt bebaszni és szarni a legjobb, legigazabb, legjóságosabb barát lelkiállapotára. Ő már lazán mulatozott magában."

mélységesen egyetértek..megérdemelte volna a minimális tisztelet látszatát,ha már így alakult...

csicserierika 2012.02.25. 20:36:41

@micumacuki: nem hiszek Csabi és Fecó villán kívüli barátságában, bent is csak összecsapódtak. Ez látszott most.

kamarti 2012.02.25. 21:04:20

@inmemancsi: vannak plusz videók a fókuszos családi riportokhoz az rtl oldalán, Seri és Csabi 2,5 perc, Atti közel 7, ez még épp belefér a kezdésig :)

@Stella70: a szóvivő fiúnak még a gesztusai is nagyon hasonlóak

inmemancsi 2012.02.25. 21:16:28

@kamarti: köszi most épp utazom:)) -utazásokat nézek:))

kamarti 2012.02.25. 21:18:34

@inmemancsi: asse lehet rossz :) varázsszőnyegen? :)

beacska 2012.02.25. 21:24:27

@gyvy: hééééé, a maciiiim!!! idevele!!! ;DD

inmemancsi 2012.02.25. 21:25:00

@kamarti: majdnem:)) hol vannak a többiek? sorakozóó

inmemancsi 2012.02.25. 21:29:01

na valamelyik kommentelőtársat ki kéne nyomni köki terminálra:))

beacska 2012.02.25. 21:30:28

@gyvy: hogy nyúltad le a macimat? ez fent hever a szobában :((

inmemancsi 2012.02.25. 21:31:32

@gyvy: na szevasz kukis:)) betámadtak:))

inmemancsi 2012.02.25. 21:32:23

hanghiba:)) rengeteg minden történt:))

fran7 2012.02.25. 21:33:05

A megmaradt munkatársak is sztrájkolnak. Hihetetlen.

Hurri Kán 2012.02.25. 21:34:13

@beacska:
Megoldottam. Van neki egy ikertestvére is. ;-)

Hurri Kán 2012.02.25. 21:34:50

@inmemancsi:
Látom. Mindegy, nem öltözöm át. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.25. 21:35:32

@Stella70: máskor ne engedd, hogy a tévé elé kényszerítsenek.. :)

kamarti 2012.02.25. 21:36:16

"szándékosan, rosszindulatúan senkit nem bántottam"
ez tényleg egy betonbunker....

genevieve 2012.02.25. 21:38:41

azta, hogy ez milyen uncsi

inmemancsi 2012.02.25. 21:38:53

@gyvy: ja sóval provokálsz:)) szerencsétlen fecó, nem értem mér nem beszéltek össze, hogy az uccsó négy elosztja a nyereményt

fran7 2012.02.25. 21:39:47

Atesz, zavar a saját taktikád. Fecó nem ismétli, hogy hazudsz, Fecó meg újra és újra megkérdezi ugyanazt.

genevieve 2012.02.25. 21:40:55

sehit valamiért annyira idegesíti fecó, hogy teljesen alámegy atinak...és ez lesz a veszte

kamarti 2012.02.25. 21:42:49

@genevieve: Sehinek mindig kell egy erős ember, ebből a háromból ez nem lehetett más, csak Atti, főleg így, hogy 4 napig társaságuk volt

mocskosmacska 2012.02.25. 21:43:36

@kamarti: Ezt ki mondta? Most kapcsolódtam be? Attila?

kamarti 2012.02.25. 21:43:55

@fran7: tényleg vicces volt a 20 perces monológja után (meg az elmúlt 5 hónap fényében), hogy őt nem hagyják beszélni...

kamarti 2012.02.25. 21:44:44

@mocskosmacska: ki más? nem hallottad Serit, mennyire szimpi, érdekes, és beismerő volt Atti?....

mocskosmacska 2012.02.25. 21:49:09

@kamarti: Nem, most kapcsoltam be a tévét. Sehinek tényleg mindig kell egy erős ember, akire rácsatlakozhat. Gergő, eszter és most attila.
Néha az az érzésem, hogy a villalakóknak két naponta törlődik a memóriájuk. Kivéve kinga szeme csillogása, ami feledhetetlen.

fran7 2012.02.25. 21:49:18

@Peter_Cs: Azért Attila is terelt a viták során. Utána meg hiányolta a vitát. Ő se azt csinálta.
Fecó nem tud mismásolni, nem tudja mit jelent ez a szó.;)

kamarti 2012.02.25. 21:50:28

@Peter_Cs: ka, Atti meg rezzenéstelen arccal hazudott magáról.
de egyébként fel nem foghatom ezt a mismásoláson lovagolást.
amikor Gergő vagy Eszti azt mondja, hogy nem tartozik bent senkinek őszinteséggel, szóbeli vagy hallgatólagos egyetértés. Fecónak miért kellett volna mindig, mindenről, mindenkinek mindent elmondania, amit gondol?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.25. 21:51:04

Ennek a Quimby szám első soráról mindig az jut az eszembe, amit vhol olvastam, hogy ez a dal tkp. a hasmenésről szól...

fran7 2012.02.25. 21:51:51

@mocskosmacska: Ennek a törlődésnek az oka, hogy nem napirend szerint élnek. S így képtelenek kötni az eseményeket bármihez is. Nagyon durva lehet nekik.

kamarti 2012.02.25. 21:51:53

@mocskosmacska: nem mindnek. és kint sem. de a többségnek tényleg úgy tűnik, igen. sajnos.

inmemancsi 2012.02.25. 21:52:40

jaj ne csable és a zenei pálya

mocskosmacska 2012.02.25. 21:53:27

Sehi párszor meg fog jeleni a ckm címlapján, aztán kész.

inmemancsi 2012.02.25. 21:53:46

@pushpang: nyeherének is megnőtt a potroha

mocskosmacska 2012.02.25. 21:54:58

Attila után rohanni fognak a nők, amíg rá nem jönnek, hogy mentálisan impotens.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.25. 21:55:00

A vv eleje óta azon gondolkodtam, hogy mennyire nem tetszik ez a dizájn, amivel kidekorálták a villát.
Nem vagyok szakértő, de meggyőződésem, hogy sok feszültség forrása is lehetett az, hogy ilyen mozgalmas, szinte rideg környezetben kellett élniük.

kamarti 2012.02.25. 21:55:27

jajdejót kívánt Atti Fecónak

inmemancsi 2012.02.25. 21:55:30

@sogeking: hát veled meg mi történt??

mocskosmacska 2012.02.25. 21:56:03

@inmemancsi: Akkor még van benne 2-3 erotikus fotózás és kész. Detti hajtani fog rá, hogy az egyiken vele együtt domborítson.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.25. 21:56:12

@inmemancsi: ja, meg ki is pofásodott.. a minap volt egy bejátszás az első napokról, nem is ismertem meg.

kamarti 2012.02.25. 21:56:39

@mocskosmacska: azt egyik se javasolta neki, hogy tanuljon

kamarti 2012.02.25. 21:57:32

@mocskosmacska: na ezt én is el tudom képzelni, abszolút. azt a nőt le kéne kötözni

inmemancsi 2012.02.25. 21:58:22

@kamarti: minek azt?:)) akkor esélye se lesz celebnek lenni:))

genevieve 2012.02.25. 21:58:41

@kamarti: ugyan azt meg minek?.....

kamarti 2012.02.25. 21:58:49

@mocskosmacska: ezt én is el tudom képzelni, abszolút. Le kéne kötözni azt a nőt basszus

mocskosmacska 2012.02.25. 21:59:26

@kamarti: Pedig tényleg azt kellene. Go-go táncosnak meg ckm címlaplánynak lenni nem nagy jövő.

mocskosmacska 2012.02.25. 22:00:19

@kamarti: Ahogy néha nézem azt a nőt, elkezdem sehit sajnálni, pedig nem kedvelem.

genevieve 2012.02.25. 22:00:32

@mocskosmacska: mégis mennyien kepeszkednek ezért a karrierért...

kamarti 2012.02.25. 22:00:33

Sehi, ő is tudja, Petti megmondta neki, hogy ne izguljon

genevieve 2012.02.25. 22:01:08

fuuu, de szőke ez a sehi...na vajon miért egyre jobb a kapcsolata atival?:-)

mocskosmacska 2012.02.25. 22:01:09

Annak tudható be, hogy sehinek mindig kell valaki erősebb villatárs, akibe kapaszkodhat és most ezt a kapaszkodót attilában látja, így alkalmazkodik hozzá.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.02.25. 22:02:18

@kamarti: Ezt ő hangoztatja.
H, miért?
Jó kérdés.

mocskosmacska 2012.02.25. 22:02:43

@genevieve: Off: sajnos, de a média ezt önti, hogy egy nő erre jó, ez a csúcs, amit elérhet.

genevieve 2012.02.25. 22:02:50

na, mindjárt hányok.....

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.02.25. 22:04:20

@mocskosmacska: Azért ők mindig is eléggé jóban voltak. A fiúk közül Attival volt Geri után a legjobb viszonyban.

mocskosmacska 2012.02.25. 22:06:36

@genevieve: Neked is az attila-sehi párbeszéd tetszett?

@MolnarErik: De sehi ennyire nem ment alá attilának.

mocskosmacska 2012.02.25. 22:07:14

@sogeking: Jó, akkor legyen bulvármédia.

sogeking 2012.02.25. 22:08:14

@inmemancsi: volt már régebben is :)

@genevieve: még szerencse, hogy nem láttam, éppen teletubbies-t néztem

inmemancsi 2012.02.25. 22:08:25

@mocskosmacska: dehogy is.. egyébiránt meg nyerike nem egy észlény és nem is hiperaktív sem szellemileg sem egyébként

foxglove (törölt) 2012.02.25. 22:18:45

sziasztok
DE JÓ, HOGY VÉGE FBM.

inmemancsi 2012.02.25. 22:20:21

fecli mér nem azt írta, hgoy szerelmes csableba az illet volna a forgikönyvbe

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.25. 22:20:50

Kinguli-Finguli... merő JÓSÁG ez a Fecó is. :D

Ayesha (törölt) 2012.02.25. 22:20:56

Micsoda becenevet talált ki Ferenc Kingának.
Kinguli-FINGULI.

inmemancsi 2012.02.25. 22:21:34

ez a csable ez brutális várjatok:))

foxglove (törölt) 2012.02.25. 22:23:40

azért ez valahol bámulatos, ati hogy felszopta magát a fináléra.

serikéért meg én kérek elnézést, vállalhatatlan.

MagasMacska 2012.02.25. 22:25:04

Seri már kezd veronikai magaslatokban szárnyalni...

mocskosmacska 2012.02.25. 22:26:13

Az m1-en a mások élete megy. Arról szól, hogy egy stazi megfigyelőtiszt miközben egész nap egy megfigyelt pár (egy színésznő és a drámaíró kedvese) életét figyel, rájön, hogy milyen sivár is az ő élete.
Csak így eszembe jutott, hogy én meg ezeket az idióták kukkolom és tök vicces. Legalábbis nekem.

sogeking 2012.02.25. 22:26:45

4 órás élő műsor :)

mocskosmacska 2012.02.25. 22:27:01

@MagasMacska: Nem tudom, de engem veronika nem irritált, sehi meg igen. Legalábbis amióta zöld kendő került rá, előtte még bírtam is.

foxglove (törölt) 2012.02.25. 22:27:33

@sogeking: spájzolni kell svepszt és mogyorót.

inmemancsi 2012.02.25. 22:27:34

négy órás:((mi háláljuk meg??ez nem normális, hány reklámot letoltak a torkunkon bent meg többet zabálatak mint én 4-5 éves adagom

Ancilla 2012.02.25. 22:28:14

Sziasztok? Mérte valaki, hogy az összefoglalónak hány százaléka szólt Attiláról?

sogeking 2012.02.25. 22:29:34

@foxglove: Hajni biztos nagyon örül :)
inkább keresek valami jó hosszú filmet

MagasMacska 2012.02.25. 22:30:01

@Ancilla: Nem tudom, de ahogy elnéztem, a mésik háromnak (később kettőnek) összesen nem jutott annyi.

inmemancsi 2012.02.25. 22:30:04

@pushpang: én nem tudom, egy ismerős mutatta a múltkor, tényleg hasonlít szerintem, főleg ahogy most forgatta a szemét:))

jaj minek a lilu:(( neee

foxglove (törölt) 2012.02.25. 22:30:33

na most hányok egy kicsit.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.25. 22:30:55

@Ancilla: Zsönit kérdezd, ő az Attila-szakértő itt. :)

foxglove (törölt) 2012.02.25. 22:31:05

@sogeking: én is ezen gondolkodtam, hogy mit nézzek helyette.

inmemancsi 2012.02.25. 22:31:11

@sogeking: ne már majd inkább vegyé részt a clubbbéletbe biszti itt lesz mindenki

mocskosmacska 2012.02.25. 22:31:52

Akkor most ati elkezdi u.a.-t sehivel, mint kingával? Hát holnap vége, úgyhogy ez nem fog tudni kibontakozni.
Arra a pontra nem jutunk el, hogy sehi visítva menekül ati elől.

2012.02.25. 22:32:18

Mitől hánytok itt ennyien? Valami vírus? (A mások életét nézzük)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.25. 22:32:42

@foxglove: mi van ma, tömeges ételmérgezés, hölgyeim? :)

kozi001 2012.02.25. 22:34:05

Serinek ez rosszat tesz!

Attilának meg nem őt hanem Csabát kéne elaknásítania!

foxglove (törölt) 2012.02.25. 22:34:18

@sogeking: én már találtam egyet, de az csak 22.30-tól fog kezdődni

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.25. 22:34:41

@Ancilla: de viccet félre téve, pontosan olyanok voltak az arányok most is, mint amilyen arányban voltak aktívak és említésre méltóak a szóban forgó szereplők az egész VV alatt.
Érted.

nyekmec 2012.02.25. 22:36:27

@pushpang: tényleg? én úgy tudtam, hogy a szakításról

sogeking 2012.02.25. 22:36:28

@pushpang: azért ezt nem mindenki gondolja így :)

@foxglove: valami régebbi is jó, Vissza a jövőbe trilógia például

@inmemancsi: de a műsort nem nézem

foxglove (törölt) 2012.02.25. 22:38:28

@sogeking: azt imádom, de már annyiszor láttam. kívülről tudom.

inmemancsi 2012.02.25. 22:39:21

@sogeking: jendben majd közvetitünk:)) én sose nézem, legfeljebb hallom és mindig kapcsizok ide oda és mindenki rohamot kap tőlem, de most megtehetem, mert beti vagyok:))

sogeking 2012.02.25. 22:39:50

@foxglove: az a jó benne :):)
nyuszi vagy, Mc Fly!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.25. 22:39:53

@nyekmec: nyugi, nem a zenekar hivatalos honlapján olvastam. :)

Ancilla 2012.02.25. 22:40:32

Persze, értem. Attila folyamatosan kicsikarta magának az öfi-ben való szereplést a cél szentesíti az eszközt elven. Ennek ellenére sem érdemli meg - szerintem - ezt a nyereményt az emberi tulajdonságai miatt.

Pontosan annyira nem érdemli meg, mint ahogy tavaly Alekosz. (S lám, ez be is bizonyosodott, kár volt ennyire favorizálni.)

kamarti 2012.02.25. 22:44:01

@MolnarErik: két dologról beszélünk: van, akitől elfogadták, hogy ő döntse el, miről beszél, és hogy őszintén-e. Fecót meg folyton tetemre hívták, olyan dolgokban is, amiről nem akart beszélni, ezért inkább terelt. És minél jobban ráéreztek, annál jobban rámentek erre, sztem Atti, Petti, Eszter tudatosan, Kinga meg Seri meg ösztönösen (vagy a példát követve :)).

sogeking 2012.02.25. 22:46:29

@inmemancsi: én először a hangot veszem le :) amikor Attilától lesz szó, azt ki is hagyhatod

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.25. 22:47:48

@sogeking: tudom, persze. :)

de ha megnézed a ma este kommentelők összetételét, majd a született hsz-eket is, az is "95%"-ban Attiláról szólt.
És nem csak az öfi miatt. Nemám arról, hogy a többi kettő közül bármelyik is milyen jó fej, milyen értékes emberek, meg hajrá xy... :)
Azon gondolkotam, hogy pl. a vége felé, amikor Sehi és Attila dumáltak, hogy ha van 3 ember a villában, akik közül ketten beszélgetnek, valóban a harmadikat kéne mutogatni, amint éppen valamit csinál, egyedül?
Láttam az onlányt is, hát az is egy nagy nulla volt e tekintetben.

elnö_kúr 2012.02.25. 22:49:29

@Ancilla: Már megnyerte? Nabakkjameg, akkor lemaradtam róla?!

kozi001 2012.02.25. 22:49:48

A Kökinél a buzdító száguldó riporterek holnap:

Oli: Attila tábor

Béci: Csaba tábor

Anikó: Seherezádé tábor

sogeking 2012.02.25. 22:52:39

@pushpang: nyilván azért szól sok komment Attiláról, mert akiknek nem szimpi, azok inkább nem írnak :)

@foxglove: az jó, a harmadikat még nem is láttam

kamarti 2012.02.25. 22:52:58

Serikének gondolom az a baja Csabival, hogy helyette a hasát nézi. Vagy az, hogy még egyszer se mondta neki, hogy attól, hogy van két szilikoncsöcsöd, még nem vagy nagylány?
azt megfejtette, hogy a titokkal Kingucinak akart odacsapni a vezérkos, de arra nem jött rá, hogy azért szeriződött így össze vele, mert nem beszélhet magában vagy az aranyhallal...
és ahogy látom, Csabiba is sikerül lassan belebeszélni Kingát - hát ha nyer ez a szerencsétlen, valószínűleg tényleg nem tudja majd levakarni magáról...

vajon a Fecó fotójához intézett monológok miért nem fértek be a mai öfibe?

Hurri Kán 2012.02.25. 22:53:18

Ahhh... MGM-en Stevie McQinn San-Fransiscoi zsaru...:)

elnö_kúr 2012.02.25. 22:53:26

@pushpang: Természetesen a százalékok számolásánál ekkor is attila kapta a pontokat, serinek 0 szerepelt ezen percek allatt a neve mellett. Sőt, szerintem akkor is csak attila kapott pontokat, amikor mind a hárman együtt voltak. Az az 5% abból jött, amikor nem volt képen attila. Így jött ki a 95%
;)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.25. 22:54:01

@sogeking: "nyilván azért szól sok komment Attiláról, mert akiknek nem szimpi, azok inkább nem írnak :)"

Szerintem fuss neki még egyszer annak, amit írtam. :)

foxglove (törölt) 2012.02.25. 22:55:21

@pushpang: az öfi egyetlen értékelhető pillanata az volt, amikor csabi átsuhant a nappalin egy törcsiben.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.25. 22:57:27

@foxglove: sose bocsátom meg magamnak, hogy elmulasztottam Azt A Pillanatot.:D

Amúgy az öfi tényleg szar volt, a játékosok is fáradtak, a szerkesztők is.

sogeking 2012.02.25. 22:58:01

@pushpang: nem futok, értettem elsőre is, amikor többen voltak, akkor is torz volt az arány

Hurri Kán 2012.02.25. 22:58:15

@foxglove:
A törölköző a fején volt? :D

kamarti 2012.02.25. 22:59:06

@pushpang: mégis miről beszélgessen Csabi Attival meg Serivel Fecó kiesése után? például sorolja el ő is, mikor kapta esetleg hazugságon, mismásoláson Fecót, osszon meg róla olyasmit, amit csak neki mondott el? (mint ahogy Atti csinálta Kinga kiesése után?) vagy latolgasson velük esélyeket?
egyébként meg lett volna miből bevágni, mindegyik beszélt pl. Fecó fotójához. Persze értem én, hogy ennél sokkal érdekesebb Atti esti búcsúja az aranyhaltól...

foxglove (törölt) 2012.02.25. 23:00:17

@kamarti: ne légy már ilyen, így végre kiderült, hogy a halnak a piros és a barna eledel a kedvence. Jó tudni!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.25. 23:01:06

@sogeking: akkor azt is érted, hogy mire akartam kilyukadni; hogy lehet, hogy A. sokak számára negatív figura, de mégis róla beszélnek, nem pedig a kedvencükről.

Aláírom, hogy az öfikben sokat szerepelt a többihez képest is, de ennek biztos nem az az oka, mert mindig volt mit megmutatni belőle. Jót, rosszat, ízlés szerint.

kamarti 2012.02.25. 23:02:38

@foxglove: ja, télleg, má maj megvesztem ezé az infőért....

kamarti 2012.02.25. 23:04:54

érdekes, Eszter ép ugyanazt nyomatja, amit Atti bent Serinek (és a kamerának): szegényt a játék kényszerítette arra, hogy fszfej legyen, nyilván már majdnem belebetegedett a végére.... hiszen ő egy jófej, szerethető ember

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.25. 23:05:42

@kamarti: és másról nem beszélgethetnének? Csak a régi dolgokat feszegetni, mint Vera vagy Fecó?
Ha elfogadod, ha nem, ha kedveled, ha nem, Attila körül van/volt mindig pezsgés, bármilyen értelemben is.

Szerinted mégis mit mutogassanak Csabán, ha nem beszélget a többiekkel?
Vetkőzzön?! :D

Az meg már nehogy Attila számlájára legyen írva, hogy EGYIKÜK búcsúját se mutatták meg Fecótól.

kamarti 2012.02.25. 23:06:23

Kingának csillog a szeme :)

sogeking 2012.02.25. 23:06:25

@pushpang: szerintem ez amiatt van, hogy gyenge ez a széria, és sokakban a negatív érzések így erősebbek, mint egy játékoshoz való pozitív kötődés

mutatni bárkiről lehetne bármit, számomra az, hogy eteti a halat, teljesen érdektelen :D:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.25. 23:07:06

@pushpang: "...ennek biztos az az oka..."
"Nem" nélkül.

foxglove (törölt) 2012.02.25. 23:08:47

Kingu bebarnította a fejét, de nem baj:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.25. 23:08:51

@sogeking: "mutatni bárkiről lehetne bármit, számomra az, hogy eteti a halat, teljesen érdektelen :D:D"

akkor képzelheted, hogy mit csinálhattak a többiek, ha ezt mutatták. :D

Nézi vki a belevalót? Az én készülékemmel van baj, vagy tényleg mindenki narancssárgára van színezve??

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.25. 23:10:14

ajajaj... Kinga csillogó szemmel beszél Csabáról. :D

kamarti 2012.02.25. 23:10:17

@pushpang: nem mondtam, hogy az Atti sara, egyszerűen nem fért bele a koncepcióba, amit próbálnak alakítani róluk az utóbbi napokban. És az sem az övé (bár sokat tett érte), hogy 5 hónapig őt kísérje a kamera - akkor is, amikor 14-en voltak

most hárman ülnek a BV-ben, egy az Atti támogató hivatalosan, ehhez képest ketten beszélnek Atti mellett és vállalhatatlan Kinga ellene, és beadnak egy sms-t, hogy Kingának Atti mellett kéne állnia, mert Csabi csak megdugni akarja.
erről beszélek

genevieve 2012.02.25. 23:10:53

@pushpang: ha az öfi 95 %-a csabiról szólna, akkor az itteni kommentelés is 95 %ban csabiról szólna

foxglove (törölt) 2012.02.25. 23:11:36

milyen "édes jópofa aranyos kislány" ez a veronika, most buzizta le csabit:)

kamarti 2012.02.25. 23:11:56

Veronika pedig buzizik és Eszterrel együtt tujázik (most Csabiról van szó)
fogadunk, hogy Serinél is 2:1 lesz az arány, támogatásilag?

elnö_kúr 2012.02.25. 23:14:18

@kamarti: nalátod, hogy csabiról is van szó!;)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.25. 23:14:35

@kamarti: én úgy tudom, Eszter Seri miatt ül ott és mellette kampányol.

A beküldött sms-eknek meg kb. annyi súlyuk és jelentőségük van, mint az itteni kommentjeinkek. :)

sogeking 2012.02.25. 23:14:45

@pushpang: ha azt tudták mutatni fél óráig, hogy Fecó fut, akkor nyugodtan lehet bármi mást is :)

Kingaaa

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.25. 23:17:02

@kamarti: látod, csak szó van Csabiról. :)
Attilát lehet virtuálisan lehányni, meg szociopatázni, mengelézni, de tujázni, esetleg langyizni Csabát, azt nem. Értem én. :)

foxglove (törölt) 2012.02.25. 23:17:12

ez a Sehere mit keres a fináléban, rejtély. Atit és Csabit is megértem, de ezt...

kamarti 2012.02.25. 23:17:51

a büdösszájú tehén szerint Atti egyetlen negatív tulajdonsága, hogy reggel hisztis

foxglove (törölt) 2012.02.25. 23:18:13

@pushpang: "virtuálisan lehányni atit?" EZ MI?:D

nyekmec 2012.02.25. 23:20:43

remélem dresz elfelejtette amit ígért, azaz megnyereti seherével a játékot

elnö_kúr 2012.02.25. 23:21:05

Ja kinga, megmutatta! Mikoris?
jól hallottam, hogy azt mondta kinga, hogy "csabi ember maradt mint én"?

nyekmec 2012.02.25. 23:21:45

holnap veletek ugyanitt!
jó éjt! :-))

kamarti 2012.02.25. 23:22:01

Oli: Veronika, szted korrekt ember Csabi?
Veron: sztem igen.
Oli: szted miért ne ő nyerje meg a fődíjat?
és ez csak egy. no comment....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.25. 23:22:39

@sogeking: jogos. :D
Bár Csaba is sokszor és sokáig látszott a háttérben a futópadon, miközben a többiek beszélgettek. :)

foxglove (törölt) 2012.02.25. 23:23:53

@jóságos szilikon: szerintem nem. talán mindvégig? de nem vagyok benne biztos

kamarti 2012.02.25. 23:24:15

@jóságos szilikon: nem, épp az ellekezőjét mondta, hogy Csaba sok bántást kapott, de mindig higgadt maradt, NEM ÚGY, mint ő....

sogeking 2012.02.25. 23:24:43

@pushpang: így van, legalább a hangot alájátszhatták volna, mint ahogy Attilának szokták

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.25. 23:25:16

@foxglove: szerintem is NONSZENSZ, de itt olvastam. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.25. 23:26:11

@sogeking: na, attól bolondultak volna meg csak a nők... Csaba izzadó teste és lihegő hangja a háttérben... :D

foxglove (törölt) 2012.02.25. 23:26:41

@pushpang: atiTÓL hányni és atiRA hányni nem ugyanaz:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.25. 23:27:04

Na, jó éjt mindenkinek, kezdődik az Angyalszív.

kamarti 2012.02.25. 23:28:02

@pushpang: ugyan ismétlem magam, de csak leírom még egyszer: nem mengeléztem, nem szociopatáztam egyrészt, hányni meg sztem mindkét oldal egyformán hányt már. másrészt sztem meg az az álszent, aki a mengelézésre ugrik, miközben vígan buzizik és romanózik, tölmindegy, hogy mismásolva, szmájlikkal vagy nyíltan.

foxglove (törölt) 2012.02.25. 23:31:22

Jó éjszakát, ha holnap nem leszek, Jurrasic Parkot nézek:)

julcsi29 2012.02.25. 23:31:38

@Müszélia:
Szia!Nagyon köszönöm,a nevében is! :)))
Szerintem is az egyébként,imádom is!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.25. 23:35:27

@kamarti: mivel tudom, sosem mondtam, hogy te mengeléztél. Te "csak" értetlenkedtél, hogy mi a bajom vele...
De mindegy, lecsengett.
Az általános véleményalkotásról beszéltem.

Mellesleg mikor láttál te engem buzizni meg cigányozni? Mismásolva, vagy nyíltan?
"Buzizás" max. annyi lehet a számlámon, hogy nevetni mertem azon, amikor már Csaba is forgatta a szemét, hogy Fecó miket művel vele.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.02.25. 23:37:25

@kamarti: Hát pont ez a baj vele, mert (mindentől) annyira higgadt maradt, mint 1 fagyasztott hal (csak, h ne tujázzak).

nosce 2012.02.25. 23:43:52

sztem nyerja meg csabi a fődíjat.
Kingucit.
És kapja meg Attila a vigaszdíjat.
A nyereményt.
Így igazságos :)

kamarti 2012.02.25. 23:45:35

@pushpang: kó, akkor azt csinálom, amit Atti javasolt Serinek: azt mondom, hogy neked van igazad és röhögök. így jó lesz?
tényleg egyszerűbb, mint leírni, hogy a válaszod első felében és a másodikban mi az ellentmondás

@MolnarErik: neked ez baj, másnak nem. 5 hónap után már bele lehetne törődni, hogy vannak olyan emberek, akik nem vitáznak egy sajtreszelőn, és olyanok is vannak, akik ezt értékelik

nosce 2012.02.25. 23:45:47

@kamarti: @pushpang:

Sztem nyugodtan feszüljetek egymásnak, éljétek meg a villalétet :), hétfőn már nem lesz min veszekedni, és kommentelni sem...

kamarti 2012.02.25. 23:46:25

@nosce: Attinak már van egy kívánságteljesítő aranyhala, neki minek 50 milla, ha azt kér, amit akar? :)

nosce 2012.02.25. 23:48:47

@kamarti:
Önző vagy az Aranyhal legyen Serié, az majd semlegesíti az összeserizést , Atti jószívű, neki adja :)

nosce 2012.02.25. 23:50:30

@vallatas:
feltötltötted már a bakszámlát ? Holnap döntő ütközet :)

vallatas 2012.02.25. 23:50:36

Ati kibérelte már az utolsó napra a d-matracot Sehivel?
vagy tujáskodnak kint az udvaron?

ja, megyek a Kökihez 5db telefonnal, ki jön?

kamarti 2012.02.25. 23:51:37

@nosce: nemtom, mér engem vett elő a mengelézéssel, biztos fájós lábujjra tapostam az álszentséggel.
vagy egyszerűbb falatnak tűnök, mint Hajni, akivel le kellene ezt meccselni

vallatas 2012.02.25. 23:51:51

@nosce: persze, azért jöttem csak most, mert ma a bankban intéztem a hitelt, hogy legyen mint a tejbe aprítani holnap :-)

ha a Fecó család, milliókat tud éhezés mellett elkölteni erre, akkor én tízmilliókat.

nosce 2012.02.25. 23:52:32

különben, ha több misit szórt Fecóra csak a közvetlen család, akkor a döntő szavazáson sinmán bejön az 50 milla nyeremény ára...

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.02.25. 23:53:39

@kamarti: Hát azt én is értékelem, csak azt nem, hha vkinek a cselekvése kimereül az edzésben, fekvésben, kockáshasnézésben.
Nekem nem kell Attila Show, elég a Seri is, csak csináljanak vmit a punnyadáson kívül.

nosce 2012.02.25. 23:54:24

@kamarti:
ne szívd már mellre, épp azt írtam ez már a finálé :)

vallatas 2012.02.25. 23:55:13

@MolnarErik:
pedig, milyen jó öfik lettek volna ezekből...
10perc edzés Csabával, 10perc tükör előtti feszítés, bicepszméregetés, 10perc okítás, hogy a tojássárgáját ki kell dobni, mert szemét... stb.. :+)

kamarti 2012.02.25. 23:55:33

@nosce: egyrészt ajándékot nem illik továbbajándékozni, ez különben sem egy bóvli olvasó a benzinkútról, és más nem is kapott ilyet. másrészt hogy számolna el a hallal Muri Enikőnek, aki, ha jól hallom, ott lesz holnap, tehát akár a kezét is megkérheti, élő adásban, hogy überelje magát. harmadrészt a Seri átokra Atti immunis (vagy megtörte), szóval ha bármelyikük használni akarja, akkor Csabit kéne célozni vele
láthatod, én mindenkinek csak jót akarok :)

kamarti 2012.02.25. 23:57:22

@nosce: csak két nap alatt másodszor basztatnak ezzel, kicsit sok
de no para

nosce 2012.02.25. 23:58:56

@vallatas:
"persze, azért jöttem csak most, mert ma a bankban intéztem a hitelt, hogy legyen mint a tejbe aprítani holnap :-)"

jól van, úgy hallottam jó kamatra (THM 39%) adnak személyi kölcsönt a nagyobb bankok, a szvazáshoz :)

kamarti 2012.02.25. 23:59:37

@MolnarErik: ez a nem csinált semmit sztem elég ostobaság. főleg Attival összevetve, de tényleg felesleges már erre időt pazarolni, nem is akarok senkit meggyőzni

genevieve 2012.02.26. 00:00:43

@kamarti: tényleg furcsa, mert se te, se én nem mengeléztem...mégis mi vagyunk csesztetve:-)

ja és persze mindketten azért szólaltunk fel, hogy se mengelezés, se egyéb jelző ráagasztása ne legyen...de ez mindig finoman el van hallgatva:-)

kamarti 2012.02.26. 00:02:54

@genevieve: és humorom sincs, mer nem kacsingattam össze a buzizáson. alap.

vallatas 2012.02.26. 00:03:31

már megint buziztok?
mi van már itt?
:-D
sok volt az alkohol?

vallatas 2012.02.26. 00:05:24

mondjuk nekem nincs bajom a buzikkal, csak ne lássam őket.
ez correct?
vagy ez nem correct?
ha már felettem elkezdtetek buzizni, akkor gondoltam megosztom, hogy állok én ehhez a témához.

nosce 2012.02.26. 00:05:38

@vallatas:
"pedig, milyen jó öfik lettek volna ezekből...
10perc edzés Csabával, 10perc tükör előtti feszítés, bicepszméregetés, 10perc okítás, hogy a tojássárgáját ki kell dobni, mert szemét... stb.. :+)"

akiknek az öfiknél Csabi hiányuk van össze kéne egy youtube hardcore 8 órás Csaba anyagot vágni, ahol az első felében csak az ö edzései szerepelnek,a másik felében az izgalmas pergő beszélgetései Fecókával, és a végén egy bónusz 2 órás faszverés :)

nosce 2012.02.26. 00:08:03

@genevieve:
"tényleg furcsa, mert se te, se én nem mengeléztem...mégis mi vagyunk csesztetve:-)"

mondom, addig örüljetek amíg csasztetnek :)

vallatas 2012.02.26. 00:08:07

@nosce:
én javasoltam nekik, hogy nézzenek onlineokat, ott szerepel eleget Csaba mikor épp edz és a többiek már aluszkálnak
:-D de ők, az összefoglalóban akarják látni, hd felbontásban, megértem mondjuk, online minősége nem éppen a legjobb.

elnö_kúr 2012.02.26. 00:11:56

@genevieve: A legfurcsább meg az az egészben, hogy pushpang ma sem téged sem kamartit nem csesztette a mengelézéssel.

vallatas 2012.02.26. 00:12:32

@jóságos szilikon:
"apádfaszát" szindróma azt mondod?
ergo fecóskodnak?:-)

genevieve 2012.02.26. 00:13:22

@nosce: ha nem haragszol, nem örülök neki....

genevieve 2012.02.26. 00:14:08

@jóságos szilikon: akkor olvasd át mégegyszer....

nosce 2012.02.26. 00:16:58

@vallatas:
az a baj h az öfikben doha nem jön át Csabi kiváló angol humora, mert Csaba részéről az edzés és a kanapln heverés egy abszurd, de így h kivágják azt hiszi mindenki h Csaba egy humortalan fasz :), pedig...
De nézd meg Fecónak is egy pengetőt ajándékozott mikor kiment párbajra, a villalét lehumorosabb jelenete volt, alap angol humor, mindenki azt gondolná h egy szarrágó pedig nem, hsnem egy igazi szívember ...

elnö_kúr 2012.02.26. 00:17:27

@genevieve: Én elolvastam. De, ha idézel pushpang beírásából olyat, hogy kamarti mengelézett, akkor készséggel elismerem.

genevieve 2012.02.26. 00:17:48

de nyilván mindenki saját maga tudja eldönteni, hogy számára mi fér bele és mi nem, mindenki választ egy utat és azt járja.....

nosce 2012.02.26. 00:18:56

@genevieve:
"ha nem haragszol, nem örülök neki...."

ha nem, akkor már csak egy napot kell szenvedned fogd fel így :)

genevieve 2012.02.26. 00:19:01

@jóságos szilikon: ne nézzük már egymást hülyének, oké?:-))

pushpang 2012.02.25. 23:17:02
@kamarti: látod, csak szó van Csabiról. :)
Attilát lehet virtuálisan lehányni, meg szociopatázni, mengelézni, de tujázni, esetleg langyizni Csabát, azt nem. Értem én. :)

genevieve 2012.02.26. 00:19:57

@nosce: igen, az a legjobb ha mindenki igy fogja fel:-)

genevieve 2012.02.26. 00:20:57

@nosce: te miért nem tudod igy felfogni?:-))

nosce 2012.02.26. 00:21:15

Egyébként Fecó volt a legnaghyobb, ráhagyta Csabira a 2 gyerekének fényképét, ha nyer csabi csak nem lesz képe nem adni nekik valami ajit :) Sztem Csabi angol humorát ismerve kapnak majd fejenként egy-egy pengetőt :)

nosce 2012.02.26. 00:21:57

@genevieve:
én megélem a villalétet :)

_most_ 2012.02.26. 00:22:02

Tök jó lett volna, ha Csaba első párbajon Attilát hívja ki, és kint hagyja. Sokkal jobb lett volna az egész vv hangulata, kár érte. De legalább nemsokára vége és Attilát soha többé nem látom.

genevieve 2012.02.26. 00:22:35

@nosce: ati mit fog a nyereményéből adni petinek?:-)

genevieve 2012.02.26. 00:23:31

@nosce: igen, pont ahogyan én:-)))

csak te csabizol, én meg atizom:-)))

genevieve 2012.02.26. 00:24:56

@lami83: ha az rtl atit akarja győztesnek (és eléggé úgy tünik régóta:-), akkor tök mindegy, hogy nem hívta ki...

nosce 2012.02.26. 00:25:26

@genevieve:
"ati mit fog a nyereményéből adni petinek?:-)"

Atti nem szarrágó, a kapott motor-makettjét adta vera unokaösszének, szal szt beszívtad :)

genevieve 2012.02.26. 00:26:19

nah, megint jó késő lett...a további sok sikert...

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.02.26. 00:27:21

@genevieve: Az egyik Kingu hasonmást átpasszolja :)

genevieve 2012.02.26. 00:27:33

@nosce: mondom, a nyereményéből.....

kamarti 2012.02.26. 00:27:34

na oké, mára elég ennyi.
jóéjt.

elnö_kúr 2012.02.26. 00:27:45

@genevieve:Gondolom akkor ezt átugrottad.
pushpang2012.02.25. 23:35:27
@kamarti: mivel tudom, sosem mondtam, hogy te mengeléztél. Te "csak" értetlenkedtél, hogy mi a bajom vele...
De mindegy, lecsengett.
Az általános véleményalkotásról beszéltem.

nosce 2012.02.26. 00:28:06

@genevieve:
"csak te csabizol, én meg atizom:-)))"

nekem nem gond h Csabizol, egészségedre :)

nosce 2012.02.26. 00:29:36

@genevieve:
"mondom, a nyereményéből....."

ahha szal a mocit, meg a fecónak adott pengetőt hagyjuk, értelek :)

genevieve 2012.02.26. 00:29:40

@nosce: nem úgy tünik, mintha nem lenne gond:-)))

vallatas 2012.02.26. 00:31:50

Ati Sehi azért most is próbálkozik a műsorral...
Csabika meg alszik, és majd fel lesznek háborodva a Csabi fanok holnap, hogy Csabi miért szerepel olyan keveset az összefoglalóban :D

nosce 2012.02.26. 00:33:01

@genevieve:
én nem savaztalak most meg kmartit sem h lájkoljátok csabit, olvasd vissza :) és nem is foglak...

elnö_kúr 2012.02.26. 00:34:56

@vallatas: seri mi a rákot csinál? sarokcsiszolóval szőrteleníti a karját?:)

genevieve 2012.02.26. 00:34:58

@nosce: ne atiskodj:-)

most csúsztatsz:-)

volt egy kérdésem, nem arra válaszoltál...

az, hogy kinek, mi jelent értéket egy egészen más dolog....

nyilván egy szép gesztus volt atitól azt a makettet odaadni (dicséretes dolog volt tőle), számára biztosan fontos értéket képviselt, azt nem tudom mit adott volna, ha nincs egy ilyen makettja...

nosce 2012.02.26. 00:35:52

@vallatas:
nem érted Csabi alvása, az finom abszurd humor nagyon jól csinálja, csak a sokan nem értik :)

genevieve 2012.02.26. 00:36:12

@nosce: egyébként meg én pont fordítva irtam:-)

te csabizol, én atizom:-)))

de mindegy:-)

ja és bizony-bizony finoman csak beszólogatsz, de nem gond..elbírom, nem zavar:-)

vallatas 2012.02.26. 00:37:06

@nosce: tudom, ez az angol humor.
mi magyarok még nem értünk meg rá :-)

genevieve 2012.02.26. 00:37:10

@vallatas: én már most fel vagyok háborodva:-)

genevieve 2012.02.26. 00:37:55

na, ne válaszoljatok, hogy ne kelljen válaszolnom:-)

elnö_kúr 2012.02.26. 00:37:58

na, csabi mit szívott?

vallatas 2012.02.26. 00:38:14

@genevieve: nem is vártam mást :-)
akkor a lemez még a régi :-)

gonoszkiralylany 2012.02.26. 00:38:55

Attila jól ráérzett, hogy ebben a 2 napban már csak egy érdekeset lehet csinálni: rámenni Serire. pedig Csabitól ez izgibb lett volna (és hitelesebb), ha időben kapcsol :D

vallatas 2012.02.26. 00:39:02

@jóságos szilikon:
szerintem megint csutka részeg :-D
vagy alapból ilyen?:-)

nosce 2012.02.26. 00:39:37

@genevieve:
"azt nem tudom mit adott volna, ha nincs egy ilyen makettja..."

hát nem pengetőt, abban biztos lehetsz :)

Mellesleg a kérdésedre, sztem Atti csinál közös vállalkozást Pettivel ha nyer amibe ő teszi a lóvét, szal ad majd ajit pettinek, nem pengetőt :)

vallatas 2012.02.26. 00:40:32

Sehi lázasan készül az éjszakai
d-matracozásra a fürdőszobában :-))))
az utolsó tánc!

elnö_kúr 2012.02.26. 00:41:13

@vallatas: milyen jó lett volna, ha az elején kiejti attilát, és ezt nézhettük volna az öfikben;)

nosce 2012.02.26. 00:42:13

@vallatas:
b+ ha megcsinálja Serit, beszarok :)

vallatas 2012.02.26. 00:42:44

@jóságos szilikon: de most tényleg részeg?
miafranc van vele?
vagy csak bekattant?:D

@Peter_Cs: ismerem, ez kurvajó! :-)

elnö_kúr 2012.02.26. 00:43:22

uramisten! Csabi, ne énekelj, mert annyi a zenei karrierednek!

vallatas 2012.02.26. 00:44:29

@jóságos szilikon: énekel, és közben vakarja a pofáját, és közben persze alszik
:-D ezmiiiiiiiiiiiiiii

ez az angol humor????
TETSZIK!

elnö_kúr 2012.02.26. 00:45:21

@vallatas: Nem tudom. A másik kettő nem ittas. Lehet egyedül iddogált?

vallatas 2012.02.26. 00:47:04

@jóságos szilikon:
most kezdte el a "felrázom a villát" projektet :-) kis fáziskéséssel.

mondom, a többi készül az éjszaka
d-matracozásra.

elnö_kúr 2012.02.26. 00:48:38

@vallatas: Ja, pörög, mint állat;) Rögvest felforgatja a villát, hisz megígérte.

elnö_kúr 2012.02.26. 00:49:54

seher kikészült ettől a fostalicska zenétől?

vallatas 2012.02.26. 00:50:35

@jóságos szilikon:
Az ígéret szép szó, ha megtartják, úgy jó.

Sehi most mosakodik be :-)))

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.02.26. 00:52:55

Ha már Csaba nemi orientációja a téma, a mai bele valóban Kinga is célozgatott rá, h nem igazán jön tűzbe a lányoktól.

elnö_kúr 2012.02.26. 00:53:05

@vallatas: Kár, hogy nem ez volt az ötésfél hónap alatt. Mindenki vidám, énekel (bár ez lehet, hogy nem kellene), béke, nyugalom.

gonoszkiralylany 2012.02.26. 00:53:47

hát kezdem azt hinni, Seri jobban énekel mint Csabi :D

vallatas 2012.02.26. 00:54:23

@MolnarErik: jaj ne, akkor már Kinga is burkoltbuzizott? óistenem

@jóságos szilikon: de jó is lett volna ezt nézni minden este :-)))

szerintem tényleg részeg.

elnö_kúr 2012.02.26. 01:03:45

@vallatas: Biztos adtak valami "sütit" a szerkesztők, attól állt be. Vagy kalmopirinre sört ivott;)
Attila mennyit tud csörögni azokkal a zsákokkal. Menyi szponzorruhát visznek ezek haza?!

vallatas 2012.02.26. 01:09:27

@jóságos szilikon:
tuti mindent kipakolt :-D

holnap egész napos online lesz?

Nyugee 2012.02.26. 01:24:13

@Peter_Cs:
De legalább a 18-as karikát kitették. :)

Ormi 2012.02.26. 03:27:26

Hát elérkezett a vége, legalábbis számomra.
(Mivel holnap -- ma -- már nem leszek itt, mert el kell mennem berúgni.)

Izgalmas egy évet töltöttem a HV-on, de mivel a legtöbb tréfa csak egyszer -- na jó, esetleg kétszer -- mulatságos,
így hát ideje továbbállni, vár az a nyugis hely a vízesés mögött, az ormányosok afféle Avalonja.

De nem távozom teli bőrönddel.

(Sixx egyszer írta valahol, hogy miféle hajmeresztő ötleteléseket kellett olvasnia...egy afféle pályázaton, az eljövendő évek valóságshow-témáiról...
//Hiszen a megvalósítható műsorok szinte már mind-mind unalmasak (isznak/dugnak/káromkodnak/kiesnek szerte a nagyvilágban//...ám az új, de kivitelezhető ötletek száma viszont igen kevés...)

Ezért hát:

Szerintem kellene egy valóbb világ-szériát indítani, mondjuk Csövestanya címmel, (mivel a "Szomszédok"-cím már lejáratódott), ahol egy lerobbant, kiürített házat bekamerázva
nyomon követhetnénk az önkéntesen beköltöző szipusok, kábítósok, strigók, buzik, kurvák, meg különféle menekültek életét, hiszen előbb-utóbb
mindannyian érintettek leszünk -- még ha csak közvetve is, vagy talán áldozatként -- valamilyen formában...

Szavazás online, de folyamatos számlálással, telefonszámmal elkötelezve, hogy még izgisebb legyen, mikor megtalálnak ...a...rokonok.

Aki a legkevesebb szavazatot kapja, az uncsi, hát kiesik. (Vélhetően tehát mindig a legbotrányosabb csapat maradhatna benn, ami hosszabb távon garantálhatná egyrészt a nézettséget, másrészt a Szalai Annamária Korlátlan Felelőtlenségű Társaság bevételeit, harmadrészt a rájuk nem szavazók biztonságát is.)

A költségek minimálisak lennének, csak az időközönként ellopott/levert kamerákat kellene rendre újrapótolni.

A győztesnek, mondjuk, megcsináltathatná az RTL az elfoglalt lakás szigeteltetését, a kiszavazottakat pedig egyesével elvinné
az erkölcs-, idegen-, vagy akármilyen illetékes rendészet.

A végén persze a győzteseket is kibaszná egy bontásra szakosodott cég, akik egy AC/DC-s vasgolyót látványosan lengetve nyomatékosítanák fellépésüket...

Így helyre állna végül is a világrend,
hiszen ha egy sikeresen elfoglalt, és már szigetelt lakásból hajítanak ki valakit, annak az mégiscsak nagyobb vereség, mintha be se költözött volna.
És a lakosság is elégedetten dőlhetne hátra, a "...Na, hát nekik sem lett jobb"-alapon ...mindaddig, amíg az ő háztömbjük sorra nem kerül.

Számozni a sorozatot...már csak az évszámokkal lenne érdemes.

Nos hát, jó éjt, sok szerencsét...(mivel hallom már a lánctalpas munkagép dübörgését.)

Mindenkinek, ki nem utált, köszönöm.

Üdvözüljünk!

Ormi, a Zelefánt

csicserierika 2012.02.26. 08:39:36

@Ormi: ez kicsit szomorúra sikeredett éss áthallásos is. Remélem minden rendben van (lesz) veled, az elmúlt nyarat viszont nem felejtem. Az tényleg megismételhetetlen :)
Röpke félév és itt a vv6.
Tsók és léKszív :)

csicserierika 2012.02.26. 08:43:38

Kingulina Fingulina vernyákolásától nem bírtam megnézni a BV-t.
Hálát adok, hogy nem ő lett a first lady.
Ha nem nyerne Attila, akkor hajrá Sehi.

lac64 2012.02.26. 08:46:46

@nosce: Nagyon rákattantál erre a pengető témára.
Itt nem az ajándék értékét kéne nézni, hiszen ajándékot eddig is úgy adtak egymásnak, hogy megrendelték, az RTL meg megvette. Ezzel az erővel adhatott volna értékesebbet is, de ő - mint mondta is - olyat akart adni, ami személyes, rá jellemző.
Ő hasonlóan személyes ajándékot kapott, hiszen Fecó meg a gyerekei képét adta neki. Akkor lehet, hogy Fecó is szarrágó, mert kiszúrta Csaba szemét egy használt képpel?

egyemakisszíved 2012.02.26. 08:57:31

@kozi001: Csabi már elaknásította saját magát. Seri azt játssza, amit eddig is, ő a játékban a nő, aki most keresgéli, milyen legyen: engedelmes, jól nevelt kislány vagy szenvedélyes nő, aki próbálgatja a férfiak fölött a hatalmát? Tanácsra vár, támaszra szorul, nem akar egyedül maradni.

Müszélia 2012.02.26. 09:10:29

@lac64: ja, az nem úgy van, hogy kiszaladnak a boltba, és vesznek egy ajándékot. elvárják tőlük, hogy már a beköltözéskor fölszereljék magukat ajándékokkal.

Müszélia 2012.02.26. 09:11:58

@MolnarErik: csak 2 variáció van: krisz vagy buzi?

avanivi/ 2012.02.26. 09:15:31

@Soror Formoza: szia ,jó hogy itt vagy :)))))))))

nosce 2012.02.26. 09:19:56

@lac64:
"Ezzel az erővel adhatott volna értékesebbet is, de ő - mint mondta is - olyat akart adni, ami személyes, rá jellemző. "

Mondjuk ha ez az elv, akkor egy cipőfűzőt is ajándékozhatott volna, az még jellemzőbb rá mert futni is sokat futott, és azt talán tud is, ellentétben a gitározással :)

De ettől függetlenül ö a döntő esélyese ma , sztem....

mocskosmacska 2012.02.26. 09:21:05

@Ormi: Szerintem meg legyen egy olyan valóságshow, amiben potenciazavaros férfiakat zárnak össze nőkkel, akik vállalják, hogy kikezelik a zavarokat. A férfiak minden héten kiszavazhatják azt a két lányt, aki a legkevesebb hatással van rájuk, de a közönség még egyet megmenthet, aki újra bizonyíthat, hogy tud faszt állítani.

egyemakisszíved 2012.02.26. 09:23:59

@mocskosmacska: a potenciazavarra gyógyír a nyilvánosság!

mocskosmacska 2012.02.26. 09:28:08

@egyemakisszíved: Hát.........de a show jól prezentálná az rtl színvonalát.

Soror Formoza 2012.02.26. 09:29:59

@anivivi: Szia! Jo, hogy itt vagytok ismet.
Zele, jelentkezz!

Soror Formoza 2012.02.26. 09:33:44

@anivivi: :)
Kedves vagy, jolesett. :)

csicserierika 2012.02.26. 09:34:27

Szerintem meg legközelebb kamerázzák be a kommentelőket, hogy ki mit csinál a gép előtt. Kinél mekkora kaja halmok vannak, és mennyit hízott egy széria alatt, dúrja-e az orrát, esetleg rábukva a billentyűre alszik-e :)

egyemakisszíved 2012.02.26. 09:37:45

@csicserierika: de csak sokat kommentelők pályázhassanak a kamerákra! :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.26. 09:43:53

Na, eljött ez a nap is.
Ma olyan derűsen piacoznak a verebek meg egyebek a teraszon, hogy egészen meglágyult kérges lelkem. Meg az agyam is, így megfogadtam, hogy ma nem fogok békétlenkedni (csak ha nagyon muszáj. :D)

Szóval, ami a döntőt illeti, hajrá Attila, de ha nem ő nyer, akkor nyerjen Seri. Csak mert. :D

egyemakisszíved 2012.02.26. 09:45:06

Nyerjen Atti! Mert megérdemli!

Zsoofka 2012.02.26. 09:53:27

@csicserierika:
Ponn így vagyok vele én is! Hajrá Ati, gyerünk Seri!

avanivi/ 2012.02.26. 09:54:25

@csicserierika: Jó ötlet ,
mi legyen a nyeremény ?

Soror Formoza 2012.02.26. 10:00:07

@anivivi: Alekosz. Bekoltozhet a nyertes vele a villaba 5 honapra. A fijuknak nem jar Anikot valasztani. :)

Soror Formoza 2012.02.26. 10:02:37

@mokamini: Pontosan. Nekik se legyen jobb :)

csicserierika 2012.02.26. 10:04:47

@egyemakisszíved: felkérjük Zwekedly kollégát, hogy adja meg a százalékokat, ki mennyit pusztított itt a poszton. Ők lesznek az elsők :)

csicserierika 2012.02.26. 10:07:57

@anivivi: nyeremény eszembe sem jutott.
Pályáztassunk, vagy van ötleted ? :)

Zsoofka 2012.02.26. 10:10:37

@csicserierika:
Szerintem Kingu nagyobb büntetés :)

Zsoofka 2012.02.26. 10:13:23

@mokamini:
Higgyetek nekem, épp nézem a bv-t.... Hihetetlen ez a Kinga, a sértett nő mintapéldánya. Mondom én ezt nőkét....

csicserierika 2012.02.26. 10:17:06

@mokamini: igaz, Kingu pia nélkül is hozza azt a formát, amihez Évának inni kell :)

csicserierika 2012.02.26. 10:17:49

@Soror Formoza: mokamini már javasolta Kingut, az jobban büntet :)

Ayesha (törölt) 2012.02.26. 10:19:08

Jaj,imádok Dallast nézni ilyenkor.:)))

Zsoofka 2012.02.26. 10:21:30

@VV Ayesha/Ati For Prezident, amúgy mi vár még????:
Én is végignéztem nemrég valamelyik csatornán és azon kevés tv-ismétlés közé tartozik, ami jobban teccett mint régen... Imádtam nézni délelőttönként...

Ayesha (törölt) 2012.02.26. 10:25:17

@mokamini: most megy a Story tévén:)
amúgy szerintem Vera a Dallas-csajoktól tanult sminkelni, ugyanolyan eltúlzott módon használja a pirosítót. (mint akit pofonvágtak stílusban:)))

Zsoofka 2012.02.26. 10:26:53

@VV Ayesha/Ati For Prezident, amúgy mi vár még????:
Majdnem írtam, hogy Vera tiszta Samantha-karakter, de rájöttem, hogy Samantha a végén igazi fasza-csaj lett :)

MagasMacska 2012.02.26. 10:31:18

@egyemakisszíved: "Nyerjen Atti! Mert megérdemli! "

Nyerjen Csabi. Mert megérdemlem!

csicserierika 2012.02.26. 10:31:30

@VV Ayesha/Ati For Prezident, amúgy mi vár még????: nekem büntetés lenne még egyszer végignézni.
Én Poirot és Colombot tudnám végtelenítve.

Soror Formoza 2012.02.26. 10:35:23

@csicserierika: Megneznem azert Evat is egy het utan pia nelkul. Kirugna a villa oldalat SZERIntem. :)

csicserierika 2012.02.26. 10:38:58

@Soror Formoza: ez már emberkísérlet kategória :)

Zsoofka 2012.02.26. 10:41:39

@csicserierika:
Egy egy Alekosz Kingu összezárást 1 hónapra tartanék büntetendő kísérletnek.... De azért megnézném. Igen, mert gonosz vagyok.

az én rózsám vasutas 2012.02.26. 10:44:40

Szomorú tény: Eszter átbaszott
Még szomorúbb tény: Versenyen kívüli tippelés következik
Legszomorúbb tény: Bár már elfelejtettem mi lett feldobva a játék elején a legröntgenszeműbb kommentelőnek, az elúszott.

Sehi pénteken kiállt Atilka mellett, így barinői rá szavaztak. 52% esály van rá, hogy ma is ezt teszik, 48 hogy rájönnek, most már Sehire kéne. Bárhogy is lesz, itt a szavazatok megoszlanak.

Csaba nevét a legkönnyebb helyesen leírni a három döntős közül, viszont övé a kettes kód, és a kettes billentyűt a legnehezebb megtalálni a telón. Így se esélytelen.

Attila könnyen fellelhető egyes kód, az utolsó felesleges hívásoknál rögtön megtaláljuk a mobilban, nehéz lesz megverni.

Számokban:
Sehi 33% - 6% Atillának = 27%
3. helyezés
Döntő:
Csaba 50%
+ 1% legatyásodott Fecóéktól
+ 7% a rendőrszakszervezettől
+ 1% Thuja és egyéb zöldség árusoktól
+ 3% Horgasznadrág Forgalmazó Kft-től
-13% KÖKI-be tartó szavazók, akiktől az attilafanok elveszi a telót
Marad 49, az ellenfél kizárásos alapon 51-et kap, azt felesleges levezetni.

csicserierika 2012.02.26. 10:49:49

@mokamini: Alekosznak meg sem kottyanna, itt Kingu van veszélyben :)

kozi001 2012.02.26. 10:52:40

@Soror Formoza:
Pia megvonásra nem emlékszem, de amikor a cigit akarták megvonni Éva már a bejelentéskor úgy rikácsolt h rossz volt hallgatni!

az én rózsám vasutas 2012.02.26. 10:57:33

@csicserierika: Időnként azért válaszolok. Az általad említett Colombo sorozat csak Sri Lankán és Ceylonon fut, nálunk Columbo címen vetítik. Hülyén hangzik, biztos valamit elírtak.

Ja....
És mellesleg kötekedő kis pöcs vagyok

csicserierika 2012.02.26. 10:59:38

@Binbir gece: tudtam, hogy elírtam, de így is jó :)
Én kukacoskodónak hívnálak :)

csicserierika 2012.02.26. 11:10:52

@bigél: ugye ? mik derülnének ki, hajaj..

az én rózsám vasutas 2012.02.26. 11:15:47

@nyekmec: Ráadásul az Istenfélő borászok félórája helyett kerül adásba. A kedvenc műsorom volt.

bigél 2012.02.26. 11:21:41

@nyekmec: Nincs ezzel gond, tényleg van hozzá affinitása, hogy ilyen műsorokat csináljon. Aztán nézi, aki akarja.

Soror Formoza 2012.02.26. 11:23:45

@kozi001: Voltak ott olyan jelenetek, mikor mas pia hianyaban megittak alekosz nyeremeny pezsgojet peldaul, vagy a maradek italok osszetoltogetese, azt se felejtsuk el. Gondolom, azota csak fejlodott ezen a vonalon. :)

sogeking 2012.02.26. 11:24:58

@nyekmec: az aranyhallal fog beszélgetni?

foxglove (törölt) 2012.02.26. 11:34:48

az én elképzelésem a ma estéről a következő: a harmadik hely csabié. Meglehetősen szoros küzdelem után Serikét hirdetik ki győztesnek, ati fogcsikorgatva, kényszermosolyogva gratulál, Serikének pedig sikerül az eddigi legbambább arckifejezést produkálnia, ami az eddigi eredményeket tekintve már önmagában is díjazandó. Konfettieső, Eszter feltrappol a színpadra a barinőhöz, egymás kezét fogva ugrálnak és versenyt nyerítenek. Ezzel a fergeteges képpel és hanggal zárul a VV5.

csicserierika 2012.02.26. 11:38:19

@foxglove: ez is lehet egy variáció, de akkor kérek egy közelit Kinguról.

sogeking 2012.02.26. 11:39:21

@foxglove: és az, ahogy Fecó fut Csaba után, Dya Fecó után, Angéla Dya után, és kicsit lemaradva Shadi mindenki után, nem is lesz ??

foxglove (törölt) 2012.02.26. 11:39:47

@csicserierika: kinguról olyan közeli lesz, amin leolvasható a szájáról egy utolsó fbm.

foxglove (törölt) 2012.02.26. 11:41:03

@sogeking: az már az Atisó első adásának témája:)

sogeking 2012.02.26. 11:44:50

@foxglove: azt én úgy képzelem el, hogy 4-5 széken, egy-egy szép befőttes üvegben lubickolnak majd az aranyhalak, ő odamegy hozzájuk, és kedves szavak kíséretében roppant érdekesen haleledelt potyogtat a vizükbe

és így a méltatlanul mellőzött Panzi haltáp ismét berobban a köztudatba :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.02.26. 11:45:44

@sogeking: Ez már a Macskajajra (Crna mačka, beli mačor) hajaz!!!

csicserierika 2012.02.26. 11:48:36

@sogeking: Shadi mindenki után :)
Ezen röhögök .

kozi001 2012.02.26. 11:50:46

@Soror Formoza:

Hogyne! Példaértékű absztinens életet és azóta is! :)

Valóban hatalmas népharagok generálódtak az utolsó elcsent üveg/pohár bor után! A vv5-ben érdekes módon ez kimaradt...! :)

Soror Formoza 2012.02.26. 11:53:19

@foxglove: En igy gondolom: mivel sokat hangoztattak, hogy no meg nem nyert vv-t,ideje valtoztatni a helyzeten. De, hogy ne legyen nagyon feltuno a tendencia, ezert Csaba nyeri ezt a versenyt. A kovetkezot mar tenyleg egy no. Tehat, hajra Csaba! :)

csicserierika 2012.02.26. 11:54:29

@kozi001: mert itt zabáltak. Itt az elcsent utolsó sága selyemsonka robbantott :)

nosce 2012.02.26. 11:56:33

@csicserierika:

sztem kéne egy olyan élőkép a végére, h fürdőszobában csabi hattal recskázik, mellette Geri a kamerával szemben egy szál faszban törülgeti magát előtte Kinga kezeit dobálva ugrál, Fecó időnként beront elzárni a csapot, Dya tv-n, nézi fecót miközben bandyka maszirozza a seggét, Shádi tv-n a selyemsonkát nézi, Annamary és zizi egymásra találnak, Attila a halat etetti pirossal, Rony-Cris-Petti egy franciágyon hevernek, Sehi meg Eszti a jacuban ollóznak, vera szandikával egy erotikus sót tol éppen :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2012.02.26. 11:57:35

@nosce: jól van, Bébi, azt hiszem, ideje kipihenned a VV5-öt....DDDDDD

csicserierika 2012.02.26. 12:02:35

@nosce: látom, pihenten ébredtél :)
Ez nagyon jó :) Kihagytad Melindát.
"Kellemes " hangján ő fogja narrálni a látottakat :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2012.02.26. 12:04:08

@csicserierika: :DDDDDDDDDDD én inkább jeltolmácsot kérek...:DD

csicserierika 2012.02.26. 12:06:54

@anica inkognitóban: :) akkor lesz felirat is, és lehalkíthatod :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2012.02.26. 12:08:51

@csicserierika: köszönöm, tudtam, hogy benned bízhatom..:)))

nyekmec 2012.02.26. 12:11:10

@sogeking: persze, annak sincs foga

nyekmec 2012.02.26. 12:12:08

@foxglove: rosszul aludtál az éjjel?

az én rózsám vasutas 2012.02.26. 12:13:12

@nosce: A Shadi-féle selyemsonka most akciós. Gyere ki te is a köki terminálra van itt minden. Ne kérdezd hányasra, az nincs kiírva. Itt állok a vv bolt elött, majd integetek. Engem küldött el a család valami szuverénért. Kapható Dya mesekönyve, de abból már kinőttem. Van Eszter gyártmányú terhesteszt, de azt nem tudom hová kell dugni. Annamary savanyúcukor, de az gagyinak tűnik. Kéne segítség a választáshoz.
Eredetileg Gergő-féle kisollóért jöttem, de az eltűnt a kirakatokból. Azt mondják, már hétfőn elvitték az összeset.

nyekmec 2012.02.26. 12:14:09

de lököttek vagytok :-DDDDDD

Soror Formoza 2012.02.26. 12:17:34

@Binbir gece:

Feltoltheted Sehere rohogeset a telefonodra, csengohangnak. :)

Zsoofka 2012.02.26. 12:25:07

www.youtube.com/watch?v=wDtBpXT57JA&feature=player_embedded

0:56:00-tól Kizárólag Seri és Ati rajongóknak! Meg persze Kingunak, akit valahol esz a sárga irigység. Na nem azért, mert Seri és Ati táncol, hanem mert Seri van ott és nem ő. :)

nosce 2012.02.26. 12:27:40

@Binbir gece:
ok megyek, viszek 1000 db gergő féle kisollót,eladjuk, abból toljuk majd az smseket :)

sogeking 2012.02.26. 12:31:47

@nosce: mennyi a kisolló kilója?

foxglove (törölt) 2012.02.26. 12:32:21

nahát, most nézem, délután adják a The Breakfast Clubot az m1-en:))
emlékszik arra valaki?:)

az én rózsám vasutas 2012.02.26. 12:37:18

@Soror Formoza: Csak nem képzeled, hogy lecserélem Kingucitól a Fecó Fecóóóóó Fecóóóóóóóóóóóóót egy Sehire?
@nosce: Toljuk b+. Degradizé bevallani, de ez jó volt. A sajtreszelők most már biztos a nyakamon maradnak.

csicserierika 2012.02.26. 12:43:44

@mokamini: akkor viszont az lenne online, hogy : jújj Csabika, jujj Csabika...:)

az én rózsám vasutas 2012.02.26. 12:44:39

@csicserierika: Szia! Én vagyok az, tudod, aki mindig válaszol.
Azt ötlet jó, a sajtreszelő sose jutott volna fejembe.

csicserierika 2012.02.26. 12:45:12

ja, olvasom, hogy van még. Akkor én abban utazok :)

csicserierika 2012.02.26. 12:46:25

@Binbir gece: eszedbe, ha kijavíthatom Mester :)
Mert a fejedbe még megkaphatod :)

az én rózsám vasutas 2012.02.26. 12:49:12

@csicserierika: Írták, hogy van itt egy csaj aki agresszív a manusokkal szemben, most már tudom ki az.

csicserierika 2012.02.26. 12:55:47

@Binbir gece: én csak megélem a kommentlétet :)

csicserierika 2012.02.26. 13:00:45

@anica inkognitóban: MI VÁR RÁM ? :)
Pedig én szelíd vagyok, amennyiben a sajtreszelő a helyén van :)

az én rózsám vasutas 2012.02.26. 13:13:34

bejelentkezés a helyszínről:

Ha jöttök, kapjatok be nyugtatót, itt mindenki hülye. Megkérdeztem az egyik biztiőrit hol van a velvetbolt, nem tudja. Mondom, ahonnan Hajnalka élőben közvetít. Csak néz mint tököm az újkapura. Siess nosce, ezek vinni fogják a kisollót mint a cukrot.

Soror Formoza 2012.02.26. 13:18:32

@csicserierika: Ez a valasz melyen helyenvalo volt. (Te sajtreszelonek hivod?) :)

csicserierika 2012.02.26. 13:22:09

@Binbir gece: analfaság odalenni egy kisollóért. Ha valódi alfa vagy, akkor az Eszti-Vera féle nagyollót preferálnád.

Soror Formoza 2012.02.26. 13:28:03

@Binbir gece: Dyavetito van a piacon? Esetleg villanto? :)

csicserierika 2012.02.26. 13:34:18

@anica inkognitóban: csak a társaságot sajnálom, hogy szétszéled, de ősszel remélem mindenki újratáraz.
Ez a széria már kifulladt, de a vv 6 alatt majd nosztalgiázunk, hogy mennyivel jobb volt az előző :)

az én rózsám vasutas 2012.02.26. 13:43:21

hahó itt helyszín

Gyűl a nép. Néhol hosszú sorok kígyóznak a programoknál. Lehet 1500-ért egy lábosból csemegézni Kingucival vagy közös fotót készíttetni rokoncelebbel. A legtöbben Dittinél torlódtak fel, egy manus sorozatfelvételt kért autogrammal. Legalább fél óra még míg mindegyikre ráírja PeterCs-nek szeretettel.
Noscéval még nem találkoztam, pedig minden errejáró gyanús figurát leszólítok. Némi fenyítés beharangozására már három bevallotta hogy ő az, de ezek nem önmagukat adták.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.26. 13:43:32

@csicserierika: tavaly is ezt hittük, mégis itt vagyunk.. :)

Juteszembe, van 30 kiló rézkilincsem. Kivigyem a kökire vagy előbb kérdezzem meg Fecót?

Zsoofka 2012.02.26. 13:49:59

@pushpang: @Binbir gece:
Tényleg hiányozni fogtok. A végén nekiállok nosztizni ment S. és A......

genevieve 2012.02.26. 13:51:19

@pushpang: szerintem ha már ilyen nagyvonalú vagy akkor akár viheted egyenesen a méhbe is, aztán az árát sms-ezd el a MGYLJ-ra....

foxglove (törölt) 2012.02.26. 13:51:38

@Binbir gece: Köszönjük! Meg tudod erősíteni a hírt, hogy a 2011-es év női előadója, Trixi is a Finálé fellépői között van?

E-leonora 2012.02.26. 13:56:41

@pushpang: A réz ára:
ereco.hu/pdf/pricetelep.pdf
Januártól személyi jövedelemadó köteles az eladása.
Majd ledöbben Fecó. Bár nem biztos, hogy van/lesz könyvelője.

az én rózsám vasutas 2012.02.26. 13:58:02

@foxglove: Trixit nem látom sehol és nosce után a Dmatrac is eltűnt. Oknyomozó kollegák már keresik az összefüggéseket.

nosce 2012.02.26. 13:58:12

@Binbir gece:
Binbir hozzad a sajtreszelőket.... képzeld alighogy leszálltam a metróról fecó szurkolók gyürüjébe kerültem, és miközben az itt a piros hol a piros játékot néztem, valaki véletlenül összecserélte az üres szatyrát az én kisollós szatyrommal és elvitte, remélem hamarosan visszahozza. Plyan ideg lettem h nem tudtam figyelni, és már 100 rugó bukóban vagyok a játékban :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.26. 14:01:34

@mokamini: az a pár hónap hamar elszáll, addig meg "csak a szépre emlékezzünk".. :)

nosce 2012.02.26. 14:05:24

Bemondták a hangosbemondóban h a köki terminálon élőben lehet nézni az oscar gálát :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.26. 14:06:56

@E-leonora: csak ennyi?? Bevallom, azt hittem jóval nagyobb összegekért viszik a bőrüket vásárra a kábellopók, stb.

Akkor inkább megtartom magamnak. Majd beolvasztom és csinálok belőle kisebb-nagyobb rézfaszú baglyokat, amikkel piacozni fogok.

az én rózsám vasutas 2012.02.26. 14:07:08

@nosce: Higgadj le, ma fontos nap elé nézünk. A pénz a legkevesebb. Nyertes sms-ekkel simán visszahozzuk.

nosce 2012.02.26. 14:08:05

a közvetítésnél Sehike lesz a szinkron túmács, és a dijjazott filmekről Don Fecó ad gyors áttekintést :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.26. 14:11:40

@nosce: és Lilu fogja közvetíteni? Szép lesz. :)

Zsoofka 2012.02.26. 14:15:20

@pushpang:
Dehogy is, SiXX, Lulivá maszkírozva.
Lsd fenn a videót!

nosce 2012.02.26. 14:15:38

@Binbir gece:
én itt lent tartom a frontot, fesztiváli a hangulat. A nagy érdeklődésre tekintettel már három játék-asztalt is megnyitottak az illetékesek. Odafent mizu, sikerült már fülest kapni hogy áll a szavazás ? Valami részeredmény ? :)

nosce 2012.02.26. 14:21:56

@pushpang:
"és Lilu fogja közvetíteni? Szép lesz. :)"

informátoraim szerint a rendezők Lilut nem kérték, mert az egyet előre egyet hátra lábkaszálása rossz frekvencián rezegteti az épületet, ugyanézért Serinek is tilos nyeríteni :)

Akármi Áron 2012.02.26. 14:32:42

@nosce: DDDDD nem vagy normális:)))))(Semmit sem javultál:D)

az én rózsám vasutas 2012.02.26. 14:38:49

az emelet kőszöni a szót

Részeredmény még nincs, eddig kevés szavazat érkezett. A kiszivárogtatott hírek szerint még a 100%-ot se éri el, ami nem csoda, hiszen 80%-ot a finálé alatt várunk.
A helyi borozó főnökével beszéltem, elégedetten dörzsölte a markát. Állítólag meglátta a tömegben Évát.
Új fejlemény, a kuriózum sátorban, a négyes terminálon Szandika és Zsuzsi ma este felöltözve táncol. 21.30-kor kapcsolják Gigit interurbán, akinek akkor van egy üres fél órája.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2012.02.26. 14:46:12

Sugarloaf ügyben egyértelműen Era-rajongó vagyok, de ez a szám akkor is jó,ha Dér Heni :)
www.youtube.com/watch?v=VLM2hw-aGa4&feature=related

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.26. 14:48:29

@mokamini: remélem sixx azért jobban fekszik a sminkeseknél, mint Lilu szokott. :D

@nosce: nagy csalódás ez nekem, mert szívesen megéltem volna azt, amint Lilu lába két kaszálás közben beakad Réz András (hú, alig merem leírni ezt a nevet, mert Zsöni mindjárt felajánlja valami alapítványnak), bőr nyakláncába, amin egy megsárgult vadkanagyarat visel. :)

amúgy ma tényleg tök hülye vagy, tetszik.:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.26. 14:57:28

@Binbir gece: én közben kitelepültem a baglyokkal a csömöri buszállomásra (CSÖMI terminál), itt langyos érdeklődés mutatkozik a döntő iránt.
Néhány arra járó elmondta, hogy a helyi plébános állítólag a purgatóriummal fenyegetőzött a reggeli misén, miután a hívek között többen obszcénnak tűnő VV betűket mutogattak egymásnak.
Szimpátiáról, szavazásról nem voltak hajlandóak beszélni, viszont nagyon örülnek, hogy tegnap is volt a Prizma tv-n Házibuli Attilával, ami nagyon szórakoztató volt, csak nem értik, miért Komonyi Zsuzsi énekelt, mint vendég és miért nem Seherezádé?

kozi001 2012.02.26. 14:59:16

@anica inkognitóban:
Rég láttam!
Éva ital össze töltögetése büntet! :)

inmemancsi 2012.02.26. 15:04:44

nahát micsoda közvetítést nyomtok itten:)) nagyon tetszik azemelet,megaföldszint is, alagsor nem lesz a kulititkokkal?? mindenesetre jó estének nézünk elébe, ha bírjátok addig

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2012.02.26. 15:07:29

@kozi001: kár, hogy szegény érintettek nem értik a szöveget..:)

Hurri Kán 2012.02.26. 15:11:21

Kémeim jelentették, a Nagydiófa borozóban Jerzsi gyakorol Tordassal, Tordas felolvasott versére fog halál-csippendél-sót előadni a döntő győztesének örömére. Amennyiben a döntőt nem Csaba nyeri, akkor a vesztes örömére is. :D

nosce 2012.02.26. 15:12:14

Értem, még nem állunk 100%-on . Itt sokan már kicsit beálltak ezért a szavazásban sok Csabi meg Seri szurkolónak segíteni kell bepötyögni Attila nevét sms küldésnél.

Nah Gigi vidiótelefonja igazi csemegének igérkezik, reméljük a részletekből kiderül a sejkek kit toltak.....az smsekkel Ne felejtsd el megkérdezni h Overdose hogy van :)

az én rózsám vasutas 2012.02.26. 15:13:50

@pushpang: Köszönjük a bejelentkezést a csömitől, itt is peregnek az események. A borozós addig dörzsölt a markával, míg eredménye lett. A körülötte állók most teszik rendbe magukat és ruházatukat. Látszott a pasin, hogy bővérű legény, de hogy ennyire az nem.
A nagyszinpadon jelenleg Tordas ad elő egy táncoskomikus számot. Ahogy Jim Carrey mondaná: volt már jobb is.
De lássuk mi van a nyugiban! A telefon másik végén nosce. Hogy vált be a Dmatrac, és főleg hogy vált be Trixi?

inmemancsi 2012.02.26. 15:17:35

@pushpang: @gyvy: :)) a külső helyszínes száguldók is jók:)))

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2012.02.26. 15:24:12

@Peter_Cs: az a csaj egy őrült..:D nagyon csíptem a búráját, a Vadvirág és a Hunny-bunny is top 10-es nálam, de a túlélni téged szintén :)

Müszélia 2012.02.26. 15:24:13

alig várom, hogy kiderüljön, a sajtreszelő a győztes, a kisolló vagy a selyemsonka.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.02.26. 15:25:50

@gyvy: @Binbir gece: Darvas Kis Kelemen balladája kísérve a tükrös jelenettel és Trixi énekével!

kamarti 2012.02.26. 15:28:04

no, hát én a magam résziről azt kívánom Attinak, hogy ma teljesüljön a hangosan kimondott kívánsága, és kapja meg a műsorát is, aztán szórakoztassa a nagyérdeműt, aki rá vágyik.

a felállás, ha jól tudom:
Olivér-Atti, 1-es kód és Veron (itt akkor ha jól látom, 2 Alekosz utód is erősít)
Béci-Csabi, 2-es kód - most akkor Gerit lecserélték Kingura? nem tudom eldönteni, melyikkel járt volna jobban a szerencsétlen....
Anikó-Sehi, 3-as kód és Eszterke (aki tegnap oda nyilatkozott, hogy egy szót sem beszélt Csabival és nem is akar, amit nem értek, hiszen korban is jobban illik hozzá, mint Kriz és a segge is jobb :) - szóval ha Seri tényleg a harmadikra lesz jó, akkor egyértelmű, ez a tábor ki mellé fog állni

nosce 2012.02.26. 15:28:09

A D matracon épp most áll a forgatás, mert az egyik mélytorkos casting jelenet felvételekor a nyelvpírszing beakadt és kisebb sérülést okozott a művész úrnak Megyek is innen tovább a földszintre még vissza kell nyernem 80 rugót, de most jónak néz ki a dobozjárás. Visszaadom a szót :)

foxglove (törölt) 2012.02.26. 15:28:44

Köszönjük tudósítóinknak az áldozatos munkájukat! Egyelőre még megerősítésre várnak azok az információk, miszerint VV Attilát pár napja a Panzi-Pet Kft. támogatja, valamint hogy VV Csaba rajongói általunk nem ismert oknál fogva takarítónőnek öltözve várják a stúdióban kedvencüket! Felröppent továbbá az a hír is, hogy VV Eszter szvingerklub belépőkkel buzdítja szavazásra a Seherezádé-fanokat, amin az áll, belépéskor ajándék nagyolló, kilépéskor bónusz terhességi teszt várja a vendégeket! Micsoda éjszaka, micsoda izgalmak!

Hurri Kán 2012.02.26. 15:32:30

@nosce:
Nekem azt mondták, nem baleset, új szolgáltatást tesztelnek, nyelvvel való zacsipírszing-beültetést. Most akkor mi az igazság? :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.26. 15:34:11

Úgy tűnik, kisebb problémák léphetnek fel a közvetítéssel kapcsolatban, mivel -ha jól értettem a többi kolléga jelentését-, Tordas és Jerzsi több helyre is elígérkezett egy időben.
Adódik a kérdés, hogy nem ál-Tordasokkal és ál-Jerzsikkel van-e dolgunk, aki a sztárok ismertségét kihasználva, visszaélnek mérhetetlen népszerűségükkel.
Itt, a Csömi Restiben furcsa dolgok történtek, mert több, a távolabbi országrészekről érkezett utas reklamálta, hogy ők valójában a kökibe akartak menni, de valamiért itt tette le őket a busz. Ez a kertészeti kistermelőknek és a balatoni haltermelőknek okozott súlyos gondokat, hiszen volt, aki több láda oszlopos tujával érkezett, mások több tucat, kerek arcú, füles gömbhal ivadékkal, de van, aki busás haszon reményében, felvásárolta szarvasi Vasipari összes Seherezádé típusú kávéfőzőjét, amik most a nyakukon fognak maradni.
Ők már biztos nem fognak szavazni, úgyhogy itt egyelőre -33:-33-33%-ra tudom saccolni az állást, de azt biztosan.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.02.26. 15:40:06

@pushpang: Úgy érzékelem, arrafele elkélne egy-két Tordasológus és Jerzyológus!!! :D:D:D:D:D:D:D

inmemancsi 2012.02.26. 15:40:11

a közvetítés azonnal folytatódjon:)) addig reklám: női olvasóink ha törpillakék vagy pinkalányehere pumpsban (magas sarkú, platformos félcipő) akarnak nyomulni irány a berska - ebből is kimaradok mert csak 4,5-es a lábam:(((

nosce 2012.02.26. 15:42:45

@pushpang:
Azt beszélik ma Jerzy több helyen is fellép, a Diófa borozóban csak a pólót téphetik le rőla a begerjedt fanok, aztán megy is tovább és köki terminálon már a tanga bugyiját is odaadja, aztuán pár rajongóval tüntetést szervez a retek közvetítőkocsi előtt h megkapja Alekosz nyereményét :)

csicserierika 2012.02.26. 15:43:04

@foxglove: Ildikó akadályoztatása miatt, Melinda fog monológokat előadni :)

inmemancsi 2012.02.26. 15:43:43

@Peter_Cs: tudósítóink mellé nem ártana egy két szakkommentátor, peticsé nem vállalod el mindkettőt?:))

az én rózsám vasutas 2012.02.26. 15:46:44

1-2-3-1-1-1-1-1-1 én vagyok adásban?
itt emelet

A hírt megerősítem, Trixi egy tükör alatt énekelt, nem más alatt. Ettől függetlenül mosolyog, sose fogom megérteni a nőket.
Megérkezett a Gergő Baráti Kör talpig csíkosban, nem lehet nem észrevenni őket. 16.00-kor jönnek kampányolni Sehi barát- és kolleganői, azt ígérik meggyőzőek lesznek. A 2-es 3-as és 4-es terminál várhatóan kiürül, most érdemes jönni annak, aki jó helyet akar magának estére.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.26. 15:46:44

@pushpang: ja, és még tőlem se vettek egy kurva rézfaszú baglyot se.

Hurri Kán 2012.02.26. 15:47:23

@pushpang:
Most kaptam a hírt, a Kincsem parkba várják a jelentkezőket, akik Jerzsi hasonmás versenyen akarnak résztvenni. :D

foxglove (törölt) 2012.02.26. 15:47:46

@inmemancsi: szükség lenne egy olyan szakkommentátorra is, aki a fellépők és résztvevők megjelenését elemzi!

Hurri Kán 2012.02.26. 15:48:37

@pushpang:
Szerintem nincs pírszing a rézfaszába, és úgy nem elég trendi. Azért nem veszik. :D

nosce 2012.02.26. 15:49:22

@gyvy:
ezt most nem tudtam megkérdezni, mert nagy a feszkó a d-matracon, a ffi modell kegetu a castinginát meg a producert, ha lecsillapodnak a kedélyek még visszatérek rá :)

De sietniük kell a forgatással ,mert a helyfoglalás szerint 7 órától Dya bérelte ki :)

_most_ 2012.02.26. 15:50:37

Legfrissebb hírek szerint Anikó éppenhogy megérkezett a Seherezádé szurkolók közé, mikor a tömegből egy merénylő meglökte. Az eset súlyosságát jelzi, hogy Anikó a sokk hatására, az elkövetkező fél órában képtelen volt szerelembe esni. Az incidensre reagálva testőre Lázár László azonnal háborút hirdetett, majd elsírta magát és sietve távozott a helyszínről.

csicserierika 2012.02.26. 15:50:49

@Akármi Áron: na jó napot ! :)
Nekem már nem is köszönünk ? Pedig emlegettünk. Gondoltam is, hogy ma idecsalogatlak.
Jövő héttől lassan visszaállítom az agyam, és elkezdem az észmunkát is . Jó ? :)

nosce 2012.02.26. 15:52:09

@nosce:

ezt most nem tudtam megkérdezni, mert nagy a feszkó a d-matracon, a ffi modell szappanos papuccsal kergeti a castinginát meg a producert, ha lecsillapodnak a kedélyek még visszatérek rá :)

De sietniük kell a forgatással ,mert a helyfoglalás szerint 7 órától Dya bérelte ki :)

csicserierika 2012.02.26. 15:54:17

most állítják fel az ugráló várat Csabi rajongóinak. Szigorúan nyolc év alatt vehető igénybe.

nosce 2012.02.26. 15:57:08

@lami83:

Erről jut eszembe h a hírek szerint a retek a párbajozók gyenge teljesítménye láttán Én Lázár Lászlót kérte fel h a mai nap vezesse a döntőbe jutottak felkészülését :)

inmemancsi 2012.02.26. 15:57:40

@foxglove: viccöltem:)) naa jóó, ha ennyire akaro(d)k:)) - de humortalan lesz és sótlan, elvégre retekhez (és liluhoz) kell igazodni.

sóval felhívjuk gyvy kommentelőnk figyelmét bizonyos piercing divat veszélyre és ajánljuk számára az átöltözést

foxglove (törölt) 2012.02.26. 15:57:58

Hát ez fantasztikus, a tömegtől határozottan elkülönülve megjelent a magukat szószi emóknak nevezett tinilányok csoportja is. Interjút sajnos nem tudok készíteni velük, mert éppen saját magukat fényképezik egy kis kézitükör segítségével, amit aztán rögtön posztolnak is a fb-ra.

sogeking 2012.02.26. 15:59:08

@nosce: amíg én L.L.-t nem távolítod el a környékről, Trixi közelébe sem megyek

csicserierika 2012.02.26. 15:59:23

@lami83: ez jó :)
Meg nem erősített hírek szerint ezt a vv-t is Alekosz fogja nyerni. A kertek alatt Váját látták gyülekezni.

csicserierika 2012.02.26. 16:01:02

@nosce: ami lehetetlen, mert tudjuk, hogy mindÉg holnap lesz edzés :)

sogeking 2012.02.26. 16:01:04

@csicserierika: szereztem neked egy belépőt rá, de mivel némi gúnyt érzek a hangodban, nekiadom Bandikának:)

Hurri Kán 2012.02.26. 16:01:10

@nosce:
A szappanos papucs valami új elem? :D

inmemancsi 2012.02.26. 16:03:10

@nosce: én is kérek személyes üdvözlést a közvetítőktől:))

csicserierika 2012.02.26. 16:03:33

@sogeking: megtisztelsz, hogy ilyen zsenge korúnak nézel, és csak reménykedem, hogy nem a szellemi állapotomra céloztál :)

Hurri Kán 2012.02.26. 16:04:05

@csicserierika:
Őt tudtommal a Köki terminálnál fogják nevetni tömeget oszlatni, ha túl sokan lennének. Már építik a színpadot, ahol a tömegoszlató rúdtáncot fogja előadni, ha kell.

csicserierika 2012.02.26. 16:05:59

@gyvy: ilyen dúúúúrva beavatkozásra remélem nem kerül sor :)

nosce 2012.02.26. 16:06:48

@gyvy:
igen ezt a kreatívok találták ki h feldobják az aktust :)

nosce 2012.02.26. 16:10:44

Mi újság odafent Binbír kolléga ? Reméljük Éva még nem itta meg az össze bort :)

inmemancsi 2012.02.26. 16:14:09

sogeking kommentelőt is felkérném az ünneplő ruha átvételére, kivéve, ha exkunigunda versenyzőt királylánnyá tudja változatni, akkor maradhat

sogeking 2012.02.26. 16:16:54

@inmemancsi: ünneplő?? még noscét is királylánnyá változtatom, ha az kell

csicserierika 2012.02.26. 16:16:58

műsorkezdésig az Itt az olló, hol az olló c. népi pajzán játékkal szórakoztatja a nagyérdeműt Vera és Eszti.

vallatas 2012.02.26. 16:21:41

lassan indulok én is :-)
mit vigyek?

sogeking 2012.02.26. 16:23:35

@vallatas: egy megafont mindenképpen, hátha találkozol Serivel

inmemancsi 2012.02.26. 16:25:31

magukat maccsó férinak való olvasóink számára stílustanács a kezdésig: 30 felett kötelező a színes baseball sapka, ha hülyét akarunk csinálni magunkból nőneműek előtt v. ki akarunk kezdeni az érdekes arcberendezkedésű debreczenizitával

női olvasók: második képen mennyire lehet felismerni sapek tulajdonost?:))
www.hir24.hu/szines/2012/02/06/osszemelegedett-a-valovilag-alfahimjevel-debreczeni-zita/

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.26. 16:26:13

@gyvy: csináltam pirszinget a baglyoknak.
Szerintem jó lett, de egyelőre csak a több hullámban érkező, a helyi nyugdíjas klub által szervezett csoportok óvatos érdeklődését váltottam ki velük. Azt hiszik, edénykészletet is kell venni melléjük.
Az egyik idős hölgy, aki egy Hajrá Csaba feliratú bevásárló kocsival érkezett, arról érdeklődött, hogy ha szavaz, akkor be mehet-e valamelyik műsorba, ahol találkozhat kedvencével, mert szeretne neki ajándékozni egy hosszú szárú, bolyhos belsejű mackóalsót, amit még cseszkóban vásárolt '78-ban; "nehogy megfázzon az a gyerek" mondta.
A helyi taxisok fix járatokat szerveznek a KÖKI-re, de egyelőre nincs nagy sikerük, mert megérkezett az este egyik sztárvendége: Shadi és zenekara csapott a húrok közé, ezzel kissé megzavarva a körzeti megbízott urh adó-vevőjét, megadva ezzel a délután alaphangját.
Egyelőre más nem történik, néhány Kinga-rajongó próbál FBM feliratú, xxl méretű pólókat osztogatni, de egyelőre nem túl nagy sikerrel.
Visszaadom a szót, mert bemondta a hangosbeszélő, hogy a várók mellett ingyen forralt bort osztanak 50 forintért, amiről nem szeretnék lemaradni.

Hurri Kán 2012.02.26. 16:30:47

@inmemancsi:
Ha rákötök a maci faxára egy nyakkendőt, az ünneplőnek számít? :D

Akármi Áron 2012.02.26. 16:31:22

@csicserierika: Jaj, dehonnem, csak ippeg beléptem, amikor nosce "esszéje" a lábkaszáról meLLybe vágott:)))
Készültem én már sokszor, de sosenem értem ide, mert hogy terítettem az átmenetileg szünetelő üzletünk bortermését.
Úgy hogy a Binbir által meginterjúvolt helyi borozó főnök a mi borunkat árulja busás lóvéért.
Majdha vége lesz a mai bucsúnak, észmunkánk közben a nyereséget is szemrevételezzük:))))
@nosce: Szijja, ha nem bírod a strapát gyere az emeletre egy talpas pohár veres borért, utána jobban csúszik....:)))

inmemancsi 2012.02.26. 16:32:20

@sogeking: megvagy dicsérve!:)) noscet meg hagyjuk úgy olvasom ki van békülve a nemi identitásával:))

na de jut eszembe látja valaki kiverát??

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.26. 16:33:12

A bambán celebeket kereső néma névtelen tömeg nevében köszönöm az értékes közvetítéseket. Ugyanitt piercing kivevést nyelvve-foggal vállalok - ma akciós.

foxglove (törölt) 2012.02.26. 16:33:48

@inmemancsi: ez kulisszatitok, de vera lett a produkció tapsoltató embere, szakszóval a "felszopó".

Kezdődik a film! m1-en!

Müszélia 2012.02.26. 16:33:58

@inmemancsi: ugyanaz olcsóbban a mester u kínaiban.

hha96 (törölt) 2012.02.26. 16:36:36

@pushpang: Embertelen vagy :DDDD
Rég röhögtem ennyit "magamban", az elmúlt 2 óra "körkapcsolása" eszméletlen.
A közvetítés folytatódik... ???

Müszélia 2012.02.26. 16:36:37

hallom, hogy attika műsor vezető lesz, a gömbhal feje ellenére. hajrá attika, végül is, te sem vagy rondább, mint jáksó.

sogeking 2012.02.26. 16:37:03

@inmemancsi: esetleg még vehetek hozzá baseball sapkát is

@gyvy: de miért a maciéra??

@foxglove: ugye? és van a kezemben egy 1*2 méteres hajrá Kinga transzparens

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.26. 16:37:06

@foxglove: én a Tök alsót nézem, tegnapi adás ismétlése :) - Deuce Bigalow - male gigolo :D oltári

Müszélia 2012.02.26. 16:37:56

@Akármi Áron: talpas pohárból csak vizet iszunk.

bigél 2012.02.26. 16:38:50

@gyvy: csak ha csokornyakkendőt

csicserierika 2012.02.26. 16:39:13

@Akármi Áron: akkor jól van, látom rendben minden, és még az üzletet is ésszel viszed :)

inmemancsi 2012.02.26. 16:42:35

@foxglove: köszönjük, kulititok tudósítónk is megvan ezennel - neked jogod van mindenkit lehazugozni meg csituzni elvégre te már a celebek közelébe juthatsz@gyvy: fogós kérdés kérdezzük meg kiverát elég ünnepi-e jadebulgari: ne fedd fel a kiléted légyszí, nekünk süss palacsintát és kész vagy a 10-es listával az ünnepi pillanatra?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.26. 16:47:11

Szolgálati közlemény:

a tisztelt kommenttársak privát v nyílt üzenetben juttassák el hozzám ki/k az/ok a kommenttárs/ak akiket a VV5,5-ben szívesen néznének egy VVvillában a nyár folyamán - figyelembe veendő szempont lehet akármi: humor, jókedv, érdekes személyiség, intimpiercing.
Várom a szavazatokat. A felhívást még 2x megismétlem. Az este folyamán összesítem a szavazatokat és a végén kihirdetem a 10 legnépszerűbb kommentelőt.

sogeking 2012.02.26. 16:49:04

@jadebulgari: a női intimpiercinges jelentkezőktől a biztonság kedvéért képet is kellene kérni

csicserierika 2012.02.26. 16:50:03

@Müszélia: Báthori Bözsi meg címszerepet kapott a következő Cápa filmben.

csicserierika 2012.02.26. 16:51:13

@sogeking: na, meg a ffiaktól is, mert az mindenki mondhaSSa, hogy tele van a töke, na de mivel ?

Müszélia 2012.02.26. 16:52:02

@csicserierika: nem értek vele egyet. majdnem olyan dagalt, mint kingácska.

avanivi/ 2012.02.26. 16:52:27

@Akármi Áron: Áronka, egy jó kis koktélt kérek fénypostával, köszi :))))

Akármi Áron 2012.02.26. 16:52:44

@Müszélia: pardon-pardon, elkapkodtam kissé:)))

@csicserierika: hát na, észt azt nem adhatok.....:)))) folyton-folyvást agyaltam, tavasszal lehet, hogy nyitnikÉk, bővülne a vendégkör nem?:DDDD

csicserierika 2012.02.26. 16:54:02

@Müszélia: ki dagadt ? A Bözse ? Az csak előny, egy ekkora volumenű alakításhoz.:)

Hurri Kán 2012.02.26. 16:55:47

@csicserierika:
Igen. És az egészséges étkezésre való felhívás érdekében a film címe az lesz, hogy A vegetáriánus cápa, az algák réme. Emiatt kapta B.E. a főszerepet.

csicserierika 2012.02.26. 16:56:03

@Akármi Áron: úgy néz ki már van is vendéged, avanivi :) Lassan nyitunk :)

Akármi Áron 2012.02.26. 16:58:42

@anivivi: Hejj, a régi avanivi???BiSZtos, ha koktélra szomjúhozik.
Szijja, na még szép, hogy lököm feléd a pina coladást az nagyon kapós volt, még jó hogy spájzoltam egy-két üveggel belőle:D
Nyisd az ajtót,már ott illatozik, egészségedre!:)

az én rózsám vasutas 2012.02.26. 16:59:30

@nosce: Elnézést a technikai szünetért, itt újra az emelet.
Egy Sehi szurkoló kileste a telómat és elvitte fél óra közös vibrálásra. Elég lelakott állapotban adta vissza, a egyes és kettes kód teljesen átázott. Sehi esélyei így nőttek. B+, ezek a Sehi kolleganők valamit tudnak.
Lent a földszínten találkoztam dobozos emberekkel, már ők is téged keresnek. Azt mondtam nekik doktor Lázár Lászlónak öltöztél, Anikó mellett megtalálnak. Elég lendületesen indultak el a nagyszinpad felé, remélem az emeletről is látni majd a történéseket.

ő-szinte 2012.02.26. 17:00:02

@sogeking: hallo:-)

este lesz új poszt? vagy hol fogunk kommenetelni, sixx tolt már vmi új infót???

csicserierika 2012.02.26. 17:00:49

@gyvy: lesz ott sokkhatás, amint a rettegő algákat mutatják.

avanivi/ 2012.02.26. 17:01:32

Nagyon jó a közvetítés:)))Figyeljetek , mert a szegény Dya ma csak álruhában merészkedik a Fecóka közelébe :)A hajkapkodás, rángatózás talán segít felismerni.

Akármi Áron 2012.02.26. 17:02:02

@csicserierika: DDD Két VV közt mindenképpen...egyre gondoltunk:)

ő-szinte 2012.02.26. 17:02:10

@vallatas: @nosce: ti hová mentek, mogyik?:-)

csicserierika 2012.02.26. 17:02:39

@sogeking: úgy, hogy fotót kérünk a ffi versenyzőkről is. Bemondás alapján nem hiszünk el mindent.

ő-szinte 2012.02.26. 17:04:08

@jadebulgari: de kis kreatív lettél hirtelen:-DDDDDDDDD

csicserierika 2012.02.26. 17:04:14

@jadebulgari: sztem B. Bözse nem is kövér.

sogeking 2012.02.26. 17:04:33

@ő-szinte: szia, felkészültél a 8 órás élő közvetítésre?

@csicserierika: ok, én is így gondoltam

csicserierika 2012.02.26. 17:05:51

@Binbir gece: lemaradt a legfontosabb infő. Csillogott-e a szemük ?

ő-szinte 2012.02.26. 17:06:00

@sogeking: 8-kor kezdődik, vagy 8 órán át tart?:-O:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
amúgy rápihentem, ja:-)
remélem a legszebb jelmezedet veszed fel...:-DDD

avanivi/ 2012.02.26. 17:07:24

@Akármi Áron: Köszi , isteni, óránkánt légyszi ismételni:)))

sogeking 2012.02.26. 17:07:28

@ő-szinte: 8 órán át tart, de ha igény van rá, lehet 10 is (a jelmezezésre is rá kell pihenni)

Hurri Kán 2012.02.26. 17:08:18

BRÉKING NYÚZ:
A Tengeralatti Algavédő Úszgalom közleményt adott ki, hogy felháborítónak tartják és visszautasítják az algák elleni durva támadásokat, vérdíjat tűztek ki Báthory Erzsébet kopoltyújára. Több csoport elindult a villa felé faltörő kossal és befőttesüveggel felszerelve, hogy foglyul ejtsék B.E.-t és ezáltal megakadályozzák a film elkészélültét.

ő-szinte 2012.02.26. 17:09:23

@jadebulgari: én nem küldök mélt, de szerivan-ra szavazok! :-)

VaLaky 2012.02.26. 17:10:20

@jadebulgari: hali! Azt kérdezed:
Nekem, mint kívülállónak mi a véleményem a kommentelőkről? :)

ő-szinte 2012.02.26. 17:10:36

@sogeking: gondolom van rá igény...:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
jó, jó, rápihenünk, csak legyen jelmez:-DDDDDDDDDDDDDD

inmemancsi 2012.02.26. 17:11:10

Akármi Áron kommentelő összeállítása Csaba A/W (ősz/tél) 2011 kollekciójára épül úgy látom.
kiverának üzenjük a toll nem a fülbe való, de jobb inkább ha nem próbálkozik férfi olvasóinkat pedig buzdítjuk a fashion megkedvelésére www.laudit.com/report.php?rId=190

sogeking 2012.02.26. 17:15:54

@inmemancsi: ha ez a divat, akkor én kedvelem :):)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.26. 17:18:32

@ő-szinte: jegyzem :)
@VaLaky: nem, azt h kit látnál közülünk egy ilyen VV sóban az itt megtapasztaltak alapján: kit szavaznál be :)

Akármi Áron 2012.02.26. 17:20:21

@anivivi: JÓ!:))) Ahogy parancsolni tetszett, beállítom az órát ponTYosan:))))

ő-szinte 2012.02.26. 17:22:25

@jadebulgari: te mogyika, és mi lesz a kiértékelésekkel??? :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

inmemancsi 2012.02.26. 17:23:07

@sogeking: ja rió karnevál idején igaz ezek 2010-esek, de én mindig azt mondom ami jól áll az örök darab:))@jadebulgari: na akkor kezdem, de a változatás jogát fenntartom: lányosok közül: dottykát+ szerivant, foxglove-ot, csicserit, téged meg még gondolkozom fiúsok közül: nocsikát, soget, a macigyűjtőt, binbirt - bár ő veszélyes:))

az én rózsám vasutas 2012.02.26. 17:24:09

Tartsátok a frontot, emelet újra technikai szünetre megy. Meg kell néznem a sehis lányok szemét, az kimaradt az elöbb. Tudtam, hogy valami csillogót kell keresni, de hogy felül, azt nem. Szemek, szemek, szemek. Elnézést a hanghibáért, muszáj memorizálni míg odaérek.

sogeking 2012.02.26. 17:28:22

@inmemancsi: ilyen szerelésben nem szoktál megfázni?

Akármi Áron 2012.02.26. 17:29:07

@inmemancsi: DDDDDD Nagyon jól látod:)))

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.26. 17:31:07

@ő-szinte: a ma esti döntő végére megcsinálom, addig gyűjtöm a szavazatokat és húzom a strigulákat :)

@inmemancsi: macigyűjtő lánykori neve? :)

Akármi Áron 2012.02.26. 17:32:53

@inmemancsi: És azzal is max. egyet tudok érteni, hogy "ami jól áll az örök darab":)))))))))) Arany igaSSág:D

VaLaky 2012.02.26. 17:34:54

@jadebulgari: Akkor első körben a javaslatom: (hozzátéve, nem mindig figyeltem):
Nathi, mint Atifanklubvezető.
Csicserika, mint Szakértő.
Jadebulgari, mint Elegánsan Fogadó.
Tjuce, mint Nagy Orrjós.
Sogeking, mint Saxobeattoló Rákmajom.
Nosce, mint Elvetemült.
Vallatás, mint Sötét Erő.
Binbir, mint Szórós Szemű.

ő-szinte 2012.02.26. 17:37:33

@jadebulgari: nem arra gondoltam, te, hanem a kommentelők kiértékelése, amit a kis mókusörsöddel csináltok:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

inmemancsi 2012.02.26. 17:38:20

@sogeking: ha összedobtok egy rióba szóló repjegyet (kösz nem malévost:)) akkor megmutatom:))@jadebulgari: köszönjük a palcsikat és az áldozatos munkát macigyűjtő leány(??)kori neve: gyvy
nosce közvetítőnket elnyelte az emberár a földszinten? vagy jelentkezett a septében meghirdetett castingra?:))

ő-szinte 2012.02.26. 17:38:30

@sogeking: hát kérdés ez???:-D

ATTIATTIATTIATTIATTIATTIATTIATTIATTIATTI

FOREVER:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nosce 2012.02.26. 17:39:03

@Binbir gece:

uhhh azt kár volt nondanod h Én LLászló itt van a kökin mert állítólag behajtók égre földre keresik az étterem bedőlés miatt. Na mind1 ha már nagyon meleg a helyzet elrejtőzöm a d - matrac alatt.

Idelent stabilizálódott a helyzet a csaba hívek rövid időre felszámolták a játékasztalokat, így tartottak krupiék kis uzsonna szünetet, de nemsokára újra asztalhoz ülnek.
Az Attila szurkolók kemény magja állítólag 2 metro szerelvényt már lefoglalt, 7.30-ra várják a megérkezésüket. Addig visszaadom a szót egy kis közös vibrlásra az emeletre h megtudjuk a velvet celebek Haynival az élen megérkeztek-e már ? :)

az én rózsám vasutas 2012.02.26. 17:39:22

@jadebulgari:

Nyílt üzenet, én megmondom a frankót fésztufész, nem vagyok Miss Masol.

Lányok:
1. Csirerierika, aki megéli a kommentelőéletet, ezzel mindent visz.
2. Jadebugari, aki szervezi a játékot, de nem nyalási okokból (de de)
3. Inmemancsi, jó az ízlése, nem csak értékeli az igényes bejegyzéseket, de míveli is
.
.
.
117. Hódos Hajnalka, időnként írt jókat

Fiúk:

1. PeterCs a rettenthetetlen, az eltántoríthatatlan, Dittik álma
2. Nosce, ö még elviselhető
3. Sogeking és Lami, ők is

sogeking 2012.02.26. 17:39:37

@ő-szinte: még van idő, meggondolhatod :)

@inmemancsi: hmmm

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.26. 17:40:52

@ő-szinte: az nem én vok hanem ELP-ke :D remélem ő is felbukkan mára az értékelésekkel, megígérte :)
@VaLaky: a becenevekért külön köszönet, felhasználom a későbbiekben :)

az én rózsám vasutas 2012.02.26. 17:41:24

@Binbir gece: Kommentelőélet uram atyám, már idézni se tudok. Lét b+ lét.

nosce 2012.02.26. 17:42:12

@pushpang:
Halljuk mi van a csömin ? :)

ő-szinte 2012.02.26. 17:43:26

@jadebulgari: persze, persze:-DDDDDDDDDDDDDDD
szted én még hiszek a mesékben????:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ne már...:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

csicserierika 2012.02.26. 17:43:53

@Binbir gece: ha Verát látod, akkor a száját nézd .

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.26. 17:45:40

@ő-szinte: nem elég h fiúnak gondolsz már ELP-nek is érzel? :D jaj mogyi sok teát ittál :)

VaLaky 2012.02.26. 17:46:42

@jadebulgari: JAvítok: Binbir SZÚRÓS Szemű, de lehet Tipp és Poén Szórós, ha már..:)

csicserierika 2012.02.26. 17:47:32

@VaLaky: megtisztelő, de a szakértő helyet felajánlanám Binirnek, aki a leghelyesebben tudja leírni, hogy Columbo.
Én talán a belepofázós szakkommentátor helyettesi poszttal lennék elégedett.
És mi legyen Gyvy ?

Naccica 2012.02.26. 17:49:18

@jadebulgari:

Ha van joga egy nem kommentelőnek is szavazni, akkor Binbiré a szavazatom - imádom a stílusát !!! (nem a piercingje miatt - ha van neki)

"Amúgy" mindenkit szeretek itt, bár csak olvasni szoktam, de MA SZAKADOK RAJTATOK!!! Hiányozni fogtok... Hüpp

csicserierika 2012.02.26. 17:51:39

@Naccica: azt majd a kérdéses testrész fotójának közretétele után döntjük el, hogy az piercing-e amit látunk binbiren.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.26. 17:51:58

@Naccica: természetesen van joga :) köfi
@sogeking: akkor ez lehet a baj
@csicserierika: Gyvy-ke legyen a legpiercingszakértőbb

csicserierika 2012.02.26. 17:53:07

@jadebulgari: vagy halolólgus, vagy hogy hívják a halak szakértőjét :)

ő-szinte 2012.02.26. 17:54:47

@jadebulgari: na persze:-DDDDDDDDDDDDDD
és mégis te beszélsz félre:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

az én rózsám vasutas 2012.02.26. 17:55:05

@nosce: Hajnit még nem láttam, itt csupa dögös csajszi rohangál. (azt mondta velevetezik csak nincs akkora pechem hogy olvassa)
Melinda viszont van, két nagyobb pasival meg egy kicsivel. Ebben a pillanatban megjelent Eszter az ajtóban. A férfiak mind felugranak a székről, hogy átadják a helyüket. Most együtt röhögnek. Sose fogom megérteni a férfiakat. Azt hiszi mind, hogy baromi vicces.

foxglove (törölt) 2012.02.26. 17:55:23

Az én kedvenc kommentelőm Brr, én rá szavazok.

csicserierika 2012.02.26. 17:55:53

@Naccica: ha szépen kérjük, biztos megteszi, nem lehet ilyen szőrös szívű :)

ő-szinte 2012.02.26. 17:56:31

@sogeking: nemnem:-) I LOVE ATTI :-DDDD

te? Seri?:-D

sogeking 2012.02.26. 17:58:52

@foxglove: ha ennyire tetszett, akkor visszacsinálom :)

VaLaky 2012.02.26. 18:01:47

@csicserierika: Ő követhetetlen számomra, gyakran vált avatart!?

foxglove (törölt) 2012.02.26. 18:02:24

@sogeking: ez az avatar jó hatással van a bioritmusomra:)

ő-szinte 2012.02.26. 18:02:53

@jadebulgari: na valljál csak!:-DDDDDDDDDD

VaLaky 2012.02.26. 18:04:35

MA mindnyájan NAGYOK vagytok!
MI VÁR RÁM?
Kár, hogy búcsúzni kell hamarosan TÖLLETEK :(

ő-szinte 2012.02.26. 18:04:50

@foxglove: én kértem a jelmezeset, de úgy látszik, azt csak lightboxozás után lehet:-DDDDDDDDD

csicserierika 2012.02.26. 18:05:01

@VaLaky: a régieket váltogatja, én azért ismerem meg. Most nézem, újra gyvy, de kitudja, hogy öt perc múlva mi jön rá :)

foxglove (törölt) 2012.02.26. 18:05:02

@inmemancsi: az tudom, de azóta már banán lett megint.

ő-szinte 2012.02.26. 18:06:45

@VaLaky: miért, mész vhova?:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

inmemancsi 2012.02.26. 18:07:01

megint a fijúknak van egy két stílusos klipp benne - lyányok: 1, 6,7,8 - fiúk mozgása:))

ő-szinte 2012.02.26. 18:07:24

@sogeking: hüllllllllllyyyyyyyyyyeee ! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.26. 18:08:20

@nosce: Csömin annyi változott, hogy elfogyott az összes baglyom.
Nem mondanám, hogy jó pénzt kerestem velük, mert míg az ingyen borért aprót váltottam az újságosnál, egy feltűnően színes, zajos csoport kevésbé feltűnően elvitte őket asztallal együtt.
De sebaj. Mindenért kárpótolt, hogy a tömegben VVÉvába botlottam, szó szerint. Először azt hittem, az egyik vendég fellépő, és épp a párbaj utáni elhíresült talajgyakorlatát mutatja be, de néhány zavaros pillantás után kiderült, hogy nem.
Őt EGYÉBKÉNT kitiltották a KÖKIről, miután a repisátorban teával töltötte fel a kiürült konyakos üvegeket és faarccal visszatette őket a helyükre.

A szavazási kedv kezd beindulni, ezt abból látom, hogy a Csömi Resti mögött, heves összecsapások zajlottak a drukkerek között, ami a helyi KMB -irodában is folytatódott.
A fanatikus Attila drukkerek, egyesülve a sárga bugyikákat viselő Seri rajongókkal, fény és hang effektusokkal próbálták sokkolni a Csabáért szurkolókat: óriási hangfalakból, végtelenített felvételen játszották le kettejük villa X-faktor győzelemesélyes duettjét, miközben a Csabáért szurkolók partra vetett aranyhalakról és megcsonkított sarkú platformcipőkről készült megrázó fotókkal sokkolták az ellentábort.

Nem tudom, mi lesz még itt, hiszen ha a terjengő híreknek hinni lehet, akkor az est további részében számítani lehet Alekosz megjelenésére is, aki itt szeretné feleségül venni az összes ex exét, és főleg Bettyt, aki mindig nagyon szereti, amikor vesz neki valamit.

(közben Krisztofel kíséretében valóban megérkezett Alekosz, akik rózsákat és törtfehér trottygatyákat dobálnak a hisztérikus tömegbe... később még jelentkezem, még fel kell dolgoznom a látottakat).

foxglove (törölt) 2012.02.26. 18:08:59

@ő-szinte: nézd, átöltöztem estélyibe, de csak egy pillanat erejéig.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.26. 18:09:18

@Binbir gece: méghogy nyalásból :D köszönöm a hozzászólást az emelettől

mindenki szavazhat továbbá saját magára és Hajnira is

sogeking 2012.02.26. 18:09:58

@ő-szinte: ahhoz élesíteni kell a fegyverzetet :):)

VaLaky 2012.02.26. 18:11:33

@ő-szinte: Kéne, mi? Tali a KÖKI-n. A fiúk már ott vannak, de a lányok közül csak Nathit ismerném fel: piroskiskosztüm és a Peti egyik oldalán ül, ill. imnemancsit, akiről voltak fotók. Személyleírásokat kérek!!
Nekem egy helyes westie lesz az ölemben, szájában nyuszifüllel vagy malacorral! :)

Naccica 2012.02.26. 18:14:04

Halló, itt a Hüvi-terminál (Bp.Hűvösvölgy)
A villamos végállomásnál található Vigadó nevű szórakozóhelyen már gyülekeznek az ellentüntetők, mivel a vezetőség bejelentette, hogy a szokásos Old Boys dzsemböri helyett márciustól Csaba-léggitár koncerteket rendeznek. A helybeli kertváros-lakók támogatják az elképzelést a zajszint-csökkenésre tekintettel.
Ők ma Tuja-molinókkal is szurkolnak. Kiemelt támogató a szomszédos kertészeti áruda.

nosce 2012.02.26. 18:14:20

@Binbir gece:

nemsokára befut Balázs is Vadon Janival. AZ Attila fanok már vuvuzelával hangolnak az esti döntőre. Sajnos a plázacicák Csaba mögé álltak, ez rossz hír. Valahogy meg kéne dumálni őket h most nem a győztesre kell szavazni hanem arra akit ki akarnak ejteni a játékból. Majd a további fejlemémyekkel jelentkezem.

pushpang, pushpang: jelentkezz, jelentkezz A sas leszállt ?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.26. 18:14:40

@ő-szinte: szín vallás következik: a mai nap színe a türkiz :)

inmemancsi 2012.02.26. 18:15:16

@jadebulgari: a nemek aránya érdekében azért manipuláld aszavazatokat!

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.26. 18:16:30

@inmemancsi: 5 lány 5 fiúra hajtok de mivel van akinek egyesek nemi identitása kérdéses, ez még változhat :)

Naccica 2012.02.26. 18:17:06

@pushpang, @jadebulgari
Neked is jár egy szavazat, ha a szabályok megengednek többet is :-))

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.26. 18:17:33

@foxglove: nagyon csinos, a szavazatodat is rögzítettem :)

VaLaky 2012.02.26. 18:17:43

@jadebulgari: Hajnira szívesen voksolok, és az előbb Pushpang is kimaradt, de magamat nem ajánlom, mert nem vagyok képernyőform, ráadásul nélkülözhetetlen vagyok itthonról. (Kivéve azokat az időszakokat, amikor a "költözz haza anyádhoz!" fázis van.)

ő-szinte 2012.02.26. 18:18:20

@foxglove: naggggyon cép vagy ! :-)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.26. 18:19:38

@VaLaky: ne legyünk kishitűek :) én megszavazlak :)

VaLaky 2012.02.26. 18:20:47

@jadebulgari: Köszi, akkor biztos a bukás! Elfelejted, h, már kétszer toltam ollint ellened???

Akármi Áron 2012.02.26. 18:22:20

@anivivi: Idő van:))))))
Az ajtó előtt a szokásos koktél, de rögvest kettő, a 19.20-as is,mert gátolva leszek. Legközelebb éjfélkor a diadalra pezsegét repítek, természetesen vizes pohárba...:)))Kocc!

az én rózsám vasutas 2012.02.26. 18:22:26

@pushpang: Tehát ahogy a klasszikus mondaná: Fecóék már a csömin vannak. Akkor nemsokára itt lesznek.
Közben megtaláltam a kiesett srácokat. A vv4-esekkel taglalják a finálé esélyeit, percről percre a terminál egy eldugott csehójában. Petti vezeti az egyik tábort, Oli a másikat, tele vannak ambivalens érzésekkel. Vitatkoznak, isznak mint állat, izgalom a tetőfokán. Az istennek se jutnak dűlőre a végeredménnyel kapcsolatban. Pettinek kinyílt a csipája rendesen, egyelőre jól áll, vezet a Cardiff. Puff neki. Egyenlített a Liverpool. Pettit megpróbálom kifaggatni érzéseiről, már itt van nálam a bárpultnál.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.26. 18:22:38

@VaLaky: dehogy felejtem de hát a szavazatokat közjegyző jelenlétében fogom számolni úgyhogy ha benne leszel hát benne leszel :)

Hurri Kán 2012.02.26. 18:24:47

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY: a komám asszony hol az olló verseny döntőjét a dzsakuban rendezik. Helyszíni belépők korlátozott számban még elérhetőek. :D

nosce 2012.02.26. 18:25:13

@pushpang:

Ugye igaz az a hír h Alekosz hófehér gárdatiszti egyenruhában és 6 lovas hintón hajtatott be a csömire Bettykével ?

az én rózsám vasutas 2012.02.26. 18:30:01

@nosce: Erről hallottam én is, de azt hittem pletyka. Cris járja a terepet Bandikával és plázacicákra vadásznak. Míg Cris hegeszt, Bandika átállítja a lány telóján a kettes kódot egyesre. Azt tudtam, hogy a csömin minden előfordulhat, de hogy már a kökin is...

csicserierika 2012.02.26. 18:31:42

@nosce: abból botrány lesz, és be kell vetni Vája mamát, aminek még nagyobb botrányt jósolok.

2012.02.26. 18:33:22

@Binbir gece: Írd le kérlek, hogy döntetlen még 1x, hadd nyerjünk legalább egy szaros Carling kupát idén! Légyszi! Légyszi! Légyszi!

csicserierika 2012.02.26. 18:35:41

@gyvy: előbb a nagyszínpadon közös népi vinnyogtatást adnak elő a kiesett villalakók.

Hurri Kán 2012.02.26. 18:39:01

@csicserierika:
Jelenlétük elég, hogy a tömeg vinnyogni kezdjen. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.26. 18:41:32

@Binbir gece: feltétlenül faggasd ki Pettit, ha kell itasd le vagy ígérj neki egy üres/tele (rád bízom) dobozt. És nézz rá titokzatosan. Ez fontos.
Várom az oddsokat.

Itt még nem jutottam az imént érkezett hírességek közelébe, mert az imént befutott VVIndián néhány ittas motorossal, akik rögtön konfliktusba keveredtek a megyei feminista szervezetek aktivistáival, valami régi, rugdosási ügy miatt.

A Csaba rajongók közben offenzívába mentek át és feldúltan követelik, hogy a szervezők biztosítsanak nekik elegendő számú futópadot és léggitárt.

Sms-ező embereket továbbra se látok, tartok tőle, hogy nem innen fog eldőlni a döntő kimenetele, viszont a hangulat jó.
Eseménydús nap van a hátunk mögött, az ingyen borra sincs már pénzem és még előttem az este, nem tudom mi lesz, de tartom a frontot.

Krisztofel közben népszerű standup-műsort tartott, amiről nem tudok részletesen beszélni, mert e kulturális lobotómia után kicsit nehezen lábadozom.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.26. 18:41:52

Szép estét mindenkinek, innen jelentkezünk az Országos Agysebészeti Klinika recepciójáról. Hihetetlen tömeg gyűlt össze, hölgyeim és uraim, ezen repkénnyel befuttatott ódon falak tán a török ostrom idején láttak utoljára ennyi embert nyüzsögni itt! Mint azt bizonyára mindenki tudja, a Seri 4 President mozgalom ide hirdette meg a szimpatizánstábor nagygyűlését, nem is véletlenül. A legfanatikusabb rajongók között már hónapokkal ezelőtt terjedni kezdett az a metódus, hogy a Klinikán átszabatják magukat, na nem az arcukat, vagy a mellüket, ezek csak külsőségek. Nem, az igazi fanok az agyukat kisebbíttetik meg, illetve egy speciális belégzést akadályozó titángyűrű kerül beültetésre a garat felett, így mind gondolkodásmódban, mind pedig nevetés terén hasonulhatnak kedvencükkel.
Ez a kettős beavatkozás természetesen nem olcsó, de ha megnézzük, hogy például a Batman képregény eredeti első száma mennyiért kelt el nemrég, nem is olyan sok egy hobbiért.
Dr. Prof. Med. Hassthyány Aurél Randolf, a Klinika igazgatója elmondta, a Való Világ gyakorlatilag megnyolcszorozta a kórház "forgalmát", úgyhogy a sima életmentő műtéteket áttették a jövő hétre. Hozzátette, hogy ma, csakis ma minden műtét féláron van! Természetesen sokan szeretnék összekötni a kellemest a hasznossal és megműttetni magukat a szurkolói fesztiválon, így tulajdonképpen még a mellékhelyiségekben is operációk folynak, de előtte kitakarítottak, úgyhogy ISSZONYÚ tisztaság van, nem kell aggódni a higiénia miatt. A Professzor titokban azt is megsúgta, ő is Serinek, a mi Serinknek drukkol, így együtt izgulhatunk a neves gyógyítóval!
Ééééés STÚDIÓ!

VaLaky 2012.02.26. 18:42:03

Haló! Haló! Külső helyszínek! Megnyílt az új, a záró blog! Átfáradnátok abba a terminálba, hogy ne kelljen váltogatni? Eredendően tuja vagyok, mozgásképtelen.

az én rózsám vasutas 2012.02.26. 18:43:04

@csicserierika: Nekem tetszett, ennek a kökinek jó az akusztikája. Csak Anikó lógott ki a sorból, teljesen össze van görnyedve. Innen felülről nem látszik, de mintha azt a 60 centis valamit kilopták volna alóla. Be kéne mondatni, hogy hozzák vissza neki de izibe.

avanivi/ 2012.02.26. 18:44:07

@Akármi Áron: köszi,isteni finom , a legjobb mixer vagy :)))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.26. 18:44:44

@nosce: sajnos igaz.
Sőt, mindkét kezében volt egy-egy vesszőparipa, amikkel bólogatás közben, ütemesen csapkodta a csizma- és Betty szárát.

Ayesha (törölt) 2012.02.26. 18:45:43

ööö...magamra ugye nem szavazhatok a felhívás végett. Akkor Csicserierára ÉS pushpangra szeretnék szavazni. Ha lehet kettőre. Testvéreim a genyában.

nosce 2012.02.26. 18:47:22

@Binbir gece:

hiába, Cris igaz jó barát.
Remélem Petti ma nem fickós és amíg Cris a plázacicákat heggeszti, Ő nem Veronikát dugja mert az összezkuszálná az Attila védelem első sorait.
Olivér falai amit Attila húzott fel leomlottak már ? Meg kéne már egyezniük h az F6 jó lépés lesz-e a döntő elején
Van még sajtreszelő ? Vera itt keresi rajtam.

Jó hírem is van, a d-matracon a férfi főszerepló farkából sikerült kiszedni a pírszinget, folytatódhat a forgatás a nagyjelenettel.

csicserierika 2012.02.26. 18:48:16

@gyvy: egy kérdés marad csupán, hogy az örömtől, vagy kíntól :)
Ezt majd kihelyezett tudósítónktól megtudjuk hamarosan :)

kozi001 2012.02.26. 18:50:17

@Binbir gece:
Ha görnyed is magasabb, mint Dehi vagy Éva...!

csicserierika 2012.02.26. 18:54:35

@Binbir gece: az állatvédők a lovakat kivezettették .

csicserierika 2012.02.26. 18:57:09

@jadebulgari: öö.. ugye ez nem jár semmi kötelezettséggel, mert én nézni szoktam az öfit. Úgy elszabadulnak itt akkor a kommentek, hogy képtelenség követni.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.26. 18:57:32

bréking nyúz!!

az elmúlt percekben megérkezett az Attila szurkolók nagy létszámú keménymagja, egyenesen Békés megyéből. /Ők se itt akartak leszállni a buszról, de nem volt más választásuk./
Arcukra Gyoma új címere van festve (mutató ujjal előre mutató K.Attila kalapban), élükön Veronikával és egy Cs.Erika nevű vezérszurkoló csinálja a hangulatot egy hatalmas kereplővel, miközben minyont és selyemsonkát osztogatnak (ezt mondjuk nem értem)

Nagy a hangzavar, nagy a kavarodás és legnagyobb meglepetésemre felbukkant a háttérbe nézelődő tömegben néhány, az én rézfaszú baglyaimmmal csencselő gyanús alak is. Most utána nézek ennek.

csicserierika 2012.02.26. 18:58:37

@jadebulgari: egyébként Ayesha is MMKK jókat ír, úgyhogy ajánlásom.
Egyébként meg miért is listázunk ?
Ma mindenki sziporka :)

nosce 2012.02.26. 19:01:36

@Möff CAT a Torcsvúdos gyerek:

Meg tudod-e erősíteni h Serike mint a klinika reklámarca, nyert egy agybarázdáló mútéthez beutalót ? Amit majd Aurél Randolf, a Klinika igazgatója ad át a döntön ?

az én rózsám vasutas 2012.02.26. 19:01:36

itt emelet

Majdnem átmentem egy másik helyszínre, de ott egy Battenfeld nevű ember túl jót írt, így visszasunnyogtam.

@beebeer: kérlek alássan: döntetlen

Megkérdeztem Pettit mit gondol, de még ő is a fent említett bejegyzésen röhög. Komolytalan egy népség. Hatodik órája faggatom itt a szurkolókat, már csak három szó nem hangzott el eddig. Attila, Csaba , Sehi. Na talán most, közeledik Oli. Nem ,ő se. Kifogyott a piája.

sogeking 2012.02.26. 19:02:41

@pushpang: akkor nagyon be fog indulni a biznisz

tölts el 5 percet a konténerben Artúr Bandival, ma csak 2500 Ft :D

csicserierika 2012.02.26. 19:03:49

@pushpang: igen, először a malévval akartunk dubajiba repülni, hogy minél több sms-t dobhassunk Attira, de a kökinél leszállítottak minket :)
Nem értjük .

az én rózsám vasutas 2012.02.26. 19:10:52

@csicserierika: Egye fene, átvállalom a ló szerepét 20 percre. Nem állítom, hogy attól Anikó kiegyenesedik, de talán görbébb se lesz tőle.

VaLaky 2012.02.26. 19:12:22

@sogeking: Remélem, kutyalányoknak féláron akcióba!

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.26. 19:12:27

@csicserierika: a legtöbb szavazatot kapó beköltözik - természetesen aki nem akar ahelyett a listán soron következőt beküldjük - egyébként előkelőhelyen szerepelsz :D

csicserierika 2012.02.26. 19:12:44

@Binbir gece: amennyiben megfelelsz minden kritériumnak, szerintem nincs akadálya .Halkan nyeríts légyszí, elég volt félév Sehiből.

csicserierika 2012.02.26. 19:14:27

@pushpang: akkor végképp eltévedtünk :)

Ayesha (törölt) 2012.02.26. 19:15:29

@pushpang: beszarok, vévéindián!!!!!!!
:D:D:D örülök hogy ajánlottalak:D

csicserierika 2012.02.26. 19:16:04

@jadebulgari: ja, beköltözés, akkor jó :)
A kezetekben vagyok :) Ha mégse, én tudok méltósággal veszíteni, elég vastagok nálunk a falak :)

Akármi Áron 2012.02.26. 19:16:55

@pushpang: DDD keménymagból valóként...az új címer pontosítva Gyomaendrőd. Elől Gyoma, hátul Endrőd:D

Ayesha (törölt) 2012.02.26. 19:18:13

@jadebulgari: amúgy hova költözik be?:D külön műsor lesz?:D:D

csicserierika 2012.02.26. 19:19:25

@Akármi Áron: GYOMAtékosan felhívnám a figyelmed, hogy itt haGYOMÁnyosan csak Gyomának hívjuk :)

sogeking 2012.02.26. 19:20:02

@VaLaky: persze, a falon egy poszter Attiláról, egy puha fonott lábtörlő, na meg egy kád tele aranyhalakkal

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.26. 19:21:29

@VV Ayesha/Ati For Prezident, amúgy mi vár még????: VV5,5 az őszi 6-os szériáig egymás szórakoztatása céljából a villába becsődülünk :D

inmemancsi 2012.02.26. 19:21:37

el se merem árulni, sajtos tésztát csinálok - hónap vége van:)) csak elfelejtettem mikor raktam be a tésztát, ja kiverára tekintettel hát igen lesz egy kis cékla is mellé

csicserierika 2012.02.26. 19:23:08

@inmemancsi: én meg Fecó levest eszek két napja :)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.26. 19:25:54

@nosce: Hálló... Mi a fasz... Már adás??? Ööö, igen, kedves nosce, megerősítem a hírt, bár ezt csak a győzelmi ünnepségen szerettük volna közzétenni, Sehi valóban nyert, nem is egy, de három agybarázdát a Klinika felajánlásában, melyet maga Hassthyány professzor klónozott egy ebihalból és saját kezűleg fog beültetni a nyertesnek! Az a helyzet, hogy hihetetlen hangulat van ma itt a Klinika előtti téren, többezer ember partizik, nem is negyon hallak benneteket, úgyhogy visszaadom a szót a STÚDIÓNAK!

Hurri Kán 2012.02.26. 19:27:10

@inmemancsi:
A cékla miért kell hozzá?

csicserierika 2012.02.26. 19:28:39

megjelentek a kínai árusok.Fröccsöntött Attila homlokot lehet náluk venni, és kici, peti kukit is ócón.

csicserierika 2012.02.26. 19:29:57

@gyvy: mert abban sok a vas, a szög meg kemény. Azé'.

inmemancsi 2012.02.26. 19:31:03

@gyvy: a vérengzés stimulálása végett -így design ételnek is el tudom adni pszihoszopás néven mondjuk(spagetti uis.

2012.02.26. 19:31:25

Ki van a Kökin? Ne hazudjatok ;)

nosce 2012.02.26. 19:35:01

@szerivan:
Binbír vallatás meg én LLászló :)

Hurri Kán 2012.02.26. 19:36:04

@csicserierika:
Nem látom be, miért lesz a kemény szögben több vas, ha Mircsi céklát eszik a spagettihez, de hát én legendássan értetlen vagyok. :D

@inmemancsi:
Húúú...dizájnétel... Indulok a VV6-ban, megnyerem, nyitunk egy dizájnéttermet, mit szólsz hozzá? Addig gyűjtsd az ötleteket. :)

2012.02.26. 19:38:56

@Binbir gece: akkor most azt, hogy 2:2. Légysziiiiiiiiiiiiiiii!

csicserierika 2012.02.26. 19:40:55

@gyvy: és ezen nem ma fogunk változtatni :)

Akármi Áron 2012.02.26. 19:42:19

@jadebulgari: Naja Cserike elsők között, én kintről mentorálni fogom mindenképp:DDD
Fijjúknál nem kérdés Nosce, Gyvy és Binbír...egyelőre:)

Akármi Áron 2012.02.26. 19:44:50

@beebeer: DDD Röhögök:)
@csicserierika: ja haGYOMÁny, akkor úgy haGYOMacímert:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.26. 19:44:59

@Akármi Áron: tudom, de Attilát mindig gyomaiként emlegetik, direkt töröltem vissza az Endrődöt a végéről. :)

Akármi Áron 2012.02.26. 19:47:32

@anivivi: na ezé' még egy soronkívülit repítek:)))
@jadebulgari: ok, de pusphang lemaradt, fÖltétlen költöző legyen a mindenit neki, hát földi:)

csicserierika 2012.02.26. 19:48:30

@Akármi Áron: te mióta nem olvasol kommenteket ? Most lebuktál :)

inmemancsi 2012.02.26. 19:50:04

kérjük a közvetítőket, hogy készüljenek a közszolgáltatásra

Akármi Áron 2012.02.26. 19:54:20

@pushpang: DDD Cserike ánGYOM(?a)megértette velem, úgy van:))))))

nosce 2012.02.26. 19:55:14

@inmemancsi:
mi a felszopók voltunk :)

inmemancsi 2012.02.26. 19:57:47

@nosce: nemá..most tényleg azt akarogy, hogy a lilut hallgassuk - nézni ne nézzük, nem javaslom, mert szédülést okoz szóval tessék közszolgáltatni, ha már más nem csinálja:))

Akármi Áron 2012.02.26. 19:58:45

@csicserierika: ha még mindÉg tisztázatlan, a VV4 óta:))))
Azé' a kultúráról nehéz lenne leszokni, csak olykor nem tudtam naprakész lenni, de pótolni aSzt sosenem felejtettem el, mer' a tudás nagy ÚR:))))))))))))

nosce 2012.02.26. 20:02:27

@inmemancsi:
jó majd elvesszük néha tőle a sót , most ég a kezem alatt a teló a sok sms szavazattól :)

Tényleg Binbir hova lett ? Csak nem kihalászott a tömegből pár Dya követőt és éppen együttvibrálnak ..

csicserierika 2012.02.26. 20:02:30

@Akármi Áron: a tudatlanság meg boldogság :)
Csak azért gondoltam, mert a múltkor gyvy már GYOMArontást kapott :)

csicserierika 2012.02.26. 20:03:49

@nosce: utoljára Anikónál látták.:)

nosce 2012.02.26. 20:04:25

@Akármi Áron:
Áronka ha a termésből sok pííz lett adakozzál keveset Attila smsre is a JÓSÁGÁÉRT :)

nosce 2012.02.26. 20:07:35

@csicserierika:
ki akarja egyenesíteni ? :)

kozi001 2012.02.26. 20:08:16

CSabának maradt egy kicsi Fecó hajzseléjéből? :)

Európai Bigottság 2012.02.26. 20:10:33

hát a vv4 döntőjén sokkal jobban nézett ki lilu. eddig sztem az volt a legjobb ábrázata, akkor ilyen meg hát - akár állva is szinten nézett ki :)

csicserierika 2012.02.26. 20:11:50

@nosce: ő jelentkezett magától, de azt ígérte, hogy húsz perc. Van egy gyanúm, hogy belefutott Verába is. :)

kozi001 2012.02.26. 20:14:47

Lilu majd műsor végén hazaviheti Cristofert.

Akármi Áron 2012.02.26. 20:15:43

@csicserierika: Jóvan, félre is olvastam, a kérdésben a NEM is ott volt, látod még intenzivebben kell hogy kultúrálódjak, eszem is elment már:)

nosce 2012.02.26. 20:16:06

Bandyyyyyyyyyyyyyyyy te vagy a legjobbbb

nosce 2012.02.26. 20:16:47

@kozi001:
Roní kikaparja a szemét majd :)

Akármi Áron 2012.02.26. 20:17:18

@nosce: na még vili:))) (Vagy Vili nem is vót VV lakó:DDDDD) Ok, ügyes leszek, ennyit tudok ígérni:D

nosce 2012.02.26. 20:19:06

külön aludt Atti meg Seri ?

nosce 2012.02.26. 20:20:01

@Akármi Áron:
jól van Áronka, tőled ennyi elég :)

nosce 2012.02.26. 20:22:14

Csabii mi is sajnáljuk h nem azokkal az emberekkel vagy akikkel jól érezted magad, de kint :)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.26. 20:24:50

Köszönöm a szót, hát kicsit váratlan ez a bejelentkezés VALÓban, (érteeed), viszont itt olyan események történtek, amiket mindenképpen meg kell osztani a kedves nézőkkel! A felhergelt Attila-rajongóknak köszönhetően majdnem sikerült ezt a csodálatos hangulatú fesztivált szétzilálni, ugyanis nem sokkal ezelőtt megjelent itt a Klinika előtt egy húsz-harmincfős csoport, harci kutyákkal felszerelkezve, a hideg időre fittyet hányva rövid ujjú pólóban Ez utóbbira feltehetően azért volt szükség, hogy a feketére festett bal alkarjuk jól látszódjék, mást nem tudok elképzelni! Egy ideig csak kiáltásokkal és kőhajigálással igyekezek megzavarni a kialakult pompás hangulatot, aztán a tömegre uszították a kutyákat.
Ám a Klinika dolgozóinak hősiessége és lélekjelenléte megmentette az estét, kiengedték ugyanis azt a néhány pácienst, akiknek operáció közben a nagy kapkodásban véletlenül kisimították a maradék egy agytekervényét. Ezek a rajongók "Aaaaagy!" hörgések kíséretében kitántorogtak a kutyák elé, majd miután széttépték őket, az Attila-fanok üldözésére indultak. Azok persze gyáván megfutamodva elinaltak, vissza az éjszaka árnyai közé. Az üldözést helikopteren követjük, részletekel később jelentkezünk. A lényeg, hogy ISSSZONYATOS a buli és mindenkit szeretettel várunk ide a Klinika elé!
STÚDIÓ!

kozi001 2012.02.26. 20:35:24

A Belevalósok se fogják ma elkiabálni a hangjukat!

inmemancsi 2012.02.26. 20:36:29

@nosce: na megvagy, bin(m)bi hol van?

csicserierika 2012.02.26. 20:39:03

@Akármi Áron: résen vagyok, minden manipulációt és taktikát kiszúrok ám :)

Akármi Áron 2012.02.26. 20:40:22

@pushpang: azé hát:))))

@csicserierika:jó is (lenne)sok esetben a tudatlanság,én nem is haGyOMAnnyiban:DDD
@nosce: akinek a kicsi is elég? Hááát....:)))) Sms rendelt, megvót:D

Akármi Áron 2012.02.26. 20:41:51

@csicserierika: küzdök is, hogy bejuss a VV5,5-be, még szép:)))))Penge ész:D

inmemancsi 2012.02.26. 20:43:38

miért kell bátornak lenni wc papírhengerrel történő szalaggyakorlathoz?

nosce 2012.02.26. 20:47:51

@Möff CAT a Torcsvúdos gyerek:
köszönöm bejelntkezést a megdöbbentő eseményekről. Információink szerint a kutyák vérszomjas havanesek voltak, senki ne próbálja megfogni őket mert szakértők szerint a krokodilnál erősebb a harapásuk.

Itt is feszülten várjuk a fejleményeket, ha igazak a pletykák h Serike áll 10%-on akkor hamarosan mentőkocsiban visszük át a klinikára, intubálásra felkészültünk.

csicserierika 2012.02.26. 20:50:43

@Akármi Áron: nem tudom, hogy jó az nekem ?
Köszi egyébként :)

csicserierika 2012.02.26. 20:51:20

@nosce: Anikó megvan, de nem láttam Binbirt és Verát sem :)

inmemancsi 2012.02.26. 20:52:42

binbir verával lehet..

Akármi Áron 2012.02.26. 20:53:38

@csicserierika: Jó, majd úgy csináljuk:)))
Nyomtam egy sms-t (történelmi pillanat nálam)....na szerinted kire?:)

csicserierika 2012.02.26. 20:53:47

@inmemancsi: ajaj, akkor mára leeresztett :)

nosce 2012.02.26. 21:02:27

@inmemancsi:
asztaaa a ravasz binbír :) Biztos Castingolta :)

inmemancsi 2012.02.26. 21:05:22

@nosce: mindent a közért, még pont bele fog férni a nyilvánosságra hozatal

inmemancsi 2012.02.26. 21:06:42

luli a csirkemelleivel burtális

Hurri Kán 2012.02.26. 21:08:29

Órák óta van új poszt. Klikkesedtek? :D

nosce 2012.02.26. 21:09:46

@Binbir gece:

Egy sajtreszelőre kérjél már egy autogrammot Verától lécci :)

nosce 2012.02.26. 21:14:24

Petti b+ a legjobb király a csillagokkal :)

nosce 2012.02.26. 21:15:27

@sogeking:
így felgyorsultak az események ? :)

inmemancsi 2012.02.26. 21:16:03

ugyanaz a cipő lulin mint mindig, gyűjteni kéne neki egyre..

sogeking 2012.02.26. 21:17:00

@nosce: fel, de az egyikhez nem lehet írni :)

csicserierika 2012.02.26. 21:17:47

@Akármi Áron: akire én nyomok egyet :)
Csakis fődi jöhet szóba :)

nosce 2012.02.26. 21:18:07

@inmemancsi:
ez az a cipő amiben a dolgozóban van :)

nosce 2012.02.26. 21:19:38

@sogeking:
ez szokott lenni, így töltik fel még az előző kommenteket :)

inmemancsi 2012.02.26. 21:20:01

köszi a fel@nosce: világosítást, most a kezeimet lakkozom, úgyhogy légyszí ne ugrizzatok máshova binbi várunk a beszámolóóóval,

nosce 2012.02.26. 21:20:54

@gyvy:
várjuk a legeslegeslegújabbat :)

Akármi Áron 2012.02.26. 21:22:56

@inmemancsi: Nem Csabcsi, bár a vége felé jól ellazult, ma meg kifejezetten csini, ahogy rendbe van szedve, haj, arc, szóval szőrmentes:))Helyesebb ma este, mint végig volt!

@csicserierika: az:)titkunk van még egy kis ideig:DDDD

inmemancsi 2012.02.26. 21:23:14

@nosce: kérdezd meg a binbirt hogy a sajtreszelő csárázáshoz köll?

csicserierika 2012.02.26. 21:23:33

@nosce: ha te is nyomsz, én is nyomok :)

csicserierika 2012.02.26. 21:24:34

@inmemancsi: ööö... izé, akkor eléggé kérges lehet már :)

Akármi Áron 2012.02.26. 21:24:39

@nosce: már hogy ösömöst nyomtam?:))))
Hát jó termésünk vót:D

nosce 2012.02.26. 21:25:52

@Akármi Áron:
akkor az idén is az lesz, az sms meghálálja :)

Akármi Áron 2012.02.26. 21:26:40

@inmemancsi: DDD ravasz vagy:))))

Szóval Serike minGyá balra el... és marad a két fijú, aztán 65-35 % Dél-Keletnek:))))

inmemancsi 2012.02.26. 21:27:46

@gyvy: na jó lebuktam kb úgy szokott sikerülni és én kritizálom nyehikét..

Akármi Áron 2012.02.26. 21:28:03

@csicserierika: szóval egyszerre kéne, hogy nyomjatok, csak úgy az igazi:))))

csicserierika 2012.02.26. 21:28:28

@Akármi Áron: jáj, mamókám, a próféta szójjék belőled :)

csicserierika 2012.02.26. 21:29:27

@Akármi Áron: úgy ám , akkor sokszorozódik az öröm. Én most a párbaj győzelemre gondoltam :)

nosce 2012.02.26. 21:31:24

@Akármi Áron:
nyehike nagyon összekapta magát most :)

Akármi Áron 2012.02.26. 21:31:57

@inmemancsi: jé télleg, Lilu cipellője, szokásos!DDDD

nosce 2012.02.26. 21:33:43

@Akármi Áron:
már tavaly is ezt hordta ??? Dúúúrrrrva, nagyon dúrrrrva :)

inmemancsi 2012.02.26. 21:34:04

@nosce: fekete cipőre már neki se tellett

nosce 2012.02.26. 21:35:01

Attinak igaza lett, a harmadik párbajáig jutott el :)

nosce 2012.02.26. 21:36:39

@inmemancsi:
kék is jó lett volna, nem ? :)

Akármi Áron 2012.02.26. 21:37:58

@csicserierika: hát csakis:))))))
Próféta voltam, nyugi:)))

@nosce: Igen, mindegyik jól néz ki, rendezett, kevésbé műviesek. Talán, mert szakember hozta őket ma este normál szintre:)))

inmemancsi 2012.02.26. 21:39:00

@nosce: noccsika menj vissza közvetítő üzimódba

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.26. 21:40:20

Bréking Nyúz!!!
Két érdekességgel is szolgálhatunk a kedves nézőknek! Az egyik, hogy a Budafoki Görgőgyár marketingigazgatója épp az imént jelentette be, hogy exkluzív szerződést ajánlanak fel Serinek, a Gyár termékeit kell majd reklámoznia. Az igazgató úr elmondása szerint a reklám úgy fog kinézni, hogy Seri belemosolyog a kamerába, felmutatja a görgőt és bájos mosollyal közli: "Jaj, görgő, szerivan!"
Az ajánlatot Seri menedzsmentje megfontolás tárgyává teszi, a Ló- és Szamárabrak Szövetkezet reklámajánlatát viszont határozottan elutasították.

A másik hír, hogy a Seri 4 President fesztivál színpadán épp ezekben a pillanatokban lép fel az előző híradásunkban már említett teljesen kisimított agyú zombik közül az egyik, aki még ahhoz is hülye volt, hogy az ajtón kitaláljon. Bizonytalanul botorkált összevissza a klinika alagsorában, majd elslisszolt az őt befogni akaró ápolók mellett és felmászott a színpadra. Ott, amint a mikrofont megpillantotta, azonnal odavánszorgott és énekelni kezdett: "Kizslán vidzsázzs, hogy el ne hibázsd, kizslánya budzsiravidzsázzs!" Tekintve, hogy a fesztivál közönsége immár se nem szomjas, se nem szomorú, a zombit - aki Báko néven mutatkozott be - olyan lelkes tetszésnyilvánítás fogadta, hogy az ápolók úgy döntöttek, megvárják a váratlan fellépő ad hoc koncertjének végét.
Közben a kivetítőn figyelemmel kísérjük a szavazás állását, szurkoljunk együtt kis kedvencünknek! Sehiiiiiiiiiiiii!
És STÚDIÓ ismét!

Akármi Áron 2012.02.26. 21:40:26

Csak azt nem tudom mi a fenéért erőltetik mindÉg Lilunak a kivágott, széles dekoltázst, hát nem látják, hogy rémes, szinte a dereka körül van a kis melle, csak a nagy domború mellkas adja ki magát.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.26. 21:41:14

Hát, minden kollégának, riporternek és a pszichiátriai terminálok között eltévedt szavazónak csak annyit szeretnék mondani, mielőtt elmegy a süllyesztőbe ez a poszt is, meg amúgy is olyan játékvége hangulatom van, szóval csak azt akartam mondani, hogy ez a mai nap kurva jó volt itt veletek. :)

inmemancsi 2012.02.26. 21:43:23

@pushpang: nyuszika és mi van a csömin

Akármi Áron 2012.02.26. 21:44:17

@nosce: dúúúrva, meg Úrisssten:)))))))))))))))
(Hasonló csoda, amikor Fecóka kifútttt, belégzés helyett:)

Akármi Áron 2012.02.26. 21:48:19

@pushpang: egyet értek, főleg, ha jó vége lesz, de annak kell lennie:)))

inmemancsi 2012.02.26. 21:50:14

@pushpang: nahát szeretünk pushi:) és egy csomó mindenkit, hiányozni fogtok

inmemancsi 2012.02.26. 21:51:05

serike sokkal csinosabb ha nem beszél, javaslom neki megoldásként

inmemancsi 2012.02.26. 21:52:13

a mi közvetítőink sokkal jobbak

Akármi Áron 2012.02.26. 21:59:39

@inmemancsi: szerintem is, remélem érzékeli az RTL is, gondol a VV6-nál az itteni fijúkra:)

sogeking 2012.02.26. 22:00:38

@Akármi Áron: de legalább megmutatná már

inmemancsi 2012.02.26. 22:03:48

@Akármi Áron: ááá ne fejükbe tolulna a celebség meg a sok csári

nosce 2012.02.26. 22:08:18

@Möff CAT a Torcsvúdos gyerek:

hát akkor úgy érzem Serike sinen van, a CKM és playboy címlapfotón is reklámozhatja a görgőket.

Itt a köki földszinten véget ért az itt a piros játék a fürge krupié ujjak a hidegben elgémberedtek az asztalokat elbontották.. Kemény 8 órás munkán vannak túl. Én LLászló 40 eugó minusszal zártam ezt a kőrt, szegény Attit ennyivel gyengítették a fecó hívek.
Halló Binbír, Halló Binbír, a sas leszált ?

csicserierika 2012.02.26. 22:09:19

@pushpang: osztozom, hogy a mai frenetikus volt, mindenki sziporkázott, ennyit rég nevettem, de én az elmúlt félévet is nagyon szerettem., és alig várom a következőt :)
Viszontlátásra :) :)

nosce 2012.02.26. 22:12:41

Vastag Csabi orrát megfoghatná élőben Kungunella :)

nosce 2012.02.26. 22:13:44

@pushpang:
Mi van a Csömin a tujások haza mentek már ? :)

inmemancsi 2012.02.26. 22:16:19

vastag csaba közvetítés lenémítva is brutál , valahogy a kameraman nak nem sikerül összehozni belőle valamit

csicserierika 2012.02.26. 22:16:29

@nosce: Csömin Attilások vannak, egyenesen Gyomáról :)

inmemancsi 2012.02.26. 22:18:36

ez is (sz)ivott valamit

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.26. 22:19:07

@nosce: Hejj, akkor várunk szeretettel a Klinika téren téged is, itt kivilágos virradatig őrült buli tombol majd! :)
Most már elárulhatom, hogy amikor Seri végzett a Való Világban, első útja idevezet majd, hogy a rajongókkal együtt énekeljen, táncoljon, nevessen!
Aki nem fél egy fergetegets partytól, az jöjjön ide, ünnepeljük együtt Sehit!

inmemancsi 2012.02.26. 22:19:25

úristen ditti.. volt kitől örökölni az ízlést és az észt.. a lánya nevét se tudja kimondani..

nosce 2012.02.26. 22:19:35

és és azta a kurva elfelejtettem :) Fecó kaliberű Csaba barik :)

Akármi Áron 2012.02.26. 22:19:55

@sogeking: az X faktor döntőseit is nagyjából jól jósoltuk, most is hasonló az álláspontunk?:)))))

@inmemancsi: nem félek én attól, de ha mégis, majd helyre igazítjuk celeb fijainkat:)))

inmemancsi 2012.02.26. 22:21:22

csaba ne mozogj mert hányás lesz a vége

Akármi Áron 2012.02.26. 22:22:11

Cserike vagy még??? Ugye, hogy ugye, Seri balra el, így lesz ez, ahogy mondtam...:DDDDD

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.26. 22:22:56

A Sehi 4 President Mozgalom nevében ezúton megmonnyuk, hogy BUNDA!!!!!

nosce 2012.02.26. 22:23:15

Sarikét hamarosan útbaindítjuk sajnos, a försztlédy lelép a színről...

Akármi Áron 2012.02.26. 22:23:37

@inmemancsi: mi volt, éppen kiszaladtam, anyuka beleakadt leánykája nevébe????

csicserierika 2012.02.26. 22:23:41

mondjátok, hogy Attiláé a több. Remélem nem esnek az Attisok abba csapdába, amibe majdnem Fecónál estek.
Biztatást kérek, büntessetek(by Oli ) :)

nosce 2012.02.26. 22:26:22

Csabának fejrázás közben nyerítenie kéne, illene hozzá :)

inmemancsi 2012.02.26. 22:27:23

@Akármi Áron: ja és kortesbeszédével sikerült még néhány mínusz szavazatot szerizni leánykájának

Akármi Áron 2012.02.26. 22:28:27

@csicserierika: kérdeztem, hogy itt vagy még 22:22. Látod a próféta szólt....:)))

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.26. 22:29:34

@nosce: Köszönöm, nosce, Sehi kijött a stúdióból, már itt is van a limó a székház előtt, beszáll, közben végig mosolyog, igazán nagyon sportszerűen viselkedik ez a lány! Még akkor is csak diszkréten elmosolyodott, amikor Balázs negyvenharmadik "Te vagy a legjobb csaj a Villában" mondatára Kinga feje hangos pukkanással durrant szét a nézőtéren, mind a négy agysejtet Dyusmyusra ürítve.
Félórán belül megérkezünk a Klinika térre, felvegyünk útközben a Kökin?

sogeking 2012.02.26. 22:29:37

@Akármi Áron: hogy kinek szurkolok, vagy ki fog nyerni? :) mert az ott sem jött be

Akármi Áron 2012.02.26. 22:31:04

@inmemancsi: a fenébe, lemaradtam anyuka szép beszédéről, olyan volt, mint szokott, okos, intelligens, szerény:))))))

csicserierika 2012.02.26. 22:31:13

@Akármi Áron: egy hétig áldani fogom a neved a fürdőszobában, ha igazad lesz :)

Akármi Áron 2012.02.26. 22:32:33

@sogeking: de a döntőt jól vizíonáltuk az X-ben még a közepe tájt.
Igen kinek szurkolsz még néhány pillanatig?:)

nosce 2012.02.26. 22:32:52

@Möff CAT a Torcsvúdos gyerek:

Köszönöm a meghívást és jó bulizást, de nekem még közvetítenem kell a kökin meg Bínbírt is elő kell kerítenem, remélem nem hurcolták el közben sex rabszolgának :)

Akármi Áron 2012.02.26. 22:34:04

@csicserierika: hosszabban....:)))))
Kezdheted, hogy gyakorold, készítem a pezsgőt, muszáj lesz belenyalnod:)

inmemancsi 2012.02.26. 22:34:39

@nosce: vagy elkezdett mozgolódni az erotikus iparban, vajh milyen nevet választott

sogeking 2012.02.26. 22:34:45

@Akármi Áron: Csabinak, de szerintem Attila fog nyerni :)

nosce 2012.02.26. 22:37:20

@inmemancsi:

sztem Alekosz után lehetne, Ben Kúr :)

inmemancsi 2012.02.26. 22:37:29

@Akármi Áron: Ditti anyu a saját lánya nevét nem tudja kimondani, a mondanivalóról kicsit eltereli a figyelmemet a cafrang, ami előtte lifeg, de valami olyasmit mondott, eddig még senki soha nem nyerte meg a vévéötben a Való világot. by HH

Akármi Áron 2012.02.26. 22:39:00

@sogeking: igazad legyen/lesz!
Én az X-ben Kocsis-Tarány-Muri Enikőt tippeltem, tovább is mentem, hogy Tibi nyeri, bejött.
Remélem most is jól ítéltem meg, a kettő döntőjére tippeltem és hogy Attila nyeri meg, lévén, hogy több melója volt benne. Sokkal.

csicserierika 2012.02.26. 22:39:01

@Akármi Áron: gondoltam, hogy nem vállalom magam túl :)
Lassan a pezsgővel, ne emlegessük a medve bőrét :)

inmemancsi 2012.02.26. 22:41:01

csableka ezt hívják előre inni a medve bőrére-nek

sogeking 2012.02.26. 22:41:28

@Akármi Áron: igen, Tarány Tominak tovább kellett volna jutni :) (én Enikőnek szurkoltam, de a mai produkcióját még emésztem)

inmemancsi 2012.02.26. 22:41:54

@csicserierika: :)) én már megtettem az emlegetést, csable meg elitta az 50 milkát:))

csicserierika 2012.02.26. 22:44:00

@inmemancsi: Fecó párbaján is be volt állítva. Remélem folytatódik a tendencia :)

inmemancsi 2012.02.26. 22:45:48

@csicserierika: ezután szerintem nem csúszik majd olyan jól a torkán egy darabig

Akármi Áron 2012.02.26. 22:49:19

@inmemancsi: DDD Jesszus:))) Nem a drága mama hasonlította Serikét Diana hercegnőhöz? Mintha....

csicserierika 2012.02.26. 22:49:19

@inmemancsi: jaj, csak el ne bízzuk magunkat. Lehet, hogy megyek, ez szerencsét szokott Attinak hozni.

inmemancsi 2012.02.26. 22:53:00

möffivel mi van?? elsodorta sehi szenvedélyessége a klinikákról?

nosce 2012.02.26. 22:53:46

@sogeking:
Tarány melyik az a jó súlyú ? :)

nosce 2012.02.26. 22:55:24

@inmemancsi:
Kingunellával majd összejönnek :)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.26. 22:56:02

@inmemancsi: Nem, itt ülünk a limuzinban Sehivel, épp a bulira tartunk, ahol több ezer rajongóval együtt ünnepeljük meg a Villa First Ladyjét! Mindenkit szeretettel várunk az ISSZONYATOS hangulatú fesztiválra! :)

sogeking 2012.02.26. 22:56:49

@nosce: igen, de sokat sportosodott

inmemancsi 2012.02.26. 22:57:25

@nosce: na cukifalat nyilatkozz és neköd ki marad?

nosce 2012.02.26. 23:00:58

@Möff CAT a Torcsvúdos gyerek:
toljátok legalább reggelig, aztán jöhet az after party egy napig :)

inmemancsi 2012.02.26. 23:01:26

@Möff CAT a Torcsvúdos gyerek: jó szórakozást, dittit is viszitek tuti a siker

nosce 2012.02.26. 23:02:06

@inmemancsi:
én Attinak drukkolok :)

Akármi Áron 2012.02.26. 23:02:16

@csicserierika: a medve bőre nekem eszembe sem jutna. A hűtött pezsgő már sokkal hamarabb:)))

@sogeking: Én a faktorban is szerettem, de ez a mai tényleg borzalom volt, való igaz nehezen emészthető.

Akármi Áron 2012.02.26. 23:04:46

@nosce: igen, kezdetben kicsit Piedonés alkatú volt, de a hangja csoda:)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.26. 23:05:04

@nosce: Arra már te is ideérsz! :D
Lesz minden, a Mozgalom az összes kapcsolatát bevetette annak érdekében, hogy zökkenőmentes és féktelen legyen a buli!
Ja, időközben az agyatlan "Bákó"-t elvitték az ápolók, most a Velvet Revolver zúz a színpadon, Slash még mindig a legnagyobb, azt kell mondjam! Természetesen ő fogja eljátszani a Sehi indulót, melyet külön erre az alkalomra komponáltak, dalszövegek kiosztva a tömegnek, szóval komoly belépője lesz a First Ladynek! :)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.26. 23:06:07

@inmemancsi: ööö, valahová bebasztam a csomagtartóba, mert nagyon jönni akart, de nem hiszem, hogy kiengedem, nem MILFporót akarunk forgatni :D:D:D

inmemancsi 2012.02.26. 23:07:03

@nosce: ribizligizire gondoltam:))@Möff CAT a Torcsvúdos gyerek: pöticsét nem hozzátok össze dittivel?? kellene neki az a megÁllapodás

nosce 2012.02.26. 23:13:34

@Möff CAT a Torcsvúdos gyerek:
hát egy ilyen bulit nem lehet szélnek ereszteni, ott kell zúzni mindenkinek :)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.26. 23:13:50

@inmemancsi: Well, ha ma este jelentkezik érte és biztosítékot kapunk arra nézve, hogy örökre elviszi, megszabadítva ezzel Sehit az életére nehezedő árnyéktól, Pöticsé viheti Dittit egy üveg Jack Daniels ellenében. Az ajánlat a buli végéig él, utána a limót Dittistől betoljuk egy bányatóba. :D

nosce 2012.02.26. 23:16:34

@inmemancsi:
hát nem is tudom, meg kell nézni hogy mozog egy castingon, lehet berozsdásodott már :)

nosce 2012.02.26. 23:17:47

@inmemancsi:
peticsé sztem egy nagy csokor virággal, Verára vár az útcán :)

inmemancsi 2012.02.26. 23:17:54

@Möff CAT a Torcsvúdos gyerek: :))) banyek ezeket le kéne menteni:)) a fenébe kár hogy nem vagyok ny(s)ehi fan és ezért nem vehetek részt a bulin:)) innen is jó pedig:))hajrá:))

inmemancsi 2012.02.26. 23:20:25

@nosce: :)))és a reszelő nélkül nem jó?:))

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.26. 23:20:38

@inmemancsi: Attól még jöhetsz nyugodtan, majd dumálunk a backstage-ben egy kicsit Sehivel, Slash-sel, Jákobbal és Dániellel :) Ditti ofkorz kint marad a csomiban reggelig, Peticsén múlik a sorsa :D

nosce 2012.02.26. 23:27:13

@inmemancsi:
inkább a sajtreszelő :)

inmemancsi 2012.02.26. 23:27:51

@Möff CAT a Torcsvúdos gyerek: és csak most szólsz, hát hogy találom meg a picsamutogató szoknyám ilyen hirtelen? és harisnyát felvenni is tilos gondolom:) nembaj kérek kölcsön sehitől a kis bőribe biztos az összes 26 dbja belefért (nekem is annyi van:)))

nosce 2012.02.26. 23:28:26

na figyelem, körmök, hajak megszáradtak ?
lássuk a medvét :)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.26. 23:31:41

@inmemancsi: Abban jössz, amiben akarsz, hajnalban úgyis repül a textil :D Sehi most azt mondja, szívesen kölcsönad valami egyszerűt :)

nosce 2012.02.26. 23:32:25

yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeessssssssssssssssssssssssssssssssss

nosce 2012.02.26. 23:33:34

hiába na, a tuja nem ősmagyar növény :)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.26. 23:34:52

@nosce: :D:D:D
A First Lady meg Amerikában honos ugye :)

nosce 2012.02.26. 23:35:05

az ezüst is szépen csillog Csabi :)

Akármi Áron 2012.02.26. 23:36:45

Juhééééééééééééééé! Ahogy mondtam, Győzött Dél-Kelet:)))))
Cserike, pukkkantok, kocc!
Nosceeeeeeeeeeeeeee, siker!:DDDD

inmemancsi 2012.02.26. 23:37:15

@Möff CAT a Torcsvúdos gyerek: na dehát sheri és ati lamúr is elképzelhető nem?:) detti mit szól hozzá?

nosce 2012.02.26. 23:37:48

Fecó gyerekei nem hoztak szerencsét csabinak :)

Akármi Áron 2012.02.26. 23:38:00

@sogeking: Bejött a tipped, tippmixelsz remélem?:)))
Én lottózom, kisebb sikerrel, mint ahogy megérzek egyéb dolgokat, de nincs panaszra okom:)

inmemancsi 2012.02.26. 23:38:27

kingunak szólni kéne, hogy kezdjen közeledni attihoz, mert sokba fog kerülni az a homlok botox

nosce 2012.02.26. 23:38:49

Csabikám igény van az alap angol homorodra :)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.26. 23:39:21

@inmemancsi: Ha ideérsz, megkérdezzük, kimegyünk a parkolóba, de a Sehi/Atti lamúrnak esélye nulla, Detti fog hozzámenni Attihoz, Seri meg majd mondhatja neki, hogy Apu...

inmemancsi 2012.02.26. 23:39:33

csable már egy hunguest hotelt se kap?:))

Akármi Áron 2012.02.26. 23:39:40

Gratu Csabinak is, a győzelemhez Csabinak is sok-sok szerepe volt. Kaphatna ú is valami nagyobbacska nyereményt:)

nosce 2012.02.26. 23:39:44

@Akármi Áron:
ez az, mert odatettük magunkat és megéltük a villalétet :)

sogeking 2012.02.26. 23:39:52

@Akármi Áron: el kellene kezdenem valamit :)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.26. 23:40:30

Na MOST kapcsoltam ki az adást, erre a műsorra nem vagyok kíváncsi...:/

nosce 2012.02.26. 23:42:17

Attika megérdemelte, miatta volt érdemes nézni a vv5-t az öfiket és az onlányt...

inmemancsi 2012.02.26. 23:42:32

@Möff CAT a Torcsvúdos gyerek: hát ja akire a hónap bulija vár:)) csak vigyázz, mert dettike egyszercsak kipattan a csomitartóból és ellejti nektek a fátyoltáncot!!

inmemancsi 2012.02.26. 23:43:23

@nosce: na és vera vagy kingunella segge az semmi??

nosce 2012.02.26. 23:43:25

@Möff CAT a Torcsvúdos gyerek:
majd seprünk a bulira mancsikával :)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.26. 23:45:05

@inmemancsi: Nem fog, körültekertem spaniferrel :D Ám ha mégis, fejenbaszom majd valamivel azt visszatesszük szépen. Mikor jössz? Csak hogy mit mondjak a szekuritiseinknek, ki az, akit azonnal be kell vezetni hátra a Backstage-be?
Mi már itt vagyunk és kezdjük ISSZONYATOSAN élvezni a párét! :)

nosce 2012.02.26. 23:45:53

@inmemancsi:
Kingunella seggére csabinak lesz bejárása, Vera meg lehet h már elkapta Binbirt :)

Oli sztem holnap kölcsönkér Attitól :)

inmemancsi 2012.02.26. 23:49:02

@nosce: :))) én is erre gondoltam rögtön:)) meg arra, hogy kap egy kis száraz jeget @Möff CAT a Torcsvúdos gyerek: hát nosceval megyek, nem tudom ő mikor készül el, én csak feldobok valami ütős sminket, meg felhúzom az övszoknyám azt kész (sajnos a hidrogéneztetés és a szoli már nem fér bele:))

inmemancsi 2012.02.26. 23:51:30

@nosce: hol van az már, már végeztek is a felvétellel, kivera újra ott ül a döntőn -a fejét még nem mutatják, próbja felvenni a megfelelő kifejezést

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.26. 23:52:49

@inmemancsi: Szerintem ezt tőlem kérdezted, a spanifer az egy rakományrögzítő heveder, áruszállításnál használják, racsnis szerkezettel lehet megfeszíteni, hogy erősen tartson. :)

nosce 2012.02.26. 23:53:35

@inmemancsi:
a gugliban megnéztem, valami heveder :)

nosce 2012.02.26. 23:54:14

@inmemancsi:
akkor megkapta az arcpakolást is :)

inmemancsi 2012.02.26. 23:55:01

@Möff CAT a Torcsvúdos gyerek: tőled nem mertem, mert rájössz, hogy nem vagyok a buliba való, dettike egy perc alatt eltaposna:)) - még spaniferezve is:))

inmemancsi 2012.02.26. 23:56:51

@nosce: köszcsi:)) na ezen a terepen csak mi maradtunk hárman?? ki lesz a nyerő közülünk?:)) möffike már kezdi feladni.. banyek jut eszembe én csaj vagyok:)))...ááá nem maradtam talpon....

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.26. 23:58:53

Well, hölgyeim és uraim, az utolsó bejelenkezésem ez a mai napra, az Országos Agysebészeti Klinika előtti téren zajló fergeteges Sehifesztiválról, több ezres tömeg boldog extázisban ugrál, a Villa First Ladyje is a színpadon táncol már, a Velvet Revolver zúzós riffjeivel és ezzel a már csak fél üveg Jack Danielssel búcsúzom, mert később már nem leszek abban az állapotban, hogy bárkivel kommunikáljak :D
nosce és inmemancsi nemsokára megérkeznek ide, mindenki mást is hatalmas szeretettel és még nagyobb bulival várunk, reggelig fog tartani az utcabál, utána afterparty, amíg mozogni tudunk!!!

Akármi Áron 2012.02.27. 00:01:56

@nosce: Hát tudod, mi tényleg jó csapat vagyunk, ez már tavaly is bebizonyosodott, hajrá a következőre.
Tudod most mi jön ugye???
Gömbölyödés, korán jön holnap megint a télapó?:))))))

@sogeking: Hát nagyon ajánlom, de legalább barátkozz a gondolattal, hogy kezdj valami HUf-ba mérhető játékot:)))
Viccen kívül, menj el a napokban egy lottozóba, széles a paletta, szerintem fektesd be a tipp tudását, sok sikert hozzá!

Jó éjt mindenkinek!:)

inmemancsi 2012.02.27. 00:05:17

@Möff CAT a Torcsvúdos gyerek: nagyon szépen thanx és felejthetetlen volt a közvetítés!!
köszönjük binbirnek is (gece nélkül most épp, de vera után nem csoda)

és noscenak aki diszkrét reszelős bájával szintén bearanyozta az estét

egy élmény volt! és mindhárman nyertetek, itt nincs kieső!!
süti beállítások módosítása