Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X159

2012. február 24. 23:30 - Hódos Hajnalka

Sorolnám, milyen szavakat és kifejezéseket nem akarok soha többet a büdös életbe' hallani: tisztázás, flegmázás, stílus, csütörtök, mércsinálodezt, megintkezded (kérdő hangsúllyal), taktikázás, történelmi pillanat, megélni a Villalétet, csúcsosodott, de durva, nagyon kemény, rózsafűzér, tüske, (Villa)baráccság, végül, de nem utolsósorban, A JÓSÁGOMÉRT! Jut eszembe, visszaszámlálás indul, három, de hiába, az utolsó kör limonádé előtt még lenyomják a torkunkon a szivacsgyöngyét, tisztázás van, mindenki tisztáz mindenkivel, a végén úgy fog ragyogni minden Villakapcsolat, mint a Salamon töke, jut eszembe, kár, hogy tegnap nem jutott eszembe Veráról valami jó kis poén, Torkos csütörtök, höhö, értitek, ma meg nem fingott senki, hogy bele tudjam szőni a mondókámba a bűti szeleket, marad a tisztázás. Még mi vár?! Attila még mindig ki van akadva a saját szániságán, Verával napoznak és Kingát ekézik, hihetetlen agynélküli a csaj, nemhogy kínos volt neki a szoftkurvás bejátszás, hanem leégett, mint a szar.

Kedves Sehi cihelődjön föl Analfa Aladárral együtt, hogy egyszer és mindenkorra. Könnyű uzsika a nyugiba', hogy a faszba ne tudná egy Alfahím kinyitni a bort, ha kell, a segglyukával szippantja ki a dugót, hülye vagy, Serikém? Aztán, mi újság van itt bent azóta? Semmi, minden okés. Veled? Megy a rohangálás meg a jövés-menés. Egi. Na eddig tart a beszélgetés érdemi része, aztán Seri szerint Gergő megint flegmázik és megint kezdi a stílust, Gergőnek megint tele lesz a fasza Serivel, ott is hagyja, mint eb a szarát. Született naívként felcsillan előttem a remény, na, ezt megúsztuk ennyivel, tán még valami történik is az öfiben, teszemazt kiderül, hogy Dyust kémiai Nobel-díjra jelölték, most miért? Semmi nem tart örökké, sőt, örömöm rövidebb, mint Baumgartner F1-es szereplése, na ez vajon most hogy jutott eszembe, szóval, Attila és Kinga is lehetőséget kapnak.

Hiányzik ez mindkettőnek, mint ablakos tótnak a hanyatt esés, Kinga megnyilvánul, nőiesen és finoman, mit tisztázzak, azt, hogy egy görény? Persze az asztalnál már akar mondani egy pár szót, de Attila pár mondat után feláll, na jó, ezt a védőbeszédet, amit Kinga magáért mond, nem hallgatja végig. Azt se, hogy ő rugdosta a Kutait, azt se, hogy gonosz ember, szívtelen és beteg lelkű. Borzalmasan. Tényleg nincsenek érzései. Kinga megvalósítja a basszál egyedül koant és elmondja az üres széknek, hogy Attila az oka mindennek. Kikészítette idegileg. Idegroncsot csinált belőle. És ő nem is egy hisztis lány, Attila csinált belőle azt is. Azt várom, mikor hozakodik azzal elő, azért hízott vagy húsz kilót, mert Attila folyamatosan jóízűen zabált a közelében. Kinga mondja a magáét, Attila is, csak ő kinn a konyhában Petinek, látod-látod, megszeretsz valakit itt, aztán ezt kapod. Kinga még mindig mondja, visszateszem a fülest, hátha Attila miatt lettek még klepábbak a fülei a Villában , á, csak a szokásos, legyintek. Aztán kiszakad belőlem egy jobb petefészekből induló, hörgéssé fajuló nabazmeg, azt hittem, ilyet csak akkor tudok, mikor akciógólt szerzünk emberhátrányban, de nem, megy ez a ValóVilág miatt is.

Akkóis megtudjuk, dugott-e Veronika és Péter csütörtökön, ha egyetlen porcikánk sem kívánja az infót. Ha kitérnek a részletekre, belevágom a mogyoróvajas üveget a monitorba, esküszöm. Ronika és Peti párhuzamosan találkoztak, mert az alapvetően jó viszony megmaradt. Kriszt az érdekli, lefeküdtek-e. Mindenki mást kicsit később az is, hányszor. Ha Bandika benn lenne, kurvaisten, hogy az análszexre is rákérdezett volna, ezt legalább megúsztuk. Igen, eccé. De Peti úgy tudta, rosszba vannak. A sátáni vigyor az arcán feledhetetlen. Veronika bőg és úgy próbálja menteni a menthetőt, hogy az ujjával is mutogatja, nemcsak hüppögi, hogy eccer. A Peti meg úgy állítja be, mintha összejárogatnának, egyébként is, megkérte, hogy diszkréten kezelje a dolgot, erre most mindenki előtt elmondja. Pedig ő is jól tudja, hogy eccer. Én röhögök, mert erről az jut eszembe, egy sör nem sör, két sör fél sör, négy sör egy sör, egy sör nem sör. Ennek analógiájára eccer nem dugás, ugye. Krisz most már rohadtul nem kíváncsi rá, Veronika egyébként Bütyök és már nem áll úgy Petivel. Volt, hogy úgy állt, de már nem. Cristofel Péterhez megy apai tanácsokért, meg azért, mert Peti harmincöt éves, nem sokat hallok a kommunikációból, mert vagy röhögök, vagy Seri vonul át úgy a nappalin, mint egy holland parasztasszony, csak úgy klaffog a lábán a fapapucs. Cris annyira segg, hogy Peti se bírja röhögés nélkül, egészen pontosan akkor tör ki belőle, mikor a Kubai üveges tekintettel azt kérdezi tőle, átbasz? Majd meg is válaszolja saját magának: hát valahol igen! Azt is vágja valahol, hogy valami nem stimmel, de most meg Veronika sír. És szereti őt. Peti feladja, hát akkor hajrá.

Bütyök és az ő Setét Párja másfél perc múlva a tőlük egyenesen megkövetelt színvonalon vallanak egymásnak érzelmeikről, az első mondat után be kellett vennem egy Advil Ultra Fortét. Baszki, én szeretlek, te nő! Ronika félszegen mosolyog, án is. Nem ánizs, én is, mondom az esetleges újabb olvasók kedvéért, akik a Kis Kuka kiesése után csatlakoztak hozzánk. De Krisz nem is. De igen. Ronika azért kúrt félre Petivel, mert nőnek akarta érezni magát, ez annyira új info Crisnek, hogy kétszer is rákérdez: nőnek? Hangosan röhögök, nem, zsiráfnak, bazmeg, atyaisten, hát akarom én ezt?! Cris érzi, hogy itt most nagy a tét, olyat kell mondania, ami Veronika lelkének legmélyebb bugyráig hatol. Sikerül is: Esküszöm, babusgatni foglak minden este! Nem fogok rád mondani semmi szart! Csak ne találkozgassunk a héten meg ne aludjunk néha együtt! Azt is tudom, hogy ki akarsz engem kupálni és öt évig leszünk együtt! A faszt! Végig! Mit mondhatnék? Eddig attól féltem, ha lányom lesz, mi lesz velem, ha olyan lesz, mint Kinga. Most azon gondolkodom, elköttetem magam. Meg a biztonság kedvéért a pasimat is.

Játékos feladat, édes faszom! Kampánybeszédet kell írni Fecó lehetséges áldozatainak önmaguk mellett, az Exek felsorakozhatnak, erre nem vesztegetnék túl sok szavat, ha nem baj. Veronika szerint Fecó úgy kiesik Attila ellen, mint a szar, egyébként Seri ellen is úgy esne ki, ezért Attila majd lecseszi a nyugiban, mert ő elegáns és kimért akar lenni. Vera azért nem áll Attila mellé, mert Veronika mocskos módon beszélt a Fecóról, különben is leszarja, ki nyer. Seri csapatát csak azért említem meg, mert sikerült elkapnom azt a pillanatot, mikor BTA kőművesdekoltázst villant az ágyon, Csaba meg öribari, róla felesleges beszélni, hiába néztem meg a kis felkészülésüket háromszor, nem tudtam elkapni rendesen, ahogy Dya a pizzát zabálja, aztán beletörődtem, a csámcsogás úgyse hallatszik a képen. Na, a lényeg, Seri szerint gyáva húzás lenne őt vinni és Fecó elhiteltelenedne. Jó, ha ez erős, akkor bátortalan lépés. Attila nem akarja befolyásolni, nem mondja, hogy őt ne, az nagyképűen hatna, mert úgy hangzana, mintha Fecó nem tudna visszajönni ellene. Azt se mondja, hogy Serit ne, mert az meg olyan lenne, mintha egy kislányt tolna maga elé. Döntsél jól. Csaba látta Fecó beszavazóját és valami olyasmire számítana, attól tart, az ordenáré óbégatástól nem tudna szóhoz jutni, meg amúgy is barátok, vagymi.

Az öfit egy hatalmas retródiszkó zárja, ahol békességben, egyetértésben buliznak, mindenki próbálta megélni az estét, akkora szeri van, hogy csak na és egy a lényeg, ők voltak a ValóVilágÖt. Attila összeborul Esztivel és Petivel, Csaba Fecóval meg Kingával, juj és a Dyuskát sem hagyják ki, Vera ne aggódjon, nem baszták el ők Attilával ezt az öt hónapot! Vera baszta el egyedül! Veronika hol a faszomba flörtölne, mikor vagy Krisszel, vagy a suliba' van, ahol csak nők vannak, juj, és a fürdő egy varázshely, úgyhogy holnaptól abrakadabra, sitty és sutty, bíznak egymásban. Eszter olyan szándékkal jött be, hogy hmmmmm, de le lett oltva, a közös este végén Attilának leesett egy kis tanulság, és nincs kis szobácskája. Utolsó kihi, Fecó nagyon izgul, bőri, riport, mindig a szívére hallgatott, most is. Kisfilmek, haladjunk, a falnak tudnék rohanni ettől a miért nem beszélték meg Csabival a bariságot témától, az Attila kisfilm után belebonyolódnak a végeláthatatlan rózsafűzér ajándékozásba, ebbe a kurva műsorba fogok beleőszülni, esküszöm, aztán mégis felröhögök, mikor Fecó azt fejtegeti, ejnye-bejnye, Seri meg Gergő szikrákat szórtak és ez neki nem tetszett, ha valakinek párkapcsolata van, hogy lehet szikrázni? Na és mivót a Széchenyi téren, apukám, he?

Fecónak a három perc rengeteg, gegv. Fecó Csabiban már az első nap meglátta a zeneszeretetet, tényleg. Ez adott szikrát az ő kapcsolatuknak, és a mai napig barátnak tartja. Seriről az első hét után Fecó nem tudott semmit az utolsó hónapig, akkor kezdett vele szurkálódni. A szurkálódás ki is csúcsosodott, a Kinga párbaja után. Attilával jól indult a kapcsolata, aztán a dolgok egy-két lépést tettek hátra. Aztán Attila tüskéket rakott belé. Szám szerint négyet. Minden jelnél egyet. Nem érti, miért. A jóságáért?! Lehet, hogy ez egy játék, de nem határok nélkül. És Attila átlépte a határokat, ezért tessék, itt a ződkendő. Tudom, hogy most meg kéne rendülnöm meg minden, tudom, hogy bennem semmi drámaiság nincs, de ha nem írhatom le, belehalok: "elment a Lidi néni a vásárba, csuhajja, batyut kötött a hátára, csuhajja, batyujába, széna-szalma, úgy ment a Lidi néni a vásárba, csuhajja! Visszament a Lidi néni a vásárból, csuhajja TÜSKE MENT A NAGYUJJÁBA, csuhajja..."

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
1249 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

inmemancsi 2012.02.26. 22:19:25

úristen ditti.. volt kitől örökölni az ízlést és az észt.. a lánya nevét se tudja kimondani..

nosce 2012.02.26. 22:19:35

és és azta a kurva elfelejtettem :) Fecó kaliberű Csaba barik :)

Akármi Áron 2012.02.26. 22:19:55

@sogeking: az X faktor döntőseit is nagyjából jól jósoltuk, most is hasonló az álláspontunk?:)))))

@inmemancsi: nem félek én attól, de ha mégis, majd helyre igazítjuk celeb fijainkat:)))

inmemancsi 2012.02.26. 22:21:22

csaba ne mozogj mert hányás lesz a vége

Akármi Áron 2012.02.26. 22:22:11

Cserike vagy még??? Ugye, hogy ugye, Seri balra el, így lesz ez, ahogy mondtam...:DDDDD

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.26. 22:22:56

A Sehi 4 President Mozgalom nevében ezúton megmonnyuk, hogy BUNDA!!!!!

nosce 2012.02.26. 22:23:15

Sarikét hamarosan útbaindítjuk sajnos, a försztlédy lelép a színről...

Akármi Áron 2012.02.26. 22:23:37

@inmemancsi: mi volt, éppen kiszaladtam, anyuka beleakadt leánykája nevébe????

csicserierika 2012.02.26. 22:23:41

mondjátok, hogy Attiláé a több. Remélem nem esnek az Attisok abba csapdába, amibe majdnem Fecónál estek.
Biztatást kérek, büntessetek(by Oli ) :)

nosce 2012.02.26. 22:26:22

Csabának fejrázás közben nyerítenie kéne, illene hozzá :)

inmemancsi 2012.02.26. 22:27:23

@Akármi Áron: ja és kortesbeszédével sikerült még néhány mínusz szavazatot szerizni leánykájának

Akármi Áron 2012.02.26. 22:28:27

@csicserierika: kérdeztem, hogy itt vagy még 22:22. Látod a próféta szólt....:)))

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.26. 22:29:34

@nosce: Köszönöm, nosce, Sehi kijött a stúdióból, már itt is van a limó a székház előtt, beszáll, közben végig mosolyog, igazán nagyon sportszerűen viselkedik ez a lány! Még akkor is csak diszkréten elmosolyodott, amikor Balázs negyvenharmadik "Te vagy a legjobb csaj a Villában" mondatára Kinga feje hangos pukkanással durrant szét a nézőtéren, mind a négy agysejtet Dyusmyusra ürítve.
Félórán belül megérkezünk a Klinika térre, felvegyünk útközben a Kökin?

sogeking 2012.02.26. 22:29:37

@Akármi Áron: hogy kinek szurkolok, vagy ki fog nyerni? :) mert az ott sem jött be

Akármi Áron 2012.02.26. 22:31:04

@inmemancsi: a fenébe, lemaradtam anyuka szép beszédéről, olyan volt, mint szokott, okos, intelligens, szerény:))))))

csicserierika 2012.02.26. 22:31:13

@Akármi Áron: egy hétig áldani fogom a neved a fürdőszobában, ha igazad lesz :)

Akármi Áron 2012.02.26. 22:32:33

@sogeking: de a döntőt jól vizíonáltuk az X-ben még a közepe tájt.
Igen kinek szurkolsz még néhány pillanatig?:)

nosce 2012.02.26. 22:32:52

@Möff CAT a Torcsvúdos gyerek:

Köszönöm a meghívást és jó bulizást, de nekem még közvetítenem kell a kökin meg Bínbírt is elő kell kerítenem, remélem nem hurcolták el közben sex rabszolgának :)

Akármi Áron 2012.02.26. 22:34:04

@csicserierika: hosszabban....:)))))
Kezdheted, hogy gyakorold, készítem a pezsgőt, muszáj lesz belenyalnod:)

inmemancsi 2012.02.26. 22:34:39

@nosce: vagy elkezdett mozgolódni az erotikus iparban, vajh milyen nevet választott

sogeking 2012.02.26. 22:34:45

@Akármi Áron: Csabinak, de szerintem Attila fog nyerni :)

nosce 2012.02.26. 22:37:20

@inmemancsi:

sztem Alekosz után lehetne, Ben Kúr :)

inmemancsi 2012.02.26. 22:37:29

@Akármi Áron: Ditti anyu a saját lánya nevét nem tudja kimondani, a mondanivalóról kicsit eltereli a figyelmemet a cafrang, ami előtte lifeg, de valami olyasmit mondott, eddig még senki soha nem nyerte meg a vévéötben a Való világot. by HH

Akármi Áron 2012.02.26. 22:39:00

@sogeking: igazad legyen/lesz!
Én az X-ben Kocsis-Tarány-Muri Enikőt tippeltem, tovább is mentem, hogy Tibi nyeri, bejött.
Remélem most is jól ítéltem meg, a kettő döntőjére tippeltem és hogy Attila nyeri meg, lévén, hogy több melója volt benne. Sokkal.

csicserierika 2012.02.26. 22:39:01

@Akármi Áron: gondoltam, hogy nem vállalom magam túl :)
Lassan a pezsgővel, ne emlegessük a medve bőrét :)

inmemancsi 2012.02.26. 22:41:01

csableka ezt hívják előre inni a medve bőrére-nek

sogeking 2012.02.26. 22:41:28

@Akármi Áron: igen, Tarány Tominak tovább kellett volna jutni :) (én Enikőnek szurkoltam, de a mai produkcióját még emésztem)

inmemancsi 2012.02.26. 22:41:54

@csicserierika: :)) én már megtettem az emlegetést, csable meg elitta az 50 milkát:))

csicserierika 2012.02.26. 22:44:00

@inmemancsi: Fecó párbaján is be volt állítva. Remélem folytatódik a tendencia :)

inmemancsi 2012.02.26. 22:45:48

@csicserierika: ezután szerintem nem csúszik majd olyan jól a torkán egy darabig

Akármi Áron 2012.02.26. 22:49:19

@inmemancsi: DDD Jesszus:))) Nem a drága mama hasonlította Serikét Diana hercegnőhöz? Mintha....

csicserierika 2012.02.26. 22:49:19

@inmemancsi: jaj, csak el ne bízzuk magunkat. Lehet, hogy megyek, ez szerencsét szokott Attinak hozni.

inmemancsi 2012.02.26. 22:53:00

möffivel mi van?? elsodorta sehi szenvedélyessége a klinikákról?

nosce 2012.02.26. 22:53:46

@sogeking:
Tarány melyik az a jó súlyú ? :)

nosce 2012.02.26. 22:55:24

@inmemancsi:
Kingunellával majd összejönnek :)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.26. 22:56:02

@inmemancsi: Nem, itt ülünk a limuzinban Sehivel, épp a bulira tartunk, ahol több ezer rajongóval együtt ünnepeljük meg a Villa First Ladyjét! Mindenkit szeretettel várunk az ISSZONYATOS hangulatú fesztiválra! :)

sogeking 2012.02.26. 22:56:49

@nosce: igen, de sokat sportosodott

inmemancsi 2012.02.26. 22:57:25

@nosce: na cukifalat nyilatkozz és neköd ki marad?

nosce 2012.02.26. 23:00:58

@Möff CAT a Torcsvúdos gyerek:
toljátok legalább reggelig, aztán jöhet az after party egy napig :)

inmemancsi 2012.02.26. 23:01:26

@Möff CAT a Torcsvúdos gyerek: jó szórakozást, dittit is viszitek tuti a siker

nosce 2012.02.26. 23:02:06

@inmemancsi:
én Attinak drukkolok :)

Akármi Áron 2012.02.26. 23:02:16

@csicserierika: a medve bőre nekem eszembe sem jutna. A hűtött pezsgő már sokkal hamarabb:)))

@sogeking: Én a faktorban is szerettem, de ez a mai tényleg borzalom volt, való igaz nehezen emészthető.

Akármi Áron 2012.02.26. 23:04:46

@nosce: igen, kezdetben kicsit Piedonés alkatú volt, de a hangja csoda:)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.26. 23:05:04

@nosce: Arra már te is ideérsz! :D
Lesz minden, a Mozgalom az összes kapcsolatát bevetette annak érdekében, hogy zökkenőmentes és féktelen legyen a buli!
Ja, időközben az agyatlan "Bákó"-t elvitték az ápolók, most a Velvet Revolver zúz a színpadon, Slash még mindig a legnagyobb, azt kell mondjam! Természetesen ő fogja eljátszani a Sehi indulót, melyet külön erre az alkalomra komponáltak, dalszövegek kiosztva a tömegnek, szóval komoly belépője lesz a First Ladynek! :)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.26. 23:06:07

@inmemancsi: ööö, valahová bebasztam a csomagtartóba, mert nagyon jönni akart, de nem hiszem, hogy kiengedem, nem MILFporót akarunk forgatni :D:D:D

inmemancsi 2012.02.26. 23:07:03

@nosce: ribizligizire gondoltam:))@Möff CAT a Torcsvúdos gyerek: pöticsét nem hozzátok össze dittivel?? kellene neki az a megÁllapodás

nosce 2012.02.26. 23:13:34

@Möff CAT a Torcsvúdos gyerek:
hát egy ilyen bulit nem lehet szélnek ereszteni, ott kell zúzni mindenkinek :)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.26. 23:13:50

@inmemancsi: Well, ha ma este jelentkezik érte és biztosítékot kapunk arra nézve, hogy örökre elviszi, megszabadítva ezzel Sehit az életére nehezedő árnyéktól, Pöticsé viheti Dittit egy üveg Jack Daniels ellenében. Az ajánlat a buli végéig él, utána a limót Dittistől betoljuk egy bányatóba. :D

nosce 2012.02.26. 23:16:34

@inmemancsi:
hát nem is tudom, meg kell nézni hogy mozog egy castingon, lehet berozsdásodott már :)

nosce 2012.02.26. 23:17:47

@inmemancsi:
peticsé sztem egy nagy csokor virággal, Verára vár az útcán :)

inmemancsi 2012.02.26. 23:17:54

@Möff CAT a Torcsvúdos gyerek: :))) banyek ezeket le kéne menteni:)) a fenébe kár hogy nem vagyok ny(s)ehi fan és ezért nem vehetek részt a bulin:)) innen is jó pedig:))hajrá:))

inmemancsi 2012.02.26. 23:20:25

@nosce: :)))és a reszelő nélkül nem jó?:))

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.26. 23:20:38

@inmemancsi: Attól még jöhetsz nyugodtan, majd dumálunk a backstage-ben egy kicsit Sehivel, Slash-sel, Jákobbal és Dániellel :) Ditti ofkorz kint marad a csomiban reggelig, Peticsén múlik a sorsa :D

nosce 2012.02.26. 23:27:13

@inmemancsi:
inkább a sajtreszelő :)

inmemancsi 2012.02.26. 23:27:51

@Möff CAT a Torcsvúdos gyerek: és csak most szólsz, hát hogy találom meg a picsamutogató szoknyám ilyen hirtelen? és harisnyát felvenni is tilos gondolom:) nembaj kérek kölcsön sehitől a kis bőribe biztos az összes 26 dbja belefért (nekem is annyi van:)))

nosce 2012.02.26. 23:28:26

na figyelem, körmök, hajak megszáradtak ?
lássuk a medvét :)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.26. 23:31:41

@inmemancsi: Abban jössz, amiben akarsz, hajnalban úgyis repül a textil :D Sehi most azt mondja, szívesen kölcsönad valami egyszerűt :)

nosce 2012.02.26. 23:32:25

yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeessssssssssssssssssssssssssssssssss

nosce 2012.02.26. 23:33:34

hiába na, a tuja nem ősmagyar növény :)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.26. 23:34:52

@nosce: :D:D:D
A First Lady meg Amerikában honos ugye :)

nosce 2012.02.26. 23:35:05

az ezüst is szépen csillog Csabi :)

Akármi Áron 2012.02.26. 23:36:45

Juhééééééééééééééé! Ahogy mondtam, Győzött Dél-Kelet:)))))
Cserike, pukkkantok, kocc!
Nosceeeeeeeeeeeeeee, siker!:DDDD

inmemancsi 2012.02.26. 23:37:15

@Möff CAT a Torcsvúdos gyerek: na dehát sheri és ati lamúr is elképzelhető nem?:) detti mit szól hozzá?

nosce 2012.02.26. 23:37:48

Fecó gyerekei nem hoztak szerencsét csabinak :)

Akármi Áron 2012.02.26. 23:38:00

@sogeking: Bejött a tipped, tippmixelsz remélem?:)))
Én lottózom, kisebb sikerrel, mint ahogy megérzek egyéb dolgokat, de nincs panaszra okom:)

inmemancsi 2012.02.26. 23:38:27

kingunak szólni kéne, hogy kezdjen közeledni attihoz, mert sokba fog kerülni az a homlok botox

nosce 2012.02.26. 23:38:49

Csabikám igény van az alap angol homorodra :)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.26. 23:39:21

@inmemancsi: Ha ideérsz, megkérdezzük, kimegyünk a parkolóba, de a Sehi/Atti lamúrnak esélye nulla, Detti fog hozzámenni Attihoz, Seri meg majd mondhatja neki, hogy Apu...

inmemancsi 2012.02.26. 23:39:33

csable már egy hunguest hotelt se kap?:))

Akármi Áron 2012.02.26. 23:39:40

Gratu Csabinak is, a győzelemhez Csabinak is sok-sok szerepe volt. Kaphatna ú is valami nagyobbacska nyereményt:)

nosce 2012.02.26. 23:39:44

@Akármi Áron:
ez az, mert odatettük magunkat és megéltük a villalétet :)

sogeking 2012.02.26. 23:39:52

@Akármi Áron: el kellene kezdenem valamit :)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.26. 23:40:30

Na MOST kapcsoltam ki az adást, erre a műsorra nem vagyok kíváncsi...:/

nosce 2012.02.26. 23:42:17

Attika megérdemelte, miatta volt érdemes nézni a vv5-t az öfiket és az onlányt...

inmemancsi 2012.02.26. 23:42:32

@Möff CAT a Torcsvúdos gyerek: hát ja akire a hónap bulija vár:)) csak vigyázz, mert dettike egyszercsak kipattan a csomitartóból és ellejti nektek a fátyoltáncot!!

inmemancsi 2012.02.26. 23:43:23

@nosce: na és vera vagy kingunella segge az semmi??

nosce 2012.02.26. 23:43:25

@Möff CAT a Torcsvúdos gyerek:
majd seprünk a bulira mancsikával :)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.26. 23:45:05

@inmemancsi: Nem fog, körültekertem spaniferrel :D Ám ha mégis, fejenbaszom majd valamivel azt visszatesszük szépen. Mikor jössz? Csak hogy mit mondjak a szekuritiseinknek, ki az, akit azonnal be kell vezetni hátra a Backstage-be?
Mi már itt vagyunk és kezdjük ISSZONYATOSAN élvezni a párét! :)

nosce 2012.02.26. 23:45:53

@inmemancsi:
Kingunella seggére csabinak lesz bejárása, Vera meg lehet h már elkapta Binbirt :)

Oli sztem holnap kölcsönkér Attitól :)

inmemancsi 2012.02.26. 23:49:02

@nosce: :))) én is erre gondoltam rögtön:)) meg arra, hogy kap egy kis száraz jeget @Möff CAT a Torcsvúdos gyerek: hát nosceval megyek, nem tudom ő mikor készül el, én csak feldobok valami ütős sminket, meg felhúzom az övszoknyám azt kész (sajnos a hidrogéneztetés és a szoli már nem fér bele:))

inmemancsi 2012.02.26. 23:51:30

@nosce: hol van az már, már végeztek is a felvétellel, kivera újra ott ül a döntőn -a fejét még nem mutatják, próbja felvenni a megfelelő kifejezést

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.26. 23:52:49

@inmemancsi: Szerintem ezt tőlem kérdezted, a spanifer az egy rakományrögzítő heveder, áruszállításnál használják, racsnis szerkezettel lehet megfeszíteni, hogy erősen tartson. :)

nosce 2012.02.26. 23:53:35

@inmemancsi:
a gugliban megnéztem, valami heveder :)

nosce 2012.02.26. 23:54:14

@inmemancsi:
akkor megkapta az arcpakolást is :)

inmemancsi 2012.02.26. 23:55:01

@Möff CAT a Torcsvúdos gyerek: tőled nem mertem, mert rájössz, hogy nem vagyok a buliba való, dettike egy perc alatt eltaposna:)) - még spaniferezve is:))

inmemancsi 2012.02.26. 23:56:51

@nosce: köszcsi:)) na ezen a terepen csak mi maradtunk hárman?? ki lesz a nyerő közülünk?:)) möffike már kezdi feladni.. banyek jut eszembe én csaj vagyok:)))...ááá nem maradtam talpon....

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.26. 23:58:53

Well, hölgyeim és uraim, az utolsó bejelenkezésem ez a mai napra, az Országos Agysebészeti Klinika előtti téren zajló fergeteges Sehifesztiválról, több ezres tömeg boldog extázisban ugrál, a Villa First Ladyje is a színpadon táncol már, a Velvet Revolver zúzós riffjeivel és ezzel a már csak fél üveg Jack Danielssel búcsúzom, mert később már nem leszek abban az állapotban, hogy bárkivel kommunikáljak :D
nosce és inmemancsi nemsokára megérkeznek ide, mindenki mást is hatalmas szeretettel és még nagyobb bulival várunk, reggelig fog tartani az utcabál, utána afterparty, amíg mozogni tudunk!!!

Akármi Áron 2012.02.27. 00:01:56

@nosce: Hát tudod, mi tényleg jó csapat vagyunk, ez már tavaly is bebizonyosodott, hajrá a következőre.
Tudod most mi jön ugye???
Gömbölyödés, korán jön holnap megint a télapó?:))))))

@sogeking: Hát nagyon ajánlom, de legalább barátkozz a gondolattal, hogy kezdj valami HUf-ba mérhető játékot:)))
Viccen kívül, menj el a napokban egy lottozóba, széles a paletta, szerintem fektesd be a tipp tudását, sok sikert hozzá!

Jó éjt mindenkinek!:)

inmemancsi 2012.02.27. 00:05:17

@Möff CAT a Torcsvúdos gyerek: nagyon szépen thanx és felejthetetlen volt a közvetítés!!
köszönjük binbirnek is (gece nélkül most épp, de vera után nem csoda)

és noscenak aki diszkrét reszelős bájával szintén bearanyozta az estét

egy élmény volt! és mindhárman nyertetek, itt nincs kieső!!
süti beállítások módosítása