Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 5967-5968.

2012. február 15. 14:29 - villanella

Na, megvolt a verekedés, az izgalom, és a kávézóban, ahol ezt a hogyvoltot írom, éppen Vera barátnőm mondja, hogy nem érti, miért van ennyire ki Géza azon, hogy Ádám megkúrta az ex- és jelenlegi csajait, mert szerinte idővel úgyis mindenki mindenkit megkúr, ezért felesleges az aggodalom. Illetve azt is mondja, hogy a lineáris idő fogalma csak egy emberi tévképzet, és azt gondolom, igazat kell adnom neki.

5967. rész:
Petihez érkezik Linda a Rózsában. A fiú jókedvűen mutatja a videókat, Linda pedig lekúrja a Vili bácsis darab miatt, mert most még jobban kibukott az anyja. Petinek tetszett, de nem nézte végig, így a poénról lemaradt. Elmondja Linda, hogy mi volt a videóval a para, Peti meg kiakad, hogy nem nézte meg, mielőtt feltöltötte. Linda gratulál, de Peti abszolút jó szándékkal volt.

Ádám Gézának magyarázkodik közben az udvaron. Hogy nem úgy volt. Géza azért csak meg akarja ütni. De értse meg Géza, hogy kirúgta őt. Géza szerint meg kihasználta a helyzetet, és azt hitte, hogy a haverja. Kinga a háttérben hallgatózik azért. Ádám szerint Aliz egyáltalán nem tiltakozott, de Gézát nem érdeklik a részletek.

Laci épp lebassza Gabit. Azt gondolta, hogy meg tud birkózni egy ilyen feladattal, mint koporsórendelés a halott fiának. Klaudia próbálja oldani a feszkót, nem olyan sikeresen.

Huh, Peti végre levette a videót a netről, Apus csodálkozik, hogy ez ilyen egyszerű. Peti sajnálja, hogy nem jött össze, és megbeszélik, hogy nem volt bántó szerintük. És egyébként is, Gizi szóba áll végre vele, úgyhogy minden rendben. Peti szerint elég gáz, hogy Vili bá mindent megtesz Giziért.

Kinga az udvaron még mindig, elkapja Gézát, hogy mi volt ez. Micsoda aljas kis szar csaj ez, istenem. Legnagyobb szarkavaró gép. Géza elmondja, hogy miért patkány Ádámka. És elnézést kér, hogy nem ugrál örömében, amiért kikezdett a csajával. Na, Kinga kiakad, hogy ő már nem a csaja. Géza kivan, miiii, te is lefeküdtél Ádámmal? Na, tessék, nem tudta, hogy Aliz miatt volt. Huh, mint dühös bikáé!

Laciék még mindig kerül, amibe kerül a legjobbat kapjában vannak, Gabikát kihasználják erősen, kávé, tea. Lacitól elnézést kér gyorsan, kockacukor ügyben, Laci érti, hogy nem akart rosszat, de vannak helyzetek, amikor a pénz nem számít. Gabi elmondja az ötletét, hogy visszaköltözik Kingához, amíg Éva itt van, hogy ne zavarja. Laci szerint jó ötlet.

Ádám Szabolccsal otthon, csöngetnek, Géza érkezik, egy a fejbe, egy a gyomorba, ezt Kingáért, ezt pedig Alizért, kis vicceskedésért még egy a hasba. Géza el, apám, ez hülye, van jeged, Szabikám? Na, Szabolcs is, te lefeküdtél a Kingával, köcsög?

Linda megérkezik Hannához, körömlakk, beszélgetés, ilyenek, kissé feszültek, kellene kicsit szexezni Lindácskám, mert ez így nem lesz jó. Jön a körömlakk, a sztorizás, voltak Balázzsal gokartozni, Linda irigy a kapcsolatukra. Mi van Petivel? Nincs semmi. De kibékülhetnének. De nem. Hanna utál kettőjük közt őrlődni. De nem fognak kibékülni, mert mindent megpróbál Linda, és mikor végre beadná a derekát, csinál valami hülyeséget a kis köcsög. De szereted, nem? Mert akkor meg fogadd el az összes hülyeségeivel. De Linda ezt lezárta.

Szabolcs noszogatja Ádámot, hogy meséljen, de fáj neki az állkapcsa. Megjön Aliz, fáj a fogad? Kapott egy pofont. Na, elmondja Szabolcs, hogy Géza megverte. Miért vert be, mert lefeküdtünk? Nem, mert Kingával feküdt le. Annyira tudta Alizka. Miért kellett elmondani, mert Lucus elszólta magát, etc. De a te verziód, hogy kihasználtalak. A Kingát is kihasználtad? Semmi máshoz nem értesz, csak az elkeseredett nőket vigasztalni, azt tudod. Menj te a pokolba.

5968. rész:
Kinga otthon veszi le épp a csizijét, amikor Gabirexia érkezik. Kinga nincs jól, mert elszólta magát, de nem akar beszélni róla, Gabi meg csokoládét zabálna, mert rájuk férne. És mióta megjelent Éva, ő mintha ott sem lenne. Éva a temetés után úgyis elmegy, addig meg tartanak pár csajos estét, giccses filmek, forró csoki, és a többi. Ne legyen féltékeny, de nem féltékeny, csak nem áll ki mellette. Ez esik rosszul neki. Elmondja Gabi a sztorit, hogy a koporsó, de Kinga szerint csak a fájdalom beszél belőlük.

Peti otthon netezik, csengetnek. Hanna az. Erre járt. Dumáltatok Lindával rólam? Csak futólag. Mostanában semmi olyat nem tud csinálni Peti, ami tetszene Hannának, ezt mondja épp a kissrác, de Hanna szerint idővel elfelejti a rossz dolgokat. Hannának tetszik a rajz a gépen, amit épp csinált, és rajzoljon Lindának valami személyeset, ami Peti szerint felesleges, de Hanna szerint a lányok okoznak meglepetéseket, ráadásul veszteni valója sincsen.

Este van a Barátok köztben, Éva Csaba öltönyeit készíti ki, és az ingét szorongatja. Jönnek az emlékek az érettségiről, hogy utálta ezt az inget, és ez annyira igazságtalan. Laci átöleli, tudja, Éva pedig feleleveníti, milyen volt a lakásába bemenni, szomorú, szomorú ez. Laci átvállalja, hogy majd ő összepakolja a holmiját.

Férfiverő Gézánk a Rózsában sörözik, amikor érkezik Aliz. Hát te itt? Sörözgetek. Géza fagyos, Aliz hallja, bevert egyet Ádámnak? Nem haragszol? Nem foglak megütni, nőket nem szoktam bántani. De tudod, miért feküdtem le vele? Mert elhagytál. Mert mindenki elhagy, és amikor te is elhagytál, kiborultam, mert szeretlek. Elhiszed? Az a kis macskajancsi mindenkit kihasznál. Szerintem Géza igazából Kinga miatt ideges. Aliz azt mondja, csak egymással törődjenek. Géza körülnéz, és megcsókolja.

Linda otthon tanul, vagy legalábbis valami ilyesmi. Csengetnek. Petike az, akire rázárná az ajtót, de nem hagyja, mert rajzolt valamit. Egy tetkószerű akármit, amihez pár verset is kigyűjtött. Szerelmeset. Add másnak. Miért nem tudsz megbocsátani? Soroljam? Peti belátja, hogy idióta volt, de annyi mindenen keresztülmentek már, és mindig belátták, hogy egyedül olyan tré. Szeretlek. Mondja Peti, majd Linda bezárja az ajtót, mert 500 oldal vár rá, és se ideje, se kedve lelkizni.

Aliz érkezik, gyertek nyugodtan, mondja Szabolcs, nincs itthon Ádám. Gézát elhúzza Lucus, Aliz kettesben marad Szabolccsal, aki kivan. Baromi érdekes lesz egy kupacban élni a kanjaiddal. Te robbantottad a bombát. Nem is, mert Kinga, meg te vagytok a faszok, minek kellett faggatni Lucát, és nem mindegy neked, hogy kivel pörgök? Szabi kimondja a tutit, ha Géza és Ádám utálják egymást, egy rémálom lesz az életünk.

Peti az udvaron az edzésről hazaérkező Balázsba fut. Ideadod a személyidet, kérdi Balázs. Minek?

Közben Vica és Laci kijönnek a lakásból, elindulnak a holttesthez a vállalkozóhoz, hogy beadják a dresszt, amiben temetik majd. Gabi messziről nézi őket bánatos szemmel.

Ádám hazatér, hellósztok, mi a helyzet. Géza itt van? Igen, Luca szobájában. Akkor beviszek kaját a szobába, nem akarok balhét Luca előtt, ököllel nem lehet megoldani a dolgokat. Ádám, újra kezdtük Gézával, és az lenne, hogy húzz a faszba.

Egy tetováló szalonban Petike, a képet magára akarja tetováltatni. Rockzene, baszki, ilyen egy kemény tatoo szalon. Biztosan ezt akarod? Bonyolult minta, később nehéz lesz átüttetni. Különleges csaj lehet ez a Linda, ha ezt vállalod. Na, akkor megcsinálod?

7 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Johnny336 2012.02.15. 15:53:55

Peti gyerek egy hétig fog sírni, ha azt a rajzot rávarrják...
Egy ekkora tetoválás több nap, kíváncsi vagyok ma esti részben már rajta lesz-e :D

"Can't Stop The Signal..." 2012.02.15. 16:16:47

@Johnny336: rajta, kinyomtatja sok tintával fényes papírra tükörben és feldörzsöli a homlokára :D
régen a rágógumikhoz csomagoltak ilyen tekókat :D

Johnny336 2012.02.15. 16:20:05

@"Can't Stop The Signal...": jaja, emlékszem. Meg a Bravoban voltak nonfig matricák, nyomattuk magunkra 12 évesen, aztán menők voltunk.

Nőt nem varratnék magamra, azért az necces.

Nem is tudom melyik cölöp csaj rakatta fel magára, hogy "Sanyi", aztán "átiratta" Sebestyénre, majd utána lézerrel el kezdte leszedetni a nevet...gyökér...

Macropus Rufus 2012.02.15. 16:54:12

ha már varratnék akkor csak is Space Invaders-t :D

en.wikipedia.org/wiki/Space_Invaders

IV. (Parkoló) Béla · http://aparkolokiralyai.puruttya.hu 2012.02.15. 18:10:02

Úgy szeretném látni a kész tetkót. :D
Amit ennél is jobban szeretnék látni, hogy Timike felnő. Legalábbis legálisan sunázható korba lép, és akkor majd azon megy a gyilok, hogy Attila vagy Miklós nyírja ki a szerencsétlen srácot. Miklós persze kemény lesz, mint mindig és bosszúból megfekteti a srác anyját.

villanella 2012.02.15. 18:17:55

ti is úgy láttátok, hogy a tetkón az van, hogy linda szeretlek? én arra vagyok kíváncsi, hány fiatal kis surmóka fog elmenni a tetkószalonba ezután, megcsinálni ugyanezt.

hannamontanna 2012.02.16. 13:31:47

Pont Géza akad ki a közösü..ööö közösködésen, aki már meghágta majdnem az összes nőneműt????
Amúgy ebben a házban Alízon kívül mindenki jól kereshet, mindenki a Rózsából viszi a sütikét, ebédet, ásványvizet, ott reggelizik, ebédel, a legszebb volt, ahogy Timike és Lucácska mind a hét évükkel kávéztak(?)/teáztak kettesben.... vazeg. Lesznek kiscsajok, akik kiverik ezek után a hisztit, ha a barinőjükkel nem mehetnek délutáni itókára a kávéházba.... hihetetlen.
süti beállítások módosítása