Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szellemekkel suttogó 4x04 – S.O.S.

2012. február 09. 12:00 - leeann

Melinda és Jim 3 napra egy nyugdíjba vonuló hajóra költözik, mert az út végén elárverezik, ami benne van. Melinda azonnal felfedezi a szellem-utasokat is az élők között. Azonnal akad is egy idegenvezető Betty személyében, aki szívrohamban halt meg a hajón. A szellemek aggódnak, hogy ha a hajót a roncstelepre viszik, ők örökre elvesznek. Az SS Claridon végnapjait éli, de a szellemek nem szeretnének elveszni, mint az „otthonuk”. Azért kedvenc házaspárunk élőkkel is találkozik, egy ifjú házaspárral barátkoznak össze, akik éppen Melindáék kabinját akarják elhappolni. Később kiderül, hogy azért kellene a kabin csere, mert a fiatal házaspár szexuális gondokkal küzd.

Csak hiszi a pár, hogy szexuális gondjaik vannak, ez bizony szellem gond. A feleség, Julia elmeséli Melindának, hogy amikor belekezdenének a házaséletbe, a férj, Rich azonnal bealszik, mint egy narkolepsziás. Mel és Jim is úgy talál rá Richre a fedélzeten, hogy éppen alszik, de azt már csak Melinda látja, hogy alvás közben egy szellemlány csókolja őt. Vacsoránál Melinda direkt a gondokkal küzdő házaspár asztalához navigálja Jimet, mert érdekes szálon lehet elindulni a csókolózó szellem fura szokása miatt, és persze felmerül az első kérdés is: miért pont Rich az, akit a szellemlány kísért? Mivel a párt meg kell menteni csókos szájútól, ezért Mel Jimet is bevonja a nyomozós szakaszba.

A látó azt gyanítja, hogy a lánynak és Richnek viszonya volt itt a hajón, és ezért van a kéretlen kísértés. Még a parton mesélte Delia, hogy előző héten egy nő öngyilkos lett, leugrott a hajóról, a házaspár pedig már a hajón volt, amikor a haláleset történt. Amikor Mel és Jim aludni indulnak, elég sok szellem próbál a látótól segítséget kérni, hogy mielőtt a hajóból roncs lesz, elrendezhessék ügyes-bajos dolgaikat. Mel felhívja Eli-t, akit megkér, hogy keresse meg a szellemek ismerőseit, rokonait és adja át az adott üzeneteket, majd küldjön neki egy „kész van” mailt.  Mel a telefont kihangosítja, és a szellemek sorban elmondják Eli-nak, hogy mit akarnak, vagy kinek üzennének.

Másnap Jim tovább barátkozik Rich-csel. Korán reggel squash-olnak egyet a fiúk, de az átöltözés során Jim fura dologra lesz figyelmes. Rich háta tele van karmolásokkal, és a fura álmatag férjnek fogalma sincs, hogy hol szerezte őket. Jim a squash pálya személyzetétől ügyesen megtudja, hogy Rich nem csalta a nejét azzal a nővel, aki kiugrott a hajóról, mivel az a halottnak hitt nő nem ugrott a vízbe, hanem lelépett a hajóról a masszőrrel a férje elől. Ettől még van egy csókolózó halott lány, és az is tény, hogy Richet kísérti, de egyelőre nem derült ki az ok, és az sem, hogy ki a lány. A nap felénél sem vagyunk, de egy rejtély már megoldódott.

Később Melinda feltűnés nélkül szóba tud elegyedni az állandóan Rich száját nyalogató lánnyal, aki azt mondja, hogy a férfi azt ígérte neki, hogy feleségül veszi. Szóval mégis van valami csalfa ebben a paliban. A délutáni szieszta részeként Mel és Jim összegzik, amit megtudtak, de valami még mindig nem stimmel, tehát Jim tovább barátkozik alvajáró Rich-csel. A fickó az orvostól jön, és semmi baja nincs, ezért maga sem érti, hogy mi történik vele. Rich elkezdi mesélni Jimnek, hogy mit álmodik a nővel, aki kísérti. Persze ő nem tudja, hogy kísértve van, csak álomnak hiszi, amit nem ért.

Jim az újabb információkkal szalad Melindához. A látó most azon kezd munkálkodni, hogy kiderítse, vajon a kabinban történtek a felelősek Rich nyugtalan éjszakái és nappalai miatt, vagy mégis micsoda. Először egy tengerészeti történészt kérdez, aki az egyik fedélzeten dedikálja az új könyvét,de igazán nem tud semmit. A beszélgetés közben a hajó tulajdonosa is előkerül, aki az új biztonsági előírásokkal magyarázza a hajó végét. Mel nem lett sokkal okosabb ma sem, de az éjszaka még rejt meglepetéseket. Richet megint meglátogatja a lány, és a férfi álmában követi a lány minden szavát. Most éppen a fedélzetre tartanak.

A kóválygó férfi felmászik a korlátra és a vízbe zuhan. Szerencsére a felesége még éppen látta, hogy a férje leveti magát, ezért a hajó mentőszemélyzetének sikerül kimenteni szerencsétlent. Az éjszakai riadalomban Mel a csókos lánnyal elegyedik szóba, aki talán csak most jött rá, hogy nem ez a férfi az, akit keres. Úgy tűnik, hogy Richnek semmi köze a nőhöz, valószínűleg a kabinhoz kötődik a dolog, és a szellem összekeverte a vőlegényével. Az is valószínűnek tűnik, hogy a lánykát átverték annak idején, és az sem kizárható, hogy a vőlegény bántotta.

A mozgalmas este után Melinda több okból is felajánlja a kabinjukat a fiatal házasoknak. Persze Mel elsősorban arra kíváncsi, hogy a lány Jimre is rámászik-e, vagy nem, vagy egyáltalán mit tesz, ha ma este más férfit talál az ominózus kabinban.  Nem kell sokáig várni, hamarosan az alvó Jimet is cirógatni kezdi, és Melinda közbelépése szükséges ahhoz, hogy a lány rájöjjön, hogy megint nem a vőlegényét abajgatja. Melindának a fedélzeten a korlátnál látomása támad, úgyhogy ideje egy kicsit kutatni. Először Betty, a kotnyeles szőke segít megfejteni a látomás egy részét, majd a hajó archívumából kerül elő egy-két dolog.

A végeredmény elég érdekes. Melinda a látomásban látta, hogy ki dobta vízbe a lány hulláját, majd az információk alapján az is kiderült, hogy az a férfi a hajón van. Ő a tengerészeti történész, a könyves pacák. A fickó 1975-ben a legénység tagja volt, és amikor az esti koktélozás előtt Mel neki szegezi az eddig megtudott tényeket, a férfi mesélni kezd. A lány potyautas volt és a vőlegényét kereste. A fiatal tengerész nem árulta be, és 3 nap múlva a gépház egyik szellőzőjében találta meg a lány hulláját. A főgépész utasította őt, hogy dobja a vízbe és ne szóljon róla senkinek. A feljegyzések alapján azon az úton Cliff Sturges utazott a 108-as kabinban. Cliff Sturges a hajó tulajdonosa Melinda már találkozott vele.

A szellemlány is rohan az ő hercegéhez, akitől megtudhatjuk a sztori lényegét. 1 hétre kikötött a hajó Rio-ban, ahol Cliff találkozott a lánnyal, egymásba szerettek, azt ígérte neki, hogy visszajön érte és elveszi, de mire visszatért, a lány eltűnt és teljesen hiába kereste évtizedekig. A lány közben rájön, hogy mi történt vele. Visszalopózott a hajóra, de Cliffet egy nővel látta csókolózni, ezért elrohant és a személyzet elől a gépházban bújt el, ahol végzetes baleset érte. Azóta is visszajár a kabinba, hogy megtalálja a nagy őt, aki sosem jött el többé. A lány megbékél végre és a többi szellemmel együtt a fénybe sétál. Cliff is megnyugszik, eljegyzi a nőt, akivel együtt él, és a hajót egy múzeumnak adományozza. Az örök szerelem az örök szerelem, vagy semmi nem tart örökké?

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása