Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 5955-5956.

2012. február 07. 13:50 - villanella

Tart a gyász, és az oké, hogy dugott Ádám és Kinga, de hogy dugott, ugye? Azt vártam, hogy hétfőn majd kiderül, volt-e 69, vagy csak egy szokványos menet sikeredett, volt-e benne orál is, vagy mire maradt idő, hány perc alatt ment el ez a nonstop gyerek, de mindezt nem tudtuk meg este, az az igazság. Viszont elcsattant egy klassz pofon, és lassan számolhatnánk már, hogy hány pofont láthattunk a Barátok köztben, illetve melyik volt a legjobb, mert ez a hétfő esti, ez elég élethűre sikeredett.

5955. rész:
Miklós a fejét fogja, Laci bocsánatot kér, mert neki túl sok ez, gyenge és nem bírja a gyűrődést. Miki megérti, mert pontosan tudja, mit érez. És majd idővel enyhülni fog a fájdalom, és egy valamire figyeljen, ne öntse szegény Gabikára minden fájdalmát, mert kell, hogy legyen mellette valaki, aki segít majd, ha rohadtul kivan.

Gabika közben lemondja az ügyfeleket a cégben, mert ugye, helyzet van. Érkezik az ember, aki oda van érte, a Tibor, hogy nem éri el Lacit, és milyen kínos, bukták a munkát, de elmondja Gabi, hogy meghalt a fia, és máris segítene az ember, de Gabi elsírja magát. Mert nem igényli Laci a társaságát. Na, az ember már ad is egy zsebkendőt, törődő, meg minden.

Kingának rohannia kell melózni, és jaja, persze, Ádámnak is. Inkább Ádám van zavarban, mint Kinga. Öltözködnek, lassú zongorafutam, Ádám munkájáról érdeklődik Kinga, mindkettőjükön látszik, hogy jófajta menet volt. Akkor Ádám lépett is. De megáll. És csók. Na, ez több volt, mint szex. Kinga a zsíros hajával még belenéz a tükörbe azért.

Hanna az anyjával beszélget a pecóban, mi van az idősebb pasassal, áh, semmi, csak félreértés volt, viszont vettek laptopot, és proci, meg ssd, és kurvagyors, azta. Csengetnek, Miklós az, smár. Hanna már el is megy, mert megígérte, hogy találkozik. Miklós Laciról mesél, hogy kivan, és akkor a ma esti vacsora sztornó? Nem, nem, az jó lesz. Viszont ideges Hanna miatt anyu, mert egy idősebb pasas rástartolt. Na, Miki kivan, mert elmondja a nő az mp3-lejátszót, és akkor neki már beugrik, hogy az a vén kecske bizony ő.

Zsófi a Rózsában meséli Gizit, mennyire oda van, mert Vili bá kinyomta a telefont. Zsolt persze érzéketlen. Hanna megérkezik, leül Klaudiához, nincs jó kedve. Mert együtt kell vacsizni Balázzsal és Mikivel. De Klaudia szerint a forró csoki mindenen segít. Kinga befut, jókedvű, Zsófi azonnal Zsoltot kérdi, mi lehet vele, mert piros az arca. Megérezte a szex szagot. Be is megy az irodába Kinga után, hogy na, meséljen. Kinga terel, biztos csak a sok pirosító. De ne dumáljon, mert a vak is látja, hogy hancúrozott! Hú, ennyire látszik, tényleg? Csak Zsófi sasszeme szúrta ki a dolgot. És már ki is találja, hogy Ádámmal kavart. Milyen volt? Elképesztő. Elmeséli a sztorit, Zsófi nyugtatja, hogy egy nő is kezdeményezhet, mert ez már nem a középkor.

Miklós hazaért, Balázs épp edzésre megy, de beszélni akar vele Miklós, valami kínosról. Hannáról. Nehogy félre értsen valamit, mert Hanna abban a hitben él, hogy fel akarta őt szedni, de erről szó sincs. Csak jóba akart lenni vele az anyja miatt. De Balázs képben van, mert Hanna elmondta. És felesleges rugózni a témán, mert Klaudiával már elnézést kértek.

Laci irodájában Tibor intézkedik, Gabi meg szomorúan kapkodja a telefont. De elsírja magát, úgyhogy Tibor átveszi a telefont. Rendes ember ez, jegyzetel is és kávét meg szendvicset is hozna. Laci megjön. Elnézést kér Gabikától, aki dehogy is haragszik. Laci hazahívja, mert vele kell, legyen, egyedül begolyózna.

Hannának Balázs elmondja az udvaron, mit mondott az apja, Hanna meg már tuti nem megy a vacsira, mert ez ultra ciki. De csak kibírja azt a pár percet, most tényleg.

5956. rész:
Este van, indul a vacsora, Hanna anyukája krémest hozott, borral koccintanak, kicsit ideges mindenki, de szép. Hanna is befut, mi ez a finom illat, lasagna. Szuper.

Laci otthon búslakodik, Gabi csinált szendvicset, de nem bír enni a kis mackóka. Vállsimi, miért kellett meghalnia, nem lehet épp ésszel felfogni, és csengetnek. Nóra az. Elhozta Csaba cuccait.

Gizi meséli Ádámnak, hogy nagyon el van keseredve Vili miatt. Milyen óvodás, hogy kinyomta. Ádám szerint Gizi egy tökjó nő, és minden csávó örülne egy ilyen bombázónak. Ha Vili bának ez nem tetszik, akkor el lehet menni. De egy baj van, Gizinek Vili kell. Ádi, te még sosem érezted azt, hogy most megtaláltad azt, akivel le akarod élni az életedet? Nem. Ő még sosem volt igazán szerelmes. De azért úgy néz, hogy na. Megtalálta ez az igazit, az imént húzta ki belőle a farkát.

Balázs és Hanna extrém gyorsan esznek, hogy minél hamarabb felállhassanak az asztaltól. Az anyja már programot szervez, jövő héten mozi, de Hanna nem örül, mert ciki az egész szituáció. Az anyja szerint a kapcsolatuk miatt neheztel, de hát nem. Na, Balázs bedobja a foci témát, működik is.

Ádámka sétál a gangon, nem találja a kulcsát. Aliz érkezik, na, igen, ha egyik ágyból a másikba ugrál, könnyen kirepül. Ádám elindul a kulcsot keresni.

Nóra mondja Lacinak, hogy ha nincsen lelkierő, később nézze meg Csabi holmiját. De Lackómackó igazi férfi, most nyitja ki. Kinyit egy ajándékot, valószínűleg neki hozta, egy könyv, benne szöveg. Fateromnak, aki olyan jó fej, hogy ha felnövök, szeretnék majd olyan lenni, mint ő. Szeretettel, Csabi. És kis kártya is, Öregebb lehetsz, a lényeg, hogy hülyébb ne legyél. Mindenki sír.

Kinga épp fizettet egy asztalt, Ádám kérdi, hogy a kulcscsomó. Igen, igen, a táskámban van, hozom, és ne értsd félre, de tartsuk titokban, hogy dugtunk. Amíg Kinga bemegy a kulcsért, Aliz megérkezik és Ádámkával beszélget a rezsiről. Valamit leejt, Kinga pedig odaadja a kulcsot, na, Aliz már kombinál is, de Kinga az udvaron találta. Persze, Aliz tekintete azért megér egy misét.

A vacsorának vége, menjenek át Balázskáék a nappaliba, tegyenek be valami jó kis zenét. Hanna a mosogató Miklóstól elnézést kér gyorsan. Nagyon nagy hülye volt. Nem történt semmi, felejtsék el. No, az anyja meglátja az mp3-lejátszót, mert épp azt adja vissza most Hanna és majd szívinfit kap.

Laci bonbont keres a cuccok között, mert azt álmodta, hogy hozott Csaba egy dobozzal. És ő azt hitte, ez az egész csak egy álom. Nóra átéli, ez iszonyú borzasztó. Hány óra volt, amikor ezt álmodtad. Éjjel kettő volt Nórikám, de miért? Jézusom, akkor történt a baleset. Csabi eljött hozzád elköszönni. De hát létezik ilyen? Tudod Lacikám, annak idején én is éreztem valamit, amikor Mikire és Balázsra omlott az épület. Laci legalább annak örül, hogy álmában megmondta neki, hogy büszke rá, és a legnagyobb ajándék.

A gyerekek elvonulnának a szobába, de egy pillanat. Iszonyatosan érdekelne, hogy végül mi történt a pasassal, aki kerülgetett? Csak félreértés volt, és hagyjuk már. De nem. Azonnal vallj színt. És az a szemét állat itt van, ugye? Kikezdtél a lányommal? Durr, egy pofon.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

17 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr Gregory House 2012.02.07. 16:22:28

„Gizi meséli Ádámnak, hogy nagyon el van keseredve Vili miatt.”
Kérdés: Hogy került Ádám Zsófiék lakásába és miért mozgott ott olyan otthonosan? Összejárnak? Vagy csak épp kimentem pisilni és lemaradtam valamiről?

villanella 2012.02.07. 16:23:21

@Dr Gregory House: ugyan ez a kérdés merült fel bennem is. sem zsolttal, sem zsófival nincs olyan jóban, hogy ott legyen.

hannamontanna 2012.02.07. 16:29:53

@Dr Gregory House: @villanella: Dettó. Ezt nagyon elbaltázták. Úgy ücsörgött ott Ádámka, mintha ott lakna...
Habár ez egy szép nagy család.. mindenki mindenkinek legalább a 'sógora', csaja, pasija, exe. De Géza a nyerő, neki mindenki megvolt...

julcsi29 2012.02.07. 16:30:22

Szia!
Lehet hogy Gizivel van olyan viszonyban.Vagy lesz?! :P :DDDD
Egyébként a sorozat hozza a formáját ezzel az Ádám -Kinga kavarással.Ugye itt feltétlen mindenkinek mindenkivel kell....
Tök jó volt,pláne hogy Kinga haját is megemlítetted! :)))

villanella 2012.02.07. 16:35:13

@hannamontanna: ja basszus, géza felpróbálta már az összes nőneműt 40 alatt :)

villanella 2012.02.07. 16:35:50

@julcsi29: kinga haját hónapok óta nem értem, olyan, mintha zsíros lenne, vagy mintha valami póthaj lenne fül alatt. gusztustalan konkrétan.

hannamontanna 2012.02.07. 16:38:26

@julcsi29: Csaknem??? Gizi a rokona, vagy mi... habár, mindegy... Volt itt már András lánya - hogy is hívták.. - Juli volt férjével, Attika majdnem hírbe lett hozva a lányával, itt már semmi sem biztos.. András is megszívta, van saját gyereke, olyan akiről azt hitte a sajátja, meg olyan aki a sajátja, de nem is tudta hogy van... ha jól belegondolok sikítva könnyezek. Ezt az erőltetett kavarást..!!

hannamontanna 2012.02.07. 16:40:02

@hannamontanna: Na meg nevelt gyereke is van... kész lottónyeremény.

becike4 2012.02.07. 16:42:49

@hannamontanna: Gizi még nem volt meg a csírának.

hannamontanna 2012.02.07. 16:44:43

@becike4: A papa csaját már csak nem próbálja fel....no.

orchidea25 2012.02.07. 18:11:47

Ádám azért mozgott olyan otthonosan Zsoltiéknál, mert egyszer - amikor még pincér volt a Rózsában - felvitt egy karton vizet, közben körülnézett, hátha otthon van valaki, de nem volt. Sajnos ezt a részt pont nem mutatták, de így kellett történnie, ez biztos:-)
A saller tényleg nagyon jól sikerült egyébként, és ha rám hallgatnak, még továbbiakat is kiosztanak. Dramaturgiailag András, Klaudia és Vili is sanszos lenne nálam...

Koky_ 2012.02.08. 07:36:57

@villanella: Akkor nem csak nekem tűnt fel, hogy milyen undorító a haja :) Mintha hetek óta nem mosott volna hajat.

Johnny336 2012.02.08. 11:50:50

Ádám Gizi unokaöccse, gondolom meglátogatta a szerelmi bánatos rokont.
Itt mindenki ismer mindenkit, mindenki dugott mindenkivel (Zsófinak még leszbi barátnője is volt :D), mindenki úgy járkál a másik lakásán, mintha otthon lenne.

villanella 2012.02.08. 12:31:15

@Johnny336: na, én erről a szálról lemaradtam, akkor ő gizi rokona? baszarok.

Johnny336 2012.02.08. 15:06:06

@villanella: bezonyám.
Kedvencem András és Klaudia rokoni kapcsolata:
Klaudia András testvérének (Zoltán) az özvegye, tehát sógornő.
Klaudia András feleségének (Juli) az anyja, tehát az anyósa is egyben :)

Na azt hogy hozták össze az írók nem tudom, de az 1800-as évek Habsburg-arisztokratái nem voltak ilyen bonyolult rokoni kapcsolatban egymással - pedig azok tudtak ám vérfertőzni rendesen.

villanella 2012.02.08. 15:10:26

@Johnny336: azért attila és lánya, unokatesója kapcsolatánál nincs szebb :)

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.02.08. 18:26:50

@Johnny336: Én azt szeretem, hogy az egész olyan belterjes:
Mindenki (kivéve Klaudia) egy épületben lakik, és ott is DOLGOZIK.
Bárki fia/lánya/unokaöccse megy Pestre lakni, mindenki ebben az egy ingatlanban talál szállást ÉS munkahelyet IS. Az hogy Budapesten esetleg máshol milyen szállás- és munkalehetőség adódna, az lényegtelen.
Mindenki CSAK az épüeten BELÜL találhat párt. Mivel máshova nem is mennek, ez nem is történhet másképp.
Minden esküvőn/temetésen a vendégek 95%-a a házból való, 1-2 statiszta akad csak. Semmi volt osztálytárs, kolléga, távoli rokon.
süti beállítások módosítása