Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szellemekkel suttogó 4x03 – Szellem a gépezetben

2012. február 01. 12:00 - leeann

A mai szellemes találkozó a boltban indul. Ned átjön, hogy megjavítsa Melinda számítógépét, így Eli is megismeri a fiút. Számítógép legjobb kipróbálása egy second life típusú játék, aminek Eli és Ned is a függője. Mindjárt van is közös téma, de a játék egy ponton Melindának is szól. Ned csinál Mel-nek is egy avatart, így a látó is játékba kerül, de ott sem fér a bőrébe, és azonnal talál magának egy szellemet. A szellemek már a játékban vannak, hisz a spájz foglalt. Szóval Melinda bekerül a játékba, mire egy szellem kikerül a játékból, és eszét veszítve próbál kimenekülni a kis üzletből. Szegény szellem nem igazán találja a helyét idekint, úgyhogy ő a mai alany.

Melindának azonnal akad elmélete az avatar szellemről, akiről egyelőre csak annyit sejtünk, hogy az avatarként jelenik meg szellemként is, és valószínűleg játék közben halhatott meg. Persze a Neddel kiegészült nyomozó csapat már nagyjából azt is kiderítette, hogy kit követ játékos kedvű szellemünk, de a lány elveszik a szemük elől, mielőtt bármit is kérdezhetnének tőle. Este Melinda a játék közben meghaltak után nyomoz, de a mi szellemünk avatar nevén, Phoenix néven van egyelőre számon tartva, úgyhogy ez a szál nem vezet sehova.

Másnap Melinda továbbra is játékot figyeli, hogy felbukkan-e a lány vagy Phoenix avatarja, közben a két fiú az internet kávézóban figyelgeti a lány avatar tulajdonosát, akit úgy tűnik, hogy csak a játék köt le. Ned a játék segítségével élőben is szóba tud elegyedni a lánnyal, aki nem tud sokkal többet Phoenixről, mint a csapat. Ned közeledésére a szellem elég ingerülten reagál, amit csak Eli hall. Azért, hogy Ned tovább tudjon haladni a lánnyal, Eli magára vonja a szellem figyelmét, és mivel ő még ügyetlenül leplezi, hogy a nagy semmivel beszélget, a kávézó közönsége jót derül a meghibbant magában beszélőn.

Újra kupaktanácsot kell tartani, mert Eli-nak és Ned-nek is van néhány infója. Amíg a fiúk megosztják, ki mit tudott meg, Melindának látomása támad, amikor megérinti a képernyőt. Mel bekerül a játékba. Ha meg akarják fejteni Phoenix identitását, a látónak újra játékba kell lépni, konkrétan be kell lépnie a játékba ténylegesen. Tehát Mel a játékban Phoenixet keresi, de amikor rátalál, a szellem játékos kihasználja a helyzeti előnyét és bunyózni kezd a látó avatarjával. Mel bedobja az „én segíthetek” szöveget, de Phoenixet ez sem érdekli, egyelőre nagyon ellenséges. A bunyó félbemarad, mert Mel visszatér a valóságba, Phoenix pedig eltűnik, de hagy a látónak egy üzenetet.

Mel és Eli elkezdik lenyomozni azt az email címet, amiről Phoenix üzenetet hagyott, Ned pedig tovább barátkozik Alise-szel, a lánnyal, akiért Phoenix annyira odavan. A lánynak nem ismerős az email cím, de Melinda és Eli előrébb jutnak. A céges email egy Bill Eritt nevű fickóhoz tartozik, akinek az IP címét egy tini lányok pikáns képeire utazó perverz használja, az FBI is nyomoz az ügyben. Úgy tűnik, Phoenix egy perverz, ezért Eli egy nyomozó ismerőséhez fordul, aki talán tud segíteni az ügyben. Közben Melinda Phoenix-re bukkan és elmondja neki, hogy tudja, ki ő, és hagyja békén a lányt. A szellem azt állíja, hogy ő nem perverz, ő csak meg akarja védeni Alise-t, de Mel nem hisz neki.

Közben Eli megtudott egy-két dolgot, aminek ideje utánanézni. A rendőr ismerős talál egy címet, ahova a két önkéntes nyomozó úgy megy be, mintha otthon lennének. A fickó tényleg játék közben halt meg, még mindig ott van a teste az asztalnál, fejjel a klaviatúrára borulva.  Az asztal tele van képekkel, főleg Alise-ről és róla. A halott nem a perverz, hanem Larry Jones, Alise apja. Alise azt mesélte Nednek, hogy az anyjával él, mert az apja elhagyta őket, azt hiszem, a lány se tud mindent, amit pedig tudnia kellene. Phoenix igazat mondott, tényleg a lányát szeretné megvédeni. Hamarosan megismerjük Phoenix történetét is.

A fickó 2 napja kapott szívrohamot és meghalt, így került be a szelleme a játékba, de Larry Jones már más eset. Ő megcsalta a nejét, és amikor a lánya nem volt kíváncsi többet a csalfa apára, úgy döntött, hogy Alise kedvenc játékában barátkozik újra össze vele. Larry a játékban rájött, hogy a lányát megkörnyékezte a perverz, és amikor látta, hogy Mel tényleg segíteni akar, akkor hívta fel a figyelmét a ragadozóra az email címmel. Szegény Larry a lányával közös emlékekről mesél Melindának, amikor Alise és a volt feleség is már a háznál van a hatóságokkal egyetemben. Mel próbál beszélni Alise-szel, de a mama közbelép és elhajtja a szellemes népséget a lánya közeléből.

Ez az út nem járható, úgyhogy csak az marad, hogy csapdába csalják a ragadozót. Ned elkészít egy tinilány avatart, és indulhat a móka. Melinda tinilányként, Phoenix pedig saját magaként visszaszállnak a játékba elkapni a ragadozót. Melinda hamar rájuk talál, de nem tud a közelükbe menni, mert privát chat szobában vannak. Miközben Mel megpróbál kikezdeni a perverzzel, ő már kivetette a hálóját az elkeseredett Alise-re. Pervinek nagyon jó a dumálókája, és pár kedves szóval be is fűzi a lányt egy találkozóra. A lány és a pervi is kilépett, de Mel email-jére még válaszolt a fickó, vesztére. Eli azonnal hívja a nyomozót, aki kiderítette, ki a gazember és hol húzza meg magát.

Egy motelszoba a főhadiszállása, ahol otthagyta a kedvenc albumait is, ezért kezdene szorulni a nyaka körül a hurok, ha tudnák, hogy hol van. Persze a pervi már vadászaton van, és éppen most próbálja becserkészni a prédát. Telefonon a jófej srácot adja, aki Alise-szel egyidős laza srác, így a lány minden szavát elhiszi, élőben pedig szépen begördül a Jones ház elé, amit apuci is végignéz. Larry hamar elmondja Eli-on keresztül, amit látott, ebből legfontosabbak az autó adatai, amin a nyomozó elindulhat. Larry nagyon aggódik, és nem hiába, mert a pervi már előadta, hogy ő a jófej srác bátyja, és majd a többieket útközben szedik össze. Alise kicsit hezitál, de elhiszi a mesét és beszáll az autóba.

Közben Larry tehetetlenül üvöltözik, de nem tudja megállítani a lányát. Larry azonnal fut Melindához, aki azt tanácsolja neki, hogy szedje össze magát, és próbálja megállítani a pervit. Azért a kislányt sem ejtették a fejére, és kezd erősen gyanakodni. Alise az apjával közös kalandjuk emlékét szorongatja, ami aput hatalmas erővel ruházza fel, és elkezd olyan igazi szellemesen játszani az autóban. A pervi megáll, a lány kiugrik a kocsiból és jól elfut. Szerencséjére a szirénázó rendőrautó már a kanyarban van, úgyhogy a gonosztevő hamarosan már az aszfalton fekszik tarkóra tett kézzel. Most jön a sírós rész. A lány megtudja, hogy az apja volt Phoenix, és a soha nem hagyta őt el. Jól kibőgjünk magunkat, Phoenix átlép a fénybe és mindenki boldog, legalább is reméljük, hogy így van.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Brianna 2012.02.01. 18:30:51

Ez a tinilány nem az Elcserélt lányokból az egyik?
süti beállítások módosítása