Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 132/133

2012. január 28. 09:41 - sixx

Lilu, Lilu, téged meg ki öltöztetett Beavisnek, bazdmeg? Nem kell elhinni mindent a fodrásznak, csak mondom. Hajnal négykor nyitunk Fecó idióta röhögésével, mindenki alszik, csak ez az idióta járták fel s alá, mint valami elbaszott zombi, Kinga meg röhög rajta, ami nem megengedett Vera Házában, és persze szóvá is lesz téve, az istenbasszameg, ilyenkor aludnék, kussoljál már. Ez megy egy ideig, Vera úgy felturbózza magát, hogy szerintem soha nem fog már többé aludni, idióta vagy Kinga, jól hallottad. A nő kezdi elveszíteni a kapcsolatot a józan ésszel, ha nem esik ki vasárnap, pszichológust kell hívatni hozzá, mielőtt teljesen megőrül és szemeteszacskókba nem fojtja nőtársait. Na, megvan a megoldás, hülyepicsa felkiáltással kimegy a nappaliba, megnyugszunk.

Kilenckor jönnek a színészurak, Kinga ráront Pistára, nem szeretne depis lenni vasárnapra a szolgalány szerepe miatt, Pista megnyugtatja, majd beszélünk róla jövő hét kedden, addig meg dógozzunk. A darabban lesz egy verekedés, fordul a többiekhez Pista, de nem lehet megütni egymást, (úgy meg mi értelme?) nem kell örülni, csak színleljük, ráadásul lassított felvételben. Pista pólója nem mellesleg nagyon király. A koreográfia nem a legfaszább Attila szerint, mert van benne egy olyan rész, hogy Vera belé kapaszkodik, és ez nem jó, kapaszkodjon Vera másba. A válladba? Nem, az is én vagyok, mutat rá Attila a Pista anatómiai tanulmányaiban tátongó lyukak egyikére, abba sem.

Elkezdődik a gyakorlás, kicsit bonyolult a jelenet, Vera fordul, hídba megy le és közben csalapál, Attilának meg le kell róla szedni a kabátot, amit most jobb híján az iszonyú sárga (és vélhetően kibaszott büdös) fürdőköpeny helyettesít. 27 másodperce folyik a próba, amikor Vera megsértődik, ez nem negatív rekord, de közelít. Nem csinálom, faszom, elég volt. Pista leszarja, üljél akkor le, vagy cigizzél. Nem értem pontosan min rágott be, pedig visszatekertem vagy hatszor a jelenetet. A csajokkal is van valami lassított felvételes basz, nem vicces, viszont idétlen, nem is nézi senki, inkább Verán röhögnek, joggal. Pista könyörög Verának és Attilának, hogy legalább a próbák idejére tegyék le a fegyvert, sok sikert hozzá.

Vera baja az, hogy Attila embereket sérteget, amit én is pont úgy képzelek el, mint Attila, megy az utcán és random járókelőknek szól be, hogy neked meg milyen ocsmány kabátod van már. Hihetetlen bazdmeg, az a baja, hogy Attila ütést imitált, az nem, hogy Fecó is, mert az nem sértő, csak az, amit Attila csinált. Kinga arca erre átmegy egy élő kérdőjelbe, Pista fején meg látszik, hogy ezt a kalandot még az unokáinak is mesélni fogja. Na, lapozzunk, mert kezd unalmas lenni a sztori. Kinga pillanatai jönnek, nem akarja felolvasni a szöveget, mert mittudomén, derogál neki, bazdmeg, majd ha azért szopsz, hogy valami meleg legyen a gyomrodban (kérdezd csak meg Verát) akkor eszedbe jut, micsoda jó dolgod volt neked itt bent. Pista nyugtat, jó lesz a szöveg, nyugi. Kingának nem lesz jó, mert csak, ő szolgálóként is szeretne valami emelkedettebb szöveget mondani.

Pista a karakterszínészetről mesél neki, ez így jó, Kinga, hidd el, és amikor a leginkább a kiskunhalasi Barbie-imitátor verseny hatodik helyezettjére hajazó nő felolvassa végre a szövegét eltúlzott gyúnnyal, majd leesik a székről, ez így kurvajó, itt már röhögni fog a közönség, hallod? Kinga nem hallja. Amikor Seher a szerepe szerint azt kérdezi Kingától, hogy megvakarnád a hátamat, és Kinga egy "faszommal" válaszol, mindenkiből kirobban a röhögés. A világ leglassabban zajló olvasópróbája lassan véget ér, Attila bejelenti, hogy szeretne inkább szolgálólány lenni. Pista megunja a faszságot, és Kingával közli, hogy nem nagyon aludt éjjel, és ha elvállalta a szolga szerepét, akkor kussoljon végre, és tegye a dolgát, vagy húzzon a picsába. Attila persze Kinga mellé áll, mert egy igazi barom, most tudtuk meg mit is kell mondani, mondja, mire Eszterből kirobban végre az, amit mindenki gondol, bejön ide két ember, aki a szakmájéban elismert profi, a belét kidolgozza, ti meg hisztiztek, ez az igazi gyökérség, nem érzitek? Kinga magába száll látszólag, és kijelenti, hogy jó, akkor lesz ő szolga.

Kint Eszter cigi közben kifogásolja, hogy Kingának nem tanították meg otthon a "nem" szót, Seher meg lehülyepicsázza saját magát, és nem érti, mi baja Kingának a karekterével. Talán tetszett volna akkor elvállalni azt a szerepet. Attila odabent vigasztalja az egyik hisztérikát, odakint a másik (Vera) meg kutyázza még egy kicsit. Attila szerint Kinga azért utálja a szerepet, mert egy királylány. Le kéne venni a Kinga-mintás szemellenzőt. A három lány a hálószobában próbál tovább, Eszter magyarázza a szerepet Kingának, te vagy Csipkerózsika bazdmeg, örülj neki. Odakint alakul az egyik jelenet, Attila egész jó benne de Fecó időzítése pocsék. Pistáék kimenekülnek a villából, a lakók örülnek, hatalmas lesz ez az előadás, egy pillanatra mindenki mosolyog, és nem kurvanyázza a másikat. Azt az embert, aki kitalálta a térdig eresztett ülepű nadrágot, ami most éppen Seher testét fedi, agyon kellene verni.

Délután van, Attila olvassa fel a színházi újságot, Sehernek nem kell aggódnia a szerepe miatt, hiszen tökéletesen hozza a magától elszállt buta lányt, mondja, ami pedig milyen távol áll tőle. Seher veszi a lapot, de nagyon okosan nem ugrik neki Attila torkának, ezzel pont ellentétes hatást vált ki Attilában, aki pont provokálni szerette volna. Eszter is olvas egy sort, ő Attilát ekézi egy kicsit, és egy zöld kendőt helyez neki kilátásba, mire Attila megsértődik, kissé érthetetlen, miért kapja fel a vizet akkor, amikor neki beszólnak, miközben ő meg baszlatja a többieket folyamatosan. Beszart a zöld kendőtől? Na, Vera nem sokat szarozik, az ő cikke az Undok szolgálólány címet kapta, tényszerűen összefoglalja a Nagy Szerepbotrányt, a végén meg odaböki, hogy ha nem tetszik a rendszer, el lehet költözni Szlovákiába, szevasz. Kinga ezen persze felbassza az agyát, és elkezdenek vitatkozni, mire Eszter kimegy, mert nem bírja idegekkel már, megértem.

Attila a téma odakint, Seher, Eszter és Vera egy cigi meg egy óccsó energiaital mellett beszélik ki rémtetteit, Attila meg Fecó közben odabent beszélgetnek, illetve Attila beszél és nehezményezi, hogy Eszter a zöld kendővel fenyegette, Fecó meg a szerepét tanulja, három sor, soha nem végzünk bazdmeg, a vasárnap meg itt a nyakunkon. Jön a kihívás, ennek már tudjuk az eredményét, de azt nem, hogy Attila és Vera mennyire be volt szarva előtte. Vera egy olyan fejbiccentéssel hívta ki cigizni/inni Fecót, mit amivel a római császárok intették oda magukhoz a rabszolgát, amikor a torkukra kellet ledugni a libatollat, végül is a ledugásról meg a torokról Vera is tudna mesélni. Eszterék odabent röhögnek Verán, ez meg hogy beleélte magát Attilába, és mekkorát szopott a zöld kendővel! Bizony.

Balászt a sztájliszt vidám matrózfiúnak öltöztette, ebben a hacukában a Kék osztriga bárba veszélyes lenne ellátogatni. A műsor rendhagyóan azzal indul, hogy Balázs olyat mutat, amilyet eddig még sose, fantomképeket, alattuk számokat, 52-48 az allás éppen, rettentő izgalmak elé nézünk. Na, menjünk a villába inkább, ahol tovább tart a színházi hét, egyre komolyabb konfliktusokkal. A színészemberek kissé félve lépnek be a villaajtón, nem lehet tudni, milyen veszekedés közepébe csöppennek ugye. Pista és Vera cigizik egy sort, és beszélgetnek a párbajról, Vera ma kipihent, Pista meg is jegyzi, milyen kisimult és nyugodt arca. Na, majd Attila tesz róla, hogy ne így legyen.

Egy énekszámmal indítanak, Attila 0,3 százalékkal hangosabban énekel Vera tűréshatáránál, így feltétlen meg kell kérdezni Pistától, hogy muszáj-e üvölteni, igen, muszáj, Vera, ez színház. Csitu van, veti oda Attila az egyik klasszikust, ebből botrány lesz öt percen belül. Pista Attila mellé áll, szerinte pont fasza a harsányság, nekem is jobban bejön, mint egy Dogma-film. A verekedéssel folytatjuk a napot, Csaba lassítva tapos bele Vera intim szférájába, de nem zavarja, mert Vera nem az a nő, akinek közelsége zavarná. Ezt lehet úgy értelmezni, hogy a) Csaba dugná Verát és feláll rá neki, b) Csaba fiúnak nézi Verát, és feláll rá neki, c) Csaba leszarja Verát, nem áll fel neki. Vera tovább tántorodik Attila felé, és amikor eljátssza a hídba lemenetelt, kiborul a szaros bili, Attila bazdmeg, te akkora gyökér vagy, mondja, miközben mindenki csak áll, néz és nem érti, hogy miafasz van.

Nem csinálom, patkány vagy, ne rángass, direkt vagy köcsög, és így tovább, pedig csak annyi történt, hogy Attila az instrukcióknak megfelelően lerángatná a kabátot Veráról, annak meg ez nem tetszik. Pista igyekszik csitítani a hárpiát, talán ha egy faszt lengetne be az arca elé, az segítene, arra mosollyal szokott reagálni, ha jól emlékszem. Műbalhé, jelzi Attila egy mozdulattal, amitől Vera még jobban felkúrja magát, nem műbalhé, de az, bazdmeg, az. Fecó óvatosan jelzi Verának, hogy nem olyan könnyű levenni róla a köpenyt, és talán most az egyszer Attila tényleg nem kibaszni akar vele, ezt Vera természetesen úgy fogja fel, hogy már Fecó sem ál mellette. Megy tovább a jelenet, most Vera a földön fekszik és Attila imitálja, hogy rugdossa, ami persze megint nem jön le jól, és Vera visszarúg, direkt. Hülye idegbeteg picsa bazdmeg, Attila jelzi a rúgást és odaveti, hogy vasárnap kiesel te szerencsétlen.

Pistáék a szünetet már nem a villában, hanem azon kívül töltik, igazuk van, mert odabent Fecó kerül terítékre, Vera számon kéri rajta a próba alatt történteket, miért nem védtél meg, bazdmeg? Milyen alapon játssza el a rugdosódást? Mert ez egy játék, nem érted, te idióta? Mennyire egyedül vagyok, jegyzi meg Vera, és sóhajt egyet. Attila kint Eszternek azt mondja, bárcsak látná már, ahogy Vera feladja a küzdelmet, arra várhatsz bazdmeg. Közben odabent Fecó az improvizációról tart kiselőadást Verának, ezt sem hittem volna, hogy valaha megérem. Attila odasomfordál a kanapéhoz és csendben hallgatja a szürreális beszélgetést, nyugi, neki is kijut a jóból, mert Vera kijelenti, hogy Attila félti a játékot tőle, mármint az idegbeteg faszszopótól, és féltékeny rá. Eszter egy halk úristennel reagálja le a történteket, valahol szerintem ijesztő az, ahogyan Vera teljesen kifordult önmagából. Balázs kicsit nemtelenül azzal megy el reklámra, hogy Vera egy idegbeteg paraszt, lehet, már az RTL is besokallt a nőtől?

A lakók megkapják a jelmezeket, de előtte Pista jelzi Attilának, hogy a rúgás annyira nem jó ötlet. Jó, akkor leköpöm, bár az nem túl látványos, Attila most már nem fog leállni addig, míg Vera fel nem vágja az ereit, és közli Pistával, hogy neki mindegy, ki rúgja meg Verát, csak valaki tegye már meg. Vera ezen felháborodik, Pista viszont rámutat, hogy ő meg visszarúgott, szóval kuss van. Attila csak köti az ebet a karóhoz, én akkor is meg akarom rúgni és kész, Pista könyörög, hogy ne, Seher meg eddig bírta és beleszól a vitába - kár, mert Attila menten lehurrogja, ne csicseregjél itten, menjél fésülni a kis pónidat. Na, haladjunk a ruhapróbával, mert unalmas ez a faszság, amit Attila azzal zár le, hogy két szilikoncsöcstől és a pucsítástól nem lesz komoly nő Seherből, mire a szőke táncos(?)nő azzal vág vissza, hogy Attila nem férfi.

Megjönnek a jelmezek végre, Kinga még nem is látja az övét, de máris nyűglődik, mondjuk valóban nem szép a ruha, a barna paróka meg botrányos, de hát a szolgálókat nem a Rodeo Drive-ról öltöztetik. Seher szamárbőgésre hasonlító kacajjal ölti fel a saját jelmezét, így röhögni embert még nem hallottam és nem is akarok soha többé. Vera nagyon kíváncsi, hogy béna-e vagy sem. Az. Csaba megint gitározik, közben a jelmezes szereplők bemutatják karaktereiket, ez még mindig jobb, mint amikor színészkedni próbál, mert Pinokkió hozzá képest egy Laurence Olivier. Ettől még élvezi a melót, mint ahogy Fecó is, egész kellemes lenne a hangulat, ha Vera és Kinga nem kapna rohamot öt percenként. Pistáék a ruhapróba után kimenekülnek a villából, Balázs meg közli, hogy a villalakók nem tudjék, mikor adják elő a darabot, ki kell, hogy ábrándítsalak, de tudják, Kinga már tegnapelőtt a vasárnapot jelezte.

Jön a párbaj, kiderül, kit támogatnak a villalakók, Fecó a szíve jobb féltekéjét emlegeti és a tőle balra álló Eszterre mutat, bravó, egy mondatban két méretes faszság, ez asszem rekord, mondjuk azt nem vártam tőle, hogy a félteke szót ismeri, szóval annyira nem lepődtem meg. Fecó a féltekétől függetlenül Vera mellé áll, mert csak, Seher meg Eszter mellé, a többiek semlegesek maradnak, amiből Vera azt szűri le, hogy taktika, és kis híján köp mellé egy hegyeset (geciset), nem akartak négyen odaállni Eszter mellé. Balázs felkonferálja a következő szegmenst, sajtótájékoztató jön, és vita. Eszter kezd, nem fog negatív kampányt folytatni, mondja, ő mosolygós, és nem savanyú, mint Vera. Nem is annyira érdekes, hadd tegyem hozzá, mert Vera leépülése legalább szórakoztató, ha néhol ijesztő is. Vera szlogenje az egyenesség, én nem rendeltem magam alá senkinek, bár Péter azért csak megdugta ugye, ezek szerint Vera volt felül.

Jönnek a kérdések, mert a lakók újságírókat alakítanak, Attila a Szimpatikus és Őszinte Nők Lapjától érkezett, és Verát kérdezi, mit ígér a visszatérése utánra, lófaszt, mondja Vera, és ezt le is írhatod, te kis firkász, Ó, bazdmeg, mekkora pofára esés lesz neked a kiesés és pornófilmes szembesítést. Fecó a két párbajozó elmérgesedett viszonyáról kérdez, a múltat ne bolygassuk, mert nem érdekel senkit. Attila jön, a hibáikról kérdezi Eszteréket, hazudtál Eszter a szemébe valakinek, jaja, persze, de ez nem hittan-tábor. Vera a Péterrel való kapcsolatát tekinti hibának, illetve azt, hogy anyázta Attilát, ez azért karakán volt, na. Ja, és Vera azt mondja, hogy ő soha nem hazudott a villában, mire Eszternek akkora lesz a szeme mint egy csészealj.

A végén Fecó álszent szemforgatását és Vera testnyílásainak nyalását már Csaba sem bírja elviselni, neked ez a nő lesz a veszted, Fecó, veti oda. Na, ennek lesz folytatása a hálóban, Kinga és Attila odakintről hallgatózik, Fecó meg odabent kapja az ívet Csabától, arról van szó, hogy te, Fecó, nem értetted meg Vera reakcióit három hete, most meg a seggéból csak a lábad lóg ki. Elfogult vagy, és vak, provokációból állsz Vera mellé, de a legszörnyűbb, hogy el is hiszed a faszságait. Csaba, ez az első plusz pont s neved mellett, de bevésem. Na, jön a menetrendszerű Attila-Kinga csörte, igaz, neked bejön Csaba, kérdi Attila, mire Kinga azt feleli, hogy nem, nem jön be. Attila ezt természetesen nem hiszi el, miért hinné, nem az a fajta, ha valamit a fejébe vesz, azt onnan kiverni nem nagyon lehet. Kinga inkább beviszi a kuffert a hálóba, ahol Sehernek és Eszternek meséli a történteket. És ez a téma megy addig, míg Balázs be nem jelentkezik a villába, és ki nem derül, hogy az előadás vasárnap este lesz, a párbaj előtt, a stúdióban. Egy jó poén azért volt ebben is: Eszter megkérdezi, hogy ki a közönség, Balázs meg azt mondja, az a tömeg, ami beül egy előadásra.

Holnap NEM lesz összefoglaló, legközelebb hétfőn jön egy dupla.

Címkék: vv5
1817 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyekmec 2012.01.28. 09:51:30

nebassz, de gyors voltam

nyekmec 2012.01.28. 09:57:28

ki az a csalapál? :-DDD

sixx · http://comment.blog.hu 2012.01.28. 10:05:01

avanivi ki lett baszva, mert kibaszott humorosnak képzelte magát.

raftery 2012.01.28. 10:09:44

fosch hanyadik is???

Soror Formoza 2012.01.28. 10:10:24

@sixx: avanivi tenyleg humoros, mar bocsanat.

nyekmec 2012.01.28. 10:14:06

@sixx: ez az, kemény vagy mint a kád széle :-DDDD

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.28. 10:32:32

Nyehe nagyon jó lett, állat a Pista pólója, egyet megjegyeznék:
"kiskunhalasi Barbie-imitátor verseny hatodik helyezettjére hajazó nő" ütött, de ilyen krumpliorral, lapátfüllel meg lángosképpel nem beszélve a +17-ről azért bátorság tőle még mindig Barbibabának képzelni magát :D

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.28. 10:37:02

egy éjszakai onlányt linket beírnátok, ami a megaszar oldalon van nekem sajnos nem működik...

köszi!

raftery 2012.01.28. 10:41:47

@jadebulgari: kepzelodni nem batorsag kerdese...
:)))
azt hiszem en is szivesen kepzelnem magam vin dieselnek,mas kerdes,hogy a realitas benzines...
:D

busifa 2012.01.28. 10:50:26

@sixx: mit írt, ami miatt kibasztad?

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.28. 10:59:06

nektek is megy körbe körbe az utolsó képen a vera?

ügyes!

sixx · http://comment.blog.hu 2012.01.28. 11:01:05

@busifa: számokat, szépen sorban. nem szeretem az olyat.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.01.28. 11:09:53

Jó reggelt mindenkinek!
Sixx, nagyon zsír volt az összefoglaló, a Vera ofkorz véletlenül történt szopórollerpróbájára történő említéseid pedig külön megfűszerezik az olvasmányt :D:D:D

herut 2012.01.28. 11:14:17

Ezt a Kingát az első perctől utálom,mint a sz@rt!Jobban.Megahisztis,csúf,ápolatlan,
trágár,gonosz,rosszindulatú,állandóan pofákat vág,nagyképű,kibírhatatlan.Röviden.

Soror Formoza 2012.01.28. 11:15:41

@sixx: numerofobia...hm
akarsz beszelni rola? :)

ő-szinte 2012.01.28. 11:20:04

@sixx: "ha majd azért szoposz, hogy valami meleg legyen a gyomrodban"
hehehehehehehehehehehehehehe

Soror Formoza 2012.01.28. 11:22:10

@raftery: jo az avatarod. mint egy elkoborolt ufo. :)

ő-szinte 2012.01.28. 11:23:09

@sixx: és Csabánál a b verzió a legesélyeseb:-DDDDD

2012.01.28. 11:33:59

Ezt a Kingát legalább ezer módon fojtanám meg, ha bent lennék, felfoghatatlan picsuládé.

2012.01.28. 11:37:27

@kozi001: zsír! Videó nincs róla? Cool-on nem találom.

ő-szinte 2012.01.28. 11:39:51

@sixx: látom, nem tudsz betelni Verával...:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

tena_lady 2012.01.28. 11:44:53

"Csicska, Csicska..." Hogy is volt tovább?
Eszter nem Csipkerózsikát mondta, hanem Hamupipőkét. Előbbi története nem hasonlít erre.
Bárki bármit is mond, a fordulat az lenne, ha Vera menne vissza, hiszen mindenki - Fecót kivéve - arra számít, hogy Vera esik ki. Itt kint is, a már kiesett villalakók is ezt várják. Lehet, hogy én vagyok az, aki rosszul látja, de én nem érzem dicsőségnek meg elégtételnek azt, hogy ha Vera kiesik, akkor direkt egyszerre 25-en odamennek belerúgni.
Eszter szemforgatása elég vicces volt, mert szerintem Péter és Attila után biztos, hogy ő hazudott a legtöbbet. :)

zorro001 2012.01.28. 11:45:41

@sixx: @sixx: könnyű neked, téged nem fognak privátban b@szatlan picsának nevezni, mint Hajnit :-D

foxglove (törölt) 2012.01.28. 11:51:03

egyébként miért gondolja mindenki, hogy vera össze fog roppanni, ha szembesítik a pornóvideójával? ha a villában nem edződött meg attól, hogy óránként elmondják minden büdös kurvának, akkor sehol.

mocskosmacska 2012.01.28. 11:53:08

Örülök, hogy az a jó kis fejbiccentés nemcsak nekem tűnt fel.

A mai előzetesben kinga mögötti polcot figyeltem, amíg kinga és ati a csaba ügyön rágódtak. Tubusok, testápolók, üvegek és bugyik egymás hegyén-hátán.

halász jóska 2012.01.28. 11:54:43

milyen tragédia ért téged kiskunhalason, hogy mindig az kerül elő, mint halálfasza? :D (bocs, ha már volt róla szó)

ő-szinte 2012.01.28. 12:00:22

@zorro001: sajna a b.p.-zás nem volt alaptalan, soha nem írok olyat,ami nem indokolt. Mellesleg a stílus sem mindegy, az enyém emelkedett volt:-D Remélem a vv végén kiteszi, ahogy ígérte:-DDDDD
És hidd el, sixx is biztos megkapja a magáét, a sok kékharisnyától:-D

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.28. 12:00:48

Tudom, hogy nem úgy állnak a dolgok, de valahogy mégsem hiszem h most Vera fog kiesni... Vhogy nem ezt érzem...

ő-szinte 2012.01.28. 12:02:07

@foxglove: gondolom, már eddzett volt mikor be ment:-D nem hiszem, hogy előtte nem mondták el mindenféle ótvaros kurvának...

mocskosmacska 2012.01.28. 12:03:39

Vera, ha annyira jó emberismerő lenne, mint aminek az rtl az elején próbálta beállítani, akkor tudná, hogy a legkevésbé őszinte emberek azok, akik fennkölt képpel bizonygatják, hogy ők sohasem hazudnak.

mocskosmacska 2012.01.28. 12:05:39

@tena_lady: Eszter nem volt szemforgató. Mondta, hogy hazudott. Vera volt, aki egy csomó olyan dolgot mondott magáról, ami köszönő viszonyban sincsen a valósággal.

Egyébként szerintem nem várják, hogy vera kiessen, hanem reménykednek benne. VEra terrorja nagyon rányomja bent a bélyegét mindenki hangulatára.

zorro001 2012.01.28. 12:06:21

@ő-szinte: te voltál?? :-D akkor ez most egy coming out :-D köszönjük, Emese! :-D:-P

foxglove (törölt) 2012.01.28. 12:07:15

@ő-szinte: ja ezért mondom, hogy szerintem egy vállrándítással (oké, talán kicsit többel) elintézi.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.01.28. 12:11:04

@foxglove: valószínűleg sejti, ha nem is tudja, hogy azért ezt előkaparták, ennyire már ismerheti a VV-stílust...
A nagy különbség, hogy itt kint simán szájba fogják vágni egy olyan beszólásért, amiket 10 percenként megereszt a villában.

Ormi 2012.01.28. 12:12:22

Szia, Nővérem!
Újra szolgálatban?

ő-szinte 2012.01.28. 12:12:26

@zorro001: te egy kicsit tájékozatlan vagy... semmilyen kámingáut nincs:-D
és most én röhögök rajtad:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD de nagyon:-DDDDDDDDDDDDDDDDDD ezt mindenki tudta, Hajni közhírré tette...:-DDDD
Arra nem gondoltál, hogy esetleg nem én voltam az egyetlen, akiben ez a dolog felvetődött...
Legközelebb, ha cinkelődni támad kedved, majd gondolkozz, nehogy megint förtelmesen beégjél vele, hehe

ő-szinte 2012.01.28. 12:14:37

@foxglove: persze, értelek:-)kicsit tovább fűztem...:-D

mocskosmacska 2012.01.28. 12:16:03

@kozi001: Éva verát szidta. Szegény peti_cs most nehéz döntési helyzetben van.

zorro001 2012.01.28. 12:16:24

@ő-szinte: nem lógok itt, néha benézek, tényleg nem vagyok képben. de örülök, ha megnevettettelek.:-)
tudok aludni ha beégtem, akkor is. ha nem majd keresek egy pszichodokit :-D

ő-szinte 2012.01.28. 12:20:13

@zorro001: elég fura, hogy nem lógsz itt, nem vagy képben, de ítélkezel...

zorro001 2012.01.28. 12:22:36

@ő-szinte: ja, lehet hogy még az észt is fogom osztani.

ő-szinte 2012.01.28. 12:26:17

@zorro001: á, azt már csinálod:-DDD

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.28. 12:26:41

@mocskosmacska: Kapott is egy rövidzárlatot, már füstöl... XD

cipócska 2012.01.28. 12:33:11

@foxglove: Így igaz.Esztike a nagyobb,ugyanazt csinálja mint Vera csak nincs róla videó! És fikaevésben übereli Verát , kedves kulturált nem káromkodó bakamári Esztike.

foxglove (törölt) 2012.01.28. 12:35:10

@cipócska: nekem nem kell mondanod, hányok esztikétől.

nosce 2012.01.28. 12:42:22

@foxglove:
"ja ezért mondom, hogy szerintem egy vállrándítással (oké, talán kicsit többel) elintézi."

sztem nagyon durván rászáll a média Verára ha kijön, aligha ússza meg idegösszeropi nélkül, igazi hard landing jön, és hosszú ideig nem lesz normális munkája már ha nem a casting vonalat folytatja, ugye :)

*jinx* 2012.01.28. 12:57:58

@nosce: ugyan, minden csoda három napig tart. Pandorának is lett normális állása. :)

Hajrá Vera!!!!!!!!!

raftery 2012.01.28. 13:03:07

@sixx: zsir lett,koszi...
(megengedsz egy vallonveregetest???oke,nem szivlapattal,csak ugy,haveribol...)
:DDD

@jadebulgari: ha neked jol esik,csak nyugodtan...
:)

@Soror Formoza: little idiot by moby...
:)
de kb stimmel a leiras...

hájdí 2012.01.28. 13:04:36

soha nem fogom megérteni, miért csinál mindenki úgy, mintha vera lenne az egyetlen a médiában, a vv-k történetében, akinek volt valami köze a pornóhoz..elég, ha csak a tavalyi szériát vesszük,gina, gigi, szandika, pl.
de csak tud vmit vera, ha mindenki folyton ezzel foglalkozik, erre izgulnak rengetegen...egészségükre.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.28. 13:04:49

Nem tudom volt-e már, tegnap este a Fókuszban Barabás Éva (?) úgy konferálta fel Verát, hogy "minden idők legszívósabb női játékosa"
Ez afféle freudi elszólás, vagy tényleg? :D

ő-szinte 2012.01.28. 13:06:54

@nosce: szerintem nem fog összeroppanni. Vera nagyon kemény.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.28. 13:08:15

@hájdí: nem az a baj, hogy Vera kamera előtt szopott, meg vibrátorozott, hanem az, ahogy közben odabenn viselkedik és bírál másokat, magát feddhetetlennek tüntetve fel.
Ja és nem is hazudik. Szerinte.

antiszociális taho_kismama 2012.01.28. 13:09:13

sziasztok,
hajdú istván - talán - nem véletlenül választotta a Szezám utcás pólót. a két idiótát (Bert-öt és Ernie-t) ő és Magyar Attila szinkronizálta

hájdí 2012.01.28. 13:09:56

@pushpang: de mégis ez a téma...meg a többi szereplő rajta kívül tiszta lelkű, szent életű mintapolgár,igaz?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.28. 13:11:46

@hájdí: a szandikás párhuzam annyiban sántít, hogy ő nem akart többnek, jobbnak mutatkozni, nagyon is bevállalta saját magát.
Gina... 2 hétig volt benn? Nem hagyott senkiben mély nyomokat, de azért rendesen foglalkozott vele a sajtó, amikor kijött. Pedig ő nem is viselkedett olyan prosztó módon a villában, mint Vera.

raftery 2012.01.28. 13:11:46

@hájdí: tenyleg nem erted,amit irnak neked vagy csak ugy teszel???
:)

sogeking 2012.01.28. 13:15:36

ha humorosnak képzelem magam, akkor ki leszek tiltva?

hájdí 2012.01.28. 13:18:41

@raftery: nem ,nem értem továbbra sem.de hogy nem vera az egyetlen ,akinek az életében/fejében vannak szégyellnivaló dolgok,abban biztos vagyok.

Soror Formoza 2012.01.28. 13:20:41

@sogeking: az nem eleg, ha ugy erzed, szamolni is kell tudni. :)

hájdí 2012.01.28. 13:20:43

@pushpang: a párhuzam annyi,hogy rengeteg vv- és médiaszereplőnek volt/van köze a pornóhoz.

ő-szinte 2012.01.28. 13:20:49

@pushpang: igen, így van:-) minden mondatod igaz:-D

Ormi 2012.01.28. 13:21:42

@sogeking:
Próbálj csupa negatív gondolatot összegyűjteni magadban, mikor a klaviatúra fölé hajolsz.
Az is segíthet, ha megcseréled lábaidon a cipőt, és fordítva veszed fel a kardigánt.
És közben hallgass MAGMA-t, az garantáltan odabasz a jó kedélynek.

sogeking 2012.01.28. 13:22:38

@Soror Formoza: számolni tudok, még visszafelé is :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.28. 13:24:31

@hájdí: nem, de nem állítják betegesen ennek az ellenkezőjét, mint ő.

Ormi 2012.01.28. 13:24:41

@hájdí:
Én sok mindent szégyellek az életemben, de vibrátorral még nem filmeztek le, és nem keringek szopós videóval a világhálón.
Ez kissé többnek tűnik, mint egyszeri kisiklás...de hát más idők, más erkölcsök.

Soror Formoza 2012.01.28. 13:26:31

@sogeking: nem jo visszafele, szepen sorban, ahogy az UR mondja. :)

hájdí 2012.01.28. 13:27:13

@pushpang: nem,persze..mki más tisztában van a saját hibáival és vállalja is..pl kinga...:)de nem megyek bele jobban,nagyon uncsi ez a téma már.

sogeking 2012.01.28. 13:29:46

@Ormi: éppen nincs rajtam cipő, a zoknit meg úgyis fordítva szoktam felvenni :D

hájdí 2012.01.28. 13:30:47

@Ormi: engem sem filmeztek, nem nem is nézek pornót, vera videóját se láttam, nem is fogom ,akárhányszor is linkelik még ide...annyi, h nem értem,miért ez a legfontosabb momentum a vv5-ben, aminek a műsorhoz semmi köze.én a műsorban mutatott "teljesítményük" alapján ítélem meg a szereplőket,de ez is egyéni dolog. nem érdekel egyik szereplő múltja sem,nem fogok ebben vájkálni.

penelope garcia 2012.01.28. 13:34:37

Egyébként nem értem, miért temetitek Verát. Kifejezetten esélyes, hogy kiejti Esztert. Az szórakoztató, ahogyan Vera ugrál a népek idegein. Eszternek nincs ekkora "médiaértéke".

ő-szinte 2012.01.28. 13:34:50

@sogeking: reméljük nem:-DDDD
úgy tűnik minden poszt írónak más a dilije:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

hájdí 2012.01.28. 13:38:35

@penelope garcia: szerintem is. végre vki érti, miért fontos szereplő vera ebben a fos műsorban.

Soror Formoza 2012.01.28. 13:41:48

@penelope garcia: Szerdan Eszter elmondta ugyvedi karrierje "legzsenialisabb" beszedet, tobb szerepe nem maradt a villaban. Veranak meg hatra van elo adasban egy idegosszeroppanas.

Ormi 2012.01.28. 13:43:37

@hájdí:
Az engem sem izgat, ki mit csinált korábban...Az viszont lehangoló, hogy a "párbajon" már mindenki arra készül, hogy ezt a szopósbombát fogják bevetni V ellen.
Nem tűnik naivnak, így hát lehetne annyi esze, hogy tudja...ezzel támadható.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.28. 13:44:58

@hájdí: akkor Attilát is kedveled, igaz? Hiszen ő is a nézők és a többiek idegein ugrál, ezáltal fontos szereplő abban a fos műsorban. :)

sogeking 2012.01.28. 13:47:02

@ő-szinte: a biztonság kedvéért ezentúl nem írok semmi humorosat

hájdí 2012.01.28. 13:47:45

@Ormi: nyilván számít rá(gondolom én).és remélem, elintézi azzal, hogy ha már ekkora ügy lett ebből ,hát kidob egy újabb videót, hadd izguljon a nép!:)

hájdí 2012.01.28. 13:49:06

@pushpang: azt bírom leginkább, ahogy attila idegein ugrál.:)

Ormi 2012.01.28. 13:49:07

@Soror Formoza:
Több nap, mint kommentelő.
Tán eltűnünk...ha nem is hirtelen...

nosce 2012.01.28. 13:49:24

@ő-szinte:
"szerintem nem fog összeroppanni. Vera nagyon kemény."

amikor majd 2003* kérdik majd a pornóról, meg az összes riporter meg beszélgetőtárs (Petti) finoman/durván szívatja, nem lesz nyugi szoba ahova Fecóval becuccolhat, sőt egyáltalán fecó se lesz....kemény világ jön, nah :)

sogeking 2012.01.28. 13:50:36

@nosce: vagy kiadnak egy új kazettát Fecóval közösen

Ormi 2012.01.28. 13:54:16

@hájdí:
Érdekes volt, a B(üntetés) V(égrehajtás) műsorban a hullamacska BoglyaÉva is -- akinek per pill, köze nincs semmihez -- egyből ezzel támadta V nővérét.
Kacsacsőr is kilátásba helyezte, hogy a videóval várja majd.
Tehát, kurvára nem azzal foglalkoznak, milyen odabent, hanem mintha ezzel készítenék elő a bukását.

raftery 2012.01.28. 13:56:11

@hájdí:
figyelj kicsi,lassan irom,hatha ugy megerted...
:)
nem az a baj,amit tett,amikor bevallalta a pornozast,mert>
1-o elete,o dontese
2-o gyomra,
3-abbol el meg,amibol tud

az a baj,hogy ugy akarta/akarja magat folyamatosan beallitani,mint aki hibatlan,szeplotelen...
ribancozza a tarsnoit,erzekeny lelkukent kopkod,atti anyjat szidta(tegnap este ismerte be...)ugy beszel,mint a kocsis...es ezt ugy probalja beallitani,mintha o csak szepen beszelgetne,kerne es aldozat lenne...pedig nem az...
tudod,nincsenek veletlenek,igy az sem az,hogy az egy db felbites fecon kivul miindenki elfordult tole,rohog rajta es idegbetegezi...
nincs humorerzeke,konfliktuskezelo kezsege megkozeliti a katonabakancset,nem hajlamos meghallgatni sem a masikat nemhogy megfogadni vagy megprobalni megerteni a vele szemben elhangzottakat...
ez van...
maximalisan antiszocialis es meg kb kettucat pszichologiai/szociologia problemaja van...
ennyi...

Soror Formoza 2012.01.28. 13:56:16

@Ormi: Mielott eltununk... szamot kene adnunk...amit, ugy-e nem lehet. :)

sogeking 2012.01.28. 13:56:31

@Soror Formoza: a nevedet az azonos című vers után választottad?

hájdí 2012.01.28. 13:58:57

@Ormi: na igen, évike és vercsike ,a két szent asszony..:)vicc, hogy ezek glóriát képzelnek a saját fejükre.
ha verának volna humorérzéke, fricskázhatna tényleg,ha ekkora élvezetet okoz másoknak, készül majd az újabb film...ennyivel kéne elintézni az egészet.

Ormi 2012.01.28. 14:04:01

@Soror Formoza:
Leszámolnak velünk, vagy nem számítanak ránk többé?
Felszámolás alatt állunk, időnk megszámláltatott.
Számtalan lehetőség adódik, hogyan számolnak ránk, míg végül kiszámolnak, K.O.
Húzhatunk sorszámot, ki legyen az első?

(Csak a szám jár, mint már számtalanszor.)

Soror Formoza 2012.01.28. 14:04:19

@sogeking: Azt hiszem, ismerjuk egymast. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.28. 14:07:06

@hájdí: "ha verának volna humorérzéke,"
Hát ez az... nincs neki. :)

pink ninja 2012.01.28. 14:07:26

@raftery: hagyd, nem fogja megérteni :)

sogeking 2012.01.28. 14:09:40

@Soror Formoza: S.F. a női szereplő a versben, ugye?

hájdí 2012.01.28. 14:12:40

@raftery: te nem értesz valamit,de nagyon..:)
látom vera hibáit, de még leírhatod százszor..:)
azért csípem, mert ő az,aki leginkább az agyára megy a számomra legellenszenvesebb szereplőnek, a csúf attilának.
és leszarom, h pornózott- e vagy sem, nem vinném haza verát, nem barátkoznék vele, nem ölelném a keblemre, látom, tudom, h vera se normális, ezért is került be a vv-be.
egyszer sem mondtam, vera hibátlan lenne.senki sem az,főleg ilyen műsorokban nem.
de még írd le párszor, h vera mekkora ördög, hátha megértem..:)

hájdí 2012.01.28. 14:14:08

@pushpang: ninsc hát..:) nem védem vakon.

ő-szinte 2012.01.28. 14:14:33

@Soror Formoza: nem gondolom, hogy számolásmentes nap lenne...
Hajninál meg nem lehetett buzizni, meg ilyenek. na. hát mindenkinek más... ennyit mondtam.

Soror Formoza 2012.01.28. 14:16:26

@sogeking: Ot csak egy tomlocbe zart ember almodta.

ő-szinte 2012.01.28. 14:16:36

@sogeking: hehehe

jó lenne látni, hogy mi volt a kitiltás oka...
így nem nagyon lehet mit mondani...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.28. 14:17:09

@mocskosmacska: Ebben Vera pártján vagyok.

@hájdí: Vera nélkül bedögölne a végjáték!

hájdí 2012.01.28. 14:22:02

@Peter_Cs: be, de ott lesz a döntőben. remélem.ő az, aki a leginkább képes indulatokat kiváltani, ezért az rtl nemigen engedheti meg magának, h kiessen.elég csak visszaolvasni a mai hsz-áradatot itt...:)

hájdí 2012.01.28. 14:23:41

@huncut: óvatosan...:)nehogy ki legyünk röptetve innen..:)

foxglove (törölt) 2012.01.28. 14:24:25

@Soror Formoza: sixx nem szereti az elsőzést, ez most ekkora trauma?

raftery 2012.01.28. 14:26:35

@hájdí: ahhoz kepest,hogy azt irod,hogy latod verusnya hibait azon akadsz ki,ami itt mindenki leirt,majd leegyszerusited a kerdest annyira,hogy azert utaljak a lanyt mert pornozott...
az onellentmondast meg csak en erzem plusz az itt kommentelok kb 95%a...
:)))
de ne zavartasd magad,kellenek az ilyen megszallottak is,lasd bamako eva fan peticse...

sogeking 2012.01.28. 14:26:39

@Soror Formoza: én is ilyesmiket szoktam álmodni:)

@ő-szinte: ez benne az izgalmas

raftery 2012.01.28. 14:27:07

@pillangod: igen,latom...
:)
az elet szep es egyszeru...

hájdí 2012.01.28. 14:28:23

még annyit vera pornózásáról,h el lehet dönteni, ki a betegebb: akiről készült egy ilyen video, vagy az, aki megnézi azt és folyton ezzel van elfoglalva...
részemről ezt a témát le is zártam.

raftery 2012.01.28. 14:28:39

@Ormi: lathato betegsegeiert nem szeretek egy embert,maximum szanom...

hájdí 2012.01.28. 14:30:29

@raftery: nem zavartatom magam. :)
te meg csak nézegesd a videót, álmodj róla szépeket,egs.

Soror Formoza 2012.01.28. 14:31:57

@sogeking: de nem vagy bezarva, ugy-e? :)

inmemancsi 2012.01.28. 14:32:22

Sziasztok, vévike miért utálja verát, mert ugyanolyasmi mint ő??

raftery 2012.01.28. 14:33:03

@hájdí: tenyleg nem lehetsz valami bonyolult lelek...
:)))

nem nezegetem verusnya pornojat,mert egyreszrol nem erdekel,masreszrol van most epp eleg nyugom ezen kivul is,harmadreszt a netrol barmilyen igenyes erotikus filmet le lehet szedni,akkor nem fogom egy lamantinet nezegetni...
:)))

hájdí 2012.01.28. 14:35:41

@raftery: na elemezgess engem is, ha jólesik, úgy látszik ez a nyűgöd verán kívül.:)

sogeking 2012.01.28. 14:36:45

@Soror Formoza:

Szeme a rácsok futásába veszve
úgy kimerűlt, hogy már semmit se lát.
Ugy érzi, mintha rács ezernyi lenne
s ezer rács mögött nem lenne világ.

(Rilke - A párduc)

/nem:)

ő-szinte 2012.01.28. 14:38:16

@foxglove: de ezt, nem tudhatja mindenki... pl én sem tudtam (bár én meg nem szoktam elsőzni, még ha én vagyok akkor sem:-) ) de én sem örülnék, ha azért basznának ki mert elsőzöm...:-(

ő-szinte 2012.01.28. 14:38:52

@sogeking: hülye:-DDDDDDDDDDDDDDDDD

Ormi 2012.01.28. 14:39:39

@raftery:
Ezek gladiátorok, ha úgy vesszük.
Némelyiknek van stílusa, másoknak meg nincs.
Ha már felvállaltuk, hogy nézzük ezt a vacakot, és ők is felvállalták, hogy eljátsszák ezt nekünk, mindannyiunk érdeke, hogy olyan maradjon bent, aki legalább felkavarja az állóvizet.
Erre V alkalmasabb, mint Észter.
Ez nem olyan valódi szeri, hanem a választás lehetősége.
(Mindezt abból indítva, hogy teljesen normális ember tuti nem záratja be magát fél évre, és nem próbál közvetve millióknak megfelelni, úgy, hogy közben még eszement faszságokat is végigcsináltatnak vele.)

Soror Formoza 2012.01.28. 14:41:20

@foxglove: Ahhoz kepest, hogy milyen szoveg folyik a blogon hetek ota, nevetsegesnek tunik kizarni valakit, mert le merte irni, hogy
5
6
7
8
9
Semmi elso figyelmeztetes, nem beszelve masodikrol, harmadikrol...:)

raftery 2012.01.28. 14:44:00

@Ormi: ez is egy megkozelites...
:)
ha az alloviz kavarasa a lenyeg,akkor mar a retekklub jobban jar,ha most kiejti verat...reggel irtam egy "forgatokonyvet" a regi posztban...
:)
majd meglatjuk...

amugy teny,hogy fel ev ilyes forman hosszu...es nem eppeszu/erteku embernek valo...

inmemancsi 2012.01.28. 14:48:24

avanivi régi hogyvoltos, kérjük vissza

kozi001 2012.01.28. 14:49:24

@inmemancsi: Éva nem szereti Kingát és Verát!
Magára ismer bennük...!

Soror Formoza 2012.01.28. 14:49:29

Boldog szuletesnapot, H.H., akarhol is vagy. :)

Ormi 2012.01.28. 14:51:27

@raftery:
Észternek pedig az egyetlen pozitív vonása, hogy az összes eddigi kiválasztásnál beparáztatta a kockafejű fószert.
Rettenetes, mennyire zavarba jött legutóbb is...Öröm volt nézni.
A nagy manipulátor...az.
Ha megnyeretik vele a játékot, egyetlen párbaj nélkül, én megfogadom, hogy ezután csak ki-tud-messzebbre-fosni-stílusú japán vetélkedőket nézek majd.

sogeking 2012.01.28. 14:53:07

@inmemancsi: bizony, a következő étkezésig éhségsztrájkolok :)

busifa 2012.01.28. 14:53:30

@inmemancsi: csatlakozom, de lehet, hogy már nem akar másik nicken visszajönni!

raftery 2012.01.28. 14:54:52

@Ormi: nem fogja atti megnyerni a vvt,azt csabaval nyeretik meg...
atti erezhetoen talajt vesztett petti kiesese ota...

raftery 2012.01.28. 14:55:48

@sogeking: ha ugy etkezel,mint a hobbitok,akkor ez kb 45-60 percet is jelenthet...
:))))
azert csak vigyazz magadra legyszives...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.28. 14:57:05

@inmemancsi: Nem, azért mert pornózott és ezt nem ordibálja világgá. Az elmebeteg kócbabánál ez már emberiség ellenes bűncselekmény. Már Gigi idején is az volt...

hájdí 2012.01.28. 14:57:41

@Ormi:"Ha megnyeretik vele a játékot, egyetlen párbaj nélkül, én megfogadom, hogy ezután csak ki-tud-messzebbre-fosni-stílusú japán vetélkedőket nézek majd"-:DDD
csatlakozom.:)
a kocka, homlokarcú csúfság jobban taszít az égvilágon mindennél engem is.nála nagyobb manipulátor még vera is.

inmemancsi 2012.01.28. 14:58:11

@busifa: a saját nickjén jöhessen vissza, ez ne mvolt szép nem csinált semmit, nem bántott senki más kommentelőt, a blogszerzőnek meg bármennyire is tisztelem több türelmet kell tanúsítania a kiss kommentelő csapata iránt, mert ő valahogy őértük is van @sogeking: helyettem is légyszí mert vaniliás karikát nyomok épp:))

dennis rodman 2012.01.28. 15:00:08

Nagyon jó a poszt! Tetszik Vera személyiségének leírása!Csak így tovább, bár ha isten és az RTL is úgy akarja, hétfőtől Olivérék folytathatják az elemzést.

busifa 2012.01.28. 15:00:12

Egyébként a holnapi párbaj alatt biztos lesz beugatás a közönsèg részéről a pornozásról Verának, amelyre legkoràbban utána a belevalóban kérdezhetik, tehát lesz ideje felkészülni, ha kiesik!

Ormi 2012.01.28. 15:01:46

@raftery:
Na, P...Az meg a másik rémség volt.
Emlékezzünk, az előző szériában Bunkómen és Gyökér közül kiesett az utóbbi, a másik féleszű meg úgy sétált be a célegyenesbe, hogy kintről egyengették az útját.
Meglehetősen hasonló a történet, eddig legalábbis.

inmemancsi 2012.01.28. 15:01:51

@King of Shadows: hát nem ismerem annyira véva történetét de mintha ő is nagy.. lenne.. mindegy, szerencsétlen úgyanúgy mint vera - vera se hiszem, hogy megnyeri, de addig kihasználják mert az ideggyengeség távolról, képernyőn még szórakoztató is lehet.. ezek meg végigaszisztálnak egy műsort a semmiért

sogeking 2012.01.28. 15:02:49

@inmemancsi: most eszed, vagy most sütöd?

*jinx* 2012.01.28. 15:04:36

@raftery: mindezzel együtt is inkább száz Vera, mint egy modoros sunyi fikazabáló. :D

ő-szinte 2012.01.28. 15:08:28

@sogeking: mert ha süti, akkor már mész is...:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.01.28. 15:09:21

@dennis rodman: hogy mi??? ezt kicsit bővebben légyszi:-)

raftery 2012.01.28. 15:09:22

@*jinx*: tudod,kinek a pap,kinek a lanya...kivanok neked vera fele rokont,szomszedot,part...
:))))

raftery 2012.01.28. 15:10:51

@Ormi: no igen,megnyerettek alkoholosszal,de minek...
kesz csod a figura...
atti nem fog nyerni...

Ormi 2012.01.28. 15:11:18

Rodman szerint kiesik.

busifa 2012.01.28. 15:12:53

@ő-szinte: szerintem BV-ben való vendégeskedésre gondolt...

Ormi 2012.01.28. 15:15:35

@raftery:
Igen, talán arra még van esély, hogy ha a végső háromban benne is lesz, a dagi családbanyák és elöl növekvő leányaik inkább Csabára nyomják az sms-t.

Müszélia 2012.01.28. 15:17:47

@kozi001: kár, mert még a kutyája is értelmesebb, mint az egész belevaló műsor.

Müszélia 2012.01.28. 15:19:36

@tena_lady: tényleg hamupippantó volt. de lehet, hogy az nem polkorrekt. casting filmet szabad csinálni, csak beszélni nem szabad róla, mert az fúj.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.28. 15:21:15

@inmemancsi: Az hát! Zévának az az egy baja van Verával, hogy "nem vállalja fel" a videót. Az már nem zavarja, hogy bentről nem is tudná felvállalni...

Egyébként meg Verával ellentétben Éva tényleg elmebeteg...

:)

*jinx* 2012.01.28. 15:22:45

@raftery: hasonló jókat neked is!

Ormi 2012.01.28. 15:23:41

@Müszélia:
Sajátos filozófiai probléma, hogy van valami, ami létezik, szavakkal le is írható, de mivel azt nem lehet, ezért hát nincs is.

kozi001 2012.01.28. 15:25:48

@Müszélia:
Szerintem ebben az adásban a kutya volt a legértelmesebb...!

inmemancsi 2012.01.28. 15:25:55

@King of Shadows: lesz a van aki forrón szereti a viasaton, jó az a film, most nem is tudom, hogy fogok elindulni a dolgomra..

Müszélia 2012.01.28. 15:27:19

@Ormi: neked is hiányzik a maunika só?

Ormi 2012.01.28. 15:28:46

@Müszélia:
A legfontosabb szellemi táplálékomtól fosztottak meg, igen.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.28. 15:29:26

@Peter_Cs: "Ebben Vera pártján vagyok."
És miben nem? :D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.28. 15:35:12

@inmemancsi: Én netről nézek filmeket, akkor amikor akarok. Így nincsenek ilyen gondjaim. :)

hájdí 2012.01.28. 15:36:31

@*jinx*: csak úgy árad felénk a jóindulat!:))

kamarti 2012.01.28. 15:37:18

iszonyat unalmas már Attinak ez az "akkor leköpöm... de valaki mindenképp rúgjon bele" fszsága Verával (is), perceken át (nyilván megvágva még így is)

de még ennél is sokkal unalmasabb, hogy Vera nevét csakis a bolond szinonimáival, illetve a pornóvideó megidézésével lehet leírni egy nyavalyás posztban, és Serinél is mindig kell valami utalást tenni a táncos (?) múltjára, a viccesnek szánt buzizásról nem is beszélve. Ki a szart szórakoztatnak vagy érdekelnek ezek a dolgok már, úgy őszintén? vagy ha a csajoknál a múltat emlegetjük, akkor ne írjunk le olyat, hogy "amit én is pont úgy képzelek el, mint Attila, megy az utcán és random járókelőknek szól be", mert Attiról tudjuk, hogy nem jár az utcán, mondhatnám, azért, mert kint még ahhoz is gyáva, hogy utcára menjen (itt csak a párbajtól van beszarva), ezért csak telefonon meg neten szólogat be....

a Csaba-Fecó vitázik, Atti terel, aztán hallgatóznak jelenet pedig az első olyan jelenet, amiben biztos vagyok, hogy újraforgatták, mert nem így zajlott.

inmemancsi 2012.01.28. 15:40:31

@King of Shadows: és rá tudod kötni a tv-re? én majd olyan laptopot szeretnék amit be tudok dugni a tv-be:)

*jinx* 2012.01.28. 15:40:33

@hájdí: Pont leszarom... :)
Minél jobban szidják Verát annál inkább neki szurkolok. :) És nem érdekel a pornózása, nem ez alapján alkotok róla véleményt. Biztos sose néznek pornót akik ezt emlegetik se pléjbojt se egyéb ffi magazint.

kamarti 2012.01.28. 15:45:48

@King of Shadows: az a BV tényleg botrányos volt, de Éva itt max hülye, de nem ő a hunyó. Gondolom, amíg műsor előtt a sminkben ült, meg bemikrofonozták, senkinek nem tűnt fel se a piaszag, se az, hogy alig van képben, nyilván ezért ültették be a stúdióba az állapota ellenére, és nem azért, mert rajta kívül egy vendéget sem hívtak aznapra (vagy akit hívtak, nem jött el), így aztán - ha némi spéttel is - de körbefutott a bulvármédiában (oppardon, a commentcomon is) a dolog, így kapott egy kis reklámot a műsor, meg a VV - Éva lejáratása árán persze, de hát az mit számít.

mindezzel csak azt szeretném mondani, hogy nem Éva az, aki a legaljább....
és tudom, hogy ezekre az a sztenderd válasz, hogy aki kurvának áll, ne ordibáljon, ha bszni viszik - szóval nem kell leírni... :)

Müszélia 2012.01.28. 15:46:52

@*jinx*: bizony, car dolog az igazság. nem kéne elgondolkodni rajta, ha mindenki szid valakit, talán igazuk is lehet?

hájdí 2012.01.28. 15:48:08

@*jinx*: heyes,helyes:))
így látom én is..:)

liberaliskonzervativ 2012.01.28. 15:48:43

sixx, annyira jók a verás beszólások!! kezdelek megszokni amúgy, ezekér a verásokér már érdemes elolvasni :))

inmemancsi 2012.01.28. 15:49:20

@King of Shadows: hu nem a lapitopin kell egy kimenet?:))

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.28. 15:54:28

@inmemancsi: A laptopban van videó kártya, és azon van a kimenet, tehát kívülről nézve a laptopon. :)

@kamarti: Szerintem nem volt részeg, hanem egyszerűen ilyen. Már a villában is ilyen volt, akkor is, amikor nem ivott. Azt, hogy részeg volt, meg a Prolivér találta ki, hogy kimentse valamivel (már amennyire abból ki lehetett).

inmemancsi 2012.01.28. 15:57:27

köszi, jó tudni az ilyeneket:) szerintem meg be volt lőve valamivel, mondjuk előző nap, aminek még érződött ahatása- az meg persze, hogy kihasználják

mézescsók 2012.01.28. 15:58:24

@Ormi: A párbajon ez csak akkor kerülhet elő, ha valaki a közönségből beüvölti úgy, hogy két játékos hallja. A csatorna nem teszi, egyrészt mert a korábbi Vv-k alatt sem tette, másrészt mert ezzel a lakókat információhoz juttatná a kint történtekről, ha a másik megy vissza. Ha Vera, akkor nyilván nem ezzel nyit be a kapun, hogy srácok előkerült a castingos videóm, éppen szájjal kényeztetek valakit. Ha Eszter, akkor naná, hogy elmondja. Úgyhogy legfeljebb a közönség lehet ennyire játékos kedvű. Elvileg lehetne transzparens is, de azt nem tudom, ellenőrzik-e.Nem akarok ötleteket adni a közönségnek, csak ezt az egyetlen variációt tudom elképzelni, hogy Vera a párbajon értesüljön
@ő-szinte: A hsz-edből úgy tűnik, nem láttad a BV-t, amivel különben nem vesztettél semmit. ("Jó lenne látni, mi volt a kitiltás oka.") Ennyi történt: Évával kezdődött a műsor, de nagyon szétesett volt. Egyszerűen zavarosan beszélt, sikertelenül jópofizni akart, aztán rögtön rátért Vera pornós dolgára. Olivér többször, nagyon kedvesen és udvariasan megkérte, hogy ezt ne, mert nem ez a téma, de Éva csak nem hagyta lógva. Aztán telefonon bejelentkezett Vera testvére, akit Olivér az esélyekről faggatott volna, ha a Évike hagyja. Nem tette, a tesót is lekapta a casting miatt, aki kikérte magának, különben joggal. Éva annyira önállósította magát, hogy Olivér megkérte, hagyja el a stúdiót, aztán azt mondta, hogy nem a viselkedése miatt, hanem azért, mert ez a blokk végetért. Éva nagyon nem volt szomjas.
Akadozva, hangosan, kásásan beszélt, kínosan ügyelve arra, hogy szabatos legyen, de hát ilyenkor ennek az ellenkezője történik ugye. Közben folyt a nyála, Olivér megkérte, hogy vigyázzon a "f" betűkkel, mert őt már beterítette.

Müszélia 2012.01.28. 16:05:14

@*jinx*: mindig vera az, aki provokál, MINDIG. csak egyszer volt nyuszi, az elején, amikor le akarták itatni petit, és peti kikérte magának. nem értem én ezt, csak az a show, ha iszonyú balhé van, és mindenki ordít? jó, tudom, hogy nem agysebészek vetélkedője, de csak azt lehet élvezni, ami ordenáré?
nincs semmi a 2 véglet között?
sok olyan barinőt kívánok neked, mint vera.

nosce 2012.01.28. 16:05:39

@sogeking:
"vagy kiadnak egy új kazettát Fecóval közösen"

könnyű lesz szinkronizálni a filemet más nyelvekre :) persze,dúúúrva, ez naggyon dúúrva, háááááááááááááát igen, hhhjaaaahhhh

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.28. 16:05:52

@kamarti: Még valami, arra az esetre, ha mégis részeg lett volna (sosem iszok alkoholt, tehát nem sok tapasztalatom van az ilyesmiben): a probléma ott kezdődött, hogy minek ment oda részegen. Ha normálisan állít be, senkinek sem kellett volna azon gondolkodnia, hogy adásba engedhetik-e? :)

Müszélia 2012.01.28. 16:06:17

@mézescsók: éva nem volt részeg. alapból ilyen. ezért szeretjük (vagy nem).

foxglove (törölt) 2012.01.28. 16:11:19

@Müszélia: két ember közül választani, hogy ki kerüljön vissza egy _műsorba_, senki nem akar magának a vv-ből barinőt választani... hogy ez hogy merül fel egyesekben, nem értem...

*jinx* 2012.01.28. 16:11:26

@Müszélia: Te vagy a második ma, aki ilyen rosszindulatú, ennyire nem lehet elviselni a más véleményt? Én azért nem kívánok neked olyan sunyi barinőt, mint a fikazabáló. :D Szerintem nem mindig ő a provokatőr, inkább Attila az aki provokál (ahogy a többi játékost is) csak Vera nagyon rosszul kezeli és viseli. És én is nagyon unom a veszekedéseket.

nosce 2012.01.28. 16:11:47

@raftery:
"nem fogja atti megnyerni a vvt,azt csabaval nyeretik meg...
atti erezhetoen talajt vesztett petti kiesese ota..."

Persze h talajt vesztett Atti Péter kiesésével vele csinálták a műsort, Csabinak meg bent maradtak a műsorcsináló eszközei, a sulyzó meg a futópad :)

sandokan 2012.01.28. 16:12:14

a vv4-ben a roma lányt kizárták, pedig még csak el sem találta a célszemélyt. a hivatalos verdikt úgy szólt, hogy sérülést okozhatott volna, de akkor vera tegnapi szándékos rúgása nem elég indok a kizárásra? az anyázás, meg a köpködés belefér retekéknél, rendben, de még ez is?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.28. 16:12:34

@mézescsók: "... Elvileg lehetne transzparens is, de azt nem tudom, ellenőrzik-e. ..."

Ellenőrzik és egy valamirevaló transzparens nem olyan kicsi, hogy zsebben elférjen.

sandokan 2012.01.28. 16:13:20

@nosce: ez nagyon ott van, grat

mézescsók 2012.01.28. 16:14:48

@King of Shadows: Nem akarok mindenáron vitatkozni, de Éva bizony részeg volt, nem tajtsiker, de eléggé.
Normál állapotában szabatosan fogalmazott és könnyen beszélt a villában, de ha ivott, akkor ott is és most is felvonultatta a részeg ember kommunikációjának szinte valamennyi formai jellemzőjét. A mindenáron szereplésvágy, a közbeszólások, a helyes artikulációra való törekvés,
amiről aztán azonnal beugrik a beszélgetőpartnernek, hogy gáz van, a nyálazás, stb. Olivér, akit egyébként nem bírtam, tehát nem ezért védem, kifejezetten kedvesen, aranyosan és többször megkérte, hogy hagyja a témát. És Éva tudta, hogy nem erről kellene beszélnie, mert O. első kérése után mondta, tudom, nem erről lesz szó, de aztán mégis mániákusan visszatért.

hájdí 2012.01.28. 16:15:33

@Müszélia: fura, h úgy kezded a mondókádat,h vera provokál mindig...aztán úgy fejezed be, h kóstolgatod azt, aki veled eltérő véleményen van. ezen kéne elgondolkodni inkább.szerintem.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.28. 16:16:59

@Müszélia: ne haragudj, szinte biztos, hogy piás volt.
Láthattunk vele riportot már józanul is, egészen másként artikulál és viselkedik, mint most. Ahogy a fejét ide-oda rángatta, meg a galuskás beszéd, ahogy Vera tesójával beszélt, a szétesett tekintete.. pont olyan volt, mint a villában piásan, vagy a dopemanos videón, amikor bebaszva Alekoszt ekézve.

hájdí 2012.01.28. 16:17:20

@foxglove:"senki nem akar magának a vv-ből barinőt választani... hogy ez hogy merül fel egyesekben, nem értem... "
erre keresem a választ én is.:)

sandokan 2012.01.28. 16:21:04

@kamarti: legalább el tudod képzelni, hogy mit élünk át itt többen is, amikor naponta 50x téged olvassunk attila sapkájával kapcsolatban.

kamarti 2012.01.28. 16:21:47

@King of Shadows: mink ment oda? pénzért...
miért engedték műsorba? szintén pénzért (nézettségért)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.28. 16:23:34

@nosce: de megnyugodhatunk, mert az új szelek szerint, amik itt fújnak mostanság, Vera csinálja a műsort a villában. :D
Számomra érdekes azt látni, hogy akik eddig Attilát ekézték/-zik, hogy kötekedik, balhézik, molesztálja a többieket, azok most Veránál ezt erényként könyvelik el. :D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.28. 16:23:39

@sandokan: Vera térd alá rúgott és nem olyan nagyot, az a dobás meg fejre ment és elég nagy erővel. Egyébként Ati meg melltartót tépett le és Csabinak is sérülést okozott, amikor szkanderoztak.

Petit és a kubait sem zárták ki, amikor összebalhéztak...

@mézescsók: Értem. :) A részegekkel nagyon nincs tapasztalatom, mert gyűlölöm őket és félek tőlük (ezért el is kerülöm őket, ha tehetem). Tehát elfogadom a véleményedet. :)

liberaliskonzervativ 2012.01.28. 16:25:24

nem is durva az évás videó. az olivér is csúnyán beszélt, egyrészt, azt meg pláne nem értem, miért ne lehetne vera pornójáról beszélni?

a gigi szopnák pólója téma vt annó? nem emlékszem...

liberaliskonzervativ 2012.01.28. 16:26:01

bocsánat, szopnék póló vt. szopnák bazzeg :D az lett vna az igazi

sandokan 2012.01.28. 16:26:04

@mézescsók: felesleges ezen rágódni, mert azt tény, hogy nagyon szét van csúszva a lány. nem lett volna szabad ilyen állapotban adásba engedni, mint ahogy verát sem eddig bent hagyni. jó lenne, ha valaki végre megfogná éva kezét és segítene neki.

inmemancsi 2012.01.28. 16:26:51

@sandokan: :))én még nem is olvastam:))) kérjem, hogy ismételje meg?:))

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.28. 16:27:02

@kamarti: Az lehet, de annyi esze minimum lehetne, hogy olyan állapotban ne menjen. Ahogy sajtótájékoztatót sem tart a zember közvetlenül egy szájsebészeti műtét után ...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.28. 16:27:28

@King of Shadows: de Vera odarúgásában is szándékosság és indulat volt.

Csabával mikor szkanderozott Attila és milyen sérülést okozott neki? Nekem ez új infó...

nosce 2012.01.28. 16:28:32

@pushpang:
egszerű a helyzet mint a fakocka, a mostani vera fanok és a Csabcsi fanok között szoros a korreláció, azért drukkolnak most Verának mert jelenleg Eszter az egyetlen aki megverheti Csabcsit. Tehát Verának kell szurkolni végezze el a piszkos munkát, Vera meg úgy se nyerhet azaz nem veszélyes Csabcsira, mert egy pornóssal nyeretni a vv5-t az óriási blamázs lenne a retekenek....hát ennyi

ő-szinte 2012.01.28. 16:29:07

@mézescsók: hát kedves tőled, hogy tájékoztattál, és valóban nem nézem a BV-t:-) viszont én egészen másról beszéltem...:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.28. 16:29:44

@liberaliskonzervativ: láttam riportot Gigivel, amiben erről volt szó. Azt mondta, hogy nekik ott ezt kvázi egyenruhaként adták, minden lányon ilyen volt az E.kiállításon, aki ott segédkezett.

ő-szinte 2012.01.28. 16:29:47

@pushpang: tök igazad van, nekem is ez volt az első, hogy ez tettlegesség...

liberaliskonzervativ 2012.01.28. 16:31:39

@pushpang: de nem az, hanem a belevalóban feszegették a témát vagy sem? mert ha annó az téma lehetett, akkor nem értem, h vera pornója miért tiltott téma.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.28. 16:32:09

@herut: szívemből szóltál
@shitgun: te is szívemből szóltál :)
@kozi001: hurrá
@mocskosmacska: disznóól...
@ő-szinte: :D :D :D
@sogeking: ahoj prezidente, én most fogyasztottam mákos beiglit :)
@penelope garcia: egyetértek
@Ormi: de Veranővére szépen lekezelte Évikét
@Müszélia: nekem is "hiányzik" :D
@inmemancsi: jaj de jó lesz :D
@kamarti: szereti a szeszt, ennyi, a mértéket meg nem ismeri és ha ilyen ütemben csúszik lefelé, még alkesz is lehet
@mézescsók: mintha a közönségnek megmondanák hogy ilyen bekiabálásokat nem lehet, mintha... de nem tudom nem voltam még ilyenen...

kamarti 2012.01.28. 16:32:17

@sandokan: nem kötelező se neked (nektek, ójaj) engem olvasni, se nekem posztot. ugye?
de remélem, jól esett neked az én sapkámat emlegetni, örülök, hogy megédesítettem a napodat, mint Veronét az érzés, hogy lehetősége lesz Vera orra alá dugni a kazettáját....
további szép napot!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.28. 16:32:43

@nosce: jaaaaa, hogy erről van szó? Ilyen összefüggésekre nem is gondoltam. :)
Mondjuk ezen logika mentén, nyugodtan fikázhatnák inkább Serit, mert kezd az az érzésem lenni, hogy ő lesz a surranópályás befutó a végén. De legalábbis ő lesz döntős Csabával.
Verát szerintem se fogja az rtl lángoló arccal bevállalni. És nem csak a pornó miatt.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.28. 16:33:25

@*jinx*: Atti direkt hergeli Verát mert tudja hogy az ugrik rá és így megvan a napi műsor ami miatt a közönségnek érdekes(ek). Nekem tetszik ahogy Vera nem hagyja magát.

sandokan 2012.01.28. 16:33:28

@King of Shadows: nem a nagysága számít, hanem a szándék és az megvolt. a melltartó meg nem okozhat fizikai és itt ez a fontos, sérülést.

egyébként a kubai gyors és meglepő kiesésében vagy inkább kirakásában az a jelenet sokat nyomot latba.

a bátor, okos és szent csabika, az egyik legerősebbnek vélt játékost viszi ki és hagyja kint, majd legközelebb már veronikát választja. az utóbbi teljességgel érthető, az első meg több mint furcsa, de már történelem, míg ez a rúgás nem. véleményem szerint, ezért ki kell zárni verát.

Müszélia 2012.01.28. 16:33:50

@sandokan: vera már egyszer egy vizes üveget is hozzávágott attikához, de mit lehet tenni, vera szent és szűz, meg kell vele nyeretni a vv-t

foxglove (törölt) 2012.01.28. 16:34:20

@nosce: ne viccelj már, könnyű lenne erre fogni.. inkább verát néznénk, mint esztit, ilyen szörnyű ez a gondolat?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.28. 16:34:25

@nosce: na de azért ez egy egyéni játék, nem Pettingkével együtt nyertek volna, azaz egyedül Attila kakát se ér? :D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.28. 16:34:50

@pushpang: Pár napja. Ati lerántotta a kezét, és később Csabinak az összefoglalóban (vagy az egyik élő adáson?) be volt kötve a csuklója. Meg rögtön az eset után jelezte is, hogy fájt neki és nem tud újra azzal a kezével mérkőzni.

Abban is volt indulat, amikor Peti őrjöngött a tojásai miatt. Szándékosság is... :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.28. 16:34:51

@liberaliskonzervativ: nekem az rémlik, hogy a fókuszban láthattam ezt, de lehet, hogy a BV-ban is, nem emlékszem.

De Vera dolgát azt én se értem... de most jut eszembe, hogy Gigi kötözős filmjéről is volt szó a BV-ban annak idején.

foxglove (törölt) 2012.01.28. 16:36:13

@pushpang: csak a legelején, aztán szólhattak fentről, hogy ez tabu, és nem biztos, hogy erkölcsi, hanem inkább jogi dolgok miatt

Müszélia 2012.01.28. 16:36:51

@jadebulgari: ha vera egyszer " hagyná magát," vége lenne a csesztetésnek. de nincs ennyi esze.

sandokan 2012.01.28. 16:37:53

@inmemancsi: nem ajánlom, tényleg, de ha késztetést érzel, akkor légy már olyan kedves és privátban pótold a lemaradásodat. :))

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.28. 16:39:46

@Müszélia: Mert ő is tudja valószínűleg, hogy a közönségnek kell a műsor, a balhé és persze hogy nem hagyja magát.

nosce 2012.01.28. 16:40:09

@foxglove:
na de azt mivel magyarázod h szinte teljes az átfedés a mostani vera fanok meg a Csabcsi fanok között ? Tudom, véletlen :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.28. 16:40:29

@sandokan: "egyébként a kubai gyors és meglepő kiesésében vagy inkább kirakásában az a jelenet sokat nyomot latba. "

Ezt nyögöm én is azóta, hogy kiesett! :) és (ölel) is. :)

Ha kirakják Verát, akkor el fogja veszíteni a párbajt, de "ténylegesen" nem fogják kizárni.

inmemancsi 2012.01.28. 16:41:59

@sandokan: hát ha nem ajánlod:) na megyek is tornázni:(

nosce 2012.01.28. 16:43:18

@jadebulgari:
"na de azért ez egy egyéni játék, nem Pettingkével együtt nyertek volna, azaz egyedül Attila kakát se ér? :D"

Az ember társaslény, a monológok ritkán szórakoztatók, valahogy ritka is a mono színdarab, ezen nem gondolkodtál még el h miért van így ? :), kellenek interakciók h a szitu fel tudjon pörögni, da Atti nem sokat tud kezdeni a bent maradt mániákus agyhalottakkal :)

kamarti 2012.01.28. 16:43:33

@King of Shadows: jó, hát neked van, neki nincs :) nem mondtam, hogy neki nincs felelőssége a dologban
bár fene tudja ugyebár, hogy van-e szerződése és mi van benne például

sandokan 2012.01.28. 16:45:59

@nosce: segítek, attila a megoldás

kamarti 2012.01.28. 16:49:16

@nosce: sztem az adna teljes képet, ha azt is megnéznéd, hogy az EEK klub tagjai közül van-e olyan (azok vannak-e többségben), aki(k) korábban Eszter rajongó(k) volt(ak), és most lett(ek) Eszter-ellenes(ek) (mert ahogy a név is jelzi, ez nem Vera fanklub, korántsem)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.28. 16:50:03

@nosce: Van benne valami, de szerintem ha nem csak a Vera bosszantására koncentrálna, hanem pl. mókás csínytevésekkel töltené az idejét még lehet hogy az agyhalottakat is be tudná vonni, de ők nagyon csak egymásra koncentráltak, remélem ez lesz Atti veszte. Nekem nem szimpi.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.28. 16:50:59

@kamarti: én mint EEK-s sose szimpatizáltam Eszterrel.

inmemancsi 2012.01.28. 16:51:09

@kamarti: nose kabátban gyorsan még segítek: én nem voltam az:)) - egyesek nem kombinálnak kicsit túl?:)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.28. 16:52:09

@kamarti: Igen, a szerződésére már én is gondoltam. De akkor meg csak van egy orvos ismerőse, aki adna neki egy igazolást, hogy nagyon rosszul volt...

_most_ 2012.01.28. 16:52:18

@nosce: Attila sose volt szórakoztató, mondjuk az majd biztos vicces lesz, mikor kiesik Fecó ellen a párbajon.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.28. 16:54:59

@nosce: azért, mert látens Attila drukkerek valójában. Az elutasítás egyben vonzódás náluk, jól jött nekik Vera megtébolyodása. :D
/Dr. Pushpangot olvasták./

nosce 2012.01.28. 16:58:52

@kamarti:
"sztem az adna teljes képet, ha azt is megnéznéd, hogy az EEK klub tagjai közül van-e olyan"

na de minek nézzem meg mikor találtam egy teljes korrelációt a valódi okkal? a többi csak terelés lenne mert megnézhetném még a Budaörsieket is vagy nemtom hol lakik Ezster, meg a már Castingon faszt szopó nőket is, meg a Jogászokat, meg a ferrari tulajdo9nosokat is, meg faszom tudjamég kiket, de ez nem vezetne sehová, sztem :)

sandokan 2012.01.28. 16:59:37

@nosce: hiszen az ellenségem ellensége a barátom

@inmemancsi: jó döntés

@King of Shadows: tudom én, hogy nem fogják egy nappal a párbaj előtt kirakni, bár a nézettséget erősen megdobná ez a döntés. de az rúgás attól még megtörtént és tudjuk hányan követelték a most éppen vera fanok, a melltartós sztorinál attila kizárását. így megy ez.

@Müszélia: csak nem

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.28. 17:00:46

@jadebulgari: Tőled is azt kérdezem, amit Lamitól, lévén az érvelésetek közel azonos:
Vera szórakoztató? Láttunk már tőle bármikor is valami vicces, kedves, mókás, jópofa, szellemes tréfát, poént v. bármilyen megnyilvánulást? (a bújócskázás nem jó, mert az szerk. utasítás volt).
Ha nem Peti és Attila és elég nagy szórással a többiek basztatásának, ezáltal a viszonzásként szerzett "pofonokon" való sértődősdijének szentelte volna minden pillanatát, talán megismerhettük volna a normálisabb arcát is.
Emlékeztek, hogy ment be a villába? Már első este beugatott mindenkinek, hogy kiről mi a véleménye. Pedig akkor még nem piszkálta őt senki.

kamarti 2012.01.28. 17:01:33

@jadebulgari: @inmemancsi: erre próbáltam célozni....
de tulképpen örülhetnék is, hogy hányan és hányféleképpen próbálnak megfejteni :)

kamarti 2012.01.28. 17:03:37

@nosce: mellébeszélsz :)
vagy hazudsz :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.28. 17:04:57

@sandokan: marhaság volt Attila részéről ez a melltartótépkedés, de egy térd és lágyék felé induló rúgásban több a potenciális sérülésveszély, mint egy fürdőmelltartó letépésében.
És itt a sérülésveszély okozása miatt zártak már ki valakit tavaly.
Az más kérdés, hogy igen rugalmas az rtl saját szabálykövetése sok tekintetben...
Ha azt vesszük, az egész boxolósdi is sülhetett volna el szarul, még ha önként is lehetett (kellett :D) vállalni...

foxglove (törölt) 2012.01.28. 17:05:58

@jadebulgari: én meg kifejezetten rühellem... és atival már nagyon régóta nincs különösebb problémám...

nosce 2012.01.28. 17:06:14

@jadebulgari:
"Van benne valami, de szerintem ha nem csak a Vera bosszantására koncentrálna, hanem pl. mókás csínytevésekkel töltené az idejét még lehet hogy az agyhalottakat is be tudná vonni, "

már bent vannak jó ideje, befáradtak, Attila is, ennyi telik az erejéböl.....

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.28. 17:06:39

@sandokan: A nézettséget talán növelné, de mit kezdenének a kieső műsoridővel? Mert akkor a párbaj helyett valami mást kellene adniuk.

És mi lenne Esztivel? Kihívna valaki mást, vagy csak levehetné a zöld kendőjét?

sandokan 2012.01.28. 17:07:17

@pushpang: pontosan, tegnap pont ezt írtam. a béke hírnökeként, már az első este elindította a scud rakétákat.

amúgy próbálkozott ő a nőies, szerelmes vonallal is, csak előbb a lakatos gorilla, majd pedig petike is lepattintotta, utána meg nem maradt más neki mint a balhé. ahogy itt is látható, bizony van az a célcsoport, akiknek ez szimpatikus és szórakoztató.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.28. 17:07:19

@pushpang: Nekem Attila alapból ránézésre viselkedésre egy nővel való hozzáállása miatt (ez Vera) és vele való kommunikációs stílusa miatt ellenszenves.
Vera, valóban egy kötekedő, saját hibáit nem látó, ugyanakkor nem buta nő, aki nem tűri az állandó provokálást és még keményebben szól vissza. Egyrészt valószínűleg tudja hogy cirkusz kell a népnek és ez bent tarthatja. Másrészt valószínűleg tényleg van lelki sérülése és ez a hangnem amit Attila megüt vele csak ront a stílusán. Nekem az szimpatikus hogy kikéri magának, én sem hagynám hogy így beszéljen velem valaki mint vele Attila. Hogy ki kit provokál ez már a tyúk meg a tojás kérdése (mi volt előbb). Egyébként ha nem piszkálják nem marogat, kivéve azokat akiket zsigerből utál, val.szeg az a típus aki ránézésre tud rühellni embereket, pl.Kingát (akit én is ránézésre is meg viselkedésre is). Valóban többször visszafoghatná magát de tudja ő szerintem hogy kell a negatív szereplő is akit lehet utálni a nép meg kíváncsi (lsd.Maónika só). Szerintem.

nosce 2012.01.28. 17:07:41

@kamarti:
"mellébeszélsz :)
vagy hazudsz :)"

nem beszélek, csak ismerem a matematikát :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.28. 17:10:33

@foxglove: a fikaevést nem láttam de amikor valaki mesélte hát... pfej megvan a véleményem értelmiségi Ettikéről
@nosce: lehet nyugodtan önként hazamenni :D :D :D

nosce 2012.01.28. 17:13:08

@jadebulgari:
"lehet nyugodtan önként hazamenni :D :D :D"

én Atti helyében már rég kihívtam volna Csabcsit aztán lejátszom előre a döntőt, ha kiesek pénzt keresek kint, lekaszálom a népszerűséget ha nyerek meg esélyem van a fődíjra, ez már neki is beugrott csak fosik meglépni...:)

kamarti 2012.01.28. 17:13:38

@nosce: még szerencse, hogy rajtad kívül senki más... :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.28. 17:14:36

@pushpang: "... Emlékeztek, hogy ment be a villába? Már első este beugatott mindenkinek, hogy kiről mi a véleménye. Pedig akkor még nem piszkálta őt senki. ..."

Tegnap be is linkeltem azt a videót, megkeresheted, ha akarod. :)

@sandokan: "pontosan, tegnap pont ezt írtam. a béke hírnökeként, már az első este elindította a scud rakétákat. ..."

Lásd fent. :)

sandokan 2012.01.28. 17:16:40

@King of Shadows: a bíró a pályán nem mérlegelhet, persze mindig megteszi.

nem lenne az olyan rossz, ott van eleve a színházi előadás, aztán amikor a két párbajozó már elkészült, akkor balázska bejelenti, hogy van itt még valami, amit a párbaj előtt feltétlenül meg kell beszélnünk. videók, meg hogyan látták, mi a véleményük róla. reklám, majd a műsorvezető közli, hogy az a döntés született, hogy verának távoznia kell a játékból.

döbbenet, csomagolás, búcsúzkodás, sírás és ez mind élő adásban. után meg legfeljebb jöhet egy bud spenceres premier film.

nosce 2012.01.28. 17:19:05

@kamarti:
hát ki vagy itt te?! , hogy megmondd itt nekem ? Nem vagy te itt senki, úgyhogy előre köszönhetsz nekem vagy megrángatlak :)

kamarti 2012.01.28. 17:22:10

@nosce: jó, tudom, csizuvan, előre is köszönök :) de utána hadd beszéljek már én is :) és hadd mondjam el, hogy maga Atti is gondolkodik, hogy kit vár(jon) vissza a holnapi párbajról :)

penelope garcia 2012.01.28. 17:23:10

@mézescsók:

Szerintem nem pia, hanem valami más tudatmódosító lehetett benne, és ezt éppen a nyálzás miatt gondolom. Az alkohol kifejezetten kiszárítja a szájat, lehetetlen nyáladzani tőle.
De ez persze csak részletkérdés. A lényeg, hogy be volt állva a csaj. Mint mindig.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.28. 17:24:37

@jadebulgari: "Egyébként ha nem piszkálják nem marogat, kivéve azokat akiket zsigerből utál"
Ez nem igaz. Diának hányszor beszólt ok nélkül? Oké, hogy csámcsogott a szerencsétlen, de akkor se kóser az, ahogy Vera, belépve a szobába, kapásból beszól neki, hogy úgy csámcsogsz, mint egy disznó - csak mert rossz kedve volt.

És igen, valszeg Attila is azért basztatja, mert zsigerből utálja. Mindketten ugyanazt csinálják. Akkor mi a baj?
Ami a hangnemet illeti, hát Verának sincs tanulni valója e téren. :)

penelope garcia 2012.01.28. 17:26:42

@nosce:

Ne már! Eszter legfeljebb Serire meg Fecóra lehet veszélyes, csak ők súlytalanabbak nála. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.28. 17:26:47

@King of Shadows: köszi, de annyi hsz között úgyis esélytelen.
De remélem, jól emlékszem és tényleg az első este volt, nem pedig a második. :D

penelope garcia 2012.01.28. 17:28:36

@pushpang:

Ugyan. Lángoló arc? Ezeknek? Alekoszt is bevállalták, ember. Alekoszt!!!

_most_ 2012.01.28. 17:31:07

@pushpang: Vera nem szórakoztató, inkább szimpatikus. Ő kitartóan harcol Attila, és Péter ellen, míg Eszter gyakorlatilag becsicskul bárkinek, ha érdekei éppen úgy kívánják.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.28. 17:34:37

@lami83: értelek.. Az valóban szimpatikus lehet, hogy harcol ellenük, de a módszerei és a stílusa, nem azok.

arkangyal44 2012.01.28. 17:44:57

szép estét kedves kommentlakók. nekem az véleményem Attila és Vera örökös civakodásáról,hogy már szerintem direkte csinálják,már már élvezik is szerintem. erről egy vicc jut az eszembe:

Két bolond kártyázik:
- Sakk!
- Te hülye, mondtam, hogy a
dominóban nincsen gól, különben
is én szerválok!

kamarti 2012.01.28. 17:55:26

hm, az onlájnban Eszter azt mondja, tegnap 13 sms ment be, ebből 8-at ő kapott...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.28. 18:02:26

@pushpang: Rosszul, második (Csabi is ott volt). :)

@sandokan: Mi van akkor, ha megvárják az eredményt és utána zárják ki (feltéve, hogy nyer)? Amúgy is fel akarják gyorsítani a kieséseket... :D

kozi001 2012.01.28. 18:04:21

@mézescsók:
Ezeket az "Éva nem is volt részeg, ő ilyen" típusú riposztokat hallottuk már párszor a múltban...!

No és ha épp nem volt? Akkor is szánalmas!

skorpioqueen 2012.01.28. 18:04:25

@*jinx*: Ezzel én is így vagyok:). Minél hangosabban szidják Verát, annál jobban szurkolok neki. Mert rettenetesen idegesít attila / direkt kicsi! / stílusa. Ő büntetlenül alázhat mindenkit, úgy járkál a villában, mint egy kevély kakas a szemétdombján, és fel van háborodva, ha valaki megbolygatja köreit. Egyáltalán hogy jön valaki ahhoz, hogy ellentmondjon neki? Elvégre ez az ő játéka!!!!!!!!!!!!!! Undorító.

busifa 2012.01.28. 18:04:53

@King of Shadows: Az igazi hùzás ez lenne!!!!:-)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.28. 18:14:37

@busifa: Aztán folytathatnák a hivatalos oldalaikon, ahogy Anna csinálja. :D Most is Verára köpköd... XD

arkangyal44 2012.01.28. 18:21:04

@sogeking: Az nem hiszem ,hogy jó lépes,mert akkor lesen vagy,és all-int mondok :)DD

sogeking 2012.01.28. 18:27:18

@arkangyal44: nem baj, ha rúgsz egy röptét, majd ütök egy mezőnygólt :)

amíg kávézol a szögletnél a rajtrácsról való kiugrás miatti büntetés alatt, elcsenek egy ászt, és royal flush:)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.28. 18:33:22

www.origo.hu/teve/20120127-5248-az-allas-a-valo-vilag-parbaja-elott.html

"Január 27-én, két nappal az újabb párbaj előtt 52-48 az állás, azaz a várhatóan a kiesőnek sem kell majd nagyon pironkodnia - hacsak nem a múltja miatt."

Hoppá! Ez micsoda? :D

mimózA 2012.01.28. 18:41:32

@skorpioqueen: Egyetértek én is Verának szurkolok, a stílus nem jó, de már mindenkit annyiszor ledurvázott Attila, szeretném Vera visszatérésekor csak azt látni, h. bámul a gülü szemeivel. Fecó olyankor szimpi, mikor a barátai visszajönnek.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.28. 18:50:07

@jadebulgari:

"Egyébként ha nem piszkálják nem marogat, kivéve azokat akiket zsigerből utál"

hát, elég sok embert utált zsigerből vera, csak a következőknek szólt be sokszor nagyon durván attilán kívül (aki megérdemelte)

Dya, BTA, veronika, eszter, FBM, Peti (jó lehet, hogy peti is megérdemelte)

de az összes csajnál nagyon megalázóan, lekezelően és valójában alap és provokáció nélkül szólt be nagyon durvákat, és smasszerkodott velük. Lehet, hogy ő ezt kapta gyerekkorában egy meghatározó felnőttől, de mostanra már ezt fel kellett volna ismernie, és fékeznie, korrigálnia kellett volna magát, de nem tette...

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.28. 18:55:14

@mimózA:

nem bámulna a gülü szemeivel, a tegnapi búcsúvacsorát az összeférhetetlen verával töltötte, szabad választásból, és felmerült benne, hogy akár vera is visszajöhet, úgyhogy fel van készülve, nem fog csodálkozni, neki különben mindegy, ő és péter mindenkitől meg akart szabadulni, számukra mindenki egyformán csak egy másik sakkbábu, amit tologatni lehet kifele a villából...

de valójában vera visszajövetele érné meg neki jobban, vele lehet csinálni a napi műsort, eszter neki komolyabb ellenfél...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.28. 18:57:00

@King of Shadows: pornó vs. swinger, szerintem erre gondolhattak.

De bárcsak úgy lenne, mint aminek elsőre kinéz. :D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.28. 19:03:36

@pushpang: A swingerre én is gondoltam, de arról az Esztiről van szó, aki szemrebbenés nélkül mesélte azt a történetet az anyjáról meg a zsinórjáról ...

E-leonora 2012.01.28. 19:05:01

Ezt csak azért linkeltem be, hogy az Eszter fanok tudják (túl rég jelent meg)
Van amiről van felvétel, van amiről nincs.
Erről nincs:
www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/swingerklubba-jart-vv-eszter-2073996
Ügyvédnő folytatólagosan elkövetett szégyellnivalója.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.28. 19:10:34

@pushpang:

eszter maga számolt be a swingerségről, aminél felhúzhatjuk ugyan a szemöldökünket, és sziszeghetünk, hogy ez mondjuk már nem fér bele, de mégiscsak ő mondta el,

vera viszont Jeanne d’Arc-ot az az a rettenthetetlen szentet és szűzet adja elő a villában, nagyon úgy néz ki hogy nem tudja, hogy épp hazudik e vagy sem,

a BTA-s párbaj előtt, közvetlenül a jelrakás után egyértelműen kimondta a nyugiban, hogy veronikát viszi párbajozni, majd társai figyelmeztették, hogy nem mondhatja ki a nevet, később nyilván kapott figyelmeztetést a riportban is, mert a kihívás napján már azt mondta, hogy soha nem gondolt másra (és soha nem is mondta ki a nevet), mint BTA-t, egyértelműen a nézők és társai szemébe hazudott, úgy gondolta, hogy szavaival megváltoztathatja a múltat...

lehet nem szeretni esztert sok mindenért, de a úgy néz ki, hogy a hétköznapokban mégiscsak egy normális nő, akihez fordulni lehet baj esetén...

CoolWater 2012.01.28. 19:18:13

@Brr: Kiegészítésként még annyit,hogy annál a párbajnál a szaunában azt mondta négyszemközt Kingának,azért nem viszi Veronkát mert fél a kinti megitélésétől.Mert sokat baszogatta Veront,és lehet ez gyengítené.Kinga ekkor fordult el tőle,mert sokszemközt már mást mondott.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.28. 19:18:52

@E-leonora:

eszter maga mondta el, és bevállalta, villatársai és a nézők előtt, tehát ebben az ügyben egyenes volt: nem kiderült róla, hanem ő maga állt elő vele...

vera viszont nem mondta el, se a villatársainak, de a retek előtt is hallgatott róla, hogy pornófelvételek vannak róla,

de mondjuk azt, hogy az ilyesmi kínos, és az ember megérti, hogy nem akar beszélni róla, viszont akkor jobb lett volna, ha nem megy be a villába, hisz tudnia kellett volna, hogy a nyilvánosságra kerülést nem úszhatja meg, de ha már nem bírta megállni, hogy bemenjen, jobb lett volna, ha legalább nem ribancoz másokat..

sajnos a jövőjét nagyon elvágta, illetve a lehetőségeit nagyon beszűkítette ezekkel a képekkel, én persze alapjáraton a fotó ill, film készítőit és nyilvánosságra hozóit marasztalom el, de verának sajnos szembe kell néznie a következményekkel...

vera nem csak másoknak hazudik, de sajnos magával sem őszinte, ez szerintem betegségre utaló jel.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.28. 19:20:50

@nosce: ahogy anno Olivér csinálta, csak hát Atti az utcára is fél kimenni állítólag?
@arkangyal44: én is ezt mondom, hogy direkt, mert tudják h. ezáltal nem szürkék és kíváncsiak rájuk a nézők
@Brr: lehet hogy csak zsigerből rühelli ezeket a semmiházi műnőket akikből azért valljuk be volt elég beköltözéskor - de továbbra is tartom, hogy tudja, hogy emiatt nézik és kíváncsiak rá és rájátszik mert egy szürke unalmasat hamarabb kiejtenek mint aki a műsort csinálja (és nem értek a stílusával általában egyet de azzal ahogy nem hagyja magát, szimpatizálok)
@King of Shadows: milyen zsinórjáról? miről maradtam le?

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.28. 19:31:05

@jadebulgari:

BTA mű nő volt?

nem, nem kell verának mentséget keresni, neki majdnem mindenkivel baja van,

de pl. sehivel nincs, holott elvileg műnő kategóriába tartozhatna vera műmércéje szerint...

de nem akarom elvenni tőled verát, esztert nem féltem, ha kiesik, neki akkor is van jövője, verának viszont nem látok valami fényes jövőt, rossz helyre dobozolta magát ezzel a pornófilmmel, és az egész szemellenzős, egydimenziós elszállt, beszűkült világszemléletével...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.28. 19:38:33

@Brr: persze BTA nem, ezért írtam hogy volt belőlük elég - én sem tudom persze Verát mindenestül megfejteni és megérteni sem, de én mint néző csípem az Attila ellenes kirohanásait, a csajok elleniek nem igazán érdekelnek, ráhagyom, aztán majd kezd magával amit akar, ahogy vége ezeknek a műsoroknak majdnem mind eltűnnek a süllyesztőbe, Eszti is oda fog kerülni, Sehi is, ebből a szériából szerintem mind... gyenge eresztés volt :)

inmemancsi 2012.01.28. 19:42:21

velvet.hu/blogok/gumicukor/2012/01/28/hajdu_peter_szerint_neje_korosan_sovany/
mondja már meg valaki hány évesek S.K. a gyerekei, honnan érnek haza?:))

inmemancsi 2012.01.28. 19:44:16

szép nagyon ez a marion cottilard

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.28. 19:52:00

Szép estét!

@inmemancsi: és itt még nem sejthettük, h oscaros lesz:D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.28. 19:52:20

@jadebulgari: Az ügyvéd mondta (azt hiszem a rendőrhéten), hogy amikor kislány volt az anyja meztelenül volt a lakásban és ő kíváncsiskodott, hogy miért van zsinór (tampon) a lábai között...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.28. 19:54:38

@E-leonora: ezzel nem értek egyet. Ha neki ez a jó, csinálja, nekem nem lesz kevesebb, v több a szememben! Semmi közünk hozzá, főleg nem a szakmájának, szerintem!

inmemancsi 2012.01.28. 19:55:33

@ladyandhenk: Neked is! Szia! igen, jó volt a piafban

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.28. 19:58:39

@ladyandhenk: na, nagyon értelmes voltam:D, a lényeg kiszűrhető:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.28. 19:59:24

@inmemancsi: hol jártunk a swinger party szervezésében?:D Attila, Vera tuti, igaz?:D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.28. 20:00:52

@jadebulgari: Pedig nem nehéz: csak akkor morog, ha úgy gondolja, hogy gúnyolódnak rajta, vagy kinevetik. Teljesen normális, amíg amíg ezeket elkerüli valaki. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.28. 20:03:33

@E-leonora: nem vagyok Eszter-fan, de -és már megbocsáss-, mi szégyellni való(?) van azon, hogy ilyen klubba jár? :D

Más férje meg kurvázik a kocsisoron, miközben a felesége meg nyirkos ujjakkal veri a billentyűzetet valamelyik randis oldalon. És mindkettő titokban.
Eszter bevállalta, senkivel szemben semmi szégyellni és elszámolni valója nincs és nem is lehet ezzel kapcsolatban.

E-leonora 2012.01.28. 20:03:45

@ladyandhenk:
Semmi kifogásom ellene, ha neki ez tetszik. Csak azért írtam, mert annyira csámcsognak a Vera filmjén.
maguknak kell elszámolniuk vele.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.28. 20:05:31

@Brr: igen, én is ezt próbálom megértetni velük kapcsolatban. :)

fofofo 2012.01.28. 20:06:09

egyre inkabb ugy erzem, ha vasarnap kiesik Vera, azonnal kikapcsolom a tevet. Nem akarom latni, ahogy osszeomlik, mert inkabb lesz fajdalmas es szannivalo es tragikus, mint szorakoztato es vicces. Barmennyire is ellenszenves, rossz erzes lesz ezt vegignezni. Legalabbis nekem. Talan mimoza vagyok.

fofofo 2012.01.28. 20:08:31

Marmint arra gondoltam, hogy megmutatjak neki a dvd-t.

inmemancsi 2012.01.28. 20:09:45

@King of Shadows: hát ebben nem értünk egyet:)) ha vera: ha nem bántják akkor is mindig magával foglalkozik, illetve azzal, hogy mások alkalmazkodjanak hozzá stb. ez alatt a pár hónap alatt egy őszinte kedves mondata nem volt senki máshoz. ahhoz, hogy alkalmazkodjanak hozzánk nekünk is kell alkalmazkodni, kivéve persze ha a magyar ugaron vagyunk min. eln, vagy közt elnök stb:))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.28. 20:10:17

@E-leonora: értem.

Ezért írtam korábban is, h abszolút nem érdekel, h mit csinált Vera, Eszter, Sehi, stb... Főleg nem a műsor szempontjából! :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.28. 20:10:43

@King of Shadows: ja, gyerekszáj :D
Verával kapcs.egyet értek, kicsit sokat provokálják és a hangnem sem igazán emberi... jó hogy támad.
@fofofo: nem vagy mimóza, sajnos rossz magyar szokás kigúnyolni a padlón lévőt

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.28. 20:12:16

@E-leonora: azért van csámcsogás vera filmjén, mert megcsinálta (az ő dolga, hogy bassza el az életét), de ő letiltatta, mielőtt bement a villába. Tehát szégyelli és el akarta titkolni.

És attól röhejes és szánalmas az egész, és válik hiteltelenné minden szava, hogy odabenn meg úgy viselkedik és papol az egyenességről, meg az őszinteségről, hogy kifordul az ember gyomra.

inmemancsi 2012.01.28. 20:13:04

@fofofo: nem értem ezt az összeomlást, akkor tényleg beteg, ha nem tudja mit csinált korábban, akkor meg pláne, ha bemegy egy ilyen műsorba és azt hiszi nem kerül elő a cucc. Egyébként meg ehhez azért erős gyomor, meg minden kellett, hogy megcsinálja,és amúgy sem egy érzékeny alkat, legalábbis mások vonatkozásában biztos nem

E-leonora 2012.01.28. 20:13:27

@ladyandhenk:
Igazad van. Nekem a műsor szempontjából a régi Eszter szimpi volt. Ez már nem. Vera sem, de tetszik, ahogy Attival nekifeszülnek egymásnak.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.28. 20:13:52

@inmemancsi: így van, tökéletesen egyet értek veled. :)

E-leonora 2012.01.28. 20:17:43

@pushpang:
Az, hogy letiltatta és mégis előkerült felvet egy-két jogi kérdést.
Nem hiszek a filmeseknek sem. Lehet, hogy nem is volt letiltva, csak így beharangozva nagyobbat lehetett kaszálni.
Elég zűrös ez. A bulvár meg....

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.28. 20:17:56

@pushpang: biztosan vannak olyan emberek, akik a múltjukat el akarják titkolni, és még egyszer ugyanazt a megbánt bűnüket nem akarják elkövetni..., feltételezem, h ezért is tiltatta le! Más életfelfogása lett, stb...

Ha már múltkor téma volt a jogi része, pont, h emiatt indíthat pert, h nyilvánosságra került, bár a szerződést nem ismerjük, ugye...Csak megjegyeztem:D

@E-leonora: sok ott az RTL befolyás:D

foxglove (törölt) 2012.01.28. 20:17:58

@pushpang: eszter is egyenességről, gerincről és szerethetőségről beszél. az összes megnyilvánulásából, a stílusából az jön le, hogy magasabbra helyezi magát erkölcsileg/szellemileg a többieknél. ez ugyanolyan álnokság, hiteltelenség, mint amit vera csinál, csak valamivel jobb a marketingje.

inmemancsi 2012.01.28. 20:18:39

@E-leonora: de mostmár te is ezen csámcsogsz..

sogeking 2012.01.28. 20:19:28

itt tavaszi tekercs, mi újság?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.28. 20:19:48

@inmemancsi: hol van soge mint főszerkesztőnk?:D
Hol legyen a helyszín?:D

inmemancsi 2012.01.28. 20:20:57

@ladyandhenk: éppen mondani akartam, hogy éhségsztrájkol:))

E-leonora 2012.01.28. 20:22:00

@inmemancsi: csodálkoztam volna, ha szó nélkül hagyod az idegenek "belekommentjét"

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.28. 20:24:06

@fofofo:

igazad van, szörnyű lesz a szembesítés, de talán ugyanúgy megvédi magát mint eddig, önhazugsággal, megmásítja a múltat, becsapja magát, akár hogyis én is sajnálom, bár egy kiállhatatlan személynek tartom. sajnos nagyon tönkretette magát ezzel a villadologgal, még az is kétséges, hogy korábbi munkájába vissza tud e menni...

inmemancsi 2012.01.28. 20:24:16

@ladyandhenk: de 3 résztvevő lesz?:)) + sogeking és blikk?

sogeking 2012.01.28. 20:26:45

@inmemancsi: igen, hozzáláncoltam magam egy szalámis szendvicshez:)

@ladyandhenk: mennyi a várható létszám?

inmemancsi 2012.01.28. 20:29:57

@sogeking: ja:)) könnyú lesz így hudininek lenni

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.28. 20:30:27

@sogeking: de bele ne harapj véletlenül:D

Mancsi, te, Én, Eszter, Vera, Ati, JÖN MÉG VALAKI?:D:D:D:D:D

@inmemancsi: több:P Blikk, bors, story, hot, nl, stb:)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.28. 20:32:02

@inmemancsi: Pedig visszanézve is látszik, hogy mindig ilyeneket mond: "Gúnyolódtak rajtam! Kinevettek! Csúfolódnak velem!". Amikor Kinga nem állt szóba Atival és nem nevetgélt, nagyon jól elvolt Verával (Kinga párbajra küldése és Peti kiesése közti időszak).

Amikor Kinga nevetett Atinak azon a "Szavunk azért lehet ..." kiszólásán, Vera ismét utálni kezdte.

Amikor Eszti tönkretette a levelét, azt mondta, hogy nem a tárgy elvesztése volt a baj, hanem az, hogy gúnyolódtak rajta... :)

Ezt hívják úgy, hogy "Single issue wonk". :)

inmemancsi 2012.01.28. 20:36:23

@King of Shadows: hu miket tudsz, ok, de egyszer mondjuk pld. miért nem nevet magán a többiekkel? mindenkinek vannak rossz tulajdonságai, amit ki lehet figurázni, vagy ő azt gondolja neki nincsenek?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.28. 20:36:45

@inmemancsi: Kieg az előzőhöz:

"Single Issue Wonk

This person is generally a good guy; friendly to newbies, or at least not hostile, contributes to discussions, and so on until one topic is brought up.

When that one thing is brought to their attention, the Single Issue Wonk undergoes a frightening transformation, becoming an obsessed monomaniac who won't stop hammering their position. This may go on for days at a time, entangling unwary newbies and providing the perfect furnace for a Troll to dump fuel into.

The topic can be anything, from an economic and political theory of everything to who was better, Mike or Joel. Naturally, it's less noticeable when it's not something that directly relates to the topic of the forum one encounters this person in. ..."

From Tvtropes. :)

sogeking 2012.01.28. 20:38:51

@jadebulgari: azt is szeretem :)

@ladyandhenk: az újságok is élőben ott lesznek??

az én rózsám vasutas 2012.01.28. 20:40:15

Nem tudom, ki találta ki a Pettingkét de jó.
A Fecó vs Vera testnyílásokról lemaradtam a hülye vizilabda miatt. Látatlanban igazat adok Fecónak, a helyében én nem vártam volna ezzel 5 hónapot.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.28. 20:40:37

@jadebulgari: pedig semmi rossz nem fog ott történni:D:D:D:D Gyere, beveszünk:P

@sogeking: szerinted miből lesz ekszklúzív cikk?:D Jó hogy, ott lesznek, kameráSTUL:D

inmemancsi 2012.01.28. 20:41:41

@ladyandhenk: ja és az összes híradó mostani profiljába belefér

nem is tudtam, h én is ott leszek:)) nosce kellene - jó a humora és témaorientáltnak tűnik, ELP lenne a protokollos, ha vállalja, mert udvarias, szerivan tud énekelni, csaba meg a zenei kíséretet adná a gitárján

inmemancsi 2012.01.28. 20:43:14

@jadebulgari: ne már, te lennél a cateringes!!

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.28. 20:43:49

@Binbir gece: én mondtam ma egyszer Pettingkét :)
@ladyandhenk: jaj és ha valaki megkíván mit mondok hogy csak nézegetni jöttem? :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.28. 20:44:23

@inmemancsi: angyalkát is, julcsit is be kell venni:D

Leszek a jogi háttér, h mi kerülhet nyilvánosságra:D

inmemancsi 2012.01.28. 20:46:49

@ladyandhenk: ugye megszavaztok stylist-nak?:))

ok ok jöhetnek, de mindenkinek legyen teste szabott feladta is - kivéve sogeking:))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.28. 20:46:58

@foxglove: igen, van Eszterben is egy ilyen hajlam. Viszont őt sose láttam/hallottam olyan hangnemben és stílusban beszélni a többiekkel (max.Verával a boxmeccs után), mint V.-t a többiekkel, bárkivel. És nem ragaszkodik görcsösen a saját vélt igazságához, miközben mi tudjuk, hogy hányszor hazudott és torzított.
Esztert, a játékban elkövetett helyezkedési hibáival együtt, sokkal egyenesebbnek tartom, mint Verát, az igazság sk. felkent bajnokát.

Vera egy dolgot csinál jól. Folyamatosan démonizálja Attilát, ezzel kikészítve őt és környezetét, illetve -mint itt is tapasztalható-, a semmiből saját maga által kreált konfliktusok során gumicsontot dobál az Attilát nem kedvelőknek, nyamm, nyammm...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.28. 20:47:06

@inmemancsi: de végül csak felszopóember lett, a főszerepről lemaradt :D a nagy profi

sogeking 2012.01.28. 20:47:17

@ladyandhenk: jó, én majd pókembernek öltözöm :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.28. 20:47:31

@inmemancsi: De, tudja, hogy vannak, csak érzékeny arra, hogy kicsúfolják. Viszont minden másban nagyon is megengedő és alkalmazkodóképes (a férfi szerepet is azonnal bevállalta, mert gondolta, hogy a lányoknak az nem fog tetszeni), feltéve, hogy nem kerül szóba AZ AZ EGY DOLOG (jelen esetben nem történik meg). Láttam már ilyet, a viselkedésminta ugyanaz. :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.28. 20:50:47

@inmemancsi: nem tudom, ezt meg kell gondolni, arra sem jöttél rá, h KARLOS ruciban kell lenned, h nyerhessünk:D Vagy semmiben, persze...:D Meglátom, h mit tehetek:D

@sogeking: :D:D:D:D Jó, de majd azért ugyan tudjuk már meg, h ki van az álarc mögött:D

ANYÁM! DE BORZALMAS EZ AZ EUROVÍZIÓS VÁLOGATÁS:(

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.28. 20:51:12

@pushpang: jav.: "És nem ragaszkodik görcsösen a saját vélt igazságához, MINT VERA,miközben mi tudjuk, hogy hányszor hazudott és torzított."

inmemancsi 2012.01.28. 20:51:28

@King of Shadows: és mi az az egy dolog? hogy verának nincs mindig igaza és nem kell hozzá alkalmazkodni?:))

bocsi nem vitatkozom veled, csak a véleményemet mondom, de az tudományosan nem megalapozott:))

inmemancsi 2012.01.28. 20:54:17

@ladyandhenk: hát ja.. ez csúnya volt, de igaz:)) szóval ha megszerzem lilu ruhatárát + a szponzor jelmezkölcsönzős cuccot? (és liluka fodrászatát szponzornak?)

de azért TE is dolgozz, azért védd le az ötletet, mert lehet forgathatnák mexikóban a viasattal:))

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.28. 20:58:37

@jadebulgari: Nem olyan, mintha Veráról szólna? :D Illetve Ve'Rah, ha Shadovarosítani akarom a nevét. :D

sogeking 2012.01.28. 20:59:10

@jadebulgari: :) és ki által?

@ladyandhenk: azért lesznek rajta itt-ott kivágások

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.28. 21:00:27

@King of Shadows: "De, tudja, hogy vannak, csak érzékeny arra, hogy kicsúfolják. Viszont minden másban nagyon is megengedő és alkalmazkodóképes"...

Ezt most tényleg nem mondod komolyan.

Férfiruha: Nem vagyok cihomókus, de ez én meglátásom szerint, inkább egyfajta szerepcsere iránti vágy nála. Hogy férfiként talán jobban érvényesülne, vagy nem tudom.
De férfias a mozgása, a viselkedése, a gesztusai, talán valóban jól érzi magát férfi ruhában. Volt már más ilyen kosztümös játék is, azt hiszem, ott is férfi ruhában volt.
Lehet, hogy marhaság, de én nem a simulékonyságot és alkalmazkodási hajlamot látom ebben a részéről.

foxglove (törölt) 2012.01.28. 21:00:37

@pushpang: sajnálom, h most nem atival párbajozik eszter, akkor egy oldalon állnánk:) (atién)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.28. 21:01:39

@inmemancsi: A gúnyolódás. Ha mondanák neki, hogy senki sem akarta kicsúfolni és ne haragudjon rögtön jó fej lenne. :)

Ezt el is várja...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.28. 21:01:42

@King of Shadows: bár én csípem de igazából DE :D
@sogeking: hát nem tom ez a filmcím ugrott be hirtelen a pókemberről, aztán nehogy csak OTT legyenek a kivágások :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.28. 21:02:35

@inmemancsi: mondjuk erre "az egyre", én is kíváncsi vagyok. :)

inmemancsi 2012.01.28. 21:04:29

@jadebulgari: még a végén sogeking lesz a főszereplő eszter helyett:)) -mellett:))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.28. 21:05:34

@foxglove: de ez a mostani párbaj azért nem oszt meg minket, ugye? :)

AMúgy ez a párbaj annyira nem is érdekel... jobban szeretném, ha Eszter menne vissza, mert Verát már nem bírom nézni és hallgatni a balhéit, de ha ő megy vissza, akkor sem szaladok a Dunának. :)

hájdí 2012.01.28. 21:08:22

@pushpang:
"Vera egy dolgot csinál jól. Folyamatosan démonizálja Attilát, ezzel kikészítve őt és környezetét, illetve -mint itt is tapasztalható-, a semmiből saját maga által kreált konfliktusok során gumicsontot dobál az Attilát nem kedvelőknek, nyamm, nyammm... "

csak azt ne,kérlek,hogy vera csinál ördögöt attilából,aki amúgy, vera nélkül egy tündéri, pozitív személyiség lenne...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.28. 21:10:56

@King of Shadows: hiszen mondják neki, folyamatosan. De már Fecónak se hiszi el.

Egyébként meg az a gúnyolódás az ő olvasatában, amit ő annak akar érteni. Így csak egyféle módon lehet hozzá alkalmazkodni -mert ezt várja el, ugye-, ha mindenki csituba van a faszba és nincs félre értés. Ha visszamegy, 1 hét után már az is baj lesz, ha valaki ránéz, meglásd.... :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.28. 21:12:11

@hájdí: csak nem magadra vetted? :D

Nem, Attilát se kell félteni, de korántsem annyira rossz, mint amilyennek Vera beállítja.

sogeking 2012.01.28. 21:12:36

élőben előadják még egyszer ugyanazt a dalt, áááááá

@jadebulgari: :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.28. 21:13:45

Istenem, az m1-en ez az euroviziós izé.. tényleg borzalmas.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.28. 21:14:36

@pushpang: De. Mondom, amikor összepacsmagolták a levelét, ő maga mondta, hogy nem az zavarta, hanem az, hogy "megint kinevettek és gúnyolódtak rajtam".

A másik Verát is attól kezdve gyűlölte, hogy az röhögött Petivel az ágyban (akkor Vera ki is szaladt). Nagyjából Petit is.

Diust meg azután, hogy az vihorászott rajta Kingával (amikor Vera Petivel kefélt).

hájdí 2012.01.28. 21:16:06

@pushpang: nem vettem magamra:)
vera nélkül is hányok attilától,már a beszavazója óta, verának ehhez semmit sem kellett hozzátenni.
de hát kinek, hogy..
én attinál taszítóbb embert se élőben,se a médiában nem láttam ,tényleg.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.28. 21:18:58

@King of Shadows: tényleg sokat kiröhögik de sokszor csak ő gondolja hogy róla van szó és akkor is ugrik

ő-szinte 2012.01.28. 21:19:52

kkhm... Lilu sminkje:-DDDD

sogeking 2012.01.28. 21:20:04

legalább a holnapi VV műsor első részét nem kell néznem:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.28. 21:22:13

@King of Shadows: értem én, de az a baj, hogy ő mindenre ráfogja, hogy gúnyolódás, még arra is, ami nem az. És ezen nem is hajlandó elgondolkodni.
Ilyen emberrel nehéz együtt élni.

ő-szinte 2012.01.28. 21:23:18

Vera milyen kedves... gyanús nekem ez az öfi...:-DDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.28. 21:23:54

@pushpang: bár én Steve helyében nem innám meg... ki tudja, nem köpött-e bele, vagy ilyesmi..

ő-szinte 2012.01.28. 21:24:38

@pushpang: vele még nem volt fájt, úgyhogy köpet kizárva:-DDD

girbeguba 2012.01.28. 21:26:17

@pushpang: nem. Vera sz@p. Persze csak átvitt értelemben :-)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.28. 21:26:45

@pushpang: @jadebulgari: Igen, ez hozzá tartozik az ilyesmihez. Nem csak a valós, hanem a vélt sérelemre is úgy reagál, ahogy.

Például, ha egy ilyennél az a kulcsszó, hogy "hülye", akkor arra is bekattan, ha viccből mondod neki, hogy "hát Te hülye vagy". :)

ő-szinte 2012.01.28. 21:27:21

@girbeguba: nana! láttuk mi, hogy nem csak átvitt értelemben:-DDDD

girbeguba 2012.01.28. 21:28:17

Pista engem a flinstonse-ra emlékeztet. Várom mikor kiáltja: Viiilma!

ő-szinte 2012.01.28. 21:29:06

@pushpang: jó, ennyire azért nem paraszt:-D nincs rá oka Sztívvel szemben:-)

girbeguba 2012.01.28. 21:29:43

@ő-szinte: ööö mármint ebben a műsorban :-)

ő-szinte 2012.01.28. 21:29:51

@jadebulgari: Csak kofít csinált Sztivinek, kedves volt.

foxglove (törölt) 2012.01.28. 21:29:56

@ő-szinte: nem láttam, de talán kint járt Serike?:D

ő-szinte 2012.01.28. 21:30:58

@foxglove: hát vicces, de nekem is ez ugrott be:-DDDDDDDDDDDD

inmemancsi 2012.01.28. 21:30:59

vera: akarsz cserélni, akarsz cserélni fecó??- mert énnekem ez nem jó..

vera kezd cukika lenni párbaj előtt

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.28. 21:31:27

@ő-szinte: nekem is gyanús, eltelt 3,5 perc és még nem volt balhé... pedig a szöveget se tanulta meg.
Mondjuk elég szar volt az imprója szegény Csabával, de ez más tészta. :D

Ma egész este csak Vera fog beszélni cukiságokat a Rip.ban?

ő-szinte 2012.01.28. 21:31:41

A többi mogyi hol a faszban van már megint????

girbeguba 2012.01.28. 21:32:11

No Vera összekapta magát. Indul a taktika. 'mindenki olyan vidám volt' - hogy dögölnének meg!

ő-szinte 2012.01.28. 21:32:42

@pushpang: erős a gyanúm:-) gondolom ez már a párbajra készít fel minket:-DDDD

sogeking 2012.01.28. 21:33:08

@inmemancsi: és ha cserélnek, akkor Fecó párbajozik?

ő-szinte 2012.01.28. 21:34:12

@inmemancsi: @jadebulgari: hááát, nekem ez inkább tűnik úgy , mint ha a retek akarná visszajuttatni:-) végül is ők döntik el, hogy mit raknak az öfibe...

ő-szinte 2012.01.28. 21:35:26

@sogeking: nem, de legalább büntetést kapnak:-)))

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.28. 21:36:41

@ő-szinte: kicsit segítenek neki :) végül is jobb műsort hoz mint Ettike

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.28. 21:36:55

@Peter_Cs: :D:D meg hát, csak Vera vonatkozásában ezt így kell érteni: "Nem ígérhetek mást csak vért, erőfeszítést, verítéket és könnyeket" (Churchill után szabadon).

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.28. 21:37:19

@inmemancsi: @pushpang: @girbeguba: A buliján az online-ban Vera aranyos, vicces és igazán szórakoztató volt, Eszter meg mint egy patra vetett hal.

inmemancsi 2012.01.28. 21:38:17

@girbeguba: túl átlátszó szegény:))

hájdí 2012.01.28. 21:40:18

@ő-szinte: ez így van.sehol nincs a nézettség idén a tavalyihoz képest,naná,h azt juttatják vissza,aki több nézőt-és potenciális szavazót- leültet a doboz elé.
100% , h vera megy vissza.és nem azért mondom,mert én is ezt szeretném...:)

ő-szinte 2012.01.28. 21:40:20

@jadebulgari: igen:-) hát így megy ez:-D

sogeking 2012.01.28. 21:40:32

@ő-szinte: milyen darabot adnak elő?

ő-szinte 2012.01.28. 21:41:07

@hájdí: hát ezek csak feltételezések egyenlőre:-) aztán meglátjuk...

ő-szinte 2012.01.28. 21:42:34

@sogeking: hát én vmelyik Goldoni darabra emlékszem... de nem bizti:-)

hájdí 2012.01.28. 21:42:45

@ő-szinte: részemről nem feltételezések,de erről többet nem mondhatok.:)a nézettségi adatokat tuti forrásból tudom.

busifa 2012.01.28. 21:43:30

Sokkot kaptam Vera sikításátòl!!!!!!!!!!

inmemancsi 2012.01.28. 21:43:45

attila a nagy taktikus, most kéne kinyírni a verát, a párbaja előtt, erre barátkozik, gondolom utasításra

Mazlee 2012.01.28. 21:44:13

Kinga: ... vagyok annyira köcsög hogy ...

Sehi: detto

na köszönöm :)

kozi001 2012.01.28. 21:44:33

Miért baj h kimegy két teljesen ellentétes karakter cigizni? Munkahelyen vannak olyan emberek, akik ha nem cigiznének akkor évente váltanának 2 teljes mondatot egymással...!

girbeguba 2012.01.28. 21:44:42

@Peter_Cs: tudjuk hogy szted egy bűbájos csaj, sztem viszont agybajos :-) de ezen nem veszünk össze

foxglove (törölt) 2012.01.28. 21:46:12

@kozi001: én így barátkoztam össze azzal a lánnyal, aki később a legjobb barátnőm lett:) különben szóba sem álltunk volna egymással:)

kozi001 2012.01.28. 21:47:20

@foxglove: Hát barátnézésért lehet h elszívnék pár cigit! :)

ő-szinte 2012.01.28. 21:47:52

Kinga kiküldte Csabát...?Az meg szaladt,hehehe

girbeguba 2012.01.28. 21:48:53

Milyen béna ez a felsőrész Lilun

ő-szinte 2012.01.28. 21:50:09

Verának jól áll a fekete a rózsaszínnel ( a hátsó szalagra gondolok, meg a zoknira)

girbeguba 2012.01.28. 21:50:20

Nálatok is szakad az adás?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.28. 21:50:57

Amúgy Vera régebben hosszú hajjal tök helyes volt valami fotókon láttam.

inmemancsi 2012.01.28. 21:51:37

én nem szívesen lennék egy légtérben verával - félnék tőle

ő-szinte 2012.01.28. 21:52:03

@jadebulgari: igen, nem kicsit:-) kár, hogy nem abba az irányba ment tovább...
egy jó csaj volt...:-(((

inmemancsi 2012.01.28. 21:52:59

a szemem meg mindig kiég ha ránézek, mindig ízléstelen finoman szólva

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.28. 21:53:15

@ő-szinte: de ezen lehet változtatni, a haj megnő, a háj meg lemegy :D
volt valami érdekes a tekintetében a szeme vágása miatt hosszabb hajjal

girbeguba 2012.01.28. 21:53:49

@jadebulgari: most se csúnya csak nehéz elvonatkoztatni a fertelmes stílusátol

ő-szinte 2012.01.28. 21:54:31

Seri milyen lelakott:-DDD

girbeguba 2012.01.28. 21:55:04

Vera senkit se hallgat meg.

busifa 2012.01.28. 21:55:38

@ő-szinte: szerintem is tök szimpi volt hosszú hajjal :-)

ő-szinte 2012.01.28. 21:55:41

@girbeguba: azért az a 10 kiló plusz sem tesz jót neki:-)))

ő-szinte 2012.01.28. 21:56:16

@busifa: szerintem kifejezetten szép volt. Kár érte...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.28. 21:57:06

@inmemancsi: jó, te vagy a sztájliszt:D Jaja, adok linket, olvasgasd:D Nem akarok Mexikót, mert sok a medúza:D

www.origo.hu/teve/20120128-rajak-es-pumak-kozt-forgatjak-az-eden-hotelt-a-magyarok.html

Lassan már szereplők is kellenének:D

@sogeking:

mesélj, hol?:)

girbeguba 2012.01.28. 21:57:43

@ő-szinte: elsősorban az arcára gondoltam. Azon nincs +10kg

ő-szinte 2012.01.28. 21:59:35

@girbeguba: csak 2:-)))
Tudom, hogy az arcára gondolsz:-) de láttad a tokáját is??? nincsenek arcélei igazából... nem olyan mint volt:-) a szeme még mindig szép, mert az nem változott.

kozi001 2012.01.28. 22:00:22

Fecó és Csaba veszekszik!

Attila feje: én csak egy kávét kérek!

:)

nathalie 2012.01.28. 22:00:28

most már nem értek semmit. úgy tűnt mintha fecónak igaza lenne :O

ő-szinte 2012.01.28. 22:00:55

Kinga lassan úgy néz ki mint aki az ötödik hónapban van:-DDDD

busifa 2012.01.28. 22:01:46

@ő-szinte: el tudom képzelni hogy VV után stílust vàlt, hajban is... :-)

sogeking 2012.01.28. 22:01:52

@ő-szinte: nem hiszem, hogy meg bírom nézni:)

@ladyandhenk: kis kinyitható ablakok lesznek, mindegyik mögött meglepetéssel:)

kozi001 2012.01.28. 22:02:38

@ladyandhenk: Ez már az Éden Hotel 2? Jaj! :)
Azt hittem h vv6 se lesz most!

girbeguba 2012.01.28. 22:02:42

@ő-szinte: huh ez a vádli durva ok elismerem. A lényeg hogy Vera nem csúnya csak most nincs formában és rosszindulató-véresszájú álszent k

nathalie 2012.01.28. 22:03:06

@ő-szinte:
haligalilalipapi! :D

@foxglove: az hogy nem értek valamit,vagyhogy fecónak igaza van? :D

foxglove (törölt) 2012.01.28. 22:03:48

@nathalie: az, hogy te azt gondolod, hogy fecónak van igaza:)

liberaliskonzervativ 2012.01.28. 22:03:59

azer feco most bealazta csabat, aki amugy ujabban kifejezetten gusztustalan.

girbeguba 2012.01.28. 22:04:54

Lilu, ez a fülbevaló egy tévedés

nathalie 2012.01.28. 22:05:40

@foxglove:
most mond meg :D én se térek magamhoz.
De most nekem csabi sunyinak tűnik. Nagyon nyitna attila felé...

ő-szinte 2012.01.28. 22:05:41

Lilun is szponzor gumicsizma van?

foxglove (törölt) 2012.01.28. 22:06:07

Eszter bulija fergeteges lehet, Serikével és Kingával:DD

nosce 2012.01.28. 22:06:20

na bazdmeg Atti jót kampányolt verának :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.28. 22:06:36

@sogeking: adventi naptár jellegűen?:D Minden napra egy?:D

@kozi001: jaja, mi már a 2-re gyúrunk:D
Várjuk nagyon:D De talán márciusban:D

inmemancsi 2012.01.28. 22:07:09

@girbeguba: vera nagyon messze van a széptől:)) de ha igényes lenne és mondjuk nőies belül -kívül sokkal jobban nézhetne ki, ahhoz viszont némi önfegyelem és önismeret is kellene

syfyboy 2012.01.28. 22:07:51

@liberaliskonzervativ: mert, ahogy Fecó (v. Vera?) mondta, ha nincs ló, jó a szamár is...és most Csabi a szamár. Eddig Csabinak szurkoltam, de szerintem neki Kinga lesz a veszte.

inmemancsi 2012.01.28. 22:08:50

azt a fecós dolgot, meg aztán csabit, hogy mit mondot mire végképp nem értettem,

kozi001 2012.01.28. 22:09:52

@ladyandhenk: De ugye nem csak málé fociták nyernek benne? :)

ő-szinte 2012.01.28. 22:09:56

@nosce: szépen nyomja a retek Verát, mi?

foxglove (törölt) 2012.01.28. 22:10:42

@ladyandhenk: ez már az lenne? nem tudom, mert maradi vagyok és nem voltam olyanban soha:)

ő-szinte 2012.01.28. 22:10:49

@inmemancsi: te láttad a régi fotóit???

foxglove (törölt) 2012.01.28. 22:12:08

@ő-szinte: szerintem is jó csaj volt... pont peti esete, hehe

nosce 2012.01.28. 22:12:36

@ő-szinte:

igen és most már Atti is rákampányol :)

sogeking 2012.01.28. 22:12:36

@ladyandhenk: igen, de ez 5 percenként nyitható:)

busifa 2012.01.28. 22:12:49

@nosce: Nem, ràjött, hogy neki Vera mellett kell kiàllni akkor a nézők nem a Veràt küldik vissza!!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.28. 22:13:30

Én meg csak kapkodom a fejem... mi lesz még itt? Vera+Attila? Úúúúristn, még a vén összeállnak a sötét erők a villában. :D

nathalie 2012.01.28. 22:14:17

azért érdekes,hogy mindegyik faszi inkább megy a vera bulijára,mert ott tuti jobban érzi magát.

ő-szinte 2012.01.28. 22:14:31

@King of Shadows: igen:-) van egy-két műtermi fotó, amin szolid a smink, tehát természetes, azokon nagyon jó. Lehetett volna jó modell, de nem azt választotta...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.28. 22:15:04

@busifa: @ő-szinte: Szerintem a jelenlegi hajzata a jobb, a felesleget ledobja, megint csúcsformában lesz!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.28. 22:15:32

@busifa: hát, végülis, régen ez működött... :)

nathalie 2012.01.28. 22:15:39

@pushpang:
mennyire király lenne! :D

ő-szinte 2012.01.28. 22:16:32

@Peter_Cs: szerencsés, mert jól áll neki a rövid haj is:-) ez már csak ízlés kérdése, hogy kinek mi tetszik jobban. Nekem a hosszú:-)

jooasszony 2012.01.28. 22:18:16

Eszter hamis önképpel él.

Minden mozdulatával lekezeli a társait,a napi felsőbbrendűségi megnyilvánulásai hol nevetségesek, hol pedig nagyon idegesítőek.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.28. 22:18:37

@kozi001: jaj, persze, hogy nem, lehet, h málé szilikonos macák:D Biztosan jó lesz, lesz megint kavicsozás, stb:D

@foxglove: most szervezzük, beszállsz?:D
Választhatsz szerepet:D

@sogeking: az hamar nyílik, v ha egy kinyílik, akkor egy be is?:D

liberaliskonzervativ 2012.01.28. 22:19:38

megy a kampany vera mellett ezerrel...

busifa 2012.01.28. 22:19:40

@foxglove: azért kiverné Peti egy-kèt fogát :-)))

ő-szinte 2012.01.28. 22:20:08

Lilu sminke még mindig gáz... hát nem olvassák ezek ezt a kúúúúrva blogot???

ő-szinte 2012.01.28. 22:22:37

Jesszus, Seri hajszíne!!!!!!!

busifa 2012.01.28. 22:23:02

@ő-szinte: fülbevalòja pedig durvàn büntet!!

ő-szinte 2012.01.28. 22:24:12

@jadebulgari: csak a lelkén nem... és az nagy baj. Kiül az arcára.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.28. 22:24:13

baszki, az rtl filmfelkonf. hangjától majdnem befostam... ti is hallottátok?

Vagy az a hang csak a fejemben szólt?! :D

foxglove (törölt) 2012.01.28. 22:24:42

serike megszólalt...kúl csávó, raj csávó...
inkább énekeljen...

ő-szinte 2012.01.28. 22:25:23

@pushpang: ez a klónozás mellékhatása lehet, mogyika:-DDD

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.28. 22:25:58

@ő-szinte: jöhet a lovag még, olyankor kisimulnak a csajok, megnyugszanak, még eljöhet neki is :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.28. 22:27:07

@ő-szinte: ki vagy te, hogy megmondod, hogy milyen hangok beszélnek a fejemben?!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.28. 22:27:37

@foxglove: csak az elnevezés:D Virtuális party amúgy:D Várjuk a jelentkezőket:D

ő-szinte 2012.01.28. 22:29:37

ez az onlájn is roppant izgi, Vera alszik...:-OOO

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.28. 22:30:38

@ő-szinte: ne halózz itt nekem, ne halózz, mit képzelsz magadról?!
Te még a nevem se mondhatod ki!

busifa 2012.01.28. 22:30:44

@ő-szinte: mert nem vagyunk egyneműek :-))

foxglove (törölt) 2012.01.28. 22:31:40

@ladyandhenk: ezt még át kell gondolnom, kicsit félelmetesen hangzik:DD

inmemancsi 2012.01.28. 22:34:10

@foxglove: m2n kezdődik ari film jó zenékkel

ELP 2012.01.28. 22:34:30

Szép estét mindenkinek! Mert ez a helyzet micsoda komédia,,,,:)))

A történéseket összevetve , pálfordulás történt . A kolosi klán V mellett rakta le voksát. teljesen jóságos tündér lett a V cirka 1 nap alatt,,,hmmm:))

ő-szinte 2012.01.28. 22:35:04

@busifa: erre most nem kérdezek rá, mert az idáig nem hozott jót senkinek:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
de ezt még nem figyeltem, amúgy:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.28. 22:36:01

@ELP: hát igen, úgy tűnik, hogy a nézők rövidtávú memóriájában bíznak... :)

sogeking 2012.01.28. 22:36:34

@ELP: 1 nap alatt lerombolják az eddig felépített imázsát?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.28. 22:37:40

@ELP: szió, bevettünk a szvingerpartyba, csak mondom:D

@ő-szinte: örülj neki, nem beszél legalább:D

@foxglove: ááááááá, SSKK senki sem tudja meg:D:D:D:D:D Senki nem fog bántani:D

foxglove (törölt) 2012.01.28. 22:37:47

@inmemancsi: köszi, kedves vagy! már láttam nagyon régen:)

ELP 2012.01.28. 22:37:51

@pushpang: Hát a műsor ugye,,,ezt megértem , reméljük túléli V:)))

syfyboy 2012.01.28. 22:38:01

@ELP: belengették tegnap az ideiglenes állást, a Vera-fanok aktivizálták magukat, az eredmény változott, így az RTL is lépett ... :-P

foxglove (törölt) 2012.01.28. 22:39:00

@ladyandhenk: és szvingereznem is kell? mert azt nem szeretnék:)

ELP 2012.01.28. 22:39:11

@sogeking: Mindenesetre érdekes fordulat,,,bíztosan a pichologusok jobban tudják mit bír:))

ő-szinte 2012.01.28. 22:39:43

hú, bazdmeg retek! nehogy megtudjuk, hogy mi a feladat, mert akkor ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

ő-szinte 2012.01.28. 22:40:57

@foxglove: szerinted egy szvinger partin mi a jó istent csinálnak???:-)
legyél már értelmes klón mogyi, ha már...:-DDDD

foxglove (törölt) 2012.01.28. 22:41:44

@ő-szinte: kérjél tőlem időpontot, akkor beszélhetünk.

ELP 2012.01.28. 22:42:42

@ladyandhenk: Huha,,,és kik vannak benne??:))

De eccer már majdnem sikerült anno
a németeknél,,de túl sok " célzóvízet " ittam bátorságmerítés gyanánt , így nem sikerült elmennem,, :))))...otthagytak egydeül:))

ő-szinte 2012.01.28. 22:43:04

@foxglove: persze, FASZOMATBAZDMEG!

mi a jó szar van a villában???

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.28. 22:44:40

@ELP: Attila, Vera az alap:D
Soge, mancsika:D, én, még nem tudnak róla, de angyalka, julcsi is:D Foxi még nem döntött:D

ő-szinte 2012.01.28. 22:45:15

Gyorsan, gyorsan hozzatok naftalint, mert a galuska megromlott!

inmemancsi 2012.01.28. 22:45:31

@foxglove: én sose láttam végig még az is jó benne, hogy whoopyt stílusosan tudták öltöztetni benne..

ő-szinte 2012.01.28. 22:45:57

@ladyandhenk: Fox nem megy, borítékolom.

ő-szinte 2012.01.28. 22:46:55

Pufi, meg sztrájkol???

foxglove (törölt) 2012.01.28. 22:47:08

@ő-szinte: erre nem is kérdezek rá. nem nem és nem.

ELP 2012.01.28. 22:47:54

@ő-szinte: Simon and Garfunkel - csend hangjai odabent :)))

De kingát minnyá megbümtetik mert belekrákog:))

ő-szinte 2012.01.28. 22:48:38

Ezszánalmas, hogy a dugiban kucorognak...
legalább kapnának ők is vmi feladatot!

MagasMacska 2012.01.28. 22:49:43

De miért nem a bulit mutatják? Roppant szórakoztató ez az alvás.

ő-szinte 2012.01.28. 22:50:09

@foxglove: de miért? hát nem tudok azonosulni a mollyal...:-O

foxglove (törölt) 2012.01.28. 22:51:37

@ő-szinte: valaki túl jól ismeri a klónprogramomat:))

inmemancsi 2012.01.28. 22:54:14

@ladyandhenk: lady hát a főhős esztit kihagytad? - mondjuk nem csodálom:))

ő-szinte 2012.01.28. 22:54:51

@foxglove: ja, ki vagyok már művelve:-DDD

ELP 2012.01.28. 22:54:52

@ladyandhenk: Én minden jóban benne vok:))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.28. 22:55:19

@inmemancsi: ja, ő már túlképzett, itt csak kezdők lehetnek, nem?:)

ELP 2012.01.28. 22:55:39

De ki horkol ennyire????:)))

ELP 2012.01.28. 22:56:45

@ladyandhenk: Óh lady N , ne mond h nem!:))))

inmemancsi 2012.01.28. 22:58:05

@ladyandhenk: azt hittem az ő partiját szervezed:)) nahát akkor jöjjön a kiszeltünci is, bizti megnézné sogeking naptárját,,

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.28. 22:58:40

@ELP: ha angyalékra gondolsz, még nem tudtam őket értesíteni:P

foxglove (törölt) 2012.01.28. 22:58:59

jó éjt mindenkinek, mogyinak jó molytalanítást

ELP 2012.01.28. 23:01:49

@ladyandhenk: Küggyé neki füstjeleket ! Gyújts tűzet a lelkedben!!:)))

ELP 2012.01.28. 23:02:23

De ezek miért nem beszélgetnek ???????

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.28. 23:04:02

@foxglove: jó éjt...

@ELP: az-e van, de majd üzenek:P

Na, jó éjt Mindenkinek!!!

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.28. 23:04:54

csaba hallgatja a lányok horkolását... vagyis valamelyik lány horkol, gyanítom vera

syfyboy 2012.01.28. 23:05:58

@ELP: nem tudom, egyáltalán, hogy bírnak csak ott ülni s semmit se csinálni? meg se mukkannak :-O

ő-szinte 2012.01.28. 23:06:52

@syfyboy: de, tényleg horkol vmelyik,hehehehe

syfyboy 2012.01.28. 23:08:24

megszólalt Seri (??) mintha őt hallottam volna...

ELP 2012.01.28. 23:08:34

@syfyboy: Hát nem tudom,,,lehet h mindenki mindenki ellen ,,,vagy unják már az egészet,,,vagy azt játsszák h aki megszólal az egyből kiesik :))

sogeking 2012.01.28. 23:08:56

@syfyboy: álmában énekel? vagy ő nem alszik?

syfyboy 2012.01.28. 23:10:43

De most komolyan, hányan vannak a nyugiban?? Én 5 személyt láttam ...

ELP 2012.01.28. 23:11:36

@syfyboy: Mindenki , mert most rendezik be a csajoknak a bulira a helységet ,,,

ő-szinte 2012.01.28. 23:11:48

@syfyboy: Akkor ki van Dressz buliján???:-O

ELP 2012.01.28. 23:13:13

@ő-szinte: Ez még nem a buli teeeee nagyon teeeeeee :)))

syfyboy 2012.01.28. 23:13:37

@ELP: Szerintem Eszti nincs benn...végülis 3 embernek mit kell ennyit rendezni?? lehet mégiscsak szvingerbuli lesz? Ati: mi a faszt tudnak ennyit szerelni? :))))

ELP 2012.01.28. 23:13:59

@ő-szinte: Ott van ő is ,,csak nem férnek be a látószögbe ,,,

ELP 2012.01.28. 23:15:52

@syfyboy: Az lehet mert ő a diszletrendező,,,

ő-szinte 2012.01.28. 23:25:41

@ELP: Hát, lehet, hogy ezt a bulit én nem várom meg... sosem kezdődik el:-(
A faszt kell ennyit rendezkedni???

ő-szinte 2012.01.28. 23:28:04

Ez milyen már, hogy mindig kibasszák őket az udvarra???

ELP 2012.01.28. 23:28:08

@ő-szinte: Már indullllllllllllllllll :)))

ő-szinte 2012.01.28. 23:29:04

Kingu benyom még egy kis pogit?hehehehe
vigyáz az alakjára, nehogy lefogyjon...:-DDDDDDDDDDDDD

ELP 2012.01.28. 23:29:18

@ő-szinte: Van vodka a csajoknak,,,,,,,,,be lehet állítani a megfelelő maligán fokot :)))

ő-szinte 2012.01.28. 23:29:53

@ELP: ja, persze. folyton hamarosan folytatódik...

ő-szinte 2012.01.28. 23:31:18

Na, ezt nem akartam látni, ahogy Dressz átöltözik...

busifa 2012.01.28. 23:33:05

@syfyboy: a belevalóban Olivér elszólta magát, hogy a tegnapi nagyon szoros àllás már megváltozott! Ugyan kinek javàra? :-)

ELP 2012.01.28. 23:33:27

@ő-szinte: atikinga kibékült már ?? mit tucc??:))

ELP 2012.01.28. 23:35:25

@busifa: V megy vissza,,,ez már majd nem biztos a mellékelt jelek alapján,,,

ő-szinte 2012.01.28. 23:36:07

@ELP: A helyzet változatlan:-)

ELP 2012.01.28. 23:38:17

@ő-szinte: kössz,,,,volt már ilyen :))

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.28. 23:40:36

@busifa: @ELP: Eszter visszajutása dögunalomba fullasztaná a végjátékot. A jó műsorhoz Vera kell!

ő-szinte 2012.01.28. 23:42:13

Énekelnek bazdmeg!!!!! áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

kárpátia56 (törölt) 2012.01.28. 23:46:24

@ladyandhenk: straight! azaz egyenes nemi érdeklődésű éjt kívánok!

hájdí 2012.01.28. 23:47:50

egy perc elég volt a mai onlájnból..vodkanarancs v mi borospohárból,vazze

ő-szinte 2012.01.28. 23:48:11

@sogeking: Ne kívánd, hogy játsszam a nőt aki jólnevelt...

sogeking 2012.01.28. 23:50:08

@ő-szinte: ... ha tudást csak könyvekből vennék...

ő-szinte 2012.01.28. 23:50:24

hú de szupi kis buli ez!!!
broáf

ELP 2012.01.28. 23:50:30

Hát én azt hiszem ezt a nyávogós bulit ki fogom hagyni,,,ezt nézzem órákon keresztül,,áhhh nem,,,

ő-szinte 2012.01.28. 23:51:22

@sogeking: az már nem én lennék...
A többit kihagytuk?:-)

ő-szinte 2012.01.28. 23:52:19

Ja, és az volt már, hogy Kinga eszik????:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.01.28. 23:54:42

@sogeking: ne kívánd hogy tudjam, a módit, s az illemet...

sogeking 2012.01.28. 23:54:48

@ő-szinte: erről jut eszembe:
íme a Föld
sose lehet tudni, hogy hol van a fent és lent...

sogeking 2012.01.28. 23:56:10

@ő-szinte: e példás kis udvartöltelék, az már nem én lennék

ő-szinte 2012.01.28. 23:57:52

@sogeking: ez most annyira nincs egyben nálam, azt hiszem az ember következik, de hibádzik a szövegkörnyezet:-)

sogeking 2012.01.28. 23:59:30

@ő-szinte: íme az ember, nem lehet látni, de ott van a lényeg bent (legalábbis így jól hangzik:)

ő-szinte 2012.01.29. 00:00:17

@sogeking: Ha taszít a veszély és riaszt sok ellenség (?)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.29. 00:01:23

Ez az egész színházi hét nekem kissé a Libiomfi világát idézi. est.hu/cikk/25952/libiomfi , hu.wikipedia.org/wiki/Libiomfi

ő-szinte 2012.01.29. 00:01:27

@sogeking: igen, vmi ilyesmi:-)

van-e tudás...
nem jut eszembe:-(

sogeking 2012.01.29. 00:01:33

@ő-szinte: nekem mindig a trapézos rész ugrik be :):)

busifa 2012.01.29. 00:03:28

@ő-szinte: éhségsztrájkot nehezen tudna tartani...:-)))

sogeking 2012.01.29. 00:04:33

@ő-szinte: van-e íze, van -e... van -e magja... .... olvadó, az ember, mint a Föld olyan, gombócnak is lelke van :) szilvás gombóc óóóóóóóó....

sogeking 2012.01.29. 00:05:22

@Peter_Cs: mi a kedvenc színdarabod?

kárpátia56 (törölt) 2012.01.29. 00:09:22

@Peter_Cs: ezt még Attila is beismerte. Tőle ez komoly eredmény.
Esztert az rtl klub nyomatja, minden öfiben valahogy hagyja Verát, hadd égesse magát. Eddig én felfogom. Ez a játék, de hogy ő ettől Valaki lesz? Nem, mert Vera fikázásából él, Serinek, Kingának, körbeugrálást rendez. Ezt áttételesen csinálja. Most jön ezzel a hittantábor dumával, meg érezzük jól magunkat... én úgy kivágnám 1 hónap után, mint a macskát. Vera egy harcművész, jó értelemben. Én mindig az autonomitást értékelem egy emberben. És a két párbajozóból egy autonóm van, akinek (szerintem, de ez tipp) kevés, de igazi barátja van, Eszternek meg egy rakás barinője, hetente másba zúg bele, és mindig kibeszélik, aki épp nincs ott. jó, ki nem.

ő-szinte 2012.01.29. 00:10:30

@busifa: az a frány 17 kiló le ne olvadjon:-))))))))))

kárpátia56 (törölt) 2012.01.29. 00:11:54

most a cédák is kezdenek unalmassá válni, "ének, tánci", bazdmeg. :O

ELP 2012.01.29. 00:13:29

nahh mára ebből elég,,,,,jóccakát!!

kárpátia56 (törölt) 2012.01.29. 00:18:06

strucctoll? hova jutnánk nélküle?

kárpátia56 (törölt) 2012.01.29. 00:23:09

@ELP: jó éjt, meg én is lépek.@ő-szinte: jó éjt, te csonthéjas, most már énis az vagyok, mert egy olyannal beszélek, nem? ha igen, az jó. van egy Eszter takarodj csoporttagságom, a nemtudomelhalte fecskecsoport-tagságom. jóéjt

ő-szinte 2012.01.29. 00:23:18

na léptem aludni, mert nem színházkodunk, pedig ma annyira éreztem magamban Blaha Lujzát:-DDD

jóéjt

busifa 2012.01.29. 00:24:27

@ő-szinte: hamá ilyen sokat dolgozott azon h azt felszedje! :-)

mocskosmacska 2012.01.29. 09:28:17

Nem láttam a tegnapi öfit, de a valovilag oldalán olvastam az öfit. Akkor attila most a Piszkos Fred trükköt veti be veránál?

raftery 2012.01.29. 09:53:54

joreggelt...

ki esik ma ki,eszter vagy vera,vera vagy eszter???
:)
oian miert nincs,hogy mind a ketto es bekoltozik egy macska,mondjuk,mint ertelem es erzelem???

Ormi 2012.01.29. 10:00:28

@raftery:
Én esek ki, mert már rám számoltak...
Vasárnap...A hétfő előszobája.

MagasMacska 2012.01.29. 10:03:52

@raftery: Mér kívánsz rosszat a macskának??? Szerintem már a hal is menekülne, ha tudna.

raftery 2012.01.29. 11:03:58

@Ormi: fel az ormannyal,mindjart kedd,szerda,hetvege...
:)
@MagasMacska: erre az aspektusra nem is gondoltam...
:p

Ormi 2012.01.29. 11:13:15

@raftery:
Életünk így pereg elfelé.

raftery 2012.01.29. 11:17:32

@Ormi: najah...

beszelgettem egy ismerossel,velem egyidos holgyemeny...ugyanez volt a tema...
hogy nem volt meg olyan reg,amikor fel kettot vartad,hogy vege legyen a sulinak...
aztan a hetveget,mert buli...
aztan a felevet,mert vizsgak...
most meg...
karacsony/buek-husvet-nyar-oraallitas-karacsony...
rohan az ido...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.29. 11:18:52

Vera tesója, Veráról a párbaj előtt:

..."Ha ő bent marad, izgalmas műsort nézhetünk.
A férfiak a doromboló cicákat szeretik, nem az ennyire szókimondó nőket, mint ő.
Sok pasi elmenekült már a testvérem elől, pedig tud ő kedves és édes is lenni, csak keveseknek adatik meg, hogy ezt lássák."

Szóval Vera privátban is hárpia. :D

Ormi 2012.01.29. 11:21:16

@raftery:
Napok...és másnapok.
Idővel utóbbiak túlsúlyban.
Időnehézkedés.

Ormi 2012.01.29. 11:22:26

@pushpang:
...És azoknak sincs már meg a feje.
(Lásd: szöcskék.)

raftery 2012.01.29. 11:30:45

@Ormi: keruld el a masnapot,maradj reszeg...
:)))

raftery 2012.01.29. 11:32:25

@pushpang: ez tok jol hangzik,de nem vagom,hogy mi az izgalmas egy humortalan,mindenen megsertodo,ordenare trampliban...
ilyet kb minden piacon vagy kocsmaban talalni...
csak ott szanalmasnak hivjak,nem izgalmasnak...
:)

Ormi 2012.01.29. 11:39:29

@raftery:
Hát ez az izgi:
Mindenre megsértődő ordenáré trampli.
Otthon kedves/kedvetlen csini asszonyka lesi kívánságaidat.
Akkor sem tombol, ha kiégeted a cigivel a kanapét, és részegen hazaérkezve a két feje között nem tudod megcsókolni azt az egyetlent, és mosóport adsz véletlenül a macskának.
Rózsaszín világ, melyből mindannyian menekülnénk. (Már akinek megadatott.)
Vera a realitás, afféle ébredés a cukormázas álmokból.
Verát, mindenkinek!

kamarti 2012.01.29. 11:49:09

sziasztok!
egy éjszakai linket, ha tudna valaki, előre is nagyon köszi!

mocskosmacska 2012.01.29. 11:58:29

@pushpang: És priviben is menekülnek előle a férfiak. De ez már akkor sejthető volt, amikor a bemutatkozó kisfilméjbe mondta, hogy milyen jó ez a villa, mert itt nem tud elmenekülni előle a kiszemelt pasi. Valamelyik éles szemű kommentelőnek ez akkor már rögtön fel is tűnt, és mondta, hogy ezzel a nővel sok bajuk lehet a férfiaknak. Sajnos nem emlékszem, hogy ki volt.

mocskosmacska 2012.01.29. 11:59:07

@raftery: Szerintem ezek azt hiszik, hogyha valaki minden faszság miatt elkezd ordibálni, az már izgalmas.

foxglove (törölt) 2012.01.29. 12:02:36

@kamarti: www.youtube.com/watch?v=dU6TIy0auLQ&feature=player_embedded

A szvinger, akarom mondani búcsúbuli pont olyan volt, amilyennek elképzeltem: asztalon táncolás boákkal, erotikusnak szánt vonaglás, duckface és szájnyalogatás:DDD
ribiriadó!!
de biztos van, akinek ez érdekes.

nowo 2012.01.29. 12:13:33

Sziasztok!
Tegnap Eszter lement sokkal ordenárébba,mint Vera.(Jól magára is haragította Attilát...:))) )
Eszternek gyengék az idegei (reszkető kéz).
Vera még soha nem "büdöskurvázta" Esztert,valamint a vérét sem kívánta kiontani.
A tegnapi szócsatában is Vera legalább annyira helyt állt,mint DR.DR. Ügyvédnő...hehe
Eszter Verát gyűlöli,mert az cserbenhagyta a párbaja napján,de "farokcsóválva" pipiskedik Attila kegyeiért,aki háromszor küldte ki a vágóhídra...
Ennyit Eszter "igazságérzetéről"...

Azt nagyon élveztem,hogy tegnap minhárom pasi verát választotta...:)))
Akkor miért is menekülnek előle a férfiak???:P

ő-szinte 2012.01.29. 12:31:51

@foxglove: nekem te e halózzál öcsém!

Zsoofka 2012.01.29. 12:40:58

@inmemancsi:
Épp itt nézem a videót:

"Attila: Beszélnünk kellene.
Kinga: Gyere a hálóba.
Attila: De ott alszanak.
Kinga: Nem baj, majd suttogunk.
Attila: Nem hiszem, hogy suttogni fogsz, ha elmondom amit akarok...."

Hááát vinnyogva röhögtem....

inmemancsi 2012.01.29. 12:44:05

@mokamini: tegnap azt pont láttam:)) a többiek meg közben belenéztek az eurovíziós ... ba, ha valaki nem látta, ismétlik most:)) - nem akarok direkt rosszat senkinek azért

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.29. 12:46:33

@nowo:

nem kellett volna büdöskurváznia, de a szituációt is érdemes nézni, vera épp győzött a boxmeccsen, és eszter már a ringben kezet fogot vele, gratulált neki, ami sportszerű volt, de ennyi nem volt elég verának, elkezdte cinkelni, hogy "eszter vesztettél megvertelek mint a szart"

ekkor szakadt el a cérna eszternél, tényleg egy vesztesbe ilyen módon belerúgni és még taposni gúnyolódni rajta, elég beteg dolog, de hát vera súlyosan beteg...

én sajnálom verát, mert mikor kijön neki jó hosszú évekre lesz szüksége, hogy ezt a pornóügyet kinője, amúgy is sérült, sötét évek várnak rá..

eszter viszont nagy valószínűséggel kapni fog valamilyen ügyvéd showt, szép is, artikulált is, vannak emberi gyengéi, de én nem tudom hogy ki hogyan oldotta volna meg, ha bemegy 16-diknak egy villába, ahonnan már kidobtak 2 embert, és nem is számítanak arra, hogy újak jönnek, ez egy kemény hegynek felfele küzdelem volt, és kibírta, ez a szívósság önmagában tiszteletre méltó, még ha lehet is kifogásolni a manipulátorokhoz való csapódását..

shimizu 2012.01.29. 12:48:37

"talán ha egy faszt lengetne be az arca elé, az segítene, arra mosollyal szokott reagálni, ha jól emlékszem"

ROFL
Köszönöm! *___*

Ormi 2012.01.29. 12:49:31

Sohasem értettem...miért kell az asztalon táncolni...
Aláhanyatlani...esetleg...
Ám kétszer oly magasról...nagyobb a bukás.

inmemancsi 2012.01.29. 12:51:20

@Brr: szép is, artikulált is:))) ügyvéd só:)))

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.29. 12:53:07

@nowo:

annyiban igazad van, hogy eszternek attilát kellett volna kivinnie, nagy győzelemmel tért volna vissza, és esélyes lenne a fődíjra, viszont, ha a három fiú újra rátesz, és megint neki kell mennie párbajra, akkor már nem biztos, hogy győzni tud, mert a szavazótábora már ki lesz véreztetve anyagilag ennyi párbaj után..

raftery 2012.01.29. 12:54:49

@mocskosmacska: vegul is a maunyika sot is sirva konyorgik vissza...
itt tartunk,abszurdisztan 2012...

inmemancsi 2012.01.29. 12:56:25

@raftery: dehát tényleg vannak látod, akik így gondolják..:))

kamarti 2012.01.29. 13:01:33

@foxglove: köszi!
abba már belenéztem este, elég is volt...
hát, hiába, fiú(k) nélkül... :)
pedig Eszti igyekezett, a háromból kettőt meghívott :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.29. 13:07:00

@foxglove: hát szörnyű ahogy ez a három luvnya egymásnak rázkódott a Zeszti búcsúbuliban :( pff...
Egyre gyanúsabb, hogy Kingára csak a barna gatya megy már csak fel a mackóalsón kívül mert le nem rohad róla.
Serci a végén részeg volt vagy csak nem tud olvasni?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.29. 13:09:29

@nowo: én is arra számítottam, hogy Vera kettesben lesz Fecóval de érdekes volt ahogy inkább odamentek a pasik :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.29. 13:11:03

@Ormi: én azon csodálkoztam hogy a rettentő csípejüket elbírta az a kis tűsarok

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.29. 13:11:52

@Brr: "... nem tudom hogy ki hogyan oldotta volna meg, ha bemegy 16-diknak egy villába, ahonnan már kidobtak 2 embert, és nem is számítanak arra, hogy újak jönnek, ez egy kemény hegynek felfele küzdelem volt, és kibírta, ez a szívósság önmagában tiszteletre méltó, ..."

Azt ő csinálta saját magának, mert senki sem bántotta, amíg ki nem robbantotta a kubai (rakéta?) válságot. Utána is csak azért lett belőle elfogadható célpont, mert pont Veronnal akasztott tengelyt, aki akkor meglehetősen ... erős pozíciót töltött be. Betámadni azt, aki mögött ott áll majd a fél villa: smart move lawyer! :D

De az is lehet, hogy Eszti csak nem tudta kiszámolni, hogy 1<7(?), mert az ügyvédek nem értenek a matekhoz... :D

inmemancsi 2012.01.29. 13:14:16

@jadebulgari: én is ezt gondoltam arról a nadrágról:) végülis elkérhetné esztike leggingjeit..

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.29. 13:15:53

@inmemancsi: majd megörökli ma este ha Esztike kiesik :D még egy két zabálósivós éjszaka és kis is hízza :D :D :D

inmemancsi 2012.01.29. 13:20:07

@jadebulgari: én is arra gondoltam:)) elvégre esztike csak nem hord ilyet nyilvánosan?! - tömegpusztító fegyver rajta

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.29. 13:21:13

@inmemancsi: hihihihihihi jah :D ez az a ruhadarab ami magas véknyakra lett kitalálva nem rájuk alacsony tömzsi még alacsonyabb és tömzsibb benne

témázgató 2012.01.29. 13:28:51

És én még drukkoltam Szandikának...
http://velvet.hu/szex/2012/01/28/szandika_rozsaszin_dildot_kenyeztetett_az_osztrak_erotika_show-n/#gallery_2644194|2644194

rianna 2012.01.29. 13:44:14

@témázgató: sweet lord of mercy:D szerencsétlen hogy néz ki :(

ő-szinte 2012.01.29. 13:49:38

@jadebulgari: nézted az éjszakai sztrímet? mi volt?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.29. 13:51:04

@ő-szinte: ahoj :) nem néztem, itt feljebb volt egy megaszaros link kb 2 óra főleg a Zeszti unalmas bulijáról szólt azt kommenteltem

ő-szinte 2012.01.29. 14:07:40

@jadebulgari: kár:-) jó lett volna, ha vki megmondja mikortól érdemes belenézni:-D tegnap elkezdtem nézni az "élő"-t, de annyira fos volt... :-)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.29. 14:21:48

@pushpang: Szerintem meg Vera egy vagány, szókimondó nő! Ezerszer inkább egy ilyen nő, mint egy bujcizós, manipulatív, nyögdécselő műnő!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.29. 14:25:20

@Brr: Eszter ma kiesik. Vera megy vissza.

ő-szinte 2012.01.29. 14:30:20

@jadebulgari: hát... várakozáson aluli:-DDDD

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.29. 14:31:34

@ő-szinte: pedig hogy meg akarták lovagolni az előző "sikerét" azok még ki se haknizták magukat már nyomták ezeket :D micsoda változatos és izgalmas karakterek :D :D :D

raftery 2012.01.29. 14:37:29

hat,ha a vagany ujabban egyenlo a taplo,sertodekeny es antiszocialis leny megfogalmazassal,akkor biztos igazatok van...
:DDD

raftery 2012.01.29. 14:38:39

@rianna: ebben a szandalkas sztoryban nem csak az a gaz,hogy mikent bir kinezni a csatakanca,hanem,hogy vannak emberek,akik erre penzt szannak,hogy megnezzek...

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.29. 14:57:10

@Peter_Cs:

remélem nem kedves péter program.

(fektet is bele a programozód, vagy csak a szája nagy?)

nosce 2012.01.29. 15:06:02

na most akkor Vera Celebry a mai nap esélyese ? :)

Némber Ván 2012.01.29. 15:21:06

@témázgató: Jajj, ezeket a szandikás képeket kihagytam volna, kellett nekem kíváncsiskodnom!
Az egyik különösen megrázó, amelyiken szemben áll velünk és épp készül beleereszkedni a rózsaszín mámorba.

CoolWater 2012.01.29. 15:26:48

@nowo: Azért Vera is szeretné Attila kegyeit elnyerni.És általában akkor amikor éppen párbajozni készül.Véletlen lenne?Esetleg az Attila szimpatizánsok szavazatit szeretné maga mögött tudni?Áááá ilyet nem tesz mert ő nem taktikázik,mindig őszinte és csak magát adja.Szeretett volna ő is bekerülni a "nagy csapatba",ezért próbálkozott néhányszor üzletet kötni Attilával.Amikor látta hogy nem jön össze,akkor elkezdett köpködni rá.

MagasMacska 2012.01.29. 15:31:20

@raftery: Ebben egyetértünk. Nem kedvencem Eszter sem, de Verától már kiráz a hideg.

témázgató 2012.01.29. 15:37:52

@Némber Ván: olyan jó, hogy vagytok, egyedül nehezen viseltem volna el a rám zúduló terhet..:)
Egyébként valószínűleg nagyon naív vagyok, én tényleg elhittem neki, hogy csak táncol a rúdon... erre jött a megrázkódtatás.

kamarti 2012.01.29. 15:42:51

nem vagyok híve az összeesküvés elméleteknek, de a tegnapi BV-nak érdekes momentuma volt (talán az egyetlen), hogy mostantól külön email-címre várják az Eszternek szóló szerelmes üzeneteket, leveleket verseket.
lehet, hogy neki lesz társkereső műsora és nem Attipettinek? és vajon mikor?

Némber Ván 2012.01.29. 15:46:18

@témázgató: Most miért? Hát tényleg csak táncolt a rúdon, csak nem azon. :-)

Viccet félretéve, igaz, hogy Szandál ordenáré, hisztis, csúnya és buta volt (van), de mégis volt benne valami szerethető. Szerettem volna azt hinni, hogy sokkal több van benne, mint amit gondolnak róla.

nosce 2012.01.29. 15:53:50

@Némber Ván:
"de mégis volt benne valami szerethető. "

jah, azt a dildo is megszerette :)

Müszélia 2012.01.29. 15:54:13

@pushpang: nekem is feltűnt már, hogy a vera nővére kedves, helyes csaj, mintha nem egy alomból valók lennének.

rianna 2012.01.29. 15:54:40

@raftery: amikor annyi ingyenpornó van az interneten, tényleg fura. Bár azt elhiszem, hogy érdekesebb élőhúst bámulni:)))

foxglove (törölt) 2012.01.29. 15:59:18

@kamarti: nekem is gyanús volt, az én teóriám az, hogy nem fog most kiesni, mert ezzel akarnak kedveskedni neki, ha kiesik (nem önálló műsorban, hanem a belevalóban) és 1-2 nap alatt nyilván nem tudják összeszedni őket.

nosce 2012.01.29. 15:59:29

@rianna:
"amikor annyi ingyenpornó van az interneten, tényleg fura. Bár azt elhiszem, hogy érdekesebb élőhúst bámulni:)))
"

az első sorokból még a szagát is érezni :)

nosce 2012.01.29. 16:02:48

@Müszélia:
" nekem is feltűnt már, hogy a vera nővére kedves, helyes csaj, mintha nem egy alomból valók lennének."

lahet az se véletlen h a kis gyerek Attinak örült jobban nem Verának, és nem csak a moci miatt :)

foxglove (törölt) 2012.01.29. 16:03:23

@kamarti: bár ezt már írtam sokszor, ezeket a szerelmes leveleket amúgy sem tudtam soha hova tenni... miért pont ő kapja ezeket? még anit sem ostromolták ennyien az előző szériából, pedig ő aztán jó nő volt, főleg esztihez képest.

nosce 2012.01.29. 16:07:11

@ő-szinte:
lassan már a retek összes esti műsora van legalább olyan nézett mint a vv5, a BK rendszeresen simán veri, még a kiválasztás, párbaj úgy ahogy dob rajta kicsit...de nem az a kaszagyár mint Alekosszal volt...

raftery 2012.01.29. 16:11:14

@foxglove:
egyszeru,mert nem mu,nem hiszterikus,ertelmesnek tunik,az ecceri ember felfogasaban az ugyved meg affele "huha"...
seeszezade gogozik(meg ahogy nevet)tehat nem kell,kingulina a gyermekneveles megcsufolasa,a lamantin meg normalis embernek akkor sem kellene,ha a szigetes,utolso nos verzio lenne...
:)

nosce 2012.01.29. 16:19:26

@foxglove:
"miért pont ő kapja ezeket? még anit sem ostromolták ennyien az előző szériából, pedig ő aztán jó nő volt, főleg esztihez képest."

lehet h a magyarok szeretik a nagy seggű nőket ? :)

kamarti 2012.01.29. 16:20:53

@ő-szinte: hát megnézni nem hinném, hogy érdemes, nagyjából átpörgettem, a buliban annyi érdekes volt, hogy Kinga milyen fejet vágott, míg Eszti azt taglalta Serinek, hogy mennyire örül, hogy találkoztak és ilyen jóba' lettek, mert így rájött, mennyire fejlődőképes is ő :), mert sose gondolta volna hogy ("már meg ne haragudj") egy ilyen csajjal fog barátkozni... :) (pedig előtte Kingunak is naggyon örült, hogy ilyen jóban)

aztán volt egy pár perc, amikor mind a hárman fent álltak a bárpulton és hosszasan nézhettük az ívben meghajló pultot - Eszter le is szállt, mert instabilnak érezte (a súlya miatt)

ezen felül volt még, hogy Seri nőktől szeretne sms-eket kapni, mert az az elismerés, a fiúknak csak ágaskodik :)
(most egyébként elég kiegyensúlyozottak voltak az sms-ek, mindenki kapott, még Vera is, biztatót i)

és a Csaba vádlija miatt aggódók megnyugodhatnak, tisztában van a problémával :), egyszer egy egész nyáron át gyúrt vádlira, de hamar elmúlt a hatás :) Ennek ellenére Eszter és Seri szerint most sokkal jobban néz ki, mint amikor bement a villába (5 kg-t hízott)
szóval neki meg mehet egy sms bradpitt vádlijáról :)

kamarti 2012.01.29. 16:26:49

@foxglove: azért ő kapja, mert neki küldik be. vagy neki írják (mármint a szerkik). vagy mert azok a faszik, akik ilyeneket írnak, egy Serinek ne mernék felajánlani az ajkukat még sms-ben se. vagy mert ő azzal ment be (vagy azzal jött ki az első párbajra), hogy ő meg akarja mutatni, hogy az ilyen teltkarcsúak is... vagy mert tényleg tetszik nekik stb. stb.

százféle oka lehet, bár én nagyjából az elsőt tartom a meghatározó szűrőnek

foxglove (törölt) 2012.01.29. 16:29:00

@kamarti: én is. lehet belefoglaltatta a szerződésébe, mint kikötés:D

foxglove (törölt) 2012.01.29. 16:32:09

@kamarti: de visszatérve a gondolatodhoz, egy női nagy Ő tényleg időszerűbb lenne, mint egy férfi. az rtl-en ráadásul nem is volt még ez a variáció soha.

témázgató 2012.01.29. 16:43:22

@foxglove: Molnár Anikó nem az rtl-en volt?

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.29. 17:03:11

@nosce:

mindenki szereti a nagyfenekű nőket:

mindenamino.blog.hu/2011/12/02/a_nagyfeneku_nok_irant_bizalmat_lehet_erezni

"A nagyfenekű nők iránt bizalmat lehet érezni"

- részletek Lovas Ildikó Feltámadás című írásából, mely megjelent A szív kutyája című antológiában, lányok és apák kapcsolatáról...

rianna 2012.01.29. 17:11:13

@nosce: nosce szívem, küldtem neked mélt.

kamarti 2012.01.29. 17:59:35

@Brr: na nehogymár a seggméret döntse el, kiben lehet bízni és kiben nem....

@foxglove: hát én nem nézném, Eszterrel sem, eddig sem nézte ezeket.
egyébként nagyon egyszerű a képlet: neki ez hiányzik, Serinek meg a nők elismerése. Kinek mi a ygengéje, kinek mi hiányzik.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.29. 18:10:17

@kamarti:

pedig van benne ráció, olvasd el a szöveget..

mindenamino.blog.hu/2011/12/02/a_nagyfeneku_nok_irant_bizalmat_lehet_erezni

Hozzáteszem, hogy az idei Rotary díjat Lovas Ildikó nyerte:

nol.hu/kult/lovas_ildikoe_a_rotary_irodalmi_dij

pink ninja 2012.01.29. 18:21:50

nekem csak az nem tiszta, hogy a casting videó nyilvánossá válása óta vera 2x volt párbajozni, és egyik alkalommal se volt ekkora készültség...
(úgy értem se veronika se semmi)

szóval most minden arról szól, hogy kint mekkora balhé van. nem fura ez? eddig miért nem volt így?

foxglove (törölt) 2012.01.29. 18:23:18

@kamarti: én sem nézném, csak a dolog valószínűsége mellett szól esetleg, amit írtam.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.29. 18:28:29

@Brr: Ez egyéni ízlés dolga, mindenkinek más a bizalomgerjesztő! Inkább az összhatás számít, Benkő Dániel szavaival "... a nő egy hatás ... egy komplett hatás ...".

_most_ 2012.01.29. 18:33:32

@Brr: Vera boksz győzelme utáni viselkedése azért érthető volt, sőt már már indokolt is. Többiek, főleg Attila meg Péter egész héten azzal piszkálták, hogy de örülnének ha Vera kikapna és akkor kiküldhetnék párbajozni. Aztán Eszter meg a szokásos arrogáns, gonosz módján kijelentett, hogy betöri Vera orrát, vagy valami hasonló. Nyilván Vera a győzelem utáni felfokozott lelki állapotban úgy gondolta végre elégtételt vehet az őt ért sérelmekért. Meg amúgy is, jó érzés a másik orrá alá dörgölni a győzelmet.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.29. 18:35:47

@Brr: Azért hozzá lehet tenni, hogy a Rotary Club szellemi-politikai hátországában ott van a klerikális reakciós, kőkonzervatív amerikai Republikánus Párt is!

kamarti 2012.01.29. 18:52:09

@Brr: hát hogy ráció van-e benne, azt nem tudom, de gondolom, kultúrantropológiailag le lehet vezetni, mondjuk willendorftól máig
egyébként a kis kavics két példányban került a fenyő alá tavaly, szóval köszi az infót, de megvolt :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.29. 19:05:28

@lami83:

nem volt verának elég elégtétel hogy nyert a boxban?

szerintem az beteges volt, ahogy a vesztesbe (aki egyéblként sportszerűen gratulált a győzelméhez) beletörölte a lábát, és még a nyitott sebbe is belenyomott egy kis ecetet,

azért nagyon jól kijött ott, hogy mennyire sérült ez ember ez a vera lelkileg, földön fekvő vesztesbe nem rúgunk, nem köpünk le,

de ez csak egy a sorban mind abból ahogy a többi lányt alázta a villában: BTA-t, Dyát, Veronikát..

verában több személy lakozik, az egyik nagyon veszélyes, sőt, munkatáborban fegyőrként az ilyen személy konkrétan életveszélyes..

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.29. 19:10:36

@Peter_Cs:

Ne röhögtess petiprogram!

"a végső döntést a háromtagú kuratórium hozza meg. Ennek tagja Sumonyi Zoltán költő, író, a Magyar PEN Klub elnöke, Gömöri György költő és Ilia Mihály irodalomtörténész."

Lovas Ildikó egy nagyon érdekes szerző, eredeti, vicces, és pl. egy korábbi művében megírta Csáth Géza feleségének a történetét, és azt a napot, amikor Csáth Géza megölte a feleségét...

ő-szinte 2012.01.29. 19:28:59

@kamarti: köszönöm a beszámolót:-)

ő-szinte 2012.01.29. 19:31:47

@nosce: mondjuk, ez már az elején látszott, hogy nem lesz az a marha nagy kasza belőle...

ő-szinte 2012.01.29. 19:32:33

@sogeking: mit linkelgetsz, bébibogyó?:-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.29. 19:39:09

@sogeking: Ki fog kiesni ma? Vajon meg tudjuk tartani a szvingerpartit asztalon táncikálással?:D:D:D:

ő-szinte 2012.01.29. 19:44:53

@sogeking: csak általánosságban kérdeztem:-) mondjuk köszönés helyett... -o- :-D

sogeking 2012.01.29. 19:45:36

@ladyandhenk: nem tegnap volt Eszter bulija?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.29. 19:53:37

@sogeking: de igen, de ez ilyen utóbuli lesz, nem?, persze csak ha kiesik:D

sogeking 2012.01.29. 19:53:38

@ő-szinte: értem, azért nem baj, hogy válaszoltam?

kamarti 2012.01.29. 19:57:12

@Brr: munkatáborban fegyőr??? sérült?? többszörös személyiség??
te úristen, mit vétett neked ez a vera lány? tényleg nem unod még? mert azért ez már kicsit mintha... hogy is mondjam... túmaccs lenne...

ő-szinte 2012.01.29. 19:57:29

@sogeking: na, ma mi bajod van???:-O:-(
pedig még bébibogyónak is hívtalak...

kamarti 2012.01.29. 20:01:02

@ő-szinte: látom, felkeltette az érdeklődésed a sok fontos médiatörténeti esemény :)

ő-szinte 2012.01.29. 20:04:13

Az értelem és az érzelem...:-DDDDDDDDDD

kamarti 2012.01.29. 20:04:16

na, Eszter megkapta megint segítségnek Lilut
értelem és érzelem, na bakker

ő-szinte 2012.01.29. 20:05:02

sixx mért nem írt???

inmemancsi 2012.01.29. 20:05:38

sziasztok 50/50? em2! egyébként ezt a színdarab dolgot teljesen elfelejtettem -elég halovány volt ahét

pink ninja 2012.01.29. 20:05:44

@ő-szinte: még ő sem bírja ezt napi szinten...

inmemancsi 2012.01.29. 20:06:34

@ő-szinte: írta tegnap, hogy holnap fog

sogeking 2012.01.29. 20:06:57

@ladyandhenk: a választási buli után?

@ő-szinte: az jó? :):):)

Texaspoker (törölt) 2012.01.29. 20:07:43

Kizárt, hogy Csaba bármiféle nőnek bejönne. Ez lehetetlen! Áhhhhh...

Soror Formoza 2012.01.29. 20:08:05

@sogeking: nem kis erdemed van abban, hogy Alexandra elnyerte a legnezettebb video dijat. :)

ő-szinte 2012.01.29. 20:08:07

@sogeking: persze:-) kedves voltam...
nem látszott?:-((((

kamarti 2012.01.29. 20:08:32

vannak itt jó matekosok, ezé merem kérdezni: ugye jól gondolom, hogy ahhoz, hogy 1 szavazat megváltoztathassa az 50-50%-ot, nagyon kevés szavazatnak kellett érkeznie eddig, ugye?

ő-szinte 2012.01.29. 20:08:56

@Texaspoker: hú, pedig itt a blogon is fogsz olyannal találkozni...:-DDDDDD

pink ninja 2012.01.29. 20:09:35

@kamarti: hehe én is erre gondoltam :D

ő-szinte 2012.01.29. 20:10:16

Azta! Mi a fasz van Lilun????????????? :-OOOOO

kamarti 2012.01.29. 20:11:14

@ő-szinte: nem szokásom, köszi. a kérdés nem ere vonatkozott, ezé kérdeztem a jó matekosokat :)

sogeking 2012.01.29. 20:11:27

@ő-szinte: nem, de lehet, hogy csak bamba voltam :)

@kamarti: ha pont 50-50%, akkor 1 szavazat is megváltoztatja, a szavazatok számától függetlenül:) (kerekítéstől függően)

fran7 2012.01.29. 20:12:14

@kamarti: Konkrétan száznak kellett eddig befutnia.

kamarti 2012.01.29. 20:13:05

nem merték egyedül a színpadra engedni őket? :)
jó az új cím. remélem, megköszönik az rtl-nek:)

foxglove (törölt) 2012.01.29. 20:13:20

Serike és a barnítókrém:DDDD

pink ninja 2012.01.29. 20:13:21

jajj nem lehet szkippelni ez a "színdarabot"...
te jó ég

sogeking 2012.01.29. 20:13:36

ez de szar:) hajrá Kinga, nem a szöveg a fontos, hanem az előadás módja:)

Texaspoker (törölt) 2012.01.29. 20:14:21

@ő-szinte: @inmemancsi:
Ááááá! Húgom most szúrta ki a saját szemeit és metszette ki a saját csi... azt :DDDD

sogeking 2012.01.29. 20:15:40

@Soror Formoza: igen, remélem kapok ezért valami csekély jutalmat :D

kamarti 2012.01.29. 20:15:55

Eszti gyűjti a férfiszavazatokat :)
Kinga pedig még most sem tudja a szöveget, amit már mi is, annyiszor hallottuk az öfikben :)

inmemancsi 2012.01.29. 20:16:26

de csúnya ez az eszterke, ez az egész eddig meg szörnyű

ZuzuPetals 2012.01.29. 20:16:31

Jézusom, és ezek komolyan röhögnek a stúdióban???

fran7 2012.01.29. 20:17:17

Kinga miért öltözött bajor parasztasszonynak egy Goldoni darabban, ami Velencében játszódik olaszok között?

ZuzuPetals 2012.01.29. 20:18:18

Csabi meg felvette Kinga parókáját...

sogeking 2012.01.29. 20:19:10

@ZuzuPetals: lúdtollal csikizik őket:)

foxglove (törölt) 2012.01.29. 20:19:45

@fran7: semmi hasonlóság nincs:( csak akkor minek kell szerencsétlen goldoni nevével eladni...

ZuzuPetals 2012.01.29. 20:20:15

@sogeking: vagy rájuk engedtek valami kéjgázt. Még ezt tudom elképzelni.

inmemancsi 2012.01.29. 20:20:31

@fran7: szegény goldoni, ha ezt látná:))

fran7 2012.01.29. 20:22:43

@foxglove: A jogtulajdonosok nem perelhetnek azért. De az Ionesco darabnál még mindig jobb ez a verzió.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.29. 20:24:41

na jó, a zöld kendő a lábán résznél azért elnevettem magam :-D de ez a sztív és a magyar attila érdeme volt :-D

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.29. 20:27:34

sírok... angol hangok.... jaaaaj...

sogeking 2012.01.29. 20:28:09

a darab fő erőssége, hogy rövid:)
amúgy Kinga és Attila jó volt, Fecó is tűrhető

@ladyandhenk: én ott voltam:)

kamarti 2012.01.29. 20:28:10

na, ezek szerint Ati és Csabi tényleg öribarik :)

inmemancsi 2012.01.29. 20:31:01

attila rosszabb mint egy nő, állandóan lelkizik a csajjal

fran7 2012.01.29. 20:31:37

Én már aa bőrnadrágot sem értem egy nőn, de azt még megbolondítani egy fehér csíkkal minta mackóalsó lenne, az nekem már sok. Remélem ez nem lesz divat. Ha az a bőr latex, akkor is érvényesek a gondolataim.

foxglove (törölt) 2012.01.29. 20:31:42

@fran7: nyilván nem a jogi oldalára gondoltam... csak a vv baromságai és az igazi színház maradjon két külön fogalom!

sogeking 2012.01.29. 20:32:18

@inmemancsi: csak az állandó nyaggatásával (játszmáival) tudja elérni, hogy foglalkozzon vele Kinga

Alkaline 2012.01.29. 20:33:18

na azért nehogy Csabi nyerje a legjobb színész szavazást.......

mocskosmacska 2012.01.29. 20:34:49

Kihagytam az előadást. Lemaradtam valami jóról?

vallatas 2012.01.29. 20:35:31

Attila 40,8%
Csaba 32,4%

a végén lenyomja Csaba ezt is, hehe
biztos a retek tolja

Alkaline 2012.01.29. 20:36:33

@sogeking: szerintem is ők voltak jók :)

inmemancsi 2012.01.29. 20:36:54

@sogeking: de ez olyan csajos (idegbajos) dolog..

mocskosmacska 2012.01.29. 20:36:56

Nálatok is nagy otthon a feszültség, hogy mi lesz kinga és attila kapcsolatával?

vallatas 2012.01.29. 20:37:25

ja, boccs
Attila 35,6%
Csaba 43,8%
már fordított is :-D

kamarti 2012.01.29. 20:38:00

most Kinga mi a fenét csinál? hát hallgatózott, nem?? vagy teszteli Csabit?

skorpioqueen 2012.01.29. 20:38:08

Sziasztok! Isten bocsássa meg, de én nevettem./mea culpa/ Hajrá, VERA!!!

fran7 2012.01.29. 20:38:14

@foxglove: A tehetségtelenség mellett nekem az volt a dühítő, hogy Steve-ék olyan átlagos ötleteket vetettek be, amit már egy átlagos színkör elsőre is unalmasnak gondolt volna. Magyar hang, színház a színházban. Ebbe ők többet beletehettek volna. Seriék tehetségtelenek, ezt mindenki tudja. Szerintem szombaton este felhívták őket, és nem tudtak, akartak felkészülni rá, hogy egy jobb dramaturgiát csináljanak.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.29. 20:38:50

@mocskosmacska: a párnám csücskét rágtam egész este... :-D

mocskosmacska 2012.01.29. 20:38:57

@pillangod: @foxglove: Kb. három másodpercet láttam belőle, amikor vera szemébe muslinca ment és a csaba meg közel hajolt hozzá, mintha smárolás lenne. Volt is műsmár? A végén ők jöttek össze?

fran7 2012.01.29. 20:39:38

@skorpioqueen: Süsü, mit ittál? Lehelj rám!

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.29. 20:40:22

kinga mikor krémezte magát fullra sercegett... bőre mint a smirgli... :-D

mocskosmacska 2012.01.29. 20:40:26

A próbák alatt egy valami tetszett, ahogy kinga olyan sértődött arccal és hangsúllyal mondta a szövegét. Szerintem ez vicces volt.

pink ninja 2012.01.29. 20:40:54

@mocskosmacska: műsmár tuti nem, bár nem figyeltem :) meg szerintem senki nem jött össze senkivel, azt hiszem :)
de igyekeztem nem annyira figyelni :))))

fran7 2012.01.29. 20:41:15

És még Vera a nyomulós? És nem érti a nem szót, az meg Kinga?

inmemancsi 2012.01.29. 20:41:48

lilu büntet, ez a mellkas..

skorpioqueen 2012.01.29. 20:42:01

@fran7: Pezsgőt, de már régen:D A zöld kendőn derültem. Baj?:P

foxglove (törölt) 2012.01.29. 20:43:05

@fran7: pont azt akartam még írni, hogy meg lehet nézni, hogy egy tévénéző, aki nem jár színházba milyen darabokat láthat tvben: eleve keveset, de az is a "biztonságos" (=elavult) kategóriából. Szóval csupa olyasmit, ami biztos, hogy nem fogja felkelteni az érdeklődését, pedig a színház nagyon izgalmas dolog tud lenni.
És erre még ez is...

sogeking 2012.01.29. 20:43:33

@skorpioqueen: én is nevettem pár részen, még ennél is rosszabbra számítottam :D

fran7 2012.01.29. 20:43:52

@skorpioqueen: A szmájli lemaradt. Ha fáradt vagyok én is érdekes dolgokon tudok mosolyogni.;)

ő-szinte 2012.01.29. 20:44:43

@sogeking: dehogy nem!!! tudod, hogy szerizlek:-))) megaszeri van -o-

kamarti 2012.01.29. 20:46:54

Kinga mit nem ért? hogy valaki számon kérte, mert nem állt mellé vagy mi?
nem is értem....

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.29. 20:46:56

@skorpioqueen: az volt az egyetlen rész, amin én is elmosolyodtam :-D

kamarti 2012.01.29. 20:48:07

@inmemancsi: miben? (sztem Kingában igen, a Seri vitában viszont nem)

skorpioqueen 2012.01.29. 20:48:17

@sogeking: Én sem számítottam semmi jóra, ezért már ezen is felvidultam. Ahogy indult...:)

mocskosmacska 2012.01.29. 20:49:48

Ahogy nézem a főpróbát, sokan nem veszíthettem.......
Sehi azonosulni akar a szereppel. Túl komolyan veszi.

inmemancsi 2012.01.29. 20:51:03

seri mér szól bele, hogy valaki nem vállalja önként- miért magyaráz, ha a többiek is így gondolják, akkor szavazzák meg, ha senki nem vállalja, de ne magyarázzon

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.29. 20:51:08

Milyen volt a színház?
A legelejét láttam, kb. addig, míg Attila felkonferálta a Canal Grandét, meg ahogy Csaba gitározni kezdett és azt hitte vmi punkrock koncerten van, már ami a beterpesztős mozgást illeti. :)

kamarti 2012.01.29. 20:52:04

Kiről nem írt még bántó cikket Atti?
és Eszti nem írt senkiről soha?

pink ninja 2012.01.29. 20:52:27

@pushpang: ha finom és nőies akarok maradni, akkor csak ennyi: nem jó

sogeking 2012.01.29. 20:52:45

@skorpioqueen: kár volt pont a párbaj elé tenni, máskor talán felszabadultabbak lettek volna

(plusz egy minimális díszlettel)

foxglove (törölt) 2012.01.29. 20:54:14

nem azért, de ez a kis írás (atié) nem rossz... sőt...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.29. 20:54:25

@pillangod: szóval szar... értem.
Már nem is bánom, hogy nem láttam.

kamarti 2012.01.29. 20:55:25

@inmemancsi: ebben nincs igazad, meg Attinak se: csősztat, amikor azt mondja, ez az (egyébként állandó) nyígása a feladatoknál nincs hatással a többiekre (ugyanezt mondta, amikor Eszterrel vitázott a darabon)
de közben már ő is visszakozott :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.29. 20:55:26

Érdekes, én is így értettem Attila levelét, mint Vera..

mocskosmacska 2012.01.29. 20:56:00

Most furcsa érzésem van. Veráról nekem is Don Quijote jutott mindig az eszembe. Hogy az ő agyában az van, hogy ő a nagy igazságos, aki magányos harcot vív a gonosszal. Igazából meg csak egy beteg ember. Fecó meg mellette Sancho Panza, a hiszékeny buta ember, aki elhiszi Don Quijote beteges álomvilágot.

Alkaline 2012.01.29. 20:57:10

Eszti min lepődött meg? Azok után ahogy viselkedett ezt érdemelte Atitól

foxglove (törölt) 2012.01.29. 20:57:21

@mocskosmacska: ugye? nagyon találó volt ez a hasonlat!!

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.29. 20:57:40

miután beszólt attikának eszter, hogy nekem te ne segíts, másnap miér vár tőle megható búcsúlevelet??

kamarti 2012.01.29. 20:57:42

@pushpang: meg is mondta neki a búcsúbuliján

hát, Eszterkéne már fáj az igasság, ez van.

sogeking 2012.01.29. 20:57:55

@mocskosmacska: én szeretem Don Quijote történetét :) (főleg a színházit)

skorpioqueen 2012.01.29. 20:59:04

@sogeking: Valószínű, de nem húzhatták tovább, mert lassan elfogynak a szereplők.:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.29. 20:59:13

Serinek madzagból van a haja, vagy mi a bánat? Úgy néz ki, mint az ember, akinek (szakálla volt kender, füle volt nyolc,) haja meg kóc. Mintha foszlott kendermadzag lenne... nemtom. De ronda.

nyekmec 2012.01.29. 21:00:38

lilu nekiszaladt a redőnynek :-DDDDDDDD

fran7 2012.01.29. 21:00:41

Olvastátok az eredeti Don Quijote-ét. Ott egy picit másképp van a szélmalom harc, sokkal ironikusabb és egyáltalán nem hősi. Ez Verára is igaz.

inmemancsi 2012.01.29. 21:01:11

@kamarti: szerintem meg igen:)) ne serike szejpitgesszen, normálisan intézzék el, ha a többiek is úgy gondolják, hogy ezzel a többieket szívatja szavazzák meg, hogy attila legyen, ha azt nem fogadná el az lenne a gáz

nosce 2012.01.29. 21:01:12

@inmemancsi:
"seri mér szól bele, hogy valaki nem vállalja önként- miért magyaráz, ha a többiek is így gondolják, akkor szavazzák meg, ha senki nem vállalja, de ne magyarázzon"

mert ö is Atti hátán akar felkapaszkodni mint a többiek :)

mocskosmacska 2012.01.29. 21:01:34

@foxglove: Én is megdöbbentem, hogy attilának milyen találó hasonlat jutott az eszébe.

kamarti 2012.01.29. 21:01:48

@mocskosmacska: az elmés nemes nem "egy beteg ember"

kárpátia56 (törölt) 2012.01.29. 21:01:52

@lami83: @Brr: Verát túl felhúzta meccs előtt Eszti. Szerintem ez korrekt. Nézzük meg Tysont, mit mond az ellenfélnek meccs előtt? Elnézést, de nyernék? :D
Vera replikázott, ez tök fasza.
Van egy dal, Ilyen a box! :D
A vesztessel szolidarítanak (itt Kingu, a másik csodaboxoló), a nyertesnek pedig 2 választása van: a kulturált, ebben Brr-nek van igaza, meg a nem kulturált. Azért hadd vegyem ide, mi a "hiteles" box. Ilyen. A vesztesnek kell korrektül gratulálnia,
Tehát: ez egy normatív forgatókönyv.
Beszól-beszól-rossz győztes-rossz vesztes.
Nálam pontosan ezért és csak ezért semleges a box. Vera akkora és csak akkora genya volt, mint Eszti.

nosce 2012.01.29. 21:02:51

@foxglove:
"nem azért, de ez a kis írás (atié) nem rossz... sőt..."

Atti írása mindig sőt :)

kárpátia56 (törölt) 2012.01.29. 21:03:08

vannak itt növények? vagy madarak , ill. cicák?

liberaliskonzervativ 2012.01.29. 21:03:40

ha vera megy vissza, akkora lesz az arca h ihaj

fran7 2012.01.29. 21:04:10

@fran7: Ráadásul nem is ront neki a szélmalmoknak.

kárpátia56 (törölt) 2012.01.29. 21:04:23

@sogeking: na, az Esztertakarító népe front itt van, az jó. Helló.

nosce 2012.01.29. 21:04:47

@ő-szinte:
"Azta! Mi a fasz van Lilun????????????? :-OOOOO"

Lilun fasz van ? :)

mocskosmacska 2012.01.29. 21:05:00

@fran7: Én sem érzem hősiesnek Don Quijote harcát, inkább sajnálatra méltónak. Mint verát, amikor szembeszáll a "becstelen hazugokkal". Ez téynyleg olyan, mint amikor Don Quijote nekimegy a szélmalmoknak. Mindkettőjük agyában az van, hogy ő most egy ritka nemes, bátor hősi tettet hajt vére, de igazából egy beteg ember vergődéséről van szó.
Bár a különbség az, hogy D.Q. egy kedves öregúr egyébként, vera meg egy arrogáns fúria.

kamarti 2012.01.29. 21:05:09

@inmemancsi: sztem meg egy olyan kérdésbe, ami az egész közösséget érinti, bárki beleszólhat
innen nézve Seri volt az egyetlen, akinek volt vér a pucájában
Atti szerint a "nemteccikaszerepem" vitájuk se tartozott Eszterre, mert nem érintette
miközben arra várt mind, hogy végre elkezdjenek próbálni....

inmemancsi 2012.01.29. 21:05:55

@nosce: igen szegény annyira agyal, látszik a fején még agyvérzést kap a túl sok agyi aktivitástól

sogeking 2012.01.29. 21:06:00

@kárpátia56: igen:) EEK fanklub gyülekező! :D

ő-szinte 2012.01.29. 21:06:47

@sogeking: mért? csak nem azt akarod mondani, hogy ezt eddig nem tudtad?:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

mocskosmacska 2012.01.29. 21:07:07

@kamarti: Sajnálom, de nálam, aki nekimegy egy szélmalomnak, mert azt gonosz óriásnak hiszi, az egy beteg ember. Még ha a szándékai nemesek is és egyébként szeretetreméltó.

Niga u mad 2012.01.29. 21:08:17

remélem vera az arcára spricceli a testápolót

inmemancsi 2012.01.29. 21:08:29

@kamarti: persze, csak nem érted mit mondok: szóljon bele, de előbb kérdezze meg a többiek véleményét is - utálom a közösség nevében macerálókat

nosce 2012.01.29. 21:08:36

@kamarti:
"innen nézve Seri volt az egyetlen, akinek volt vér a pucájában"

Seri mióta lejött Geri mellszörzetéről, abból él h Attival fontoskodik, abszolút elfecósodott, ha nem fontoskadhatna bárkinet Attiról észre se vennénk h a villában van :)

fran7 2012.01.29. 21:08:59

@mocskosmacska: Az eredetiben nem megy neki, mert éjszaka van és Sancho megkéri, hogy ne tegye, erre közli Don Quijote, hogy csak Sancho kedvéért nem öli halomra a sárkányokat és ezt jegyezze fel. Erre megállnak és ott rostokolnak egész éjszaka és rettegnek.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.29. 21:09:04

Attila arca, ahogy Verát nézte.. :D:D

ő-szinte 2012.01.29. 21:09:17

Jesszus Vera hogy néz ki!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

mocskosmacska 2012.01.29. 21:09:20

Vera most nőiességi versenyre megy, vagy kurvának akar felöltözni?

Mazlee 2012.01.29. 21:09:34

hogy a pékbe lehet 50:50????

inmemancsi 2012.01.29. 21:10:05

@sogeking: jelen
jadebulgari is bizti jön mindjárt

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.29. 21:10:44

@Mazlee: bittos manipulászion hogy menjenek az sms-ek

Mazlee 2012.01.29. 21:11:01

bálnazsír mindenhol

mocskosmacska 2012.01.29. 21:11:06

@fran7: Gimnazista koromban olvastam a könyvet, részletekre nem emlékszem, de arra hogy nagyon sajnáltam Don Quijotét benne.

pink ninja 2012.01.29. 21:11:24

de kínos ez a magát krémezős feladat

fran7 2012.01.29. 21:11:30

@mocskosmacska: Félek nem tud e kettő között különbséget tenni.

foxglove (törölt) 2012.01.29. 21:11:30

érdekes ez a testápolós feladat. így vera párbaja előtt. hm.

ő-szinte 2012.01.29. 21:11:49

Jézus!!!!!! Ez egyre rosszebb!!!!!!!!! Dressz!!! áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

kárpátia56 (törölt) 2012.01.29. 21:12:05

Seri és Vera jó volt a darabban, ne kérdezzétek miért. csak.
Goldoni hangulatát egyébként annyiban visszaadták, hogy zéró konfliktus. Ez aranyos, és a profik is így játszottak, és így is kell.

sogeking 2012.01.29. 21:12:19

@ő-szinte: de, csak jó mindig hallani :)

nosce 2012.01.29. 21:12:25

Vera számhoz idomulva csinálta meg a testápolós számot :)

mocskosmacska 2012.01.29. 21:12:29

Testápolós feladat meredek játék.......a lila vibrátoros meredekebb volt.
Egyébként szerintem olyan nő, akiben van egy kis tartása, nem vállalja be ezt a feladatot.

ő-szinte 2012.01.29. 21:12:56

Most meg Veraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Mazlee 2012.01.29. 21:13:01

@jadebulgari: hát max úgy ha mindekettőre eddig 50-50 szavazat jött

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.29. 21:13:15

@inmemancsi: itt vagyoook :D elmélyülten figyeltem a hatalmas testire testápoló kenést (Ettike) jáááááááj

busifa 2012.01.29. 21:13:21

@pushpang: ezt néztem én is és :-DDDDDDDD

mocskosmacska 2012.01.29. 21:13:37

@fran7: Az a gond, hogy mostanában a kettőt (kurvás, közönséges és nőies) sokan, sok helyen összemossák.

nosce 2012.01.29. 21:14:38

Seri miről értekezik a RIP szobában ? Attiról :)

mocskosmacska 2012.01.29. 21:14:50

Na, lilu most egész jól néz ki.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.29. 21:15:06

@nosce: "Seri mióta lejött Geri mellszörzetéről, abból él h Attival fontoskodik, abszolút elfecósodott, ha nem fontoskadhatna bárkinet Attiról észre se vennénk h a villában van :)"
Egyet értek, tényleg ilyen, főleg az utóbbi időben.

kamarti 2012.01.29. 21:15:12

@mocskosmacska: csak elgondolkodtam, a világirodalom hány archetipikus alakját lehet lebetegezni a mai "értékek" alapján (leegyszerűsítve persze, 1-2 közismert vonás alapján)

mocskosmacska 2012.01.29. 21:15:33

Vera ma este milyen romantikus. "Szép, hogy esik a hó. Az a szép, amikor nagy pelyhekben esik."

kárpátia56 (törölt) 2012.01.29. 21:16:02

hiiiiiiiiiii legyen így csajszik, bazdmeg

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.29. 21:16:46

Nagyon kínos volt mindkét lány produkciója... de összességében, még a nagymama fürdőruhás krémezés ellenére is, Eszter tényleg nőiesebb darab, mint Vera.

nosce 2012.01.29. 21:17:47

a csajok miért akarnak mindenáron az asztal tetején táncolni ? Ha létrák lennének ott, akkor arra másznának fel ? :)

mocskosmacska 2012.01.29. 21:17:48

@kamarti: Don Quijote esetében nem erről van szó. Őt a saját regénybeli környezete is betegnek tartja, mert sok száz évvel visszaképzeli magát a múltba. Rokonai folyton orvosokat hívnak hozzá, hogy gyógyítsa meg, mert szégyellik a viselkedésüket. Szóval nemcsak én betegezem le őt, hanem a saját regénybeli környezete, rokonsága is.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.29. 21:18:23

@ő-szinte: mekkora fene nagy p.csa volt hirtelen a képernyőn :D

kamarti 2012.01.29. 21:18:23

@inmemancsi: ja, hozzátehette volna, ha kissé több esze van, hogy és ti mit gondoltok?
és persze van olyan is, hogy valaki úgy érti, hogy a többiek is azt gondolják, sőt: ha a többi nem gondolja úgy, askor szóljanak rá Serire, nem?
sztem ezek a dolgok sokkal inkább tartoznak bárkire, mint mondjuk a négyszemközti beszélgetések, amibe Atti belemászkál péel

mocskosmacska 2012.01.29. 21:18:29

@pushpang: Szerintem is eszter a nőiesebb.

liberaliskonzervativ 2012.01.29. 21:18:48

@mocskosmacska: vera a parbaj elott mindig eljatssza a cukit. mar amennyire telik tole.

Mazlee 2012.01.29. 21:19:25

kinga mikor ment az attika után??? ez hazudik

mocskosmacska 2012.01.29. 21:19:58

VEra és fecó a D-matracon. Ez überelhetetlen.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.29. 21:20:26

@sogeking: Esztit Ekézzük Ki :D ez se hangzik rosszul nem? :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.29. 21:21:08

Fecó+Vera a nyugiszobában? Ándzsela mit fog ehhez szólni? :D

fran7 2012.01.29. 21:21:19

@mocskosmacska: Kitöröltem, amit írtam. Don Quijote 50 éves korára bolondul meg, mert elhiszi a könyvek világát. De ilyen bolondságot minden olvasó ember elkövet, mikor könyvet olvas.

pink ninja 2012.01.29. 21:21:39

kinga és a maci, ez hihetetlen

asszem öreg vagyok...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.29. 21:21:51

@nosce: van akinek foglalkozási ártalom van aki csak szeretné ha az lenne :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.29. 21:22:21

@kárpátia56: én is azt néztem, tényleg cuki, nincs rá jobb szó. :D

kamarti 2012.01.29. 21:23:02

@mocskosmacska: ja, a regénybeli rokonok szerint.
Hamlet beszédje meg örült beszéd, de van benne rendszer....

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.29. 21:23:10

@kárpátia56: szerintem nagyon dícséretes ahogy edz és ennyit leadott

mocskosmacska 2012.01.29. 21:23:14

Én most megértem kingát.

kárpátia56 (törölt) 2012.01.29. 21:24:06

itt az ágyban kifejezetten szép Vera.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.29. 21:24:43

@jadebulgari: de most nem edzett, hanem Vera után futott pipiskedve a D-matrachoz. :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.29. 21:24:45

@ő-szinte: mega giga az abszolút gigász régen láttam ekkora .csát

mocskosmacska 2012.01.29. 21:24:53

@kamarti: Te máshogy értelmezed a Don Quijotét, mint én. Ha gondolod, győzködhetsz még a saját igazadról, de felesleges.

pink ninja 2012.01.29. 21:24:55

@kárpátia56: én is azt néztem, nagyon szép a szeme

inmemancsi 2012.01.29. 21:25:54

@pushpang: ándzsela nem lát az új szponzor (PIP-es?) cicijeitől valszínű csak azért vállalta az egész esküvőt

kamarti 2012.01.29. 21:26:20

3 szavazat különbség és 51-49%? akkor eddig 50 szavazat futott be a kezdet 100 mellé :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.29. 21:26:54

Ja, kérdem aki látta a "színdarabot", hogy végülis volt rugdosódás, kabátlerántás, meg ilyesmi?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.29. 21:27:22

@pushpang: na én mindig rosszkor fordítok hátat a tévének :D

sogeking 2012.01.29. 21:27:41

@ladyandhenk: :D

3 darab szavazat különbség?

33db - 30db
52% - 48%

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.29. 21:28:35

@pushpang: rugdosódásra nem emlékszem de kabátfinomanlesegítés volt meg a verekedés jelenet lassítva nagyon kis majdnemprofira sikerült legalábbis nem volt annyira gáz mint a próbák után vártam

mocskosmacska 2012.01.29. 21:28:46

@liberaliskonzervativ: Szerintem így akarnak rávenni minket a szavazásra.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.29. 21:29:07

@jadebulgari: én is mindig így járok, aztán meg nem győzök kérdezősködni. :D

jooasszony 2012.01.29. 21:29:12

@fran7: @mocskosmacska: Don Quijote nyilvánvalóan pozitív hős......egy eszelős, aki különb "normális" társainál.

mocskosmacska 2012.01.29. 21:29:33

@inmemancsi: REmélem felfáznak, amíg átlibegnek a miniszoknyába.

liberaliskonzervativ 2012.01.29. 21:29:56

sztem megint 5050 szazalek van. ez a 3 szavazat furi. ennyire nem szavaznak?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.29. 21:30:19

@pushpang: én már szégyellek kérdezni mert nem elég hogy nem néztem az első 3 hónapot de még most se nézek mindig oda amikor már bekapcsolódtam :D inkább silabizálok :))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.29. 21:30:52

@mocskosmacska: vajon Verán megint az a fossárga szaténruha lesz?

Emanuelle 2012.01.29. 21:31:18

Sziasztok, ma este igazi catfight várható.
Ami a szavazatokat illet, Lilu baromságokat beszél, nem vagyok egy matekzseni, de a 3 szavazat különbség lehetetlen, mert nem hinném, hogy ennyire kevesen szavaznának.

mocskosmacska 2012.01.29. 21:31:49

@jooasszony: Én is azt írtam róla, hogy kedves öregúr. De ártalmatlan dolgokat néz gonosz lényeknek és azok ellen harcol, mert azt hiszi, hogy jobbá teszi a világot ezzel, pedig csak a lisztgyártást akadályozza. Vera is ilyen, amikor neki megy a "becstelen, hazug" társainak.
De - mint ahogy már írtam - a különbség az, hogy Don Quijote egy szeretetreméltó öregúr, vera meg egy arrogáns fúria.

kamarti 2012.01.29. 21:32:17

@mocskosmacska: dehogy győzködlek. véleményt mondtam

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.29. 21:32:21

@pushpang: ú az már utoljára is nagyon előnytelenül feszült rajta :(

sogeking 2012.01.29. 21:32:23

@Emanuelle: ezt úgy értette, hogy a szerkesztőségben még nem döntötték el, hogy ki nyerjen :)

mocskosmacska 2012.01.29. 21:32:39

@pushpang: Nem tudom, de abban komoly esélye van a felfázásra.

inmemancsi 2012.01.29. 21:32:41

@ladyandhenk: :))) szia szervező hogy állunk? @mocskosmacska:
piskóta vagyok nem kívánok ilyet senkinek:))

genevieve 2012.01.29. 21:32:44

@sogeking: nah, jelen...hogy állunk?:-)

sogeking 2012.01.29. 21:33:30

@mocskosmacska: plusz van még egy szerelmi szál is :)

inmemancsi 2012.01.29. 21:34:03

@pushpang: lilunak nem platiszőke a haja

kárpátia56 (törölt) 2012.01.29. 21:34:11

@jadebulgari: Fecó akaratereje és önuralma a legjobb a villában.

Emanuelle 2012.01.29. 21:34:20

@mocskosmacska: Szerintem nem véletlen, hogy Vera megpróbál közeledni Attilához.
Azt hiszi, hogy ezzel érdekessé válik és a nézők visszaszavazzák, hogy lássák mi lesz ebből.

sogeking 2012.01.29. 21:34:34

@genevieve: jól:) szurkolásban meg főleg :D

sogeking 2012.01.29. 21:35:11

azért ne túlozzunk, jó nem volt :D

inmemancsi 2012.01.29. 21:35:22

@jadebulgari: nem a fekete terhes..szerintem

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.29. 21:35:22

@Emanuelle: így is lesz
@kárpátia56: eddig minden valóságshow-ban nagy átlagban híztak, de nekem szimpi hogy ő sportol és fogyott :)

pink ninja 2012.01.29. 21:36:28

@Emanuelle: miket gondolsz? o.O
ő nem játszik, ő őszinte :)))
őt nem érdekli, hogy mit gondolnak a nézők :P

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.29. 21:36:49

@inmemancsi: öö.. ezt most nem értem.
Amúgy tényleg nem platina szőke, csak olyan nagyonvilágosszőke szőke.. vagymi. :D

nosce 2012.01.29. 21:37:39

nah kb 4-5000 szavazat ment be ha 43 a különbség és ez előtt 1% volt a különbség azért ez brutál kevés lenne...

kamarti 2012.01.29. 21:37:44

a 3 fiú megint Vera körül ül :)
Kingának meg le fog esni a füle a fintorgástól :)

Emanuelle 2012.01.29. 21:38:10

Na, mondom én. Vera nyomul, nem hülye a csaj. Viszont az a vörös tollbiszbasz a fülében, jaj, azt már a múltkor is utáltam nagyon.

busifa 2012.01.29. 21:38:57

Veron ásítása Eszter beszède alatt :-))))))

foxglove (törölt) 2012.01.29. 21:39:40

Kivágták eszter büdöskurvázását? Gratula, rtlklub...

genevieve 2012.01.29. 21:39:50

@jadebulgari: ha bent lennék én is állandóan csak futnék, addig se a többiek hülyeségét kéne hallgatnom:-)

inmemancsi 2012.01.29. 21:39:50

@pushpang: igen eddig platinaszőke volt
a ruha az a másik ruhája -nem sok van neki - ami bő, de még így is kidudorodik a hasa belőle

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.29. 21:41:28

@genevieve: és mégis meglepően kevesen állnak rá... Kinga már csak a saját következő szereplése miatt rákucoroghatna a futópadra...

kamarti 2012.01.29. 21:41:37

@Emanuelle: Csabi Vera búcsúbuliján azt mondta, Eszter a villában kb. mint egy kanapé, míg Vera szórakoztatja

én nem értem, mit Dyás párbajozik Eszter, amikor egész héten azt hallgattuk tőle, hogy "ez már hónapokkal ezelőtt történt, százszor megbeszéltük, minek előhozni megint" stb.?

Emanuelle 2012.01.29. 21:42:08

@foxglove: Ez mondjuk erős volt az RTL-től, bár aki látta, az emlékszik.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.29. 21:42:41

jáj Sercinek már nagyon ki van bőgve a szeme

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.29. 21:42:43

@foxglove: a ''véred fog folyni'' sztori se volt bevágva, és a leveles dolog sem... pedig ott eszter olyan szimpatikus...

mocskosmacska 2012.01.29. 21:43:02

@jadebulgari: Ez nekem is szimpi benne. Főleg, hogy a legtöbben csak terebélyesednek körülötte.

sogeking 2012.01.29. 21:43:53

@Papucs Orrán Pamutbojt: hosszú még az este, ki tudja, mi lesz meg megmutatva :)

nosce 2012.01.29. 21:44:21

Na mikor jön már a zarabsejk Esztire szavazni??? FaszomatBazdmeg :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.29. 21:44:24

@inmemancsi: hát pedig azon a tíz méteren nem hiszem hogy rontana az esztétikai élményen egy harisnya meg egy kabát, szétfagynak így

inmemancsi 2012.01.29. 21:44:50

serit tanítsa meg valaki sminkelni, csak gyakorlás kérdése, ehhez képest..

vera meg csúnya közelről is, tök fura, hogy egyeseknek szép, dehát biztos mást nézek

foxglove (törölt) 2012.01.29. 21:44:54

@Papucs Orrán Pamutbojt: ja, és ne gondoljam azt, hogy esztianyuka lezsírozta ezeket a dolgokat. faszkivan.

mocskosmacska 2012.01.29. 21:44:58

Megint eszter énekével büntetnek.

genevieve 2012.01.29. 21:45:02

eszti a beszavazós ruhájába ment ki?

nyekmec 2012.01.29. 21:45:09

édikéim!
az első sorban ül most is a volt osztálytársam. valami fekete-kék csíkos felsőben

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.29. 21:45:11

Esztin ugyanaz a ruha van most mint amiben bejött? hát akkor bezárult a kör, viszlát :D így kerek a történet

kárpátia56 (törölt) 2012.01.29. 21:45:32

@Emanuelle: kapásból én már 3-at szavaztam. A Lilunak a Kolosi súg, azt akarja előadni, mint szoros választásokon, mint közgáz órán mondták a rac. dönt. elm. szerint. Ott is növeli a szavazási hajlandóságot a várható alacsony részvétel, ami miatt a választó értékesebbnek érzi a szavazatát (és így is van).

genevieve 2012.01.29. 21:45:44

milyen szimpatikus eszti nevetése:-D

Emanuelle 2012.01.29. 21:46:04

Eszter szájába is be lehetne hajítani egy kockacukrot, nemhiába barinők Sehivel

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.29. 21:46:09

@inmemancsi: hát mancsi, én már tényleg elvesztettem a fonalat :D
Én Vera fossárga ruhájáról beszéltem, amire te azt válaszoltad, hogy Lilu nem platinaszőke. Én egyetértettem ezzel, majd jössz te, hogy "a ruha az a másik ruhája -nem sok van neki - ami bő, de még így is kidudorodik a hasa belőle"

Szóval mukkot se értek. :D:D

sogeking 2012.01.29. 21:46:30

@nosce: ha találkozni akar vele, akkor inkább nem szavaz rá :)

@nyekmec: mindjárt megfigyelem

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.29. 21:46:42

nem csak verbálisan erős Eszter - Ettit lekövérezte Lila élő adásban :D jehe

busifa 2012.01.29. 21:46:59

@busifa: Papucs Orrán Pamutbojt-ként voltam beléptetve :-0

jooasszony 2012.01.29. 21:47:20

Miért nem szólt senki Eszternek, hogy ez a tapadós kis fekete rövidruha a húsz kilóval könnyebbeknek való?

kamarti 2012.01.29. 21:47:29

hm, ez elég érdekes kisfilm volt
kíváncsi vagyok a Veráéra

egyébként ha Eszti kicsit jobban ki lenne bogyorítva, tökéletes bundesliga frizurája lenne :)

nosce 2012.01.29. 21:47:29

@gyvy:
biztos nincs most térerő a bentleyben :)

inmemancsi 2012.01.29. 21:48:03

@nyekmec: jaj dejó hogy mondod, nézzük.. bár én amennyit felemel a fejem, nem valszínű h sikerül..

sogeking 2012.01.29. 21:48:42

@kamarti: (ahhoz még kellene egy bajusz is:)

Emanuelle 2012.01.29. 21:48:44

@jadebulgari: Ez volt a beszavazón is az "előneve"

kárpátia56 (törölt) 2012.01.29. 21:49:23

Eszter nyerítése a kisfilm alapján versenyképes Seriével.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.29. 21:49:24

@sogeking: remélem lesz néhány dresztike gyöngyszem.. elkopott már az a sok emlék erről a 4 hónapról ... eszternek biztosan...

nyekmec 2012.01.29. 21:49:26

hosszú, barna hajú

nosce 2012.01.29. 21:49:53

@sogeking:
"ha találkozni akar vele, akkor inkább nem szavaz rá :)"

a foglalót mindig előre kell letenni :)

MagasMacska 2012.01.29. 21:49:58

Ha még egyszer Vera megéli a villát, a játékokat, meg az életet, akkor kikapcsolom a tv-t!!!!

kamarti 2012.01.29. 21:50:14

Eszter hitelesen visszafogott volt saját értékelés szerint :)

inmemancsi 2012.01.29. 21:50:53

@pushpang: bocs jogos:)) két témát is firtattam, egyik se lényeg:))

genevieve 2012.01.29. 21:50:55

verának jól állt az a kabát:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.29. 21:51:09

Vera legjobb pillanatai közé valami mókás technikus igazán bevághatná a letestápolózott arcát. :D

jooasszony 2012.01.29. 21:51:26

@ladyandhenk: ez sajátruci, láttam már rajta..minden bizonnyal egy kedvenc..

ZuzuPetals 2012.01.29. 21:51:33

Hahaha! Verában legalább van élet! Jó a kisfilm. :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.29. 21:52:53

@genevieve: ja és a fekete ruci sem olyan előnytelen mint Dresztié

sogeking 2012.01.29. 21:53:01

aki először villant valamit, az nyer :)

nosce 2012.01.29. 21:53:51

azért az odabaszna a párbajon ha Eszti most hírtelen lekapná a bugyit mint a Jacuban :)

syfyboy 2012.01.29. 21:53:51

Vera kisfilmje jobb volt, életvidámabb. :) Tetszett.

Mazlee 2012.01.29. 21:53:52

azt magyarázza meg valaki az ellendrukkerek közül vajh miért nem kiabálja be valaki élőben a castingolásos dolgot??? áá még véletlenül se statiszták :)

kamarti 2012.01.29. 21:54:07

ez egész jó bolt Veráról

Lilunál megint lejt a pálya, mint a legutóbbi Eszter párbajon

genevieve 2012.01.29. 21:54:27

@jadebulgari: nekem úgy tünk vera filmje pozitívabb volt...

Emanuelle 2012.01.29. 21:54:46

Semmi nőies nincs Verában, ha nem nyomult volna rá a villában Petire én simán el tudnám képzelni, hogy leszbika

kamarti 2012.01.29. 21:55:05

csak megjegyzem, Eszter Csabának azt mondta, mennyire ciki lenne Vera ellen kiesni....

genevieve 2012.01.29. 21:55:57

@kamarti: de most mintha vera felé:-)

most is megmagyarázta, hogy vera nem is úgy gondolta:-)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.29. 21:56:21

@sogeking: megint min jár az eszed :D
@genevieve: határozottan! :)
@syfyboy: igeeeen
@Emanuelle: nekem inkább csak megkeseredettnek tűnik

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.29. 21:56:24

@busifa: mimimimimimi??? mi történt??? :-o

inmemancsi 2012.01.29. 21:56:29

mindkettő bajuszos 1-1

ZuzuPetals 2012.01.29. 21:56:58

@kamarti: már zsigerből jön a hazudozás, szerintem fel sem tűnik neki.

nosce 2012.01.29. 21:57:02

@Mazlee:
"azt magyarázza meg valaki az ellendrukkerek közül vajh miért nem kiabálja be valaki élőben a castingolásos dolgot??? áá még véletlenül se statiszták :)"

sztem csak azért fagyaszthatják a témát, mert több retekesnek is lehet casting videója :)

kamarti 2012.01.29. 21:57:48

@genevieve: közvetlenül aztán, hogy beszólt, hogy ez milyen megjegyzés már, és közvetlenül azelőtt, hogy Eszter elmondhatta volna, hogy őszerinte nem ciki, és beintett a tapsoltató ember...

vallatas 2012.01.29. 21:57:50

Vera nyer :-)
Eszter meg mehet haza swingerezni :-)))

Emanuelle 2012.01.29. 21:57:53

Eszter pillantása félelmetes tud lenni.

genevieve 2012.01.29. 21:58:05

most jöttem rá, hogy mi volt atival eddig...mióta peti kiesett teljesen sótlan, szürke lett...semmi vidámság, semmi móka és kacagás...

*jinx* 2012.01.29. 21:59:03

@vallatas: És zabálhatja a fikát otthon (copyright by Atti). :D

ÁMEN

nyekmec 2012.01.29. 21:59:03

láttátok? már többször mutatták

inmemancsi 2012.01.29. 21:59:12

@Mazlee: mert retkesek tudják, hogy vera potenciális ámokfutó és féltik aseggüket

kamarti 2012.01.29. 21:59:18

@genevieve: és mennyivel emberibb lett...

Emanuelle 2012.01.29. 21:59:43

Aki itt Verának drukkol, az miatta van, vagy Eszter ellen? Tényleg kiváncsi vagyok, mert engem spec mindkét csajtól ver a víz.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.29. 21:59:55

@kamarti: beszél össze vissza...
emlékeim szerint a kiszopfeles dolog miatt volt feketeseggű, és nem azé'rt mert még nem ismerték meg utolsó beköltözőként...

inmemancsi 2012.01.29. 22:00:25

@nyekmec: még nem, de én csak a nagy zsírcombokat látom, na most volt valami csikos nagydarab nő az volt?valami sötét vállig érő hajjal

nosce 2012.01.29. 22:00:30

@vallatas:
"Eszter meg mehet haza swingerezni :-)))"

jah a sok budaörsi bika is már ki van éhezve, lesz ott fergeteges csitt csatt a welcome bulin :)

vallatas 2012.01.29. 22:00:30

@*jinx*: bizony kajálhatja :-D
egy olyan bolond mint Vera meg nem mehet haza! idegbetegek is kellenek a villába!

foxglove (törölt) 2012.01.29. 22:00:42

Vera fog kiesni, ez most fog menni neki:(

ZuzuPetals 2012.01.29. 22:01:18

Aztaaa, Eszter térgye! Arra hízik???

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.29. 22:01:18

@genevieve: jaja én is ezt mondom pár napja, lejárt a szavatossága, nem tud újat mutatni, egyedül visszaváltozott az utcára ki nem menő pasivá

genevieve 2012.01.29. 22:01:31

@kamarti: emberibb? hááááát....

tegnap este a pesti szinházban láttam egy nagyon érdekes darabot.....mindenkinek csak ajánlani tudom....sok párhuzamot tudtam vonni a villabeli léttel...

na kezd bedúrvulni a két nőci...

busifa 2012.01.29. 22:02:44

@Papucs Orrán Pamutbojt: a kommentíró ablak fölött a te nickneved jelent meg egész sokáig majd komment küldésénél hibát jelzett és visszatértem önmagamhoz:-)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.29. 22:03:05

@Emanuelle: nekem Eszti nagyon ellenszenves, Verának is látom a hibáit, de tetszik ahogy kikéri magának Attilától és az idegesítő Kingát leugatja

ZuzuPetals 2012.01.29. 22:03:43

@jadebulgari: Igen és az arca a legnagyobb. :D A segge után...

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.29. 22:04:16

ebből a verás filböl azt akarják majed kihozni h napraforgó??

inmemancsi 2012.01.29. 22:04:25

@genevieve: nem védeni akarom, de kivel vidámkodjon feco vera csaba kinga seri eszti (őt el is felejtettem) a választék

kamarti 2012.01.29. 22:04:32

@genevieve: magához képest, úgy értem

mocskosmacska 2012.01.29. 22:05:32

Verát miért öltöztette a stylist kurvának?

pink ninja 2012.01.29. 22:05:37

@genevieve: azt már kinéztem magamnak :) tuti meg fogom nézni :)

foxglove (törölt) 2012.01.29. 22:05:53

esztike nem kaptál szót csituvan.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.29. 22:06:04

@Papucs Orrán Pamutbojt: nem, hanem azt hogy ő egy érzékeny nő aki még az Attilával is képes megtalálni a hangot (ha kell) :D

kamarti 2012.01.29. 22:06:47

Esztike azért nem olyan magabiztos, mint a korábbi párbajain, bár nagyon igyekszik

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.29. 22:06:51

@Emanuelle: itt sokan azért drukkolnak Verának, mert nem szeretik Attilát és úgy gondolják, hogy Vera majd jól ki fogja készíteni, ha visszamegy.
Szó sincs itt Eszterről, meg Veráról.. :D

(oké, nem ennyire sarkos a dolog, de sokak szimpátiáját ez mozgatja)
Én pl. egyiket se szeretem, de inkább Eszter menjen vissza, mert Verát sokkal jobban nem bírom, mint őt.

kamarti 2012.01.29. 22:07:33

hehe, Vera bemondta az állást :)

foxglove (törölt) 2012.01.29. 22:08:05

@jadebulgari: az alienkirálynő klónanyánk, Vera.

inmemancsi 2012.01.29. 22:08:06

@mocskosmacska: nem stylist öltözteti őket, küld be szponzor ruhákat és a saját ruhájukat is használhatják egyébként a csaj közönséges, ízléstelen bárhogy

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.29. 22:08:29

@kamarti: azért ő nem ütött ki egy Gergőt csak két nagyon semilyent
@ZuzuPetals: igazi s.ggfej :D

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.29. 22:08:51

már az exwsek??? vége lesz mindjárt?? lófütty ez a párbaj...

pink ninja 2012.01.29. 22:09:26

@jadebulgari: mert gergő nem semmilyen? :)

nathalie 2012.01.29. 22:09:27

ahogy ezt a shadit nézem,döbbenet,hogy dya őt tudta összeszedni kint :)

*jinx* 2012.01.29. 22:09:27

@pushpang: Én Esztert utálom a kezdetek óta, Verát bírom sőt Attilát is. ;)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.29. 22:10:02

Ezek a bejátszások... elképesztő. :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.29. 22:10:15

Dya akar Verán nevetni? Hát még egy ilyen szerencsétlen éhező unatkozó csámcsogó muslincazavarászó kórót mint ez még ő akar nevetni MÁSON... beszabehu

genevieve 2012.01.29. 22:10:24

@pillangod: megdöbbentő előadás...utána volt még egy óra beszélgetés az alkotókkal...az is érdekes volt...

mocskosmacska 2012.01.29. 22:10:27

Azért érdemes megnézni, hogy a vv5 szereplői, akiknek együtt kellett élnie verával mennyire rühellik mind őt. Nemcsak a mostani ki menjen vissza dolgon, hanem már a két előző párbaján is látszott.

genevieve 2012.01.29. 22:10:59

@kamarti: vagyis egy unalmas tuja:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.29. 22:11:06

@nathalie: hát, ahogy az agyonszolizott, kifényesített Diát elnéztem, én se értem. :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.29. 22:11:10

@pillangod: annak bizonyult de mindenki erősebbnek várta valószínűleg, de ha megkérdezted volna hogy ki gondolta Dyát és Shadit erősnek mindenki röhögött volna :D

mocskosmacska 2012.01.29. 22:11:31

@inmemancsi: Az közönséges. De nagyon. És szegénynek fogalma sincsen róla.

nathalie 2012.01.29. 22:12:29

JÉZUS!!! Fecó!!!!! :D:D:D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.29. 22:12:41

@foxglove: @pushpang: nagyon ki van találva :D
@Papucs Orrán Pamutbojt: én is azt nézem hát ez alig volt valami

na Fecó a dumagép belesült a beszédbe...

sogeking 2012.01.29. 22:12:45

már látom, Fecó inkább drámát szeretett volna előadni:)

genevieve 2012.01.29. 22:13:51

@sogeking: igen, nekem nagyon tetszett...elgondolkodtató darab

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.29. 22:14:03

Attila kinek puszilkodott?! Lilunak? :D

nathalie 2012.01.29. 22:14:08

@pushpang:
ja,túl korán küldtem el a hsz-t :D
aztán megláttam én is,meg meghallottam :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.29. 22:14:12

@nathalie: pedig ez nem fogja eltartani a rángatózófejűt

pink ninja 2012.01.29. 22:14:23

@genevieve: ezek után tuti megnézem :)
köszi

inmemancsi 2012.01.29. 22:14:47

@mocskosmacska: jobb is, így is elég labilis idegileg..

Emanuelle 2012.01.29. 22:15:02

@genevieve: 8-án v. 9-én nézem meg:-)

mocskosmacska 2012.01.29. 22:15:19

Szerintem verával rosszabb nem történhet az életben, minthogy megnyeri ezt a párbajt is. Mert ezzel megerősítést kap, hogy igen, így kell viselkedni, ahogy ő teszi bent. Meg szegény nem jön rá, hogy nem azért szavazzák vissza az emberek, mert olyan jó fej, hanem mert akkor megy a balhé. És mivel azt hiszi, hogy ez a viselkedés milyen szimpatikus, akkor kint is ilyen lesz. Aztán csodálkozni fog a végeredményen.

kamarti 2012.01.29. 22:15:22

@genevieve: most viszont a szokásos seggfejet hozta

vallatas 2012.01.29. 22:16:35

Esztike megy haza, Vera megy vissza üvöltözni :+
Ati és Csabika jól elvannak. hehe

kamarti 2012.01.29. 22:16:41

vessetek meg, de én nagyon is szeretném látni, ahogy Eszter a párbaj után is azt mondja, hogy nem ciki neki kiesni vera ellen
és ugyanezt szeretném tőle hallani 1-2 nap múlva is

Emanuelle 2012.01.29. 22:16:52

@pushpang: Attila csak Kinguellára tud fókuszálni, minden másra immunis.
Vera sosem tudná kikészíteni, sőt, szerintem magában röhög rajta.

genevieve 2012.01.29. 22:17:17

@pillangod: a vígszinház színészei játszották...és a főszereplőt láttam már két darabban is, de nem ismertem fel ebben a szerepben, nagyon-nagyon jól hozta a figurát...

sogeking 2012.01.29. 22:18:02

@kamarti: 1-2 nap múlva még bőven tartani fog a szvinger buli :)

foxglove (törölt) 2012.01.29. 22:18:03

@genevieve: nem akarod elmesélni priviben (hogy ne legyen szpoiler a többieknek), hogy miről szól? kíváncsi lettem.

genevieve 2012.01.29. 22:18:57

@kamarti: arra akartam célozni, hogy önmagában egyáltalán nem jófej...vagyis ahogy te is mondtad, inkább egy unalmas, házsártos, féltékenykedő seggfej...

nyekmec 2012.01.29. 22:20:05

@inmemancsi: nem! vékony csaj. két idősebb férfi közt ül

genevieve 2012.01.29. 22:20:20

@foxglove: használod az itt megadott üzenet cimedet? akkor oda megírom

Emanuelle 2012.01.29. 22:20:45

@foxglove: Jujj, tényleg priviben, jó?
Egyébként a Vígszínház honlapján elolvashatod a lényeget.

foxglove (törölt) 2012.01.29. 22:20:54

@genevieve: igen, jöhet, nyugodtan szpoilerezz, mert úgysem fogom tudni megnézni

kárpátia56 (törölt) 2012.01.29. 22:21:31

Van egy javaslatom:
Legyen egy Seri-Fecó kortesbeszéd-pábaj.

kamarti 2012.01.29. 22:21:52

@pushpang: ha már mindenképp kell valami mást is mondani, ahogy miért maradjon kint Eszter, azon túl, hogy nem csípem, akkor én inkább azt mondanám, szeretném látni, mihez kezd Csabi Serivel, ha épp nincs pittbullja. nekem ez a mániám, ha még nem tudnád :)
szóval semmi köze se Attihoz, se Verához, Csabihoz meg így

*jinx* 2012.01.29. 22:22:45

@kamarti: És hogy a fagyi visszanyalt. :)

mocskosmacska 2012.01.29. 22:23:32

Vera miért ilyen dühös?

mea 2012.01.29. 22:23:33

Vera mindent megél áááááááááááááááá

Emanuelle 2012.01.29. 22:24:13

Vera egy nőbe oltott Lázár László, legalábbis némely vonásában

mocskosmacska 2012.01.29. 22:25:16

Vera jókedvvel akarja megélni. Na, azt kötve hiszem, hogy sikerülni fog neki.

liberaliskonzervativ 2012.01.29. 22:25:34

vera is attila hatan kapaszkodna

inmemancsi 2012.01.29. 22:25:37

@nyekmec: jaj láttam szerintem most:)) valami ezüst színű fülbevaló van a fülében

nosce 2012.01.29. 22:25:52

vera ha visszamegy, Atti fejét tudja átnyújtani réztálcán Lilunak ha fecó visszaadja :)

MagasMacska 2012.01.29. 22:25:52

Kész, abbahagytam!!! Majd mondjátok meg, mi lett az eredményz. Azt én már nem "élem meg"

genevieve 2012.01.29. 22:26:08

@foxglove: a lényeg, egy angliai középiskolában játszódik, a kisérettségi előtt, megtalálhatók köztük az összes tipus (mint a villában is)

a mindenki felett uralkodó, arrogáns megmondóember
az új, kedves lány
a helyi menő focista,
a könyvmoly srác
a kövérkés, suta lány
a menő csajszi aki a megmondóval jár
és a félénk, furcsa srác...

és a megmondó ember folyamatosan terrorizálja a többieket, és a félénk fiu egyszer bekattan és nem tűri tovább...

ő-szinte 2012.01.29. 22:26:53

Csaba intim viszonyban van Verával?:-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

inmemancsi 2012.01.29. 22:27:03

na tegyük meg atéteket

mea 2012.01.29. 22:27:16

nem erre szokták mondani, hogy Attila hátán akar felmászni Vera???

kamarti 2012.01.29. 22:27:26

Attila átlátott a szitán - Eszter kapálózik

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.29. 22:28:23

Ki kit vár vissza? Fecón és SErin kívül...

mocskosmacska 2012.01.29. 22:28:28

Miért akar mindenki attila hátán felkapaszkodni? Miért nem mondjuk csaba vagy fecó hátán?

mea 2012.01.29. 22:29:18

@mocskosmacska: Fecó vállán már próbálkozott, de látja, hogy nem jön be....

kamarti 2012.01.29. 22:29:27

@ő-szinte: hát csókolóztak a darabban, te. poén volt :)

vallatas 2012.01.29. 22:29:51

@ő-szinte:
szegény Csaba, de hogy csillogtak a szemei :-)))))
lehet tetszik neki, hogy ő tényleg bevállalós...

genevieve 2012.01.29. 22:30:04

@foxglove: bocs, félreértettem azt, hogy nem tudod olvasni a privit?

bár, nem hiszem, hogy annyira megkavartam volna az ügymenetet...de ha igen, akkor elnézést mindenkitől:-)

kamarti 2012.01.29. 22:30:12

@pushpang: Csaba Verát, többiek Esztit

ő-szinte 2012.01.29. 22:30:14

@kamarti: biztos bejött Csabának:-DDD

Emanuelle 2012.01.29. 22:30:15

Jujjdeizgi. Kár, hogy leszarom ki nyer, de valaki nyivákolni fog bent, vegy Fecó vagy Sehi.

inmemancsi 2012.01.29. 22:30:23

ez a lilu nagyon gáz, minek beszél, úgyis hülyeségeket mond mindakettő 8 szor

ZuzuPetals 2012.01.29. 22:30:27

És mi van, ha 50-50% a vége is, amikor lezárják? Jó, tudom az rtl belenyúl...

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.29. 22:30:41

@ő-szinte: szindarabban volt szajrapuszi csabi-vera kozott...

kárpátia56 (törölt) 2012.01.29. 22:30:45

@genevieve: Helló!
Peti totál fantáziátlan. Van 10 csajozós mondata, ennyit én is prezentálok. Meg annyira szép is vagyok, mint őkelme. meg az igen/nem.
szójjál előbb Lilu, máskor lécci.

ő-szinte 2012.01.29. 22:31:04

@vallatas: igen, ezt írtam az előbb:-DDD

foxglove (törölt) 2012.01.29. 22:31:18

@genevieve: igen, a darabra gondoltam, hogy nem fogom tudni megnézni... de reméljük nem olvasta el senki olyan, akinek nem kellett volna...

kamarti 2012.01.29. 22:31:57

nahh, hajrá Csabi! kell Serinek az a váll :)

syfyboy 2012.01.29. 22:31:58

VERA!!!!!! SZÉP VOLT!!!

Emanuelle 2012.01.29. 22:32:06

Na, lesz Sehi bőgés.

liberaliskonzervativ 2012.01.29. 22:32:09

ennyi hulye embert, nem hiszem el.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.01.29. 22:32:09

Asszem nekem nem szabad drukkolnom párbajon. Az idegbeteg picsák kellenek.

inmemancsi 2012.01.29. 22:32:12

ez a szép volt vera tiszta pornós verának hangzott

ő-szinte 2012.01.29. 22:32:15

És bejött a papírforma:-DDDDDDDDDDDDDD
Vera! hehehe lesz hutyutyu!

mocskosmacska 2012.01.29. 22:32:22

@kárpátia56: Nem gond, ha valakinek csak 10 csajozós mondata van. Egy nőt nem a csajozós mondatokkal lehet felszedni igazából.

vallatas 2012.01.29. 22:32:23

na a női tuja megy haza.
hehe
Vera meg mehet vissza Csabi karjai közé!
intim kapcsolatot!

Atok 2012.01.29. 22:32:32

egyertelmu volt :)

foxglove (törölt) 2012.01.29. 22:32:32

Pezsgőt, valaki? Komolyan úgy voltam, hogy ha eszti megy vissza, nem nézem tovább...

sogeking 2012.01.29. 22:32:39

Fecónak jó estéje lesz :)

mea 2012.01.29. 22:32:49

nem bííííírom ezt a nőt hallgatniiiii

*jinx* 2012.01.29. 22:33:01

HURRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

:DDDDDDDDDDDDD

nosce 2012.01.29. 22:33:02

az arabsejk beragadt a bentleybe....így Vera nyert...

ő-szinte 2012.01.29. 22:33:06

Vera hisz bennem! Ez annyira, de annyira kedves tőle:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

felka 2012.01.29. 22:33:09

@foxglove: én elfogadok egy vagy több pohárral...:)

témázgató 2012.01.29. 22:33:09

Jól beszélt Vera, tetszett. Hajrá Vera!

Niga u mad 2012.01.29. 22:33:11

fecó milyenüvültvesírást levág mingyá, hogy ő megmonta

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.29. 22:33:12

na, holnap már nézhetjük a balhékat, a prosztóságot, a csituvanozást, a nagyarcoskodást.

És most, mindenki halkítsa le a készüléket, mert Fecó mindjárt megőrül. :D

mocskosmacska 2012.01.29. 22:33:46

Akkor most vera még arrogánsabb lesz. A beígért jókedve elmarad.

nosce 2012.01.29. 22:34:02

@Emanuelle:
"Na, lesz Sehi bőgés."

sztem Fecó fog a legjobban sírni :)

sogeking 2012.01.29. 22:34:06

@nosce: megette a teve a mobilt:)

vallatas 2012.01.29. 22:34:07

Fecó bekattanva Vera nyakába örül majd
:-D
Seri meg beugrik a medencébe :DDDD mérgében!

inmemancsi 2012.01.29. 22:34:11

"én az őszinteségben hiszek és minden azon múlik mit mutatsz meg az embereknek" (ja és bocs magasmacska valamit megélt azért kétszer is a köv. mondatban). jó lenne pornós vera kormányszóvivőnek

foxglove (törölt) 2012.01.29. 22:34:16

@felka: akkor vedd úgy, hogy megkínáltalak:)

mocskosmacska 2012.01.29. 22:34:26

@pushpang: Én már ki is kapcsoltam. MEgyek hajat mosni.

ő-szinte 2012.01.29. 22:34:29

@vallatas: Nem tudhatjuk, lehet, hogy a végén még tényleg lesz köztük vmi:-OOO

syfyboy 2012.01.29. 22:34:31

és végre a kihívott mehetett vissza... :D

nyekmec 2012.01.29. 22:34:48

esztike mehet szvingerezni :-DDDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.29. 22:35:01

@liberaliskonzervativ: ez kell a népnek, ez van. Köcsög Vera, mekkora arca lesz.

kozi001 2012.01.29. 22:35:12

A lónyugatatót Fecónak betárazni!

felka 2012.01.29. 22:35:14

@foxglove: köszi..már a fejembe is szállt..:))

mea 2012.01.29. 22:35:37

most tényleg el fog szállni magától... és ez nagyon szomorú hogy ezt akarják nézni...

foxglove (törölt) 2012.01.29. 22:35:53

szerintetek lesz faszomatbazdmegezés?

vallatas 2012.01.29. 22:36:03

@ő-szinte: én örülnék neki :-D
az érzékeny és a szerény.

na lássuk a reakciókat!

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.29. 22:36:31

@pushpang:

viszont az a jó, hogy nem kell tovább nézni ezt a műsort, erre már nem vagyok kiváncsi..

inmemancsi 2012.01.29. 22:36:38

@mea: eddig is ezt akarták lásd vvéva, de nyerni nem fog

nathalie 2012.01.29. 22:37:07

seri azt hiszem összezuhant...

Mazlee 2012.01.29. 22:37:10

szerintem az rtl direkt élvezi a fecó féle örömködéseket :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.29. 22:37:15

Soge!!! Tartsunk swinger bulit Eszternek búcsúzóul! De tényleg:D

genevieve 2012.01.29. 22:37:21

jól van csabi, egyből megölelte sehit:-)

így kell ezt csinálni:-)

ZuzuPetals 2012.01.29. 22:37:27

Aki mellé eddig Fecó állt, az jött mindig vissza. Ő a szerencsemalac. :)

vallatas 2012.01.29. 22:37:32

Sehi, Fecó hozta a szerepét :DDD
Vera hogy lepacsizott Atival :DDD

Emanuelle 2012.01.29. 22:37:38

Grat, Eszter 115 napot töltött bent és nem mellesleg kibaszatta magát a kamarából. Az valahogy mindig elfelejtődik, hogy a nyertesen kívül itt majdnem mindenki megszívja.

mocskosmacska 2012.01.29. 22:38:11

@mea: És az is nagyon szomorú, hogy az rtl egy beteg ember ámokfutásából akar műsort csinálni.

nathalie 2012.01.29. 22:38:12

Remélem azért kingának kb ezerszer megmutatják serit,hogy hogyan kell méltósággal fogadni ha kisbarátnőnk kiesik.

syfyboy 2012.01.29. 22:38:19

Seri mellől mindenki kiesik :)))

arkangyal44 2012.01.29. 22:38:35

szép estét mindenkinek,na innentől nem érdekel,ez az egész előre kitervelt retek által,előre megírt forgatókönyv alapján kreált baromság.

témázgató 2012.01.29. 22:38:36

El tudom képzelni, Kinga milyen nagy segítségére lesz Serinek...

nosce 2012.01.29. 22:38:40

Seri ujabb gazdaállatot kereshet, ideje már rácuppannia Csabcsira :)

liberaliskonzervativ 2012.01.29. 22:38:40

kezdem feladni h lassam vera arcat ahogy megkerdezik tole a pornos dolgot.

mea 2012.01.29. 22:39:22

@mocskosmacska: egyetértek... Sajnálom Esztert...

kamarti 2012.01.29. 22:39:30

na, Csabi végre először jól helyezkedett, és még homlokpuszit is adott :)

de mik lesznek a titkok? az senkit nem érdekel?

nathalie 2012.01.29. 22:39:32

úgy érzem lilu titokban egy-két szavazatot leadott a műsor alatt. remélem sírni nem fog :D

felka 2012.01.29. 22:39:41

nem baj seri, minden csoda 3 napig tart...(lsd. dya és kinga öribarátságát..)

ő-szinte 2012.01.29. 22:39:52

@nathalie: És még ő monmdja Dressznek, hogy ne sírjon! hehehehe

vallatas 2012.01.29. 22:40:05

Seri>Annamari
Seri>Gergő
Seri>Eszter
Seri>csabi?

hehe, mindig támaszkodik valakire... :-)
és a támasz eddig mindig kidőlt!

kozi001 2012.01.29. 22:40:15

Most már meg sajnálom szegényt!

De akkor meg h tudta Dyát, Shadit annyival kint hagyni!

nathalie 2012.01.29. 22:41:12

hogy néz ki lilu ebben a ruhában??? mi történt a mellkasával???

Atok 2012.01.29. 22:41:28

@kozi001: Akkor meg nem bandazott az Attiekkal.

témázgató 2012.01.29. 22:41:32

@kamarti: Kinga visszatértekor sem hangzottak el titkok. Hiányoztak is...:)

gonoszkiralylany 2012.01.29. 22:41:55

az emberek tényleg egy pornós, álszent, idegbeteg nőre kíváncsiak??

mondjuk én Kinga visszajutását sem értettem, de ezt pláne nem...

foxglove (törölt) 2012.01.29. 22:42:09

Hol van Szerénke? Remélem csak a jól megérdemelt pihenését tölti!

nathalie 2012.01.29. 22:42:11

hát attila,abban a szótárban te csak a faszomatbazdmeget találnád :D:D

genevieve 2012.01.29. 22:42:12

@vallatas: akkor viszont pattanjon csabi sehi mellől:-)

mea 2012.01.29. 22:42:15

@kozi001: szerintem ha Eszter előbb párbajozik Verával, simán kint hagyja... mostmár Vera ámokfutása átbillent érdekesbe.. Peti kiesése után már érdekesebb, hogy mihez kezd magával. Eszter pedig "ellenfél nélkül" elszürkült.

kamarti 2012.01.29. 22:42:59

@syfyboy: de csak aki az ágyában is alszik, nem?
remélem, Csabi marad Kinga mellett, vigasztalás közben is :)

Emanuelle 2012.01.29. 22:43:23

@gonoszkiralylany: Nem tudom miért csodálkozol, az előző szériából a kazalfejű Éva is simán visszament a párbajról, pedig ő se volt semmi.

sogeking 2012.01.29. 22:43:39

a fanklub jól teljesített, a virtuális kacsacomb és libamáj teljesen elfogyott, a somlóiból mindenkinek csomagolok egy kis adagot :)

kozi001 2012.01.29. 22:43:48

Úgy tűnik akkor Eszter megy a Belevalóba!

genevieve 2012.01.29. 22:43:56

@gonoszkiralylany: dehogy:-)

pont azt csinálják mint évával...

csabi, ati, vera lesz a döntőben és ez lesz a sorrend is...vera, ki fog esni harmadikként...

témázgató 2012.01.29. 22:44:00

@nathalie: nevetni fogsz: Kinga anyukája nyilatkozott, hogy a kislánya utolsó éves KOMMUNIKÁCIÓ szakon!!
(persze, azt nem tudhatjuk, milyen eredménnyel végzi...)

fran7 2012.01.29. 22:44:08

@nathalie: Szerintem csirkemelle van, ami nem nagy baj, csak nem dekoltázsbarát.

Mi történt a párbajon? Mert inkább Miami-Chicago meccset néztem.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.29. 22:44:17

@kozi001: hámerazok csak pókhálósodtak ott bent olyanok voltak eszmei értékben mint a bútor kb.

vallatas 2012.01.29. 22:44:31

@genevieve:
támaszkodjon csak rá :-D
Ha Csabi belemegy ebbe.. hát ő baja :D

Csabának inkább Verácskát kellene leápolnia... ott legalább nem csak simogatás lenne :-)
Vera is megnyugodna és Csaba se fröcskölné össze a wc-t...

ő-szinte 2012.01.29. 22:44:54

@vallatas: hát, ha kezdettől fogva Attira támaszkodna akkor most nem sok gondja lenne:-D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.29. 22:44:54

Ki nem szarja le Verát, amikor a TV2-n Kozsó élőben méri saját vérnyomását... :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.29. 22:45:11

@témázgató: hát dehogynem akkor írta le hogy nem érti Fecót

inmemancsi 2012.01.29. 22:45:19

na nem lesz EEK klubbuli

sogeking 2012.01.29. 22:45:56

@fran7: streamen? kérhetek linket? :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.29. 22:46:17

@Emanuelle:

nem fogja megszívni és nem fogják kivágni a kamarából, csak hőzöngtek, de nincs rá alapjuk, nincs olyan szabály, hogy egy tag nem vehet részt valóságshowban, most hozhatnak egy ilyet, de szemben a parlamentünknnek a kamara nem fog visszamenő hatályú szabályt hozni...

egyébként azért nem hiszem, hogy a valódi eredmény mutatták, mert itt végig vezetett az eszter,
www.valovilagblog.com/ és ez az oldal mindig megmutatta eddig a nyertest, szóval a retek belenyúlt az eredménybe, de hagyjuk is, hülye aki szavaz..

gonoszkiralylany 2012.01.29. 22:46:24

@Emanuelle: Gigi szinte ugyanúgy vette magát túl komolyan, mint Vera (plusz feladatok iránti elkötelezettség, kétes múlt, stb), szóval pont emiatt kellett volna Verának kiesnie.

Atok 2012.01.29. 22:46:28

@genevieve: haha, pont ugyanezt irtam az elobb enis, szorol szora, csak nem ment el :)
Csaba, Attila, Vera donto lesz es a sorrend is ugyanez lesz

kamarti 2012.01.29. 22:46:38

@vallatas: @genevieve: valamelyik éjjel meg is beszélték ezt (Dya is Seri sara :), ezért költözött át Seri Eszter ágyába (bár korábban már aludtak együtt Serinél)
Csabi hallotta, remélem, meg is jegyezte :)

@témázgató: de, akkor volt a "nemvoltaktus", meg a "ménemállszkimellettemFecó"

milkacica 2012.01.29. 22:47:02

Kösz hogy közvetitettetek, egy élmény volt mert sajna nem láthattam.
Mennyivel ment vissza Vera?

genevieve 2012.01.29. 22:47:47

@Atok: mondtam már, hogy szeretlek?:-D

Emanuelle 2012.01.29. 22:48:21

@Brr: valóban nincs olyan szabály, ami tiltaná, de nem is erre hivatkoztak, hanem valamilyen a hivatásukhoz méltó viselkedésre, ilyen pont meg van a nagykönyvükben

Szerénke. 2012.01.29. 22:48:57

@foxglove: Szia!
Ne hari, de nem nagyon volt kedvem írni. Megbuktam, mint állat.:DDD De le is szarom.
Neked jobb lett?
És hutyutyu, vehehehe!:D Mikor luli elkezdte verát mosni, már tudtam, hogy ő megy vissza.:)
Amúgy hello Mindenki!:)

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.29. 22:48:59

@pushpang: Köszönöm drága, ezen flesselek már percek óta, legalább vki beírta helyettem... sokkol bammeg :-D

mea 2012.01.29. 22:49:02

@Emanuelle: ezen az alapon már elég sokan nem lennének....

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.29. 22:49:03

Yeah! Vera ment vissza! Győzött megint az igazság!

Atok 2012.01.29. 22:49:18

@genevieve: Meg nem, de erzem en :)

busifa 2012.01.29. 22:49:35

@pushpang: nem is akartam elhinni !?!

MagasMacska 2012.01.29. 22:49:43

Ebben csak az a baj, hogy Vera most kapott egy visszaigazolást. Ez az, így kell. Aztán majd csodálkozik, ha odakint megint mindenki orrbaveri vagy elszalad előle.

De ez már legyen az ő baja.

genevieve 2012.01.29. 22:50:07

@Atok: ja, és sehi is úgy fog kiesni mint anikó...

skorpioqueen 2012.01.29. 22:50:14

@sogeking: Akkor nyissuk ki az ablakot? Vagy nem fénypostán küldöd?:D

inmemancsi 2012.01.29. 22:50:47

@Brr: olvasd el az ügyvédi törvényt, meg a kamara etikai kódexét

nyekmec 2012.01.29. 22:51:02

jó éjt bébikék! :-)))

mea 2012.01.29. 22:51:19

@Szerénke.: De tényleg mennyire lehetett érezni a végén, hogy Lilu visszavett Vera ellen... és amilyen hirtelen leállította a szavazást... azért az is érdekes.. belefojtotta Verába a szót, semmi utolsó lelkesítő szöveg, hogy még utoljára mindenki küldjön egyet, hanem rögtön befejezték.

kamarti 2012.01.29. 22:51:25

@sogeking: köszi! :)

@Brr: ma már egész nap 50-50% volt itt is

jooasszony 2012.01.29. 22:51:26

Soha nem szurkoltam Eszternek, most sem. De a végén szimpi volt - lehet, hogy ilyen amikor nem alakoskodja túl a helyzetet?

Emanuelle 2012.01.29. 22:51:34

@gonoszkiralylany: Én speciel nagy ívben leszarom, ha valakinek az a heppje, hogy cumshot művésznő legyen, de ha emellett eljátsza a szende szüzet, az érzékeny, érzelmes, őszinte nőt, a mimóza lelkű márványszobrot, az igen. Nálam ez volt Vera legfőbb bűne, az, hogy idegbeteg, pusztán idegesítő, bár korántsem elhagyagolható körülmény.

sogeking 2012.01.29. 22:51:45

@skorpioqueen: persze, de előbb leföldelem a Blökit:)

@inmemancsi: állítólag szerveződik a szvingerparti :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.29. 22:51:59

@Brr: hát igen, a számok stimmelnek, csak a nevek nem.

Ki térjen vissza párbajról?
Eszter
(51%, 1,596 Szavazat)
Vera
(49%, 1,548 Szavazat)
Összes szavazó: 3,144

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.29. 22:52:08

@Peter_Cs:

"győzött az igazság?"

kezd szétesni a programod.

inmemancsi 2012.01.29. 22:52:17

@Szerénke.: helo, nem baj egy bukta nem bukta

témázgató 2012.01.29. 22:52:56

"Mikor luli elkezdte verát mosni, már tudtam, hogy ő megy vissza" - eléggé látványos volt, valóban. De lehet, hogy csak belemagyarázzuk..:)

fran7 2012.01.29. 22:53:25

@mea: Megpróbálok, de sok lesz az nekem. Vagy sokk.;)

mea 2012.01.29. 22:53:35

@témázgató: már hárman vagyunk, akik szóvá tették...

Szerénke. 2012.01.29. 22:53:52

@mea: A párbaj előtt végig azt mondtam, hogy szvingeszter megy vissza, a héten bevágott dolgokból következtetve, de mikor luli elkezdte mosni rögtön az elején, mikor mondta, hogy van olyan, aki ellen ciki kiesni, na ott már eléggé elbizonytalanodtam. Hát igen, jó gyorsan le is zárták. Én mondjuk szvingeszter fején röhögtem, mikor meglátta az 50-50 állást. Mert igaza volt ott verának, hogy sokkal nagyobb volt az arca és addig a pontig elég nyugodt is volt.:D

foxglove (törölt) 2012.01.29. 22:54:03

@Szerénke.: Szia! Sajnálom nagyon. Mivel konkrétan nem mentem el vizsgára, így én is megbuktam...még van 3 életem, de azért szar érzés volt, hogy nem 100%-osan teljesítettem... mondjuk ahhoz képest, hogy vizsgaidőszak előtt egy hónappal passziváltatni akartam a félévem, elégedett lehetek... csak most annyira nem vagyok lelkes, pedig mindjárt itt az új félév.

gonoszkiralylany 2012.01.29. 22:54:04

@Emanuelle: nem írtam le rendesen, de pont erre gondoltam, Gigi is ilyen volt, ki is esett. mondjuk tény, h Éva erősebb karakter mint Eszter.

mea 2012.01.29. 22:54:37

@fran7: de már kaptál választ azóta, nem?? :))

GL-581 g 2012.01.29. 22:54:47

Nos, ennek így kellett történnie. B-)
Kíváncsi vagyok, hogyan alakulnak át az erőviszonyok... pl. lesz vajon Csabasehi? És FB+ 2.0?

@pushpang: Neked is lecsúszott a kezed a távirányítóról?! Amikor ma reggel felébredtem, még csak nem is sejthettem, hogy alkalmam nyílik végignézni, amint Kozsó vérnyomást mér. :D

@Papucs Orrán Pamutbojt: A TV2 mindig képes újradefiniálni a színvonalas szórakoztatást. Bámulatos! :DD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.29. 22:55:13

@Szerénke.: jaj, most életedben először? Örülj neki, egyszer meg kell mindenkinek:D Egy bukás sem bukás még:)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.29. 22:55:34

@témázgató:

meg azt ismételgette a lilu, hogy szavazzanak arra, aki az izgalmasabb (nem akit jobban szeretnek, vagy tetszik a játékuk, hanem aki izgalmasabb), én ebből tudtam, hogy verát nyomják ezerrel, de akkor se hittem, hogy megnyerheti..

de mondom, hülye aki szavaz, az egész egy nagy humbug...

inmemancsi 2012.01.29. 22:55:56

jaj megnéznék egy ilyen jégtánc gálát élőben

fran7 2012.01.29. 22:56:00

Vera a hatban van, Döbbenet. Ki lesz az utolsó három? Én Vera, Attila, Csaba hármast várom a döntőbe. "Várom".

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.29. 22:56:38

@GL-581 g: állítólag már márciusban lesz az ÉH, csak szólok:D

hájdí 2012.01.29. 22:56:43

@Peter_Cs:igen!:)
remélem,kiejti még attilát is!:)

Szerénke. 2012.01.29. 22:57:04

@inmemancsi: Áááá, köszi. Arik vagytok. Amúgy éreztem, hogy ez lesz, elég érdekes az öreg. Ilyen hímsoviniszta vicceket kérdez, meg szándékosan bevisz az erdőbe úgy, hogy feltesz egy kérdést, válaszolok rá, és erre azt mondja, hogy ez nem jó. Holott a válasz jó volt, de a kérdés olyan kétértelműen volt megfogalmazva, hogy lehetett máshogy is érteni, ő meg arra volt kíváncsi. De nem azt mondja, hogy én nem erre gondoltam, hanem, hogy nem jó. És tisztára összezavar.:D
Amúgy csak azért idegesít, mert ebben a félévben nagyon jól teljesítettem, e vizsga kivételével minden megvolt január első hetében. Az meg, aki mindent az utolsó pillanatra hagyott, annak meg mindene meglett. Hát faszomatbazdmeg.:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.29. 22:57:06

@Papucs Orrán Pamutbojt: bevallom, én is döbbenten néztem, ahogy Hajdú P. aggodalomtól tragikus arccal nézte, ahogy Kozsó, szintén aggodalomtól tragikus arccal napszemüvegben, fekete kalózkendőben és püspöklila krokodilbőr zakóban méri a saját vérnyomását és fakó hangon közli, hogy 160/110. :D

témázgató 2012.01.29. 22:57:37

@Brr: igen, én is felfigyeltem az "izgalmas játékos" kifejezésre.

kamarti 2012.01.29. 22:58:21

szóval akkor az azért úgy van, hogy ha Eszter vesztes párbajába belenyúlt az rtl, akkor a győztesekbe is belenyúlhatott, nem?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.29. 22:59:05

@fran7: az se semmi h a 6-ból 3 még nem volt párbajozni

gonoszkiralylany 2012.01.29. 22:59:06

remélem Vera, Fecó és Kinga lesz döntős, akkor aztán tényleg egyáltalán nem fog érdekelni, melyik gyökér nyeri meg :D

mea 2012.01.29. 23:00:26

Anikó ki ellen esett ki? Nem emlékszem...

Szerénke. 2012.01.29. 23:01:14

@foxglove: Áááá, ne én már ott tettem rá magasból. Ráadásul bent ültem 2 órán keresztül és még csak 5 embert feleltetett le. Annyira ki kellett már mennem a mosdóba, hogy önként mentem a bitófára, csak hogy minél hamarabb kijöjjek.:D
Figyi, akkor Neked is tök jó lett, nincs min rágódni. Én is felvettem cv-n aztán ennyi. Le kell ejteni. Amúgy nekem ez lett most a legjobb félévem.:) Szóval annyira nem volt rossz, de én is örültem volna a 100%. De majd a kövit "együtt" összehozzuk.:))
@ladyandhenk: Áááá, dehogy. Ahányszor én már buktam...Hejjjj.:))) Csak bosszantó volt amiatt, amit írtam, hogy most nagyon akartam és már jan. 17-én le akartam tudni mindent tokkal-vonóval, csak ott volt ez a huza-vona a helyekkel, meg minden.
Amúgy én is arra gondoltam, hogy nem megyek el, de nem mertem megtenni, mert azért emelték meg a létszámot, mert sírtunk, hogy nincs helyünk. És eléggé húzták a szájukat miatta. Na már most, ha nem mentem volna el... Hááááát.:D

inmemancsi 2012.01.29. 23:01:27

@ladyandhenk: el kell kezdeniük márciusban mert a nyár ubiszezon, az ősz meg késő, ha most forgatják..

jön a belevaló

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.29. 23:01:30

@inmemancsi: A kamarai tagság szüneteltetésnél tagdíjfizetésen kívül nincs semmilyen más kötelezettsége a Kamara felé az ügyvédnek. Eszter visszamehet még a szakmájába, kérdés, lesz-e megint ügyfélköre.

fran7 2012.01.29. 23:01:56

@gonoszkiralylany: nomen est omen. De igazad van. Vera Fecó el lenne, Kinga meg nézné, hogy nő a haja. Abból még Tar Béla se tudna filmet csinálni, ha ez lenne a döntő..

kamarti 2012.01.29. 23:02:21

na, mehetek az újabb tétek: megtudja-e még a BV alatt Eszter, hogy Vera pornó castingolt?

inmemancsi 2012.01.29. 23:03:27

@pushpang: a szürrealitás is művészeti forma az abszurdizmus meg pláne

Szerénke. 2012.01.29. 23:03:42

@kamarti: De azokba nem tudtak belenyúlni, mivel túl nagy volt a különbség. Én abban biztos vagyok, hogy magukat az sms-eket nem manipulálják, mivel ha ezt tennék, kiszopfel ellen sosem ment volna vissza csabcsi. De így lehet, hogy akkor zárják le, mikor akarják. Ez burkoltan benne is van a szabályzatban.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.29. 23:03:42

szerencsére már senki sem érdekel a házban levők közül, egyedül sehit kedvelem, csabi is rendben van, de hát annyira nem izgató, hogy nézzem is miatta a műsort.

de attila, kinga, vera kifejezetten az agyamra mentek rossz értelemben eddig is, majd meglátjuk az adatokból, hogy marad e nézettsége ennek a shownak ennyi kellemetlen és érdektelen alakkal...

úgy egészében a vv4 erős mezőnyéhez képest és szerethető karaktereihez képest ez a vv5 egy nagyon gyenge eresztés volt, kifejezetten utálatos érdektelen, nem szerethető figurákkal, de mostanra sikerült úgy alakítaniuk a a kanyart, hogy teljesen lenullázzák azt a vékonyka showt is, ami volt nekik...

még búcsúzóul megnézem a BV-t..

foxglove (törölt) 2012.01.29. 23:04:05

@Szerénke.: nekem is ez a bajom, hogy előtte meg meglepően jól sikerült minden. Még egy ötöst is kaptam, ez csoda, azt hittem, elírták, de bent van az etr-ben, nem szóltam, hogy nézzenek utána:))
Mindegy, így alakult. Tavasszal átmegyünk az éden hotel posztokba és ott szurkolunk egymásnak, ok?

témázgató 2012.01.29. 23:04:22

@inmemancsi: hol lesz a belevaló? a cool-on dr.Csont van kiírva.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.29. 23:04:26

@kamarti: az rtl bármely párbajba belenyúlt/hat/ott, ahogy érdekei kívánták.
Most Verában láttak nagyon nézőszámot... ennyi.

GL-581 g 2012.01.29. 23:04:50

@liberaliskonzervativ: Minek? Előre lehet tudni a választ:
1. "Volt egy fiú, akit nagyon szerettem, és belerángatott az egészbe."
2. "Naiv voltam, és az egész csak egy reklámszerepnek indult. Aztán már féltem és nem mertem visszalépni."
3. "Nagyon szegény voltam, és kellett a pénz a nagymamám hónaljműtétjére."
4. A fentiek tetszőleges variációja. :DD

Ilyen pornós "botrány" 2012-re már annyi emberről kiderült itthon és a világban egyaránt, hogy szvsz semmi szenzáció nincs benne. Sőt már profi ex-pornószínészeket is bepakoltak iq-teszt műsorba "okoslánynak", vagy képernyőre műsort vezetni. Nem értem, hogy még van ember, aki az ilyesmin ki tud akadni. :)

Ráadásul, ha jól tudom, a többiek sem nevezhetők éppen példás kiscserkésznek... meg aztán, ahogy Dressz mondta: "ez nem egy hittantábor" :DD

busifa 2012.01.29. 23:04:57

@kamarti: még előtte meg fogja tudni!!!

genevieve 2012.01.29. 23:05:03

esztinek ki vannak sírva a szemei...anikó meg nagyon szép....

mea 2012.01.29. 23:05:23

@kamarti: pedzegetik már :))))

mea 2012.01.29. 23:05:56

@genevieve: Anikó tényleg megint nagyon szép :))))

foxglove (törölt) 2012.01.29. 23:05:59

@genevieve: ani gyönyörű, annyira szép és aranyos is.

kamarti 2012.01.29. 23:06:13

@jadebulgari: Vera búcsúbuliján szóba került a dolog, Attilának már a párbaj szótól is bedobogott a szíve... sztem most az a 3 még inkább parázni fog

Eszter még mindig a megsajnálják dolgot nyomatja, hiába mondja neki Anikó, hogy hát ez nem biztos
és ahogy hallom, Atti is ezen a véleményen van, szte Fecó elaszott kortesbeszéde miatt nyert Vera :)

Szerénke. 2012.01.29. 23:06:43

@foxglove: Nehogy szólj, jól van az úgy.:D Nekem volt egy tárgyból hf leadásom, és miután adott rá a tanár egy 4/5-öt, itthon vettem észre, hogy tök rossz, de úgy voltam vele, ha Ő nem vette észre, én nem szólok, időm se lett volna kijavítani. Erre mit mond félév végén, hogy elkérné mutogatni a következő generációknak.:D Magamban jót nevettem, de továbbra sem szóltam.
Asszem nézni is fogom azt is, mert így mindig van mihez időzíteni az edzéseket.:)))
És akkor 100% lesz!!!!:)

genevieve 2012.01.29. 23:07:07

@Brr: szóval akkor már nem fogsz ide kommentelni?

gonoszkiralylany 2012.01.29. 23:07:33

@fran7: egyetlen drámaként azt tudom elképzelni, h Vera elcsábítja Fecót aki így élő adásban elválik Angélától, Kinga pedig hisztirohamot kap, amiért nem vele foglalkoznak.

Szerénke. 2012.01.29. 23:08:11

@genevieve: Anikó mindig szép, ezt sajna meg kell hagyni.:)))

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.29. 23:09:23

@kamarti: én azt a 3-at küldeném ha eszük lenne aki még nem volt
amúgy a Fecós dologban van valami de az is benne van h Vera jobban hozza a balhét a nézettséget

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.29. 23:09:23

@inmemancsi: no igen, de két hónap a forgatás, ha számolom, az márciusig megy:D

@Szerénke.: már pihenj, semmi más dolgod:D

Na, jó éjt Mindenkinek!

ELP 2012.01.29. 23:09:27

Szép estét mindenkienk!

A végére megérkeztem.
Igen az az utolsó napok történéseiből látható volt h V fog nyerni!
Köszönjük tisztelt rtl a győzelemre segítést! Műsor szempontjából érthető a dolog , reméljül senki nem fog egy bízonyos zubbonyban távozni a műsorból:)))

kamarti 2012.01.29. 23:09:50

Eszter beszél fölényességről? hát lehet, hogy Vera bolond, de hogy Eszter önképe is messze áll a valóságtól, az istibizti

ja, és asszem Eszter is beszopta, amit én: amikor Lilu a boxszal kezdte párhuzamba hozni a végén a mai párbajt, biztos voltam benne, hogy Eszti megy vissza

inmemancsi 2012.01.29. 23:10:57

@Peter_Cs: nem egészen:)) de te vagy az igazság maga:))

Szerénke. 2012.01.29. 23:11:04

@ladyandhenk: Már megy, egy-két napja. De köszi!:)
Aludj jól!

inmemancsi 2012.01.29. 23:12:22

Anikó tényleg nagyon csinos, csak ne lennének olyan szörnyűek a lábai, mindenesetre ülve, vagy megfelelően öltöztetve ő legalább képernyőképes

kamarti 2012.01.29. 23:13:15

@jadebulgari: az már nagyon a vége volt. ha csak nem tényleg 150 szavazat ment be összesen :)

azért már egy negatív sms-t is beadhatnának már Esztikének

GL-581 g 2012.01.29. 23:13:22

Most tényleg ilyen 2 perces cafatokban élvezhetjük az online-t? Mert akkor a FB+! :P

@pushpang: Az ÖsszeEsküvők-et lenyomta a Film+-on a Függetlenség napja c. filmnek az a változata, aminek a végén az ufók győznek. (Bővebben: comment.blog.hu/2011/11/07/a_soha_veget_nem_ero_film_is_nyert_a_film_on)

Ennél többet nem is lehet elmondani a tevekettőről és Hajdú úr produkcióiról. :DD

foxglove (törölt) 2012.01.29. 23:13:36

na, peticsé a belevalóban.

Szerénke. 2012.01.29. 23:13:38

@inmemancsi: Én elfogadnám az O lábait, nekem ilyen köcsög vastag combon van, tehát a szűk nacik totál kizártak, pedig a modelleken marhára tetszenek.:D

inmemancsi 2012.01.29. 23:13:47

@ladyandhenk: jóéjt!@ELP: szép éjszakát neked is:)

nem peticsé van a coolon skypolva?

GL-581 g 2012.01.29. 23:13:59

Most mondja Fecó, hogy megtört a lánc: visszajött a kihívott. :D

kozi001 2012.01.29. 23:14:50

@Szerénke.:
Mi az h "sajna" meg kell hagyni? Legyen ronda?

kárpátia56 (törölt) 2012.01.29. 23:16:00

@sogeking: mission accomplished!
Klubunk célba ért. Rögös úton, de megérkeztünk. Eszti is. :D

inmemancsi 2012.01.29. 23:16:09

@Szerénke.: nem jók az o lábak sem! inkább akkor valami jó lábat nézz ki magadnak:))
@foxglove: :))

Szerénke. 2012.01.29. 23:16:17

@kozi001: Sajnos be kell látni, úgy értettem.

témázgató 2012.01.29. 23:16:23

A Blikken eléggé gusztustalan a cím:
"Pornós Vera megint legyőzte ügyvédnő Esztert".
Egy jó kis pert kellene a nyakukba akasztani, remélem talál egy jó ügyvédet.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.29. 23:17:03

@kamarti: de most jó volt ez a büdöskvázás a BV-ben :D

inmemancsi 2012.01.29. 23:17:10

@ELP: jaj már küldesz is? na jó laassan megyek

kamarti 2012.01.29. 23:17:40

@foxglove: @inmemancsi: a múltkor ugyanez a csóka volt, rákérdeztem, és tagadta :)

genevieve 2012.01.29. 23:17:45

@kárpátia56: ki a következő klub alany?:-)

Szerénke. 2012.01.29. 23:17:48

@inmemancsi: Persze, a határ a csillagos ég, de ehelyett, azt elfogadnám.:) Nem gáz, igazából, csak annyira tetszenek ezek a műbőr leggingsek, és én max macskanadrágot hordhatok, azt is csak úgy, ha valami leér a fenekem aláig, mert akkor az kompenzál.:)

Szerénke. 2012.01.29. 23:19:14

Na, elköszönök, mert ismét haragos pillantások jönnek felém Mr. Szerénkétől!:D
Mindenkinek szép álmokat!

kozi001 2012.01.29. 23:19:27

@inmemancsi:
Nekem is ő jut eszembe h ő az! :)

foxglove (törölt) 2012.01.29. 23:19:31

@Szerénke.: én is így vagyok, leszarom, hogy O lenne, ha vékony:)

kamarti 2012.01.29. 23:19:43

Eszti nem hiszi, hogy bárkire rámászott volna
pedig sztem ma már láthatta, ahogy Petin lovagol pl. :)

Csabit azért nem hívta ki, mert nem vette komolyan a jeleit és nem ismeri. napersze :)

foxglove (törölt) 2012.01.29. 23:20:00

@Szerénke.: jó éjszakát, és pihenj sokat!

Szerénke. 2012.01.29. 23:20:35

@foxglove: :))) Megint egy rugóra...:)

kamarti 2012.01.29. 23:20:54

remélem, Béci rákérdez Serire is, hogy az életben is barátkozna-e (ahogy a jubaira)
bár tudom borítékolni a választ

Szerénke. 2012.01.29. 23:21:12

@foxglove: Te is, majd még beszélünk! Szió!

genevieve 2012.01.29. 23:21:14

@kamarti: inkább az volt az igaz, hogy csabit nem ismeri, és nem tudott volna ellene semmit felhozni...

inmemancsi 2012.01.29. 23:21:33

@Szerénke.: áá úgyse nagyon lehet hordani sehová őket, nekem kb jók a lábaim (örököltem)van is ilyen műbőr leggingsem, de nem tudom hordani sehová, mert vagy dominás vagy k..ás állítólag -

ő-szinte 2012.01.29. 23:23:09

Fecó most gyógyul rá igazából Verára, hogy visszajött:-D Megy az erő után:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

genevieve 2012.01.29. 23:24:37

na, most jön majd a bulvár kibeszélése...lehet feljön vera múltja is...

inmemancsi 2012.01.29. 23:25:48

@genevieve: de előbb még zuhanyozik a két lamantin

kamarti 2012.01.29. 23:25:51

@genevieve: persze, ez igaz, de félt is a 82%-ától, ezt be lehetne vallani, főleg most már, de nem, próbálja elbagatellizálni még mindig

a villantások után pedig tuti megfejti, hogy azért maradt Vera, mert ő nem bugyiban tusol :)

inmemancsi 2012.01.29. 23:29:28

@ELP: jaj és intézd el légyszí, hogy ne legyen ilyen rövid a hétvége!!

ELP 2012.01.29. 23:31:05

@inmemancsi: huha ,,ahhoz nagyon kevés vagyok:)))

ELP 2012.01.29. 23:32:04

@ő-szinte: Csókolom,,:))) mit szólsz az eredményhez??

kamarti 2012.01.29. 23:32:10

@genevieve: éci kérdése már az előbb is mintha erre irányult volna a betelefonálónál...
akkor most tabu vagy nem?

genevieve 2012.01.29. 23:32:15

@kamarti: nekem eszti a sahdis párbaja óta nem szimpi..és azóta csak rontott a helyzetén...

ő-szinte 2012.01.29. 23:32:37

@ELP: szia:-) papírforma...:-DDD

vallatas 2012.01.29. 23:33:54

Fecó:"Csabi nem hiszem, hogy Atira rakná... jóban vannak elhülyéskednek"
:-)
hehe és Verával is jóba lett!
Tényleg érdekes lesz, hogy kire rak!
Atinak kéne most a kendő, és egy Seri-Kinga párbajt összehozni.

ő-szinte 2012.01.29. 23:34:02

@sogeking: éjjen! pókember!:-DDDDDDDDD

témázgató 2012.01.29. 23:35:07

Steve mondja a Bv-ban Eszternek, hogyha kivitte volna Attilát, kinn hagyta volna. Késő bánat...

nathalie 2012.01.29. 23:36:45

@foxglove:
jujuj.megnéztem a justified 3x01-et :D:D
csodálatos volt :)

ELP 2012.01.29. 23:37:57

@ő-szinte: Feco tudor: az utolsó 5 percben dőlt ez el , valaki megfogta azt a telefont,,,,hihi,,

_most_ 2012.01.29. 23:38:27

Zsír, nyert Vera. Amúgy szerintem Vera nem azért nyert mert érdekesebb, egyszerűen szimpatikusabb, ha nem is sokkal, mint Eszter. Eszter meg igazából magának köszönheti, hogy kiesett. Volt idő mikor még akár a fődíjra is esélyes lehetett volna, de az azóta mutatott viselkedése miatt borítékolható volt, hogy rengetek szavazót vesztett. Mondjuk Attila vagy Kinga ellen szerintem így is visszament volna.

sogeking 2012.01.29. 23:39:40

@ő-szinte: átváltottam éjszakai üzemmódba :)

ő-szinte 2012.01.29. 23:39:46

@ELP: Jó, hát nem mondhatja bele az onlájnba a frankót:-DDDDDDDDDD

foxglove (törölt) 2012.01.29. 23:41:48

@nathalie: jaj itt vagyok! én is! és teljes mértékben Boyd párti vagyok, hát a vége úúúúristen imádom!

inmemancsi 2012.01.29. 23:41:50

@nathalie: köszi.
ne szomizz, holnap majd olvassa

kamarti 2012.01.29. 23:42:56

@genevieve: nekem az első mondata, ami beakadt, az volt, amikor azzal a dumával rakta a jelet, hogy későbbi izék miatt most így kell tennie, szóval ügyetlenül blablázott és rezegtette a szempilláját. Innentől figyeltem, és nem tetszett, amit láttam

ELP 2012.01.29. 23:43:17

@ő-szinte: hát ez is igaz,,,de amúgy elég gyászos most a hangulat,,,,

ő-szinte 2012.01.29. 23:43:45

@zorro001: te, nem is tart 1.38ig...
???

ő-szinte 2012.01.29. 23:44:18

@ELP: nem gyászos. mit nézel, te???
alszanak:-DDD

inmemancsi 2012.01.29. 23:45:04

@foxglove: akkor tudod,hogy hová tették a pletykákat?

ELP 2012.01.29. 23:45:21

@ő-szinte: csak a hang van itt jelenleg,,,,akko azért :))

nathalie 2012.01.29. 23:47:26

@foxglove:
:D:D én is nagyon bírom.Meg a kis barátnőjét is.

ő-szinte 2012.01.29. 23:47:33

Jesszusom! Dressz villantásai:-OOO neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

genevieve 2012.01.29. 23:49:27

@vallatas:ati azon ügyködik már egy hete:-D

inmemancsi 2012.01.29. 23:49:50

@foxglove: azt harangozták be, hogy a kinti pletykákat beszélik majd meg esztivel, de úgylátszik ez a pletyka, hogy esztit akarja minden pasi

kamarti 2012.01.29. 23:50:31

Eszter: Peti megkért minket, hogy vállaljuk fel Gergővel ezt a szexis vonalat
???

kozi001 2012.01.29. 23:51:02

Most mondják a swingeres élményeket!

zorro001 2012.01.29. 23:51:44

@ő-szinte: 0.38
bocs, közben másfelé figyeltem.

kamarti 2012.01.29. 23:51:54

Báci nem bírta ki, és "mellesleg" benyögte Vera videóját

genevieve 2012.01.29. 23:51:57

na eszti most olvassa fel a róla szóló cikkeket...a kamaráét is

ő-szinte 2012.01.29. 23:52:35

@jadebulgari: bakker, sose tudjuk meg:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nathalie 2012.01.29. 23:52:37

@foxglove:
:D:D:D mindegyiket. nagyon szeretem egyébként a félbolond mellékszereplőket is :)

genevieve 2012.01.29. 23:53:45

@jadebulgari: de csak mint néző vett részt:)

sogeking 2012.01.29. 23:53:57

@ő-szinte: nem baj, mondj egy titkot helyettük :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.29. 23:54:02

@ő-szinte: óhogybakkeeer pedig érdekesebb mint ettiszvingere

foxglove (törölt) 2012.01.29. 23:54:20

@nathalie: én is, az egyik kedvencem Boyd kis csicskása, akit Raylan helyettesnek nevezett ki:D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.29. 23:54:34

@genevieve: és a pasiját nézte ahogy vagy idegeneket? :D

genevieve 2012.01.29. 23:54:37

@kamarti: be is véstem egy fekete pontot neki:-)

ő-szinte 2012.01.29. 23:55:17

@zorro001: amúgy az egész poén, de az külön jó benne:-)

ő-szinte 2012.01.29. 23:56:08

@sogeking: mindegy ki nyeri, soha nem kapja meg a beígért zsét...

nathalie 2012.01.29. 23:56:11

@foxglove:
a tetovált nyakú, nem?ő is most benn van a sitten :D

kamarti 2012.01.29. 23:56:21

Eszter Fecót áztatta a titoklevélben, Vera Kingát

foxglove (törölt) 2012.01.29. 23:57:28

@nathalie: jaja, a nagyon gyökér:D ezt a sittes vonalat elnézném, már csak az OZ nosztalgia miatt is

genevieve 2012.01.29. 23:57:31

na vera megint nekiment kingának a titoklevéllel...

úgy tünik komolyan veszi ezt a jóbanleszekatival vonalat...

kárpátia56 (törölt) 2012.01.29. 23:58:31

@inmemancsi: Igazad van, részletekre a nők tudnak figyelni. mint pasi, kevésbé vagyok érzékeny ezekre, ránézek, oszt megmondom, milyen. de ezt tudjátok is, nők.
tudat alatt pontosan megvan a részletes kép (főleg, ha szólsz), de a felszínre egy úristen jut el. Ezért köszönet illeti a nőket. :D
@genevieve: ja, amikor ez a páros volt rajta a riportban, vagy szemből így ülni láttam, tudat alatt ez befolyásolhatott, csak ugye föl egészben jön a sztori, na, úgy meg a fentiek mérvadók.

syfyboy 2012.01.30. 00:00:01

Hát Eszti tuti hazudott a titoklevélben, hisz Fecó azt, mondta h Vera a másik fele, szüksége van rá...Soha a büdös életben nem ajánlotta volna a Verát párbajra...

nathalie 2012.01.30. 00:00:14

@foxglove:
csak kicsit viccesebb lenne :)
de sztem hamar kikerül onnan boyd.

foxglove (törölt) 2012.01.30. 00:01:21

@nathalie: a Breaking Badet nézed már? Aaron Pault nagyon fogod bírni. Nagyon. NAGYON.

ő-szinte 2012.01.30. 00:01:23

Szerintem mese nincs, Fecónak kell mennie párbajozni...

genevieve 2012.01.30. 00:01:38

@kárpátia56: de azért a pasiknál igenis számít az arc...egy jó alakú, de csúnya nőre tönnyire azt mondják, egyszer megdugnám...

ő-szinte 2012.01.30. 00:02:02

@sogeking: ja, főleg a nyertesnek:-DDDDDDD

ő-szinte 2012.01.30. 00:05:02

@jadebulgari: a vv5 kezdete óta gondolod?:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.01.30. 00:05:53

@genevieve: hááááát, azért ez nem biztos. Ezt mondja... aztán ki tudja???

genevieve 2012.01.30. 00:06:55

@ő-szinte: vera, csaba, kinga nem jön szóba...sehit meg nem viszi mert csaj:-)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.30. 00:07:14

@genevieve: akkor elvérzik
@ő-szinte: hát akkor még tele lett volna a padlás azzal, hogy ő(k) még eddig se juthat(nak) el... de most már kieshet, megtette a szolgálatot a magafajtáknak

nathalie 2012.01.30. 00:07:35

@foxglove:
nem,még nem álltam neki. de most megnéztem szinte minden olyat,amit meg akartam és így csak a hetiek maradnak. úgyhogy holnap fogok sztem nekiállni. most tényleg:D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.30. 00:09:14

ez ami most megy az onlányban nem ez volt a BV-ben a műsor legvégén? akkor az onlány csúszásban van kb 15 perccel a real time-tól?...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.30. 00:10:10

belegondoltam hogy ez még két hónapig fog tartani.......................... pff

ELP 2012.01.30. 00:10:15

de a titkok titkát ők sem tudták,,,,ekkora butyutaságokat,,,fantáziálás,,,jessus mária:)))

vallatas 2012.01.30. 00:10:53

@jadebulgari: 3hétig

na BV mutatták a verekedést is?
itt elvették az onlinet

genevieve 2012.01.30. 00:11:18

@jadebulgari: persze, de nincs más lehetősége, minden másból rosszul jönne ki

foxglove (törölt) 2012.01.30. 00:12:29

@nathalie: na azért! de komolyan, Aaron Pault imádni fogod. és senki nem tudja úgy mondani, hogy bitch, mint ő, majd figyeld:)

nathalie 2012.01.30. 00:13:46

@foxglove:
akkor megpróbálom a deadwood előtt megnézni :D Az is nagy lemaradásom... csak egy évad volt meg belőle.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.30. 00:14:28

@vallatas: még lesz 3 párbaj az 2 hetenként másfél hónap meg a 3 utolsóval a végjáték az talán plusz egy nap-hét? nem emlékszem, de kizavarhatják őket 3 hét múlva is felőlem :D
Bvcsak ezt mutatták ahogy a Vera levelét elolvassák és utána Kinga tagad csak furcsa volt hogy onlány ez negyed óra múlva megismétlődik :D vagy újrafelveszik?...
@genevieve: igen... vagy férfiként veszít a csatában vagy nyúlként kihív egy lányt
@ő-szinte: kulturáltan akartam írni :D

genevieve 2012.01.30. 00:15:00

@ő-szinte: de mondjuk ez csak akkor megy, ha ati, kinga, sehi rárak

ha sehi atira rak, és szerintem csabi, vera, feco is, akkor ati lesz a kiválasztott...

és persze szavazat egyenlőség esetén vera dönt? vagy az aki lila kendőt kap?

hacsak meg nem szűnik a lila kendő

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.30. 00:15:37

@kamarti: vagy újrafelveszik?..
@foxglove: nem értem hogy zavarják le a végét ilyen gyorsan hetente párbaj?

sogeking 2012.01.30. 00:16:00

@jadebulgari: a villában máshogy telik az idő

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.30. 00:16:24

@genevieve: jaj de jó megint változtassanak a szabályokon :D

penelope garcia 2012.01.30. 00:18:45

Na, hát lottóznom kéne. Naná, hogy Verát vitték vissza. Ha tepsiben jön is ki, de addog nem eresztik, amíg hozza a nézettséget.
Azért Atika/Kinguci fejét megnéztem vóna... nyehehehe

genevieve 2012.01.30. 00:18:49

@jadebulgari: simán változtathatnak a szabályokon...

pl. ha nem lesz aréna és kedden kiválasztás, csütörtökön kihívás, vasárnap párbaj...

kamarti 2012.01.30. 00:19:17

@genevieve: Seri biztos Attira rak, sztem rá dühösebb (lesz), mint Verára
és remélem, végre ez a két balfék is egyeztet jelrakás előtt, esetleg a két lánnyal =Vera és Segi) is

sogeking 2012.01.30. 00:19:19

@jadebulgari: csak vicceltem:)
átváltottam éjjeli avatarra, meg Eszter amúgy is kiesett

genevieve 2012.01.30. 00:20:01

@jadebulgari: ja, megillatoztam az illatot:-)

egészen kellemes:-)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.30. 00:20:55

@genevieve: na kíváncsi leszek
@sogeking: kiesett csak nehogy másik klubba menjek véletlenül :D majd ki kell találni most kit utáljunk ki

foxglove (törölt) 2012.01.30. 00:21:11

@nathalie: erre nem lehet mit mondani:D én nem tudnék választani:) akkor most nem kezdek el áradozni a Deadwood 2. évadról és Garret Dillahuntról.:D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.30. 00:21:46

@genevieve: szerintem nagyon finom nekem az ilyenek jönnek be

kamarti 2012.01.30. 00:21:49

@jadebulgari: a hét elején kaptak egy feladatlevelet, meregette is Kinga a szemét, mert ő olvasta fel, el kellett mondaniuk egyenként a megválasztott művészeti vezetőnek (Csaba) mik a félelmeik a következő 4 héttel kapcsolatban, ami még hátra van

genevieve 2012.01.30. 00:22:24

@kamarti: szerintem csabi-feco párosnak nem kell egyeztetni azért, hogy atira rakjanak:-)

ha seri is kellően berágott, akkor ő is rá fog rakni...

akkor viszont érdekes lesz, hogy ati mit fog választani...mert ő jelenleg bárkit hivna ki, meg tudná magyarázni, hogy miért jogos.... kingát is

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.30. 00:24:03

@kamarti: lehet hogy belátta a retek hogy veszteséges? :D
de örülök h.van aki figyel és elmeséli annak aki nem (pl én) :D köfi

nathalie 2012.01.30. 00:24:53

@foxglove:
rengeteg tennivalóm van :D

foxglove (törölt) 2012.01.30. 00:27:31

@nathalie: én is akarok valami jót nézni, de nem találok semmi kedvemre valót... lehet hogy újranézem a Deadwoodot:D

sogeking 2012.01.30. 00:27:59

@jadebulgari: nem biztos, hogy mindig ugyanannak fogunk szurkolni:), de lehet párbajtól független klub is

genevieve 2012.01.30. 00:30:00

@sogeking: mondjuk az én esetemben ez nagyjából egyértelmű:-)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.30. 00:30:52

@sogeking: lehet független is de kíváncsi vagyok kik fognak még párbajozni mindenesetre meglepett h 1 hónap múlva vége :D

nathalie 2012.01.30. 00:31:27

@foxglove:
nézd a sons of A.-t. vagy az american horror storyt. boardwalk? misfits? downton abbey? tudors?:)

vallatas 2012.01.30. 00:31:49

csak nálam nincs online?
:(
Ha Ati a kiválasztott akkor viszi Kingát
:-)

sogeking 2012.01.30. 00:32:21

@jadebulgari: én még nem olvastam konkrét dátumot

@genevieve: csak nem Csaba?

foxglove (törölt) 2012.01.30. 00:33:28

@nathalie: á, a downton abbey, tényleg! ez jó lesz, köszi:)

kamarti 2012.01.30. 00:33:35

most jöttem rá, hogy Esztinek Sehin kívül volt még egy mumusa: az esetleges már Petinél sem jött be
(ott esetleges búcsúversikét írt, mosr meg esetleges búcsúbulira hívta a többieket)

hájdí 2012.01.30. 00:34:06

@jadebulgari: lehet, közben valaki feladja a játékot, mint tavaly lázár laca, így megspórolnak 2 hetet 1 párbajon:)

vallatas 2012.01.30. 00:34:42

@genevieve: miért ne vinné?
akkor kit visz?
a tuját? a pornóst? a szentet? a gogóst?

nathalie 2012.01.30. 00:35:19

@foxglove:
vagy nézd a hart of dixie-t. nagy kétségekkel álltam neki,de igazi guilty pleasure lett :)

genevieve 2012.01.30. 00:36:52

@vallatas: feco ellen tuti visszamegy

sogeking 2012.01.30. 00:37:36

@genevieve: én főleg Kinga, kicsit Csaba, de túlzottan senki :)

kamarti 2012.01.30. 00:37:53

@genevieve: hát nem tudom, a múltkor épp Eszter pedzegette nekik, hogy mennyire furcsa, hogy nem egyeztetnek, erre mondta Fecó, h ő azt hitte, Csabi Atira tesz
nem tudom, sztem itt lenne az ideje, hogy ne bízzanak mindent a véletlenre, az imidzsüknek ez nem árt

visszajött az onlájn, Ati-Csaba csörte. hm.

ő-szinte 2012.01.30. 00:38:34

Atti faszán végzi az evőeszközök elpakolását, kúúúúúúúúúúúúúrva nagy!:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

vallatas 2012.01.30. 00:39:07

@kamarti: ők nem taktikázhatnak
magukat köpnék szembe :-)))

@genevieve: gondolod? a szentet szeretik szerintem, úgy beszél mint egy politikus.

genevieve 2012.01.30. 00:39:47

@kamarti: nekem megint nem jön be az onloine:-(

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.30. 00:40:26

@jadebulgari: Elvileg igen, ahhoz képest viszont vasárnap csak jelpakolás lesz (legalábbis az online műsorterv szerint). Szerintem a szervezők egyik pillanatról a másikra hoznak döntéseket...

foxglove (törölt) 2012.01.30. 00:40:26

@nathalie: a sons of A. milyen volt? nem vonz annyira, pedig mindenhol azt olvasom, hogy milyen jó.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.30. 00:41:41

Eddig arról volt szó, hogy a levélben nem lehet hazudni. Most legalább kiderült, hogy mégis lehet... :D

nathalie 2012.01.30. 00:42:21

@foxglove:
még csak két részt láttam belőle,de annyira nem fogott meg.Biztos jó,mert mindenki dicséri,de még nem volt időm beletemetkezni :D

TapOut 2012.01.30. 00:42:22

Na ne emberek...
Eszterminátor tényleg kiesett??? :-))
Juhééééééé!!! :-))))))

Éreztem, hogy működni fog ez az EEK :-))

kamarti 2012.01.30. 00:43:01

@genevieve: te ebben biztos vagy?

Atti most milyen normális és jófej, még ha ironikus akar is lenni :)
Eszter nyilván azt hitte, hogy visszamegy, és Fecót simán ledumálja, főleg a jelen helyzetében, ezért beszélt mellé vele kapcsolatban a titoklevélben, erre jutottam. Attinál meg nem akart hidat építeni, Veráról nem tudott mit mondani már, Csabit nem ismeri, Kingával meg most épp jóban van....

genevieve 2012.01.30. 00:43:50

@vallatas: köszi:-)

de úgy látom vége a csörtének, nekem meg leragad a szemem

na majd holnap visszaolvaslak benneteket:-)

vallatas 2012.01.30. 00:44:19

@genevieve: milyen csörte?
volt valami?

foxglove (törölt) 2012.01.30. 00:44:48

@nathalie: akkor maradok a Downton Abbeynál, az tényleg érdekel.

Jó éjt mindenkinek, csitulok!

kamarti 2012.01.30. 00:47:08

@vallatas: bent is volt már arról szó, hogy nem az utolsó 1-2 hét dönt a párbajon, hanem a régesrég kialakult szavazótáborok
gondolod, hogy aki eddig istenített valakit, sőt, küldözgette az sms-eket, annak nem mindegy? sztem igen.
ha Esztert nézzük, ő sem most gyengült meg, hanem a második párbaja után, legalábbis itt úgy érzékeltem.
persze lehet, hogy tévedek.

hájdí 2012.01.30. 00:47:33

@jadebulgari: tavaly is 2-en feladták, laca+ gina ,mégis a beígért május elején volt a döntő, nem kellett változtatni a műsorrenden:)
(még az elején,mikor kizárták zsuzsit, akkor becseréltek vkit a helyére, de amúgy maradt e rend-ezt idén is simán el tudom képzelni, h lesz, némi plusz csavar a nézettségért a végére)

sogeking 2012.01.30. 00:48:07

@TapOut: igen:) de jó szoros volt

vallatas 2012.01.30. 00:48:30

@kamarti: tévedsz.
szerintem számít a viselkedés most is.
Csaba most is nyomul Verára :)))

kárpátia56 (törölt) 2012.01.30. 00:49:27

Zsönöv, a következő antifanklub ötletem még kiforratlan.
Maradjon Kingu és Attila macska-kutya frigye? Nem másolnám az Alek-Éva finist, ezért Kinga szia. KSZ.
A nemi egyensúly most épp megvan, csaj is mehet, a 3+2 bárhogy jó, de én nőt akarok.
Seri ari, persze párbajozhat. Vera is csaj, bárki bármit mond, de Csabi elkalapálhatja Kingut, mert Serit bent is, kint is cukinak tartják, tartjuk. mit szólsz? Atit kihagytam, mert ha nyit Vera felé, akkor a Nagy Lovag kiáll Kinguci mögül, az életéért könyöröghet Atinak, pont ezért Ati még1x kívülálló főszereplő lehet. Ha ő és Kinga párbajoznának, akkor a jobban utálom elve csak betesz a HP-nak.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.30. 00:49:36

@hájdí: de tavaly is a vége már nagyon nyúzott volt :D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.30. 00:50:34

@hájdí: Vagyis Ati feladja, mert nem akar veszíteni a Tuja ellen?

hájdí 2012.01.30. 00:51:32

@jadebulgari: ja, tavaly is..és most is:)

hájdí 2012.01.30. 00:53:37

@King of Shadows: egen.
kinézem belőle simán.fosik ő mkitől,fecó+csabi+vera+seri ellen is ciki lenne kiesnie..kingát még kimagyarázná

kamarti 2012.01.30. 00:54:59

@vallatas: nemtom, lehet, én nem szavazok, de ha Verát beváltja, a kezem is leveszem a gyerökről :)

Atti még mindig sminkben.
Jelzem ha nem is dzsorszklúni a rajzolt arc, ahogy szeretné, de jobb, mint az eredeti :)

TapOut 2012.01.30. 00:56:44

@sogeking: lényeg a lényeg, kiesett az alamuszi nyaligép, de még távoztában hazudott egy jó nagyot Fecóról, ahogy látom.
Mindenki Esztikéje, remélem jó szar érzés elsőként kiesni, mint kiválasztott.
BROÁF - ez az összegzésem az egész villabeli teljesítményedről.

kárpátia56 (törölt) 2012.01.30. 00:57:09

@genevieve: én el is felejtettem Fecót, ez nálam gyakori. Ellene szerintem visszajön Kanga.

vallatas 2012.01.30. 00:57:41

@kamarti: én sem szavazok :-)

Atti smink jó is.
lehet a végén majd növeszt is szakáll-bajuszt :-D

kamarti 2012.01.30. 00:58:09

Ati szerint a szimpátia döntő a párbajon
és Vera bolond...os :)

egyébként Verának abban tök igaza volt a párbajon is, hogy Eszter gyakran próbált tényeknek beállítani véleményt, feltételezést

kamarti 2012.01.30. 01:00:42

@vallatas: na erre mondaná Atti, hogy aha. mindketten tagadjátok, tehát biztos ezerrel külditek az sms-eket :)
viszont szemöldököt nem tud növeszteni, max rajzolni, bár lehet, hogy azt is keni bánffival :)

vallatas 2012.01.30. 01:04:53

@kamarti:
hehe Ati :-)
ja, hitelt is veszek fel, hogy lenyomja a mindig az aktuális nyugger oldalt!!! :3

hájdí 2012.01.30. 01:09:24

@King of Shadows: @jadebulgari: tipp: a köv. párbaj seri/kinga ,kinga kiesik, ati bánatában(és ijedtében) utána megy..hmm?:)

GL-581 g 2012.01.30. 01:13:35

Visszatértem! :DD

Felolvasták már a titokleveleket? Kiderült, hogy ki kiről írt?

@hájdí: Nagyjából ugyanezt jósolom. Sehi kinnhagyja Kingát, aztán Ati-Fecó, ami még szerintem kétesélyes... lehet, hogy Atit inkább Csaba hagyja majd kinn, s akkor a végső hármas Csaba, Vera és Sehi. És a VV történetében először lány nyer! :D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.30. 01:13:54

@hájdí: Szerintem Fecó megy, Ati vagy a Gogogirl ellen...

ő-szinte 2012.01.30. 01:14:07

Egész este engem emlegetnek az onlájnban, faszomatbazdmeg! :-DDDDDDDDD

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.30. 01:15:46

@GL-581 g: Fel. A zügügyvéd hazudott Fecóról (aki kimagyarázta), Vera meg már megint Kingával foglalkozott (aki leszarta)...

ő-szinte 2012.01.30. 01:20:09

Ez a Vera bent lesz a legvégéig???

hájdí 2012.01.30. 01:22:37

@GL-581 g: úgy se rossz!:)
@ő-szinte: igen,bent lesz!:)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.30. 01:22:50

@ő-szinte: Bent, majd a döntőben kiesik harmadikként. Legalábbis eddig nagyon ismétlődik az előző forgatókönyv...

GL-581 g 2012.01.30. 01:23:03

@King of Shadows: Köszi! :) Meglep azért, hogy Eszter Fecónak ment neki... én Atira vagy Verára tippeltem volna.

hájdí 2012.01.30. 01:24:24

@King of Shadows: fecó nyerhetne akkor ati ellen, ott van hátszélnek csabi (és vera)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.30. 01:25:43

Vera nem gondolja, hogy elvihetné a fődíjat... Akkor mégsem nyerni ment be! :D

ő-szinte 2012.01.30. 01:26:44

@King of Shadows: nem hát:-) építi a ponós jövőjét:-D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.30. 01:27:43

@hájdí: Ati ellen nem, őt visszanyomják az ablakon is, ha kell. Nem hiszem, hogy elengednék a "Nagy Összecsapás" nélkül.

vallatas 2012.01.30. 01:28:12

@King of Shadows: ingyen lakhatás, ingyen kaja-pia... és kis pénz a retektől az alakításokért!

ő-szinte 2012.01.30. 01:28:15

@hájdí: hát remélem nem így lesz:-D

GL-581 g 2012.01.30. 01:28:19

Na, érik a balhé. :D

Mindjárt felcsendül a FB+.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.30. 01:31:17

@GL-581 g: Szerintem ki akarják dobni Fecót...

@ő-szinte: De eddig azt hangoztatta, hogy az minek van ott, aki úgy gondolja, hogy nem nyerhet... XD

hájdí 2012.01.30. 01:32:50

@King of Shadows:meglátjuk. sok múlik még azon , ki lesz most védett.

GL-581 g 2012.01.30. 01:34:15

Ati: Te egy nemnormális őrült vagy, ami nekem tetszik. Csak te néha túl negatívan vagy őrült. Az Eszter nekem túl normális volt, ami nekem már unalmas.

vallatas 2012.01.30. 01:35:47

@GL-581 g:
Ati Csabinak:"mondd azt a Verának, hogy férfi vagy"
:-D
kár, hogy elveszik... jó a hangulat :-)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.30. 01:42:06

@hájdí: Sok lehetőségük már nem maradt. Ha Fecó védett, Ati kidobja a Gogogirlt. De szerintem kiejtik Fecót, már csak azért is, hogy drámázhassanak azon, hogy Vera siratja...

@ő-szinte: A konzisztencia, AZ ne hiányozna nekem... :)

GL-581 g 2012.01.30. 01:49:07

A múltkor @Papucs Orrán Pamutbojt: -tal elemezgettük szerkesztői szempontból az esélyeket, pontosabban egy esetleges új show szempontjából. A kérdés, hogy az Alekosz feleséget keres mintájára akarnak-e most is egy "jutalomjátékot" a nyertesnek.

Ha igen, akkor az két emberrel képzelhető el: Attila vagy Vera. Mindkettőnek jó a humora és jó dumái vannak, képernyőképes figurák - csak épp az egyikük szociopata és bénábban csajozik, mint Bandi, a másik meg egy tengermély érzésű amatőr pornós, emellett csi21. Tehát mindkettőnél megvan az a kontraszt, ami érdekessé tudna tenni egy ilyen párkereső műsort (vö. Alekosz az álművelt antiférfi mint minden nő vágyálma). Szárnysegéd szerepre is van mindkettőnél megfelelő játékos: Peti, illetve Fecó lehetne a pinainas v. faszinas. :)

Egy Sehinek vagy egy Kingának nem igazán lehetne ilyen műsort kreálni. Őket esetleg valami késő esti betelefonálós/beszélgetős szösszenetbe, vagy egy celebhíradóba lehetne bepakolni. Fecót és Csabát még oda sem - az egyik túlságosan a "normális átlagember" figuráját hozza, ami a játékban eddig előny volt, ám VV után nem tudja képernyőn tartani (megjegyzem, Csabának szerintem amúgy is más tervei vannak az életben). Fecó pedig egyszerűen "túmáccs" a képernyőhöz, el lehet nézegetni mellékszereplőként, de főszerepben megcsömörlik tőle az ember 20 perc után.

GL-581 g 2012.01.30. 01:58:15

Miss FB+ kinek a fotóját nézegeti? Valami rokona/családtagja?

GL-581 g 2012.01.30. 02:01:25

Fecó norvégul beszél. Na ja. :DDD

Vajon hogy van norvégul a sáráreromáre? :D

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.30. 02:02:49

@GL-581 g: valójában más oldalról is megvizsgáltuk, h mi van ha nem ugyan arra a mintára lesz, szóval ha nem párkeresős lesz a jutalomjáték (ha lesz egyáltalán)...
vhogy ebben a megvilágításban is attika és vera maradt a kalapban. én verát érzem esélyesnek erre...
sztem most lesz egy kinga sehi párbaj, kinga kimegy. utána egy fecó atti, fecó kimegy... vagy fordítva, hogy utána lehessen egy atti csaba párbaj, h atti kint maradjon, de ne kétszer egymás után kelljen mennie...
csak ez nekem túl papírforma szagú, mondjuk eddig kb majdnem minden az :-D

GL-581 g 2012.01.30. 02:03:41

@vallatas: Gergőt??! Ez komoly?! :-o

Akkor ezek szerint okkal utálja Sehi?

vallatas 2012.01.30. 02:05:45

@GL-581 g: Sehi még nem tud róla szerintem, de ha kiderül akkor majd lesz ám nagy hajtépés :-)

GL-581 g 2012.01.30. 02:05:55

@Papucs Orrán Pamutbojt: Nem papírforma, csak nekünk. Ne legyél már átlagnéző wazzeh! :DDD

A kérdés, hogy melyik konfliktusszálat erősítik most fel a szerkik. Szerintem Kinga vagy Sehi körül fognak most keverni egyet, Fecót és Verát egyelőre jegelik.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.30. 02:06:21

@GL-581 g: persze h okkal... abszolút van alapja az ellenszenvnek...

GL-581 g 2012.01.30. 02:07:42

@vallatas: Fú, azt megnézném, amikor a két szőke leüvölti egymás műszempilláját! :DDD

Megint elment az online. Már sose tudjuk meg, hogy Fecónak mi volt ez a norvégul tudok dumája. :(

vallatas 2012.01.30. 02:10:58

@GL-581 g:
norvégoknak hívjak a Fecóékat, gondolom innen jön, hogy akkor tudja a nyelvet :-)

kár pedig az online most jó lenne, csak mindig elveszik.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.30. 02:13:52

@GL-581 g: igenis... :-D

mondjuk kingucinak nagy falat lenne egy gergő féle faszi... mert az nem fogja pátyolgatni a királylányt és a plüsshadsereget... :-D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.30. 02:14:20

@GL-581 g: Szerintem Verával nem vállalnák be, mert ha meg akarná kefélni valamelyik jelöltet, aki történetesen csak azért jelentkezik, hogy szerepelhessen, akkor ... adódhatnának gondok.

Atillánál ezt könnyebb kidumálni.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.30. 02:17:22

@Papucs Orrán Pamutbojt: A postr-en fent van Kinga volt(?) barátja. Az is egy kopasz izomagy...

GL-581 g 2012.01.30. 02:17:55

@Papucs Orrán Pamutbojt: Plüsshadsereg, LOL, ez tetszik! :D

@King of Shadows: Szerintem szerződés kérdése az egész. Ha szűrik őket és aláíratják velük, hogy erről csituvan, akkor nincs gond. Vö. anno a Maunikasóba is mindig tudtak szerencsétleneket szervezni, hogy ország-világ előtt hülyét csináljanak magukból.

@vallatas: Most én is nézném az online-t. :( Miért nem nézhetjük, ahogy beszélgetnek? Úgysem ezeket vágják be öfibe.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.30. 02:21:05

@King of Shadows: lehet h kopasz izomagy, de nem mindegyik tűri az ilyesmit... gergőt pl kiverné a víz az ilyen viselkedéstől :-)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.30. 02:25:06

@GL-581 g: Addig oké. Én arra gondoltam, hogy a pasinak nem áll fel Verától, szerződés ide, vagy oda. Atinál nem fordulhat elő, hogy a nőnek nem áll fel rá, érthető okok miatt.

@Papucs Orrán Pamutbojt: Épp ara gondoltam, hogy szerintem az előző sem tűrte, legalábbis az alapján, hogy párszor megverte Kingát (állítólag).

ő-szinte 2012.01.30. 02:27:30

Ez mi volt? Seri mondta, hogy a legjobb meleg vonalat Fecó hozta a darabban, és el is vették...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.30. 02:28:34

@ő-szinte: Nem akarnak olyasmit adásba engedni, ami nemi hovatartozás alapján diszkrimináló lehet, mert jön az NMHH...

ő-szinte 2012.01.30. 02:30:29

@King of Shadows: Ez az onlájnra is vonatkozik?

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.30. 02:32:45

@King of Shadows: jah, akkor ugyan arról beszéltünk :-)

szerintem találnak 10 olyan hapsit akinek áll a pöcke verára.. még többet is... alapvetően nem rossz nő.. most ő is hízott, vannak róla fürdőruhás képek is facebookon, és azokon nagyon csinos.. szép szemei vannak, az ágyban is van khmm ''tapasztalata'', szóval lehet neki találni sztem férfit... :-)

ő-szinte 2012.01.30. 02:34:47

Bakker, mekkora! Fecó kapja a legjobb színész díját, Bruhahahahahahahahaha
milyen találó:-DDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.01.30. 02:36:02

Atti egyből kontráz is, hogy legnagyobb színész, és Vera is belekérdez, hogy ez a VV5-ös működését is tükrözi ez a díj? hehehe

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.30. 02:36:17

@ő-szinte: Igen. A neten sem tehetsz "olyan" kijelentéseket. Illetve tehetsz, de feljelenthetnek érte...

@Papucs Orrán Pamutbojt: Persze, találhatnak, de ott van még az is, hogy ebben az esetben nem derülhet ki a jelöltekről, hogy prostik voltak. Gondolom férfiprostikat még Vera sem vállalna be...

ő-szinte 2012.01.30. 02:36:40

Csak mindig elveszik...:-(((
na jó éjt, faszomatbazdmeg

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.30. 02:43:01

nah, én is megyek szuszókálni! jóccak!! :-)

GL-581 g 2012.01.30. 03:42:10

LOL! Most derült ki, hogy Vera szemétágybaöntős mutatványának köszönhetően tudott beköltözni a hálószobába Attila. :DDD

Vera és Ati az ágyon fekve beszélgetnek. Érdekes...

Ormi 2012.01.30. 06:53:38

Jajmitörténttegnap?

raftery 2012.01.30. 07:21:20

@Ormi: hideg lett,lement a nap,a vv meg utanozza az elozo szeriat,deviansok es betegek elonyben...
:)))

Ormi 2012.01.30. 07:37:56

Nem láttam...jaj nekem.
Vera ment ezek szerint vissza?

raftery 2012.01.30. 07:47:04

@Ormi: igen,combos(...)51-49el...

Ormi 2012.01.30. 08:17:16

@raftery:
Őt vártam vissza, de érdekes az arány.
Volt sivalkodás, amikor meglátták az ajtóban?

van-e szándék 2012.01.30. 08:50:09

@Ormi: Fecó sivalkodott, ki más? :D

raftery 2012.01.30. 08:51:19

@Ormi: feco visitott,mint a kismanac,akit olni visznek,seeszezade pityergett...
mint rendesen...

genevieve 2012.01.30. 09:13:15

@kárpátia56: és kit vársz végső győztesnek?:-)

Ormi 2012.01.30. 09:27:14

@genevieve:
Sixx mindenképpen állva marad.
Szavazzunk rá, kockázatmentesen.

Müszélia 2012.01.30. 09:28:28

legalább takarnák le a vera fejét, ha már ilyen csúf szegény. és nem vagyok eszter fan se.

Müszélia 2012.01.30. 09:29:04

@genevieve: eddig azt hittem, attilka lesz a befutó, de most már semmi sem biztos.

mocskosmacska 2012.01.30. 09:52:04

@Müszélia: Attila vagy vera akkor lesz befutó, ha az rtl alekosz után megint bevállalja, hogy beteg - és emiatt nem biztos, hogy lojális (mert nem látja, hogy ő a csatorna nélkül egy senki) - embert tegyenek meg győztesnek.

mocskosmacska 2012.01.30. 09:52:36

@pushpang: De ő nem egy könnyen kapható lány. Ő maga mondta.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.30. 10:19:35

@mocskosmacska:
@pushpang:

szegény lány, nem ilyen jövőt álmodott magának! de most már ebben fogják benntartani a pornóipar gátlástalan haszonélvezői, és még büszkék rá..

beacska 2012.01.30. 10:24:36

sziasztok! úgy látom, elcsíptétek a Titkokat. Mik voltak azok?

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.30. 10:25:41

a facebookon írta valaki, hogy két sms-t is leadott eszterre, és nem az jött neki vissza üzenetben, hogy köszönik a szavazatát, hanem hogy a "véleményét" köszönik, attól tart, hogy az sms-ei nem szavazatnak mentek, hanem véleménynek... tehát nem oda ment ahol a szavazatokat számolták, hanem elterelték, mert eszter volt beleírva..

van itt valaki aki küldött sms-t? és ha igen, akkor milyen szöveg jött neki vissza, érdekel, mert annyira nyilvánvaló volt, hogy tudatosan intézték úgy vera menjen vissza...

ez már lilu szavaiból is világos volt, aki folyton arról beszélt, hogy az izgalmasabb játékosra adják le a nézők a szavazatukat...

az is különös, hogy BV-ben nem volt ott egyetlen villatárs sem, a retek nagyon vigyázott, hogy eszter csak szűrt infokat kapjon, régen mindig ott várták a kiesett játékosokat páran a korábbi kiesőkből.. tegnap este ugyanazt a csalást követte el az rtl mint a BTA-vera párbajnál...

szerintem a férjkereső show-t csakis eszternek volna értelme adni...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.30. 10:30:43

@hájdí: mehetne Kinga már nagyon unalmas, de hogy megpofozgatták és megcsalták nem semmi, talán visszavehetne és akkor megcirógatnák helyette

mocskosmacska 2012.01.30. 10:33:28

@van-e szándék: Nem, a pénz, amit azért kap, ha megint kamera előtt feldugja magának a vibrátort.

@pushpang: Szép összeg, nem mondom.

@Brr: Szegény lányt, én is sajnálom valahol, bármennyire ellenszenves is.

Bandecuccoli 2012.01.30. 10:34:59

Na, most kifüstölgöm magamat. Nem csak az elmeháborodott Verának lenne szüksége komoly kezelésre, hanem annak is,
- aki ezt a "nőt" visszaszavazta a villába,
- aki fan clubot hozott létre, hogy minél többen rá szavazzanak,
- aki bármilyen szinten is egyetért azzal, hogy Verának kellett visszamennie a villába.

Egy pornós elmebeteg nyert az ügyvédnővel szemben. Szeretlek, Magyarország!

ELP 2012.01.30. 10:42:46

@Bandecuccoli: A helyzet ennél sokkal egyszerübb , kell a műsorhoz ezért ment vissza,,

ELP 2012.01.30. 10:43:27

szép napot mindenkienk!

mocskosmacska 2012.01.30. 10:46:08

@ELP: Az a gondom már a vv-vel, hogy az a műsör koncepciója, hogy a bent lévő emberek minél többet ordibáljanak egymással, minél többen, minél többször boruljanak ki. Ehhez kell vera.

ELP 2012.01.30. 10:49:39

@beacska: Szeva !:)) semmi különös titok nem volt.V megkérdezte a levelében h K mondja meg kivel sexuális fantiziált a villában ? - mert anno ezt név nélkül elmondta , és most jó lenne ha meg is nevzné,,,,röhej:))
E levele pedig F től kérte számon azt h , miért nem mondta a négyszk. beszélgetésben h na vigye ki a V-t! ennyi

Bandecuccoli 2012.01.30. 10:50:34

@ELP: Aha, értem.
Nem gondolom, hogy a VV egy értékmentő műsor, de azért mindennek van határa. VV Éva, VV Alekosz, VV Vera, hol van ennek a vége????

mocskosmacska 2012.01.30. 10:51:18

@ELP: Szerintem mindenki nyugodtan felsorolhatná, hogy kiről fantáziált sexuálisan a villában. Ilyen zárt, kiéhezett közösségbe majdnem minden párosítás felmerülne.

ELP 2012.01.30. 10:51:34

@mocskosmacska: A pénz világába minden belefér.

Bandecuccoli 2012.01.30. 10:52:07

@genevieve: :) Nyugodt vagyok, csak már kezdtem azt hinni, hogy a VV4 szériájával ellentétben itt szerephez juthatnak a kicsit is értékes emberek. Ismét tévedtem. Én vagyok a hülye, mit nézek ilyen baromságokat. :)

ELP 2012.01.30. 10:52:47

@mocskosmacska: ezért írtam h bugyuta írás volt. Ki nem fantáziál???:)))

ELP 2012.01.30. 10:53:40

@Bandecuccoli: Amig kereslet van rá addig van cirkusz:)))

mocskosmacska 2012.01.30. 10:54:24

@ELP: Persze, ezzel hajt az rtl klub a bevételre, meg a nézettségere, de pl. számomra ez a valaki mindig ordibál valakivel, vagy valaki mindig bőg műsor unalmas. Ha ilyet akarok nézni, akkor elmegyek berhidára és megnézem, hogy két helyi nagycsalád hogyan esik egymásnak.

mocskosmacska 2012.01.30. 10:55:04

@ELP: Igen, erről a kis semmilyen témáról még egy bőrt lehúzni.

Ormi 2012.01.30. 10:55:41

@pushpang:
És 16.51-kor már volt hozzászólás is...
Hm.

huncut 2012.01.30. 10:56:27

@pushpang: Ez csak az online újságírás hibalehetősége. Volt egy cikk Eszterről és Veráról, ami 29-én 16 órakor került a nyilvánosság elé, és a párbaj után ezt írták át az eredmények ismeretében, az "élesítést" (hogy mikor kerül ki a cikk a netre) viszont elfelejtették megváltoztatni. Ha figyelmesen nézed az online sajtót, találkozhatsz holnap-holnaputánra, de akár jövőre keltezett cikkekkel is. :-)

Bandecuccoli 2012.01.30. 10:57:35

@ELP: Kevésbé szalonképesen amíg lószar van, addig verebek is... :)

ELP 2012.01.30. 11:01:44

@mocskosmacska: Igen,,na de nézd meg amikor sielni voltak , igaz h béke honolt , de képzeld el ha ezt adnák a nézőknem 12 órában,,,
És van még 2 ember , atikinga macska egér játéka , sok embert érdekel történés szempontból,,,,

az én rózsám vasutas 2012.01.30. 11:02:20

@Bandecuccoli: Én megértem a fájdalmad. Eszter pótolhatatlan űrt hagyott maga után.

Bandecuccoli 2012.01.30. 11:02:24

@jadebulgari: Valóban. Nem kötelező. De állítólag nekem is szólt a műsor, akkor most mi a tököm van?????

genevieve 2012.01.30. 11:02:47

@Bandecuccoli: jó hitted, ezért fogja csabi megnyerni mint értékes ember:-)

vera ki fog esni 3.-ként:-)

ELP 2012.01.30. 11:03:52

@Bandecuccoli: Itt ez simán szalonképes:):
Amúgy rokona vagy a Montecuccoli- nak??:)))

Bandecuccoli 2012.01.30. 11:04:05

@Binbir gece: Hál' Istennek Vera pótolja majd ezt az értékrendbeli és érzelmi űrt.

mocskosmacska 2012.01.30. 11:04:12

@ELP: Kinga-ati dolgot sem szeretem. Igazából az a bajom, hogy számomra unalmas, primitív embereket válogattak be, akik nem tudják magukat bent feltalálni, hanem egyetlen szórakozásuk egymás baszogatása marad.

Bandecuccoli 2012.01.30. 11:04:46

@ELP: ;) Igen, ezért hiszek még az ész erejében. De már nem tart sokáig ez az állapot. :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.30. 11:05:19

@Bandecuccoli: nem emlékszem rá hogy személyre szólóan kijelentették hogy neked nekem vagy neki is szól, ezek a bulvárműsorok vannak és aki vevő rá nézi, de nem kell ennyire személyes sértésnek venni unalmaseszti kiesését nem is értem ez a nagy felháborodást :)

_most_ 2012.01.30. 11:07:55

@Brr: ja, tuti elcsalta az rtl a szavazást, én küldtem Eszterre sms-t, és ez a válasz jött: neked csitu van, úgy is Vera fog visszamenni, mert csalni fogunk. Ezután az sms öt másodperc múlva megsemmisült a telefonommal együtt, szóval sajnos nem tudom bizonyítani.

Bandecuccoli 2012.01.30. 11:10:08

@jadebulgari: :) Max. műfelháborodás. Mint írtam, csak gyorsan kifüstölögtem magam. Azért nem fogok pszichológushoz rohanni, hogy segítsen feldolgozni a problémát. :))

beacska 2012.01.30. 11:12:46

@ELP: hogy miért NEM mondta??? azt kérte rajta számon, hogy miért Attilát mondta? ez hülyeség...

ELP 2012.01.30. 11:15:21

@mocskosmacska: Azt h kit szeretsz és kit nem , ez már nagyon egyéni dolog.
De ha ez a 3 ember nem lenne le lehetne húzni a rolót,,,:))

genevieve 2012.01.30. 11:16:13

@Bandecuccoli: megmondták már mások is, hogy ez nem egy hittantábor...meg az az érdekes amikor megy a cirkusz:-)

az kell a népeknek:-)

beacska 2012.01.30. 11:16:15

@ELP: egyébként én nem lepődtem meg az eredményen. Az én tippem, a két köv. kiesőre Attila és Eszter volt, csak fordított sorrendben...az emberrel vízionáltuk az utolsó 4 hetet (utsó 4 embert): Csaba, Attila (ha mégsem esik ki) és a 2 dilinyós. Nagyon izgi lesz....bááár, most hogy Csaba-Seri van kialakulóban, változhat. Minden verzió izgalmasnak tűnik. (Csaba-Seri +2 dilis...de ez nem jó, mert csak egymás seggét fogják nyalni körbe-körbe az meg pfújjj)

huncut 2012.01.30. 11:17:44

@mocskosmacska: Igazából én már az előző szavazásnál elszomorodtam egy kicsit, számomra Peti volt a legszórakoztatóbb. Míg korábban egy Peti–Attila–Kinga–Eszter felállású társaságtól vártam volna azt, hogy jókat lehet nevetni rajtuk, de a szavazó többség úgy tűnik, viszálypárti, így aztán Péter után Eszternek is mennie kellett. :-(

genevieve 2012.01.30. 11:18:14

@mocskosmacska: pedig egyértelmű:-)

ati máshogy nem jut már műsoridőhöz, csak ha kingát baszogatja:-)

csabival, verával jóban lett:-)

ELP 2012.01.30. 11:18:31

@beacska: azt h a CS mellett kiállt a F de a V mellett nem.
Tehát V- t meg sem említette h ne vigye ki!

az én rózsám vasutas 2012.01.30. 11:22:42

@Bandecuccoli: Sajnos nem értek se az értékrendekhez, se a nagy érzelmekhez, különben meg tudnám fogalmazni mi a faszt vesztettünk Eszter kiesésével. Illetve egy ilyen valami mégis van, a játék indulásánál őt tippeltem végső győztesnek. Ezt most buktam. Túlzás lenne azt mondani, hogy bánkódom miatta.

ELP 2012.01.30. 11:25:10

@beacska: Nehézkes megtippelni , mert a döntés minden esetben a kolosiék kezében van. A többi csak körítés.
Kár h már nam vok olyan helyen ahol a telefonos szavazás mikéntjére rálátásom lenne,,,nagyon érdekes dolgokra lehetne rávílágítani,,,

Más, már régen szerettem volna megkérdezni mi a véleményed atikinga kapcsolatról?
Megtisztelnél a válasszal.:)

beacska 2012.01.30. 11:26:47

@ELP: hát erre nem mernék mérget venni. vissza kéne nézni, de én úgy emlékszem, még gonoszkodtam is itt, hogy "minden Szentnek maga felé hajlik a keze".

ELP 2012.01.30. 11:28:51

@beacska: Igen ,de én ezt már kihagyom,,:))

beacska 2012.01.30. 11:34:26

@ELP: megtisztelnélek? de édes vagy! ;D
az elején azt gondoltam, Attila és Kinga is úgy ment be, hogy a VV4 alapján elhatározta, hogy kell neki egy álpár. Vki, akivel ezt eljátszhatja. Az első héten szépen egymásra is találtak, lezsírozták a dolgot. Valszeg vmi fajta szimpátián alapulhatott, hogy éppen egymást választották. Meg sem várva, hogy mindenki beköltözzön.

Aztán az idő elvégezte a dolgát: Attila a maga fura módján "beleszeretett" Kingába, ill. a maga beteges szerelmének a tárgyává avanzsált. Kinga pedig megszerette Attilát, de noszex alapon. Barátilag. De mindehhez jön az, hogy látja A. hülyeségeit, és megijedt, hogy mit szólna a Papa egy ilyen baráthoz. Amióta az apja áldását adta a barátságukhoz, azóta fenntartások nélküli a kapcsolatuk, amolyan Kinga Királylány-módra. Mindkettő önző, de én Attilában számottevően több emberi érzést vélek felfedezni, csak béna...és gyakorlatlan féle...

Bandecuccoli 2012.01.30. 11:38:30

@genevieve: Az, az. Átlag alatti ország átlagos intelligenciája. :) Pétert sem értették meg, hogy ő játszani ment be, nem a szent és őszinte megmondóembert elszínészkedni. Még a párbaján tett egy elkeseredett kísérletet, hogy megértesse az emberekkel, hogy ez egy játék, de reménytelen volt. Én is rajta szórakoztam a legjobbakat, hiányzik.

beacska 2012.01.30. 11:39:09

@ELP: jaaa, amit írtam, az a múlt-jelen. Villán túl Kinga le fogja tojni Attilát, csak a benti túléléshez használja. Attila meg kb. 1 hónap alatt túlteszi magát a Péter-által-talált-lányok segítségével a dolgon. Néha-néha még fel fogja hívni, de 2-3 lerázás után nem. Szerintem

ELP 2012.01.30. 11:42:53

@beacska: Köszi:))
Szinte szóról szóra , megegyezik az meglátásod a mi csapatunk 6 tagjának a véleményével.Ha Téged beveszünk tiszteletbeki tagnak , akkor 7:2 arányban , ez az elmélet győz.
Szép meglátás! Gratulálok! :))

liberaliskonzervativ 2012.01.30. 11:44:06

most olvasom a velveten, h 10 millát ajánlanak verának a kövi pornófilmért. annyira röhögök :D

ELP 2012.01.30. 11:45:39

@beacska: Ezt a részét még nem tárgyaltuk ki , így csak a sajátomat mondom : én is azt hiszem h így lesz,,de a jövő megfejtése igen csak nehézkes,,

beacska 2012.01.30. 11:46:36

@ELP: óóó, köszi...bár lehet akármekkora a szavazati arányunk, az még nem befolyásolja a Valóságot. lehet, hogy ez bárhogy máshogy van. Bár nem tudom, van itt vki, aki másként gondolja? Attigyűlölők tábora???

beacska 2012.01.30. 11:47:26

@ELP: persze, de a többi is csak teoretikus ;D

liberaliskonzervativ 2012.01.30. 11:48:31

@Brr: kingánál is ezt küldték vissza. sztem ez nem lényeges.

szélfúttahaj 2012.01.30. 11:51:42

@genevieve: Ez cseppet sincs így bárkiről, bármiről van szó odatolja a képét, marha unalmas, ezért kellett volna már kint szórakoztatni a BV-ben.

bigél 2012.01.30. 11:52:28

Nem tökmindegy, hogy ki ment vissza? És hogy ki lesz a következő kieső? és egyébként is ....

az én rózsám vasutas 2012.01.30. 11:53:03

Jó az online.
Kingunella tisztán emlékszik mit mondott Eszter október 18.-án a mikrohullámú sütő elött Atilka érzéseiről, de arra hogy kivel szokott álmában töcskölni arra nem.

bigél 2012.01.30. 11:53:47

@bigél:

Pufika tényleg hiányzik bentről

ELP 2012.01.30. 11:54:20

@beacska: Elég ha azt mondjuk , megpróbálunk valóság közeli állapotot feltételezni a gondolatainkkal.
Ez azonban csak úgy lehetséges , ha kizárjuk - amennyire lehet - az érzelmeket a dolgok megitélésében.
Amennyiben nem ezt tesszük akkor a szó csak vélemény marad , mely igem messze áll az iagazságtól.

ő-szinte 2012.01.30. 11:55:29

@Binbir gece: Látom , te ma unatkozol:-DDD

bigél 2012.01.30. 11:56:13

@ELP: érzelem kizárás ide vagy oda, amit leírtok mindaddig vélemény marad, míg az igazságtartalma be nem bizonyosodik

szélfúttahaj 2012.01.30. 11:56:14

@Binbir gece: Menetközben változnak a dolgok.Tegnap már nem tudtam mi lenne a jobb Verát Veron közelébe engedni, vagy vissza . Attila döntött, amikor Esztert várta, nekem Vera jutott.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.30. 11:57:18

@lami83:

ez most nem volt vicces, tényleg érdekel, hogy miért nem azt írja vissza a gép, hogy köszönjük a szavazatát, és miért azt írja vissza, hogy köszönjük a véleményét.. olvastam egy nézői panaszlevelet, hogy ezt írja ki, amikor megírod a véleményedet.

túlságosan párhuzamosan haladnak a kiesések a vv4-gyel, ott az alkoholista rém ment vissza háromszor is, most olyan, aki rendszeresen ámokfut, és ugyanígy, hogy volt egy ilyen 50-50%-os párbaj gigivel...

biztos vagyok abban, hogy eszter kapta a több szavazatot, amit elirányított a retek, mert nem fért bele a koncepcióba, kár hogy viszonylag könnyű eltüntetni a nyomokat, mindenesetre egy jó programozó megoldja...

de feleségkereső műsort csak esztinek lesz értelme felajánlani, ha egyáltalán megcsinálják...

ELP 2012.01.30. 11:59:10

@bigél: Csak egy baj van,,,itt annyi sokrétű az igazság h az soha nem lesz kiderítve , azért írtam h megpróbáljuk ,,,:)

_most_ 2012.01.30. 12:04:59

@Brr: bocs, nem akartam elviccelni egy ilyen fontos dolgot, hogy ki ment vissza a valóvilág párbajáról. A kedvedért megkerestem azt a cikket, amiben leírják, hogy az adás ideje alatt milyen válasz érkezik az sms-ekre:
"Az adás alatt a „Köszönjük véleményét" üzenetet küldjük vissza, mivel ebben az esetben nyilvánította ki véleményét a néző a megfelelő időpontban"

www.borsonline.hu/news.php?bundabotranyba-keveredett-vv-eszter&hid=52421

bigél 2012.01.30. 12:06:30

@Brr: "de feleségkereső műsort csak esztinek lesz értelme felajánlani, ha egyáltalán megcsinálják..."

hoppá! ez teljesen új információ! ezek szerint Eszti a MÁSik oldalon (is) játszik? ;)

foxglove (törölt) 2012.01.30. 12:07:05

@Brr: "de feleségkereső műsort csak esztinek lesz értelme felajánlani"

tavaly még azon a véleményen voltál, hogy külön sót csak a győztes kaphat...

bigél 2012.01.30. 12:08:41

@lami83:
"nem akartam elviccelni egy ilyen fontos dolgot, hogy ki ment vissza a valóvilág párbajáról"

ejnye és bejnye, sőt irgum-burgum!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.30. 12:08:53

@pushpang: Ezekre van egy nagyon egyszerű és prózai magyarázat: azokat a cikkeket előre megírják (ez a dátum látszik), aztán élesítik őket, amikor helyzet van. Értelemszerűen írnak egyet mindkét verzióra, és utólag csak ki kell választani a megfelelőt...

bigél 2012.01.30. 12:09:15

@ELP: meg egyébként is odaát van. mármint az igazság.

liberaliskonzervativ 2012.01.30. 12:24:25

@Brr: hányszor kell elugatni, hogy a kingás szavazásnál is ezt küldte vissza, és kinga ment vissza? mi nem érthető ezen??

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.30. 12:25:08

@lami83: Ezzel viszont enyhén szólva is ... veszélyes terepre tévedtek. Gyakorlatilag bevallották, hogy benyelik a szavazat árát, aztán meg nem számolják el.

nowo 2012.01.30. 12:30:44

Sziasztok!
Szerintem Vera a legokosabb és legfelnőttebb csaj a villában (az összes csajt beszámítva).
Nem kell őt félteni,pillanatok alatt feldolgozza majd a pornója napvilágra kerülését.
Szerintem a csajok közül ő játszik a legjobban.Ez egyben azt is jelenti,hogy ő a legrafkósabb...
Hát,ez van.
A férfiak közül ugyanez Attila,csak ő sokkal keményebben rafkós.
Vera mellett nincs egy "okos és jó ember" ellenpólus,mint Attila mellett Csaba,így a csajok közül Verának drukkolok,a fiúk közül meg Csabának!

De mivel csak egy ember győzhet,így Csabának drukkolok,de Vera is megérdemelné,mert mint nő,keményen és okosan helytállt.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.30. 12:34:26

@liberaliskonzervativ:

nekem ez kimaradt eddig, csak most figyeltem fel rá...

de akkor is különös, hogy szavazat esetén ezt küldik vissza, mert így össze lehet keverni a minden esti adásidőt meg a párbajidőt, és akkor elég egy kis szortírozó (elirányító) programot beírni, hogy szavazáskor melyik szavazat menjen a számlálóba, és melyik legyen egy vélemény sms...

Bandecuccoli 2012.01.30. 12:36:29

Na, még egy klinikai eset....

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.30. 12:44:20

@nowo:

majd tíz év múlva érdemes lesz ránézni verára és a többi lányra, vera az ő hasadtságával és farkasvakságával, ellenségkép gyártásával (amivel tényleg magára hozza az ellent, akinmek áldozatul esik) meg ezzel a megváltoztathatatlan, lemoshatatlan pornósbélyeggel, mikozben szent johannát játszik, nem néz túl fényes jövőbe, de ne legyen igazam, végül is alapjáraton nagyon sajnálom a csajt...

liberaliskonzervativ 2012.01.30. 12:46:25

@Brr: elvakultakkal nem tárgyalok.

mézescsók 2012.01.30. 12:47:26

@Binbir gece: Már elnézést, de érhető, hogy nem emlékszik. Hiszen álmodta, azt meg elfelejti az ember. Vera meg nyilván az álmokban is bir olvasni. Más nem lehet.
@nowo: Verát egy kicsit sem tartom rokonszenvesnek, ezért nem drukkolok neki, viszont pár napja kb. ugyanezt írtam, amikor arról volt szó, hogy elmebeteg. Bár mikor nem volt erről szó? De: tudatosan felépített szerepet játszik nagyon következetesen.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.30. 12:51:44

@foxglove:

azt a hétszázát! megtisztelő! fántásztikus!

én már nem emlékszem mit írtam, vagy hogy írtam e ilyet a vv4-nél egyáltalán, viszont szerinted most ebből a csapatből, melyik nőnek lenne érdemes ilyen műsort csinálni?

arra persze kiváncsi vagyok, hogy eszter belemenne e, vagy sem, lehet, ha későbbre beígérnek neki valami állandó tévéshowt, akkor elvállalja..

én abból gondolom, hogy a bv-ben mikor benn voltak vetkőzni a srácok, akkor kérték, hogy az esztinek szóló udvarlós leveleket külön címre küldjék, ebből gondoltam, hogy gondolkoznak egy ilyen műsoron esztivel...

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.30. 12:53:18

@liberaliskonzervativ:

akkor ezt most vehetem készpénznek a maradék örökkévalóságra? én örülnék neki, előre is köszönöm! és ha betartod akkor én is..

draci 2012.01.30. 12:53:47

Elnézést, de nem bírom elhinni, hogy az idegbeteg csajt küldték vissza a villába. Verának a Lipótmezőn lenne a helye, teljesen meg van kattanva.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.30. 13:01:15

"... farkasvakságával ..."

Vera nem lát a sötétben? :O Mert a farkasvakság azt jelenti... :D

nowo 2012.01.30. 13:05:29

@mézescsók: igen,lehet,hogy olvastam ,és egyet is értettem.
"tudatosan felépített szerepet játszik nagyon következetesen."
Amit viszont megbocsátanak Attilának,azt neki is meg kéne,hisz Attila is ezt teszi.
Nekem még ezzel együtt is a csajok közül ő a legszimpatikusabb (lehet,hogy nem jó szó),mert rajta kívül egyik csaj játéka sem tetszett/tetszik,mert vagy gyerekesek (Eszter),vagy agyilag kevesek (Seri),vagy mindkettő (Kinga).

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.30. 13:06:38

@King of Shadows:

ő fényes nappal is farkasvak, ez benne a csavar, illetve néha részigazságai vannak, de az egész képet nem tudja összerakni..

liberaliskonzervativ 2012.01.30. 13:09:42

@nowo: vera nagy taktikus, tény. csak ő nem a többiekkel játszik, hanem a nézőkkel. és 3szor is sikerült neki a behülyítés.
vera egyébként annyiban veszélyesebb, mint attila h el is hiszi az összes hazugságát. ezért lesz jó, ha az orra alá tolják a szopós dvd-jét.

Ormi 2012.01.30. 13:16:06

@King of Shadows:
Sötétben senki sem lát.
Akkor mindannyian farkasvagsággal küszködünk?
Valami itt billeg egy kissé.

MagasMacska 2012.01.30. 13:16:20

Tudnátok adni egy linket a tegnapi Belevalóhoz? Kíváncsivá tettetek...

nowo 2012.01.30. 13:16:40

@liberaliskonzervativ: szerintem a többiekkel is játszik.
Kinga titoklevele után pár nappal már majdnem jóban voltak.(A többiek ki is akadtak rajta...)
Attilával is "játszik".Ha úgy tetszik neki,akkor pillanatok alatt berág valamire(kocsis jelenet Kékestetőn).
Pár nappal később már habos kávét főz neki és a tenyeréből eteti...:)))

MagasMacska 2012.01.30. 13:17:29

@King of Shadows: A farkasvak szürkületkor nem lát.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.30. 13:25:15

@nowo:

igen, de ezek nem a rafkósságának a megnyilvánulásai, hanem a betegségének a tünetei..

BGy · http://babosi.blog.hu 2012.01.30. 13:29:13

Kezdem úgy érezni, hogy a VV lényegét, miszerint ez egyéni játék, verseny, ahol taktikázni kell, ketten értik: Attila és Vera. Csaba is gyanús ebből a szempontból, de őt a retek nem mutatja. A többiek csak sodródnak.

gonoszkiralylany 2012.01.30. 13:29:45

Vera "taktikája" (legalábbis benn), hogy annyira rapszodikusan háborodik fel akármin, hogy ha 2 napig nyugiban van, máris mindenki megörül neki.

nowo 2012.01.30. 13:31:14

@Brr: ugyan!
Én pont ellenkezőleg látom.

De tudod mit,ezt mi innen úgy sem tudjuk eldönteni.

Majd ha kimegy,meglátjuk a fejleményeket.

Ha könnyedén túlteszi magát a pornón (mint anni Gigi),akkor nekem volt igazam,ha összeomlik,akkor neked.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.30. 13:33:33

Most hallgatom az onlájnt.
Vera és az a levél... hát NONSZENSZ. :D Az az Ő TITKA, hogy KINGA kivel fantáziál, amit Kingának EL KELL mondania?!
Tényleg beteges szarkeverő ez a nő, de ostoba, mert azt hitte, hogy kétszer bejöhet ugyanaz. :D

És Kinga most legalább kiröhögte.

van-e szándék 2012.01.30. 13:37:16

@pushpang: nem ez az ő titka, de az ő titkát csak nem írhatta le :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.30. 13:41:36

@van-e szándék: tudom, és én párbajról, párbajra várom is, hogy na talán most... :D

csicserierika 2012.01.30. 13:41:46

@Binbir gece: ezen a vonalon maradva, kielemeznéd a köv. vidcsit ?
Csakis Csabcsi rajongók kedvéért :)
www.valovilag.hu/cikk/510011

van-e szándék 2012.01.30. 13:43:22

@pushpang: Baukó tett rá kísérletet, de hát pórul járt :D

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.30. 13:48:31

@nowo:

a gigi filmje inkább "viccesen" amatőr volt, nem volt igazi pornó, mint veráé, ami egy konkrét hardpornós dolog, és ahhoz képest, hogy vera rendbe akarta hozni az életét (és akár még rendőr is lenni!sic!) ez a pornófilm ezt alaposan megakadályozhatja, mert egy életre pornósnak bélyegzi, gigi filmje legrosszabb esetben is határeset..

és hiába a pornósék az aljasok a történetben, mégis vera jár rosszul, klasszikus rémtörténet..

nowo 2012.01.30. 13:49:39

@csicserierika: Csabi egy édes pofa!:)))
Későn érő és még tapasztalatlan,de éppen ettől nagyon édes!:)))

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.30. 13:50:53

@Brr: A "nappalvakság" az a hemeralopia.

@Ormi: @MagasMacska: A sötétséget az alacsony fényre értettem. Teljes sötétségben semmi sem lát... :)

mézescsók 2012.01.30. 13:52:05

@nowo: Nekem nem amiatt antipatikus, mert taktikázik, hanem a stílusa miatt. Ha a többiek annyira dinnyék ott bent, hogy közel 4 hónap alatt nem tanulták meg kezelni Verát, akkor az az Ő bajuk. Rájöhettek volna, hogy durván beleköt mindenbe és mindenkibe, akár van rá oka, akár nincs, majd ha veszélybe kerül a poziciója, kennyérre kenhető és nagyon jó fej lesz. Még a másik taktikus Attila is majdnem megette ezt, azért mondom, hogy majdnem, mert azért a párbajról nem Őt várta vissza. Nem jöttek rá még arra sem, hogy attól, hogy Vera azt mondja, hogy Ő nem hazudik, attól még hazudik. Nem ismerték fel, hogy ritkán érvel, szinte soha, a vitát lekeveri, amint konkrétumokra kerülne sor és sérteget. Még sorolhatnám, de minek. Ennek ellenére nem gondolom, hogy megnyeri a játékot, most is egy hajszálon múlott, hogy visszajött.
Attila sem jobb figura, viszont ritkán közönséges. Verbálisan ugyanúgy ki tudja készíteni a vitapartnerét, éppúgy generál vitákat, pont úgy hárít, de ezt finomabb stílusban teszi.
A pornón pedig lazán túl tudja tenni magát. Majd hazudik valamit: nem úgy volt, kellett a pénz, nem Ő van a videón, a képeket photoshoppolták, stb.

nowo 2012.01.30. 13:52:59

@Brr: hát,nem tudom.
Olivér Gigi esetében is azt jósolta,hogy hosszú hónapok alatt fogja csak kiheverni.
Ehhez képest...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.30. 13:56:12

@csicserierika: "hát, mondjuk a 20 perc az már sok nem?" :D:D

nosce 2012.01.30. 13:59:48

@liberaliskonzervativ:
"most olvasom a velveten, h 10 millát ajánlanak verának a kövi pornófilmért. annyira röhögök :D"

sztem addig nem engedik kiesni Verát amíg alá nem ír a reteknek v valakinek egy kizárólagos pornó szerződést...:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.30. 14:00:15

@nowo: de naiv is, mert elmondta Verának, hogy miközben "könnyít magán", mindig ugyanarról a személyről fantáziál.
Na, asszem megvan Vera következő titoklevele, ahol ezt elmondja a többieknek, és vallomásra fogja kényszeríteni Csabát, hogy ki is az az illető!? :D

nowo 2012.01.30. 14:00:53

@mézescsók: "Még a másik taktikus Attila is majdnem megette ezt, azért mondom, hogy majdnem, mert azért a párbajról nem Őt várta vissza."

Szerintem Attila azért várta vissza inkább Esztert,mert érzi,hogy Vera erősebb játékos Eszternél,és az neki nem jó!
Attila tud nagyon agresszív is lenni.
Semmivel nem játszik finomabb módszerekkel,mint Vera.Sőt!Sokkal veszélyesebb a többiekre nézve.
Nem Vera taktikázta ki az összes eddigi játékost a párbajokra,hanem Attila.
Ha Attila valakire rászáll,jaj annak,stb.stb.
Vera az arénában is Fecónak drukkolt a védettségért.
Attila meg a malac ferkát huzigálta,hogy Péter előbb essen ki,mint ő...
Ezért írtam,hogy Attila sokkal rafkósabb és keményebb játékos.
Nem is drukkolok neki egy másodpercig sem!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.30. 14:01:49

@van-e szándék: haragszom Baukóra, mert elbaszta a renomét a BV-ban... ha nem dobatja ki magát, elmehetett volna a párbajra és ott kiteljesedhetett volna! :D

nowo 2012.01.30. 14:02:24

@pushpang: lehet villán kívüli is,nem?
Ha van egy kis esze Csabinak (márpedig van),akkor ezt mondja majd...:)

nosce 2012.01.30. 14:03:37

@pushpang:
Vera jót beszél mikor nála egy órát beszél a kúrásra, a castingja is egy óra volt :)

csicserierika 2012.01.30. 14:05:53

@nowo: hmm.. :) Talán nem a futópadot kéne nyüstölnie állandóan :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.30. 14:06:47

@mézescsók:

nem akarom felsorolni attila rettenetes közönséges jelzőit a többiekre, de alényeg, nem gondolom, hogy attila szalonképesebb lenne veránál...

korábban vera hosszan fejtegette fecónak, a nyugiban, hogy ő azért van a villában, hogy kimondják a nevét, mint győztes..

viszont tegnap már azt mondta, hogy tudja, hogy ő nem nyerheti meg, mit rötént? esetleg mégis felcsípett infókat mikor áthaladt az épületen a villából a párbajra és vissza? illetve megviseltnek tűnt a párbajon és a sminkje sem stimmelt, lehet, hogy a párbajt megelőzően szóltak neki?

bár az feltűnő volt, hogy egyetlen kiesett vv-s sem volt ott, lehet hogy tegnap estére kitiltották őket az épületből, nehogy elkotyogjanak valamit verának vagy eszternek...

fura is volt, hogy a bv-ben nem ment be eszterhez egyetlen volt vv játékos se, ahogy ezt máskor szokták tenni...

csicserierika 2012.01.30. 14:06:59

@pushpang: film közben reklámszünetnek igen :)

kamarti 2012.01.30. 14:09:36

@csicserierika: ez mókás, köszi :) és ezek szerint öfiesélyes? :)
a kérdésre a válasz sztem Seri :)

@pushpang: de abban a kicsomagolás nincs benne :):)

szép napot! :)

nosce 2012.01.30. 14:12:21

@kamarti:
"és ezek szerint öfiesélyes? :)
a kérdésre a válasz sztem Seri :)"

tutti, Atti má szivatta is vele h vallja be h Serire rejszol :)

van-e szándék 2012.01.30. 14:14:26

@pushpang: egy tujától 20 perc mozgás abszolút le a kalappal :D

nosce 2012.01.30. 14:18:05

@van-e szándék:
" egy tujától 20 perc mozgás abszolút le a kalappal :D"

ki mondta h ö mozog ? Mozogjon a csaj :)

nosce 2012.01.30. 14:19:28

@csicserierika:
"hmm.. :) Talán nem a futópadot kéne nyüstölnie állandóan :)"

miért ? ott is 20 perceket szokott futni ? :)

nowo 2012.01.30. 14:20:01

@pushpang: amúgy jogos a felvetés Verával kapcsolatban...;D

csicserierika 2012.01.30. 14:21:00

@kamarti: ez már tegnap is fent volt a vv oldalán, úgyhogy sztem nem lesz öfiben.
Szegény Sehi, állandóan álló farkakban ütközik :)

kamarti 2012.01.30. 14:21:15

@Brr: sztem az egész képet egyik sem tudja összerakni (valahol ez a lényege ennek a játéknak eleve), max abban versenyezhetnek, kinek nagyobb a részképe
Én például bírom a Csabi gyereket, de sokszor az az érzésem, hogy egy csomó dologban még Fecó is jobban lát, mint ő. Persze ennek információhiány is lehet az oka (kevesebbet beszél, mint Fecó)

a tegnapi onlájnból még az éjjel elkaptam egy párbeszéd kezdetét, ahol Eszternek az a mondata került terítékre, hogy senkinek nem tartozik bent őszinteséggel (amin azért Seri biztos nézett egyet), Atti pedig nekiszegezte a kérdést Csabinak, hogy akkor ő tartozik-e valakinek bent őszinteséggel. Amire Csabi valami olyasmibe kezdett bele, hogy egy alapőszinteség mindnek kijár. Nem tudom, ez a párbeszéd merre ment tovább, de azt hiszem, hogy itt van azért alapvető különbség a játékosok közt: van, amelyik szerint nem hittantábor, ergó nem nagy cucc bárkinek a szemébe hazudni, a másikféle hozzáállással játszók meg nem hazudnak, viszont még a hozzájuk közelebb állókkal sem beszélnek meg mindig mindent (persze mindkettőben vannak fokozatok-változatok). Szóval nem jó és rossz harca, korántsem :)

csicserierika 2012.01.30. 14:22:04

@nosce: ott sztem repül neki az idő :)

kamarti 2012.01.30. 14:25:25

@csicserierika: meg is mondta valamelyik éjjel az onlájnban, hogy ezért örülne jobban, ha nőktől kapna sms-eket, mert az az elismerés, a férfiaknak csak.... ágaskodik :) (szó szerint idéztem :))

@nosce: persze, az infót a rendőrös heti buliban maga Csabi dobta be a köztudatba. mármint hogy ha egyet lehetne csak választani a benti csajok közül, akkor az Seri lenne. Szóval Vera titoknak ez nem jó, mindenki tudja bent :)

nowo 2012.01.30. 14:28:14

@Papucs Orrán Pamutbojt: a Katit tudnám ajánlani Attilának!
Majdnem úgy néz ki,mint Kinga...:DDD

kamarti 2012.01.30. 14:32:25

@csicserierika: most esett le, hogy Verán még ott a zöld kendő.
akkor viszont adódik a kérdés, hogy vajon ő dobta-e be a témát (felbuzdulva a titoklevelén), vagy ez a beszélgetés adta az ötletet neki a titokleveléhez... ha az utóbbi, és kiderülne, lenne FB+-elés :)

genevieve 2012.01.30. 14:33:13

@kamarti: szerintem csabi mondja azt, hogy liluról álmodozik:-DDD

csicserierika 2012.01.30. 14:35:25

@kamarti: kinézem Verából, hogy direkt terelte a témát, hátha mazsolázsgathat belőle a levélhez :)

kamarti 2012.01.30. 14:40:52

@genevieve: oké, de akkor azt Lilunak :) élő adásban :)

@csicserierika: csak Kingunella meg ne tudja, mert letépi Csabi fülét :)

Lotyóbridzsida 2012.01.30. 15:00:13

gúten mórgen, na, örülök, hogy a vera nyert.:))

genevieve 2012.01.30. 15:01:40

@kamarti: naná:-D

legalább médiatörténeti pillanatot láthatnánk, mikor lilu egyenes adásban elájul:-D

mézescsók 2012.01.30. 15:04:11

@nowo: Lehet, hogy azért várta vissza Esztert, mert Verát erősebbnek tartja, sőt, szinte biztos, de az is biztos, hogy nem nagyon dőlt be Vera kávéfőzős kedveskedésének.
Azért írtam, hogy Attila módszerei finomabbak, mert nem hangos és ritkán durva. A legdurvább kiszólás szerintem az volt tőle, hogy hülye gyerek. Ez sem kedves. Nem azt mondtam, hogy Attila módszerei nem kevésbé idegölőek. Mint a kutya, amelyik elkap egy csontot és nem ereszti. Vagy ahogy sajátos módon visszafordítja, vagy a monomániájának megfelelően értelmezi mások szavait.
@Brr: Nowo-nak már fejtegettem, hogy miért tartom A. módszerei finomabbnak, de ha ketten állítjátok, revideálom a nézeteimet. Lehet, rosszul értelmezem.
A BV-t láttam, nekem is hiányoztak a korábbi lakók. Ha kitiltották volna őket, nyugodtan kiabálhatnának be a villába, ez előfordult máskor is, de nem adnék ötleteket senkinek. Meg különben is sokkal jobban esik face to face szembemondani a dolgokat.
@nosce: Hát, tudod! (mozogjon a csaj?)
@csicserierika: Mármint mi volt fent és hol?

raftery 2012.01.30. 15:21:39

@Brr: es tan azt is eszrevette,hogy ra egyik kiesett sem azert tett "menj vissza" szavazatot,mert jo fej,hanem mert "lehet rohogni az ossze-vissza hordott marhasagain" meg hogy csinalja a feszultseget...
ez,mint nonek azert nem nagy elismeres...foleg egy olyannak,aki torekenynek es erzekeny(lelku)nek akarja magat beallitani...

genevieve 2012.01.30. 15:27:03

@raftery: egy jópáran elmondták már, hogy a kategóriákat az rtl találta ki és nem ők....

témázgató 2012.01.30. 15:32:50

Hol láttátok az online-t? A valovilagblog.com-on még nincs fenn.

raftery 2012.01.30. 15:39:47

@genevieve: ez rendben is van,de nem a tobbiek verik a melluket,hogy igazsagosak,kedvesek,humorosak es a tobbi,hanem a lamantin...
:)

genevieve 2012.01.30. 15:47:53

@raftery: azért lamantin kategoriában többen is indulhattak volna a villában:-)

és ugye a pasik közül is van pár matyó himzés:-)

raftery 2012.01.30. 15:53:00

@genevieve: ez mar egy mas kerdeskor...
:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.30. 16:03:52

@mézescsók: "Nowo-nak már fejtegettem, hogy miért tartom A. módszerei finomabbnak, de ha ketten állítjátok, revideálom a nézeteimet. Lehet, rosszul értelmezem."
Szerintem szükségtelen. Ők ketten kb. egy kanál vízben meg tudnák fojtani Attilát, tök mindegy mit mondasz. :D

szélfúttahaj 2012.01.30. 16:07:33

@mézescsók: Na azért voltak bőven durvábbak, csak nem szeretem a cs.beszédet leírni.

Ormi 2012.01.30. 16:11:35

@pushpang:
Nagyon elszánt vagy.
Belenéztem, de egy idő után mégiscsak Tom Waits-nél maradtam.
Valahogy jobban megy ehhez a kurva naphoz.

raftery 2012.01.30. 16:17:01

sixx hozott uj postot...

csicserierika 2012.01.30. 16:17:59

@mézescsók: Csabcsi videó, ahol azt ecseteli, hogy a húszperces menet az maratoni SZERINTE :)

mézescsók 2012.01.30. 17:43:07

@pushpang: Mivel a két karakter nekem kb. ugyanaz, ezért nem kardinális kérdés és nem generálok vitát tök érdektelen témából. A véleményem alapvetően persze nem változott a stílust illetően, de emiatt nem alszom álmatlanul. Megjegyzem, mindenkit más hoz ki a sodrából. Van, akit az, ha kiabál veszekedés közben a társa, megint mást, ha suttogva mondja a magáét. Nem egyforma a toleranciaszintünk, van ilyen.
@szélfúttahaj: Ha keresünk, mindenre és az ellenkezőjére is találunk példát, de általánosságban kultúráltabban szemétkedik Veránál.
@csicserierika: Megnéztem. Seri szóba sem került, legfeljebb feltételezhetjük, hogy Ő az, akire még mindig gondol. Én azért nem feltételezem. A múlt héten volt szó arról, hogy Csabinál eddig a villalányok közül bejött Dya, Kinga, majd Seri. A vágy titokzatos tárgya tehát bármelyik lehet, akár Seri is, de én nem érzek vonzódást köztük annak ellenére, amit Csaba a rendőrös buli után (vagy a testfestén után? már nem is emlékszem) a riportszobában mondott. Az lehet, hogy akkor, arra az esetre szólt. szólt. Szerintem akkor sem történne semmi személyes és erotikus töltetű izé, ha össze lennének kötözve. Még az is lehet természetesen, hogy tévedek és csak azért írom, mert nekem a lány szimpatikus úgy, ahogy van és a pasiügyekből - legalábbis a villaléte alatt - nagyon szerencsétlenül jött ki.
Nem kéne még egy fiaskó, elég volt túllépnie ezeken is.

Müszélia 2012.01.31. 07:24:49

@draci: sajnos már bezárták a lipótmezőt. a villa van helyette.

CoolWater 2012.01.31. 08:42:03

@nowo: Nekem inkább az a véleményem,hogy nagyon nehezen fogja feldolgozni a kis titka napvilágra kerülését.Mégpedig azért mert ez elől menekült a villába,mintha önigazolást keresne,ő erkölcsös,tiszta,és az ő életébe nem kerülhet ilyen folt.Sőt megkockáztatom,lassan el is hiszi hogy ilyet nem is tett,csak egy lázálom az egész.
süti beállítások módosítása