Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 132/133

2012. január 28. 09:41 - sixx

Lilu, Lilu, téged meg ki öltöztetett Beavisnek, bazdmeg? Nem kell elhinni mindent a fodrásznak, csak mondom. Hajnal négykor nyitunk Fecó idióta röhögésével, mindenki alszik, csak ez az idióta járták fel s alá, mint valami elbaszott zombi, Kinga meg röhög rajta, ami nem megengedett Vera Házában, és persze szóvá is lesz téve, az istenbasszameg, ilyenkor aludnék, kussoljál már. Ez megy egy ideig, Vera úgy felturbózza magát, hogy szerintem soha nem fog már többé aludni, idióta vagy Kinga, jól hallottad. A nő kezdi elveszíteni a kapcsolatot a józan ésszel, ha nem esik ki vasárnap, pszichológust kell hívatni hozzá, mielőtt teljesen megőrül és szemeteszacskókba nem fojtja nőtársait. Na, megvan a megoldás, hülyepicsa felkiáltással kimegy a nappaliba, megnyugszunk.

Kilenckor jönnek a színészurak, Kinga ráront Pistára, nem szeretne depis lenni vasárnapra a szolgalány szerepe miatt, Pista megnyugtatja, majd beszélünk róla jövő hét kedden, addig meg dógozzunk. A darabban lesz egy verekedés, fordul a többiekhez Pista, de nem lehet megütni egymást, (úgy meg mi értelme?) nem kell örülni, csak színleljük, ráadásul lassított felvételben. Pista pólója nem mellesleg nagyon király. A koreográfia nem a legfaszább Attila szerint, mert van benne egy olyan rész, hogy Vera belé kapaszkodik, és ez nem jó, kapaszkodjon Vera másba. A válladba? Nem, az is én vagyok, mutat rá Attila a Pista anatómiai tanulmányaiban tátongó lyukak egyikére, abba sem.

Elkezdődik a gyakorlás, kicsit bonyolult a jelenet, Vera fordul, hídba megy le és közben csalapál, Attilának meg le kell róla szedni a kabátot, amit most jobb híján az iszonyú sárga (és vélhetően kibaszott büdös) fürdőköpeny helyettesít. 27 másodperce folyik a próba, amikor Vera megsértődik, ez nem negatív rekord, de közelít. Nem csinálom, faszom, elég volt. Pista leszarja, üljél akkor le, vagy cigizzél. Nem értem pontosan min rágott be, pedig visszatekertem vagy hatszor a jelenetet. A csajokkal is van valami lassított felvételes basz, nem vicces, viszont idétlen, nem is nézi senki, inkább Verán röhögnek, joggal. Pista könyörög Verának és Attilának, hogy legalább a próbák idejére tegyék le a fegyvert, sok sikert hozzá.

Vera baja az, hogy Attila embereket sérteget, amit én is pont úgy képzelek el, mint Attila, megy az utcán és random járókelőknek szól be, hogy neked meg milyen ocsmány kabátod van már. Hihetetlen bazdmeg, az a baja, hogy Attila ütést imitált, az nem, hogy Fecó is, mert az nem sértő, csak az, amit Attila csinált. Kinga arca erre átmegy egy élő kérdőjelbe, Pista fején meg látszik, hogy ezt a kalandot még az unokáinak is mesélni fogja. Na, lapozzunk, mert kezd unalmas lenni a sztori. Kinga pillanatai jönnek, nem akarja felolvasni a szöveget, mert mittudomén, derogál neki, bazdmeg, majd ha azért szopsz, hogy valami meleg legyen a gyomrodban (kérdezd csak meg Verát) akkor eszedbe jut, micsoda jó dolgod volt neked itt bent. Pista nyugtat, jó lesz a szöveg, nyugi. Kingának nem lesz jó, mert csak, ő szolgálóként is szeretne valami emelkedettebb szöveget mondani.

Pista a karakterszínészetről mesél neki, ez így jó, Kinga, hidd el, és amikor a leginkább a kiskunhalasi Barbie-imitátor verseny hatodik helyezettjére hajazó nő felolvassa végre a szövegét eltúlzott gyúnnyal, majd leesik a székről, ez így kurvajó, itt már röhögni fog a közönség, hallod? Kinga nem hallja. Amikor Seher a szerepe szerint azt kérdezi Kingától, hogy megvakarnád a hátamat, és Kinga egy "faszommal" válaszol, mindenkiből kirobban a röhögés. A világ leglassabban zajló olvasópróbája lassan véget ér, Attila bejelenti, hogy szeretne inkább szolgálólány lenni. Pista megunja a faszságot, és Kingával közli, hogy nem nagyon aludt éjjel, és ha elvállalta a szolga szerepét, akkor kussoljon végre, és tegye a dolgát, vagy húzzon a picsába. Attila persze Kinga mellé áll, mert egy igazi barom, most tudtuk meg mit is kell mondani, mondja, mire Eszterből kirobban végre az, amit mindenki gondol, bejön ide két ember, aki a szakmájéban elismert profi, a belét kidolgozza, ti meg hisztiztek, ez az igazi gyökérség, nem érzitek? Kinga magába száll látszólag, és kijelenti, hogy jó, akkor lesz ő szolga.

Kint Eszter cigi közben kifogásolja, hogy Kingának nem tanították meg otthon a "nem" szót, Seher meg lehülyepicsázza saját magát, és nem érti, mi baja Kingának a karekterével. Talán tetszett volna akkor elvállalni azt a szerepet. Attila odabent vigasztalja az egyik hisztérikát, odakint a másik (Vera) meg kutyázza még egy kicsit. Attila szerint Kinga azért utálja a szerepet, mert egy királylány. Le kéne venni a Kinga-mintás szemellenzőt. A három lány a hálószobában próbál tovább, Eszter magyarázza a szerepet Kingának, te vagy Csipkerózsika bazdmeg, örülj neki. Odakint alakul az egyik jelenet, Attila egész jó benne de Fecó időzítése pocsék. Pistáék kimenekülnek a villából, a lakók örülnek, hatalmas lesz ez az előadás, egy pillanatra mindenki mosolyog, és nem kurvanyázza a másikat. Azt az embert, aki kitalálta a térdig eresztett ülepű nadrágot, ami most éppen Seher testét fedi, agyon kellene verni.

Délután van, Attila olvassa fel a színházi újságot, Sehernek nem kell aggódnia a szerepe miatt, hiszen tökéletesen hozza a magától elszállt buta lányt, mondja, ami pedig milyen távol áll tőle. Seher veszi a lapot, de nagyon okosan nem ugrik neki Attila torkának, ezzel pont ellentétes hatást vált ki Attilában, aki pont provokálni szerette volna. Eszter is olvas egy sort, ő Attilát ekézi egy kicsit, és egy zöld kendőt helyez neki kilátásba, mire Attila megsértődik, kissé érthetetlen, miért kapja fel a vizet akkor, amikor neki beszólnak, miközben ő meg baszlatja a többieket folyamatosan. Beszart a zöld kendőtől? Na, Vera nem sokat szarozik, az ő cikke az Undok szolgálólány címet kapta, tényszerűen összefoglalja a Nagy Szerepbotrányt, a végén meg odaböki, hogy ha nem tetszik a rendszer, el lehet költözni Szlovákiába, szevasz. Kinga ezen persze felbassza az agyát, és elkezdenek vitatkozni, mire Eszter kimegy, mert nem bírja idegekkel már, megértem.

Attila a téma odakint, Seher, Eszter és Vera egy cigi meg egy óccsó energiaital mellett beszélik ki rémtetteit, Attila meg Fecó közben odabent beszélgetnek, illetve Attila beszél és nehezményezi, hogy Eszter a zöld kendővel fenyegette, Fecó meg a szerepét tanulja, három sor, soha nem végzünk bazdmeg, a vasárnap meg itt a nyakunkon. Jön a kihívás, ennek már tudjuk az eredményét, de azt nem, hogy Attila és Vera mennyire be volt szarva előtte. Vera egy olyan fejbiccentéssel hívta ki cigizni/inni Fecót, mit amivel a római császárok intették oda magukhoz a rabszolgát, amikor a torkukra kellet ledugni a libatollat, végül is a ledugásról meg a torokról Vera is tudna mesélni. Eszterék odabent röhögnek Verán, ez meg hogy beleélte magát Attilába, és mekkorát szopott a zöld kendővel! Bizony.

Balászt a sztájliszt vidám matrózfiúnak öltöztette, ebben a hacukában a Kék osztriga bárba veszélyes lenne ellátogatni. A műsor rendhagyóan azzal indul, hogy Balázs olyat mutat, amilyet eddig még sose, fantomképeket, alattuk számokat, 52-48 az allás éppen, rettentő izgalmak elé nézünk. Na, menjünk a villába inkább, ahol tovább tart a színházi hét, egyre komolyabb konfliktusokkal. A színészemberek kissé félve lépnek be a villaajtón, nem lehet tudni, milyen veszekedés közepébe csöppennek ugye. Pista és Vera cigizik egy sort, és beszélgetnek a párbajról, Vera ma kipihent, Pista meg is jegyzi, milyen kisimult és nyugodt arca. Na, majd Attila tesz róla, hogy ne így legyen.

Egy énekszámmal indítanak, Attila 0,3 százalékkal hangosabban énekel Vera tűréshatáránál, így feltétlen meg kell kérdezni Pistától, hogy muszáj-e üvölteni, igen, muszáj, Vera, ez színház. Csitu van, veti oda Attila az egyik klasszikust, ebből botrány lesz öt percen belül. Pista Attila mellé áll, szerinte pont fasza a harsányság, nekem is jobban bejön, mint egy Dogma-film. A verekedéssel folytatjuk a napot, Csaba lassítva tapos bele Vera intim szférájába, de nem zavarja, mert Vera nem az a nő, akinek közelsége zavarná. Ezt lehet úgy értelmezni, hogy a) Csaba dugná Verát és feláll rá neki, b) Csaba fiúnak nézi Verát, és feláll rá neki, c) Csaba leszarja Verát, nem áll fel neki. Vera tovább tántorodik Attila felé, és amikor eljátssza a hídba lemenetelt, kiborul a szaros bili, Attila bazdmeg, te akkora gyökér vagy, mondja, miközben mindenki csak áll, néz és nem érti, hogy miafasz van.

Nem csinálom, patkány vagy, ne rángass, direkt vagy köcsög, és így tovább, pedig csak annyi történt, hogy Attila az instrukcióknak megfelelően lerángatná a kabátot Veráról, annak meg ez nem tetszik. Pista igyekszik csitítani a hárpiát, talán ha egy faszt lengetne be az arca elé, az segítene, arra mosollyal szokott reagálni, ha jól emlékszem. Műbalhé, jelzi Attila egy mozdulattal, amitől Vera még jobban felkúrja magát, nem műbalhé, de az, bazdmeg, az. Fecó óvatosan jelzi Verának, hogy nem olyan könnyű levenni róla a köpenyt, és talán most az egyszer Attila tényleg nem kibaszni akar vele, ezt Vera természetesen úgy fogja fel, hogy már Fecó sem ál mellette. Megy tovább a jelenet, most Vera a földön fekszik és Attila imitálja, hogy rugdossa, ami persze megint nem jön le jól, és Vera visszarúg, direkt. Hülye idegbeteg picsa bazdmeg, Attila jelzi a rúgást és odaveti, hogy vasárnap kiesel te szerencsétlen.

Pistáék a szünetet már nem a villában, hanem azon kívül töltik, igazuk van, mert odabent Fecó kerül terítékre, Vera számon kéri rajta a próba alatt történteket, miért nem védtél meg, bazdmeg? Milyen alapon játssza el a rugdosódást? Mert ez egy játék, nem érted, te idióta? Mennyire egyedül vagyok, jegyzi meg Vera, és sóhajt egyet. Attila kint Eszternek azt mondja, bárcsak látná már, ahogy Vera feladja a küzdelmet, arra várhatsz bazdmeg. Közben odabent Fecó az improvizációról tart kiselőadást Verának, ezt sem hittem volna, hogy valaha megérem. Attila odasomfordál a kanapéhoz és csendben hallgatja a szürreális beszélgetést, nyugi, neki is kijut a jóból, mert Vera kijelenti, hogy Attila félti a játékot tőle, mármint az idegbeteg faszszopótól, és féltékeny rá. Eszter egy halk úristennel reagálja le a történteket, valahol szerintem ijesztő az, ahogyan Vera teljesen kifordult önmagából. Balázs kicsit nemtelenül azzal megy el reklámra, hogy Vera egy idegbeteg paraszt, lehet, már az RTL is besokallt a nőtől?

A lakók megkapják a jelmezeket, de előtte Pista jelzi Attilának, hogy a rúgás annyira nem jó ötlet. Jó, akkor leköpöm, bár az nem túl látványos, Attila most már nem fog leállni addig, míg Vera fel nem vágja az ereit, és közli Pistával, hogy neki mindegy, ki rúgja meg Verát, csak valaki tegye már meg. Vera ezen felháborodik, Pista viszont rámutat, hogy ő meg visszarúgott, szóval kuss van. Attila csak köti az ebet a karóhoz, én akkor is meg akarom rúgni és kész, Pista könyörög, hogy ne, Seher meg eddig bírta és beleszól a vitába - kár, mert Attila menten lehurrogja, ne csicseregjél itten, menjél fésülni a kis pónidat. Na, haladjunk a ruhapróbával, mert unalmas ez a faszság, amit Attila azzal zár le, hogy két szilikoncsöcstől és a pucsítástól nem lesz komoly nő Seherből, mire a szőke táncos(?)nő azzal vág vissza, hogy Attila nem férfi.

Megjönnek a jelmezek végre, Kinga még nem is látja az övét, de máris nyűglődik, mondjuk valóban nem szép a ruha, a barna paróka meg botrányos, de hát a szolgálókat nem a Rodeo Drive-ról öltöztetik. Seher szamárbőgésre hasonlító kacajjal ölti fel a saját jelmezét, így röhögni embert még nem hallottam és nem is akarok soha többé. Vera nagyon kíváncsi, hogy béna-e vagy sem. Az. Csaba megint gitározik, közben a jelmezes szereplők bemutatják karaktereiket, ez még mindig jobb, mint amikor színészkedni próbál, mert Pinokkió hozzá képest egy Laurence Olivier. Ettől még élvezi a melót, mint ahogy Fecó is, egész kellemes lenne a hangulat, ha Vera és Kinga nem kapna rohamot öt percenként. Pistáék a ruhapróba után kimenekülnek a villából, Balázs meg közli, hogy a villalakók nem tudjék, mikor adják elő a darabot, ki kell, hogy ábrándítsalak, de tudják, Kinga már tegnapelőtt a vasárnapot jelezte.

Jön a párbaj, kiderül, kit támogatnak a villalakók, Fecó a szíve jobb féltekéjét emlegeti és a tőle balra álló Eszterre mutat, bravó, egy mondatban két méretes faszság, ez asszem rekord, mondjuk azt nem vártam tőle, hogy a félteke szót ismeri, szóval annyira nem lepődtem meg. Fecó a féltekétől függetlenül Vera mellé áll, mert csak, Seher meg Eszter mellé, a többiek semlegesek maradnak, amiből Vera azt szűri le, hogy taktika, és kis híján köp mellé egy hegyeset (geciset), nem akartak négyen odaállni Eszter mellé. Balázs felkonferálja a következő szegmenst, sajtótájékoztató jön, és vita. Eszter kezd, nem fog negatív kampányt folytatni, mondja, ő mosolygós, és nem savanyú, mint Vera. Nem is annyira érdekes, hadd tegyem hozzá, mert Vera leépülése legalább szórakoztató, ha néhol ijesztő is. Vera szlogenje az egyenesség, én nem rendeltem magam alá senkinek, bár Péter azért csak megdugta ugye, ezek szerint Vera volt felül.

Jönnek a kérdések, mert a lakók újságírókat alakítanak, Attila a Szimpatikus és Őszinte Nők Lapjától érkezett, és Verát kérdezi, mit ígér a visszatérése utánra, lófaszt, mondja Vera, és ezt le is írhatod, te kis firkász, Ó, bazdmeg, mekkora pofára esés lesz neked a kiesés és pornófilmes szembesítést. Fecó a két párbajozó elmérgesedett viszonyáról kérdez, a múltat ne bolygassuk, mert nem érdekel senkit. Attila jön, a hibáikról kérdezi Eszteréket, hazudtál Eszter a szemébe valakinek, jaja, persze, de ez nem hittan-tábor. Vera a Péterrel való kapcsolatát tekinti hibának, illetve azt, hogy anyázta Attilát, ez azért karakán volt, na. Ja, és Vera azt mondja, hogy ő soha nem hazudott a villában, mire Eszternek akkora lesz a szeme mint egy csészealj.

A végén Fecó álszent szemforgatását és Vera testnyílásainak nyalását már Csaba sem bírja elviselni, neked ez a nő lesz a veszted, Fecó, veti oda. Na, ennek lesz folytatása a hálóban, Kinga és Attila odakintről hallgatózik, Fecó meg odabent kapja az ívet Csabától, arról van szó, hogy te, Fecó, nem értetted meg Vera reakcióit három hete, most meg a seggéból csak a lábad lóg ki. Elfogult vagy, és vak, provokációból állsz Vera mellé, de a legszörnyűbb, hogy el is hiszed a faszságait. Csaba, ez az első plusz pont s neved mellett, de bevésem. Na, jön a menetrendszerű Attila-Kinga csörte, igaz, neked bejön Csaba, kérdi Attila, mire Kinga azt feleli, hogy nem, nem jön be. Attila ezt természetesen nem hiszi el, miért hinné, nem az a fajta, ha valamit a fejébe vesz, azt onnan kiverni nem nagyon lehet. Kinga inkább beviszi a kuffert a hálóba, ahol Sehernek és Eszternek meséli a történteket. És ez a téma megy addig, míg Balázs be nem jelentkezik a villába, és ki nem derül, hogy az előadás vasárnap este lesz, a párbaj előtt, a stúdióban. Egy jó poén azért volt ebben is: Eszter megkérdezi, hogy ki a közönség, Balázs meg azt mondja, az a tömeg, ami beül egy előadásra.

Holnap NEM lesz összefoglaló, legközelebb hétfőn jön egy dupla.

Címkék: vv5
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szélfúttahaj 2012.01.30. 11:51:42

@genevieve: Ez cseppet sincs így bárkiről, bármiről van szó odatolja a képét, marha unalmas, ezért kellett volna már kint szórakoztatni a BV-ben.

bigél 2012.01.30. 11:52:28

Nem tökmindegy, hogy ki ment vissza? És hogy ki lesz a következő kieső? és egyébként is ....

az én rózsám vasutas 2012.01.30. 11:53:03

Jó az online.
Kingunella tisztán emlékszik mit mondott Eszter október 18.-án a mikrohullámú sütő elött Atilka érzéseiről, de arra hogy kivel szokott álmában töcskölni arra nem.

bigél 2012.01.30. 11:53:47

@bigél:

Pufika tényleg hiányzik bentről

ELP 2012.01.30. 11:54:20

@beacska: Elég ha azt mondjuk , megpróbálunk valóság közeli állapotot feltételezni a gondolatainkkal.
Ez azonban csak úgy lehetséges , ha kizárjuk - amennyire lehet - az érzelmeket a dolgok megitélésében.
Amennyiben nem ezt tesszük akkor a szó csak vélemény marad , mely igem messze áll az iagazságtól.

ő-szinte 2012.01.30. 11:55:29

@Binbir gece: Látom , te ma unatkozol:-DDD

bigél 2012.01.30. 11:56:13

@ELP: érzelem kizárás ide vagy oda, amit leírtok mindaddig vélemény marad, míg az igazságtartalma be nem bizonyosodik

szélfúttahaj 2012.01.30. 11:56:14

@Binbir gece: Menetközben változnak a dolgok.Tegnap már nem tudtam mi lenne a jobb Verát Veron közelébe engedni, vagy vissza . Attila döntött, amikor Esztert várta, nekem Vera jutott.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.30. 11:57:18

@lami83:

ez most nem volt vicces, tényleg érdekel, hogy miért nem azt írja vissza a gép, hogy köszönjük a szavazatát, és miért azt írja vissza, hogy köszönjük a véleményét.. olvastam egy nézői panaszlevelet, hogy ezt írja ki, amikor megírod a véleményedet.

túlságosan párhuzamosan haladnak a kiesések a vv4-gyel, ott az alkoholista rém ment vissza háromszor is, most olyan, aki rendszeresen ámokfut, és ugyanígy, hogy volt egy ilyen 50-50%-os párbaj gigivel...

biztos vagyok abban, hogy eszter kapta a több szavazatot, amit elirányított a retek, mert nem fért bele a koncepcióba, kár hogy viszonylag könnyű eltüntetni a nyomokat, mindenesetre egy jó programozó megoldja...

de feleségkereső műsort csak esztinek lesz értelme felajánlani, ha egyáltalán megcsinálják...

ELP 2012.01.30. 11:59:10

@bigél: Csak egy baj van,,,itt annyi sokrétű az igazság h az soha nem lesz kiderítve , azért írtam h megpróbáljuk ,,,:)

_most_ 2012.01.30. 12:04:59

@Brr: bocs, nem akartam elviccelni egy ilyen fontos dolgot, hogy ki ment vissza a valóvilág párbajáról. A kedvedért megkerestem azt a cikket, amiben leírják, hogy az adás ideje alatt milyen válasz érkezik az sms-ekre:
"Az adás alatt a „Köszönjük véleményét" üzenetet küldjük vissza, mivel ebben az esetben nyilvánította ki véleményét a néző a megfelelő időpontban"

www.borsonline.hu/news.php?bundabotranyba-keveredett-vv-eszter&hid=52421

bigél 2012.01.30. 12:06:30

@Brr: "de feleségkereső műsort csak esztinek lesz értelme felajánlani, ha egyáltalán megcsinálják..."

hoppá! ez teljesen új információ! ezek szerint Eszti a MÁSik oldalon (is) játszik? ;)

foxglove (törölt) 2012.01.30. 12:07:05

@Brr: "de feleségkereső műsort csak esztinek lesz értelme felajánlani"

tavaly még azon a véleményen voltál, hogy külön sót csak a győztes kaphat...

bigél 2012.01.30. 12:08:41

@lami83:
"nem akartam elviccelni egy ilyen fontos dolgot, hogy ki ment vissza a valóvilág párbajáról"

ejnye és bejnye, sőt irgum-burgum!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.30. 12:08:53

@pushpang: Ezekre van egy nagyon egyszerű és prózai magyarázat: azokat a cikkeket előre megírják (ez a dátum látszik), aztán élesítik őket, amikor helyzet van. Értelemszerűen írnak egyet mindkét verzióra, és utólag csak ki kell választani a megfelelőt...

bigél 2012.01.30. 12:09:15

@ELP: meg egyébként is odaát van. mármint az igazság.

liberaliskonzervativ 2012.01.30. 12:24:25

@Brr: hányszor kell elugatni, hogy a kingás szavazásnál is ezt küldte vissza, és kinga ment vissza? mi nem érthető ezen??

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.30. 12:25:08

@lami83: Ezzel viszont enyhén szólva is ... veszélyes terepre tévedtek. Gyakorlatilag bevallották, hogy benyelik a szavazat árát, aztán meg nem számolják el.

nowo 2012.01.30. 12:30:44

Sziasztok!
Szerintem Vera a legokosabb és legfelnőttebb csaj a villában (az összes csajt beszámítva).
Nem kell őt félteni,pillanatok alatt feldolgozza majd a pornója napvilágra kerülését.
Szerintem a csajok közül ő játszik a legjobban.Ez egyben azt is jelenti,hogy ő a legrafkósabb...
Hát,ez van.
A férfiak közül ugyanez Attila,csak ő sokkal keményebben rafkós.
Vera mellett nincs egy "okos és jó ember" ellenpólus,mint Attila mellett Csaba,így a csajok közül Verának drukkolok,a fiúk közül meg Csabának!

De mivel csak egy ember győzhet,így Csabának drukkolok,de Vera is megérdemelné,mert mint nő,keményen és okosan helytállt.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.30. 12:34:26

@liberaliskonzervativ:

nekem ez kimaradt eddig, csak most figyeltem fel rá...

de akkor is különös, hogy szavazat esetén ezt küldik vissza, mert így össze lehet keverni a minden esti adásidőt meg a párbajidőt, és akkor elég egy kis szortírozó (elirányító) programot beírni, hogy szavazáskor melyik szavazat menjen a számlálóba, és melyik legyen egy vélemény sms...

Bandecuccoli 2012.01.30. 12:36:29

Na, még egy klinikai eset....

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.30. 12:44:20

@nowo:

majd tíz év múlva érdemes lesz ránézni verára és a többi lányra, vera az ő hasadtságával és farkasvakságával, ellenségkép gyártásával (amivel tényleg magára hozza az ellent, akinmek áldozatul esik) meg ezzel a megváltoztathatatlan, lemoshatatlan pornósbélyeggel, mikozben szent johannát játszik, nem néz túl fényes jövőbe, de ne legyen igazam, végül is alapjáraton nagyon sajnálom a csajt...

liberaliskonzervativ 2012.01.30. 12:46:25

@Brr: elvakultakkal nem tárgyalok.

mézescsók 2012.01.30. 12:47:26

@Binbir gece: Már elnézést, de érhető, hogy nem emlékszik. Hiszen álmodta, azt meg elfelejti az ember. Vera meg nyilván az álmokban is bir olvasni. Más nem lehet.
@nowo: Verát egy kicsit sem tartom rokonszenvesnek, ezért nem drukkolok neki, viszont pár napja kb. ugyanezt írtam, amikor arról volt szó, hogy elmebeteg. Bár mikor nem volt erről szó? De: tudatosan felépített szerepet játszik nagyon következetesen.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.30. 12:51:44

@foxglove:

azt a hétszázát! megtisztelő! fántásztikus!

én már nem emlékszem mit írtam, vagy hogy írtam e ilyet a vv4-nél egyáltalán, viszont szerinted most ebből a csapatből, melyik nőnek lenne érdemes ilyen műsort csinálni?

arra persze kiváncsi vagyok, hogy eszter belemenne e, vagy sem, lehet, ha későbbre beígérnek neki valami állandó tévéshowt, akkor elvállalja..

én abból gondolom, hogy a bv-ben mikor benn voltak vetkőzni a srácok, akkor kérték, hogy az esztinek szóló udvarlós leveleket külön címre küldjék, ebből gondoltam, hogy gondolkoznak egy ilyen műsoron esztivel...

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.30. 12:53:18

@liberaliskonzervativ:

akkor ezt most vehetem készpénznek a maradék örökkévalóságra? én örülnék neki, előre is köszönöm! és ha betartod akkor én is..

draci 2012.01.30. 12:53:47

Elnézést, de nem bírom elhinni, hogy az idegbeteg csajt küldték vissza a villába. Verának a Lipótmezőn lenne a helye, teljesen meg van kattanva.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.30. 13:01:15

"... farkasvakságával ..."

Vera nem lát a sötétben? :O Mert a farkasvakság azt jelenti... :D

nowo 2012.01.30. 13:05:29

@mézescsók: igen,lehet,hogy olvastam ,és egyet is értettem.
"tudatosan felépített szerepet játszik nagyon következetesen."
Amit viszont megbocsátanak Attilának,azt neki is meg kéne,hisz Attila is ezt teszi.
Nekem még ezzel együtt is a csajok közül ő a legszimpatikusabb (lehet,hogy nem jó szó),mert rajta kívül egyik csaj játéka sem tetszett/tetszik,mert vagy gyerekesek (Eszter),vagy agyilag kevesek (Seri),vagy mindkettő (Kinga).

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.30. 13:06:38

@King of Shadows:

ő fényes nappal is farkasvak, ez benne a csavar, illetve néha részigazságai vannak, de az egész képet nem tudja összerakni..

liberaliskonzervativ 2012.01.30. 13:09:42

@nowo: vera nagy taktikus, tény. csak ő nem a többiekkel játszik, hanem a nézőkkel. és 3szor is sikerült neki a behülyítés.
vera egyébként annyiban veszélyesebb, mint attila h el is hiszi az összes hazugságát. ezért lesz jó, ha az orra alá tolják a szopós dvd-jét.

Ormi 2012.01.30. 13:16:06

@King of Shadows:
Sötétben senki sem lát.
Akkor mindannyian farkasvagsággal küszködünk?
Valami itt billeg egy kissé.

MagasMacska 2012.01.30. 13:16:20

Tudnátok adni egy linket a tegnapi Belevalóhoz? Kíváncsivá tettetek...

nowo 2012.01.30. 13:16:40

@liberaliskonzervativ: szerintem a többiekkel is játszik.
Kinga titoklevele után pár nappal már majdnem jóban voltak.(A többiek ki is akadtak rajta...)
Attilával is "játszik".Ha úgy tetszik neki,akkor pillanatok alatt berág valamire(kocsis jelenet Kékestetőn).
Pár nappal később már habos kávét főz neki és a tenyeréből eteti...:)))

MagasMacska 2012.01.30. 13:17:29

@King of Shadows: A farkasvak szürkületkor nem lát.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.30. 13:25:15

@nowo:

igen, de ezek nem a rafkósságának a megnyilvánulásai, hanem a betegségének a tünetei..

BGy · http://babosi.blog.hu 2012.01.30. 13:29:13

Kezdem úgy érezni, hogy a VV lényegét, miszerint ez egyéni játék, verseny, ahol taktikázni kell, ketten értik: Attila és Vera. Csaba is gyanús ebből a szempontból, de őt a retek nem mutatja. A többiek csak sodródnak.

gonoszkiralylany 2012.01.30. 13:29:45

Vera "taktikája" (legalábbis benn), hogy annyira rapszodikusan háborodik fel akármin, hogy ha 2 napig nyugiban van, máris mindenki megörül neki.

nowo 2012.01.30. 13:31:14

@Brr: ugyan!
Én pont ellenkezőleg látom.

De tudod mit,ezt mi innen úgy sem tudjuk eldönteni.

Majd ha kimegy,meglátjuk a fejleményeket.

Ha könnyedén túlteszi magát a pornón (mint anni Gigi),akkor nekem volt igazam,ha összeomlik,akkor neked.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.30. 13:33:33

Most hallgatom az onlájnt.
Vera és az a levél... hát NONSZENSZ. :D Az az Ő TITKA, hogy KINGA kivel fantáziál, amit Kingának EL KELL mondania?!
Tényleg beteges szarkeverő ez a nő, de ostoba, mert azt hitte, hogy kétszer bejöhet ugyanaz. :D

És Kinga most legalább kiröhögte.

van-e szándék 2012.01.30. 13:37:16

@pushpang: nem ez az ő titka, de az ő titkát csak nem írhatta le :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.30. 13:41:36

@van-e szándék: tudom, és én párbajról, párbajra várom is, hogy na talán most... :D

csicserierika 2012.01.30. 13:41:46

@Binbir gece: ezen a vonalon maradva, kielemeznéd a köv. vidcsit ?
Csakis Csabcsi rajongók kedvéért :)
www.valovilag.hu/cikk/510011

van-e szándék 2012.01.30. 13:43:22

@pushpang: Baukó tett rá kísérletet, de hát pórul járt :D

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.30. 13:48:31

@nowo:

a gigi filmje inkább "viccesen" amatőr volt, nem volt igazi pornó, mint veráé, ami egy konkrét hardpornós dolog, és ahhoz képest, hogy vera rendbe akarta hozni az életét (és akár még rendőr is lenni!sic!) ez a pornófilm ezt alaposan megakadályozhatja, mert egy életre pornósnak bélyegzi, gigi filmje legrosszabb esetben is határeset..

és hiába a pornósék az aljasok a történetben, mégis vera jár rosszul, klasszikus rémtörténet..

nowo 2012.01.30. 13:49:39

@csicserierika: Csabi egy édes pofa!:)))
Későn érő és még tapasztalatlan,de éppen ettől nagyon édes!:)))

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.30. 13:50:53

@Brr: A "nappalvakság" az a hemeralopia.

@Ormi: @MagasMacska: A sötétséget az alacsony fényre értettem. Teljes sötétségben semmi sem lát... :)

mézescsók 2012.01.30. 13:52:05

@nowo: Nekem nem amiatt antipatikus, mert taktikázik, hanem a stílusa miatt. Ha a többiek annyira dinnyék ott bent, hogy közel 4 hónap alatt nem tanulták meg kezelni Verát, akkor az az Ő bajuk. Rájöhettek volna, hogy durván beleköt mindenbe és mindenkibe, akár van rá oka, akár nincs, majd ha veszélybe kerül a poziciója, kennyérre kenhető és nagyon jó fej lesz. Még a másik taktikus Attila is majdnem megette ezt, azért mondom, hogy majdnem, mert azért a párbajról nem Őt várta vissza. Nem jöttek rá még arra sem, hogy attól, hogy Vera azt mondja, hogy Ő nem hazudik, attól még hazudik. Nem ismerték fel, hogy ritkán érvel, szinte soha, a vitát lekeveri, amint konkrétumokra kerülne sor és sérteget. Még sorolhatnám, de minek. Ennek ellenére nem gondolom, hogy megnyeri a játékot, most is egy hajszálon múlott, hogy visszajött.
Attila sem jobb figura, viszont ritkán közönséges. Verbálisan ugyanúgy ki tudja készíteni a vitapartnerét, éppúgy generál vitákat, pont úgy hárít, de ezt finomabb stílusban teszi.
A pornón pedig lazán túl tudja tenni magát. Majd hazudik valamit: nem úgy volt, kellett a pénz, nem Ő van a videón, a képeket photoshoppolták, stb.

nowo 2012.01.30. 13:52:59

@Brr: hát,nem tudom.
Olivér Gigi esetében is azt jósolta,hogy hosszú hónapok alatt fogja csak kiheverni.
Ehhez képest...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.30. 13:56:12

@csicserierika: "hát, mondjuk a 20 perc az már sok nem?" :D:D

nosce 2012.01.30. 13:59:48

@liberaliskonzervativ:
"most olvasom a velveten, h 10 millát ajánlanak verának a kövi pornófilmért. annyira röhögök :D"

sztem addig nem engedik kiesni Verát amíg alá nem ír a reteknek v valakinek egy kizárólagos pornó szerződést...:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.30. 14:00:15

@nowo: de naiv is, mert elmondta Verának, hogy miközben "könnyít magán", mindig ugyanarról a személyről fantáziál.
Na, asszem megvan Vera következő titoklevele, ahol ezt elmondja a többieknek, és vallomásra fogja kényszeríteni Csabát, hogy ki is az az illető!? :D

nowo 2012.01.30. 14:00:53

@mézescsók: "Még a másik taktikus Attila is majdnem megette ezt, azért mondom, hogy majdnem, mert azért a párbajról nem Őt várta vissza."

Szerintem Attila azért várta vissza inkább Esztert,mert érzi,hogy Vera erősebb játékos Eszternél,és az neki nem jó!
Attila tud nagyon agresszív is lenni.
Semmivel nem játszik finomabb módszerekkel,mint Vera.Sőt!Sokkal veszélyesebb a többiekre nézve.
Nem Vera taktikázta ki az összes eddigi játékost a párbajokra,hanem Attila.
Ha Attila valakire rászáll,jaj annak,stb.stb.
Vera az arénában is Fecónak drukkolt a védettségért.
Attila meg a malac ferkát huzigálta,hogy Péter előbb essen ki,mint ő...
Ezért írtam,hogy Attila sokkal rafkósabb és keményebb játékos.
Nem is drukkolok neki egy másodpercig sem!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.30. 14:01:49

@van-e szándék: haragszom Baukóra, mert elbaszta a renomét a BV-ban... ha nem dobatja ki magát, elmehetett volna a párbajra és ott kiteljesedhetett volna! :D

nowo 2012.01.30. 14:02:24

@pushpang: lehet villán kívüli is,nem?
Ha van egy kis esze Csabinak (márpedig van),akkor ezt mondja majd...:)

nosce 2012.01.30. 14:03:37

@pushpang:
Vera jót beszél mikor nála egy órát beszél a kúrásra, a castingja is egy óra volt :)

csicserierika 2012.01.30. 14:05:53

@nowo: hmm.. :) Talán nem a futópadot kéne nyüstölnie állandóan :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.30. 14:06:47

@mézescsók:

nem akarom felsorolni attila rettenetes közönséges jelzőit a többiekre, de alényeg, nem gondolom, hogy attila szalonképesebb lenne veránál...

korábban vera hosszan fejtegette fecónak, a nyugiban, hogy ő azért van a villában, hogy kimondják a nevét, mint győztes..

viszont tegnap már azt mondta, hogy tudja, hogy ő nem nyerheti meg, mit rötént? esetleg mégis felcsípett infókat mikor áthaladt az épületen a villából a párbajra és vissza? illetve megviseltnek tűnt a párbajon és a sminkje sem stimmelt, lehet, hogy a párbajt megelőzően szóltak neki?

bár az feltűnő volt, hogy egyetlen kiesett vv-s sem volt ott, lehet hogy tegnap estére kitiltották őket az épületből, nehogy elkotyogjanak valamit verának vagy eszternek...

fura is volt, hogy a bv-ben nem ment be eszterhez egyetlen volt vv játékos se, ahogy ezt máskor szokták tenni...

csicserierika 2012.01.30. 14:06:59

@pushpang: film közben reklámszünetnek igen :)

kamarti 2012.01.30. 14:09:36

@csicserierika: ez mókás, köszi :) és ezek szerint öfiesélyes? :)
a kérdésre a válasz sztem Seri :)

@pushpang: de abban a kicsomagolás nincs benne :):)

szép napot! :)

nosce 2012.01.30. 14:12:21

@kamarti:
"és ezek szerint öfiesélyes? :)
a kérdésre a válasz sztem Seri :)"

tutti, Atti má szivatta is vele h vallja be h Serire rejszol :)

van-e szándék 2012.01.30. 14:14:26

@pushpang: egy tujától 20 perc mozgás abszolút le a kalappal :D

nosce 2012.01.30. 14:18:05

@van-e szándék:
" egy tujától 20 perc mozgás abszolút le a kalappal :D"

ki mondta h ö mozog ? Mozogjon a csaj :)

nosce 2012.01.30. 14:19:28

@csicserierika:
"hmm.. :) Talán nem a futópadot kéne nyüstölnie állandóan :)"

miért ? ott is 20 perceket szokott futni ? :)

nowo 2012.01.30. 14:20:01

@pushpang: amúgy jogos a felvetés Verával kapcsolatban...;D

csicserierika 2012.01.30. 14:21:00

@kamarti: ez már tegnap is fent volt a vv oldalán, úgyhogy sztem nem lesz öfiben.
Szegény Sehi, állandóan álló farkakban ütközik :)

kamarti 2012.01.30. 14:21:15

@Brr: sztem az egész képet egyik sem tudja összerakni (valahol ez a lényege ennek a játéknak eleve), max abban versenyezhetnek, kinek nagyobb a részképe
Én például bírom a Csabi gyereket, de sokszor az az érzésem, hogy egy csomó dologban még Fecó is jobban lát, mint ő. Persze ennek információhiány is lehet az oka (kevesebbet beszél, mint Fecó)

a tegnapi onlájnból még az éjjel elkaptam egy párbeszéd kezdetét, ahol Eszternek az a mondata került terítékre, hogy senkinek nem tartozik bent őszinteséggel (amin azért Seri biztos nézett egyet), Atti pedig nekiszegezte a kérdést Csabinak, hogy akkor ő tartozik-e valakinek bent őszinteséggel. Amire Csabi valami olyasmibe kezdett bele, hogy egy alapőszinteség mindnek kijár. Nem tudom, ez a párbeszéd merre ment tovább, de azt hiszem, hogy itt van azért alapvető különbség a játékosok közt: van, amelyik szerint nem hittantábor, ergó nem nagy cucc bárkinek a szemébe hazudni, a másikféle hozzáállással játszók meg nem hazudnak, viszont még a hozzájuk közelebb állókkal sem beszélnek meg mindig mindent (persze mindkettőben vannak fokozatok-változatok). Szóval nem jó és rossz harca, korántsem :)

csicserierika 2012.01.30. 14:22:04

@nosce: ott sztem repül neki az idő :)

kamarti 2012.01.30. 14:25:25

@csicserierika: meg is mondta valamelyik éjjel az onlájnban, hogy ezért örülne jobban, ha nőktől kapna sms-eket, mert az az elismerés, a férfiaknak csak.... ágaskodik :) (szó szerint idéztem :))

@nosce: persze, az infót a rendőrös heti buliban maga Csabi dobta be a köztudatba. mármint hogy ha egyet lehetne csak választani a benti csajok közül, akkor az Seri lenne. Szóval Vera titoknak ez nem jó, mindenki tudja bent :)

nowo 2012.01.30. 14:28:14

@Papucs Orrán Pamutbojt: a Katit tudnám ajánlani Attilának!
Majdnem úgy néz ki,mint Kinga...:DDD

kamarti 2012.01.30. 14:32:25

@csicserierika: most esett le, hogy Verán még ott a zöld kendő.
akkor viszont adódik a kérdés, hogy vajon ő dobta-e be a témát (felbuzdulva a titoklevelén), vagy ez a beszélgetés adta az ötletet neki a titokleveléhez... ha az utóbbi, és kiderülne, lenne FB+-elés :)

genevieve 2012.01.30. 14:33:13

@kamarti: szerintem csabi mondja azt, hogy liluról álmodozik:-DDD

csicserierika 2012.01.30. 14:35:25

@kamarti: kinézem Verából, hogy direkt terelte a témát, hátha mazsolázsgathat belőle a levélhez :)

kamarti 2012.01.30. 14:40:52

@genevieve: oké, de akkor azt Lilunak :) élő adásban :)

@csicserierika: csak Kingunella meg ne tudja, mert letépi Csabi fülét :)

Lotyóbridzsida 2012.01.30. 15:00:13

gúten mórgen, na, örülök, hogy a vera nyert.:))

genevieve 2012.01.30. 15:01:40

@kamarti: naná:-D

legalább médiatörténeti pillanatot láthatnánk, mikor lilu egyenes adásban elájul:-D

mézescsók 2012.01.30. 15:04:11

@nowo: Lehet, hogy azért várta vissza Esztert, mert Verát erősebbnek tartja, sőt, szinte biztos, de az is biztos, hogy nem nagyon dőlt be Vera kávéfőzős kedveskedésének.
Azért írtam, hogy Attila módszerei finomabbak, mert nem hangos és ritkán durva. A legdurvább kiszólás szerintem az volt tőle, hogy hülye gyerek. Ez sem kedves. Nem azt mondtam, hogy Attila módszerei nem kevésbé idegölőek. Mint a kutya, amelyik elkap egy csontot és nem ereszti. Vagy ahogy sajátos módon visszafordítja, vagy a monomániájának megfelelően értelmezi mások szavait.
@Brr: Nowo-nak már fejtegettem, hogy miért tartom A. módszerei finomabbnak, de ha ketten állítjátok, revideálom a nézeteimet. Lehet, rosszul értelmezem.
A BV-t láttam, nekem is hiányoztak a korábbi lakók. Ha kitiltották volna őket, nyugodtan kiabálhatnának be a villába, ez előfordult máskor is, de nem adnék ötleteket senkinek. Meg különben is sokkal jobban esik face to face szembemondani a dolgokat.
@nosce: Hát, tudod! (mozogjon a csaj?)
@csicserierika: Mármint mi volt fent és hol?

raftery 2012.01.30. 15:21:39

@Brr: es tan azt is eszrevette,hogy ra egyik kiesett sem azert tett "menj vissza" szavazatot,mert jo fej,hanem mert "lehet rohogni az ossze-vissza hordott marhasagain" meg hogy csinalja a feszultseget...
ez,mint nonek azert nem nagy elismeres...foleg egy olyannak,aki torekenynek es erzekeny(lelku)nek akarja magat beallitani...

genevieve 2012.01.30. 15:27:03

@raftery: egy jópáran elmondták már, hogy a kategóriákat az rtl találta ki és nem ők....

témázgató 2012.01.30. 15:32:50

Hol láttátok az online-t? A valovilagblog.com-on még nincs fenn.

raftery 2012.01.30. 15:39:47

@genevieve: ez rendben is van,de nem a tobbiek verik a melluket,hogy igazsagosak,kedvesek,humorosak es a tobbi,hanem a lamantin...
:)

genevieve 2012.01.30. 15:47:53

@raftery: azért lamantin kategoriában többen is indulhattak volna a villában:-)

és ugye a pasik közül is van pár matyó himzés:-)

raftery 2012.01.30. 15:53:00

@genevieve: ez mar egy mas kerdeskor...
:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.30. 16:03:52

@mézescsók: "Nowo-nak már fejtegettem, hogy miért tartom A. módszerei finomabbnak, de ha ketten állítjátok, revideálom a nézeteimet. Lehet, rosszul értelmezem."
Szerintem szükségtelen. Ők ketten kb. egy kanál vízben meg tudnák fojtani Attilát, tök mindegy mit mondasz. :D

szélfúttahaj 2012.01.30. 16:07:33

@mézescsók: Na azért voltak bőven durvábbak, csak nem szeretem a cs.beszédet leírni.

Ormi 2012.01.30. 16:11:35

@pushpang:
Nagyon elszánt vagy.
Belenéztem, de egy idő után mégiscsak Tom Waits-nél maradtam.
Valahogy jobban megy ehhez a kurva naphoz.

raftery 2012.01.30. 16:17:01

sixx hozott uj postot...

csicserierika 2012.01.30. 16:17:59

@mézescsók: Csabcsi videó, ahol azt ecseteli, hogy a húszperces menet az maratoni SZERINTE :)

mézescsók 2012.01.30. 17:43:07

@pushpang: Mivel a két karakter nekem kb. ugyanaz, ezért nem kardinális kérdés és nem generálok vitát tök érdektelen témából. A véleményem alapvetően persze nem változott a stílust illetően, de emiatt nem alszom álmatlanul. Megjegyzem, mindenkit más hoz ki a sodrából. Van, akit az, ha kiabál veszekedés közben a társa, megint mást, ha suttogva mondja a magáét. Nem egyforma a toleranciaszintünk, van ilyen.
@szélfúttahaj: Ha keresünk, mindenre és az ellenkezőjére is találunk példát, de általánosságban kultúráltabban szemétkedik Veránál.
@csicserierika: Megnéztem. Seri szóba sem került, legfeljebb feltételezhetjük, hogy Ő az, akire még mindig gondol. Én azért nem feltételezem. A múlt héten volt szó arról, hogy Csabinál eddig a villalányok közül bejött Dya, Kinga, majd Seri. A vágy titokzatos tárgya tehát bármelyik lehet, akár Seri is, de én nem érzek vonzódást köztük annak ellenére, amit Csaba a rendőrös buli után (vagy a testfestén után? már nem is emlékszem) a riportszobában mondott. Az lehet, hogy akkor, arra az esetre szólt. szólt. Szerintem akkor sem történne semmi személyes és erotikus töltetű izé, ha össze lennének kötözve. Még az is lehet természetesen, hogy tévedek és csak azért írom, mert nekem a lány szimpatikus úgy, ahogy van és a pasiügyekből - legalábbis a villaléte alatt - nagyon szerencsétlenül jött ki.
Nem kéne még egy fiaskó, elég volt túllépnie ezeken is.

Müszélia 2012.01.31. 07:24:49

@draci: sajnos már bezárták a lipótmezőt. a villa van helyette.

CoolWater 2012.01.31. 08:42:03

@nowo: Nekem inkább az a véleményem,hogy nagyon nehezen fogja feldolgozni a kis titka napvilágra kerülését.Mégpedig azért mert ez elől menekült a villába,mintha önigazolást keresne,ő erkölcsös,tiszta,és az ő életébe nem kerülhet ilyen folt.Sőt megkockáztatom,lassan el is hiszi hogy ilyet nem is tett,csak egy lázálom az egész.
süti beállítások módosítása