Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV - 131

2012. január 26. 20:57 - sixx

Nem fogom külön posztban taglalni a természetellenes kiválasztást, az kéne még csak, és a kisfilmeket sem fogom kommentálni, mert mindennek van határa. Balázs kedvenc buggyos gatyája illetve a csillogós cipő plusz szegénylegényes szürke fasztudjami nagyon divatos, de nem túl szívderítő látvány, aszongya, hogy egy sima szereposztás olyan balhét okozott, hogy Hajdú Pista csak nézett, mint VV Vera kiesése után az arcába tolt Blikk címlapra, és nem értette, mi a fasz van. A darab, amit előadnak, ugyanis kélt királylányt, egy fiúnak öltözött lányt és egy csicskát követel meg, na tessék kitalálni, melyik szerep az, amitől sírógörcsbe fulladó hisztirohammal kevert kurvaanyázás alakult ki a villában.

Még mielőtt erre sor kerülhetne, a színészemberek a tegnapi verseket afféle helyzetgyakorlatként más és más stílben mondatják el a gyökerekkel, a várható eredménnyel persze, bár Kinga rettentő előadásánál az sokkal meglepőbb (kinek?), hogy nem tudja, mi az a kisbíró, hol vannak falvak és így tovább. Fecónak 24 órája volt egy kibaszott vers megértésére, de nem jött össze, sőt, mág bemagolni sem tudta, pedig ebben az ingerszegény környezetben minden ilyen impulzus jól jöhet a totál elhülyülés ellen, de Fecónak ezt már hiába mondjuk. A legjobb mellesleg Seher volt, ő legalább megpróbált úgy-ahogy színészként viselkedni, hiába no, ő mindig is el tudta adni magát.

Amikor Eszter mondta volna a magáét, Verában valami életre kelt, és elkezdődött az anyázás, pedig Eszter csak azt csinálta, amit mondtak neki, lebaszta a neki súgó színészt, mert ez volt a szerepe - Vera meg elkezdett fújni rá azzal a tenyérbemászó fejjel, amivel a világból ki lehetne kergetni, fölényeskedve beszólja a faszságait, és amikor rászólnak, hogy ne pofázzon bele abba, amihez semmi köze, akkor is látszik rajta, hogy ő ettől még pontosan tudja, hogy kinek is van itt igaza, hát neki, basszameg, ki a fasznak. A szegmens végén Attila nagyon jó kedvre derülve magyarázza Kingának, hogy ez nagyszerű volt, mármint az, ahogy Vera a saját segge alatt vágja a fát, hiszen így a nézőkben egyre valószínűbb, hogy olyan nyomot hagy, amitől nem tud szabadulni soha majd.

Erről eszembe jut egy vicc az egyszeri reality-játékosról, akinek kamerák előtt gecizték le a fejét, de hagyjuk Pandorát, ez nem az ő évada. Odakünn Eszter és Seher állapítja meg, hogy Vera egy kekeckedő, baszatlan picsa, aki túl sokat enged meg magának, de jut Attilának is az osztásból, Seher egy huszárvágással egyenlőségjelet tesz Vera és Attila közé (mert utóbbi készpénznek veszi, hogy őt nem viszi ki Eszter), márpedig a nagy magabiztosságba bele lehet ám bukni, igaz, VV Béci? És most jött az igazi vihar a biliben, a szereposztás. Jó, én értem, hogy egy ilyen izolált környezetben mindennek jelentősége van, egy börtön viselt ember egy kisolló miatt szakította le majdnem társai fejét és hányt bele a tüdejükbe kis híján. A két királylányra hárman mozdulnak rá, mert Vera nem hülye, és pontosan tudja, ő itt csak a fiúnak öltözött lány lehet, más nem.

Amint Hajdú Pista meg a kolléga kilép a villaajtón, megindul az osztoszkodás, érdekes, de a fiúkat ez teljesen hidegen hagyja, olyan szerepet visznek, amilyet kell, oszt jónapot, nem mindegy, hogy egy valóvliágos, minden bizonnyal botrányosan sikerülő darabban mit alakít? Nem hát, hülye vagy, kérdez vissza Kinga, aki Nem. Lesz. Csicska. Igen ám, de közben Eszter és Seher is kiosztotta magénak a két királylány szerepét, pedig, és most nem Kingát akarom védeni, ha van szerep, amit erre a szerencsétlen hisztérikára írtak, az ez. Be is megy puffogni, és Attilával (ki mással) tárgyalja meg az eseményeket, bazdmeg, nem leszek csicska és kész. Seher azért nem akar csicska lenni, mert már volt, Eszter meg nem megy ki úgy párbajozni, hogy szolgaságba kényszerítik előtte. Kinga lefekszik aludni, ez Seheréknek kapóra jön, akkor ő lesz a csicska oszt kalap.

Visszajönnek Hajdú Pistáék, na, megvannak a szerepek, jaja, meg, én leszek az egyik királylány, mondja Seher és mosolyog, Pista meg olvad, mi is lánynak akarunk, de jó. Kinga megtudja a dolgot, és egy tízperces vitatkozás indul meg, amit a két színész először elképedve, aztán röhögve, a végén meg kicsit idegesen hallgat végig, a végeredmény az, amire szémítani lehetett, azaz Kinga a csicska, Vera a fiú, a két másik meg a két dáma. Zenés bemutatkozás jön, Csaba gitározik alá kissé szétesően és pontatlanul, igaz, a kollégák sem segítenek neki. A fiúk közül Attila lett a számító, hazug alak, Csaba a gáncs nélküli lovag, Fecó meg a nagyravágyó - ha ez véletlen, egy hétig csak Matolcsy idézeteket olvasok albánul. Pistáék balra el, Eszter és Seher rögvest Kingát cinkeli, még az ikonikus Integető Kezet is kifigurázzák, nahát.

A szünet után jön a szokásos szemtől-szemben kurvaanyázás, a téma: ki a legnagyobb színész a villában. Kinga szerint Fecó és Vera, ezt persze Vera nem bírja ki megjegyzés nélkül, és menten elmérgesedik a hangulat, mint az egyszeri kelet-európai miniszterelnök és az IMF között. Attila jó érzékkel dettó Verát mondja a legnagyobb színésznek, a visszavágás nem marad el, sértegetsz, gúnyolódsz, mondja Vera, megkeseríted a napjaimat, és minden nap gyomorideggel ébredek. Attila leszarja a lelkivilágot, reagálna, ha nem baj, de Vera nem bírja ki, hogy ne pofázzon, szopásra, oppardon, szóra, SZÓRA nyitja a száját és tajtparaszt gyökértől Deutsch Tamásig mindennek elmondja Attilát, pedig az csak annyit szólt, hogy halló, beszélnék.

Ez volt az a pont asszem, amikor a csajomhoz fordultam, és kijelentettem, hogy bazdmeg ha én a villában lennék, akkor itt és most állnék fel, lépnék oda Verához, majd a kamerába csak annyit mondanék, hogy tudod mit, Kristóf, bazdmeg, én ezt bevállalom, és úgy fejelném ketté a nőt, (soha még csak eszembe sem jutott nőt verni, mellesleg) hogy fájjon neki. Attila szeretné tisztázni a dolgot, de nem lehet, mert Vera nem ad neki időpontot, Korrigálok, ez volt az a pont, amikor legszívesebben megtéptem volna. Seher Kingát ekézi, mimóza vagy bazdmeg, Eszter meg Attilát, Csaba meg vagy nem vett részt ebben sem, vagy csak áttekertem a monológját, mert annyira unalmas volt. Ja, a karját most is vakarta, tán tetves? Seher és Eszter odakint cikizik, Attila is kimegy hozzá, érdektelen a duma. A folytatás sajnos megint az eddigi vonalon megy, a lakók kettessével sorolnak oda Eszter elé, és elmondják, miért vinnék ki a másikat. A szócséplés alapján kiderül, hogy Attilát javasolják a legtöbben Eszternek, egészen pontosan négyen, pedig nem hiszem, hogy ez jó ötlet lenne. Kinga és Attila Verát mondja.

Na, ennyi volt az összefoglaló, bocs, hogy ilyen rövid lett, de ez egy elbaszott nap volt és még éhségsztrájkolnom is kellett. A folytatásban jön a kiválasztás, amire a nők kicsípik magukat, mint szarospista Krisztus nevenapján, Vera így is ijesztően fest, vagy csak a geci ejnyemár, szemfesték folyt meg az arcán. A konfliktusok, amiket Balázs felidéz, ismerősek mindenki előtt, semmi érdekes vagy érdemleges nincs már, bár ha belegondolunk, itt csak az okozna nagyobb megdöbbenést, ha Fecó felpattanna a karosszékből és latinul definiálná a naftalint, miközben a háttérben Attila és Vera közösen épít homokvárat Csaba kockahasára. Eszter drámai monológot ad elő, és nagyon sokáig Attila tűnik a befutónak, de a végén egy huszárvágással Verához fordul, gyere bazdmeg, párbajozzunk. Jó döntés?

 

Címkék: vv5
893 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mocskosmacska 2012.01.26. 21:03:50

Egyébként nekem tetszett a kihívás. A csabis párbajokat leszámítva most láttam először mást is a kihívón, mint jaj, jaj, jaj, csak ezt ússzam meg, csak ezt a párbajt, gyorsan valami gyengét, csak baj ne legyen belőle, jaj szegény fejem, csak ezt ússzam meg jaj, jaj.
Eddig nem bírtam eszter, de most esküszöm szimpibb lett.

mocskosmacska 2012.01.26. 21:04:58

@kamarti: Vera kihívásának szerintem az az oka, hogy eszter utálja verát. Vagy úgy, hogy két ember nem szereti egymást, nem is kell hozzá nagy konfliktus, lehet boncolgatni miért. Egyébként engem is irritált vera az első perctől fogva az agresszivitása és a modorossága miatt.
Lehet mondogatni, hogy de attila így meg úgy......de a helyzet az, hogy egy nő egy másik nőt sokkal könnyebben utál, mint egy férfit. Meg lehet, hogy eszter attilát még mindig elviselhetőbbnek találja, mint verát.
Egyébként eszter beszédében benne is volt, hogy azért hívlak ki, mert rühellek, csak ezt három percben kellett előadnia.
Egyébként eszter indokai sem voltak kevésbé rosszak, mint amik más párbajok előtt elhangzottak. (pl. azért annamarival párbajozok és nem veronikával, mert veronika nem méltó rá, hogy párbajozzak vele. stb.)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.26. 21:07:37

Na akkor ide is:
Lilu beavis and butthead-nek öltözött, elképesztő látvány. :D

penelope garcia 2012.01.26. 21:11:51

Szóval Esztike drága ezt jól elkettyintette.
Az a baj, hogy TÉNYLEG nem értik, hogy akit a többiek utálnak, azt a nézők a lehető legtovább bent fogják tartani. Eszti saját magát tette ki a villából ezzel a választással. Ő feleannyira sem érdekes (=idegesítő hisztispicsa), mint Vera, ezért az eredmény borítékolható.

nathalie 2012.01.26. 21:12:16

megint a szolga-királylánynál tartunk. Lassan csaba felvethetné, hogy átveszi a királylány szerepet csak hogy béke legyen.

jujujujuj!! tömegverekedés :D hajdú pistáék nagyon bátrak :d

kamarti 2012.01.26. 21:12:57

hehe, gájricsiznek a színpadon :) vagy dominóznak :)

Atti és Kinga bakker. nagggyon unom

foxglove (törölt) 2012.01.26. 21:13:42

köszönjük, jó volt, mint mindig!

H.S. Verának:
"le kéne menni térdre"
ezt meg sem hallottam:))

kárpátia56 (törölt) 2012.01.26. 21:16:00

Fecó készül Vera kiesésére.

sixx · http://comment.blog.hu 2012.01.26. 21:16:31

emberek, kettőkor volt fent a videó, én nem emlékezetből, hanem letöltött file-ról írom, és nem mellesleg munkahelyem is van, basszameg, most is itt szopom a faszt bent, az a csoda, hogy egyáltalán készen lettem vele a műsor kezdete előtt.

mocskosmacska 2012.01.26. 21:16:46

@nathalie: Ezt a kérdést kellene szavazásra bocsátani a nézőknek a vv oldalán.

nathalie 2012.01.26. 21:18:12

vera egyre bolondabb :D

kamarti 2012.01.26. 21:18:20

na, vajon mutatnak állást?

fran7 2012.01.26. 21:18:21

@sixx: Örülünk, hogy ennyit is írtál.

mocskosmacska 2012.01.26. 21:18:23

A vendégek -rendőrök, életmódtanácsadó, színészek - adják vera alá a lovat. Valaki már rászólhatna, hogy baz'e itt darabot csinálunk, össze kell dolgozni, ne hisztizzél itt, hanem szedd össze magadat!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.26. 21:19:11

Tényleg beteg a Vera. Minden este rá kell döbbennem.

Fecó meg sunyi szarkeverő. Ott vihog a hálóban, Vera nem tud aludni és ezért Kingát bassza le. Fecó meg egy szót se szól.
A színházi próbánál is hasonló volt a szitu.

kamarti 2012.01.26. 21:22:07

@mocskosmacska: Sztív beszólása, hogy akkor is megsértődnék, ha az Attila ott sincs vajon mennyiben adta alá a lovat?
ha már itt tartunk, tudják, hogy fasírtban vannak, szóval akár azt is megoldhatnák, hogy nem nekik kell együtt kicsilegóznia színpadon

aki meg cirkuszol a szerepekkel, az Atti, meg főleg ez a hülye Kinga, aki nem fogja fel, hogy ő lehetne Hamupipőke bakker (nem is értem, mért nem ezzel példálóznak neki, hátha így megértené a szerencsétlen hp)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.26. 21:22:21

@sixx: jó volt ez, nekem tetszett.
A verás képért meg különösen hálás vagyok. :D

mocskosmacska 2012.01.26. 21:22:38

@mocskosmacska: Mondjuk akkor tutira kinga lenne a szolga.

inmemancsi 2012.01.26. 21:23:06

@sixx: köszi,de ne beszélj csúnyán:)) egy fbm és értjük

szélfúttahaj 2012.01.26. 21:23:07

Jó kis öfi vót, várom a holnapit

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.26. 21:24:15

@kamarti: "Sztív beszólása, hogy akkor is megsértődnék, ha az Attila ott sincs vajon mennyiben adta alá a lovat?"

Így van, sztem is beszólt Verának.
De sajnos eddig mindenki elnéző volt vele, ezért is szaladt el vele a ló...

fran7 2012.01.26. 21:25:25

@kamarti: Szerintem ő még a Hamupipőke mesét is valami kiherélt Disney-módban ismeri, ahol nem kell Hamupipőkének dolgoznia. Mondjuk most néztem valami német Holle anyó tvfilmet. Lehet Kingának egy hónapon keresztül minden este fel kellene olvasnia magának. Hátha megérti.

kamarti 2012.01.26. 21:25:45

@pushpang: na igen, pedig neki sem tetszik, amikor a falkával együtt basztatja jóbarátja, Kinga....

mocskosmacska 2012.01.26. 21:25:56

@kamarti: Hát kinga is elég segg most.
Nem hiszem, hogy a színészek azon gondolkodnak a szereposztásnál, hogy ki kivel milyen viszonyban van. Színházban nem az alapján osztják le a szerepet, hogy Júlia és Rómeó az életben is kedvelje egymást.
Jó, lehet, hogy eltúloztam a verás dolgot.

genevieve 2012.01.26. 21:26:12

@pushpang: bizony-bizony ez nem volt szép dolog fecótol...

kamarti 2012.01.26. 21:27:22

Kinga bakker, a színház NEM demokratikus műfaj!!!

bár már meglepődnék, ha Atti és Kinga nem mutatna ellenállást egy feladatnál

nathalie 2012.01.26. 21:27:26

nem hittem volna, hogy ma viselkedhet valaki veránál pofánbaszósabban,de kingának sikerült :D:D

nathalie 2012.01.26. 21:28:02

nem hittem volna, hogy ma viselkedhet valaki veránál pofánbaszósabban,de kingának sikerült :D:D

kamarti 2012.01.26. 21:29:10

Kinga bakker, a színház NEM demokratikus műfaj!!!

bár már meglepődnék, ha Atti és Kinga nem mutatna ellenállást egy feladatnál

fran7 2012.01.26. 21:29:22

Egy olvasópróba ilyen lehet egy színházban?

genevieve 2012.01.26. 21:31:35

@pushpang: bizony-bizony ez nem volt szép dolog fecótol...

Borz_alom 2012.01.26. 21:31:38

@sixx: Köszipuszi a post-ért :)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.01.26. 21:31:43

@penelope garcia: Szal Csaba izgalmas az személyisége miatt nyerte a párbajokat?

Atok 2012.01.26. 21:31:50

Legkozelebb Kinga es Attila nem vesz reszt a kiszavazason, mert ok nem ugy gondoljak vagy mi

nathalie 2012.01.26. 21:32:11

remélem kinga kihisztizi, hogy királylány legyen. mivel annyira hülye, hogy biztosan nem olvasta el a darabot, ezért csak reménykedni tudok benne,h ogy a darab a klasszikus történetet követi és a szolgálóból királylány lesz a végén, a gonosz királylányból meg halott. De megnézném a fejét.Tulajdonképpen hajdú pistáék helyében odaadnám neki a szerepet és kimennék és átírnám az egészet a gecibe, úgy hogy lehetőleg kingunella legyen a föld legundorítóbb karaktere. És a végén oldaba is hugyzonám.
kb ez a véleményem. :D

genevieve 2012.01.26. 21:32:13

attila megint csak egy kisollóról beszél?:-D

kamarti 2012.01.26. 21:32:48

4 sor bakker - és rólatok szól a próba, az öfi, az egész cucc - tényleg senkit nem érint...
két faszkalap ez a Kingatti, leharaphatnák már a fejüket...

fran7 2012.01.26. 21:33:34

Csabi szerintem most mondott le végleg Kingáról. Már imádkozott kínjában.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.26. 21:33:51

@kamarti: én se értem, miért kell nekik ezzel cécózni ennyit.
Kinga meg most(?), ebben a dologban buta mint a segg.

kamarti 2012.01.26. 21:34:18

na, Serinek megvan a Hamupipőke :) pirospont :)

Kinga meg kicsit Verának érezte magát? elmondom a véleményemet és ezen lovagolnak, mert nem az a véleményem, mint a másik hatnak?
vicces

2012.01.26. 21:34:53

Hol vannak a hobbitkáim?

kárpátia56 (törölt) 2012.01.26. 21:35:23

a tematikus hetek közül ez a legindulatosabb. Mert Kinga faszomat bazdmeg.

mocskosmacska 2012.01.26. 21:36:09

@fran7: Nem tudom, de volt egy színész ismerősöm, aki egyszer csak próba után puffogott a kocsmába, hogy egy olyan színésznővel kellett a színpadon smárolnia, akit rühellt, mint a szart.

nathalie 2012.01.26. 21:36:15

ha celeb lennék kérném, sőt fizetnék érte, hogy bemehessek bármit megtanítani ezeknek a szerencsétleneknek. Ha nem ütöm le kingát, egy ország fog megkedvelni, hogy milyen jól viselem a hisztipicsát.

Ez a darab egy fos.
és nem hiszem el,hogy eszterék még ráerősítenek a gonoszkirálylány szerepre, csak hogy kingának jó legyen.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.26. 21:36:58

@genevieve: Nem lehet, hogy csak egyedül akart aludni? :D

kamarti 2012.01.26. 21:36:58

@fran7: remélem, igazad van. már éppen itt lenne az ideje bakker

Kinga sipít, mint Hamupipőke. remélem, kitöri a bokáját a félpár cipőben....

nathalie 2012.01.26. 21:37:40

nem hiszem el!!!ezek tényleg a hamupipőkét játszák el, és kinga nem fogja fel, hogy a végén ő lesz a győztes.kész. :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.26. 21:37:42

@nathalie: szerintem meg azért tartanának hősnek, ha lecsapnád:D

fran7 2012.01.26. 21:37:48

Azért van annak némi bája, ha Seher lebutáz valakit és igaza van.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.26. 21:38:12

@nathalie: ha viszont leütöd, még többen fognak... :D

kárpátia56 (törölt) 2012.01.26. 21:39:01

Vera ott vót nyomi múltkor a boxban, hogy győzni is tudni kell. Nehezebb, mint veszteni.

foxglove (törölt) 2012.01.26. 21:39:02

Szerintem tényleg nem Kingura illik a szerep, egyáltalán nem.
Biztos vagyok benne, hogy Esztire osztották eredetileg, mert külsőleg-belsőleg rá illik (tenyeres-talpas, kicsit sunyi), csakhát ő kijelentette, hogy királylány akar lenni....

nathalie 2012.01.26. 21:39:06

@pushpang: @ladyandhenk:
tehát megéri bemenni, akár honnan nézzük :D

mocskosmacska 2012.01.26. 21:39:24

Na, ennyire vicces a darab.

fran7 2012.01.26. 21:40:01

@ladyandhenk: Mindenképp hősök lesznek. Ha leütik Kingát, Verát, akkor is, ha nem, akkor is.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.26. 21:40:04

A próba végén a színészurak futva menekültek kifelé. :D

kamarti 2012.01.26. 21:40:09

@nathalie: sztem Seri igen, ahogy láttam. Eszter persze hogy nem :)

inmemancsi 2012.01.26. 21:40:42

@foxglove: ez a tenyeres talpas jó:))

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.26. 21:41:06

Most jut eszembe! Amikor Verára rájön az öt perc miért nem megy oda hozzá egyik sem (de főleg valamelyik férfi) és csókolja meg? Szerintem az rögtön megtörné a lendületét... XD

mocskosmacska 2012.01.26. 21:41:20

Attila vigyorog, mint akit baszni visznek.

nathalie 2012.01.26. 21:41:55

@foxglove:
dehogy,tipikus seri szerep. Szolga sorban dolgozik (gogo) és jön a bál (siófoki aranypart) ahol megtalálja a királyfit(gergő vagy más kopasz állat) aki kiemeli a szutyogból :D:D utána pedig gyügyögnek életük végéig.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.26. 21:43:16

Láttátok már az indexen a poszt címét?

"Verának be kéne tömni a száját
De nem úgy, mint a pornófilmben, hanem egy büdös zoknival, hátha úgy elhallgat a nyomorult"

:D:D nyehehe

foxglove (törölt) 2012.01.26. 21:44:04

semmi köze a hamupipőkéhez emlékeim szerint. ez hülyeség, úgy, ahogy van.

fran7 2012.01.26. 21:44:35

@King of Shadows: Azt hiszem valakit erre a szerepre a valódi világban fel kell venni, mert különben nagy bajok lesznek.

kamarti 2012.01.26. 21:44:47

@foxglove: ja, tényleg jobban tudná Kinga hozni a hp királylányt, de Eszti meg sajnos szintén tényleg erre a szerepre ácsingózik (az életben is) :)
szóval sztem nekik kettőjüknek kellett volna a tesókat játszani, és Attilió ácsingózhatott volna utánuk :) Seri meg lehetett volna Hamupipő.
csak akkor nem lett volna balhé :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.26. 21:45:12

@King of Shadows: öhm, tudnék erről mesélni:P

@nathalie: igen, mindenképpen, már csak celebnek kell lenned valahogy:P

@fran7: igazad van:)

foxglove (törölt) 2012.01.26. 21:45:38

@nathalie: pedig nem, olyasmi, mint a Romeó és Juliában a dajka, csak fiatalabb kiadásban.

fran7 2012.01.26. 21:46:43

@foxglove: Ez egy tipikus Goldoni vígjáték rövidített változata. Ami nem különösebben jó, de azért egy jól megírt darab eredetileg, gondolom én.

genevieve 2012.01.26. 21:46:59

@pushpang: aztat én nem tudhatom:-)

kamarti 2012.01.26. 21:47:41

@foxglove: Goldonit butítottak VV-re. de ez nem volt elég, ezért próbálkoztak a Hamupipővel, hátha azt megérti a szerencsétlen :)

@pushpang: hát, ebben sztem semmi vicces nincs

kárpátia56 (törölt) 2012.01.26. 21:48:59

@fran7: Seri ritkán hajt végre tetteket, de ha egyszer megszólal, néha meglepődök. Van benne X-faktor (különösen éneklésben). Többet kéne láttatniuk a riportszobában.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.26. 21:49:07

@penelope garcia: én még bírom is Verát :)
Penelope Garcia te vagy a kedvenc karakterem a Gyilkos Elmékben :D

foxglove (törölt) 2012.01.26. 21:49:09

@fran7: @kamarti: oké, ezt most tényleg nem értem, de miért került a képbe a Hamupipőke? semmi köze goldonihoz és a hazughoz.

2012.01.26. 21:49:29

@nathalie: Szigorúan nyakszirtnél fogva emeli ki a mocsokból.

kárpátia56 (törölt) 2012.01.26. 21:50:08

na, végre, beszélhet, és igaza is van.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.26. 21:51:20

@King of Shadows: azért ennyire senki nem őrült még meg odabenn. :D

dean23 2012.01.26. 21:52:53

Nagyon odavernek a posztok! :D

fran7 2012.01.26. 21:52:55

@foxglove: Ők is mondták, mi is írtuk, hogyha úgy gondolna szerepére, hogy ő egy Hamupipőke, aki a végén elnyeri a jutalmát, akkor nem duzzogna; ennyire. De Kingában ennyi értelem se szorult. Hamupipőke egy archetípus, aki minden rossz helyzetű lányra is igaz lehet.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.26. 21:53:35

@fran7: Majd Csabcsi megcsinálja, úgyis egy tuja. Vagy az Omegahím...

@ladyandhenk: Akkor mesélj. :)

@inmemancsi: Nem. Soha életemben nem csókolóztam és valamiért nem Verával akarnám elkezdeni. :P Talán mert barna szeme van...

Kingával viszont annál inkább. :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.26. 21:53:36

@kamarti: nem érti az azt sem csak azt hogy ó nem kódis cseléd

genevieve 2012.01.26. 21:53:49

ezt komolyan nem hiszem el:-DDD

pink ninja 2012.01.26. 21:53:52

kinga napok óta rettenet ótvarosan néz ki...

fran7 2012.01.26. 21:54:31

@ladyandhenk: Ha te lennél Sarka Kata, te is inkább hogyvoltoznál, miután lefeküdtek a gyerekeid.

nathalie 2012.01.26. 21:55:00

ez után a nap után teljesen érthetetlen,hogy eszter fejében kinga miért nem fordult meg mint párbaj ellenfél.
ja, nem érthetetlen: kis seggnyaló.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.26. 21:56:40

@nathalie: hát ez ütött jót nevettem :D én is oldalba hugyozom csakazértis

genevieve 2012.01.26. 21:56:59

@szerivan: amit kinga most leművelt.....:-)

csabin most először látom azt a gondolatot felmerülni, hogy uram atyám hova kerültem:-D

inmemancsi 2012.01.26. 21:57:39

@szerivan: csabin hosszú nadrág van

nathalie 2012.01.26. 21:58:25

@genevieve:
akkor nem figyeled elég jól csabit, mert ez bizony már többször látszott rajta az elmúlt hónapban :D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.26. 21:59:47

@pushpang: Pedig megnézném, hogy ki mivel magyarázná ki magát, ha kiadnák nekik feladatba. :D

fran7 2012.01.26. 21:59:52

Kinga, ez magában beszél. Nem a monológját gyakorolja, mint ezt sokan tesszük, tennénk egy ilyen helyzet előtt.

kárpátia56 (törölt) 2012.01.26. 22:00:00

Vera egyébként tenyérbemászó stílusával pontosan oda küldte a "Királylány" egóját, ahova az való.

inmemancsi 2012.01.26. 22:00:17

@sogeking: hip hip
@fran7: sarka kata tud írni??

genevieve 2012.01.26. 22:00:57

@nathalie: én most először láttam a reménytelenséget rajta:-D

fran7 2012.01.26. 22:01:36

@inmemancsi: Ha a mellei miatt félévet halaszt, akkor feltételezem, de attól még lehet funkcionális analfabéta.

foxglove (törölt) 2012.01.26. 22:01:38

@fran7: most nem értek egyet, egyáltalán nem helytálló itt ez a párhuzam. egyébként olvastam régen a darabot, ill. több darabot is goldonitól, szóval ezért értetlenkedem.

nathalie 2012.01.26. 22:01:49

mi baszott oda eszti? mi? te szerencsétlen hülye. El se tudom képzelni ki a halálnak okozott mérhetetlen izgalmat a hülye beszéde. Max a benti idiótáknak, akik minden alkalommal szinte meglepődnek, ha kiválasztják őket, bár utálják egymást a kiválasztottal.
jézus, de fejbe basznám ezt az esztert egy lexikonnal (csak hogy neki is jó legyen)

fran7 2012.01.26. 22:03:12

Mérjük össze jellemvonásinkat. Tényleg ezt mondta?

nathalie 2012.01.26. 22:04:30

@foxglove:
én nem úgy értettem, hogy ez a hamupipőke mese,mert feltűnt nekem is az erkélyes jelenet és Olaszország stb. meg hát ebbl a hajdú pistából én nem sok jót nézek ki, de azért annyit igen,hogy két történetet egybe tud mosni egy stábbal :D
csak arra próbáltam célozni, hogy lehet a szolgáló felemelkedik a végén, a királylányok meg proba hullanak,mint a hamupipőkében. Csak egyszerűbb volt ezt később hamupipőke történetnek hívni :)
így korrekt? :)

genevieve 2012.01.26. 22:05:20

sehi valamiért nem volt túl boldog....

inmemancsi 2012.01.26. 22:05:34

@fran7: az akkor feltételezem de részt hagyd ki és adva van a mondat:))

fran7 2012.01.26. 22:06:05

@foxglove: Lehet, hogy nem áll. De egy okos nő megtudja azt csinálni amit Anette Benning a Csodálatos Juliában a fiatalabb színésznővel, aki ellopta a szerepet tőle.

genevieve 2012.01.26. 22:06:38

mellesleg nekem most tetszik lilu...kivéve a haját:-)

fran7 2012.01.26. 22:07:05

@inmemancsi: Jóindulatú akartam lenni.;)

foxglove (törölt) 2012.01.26. 22:07:19

@fran7: Imádom amit Anette Benning csinált a Csodálatos Júliában!:)) Kedvenc jelenetem!

inmemancsi 2012.01.26. 22:07:26

@sogeking: jelen!
szervezd be lszi szerinvant is mert van tányérsapkája!!

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.26. 22:07:34

@sogeking: jelen! jelentem már szerveződik a 130-as poszton a mindkettő essen ki klub de kicsit szervezetten utálhatnánk egy kicsit Esztit - ma is olyan büszke volt magára hogy ő de odabacósan kihívta Verát, de Vera NEM hagyja magát :D hujhujhuj

nathalie 2012.01.26. 22:08:19

@foxglove:
akkor felesleges volt magyaráznom :D
Na jó, nekem a rómeó és júlia is megfelel, ha kinga júlia és meghal a végén. :D

2012.01.26. 22:08:38

@jadebulgari: ő-szinte, nosce így első körben.

fran7 2012.01.26. 22:08:40

@foxglove: Az eredetiben nem Vera jön össze Csabával. Kinga meg Attilával?

genevieve 2012.01.26. 22:09:11

@sogeking: hajrá...

ahhoz képest, hogy eszti délután még nekiment attilának...a kihívás után nagyon kedélyesen együtt rötyögöt vele

2012.01.26. 22:09:44

@inmemancsi: Linkelnéd a heineken reklámot? A sport szeletes csecse darab :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.26. 22:09:54

@genevieve: mióta fodrászatot nyitott valahogy nem természetes a haja? :D

dennis rodman 2012.01.26. 22:11:00

@nathalie: a Cyranoban is van erkély jelenet...

genevieve 2012.01.26. 22:11:20

@jadebulgari: de a szerkóját stoppolnám:-)

foxglove (törölt) 2012.01.26. 22:11:45

@fran7: az első azt hiszem igen, a második párosnál pedig azt hiszem ati csak szeretne összejönni kingával...

fran7 2012.01.26. 22:11:54

@genevieve: Ezen miért lepődsz meg?

inmemancsi 2012.01.26. 22:13:28

@szerivan: belépsz az eek és em2 klubba?:))

és elp hobbitod?

nathalie 2012.01.26. 22:14:48

@dennis rodman:
egy biztos: a hamupipőkében nincs :D

kárpátia56 (törölt) 2012.01.26. 22:15:27

kár, hogy ez a két lány megy. ha nem is tűz és víz, (az Kingu és bárki, Attilát kivéve) de különböznek és én mindkettőt szeretem (Eszti viszont kevésbé, mert egy nagydumás picsa, Vera meg nehéz eset, de mégis ő-szinte és a konfliktusokban (bár jól bennük van), de onnan szokott kezdődni, hogy hátba és pofán röhögik, akkor is, főleg akkor, ha nem tett semmit.

sogeking 2012.01.26. 22:15:44

@jadebulgari: ez egy ilyen laza klub, de szervezhetek neked programot :)

@inmemancsi: bárki jöhet, aki szeretne

www.youtube.com/watch?v=n4g-FHbexvg

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.26. 22:16:26

Most jövök rá, hogy Vera csak akkor kattan meg, ha gúnyolódnak rajta, vagy ha ő azt hiszi, hogy csúfolják. Az egy más kérdés, hogy neki bármi lehet csúfolás...

inmemancsi 2012.01.26. 22:17:09

@szerivan: www.youtube.com/watch?v=K_QIt6Mnc-c

ez más, de jó a csávó, nagyon természetes eleganciával mozog:))

2012.01.26. 22:17:39

@inmemancsi: Ő félszerzet. De ő sincs itt, ezek együtt rágják el a felhalmozott mogyorót.

Az em2 micsoda?

penelope garcia 2012.01.26. 22:18:00

@MolnarErik:

Nem, ő azért nyer, mert szép és okos. :)
Ellenben nem picsa.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.26. 22:18:40

@King of Shadows: csak amikor provokálják saját elvei szerint de nagyon ügyesen kikéri magának :)
@sogeking: túlhiperaktívkodtam? :D

inmemancsi 2012.01.26. 22:20:22

@sogeking: hekkert vagy mit is kellene szerezni esztike fészbukrajongó oldalához:))

kérek engedélyt lelépésre

2012.01.26. 22:21:05

@inmemancsi: Túl alacsony, picike, megtarthatod :D

fran7 2012.01.26. 22:22:26

@King of Shadows: Könnyen lehet, hogy igazad van, de akkor valaki nagyon komolyan gúnyolódott vele, amit máig nem dolgozott fel.

inmemancsi 2012.01.26. 22:22:41

@szerivan: essenkimindakettő
szeretnék úgy korcsizni mint egy műkoris versenyző

2012.01.26. 22:23:01

@sogeking: Feszesebb fegyelmet vár el tölled a csipet-csapat. Úgy látom te lettél nekik Énlázár László, irányísd maroknyi csapatod :))))

sogeking 2012.01.26. 22:24:04

@inmemancsi: engedélyt megadom:)

@jadebulgari: dehogy, nincsenek szabályok

2012.01.26. 22:24:59

@inmemancsi: Én aszt szeretném mikor fejet hátravetve pörögnek egyre gyorsabban.

ELP 2012.01.26. 22:26:43

Szép estét mindenkinek!

Javaslatom az rtl pichologusainak engedjék a verát , emelt fővel távozni még olyan áron is h esetleg egy kis kegyes csalással alul marad vasárnap.
Ez a játék neki már nem játék,,,,,

2012.01.26. 22:27:27

@ELP: Na végre te megkerültél. A többit hol hagytad?

sogeking 2012.01.26. 22:28:25

@szerivan: én inkább Dionüszösz vagyok, mintsem én. L.L., és teljesen lazán szurkolok Eszter kiesésének :)

a tagok stílusuk szerint önállóan aktivizálhatják magukat :D

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.01.26. 22:28:57

Császár vagy Senhor Sixx, köszi!!!

inmemancsi 2012.01.26. 22:29:34

@szerivan: :))@sogeking: értettem,holnap jövök addig ne zárjatok ki:))
az szupcsi, de utána kóvályogsz majd

ELP 2012.01.26. 22:29:51

@szerivan: hát őszimte légtáncol vagy mi a manót csinál,,,többiek meg eszik a mandulát v ma francot ,,,:))))))

kamarti 2012.01.26. 22:30:35

no, a mai öfi szerint Eszter nemcsak utólag, hanem már előre kurva elégedett volt magával, ami vicces, tekintve, hogy (esetleg a gyengébbeknek) a szövege odabaszott (talán), de a választása? (épp előző éjjel mondta azt Csabi Verának, hogy szte azért nem őt fogja vinni, mert annyira kézenfekvő lenne, mármint Vera)

másrészt most akkor mondjátok meg, hogy Attinak mi a baja Serivel? Persze, tudom, csak viccelődött, mer ő ilyen.

amúgy nem lenne Fecóval senkinek baja, se Verának, se a többinek, ha ugyanazt csinálná, mint Atti: a konfliktusban Kinga mellé állt, a riportban lehülyepicsázta. korrekt.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.26. 22:31:57

@fran7: Az nem csoda. Szeplős az arca és erős a csontváza (hasonlít a férfiakéra).

Visszanézve is észrevehető, hogy mindig arról beszél a balhék után, hogy gúnyolódtak rajta és/vagy röhögtek rajta.

Ezért is csapja ki nála a biztosítékot, ha valaki nevet és ezért olyan karót nyelt...

ELP 2012.01.26. 22:31:59

@inmemancsi: már mész is,,,még csak most jöttem??:))))

2012.01.26. 22:32:06

@sogeking: De a te parancsodra várnak :))) Menjél egyél egy minyomot.

garrett27 2012.01.26. 22:36:58

Vera csak szimplán idegesítő, tényleg le kellene fejelni, mint kezdő hableány a korallzátonyt, aztán el is lenne rendezve a dolog. Viszont ezt a takony Kingát mikor mozgatja már meg valaki? Eszter meg egyszerűen egy patkány. Nincs jobb szó rá. Amit levágott a kihíváson, azért a legalja Rákosborzasztói kocsmában is kisbaltával választanák el a haját.

ELP 2012.01.26. 22:38:46

@garrett27: Kemény vagy mint a rolling stones:))

kamarti 2012.01.26. 22:41:07

@King of Shadows: nulla önbecsülés, jó sok kisebbségi komplexus - sztem ezen kombó mentén találtak ennyire egymásra Fecóval is

ami Fecó viselkedését illeti, épp az a veszte a szövetségüknek, ami a különbségük: Vera állati tekintélytisztelő (minden külsőstől mindent feltétlenül elfogad, még a beszólást is), de belül egyszerűen nem hajlandó elfogadni (a saját nyugalma érdekében sem) Ati teljhatalmát.
Fecó viszont igazodik, ha Atihoz nem is, de a többséghez, és főleg Kingához és Csabihoz, akik közül az egyik más jó régen és jó látványosan, a másik is elég régen, de nem annyira látványosan leírta Verát.
legalábbis én így látom. Vera egyáltalán nem bolond, de az például tény, hogy nagyon működik a kirekesztés bent: a hatujjúnak máglyán, de minimum a faluszélen (a villán kívül) a helye. Ebben a "finom és szerethető" nő sem más, mint a többi, sőt, most magára öltötte a hóhérruhát is...

kamarti 2012.01.26. 22:42:02

@King of Shadows: nulla önbecsülés, jó sok kisebbségi komplexus - sztem ezen kombó mentén találtak ennyire egymásra Fecóval is

ami Fecó viselkedését illeti, épp az a veszte a szövetségüknek, ami a különbségük: Vera állati tekintélytisztelő (minden külsőstől mindent feltétlenül elfogad, még a beszólást is), de belül egyszerűen nem hajlandó elfogadni (a saját nyugalma érdekében sem) Ati teljhatalmát.
Fecó viszont igazodik, ha Atihoz nem is, de a többséghez, és főleg Kingához és Csabihoz, akik közül az egyik más jó régen és jó látványosan, a másik is elég régen, de nem annyira látványosan leírta Verát.
legalábbis én így látom. Vera egyáltalán nem bolond, de az például tény, hogy nagyon működik a kirekesztés bent: a hatujjúnak máglyán, de minimum a faluszélen (a villán kívül) a helye. Ebben a "finom és szerethető" nő sem más, mint a többi, sőt, most magára öltötte a hóhérruhát is...

MagasMacska 2012.01.26. 22:42:31

@szerivan: "Az em2 micsoda? "
Essen Ki Mindkettő! (Alapító tag vagyok...)

vallatas 2012.01.26. 22:43:25

mi ez a Csaba Fecó harc?
balhé?
fight!

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.26. 22:44:09

szerintem vera komolyan veszélyben van, mentálisan, lelkileg esik szét, félek, hogy villa után teljesen beszippantja a lefolyó,

neki nem lett volna szabad a villába bemenni, lelkileg már eleve nagyon le lehetett strapálva, és emiatt a hülye pornóügy miatt már nem fog tudni normális munkákhoz jutni, tehát nem fog tudni már talpra állni,

a retek lesz a felelős ha az állapota tovább romlik, ilyen beteg, sérülékeny embert nem lett volna szabad beengedniük ebbe a játékba..

vallatas 2012.01.26. 22:44:26

a három tuja veszekszik végre.
mi történt?

mocskosmacska 2012.01.26. 22:45:56

@King of Shadows: Lehet, hogy verával tényleg sok rossz történt a múltban, de ha mindenki így viselkedne, akinek nem volt habkönnyű élete, akkor megállna a világ. Az ember azért ember, hogy fejlessze magát. Vera meg tökéletesnek hiszi magát, ez elég erősen gátolja a fejlődését. Minden embernek vannak hibái és lehet is nagyon sokmindent tolerálni, ha az illetővel meg lehet beszélni a problémákat. De vera eleve abból indul ki, hogy mindenki más hülye és becstelen és hazudik és csak neki lehet igaza. Az ilyen embert nem lehet elviselni.
Egyébként ő volt az, aki már a bejövetelekor kipécézett embereket és baszogatta őket, amikor őt még senki sem bántotta, úgyhgoy nem tudom mit sír.

mocskosmacska 2012.01.26. 22:47:23

@ELP: Én is ezt gondolom. Én már ott tartok, hogy vera bármilyen ellenszenves is, már rossz nézni a nyüglődését. Komolyan, majdnem, mintha egy rákos betegnek a stádiumait kellene végignézni.

Morcz 2012.01.26. 22:48:22

@kamarti: Az nagyon érdekes hogy az előzetesből az jött le, hogy Vera ki akarja játszani az "olyanegyedülvagyok" kártyát. Vérciki és nem fog neki bejönni.

Az viszont hogy Fecó egyre jobban átmegy pincsaibe az nagyon de nagyon gáz, észrevettétek, hogy a kihívás után mikor Vera biccentett a fejével már loholt is mint egy pincsi. Undorító sunyi alak.

Viszont eszternek ma maximalice igaza volt, amikor a kingatti páros megpróbálta tönkrevágni a próbát, és nekem nagyon bejött asz is, hogy Seri is nyugodtabb, és nem akad fenn az Kingatti páros mocskolódásán.

Dresszt és Serit a fináléba!!!

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.26. 22:49:31

@sogeking: ódejó már logó is van :D
@garrett27: ezért megy majd haza szépen
@Brr: és ha csak rájátszik, eljátssza és direkt provokálja Attilát hogy ő karakter és emiatt majd bent tartják a nézők? :D

mocskosmacska 2012.01.26. 22:49:37

Láttátok azt a parancsoló fejbiccentést, amivel vera kihívta fecót a kihívás után? És fecó azonnal ugrott.

tena_lady 2012.01.26. 22:49:39

Szerintem nem jó döntés, mert lehet, hogy Vera hülye, viszont emiatt érdekesebb is, pláne azért, mert a többi villalakót idegesítené, ha ő menne vissza. Ja, meg Eszter tényleg sokszor hazudik szemrebbenés nélkül (Mit várunk egy jogásztól?), ami sokkal antipatikusabb, mint az, hogy Vera nem tud disztingválni. Köztük szerintem azon dől majd el a dolog, hogy ki az őszintébb, és az Vera.
Ez a pornócastingos videó meg szerintem egy VV játékos esetében nem mérvadó. Az eddigi szériákban is bőségesen volt olyan, akiről hasonló piszkos kis titkok derültek ki. Magában a játékban Vera őszinte. Persze túl őszinte, ami már a ló túlsó fele, de mindegy, a lényeg az, hogy a játékon belül milyen, nem az, hogy a játékban és azon kívül milyen, mert abban az esetben mindenkinél kimutatható lenne kisebb-nagyobb képmutatás.
Egyébként tök jó, hogy Vera-Eszter párbaj lesz. Én indítanék egy online szavazást, hogy a búcsúestjükön melyikük randizzon Attilával. Ha nem lenne miről veszekedni, akkor kell egy jó ok. :)

Hurri Kán 2012.01.26. 22:50:14

@ELP:
Hú de kurva korán van. :)

kamarti 2012.01.26. 22:50:30

nézem az onlájnt, és el vagyok hűlve: az még hagyján, hogy Eszter és Kinga felróják Vera stílusát, de Csaba mért Atti és Eszter és Kinga előtt beszéli meg Fecóval a Verához fűződő viszonyát? Egyáltalán miért kéne Fecónak behátrálni Vera mellől mögéjük?

vallatas 2012.01.26. 22:51:50

@kamarti: mert Csabinak nem tetszik Fecóka viselkedése és mint jó barát felébreszti az álomból
hehehe
Fecó kapja a savat

ELP 2012.01.26. 22:52:55

@mocskosmacska: Igen,,itt már komoly lelki zavar van,,jobb lenne neki kint elmegy ide oda,,,keres egy kis pénzt..és talán lenyugszik.

Morcz 2012.01.26. 22:53:50

@mocskosmacska: egyetértek veled. Nekem már a bejövetelkor is nagyon mesterkéltnek és számítónak tűnt, főleg aza sütis manipulácója stb.. Szerintem készült a fiúkból, egyszerűen lejött hogy megjátsza magát. Aztán nem telik el két összefoglaló és máris igen durva stílusban - ami nem érzékeny lélekre vall, sőt... -elkezdte ekézni Annamarit, akit egyébként a vége felé megkedveltem.
a feleségem mondoggatta eleinte, hogy ne legyek már paranoid, meg hogy Vera neki szinpatikus aztán egyszercsak elkezdett egyetérteni velem és mostmár ő si egyetért azzal hogy a lamantin essen ki.

kamarti 2012.01.26. 22:56:21

@mocskosmacska: te mindenkinek elhiszed, aki (jó hangosan) azt mondja magáról, hogy ő tökéletes, a többi meg hülye, hogy tényleg így is gondolja? vagy amikor valaki állandóan hazugozza a többit, miközben látjuk, hogy ő az, aki szemrebbenés nélkül, akkor kinek hiszel?

kétségtelen, hogy Vera beleragadt a szerepébe. de aki itt azt hiszi magáról, hogy tökéletes, és mindenki más hülye, az Eszter....

kamarti 2012.01.26. 22:57:18

@vallatas: de miért falkástul? ez eddig nem volt szokása.

foxglove (törölt) 2012.01.26. 22:58:46

miért kell egy lánynak egy másik lány haját simogatnia? bocs, simiznie?

kamarti 2012.01.26. 22:59:19

Fecónak igaza van.
fekvő emberbe (bolondba) nem rúgunk bele.

Morcz 2012.01.26. 22:59:29

@kamarti: ezzel nem értek veled egyet, kérlek fejtsd ki.
egyébként nekem ma nagyon szimpatikus volt, hogy Eszter kiosztotta Attilát. Ezért is kelle visszamenni, mert akkor Attilának lenn egy normális ellenpólusa, és nagyon jó verbális adok-kapok vitákat látnánk, és mégeryg előnye van Eszternek Verával szemben: van humorérzéke, de Verának nincs, ő csak megjátsza.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.26. 23:00:06

@kamarti: Igen, jól látod. :) Én is írtam már hasonlót, de szerintem nagyon fegyelmezett. Ha az az utasítás, hogy engedelmeskednie kell a külsősnek, akkor kérdés nélkül teljesíti a parancsait. Ha az, hogy ellenkezzen vele, akkor egy öngyújtót sem adna oda neki. Arra meg senki sem utasította, hogy Atinak is engedelmeskedjen...

@mocskosmacska: Igen. :) Hasonlóra írtam az előző végén ezt (megnézheted, nem kell sokat visszaolvasni):

"Nekem is volt és mégse vagyok olyan. Lehetek sokkal rosszabb is, mint ő, de én vissza tudom fogni magam ... ha akarom. Nem mindegy, hogy harcolsz a shadovarral*, vagy hagyod, hogy a shadovar harcoljon érted. Vera az utóbbit választotta, ennek viseli a következményeit..."

*Itt olyan szerepet tölt be, mint a démonok szoktak. Csak a shadovarok teljesen más lények... :)

kamarti 2012.01.26. 23:00:11

@foxglove: hát mert szerizi és öribarinője.
bár odadobná őt is, simán, persze

Morcz 2012.01.26. 23:00:21

@kamarti: kibe rúgtak bele már megint? Fecóba? Bocs -még -nem nézem az online-t.

vallatas 2012.01.26. 23:01:37

@kamarti:
nem tudom, de jót nevetek rajtuk :-D

kamarti 2012.01.26. 23:02:16

igen Csabi, te elvakult vagy a Kingával, akitől tarthatsz.
Fecónak sztem nem kell tartania Verától.

foxglove (törölt) 2012.01.26. 23:03:53

@kamarti: következő kérdésem: a gumicsizmának tényleg jót tesz, ha boxolják?

vallatas 2012.01.26. 23:05:15

Csabinak töke nőtt végre
osztja is a Fecókát
savazzad csak!

Morcz 2012.01.26. 23:06:39

@vallatas: na végre!
egyébként tegnap kiderült, hogy ki, ki mellé állt?

MagasMacska 2012.01.26. 23:06:44

@kamarti: Ez elvben igaz. De ha a fekvő ember rúg, és az álló elfordul, a fekvő meg felpattan, megint elé fekszik, és megint rúg? Vera már olyankor is provokál, amikor senki nem akarja támadni. Merthogy őt mindenki bántja!

Tényleg jó lenne, ha kint maradna. Ebbe nagyon tönkre fog menni.

ELP 2012.01.26. 23:07:00

@ő-szinte: Hol az istókban jártál már megint??? talán érkezett 14 tonna mogyoró ? és ki kellett rakodni a vagonokból??:)))

kamarti 2012.01.26. 23:07:40

@Morcz: Verába.
ha betegnek vagy bolondnak gondolják, mi a fenéért basztatják?

MagasMacska 2012.01.26. 23:08:25

@vallatas: De nem így kellene.És nem azok előtt, akik előtt teszi.

Morcz 2012.01.26. 23:09:11

@MagasMacska: már tönkrement bele....szerintem súlyosan bipoláris lett.

2012.01.26. 23:09:24

@ő-szinte: Nekem már nem is köszönsz? :O

vallatas 2012.01.26. 23:10:06

@MagasMacska:
mindenki előtt :-D
szerintem jól teszi, mert végre látják a többiek is, hogy van töke és nem a nyugiba tolja, ahol Fecóka ledumálná, hogy igazad van pajtikám... itt legalább Fecóka nem tud elbújni

kamarti 2012.01.26. 23:10:19

@Morcz: ja, jól kiosztotta, kurvára elégedett is volt magával, a riportszobában el is mondta, hogy Ati így, Ati úgy - aztán Verára tette a kendőt.
Eszternek már a második párbaja után ott volt a választási lehetőség, élére állhatott volna az ellenpólusnak. nem ezt tette. és most sem. és ha visszajön, akkor sem ezt fogja tenni.

foxglove (törölt) 2012.01.26. 23:10:32

@ő-szinte: ez egy fontos kérdés. kinga szerint igen, ati szerint nem. de lehet, hogy csak taktikáznak.

Morcz 2012.01.26. 23:10:33

Ja és ha az emberek tényleg segíteni akarnak Verának - és ezt most minden gúgy nélkül mondom -akkor inkább hazaküldik, mielőtt ő lesz a VV első áldozata.

2012.01.26. 23:11:37

@MagasMacska: Nem látom ilyen súlyosnak a helyzetet. Miből gondoljátok, hogy komoly baja van?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.26. 23:12:31

@vallatas: egyszer odakapcsolok az online-ra erre nincs online :(
most osztotta ki Csaba Fecót? :( lemaradtam

kamarti 2012.01.26. 23:12:46

@foxglove: nem hinném... :)

@MagasMacska: ezért írtam, hogy kétségtelenül beleragadt a szerepébe. De nem nagyon van más választása, én valahol meg is értem (ami nem azt jelenti, hogy szeretnék vele együtt élni, vagy nem próbálnám meg kimozdítani ebből, ha a közelében lennék stb.)

ő-szinte 2012.01.26. 23:13:47

@ELP: te honnan tudod? bekameráztál?:-DDD

vallatas 2012.01.26. 23:14:05

@jadebulgari: igen elég keményen :-)
Persze Csabához mérten keményen!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.26. 23:14:19

Most már tényleg lépek enni, majd holnap visszaolvasok/válaszolok. :)

Morcz 2012.01.26. 23:14:59

@kamarti: Nos végülis nem kell állnia sehová, elgfeljebb kialakul egy hármas pólus. Azért a riportszobai dolgokkal nekem fenntartásaim vannak, mert egyrészt nem tudjuk mikor került rögzítésre, másrészt mennyit mutatnak beléőle és hogyan vágják meg. Nekem nem tűnt beképzeltnek a riportszobában, egészen normális stílusban mondta el ott is a véleményét.

MagasMacska 2012.01.26. 23:15:57

@szerivan: Mert már ott is támadást lát,ahol nincs, és mert akkor is akciót indít, amikor egyébként békén hagynák. És főleg azért, mert a maradék kétség is eltűnt belőle. Most már biztos, hogy ő az egyetlen és igaz.

ELP 2012.01.26. 23:16:17

@ő-szinte: 6 db hekkelős kamera van elhelyezve , minden helyre benéznek:))

ő-szinte 2012.01.26. 23:16:18

@szerivan: hát nem is tudom... még gondolkodom:-DDD

kamarti 2012.01.26. 23:17:06

@vallatas: @jadebulgari: azért az osztástól messze vannak, másrészt már Vera is bekapcsolódott, higgadt beszélgetés folyik. Erre Eszti és Ati kiszállt (eddig kontráztak), Csaba meg kapott pár olyan kérdést Verától, amire nem volt olyan egyszerű válaszolnia.
Fecóval szemben még neki is nagyon könnyű érvényesítenie a a kommunikációs fölényét, ezért nem tartom teljesen korrektnek, amikor Fecót kórusban dumálják körbe (mert a hiányaival mind tisztában van)

másrészt egyáltalán nem biztos, hogy Petinek nincs igaza, és nem gyengíti Csabát, ha összebaszódik Fecóval.

kamarti 2012.01.26. 23:19:54

@Morcz: nem, a riportszobában a jókislányt hozza mindig, na de ahogy huhogott magának már a kihívás előtt a teraszon? meg utána? az minden volt, csak nem normális-szerény, sokkal inkább önelégült

ELP 2012.01.26. 23:20:09

Feco , a vak vezet világtalan effektus , ő akarja ebből kihúzni V-t a slamasztikából , holott ő maga is bele van már ebbe az egészbe hülyülve ,,,,

ő-szinte 2012.01.26. 23:20:37

@foxglove: csak taktikáznak, az lehet:-)

sogeking 2012.01.26. 23:22:26

Anikó formában van:)

Morcz 2012.01.26. 23:22:34

@kamarti: inkább vicces, mert csak azt akarta leplezni hogy izgul. :) Ne mond hogy veled még nem történz ilyen, amikor nagypofájú hülyéskedéssel álcáztad hogy izgulsz valami miatt. :D

ő-szinte 2012.01.26. 23:24:00

@sogeking: nekem bejön:-) pedig az már nem semmi:-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.01.26. 23:25:23

@szerivan: na jó, mert ilyen bűnbánó arcot vágtál...
Szia, pufi!:-)

ő-szinte 2012.01.26. 23:27:03

Csaba debilnek találta Verát?:-DDDD

vallatas 2012.01.26. 23:27:34

Csaba megkérdőjelezi Fecó józan ítélőképességét :DDDD
erre Vera: Csabikám neked meg tényleg megalszik a tej a szádba, te meg tényleg a másik véglet vagy :-DDD

jó a buli!

ő-szinte 2012.01.26. 23:27:53

@ELP: csak szeretnél te minden helyre benézni:-DDDD

kamarti 2012.01.26. 23:29:08

@Morcz: nem, én más típus vagyok.
De Eszterről egyébként sem a mostani viselkedése alapján alkottam képet, ez csak egy példa volt

Morcz 2012.01.26. 23:31:19

@kamarti: értem. :) Köszönöm hogy leírtad a véleményedet. Én a "kilengései" ellenétre változatlanul őt tartoma legszinpatikusabb és egyik tattikus játékosnak.

ELP 2012.01.26. 23:31:25

@ő-szinte: Ide most benézek ,,egy két dolgot kinézek,,s mindjárt jobban kinézek ,,:)))

sogeking 2012.01.26. 23:32:15

@ő-szinte: akkor mára hagyom, holnapra kitalálok valami mást:)

Morcz 2012.01.26. 23:34:01

@foxglove: Szia, jó éjt, szép álmokat!

kamarti 2012.01.26. 23:34:06

@vallatas: na ugye, és mindnek igaza van valahol :)
mondjuk Csabinak a saját józan ítélőképességén is lenne mit gondolkodni, Kingával sőt még talán Attival kapcsolatban is

Eszter, a lapárfülű nyúl meg követi őket és gyűjti az infót, ahogy szokta :)

ő-szinte 2012.01.26. 23:36:52

@sogeking: neeeeeeeeeeeeeeee! ez jó! higgyémánekem!:-D

vallatas 2012.01.26. 23:37:38

@kamarti:
végén Fecó-Csabi párbaj lesz ebből :-)))

kamarti 2012.01.26. 23:38:11

@Morcz: de kedves vagy! sztem ellenvéleményt itt még nemigen köszönt meg senki....
én meg azt köszönöm, hogy nem hitted azt, hogy le akarlak beszélni Esztiről, és vetted, hogy véleményt írok , nem tényeket közlök

kamarti 2012.01.26. 23:41:14

@vallatas: hát annak sokan örülnének bent.
de sztem ezen túl tudnak lendülni, amennyire muszáj (ahogy Vera meg Fecó is tegnap éjjel már csak röhögött az öfiben olyan hangsúlyosan mutogatott éjszakai alvós konfliktuson)
és azzal azért mind tisztában van, hogy a végén csak egy nyerhet, barátság és szimpátia ide vagy oda

@foxglove: jóéjt!

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.26. 23:41:49

@vallatas: @kamarti: igaz, sőt, Csabit talán erősítené ha végre erélyesebb lenne vitákban stb.
Fecó nekem egyre unalmasabb. Nehéz olyannal beszélgetni vitázni aki nem tud. Legközelebb mehetne.
@foxglove: jó8

Morcz 2012.01.26. 23:41:58

@kamarti: Igen észrevettem. :) Meg jó így hogyvolt keretek között megbeszélni pro és kontra, ha látnád pl hogy a postr-en mi megy...

egyébkénr Verában eleinte bírtam a -természetes és nem megjátszott - poénjait, de nagyon gyorsan lejött, hogy viszont képtelen magán nevetni, és ha valakiben ez nincsen meg az ciki. Ezért volt nekem ma pl szimpatikus Seri ahogy a "kritikákat" fogadta.

MagasMacska 2012.01.26. 23:42:54

@vallatas: Ha Vera jön vissza, könnyen lehet. Ha Eszter,akkor ők ketten megint maradnak egymásnak. De már rövid az idő a más jellegű váltáshoz.

2012.01.26. 23:43:06

@ő-szinte: Bűnbánó? Ez szomi arc... Szoftverfrissítés volt, vagy mi történt veled?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.26. 23:44:34

Szegény Ferencet megsajnáltam.
Ezek meg már megint tömik a fejüket éjfélkor!!?

2012.01.26. 23:45:08

Seri flörtöl Esztivel???

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.26. 23:46:08

@szerivan: megragadja az újabb romantikus szál lehetőségét?

2012.01.26. 23:46:55

@jadebulgari: Nézed az onlinet? Dúúúrvaaa

kamarti 2012.01.26. 23:47:12

Eszter nem Attival fog szekszelni a párbaj előtt, ahogy látom....

Morcz 2012.01.26. 23:48:32

Azt hiszem mára lefekszem, mindenkinek jó éjt! Ja és mindekinek kellemes hétvégét!

2012.01.26. 23:49:41

Jól beszél Fecó.

kamarti 2012.01.26. 23:49:43

@vallatas: @MagasMacska: Fecónak igaza van, a lószar attól nem okés, hogy minden légy rászáll

Csabinak meg nem Fecóval és Verával kéne vívnia, szóval a töknövesztéstől még messze van sztem

kamarti 2012.01.26. 23:51:51

@Morcz: azért néha itt is megy a tény-kedés, keményen :)

sztem sokan nem tudnak magukon nevetni bent, Atti se, sztem Eszti se. Persze az is lehet, hogy már fáradnak és azért

jóéjt!

vallatas 2012.01.26. 23:53:57

@kamarti:
szerintem klasszul tolta Csabi, remélem nem hagyja abba ezt a vonalat :-)
mert eddig tényleg csak úgy lenget bent mint valami jóllakottnapközis!

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.26. 23:54:53

csináljatok lejárató kampányt a párbajozókról, hú de kreatív és eredeti így párbaj előtt :(

2012.01.26. 23:55:21

@sogeking: A konyhában joghurtot evett Seri, ujját nyalogatta érdekesen, majd összekenték egymás arcát.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.01.26. 23:55:52

Na, mind2 fél megfogadta, h nem csinál lejáratást, erre most kiadják feladatba :)

kamarti 2012.01.26. 23:55:57

"indítsatok lejárató kampányt (mármint a két párbajcsapat), legyetek kreatívak, de hitelesek"
ez az instrukció a kreatívoktól a színházi fricska különszámához
hát ez sztem nagyon gáz

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.26. 23:56:01

@sogeking: főnök, mindenki nekiment Fecónak még Csabi is aki ettől nem lett tökösebb mert nem tudja hogy nem a cimbora hanem az ellen kell menni, de legalább mutatott valamit

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.26. 23:57:03

@szerivan: @sogeking: Ja meg a két lány egymásra kente a joghurtot tényleg.

kamarti 2012.01.26. 23:57:07

tehát Kingatti és Csaba semlegesek

2012.01.26. 23:57:13

@jadebulgari: Szerintem őt csak a csaj-csaj keksz lehetősége érdekelte :)

2012.01.26. 23:58:09

Fecó olvasni tanul :)))

sogeking 2012.01.26. 23:58:40

@jadebulgari: remélem előtte levetkőztek

2012.01.26. 23:59:04

@jadebulgari: Nem a te hibád, hogy csak azon jár az esze ;)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.27. 00:00:35

@szerivan: én csak jó közlegény a konfliktusra éleztem ki

2012.01.27. 00:00:47

Mambát eszik a Fekete Mamba :DDDD

kamarti 2012.01.27. 00:01:05

@vallatas: én eddig is láttam őt :)
másrészt neki tényleg nem Vera és Fecó az ellenfele - ha csöpp esze lett volna, akár csapatot is fabrikálhatott volna rájuk alapozva, persze nem most, amikor már mindkettő őrültnek van elkönyvelve (és nagyjából benne is ragadtak a szerepükben)
szóval ő épp úgy elmulasztott egy csapatépítő lehetőséget, mint pl. Eszter
ráadásul mindezt nagyrészt a Kingahályognak köszönheti :)

2012.01.27. 00:01:45

@ő-szinte: Nekem se.
@jadebulgari: Jól teljesítesz, kapsz egy csikkot a vállapodra.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.27. 00:02:39

@szerivan: hú csak el ne lopja valaki álmomban mert mehetek nyomozni

kamarti 2012.01.27. 00:03:55

@sogeking: ha megtették volna, Csabi és Fecó biztos abbahagyja a vitát a konyhapult másik végibe :)
és azzal biztos bekerülnek az öfibe :) (erre is azt tippelték)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.27. 00:04:01

Szegényeket éjszaka dolgoztatják hogy holnap legyen mit nézni az öfiben jobb lenne sztrájkolnának és mennének aludni.

MagasMacska 2012.01.27. 00:05:20

@kamarti: Csaba nem tudna csapatot építeni, alkalmatlan rá. Azt tette, ami jól megy neki, kitért és nem rágott be. Ha megpróbált volna csapatjátszani akkor vagy Vera falta volna fel, vagy ő borul ki.

kamarti 2012.01.27. 00:05:39

hát, ez egy jellemző 1 perc volt, amire visszakapcsoltak.... el is vették gyorsan

2012.01.27. 00:07:04

@Zelefánt: Te hülye vagy :DDDD

2012.01.27. 00:07:54

@jadebulgari: Ezeket azért csináltatják, hogy MOST legyen nekünk néznivalónk.

kamarti 2012.01.27. 00:08:43

@MagasMacska: nem tudom, Vera sztem inkább hálás lett volna a támogatásért, savból meg csapat nélkül is kapott épp eleget.
ettől függetlenül valószínű, hogy nem érezte alkalmasnak magát vagy tényleg nem is az

na, Atti elemében van. remélem, Csabit még így Kingával együtt sem tudják befűzni.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.27. 00:08:57

@szerivan: ja elnézést :D egy percig nézhetem egy percig nem :D a többit majd holnap összevágják nekem az öfibe - így jó? :)

kamarti 2012.01.27. 00:10:07

jaj, ne, Csabi ne, könyörgöm

sogeking 2012.01.27. 00:10:24

@kamarti: a párbajhoz közeledve még megtehetik:)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.27. 00:10:54

@kamarti: pedig mintha gyengülne Csaba Atti irányában - de azt nem értem mit eszik Kingán

kamarti 2012.01.27. 00:11:28

@sogeking: hát ha Esztinek sikerül levetkőztetni Serit, elismerem, hogy igazuk volt a farkasoknak :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.27. 00:11:58

@sogeking: ez az ezüstös még jobb mint a kék
@szerivan: kapok még egy csíkot a vállapomra?

Kár hogy percenként elmegy az adás.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.01.27. 00:12:52

@jadebulgari: Csabi (+ Vera is) mindig vonzódott Attihoz, csak Atti marta mindig el (mint Verát is).
Kinga számára a Dya pótlék.

kamarti 2012.01.27. 00:13:06

@jadebulgari: a bent lévők közül ők hárman (Kinga, Ati és Fecó) mondták őt a beszavazóján, ezt nem tudja elfelejteni (végre)
másra már nem tudok gondolni én se, főleg Kingattival kapcsolatban

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.01.27. 00:14:24

@sogeking: Anno az ollózásra azt mondta Seri, h ő ahhoz még kislány.

kamarti 2012.01.27. 00:15:21

@MolnarErik: Dya pótlék? a +17 kilóval? :)
mert oké, hogy beszélgetni nemigen tud vele se, de hát a látványa sem esztétikus már nagyon rég
és akkor a mérleg másik serpenyőjéről még szó sem esett ugye...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.27. 00:15:29

@MolnarErik: Vera meg Atti még jóban is lehetnének nem annyira sok a különbség köztük csak egyik sem enged.
Csaba-Dya románc volt? ah arról még lemaradtam anno

@kamarti: pedig Atti hogy ki akarta tenni én Csaba helyében valahogy megbosszulnám alkalomadtán

MagasMacska 2012.01.27. 00:16:47

@kamarti: Atti nagyon vonzó tud lenni. Én utálom, de ha bedobná magát, lehet, hogy én is elgyengülnék. Egyszer. Na jó, kétszer. Harmadszor már nem.

kamarti 2012.01.27. 00:17:18

@jadebulgari: például hogy megnyered? :)

MagasMacska 2012.01.27. 00:18:24

@jadebulgari: Nem fordítva? Hogy Csaba a dya-pűtlék Kinga számára? (A románcra másként emlékszem. Dya próbálkozott, de nem jött össze.)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.27. 00:18:30

@kamarti: például! :D de akár rá is beszélhette volna Esztit hogy vigye ki Attit és hátha kint marad és akkor ő lett volna a nagy taktikus

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.27. 00:19:19

@MagasMacska: lehet... az elején még nem követtem... mindent elhiszek :) A két lány mindenesetre egyforma buta.

kamarti 2012.01.27. 00:19:27

@MagasMacska: hát nem tudom, én remélem, hogy én nem, se a férfinek, se az "intellektusnak". vagy max egyszer, aztán jól elszégyellném magam.

MagasMacska 2012.01.27. 00:19:47

Na jó, aki bírja, maradjon, én el! Sziasztok!

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.01.27. 00:20:05

@kamarti: A barátnőség miatt emlékezteti Dyára.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.01.27. 00:21:23

@jadebulgari: hát a románc az túlzás, de rá volt gerjedve Dyára.

kamarti 2012.01.27. 00:21:37

@jadebulgari: Esztivel ősellenségek, rárakta a jelét - nem kapacitálhatta arra, hogy vigye ki Attit (bár, feladatban, őt javasolta, Atti be is szólt, hogy mért vele akarják kivitetni)

kamarti 2012.01.27. 00:23:41

@MagasMacska: jóéjt!

@MolnarErik: ja értem már, hogy mondod. Hát, Dyáról lecsúszott :), és jobb lenne, ha másra koncentrálna már, és hagyná a fenébe ezt a hp-t

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.27. 00:24:57

@MagasMacska: Verát érzem visszajutónak, remélem, ez a párbaja után előre köszönnek a lakótársai neki élükön Attilával!

@kamarti: Ezzel és az Attilával való közeledéséért Csaba még megfogja szívni.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.27. 00:25:03

@MagasMacska: pá
@MolnarErik: pedig az szegény még egy mondatot sem tudott elmondani annyira buta volt :D de biztos nem emiatt lehetett ha jól sejtem :)
@kamarti: Esztivel amúgy mit utálnak egymáson? Alig szóltak még egymáshoz. Vagy ez a ránézésre utállak jelenség?

ő-szinte 2012.01.27. 00:27:38

@szerivan: Jó, akkor úgy fogalmazok, hogy nekem kurva szar van...

ő-szinte 2012.01.27. 00:33:01

@sogeking: nekem az előző verzsön jobban tetszett...

ő-szinte 2012.01.27. 00:35:11

@sogeking: nem, én nálad szerizném látni:-DDDD

kamarti 2012.01.27. 00:40:14

@jadebulgari: Eszter elévülhetetlen bűne, hogy kiejtette Dyuskát :)
aztán beállt az Atipeti kórusba-csapatba, amelyik akkor még inkább Csabira volt kihegyezve, nem Verára (akkor vonultak vissza, amikor Csabi a második párbajáról 82%-kal ment vissza...)
plusz mindketten látják a másikban az erős ellenfelet, szóval egyik sem közeledett, Eszter sem

ELP 2012.01.27. 00:42:09

@szerivan: @ő-szinte: Tudok segíteni estleg????

2012.01.27. 00:42:30

@ő-szinte: :( Nem akarlak faggatni, ahogy érzed.

2012.01.27. 00:43:43

@ELP: De cuki vagy :) Nekem egyszerűen rossz időszakom van, de nem komoly.

ELP 2012.01.27. 00:46:30

@szerivan: oké,,akkor ez még talán a jobbik eset,,

2012.01.27. 00:47:41

@Zelefánt: Kergette a muslicákat, csámcsogott, nagyon sovány volt, cibálta a haját. Dereng valami?

kamarti 2012.01.27. 00:47:54

@szerivan: az a fránya napkitörés, az.
legalábbis én a magamét arra írom, hátha úgy könnyebb lesz kijönni belőle

ő-szinte 2012.01.27. 00:48:28

@szerivan: akkor holnap leírom. ma már...

kamarti 2012.01.27. 00:49:37

@szerivan: kihagytad a rajzolt szemöldököt, a pumpált cicit és a fejhangot

Csabit egyre kevésbé értem, ahogy így visszagondolok :)

ő-szinte 2012.01.27. 00:50:09

@sogeking: mert a te szellemi terméked, és mert tetszik:-)

2012.01.27. 00:50:14

@kamarti: Annak csak ma van hatása?

sogeking 2012.01.27. 00:50:41

@kamarti: azért a Bandikás 'masszázs' is felejthetetlen:)

ELP 2012.01.27. 00:51:04

@ő-szinte: Rendben , de azért szedd össze magad !!:)))

sogeking 2012.01.27. 00:53:14

@ő-szinte: akkor írd át ő-szintére:)

2012.01.27. 00:54:04

@kamarti: Csabi egy nagyon fiatal srác. Természetes, hogy a legdekoratívabb lány tetszik neki.
@ő-szinte: Rendben.

kamarti 2012.01.27. 00:59:08

@szerivan: nem hinném. nézd meg az időjárást, egész januárban pl.

mondjuk az igaz, hogy én a fiatal srácnak épp az ellentettje vagyok :), de hogy Dya lett volna a legdekoratívabb a felhozatalból? hát, nemtom

kamarti 2012.01.27. 01:01:20

@sogeking: na azt szerencsére nem láttam :), a legelején egy hosszú etapot kihagytam (az első két beszavazó után az első párbajig egyáltalán nem néztem, és még egy darabig elég szórványosan)

ő-szinte 2012.01.27. 01:02:52

@szerivan: De igazából mindenkinek Seri tetszett elsőre...
még volt vmi szavazás is

vallatas 2012.01.27. 01:05:46

Csabinak Dya tetszett?
ú egy agyhalottat képzelt el maga mellett?
:-)))

kamarti 2012.01.27. 01:07:15

na, megkaptuk a választ, miért lesz Vera megint abban az ocsmány ruhában a párbajon: önkritikája van, ruhája nincs másik
(amit mondjuk nem értek, Kingának vagy Esztinek hogy-hogy van? ezeket nem kapják? a sajátjuk?)

2012.01.27. 01:08:00

@kamarti: A legcsinosabb arca neki volt. Személy szerint Seri arcát nem találom se szépnek se helyesnek, egy átlagos fiatal arc.
@ő-szinte: Az a cekcuális rángatózása miatt volt.

ő-szinte 2012.01.27. 01:10:45

@szerivan: lehet, de bejött nekik:-DDD

kamarti 2012.01.27. 01:11:16

@vallatas: hát, mire ő beért, Serit már lekapcsolták :)
első blikkre meg agyról nemigen lehet fogalma az embernek, gondoljuk ezt :)
(bár hát nemrom, melyik lány IQ-bajnok bent?)

2012.01.27. 01:12:58

@ő-szinte: Mire megy vele ha neki minden túmáccs?

sogeking 2012.01.27. 01:14:55

Eszter egy-egy súlyzót akasztott a füleibe:)

kamarti 2012.01.27. 01:15:40

hm, az összes csajnak (és Fecónak) jobban bejön Csabi most ("zsírosabban":), mint a beköltözéskor, szálkásabban :)

kamarti 2012.01.27. 01:17:14

@Zelefánt: mindegyik bent lévő lánynak van jogsija, szóval ezzel nem könnyítetted meg a választását :)

2012.01.27. 01:17:25

@sogeking: Pedig fel van mentve tesiből határozatlan időre.

ő-szinte 2012.01.27. 01:18:04

@szerivan: de most milllyen buli van bemt???

kamarti 2012.01.27. 01:20:11

@sogeking: Sehi pedig elegáns farmerszoknyát vett :) (nem az a baj, hogy farmer, de pontosan nem tudom meghatározni, meddig is ér. azért ez már sztem a fiúknak túmaccs, aztán csodálkozik, hogy néznek, meg poénkodnak így 4-5 hónap után)

ELP 2012.01.27. 01:20:26

@ő-szinte: @kamarti: Jó éjt ! Aztán nem szomorkodni! mert ,,,,, holnap jön egy villamos és átvisz a holnaputánba,,,,,:))

2012.01.27. 01:21:07

@ő-szinte: Egy gogo girl, hogy lehet kislányos? Most is pucsít, a dekoltázsa a térdéig ér, dobálja magát aztán ha bárki közelít felé akkor túmácccs. Akkor kinek pucsít? Ki a közönség? Mi ezzel a célja?

sogeking 2012.01.27. 01:21:48

@ő-szinte: valami titkos buli lehet, mert nem mutatják:)

@kamarti: mindjárt megvizsgálom

vallatas 2012.01.27. 01:22:30

@szerivan: szerintem én vagyok a közönség! a nézőknek játszik :-)

kamarti 2012.01.27. 01:22:52

@Zelefánt: a rendőröshéten Vera is vezetett, Peti még meg is jegyezte, hogy nem csúszott ki eléggé a pályáról...
a bentiek közül csak Attinak nincs jogsija

de ebből a kettőből nem kérdés, kit választana

sogeking 2012.01.27. 01:22:52

@szerivan: nyilván a nézőknek csinálja:)

2012.01.27. 01:23:59

@vallatas: Most lehet, de a night clubban?

vallatas 2012.01.27. 01:24:44

@szerivan: ott is a nézőknek játszik, és a célja ott is a pénzkeresés.

ár jú redi?

ő-szinte 2012.01.27. 01:25:54

@szerivan: nem kislányos, te! álszent , frigid , szűzkurva:-DDDDDDDDDDDDDDDD

2012.01.27. 01:26:06

@vallatas: De ott testközelben vannak a pasik, és munka közben nem mondhatja hogy túmáccs. Nekem nem áll össze a kép vele kapcsolatban.

sogeking 2012.01.27. 01:27:08

Kinga diszkógömbnek öltözött:)

kamarti 2012.01.27. 01:27:13

@ELP: jóéjt!

@szerivan: te, ő az a korosztály, amelyik már általános 6dik osztályban is így öltözködött...
azóta meg munkaköri leírás volt, nyilván és így maradt. egyrészt azt ő is tudja sztem, hogy az eszével nagyon nem tud kitűnni, másrészt még mindig job, hogy most öltözik így, mint majd 20-30(40) év múlva....

vallatas 2012.01.27. 01:27:24

@szerivan:
miért? ott szerinted tovább megy a dolog?
nem hiszem. egyébként a Clajidio futtatta a kis csajt azt tudtad?
:-)))))

ő-szinte 2012.01.27. 01:27:25

@szerivan: gondolod ott is ilyen szemérmes, mi...???? hehe, ne legyél naiv:-D

ő-szinte 2012.01.27. 01:29:22

@szerivan: nem is mondja, ne félj:-DDD

2012.01.27. 01:29:25

@vallatas: Mesélj!
@ő-szinte: Ez nem áll össze, hogy ilyen kis szemérmes. Nem csodálkoznék ha kiderülne pár dolog rolla is mint Veráról, Szandálról.

sogeking 2012.01.27. 01:31:06

@szerivan: ő már Sandra Celebry :):)

nowo 2012.01.27. 01:31:48

Istenem,hogy ez a Kinga milyen buta!
Nem akarja valaki péklapáttal jól fejbeverni,de előtte jól megdolgoztatni?
Felmosóvödröt a kezébe!
Ritka egy idióta tyúk!

vallatas 2012.01.27. 01:31:53

@szerivan: mire gondolsz mi derülne ki?

kamarti 2012.01.27. 01:32:14

@szerivan: hát nem Szandika, és valószínűleg nem is olyan körben dolgozott, mint az a csaj.
például sztem nem is káromkodik, legalábbis nekem nem rémlik róla

Atti folyamatosan párhuzamosan ugat Verával. belerúgnék, tuti

2012.01.27. 01:33:18

@vallatas: Hogy luxusprosti.Nézd meg a képet.

nowo 2012.01.27. 01:34:02

Eszter remélem kint marad!
Hajrá Vera!
Aztán elvárom Verától,hogy Attilát is kinthagyja!
Aztán tőlem a vv-t is megnyerheti.
Megérdemelné!:)

2012.01.27. 01:34:47

Csabi a szemével megfarkalta Serit :DDDDDDDDD

nowo 2012.01.27. 01:35:10

@kamarti: "Atti folyamatosan párhuzamosan ugat Verával. belerúgnék, tuti "

én is,én is!!!:)))

vallatas 2012.01.27. 01:35:15

@szerivan: hát ez a luxusprosti :DDDDD
öcsém hány éves ezen a képen?17-18?
anyuka büszke lehet picinyke lányára

ő-szinte 2012.01.27. 01:35:31

Nocsak! Kinga megint eszik???
Vagy még mindig?,hehehehehehe

kamarti 2012.01.27. 01:35:54

egyébként a mai öfiben a legjobb párbeszéd ez volt:
Atti: már szinte illetlennek tartom, hogy még nem párbajoztam.
Csabi: már szinte az is.
:)

kamarti 2012.01.27. 01:38:18

@szerivan: de már hányadszor :)
ma megint fithat vagy 10 kilométert a buli után :)

ezeket a pcsányi cuccokat felvenni már meg ne engedett eszköz a fiúkkal szemben sztem :)

kárpátia56 (törölt) 2012.01.27. 01:38:30

@ő-szinte: Kinga sokoldalú, fér még a 17 kiló mellé 6-8. ?D

nowo 2012.01.27. 01:39:23

@kamarti: :)))
Jó volt!
Csabinak +1:)))

Aztán nem sokkal később Attila:
-Nem tehetek róla,b+. (mármint arról,hogy nem volt még párbajozni)
És a plafon nem szakadt rá.........:(((

ő-szinte 2012.01.27. 01:39:50

@kárpátia56: hááát, ha még egy hónapot bent lesz, biztos összejön neki:-DDD

vallatas 2012.01.27. 01:41:07

Na akkor már tudom miért nem volt meg Gergőnek Sehi... hisz ezek a lányok ingyen nem dolgoznak :-)))
Csabikára is ugyanez, ha akar valamit tőle
:-)

elképesztő 17-18évesen már eladta a testét
a nyugati kamionosoknak.

ő-szinte 2012.01.27. 01:42:10

@szerivan: hát ha már Fecót nem farkalhatta...:-D

vallatas 2012.01.27. 01:43:26

@ő-szinte: nem farkalhatta, ezért ma cserébe jól lesavazta :-)))
tuti nem lesz benne az összefoglalóba :-)

sogeking 2012.01.27. 01:44:29

@ő-szinte: köszi:)

ezt a címlapot nem is láttam:
newsee.hu/sites/default/files/styles/large/public/images/20112112104149.jpg

(Veronikára rá sem lehet ismerni:)

kárpátia56 (törölt) 2012.01.27. 01:45:49

@kamarti: @szerivan: megértem Csabit. Én nem tudom, hogy bírja. Attila állandó cinizmusa mellett Csabi lehetne a komplementer. szexet akarok látni. jóéjt!

vallatas 2012.01.27. 01:47:08

@kárpátia56: kapcsolj a private goldra vagy mi megy ilyenkor :-)

ja villában akarsz sexet? ilyen lepedő, takaró alatti kamura gondolsz amit Erzsi meg a Gigi nyomott?
:-D
színház a világ!

vallatas 2012.01.27. 01:48:58

@kárpátia56: ha sexet akarsz látni kapcsol a private goldra, az tuti siker!

villában amúgy meg csak ilyen kamu sex megy mint az Erzsi-Gigi a takaró, lepedő alatti vacak kamu.

kamarti 2012.01.27. 01:50:56

@nowo: ja, hát ezt már fel se veszem tőle :)

@Zelefánt: no, ezért holnap jól megkapod majd a magadét, hallod :)

@vallatas: hát, Csabinak jó esélye van elég sok lére :) Gergőnek meg muszáj hakniznia, a saját plasztikájára :)

na, annak reményében lépek, hogy kellően sok az alkohol bent és Eszter mutat is valamit a fogadalmából, amitől a többiek agya is elszáll, és lehippisednek, tekintettel a közeli évfordulóra, és legalább egy méklávnotvór bulit nyomnak :)

jóéjt!

ő-szinte 2012.01.27. 01:56:22

SZERVER HIBA VAN KURVÁRA!!!!!!!!!!!!!!!
ROHAD A BLOG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vallatas 2012.01.27. 02:00:02

@szerivan: jó éjt!

szervez hiba az van :-)
viszont online az nincs!

ő-szinte 2012.01.27. 02:09:29

jó éjt mindenkinek:-)

nowo 2012.01.27. 08:21:03

Mindenki alszik???!!!:O

Vagy mi van?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.27. 08:58:30

@Zelefánt:
"d) Egyetlen olyan mondatára nem emlékszem, amely...hm...építő jellegű lett volna..."

Én meg nem tudok szabadulni Fecó, Vera és Seri (hogy a kiesetteket ne is említsem) magvas és építő jellegű gondolatoktól hemzsegő mondataitól. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.27. 09:10:09

@Peter_Cs: A tartalom nem különösebben érdekel vagy lep meg, és a 168 órát se tartom különösebben nagyra, de hogy ott tart, hogy már a blikkből ollóz... :/

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.27. 09:26:31

@Peter_Cs:

ennek a cikknek se füle, se farka, azért ilyeneket nem érdemes kitenned... rosszul mehet a 168 órának, ha már ilyen szintre mennek le...

viszont se vera, se eszter, se csaba nem vitte ki egyszer se párbajra (most már összesen 7 alkalommal) a villa bántalmazó nagymesterét, és ebből arra következtetek, hogy a riportban alaposan befolyásolják őket a választás tekintetében..

ő-szinte 2012.01.27. 09:58:17

MEGINT SZERVERHIBA!!!!!!!!!!!!!!!!!

MagasMacska 2012.01.27. 10:02:21

Én is belefutottam. Már azt hittem, nálam van gubanc...

mocskosmacska 2012.01.27. 10:02:59

Nektek nincsen olyan érzésetek, hogy fecónak már elege van vera állandó önsajnálatából és hisztijéből, hogy már menne hülyéskedni inkább a többiekkel. De verának meg nem tetszik, hogy a pincsije mással is szóba áll,ezért vádolja meg hogy te is röhögsz rajtam meg a hasonlók?

mocskosmacska 2012.01.27. 10:07:47

Egyre inkább az az érzésem, hgoy fecónak kezd elege lenni vera állandó balhéjaiból és önsajnáltatásából, és inkább menne hülyéskedni meg jól érezni magát a többiekhez. És ezt vera is érzi, ezért beindult nála az érzelmi zsarolás.

mocskosmacska 2012.01.27. 10:08:56

A szerver először úgy mutatta, hogy nem küldte el, azért van u.a. kétszer.

MagasMacska 2012.01.27. 10:14:48

@mocskosmacska: De. Ezt tegnap véltem látni előszőr. És azt is, hogy ezt Vera észre is vette, és nem tudja mit csináljon. Első lépés persze az érzelmi zsarolás, de azt maga is látja, hogy nem megy sokra vele.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.27. 10:19:43

@mocskosmacska:

vera nagyon le van robbanva idegileg, és eleve nagyon sérülten jött be a villába, azzal értek egyet, aki azt írta, hogy a reteknek kötelessége most már kihozni a villából,

fecót alapjáraton egy jó embernek tartom, mondjuk színésznek ripacs, de szerintem romantikus filmekben, szappanoperákban jól tudna működni, és meg is érdemelné, hogy ne kelljen többé raktárosnak lennie...

vera annyira sérült, hogy nem látom hogy fog tudni talpra állni, igaz, szerintem az ő összeomlása retek nélkül is bekövetkezett volna, de ez a show csak felpörgeti az eseményeket, mert még sérülékenyebbé teszi, még jobban kiszolgáltatja a kegyelmet nem ismerő világunknak..

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.27. 10:30:08

@szerivan: Dyának szép arca? hát egy kicsit agyonszabott agresszív vámpírra hajazott leginkább szerintem

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.27. 10:39:16

http://www.youtube.com/watch?v=¬DHeJE7Mfg-U

nekem nem működik a link az onlányhoz, valaki meg tudná ezt szerelni? vagy adni egy működőt?

Brianna 2012.01.27. 10:43:13

@Peter_Cs:

Ez milyen kamu cikk? Én semmi olyasmire nem emlékszem, hogy Attila beszélt volna Eszterrel szexről.

Lotyóbridzsida 2012.01.27. 10:44:48

@Brr:

"és meg is érdemelné, hogy ne kelljen többé raktárosnak lennie"

Ezt kifejetenéd, hogy mit értesz megérdemlés alatt?

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.27. 10:45:34

@Brianna:

volt egy vicc közöttük, de nevetséges bulvár módra ki lett tekerve...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.27. 10:47:24

@szerivan: 16 évesen ment ki talán gogózni biztos volt ott más is szerintem is

mocskosmacska 2012.01.27. 10:49:30

@Brr: Igen, fecót vera könnyen be tudta vonni az "engem mindenki bánt, engem sajnálni kell" játszmába.
Észrevetted már, hogy verának kétféle kapcsolata van az emberekkel bent?
1. kinga, eszti, attila, peti meg minden villatársa-fecó, aki őt állandóan bántja, piszkálja, a "vérét akarja" látni, ahogy olyan drámaian be szokta jelenteni.
2.fecó és a vendégek, akiknek azt próbálja meg bebizonyítani, hogy ő mekkora áldozat és mindenki őt bántja.

Eddig az votl a duma, hogy vera azért olyan furcsa bent, mert peti őt bántja. Peti kiment, most attila bántja őt. Ha attila menne ki, akkor eszter vagy kinga bántaná őt. Ha ők is kimennének, akkor fecót kezdené el baszogatni, hogy elárulta őt és ez neki mennyire fáj.
Vera az az agresszor, aki be akarja magáról bizonyítani, hogy áldozat és sajna sokan bedőlnek a játszmájának.

Lotyóbridzsida 2012.01.27. 10:53:42

@Brr:

ja, tényleg, sorozatszerepelni ennyi tényleg elég manapság.:))

foxglove (törölt) 2012.01.27. 10:54:14

Nem szoktam nézni az online-t, de az sms-eket mindig próbálom, és Eszter SOHA nem kapott negatív sms-t, egy darabot sem, csak olyat, hogy gyönyörű, tökéletes, neki kell nyernie, romantikus költeményeket írnak neki, stb.
Ez mégis milyen már?!?!? Remélem kiesik.

foxglove (törölt) 2012.01.27. 10:57:05

bár ebből egyértelműen azt a következtetést lehet levonni, hogy nem fog kiesni, mert az rtl nem engedi kiesni...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.27. 10:58:50

@MolnarErik: @kamarti: tényleg, a Dya kiejtés miatt lehet ez nekem még nem volt meg (akkoriban nem nézegettem rendszeresen) köszi

Lotyóbridzsida 2012.01.27. 10:59:57

@foxglove:

nem olyan megosztó személyiség, mint a vera. úgy értem, hogy jó taktikus, mindig arra hajlik, ahonnan jót remél. vera meg nem hajlik. inkább törik.:)
nekem a vera őszintesége jobban bejön, de tény, hogy már nagyon uncsi, hogy szint mindenkivel konfliktusa van mindig.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.27. 11:01:30

@szerivan: @kamarti: meg valahogy idegbetegnek tűnt az éhezéstől, de mintha a Kinga párbajon még soványabb lett volna a feje legalábbis még csontosabbnak tűnt és ehhez a lufik hát..

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.27. 11:02:15

@foxglove:

kapott pár negatívat is, melyek elég durvák voltak, méghozzá sorozatban egymás után, azokról úgy látszik lemaradtál...

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.27. 11:05:11

@mocskosmacska:

én már komolyan sajnálom, mert szerintem az idegosztályon fogja végezni, ha még van ilyen az országban, láttam róla a facebookon pár olyan kiszolgáltatott fotót, hogy megsajnáltam, ha a retek megvárja, míg a mentőknek kell elvinni, akkor a retek megérdemli, hogy a család egy pert varrjon a nyakukba...

_most_ 2012.01.27. 11:07:06

@mocskosmacska: azért Vera viselkedése annyiban érthető, hogy ritka elviselhetetlen embereket sikerült beválogatni a villába, persze Csabát kivéve.

Lotyóbridzsida 2012.01.27. 11:08:29

@Brr:

ha van esze verának, már pedig úgy látom azért van, akkor nem csinál a pronós témából ügyet itt kint. 3 nap alatt lefut az egész, ahogy a Gigi is vígan elvan a gyilokpornós bénáskodásával, éli világát azt jóvan.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.01.27. 11:11:57

@lami83: Csakhogy a ritka elviselhetetlen emberek közt ő és Atti áll az élen.

CoolWater 2012.01.27. 11:13:43

Jól hallottam hogy?
Vera valami olyasmit mondott "ne hallózzál öcsém,ua.olyan tajparaszt,bunkó stílusban mint a csitu van".Most akkor beismerte hogy bunkó,tajparaszt stílusa van neki is?
Beismerte azt is(ha nem is tudatosan) Petivel az volt a legnagyobb problémája,hogy a sértésekre amiket a fejéhez vágott nagyon vehemensen reagált.Akkor mégis csak tud kötekedni?
A legnagyobb problémája hogy a fiúknak nem jött be mint nő,később nem jött be mint szövetséges.Pedig de nagyon akart ő együtt taktikázni velük.Még a hírvivő szerepét is bevállalta a kockás-csíkos héten.
Most pedig pár nap nyugi után a sielésnél rájött hogy nem tudja Kingát leválasztani Attiláról,és ez megint késdöfésként érte az egóját.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.27. 11:15:11

@foxglove:

egy darabig nem kapott eszter semmit utána pár nagyon durvát, és arra gondoltam, hogy retek nevelési célzattal tartott vissza sms-eket tőle, és küldte be a durvákat neki... + lehet, hogy így büntette a karkötős üggyel is...

eleinte mindenki főleg csak jókat kapott, és csak mostanában kezdték csepegtetni nekik a rosszakat, attól függően, hogy a retek mit akart befolyásolni, kit akart felrázni, megkavarni, és kire akarta, hogy a többiek tegyék a jelüket, úgy látom retek csele bejött, mert attól a pár negatív sms-től, amit eszter kapott a többiek máris ráéreztek eszter gyengülésére, és rátették a jelüket..

mocskosmacska 2012.01.27. 11:17:30

@lami83: De ebben ő van az élén, szorosan atival a nyomában. És verát elviselni a legnehezebb, a többieken mégsem látszanak ennyire komoly gondok.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.27. 11:19:14

az éjszakai onlány linket valaki ide tudná nyomni?

köszi!

foxglove (törölt) 2012.01.27. 11:19:20

@Brr: a karkötős ügy után valami rémlik egy arról, hogy nem megbízható, de ezt nem tartom durvának.
az elmúlt két hétben keveset kapott, de az a kevés mindig rajongói levél volt, nem tudom, mire gondolhatsz. Nem emlékszel pontosabban, hogy mit írtak neki?

veryti 2012.01.27. 11:26:37

Réges régen, még talán októberben az egyik onlineban Vera és Attila komoly, személyes dolgokról beszélgettek. Illetve a Vera próbált kihúzni személyes dolgokat az Attilából, az meg elhárította a kérdéseit. Már nem emlékszem, hogy hogyan jutottak el odáig, de egyszer A. azt mondta, kb. 70 km-re van tőle Vera. Azaz ha Vera lefutna 70 km-t, leadná a súlyfeleslegét, bejönne neki. Erre nem emlékszik valaki?

mézescsók 2012.01.27. 11:27:14

Hinnye, de érdekes hangulatban voltatok ti tegnap éjjel és ma! Azt nem írom, hogy többeknek elgurult a gyógyszere, inkább front lehet, de ennyi rosszindulatot együltömben már régen olvastam.
@szerivan: Az flört, hogy egymás arcára joghurtot kentek? Nem mindjárt szex?
@kamarti: Sztem is gyengíti Csabát ez a Fecós balhé, mert rajta kívül nincs senkije. Kingára számít? Akkor nincs esze. Előbb is megtehette volna, Fecó korábban sem volt más.
@jadebulgari: Csaba és Dya kevés időt töltöttek egyszerre a villában, attól még lehetett valami, bár nem láttam. Mindenesetre Csabi annak ellenére, hogy úgy van elkönyvelve, mint aki nem csajozik - sőt, nemi identitása is szóba került, bár ez marhaság - elég intenzív érzelmi életet élhet. Ugye eszerint: Dya (az én ízlésem szerint egy ritka ronda halálfejű nő volt borotvált, majd kifestett szemöldökkel, fejrángatással, nyávogással, csámcsogással), Kinga és (talán)Seri.
Na, miből lesz a cserebogár! Egyébként, ha azt mondta, hogy neki Seri jött be már kezdetektől fogva, amit speciel láttam, akkor nem hazudott ezt megelőzőleg picinykét?Apró szeplő egy kisfiú orrocskáján.Ja, és tiszteletben tartom, hogy MolnarErik és szerivan ízlése más!
Vera ruhája: szponzorrucikat kapnak. Úgy karácsony táján is minden csajnak volt egy bazi nagy műanyag táskája, abban voltak a ruhák. Egyik éjszakai online-ban láttam, hogy Seri próbálgatta az övében lévőp cuccokat, de nem nagyon volt elragadtatva tőlük, mert nagyon kihívónak (!) tartotta őket. Még mondta is, hogy kár, hogy nincs már bent Veronika, mert neki tetszenének. Kinga nézegette a ruhapróbát - Ő is kapott -, valamire mondta is, hogy ha S.-nek nem kell, akkor neki igen. És megkapta.
Vera is kapott, de nyilván szereti azt a rettenetes nadrágját, ami szerintem még embernek nem állt jól a földön. A múltkori párbaj ruhája sem volt szerencsés. Úgy általában nem gondolom divatőrültnek. Igaz, ezenkívül van más baja elég.
Seri farmerszoknyája és kivágott cuccai: ilyet kap, a testét akarják hagnsúlyozni. Mondjuk felvenni nem kötelező vagy nem gondolom. Bár lehet, hogy vannak elvárások.
Mindig jót röhögök az öfik végén, amikor bejelentik, hogy a villalakókat a "téboly" öltözteti! (A cég neve nem tudom, hogy mi, egyszer a képernyőre kellene nézni. Talán:T-boy?)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.27. 11:27:33

@mocskosmacska: Peti előtt meg a másik Vera volt AZ ELLENSÉG (így, csupa nagybetűvel), mert a Survivor teljes (mentális)kapacitását lefoglalta a Tuja elleni harc.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.27. 11:28:18

@foxglove:

nem merem idézni, mert nem emlékszem szó szerint, de részben kikivánták a villából, és körülbelül megjátszósnak, vagy kétszínűnek, vagy képmutatónak, vagy valami ilyesminek hívták, szóval elég durva volt, és ebből volt két-három darab, mindenesetre ezzel a retek elérte, hogy a többiek rárakják a jelet, lehet hogy még mindig a karkötőért büntették, vagy ki tudja...

foxglove (törölt) 2012.01.27. 11:31:33

@veryti: én ezt egy kilós változatban láttam (ugyanez csak nem km-rel, hanem egy bizonyos számú kilóval)

foxglove (törölt) 2012.01.27. 11:35:25

@Brr: ja értem. tényleg nem láttam ezeket, de durvának nem nevezném, legalábbis az undorító testű, bolond, stb stílusú sms-ekhez képest.

_most_ 2012.01.27. 11:38:39

@mocskosmacska: ez igaz, de Vera érzékeny lelkű, a többiek meg érzéketlen lelkűek.

mézescsók 2012.01.27. 11:42:53

@Peter_Cs: Klassz, hogy beteszel mindenfélét, de ez kb. olyan szintű ostobaság, mint ahogy itt mi elmélkedünk a játékosokról, az esélyekről, aztán néhányan el is hiszik maguknak, hogy megmondják a tutit.
@jadebulgari: A villában töltötte be a 21. évét. Előtte két évig élt kint Olaszországban. Akkor az 16? Biztos, hogy volt más is vagy csak rágalmazol éppen?
@Brr: Idegesít Vera, de határozottan érzem, hogy nem őrült, hanem a villa legtudatosabb játékosa beleértve minden pasit, még Attilát is. Felépített egy kőkemény elviselhetetlen karaktert, akinek ráadásul még az is könnyebbség, hogy mindenkinek szemébe vágja, amit gondol róla, ezáltal mentálisan megkönnyebbül, mert nem rágódik rajtuk. Mivel ezért a többiek nyilván támadják, kint könnyen védekezhet azzal, hogy hát istenem, Ő olyan érzékeny, hogy nem bírja a mellébeszélést, a hazugságot, Őt ezért mindenki bántja. Ezzel aztán nemcsak azokat tudja a szavazók közül maguk mellé állítani, akik ezt el is hiszik, hanem az igazság un. bajnokainak, akik megszánják a szegény szerencsétlen üldözöttet.
A pornócasting? Bent nem tudják, akkor meg kit érdekel? Kint meg, hát istenem, pénzre volt szüksége. Vagy photoshop. Vagy valami olcsó rágalom. Azt hiszem, hogy Kimi Raikönnen mondott valami olyasmit, hogy kit érdekel, hogy ki vezet a vége előtt pár körrel? Az az érdekes, hogy ki ér be elsőnek.
Szóval nem szeretném, ha igazam lenne, de látok benne esélyt a győzelemre.

CoolWater 2012.01.27. 11:46:05

Nem szeretem az összeesküvés elméleteket,de megfordult a fejemben hogy Verával már elbeszélgettek a szerkesztők a kinti dolgokról,és ettől borul el az agya egyre többször.Talán tudja hogy megnyerni a játékot nem tudja,egyre közelebb a műsor vége,és nem tudja pontosan mi vár rá majd idekint.Ettől retteg.
Esetleg az őrli fel az idegeit,hogy nem biztos abban sikerült-e titkosítani a szárnypróbálgatásait bemutató kis művet.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.27. 11:46:58

@mézescsók: Bocsika én nem rágalmazom, ő nyilatkozta valahol hogy 16 évesen elindult szerencsét próbálni gogózni anyu meg tapsolt hozzá, az én mércém szerint ez gáz. Meg úgy ránézésre viselkedésre is egy szende szűz ugye?...

ELP 2012.01.27. 11:56:17

@mézescsók: Nagyon cizelláltan fogalmaztál , én ezeken már régen túlléptem ,tedd Te is azt:))

ELP 2012.01.27. 11:56:50

szép napot mindenkinek!

mocskosmacska 2012.01.27. 12:05:20

@Brr: Milyen kiszolgáltatott fotókat? Ez alatt mit értesz?

@King of Shadows: Hu, veronikáról el is feledkeztem. De a legelső ellenségképe annamari volt, mindjárt az első este.

mézescsók 2012.01.27. 12:08:33

@ő-szinte: Seherezádé miért is álszent, frigid, szűzkurva? De konkrétumokat ám, ha lehet.
Mert volt egy pasija 20 éves korára, mert egy nála erősebb pasit érezni nem rossz, de nem feltétlenül akart szexelni egy átvágós, erőszakos tesztoszteronbombával? Manapság már a 14 évesek gyakorlottabban szexből, és ez olyan jó? Attól fridig egy nő, ha nem akar dugni a villában? Nem lehetséges, hogy Claudio nem volt nagy szám az ágyban? Hogy még nem futott össze olyannal, akivel orgazmusa lett volna? Most akkor Vv4 Anikó is frigid volt?
@vallatas: Minden táncoslány kurva? Láttál vagy ismertél egyet is közelről?
Miután Claudió ejtette, befenyegette, hogy most aztán le fogja járatni, mert olyan fotókat tesz róla közzé, hogy még. Na, a fotók láthatók és semmi különös. Kihívó, testfeszítős beállások, semmi több. Egynémelyik talán picit kurvás, de meggondolom, hogy egyeset nem rögzítenek és tesznek fel a netre, ezek bárki fényképalbumában elférnének. Seholsem meztelen, pasi még csak a közelben sincs, sehol semmi eszköz, egyebek.
Kezdetben go-go lányként táncolt, aztán C. megtiltotta neki, aztán megint engedte. Eléggé pórázon lehetett tartva szerintem.
Hogy flörtöl a pasikkal, élvezi, ha tetszik nekik? Hát, persze, én is. Meg vannak így ezzel még néhányan, de messze nem jelenti azt, hogy kurvák. Legyen elég, amit láttok belőlem, a többi azé, és csak azé, akinek én akarom.
@szerivan: Már kiderült volna, volt rá elég idő. Bármilyen furcsa, de szerintem messze nem Szandika kategória, akinek mint hallom felvitte isten a dolgát. Legyen neki is jó. Good luck!
A képen miért is luxusprosti? Kanapén, teljesen felöltözve pucsít (de utálom ezt a szót). Láttál már luxusprostit? Ha lesz időm, keresek neked és felteszek ide néhányat, de 10 perc múlva el kell mennem.
Az a nyugati kamionos dolog is jó szöveg volt ám!

Nem, nem Seherezádé miatt reagáltam, hanem azon a tömény rosszindulaton, geciségen, irigységen (?), stb.,amit ma sikerült összehoznotok.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.27. 12:10:39

@CoolWater:

attól mert ő nem vallotta ezt be a reteknek a bejövetele előtt, egyáltalán nem biztos, hogy a retek nem tudott róla, sőt az is lehet, hogy ez közrejátszott a játékba való beválasztásának, vagy valaki súgott a reteknek, mert ezek a körök összeérnek,

a legkézenfekvőbb, hogy aki készítette súgott a reteknek, és azoknak kapóra jött egy pornóképes villalakó, hisz "merő véletlenségből" a vv4-ben és az azt követő alekshowban is bőven voltak ilyen szereplők, szegény csatorna "mit sem tudott erről", hisz a delikvensek nem szóltak neki,

de nem mondja már nekem senki, hogy olyan bonyolult az ilyesminek utána nézni... viszont a "bomba" el van vetve, és a reteknek se kell mosakodni, hogy pornósokat tesz be a showjába...

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.27. 12:12:55

@mocskosmacska:

számomra nagyon kiszolgáltatottan néz ki rajtuk, a készítőjüknek hosszú pokolban tartózkodást kívánok... amikor verát ilyen kiszolgáltatottan ábrázolják, akkor valahol számomra minden nőt így ábrázolnak...

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.27. 12:16:25

@mézescsók: @mézescsók:

nagyon egyetértek veled, sehi egy édes, kedves lány, szerintem ezen túl még korrekt gondolkozású, és tényleg önzetlen, érthetetlen számomra az irányába kimutatott rosszindulat, fel sem foghatom honnan jön ez, de biztos, hogy sehi nem adott rá alapot…

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.27. 12:42:23

@mocskosmacska: Akkor ment neki Veronnak is. Rögtön mindkettőnek...

www.valovilag.hu/video/142641

06:07-től...

nowo 2012.01.27. 12:44:52

@Brr: "vera nagyon le van robbanva idegileg, és eleve nagyon sérülten jött be a villába, azzal értek egyet, aki azt írta, hogy a reteknek kötelessége most már kihozni a villából"

NEM ÉRTEK EGYET!

Talán Attilát lenne már ideje ,sőt kötelessége kihozni a villából a reteknek!
Attila keseríti meg bent az életüket! (és sokaknak kint,akik nézik)
Akire Attila rászáll,jaj annak!
Te ezt még nem vetted észre?
Egyik áldozata éppen Vera.
Másik Fecó.
Korábban Csaba(Tuja).
Még korábban Eszter.
Előtte Shadi.
Akit ki akart nyírni,azt ki is nyírta.
Az összes párbajt ő tervelte ki,magát mindig megmentette.
Ennek lett egyik áldozata a saját kis haverja is,Péter.(nem,még csak véletlenül sem ő,Attila,hanem Péter,akinek kieséséért még a malac farkát is meghuzogatta)
Te ezeket nem vetted észre?
És még Verát küldenéd ki???

Nem érdekelne Téged,hogy milyen lenne a vv5 villája Attila nélkül?(de úgy,hogy Vera még bent legyen)
Legalább erre a rövid időre a végén,igazán megtehetnék,hogy Attilát kisakkozzák a p.-ba!!!

dennis rodman 2012.01.27. 12:50:43

Vera húzzon ki a pi..ba a villából! Már veszélyes a többiekre!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.27. 12:55:31

@Brr: Például az, hogy a nagy barátnője első párbajánál nem állt mellé, de azonnal odarohant, amikor megjelent az ajtóban. Azóta van olyan jóban vele, hogy megtudta a százalékokat is.

Alig költöztek be, már rá is ment az alfa hímre, hogy az majd bevédi. Valahogy sikerült kifognia a két - szerinte - legerősebbet. Aztán meg Atit is ki akarta vitetni Esztivel, arra meg nem is gondolt, hogy nem feltétlenül Ati maradt volna kint...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.27. 12:57:49

@dennis rodman: A fentebb, általam belinkelt videó végén Veron azt mondta rá, hogy mindenkit ki akar irtani. Így utólag igaza volt... :D

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.27. 13:13:51

@nowo:

a helyzet az, hogy attila egész jól bírja idegileg a villát, igen ő a főmanipulátor, egy szörnyeteg, de nem áll az idegösszeomlás szélén, mint vera, ebben a történetben most vera a főáldozat, és már eleve súlyosan sérülten került be, és szerintem évekbe fog kerülni neki a talpra állás a villa után, ha egyáltalán képes lesz rá, nem vagyok ebben biztos, sajnálom, ha te ezt nem látod,

ahogy petit, ugyanúgy attilát is már rég kihívhatták volna párbajra: vera kétszer is kihívhatta volna, ugyanígy csaba és eszter is, ha nem tették, akkor ez az ő rossz itélőképessüknek köszönhető...

viszont egyik sincs akkor veszélyben idegileg mint vera...

ravaluf 2012.01.27. 13:20:41

@nowo:

"Attila keseríti meg bent az életüket! "

LOL, Bazmeg, te nézed az adást?

kamarti 2012.01.27. 13:31:34

@mézescsók: sztem ugyanazt írtad, amit én - akkor most vitatkozunk? vagy egyetértünk?
vagy elgurult a gyógyszerem?
csak mert a magam részéről nem hinném, hogy rosszindulatú lettem volna pl. Serivel, csak annyit írtam, hogy kész kínzás a fiúknak ennyi idő után, ahogy öltözik néha (mert nem mindig!). én nem tudom, mi a szponzorcucc és mi a sajátjuk (kivéve, ha látom a nagy bötűket a pólókon-sapkákon), és meg is lep, ha valaki ezt _pontosan_ tudja, mindenesetre épp Csabi (aki még csak nem is lány) mondta valamelyik nap az éjszakaiban, hogy milyen régen jött szponzorcucc, Vera meg azt, hogy tudja, hogy 10 kilóval több, mint kéne, de kénytelen ezt a ruhát venni, mert nincs másik.

Fura, hogy így anblock lerosszindulatúzol, leirigyezel, legecizel (???) mindenkit, aki éjjel itt írogatott. Én már sokakkal nem értettem itt egyet, de ilyeneket még egyenként se írtam, nemhogy tömbösítve....

egyébként szép napot mindenkinek!

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.27. 13:32:05

@King of Shadows:

bocsánatot is kért tőle, csak ő előtte dyával és kingával volt barátságban, ők korábban jöttek be, és loyális akart maradni, bár már repedeztek azok a kapcsolatok, viszont amikor eldöntötte, hogy mostantól pedig kiáll eszter mellett, aki ugye utolsó utániként jött be, attúl kezdve tartotta is a szavát...

nekem szimpatikus sehi..

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.27. 13:35:01

valovilag.hu/video/156549

Ez a videó alátámasztotta számomra azt a gondolatomat (amit már Gliese kollégával is megvitattunk a kihívás éjjelén), hogy az utolsó pillanatban gondolta meg magát Eszter, és Attika helyett Verát vitte végül.
Logikátlan és buta döntés volt ez, változatlanul...

mézescsók 2012.01.27. 13:38:09

@jadebulgari: Önmagában az, hogy valaki go-gozni kezd szerintem nem gáz.
Nem, nem úgy néz ki, mint egy szende szűz. Nem is mondtam. Úgy néz ki, mint ahogy a vele kb. egykorú "csajos" csajok. Smink, beültetett haj, dögös ruhák.
@ELP: Persze, hogy túllépek. Talán ballábbal keltem, megjegyzem, máshogy nem is tudok.
@Brr: Értem az iróniát, veszem is. Nem írtam, hogy édes, kedves lány, stb., de a benti lányok legjobb természetű. Indokolatlanul nem csesztet senkit, többször kiáll, akár még barátokkal szemben is amellett, akit nem utál. (Még Verára is mondta Eszternek, hogy én bírom a csajt.) Nem kavar, őszinte, nem hisztizik, ha feladat van, tud önzetlen lenni, stb. Nekem ez elég ahhoz, hogy a többivel összehasonlítva többre becsüljem.
@King of Shadows: Nem nekem írtad, de azért reagálnék rá. Amikor Eszternek az a bizonyos kihívása volt, akkor tény, hogy a párbaj előtt kihátrált mögüle, de ezt meg is mondta, hogy most úgy érzi, más mellé kell állnia, de bántja a dolog. Nézd vissza.
Az alfahímre sem Ő szállt rá. Azt is nézd vissza, amikor Gergő randira hívja hivatkozva holmi vibrálásra. A feje egy tanulmány a meglepetéstől. Azt meg olvasd vissza Csilla nyilatkozataiból, hogy Gergővel már korábban kinézték maguknak, ez a nő van annyira agyhalott, hogy beveszi Gergő játékát. Hát, volt annyira agyhalott. Ezt a Blikkben olvastam, az igazságtartalma felől lehetnek kétségek, mert ugyan honnan is tudhatták volna ők előre, hogy Seherezádé később be lesz szavazva.

ELP 2012.01.27. 13:38:11

@kamarti: Nem emelt ki senkit , akinek nem inge , annak nem gatyája ,,,,:))) én is írtam,,,nem kell ezt annyira kokolyan venni , az egész církusz nem ér annyit!:))
De azt tuti h néha lángol itt - is - a gyűlölet.

kamarti 2012.01.27. 13:38:24

@King of Shadows: azért javasolta Attit, mert egyrészt tényleg tele van vele a töke (és Eszter cigizés közben bőszen bólogatott neki, tehát hihette azt, hogy neki is), jobban, mint Verával (nem volt konfliktusuk), másrészt nem akarta, hogy Csabit vigye, csak ezt ugye nem mondhatta.

Seri - a kilengéseitől eltekintve - alapjában nagyon pontos igazságérzetű, és többnyire a barátságaitól-szimpátiáitól-érdekeitől függetlenül is odaáll a mellé, akiről úgy gondolja, hogy épp méltánytalanok vele a többiek.
Ennek köszönheti pl., hogy Artti megbízhatatlannak tartja (holott Seritől még sose láttam olyat, mint pl. Kingától, hogy az állítólagos legjobb barátait dobja be közprédának)

mézescsók 2012.01.27. 13:39:51

@mézescsók: "...a benti lányok közül a legjobb természetű"

ELP 2012.01.27. 13:43:55

@mézescsók: Tessék az ágyat áthelyezni , és derűsen belemosolyogni minden napba:))
ha néha nehéz is.
De amit leírtál az fedi a valóságot:)

kamarti 2012.01.27. 13:48:28

@ELP: igen, olvastam, hogy szerinted cizellált volt
sztem meg mindenkit elküldött a pcsába, kétezer is - cizellálhatott volna ebben is, ha már
amit meg nekem írt, az semmiben sem különbözött attól, amit én írtam

az utolsó mondatban egyetértek. kár, hogy épp a tegnap éjjelre egyáltalán nem volt jellemző, sőt

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.27. 13:51:00

@mézescsók:

mézescsók, én nem voltam irónikus egy cseppet sem, tényleg bírom sehit, nekem szimpatikus, nem értem miből gondolod, hogy pont fordítva értem, mikor nem, én ezt egy az egyben értem, és most próbáld meg egyenesen érteni, újból leírom:

korrekt, kedves, édes, jófej..

ezt nem tudom fokozni, így gondolom, vicc és irónia nélkül.

ELP 2012.01.27. 13:52:55

@kamarti: Figyelj már , kulturáltan leírta a véleményét , senkit nem küldött el a halál bizonyos részére,,,,és pl én sem vettem magamra , akkor Te miért???

kamarti 2012.01.27. 13:59:23

@ELP: mert sztem necces valakiket legecizni (az övétől eltérő vélemény miatt), még akkor is (sőt), ha utólag a reggeli ballábra hivatkozik az illető
nekem ez a véleményem, ennyi

ELP 2012.01.27. 14:02:29

@kamarti: tudomásul vettem és tiszteletben tartom.:)

ELP 2012.01.27. 14:03:09

@kamarti: tudomásul vettem és tiszteletben tartom.:)

foxglove (törölt) 2012.01.27. 14:03:31

megalakult a Szent Serike apácarend. a délutáni foglalkozások alatt a jelöltek elsajátíthatják a gogo, a pucsítás és a sminkelés tudományát. Magyar, angol (fakultatív: arab) nyelvtanulási lehetőséget biztosítunk. Abaút éjszakai program: celeb vendégek szórakoztatása fésztufész, persze semmi túmacs, ez nem hittantábor. Várjuk a kedves érdeklődőket, kérjük a felvételi elbeszélgetésre öltözzenek alkalomhoz illően.
forrás:www.szentserike.com

ő-szinte 2012.01.27. 14:05:39

@jadebulgari: igen, de úgy látom van akinek ez megakadt a torkán:-DDD mézescsók pl nem látja a fától az erdőt,hehe

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.27. 14:09:43

@ő-szinte: felőlem, nekem nem Shehehe a legfontosabb dolog a napomban :D
@foxglove: jaj ne, még viccnek is rossz :)
@mézescsók: szerintem meg gáz a gogozás, is, hozzám közelebb áll az aki az agyából próbál megélni, de ez az én véleményem a tiedet tiszteletben tartom

ő-szinte 2012.01.27. 14:10:26

@mézescsók: tudod mért cicamica? mert a seggét dörzsölte egész nap Gergőhöz, de ha szerencsétlennek meg erre felállt a farka(ami ugye egészséges férfinál normális)akkor már rögtön, jajj!, jujj! meg fujj! volt részéről. Na csak ezért:-) ha nem akar baszni, ne dörgölőzzön, mert AZ geciség, nem az amit mi mondunk:-D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.27. 14:12:50

@kamarti: hopsz a fent említett kifejezést én is most olvastam vissza, kicsit erős, nem kell mindenkinek mindenkit szeretni főleg nem szentté avatni... :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.27. 14:16:38

@ő-szinte: meg amúgy sem biztos hogy minden el kell(ene) hinni amit a bulvárban olvasunk szegény kislányról, én kb huszadát sem hiszem el az általa összehordottakról, egy pasi összesen mi? :D viccnek is gyenge

ő-szinte 2012.01.27. 14:17:54

@mézescsók: mellesleg neked komoly téveszméid vannak:-DDD
aki gogozik, az előbb utóbb kurva lesz. Ő csinálta 2 évig... az elég idő ahhoz. És én ismerek gogo-s lányokat, hát elárulom, nem csak gogoznak...:-)
Az meg külön csodálatra méltó butaság, hogy szerinted ez a Claudió volt az egyetlen pasi az életében,hehehehehe hol élsz te??? van neked szemed??? hehehe
komolyan jót mulatok rajtad:-D

ő-szinte 2012.01.27. 14:18:52

@jadebulgari: hááát, ezt ne nekem magyarázd meg:-DDDDDDDDDD
Én is így gondolom:-DDDDDDDDDDDD

vallatas 2012.01.27. 14:19:04

@foxglove:
:DDDDDD szakadok :DDDD
@mézescsók: egyik kedvencem Sehi, de attól még vannak érdekes dolgai.
és igen ismerek gógosokat, akik ingyenes műsor után keresni akarnak és 5ezer forintért már nyomkodhatod őket illetve még ki tudja mit vállalnak... de mondom elhiszem, hogy vannak más fajta gogós lányok, főleg nyugaton :-)
és őszinte utolsó hozászolásával tudok azonosulni teljes mértékben!

ja és RIBIRIADÓ!

ő-szinte 2012.01.27. 14:19:50

@foxglove: ezt bazdmeg elhiszed??? brr megint hat néven... hihhhhhhhhhetetlen!:-)

ő-szinte 2012.01.27. 14:20:44

@foxglove: dehogy hagyom:-) jóval kezdett:-D aztán meg majd csak rí, hogy falkában támadunk:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.27. 14:20:53

@Brr: Vagyis átállt, mint Románia, amikor már látta a hetvenvalahány százalékot. Addig nem akart nyíltan elköteleződni, amíg nem tudta biztosra, hogy melyik a vesztes oldal.

@mézescsók: Lásd feljebb. :) Görgőhöz meg Vivike is kellett ám. Gondolom Bandi, vagy a Dagidög nem tudta volna ugyanazt megjátszani vele. Ja, és érdekes, hogy Diusnál még mekkora probléma volt az, hogy ostoba. Serinél már nem baj...

@kamarti: A bentiek szerint is Ati és Csaba a két legerősebb, tehát "kamikázéztatni" a barátnőjét eléggé ... önző dolog. Csaba meg is mondta, hogy Esztike (ez egy utalás volt) szempontjából az lenne a legjobb, ha Hutyutyút vinné, annak ellenére is, hogy ő is szívesen megf*satta volna Atit. :)

foxglove (törölt) 2012.01.27. 14:21:28

@ő-szinte: nem, most klónmentes övezet van éppen.

ő-szinte 2012.01.27. 14:21:42

@vallatas: hehehehe
FASZOMATBAZDMEG!:-DDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.01.27. 14:26:01

@foxglove: a szart, a sötét oldal klónozza magát:-)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.27. 14:26:03

@ravaluf: Igen, Attila a fő feszültségforrás és a negatív manipulátor!

@Papucs Orrán Pamutbojt: Ezzel Eszter egy jókora böszmét lépett!

@foxglove: @vallatas: Seherezádé egy kedves, aranyos, vicces kiscsaj minden rosszindulat nélkül.

kamarti 2012.01.27. 14:27:57

@ELP: köszönöm.

@foxglove: @jadebulgari: no de gyerekek, ahogy már tegnap is írtam, hatodiktól így öltöznek a lányok, és így is viselkednek (legalábbis ez a trendi) már egy jó ideje), a fiam osztályában szinte nem volt olyan lány, aki ne járt volna rövidebb-hosszabb ideig modelltanfolyamra, és naponta pakolták fel a közösségi oldalakra az elég érdekes fotókat magukról....
nekem személy szerint jobban is tetszik, ha egy 21 éves hord falatnyi göncöket, mintha Kardabea, Zalatnay vagy Szűcsjudith :)
de ettől még nem gondolom, hogy 20 lányból 20 majd a testéből akar megélni huszonévesen is (bár elég nagy a kísértés, és elég neccesek az ún. normális utak sajnos)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.27. 14:28:40

@ő-szinte: Nem magyarázom csak inkább veled csevegek mint a szentsehipárttal vitázzak :) Így olyan kellemes :)

Egyébként Kinga jobban irritál engem mint Sehi, a viselkedése miatt, mégis ha jól tudom főiskolára jár és róla nem derültek ki kompromittáló dolgok (HA jól tudom) mindenesetre egykorúak és valamiért utálják egymást...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.27. 14:29:07

@Papucs Orrán Pamutbojt: Ha azt vesszük alapul, hogy fenn akarják tartani a férfi-nő arányt, ameddig csak lehet, akkor egyáltalán nem volt az. Most eggyel kevesebb férfi van bent, mint nő...

zoltano21 2012.01.27. 14:30:27

Koszi sixx,
Vera telibevert fejenek zrikalasa mindig boldogsaggal tolti be a napomat!

ő-szinte 2012.01.27. 14:34:28

@jadebulgari: figyi, Veránál is ezt csinálták, szánalmas volt!:-DDD
hogy szegény Vera, nincs is semmi film, aztán mikor volt, akkor meg csak véletrlenül...hehehe
Kész kabaré:-) Serike is CSAK gogozott... persze, persze, mert még nem derült ki a többi:-D mondom Verával is ez volt:-)
Ettől függetlenül nincs semmi bajom Serivel, olyan amilyen:-)
Kinga valóban irritálóbb:-DDD

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.27. 14:35:39

@kamarti: Hát akkor én másfajta lány voltam másfajta stílussal, értékrenddel és öltözködési szokásokkal de nem baj az ha nem vagyunk egyformák :)

kamarti 2012.01.27. 14:37:05

@King of Shadows: viszont akkor már régen és látványosan válthatott volna Csabira, mármint ha tényleg csak ez motiválná.
én bírom Serit, és a benti lányok közül a legegyenesebbnek tartom. ami nem jelenti azt, hogy a legokosabbnak is persze.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.27. 14:37:54

@ő-szinte: Igazad van. Amúgy nekem sincs bajom Sehivel csak nem avatnám szentté. Engem Vera szórakoztat a kirohanásaival akkor is ha idegbeteg, legalább csinálja a műsort, meg idegesíti Attilát :) az hogy milyen film jelent meg róla hát... azt se dícsérném meg éppen. De Kingára ráférne egy-két pofon.

ő-szinte 2012.01.27. 14:41:28

@jadebulgari: nah, már te is pofozol:-DDDDDDDDDD
Hát legfeljebb álszentté avathatnánk,hehe
Amúgy engem sem érdekel, hogy ki mit csinált a vv előtt(én pl. egyáltalán nem itélem el a pornósokat), csak ne csináljon úgy, mint ha az meg sem történt volna... vállalja már fel, faszomatbazdmeg:-D

beacska 2012.01.27. 14:41:43

húúú, csak nekem tűnik úgy, hogy itt megint megy a hajtépés?

mi volt a Fecó-féle balhé? vagy félreértettem vmit?

beacska 2012.01.27. 14:41:43

húúú, csak nekem tűnik úgy, hogy itt megint megy a hajtépés?

mi volt a Fecó-féle balhé? vagy félreértettem vmit?

beacska 2012.01.27. 14:41:43

húúú, csak nekem tűnik úgy, hogy itt megint megy a hajtépés?

mi volt a Fecó-féle balhé? vagy félreértettem vmit?

ELP 2012.01.27. 14:42:07

Az élet úgy is tova száll a sír magába zár , szeressük egymást gyerekek , mert minden percért kár,,,,

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.27. 14:43:53

@ő-szinte: én csak akkor ha valaki megérdemli :D Kingu meg bőven tett érte :)
Azz, faszomatbazdmeg! :D :D :D
@ELP: lovelovelove

kamarti 2012.01.27. 14:44:42

@jadebulgari: persze, hogy nem mindenki egyforma, de Seri tényleg nem lóg ki a nagy átlagból, nem egy Szandika na :)
és az se baj, ha te nem voltál ilyen - ha nem 40-50 évesen ébredsz rá, hogy leopárdmintát, meg műmellet kell mégis hordanod, mert az kimaradt :)

ő-szinte 2012.01.27. 14:47:11

@ELP: szia:-DDD
ki sem teszem a lábamat és mi van itt?:-DDD

kamarti 2012.01.27. 14:47:29

@beacska: nem volt balhé, egy hangos szó sem hangzott el. vita volt.
azzal kezdődik az onlájn, szóval keresgélni sem kell, ha meg akarod nézni

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.27. 14:49:44

@kamarti: Én meg nem, de ez nem feltétlenül baj. :) Az meg főleg zavar, hogy minden, amiért Diát utálták az Vivinél már jó tulajdonság. Szerintem ebben az ügyben is Kinga tartja kézben a szálakat. Aki barátkozott vele, azt utálják kint, aki haragszik rá, azt szeretik...

@beacska: Csabcsi is szólt már neki, hogy nem kéne a végletekig védenie az Előre Köszönős Hutyutyút. És egy tujától eléggé ... szokatlan hangnemben...

ELP 2012.01.27. 14:55:39

@ő-szinte: Igen , szegény dobónak ha fele ennyi harcias " ámázon " állt volna rendelkezésére az 1552 - ben , egy hét alatt elkergette volna a tereket:)))
Én csak mosolygok magamban , mert nagyon sok minden itt meddő vita , és azt veszem észre h a músor helyett már saját magunkat akarom megfejteni:)))

Judass 2012.01.27. 14:56:10

@sixx: Nemelehetnee,hogy örökre te írjad a vv hogyvótot?Nem akarom én a Baltást elűzni,de már a Zédent is miattad néztem/olvastam.Milliószor jobban írsz,vagyis az én humoromhoz inkább a te írásod áll közel.Még kommentelésre is adom fejem,nahát.

mézescsók 2012.01.27. 14:58:20

@jadebulgari: Én is az agyamból élek, de nem itélem el azt, aki nem. A táncos munka sem olyan jaj, de könnyű megélhetés. Ki lehet próbálni.
@kamarti: Elnézést, valóban nem kellett volna "tömbösítenem", de mintha rosszkedevünk tele szállt volna ma erre a hv-ra. Szinte kivétel nélkül savazva lett mindenki, még a ritkán bántott Csaba is. Bocs.
@ELP: Ahhoz, hogy átrakjam az ágyam, ahhoz le kellene bontani egy egész könyvespolc rendszert!!! Inkább lábtól alszom.
@Brr: Tőled is elnézést, de ma néhányan rászálltak, ami alapból nem baj, mert miért kellene ugyanúgy látnunk az embereket, és azt ritkán tapasztalt rosszindulattal tették. Szerintem már ott sem láttam meg az objektivítást, ahol volt, ez az én hibám. De nem kedvelem Verát, Kingát,Fecót, Csabát se nagyon, de nem ekézem őket. Ezért viszont senkitől sem kérek elnézést, mert én így látom.
@ő-szinte: Ezért írtam, hogy volt annyira agyhalott. Ami a dörgölőzést illeti igazad van, de azért halkan megjegyzem, hogy talán nem mindenkinek az erőszakos és durva közeledés jön be. A tapaztalt Gergő talán többet elérhetett volna nála, ha nem direkt rohanja le. Szerencsére nem így volt.

TroTull 2012.01.27. 15:00:09

tök hülyeség vitatkoznotok,a villalányok ostobasági versenyén tuti holtverseny lenne... agyatlan barmok, talán csak dreszti lóg ki azzal, hogy néha gondolkodik. más kérdés, hogy ebben a formátumban az teljesen felesleges.

a játékosok kiejtésénél valószínűsíthetően még mindig fő szempont az sms szavazóbázis (bevételi forrás, you know), ezért a bent maradók általános értelmi színvonala ha nem is reprezentatíve, de nagyjából leképezi az sms-t küldőkét is... a csatornának nem lett volna érdeke megszabadulni olyan játékosoktól, akik egyértelműen jobb műsort csináltak volna a bent lévő agyhalottaknál. sztem.

ELP 2012.01.27. 15:01:39

@jadebulgari: Ne is törődjél semmivel én mindenki szeretek , még magamat is,,,,,:)))))

vallatas 2012.01.27. 15:02:59

@TroTull: agyhalottakra tehát az agyhalottak szavaznak :-D
és az agyhalottak van többségben!

ő-szinte 2012.01.27. 15:03:02

@ELP: ne fejtegess te senkit! nem áll jól neked:-DDDD csak nézzed, és írj hülyeségeket, mint mindenki:-DDD

ELP 2012.01.27. 15:11:32

@ő-szinte: Megpróbálnám megfogadni a tanácsodat deeee,,,áhhh ,,,nagyon nehéz.
Régebben amikor minket - hogy is mondjam - tanítottak ilyesmire h szövegből , leírt gondolatokból , kíderíteni ki is lehet a vonal másik végén , már akkor igen érdekesnek találtam de azt nem gondoltam h itt is fogom hasznosítani :))))

kamarti 2012.01.27. 15:12:19

@mézescsók: sztem az nem bántás, ha azt mondjuk, hogy Csabinak nem Verával és Fecóval kéne vívnia. ezen kívül sztem inkább ujjongás volt, hogy végre tököt növesztett és savazza Fecót. Csabival kapcsolatban ezekre emlékszem tegnapról.

amúgy én már tegnap is írtam, a napkitörésre fogom rosszkedvünk telét (meg a rohad a szervert :)), és kész :)

fran7 2012.01.27. 15:13:20

@TroTull: Ez az sms bevételre hajtás nekem olyan, mintha azért termelnél 10 ha-on kukoricát, mert a csuhéból télen begyújtanál ötször a kandallóban és még a gyerekednek csinálnál belőle csuhébabát. Persze arra is jó, de a nagy haszon nem ott keletkezik. Szerintem a reteknek nem az sms-ben van a nagy pénz. De ugye ezt nem tudhatjuk pontosan.

ő-szinte 2012.01.27. 15:15:32

@mézescsók: persze, sok mindenkinek nem jön be az erőszakos közeledés, de nem erről volt szó. Hanem Seri szűzkurva viselkedéséről. Gergő már megint más tészta...

Tjuca 2012.01.27. 15:16:24

@nowo: most intézi el magának, hogy normális férfi fejvesztve meneküljön előle még részegen is. :-P

TroTull 2012.01.27. 15:21:32

@vallatas: :D mé', nem?

más: ha meggebedek sem értem, hogy miért is kéne sajnálni a szopólényt... szegény idegösszeroppanást fog kapni, vagy mi? ugyan hagyjuk már... gondolom senki nem hajtotta ostorral-korbáccsal a torok-castingra (legalábbis nem olvastam szado dolgokról ezzel kapcsolatban). a csaj ugyanolyan mint a játéka: hirtelen, átgondolatlan, soxor minősíthetetlen. ráadásul rendszeresen bizonyítja azon remek képességét, hogy a dolgok nem úgy vannak ám ahogy történnek, hanem ahogy ő gondolja. több módszere is van arra,hogy hamar túl legyen a pornóbotrányon, ha kijön:

a, az nem úgy volt, hazudik mindenki rajta kívül
b, talál önigazolást, hogy miért volt az úgy
c, megmagyarázza, hogy kellett egy szakma arra az esetre, ha nem nyeri meg a játékot

szerintem cé

CoolWater 2012.01.27. 15:21:46

Sehiről annyit,ismerőssel egy társaságba jártak szórakozni.Sok fiú próbálkozott nála,de senki nem kapta meg.

mézescsók 2012.01.27. 15:22:33

@ő-szinte: Van, aki csak go-gózik, van aki nem. Én is ismerek táncoslányokat, ilyen is, olyan is akad.
Jelzem, itt élek Magyarországon.Egyébként pont azért hiszem el csak Claudiót, mert ha több pasija lett volna, akkor tudta volna, hogy merre és meddig lehet, vagy kell a játék érdekében elmenni.
@King of Shadows: Persze, hogy kellett hozzá Vivike, ld. fentebb, hogy mi ezzel kapcsolatban a véleményem. Dyával az volt a bajom kb., ami Eszternek. Még eléggé az elején a nők a hálóban beszélgettek és Eszter megjegyezte, nem szimpatikus neki Dyában, hogy esze ágában sincs dolgozni és természetesnek tartja, hogy egy férfi eltartsa. Ezt a lány nem is tagadta, semmi kivetnivalót nem talált benne, de megjegyezte, hogy azért szokott dolgozni, pl. szórólapot osztogatott. Valóban nehéz és verejtékes munka, respect.
@kamarti: Ez sajna így van (tizenévesek öltözködése és egyéb viselt dolgai). @jadebulgari: Bíráltam eleget, fogom is, nem állítottam, hogy hibátlan, de az össztámadást nem értem, mer nem rosszabb a többieknél ott benn. És nem írom azt, hogy nem muszáj olvasni engem, mert persze nem muszáj, de én továbbra is kiváncsi vagyok a véleményedre, akár egyetértek vele, akár nem és nyilván le is fogom írni az enyémet, ha éppen olyan lesz az ingerenciám. A többi meg rajtad áll. Nem várom el a reakciót minden megnyikkanásomra, a többsége nem is érdemes rá.

TroTull 2012.01.27. 15:23:19

@fran7: lehet h igazad van, én sem ismerem a mechanizmust, de volt pár párbaj amit nem tudok mással magyarázni.

kamarti 2012.01.27. 15:26:13

@Tjuca: még mindig ott lez neki az Attikája :) szóval nincs minden veszve :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.27. 15:28:44

@TroTull: Csaba-Chris? Ott az RTL szándékosan hagyta kiesni a kubait. Hosszú távon nagyon jó döntés volt.

fran7 2012.01.27. 15:30:03

@TroTull: Bizonyos dolgokat nem véletlenül nem köt az orrunkra az rtl.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.27. 15:30:53

@kamarti: nem is volt nem is lesz sose leokádmindás ruhám :D
@ELP: nem törődök én :)
@mézescsók: semmi gond, azért vagyunk itt hogy kedélyesen elcsevegjünk én se fogok senkinek nekiugrani mert más a véleménye, a gogozást köszönettel nem próbálnám ki, nekem jó itt az irodában, azért ítélem el mert az én értékrendem más, alapvetően korrekt a villában Seri, de én a tanulásra esküszöm nem a magamutogatásra, én már csak ezért sem neki adnám a fődíjat. A bent maradtak közül talán Csabának adnám nyugodt szívvel, őt valamiért megkedveltem a végére, nem szélsőséges. Az előző szériát egy szélsőséges figura nyerte, most talán nem így lesz.

kamarti 2012.01.27. 15:30:59

@mézescsók: mondjuk a ruha nem minden, azt azért ne felejtsük el.
másrészt mikor, ha nem tizenévesen? akkor van az ideje a zöld hajnak, meg a piercingnek stb. (és nem 28 évesen, 3 diplomával a hátunk megett, ld. Eszter)
szóval én ebből nem vonok le messzemenő következtetéseket se Serire, se úgy általában a tinikre vonatkozóan, főleg, mert mi is megértük a pénzünket anno, amin az akkori negyvenesek hüledeztek (például mert elfelejtették, hogy ők is voltak tinik :) vagy mert nekik meg ez a dolguk :)

mézescsók 2012.01.27. 15:32:48

@kamarti: Szóval mindketten változtak a bent töltött idő alatt, de lehet, hogy annyit nem, mint amennyi innen kintről tűnik, csak kevesebben vannak, több időt kap minden játékos. Fecó azért alapjában ilyen volt az elején is, mellébeszélő, heherésző, érzékenykedő. Csaba vagy lassan ismerte ki, vagy most fogyott el a cérnája, esetleg Ő változott meg annyira, hogy amit elviselhetőnek tartott eddig, azzal most tele van a búrája.
@ő-szinte: Seri viselkedéséről ma már akkor sem szólok egy szót sem, ha apáca főkötőt vesz fel, vagy ha minden srácot berángat a nyugiba és megerőszakolja őket. Akár külön-külön, akár egyenként.
A kelleténél több időt fordítottam rá, de nem sajnálom egy percét sem.

bigél 2012.01.27. 15:47:01

@mézescsók: Nekem tetszett, amiket írtál. Seri eleve szimpatikus nekem, bár nyilván (ő sem) tökéletes.

Emellett pedig előítélet "szaksz".

ő-szinte 2012.01.27. 15:48:37

@mézescsók: sajnos én ezt egész másképp látom...

mézescsók 2012.01.27. 15:49:00

@jadebulgari: Eddig a nem szélsőséges figurák nyertek az egyáltalán nem üdítő Alekosztől, mint kivételtől eltekintve. Nekem fogalmam sincs, hogy kit tartanék leginkább érdemesnek a győzelemre. Olyan borzasztóan egyiken sem lepődnék meg, mert egyáltalán nem hiszem, hogy olyan borzasztóan könnyű a villában a lét. Ha az ember a kinti gyűrődéseket nézi, akkor nagyon annak látszik, de több hónapon át elviselni 14 vadidegent mindennel együtt úgy, hogy menekülésre előlük az az egyetlen lehetőség a játék feladása, hogy a magánélet zéró, hogy közben bizonytalan a jövő, stb.
Csabát szimpatikusnak tartom, de összességében az eddigi Vv-k legunalmasabb figurája. Szerintem.
@kamarti: Én sem voltam jobb a deákné vásznánál. Voltak őrültségeim, de normális felnőtt lett belőlem, vagy legalábbis gondolom, de ezt én tudom megítélni a legkevésbé. Nem egyforma intenzítással éljük meg a tinikort, szerencsésen túlélték anyámék meg én is.
Most pedig megnézem, hogy mi az a deákné (Deákné:) vászna, mert nem tudom.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.27. 15:59:28

@mézescsók: Hol dolgozzon a büfészakjával? Én sem dolgoztam soha az érettségimmel, mert nem alkalmaznak. A szórólapozás meg elég kemény meló tud lenni, amikor kint kell állni a -20, vagy a +40 fokban...

kamarti 2012.01.27. 16:04:27

@mézescsók: hát nem tudom, nekem az volt a furcsa, hogy a többiek előtt konfrontálódtak, ami eddig nem volt szokás köztük. Azt teljesen természetesnek tartom, hogy 5 hónap együttélés után másnak látsz valakit, mint amikor vadidegenként összekötöztettek (épp ezért nem értem a Kinguci-elvakultságot Csabinál, pedig ott is lenne mit értelmezni/megbeszélni). De sztem a két fiú ezt tudja kezelni, szóval azt hiszem, alapjaiban nem rendült meg a barátságuk (vagy inkább összetartásnak hívnám), és hát azzal is tisztában vannak, hogy mindenki egyéni játékos

cipócska 2012.01.27. 16:12:05

@nowo: Egyetértek.Pszichopata atilla remélem úgy fog járni,mint nagyarcú bécike az előző vv-ben.Simán kipottyan majd attól akit lebecsül ennyire.A mostani párbajban remélem kiesik fikazabáló esztike.Egyik lány sem különb a veránál,és egyik sem a szüziesség szobra.Vera vállalja,ezek meg futják a három kört.Ennyi.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.01.27. 16:16:56

@nowo: Nem azért, de amikor épp nincs az összeomlás szélén, Vera is pont ilyen. Kingát most is képes bármikor pillanatok alatt kikészíteni, és ilyenkor természetesen eszébe sincs leszállni róla.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.27. 16:17:28

@kamarti: akkor lehet hogy csak szimplán öregszem :)
@mézescsók: Csaba lehet hogy csak biztonsági játékos. Volt már rá példa, hogy valaki egyszerű, unalmas játékosnak mutatta magát a kinti életben pedig belevaló, pörgős, vagy teljesen más életet élő figura volt.
Én mindenesetre nem tudnám magam összezáratni ennyi idegennel még ennyi pénzért sem :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.27. 16:18:37

@cipócska: fikazabáló? jaj de jó h.erről lemaradtam :)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.01.27. 16:19:13

@cipócska: Atti senkit se becsül le, mindenkitől fosik párbaj esetén. Vera meg nem vállal semmit, ő ribancoz le mindenkit bent.

Szabad Gábor 2012.01.27. 16:22:06

Matolcsy, a termékenység unortodox istene

Bihari Ernő2012. január 27. 14:01

"A viagra hungarica piacra dobásával hazavágjuk a világ gyógyszeriparának javát."

www.vagy.hu/tartalom/cikk/1541_matolcsy_a_termekenyseg_unortodox_istene

kamarti 2012.01.27. 16:30:25

@mézescsók: "Dyával az volt a bajom kb., ami Eszternek. ... Eszter megjegyezte, nem szimpatikus neki Dyában, hogy esze ágában sincs dolgozni és természetesnek tartja, hogy egy férfi eltartsa."

hát látod, ebben a kérdésben Esztert látom álszentnek. És nem azért, mert több faszinak ajánlkozott fel bent, mint az összes többi együtt véve (bár igaz, ő csak a párbajokon hord átlátszó csipkeruhát). A benti csajok közül leginkább neki volt meg a családi háttere (indíttatása) és lehetősége (valószínűleg az agya is, de legalábbis a segge), hogy tanuljon és az eszéből éljen meg, és maga keresse meg a pénzt az implantátumára, ha már arra vágyik. Szóval akkor mit is keres bent 3 diplomával? (a kikapós jókislány imidzzsel, ugyebár)

egyébként ebben az ha Seri így öltözik, mér játssza a szűzkurvát-cuccban minimum az előítélet zavaró. meg az, hogy innen kb 2 lépés az ő tehet róla, hogy megerőszakolták, mert... érvelés.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.27. 16:32:45

@King of Shadows:

"Vagyis átállt, mint Románia, amikor már látta a hetvenvalahány százalékot. Addig nem akart nyíltan elköteleződni, amíg nem tudta biztosra, hogy melyik a vesztes oldal."

te képletekben gondolkozol, ott benn meg nem gépek vannak óhatatlanul kötődni kezdenek egymáshoz, valamilyen szinte a loyalitásnak megjelenik, sehi akkor még úgy érezte, hogy azoknak tartozik loyalitással, akikkel az első körben jött be, és bár már repedeztek a falak, nem egyszerű ezeket lerombolni átlépni, de mindegy, te így akarod látni sehit, én másképp látom, egy kifejezetten korrekt pozitív csajnak látom, ezenkívül viccesnek és kedvesnek... ha létrejön egy kinga sehi párbaj, akkor biztos sehinek fogok drukkolni..

ő-szinte 2012.01.27. 16:33:37

@Szabad Gábor: Szerintem te rossz helyen jársz:-DDDD

nosce 2012.01.27. 16:35:09

@ő-szinte:
szia :) jobb napod van ? :)

ő-szinte 2012.01.27. 16:36:07

@nosce: hehe:-D
de igen, köszi

ő-szinte 2012.01.27. 16:37:28

@nosce: bár ma már megtalált az avassuk Serit szentté brigád:-DDDDDDD
de gondolom olvastad:-)

ő-szinte 2012.01.27. 16:38:03

@nosce: pufi hiányolt ám téged:-)))

nosce 2012.01.27. 16:38:34

@mézescsók: @kamarti:
Seri mindentől függetlenül a tudomány mai állása szerint vagy hazudik (nem csak gogózik) azaz nem az a baj ha szerizés közben feláll a fasz hanem ha ingyért akarják vagy frigid, vagy leszbi, ez magyarázná h csak egy pasival volt és csak szerizni szeret....esetleg UFO, más magyarázat nincs :)

nosce 2012.01.27. 16:39:57

@ő-szinte:
avassák fel Serit, aztán majd csodálkoznak ha Dubaiban piheni ki a villafáradalmakat Gigihez hasonlóan :)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.01.27. 16:40:17

@kamarti: Hát azért a Dyának is megvan/volt a kellő családi háttere ahhoz, h megfelelően kitaníttassák, és normális munkája lehessen, h ne csak a Tescós árufeltöltő karrier és a gazdagpasifogás között kellejen választania.

nosce 2012.01.27. 16:41:13

@ő-szinte:
nagyon kedves ez a pufi :) majd adok neki sok mogyorót :)

nosce 2012.01.27. 16:47:27

@ő-szinte:
na persze majd az is rosszindulatú feltételezés lesz mint pornósvera szájában a casting fasz :), mert miért is ne mehetne Dubaiba a bíícsre, tők egyedül, kikapcsolt telefonnal, Barcelóniai uticélt megadva ? :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.27. 16:47:33

@Brr: Persze, hogy képletekben gondolkozom, mert az egész létezésem manipulációtól függ, érzelmeim meg nincsenek. Ezért is lepődök meg azon, hogy egy ilyen játékban nem látják a saját érdekeiket sem... :)

Ahogy a(z időközben elpusztult) Survivor is mondta: Miért? Vagytok?? Gyengék??? :D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.27. 16:48:28

Még le sem írtam: Fecó elkezdett visszaoldalazni Atillához. :)

ő-szinte 2012.01.27. 16:50:25

@nosce: hát persze:-)))

most megyek, mulassatok jól, majd este visszanézek:-)

kamarti 2012.01.27. 17:04:22

@MolnarErik: lehet, hogy igazad van, én annyira nem vagyok képben Dyából.
Ettől függetlenül ez nem cáfolja az Eszterrel kapcsolatos véleményemet ebben a kérdésben.

@nosce: a tudomány? úgy mint brittudósok? mert kábé olyan komoly az érvrendszer....
sztem meg csak szimpla előítélet. ahogy persze az enyém is, csak más előjellel. mert egyikünk sem ismeri a csajt, maradjunk ennyiben.

vallatas 2012.01.27. 17:12:48

Csabi Attiláékkal beszélte ki Fecót
valovilag.hu/video/156581

hehe :-)))))))))
kirekesztő!

E-leonora 2012.01.27. 17:13:20

Nagyon vizuális világban élünk.
Van Veráról egy kisfilm. Mindenki elítéli. (valahol én is).
Ezzel szemben van egy jogásznő, aki swingerklubba jár. Ha azok az esték is képkockákon lennének, lehet más lenne a megítélése ennek a párbajnak és Dresztinek is.
Még egyet Vera "védelmében". Lehet, hogy ő a hangosabb, ordítósabb, veszekedősebb, de MMKK Atti kezdi piszkálni. Hova meneküljön szerencsétlen? Visszavág, ahogy tud. A saját beszavazóján mondott mondat visszaütött "Nincs hova menekülni". A kinti világban biztosan nem ilyen, hisz emberekkel foglalkozik.

nosce 2012.01.27. 17:13:52

@kamarti:
"a tudomány? úgy mint brittudósok? mert kábé olyan komoly az érvrendszer...."

a tudomány a statisztika elég erős matematikai alapokkal :), a helyzet az h egy go-go girl sokkal sokkal nagyobb valószínűséggel markol/szop faszt pénzért mint egy hétköznapi csaj, ez tény és nem brit tudósi érvelés :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.27. 17:24:06

@E-leonora:

ez igaz, de ugye kiesett pár ember, akit viszont vera szekírozott, és nagyon rondán bánt velük:

Dyát sokszor, ismételten lekezelte, alázta azzal pl. ahogy lecsámcsogozta..

BTA-nak kukát borított az ágyába és üveget a földre majd smasszerként utasítgatta, hogy takarítsa fel, borzalmas stílusban alázta, és utasítgatta..

veronikát ismételten ribancozta, lecsituzta, azaz lekussoltatta..

kingát és sehit egymás ellen hergelte, szart kavart köztük és viszályt szított a házban mikor azon szívozott, hogy kinga vallja be, hogy volt valami közte és gergő között, és nem szállt le a témáról

eszterbe tényleg többször csúnyán belerúgott, pl. amikor a földön volt a box után, az tényleg méltatlan volt, egy vesztesbe olyan módon belerúgni, és szarnak nevezni a vesztest, ez számomra minősíthetetlen, vagyis ócska egy viselkedés...

kirohant peti ágyából majd attól kezdve borzalmas stílusban ekézte, lehet, hogy peti érdemelt is egy kis fenyítést, de vera akkor is visszataszító volt, amikor ezeket művelte...

szóval hiába van igaza attilával szemben, ha egyébként szinte mindenkihez volt már egy rossz, vagyis éppenséggel gonosz, lekezelő szava..

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.27. 17:26:48

@nosce:

meg kellene ismerkedned pár hétköznapi csajjal..

amúgy valóban a táncosok világában sok a prostitúció, ennek ellenére ahogy én megismertem sehit azt gondolom, hogy igazat mond, és tényleg nem voltak pasijai, egy hiteles személynek látom...

kamarti 2012.01.27. 17:28:11

@nosce: nem győztél meg. a szexuálisan kihasznált nők nagy része nem gogós lány, vagy mondjuk úgy, nem feltétlenül előfeltétele vagy következménye egyik a másiknak

nosce 2012.01.27. 17:30:32

@Brr:
"meg kellene ismerkedned pár hétköznapi csajjal.."

ez ugye így kamu szöveg, mert nem azt mondtam h nincs hanem h sokkal kisebb valószínűséggel teszi. De megfordítom az állítást, szerinted ha beírom ide h adok 8 rugót ha valaki (lány :) ) leszop, akkor hány jelentkező lesz ? :)

nosce 2012.01.27. 17:33:03

@kamarti:
"nem győztél meg. a szexuálisan kihasznált nők nagy része nem gogós lány, vagy mondjuk úgy, nem feltétlenül előfeltétele vagy következménye egyik a másiknak"

a norműálisból nem csak a go-gós csajokat zártam k,i a prostikat is a kábszereseket és a pornósokat is, meg a faszom tuggya még kiket, nem sorolom fel a normálist értened kell, neh :), ha nem győz meg az a te bajod, nem az enyém :)

vallatas 2012.01.27. 17:34:53

@nosce: szent sherezádé fanokat nem tudod meggyőzni, fogd már fel!
Gigi is csak nyaralni ment Dubaiba!
hát nem érted?
ő is csak egy táncos! :-))))

ja volt má jelentkező?

E-leonora 2012.01.27. 17:37:39

@Brr: Olvastam az eddigi beszélgetéseket és én is azt mondom, hogy azért volt ezeknek alapja.
Dya: nagyon borzalmas volt a sötétségével. Jó, hogy hamar kipottyant.
BTA: az a kukás sztori nekem is túmacs volt, de nem tudott mit kezdeni vele és valóban jobb, h az ágyba szórta, mint a fejére.
Kinga: imádnám folyamatosan mérgelni, addig amíg szét nem robban (lehet, ez a sok kajától is meg lesz)
Eszter: box után sírva ment vissza. Miért nem viselte méltósággal a vereséget? Ott Vera tényleg kegyetlen volt, de előtte Eszti sem volt jobb.
Peti ágya: Ő kirohant, várta volna, hogy utánamegy Peti. Veronika befeküdt. Cris ágyából azonnal a Petiébe. Tényleg Ribizligizi volt.
Végeredmény szerintem: Deákné vászna

kamarti 2012.01.27. 17:38:43

@vallatas: szóval az öfiben ez lesz
kár, hogy aki látta az éccakait, tudja, hogy ez előtt órákig beszéltek ugyanerről Csabi, Fecó és Vera, még előtte pedig mindannyian, és hogy itt azért voltak hármasban, mert az volt a feladat, hogy lejárató különszámot írjanak egymásról, ilyen csoportokban. Ahol Atti arra próbálta rávenni Csabit (viccesen persze), hogy leplezze le Fecót (ésmár tolta is a szöveget kapásból), mire Csabi azt válaszolta, minden, amit mondhatna, ami köztük konfliktus, elhangzott korábban az összes lakó előtt...

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.01.27. 17:39:39

Csak jelzem, az, h ti úgy vélitek, h Sehi majd a vv után ki fog menni Dubaiba (mellesleg ott a barnákat szeretik), az nem jelenti azt, h már ki is ment. Mert szemmel láthatólag nagyon beleéltétek már magatokat.

kamarti 2012.01.27. 17:40:46

@vallatas: szó sem esett Gigiről, csak mondom

nosce 2012.01.27. 17:46:17

@vallatas:
1 napig lehet jelentkezni priviben :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.27. 17:50:47

@E-leonora:

szerintem eszter méltósággal viselte a vereségét, annyi sírás nekem normális, nem zokogott, nem csapott patáliát, csak folytak a könnyei, ez természetes reflex vereség esetén, az lett volna furcsa ha nem sír, de nem csapott nagy üvöltést ebből, mint kinga.. ha vera nem rúg bele külön eszterbe és nem alázza, ami végtelenül visszataszító volt, akkor ez a kis halk sírás hamar abbamaradt volna

lehet, hogy Dya neked nem tetszett, de ahogy vera alázta őt az rettenetesen gusztustalan volt, én már ott leírtam verát, a másiknak ez az értelmetlen alázása számomra nem menthető..

BTA-val való smasszerkedése pokoli visszataszító volt,

nem csak veronika ribizligizése elfogadhatatlan számomra, de bármely nőé, de vera szájából ez triplán ellenszenves, tudva mibe csúszott ő maga is bele,

nem volt alapja a ribancozása, se veronikával szemben, se mással szemben, alapjáraton azt mondom, hogy az egyik nő a másikat ne ribizligizizze, ő viszont szimpla féltékenységből ezt ismételten elkövette..

én se szeretem kingát, de az is rémes, mikor valaki hergeli a többieket egymás ellen..

nem, számomra vera egy nagyon beteg ön- és közveszélyes személy, sajnálni sajnálom, mert hisz látom rajta, hogy gyerekkorában hogy ronthatták el, de mivel már felnőtt nő, nem adok neki felmentést mikor másokat szekíroz..

genevieve 2012.01.27. 17:52:19

@sogeking: hajrá:-) kopasz szegény?:)

genevieve 2012.01.27. 17:53:23

@Brr: és mit látsz verán, hogyan rontották meg gyerekkorában?

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.27. 17:56:01

@E-leonora:

"Cris ágyából azonnal a Petiébe"

elnézést, de nem tudom észrevetted e, hogy a villában csak duplaágyak vannak, senki nem tud egyedül aludni, legfeljebb a kanapén, crissel valóban történt valami, utólag a nyugiban, de péterrel nem, péter tényleg egy ravasz róka, aki erősen nyomult, de veronika visszaverte a támadásait, nem látok semmi alapot veronika ribizlizésére (önmagában is visszataszító a szó, és verát jellemzi)

veronika egy édes vicces lány, egy milliószor jobb fej, mint az idegileg-lelkileg tönkrement, rosszindulatú vera

sogeking 2012.01.27. 17:57:30

@Brr: úgy verte vissza a támadását , hogy ölelkezve feküdtek egymás mellett az ágyban? :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.27. 17:58:35

@genevieve:

azt látom, hogy lehetett egy smasszer viselkedésű felnőtt a közelében, aki napi szinten terrorizálta, sokszor elváltozik az arca és egy másik ember hangja és mondatai jönnek ki a száján, és a viselkedése is egy másik ember viselkedése, egyszerűen egy másolt, felvett viselkedést, szófordulatokat látok nála, egy az egyben koppintotta, amit vele csináltak...

E-leonora 2012.01.27. 17:59:26

@Brr: Ebben igazad van.(Veronika) Csak arra szerettem volna rámutatni, hogy Esztinek nem nagyon van oka erkölcsi fölényét fitogtatni Verával szemben.

kamarti 2012.01.27. 18:00:14

@Brr: azért azt is tegyük hozzá, hogy az édes, vicces, jóindulatú kis kuka epedve várja, hogy Vera orra alá tolhassa a pornóvideóját, és ezt nem szégyelli le is nyilatkozni
a mellett, hogy persze legszebb öröm a káröröm, jó lenne az édes buksijába idézni, hogy ettől még ő lesz Alekosz exe (mindennel együtt), meg Krisz babája stb.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.01.27. 18:00:17

@Brr: Ez az anyja volt, egyszer (legalább) beszélt róla az online-ban.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.27. 18:00:31

@sogeking:

de miért baj az ölelkezés, fel nem foghatom? nehogy már ezért támadjátok veronikát vagy bárki mást a villában, mit akartok, hogy egy apácazárda legyen, ahol megvesszőzik a lakókat, és éhkopra fogják, ha összeölelkezve alszanak?

genevieve 2012.01.27. 18:00:53

@Brr: ezeket max csak beleláthatod a viselkedésében, de azt konrétan nem nem tudhatod/láthatod, hogy mi történt vele gyerekként

E-leonora 2012.01.27. 18:02:00

@Brr: Abban van igazad, hogy Veronika vicces lány. Szerintem is.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.01.27. 18:02:01

@kamarti: Hát igen, minderre csak azzal tud védekezni, h de legalább nem pornózott :)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.01.27. 18:03:13

@genevieve: Először is, ez egyértelmű, másodszor is, mesélt róla Vera.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.27. 18:03:25

@kamarti:

igen, de egyikben se látok semmi rosszat, illetve alexos miatt sajnálom, mert abba a fiúba tényleg nem szorult egy csepp érzés se...

nem veronika ribizligizizte verát, hanem fordítva, hadd legyen meg az az elégtétele, hogy a kazit az orra alá nyomja! ennyi jár neki a sok ribizligizizésért.

Amúgy meg veronika hadd élvezze az életet, a legjobbakat kívánom neki azzal a bolond de szintén édes Cris fiúval egyetemben...

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.27. 18:06:10

@genevieve:

konkrétan nem, de amikor rájön a gonoszkodás meg fölényeskedés, mások terrorizálása, akkor egy másik ember ütközik ki rajta,

nekem van egy erős sejtésem, hogy ki lehet az az ember, de nem mondhatom, hisz nyilván spekuláció, és még más rongálók is lehettek a környéken, és ezért futott bele a pornóba, amibe olyanok futnak bele, akik semmire nem tartják magukat, nem tanulták meg gyerekkorukba, hogy tiszteljék magukat, a testüket, semminek gondolják magukat.

kamarti 2012.01.27. 18:06:41

@Brr: mondd, ki az közülünk, aki nem másolt viselkedésformákat a gyerekkorából?
Értem én, hogy ezzel sokszor nem szívesen szembesülünk, meg sztem is van egy bizonyos kor, ami után erre már nem illendő hivatkozni, de tedd a szívere a kezed: mennyire könnyű megszabadulni ezektől? sőt: mennyire könnyű ezt felismerni magunkban? még hétköznapi körülmények között se, nemhogy extrém helyzetekben
a koppintotta szó arra utal, hogy ez szted Veránál tudatos, felvett viselkedés. (Nem hinném.)
máskor meg betegnek, bolondnak mondod, ami nálam azzal egyenértékű, hogy nem ura a cselekedetinek, indulatainak. (ezt se hinném)
de akkor most szted melyik?
vagy Verák vannak, ahogy Atti viccelődik?

genevieve 2012.01.27. 18:07:33

@MolnarErik: azt mesélte, hogy azért ilyen másokkal mert vele is ilyen volt valaki?

sogeking 2012.01.27. 18:07:59

@Brr: én nem támadom, csak elmondom, hogy látom :) Veronika nagyon messze van a kis jópofa, ártatlan lánytól. Egyik nap még soha semmit nem csinálna Péterrel, utána már összefekszenek... azért VVVeronika és az apácazárda között még remélem vannak átmenetek :D:D

szerintem V. jó úton halad, hogy Veronika Celebry legyen 4-5 év múlva (Sandra Celebry - Szandika)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.27. 18:09:40

@nosce:

"szerinted ha beírom ide h adok 8 rugót ha valaki (lány :) ) leszop, akkor hány jelentkező lesz ? :)"

ha a megfelelő oldalra írod be, akkor nyilván lesz egy pár, de azért ennél picivel többet kell majd jattolnod.

én mindenesetre nem vagyok híve annak, hogy az egyik ember megvegye a másikat kilóra intim használatra...

kamarti 2012.01.27. 18:10:45

@Brr: én se kívánok nekik rosszat, sőt, legyen meg Veronikának legalább ez az öröme, oké, de kicsit másképp látom őket, ha nem baj

@MolnarErik: vagy csak ugye még nem tudjuk, ahogy itten a hozzáállás sugallja a lányokkal kapcsolatban

nosce 2012.01.27. 18:10:54

@Brr:
" De megfordítom az állítást, szerinted ha beírom ide h adok 8 rugót ha valaki (lány :) ) leszop, akkor hány jelentkező lesz ? :)"

na mivan ? mert tipped az nincs, csak okoskodás ? :)

sogeking 2012.01.27. 18:11:54

@Brr: még egy gondolat - az én szememben attól egy játékos nem lesz jobb, vagy rosszabb, hogy egy másik játékos milyen.

tehát nekem az nem indok, hogy van rosszabb, tehát ő már nem is az

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.27. 18:12:10

@sogeking:

én Sandikát is bírtam, bár sajnálom az életformája miatt, de ő például egy nagyon érdekes karakter volt, és sok érdekes meglátása volt, neki is a legjobbakat kívánom...

szerintem veronika jó úton halad, hogy felnőjjön, sajnálom, hogy nem látod benne a vicces, kedves, jópofa lányt, először még én se láttam, de aztán megkedveltem..

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.27. 18:13:32

@nosce:

ismételt kérdésedhez képest eggyel feljebb válaszoltam, ennyi válasz van a tarsolyomban..

nosce 2012.01.27. 18:14:55

@Brr:
"ha a megfelelő oldalra írod be, akkor nyilván lesz egy pár, de azért ennél picivel többet kell majd jattolnod.
"

ide írom bert átlagos (eből s szempontból) cajokról beszéltünk, a 8 rugó méltányos mert amúgy 5 rugó az ára, de ajánlok 12-t ezen ne múljon....és ne beszélj mellé, tippelj !

nosce 2012.01.27. 18:15:45

@Brr:
"smételt kérdésedhez képest eggyel feljebb válaszoltam, ennyi válasz van a tarsolyomban.."

nem válaszoltál, mellébeszéltél...

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.27. 18:18:18

@kamarti:

nehéz megszabadulni a belénk rögzült rossztól, nekem annyiban szerencsém volt, hogy a fontos felnőttek körülöttem nem terrorizálták a gyerekeket, nekem másfajta problémákkal kell naponta szembe néznem,

de ami verára ragadt az nagyon szélsőséges, és jó lett volna, ha idejében észreveszi magát, nem tett, és egy nagyon önromboló életbe csúszott bele, nem akarok belegondolni mi vár rá idekinn, de nem sok jó szerintem, és nem lennék a helyében..

sogeking 2012.01.27. 18:18:27

@Brr: nálam pont fordítva van, először szórakoztatónak találtam, és ez fokozatosan megváltozott :)

@nosce: tedd be avatarnak :D

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.27. 18:20:33

hát próbálkozz és meglátod, én igazán ebbe az üzletbe nem szívesen folynék bele...

genevieve 2012.01.27. 18:22:25

@nosce: kedvtelésből is lehet?:-D

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.01.27. 18:22:55

@genevieve: Büszkén mesélte, h milyen volt az anyja (konkrét példákkal), és h ő is pont ilyen lett, és ezt mind neki köszönheti.
Megtaláltam. Dec 13-14 (akkor volt a győztesek vacsorája), 03:20 körül.

genevieve 2012.01.27. 18:23:52

@Brr: ez egy nagy faszság...

személyesen ismerek olyan embert akit gyerekkorában a részeges apja agyba-főbe vert és rugdosott, de a saját gyerekeihez soha egy ujjal nem nyúlt, és szóban sem terrorizálta...imádják is őt...

sogeking 2012.01.27. 18:24:36

@genevieve: ha nosce esetleg nem bírja, ...

genevieve 2012.01.27. 18:24:41

@MolnarErik: nem láttam, mik azok a konkrét példák?

nem kötözködés, tényleg kiváncsi vagyok rá...

csicserierika 2012.01.27. 18:25:30

'estét !
Jól sejtettük, hogy nem a műsorblokk váltás miatt kellett távoznia hehe.. :)
www.stop.hu/bulvar/elo-adasbol-dobtak-ki-vv-evat-ismet-hozta-a-szintet/991913/

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.01.27. 18:32:19

@genevieve: Mindig nekiugrik bárkinek, a közértben fosnak tőle az eladónők, és ezt tőle "örökölte" Vera. Gyerekkorukban állandóan mindenért basztatta őket, semmi nem volt elég jó neki, másoknak meg dicsekedett, h milyen nagyszerű gyerekei vannak, mikor buliba volt, smasszerként várta az ajtóban, és mikor megjött egyből nekiugrott ököllel, h mi van, ittál, a kurva anyád, pedig nem is. Asszem van még tovább is, de most csak 10 percet hallgattam bele.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.01.27. 18:33:22

@csicserierika: Mint a VV5 játékosok, ő se bírta megérteni, h élő adásban nem mondhat csúnya szavakat :)

nosce 2012.01.27. 18:33:29

@genevieve:
hát ha esetleg sok lenne a jelentkező, akkor egy idő után marad a kedvtelés :)

cipócska 2012.01.27. 18:33:37

@jadebulgari: Nézd meg Te is.Gyomorforgatóbb mint a Vera filmje.Pá

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.27. 18:35:38

@E-leonora:

jogos volt a bírálat a boxolással kapcsolatban, és valóban az is rosszul esett eszternek, hogy az első párbajánál felállt mellőle, és teljesen egyedül hagyta, az meg nagyon gyenge érv volt vera részéről, hogy taktikai okokból tette, ő akkor nem számíthatta ki mi lesz az eredmény,

nem a szívem csücske eszter, sok botorságot követett el ő is, legfőképpen, hogy hagyta magát átvernmi a palánkon a manipulátorok által, ugyanakkor nem kis teljesítmény amit végbe vitt hisz,

eszter nem egyszerűen utolsónak ment be a házba, hanem az utolsó játékos és két kiejtett játékos után, és ezt nagyon leverte rajta a villa, neki háromszor annyi energiát kellett abba feccolnia, hogy egyszerűen csak benn maradhasson a játékban, mert őt helyből betolakodóként kezelték.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.27. 18:37:35

@genevieve:

nem tudom mi a faszság, nem állítom, hogy mindenkin kijön a terrorista szülő, de vera esetében határozottan így látom, nem tudott ellene védekezni, és lekoppintotta és viszi tovább az örökséget és saját magát is gyilkolássza rombolja, nap mint nap a villában...

csicserierika 2012.01.27. 18:38:37

@MolnarErik: meg főleg nem baszcsizunk be előtte :)
Ugyanaz a szájhúzogatás, csücsörítés, és tekintet, mint amikor a villában nézett a pohár fenekére. :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.27. 18:41:43

@sogeking: katona jelentkezem
@csicserierika: jaja, mennie KELLETT :D ahogy Oli mondta :D
@cipócska: ó jaj mik vannak :( hát ez gusztustalan

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.01.27. 18:42:17

@csicserierika: De az még nem verte volna ki a biztosítékot, hha nem káromkodik :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.27. 18:42:44

@csicserierika: és agresszívan nem hagyta annyiban az és a húgod pornófilmjével mi van kezdetű véleményét :)

cipócska 2012.01.27. 18:47:39

@MolnarErik: Persze,hogy fosik,pont azért,mert gyáva szadista pista.Módszeresen,lelkileg készíti ki a társait.Csak ezt a többiek,nem tudom miért,de nem veszik észre!A Vera szenyózását direkt csinálja.A bezártság pedig megteszi a többit.Értem ezalatt a Vera reagálását!

csicserierika 2012.01.27. 18:53:44

@jadebulgari: :)úgy érzem, többet nem hívják. Már a boxgálán is égőzött :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.27. 18:53:53

@MolnarErik:

kösz hogy ezt leírtad, én ezt a részt nem is láttam, én csak szimplán vera viselkedéséből vettem mindezt le, mert amikor elkezd embereket verbálisan támadni, az olyan mintha egy idegen ember beszélne ki belőle, valahogy megváltozik egyik pillanatról a másikra, és furán lóg rajta ez az agresszor ruha, meg ezek a kifejezések szófordulatok, amivel nekiesik a többieknek, meg az arcára kiülő gyűlölet és rosszindulat, tisztára, mintha egy másik ember lenne, úgyhogy kösz, hogy ezt leírtad, csak igazolja, a meglátásom, szegény vera több emberből van összerakva, de az agresszor gúnyát nem látja mikor kiütközik rajta és így nem is tudja levetni magáról...

genevieve 2012.01.27. 18:55:35

@MolnarErik: igy már árnyaltabb a kép...

köszi:-)

genevieve 2012.01.27. 18:57:38

@sogeking: vasárnap mi lesz az ünnepi menű?:-)

sogeking 2012.01.27. 18:59:43

@genevieve: bármi, amit szeretnél :) kacsacomb, libamáj, rizottó, palacsinta, madártej...

m.blog.hu/gr/granatalma/image/szeptember/kacsacomb.jpg

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.27. 19:00:37

@csicserierika:

retek járt jól, mert el is hangzottak ezek a mondatok, de ki is küldhették a műsorból, és helyre is rakhatták, így a káposzta is jóllakott...

E-leonora 2012.01.27. 19:01:06

@Brr: Akkor még kedveltem is Esztert.

csicserierika 2012.01.27. 19:01:32

@MolnarErik: nem tud viselkedni, ezt már többször bebizonyította :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.27. 19:01:47

@csicserierika: lejárt a szavatossága, eleinte még jópofának tűnt de hamar sok lett
@sogeking: értettem

Ma lesz a ki hova áll vagy az most elmarad?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.27. 19:02:35

@sogeking: jó katona jelentkezik etetésre :D felsoroltad a kedvenceimet most hogy fogok éhgyomorra elaludni? :D

csicserierika 2012.01.27. 19:03:02

@Brr: ja, akik nem követik a bulvárt, azokhoz is eljutott most Vera híre.

sogeking 2012.01.27. 19:07:13

@jadebulgari: ez a párbajkor szokásos virtuális lakoma :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.27. 19:08:14

@sogeking: nagyon komoly, majd hozok virtuális minyomot meg muffint

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.01.27. 19:09:07

@King of Shadows: Ó de szuper, nem is tudtam, h ilyet lehet csinálni a Youtube-bal.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.27. 19:10:21

@MolnarErik: Lehet, ha a megosztásnál kiválasztod a beállításokat. :)

sogeking 2012.01.27. 19:17:38

@ladyandhenk: E(szter) E(ssen) K(i) :)
most, hogy Péter kiesett, szurkolsz valakinek? (kb. keddre kész:)

rexter 2012.01.27. 19:30:26

jo dontes. Veranal idegesitobb no soha nem volt meg a magyar tvben. ronda, ostoba sík buta, idegesito, nagypofaju, egyszeruen nem normalis. sok hasonlo volt mar a tvben, de akiben MIND AZ OSSZES felsorolt rossz tulajdonsag megvan még egyse.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.27. 19:34:47

@sogeking: Igen, igen, Verának:D Már szerivan akkor?:D (juj, de várom)

sandokan 2012.01.27. 19:47:49

@cipócska: hát persze, de azért gyorsan felejtesz. verácska még bent sem volt a villában, amikor már nekiment több villalakónak. talán annamari volt az első áldozata, aztán jött attila, majd kinga, veronika és peti. volt itt még szemét borogatás az ágyakba, kurvázás, anyázás, köpködés is.

nem lett volna szabad idáig bent hagyni, ez óriási felelőtlenség a retek részéről, mert ez a lány beteg és ezzel a viselkedéssel a nullára írta le magát.

attila magatartása vele szemben, pedig teljesen indokolt, mert az a birka, aki a másik édesanyját egy játékban (!) a szájára veszi, nem is érdemel jobb elbánást. nem kerülheti el, nem ütheti meg, hát így törleszt.

sogeking 2012.01.27. 19:49:00

@ladyandhenk: már EEK fanklub is van:) (ami nem Vera fanklub, de Vera szurkolók is jöhetnek)

inmemancsi 2012.01.27. 19:53:09

@sogeking: hahó igen itt vagyok a számlálásra:))

sogeking 2012.01.27. 19:54:50

@ladyandhenk: igen:) szurkolással egybekötött virtuális lakoma is lesz :D

sogeking 2012.01.27. 19:59:32

@inmemancsi: hozhatsz palacsintát is:)

TapOut 2012.01.27. 20:04:07

Hajrá EEK!
Eszterminátor essen ki!!

sogeking 2012.01.27. 20:13:32

@ladyandhenk: kacsacomb, libamáj, rizotto, palacsinta, madártej + amit a tagok még hoznak (mignon, muffin és még több palacsinta:)

sogeking 2012.01.27. 20:30:03

@ladyandhenk: a rizottóra reszelhetek szarvasgombát:), előételnek meg kaviár pirítóssal

TapOut 2012.01.27. 20:41:37

@sogeking: király az avatar :-)
Nem nagyon leszek, mert hétvégenként sajnos közelharcot kell vívnom a gépért, de lélekben a csapattal vagyok, és bedobok egy kis virtuális pogácsát, az mostanában jól megy.

foxglove (törölt) 2012.01.27. 21:05:36

állásmutatás, hűha! van esélye verának!

foxglove (törölt) 2012.01.27. 21:06:39

akkor most az rtl-en múlik, hm.

inmemancsi 2012.01.27. 21:12:17

@foxglove: telcsiztem komoly témában mi a helyzet?? állást mutattak? akkor artl határozott elképzeléssel van ki menjen vissza mennyi volt?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.27. 21:14:01

@inmemancsi: sőt rakott palacsinta az élvezetek halmozásáért :)

fran7 2012.01.27. 21:16:03

zizi meccset néztek? Vera is. Mert ennyire nem lehet ráfeszülve erre a szerencsétlen Attila szerencsétlen vicceire.

foxglove (törölt) 2012.01.27. 21:18:46

Vera vezet, mert Balázs ellene kommunikál.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.27. 21:20:14

@foxglove: százalékot láttál? megkérdezhetem mennyi?

genevieve 2012.01.27. 21:21:13

@foxglove: ez jutott nekem is eszembe:-)

foxglove (törölt) 2012.01.27. 21:22:34

@genevieve: kiszámíthatóak ezek, ennyi vv után:)

jooasszony 2012.01.27. 21:24:35

Vera kivan, de igazat mondott.

Attila minden helyzetet megragad ahol bőszítheti.Elmondta a kertben Attila, szeretné látni Verát már végre elhalkulni, úgy ahogyan azt tette Gergő és Péter.

sogeking 2012.01.27. 21:24:37

Eszter búcsúbulija szvingerparti lesz?

inmemancsi 2012.01.27. 21:24:45

@jadebulgari: ok nektek rakott, nekem meg süssön valaki és üresen ehessem:))
@foxglove: köszi, ha állást mutatnak akkor mahinálás lesz, van

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.27. 21:26:36

@sogeking: jaj ne :)
@inmemancsi: üreset vállalom :D te meg kenyegetheted :D

inmemancsi 2012.01.27. 21:27:00

@sogeking: részeg feclivel, mindenkire ugornék nagysegg esztivel, finnyás kingulinával, plátói attilával, seherneérjhozzámlinával? tuja csabesszal, ja pornós vera kimaradt :))

inmemancsi 2012.01.27. 21:28:52

@jadebulgari: megállapodtunk:) ja és a diós lekvárosat is szeretem. sogekingnek micsoda csapassuk csapata van

fran7 2012.01.27. 21:32:38

Seher egyre szimpibb.

genevieve 2012.01.27. 21:35:05

@fran7: ati rendesen osztja sehit....

inmemancsi 2012.01.27. 21:36:02

@jadebulgari: tud helyesen írni? mert akkor legyen közt elnök

foxglove (törölt) 2012.01.27. 21:36:49

@inmemancsi: nem úgy van, hogy a kettő kizárja egymást?:)

inmemancsi 2012.01.27. 21:38:01

@ladyandhenk: ne hülyülj eek szervezi és bonyolítja:)) - virtuálisan:))

inmemancsi 2012.01.27. 21:38:49

@foxglove: a mostani rendszerben, de rendszert váltunk, vagy forradalomnak híjjuk?

sogeking 2012.01.27. 21:39:31

@inmemancsi: azt hiszem oda az hátrány :)

@ladyandhenk: hehehe :D

fran7 2012.01.27. 21:40:19

@genevieve: Még meg is érteném, amit Ati mond, ha ő egy normális, felnőtt férfi lenne a becsület bajnoka, aki már nem viseli egy kislány nyavalygását. De itt nem erről van szó.

inmemancsi 2012.01.27. 21:42:02

@jadebulgari: ok csak előbb egy védhető doktorít kell szerezni neki

genevieve 2012.01.27. 21:42:15

@fran7: sehi már régen nem nyavalyog...most is teljesen normálisan beszélt...

és ez a azért mert van két szilikon melled és szőke a hajad beszólás elég érdekes volt, mert kinga is pont ilyen és még életkorban is...

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.27. 21:43:11

még mielőtt leírhattam volna Vera kimondta... nem álltak Eszter mögé, nehogy ''megsajnálják'' verát a ''nézők''...
nem tudom hova rakni ezt az egész hetet.. engem ez a kiidegelgetés nem szórakoztat, inkább idegesít... :-( és unom h megint Verára szállnak rá... ennyi seggfej mellett és ennyi szivatás mellett megérdemelné h legalább végjátékos legyen!

foxglove (törölt) 2012.01.27. 21:44:20

@genevieve: szerinted kingáról nem ezt gondolja?:)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.27. 21:44:35

@inmemancsi: ja de nem csak úgy összelopkorászni mindenki mástól :)
@Papucs Orrán Pamutbojt: még lehet :) én drukk neki

inmemancsi 2012.01.27. 21:47:14

@jadebulgari: akkor megbeszéltük sogeking doktorálj le, legyél értelmes, és legyél tisztában, hogy mi is az a közt elnök- ja és némi tiszteletet is növessz az emberek és saját magad méltósága irányában:))

foxglove (törölt) 2012.01.27. 21:49:02

eszti tényleg elhiszi, amit mond?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.27. 21:50:22

@inmemancsi: jó, mégis hol lesz a party?:)

@sogeking: te vagy a főszervező?:)

kozi001 2012.01.27. 21:50:39

@inmemancsi: A végén mintha őt láttam volna! :)

fran7 2012.01.27. 21:50:56

Vera: semmit nem igérhetek. Az a legszegényebb, aki már ígérni se tud.

genevieve 2012.01.27. 21:51:41

@foxglove: dehogyisnem...de kifelé nem ezt kommunikálja...

inmemancsi 2012.01.27. 21:54:07

@ladyandhenk: a főszerv dönt, de ha kiadja teszünk javcsikat

sogeking 2012.01.27. 21:54:25

@ladyandhenk: ha tudnám, hogy miből áll, megszervezném :)

fran7 2012.01.27. 21:54:48

@foxglove: Abban a pillanatban, amikor kimondja, akkor igen. Utána már nem. Előtte sem.

kozi001 2012.01.27. 21:56:45

Ez nagyon jó! Mármint a gyors témaváltás a sörre! :)

genevieve 2012.01.27. 21:56:48

feco most jól beszél....

genevieve 2012.01.27. 21:59:19

csabi arca, ahogy most mosolyog:-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.27. 22:02:35

@fran7: most inkább nem kezdek el politizálni:D

@sogeking: segítek! Ingyen! Kell sok ember, egy hely, oszt mehet:D

@inmemancsi: segíts te is:D

genevieve 2012.01.27. 22:02:36

ahogy atit otthagyták a csajok, az gyönyörű volt:-D

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.27. 22:02:41

miért van az, hogy mindenki azzal kezdi a monológját az esetek 80 százalékában, hogy ''elegem van Attiból''??? mégse volt még rajta egy kurva zöld kendő sem... lapátfülű nyulak ezek mind...

sogeking 2012.01.27. 22:05:02

@ladyandhenk: @inmemancsi: :D:D

később még lehet, hogy benézek, addig megszervezhetitek:)

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.27. 22:05:16

az előbb vera túlreagálta a dolgokat balázs szerint... most h atti és kinga volt terítéken, most már a bezártság az oka... érdekes...

skorpioqueen 2012.01.27. 22:05:36

@Papucs Orrán Pamutbojt: Egyetértek. Jó estét mindenkinek! HAJRÁ, VERA!!!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.27. 22:06:22

@Papucs Orrán Pamutbojt: jaja!!! Ha valakit utálok, akkor kint akarom látni és nem nyuszizik:D

Itt mindenki Marty McFly:D

inmemancsi 2012.01.27. 22:06:59

@sogeking: nemá hova lesz akkor a cenzúra

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.27. 22:09:10

@inmemancsi: megszervezni kell, nem közölni, h ki nem:D Vera pedig bizonyos dolgokban jó lenne:D Én akarom!:D

@sogeking: nem jó így, kell egy pasi is hozzá:D Mi túl taktikázzuk magunkat, Éden Hotelen nevelkedtünk:D

skorpioqueen 2012.01.27. 22:10:52

@skorpioqueen: Attilától viszont már kiütést kapok. Lassan be kell vennem az allergia elleni gyógyszereimet:D

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.27. 22:12:32

@ladyandhenk: ezért hiteltelen dreszter kihívása.. mintha a monológ közben gondolta volna meg magát.. nincs se értelme, se logikája.. néhány nappal ezelőtt még ő akart szövetkezni verával atti ellen...
megy vera lejárató kampánya, csak az zavar egyedül, h miért kell ennyire direkt módon és ennyire hirtelen.. hetek óta senkinek semmi baja nem volt vele.. most hirtelen mindenki utálja..

inmemancsi 2012.01.27. 22:13:49

@ladyandhenk: ok vera vizualizálása a te feladatod:))

inmemancsi 2012.01.27. 22:18:42

@ladyandhenk: oksi,de te vizualizálod, szembekötés ne legyen??:))

jooasszony 2012.01.27. 22:19:10

@Papucs Orrán Pamutbojt: az a furcsa , hogy a villában nincs minimális női szolidaritás sem... pedig ez minden közösségben működik...

Eszter és Seri szövetsége is egy szerep, semmiköze sincs a bajtársiassághoz vagy a barátsághoz.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.27. 22:19:24

@inmemancsi: hm???????:D:D:D:D Nem tudom, mire gondolsz (szépen, jobbra-balra, felfele tekingetés:D)

Minden pasinak kell, hidd el, mármint Vera:D

inmemancsi 2012.01.27. 22:22:25

@ladyandhenk: "ez itt nem egy hittan tábor" csak hogy aktuális legyek, ok akkor résztvevőknek első körben bekötjük szemét és csak jelre vehetik le:))

inmemancsi 2012.01.27. 22:23:40

nem rossz...:)) nagy hiba volt tőle, hogy elment:)) ha be akarunk vágódni nála legyen a cuccban valami leopárdos vagy dalmatás is:))

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.27. 22:25:25

@ladyandhenk: a kampányokban én is.. de a kihívásba nem igazán. most nem érzem.. a 4 lehetőség közül műsor szempontjából a legroszabbat választotta.. ha ez szerkis utasítás volt, akkor egyáltalán nem volt felépítve az öfikben, és az eredményével sem lehet sokat kezdeni... mármint ha vera kint marad.. márpedig a címlapokon is megy a lejáratás, h ''vercsike alig várja h az érzékeny lelkű orra alá dörgölje a párbajon pornós multját'' meg ilyenek.. a cikk maga arról szól az első néhány sor alapján ha kiesik vera, majd akkor. csak így jobban hangzik...
ha érteném mit nyer az rtl ezzel, fasza lenne.. de bárki mással nagyobb showt lehetne gyártani...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.27. 22:27:57

@Papucs Orrán Pamutbojt: nem tudom, h mi haszna egyikből is, másikból is, de nekem ez nagyon izzadságszagú....Tuti, h az rtl volt benne, mint Péternél is!

@inmemancsi: te miről beszélsz?:D

vallatas 2012.01.27. 22:29:22

Vera:"soha nem hazudtam a társaimnak!"
:-DDDD

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.27. 22:36:01

@ladyandhenk: peti-kinga párbajban volt logika.. ebbe nincs... abba az volt a lényeg h a ctbt felbomoljon. de vera kimegy, marad minden ugyan úgy nézhetjük attika baszogatásait csak most sehire száll rá meg megint fecóra... meg kinguci nyafogását...
az egész forgatókönyv a kingás védettségen bukott el.. és gyanítom most itt a mostani kihívásnál.. most eszternek és kingának kellett volna párbajozni.... nagyobbat szakíthattak volna rajta mint ezzel a verás párbajjal...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.27. 22:39:43

@Papucs Orrán Pamutbojt: én ehhez már kevés volt, érzésem szerint:D Én Verának Drukkolok, oszt kész! Amúgy már hidegen hagy!!!!!! Elérte a széria, ez már gáz...:D

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.27. 22:41:29

@vallatas:

igen, ismerünk ilyen politikust is, aki mindig mindenben igazat mondott, vagyis soha nem hazudott...

ő-szinte 2012.01.27. 22:45:16

Mi volt az öfiben és mért nincs online???

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.27. 22:47:23

@Papucs Orrán Pamutbojt:

annál édesebb lesz, mikor a következő körben attila kiesik, mindenki erre a párbajra tartalékolja a puskaporát...

inmemancsi 2012.01.27. 22:48:47

@ladyandhenk: azért még egy két extrát bele kell pakolni hogy meglegyen az yfaktor

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.27. 22:56:46

@inmemancsi: jó, akkor holnap megszervezzük, mert elalszom:)

Jó éjt!!!

ő-szinte 2012.01.27. 23:02:22

@jadebulgari: igen láttam:-) mindegy, csak kurva jó legyen:-DDDDDDDDDDDDDD

ELP 2012.01.27. 23:08:40

Jó estét kívánok! Mindenkit csókoltat a dunántúli ÁFÉSZ! :))

kárpátia56 (törölt) 2012.01.27. 23:11:03

@genevieve: ahogy megpróbált visszatérni, az kifejezetten bájos volt... :)
kérdezted, mi ami jól áll, mint ha bántod magad.
ha raksz egy szmájlit a mondat végére. tessék KOMOLYAN venni! Puszkós ne legyen még, ahhoz idő kell, hogy vki kiválasztott lovagina legyen (ez volt a kedvenc indexes nickem, mert elég huncut, szegény barátnőm egyszer a lovaginámnak titulálta magát, de nem lőttem el neki a poént, inkább ölelést kapott. szóval sok szmájli, és légy önmagad.

ELP 2012.01.27. 23:11:18

@ő-szinte: Mi ez a temetői hangulat ? valaki feladta a játékot??:))

ő-szinte 2012.01.27. 23:12:41

@ELP: nem tudom, én is csak most jöttem:-D

ELP 2012.01.27. 23:14:09

@ő-szinte: Akko felrakjuk a kérdést MI TÖRTÉNT?????

ELP 2012.01.27. 23:15:04

@ő-szinte: Bíztosan atikinga összeveszett és mindenki őket gyászolja :))

kárpátia56 (törölt) 2012.01.27. 23:16:22

@Spéter46: ezt honnan tudni most? nekem legutóbbi infóm ez a 48-52. de kurvára remélem, hogy Vera vezet. Eszti méltósággal kapj ki, Vera tanulj meg győzni, mert az a boxmeccs tényleg gáz volt, de én így szeretlek! :) Félek ez nem a Kingu-Peti féle kulturpárbaj lesz, Verával egy sötét utcában nem...

ELP 2012.01.27. 23:18:05

@kárpátia56: Az egy kamu százalék,,,túl kevés az sms,,,érződik az érdektelenség a műsor iránt,,,

ELP 2012.01.27. 23:20:28

onylány sincsen,,,,nahh szépen vagyunk..senki nem tud semmit ,,vagy aki tudja az hallgat :)))

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.27. 23:26:10

@kárpátia56:

azt értem, hogyha nem csíped esztert, de verát hogy lehet kibírni?

költői kérdés, nem kell rá felelni, csak tényleg nem értem..

ő-szinte 2012.01.27. 23:31:08

na, faszomatbazdmeg, nem lesz már sohasem onlájn???????????

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.27. 23:41:52

@ő-szinte: ja, tegnap is csak nyökögés volt egy perc adás egy perc semmi... megint lehet menni aludni :(

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.27. 23:42:38

@ELP: és ezek után kérdés mi történt? semmi... megy vera kiidegelése, fecót nem érti csaba, mert rossz hatással van rá vera szerinte. vera mellé fecó, eszter mellé sehi állt.. mindenki más pártatlan. természetesen ez is csak azért h ne legyen benne a pakliban h verát megsajnálják (vera mondta a riportban)...
lássuk csak... kinga megsértődött attira csaba miatt, atti ragaszkodott hozzá h verát megrúghassa a színdarabban, sehi már nagyon unta szal beszólt attinak.. sokszor indultak úgy a monológok h ''elegem van attikából''... szal a szokásos.. atti basztatja verát, mellé mindenki mást, és verától változatlanul elforedult mindenki fecót kivéve..
nincs értelme besz'elni erről.. ez a párbaj a szétrágott gumicsontok párbaja lesz, nincs mit beszélni róla.. onlájn peti kiesése óta alig van... retek lett ez a műsor na..

ELP 2012.01.27. 23:51:33

@Papucs Orrán Pamutbojt: Értem, köszi az infot.
Akko értékelünk: atikinga sztem már ki is békült , vera viszony semmit nem fog változni , sztem kiesik , feco meg kolostorba vonul . sztán ő is kiesek,,
Itt is érződik a hanyatlás,,,nem csodálkozom,,

ő-szinte 2012.01.27. 23:56:07

@jadebulgari: komolyan, kakkor minek reklámozzák, hogy nézzétek, basszátok meg, mert van...:-O

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.27. 23:56:45

@ELP: neeem, még holnap is kingatti nemszeri lesz... :-P

ELP 2012.01.27. 23:58:29

@ő-szinte: Mert a semmiből kell egy órás műsort összerakni , és ha most meglátod akko holnap nem nézed , és akko nem lesz nézettség ,,,és nem jön a piz ,,és a kolosit száműzik jordániába :)))

ELP 2012.01.28. 00:00:31

@Papucs Orrán Pamutbojt: akko te már tudsz valamit,,,de az onylányból azt le lehet csekkolni,,,ha már szólnak egymáshoz akkor oké a balhé :))

ő-szinte 2012.01.28. 00:05:27

@ELP: hát üzenem a Kolosinak, hogy én a héten még nem is néztem,hehehehe

ELP 2012.01.28. 00:07:30

@ő-szinte: Mostanában rengeteget csavarogsz , nem tetszel nekem:))

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.28. 00:09:28

@ő-szinte: nekem kb most kezd nagyon elegem lenni.. kb már csak azért nézek bele, mert már úgyis a végjáték.. de inkább nyomaszt mint szórakoztat... :-(

kárpátia56 (törölt) 2012.01.28. 00:13:58

@Brr: még ha depis hangulatrontó picsa is, akit a teljes tandem utál, önmagában szerintem teljesen cool.
hogy figyel a feladatokra. a beérkező vendégeket tényleg tiszteli. az általános civilizációs normákat betartja.
azt a karaktert adja, aminek beszavazták, se többet, se kevesebbet.
ezeket vesd össze Attilával, aki több, mint összeférhetetlen.
Kingával, aki ugye szegény retardált. Fecóval, akinek már csak egy személyiség kéne.
Csabi kicsit más, egyelőre keveset csalódtam benne.
Seri nálam bejövős, a cickóin kívül is.
Szóval Vera: a föntiek mellette szólnak, és én így kibírhatónak találom.

ő-szinte 2012.01.28. 00:20:39

@ELP: csak edzeni vagyok olyankor...:-)

ELP 2012.01.28. 00:21:48

@ő-szinte: jahhh,,,na azt talán még szabad :))

ő-szinte 2012.01.28. 00:23:55

@ELP: hát kösz, hogy megengeded:-DDDDDDDD

ELP 2012.01.28. 00:25:18

@ő-szinte: Mindent a test és a lélek karbantartásáért :))

ő-szinte 2012.01.28. 00:41:22

@ELP: na, azért mindent nem:-DDDDDDDD
de hol vannak a kis mogyikák????

ELP 2012.01.28. 00:43:55

@ő-szinte: Unják a banántot :)))
Én is nekilátok gépeket javítani,,,sztán majd idepillantok,,,hátha lesz valami érdekes :))

kárpátia56 (törölt) 2012.01.28. 00:45:28

kik a mogyik, hogy lehet azzá válni? vagy ez születési vmi? :Ö

ELP 2012.01.28. 00:58:45

@ő-szinte: mire ide jövök már nincsen,,,mi a téma?

ő-szinte 2012.01.28. 00:59:49

@kárpátia56: háááát, azok a mogyik, akik nem félszerzetek:-D
Figyeld a blogot és látni fogod... :-)
Mogyikkal kell beszélgetni, és te is mogyivá válhatsz:-)

ő-szinte 2012.01.28. 01:00:42

@ELP: van megint:-)
Atti kangával akar beszélni. Most meg Fecó nyomja a hülyeséget...

ő-szinte 2012.01.28. 01:01:49

Verának milyen jól áll a fekete a rózsaszínnel kombinálva...

ő-szinte 2012.01.28. 01:02:50

Fecó hősködik,hehe
futtatja magát:-D

ELP 2012.01.28. 01:03:19

@ő-szinte: most azt látom,,,de ebből már kaptunk 26 tonnát,,,

ELP 2012.01.28. 01:03:56

@ő-szinte: ati mit akar mondani azt tudjuk??

ő-szinte 2012.01.28. 01:04:27

Fecó ott volt mint egy BÁSTYA! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ELP 2012.01.28. 01:05:34

@ő-szinte: áhh őt felejtsük el,,,kipukkadt már régen

ő-szinte 2012.01.28. 01:05:40

Fecó lett Bástya elvtárs?:-O hehehehehehehehehehehehehehehehe

ő-szinte 2012.01.28. 01:06:39

@ELP: nem, most megint kezdi a kitöréseit:-) már várom, mikor fog megint üvöltve sírni:-DDDD

ELP 2012.01.28. 01:06:46

@ő-szinte: kár,,engem személy szerint érdekel ez a macska egér játék,,,,:)))

ELP 2012.01.28. 01:07:57

@ő-szinte: nehéz egy csaj az bíztos

ő-szinte 2012.01.28. 01:08:00

@ELP: akkor nézd, és majd megtudod:-D

ő-szinte 2012.01.28. 01:08:36

@ELP: ja, igen, Fecó nehéz egy csaj:-DDDDDDD

ELP 2012.01.28. 01:10:33

@ő-szinte: megint semmi,,,áhhhhhhh,,mi a mérges jel??:))

ő-szinte 2012.01.28. 01:12:41

@ELP: nem tudom:-)
de hol elveszik, hol meg visszaadják:-)
ilyenek ezek:-DDDDD

ELP 2012.01.28. 01:14:16

@ő-szinte: Ezt így képtelenség átlátni,,,a farncba,,,

ő-szinte 2012.01.28. 01:14:56

@ELP: nem, nem képtelenség:-D

ő-szinte 2012.01.28. 01:15:33

@ELP: a dramaturg ma nem is volt???

ELP 2012.01.28. 01:16:12

@ő-szinte: akko mond légy szí,,most akko mi van? ha már olyan kis mindentudó vagy:))

ő-szinte 2012.01.28. 01:21:29

@ELP: de nem tudok semmit...:-( Dressz meghívja a bulijára a lakókat

ELP 2012.01.28. 01:22:26

@ő-szinte: "nem, nem képtelenség:-D " ,,,akko ezt méééé írtadddddd?????:))

ő-szinte 2012.01.28. 01:26:31

Ne sírjáááál, olyan szép a sminkeeeeed... brühühühühü

ő-szinte 2012.01.28. 01:27:55

@ELP: hát nagyjából lehet követni:-)
mondom, nézzed!!!

ő-szinte 2012.01.28. 01:33:10

@ELP: nah, most derült ki, hogy Kinga fura dolgait akarja megbeszélni Atti:-)

ELP 2012.01.28. 01:34:49

@ő-szinte: ahha,,,az akko érdekes lesz,,:))

ő-szinte 2012.01.28. 01:42:36

@ELP: na nézd, én mentem hunyni:-)
jó éjt:-)

GL-581 g 2012.01.28. 02:48:50

@skorpioqueen: @ő-szinte: Akkor nem csak én vagyok így ezzel?! A kihívás óta én sem néztem, és a párbajt sem fogom. Egyszerűen irritál és mélységesen felháborít az Attila-féle lelki náculás és folyamatos pszichoterror. Hogy ehhez asszisztálnak a szerkik, különösen gáz.

@ELP: Én is erre tippelek. Sms kell a Retekklubnak. :D

Egyébként én úgy tippelem, hogy Vera búcsúestje lehet, amire meghívta Fecót, Csabát és Atit. Pff, ez kissé bizarr. :D
Éppen közös imádság van Vera győzelméért. Ez még bizarrabb. Viszont meglepő, hogy milyen jól elvan most ez a négy ember, és milyen normálisan tud beszélgetni Vera és Ati is egymással. :)

Fecó: (kántál) "Óóó, hallgass meg minket, mert Veráról szól most a nóóó-taaaaa."
Attila: "Nem nóta, hanem imádság! Te csak nótában tudsz gondolkodni?"

Ezen mondjuk jót röhögtem. :DDD

GL-581 g 2012.01.28. 02:53:35

Amúgy gondolkodtatok már azon, hogy Attila vajon milyen tetoválást takart ki műsor előtt azzal a karpántra emlékeztető megatetkóval?

kamarti 2012.01.28. 03:17:23

hűha, Csabi nagyon be van baszva, Verának kevés, amit tőle kap, miközben a Titanic betétdalára baromkodnak összesimulva...
hajaj :)

egyébként hülye vagyok, lehet mondani, amiért visszanéztem az öfit, aminek a legviccesebb mondata az volt Balázstól, hogy úgy látszik, Attilának ma sajnos rossz napja volt, mert mindenkibe belekötött - kérdem én, mikor volt jó napja akkor? de egyben ürömmel is töltött el itt, a szabadságharcosok földjén, hogy ma először hárman konkrétan átfáradtak egy másik helyiségbe, amikor Atti belemászott a beszélgetésükbe, ilyen sztem még nem történt a vv5-ben.

amúgy én nem szoktam az újrarendezett jelenetekben gondolkodni, de el nem tudom képzelni, a tegnapi onlájn alapján, hogy hogyan tudták ilyenre vágni a Csabi kibeszélte Fecót Kingáékkal jelenetsort. Szóval most az egyszer biztos vagyok benne, hogy újrajátszatták velük (a három lányt meg kiküldték cigizni, gondolom)

na, lépek is aludni (és reménykedem, hogy Csabi ma is inkább edz, mint Veráz, alkohol ide vagy oda :)

nowo 2012.01.28. 08:05:37

Jó reggelt!

Összefoglaló:)

Kinga a legirritálóbb HP a villában!
Amit ezen a héten művelt a beküldött két színésszel,az kritikán aluli.
Ha az eddigi minősíthetetlen hisztijeit kihagyjuk,és csak ez alapján ítéljük meg,hát már ez is bőven kimeríti a legparasztabb hisztis unintelligens hisztérika fogalmát!

Attila-no comment!
Ahogy tegnap szemrebbenés nélkül hirtelen témát váltott,amikor Fecó belépett,na ott mutatta meg,ki is ő valójában...
De lehet neki drukkolni,nyugodtan!
Szép emberi tulajdonságok birtokosa!
Mindenkiből gúnyt űz.Tegnap díjaztam,hogy Seri szembeszállt vele,csak hát ő kevés hozzá...
Kinga tudná a legjobban megfingatni,csak hát Kinga hülye hozzá,a többiek meg passzívak...
Egyedül Vera nem hagyja magát,csak kár,hogy még a hülyebalázs is Vera ellen foglal állást...:(

Hát,röviden ennyi.
Hajrá Vera!!!

nowo 2012.01.28. 08:11:44

@Papucs Orrán Pamutbojt: detto...:(

Engem az keserít el,hogy az egész vv5 Attiláról szól,és még csak esélyt sem látok arra,hogy legalább az utsó 1-2 hétben megláthassunk egy Attila-mentes villát...:(((
Végig fogja vinni párbaj nélkül a kettes döntőig...:(((

raftery 2012.01.28. 08:29:28

olyan aranyos,ahogy egyesek meg mindig azt hiszik,hogy barmit is er egy-egy szavazat...
:)))
hogy a reteknel barkit is erdekel,hogy ki milyen smst kuld be...
le van itt zsirozva minden elore,cel a nezettseg emelese,mert nem igazan megyen a dolog...
most kiejtik verat,(mondjuk nem kar erte,pszichopata...)lehet kezdeni a csucsra jaratast a pornozassal,a csaladja gusztustalan hozzaallasaval es a tobbi...
kovetkezo korben megy feco a levesbe,kezdodik a falvedok visitasa(mint anno olah ibolyanal,ugye...)hogy egy "cigany"(sic) nem nyerheti meg a...lesz megint min hisztizni...
utana megy kinga a fraszba,o majd megcsinalja a cirkuszt maga korul,mert a "kiralylanynak jar"...
addig lesz meg jopar szavazas,ennek megfeleloen lehet kialalkitani a dontot,hogy a zembereknek megmaradjon a jo szajizuk...
tulajdonkepp csaba az egyetlen,aki abszolute jofiunak van beallitva,a tobbieket mar kezdik aprankent morzsolgatni,dreszter a swingeres,seeszezade a gogos nyeritogep,atti antiszoc...
szerintem csabaval nyeretik meg,atti elott,harmadik seesze...
tehat a kovetkezo korben kb atti/feco parbaj leszen,utana kingat barmelyik lany kiviheti,aztan atti/dreszter...
es a reteknel remenykednek,hatha seesze megdugj@ csabat,hogy legyen valami musor is,mert ez igy pusztulat...

ez van...

ZuzuPetals 2012.01.28. 08:37:27

Hajrá Vera! Ő az egyetlen aki kiviheti Attilát, a többi beszari alak.

mimózA 2012.01.28. 08:51:09

@nowo: Szivemből beszéltél, és képzeljétek most olvastam, h. ma sem lesz öfi,szedjétek le szegényekről az átkot, ne csak aludjanak, kummogjanak, hanem csinálják is a dógukat. Irhatnátok közösen egy jó kis öfit, szeretném megtudni mi volt. Most le kell lépnem munka ü-ben, Hajrá mindenki!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.28. 08:53:42

@nowo: "Ahogy tegnap szemrebbenés nélkül hirtelen témát váltott,amikor Fecó belépett,na ott mutatta meg,ki is ő valójában..."

Uramisten. Csak azt ne mondd, hogy te még nem csináltál ilyet az életben.

nowo 2012.01.28. 09:03:51

@pushpang: figyelj,ekkora színész nem vagyok!
Ezen látszik,hogy gyakorlott hazudozó!
Ugyanígy hazudja végig az egész játékot és az életét.
De sajnos nem fog kiderülni róla,hogy alapjában egy jó fej valaki Gór Nagy Színitanodájából.
Ő valójában egy ultragenya valaki,akitől a való életben az isten mentsen meg mindenkit!
Ha nem ez az igazság,akkor nagyon rossz emberismerő vagyok...

takácsalfréd 2012.01.28. 09:32:36

@nowo: az vagy, meg simán hülye, mert elvakít már a gyűlöleted. Itt fröcsögsz hetek óta, mintha ezen múlna az életed.
A témaváltós ominózus jelenet éppen hogy zseniális volt, csak játéknak kéne nézni kicsit ezt a műsort, nem valami véresen komoly drámának.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.28. 09:34:40

@nowo: nem értem, miért zaklatod fel ennyire magad Attila vagy a VV miatt. :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.28. 09:41:11

@GL-581 g: igen, valószínűleg egy vállalhatatlan jelkép lehetett amit máshogy nem tudott eltakarni csak kockásítani az meg hülyén nézett volna ki így lett belőle karszalag...

avanivi 2012.01.28. 09:47:03

@nowo: És a Vera milyen szerinted ?
Mivel, hogy jó emberismerő vagy :))

mocskosmacska 2012.01.28. 09:48:22

Vera: Soha nem hazudtam.

Kedves Vera! Az 500 igaz/hamis állításos személyiségtesztben van egy olyan állítás, hogy: Soha nem szoktam hazudni.
Ezt azért teszik be, mert aki a nem igaz rám az állítást karikázza be, az valószínűleg egy őszinte ember, aki meg a az jelöli be, hogy ez az állítás igaz rám, az egy nem őszinte ember, akinek nem lehet adni a szavára, mert hazudni mindenki szokott.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.28. 09:59:47

@nowo: az hogy irritáló Kinga és nem tud viselkedni és nyafog és műsír már önmagában is megagáz de végignéztem egy esti videot és az a kócos igénytelen haja, lelakott feje, kifittyenő derékháj (ha már összeszedett 17 kg-t, lehetne talán egy-két számmal nagyobb pólót felvenni nem úgy mint fénykorában) és az a sminknélküli grimaszoló arca hát ijesztő, emellett semmi szépséget, bájt nem látok az arcán fel nem fogható számomra mit eszik rajta Attila vagy Csaba.

avanivi 2012.01.28. 10:03:41

Felébredt sixx :))))))

sixx · http://comment.blog.hu 2012.01.28. 10:06:14

már kint az új poszt. ki mondta, hogy nem lesz?

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.28. 10:11:18

@kárpátia56:

"az általános civilizációs normákat betartja."

nekem pont az a bajom, hogy az általános civilizációs normákat nem tartja be a vera, én mindenesetre nem laknék vele egy szigetense nemhogy egy villábvan:

ahogy sorra alázta végtelenül randa smasszer hangnemben Dyát, BTA-t, veronikát, esztert, kingát, az számomra nem elfogadható, úgy látszik ez a hangnem, ami rendre kiütkozik rajta számodra nem gond, nekem meg az, én éppen ezek miatt a lekezelő, lealázó, smasszerkedő megszólalásai miatt nem laknék vele egy villában, a másik az a Kinga, akivel nem akarnék együttélni, a többi csajjal ki tudnék jönni.

szóval, ha eszter és vera között kell választani akkor inkább eszter képviseli számomra a civilizációs minimumot. Gáz volt ahogy a manipulátorokhoz csapódott, és ezt az utat választotta a túléléshez, de neki sokkal jobban kellett harcolnia utolsó utániként bejöttnek, mint a többinek..,.

az én rózsám vasutas 2012.01.28. 10:16:25

Film színház muzsika rovat régen volt, tehát nézzük alakítás szempontból a reális sorrendet.
7. azaz seggutolsó Csabcsi, aki a meglepő mozdulat fogalmát sem ismeri. Azt adja ami, adj neki két súlyzót, azzal elvan egész nap.
6. Vera, aki nem egy karakter, azaz egy karakter színész, isteni mint vajákos öregasszony, más oldalát még nem csillogtatta.
5. Eszter. Lefelé rúg, felfelé nyal, hétköznapi karrierista luvnya. Színészi képességei ittas állapotban jönnek elő, ilyenkor többször nyal vagy rúg minden irányba.
4. Sehi, remek fekve, felállva vagy ülve nem az igazi. Nagy előrelépésre csak akkor van esélye, ha az életemben még nem bántott meg így senki zokogó jeleneteinél legalább 1 db könycseppet ki tud csiholni magából.
3. Attila. Birkatürelmű egy ember. Még mindig nem tudom eldönteni, hogy megjátsza magát vagy valóban ilyen. Csak feltételezem hogy játszik és akkor azt jól csinálja.
2. Fecó. Na, ő játszik. Nehezen tudják a többiek kihozni a szerepéből, pedig próbálkoznak rendesen. 132 napja tartja magát rendületlenül, nem véletlen előkelő helyezése.
1. Kingunella. Azt játszik el, amit csak akarsz. Kivéve szolgálólányt. Minden karakterben meggyőző, ha kell idegesítően simulékony, ha kell idegesítően akaratos, ha kell idegesítően hangos, ha kell idegesítően sznob, ha kell idegesítően idegesítő.

cipócska 2012.01.28. 12:58:27

@kárpátia56: Hát igen,a Csabi mássága a barna szájszélében nyilvánul meg.Hajrá Vera menj vissza,és tartsd szinten Attikabogyó vércukrát,nehogy hiányérzete legyen!Pá
süti beállítások módosítása