Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 5929-5930.

2012. január 19. 15:50 - villanella

Ó gyarlóság, ó gyenge, gyenge emberi lélek! Szex, szerelem, gyengédség, a Barátok köztben minden van, mit szemnek, s szájnak ingere. Tegnap például ismét felütötte a fejét a féltékenység, és a kronológiai sorrendben nem épp megfelelő, de azt követő megcsalás, és jaj, hát a kőszívű asszony szíve is megdobban olykor-olykor, valamint a végtelenül szexi lányok is tudnak búslakodni, hogy nem szereti őket senki se már.

5929. rész:
Kezdésképp Zsolti hazaugrik, mert otthon felejtett valamit, de meglátja az asszonyt, amint ruhácskában ágaskodik a konyhában takarítás címszó alatt, aztán ki ne jönne lázba egy takarító asszony látványától, ugye, Zsoltikánk is megmerevedik, dugná, na. A csaja is dugna, őrült szerencse. Mennek bélyeggyűjteményt nézegetni a hálóba, huh.

Balázskához jönnek. Hanna és az új csaj, Csocsó. Balázs kedvesebb Csocsóval, ajaj. Balinak hívja őt a lány, amit Hanna szerint utál, pedig hát az egyetemen mindenki így hívja. Csocsó elmegy, Hanna kérdőre vonja, miért nem szólt, hogy lakótársak is lesznek. El akarta mondani, csak a fater előtt mégsem. Hanna szerint nem jó ötlet az összeköltözés. Balázs rákérdez, hogy féltékeny-e, és nem érti, Hanna pedig elrohan.

Aliz, Luca és szerencsétlen Géza az udvaron. Lucus szomjas lesz, beszalad az anyjával a Rózsába, addig Géza Kingához fordul, hogy bántja-e, hogy Alizt dugja. Dehogy is bántja, és jól van, élvezi a függetlenséget. Ádám mindezt hallja, és számon kéri Kingát, mert ez nem is igaz, mert nincs jól. Kinga szerint semmi köze ehhez Ádikának.

Miklósnak elmondja Balázs, hogy elköltözik. Miklós azt hitte, hogy jól megvannak. Jól meg is vannak, de ő együtt akar lenni többekkel. Miből fizeti majd, dolgozni fog? Majd te finanszírozod, mondja a kissrác, de nem, nem, ezt felejtse el. Miklósnak nincs pénze, meg egyébként is. Balázs viszont már megígérte. Miklós meg megérti, hogy felnőtt, és önállóságra vár, de nem fog menni.

Klaudia értetlenül nézi Hannát, aki úgy érkezik haza, hogy kérdez, elvileg költőien, de nem, mert Klaudia reagál mégis. Mi az, hogy összeköltöznek. Hanna kipanaszkodja magát, Klaudia meg néz. Érti. Hanna furcsállja, hogy nincs kiakadva, de nem tudja, hogy épp ott volt nála a volt férje szeretője. Nem baj, mindjárt megtudja, mert Klaudia elmeséli. Nem beteg, semmi ilyesmi, az ember hiába szeret valakit a síron túl is. Klaudia sírni fog. Beszarok.

A Rózsában Kingát stíröli két fiatalember, pipihusit szeretnének és nézik a seggét, sőt, még hozzá is nyúl az egyik, mert olyan, na. Kinga kapásból üt, Zsolt jön, mi folyik ott, a srác kikéri magának, hogy egy pincérnő megüsse, Kinga meg kikéri magának, hogy bárki is fogdossa. Máris a kávéház vendégei, és Kinga kérdőre van vonva, amiért nyilvánosan verekszik. Menjél haza, pihenjél, rád fér.

Hanna megint az udvaron, Lindával fut össze, úgy volt, hogy filmet néznek, de Hannának nincs kedve, mert Balázs megcsalja. De kivel? Még senkivel, de már csak hajszál híja. Na, elmondja Lindának a sztorit. Hanna utálja Csocsót. Meglep. Jön Nóra, Hanna lerohanja. Klaudiáról van szó. Hogy ki van bukva. És hogy beszéljen vele Nóra, mert még sírt is. Biztos nagy baj van.

Balázs Petinek meséli, hogy elköltözne, de nem fog menni. Peti kenyeret vajaz. És Hanna a bökkenő, mert bosszantja a dolog. Valamiért nem tud örülni. Na vajon miért? És lóvéja sincs. Nem ad apuka. És akkor most mi lesz, maradsz itthon? Ha én azt mondtam, hogy elmegyek, akkor úgy is lesz. Valahogy lóvét kell szereznem.

Klaudia csöndben étkezik a villában, mikor csöngetnek. Nóra az. Hanna mondta. Bocs, hogy pont ebédkor, mindegy, úgy sincs étvágyam. Elmondja Klaudia, hogy itt volt a nő, és hogy az ő ágyukban, és mondd, hogy volt ilyesmire képes. És még az is, hogy Miki is tud erről az egészről. Szavát adta. Az a gazember még mindig oda van érted. Ha most nem használja ki az alkalmat, hogy jól megalázzon, azt csakis a te kedvedért teszi. Még mindig rád vár Miklós. Nóra elgondolkozik, jól esik a kurvájának.

5930. rész:
Zsolt ismét hazaér, de most nem lesz szex, beszélgetni akar Zsófival, Kingáról. Mert megütött egy vendéget. És hogy máskor ezt csuklóból lerendezi. És hogy ez a rosszul lét nem ma kezdődött nála. Ki kellene szedni belőle, hogy mi a baja. És Zsolt a főnöke, ő nem faggatózhat.

Miki Timikével kávézik az udvaron, és begumizza a haját. Nóra messziről nézi mosolyogva. Szép munka, mondja, mikor megérkezik. Timike megnézi a haját a mosdóban, Nóra leül. Klaudiától jön, nincs jól. Találkozott Emíliával, és most szegénynek újra kell élnie a megaláztatást és fájdalmat. Zoli nem volt szent ember és ez sajnos családi vonás. És Miki még jóvá tudja tenni a bűneit. Például Maját. És Nóra meg tud-e bocsátani, de olyan régen volt, mindegy. Nóra el.

Hanna a villa kertjében találkozik Klaudiával, és ültetne aranyesőt vagy orgonát, de Klaudia nincs hangulatban. A villa kertjében, ott, ahol annak idején Miklós SIM-kártyája elveszett, mikor betört. Őrület. Klaudia nem akar a sztoriról beszélni. Hanna szerint nem minden férfi olyan, mint Zoltán volt, az ő apja például imádta. Klaudia szerint legalább ők ketten ott vannak egymásnak.

Timike gesztenyés sütit hozott Balázsnak, és evés előtt mosson kezet Miki szerint. Balázs melót keres, mert ha nem tud az apja lóvét adni, melóznia kell.

Zsófi megérkezik Kingához, hozott bort, hogy bebasszanak. Kinga elmondja, hogy Zsolt haza zavarta, Zsófi szerint szarni bele, hol a dugóhúzó. Elmulasztja a bor a rosszkedvet. Na, mi a fasz van, miért van rossz kedved? Kinga lehúzza a bort és elkezdi a Géza-Aliz sztorit. Hogy rosszul van a boldogságuktól. És kér még bort.

Miklós meglátja, milyen állást néz Balázs, és ugye ezt nem gondolja komolyan. Asszisztens. Meg egyébként is. Nem bírja nézni, hogy Balázs elszúrja az életét. Fél évet kap, hogy bizonyítson, és ha azt látja, hogy igyekszik, kap pénzt albérletre. Balázs kiakad. Fiatalok vagytok, ott nem tudsz tanulni. Akkor sem tudsz lebeszélni. A diploma a fontos, nem a haverok. Ha jó fej vagy, én is az leszek.

Klaudia és Hanna pezsgőfürdőztek, Hanna tudja, mire van szüksége. Így kezdődnek a leszbikus pornók is. Hanna elmegy a cukiba, Klaudia meg neki adja azt a bizonyos fülbevalót. Nem fogadhatja el. Adja Julinak vagy Vandának. De nem. Próbálja csak fel. Jól áll. Nem, mint Klaudiának a hajpánt. Klaudiának ötlete van, menjenek el kajálni valahova. Csengetnek, megérkezik Hanna anyja.

Balázs otthon bezárja a laptopot, csengetnek. Csocsó az. Balázs akarta hívni, hogy nem tud költözni, nincs lóvé. Pedig Csocsó számított rá. De akkor jössz át, amikor akarsz. Ütögeti a csaj, na, ez előjáték, jön a smár. És tényleg. Balázs megijed.

Kinga és Zsófi továbbra is boroznak, de elfogyott a pia. Csoki kibontás, és újabb üveg bor keresése. De csak rum van, az is jó lesz. Nem akarja Kinga vissza Gézát, csak a boldogságukra féltékeny. Megissza a rumot, és neki mikor lesz már végre valakije. És veletek mi van? Velünk minden a legnagyobb rendben, mondja Zsófika. És utálta magát a fogamzásgátló miatt, de Zsolt rendes és megértő. Azért Zsolt sem angyal, fogja be a száját azok után, hogy ki akart rabolni egy pénzszállító furgont. Hoppá, Kinga most elszólta magát.

Hanna az anyjától ajándékot kapott, olyat, ami Kanadában nagy divat. És meséljen, mi van vele. Hol kezdje. Hogy állunk a szerelemmel? Balázs sztoriba belekezd, elmondja, hogy most épp nincsenek jóban. Klaudia megérkezik, felöltözve szépen. Miért jöttél? Vissza akarom kapni a lányomat. Váháháááá, újabb bonyodalom, már kezdtem aggódni, hogy nincs semmi izgi sem.


 

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2012.01.19. 16:22:09

Hutyutyutyu micsoda fordulatok!!! Új szereplők, megcsalások, elszólások, Géza "szerencsétlen", Kinga iszik, Nóra nosztalgiázik, Klau sír!!!!! Hihetetlen! Úgy érzem, nem csak én lepődtem meg...... Ettől függetlenül Gézu családi életétől, úgymint filmnézés, hancúrozás, szendózás etc. továbbra is agyf@szt kapok.. Ennél csak az jobb, hogy Attila másképp nem tud beszélni, mint kigúvadt szemekkel és harapósan. Ejjjjj mér nézem?? Nem is vicces.

Johnny336 2012.01.19. 16:55:48

Mekkora puhapöcs ez a Zsót. Fogdossák a pincérnőt, erre meghívja a csávókat piára, ahelyett hogy végigrugdalná őket a Mátyás király téren? Lófaszjóska senki.

Jó kiscsaj ez a csocsó.

villanella 2012.01.19. 16:57:14

@Johnny336: pont ezt gondoltam, hogy a faszért nem áll ki a kinga mellett, amikor na.
egyébként ez a csaj, aki a csocsót játssza, ez miben volt? úgy értem, hol láthattuk? kurva ismerős. vagy izé, nem volt ez is ikszfaktoros vagy valami?

fran7 2012.01.19. 17:06:52

@Johnny336: Van egy alternatív BK történetem. Kinga összejön Zsolttal és ketten röhögve nézik az idióta Berényi klán baromságait. Ülnek a Rózsában, mint a két öreg a Muppetsben, s nevetnek azokon, amiken mi is, ha nézzük a BK-öt.

orchidea25 2012.01.20. 06:48:58

@villanella: Igen, igen, jól emlékszel. Már a tegnapelőtti hogy is volt ez a fantasztikus Bköztben megemlítésre került, hogy Csocsó, a tavalyi, x-faktorban még Mimi és Gergő (?)néven nem lett méltán népszerű, mivel az első fordulóban súlyos fahangzás miatt kiestek:-)
süti beállítások módosítása