Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X123

2012. január 17. 22:35 - Hódos Hajnalka

Tegyük szívünkre a kezünket és mondjuk ki: ritka szar öfi volt a tegnapi. Leszámítva a minyomot. Lezajlott a párbaj, a Lakók heten vannak, mint a gonoszok. Lilu visszafogott tehenészlánynak öltözve ejti ki a száján a Péter, a Villa Casanovája mondatot, ami már nem késztet nyüszítő röhögésre. Mikor meghallom, hogy a párbajozók rendezik a kapcsolataikat, ugyanolyan szívből jövőt és mélyet sóhajtok, mint Péter, amikor benyit a hálóba, de előbb végig kell hallgatni azt, Eszter nem Attilára, hanem a Kinga és közte levő viszonyra féltékeny, mert milyen jó lett volna, ha valaki őt is tutujgatja egy ilyen megterhelő játékban. Igen, irigykedik. Ez a jóban-rosszban irigylésre méltó.

Péter úgy érkezik a hálóba, mintha a vesztőhelyre menne, aham, kibontja a pezsit. Pukk. Semmi, különös, egs. Vera bele is kezd a kapcsolat rendezésébe, mintha benyomtak volna rajta egy gombot, az van, hogy a legtöbb konfliktus abból adódik, Peti mindig annak a pártját fogja, akit kedvel és ő már régebben megmondta, emiatt konfrontálódni fog. Olyan nincs, hogy Vera oktalanul kezdi baszogatni meg piszkálni Petit. A Casanova kezében megáll a villa, ezt komolyan mondod bazmeg, mikor reggel arra kelek, hogy féregnek, patkánynak, bunkónak, parasztnak és seggfejnek nevezel? Hogyne, ezeket ő nem ok nélkül mondja, és hát ja, patkánynak tartja Pétert, azért mondja. Peti szerint meg Vera nem tudja magát kontrollálni, azért is kerüli a legoptimálisabban. Vera köti a kutyát a karóhoz, soha nem ő harap először. Én Péter helyébe már ütemesen verném a fejem a falba. Aztán Veráét.

A Kis Köpcös szerint Vera megrokkant ebbe a játékba. Te meg köhögsz, mint egy TBC-s, ápolatlan vagy, egész nap nyöszörögsz, mint egy hetven éves öreg bácsi. És fáj a térde is. Jó, akkor fejezzék be a kaját, a pezsgőt adják oda a Csabinak, ha Péter visszajön, a mocskos rossz viszony úgyis folytatódni fog, az garantált. Péter panaszkodik a fiúknak, bazmeg, azzal jön ez a hülye, hogy fáj a térdem. Vera magyaráz a háttérben, de Peti nem akar vele megbeszélni lószart se! Ha visszajön, úgyse lesznek jóba, ha nem, annyira sem érdekli, mi van vele, hogy tőle fel is fordulhat! Mikor azt mondja, de nem akarom veled rendezni a kapcsolatomat, őszintén megsajnálom, én a helyében már rég felakasztottam magam, de félő, hogy Vera még akkoris hintásat játszana vele, és lóbálná. Szar ügy, fiúk, mikor egy nő a pinájával gyűlöl, vigyázzatok magatokra! Hogy mi a szent szarért kell konfliktuskezelő irodát nyitni, szerintem a stáb sem tudna rá válaszolni. Aki kérdez, Attila és Vera. Aki válaszol, Péter, Csaba és Fecó. Micsoda izgalmak, micsoda fordulatok, micsoda drámai feszültség! Péternek Vera a problémája, de nincs szüksége tanácsra, mert tudja a megoldást: nem szabad Verához szólni, ennyi. De Peti nem akar erről beszélni, mert utálja Verát. Vigyázni kell, mert ha kedvesek vele, akkor belemar az emberbe és azt veszik észre, hogy egy buta nő sakkban tartja őket. Nem is fog vele kezet, mert fél, hogy megharapja. Pedig Vera keze pisis. Lesz az még véres is, majd csak figyeljetek. Na, gyerünk, Csabi panaszkodjon. Csaba problémája, hogy Attila és Péter hülye kisöcsiként kezelték, pedig ő alapvetően bírja őket. Ohhát, ezt eddig miért nem mondtad? Mert nem volt rá alkalom. Jaj, hát Attila bácsi sose bosszantotta direkt Csabiöcsit, bezzeg Csabiöcsi nem vette észre, hogy Attilát hányszor bosszantotta! Vera közbekotyog, hogyne, az a baj, Csabikám, hogy te foglalkozol a két gyökér véleményével, pedig nem kéne, az.

Fecó úgy képzelte, hogy az irodában sötétség van. Hát az van, itt ül a Vera. Serikével van rendezetlen viszonya, az elmúlt egy-két hétben folyamatosan belekötött. Hát, ezen könnyen segíthetünk, három nap az egész. Először napi tíz-húsz bók, aztán csináljon neki reggelit, ebédet, vacsorát, harmadik nap pedig csókolja meg. De nem homlok, meg ilyenek, dugja le a torkáig a nyelvét! Juj, hát ez az Attila egy terapeuta géniusz, Fecó megy is, megmondja Sehikének, hogy milyen szépek a szemei és visz neki minyomot is. Verset azt nem tud. De valami romantikus négysorost azé' hozzon össze. Szemed oly szép, mint a nap és a csillagok, hoztam neked minyomot. Hátbazmeg, ilyet én is tudok. Ajkad piros, mint a vér, nesze, itt egy bikavér. Vagyaszongya. Hajad selymes, bőröd lágy, itt a linzer meg egy rolád. Kínlódok itt posztokkal, mikor már rég lehetnék költő, faszomatbazmeg. Serinek köll is a minyom, meg nem is, nem szívbűl gyün ez, te fekete lovag, hallod-e! Azért hoztad, mert azt mondtad, engem utálsz a legjobban? Jajdehogyis, hihi. Kár, hogy Sehi nem szereti a minyomot.

Nem elég a lírából, nem és nem, búcsúvers a párbajozókhoz. Írok egyet juszt is, megy ez már csípőből. Ne sírj Kingu, szép királylány, ha kiesel lesz szép látvány/Megkönnyebbül sok-sok néző, zsírleszívás sosem késő! Csaba és Fecó is írtak egy kis izét, remélik, szerencsét hoz. (Az enyim jobb.) Útravaló a kIrálylánynak, aki csatába indul és remélik, hogy visszatér. Tiszta szívből várják vissza, úgyhogy szegje előre a fejét és erős legyen, ennyi az egész. Az izgulást hagyja a faszba, ha visszatér, ünnepelnek. Seri és Eszter is írtak esetleges búcsúlevelet Petikéhez. Mikor először feltűnt, Seri azt gondolta, hogy egy taktikus rafinált vénember, aki kedvére játszik velük, de megkedveltelek. Nem is vagy rossz fej, egy minden hájjal megkent nagybetűs férfi vagy, ügyes legyél, várunk vissza, puszi, te taktikus köcsög! Megírják a titkokat, megnézhetjük, mit szóltak, hogy Kinga jött vissza. Attibogyó nem marad egyedül, Kinga azt szólta. Eszter bőg a fürdőben, aztán Sehivel szövetségbe tömörülnek, majd ők ketten tolják. Na, azt megnézem én is bazmeg, ki nem hagynám. Apropó, hogy Sehi miért öltözött szőrös angyalnak, a Zisten se tudja, de csinos, na mindegy, már ki is találtam a szövetség nevét: Nyeríts és pucsíts! Eszter saját bevallása szerint érzelmesre íva (sic!) vall Attilának arról, úgy szeretné, ha számíthatna rá, mert kurva nehéz ám így ketten és nem tudja, hányadán áll vele. Aztán ívnak, akarom mondani, ölelkeznek.

Felfedik a titkokat, Péteré Veráról szól. Eleinte tényleg vonzódott hozzá, és még társnak is el tudta volna képzelni, aztán felfedezte rajta az elmebaj tüneteit. Az eszelős nő szerelmet vallott neki, de ő kijelentette, hogy nem tudja viszonozni ezeket az érzelmeket, ezért indított ellene háborút az idiótája. De azért megdugta a takaró alatt, ott, akkor. Persze Vera tagadni fogja, de hát tudjuk, milyen. Jó, elég nagy túlzásba estem a dugással, Péter a kis aktust alkalmazta. Gyertyát nem tartottam, maradok a dugásnál. Hogy az miért titok, hogy Kinga Fecót baszogatja, számomra rejtély, de ő már asse tudja, hogy ki itt a ZigazBaráccság, mert Fecó kiugat ám mindenkit a háta mögött, aztán, hogy elkerülje a konfliktusokat, köntörfalaz. És ódzkodik Sehitől és Esztertől is ám. Attila pavlovi reflexként feljogosítva érzi magát a beleugatásba, de Fecó egyre jobb, ha arról van szó, hogy a gyökérgyereket le kell oltani, ne ugasson, ő mindig Kinga mellett állt, nekik köszönhetik, hogy ezeregyszer kibékültek és Kinga is tarthatná a pofáját, mert nem ő mondta róla, hogy kiviszi oszt kinn hagyja, hanem a Szent Attika. Kinga, miután felháborodik, hogy az Ő levele után nem Róla van szó, mivel Ő írta a levelet, és Róla kéne, hogy szó legyen, hiszen Ő a Lány, Akinek A Seggéből a Nap Süt nyíg Attikának, hát ő már asse tudja, hogy ki hazudik ki nem és hát nem lenne kerek a világ és nem lennék nyugodt és nem döglenék, rohadjak meg, ha ma Kingának nem esett volna valami rosszul. Most éppen az, hogy Attila Pétert várta vissza. Ki? Ki? Ki szavazta vissza ezt az önelégült önző luvnyát? Az elálló fülűek? Fb+!

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
1300 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.01.17. 23:54:17

Minyomot akarok.

Hurri Kán 2012.01.17. 23:55:12

@szerivan:
Adok, ha adsz cserébe svepszt.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.17. 23:55:40

"....Mikor azt mondja, de nem akarom veled rendezni a kapcsolatomat, őszintén megsajnálom, én a helyében már rég felakasztottam magam, de félő, hogy Vera még akkoris hintásat játszana vele, és lóbálná. Szar ügy, fiúk, mikor egy nő a pinájával gyűlöl, vigyázzatok magatokra!...."

Zseniális. :D

2012.01.17. 23:57:12

@gyvy: Ívad!
@pushpang: Forrásmegjelölás puffiiikám???!!!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.17. 23:59:46

@szerivan: azért, mert fáj a térded és nyöszörögsz, nem kéne engem baszogatnod husipofi.

2012.01.18. 00:03:57

@gyvy: Az egyik kedves villalakónak volt ma már-már tettlegességig fajuló vitája többedmagával a forrás megjelölésének hiányának igazándiból okából végett.

vallatas 2012.01.18. 00:04:28

A közvetítés hamarosan folytatódik

ő-szinte 2012.01.18. 00:05:28

@szerivan: ki volt, mi volt? mindent tudni akarok!

gonoszkiralylany 2012.01.18. 00:05:30

tényleg. tényleg. KI SZAVAZTA VISSZA KINGÁT? :(

Hurri Kán 2012.01.18. 00:07:00

@szerivan:
Márhogy a villalakó összeveszett magával, mert nem jelölte meg a forrást? Ettől kevesebbért is omlottak már össze birodalmak. No de még mindÉg nem tudom, mi az az ívad. Évad villatájszólással, vagy micsoda? :)

Krissyfurrr 2012.01.18. 00:07:17

Benne a top 30-ban! :D

2012.01.18. 00:07:49

@ő-szinte: Csak magamat tudom ismételni, ezt is az előző poszt du-i eseményeinél találod. Nekem ehhez a sok íráshoz rossz a térdem.

Krissyfurrr 2012.01.18. 00:08:19

@szerivan: mi van ezzel a minyommal? valaki homályosítson már fel! :D

2012.01.18. 00:09:53

@gyvy: Mogyoró, komolyan el kell beszélgetnünk, hogy miért is jársz ide. Hasznos tagja akarsz lenni a villalétnek, vagy csak tujáskodsz?
"Eszter saját bevallása szerint érzelmesre íva (sic!) vall ".... Azt jelenti inni, teeee!

2012.01.18. 00:10:30

@Krissyfurrr: Még egy hülye, én ezt nem bírom .....

Krissyfurrr 2012.01.18. 00:10:34

"Én Péter helyébe már ütemesen verném a fejem a falba. Aztán Veráét."

:D:D:D

2012.01.18. 00:12:02

@Krissyfurrr: :DDD Fecó így nevezte a minyont.

Hurri Kán 2012.01.18. 00:12:27

@szerivan:
Mindenféle létnek kizárólag haszontalan tagja vagyok. Így már értem. Nekem mindent a megszokásosnál jóval alaposabban kell elmagyarázni, mert orvosszakértői vélemény alapján immáron 27 éve szellemi szabadságon vagyok, és az is kisebbfajta csoda, hogy nem felejtek el levegőt venni, majd kifújni.

nosce 2012.01.18. 00:16:25

@szerivan:
oktasd őket mogyi, mert fogyunk, folyamatosan visznek ki minket a villából és kint hagynak :)

ő-szinte 2012.01.18. 00:19:06

@szerivan: kapd be a faszomat akkor pufi:-)

nowo 2012.01.18. 00:20:22

Sziasztok!
Seri úgy néz ki ebben a mellényben,mint egy tollát borzoló liba,úgy is közlekedett benne.

2012.01.18. 00:21:17

@ő-szinte: Keresd vissza, úgysincs online.

busifa 2012.01.18. 00:21:44

@Krissyfurrr: Én viszont előbb a Veráét! :-)))

nowo 2012.01.18. 00:23:32

Remélem Fecó a következő párbajon kiviszi és kint is hagyja Attilát.
Ó,de szép lenne!!!:)
Érdemes lenne tovább nézni a VV-t!:)))

julcsi29 2012.01.18. 00:24:07

Na végre!!!Akkor egy órával ezelőtt Lady és én! :)))))

Krissyfurrr 2012.01.18. 00:26:49

FB+, ihletet kaptam a hülyézéstől, meg a mogyorozástól, megyek előkapom a tartalék sós mogyit, és felzabálom, jó éjt! :D (minyom nincs...)

ő-szinte 2012.01.18. 00:27:57

@szerivan: Ki vagy te, hogy megmondd nekem, hogy mit csináljak?????

Kösz pufi, majd én is szívom a véredet, ha úgy adódik...

Hurri Kán 2012.01.18. 00:27:59

@nosce:
Ha oktat, akkor nem visznek ki? :D

nowo 2012.01.18. 00:29:19

@szerivan: "íva" az nem két v?(ívva)
Egyáltalán van ilyen szó?

Hurri Kán 2012.01.18. 00:30:49

Egyébként Eszter milyen érzelmesre íva? 3 perc alatt erőszakol meg egy tele dzsakuzzit? :D

2012.01.18. 00:32:25

@nowo: Lett :DD inkáb hosszú í íva.

mézescsók 2012.01.18. 00:44:08

@szerivan: Nem lett volna egyszerűbb úgy, hogy tajtsikeren, bebaszottan, a filmszakadtan, már nem szomjasan vagy valami hasonlót? Háromnegyed egy tájt nyelvészkedni?
Egyébként, ha lehet szavazni, akkor ívva.

kamarti 2012.01.18. 01:04:38

@mézescsók: tényleg nem akarnék igazságot tenni, de ha már, akkor az ívva azt a halak csinálják, Eszter (még) nem :)

Némber Ván 2012.01.18. 01:09:06

@kamarti: De csak mert nincs kivel! :-D

Némber Ván 2012.01.18. 01:13:46

Zseniális a Hajdú Stív ahogy Latinovicsban nyom vv verset! :-D

www.valovilag.hu/video/155327

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.18. 01:40:55

Hali!

Eszembe jutott néhány érdekes dolog, amit nem igazán tudok szerkesztői oldalról megmagyarázni...

1- Peti párbaján csak arról a dologról nem láthattunk kisfilmet, ami valójában jellemezte az ő bent létét.. Ezek pedig a "cselszövések". Ezzel kapcsolatban eszembe jutott, hogy újra és újra ugyan azokat konfliktokat játszák le a bentiek amit eddig, csak néha megmozgatják a kondért a szerkik, hogy ne kozmáljon oda, de lehetőleg úgy h, ami alul van maradjon alul, ami a felszínen van maradjon is ott, viszont nem kevernek rajta. Gondolok itt olyan beszélgetésekre vagy konfliktorka, amiket a kisfilmekben elvileg látnak, nem teszik be. Visszacsatolva a párbajra, csak a konfliktok fő indikátorát, a CTBT kavarásokat nem mutatták be… (akár olyat, h Petiék hogyn lotak vállapot, ugye ezt már bevallották, hátrányuk nem származott volna már belőle) Erre mondjuk lehetne magyarázat az, h a lakók ezeket ne lássák mert bent van Attika.. na de ez a műsor nem erről szól? Miért?

2- Tudjuk azt, hogy volt Peti bábu a kiesés éjszakáján.. Láttuk onlájn, h a levélben is ez állt stb. Egy kockát nem láthattunk az öfiben erről, sőt, az onlájnt is elvették.. Miért?

3- Azért is lett volna érdekes ez a Kinga-Peti párbaj, hogy új név kerüljön fel a falra, Csaba-Eszter-Vera neve mellé.. Ezt a párbaj után szokták megejteni.. Nos, a mai öfi ugye a hétfői események alapján van összevágva.. Szemet szúrt, hogy a falon változatlanul a három tábla van fent (valovilag.hu/video/155637 - 3.20-nál látszik (de elhomályosítva) és 05.00-nál is.. 08.11-nél szintén ) Ergo nem is úgy, mint a bábus feladatnál, hogy megcsinálták, de nem vágunk be róla semmit” alapon működött a történet, hanem meg se csinálták Kinga értékelését.. Miért?

4- Ha már az onlájnoknál tartunk.. Eddig 3 okból vették el főként a képet: ha valamilyen más műsorról beszéltek a lakók, vagyis h ne legyen reklám, vagy ha kulisszatitkokról beszéltek, végül ha vmi olyan feladat volt, amit majd az öfiben akarnak bemutatni, h ne lőjenek le minden poént előre.. Vasárnap óta nem a szokásos 5-30 percekre veszik el az onlájnt és nem feladatoknál, hanem 1-1,5 órákra, és vitáknál vagy kiborulásoknál (Fecó-Atti vita vagy Sehi kiborul Verának Kinga-Atti miatt pl). Kérdem én, miért ne lehetett volna Atti barátkozós estje alatt mutatni Vera és Sehi beszélgetését? Miért?

5- Tudjuk, hogy volt Petinek is búcsú estje.. Egy dolog, h nem mutatták onlájn, de valaki fel tudna idézni belőle bármit? Akár a témáját? (az Eszteres szusizás az ugye a „kivel akarod tölteni utolsó éjszakádat” sztori volt, az Kingának is járt, én konkrétan a búcsúestre gondolok, ami Kingánál a királylányos témát kapta..) Petiét nem láttuk se onlájn, se öfiben.. Miért?

Így hirtelen ennyi jutott eszembe, de sok egyéb furcsaság, vagy számomra megmagyarázhatatlannak tűnő dolog feltűnt. Lehet még eszembe jut később a többi is.

Hmmm..?

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.18. 01:41:51

@Papucs Orrán Pamutbojt: bocs, az első ponthoz: nem "cselszövések" mert az Kinga reszortja lenne, "csínytevések"-et akartam írni...

GL-581 g 2012.01.18. 02:06:05

@Papucs Orrán Pamutbojt: Az online maratoni hosszúságú megszakításai már nekem is feltűntek, a 2. és 3. pont viszont durva.

Anno Gergő "felravatalozását" online végignézhettük, az összes bábubeszélgetést bevágták öfibe - pont egy Petiét nem? Még a bábut sem mutatták meg. Csak annyit tudunk online-ból, hogy Fecó azon nevetgélt, hogy Attila valamit nagyon rosszul mondhatott, mert "már megint visszahívták Peti bábujához". Elég furcsa...

Kinga értékelése meg elképesztő slendriánság! Az értékelés és a párbajozó képének felakasztása a falra alapvető műsorelem. S végre kikerülhetett volna egy 4. kép is - ehhez képest kihagyták. Pedig az értékelés mindig párbaj után, még frissen szokott történni.

És ha ehhez hozzáveszem, hogy gyakorlatilag mást sem látunk, mint Attilát és Attilát, meg Attilát... mi a fene folyik itt?

:-o

GL-581 g 2012.01.18. 02:11:13

@nowo: Attól tartok, hogy éppen Attilát fényezik ezerrel. Egy Fecó-Ati párbajban most sajnos inkább Fecótól válnának meg sztem. Aztán meg ki tudja...

Én inkább a Sehi-Kinga ellentét kiélezését várom. Meg persze azt, hogy végre lekattanjanak arról a holdvilágarcú szociopatáról, mert már a könyökömön jön ki! :"(

Attila barátot keres, Attila konfliktusait megbeszéljük Attilával, Attila nem lesz villamester, Attila reggel arra ébredt, hogy világos van, Attila legjobb barátja Attila... wááá! :S

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.18. 02:12:48

@GL-581 g: Áááá végre valaki, már azt hittem, h mindenki elment aludni :DD
Na, akkor nem csak nekem tűntek fel furcsaságok? Megnyugtató... :D

GL-581 g 2012.01.18. 02:13:20

@szerivan: Hopp! Ez érdekes! Kinek és kivel? :D A tegnapi online-ban? Erről attól tartok, lemaradtam. :(

GL-581 g 2012.01.18. 02:17:00

@Papucs Orrán Pamutbojt: Én itt huhogok mostanában minden éjjel! :D Csak az a kár, hogy ma nincs online. :(

Egy jó kis Sehi-Kinga konflikt talán továbbvinné az eseményeket. Peti kiírása a sztoriból hatalmas ziccer, nem akarom elhinni, hogy hagyják a szerkik visszarendeződni a régi erőviszonyokat...

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.18. 02:18:02

Kedves kotorékszomszéd, szerintem mindenki elment aludni, csak mi vagyunk talpon :D

csicserierika 2012.01.18. 07:14:47

Jó reggelt !
A nyelvészeti vitába is belecsicseregvén, az íva egy v-és.
Megihletett engem is Hajni:
Unom már VV5-öt halaGGyunk,
Nyerje meg az Attis, osztán mulassunk !

BGy · http://babosi.blog.hu 2012.01.18. 07:25:38

Mostanában elalszok az öfiken. Már Kinga sem hisztizik, Csabi nem kezdett el örjöngeni, Attila egyedül van. Bár tegnap a verás családlátogatáson jót röhögtem rajta. Realista csávó.

BGy · http://babosi.blog.hu 2012.01.18. 07:30:31

Itt egy minyon, amit a kiskutya kinyom. (Hahota, 1982) :-)

TapOut 2012.01.18. 07:45:40

A tegnapi nagy forgalomban el is felejtettem: nagyon tetszett Péter párbajon mutatott arca. Méltósággal búcsúzott és az elköszönő beszéde is tetszett. Az egészben volt valami drámai. A Veterán elhagyta a Villát...
Kösz Péter a vidám percekért és a néha ugyan bosszantó, de sajátos játékstílusért! :-)

dennis rodman 2012.01.18. 07:59:03

Seherezádé minek van még bent? Lesz még énekes feladat? Fecónak meg el tudnék képzelni egy villatemetés megrendezését és celebrálását.. közben lehetne siratóasszony is.

HarmadikÉva 2012.01.18. 08:10:47

@szerivan:

Tudom, hogy permanens "csak olvasóként" nekem csitu van, de

ívva - szaporodás közben/után (hosszú í, 2 vé, vö: ív-ik, ív-ás, ív-ott, ív-tak)
iva - ivás közben/után (rövid i, 1 vé, vö: i-szik, i-vás, i-vott, i-ttak)

Mindkét szó létezik, bár az irodalmi nyelvben nem biztos, hogy használatban vannak, de tájszóként mindenképpen (pl. palócok).

Ugyanakkor a Villában marketing okokból MMKK az iVVa forma használatos.

mocskosmacska 2012.01.18. 08:12:10

www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/vv-agica-elvesztette-az-otthonat-2077587

Számomra vv szempontjából azért volt érdekes a cikk, mert látszik belőle, hogy a pillanatnyi csillogástól mennyire elszállnak a lakók és nem tudnak a realitás talaján maradni.

szep-elet · http://www.szep-elet.info 2012.01.18. 08:26:46

Valaki még nézi ezt a szutykot ?

pluszjovedelem.weblapajanlata.hu

Építsd fel te is a saját weblap birodalmad, nem kell hozzá szak tudás, mert mi most egy jelentéktelen összegért megtesszük ezt neked. Legyen apróhirdető portálod, link katalógusod, saját weboldalad, saját magazinod, legyen a tied az internet és keresd magad degeszre.

nagynyertesek.nyeremenyajanlata.hu

Szeretnél sokat, többször egymás után nyerni? Itt a lehetőséget, csak 3 perc és már nyerhetsz is, nem kell befizetned semmit, nem járnak kötelezettséggel a nyeremények, csak eggyel vedd át és élvezd a laptopot, a welness hétvégét, vagy amit nyersz! Hajrá ne maradj le!

viptag.vipvilaga.hu/

Mi is a viptag vipvilága? Egyszerű lehet 10-90%

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.18. 08:27:03

Jó reggelt!

@mocskosmacska: igen, igen! Nekem is ez jött le belőle..., de nem részegít meg mindenkit! Hogy a mostani VV5-ből induljak ki:

Péter 100%, hogy nem fog magától elszállni! Ebben biztos vagyok!

Kinga a potenciális áldozat, mert "Én egy Királylány vagyok" típus. Az ilyennek minden kell, de máris...Tehát vele ez lazán előfordulhat...

Fecó: családban marad:D, visszarángatják:P

Sehi is egy áldozattípus, de majd max összegógózza valahol olaszban DonCorleone mellett...

Eszter nem az a fajta, sztem, akit ez beszippant, őt nem féltem.

Csaba sem, őt sem kell félteni...talán:D Attól függ, h milyen csajt szed össze...

Attila meg: eddig is elvolt egyedül, ezután is el lesz, nem hiszem, h szórná a pénzt két kézzel...

Vera: ő egy talány...Még mindig ő a leg (hogy is mondjam) emberibb???? Beleeshet a csapdába, végül is castingolt is, ugye...Ha meg könnyen jön...talán, nem tudom:D

A többi nem érdekel, leginkább Krisz:D

beacska 2012.01.18. 08:31:37

www.rtlklub.hu/musorok/fokusz/videok/155629

...hát nekem nem úgy tűnik, hogy Kinga megalázó vereséget mért volna rá...:DDD

már a VV4-nél is úgy tűnt, aki hamarabb kiesik, többet nyer, mint aki a döntőben hullik ki....

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.18. 08:35:08

@beacska: bizony, bizony:D

Legalábbis hosszút távon! Ja, és akinek van esze, az profitál többet:D

Szió:)

beacska 2012.01.18. 08:38:22

@ladyandhenk: nekem a legjobb példa erre Majka. Nem emlékszem, mikor hullott ki, csak arra, hogy nem nyert. Az meg az ő hülyesége, hogy sok év kemény munka után, most asszem megint lapátra került.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.18. 08:42:28

@GL-581 g: néha Attilát is mutatják, csak mondom:D:D:D:D:D

@Papucs Orrán Pamutbojt: köszi a terjedelmes írást, lassan csak lesz ÉH, ott kitombolhatod magad:D:D:D:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.18. 08:44:26

@beacska: Majka döntős volt, Szabolcs nyert! Ő lett a második...

Még mindig nem tudom, hogy mit esznek/ettek rajta a csatornák, de jól megél belőle!!!

Dundikával állítólag lakást vettek (hitelből), ki tudja, h meddig megy a szekér...Az igaz, h akkor elküldi a playboyba az asszonyt, jön a lóvé:D

beacska 2012.01.18. 08:45:31

@GL-581 g: "SAJNOS inkább fecótól válnak meg"? sajnooos??? végre! így is 1,5 hónapnál többet töltött bent, mint amiért jött!

beacska 2012.01.18. 08:48:19

@ladyandhenk: én láttam vele a Szőke kólát...haláli volt...nem egy filmtörténeti műalkotás, de a Majka meglepően jó volt benn. Én értem, hogy mit csípnek benne. Csak nem bír a vérével. A szerencsejáték csak ésszerű határokon belül hozHAT konyhára.

Zsoofka 2012.01.18. 08:50:57

@beacska:
Nem nyert oszkárt, de azon kevés filmek közé tartozik, amin annyiszor tudok megnézni, ahányszor látom..... :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.18. 08:52:12

@beacska: @mokamini: azt a filmet mai napig nem tudtam megnézni, belekezdtem, megláttam a Szőke Beleznay-t és kész...Kikapcs, elkapcs, menekülés:D

mézescsók 2012.01.18. 08:52:38

@kamarti: Kapitulálok az íva szó irását illetően. Nem értek hozzá csak beleugattam. Helyesen írni tudok, a többi nyelvtani huncutság már általánosban sem érdekelt. (Arra gondoltam, hogy az alapszó az iszik, beivott állapotban: iszva és az sz hasonul, de ez nyilván csak saját szegénységi bizonyítványom.) És kérlek, ne magyarázzátok meg, mert nincs akkora hordereje a dolognak számomra.

beacska 2012.01.18. 08:53:53

@ladyandhenk: pedig ez volt benne a legütősebb! szerintem király szőkén!!! :DDD

én nem mondtam, hogy vedd meg!!!!!!!

Zsoofka 2012.01.18. 08:56:26

@beacska:
Nekem az teccik a filmben, ahogy mindenki saját maga és az előítéletek paródiája :)

beacska 2012.01.18. 08:59:54

@mokamini: hát jól eltalálták a szereplőket az biztos ;DD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.18. 09:01:19

@beacska: :):)

De most gondolj bele, hogy ha ezt megengedhetem magamnak most!!!, mit vehetnék, ha a VV-ben szerepelnék:):P:):P

Ayesha (törölt) 2012.01.18. 09:06:19

@csicserierika: :))
(és aki inzultálja Atit, azt én fogom móresre tanítani mesterem, LL pszichológiai hadviselés-tréningje segítségével. Holnaptól edzünk.)

:D

mézescsók 2012.01.18. 09:06:32

@mocskosmacska: @ladyandhenk: Ennyire sommásan azért nem lehet ezt a helyzetet elintézni (elszálltak maguktól, költekezés, stb).
A Vv3-ból halványan dereng valami, Ágicára mint egy vernyákolós szerelmes természetű nőre emlékszem. De emlékszem arra is, hogy a játék előtt és utána is folyamatosan dolgozott, volt, amikor több állása is volt. A szülei sem álltak annyira jól, hogy segíthették volna (az apjának nem volt munkahelye?, valami ilyesmi volt).
A hölgy közelebb járhat a 40-hez, mint a 30-hoz. Ebben a korban, sőt jóval előbb is, nem perverzió, ha valaki saját otthonra vágyik.
A Vv-től függetlenül többezer ember beleesett a kamatcsapdába, holott amikor felvette a hitelt, az akkori feltételekkel törleszthető volt.
Ennek vajmi kevés köze van ahhoz, hogy a kikerülő Vv lakók el vannak-e szállva maguktól. Különben a zömük szerintem igen.

Ayesha (törölt) 2012.01.18. 09:09:46

@mézescsók: 36-37 körül van Ágica asszem. VV-s korában nagyon nem bírtam a képét. Most sajnálom szerencsétlent, ő sem jósolhatta meg, hogy mi fog történni a hitelével, ráadásul ahogy én tudom, nem palotát vett 50 milliós áron.

mocskosmacska 2012.01.18. 09:13:26

@ladyandhenk: Én hogyan győztelek meg? Egyébként a hitel jó elkerülni. De akinek nem segítenek a szülei, nem nyer a lottón, vagy nem robotol külföldön, annak kell. Sajnos, ez a helyzet. A hitel rossz, de néha nincsen más megoldás. De nem luxusingatlant kell 30 m2 terasszal, ha nincsen miből.
Egyébként szerintem is peti, aki meg tud maradni a realitás talaján, ő látja legtisztábban a dolgokat, meg ő a legfelnőttebb.
A többiek mind kezdenek egy kicsit megzakkanni. Ki jobban, ki kevésbé. Pl. túl nagy jelentőséget tulajdonítanak a százalékoknak a kinti életre vonatkozóan. Hogy kedvenc fő őröltemnél veránál maradjak, ő nagy érvnek hiszi veronika ellen, hogy csak 18%-ot kapott. Mintha ilyentől rosszabb ember lenne, vagy azt jelentené, hogy később sikertelen lesz az életben. Pedig a %-oknak a való életben csak egy dologban van jelentősége. Aki 50 alattit kap, az nem kapja meg az 50 milliót. Egy alacsony százaléktól senki sem lesz rossz vagy értéktelen ember vagy nem lesz szar a jövője, igazából semmit nem jelent.

beacska 2012.01.18. 09:18:45

@mézescsók: igen, én is azt néztem, hogy az arányokkal volt baj: 70 nméter plusz 30 nm terasz kicsit nagy egy egyedülálló csajnak. De ha úgy vesszük, hogy min. 15 évre vette fel a hitelt, akkor valszeg 1-2 gyereket is belekalkulált, és úgy már azért még kicsi is.
Szóval inkább sajnálni lehet, nem megszólni...tényleg az utóbbi időben, ha beszélt, az derült ki, mennyit dolgozik...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.18. 09:19:10

@VV Ayesha/FKVN: @mézescsók: a baj ezzel az, hogy 22 millióért vett egy vadonatúj társasházi 70nmes lakást!!!!

1, Miért nem elég kisebb? (főleg, h egyedülálló?)
2, miért kell vadonatúj társasházi lakás?
3, miért nem elég egy panel teszem azt, ha nem tehetem meg, h jobbat veszek...
4, miért kell eljátszani, h mennyire meg tudom engedni magamnak, h nem? Saját magamat csapom be?

És most egy csomó kérdés eszembe jutott még....

@mocskosmacska: viccnek szántam:)

Ayesha (törölt) 2012.01.18. 09:22:49

@ladyandhenk: gondolom, beleesett a csapdába, régebben nem volt ennyire szűkítve a lehetőségek köre, és elszámította magát.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.18. 09:23:16

@beacska: 70 nm-es lakás, szerintem, nem kicsi egy négyfős családnak, hányan élnek ilyenben...Nem látom, h reálisan gondolkodott, amikor ebbe beleugrott...Egyedül manapság nem megy fenntartani, hitelt (nem is kicsit) fizetni, enni, stb...

mocskosmacska 2012.01.18. 09:24:10

@mézescsók: A vv3 alatt elég sokat szerepelt az anyukája, az otthonát is mutatták, én szerényebb körülményekre emlékszem. Ágica meg 30 éves koráig egy avasi lakótelepen lakott albérletben, tehát nem alakulhattak ki luxusigényei.
Én is hasonló környezetből jövök, ahol ha az ember luxuslakásra vágyik, de nincsen annyi pénze, akkor nem vesz fel hitelt, hanem vesz egy olcsóbbat, aztán gyűjtöget és amikor megvan a pénz rá, akkor veszi meg. De gondolom, ezt túl kispolgári.

beacska 2012.01.18. 09:24:15

@ladyandhenk: sajnos az árak itt tartanak. Anyukám nemrég vett lakást, akkor végigsakkoztuk:
1. hogy miért nem volt elég kisebb, fent van: valszeg gyerekekre kalkulált a köv. 15 évre
2.-3.mert ha már veszel lakást, és tudod, hogy kölcsönt kell felvenned, jobb, ha újat veszel, ha sor kerül rá (nem az adósság miatt), jobban tudod eladni. A panellakások olcsók, de eladhatatlanok, plusz a szomszédok, közös költség kezelése más...
4.35 évesen nem csapta be magát, gondolom családalapításra vágyik (már Leóval is volt róla szó)

...bocs ;DD...persze, nem én vagyok Ágica, de kb. ennyi jutott az eszembe

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.18. 09:26:08

@VV Ayesha/FKVN: nem tudom, hogy mekkora az a fizetés, amire ezt én be merném vállalni. Ha havi 70 ezer a törlesztő (pl), a rezsi sem kicsi, közös költség biztosan 10-15 ezer, stb...Nettó 200ezres fizetésnem tudom, h elég lenne-e.

beacska 2012.01.18. 09:26:55

@ladyandhenk: 70 nm szerintem nappali+2 szoba. Egy háló a szülőknek, egy a gyerekeknek. Sokan nőttek fel ekkorában, ez sem túl nagy, sem túl kicsi. De ha különneműek a gyerekek, 10-12 évesen már nagy duzzogások lehetnek a közös szobából...

ELP 2012.01.18. 09:27:29

Szép jó reggelt , úgy látom van itt már minden , mint a mesében.: nyelvújítás , ingyen reklám , hát ez is a vv hanyatlását mutatja.

beacska 2012.01.18. 09:31:20

@ladyandhenk: benne volt a cikkben, hogy aláírt egy szerződést, ami alapján havi 80 e. fix járt volna neki, de nem kapta meg...plusz a recesszió (ami, mit tudjuk nincs is, csak a kapitalisták akarják sárbatiporni Magyarországot), ebbe sajna, többen belefutottak.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.18. 09:33:42

@beacska:
1, 53 nm-en is el lehet éldegélni, tapasztalat...
2-3, persze, h újat szeretnék venni, ezt aláírom, de ha nincs meg az anyagi fedezet rá, akkor befogom a szám, megelégszem egyelőre a kisebbel is.
Jelen esetben Ágica vesztette el a lakást, ha új, ha nem, pont azért, mert nem tudja fizetni, akkor innentől nincs mit eladni, lévén nem tudta fizetni, ugye...Ezzel az erővel számomra egy panel, olcsóbb lakás, tök mindegy, bőven megfelelne...
4, ha nem keresek annyit, amivel saját magamnak, lakásomnak a megélhetést biztosítani tudom, akkor becsapom magam, ha ekkora lakást veszek...Nem hiszem, h itt a családalapítás releváns lenne, amikor tudtommal (cáfoljatok meg nyugodtan) egyedülálló, gyermekre egyelőre elég kevés az esélye...

csicserierika 2012.01.18. 09:33:58

@VV Ayesha/FKVN: beszállhatok ? Kanapéülésben jó vagyok :)

mocskosmacska 2012.01.18. 09:36:13

@ladyandhenk: Lehet, hogy még korán van nekem.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.18. 09:39:00

@ELP: szió!

@beacska: tudom, hogy sok körülmény befolyásolja ezt, de sajnos ez a lakás akkor sem volt jó ötlet! Mindenki nagyobbat szeretne, jobbat szeretne, de engem arra tanítottak, h ha nincs miből, akkor minimálisat...

Pl autót szeretnék, van pénzem egy Suzuki Swift használt autóra, akkor nem veszek egy Bentleyt hitelre, mert azt én úgyis tudom ÉPPEN törleszteni!

Ha letelik a 3 év 80000 fix, akkor miből törlesztek tovább?

csicserierika 2012.01.18. 09:39:39

@VV Ayesha/FKVN: kissé megdőlve igen.
Az ülve alvásra még gyúrok :)

mocskosmacska 2012.01.18. 09:41:29

@beacska: Nem jó a panel, nem jó a közös költség, jó a nagy lakás, de ha nincsen miből.........akkor a bizonytalan hitel a megoldás? Vagy az igények leszállítása? Ágicát nem hiszem, hogy gyerekkorában az asztal körül kergették, ha nem volt 30 négyzetméteres terasza, nem hiszem, hogy nem tud szerényebb környezetben élni.

Zwekedly 2012.01.18. 09:43:03

@gonoszkiralylany:
58 %. Köztük én. Mert a Hörcsögpofájú Furunkulust jobban utáltuk.

Dr.Beverneki 2012.01.18. 09:45:42

Őszintén sajnálom a cikk íróját,hogy minden nap végig kell néznie ezt a szart,hogy ilyen részletesen tudjon írni róla.

Zwekedly 2012.01.18. 09:45:48

@ő-szinte:

Nem a csiklódra gondoltál?

beacska 2012.01.18. 09:46:48

@Zwekedly:
"Az éhség, a párosodás iránti vágy és a gyűlölet az ember legősibb és egyben legerősebb mozgatórugói. Ideig-óráig elnyomhatóak ugyan, de egyedül az intelligencia az, aminek segítségével a bolygónk főemlőse képes ezeken az ösztönszintű késztetéseken uralkodni. "

hát, akkor nálad sem az intelligencia az uralkodó...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.18. 09:47:03

@ladyandhenk: Majka rádiózni is szokott, na meg profi pókeres is közben. Egy-egy hétvégén sokszázezreket is nyerhet - na meg persze bukhat is, de tudomásom szerint eddig egész okosan csinálta.

MagasMacska 2012.01.18. 09:47:40

@ladyandhenk: De remélem, meghívsz aza avató bulira???

ELP 2012.01.18. 09:50:34

@Bess a Rush: A tv által adott műsorok megítélése nagyon egyéni dolog.

mocskosmacska 2012.01.18. 09:50:52

@ladyandhenk: Nem kötekedni akarok, de mintha kicsit forgalmas helyen lenne. Én alkudnék belőle egy kicsit.

MagasMacska 2012.01.18. 09:51:58

@ladyandhenk: Valahogy volt egy ilyen sejtésem.:DD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.18. 09:52:00

@mocskosmacska: Ágica nem azért volt hülye, mert jobbra, többre vágyot, hanem ezért:
"Valamivel több mint három évvel ezelőtt megkeresett egy cég, hogy képviseljem őket, legyek a reklámarcuk. Aláírtam velük egy három évre szóló szerződést, amelyben az állt, minden hónapban utalnak 80 ezer forintot, amit egy az egyben befizettem a lakásom hitelére, amely akkor 148 forintos svájci frank mellett 140-150 ezer forint volt. A 80 ezer forinthoz kellett hozzátennem a hiányzó összeget. Viszont mindezt csupán másfél évig fizette nekem a cég, ráadásul a válság miatt ma már az egekben van a svájci frank, így a hitelem is: most már havi 260 ezer forint lenne"

Mégis mit gondolt, ha letelik az a másfél év és valószínűsíthetően már a kutyának se kell se az arca, se a neve, miből fogja kitermelni azt az alapjárati 140-150ezer forintot sok-sok éven keresztül? Ez kurvasok pénz havi rendszeres kiadásnak úgy, hogy egyedül van és még egy kiflit se vett magának.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.18. 09:52:10

@pushpang: na, ez új infó! Gondolom, én is tudnék rádiózni:)

Profi pókeres? Mitől lesz valaki profi pókeres? Leigazolta vki?

@MagasMacska: persze, amint hitelképes leszek rá:), jelenleg nem tudom, hogy ki fedezné a költséget:D

Tartunk majd Harry Potter bulit is:D

ELP 2012.01.18. 09:54:56

@pushpang: Profi pókeres csak a mesékben van , meg a médiában.
A póker /jó pár éve játszom/ - egy agyonsztárolt kártyajáték , nyerési esélyei 90% a szerencse javára.

mocskosmacska 2012.01.18. 09:55:05

@pushpang: Az nem baj, hogy valaki többre, jobbra vágyik, de amit már írtam, addig ellakhatott volna egy kevésbé jobban, amíg össze nem gyűjti a pénzt, akkor eladhatta volna az kevésbé jobb lakását és megvehette volna a jobbat. Nem ment volna bele a bizonytalanságba.
Igen, ez sem volt túl okos, hogy hároméves szerzősére alapozta a nemtudomhányéves hitelszerződését.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.18. 09:55:59

@pushpang: jaja, erről beszélek én is!

Lehet nagyot álmodni, csak utána ébredjünk már fel...150 ezres lakáshitel????????????? És már csak azt a 70 ezret kellett rádobni, aha, értem...Másnak az is gondot okozott volna! MA meg 260 ezer??? Nem csodálkozom...

Amúgy össze kellene szednie egy pénzes pasit, már amennyiben kell egy ilyennek. Ajánlom az exfradi vezért...Hogy is hívják?

Krissyfurrr 2012.01.18. 09:56:13

@szerivan: nem hazudtam szerivanmogyi, tényleg mogyoróztam, estére be kell újra táraznom majd :D

AnnaKarenina 2012.01.18. 09:56:15

Peti kiesésével unalmasabb a játék. A többség már csak uncsi, vagy szimplán idegesítő arc, mint Csaba, Vera, Fecó és Kinga.
Már csak egyet kívánnék: NE Vera, fecó, vagy Kinga nyerjen.

Azért Attila jó volt, mint terapeuta Fecó-Sheri esetében, még pszichotikus pornós Vera is tudott nevetni rajta.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.18. 09:59:55

@julcsi29: el is felejtettem: puszi, puszi:) Én már döglöttem tegnap este olyankor:)

mocskosmacska 2012.01.18. 10:01:05

@ladyandhenk: Ő nem Szabó Zsófinál (aki azért valljuk be mérföldekkel jobb nő ágicánál) érdekelt most?

Zwekedly 2012.01.18. 10:01:31

@AnnaKarenina:
foxglove mondta: (2012.01.16. 19:57:48)
„nem csak a szereplőknek kéne elvinniük a hátán a sót, hanem egy csomó minden másnak”

Bezony!

Olyan feladatokat, programokat kellene kitalálni, amiből lehet és lesz is műsor. Csakhogy ehhez ötletek, meg sok-sok munka kellene. Akkor már egyszerűbb egymás ellen uszítani a szereplőket, meg beküldeni egy-két olyan félhülyét, mint Cristofel.

ELP 2012.01.18. 10:01:58

@AnnaKarenina: Nem csak azzal van a baj , hanem az ötlettelenséggel.

Zwekedly 2012.01.18. 10:04:30

@beacska:
Nem bizony. És vagyunk még néhányan ilyenek. Nem árt ezzel számolni azoknak, akik emberekkel foglalkoznak.

Krissyfurrr 2012.01.18. 10:06:41

@ladyandhenk: off:

ÉH??? Mikor??? már tűkön ülök egy újabb kavicsozásért! :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.18. 10:07:55

@ladyandhenk: attól lesz valaki profi pókeres, hogy profin csinálja. :)
Kijár Amerikába is játszani, egy hét alatt több milliót keresett.

@ELP: Nem azt mondtam, hogy abból él, csak hogy azzal is keres egy kis pénzt a konyhára.
Interneten nyomod? Hát, az már kb. lecsengőben van. Van egy ismerősöm, aki kb. 10 éve kezdte a netes pókerezést, amikor az nagyjából ide beszivárgott.. azóta csak abból él. És nem rosszul. Persze, már szakértő, meg "iskolája" van, meg minden, de éveken keresztül éjjel-nappal csak ezzel foglalkozott.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.18. 10:09:43

@mocskosmacska: egyetértek veled, vásárolhatott volna kisebbet, olcsóbbat is. De lehet, hogy azzal is ugyanebben a cipőben járna: befagyott pénzforrások, megemelkedett törlesztőrészlet, eladhatatlan lakás..

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.18. 10:10:38

@ladyandhenk: Berki Krisztián - de azt már lenyúlta az a szőke picsa, aki a tv2-s napi sorozatban játszik.. nemtom hogyhívják.

beacska 2012.01.18. 10:12:04

@Zwekedly: megérdemled, ha pénzt költöttél gyűlöletből, és "elfelejtetted", hogy ez az egész a TE pénzedről szólt, és nagyon le van szarva, hogy mire jön a sok-sok pénz. Te komolyan hiszel ebben???
Agymosott zombik bandája, és még büszkék is vagytok rá. :DDDD
Kinga nem azért ment vissza, mert te azt akartad, de ezt valszeg kár mondanom. Lényeg, hogy pezsgőt bontottál, és volt egy jó estéd.

Sajna, Peti is bontott egyet :DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.18. 10:12:25

@ELP: ja, jó, akkor te vagy érdekelt Szabó Zsófinál?:D

@mocskosmacska: de, tényleg:D Akkor melyik milliomos szabad most?:D

@Krissyfurrr: fakír vagy, h tűkön ülsz a kavicsozásért?:D

Nem tudom, hogy mikor lesz, csak annyit, hogy most forgatják a műsort! De az biztosan izgalmasabb lesz, mint a a VV már ( főleg, h kiesett Peti:()

Gondolom, hogy nem indul el, amíg a VV tart! Az meddig tart?

beacska 2012.01.18. 10:14:01

@ELP: @pushpang: valamelyik netes pókerszalon arca volt. Kiutaztatták, fizették a belépését, meg a tétjeit. Asszem...ettől hívják profinak, hogy nem a saját pénzén játszik, nem?

mocskosmacska 2012.01.18. 10:14:28

@pushpang: Belekerülhet az ember egy hitelcsapdába, meg minden, itt arról van szó, hogy már a kezdetnél nagyon kétes volt ennek a lakásügyletnek a kimenetele. A cikket végül is nem ágica miatt linkeltem be, személy szerint ő nem érdekel, hanem példának, hogy mennyire nem tudnak a realitás talaján maradni a vv-sek nagy része, még azok sem, akik átlag magyar környezetből jöttek.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.18. 10:15:20

@pushpang: azaz, Berki:D

Csak a tornász ugrik be, de tényleg:) Látom, neked is vannak hiányosságaid:D

Nem mindegy, hogy a megemelkedett törlesztő részlet mennyiről mennyire nő, szerintem!

beacska 2012.01.18. 10:15:34

@ladyandhenk: VV-ből még 6 hét van. A múlt héten számítgatták Csabáék.

mézescsók 2012.01.18. 10:15:48

@VV Ayesha/FKVN: A cikkben lakásról volt szó, persze lakás is lehet luxusáron, de azért én mégsem tartom elszállt gondolkodásnak, ha valaki ebben a korban saját otthonra vágyik.
Hát, nem így vagyunk ezzel valamennyien? Azt elfogadom, hogy lehet, túlméretezte.
@ladyandhenk: Ezt nem tudtam. A kép kicsit más. Ettől függetlenül a vásárláskor még látszhatott törleszthetőnek. Ma olvastam valahol, hogy Veronika a Belvárosban bérel egy pici lakást. Ez talán életszerűbb megoldásnak látszik, kivéve, ha számítom, hogy bérleti díjként+rezsi majdnem egy havi törlesztő részletet is kifizethet, bár nem vagyok penge a pesti belvárosi lakások bérleti díjából.
Hogy a bérleti díjat is lehet emelni, hogy most még megy a szekér, de mint a celebek általában, nem sokáig lesz érdekes, meg egyebek.
@mocskosmacska: Nem gondolom kispolgárinak egyáltalán. Csak tudod, azt egy emberi gyarlóságnak (?) is be lehet tudni, hogy az ember próbál többre jutni, mint ahonnan jött. Ha eddig nem volt külön WC-m, hanem két másik szomszéddal megosztottam, akkor legyen az új lakásomban, stb. Azt is megértem, hogyha ezt akkor lépi meg, amikor megy a szekér. Ágicának ment a szekér és dolgozott is rendesen. Mikor vegyen "luxus"(?) kategóriás lakást, ha lecsengett a dicsőség? Akkor volt rá pénze, akkor vette meg. Aztán így járt.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.18. 10:17:37

@mocskosmacska: tényleg!!!

Neki meg megvolt mindenki, ő jöhet akkor:)

Andy Vajna?:P

beacska 2012.01.18. 10:19:30

@mézescsók: nekem is úgy tűnt, hogy legalább 2-3 éve vette. Az még a recesszió előtt volt. Mi is akkoriban vettünk házat, kölcsönre. Bár csak pár éve volt, de (rém)álmodni sem mertünk ilyen emelkedésről

beacska 2012.01.18. 10:23:07

@ladyandhenk: Lady, a te városodban nincsenek 40-es gigerlik? nálunk van egy jópár. Jókor voltak jó helyen. Ma az ingatlan hegyük bérleti díjából éldegélnek.
Vagy ragaszkodsz a cölöpökhöz?
Szombaton elmentünk ÖTYE-zni, 11 órakor halálra rémülten menekültünk a szórakozó helyről, annyi vén kujon jelent meg ;DDD

Krissyfurrr 2012.01.18. 10:26:30

@ladyandhenk:
egy mazochista állat vagyok, és jaja, néha felcsapok fakírnak,:D pláne, hogy ez a VV5 befulladt már egy jó ideje, az ÉH-ban legalább több volt az intrika. Meg legalább "nagy taktikus" volt a Csudapina! :D:D:D Sokat röhögtem a pinahekker CsudaPéniszen is, jójó, most mindent kihegyezek a cekcuális történésekre, de abban a műsorban egy hangyafallosznyit több volt a spiritusz.

Krissyfurrr 2012.01.18. 10:31:28

@pushpang: Fúúúúj! :D:D:D Elegánsabb/ügyvédnősebb lett volna, ha a gyurmázás után a szép kis műkörmével elpöcköli a konyha felé! :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.18. 10:37:20

@Krissyfurrr: :D:D ja!
Vagy mintegy véletlenül, beleejthette volna Fecó ingnyakába a kisdrazsét... bár ha még gyurmázás előtt egyszerűen rákeni a zakójára, az igazi geciség lett volna, még ha az kevésbé elegáns is.

Krissyfurrr 2012.01.18. 10:39:20

@pushpang: :DDDDDDDD mecccsoda kreativitás, erre nem gondoltam! :DDDDDDDDD

Zwekedly 2012.01.18. 10:41:38

@beacska:Nem értelek.

Mit érdemlek meg? Miben hiszek?

Pontosan tudom, hogy ez az egész a MI pénzünkről szól.

„Kinga nem azért ment vissza, mert te azt akartad” Akarta a hóhér! Csak nem akartuk - sokan, hogy a Dagadt Motyogány menjen vissza.

És akik nézzük, ráadásul még kommentelünk is itt, mindnyájan agymosott zombik vagyunk.

(Elnézést, hogy nem a lakáshitelezésről beszélek.)

Androidos mobil Hong-Kongból · http://www.androidosmobiltelefonok.net 2012.01.18. 10:41:57

@ladyandhenk: Bizony. Egyszerűen lejjebb kell tenni az igényszintet, és megpróbálni valami értelmes dolgot csinálni. Úgy meg lehet élni. Persze nekik az nem lenne élet ;)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.18. 10:42:13

@mézescsók: a lényeg ezen van, h elmúlik az érdeklődés, ezt nem mérik fel:)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.18. 10:49:46

"De azért megdugta a takaró alatt, ott, akkor. Persze Vera tagadni fogja, de hát tudjuk, milyen. Jó, elég nagy túlzásba estem a dugással, Péter a kis aktust alkalmazta"

pont a "kis aktus" euphemizmusa miatt gondolom, hogy peti esetleg orális szexre utalt, amit egyesek csak előjátéknak tartanak, talán pont vera is...

viszont az "ezért menekült ki az ágyamból" még visszaüthet petire, ha verának megjön az emlékezete, és azt találja mondani, hogy nem egyezett bele...

nem tudjuk csak azt, hogy vera már hazudott a nézők és a villatársak szemébe pl a hogyan nem hívtam mégse ki veronikát esetben, peti viszont azt játszotta végig, hogy ő a riportban a közönség cinkosa és legalább nekünk nézőknek az igazat mondja...

ELP 2012.01.18. 10:51:09

@beacska: Hogy őt miért hívják profinak azt én nem tudom , de nem is érdekel különösebben.De az egész celeb világ engem hidegen hagy.
Mindenki abból csinál pénzt amiből tud.
Ha az emberek fizetnek azért h ezeket láthassák , olvashassák , ez legyen az ő bajuk.
C'est la via!

beacska 2012.01.18. 10:51:59

@Zwekedly: igen, azok vagytok: tálcán kínált nektek a csatorna egy jó kis tőgyet, hogy megfejjen titeket: a gyűlöletet. Ez a VV a gyűlöletre épít:a Jó és a Rossz harca! szánalmas, aki ezt beveszi.

2 évvel ezelőtt ugyanezek a zombik szavaztak 2/3-ra, gondolkodás nélkül nem v. mellett, hanem vmi ellen. Ennek a gyűlölet kampánynak isszuk most a levét: a Jó és a Rossz harca. 2 éve mindenki büszkén vonult a vájuhoz, most meg már nem találni senkit, aki bevállalta volna ezt a "jócselekedetet"...

Mit érdemelsz? azt, hogy pénzt költöttél a gyűlölködésed táplálására. És még most is, hogy kiesett, gúnynevekkel említed, mintha olyan nehéz lenne megjegyezni a valódit....:DDD...hááát, igen, sok itt az agymosott zombi, mert ilyen helyre az emberek többnyire arcnélküli péklapátozni jönnek.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.18. 10:55:23

@beacska: mivel nem vagyok 40-es, nem tudom, h mennyi 40es gigerli van:) Tudom, h vannak, na:P

@Krissyfurrr: enyhén szólva is:) CSP vmelyik xfaktoros mögött táncikált:)
Örülök, h fakír vagy:)

@Androidos mobil Hong-Kongból:

akkor sem feltétlenül lehet megélni, manapság:( De az igények...nehéz kérdés ez!

TroTull 2012.01.18. 10:57:26

a nyilvánvalóan irányított párbajeredményeket - gombolom - a nézettség mellett a játékosok sms szavazóbázisa határozza meg.
péter játéka hiába vitt egy kis színt az egyébként agyatlan hígfosba, valószínűleg könnyen megszámolható plusz nézőt és ennél is kevesebb sms pénzt hozott a műsornak.

péter 4 hónapos játékával teljesen ellentétes volt a kihívását követő időszak... először azt gondoltam, hogy jó taktika a pozitív kampány, helyes nem rámutatni ellenfele egyetlen agysejtjére, valamint karikatúraszerűen felerősíteni azon tulajdonságait, melyek miatt sokunk perceket sem lenne képes együtt tölteni 4fal között a "királylánnyal". most már látom, hogy hiba volt. felmérte ő, hogy nem nyerhet, nem véletlenül nem akart soha sem kiválasztott, sem kihívott lenni.. valamennyien jobban szórakoztunk volna, ha - akár Attila "barátságát" kockáztatva - belemegy egy a túloldalon rengeteg hisztit, bőgést, anyázást eredményező stratégiába. kár érte.

végül: Attila megpróbált ügyesen lavírozni a kiválasztás és a párbaj között, de a 'cinkostárs', 'betyárbecsület' szavakat sikerült besároznia - senkinek nem kívánok ilyen "barátot" (még akkor is, ha számomra gyakorlatilag az egyetlen nézhető figura maradt..)

ELP 2012.01.18. 10:58:50

@pushpang: Én sem azt írtam h abból él,profiról volt szó.
De elárulok neked egy titkot , amikor én elkezdtem játszani még a számítógép .
cocom listán volt.Ebből következik h nem játszhattam neten.Mert azt sem tudtuk mi az.Minden formáját kipróbáltam és fajtáját kipróbáltam már , mert mint kártyajáték nagyon érdekelt.
Az ebből élők táborát nem gyarapítottam , mert az is csak egy mese.

Ayesha (törölt) 2012.01.18. 10:59:40

@Brr: szerintem úgy van vele Vera, hogy amíg behatolás nem történik, az nem számít szexnek. Gondolom, az Oscar-díjas filmjéről is így vélekedik, hogy az csak egy arcpakolás-reklám, nem pornó.

zorro001 2012.01.18. 11:03:50

@VV Ayesha/FKVN: végülis Bill Clinton is azzal védekezett, hogy a szopás nem szex. mondjuk, tőle sem fogadtuk el érvként.

Ayesha (törölt) 2012.01.18. 11:05:48

@zorro001: Én biztos, hogy nem:)
de ha nem szex, akkor MI????:D
dohányzásról való leszokást elősegítő módszer????

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.18. 11:07:33

@ladyandhenk: Várom is nagyon!! :)
De sajnos csak nyáron lesz :((

Látom senki nem kattant rá a kis furcsaságokra... Gyöngyöt a disznók elé :D Mindenkit megszórok jellel! :D

ELP 2012.01.18. 11:07:40

@Zwekedly: Amúgy én is gratulálok , remélem küldtél v tízet! :))))

nowo 2012.01.18. 11:10:14

@beacska: Sziasztok!

Beácska,Tőled szeretném megkérdezni,ami tegnap eszembe jutott Verával kapcsolatban,hisz Te beszéltél arról a
"betegségtípusról",amiben esetleg szenved.
Nos,nem tudom,hogy akár az öfikben,akár az online-ban kiderült-e egyértelműen,hogy ő ezekről a kreált emlékképekről hogyan beszél?
Úgy,hogy tudatában van,hogy ezek nem történtek meg,és csak ő kreálta,vagy egyszerűen elképzelt dolgokat,és úgy tálalta,mintha megtörténtek volna.

Kérdésem lényege a következő:az ilyen ember tudatában van betegségének,vagy nem?
Mert ha nincs tudatában,mert hisz önkéntelenül teszi,akkor nem beszél róla tudatosan,ahogy -emlékeim szerint-Vera tette.

Az ilyen ember beleéli magát egy meg nem történt emlékbe és csodálkozik,hogy miért nem hisznek neki.Nem?

MagasMacska 2012.01.18. 11:10:45

@ladyandhenk: Ott a helyem!!! (Ha megérem...)

liberaliskonzervativ 2012.01.18. 11:13:56

juj hajni, én voltam, egyebek mellett, aki visszaszavazta.
de már mondtam, h megyek kukoricán térgyepelni!!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.18. 11:14:31

@Papucs Orrán Pamutbojt: gliese rácuppant:)

nyáron??????????????Csak????????????????

@MagasMacska:

várlak sok szeretettel:)

ELP 2012.01.18. 11:15:32

@liberaliskonzervativ: Már 1x gratuláltam, de akkor legyen még1x : gratula!!:))

nowo 2012.01.18. 11:17:41

@csicserierika: Igen,közben rájöttem,hogy az íva egy v-és.
Mert:eszik-éve,
iszik-íva.

:)

mézescsók 2012.01.18. 11:20:51

@beacska: Én korszerűsítés miatt futottam egy svájci frankos hitelbe, szerencsére nem nagy összegbe és csak egybe. Még nem okoz gondot a törlesztés, de ki tudja, mi lesz. Akkor jó ötletnek tünt. Ma nem vállalnám be. Ezekkel a kondicíóokkal.
@ladyandhenk: Pedig felmérhetnék. Volt már Vv és BB is. 99,9 %-ukra már nem is emlékszünk, de gondolom élik az átlagemberek életét. Nagyon helyesen.
@Brr: Ezt a "kimenekült az ágyamból" megjegyzést a titoklevélből nem értettem. Nekem úgy tünt, mintha Péter menekült volna ki onnan és Vera költözött vissza többször is.
@VV Ayesha/FKVN: A megválaszolhatatlan kérdés eszerint: a szex vajon mi?

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.18. 11:21:15

@ladyandhenk: jaja, neki legalább szintén feltűntek ezek a dolgok! :D

Amúgy igen, csak nyáron lesz kövi ÉH... Addig ezen kavicsoznék, de nem igazán akaródzik :))

A nyelvtani részhez pedig: valaki által megivott ital --> íva, megíva...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.18. 11:26:26

@Papucs Orrán Pamutbojt: ha már ilyen bennfentes vagy, akkor napra, órára pontosan esetleg?:)

Kavicsozhatsz, de ebben már (Peti kiesésével) nincs logika:)

nosce 2012.01.18. 11:27:53

@Zwekedly:
"Nem a csiklódra gondoltál? "

tömény szex-szagot árasztasz.. :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.18. 11:30:41

@VV Ayesha/FKVN:

oké, belekeveredett, egy abuzált leánygyermeknél ennek megvan a valószínűsége, de a többi lány ribancozása bosszantó volt, és ha már itt tartunk, az alekfeleségetkeres showban is pont ez ment, hogy akiknek volt valamilyen hasonló pornós és egyéb múltja, az ribancozta a többi lányt a legjobban,

vajon emögött az van, hogy tudja magáról, tehát tudja a másikról is? de honnan a rosszindulat, hogy ezt a közönséggel is tudassa... csak valamiért azt nem látja, hogy az ilyesmi rávet rossz fényt..

MagasMacska 2012.01.18. 11:30:54

@mézescsók: Nemnemnem! Valóban Vera menekült ki, az egyik online-ban panaszkodott Eszternek (még Eszter első párbaja idején), hogy el kellett költöznie Petitól, mert nem bírja, hogy nyomul. És Peti is többször riposztozott Verának azzal, hogy te mentél el a közös ágyból.

MagasMacska 2012.01.18. 11:33:06

@Brr: Mert ha sokan kurvák, az neki is felmentés ad.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.18. 11:34:51

@mézescsók:

az lehet, hogy amikor a lányok konstatálták mifolyik, és kirohantak a hálóból, vera észhez térhetett, hogy ezt nem szabadna, és átköltözött máshova, amit később, mikor peti veronikával kezdett ki megbánt és vissza akart költözni...

petit azért bírták a csajok, mert alapjáraton kedves és bizalomgerjesztő velük, együttérzőnek mutatja magát, és az ilyenekkel jó megosztani a bajaid, mert megértően tudja hallgatni őket...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.18. 11:44:16

@Papucs Orrán Pamutbojt: hát na, de én igen:):)

Ő az egyetlen, aki gondolkodik:)

Amúgy nem nézem a vv-t, sehol sem, nem tudok a gondolatmenetedhez hozzászólni:) De szeretnék, tényleg:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.18. 11:45:27

@ELP: bocsánatért esedezem, hogy feltételezni mertem, hogy interneten szoktál pókerezni. :)
Az említett 3 gyerekes ismerős meg a felesége (aki elvileg szintén ilyen területen -bár tengeren túli terepen- tevékenykedve keres igen jól) valójában a helyi ruházati nagykerben minimálbéres árumozgatók. :D Jól átvertek, nem mondom. :D
De viccet félre téve, nem azt mondom, hogy ez az általános, mert arányait nézve a vesztesek vannak többen, a belőlük jól megélők viszont alig, de sztem nem lehet kategórikusan kijelenteni, hogy mese...

mocskosmacska 2012.01.18. 11:50:27

@nowo: Mit mondott beácska, hogy szerinte milyen betegségbe szenved vera?

kamarti 2012.01.18. 11:51:18

@Papucs Orrán Pamutbojt: aki néz onlájnt mostanában, az tudja, hogy jogos. sőt, a legutóbbiban már egy "kedves Csaba" kezdetű nézői sms-nél is elvették az adást (persze én régebben nem néztem, szóval nem tudom, ez mennyire volt szokás korábban)

nekem az a furcsa, hogy a Kinga visszatérése utáni veszekedős-hányós "ünneplés" után (tehát vasárnap éjjel) Csaba még megdicsérte Fecót, milyen összeszedetten, jól érvelt a végéfelé (tehát amikor nem volt onlájn), és azt mondta neki a konyhában, hogy őt itt már csak Kinga és Fecó érdekli
ehhez képest elég furcsa volt a tegnapi öfi, ami ugye a hétfői eseményeket foglalta össze...

de ha a vonal jön, amit a tegnapi öfi sugallt, akkor Ati hátradőlhet, hiszen egyenesben van a Peti által kiagyalt tervvel: kettőt leamortizált, négyen meg a kegyeit keresik....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.18. 11:56:41

@Brr: sok mindenben egyetértek veled mostanában, én csak azt nem értem, hogy miért kezeled tényként, hogy Verát molesztálták vagy "abuzálták" volna gyerekkorában?

nowo 2012.01.18. 11:56:46

@mocskosmacska: kitalál emlékképeket,beleéli magát,és azt hiszi,hogy azok meg is történtek vele.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.18. 12:04:21

@kamarti: Szerkesztői szempontból érthetetlenek számomra ezek a dolgok.. Túl sok a furcsaság szombat óta, vmi összefüggés kell h legyen. Már a semmitmondó beszélgetéseket se engedik onlájn.. Se a kiborulásokat, se a konfliktokat... Az Atti-Fecó vitánál, ami vasárnap este bukott ki a Kinga levele után, láthattuk az első 10-15 percet, majd elvették a képet egy órára. Mire visszakapcsoltak, addigra Fecó vezeti a porcelán kamiont az idegtől (és gondolom ivott is), Attika sztrájkol a nyugiba... Mondom okés, sebaj, akkor majd biztos öfire tartogatják a "nagy balhét", amit ezek után feltételeztem. Erre bevágják azt a részt, amit abban az engedett negyed órában láthattunk onlájn is, ráadásul úgy, mintha Fecó rögtön nekiment volna Attilának. Utóbbi mondjuk attól függ ugye, hogy éppen kit akarnak jobb színben feltüntetni a szerkik. De kérdem én, miért nem küldték be a Peti búcsúztatásról a levelet teszem azt 10 perccel később (pl addig Fecót összekotorják)
És Sehit miért nem nézhettük az Atti barátot keres feladat alatt? Engem mondjuk érdekelt volna, ha már a feladat amúgy se mozgatott volna meg, de nyilván öfibe akarták bevágni... Nem értem na.. Túl sok a kérdőjel ebben a néhány napban.. És Kinga értékelését miért is nem végezték el? És Peti búcsúestjéből miért nem láttunk egy percet sem? Nem és nem és még mindig nem értem...

nowo 2012.01.18. 12:05:34

@kamarti: Attila uralja az egész játékot.
Tegnap sem hagyott senkit hosszabban beszélni,sőt,amikor Kinga beleszólt,elkezdett vele vitázni,és amikor Eszter próbálta folytatni,amit elkezdett,akkor úgy ráordított,hogy Eszter csak hátrahőkölt.
Csak ő szónokolhat,ő elemezhet,ő magyarázkodhat,másnak kuss!

Csabát kezdi behálózni,ami tragikomikus.
Csaba eszében bízom,hogy átlát rajta.
Tegnap nagyon találóan kaméleonnak nevezte.

mocskosmacska 2012.01.18. 12:06:56

@nowo: Igen, ezt én is észrevettem rajta, csak nem tudom, hogy hogy hívják ezt a betegséget.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.18. 12:07:38

@pushpang:

ne haragudj, korábban már többször kifejtettem, nem tudnék megint nekifutni részletesen, de a viselkedési jegyeiből gondolom..

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.18. 12:08:55

@Papucs Orrán Pamutbojt:

láthattuk sehit, sírt a nyugiban verának..

nowo 2012.01.18. 12:09:37

@mocskosmacska: észrevetted?Konkrétan?
Ha tudatosan csinálja,akkor az nem betegség,nem?

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.18. 12:14:11

@Brr: onlájn?? Nem hinném...
Amit az öfiben volt, az a másfél perc, az pont arra volt elég, hogy felvesse ezt a kérdést.. Ha volt más esemény, mint az Attika játszótársat keres, akkor miért nem mutatták onlájn?

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.18. 12:22:43

www.valovilag.hu/video/155497
9.50-10.10 között Olivér elszólta magát, és Kingán van a lila kendő? Vagy csak szimplán hülye?

CoolWater 2012.01.18. 12:35:02

@Papucs Orrán Pamutbojt:
Kicsit megkeveredett szerintem.
A 4.-ben a párbajgyőztes volt védett, így gondolkodhatott.

nowo 2012.01.18. 12:39:32

@Papucs Orrán Pamutbojt: vagy elszólta magát,vagy vv4 szerint gondolkodott.
Egy kicsit megtorpant,látszott rajta a zavarodottság,ami az előbbi két okból fakadhatott.
Mindenesetre nem javította ki magát,hogy: oppárdon,hisz Kinga nem védett,csak egy pillanatra én gondoltam úgy...

ELP 2012.01.18. 12:41:47

@pushpang: Oké,,nincsen ezzel semmi baj,,ha van pénzed arra h elinduljál , mert azt nem sokan tudják , hogy pl egy 3 000 000 Ft díjazású versenyre mennyi a beugró.
És van e az induláskor elbukni való pénzed?

Ha ez mind együtt van és fortuna is szeret , felteszed a pókerarcot és hajrá.

mocskosmacska 2012.01.18. 12:45:44

@nowo: Az én magánvéleményem az, hogy nem tudatosan csinálja.
Pl. Amikor veronikának nekiment, hogy te csak egy go-go táncos vagy, a testedből élsz, én ilyet nem tudnék tenni, én más erkölcsösebb nő vagyok, mint te.
Szerintem abban a pillanatban szentül hitte, hogy neki semmi köze a szexiparhoz.
Vagy amikor leírta peti és a saját maga kis szerelmi sztoriját. Abból a kis alkalmi kapcsolatocskából Júlia füzetet csinált.

mézescsók 2012.01.18. 12:47:37

@MagasMacska: @Brr: Kösz, ezeket nem láttam.Akkor értem.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.18. 12:49:29

@CoolWater: @nowo: Na majd ma kiderül :D Ha Kingán van a kendő, akkor ciki...

Lotyóbridzsida 2012.01.18. 12:54:24

@nowo:

hát már megint egyetértünk.:) annyira unalmas az attilauralom, hogy már tényleg elkapcsolok, ha őt mutatják. így kvázi egyáltalán nem láttam a tegnapi adást, csak 1-1 perceket belőle.

üvöltve kezdtem okádni, mikor nagypofával nyomatta az eszternek, hogy őt várta a kiscsávó, nem a verát...ez szerintem most milyen előny???? egy 3 éves kiscsávó lát élőben egy tévés bácsit. jóhogy várja. még ebből is azt hozta ki, hogy a vera egy véglény.
az én idegeim ezt már nem bírják. inkább olvasok ehelyett.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.18. 12:59:30

@nowo: Nem tőlem kérdezted, de: az előzőben is leírtam, hogy ez nem betegség, hanem képesség (én is meg tudom csinálni). Lehet tudatos is (nálam az), akkor szerintem arra játszik, hogy nem mindent adnak le, és a metakommunikációja nem fog hazudozást jelezni.

Ha nem tanulta meg kontrollálni, akkor öntudatlan.

beacska 2012.01.18. 12:59:44

@nowo: igen, szerintem beleéli magát, és elfelejti, hogy ez csak kitaláció. Ilyen volt, pl. az is, hogy állította, hogy Péter hogy átvágta, holott mindannyian láttuk, hogy az történt, amit Peti mondott, hogy Vera megpróbálkozott egy húzom-eresztem játékkal, amiből Péter nem kért. Aztán Vera kigondolt dolgokat, és el is hitte azokat, amikre a P. már nem tudott mit mondani, hiszen NEM történtek meg.
Nekem gyanús, hogy a Kinga-féle csillogószemű élménybeszámoló is ilyen lehetett, hiszen Kinga sem emlékszik rá, valamint a randi után közvetlenül jött az attila-Fecó-féle nagy előadás, nagy-nagy ijedtséggel, ami rá is nyomta a bélyegét eléggé a későbbi emlékekre.

Szerintem Verát már kezelték ez ügyben, ezért tudhat róla, és beszélt róla, mint kivülálló. Ilyen volt az a monológja is a magában beszélésről: ha az ember magában beszél, az nem baj, csak akkor, ha nem tudja, hogy magában beszél...:DDD..ez így, ott nagyon jópofa volt, de most így utólag gyanítom, hogy ezek egy szakember megnyugtató szavai lehettek...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.18. 13:01:48

@Papucs Orrán Pamutbojt: Azt mondta, hogy szavazategyenlőségnél az dönt, aki visszament. Ja nem! Az, aki most védett lesz.

beacska 2012.01.18. 13:06:40

@mocskosmacska: én sem tudom, nem tudok külföldiül, csak írtam, hogy nálunk is van a családban ilyen, és sajna, nagyon nehéz vele a jókapcsolatot ápolni :(((

ELP 2012.01.18. 13:17:37

@beacska: Nem lehet ezt ú leegyszerűsíteni h komp akart lenni de nemlkomplett???:))))

beacska 2012.01.18. 13:19:44

@ELP: :DDD de igen, így is lehet mondani, de ez Peti-csének nem tetszett. Megpróbáltam elegáns köntöst adni rá ;DDD..én már csak ilyen kompromisszumkész vagyok...mint tudjuk ;D

ELP 2012.01.18. 13:22:29

@beacska: Mindent tudok , hisz tárgyaltunk már együtt :)))

nowo 2012.01.18. 13:25:47

@mocskosmacska: @King of Shadows: @beacska: mindhármatoknak köszönöm a választ Veráról!

nowo 2012.01.18. 13:30:23

@Lotyóbridzsida: ha behálózná Csabát-ne adj isten!-akkor én sem nézem tovább.

Minek is nézném?Nem vagyok kíváncsi kettőjük "barátságára" (magyarul:Csaba hülyére vételére)...

ő-szinte 2012.01.18. 13:33:27

@Zwekedly: Tudom, hogy szerelmes vagy belém...:-)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.18. 13:33:48

@nowo: Szívesen! :)

Egyébként a Belevalóban az a szőke rokona azt mondta, hogy nem tudott Vera pornófilmjéről, az érintett sosem említette, és szerinte maga Vera sem tud róla. Most vagy rosszul fogalmazott, vagy Vera törölte az emléket (én is azt csináltam volna), vagy csak behelyettesítette.

beacska 2012.01.18. 13:36:35

@nowo: nem hinném, hogy ez lenne Csaba hülyére vétele. Ez azért hasonlítana Eszter kapcsolati körére: most gondolj bele: ott van Csaba, az értelmes egyetemista, már-már diplomás ember. Szerinted kivel tud értelmesen, a saját színvonalán elbeszélgetni, neadjisten poénkodni? Hááát, nem FecóBaráttal, nem is Kingával, aki még egyetlen egyszer nem figyelt oda, amikor beszélt hozzá. Vagy Verával??
Most, hogy Peti nincs (vele mindig megbeszélte a kiválasztásokat, jelöléseket), marad Attila és Eszter. És tegyük félre az előítéleteket, és valljuk be, ők maradtak már csak értelmesebbeket képviselni a Vellában...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.18. 13:40:26

Vera rokona: őt nagyon nehéz feldühíteni, de tényleg hirtelen haragú és lobbanékony.

Ezt, hogy adta össze? Gyors, de elég lassú? :D

ELP 2012.01.18. 13:41:09

@ő-szinte: Szeva későn kelő :))

ő-szinte 2012.01.18. 13:43:27

@ELP: végre kialudtam magamat valamennyire:-)

ő-szinte 2012.01.18. 13:43:56

másnak is baszakszik a freemail????

ELP 2012.01.18. 13:44:23

@ő-szinte: Hát igen az iccaka vándora is kidől előbb v utóbb , én csak tudom :))

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.18. 13:46:03

@King of Shadows: Szerintem úgy, hogy nehéz feldühíteni Verát, de ha sikerül, akkor kitör. A nővére továbbá kíméletlenül őszintének mondta Verát, aki képtelen még kegyes hazugságokba is bonyolódni.

ELP 2012.01.18. 13:47:43

@beacska: Ahhoz h ezt így lásd , kell egy kis , hogy is írjam??,,,,taktika mentes , jóság elképzelés.
Huha ezért engem megköveznek , de azért egyetértek:))

ELP 2012.01.18. 13:48:48

@ő-szinte: az sosem volt tökéletes.

beacska 2012.01.18. 13:53:09

@ELP: "taktika mentes , jóság elképzelés"...ezt nem értem...?????

nowo 2012.01.18. 13:55:08

@beacska: ez igaz,Peti meg is mondta a belevalóban,hogy Csabát,Attilát és Esztert tartja döntő-esélyesnek.(nyilván ő is szürkeállományban gondolkodott)
Na de,ismerve Attila erőszakosságát,nem nézném jó szemmel,ha Csabát a maga képére idomítani,ahogy azt Péterrel is tette.

Péter bejött,mint egy szuverén,ötletdús egyéniség,aztán kiment,mint Attila leszedált csicskása...:(((

Tegnap már kezdte is Attila a bizalmaskodó csicskáztatást,hogy kint mondják azt Fecónak,hogy barátok lettek.
Kint meg azt mondta,hogy Csaba kérte meg őt erre...no comment...(oké,ez egyelőre csak egy ártatlan poén volt,de így kezdi mindig).

Péterrel is így kezdte,eleinte apróbb-nagyobb szívességekre kérte,hogy ekkor szavazzon Kingára,meg akkor.Péter eleinte még ellenállt (amikor 1-est adott Kingáék főztjére,pedig megígérte A.-nak,hogy 10-est ad),de ez hamar elmúlt.
A későbbiekben már úgy táncolt,ahogy Attila fütyült.

Szóval,Attila "barátsága" ezt jelenti.

Attila most ezzel valszeg egyrészt a Csaba-Fecó barátságot akarja szétlőni.
Másrészt,ha "baráti" viszonyba keveredne Csabával,akkor a nézők szemében ő is átállna a "jó" oldalra (tudom,Téged ettől kiráz a hideg,bocs),nem véletlenül mondta,hogy itt nem is Csaba lehetne-e az ő barátja,hanem fordítva,ő lehetne-e Csaba barátja???Magyarul,ő állna át az "erősebb" egyéniség mellé.
Na most,ha ez sikerülne neki,akkor ezzel mindenképpen Csabát gyengítené,és magát erősítené (a nézők szemében)!
Sajnálom,de ez van.
Attila valóban kaméleon,ahogy Csaba fogalmazott.
Egy eszes kaméleon,ez tény.

CoolWater 2012.01.18. 14:00:14

@Peter_Cs: És éppen ezért komoly veszekedéseket sikerül kiprovokálnia a nővérével is...
Szép dolog az igazság és őszinteség,de nem mindegy a stílus amivel hangot adunk neki.

"Az igazság az, amit az idő egy adott pillanatában annak hiszünk. "

Vera így gondolhat az ő igazságára.

_most_ 2012.01.18. 14:01:04

@beacska: ne, most tényleg azt állítod, hogy Attila a fantörpikusan nagy taktikus, minden hátsó szándék nélkül, pusztán azért közeledik Csaba felé, mert csak ő elég értelmes ahhoz, hogy méltó hallgatósága legyen Attila magasröptű kinyilatkoztatásainak?

ELP 2012.01.18. 14:06:05

@beacska: Nem azért történik minden mert taktika ezt kívánja és esetleg valami kicseszés van benne.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.18. 14:06:20

@Peter_Cs: Viszont ő sem tudja, hogy nagyon érzékeny arra, hogy kinevetik, vagy gúnyolódnak rajta (Vera mondta is a riportban, amikor tönkretették a levelét). Ez határozza meg az egész viselkedését, csak a többiek nem veszik észre. Mondjuk ezzel inkább szerencséje van...

ELP 2012.01.18. 14:09:02

@beacska: De a választ jó bő lére eresztve meg is kaptad , én csak ú nevezném, még j játssza a játékot.

Lotyóbridzsida 2012.01.18. 14:11:24

@nowo:

Továbbra is azt gondolom, hogy összefüggés-látásban mindenki megbukott bent, ugyanis SENKI nem kussoltatja le az attilát, hanem hagyja burjánzani bent. Még Verát is meg tudja vezetni, mert ő is védekezik folyamatosan, ahelyett, hogy valahogy megpróbálná hatástalanítani ezt a lelkiterroristát.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.18. 14:12:43

@Peter_Cs:

ugyan már, vera mindig az idegösszeomlás szélén van, egyáltalán nem nehéz feldühíteni, neki egy aprócska szikra is elég, hogy boruljon a bili, másokat viszont szeret szadistán hergelni és az agyagba döngetni..

nowo 2012.01.18. 14:20:52

@Lotyóbridzsida: egyetértek!

Tegnap nekem is eszembe jutott ez,amikor Vera ismételten,századszor is elkezdett Attilának magyarázkodni.

Tudod ki magyarázkodna neki!

Seri is szánalmas volt,hogy azért sírt,mert Attika nem hívta meg a barátkereső bulijára...:)))

Én Csaba és Fecó helyében nem mentem volne el,hiába hív.Elvégre nem volt feladat.

Menjen a kis csicska-Eszter,meg Kingucibabuci.

Na,akkor egy kicsit elgondolkodhatott volna Attila.
De így....:(

atlantisz72 · http://www.avatarsdb.com/avatars/rayman_raving_rabbids.jpg 2012.01.18. 14:22:39

Sziasztok! Az elmúlt napokban lecsúsztam az öfikről, de amit láttam unalmas volt egy picit. Meglepő módon nekem hiányzik a Peti(Pufi). Kingától frászt kapok...
Kérdés: szokott lenni olyan kérdezz felelek a kiesett villalakókkal, ami cikk, nem pedig video. Tudtok ilyen linket mondani ahol Peti válaszolt a nézők kérdéseire a kiesése után? Videot nem tudok nézni mert elvileg dolgozok... ;-)

beacska 2012.01.18. 14:22:59

@nowo: "Péter bejött,mint egy szuverén,ötletdús egyéniség,aztán kiment,mint Attila leszedált csicskása...:((("
:D hááát, mi tényleg nem ugyanazt nézzük...DD ebbe most nem mennék bele, mert Péter már kint van, de én nagyon másképpen láttam a "barátságukat". de hagyjuk. Most Attila-Csaba barátság van terítéken ;DD

beacska 2012.01.18. 14:24:11

@atlantisz72: hűűű, én tegnap olvastam ilyet, asszem a blikk.hu oldalán....

Lotyóbridzsida 2012.01.18. 14:25:43

@nowo:

Szokás szerint mindenki a MI-vel van elfoglalva, nem a hogyan-nal. Azon kellene agyalniuk, hogy hogyan iktassák ki az attilát. Egyébként nagyon egyszerű lenne: csaba-fecó-vera-talánseri alkothatna egy új magot, és szarhatna arra, hogy mit nyavajog az attila. ő maradna az eszterrel, meg a kingával, de rettenetesen utálná, hogy nem ő a központ. ennek az előző csoportnak csak egy dologra kellene figyelnie: minden úton kerülni az attilával a beszélgetés/konfrontálódást és bárminemű kontaktot. Kész. Vége lenne a csávónak, nem lenne táptalaja a baromkodásainak. Nem lenne alanya a terrornak.:)) Elég lenne csak 1 hétig tüntetőleg ignorálni, kész lenne.:) Dehát ehhez ugye agy kellene és egy új vezető, akit elfogadnak a többiek.

nowo 2012.01.18. 14:27:47

@ELP: örülnék,ha a továbbiakban a hsz-aimat nem minősítenéd.
Ha már én nem foglalkozom sem veled,sem a hsz-iddal semmilyen formában,ennyit talán elvárhatok viszonzásképpen.
Köszönöm!

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.18. 14:29:08

@Lotyóbridzsida:

de ha egyszer csabi alapjáraton bírja attilát, már a legelején mondta..

ELP 2012.01.18. 14:30:46

@beacska: Hagyd!! reménytelen,,én is már régen feladtam!

beacska 2012.01.18. 14:32:57

@Lotyóbridzsida: szerintem ez is a kinti érzések bevetítése. Ők egyáltalán nem akarják ignorálni Attilát. Egyedül Fecó visel hadjáratot Attila ellen, a többiek bírják, bírták mindig is. megtanulták elviselni és kész.
ez is a kinti hisztéria része. szerintem

ELP 2012.01.18. 14:33:38

@nowo: Már bocsánat én a beának írtam valamit és tudod mi a legrosszabb , félő h egyet is fog érteni , de sajna nem veled!
Az elvakultság kezelhetetlen állapot! :))

nowo 2012.01.18. 14:34:21

@Lotyóbridzsida: igen,max. egyetértek!
Seri sajnos becsicskult Eszternek és mindketten ki vannak éhezve Attila kegyeire...:)))
Nem veszik észre,hogy Attila mindenkit legyengít maga körül és csak eszközként használja őket...

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.18. 14:37:37

@nowo:

seri nem csicskult be eszternek, hanem bírják egymást már majdnem a kezdetektől..

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.18. 14:37:47

Most eszembe jutott, hogy Peti jól is járt a kiesésével, mert még épp jó időben történt. Az ilyen műsoroknál mindig a közepén érdemes távozni. Az előző széria játékosai sem véletlenül a közepénél kattantak meg...

nowo 2012.01.18. 14:37:59

@beacska: oké.Másképp látjuk!

jooasszony 2012.01.18. 14:42:45

@pushpang: az Eszter videó tényleg odacsap.... de van egyéb nagyon irritáló szokása, péel üvegbe beleivás, kézropogtatás, lónyerítés, kézzel szájban turkálás, rettenet intonáció, a "megállja a helyét " szóösszetétel notórius alkalmazása stb.....

Lotyóbridzsida 2012.01.18. 14:44:32

@nowo:

de legalább vera tök őszinte volt és megmondta neki, hogy nem örül, hogy ő megy vele haza.:))
ez nagyon fájhatott neki, azért ilyet kapni tényleg gáz bárkitől. egyébként pedig ha lett volna benne egy csöppnyi empátia, akkor bemegy a riportba azzal, hogy engedélyezzék, hogy ne neki kellejen mennie, hanem had menjen a fecó vagy mittudomén, akit kedvel a vera.

nowo 2012.01.18. 14:45:17

@Brr: oké,lehet,hogy rossz kifejezés volt.Valóban elejétől bírták egymást.

Érdekes,Seri Verával is kijön.

kamarti 2012.01.18. 14:45:54

@Lotyóbridzsida: @nowo: én azt megértem, hogy jobb a békesség, és elegük lehet már a balhékból
azt is megértem, hogy Csabak nem szellemi partner pl. Fecó
de az nem tetszett egyáltalán, amikor azt mondta, hogy tetszik neki Ati stílusa, az meg főleg nem, amikor együtt kuncog Kingucival (aki, többek között, neki is a szemébe hazudott, és ez azon nyomban ki is derült), amikor Ati nyomatja az aljas kis szúrkáit, beszólásait mondjuk Fecónak, vagy Vera tényleg hülyeségeket beszél, ez meg adja alá a lovat

szóval nagyon nem szeretném azt látni, hogy Ati lesz a mérce például humorban.
Pedig nagyon efelé tendál a dolog, és talán a barátkeresésnél el is magyarázta Atti, hogy Fecó pl. az a probléma, hogy nem veszi a viccet, mert amit ő viccnek szán, azon megsértődik. Erről nekem két dolog jutott eszembe: hogy ez az ember sokkal kevésbé tudatos, mint feltételezzük róla (rajongók és nem rajongók), és tényleg nagyrészt magát adja. Meg az, hogy bakker ha látom, hogy valakinek nem jönnek be a "poénjaim", akkor harmadszorra vagy századszorra nem "poénkodok" ugyanazzal, vagy ha igen, akkor annak két oka lehet: nulla empátiával leszarom, hogy őt ez bántja (de nem kérek bocsánatot akkor se, ha mondja, hiszen én nem akartam megbántani, csak poénkodtam), vagy direkt akarom hergelni, mert nagyon is látom, hogy bántja, és ezért szarom le nagy ívben az érzéseit.
Nekem mondjuk mindegy, hogy melyik verzió, egyik sem tetszik, de most tényleg kezdem úgy látni, hogy az eddigi egyetlen "független", Csaba, együtt heherészik Ati prosztó beszólásin Kingucival, amit a két "ellenálló", Vera és Fecó rovására ejteget el.

ezért írtam, hogy gyakorlatilag jelen állás szerint már mindenki Atihoz idomul, illetve a hozzá való viszony alapján határozza meg önmagát - ld. pl. Seri kiborulása.
Miközben gyakorlatilag a bent lévő mind a 6 emberek van bőven sérelme Attitól, tehát akár össze is rakhatnák a képet, és tényleg legyőzhetnék a ludak a disznót. De aki átlát rajta, annak vagy hitele nincs a többiek előtt (Vera, Fecó), vagy kedve nincs ellene menni és az élre állni (Csabi, talán Eszter), vagy agya nincs hozzá, hogy átlásson rajta (Seri, Kinga).
szóval ha így halad, Ati tényleg hátradőlhet a döntőig....

nowo 2012.01.18. 14:49:45

@Lotyóbridzsida: Eszterről és Seriről írtam,hogy mit nem vesznek észre Attilánál.
Vera észreveszi,de ő sem tudja mindig hatástalanítani.
Nekem akkor kezdett el tetszeni a karaktare,amikor egyedüli nőként szembeszállt Attilával (és Péterrel).

kamarti 2012.01.18. 14:53:05

@Brr: na igen, csak amíg bent volt Gergő, nem teljesedhetett ki ez a nagy barátság....
ami inkább Seri részéről őszinte, ő tényleg támaszt keres, akármennyire is tiltakozik, és önálló, karakán valakiként definiálja magát, nem az.
amikor Gergővel volt, akkor prosztó volt, mint Gergő, most beszólogat és okoskodik, mint Eszter.
és mindkét vezérhím mellett úgy pakolja a jeleket, ahogy a társa.
oké, persze, jó hosszú agyalás után valahogy neki is ugyanaz jön ki...:)

kamarti 2012.01.18. 14:55:00

@Lotyóbridzsida: na persze, majd kihagy egy ilyen alkalmat, amikor megmutathatja az emberi oldalát a tuti kamerának.....

Lotyóbridzsida 2012.01.18. 15:04:30

@kamarti:

naív vagyok tudom.:)) örök idealista!:)

nowo 2012.01.18. 15:09:20

@kamarti: igen,egyetértek!Jól összefoglaltad!:)

nowo 2012.01.18. 15:12:00

@jooasszony: ...szavak összevonása...(nem artikulál tisztán,érthetően).

mocskosmacska 2012.01.18. 15:19:10

@nowo: Van egy kérdésem, amire eddig többször is feltettem, de még senki sem válaszolt rá. Többen mondták, hogy vera egyedüli nőként/egyedül szállt szembe attilával/petivel. Ezt hogyan tette? Nem emlékszem rá, hogy valaha is rájuktette volna a jelent, csak ha lila kendő volt rajta. Kihívásnál egyszer olyat vitt ki, aki különösebben nem érdekelte atipetit, meg tett nekik egy szívességet gergő eltakarításával. NÉha összeveszett velük? FEcó, kinga, sehi ugyanígy megtette ezt.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.18. 15:42:45

@kamarti:

én sehit egy őszinte, korrekt, barátságos és kedves lánynak látom, akinek rendben van az igazságérzete, szurkolok neki, meglátjuk ki szerzett ma védettséget, nekem az tetszene legjobban, ha sehi most kapna elég jelet, hogy kivihesse FBM-t és kint is hagyná... aztán meg kapna védettséget, hogy ott lehessen a döntőben... mert ugye FBM-nek már három pasi is a védője...

ha valamiért vera kapná a jeleket, akkor remélhetőleg FBM-t vinné, mert a csajok közül ő jött vissza a legkevesebb százalékkal, és sehit szerintem nem vinné, legalábbis remélem... és ugye attilához eddig nem volt mersze... de ha gyáva lesz és sehit viszi, akkor vera kinn maradna...

Lotyóbridzsida 2012.01.18. 15:43:55

@kamarti:

egyébként nagyon meglepődnék, ha meg tudná attila nyerni ezt a játékot. inkább csaba fogja. most őszintén, ki fog rá szavazni? se nem jó pasi (tinilányok) se nem normális (anyukák), se nem jó fej (tinifiúk) szóval nem látom a táborát magam előtt.
de lehet, hogy meg fogok lepődni még..:)

kamarti 2012.01.18. 15:44:42

@mocskosmacska: a különbség talán annyi, hogy Vera folyamatosan és következetesen működik így, Sehi vagy Kinga csak akkor, ha az ő homokvárukon táncolnak épp, illetve amikor "elárulva" érzik magukat és tele a puttony - tehát épp azon háborognak, hogy ők miért nem kellenek barátnak, randipartnernek stb. de a következő alkalommal már a legjobb barátjuk, szövetségesük - akár egymás ellenében is.
Fecó is így kezdte, de ő egy másik kategória már.

az már más kérdés, hogy ez a folyamatos konfrontáció kintről ámokfutásnak tűnhet, és bent sem lehet egyszerű elviselni, mert Vera tényleg lement kutyába, semmi elegancia nincs benne, és benne is ragadt a szerepben, plusz Atipeti simán vissza tud vágni azzal, hogy a Vera azért csinálja ezt, mert a., "elárulták" (tehát nem kellett Petinek), b., elmeroggyant.
és Fecóra ugyanez áll, illetve vár.

szóval itt sztem nem a jelrakásokról van szó (ahol nyilván más szempontok is szóba jönnek), hanem a napi rutinról :)

Tjuca 2012.01.18. 15:46:24

@Lotyóbridzsida: most annyira tolják. (nem tudom kit tisztelhetünk körülötte, aki ennyire tolja benn a "cégnél", de unalmas. ha fingik, azt is három percben megkoreografáéva láthatjuk egy show elemeként. :-(

nosce 2012.01.18. 15:48:42

@Lotyóbridzsida:
"Elég lenne csak 1 hétig tüntetőleg ignorálni, kész lenne.:) Dehát ehhez ugye agy kellene és egy új vezető, akit elfogadnak a többiek."

Attilát senki nem tudja még csak meg közelíteni se humorban, és vitalitásban se. A többiek rendszerint az ágyon döglenek Attila meg mindenütt ott van, és még csak nem is drogozza magát (KV redbull stb.) mint Petti. Pettit valszeg az ütötte ki h csak ezekkel bírta fenntartani a pörgést.
A másik probléma h ez a műsor nem szivassuk meg Attit néven fut, hanem a villagyőzelemért az meg másik stratégiát kíván, ott Csabcsi Eszter esetleg Vera lehet a nyerő, akkor meg minek konfrontálódnának olyannal aki sokkal jobb náluk és nem jut közelebb a célhoz vele...

kamarti 2012.01.18. 15:49:14

@Brr: őszinte, korrekt, barátságos és kedves lány, ugyanakkor buta és ennélfogva befolyásolható is, még ha ő azt is hiszi, hogy nem
én meg így látom
Atival kapcsolatban például már akkor fel kellett volna nyílnia a szemének, amikor Atti arra kérte, hogy tegyenek úgy, mintha, hogy ettől Gergő meg Kinga féltékeny legyen
ehhez képest most zokog, hogy ő azt hitte....
könyörgöm, mégis mit?

foxglove (törölt) 2012.01.18. 15:52:25

ekkora égést, ami a nem vv onlineban megy most...

Tjuca 2012.01.18. 15:52:35

hitellel kapcsolatban, nincs egyedül ágica. viszont egyedülállóként bevállalni 22 misire hitelt, azt jelenti, hogy agyatlan. ez mondjuk nem újdonság, ezt tudtuk.

segítséget kértünk lakberendezésnél. az első, amit mondott a szakember, hogy tipikus magyar gondolkodás, hogy a szülőknek kell egy héáló, gyerekeknek meg még egy szoba, és természetesen a nappali. jellemzően a szülői háló nagyobb, mint a gyerekek szobája, noha funkciójában a gyerekeknek van szükségük jóval nagyobb aktív térre, és igen később elkülönülésre. ezt csak azért írom, mert eszembe jutott.

és amikor hitelfelvételről van szó, akkor nekem senki ne jöjjön azzal, hogy panelben a szomszédok. ha nincs pénz, akkor nincsenek igények sem, mint ahogyan lady mondta. nem 22 millióért kell első lakást vásárolni, hanem jóval szerényebb összegért vagy bérelni. :-( ez van.

kamarti 2012.01.18. 15:55:13

@Lotyóbridzsida: nem jósolok, csak azt látom, hogy az utóbbi két hétben már nem csak ő fáradozik azon (mint amikor még kétszer ennyien voltak), hogy minél többet legyen képernyőn, ha felmész a VVhonlapra, Attilát megsajnálták a nézők, Attila rosszul viseli a magányt, és ezért őszintén közeledik, Attila így, Attila úgy

persze ha sikerül Attit megháypolniuk, és neki is sikerül Csabit kivenni a játékból, a fagyi visszanyalhat - hiszen egészen mostanáig mindenütt azt láttam, hogy az Attila-Csaba párbajt várják legjobban a nézők.... de gondolom, csak addig, amíg úgy érzik, van tétje

MagasMacska 2012.01.18. 15:56:39

@kamarti: Én is elhültem tegnap. Seri félpontonként küzdötte fel magát nálam az elfogadom-ból e kedvelem-be, de ez a pityogás, ez megint leültette. Kb. azt szűrtem le megint belőle, hogy ő csak valaki mellett tudja pozicionálni magát. Ha nem Gergő, akkor Eszter vagy Atti, de inkább Atti. Mert kell egy erős ember, mikörben folyton az a szöveg, hogy ő milyen kemény egyedül, hogy ő milyen értékeket képvisel. Legjobban az tetszik, amikor a "villabeli létjogosultsága" a téma.

az én rózsám vasutas 2012.01.18. 15:56:56

Na, ennyit a békés Fecóról. Egy ártatlan beszólás miatt így megrúgdosni a földön fekvő Kingucit. A maflás még jogos volt, de a többi az minősíthetetlen. Még Csaba is túlzottnak ítélte a retorziót, ráncolta a homlokát kegyetlenül. Csoda, hgy nem esett le róla a lila kend. Attila is egy nagy paraszt, a balhé miatt igazán félbehagyhatta volna Eszter seggbekúrását. Az, hogy most Kinguci kék és zöld, nagyban az ő bűne. Sehi és Vera ártatlan a dologban, ők nem hallhattak semmit a dzsakuban smárolás közben.
Amilyen bunkó a stáb, ebből az éjszakából max Csaba ráncos homloka kerül az öfibe.

ő-szinte 2012.01.18. 15:58:13

@foxglove: mi, mi, mogy? írd át priviben, tudni akarom!:-)
Mert én királylány vagyok -o-

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.18. 15:58:27

@kamarti:

sehinek megvan a magához való esze, sokszor láttam őt jól gondolkozni, és van humora is,

ő is tett már Attilára jelet, mikor Attila durván bánt vele, amit kevesen mertek csak a házból, és közben még csak nem is volt védett, szóval azt hiszem sehit teljesen másképp látjuk...

foxglove (törölt) 2012.01.18. 15:59:17

@ő-szinte: semmi mogyi csak parlamentet hallgatok/nézek:)

ő-szinte 2012.01.18. 16:01:25

@kamarti: fura véleménnyel vagy rólam...:-DDD

ő-szinte 2012.01.18. 16:02:19

@foxglove: jah! már megijedtem, hogy lemaradok vmiről:-DDD
Tegnap hogy behalt a blog...:-O

Tjuca 2012.01.18. 16:03:29

nyalilánc. szép is ez.
fecó nyal verának, vera sherinek, sehri dresznek, dresz attilának, attila csabcsinak, csabcsika kingának. ésss egyik sem találja meg a számítását. :-P

ő-szinte 2012.01.18. 16:03:39

@pushpang: és rezegteteti a lécet... tudod, hogy análfóbia van:-DDDDDDDD

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.18. 16:04:19

nagyon intenzív ez az összezártság a villában, és mindenkinek lehet egy rossz napja, tegnap sehi kirekesztetnek érezte magát, és jogosan úgy gondolta, hogy ő kivitte attilát korcsolyázni, mikor épp magányos volt, és rosszkedvű,

lehet hogy sehinek meg épp tegnap este lett volna fontos, hogy társaságban legyen, és ne verával kelljen a nyugiban elkülönülnie, mint valami büntetésben, de a retek direkt csinálja ezeket a megosztásokat, hogy egyeseket kiborítson, illetve mások ellen fordítson...

foxglove (törölt) 2012.01.18. 16:06:01

@ő-szinte: asszem most éppen megszórnak bennünket, mogyi. meglátjuk, ki is leszünk-e zárva a játékból. na ennyit erről, megyek klónozni magam, este jövök:)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.18. 16:07:24

@atlantisz72:

www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/kinga-legyozte-petert-a-parbajon-2077500

Az "itt kérdezhetsz" résznél van. Úgy olvasd, hogy az elmúlt fél órában ezt keresgéltem neked. Hűű, a hétszázát neki!

kamarti 2012.01.18. 16:09:34

@MagasMacska: én bírom a csajt, nagyon csípem, ahogy a feladatokban odateszi magát ész nélkül :), és ilyen szempontból jogos az egyedülállóság hangoztatása
de ha már, aktor önismeret tényleg nulla, és hát okosnak sem mondanám, ezt sztem ő is tudja, és hangerővel pótolja a hiányt...
de én tulajdonképpen szurkolok neki, hogy átlásson végre Eszteren és Attin, és rájöjjön, hogy egyik sem az eszéért "szereti", mert olyan jó beszélgetni vele... és főleg az utóbbi rendszeresen, és tudatosan eteti (ilyen szempontból annak volt csak váratlan a kiborulása, aki nem néz onlájnt, mert az egész múlt hét, meg az utóbbi napok is erről szóltak, konkrétan Kinga ellenében fűtötte a legjobb barát. Eszter meg szintén nem hülye, hogy helyre tegye az öribarinőjét - ezzel kiengedve a markából, hogy esetleg esélye legyen mások (Csaba) felé nyitni, és mondjuk helyre hozni a mondvacsinált konfliktusokon elúszó kapcsolatát Fecóval, vagy rendezni a viszonyt Verával, akivel igazándiból :) soha nem zavarták egymás köreit)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.18. 16:09:59

@nowo: @beacska: "Péter bejött,mint egy szuverén,ötletdús egyéniség,aztán kiment,mint Attila leszedált csicskása."

Az én szemem is megakadt ezen a mondaton. :) Szerintem meg épp Péter volt, aki folyamatosan terelte és vezette(meg) Attilát, bár ettől eltekintve vagy ennek ellenére jól kiegészítették egymást.

kamarti 2012.01.18. 16:12:07

@ő-szinte: téged is arra kért Atti, hogy tegyetek úgy, mintha? :) mik derülnek ki...:)

Lotyóbridzsida 2012.01.18. 16:14:10

@nosce:

igen, ilyen megközelítésből igazad van, attila játszik a legjobban, nagyon alkalmas arra, hogy mindenütt ott legyen és ne depizzen be, ne dögöljön. oké, elfogadom, ilyen megfontolásból meg is érdemli, hogy megnyerje.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.18. 16:15:02

@ő-szinte: BbGc alapjáraton zizi, de ma biztos, hogy rázúzott valamit. :D
/Miez az análdolog? Sajnáljam, vagy örüljek, hogy kimaradtam belőle? :D/

Lotyóbridzsida 2012.01.18. 16:19:12

@Tjuca:

mondjuk el tudom képzelni, hogy az többi tényleg nem csinál semmit, csak döglik. főleg most, hogy semmilyen speckó hét sincs. ülnek egyik fenekükről a másikra. bezzeg ő mindenhol ott van, intrikál, kötözködik...kb ez van mögötte.

csicserierika 2012.01.18. 16:20:01

@foxglove: nyugi, kell nekik a gyarmat.

nowo 2012.01.18. 16:21:27

@pushpang: ugyan,hárman (Eszti Péter,Sehi) megbeszélték,hogy mely esetben kire tegyék a jelüket ( a lila kendők függvényében).
Péternek egyik esetben sem kellett volna Kingára tennie.
Erre jött Attila (látott és győzött),mikoris pillanatok alatt elintézte,hogy Kingára tegyék a jelüket,ő maga az utolsó (!) pillanatban visszalépett (és Fecóra rakott).

És ez csak egy a sok közül,amikoris megvezette Pétert (és a többieket).

Az egy dolog,hogy a bentiek ezt nem veszik észre (köztük Péter sem),de hogy ti sem???!!!:)

ő-szinte 2012.01.18. 16:21:46

@pushpang: Hajni nem tolerálja:-) hogy mért??? nemértem...:-DDD

nosce 2012.01.18. 16:22:13

@ő-szinte:
"és rezegteteti a lécet... tudod, hogy análfóbia van:-DDDDDDDD"

biztos h a lécet rezegteti ? :)

ő-szinte 2012.01.18. 16:22:51

@kamarti: Háááát... engem nem csak arra kért:-DDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.18. 16:23:21

@King of Shadows: hát, most végigolvastam én is, korrekt volt a többiekkel szemben, viszont teljesen hülyére vette a dolgot.
:D

"wivyen 2012-01-15 22:42:01 Szia. Elég sok pletyka ment arról hogy te vagy a vv beépített embete és 6. Párbaj környékén fogsz kiesni. Van ebben valami igazság? Sajnálom hogy kiestél, a hisztérikának kellett volna. Sok sikert a továbbiakban. Sziaaa. 2012-01-16 11:51:31 Minden ilyen játéknál felmerül az hogy van beépített ember. Itt egyvalamit tudok: én nem voltam. Szerintem Bandika volt a beépített ember."

kamarti 2012.01.18. 16:23:57

@Brr: sztem meg amit te mondasz nem mond ellent annak, amit én.
vagy legalábbis én azt mind elfogadom, amit mondasz, sőt, csípem is a csajt, csak aztán ott van az a de... (ami sztem egyébként annyi, hogy az ösztönei helyett azokra kezd el hallgatni, akik nála okosabbak vagy annak tűnnek - nyilván ezt is ösztönből, meg némi kisebbségi komplexusból)

én őt megvezethetőnek tartom, de drukkolok, hogy ne nekem legyen igazam

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.18. 16:27:34

@ő-szinte: tudom, hogy néha olyan vagyok mint egy 3 éves az örökös kérdezgetéseimmel (tudod, egy csomó dolgot kitörlök az emlékezetemből, mert úgy kényelmes), de őszintén (hihi) szólva, nem értem az összefüggést Hajni análfóbiája és B.Gece kolléga között...
Remélem ez nem valami (burkolt) buzizás? - na mert arról viszont tudom, hogy Hajni nem bírja. :D

nosce 2012.01.18. 16:29:24

Mi van ha tegnap azért nem volt onlány mert a lakók nem is voltak a villában ? Biztos valami bárban csapatták, vagy wellneszezni voltak, bár azzal a töpörtyű villa kocsival sokat kellett fordulni hozzá, hiszen ezért mennek eleve párban ki a villából, hogy beleférjenek :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.18. 16:30:47

@nosce: biztosan ezért szakadt meg többször, v egyáltalán nem volt?:D

Van még amúgy Arénázás?:D

atlantisz72 · http://www.avatarsdb.com/avatars/rayman_raving_rabbids.jpg 2012.01.18. 16:31:26

@King of Shadows: ja és régóta nem láttalak írni, vagy más neved volt és azt nem tudtam.... mégegyszer köszi. (főleg az izgatta a fantáziámat hogy reagált a Vera féle felnőtt tartalmú filmre...khm... és erre is meg a többi kérdésre is nagyon szimpi válaszokat adott. Tetszik hogy nem savazott senkit.)

kamarti 2012.01.18. 16:32:15

@ő-szinte: na sztem Sehitől sem csak azt szeretné, maradjunk annyiban :)

@pushpang: igen, Peti nem adott 10 pontot Kingáéknak a főzésversenyen, hanem csak 1-et. én másra nem nagyon emlékszem, mint megvezetésre.
de az még talán az öfiben is benne volt, amikor Petiből kibukott, hogy milyen klassz, hogy ő megy párbajozni, mégis az egész hét Attiról szól, meg volt valami nagyon nehéz már nekünk folyton ezzel (Kingatti) foglalkozni nyöszörgése is

én Petit sokkal élesebb eszűnek láttam, mint Atit, szóval tőle több is telt volna, mint a terror. legalábbis én ezt vártam

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.18. 16:32:39

@nowo: nem lehet, hogy te nem veszed észre, hogy Péter nem ilyen direktben manipulált, mint Attila. :)
Attila nyíltan, szarozás nélkül odament bárkihez, hogy tegyük a jelet xy-ra, jó? Vagy bejött (ált.igen), vagy nem.

Peti meg másként, olyan sündörgősen, nem nyomulósan, épp csak megemlítve ezt-azt befolyásolt. Számomra pl. ez a nyilvánvaló.

Érdemes elolvasni a K.of S. kolléga által bemásolt linken Peti beszélgetését... semmi bántó konkrétum, de azért mindig levehető, hogy mit akar mondani.. :)

ő-szinte 2012.01.18. 16:33:09

@nosce: Azt én nem tudhatom:-DDDD
Nem én vagyok aki bekamerázza az emberek otthonát...:-)
Kérdezd Zwekwdlyt, hehe

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.18. 16:34:31

@Binbir gece: Azt miért hagytad ki, hogy elkezdték a politikai hetet, ezért visszacsempé(s)zték Petit, aki rögtön egy beszéddel kezdett? Ezt mondta:

"Nem - csináltunk - semmit másfél-két hétig! SEMMIT! Ha el kell számolni azoknak a k*csög nézőknek mit fogunk mondani?!? SEMMIT!!! B@sszátok meg! Majdnem ... BELEDÖGLÖTTEM, hogy úgy kellett tennem, mintha párbajoztam volna! Most ki fogja játszani ezt a qrva játékot?!? Tuja meg a csapata?!? Lárifári! Hűű, a hétszázát neki..." :D

nosce 2012.01.18. 16:36:18

@ladyandhenk:
egyáltalán nem volt

"Van még amúgy Arénázás?:D"

azt meg ki tudja? sztem Balázs megkergeti benne néha Lilut aztán ennyi :)

ő-szinte 2012.01.18. 16:37:09

@pushpang: Nem vagy 3 éves:-) vagy ha igen, hát én is az vagyok, mert kb, ugynúgy csinálom, mint te:-D nekem van türelmem, nem gáz ha kérdezel. Nem az a hülye, aki kérdez, hanem aki még csak meg sem kérdezi...:-D
Hát csak arra reagáltam, hogy írta, hogy Atti szexuálja Dressz seggét... és Hajni nem egyszer már érzékenyen reagált ezekre a dolgokra, csak úgy mint a buzizásra.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.18. 16:40:02

@atlantisz72: Nem szoktam nevet változtatni, egyszerűen csak el vagyok foglalva. :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.18. 16:41:51

@csicserierika: Meg a legjobb: Hazudtunk reggel, délben, meg este! Hazudtunk a qrva életbe!!! (legalábbis Vera szerint). Idióták vagyunk." (Ati biztosan ezt gondolja). :D

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.18. 16:41:53

@nosce: volt aréna, tegnap ezért nem voltonlájn... de hogy vasárnap és hétfőn miért vették el állandóan a képekt másfél órákra, az öfiből se derült ki...

nosce 2012.01.18. 16:41:59

@ő-szinte:
"Nem én vagyok aki bekamerázza az emberek otthonát...:-)
Kérdezd Zwekwdlyt, hehe"

aáááá zwekeddly is már csak árnyéka önmagának, 1 hónapja nem tudott összehozni egy rendes statisztikát, elszürkült,ki fog esni, megy Petti után

nosce 2012.01.18. 16:43:25

@Papucs Orrán Pamutbojt:
"volt aréna, tegnap ezért nem voltonlájn"

ez a hivatalos szöveg, de így ki hiszi ? :)

ő-szinte 2012.01.18. 16:43:38

@kamarti: Persze, simán levarrná, hehe

ő-szinte 2012.01.18. 16:44:24

@nosce: Akkor a héten őt szórjuk meg???:-)

nosce 2012.01.18. 16:44:50

@ladyandhenk:
"akkor jött a fekete kocsi...."

ennek milyen dramaturgiai értéke van ? Abban dugnak? vagy mi ? :)

nosce 2012.01.18. 16:48:01

@ő-szinte:
persze én kettőt is teszek rá, meg ha a grapefruitos mogyi megtalálja az IP címét ő is réteszi :)

kamarti 2012.01.18. 16:48:31

@King of Shadows: ha már politizálunk, a mai napi kedvencem (eddig):

"Ki fog derülni, hogy Magyarországon demokrácia van és Orbán kormánya nem gyengítette, hanem erősítette a demokráciát." (strasbourg, szájer)

"Szinte Budapest egész belvárosára területfoglalási igényt jelentett be a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium a fővárosnál a március 15-i ünnepségek kapcsán, amit szerda délután meg is szavaztak...Engedélykérelmében a minisztérium jelezte azt is, hogy ezeket a területeket 2 évre előre szeretné lefoglalni: „A nemzeti rendezvények sajátossága azonban, hogy minden évben ugyanabban az időben kerülnek megrendezésre, ezért kérjük, hogy amennyiben lehetséges, a 2013. és 2014. évre is tekintsék őket irányadónak.”" (Bp)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.18. 16:48:44

@King of Shadows:

én amúgy bírom GyuFit, csak sajnos elhebrencskedte és felkészületlen volt, peti viszont felkészült volt,

eléggé elképedtem, hogy van neki egy szociálpszichológiai végzettsége, szerintem egy ilyen embert a közelébe sem lett volna szabad engedni a villának, mert ez senkivel szemben nem fair, de a diplomáját is visszavenném... az ilyen végzettségűeknek nem kell felesküdni, hogy csak jóra használják az ismereteiket? de minimum arra, hogy ne manipuláljuk embertársunkat? ez visszaélés a foglalkozásával...

Van-e tetoválás/piercing, ha igen, akkor mit ábrázol és hol található:

Peti itt:

www.valovilag.hu/versenyzok/1151

Kedvenc zene:

molotov

Hetente hányszor szeretkezem:

változó

Eddig bírom ki szex nélkül:

-

Legőrültebb dolog, amit eddig tettem:

Átlőttek a befagyott Balaton jege alatt mint emberi torpedó

Mi az amit biztosan nem tennék meg fődíjért:

Soha nem szerepelnék pénzért reality-ben

Előfordulhat olyan helyzet, ami miatt feladnád a játékot:

Vesegörcs

Legnagyobb szenvedélyem:

Ember-sakk

Legutáltabb embertípus:

fúvócsövező törpék

Legnagyobb félelmem:

béka nő a hasamban

Legidegesítőbb szokásom:

érdekből hazudok

Amire a legbüszkébb vagyok:

A vércsoportom

Sport:

box

Miért akar részt venni a műsorban?

Valakinek ki kell ejteni a többieket.

Zwekedly 2012.01.18. 16:53:04

@ő-szinte:
Megmondtam már, hogy nem lehetsz királylány!

A királylányokat a Királynő (Hayny) nevezi ki, ha akarja - az én felterjesztésemre. De nem foglak felterjeszteni. Éppen azért nem, mert szerelmes vagyok beléd, és nem akarlak elveszíteni.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.18. 16:53:10

@ő-szinte: jaaa, most már értem.. köszönöm!:)
Hát igen, akkor viszont Binbir G. most jól elvetette a sulykot; még egy ilyen és kap egy zöld kendőt, aztán mehet párbajozni Verával. :D

ő-szinte 2012.01.18. 16:53:24

@Brr: És ezzel mi a baj???

ő-szinte 2012.01.18. 16:57:33

@Zwekedly: Hajni engem bármikor kinevez, annak aminek csak akarom.:-) Rossz hír számodra, hogy nem kellesz hozzá, hehe
És mivel már királylány vagyok, nem kell akarnom azzá válni:-)
Elveszíteni?:-O De hát nem is vagyok a tiéd...:-D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.18. 16:57:39

@ő-szinte: gondolom ez :)

"Legnagyobb szenvedélyem:
Ember-sakk"

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.18. 16:59:02

@Brr: Csak az orvosoknak, meg a hivatalos szerveknek kell felesküdniük, a szocpedesek nem tartoznak ezek közé.

ő-szinte 2012.01.18. 17:02:30

@pushpang: Nem akarom bántani szegényt,mert láthatólag anélkül is meg van a maga baja,hehe, de nem érti ezt a műsort...:-DDDDDDD

Tjuca 2012.01.18. 17:16:36

@Papucs Orrán Pamutbojt: pl. mert vera leköpte attilát? kissé vállalhatatlanok lehetnek benn a körülmények.

gonoszkiralylany 2012.01.18. 17:20:53

@Brr: legjobb bemutatkozás a magyar valógságshow-k történetében. ezért kezdtem el Petinek szurkolni, már azelőtt hogy bekerült volna :)

nosce 2012.01.18. 17:21:52

@pushpang:
"Hát igen, akkor viszont Binbir G. most jól elvetette a sulykot; még egy ilyen és kap egy zöld kendőt, aztán mehet párbajozni Verával. :D"

Binbir esetleg még megmenekülhet a zöld kendőtől ha gyorsan lecastingolja Verát :)

gonoszkiralylany 2012.01.18. 17:27:54

@nosce: Seri, és esetleg Attila. de leginkább Kinga+Fecó+Vera ELLEN.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.18. 17:34:38

@Papucs Orrán Pamutbojt: Mert sok mindenre utasítják őket, és könnyen előfordulhat, hogy valamelyik elszólja magát. És most, Kinga párbaja előtt sokkal szorosabban fogták a kontrollt, mint általában...

Pedig a manipulálásnak az a lényege, hogy csak akkor avatkozz be, ha anélkül nagyon tévútra mennének a folyamatok.

nosce 2012.01.18. 18:04:18

@gonoszkiralylany:
"de leginkább Kinga+Fecó+Vera ELLEN."
a gonoszt tengely :)

gonoszkiralylany 2012.01.18. 18:19:10

@VV Ayesha/FKVN: abban nem, a Bajkeverokben igen, de abbol is csak par reszt

ő-szinte 2012.01.18. 18:32:34

@nosce: hú de pörög a blog, hehe

kamarti 2012.01.18. 18:38:54

@King of Shadows: néhány héttel ezelőtt csak annyit írtam, hogy a Kingatti viszonyról a Stockholm-szindróma jut az eszembe, és máris kaptam a pofámra

most meg lassan már mindenki megkapja a konkrét diagnózist...

kamarti 2012.01.18. 18:43:03

@ő-szinte: azé vannak ennél fontosabb sók is :)

("Nagy európai érdeklődés övezi az alkotmányunkat, amire rendlívül büszkék vagyunk" - mondom én, Mick Jagger-szindrómája van...)

Ayesha (törölt) 2012.01.18. 18:45:56

Én Briana Banks-szindrómában szenvedek jobb napjaimon.

ő-szinte 2012.01.18. 18:47:40

@kamarti: tudom, mindenki azt nézte:-)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.18. 18:54:35

@kamarti: Tőlem biztosan nem kaptál. Én szeretem a pszichológiát... :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.18. 18:55:34

@ő-szinte: A blog pörög, a karaván halad, ugye... :)

ő-szinte 2012.01.18. 19:00:40

@King of Shadows: Láttad milyen amikor pörög? hehe

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.18. 19:11:57

@ő-szinte: Elég régi vagyok már itt, szóval láttam már ezt és azt. :)

ő-szinte 2012.01.18. 19:14:57

@King of Shadows: ok, de ezt most a legnagyobb jóindulattal sem lehet pörgésnek nevezni:-DDDDDDDDDDDDDDDDD

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.18. 19:18:53

@ő-szinte: Akkor nevezd hörgésnek, vagy görgésnek. Vagy hozd ide a VV Sittes Pörgőt. :P

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.18. 19:37:13

@nosce: Mondjuk miért ne lehetne benne a kedd esti öfiben az aréna? és akkor lehetne kedden is onlájn.. semmivel se lehet macerásabb, mint egy élő műsort szerkeszteni, lásd párbaj.. Szóval ki tudja mi van itt a háttérben :D

Jah, hivatalos oldalon a főcím: "Balhés esélylatolgatás, megható rokonlátogatás és őszinte baráti közeledés jellemezte a Villalakók tegnapi napját."

Ezzel az ŐSZINTE baráti közeledéssel tudnánk azért vitatkozni.. :D

ő-szinte 2012.01.18. 19:40:57

@Papucs Orrán Pamutbojt: itt vagyok, vitatkozz! ha már emlegetsz...:-)

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.18. 19:43:59

@ő-szinte: Akar vitatkozni a fene... Csak nem tejesen tiszta kinek volt olyan fenemód őszinte a közeledése és kihez. Mivel az egész műsor Attikára épül újabban, feltételezem a Csabás dologra gondolnak.. És az mitől őszinte? :D

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.18. 19:44:37

@ő-szinte: vagy avass be, kihez közeledtél barátian :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.18. 19:46:01

@ő-szinte: szerintem se érti. Olyan böszmeségeket ír, mint egy félszerzet, ráadásul állandóan ravasz feladványokkal tesztel bennünket, de a megillető nyereményről meg csituba' van. Még jó, hogy nem kell neki előre köszönni! :D

KennyCor7ez 2012.01.18. 19:51:25

Mi ez a lájtifájti?mindenki punnyad?3 polippal kevesebb vagyok tessék örülni:)

nosce 2012.01.18. 19:55:29

@ő-szinte:
ne, pörög mert kevés a sex szag :)

rianna 2012.01.18. 19:56:06

@KennyCor7ez: gratula, örülök neked:) 3-mal?:)

KennyCor7ez 2012.01.18. 19:57:55

Igen 3-mal annyit láttam a műtőben a tálcán :D szóval nincs szeksz?most menjek be a villába?:)

nosce 2012.01.18. 20:02:22

@Papucs Orrán Pamutbojt:

"Mondjuk miért ne lehetne benne a kedd esti öfiben az aréna? és akkor lehetne kedden is onlájn.. semmivel se lehet macerásabb, mint egy élő műsor"

faszom tudja, talán mert akkor mi a szart adnának a többi nap igy ugye eloszlik, az aréna meg a párbajra hívás a párbaj és a kiválasztás között van pont, de valszeg a csökkenő nézettségnél nem kéne az onlányt feladni szerintem...

KennyCor7ez 2012.01.18. 20:03:23

@rianna: ha bemegyek lesz :D Jó ez nagyképű volt, de megérne egy misét.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.18. 20:03:30

@nosce: francba... írtam neked egy hosszút és a blogmotor bezabálta.

A lényege az volt, hogy B.G. inkább ne castingoljon Verával párbaj előtt,
i l y e n áron inkább ne maradjon benn.. :D

nosce 2012.01.18. 20:06:15

@pushpang:
"Mondjuk miért ne lehetne benne a kedd esti öfiben az aréna? és akkor lehetne kedden is onlájn.. semmivel se lehet macerásabb, mint egy élő műsor"

gondolod h ilyen súlyos árat nem kérhetünk tőle ? :) Különben rá kéne bízni Alekoszra a castingolást :)

rianna 2012.01.18. 20:06:48

@KennyCor7ez: nekem meg se köszönted, h gratuláltam :((
Hát, lányokból már nincs nagy választák benn.

ő-szinte 2012.01.18. 20:07:04

@Papucs Orrán Pamutbojt: Az enyém mindenképp, mindenkihez:-DDDDD

ő-szinte 2012.01.18. 20:08:55

@Papucs Orrán Pamutbojt: @pushpang: Az őszinte közeledést mindenképp vállalom:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

KennyCor7ez 2012.01.18. 20:10:04

@rianna: Mekkora paraszt vagyok, bocsáss meg kérlek.Köszönöm neked a gratulációt:)nincs sok felhozatal ,de azért van még kiből választani.

ő-szinte 2012.01.18. 20:10:12

@nosce: megszárítom a hajamat, aztán jövök árasztani a szexszagot:-DDD

nosce 2012.01.18. 20:10:19

@ő-szinte:
pufiiii hol van, még mindig nem találta meg az elvesztett IP címét ? Í:)

KennyCor7ez 2012.01.18. 20:11:11

@ő-szinte: Akkó ne fürgyéééé leee :D

rianna 2012.01.18. 20:11:30

@KennyCor7ez: így már mindjárt jobban érzem magam :)
És kit választanál odabentről?:P

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.18. 20:11:32

@KennyCor7ez: nekem sem köszönted meg:( Én már nem is számítok?:(

nosce 2012.01.18. 20:12:30

ez mekkora creatív: holnap ki főzze az ebédet bazdmeg , ez a click kérdéés, remélem valami jutalmat kapott aki kitalálta :)

rianna 2012.01.18. 20:12:41

@ladyandhenk: ugye hogy ugye? Bojtinak megköszöni, minket számba sem vesz:D

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.18. 20:13:20

@rianna: Háháá, nekem alapból megköszönte! :DD Nakiakiráááály? :DDDD

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.18. 20:14:24

@rianna: Azért mert én szép vagyok, intelligens, szerény, őszinte volt az örömöm! :D

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.18. 20:15:59

@ladyandhenk: posztoltam a főhadiszállásra cikket, hogy ti is informálódjatok beácskával :D

KennyCor7ez 2012.01.18. 20:16:16

@ladyandhenk: Na most már tényleg újra kell nevelnem magam Hölgyeim:)Mindenkinek köszönöm a heves gratulációkat.Sehinek vacak feje van,Kingát a köztörvényeseknek desszertnek,Eszter igazi mozdony persze jó értelemben nem lenézően.Verácskában meg van valami,de nem élném le vele az életem.

mocskosmacska 2012.01.18. 20:17:25

@nosce: Jó, hogy felhívtad rá a figyelmemet. Lenyomtam egy szavazatot kingára. Holnapi kérdés: Ki viseljen barna pólót?

inmemancsi 2012.01.18. 20:17:26

kérhetek szavazatot a régi kommentelő társaktól?

rianna 2012.01.18. 20:17:38

@Papucs Orrán Pamutbojt: ja ja, ott feltűnősködtél neki, csak azért vett észre és köszönte meg :P

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.18. 20:20:20

@Papucs Orrán Pamutbojt: menj a ....:D

Biztosan te voltál vele a műtét során:P

@inmemancsi: lila kendőre pályázol?:D

@KennyCor7ez: jó, megbocsájtok, és szívesen:D

rianna 2012.01.18. 20:20:56

@Papucs Orrán Pamutbojt: hát tudom én, talán énekeltél, mint Seri:D

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.18. 20:23:50

@rianna: Úgy mint Sehi sajnos nem tudok énekelni.. De hallgathatóan igen :)) Kapartam is a falat az X faktoros héten.. :P

rianna 2012.01.18. 20:24:59

@Papucs Orrán Pamutbojt: ezért is jó, hogy én már nem nézem, nem érnek ilyen ingerek :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.18. 20:27:02

@mocskosmacska: Szerintem az Attilások ezt is megnyerik a kedvencüknek csak azért, hogy ne unatkozzon. :)

inmemancsi 2012.01.18. 20:27:29

@ladyandhenk: végülis arra kellene, az legalább ide tartozik:)) de nem:)
karlformetro.com/hu/view/cjzb/20120117

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.18. 20:28:53

@rianna: engem az irritál, h Attikáról szól lassan az egész műsor... Bármelyik nyűglődését szívesebben nézem, mint az összeférhetetlen fejét.. :(
Szóval én ezen a héten gondolkodtam el azon h elkezdem nem nézni... Még várok azért.. de ha a héten nem történik semmi érdekes, hagyom a francba sztem :P

Bárcsak lenne már ÉH2!! :P

rianna 2012.01.18. 20:29:51

@inmemancsi: leszavaztam. A kicsi képen te vagy? :)

inmemancsi 2012.01.18. 20:31:36

@ladyandhenk: egyébiránt a témához kapcsolódva lemaradtam kicsit, mert tönkrement a gépem. tegnap meg csak a verát láttam egy percre az öfiben és az elég is volt, inkább most elolvasom

2012.01.18. 20:31:42

Indítottam a scriptet Pingura.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.18. 20:33:22

@inmemancsi: szavaztam de mire is?:)

Ha így nézel ki, nem állok szóba veled:P:P

@Papucs Orrán Pamutbojt: de bezzeg beposztoltad, h nyáron lesz:(

Szomi vagyok..........

Ayesha (törölt) 2012.01.18. 20:33:28

@King of Shadows: parancsolsz?:)))
mit kell megnyerni?

inmemancsi 2012.01.18. 20:34:16

@rianna: jaj édi vagy mint mindig, tudtam, hogy a régi tagtársakra számíthatok:) mindegyiken én

inmemancsi 2012.01.18. 20:35:49

@ladyandhenk: jaj Neked is köszi, cuki vagy karl lagerfeldre és főképp párizsra!!

rianna 2012.01.18. 20:37:12

@Papucs Orrán Pamutbojt: jah, pont az éden hotelben látszott, hogy lehet másképpen is játszani, nem csak ez az állandó gyűlölködés, leoltás, ami mindennek nevezthető, csak nem taktikának.

nosce 2012.01.18. 20:37:46

@Papucs Orrán Pamutbojt:
"Bárcsak lenne már ÉH2!! :P"

Most nem akarok belerondítani a nagy csillivilli Éden Hotel fííílingbe, de sztem az a vv5-höz képest is egy rakás szar volt hát még a vv4-hez képest. Egyrészt nem élő, a műsor után majd félévig vágták, a szerkesztők váratlanul bele-belenyultak tetszésük szerint, beküldtek valakit, tehát totál kiszámíthatatlan volt így eleve nehéz taktikázni, a szereplők alig haladták meg a debil szintet a beszélgetéseik egy ovodában feltűnők lettek volna hozzájuk képest Fecó egy Socrates és Einstein is egy személyben. Viszont az igaz h remekül vágták, a vágóé az érdem a többi csak barlangrajz volt :)

2012.01.18. 20:38:40

@inmemancsi: Szavaztam, de FB+ te csinos vagy. Úgy kiesel, mint szar!

rianna 2012.01.18. 20:41:39

@inmemancsi: a régi tagtársakért MMKK, legyen szó bármirőla, akár egy titkos szekta:D . Szóval, mire is szavaztunk, azt látom, hogy nem ruhatervezési verseny:)

2012.01.18. 20:41:42

@nosce: Ma kiválasztás és nem tudom nézni :O

nosce 2012.01.18. 20:42:19

@szerivan:
mogyi ezt már tegnap is akartam neked küldeni, csak megette a blogmotor:

ipcim.com/hu/?p=where

beteszed és megmutatja a térképen is hol vagy :)

inmemancsi 2012.01.18. 20:43:13

@Papucs Orrán Pamutbojt: lesz, most kezdik forgatni kolumbiában

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.18. 20:44:46

@VV Ayesha/FKVN: Azt, hogy Ati kivételesen NE csak gonosz terveket főzhessen, hanem kaját is. :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.18. 20:45:56

@inmemancsi: basszus, ilyen jól nézel ki?????? A gének... Remélem, érted, h mire mondtam:D

inmemancsi 2012.01.18. 20:46:28

@szerivan: köszönöm szépen megtiszteltetés Tőled, az a grépfutos fejfedő brutál:) jelentem már kiestem:))

2012.01.18. 20:47:23

@King of Shadows: De ő azt se tud és majd kifejti a riportban 1 órán keresztül: 12 éve él egyedül ezért magára nem főzött, ArturBandi meg Pedigreet evett az meg konzerv.

2012.01.18. 20:48:02

@inmemancsi: Innen? Még meg sem szórtunk, hogy eshettél volna ki?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.18. 20:49:01

@szerivan: Dehogynem tud. Csak "véletlenül" beleborítja majd a hashajtót Vera adagjába, aztán nagyon komoly fejjel meg fogja állapítani, hogy Vera be van ám sz@rva! :D

rianna 2012.01.18. 20:49:36

Kingára szavaztam, lássuk, látott-e már krumplit.

inmemancsi 2012.01.18. 20:50:08

@rianna: nem okoztatok csalódást:) igen összetartozunk valahogy szóval a stylingra -köszi így utólag mégegyszer és párizsra meg arra, hogy nem én leszek aki találkozik karl lagerfelddel - de nem baj hiszen itt a titkos szekta:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.18. 20:51:17

@inmemancsi: miért estél ki???????Miért nem szóltál hamarabb?

inmemancsi 2012.01.18. 20:52:35

@szerivan: ma kiválasztás?? nem aréna??

nosce 2012.01.18. 20:53:47

@inmemancsi:
"így utólag mégegyszer és párizsra meg arra, hogy nem én leszek aki találkozik karl lagerfelddel -íííííííííííííí2

Miért nem te leszel az ?

2012.01.18. 20:54:19

@King of Shadows: Szerintem is tud, csak ő mindenre azt mondja hogy nem tudja.
@rianna: Hasábot bisztosan.
@ladyandhenk: Vallatás nyomathatta volna scriptet :(

nosce 2012.01.18. 20:54:29

@inmemancsi:
" ma kiválasztás?? nem aréna??"

összevissza beszél a félszerzet :)

inmemancsi 2012.01.18. 20:55:07

@ladyandhenk: dehogyis! mindjárt jön peticsé és megmondja a tutit

nosce 2012.01.18. 20:55:45

@szerivan:
"Hasábot bisztosan."

sztem a répát megismeri talán :)

2012.01.18. 20:55:53

@nosce: Pogi, ma leadják a tegnapi arénázást aztán pakolják a jeleket.

nosce 2012.01.18. 20:56:55

@szerivan:
"Mindkettő! :)"

az aréna az tegnap volt te :)

inmemancsi 2012.01.18. 20:57:59

@szerivan: hát akkor üdv a szektában (szeki?:)) - közvetítünk Neked!! Te vagy a félszerzet?? vagy én?:)

ő-szinte 2012.01.18. 20:58:04

@szerivan: HAZUDSZ!

Szóljak neki, hogy nyomja a scriptet?

nosce 2012.01.18. 20:58:09

@szerivan:
"Pogi, ma leadják a tegnapi arénázást aztán pakolják a jeleket."

aszittem azt mondod h az arénából bemennek mint a Box után és dobják a jeleket :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.18. 20:58:44

@inmemancsi: az Éden Hotel tökéletes génseggére:), ha nézted, tudod:D

inmemancsi 2012.01.18. 20:59:03

@nosce: hát akkor én vagyok a félszerzet!:))

inmemancsi 2012.01.18. 21:00:15

@inmemancsi: a szekivezető majdani öfijéről nem is beszélve:)

nosce 2012.01.18. 21:03:22

@King of Shadows:
szerintem főzzön Vera, akkor hamarabb lesz vége a vv5-nek :)

inmemancsi 2012.01.18. 21:03:55

@nosce: bass..s még félszerzet se lehetek?:)) nem baj, most nem hisztizek mert jön kingu és úgyis lehagy:)@ladyandhenk: néztem, de ezt az életbe nem találtam volna ki- arénát se nyerek:))

MagasMacska 2012.01.18. 21:04:31

@nosce: Gondolod, hogy rak bele egy kis csattanó maszlagot?

mocskosmacska 2012.01.18. 21:04:44

@nosce: Kihalnának gyorsan? Á, vera szerintem csak odáig jutna, hogy üvegszilánkokat tegyen a levesbe, abba a hitben, hogy ettől elpusztulnak a férgek.

mocskosmacska 2012.01.18. 21:05:32

Sehi úgy látszik két embernek hisz a villában, atinak és kingának. Ez egyenes út a megőrüléshez.

KennyCor7ez 2012.01.18. 21:05:38

Szegény Serike most nincsen szerike:)

nosce 2012.01.18. 21:05:42

@MagasMacska:
"Gondolod, hogy rak bele egy kis csattanó maszlagot?"

ha teheti, nem hagyjaí ki :)

2012.01.18. 21:05:52

@nosce: Szokott főzni, múltkor banánt rántott ki sűrű cuccban.

inmemancsi 2012.01.18. 21:06:28

@szerivan: szóljál ha kezdjük a közit (közvetítés) bazsi: lenyalt haj és feszülő csokibarna ing felső két gomb kikapcsolva

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.18. 21:07:31

@szerivan: Egy szendvicset csak össze tud már rakni, nehogy azt mondja, hogy az sem megy.

@VV Ayesha/FKVN: Még van idő...

@nosce: Gondolod, hogy megmérgezi a jelenlétével a kaját? :D

KennyCor7ez 2012.01.18. 21:07:37

@szerivan: pont azt, de a desszert az finom:)

kamarti 2012.01.18. 21:07:39

@szerivan: kifelejtetted, hogy előtte még győzködnie kell valakinek (lehetőleg egy csinos, külsős, ismert nőnek), hogy de, igen, meg tudod csinálni + kezelni a nyomulását és/vagy hisztijét...

2012.01.18. 21:07:42

@inmemancsi: De balra vagy jobbra van lenyalva? Úgy érzem félre akarsz vezetni :)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.18. 21:07:59

@inmemancsi: átváltoztatjuk ezt a blogot Éden Hotel bloggá, csak várd ki:D

Kavicsozunk is majd, meg felpofozzuk egymást:D

@KennyCor7ez: de ki poénos valaki, így orvosi kezelés után:D

ő-szinte 2012.01.18. 21:08:09

Balázs, de nagy az arcod!!!

nosce 2012.01.18. 21:08:27

na most szopják fel Balázs következő műsorát :)

rianna 2012.01.18. 21:09:32

jól látom, hogy esztikelánynak csökkent a frufruja?:)

inmemancsi 2012.01.18. 21:09:53

@szerivan: bameg közvetítőt kell választani nem bizti, hogy én lennék a megfelelő szóval egy perc és nyersz c műsor lesz majd rtlen bazsival -ezért most majd mind a 21 játékkal megismertetik őket -ja lassú a netem is, várjál mindjárt nézem anyalást

mocskosmacska 2012.01.18. 21:10:26

Na, ez nagyon szórakoztató játék, élmény lesz nézni.

2012.01.18. 21:10:27

@King of Shadows: De nekem nincs internetem.

rianna 2012.01.18. 21:11:41

micsoda elmetorna ez a játék:D

rianna 2012.01.18. 21:12:17

@szerivan: postagalambbal küldöd a kommenteket?:D

KennyCor7ez 2012.01.18. 21:12:23

@ladyandhenk: élek mint hal a vízben.fujj Kingának kilátszott a vízszerelődekoltázs pfej undorító egy nőnél.

inmemancsi 2012.01.18. 21:12:35

szóval első játék zsepis dobozból zsepiket kitépni minél gyorsabban, kinga pucsit segge kilóg a nadrágból

nosce 2012.01.18. 21:13:13

látszik h Vera csak szopó castingon volt :)

nosce 2012.01.18. 21:14:25

@rianna:
"postagalambbal küldöd a kommenteket?:D"

pizza futár hozza viszi :)

Drogon 2012.01.18. 21:14:32

Miért van minden játékosnak bőröndök a szemeik alatt még a vastag alapozó alatt is? (kivéve Kinga, ez az egyetlen szimpi benne)

ő-szinte 2012.01.18. 21:14:37

@szerivan: te ignorálsz engem faszomatbazdmeg?!

mocskosmacska 2012.01.18. 21:15:08

Ti is agyonizguljátok magatokat, hogy vajon kinga hány másodperc alatt húz ki 100 zsebkendőt a dobozból, illetve fecónak sikerül-e az összes ping-pong labdát kirázni a dobozból?

nosce 2012.01.18. 21:15:48

@KennyCor7ez:
" irigykedsz mi?:D"

persze, de mire ? :)

Drogon 2012.01.18. 21:15:52

@perpetum: (miért nem tudok magyarul, bocs)

inmemancsi 2012.01.18. 21:15:52

segítsetek Hajni gyere, ezt nem bírom, szóval valami övtáskából pinponglabdákat kellett kiriszálni, aztán meg pilóta kekszet egyensúlyozni - sajnos elvonta figyelmem a pilótakeksz, nem tud hogy ,aztán meg vatapamacsokat szedni tálból krémezett orral -balázs még mindig sehol

KennyCor7ez 2012.01.18. 21:16:11

Attila orra pisa-i ferdetorony:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.18. 21:16:17

@perpetum: feltételezem, h alig alszanak, meg teljesen fel van borulva a bioritmusuk...

@nosce: miből?:D

rianna 2012.01.18. 21:16:43

most jutott eszembe, hogy ezt a játékot már láttam. Azaz nem, mert már a reklámja felidegesített.

@mocskosmacska: nem ilyen intelligens, magas kultúrához szokott embereknek van ez, mint mi vagyunk :D

2012.01.18. 21:16:56

@ő-szinte: Mit mondtál mogyi ami elkerülte figyelmem?
@inmemancsi: @KennyCor7ez: Pingunak mmkk kilóg a valaga mert szégyell felvenni egy 42-es gatyát.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.18. 21:16:59

@KennyCor7ez: azért egy jól megtermett hidegburkoló alácsusszanó nadrágjából kikandikáló szűrös segg + a Marianna árok.. hát azért az undorítóbb...

Drogon 2012.01.18. 21:17:02

Vera vérbeli grúpi :D

Ayesha (törölt) 2012.01.18. 21:17:05

@mocskosmacska: majd összefosom magam.Sőt.Össze is fostam.

inmemancsi 2012.01.18. 21:17:36

na következő a lépésszámláló feladta, hogy a homlokodra rakd és rázd a fejed, nem rossz szerivan figyuzod a közvetítést vagy már leváltál??

nosce 2012.01.18. 21:17:39

@ladyandhenk:
nem rázta elég jól a seggét :)

KennyCor7ez 2012.01.18. 21:18:06

@pushpang: Kinek mi.Nőnél hányadék.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.18. 21:18:19

@perpetum: Éjfélkor még bőven ébren vannak, reggel hat körül meg ébresztő van.

rianna 2012.01.18. 21:19:53

attika olyan, mint egy bányász, lámpával a fején.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.18. 21:21:03

@mocskosmacska: Hogyne! Annyira, hogy amint kiderül, ki lesz védett, megyek is zabálni. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.18. 21:21:46

@KennyCor7ez: nem túl esztétikus nőnél se, az tény. Főleg, ahogy kikaréjosodik a gatyából a bugyi vagy a tanga felső része... Igénytelen.

foxglove (törölt) 2012.01.18. 21:22:10

ez lesz elég héten? hát ez rohadt izgi.

mocskosmacska 2012.01.18. 21:23:01

Ezek a játékok viccesek, ha az ember csinálja, de nézni unalmas. Át is kapcsoltam a Maradj talponra.

inmemancsi 2012.01.18. 21:23:02

@szerivan: na attila brutál volt , mint egy lépésszámlálós bedrogozott zombi, de fecó nyert attila szerint azért mert fecó a bólogatásban jó online kérdés: ki főzze a holnapi ebédet bazsi itt volt várjál kicsit elcsúszott a nyalás időközben, de na várjál ha szemből nézem akkor balra ha tükörből jobbra lesz az a nyalás, de profi mert az arénás beharangozóban is ugyanolyan!! húú reklám pihenek kicsit

nosce 2012.01.18. 21:23:15

Ahogy Petti kiesett lepusztultak a kreatívok is ezzel a ki főzze az ebedet-tel, lehet ö adta az ötleteket a RIP szobában a szerkiknek :)

Drogon 2012.01.18. 21:23:37

@King of Shadows: És? 6 óra bőven elég alváshoz. Jó, tudom, a körülmények. Hehe, ha ennyit megér nekik.

kamarti 2012.01.18. 21:23:57

na most tényleg ebből lesz a konfliktus és a megtört barátság Csaba meg Fecó közt, hogy kinek volt a feje hülyébb a fejrázásnál és még várható egy ordibálás? Vagy ennyi volt a konfliktus, hogy Csaba elmondta a riportban, h Fecó hülye fejet vágott?
Ki mire szavaz, hogy ne unatkozzunk...

KennyCor7ez 2012.01.18. 21:24:43

@pushpang: Uhh ne is mond mert meg vizuáltam, múlt héten sétáltam melózni és egy piros tanga virított a csaj picsáján mert lehajolt a gyerekéhez.Baszd meg de gány volt.

inmemancsi 2012.01.18. 21:24:44

@szerivan: de lehet feleslegesen nyomom mert szó nem esett kiválasztásról..

2012.01.18. 21:26:22

@ő-szinte: Azt mondta már kiesett :(
@inmemancsi: Most melyik mosóport csapattyák?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.18. 21:26:36

@nosce: h kell jól rázni a segget, csak tanuljak már valamit:D

@perpetum: szerintem nem alszanak 6 órát!

Főleg, h 5ig lehet nézni őket onlányon!

nosce 2012.01.18. 21:26:45

@inmemancsi:
mondom h félszerzet :)

2012.01.18. 21:27:39

@inmemancsi: Ma nem lesz kiválasztás??? De ilyenkor szokott lenni.

nosce 2012.01.18. 21:28:08

@ladyandhenk:
nézd majd a szamba fesztiválon, a negro seggeket, hát úgy :)

ő-szinte 2012.01.18. 21:28:24

@szerivan: ki esett ki te? még messzebb olvass, ahol a scriptről dumálsz, pufi...

2012.01.18. 21:28:42

@nosce: FB+ kedd aréna, szerda kihívás, vasárnap nemtommi, szerda kihívás, vasárnap párbaj.

inmemancsi 2012.01.18. 21:29:03

@szerivan: az epizód újságból megtudhatod, hogy kingu a pénzes pasikra bukik és a kókuszban már elfelejtettem mi lesz bocsi..

kamarti 2012.01.18. 21:29:18

@inmemancsi: sztem Seri megint büntiben lesz, mert Fecó 117-e után benyögte, h ő meg 127-et, és így Ati csak némi spéttel nyomhatta a de tudod, Fecó, neked miért lett ennyi? mert a bólogatás jól megy - poént...

és mit jelentt az, hogy ha nagyon figyelünk, megtudhatjuk, kié lett a lila kendő? ezentúl a nézők meg egymás elől is rejtegetik, hogy izgibb legyen, vagy mi? :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.18. 21:29:56

Mi a frászért kell minden egyes k.... szavazást Csabának nyernie??????????????? Basszus, főzzön már akárki, de ne Ő!!!!

Amúgy én magamra főznék csak:D

mocskosmacska 2012.01.18. 21:30:09

Most ez az egy perc és nyersz társasjáték eladója szponzorálja a vv-t, ezért tették be?

inmemancsi 2012.01.18. 21:30:30

na megnyilt az aréna kapuja nagy harc volt -bemelegítenek bameg

2012.01.18. 21:30:30

@ő-szinte: A félszerzet kiesett a párizsi útról.
Pingu script az más, de ennyire kamu feladattal nem kell az öreg TBC-s vallatást fárasztani.

kamarti 2012.01.18. 21:31:15

@inmemancsi: hogy Kinga +17 kg, Fecó viszont felére fogyott

nosce 2012.01.18. 21:31:16

@szerivan:
"FB+ kedd aréna, szerda kihívás, vasárnap nemtommi, szerda kihívás, vasárnap párbaj."

öfi szempontból szerda a kendő, vasárnap a kiválasztás, szerda a kihívás vasárnap a párbaj. De majd be fog sűrűsödni...

Ayesha (törölt) 2012.01.18. 21:31:18

@ladyandhenk: mondom. rajta vagyok, de vmi retekklub-alkalmazott ráfagyasztotta a scriptet Jófiú Csabira.

KennyCor7ez 2012.01.18. 21:31:27

@ladyandhenk: Én főznék mindenkire, mert kurva jól főzök és had nőjön a picsájuk.

mocskosmacska 2012.01.18. 21:32:20

Ezek a gondolatok.........ezek a kéthét csúcspontja.

nosce 2012.01.18. 21:32:30

@szerivan:

én már nyomom 4 képernyőről a scriptet :)

KennyCor7ez 2012.01.18. 21:32:43

@szerivan: Nem izgi!Kinga mondja ,hogy Seri unalmas?muhaha:D

inmemancsi 2012.01.18. 21:32:46

eszti nem akarja, hgoy csaba legyen a kiválasztott attila meg fecót nem akarja szörnyen néznek ki kinga seherezádét nem akarja mert seri elég unalmas feci: szüksége van a lilcsi kendőre serike kingát nem akarja lilában

foxglove (törölt) 2012.01.18. 21:33:02

nem lenne túl nagy baj, ha jövő héten vége mondjuk lenne a vv-nek.

zorro001 2012.01.18. 21:33:13

tudom hogy politikáról csitu van, de ezt nem bírtam nem megosztani veletk:
"

Elhunyt Bear Grills!
A híres túlélő utolsó filmjének forgatásán halt éhen, melynek címe "Élj meg Magyarország fővárosában az ottani minimálbérből" volt. Bear a forgatás elején felvette a nettó 70125Ft szakmunkás minimálbért és megkezdte a túlélést, ám a forgatási hónap harmadik hetének közepén, miután a hónap elején kifizette az általa lakott 40m2 belvárosi gangosház 2. emeleti lakásának összes rezsijét, és a fennmaradó 5000Ft- ot az azt követő második napon felélte, elhunyt. Halálát egyértelműen a levertségből a mélydepresszióba zuhanás, valamint a tartós éhezés okozta. Bear Grills-t országunk kormánya saját halottjaként gyászolja."

2012.01.18. 21:33:38

@nosce: Csak az a baj, hogy mind a 4 monitor 1 gépre van kötve :DDD

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.18. 21:34:15

@perpetum: Abból hármat elbeszélgetnek, vagy röhögnek, tehát marad ... hova tettem a számológépet?

mocskosmacska 2012.01.18. 21:34:34

Csabának jó piros az orra. Hideg lehet.

2012.01.18. 21:34:55

@inmemancsi: Ennek fuss neki még egyszer :)))

inmemancsi 2012.01.18. 21:35:02

na ma az reménykedhet aki ügyi, vagy koordinálni képes, dobálni kell valamit eszti első csabu talál vera talál attila mellé

mocskosmacska 2012.01.18. 21:35:33

@zorro001: Hu, egy pillanatig azt hittem tényleg meghalt...megnyugodtam.

KennyCor7ez 2012.01.18. 21:35:34

@zorro001: Hát ezt mia fasznak kellett.
És kit érdekel?

genevieve 2012.01.18. 21:36:15

@ladyandhenk: ha jól emlékszem mostanában minden szavazást ati nyert meg:-D

ő-szinte 2012.01.18. 21:36:34

@szerivan: TBC-s? hehehehehe
ez hogy???:-DDDDD

Ayesha (törölt) 2012.01.18. 21:36:35

FBM, hogy itt mindig ilyen csabafeladatok vannak.

inmemancsi 2012.01.18. 21:37:06

nem tudok:)) azt mondták el melyik kit nem akar lila kendővel, most meg homizsák (homok) dobálással próbálkoznak.

nosce 2012.01.18. 21:37:14

@szerivan:
hát minden nem lehet tökéletes, de nem :)

2012.01.18. 21:37:56

@ő-szinte: Vera mondta Pufira. Te olvasod egyáltalán a blogot?

2012.01.18. 21:38:42

@nosce: Az eszedért szeretünk mogyika, okos fijú... :DDD

KennyCor7ez 2012.01.18. 21:39:26

Vera lesz a kiválasztott.

zorro001 2012.01.18. 21:39:28

@KennyCor7ez: nem tetszik: nem olvasod. eccerű.
van a blognak gazdája, majd szól ha baja van vele.

mocskosmacska 2012.01.18. 21:40:00

Nem csaba az első. Meglepődtem. Sőt bent sincsen. Még jobban meglepődtem.

nosce 2012.01.18. 21:40:03

na bazdmeg nehogy Feco szerezze meg :)

2012.01.18. 21:40:13

Mi a második kör, ki került be?

Niga u mad 2012.01.18. 21:40:37

csak ne ez a sírós pöcs lécci :(

2012.01.18. 21:40:52

@nosce: FECÓ, FECÓ, FEECCCCÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ

inmemancsi 2012.01.18. 21:41:05

na vera kiesett ezért elvonul mint egy elmerogyant testépító ketten jutnak ebből a második fordulóba attila és fecó küzd a második fordulóban na és most bazsi akinek teveszínű vasalt szövetnadrágja van a reklám után acsüngenek mint lajhárok egy boton és aztán majd megindul a taktikázás

mocskosmacska 2012.01.18. 21:41:17

@mocskosmacska: De végül is annyi a konfliktus bent, hogy csaba lehet, hogy most kimarad a szórásból, mert ő a legtöbből kimarad.

rianna 2012.01.18. 21:41:43

@zorro001: ez tényleg fölösleges, és fölöslegesen modoros volt itt.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.18. 21:41:49

@KennyCor7ez: én csak magamra, mert egy önző dög vagyok, és csak nőjön az enyém:D:D:D:D:D

@genevieve: igen?:D

@nosce: ja, jó:D, azt hittem, hogy már valami fétis filmet ajánlasz:D

@VV Ayesha/FKVN: köszi, köszi:D:D:D:D:D

KennyCor7ez 2012.01.18. 21:41:55

Egyértelmű,hogy Attila nyeri ővé a lila kendő Fecó nyüzüge,gyenge.

Ayesha (törölt) 2012.01.18. 21:42:33

nemár fecó legyen a védett. eddig is kurvára meg volt védve, jelet is alig kapott.

MagasMacska 2012.01.18. 21:42:44

@mocskosmacska: Eszter nagyon feni rá a fogát...

2012.01.18. 21:42:44

@KennyCor7ez: Hónapok óta edz Fecó, Ati puhány zsírarc.

nosce 2012.01.18. 21:43:03

@szerivan:
ne ordibálj butaságokat te félszerzet :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.18. 21:43:19

Aréna - akkor Seherezádé-Kinga párbaj lesz, Kinga végre kiesik!

ő-szinte 2012.01.18. 21:43:33

@szerivan: Háááát... hehe
inkább írom, mint olvasom:-DDDDDDDDDDDD
meg mást is csinálok közben...:-)

mocskosmacska 2012.01.18. 21:43:48

@MagasMacska: De többen is fenik a fogukat erre-arra. Szerintem most lány fog kiesni, hogy maradjon a nemek aránya.

KennyCor7ez 2012.01.18. 21:44:06

Ki bokszolt?Ennyi.Fecó egy beszari gyenge fosh:)

Ayesha (törölt) 2012.01.18. 21:44:19

@Peter_Cs: végre egy valamiben egyetértenénk Petikém.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.18. 21:44:19

@VV Ayesha/FKVN: Szerintem ő lesz, mert akkor a következő kanyarban mindenféleképp lány esik ki. Atit és Csabit nem merik betámadni, ha meg mégis, úgyis kint hagyják akármelyik lányt...

inmemancsi 2012.01.18. 21:45:05

szóval egy felfüggesztett rúdon kell kéz és lábkulcsolással lógni majd és valszínű az nyer aki nem fagy oda:))

Ayesha (törölt) 2012.01.18. 21:45:13

@King of Shadows: a lányok közül bárki mehet tőlem isten hírével. Bár Seherét picit sajnálnám.

KennyCor7ez 2012.01.18. 21:46:16

Attila igazi paraszt erővel rendelkezik, Fecót meg hagyjuk.

Talpig Jimmy 2012.01.18. 21:47:12

@VV Ayesha/FKVN: hogy mondtad?
Csaba feladat volt?

zorro001 2012.01.18. 21:47:22

@rianna: hát, bocs. delete gomb a gépen van, a poszton nincs ilyen lehetőség.

ő-szinte 2012.01.18. 21:47:23

@szerivan: nem puhány, és nem zsírarc. nyaktól lefelé nagyon is jó!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.18. 21:48:00

@VV Ayesha/FKVN: Márpedig komoly veszélyben van. Vera is őt vinné...

ő-szinte 2012.01.18. 21:48:20

@zorro001: Hali! Olvastad amit írtam neked? Nem jött be a nyomkodós...:-( Lehetne legközelebb egy receptet?:-D

inmemancsi 2012.01.18. 21:48:23

@szerivan: vigyáz kész rajt szünet vége, megméretteés első fordulójában sokan elvéreztek attika és feci egymás ellenfeleként a második fordulóban

2012.01.18. 21:48:27

@ő-szinte: Sokat hízott a boxhét óta. Meglátjuk, meglátjuk.

Ayesha (törölt) 2012.01.18. 21:48:52

@Talpig Jimmy: csabafeladat=az én olvasatomban fizikai jellegű feladat.

lehetne már valami másfajta...

foxglove (törölt) 2012.01.18. 21:49:06

mondjuk az érdekelne, hogy ha fecó lenne védett, ati kire rakna

rianna 2012.01.18. 21:50:45

fecó, ne légy puhány :D

2012.01.18. 21:51:30

@ő-szinte: Prividet nem kaptam meg, most írtam.

foxglove (törölt) 2012.01.18. 21:52:01

@ő-szinte: ha ati védett, akkor semmi meglepetés fecó-serike vagy fecó-eszter.

KennyCor7ez 2012.01.18. 21:52:15

Menjél vissza gyapotszedő családodhoz Fecóka. :D

zorro001 2012.01.18. 21:53:07

@ő-szinte: de látom, rájöttetek a másik lehetőségre ;-) a szex endorfint, boldogsághormont termel, ha semmi más nem is, de az segít :-D

inmemancsi 2012.01.18. 21:53:24

attila 13 perc után feladta

Hurri Kán 2012.01.18. 21:53:37

Vége van már a nyűglődésnek? Kit akasztanak fel este? Aki válaszol, kap egy minyomot. :D

mocskosmacska 2012.01.18. 21:53:37

Mégis fecó kapta meg.

nosce 2012.01.18. 21:53:44

baszky Atti feladta

genevieve 2012.01.18. 21:54:09

remélem senki nem kezdi el, hogy milyen nagylelkű volt ati és lemondott feco javára a lila kendőről:-D

rianna 2012.01.18. 21:54:15

na ez izgalmas lesz. Hátha végre Attila lesz kiválasztott :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.18. 21:54:30

kurvaéletbe, pedig már hogy reméltem, hogy Fecót kibasszák a picsába.

nosce 2012.01.18. 21:54:40

ezt nem bírom Attiban, mi a faszért adja fel ?

mocskosmacska 2012.01.18. 21:54:41

Ha attila lesz a kiválasztott, akkor vajon kit visz ki? Én verára tippelek, mert fecó védett. Mással nincsen komoly baja.

KennyCor7ez 2012.01.18. 21:54:44

Büdös lesz a Lila kendő :D Elsunnyog a végéig az unalmas cigus.

Ayesha (törölt) 2012.01.18. 21:55:00

a jó büdös picsába már...:(((((((

2012.01.18. 21:55:05

ÁHÁHÁHÁ-ÁÁHÁHHÁÁHÁ a dagidög leesett :)

foxglove (törölt) 2012.01.18. 21:55:20

esztike nem tudja kivinni fecót:DDD

inmemancsi 2012.01.18. 21:56:04

attila szerint fecó erős, csaba kérdezi nem bírta volna e attila tovább, riportban mondja attila fájt már a keze, most fecó mondja majdnem húzta ki a fogát??

nosce 2012.01.18. 21:56:17

@szerivan:
ne örülj mogyi mert megszórlak :)

ő-szinte 2012.01.18. 21:56:21

@zorro001: az én fejfájásomon az nem segít sajnos:-DDDD
Csak a gyógyszer:-(((

Niga u mad 2012.01.18. 21:57:13

Kocsog feco most ugycsinal mintha megvaltotta colna a vioagot

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.18. 21:57:21

@mocskosmacska: Az nem lesz, szerintem megpakoltatja Verát, aztán ráküldik az ügyvédre.

Hurri Kán 2012.01.18. 21:57:29

Hogy állnak? Valaki pls. :(

zorro001 2012.01.18. 21:57:31

@ő-szinte: legjobb gyógyszer az óvszer.

2012.01.18. 21:57:46

@nosce: Szórjál-szórjál, sálálálálááááá! Győzött az igazság :))

KennyCor7ez 2012.01.18. 21:57:54

4 hónapja bent van ez a mocsok?Mit keres bent?és még pakolja magát."PERSZE" mást úgysem tud mondani.

genevieve 2012.01.18. 21:58:15

@ő-szinte: keress fel egy kineziológust!

nekem hatásos volt, 6 éve voltam és azóta kb. 4szer fájt a fejem..

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.18. 21:58:39

@rianna: mondtam már, hogy az avatarod egy néger fütyire emlékeztet, amire egy piros-zöld karácsonyi masnit kötöttek? :D

Ayesha (törölt) 2012.01.18. 21:58:52

Fecó olyan, mint Jerzy. Csak ő nem bedadogja, hanem beperszézi meg simulja magát a döntőbe.

2012.01.18. 21:59:04

@genevieve: Négyszer 1,5 évig? :P

nosce 2012.01.18. 21:59:17

bazdmeg a következő 2 hétben Fecó leamortizálja a vv5-t :)

inmemancsi 2012.01.18. 21:59:30

@szerivan: hát ez az nem tudom:)) hajni majd megmondja mindenesetre csabi szerint csollány szilvesztert is legyőúzte volna fecó, kingu izgul, hogy már újra ki fogják őt hívni attila szerint nem jó, ha mindig kimaradunk a párbhajból

TapOut 2012.01.18. 21:59:38

Hurrá, Fecó védett!!!! :-))))

mocskosmacska 2012.01.18. 21:59:49

Ha eszter lesz a kiválasztott, remélem viszi verát.

ő-szinte 2012.01.18. 22:00:04

@genevieve: köszi, címet küldesz priviben?

foxglove (törölt) 2012.01.18. 22:00:29

@KennyCor7ez: @VV Ayesha/FKVN: majd serike órákat ad neki szónoklásból.

2012.01.18. 22:00:38

@inmemancsi: Akkor Csabi miért mondta, hogy Atibogyó Fecóka érdekében adta fel?

KennyCor7ez 2012.01.18. 22:00:51

@VV Ayesha/FKVN: Veled vagyok Pacsi :D Sírok "beperszézi"ááááááááááááááááá nagyonjóóó

MagasMacska 2012.01.18. 22:00:54

@mocskosmacska: Csabát viszi. Vagy már monomániás vagyok?

nosce 2012.01.18. 22:01:05

@gyvy:
"Hogy állnak? Valaki pls. :("

Fecó lett a védett

TapOut 2012.01.18. 22:01:34

@KennyCor7ez: megint itt okádod a mocskot? cigó, meg gyapotszedő, meg mocsok, mi? egyre fejlettebb a szókincs, király!

rianna 2012.01.18. 22:01:37

ó balázs, attila biztos taktikázott. Nem is lenne igazi az este egy kis manipuláció nélkül.

inmemancsi 2012.01.18. 22:01:50

karibi parti koktélokkal és szoláriummal ! fecó a házigazda verát csabát és kingát hívta meg többike kertből kukkolhattak, kinga a szoláriumra úristenezik

ő-szinte 2012.01.18. 22:01:56

@zorro001: szerintem félrebeszélsz, már biztos nagyon fáradt vagy, feküdj le...:-)

Ayesha (törölt) 2012.01.18. 22:02:04

@KennyCor7ez: én akkor fogok sírni, ha Ferencünk megnyeri a játékot.
:)

Vera, rajtad a szoli se segít, bakker:D:D:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.18. 22:02:27

hogy a picsába lehet így örülni egy SZOLÁRIUMNAK???

ő-szinte 2012.01.18. 22:02:28

na bazdmeg, csak kaptak egy kibaszott szolit, addig sírtak!

mocskosmacska 2012.01.18. 22:02:33

Nézzük csak, az én tippem
fecó-sehi
sehi-kinga
kinga-sehi
eszter-?
attila-vera
vera-kinga
csaba-eszer

Szóval szerintem kingának újra van esélye kiválasztottnak lenni. Vagy eszternek, ha vera rá teszi.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.18. 22:02:37

@foxglove: Nem hiszem. Csak Ő és Fecó áll szóba vele, nem Kinga tette tönkre a levelét és nem Kinga sorolt be Peti mellé, amikor Verát kellett hergelni...

KennyCor7ez 2012.01.18. 22:02:41

A Kinga seggén az úszógumi már nem megy le:D

Hurri Kán 2012.01.18. 22:03:07

@nosce:
Ennél jobban? Kizárt. :D

nosce 2012.01.18. 22:03:46

Nem értem, pedig Fecónak nem is kell szoli :)

KennyCor7ez 2012.01.18. 22:03:46

@VV Ayesha/FKVN: Gondolod a tesók majd rászavaznak?Bár ahogy elnézem kurva sokan vannak.

inmemancsi 2012.01.18. 22:03:53

kinga magára húzott egy úszógumit - mintha már nem lenne rajta:)) - melle felfogta seri négy hónapja örülne egy szolinak és az milyen jó kikapcsolódás ezért nem bírja, hgoy kinga nem empatikus velük

foxglove (törölt) 2012.01.18. 22:04:09

@King of Shadows: az egy dolog, de esztitől tartanak. még vera is.

zorro001 2012.01.18. 22:04:20

@ő-szinte: már utána vagyok. nem is fáj a fejem :-D ;-)

rianna 2012.01.18. 22:04:29

@pushpang: ezt csak a királylányok tudhatják :)

KennyCor7ez 2012.01.18. 22:04:41

Melltartóba szoliban takarodj atyaééég.

ő-szinte 2012.01.18. 22:05:09

@szerivan: nem írtam privit, miről beszélsz???:-D

mocskosmacska 2012.01.18. 22:05:14

@King of Shadows: Meg most kingát erősnek gondolják a petis párbaj után.

mocskosmacska 2012.01.18. 22:05:48

Sehi átment hülyébe, pedig eddig elég szimpi volt.

2012.01.18. 22:05:52

@ő-szinte: HAZUDSZ! Azt hazudtad, hogy pár napja írtál.

ő-szinte 2012.01.18. 22:05:55

@zorro001: hát , akkor egészségedre!:-DDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.18. 22:06:10

Öööö... megint lemaradam valamiről? Miért van ketté osztva társaság?

vallatas 2012.01.18. 22:06:11

Csabára szavaztam, kapjon ő is egy összefoglalót :-)
Ez a mai összefoglaló megint Fecóé, mint tegnap.

inmemancsi 2012.01.18. 22:06:30

eyméteres szívószállal isszák a pezsgőt, eszti szerint beképzeltek mert nem is néznek ki rájuk bent most limbóznak fenyő mikire

Kardhal.0 2012.01.18. 22:06:39

Eszter megint milyen visszafogottan féltékeny...

ő-szinte 2012.01.18. 22:06:41

@szerivan: ja, akkor igen. azt hittem mára gondolsz:-)

Na a LAMANTIN táncol, hehe

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.18. 22:06:48

@foxglove: Kingától is, mégiscsak azt a Petit győzte le, akit Vera nem mert kihívni, pedig megtehette volna (kétszer is). Akkor marad neki a gogogirl. Már csak azért is, mert ezzel az ügyvédbe is rúghat egyet...

Ayesha (törölt) 2012.01.18. 22:06:50

@KennyCor7ez: ez nem a drakula stílusú szoli, teeee:) nem akartak pucérkodni a fiúk előtt.

mocskosmacska 2012.01.18. 22:07:05

@pushpang: FEcó, mivel védett lett, egy karibi partyt adhatott, de csak három embert hívhatott meg. A többieknek meg kint kell lenni.

foxglove (törölt) 2012.01.18. 22:07:31

@TapOut: valahogy mindig idetalál egy ilyen.

mocskosmacska 2012.01.18. 22:08:01

Vera párducmintás ruhában, virágfüzérrel a nyakán limbózik. Ez nekem túl sok.

kamarti 2012.01.18. 22:08:07

szóval Ati-Vera párbaj lesz, és Vera kiesik?

inmemancsi 2012.01.18. 22:08:09

attila kérdezi ,hogy seri vagy eszti rakna e rá megbeszélés alapján se?? csajok mondják nem

mocskosmacska 2012.01.18. 22:08:46

Eszter úgy gondolkodik, hogy nem gázol át máson. Ez dicséretes. És kérésre sem pakol rá senkire sem.

KennyCor7ez 2012.01.18. 22:09:06

Retek van a villában pfej undorítóak ezek.

mocskosmacska 2012.01.18. 22:09:17

Ennyire nem takarítanak? Nagyon piszkos a talpuk.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.18. 22:09:20

@mocskosmacska: ja, már értem. köszi

Mondjuk nem értem, hogy ezt miért nem kinn nyomták a kertben? Ott medence is van.. :D

kamarti 2012.01.18. 22:09:42

na most Esztinek megjött az önérzete, vagy csak félnek, hogy Ati nélkül maradnak, ha Ati-Csabi párbaj lesz?

Ayesha (törölt) 2012.01.18. 22:09:53

@mocskosmacska: szerintem a párducminta nem az ő mintája.

rianna 2012.01.18. 22:10:07

@pushpang: még lehetsz királylány, csak akarni kell, ne add fel:)

inmemancsi 2012.01.18. 22:10:46

szerivan itt vagy? veszed az adást? fecónak jó napja lett volna de kaptak még egy feladatot, majd reklám után csabi is megmondja neki (fecónak) hogy ködösít

mocskosmacska 2012.01.18. 22:10:46

@KennyCor7ez: Ez úgy látszik, hogy mindenkinek feltűnik.

vallatas 2012.01.18. 22:10:47

Fecó Fecó tedd a szívedre a kezed :-)
és lépj ki a villából!

Hurri Kán 2012.01.18. 22:11:00

@VV Ayesha/FKVN:
Talán jobb is. Előttem pucérkodnának, bizisten elszaladnék. :D

mocskosmacska 2012.01.18. 22:11:28

@VV Ayesha/FKVN: Párducmintát fiatal lányon én legutóbb a kilencvenes években láttam.

KennyCor7ez 2012.01.18. 22:12:30

@mocskosmacska: A normális igényes embereknek igen.Szégyellném magam ha vendégségbe hívnék valakit és fekete lenne a fehér zoknija vagy a talpa nálam.

MagasMacska 2012.01.18. 22:12:54

@vallatas: Miért lépne ki? Amíg ki nem küldik, addig pont olyan jó bent, mint a többiek.

Ayesha (törölt) 2012.01.18. 22:12:56

@mocskosmacska: én is. Ugyanis akkor voltam tinilány és még hordtam is:D

@gyvy: akkor te nagyon beszoptad volna Oki jelenlétét:D:D:D

rianna 2012.01.18. 22:13:02

@mocskosmacska: most divat, de ennek ellenére (majdnem) senkinek nem áll jól és kurvás.

Hurri Kán 2012.01.18. 22:13:53

@VV Ayesha/FKVN:
Inkább vetkőzzön ő, mint Vera :D :D :D

mocskosmacska 2012.01.18. 22:14:18

@VV Ayesha/FKVN: Mondjuk én nem hordtam, de én is akkor voltam tinilány és sokan hordták, de azóta már inkább vicces.

mocskosmacska 2012.01.18. 22:15:02

@rianna: Igen, manapság már inkább csak mókás meg közönséges.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.18. 22:15:16

@kamarti: Nem, szerintem csak nem bízik Atiban. De ha megkapja a jeleket, ő szerintem Serit vagy Verát vinné.

inmemancsi 2012.01.18. 22:15:42

@rianna: szerintem nekem jól áll:)) nagyon szeretem van egy kabátom is

Ayesha (törölt) 2012.01.18. 22:16:01

@mocskosmacska: @rianna:
egy csajt ismerek, akinek jól áll. de ő se viszi túlzásba, inkább kiegészítők, meg 1-1 felsője párducmintás. És az szerintem még belefér, főleg, hogy jó alakja van.

inmemancsi 2012.01.18. 22:17:10

@inmemancsi: dehát akkor vicces vagyok legalább:))

kamarti 2012.01.18. 22:17:59

@mocskosmacska: tőle nagyon hiteles...:)

@szerivan: nem mondta, kérdezte. Ati mondta, hogy nem direkt adta fel, de sejtelmesen mosolygott hozzá...
Balázs szt is elfáradt Atti, ő úgy látta, de van, aki azt mondja, feladta, hát ki tudja

inmemancsi 2012.01.18. 22:18:38

szerivan? szóval fecó feladatba kapta, hogy tisztázza konfliktusát valakivel esztivel tisztázza éppen, a többiek kint figyelhetik tv-n

rianna 2012.01.18. 22:18:59

@inmemancsi: akkor te vagy kivétel:)

@VV Ayesha/FKVN: ahogy mondod, 1-1 felső elmegy, ha nem az egész outfit párducmintás.

mocskosmacska 2012.01.18. 22:19:26

@VV Ayesha/FKVN: Lehet, hogy van akinek jól áll, nekem nem az ízlésem.

Ayesha (törölt) 2012.01.18. 22:20:25

bazmeg...mekkora nyomorék ez a Fecó. Igazi tökös srác.

kamarti 2012.01.18. 22:20:27

hihetetlen bakker, egy napig se örülhet ez a szerencsétlen...
és összerakják ezzel a tudálékos picsával, hogy eleve érezze, hogy 3 diplomával szemben nincs esélye
nyomorúságosak ezek a szerkik

Eszterke, most mondj te is egy számot, légyszi, FB+

inmemancsi 2012.01.18. 22:20:30

kinga és csaba szerint fecó sokat ködösít fecó szerint eszter 10-es skálán 2-es ember a jó és rossz skálán

mocskosmacska 2012.01.18. 22:20:59

Ez most elég konkrét volt. De miért kellett volna fecónak elmondani neki ezt? Ki az, aki odamegy az ismerőséhez/munkatársához/szomszédjához és azt mondja, hogy te rossz ember vagy.

Kardhal.0 2012.01.18. 22:21:40

Nem lehetne csak úgy külön az Esztert lehalkítani? Jobban mondva elnémítani.

inmemancsi 2012.01.18. 22:21:55

@rianna: igen a vörös hajam és világos bőröm miatt, de van ami meg nekem nem áll jól

mocskosmacska 2012.01.18. 22:22:05

Fecónak tök igaza van. Senkit nem érdekel a másik véleménye, akkor minek mondja. Egy meddő vita miatt?

mann 2012.01.18. 22:23:14

Fecó nőket nem tud gyalázni.
Arcba.
Majd a hátuk mögött :)

TapOut 2012.01.18. 22:23:48

@mocskosmacska: nekem sem, párducminta brrrr...

inmemancsi 2012.01.18. 22:24:20

csaba szerint fecó nem egyenes fecó meg közli,h ogy nem volt vicces? és nem akarja megalázni a csajt csaba jót mond: az emberek szerinte z már fárasztó

Ayesha (törölt) 2012.01.18. 22:25:10

@mocskosmacska: de basszus, meg lett kérdezve, az Eszternek szerintem már kurvára mindegy volt, hogy mit, csak VÁLASZOLJON MÁR NORMÁLISAN, ha kérdezik, egyértelműen.

engem is irritálnak az ilyen emberek, amúgy meg most ferdít a Verának, fingja nincs a probléma lényegéről.

2012.01.18. 22:26:12

Ez a szeretlek játék... szabadságra mentek a kreatívok?

inmemancsi 2012.01.18. 22:26:31

@gyvy: hát ne mutatták, de neki már innia sem kell:))

kamarti 2012.01.18. 22:26:58

de ez NEM konfliktus volt bakker, Balázs!!! hanem egy tetemrehívás. Ati élő adásban egy Lilut lepattint, mégse mondjátok rá, hogy mismásol, pedig...

Alkaline 2012.01.18. 22:27:03

eszméletlen buta ember a Fecó :) nem fogta fel mit beszél Csabi, Verának már totál mást adott elő, mert nem értette a lényeget

inmemancsi 2012.01.18. 22:27:10

szerivannak üzi: vasárnap lesz kiválasztás

KennyCor7ez 2012.01.18. 22:28:49

@Alkaline: Miért értette valaha is ami vele van odabent?Ahogy írtad buta mint a tök.

Hurri Kán 2012.01.18. 22:29:58

@inmemancsi:
Hát dehogynem. Legalább megdugta volna Fecót, ha már kettesben maradtak. :D

2012.01.18. 22:30:18

@inmemancsi: Nem sok pihenőt hagytak Fecó gyomrának.
@ladyandhenk: Kellett volna, hogy legyenek.

Hurri Kán 2012.01.18. 22:30:48

@Alkaline:
Mikor fogott fel bármit? Butább, mint hisztis.

kamarti 2012.01.18. 22:30:55

@VV Ayesha/FKVN: ittas is volt, fáradt is volt
remélem egyébként, azt sem fogta, amit Vera mondott

mocskosmacska 2012.01.18. 22:31:10

@VV Ayesha/FKVN: Én sem szeretem, ha valaki mindig ködösít, de egyértelmű fecó véleménye kurvára nem érdekli esztit, úgyhogy minek nyaggatja, hogy mondjon egy számot, ha az utána le fogja szarni.
Fecó konfliktuskerülése tényleg nem a legjobb, de annyian vannak a villában, akik az élő fába is belekötnek, úgyhogy azt mondom hogy inkább már fecó.

foxglove (törölt) 2012.01.18. 22:31:13

@Peter_Cs: bazdmeg, írta, hogy fiatal nő!!!:D

kamarti 2012.01.18. 22:32:15

Eszterke viszont láthatóan élvezte a szadizást.
nyilván jól esett a napi rezgéseinek, hogy visszavághatott, amiért nem néztek rá, miközben partiztak....

2012.01.18. 22:32:21

@inmemancsi: Minek újítanak a végén....

2012.01.18. 22:33:28

@mocskosmacska: Gondolom most a Párducminta Felszentelt Papnőjeként gondolja.

inmemancsi 2012.01.18. 22:33:47

@gyvy: :))
@szerivan: ja, nehogymár a lila kendő eltelítse:))

foxglove (törölt) 2012.01.18. 22:33:50

mennyivel jobb lenne, ha fecó kis konfrontálódó lenne mint mondjuk ati, persze a saját külsejével, a való életben. ugye.

kamarti 2012.01.18. 22:34:19

@Alkaline: azért Csabink helyében is lehetett volna másképp fogalmazni, hogy jobban értse, maradjunk ennyiben
de nyilván ő is fáradt volt (aréna), plusz ittas (szívószállal itták a pezsgőt)

Hurri Kán 2012.01.18. 22:35:03

@inmemancsi:
Megette a kendőt??? :D

@szerivan:
Biztos, hogy így gondolja. :D

inmemancsi 2012.01.18. 22:35:28

@szerivan: bírlak, meg minden, de ez nem újítás:)) ha aréna volt akkor később volt a kiválasztás mindig:))

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.18. 22:35:52

@mocskosmacska: Csak a párducmintáról jutott eszembe.

2012.01.18. 22:36:16

@gyvy: 1000% Hogy máshogy? Az a félszerzet öltöztette becstelen testit párducmintába mmkk. Mikor kiesett 3 napig az volt rajta.

foxglove (törölt) 2012.01.18. 22:36:19

@szerivan: éva egy vadmacska. ezért őt illeti meg leginkább a párducminta viselés joga.

ő-szinte 2012.01.18. 22:36:38

@sogeking: hali:-DDDDDDDDDDDDDDDDDD
még mindig nagyon röhögök az avatarodon:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ayesha (törölt) 2012.01.18. 22:37:00

@mocskosmacska: szerintem ott nem feltétlenül a szám volt a lényeg, hanem hogy neadjisten ha megkérdezem hogy hány óra van, akkor ne az ebédről kezdjen el beszélni ez a nagytudású.

2012.01.18. 22:37:05

@inmemancsi: Ez vicc volt, mert közben rájöttem, hogy rosszul emlékszem :)
@Peter_Cs: Ugye?

kárpátia56 (törölt) 2012.01.18. 22:37:05

kakukk!
Kinguci megint lebukott. Ati azt mondta, hogy szeretlek, mert szeretsz! Kinguci meg visszavágott egy ez badarsággal.
Már csak ők vannak a játékban. gong az eleje, gong a vége.

rianna 2012.01.18. 22:37:19

@foxglove: főleg, ha naponta 3 helyen jelenik meg ugyanabban :P

kamarti 2012.01.18. 22:37:34

@foxglove: pontosan tudják bent, hogy Fecó eleve úgy érzi, hogy mindenki tanultabb nála bent (főleg Eszter), illetve jobban ki tudják fejezni magukat (pl. Serit nem zavarja a butasága a véleménynyilvánításban...)
szóval egy ilyen feladat, kifejezetten neki... nem cél nélküli, mondom így

vallatas 2012.01.18. 22:38:33

ez elég szarul megy :)

mocskosmacska 2012.01.18. 22:38:56

@Peter_Cs: Foxglove megadta már a választ. Én fiatal lányokról beszéltem.

Hurri Kán 2012.01.18. 22:38:56

@szerivan:
Mármint kiesett merevrészegen a cipőjéből? Vagy hogy? :)

2012.01.18. 22:39:38

Ilyen már volt a játék elején, akkor is egymásnak kellett bókolniuk K-A.

2012.01.18. 22:40:36

@gyvy: A játékból! Egyél egy minyomot azt mondják a cukor jót tesz az agynak.

GL-581 g 2012.01.18. 22:41:45

Mondtam én, hogy a Fecó-Ati párbajjal még várnak a szerkik! :D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.18. 22:42:24

@kamarti: Fecóra mondja az English, hogy "butt monkey". :)

foxglove (törölt) 2012.01.18. 22:42:45

@kamarti: tudom, csak képmutatásnak tartom, hogy azért támadják kint-bent pont őt, mert konfliktuskerülő. bassza a csőrüket gondolom, hogy nem lehet ráhúzni pár sztereotípiát.

kamarti 2012.01.18. 22:45:16

@King of Shadows: nem kell ide idegen nyelvű szleng, elég sok mindent mondanak itt magyarul is rá

kárpátia56 (törölt) 2012.01.18. 22:46:59

@KennyCor7ez: lejárt lemez, de A ro-mantika (by Zorán) miatt nézem őket meg a műsort.

GL-581 g 2012.01.18. 22:48:09

@szerivan: Ugye, milyen ötlettelen és ratyi ez az egész?! Fejrázás lépésszámlálóval, lajhárlógás mint aréna-feladat, ez odab*sz azért... mondjuk a lépésszámlálós pogózásnál volt egy kedves jelenet: amikor Attila vonaglott, a szemére csúszva azzal a pánttal, eszembe jutott a Jákob lajtorjája c. film egy remekül sikerült hangulatképe. :D

Hurri Kán 2012.01.18. 22:49:15

@szerivan:
Csatlakozom Sogekinghez. Madártejet akarok.

2012.01.18. 22:52:07

@gyvy: A héten minyom van, sajnálom.

kamarti 2012.01.18. 22:53:02

@foxglove: hát igen, szegény Fecó sehogy se jó - akkor ugyanúgy lehetne ócsárolni... (köztünk szólva ez, amit ő csinál, még tipikusabb viselkedés is)

de ahogy látom, most ebben utaznak bent: beküldenek egy trénert, majd a többiek előtt kell felfedni a gyengeségeiket - hogy akinek nulla az önbecsülése (pl. Fecó) az a mismásolás és a megalázás közt választhasson, de mindenképp mindegyik támadási felületet adjon magából a többinek...
bravó. nagyon kreatív

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.18. 22:53:22

@GL-581 g: Előtte még egy Seherezádé-Kinga párbajt lenyomatnak Kinga kiesésével.

TapOut 2012.01.18. 22:53:29

@kamarti: ja, mintha a szerkik küldetésül tűzték volna ki, hogy a műsor végére megtanítják Fecót konfrontálódni. Ha törik, ha szakad. Berúgva, józanon, akárhogy, csak KONFRONTÁLÓDJON már az istenadta!

kamarti 2012.01.18. 22:54:05

@gyvy: magad uram,....
vagy majd Csabi megfőzi nektek holnap :)

vallatas 2012.01.18. 22:54:42

Vera:"holnap tényleg jönnek fodrászok? publikus ez?"
erre online átment off-ba :-)))

kárpátia56 (törölt) 2012.01.18. 22:55:35

@foxglove: rá is lehet, csak másokat, mint pl. Kingucira. Fecó kilóg a sorból, sokan nem látják, hogy egy ilyen karakter is jó egy ilyen faszokkal és picsákkal overflooded villába.

Hurri Kán 2012.01.18. 22:55:50

Jó éjt mindenkinek. Mára elég volt. :)

TapOut 2012.01.18. 22:55:52

@GL-581 g: az mekkora film! Te jó ég, meg kell szereznem!!

ő-szinte 2012.01.18. 22:56:17

@sogeking: nem bírok! nagyon kell röhögnöm:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2012.01.18. 22:56:37

@vallatas: Ezért imádom az onlinet :)) Mert ezeket direkt hagyják benne, ugyanis 15 perc csúszással "közvetítenek".

kamarti 2012.01.18. 22:57:03

@TapOut: de hát konfrontálódik, hányásig, ha arról van szó.
mi a fenét akarnak még tőle??
bírják rá Atit egy egyenes válaszra élő adásban - na majd akkor bravózok....
vagy csak vegyék el Fecótól a lilát, ha nem teszik a rencer, oszt jónapot

inmemancsi 2012.01.18. 22:58:52

@szerivan: képzeld már 50 szavazatom lett:)
köszönöm szépen mégegyszer mindenkinek aki szavazott ennek örömére -rtlből tanulva:))a kiválasztás napjáig majd még minden nap előhozakodok a dologgal (minden nap lehet újra szavazni:)

TapOut 2012.01.18. 22:59:08

@kamarti: én tudom, egy véleményen vagyunk

sogeking 2012.01.18. 22:59:54

@ő-szinte: pedig még fel sem vettem a pókember kosztümöm :)

TapOut 2012.01.18. 23:01:17

@kamarti: nem is tetszik, amit vele csinálnak, mintha mindenki az egyenesség és őszinteség mintapéldánya lenne, csak Fecó terel és mismásol...

sogeking 2012.01.18. 23:03:21

@ladyandhenk: ennek volt egy 'vicces' előzménye egyik nap :D

2012.01.18. 23:03:57

@ladyandhenk: Te AZT nem akarod tudni.

ő-szinte 2012.01.18. 23:04:03

@ladyandhenk: heheheheheheheheheheheheeheheehehehehehehehehehehehehe

2012.01.18. 23:04:42

@inmemancsi: Akkor miért mondtad,hogy kiestél? Mond el a szabályzatot, aztán indítjuk a scriptet.

ő-szinte 2012.01.18. 23:04:59

@szerivan: mért, lehet, hogy akarja:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

MagasMacska 2012.01.18. 23:05:24

De rém izgi, ahogy Seriék döglenek, miközben a többiek a konyhában csinálnak valamit!

ő-szinte 2012.01.18. 23:05:47

@sogeking: akkor hajrá! ne gecizz
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

GL-581 g 2012.01.18. 23:05:55

@GL-581 g: Á! Meg is van a jelenet! :D

www.youtube.com/watch?v=konk2HJ869Y

1:47-nél látható. (Kiteszem a 18-as karikát, elég kemény horror volt ez a 90-es években).

Na ez a fószer jutott eszembe Attiláról. :DDD

rianna 2012.01.18. 23:06:24

jó éjt mindenkinek!

inmemancsi 2012.01.18. 23:07:03

@szerivan: hát mert nagyon sokaknak már sok szavazata van és én csak tegnap raktam fel két képet és csak vasárnapig lehet szavazni, akár minden nap mindegyik képre de egy ember csak egy nap egyszer szavazhat a képeimre
mi az a script?? és te tényleg parancsnok vagy?:)))

kamarti 2012.01.18. 23:07:22

@TapOut: hát igen.
ezért nem értem Csabit sem - őt például még sosem hozták ilyen helyzetbe, se Esztert, Atiról meg (remélem) mind tudja, hogy az se igaz, amit kérdez, vagy legalábbis nagyon nehéz megállapítani, és Kinga is hiába veri a mellét, aról óbégat, ha valaki úgy emelgeti a szemöldökét, hogy neki nem tetszik, de lényegi dolgokról nem igen stb.

remélem, Csabinak lesz holnap kuktája és Serit választja, aki kap valami dögös konyhatündér jelmezt, aztán iszapbirkózhatnak a csajok féltékenységükben... :)

GL-581 g 2012.01.18. 23:08:57

@TapOut: Imádtam én is! Az egyik legnyomasztóbb, amit valaha készítettek.

@Peter_Cs: Vagy egy Eszti-Vera veteránpárbajt, Eszti kiesésével. Bár, ma belengették egy Csaba-Eszti veteránpárbaj lehetőségét is...

Ja, és Pamutbojt tegnapi felfedezéséhez: még mindig csak 3 kép van a falon! :P

2012.01.18. 23:09:44

@inmemancsi: Dehogyis, egy egyszerű mogyi vagyok :) A srácokat kérd meg és csapatják tuti. vallatás szokott scriptezni, de biztos más is.

2012.01.18. 23:10:41

@ő-szinte: Miben kell neked szünetet tartanod puffancs?

inmemancsi 2012.01.18. 23:13:55

@szerivan: én meg takipóc (nagyon megfáztam) úgyhogy megyek is jó éjszakát mindenkinek és köszi, hogy nem lőttél le közvetítés közben:)

n a akkor kérem a srácokat is hogy szavazzanak:)

kamarti 2012.01.18. 23:14:17

@GL-581 g: akkor KInga is kiesett :)

na, megint egy ötletes pizsibemutató, a lányoknak szexisen, a pasiknak pasisan.
változatos

mézescsók 2012.01.18. 23:15:25

Csak néhány gondolat:
Az már a vég kezdete, ha arról kell szavazni, hogy ki főzzön másnap. Van ennél lejjebb is?

Az előző szériában állandóan cikizték Gigit a takarítás miatt, pedig ott még a férfiak is felmosófát ragadtak néhanap. Tessék akkor méltatlankodó Hölgyeim és Uraim, itt az ellenkezője. Még egyik szériában sem volt ennyire mocskos a villa, mint most.

Ha valaki elnyerte a lila kendőt, akkor mindig kapott az illető utána pluszajándékot is (karibi party)? Mert én nem emlékszem.

Jó volt, hogy az Eszter-Fecó beszélgetést láthatták a többiek kint, mert képernyőről másként jönnek le a dolgok, mintha bent van az ember a sűrűjében. Szerintem ízelítőt kaphattak abból, hogy miként láthatják a nézők Fecó stílusát.

Szerintem Fecó nem azért mismásolt, mert azt gondolta, hogy felesleges, ott bent úgysem érdekel senkit, hogy mi a másik véleménye. Azért beszélt mellé, mert ez Ő. Hozta a szokásos nyökögését. Amikor Csaba próbálta megmagyarázni, hogy mi a pálya, ismét bebizonyosodott, hogy fogalma nincs a játék lényegéről.

Ez a széria a pszichotréning jegyében zajlik? Muszáj ezeknek nap mint nap kivesézniük az egymás iránti érzéseiket? Ennél még az is jobb volt, amikor a Vv3-ban bekötött szemmel kellett a csapat felének botorkálnia, a másik fele meg szivathatta őket, aztán csere.

TapOut 2012.01.18. 23:15:30

@kamarti: igen, ezen én is elgondolkodtam, hogy vajon Csabi hogyan oldotta volna meg ugyanezt a feladatot...

sogeking 2012.01.18. 23:16:00

@ladyandhenk: akkor kirakom a 18-as karikát :) a keresőbe írd be: szlengblog pókemberezés /én kérek elnézést :D

ő-szinte 2012.01.18. 23:16:01

@szerivan: a vonyításban, a nevetés miatt:-DDD pókember, hahahaha beszarok!:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Úviusz 2012.01.18. 23:16:34

hahaha:D fecó és vera fejrázása epic fail :D

2012.01.18. 23:16:57

@sogeking: Dehogy kérsz te becstelen!

kamarti 2012.01.18. 23:20:44

@mézescsók: sztem azért szavazták meg a "nézők", hogy Csaba főzzön, mert pár napja meg azt szavazták meg a "nézők", hogy róla tudnak a legkevesebbet.
ennyire futotta az ötletekből, hogy megmutathassa magát....

a karibi party pedig csak altatás (Fecó) és helyzetélezés (másik csapat udvar) volt.
ugyanezek a csapatok "alakultak meg" az egész héten át tartó egyperes játékra, illetve a ma esti játékos vetélkedőre....

vesézni direktben meg csak Fecónak kell, senki mást nem hoztak ilyen helyzetbe (vagy legalábbis nem emlékszem)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.18. 23:23:12

@sogeking: oh, és erre te is képes vagy?::D:D:D:D:D:D

Annyira büszke vagyok rád:D

mézescsók 2012.01.18. 23:23:42

@kamarti: Kingát választaná, még akkor is, ha főzni nem tud, mert Őt bírja, nem Serit.

Különben van egy olyan határozott érzésem, hogy Seherezádé lesz a kiválasztott (Csaba-Kinga-Fecó tuti rá tesz, Vera kiszámíthatatlan, de beállhat a sorba, Attilát hiába nem párbajozott, még nem merik, Esztert meg pont azért nem, mert mindkétszer imponáló előnnyel jött vissza). Seri pedig bajban lesz a kihívásnál, mert Attilát, Esztert nem fogja, Fecót biztosan kint hagyná, de nem lehet, Verával nem nagyon necces a kapcsolata, marad Kinga és Csaba. Kénytelen lesz beválasztani Kingát.

kamarti 2012.01.18. 23:27:45

@mézescsók: én a vágyamat mondtam, nem a realitást :)
de egy Seri-Kingáról szted nem Seri menne vissza? sztem esélyes.

ő-szinte 2012.01.18. 23:33:52

@ladyandhenk: @sogeking: együtt mentek aludni????
Ez de durrrrrrrrrrrrrva!.-DDDDDDDDDD
a pókember után???:-OOO hehe

mézescsók 2012.01.18. 23:34:53

@kamarti: Borzasztóan elmés ötlet volt a főzés, most aztán fény derül Csaba minden sötét titkára! Hú, de nagyon megfogják ismerni a "nézők".

Az egyperces játékra nem ugyanazok a csapatok álltak össze, akik részt vettek a partin (Eszter-Seri-Kinga-Attila és Fecó-Csaba-Vera), de lehet, hogy félreértettelek.
A karibi partival mit altattak el? Fecó védett, külön ajival nem kellett megerősíteni az egóját.

Az Eszter-Fecó szembesítés tök fölösleges volt. Nemcsak azért, mert nem tudtunk meg belőle semmi újat (bár a 2-es értékelés azért picit durva), hanem mert a lakóknak szinte naponta le kell ülniük egymással megbeszélni a problémáikat. Nézz utána, az elmúlt egy hétben minimum háromszor már volt már hasonló program.

Ayesha (törölt) 2012.01.18. 23:38:45

@mézescsók: az első bekezdésen vihogok:D

onlány: HOL VAN ATI???
ez amúgy vmi elfuserált pizsipartynak tűnik...

mézescsók 2012.01.18. 23:40:05

@kamarti: Én esélyesnek tartom, de nem vagyok teljesen elfogulatlan, mert Kingát nagyon nem bírom.
Ja, hogy a Csaba főzéshez kuktáskodás?Sehere valamilyen szinten tud főzni, mert amikor Veronkiával főztek, Ő volt az ügyesebb. Ez szerintem nem befolyásolná Csabát, elkötelezett Kinga mellett. Azt tudom, hogy amikor a napokban - a rendőrös hét után - villaszépség versenyt rendeztek, akkor valami olyasmit mondott a riportszobában, hogy Seriben észrevette a nőt és rácsodálkozott, de ez nem jelent semmit nála. Szerintem.

mézescsók 2012.01.18. 23:42:24

@VV Ayesha/FKVN: Határozottan felcsigáztak a "nézők". Holnap, ha a fene fenét eszik is, a körmömet fogom rágni a képernyő előtt.

Ayesha (törölt) 2012.01.18. 23:44:40

@mézescsók: vajon elsózza-e a pörköltet vagy nem?:D:D:D
micsoda mocskos dolgokra derül majd fény.

Ayesha (törölt) 2012.01.18. 23:49:20

párnacsata. Milyen eredeti.

kamarti 2012.01.18. 23:51:33

@mézescsók: igazad van, Fecó Kingát is meghívta. az elaltatást úgy értettem, hogy végre szegény jól érezte magát, 5 percig, amire jött a feketeleves...
probléma kibeszélés volt, de olyan nem nagyon, hogy egyvalaki négyszemközt, a többi meg nézi, vagy legalábbis nem emlékszem

Serit meg már jó régen észrevette nőként, volt is erről szó bent és ez folyamatos élcelődés tárgya is Atti részéről mindkettőjük felé

kamarti 2012.01.18. 23:57:09

@vallatas: sztem tanulságos nézni őket kicsit, amikor spontánulnak (sztem Ati is ezt csinálta, neki ez a spontán :)...)
például ahogy Kinga lelökte az ágyról Fecót... az beszédes volt

vallatas 2012.01.18. 23:59:09

@kamarti: nem tudom, de ez most elég ovis.
Kinga egy agresszív állat, eddig is tudtuk :-D

@VV Ayesha/FKVN: ja, fergeteges

Sherit meg mindenki megnézni mint nő... jó, hogy észrevette Csabcsi, az lenne csúnyán buzis ha nem.

kamarti 2012.01.19. 00:02:51

@vallatas: nem hogy észrevette, ő volt az egyetlen pasi, aki nyíltan megmondta, hogy ha csak egyet lehetne a benti nők közül, akkor őt :)
de abban igazad van, hogy Kingáról ezzel nem tudtunk meg újat... mégis meghökkentem valamiért. talán hogy bent fel sem tűnt...

TapOut 2012.01.19. 00:24:37

Most nézem csak, hogy Vera Fecónak akart szerezni lila kendőt? Hát tud meglepetéseket okozni, ilyen önzetlenséget nem feltételeztem volna róla. Pirospont Verának.

nowo 2012.01.19. 00:26:24

Azért én ódzkodnék a játékosok helyében attól,hogy első legyek az egy perc és nyer-ben,mert a végén a nézők szavazata alapján mehetnek majd kettesben Attilával a kinti alvós programra.
Elképzelem,hogy Vera/Csabi/Fecó mennyire örülne ennek...:)

2012.01.19. 00:27:06

@TapOut: Hol láttad ezt? Forrás? :)))

Jó éjt pufik, már projektben vagyok.

nowo 2012.01.19. 00:31:14

@TapOut: Attila meg,most,hogy már elmúlt szinte minden veszélye annak,hogy kiküldjék párbajra,hisz összehaverkodott Csabival (lám-lám,nem véletlenül),Fecót "engedte" nyerni,elkezdi ajánlgatni a csajoknak,hogy tegyék rá a jelüket.
Ezt a képmutatást!
Két-három hete még hamuszürke volt,amikor majdnem ki kellett menjen...

mézescsók 2012.01.19. 00:33:59

@VV Ayesha/FKVN: Holnapig légy türelemmel. Én is azon vagyok.
@kamarti: Megvilágosodtam. Értem az ajit, a kibeszélést, az altatást. Kösz.
Hogy az előbb emlegettem a Veronika-Seri főzöcskét, eszembe jutott, hogy Seherezádénak táncolnia kellett Csabának, és akkor a srác tényleg nem látszott annyira aszexuális lénynek, mint általában. Lehet, hogy rosszul néztem be.
Ettől függetlenül ez a vonal nem gondolnám, hogy bejön.
Az online annyira unalmas, hogy inkább nem kínzom magam, bár először meg akartam várni az sms-ket.
Jó éjszakát mindenkinek.

TapOut 2012.01.19. 00:35:39

Igen, nagyon szeretné Verát kint hagyni.

kamarti 2012.01.19. 01:02:51

@mézescsók: na ugye-ugye :) kéne már nekik egy közös feladat jó régen :) de valamiért a szerkik sem támogatják, pedig korábban annyira azon voltak, hogy bárkit összeboronáljanak végre bárkivel. szóval Csabinak marad az edzés meg a léggitár :)

@nowo: én is azon gondolkodtam, hogy akkor most csapatnyerés lesz vagy egyéni? mert csapatban egyik csapatot sem szívesen nézném a kinti programon - Atit a háremmel, ahogy arcoskodik, Csabit meg Verával és Fecóval, ahogy spontán jól érzik magukat...
viszont ha egyéni nyerés van, akkor előállhat ugyanez az unalom, ha mondjuk a nyertesnek a saját csapatából lehet választani vagy a nézők adják Attit.
persze ha ők választhatnak, bárkit, akkor is fennáll az esélye sajnos, hogy ugyanazokat a köröket futják, mint eddig....

no, elteszem magam, ma sok volt az izgalom... jóéjt!

GL-581 g 2012.01.19. 01:24:43

Most komolyan az az egyetlen esemény, hogy Csaba félmeztelenül nyög és liheg? Mindenki alszik? Negyed kettőkor?! :P

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.19. 01:39:31

@nosce: Igen, bizonyos szintű intelligenciát igényel, hogy megtudd érteni, miért fényévekkel jobb reality az ÉH mint bármelyik VV széria.
Ugyan ezért gondolod azt, hogy az ottani szereplők a te szavaiddal élve "alig haladták meg a debil szintet".. Mivel ilyen véleménnyel vagy róla, gondolom nem is nézted, így nem tudhatod, hogy az ÉH-ban igen komoly taktikai játszmákat folytatott jó néhány szereplő. Mivel felvételről megy, és magukban játszanak a nyereményért, ezért nincs benne nézőknek való pózolás, ami a VV-t azért valljuk be eléggé jellemzi. Teljesen más vonalon mozog a két műsor, összehasonlíthatatlan, mind felépítésben, mind a nézőközönségben. Ugyanis mivel felvételről megy, nem is lehet szavazni, így nem kell szájbarágni semmit. Ezen a realityn lehet gondolkodni (bennfenteseknek kavicsozni :)), ki milyen ember, milyen karaktert visz, mi a való életben a foglalkozása, hol vannak a határai. Volt bent vállalkozó, gyerekeket oktató fociedző, egyetemista, animátor, pókerosztó, modell és bróker is.. Ezek alapján nem hiszem, hogy "alig haladták volna meg a debil szintet", és te készülékedben van a hiba. Maximum nem jön be az ilyesmi műsor, de szarnak semmiképp nem lehet mondani. Ha olyan lesz az ÉH2, mint az ÉH első szériája, akkor magasan veri majd az is bármely másik valóságshowt...

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.19. 01:43:13

@GL-581 g: ez... ki is nyomtam a francba.. :D

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.19. 01:49:44

@inmemancsi: tudom, már kint vannak :) A helyszín most Mexico, és elvileg márciusban kezdik sugározni :)

dennis rodman 2012.01.19. 04:46:08

@Papucs Orrán Pamutbojt:
Azért ne ájulj el már attól, hogy a jászkarajenői focikapus rendszeresen hányt az erkélyről... Vagy a két fiú nemi identitását lebegtetik...
Teljesen mások a feltételek, ott a szerkik nyugodtan tudnak szórakozni a játékosokkal, aztán a saját izlésük szerint alakítják a vágást.
Maradjunk annyiban, hogy ennél meg az előző VV-nél sokkal jobb, de azért az sem oly nagy teljesítmény.
Az meg végképp nem világos, hogy a vágóképek miatt minek mennek Amerikába?

nosce 2012.01.19. 07:04:02

@Papucs Orrán Pamutbojt:
"Igen, bizonyos szintű intelligenciát igényel, hogy megtudd érteni,"

megnyugtatlak megvan, sőt még adhatok kölcsön is neked bőven ha akarod, nem gond :)
Aham asszem Ádám volt a broker, az nagy szám valóban, de ö ki is emelkedett a többiek közül. Csak bele kell egyébként hallgatni egy egy ÉH reggeli eszmecserébe, aztán láthatod miról beszélek, de most erre nem mozdulok rá h kigyüjtsem meg részletekkel bizonyítsam, vagy vágod miről beszélek vagy nem de akkor kár is bizonygatni. A probléma amire érved se volt h ez egy alaposan megvágott müsor. Egy ilyen vágás után a végén olyan epizódokat hozok ki amilyeneket akarok, úgy építem fel a sztorit ahogy akarom, logikai láncra fűzhetek fel véletlen eseményeket is, de nem gond ha nem érted hogy lehet a vágással befolyásolni a cselekmény láncot, végül is az ÉH elfogaható műsor volt de ez így kevésbé reality inkább fiction...akár színészekkel is le lehetne játszani, csak persze akkor meg kéne előre írni a forgatókönyvet, így olcsóbb is meg könyebb is majd a végén kiderül h mit is akartunk alapon...:)

nosce 2012.01.19. 07:07:10

eésőőőőőőőőőőőőőőőőőőő :)

zorro001 2012.01.19. 08:03:26

@nosce: nekem adhatnál egy kicsit, nem szégyellem.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.19. 08:12:33

@mézescsók:

nem, ők pont eszterre tesznek, legalábbis erről volt szó...

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.19. 08:15:12

@TapOut:

persze, hogy fecónak akarta vera a lilát, az egyetlen ember akire támaszkodni tud már hónapok óta a villában, ugyanakkor ő volt a soron következő esélyes a kiesésre...

beacska 2012.01.19. 08:31:09

@nosce: Igen, a hányós Levi be is ismerte, hogy fingja nem volt, hogy mi történik körülötte, el is küldték az Aranypartra bérhányónak.
Az ÉH volt a fény az alagút végén a magyar reality történelemben, és Péter kiesésével ez az alagút be is omlott :((

a magyar nézőknek csak szentekre, és jófiúkra van szüksége, aki gondolkodik, az rögtön le is lesz brókerezve.

szerintem te meg ne osztogasd az intelligenciádat oly igen nagyon, mert reggel arra ébredsz, hogy semmid nem maradt ;DDDD

Zsoofka 2012.01.19. 08:45:03

Sziasztok!

velvet.hu/blogok/gumicukor/2012/01/19/vv_attila_het_eve_csak_kurvazik/

Megindult a lejáratás 2.0;....
A. fog kiesni? Az rtl elengedte?

zorro001 2012.01.19. 08:45:39

@beacska: ha arra gondolsz, hogy két-három kommentelő mekkora IQ-val tengeti az életét, rájössz, hogy ha nosce a felét elosztogatja az övének, még mindig nem egy szál sárgarépa szintjén fog tengődni.:-DD

Zsoofka 2012.01.19. 08:46:50

@mokamini:
Alvóshow-t fogunk nézni még vagy 6 hétig....

nosce 2012.01.19. 08:47:12

@zorro001: @beacska:
na várjatok, kölcsönbe adom nem örökbe, és kamatot is kérek rá :)

zorro001 2012.01.19. 08:48:53

@nosce: na vazz, ennyit a jó szivedről.te uzsorás! :-P

nosce 2012.01.19. 08:50:26

@beacska:
sztem az ÉH-ban a szereplők zöme nem tudta hol ébredt meg :)

beacska 2012.01.19. 08:55:16

@nosce: igen, de aki tudta, az legalább "játszott".az nem baj, ha nem akar mindenki agyalni, kellenek sakkbábuk is, akiket lehet mozgatni.
Én úgy érzékeltem, a vágásban annyi igazad van, hogy itthon a vágók, amikor látták, hogy a közönség hogy zabálja a kavicsozást, nem is forszírozták a nyögvenyelős szexjeleneteket (néha úgy éreztem szandrának több is volt, de kimaradt), hanem a szervezkedés került be a műsorba...meg Ádám és Dani kettőse, mert a nők ezt is zabálták. A több kilométernyi filmből igény szerint hagytak ki.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.19. 09:19:44

@mokamini: pont ez jutott az eszembe, ahogy megláttam a cikket a Velveten.
Így szokott kezdődni..

Úgy tűnik Attilának lejárt a mandátuma, a mór mehet. Már mondtam máskor is, de mivel amúgy is lejtmenetben van az érdeklődésem a VV iránt tuti nem nézem tovább ezt a szart, ha kiesik.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.19. 09:24:53

@TapOut: én nem hinném, hogy Vera direkt dobálta mellé a homokzacsikat, hogy Fecónak kedvezzen. Eleve mert nem jellemző Verára egy feladat végrehajtása során, illetve mert egyáltalán nem jellemző rá az önzetlenség - hiszen védettség nélkül ő is "prédává" vált. Miért lenne ez jó neki?

Zsoofka 2012.01.19. 09:25:58

@pushpang:
Dettó! Most nézem Pétert a BV-ben. Látszik mennyire felette áll a többi ösztön-lénynek. Tisztában volt annak, hogy az ő játékstílusa nem biztos, hogy bejön, de neki ez tetszett és bevállalta.

Tjuca 2012.01.19. 09:26:38

@inmemancsi: khm. nem vagyok régi. szavaztam. de megnézhetnék mosolygóst? tudom az nem menő, de... :-) na.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.19. 09:27:16

@kamarti:
"sztem azért szavazták meg a "nézők", hogy Csaba főzzön, mert pár napja meg azt szavazták meg a "nézők", hogy róla tudnak a legkevesebbet.
ennyire futotta az ötletekből, hogy megmutathassa magát...."

Ja, megtudhatjuk, hogy cukrosan vagy sósan készíti-e a túróscsuszát. :D

Zsoofka 2012.01.19. 09:33:24

Lehet csak azért tűnik IQ bajnoknak Péter mert Dyyyya ott ül mellette.... Húúúú nekem még nem tűnt fel hogy ez a nő ilyen sötét, amikor benn volt még nem láttam a műsort..... ááááááá

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.19. 09:34:55

@mokamini: @pushpang: Attila szerintem már unja a társaságot és lelépne élni a civil életét az összefoglalós taktikázása alapján.

Zsoofka 2012.01.19. 09:35:40

Viszont Anikóban pozitívan csalódtam, jól áll neki a műsorvezetői szerep.
Elnézve a mai gárdát (VV5) még a VV12-ben is marad Ani-Béci-Oli műsorvezetés, a VV5-ben senki nem jelent nekik konkurenciát, pedig őket is tesztelik rendesen.

Zsoofka 2012.01.19. 09:38:34

@Peter_Cs:
Az unalmát értem és megértem...

"összefoglalós taktikázás" ?

Zsoofka 2012.01.19. 09:42:15

@mokamini:
Szerintem az van, hogy A. Péter kiesésével elbizonytalanodott, minek legyen benn, ha nem nyerhet... ezért kellene megmérettetnie magát... Ő sem ösztönlény: ha nem verheti meg jóCsabit és szentFecót, akkor minek legyen mondjuk 3.?

Ayesha (törölt) 2012.01.19. 09:42:24

@mokamini: Anikó tényleg ügyes, jobban áll neki ez a szerepkör, mint amikor még a villában siránkozott Oli/Norbi/stb. után. Mutatós, jó a hangja, szerintem maradhatna a következő szériára is. Olivérral.

foxglove (törölt) 2012.01.19. 09:43:19

@mokamini: én azért nem lepődnék meg, ha a következő nekedvalót ati vezetné. és jó is lenne benne valószínűleg.

Zsoofka 2012.01.19. 09:45:44

@foxglove:
Én bírom Atit (Üdv a sötét oldalnak), de műsorvezetői szerepben nehezen tudom elképzelni... Pétert már jobban...
A BV csúcsa a Péter-Veronika-Cris-Anikó-Olivér ötös volt. Most is röhögök, ha eszembe jut....

Hódos Hajnalka 2012.01.19. 09:49:13

@KennyCor7ez: te, Kenny, biztosan imádnivaló a stílusod, MÁSHOL, de az ordenáré szövegeddel meg a rasszista megjegyzéseiddel kezd tele lenni a faszom, ha nem túl nagy probléma.

Ayesha (törölt) 2012.01.19. 09:49:46

@mokamini: szerintem amikor valamilyen feladat keretében Attila-show volt (Maunika jelleggel), abban nem volt rossz.

Ayesha (törölt) 2012.01.19. 09:50:44

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: jó reggelt Hajni:) micsoda temperamentusod van így kora hajnal(ká)ban.:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.19. 09:52:47

@mokamini: @VV Ayesha/FKVN:
érdekes, hogy ti így látjátok...
Én a tegnapi BV-t nem néztem, de a hét elején volt már vmikor Olivérrel és megint csak megerősödött bennem az érzés, hogy fenemód idegesít, amikor ő vezeti a műsort.
Minden alkalommal az az érzésem, hogy megtanul mondatokat, szófordulatokat, szóösszetételeket és azokat "hatörikhaszakad" alapon ismételgeti az adás folyamán. A múltkor pl. a verspályázattal kapcsolatban, a "rímbe szedett gondolatok" volt a vesszőparipája és egész elképesztő kontextusban tudta ezt használni.. :D

Nem mondom, hogy mindig görcsös, de látszik, hogy folyamatosan izgul és próbál laza lenni, de számomra valahogy sose meggyőző. Ez főleg akkor szembetűnő, amikor nem egyedül vezeti a műsort.
Oké, az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy én már a villában se voltam odáig érte, meg a "szépségéért", talán ez is befolyásol, nemtom... :)

Ayesha (törölt) 2012.01.19. 09:54:51

@pushpang: én kimondottan utáltam a villában:)

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Akkor ezúton te vagy Aurora de Hódos:)

Zsoofka 2012.01.19. 09:57:40

@pushpang:
Igen, látszik, hogy izgul. De valahogy ez teszi közelivé és szimpatikussá. Szerintem idővel profi lesz, lehet. Alázatos, tanulóképes. Vele szemben ott van Lilu, aki, - tudom, hogy klasszikust csak szó szerint, - de ahogy Hajni írta Kingáról, azt hiszi az ő popójából süt a nap.... Ő sose lesz jobb, csak kiégettebb.

zorro001 2012.01.19. 09:57:44

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: a viccesnek gondolt kis idézetet tőlem is törölheted, a túlélőbajnokról, aki éhenhalt a magyar minimálbérből.:) /sértette az érzékenységét másoknak, én viccesnek gondoltam./

MissX 2012.01.19. 09:59:15

eljutottam arra a szintre, hogy feco menjen haza. most. mit keres ő még bent?

jó reggelt! :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.19. 09:59:30

@mokamini: Az összefoglalóban volt, hogy magára pakoltatná a jeleket és kivinné Csabát.

Ayesha (törölt) 2012.01.19. 09:59:56

@MissX: rég el kellett volna küldeni Angelinával nászútra.

Zsoofka 2012.01.19. 10:00:24

@MissX:
Nemtom mit keres, de sajnos a lila kendőt találta meg, így marad :)

ELP 2012.01.19. 10:00:28

@beacska: Mivel nincsen összehasonlítási alapom ezen a vv kivül , mert semmilyen más műsort nem láttam , semmilyen blog témában nem szóltam hozzá , csak néha olvasgattam , nem tudom volt e ettől jobb v rosszabb.
Mi egy páran a baráti körből összeálltunk h kielemezzük ezt a műsort is , gondoltuk csak jobb lesz úgy , ha általam hozzá is szólunk a témához.

Eltelt 4 hónap és rájöttünk nincsen ebben semmi olyan különleges dolog.
Ez egy pénztermelő műsor , mely emberi hiszékenységre , uram bocsá : butaságra , érzelmekre ebből is inkább a negatívokra épít.

Kiderült az is h az emberek nem tudják különválasztani a játékot , a műsort , a szinházat - a valós élettől.
Hatalmas hegyi szöveggel erkölcsöt , etikát keresnek itt . melynek természetesen semmi értelme , sőt még néha kemény csörték is folynak , a semmiért.

Meg kell érteni ez egy olyan játék ahol játszani kell , mert ezt a műsort ezért is találták ki. Hősöket talpig becsületes embereket keresni itt nem szabad!
Azt én megértem h ezt keresik sokan , mert a valós életben , ez tény h kihalófélben van. De ez már politika ezt most hagyjuk.

Vannak itt is jó páran akik látják a lényeget de olyanok is akik igen csak mellé nyúltak.

Az tény h ez a műsor most hanyatlik és szerintem ezt már nem lehet megállítani.
Bocs a hosszú szövegért ! Ez volt az első és utolsó h ily sokat írtam.
A többi , igérem már rövidebb lesz.:))

Zsoofka 2012.01.19. 10:01:42

@Peter_Cs:
Ja, így értem :) Erre írtam: 09.42.15-öt :)

ELP 2012.01.19. 10:02:13

Szép jó reggelt mindenkinek!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.19. 10:03:10

@pushpang: A tegnapelőtti adásban Vera nővére nem rutinos riportalanyként is összeszedettebb volt, mint Olivér és jobban képben is volt.

@MissX: A következő párbajon kiesik.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.19. 10:03:40

@VV Ayesha/FKVN: végre valaki... :D

@mokamini: Na igen, Lilu a másik véglet. Peticsén kívül nem is kedveli itt más, de hát ezen már nem is csodálkozom. :D

Zsoofka 2012.01.19. 10:05:07

@ELP:
Nem volt baj, hogy hosszú. Teljesen egyetértek. Erre írtam korábban: játékot játszók (pl. Péter, Ati) vs ösztönlények (Cri,s Fecó). Ezért hülyeség feltenni olyan okos kérdéseket, hogy "TE OLYAN BARÁTOT AKARNÁL MAGADNAK MINT PÉTER?" .... Nekem az a megdöbbentő, ha akár a nézők, akár a játszók komolyan veszik magukat....

Hódos Hajnalka 2012.01.19. 10:05:11

@zorro001: Kenny hozzászólásait sem töröltem, és amíg az én érzékeny lelkemet nem zavarja valami, addig másoké nemigen foglalkoztat, mert egy önző dög vagyok, azé'. :D

Ayesha (törölt) 2012.01.19. 10:06:08

@pushpang: herótom volt az őt körülvevő "bombázó" meg "végzetasszonya" stichtől, a minden faszira rámászásától, a sok sírásától, az ide-oda csapódásától. Tényleg csinos, szép arcú lány, (teljesen kameraképes szerintem) de annyira azért nem, mint amilyennek beállították.

Zsoofka 2012.01.19. 10:06:24

@Peter_Cs: Igen, vera nővére egy nagyon szimpatikus nő volt. Helyén kezelte a dolgokat. Jó volt.

Ayesha (törölt) 2012.01.19. 10:07:54

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: nem törlöd ki őket, mert nem a tiedek. :D gondolom csak az illetőt tiltod ki. Vagy nemtom mit csinálnak ilyenkor. (Kenny kommentjeire gondolok, nem Zorróéra.)

Zsoofka 2012.01.19. 10:08:08

@VV Ayesha/FKVN:
Én is útáltam a villában (megjátszós kis p.csa volt), ezért lep meg, hogy itt tetszik és fejlődőképesnek gondolom.

rianna 2012.01.19. 10:09:11

@pushpang: nekem béci műsorvezetése tetszik, nem is gondoltam volna. És nem azért mert jóképű vagy jófiú:) Olyan természetesen jönnek neki a szavak, Anikón én is ugyanazt az erőltetettséget érzem.

Atti is jó volt abban a próbaműsorban, de őt sskk nem tudnám műsorvezetőként elképzelni. Kb. mint Éva, aki ennyire megmutatta a rossz oldalát, akkor elégedjen mega dicsőséggel ami a VV-ben jutott neki:)

Ayesha (törölt) 2012.01.19. 10:10:45

@rianna: te várjál, és Bécinek megemelkedik a pulzusa beszéd közben?:D
a villában kb fél óra volt, mire egy mondat végére ért.
(Bécis belevalót nem nagyon láttam, azért kérdezem hogy itt hogy muzsikál.)

Niga u mad 2012.01.19. 10:14:16

Fecó bárki ellen kiesne mint a szar, onlájn kérdésen ha már 5% fölött van akkor valami csoda történt.

Ayesha (törölt) 2012.01.19. 10:15:38

@Ez a név jeIenik meg a bIogokban, kommentekben: nekem az tetszett, amikor egy szavazáson kemény 0 százalékot sikerült elérnie.

rianna 2012.01.19. 10:18:28

@VV Ayesha/FKVN: :PPP teljesen normálisan beszél :D

A vv oldalon van egy videó, aminek az a címe, hogy a mosakodó lamantin. Azért ez elég durva :(

Lotyóbridzsida 2012.01.19. 10:23:12

eszter beszólásán röhögtem tegnap:

Attilának: És soha nem raknám megbeszélésre a jelet senkire!

:D:D:D

Zsoofka 2012.01.19. 10:24:13

@Lotyóbridzsida:
Ja: meg én nem gázolok át senkin..... áááááá, dehogy.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.19. 10:24:50

@mokamini: Pedig Attilának nagyon jók a villában a tóksói, szerintem némi gyakorlás után nagyon jól csinálná..Nem izgulós, jól tud reagálni váratlan helyzetekre (már ami nem vele kapcsolatos :D), ha Anikó belefér egy ilyen szerepbe, akkor ő is.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.19. 10:25:00

@rianna: Kár, hogy a szerkesztők is átvették Vera lamantinozását!

Úviusz 2012.01.19. 10:25:22

@mokamini: ja, mert a többieket hackerek támogatják és juttatják vissza a villába. én így első körben egy neo-csaba és egy lisbeth salander-attila paktumot tudok elképzelni:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.19. 10:27:12

@Peter_Cs: Ezt az adást nem láttam, de elsőre Vera is normálisnak tűnt, aztán mi lett belőle... :D

Olivér műsorvezetése általában tetszik, bár azzal mindig kiüti a biztosítékot nálam, amikor "kulipintyózik".

Ayesha (törölt) 2012.01.19. 10:28:19

@Peter_Cs: Felháborító. Már csak azért is, mert a lamantin egy nagyon aranyos állat. Vera meg nem.

MissX 2012.01.19. 10:30:17

@Ez a név jeIenik meg a bIogokban, kommentekben: reméljük és nem az van, hogy a rokonság azt hiszi, hogy az online is fizetős és tartalékolják a pénzt a szavazatra, mert még a végén csabát is kiejteti.

beacska 2012.01.19. 10:31:13

@Peter_Cs: Péter egyik kinti nyilatkozata után én is azt mondtam, hogy naaa, a következő Attila lesz és talán utána Eszter. Péter elmondta, hogy bentről már kezdett unalmassá válni, hiányzott neki a munka, úgy érezte, már tud újat hozzá tenni...nnna, ekkor gondoltam, hogy képzelem, hogy Attila is hogy aggódhat az otthoni cégért, mert a dolgaiért...meg eszter. Neki drágább az idejük, mint a munkanélküli Fecónak, meg a félévet halasztó Csabának, Kingának. Seriről nem is beszélve...(Veráról nem tudom, mit hagyott kint)

Zsoofka 2012.01.19. 10:31:34

@Úviusz:
neo? lisbeth? mi van? lemaradtam valamiről ? Én hackert csak az internetes szavazásra értettem. Sms szavazás esetén max az rtl. mókuskál bele az eredményekbe....

Lotyóbridzsida 2012.01.19. 10:32:22

@Peter_Cs:

remélem nem csak nekem van szemem, és nem csak én látom, hogy pl eszter pufibb veránál.

a lamantinozást attila kezdte el, a szokásos pszichoterror jegyében.

rianna 2012.01.19. 10:33:55

dyyácskah már kész anorexiás (bv)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.19. 10:34:01

@beacska: Vera értékesítőként dolgozott a VV5 előtt.

Lotyóbridzsida 2012.01.19. 10:36:02

@mokamini:

konkrétan nem értem, hogy a csajok mit picsognak azon, hogy az attilát kiküldjék. ha menni akar had menjen. nagyon érdekes, hogy a saját előmenetelüket háttérbe helyezik csak azért, hogy nyaljanak az attinak. seriben csalódtam most. eszterben nem.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.19. 10:40:03

@Peter_Cs:

szegény lamantin! remélem nem tudja meg, hogy verához hasonlították a műsorvezetők...

Zsoofka 2012.01.19. 10:40:27

@Lotyóbridzsida:
Seri ezzel csak az (ál)függetlenségét akarja hangoztatni. De Péter jól mondta a BV-ben: ha elég sokat b.szogatja őket A. elérheti, hogy "nagy kegyesen" rá teszik a jelüket. Főleg ha más oldalról közelít: pl elhiteti velük, hogy így megúsznak egy párbajt....
De kit vinne ki A.? Csaba? vera? Mert ugye szentFecót nem viheti....

Ayesha (törölt) 2012.01.19. 10:41:01

@Peter_Cs: mit értékesített? arcápolási termékeket?

@rianna: szerintem bent is az volt, a nagy cici mellett erősen látszott, hogy amúgy milyen gebe.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.19. 10:42:21

@nosce: tehát a ''kalap szarból'' átváltottál elfogadhatóra? érdekes...
kicsit úgy kell tekinteni mint egy filmet. gondolom szoktál filmet nézni.. az is azért élvezetes, mert nem tudod a végét. mondjuk sztem ha ezt ki kell emelnem és leírnom, már rég rossz...
az intelligenciádat tehát tartds meg, néhány hozzászólásod alapján úgy gondolom, szükséged lesz rá! ;-)
elégedett vagy? megválaszoltam a vágott müsorral kapcsolatos felvetést?

Zsoofka 2012.01.19. 10:42:57

@VV Ayesha/FKVN:
Ahogy tegnap vonaglott a BV-ben..... brrrrrr..... nem létezik, hogy ez teccik nooooormális férfinak.

rianna 2012.01.19. 10:43:30

@VV Ayesha/FKVN: igen, de nem volt ennyire etióp a teste. A karja, válla félelmetes.

Zsoofka 2012.01.19. 10:44:07

@mokamini:
Bár ha jobban belegondolok az agy hiánya a legnagyobb baja :) De igen. A műcicik szépek. De legalább nagyok.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.19. 10:44:09

@Lotyóbridzsida: Példát vehetne a többi villalány Veráról, hogy nem kell becsicskulni!

@Brr: :D:D:D:D:D:D:D:D:D

@VV Ayesha/FKVN: Bútor, melegburkolat.

Lotyóbridzsida 2012.01.19. 10:44:15

@mokamini:

szerintem vagy verát vagy a csabát vinné. inkább verát, mert azért kiesni csaba ellen gondolom nem akar.
és a saját embereit csak nincs pofája vinni.
vera nagy elégtétel lenne neki, ha kiejthetné. ha...:)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.19. 10:44:59

@Lotyóbridzsida:

ez nem nyalás, csak mindenki tudja már a vv4-ből, hogy aki magára rakatott az kinn is maradt, és ők nem attilát szeretnék most kinn tudni, hanem mondjuk kingát és/vagy verát...

jelen pillanatban attilát jobban bírják, mint verát vagy kingát, sőt az is lehet, hogy csabánál is jobban bírják attilát...

egyébként miért nem csabitól, verától és fecótól várod el, hogy attilára rakjanak, az volna a logikusabb és érthetőbb, hisz ők állítólag nem bírják..

vera csak akkor rakott egyszer attilára mikor épp védett volt, jó lenne, ha volna annyira bátor, hogy akkor is rárakjon, mikor nem védett...

Ayesha (törölt) 2012.01.19. 10:46:24

@mokamini: azon rökönyödtem meg, hogy fiatalabb nálam. Közelről nézve viszont idősebbnek nézne ki:D:D (a bőre elég csúnya, nekem nem ilyen ráncos...)

mézescsók 2012.01.19. 10:48:47

@kamarti: Jobb is, már nem sok van hátra. Furcsa lenne, ha pont most boronálnának össze egy párt. Miután több hónapja egy légtér alatt élnek, most hirtelen megvilágosodnának? Nem lenne életszerű, ha bárki összejönne bárkivel, de mint tudjuk, a Vv-ben nincs lehetetlen.
@Brr: Valóban Esztert mondták, de nem hiszem el. Esztert szerintem még mindig erősebbnek tartják, mint a párbajon eddig szűz Serit. Bent is egyre többen hajtogatják, hogy az menjen, aki még nem volt kint. Aztán meg a véleményük is meg szokott változni elég gyakran. Nem mintha szeretném, hogy Seri párbajozzon, de valószínűbbnek tartom. Aztán vagy bejön vagy nem.

Zsoofka 2012.01.19. 10:49:20

@Peter_Cs:
Jogos. Nem lett csicska. Csak két-három bajom van vele:
- túmács
- álszent (Roni-Ribizligizi-Pornófilm hármas- de ez már uncsi téma)
- Péter ellen fordulása, ami után az elutasította. Én bírom A. játékát de amit Vera ellene tesz és ahogy teszi, azt pl. teljesen jogosnak tartom tőle és gyakorlatilag az egyetlen járható út A. ellen.

nosce 2012.01.19. 10:50:28

@Lotyóbridzsida:
sztem Attila a rúdon lógva világosodott meg, h mi a faszért küzd ö itt amikor Csabcsi nyeri a vv5-t ? És ezért engedte el, és ezért akarta magára rakatni a jeleket is. Persze h ez egy kósza gondolat volt, vagy stratégiává vált még nem tudni, de petti sima kiesése megértett vele valamit...

Ayesha (törölt) 2012.01.19. 10:51:59

@rianna: nem tom, te mennyi idős vagy,Lábak (azaz most már Eperke), de nálam - Eszter kivételével - az összes benti csaj fiatalabb. Vera mondjuk ránézésre egy 10essel néz ki nálam idősebbnek, 30 felettinek saccolnám. A többiek meg magukhoz képest tűnnek 4-5 évvel többnek. Eszter nagyjából annyinak néz ki, amennyi éves.

Zsoofka 2012.01.19. 10:52:39

@nosce:
Ezt mondom én is: Péter kiesése után elbizonytalanodott, hogy az ösztönlények a nyerők a játszókkal szemben akkor meg minek üljön még benn ott 8 hetet, hogy a 3. legyen.....

Lotyóbridzsida 2012.01.19. 10:54:49

@nosce:

Úgy legyen.:)
Bár tény, hogy ő játsza a legjobban a játékot, mégis a sok rosszindulat, ami benne van elvette a szimpátiámat, emiatt egyáltalán nem drukkolok neki.

Én a legkisebb királyfinak drukkolok, és Verának.:)

Zsoofka 2012.01.19. 10:55:50

Még azon mosolygok itt magamban, hogy vajon hány emberrel lehet majd egy háttérműsorban elbeszélgetni értelmesen, hogy mit miért tett a villában, mit ronthatott el, mik voltak a tudatos lépesei. Képesek kivülről látni magukat és nem úgy felfogni mint Fecó: a JÓSÁGOMÉRT bántottak .... stb....

nosce 2012.01.19. 10:55:54

@pushpang:
sztem dumában Atti lemosná még Balázst is és Petti se biztos h alul maradna :) Viszont kevés olyan típusú műsor van ahol be lehetne donbi öket, a meglevők kb. elegek is és már Buci is melegít....szal nem sok tér van nekik...

Lotyóbridzsida 2012.01.19. 10:56:00

@mokamini:

kint már rég ragadnának rá a csajok, ehelyett itt bent nyavalyog a kingán, akinek egyáltalán nem kell.:)))

Ayesha (törölt) 2012.01.19. 10:56:26

Én eleve be se mennék a villába, úgyis valami színjeles jógyerek nyeri meg, minek bohóckodjak ott:D

Zsoofka 2012.01.19. 10:59:07

Csabát pl. úgy gondolom Attila csinálta meg, tette naggyá. Ha A. nem láttatja meg a nézőkkel, mint a gonosz elleni ellenpólust, akkor ugyanolyan szürke egérként esik ki mint egy DYYYYYYA.... De Csaba is ügyes: jól meglovagolja ezt a szerepet és csak arra kell vigyáznia, nehogy A. behálózza. egyébként mindkettőjüknek ugyanaz a baja: nincs benn partner.... a végén tényleg egymáshoz csapódnak és az elég rendesen fogja Csabát gyengíteni.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.19. 10:59:42

@mokamini: jaaaaaaaaaaj, ennél a résznél hangosan nyüszítettem embrió pózban... ''a jóságomért''? azért...

nosce 2012.01.19. 11:01:59

@Lotyóbridzsida:
"Én a legkisebb királyfinak drukkolok, és Verának.:) "

ez aztán a különc választás :), de ha Csabcsi kiverné Attilát egy párbajban, ami azért nem 100% akkor sztem a döntőt Eszter megnyerhetné mert Csabit utólag megbüntetnék érte különösen ha továbbra is nézhetetlen tuja lenne. Viszont ha a döntöben találkoznak akkor Csabcsi sztem lenyomja simán a többieket...

Zsoofka 2012.01.19. 11:02:58

@Papucs Orrán Pamutbojt:
Veránál ugyanez a mantra van: ő meg az ŐSZINTESÉG bajnoka. Csak az a baj, hogy a kinti események miatt ez így mókás. Pedig ha bemegy, vállalva a múltját, elveszi az egész élét és senki sem foglalkozik a pornóval.... Hogy lehetett ilyen naív, hogy 4 széria VV, 2 széria BB után azt hiszi, hogy ez tiktok maradhat. Buta volt, kár érte.

Ayesha (törölt) 2012.01.19. 11:03:35

@Papucs Orrán Pamutbojt: én ennél a monológnál késztetést éreztem arra, hogy ugassam a holdat. Teljesen kifordított önmagamból Fecó jóságról alkotott véleménye.

nosce 2012.01.19. 11:05:51

@mokamini:
"Ezt mondom én is: Péter kiesése után elbizonytalanodott, hogy az ösztönlények a nyerők a játszókkal szemben akkor meg minek üljön még benn ott 8 hetet, hogy a 3. legyen..... "

az az érdekes h a gondolat Attilában érett meg és mégis Petti valósította meg, akaratán kívül, mert Petti elbújt volna egy sarokban is, vagy egy tányér alatt a konyhában, csak nehogy párbajozni kelljen mennie :)

Zsoofka 2012.01.19. 11:09:02

@nosce:
Meg is mondta Péter: az 1. és utolsó stratégiai hiba volt részéről Kingára tenni. Ha fecóra tesz, még mindig benn lenne.

Lotyóbridzsida 2012.01.19. 11:10:47

@nosce:

A párbaj napján bebújhatott vóna az ágy alá, és akkor mindenki azt hitte volna, hogy láthatatlanná vált, ezért kellett volna választani mást a párbajra.:D

Zsoofka 2012.01.19. 11:11:24

@mokamini:
Ez a mostani Fecó-lilakendő párosítás elvette az érdeklődésemet a mostani kihívásról/párbajról. Érett volt Fecó erre a párbajra. Tényleg kíváncsi lettem volna kit vinne ki és mekkora a támogatottsága!

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.19. 11:12:38

@mézescsók:

de párbajozzon seri és vigye ki kingát és hagyja is kinn, de félek nem tesznek elegen serire...

Zsoofka 2012.01.19. 11:13:11

Mennem kell a kölykökért! Szép napot nektek! Vigyázzatok a jókra/jókkal és az őszintékre/őszintékkel! Drukk a játszóknak, le az öszönlényekkel!

Anselmo 2012.01.19. 11:13:22

@pushpang: "Na igen, Lilu a másik véglet. Peticsén kívül nem is kedveli itt más, "

De de, Lilu előkelő helyen szerepel az erotikus fantáziáimban.

ELP 2012.01.19. 11:13:27

@mokamini: Ami késik soha sem múlik el,,,,:)))

Ayesha (törölt) 2012.01.19. 11:14:58

@Lotyóbridzsida: jóóó, ő meg a VitkóLackó nem.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.19. 11:17:20

@nosce:

az a helyzet, hogy egyszer már majdnem kiküldték attilát, és ő maga torpedózta meg, mert megijedt a párbajtól..

szóval raktak volna rá elegen, de akkor rászállt az eszterre, és elintézte, hogy mégse rárakja eszter, ettől egál lett vera és közte a jelrakásnál, de ekkor még mindig utasíthatta volna kingát, hogy őt válassza, de ezt se tette meg és kinga verát küldte...

ha akkor kiviszi attila verát, tuti kint tudta volna hagyni, de elgyávult...

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.19. 11:18:12

@mokamini: Na ezt én sem értem... vagy olyan helyen készülhetett, és olyan embernél volt a szalag, amire nem is gondolt volna, ezért fel sem merül benne, még ötlet szinten sem, hogy előkerült. Attiéknak viszont súgtak a szerkik, h vegyék elő a "pénzért kefélsz" és "büdös ringyó" vonalat.. Csak bent még ők se tudták miért :D Pedig Esztert pl sokkal inkább lehetne ringyózni, ha csak a benti eseményeket nézzük.. Miért pont a "hűű de nagyon erkölcsös és őszinte vagyok" Verának mondják..? És nem mondjuk a gogós Sehinek? Igazából tényleg bárkire jobban ráillene.. Erre tudtam gondolni igazából, mint indok...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.19. 11:19:07

@Lotyóbridzsida: nincs itt semmi igazságtalanság: E. jóval ducibb, mint Vera (még), de őt a "dagadt tehén" jelzőkkel illették a villába kerülésekor, nem emlékszel?

ELP 2012.01.19. 11:20:40

Egy mostani állás , forrás : postr

E 2,981
CS 2,892
A 1,968
V 1,272
S 1,055
F 648
K 640

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.19. 11:21:06

@Anselmo: na de te se az eszéért akarod meghúzni.
Mondjuk a szépségéért se hinném, de még mindig jobb csaj, mint Balázs... :D

beacska 2012.01.19. 11:23:52

megnéztem a tegnapi Belevalót, és rájöttem, miért "esett" ki Péter:DDDD

szélfúttahaj 2012.01.19. 11:23:53

@pushpang: Én meg , ha bent somolyog tovább....

ELP 2012.01.19. 11:44:11

@beacska: Írtam neked egy egész novellát :))még ezelőtt - ezt meg fejtsd ki!

Tjuca 2012.01.19. 11:44:48

hajdú stevenek az arcába tudnék hajítani egy nyálkás polipot.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.19. 11:45:59

@szélfúttahaj: hát, úgy tűnik, egy nézőt mindenképp elveszít az rtl. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.19. 11:46:44

@Tjuca: :D:D ilyesmi nekem is az eszembe jutott már...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.19. 11:54:18

@nosce: ha lesz köv. VV, a Belevalót inkább vele nézném meg, mint pl. Anikóval. Ő inkább menjen el a reggeli csajos műsorba, sokkal jobb terep lenne neki ott elcukiskodni.

Azt fel se vetem, hogy az esti öfikben legyen, mert ahhoz talán nem elég pörgős beszédű, meg sajnos Lilu úgy betelepedett oda (is), mint a penészgomba a fürdőbe. :/
Meg hát még a végén hímsovinizmussal vádolnák az rtl-t, hogy egy díszpicsa sincs a műsorban.

rianna 2012.01.19. 12:00:04

@pushpang: "penészgomba a fürdőbe" Melengeti a lelkemet ez a kifejezés, annyira találó, köszönet érte :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.19. 12:19:58

Most, amíg van egy kis időm leírom részletesen is a várható tervet:

A manipulációnál nagyon fontos, hogy ne legyenek bizonytalansági tényezők, mert azokkal nem lehet rendesen számolni és jelenleg három ilyen van a villában (az a három, aki eddig nem párbajozott). Atinak az lett volna a legjobb ha Fecó megy Serivel, de így, hogy ez nem jött össze marad a tartalék terv.

Ha sikerül kiküldetnie magát szerintem kiviszi Serit. Ezzel eltűnik az egyik kérdőjel, tudni fogja, hogy neki mekkora a támogatottsága, elszigetelheti az ügyvédet és megvédheti Kingát (most már ő az egyetlen, akivel jóban van). Vagy kiviszi Verát, de az kevésbé valószínű.

A jeleket meg fogja kapni Csabáéktól (Fecó és Kinga simán ráteszi, de Csabinak és Verának is van elég indoka őt jelölni), főleg ha nekik meg azt mondja, hogy Esztert akarja kihívni...

E-leonora 2012.01.19. 12:20:49

Már nem szponzora a H**dia spray Lilunak. Teljesen "magától" vékony.

www.borsonline.hu/news.php?lilu-sohasem-volt-ennyire-karcsu-foto&op&hid=52044

ELP 2012.01.19. 12:24:24

@King of Shadows: Nem biztos h meg lesz a 2 v 3 jel - és főleg nem úgy h megbeszélik.

ELP 2012.01.19. 12:25:25

@E-leonora: szennylapokkal ne foglalkozz! :)

az én rózsám vasutas 2012.01.19. 12:30:49

Táblázat régen volt

E S K V A F Cs
ködösítés 3. 4. 6. 7. 2. 1. 5.
hozzáállás 4. 7. 1. 3. 2. 5. 6.
hangerő 3. 4. 1. 2. 6. 5. 7.
mimika 3. 2. 1. 7. 6. 4. 5.
elviselhe-
tőség 3. 2. 7. 6. 4. 5. 1.
segg - 1. - - - - -
értelmes
tekintet 1. 3. 7. 5. 4. 6. 2.
smink 4. 2. 3. 5. 6. 1. 7.
szálkás
alkat 3. 4. 7. 6. 5. 1. 2.
kacaj 1. 2. 4. 7. 5. 3. 6.
huncut
hajlam 1. 5. 7. 6. 3. 2. 4.
étvágy 3. 4. 1. 5. 6. 7. 2.
alvóka 2. 1. 3. 5. 4. 7. 6.

az én rózsám vasutas 2012.01.19. 12:33:04

Lemaradt az összesítés és tanulság kettő az egyben.
Fecó nemködösít. 33 évesen már saját véleménye van, ami nem semmi.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.19. 12:36:33

@ELP: Egyszerű: nem adják le, hogy megbeszélik, aztán összevesznek valami hülyeségen (Fecóval, Verával és Kingával egyáltalán nem nehéz).

nowo 2012.01.19. 12:40:51

@mocskosmacska: Sziasztok!

Válaszolva tegnapi kérdésedre,szerintem Vera elég kitartóan és következetesen szállt szembe Attilával és Péterrel.
Tehát,nem hagyta magát,hogy pl. Attila kénye-kedve szerint játszadozzon vele,mint macska a kisegérrel.
Ebben egyik lány sem következetes,hagyják,hogy Attila játsszon velük.
Aztán ott az eredmény,hogy hol Kinga,hol Seri sír,vagy hisztizik kiborulva.
Vera tudja tartani a távolságot,és ha Attila beleköt,nem hagyja szó nélkül.

Szóval ez a következetes távolságtartás Verának és Fecónak sikerült eddig.
Gyepálja is őket Attila rendesen.
Hát hogyne nyírná őket,hisz nem csicskultak be őcsászárságának...
Remélem,Csabi sem dől be Attila "közeledésének"...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.19. 12:43:24

Jut eszembe! Valaki leverte Atilla szemüvegét és ráugrott? Vagy hova tűnt? :O

ELP 2012.01.19. 12:44:58

@gonoszkiralylany: Már én is felszólítottam hitvallásra ,,de mind hiába ,,:)))))

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.19. 12:51:31

@beacska: Te is észrevetted, hogy a kubai ejtette ki? :)

kamarti 2012.01.19. 13:14:27

@mézescsók: kíváncsi vagyok, hogy ezt Eszter és Seri végiggondolják-e. És ha igen, mit lépnek. Eszteren sok minden múlik, sztem ő az okosabb, és ha tényleg fontos neki a véddac, akkor ezen logika mentén simán kisakkozhatnák, hogy mégis teljesítik Ati kérését és rátesznek. Két jel elég lehet, és egyenlőségnél Fecó dönt - tehát Ati nem számíthatna rá, hogy megússza, mint Kinga védettségénél.
akkor aztán Ati kénytelen lenne színt vallani a kihívásnál. A védettség és benti kapcsolatai alapján Csaba és Vera maradna neki, mint potenciális ellenfél, és sztem Csabát választaná, hiúsági okokból, plusz mert ott előadhatná a Jó és a Rossz dumát, de az "őszinte közeledés" miatt maradhatna elegáns.
Ha ő jön vissza, az nagyon megerősítené a lányokat is (bár átmenetileg, hiszen csak egy nyerhet ugye), ha Csabi, akkor is hasznot húznak a dologból, mert kiesik valaki, akit bent nagyon erősnek gondolnak.

persze a másik oldal jelrakását nem tudom, Csaba-Fecó eddig nemigen rakott együtt, Verát nem lehet tudni, Kinga meg hiába fregoli ember, neki ugye az az imidzse, hogy neki senki ne mondja meg, kire rakjon (bár lehet, hogy ezt csak ő mondja, nem néztem utána)

mézescsók 2012.01.19. 13:56:06

@VV Ayesha/FKVN: Vera parkettaárusítással foglalkozik. Valamikor karácsony táján az egyik online-ban mondta Péter Eszternek, akivel éppen akkor állapították meg, hogy rajtuk kívül mindenkinek nagyon fontos a győzelem. (Talán úgy jobban dereng, hogy P. ekkor fejtette ki, miért nem nyerheti meg Ő a Vv-t.) Akkor mondta P., hogy Vera üzletileg is ráugrott, hogy mivel foglalkozik, van-e irodájuk, nem lehetne-e közös biznisz, meg ilyenek.
@Brr: Veled ellentétben én úgy érzem, hogy most Ő lesz a kiválasztott vagy Attila.
@Binbir gece: Bocsi, de ez a táblázat finoman szólva is érdekes.
Attila ködösítésben csak 3.?
Kinga a leghalkabb és étvágytalan?
Vera nevetése a legszebb, valamint Ő és Kinguci a legelviselhetőbbek?
Eszter néz a legbutábban? Kinga és Fecó (!) a legértelmesebben? Vera mimikája a legkifejezőbb?
Nem tudom, mit nézek én, mert nem ezt látom.

Zsoofka 2012.01.19. 14:00:20

@mézescsók:
:) Szerintem Bg pont fordítva gondolja: nem pontszámot adott, hanem sorrendet állított fel :)

mézescsók 2012.01.19. 14:06:00

@kamarti: Ha Attila lenne a kiválasztott, akkor szerintem Vera ellen vissza tudna jönni, sokkal inkább, mint Csaba ellen. A hiúsága ugyan belejátszhat a döntésébe, de szerintem nem meri felvállalni Csabát. Az, hogy ki, mikor és mit mond, ebben a játékban szerepet nem játszik, mert a kapcsolatok percenként változnak.

mézescsók 2012.01.19. 14:12:36

@mokamini: Én is úgy gondoltam, de Binbir pont utána kiegészítésében azt írja összegzésképpen, hogy F. nem ködösít. Ezek után gondoltam azt, hogy nem sorrendről, hanem pontszámokról van szó.
De ha sorrendnek tekintem,akkor is érdekes: Fecó sminkje a legjobb és Ő a legszálkásabb? Eszter és Seri nevet a legszebben? Hát, én kedvelem őket, de nem a nevetésükért. Kinga hozzáállása a legjobb? Az övé, aki egyetlen feladatot sem kezdett még el azt a FBM nélkül, sőt, volt olyan is, amiben részt sem vett.
Na, ezért.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.19. 14:17:15

@Binbir gece: legközelebb excel táblázatban légyszi, mert így megtévesztő és hibás következtetések vonhatóak le.

Zsoofka 2012.01.19. 14:21:42

@mézescsók:
Igazad van.
Lehet hogy Bg humorának áldozatai vagyunk :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.19. 14:25:54

@mokamini: pontszámok voltak, de Getze kolléga mindenre kiterjedő alaposságát ismerve, rendkívül fontos, hogy ne vegyük komolyan. Sőt, ha Kinga hangerőben, Fecó pedig sminkben 1-es, miközben Csaba sminkben 7-es, így már az is erősen megkérdőjelezhető, hogy nézi-e egyáltalán a műsort. :D

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.19. 14:26:06

@mézescsók:

ki az az ő? vagyis melyik ő lesz a kiválasztott?

Zsoofka 2012.01.19. 14:27:26

:)
Látjátok Bg megint elérte hogy róla szóljon a só, hátán viszi a műsort :)

kamarti 2012.01.19. 14:27:36

@mézescsók: hát igen, kérdés, mi az erősebb motiváció: ha Vera ellen visszajön, még mindig ott marad erősnek Eszter és Csabi. Ha viszont kiesik, azt nemtom, hogy dolgozza fel az egója. Ha viszont Csaba ellen esik ki, azt ő is magyarázhatja a nézők éretlenségével, vagy hajtogathatja tovább ezt a jó és rossz fszságot, amin eddig is lovagolt. Ha visszajön Csaba ellen, akkor nem lesz több kihívója a döntőig és végképp ő lesz a megkérdőjelezhetetlen vezérhím.

Ha Ati lennék, Csabát választanám, mert eleve nem égetném magam egy fiú-lány párbajjal, főleg a játéknak ebben a szakaszban, első párbajozóként. Plusz ha visszamegyek, marad bent egy biztos céltáblája a csínyeimnek, ha kiesek, akkor viszont szenvedjen Verával a többi :)

kamarti 2012.01.19. 14:31:38

erről az Ati és az instant nők cikkről 3 dolog jutott eszembe:
- milyen kedves cimbi ez a Péter :)
- de kinek újdonság ez a kurvarendelés után (ahol azt kérte, az övé hasonlítson Kingára vagy legalább lehessen úgy hívni) - bár ezt az öfiben lehet, hogy nem adták le)
- ezek szerint nem csak az iskolában tart 45 percig egy óra :)

mézescsók 2012.01.19. 14:58:11

@Brr: Ott, akkor, abban a hsz-ben Seherezádéra gondoltam.
@mokamini: Felmerült bennem is a gyanú, de elfojtottam.
@kamarti: Ostoba lenne, ha hiúsági kérdést csinálna belőle. Mármint a visszajövetele szempontjából. Vasárnapnál előbb viszont nem tudjuk meg, úgyhogy én már inkább nem találgatok tovább.

mézescsók 2012.01.19. 14:59:42

@pushpang: Barom voltam. Mindig az első megérzés a legjobb.

nowo 2012.01.19. 15:02:59

@pushpang: :)
Én a következőkre tippelek:
1.Binbir nézi a műsort és közben a témához kapcsolódó szakkönyveket lapoz.
2.Binbir nézi a műsort és keményen koncentrálva szímításokat végez.
3.Binbir nézi a műsort,de közben máshol jár az esze.
4.Binbir nem nézi a műsort,de nézni fogja.

TapOut 2012.01.19. 15:03:35

@pushpang: nem a dobálásról beszéltem. Mikor az aréna elött sorbaállás közben bevágják, ki miért hajt a lila kendőre, na akkor mondta Vera, hogy Fecót szeretné lila kendőhöz segíteni. Tudod, mikor még fingjuk sincs, hogy mi a feladat.
De nem hiszem, hogy direkt esett ki Vera. Viszont a nyilatkozata szimpatikus volt.

Tjuca 2012.01.19. 15:16:08

@nowo: 5. binbír nézi a műsort, de közben másho jár a keze.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.19. 15:24:01

@nowo: @Tjuca: 6. Binbir nem nézi a műsort és nem is fogja.
(kieg.: viszont olvassa a blogot és legalább a neveket ismeri)

Tjuca 2012.01.19. 15:28:58

@pushpang: btw még járhat máshol a keze. :-)

ezt a név ismerést meg nem fogom, de biSztos izgalmas információ. mármint az én nevemet? én is ismerem. hm. :-) meg a tiédet is minden puszpángnál eszembe jutsz, meg is könnyezlek, nekem ott van jelenésem. :-D

kamarti 2012.01.19. 15:29:18

@TapOut: és akkor is elég látványosan örült, mikor megnyerte

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.19. 15:29:38

@TapOut: oké, de ha még az egész cécó előtt azt mondta, hogy "Fecót szeretné lila kendőhöz segíteni", akkor tök mindegy is volt, hogy mi a feladat. Viszont, ezzel akár szimpátiát is gyűjthetett be - lásd, neked is tetszett.. :)
Én sem hiszem, hogy szándékosan teljesített volna rosszul, tudja jól, hogy nála is rezeg a léc minden párbaj előtt, de így legalább akár önzetlennek is tűnhetett utólag. :)

sandokan 2012.01.19. 15:30:01

@kamarti: másfél hete módszeresen építik le attilát a bulvárban, mivel ez már napi szinten történik, ezért nehezen lehetne nem tudatos karaktergyilkosságnak tekinteni.

hiszen a sokszor említett sms szavazókat ott és így tudják leghatásosabban megszólítani és befolyásolni.

kivétel nélkül negatív címek, cikkek, a sötét háttér és mogorva arc. persze semmi olyat nem írnak, amit akár hetekkel vagy hónapokkal korábban ne tudtak volna, csak a forgatókönyv most érkezett el erre pontra.

kamarti 2012.01.19. 15:30:02

@mézescsók: hogy egy másik villalakót idézzek: persze :) meglátjuk

kamarti 2012.01.19. 15:35:02

@sandokan: ezt nem tudom megítélni, mert azokat olvasom csak, amik itt előjönnek
de azzal még esetleg sajnálatot is lehet kelteni (nehéz gyerekkor, rettegő nagymama stb.), de nem tudom, hogy gondolkodnak a szavazók, mert nem vagyok az
bent az a vélemény (és emlékeim szerint itt kint is erre voksolt a többség), hogy nem az utolsó napok történései számítanak egy párbaj előtt. Gondolod, ez Ati szavazóit eltántorítja? Én inkább arra tennék, hogy feltüzeli őket, mert bántják a kedvencüket.

de tényleg a fene se tudja.

kamarti 2012.01.19. 15:36:29

@sandokan: ezt nem tudom megítélni, mert azokat olvasom csak, amik itt előjönnek
de azzal még esetleg sajnálatot is lehet kelteni (nehéz gyerekkor, rettegő nagymama stb.), de nem tudom, hogy gondolkodnak a szavazók, mert nem vagyok az
bent az a vélemény (és emlékeim szerint itt kint is erre voksolt a többség), hogy nem az utolsó napok történései számítanak egy párbaj előtt. Gondolod, ez Ati szavazóit eltántorítja? Én inkább arra tennék, hogy feltüzeli őket, mert bántják a kedvencüket.

de tényleg a fene se tudja.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.19. 15:37:36

@Tjuca: oké! 6.Binbir nem nézi a műsort és nem is fogja, de ettől még járhat máshol a keze. :D

(Mármint hogy a játékosok neveit ismeri, azért tud róluk írni....)

Igen? háááát, remélem azért annyira nem megrázó itt a jelenlétem.
hohó, most jut az eszembe; szóval a puszpángok sejtosztódásával babrálsz, most már értem... :D

TapOut 2012.01.19. 15:38:45

@kamarti: igen, ő örült a legjobban Fecónak. A "jóbarát" Kinga pofákat vágott, ahogy láttam Csabi is csak ímmel-ámmal mosolygott. Vera örült csak úgy, mint egy igazi barát.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.19. 15:48:07

@TapOut:

vera csak egyetlen emberre támaszkodhat a fecóra, akiről tudja, hogy most mindenképpen kiment volna párbajozni és kinn is marad mert gyenge, és akkor vera elvesztené az egyetlen támaszát a villában, szóval nem volt önzetlen a vera reménye és az öröme se...

TapOut 2012.01.19. 15:56:16

@Brr: én őszintének láttam az örömét. Vera segge ugyanúgy veszélyben van, mint Fecóé. Vera érdekét legjobban az szolgálta volna, ha Vera kap lila kendőt, szóval a videóban mondhatta volna, hogy nagyon fog hajtani, mert nagy szüksége van rá. Ő mégis Fecót emelte ki, ami önzetlennek tűnik (aztán lehet, hogy csak szimpátiakeltés a nézők felé).
Tudom, hogy Vera a kedvenc pszichopatád, de azért neki is lehetnek szimpatikus húzásai, nem? :-)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.19. 16:02:55

@TapOut:

nekem nem volt szimpatikus, mert kilógott a marhaláb....

vera őszintén örült annak, hogy az egyetlen támasza a villában nem megy ki párbajozni, mert kiesett volna, tehát nem fecónak örült, hanem saját maga támasztékának, aki így bennmarad a házban...

hiába kap lila kendőt vera, ha utána olyanokkal marad a villában, akik szóba se állnak vele, és ő komplettó kikészül idegileg, ennyit azért felfog ő magáról, akármekkora elmés,

amúgy nekem szimpatikus fecó, de esélye nincs a fődíjra, mostmár csak arra jó, hogy vera támasza legyen...

TapOut 2012.01.19. 16:13:31

@Brr: de semmit nem ér Vera a támaszával, ha ő meg kimegy és kiesik. Kevés idő van hátra a játékból, ebben a szakaszban már mindenkinek a saját bőrét kell féltenie, nem a támaszáét...A viszonyok gyakori változásával pedig nem elképzelhetetlen, hogy lenne más, akihez fordulhat, különösképp azután, hogy most egy lány valószínüleg kiesik (már ha nem ő).

Fecóval kapcs. egyetértek, szerintem is kiesik hamarosan, bár sokan már lassan 2 hónapja jósolják Fecót következő kiesőnek, és lám, még mindig bent van :-).

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.19. 16:17:42

@TapOut:

úgy kalkulál, hogy őt most nem viszik, vagy ha viszik is, ő jönne vissza, még 5-6 hét van, ennyi időt nem tudna eltölteni egy házban, ahol mindenki utálja... a lila kendővel mit sem ér, ha idegileg lemorzsolódik, szétesik a következő héten...

de abszolút elképzelhetetlen, hogy a fecón kívül akadna erős támasza a házban...

kamarti 2012.01.19. 16:18:57

vagy azután vágták össze az anyagot, hogy ismert volt az eredmény, és mondjuk Vera azt mondta ugyan, hogy magának szeretné, vagy ha nem, akkor Fecónak, de csak ezt az utóbbit vágták be....
de legalább lehet azon vitázni, ettől Vera még unszibb, vagy még szimpibb :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.19. 16:26:34

@kamarti:

akárhogy is, de rémes nőszemély, kész horror,

szerintem volt egy smasszer viselkedésű felnőtt a közelében gyerekkorában, és ő azt a személyt másolja, üvölt, hogy amikor smasszerkedik az egy koppintott szerep, normál ember ilyeneket nem csinál...

én még mindig ott tartok, amit Dyával művelt, meg BTA-val művelt, meg veronikával, meg ahogy hergeli az embereket maga körül, meg összeugraszt embereket maga körül, és utána hazug önigazoló beszédeket tart,

védekezni az ilyen emberrel szemben nem lehet, zéró rálátása van a cselekedeteire, az nagyon árulkodó volt, hogy egyes szám harmadik személyben írta magáról, hogy miért van esélye megnyerni a játékot

meg itt ebben a a linkben hosszan ecseteli, hogy ő mitől szerethető...

www.valovilag.hu/video/155749

"mert ő nem egy fapina"

_most_ 2012.01.19. 16:30:27

@Brr: nem lehet, hogy Vera valami gyermekkor trauma miatt örült Fecó győzelmének?

rianna 2012.01.19. 16:37:29

@Brr: pár hete ugyanilyen vehemensen védted verát:D

kamarti 2012.01.19. 16:41:01

@Brr: no hát engem annyira tuti nem érdekel Vera, hogy még külön videót nézegessek róla
és szakember sem vagyok, hogy ismeretlen embereket diagnosztizáljak, a véleményem meg az, ami, szóval hiába győzködsz ilyen elszántan
valamit tud ez a lány, mert többet van róla szó itt is, mint az összes többiről együttvéve....
bár már elég uncsi a verázás

TapOut 2012.01.19. 16:54:21

@Brr: miért ne vinnék? Abszolút várható, hogy valaki kiviszi. Ha Csabát, vagy Kingát jelölik, ők nem Fecót vitték volna, hanem Verát (Kinga esetleg Serit). Azzal meg senki nem kalkulálhat biztosan, hogy kihívottként is ő tér vissza, ez nevetséges.
Szerintem elképzelhető, hogy lenne más. Seri és Eszter Kingát sokkal jobban utálja, mint Verát, ha egyikük kiesik, Vera utat találna a másikhoz szerintem. Volt már rá példa.

kamarti 2012.01.19. 17:04:28

@rianna: nem, igaz. csak egy újabb szál, amit lehet magyarázni, hosszan....
mondom, unom kicsit a verázást

rianna 2012.01.19. 17:20:21

@kamarti: jah, én is unom, ezért nem is szóltam hozzá érdemben a dologhoz :)

rianna 2012.01.19. 17:21:54

@kamarti: bár a fenti kis szösszeneteddel egyetértek.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.19. 17:26:13

@rianna:

szerintem valamit félreolvastál, a pornóképeivel kapcsolatban fejtettem ki álláspontomat és azt érthetted félre, mert én mindenkit, aki ilyesmibe belecsúszik áldozatnak tartok,

de mint személy sohasem védtem, sőt, attól kezdve, hogy ledorognoló megalázó hangnem csámcsogozta ismételten Dyát ( a többit már nem ismétlem el) kifejezetten nem bírom...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.19. 17:33:40

@TapOut: "Azzal meg senki nem kalkulálhat biztosan, hogy kihívottként is ő tér vissza, ez nevetséges."

Dehogynem. Atilla is teljes mértékben meg van róla győződve, hogy ő a második legerősebb Csabi után (mondjuk ebben nem is téved). Tegnap arról beszélt, hogy ha ő elesne a Csabi ellenes harcban, a többiek akár le is tehetik a fegyvert, mert eleve esélytelenek, ha nem is ezeket a szavakat használta.

Tehát abban is biztos, hogy ő Csabin kívül bárkit le tudna győzni.

rianna 2012.01.19. 17:33:56

@Brr: nem olvastam félre, elég nyilvánvaló módon védted, mint azelőtt és azután soha. De tényleg nem akarok ebbe belemenni.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.19. 17:38:27

@Brr: Te miért látod a lakótársait folyamatosan terrorizáló smasszernek Verát? Amikor még nem támadták falkában, ő sem adott ilyen válaszreakciókat. Jó lett volna az egész monológot leadni amúgy.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.19. 17:40:43

@Brr: Pl. Seherezádét, Melindát, Bandikát, Fecót és Csabát miért nem támadta be? Mert nem támadták be őt!

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.19. 17:41:33

@Peter_Cs:

olvass vissza kedves péter cs program! üdvözlöm a programozódat...

beacska 2012.01.19. 17:46:25

@ELP: hali! bár láttam, hogy a nevem szerepel az elején, nem "vettem", hogy ez nekem szól.
A válaszom: nem is írom, hogy egyetértek, mert már kölcsönösen megveregettük itt egymás vállát, szerintem felesleges volna ;D

A kifejtésem is ehhez kapcsolódik: Pétert éppen ezért hozták ki, mert bent már nincs mit tenni, valszeg halálra unta már magát (onlányban hallható volt, hogy modelleket akart már építgetni unalmában, Attila zen-kertjével egyetemben-innen gondolom, hogy hamarosan A. is jön ki). Viszont a BV-ban végre tudnak Aréna, jelölés és kihívás után értelmes lakót behívni, és mivel megirigyelték a mi módszereinket (;D mivel olvasnak minket), tudnak értelmesen esélyt latolgatni....szerintem...

Zsoofka 2012.01.19. 17:54:16

@beacska:
Szerintem is.... És van egy olyan érzésem, hogy itt nem Dyyyyyára gondolsz.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.19. 17:54:44

@rianna:

ismétlem, mert valamiért nem szeretnéd ezt tudomásul venni: soha egy pillanatig nem védtem azt amilyen ő, kizárólag pornográfia ügyben védtem, ahogy mindenkit, aki ilyesmibe belecsúszik, mert áldozatnak gondolom őket..

emberileg viszont kezdetektől gondom volt vele, és ez csak fokozódott pont abban az ütemben, ahogy ő sorra kötött bele az emberekbe a villába, és megmutatkozott milyen ember is ő...

de ha van egy konkrét hozzászólásom amiről tudsz, és én nem, akkor kérek egy linket, kíváncsivá teszel mit olvastál félre..

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.19. 17:55:07

@beacska: Attila is unja már a villalétet, őt is hamarosan párbajon kimenekíti a csatorna. Egy Shadi-Cristofel-Veronika szintű lakóval nem tudnak a háttérműsorban sem sokat kezdeni.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.19. 17:58:46

@Peter_Cs:

látod kedves peti-cs program, én mind a három személyt bírom, veronika és cris vicces és édes kölkök, shadinak még magára kell találnia, de még ő is fényévekkel szimpatikusabb mint vera..

beacska 2012.01.19. 17:59:01

@Peter_Cs: szegény Dya tegnap szánalmas volt :(((. Nemcsak hogy nem volt egy vizuális élmény (anorexia?), de nem volt önálló véleménye sem. Mindig visszakérdezett Petire. Egyedül a Shadis kapcsolatáról mondott egy betanult mondatpárt. Ezt kétszer is egymás után, mert Anikó várta a kifejtést, de az ugye, nem volt ;D

TapOut 2012.01.19. 17:59:39

@King of Shadows: szerintem Attila felvetése arra vonatkozott, hogy ha Csaba kihívottként is visszatér Attila ellen, akkor beigazolódik a sejtésük és Csaba tényleg legyőzhetetlen, nekik nincs miért folytatni. Attila sem kalkulált azzal, hogy ő kihívottként visszatér, ő arról beszélt, hogy kiválasztottként megy párbajozni. Attilának semmi oka saját magát második legerősebbnek tartani, főleg Péter kiesése után. És ne feledkezzünk meg Eszterről sem, akit szintén a nagyágyúk között tartanak számon. Ő sem valószínű, hogy túl nyugodt lenne kihívottként.

beacska 2012.01.19. 18:01:39

@Peter_Cs: szerintem most elkezdődik az "értelmesek" pánik szerű kimenekülése a villából (Attila és Eszter)

inmemancsi 2012.01.19. 18:03:41

na sziasztok, megint megjelenek ategnapi hülyeséggel, aki tud az szavazzon a képeimre légyszí, ja és a lányoknak tettem fel a leopárdmintás -ok elgépeltem mert gázlassú a gépem:)) kabátos képet:))

karlformetro.com/hu/view/ckrr/leopradminta_nem_szoktak_szeretni

egyébiránt pamutbojnak: bocs tényleg mexicoban forgatják most az édent

inmemancsi 2012.01.19. 18:15:07

@Peter_Cs: én éppen azon csodálkoztam hogy az előző szériában gombi, meg olivér aztán szandika akart kimenni, az egyik csaj ki is ment, meg a laci is kifarolt, ahhoz képest ők bírják

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.19. 18:18:29

@TapOut: Ha Ati elhiszi azt az épületes marhaságot, hogy ebben a szériában mindig a kihívó megy vissza és pont, akkor nagyságrendekkel hülyébb, mint gondoltam. Nem az eredményt kéne néznie (a kihívó nyer), hanem annak az okait (sokkal gyengébbet hívott ki). Például Veron akkor is kiesett volna Csabi ellen, ha ő a kihívó.

@beacska: Mivel tudják, hogy ilyenkor jó kiesni, és nem akarnak úgy járni, mint az idióta Zéva....

inmemancsi 2012.01.19. 18:20:43

oh már összesen száz szavazatom van:) az is szavazhat minden nap aki már szavazot, köszi Nektek is

ELP 2012.01.19. 18:24:38

@beacska: Hát nem tudom ,lehetséges , mi éppen a tegnap beszélgettük , ugyanezt a témát 6 szemközt és kb ugyanerre a következtetésre jutottunk annyival még kiegészítettük h az lenne a fair dolog a csatornától ha később valamivel támogatná őket.
A mórok igazán megérdemelnének ennyit!

szélfúttahaj 2012.01.19. 18:25:01

@sandokan: Érdekes, én inkább azt látom, hogy egy sajnáltató, gyerekkortól szenvedő karakter felépítése folyik, ha már a régit a tulaj sem tartja jónak.

inmemancsi 2012.01.19. 18:26:57

@ELP: szerintem kapnak pénzt amíg bent vannak kb ez is egy munka, vagy megbízás ha vége akkor máshol se fizetnek

ELP 2012.01.19. 18:29:28

@inmemancsi: Ebben én nem vagyok ilyen biztos , persze lehetséges.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.19. 18:33:22

@ELP: @inmemancsi: A Belevalós szereplésekért például fizetnek, meg az itt-ott megejtett nyilatkozatokért is. Kint sokkal több lóvét keresnek, mint bent...

inmemancsi 2012.01.19. 18:35:19

@ELP: tuti, hogy fizetnek hiszen azért albérletet stb kell fenntartani arra az időre is, persze nem vagyonokat, de fizetnek - bár ez úgyse fog kiderülni

ELP 2012.01.19. 18:36:38

@inmemancsi: Én is ilyesmire gondoltam , csak lusta voltam leírni :)))

TapOut 2012.01.19. 18:37:32

@King of Shadows: ez teljesen igaz, csak arra világítottam rá, hogy senki nem engedheti meg magának azt a luxust, hogy azt gondolja, biztos visszatérő kihívottként is. Sem Csaba, sem Attila, de főleg Vera nem, akiről eredetileg szó volt.

inmemancsi 2012.01.19. 18:41:10

@ELP: akkor köszi, hogy közvetíthettem a gondolataid:)

most megyek, majd jövök remélem időben:)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.19. 18:42:49

@TapOut: Értem amit írsz. :) De az egy dolog, hogy valaki mit tehet meg, az meg egy másik, hogy mit tesz. Az előző szériában Béci nem is számolt azzal, hogy veszíthet Jerzy ellen, úgy is ment ki fellépni...

beacska 2012.01.19. 18:47:23

@King of Shadows: hát meg már beszéltek róla (A. és P.), hogy Csaba még azokat a szavazásokat is megnyeri, amik a Vastag Csabára vonatkoznak ( ;D), és hogy A. nem hinné, hogy legyőzhető, és minél hamarabb meg akar róla győződni, ne vesztegesse itt az idejét feleslegesen...

ELP 2012.01.19. 19:00:30

@inmemancsi: Én érzem magam megtisztelve! :)))
Siess ha ráérsz! :))

TapOut 2012.01.19. 19:01:06

@King of Shadows: igen, meg is büntették érte a nézők.
Persze, hogy bármit megtehet bármely játékos. Attila is tehet kamikaze lépést és minden mindegy alapon kiviheti Csabát, és megbizonyosodhat, hogy igaz-e a feltételezésük. De szó nem volt arról, hogy annyira biztos magában (miért is lenne?), hogy azt hinné, kihívottként is visszatér.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.19. 19:12:34

@beacska: Attila, ha most kiesne, biztosan nem lenne esélyes a fődíjra sem, ha visszamenne, akkor igen. Jogos és korrekt lenne egy Attila-Csaba párbaj ilyen vonatkozásban.

arkangyal44 2012.01.19. 19:17:34

szép estét kommentlakók,

@Peter_Cs: Attila, ha most kiesne, biztosan nem lenne esélyes a fődíjra sem, ha visszamenne, akkor igen.

Nem mondod,ez komoly ?:)))DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.19. 19:20:08

Látom, esélyt latolgattok!

Nos, beszállok a diskurzusba! Szerintem, valaki nyerni fog. És a legkevésbé sem érdekel, hogy ki. Ha nevet kell mondanom, akkor hajrá Vera:D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.19. 19:31:51

@beacska: Pedig Ati ebben téved, mert ha Csabi folytatja Fecó rugdosását, még veszíthet is. Csabi az egész eddigi játékát arra építette fel, hogy ő nem egy Atilla, és minél jobban kiesik ebből a szerepből, annál inkább gyengül.

@TapOut: "De szó nem volt arról, hogy annyira biztos magában (miért is lenne?), hogy azt hinné, kihívottként is visszatér."

Annyira nem is, de annyira viszont igen, hogy azt gondolja, ha ő kihívóként nem tudja legyőzni, akkor más sem. Nekem ez egy túlzottan magabiztos álláspont úgy, hogy Seri és Fecó sosem párbajozott. Ráadásul Fecó nem is annyira gyenge, ha fizetős szavazásról van szó...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.19. 19:32:19

Nem mondjátok komolyan, h megjöttem, és DIREKT MINDENKI elment, h ne kelljen velem társalogni:D

ELP 2012.01.19. 19:32:53

@ladyandhenk: Világos beszéd :)))szeva :)))

ELP 2012.01.19. 19:37:37

@ladyandhenk: Hát itt voookkkkk :)))))

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.19. 19:38:42

@ladyandhenk: "Basszuuuuus, ez most komoly? :( Ez durva! ;(" © by Dya

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.19. 19:39:20

@Peter_Cs:

ez a cikk egy böszmeség, és te is tudod, peticsporgram,

kicsit sírósra vette aznap sehi, mert épp ilyen napja volt, de ő kifejezetten nem az az összeomlós típus, azóta már ezer dolog történt a villában amiben jól érezte magát...

remélem kap egy lehetőséget egy párbajra, és kiviszi kingát és kinn is hagyja...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.19. 19:41:34

@ELP: @King of Shadows: nőként jogom van butaságokat beszélni és megsértődni:D:D:D:D

arkangyal44 2012.01.19. 19:42:47

@ladyandhenk: Puszka neked nem hagytalak el sok volt a tennivalóm,és nem tudtam jönni,a kocsi is a szerelőnél volt kuplungszerkezetcsere volt.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.19. 19:46:29

@arkangyal44: értem én..........Így is mondhatjuk:D:D:D Mindig a kocsi a hibás:)

Legalább jó már? Jaj, a Bentley-vel van valami???:P

julcsi29 2012.01.19. 19:47:00

@ladyandhenk:
Hellóka!
Mindenki itt hagyott? :P :DDD

ELP 2012.01.19. 19:47:19

@ladyandhenk: Hát nem egészen úgy van ez , kérem szépen :))

ELP 2012.01.19. 19:48:07

@julcsi29: Nahh itt a másik árva lány :)))

arkangyal44 2012.01.19. 19:48:45

@ladyandhenk: Valamire fogni kell a dolgokat,igen jó már tegnap lett kész.

Bentley,marad a gazdinál,válság vanik:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.19. 19:49:50

@julcsi29: itt hát, nem kellek senkinek, mert biztosan a szomszédlány kell:)

@ELP: a nőknek joguk van megsértődni, csak mondom:D Ugye julcsi?:)
(Sőt, a nőknek mindenhez joguk van:P)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.19. 19:51:19

@arkangyal44: jó, akkor jöjjön a gazdi is:) Van hely a kutyáknál, lehet hógolyózni:D Ja, mivel első hó a hóidényben:D:D:D Kemény 4 cm, talán se:D

ELP 2012.01.19. 19:52:32

@ladyandhenk: Hát nem éppen , egyenlőség van kérem tisztelettel !!:))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.19. 19:54:34

@ELP: öööö, és ki mondta, h nektek nincs jogotok semmihez?:D:D:D:D

julcsi29 2012.01.19. 19:56:32

@arkangyal44:
Szió.Most akkor nem kell a Bently?Mégse leszel sofőr? :)))
@ELP:
Izé...ezt nem igazán értem ám...???
@ladyandhenk:
Igaz! :P :DDDD
De ha nem muszáj,inkább kihagyom. :)))

julcsi29 2012.01.19. 19:59:46

@ladyandhenk:
Pedig van joguk,ugye? :))))
Éljen az első hó! :DDD
Lefagyott a másik,nem megy át.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.19. 20:02:12

@julcsi29: nem neked, neked kellek:D:D:D:D Ugye kellek?:)

A pasiknak inkább csak kötelezettségeik vannak:D

julcsi29 2012.01.19. 20:07:04

@ladyandhenk:
Nekem igen!!!! :P :DDD
Nem kéne ezt ilyen nyilvánosan kimondani,még feltűnik nekik. :))))

endri33 2012.01.19. 20:11:03

Hajnynk a Hir24-en, de jó lenne ha itt is lenne! :-)
http://www.hir24.hu/hajni-a-baltas-demon/2012/01/19/a-gulyasleves-legyen-gulyasleves!/

arkangyal44 2012.01.19. 20:14:05

@julcsi29: Nálunk akkora a válság, hogy a múltkor épített hóember sárgarépa orrát elloptam és az lesz a vacsorám :))DD

ELP 2012.01.19. 20:14:46

@julcsi29: Áhh benéztem , mert amit írtál azt a lady N-nek szántad , tekintsd az egészet semmisnek! :))

TapOut 2012.01.19. 20:16:48

@King of Shadows: hogy milyen megfontolásból kérte, hogy a lányok pakoljanak rá, azt nem tudom, (szerencsére) nem látok Attila fejébe. Kétlem, hogy túlzott magabiztosságból tette volna, hanem, ha tényleg Csabát vinné, akkor az inkább minden mindegy alapon lenne. Ezen a ponton ez elég öngyilkos lépésnek tűnik, Attila ennél sokkal okosabb. Ahogy te is írtad, Csaba ellen a legjobb taktika a Fecótól való elidegenítés, és az Attila-táborba való beolvasztás lenne, amitől Csaba elvesztené azt, ami oly népszerűvé tette.

julcsi29 2012.01.19. 20:19:16

@ladyandhenk:
Az is igaz!Nehogy elbízzák magukat! :))))
@arkangyal44:
Jó étvágyat kívánok!
A répa nagyon egészséges,és szépen fogsz tudni fütyülni is! :P :DDD
@ELP:
Oké! :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.19. 20:22:12

@arkangyal44: és jól fogsz tőle látni is:D

A havat fel tudod használni inni, pl:D A szén szemek meg jól jönnek rágcsálni, egészséges:D

arkangyal44 2012.01.19. 20:27:36

Nagyon aranyosak vagytok,ennyi jó tanács egy helyen :))DD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.19. 20:30:16

@arkangyal44: ja, és a kalap fazékban meg tudod főzni a répát:P

zorro001 2012.01.19. 20:37:02

@arkangyal44: és jót tesz a potenciának. csak erősen oda kell hozzá kötözni. :-D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.19. 20:39:15

@endri33: hát igen...

El tudom képzelni, ahogy Hajni ütemesen ütögeti a fejét a falba mostanság (mint a Veráéval tenné mint tudjuk), hogy mégis hogy lehetett olyan hülye, hogy bevállalta ezt a VV-t is.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.19. 20:45:47

@TapOut: Kicsit feljebb leírtam (legalábbis úgy emlékszem, hogy leírtam, nálam sosem lehet tudni), hogy szerintem mit akar. Gondolom Serit, vagy Verát hívná ki és Csaba csak indoknak kell.

"... Csaba ellen a legjobb taktika a Fecótól való elidegenítés, és az Attila-táborba való beolvasztás lenne ..."

Nem feltétlenül kell leválasztani, az is elég, ha Ati elbeszélget valakivel, aki nem mond ellent (mondjuk az ügyvéd) arról, hogy Csabi nem védi be Fecót, amikor támadják, még akkor sem, ha neki nem kerülne semmibe (párbajtól nincs különösebb félnivalója). Innen át lehet köti a gondolatmenetet oda, hogy ezt már Kinga is szóvá tette neki saját magával kapcsolatban, ezzel ráirányítva a nézők figyelmét a dologra.

csicserierika 2012.01.19. 20:47:45

sziasztok !
Nem olvastam vissza az egész napot, így bocsi, ha volt már :
www.valovilag.hu/video/155749
PetiCs-nek külön ajánlom végtelenítve :)

csicserierika 2012.01.19. 20:50:41

@ELP: szia :) Láttad már ? Könyörgöm csak 0:24-ig bírd ki, után jön a lényeg :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.19. 20:51:56

@csicserierika: Ez mekkoraaaaaa! "Ja, még van egy! *Pofázik fél órát*" XD

csicserierika 2012.01.19. 20:53:42

@King of Shadows: már nem csak a mi fejünk rángatózik Vera szómenésétől :)
Szegény vágók .

TapOut 2012.01.19. 20:56:19

@King of Shadows: Túl átlátszó. Ezt bármikor ellensúlyozhatja egy Csaba-Fecó beszélgetés (már volt ilyen) arról, hogy Attila taktikája, hogy őket szétválassza. Ténylegesen el kell őket különíteni. Ez a folyamat sajnos már megindult és ebben Kinga is nagy segítség Attilának.

arkangyal44 2012.01.19. 20:57:09

@zorro001: Ha neked bevált,akkor én is kipróbálom:)))DD

julcsi29 2012.01.19. 21:01:00

@csicserierika:
Szióka!
Nagyon jó,köszönöm ezt az élményt! :))))
Szegény többi lakó! :P :DDD

csicserierika 2012.01.19. 21:02:10

@julcsi29: Csabi kötéllel a nyakában, Attis feje majd leesik :)

nosce 2012.01.19. 21:02:22

@Papucs Orrán Pamutbojt:
"tehát a ''kalap szarból'' átváltottál elfogadhatóra? "

"de sztem az a vv5-höz képest is egy rakás szar volt hát még a vv4-hez képest. "
ezt mondtam, gondolom kontextusba tudod helyezni a szavakat, tálán leginkább a képestre kellene ráfókuszálnod,
kalapot meg nem is emlegettem...talán az a te fejeden van vagy nemtom...

"elégedett vagy? megválaszoltam a vágott müsorral kapcsolatos felvetést?"

nem válaszoltad meg sőt láthatólag nem is érted amit írtam, csak beleokoskodtál, de nem baj, haladjunk tovább ahogy Eszter mondaná :)

julcsi29 2012.01.19. 21:02:50

@arkangyal44:
Férfiak! :))))
Válság van,nincs mit enni és akkor azt az egy szál sárgarépát is inkább másra használnád? :P :DDDD

nosce 2012.01.19. 21:05:43

@csicserierika:

ha PetiCs Verának drukkol, akkor Vera lesz a harmadik, ezt már legalább tudjuk :)

julcsi29 2012.01.19. 21:05:57

@csicserierika:
És nem mernek már semmit szólni! :)
Ha valamelyik közbeszólna,azonnal kitörne a balhé! :)))
Ja,és a legjobb mondat : " ennyi,nem akarom magamat tömjénezni "
Mikor már fél órája azt teszi!
De a lényeg,hogy nem " fapina "! :P :DDD

mocskosmacska 2012.01.19. 21:06:10

Lilut nagyon utálják a stylistok.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.19. 21:07:43

@csicserierika: De legalább kiderült, hogy hova tűnt az üdítő a SPAR-ból. Ennek hány köbméter lehet a napi folyadékigénye, ha ennyit dumál? :S

@TapOut: Szerintem nem. Egy idő után azért elvárnák tőle, hogy szólaljon már meg, ha látja, hogy a haverját épp élve boncolják. Főleg ha tudja, hogy az illetőnek nem a beszéd az erőssége.

mocskosmacska 2012.01.19. 21:08:02

Egy perc és nyersz játék. Hát ez megint marha izgalmas lesz.

foxglove (törölt) 2012.01.19. 21:09:22

Lilu Pierrot-nak öltözött.

foxglove (törölt) 2012.01.19. 21:10:00

Fantasztikus ez az egy perc és nyersz játék. Annyira élvezem.

nosce 2012.01.19. 21:10:03

Na Atti jelbegyüjtésben gondolkodik :), Csabcsit jól felrugta

mocskosmacska 2012.01.19. 21:10:18

Ez most szívatás volt?

nosce 2012.01.19. 21:11:04

ez a csavar rakás nekem nagyon bejön :)

mocskosmacska 2012.01.19. 21:11:17

@foxglove: Én is már remegek az izgalomtól, hogy vajon felépül-e a piros papírpoharakból a torony.

foxglove (törölt) 2012.01.19. 21:13:07

@mocskosmacska: bevettem egy nyugtatót, hátha leesik az egyik ceruza a földre.

fran7 2012.01.19. 21:13:10

Attilát zavarja, hogy Csabiék elvannak?

TapOut 2012.01.19. 21:13:18

@csicserierika: Verát nem kímélik a honlapon www.valovilag.hu/video/155501
Ez a videó meg A mosakodó lamantin címmel fut.
Csak nem beszállt Peti is az oldal szerkesztésébe? :-))

foxglove (törölt) 2012.01.19. 21:14:12

@TapOut: ja tényleg, most hogy peti kint vannak, remélem rendet tesz a kreatívok között.

nosce 2012.01.19. 21:14:52

@fran7:
"Attilát zavarja, hogy Csabiék elvannak?"

azt akarja h rá tegyék a jelet..

mocskosmacska 2012.01.19. 21:14:58

Ba'ze verát megnevetteti az egy perc és nyersz játékok.

mocskosmacska 2012.01.19. 21:15:47

@nosce: Ezt én is el tudom képzelni.

fran7 2012.01.19. 21:16:21

Veráról most a Pyrexből Aubrey Plaza jutott eszembe, csak ő jó nő. Nem Vera.

fran7 2012.01.19. 21:18:32

@nosce: Elment az esze?
Lilu ruhája olyan mintha egy ötéves kislány kidobott rajzát megtalálta valaki és megvalósította. De már az ötéves kislány sem véletlenül dobta ki.

nosce 2012.01.19. 21:21:06

@fran7:
"Elment az esze? "

nem, sztem alapból igaza van, minek asszisztáljon Csabcsi nyeréséhez, játszák le most, a kérdés inkább h sikerül-e neki elérni h bekapja a jeleket :)

TapOut 2012.01.19. 21:22:10

@King of Shadows: de nem szólal meg, sőt négyszemközt is kritizálja Fecót. Ezért mondom, hogy sajnos a folyamat már elindult. Ez már a leválasztás.

inmemancsi 2012.01.19. 21:22:48

na jöttem, még nem láttam lilu mostani outfitjét:)

Alkaline 2012.01.19. 21:24:03

volt valami balhé amin Ati kiakadt, vagy azért csinálja, hogy jelet kapjon?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.19. 21:24:28

@fran7: Nem, feljebb már leírtam. :)

Most eszembe jutott, hogy Ati azután találta ki ezt a jelgyűjtést, hogy beszélt Kingával. Kinga akkor mondta, hogy valószínűleg megint párbajozni fog. Ebből is az következik, hogy...

kárpátia56 (törölt) 2012.01.19. 21:25:27

@foxglove: Szerintem Liluból most egy debil jin és jang lett.

mocskosmacska 2012.01.19. 21:27:38

Én most megértem attilát. Mármint, hogy nem akarja, hogy feladatszerűen boncolgassák a lelkivilágát.

fran7 2012.01.19. 21:27:51

@nosce: Nem olyan bátor ő, szépen kihívná a Serit.

julcsi29 2012.01.19. 21:28:33

Ez a hölgy nekem nem túl szimpatikus.
Szavazzuk be? :)))

mocskosmacska 2012.01.19. 21:28:42

Na, ez megint jó kis pszichológus lenne. Tudhatná, hogy a terápiának eleve önkéntesnek kell lennie, ha nem akkor szart sem ér. És pont attilát kezdi el boncolgatni.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.19. 21:29:38

Miért ver bennünket az isten Vera okoskodásával, "irigykedésével, megkeseredettségével, rosszindulatával"?? (idézet by Peti)

foxglove (törölt) 2012.01.19. 21:30:04

ez a nő nem sokáig fogja bírni:))

fran7 2012.01.19. 21:30:11

Ez miért jó, nekem volt ilyen élményem, mikor szemembe mondták azt, hogy miért nem kellene ott legyek. Nem jellemépítő. Ez nem játék.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.19. 21:30:59

@mocskosmacska: @julcsi29: ez a nő tényleg tök hülye? Gondolta, hogy majd ő fogja Attilát kizökkenteni??

Zelefánt 2012.01.19. 21:31:19

Ki ez a ribi? És miért?

Niga u mad 2012.01.19. 21:31:34

na a villa magdianyusa D:

kárpátia56 (törölt) 2012.01.19. 21:31:43

Ez a Szász Katalin igen csúnya arcú (Hajdú-Repedsarkú Kata csúf verziója), ám isteni cickói vannak.

foxglove (törölt) 2012.01.19. 21:32:05

szerintem a néni nemsokára sírva fog kirohanni aztán kiderül róla hogy fake és egyébként is pornózott.

mocskosmacska 2012.01.19. 21:32:18

@fran7: Én sem látom, hogy most nagy konfliktus megoldás zajlana. Inkább megint az van, ami már hónapok óta, hogy mindenki mondja hogy mi a bajod mással, aztán kész. A néni meg néha beleszól, de annak sok hatása nincsen.

inmemancsi 2012.01.19. 21:32:47

valamivel jobb nőt kellett volna benyomni ati mindjárt együttműködőbb lenne

mocskosmacska 2012.01.19. 21:33:02

@kárpátia56: Na, akkor most felnyitod a szememet. Ebben a nőben is van valami jó.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.19. 21:33:07

@Zelefánt: nekem se egészen tiszta, hogy miért van ott?
Ebből csak balhé lesz, ahogy A. mondta.

kárpátia56 (törölt) 2012.01.19. 21:33:08

És most mit érez?
pszichológusok közhely-alapkérdése.

evangeline07 2012.01.19. 21:33:21

Hülye Eszter. Eddig azért izélt, mert Fecó nem mondja meg a véleményét, most hogy megmondta meg az? Mekkora egy idióta.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.19. 21:34:47

@kárpátia56: hát, elég ronda, és biblikus vonásai inkább Demcsák Zsuzsára emlékeztetnek...

fran7 2012.01.19. 21:35:12

@Zelefánt: Azért, hogy még véletlenül se menjen senki pszichológushoz. Ezt sokkal észrevehetetlenebbül is lehetne csinálni. S még működne is. Ha az a célja a reteknek, hogy feszültséget generáljon, akkor a hölgy jól csinálja.

mocskosmacska 2012.01.19. 21:35:55

Megint az jön, hogy ki miért szar. Mikor jön, hogy kiben mi a jó.

mocskosmacska 2012.01.19. 21:37:03

Kingának van önkritikája. Most megint szimpi.

Alkaline 2012.01.19. 21:37:19

olyan mintha arra menne ez a z egész, hogy Atit kikészítse a pszihoribi

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.19. 21:37:20

Vera inkább azon elmélkedne, hogy mások mire jönnek majd rá vele kapcsolatban.. :)

mocskosmacska 2012.01.19. 21:37:45

Vera, neked arra kellene rájönni, hogy emelni kell a xanax adagodat.

mocskosmacska 2012.01.19. 21:38:19

Én egyetértek azzal, amit ati mond.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.19. 21:38:33

Attila pszichológusi aknamunkát végez. :D

julcsi29 2012.01.19. 21:39:35

@Ez a név jeIenik meg a bIogokban, kommentekben: @mocskosmacska: @pushpang:
Úgy látom,egyetértünk!
Szavazzuk be,hisz mindannyian szívesen néznénk egyfolytában! :P :DDDD
És beleillene a társaságba is. :)))

mocskosmacska 2012.01.19. 21:41:46

Kinga komolyan játszik.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.19. 21:42:10

@TapOut: Ha jobban meggondolom ez még vissza is üthet, mert külön-külön erősebbek lehetnek, mint együtt és ez mégsem csapatjáték...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.19. 21:42:35

Uramisten... Fecó már nem is annyira látens!!? :D Előbb Attila nyelvét tartotta szépnek, majd mert borotválta a mellét, most a nézést.. mi lesz még itt? :D

inmemancsi 2012.01.19. 21:45:18

jaj de jó attila arc és testfestése

kárpátia56 (törölt) 2012.01.19. 21:45:46

@mocskosmacska: Kinga 23-nak és 50-nek is ki tud nézni, azért ez teljesítmény.

csicserierika 2012.01.19. 21:47:35

@julcsi29: mennyiből vágták meg ezt a pár percet vajon ? :)
fapina :)

foxglove (törölt) 2012.01.19. 21:47:52

a mai adás is negatív rekordot dönt, gratula.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.19. 21:48:51

@TapOut: Gáz ez a csatornától!

@fran7: @kárpátia56: Lilu ma csinos és jól néz ki!

csicserierika 2012.01.19. 21:49:23

@TapOut: végül is viziállat, vagy mifene :) Tényleg gyanús, hogy Petit máris bevették a stábba :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.19. 21:52:29

@kárpátia56: @pushpang: Rokonszenves nekem ez a pszichoterapeuta nő nagyon!

@mocskosmacska: @Alkaline: Pillanatok alatt meghazudtolta saját magát Attila, ez a nő nagyon jó arc!!!

foxglove (törölt) 2012.01.19. 21:52:44

frappáns poén volt, lilu.

inmemancsi 2012.01.19. 21:53:09

fecó is odajutott csabi meztelen testéhez, attiláé nagyon jó lesz

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.19. 21:53:53

Attila udvarol: malacpersely, kuka, pótkerék, konnektor.. :D:D

nosce 2012.01.19. 21:54:41

Fecó meg Csabcsi egyek voltak miközben fecő Csabcsi mellét festette :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.19. 21:54:44

@inmemancsi: és aszonta: úgy éreztem egyek voltunk! :D:D

nosce 2012.01.19. 21:57:05

Attila bevezeti Kingát fején pokróccal, mint ahogy a tevét szokták :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.19. 21:57:05

@csicserierika: A gyorsítás mértékéből számolva olyan ... tizenöt-húsz, de én tévedhetek is.

mocskosmacska 2012.01.19. 21:57:18

@csicserierika: Szerintem petit bevették a kreatív stábba, aki az egy perc és nyersz játékkal áll bosszút a nézőkön a kiesésért.

mocskosmacska 2012.01.19. 21:58:26

Sehi meg kinga festése jó, fecó meg aranyos.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.19. 21:59:14

Tényleg jó lett Attila "festménye".

Eszter-Seri fűzője is jó lett.

inmemancsi 2012.01.19. 21:59:22

@ladyandhenk: láttad a párducmintás kabátot?
attiláé a legjobb

mocskosmacska 2012.01.19. 21:59:23

"Abból másik karaktert kellett volna." Bocsi, de ezen röhögtem.

vallatas 2012.01.19. 22:00:09

micsoda amazon festmény volt ez :-D

mocskosmacska 2012.01.19. 22:00:12

Egy perc és nyersz játék olyan faszályos, hogy alatta meg tudtam csinálni a csirke bepácolását.

foxglove (törölt) 2012.01.19. 22:00:15

@fran7: ez váltakozik, egyszer hiszek neki, egyszer nem. most nem.

nosce 2012.01.19. 22:00:44

megvan, lilu rucija Vera dalmata festésére hajaz :)

mocskosmacska 2012.01.19. 22:01:08

Kingát miért nem pontozták párbaj után? Most mutatták a pontozófalat és csak csaba, eszter és vera van rajta.

inmemancsi 2012.01.19. 22:01:39

@pushpang: és itt nem ködösít!:)) eszter ki van éhezve

mocskosmacska 2012.01.19. 22:01:56

Csaba kapta kinga rózsaszín szívecskéjét.

julcsi29 2012.01.19. 22:02:01

@csicserierika:
Szerintem cirka 40-ből! :)))

mocskosmacska 2012.01.19. 22:02:55

Sehin miért van mindig sapka?

TapOut 2012.01.19. 22:03:15

@King of Shadows: külön talán igen, de Csaba Attilához csapódva kizárt. Ha Fecó kiesik, mielött Attila véghezviszi a tervét, Csaba még maradhat a szimpi srác, aki a haverja nélkül maradt árván (busifaktor).

foxglove (törölt) 2012.01.19. 22:03:43

Eszter öltözzön már fel.

nosce 2012.01.19. 22:03:46

Fecó megmondja az őszintét :)

fran7 2012.01.19. 22:04:04

@foxglove: Véletlenül néha igazat mond. Vannak ilyen emberek. Peticsé nem ilyen csak a konvencionalizmus zavarja. Csak néha nem tudja, hogy pontosan mi is az.;)

vallatas 2012.01.19. 22:04:05

@mocskosmacska: nagyon fogy neki a haja, gondolom azt akarja takarni :-)

inmemancsi 2012.01.19. 22:05:56

@pushpang: szerintem ő volt a bíró?

mocskosmacska 2012.01.19. 22:06:11

Sehinek kellett volna adni a szólót.

Szerénke. 2012.01.19. 22:07:10

Pillangókat szerintem mindegyikük ereget a kertbe.:DDDDD

vallatas 2012.01.19. 22:07:28

nem kéne erőltetni ezt az éneklést :)
kakaó+kalács estére?
gratula, na ezért dagadnak.

inmemancsi 2012.01.19. 22:07:37

@ladyandhenk: jóvan na:)) tudom lilu egykét öltözetével kellett volna neveznem:))

Zelefánt 2012.01.19. 22:07:39

Attila nem rekedt meg ennél a hupitörpös-dalocskánál?
Hetekkel ezelőtt is, amikor énekelnie kellett, úgy emlékszem, ezt gajdolta.

mocskosmacska 2012.01.19. 22:07:42

Megint mekkora ez a kérdés.

Szerénke. 2012.01.19. 22:07:59

@foxglove: Naaaa, mi a helyzet? Vizsga? Jó lett?:)
Muhahahaha, nincs szoli.:D Ez a luli milyen béna.:D

foxglove (törölt) 2012.01.19. 22:08:22

@Szerénke.: na helló! téged vártalak, mert akartam mondani, hogy megint bejött a rituálé!

mocskosmacska 2012.01.19. 22:08:23

@Zelefánt: MEg még előtte is énekelte egyszer, amikor kockások és csíkosok voltak.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.19. 22:08:28

@TapOut: Szerintem Csaba átmenne Kingához. Illetve ha Ati nem vigyáz ezzel a "Csaba a legerősebb" szöveggel, Kinga magától is át fog menni, mert egy béta hím nem tudná megvédeni.

nosce 2012.01.19. 22:08:29

jó hogy nem kérdezik meg h kaphassanak-e kaját a villalakók, mert ott is nem győzne :)

inmemancsi 2012.01.19. 22:09:47

na ez a fejes tetszett:))

Szerénke. 2012.01.19. 22:09:58

@foxglove: Yesss! Ezt már rendszeresítjük!:D Én végül 24-re tudtam felvenni, mert bővítettek, de azt mondták, hogy ezért bosszúból kb mindenkit ki fog vágni, úgyhogy tényleg csak a rituáléban bízok, mert amúgy esélytelen, akármennyit tanulsz.:D

foxglove (törölt) 2012.01.19. 22:11:19

@Szerénke.: szuper, én is 24-én megyek az utolsóra, előtte való nap várlak itt sok szeretettel:)

Szerénke. 2012.01.19. 22:12:38

@foxglove: Na, remek.:D Sajnos nekem abból több esélyem nem lesz, mert 25-én van az iv, de mivel 24-én délután tudom meg az eredményt, arra már jelentkezni nem tudok!:D
De majd az erő legyen velünk, mindenképp jövök!:D

inmemancsi 2012.01.19. 22:13:26

@nosce: mi lesz a szolis szponzorral??

julcsi29 2012.01.19. 22:13:39

Érdekes.25 perccel a vége előtt 60% volt az igen válaszok aránya.(a szolira)
Mindenki akkor kezdet nyomni a nemet talán?

ELP 2012.01.19. 22:13:49

@csicserierika: Ez mi? a tegnapi össszefoglaló??

Szerénke. 2012.01.19. 22:13:55

@inmemancsi: Majd egy játék jutalma lesz és akkor úgyis bejuttatják...:D

csicserierika 2012.01.19. 22:14:37

@mocskosmacska: na meg a pizsiparti is irtó nagy kreativitás volt. De nem :)

foxglove (törölt) 2012.01.19. 22:15:02

@Szerénke.: nekem is ez az utolsó nap. most megyek is mert hátravan kb. 80 tétel:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.19. 22:16:09

@nosce: mi volt a mai kérdés?

@inmemancsi: persze, egyértelműen nyertél volna, megmondta ma a Borsnak is, h milyen jó a stylistja:P

@Szerénke.: @foxglove: há már emlegettétek az erőt!!!!

Hajrá nektek:

mindent-a-szemnek.hu/index.php/2012/01/az-eddigi-legjobb-reklam-2012-ben/

Szerénke. 2012.01.19. 22:16:18

@foxglove: Okok, jó tanulást (bár igazából egy fos, de azért jót) és szép álmokat!
Szia

ELP 2012.01.19. 22:17:07

@nosce: Erre én is felfigyeltem,,,ez már egy igen bensőséges viszony jelzője :))

Szerénke. 2012.01.19. 22:17:38

@ladyandhenk: Bakker, ennél van egy mégjobb:
www.youtube.com/watch?v=R55e-uHQna0
Ezt kb 100X láttam.:D

Szerénke. 2012.01.19. 22:18:33

@ladyandhenk: Amúgy ez is baromi jó és köszi!:)

ELP 2012.01.19. 22:20:51

@julcsi29: Áhh ez egy nagy kamu az egész :))

nosce 2012.01.19. 22:21:57

@ladyandhenk:
"mi volt a mai kérdés?"

hogy kapjanak-e jutalomból szoláriumot a villalakók...

Zelefánt 2012.01.19. 22:22:32

@mocskosmacska:
Valamiféle sajátos harci induló lehet.
Avagy fohász...

nosce 2012.01.19. 22:26:02

@inmemancsi:
" mi lesz a szolis szponzorral??"

nemtom, majd abban alszik Fecó a szauna helyett :)

MagasMacska 2012.01.19. 22:26:16

@pushpang: Mert akkor az egyik csapatban többen lettek volna. Csak azt nem tudom, mi alapján választották ki, hogy ki nem dobálhat.

MagasMacska 2012.01.19. 22:27:22

@Zelefánt: Sőt, akkor is, amikor a kockás-csíkos csapatnak volt énekversenye.

MagasMacska 2012.01.19. 22:35:08

@ladyandhenk: De nem találom. Megint nem lehet kommentelni?

Zelefánt 2012.01.19. 22:35:37

@MagasMacska:
Akkor valami rejtett üzenet lehet a külvilágnak.
Az intonálásban rejlhet a kód.

kárpátia56 (törölt) 2012.01.20. 00:06:34

Kinguci túl sokszor utalt a vonzódására Atihoz, hogy ne legyen neki elég Ati. Csabi bizonytalan egzisztencia. Természetesen jóképűbb. De félő, hogy a vonzósága végül poligámiához vezet, nem köti le magát egyetlen kapcsolatban.
Attila kitartó és harcolós, és az emeletes homlokát leszámítva nem is ronda (férfiszemmel se). Legfeljebb ellenszenves a tv-n keresztül. Ott ők érzik egymás feromonjait.
Amúgy ha már Csabi, akkor Serivel alkotnának szép párt.
süti beállítások módosítása