Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X123

2012. január 17. 22:35 - Hódos Hajnalka

Tegyük szívünkre a kezünket és mondjuk ki: ritka szar öfi volt a tegnapi. Leszámítva a minyomot. Lezajlott a párbaj, a Lakók heten vannak, mint a gonoszok. Lilu visszafogott tehenészlánynak öltözve ejti ki a száján a Péter, a Villa Casanovája mondatot, ami már nem késztet nyüszítő röhögésre. Mikor meghallom, hogy a párbajozók rendezik a kapcsolataikat, ugyanolyan szívből jövőt és mélyet sóhajtok, mint Péter, amikor benyit a hálóba, de előbb végig kell hallgatni azt, Eszter nem Attilára, hanem a Kinga és közte levő viszonyra féltékeny, mert milyen jó lett volna, ha valaki őt is tutujgatja egy ilyen megterhelő játékban. Igen, irigykedik. Ez a jóban-rosszban irigylésre méltó.

Péter úgy érkezik a hálóba, mintha a vesztőhelyre menne, aham, kibontja a pezsit. Pukk. Semmi, különös, egs. Vera bele is kezd a kapcsolat rendezésébe, mintha benyomtak volna rajta egy gombot, az van, hogy a legtöbb konfliktus abból adódik, Peti mindig annak a pártját fogja, akit kedvel és ő már régebben megmondta, emiatt konfrontálódni fog. Olyan nincs, hogy Vera oktalanul kezdi baszogatni meg piszkálni Petit. A Casanova kezében megáll a villa, ezt komolyan mondod bazmeg, mikor reggel arra kelek, hogy féregnek, patkánynak, bunkónak, parasztnak és seggfejnek nevezel? Hogyne, ezeket ő nem ok nélkül mondja, és hát ja, patkánynak tartja Pétert, azért mondja. Peti szerint meg Vera nem tudja magát kontrollálni, azért is kerüli a legoptimálisabban. Vera köti a kutyát a karóhoz, soha nem ő harap először. Én Péter helyébe már ütemesen verném a fejem a falba. Aztán Veráét.

A Kis Köpcös szerint Vera megrokkant ebbe a játékba. Te meg köhögsz, mint egy TBC-s, ápolatlan vagy, egész nap nyöszörögsz, mint egy hetven éves öreg bácsi. És fáj a térde is. Jó, akkor fejezzék be a kaját, a pezsgőt adják oda a Csabinak, ha Péter visszajön, a mocskos rossz viszony úgyis folytatódni fog, az garantált. Péter panaszkodik a fiúknak, bazmeg, azzal jön ez a hülye, hogy fáj a térdem. Vera magyaráz a háttérben, de Peti nem akar vele megbeszélni lószart se! Ha visszajön, úgyse lesznek jóba, ha nem, annyira sem érdekli, mi van vele, hogy tőle fel is fordulhat! Mikor azt mondja, de nem akarom veled rendezni a kapcsolatomat, őszintén megsajnálom, én a helyében már rég felakasztottam magam, de félő, hogy Vera még akkoris hintásat játszana vele, és lóbálná. Szar ügy, fiúk, mikor egy nő a pinájával gyűlöl, vigyázzatok magatokra! Hogy mi a szent szarért kell konfliktuskezelő irodát nyitni, szerintem a stáb sem tudna rá válaszolni. Aki kérdez, Attila és Vera. Aki válaszol, Péter, Csaba és Fecó. Micsoda izgalmak, micsoda fordulatok, micsoda drámai feszültség! Péternek Vera a problémája, de nincs szüksége tanácsra, mert tudja a megoldást: nem szabad Verához szólni, ennyi. De Peti nem akar erről beszélni, mert utálja Verát. Vigyázni kell, mert ha kedvesek vele, akkor belemar az emberbe és azt veszik észre, hogy egy buta nő sakkban tartja őket. Nem is fog vele kezet, mert fél, hogy megharapja. Pedig Vera keze pisis. Lesz az még véres is, majd csak figyeljetek. Na, gyerünk, Csabi panaszkodjon. Csaba problémája, hogy Attila és Péter hülye kisöcsiként kezelték, pedig ő alapvetően bírja őket. Ohhát, ezt eddig miért nem mondtad? Mert nem volt rá alkalom. Jaj, hát Attila bácsi sose bosszantotta direkt Csabiöcsit, bezzeg Csabiöcsi nem vette észre, hogy Attilát hányszor bosszantotta! Vera közbekotyog, hogyne, az a baj, Csabikám, hogy te foglalkozol a két gyökér véleményével, pedig nem kéne, az.

Fecó úgy képzelte, hogy az irodában sötétség van. Hát az van, itt ül a Vera. Serikével van rendezetlen viszonya, az elmúlt egy-két hétben folyamatosan belekötött. Hát, ezen könnyen segíthetünk, három nap az egész. Először napi tíz-húsz bók, aztán csináljon neki reggelit, ebédet, vacsorát, harmadik nap pedig csókolja meg. De nem homlok, meg ilyenek, dugja le a torkáig a nyelvét! Juj, hát ez az Attila egy terapeuta géniusz, Fecó megy is, megmondja Sehikének, hogy milyen szépek a szemei és visz neki minyomot is. Verset azt nem tud. De valami romantikus négysorost azé' hozzon össze. Szemed oly szép, mint a nap és a csillagok, hoztam neked minyomot. Hátbazmeg, ilyet én is tudok. Ajkad piros, mint a vér, nesze, itt egy bikavér. Vagyaszongya. Hajad selymes, bőröd lágy, itt a linzer meg egy rolád. Kínlódok itt posztokkal, mikor már rég lehetnék költő, faszomatbazmeg. Serinek köll is a minyom, meg nem is, nem szívbűl gyün ez, te fekete lovag, hallod-e! Azért hoztad, mert azt mondtad, engem utálsz a legjobban? Jajdehogyis, hihi. Kár, hogy Sehi nem szereti a minyomot.

Nem elég a lírából, nem és nem, búcsúvers a párbajozókhoz. Írok egyet juszt is, megy ez már csípőből. Ne sírj Kingu, szép királylány, ha kiesel lesz szép látvány/Megkönnyebbül sok-sok néző, zsírleszívás sosem késő! Csaba és Fecó is írtak egy kis izét, remélik, szerencsét hoz. (Az enyim jobb.) Útravaló a kIrálylánynak, aki csatába indul és remélik, hogy visszatér. Tiszta szívből várják vissza, úgyhogy szegje előre a fejét és erős legyen, ennyi az egész. Az izgulást hagyja a faszba, ha visszatér, ünnepelnek. Seri és Eszter is írtak esetleges búcsúlevelet Petikéhez. Mikor először feltűnt, Seri azt gondolta, hogy egy taktikus rafinált vénember, aki kedvére játszik velük, de megkedveltelek. Nem is vagy rossz fej, egy minden hájjal megkent nagybetűs férfi vagy, ügyes legyél, várunk vissza, puszi, te taktikus köcsög! Megírják a titkokat, megnézhetjük, mit szóltak, hogy Kinga jött vissza. Attibogyó nem marad egyedül, Kinga azt szólta. Eszter bőg a fürdőben, aztán Sehivel szövetségbe tömörülnek, majd ők ketten tolják. Na, azt megnézem én is bazmeg, ki nem hagynám. Apropó, hogy Sehi miért öltözött szőrös angyalnak, a Zisten se tudja, de csinos, na mindegy, már ki is találtam a szövetség nevét: Nyeríts és pucsíts! Eszter saját bevallása szerint érzelmesre íva (sic!) vall Attilának arról, úgy szeretné, ha számíthatna rá, mert kurva nehéz ám így ketten és nem tudja, hányadán áll vele. Aztán ívnak, akarom mondani, ölelkeznek.

Felfedik a titkokat, Péteré Veráról szól. Eleinte tényleg vonzódott hozzá, és még társnak is el tudta volna képzelni, aztán felfedezte rajta az elmebaj tüneteit. Az eszelős nő szerelmet vallott neki, de ő kijelentette, hogy nem tudja viszonozni ezeket az érzelmeket, ezért indított ellene háborút az idiótája. De azért megdugta a takaró alatt, ott, akkor. Persze Vera tagadni fogja, de hát tudjuk, milyen. Jó, elég nagy túlzásba estem a dugással, Péter a kis aktust alkalmazta. Gyertyát nem tartottam, maradok a dugásnál. Hogy az miért titok, hogy Kinga Fecót baszogatja, számomra rejtély, de ő már asse tudja, hogy ki itt a ZigazBaráccság, mert Fecó kiugat ám mindenkit a háta mögött, aztán, hogy elkerülje a konfliktusokat, köntörfalaz. És ódzkodik Sehitől és Esztertől is ám. Attila pavlovi reflexként feljogosítva érzi magát a beleugatásba, de Fecó egyre jobb, ha arról van szó, hogy a gyökérgyereket le kell oltani, ne ugasson, ő mindig Kinga mellett állt, nekik köszönhetik, hogy ezeregyszer kibékültek és Kinga is tarthatná a pofáját, mert nem ő mondta róla, hogy kiviszi oszt kinn hagyja, hanem a Szent Attika. Kinga, miután felháborodik, hogy az Ő levele után nem Róla van szó, mivel Ő írta a levelet, és Róla kéne, hogy szó legyen, hiszen Ő a Lány, Akinek A Seggéből a Nap Süt nyíg Attikának, hát ő már asse tudja, hogy ki hazudik ki nem és hát nem lenne kerek a világ és nem lennék nyugodt és nem döglenék, rohadjak meg, ha ma Kingának nem esett volna valami rosszul. Most éppen az, hogy Attila Pétert várta vissza. Ki? Ki? Ki szavazta vissza ezt az önelégült önző luvnyát? Az elálló fülűek? Fb+!

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
1300 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mocskosmacska 2012.01.19. 21:37:45

Vera, neked arra kellene rájönni, hogy emelni kell a xanax adagodat.

mocskosmacska 2012.01.19. 21:38:19

Én egyetértek azzal, amit ati mond.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.19. 21:38:33

Attila pszichológusi aknamunkát végez. :D

julcsi29 2012.01.19. 21:39:35

@Ez a név jeIenik meg a bIogokban, kommentekben: @mocskosmacska: @pushpang:
Úgy látom,egyetértünk!
Szavazzuk be,hisz mindannyian szívesen néznénk egyfolytában! :P :DDDD
És beleillene a társaságba is. :)))

mocskosmacska 2012.01.19. 21:41:46

Kinga komolyan játszik.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.19. 21:42:10

@TapOut: Ha jobban meggondolom ez még vissza is üthet, mert külön-külön erősebbek lehetnek, mint együtt és ez mégsem csapatjáték...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.19. 21:42:35

Uramisten... Fecó már nem is annyira látens!!? :D Előbb Attila nyelvét tartotta szépnek, majd mert borotválta a mellét, most a nézést.. mi lesz még itt? :D

inmemancsi 2012.01.19. 21:45:18

jaj de jó attila arc és testfestése

kárpátia56 (törölt) 2012.01.19. 21:45:46

@mocskosmacska: Kinga 23-nak és 50-nek is ki tud nézni, azért ez teljesítmény.

csicserierika 2012.01.19. 21:47:35

@julcsi29: mennyiből vágták meg ezt a pár percet vajon ? :)
fapina :)

foxglove (törölt) 2012.01.19. 21:47:52

a mai adás is negatív rekordot dönt, gratula.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.19. 21:48:51

@TapOut: Gáz ez a csatornától!

@fran7: @kárpátia56: Lilu ma csinos és jól néz ki!

csicserierika 2012.01.19. 21:49:23

@TapOut: végül is viziállat, vagy mifene :) Tényleg gyanús, hogy Petit máris bevették a stábba :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.19. 21:52:29

@kárpátia56: @pushpang: Rokonszenves nekem ez a pszichoterapeuta nő nagyon!

@mocskosmacska: @Alkaline: Pillanatok alatt meghazudtolta saját magát Attila, ez a nő nagyon jó arc!!!

foxglove (törölt) 2012.01.19. 21:52:44

frappáns poén volt, lilu.

inmemancsi 2012.01.19. 21:53:09

fecó is odajutott csabi meztelen testéhez, attiláé nagyon jó lesz

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.19. 21:53:53

Attila udvarol: malacpersely, kuka, pótkerék, konnektor.. :D:D

nosce 2012.01.19. 21:54:41

Fecó meg Csabcsi egyek voltak miközben fecő Csabcsi mellét festette :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.19. 21:54:44

@inmemancsi: és aszonta: úgy éreztem egyek voltunk! :D:D

nosce 2012.01.19. 21:57:05

Attila bevezeti Kingát fején pokróccal, mint ahogy a tevét szokták :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.19. 21:57:05

@csicserierika: A gyorsítás mértékéből számolva olyan ... tizenöt-húsz, de én tévedhetek is.

mocskosmacska 2012.01.19. 21:57:18

@csicserierika: Szerintem petit bevették a kreatív stábba, aki az egy perc és nyersz játékkal áll bosszút a nézőkön a kiesésért.

mocskosmacska 2012.01.19. 21:58:26

Sehi meg kinga festése jó, fecó meg aranyos.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.19. 21:59:14

Tényleg jó lett Attila "festménye".

Eszter-Seri fűzője is jó lett.

inmemancsi 2012.01.19. 21:59:22

@ladyandhenk: láttad a párducmintás kabátot?
attiláé a legjobb

mocskosmacska 2012.01.19. 21:59:23

"Abból másik karaktert kellett volna." Bocsi, de ezen röhögtem.

vallatas 2012.01.19. 22:00:09

micsoda amazon festmény volt ez :-D

mocskosmacska 2012.01.19. 22:00:12

Egy perc és nyersz játék olyan faszályos, hogy alatta meg tudtam csinálni a csirke bepácolását.

foxglove (törölt) 2012.01.19. 22:00:15

@fran7: ez váltakozik, egyszer hiszek neki, egyszer nem. most nem.

nosce 2012.01.19. 22:00:44

megvan, lilu rucija Vera dalmata festésére hajaz :)

mocskosmacska 2012.01.19. 22:01:08

Kingát miért nem pontozták párbaj után? Most mutatták a pontozófalat és csak csaba, eszter és vera van rajta.

inmemancsi 2012.01.19. 22:01:39

@pushpang: és itt nem ködösít!:)) eszter ki van éhezve

mocskosmacska 2012.01.19. 22:01:56

Csaba kapta kinga rózsaszín szívecskéjét.

julcsi29 2012.01.19. 22:02:01

@csicserierika:
Szerintem cirka 40-ből! :)))

mocskosmacska 2012.01.19. 22:02:55

Sehin miért van mindig sapka?

TapOut 2012.01.19. 22:03:15

@King of Shadows: külön talán igen, de Csaba Attilához csapódva kizárt. Ha Fecó kiesik, mielött Attila véghezviszi a tervét, Csaba még maradhat a szimpi srác, aki a haverja nélkül maradt árván (busifaktor).

foxglove (törölt) 2012.01.19. 22:03:43

Eszter öltözzön már fel.

nosce 2012.01.19. 22:03:46

Fecó megmondja az őszintét :)

fran7 2012.01.19. 22:04:04

@foxglove: Véletlenül néha igazat mond. Vannak ilyen emberek. Peticsé nem ilyen csak a konvencionalizmus zavarja. Csak néha nem tudja, hogy pontosan mi is az.;)

vallatas 2012.01.19. 22:04:05

@mocskosmacska: nagyon fogy neki a haja, gondolom azt akarja takarni :-)

inmemancsi 2012.01.19. 22:05:56

@pushpang: szerintem ő volt a bíró?

mocskosmacska 2012.01.19. 22:06:11

Sehinek kellett volna adni a szólót.

Szerénke. 2012.01.19. 22:07:10

Pillangókat szerintem mindegyikük ereget a kertbe.:DDDDD

vallatas 2012.01.19. 22:07:28

nem kéne erőltetni ezt az éneklést :)
kakaó+kalács estére?
gratula, na ezért dagadnak.

inmemancsi 2012.01.19. 22:07:37

@ladyandhenk: jóvan na:)) tudom lilu egykét öltözetével kellett volna neveznem:))

Zelefánt 2012.01.19. 22:07:39

Attila nem rekedt meg ennél a hupitörpös-dalocskánál?
Hetekkel ezelőtt is, amikor énekelnie kellett, úgy emlékszem, ezt gajdolta.

mocskosmacska 2012.01.19. 22:07:42

Megint mekkora ez a kérdés.

Szerénke. 2012.01.19. 22:07:59

@foxglove: Naaaa, mi a helyzet? Vizsga? Jó lett?:)
Muhahahaha, nincs szoli.:D Ez a luli milyen béna.:D

foxglove (törölt) 2012.01.19. 22:08:22

@Szerénke.: na helló! téged vártalak, mert akartam mondani, hogy megint bejött a rituálé!

mocskosmacska 2012.01.19. 22:08:23

@Zelefánt: MEg még előtte is énekelte egyszer, amikor kockások és csíkosok voltak.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.19. 22:08:28

@TapOut: Szerintem Csaba átmenne Kingához. Illetve ha Ati nem vigyáz ezzel a "Csaba a legerősebb" szöveggel, Kinga magától is át fog menni, mert egy béta hím nem tudná megvédeni.

nosce 2012.01.19. 22:08:29

jó hogy nem kérdezik meg h kaphassanak-e kaját a villalakók, mert ott is nem győzne :)

inmemancsi 2012.01.19. 22:09:47

na ez a fejes tetszett:))

Szerénke. 2012.01.19. 22:09:58

@foxglove: Yesss! Ezt már rendszeresítjük!:D Én végül 24-re tudtam felvenni, mert bővítettek, de azt mondták, hogy ezért bosszúból kb mindenkit ki fog vágni, úgyhogy tényleg csak a rituáléban bízok, mert amúgy esélytelen, akármennyit tanulsz.:D

foxglove (törölt) 2012.01.19. 22:11:19

@Szerénke.: szuper, én is 24-én megyek az utolsóra, előtte való nap várlak itt sok szeretettel:)

Szerénke. 2012.01.19. 22:12:38

@foxglove: Na, remek.:D Sajnos nekem abból több esélyem nem lesz, mert 25-én van az iv, de mivel 24-én délután tudom meg az eredményt, arra már jelentkezni nem tudok!:D
De majd az erő legyen velünk, mindenképp jövök!:D

inmemancsi 2012.01.19. 22:13:26

@nosce: mi lesz a szolis szponzorral??

julcsi29 2012.01.19. 22:13:39

Érdekes.25 perccel a vége előtt 60% volt az igen válaszok aránya.(a szolira)
Mindenki akkor kezdet nyomni a nemet talán?

ELP 2012.01.19. 22:13:49

@csicserierika: Ez mi? a tegnapi össszefoglaló??

Szerénke. 2012.01.19. 22:13:55

@inmemancsi: Majd egy játék jutalma lesz és akkor úgyis bejuttatják...:D

csicserierika 2012.01.19. 22:14:37

@mocskosmacska: na meg a pizsiparti is irtó nagy kreativitás volt. De nem :)

foxglove (törölt) 2012.01.19. 22:15:02

@Szerénke.: nekem is ez az utolsó nap. most megyek is mert hátravan kb. 80 tétel:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.19. 22:16:09

@nosce: mi volt a mai kérdés?

@inmemancsi: persze, egyértelműen nyertél volna, megmondta ma a Borsnak is, h milyen jó a stylistja:P

@Szerénke.: @foxglove: há már emlegettétek az erőt!!!!

Hajrá nektek:

mindent-a-szemnek.hu/index.php/2012/01/az-eddigi-legjobb-reklam-2012-ben/

Szerénke. 2012.01.19. 22:16:18

@foxglove: Okok, jó tanulást (bár igazából egy fos, de azért jót) és szép álmokat!
Szia

ELP 2012.01.19. 22:17:07

@nosce: Erre én is felfigyeltem,,,ez már egy igen bensőséges viszony jelzője :))

Szerénke. 2012.01.19. 22:17:38

@ladyandhenk: Bakker, ennél van egy mégjobb:
www.youtube.com/watch?v=R55e-uHQna0
Ezt kb 100X láttam.:D

Szerénke. 2012.01.19. 22:18:33

@ladyandhenk: Amúgy ez is baromi jó és köszi!:)

ELP 2012.01.19. 22:20:51

@julcsi29: Áhh ez egy nagy kamu az egész :))

nosce 2012.01.19. 22:21:57

@ladyandhenk:
"mi volt a mai kérdés?"

hogy kapjanak-e jutalomból szoláriumot a villalakók...

Zelefánt 2012.01.19. 22:22:32

@mocskosmacska:
Valamiféle sajátos harci induló lehet.
Avagy fohász...

nosce 2012.01.19. 22:26:02

@inmemancsi:
" mi lesz a szolis szponzorral??"

nemtom, majd abban alszik Fecó a szauna helyett :)

MagasMacska 2012.01.19. 22:26:16

@pushpang: Mert akkor az egyik csapatban többen lettek volna. Csak azt nem tudom, mi alapján választották ki, hogy ki nem dobálhat.

MagasMacska 2012.01.19. 22:27:22

@Zelefánt: Sőt, akkor is, amikor a kockás-csíkos csapatnak volt énekversenye.

MagasMacska 2012.01.19. 22:35:08

@ladyandhenk: De nem találom. Megint nem lehet kommentelni?

Zelefánt 2012.01.19. 22:35:37

@MagasMacska:
Akkor valami rejtett üzenet lehet a külvilágnak.
Az intonálásban rejlhet a kód.

kárpátia56 (törölt) 2012.01.20. 00:06:34

Kinguci túl sokszor utalt a vonzódására Atihoz, hogy ne legyen neki elég Ati. Csabi bizonytalan egzisztencia. Természetesen jóképűbb. De félő, hogy a vonzósága végül poligámiához vezet, nem köti le magát egyetlen kapcsolatban.
Attila kitartó és harcolós, és az emeletes homlokát leszámítva nem is ronda (férfiszemmel se). Legfeljebb ellenszenves a tv-n keresztül. Ott ők érzik egymás feromonjait.
Amúgy ha már Csabi, akkor Serivel alkotnának szép párt.
süti beállítások módosítása