Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X113

2012. január 07. 18:35 - Hódos Hajnalka

Hihetetlen, de a lakók eljutottak oda, hogy mindenki a teljes szöveg birtokában van. Én az ép elmémnek biztosan nem leszek, ha nem lesz nagyon gyorsan vasárnap. Szegény embert még az ág is húzza alapon nem elég az embert próbáló dallam és szöveg, most még koreográfusok is érkeznek, úgyhogy a lábukra is figyelniük kell. Péter szarul ébred, aszongya, hogy nyomasztó diliházhoz hasonlít a Villa, már kora reggel rossz hangú emberek nyöszörgését kell hallgatnia. Én ezt már két szeptember végén közöltem volna vele. Mármint a nyomasztó diliházat. Na most vagy a hűtő zúg, vagy pillanatokon belül felrobban a kazán, ha ma nem lesz poszt, az utóbbi történt. Szóval megérkeznek a mentorok, azt az egyen steppelt dzsekit most már tíz karommal szakítanám le a csajokról, komolyan mondom, Veronika bilikékje még csörgött is feszt, apropó egy ideje nem látom az idióta köntösöket! Innen üzenném a tavaly naponta többször kommentelő forgalmazónak, hogy nyuszifül, valamint macskatappancs nélkülit szívesen vennék, méret, név és cím a szerkesztőségben, előre is köszönöm.

Szóval Tücsi szerint nem kéne szerelmes koreográfia Veráéknak, se olyan, hogy férfi meg nő, legyen olyan, hogy vigyorogsz, lekeversz egy pofont, aztán elszaladsz. Szerintem felcsapok koreográfusnak, az még úgysem voltam, ilyet én is tudok, sőt, vannak ötleteim bikacsökkel is. Nem elég a pofozkodás, az lesz, hogy Csaba csúszik, jön Vera, énekel két sort és el lehet túlozni mindent. Vera örül, hogy Csabi majd megőrül a színpadon, én nem örülök, mert én a monitor előtt fogok. Ugorgyunk Péterékre, a tükör szimbolizálja az őrjöngve villázó tömeget. Péter nem örül, hogy ugrabugrálni kell, de legalább csinos a koreográfus csajszi. És most Péter elkapja Eszter és polkáznak. Tárárárárá hopp! És tényleg fognak. Sírok. Péter szerint Esztikének még jól is áll ez az egész, mert amúgy is van egy erotikus kisugárzása, szinte érzi a tehéntrágya illatát is. Olyat én is akarok, szerintem a szarnak szaga van, de én nem is szerepelek valóságsóban, ugye, hanem dobálom.

Lilu bejelenti a népakaratot: a zemberek tiszta hangokat akarnak. Hát azt akart már a Révész Sándor is, más kérdés, hogy neki össze is jött. Mindig. Esztike ragadja meg Pétert és vigye! De jó messzire, fűzöm hozzá morogva. Nem fogjátok elhinni, Kinga ma sem hisz el valamit. Most éppen az a baj, hogy bemutatkozó felvételt kellett készíteni és Fecó hülyén öltözködött fel, ezért gagyi és béna lett a felvétel és ők lesznek az utolsók. És nem hiszi el. Mer' hogy lehet selyemünghöz mackófelsőt meg öltönyt felvenni? Konkrétan, mint egy hülyegyerek! Összkép meg nuku! Hát igen. Mennyivel jobban nézett ki Gombi hófehér nadrágban és fukszia izompólóban. Fecó persze minden szót hall, amit a lányok róla beszélnek, de úgy tesz, mintha. Utána persze morog, mint a bóhás kutya, meg hogy neki milyen rosszul esett. Odaállhatna egy szál gatyában is. Hallott ám mindent! Seri nekiáll okoskodni, Kingának is rosszul esett és ez nem támadás. Fecó szerint az. Ezen elvitatkoznak, Seri megállapítja, hogy Fecónál kiütköztek a paranoia kezdeti tünetei. Attila nyugtatja Fecót, nem a Seri a hibás, Kingát elkapta a szereplési hisztiláz. Fecó Csabának is panaszkodik, Seri is mondja a magáét, túmáccs volt ám most a Fecó, biztos rá feni a fogát. Csaba ugyanolyan jó összeesküvéselméletek gyártásában, mint barátja, úgyhogy kisütik, Seri rászállt, mert mindig kell neki valaki, akit utálhat.

Nagy esemény van ám, Kinga és Attila is szemet vetettek saját mentorukra, Lilu ettől teljes lázban van, én nem annyira, nézzük. Attila biflázza a dalszöveget, hogy mire megjön Enikő, fejből menjen. Na mégegyszer. Csácsumicsá, bújj az ágy alá, megjött Tihanyi Ákos. Enikő is, ő nem jött üres kézzel. Serike körömlakkot kap, csodálkoztam volna, ha egy Idegen szavak szótárát hoztak volna neki. Attila meg szeretett volna egy aranyhalat, úgyhogy tessék. A hal legyen Enikő, nemtől függetlenül. Attila összeomlik a törődés és a szeretett ily mértékű súlya alatt, ezzel el is megy öt perc. Fecó rosszabb, mint Mel Gibson az Összeesküvés elméletben, most az van ám, hogy Kingát meg őt össze akarják veszejteni, azé' hirigel a többi luvnya. Kinga végig se hallgatja, elintézi egy jóvan, Fecóka, hallottukmával és igen, tudja, hogy arra megy ki a játék, hogy kitukmálják őket innen, többek között azért, mert ő nem egy tüncimünci lavírozós. Attiláéknál feszkós a próba, Seri ne lökdösse őt, sőt, ne is érjen hozzá. Ne is nézzen rá. Hát pedig úgy nehéz tobzódni, ha nincsenek jóban, vagyis de, csak Seri nem tudja és nem akarja kezelni Attilát. De szarul esik neki, amit csinál vele. És igen, megtörténik, Vastag Csaba végre elénekli, Kingával, duettben, boldogság menekülj hazulról, hát ez olyan csoda, hogy megmarad az örökkévalóságnak.

A próbák befejeződnek, de meló van, a halnak nevet kell adni és nem lehet azt mondani, hogy hülye Enikő! Valami spanyol név kéne, mert a csaj olyan, mint azoknak a táncosoknak a szoknyája, akik ÍGY csinálnak. Petinek volt egy Milagros nevű csaja, akit lehetett Milikének becézni. Nem, az nem a venezuelai kurva volt, azt Ericának hítták. Jolanda? Estella? És ha Báthory Erzsébet lenne? Ó igen. És mivel Attila egy áldott teremtmény, úgy dönt, az új háziállat mindenki hala lesz. Ha jobban megismerkednek vele, akár VV Bözsének is szólíthatják. Ez Péter volt, Attilának sokkal szarabb humora van, mint neki, csak mondom. A bebaszást este ertéelül úgy mondjuk, lazítás a mentorokkal. Buli van, fergeteges hangulat. Enikő és Seri elvonulnak a hálóba. A fedőterv az, dumálnak a hétről. Nem a megboldogult tévéműsorról, hanem az elmúlt hét napról. Ennek jegyében Enikő hónaljig kezd turkálni Attila szekrényében valami cuki fénykép után, bele sem gondolok, mi történne, ha Attila belépne, Olivér ananászának halvány emlékét is elhessegetem a szürkeállományom környékéről is. Juj, de ne kérdezzen már ilyet Seri, hogy Enikőnek bejönne-e Atti, mint pasi. Egyébként neeeeeem (nyafogva, orrhangon - a rendező utasítása) Atti visz neki ország tortáját, ami nagyon finom és köleses egyébként, én most harsányan röhögök, mert Anna pajti cikke jut róla eszembe, meg a Hupikék törpikék, de az összefüggést most nem magyarázom el, szorít az idő. Enikő eszik de nem iszik, aztán táncol. Péterrel. Attila lekéri, úha, de kanos valaki! Béna udvarlás, majd Kinga baszogatása a bájolgó magatartása miatt, amit Vastag Csaba iránt tanúsít. A Nagy Manipulátor majd szétdurran a tesztoszterontól, olyannyira, hogy még a Tujával is szóba áll, verjék már meg ezt a Vastag gyereket, milyen ez már, hogy ők három hónapja tornáznak a Kinga után, ez meg idejön és egyből meg hát! Mogyoró a tejszínhab tetején a levél, ami közli az újabb népakaratot, Kinga és FaktorCsaba elvonulhatnak a nyugiba, ezt akarja az istenadta. Felvonyítok a röhögéstől, idézném a lényegretörő beszélgetés kezdő mondatait: Egyébként 29 évesen hogyhogy nincs családod? Nemtom, mé', kéne? A folytatásban Kinga úgy folytatja, ahogy a vezető puncimagazinok "Mi az, amit soha ne tegyünk az első randin?" cikkei határozottan tiltják: bejelenti, hogy 25-26 éves korában szülni fog, azt nem teszi hozzá, hogy Csabának, hármat, azt azonban igen, hogy kezdetben kifejezetten idegesítette. De most már jobb.

Mit jobb, Csaba az Igazi Férfi, de ez részletesen majd pisilés közben a budiban derül ki. Hogy ki pisilt, Kinga, vagy Seri, arra nem sikerült rájönnöm, mert éppen zokogtam és a tenyerembe temettem az arcom. Amíg ezek a lokális fogamzásgátló szerekről beszélgetnek a nem kívánt terhesség megelőzése érdekében, addig benn tetőfokára hág a buli. Kiderül, hogy Enikőn jó sok anyajegy van, de akkor Attila miért a melleit nézi? Attila elkérné a telefonszámát, Enikő erre azt válaszolja, hogy á, Attila úgyse kérné el a telefonszámát. Vastag Csaba a nyugiban belegabalyodik a mondanivalójába, mint majom a házicérnába, nem csodálom, mert Kinga felhozza a felszedett tizenkét kilót - ami azóta lehet vagy tizenöt, és csak azért nem írtam tizenhetet, mert ma jóindulatú vagyok és galambepéjű - én sem mernék a csajjal egy helyiségben testzsírról meg hurkákról beszélgetni, hiába jön a disznótorok ideje. Buli végén Seri és Kinga egy közös pisi után legjobbarinők lesznek, hiába, a közös hányás, ugye. Úgy látszik, a közös pisi is. Juj, Kinga annyira csipázza Serikét, és imádja, ha hisztizik, hogy mit vegyen fel, mert ő is. A nagy vallomások órája ez, Seri bevallja, amikor Kingára rájön az öt perc és hisztériás riherongy, akkor a Dunába tudná fosni, de amúgy meg bírlakbazmeg! Adj egy pacsit, bazmeg! Gongszóra vége a bulinak, nem is bánom, mert három perce azt hallgatjuk, Tibinek(?) az első pillanatban feltűnt, hogy Attila rápusztult Enikőre. Mentorok el, Péter és Attila be a mosókonyhába, ovibazmeg, Attila elárulja a pajtikájának, holnap elhívja Enikőt randira, de kussoljanak róla a bentiek előtt, mert nem akarja, hogy nemleges válasz esetén mindenki rajta röhögjön. Mi vár még rám, mi??

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
2743 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.08. 19:29:24

@arkangyal44: tudom, emlékeztem is:D, de ez mégis csak DISZNÓVÁGÁS:D:D:D:D

Amúgy meg nem siettetlek én, á, dehogy, csak gondolnom kell a válásunkra is:D

ő-szinte 2012.01.08. 19:30:00

@Papucs Orrán Pamutbojt: Annál jobban, mint általában?:-DDDD

nosce 2012.01.08. 19:30:28

@ő-szinte:
"Muskotályos pezsgő...:-DDDD
Pezsgőt, csak szárazat, lehetőleg extra szárazat:-) "

ha nem bontja fel nem mind1 ? :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.08. 19:30:39

@nosce: ja, csak gigi előbb kipiheni nekedvalós fáradalmait?:D

@ő-szinte: nem fogja azt meginni:D

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.08. 19:32:35

@ő-szinte: Ezzel a képpel? :D Eléggé rápakolnál az előbbiekre... :)

arkangyal44 2012.01.08. 19:33:28

@ő-szinte: Abba mi a jó?? szerintem az ihatatlan,nem emberi fogyasztásra van,hanem hogy a sültet legyen mivel meglocsolni:)) Ha megkérdezel itt a blogon 10 embert ki szereti a szárazat,vagy az édeset meglepődnél (vagy én):))))DDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.01.08. 19:33:42

@Papucs Orrán Pamutbojt: Én kép nélkül is elérem a hatást:-DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.08. 19:33:52

@ő-szinte: meg a sört sem, értettük:D Ez sem áll jól a nőknek?:)

nosce 2012.01.08. 19:33:59

@ladyandhenk:
"ja, csak gigi előbb kipiheni nekedvalós fáradalmait?:D"

veronika is szeretné megkapni a nekedvalót :)

ő-szinte 2012.01.08. 19:35:05

@arkangyal44: :-DDDDDDDDDD

És mondom, hogy egy gasztobarbár vagy:-)

vallatas 2012.01.08. 19:35:10

@ő-szinte: persze, 21.századi télapósegéd :)
@nosce: igen, Kinga hisztit akarok én is
:-D megspékelve, ahogy fikázza Fecó öltözékét...

arkangyal44 2012.01.08. 19:35:49

@ladyandhenk: Baccus te már most a váláson gondolkodsz......hmmmm:)Te kis hozományvadász :))DD

ő-szinte 2012.01.08. 19:36:05

@ladyandhenk: az édes pezsgő? Jól áll, de ne szopass, mert rosszul jársz:-D

nosce 2012.01.08. 19:36:20

@vallatas:
na de akkor csapassad Attiékre majd én is tolom, hol kell szavazni ? :)

arkangyal44 2012.01.08. 19:37:27

@ő-szinte: annyi baj legyen,lényeg ,hogy egészség legyen:))

ő-szinte 2012.01.08. 19:37:51

@vallatas: Csak azért bátorkodtam, mert látom, hogy gyűjtöd a kívánságlistákat:-DDD
És egy kis faszomatbazdmeg télleg jó lenne...:-D

nosce 2012.01.08. 19:38:08

@ő-szinte:
azért édes pezsgőt kinyalni a köldökböl finomabb :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.08. 19:38:45

@nosce: de az megszűnt, lemaradt, akkor most mi lesz?:D

@ő-szinte: én csak próbálok tanulni tőled:) Ha egyszer ivásra adom a fejem, akkor mit ne igyak:D

@arkangyal44: időben el kell kezdeni, hidd el:) Akkor se lepődj meg, ha hamar elpatkolsz és én vagyok a nejed:D

ő-szinte 2012.01.08. 19:39:14

@nosce: Az enyémből a száraz is édesnek tűnik...:-D

genevieve 2012.01.08. 19:39:45

@nosce: hmm, azért vannak még jobb variációk is:-)

ő-szinte 2012.01.08. 19:40:05

@ladyandhenk: Várjál! A következő az lesz, hogy én lettem a példaképed?:-DDDDDDDDD

nosce 2012.01.08. 19:43:14

@ladyandhenk:
"én csak próbálok tanulni tőled:) Ha egyszer ivásra adom a fejem, akkor mit ne igyak:D "

sört édespezsgővel semmiképp :)

arkangyal44 2012.01.08. 19:44:04

@ladyandhenk: Bíztos,hogy akarom én ezt az egészet ?:)DDDD

ő-szinte 2012.01.08. 19:45:33

@arkangyal44: Hát, ha te sem tudod, akkor nem lesz nehéz dolga:-D

nosce 2012.01.08. 19:45:39

@arkangyal44:
"Bíztos,hogy akarom én ezt az egészet ?:)DDDD "

amíg nem próbáltad nem tudhatod :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.08. 19:45:48

@ő-szinte: nem akartam bevallani, ezzel szenvedek már mióta...:D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.08. 19:47:29

@ő-szinte: Mi ebben kiábrándító?!!! Szerintem természetes dolog!

nosce 2012.01.08. 19:47:40

@ladyandhenk:
"nem akartam bevallani, ezzel szenvedek már mióta...:D "

Biztos titokban már megírtad a saját FazsomatBazdmeg avatarodat is :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.08. 19:49:20

@nosce: megfogadom, a kettőt nem keverem:D

Jobb, ha akarja, mert maga vagyok a tökéletesség, persze csak ő-szinte után:D

@arkangyal44: igen:D, biztos, jó lesz az, hidd el:) Nem fog fájni:D

@ő-szinte: jaj, lelepleztél:D

arkangyal44 2012.01.08. 19:50:58

@ladyandhenk: Egy jelenet jut eszembe,hazajövök a melóból,te adsz vacsorát gombapörit,én elkezdem dícsérni milyen finom,kérdem honnan van a recept? honnan-honnan abból a krimiből amit épp olvasok :)DD

vallatas 2012.01.08. 19:51:03

@nosce: szerintem online a valovilag.hu -n lehet majd, de lehet hogy SMS-es lesz, akkor szívtuk :-)
@ő-szinte: igen, már rég volt :-D
/me FB+ függő.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.08. 19:52:58

@nosce: @ladyandhenk: Sörre bort mindenkor, borra sör meggyötör!

nosce 2012.01.08. 19:53:09

@vallatas:
ha sms, akkor buktuk :)

nosce 2012.01.08. 19:54:33

@ladyandhenk:
"Jobb, ha akarja, mert maga vagyok a tökéletesség, persze csak ő-szinte után:D"

elbír esetleg kettőtökkel is ? :)

nosce 2012.01.08. 19:55:09

@Peter_Cs:
hát nemtom sörre nem jó dugni, borra meg jó :)

ő-szinte 2012.01.08. 19:56:23

@Peter_Cs: Akinek Vera az álomnő, attól nem lepődök meg semmin:-DDD

evangeline07 2012.01.08. 19:56:40

@vallatas: Kellene, Csabára.. :):)

@ő-szinte: Szia! :):)

evangeline07 2012.01.08. 19:57:33

Smsben lehet szavazni?? :D Ez nekem most esett le.

nosce 2012.01.08. 19:57:34

péter mint aki durván bekokózott :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.08. 19:57:47

@Peter_Cs: nem tudom eldönteni, h csak irónikusan írtad, v nem értetted a poénkodásunkat:)

@nosce: nem szabad nekem olyat, azon csúnya szó van ám:D

@arkangyal44: de te felismered a gombákat, nem?:D:D:D:D Amúgy te főzöl rám:D

nosce 2012.01.08. 19:58:44

Seri két puncit mutatott :), nyeró kombináció lehet :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.08. 19:59:02

@nosce: ehhez nem tudok hozzászólni:D

Ezt angyaltól kérdezd, h elbír-e mind a kettőnkkel:D

evangeline07 2012.01.08. 19:59:28

Ki kire szavaz, illetve szavazna? :)

nosce 2012.01.08. 19:59:58

@ladyandhenk:
"em szabad nekem olyat, azon csúnya szó van ám:D"

melyik a csúnya ? :) a faszomat vagy a bazdmeg ? :)

fran7 2012.01.08. 20:00:00

Megláttam Verát és megijedtem.

genevieve 2012.01.08. 20:00:40

kingát mennyire öregiti a smink

nosce 2012.01.08. 20:00:40

Petti farzsebéből kilóg a szalmaszál :)

ő-szinte 2012.01.08. 20:00:49

@ladyandhenk: Nem mondtam, hogy tökéletes vagyok, de örülök, ha így van:-DDDD

vallatas 2012.01.08. 20:01:23

Atiékra szavaznék, de SMS-es lett bazdmeg! :D
Akkor Csabáék nyerték...

sogeking 2012.01.08. 20:01:57

Saxobeatet melyik duo énekli?

@genevieve: legalábbis ez a fajta smink - főleg a szemét, és kicsit gonosz feje lesz tőle:)

fran7 2012.01.08. 20:01:58

Látta valaki a Szálkában a Király L. Norbi paródiát? Én arra számítok a mentoráltjaitól.

nosce 2012.01.08. 20:02:23

@vallatas:
"Atiékra szavaznék, de SMS-es lett bazdmeg! :D"

ez a retek mindig csak a pénzre megy :)

nosce 2012.01.08. 20:03:02

@sogeking:
"Saxobeatet melyik duo énekli?"

aztem azt Olga adja majd elő ha megjön :)

ő-szinte 2012.01.08. 20:03:05

@sogeking: Talán azért, mert kicsi gonosz feje van?:-DDDDDDDD

genevieve 2012.01.08. 20:03:33

azta...eszti még sehinél is borzalmasabb:-)

nosce 2012.01.08. 20:03:48

húbazdmeg de durva hamis a dreszter

inmemancsi 2012.01.08. 20:03:51

úristen ezt a hangot

sogeking 2012.01.08. 20:03:58

@ő-szinte: pillanat, csak cseng a fülem Eszti hangjától :)

ő-szinte 2012.01.08. 20:04:01

Dresszen besírok!!!!!!!!!!!!!!!:-DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Pettinek meg alaposan tele a gatyó...:-DDDDDDDD

mocskosmacska 2012.01.08. 20:04:05

Most rögtön bele is vágnak a duettekbe? Hát nem sokat lacafacáznak.

inmemancsi 2012.01.08. 20:04:19

úristen ezt a hangot

vallatas 2012.01.08. 20:04:20

@nosce: felmerült bennem, hogy lehet SMS-es lesz... és tényleg meghúzták, bakker!
HIHETETLEN :) 330FT bruttó... 1kg kenyér, köszi!

pink ninja 2012.01.08. 20:04:23

jó estét
ehh lesokkolódtam esztertől :)))))
jajj :D

foxglove (törölt) 2012.01.08. 20:04:37

Sziasztok! Átgondoltam a dolgot, és levettem a hangot.
Tájékoztatást kérek, milyen a produkció?

mocskosmacska 2012.01.08. 20:04:43

Nem hallom az éneket. De nem biztos, hogy ez baj.

nosce 2012.01.08. 20:05:03

@ő-szinte:
de ez nem playback mert dreszter belesült :), vagy a felvételnél is ? :)

MissX 2012.01.08. 20:05:03

jo estet! esztert ha kerhetem, maradjon csondben

ő-szinte 2012.01.08. 20:05:12

@sogeking: Én is kész vagyok:-DDDDDDDDDDDD

sogeking 2012.01.08. 20:05:37

majdnem olyan jól énekelnek, mint Norbi :)

arkangyal44 2012.01.08. 20:05:41

@ladyandhenk: Mivelhogy imádok főzni,és állítólag tudok is mért ne? Ja és nem kell senki más csak a párom,elég őt is kielégíteni mindennel,nem vagyok mai gyerek .:))DDDD

evangeline07 2012.01.08. 20:06:01

@vallatas: Remélem! :):)

Ez az Eszter - Péter produkció elég gagyi volt..:D:D

Inkább válasszuk meg a nap leggagyibb párját. Vajon ezt még lehet űberelni? Kíváncsian várom..:)

nosce 2012.01.08. 20:06:07

@vallatas:
majd 1 l benzin, inkább megyek egy kört :)

ZuzuPetals 2012.01.08. 20:06:24

Ez mekkora egy szar volt.

ő-szinte 2012.01.08. 20:06:25

@sogeking: :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

genevieve 2012.01.08. 20:06:26

@foxglove: jól tetted:-D

működtek az önvédelmi ösztöneid:-))

azt hiszem , ez mindent elmond:-)

2012.01.08. 20:07:20

@foxglove: kérlek, tájékoztatlak,hogy Eszter két hangot is eltalált a dalban, jelentős fejlődés a héten produkáltak után. Péter elég jó lett volna, csak a másodszorra rossz helyen lépett be.
Egy hős vagyok! A többit hallgassa más! :)

ő-szinte 2012.01.08. 20:07:20

@foxglove: hehe
ez elég átfogó vélemény?:-)

pink ninja 2012.01.08. 20:07:39

ezt a hetet nem voltam hajlandó nézni, a többi is ilyen jó produkció lesz?

fran7 2012.01.08. 20:07:46

Petit meg autotune-olták, Eszteren az se segített.
Nem véletlenül kezdték azonnal a dalokat. Ez a dal okozhatná egy jobb világban az éneklés betiltását.

dr. gernika 2012.01.08. 20:08:14

Sziasztok, rég jártam itt.
Azon túl, hogy nézem a "show"-t és fülembe forró ólmot öntsetek, szeretném megosztani a ma reggeli csúcsélményemet.
Épp futni sétáltam ki békésen a Duna-partra, mikor kivágódik az egyik elit társasház ajtaja, és kajak mellettem, egy biztonsági őr a picsrészeg/narkós Baukó Évát rángatja kifele az utcára. Nem akartam ott megállni katasztrófa-turistáskodni, elmentem mellettük, de azért forgolódtam hátra. A kisasszony magától alig tudott megállni a lábán, az őr ott akarta hagyni (talán jött már érte taxi?), de amikor bement, drága Évikénk megindult volna visszafele a házba. Ekkor őr újra kiugrott és megakadályozta, majd azt is, hogy félig öntudatlan állapotban az autók alá lépjen. Kíváncsi vagyok, kinek a vendége lehetett az éjjel, aki ennyire kategorikusan kirakatta, mert ott az albérletet tutibiztos nem tudja megfizetni, Damunak se nagyon megy már, amennyire én tudom. :)))

vallatas 2012.01.08. 20:08:42

@nosce: hát ilyen szarokra minek szavaznék
bizony :-) még most se fogtam fel, h ez igaz!

Hát akkor rúgjatok be! :)

foxglove (törölt) 2012.01.08. 20:08:46

@genevieve: @beebeer: @ő-szinte: most már csak az a kérdés, csabi/verát meg merjem-e hallgatni?

fran7 2012.01.08. 20:08:49

@Peter_Cs: Bennem is ezek a kérdőjelek fogalmazódtam meg.

Némber Ván 2012.01.08. 20:09:12

Istenem, kiégett a dobhártyám!

never again 2012.01.08. 20:09:32

Csaba: ÉN meg azért szeretek velem dolgozni, mert tele vagyok energiával :D :D :D

nosce 2012.01.08. 20:10:53

Csabának Norbi lehetett az énekes példaképe :)

2012.01.08. 20:11:00

@gernika: mindig mondtam, hogy a futás egyáltalán nem unalmas sport! Melyik részen van ez az elit lakótelep?

genevieve 2012.01.08. 20:11:03

csabi és vera egészen aranyosak:-)

ő-szinte 2012.01.08. 20:11:23

Vera nacija milyen "csinos":-DDD

nosce 2012.01.08. 20:12:02

ez a villa x-faktor egy orális kínzásnak minősül :)

ZuzuPetals 2012.01.08. 20:12:04

Nagyon aranyosak. :) csabi egész jól nyomja.

evangeline07 2012.01.08. 20:12:30

Csaba egész korrekt volt..:)

pink ninja 2012.01.08. 20:12:38

@ő-szinte: vera általában rettenet rosszul öltözik vagy ha öltöztetik, akkor mégrosszabb

fran7 2012.01.08. 20:12:53

Azért Simon nem tapsolna felállva.

MissX 2012.01.08. 20:13:05

en most sem a verat, sem pedig az esztert nem latom kovernek. ilyn jol oltoztetnek oket?

dr. gernika 2012.01.08. 20:13:16

@beebeer: Újlipótváros. Utólag jutott eszembe, hogy figyelmeztetnem kellett volna az őrt: Vigyázzon, le ne köpje!
:D
nagyon kész volt a csaj, tiszta véresvörös a szeme, természetesen tegnapi sminkben, ahogy kell.

sogeking 2012.01.08. 20:13:33

@nosce: hát jó :)

@ő-szinte: nem, csak a nagyon erősre kihúzott szemöldök, feketére sminkelt szemhéj, plusz a haj...

Peter_Cs-nek ma jó napja van:)

fran7 2012.01.08. 20:14:13

Sose jártam karaoke bárban, de Csabáékat talán nem dobnák ki, de nem is tapsolnák meg őket.

genevieve 2012.01.08. 20:15:43

@fran7: igen, de se ott sem itt nem a legjobb énekeseket keresik:-)

a lényeg hogy merjék elengedni magukat és élvezni a játékot:-)

2012.01.08. 20:16:04

@gernika: meddig fog süllyedni a szerencsétlen??? Mélyre, az biztos, még mindig nem ismeri el, hogy problémái vannak, olvastam FB-on, tagadta, hogy a boxesten részeg lett volna. Szerény véleményem szerint ha akkor nem ivott, lőtt valamit.

girbeguba 2012.01.08. 20:16:25

@genevieve: a jó szíved :-) nagylelkű vagy

2012.01.08. 20:16:59

@foxglove: szerintem tartogasd magad Kinguci produkciójára.... :)

genevieve 2012.01.08. 20:17:08

@girbeguba: csak elfogult:-)

csabi miatt még verát is felmagasztalom:-P

nosce 2012.01.08. 20:17:56

@beebeer:
"Szerény véleményem szerint ha akkor nem ivott, lőtt valamit. "

vagy szippantott :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.08. 20:18:00

@genevieve: @ő-szinte: @evangeline07: @pillangod: Aranyosak, szórakoztatóak, Vera jól néz ki nagyon, Csaba meg vicces, az egésznek pozitív kisugárzása van!

genevieve 2012.01.08. 20:18:05

de ha ilyen gyorsan lezavarják a dalokat mi fog ezen közel 2 órán át tartani?

sogeking 2012.01.08. 20:18:50

@genevieve: hát a csapatépítés (jelölés)

nosce 2012.01.08. 20:19:16

@genevieve:
"de ha ilyen gyorsan lezavarják a dalokat mi fog ezen közel 2 órán át tartani? "

visszajátszák még 2x :)

2012.01.08. 20:20:32

@nosce: vagy simán nyelt. :))))) De biztos, hogy valami illegális!!!! :DD
Úgy értem nem a vércukra eshetett le.

nathalie 2012.01.08. 20:20:45

csak a csaba-vera produkciónál kapcsolódtam be, petiéké is ennyire szörnyű volt?

inmemancsi 2012.01.08. 20:21:08

@genevieve: reklámok + az elmúlt lehetőleg ősrégi vélt szerelmek és konfliktusok felemlítése, amiknek már nincs köze egyáltalán a jelenhez két legdurvább páros?? akkor ez mi volt??

beacska 2012.01.08. 20:21:33

húúúú, Csaba-Vera nem erőltette meg magát!

MissX 2012.01.08. 20:21:39

@ő-szinte: haaat lehet, hogy a cseh 2-t :D :D

genevieve 2012.01.08. 20:21:41

@nathalie: nem:-)

csabiéké jó volt....akkor képzeld el a petiékét:-)

ő-szinte 2012.01.08. 20:21:44

@genevieve: Biztos lesznek plusz produkciók...

foxglove (törölt) 2012.01.08. 20:22:25

@beebeer: már késő... hallottam... kingucira is felkészültem!

vallatas 2012.01.08. 20:22:28

@nathalie: ja borzasztó volt az is :)

na Kingucira kíváncsi vagyok, hogy megint olyan zavart lesz :)

ő-szinte 2012.01.08. 20:22:51

@nathalie: hahahahahaha
nézd majd vissza!:-DDD és sziiiiiiijjja:-)

fran7 2012.01.08. 20:23:09

@nathalie: Rosszabb volt, komolyan.

padlizsán 5 2012.01.08. 20:23:44

na, fecó "megmondta az őszintét"
ez lehetne a hitvallása is: "ha kell, sírunk is"
szasztok :)

sogeking 2012.01.08. 20:23:55

nagy Vastag mikről szokott beszélni? egy szavát sem értem..

nathalie 2012.01.08. 20:24:28

fecó első igaz mondata: ha kell sírunk is... :D

ő-szinte 2012.01.08. 20:24:38

Na ez az über!!!!!!! Fecó művészkedik:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ZuzuPetals 2012.01.08. 20:24:43

Na Fecó mindjárt ordítva fog zokogni.

fran7 2012.01.08. 20:24:43

Binbir fogadásokat kötne, mikortól kezd el sírni Fecó.

vallatas 2012.01.08. 20:24:45

@sogeking: motyog, én se :)

Fecó mindjárt sír!

MissX 2012.01.08. 20:25:03

a dramai hatas kedveert a vegen feco terdre ereszkedik es sirva fakad

inmemancsi 2012.01.08. 20:25:43

viszont kinga nem hasalt el :))

foxglove (törölt) 2012.01.08. 20:26:00

kinga aranyos. visszairatkoznék a fanclubba:)

ő-szinte 2012.01.08. 20:26:07

Nah, Kingát úgy sminkelték ki, mint LILUT szokták!:-DDD
Viszont a ruha kurva jó rajta!

sogeking 2012.01.08. 20:26:10

@MissX: esetleg leborotválja a körszakállát élő adásban

2012.01.08. 20:26:11

@foxglove: Fecó milyen profin hozza mentora stílusát. Cukros takony.

Nálam annyira soványak a TV-ben, a digitális átállás miatt változhatott a képarány??????

genevieve 2012.01.08. 20:26:22

szerintem jó volt:-)

MissX 2012.01.08. 20:26:33

vcsabanak viszont kikerekedett a feje. bezzeg ezt latom :)

nathalie 2012.01.08. 20:26:42

hát fecó hangjánál hallottam hamisabbat is az x-faktorban. az élő adásokban...

foxglove (törölt) 2012.01.08. 20:27:01

@beebeer: pont erre gondoltam. a modorosságot azt sikerült átadni.

girbeguba 2012.01.08. 20:27:10

@ő-szinte: ja kingánál koncncentráljunk a ruhára

padlizsán 5 2012.01.08. 20:27:21

na, kinga csak egy fél hanggal volt lejjebb, egész jól elcsúszott a dolog, meglepődtem... pedig úgy szeretném,ha hisztizne :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.08. 20:27:43

@nosce: szerinted?:) Én nem tudom megítélni:)

@ő-szinte: azt hittem, h ezt Mindenki tudja:)

@arkangyal44: juj, mármint én?:) De Kedves, ez meghatott:) Tudtam én, h nagy a szerelem:)

genevieve 2012.01.08. 20:27:50

@ő-szinte: a ruha tényleg jó...és jól is áll neki:-)

girbeguba 2012.01.08. 20:28:12

Kinga tényleg kiköpött Lilu

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.08. 20:28:20

@nosce: szerinted?:) Én nem tudom megítélni:)

@ő-szinte: azt hittem, h ezt Mindenki tudja:)

@arkangyal44: juj, mármint én?:) De Kedves, ez meghatott:) Tudtam én, h nagy a szerelem:)

MissX 2012.01.08. 20:28:28

@beebeer: akkor nem csak en latom sovanynak oket

2012.01.08. 20:28:37

@foxglove: most őszintén, mi mást adhatott volna át VCsaba???????

ő-szinte 2012.01.08. 20:28:50

@genevieve: igen, én is akarok egy ilyet.

dr. gernika 2012.01.08. 20:28:57

@beebeer: Az én szememben már sehova nem tud süllyedni, igazából csak önmagát adta. :D olyan volt, mintha a VV4-et nézném. :)

2012.01.08. 20:29:54

@MissX: neked is régebbi TV-éd van? Lehet, hogy az LC nem nyújt ennyire.

sogeking 2012.01.08. 20:30:24

EZ a zene jövője :)

nathalie 2012.01.08. 20:30:52

@ő-szinte:
szia, visszanézem holnap :D
úgyis lemondtam minden progit,hogy a tv-ra tapadjak és megtudjam most akkor gigi dubajozott vagy sem, akkor majd visszanézem petiéket is :d

foxglove (törölt) 2012.01.08. 20:30:53

@beebeer: én bírom egyébként V.Cs. hangját, szerintem jól énekel. de a modorossága szinte vicces. A Murival kéne duettet énekelni egyszer, a poén kedvéért.

genevieve 2012.01.08. 20:31:17

jaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjj:-DDDDDDDD

arkangyal44 2012.01.08. 20:31:20

jájjjjjjjjjjjjjjj sheri:))))))

evangeline07 2012.01.08. 20:31:21

Annyira röhögtem Serin, hogy kiesett a süti a számból!! Ááááá:D:D

ZuzuPetals 2012.01.08. 20:31:30

Sztttakkkurva! Szegény Atti!

nathalie 2012.01.08. 20:31:38

azért csalódtam az rtl-ben.azt hittem minimum az arénában lesz műsor...

2012.01.08. 20:31:40

@sogeking: mit érezhet most Pély Barna???????

foxglove (törölt) 2012.01.08. 20:32:04

Sehi egy közönséges kis trampli. Ezt már régóta akartam mondani.

sogeking 2012.01.08. 20:32:11

az 'are you ready' rész jó :)

ez nagggyon durva

zorro001 2012.01.08. 20:32:30

most beledőlök a kardomba, agyő, világ!

evangeline07 2012.01.08. 20:32:36

Ez a leggázabb! Ez lesz ezentúl az extra szar mértékegysége. Seri röhejes.

girbeguba 2012.01.08. 20:32:37

Ez a dal bukás. Miért választották ezt nekik?

nathalie 2012.01.08. 20:32:50

hogy került fel seri újra a lépcső tetejére???
sírok :D:D ez fergeteges.Balázs röhög a háttérben?

fran7 2012.01.08. 20:32:50

Hogy lehet még az are you readyt is hamisan mondani?
Seri: Kicsit fájt. Nem, nagyon.

foxglove (törölt) 2012.01.08. 20:32:54

Ez youtube szenzáció lesz, érzem.

kozi001 2012.01.08. 20:32:58

Kill me! Kil me now! :)

padlizsán 5 2012.01.08. 20:33:01

ár jú redi... anyám :D
kár, hogy a vokál benne van és jó helyen, mert sokkal nagyobb a kontraszt, hogy mennyire nincsenek hangnemben, de a koreográfia az tuti :D

arkangyal44 2012.01.08. 20:33:07

ez felér egy büntetéssel:)) dafke ők fognak nyerni.ez annyirra szar,hogy már jó,de lemezszerződést lehet nem kapnak :)))

inmemancsi 2012.01.08. 20:33:33

úgy csinálja, mint ahogy bokszolt

MissX 2012.01.08. 20:33:39

azert ez a korreografia mindent visz. sehi hangja csak hab a tortan

genevieve 2012.01.08. 20:33:39

viszont sehi legalább jól néz ki:-)

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.01.08. 20:33:52

Hát ez nagyon kemény volt :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.08. 20:33:56

Na, 2 egész másodpercet láttam a műsorból!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SOHA TÖBBET!!!!!

Atok 2012.01.08. 20:34:30

Annyira sz.r volt, h ok fognak nyerni

sogeking 2012.01.08. 20:34:31

@arkangyal44: ha egy rágógumi kap, akkor miért ne?

amúgy Zsófikával nem szkanderoznék

ZuzuPetals 2012.01.08. 20:35:00

Enikő bepiált vagy mi van?!

genevieve 2012.01.08. 20:35:01

ez büntet, de a nézők öket fogják benyomni...

evangeline07 2012.01.08. 20:35:02

Muri átment Keresztes Ildikóba? NAGYON GÁZ EZ A NŐŐŐ!

sogeking 2012.01.08. 20:35:08

Enikő mekkorát alakít :D

nathalie 2012.01.08. 20:35:08

kezd valami perverz tisztelet kialakulni seri felé bennem,hogy ő ezt így bemeri vállalni és leszar mindent :D

vallatas 2012.01.08. 20:35:15

Seri hogy futott olyan gyorsan fel oda az emelvényre? ár jú redi?
atyaúristen

ő-szinte 2012.01.08. 20:35:19

Jesszus! Keresztes Ildi beköltözött enikőbe????:-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

MissX 2012.01.08. 20:35:29

muhi eniko mirol beszel? ok ott mast latnak?

girbeguba 2012.01.08. 20:35:39

Encike ezt Keresztes Ildítől tanulta. Elmentem hányni

2012.01.08. 20:35:42

@foxglove: én még a hangját sem bírom, az én fülemnek van benne valami kellemetlen. Meg a bájgúnársága, az jön le róla először, képtelen vagyok a hangjára figyelni. Amikor véletlenül el-elcsíptem az X-ben, legszívesebben pofán nyomtam volna minden egyes kamerába bámulásakor.

Muri Enikő most egy Keresztes paródiát adott elő????

genevieve 2012.01.08. 20:35:51

na, tolok egy lavórt a tévé alá, mert kifolyik a nyál....

kamarti 2012.01.08. 20:36:27

sziasztok!
szóhoz se jutok :)
de ez az sms-üzi ügyes, egyenként is felmérik őket

Ati-Sehi már meg is nyerték?
Ati Balázs szerint visszafogott....

sogeking 2012.01.08. 20:36:27

@ZuzuPetals: úgy csinál, mintha színésznő lenne (ja, az is:)

nathalie 2012.01.08. 20:36:59

jézus isten!!!! most még égőbbé teszi ezt az egészet!! jézus... :D:D

vallatas 2012.01.08. 20:37:00

Enikő azt hiszi róla szól a show!
Ati randit kér, jáj!

genevieve 2012.01.08. 20:37:10

na, attila nagyszinpad:-D

girbeguba 2012.01.08. 20:37:34

Na most dőlök kardomba na de Ati

nathalie 2012.01.08. 20:37:41

én azt hiszem nem ma fogok sms-t küldeni :D:D:D

ő-szinte 2012.01.08. 20:37:54

@evangeline07: Akkor egyre gondoltunk:-DDD

vallatas 2012.01.08. 20:37:55

@nathalie: ja, ez Ati ámokfutása ma :D
youtubera vele és bújhat el újra a szobájába örökre :D

sogeking 2012.01.08. 20:38:00

tegnap még nem úgy volt, hogy Balázshoz megy oda???

evangeline07 2012.01.08. 20:38:10

ÚÚÚÚRISTEEEN! ahogy Fecó mondaná.

arkangyal44 2012.01.08. 20:38:12

Még a végén sheri féltékeny lesz enikőre ?

kamarti 2012.01.08. 20:38:34

na, akkor most hogy is van ez? a többi páros mennyi időt töltött kint és mivel?

Kardhal.0 2012.01.08. 20:39:06

Én még ilyen jót valóvilágon nem röhögtem, ez úgy ahogy volt ez a rész végig irtóra mosolyogtató volt.

genevieve 2012.01.08. 20:39:07

ja és még egy szúrás is belefért sehinek

2012.01.08. 20:39:15

@vallatas: még az volt a legjobb, árjuredi fordö bigtájm... tökre mint Brian JOhnson (from AC/DC) :))))

vallatas 2012.01.08. 20:39:53

és akkor most adják le az összefoglalót vagymi? és a végén hirdetnek győztest?

fran7 2012.01.08. 20:40:01

Balázs ezt nem akarjuk átgondolni. Soha, de soha. A Hetedikről jöttünk ki úgy, hogy azonnal megegyeztünk egy szót se a filmről. Ugyanezt érzem ezzel a duettesttel kapcsolatban.

Jock Ewing 2012.01.08. 20:40:02

Amit ezek műveltek, az kimeríti a szélhámosség fogalmát.:-)

nathalie 2012.01.08. 20:40:03

@vallatas:
nem is találok szavakat :D

nathalie 2012.01.08. 20:40:36

@vallatas:
sztem igen, aztán szavazás.

vallatas 2012.01.08. 20:41:13

@beebeer: Seri elég bevállalós ilyenbe, mondjuk lehet neki van igaza és így jó élni az életet.
árjúredi faszombazdmed!

nosce 2012.01.08. 20:41:43

@nathalie:
"azért csalódtam az rtl-ben.azt hittem minimum az arénában lesz műsor... "

akkor túl sok kártérítést kellene fizetni a reteknek a müsor következtében fellépő halláskárosodás miatt :)

Kardhal.0 2012.01.08. 20:41:58

@fran7: Pedig az egy jó film. :)

2012.01.08. 20:42:03

@fran7: most nem értelek, a Hetedik az egyetlen thriller, amit többször is megnéztem. Hat.

skorpioqueen 2012.01.08. 20:43:15

Sziasztok, jó estét, jó szurkolást!:) HAJRÁ CSABA - VERA !!!!!!!!!!

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.08. 20:43:18

hangilag kétségtelen a kinga-fecó páros volt a legjobb, seriéké egyszerűen minősíthetetlen volt... kíváncsi vagyok ki kapja a lila kendőt...

fran7 2012.01.08. 20:43:23

17 perc alatt összehoztunk 100 hsz-t. Ez valamiféle rekord lehet.

padlizsán 5 2012.01.08. 20:43:46

@nathalie: igen, igazad van, és van önkritikája is :) bátor csaj :)

2012.01.08. 20:43:56

@vallatas: igen, Seri tisztában van vele, hogy bűn rosszul énekel. De mit tegyen, ha szeret énekelni? Nekem is tetszik ez a hozzáállás, kiröhögi magát rendesen. :)

jooasszony 2012.01.08. 20:44:20

Nincs szó arra, ami itt volt a végén Seriékkel.

Attila epéje megint működött.."nem én hagytalak itt, hanem a gergő"

Hurri Kán 2012.01.08. 20:45:16

Jóreggelt, mindegy, kinek. :)

fran7 2012.01.08. 20:45:38

@Kardhal.0: @beebeer: Tudom, hogy másoknak tetszett, de nekünk akkor ott akkora trauma volt. Pedig tesómnak még a Mullholland Drive is tetszett.

nosce 2012.01.08. 20:46:27

majd VCsaba kitakarít Kinguci helyett :)

Kardhal.0 2012.01.08. 20:47:09

@fran7: Traumát azt nekem is okozott, de összességében jól kitalált film.

nosce 2012.01.08. 20:47:14

@gyvy:
"Jóreggelt, mindegy, kinek. :) "

ne végre , szép álmod volt ? :)

ő-szinte 2012.01.08. 20:47:30

@gyvy: hogy van a droidos? mert már jól jött volna:-DDD

nathalie 2012.01.08. 20:47:52

sztem vcsaba amikor meghallotta kinga üvöltését, lehet csak az villogott az agyában: DANGER!!! :D:D:D

jooasszony 2012.01.08. 20:47:59

@beebeer: nagyon ütős, föleg elsőnézésre...többször befogtam a szemem pl.a falánkság résznél.

ő-szinte 2012.01.08. 20:48:22

HAJNI! MEG VANNAK MÉG AZOK A KÖNTÖSÖK!!!
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

vallatas 2012.01.08. 20:49:11

Kinga hiszti, neki szüksége van erre... :)

2012.01.08. 20:49:27

@fran7: mondjuk én TV-ben láttam először, moziban még ütősebb lehetett, azt aláírom. Olyan sötét a hangulata, simán belefér a film után egy öngyilok.

Még a Wall volt ilyen hatással, tök boldog kis csapattal néztük meg, ahogy jöttünk ki a moziból az egyik srác, aki pincér volt nem bölcsész, csak annyit mondott: én most mindjárt öngyilkos leszek! :))

Hurri Kán 2012.01.08. 20:50:04

@nosce:
Az mindig szép. Csak sajnos általában rövid. :D

@ő-szinte:
Később ideér, fogadjunk. :)

ő-szinte 2012.01.08. 20:50:28

De szívja a vérét:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

genevieve 2012.01.08. 20:50:35

atit mikor fogják bevágni a medencébe?:-DD

nosce 2012.01.08. 20:50:46

petti a háttérben levitál :)

padlizsán 5 2012.01.08. 20:50:51

na, most nem jó fej attila...
viszont ettől még egy HP kinga

2012.01.08. 20:50:57

@jooasszony: jut eszembe, jövő héten fogyózni akartam, meg is nézem a filmet! :))))A falánkság tényleg kiborító volt, meg a hazugság, meg a hiúság.....

vallatas 2012.01.08. 20:51:07

milyen fura, csak Kinga szabotálja a feladatot :)

girbeguba 2012.01.08. 20:51:36

Na rájöttem nekem miért nincs soha időm körmöt festeni meg fodrászhoz járni. Rossz a sorrendem aha

padlizsán 5 2012.01.08. 20:51:40

@genevieve: megérdemelné...
de akkor kinga meg költözzön be a medencébe :)

kamarti 2012.01.08. 20:52:08

Ati ügyes. ha már a mikrofont sem találják el, legalább segít a játékostársak felkészítésében, különös tekintettel Kingucira...

nosce 2012.01.08. 20:52:13

@vallatas:
lehet ezzel Atti felspanolja Kingát a kiválasztásra, h sajnálatot népszerűséget szerezzen

never again 2012.01.08. 20:53:21

Attila most először nagyon rokonszenves. Én a hajánál fogva mutattam volna meg a királylánynak mit kell csinálnia :).

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.08. 20:53:53

terrorista, zsarolos fkalap, találjátok ki kicsoda...

ő-szinte 2012.01.08. 20:54:04

Atti nagy terrorista:-DDDDDDD

kamarti 2012.01.08. 20:54:21

Atinak küldetéstudata (is) van
jobb lett volna, ha Enikő ránéz tegnap, akkor nyugi lenne
viszont így megint velük lesz tele az öfi, klassz

fran7 2012.01.08. 20:54:31

Most Ati tolja a Vera figurát. Kingát hagyni kellene heten megoldják, ha tényleg mindenki dolgozik, de hát így Attila se csinál semmit a takarításból.

2012.01.08. 20:54:32

@nosce: vagy Attila volt az egyedüli aki vette a "királylányos" SMS-ek üzenetét. Úgy gondolja, most megszabadul tőle. Nagyon helyesen egyébként.

nosce 2012.01.08. 20:54:39

@Brr:
"terrorista, zsarolos fkalap, találjátok ki kicsoda... "

Csabi ? :)

genevieve 2012.01.08. 20:54:53

@never again: na ezt most nem látjuk egyformán a dolgot...

kinga egy hp...de most ati direkt csinálta a feszkót...

és igaza volt kingának...ati elverásodott:-)

girbeguba 2012.01.08. 20:55:00

@genevieve: azé Kinga sem éppen egy ma született bárány. Lusta hisztis luvnya

vallatas 2012.01.08. 20:55:27

és még Kinga van kiakadva, hogy nem csinál ő semmit...

Kinga nagyon szeret hisztizni.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.08. 20:55:31

@genevieve:

igen, vérgeci a pontos kifejezés, milyen kár, hogy a villalakók gyávák kitenni a villából, rettegnek tőle..

nosce 2012.01.08. 20:55:58

@beebeer:
"agy Attila volt az egyedüli aki vette a "királylányos" SMS-ek üzenetét. Úgy gondolja, most megszabadul tőle. Nagyon helyesen egyébként. "

nem baj majd VCsaba majd befogadja :)

syfyboy 2012.01.08. 20:56:11

@nosce: szerintem is inkább taktika. Csak nem fog müködni :)

2012.01.08. 20:56:23

@fran7: Attila a villamester, neki az a dolga, hogy kiadja a munkát.
Most komolyan ő a rossz ebben a történetben?
Lehet, mert Kinguci végzett már házimunkát, konkrétan belebaszta a filtereket a teavízbe.

genevieve 2012.01.08. 20:58:03

@girbeguba: tudom, én is azt irtam, hogy egy hp...de most ati kergette bele a dologba...

én is utálom azt amikor valaki agyából kipattan valami és akkor elkezd dirigálni, hogy én mit csináljak...és ha még azt is mondom, hogy oké, mindjárt megcsinálom csak befejezem amit elkezdtem...és akkor jár a nyakamra...

itt annyian adták már elő, hogy ők mit és mennyire nem tűrnék el:-)

egy ilyen szitut hogyan kezelnének?:-)

vallatas 2012.01.08. 20:58:14

Kinguci festheti a körmét, és nem is zavarja, hogy a többi dolgozik.
az ilyeneket én pofán vágom, nem terrorizálom, bár ott bent nem lehet pofán vágást alkalmazni :)

kamarti 2012.01.08. 20:58:20

@beebeer: viszont lehet, hogy ezzel elszámítja magát: még megy a szavazás... ha most sajnálják meg Kingát, aki szép volt+Cserháti, akkor hozzájuk megy a lila kendő

persze akkor majd Ati megmagyarázza Kingucinak, akinek jóbarátja, hogy direkt, kiszámítottan csinálta így, hogy őt megvédje, pedig....

nosce 2012.01.08. 20:58:38

@syfyboy:
sok függ attól ki lesz a kihívó végül :)

KennyCor7ez 2012.01.08. 20:59:00

Jó estét.na tuti a fecó kinguci lesz a védett.picsbe,nemakarooom.

kozi001 2012.01.08. 20:59:04

Attila valószínűleg azért ilyen hülye megint, mert nem Kingával van egy duóba és ő lett a villamester, akik hagyományosan csesztetik a többieket! (Shadi, Vera most Attila stb)

2012.01.08. 20:59:05

@nosce: VCsaba???? Hol is olvastam azt a kommentet, nem tudom már, mikor a Kinguci féle randiról írta valaki, hogy VCsaba fején csak annyi látszott: mindjárt vége, mindjárt vége.

genevieve 2012.01.08. 20:59:27

@beebeer: mit is csinált ati amikor shadi kiadta neki a munkát?:-)

vallatas 2012.01.08. 20:59:48

pl engem zavar ha ott a "mester", és én végig nézem ahogy pakol...azonnal beállok és segítek, ha tudok! mondjuk ez lehet neveltetés kérdése!

ő-szinte 2012.01.08. 21:00:07

@vallatas: még jó, hogy személyesen nem ismerjük egymást...

témázgató 2012.01.08. 21:00:08

"köszönöm az ajcsit!!!" boáááá....

2012.01.08. 21:00:28

@kamarti: én nem tudom sajnálni Kingucit, betegesen irtózom a hiszterikáktól.

nosce 2012.01.08. 21:00:47

@beebeer:
"VCsaba???? Hol is olvastam azt a kommentet, nem tudom már, mikor a Kinguci féle randiról írta valaki, hogy VCsaba fején csak annyi látszott: mindjárt vége, mindjárt vége. "

na de ha Kinguci bekucorodik az asztal alá és lepippantja, akkor is ? :)

vallatas 2012.01.08. 21:01:12

@ő-szinte:
pofánvágás lehet erős :-)
de engem kihoz a sodromból ha valaki végig nézi, ahogy a másik dolgozik.

kamarti 2012.01.08. 21:01:31

amúgy a fiam 3 "produkciót" látott összvissz az egész VV-ből, két megjegyzése volt: mindhárom duettből a fiúk szinte hallgathatóak voltak, ellentétben a lányokkal, valamint hogy Eszter arcán egyáltalán nem látszik, hogy deréktől lefelé mekkora :) és hogy ezt így hogy :)

girbeguba 2012.01.08. 21:01:36

@genevieve: az igaz hogy Ati nem a jó megoldást választotta Kinga hülyeségfnek a kezelésére, de Kingában sincs egy cseppnyi jóérzés, bele is halt volna Kinguci ha jottányit enged. Amúgy én meg utálom ha valaki kihúzza magát a feladatokból

KennyCor7ez 2012.01.08. 21:02:30

eeezzaaaaz bőőőgjéééél méééég :)csicska csicska csicskaaaaa

foxglove (törölt) 2012.01.08. 21:02:35

@genevieve: ati ismeri a legjobban kingát, pontosan tudta valószínűleg, milyen hangsúllyal és mit kell mondani. Valószínűleg azt is el tudta volna érni, hogy Kinga mosolyogva megcsinálja, amit kell, de ő ezt választotta.

padlizsán 5 2012.01.08. 21:02:35

fecó igazi prímás alkat, mindig annak a dalát fújja, akivel beszél...

nathalie 2012.01.08. 21:02:43

kinga kurvára nem érti a dalszöveget! Nem neki kell elszállni a boldogságoz!!a boldogságnak kell hazamenni!!! :D:D

nosce 2012.01.08. 21:02:52

Kinguci mindent felvállal, tonnákat hisztizik csak h ne kelljen icipicit takarítania :)

ő-szinte 2012.01.08. 21:02:57

@vallatas: Ez nem erős... ez minden biztosítékot kibaszott nálam.

sogeking 2012.01.08. 21:03:00

@girbeguba: mint ahogy Attila szokta?

girbeguba 2012.01.08. 21:03:12

És most megint ruhástól döglik az ágyban és sajnálja magát. Csúcs

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.08. 21:03:20

@nosce: az úgy egészen más, most elképzeltem, már boccs a belepofázásért:)

nosce 2012.01.08. 21:03:58

@gyvy:
"Akkor hamarabb. :D "

na de akkor valami elégedettség felhő is átsuhanna az arcán :)

arkangyal44 2012.01.08. 21:04:02

Épp elgondolkodtam,hogy ha egy lakatlan szigeten ketten lennék a Kingával,kb egy hónapig lenne mit ennem,merthogy egy perc alatt lecsapnám a vinnyogós luvnyáját az bíztos:)

padlizsán 5 2012.01.08. 21:04:04

engem az is zavar,hogy a pasik állandóan puszilkodnak... nem volt nekik apjuk, aki megtanítsa, hogy férfiak kezet fognak? szerintetek?

genevieve 2012.01.08. 21:04:27

ha most king védett lesz, akkor atika nagyon-nagyon meg fogja ezt szivni szerintem mikor vége lesz ennek a hétnek:-)))

nathalie 2012.01.08. 21:04:28

@nosce:
sztem igen,csak akkor máshogy reménykedik a végében :D:D

Hurri Kán 2012.01.08. 21:04:48

@nosce:
Az sok mindentől függ ugye... Jobb esetben nem csak azért, mert vége van. :D

nosce 2012.01.08. 21:04:51

@ő-szinte:
"Ez nem erős... ez minden biztosítékot kibaszott nálam. "

még azt is öbereli h Olga nem jön ? :)

kamarti 2012.01.08. 21:04:58

@beebeer: igen, hisztérika, terrorista. viszont Ati nagyon ért a hergeléséhez (meg másokéhoz is). ebben a konkrét helyzetben Ati volt a paraszt (aki valamelyik nap még azzal verte a mellét a riportban, hogy ő a kedvességével milyen eredményesen veszi rá az embereket a munkára)

Kinguci hálátlan Atival. nabassz ?)

foxglove (törölt) 2012.01.08. 21:04:59

KLN az énektanár... sírok...

ő-szinte 2012.01.08. 21:05:15

@nosce: Lehet, hogy annyira nem lenne elégedett:-DDD

2012.01.08. 21:05:32

@nosce: figyusz, az asztal alatt bárki lepippanthatja, szerinted nem történik meg ez VCsabával hetente háromszor?

Dolgoztam én a közművelődésben kérem, tudom hogy mennek a dolgok. :))))))

nosce 2012.01.08. 21:05:53

@arkangyal44:
"Épp elgondolkodtam,hogy ha egy lakatlan szigeten ketten lennék a Kingával,kb egy hónapig lenne mit ennem,merthogy egy perc alatt lecsapnám a vinnyogós luvnyáját az bíztos:) "

én nem bántanám , átúsznék egy másik szigetre :)

never again 2012.01.08. 21:05:56

@genevieve: Attila az elején teljesen normálisan megkérte, hogy csinálja meg a dolgát, és Attila mindenkinek próbált egyenlő feladatot osztani. Kinga pedig nagyon lekezelő stílusban válaszolt neki. Attila csak próbált hatni rá valahogy, mert fizikai erőszakot nem alkalmazhat.

És ismétlődően többször is normálisan kérte, és csak utána b***ogatta FB+-t.

Remélem, hogy a kisasszony kap valami durva büntit a feladatok sorozatos elszabotálásáért!

Az meg, hogy Csaba ,megcsinálja Kinga helyett Csabának rosszpont:(

girbeguba 2012.01.08. 21:06:03

@sogeking: most nem az arénás taktikára gondolok, hanem a potyautazásra. Nekem ez más. Az rtl meg vv6 ra hozzon értelmes szabályokat az arémába vagy ne nyavajogjanak a műsorvezetők

genevieve 2012.01.08. 21:06:19

@girbeguba: én meg azt utálom, hogy ha valaki direkt felhergeli a másikat, és szándékosan úgy szól hozzá....

genevieve 2012.01.08. 21:06:50

szóval erről van szó, ati szerepel és szerepel és szerepel........

nosce 2012.01.08. 21:07:05

@gyvy:
lehet h az h vége van, az lenne a legjobb :)

JaneDoe01 2012.01.08. 21:07:11

Sziasztok! Imádok mindenkit, elsősorban Hajnit és a kommentelőket,de valamit nagyon nem értek: kinek lehet a világon szimpatikus ez az elkényeztetett hisztérikus,buta,lusta Kinga,akinek csak annyi szól a javára,hogy szép haja van? És mèg Tibi is neki adta a sálját! MIÉRT????

girbeguba 2012.01.08. 21:07:35

@foxglove: nálam már itt van a 100-as zsepi

sogeking 2012.01.08. 21:07:49

@girbeguba: nem csak az arénára gondolok, hanem pl. az iskolai hétre, amit ellazsált - mondjuk engem nem zavart, csak példaként, hogy pont ő nem egy nagy együttműködő :)

ő-szinte 2012.01.08. 21:08:15

Jesszus!!!! Dressz megint húzogatja felfelé a felsőjéééééééééééééééét, ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

kamarti 2012.01.08. 21:08:36

Atinak mártírizéje is van :) beszarás ez a pasi, de tényleg. nem értem, hogy nem röhögik szembe, amikor ilyeneket mond, hanem Seri még kontrázik is ... :)

nosce 2012.01.08. 21:08:38

@ő-szinte: @beebeer:

hát lehet h hálásabb hozzáálláshoz/térdepléshez van szoktatva :)

nathalie 2012.01.08. 21:08:49

@sebestyénbalázsné:
ezzel a nickel sztem még többet kell majd dícsérned Hajnit! :D:D:D

fran7 2012.01.08. 21:09:07

@beebeer: Tudod sokszor történt, hogy mentünk valahova dolgozni, s a jobb érzésű emberek, akiknek nem lett volna muszáj, de jól jártak azzal, hogy gyorsabban dolgoztunk. Odajöttek és ők kérdezték, hogy segíthetnek. Aki egy téglát arébb rak, s azzal segít nekem, azt megköszönöm. Ha meg nem segít, akkoris meg kell csinálni. Attilának ezt kellett volna belátnia. Kinga alkalmatlan arra, hogy ilyen dolgokat megértsen, hogy neki segítenie kell.

2012.01.08. 21:09:19

@kamarti: nyilván tudatosan hergelte Kingát, de mégis, én inkább attól az igazságtalanságtól vagyok kiakadva, hogy a hiszterikáknak mindenki elnéz dolgokat, mert ők hisztériáznak. Nyilván azért zavar, mert én nem vagyok olyan, kicsit úgy vagyok vele, ha én veszem a fáradtságot és türtőztetem magam, kiskirálylány is megpróbálkozhatna olykor-olykor az önfegyelemmel.
Nem korkérdés, nézd meg Serit, egyidősek, mégis sokkal fegyelmezettebb.

ő-szinte 2012.01.08. 21:09:34

@sebestyénbalázsné: El kell hogy keserítselek, még a haja sem szép. Az ugyan is nem csak az ő haja...:-D

genevieve 2012.01.08. 21:09:52

@never again: lehet hogy nem ugyan azt nézzük:-))

megkérte, kinga azt mondta oké megcsinálja, csak befejezi amit csinál...és ati nem várt, hanem azonnal elkezdte basztatni...

de mondjuk engem az egészben az zavar, hogy ugyanezért shadit kiüzette a villából és verát is rossznak állította be....

egyszerűen utálom a kettős mércét....

nathalie 2012.01.08. 21:10:12

Attilát az összes nő vonza, akitől én rosszul vagyok. hm...

girbeguba 2012.01.08. 21:10:34

@sogeking: ok, de az se közö s feladat volt. Amúgy meg nem Atit védem, de ebben a sztoriban nekem Kinga volt az a hunyó

sogeking 2012.01.08. 21:11:17

@sebestyénbalázsné: mint a Kinga fanklub oszlopos tagja elmondhatom, hogy klubunk egyre bővül.. szóval nagy az érdeklődés :D

JaneDoe01 2012.01.08. 21:11:19

@nathalie: Ha férfi lennék,holnap elvenném Hajnit, rengeteget ennénk,és nevetnénk.

arkangyal44 2012.01.08. 21:11:24

@nosce: És ha a közelben nincs másik sziget ? meg egyébként is annyi kaját nem hagyok ott:))DDDDD

genevieve 2012.01.08. 21:12:12

csabinak mennyi esze van:-)

padlizsán 5 2012.01.08. 21:12:24

ez milyen, hogy beadják nekik amit mögöttük beszélnek? miért van ez?

nosce 2012.01.08. 21:13:03

Miafaszom?? bemikrofonozták a kertet a vége meg a szaunában ? :)

nathalie 2012.01.08. 21:13:10

ez most mi? most innetől beadják a beszélgetéseket nekik?

genevieve 2012.01.08. 21:13:21

@girbeguba: erről beszélek:-)

nem feladat volt, ati kitalált valamit:-)

és a többieknek ugrani kellett:-)

KennyCor7ez 2012.01.08. 21:13:57

@padlizsán 5: Poén és csinálják a műsort jessz, bőőgjéééél,

2012.01.08. 21:14:23

@nathalie: azért nem az összes nő, Vera és Eszter még nem vonzotta. Na meg Annamari sem. :))))

girbeguba 2012.01.08. 21:14:29

@sebestyénbalázsné: ha nem lenne férjem én is elvenném Hajnit. Biztos jobban főz mint én és télleg vicces :-)

kamarti 2012.01.08. 21:14:30

@beebeer: de a hergeléssel tuti nem éri el a célját, és ezt pontosan tudja.
konfliktus kellős közepén sztem nem lehet elmagyarázni neki, h ált ne királylánykodjon

Ati nyugodt??? :) sztem áll az elméletem, hogy Muirenikő elúszik, és Ati visszatérdepel Kingucira

genevieve 2012.01.08. 21:14:37

@foxglove: azonnal levágta, hogy ati műsora a kertben azért megy, mert feco ott ül és tovább fogja adni kingának...

nosce 2012.01.08. 21:14:51

sztem ez Attitól kamu, csak Kingát stuffolja

foxglove (törölt) 2012.01.08. 21:15:16

hallottam esztert:) sírjatok farkasok, sírjatok

nathalie 2012.01.08. 21:15:18

egyébként gondolom a kinga szerelemnek most vége van (egy darabig),hiszen Enci nem láthatja a randi előtt,hogy kingának könyörög...

inmemancsi 2012.01.08. 21:15:20

tényleg megismétlik igaza volt aki mondta ááá

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.08. 21:15:26

@arkangyal44: nekem is jutott az eszembe, tudtam, h jó férj leszel:)

girbeguba 2012.01.08. 21:15:57

Ez a kserű méz kísérteni fog

sogeking 2012.01.08. 21:16:26

@girbeguba: jó:) itt szerintem amúgy sem az aktuális feladat volt a téma/ ok, hanem a korábban felgyülemlett konfliktusok a Kinga - Attila viszonyban
(ha nem egy kiadott feladat lett volna, hanem az, hogy Kinga vigyen oda egy pohár vizet, akkor is ellenkezett volna)

nathalie 2012.01.08. 21:16:30

@beebeer:
felvagyok készülve rájuk is :D

nosce 2012.01.08. 21:17:05

Petti Attinak, nah sose tudjuk meg ? majd megírod levélben ? :)

genevieve 2012.01.08. 21:17:09

@kamarti: ezt irtam én is az előbb:-)))

de még akkor is ha kingucira kerül a zöld kendő akkor ati rá fog jönni, hogy mégis szerelmes kingába és már megbánta, hogy bántotta, és bocsánatot kér, és elnézést, és most jött rá, hogyan kezelje...stb, stb, stb.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.08. 21:17:09

"eltorzult személyiségjegyek" - mondja a vérgerci - bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű -, ideje lenni elküldeni a nagyfejűt most már a fenébe a villából...

never again 2012.01.08. 21:17:20

@genevieve: Ugyanazt nézzük, csak mások vagyunk és más zavar minket:).
Ahogy vallatás írta, én sem tudok nyugton ülni, h körülöttem dolgoznak, és dolgozóként engem is roppant idegesített volna, ha körmöt lakkoz.
Ha mondjuk ruhákat hajtogatott volna, vagy ágyaz, akkor azt mondom, oké, Attila a hunyó, mert nem hagyja, hogy befejezze, amit csinál. Így viszont az adott feladat tartalmát is figyelembe véve, jogosnak tartom Attila piszkálódást.
Amúgy szerintem Kinga akkor sem csinálta volna meg a nappali-takarítást, ha Attila elhiszi, hogy "mindjárt" és elmegy onnan.

2012.01.08. 21:17:27

@kamarti: Attila célja szerintem a kiválasztás. Elismerem, hogy direkt hergeli Kingát.

nosce 2012.01.08. 21:17:55

@inmemancsi:
"tényleg megismétlik igaza volt aki mondta ááá "

én mondtam de már bánom, rossz ötletet adgattam :)

Zsoofka 2012.01.08. 21:18:08

Ati hazugsága: valaha is érzett bármi +t Kinga iránt. Merthogy nem. Csak szerep.

girbeguba 2012.01.08. 21:18:32

@genevieve: kiváló az üveggömböd, hol vetted? :-)

genevieve 2012.01.08. 21:18:42

egyébként most, hogy ati nem baszogatja verát....az teljesen normálisan és szimpatikusan viselkedik:-)))

nosce 2012.01.08. 21:18:45

@Brr:
"bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű -, ideje lenni elküldeni a nagyfejűt most már a fenébe a villából... "

most miért bántod Csabcsit ? :)

JaneDoe01 2012.01.08. 21:18:47

És ha már a vallomásoknàl tartunk,Csabàt sokáig egy uncsi csúnya fiúnak tartottam. Ez most is így van, de mostanában van egy-két olyan megnyilvánulása,ami a 0-ról 2. szintre hozta a tizes skálán

padlizsán 5 2012.01.08. 21:19:39

@never again: taps taps, én is ezt gondolom... :)

KennyCor7ez 2012.01.08. 21:19:42

@girbeguba: Repedt fazékban érlelt keserű méz?Viszont aranyosak voltak.

genevieve 2012.01.08. 21:20:31

@never again: nem feladat volt, hanem ati kitalált valamit....

egyébként meg a mosókonyha takarítást is megcsinálta mikor megkérte őt ati...és láttam este mosogatni is...

és főleg az az ati ne ugasson szerintem senkinek, aki amikor nem volt villamester minden módon szabotálta a kiadott feladatokat....

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.08. 21:20:53

@kozi001:

de volt ő már a kingával táncversenyen, akkor meg az volt a baj, tankönyvet lehetne írni belőle, mert ő a klasszikus kontrollmániás pszichopata: a zsarolás, manipulálás és lelkibántalmaz művésze, csak ehhez ért, tőle minden nőt és férfit óvni és védeni kell...

kamarti 2012.01.08. 21:20:58

@never again: na most én viszonylag ritkán lakkozok, de egyrészt ahhoz nyugalom kell, másrészt meg nem lehet csak úgy abbahagyni, mint mondjuk a ruha hajtogatást :)
szóval én Ati helyében hagytam volna és visszamegyek 10 perc múlva basztatni, a feladata megvárta volna.

vallatas 2012.01.08. 21:21:01

@sebestyénbalázsné: nálam is egyre szimpatikusabb Csaba, csak nem a királylánnyal kéne lógnia.

girbeguba 2012.01.08. 21:21:46

@KennyCor7ez: hang nélkül egész nézhető :-)

Zsoofka 2012.01.08. 21:22:14

@vallatas:
Jogos. Ati jól látja: egyszer Csabának is káros lesz Kinga közelsége....

nathalie 2012.01.08. 21:22:16

@genevieve:
azért valljuk be,hogy egy kisebb hadművelet volt az,hogy kingá bevonja a takarításba... :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.08. 21:22:38

a csabi fogja megnyerni a villát vagy az eszti... az összeférhetetlen viszont tankönyvi eset, tanítani kellene belőle a nőknek és férfiaknak önvédelmet, minden trükkjét szépen ki lehet elemezni, és felkészülni belőle...

genevieve 2012.01.08. 21:23:13

@nathalie: az csak egy kis mézesmázasság volt:-)
atinak ujjgyakorlat:-)

Zsoofka 2012.01.08. 21:23:25

@mokamini:
Szerintem Ati most utánozza igazán Alekosz Éva-formátumát ezzel a hergeléssel...

JaneDoe01 2012.01.08. 21:23:58

@girbeguba: Én még a jó főzést se igénylem, bár a férjem a legjobb pörköltben és húslevesben. Viszont,ha depi vagyok, csak az abált szalonna és a lila hagyma segít,friss kenyérrel.

Zsoofka 2012.01.08. 21:24:11

ismétlééééééééééééééés

girbeguba 2012.01.08. 21:24:51

Balázs szerint szavaznunk kell. Na ja azt várhatják

mocskosmacska 2012.01.08. 21:24:54

@never again: MOndjuk engem meg az idegesít, hogyha lakkozom a körmömet és valaki elkezd pattogni, hogy most rögtön tegyek meg valamit. Főleg, hogy amikor shadi volt a villamester attila nem nagyon volt hajlandó bármit tenni, de most ő elvárja, hogy neki mindenki rögtön ugorjon.
Kinga tényleg rohadtul el van kényeztetve, de attila direkt hergelte. Sőt az, amit attila elmondott, hogy ő mennyi mindent megtett kingáért meg ilyenek nem fedik a valóságot.
Egyébként vannak ilyen pasik. Kinéznek egy nőt, járnak a nyomában, "mindent" (legalábbis ők így látják) megtesznek érte, az nem érdekli őket, hogy a csaj akarja-e vagy nem és amikor a csaj már menekül, akkor kiakadnak, hogy őket hogy kihasználták és elkezdnek betegesen módon a bosszúra koncentrálni.

vallatas 2012.01.08. 21:24:55

@mokamini: csak látnám Kingát köpködni!
azért még sms-t küldenék :-DD

Zsoofka 2012.01.08. 21:24:58

nem akarok még egy kattonájcsót!!!!!!!!!!!!

nosce 2012.01.08. 21:25:29

@Brr:
"az összeférhetetlen viszont tankönyvi eset, tanítani kellene belőle a nőknek és férfiaknak önvédelmet, minden trükkjét szépen ki lehet elemezni, és felkészülni belőle... "

van otthon egy Attis babád is amit tűkkel szurkálgatsz ilyenkor ? :)

Zsoofka 2012.01.08. 21:25:34

@vallatas:
fog még az köpködni....

2012.01.08. 21:25:37

@mokamini: igen, szerintem is erre a mintára játssza a húzd meg-ereszd el játékot, nyilván már ezzel a koncepcióval ment be a villába.

kamarti 2012.01.08. 21:26:04

@genevieve: ahogy Kingának sem hallottuk a hangját sem a táncos balhé utáni 2 hétben, amikor "szakítottak", és az elmúlt héten sem, amikor Ati murienikőre nyomult

szóval hiába van igaza Atinak, hogy Kinga egy elkényeztetett hp, mert épp ezt használja 3 hónapja

Zsoofka 2012.01.08. 21:26:50

@beebeer:
valljuk be, nagyon jó alany kinga ehhez a játékhoz :)

fran7 2012.01.08. 21:27:08

Most fogja mondani Csabi Verának, hogy téveszmés?

girbeguba 2012.01.08. 21:27:30

@sebestyénbalázsné: nem rossz most úgy ennék abált szalonnát. Habás sült krumpli kóbász hagyma tojás volt a vacsi amolyan parasztosan.

Zsoofka 2012.01.08. 21:27:48

@kamarti:
Nem véletlenül kullogott vissza Kinga Atihoz...

JaneDoe01 2012.01.08. 21:28:15

Én gonosz és kritikus vagyok,de a Kinga haját igazinak látom. Nem mintha ez javítana a személyiségén...

girbeguba 2012.01.08. 21:28:17

Hű Kinga meglepően értelmeseket mond. Wow

vallatas 2012.01.08. 21:28:32

@fran7: szerintem azt nem adják le, az a szobában volt!

genevieve 2012.01.08. 21:28:37

@kamarti: szerintem is normálisan viselkedett kinga idáig atival...

2012.01.08. 21:29:04

@mokamini: gondolom Attila reménykedett, hogy megint becastingolnak egy labilis női karaktert. És lőn!

sogeking 2012.01.08. 21:29:43

@sogeking: és igazam volt a pohár vízzel kapcsolatban :)

Hajrá Kinga!

mocskosmacska 2012.01.08. 21:29:59

Attilától durvus volt, hogy bejöttek a mentorok és ati lerohanta őket a piti konfliktusaikkal.

Zsoofka 2012.01.08. 21:29:59

@beebeer:
valljuk be, nem vállalt túl nagy kockázatot.... az rtl szereti a labilis nőket :)

girbeguba 2012.01.08. 21:30:29

Na jó inkább néznék egy Harry Pottert

kamarti 2012.01.08. 21:31:05

@mokamini: nem ezt mondta....

@mocskosmacska: igen, ez tipikus, és sajnálja magát, meg sajnáltatja, és tökéletesen tudja, mivel hergelje a másikat, aki azzal látszólag beigazolja, amit mond.

Ati védi meg? aki nyugodtan ült a helyén és várta, mi lesz a Vera-Kinga konfliktus vége?
iszonyat aljas ez a pasi, nem tudom, miért viselik még el.

Kardhal.0 2012.01.08. 21:31:17

Na én nem tudom mi van, de Attila miatt egyre inkább "szimpi" Kinga. Nagyon tudja, hogy hogyan kell felhergelni, viszont úgy fest egyre inkább tudja Kinga kezelni. Legalábbis nem minden egyes alkalommal kezd el ordítani. :)

fran7 2012.01.08. 21:31:51

Azért Kinga Atiban rossz értelemben a zsák a foltját találta meg. De a többiek joggal kérdik, hogy ilyen veszekedés után, hogy beszélhet Verával. De ő ehhez van szokva. Ha én kiabálnék így, akkor már ott vér is folyna.
@vallatas: Köszi.

Zsoofka 2012.01.08. 21:31:55

@kamarti:
De azt mondta: egyszer Csabinak is terhes lesz a kapcsolat. nem Kinga, a kapcsolat :) nézd vissza...

genevieve 2012.01.08. 21:32:12

ki védte meg ati seggét a kiválasztástól?

KennyCor7ez 2012.01.08. 21:32:13

Ezt a csajt senki nem tépte meg általános iskolába?Nálunk az ilyet csirájába eltaposták.Menjen haza a fszba.Uncsiiiii:)

Alkaline 2012.01.08. 21:32:13

igaza volt abban Atinak, hogy Kinga használja

témázgató 2012.01.08. 21:32:40

A villában a legnagyobb sértés a "húzzál haza". Ezt Kinga számtalanszor ordította a többieknek. Most, mikor ő kapja meg, egész másként hallatszik, érdekes...

2012.01.08. 21:32:52

@mokamini: na jah, tíz kiegyensúlyozott, magával harmóniában élő budhistával kurva nehéz műsort csinálni. :)

Zsoofka 2012.01.08. 21:33:13

Igaza van Atinak. Ha ki akart volna hátrálni a kapcsolatból, a Vera levél után emelt fővel megtehette volna....

nosce 2012.01.08. 21:33:33

Olgaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)

Alkaline 2012.01.08. 21:34:02

igen hamar elfelejtették egy páran, hogy Kinga mit művelt Atival a táncversenykor, pedig Ati csak miatta akart nyerni

girbeguba 2012.01.08. 21:34:07

@genevieve: ki szerzett Kingának lila kendőt? Amúgy kár hogy nem jöttek össze megérdemelnék egymást

never again 2012.01.08. 21:34:19

@genevieve: Nekem úgy jött le, hogy feladat volt, ez lehet az eltérő megítélés oka.

@padlizsán 5: Köszi:)

@kamarti: Én is ritkán lakkozok, általában, amikor már ragyog a lakás. Mert a francia manikűrön állati sokára szárad a 3 réteg, és mert utána már se a mosogatóba se más tisztítószerhez nem akarok nyúlni, hogy minél tovább szép maradjon.

@mocskosmacska: Az utolsó bekezdéseddel teljesen egyet értek. De ilyen nőben is van. Nem nem specialitás;)

2012.01.08. 21:34:27

Vessetek meg, nekem Peti produkciója tetszett!!! Kár, hogy nem egyéni szavazás van.

girbeguba 2012.01.08. 21:34:46

Elképesztően pusztító

JaneDoe01 2012.01.08. 21:34:47

És mindíg,mindíg talál magának egy hímneműt,aki megvígasztalja. Ha valaki azt mondja,a külső nem számít,arcul verem.

témázgató 2012.01.08. 21:34:50

Balázs: "az utolsó produkcióhoz egyszerűen képtelenség hozzászokni"...:))

vallatas 2012.01.08. 21:34:56

@Alkaline: ilyen mikor ketté szakad a tábor :-)
de ez RTLnek jó, ilyenkor nagyon nő biztos az sms küldők száma!

nosce 2012.01.08. 21:35:12

Fecó művészúr :)

KennyCor7ez 2012.01.08. 21:35:23

Kérem tegyék meg tétjeiket Hölgyeim és uraim :)Indöööövinöööör iiiiiizzzzz.

atandora 2012.01.08. 21:35:36

Sziasztok!
Ezer éve ... :)
Benyomások:
- Attila-Kinga: jajj de rohadtul unom!
- Fecó: ennek a pasinak egyetlen őszinte másodperce sincs. Folyamatosan szerepet játszik, pózol és nem ért semmit.
- Seherezádé dalát akarom csengőhangnak. A bejárati ajtóra. :D
- Sebestyén Balázst ... áh ... már csak a falnak kellene indulnia. :D Imádom. Imádom az iróniáját, a humorát, a stílusát.

nathalie 2012.01.08. 21:35:36

Vera úgy néz ki mind a filmekben a lány,akinek fiúnak kell beöltözni,hogy focizni tudjon.

kamarti 2012.01.08. 21:35:56

@mokamini: visszanézem, mert sztem azt mondta, h egyszer Csabinak is elege lesz Kingából mert hogy nem viszonoz a csaj)
de egyébként gyakorlatilag mindegy is, mit mondott :)

genevieve 2012.01.08. 21:35:56

én is azt mondom, hogy kinga egy elkényeztetett hp, és a szülei nagyon félreértelmezték a kislányok királylánnyá való nevelését...

de, itt ati szándékosan vérgeciként viselkedett.

témázgató 2012.01.08. 21:36:06

Kinga kb. 30 - 40 éves nőnek néz ki ezzel a sminkkel.

Kardhal.0 2012.01.08. 21:36:12

Reméljük Petiék. Irtó jól állt neki a dal. :)

felka 2012.01.08. 21:36:16

vera férfihormonokat kap a villában?

sogeking 2012.01.08. 21:36:22

a győztest csapatot meghallgathatjuk még egyszer??

mocskosmacska 2012.01.08. 21:36:27

@Kardhal.0: Még hetekkel ezelőtt shadi ölelte át örömködve kingát, hogy: - Fejlődsz, már tudsz vele (attilával) úgy beszélni, hogy utána nem sírsz.
Ezen akkorát röhögtem.

kamarti 2012.01.08. 21:36:29

de ha egyenkétn szavazunk, akkor nem biztos, hogy pár kap kendőt?

nathalie 2012.01.08. 21:36:56

biztos kingáék és attiláék között lesz a döntő.

KennyCor7ez 2012.01.08. 21:37:11

@mokamini: De jó lenne ,ki is eggyeznék velük.

nosce 2012.01.08. 21:37:14

Balázs még húzza vagy 5 percig a műsort :)

nathalie 2012.01.08. 21:37:43

hahahahahahahaha!!!!

KennyCor7ez 2012.01.08. 21:37:46

Jihhhháááááááááááááááááááááááá -Gy

genevieve 2012.01.08. 21:37:53

@girbeguba: de akkor mégis tett érte kinga, ugye? nem is kis dolgot

nosce 2012.01.08. 21:37:58

Kinguci lehet ma elnyeli a zöldkendőt :)

arkangyal44 2012.01.08. 21:37:58

@mokamini: ezt írtam 100-komment elött:))

fran7 2012.01.08. 21:38:00

Peticsé remélem szavaztál.;)

girbeguba 2012.01.08. 21:38:20

Nagyon kíváncsi vagyok a kiszavazásra

Kardhal.0 2012.01.08. 21:38:28

@mocskosmacska: Mókás valóban, de tényleg így van. :)

vallatas 2012.01.08. 21:38:38

hehehehe :-D
mondtam, hogy Csabáék!

mocskosmacska 2012.01.08. 21:38:43

@never again: Igen,ezt a magatartás tényleg nem kellett volna kisajátítanom a férfiak számára.

nathalie 2012.01.08. 21:38:47

na basszátok, meg hát én erre aztán tényleg nem gondoltam volna :D

genevieve 2012.01.08. 21:38:52

jesssssssssssssssssssssssz:-D

na őket egy darabig nem fogják kijelölni:-D

girbeguba 2012.01.08. 21:39:01

@sebestyénbalázsmné: csak de

atandora 2012.01.08. 21:39:04

Papírforma győzelem.
Papírforma az is, hogy Kinga bőg.

Niga u mad 2012.01.08. 21:39:06

jajmá ez a szopós ribanc... :(

KennyCor7ez 2012.01.08. 21:39:09

Én megmondtam.A nézők mást is akarnak látni párbajozni.Ennyi.

vallatas 2012.01.08. 21:39:11

telefonos szavazásokba Csaba nyerő, online Ati.

hát asszem ezt tényként kezelhetjük lassan.

pink ninja 2012.01.08. 21:39:14

egyik se lett volna kiválasztott, úgyhogy ennek nincs jelentősége szerintem

nathalie 2012.01.08. 21:39:15

@nathalie:
ja,hogy az rtl-nek ez a jó.. milyen kis buta vagyok :d

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.08. 21:39:24

Yeah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JaneDoe01 2012.01.08. 21:39:26

Te atya úr Isten! Utálom Verát!

inmemancsi 2012.01.08. 21:39:30

verának szerencséje volt csabával

genevieve 2012.01.08. 21:39:32

na, most aztán érdekes lesz a kiválasztás:-DD

syfyboy 2012.01.08. 21:39:43

Így kellett, hogy legyen!!! :D Hajrá Csabi és Vera!

fran7 2012.01.08. 21:39:57

Az RTL meg akarta keverni a dolgokat. De ha Fecó-Kinga nyer, akkor se szólhatunk semmit. Mert ez két páros nem volt annyira rettenetes.

arkangyal44 2012.01.08. 21:40:01

@mokamini: Sebaj barátom,majd legközelebb:))

mocskosmacska 2012.01.08. 21:40:05

@Kardhal.0: Shadinak voltak jó beszólásai.

MOst mi a fenének adnak nekik szünetet?

vallatas 2012.01.08. 21:40:33

vicces, hogy Csaba annyira erős, hogy még egy negatív szereplő azaz Vera se tudta kellő kép lehúzni :-D

Zsoofka 2012.01.08. 21:40:40

meglep, hogy megmutassák.......

fran7 2012.01.08. 21:40:55

Balázs százalékokat mondott?

girbeguba 2012.01.08. 21:41:06

Bárcsak Péter menne párbajra, de lapít mint sz@r a fűben so kinga ati fecó közt dől majd el

sogeking 2012.01.08. 21:41:15

egyszer úgy kellene jelölni, hogy nem tudnák előre, ki lesz a védett - és akik a védettre rakták a jelet, újra raknának

nosce 2012.01.08. 21:41:27

Binbir
most h nem Fecó nyerte, a kiválasztottra egy tipp ? :)

nathalie 2012.01.08. 21:41:28

@témázgató:
kinga így úgy néz ki mint azok a szerencsétlen kislányok a szépségversenyen. csak ő az anyjuk...

Atok 2012.01.08. 21:41:30

Eszter megy es kinn is marad

Zsoofka 2012.01.08. 21:41:32

@vallatas:
2szer 2 párbajgyőztes....
már gyakorlottak szavazóik....

padlizsán 5 2012.01.08. 21:41:37

majdnem sehiék nyertek :D

inmemancsi 2012.01.08. 21:41:50

@mocskosmacska: mert azért ne kényeztessük el a nézőket annyira, hogy valami érdekes legyen, még hozzászokik

genevieve 2012.01.08. 21:42:03

@vallatas: amitől vera eddig negativ volt az megszünt:-)

most kinga lett a negatív.....

aztán majd jön eszti és sehi

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.01.08. 21:42:13

@vallatas: Szerintem ebben leginkább a mentorok döntöttek, Tibor népszerű, Enikő is. A másik kettő már kiesett a köztudatból.

Niga u mad 2012.01.08. 21:42:14

attila lesz kiválasztva aki fecót viszi D:

vallatas 2012.01.08. 21:42:20

@nathalie: :DDDD

@Atok:
Eszter a tippem nekem is.

Kardhal.0 2012.01.08. 21:42:38

@mocskosmacska: Csak jól el lett nyomva, főleg Atti által.

foxglove (törölt) 2012.01.08. 21:42:55

Vera úgy rárakja Eszterre, mint a huzat.

mocskosmacska 2012.01.08. 21:42:56

@fran7: eszter-peti9%
sehi-attila 31%
vera-csaba 38%
kinga-fecó 22%

nosce 2012.01.08. 21:43:13

@vallatas:
"vicces, hogy Csaba annyira erős, hogy még egy negatív szereplő azaz Vera se tudta kellő kép lehúzni :-D "

Vera nem gyenge, 2 párbajt nyert, és a szavazataik Csabcsival összeadódtak, inkább ebből az látszik h Seri nagyon gyenge...

kozi001 2012.01.08. 21:43:30

Szerintetek mennyi köze lehet a valós erősséghez ez a 9, 22, 31, 38%!

Pl. Sehiék produkciója szerintem annyira gyászos volt h az alapján biztos nem kellett volna másodiknak lenni!

Ha belegondolok a plázacicaverő Eszternek is gyászos a 9%!

vallatas 2012.01.08. 21:43:33

@genevieve:
hát csak ne legyen megint szerelmes.

@Hooshee: igazad lehet.

@Ez a név jeIenik meg a bIogokban, kommentekben: annak is örülnék.

KennyCor7ez 2012.01.08. 21:44:00

Vera nem nega,sőt vega sem mert húsevő és nem veti meg a húslét sem.

never again 2012.01.08. 21:44:05

@fran7: Eddig se téveszmésnek nevezte, hanem, hogy bizonyos dolgokat máshogy érzékel a valóságból.
Visszafogott szinten ez köztünk is megvan, hiszen amíg egyesek itt Attilát rossznak látják, mások épp jónak, és elvileg ugyanazt az adást nézzük;).

Ja, és nagyon reméltem, hogy Csabiék kapják a kendőt, mert most a többieknek van elszámolnivalójuk. Éljen!

kamarti 2012.01.08. 21:44:17

@vallatas: sztem úgy lett volna korrekt, ha egyénenként mutatják a szavazatokat, hisz úgy is lehetett szavazni
Vera -20%, Csaba 58% :) :)

na, vakon kire tesz Eszti-Peti, most hogy Csabára nem lehet? Fecó vagy Kinga, Kinga vagy Fecó?

mocskosmacska 2012.01.08. 21:44:22

@Kardhal.0: Attila nagyon elnyomott egy-két embert. De ez inkább az rtl hibája, mert ők nyomják atit ezerrel.

vallatas 2012.01.08. 21:44:38

@nosce: igen Seri szépsége megtévesztő
:-D a legszebb a leggyengébb :(

foxglove (törölt) 2012.01.08. 21:44:44

az én tippem: eszter a kiválasztott, kinga a kihívott.

mocskosmacska 2012.01.08. 21:45:15

@Peter_Cs: Ez azért igazság, mert ők énekeltek a legjobban, vagy a jó rossz feletti győzelmét jelenti?

mocskosmacska 2012.01.08. 21:45:49

@Peter_Cs: Verának max. a vércsoportja pozitív.

Kardhal.0 2012.01.08. 21:46:11

Azért az tényleg döbbenetes, hogy az a negatív szereplő éppen, akit Attila őrületbe kerget. Amikor meg nem szívja a vérüket, viszonylag normálisak.
Ez legalábbis elgondolkodtató.

padlizsán 5 2012.01.08. 21:46:11

sztem kinga lesz a kiválasztott
annyira nincs tekintettel magán kívül senkire, hogy mindenkinek a bögyében van már valamilyen szinten...

fran7 2012.01.08. 21:46:14

@never again: Nem tudtam mi hangzott el pontosan, de főképp Vera reakciója maradt meg egy hozzászólásból.

KennyCor7ez 2012.01.08. 21:46:23

@kozi001: az Eszter azért kapott 9%, mert egy csótány volt a párja.

mocskosmacska 2012.01.08. 21:46:23

@nosce: Pedig amit a színpadon művelt az erős volt.

vallatas 2012.01.08. 21:46:47

Fecó éneke volt a legjobb, ha hang alapján kell dönteni... de mai világban ez mit se számít nézzük csak meg az igazi x-faktort és Tarány Tamás eredményét :-)

Atok 2012.01.08. 21:47:10

Orulhetnek, hogy Csaba es Vera a vedett :)
Szeritnem Csaba barmelyik fiunal erosebb es Vera pedig a legerosebb lany

beacska 2012.01.08. 21:47:12

megint egy valag pénzért sikerült kiosztani tök felesleges helyekre a kendőket:DDD nem volt ez már egyszer??:DDD

nosce 2012.01.08. 21:47:12

@sogeking:
"agy Attila :) "
az nem valószínű az eddigi szavazások alapján, bár lehet h Geri most tolta Serire az smseket ezerrel :)

JaneDoe01 2012.01.08. 21:47:21

@Peter_Cs: Nagyon szimpatikus vagy a kitartásodért, Vera ennek ellenére egy végletekig keserű,rosszindulatú nő. Látod Vv Éva is hol tart.. De valahol biztos mindenki jó a szíve mélyén. Kár,hogy én ebben nem tudok hinni

Kardhal.0 2012.01.08. 21:47:51

@mocskosmacska: Kíváncsi lennék emellett, hogy hogyan vannak megvágva, miért mindig az a negatív, akit Atti kikészít.

mocskosmacska 2012.01.08. 21:48:00

KIválasztott: kinga
Kihívott: Seherezádé

vallatas 2012.01.08. 21:48:34

@mocskosmacska: az klassz lenne, bár Kinga sokkal de sokkal erősebb!

nathalie 2012.01.08. 21:48:45

gondolom mindenki várja, hogy kinga kiboruljon, hiszen veráék nem megérdemelten nyertek! :D:D

girbeguba 2012.01.08. 21:48:51

Hű de béna Vera haja

mocskosmacska 2012.01.08. 21:48:56

@Kardhal.0: Szerintem vera már a belépésénél tök negatív volt, ahogy belekötött annamariba meg az ilyenek.

foxglove (törölt) 2012.01.08. 21:49:12

@KennyCor7ez: ha Eszter nevét Petire cseréled, egyetértek.

vallatas 2012.01.08. 21:49:47

@mocskosmacska: Vera nem negatív, csak érzékeny tessék már megérteni :-)

irónia on

nathalie 2012.01.08. 21:49:59

@vallatas:
dehogy erősebb! ki szavazna rá??? vagy bent erősebb? úgy értetted?

tulajdonképpen senki nem lehet már meglepődni ha kiválaszott lesz.

foxglove (törölt) 2012.01.08. 21:50:19

@kozi001: szerintem reális, a keserű méz nagy poén volt.

mocskosmacska 2012.01.08. 21:50:31

@Kardhal.0: Igen, az egész konfliktusokat is érdekes lenne látni. Attila tényleg hergeli az embereket. Az áldozatai közül egyedül verát nem sajnáltam, mert ő is ezt teszi csak talán nem annyira profin.

Kardhal.0 2012.01.08. 21:50:37

@mocskosmacska: Arra én már nem emlékszem. :)

fran7 2012.01.08. 21:50:40

@vallatas: Csak Fecó mellett volt egy Kinga is. De hát a legjobb énekesnő idén még a 12-be se jutott be az X-faktorba. Meg Taránynak is nyernie kellett volna.

nosce 2012.01.08. 21:50:55

@nathalie:
"gondolom mindenki várja, hogy kinga kiboruljon, hiszen veráék nem megérdemelten nyertek! :D:D "

azt majd azután ha kiválasztják :)

genevieve 2012.01.08. 21:51:01

@Kardhal.0: na, visszacsengnek a gondolataim:-)

vallatas 2012.01.08. 21:51:08

@nathalie: Kingát szerintem sokan szereti, illetve védik a hisztije miatt.
Serire meg miért szavaznának, a szépsége miatt?:) igen a pasik tuti, de pl. én se szavazok, nincs nekem ilyenre pénzem.

syfyboy 2012.01.08. 21:51:11

Vagy Eszti vagy Sheri lesz a kiválasztott, de azért jó lenne Atit is párpajon látni... ;) Utoljára :D

KennyCor7ez 2012.01.08. 21:51:12

Biztos nem.:)neked adom Petikét a hobbitocskát:)

mocskosmacska 2012.01.08. 21:51:30

@vallatas: Én kingának drukkolnék ezen a párbajon. MOndjuk annyira nem hogy egy fillért is kiadjak sms-re.

sogeking 2012.01.08. 21:51:35

@Kardhal.0: igen, mert Attila általában kimért, nyugodt stílusban forgatja a kést a többiekben - de ettől még..

padlizsán 5 2012.01.08. 21:52:04

@nathalie: már fojtogatta a sírás, aszittem helyben tombolni fog...
de úgy látszik azért ő is fejlődik... de kár :)

kamarti 2012.01.08. 21:52:28

@vallatas: Fecó inkább meleglevegőzött, mint énekelt, de a fiúk közt a második legjobb volt

azért kíváncsi lennék egy szavazategyenlőségre, meg a döntésre....

genevieve 2012.01.08. 21:52:48

@skorpioqueen: természetesen:-D

fülig ér a szám:-D

mocskosmacska 2012.01.08. 21:53:08

@Kardhal.0: Rögtön beszólt annamarinak már az első este, hogy "te egy jéghegy vagy, hogy mi van alattad azt én nem tudom, de nem is akarom megtudni, valszeg úgyis hátba fogsz döfni" meg ilyenek.
Aztán megtette azt a nagy poént, hogy az alvó cris szájába mustárt nyomott, sehi bugyiját eldugta bandika ágyába, mintha a srác maszturbált volna rá, meg ilyenek. Aztán sírt, hogy nem szeretik.

vallatas 2012.01.08. 21:53:21

Seri most tiszta bea asszony :-DDDD

nathalie 2012.01.08. 21:53:31

kinga elég elszánt arccal állt fel... remélem attilára rakott.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.08. 21:54:08

Annyira unalmas, h mindig Csaba kap kendőt...Nálam ez már ellenszenvé változott!!!

JaneDoe01 2012.01.08. 21:54:16

És annyira jó lenne,ha ebben a Medveczky Ilona sminkben és talpig flitterben lenne kiválasztott!!!

Kardhal.0 2012.01.08. 21:54:30

@mocskosmacska: Igazából nekem ebben a szériában nincs kiemelten pozitív, vagy kiemelten negatív ember. Nagyon kivételes, ahogy játsszák ezt a játékot. Soha ennyire számítóak még nem voltak a lakók. Érdekes, úgy, ahogy van. És mindenkiben van pozitív, negatív vonás, bőven.

mocskosmacska 2012.01.08. 21:54:43

@nathalie: Az nekem is tetszene. Bár ha attila nem rá rak, akkor hetekig lehet attilától sírás-rívást hallani majd.

nathalie 2012.01.08. 21:55:16

@padlizsán 5:
látszik, hogy már vagy fél órája összeszorított állkapoccsal ül :D

kamarti 2012.01.08. 21:55:19

@padlizsán 5: egyrészt elkenődne a sminkje :)
másrészt meg Csabi mégiscsak a barátja, és nem is voltak rosszak, sztem ha Atiék nyernek, őrjöngene

Fecó haja borzalom, már az éneklésnél is néztem

ő-szinte 2012.01.08. 21:55:31

@vallatas: Bejjja az, te pofozkodós:-DDD

nathalie 2012.01.08. 21:55:49

@mocskosmacska:
lehet azért nekünk eltérő okok miatt tetszene :D

foxglove (törölt) 2012.01.08. 21:56:02

Kingának mennyivel jobban áll a natúr smink.

genevieve 2012.01.08. 21:56:07

bazsi olvassa a blogot:-DDDD

KennyCor7ez 2012.01.08. 21:56:15

Azért nem volt lila kendő rajtad Fecókám, mert ellavírozol a végéig, pedig semmi nem vagy.

mocskosmacska 2012.01.08. 21:56:17

@Kardhal.0: Nekem attila és vera negatív. A többiben jót is, meg rosszat is látok. MOndjuk biztos attilában és verában is van jó, csak annyi a negatív, hogy az nálam elnyomja.

syfyboy 2012.01.08. 21:56:40

@mocskosmacska: szerintem a játék elején a csínytevések legtöbbje "feladat", hogy eseményt generáljanak, nem hinném, hogy maguktól tennék ezeket. Azonban később, mikor már kevesebben vannak jobban ki tud bontakozni az énjük és ezek a "valódibb" konfliktusaik.

kamarti 2012.01.08. 21:56:42

Serinek van humora? :)

kozi001 2012.01.08. 21:56:58

Zsófikával gondolkozom! :)

Végre egy jó beszólás Seritől!

JaneDoe01 2012.01.08. 21:57:01

Jajj,Csabi nem tudta megdícsérni! Mert ög mindíg dícsérni kell

fran7 2012.01.08. 21:57:02

Seri első poénja és még jó is.

girbeguba 2012.01.08. 21:57:12

@genevieve: vagy csak ő is meglátta a nyilvánvalót

nathalie 2012.01.08. 21:57:21

@vallatas:
seri a gergő dolgot kijátszhatná... sok nő szavazna szerencsétlenre. persze ha az rtl is segít.
kingahisztit vicces nézni, de pénzt pazarolni rá?

vallatas 2012.01.08. 21:57:22

@ő-szinte: :))) nem pofozkodom, max a fejembe játszódnak le ilyenek :)
főleg nőt nem ütök meg, nyugodj meg :)

Bejjaa tényleg hova tűntek a képernyőről???:D ja lecsapott az APEH :D

Kardhal.0 2012.01.08. 21:57:31

@genevieve: Ami Atti "technikáját" illeti?

@sogeking: ...igen, ettől még. De azért néha jó poénokat mondd, azt viszont nem lehet tőle elvitatni.
Bár Peti übereli ebben.

@mocskosmacska: Van benne rosszindulat bőven, annyi szent.

foxglove (törölt) 2012.01.08. 21:57:34

@genevieve: hát ehhez az asszociációhoz azért nem kell a blogra hagyatkozni:)

genevieve 2012.01.08. 21:57:46

hmm, vera érdekeseket mond:-)

padlizsán 5 2012.01.08. 21:57:58

@nathalie: hát igen, most láttam először hogyan kell lefelé görbülő szájjal mosolyogni :D
már most boszis a feje, mi lesz vele, ha megöregszik?!

mocskosmacska 2012.01.08. 21:58:06

@syfyboy: Én verából simán kinézem ezeket a primitív vicceket. Olyan, aki ha valakinek egy féltégla a fejére esik, akkor röhög.

felka 2012.01.08. 21:58:10

@foxglove: igen, mert durva vonásai vannak. a pasztell színek lágyítanák...

JaneDoe01 2012.01.08. 21:58:21

Kingának mindíg ekkora homloka volt?

nathalie 2012.01.08. 21:58:28

@vallatas:
lassan meg lesz, hogy ki kire hasonlít :D

genevieve 2012.01.08. 21:59:12

@mocskosmacska: itt irta valaki ezt a blogon, hogy enikő keresztesit majmolja:-)

girbeguba 2012.01.08. 21:59:23

Mr hájfej vajh kire rak?

nathalie 2012.01.08. 21:59:29

@sebestyénbalázsné:
hát egy homlokversenynél több esélyes is lehetne ott a villában :D:D

mocskosmacska 2012.01.08. 21:59:40

Peti most magyarázza, hogy ő miért tesz szívességet a jelrakással.

foxglove (törölt) 2012.01.08. 21:59:40

@felka: igen, ezért csodálkozom, hogy miért ilyenre sminkelték... a beszavazóján is rémesen nézett ki...

témázgató 2012.01.08. 21:59:44

szerintem Kinga lesz Peti választottja

felka 2012.01.08. 22:00:15

na meglátjuk ati ráteszi-e kingára..

Kardhal.0 2012.01.08. 22:00:29

@mocskosmacska: Attinak néha vannak jó poénjai, mondjuk ez nem kimondottan pozitív tulajdonság, tudom. :)
Meg néha azért...érdekes. :)

inmemancsi 2012.01.08. 22:00:50

ez a petimalac nagyon durván néz ki már

felka 2012.01.08. 22:01:30

@foxglove: hát mert a stylistek úgy gondolták hogy ma dívásra sminkelik..

mocskosmacska 2012.01.08. 22:01:41

@Kardhal.0: Igen, attilának vannak jó poénjai néha. Meg jól látja mások hibáit, csak ezzel mindig az a baj, hogy a sajátjait nem veszi észre.

JaneDoe01 2012.01.08. 22:01:49

Mondtam már,hogy a műmájer buta Fecót is utálom?

vallatas 2012.01.08. 22:02:29

Attila nem bókolt eleget Veránál :-D

mocskosmacska 2012.01.08. 22:02:33

Verát miért öltözteti a sylist mindig leszbikusnak?

Kardhal.0 2012.01.08. 22:02:42

Ez az Attila beteg. Automatikusan, minden élő adásban random elmondja, hogy hazudsz? :DD

ő-szinte 2012.01.08. 22:02:52

Atti megint benyomta: Hazudik a Vera!:-DDD

foxglove (törölt) 2012.01.08. 22:03:16

ez az csabi, végre valaki.

KennyCor7ez 2012.01.08. 22:03:28

ez de fos szavazás,takarodjon mind1-ik haza:)

syfyboy 2012.01.08. 22:03:41

@Kardhal.0: mert parázik...és óvodás...

mocskosmacska 2012.01.08. 22:04:02

Megint eszter lesz a kiválasztott? Ez meglepett.

Kardhal.0 2012.01.08. 22:04:12

@mocskosmacska: Meg kihasználja a mások hibáját arra, hogy felbosszantsa őket. Megosztó személyiség az tuti. :)

KennyCor7ez 2012.01.08. 22:04:21

Menjenek ezek a pi...ba sok szánalmas fostalicska ember.

Atok 2012.01.08. 22:04:25

Petike megussza jel nelkul :)

ő-szinte 2012.01.08. 22:04:32

Azért ez a ruci nagyon jó Kingán...

sogeking 2012.01.08. 22:04:51

Sehi hova dugta a mikrofont? :)

vallatas 2012.01.08. 22:04:52

Ár yo redi? faszombazmeg!

ő-szinte 2012.01.08. 22:05:16

Hú, lesz faszomatbazdmeg?

témázgató 2012.01.08. 22:05:20

remélem kingára teszi

nathalie 2012.01.08. 22:05:21

ha eszti nem kingára rakta, akkor szarba van. de szokott esze lenni... ilyen témában.

genevieve 2012.01.08. 22:05:23

úgy látom kinga-eszti párbaj lesz

témázgató 2012.01.08. 22:05:53

Hú, lesz FB+++ a héten!!!

ő-szinte 2012.01.08. 22:05:55

És leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesz!
FASZOMATBAZDMEG!

padlizsán 5 2012.01.08. 22:05:57

na, nem megmondtam? kinga...
tulképp sajnálom :D

genevieve 2012.01.08. 22:05:58

na most jön ati kanossza járása:-)

már látom a fején, hogy dráma van:-)

felka 2012.01.08. 22:06:12

ez a nap is felvirradt...:)

syfyboy 2012.01.08. 22:06:21

hát ez van, bejött Attila terve...csak a nézők nem fogják visszaküldeni (remélem).

vallatas 2012.01.08. 22:06:23

Sheri: Ár jú redi?
Kinga: faszombazdmeg!

nosce 2012.01.08. 22:06:25

@ő-szinte:
"Atti megint benyomta: Hazudik a Vera!:-DDD "

élőben hazudik a Vera :)

Kardhal.0 2012.01.08. 22:06:26

@syfyboy: Határozottan tart a párbajtól ez igaz.

foxglove (törölt) 2012.01.08. 22:06:27

remélem esztert viszi ki és kint hagyja.

mocskosmacska 2012.01.08. 22:06:35

@sebestyénbalázsné: Eddig mindig a kiválasztott jött vissza.

never again 2012.01.08. 22:06:47

Kinga FB+ hazamegy!:) :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.08. 22:06:59

Sokan szidják Pétert, de pl MA NEM KAPOTT EGY JELET SEM, ez azt jelenti, hogy valamit mégiscsak jól csinálhat:D:D:D:D, csak mondom:)

JaneDoe01 2012.01.08. 22:07:24

@mocskosmacska: Pont ez jutott eszembe,hogy Vera olyan,mint egy nővé műtött férfi!!

foxglove (törölt) 2012.01.08. 22:07:39

hát most nagy szarban van Kinga.

nosce 2012.01.08. 22:08:23

@ladyandhenk:
"Sokan szidják Pétert, de pl MA NEM KAPOTT EGY JELET SEM, ez azt jelenti, hogy valamit mégiscsak jól csinálhat:D:D:D:D, csak mondom:) "

most akkor visszarakod a Petti Avatart ? :)

mocskosmacska 2012.01.08. 22:08:37

@sebestyénbalázsné: És nekem az a nagy homály, hogy neki ilyen elbaszott az ízlése vagy a stylist utálja?

Vera stílusa most magáért beszél.

genevieve 2012.01.08. 22:08:53

@syfyboy: aham és most jön majd az, hogy ő azért alakította igy, mert azt akarta, hogy kinga jöjjön vissza....

ő-szinte 2012.01.08. 22:08:58

Szerintem Kinga csak most fog igazán kiosztani mindenkit, hogy rákerült a kendő:-DDD

vallatas 2012.01.08. 22:09:02

Vera :DDDD és őt támadják, ja hát valamiért igen biztos, de van oka :-D
fight!

nathalie 2012.01.08. 22:09:10

akkor most látszott igazán, hogy verának mennyire szüksége volt megint a lila kendőre :)

felka 2012.01.08. 22:09:30

kinga-vera-eszter

ebben a sorrendben mehetnek kifelé.

mocskosmacska 2012.01.08. 22:09:36

@nosce: Attilával kever-kavar, de mindig hagyja attilát az előtérbe, akire könnyű rátenni a főgeci szerepet.
EGyütt kevernek, aztán attila geciskedik, péter meg spanol.

KennyCor7ez 2012.01.08. 22:09:38

Vééégreee jesssz, akárkit választ ,Kinguci takarodik haza.A sok csíra pasi, nem merték felvállalni ,hogy rárakják a jelet.Verát a hobbitocska kóstolgatja a kis féreg.

genevieve 2012.01.08. 22:09:49

@ladyandhenk: tény, hogy a sunnyogás zseniálisan megy neki:-)

mocskosmacska 2012.01.08. 22:10:26

@felka: És sehi ottmaradjon négy férfi martalékának?

JaneDoe01 2012.01.08. 22:10:40

@mocskosmacska: Tudom. De minden törvényszerűség alól vannak kkvételek. Ráadásul lassan elfogynak a "gyenge" emberek.

inmemancsi 2012.01.08. 22:11:04

@mocskosmacska: leszbikusnak nem lehet öltöztetni valakit:)) egy nőies nő férfi nadrágban és pólóban is nő, vera nem nőies

genevieve 2012.01.08. 22:12:00

@KennyCor7ez: kingaa kár sehit választja, akár esztit vissza fog jönni...

arra azért kiváncsi leszek ati hogyan fog viszonyulni hozzá a héten:-)

sogeking 2012.01.08. 22:12:02

@genevieve: rosszul közelíted meg a dolgot, Attilánál mindig azt kell figyelni, amit éppen akkor mond - hogy 5 perce, egy hete, egy hónapja pont az ellenkezőjét mondta, az nem számít :D

Zwekedly 2012.01.08. 22:12:41

Vera - Csaba győzelem!

Az undorfaktor minimalizálására épített statisztikai modell pontos volt.

TapOut 2012.01.08. 22:12:45

Szóval Kinga lett a kiválasztott. Nem baj, sokkal jobb ez neki, mint ha kihívott lenne. Ha Serit hívja ki, nagy eséllyel visszamegy.
Seri viszont nagyon leszerepelt elöttem ezen a héten, szóval hajrá Kinga!

beacska 2012.01.08. 22:13:04

Csaba arca fantörpikus volt Fecó jelrakása után...tán még mindig nem tért magához. Itt kukin térgyeplés lesz :DDD

JaneDoe01 2012.01.08. 22:13:06

@mocskosmacska: A nők nagy rèsze képtelen felmérni,mi áll jól nekik.

kamarti 2012.01.08. 22:13:07

@genevieve: nemtom mit mondott Balázs :(

úgy láttam, Csaba meglepődött Fecó jelrakásán. vajon összebeszéltek és azért, vagy mert olyan lükék voltak, hogy nem beszéltek össze?

Atok 2012.01.08. 22:13:16

@ladyandhenk: Elsunnyogja a dolgot, a jatekot nem nyerheti meg, ugyhogy tokmindegy kap-e jeleket vagy nem a bentiektol.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.08. 22:13:18

@genevieve: a játékot jól tudja játszani, mert ellavírozik, nem tesznek rá, megússza, mindenkivel békében van!!! Jó, most Verával nem lesz holnap:D:D:D

vallatas 2012.01.08. 22:13:27

Kinga anno melyik villalakónál verte szét a szaunát? [mellette faszombazdmegezett keményen]

fran7 2012.01.08. 22:13:57

Vera a hétben van. Ezt Peticsén kívül kevesen hitték volna.

syfyboy 2012.01.08. 22:14:22

@genevieve: mondjuk akkor Kinga is rá kéne érezzen az "áldozat" szerepére, anélkül, hogy túlzásokba esne, de szerintem túl sokat várunk tőle. Egyedül talán Serivel szemben lenne esélye...

mocskosmacska 2012.01.08. 22:14:55

@sebestyénbalázsné: IGen, lehet, hogy most változni fog.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.08. 22:15:02

@Atok: persze, h nem, hiszen régi motoros, nem is gondoltam sosem, h nyerhet:D Neki hosszútávon lesz jó, nyerni nem nyerhet! EZ tény!

ELP 2012.01.08. 22:15:29

Szép estét!

Csak seri és feco ellen van esélye ingának , meg talán peti ellen de ő ezt onnan nem tudhatja.

JaneDoe01 2012.01.08. 22:15:35

@Peter_Cs: Izlèsröl nem lehet vitatkozni, ha mindenkinek ugyanaz tetszene, máf kihaltunk volna. Bár sztdm nekem baromi jó izlésem van :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.08. 22:15:48

Ha kingának volna vér a pucájában kivinné az összeférhetetlent, még én is szavaznék rá!

de sajnos valszeg csak az eszterig vagy a seherezádéig jut.. itt a nagy alkalom, hogy válasszon maga és attila között...

viszont meglepődtem milyen kevés pontot kaptak esztiék, igaz, petire senki sem szokott szavazni, szóval nem nyerő vele egy csapatban lenni..

verának most miért kellett veronikát megint cseszegetnie? betegesen rosszindulatú..

viszont, ha vera és az összeférhetetlen mérkőzne, akkor verának drukkolnék..

mocskosmacska 2012.01.08. 22:16:19

@inmemancsi: Én nem tudom, akkor lehet, hogy nem a ruha miatt, de valami miatt ha ránézek verára két dolgot láthatok (ez attól függ, hogy szoknyában van nadrágban van)
- leszbikus
- kiöregedett prosti

beacska 2012.01.08. 22:16:43

Szerintetek nem lenne ideje, hogy végre a kihívott menjen vissza? emlékszik rá vki, volt már ilyen a VV Történelmében?

kamarti 2012.01.08. 22:18:17

@genevieve: remélem, Esztit választja, akkor lehetnének öribarinők Sehivel, Eszterrel viszont sose lesz. Remélem, Csabival fog beszélgetni a héten, nem Atival.... Aki persze a spanjait rávette, hogy Kingára rakjanak (Peti magyarázata megint nevetséges volt, Serié is), ő nem vállalta - vajon tudja, hogy Kinga hallotta, amikor kampányolt a jelrakásért?

persze ha jóban lesznek, majd tényleg elmagyarázza neki, hogy jobb kiválasztottnak lenni és paráztatni a többieket, mint fordítva, és ezt is neki köszönheti ...

vallatas 2012.01.08. 22:18:41

@beacska: bizony, ideje volna
:DDDD

mocskosmacska 2012.01.08. 22:18:41

@beacska: Igen, a harmadik szériában.
Kiválaszott: segal, kihívott: katka
És katka ment vissza. MEg még egy-kettő volt ott.

beacska 2012.01.08. 22:18:45

@kamarti: neeeem,nem hiszem, hogy összebeszéltek volna, mert az taktika, és az ROSSZ (aláhúzás)...ilyet csak a genyák csinálnak. ők szívből játszanak és barátságból és emberségből!!

ELP 2012.01.08. 22:18:57

@Brr: Annyira azért nem hülye a kinga h a bíztos halálba rohan :)

Alkaline 2012.01.08. 22:19:05

@TapOut: Seri leszerepelt?? mivel?
Kinga a legalja....

Morcz 2012.01.08. 22:19:17

@ladyandhenk: Inkább ez legyen a döntő hármas: Seri, Eszti, Pufi/Vera

Remélem Kinga kizúg a francba, de előtte izzassza meg Fecót egy kihívással. :)
Lesz ezen a héten Faszomatbazdmeg, meg Verahiszti, meg nyalizás Attinak 1000-el.

Talpig Jimmy 2012.01.08. 22:19:25

"Én bizony nem tudok nyugodtan ülni és nem tudom nézni, más mint robotol és izzad. Én annak érzem a szükségét, hogy felügyeletet gyakoroljak mások fölött, és zsebre tett kézzel járjak föl-alá, és parancsolgassak nekik. Ez az én természetemnek a következménye, amelyről nem tehetek."
Jerome K. Jerome

TapOut 2012.01.08. 22:19:36

@genevieve: szerintem Esztit nem meri kihívni (sajnos). Pedig jó lenne, ha végre nem kiválasztottként, hanem kihívottként menne párbajozni. Ha ezt meg meri lépni, esetleg kint is hagyja Esztert, komolyan mondom, én leszek a legnagyobb Kinga fan!!

ő-szinte 2012.01.08. 22:19:40

@vallatas: És akkor ki faszomatbazdmegelne?

ELP 2012.01.08. 22:20:38

@kamarti: Eszter kb 25x erősebb mit kinga , öngyilkosság.

felka 2012.01.08. 22:20:53

@Brr: pláne úgy hogy a másik nem tud védekezni már.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.08. 22:21:01

@Brr: Mert szóba került bent és Vera megmondta csak a frankót!

@mocskosmacska: :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

@beacska: Pl.: Olivér-Béci, Béci-Jerzy.

vallatas 2012.01.08. 22:21:29

@kamarti: Kinga és Sehi örökbarinők?
Kinga konkrétan irigy szerintem Seri adottságaira... :-) és ahol ez fent áll, ott max. áll öribarinőség lehet.

jooasszony 2012.01.08. 22:21:46

@nathalie: szerintem is ez a valószínűbb...

tippelem, hogy ezt eszter is kimatekozta, hogyha mindketten Kingára tesznek, akkor Kinga Serit viszi ki...

Zwekedly 2012.01.08. 22:21:54

@Brr:
"meglepődtem milyen kevés pontot kaptak esztiék, igaz, petire senki sem szokott szavazni"

A Zwekedly-féle undorfaktoruk nagyon magas volt, ezért.

felka 2012.01.08. 22:22:24

a legfontosabb, hogy először kinga menjen haza. a többit szép sorjában...

lassan lehet tippelgetni a győztesre.
(attila részemről..)

Atok 2012.01.08. 22:22:42

@Brr: Meglepodtel Esztiek szavazatain? Eszter nem menne vissza senki ellen szerintem. Elvagta magat miutan osszeallt az Attilaekkal.

ELP 2012.01.08. 22:22:52

@genevieve: Egy viszont igaz , most még van gyengébb játékos , később már nem lesz .

ő-szinte 2012.01.08. 22:22:52

@ELP: Most meg fogsz lepődni, de lehet, hogy én is Dresszt vinném Kinga helyében...

Morcz 2012.01.08. 22:23:00

@ő-szinte: akkor már szerencsére senki, de nem maradnánnk hiszt nélkül, mert pszichovera tenne róla, hogy legyen feszkó, esetleg aszisztálásképpen szánalom Fecóka elbőgi magát párszor.

vallatas 2012.01.08. 22:23:20

@ő-szinte: majd nézzük youtubeon, ha megéheznénk rá :-D
Kinga igazából nem tud már mit hozzáadni a dolgokhoz, ha még Gergő bent lenne akkor igen lenne értelme, hogy bent maradjon.

kamarti 2012.01.08. 22:23:33

@ELP: ha olyan erős lenne, nem 9%-ot hoztak volna Petivel....

beacska 2012.01.08. 22:23:53

@Peter_Cs: jééé, tényleg...köszi!

beacska 2012.01.08. 22:24:45

@Atok: ez miért elvágás? én megértem.

genevieve 2012.01.08. 22:25:21

@kamarti: kinga szeritem nem hülye:-)

csak hisztis, de nem hülye:-)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.08. 22:25:43

@Peter_Cs:

veronika egy édes vicces kislány volt, mi a fenének kell elmés verának még mindig a szájára venni ilyen módon, ennyi hét után, nem komplett a csaj... de az attilát bezzeg nem merte kivinni..

ha fecó eszterre tesz, akkor három jele lett volna eszternek és csaba esztert küldhette volna párbajozni,

de jó az, hogy kinga megy, és ha kap egy kis ihletet az égből akkor attilát viszi ki és kinn hagyja, sokan szavaznának rá... de jó is volna! Ez a megalázás csúcsa, hogy attila rátette, tehát remélem lesz esze és őt viszi...

Morcz 2012.01.08. 22:25:50

@ő-szinte: én viszont nem Dresszt, hanem mondjuk Fecót, vagy..(és most jön a mgkepetés!) a Petti, Atti duó valamelyikét! Szerintem kellően bátor kiállás lenne.

Atok 2012.01.08. 22:26:33

@beacska: azert kapott annyi szavazatot a parbajokon, mert sajnaltak a nezok, h mindenki ellene van - szerintem.

ő-szinte 2012.01.08. 22:26:43

@Morcz: én kifejezetten jól szórakozom, mikor Kinga gyógyszere elgurul és torka szakadtából üvölti, hogy te kretén, meg faszomatbazdmeg , meg utálom ezt a feladatot én ezt nem csinálom, meg én sosem nyerek semmit, meg látni akarom az apukámat és a többi, és a többi:-D

kamarti 2012.01.08. 22:26:48

@felka: Ati két győzködése közül az egyik hatott rá... vagy Eszterrel egyeztetett, aztán majd néz, ha tényleg őt választja ki Kinguci
azt hittem, Serinek több esze van :(

Morcz 2012.01.08. 22:26:56

@genevieve: Kinga hisztis, és tényleg HÜLYE!

ő-szinte 2012.01.08. 22:27:32

@Morcz: Bátor, ja. Meg öngyilkos:-D

Online!

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.08. 22:27:32

@Atok:

sajnos lehet hogy igazad van, szerintem az eredeti szavazói nem örülnek, hogy összeállt a rosszakkal, azokkal, akik vele is aljasok voltak, nem tudom, hogy ezt hogy fogja tudni kinőni, ehhez már túl késő van...

genevieve 2012.01.08. 22:27:46

@TapOut: ja, és kinga nem gyáva lány:-)

hisztis, de nem hülye és nem gyáva:-)

jooasszony 2012.01.08. 22:27:49

@kamarti: vajon átlát a szitán Kinga, hogy a kiválasztott státuszt egyedül Attilának köszönheti?

témázgató 2012.01.08. 22:28:00

Ha én kiválasztott lennék, nem mernék olyanra tenni, aki már kétszer visszajött. Marad Fecó és Seri. A két kombinátor meg szóba se jöhet.

2012.01.08. 22:28:21

@Brr: Attila Fecóra rakta a jelet. Peti rakta Kingára.

Morcz 2012.01.08. 22:28:28

Na online! Fecó-Kinga-Csaba trió elvonult, Faszomatbazmeg be van szarva.

ő-szinte 2012.01.08. 22:28:33

@vallatas: Hát, nem tudom. Nem lehetne inkább pofozkodni?:-D

ELP 2012.01.08. 22:28:42

@kamarti: Egy netes oldal népzsuerüségi listáját ő vezeti /eszter/.
De amit írtál abban van valami.

Morcz 2012.01.08. 22:29:08

@Brr: Szerintem még nincs későn.

2012.01.08. 22:29:26

Vigye Petit, 75%-al menne vissza, de ESztit viszi mert ösztönlény.

TapOut 2012.01.08. 22:29:29

@Alkaline: azzal, hogy egy nevetséges üggyel belekötött Fecóba, csak mert kreálni akart egy hülye konfliktust, és eljátszotta, hogy érdekli, hogy ez Kingának milyen rosszul esett (mi esett rosszul??? Hogy hogyan volt Fecó felöltözve??? Fecó mindent beleadott a versenybe, ha meg Kingának kifogása van az öltözéke ellen, szóljon NEKI!!!), közben nyilvánvaló, hogy szarik ő Kingára, csak épp kellett neki valaki, akivel konfliktust kreálhat, és miért ne Fecó legyen a TÚMÁCCS (akit persze a leggyengébb pontnak tart).
Na ez volt nem túl szimpatikus.

beacska 2012.01.08. 22:29:29

@kamarti: én úgy látom, Fecó üldözési mániája nem jogos: Péter van ridegtartáson a csatornánál: ő nem kap soha ajándékot (vmi nyamvadt párnát kapott), nem mehet ki, nem adnak neki semmi jutalmat, szimpátiaszavazást, és még a csajokat is kirakják sorra mellőle....:DDD...kellett neki olyan cinikusan viselkednie a kollégákkal, megbosszulják rendesen :DDD

témázgató 2012.01.08. 22:29:59

Eddig FB+ nagy hangon ordította, hogy nem érdekli, ki megy ki. Most úgy tűnik, ez eléggé érdekli..:-)

kamarti 2012.01.08. 22:30:11

@vallatas: a múltkor beszélték meg a wc-ben :) csak Seri sztem begyulladt, hogy Fecó őt viszi, ha rárak

@genevieve: én nem tudom eldönteni :)

Morcz 2012.01.08. 22:30:33

@ELP: Nekem van egy érzésem, hogy nem Eszter hódolt be Attiéknak hanem fordítva! :)))

2012.01.08. 22:31:22

@ő-szinte: @nosce: Sakkoztunk ELP-vel, karton kőbányai volt a tét:)

mocskosmacska 2012.01.08. 22:32:18

Attilától az egytányérbólevős hét után rohadt nagy álszentség volt, ahogy ecsetelte, hogy szegény csabát hogy sajnálta, mert csaba éppen rántottát készített és jött kinga és megette a felét.

evangeline07 2012.01.08. 22:32:29

Ez a kabát, mintha kukás zacskóból készült volna. És mindenki (na jó sokan) ezt hordja az utcákon..

témázgató 2012.01.08. 22:32:39

Fecó udvarol Kingának: szép vagy ebben a ruhában, szép karcsú.
Kezdődik a nyalás...

beacska 2012.01.08. 22:32:52

@szerivan: miért vinné Petit? Mit ártott neki? nem tud felhozni ellene semmit.
Nem lehet véletlen, hogy csaba sem vitte, Vera sem, és már Fecónak sem fűlik rá a foga!

vallatas 2012.01.08. 22:32:57

@ő-szinte: nem pofozkodunk, viszont egy kis köpködéssel Kinga még bent maradhatna :D csak úgy Baukó Évásan...

@kamarti: Seri naiv, Kinga szerintem nagyon irigy a nála jobb nőkre! Viszont aki meg láthatóan szarabb, azt kegyetlenül lenézi.

2012.01.08. 22:33:24

@evangeline07: Ilyen zörgőset még csak a villában láttam.

kamarti 2012.01.08. 22:33:40

@jooasszony: nem kell átlátnia. hallotta....

ő-szinte 2012.01.08. 22:33:41

@szerivan: Jáááááájjjjjjjjj!:-D
És én is Dresszt vinném...

mocskosmacska 2012.01.08. 22:33:58

@TapOut: Ez nekem is nagyon lehúzta sehit. MOndjuk kinga sem lett szimpibb a dologtól.

2012.01.08. 22:34:17

@beacska: Azt kell vinnie aki ellen van esélye visszajönni.

Morcz 2012.01.08. 22:34:44

Kinga tényleg hülye: kijelentette, hogy nem tudja majd magában tartani a nevet.

genevieve 2012.01.08. 22:34:57

@vallatas: kedves vallatás, kérlek szépen adj egy linket az online-hoz:-)

Alkaline 2012.01.08. 22:34:58

@TapOut: oh értem. Hát ez tényleg nagyon kemény dolog, még a végén megsajnálom Fecókát :D Azt hiszem ennek ellenére még mindig ő kelti legkevesebb konfliktust

2012.01.08. 22:35:11

@ő-szinte: De az Ügyvédi Kamara csapatja rá az sms-t :(

Morcz 2012.01.08. 22:35:46

Úgy tűnik Peti került a célkeresztbe...

2012.01.08. 22:35:57

@beacska: De tud, most rakta rá a jelet :DDD

2012.01.08. 22:36:03

Faszomatbaszdmeg! Nézem a Téglát, tudom, hogy ezt a filmet nézem, mégis a főcímdal alatt kirohantam a mobilomért. Pedig már hónapok óta lecseréltem a csengőhangomat. :((((

beacska 2012.01.08. 22:36:14

@témázgató: Fecónak nem kell nyalnia. kingának eszébe sem jut őt vinni. le merném fogadni, hogy csak lányokban gondolkodik

témázgató 2012.01.08. 22:36:16

Csaba - Fecó maradt már csak Kingának. Készségesen hallgatják Kinga szenvedését.

ő-szinte 2012.01.08. 22:36:39

@vallatas: Most szomorú vagyok.:-( Pedig már úgy vártam , hogy egy pasi jól megpofozzon...:-)
Az biztos, hogy valami frappánsat kell kitalálnia ahhoz, hogy bent maradjon...

témázgató 2012.01.08. 22:37:30

@beacska: most mondta, hogy Peti, Seri, Eszter a választéka. Ebből csak Seri maradhat.

beacska 2012.01.08. 22:37:47

@szerivan: Peti ellen nincs. A 9% nem számít. peti marad az utolsó 4-ig.

2012.01.08. 22:37:58

@Morcz: Szereted Esztit????

ő-szinte 2012.01.08. 22:38:21

@szerivan: Jaj, pufi! Hagyjál már ezekkel a hülye sms-ekkel:-)
Értsd meg, hogy lófaszt sem számít, ha a retek akarja marad, ha nem, akkor megy.

ELP 2012.01.08. 22:38:39

KIvel beszéljem meg ? kivel beszéljem meg? omylány.csabival és fecoval tárgyal,,csak azokakkl neeeeeeeeeeeee,,,,nem értenek hozzá!

genevieve 2012.01.08. 22:38:41

@témázgató: momentán most ebben igaza van:-)

ez a ruha jól áll kingán:-)

kamarti 2012.01.08. 22:38:42

azért van abban valami, amit Kinga mond, hogy Veránál legalább lehet tudni, mihez kell viszonyulni, Atinál meg nem

@vallatas: na, azért sztem Seri se annyira naiv

Morcz 2012.01.08. 22:39:16

@szerivan: igen, szimpatikusnak találom, és szerintem csak taktikából van az Atti-Petti duóval. Serivel viszont őszintén jóban vannak.

jooasszony 2012.01.08. 22:39:32

@Morcz: ebben szinte biztos vagyok.. ki fogja mondani a nevet.

TapOut 2012.01.08. 22:39:46

@mocskosmacska: igen, Kinga is hp volt ebben az ügyben, de ezt némileg enyhíti az a tény, hogy Kinga mindenkit az éppen aktuális lelkiállapota és az indulatai alapján ítél meg, nem pedig azért, mert úgy gondolja, hogy a leggyengébb láncszem. Azaz nem a leggyengébbe rúg bele feltétlenül (ami az én szememben a legalja), hanem ő ugyanúgy kiáll és kiosztja az éppen legerősebbet is, amit Seri nem tesz, na ez döntött Kinga javára.

Morcz 2012.01.08. 22:40:02

Fecó, Csaba szánalom szokás szerint

2012.01.08. 22:40:04

@ő-szinte: Mogyika, nem látod, hogy sose az ment vissza akire azt hittük, hogy tolja az RTL????

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.08. 22:40:28

@témázgató:

remélem attilát viszi, sokan utálják irgalmatlanul, tehát a sok attila ellenes kingára szavazna, mert nagy élvezetet okozna nekik, ha attila kiesik...

vallatas 2012.01.08. 22:41:42

@ő-szinte:
lehet elég a hiszti is, nem tudom a nézők agyába ilyenkor mi van... mindenbe bele lehet látni mindent, ezt mi már csak tudjuk... :-)

az a baj a pofozással, hogy hogy bizonyítom be utólag, hogy te kérted?:-)
míg te bebizonyithatod, hogy megütöttek hisz ott a nyoma :P
nem esek ám bele a csapdádba, nem akarok Damuval egy cellába kerülni!

témázgató 2012.01.08. 22:41:44

Fecó 2 perc alatt 4-szer mondta, hogy "úristen". Már fáj.

Morcz 2012.01.08. 22:42:14

Kinga nagy jós...Fecó lesz a következő

témázgató 2012.01.08. 22:42:48

@Brr: ezt nem lehet bent látni. Nem meri Attira tenni.
Érdekes, most nem baszdmegel, simán kétségbe van esve.

beacska 2012.01.08. 22:43:01

@ELP: velem ;D mi történik?
Fecó rádumálja bátran petire? ;D

ELP 2012.01.08. 22:44:19

@témázgató: Tőlük vár tanácsot kiválasztással kapcsolatban ! Úrrrrrrrriiiiiiistennnnn :)

vallatas 2012.01.08. 22:44:46

@Brr: Brr mondd elmég ötször, és hátha összejön és Atit visz, tudod wudu :)
de elárulom, Kinga épp most mondta reméli, hogy Ati mellé áll majd mikor választani kell, h ki kit vár vissza...
lásd milyen kedves vagyok :-)

Morcz 2012.01.08. 22:44:48

amitől még a mai adásban kirázott a hideg, amikor Kinga közölte, hogy köszöni az ajcit...

genevieve 2012.01.08. 22:45:05

@TapOut: pont ezt mondja kinga is az online-ban:-)

témázgató 2012.01.08. 22:45:19

Fecó úgy beszél a párbajról, mint aki már többször volt kinn, "nagyszerű" tanácsokat ad.

ELP 2012.01.08. 22:45:30

@beacska: Most jó lenne ati, de már nincs..

TapOut 2012.01.08. 22:45:38

@Alkaline: nem kell megsajnálni Fecókát, igazából bárki más lehetett volna a helyében, nekem ez a hülye, mondvacsinált ürügykeltés nem tetszett, aztán jött a hálószobában a hősködés, hogy túmáccs, meg rakjon rám stb, közben ő generált ügyet egy faszságból, aztán csodálkozott, hogy Fecó támadásnak vette.

2012.01.08. 22:46:14

@ELP: Kiktől várhatna? Velük van jóban.

Morcz 2012.01.08. 22:46:23

Most Kinga attól fosik hogy szétboncolják a kapcsolatait. Hülye tyúk, nem kellett volna Évát majmolnia, akit egyébként nagyon bírtam a VV4-ben mert volt vicces és szerethető oldala, de Faszomatbazmegnek nincsen.

kamarti 2012.01.08. 22:46:46

@TapOut: épp ezt mondja most, hogy emiatt csinált nagy hülyeségeket, mert alapból ilyen.
meglepő

témázgató 2012.01.08. 22:46:56

Nyalógép Fecó Kingának: Vastag Csaba most mit szólhat ehhez kinn?...

ő-szinte 2012.01.08. 22:46:57

@szerivan: Mit tudod te, hogy kit tol a retek? Lehet, hogy úgy tolja, hogy nem tolja:-DDD

vallatas 2012.01.08. 22:47:17

Fecó: mindig mindenbe a legrosszabbat látja, úristenezik, kétségbeesés, mindenki ellenük játszik, ő lesz a következő és jaj mi lesz a világgal, hisz ő egy szent!
ébresztő, ez nem a Gyerek klub Jónás Ritával!

beacska 2012.01.08. 22:47:23

@ELP: Végülis Csabának eddig bejött!

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.08. 22:47:24

@beebeer:

uh, attila milyen ravasz, ha nem rakott kingára, akkor nincs veszélyben, nagy kár... peti miért kockáztatott azzal, hogy kingára rakott? attila vajon hogy győzte meg? hiszen korábban pont azt mondta neki, hogy kinga és sehi maradjon a házban..

ELP 2012.01.08. 22:47:33

@szerivan: Ezt én értem de ez a 2 ember erre alkalmatlan.

2012.01.08. 22:48:00

@ő-szinte: Ez is lehet, de akkor jól tolja.

Morcz 2012.01.08. 22:48:18

Na próbálják rádumálni Attira és Petire.

2012.01.08. 22:48:57

@ELP: Csaba visszajött 2 párbajról, azt hiszem ő tudja igazándiból hogy hogyan kell párbajellenfelet választani.

ELP 2012.01.08. 22:49:01

@beacska: Nem az jött be: Ha nem ő a nép fia a jóságos királyfi , ennyi.

kamarti 2012.01.08. 22:49:05

hm, egész jól látnak dolgokat, és sztem most egész jól össze is rakosgatják... na végre.

ő-szinte 2012.01.08. 22:49:34

@vallatas: Hát nehéz lenne bizonyítanod, azok után, hogy leírtad, hogy te jól megpofoznád... hehe

TapOut 2012.01.08. 22:49:37

@témázgató: miért nyalna Fecó Kingának? Neki nem kell tartania a kihívástól. Nem kizárt, hogy esetleg vígasztalni akarja...

ELP 2012.01.08. 22:50:02

@szerivan: Ott a válsz . beácskának címezve.

Szőrcsim.bók 2012.01.08. 22:50:43

Sziasztok,
Majdnem bejött a jóslatom és Dresszert ment ki.
Azért így sem rossz :)
Mondjuk azt nem értem, hogy Sehit mi tartja a villában.

foxglove (törölt) 2012.01.08. 22:51:13

ezt miért nem láttuk, amiről Kinga beszél?

kamarti 2012.01.08. 22:51:46

@Morcz: ez nem igaz. azt mondták neki, hogy velük megbeszélheti, csak a nevet nem mondhatja ki, sőt, Csaba konkrétan azt mondta, ezt neked kell megoldanod

most alaposan infót cserélnek, ennyi történik

Szőrcsim.bók 2012.01.08. 22:51:48

Sajnálom, hogy a két majom lila kendőt kapott:(

2012.01.08. 22:51:56

@Szőrcsim.bók: Tuja, így nem kerül célkeresztben.

Alkaline 2012.01.08. 22:52:07

@ELP: pont ez a vicc, hogy nálunk mindig a jóságos királyfik = szerencsétlen semmitmondó láthatatlan emberek nyerik az ilyen műsorokat

Némber Ván 2012.01.08. 22:52:07

@beebeer: Azóta is azon agyalok, hogy kinek a száma! Légyszíves súgj nekem, mert baromira idegel! :-D

És nincs ennek magyar verziója is?

témázgató 2012.01.08. 22:52:17

@TapOut: lehet, hogy vigasztalni akarja. De el tudod képzelni, hogy Vastag Csabát bármennyire érdekli, hogy Kingát kiválasztották?

vallatas 2012.01.08. 22:52:48

@Szőrcsim.bók: a teste és remélem még jó sokáig :-D
mert a többi nő vállalhatatlan.

Kinga most nagyon magyarázza magának, hogy
Esztert kell vinnie... okos lány ez, csak ne hisztizne annyit!

genevieve 2012.01.08. 22:52:58

@kamarti: kinga nem is választhatott volna jobb tanácsadót mint csabi:-)

Szőrcsim.bók 2012.01.08. 22:53:23

Verától kiver a very take. Egyre rondább. Anti Goné mintájára Anti Nő. Ha lopna, Anti Lop lenne.

ELP 2012.01.08. 22:53:37

@szerivan: Akkor nézz utánna a neten h mi sorrend.

vallatas 2012.01.08. 22:54:04

@Alkaline: kár, hogy ilyen jóságos királyfik nem indulnak a választásokon a koronáért.
:-(

beacska 2012.01.08. 22:54:44

@ELP: én azon agyalok, attila miért veszett össze Kingával éppen most, és miért Fecóra rakott...nem lehet, Kingával akarja kivitetni fecót, és akkor Kinga jön vissza dafke?
Mit szólsz?
Holnap elkezdi visszaédesgetni a kétségbeesett lányt...

témázgató 2012.01.08. 22:54:55

@vallatas: az Okos Lány most ott tart az indokai keresésénél, hogy mindenkit leszar. Remélem, hogy a párbajon is hangoztatni fogja.

kamarti 2012.01.08. 22:55:23

@Némber Ván: Stones, te, mi lenne :)

@genevieve: de Kinga is meglepően jól lát dolgokat. vagy ez csak engem lep meg?

ő-szinte 2012.01.08. 22:55:38

@Szőrcsim.bók: Én is:-) A mai napot nyilvánítsuk gyásznapnak...:-)

Szőrcsim.bók 2012.01.08. 22:55:40

Kinga kortes beszédét remélem Csabi makogja el:)

kamarti 2012.01.08. 22:57:21

@Szőrcsim.bók: Csabi most nyert egy lila kendőt Verának....

Szőrcsim.bók 2012.01.08. 22:58:06

Félreláttam, hogy nem internetes szavazás volt, hanem sms???

2012.01.08. 22:58:08

@Némber Ván: nincs magyar verzió, ez a dal a Dropking Murphys bostoni kelta-rock-punk banda Shipping up to Boston c. dala! :))))
Imádom őket, de hiába rakok ki rendszeresen pár videót Facebookon, senki nem lájkolja! :((((((

Morcz 2012.01.08. 22:58:12

@Szőrcsim.bók: és remélem utánna Kinga kiesik.

felka 2012.01.08. 22:58:32

@kamarti: a gimme shelterről van szó? ami a film elején ment? nagyon jó kis szám a stones-től. ha nem a legjobb.

témázgató 2012.01.08. 22:58:46

@Szőrcsim.bók: "Kinga kortes beszédét remélem Csabi makogja el:)" .:)))))

Szőrcsim.bók 2012.01.08. 22:59:35

Valami jó alpári beszéd kéne... tele lesz@rommal, faxomat b+-gel.

Morcz 2012.01.08. 22:59:37

Kinga legnagyobb problémája, hogy hogy fog kinézni a párbajon...hülye felszínes pista, küldjük haza.

foxglove (törölt) 2012.01.08. 23:00:10

@beebeer: de jó, hogy írtad, már napok óta, mióta megy az rtl-en a tégla előzetes, akarom kérdezni, hogy ezmiez a zene:)

felka 2012.01.08. 23:00:34

@beebeer: na majd megnézem én. szeretem az ilyen zenei csemegéket.. :)

genevieve 2012.01.08. 23:01:01

@Morcz: látom nálad is le van húzva a roló:-)

poénból mondta:-)

TapOut 2012.01.08. 23:01:13

@témázgató: nem, egyáltalán nem hiszem, hogy Vastag Csabát lepkefingnyit is érdekli a dolog, de lehet, hogy Kingának jól esik ezt hallania. Meg hát tudjuk, hogy Fecó mennyire naív és romantikus lélek, lehet, hogy az ő képzeletében a hős lovag V. Csaba már kint kűzd egyetlen szerelmének a bentmaradásáért :-DDD
A túl sok szappanopera hatása...

2012.01.08. 23:01:13

@felka: nem a gimmi shelter a főcímdal, a Shipping up to Boston, Dropking Murphys!!!! Az a visszatérő, karakteres ír dal, először a főcím alatt, Leo bebörtönzésekor hangzik el. :)))

ELP 2012.01.08. 23:01:25

@beacska: Merész elmélet , de az én fejemben is megfordult.De jobb ha csak ketten tudjuk , mert hűlyének néznek bennünket :)
De azt tuti h csak peti és feco ellen van esélye!! Már seri is kéteseélyes.

2012.01.08. 23:01:26

Azt mondja Kinga: Az sms-eket FENTRŐL küldik.
50 évet visszacsúszott az időben :))

Morcz 2012.01.08. 23:02:18

na megint elment az online...

Szőrcsim.bók 2012.01.08. 23:02:32

Azért Sehi az éneklésben visszafoghatta volna magát.... Valószínűleg neki nem ez az erőssége....
Egy halvány suttogás megfelelet volna... papíron.

témázgató 2012.01.08. 23:03:12

@TapOut: el nem tudom képzelni Fecót a kinti életben, hogy kiáll magáért. A bőgéssel meg férfiként mit ér...

2012.01.08. 23:03:40

@ELP: Fecó ellen kiesne mert barátok, hátba szúrást nem szereti senki.

vallatas 2012.01.08. 23:04:02

@Morcz: ha online szavazás lesz, ígérem hazaküldöm.
ha sms és Csaba mellette korteskedik, akkor nincs az az isten, hogy kint maradjon :-)
bár lehet még reménykedni picit a dagadtabb nézőkben ha Esztert viszi, hogy visszanyomják a "tehenet" és büntetik a szilikonos hisztis szőkét.
na majd kidül, mindenesetre kíváncsi lennék hány ezer embernek nem megterhelő a 330ftos sms...

Szőrcsim.bók 2012.01.08. 23:04:27

@szerivan: "Az sms-eket FENTRŐL küldik.
50 évet visszacsúszott az időben :))"
Miért, nem lehet, hogy hisz még a Mikulásban?

Morcz 2012.01.08. 23:04:36

@témázgató: lol!!! :D

Kingának ki kellene esni, már csak azért is mert nagyon tolják, lásd karácsonyi dolog stb.

témázgató 2012.01.08. 23:04:45

Na, kiderült, hogy Kinga Vastag Csabának énekelt tulajdonképpen. Kedves Vastag Csaba, ezért a viszonzatlan szerelemért tartozol egy pár sms-sel...:)

evangeline07 2012.01.08. 23:04:54

Kingának az előbb olyan predator feje volt...:)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.08. 23:04:55

@vallatas:

nem, sajnos itt a woodo nem használ, kinga nem a meglepetések embere, mint vera és csaba... az étlapról fog választani, az étlapot meg az adja, kik tettek rá...

hangilag fecó és kinga volt a legjobb, érdekes, hogy a közönség teljesen csak szimpátia alapján szavazott és egyáltalán nem a produkcióra...

kamarti 2012.01.08. 23:05:07

@beebeer: na, akkor ezt is visszanézem, mert én határozottan a Gimme Sheltert hallottam a félfülemmel :)

2012.01.08. 23:05:27

@vallatas: Vaba is testesnek nevezte Kingát, egy kategória Esztivel súly ügyben.

Morcz 2012.01.08. 23:06:07

@Szőrcsim.bók: Az biztos, hogy agyilag egy 10 éves kislány szintjén van, a "jajj de cukiii!" és hasonszőrű dolgaitól kiver a víz...

témázgató 2012.01.08. 23:06:30

Kingát állandóan piszkálták a többiek!!!
Aki nem ezt látta, más adót nézett!!!

Szőrcsim.bók 2012.01.08. 23:07:08

@evangeline07: "Kingának az előbb olyan predator feje volt...:)"
Tudnátok jellemezni Vera fejét? :D :D
Nekem van tippem...

vallatas 2012.01.08. 23:07:17

@szerivan: hát az én szememben nem, mivel Kinga magasabb így máshogy áll rajta az a kg, az a forma... :-)

2012.01.08. 23:07:25

@foxglove: tök jó banda, mondjuk én odavagyok az ír punkbandákért, de érdemes rákeresni youtubon a videóra, kurva jók ám! :)

Morcz 2012.01.08. 23:07:56

@szerivan: nem biztos, mert Fecó konkurencia: két bőgőmasina egy villában... :))))

2012.01.08. 23:08:14

@vallatas: Sokkal vékonyabb mint E, de így is túlsúlyos.

témázgató 2012.01.08. 23:08:32

Kinga: össze kell pakolni, ki kell menni!
... és ki fogja megcsinálni a haját, a sminkjét...
Legalább ne mondaná ki hangosan...
Verát utálhatják, de nem volt ennyire egyszerű.

Morcz 2012.01.08. 23:08:56

Fecó megint sajnáltatta magát: se box, se lila kendő..hálatlan szemétláda.

foxglove (törölt) 2012.01.08. 23:09:23

@beebeer: egyébként a téglát valahogy nem szeretem, de az eredeti, a Szigorúan piszkos ügyek nagyon tetszett.

felka 2012.01.08. 23:09:27

@beebeer: ja, csak megütötte a fülemet a stones szám...

témázgató 2012.01.08. 23:10:05

@Morcz: ne aggódj, 2 hét múlva ő lesz a kiválasztott, 3 hét múlva elfelejtjük.

2012.01.08. 23:10:35

@kamarti: persze, a Gimmi shelterrel indul a film, a fiamat ezután a film után kezdte érdekelni a Rolling. De a főcímdal az a Dropkingé! Scorsese zenei ízlése félelmetesen hasonlít az enyémhez. :)

Morcz 2012.01.08. 23:10:51

@témázgató: az jó, csak Dressz maradjon bennt Serivel együtt. :)

felka 2012.01.08. 23:11:06

@kamarti: na, hát én is ezt mondtam..!

vallatas 2012.01.08. 23:11:21

Fecót irritálja Seri :-D
juj

egyébként csak nekem nagyon lehangoló ez a szaunás hármas produkciója?
Onnan is kitiltanám őket, mindig ott megy a negativkodás.

2012.01.08. 23:12:27

@foxglove: Sokan nyafiznak miatta, nem tudom miért, de nekem tetszik! Nicholson jutalomjátéka, bár sok helyen nagyon lehúzták, nem is értem.

genevieve 2012.01.08. 23:12:36

jól van csabi:-)

nem hiába szeretünk:-)

kamarti 2012.01.08. 23:12:40

@beebeer: akkor lehet, hogy én nem az elejétől láttam? mert nekem úgy kezdődött (képben és zenében), ahogy a trailer:

www.youtube.com/watch?v=WJDnJ0vXUgw&feature=related

vallatas 2012.01.08. 23:13:15

Fecó mondja h Ati megígérte, hogy soha nem rakja Fecóra... csak az a vicces, hogy ezt Fecóka ígérte meg mikor örök barátságot fogadott :-D és már korábban győzködte Verát, hogy vigye már ki Atit...
érdekes arc itt mindegyik!

genevieve 2012.01.08. 23:13:43

@vallatas: szerinted a másik helyen nem megy a negatívkodás?:-)

témázgató 2012.01.08. 23:13:48

Hát Fecót ennyire töményen hallgatni valami borrrrrzasztó, a semmit se mondásával, a sóhajtozásával.
Ezt élhették meg a VV4-ben is Alekosszal, amikor azt mondták, hogy fogalmunk sincs, milyen vele együtt élni.

vallatas 2012.01.08. 23:14:26

@szerivan: lehet :-)

egyébként vazze a segg-mell fogós jelenetet nem adják le az összefoglalóba?
:-(

kamarti 2012.01.08. 23:14:26

@beebeer: ja, hogy nem az a főcímdal, amivel kezd? :9 akkor itt beszéltünk el egymás mellett... :)

felka 2012.01.08. 23:14:37

egyébként a gimme sheltert először a sisters of mercy nevű bandától hallottam először, feldolgozás volt már, az is jó..de egész más hangzás.

Morcz 2012.01.08. 23:14:44

Most Fecó a Seri-Eszter barátságot fikázza, ekkora egy kétszínű alakot.

ELP 2012.01.08. 23:14:53

@szerivan: Barátok , ugyan már,,,most.
De nézd meg 3 barát volt , kinga , ati , feco. Mi lett belőle?

Némber Ván 2012.01.08. 23:14:55

@beebeer: Köszi, de a Stones szám volt az, ami belemászott a fülembe.
Gyerek meg váltig állítja, hogy "A rock album"-on is nyomja valaki magyar verzióban.
Szerintem meg nem. :-)

kamarti 2012.01.08. 23:15:15

@vallatas: nyugi, az öfiben lesz elég Ati-Peti-Eszter.... pozitívkodás....

2012.01.08. 23:15:33

@vallatas: Én is vártam, de a szerik nem találták elég jónak :(

foxglove (törölt) 2012.01.08. 23:15:43

@beebeer: nekem leo és matt damon volt kevés, azt hiszem

ő-szinte 2012.01.08. 23:16:04

@vallatas: Engem meg Fecó irritál. És? Ez érdekli Fecót?:-D
És nem, már nekem is tele van a a faszom az unalom brigáddal...:-)

2012.01.08. 23:16:10

@felka: Most, hogy ekkor hírverést csaptam a Dropking Murphysnek, megyek, leszedem tőlük a jutalékot! Jól jön a dollár ilyen bizonytalan forintárfolyam idején.

Nem is, csak vicceltem!! :DDDDD

Morcz 2012.01.08. 23:17:02

@kamarti: vagy elszabadul szerdáig a pokol, egyébként az lenne csak a csavar, ha Atti felajánlaná Kingának, hogy melléáll, de csak akkor ha Fecót viszi ki.

vallatas 2012.01.08. 23:17:05

@genevieve: lehet megy, át kéne kapcsolni picit oda is! :)

KLIKKESEDJÉ! egyébként Fecó, hogy tudja etetni a gyerekeit [Csabát,Kingát] ellenséges dumákkal... persze mindenki háta mögött mint mindig! Pl most Seri a célpont nála, és veti el a magot a gyerekei fejébe...

felka 2012.01.08. 23:17:14

@beebeer: hát, a jó dolgokat terjeszteni kell:)

Szőrcsim.bók 2012.01.08. 23:17:14

@ő-szinte: A jóságos Fecó atya? Az lehetetlen. Szeressük egymást gyerekek!!

Némber Ván 2012.01.08. 23:17:39

@beebeer: Azt is meghallgattam. Nem rossz. :-))

vallatas 2012.01.08. 23:17:49

@kamarti: Verát szándékosan hagytad ki?
:-D

ő-szinte 2012.01.08. 23:17:54

Kinguka bazdmeg! Én meg már tőletek könnyezem, úgyhogy faszomatbazdmeg!

ELP 2012.01.08. 23:18:00

@genevieve: Myugodj meg , megnyeri 6 hónap semmiért ,ennyi minimum jár.
A mórok meg mehetnek , mert megtették kötelességüket! De legalább a kardjukat hagyják meg! :)

kamarti 2012.01.08. 23:18:16

@genevieve: mondjuk ezt a madarat tolláról dolgot nem kéne erőltetnie, ahogy elnézem, akár itt is, visszaüthet rá....

Morcz 2012.01.08. 23:18:20

Szerintem Vera most fog csak igazán nekimenni Kingának, ismerve a habitusát.

Némber Ván 2012.01.08. 23:18:36

Engem igazán az érdekelne, hogy milyen most a viszony Fecó és Vera között.

témázgató 2012.01.08. 23:19:31

@Morcz: igaza lenne Verának. Kinga ugyanezt csinálta vele, amikor rajta volt a meg nem érdemelt lila kendő.

ő-szinte 2012.01.08. 23:19:36

@vallatas: Igazi kertész. csak ás, csak ás, csak ás...:-)

Szőrcsim.bók 2012.01.08. 23:20:01

Attila végre dobta Kingát. Ez a mai nap remek híre. Most már szingli és hajthat Muri Enikőre :D :D

Morcz 2012.01.08. 23:20:06

Menjenek már ki a szaunából, vagy mutassák már a többieket, szánalom ez a picsogó trió! Szerintetek is?

2012.01.08. 23:20:20

Leo @Némber Ván: a Gimmi Sheltert Hobóék játszották Adj menedéket címen. Földes a Rolling magyar helytartója.

genevieve 2012.01.08. 23:20:45

@kamarti: nekem is ez jutott eszembe:-)

ELP 2012.01.08. 23:20:48

@ő-szinte: Már meg sem merek szólalni h egyetértek:)

Morcz 2012.01.08. 23:21:04

@ő-szinte: Aztán feltör a gáz, vagy elvágja a főnyomócsövet...:D

Szőrcsim.bók 2012.01.08. 23:21:08

@témázgató: " igaza lenne Verának. Kinga ugyanezt csinálta vele, amikor rajta volt a meg nem érdemelt lila kendő."
Azért azt valljuk be, hogy Verának mindig igaza van.

témázgató 2012.01.08. 23:21:12

@Morcz: Fecót nem érdeke kivitetni Attilának. Ő egy gyönge láncszem, bárkinek jól jön még ellenfélként.

ő-szinte 2012.01.08. 23:21:40

@Szőrcsim.bók: Most már ott tartok, ha meghallom a hangját, sikítani tudnék:-)
Mert tudom, hogy ez a hang mennyi butasággal és rosszindulattal jár együtt...:-D

pink ninja 2012.01.08. 23:21:48

@Morcz: igen, fecótól kiver a hideg

ELP 2012.01.08. 23:22:00

@Morcz: Szóljon már nekik valaki h ez egy játék!!!!!

2012.01.08. 23:22:23

@Szőrcsim.bók: Nagyon béna volt mikor élőben hívta randira Murit. Annyira volt meghitt és őszinte mint baseball meccsen kiírni "Jenny, will you marry me?" Vígszínház!

Némber Ván 2012.01.08. 23:22:32

@Morcz: Nem biztos, szerintem Vera annál taktikusabb.
Azt is gyanítom, hogy amit előzetesen bevágtak a holnapi öfiből, az kiemelés egy szituációból és nem magától kezdte el mondani a Veronikásat. Nem csodálkoznék, ha csak Petti valami kedves beszólására reagált volna így.

Szőrcsim.bók 2012.01.08. 23:22:44

@ő-szinte: Mint tudjuk a butaság nem szingli:D Nem jár egyedül.

genevieve 2012.01.08. 23:22:45

azért valaki összefoglalná nekem, hogy mikor volt kinga előre megfontolt szándékkal genyó valakivel? vagy mikor kavarta a szart?

eddig annyira nem foglalkoztam kingával, hogy nem emlékszem ilyenre....

az, hogy ordibált, meg hisztizett, az mindig valamire reakció volt...

vallatas 2012.01.08. 23:23:02

@Morcz: az, de legalább mutatják őket is és nem érheti kritika a ház elejét :-)
mondjuk minden online végén 2órán keresztül látjuk őket eleget mikor futnak, vagy felüléseket végeznek megállás nélkül, úgy küzdve mintha az életük múlna rajta.

Némber Ván 2012.01.08. 23:23:18

@beebeer: Akkor onnan ismerős neki! Nagy köszönet! :-)

témázgató 2012.01.08. 23:23:32

Ez a hülye Fecó ott tart, hogy mi volt rossz az előadásukban, hogy nem nyertek. Ez még mindig itt tart? Ja, és Vastag Csaba büszke lett volna rájuk, mert így olyan, mintha cserben hagyták volna.

beacska 2012.01.08. 23:23:47

@Morcz: ezeket sose adják le az öfikben. Mindig csak az Attila-péter páros a genya, Fecó meg ártatlan áldozat...Mindig az megy, hogy a Két Öreg mit "taktikázik", bezzeg a Jók ocsmány szája, és üldözési mániája az smafu. Ehhez a nézőknek nincs köze, mert belepiszkít a "képbe"

2012.01.08. 23:23:47

@felka: "a jó dolgokat terjeszteni kell"

Igen, de hajlamos vagyok a sulykolásra, szóljatok rám nyugodtan, Doors korszakom alatt rendkívül sokat szenvedett a családom. :))))

kamarti 2012.01.08. 23:23:58

@vallatas: ne vicceljetek már, most tényleg Fecó lenne a nagy manipulátor??? és ő mozgatná a szálakat???

mondjuk engem tényleg érdekelne, Ati most miben gondolkodik, hiszen Kingát ő lökte Csabához, és az nyilván neki is feltűnt, hogy ha Gerit Seher miatt szavazták is ki, ő meg meg is nyert pár netes cuccot mostanság, Csaba még Verával is elég erős volt kint, tehát ha tényleg ki akarja tetetni Kingát, akkor bajban van. Plusz nem bírja ki, hogy ne legyen aktív, ne szerepeljen

genevieve 2012.01.08. 23:24:05

@szerivan: nem volt béna:-)

nagyon is jól felépített műsor volt:-)

a nézőknek szólt, mint a kinga iránt érzett szerelme:-)

Morcz 2012.01.08. 23:24:10

Fecó, még mindig a saját produkciójukon lovagol, de lássák már be, olyanok voltak mint két hamis gyászhuszár...nem is bírtam sokáig levettema hangot a TV-ről és kimentem a szobából.

Szőrcsim.bók 2012.01.08. 23:24:15

@genevieve: Attilával folyamatosan genyó volt, mert nem viszonozta az érzéseit :D :D

ELP 2012.01.08. 23:24:28

@ő-szinte: Engem meg Fecó irritál. És? Ez érdekli Fecót?:-D
És nem, már nekem is tele van a a faszom az unalom brigáddal...:-) ezért :)

ő-szinte 2012.01.08. 23:24:43

@Szőrcsim.bók: Jó, de mért kell EZT hallgatni több órán keresztül???
Holott Attiék szellemes semmire nem jó taktikáját is hallgathatnám...:-D

témázgató 2012.01.08. 23:24:46

@ELP: ez a játék elég sok pénzzel jár...

beacska 2012.01.08. 23:25:11

@Morcz: Verán lila kendő van, jöhet az elboszorkányosodás...még jó, hogy csak 3 napig tart...

2012.01.08. 23:25:17

@genevieve: Ezt ki hiszi el? Ami hatásvadász az béna. Én, mint néző, nem szeretem az ilyesmit.

Szőrcsim.bók 2012.01.08. 23:25:31

@kamarti: Fecó tényleg nem manipulátor. Szimplán és egyszerűen ajjas.

felka 2012.01.08. 23:25:55

@beebeer: én is kikészítettem a családot a zenéimmel 20 éve. volt aki le is mondott rólam végleg..:)

ő-szinte 2012.01.08. 23:26:16

@ELP: Jaj! nem azt kérdeztem:-) hanem, hogy mért nem mersz megszólalni sem?:-DDD

vallatas 2012.01.08. 23:26:24

@kamarti: mondtam, hogy az lenne?
a gyűlöletet terjeszti a gyerekei fejébe ennyit mondtam!
ő és a taktika? hagyjuk már.

Morcz 2012.01.08. 23:26:32

@beacska: sajnos igazd van, igazából itt legnagyobb szarkavaró: FECÓ és CSABA!! Utóbbi olyan gyáva és elvakult hogy mmkk Dresszre tesz. Igazságos öfit kérünk!!!!!!!

Szőrcsim.bók 2012.01.08. 23:26:39

@ő-szinte: Igazad van. Szórakoztatni tudni kell. Ahhoz kell ész és intelligencia!!

genevieve 2012.01.08. 23:27:16

@Szőrcsim.bók: mert atinak nincsenek érzései:-))

@szerivan: sokan elhiszik szerintem:-)

2012.01.08. 23:27:17

@Morcz: Amíg csak Fecó énekelt addig egész jó volt a progyukszió, átéléssel viszonylag tisztán énekelt. Ez egy nagyon lehangoló dal, nem lehet másképp énekelni.

ő-szinte 2012.01.08. 23:27:18

@Szőrcsim.bók: Igen ez a jó szó, csak nem találtam.:-)

kamarti 2012.01.08. 23:27:50

@beacska: bakker, mindenkinek üldözési mániája van bent, joggal.... csak egy maradhat, ugyebár....

beacska 2012.01.08. 23:28:06

@Némber Ván: Peti csak akkor áll bele Vera genyázásába, ha Veronikát szidja. Amúgy meg eltűr szinte mindent. Szerintem ez bosszantja igazán Verát.

Szőrcsim.bók 2012.01.08. 23:28:11

@Morcz: Javaslom, hogy Csabát élő adásban kövezzék meg!! :D:D

ELP 2012.01.08. 23:28:14

@ő-szinte: Ez csak egy kis vicc volt:)

vallatas 2012.01.08. 23:28:48

kijöttek zabálni :-))))))))))))

genevieve 2012.01.08. 23:29:06

hűtőajtó basssszus!

vallatas 2012.01.08. 23:29:34

@genevieve: annak volt ilyen tolatóradar hangja?:DD

Morcz 2012.01.08. 23:29:53

Ezek ilyenkor zabálnak? Nem csoda ha Kinga ilyen dagadt...

Szőrcsim.bók 2012.01.08. 23:30:27

@ő-szinte: " Igen ez a jó szó, csak nem találtam.:-)"
Persze, mert nálam volt:D

@genevieve:"mert atinak nincsenek érzései:-))"
Na de akkor is illik viszonozni :D

genevieve 2012.01.08. 23:31:43

@vallatas: igen:-)

@szerivan: mini pizzakorongokat...

ő-szinte 2012.01.08. 23:31:59

Mi a fasz az a "karika pizza"????
Valaki monnya meg, mert kúva hülyén fogok meghalni:-DDD

genevieve 2012.01.08. 23:32:20

@Szőrcsim.bók: azt csinálta:-)

a semmit, semmivel viszonozta:-)

kamarti 2012.01.08. 23:32:26

@Szőrcsim.bók: én nem látom aljasnak, se gyűlölködőnek.
vicces, hogy egy beszélgetéstől aljas szarkavarók lettek ezek hárman, akik meg folyton a többin (meg egymáson) köszörülik a nyelvüket, azok meg csak játsszák a játékot....

beacska 2012.01.08. 23:33:30

@kamarti: ááááá, de Fecó Seri beszólogatását is rögtön Attilának nyilvánította. Mintha ő lenne a középpontban, és minden csak őróla szólna...

ő-szinte 2012.01.08. 23:34:00

@Szőrcsim.bók: Legközelebb azért ne dugd el, mert nekem is szükségem lehet rá:-)

ELP 2012.01.08. 23:34:14

@beacska: Nem baj , ha bejön az elméletünk , akkor azon még én is el fogok csodálkozni :)

2012.01.08. 23:34:17

@genevieve: azért Kinguci az elején Eszterrel szemben több volt mint bunkó! Aljadék módszerei voltak, az állandó tehenezés, kövérezés, jobban ráugrott a szerencsétlen ügyvédcsajra, mint Veronika, pedig ugye ebben az ügyben nem Kinguci volt a sértett fél.
Aztán Eszter visszatérése a párbaj után, a nagy hisztijelenet, akkor sem piszkálta senki Kingucit, ő maga szívta fel magát erre a szintre. Aztán ne csodálkozzunk ugye, ha lesznek olyanok, akik rájönnek, hogy mi is a gyenge pontja a királylánynak. Meg a sokat emlegetett kettős mérce: Eszter kurva, mert ráment a kubaira, de Kinguci meg csupaszt testét. Neki lehet? :)

evangeline07 2012.01.08. 23:34:42

Éhes vagyok, FB+, ne egyenek ezek se!

Szőrcsim.bók 2012.01.08. 23:35:00

@kamarti: Én Fecót tartom ajjasnak. Tetejesnek nem merném nevezni. Mondhatnám azt is, hogy pátoszos sz@rkavaró, de az ostyasága miatt ez nem ülne.

beacska 2012.01.08. 23:35:01

@ELP: :DDD vagy ha nem, jól elszórakoztattuk magunkat ;DD

kamarti 2012.01.08. 23:35:27

@beacska: Attilának tulajdonította? mégis hogy? ezt nem hallottam.

egyébként meg sztem természetes, hogy leginkább mindegyik magával van elfoglalva. egyéni játék.... vagy nem?

vallatas 2012.01.08. 23:36:02

@kamarti: szerintem ez kifejezetten Fecóra illik, és nem a mai beszélgetés volt az első. Mindenki játssza a játékot a maga szintjén :-)

2012.01.08. 23:36:03

@beebeer: lemaradt hogy Gergő csupasz testét.

Egyébként sokkal inkább kihívó volt Kinguci abban a fürdőszobás jelenetben, mint Eszter szerencsétlen mondatával.

genevieve 2012.01.08. 23:36:09

@beebeer: most tényleg csak kérdezem, és nem védem:-)

Szőrcsim.bók 2012.01.08. 23:36:18

Fecó ájtatos manó? Egy füllel mono?

2012.01.08. 23:36:41

Akarom, hogy tudd hogy a lét a tét!

kamarti 2012.01.08. 23:37:05

@beacska: ja, tudom, az ELEJITŐL (aláhúzva)....

ELP 2012.01.08. 23:37:57

@beacska: Igen , de akkor a másik elméletem fog bejönni és egy kicsit csalódott leszek.:)

Szőrcsim.bók 2012.01.08. 23:38:00

@szerivan:
Hofi mondta anno: A lét határozza meg a tudatot. Ha megiszod a lé-t, a tudat elmegy.

Morcz 2012.01.08. 23:38:12

Az tuti, hogy Kingánaka párbajra nem kell manikűrös, mert nem lesz mit rendbe szedni...

Morcz 2012.01.08. 23:39:08

@ELP: megosztanád a másik elméletedet? :)

beacska 2012.01.08. 23:39:12

@kamarti: asszem csabának dohogott, hogy "ez nem jutott magától eszébe, uszították. Biztosan "Ő" (hangsúllyal megnyomva) mondta neki, mert én leszek a következő....stb..stb..stb..."

jooasszony 2012.01.08. 23:40:21

Fecó borzalmasan idegesítő. Dől belőle a jótanács -- szegény Kinga.

Morcz 2012.01.08. 23:40:21

Fecónak a sza..r is keserű, miért nem megy haza inkább, minthogy itt picsog?

evangeline07 2012.01.08. 23:41:02

Vajon lesz Csillag születikes hét? Zsonglőrködni, mesét mondani, makett repülőt vezetni meg ilyen idiótaságokat kellene csinálni. Attilát, mint pantomimeset megnézném..:)

vallatas 2012.01.08. 23:41:05

egyébként jó a hangulat most odabent :-D
mintha valami kivégzésre várna mindenki!

Klikkesedjél!

2012.01.08. 23:41:18

@felka: "én is kikészítettem a családot a zenéimmel 20 éve. volt aki le is mondott rólam végleg..:)"

Áááá, rokon lelkek ha találkoznak. Te is az "éppen van nálam egy kazetta, meghallgatjuk?" típus vagy?

kamarti 2012.01.08. 23:41:20

@beebeer: azért azt nem mondanám, hogy "előre megfontolt szándékkal" tehenezte Esztert. legalábbis én a Dya párbaj után hallottam először, indulatból.
ellenben jóbarátja Ati, teljes higgadtsággal büdösszájú tehenezte Esztert, aki most a nagy barátnője (már Eszter szerint, mert Ati szerint nem)
És kinga az előbb épp önkritikát gyakorolt, azt mondta, sok hülyeséget csinált, mert nem gondolkodott, hanem mondta, ami jött. és ezt sztem jól látja.

beacska 2012.01.08. 23:41:57

@kamarti: hááát, ha az elejitől nem is, de tevékenyen részt vett kb. a 3 héten Attila száműzettetésében. Csak Attila hamar belátta, hogy ha kint duzzognak, akkor sok mindenről lemaradnak, és visszament a házba. De Fecó kint maradt a szaunában, és toborozta maga mellé az aktuális duzzogó társakat.
Ezt Attila megbeszélte vele is, és Kingával is.

ELP 2012.01.08. 23:41:59

@Morcz: Most még nem tenném , de ha elfeledném , kérd számon :)

kamarti 2012.01.08. 23:42:26

reélem, Csabi kiszedi Petiből, hogy valójában kire rakta volna, ha nem rajtuk a lila kendő. ha már beszélgetnek....

Morcz 2012.01.08. 23:42:28

Na Csaba a manót faggatja...

beacska 2012.01.08. 23:43:26

@Morcz: miről? miről? közvetíts!!!!

Szőrcsim.bók 2012.01.08. 23:43:31

@kamarti: "...mert nem gondolkodott, hanem mondta, ami jött. és ezt sztem jól látja."
Ha már 22 évig nem tette, gondolod, hogy most menne neki?

Morcz 2012.01.08. 23:44:02

@ELP: Rendben, úgy lesz. :)

vallatas 2012.01.08. 23:44:33

@beacska: duzzogótársak, ezt elmentem találó kifejezés :-)

Csaba Peti megbeszélés :))))

ELP 2012.01.08. 23:45:10

@Morcz: bocs rossz helyre ment :):)

Morcz 2012.01.08. 23:45:23

Hogy miért rakott ma jelet, arra akire rakta. Manó Kijelentett, hogy Ő magára,Attilára, Serire és Eszterre nem rak.

Morcz 2012.01.08. 23:46:16

Csaba nagy meglátása: "Valaki úgyis hazatakarodik."

ELP 2012.01.08. 23:46:25

@Morcz: Most még nem tenném , de ha elfeledném , kérd számon :) na ez így helyes!:)

kamarti 2012.01.08. 23:46:37

@Szőrcsim.bók: ezt ő mondta, nem én. szóval ezek szerint igen

2012.01.08. 23:46:59

Verának sokkal jobban állt a színes farmeres szerelés mint a végzet asszonya stílus amit amúgy hord.

vallatas 2012.01.08. 23:47:34

egyébként most miért nincs búcsú buli a mentorokkal?:(((
ár jú redi?

Szőrcsim.bók 2012.01.08. 23:47:42

@Morcz: "Csaba nagy meglátása: "Valaki úgyis hazatakarodik.""
Tanul a fijú Verától.

Hurri Kán 2012.01.08. 23:48:28

@vallatas:
Meg lettél villámcsapva? :D

2012.01.08. 23:48:50

@vallatas: Kéne? Örülök, hogy nem kell több haknit látni.

kamarti 2012.01.08. 23:49:03

@Morcz: és Csabára sem, hiszen olyan jóban vannak, meg nem is küldené ki harmadszor, plusz ne fiúk párbajozzanak

a valaki hazatakarodik pedig Peti volt, már bocs

Szőrcsim.bók 2012.01.08. 23:49:18

@kamarti: Szerintem arra rövid időre felesleges.

2012.01.08. 23:49:35

Megsült a minipizza.

2012.01.08. 23:50:35

@kamarti: nem t'om, de volt valami bábjáték feladat Eszter párbaja előtt, Kinguci főszerepelt, kifejezetten alázta a másikat. Nem dühből, csak azért mert úgy gondolta fölényben van, megteheti. Agresszív volt és tuskó.
Mintha olyan irányba mennének a dolgok, mintha Kinguci csak akkor tűrhetetlenül hisztis és tuskó, mikor provokálva van. Szerintem ez nem így van. Más kérdés, hogy Attila most pont az a tulajdonságát használja ki, hogy könnyen ki lehet borítani.

kamarti 2012.01.08. 23:51:22

na, jön a sok őszinte gratuláció és koccintás....
meg az oltári buli

Morcz 2012.01.08. 23:51:40

@Szőrcsim.bók: ja tanulékony az ifjú padavan. Egyébként ma kiuelemeztük a tancos énekes Vera-Csaba produkciót, és szétröhögtük magunkat, mert az alábbi jött le:
amikor Csaba Verán "gitározott" az tök olyan volt mintha ott lnnet mosta volna egy kefével.
Csaba pucsító mozdulatai és elég érdekesek voltak.

Közben levél jött a villába, a nyertes pár kapott tortát és pezsgőt.

2012.01.08. 23:51:49

@beebeer: Amikor Pickwick teáskanna volt Eszter :DDDDD

Morcz 2012.01.08. 23:53:06

@kamarti: két üveg pezsgő csak hogy kitörjön valami balhé... :)))

kárpátia56 (törölt) 2012.01.08. 23:53:36

@jooasszony: maradt közhely még Fecónak? de jaj, neki mindig lesz kéznél.

Szőrcsim.bók 2012.01.08. 23:54:51

@Morcz: E kettős látványára rögtön 5 ingerem támad...

genevieve 2012.01.08. 23:54:51

ahhoz képest, hogy senki nem kért a pizzából, most mindenki két pofára falja:-)

2012.01.08. 23:56:34

@Morcz: Mintha pengette volna a cs@iklóját.

Morcz 2012.01.08. 23:57:09

@Szőrcsim.bók: lol!!! :))))) Én inkább kimentem a szobából

2012.01.08. 23:58:26

@kárpátia56: Az online-ban megsült a spar budget minipizza:) Csak közvetítek.

Morcz 2012.01.08. 23:58:45

@szerivan: Ezt nem akartam így leírni...

Szőrcsim.bók 2012.01.08. 23:59:07

@szerivan: "@Morcz: Mintha pengette volna a cs@iklóját."
Ha nőből lenne ...

2012.01.08. 23:59:22

@Morcz: Attól még így történt.

kamarti 2012.01.08. 23:59:39

@beebeer: Kinga a legtuskóbb akkor volt, amikor rajta volt a zöld kendő, és maga mögött érezte Atit, a jóbarátját.
az eszteres bábjátéknál még egységfront volt Eszter ellen és Veron mellett a csajoknál, amire ráerősített az első hatos vértestvérsége

Morcz 2012.01.09. 00:01:02

@szerivan: ezzel nem is vitatkozom, csak nem akartam így durrbele leírni..:))))

2012.01.09. 00:01:10

Az Eszteres bábjátéknál Veron tartotta a kancsó alakú bábot nem KInga!!!

2012.01.09. 00:01:43

@Morcz: Nem kell itt finomkodni :)

Morcz 2012.01.09. 00:02:35

Mi volt ez a mosogatás duma?

vallatas 2012.01.09. 00:02:45

Eszter-Seri most jöttek rá, hogy Csaba már megnyerte a játékot, és nekik nincs esélyük :-DDD

genevieve 2012.01.09. 00:03:04

na ez a sehi eszti duó is épületes beszélgetést folytat:-)

kamarti 2012.01.09. 00:04:00

hm, Eszter szerint max neki van esélye Csabi ellen egy párbajon...

Ati még csak nem is koccintott a többiekkel

Morcz 2012.01.09. 00:04:03

@szerivan: észrevetted, hogy mostanában egy pár dolog, többek között az ásványvíz is spar budget? :)))

2012.01.09. 00:04:17

@kamarti: volt ahogy volt, de az biztos, nem Attila hozza ki Kinga rossz énjét, árad az magától is.

ő-szinte 2012.01.09. 00:04:50

Hú de nagy buli van! Azta!:-DDD

kamarti 2012.01.09. 00:05:20

@genevieve: Eszter nem győzi javítgatni magát, hogy Sehi is benne maradhat az 5-ben, a 4-ben, sőt a háromban is.... :)

ő-szinte 2012.01.09. 00:05:27

@Morcz: Hát az az új SPONZOR...

vallatas 2012.01.09. 00:05:28

@ő-szinte: bizony, mint amilyen a temetések után szokott lenni.
ú de fanyar

genevieve 2012.01.09. 00:06:04

atinál nagyon kattoghatnak a kerekek:-)

egy szót sem szól:-)

ő-szinte 2012.01.09. 00:06:20

@vallatas: Én vissza sírom az Alek-Éva féle alkesz brigádot:-DDD

Morcz 2012.01.09. 00:06:33

@ő-szinte: úgy érted "de nagy buli" van? :D

kamarti 2012.01.09. 00:07:27

@beebeer: maradjunk abban, hogy Ati az, aki a legbiztosabban hozza ki belőle, ha akarja, és sokszor akarja

na, a lányok vannak eltévedve, vagy Peti beszélt mellé Csabának? akar Fecóval párbajozni vagy nem?

ő-szinte 2012.01.09. 00:08:07

@Morcz: Úgy értem, ahogy írtam:-)

kamarti 2012.01.09. 00:08:19

@genevieve: még a kamerákról is elfeledkezett... :)

Morcz 2012.01.09. 00:08:34

na én mára elteszem magam, jó éjt neketek, ez a mai online nem valami jó eddig. :)

vallatas 2012.01.09. 00:08:54

@genevieve: igen, most látja hogy kik maradtak mellette :-DDD
belül szerintem sír :-DD

@ő-szinte: hát ők csinálták a feszkót, bár
Alekoszt rühelltem :-)

genevieve 2012.01.09. 00:09:23

@genevieve: ja, csak várja a nézői sms-eket:-D

kamarti 2012.01.09. 00:11:06

@genevieve: basszus, a levelek végére fel fog robbanni a feje :)

Szőrcsim.bók 2012.01.09. 00:11:12

Én is bájolok! Gut Byte.

genevieve 2012.01.09. 00:12:42

ati mindjárt elsírja magát:-)

sogeking 2012.01.09. 00:13:03

@szerivan: de nem adnám fel én semmiért..

vallatas 2012.01.09. 00:13:51

@genevieve: hát Vera már most sír! :)

kárpátia56 (törölt) 2012.01.09. 00:14:40

egyetek, egyetek, attól nő a beletek. :)
én mint olyan éhezek helyettetek. de magamra veszem a világ bűneit (torkosság) az élelemmegvonással.

bigél 2012.01.09. 00:14:51

@Morcz:
Kivéve, amikor Attilára. Mert 2-szer rápakolta. Tényleg milyen gyáva! Ja, és az elején egyszer Verára is rakott jelet.

genevieve 2012.01.09. 00:15:27

@kamarti: lázasan gondolkozik kibe kössön most bele:-D

genevieve 2012.01.09. 00:16:19

ajvé, ebből össznépi sírás lesz:-)

bigél 2012.01.09. 00:17:18

@szerivan: nekem is feltűnt. Mondjuk hozzám eleve közelebb áll ez a stílus.

kamarti 2012.01.09. 00:17:22

@genevieve: mondjuk én még rágózni se láttam...:) na majd az sms-eknél beszólogat, azt még megvárom :)

megy a műsoridő, Atika, nélküled :)

genevieve 2012.01.09. 00:19:23

na, sehi most megkapta:-)

ő-szinte 2012.01.09. 00:20:14

@vallatas: Érdekes, hogy szeretni én sem szerettem(hozzá képest Attit tökre szeretem) viszont roppant jól szórakoztam rajta. És ráadásul ők olyan bulisak voltak. Ezek meg úgy csinálnak, mint ha vmi nyugdíjas otthonban lennének..

genevieve 2012.01.09. 00:20:22

nati sms-t irt atinak:-DDDD

vallatas 2012.01.09. 00:20:28

nathalie sms-t most olvasták be :-)

ő-szinte 2012.01.09. 00:21:22

@sogeking: De csak egy maradhat a legvégén...

genevieve 2012.01.09. 00:22:20

sehinek meg van az új apucija:-DDDD

vallatas 2012.01.09. 00:22:41

@ő-szinte: ja kb én is.
és most jól jönne egy Alekosz, mert baromira uncsi most az online.
tegnap legalább volt segg tapizás -.-

genevieve 2012.01.09. 00:23:25

sehi bemutatkozik:-)

fél hónap után lett valami gergővel...a hülye barom néző mit gondol:-D

kamarti 2012.01.09. 00:24:22

@genevieve: hát annyiszor öregezte a különböző nőket, hogy ideje volt őt is letrottyozni :)

vallatas 2012.01.09. 00:24:46

Fecó papucsállat, múltkor még Kinga fikuzta hogy néz ki milyen ruhákba van, erre most egymásra hajtják a fejüket :-)
fikuszkukisz ma már nem lesz semmi :-(

vallatas 2012.01.09. 00:25:40

@genevieve: nekem a Csaba Vera összeillik sms tetszett :-)
csókot!

genevieve 2012.01.09. 00:25:54

@kamarti: az apucija itt másra vonatkozik szerintem:-)

kamarti 2012.01.09. 00:25:57

@genevieve: ja, csak véletlenül kifelejtette az apucis sms-t :)
de Csabának, Verának nem szólt be, csak Kingának

vallatas 2012.01.09. 00:26:30

közben Sehi van kiakadva :-)
jáj megint szüzkurváskodik

genevieve 2012.01.09. 00:27:24

sehi magyarázza a bizonyítványát:-)

addig ütné azt a nézőt aki küldte az sms-t, amig mozog:-D

ő-szinte 2012.01.09. 00:27:52

@vallatas: De ez a sok értelmes mondat, ami kijön Sehi szájából...:-D

vallatas 2012.01.09. 00:28:06

@genevieve: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
:DDDDDDDDDDDDDDDD
Seri csinálja még egy kicsit a show-t :-)

kamarti 2012.01.09. 00:28:15

@genevieve: mi másra? hát több mint 10 év köztük a különbség. Vagy patrónus vagy mi?
késő van ...

36-os cucc Eszternek???? na ne már....

genevieve 2012.01.09. 00:28:22

36-os ruha felmegy az esztire?:_DDDDDD

ez a hét vicce:-DDDDDD

vallatas 2012.01.09. 00:28:39

@ő-szinte: ő az est megmentője! :D
lehet utasításra :DDD

ő-szinte 2012.01.09. 00:28:50

Ezt a buta kurvát! Sehire gondolok:-)

genevieve 2012.01.09. 00:29:25

@kamarti: nem gergő volt sehi apucija mikor még dúlt a lamour?:_D

ő-szinte 2012.01.09. 00:29:39

@genevieve: fel, de "kicsit" szoros:-DDD

genevieve 2012.01.09. 00:31:39

@ő-szinte: ja, :-)

ki nincs itt tisztába mekkora a 36-os méret?:-)

kamarti 2012.01.09. 00:31:52

@genevieve: ja, aha :) de ezt asszem nem csak én nem vettem le, hanem Seri sem. szóval még egy néző lesz addig ütve, míg mozog :)

na azért. a 36-os az én méretem, Eszternek már a fejére is kicsi...

genevieve 2012.01.09. 00:32:40

@kamarti: pont arra gondoltam, hogy rászólnak-e atira, ha nem olvas fel egy sms-t?:-)

erre pont kihagyott egyet:-)

jooasszony 2012.01.09. 00:32:56

@genevieve: szerintem Eszter ilyennek látja magát, 36 os méretűnek.... nem olyannak, mint mi tegnap mikor hastrikóban rezegtette a háját.

kamarti 2012.01.09. 00:33:19

@genevieve: sztem is, legalábbis alul. deréktól felfelé talán a 38-as is jó rá

genevieve 2012.01.09. 00:34:42

@kamarti: én is testközelből tudom mekkora egy 36-os méretű nőszemély...és eszti nagyjából a duplája:-)

mondjuk nem tudom hogy akinek xl-es bugyi kell, arra hogyan megy fel szűken egy 36-os naci:-)

kamarti 2012.01.09. 00:35:17

@jooasszony: hát pedig attól, hogy azt az egyébként baromi kényelmetlen tangát hordja, még nem lesz lesz kis, formás, feszes segge

2012.01.09. 00:35:27

@Morcz: 1 hete ők a támogatók.

ő-szinte 2012.01.09. 00:36:24

@kamarti: Mitől lenne kényelmetlen egy tanga???

kárpátia56 (törölt) 2012.01.09. 00:37:06

ez az éneklősdi a Truman Showra emlékeztet. Kutai Kinga Show néven. Neki járt volna a lila kendő. Sokkal jobb volt a többinél. Seri pogójáról ne beszéljünk, Peti formája szar volt, szvingereszter szimplán béna volt, Vera túlizgulta. Kinguci jól is viselte (nem a zöld kendőt, hanem a hírt). Most nem is várható hiszti, és kicsit magabiztosabb lesz, mert nem akarják ugye magukat kivitetni. Most az ő szempontját próbálom megélni, mert szerintem még mindig ő hazudik a legkevesebbet a villában.

sogeking 2012.01.09. 00:37:08

@ő-szinte: bekeretezem és kirakom a falra

2012.01.09. 00:37:09

@genevieve: Miről maradtam le? :O

genevieve 2012.01.09. 00:38:39

@kamarti: mondjuk ettől még felöltözhetne csinosan is, én nem mondanám dagadtnak....(egyik lányt sem) de, nem 36-os az tuti..

kamarti 2012.01.09. 00:38:47

@genevieve: nem, azért nem, ne legyél rosszindulatú :) bár, így visszagondolva én már hordtam 40-es méretet, és súlyban is, hájban is kisebb voltam, mint most ő

genevieve 2012.01.09. 00:39:46

@szerivan: ha ezt most kérdezed, akkor az egész kiválasztásról:-)

jooasszony 2012.01.09. 00:40:19

@kamarti: felülről nem gáz, de deréktól lefelé....sajnos nem látja magát, nagyon előnytelenül öltözik... mindig minden nagyon szűk és rövid rajta... 2-3 számmal kisebb. Ettől olyan kötözött sonka formájú.

kamarti 2012.01.09. 00:40:23

@ő-szinte: mondjuk mert 36-os méretű, Eszti meg nem :)

genevieve 2012.01.09. 00:41:07

@kamarti: ennek kapcsán nem vagyok:-)

pont azt mondom, hogy szerintem nem dagadt...csak rosszul oszlik el rajta a súly...pont deréktől lefelé van rajta több és nem egyenletesen

genevieve 2012.01.09. 00:43:52

@szerivan: szerintem már most jött el atinál amit irtam, hogy rájött mégis kell(ene) neki kinguci....

2012.01.09. 00:43:53

@vallatas: Alekosz unalmas volt, ez a banda sokkal nézhetőbb.

Min sír Vera?

kamarti 2012.01.09. 00:44:04

@jooasszony: igen, a a fiam, aki nem VVnéző, tegnap pont egy Eszter-Peti próbát kapott el, és teljesen le volt hűlve, mert előbb csak az arcát látta, aztán kinyitott a kamera, és hirtelen túl nagy lett a kontraszt az arca meg a deréktől lefelé közt, hogy szóvá is tette.

még jó, hogy olyan nyugalmasak és koherensek önmagával a rezgései, hogy ez nem fogja összezavarni az önképét (meg a tükörképét) :)

genevieve 2012.01.09. 00:44:38

verán meg az jött ki, hogy rajta van a lila kendő és kapott egy plusz nyugis hetet...

kamarti 2012.01.09. 00:45:41

@szerivan: klassz leveleket kaptak a mentoruktól a nyerésük alkalmából
illetve a heti ének, meg kendőfeszkó sztem

genevieve 2012.01.09. 00:45:54

@kamarti: esztinek kifejezetten szép arca van...és ha csak derékig látjuk azt gondolnánk, hogy egy vékony csaj...semmi toka vagy ilyesmi

sogeking 2012.01.09. 00:45:58

@szerivan: ... ... nyerni fogok én nem tagadom :)

kárpátia56 (törölt) 2012.01.09. 00:46:08

@genevieve: nekem pont nagy. nem vagyok szimmetrikus, a a 34-6 még felfér, mert övet nem hordhatok, övetlen tatu vagyok. ami fura, hogy 28-as öltönyt vettem és tökéletesen passzol. erre meg a 34-es nem jön rám. most mekkora vagyok?

2012.01.09. 00:46:08

@ő-szinte: De úgyis a végén bent maradok

kamarti 2012.01.09. 00:47:11

@genevieve: az utóbbiról nem vagyok meggyőződve, ld. mai előzetes, plusz Peti kedves beszólása a levél felolvasásakor most is....

2012.01.09. 00:49:13

@genevieve: Mire? Szexre vagy taktikára?

kárpátia56 (törölt) 2012.01.09. 00:49:27

@genevieve: Vera a tokás, nem? Esztin sose tűnt fel nekem, bár valamekkora mindenkin van.

kamarti 2012.01.09. 00:49:44

@kárpátia56: a fiúknál más a méretezés, nem? :)
amúgy nem mindenki konfekcióméret ám :)

@genevieve: igen. bemondónőnek való :)

genevieve 2012.01.09. 00:50:04

@kamarti: aza kendő előtt volt:-)

ELP 2012.01.09. 00:50:12

Azt megfigyeltétek már h az onylányban a feco vera duót mutatják sokat , sőt néha a kamera rámegy verára és ott marad hosszú perceken át , a semmin.

2012.01.09. 00:50:22

@sogeking: De én végig csinálom

sogeking 2012.01.09. 00:50:50

@szerivan: mert ez volt minden álmom

2012.01.09. 00:52:59

@sogeking: Otthon a tévé, itt bent a villa

kamarti 2012.01.09. 00:53:03

@genevieve: de most is odaszúrt, a sírás miatt, pedig látszott a nagy hármason, mennyire fegyelmezik magukat (mert azért Csaba kendőjénél sztem a veráé még jobban fáj nekik), de Petinek csak kiszaladt :)

2012.01.09. 00:53:53

@genevieve: Mégis lenne érzelmi szál? :) Ma jól állt a fehér ing Atinak, a kis testin jól mutatott.

sogeking 2012.01.09. 00:54:22

@szerivan: engem megillet a sok-sok milla :)

ő-szinte 2012.01.09. 00:55:09

@szerivan: @sogeking: picsába, megelőztetek!
fejből kurva nehéz, nem ma volt, ráadásul nem voltam eléggé résen, faszomatbazdmeg!:-)

sogeking 2012.01.09. 00:56:33

jól klikkel, jól klikkelj...
klikkesedjél, klikkesedjél...

ő-szinte 2012.01.09. 00:57:50

@sogeking: hüüüüüüüüüüüüülye:-DDDDDDDDD

sogeking 2012.01.09. 00:58:26

@ő-szinte: megszólalok én is, nem vagyok néma

ő-szinte 2012.01.09. 00:59:06

Mért kell ezt a faszom unalom brigádot hallgatniiiiiiiiiiiiii???

vallatas 2012.01.09. 00:59:36

@szerivan: mesélnék de nincs mit, unatkozom szerintem lépek is mindjárt aludni annyira tré ez az online :(

Alekosz nekem is unalmas lett ja!

ő-szinte 2012.01.09. 00:59:44

@sogeking: Úgy könnyű, hogy nézed közben:-DDD

kamarti 2012.01.09. 01:02:17

@sogeking: Ati? szó megszakad, lehellet megszegik állapotban van...

Peti viszont rendületlenül puhatolózik, most Kingánál...

ő-szinte 2012.01.09. 01:02:33

@sogeking: ok:-DDD neked még el is hiszem.

sogeking 2012.01.09. 01:04:10

@kamarti: ajtó megől Fehér Galamb, ősz bárd emelkedik...

ő-szinte 2012.01.09. 01:05:10

@szerivan: Persze. Mért, hogy gondoltad?

vallatas 2012.01.09. 01:05:49

holnap megnézzük ahogy Peti Vera verbál fightot folytat, erre most meg mi azt látjuk, mennyire jól eldumálnak.
faszombazdmeg

2012.01.09. 01:06:02

@ő-szinte: Számítógépes segítséggel.

2012.01.09. 01:06:56

@vallatas: Most Esztit szidja Peti,h rosszkor énekelt.

kamarti 2012.01.09. 01:07:01

@sogeking: na, akkor most lebuktam, hogy pontatlanul idéztem :(

kamarti 2012.01.09. 01:09:12

@vallatas: Peti rendületlen ma este, de Kinga hamar lepattintotta, szinte már Ati szintű "te tudod, Peti...." jellegű mondatokkal :)

ő-szinte 2012.01.09. 01:09:24

@szerivan: Viccelsz?:-) Én mondtam neked a múltkor is, hogy Verát sem kopiztam, és Kiszop is fejből:-)

2012.01.09. 01:11:23

@ő-szinte: Mogyoró! A múltkori Veránál a saját előző kommentedet kopiztad! A többit én is fejből csapatom, a Klikkesedj lyricsot nem.

ő-szinte 2012.01.09. 01:11:31

Na, ezt is megértük! Vera ad tanácsot Kingának a kihívással kapcsolatban...
Ne mááááááá:-D

ő-szinte 2012.01.09. 01:12:16

@szerivan: Cicus! hányszor mondjam, hogy nem kopiztam?

vallatas 2012.01.09. 01:12:44

na jóvan én ezt most meguntam, legalább innának valamit de még azt se.
ár ju redi
jóéjt

ő-szinte 2012.01.09. 01:13:52

@vallatas: szánalom brigád, komolyan...

ő-szinte 2012.01.09. 01:14:25

@vallatas: ja és jó pofozkodást!:-)

ő-szinte 2012.01.09. 01:15:13

Kinga már megint vakarózik...

ő-szinte 2012.01.09. 01:16:47

@szerivan: Pufi, én is kidöglöm...
Szép álmokat:-)

2012.01.09. 01:18:22

@ő-szinte: Terápiás céllal, elmélyülten :)

kárpátia56 (törölt) 2012.01.09. 01:19:25

@genevieve: :D értelek, máskor is volt írásban összekeverés ebből. A félreértés alapja csupán az arctalan nickem és a való életbeli individuumom különbsége.
élőben Gergő testét képzeld el, Steven Hawkings agyával. És mondjuk Carlos Santana vonzerejével - hozzáveszed, hogy még ruhát se a csajommal, ha van, vetetek. úgymond. érzékeny lelkű vagyok. :)

2012.01.09. 01:23:07

@kárpátia56: Carlos Santananak bajusza van, vonzereje nincs.

kárpátia56 (törölt) 2012.01.09. 01:24:58

@kamarti: igen, szerintem is más-más a nemi arányszám. meg van több számláló.

2012.01.09. 01:33:59

Csaba a pöcsét vakargatja miközben Kingával, Fecóval beszélget.

kárpátia56 (törölt) 2012.01.09. 01:36:09

@szerivan: :) 2000 nőt azért megdugnék én is, ha lehetne, meg ha nem lennék monogám és nem helyezném a minőséget a mennyiség elé. azért 2000 nő is elég, ha kvantitatív gondolkozunk. de ha karizma, ott van Depp, Pitt, Clúni, ők kevesebbet mászkálnak félre, vagy nemtom. és bajszuk is igény szerint van, vagy nincs. :)

2012.01.09. 01:41:34

@kárpátia56: Ebből a 2000-ból max. 20 aki nem a pénze, hírneve miatt feküdt le vele. Én bottal sem piszkálnám meg Santanát, de biztos az én hiányosságom, hogy nem a karizmát látom benne hanem egy alföldi traktoros bácsit.

kárpátia56 (törölt) 2012.01.09. 01:42:58

jó éjt kívánok, pihentető alvást. nőket külön csokizom, mégha ez tabu is vmi tiltás miatt. kezet nem fogok nővel, csak ha nyújtja. ellenkező esetben illetlenség. ugye nincs itt feminista? tényleg jóéjt.

ELP 2012.01.09. 01:46:33

@szerivan: Ez az új modern viselkedési forma , nem tudtad?:)

2012.01.09. 01:52:03

@ELP: A csimpánzoknál lehet...

ELP 2012.01.09. 01:56:16

@szerivan: Hát ilyen a nép fia :)De ezt már kevesen látják:)

2012.01.09. 01:59:45

@ELP: Pufin kint kószál egyedül, most bánta meg, hogy Kingára rakott :)

ELP 2012.01.09. 02:02:23

@szerivan: Nem tudom , de igen furcsa volt ma ez a két figura , most a viccet félretéve , tényleg magukba szálltak.

ELP 2012.01.09. 02:03:56

@szerivan: Attila végleg leveszi a kezét Kingáról? szerinted?

2012.01.09. 02:04:45

@ELP: Nem láttam őket kiválasztás után, de épp ideje volt! Elszámították magukat. Ati beszélt Kingával?

2012.01.09. 02:06:08

@ELP: Nem hiszem, ha ilyet tenne az azt jelentené, hogy az elmúlt 3 hónap csak színjáték volt.

ELP 2012.01.09. 02:06:18

@szerivan: A kiválasztás után nem beszélt.

ELP 2012.01.09. 02:08:40

@szerivan: Én azt semmi képen nem gondolom színjáték lett volna , mert teljesen mind1 h most ez érzelem , vagy akármi volt , de volt.De akkor ezt most mi megregulázás?

2012.01.09. 02:13:03

@ELP: Akkor nem értem. Tegnap összevesztek és hülyének érezte volna magát ha odamegy hozzá mikor F-CS ott vannak körülötte. Ha egyedül lett volna akkor dumálnak.
Nézted az öfit? Lemaradtam arról, hogy miért volt kihangosítva a szaunába az Atiék beszélgetésre.
Most is dumálnak, lehet okosabbak leszünk :)

ELP 2012.01.09. 02:16:29

@szerivan: Öt szinű napraforgónak nevezi a kingát , sztem vége.

ELP 2012.01.09. 02:18:23

@szerivan: Pedig ebben sztem nincsen igaza.

ELP 2012.01.09. 02:35:40

onylány: ati felteszi a kérdést petinek , miért mindig a csaba nyer? Konkrétan utalva a dalárdára is.
Meg is adja a választ , mert ő a tiszteséges , becsületes , népszerű oda kint.Jól látja.Azt is kijelenti h semmilyen lépést nem fog tenni a kingával való békülés ügyében.

ELP 2012.01.09. 02:37:45

Nahh de majd megnézitek ,,,most már tényleg jóccakát!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.09. 06:33:20

Jó reggelt Mindenkinek, szép hétfőt, hét hetet, legyetek boldogok, stb!:D

1, örülök, h végre Kingára került a kendő, már ideje volt! Azt, h kit visz, mivel nem egy erős lelkületű libáról van szó, nagyon megmondani sem lehet. Éppen milyen napja lesz aznap, sztem. Az is lehet, h Petit viszi, mert éppen rá hariszig (haragszik), lehet, hogy Fecóra, Eszterre. Logikus magyarázatot ne várjunk, felesleges. Hátha jobban összevesznek Attilával, hátha:D Serit lehet, h kiviszi, de mivel ő nem mutat semmit, kb, mint Csaba, ezért lehet, h Seri jönne vissza, lévén olyan kis, cuki................Már akinek, jegyzem meg...Nem bírom a cukiságot...

2, A nem létező tököm is tele van már, hogy MMKK Csaba lila kendőt kap...Elég unalmas már. A játék szempontjából továbbra is teljesen érdektelen, megvan magával. Kizárólag Vera miatt jó, hogy vitték. Az meg, hogy Petire milyen kevesen szavaztak, egy vicc...

Az is érdekelt volna, hogy kinek van felesleges emelt díjas sms-re pénze, amikor CSAK EGY IRTÓ SZAR ÉNEK VERSENYNEK SEM NEVEZNÉM IZÉ volt. 2mp-et hallottam, pont Seri vonaglott, és vernyákolt, na, több sem kell,m soha többet. Eddig azt hittem, hogy nem tudok énekelni, aztán rájöttem, h X-faktort bőven nyerhetek...:D

milkacica 2012.01.09. 08:11:51

jo reggelt :)
na majd most fogunk igazán kingahisztit kapni...de örülök, hogy megmérettetik.
Boldoggá tenne ha Pufit vinné :D

KennyCor7ez 2012.01.09. 08:29:55

Jó reggelt!
Mind 1 kit visz ,csak takarodjon haza Kinguci.

mocskosmacska 2012.01.09. 08:40:53

Attila egyébként tök furcsa nekem. Az elején tök szimpi volt, egy visszafogott, kedves fiúnak láttam, de aztán egyre inkább kifordult önmagából és most már egy rosszindulatú pszichopatát látok.
És most nem tudom, hogy az emberismeretemmel van-e baj, vagy attilának van börtönkísérlet szindrómája.

avanivi 2012.01.09. 08:49:19

Sziasztok ,jó reggelt mindenkinek .)))
Milyen eredmények születtek tegnap?
Aki nézte irja meg nekem, köszi :)))))

milkacica 2012.01.09. 08:54:47

@avanivi: a duetten Vera-Csapa páros nyert, őket követte, Atti-Sehi, Kinga-Feco es Dreszt-Pufi
Pufi, Sehi, Dreszt kivalasztotta Kingat zoldkendore

avanivi 2012.01.09. 09:06:13

@milkacica: Köszi, remélem ,hogy a hisztikirálynő kint marad :)))

mocskosmacska 2012.01.09. 09:10:22

www.nlcafe.hu/sztarok/20120109/retteg_vv_attila_nagymamaja/

Tökmindegy, hogy igaz-e, amit a néni mondott vagy nem, vagy nem is mondott semmit sem, csak az újságíró seggfej, én elkezdtem attilát meg a családját sajnálni. Tök szörnyű, amikor egy újság már annyira nem tisztel semmit sem, hogy lead ilyen cikkeket.

mocskosmacska 2012.01.09. 09:11:59

@ladyandhenk: NEkem főleg a kutai szülők birkatürelme tetszik attilával szemben.

avanivi 2012.01.09. 09:18:57

@mocskosmacska: Azok a szülőknek, akik felnevelték a Kingucikát,szerintem határtalan a türelmük.
Ha az én lányom lenne a Kingucikababucika,már kiráncigáltam volna a villából.

ELP 2012.01.09. 09:19:30

@mocskosmacska: Az iccaka " álmatlanságomban " tettem még egy kisérletet , azt hiszem utolsót , - az ide vágó eseményeket megpróbáltam még1 átnézni , hátha sikerül megfejtést találni.Hát nem igazán jutottam közelebb a célhoz.
Talán annyit ki lehet jelenteni h jól játssza ezt az egészet mondjuk azt h eseménycsináló.A többi az mind talány és részemről az is marad.

mocskosmacska 2012.01.09. 09:20:44

Tudom, hogy már idejétmúlt a dolog, de a kinga-fecó-sehi-fecóhogyanöltözik balhéban az a legviccesebb, hogy rájöhettek volna, hogy ahogyan énekelnek, azok után már tökmindegy, hogy mi van rajtuk.

hannamontanna 2012.01.09. 09:22:48

Helló! Tegnap megint Balázs volt a legjobb...:-)) Főleg, hogy nem papuskás kardigánban volt és ha végre egy jó frizurát is csináltatna, akkor aztán tényleg.
Én tegnap arra gondoltam, hogy Ati kitalálta hogy látványosan kikészíti Kingucit, mindenkit ráuszít, kiválasztatja másokkal, - ő még akkor sem tesz rá, ha mondja, mert meggondolta - mert rájött, hogy az megy vissza, akit a nézők megsajnálnak. ..és ő azt akarja, hogy Kinguci visszamenjen.. szerintetek?

mocskosmacska 2012.01.09. 09:23:06

@avanivi: Kingát nagyon elkényeztették, és vannak rohadt idegesítő dolgai. De ő még fiatal és rájöhet, hogy így nem viselkedik az ember.
ATtila viszont már felnőtt ember és ha eddig nem jött rá, hogy nem terrorizáljuk a nőket, akkor már nem fog. Attila nagyon jól tud panaszkodni, hogy milyen szerencsétlen a szerelmi élete, de odáig nem jut el, hogy ő is tehet a dologról.

mocskosmacska 2012.01.09. 09:24:21

@hannamontanna: Erre én is gondoltam, de nem tartom attilát akkora taktikusnak, hogy tényleg így legyen.

hannamontanna 2012.01.09. 09:27:39

@mocskosmacska: ..Na majd csak figyeljünk...:-)) Szerintem Enikőt is azért kerülgeti, hogy még inkább sajnálják Kingucit. Bár ez nem túl etikus, de műsorkészítés szempontjából láttunk már ennél vadabbat is.. Figyeltem, hogy milyen kétségbeesett volt a tekintete amikor Kingára került a kendő. Fél nehogy túllőjön a célon....

ELP 2012.01.09. 09:28:06

@hannamontanna: Fogalmam sincsen ezt csak ő tudja , senki más.
Ez valamilyen , bosszú féle színezetű akármi.
Egy , barátság , szerelem , sex vezérelte érzések katyvasza az egész :)

beacska 2012.01.09. 09:28:22

@hannamontanna: ezt én is felvetettem itt tegnap ;DD
Kérdés, kit nézett ki ellenfelének...szerintem ma elkezdődik a barátkozás, beszélgetés, latolgatás.
Én elképzelhetőnek tartom, hogy Attila nekimegy a lila kendő miatt elboszorkásodott Verának, aki Kingán veri el a port (zöld kendő miatt lelkileg gyenge), Fecó kiáll, a szegény, szerencsétlen, lelkileg zaklatott Vera mellett Kinga ellenében, és már meg is van a tökéletes kihívott ;DDD

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.09. 09:30:39

@mocskosmacska:

klasszikus Lepkegyűjtő (angol horror filmhős) csak az a mázlija kingucinak, hogy napi több tucat kamera figyeli őket, ha az összeférhetetlen pincéjében volnának kinguci már halott volna...

ELP 2012.01.09. 09:30:50

@beacska: Látod már hárman , sőt négyen vagyunk! De sztem pofára esünk :)

avanivi 2012.01.09. 09:31:48

@mocskosmacska: Kinga 22 éves felnött nő aki úgy viselkedik,mint ha 10 éves lenne.
Neki gazdag pasi kell és lehetőleg ismert, mint a Vastag Csaba. Azért ment be szerintem a villába, hogy ezt elérje,
csak kár hogy megmutatta közben milyen hp.

bigél 2012.01.09. 09:32:00

@Brr: azért ne essünk túlzásba :S

ELP 2012.01.09. 09:32:13

@Brr: szent máriám!:)

ELP 2012.01.09. 09:33:01

@Brr: Ilyen elvetemült véleményt! Gratulálok :)

beacska 2012.01.09. 09:33:22

@ELP: naaaa, áruld már el, mi a másik teóriád! csak itt négyszemközt suttogva ;D
nem nevetlek ki tutira ;DD

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.09. 09:33:51

@Vallatás!

ha erre jársz kitennéd az éjszakai linket? érdekel a kiválasztás utáni peti-vera kiabálás eleje, arról lemaradtam, ott kapcsoltam be, hogy vera épp veronikát csepülte...

hannamontanna 2012.01.09. 09:36:34

@beacska: Ez nem rossz! De azért attól félek, hogy Seherezádét választja Kinga, márpedig SehiAnyu nem kispályás, visszaszavaztatja a kislányát. Lehet hogy Kinga el volt kényeztetve és azért lett ilyen, de Sehi-Anyu pedig imád celeb lenni..... Ezt Atika nem tudja....

beacska 2012.01.09. 09:36:42

@ELP: azért az nem fantazmagória, hogy Attila ás Péter húzásai közül először az Eszter-Shadi jött be, ahol Shadit kihívottként küldték haza. Azóta tudják, hogy csak úgy van esélyük, ha nem az ő jelöltük nyer a jelölésen, hanem az, aki VALÓSZÍNŰLEG (aláhúzás) kihívja őt. És mivel egyre kevesebben vannak, egyre nehezem a sakkozás, tehát minden ember drága. Nem veszíthetnek mozgatható figurát (pl. Eszter, míg Seri beáldozható)

bigél 2012.01.09. 09:36:54

@ELP: Komolyan mondom, nemcsak a villalakók lesznek egyre feszültebbek (ami érthető is), de a kommentelők egy részének is mintha elgurult volna ...
Erre pedig nem magyarázat a bezártság.

beacska 2012.01.09. 09:38:03

@Brr: az a kiválasztás előtt volt. A szemtanúk szerint tegnap éjjel kedélyesen beszélgettek az időjárásról...

ELP 2012.01.09. 09:38:12

@beacska: Nem, most még nem tehetem :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.09. 09:38:40

@bigél:

én nem esek túlzásba, komolyan gondolom, FBM beteges mániájává vált az összeférhetetlennek, pontosan tudja mivel lehet kihozni a rekedt üvöltést FBM-ből és aztán hogyan kell megbüntetni,

amit csinál vele az konkrétan a legrosszabb lelkiterror, és csak azért fog megmenekülni FMB, mert mindezt a nagy nyilvánosság előtt csinálja vele...

beacska 2012.01.09. 09:40:38

@ELP: nincs is más teóriád, csak rejtélyeskedéssel akarod elhomályosítani az én pompás teóriám fényét! ;DD

ELP 2012.01.09. 09:41:48

@beacska: Lehetséges , egy dolgot nehezen tudok elhinni h ne legyen valami jó alapja a mostani történéseknek.
Hogy ez mi is konkrétan? a válaszra még várni kell! :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.09. 09:43:45

a legzseniálisabb húzás az volna, ami nyilván nem lesz, ha FBM kihívná az összeférhetetlent és kinn hagyná, de az összeférhetetlen abban is ravasz volt, hogy ő fecóra rakott, nem kingára, így kingának nincs hivatalos indoka kivinni, mivel legalábbis eddig váltig hangoztatta, hogy ő csak olyat visz ki, aki tett rá jelet..

ELP 2012.01.09. 09:44:23

@bigél: Nézd , ameddig csak szinházi szereplőként értékel így , az még elfogadható ,bár mint szerepet is rosszul látja.
De én azt hiszem itt az ember iránti gyűlölet dominál , ami viszont óriási hiba!

mocskosmacska 2012.01.09. 09:46:19

@Brr: Igen, ilyen nőket begyűjtős pszichopata szerepében én is tök könnyen el tudnám képzelni attilát.

mocskosmacska 2012.01.09. 09:46:54

@hannamontanna: Végül is lehet, passz. Igazából csak tippelni tudunk, hogy ki mit gondol igazából.

mocskosmacska 2012.01.09. 09:48:36

@avanivi: Szerintem kinga bent a bemutatkozó filmjéhez és a beszavazójához képest nagyon visszafogottan viselkedik.
Igen, 22 évesen jogilag felnőtt az ember, de ha én arra az időszakra visszagondolok nagyon sok olyat megtettem akkor, amit ma már nem tennék meg és úgy gondolom, hogy nem kellett volna. Szóval kingának én mentségnek gondolom az életkorát.

ELP 2012.01.09. 09:49:03

@beacska: Tegnap már írtam , merész az elképzelés::)De néha enyém , még merészebb.:)

avanivi 2012.01.09. 09:51:06

@Brr: Megnéztem a "lelkiterort "ahogy nevezed. Azon akadt ki Kingucika, hogy kb tíz percet "dolgozni" kellett volna,ha jól értettem .
Ez tényleg borzasztó felháborító,hogy neki is csinálnia kellene valamit,hát nem ?Senki nem veszi figyelembe, hogy ö a királylány FatB+ ?

ELP 2012.01.09. 09:51:51

@mocskosmacska: Már bocs de ti mit nem tudtok elképzelni? Az ég világon mindent::) De hát ez képtelenség :)
Mert csak 1 létezik , ami jelenleg megfejthetetlen!

avanivi 2012.01.09. 09:59:20

@mocskosmacska: Kingát én a többi 22 éveshez hasonlítom akit ismerek :)))
Kingucikababucika nagyon nem szimpi .

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.09. 09:59:36

@avanivi:

lakkoztál már körmöt? nyilván nem, ezért nem tudod, hogy azt nem lehet csak úgy félbehagyni bármikor, azt bizony előbb be kell fejezni, de ezen kívül is azt gondolom, hogy szemétség úgy kérni valamit a másiktól, hogy most mindent azonnal hagyj abba és tedd amit én mondok, nyugodtan várhatott volna még pár percet

FBM csak pár perc türelmet kért, de ez nem volt elég az összeférhetetlennek, ő azt akarta, hogy add uram, de azonnal, azaz visszaélt a villamesteri poziciójával, ahogy anno vera is

(érdekes módon más nem csinált ekkora patáliát villamesterként, pl. FBM se terrorizált senki villamestersége alatt, nem véletlen, hogy vera és attila volt a legnagyobb terrorista villamesterként)

mocskosmacska 2012.01.09. 10:03:34

@avanivi: Nem attila azon akadt ki, mert körömfestés közben kérte meg rá kingát, aki azt mondta, hogy majd, ha befejezi.
Szerinted, ha kinga attilát borotválkozás közben kéri meg valamire, akkor attila eldobja a borotvát és félig szőrösen indul takarítani?

mocskosmacska 2012.01.09. 10:04:51

@avanivi: Kinga nekem sem szimpatikus egyértelműen, de egy 22 évesnek nagyon durva dolgot kell tennie ahhoz, hogy ne adjak neki esélyt a változásra. És kingában vannak reményt keltő dolgok.

avanivi 2012.01.09. 10:09:34

@Brr: @mocskosmacska: Körömfestés után még kivasalta a haját, kifestette magát ,és hisztizett fél órát vagy ki tudja mennyit és még mindenkinek panaszkodott,de azért sem takarította le az asztal !!!!

mocskosmacska 2012.01.09. 10:10:15

@ELP: Nekem ez akkor jutott először az eszembe, amikor még az elején volt egy ati-kinga veszekedés és utána attila fecónak monologizált, hogy vele mindig ez van, vele mindig ezt teszik a nők, mert ő mindent megad nekik, de őt a nők mindig leszarják. VAlami ilyesmit. Szal, ha egy harminc feletti férfi mindig ugyanúgy jár pórul a nőkkel és még eszébe sem jut, hogy esetleg neki kellene valamit változtatni, azzal valami nagy baj van.
Ez az elrablós dolog túlzás, mert az tényleg nagyon szélsőséges, de attila szerintem az a fajta, aki szépen, csendben terrorizálja a barátnőjét.

biohazard 2012.01.09. 10:12:40

Én mindenesetre tartom a szavam: bárkit visz ki Kinguci, az tíz szavazatot kap tőlem. Hányni tudnék a rosszindulatú emberektől, K pedig mintapéldánya ennek a típusnak.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.09. 10:15:02

@mocskosmacska:

már ha van neki barátnője, mert szerintem nincs, bocsánat hogy ezt írom, de egy ilyen jellemmel, attitüddel nem férne soha egy ilyen szőkeség közelébe mint FBM, a villa adta neki ezt a lehetőséget, de nem tud élni vele, mert valójában nem is kell neki a másik, mint önálló lény, csak mint bábu, akivel ő elbábuzgat...

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.09. 10:16:18

@vallatas:

kiteszed az éjszakai onlány linkjét, ha szembejössz vele?

foxglove (törölt) 2012.01.09. 10:17:36

haha valaki beküldte sms-ben, hogy a farkasok nem a dominancia, hanem a méret alapján válaszottak:DDD

Zsoofka 2012.01.09. 10:26:28

@hannamontanna:
Szerintem is azt akarja. Így generál Kinga körül eseményt, mintha Kinga is egy mozgatórugó lenne az "izgalmas" történésekben. Éjjel írtam: pont mint Alekosz Évával való játszadozása....

ELP 2012.01.09. 10:30:56

@mocskosmacska: Ha két egyéniség , - most azt hagyjuk h ez pozitiv v nagativ - összecsap , abból ritkán jön ki jó dolog.Konkrétan ezt eddig le tudták rendezni.
Ha valaki nem tud a nőkkel jól bánni és ez a nő , jelenleg a kinga , az még nem azt jelenti h egy elvetemült aljas gazember. Aki a pincében lefejezi a nőket!
Te az előbb olyan személynek adtál igazat aki ezen a véleményen van.

ELP 2012.01.09. 10:33:26

@mokamini: Veszélyes játék , nem biztos h az alany , ezt a magyarázatot még időben meg fogja tudni.
Látod , egyenlőre túl tökéletesre sikeredett.)

genevieve 2012.01.09. 10:36:15

Kinguci akkor húzna igazán nagyot a sakktáblán, ha attilát vinné ki párbajozni....

mert nem az a kérdés, hogy ki rakott vagy ki nem rakott rá jelet, hanem kivel nem tud/akar együtt élni a villában és kivel volt a legtöbb és legnagyobb konfliktusa és ki nélkül lenne neki bent jobb....és az bizony atika...

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.09. 10:38:20

A héten Peti-Kinga párbaj lesz sztem :) És Kinguci kint marad! :D

genevieve 2012.01.09. 10:38:36

@kárpátia56: én pontosan tudom, hogy nem agy nő:-)))

ironizáltam:-)

és csatlakozom szerivan véleményéhez, santanak bajusza van (amit utálok) és nem vonzereje...gergő testéről nem nyilatkoznék:-)

Steven Hawkings agya viszont vonzó is lehet:-)

ELP 2012.01.09. 10:42:40

@genevieve: Ugyan már ! Összevesztek . ennyi .Soha nem viszi ki két ok miatt:
Azért van benne némi gerinc ! Nem akar tuti vesztes lenni :)

mocskosmacska 2012.01.09. 10:42:56

@ELP: Attila nem simán nem ért a nőkhöz, hanem tipikusan az az ember, aki terrorizálja a társát. Ha ezen röhögünk, hogy milyen jó lenne a gyűtjő c. film főszerepére, az azért nem gond, mert attila azzal, hgoy bement a vv5-be, ezt vállalta. Ez már az ötödik széria, minden bentlévő tisztában van azzal, hogy a játékosok milyen kommenteket, illetve bulvárcikkeket kapnak.
Hogy kivel értek egyet, az meg az én egyéni véleményemtől függ és senkinek semmi beleszólása.

mocskosmacska 2012.01.09. 10:43:34

@genevieve: Viszont attila akkor nagyon sírna, hogy bezzeg ő a volt barátságuk miatt nem tette rá a jelet kingára stb.

genevieve 2012.01.09. 10:44:14

@ELP: pontosan azért vinné ki mert van benne gerinc és nem hátulról támadja le atit - mint ahogy ati rátetette a jeleket kingára...

és miért lenne tuti vesztes? atival szemben? ugyan már:-D

beacska 2012.01.09. 10:45:28

a párbajnál a kihívás akkor sikeres, ha nem az a mozgató rugó, hogy kivel nem akar együtt élni, hanem, hogy ki a leggyengébb.
Vannak, akik az ötödik szériánál sem képesek ezt megérteni végre :DDDDD

genevieve 2012.01.09. 10:45:32

@mocskosmacska: csak rátetette a többiekkel:-)

és kinga ezt pontosan tudja! sőt a nézők is amikor behallatszott a szaunába ati beszélgetése a többiekkel...gondolom nem véletlenül..

beacska 2012.01.09. 10:46:01

@ELP: hagyd, nem érdemes! (nagy legyintés)

ELP 2012.01.09. 10:46:33

@Papucs Orrán Pamutbojt: Ha atival nem sikerül rendezni a dolgot ,akkor ez könnyen elképzelhető. A végeredmény az már viszont kétesélyes:)

bigél 2012.01.09. 10:46:52

@mocskosmacska: Amit látok, annak alapján nekem sem tetszik Attila viselkedése, igazán nem kívánok ilyen pasit magamnak. De! Brr szerintem nem poénkodott a Gyűjtő c. filmmel, hanem (véresen) komolyan gondolta. És ez talán mégiscsak túlzás.

genevieve 2012.01.09. 10:47:45

@beacska: de szerencsére itt vagy te és megmondod a butáknak a tutit:-)

beacska 2012.01.09. 10:47:54

@mocskosmacska: Attila meg tévedésből ÉPPEN (aláhúz, nem kiabál) az Országos Titoktartó Cimborájával (kivel is? ) hát Fecóval beszélte meg mindezt....jaaa, Kinga háta mögött :DDD

ELP 2012.01.09. 10:48:40

@genevieve: Ajaj. A gerinc nem arra vonatkozik ám ha nem egy aránylag hosszú barátságra.
Nézz utánna a neten hogy áll az ati és a kinga népszerüsége!

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.09. 10:48:53

@Papucs Orrán Pamutbojt:

dehát petinek zéró szavazótábora van, peti ellen bárki bennmaradna a villában, csak ha petit kiviszi, és kin hagyja, akkor elviszi fecó elöl az egyetlen párbajellenfelet, akivel szemben fecó benn tudna maradni a villában...

hangilag fecó és kinga volt a legjobb a tegnapi dalversenyen...

foxglove (törölt) 2012.01.09. 10:50:01

Ati (Petinek): Ahogy a Verával beszélsz, az még nekem is fáj.
:O

beacska 2012.01.09. 10:50:34

@ELP: Megint a Gerincességnél tartunk!
Ezen mindig olyan jót mulatok!!!
Alap, hogy naponta egyszer el kell mondani, különben hova a nevelő szándék, és a mások fölé emelkedés??

...gerincesség...de szép szó...mondogassuk...gerincesség...

genevieve 2012.01.09. 10:52:02

@ELP: barátság?:-D ugye most csak vicceltél?:-)

az, hogy a neten hogyan áll valakinek a népszerűsége semmit nem jelent..

én azt mondtam, hogy nagy húzás mi lenne kingától...

persze megértem, hogy sokak számára a papírforma lenne kényelmes:-)

eszti, peti, sehi...ja és persze van aki fecoban reménykedik (bár ez teljesen ellentmondana az általunk hangoztatott barátság elméletnek, mert ugye feco és ati egyáránt aránylag hosszú barátsági kapcsolat:-)

bigél 2012.01.09. 10:52:05

@ELP: Az a lényeg, hogy az sms küldők között hogy áll a népszerűsége.
A tegnapiak alapján persze feltételezhető, hogy Attila jobban áll ezen a fórumon is, bár elég nehéz kitalálni, hogy az egyes párok tagjai mennyivel "járultak hozzá" az eredményhez.

Kingáék is kaptak rendesen, kérdés, hogy melyikük miatt. Ill. az kérdés még, hogy az sms-küldők Sehiben látnak-e potenciált.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.09. 10:52:24

akinek megvan kiteszi az éjszakai onlány linket?

bigél 2012.01.09. 10:53:19

@Brr: Ők nem tudják, hogy Peti nulla, sőt azt sem, hogy most már valszeg eszti sem akkora ellenfél.

bigél 2012.01.09. 10:54:45

@bigél: mármint Peti szavazótábora, és nem Peti nulla, legalábbis az eddigiek alapján.
Más kérdés persze, hogy amennyiben éles helyzet van, nem tud-e esetleg mozgósítani.

genevieve 2012.01.09. 10:55:22

@foxglove: ja atinak az is fájt, hogy kinga felzabálta "szegény" csabi tükörtojásait:-)

foxglove (törölt) 2012.01.09. 10:57:04

@ELP: a gerinc a fair playre vonatkozik MMKK.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.09. 10:58:36

@Brr: "hangilag fecó és kinga volt a legjobb a tegnapi dalversenyen..."

Ezt ugye nem mondtad komolyan!!! :P
A legborzalmasabb produkció volt a 4 közül! :D

Ki honnan veszi, hogy Petinek nincs szavazótábora? Ne felejtsük el, nem biztos, hogy a leadott voks Petire valóban Petire megy, az is elég, ha Kinga ellen! :)
Plusz én nem a "feltételezett" nézői szimpátia alapján nézem a dolgokat, hanem szerkesztői oldalról! :)

beacska 2012.01.09. 10:58:50

@bigél: és kérdés, hogy a kiírt százalékoknak van-e vmi köze a beküldött sms-ekhez....

ELP 2012.01.09. 10:59:41

@genevieve:csak egy kis emlékeztető:

eszti 2,796
csaba 2,499
ati 1,672
vera 1,113
seri 932
feco 563
kinga 491
peti 264

beacska 2012.01.09. 11:00:32

@ELP: ez mi ez, és honnan van?

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.09. 11:00:55

@Papucs Orrán Pamutbojt:

de komolyan gondoltam, éneklésben ők voltak a legjobbak, a többiek persze nagyobb showt csináltak, de hallgathatóság szempontjából övék volt a legjobb...

ELP 2012.01.09. 11:02:46

@genevieve: Jó akkor nem barátság ha nem érzelmi akármi!
Sokat jelent az állás , mert én tuti nem szavazok de van aki igen:)

ELP 2012.01.09. 11:03:45

@beacska: egy konkurens oldal ha ideírom kikapok ám :)

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.09. 11:04:27

@Brr: Akkor mi más műsort néztünk! :D Showt senki sem csinált, az, hogy nem egyhelyben állnak, az az alap egy énekes produkciónál, nem nevezném shownak.. Show az lett volna, ha mondjuk ténylegesen beteszik a Vera-Csaba dalába a testfestékkel pamacsoljuk egymást össze dolgot... Kingának nulla hangja van/volt, a többiek legalább tudtak vmit dörmögni.
Ne érts félre, mindegyik kalap szar volt, de a Kinga-Fecó párosé volt a legalja :D

genevieve 2012.01.09. 11:05:31

@ELP: és? ez szerinted jelent bármit is?:-)

ELP 2012.01.09. 11:06:27

@beacska: Egy hónappal ezelőtt még kinga volt a vera helyén! Hoppágulyásgyula :)

genevieve 2012.01.09. 11:07:04

@Papucs Orrán Pamutbojt: hát nem is tudom:-)

én kétszer vettem le a hangot
1. mikor eszti énekelt
2. mikor sehi énekelt....

a többi elviselhető volt:-)

természetesen csabi jól énekelt:-)

Úviusz 2012.01.09. 11:07:15

@Papucs Orrán Pamutbojt:
ez nem teljesen igaz így szerintem. fecónak kifejezetten vállalható hangja volt ebben a mezőnyben, kinga hangja persze a 0 körül mozog, de még mindig fényévekkel megelőzi eszterét.

nowo 2012.01.09. 11:07:22

@Brr: "hangilag fecó és kinga volt a legjobb a tegnapi dalversenyen"

Kinga???
(Élénken tiltakozom,bár tudom,hogy szubjektív műfajról van szó...)
:)

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.09. 11:07:52

@ELP: Mi ez? És legfőképp honnan? És mikori?
Miért van ez nekünk? :D

mocskosmacska 2012.01.09. 11:08:16

MIért maradna kint kinga attilával szemben? Cris-csaba párbajnál sem adott senki sem egy fikarcnyi esélyt sem csabának, aztán mégis mekkora fölénnyel győzött.

Az, hogy meg a leggyengébbet kell kihívni, nem mindig jött be.
Béci azért hívta ki Jerzyt, mert őt tartott a leggyengébbnek. Mi lett belőle?
Majka Lorenzot hívta ki, "csak" mert vele volt a legtöbb konfliktusa, pedig erősnek gondolta. Ki is győzött?

ELP 2012.01.09. 11:08:31

@genevieve: Nézd mivel nem én csináltam, így nem tudom garantálni a valódiságát és tényszerűségét.
Jelent e valamit? azt döntse el mindenki h igen v nem.:)

ELP 2012.01.09. 11:10:50

@Papucs Orrán Pamutbojt: A válaszok ott vannak már leírva:)

genevieve 2012.01.09. 11:11:59

@mocskosmacska: hagyd, vannak akik ezt jobban tudják:-) (nagy-nagy legyintés:-)

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.09. 11:12:06

@genevieve: Csabi-Vera produkció egész hallgatható volt a többihez képest...
Sehi-Atti hang ügyében borzalom, de ők legalább élvezték.
Petiék jó kihagyták a dalszöveg felét :D Totál át volt szabva a dal, és még így se sikerült, legalább saccper megcsinálni...
De az összeszorított ánusszal fogom a Fecó kezét, hogy kijöjjön a hang a torkomon, egész egyszerűen nálam a legalja...
@nowo: Annyira nem szubjektív... Egy Xfaktornál talán.. vagy egy Megasztárnál.. De ami szar az szar :D

mocskosmacska 2012.01.09. 11:12:11

@bigél: Nem kell túlmisztifikálni a dolgot, poén volt vagy költői kép.

bigél 2012.01.09. 11:15:01

@mocskosmacska: nem misztifikálom túl, az eddigi megnyilvánulások alapján lehet következtetni, hogy ki az, aki poénra veszi, ki az, aki kevésbé.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.09. 11:15:15

@Papucs Orrán Pamutbojt:

mi ugyanazt a műsort nézzük, de szerencsére két különálló fülünk van...

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.09. 11:15:34

@ELP: érdekes lenne pedig, hogy honnan van, gugli sem mond rá semmit... Forrás nélkül eldönthetetlen a hitelessége, már ha beszélhetünk egyáltalán ilyesmiről a VV-vel kapcsolatban :D Ergo olyan mintha itt se lenne...

bigél 2012.01.09. 11:16:30

@genevieve: Csaba nem volt rossz, de Vera kissé zavarólag hatott a bioritmusomra. :D

A próbákon mintha jobban ment volna neki.
De még így is inkább elviseltem, mint a többieket.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.09. 11:17:09

@Brr: Hálajóistennek!!! :DDD Bár ha a Kingát jónak hallottam volna, akkor a többit zseniálisnak, szóval egész élvezhető lett volna a tegnap esti 4 produkció :DD Kérem a füled!

bigél 2012.01.09. 11:18:42

@ELP: Ehhez képest tegnap nem nagyon szórták meg Esztiéket. Vagy a párbajra tartalékolnának a szavazók? Az is egy lehetőség persze. Nem szórják a pénzt, ha majd odakerül, akkor lépnek.

ELP 2012.01.09. 11:19:07

@genevieve: Ezt a kegyintést én is meg tudom tenni/legyintés/ :)

BarBwire 2012.01.09. 11:19:09

Sziasztooooook,

vv-pihi után újra itt, na mi volt?
Most nézem a dalokat, néha feliratozhatták volna.

genevieve 2012.01.09. 11:19:19

@ELP: ha már hivatkozol ezekre az adatokra akkor szerinted biztosan jelent valamit :-)

ELP 2012.01.09. 11:20:21

@bigél: Fogalmam sincsen , nem volt tét talán azért.

genevieve 2012.01.09. 11:20:58

@ELP: remek, akkor egyre többen tudunk itt legyingetni:-)

genevieve 2012.01.09. 11:22:04

@bigél: vera szerintem baromira izgult...

eszti meg elfelejtette a szöveget..

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.09. 11:22:52

A kisfilmek végén amikor egyenként belenéztek a kamerába, és ilyen hideg fénnyel voltak megvilágítva, az nagyon tetszett! :)) Mindenkinek jól állt, és olyan komoly hatást keltett! :D

ELP 2012.01.09. 11:23:08

@genevieve: Én megpróbáltam közreadni a józan megitélés elősegítése érdekében ezt az akármit.
Hogy nekem jelent e e valamit? - persze.
Hogy másnak? - nem tuhatom.

bigél 2012.01.09. 11:23:31

@genevieve: mondjuk az érthető, én momentán csak tátogtam volna a színpadon (és ezzel mindenki jól járt volna :D)

viszont jó volt Vera pólója, legalábbis úgy emlékszem

genevieve 2012.01.09. 11:23:47

@Papucs Orrán Pamutbojt: szerintem is:-)

még ati is egészen vállalható volt ebben a fényben:-)

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.09. 11:23:53

@genevieve: Eszti konkrétan a szöveg felét felejtette el, minden második sort :D Annyira röhögtem rajta :)) Csóri! :D

bigél 2012.01.09. 11:24:21

@genevieve: egyébként tök szép szeme van ennek a Vera csajnak

genevieve 2012.01.09. 11:24:31

@ELP: ezért kérdeztem, hogy és?:-)

a véleményedre voltam kiváncsi:-)

de megértem, ha nem akarod megosztani:-)

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.09. 11:25:14

@genevieve: Attié volt a legjobb!! Utána Veráé és a Kingáé!
Petié tetszett a legkevésbé, nála messzebbről vették fel a befordulást, látszik a kapucnis puller meg minden, kicsit hazavágta a hangulatát..

genevieve 2012.01.09. 11:25:56

@bigél: neki is és szerintem esztinek is....

az én rózsám vasutas 2012.01.09. 11:26:44

Remek hétvégét zártam egy ezüst és egy bronzéremmel. Ha Eszter a végén magára pakol vagy Kinguci leesik a lépcsőn nóta közben, még jobbak lettek volna a tippjeim. De ne érzékenyüljünk el teljesen, fontos szakmai események történtek.
Nem tudom Balázs mit csinál reggel és délben, de este hazudik az biztos. Hiába szivárogtatta ki, hogy nem fordított sorrendben mondja a dalverseny végeredményét, mégis azt tette. Jobb helyeken az ilyen műsorvezető azonnal lemond.

más sokkal szakmaibb:

Visszamenőleges hatállyal át kell neveznünk a kisértet pózt. Szó sincs már itt szellemekről, szárnyait csattogtató éjjeli baglyokról, egészen más a szitu. Gigi a civil életre készült, ezért kellett szegény Jerzynknek lepedőben ugrálni a hátán. Fejkötőt azért nem viselt, mert az arab világban ez az erotikus fehérnemű. Az elnevezés szabadon választott, a négy lehetőség most elmarad. A faszom kivan ugyanis, hogy mindig az E nyer.

tipp százalékokkal:

Kit visz párbajozni Kinguci?

Csaba (2%) Védett, ettől még Kinguci ezt elfelejtheti. De jóban vannak.
Fecó (2%) Vele is, de lehet még villamester. És ha akkor beszól valami otrombát, minden megtörténhet. Egy rossz időben benyögött "ágyazz be Kinguci légyszíves!" könnyen Fecó végét jelentheti.
Peti (14%) Ennyi a Kinguci faktor. Mivel nem látunk a fejébe, ez a miért ne lehetőség.
Eszter (2%) Tudtommal Kinguci nem tagja egy öngyilkos kommandónak sem, így ezt elvethetjük. Atilka már kevés ahhoz, hogy rábeszélje.
Vera (27%) Védett, de Kinguci vért akar. Ráadásul még soha se kért senkitől semmit, egy kívánság jár egy királylánynak. Ha stáb lennék meg is adnám neki. Az új villaszabály szerint, a kanapén három éjszakánál többet eltöltő játékos nem viselhet lila kendőt.
Atilla (53%) Egy agresszív állat a nőkkel szemben, semmi helye a villában. A minimum, hogy kihívják és 88:12-es vilicsucsival kinthagyják.

genevieve 2012.01.09. 11:26:56

@Papucs Orrán Pamutbojt: ááá, én hivatalból nem írhatok le olyat, hogy atié volt a legjobb (légyen az bármi is:-P

ELP 2012.01.09. 11:27:56

@genevieve: A saját véleményem - hellyel közel ez fedi a valóságot , h a szavazók aránya egyenes arányban van e ezzel? - nem tudom.

genevieve 2012.01.09. 11:29:48

@ELP: ahhoz képest, hogy egy komplett elemző brigád, egy egész tanács áll mögötted:-)

bigél 2012.01.09. 11:31:18

@genevieve: Eszti nagyon helyes csaj, ráaádsul sokszor olyan kis huncut a tekintete. (Férjem szerint is az.) Csak ne fogalmazna olyan nyakatekerten sokszor, hogy kín hallgatni ...
Ok, jogász, de néha elfelejthetné

Egyébként Esztinek és Veránaik is helyesebb arca van, mint a szőke bombázóknak. Szerintem.

genevieve 2012.01.09. 11:33:15

@bigél: eszti arca időnként kifejezetten szép:-)

ELP 2012.01.09. 11:33:56

@genevieve: Ajaj azok nem mindig mögöttem állnak , néha legyintenek /általában a hölgyek/ - és vannak viták de azért mindig meg van a konszenzus :)

mocskosmacska 2012.01.09. 11:36:06

@genevieve: @bigél: Szerintem esztinek van bent a legszebb arca a lányok közül.

ELP 2012.01.09. 11:36:51

@genevieve: de a vv5 után feloszlatjuk önmagunkat :)

az én rózsám vasutas 2012.01.09. 11:37:29

@genevieve: Jogos, Sehi is a villábam van még. Túl sokat van mostanában Csabával, ezért nem vettem észre.

fontos szakmai kiegészítés:

Sehit képzeljétek az előző bejegyzéshez

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.09. 11:38:25

@ELP:

csak épp nem adtál hozzá linket, nem lehet tudni mikori adat és mi a forrásod, így akár te is költhetted...

nowo 2012.01.09. 11:38:28

Volt már olyan vélemény,hogy Attila direkt mártírt csinál Kingából (a saját áldozatát),így megsajnálják kint Kingát,és visszaszavazzák hozzá?

ELP 2012.01.09. 11:39:53

@Brr: Leírtam h miért nem!
Én is csinálhattam persze , de minek?:)

nowo 2012.01.09. 11:40:33

@BarBwire: én azt bírtam,hogy Sehi és Attila mögé beraktak egy háttárvokált,akik adták a tiszta hangot,hogy legalább nyomokban felismerhető legyen a dal (hiába...).

nowo 2012.01.09. 11:42:46

@nowo: jav: háttérvokál

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.09. 11:44:00

@ELP: nem látom hova írtad, hogy miért nem, szóval akkor megkérdezem, miért nem írhatod ide a forrásod?

nowo 2012.01.09. 11:45:44

@Brr: facebook,vv5blog,stb.
ott találkoztam ilyen adatokkal

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.09. 11:47:57

@Brr: mert állítólag konkurens oldalon találta és seggberúgják ha belinkeli :D

ELP 2012.01.09. 11:47:59

@Brr: A forráskód az teljesen más , de az oldal címét azért nem mert konkurens és ki fogok kapni:)

ELP 2012.01.09. 11:49:22

@nowo: Igazad van több ilyen oldal is van :)

genevieve 2012.01.09. 11:49:52

@ELP: akkor most a saját véleményed, vagy a mögötted álló legyingető hölgyeké?:-P

genevieve 2012.01.09. 11:50:47

@nowo: volt:-)

illetve, hogy ati majd ezzel fogja magyarázni amikor megy nyalni kingucihoz:-)

(vagy menne:-)

genevieve 2012.01.09. 11:51:17

@Binbir gece: sehi mostanában atival van sokat:-)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.09. 11:52:46

@ELP:

ugyan már!

viszont ha nem linkeled, akkor teljesen hiteltelen az adat.. pl. nem lehet tudni, hogy ez egy halmazati adat a kezdetektől, mert az teljesen mást jelent, mintha tegnapi egy tegnapi szavazási adat, és attól is függ a szavazat értelme, hogy kik szavaztak...

de semmit nem tudunk az adataidról...

syfyboy 2012.01.09. 11:52:56

@nowo: igen, az enyem :) meg a tegnap este emlitettem itt...

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.09. 11:53:27

Nem tudom 100-ra eldönteni, hogy színjáték-e Atti Kingával szemben folytatott tegnap(előtt)i viselkedése vagy tényleg csak simán elege lett a kiskirálylányból, de akár utóbbinak is ugyan annyi értelme lenne mint az előbbinek! A lényegen nem változtat, pápá Kinga! :D

ELP 2012.01.09. 11:54:03

@genevieve: A tabelláról alkotott kép az a sajátom.De gondolom a többieké is megegyezik ezzel 3 napja nem sokat változhatott:)
A legyintések meg úgy általában:)
De ne cicózzál velem:)

ELP 2012.01.09. 11:54:56

@Brr: Bocs de én ezt már nem kommentálom :)

genevieve 2012.01.09. 11:55:17

@Papucs Orrán Pamutbojt: is-is...és az éppen aktuális helyzethez megfelelően fogja igazitani a kötvetkező lépését:)

syfyboy 2012.01.09. 11:55:59

@Brr: ezek a FB oldalaikon levo lajkok szama, ennyi. De nem sokat mondanak, mert nem ez a szavazobazis.

genevieve 2012.01.09. 11:56:04

@ELP: értem, akkor egységben a kétség...akarom mondani a többség:-)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.09. 11:59:15

@syfyboy:

az fb oldalaikon teljesen más számok vannak...

kamarti 2012.01.09. 12:00:31

szép napot!
azért engem érdekelne, ki a legerősebb csaj bent, Kinga-e vagy Seri. biztos nem véletlen, hoy név szerint kellett szavazni és nem párokra, szóval a szerkik tudják, jelenleg kire hajlandóak leginkább pénzt költeni a nézők.

Kinga egyébként tegnap éjjel nagyon érdekes dolgokat mondott, végül azt is, hogy szte már tudja, kit visz. (Csaba szerint a 3-ból nincs rossz választás, a kérdés csak az, ki a legjobb választás)

nowo 2012.01.09. 12:01:03

@syfyboy: én csak az imént kapcsolódtam be,és még nem volt időm visszaolvasni,ezért kérdeztem.
Hát igen,én Attilából "mindent" kinézek...:)

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.09. 12:02:26

Valójában mivel senki sem jövőbe látó, tök8, hogy milyen forrásra hivatkozva osztotta volna meg ELP pajtásunk a fenti adatokat, úgyse fogadtuk volna el! :D Még ha a KSH oldaláról van is szó, 85 kifogást írnánk le! :D
Szal sztem ugorjunk...

ELP 2012.01.09. 12:02:36

@genevieve: Hát valaha úgy hangzott h egységben az erő, de mára már mindkettő elfogyott.
Igen egységben a többség - ez így korrekt :)

beacska 2012.01.09. 12:03:33

az, hogy itt némelyek átveszik a gesztusaimat, számomra nem sértő, hanem éppen hogy hízelgő :DDD

...bááár, nálam ezzel nem sokra lehet menni...:DDD...

nowo 2012.01.09. 12:04:35

@Papucs Orrán Pamutbojt: én nem innék előre a medve bőrére...
sajnos...
mert úgy tűnik,hogy vannak még bent Kingánál "gyengébbek"...:(

syfyboy 2012.01.09. 12:04:57

@Brr: lehet osszegezte a tobbi oldaleval ;)

ELP 2012.01.09. 12:05:43

@Dragonair: Szennylapokra nem adok semmit ezek ebből élnek!:)

beacska 2012.01.09. 12:06:43

az, hogy Eszti elfelejtette a szöveget benne volt a műsorba. Plébekről mentek (nem véletlenül volt ott az a kezdetleges stúdió), ezért kellet Balázs mikiébe beszélni (az első kérdésnél lebukott Eszter, de aztán figyeltek rá :DDD

ELP 2012.01.09. 12:07:19

@beacska: Jajj istenem ,,,,,!!!?????
Hát ezé ez eccerűen ,,,,hát nem találok szavakat,,,:):):)

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.09. 12:11:21

@nowo: néhány hete is furán néztek rám, amikor mondtam h Vera Gergőt fogja kivinni és kint is hagyja! :D Meglátjuk ;)

kamarti 2012.01.09. 12:12:01

@beacska: hát Atiék biztos nem playback-eltek, mert amikor elfelejtették az arcuk elé tenni a mikrofont, nem is lehetett őket hallani, hiába énekeltek, illetve üvöltött Seri

egyébként ha már számok és statisztikák: tegnap éjjel néztem, a legtöbben Petiéket nézték vissza a VV-oldalról (ez azóta lehet, hogy változott), viszont az is érdekes, hogy a PetiEszti És FecóKinga produkció olyan 6 percet kapott, a Csaba-Vera duó 5.50 körül, az Ati-Seri show meg több mint 9 percet....

Lotyóbridzsida 2012.01.09. 12:12:19

@beacska:

tyű, de szemfüles vagy!!!:D:D:D
tényleg így volt!:D
arra nem volt a stáb felkészülve, hogy ezek itten pofázni akarnak majd utána!!!:D:D:DD

BarBwire 2012.01.09. 12:13:24

@nowo: attila aranyos volt, szerintem. És képes volt együttműködni Serivel.

kamarti 2012.01.09. 12:17:32

@Lotyóbridzsida: vagy a hangmérnök levette az énekmikit, hogy Balázs kezében maradjon az irányítás..... sztem ennyi történt

BarBwire 2012.01.09. 12:17:56

Attila régebben volt villamester?

genevieve 2012.01.09. 12:18:32

@kamarti: de miért beszélnek csak 3 lehetőségről, van ott 4 is:-)

genevieve 2012.01.09. 12:20:48

@kamarti: pont ezt akartam írni:-)))

nosce 2012.01.09. 12:21:19

@ELP:
akár így is lehet, a főbb eddigi tapasztalatoknak nem mond ellent...

Lotyóbridzsida 2012.01.09. 12:21:41

@kamarti:

na jó, ez is lehet.:) mondjuk nem sok értelme lenne a playbacknek, hacsak nem attól félnek, hogy egy hang sem jön ki a torkukon a parától hirtelen.:)

seri cuki volt, ahogy túlugrálta a dolgot.:))
azt nem értettem csak, hogy a verából miért csináltak fiút a sóra?

genevieve 2012.01.09. 12:22:15

@Papucs Orrán Pamutbojt: alig várom mit fog jósolni tjuca:-)

genevieve 2012.01.09. 12:23:20

@Lotyóbridzsida: gondolom azért mert az nem egy szerelmes férfi és nő duett volt, hanem a barátságra helyezték a hangsúlyt...

genevieve 2012.01.09. 12:24:59

@BarBwire: nem, ez az első alkalom:-)

bigél 2012.01.09. 12:26:31

@genevieve: plusz a dalhoz ez a szerkó ment a legjobban, ehhez nem illett volna semmi túlspilázott öltözék

Lotyóbridzsida 2012.01.09. 12:28:08

@genevieve:

ez nekem még mindig kevés indok az "öcsi-stílus"ra. Adhattak volna rá olyan sportos ruhát is, amitől azért még nőnek néz ki.

és pl serinek sem volt jó választás, hogy az örjöngős számhot szuperminiben nyomta. de ő legalább nőies volt benne, annak ellenére, hogy nem illett a számhoz az outfit.

genevieve 2012.01.09. 12:28:54

@bigél: még mindig tartom azt az ötletet, hogy fesse vissza a haját vörösre:)

Ancilla 2012.01.09. 12:28:54

Sziasztok! Szép napot mindenkinek!
Bár nagyon ritkán teszem mostanában, most mégis hadd osszak meg ismét néhány reflexiót.

- Attila arcán a tegnap esti zavartság nem biztos, hogy azért látszott, mert rájött, hogy Kingával kapcsolatban túllőtt a célon. Sokkal inkább arra jött rá, hogy Csaba még a roppant ellenszenves Verával együtt is erősebb, mint ő a roppant szimpatikus Serivel együtt. Valójában sms-szavazással most mérkőztek meg először egymással valamennyien. Akik még nem voltak párbajozni (Attila, Péter, Fecó, Seri, Kinga), azoknak ez volt az első visszajelzés a kinti szimpátiáról. (S ez azért nagyobb súllyal esik latba, mint az ingyenes internetes szavazás).

Ezt egyébként Peti már érzi, azért próbálta valamelyik éjjel lejáratni Csabát a nézők előtt (amikor a Fecóval való barátságával kapcsolatban minősítette Csaba személyiségét). Utána oda is súgta Attilának (aki nem mindenben értett vele egyet): - Csak így győzhetjük le.
- Nekem is eszembe jutott (ami itt többeknek), hogy ha Kinga visszajön a párbajról, Attila azt fogja mondani, tudatosan felépített terv szerint tette Kingát a nézők szemében áldozattá, s ennek következtében megsajnálhatóvá. S Kinga ezt - valószínűleg - be is fogja venni.

nosce 2012.01.09. 12:29:22

@beacska: @Lotyóbridzsida:

"az, hogy Eszti elfelejtette a szöveget benne volt a műsorba. Plébekről mentek (nem véletlenül volt ott az a kezdetleges stúdió), ezért kellet Balázs mikiébe beszélni (az első kérdésnél lebukott Eszter, de aztán figyeltek rá :DDD "

elvileg lehet, de sztem Eszti tiltakozott volna h a szövegelfelejtést plébekről tolják, kvázi lehülyézik, másrészt, akkor kell studio ha élő, ha plébeckről nyomják, akkor kb nem kell semmi egy CD-ről is mehet vagy a belső studióból..

kamarti 2012.01.09. 12:29:49

@genevieve: az elején 4ről volt szó. csak sztem Kinga attól fél, hogy Ati halálbiztosan kihozná a sodrából és ezért biztos bukta lenne, a fiúk meg azt mondták neki, hogy erre nagyon vigyázzon, egész héten.
aztán később megint előjött, hogy Ati azt mondta neki, hogy csakis Seri ellen lenne esélye, erre akarta rábeszélni.
Vera is adott egyébként tanácsot, és konkrétan azt mondta, azt vigye, aki a háttérben kirajzolódik :)

genevieve 2012.01.09. 12:30:13

@Lotyóbridzsida: sportos ruha, mint pl?

ha már a farmer-póló nem elég sportos és nőies és számhoz illeszkedő?:-)

bigél 2012.01.09. 12:30:22

@Lotyóbridzsida: farmerben meg pólóban is lehet nőnek kinézni, sőt! Vera nőiességét ítélje meg egy fickó, de maga a cucc nekem bejött, sőt a póló még kellene is.

nosce 2012.01.09. 12:30:56

@ELP:
"Meglátjuk. "

hogy látnánk meg ? Ez is változhat a műsorral :) :)

beacska 2012.01.09. 12:31:25

@Lotyóbridzsida: @kamarti: Király L. Norbi ezzel nyugtatta Pétert, amikor aggódott, hogy hogyan fogja szusszal bírni. Leadták az Öfiben, csak halkan mondta, nekem 2* is vissza kellett pörgetnem, hogy jól hallottam-e.

bigél 2012.01.09. 12:31:40

@genevieve: igen, az jó lenne, még a férjem is megjegyezte, hogy az jobban állt neki. pedig ő csak ritkán néz bele az adásba.

bigél 2012.01.09. 12:33:05

@Ancilla: Szia! Kár, hogy ritkán jössz, mindig nagyon lényeglátóan írzs szerintem. Most is egyetértek a legtöbb meglátásoddal.

genevieve 2012.01.09. 12:33:36

@kamarti: bárki ellen is megy ki a higgadtságát meg kéne őríznie...bár szerintem peti a stúdióban nagyobb ellenfél lenne neki mint ati...

de ebben a vv-ben a párbajok általában már az élő párbajig eldőltek..(azt hiszem 1 kivétellel)

beacska 2012.01.09. 12:33:38

@Ancilla: éppen ezt az utolsó megállapításodat valószínűsítettük itt egy páran. Mármint, hogy Attila pálfordulásának ez az ésszerű magyarázata. Vkit ki akar vele vitetni, a kérdés, hogy kit.

kamarti 2012.01.09. 12:35:09

@Lotyóbridzsida: Serit én is bírom, a bokszon is bírtam

@Ancilla: az utolsó mondatodat kivéve egyetértek, Atinak van ennyi esze, hogy ezt felfogja, és Eszter is ezt pedzegette Serinek Csabával kapcsolatban az éjjel
és ehhez nem kellett tudniuk, hogy mi volt a párok sorrendje (mert ugye Balázs megpróbálta félrevezetni őket)

beacska 2012.01.09. 12:35:12

@kamarti: :DDD jaaa, ő is hogy megfogadta a Bátor Fecó hasonló tanácsát:DDD
ha lenne neki, azt mondanám, más farkával veri a csalánt :DDD, de ilyen Verának nincs :DDD

ELP 2012.01.09. 12:35:37

@Ancilla: Igen , én már hajnalban ezt leírtam , jól látod és még annyival egészíteném ki - azt mondat h ő ehhez nem asszisztál.Legyen ebben a csaba partnere a kinga és a feco /tegnapi onylány/

A mondandód második felére: az igazat azt nem tudjuk.

bigél 2012.01.09. 12:35:52

@genevieve: igen, ha már eleve ha nagy a különbség, akkor a párbajnak nem sok jelentősége van. Ha fej-fej mellett haladnak, akkor tényleg történhet a változás, de az sem feltétlenül a párbajon mutatott viselkedés miatt. Sokan nem szavaznak előre, csak a párbaj ideje alatt nyomják, akkor jut eszükbe.

Lotyóbridzsida 2012.01.09. 12:36:52

@beacska:

ja kérem, aki nyomozott is...:D

mondjok tök mindegy, őszintén:
szar volt mind a 4, csak voltak nagyon szarok és kevésbé szarok.
ez egy zártkörű bulin tök kúl, én is beneveztem volna, de azért ország-világ előtt vasárnap este...:)))
frankón elkapcsoltam, mikor a petti elvesztette a ritmust.:D

genevieve 2012.01.09. 12:36:57

@bigél: egyébként verának és esztinek is a visszafogott elegáns stílus állna jól...ez a szaggatott farmer és társai stílus már nem az ő korosztályuké:-)

egy olyan nadrág ami nem tapad szorosan a testükre, egy jó blúz, ceruzaszoknya (ami térdig ér), magassarkú cipő (nem balerina)

nowo 2012.01.09. 12:37:56

@Ancilla: nekem még az is eszembe jutott,hogy Attila elgondolkodott,mitől lehet olyan szimpatikus Csaba a nézők szemében,és most egy ideje próbálja "leutánozni".
Eljátssza a "jó fiút".
Őszinteségi rohamai vannak a riportszobában,eljátssza az érző embert is...hehe...

Az meg nem fér a fejembe,hogy Péter azzal akar ellavírozni a kettes (!) döntőig,hogy senkivel nem konfrontálódik (Verán kívül),soha,semmiről nem alkot nyíltan véleményt,nem foglal állást?
Eddig ez be is jött neki.
Bent egyértelműen erősnek tartják,nem mernek jelet rakni rá.
Nem tudják,hogy kint nem tűnik erősnek.

kamarti 2012.01.09. 12:40:47

@genevieve: igen, a fiúk is általában intették erre, meg hogy ne törjön meg, mint Geri, plusz készüljön fel, hogy minden "mocskát" előhozzák majd. a Petis megállapításoddal egyetértek.

sztem esélyes, hogy Esztert viszi, egyrészt rá rakott, másrészt annyira mondta, hogy Ati Serire akarta rábeszélni, ő meg olyankor inkább ellenáll. Bár nagyon háborgott Petin is, és el is hajtotta, amikor odament hozzá, hogy érzi magát és nem baj-e, hogy kedves lesz vele ezután is.... :Ö
Petike rótta is a köröket ezerrel az éjjel :)

Lotyóbridzsida 2012.01.09. 12:41:11

@Ancilla:

Attilánál nagyjából arról van szó, hogy most az Enikőre van kattanva, mint nőre, a Kinga most nem érdekes, inkább csak idegesítő +1 ember, akit kerülgetni, meg elviselni kell.

genevieve 2012.01.09. 12:41:16

@nowo: magyarán péter gyáva:-)

bigél 2012.01.09. 12:41:37

@genevieve: ugyan már ... még bőven hordhatják.
Amennyiben tudják viselni. A legtöbb esetben ez a kérdés, hogy megvan-e a kellő személyiség hozzá.

genevieve 2012.01.09. 12:43:03

@Lotyóbridzsida: igen, csak enikő most még az elérhetetlenségig messze van:-)
még két nap és elfelejti ezt a projektet:-)

genevieve 2012.01.09. 12:43:46

@bigél: vagyis elég bohókásak-e?:-)

beacska 2012.01.09. 12:44:56

@nowo: Fecó is ugyanezt csinálja. Persze neki jól áll, mert ő közben sírogat, és elmondja, hogy becsület...

nosce 2012.01.09. 12:46:12

@ELP:
"Igen , én már hajnalban ezt leírtam , jól látod és még annyival egészíteném ki - azt mondat h ő ehhez nem asszisztál.Legyen ebben a csaba partnere a kinga és a feco /tegnapi onylány/ "

Attilának erre már sokkal régebben kb 2 hónapja rá kellett volna jönnie a párbaj százalékokból...de annyira fontosnak gondolta magát és Pettit h azt hitte a bosszantásukra szavazták vissza a 3 párbajhőst, hát pedig nem...nem csak :)

bigél 2012.01.09. 12:47:05

@genevieve: vagy elég lazák és/vagy vagányak-e, stb., az aktuális cucctól függ.

Mondjuk így visszagondolva Vera valszeg nem elég laza ehhez a stílushoz. Vagy ki tudja. A kora miatt mindenesetre még simán hordhatja.

kamarti 2012.01.09. 12:47:35

@nowo: sztem Peti (és Attila) most határozottan izgul
egyrészt Kinga kiszámíthatatlan (soha nem volt a szavazógépük, mint Eszter vagy Seri), ráadásul érzelem vezérelt, tehát nem lehet tudni. Ők meg nem akarnak párbajozni semmiképp. Ráadásul Atika sikeresen elmarta Kingát, ezzel összerántotta a Kinga-Fecó-Csaba tímet, persze kérdés, ez meddig tart, de addig is Atiék infó nélkül maradtak, amihez nincsenek szokva

BarBwire 2012.01.09. 12:49:35

Érdekes lesz, hogy Kinga kit visz ki, mert kb ott fogja kitalálni, és ezért veszélyes, mert nem egy stabil valaki, akit ki lehet ismerni.

beacska 2012.01.09. 12:49:36

@kamarti: Kinga nem verbálisan irányítható, maradjunk ennyiben

Lotyóbridzsida 2012.01.09. 12:50:58

@genevieve:

ja, mint amikor Király L. lesmárolta az Anikót a VV4-ben...
egyébként kíváncsi lennék, hogy őszintén érdeklődik-e valóban az enikő, vagy csak ki volt adva nekik, hogy valami legyen már gyerekek, hogy nagyobb legyen a por...

nosce 2012.01.09. 12:51:08

@Binbir gece:
"Atilla (53%) Egy agresszív állat a nőkkel szemben, semmi helye a villában. A minimum, hogy kihívják és 88:12-es vilicsucsival kinthagyják. "

ami Lilu szerint izgalmas, a végső gongig nyilt párbaj lenne :)

Ancilla 2012.01.09. 12:52:15

@bigél: Köszi! Sajnos nincs időm kommentelni. Csak 5 - 10 percekre tudok benézni, elolvasom Hajnit és Titeket. Ha viszont elkezdek én is írni, itt ragadok. További szép napot kívánok mindenkinek!

genevieve 2012.01.09. 12:53:24

@bigél: farmer-poló kombóval semmi gond, bárki hordhatja még 80 évesen is:-)

de azt a stílust amit most bent erőlettnek azt szerintem csak a tényleg fiatalok és tényleg hibátlan alakúak

bigél 2012.01.09. 12:54:11

@Ancilla: Neked is!

(Igen, megértelek, legtöbbször én is csak olvasok, próbálom megállni, hogy ne írjak, de - mint látszik - nem mindig sikerül.)

nosce 2012.01.09. 12:54:45

@ELP:
egyébkénz sztem a retek megközvéleménykutatja......

bigél 2012.01.09. 12:55:26

@genevieve: Ja, én most kifejezetten a színpadi ruhára gondoltam. A benti ruhák egy része tényleg - khmm - hagy némi kívánnivalót maga után.

genevieve 2012.01.09. 12:58:16

@Lotyóbridzsida: enikő ati iránt?:-DDDDDDD

persze, kb. mint ati iránta:-DDDDDDDDDD

genevieve 2012.01.09. 12:59:11

@bigél: az énekszámhoz szerintem rendben volt a cucc:-)

nowo 2012.01.09. 12:59:29

@beacska: Fecó kissé más kategória,mint Péter.
Péter,ha azt vesszük,tudatosan,vagy sem,de "kitúrta" Fecót Attila mellől,mint legjobb "barátot".
Így Attilával együtt ők erős "párost" alkotnak.
(néha még őszintének is tűnik,hogy egy srófra jár az agyuk,és emiatt jól megértik egymást)
Namármost,Fecó egyikükkel sincs igazán jóban,sőt,Attilával nyíltan össze is rúgták a port,így,hiába van Csaba mellett,aki szintén erős támasz,Fecó nem olyan erős,mint Péter,Attila által támogatottan,szerintem.
Legalábbis a bentiek szemében biztos,hogy így van.
A bentiek Attilát,Pétert és egy ideje Csabát tartják a legerősebbnek.
Úgyhogy Fecó semmiképpen nem olyan ügyes taktikus,mint Péter.
Az meg,hogy Attilával nyíltan szakított,kimondottan bátor lépés volt részéről.

Lotyóbridzsida 2012.01.09. 13:02:16

@genevieve:

ja, igen, sejtem, hogy kamu az egész.:) ha belegondolok, hogy milyen lehet az enikő élete most, akkor kb az atika az utolsó a sorban.:)

nowo 2012.01.09. 13:04:13

@kamarti: mekkora lenne már,ha Kinga (Vera mintájára) Pétert vinné ki,és kint is hagyná.
De ő nem Vera és nem fogja megtenni.
Ha megtenné,nagyon csodálkoznék...
Remélem,Vera nem súg neki...
Vagy,ha igen,hát miért is ne,ha jobban belegondolok...:)))

beacska 2012.01.09. 13:04:33

@nowo: Nem Fecó szakított Attilával. Ő két lovat akart egy seggel ülni, csak Attila beintett...

beacska 2012.01.09. 13:05:32

@nowo: "ha Kinga (Vera mintájára) Pétert vinné ki" Vera sem vitte ki....vagy lemaradtam vmiről???

nowo 2012.01.09. 13:07:08

@beacska: Vera ki merte vinni Gergőt,ennyi volt a párhuzam...

Lotyóbridzsida 2012.01.09. 13:07:35

@nowo:

kb fecónak is az volt eddig a mákja, hogy nem volt párbajon.
szerintem 90/10-el esne ki, szimplán azért mert, dögunalmas. se véleménye, se stílusa. a lagzijával kapott 15 perc hírnevet és az rtl kibékítette a csajával (ő maga megúszta a dolgot legalább).

genevieve 2012.01.09. 13:08:31

@Lotyóbridzsida: amit enikőről olvasni lehet az alapján valószinüleg ati a futottak még kategóriában van:-)

és ezt szerintem ati is tudja:-)

jooasszony 2012.01.09. 13:08:35

@nowo: még a "kit vinnék ki " szeánszon Vera elmondhaná a tuti tippet Kingának.

nowo 2012.01.09. 13:09:19

@beacska: ja,igazad van,ezt valahogy mindig elfelejtem...:)))
De nem kuncsorogta/ügyeskedte vissza magát,hanem maradt Csaba mellett.

genevieve 2012.01.09. 13:09:35

@Lotyóbridzsida: bár lehet ati most elkezd a keressünk barinőt atinak projektre gyúrni:-)

genevieve 2012.01.09. 13:11:06

@nowo: akkor inkább csak talált egy mondvacsinált ügyet és belekapaszkodott, mert rájött nem a jó oldalon áll:-)

genevieve 2012.01.09. 13:12:22

egyébként a jóslások ellenére verának egyáltalán nem nőtt meg az arca attól, hogy győztesként ment vissza, és továbbra is "normális" maradt....

genevieve 2012.01.09. 13:13:12

újra színezem az oldalt:-D

nowo 2012.01.09. 13:15:46

@Lotyóbridzsida: igen,ez nagyon valószínű.
Fecó és Péter a két gyengébbik a 4 fiúból.
A bentiek viszont Pétert is erősnek gondolják.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.09. 13:23:06

@Ancilla: "- Attila arcán a tegnap esti zavartság nem biztos, hogy azért látszott, mert rájött, hogy Kingával kapcsolatban túllőtt a célon. Sokkal inkább arra jött rá, hogy Csaba még a roppant ellenszenves Verával együtt is erősebb, mint ő a roppant szimpatikus Serivel együtt. Valójában sms-szavazással most mérkőztek meg először egymással valamennyien. Akik még nem voltak párbajozni (Attila, Péter, Fecó, Seri, Kinga), azoknak ez volt az első visszajelzés a kinti szimpátiáról. (S ez azért nagyobb súllyal esik latba, mint az ingyenes internetes szavazás). "

Érdekes felvetés.. Elgondolkoztató! ;)

nowo 2012.01.09. 13:31:25

@genevieve: igen,ez az én szememben szimpatikus.
Az viszont tény,hogy nyíltan nem meri kimondani a véleményét,hanem lavírozik,ha nyíltan állást kell foglalni,mindkét félnek igazat ad,stb.stb.
Ő azzal "nyílvánít véleményt",hogy odaállt pl. Vera mellé,félrevonul vele,meghallgatja,ilyenformán "támogatja".
Erre mondta az előbb Bridzsida,hogy nincs stílusa.Hát igen...
Sajátságos...

kamarti 2012.01.09. 13:34:49

@beacska: Ati egyedül Petiről tűri el, hogy mellette másvalaki is legyen az életében, mert tudja, hogy mindenkit átbasz. Fecót választásra bírta, és ő választott. Ati ott számította el magát, hogy a Fecó-Csaba tengellyel Kingának is maradt hova mennie, hiába igyekezett azon, hogy róla i letépjen mindnkit
és jól láthatóan Csaba erősebb, mint ő(k), legalábbis eddig minden bicskájuk beletört a Tujába....
szóval most töprenghet, és sztem még csak nem is a nyeremény miatt bassza ez annyira a csőrét, hanem a mérhetetlen egoizmusa miatt

Tjuca 2012.01.09. 13:35:37

orr szempontjából kinga a leggyengébb láncszem.

genevieve 2012.01.09. 13:35:56

@nowo: és mennyivel jobb az amikor valaki egyik nap nyíltan áll valaki mellé, aztán a másik nap meg nyíltan ellene beszél?

genevieve 2012.01.09. 13:36:24

@Tjuca: na, akkor kingának annyi:-)

genevieve 2012.01.09. 13:37:23

@kamarti: atit soha nem a nyeremény motiválta elsősorban:-)

kamarti 2012.01.09. 13:39:35

@nowo: Csaba tegnap konkrétan azt mondta a szaunában, h szte Peti ideje is kezd lejárni és egész pontos jellemzést adott róla, én legalábbis megnyugodtam, hogy átlát a szitán...

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.09. 13:39:35

@nowo: Jól látod... Peti emberileg az a típus, aki amúgy nem egy erős karakter, csak annak mutatja magát, a háttérben mozgatom a szálakat viselkedésével! ;) Ezt Atti látja, nem véletlen a CBT létrejötte! Veronika is rosszul mérte ezt fel, Atti helyett Petihez csapódott.
Mellesleg Kinga szerintem pont olyan típusú ember, hogy oké, hülye hisztis picsa, de érzéke van ahhoz, hogy felmérje az erőviszonyokat. Nem véletlen, hogy amikor meleg a pite, képes máshova puncsolni.

Kicsit úgy kell őket nézni ebből a szempontból, mint az anime szereplőket, kinek mi a "különleges" képessége!?
Aki onlájnt nézett: Csak nekem tűnt fel az a mondata Kingának (szauna jelenet Kinga-Csabi-Fecó), amikor elkezdett nyafogni, hogy basszus de szar, nem mondhat semmit, és így hogy és kivel fogja megbeszélni a dolgokat és ő kint is minden döntése előtt véleményeket gyűjt... Majd Fecó naivan és értetlenkedve próbálta nyugtatni, hogy de ő meghallgatja, és nem érti miért van kiakadva, hiszen a konkrét nevet nem mondhatja ki és ennyi...
SZVSZ Kingának nem ez volt a baja. A véleményeket sem azért gyűjti, mert döntésképtelen.. Ezzel méri fel az erőviszonyokat. Most akárhogy is nézzük, legnagyobb tanácsosával épp szarban vannak, Fecóval nincs kisegítve a tanácsok szempontjából. Az ő szemszögéből mindenki erős. Attit nem viszi ki, tudja mennyi minden van a rovásán.. Verát amúgy se vinné, ki tudja még miket mondott el neki anno.. Fecó ellen nem mehet, a jelenlegi egyetlen támaszát kihívni, egyenlő lenne a halálos ítélettel. Csabi is védett. Eszter intelligencia oldaláról hatalmas fölényben van vele szemben, plusz mekkora százalékokkal tér vissza? Petit vigye ki? Atti legnagyobb spanját? A szálak mozgatóját? Vagy Sehit, akire Atti is mondta h ne? Plusz a Geris ügyet előkotornák, alapból bukta a párbajt, pontosan tudja, hogy igaz a levél amit Vera írt...
Mondom, ez csak Kinga szempontjából, csak a benti infókra támaszkodva írtam.
Kinga helyében ki kit vinne ki?? :)

Tjuca 2012.01.09. 13:40:29

@genevieve: ezt nem mondtam. a sját orrát még beverheti, azt nem tltja a szabályzat. :-P

Tjuca 2012.01.09. 13:45:28

@beacska: nem, nem. az az ésszerű magyarázat, hogy Elp úrral fogadtam, és az égiek azt akarták, hogy megnyerjem. :-P

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.09. 13:46:40

@ELP: Az nem a VV postr-ről van?

Innen:
valovilag5.postr.hu/

Jobb oldalon a like-szekció.

nowo 2012.01.09. 13:46:56

@genevieve:semennyivel,persze.
De néha annyira várta volna az ember,hogy végre nyíltan kimondja a véleményét valakiről,hogy szóban is kiálljon valaki mellett,és ne az legyen,hogy ha valamit meg kell fogalmazni,akkor mindkettőnek igazat adjon.
Erre gondoltam.
Volt ilyen,pl. Vera-Kinga,vagy Vera-Attila afféroknál,stb.stb.
Ilyenkor falra másztam.
Péternél is,amikor kiáll és bejelenti,hogy ő inkább nem foglal állást....
A leggyávább típus!

Visszatérve Fecóra,az nagyon szimpi benne,hogy Csaba és Vera mellett kitart,meg,hogy nem próbált meg visszaódalogni Attila mellé.
A másik oldala nem.

kamarti 2012.01.09. 13:47:25

@Papucs Orrán Pamutbojt: ugyanott azt is mondta, hogy nem érdekli Eszter százaléka (amiből, ez most látszott, nem sok maradt)...
én nem tartom Kingát ilyen rafkósnak, illetve minek tapogatózna Csabánál, aki az egyedüli,akitől nincs miért tartania, vagy Fecótól, aki nem adna akkora támadási felületet, hogy Kingával szembe áll, miközben kibeszélték azt is, hogy pontosan látják, hogy a barátságukat akarják megfúrni?
Sztem Eszter felé hajlik, de ő tényleg kiszámíthatatlan.

Én inkább azt láttam, hogy Peti az, aki próbál puhatolózni és infót gyűjteni. plusz mindegyiket meglepte sztem, hogy Kinga milyen higgadtan fogadta a dolgot, bár kérdés, meddig tart ez a hűvösség...

mimózA 2012.01.09. 13:48:03

@nowo: Igen, de szerintem Attila érző szívvé változása még álságosabb, hiszen mindenki tudja, h. nem ilyen.Mi8ndenesetre nézni már alig nézem, mert a retek mindig őt nyomja, tegnap a faktoron is dühítő volt, h. neki mindent szabad. Jó, h. Tőletek mindent megtudok. Hajni világgá ment?

genevieve 2012.01.09. 13:49:48

@kamarti: na ugye akkor már tudjuk miért is fogja csabi megnyerni a vv5-öt:-)

mert van esze és használja:-)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.09. 13:51:36

@Brr: Nem tudom, hogy be volt-e már linkelve, mert nem olvasok vissza. Mindenesetre itt van:

youtu.be/E4j0Yo7YEqk

kamarti 2012.01.09. 13:52:46

@nowo: azért az érdekes, hogy Petitől bent is, kint is elfogadják ezt a magatartást, nem vonják felelősségre, nem próbálják meg rábírni a nyílt állásfoglalásra, és akik kint gyávázzák Fecót, többnyire Petinek ezt nem róják fel (az meg már megint egy érdekes kérdés, hogy pl. mennyiben a feladat szabotálása, ha az van a levélben, hogy mondd el..., Peti meg azt mondja, hogy én nem mondok konkrétumot, majd kint cigizve ki is fejti, hogy tőle senki ne várja, hogy 8 ember előtt állást foglal).
én sokszor hajlamos vagyok azt gondolni, hogy ez csak kommunikációs különbség (Peti ügyesebb) és egyéb okok miatt van ez a kettős mérce.

katorna 2012.01.09. 13:53:39

@kamarti: Én inkább azt láttam, h mélységesen meg van sértve, hogy rá merték tenni a jelet.

kamarti 2012.01.09. 13:54:23

@genevieve: én nem mondhatok ilyeneket. mindig veszít a csapat, akinek drukkolok :(

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.09. 13:55:09

King of Shadows üdvözletem! De rég láttam sötét avatarodat! :)
@kamarti: Nem is azt mondanám, hogy rafkós.. Mondom inkább zsigerből jövő tulajdonság, ami nem is feltétlenül tudatosul benne se...

A "nem érdekel Eszter százaléka" szöveg ha elhagyja a száját a kihívás körül, és nem a jelölés után 10 perccel, akkor szerintem sokkal jobban rá lehet építeni, így csak amolyan gyerekes dac, amikor valami történik és az ember zsigerből rávágja, hogy "nem érdekel, akkor is, miért ne"...

kamarti 2012.01.09. 13:57:25

@katorna: hát nem tudom. én néztem tegnap az onlájnt, ha sértődött is volt, akkor még inkább értékelem, mert tényleg szokatlanul higgadtan és pontosan rámutatott dolgokra.
de mondom, ki tudja, ma mit alakított :) és talán ma már Ati is megszólalt, az meg ki tudja, hova vezet, ugyebár....

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.09. 13:59:41

Jut eszembe, tudom, hogy unalmas, de Kinga megkapta a kedveskedős feladat szabotálásáért a beígért büntetést? :P

kamarti 2012.01.09. 14:00:15

@Papucs Orrán Pamutbojt: sztem ennek ellenére van Eszternek esélye, ha Kinga azt mérlegeli, ki mit hozhat fel ellene, akkor sztem Seri és Ati ugrott, Peti meg fiú, jobb a beszélőkéje, erősnek tartják és nála a jobb nő vagyok-faktor sem jöhet be, mint Eszternél :)
sztem esélyes, h így gondolkodik, de majd látjuk

kamarti 2012.01.09. 14:03:11

@Papucs Orrán Pamutbojt: ja, és tegnap Eszter is esélyt latolgatott a tábla előtt Serivel: vegyük az optimális esetet, Kinga kivisz, kint hagyom....

szóval ő is számít rá, plusz Kinga AtinPetin is ütne, és szabaddá válna az útja Seri felé, ha visszajön, és nem is gyávázhatnák a döntése miatt

beacska 2012.01.09. 14:04:18

@kamarti: van különbség az
-Én nem foglalok állást
és a
-Igen, igazad van.
később másiknak:
-Igen igazad van, hogy a másiknak mennyire nincs igaza.
És újra:
-A másik milyen sunyi...

állást nem foglalás között. szerintem....

beacska 2012.01.09. 14:06:17

@kamarti: Kingának esze ágában sincs fiút vinni. Nem ütne ő Atti-Petin.
Az összes "fiús" konfliktusa Attilával volt, viszont az összes csajjal hajba kapott csip-csup ügyeken. Számára a lányok potenciális ellenfelek a királynőségben, a fiúk meg csak eszközök ezek érvényesítésében.

ELP 2012.01.09. 14:06:21

@nosce: Igen , de hát teljesen más onnan bentről.

BarBwire 2012.01.09. 14:08:27

@beacska: Eszter az esélyes, mert Verától fél, és Seri meg barinő lett, vagy mi.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.09. 14:08:57

@kamarti: nyilván számít rá, de ott eszter elbaszta :D elméletben általa kint hagyott kingát beosztotta egy fecó-kinga párbajra :D

kamarti 2012.01.09. 14:09:50

@beacska: sztem se fiút visz, épp ezt írtam....

kamarti 2012.01.09. 14:11:43

@Papucs Orrán Pamutbojt: ja, hát ottan voltak érdekességek, Serit viszont valahogy mindig kifelejtette :)

@BarBwire: Vera védett és nem is Kingára rakott

kamarti 2012.01.09. 14:15:13

@beacska: a különbség annyi, hogy Peti kimondta, hogy ő plénum előtt nem terít, és ezt mindenki elfogadta. Fecónak nincs ennyi esze, ezért ez nála támadási felület. ennyi a különbség.
egyébként már máskor, máshol kifejtettem, én minek tulajdonítom Fecó alapállását, úh nem ismétlek.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.09. 14:18:07

@Papucs Orrán Pamutbojt: helyesbítek, 1.28-nál van ez a beszélgetés.. Nem Kingát mondott Eszter, hanem azt h "kivinne"... :D
Csak élőben nem lehetett visszatekerni :)

ELP 2012.01.09. 14:18:22

@Tjuca: Ez mi ez a fülesbe való kis rejtvény! Ki tettszene esetleg fejteni?:)

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.09. 14:21:28

Tegnapi kavicsozás alapján én még mindig Pétert mondom... Ha nem ő akkor Eszter..
Aztán majd okosabbak leszünk...

ELP 2012.01.09. 14:21:34

@beacska: Ez lesz a veszte nagyon kellene neki egy jó sugó.

Tjuca 2012.01.09. 14:22:50

@ELP: a nyeremény ízét ízlelgetem. volt egy fogadásunk, és nyerésre állok. nyalogatom a szájam szélét, mint egy pákosztos gülüszemű maki :-PPP

katorna 2012.01.09. 14:23:25

@Papucs Orrán Pamutbojt: szerintem is Esztit fogja vinni, mégpedig azért már nála csinosabbnak tartja magát. Szerintem kb ez lesz a döntő szempont neki.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.09. 14:24:15

@Tjuca: nyilvános, hogy mi volt a fogadás tárgya? :)

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.09. 14:25:55

@katorna: Ez Dyácskánál volt max szempont, és kint is maradt... Nem hiszem, Kinga ennyire nem felszínes egy párbajjal kapcsolatban, főleg ha már eddig eljutott.. Látott ő már pár párbajt..

Szőrcsim.bók 2012.01.09. 14:26:37

Sziasztok,
Elvből nem olvasok vissza. Mondjuk a kutyát nem érdekli, de én fontosnak tartottam megjegyezni.

Szőrcsim.bók 2012.01.09. 14:28:13

Van olyan, hogy Kinga saját magát viszi ki és kint is hagyja???
Mert ha igen, akkor én erre tippelek.

ELP 2012.01.09. 14:29:52

@Tjuca: Jahh tényleg:)
"pákosztos gülüszemű maki" - mit is mondott a széles szájú kis béka a viccben , mikor találkozik a gólyával és megkérdezi:
- gólya koma te mit eszel?
- széles szájú kis békát.
- hat az meg mar kicsoda?
szval én ís így vok ezzel a Te makiddal:)

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.09. 14:30:44

@Szőrcsim.bók: Én támogatom, de sajnos ilyet nem lehet :D

Tjuca 2012.01.09. 14:38:00

@Papucs Orrán Pamutbojt: igen. azt állítottam, hogy attila az első adandó alkalommal, mikor érdeke úgy kívánja feláldozza kingát.
elp lovagiasan azt válaszolta, hogy nem is.

a többire homályosan emlékszem, mert megemelkedett a virtuális vértúrórudi szintem. mondtam legyen túrórudi, erre ő azt válaszolta, hogy azt nem szereti. mondtam jó, akkor csoki. de azt sem szereti. így annyiban maradtunk, hogy ha én nyerek édesség, ha ő akkor meglepem.

bár nem tudom mennyire érvényes, hogy biztosra mentem. :-D

foxglove (törölt) 2012.01.09. 14:38:52

VV oldal, Vera elsírta magát cikk első mondata:
Az Érzékeny lelkű lány megmutatta érzéki (sic!) oldalát

ezért valakinek komolyan fizetnek? ugye nem?

ELP 2012.01.09. 14:43:14

@Tjuca: Én úriember vagyok és állom a szavamat. De azért várjuk meg a mi kis történetünk végét:)

ELP 2012.01.09. 14:45:43

@foxglove: Ebben a bohózatban minden lehetséges , esemény kell!:)

Tjuca 2012.01.09. 14:45:56

@ELP: oké. de mi a vég? kinga orra balszerencsés, sajna senkivel szemben nem jósolok neki sokat, hacsak atti úgy orron nem csókolja, hogy az ellenkező irányba ferdül. :-)))

ELP 2012.01.09. 14:51:32

@Tjuca: Még van egy két elméletünk , ez a feláldozás még nem bizonyitott.
Nem csak ez lehet az ok .
De ha igaz lesz akkor fejet hajtok és elismerem h veszettem.:)
A mi kettőnk fogadása a párbaj után fog csak bezárulni:)

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.09. 14:52:06

@foxglove: Jajj mááár! Olyan vagy! Megérintette a mentor levél amit kapott! :))

ELP 2012.01.09. 14:59:08

@ELP: azaz vesztettem:)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.09. 15:04:56

a tegnapi onlány végén az ajtóban állva beszélget petivel:

az összeférhetetlen rájött, hogy az énekverseny lényegében egy közönség-szimpátia szavazás volt, és csabi megint verte őt, még verával megterhelten is, tehát nem azért került vissza csabi kétszer, mert megszánták, hanem mert tényleg ő a legnépszerűbb a villában a jófiúságával a nézők szemében, ez elkeserítette, mert ő úgy érzi ő tolja a játékot, és nélküle nem történne semmi, és ő nem fog itt lejsztolni, hogy aztán csaba nyerjen, szerinte lejsztoljon a csaba,

szóval előadta, hogy akkor ő menne is haza...

de mégis hogy gondolta, hogy egy manipulátor rossz fiú fogja megnyerni a vv5-t?, meg ez köbö olyan, mint amikor a Karinthy novellában az őrült előadja, hogy ő irányítja a világot és áll egy utcasarkon és utasítja az épp lemenő napot, hogy menjen le:

Nap menjen le!

genevieve 2012.01.09. 15:06:51

@Brr: mi az a "lejsztoljon"?:DDDD

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.09. 15:10:55

@genevieve:

elnézést, csak elsőre hihetetlen volt számomra, hogy komoly a kérdésed, az én környékemen ez egy mindennapos kifejezés..

www.hogymondom.hu/showslang.php?slang=lejsztol

genevieve 2012.01.09. 15:18:06

@Brr: életemben nem hallottam még ezt a kifejezést:-)

nosce 2012.01.09. 15:39:38

@Binbir gece:
"Az elnevezés szabadon választott, a négy lehetőség most elmarad. A faszom kivan ugyanis, hogy mindig az E nyer.
"
sztem az E :)

E. burnusz póz

avanivi 2012.01.09. 15:42:11

@Tjuca: Annyira akarom látni azt amit kiolvasol az orrokból, de sehogy nem sikerül.Eddig még bejött amiket jósoltál ???

mézescsók 2012.01.09. 15:57:20

@Papucs Orrán Pamutbojt: Megkapta a büntetést, csak az öfiben nem volt róla szó, bár a hsz-kben valaki érintette. Nem vehetett részt a köv. játékban, ami már nem emlékszem, hogy mi volt, valami érdektelen marhaság. Az egyik kedves kommentelő meg is jegyezte, hogy na, most aztán jól megbüntették Kingát, úgyis szart volna a játékra. Szóval ez inkább jutalom volt.Amíg a többiek kint ökörködtek a nappaliban, Kinga egyedül döglött a hálóban. Egyszer bement hozzá Csaba, vigasztalta kicsit és megcsókolta. Jó, lehet, hogy puszi volt, de akkor szájközeli. Nem jegyeztem volna meg, ha nem kamillázok ettől rendesen.

Abból, ahogy a nézők szavaznak, nekem az jön le, hogy a bentiek nem biztos, hogy jól mérik fel az erőviszonyokat. Eddig kétszer akarták kitolni Csabát és Esztert, lyukas kétfillérest nem adtak volna a visszajövetelükért. Nem gondolták volna, hogy Krisztofel, Veronika és Gergő kint marad, aztán mégis.
Ha Kinga a királylány, akkor nőt visz ki, mert a teremtés villabeli koronáinak ugyan minden második gyémántja hiányzik, de mégiscsak pasik és Kinga nem szereti a konkurenciát.

Verából és Eszterből nem nézek ki még egy győztes párbajt, Eszterből talán annyival jobban, hogy nyilván anyagilag jobb a háttér, akik szavazhatnak.
Serit kintről népszerűnek látom, bár nem vagyok elfogulatlan, mert kedvelem. Viszont harcos teremtés, a gyűrődéseket tűri, általában nem taktikázik (egy ideig mindig Kingára tett), ezerrel odateszi magát minden feladatra.
Ha nőt visz ki, akkor Serit, mert az öribari még egy hetes sincs. És Serit gondolom párbajgyőztesnek.

A férfiak közül sincs sok választási lehetősége. Csabát nem viheti, Fecót nem fogja a barátságuk miatt. Logikus lenne Attila, mert az igaz, hogy sokat köszönhet neki - jó és rossz értelemben egyaránt. Péterrel jó a kapcsolata, de Péternek általában mindenkivel jó a kapcsolata.Eszterrel, Attilával erősebb, Csabával egyre közelebbi, a többivel semmitmondó. Ha úgy gondolja, hogy Esztert Péter erősíti, akkor még válaszhatja Őt is.

Szerintem Fecó ellen símán vissza tudna jönni, viszont nem tudná megmagyarázni, hogy miért Őt választotta. Ha azt mondaná, hogy taktikából, mert erősebbnek tartja magát, akkor a fejéhez vágnák a barátságot. Mindenki mással szemben kevesebb esélyt adnék Kingának.
A villalakók elég furcsán viszonyulnak a taktika kérdéséhez. Ha ők teszik, akkor érthető, legfeljebb bocsánatos bűn. Ha mások, akkor fújjj.

Attila helyében nem nyugtalanítana az énekverseny eredménye. Több szimpátia szavazást megnyert már.

vallatas 2012.01.09. 16:05:17

Asszem beállok Seri mögé :-)
[képletesen is]
ha már mindenki úgy lesajnálja, hogy milyen gyenge :P

és majd milyen jót nevetek mikor a leggyengébb nyeri meg a legerősebbel [Csabaval] szemben. :-)

Kinguci remélem kiesik, csak egy szőke maradhat bent!

ja és hakkerek támadják az online szavazást, média bullshit :-D

nosce 2012.01.09. 16:08:52

@vallatas:
"Asszem beállok Seri mögé :-)
[képletesen is]
ha már mindenki úgy lesajnálja, hogy milyen gyenge :P"

csak ne álljon fel közben a faszod mert azt Serike már gerinél se szerette :)

nosce 2012.01.09. 16:10:57

az onlány végén Attika megvilágosodott, csak gyáva meglépni....

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.09. 16:17:04

@Brr: egyértelmű, h attila viszi a hátán sót! 1 ilyen karakter mindig van. Nyerni viszont nem fog, valószínűleg!

Nélküle 0 lenne a műsor! Vera, Kinga, talán Peti viszi még. A többi semmit sem csinál!

az én rózsám vasutas 2012.01.09. 16:17:49

@nosce: Elmondtam Jerzynek a burnuszt, örült neki. Nem tudom ez mit jelent, eddig minden hírnek örült.

más

A statisztika változik, Fecó 2%-ról felment 80-ra. Kinguci szerdáig sok nevet fog kapcsolatba hozni a párbajjal.

egészen más

Fecónak tetszik az új fekete öltönye. Sok alultáplált sírásó rohangálhat Baranyában.

Szőrcsim.bók 2012.01.09. 16:18:08

Igaza van Attilának. Minek szórakoztatni a nagyérdeműt, ha nem támogatják.
Olyan andalító, ahogy Csaba játssza a játékot. Alváshoz tökéletes.
Úgyis nagy felforgatást tervezett jó 2 hónappal ezelőtt. Azóta áll a bál. Vagy a cerka.

Szőrcsim.bók 2012.01.09. 16:19:46

A tunya, puja, tuja villa-titka.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.09. 16:25:27

@Binbir gece: te nem vagy semmi:) Valami elmeosztályról szabadultál v csak filozófus vagy?:) Nem bántásból kérdezem, csupán érdeklődésből, mert annyira elvont vagy:)

Őszinte rajongód, Lady:):)

nowo 2012.01.09. 16:31:24

@ladyandhenk: kérdés,hogy Attila olyan műsort visz-e a hátán,amit JÓ nézni...???
Mert az én ízlésemnek nem igazán felel meg.
(Tudom,kit érdekel...)
Amikor Cristofel kiesett,akkor is mondták többen,hogy nélküle unalmas lesz majd a műsor,stb.
Ez persze nem így lett,mert nem lett unalmas,csak más.
Attila után sem lenne unalmas,csak más,mivel átrendeződnének az erőviszonyok.
Talán eddig elnyomott karaktarek is jobban meg tudnának nyilatkozni,stb.stb.
Számomra pozitív minőségi változás állna be...:)

Szőrcsim.bók 2012.01.09. 16:33:59

@nowo:
Valószínűleg érdekfeszítő lenne, mint az árvaházban a szülői értekezlet.

genevieve 2012.01.09. 16:34:53

@nowo: tudod van aki filmélményben a III. Richárdra esküszik, van aki a Fűrész III. -ra:-)

Szőrcsim.bók 2012.01.09. 16:34:53

Csaba kinyílna, mint a Tuba Rózsi.
Vagy mint egy kagyló ... citromos kezelés után.

Szőrcsim.bók 2012.01.09. 16:35:57

Elnyomott karakter... ez tetszik...
Mondjuk nyomottnak nyomott, azt én is észrevettem :D :D

kamarti 2012.01.09. 16:40:51

@Szőrcsim.bók: hát mér nem támogatják azok, akiket szórakoztat, amit ő csinál????? engem nem szórakoztat, szóval én biztos nem támogatom.
amúgy az ő műsorához meg kellett az éppen aktuálisan baszogatott másik fél is, szóval ilyen szempontból sem áll az önsajnálat.
bár lehet, hogy ez az új műsor, ő kiteszi a lelkét is a hülye közönségnek,az meg semmivel sem hálálja meg neki - Kinga dettó....
annyira sajnálom szegény fiút :)

bigél 2012.01.09. 16:41:06

@genevieve: kéne egy jó kis trollseprű ;) :)

bigél 2012.01.09. 16:42:46

@kamarti: Hát ez az, bárkiből lehet szponzor!

Szőrcsim.bók 2012.01.09. 16:42:51

Zsöni, kamarti: Nem vagytok ti véletlenül Tsabi rajongók ? :D:D

kamarti 2012.01.09. 16:43:59

@Szőrcsim.bók: komolyan nem értem, miért nem az Atifanokat nyaggatod, hogy tegyenek meg mindent a kis szórakoztató kedvencükért, nehogy már elkedvetlenedjen, mert még elvonásid lesz, ha egy öfi minimum 75%-ban nem őt mutogatják....

kamarti 2012.01.09. 16:46:23

@Szőrcsim.bók: de igen. és? nyomott vagyok, mi?
de inkább magadat kéne kérdezgetned, miért nem áldozol Atira, elvégre a moziban vagy a cirkuszban is veszel jegyet....

mellesleg 2 napja, részegen, még azt adta elő Verának, hogy ő tudja, hogy nem nyerhet, és azt is tudja, hogy miért.

vallatas 2012.01.09. 16:49:32

@nosce: hehe, majd rászoktatjuk a jóra!
@ladyandhenk: nem lány :P

@Szőrcsim.bók: szerintem azok :-)
@nowo: nekem Ati beszólásai tetszenek speciál, Ati show csak akkor volt jó mig sokan voltak bent és Gergőt lehetett baszogatni Serivel, aki meg picsogott jó színésznő létére :-)

vallatas 2012.01.09. 16:51:12

@kamarti: túl komolyan veszed, akkor még te is beállsz az SMS küldők táborába, csak óvatosan az indulatokkal :-D

Szőrcsim.bók 2012.01.09. 16:53:00

@kamarti: Honnan tudod, hogy adózott jövedelmem nem Attilára áldozom? :D:D
Kicsit prejudikálsz, de elfogadom. Nyertél :D

Szőrcsim.bók 2012.01.09. 16:54:04

Persze, hogy szórakoztató lenne a villa Attila nélkül is, de az már a vv6 :D

nosce 2012.01.09. 16:54:35

@ladyandhenk:
"vallatas nem lány?????:O "

hát nemtom, de ha lány akkor tutira nem irritálja majd Serit ha mögé áll, bár szerizni se fog vele :)

genevieve 2012.01.09. 16:55:27

@Szőrcsim.bók: nem:-)

én csabi imádó vagyok:-P

vallatas 2012.01.09. 16:55:52

@Szőrcsim.bók: te is hitelt vettél fel, hogy tudd biztosítani a kedvenced töretlen pályafutását a villában?:D

pacsi

Szőrcsim.bók 2012.01.09. 16:56:22

Még csak annyit, hogy Csabit be kéne kenni valami lazító krémmel. Merevedési zavara tuti nincs.

nosce 2012.01.09. 16:56:46

@vallatas:
"nem lány :P"

nah, tuttam :)

bigél 2012.01.09. 16:56:46

@Szőrcsim.bók: :D :D

ez jó duma volt (bár nem értek vele egyet)

genevieve 2012.01.09. 16:57:06

@Szőrcsim.bók: na látod, akkor meg is van miért rajonganak a nők csabiért:-D

Szőrcsim.bók 2012.01.09. 16:57:16

@vallatas: Romba döntöttem a svájci bankot, ezért kellett lemondani a svájci jegyabnk elnökének :D:D

nosce 2012.01.09. 16:58:04

@vallatas:
"te is hitelt vettél fel, hogy tudd biztosítani a kedvenced töretlen pályafutását a villában?:D"

svájci frank hitelt ? :)

genevieve 2012.01.09. 16:59:03

@bigél: tudom:-)

van akinek ati, van akinek peti

a jobbaknak csabi:-)

hehe:-)

és most jöhet a felháborodott komment cunami:-)

Szőrcsim.bók 2012.01.09. 16:59:27

@genevieve: Elröhögni biztos nem fogja az aktust:D:D

Szőrcsim.bók 2012.01.09. 17:00:28

Bocsi...most szóltak, hogy a spermabankot döntöttem be:(

vallatas 2012.01.09. 17:00:29

@nosce: :-)
Serit egyébként egyszer meg kéne fejteni, hogy lehet gogós egy ilyen ártatlan szüzkurvából :-)))
ismerek pár gogóst de valahogy ők teljesen "más"ok...
illetve, hogy tolerálja a tolakodó férfiakat hisz tuti van belőlük sok... vagy ennyivel más lenne a mentalitás kint "olaszban".

Hajrá Serike, ribiriadóóó!

Szőrcsim.bók 2012.01.09. 17:01:35

@genevieve: Ettől függetlenül kedvellek :D:D Még ha ez nincs is inyedre :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.09. 17:01:57

@vallatas: @nosce: tévedtem:D

De akkor máskor tessék tessék jobban kidomborítani nemi hovatartozásodat, mert nem egyértelmű, legalábbis számomra:D

Pl.: nosce-ról lerí, hogy a hím neműek táborát gazdagítja:D

nosce 2012.01.09. 17:02:03

@Szőrcsim.bók:
"Elröhögni biztos nem fogja az aktust:D:D "

milyen aktust, csak léggitározni fog, nem pengetni :)

vallatas 2012.01.09. 17:02:10

@Szőrcsim.bók:
:DDDDDDD
szakadok :DDDD
@nosce: svájcit biza, és majd végtörlesztek fix árfolyamon :D

nosce 2012.01.09. 17:03:08

@ladyandhenk:
"Pl.: nosce-ról lerí, hogy a hím neműek táborát gazdagítja:D "

hát igen, az avataromon is látszik h hosszú farkam van :)

bigél 2012.01.09. 17:04:10

@vallatas:

tutti biztos ez a gogózás? nem csak vetített a kiscsaj? mert nekem is fura az egész.

mindenesetre hajrá Serike, remélem Csabi mellett ős is benne lesz az első háromban ;)

vallatas 2012.01.09. 17:04:29

@ladyandhenk:
nem rajongtam soha Csabáért :-)
ez már árulkodó jel lehetett illetve, hogy csak Serit vagyok képes nézni a fürdőben :P

de én kb. csak azokat tudom beazonistani akik felvállalt Csaba rajongók illetve, írtak magukról pár sort, hogy ki terhes, kinek van gyerek stb...

Szőrcsim.bók 2012.01.09. 17:05:59

@nosce:
Mivel tél van... ezért most lékgitározik :D

nowo 2012.01.09. 17:07:33

Kit hívjon ki Kinga?
Szavazás:

www.valovilagblog.com/

vallatas 2012.01.09. 17:07:47

@Szőrcsim.bók: egyébként te vagy lóbéla ugye?
őt mindig is bírtam, csak bannolták innen... :-D

Szőrcsim.bók 2012.01.09. 17:09:17

Nem vagyok lóbéla...
Legyek ?:D

Szőrcsim.bók 2012.01.09. 17:11:28

Most úgy felnyerítettem, mint Seri :D

kamarti 2012.01.09. 17:13:56

@Szőrcsim.bók: tőlem arra költöd, akire akarod, a tied. csak nekem ne akard előírni, hogy én kire költöm (vagy költöm-e). érted? ....

@vallatas: nem vagyok indulatos, csak nem értem a logikát, érted. hát nem egyszerűbb lenne az Atit kedvelőket mozgósítani, mint az ellentábor agyát megpróbálni átmosni?? :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.09. 17:13:58

Ezt a szar VV-t nem az emberek oldaláról kell nézni, hanem a karakterek tekintetében!

1, Attila viszi a műsort, magamutogató-emberileg nem egy kedvelendő típus, Rtl szempontból igen!
2, Csaba nem csinál semmit, átlag, van magának (jól kijönnék vele), de a műsor szempontjából nem ér sok mindent! Emberileg viszont vele tudok azonosulni, de egy realityben ez nem fontos más országokban, itthon talán igen... Lehet, h más lenne, ha Attila kimenne, de pl amíg Krisztofel csak egy szerencsétlen idióta szerepet játszott, az összeférhetetlenben több van. Csabában konkrétan semmi. Sajnos.
3, Péter okosan játszik, hátulról irányít, behálózza a libákat, akiknek elég egy-két kedves szó is..., főleg ilyen ingerszegény környezetben, jól átlátja a dolgokat amúgy. Ő az Éden Hotelbe lenne kiváló játékosnak, nem csak "válogatónak". Emberileg tuti, h nem ilyen, jól kijönnék vele is.
4, Kinga amilyen idióta, Éva 2. Sót csinál, elme-idegbeteg...A műsornak kell egy ilyen! Még ha én a falra is mászom tőle! Emberileg is ovis szinten van, nem jönnék ki vele, kiosztanám, utána meglenne az utálat.
5, Vera teljesen emberi, néha túljátssza magát. Van, amikor normális, van, amikor elviselhetetlen szipirtyó. Hölgyeim, valahol mi is ilyenek vagyunk...Valljuk már be magunknak! Más kérdés, h én pl nem vok trágár. A sót csinálja, összefoglalóba belefér...sőt!!! Az életben jól kijönnék vele, szerintem. Lehet kezelni, csak úgy kell hozzáállni. Ja, és lehet, h amikor megvan neki, akkor idióta:D

A többiek szót sem érdemelnek a műsor szempontjából! Csaba sem, csak itt ő a szent!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.09. 17:16:57

@nosce: nem azért, de nem látszik a farkad, esetleg egy másik szögből?:)

@vallatas: inkvizítor vagy-e?:) Már a nickből kiindulva:)

vallatas 2012.01.09. 17:21:59

@ladyandhenk: jók a meglátásaid, annyival kiegészítve Ati-Csaba alkotná bent a legjobb párost, csak az kevés pénzt hozott volna az RTL-nek, ezért lettek ők forgatókönyv szerint egymás "ellenségei".
Ati pont felszínre tudta volna hozni Csabában rejlő lehetőségeket, humort... jelenlegi párja Fecó erre képtelen mert csak sírófüleket akar maga mellett tartani :-)

Csak emlékezzünk ahogy Veronikát le hisztis "picsázta" Csaba... :P csak ez a vonal mint mondtam nem tud sajnos elő jönni belőle, mert nincs ehhez neki szellemi partnere. Így él továbbra is abból amiből a legkönnyebb, ami nekem soha nem lesz elég, többet várok tőle.

Szőrcsim.bók 2012.01.09. 17:22:19

@kamarti: Csúnyán lebaltáztál, attól függetlenül, hogy nem bántottalak. Ezentúl, ha megkérhetlek, kerüljük egymást. Köszönöm.

genevieve 2012.01.09. 17:22:42

@Szőrcsim.bók: dehogyis nincs:-) a bok akkor is bok, ha szor:-P

kamarti 2012.01.09. 17:22:44

@ladyandhenk: én péel sose mondtam, hogy Csaba szent....
azt viszont mondom, hogy ha az rtl beválogatta, a nézők meg beszavazták (meg vissza kétszer), akkor szívem joga őt kedvelni a választékból.
szóval reklamálni nem nálunk kéne, hanem a csatornánál, meg a szavazóknál sztem :)

egyébként Ati is szórakoztat, de nem akkor, amikor tajtparaszt, hanem amikor zavartan pislog, mert épp pofára esett. csak nem szeretem a kárörvendő énemet :) de tőlem aztán akár meg is nyerheti, se jobb nem lesz tőle, se boldogabb sztem.

Szőrcsim.bók 2012.01.09. 17:25:11

@genevieve: Megtiszteltetésnek veszem:) Mit iszol? :D

Szőrcsim.bók 2012.01.09. 17:28:28

@ladyandhenk: Jó a lellemzés. Én Verát egy kicsit másként látom. Nem érzem benne a játékot. Ez a típus szerepel a bűnügyi krónikákban, mint férjverő, darabolós :D Leszbikus pár férfi tagja.

az én rózsám vasutas 2012.01.09. 17:30:03

Volt már Gigi és Jakab?
Lófaszt a pletykások seggébe.
Nem minden szép és ismert lány gyanús a reptéren. (minden elismerésem azoké, akik ezt a 4 percet végig tudták hallgatni.

javaslat a stábnak:

Olimpia évében olimpia hetet a villába. Minden játékos képviselhetne 1-1 országot, azt én majd leírom melyiket, a sportágakat rátok bízom. A győztes 1, azaz egy darab lila kendőt kap. A résztvevők:

Sehi (Dánia)
Kinguci (Németország)
Vera (Ukrajna)
Eszter (Izrael)
Attila (Moldova)
Péter (Venezuela)
Csaba (Magyarország)
Fecó (Románia)

Játékvezető: Gigi (Egyesült Arab Emirátus)

nowo 2012.01.09. 17:31:17

@ladyandhenk: Nagyon jó meglátásaid vannak.

Csabához csak annyit,hogy az öfikben sokkal kevesebbet szerepeltetik,mint amennyit megérdemelne.
Kevesebbet ármánykodik,szerelmi szála sincsen,de bármi kerül szóba,nagyon jó és értelmes véleménye van mindenről,mindenkiről.(onlányokban látható/hallható)
Taktikázni úgy taktikázik,hogy szép csendben kisakkozza,hogy kit vigyen ki,de nem szervez jelrakó csapatot.
Ergo sok minden van benne,ami nem mutatható meg,de ami megmutatható lenne,azt sem adják le.

Ennek ellenére ő az a valaki,akinek kevés megnyilvánulása is hatásos.
Ez röviden:karizma.

Ha-tegyük fel-kikerülne Attila,és többet lennének kénytelenek szerepeltetni a többi karaktert,köztük Csabát,még szimpatikusabb lenne.

Jerzyvel tudom összehasonlítani,hogy mennyire szimpi lett,amikor kiesett Gigi,majd később Béci,akik kvázi "elnyomták" őt.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.09. 17:32:33

@kamarti: én csak a saját meglátásaimat mondtam el:D

Csaba rendes fiú, tény. Azt RTL nem tudom, hogy miért válogatta be, gondolom, h legyen konfliktus miatta, konfrontáció. A játékba nem való, inkább azt mondanám, h "áldozatnak" tették be!

Azt kedvelsz, akit szeretnél, nekem nincs bajom vele, csak nem mint embert nézem a műsorban, hanem mint karaktert. Amúgy azt nem tudjuk, h a nézők szavazták-e be, inkább azt mondanám, h RTLéknél döntöttek így...

@vallatas: igen, azért kell a karaktereket nézni, mert forgatókönyv szerint megy az egész, csak ez még itthon nem látszik annyira. Kint nem is titkolják. Magyarországon ment ugye a szánalmasan gyenge Aranypart. Az is instruálva van/volt, csak amíg itthon bénán, amerikai verzió jól megy...

Szórakoztató műsor, ahol diktálják a feltételek, színház az egész világ. Feltételezem, h erre kapják a pénzt is!!!!

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.09. 17:33:53

@ladyandhenk: ''Ezt a szar VV-t nem az emberek
oldaláról kell nézni, hanem a
karakterek tekintetében!''

köszönöm kedves éh pajtás!! :-) egyetértés és bólogatás van :-D

Zelefánt 2012.01.09. 17:37:18

LóBéla! LóBéla!!
Az elkóborLó.
LóBélát a köznek!

vallatas 2012.01.09. 17:37:29

@ladyandhenk: túl jól látod a dolgokat, lassan zavarba esek h mindez egy nőtől
:-D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.09. 17:38:56

@Binbir gece: haláli:D:D:D

Súlylökést, gerelyhajítást, kalapácsvetést indítványozom:D Menjen be Fazekas mentornak, Annus is, v Pars:D:D:D

De lehetne egy vízilabda csapat is belőlük, és játszanak a VV4 játékosaival, aki nyer, az marad alapon:D

@nowo: hát, jerzsi nekem sosem volt szimpi:) Rá sem írtak forgatókönyvet Gigi meghágásán kívül, és a NAGY szerelembeesésen kívül:)

Egy műsort nem lehet Csaba okos, ámde néma gondolataira építeni:D

Amúgy 3 hónapja egy részt sem láttam, nem tudom, hogy ki-milyen mostanában, csak belekotyogok:D

az én rózsám vasutas 2012.01.09. 17:39:56

@foxglove: Bukott menedzsernek nincs helye a műsorban. Ebből tanulni fog, máskor majd pontosan tudja melyik áru hol van.
De nem akarok szívtelen lenni, Jakab lehet labdaszedő. De az öregasszony nem mehet be pipázni.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.09. 17:43:23

@vallatas: nahát, még a végén lecserélem Angyalkát ilyen bók után, egy férfitól:D:D:D

@Papucs Orrán Pamutbojt: örülök, köszi:)

Nem tudsz valamit, h az mikor lesz? Mert úgy tudom, hogy csak most vannak kint külföldiában:D

kamarti 2012.01.09. 17:45:47

@ladyandhenk: hát áldozatnak nem túl jó :) állandóan nyerte az arénát, simán lenyomta a sittest Veronika-emelgetésben pl, valamint eltörte az orrát akkor, amikor az összes többi fiú attól fosott, hogy őt kapja (a "gyilkost") bokszpárnak, és még énekelni is tud (jó, mint vakok közt a félszemű :)), nem rítt, amikor családmegvonással büntették, nem esett szét a folyamatos tujázástól és fikázástól, és két nem túl népszerű lánynak nyert lila kendőt. :)
épp az előbb írta valaki, hogy Atiék is rájöttek, hogy kint nem megsajnálni való áldozatnak látják, vagy rosszul értettem?

egyébként nincs semmi bajom azokkal, akik nem kedvelik, ha nem cseszegetnek azért, mert én igen. meg viszonylag rosszul tűröm az alpári vicceskedést egy olyan ember kárára, aki nem tudja magát megvédeni. sajnálom, de az sem szórakoztat... persze lehet, hogy ez hülyeség, mert nincs szüksége rá, hogy megvédjem, meg se kutyám, se macskám, de ahogy Kinguci mondaná, ilyen vagyok és kész :)

2012.01.09. 17:48:21

@Zelefánt: Ki LóBéla, áruld el! Imádom a titokleveleket:)

kamarti 2012.01.09. 17:49:03

@ladyandhenk: hát, nagyon bátor lány vagy, én nem mernék véleményt és jellemzést írni arról, amit nem nézek...:)

amúgy elképzelem a fiúkat (meg a lányokat is), ha megjelenne ott a férfi vízilabda válogatott egyzercsak, hogy akkor edzés :)

Szőrcsim.bók 2012.01.09. 17:49:25

Csaba buliját összetéveszteném egy halotti torral... Nem szívesen lennék vendég :D

Szőrcsim.bók 2012.01.09. 17:52:37

Láttam Gigi pólóját. Ez volt felszitázva rá:
مص

Mit jelenthet?

2012.01.09. 17:53:03

@vallatas: Meglepő, hogy egy nő jól láthat dolgokat?! Ezt kifejtenéd bővebben?

vallatas 2012.01.09. 17:56:07

@szerivan: nem, az lepett meg, hogy nő létére nem Csaba rajongó és objektívan közelíti meg a játékot és nem érzelmileg.

2012.01.09. 17:57:15

@vallatas: ok-ok, már éppen írni akartam ,hogy TE nekem előre köszönsz :)

beacska 2012.01.09. 17:58:08

@ladyandhenk: a nagy részében egyetértek, kivétel az 5. pont. Sokáig én is így voltam Verával, még egy vacsorát is beígértem neki ( ;D), de amikor arról filózott, először csak magában, aztán Attila is besegített neki, hogy vele könnyen megeshet, hogy elmegy bulizni Attilával, de csak fejben, mert közben meggondolja magát, és később már úgy emlékszik rá, mintha megtörtént volna....nahát, akkor csúnyán megrettentem...ezt hívja Attila Alternatív Valóságnak a Vera esetében....

vallatas 2012.01.09. 17:58:40

@szerivan: lányok felé természetes :-D

Zelefánt 2012.01.09. 17:59:30

@szerivan:
Ló Béla őszintén vehemens kommentelő volt, sajátos nézetekkel...de szórakoztatott.
Hiánya érződik, színtelenedett nélküle a paletta.

az én rózsám vasutas 2012.01.09. 18:02:52

@Szőrcsim.bók: Kamáslival 30 dollár, kamásli nélkül 32? Nem nézted el a második jelet?

Szőrcsim.bók 2012.01.09. 18:04:20

@Binbir gece:
Minden lehetséges. Az oviban szalonna volt a jelem. Azt sosem tévesztettem el.

2012.01.09. 18:04:55

@Zelefánt: Akkor miért nem tér vissza? Csak 1 hétre szokott Hajni kitiltani.

avanivi 2012.01.09. 18:05:12

@nowo: "Jerzyvel tudom összehasonlítani,hogy mennyire szimpi lett,amikor kiesett Gigi,majd később Béci,akik kvázi "elnyomták" őt."

Jerzsi megnyerhette volna a vv4-et, ha az utolso hetekben nem Évára és Alekoszra hallgat, akik Béci és Gigi ellen fordították. Ésszel nem fogta fel, hogy a Béci,Gigi szavazótáborát elvesztette és még büszke is volt ezen tettére,hogy mekora f@sza gyerek már ö, és mennyit fejlődött.Nem kellett elnyomni senkinek,saját magát nyomta el.

nowo 2012.01.09. 18:08:57

@vallatas: forgatókönyv csak annyiban van szerintem,hogy mik legyenek a feladatok,ill. mi legyen a napi/heti program,stb.stb.

De nem hiszem,hogy forgatókönyv szerint valaki eljátszaná a vesztest/bénát és ezáltal átadná valaki másnak a 60millkás nyereményt.

Éppen a 60millka az a plusz,ami motiválja őket a másik legyőzésére és a minden áron való bentmaradásra.
Emiatt nem vállal semmilyen szerepet,hanem megy a maga feje után,mert ha szerepet vállalna,amennyiben kiesne,akkor a csatornát okolná,hogy vesztes karaktart erőltettek rá.

Vagy nem erre gondoltál?

2012.01.09. 18:11:57

@Szőrcsim.bók: Inkább ünnepelt nem...

inmemancsi 2012.01.09. 18:11:58

@ladyandhenk: attila nem tudna műsort csinálni, meg petike se kavarni, ha nem lenne meg az ellenpólus, meg a befolyásolható réteg ugyanolyan fontos mind a kettő rtl szempontból, azt meg jó lenne ha nem az rtl döntené el, hanem a többség, hogy ki kapja a nyereményt a végén szóval attila, fecó nélkül nincs csaba meg fordítva, vera már nehezebb helyzet őt szerintem a konfliktusgenerálás miatt rakták be, mert egyik oldalra se jó

beacska 2012.01.09. 18:12:36

@nowo: Verával egyezséget kötöttek, hogy vagy visszafogja magát, vagy elveszik a liláját (nem ezt, az ezelőttit), és mehet isten hírivel. Akkor ő kit fog okolni, ha nem nyeri meg?

Zelefánt 2012.01.09. 18:12:47

@szerivan:
Talán épp a házi készítésű atombombáját pingálja pöttyösre...
Sohasem lehet tudni, mik indulnak el felhevült lelkekben egy szimpla elutasítás hatására.

Ló Béla, Ló Béla...jelentkezz!...
Még minden veszettlen!

beacska 2012.01.09. 18:14:42

@beacska: ez kiabálás volt, nem aláhúzás, és ezt onnan lehet tudni, hogy a magánhangzók többször vannak ismételve a nyújtott hangképzést imitálandó (kukacoskodók, és gyengébbek kedvéért-szabadon választható)

avanivi 2012.01.09. 18:18:06

@Zelefánt: @beacska: Én a kérödzőgilisztát hiányolom ,a vv4 alatt még itt volt,most nem látom,vagy nem ismerem meg ???

nowo 2012.01.09. 18:18:11

@avanivi:lehet,de addig mindenképpen el volt nyomva,amíg a két testvér bent volt.Mintha bent sem lett volna a villában.Mellékszereplő volt Gigi mellett.

fran7 2012.01.09. 18:18:42

@ladyandhenk: Érdekes az okfejtésed.
Én úgy értelmezném az egészet, hogy a retek ír egy drámát.
Negatív főhős: Attila, akiben néha meg lehet látni az emberit. Hogyha véletlenül győzne, akkor meg lehessen magyarázni.
Pozitív főhős: Csaba. Amerikai filmekben ő a geek, aki végül mindent elnyer. Ha nem is az iskolában, itta a villa, akkor a valós életben.
Narrátor: Peti. A negatv főhős segítője, aki titokban a pozitív főhőst is kedveli. Ő szerzi a lepattanó csajokat. S időnként kilép narrátori szerepéből, s lök egyet a történet kerekén.
Naiva: Kinga. Félreértett királylány. Kedveli negatív főhőst, de a pozitívat. De valaki egészen másvalakire vár. Azt hiszi, hogy főszereplő, de ugye Hollywoodban sincs női főszereplő így az rtl-nél sincs.
Jófiú oldalfutója: Fecó. Kisebbségi, mint egy amerikai filmben ez természetes. Kedves jóindulatú, de néha megzavarodik ilyenkor manipulálható. Ő már közben elnyeri méltó jutalmát.
Széplány: Sehi. Sok szerepe már nincs valószínűleg gyorsan távozik, mint a csata előtt kedvese fényképét nézegető amcsi katona. Ha nem talál magának valami szerepet, akkor a retek őt fogja beáldozni.
Janka néni: Vera. Ő a jófiúhoz tartozik, de csak azért mert elviselni is egyedül ő képes. Ő az, aki végül észhez téríti a főhőst, de addig rengeteg galibát okoz. Orosz mágikus mesékben ő a boszorkány. Se nem jó, se nem rossz. Azon múlik, hogy állsz hozzá.
Az rtl most ebből a forgatókönyvből dolgozik. Reméljük jól.

nowo 2012.01.09. 18:21:05

@beacska: ez más,mint amiről én beszélek.

avanivi 2012.01.09. 18:22:14

@nowo: Pont a Gigi és a Béci nyomta el szegényt ? :)))
Jerzsi mellékszereplő maradt végig.

foxglove (törölt) 2012.01.09. 18:32:16

@fran7: hibátlan. ha valaki nagyon figyelt, akkor már a vv4 idején levehette ezt a szándékot, amikor a stólbuci célozgatott arra, hogy 14 (vagy mennyi volt akkor) szerep keres egy szerzőt.
az orosz mágikus mesék említését meg külön köszönöm (Propp?)

Zelefánt 2012.01.09. 18:32:25

@avanivi:
Rajtad, Gívy-n, Nosce-n és Zsönin kívül itt én senkit sem ismerek.
Teljes a megújhodás.

Zelefánt 2012.01.09. 18:33:36

Bocs, gyvy. Nem látok már.

ELP 2012.01.09. 18:36:46

@beacska: Ne tessék már kiabálni! :)

Hurri Kán 2012.01.09. 18:36:51

@Zelefánt:
Jó reggelt. :)
Korán van? Vagy késő? :)

genevieve 2012.01.09. 18:37:01

@Zelefánt: engen sem ismersz, csak a nickemet:-P

sandokan 2012.01.09. 18:39:37

@Szőrcsim.bók: hangosan nevetek, nagyon jó

@vallatas: igaz, de kivételnek ott van pl nati is

@kamarti: pedig kipróbálhatnád a kutyát vagy macskát, rontani már nem tud rajtad.

Zelefánt 2012.01.09. 18:39:49

@genevieve:
Igen, szívem. Én sem értettem másképp.

@gyvy:
MIndegy, csak sötét legyen.
Szabadság! Megdörzsöltem a klaviatúrát, s lám...megjelentél.

fran7 2012.01.09. 18:40:25

@foxglove: Igen Propp, bár még nem olvastam tőle semmit csak tanultam róla.

Hurri Kán 2012.01.09. 18:42:11

@Zelefánt:
Látod... Sikerült kiengedni a szellemből a palackot.

Zelefánt 2012.01.09. 18:44:55

@gyvy:
:)
Szellemdús riposzt.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.09. 18:44:59

@ladyandhenk: @Szőrcsim.bók: @beacska: Szerintem Vera alapvetően jól és könnyen kezelhető jóindulattal, barátságossággal. A villalányok között a legemberibb.

arkangyal44 2012.01.09. 18:45:06

@ladyandhenk: Szép estét kedves kommentlakók,na szépen vagyunk,és még én cseréllek le egy 20 évesre?? mikor az első komolyabb bók után dobsz??:))DD

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.09. 18:45:32

@nowo: Kell, hogy legyen rugalmas forgatókönyv, mert egy ilyen műsort nem lehet a véletlenre bízni. Ez már csak abból is látszik, hogy a zenés hetet nem ott rögtön találták ki, és az nem működött volna, ha Gergő nyer (Őt "pároztatták" volna Csabival? Szerintem vele nem akart volna "párzani".).

A hármas döntőnél már elengedik a kontrollt, mert onnantól kezdve teljesen mindegy, hogy ki nyer. Eddig ott pont az "unalmas" karakterek elsőztek, az egy Alekot leszámítva (Prolivér és az RTL nélkül annak sem ment volna és még az a kampány is csak 50-valamennyi százalékra volt elég...).

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.09. 18:46:08

@beacska: Az egész VV egy alternatív valóság!

avanivi 2012.01.09. 18:48:37

@Zelefánt: @gyvy: Csak emlegetni kell, és mér itt is van.:))))Szia :)

Hurri Kán 2012.01.09. 18:49:30

@Zelefánt:
Mert már üres a palackom. :)

@avanivi:
Jóestet. :)

avanivi 2012.01.09. 18:51:56

@Zelefánt: korán reggel van ,nyugi :)

Zelefánt 2012.01.09. 18:53:48

@avanivi:
Mások visznek rossz utakra engem...

Úviusz 2012.01.09. 18:54:09

Onlájnban Csabi oltása üt:
Cs:Mi az, hogy Kinga egy 21 éves csaj mondja meg, hogy kinek hova kell mennie...
K:22!
Cs: Tökmindegy
:DDD

Hurri Kán 2012.01.09. 18:58:28

Nem is bálna. Éppencsak rövid egy kicsit a szélességéhez képest.

genevieve 2012.01.09. 19:03:31

@Szőrcsim.bók: még válogathatok is?:-)

akkor egy szex on the beach-et:-)

Zelefánt 2012.01.09. 19:04:18

@beacska:
A fürdőkádban?...
Kevesebbet kellene füvezni.

Zelefánt 2012.01.09. 19:05:26

Vizes blog. Cápa, bálna, sex on the beach.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.09. 19:05:53

@kamarti: de a karaktereket már megismertem, te:D Meg azért tájékozódom én:D

@beacska: na, ilyen nyalánkságokról nem tudok:) Általában azt mondják a pasik, h a nők alternatív világban élnek, és nekik minden megtörtént, amit úgy gondolnak, tehát most mire cáfoltál meg?:D Arra, h nem jönnél ki vele?:D

@inmemancsi: persze, ezt mondom én, csak így nem írtam le, h kellett az ellenpólus...Kvázi jó-rossz, szép-csúnya...Ez mindig fellelhető!

@fran7: na, ez is nagyon jó meglátás:) Esztert kihagytad:)

@Zelefánt: pedig nem is vagyok új:(

@Peter_Cs: én is így vélem:) Kezelni kell tudni, ez a titka! Amihez türelem kell!

@arkangyal44: de ő tuti, h nem 20 éves:)
Szió! Már a válás utáni időkre gondolok:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.09. 19:07:57

@beacska: úgy eltűnt ő is, mint anica:(:(

Hol vagytok????????????

arkangyal44 2012.01.09. 19:08:53

@ladyandhenk: Mindig ezt a válást emlegeted bogaram,te valamit nem veszel komolyan :)

nowo 2012.01.09. 19:10:41

@avanivi: Nem így látom.
Aki bejut a kettős döntőbe,legyőzve Évát is,az már nem mellékszereplő.(jó,ahogy vesszük...)
:)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.09. 19:11:00

@arkangyal44: ááááááááá, csak naponta számba veszem a lehetőségeket, készülök a jövőre, a finom gombapörire:P:P

arkangyal44 2012.01.09. 19:11:12

@ladyandhenk: Nefélj előkerül mihelyt elsőzni kell,ott lesz a toppon.Szerintem Hajni anyánk leadja neki a drótot:))DD

inmemancsi 2012.01.09. 19:12:50

ez azért jó, hogy petikét vera kilendítette az ő aztán a superman, aki nem érint meg semmi érzelmileg

2012.01.09. 19:16:45

Na lányok, fiúk, ma találkoztam a jövővel.
Már a BKV által vázolt jövőképpel; az utazástervező gyalogló üzemmódra váltott, a keresendő címre szépen berajzolja a távot, közli, hogy 2799 m és 41 perc 59 mp alatt tehetem meg.
Asszem veszek a biciklit.

avanivi 2012.01.09. 19:17:06

@gyvy: Hiányoztál már, nem iszunk valamit?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.09. 19:17:57

@nowo: Éva túl negatív volt, meg addig kellett a nézőknek, amíg volt egy Alekosz is, ugye:D Onnan már választottak, h kire adják a pénzt...Kettőre meg nem akartak, szerintem. Meg aki nem akart a 2-re, az adott esetleg Jerzsire. Sajnos (?) mellékszereplő maradt:D Szerintem.

Zelefánt 2012.01.09. 19:18:08

Minden elefántnak maga felé hajlik az ormánya...
Ezt @beacska: -nak szántam.

Zelefánt 2012.01.09. 19:21:13

@beebeer:
A cég és köztem -- gyalog, ajtótól ajtóig -- mintegy 40 perc a táv.
BKV-val volt ez -- extrém közlekedési viszonyok között -- már másfél óra is, de az istennek nem lehet hétköznap sem 35 perc alá szorítani.

inmemancsi 2012.01.09. 19:21:43

meg akartam nézni seri hogy mászott fel hirtelen újra a lépcsőre, de ez a szemét rtl nem engedi tekerni a cuccost:))

fran7 2012.01.09. 19:21:49

@ladyandhenk: Hogy feledkezhettem meg Eszterről?
Negatív szereplő. Először úgy tűnik ő az, aki értelmes, kedves, de valójában csalódást okoz. Behódoló személyiség, pedig nem kellene, hogy az legyen. Ő benne még meg van a lehetőség a jó oldalra átállásra, de mivel kivívta pozitív hőhős ellenszenvét. Ezért inkább tragikus szerepre van kárhoztatva.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.09. 19:23:33

@beebeer: én is látom a jövőt! Decemberi MVK 7/2-es kiegészítő!!!!! nyugdíjas jegy 1500 ft.

Ez januárban 4800!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

inmemancsi 2012.01.09. 19:23:56

na lenémítottam így láttam, hogy pont attilát mutatja a kamera. szegény seri annyira erőltet mindent összeszorított fogakkal, hogy még attila is jobban táncol nála

kamarti 2012.01.09. 19:24:23

@ladyandhenk: hát nem tudom, nekem ez kicsit akkor is hm, mintha úgy mondanál véleményt mondjuk a Sherlock Holmes2-ről (hogy aktuális legyek :)), hogy láttad az első részt, amiben megismerted a szereplőket, meg elolvastál 2 kritikát a második részről. sztem ilyenkor max annyi történik, hogy azt a kritikát fogalmazod saját véleménnyé, amiről az első film alapján azt gondolod, hogy te is úgy gondolnád, ha megnéznéd a második részt.... ez nekem kissé nyakatekert megoldás, akkor már egyszerűbb megnézni, nem? :) egyáltalán honnan lehet megbízhatóan tájékozódni a VVről? a bulvárból? a kommentekből? és a karakterfejlődés az smafu? :)
de hát ha te mások szemüvegében jobban bízol, mint a sajátodban..:)

inmemancsi 2012.01.09. 19:24:48

@ladyandhenk: sajnos ez még nem a jövő... az ennél durvább

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.09. 19:26:06

@ladyandhenk: akarom mondani BÉRLET:D

Az túlzás lenne:D

@inmemancsi: ja, és megvonták az állami támogatását, ezért ennyi!

ELP 2012.01.09. 19:26:47

@inmemancsi: Van vv különkiadás?:)

2012.01.09. 19:30:03

@Zelefánt: szerencsés vagy, de mit tegyen az hátrányos helyzetű dolgozó, aki - BKV utazásszervező adatai alapján - 7 km-re jár dolgozni hetente 3x. Ez sétálva - a fenti forrás alapján - 3 óra 45 perc. Gondolom kocogó ritmusban 2 óra alá lehetne vinni az időt.

Tényleg gondolkodom a biciklin, csak félek a belvárosi forgalomban.

inmemancsi 2012.01.09. 19:33:05

@beebeer: én szoktam biciklizni, a belvárosban elég tűrhető a kerékpárút hálózat, gyorsan bele lehet jönni, a kisebb forgalmú egyirányú utcákban is érdemes menni, bár figyelni kell mindig mert tele van csökkentett képességű autósokkal és gyalogokkal a város, ha ilyenkor télen esik, akkor viszont elég gáz azért, hóban meg aztán pláne, öltözködni hozzá meg katasztrófa

2012.01.09. 19:33:39

@ladyandhenk: basszus, ha itt Pesten is háromszorosára emelik a bérletet tényleg nem marad más, mint bicaj vagy gyalog. A rossebb se tud kifizetni 30 rongyot csak bérletre. Különben is, pont ennyivel keresek kevesebbet jan. 1-től... És én még szerencsés vagyok, mert 31-én beérkezett a pénzem, ha egy napot késik már 37%-os EVA kulcs alá esik.

inmemancsi 2012.01.09. 19:34:10

@ELP: minden van, csak meg tudd fizetni, ha megfelelő összeget felajánlasz fél óra alatt csinálnak neked egyet:))) kiszopfel grátisz

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.09. 19:34:56

@kamarti: nem értesz:)

Nem az emberek a lényegek, hanem a karakterek, ezek pedig adottak, mert az rtl a forgatókönyvíró!!!

Itt nem számít a jellemfejlődés. Mert nem a bentiekhez van köze a nézőnek, hanem az RTL-hez! A benti karakter báb, akinek az a dolga, h végrehajtsa, amit a NAGY TESTVÉR kitalál neki, ezáltal a műsor nézett legyen, generálja a szavazást, még nagyobb legyen a haszon, profit, stb! Nem a nézők tetszési indexéről van szó, hanem a nézettségről, szavazásról! Bent (RTL) senkit nem fog érdekelni, h Pistike jó, ha Gézuka csinálja a fesztivált és azt nézik, illetve generálja a pozitív, negatív szavazatokat. Elengedhetetlen Pistike a játékhoz, de nem ő rá írják a mesét! Pistike feláldozható, sajnos! Ehhez a megállapításhoz nem kell nézni a műsort, nem kell ismerni a villalakókat! Ez egy alapséma.

Más kérdés, h az RTL egyelőre hagyja, h Csabára mint jó fiúra hagyja, h szavazzanak, bent tartják. Ha úgy lenne érdekük, kirakatnák. Nem jótéteményi műsor ez! @fran7: tökéletes leírta, h kinek mi a szerepe. Ezt meg már a legelején lehetett látni. Ezt amúgy a sakkra is le lehet vezetni!

Zelefánt 2012.01.09. 19:35:14

@beebeer:
Aki hetente háromszor jár dolgozni, az fogja ezt fel Wellness-hozzájárulásként.

az én rózsám vasutas 2012.01.09. 19:41:15

@King of Shadows: Szólt a stáb, hogy védjem meg őket, most nem érnek rá, Kingucit nyugtatózzák.
Tehát.
Gergő bentmaradása esetén duettezhetett volna 3 vegyespáros mellett Attila mondjuk Péterrel. Nem csak szeretlek is meg nem is nóták vannak. Esetleg Csaba Fecóval nyomathatott volna valami jó buzingósat. Vagy rendezhettek volna előversenyt, kolbásztöltőset, fakanálhajlítósat, lepényevőset, lufis még nem is volt, és ezeknek baromi nagy a fantáziájuk. A legjobb 3-4 énekelhet a kendőért, a többi csöndben marad. Van még pár lehetőség, de szépen megkértek, ne zsibbasszam az olvasótábort.

apróbetűs rész:

A fentieket csak kötelességtudatból írtam. Bunda volt az a párbaj, Gerit beszopatták. Linkóci egy színtársulat az egész banda.

kamarti 2012.01.09. 19:47:00

@ladyandhenk: de, ezt értem. és rendben is van, hogy karakterek, meg forgatókönyv, meg hogy a csatorna kint is, bent is manipulál.
de mégiscsak emberek vannak bent, nem robotok. nekem épp ez az érdekes benne, ha egyáltalán valami.
ha elfogadnám, hogy minden előre meg van írva, le van játszva, hogy semmi nem múlik sem a bentieken, sem a kintieken, akkor nem nézném, mert minek? fejben is le lehet játszani, vagy elővenni egy mesekönyvet :)
bár most, hogy így ezt leírtam, rájöttem, hogy mennyivel gyakoribb, hogy legyintek, mert semmi váratlan nem történik, és alapból nem is úgy nézem, mint egy izgalmas filmet mondjuk - szóval lehet, hogy mégis robotok :)

de asszem, mégsem mernék olyasmiről állást foglalni, amiben csak mások infóira hagyatkozhatom. (tévedés ne essék, ez nem érdem, csak tény)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.09. 19:48:36

Na, közben számoltam!

Tehát, ketten vagyunk a háztartásban jelenleg, ketten veszünk bérletet. Miskolc!!!!

Mivel Felsőzsolcán lakom (külön közigazgatási terület), de ide is kijár a "kék" busz, ezért további bérlet (úgynevezett kiegészítő bérlet)vásárlására van szükség. Ez vicces, mert 2!!!! megállóra használom!

Tehát 1 teljes árú és 1 nyugdíjas bérletcsoporttal számolok!

1 teljes árú kombinált bérlet (ami arra jó, h használok villamost, buszt): 7000 Ft
1 teljes árú kiegészítő bérlet: 6700

1 kedvezményes árú kombinált, nyugdíjas bérlet: 3900
1 kedvezményes árú kiegészítő bérlet: 4800

Összesen: 22400!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ez azért vicces, mert jeggyel olcsóbban kijövünk, ami 280 ft, tömbben:)

Ez megy nálunk!!!

2012.01.09. 19:48:42

@Zelefánt: ha-ha-ha! Háromszor Pestimrére, de négyszer meg Budára!!!

ELP 2012.01.09. 19:49:39

@ladyandhenk: Ez már itt ezen az oldalon amióta én itt vok , - kb 1 hónapja - nagyon sokat le lett írva .
Van aki érti van aki nem , pedig ez már nem szimpátia és érzelem kérdése.
Eto tényállás :)

arkangyal44 2012.01.09. 19:50:00

Ha Albertirsáról 2-en megyünk fel pestre kocsival és szétdobjuk a benyót,olcsobban jövök ki mintha vonattal mennénk,ja és nem kell várni semmirre nincs bkv,stb sajnos nem vicces.

2012.01.09. 19:52:01

@inmemancsi: hát a csökkent képességű autósoktól és gyalogosoktól félek én is! Meg az a helyzet megnéztem, pestimrére nincs egybefüggő kerékpárút. Budára simán átsétálok ha kell (köszi 4-es metró!).

ELP 2012.01.09. 19:52:41

@ladyandhenk: Isten hozott " öcsém " , ez a való világ!
Én nem ragozom ezt tovább , mert a vége politika lesz és azt én itt nem szeretném .
De attól még igaz.

2012.01.09. 19:53:02

Ne picsogjatok itt, lehúzzátok a hangulatomat. Azért szeri van :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.09. 19:53:13

@kamarti: ebben is egyetértek, én csak vázoltam a karaktereket:D

Jól mondtad, sztem, h a robot szó a megfelelő. Egy pénzéhes cég (RTL) nem embereket akar bent, hanem pénzt:D Ergo robotokat:D

Én, mint magánember persze embereket szeretnék látni, de ezt a túlzott irányítást untam meg, többek között, sztem:D

fran7 2012.01.09. 19:54:27

@kamarti: Ezt úgy képzeld el, mint a Győzika showt. Könnyű belátni, hogy egy teljes mondatot képtelen megjegyezni. Tehát nem azt mondták neki, amit a Shakespearre színésznek. Itt vidd le a hangsúlyt, ott fel. Hanem most lepődj meg és mondj valamit. Most légy vicces. Már a tvsorozatokba is úgy válogatnak, hogy nagyon ellentétes személyiséget ne alakítsanak, mert az tönkrevághatja őket emberileg. Ugyanígy van a realitykban. Kb. add magad, de a vágás joga náluk van. S azzal szinte bármit meg lehet oldani. Tovább kombinálni már csak itt a hogyvolton szokás.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.09. 19:56:24

@arkangyal44: hm, ez is érdekes. És találó! Bezzeg szerdától 10ftal nő a benzin ára. De lehet, h jobban járnánk kocsival.

ELP 2012.01.09. 19:57:25

@szerivan: Inkább ajánljunk egy kis csaba erotikát a rajongóinak!
A címe legyen " iccakai birizgálás " avagy magad uram ha szolgád nincsen!:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.09. 19:59:29

@ladyandhenk: jaj, azt kihagytam, h 2011-ben mennyit fizettünk!!!!

Nos, 17900 Ft-ot fizettünk!!! Hány százalék?

Budapesten olcsóbb a diákbérlet, mint nálunk!!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.09. 20:00:26

@szerivan: jó, nem picsogunk:D

@ELP: na, legyen, bemutatót is tartasz?:D

inmemancsi 2012.01.09. 20:00:33

@beebeer: érdemes azért utána nézni, hogy kisforgalmú úton esetleg tudsz-e közlekedni.. soha nem gondoltam volna, de imádok biciklizni és jó biciklivel menni a munkába is nagyon (ha nincs nyálkás idő és nem kell csini magassarkúban nyomni) a dilisektől meg nem kell félni, és ha bejáratott útvonalaid vannak, akkor egy két alkalom után tudod, mik a veszélyes részek, én például sokszor jövök az egyik olyan úton, ahol az egyik keresztutcából soha nem adják meg az elsőbbséget, de tényleg soha

arkangyal44 2012.01.09. 20:02:41

még így is olcsobb,egy vonaljegy majd 400 pénz két személyre 2 átszállással az 1600 vonatjegy nyugatiba 2200 oda vissza az 4400 két embernek+1600 az 6000 pénz kocsival 7 lityi/100km az 2800 pénz marad 3200 miröl is beszélünk ?

ELP 2012.01.09. 20:04:13

@ladyandhenk: Olyat , női társaságban én uriember vok , soha:)
De ha érdekel nézd meg az onylámyt!:)

2012.01.09. 20:04:43

@inmemancsi: már annyira beleéltem magam, nézegettem felújított retro bicajokat kis kosárkával meg ilyesmi... De sok kérdés jött elő, egyáltalán hol tudsz parkolni? Jó, egy-két helyen én is tudok, de a Bartókra ha megyek, hova teszem le, csak nem cipelhetem fel a cuccot a negyedikre...

2012.01.09. 20:05:08

@ELP: Visszanézted? Kamerák előtt, beszélgetés közben, lassan 2 diplomás pasitól :O

2012.01.09. 20:06:09

Pufikák, ma már elkezdődött a military hét?

ELP 2012.01.09. 20:06:41

@szerivan: Igen,,ime a népi hős:)

2012.01.09. 20:06:52

@ladyandhenk: Dya vagy? A kell, hogy eltartsanak?

nowo 2012.01.09. 20:08:05

@kamarti: "bár most, hogy így ezt leírtam, rájöttem, hogy mennyivel gyakoribb, hogy legyintek, mert semmi váratlan nem történik, és alapból nem is úgy nézem, mint egy izgalmas filmet mondjuk - szóval lehet, hogy mégis robotok :)"
-számomra történt már egy-két meglepi.
Csaba mindkét párbaja az volt,plusz most Vera párbaja.
Csaba,a vágások alapján,már rég kint kéne legyen.Vera szintén,aki még egy pornó castinggal is terhelt.
Elképzelhető,hogy mégsem manipulálják a telefonos szavazatokat?

inmemancsi 2012.01.09. 20:09:40

@beebeer: hát igen valami biztonságos(abb) helyet kell találni, azt végig kell gondolni és kell u lakat is mindenképp meg bukósisak mindigggg sokkal jobb mint a tömegközlekedés, meg a dugóban állás egyébként

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.09. 20:11:13

@szerivan: én csak udvarolok:))

Az kellene, elveszteném a méltóságomat!!!

2012.01.09. 20:11:34

@nosce: Te nagyon rossz gesztenye vagy, sok az igazolatlan hiányzás! Remélem a katonai héten megreguláznak!

2012.01.09. 20:12:35

@ladyandhenk: Te? Azt Angyalnak kell :) te kellesd magad mint Seri.

2012.01.09. 20:12:36

@inmemancsi: ha meggondolom, amikor kocsival megyünk be a Bartókra, ott sem tudunk parkolni, általában a Finn nagykövetség környékén szoktunk leállni. Milyen jó is az, hajnalban, mikor végeztünk, még hegyet mászni! :))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.09. 20:15:27

@arkangyal44: igen:)

@szerivan: nem azt teszem?:) Itt ajánlgatok mindenféle gombapörit, szeretem, meg minden...Mit csinálhatnék még?:) Tippeket, kérlek:)

nosce 2012.01.09. 20:18:15

@Binbir gece:
"Gergő bentmaradása esetén duettezhetett volna 3 vegyespáros mellett Attila mondjuk Péterrel"

simán lehettek volna fiú pár, a nevük pedig lehetett vona Apollo 69 , esetleg Eros 11 :)

nosce 2012.01.09. 20:18:55

@szerivan:
"Te nagyon rossz gesztenye vagy, sok az igazolatlan hiányzás! Remélem a katonai héten megreguláznak! "

gondolod gatyába ráznak ? :)

2012.01.09. 20:19:45

@ladyandhenk: Nem tanulsz a mestertől? Bujci, bujci, bujci minden mennyiségben konstans pucsítással.Mindennemű visszacsatolás azonnali hárítása "Ez nekem túmáccs, Claudio gyöngéd volt mint a tavaszi szellő!" felkiáltással. Kápísi?

2012.01.09. 20:20:17

@nosce: Nagyon remélem, csunnya fiú :P

nosce 2012.01.09. 20:20:48

@szerivan:
"Te? Azt Angyalnak kell :) te kellesd magad mint Seri. "

azért Angyalnak néha felállhat nem fog lady besértődni ? :)

nosce 2012.01.09. 20:23:18

@szerivan:
""Ez nekem túmáccs, Claudio gyöngéd volt mint a tavaszi szellő!" felkiáltással. Kápísi? "

és mikor küldjön Claudió vidió üzenetet a villába ? :)

arkangyal44 2012.01.09. 20:23:30

csak úgy zárójelben jegyzem meg Ladykémre egy gyenge szellő vinne rá de egy tomboló
vihar sem tépne le róla:))

nosce 2012.01.09. 20:25:09

@szerivan:
nem lehetne katona hét helyett Michelle wild hét a villában ? :)

nosce 2012.01.09. 20:26:06

@arkangyal44:
"csak úgy zárójelben jegyzem meg Ladykémre egy gyenge szellő vinne rá de egy tomboló
vihar sem tépne le róla:))"

hát ha erősen lehorgonyoznál nála akkor semmiképp :)

2012.01.09. 20:26:37

@nosce: Mikor, mikor? Mikor a mödansziéban édeleg Lady és Angyal a BKV áremeléséről, az hardcore.

sogeking 2012.01.09. 20:26:38

@nosce: ajánlom 'A levegő fenegyerekei' c. alkotást :)

arkangyal44 2012.01.09. 20:27:27

@nosce: Remélem beférek a kikötőbe :))DD

nosce 2012.01.09. 20:28:27

@szerivan:
az még belefér a 12-es karikába ? :)

nosce 2012.01.09. 20:30:03

@arkangyal44:
reméljűk dagály hatására kellően tágul :)

nosce 2012.01.09. 20:31:04

@sogeking:
nekem már fél órája írja h hamarosan indul :)

sogeking 2012.01.09. 20:32:00

@nosce: akkor az valami átverés :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.09. 20:32:04

@szerivan: igen, igen:D De nekem nincs Claudijóm, baj-e?:D

@arkangyal44: szeri, szeri, szeri, bujcsi, bujcsi, bujcsi, pucsítás, pucsítás:D

Na, közeledsz már felém?:D

nosce 2012.01.09. 20:32:49

@sogeking:
most már elárulhatod milyen vírust szoptam be ? :)

sogeking 2012.01.09. 20:34:01

@nosce: biztos valami újat, amit 50 giga RAM-hoz terveztek :)

nosce 2012.01.09. 20:34:06

@sogeking:
egyébként meg leforgathatnák a villa fenegyerekeit is :)

nosce 2012.01.09. 20:36:20

@sogeking:
akkor nem egy szerény vírus, kell neki az anyag :)

kamarti 2012.01.09. 20:36:34

@fran7: na hát aztat nem néztem :) de azért el tudom képzelni :)
bár sztem itt nincs annyira kézi irányítás, azt sztem a bent lévők közül sokan nem tűrnék, meg muszáj is érezniük, hogy számít a személyiség, a játék, a taktika.

meg biztos rájuk szólnának, hogy a népi hős nem vakarhatja a csunyáját, mert nem fér bele az imidzsébe, és mit szólnak majd a kedves nézők, akik közül a fiúk sose csináltak még ilyet, a lányok meg sose láttak még ilyet :)

arkangyal44 2012.01.09. 20:37:01

@ladyandhenk: Már jár a motor a kocsiba,add meg a koordinátákat,hadd üssem be a gps-be és indulok:))DD

sogeking 2012.01.09. 20:38:15

@nosce: igen, ez direkt poweruserekre van kifejlesztve :)

kamarti 2012.01.09. 20:40:10

@nowo: hát fogalmam sincs, erről sztem max véleményünk lehet, és ezért felesleges is belemenni újra meg újra ennek találgatásába.

nosce 2012.01.09. 20:41:13

@sogeking:
szerivan is egy poweruser lehet :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.09. 20:41:20

@szerivan: kinek van mödansziéja?:D

Nekem nincs:), de van patak, ha az megteszi:)

@nosce: villába fogunk lakni anygallal?:D

Hol táguljak kellően????:D

@arkangyal44:

kérdés, hol van a kikötő:D

nosce 2012.01.09. 20:45:06

@ladyandhenk:
"villába fogunk lakni anygallal?:D
"
hát persze ahogy kifut a vv5 :)

"Hol táguljak kellően????:D"
Ahova angyal be akarja dobni a horgonyt, h biztosan beférjen :)

arkangyal44 2012.01.09. 20:45:11

@ladyandhenk: én kérdetem bogaram,hova kell mennem?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.09. 20:46:33

@arkangyal44: minek ide gps?:D A szíved tudja az utat:) NEM?:D:D:D:D

arkangyal44 2012.01.09. 20:47:35

ezt a villát nem igen értem,egy kis kertes családi ház is megteszi kandallóval,elötte medvebőr..........:))DD

2012.01.09. 20:48:11

@nosce: Ti kinevettek úgy, hogy nem is értem! Kretééének!

arkangyal44 2012.01.09. 20:48:40

@ladyandhenk: a szívem tévedhet de egy jó gps soha:)))DD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.09. 20:49:13

@nosce: :D:D

És meddig fogunk ott lakni?:) Mi a nyeremény?

sogeking 2012.01.09. 20:50:19

@szerivan: csak beépítettük a szövegkörnyezetünkbe :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.09. 20:51:26

@szerivan: sőt, a hátad mögött!!!:D

@arkangyal44: hát.........:D Biztos vagy te ebben?:D
Amúgy fent leírtam, h hova gyere:D

ÉS semmi tigris bunda a szekrényben?:D Vagy 101 kiskutya bunda?:D

2012.01.09. 20:51:33

@sogeking: Aktív szókincs mi,pufikám?!

sogeking 2012.01.09. 20:55:23

@szerivan: minden héten egy új kifejezés: szvingerklub, DP, 50 GB RAM

2012.01.09. 20:56:23

@sogeking: RAM még hiányzik. És a szvingerklubbot tudtaaam! :P

nosce 2012.01.09. 20:59:20

@szerivan:
"Ti kinevettek úgy, hogy nem is értem! Kretééének!"

HAZUDSZ

2012.01.09. 21:01:24

@nosce: Még az is előfordulhat...

nosce 2012.01.09. 21:02:46

@szerivan:
honnnan újítottad azt a sapkát ? :)

Zelefánt 2012.01.09. 21:02:51

@beacska:
Perverzió ez? Ha eddig nem falt fel egyik sem, érdemes kiúszni a partra.

2012.01.09. 21:02:52

@nosce: Az eljárást ismertem, csak a nevét nem :P

nosce 2012.01.09. 21:03:23

@szerivan:
mér mondasz már ilyen fasságokat megint ? :)

2012.01.09. 21:03:28

@nosce: Készülök a katonai hétre :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.09. 21:04:10

@Binbir gece: Ezt továbbgondolva, ha a hülye nézőkre bízzák a dolgokat és Anna lett volna ott, ő lehetett volna párban Gergővel (az Alfahím a Deltanősténnyel), Dia Petivel (a Ropi és a Hájfej), Roni Csabival (az egyik okos, a másik meg ...), Shadi meg Krisszel (Idegenlégió). :D

nosce 2012.01.09. 21:04:54

@szerivan:
Valld be mogyi csak kamillázol itt, mit mondanak a nagyok :)

nosce 2012.01.09. 21:05:37

@szerivan:
igen mert egy kretén vagy :)

2012.01.09. 21:05:46

@nosce: ÉLŐ ADÁSBAN HAZUDSZ!!!!

2012.01.09. 21:06:48

@nosce: Te nem tiszteled a nőket.

nosce 2012.01.09. 21:07:05

@sogeking:
"20 fekvőtámasz. most."

egy kézzel :)

2012.01.09. 21:07:28

@sogeking: Mentálisan készülök.

vallatas 2012.01.09. 21:08:09

na ez elég uncsi összefoglalónak tűnik így beharangozó alapján :-(
vagy láttuk már tegnap este onlineban, vagy csak a szokásos.

nosce 2012.01.09. 21:08:46

@szerivan:
én, én ne tistelném ?, a legjobban a nőket tisztelem kora gyeremekkorom óta :)

vallatas 2012.01.09. 21:08:54

de a segg tapizós, meg a neccharisnya fejjel tépést meg nem teszik be...
francba már!

2012.01.09. 21:09:02

@sogeking: Csak egy zöldalmát látok, az nekem nem parancsol.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.09. 21:10:53

@King of Shadows: Ati meg eljátszhatta volna Verával Anakyn Skywalkertől a LIAR!!! című számot. :S

Ezt:
youtu.be/6twVtDj3Cxc?t=4s

sogeking 2012.01.09. 21:11:08

@szerivan: hát jó, mivel szerivan katona nem teljesítette a parancsot, mindenkinek 20 fekvőtámasz :)

nosce 2012.01.09. 21:11:24

@szerivan:
az nem zöldalma, az a big apple te KRETÉN :)

Zelefánt 2012.01.09. 21:11:52

Nekem Csaba...a francia képregénybeli Lucky Luke-ra emlékeztet, csak a dekk hiányzik a szájából.

nosce 2012.01.09. 21:12:50

hát bazmeg ezt a hamis szar x-faktort 2 öfin keresztül nyomatni, ez odabasz

vallatas 2012.01.09. 21:13:46

@nosce: kegyetlen hány bőrt lehúznak róla
:-) SZAR!

nosce 2012.01.09. 21:14:40

@nosce:
összeakadt a nyelvem :)

mocskosmacska 2012.01.09. 21:15:16

veracsaba mentornak rettenetes ez a fehér pulóvere.

sogeking 2012.01.09. 21:15:48

ebből balhé lesz, Kingának megint csillog a szeme

2012.01.09. 21:15:52

@nosce: És még magadban is beszélsz te téveszmés!

mocskosmacska 2012.01.09. 21:16:12

Azért röhejes, hogy a mentorok meg a villalakók mennyire komolyan veszik ezt az éneklést meg magukat. Peti az egyetlen üdítő kivétel, aki felfogta, hogy mekkora röhej ez az egész.

genevieve 2012.01.09. 21:16:17

vastag csaba is sír:-))

csak nem a meghatottságtól:-)

evangeline07 2012.01.09. 21:17:06

Vastag Csabának ez a mű bőgés..:) Tavaly mikor nyert is ugyanígy tolta..:) Hihetetlenül gáz ez a csávó..:S

kárpátia56 (törölt) 2012.01.09. 21:17:33

Eszter szarul vesz levegőt, lehet, hogy most tanult. hasból "énekel", "lélegzik".

foxglove (törölt) 2012.01.09. 21:17:47

@genevieve: akkora kamu ez a faszi, de jól áll neki:)

vallatas 2012.01.09. 21:17:47

vastag és kinga a két bőgőmasina

vallatas 2012.01.09. 21:18:19

kingara meg mindenki féltékeny, mert olyan rohadt kurvajónő
ezt tényleg elhiszi... ostoba szőke

mocskosmacska 2012.01.09. 21:18:22

MOndjuk ebben van valami. Mármint, hogy attila utálja a jóképű férfiakat.

KennyCor7ez 2012.01.09. 21:18:39

Jó estét!
Bőgjenek csak.Már nem sokáig.hihihi

nosce 2012.01.09. 21:19:12

@szerivan:
csak bunkóskodsz itt mindenkivel állandóan :)

fran7 2012.01.09. 21:19:16

Ez volt már? Művészettörténész elemzi a lakók rajzait.
velvet.hu/celeb/2012/01/09/vv5_akt/

vallatas 2012.01.09. 21:19:20

na még egy bőgést akarok látni, mert anélkül nem lesz kerek a mai estém

nosce 2012.01.09. 21:20:52

A vaCsabi meg fecó egymásra gerjedt sírnak mindketten :)

MagasMacska 2012.01.09. 21:20:59

Szerintem Petiékkel kellene ébredniük.

2012.01.09. 21:21:47

@nosce: Már nem tudom mit mondasz komolyan.

arkangyal44 2012.01.09. 21:22:19

@ladyandhenk: nincs bundám,szeretek az évszaknak megfelelően de sportosan öltözni
.

nosce 2012.01.09. 21:23:20

@szerivan:
sikerült feldolgozni végre ? :)

(mindig viccelek/próbálok)

arkangyal44 2012.01.09. 21:23:46

@ladyandhenk: nincs bundám,szeretek az évszaknak megfelelően de sportosan öltözni
.

nosce 2012.01.09. 21:24:17

@arkangyal44:
"nincs bundám,szeretek az évszaknak megfelelően de sportosan öltözni"

akkor menjél síléccel :)

nosce 2012.01.09. 21:25:48

@sogeking:
azt észrevetted már h mogyin van sapka ? :)

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.09. 21:27:31

ááá, már van sampon gyapotkivonattal :-D
kellett mint egy falat kenyér! :-P

nah, kezdödik a gittrágás vera körül...

sogeking 2012.01.09. 21:27:42

jön a csapatépítés

nosce 2012.01.09. 21:27:48

@MagasMacska:
"Szerintem Petiékkel kellene ébredniük."

jah Peti a szoba közepén egy szál faszban lengetve énelkelné a cotton eye joe-t :)

KennyCor7ez 2012.01.09. 21:30:34

Ez az Vera osszad a sok köcsögöt.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.09. 21:30:39

@nosce: a sampon reklámmal próbált manipulálni a retekklubb :-D nah, most lebuktak :-)

KennyCor7ez 2012.01.09. 21:31:08

Ideges a hobbitocska:)

genevieve 2012.01.09. 21:32:46

veránál tényleg lehúztál a rolót:-D

fran7 2012.01.09. 21:33:42

Vera kihúzta Petiék méregfogát. Nekiugrottak volna Csabának és Fecónak. Ehelyett csinált egy fesztivált. Jól tette, de ez kamikaze taktika.

nathalie 2012.01.09. 21:33:48

ez a vera készen van :D
peti jó volt :D

kárpátia56 (törölt) 2012.01.09. 21:33:52

hutyutyutyu, neked csituvan, kussneked. bővül Vera Füveskönyve.

KennyCor7ez 2012.01.09. 21:34:14

De szar és azt hiszi vicces:)Miért kivagy?Te hobbit:)

vallatas 2012.01.09. 21:34:24

Vera ma pérmiumért dolgozott :-)
megmentette az összefoglalót!

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.09. 21:36:28

verának 2 gyöztes párbajjal a háta mögött ekkora a szája.. oké, tenyérbemászó a stílusa... de petike, tessék párbajozni, visszajönni, és akkor lehet pattogni a n'egy fal között... addig csitu van :-)

kárpátia56 (törölt) 2012.01.09. 21:36:31

@fran7: +1. gyilkos-öngyilkos merénylet, de alapvetően helyesen látja Vera.

vallatas 2012.01.09. 21:36:48

Kinga te nem azért h essél ki hanem h ejts
ki valakit...
láma town

arkangyal44 2012.01.09. 21:36:57

azt nem értem ezzel a kicsi agyammal,hohy ezt a rahedli reklámot mért kell néha egy kis vv-vel megszakítani :))DD

MagasMacska 2012.01.09. 21:37:01

@nosce: Úgy is lehet. De szerintem a hangjára mindenki kiugrik az ágyból, a látvány meg már a szobából is kikergeti őket.

Hurri Kán 2012.01.09. 21:37:17

@genevieve:
Mikor? Max. 4 hónapos korában. Azóta nem hiszem. :D

genevieve 2012.01.09. 21:37:56

na, akkor csak ati szervezte meg, hogy kinga kapja a zöld kendőt:-)

sogeking 2012.01.09. 21:38:43

@arkangyal44: vagy legalább kiírhatnák, hogy a termékmegjelenítésben műsor található

genevieve 2012.01.09. 21:39:47

@gyvy: pl egész héten normális volt...

és ha úgy van ahogy fran mondja akkor pedig minden tiszteletem az övé:-)

genevieve 2012.01.09. 21:40:26

@szerivan: te nem nézed a öfit?:-)

Stella70 2012.01.09. 21:41:02

Verának tök igaza volt, pikpak levágta mire akar kilyukadni Peti. Petinek ez a dumája, "Nem hagyom, hogy így beszéljen velem egy nő."
Még szerencse h nem hallotta Eszter, már mondaná is neki, hogy nőalázó.

genevieve 2012.01.09. 21:41:48

@vallatas: más farkával könnyü verni a csalánt:-)

Alkaline 2012.01.09. 21:42:29

@KennyCor7ez: @Papucs Orrán Pamutbojt: na nehogy már Verának adjatok most igazat. Tök ok nélkül állt neki megint lázadni

girbeguba 2012.01.09. 21:43:24

Mit csinált Vera? Min ment a feszkó?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.09. 21:43:31

@Papucs Orrán Pamutbojt: @KennyCor7ez: @genevieve: @fran7: @nathalie: @kárpátia56: Verának teljesen igaza volt és megérdemelte a két manipulátor ezt!!! A két manipulátor nem bírja elviselni, ha egy nőnek határozott véleménye van! Szánalmasak! Vera a királynő!!!

foxglove (törölt) 2012.01.09. 21:43:39

@Alkaline: akkor ő egy Ok nélkül lázadó.

KennyCor7ez 2012.01.09. 21:44:16

már megint kottnáájdzsó.blöáh

nosce 2012.01.09. 21:44:17

@szerivan:
ezerrel mosolyogjál rám mogyi meg a kamerába :)

genevieve 2012.01.09. 21:45:11

@szerivan: ati lebeszélte a többiekkel, hogy rakjanak kingára....

KennyCor7ez 2012.01.09. 21:45:17

@Peter_Cs: Én még mindig barát vagyok nem ellenség:)

foxglove (törölt) 2012.01.09. 21:45:20

aztakurva. ezt most hallom először.

Hurri Kán 2012.01.09. 21:45:22

@Peter_Cs:
Esetleg király. De semmiképpen nem nő.

sogeking 2012.01.09. 21:45:28

mi rosszat tettem ma??? Eszter :P

nathalie 2012.01.09. 21:46:46

úristen!!!! én most hallottam eszter hangját!! hát ehhez képest seri egy főnyeremény!

vallatas 2012.01.09. 21:46:51

@genevieve: annál is jobb csak megkérdezte Serit, az meg tudta kérdés nélkül hogy kire kell :-DD

Nem is kell elmondania kire kell rakni, már belelátnak a fejébe.

foxglove (törölt) 2012.01.09. 21:47:17

Vera és Csaba lehetnének az új magyar fiúzenekar.

kárpátia56 (törölt) 2012.01.09. 21:47:30

Vera ütközői egész formásak. biztos mondták is már neki az előző munkahelyén a kollégák, vagy Kovi bá.

KennyCor7ez 2012.01.09. 21:48:20

@Alkaline: Milyen ok nélkül?Csak mi látjuk ,hogy sz.rf.szúakkal van tele a villa?Van egy csicska hobbit meg egy maninyulátor,aki befosi,és még sorolhatnám a sok nyomit.

nathalie 2012.01.09. 21:48:36

meg kell hogy mondjam tök rendesek a villalakók egymással. még peti is dicséri verát,attila meg esztert.tényleg kemény lehetett ez az egy hét nekik. :)

Hurri Kán 2012.01.09. 21:48:52

@foxglove:
Csaba helyett kéne valaki mást keríteni. :D

girbeguba 2012.01.09. 21:48:57

@genevieve: azért ez túlzás hogy ati beszélte rá verát (nem is beszélnek) vagy serit (akiben forrt az indulat gergő sztori miatt) Kingára. Max eszter jöhet szóba de az is határeset.

kárpátia56 (törölt) 2012.01.09. 21:48:57

@foxglove: szerintem csak a feje gáz Verának.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.09. 21:49:21

@arkangyal44: tényleg síléccel jössz?:) Nálunk nincs hó, csak mondom:P

vallatas 2012.01.09. 21:49:46

Ati lol :-DDDD
vezeti az embereket mint a vezeték az áramot

girbeguba 2012.01.09. 21:50:28

@Zelefánt: ettől sajna nem sokkal lettem okosabb :-(

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.09. 21:51:08

@Peter_Cs: héhéhé!!! ne nekem magyarázz, én vera mellett szóltam! :-D

KennyCor7ez 2012.01.09. 21:51:32

És nyerített a ló...

foxglove (törölt) 2012.01.09. 21:51:36

eszter röhög. rettenet. félek.

Alkaline 2012.01.09. 21:51:58

@KennyCor7ez: nem csak Ti látjátok. :) csak pont nem az a szarfaszú akire gondolsz :) mit néznél ha ők nem lennének?

vallatas 2012.01.09. 21:52:03

Eszter Seritől tanulta h kell röhögni, mert az egyetemen nem tanítottak mög.

KennyCor7ez 2012.01.09. 21:52:29

@Papucs Orrán Pamutbojt: Akkor már 3-an vagyunk,3 fecske csinál nyarat ugye?

fran7 2012.01.09. 21:52:58

@foxglove: Nincs jogom kritizálni Esztert mert sokszor azért röhögnek az emberek, mert én röhögök. De ne erőltesse ezt a fajta nevetést.

nathalie 2012.01.09. 21:53:34

jézus, eddig eszter röhögni sem láttam még. sokkoló ez a mai nap... :)

most meg muri röhögése...

Zelefánt 2012.01.09. 21:53:47

A vallatástól sem lett senki okosabb...
Aztán meg úgy is maradt.

genevieve 2012.01.09. 21:53:57

@girbeguba: verát természetesen nem, de azt mondta serinek, hogy ha vera és kinga között döntetlen, akkor mi kingát küldjük párbajozni...ez szerintem elég egyértelmű utasítás volt...

girbeguba 2012.01.09. 21:54:50

@fran7: én is épp azon filóztam vajon az én csilingelő nevetésem média képes lenne?

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.09. 21:54:57

@KennyCor7ez: mindegy, pont mi lettünk lecseszve :-) érted ezt??

arkangyal44 2012.01.09. 21:55:14

@ladyandhenk: dehogy mék léccel,nem tudok sem síelni sem korcsolyázni,max szánkó:))

foxglove (törölt) 2012.01.09. 21:56:08

@nathalie: ha szerencsénk van, be is rúg ma, és felváltva énekel és röhög, fürdőruhában a dzsakuban. petin lovagolva.

nathalie 2012.01.09. 21:57:22

ha jól értem csak eszter tudott normális kritikát megfogalmazni kingával szemben.

girbeguba 2012.01.09. 21:57:37

@genevieve: csak arra céloztam hogy sztem serinél nyitott kapukat döngetett úgyis Kingára tette volna mert Seri nagykanállal ette Vera kavarását. Ennyi erővel Vera nagyobb taktikus mint Atí

nathalie 2012.01.09. 21:58:06

most azért voltak csöndben, mert várták a rohamot???? :D:D:D:D

sogeking 2012.01.09. 21:59:22

nem baj, feltöröm a malacperselyt, és tolom az SMS-eket Kingára :D

vallatas 2012.01.09. 21:59:23

@nathalie: bizony, csak Kinga nem kapcsolt, hogy jelenete van!
Majd kap büntit a riportszobában!

nathalie 2012.01.09. 22:00:03

hát kinga bazdmeg, mi is azt hittük, hogy rosszabbul fogadod...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.09. 22:00:13

@arkangyal44: te is tipikus magyar "hóember" vagy?:)

@Papucs Orrán Pamutbojt: én is ott vagyok negyedik fecskének:)

KennyCor7ez 2012.01.09. 22:00:23

@Papucs Orrán Pamutbojt: Majd megszokjuk,Neveléstől függ ,hogy látod a másik ember viselkedését.

padlizsán 5 2012.01.09. 22:00:26

hisztit akarok! hisztit akarok... :)

sogeking 2012.01.09. 22:00:36

mik ezek a zsákok? a szaunában tartják a szemetet?

foxglove (törölt) 2012.01.09. 22:00:43

@sogeking: tényleg basszus, most jut eszembe, kampányolnunk is kellene a héten, nem?

nathalie 2012.01.09. 22:01:10

ezt most nem értem, hát nem attila rendezte le ezt az egészet?

sogeking 2012.01.09. 22:01:34

@foxglove: igen, mindjárt berakom avatarnak :)

genevieve 2012.01.09. 22:01:51

most belenéznék peti gondolataiba:-DD

nathalie 2012.01.09. 22:01:54

@sogeking:
én is a szemeteszsákokat néztem. sztem nem fér be a szennyes a mosókonyhába.

girbeguba 2012.01.09. 22:01:54

@padlizsán 5: szívesen bemutatlak a gyerekemnek... Bármikor hisztiképes

arkangyal44 2012.01.09. 22:02:00

@ladyandhenk: mért lennék hóember?? nem értem kicsim,amúgy utálom a havat,csak a gond van vele

KennyCor7ez 2012.01.09. 22:02:04

@ladyandhenk: 4 fecske kánikulát csinál :D Ha csatlakozik még valaki egész hőhullám lesz.

kárpátia56 (törölt) 2012.01.09. 22:02:24

Kinguci vidd ki Petit a picsába és hagyd kint. most kurvára retteg Peti, mert több osztály és több réteg gyűlöli. a riportszobás dumái alapján. nem csoda. Ki ne merj hívni mást, mert azt te is érzed, hogy Attilával idebent lezáratlan még a szitu. A szarok rá, szarik rám pontosan az a duma, hogy neeem.

nathalie 2012.01.09. 22:03:17

szeretnék egy attila-kinga párbajt. biztosan szórakoztató lenne :D:D

KennyCor7ez 2012.01.09. 22:03:18

@genevieve: Mibe?csak egy gyűrű mindenek felett egy gyűrű hatalmas.A Hobbit fejében nincs semmi.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.09. 22:03:26

@ladyandhenk: üdv a klubban! :-)@KennyCor7ez: ezt most nem értem... :-/

kárpátia56 (törölt) 2012.01.09. 22:03:27

Egyébként Esztit is kint hagyná szerintem.

padlizsán 5 2012.01.09. 22:03:28

ok, már mindent leszar :) alakul...
sztem többet köszönhet magának a jelekkel kapcsolatban mint atinak

hájdí 2012.01.09. 22:03:35

ez a mocskos attila!mintha nem lett volna komoly szerepe abban,h kingucira került a kendő.elájulok,hogy ezt a süketelést eszi még valaki.

girbeguba 2012.01.09. 22:04:01

@genevieve: majd úgy jársz mint Mel Gibson a Mi kell a nőnek-ben a titkárnőivel. Távoli asszociáció

nathalie 2012.01.09. 22:05:20

istenem. vera újra férfi lehet. egyenruhában :D

sogeking 2012.01.09. 22:05:37

nem is katonai hét lesz :(

Eszter órán issza a dobozos üdítőt/sört :D

arkangyal44 2012.01.09. 22:05:50

@ladyandhenk: megyek zuhanyolni,jössz velem ? megmosom a hátid...is :))DDD

foxglove (törölt) 2012.01.09. 22:06:08

hú de megnézném csabit egyenruhában:P

girbeguba 2012.01.09. 22:06:41

@hájdí: azért a fő magyarázata a jeleknek az Kinga elragadó személyiségében rejlik

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.09. 22:06:51

@sogeking: kicssi korod óta erre gyűjtesz?:)

@arkangyal44: 1, mármint úgy értettem, h a magyar az olyan havas ember:D Tiszta "hóemberek" vagyunk:D Nálunk mindig mindenki síel:D

Én szeretem a havat, tervezem Norvégiába, v Svédországba költözni:) Minél hűvösebb, annál jobb:P

nathalie 2012.01.09. 22:07:05

@genevieve:
gondolom nem ugyanannak drukkolnánk :D

kamarti 2012.01.09. 22:07:11

hát, a mai adásban két dolog tetszett: egyrészt, hogy a hétvégén hármas döntő és aztán vége
másrészt, hogy Ati megint nyert egy szavazást
:)

fran7 2012.01.09. 22:07:47

@KennyCor7ez: Az a Szmeagol. Többi hobbit szeretett enni.
Villa rendőrakadémia. Melyik kreatív Steve Guttenberg rajongó? Villa agrárakadémia, mikor lesz? Eszter olyan jól nézne ki, mint fejőnő.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.09. 22:07:56

@arkangyal44: köszi, de már erről lemaradtál:D

Ne haragudj, h én nem szóltam:P

genevieve 2012.01.09. 22:08:18

@KennyCor7ez: inkább drágaszág:-D

@hájdí: de még mennyien:-) itt is:-D

hájdí 2012.01.09. 22:08:31

@girbeguba: persze,nem kérdés.csak irritál,hogy egyik percben azt hallom,ahogy trécsel a többiekkel,hogy pakoljuk kingára,majd néhány perc múlva olyat tol,hogy ő meg tudta volna védeni..csak nekem torz ez a hozzáállás?

Úviusz 2012.01.09. 22:08:31

ez a rendőrakadémia hét egyértelműen Csabinak van kitalálva, ha jól tudom rendőrtiszti fősuliba is jár. érik egy újabb serleg a vitrinjébe:)

sogeking 2012.01.09. 22:09:26

@ladyandhenk: igen, remélem még beváltják a régi pénzérméket :)

bribizli 2012.01.09. 22:09:41

Sziasztok! Van új poszt. :)

lac64 2012.01.09. 22:10:19

Szép estét. Van új poszt.

ELP 2012.01.09. 22:13:01

Tulságosan okosbb nem lettem megnézve a fejleményket!

Alkaline 2012.01.09. 22:13:22

@hájdí: meg tudta volna de nem akarta, épp ez volt a lényeg. Meg is érdemli Kinga amúgy a kendőt teljes mértékben. Idióta hisztis picsa, aki tudja hogy kell kihasználni az embereket

KennyCor7ez 2012.01.09. 22:15:44

@fran7: Szmeagol is hobbit volt mielőtt eltorzította volna a gyűrű hatalma.De pont leszarom Peti=Hobbit ráadásul féreg.:)

Hurri Kán 2012.01.09. 22:17:13

Lehet átfáradni sokadiknak. :)

KennyCor7ez 2012.01.09. 22:18:48

Megyeeek mááááár:)

ELP 2012.01.09. 22:20:40

@hájdí: Ez azért nem ilyen egyszerű!
1 , párbajozni kell!
2 , talán jobb most még kíhívónak lenni
még vannak gyengébb játékosok , nem sok 2.
3 . megakályozhatta volna , lehet.
4 , nagy szerepe van benne , lehet.
5 . most még lehet győztesen visszatérni.
6 , 2 jelet mindenképpen kapott volna
7 , amúgy megérdenli , hát ha kicsit cizellál a természetén

Ancilla 2012.01.09. 22:22:51

Szép estét!
Na, akkor csak röviden a véleményem a ma estéről:
- Verára lehet sok rosszat mondani, de azt nem, hogy gyáva, és hogy nincs benne igazságérzet. Szép volt, ahogy leállította a Csaba alázását (pedig nem barátok).
- Kezdek Kingának drukkolni. Attila az a típus, aki, ha nem tud kisajátítani egy nőt, akkor beletapos.
- Jó lenne, ha Kinga Petit vinné ki, mert kinn hagyná. Sokan pályáznának rá a nézők közül, hogy megnézzék Attila arcát, mikor nem Peti, hanem Kinga lép be a villaajtón.

Az online-adást látva egyébként azt vettem észre, hogy rendesen meg vannak zavarodva Attila is és Peti is

Egyébként valamelyik éjjel Csaba elárulta Fecónak és Kingának, hogy rendőrtisztire járt. Már csak egy félév - és egyetlen tantárgy - volt hátra. S szerinte a VV-ben való szereplése miatt nem engedik majd neki befejezni. Kinga szerint viszont nem csinált olyat, ami miatt ezt tennék vele. Ez a rendőrhét ebből a szempontból most jól is jött.

kamarti 2012.01.09. 22:24:56

@Úviusz: Csabi azt mondta bent, hohy mindenképp el akarta kerülni az egyenruhát....

@vallatas: hát Balázs szerint vera a mai öfiben mindenkivel összeveszett. ezek szerint már csak Ati, Peti és vera vannak bent, a többi bábu volt a kanapén.... :)

hájdí 2012.01.09. 22:28:49

@ELP: párbajozzon,megérdemli,ez igaz!atti beszél összevissza,ez nem jön be nekem.amúgy sztem csak azért nem tette végül ő maga a jelét kingára,mert a remény hal meg utoljára,bízik még a szerencsétlen,h kinga egyszer ráfanyalodik.de nem fog.és ezt a sok próbálkozást minden oldalról már szánalmasnak látom.régóta.

kamarti 2012.01.09. 22:29:02

@Ancilla: az első részével egyetértek

de abban egyáltalán nem vagyok biztos, hogy Csabinak olyan jól jött ez a rendőrös hét. Egyrészt kikedhetik (hogy már a feladatokat is rá szabják), miközben épp azt mondta, hogy azért is nem sietett befejezni a sulit, mert akkor kötelezően 3 évre munkába kell állnia a páláyn, és meglehet, hogy ez egy elhibázott választás volt

ELP 2012.01.09. 22:36:08

@hájdí: Áhh , bonyolult ez,innen is.
Egy játék elég nagy téttel és mi keressük a magyarázatokat , moralizálunk , mérlegelünk , itélünk.
Helyes nem helyes? talán jobb lenne csak nézni v még azt sem :) de ha már eccer belefogtunk,,,,,,:)

hájdí 2012.01.09. 22:44:27

@ELP: háát,én már hetek óta csak bele-belepillantok,de többnyire nem nézem,mert annyira ellaposodott már..

hájdí 2012.01.09. 22:48:02

" mi keressük a magyarázatokat , moralizálunk , mérlegelünk , itélünk."
Igen,de ezért (is) van ez a műsor,és ezt a részét szeretjük is,nem?:)

Szőrcsim.bók 2012.01.09. 22:55:38

A mai öfiről:
Csaba arca, amikor a többiek szerepeltek a szinpadon, mint egy idiótáé. Idióta mosoly, kusza fogazattal.
Vera osztotta az észt ezerrel. Iszonyat. Ántinő...
Ájtatos Fecó mester... már megen ÚRISTENezett, amikor bement Kingához a kiválasztás után. Ez a pasas nagyon vallásos :D
Kinga a szarógalamb. Mindenkit leszart. Ráadásul a szaunában.
süti beállítások módosítása