Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X113

2012. január 07. 18:35 - Hódos Hajnalka

Hihetetlen, de a lakók eljutottak oda, hogy mindenki a teljes szöveg birtokában van. Én az ép elmémnek biztosan nem leszek, ha nem lesz nagyon gyorsan vasárnap. Szegény embert még az ág is húzza alapon nem elég az embert próbáló dallam és szöveg, most még koreográfusok is érkeznek, úgyhogy a lábukra is figyelniük kell. Péter szarul ébred, aszongya, hogy nyomasztó diliházhoz hasonlít a Villa, már kora reggel rossz hangú emberek nyöszörgését kell hallgatnia. Én ezt már két szeptember végén közöltem volna vele. Mármint a nyomasztó diliházat. Na most vagy a hűtő zúg, vagy pillanatokon belül felrobban a kazán, ha ma nem lesz poszt, az utóbbi történt. Szóval megérkeznek a mentorok, azt az egyen steppelt dzsekit most már tíz karommal szakítanám le a csajokról, komolyan mondom, Veronika bilikékje még csörgött is feszt, apropó egy ideje nem látom az idióta köntösöket! Innen üzenném a tavaly naponta többször kommentelő forgalmazónak, hogy nyuszifül, valamint macskatappancs nélkülit szívesen vennék, méret, név és cím a szerkesztőségben, előre is köszönöm.

Szóval Tücsi szerint nem kéne szerelmes koreográfia Veráéknak, se olyan, hogy férfi meg nő, legyen olyan, hogy vigyorogsz, lekeversz egy pofont, aztán elszaladsz. Szerintem felcsapok koreográfusnak, az még úgysem voltam, ilyet én is tudok, sőt, vannak ötleteim bikacsökkel is. Nem elég a pofozkodás, az lesz, hogy Csaba csúszik, jön Vera, énekel két sort és el lehet túlozni mindent. Vera örül, hogy Csabi majd megőrül a színpadon, én nem örülök, mert én a monitor előtt fogok. Ugorgyunk Péterékre, a tükör szimbolizálja az őrjöngve villázó tömeget. Péter nem örül, hogy ugrabugrálni kell, de legalább csinos a koreográfus csajszi. És most Péter elkapja Eszter és polkáznak. Tárárárárá hopp! És tényleg fognak. Sírok. Péter szerint Esztikének még jól is áll ez az egész, mert amúgy is van egy erotikus kisugárzása, szinte érzi a tehéntrágya illatát is. Olyat én is akarok, szerintem a szarnak szaga van, de én nem is szerepelek valóságsóban, ugye, hanem dobálom.

Lilu bejelenti a népakaratot: a zemberek tiszta hangokat akarnak. Hát azt akart már a Révész Sándor is, más kérdés, hogy neki össze is jött. Mindig. Esztike ragadja meg Pétert és vigye! De jó messzire, fűzöm hozzá morogva. Nem fogjátok elhinni, Kinga ma sem hisz el valamit. Most éppen az a baj, hogy bemutatkozó felvételt kellett készíteni és Fecó hülyén öltözködött fel, ezért gagyi és béna lett a felvétel és ők lesznek az utolsók. És nem hiszi el. Mer' hogy lehet selyemünghöz mackófelsőt meg öltönyt felvenni? Konkrétan, mint egy hülyegyerek! Összkép meg nuku! Hát igen. Mennyivel jobban nézett ki Gombi hófehér nadrágban és fukszia izompólóban. Fecó persze minden szót hall, amit a lányok róla beszélnek, de úgy tesz, mintha. Utána persze morog, mint a bóhás kutya, meg hogy neki milyen rosszul esett. Odaállhatna egy szál gatyában is. Hallott ám mindent! Seri nekiáll okoskodni, Kingának is rosszul esett és ez nem támadás. Fecó szerint az. Ezen elvitatkoznak, Seri megállapítja, hogy Fecónál kiütköztek a paranoia kezdeti tünetei. Attila nyugtatja Fecót, nem a Seri a hibás, Kingát elkapta a szereplési hisztiláz. Fecó Csabának is panaszkodik, Seri is mondja a magáét, túmáccs volt ám most a Fecó, biztos rá feni a fogát. Csaba ugyanolyan jó összeesküvéselméletek gyártásában, mint barátja, úgyhogy kisütik, Seri rászállt, mert mindig kell neki valaki, akit utálhat.

Nagy esemény van ám, Kinga és Attila is szemet vetettek saját mentorukra, Lilu ettől teljes lázban van, én nem annyira, nézzük. Attila biflázza a dalszöveget, hogy mire megjön Enikő, fejből menjen. Na mégegyszer. Csácsumicsá, bújj az ágy alá, megjött Tihanyi Ákos. Enikő is, ő nem jött üres kézzel. Serike körömlakkot kap, csodálkoztam volna, ha egy Idegen szavak szótárát hoztak volna neki. Attila meg szeretett volna egy aranyhalat, úgyhogy tessék. A hal legyen Enikő, nemtől függetlenül. Attila összeomlik a törődés és a szeretett ily mértékű súlya alatt, ezzel el is megy öt perc. Fecó rosszabb, mint Mel Gibson az Összeesküvés elméletben, most az van ám, hogy Kingát meg őt össze akarják veszejteni, azé' hirigel a többi luvnya. Kinga végig se hallgatja, elintézi egy jóvan, Fecóka, hallottukmával és igen, tudja, hogy arra megy ki a játék, hogy kitukmálják őket innen, többek között azért, mert ő nem egy tüncimünci lavírozós. Attiláéknál feszkós a próba, Seri ne lökdösse őt, sőt, ne is érjen hozzá. Ne is nézzen rá. Hát pedig úgy nehéz tobzódni, ha nincsenek jóban, vagyis de, csak Seri nem tudja és nem akarja kezelni Attilát. De szarul esik neki, amit csinál vele. És igen, megtörténik, Vastag Csaba végre elénekli, Kingával, duettben, boldogság menekülj hazulról, hát ez olyan csoda, hogy megmarad az örökkévalóságnak.

A próbák befejeződnek, de meló van, a halnak nevet kell adni és nem lehet azt mondani, hogy hülye Enikő! Valami spanyol név kéne, mert a csaj olyan, mint azoknak a táncosoknak a szoknyája, akik ÍGY csinálnak. Petinek volt egy Milagros nevű csaja, akit lehetett Milikének becézni. Nem, az nem a venezuelai kurva volt, azt Ericának hítták. Jolanda? Estella? És ha Báthory Erzsébet lenne? Ó igen. És mivel Attila egy áldott teremtmény, úgy dönt, az új háziállat mindenki hala lesz. Ha jobban megismerkednek vele, akár VV Bözsének is szólíthatják. Ez Péter volt, Attilának sokkal szarabb humora van, mint neki, csak mondom. A bebaszást este ertéelül úgy mondjuk, lazítás a mentorokkal. Buli van, fergeteges hangulat. Enikő és Seri elvonulnak a hálóba. A fedőterv az, dumálnak a hétről. Nem a megboldogult tévéműsorról, hanem az elmúlt hét napról. Ennek jegyében Enikő hónaljig kezd turkálni Attila szekrényében valami cuki fénykép után, bele sem gondolok, mi történne, ha Attila belépne, Olivér ananászának halvány emlékét is elhessegetem a szürkeállományom környékéről is. Juj, de ne kérdezzen már ilyet Seri, hogy Enikőnek bejönne-e Atti, mint pasi. Egyébként neeeeeem (nyafogva, orrhangon - a rendező utasítása) Atti visz neki ország tortáját, ami nagyon finom és köleses egyébként, én most harsányan röhögök, mert Anna pajti cikke jut róla eszembe, meg a Hupikék törpikék, de az összefüggést most nem magyarázom el, szorít az idő. Enikő eszik de nem iszik, aztán táncol. Péterrel. Attila lekéri, úha, de kanos valaki! Béna udvarlás, majd Kinga baszogatása a bájolgó magatartása miatt, amit Vastag Csaba iránt tanúsít. A Nagy Manipulátor majd szétdurran a tesztoszterontól, olyannyira, hogy még a Tujával is szóba áll, verjék már meg ezt a Vastag gyereket, milyen ez már, hogy ők három hónapja tornáznak a Kinga után, ez meg idejön és egyből meg hát! Mogyoró a tejszínhab tetején a levél, ami közli az újabb népakaratot, Kinga és FaktorCsaba elvonulhatnak a nyugiba, ezt akarja az istenadta. Felvonyítok a röhögéstől, idézném a lényegretörő beszélgetés kezdő mondatait: Egyébként 29 évesen hogyhogy nincs családod? Nemtom, mé', kéne? A folytatásban Kinga úgy folytatja, ahogy a vezető puncimagazinok "Mi az, amit soha ne tegyünk az első randin?" cikkei határozottan tiltják: bejelenti, hogy 25-26 éves korában szülni fog, azt nem teszi hozzá, hogy Csabának, hármat, azt azonban igen, hogy kezdetben kifejezetten idegesítette. De most már jobb.

Mit jobb, Csaba az Igazi Férfi, de ez részletesen majd pisilés közben a budiban derül ki. Hogy ki pisilt, Kinga, vagy Seri, arra nem sikerült rájönnöm, mert éppen zokogtam és a tenyerembe temettem az arcom. Amíg ezek a lokális fogamzásgátló szerekről beszélgetnek a nem kívánt terhesség megelőzése érdekében, addig benn tetőfokára hág a buli. Kiderül, hogy Enikőn jó sok anyajegy van, de akkor Attila miért a melleit nézi? Attila elkérné a telefonszámát, Enikő erre azt válaszolja, hogy á, Attila úgyse kérné el a telefonszámát. Vastag Csaba a nyugiban belegabalyodik a mondanivalójába, mint majom a házicérnába, nem csodálom, mert Kinga felhozza a felszedett tizenkét kilót - ami azóta lehet vagy tizenöt, és csak azért nem írtam tizenhetet, mert ma jóindulatú vagyok és galambepéjű - én sem mernék a csajjal egy helyiségben testzsírról meg hurkákról beszélgetni, hiába jön a disznótorok ideje. Buli végén Seri és Kinga egy közös pisi után legjobbarinők lesznek, hiába, a közös hányás, ugye. Úgy látszik, a közös pisi is. Juj, Kinga annyira csipázza Serikét, és imádja, ha hisztizik, hogy mit vegyen fel, mert ő is. A nagy vallomások órája ez, Seri bevallja, amikor Kingára rájön az öt perc és hisztériás riherongy, akkor a Dunába tudná fosni, de amúgy meg bírlakbazmeg! Adj egy pacsit, bazmeg! Gongszóra vége a bulinak, nem is bánom, mert három perce azt hallgatjuk, Tibinek(?) az első pillanatban feltűnt, hogy Attila rápusztult Enikőre. Mentorok el, Péter és Attila be a mosókonyhába, ovibazmeg, Attila elárulja a pajtikájának, holnap elhívja Enikőt randira, de kussoljanak róla a bentiek előtt, mert nem akarja, hogy nemleges válasz esetén mindenki rajta röhögjön. Mi vár még rám, mi??

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
2743 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nosce 2012.01.09. 21:44:17

@szerivan:
ezerrel mosolyogjál rám mogyi meg a kamerába :)

genevieve 2012.01.09. 21:45:11

@szerivan: ati lebeszélte a többiekkel, hogy rakjanak kingára....

KennyCor7ez 2012.01.09. 21:45:17

@Peter_Cs: Én még mindig barát vagyok nem ellenség:)

foxglove (törölt) 2012.01.09. 21:45:20

aztakurva. ezt most hallom először.

Hurri Kán 2012.01.09. 21:45:22

@Peter_Cs:
Esetleg király. De semmiképpen nem nő.

sogeking 2012.01.09. 21:45:28

mi rosszat tettem ma??? Eszter :P

nathalie 2012.01.09. 21:46:46

úristen!!!! én most hallottam eszter hangját!! hát ehhez képest seri egy főnyeremény!

vallatas 2012.01.09. 21:46:51

@genevieve: annál is jobb csak megkérdezte Serit, az meg tudta kérdés nélkül hogy kire kell :-DD

Nem is kell elmondania kire kell rakni, már belelátnak a fejébe.

foxglove (törölt) 2012.01.09. 21:47:17

Vera és Csaba lehetnének az új magyar fiúzenekar.

kárpátia56 (törölt) 2012.01.09. 21:47:30

Vera ütközői egész formásak. biztos mondták is már neki az előző munkahelyén a kollégák, vagy Kovi bá.

KennyCor7ez 2012.01.09. 21:48:20

@Alkaline: Milyen ok nélkül?Csak mi látjuk ,hogy sz.rf.szúakkal van tele a villa?Van egy csicska hobbit meg egy maninyulátor,aki befosi,és még sorolhatnám a sok nyomit.

nathalie 2012.01.09. 21:48:36

meg kell hogy mondjam tök rendesek a villalakók egymással. még peti is dicséri verát,attila meg esztert.tényleg kemény lehetett ez az egy hét nekik. :)

Hurri Kán 2012.01.09. 21:48:52

@foxglove:
Csaba helyett kéne valaki mást keríteni. :D

girbeguba 2012.01.09. 21:48:57

@genevieve: azért ez túlzás hogy ati beszélte rá verát (nem is beszélnek) vagy serit (akiben forrt az indulat gergő sztori miatt) Kingára. Max eszter jöhet szóba de az is határeset.

kárpátia56 (törölt) 2012.01.09. 21:48:57

@foxglove: szerintem csak a feje gáz Verának.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.09. 21:49:21

@arkangyal44: tényleg síléccel jössz?:) Nálunk nincs hó, csak mondom:P

vallatas 2012.01.09. 21:49:46

Ati lol :-DDDD
vezeti az embereket mint a vezeték az áramot

girbeguba 2012.01.09. 21:50:28

@Zelefánt: ettől sajna nem sokkal lettem okosabb :-(

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.09. 21:51:08

@Peter_Cs: héhéhé!!! ne nekem magyarázz, én vera mellett szóltam! :-D

KennyCor7ez 2012.01.09. 21:51:32

És nyerített a ló...

foxglove (törölt) 2012.01.09. 21:51:36

eszter röhög. rettenet. félek.

Alkaline 2012.01.09. 21:51:58

@KennyCor7ez: nem csak Ti látjátok. :) csak pont nem az a szarfaszú akire gondolsz :) mit néznél ha ők nem lennének?

vallatas 2012.01.09. 21:52:03

Eszter Seritől tanulta h kell röhögni, mert az egyetemen nem tanítottak mög.

KennyCor7ez 2012.01.09. 21:52:29

@Papucs Orrán Pamutbojt: Akkor már 3-an vagyunk,3 fecske csinál nyarat ugye?

fran7 2012.01.09. 21:52:58

@foxglove: Nincs jogom kritizálni Esztert mert sokszor azért röhögnek az emberek, mert én röhögök. De ne erőltesse ezt a fajta nevetést.

nathalie 2012.01.09. 21:53:34

jézus, eddig eszter röhögni sem láttam még. sokkoló ez a mai nap... :)

most meg muri röhögése...

Zelefánt 2012.01.09. 21:53:47

A vallatástól sem lett senki okosabb...
Aztán meg úgy is maradt.

genevieve 2012.01.09. 21:53:57

@girbeguba: verát természetesen nem, de azt mondta serinek, hogy ha vera és kinga között döntetlen, akkor mi kingát küldjük párbajozni...ez szerintem elég egyértelmű utasítás volt...

girbeguba 2012.01.09. 21:54:50

@fran7: én is épp azon filóztam vajon az én csilingelő nevetésem média képes lenne?

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.09. 21:54:57

@KennyCor7ez: mindegy, pont mi lettünk lecseszve :-) érted ezt??

arkangyal44 2012.01.09. 21:55:14

@ladyandhenk: dehogy mék léccel,nem tudok sem síelni sem korcsolyázni,max szánkó:))

foxglove (törölt) 2012.01.09. 21:56:08

@nathalie: ha szerencsénk van, be is rúg ma, és felváltva énekel és röhög, fürdőruhában a dzsakuban. petin lovagolva.

nathalie 2012.01.09. 21:57:22

ha jól értem csak eszter tudott normális kritikát megfogalmazni kingával szemben.

girbeguba 2012.01.09. 21:57:37

@genevieve: csak arra céloztam hogy sztem serinél nyitott kapukat döngetett úgyis Kingára tette volna mert Seri nagykanállal ette Vera kavarását. Ennyi erővel Vera nagyobb taktikus mint Atí

nathalie 2012.01.09. 21:58:06

most azért voltak csöndben, mert várták a rohamot???? :D:D:D:D

sogeking 2012.01.09. 21:59:22

nem baj, feltöröm a malacperselyt, és tolom az SMS-eket Kingára :D

vallatas 2012.01.09. 21:59:23

@nathalie: bizony, csak Kinga nem kapcsolt, hogy jelenete van!
Majd kap büntit a riportszobában!

nathalie 2012.01.09. 22:00:03

hát kinga bazdmeg, mi is azt hittük, hogy rosszabbul fogadod...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.09. 22:00:13

@arkangyal44: te is tipikus magyar "hóember" vagy?:)

@Papucs Orrán Pamutbojt: én is ott vagyok negyedik fecskének:)

KennyCor7ez 2012.01.09. 22:00:23

@Papucs Orrán Pamutbojt: Majd megszokjuk,Neveléstől függ ,hogy látod a másik ember viselkedését.

padlizsán 5 2012.01.09. 22:00:26

hisztit akarok! hisztit akarok... :)

sogeking 2012.01.09. 22:00:36

mik ezek a zsákok? a szaunában tartják a szemetet?

foxglove (törölt) 2012.01.09. 22:00:43

@sogeking: tényleg basszus, most jut eszembe, kampányolnunk is kellene a héten, nem?

nathalie 2012.01.09. 22:01:10

ezt most nem értem, hát nem attila rendezte le ezt az egészet?

sogeking 2012.01.09. 22:01:34

@foxglove: igen, mindjárt berakom avatarnak :)

genevieve 2012.01.09. 22:01:51

most belenéznék peti gondolataiba:-DD

nathalie 2012.01.09. 22:01:54

@sogeking:
én is a szemeteszsákokat néztem. sztem nem fér be a szennyes a mosókonyhába.

girbeguba 2012.01.09. 22:01:54

@padlizsán 5: szívesen bemutatlak a gyerekemnek... Bármikor hisztiképes

arkangyal44 2012.01.09. 22:02:00

@ladyandhenk: mért lennék hóember?? nem értem kicsim,amúgy utálom a havat,csak a gond van vele

KennyCor7ez 2012.01.09. 22:02:04

@ladyandhenk: 4 fecske kánikulát csinál :D Ha csatlakozik még valaki egész hőhullám lesz.

kárpátia56 (törölt) 2012.01.09. 22:02:24

Kinguci vidd ki Petit a picsába és hagyd kint. most kurvára retteg Peti, mert több osztály és több réteg gyűlöli. a riportszobás dumái alapján. nem csoda. Ki ne merj hívni mást, mert azt te is érzed, hogy Attilával idebent lezáratlan még a szitu. A szarok rá, szarik rám pontosan az a duma, hogy neeem.

nathalie 2012.01.09. 22:03:17

szeretnék egy attila-kinga párbajt. biztosan szórakoztató lenne :D:D

KennyCor7ez 2012.01.09. 22:03:18

@genevieve: Mibe?csak egy gyűrű mindenek felett egy gyűrű hatalmas.A Hobbit fejében nincs semmi.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.09. 22:03:26

@ladyandhenk: üdv a klubban! :-)@KennyCor7ez: ezt most nem értem... :-/

kárpátia56 (törölt) 2012.01.09. 22:03:27

Egyébként Esztit is kint hagyná szerintem.

padlizsán 5 2012.01.09. 22:03:28

ok, már mindent leszar :) alakul...
sztem többet köszönhet magának a jelekkel kapcsolatban mint atinak

hájdí 2012.01.09. 22:03:35

ez a mocskos attila!mintha nem lett volna komoly szerepe abban,h kingucira került a kendő.elájulok,hogy ezt a süketelést eszi még valaki.

girbeguba 2012.01.09. 22:04:01

@genevieve: majd úgy jársz mint Mel Gibson a Mi kell a nőnek-ben a titkárnőivel. Távoli asszociáció

nathalie 2012.01.09. 22:05:20

istenem. vera újra férfi lehet. egyenruhában :D

sogeking 2012.01.09. 22:05:37

nem is katonai hét lesz :(

Eszter órán issza a dobozos üdítőt/sört :D

arkangyal44 2012.01.09. 22:05:50

@ladyandhenk: megyek zuhanyolni,jössz velem ? megmosom a hátid...is :))DDD

foxglove (törölt) 2012.01.09. 22:06:08

hú de megnézném csabit egyenruhában:P

girbeguba 2012.01.09. 22:06:41

@hájdí: azért a fő magyarázata a jeleknek az Kinga elragadó személyiségében rejlik

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.09. 22:06:51

@sogeking: kicssi korod óta erre gyűjtesz?:)

@arkangyal44: 1, mármint úgy értettem, h a magyar az olyan havas ember:D Tiszta "hóemberek" vagyunk:D Nálunk mindig mindenki síel:D

Én szeretem a havat, tervezem Norvégiába, v Svédországba költözni:) Minél hűvösebb, annál jobb:P

nathalie 2012.01.09. 22:07:05

@genevieve:
gondolom nem ugyanannak drukkolnánk :D

kamarti 2012.01.09. 22:07:11

hát, a mai adásban két dolog tetszett: egyrészt, hogy a hétvégén hármas döntő és aztán vége
másrészt, hogy Ati megint nyert egy szavazást
:)

fran7 2012.01.09. 22:07:47

@KennyCor7ez: Az a Szmeagol. Többi hobbit szeretett enni.
Villa rendőrakadémia. Melyik kreatív Steve Guttenberg rajongó? Villa agrárakadémia, mikor lesz? Eszter olyan jól nézne ki, mint fejőnő.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.09. 22:07:56

@arkangyal44: köszi, de már erről lemaradtál:D

Ne haragudj, h én nem szóltam:P

genevieve 2012.01.09. 22:08:18

@KennyCor7ez: inkább drágaszág:-D

@hájdí: de még mennyien:-) itt is:-D

hájdí 2012.01.09. 22:08:31

@girbeguba: persze,nem kérdés.csak irritál,hogy egyik percben azt hallom,ahogy trécsel a többiekkel,hogy pakoljuk kingára,majd néhány perc múlva olyat tol,hogy ő meg tudta volna védeni..csak nekem torz ez a hozzáállás?

Úviusz 2012.01.09. 22:08:31

ez a rendőrakadémia hét egyértelműen Csabinak van kitalálva, ha jól tudom rendőrtiszti fősuliba is jár. érik egy újabb serleg a vitrinjébe:)

sogeking 2012.01.09. 22:09:26

@ladyandhenk: igen, remélem még beváltják a régi pénzérméket :)

bribizli 2012.01.09. 22:09:41

Sziasztok! Van új poszt. :)

lac64 2012.01.09. 22:10:19

Szép estét. Van új poszt.

ELP 2012.01.09. 22:13:01

Tulságosan okosbb nem lettem megnézve a fejleményket!

Alkaline 2012.01.09. 22:13:22

@hájdí: meg tudta volna de nem akarta, épp ez volt a lényeg. Meg is érdemli Kinga amúgy a kendőt teljes mértékben. Idióta hisztis picsa, aki tudja hogy kell kihasználni az embereket

KennyCor7ez 2012.01.09. 22:15:44

@fran7: Szmeagol is hobbit volt mielőtt eltorzította volna a gyűrű hatalma.De pont leszarom Peti=Hobbit ráadásul féreg.:)

Hurri Kán 2012.01.09. 22:17:13

Lehet átfáradni sokadiknak. :)

KennyCor7ez 2012.01.09. 22:18:48

Megyeeek mááááár:)

ELP 2012.01.09. 22:20:40

@hájdí: Ez azért nem ilyen egyszerű!
1 , párbajozni kell!
2 , talán jobb most még kíhívónak lenni
még vannak gyengébb játékosok , nem sok 2.
3 . megakályozhatta volna , lehet.
4 , nagy szerepe van benne , lehet.
5 . most még lehet győztesen visszatérni.
6 , 2 jelet mindenképpen kapott volna
7 , amúgy megérdenli , hát ha kicsit cizellál a természetén

Ancilla 2012.01.09. 22:22:51

Szép estét!
Na, akkor csak röviden a véleményem a ma estéről:
- Verára lehet sok rosszat mondani, de azt nem, hogy gyáva, és hogy nincs benne igazságérzet. Szép volt, ahogy leállította a Csaba alázását (pedig nem barátok).
- Kezdek Kingának drukkolni. Attila az a típus, aki, ha nem tud kisajátítani egy nőt, akkor beletapos.
- Jó lenne, ha Kinga Petit vinné ki, mert kinn hagyná. Sokan pályáznának rá a nézők közül, hogy megnézzék Attila arcát, mikor nem Peti, hanem Kinga lép be a villaajtón.

Az online-adást látva egyébként azt vettem észre, hogy rendesen meg vannak zavarodva Attila is és Peti is

Egyébként valamelyik éjjel Csaba elárulta Fecónak és Kingának, hogy rendőrtisztire járt. Már csak egy félév - és egyetlen tantárgy - volt hátra. S szerinte a VV-ben való szereplése miatt nem engedik majd neki befejezni. Kinga szerint viszont nem csinált olyat, ami miatt ezt tennék vele. Ez a rendőrhét ebből a szempontból most jól is jött.

kamarti 2012.01.09. 22:24:56

@Úviusz: Csabi azt mondta bent, hohy mindenképp el akarta kerülni az egyenruhát....

@vallatas: hát Balázs szerint vera a mai öfiben mindenkivel összeveszett. ezek szerint már csak Ati, Peti és vera vannak bent, a többi bábu volt a kanapén.... :)

hájdí 2012.01.09. 22:28:49

@ELP: párbajozzon,megérdemli,ez igaz!atti beszél összevissza,ez nem jön be nekem.amúgy sztem csak azért nem tette végül ő maga a jelét kingára,mert a remény hal meg utoljára,bízik még a szerencsétlen,h kinga egyszer ráfanyalodik.de nem fog.és ezt a sok próbálkozást minden oldalról már szánalmasnak látom.régóta.

kamarti 2012.01.09. 22:29:02

@Ancilla: az első részével egyetértek

de abban egyáltalán nem vagyok biztos, hogy Csabinak olyan jól jött ez a rendőrös hét. Egyrészt kikedhetik (hogy már a feladatokat is rá szabják), miközben épp azt mondta, hogy azért is nem sietett befejezni a sulit, mert akkor kötelezően 3 évre munkába kell állnia a páláyn, és meglehet, hogy ez egy elhibázott választás volt

ELP 2012.01.09. 22:36:08

@hájdí: Áhh , bonyolult ez,innen is.
Egy játék elég nagy téttel és mi keressük a magyarázatokat , moralizálunk , mérlegelünk , itélünk.
Helyes nem helyes? talán jobb lenne csak nézni v még azt sem :) de ha már eccer belefogtunk,,,,,,:)

hájdí 2012.01.09. 22:44:27

@ELP: háát,én már hetek óta csak bele-belepillantok,de többnyire nem nézem,mert annyira ellaposodott már..

hájdí 2012.01.09. 22:48:02

" mi keressük a magyarázatokat , moralizálunk , mérlegelünk , itélünk."
Igen,de ezért (is) van ez a műsor,és ezt a részét szeretjük is,nem?:)

Szőrcsim.bók 2012.01.09. 22:55:38

A mai öfiről:
Csaba arca, amikor a többiek szerepeltek a szinpadon, mint egy idiótáé. Idióta mosoly, kusza fogazattal.
Vera osztotta az észt ezerrel. Iszonyat. Ántinő...
Ájtatos Fecó mester... már megen ÚRISTENezett, amikor bement Kingához a kiválasztás után. Ez a pasas nagyon vallásos :D
Kinga a szarógalamb. Mindenkit leszart. Ráadásul a szaunában.
süti beállítások módosítása