Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X73

2011. november 26. 18:45 - Hódos Hajnalka

Nyifi-nyifi, napocskát akarok, utálom a novembert, azt pláne, hogy negyed ötkor sötétedik, ma délelőtt villanyfénynél főztem! Még a Jézuskát se kezdtem el várni, pedig ilyenkor már térdig járok a csillámporban és ma anyu is rákérdezett, hol a rénszarvas agancs a fejemről és hogy nem kergetem őket ebéd közben az őrületbe a nagy gonddal összeválogatott karácsonyi cédémmel. Igen, rajta szokott lenni a Rápápámpám meg a Last christmas is, és? A nyűg nem múlik, ráadásul az öfi is szar volt. Péterrel és Veronikával nyitunk, Péter már azt hitte, sosem jön vissza és elköltözik örökre. Nekem miért nem szólt senki, hogy addig tart a VV5? De most annyira boldog, nagyon! Majd kiugrik. Veronika kedves is jó volt, mert Péter mellett ébredt, sőt, össze is nőttek éjjel, Szerilehehogymegintvanék a fasorba sincsenek.

Érkezik Gregus tanár úr, a tündér szívei nem akarnak belehúzni, Attilaaaa, Kingaaaa! Hát Kinguci ott van közvetlenül mellette, félek, ennek félórás hiszti lesz az eredménye, ŐT nem észrevenni! De nem. Csüccs, a kritikáról lesz szó, ami kisepikai műfaj. Miért kell a kritika? Mert fikázni jó, igen, Attila és boldogok a lelki szegények. Ha Péter kiudvarolta magát, figyeljen, mert a tanár úr ugyan nem olyan szép, mint Veronika, de talán most okosabbakat mondd. Egyébként Péter mitől van így felgerjedve?

Attiláék meg fejezzék be a veszekedést Csabával, akkor is, ha a Tuja elővette az összes szókincsét. Szünetben folytatják, elég dedósan, ne szóljunk egymáshoz, jó, akkor nem szólj hozzám. Megint hozzám szóltál! Csabát most már tényleg irritálja a Tujázás, ez elég félelmetesen hangzott, egyébként. Vera és Fecó megérdemelnek nyelvtanból egy ötöst az ünnepélyen elhangzott versért, szólások és közmondások, Péterék egymásba vannak bújva feszt, tetszik, nem tetszik, cseréljen helyet a Kingával. Péter nem, mert a kapcsolatuk fontos fordulópontján nem akadályozhatja őket egy nyelvtan óra. Ha őket most megpróbálják szétültetni, bemennek a hálóba és leszarja, hogy az igazolatlan óra.

Kompromisszumos javaslattal áll elő, figyelnek, de nem ülnek szét. Amíg a többiek ország-város-fiú-lányt játszanak, addig ők megbeszélik, Veronika tegnap éjjel Péterrel álmodott. Nyilván egy rohadék voltam. Nem, álmomban kedves voltál, hihi. Az asztal lába nem hasonlít az ember lábához, a radiátornak meg bordái vannak. Nekem elegem. Péter elveszi Veronikát feleségül. De mikor? Amíg itt vannak a VV-ben. Kinga szerint katasztrofális, amit ezek művelnek, akár a kiscsoportos ovisok! És mit akar egy harmincöt éves férfi egy 15 évestől? El is mondja Verának, Veronika maga alatt vágja a fejszét! Vera vihog, nehogy szóljon neki, és leszűkíti a kis fogadásukat egy hónapról egy hétre. Egy héten belül gerincre vágják a Veronikát. És kicsárázzák. Drága olvasóim nehogy álmatlanul henteregjenek, utána néztem a szó jelentésének: orálisan kielégít.

Illemtanon az iskolai viselkedés a téma, el kell játszani amit a tanárnő súg, úgy, hogy nem szólalhatnak meg. Attila piros pontot kap, mert eljátssza, hogy ne üss meg! BTA bemutat Gergőnek, mert az úgy félek helyett azt mondja, rohadnak a fogaim, ezért takargatom őket, hogy a többiek ne lássák, milyen csúnyák. Annamari kiosztja óra után, micsoda egy gyökérség volt ez tőle, Gergő majd akkor kér elnézést, ha úgy érzi, valóban megbántotta valamivel. Kukac nagyon jól érzi magát Tücsivel a paplan alatt. Olyannyira, hogy még énekórára se mennek be. A tanár úr érkezik, énekelni kéne, úgyhogy pattanjanak ki az ágyból. Attila hátra ül hozzájuk, mert nem akar Csaba mellett ülni, Veronika se akar elülni Péter mellől, akivel közös köldökzsinór köti össze tegnap óta, jó, akkor Attila, tessék kimenni, ne raboljuk a többiek idejét. Nem sokkal később a tanár kimegy Attiláért, Vera szerint Attila viselkedése taktika, de már nem vicces és túlzásba viszi. Én is unom, egyébként. Előadják az egymásról írt népdalokat, Veronika Eszterről énekel, „tök jó lenne pasizni, egy jó segget megfogni, ej-haj ruca-ruca, kukorica derce.” Csaba Péterről énekel, Sehi Veronikáról, aki hull az ágyról, most éppen Péteréről. Jó, akkor ha Péterék elengedték egymást, indulhat a dal, üdv rád és házad népére, te jó szántó-vető!

Úgy tűnik, az összefoglalónak soha nem lesz vége, Fecó rosszalkodik, számomra már ott megbukott a dolog, mikor azt mondta, gondolkodott. Biztos vagyok benne, hogy titkos feladat volt. Körülnézett a konyhában, volt méz és Erős Pista, kezdett velük valamit, más szóval összebaszta a többiek cuccát. A sajátját is, hogy elterelje magáról a figyelmet. Verával most szórakoznak? BTA és Eszter tényleg nem látott semmit, Csabáét is bekenték mézzel. Petike felbassza magát és nekiugrik Verának, mert az ő humorának a szintje ilyen alacsony. A tettesnek megígéri, hogy a medencében fog kikötni és gratulál is a faszkalapnak. Attila is Verára gyanakszik, mert ő vigyorgott, mint a tejbetök. Vera és Péter összeugatnak, Attila segít Péternek, Fecó megsajnálja Verát, aki felé elindul a két hülye és elárulja, ő rakta a mézet a izéjükbe. A felsősök osztálykirándulásra mennek, a Villa falán belül. Körülbelül tíz méterrel arrébb mentek, mint ahol addig tartózkodtak. Seri egy megafont cipel, mert sokat sugdolózik és ez a bünti, Csaba elővette a gitárját és elnyomta azt a három akkordot, amit mindig, mindenki jól érezte magát, két embert kivéve. Na, ki, ugyan. Kinguci, és a MárNemPulikutya Fecó. Van sörpad, balta, fahasábok, üst, szalonna, kolbász, hijj, de jó buli lesz, Attila baszogatja a Sziámi Ikreket, smároljanak már a kedvéért! Smároltak már egyáltalán? Igen, tegnap este. A háttérben a méltán népszerű Ha itt lennél velem a Republictól, igen, Seri a megafonba énekel, Csaba örül az összhangszerűségnek, én annak, hogy pillanatok vannak hátra az öfiből.

Az utolsó pillanatokban Kinga fröcsögését hallgathatjuk, nagyon gáz, ha rosszul érzi magát ezektől? Hány ettől a sok baráttól itt. Benn a Villában az iskolai tábla előtt ismét bebizonyítja, milyen egy rosszindulatú picsa, Veronika ronda, Attila el van hízva és gusztustalan lett az arca, biztosan az ocsmány viselkedése miatt. A többiekről is hasonlóan jó véleménnyel van, őt utálom, őt szeretem, őt utálom mert egy rohadt kis patkány, ez egy kis seggnyaló, Seri egy kibaszott nagy álszent picsa. Nem is írom le, hogy Kinga meg egy gonosz dög, annyit sem ér a nő. Attila nemcsak elhízott és gusztustalan arcú, hanem nevetséges is, ők voltak az igazi barátai, de elmarta őket maga mellől. Pedig ők pontosan tudják, mit gondol a Gergőről, a Veronikát meg ki akarta rakni, most meg! Érkezik a másik máglyára való némber, ha valami csoda folytán BTA kapja a jeleket, úgy viszi ki őt párbajra, mint a picsa! Nem, nem akar Veronikára rakni a jelet, hagyja, hadd csináljon magából még egy kicsit hülyét, meg a Peti bántsa meg. Kinga idegrohamot kap Seritől, nem bírja elviselni, most meg egyenesen sztereóban hallja. Vera is meg fogja ám neki mondani, mit gondol róla, de még nincs itt az ideje. Na, abban nem lesz köszönet! Tudom, mit fogok kívánni ezentúl az ellenségeimnek: legyen a barátod Kinga és Vera! És most megnézem a Vaklárma c. filmet, ha az se segít, elköltözöm valahova messze délre, örökös napsütésbe. Szirén énekemmel senkit nem fogok elkábítani, ígérem. 

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
535 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.26. 18:56:56

Az első kép az nagyon ott van amúgy!:D A mondat Peti részéről:)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 19:01:03

@capa05: hát,tudod..:))
@ladyandhenk: ugyanott szóltam a többieknek is, ahol te is voltál..:O:S

arkangyal44 2011.11.26. 19:01:44

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

arkangyal44 2011.11.26. 19:02:58

10 perce mást sem csinálok csak frissitek,keresem a 73-as posztot ,de mindig beszopom:)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 19:05:33

@arkangyal44: nálad ez utóbbi tevékenység nem annyira autentikus :PP:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.26. 19:06:53

@Talpig Jimmy: köszi:D:D:D:D

@anica inkognitóban: nekem azt 7 után írta ki:(:), de sebaj, túlélem:D

@arkangyal44: ugye? És téged sem elsőz senki, fogjunk össze, jó?:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.26. 19:08:21

Ja, a Fecós, Kingás képnél az a mondat tényleg, valóban olyan értelmesen hangzott el Kinga szájából, mint akogy odaírták az rtlnél, v csak ki akartak cseszni vele?:S:S:S:D:D:D:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.26. 19:09:36

@anica inkognitóban: lehet, h arkangyal internetét lopom, és mind a kettőnknek azért lassú:D

Hódos Hajnalka 2011.11.26. 19:10:06

@ladyandhenk: pontosan így hangzott. vágod? :D

beacska 2011.11.26. 19:10:40

hali! volt az elmúlt 2 éjszaka az enbyelgésen (broáf) kívül vmi érdekes, érdemes végigszenvednem az onlányokat?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 19:11:09

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: csoszod, megint órákig nem mentem ki rágyújtani, mert vártam a posztot..:P:DDDDDD

capa05 2011.11.26. 19:14:23

@beacska: én nem láttam semmi különöset, főként az ucsóban nem:(

MagasMacska 2011.11.26. 19:15:01

Nem is akartam első lenni!! Az gyerekes dolog!

arkangyal44 2011.11.26. 19:15:53

@ladyandhenk: Rendbe van,összefogunk,először is meg kell vesztegetni Hajnit,akármivel,hogy egy esm-sel jelezze mikor lesz poszt,a te dolgod megtudni mire van szüksége,én meg beszerzem,lové nem számít,lényeg hogy ne úgy haljunk meg.hogy nem voltunk elsők :))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.26. 19:15:56

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: elég szomorú, h ilyen értelmesek ott bent, de nagyon jót röhögtem rajta:):):):) Köszi, h betetted:)

@anica inkognitóban: látod, el is tűnt, elvettem tőle:D

arkangyal44 2011.11.26. 19:18:04

@MagasMacska: lehet hogy gyerekes DE OLYAN JÓÓÓÓÓÓÓÓÓ :)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.26. 19:18:43

@arkangyal44: jó, ne ajánljak fel neki egy Sehi best of-t?:)

Hajni, mire van szükséged?:)

Hódos Hajnalka 2011.11.26. 19:19:19

@ladyandhenk: Sigismundusé az érdem a képekért. Én is jókat röhögök rajtuk, mikor megkapom őket.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.26. 19:19:54

@arkangyal44: lóvéról jut eszembe, nős vagy?:) Csak mert én még hajadon...:D

Hódos Hajnalka 2011.11.26. 19:19:56

@ladyandhenk: április közepe legyen. HOLNAP! :DDD

arkangyal44 2011.11.26. 19:20:13

még a vv4 alatt egyszer voltam 6-todik és olyan boldog voltam,ennyi is elég hogy kicsit felviduljon a lelke az embernek.

beacska 2011.11.26. 19:22:11

@capa05: köszi, benned bíztam (;)))..akkor nem kínlódom...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.26. 19:23:53

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: más ötlet esetleg? Egy hónap múlva már túl leszel a karácsonyon majdnem:):):) (szerintem, sajnos:()

Hurri Kán 2011.11.26. 19:24:26

@anica inkognitóban:
Mikor kezd az előadás, naccsasszony? Behűtöttem a rózsát. :DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 19:24:32

@ladyandhenk: Lady, nem tudom. de ha egyszer arra fogom az életemet feltenni, hogy a VV-vel kapcsolatosan minden infót begyűjtsek, esküszöm, te leszel az első, akivel megosztom.:P:D

beacska 2011.11.26. 19:24:37

@ladyandhenk: én is kerestem, azt hittem, csak az enyémről hiányzik :))) bár a VV5 legjobb pasijából is kimaradt ;DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.26. 19:27:14

@anica inkognitóban: rendben, felfogadlak hivatalos tudósítónak, de akkor közvetíted a VV 126-ot is?:):):):)

@beacska: szegény mindenből kimarad:), írsz vmikor?

Hurri Kán 2011.11.26. 19:27:56

@anica inkognitóban:
Hú...akik látták, azt mondták, csak a főpróba volt. :DDD

julcsi29 2011.11.26. 19:27:58

Jó estét mindenkinek!

@ladyandhenk:
Köszi,egy tündér vagy! :)))

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Külön köszönöm a csárázás szó jelentését,el nem tudtam képzelni!:)))Ja és támogatom az ötletet,legyen tavasz,most! :DDDDDD

az én rózsám vasutas 2011.11.26. 19:28:33

Minőségi weboldalakon istenkirály leszek a szókincsemmel. A sok sunáznám között én leszek az egyetlen csáráznám.

arkangyal44 2011.11.26. 19:28:47

holnap Tóalmáson lesz bucsú ott leszek árulok,lesz vagy este 8 mire hazaérek,8.10 perckor a gép elött vok.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 19:29:15

@ladyandhenk: tényleg problémáid vannak a szövegértelmezéssel :P:DDD
@gyvy: mert annyira megviselt lelkileg, hogy nem voltál ott..:DDDDD
@julcsi29: szia :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.26. 19:32:54

@arkangyal44: oh, biztosan nem is lesz poszt, direkt azért, h ne tudjalak titeket elsőzni julcsival:):)

@anica inkognitóban: jól van, na, nem mindenkinek tűnt volna fel a jelentésátértelmezés, csak próbálkozom, na:):):):)

@julcsi29: köszi, tudom:), nagyon szívesen!

Hurri Kán 2011.11.26. 19:33:24

@julcsi29:
Szia! :)

@anica inkognitóban:
Nyugtass meg, valahogy feldolgozod :)))

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 19:34:43

@gyvy: hidd el, hogy rajta vagyok ezerrel.:P:DDDDD

arkangyal44 2011.11.26. 19:45:49

@ladyandhenk: őőőőőőőőőő,hogy is mondjam kicsit utaltam az én drága Hajnikámnak ,hogy mikor kell kitenni az új posztot:))DDD

capa05 2011.11.26. 19:46:23

@arkangyal44: mi vettük! Itt is leszünk!:DD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 19:47:34

@capa05: szerintem lassan utálnak bennünket :DDDD hagyjuk, holnap hadd vigyék..:DDD

Hurri Kán 2011.11.26. 19:48:22

@anica inkognitóban:
Ha nem sikerülne, okvetlen szóljál. :D

arkangyal44 2011.11.26. 19:50:54

@capa05: abban bíztos vok,ha véletlen hajnali 2-kor lenne új poszt,akkor is benne lennél az első háromban.

beacska 2011.11.26. 19:51:56

@ladyandhenk: már írtam. szerintem te jössz ;D

E-leonora 2011.11.26. 19:53:44

Ki mennyit hízott?
Nem tudom, de Attila feje olyan, mint Gusztávé. (magyar rajzfilmfigura) A fiatalabbak kedvéért.

Hurri Kán 2011.11.26. 19:56:07

@anica inkognitóban:
Nekem is kéne... Hülyeség elleni. De senki nem köt. :DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.26. 19:59:32

@beacska: sztem, válaszoltam, te jössz:)

@arkangyal44: jaaaaaaaa, akkor már tudom, h mikor kell itt lennem:)
Amúgy megy az udvarlás, ahogy elnézem:)

arkangyal44 2011.11.26. 20:09:38

a véremben van:)) 48 éve gyakorlom.

capa05 2011.11.26. 20:16:01

@arkangyal44: hétfő, kedd és péntek valószínű igazad van.. akkor van NFL meccs és közben ide néznék:((

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.26. 20:16:09

@arkangyal44: minden elismerésem érte:), remélem, eredményes is:)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.26. 20:20:21

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:

azért a "vágod?" vesszőként való alkalmazása egy hangyányival jobb, mint a faszombazdmeg, mert az hosszabb..

arkangyal44 2011.11.26. 20:20:49

@anica inkognitóban: volt az is 25 évig tartott,de vége,most van egy 33 éves barátnőm.és májusba született egy babánk is Renáta a neve.,esköszöm hülye vok,de mindegy,olyan aranyosan nevet.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 20:22:41

@arkangyal44: nem vagy hülye, inkább irigylésreméltó :) kevesen olyan bátrak, hogy szembenéznek a léthazugságokkal őszintén :)

Hurri Kán 2011.11.26. 20:24:35

@Brr:
Na jó, de a Vágodkinguci név az olyan hülyén hangzana. :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 20:24:39

@arkangyal44: az előző hsz-ed szerint még mindig tudsz :DDDDD

arkangyal44 2011.11.26. 20:26:12

@anica inkognitóban: Két nagyfiut már felneveltem 24-és 26 évesekmés úgy elszaladt az idő észre sem vettem,szerintem ez kis csöpség is hamar megnő. (igyu négyszemközt súgd meg kérlek mit értesz léthazugságon?)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.26. 20:26:18

@gyvy:

igaz, csak mostanában faszombazdmegkinguci áttért tényleg a "vágod?"-ra

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 20:28:21

@arkangyal44: a megszokáshoz való túlzott ragaszkodást, csak a biztonság miatt... és azt, hogy elfelejtjük, a boldogsághoz több kell, mint a napi rutin...

Hurri Kán 2011.11.26. 20:29:03

@Brr:
A nemjóját. Rászóltak, hogy túl sokba kerül az Ertéelnek? :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.26. 20:30:06

@Brr:

biztos adtak neki egy pirulát a faszombazdmeg ellen, és egy másikat, hogy lecserélje a "vágod?" -ra..

de szegényen ez már nem segít, ő már örökre gonosz mostohaként kozmálódott oda a fejekbe...

MagasMacska 2011.11.26. 20:32:02

Most nézem a tegnapi online-t, Veronika panaszkodik, hogy ő úgy akart tanulni, de nem volt ideje!! Vajh mivel foglalkozott???

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 20:33:44

@MagasMacska: kombinatorikát tanult.. van egy zsákban 5X2 golyó..mennyi az esélye, hogy Péterét húzza ki???:DDDD

MagasMacska 2011.11.26. 20:35:43

Veronika a hálóban alszik! Mi történt????

capa05 2011.11.26. 20:36:35

@MagasMacska: Ebben az a borzasztó, hogy általános iskola felső tagozat!!!!!
Mit nem tanult meg eddig?
Siralmas!!! Fecó meg az üzletvezetői vizsgával...

MagasMacska 2011.11.26. 20:38:18

Fecó most tanulja a lírát, epikát és drámát.

capa05 2011.11.26. 20:40:28

@anica inkognitóban: nagyon kis szemléletes vagy!!:DDDDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 20:41:24

@capa05: én ezt csak úgy hallottam...:DDDDDD;)))))))))))))

arkangyal44 2011.11.26. 20:47:19

Elvoltam kicsit,kész a zúzapöri,a rizst csináltam hozzá,kicsit párolódik,és lehetis hamizni:)milyen savanya megy hozzá? van cékla,meg ubi.

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.11.26. 20:51:48

Csaba AC/DC-t is játszott, Hajni! És nem is rosszul.

beacska 2011.11.26. 20:54:39

@arkangyal44: én céklát ennék, de ubi megy hozzá ;D

MagasMacska 2011.11.26. 20:56:10

@gyvy: Biztos van, csak kiderült, hogy Kinga és Fecó kibérelte a nyugiszobát.

Hódos Hajnalka 2011.11.26. 20:56:48

@BGy: igen, de Seri énekelte is!!!

arkangyal44 2011.11.26. 21:01:37

na jóóóóó, közkívánatra ebből is kicsit meg abból is sokat :))

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.11.26. 21:02:34

Serinek tényleg szólhatnának, hogy hanyagolja az "éneklést".

capa05 2011.11.26. 21:04:51

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: és megafonba ha jól hallottam...
Meccs nem...?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 21:16:17

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: "a fülembe forró ólmot öntsetek" kérés teljességgel érthetővé vált számomra.... lassan átérzem a dolgot...:D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.26. 21:18:34

Hát, Veronikát kicsárázzák ... fog ő még harbákolni is!

MagasMacska 2011.11.26. 21:24:11

Na, majd mindjárt kiderül, kinek esélyes a game over!

Hódos Hajnalka 2011.11.26. 21:25:53

@capa05: fél szemmel. vezet a juve.

@anica inkognitóban: ő élvezi, és pont. :D

Hurri Kán 2011.11.26. 21:27:37

@MagasMacska:
Ma van kiválasztás, vagy mi?

Tüzitündér 2011.11.26. 21:30:18

eret vágok magamon király l norbi hangjától!

capa05 2011.11.26. 21:34:28

@Tüzitündér: először próbálkozz a piócával, hátha az is elég!:)))

atandora 2011.11.26. 21:37:31

Eddig a napig volt egy olyan halovány sejtésem, hogy nekünk valami közünk van egymáshoz. Hajnival mármint. Mondjuk egyazon postásuk volt a szüleinknek valaha, vagy ilyesmi. De ma, a karácsonyváró megjegyzéseiddel felmentettem szüleinket mindennemű ki nem mondott gyanú alól. :D
Hiába a buzi kóvbojok, az egy kézben szalonnázás-hagymázás-kenyerezés, Balázs szívcsücskülése és minden egyéb, ami most nem jut eszembe, nem és nem tudom átérezni, hogy hogy lehet szeretni a karácsonyt???!!! :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 21:41:01

@atandora: mi tavalyelőtt az akkor 7 éves gyerekünknek becsomagoltunk egy töküres nagy dobozt...kicsomagolta, nézett, mondtuk neki, hogy sok a játéka, ezért ezt kapta..:D szegény megköszönte fancsali arccal.. akkor elkezdtünk röhögni és odaadtuk az ajándékot..:DDDD mi így éljük túl..:DDDDDDD

Tüzitündér 2011.11.26. 21:42:06

@capa05: jó! elszaladok a tescoba venni egy tucatot! :):)

ő-szinte 2011.11.26. 21:44:41

@anica inkognitóban: Hali! Mikor kezdodik ma? Es csak ofi van, vagy kihivas is? Vagy az csak holnap?

MagasMacska 2011.11.26. 21:45:29

Na, ez jó! Már kezdődik a karácsonyi nyígás!
Épp a tavaly karácsonykor felvett Diótörőt nézem! (Nem vagyok képes megúnni...)

MagasMacska 2011.11.26. 21:46:41

@ő-szinte: Nem, vakriadórt csináltam! A kihívás csak holnap kezdődik, de nekem - különböző okok miatt - ma vasárnap hangulatom van!. (Nem ez az első mai bakim.)

capa05 2011.11.26. 21:46:42

@Tüzitündér: ha van horgász ismerősöd tőle is kérhetsz::)))) olyan aki harcsázni szokott:)

kárpátia56 (törölt) 2011.11.26. 21:47:06

@E-leonora: a fiatalabbnak ne káendhát mondjunk?
azt a rajzolt figurát Gusztávról mintázták, nem? :)
estét! jó, hogy Muri Enikő továbbjutott. :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 21:47:21

@ő-szinte: pár perc múlva kezdődik.. a többiről halványlila segédlövésem sincs, én szórakozni járok ide, nem öfit nézni..:DDDDDDD

capa05 2011.11.26. 21:47:39

@MagasMacska: azért reggel el ne indulj dogozni..:))

ő-szinte 2011.11.26. 21:47:49

@MagasMacska: Nem baj, en nem harapok :-)))

kárpátia56 (törölt) 2011.11.26. 21:49:05

@MagasMacska: nekem is, az esti előzetesben úgy láttam, ezek mára készítik már magukat.

Tüzitündér 2011.11.26. 21:49:36

@anica inkognitóban: úristen! milyen anya vagy Te??? Mi meg a nagy dobozt teleraktuk mindennel, amit nem szeretett enni.(pl. paradicsom, mazsola stb ) mivel a szeretet ünnepe elmondtuk neki, hogy meg kell szeretnie őket, hogy megkapja az igazi ajándékot! Megette a paradicsomot (1db) és hős akart lenni kért hozzá egy pohár tejet, mert azt is utálta. Volt sugárhányás.... nem mesélem tovább, ez 23 éve történt.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 21:51:23

@Tüzitündér: és még én vagyok a milyenanya..:PP a mi gyerekünknek szenzációs humorérzéke van:DDDD megedzettük :)))
(amúgy le is hülyéztük, hogy hihette el, hogy egy üres dobozt kap..:D)

atandora 2011.11.26. 21:52:33

@anica inkognitóban: ez jóóó!
Én minden megajándékozottat évente változó saját sütésű karácsonyi koszorúkkal (süti) sokkolok. Ha nagyon jó kedvem van, akkor kapnak hozzá házi készítésű igazi csokit is, amit csak fel kell forralni másnap reggel és a magos-gyümölcsös koszorúval isteni reggeli. Nagyon-nagyon jó kedvű években kézzel festett üvegbe töltöm ezt.
Valahogy mostanában már nem érzem a felhőtlen örömöt felém áradni. Lehet, hogy megunták? :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 21:53:58

@atandora: nem tudom, én örülnék ennek..:) irigylem, aki ilyen kreatív..:)

Tüzitündér 2011.11.26. 21:55:04

@anica inkognitóban: erre a karácsonyra azért nagyon jól emlékszik! :) szerencsére az enyém nagynak is remek humora van, ugyanis a mai napig szóba áll velem! :):)

Hódos Hajnalka 2011.11.26. 21:55:40

@anica inkognitóban: jó, akkor lesz dolgozat, és csak az kommentelhet a továbbiakban, aki legalább 85%-ot teljesít! :DDDD

@atandora: én nem a karácsonyt szeretem, hanem a készülődést. magát a karácsonyt nem szeretem, rohanás a köbön, nincs egy nyugodt pillanatom és mindenhol zabálni kell, hakőhanem.

kárpátia56 (törölt) 2011.11.26. 21:56:39

@MagasMacska: az az érzésem, évről évre 1 nappal előbbre hozzák a szanta klausz koka kóla világot. pár évtized és nyáron indul a kari szezon.

atandora 2011.11.26. 21:57:07

@Tüzitündér: isteni ötletet adtál! Ezen a vonalon elindulva idén kap a párom brokkolit, Like pecsétet a bigyóshopból (utálja a facebook-ot), sárgaborsót, fehér csokit, U2-t ... stb. ....
Köszi, köszi, köszi! :)))

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 21:58:24

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: igenis, Asszonyom! :P:DDDDD leléphetek, hogy megnézzem az évad összes feltöltött anyagát, hogy Lady és Ő-szinte nevű kommentelő-társainknak naprakész tájékoztatást tudjak adni??:P:DDDDDD
@Tüzitündér: ja, az idő megszépíti az emlékeket..:DD

Hurri Kán 2011.11.26. 21:58:39

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Mik lesznek a tantárgyak, amikről írni kell? :DDD

Tüzitündér 2011.11.26. 21:59:40

@atandora: csak ne írd meg neki a mail címem lécci! :):)

Tüzitündér 2011.11.26. 22:01:10

@atandora: nem mond el neki... így gondoltam :):)

Hurri Kán 2011.11.26. 22:02:20

Ez remek... Karácsonyi cédém helyett karácsonyi cédámat olvastam. :DDD

atandora 2011.11.26. 22:02:21

@Tüzitündér: informátort és ötletgazdát soha nem adok ki! :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 22:02:26

@gyvy: te csókos vagy Hajninál, te témát választhatsz....:P:DDD én meg biztos úgy járok,minta viccben: név szerint??? :DDD

inmemancsi 2011.11.26. 22:03:14

ebbe a vilmos reklámba rakhattak volna egy jobbtestű+fejű pasit és akkor még jó is lehetett volna

atandora 2011.11.26. 22:03:25

@gyvy: Freud meg rohadjon meg. :D

kárpátia56 (törölt) 2011.11.26. 22:04:22

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: visszatérve az evésre. mostan polc elenből fogunk fözni, nem lehet rossz. ilyen emberséges nő, biztos alaposan végigképezte magát mindenben, amit csinált.

Hurri Kán 2011.11.26. 22:04:32

@anica inkognitóban:
Rossz ez a betűtípus, könnyű összekeverni, azért. :D

atandora 2011.11.26. 22:04:33

Nem elég, hogy Wolf Katinak félek a fogaitól még tévén keresztül is, a hangjától egyenesen borsódzik a hátam. Szerintem szinkronizálni kellene.

inmemancsi 2011.11.26. 22:05:35

@atandora: én az orrától nem tudok elvonatkoztatni eluralja az egész arcát

MagasMacska 2011.11.26. 22:06:19

@kárpátia56: Nem kevered a Gusztávot Menő Manóval?

Hódos Hajnalka 2011.11.26. 22:07:04

@gyvy: vv öt alapismeretek, vvötposzt alapismeretek :DDD

@kárpátia56: vedd már meg a két Váncsát is, nem bánod meg!

ő-szinte 2011.11.26. 22:07:18

Ennek a Kinganak egyre rusnyabb a feje.

atandora 2011.11.26. 22:07:41

Na, már megint Lilu. Egy Balázs - három Lilu az arány?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 22:07:43

@gyvy: persze,persze..:DDD rögtön tudtam..:DD
@atandora: ha fiú lennél (remélem, nem néztem be..) , azt kérdezném, tán félted a répádat a fogaitól.::DDDDD
@inmemancsi: Barbra Streisandé is, mégis szép :)

kárpátia56 (törölt) 2011.11.26. 22:08:07

Kinga az, akinek a tekintete a legsűrűbben sompolyog végig a kamerákon, mikor valamit mondani kell szituációban van.

ő-szinte 2011.11.26. 22:08:21

Bazdmeg, azt a felsot!

MagasMacska 2011.11.26. 22:08:24

@anica inkognitóban: Tavaly a kamaszódó unokaöcsém sajátos kívánságlistát írt. Kiégett villanykörte, használt gyufa, papírzsebkendő stb... Megkapta. Azt a röhögést!!! Na, utána megkapta az igai ajándékait is.

inmemancsi 2011.11.26. 22:08:42

na valaki mondta az érvágást, jól tette, ha megcsinálta nem kap agyvérzést, ez a nő nagyon gáz, de legalább a szemsminkje jobb egy fokkal most

fran7 2011.11.26. 22:08:42

Mi ez a vacak Lilun? Valami masni akart lenni, csak a stylist a masnit a pékségben látott utoljára.

Hurri Kán 2011.11.26. 22:08:56

@atandora:
Csak ne Szelindion szinkronizálja. :D

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Jó, akkor majd más nicken kommentelek. :D

ő-szinte 2011.11.26. 22:09:32

En nem tudom, de ezen a Lilun minden ugy all mint ha rahanytak volna...

sogeking 2011.11.26. 22:10:02

@fran7: olyan, mint a titkárnő, aki most jön a főnökétől

inmemancsi 2011.11.26. 22:10:06

@anica inkognitóban: Ő más kategória arcban és hangban is:))

foxglove (törölt) 2011.11.26. 22:10:32

Sziasztok ribizligizik.
Megint hirtelen néztem a tévére, lilu lesokkolt így felkészületlenül.

inmemancsi 2011.11.26. 22:11:04

@ő-szinte: végre valaki:)), de még őt is fel lehetne egyébként normálisan felöltöztetni

capa05 2011.11.26. 22:11:36

@anica inkognitóban: hát fura egy izlésed van .. Barbrával kapcsolatban..

kárpátia56 (törölt) 2011.11.26. 22:11:38

ma is fura Lilu. Fekete masnimelltartó egy narancs zsiráfon. bocs Hajni, tudom, te is zsiráf lettél volna, meg mindegyik narancs.

arkangyal44 2011.11.26. 22:12:02

Én egy 30-ezres csekket szokok adni karácsonyra a dolgozóimnak,és ha jól melóznak, akkor alá is írom :)DD

fran7 2011.11.26. 22:12:13

@sogeking: Az ő főnökei nem a nőket szeretik.

ő-szinte 2011.11.26. 22:12:21

Szegeny tanar elegge hadilabon all a fegyelmezessel :-DDD

atandora 2011.11.26. 22:12:37

Na, most várhatok 20 percet, hogy megnézzem Lilut. Hozzá kell szoknom, hogy nézem is, nem csak hallgatom. Most, hogy már végre úgy rendeztem a szobát, hogy láthatom a tévét netezés közben. :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 22:13:05

@kárpátia56: azért az nem egy habkönnyű mese....
@inmemancsi: ez így igaz.-..
@capa05: miért? csúnya de szép szerintem...

sogeking 2011.11.26. 22:13:15

@fran7: viszont a jelek szerint ügyelnek a látszatra :)

ő-szinte 2011.11.26. 22:13:50

@inmemancsi: lehetne, de minek? A legnagyobb baj, hogy ez egy antino. Egyszeruen keptelen viselni meg a leggyonyorubb ruhat is.

genevieve 2011.11.26. 22:13:57

szegény tancsibácsi:-)

ő-szinte 2011.11.26. 22:15:56

@genevieve: A baj az, hogy ez csak egy tanar, nem pedig pedagogus.

Hurri Kán 2011.11.26. 22:16:51

Rájöttem: Péter olyan, mint egy törpe gonoszjeti. :D

capa05 2011.11.26. 22:16:52

@anica inkognitóban: tudom egy bizonyos szögből nézve...:P:DD

ő-szinte 2011.11.26. 22:16:58

en komolyan jokat derulok Attilan :-DDD

foxglove (törölt) 2011.11.26. 22:18:07

@ő-szinte: én örülök, hogy hogy engem nem ő tanított

2011.11.26. 22:18:10

@genevieve: meg lehetne szopatni a nagyarcúakat szépen, ha lenne a szerkiknek töke, akik megbuknak kapnának kreatív büntit. Mondjuk Petike nem nyáladzhatna egy hétig Váronkikájával vagy ilyesmi.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 22:18:13

@capa05: na, ezen már csak nem fogunk összeveszni :P:D

ő-szinte 2011.11.26. 22:18:33

Bakker, Kinganak akkora segge van mar mint Dressznek?
Vera pedig mint ha fogyott volna... vagy vak vagyok?

inmemancsi 2011.11.26. 22:19:09

@ő-szinte: pld. ha már annyira nyomják, hogy képernyőn legyen állandóan, a nézők kedvéért -retinájáért- legalább..:))

valamiről lemaradtam, hogy tornázni a szabadban csak pufidzsekiben lehet?? holnapra kell keresnem egyet a futáshoz

ő-szinte 2011.11.26. 22:19:21

@foxglove: Ebben egyutterzek veled. Szanalom.

MagasMacska 2011.11.26. 22:19:50

Nem tehetek róla, de nekem a versenyzők mindegyike jobb szórakozás, mint ez a két hülye a partvonalon.

ő-szinte 2011.11.26. 22:19:51

Csaba micsoda paprikajancsi! :-DDD

ő-szinte 2011.11.26. 22:20:53

A tesi tanar jo fej, nekem bejon :-)

genevieve 2011.11.26. 22:20:59

@beebeer: ezt mondtam én is...ha kapnának valami húsbavágó büntit, ott pattognának ők is a matracon és vetnék a cigánykerekeket:-D

Hurri Kán 2011.11.26. 22:20:59

Ilyen talajgyakorlatokat bármikor csinálok hajnalban, hazafelé menet. :DDD

sogeking 2011.11.26. 22:21:40

hehe, rájöttem, ezt a rucit a pizsamából szabták át :D

Hurri Kán 2011.11.26. 22:21:52

Lilunak miért telepítettek madárfészket a feje búbjára?

inmemancsi 2011.11.26. 22:22:10

@genevieve: de miért is van pld. petizsírmalac felmentve??

fran7 2011.11.26. 22:22:35

@inmemancsi: Ilyet még véletlenül se tegyél, max ha innen veszed az öltözködési ötleteket.@MagasMacska: +1, teljesen egyetértek veled.

kárpátia56 (törölt) 2011.11.26. 22:22:57

@ő-szinte: Attila a legkreatívabb a csapatban.

sogeking 2011.11.26. 22:23:17

@gyvy: ott is van valami kreáció?? addig még nem jutott el a szemem :D

capa05 2011.11.26. 22:23:29

@gyvy: engem is egy fajta baromfira emlékeztet nem tudom megmondani hogy milyen tyúk tipus ....:DD

Tüzitündér 2011.11.26. 22:23:38

lilu úgy néz ki mint a temetéseken a "versmondó" lány! :)

MagasMacska 2011.11.26. 22:23:39

@inmemancsi: Mert kiújulna a vesegörcse! (Ha ez iga, akkor sajnálom, mert az polkoli fájdalom, nem kívánom senkinek, de nem hiszem, hogy igaz lenne.)

inmemancsi 2011.11.26. 22:23:45

@gyvy: :))) hogy passzoljon a nem tudom mi de nem blúz inkább kinyúlt pólóján lévő kinyúlt masnijához:))

2011.11.26. 22:23:55

@genevieve: az a legaljasabb, ahogy kiröhögik a másikat, Péterből még egy egészséges mérlegállást sem nézek ki, tiszta antiférfi.

vallatas 2011.11.26. 22:23:56

hihetetlenül izgalmas ez a hét, soha többet suli hetet!
és tényleg inkább kocsmahét legyen, Kinga akkor az igazi ;]

MagasMacska 2011.11.26. 22:24:36

@Tüzitündér: Én még nem találtam rá hasonlatot...

inmemancsi 2011.11.26. 22:25:35

@MagasMacska: ja köszi, erről lemaradtam..

beacska 2011.11.26. 22:25:58

@beebeer: pedig a mérlegállás igen hasznos! és férfias4 ;D

Tüzitündér 2011.11.26. 22:26:37

ez a ráfájzen bankos eszti hírlap sem kutya! :):)

beacska 2011.11.26. 22:27:02

és mi lesz azzal, aki a vizsgán megbukik? jövő héten újráz???

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.26. 22:27:19

@gyvy: Lilunak a haja, minél többet bonyolítják, dizájnolják, annál inkább gáz! Így a Fábry Sándor Dizájn Centerébe való! Legjobb neki a természetes, egyszerű hajzat!

inmemancsi 2011.11.26. 22:27:46

@fran7: ezek ötletek? én azt hittem, csak ezt ne kisokos:)) már elhatároztam csinálok egy lilus ezt ne gyűjteményt elrettentésnek, de lusta vagyok, mert túl sok az alapanyag:))

2011.11.26. 22:28:23

@beacska: a mérlegállás nem túl megerőltető feladat, azért írtam példának.

inmemancsi 2011.11.26. 22:28:55

@ő-szinte: ha futsz éppen, akkor nincs hideg:))

fran7 2011.11.26. 22:29:37

@inmemancsi: Elsősorban a pufidzsekiben futástól tiltanálak el- Másrészt bölcsebbnek gondollak attól, hogy innen meríts öltözködési ötletet.

beacska 2011.11.26. 22:29:41

@beebeer: egyensúlyérzék nélkül az sem könnyű

ő-szinte 2011.11.26. 22:30:04

@Peter_Cs: Nem hiszem. Szerinted ez a haj kinek allna jol? Csak megint kibaszott vele a fodrasz :-DDD

vallatas 2011.11.26. 22:30:20

rubinkocka
:DDD
Annamari ez napi fail volt.

ő-szinte 2011.11.26. 22:30:57

Hu, egy melltartot azert felvehetett volna a tanarneni :-)))

Hurri Kán 2011.11.26. 22:31:21

@Peter_Cs:
Legjobb lenne, ha zsákkal a fején jelenne meg. Mi egészen a földig ér.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 22:32:05

@beebeer: de tudod, hogy a gondolkodás néha az :DDDD
(már megint én súgok, fszmtbzdmg! :P:D )

témázgató 2011.11.26. 22:32:32

Veronika jelképe: védekezés = óvszer.

ő-szinte 2011.11.26. 22:32:44

@inmemancsi: :-)persze, de tudogyulladast attol meg kaphatsz, nem?

Hurri Kán 2011.11.26. 22:32:56

A tanárnéni fogadjunk egyedül vág disznót.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.26. 22:33:59

Lilu olyan ebben a szerkóban, ezzel a hajjal, mint egy decens utcalány.

De ha iszik még két felest, akkor egy decens utcalány lesz, aki Melanie Griffith-re akar hasonlítani.

Azt a 40 denes fekete harisnyát meg a stylistja fejére húznám.

inmemancsi 2011.11.26. 22:34:03

@fran7: hát még egyszer se jutott eszembe.. nem is jelentkeztem a vv-be..

2011.11.26. 22:34:53

@anica inkognitóban: ez a hivatásod nem? Hogy ott álljál mögöttünk és súgjál, a fszmtbzdmg! :)))

Tüzitündér 2011.11.26. 22:35:07

@gyvy: nem vágja, együtt eszik vele. nekem legalábbis nagyon úgy tűnik! :):)

ő-szinte 2011.11.26. 22:35:45

Peti fejen mi az a tetkohoz hasonlo szarsag?

2011.11.26. 22:36:12

@inmemancsi: te futsz ebben a szmogban, párában? Itt Pesten?

MagasMacska 2011.11.26. 22:36:37

Namostakkor abban mi a vicces, hogy ellopják Gergő pénzét?

2011.11.26. 22:36:52

ez meg mi a fos?

inmemancsi 2011.11.26. 22:37:14

@ő-szinte: már miért kapnék? felöltözve futok azért még, nem meztelenül:)) szerencsére még sose volt tüdőgyuszim, sőt beteg se szoktam lenni - talán többek között azért mert rendszeresen mozgok:))

inmemancsi 2011.11.26. 22:38:02

@sogeking: az a baj, hogy teste nincs meg hozzá:)) a ruha jó

capa05 2011.11.26. 22:38:16

@ő-szinte: talán könnycsepp, mint amerikában akik embert öltek..!De Attiláén is láttam.!

foxglove (törölt) 2011.11.26. 22:38:46

hol. van. a. KISOLLÓM?!?!?!?!

vallatas 2011.11.26. 22:39:12

Gergő nem jött rá Lol!
:DDD

Most ügyesek voltak Attiláék, bár mire jó az a pénz?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 22:39:27

@capa05: errefelé a kabai sitteseknek van olyan...:S

fran7 2011.11.26. 22:40:30

@inmemancsi: Ez a harmadik tél, amikor futok. S az első, amikor megfáztam. Ma tudtam először elmenni futni a szmogtól, a jégtől és ködtől. Nagyon rossz idő volt ez a futóknak.

ő-szinte 2011.11.26. 22:40:46

@inmemancsi: csak azert gondoltam, mert felhevul a tested, es ezt a kurva hideg levegot ahogy belelegzed, nincs ideje felmelegedni.
En is rendszeresen mozgok, megis szoktam beteg lenni. Nem tudom, hogy ez ettol fuggene-e?

2011.11.26. 22:41:04

@anica inkognitóban: MMKK hogy klasszikust idézzek! :DDDD

beacska 2011.11.26. 22:42:21

@ő-szinte: a tesi órán mondta: és Vera tetkóját Pepénél lehet kapni...

fran7 2011.11.26. 22:44:43

@ő-szinte: Aranyszabály, ha csak kicsit vagy beteg menj ki futni. S vagy meggyógyulsz vagy lebetegedsz tőle. S akkor a gyógyulásra lehet koncentrálni.
Másrészt nem tanácsolják már hogy az arcod elé tett sállal fuss, mert az rosszabb. Nem a belélegzett hideg levegőtől betegedsz meg.

inmemancsi 2011.11.26. 22:45:09

@ő-szinte: nem vagyok szakértő, de nekem nem okoz gondot, ez meg még nem is hideg, az -10 alatt kezdődik. Egyébként nekem tényleg nem gond, és egyébként síelésnél, korcsolyázásnál stb. sem hiszem, hogy az lehet

kárpátia56 (törölt) 2011.11.26. 22:46:11

@MagasMacska: de, úgy tűnik. :)
a Gusztáv nem ilyen volt, csak színes?

2011.11.26. 22:46:19

@ő-szinte: csak azért kotyogok bele, mert mindkettőről vannak tapasztalataim, mikor rendszeresen tudtam futni télen, gyakran kapart a torkom, mert képtelen vagyok az orrlégzésre, de ennyi, minden más vírus és baci elkerült, vagy ha mégsem rekordidő alatt letudtam, ahogy abbahagytam, mindjárt belefutottam a rettegett influenzába, nyomtam az ágyat hetekig.
Jó futni télen, én például hóban nagyon szeretek, de ebben a mocskos ködös időben nagyon utálok.

inmemancsi 2011.11.26. 22:46:52

@Peter_Cs: tudod mondtam már, nem a stílusérzékedért szerethetnek itt:))

ő-szinte 2011.11.26. 22:47:16

@inmemancsi: Valoban, sielesnel meg en sem kaptam tudogyuszit, de meg csak beteg sem lettem.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.26. 22:47:57

@anica inkognitóban: igen, konkrétan ez jutott eszembe, amikor megláttam. :D

2011.11.26. 22:48:32

@inmemancsi: tényleg? Akkor holnap reggel nekidurálom magam én is, nagy lemaradásom van, csak vártam, hogy múljon ez az ocsmány köd, de nem teszi. :)

inmemancsi 2011.11.26. 22:49:05

@beebeer: én jól veszem a levegőt szerencsére, igen az fontos. én hóban (és jégen) nem szeretek futni:))

honnan veszik ezeket a fülbevalókat pld. vera?? a tokájához pont illik

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.11.26. 22:49:34

Vera "apró féltékenység"-nek titulálja azt, hogy ha csak meglátja Veronikát, már tüzet köp és forogni kezd a nyakán a feje... Bakker, mi lenne, ha nagyon féltékeny lenne rá???? :D

ő-szinte 2011.11.26. 22:51:13

@inmemancsi: pedig most fogyott Vera. de a sztajliszttal en is elbeszelgetnek :-)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 22:52:39

@sogeking: ez mindenképpen jobb verzió, még női szemmel nézve is :)

ő-szinte 2011.11.26. 22:52:54

ez a ribizli gizi meg! :-DDD

Es Vera mert esik bele a festekes vodorbe mindig?

Hurri Kán 2011.11.26. 22:52:58

@sogeking:
A zene már meg is van hozzá. :DDD

2011.11.26. 22:54:21

@fran7: ez tök jó, ez a kicsit beteg futás, pár éve nem tudatosan, de ezt csináltam, a melóhely olyan volt, mint egy Petri csésze, be is nyaltam egy vírust, de csak futás közben éreztem meg, tök betegen húztam haza, de másnapra semmi bajom nem volt. A srácok meg napokig szenvedtek. Én akkor azt találtam ki, hogy kiégettem magamból.

capa05 2011.11.26. 22:57:08

Hát ebben a villában a lányok nem jártak biológia órára, vagy mind szűz?:DDDD

ő-szinte 2011.11.26. 22:57:23

Mekkora egy geci ez a Peter!

2011.11.26. 22:57:30

Veronika most komolyan azt akarja beadni a népnek, hogy egész nap rátapad egy pasira és kínosan érinti, hogy annak feláll a farka?

Ezek a lányok, gondolok is Serire is, honnan keveredtek ide erre a világra?

capa05 2011.11.26. 22:58:47

nem barát inpotens !!:)

ő-szinte 2011.11.26. 22:59:00

Na, verocska , majd meglepodsz, mikor Atti nem csak baratkent fog radrepulni. Anno mar a jakuban introzott errol... :-)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 22:59:28

@beebeer: jaj, hát még nem találkozott ezzel a jelenséggel, na :DDD

MagasMacska 2011.11.26. 22:59:36

Ezek már Mikulás csomagból eszegetnek??

Hurri Kán 2011.11.26. 22:59:46

@beebeer:
Pedig Seri barátkozott úgy mindenféle rudakkal már...
Emlékszem, pár éve volt vmelyik újságban sporthír, főcím, egy rúdugrónőről:
Szabó Zsuzsa egyelőre ismerkedik az új rúddal. :DDD

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.26. 22:59:47

@inmemancsi: 80-as retró! A 80-as években ilyeneket hordtak főleg a nők.

@Gem121: Vera már beköltözésekor is ezt gondolta!

ő-szinte 2011.11.26. 23:00:01

@beebeer: Nem, ezt o nem gondolja komolyan, csak most mosakszik.

genevieve 2011.11.26. 23:00:42

miért pofáznak ezek teleszájjal??????

inmemancsi 2011.11.26. 23:01:15

@genevieve: és miért zabálnak állandóan?

Talpig Jimmy 2011.11.26. 23:01:35

Petikém! XD
The Mouse That Roared

ő-szinte 2011.11.26. 23:01:35

Zabaljak az edesseget, aztan csodalkoznak... ?

2011.11.26. 23:01:50

@ő-szinte: ja, próbál kihátrálni a Péterrel való kapcsolatából, de ennyire hülye, hogy ezt a dumát bárki beveszi? Valami hasonló szöveget szegény Sehere nyomott le anno, szerintem tőle lopta.

ő-szinte 2011.11.26. 23:03:07

@beebeer: Nem tole lopta, csak ebben a dologban egyforman gondolkodnak. :-)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 23:03:14

@sogeking: mert ebben a cuccban egy nő van, nem egy nőietlen gebe, másrészt meg titkárnősebb :)) amit Peticsé linkelt, az olyan összeszedetlen, nekem legalábbis ..

Hurri Kán 2011.11.26. 23:03:23

@sogeking:
:DDD

Na jó, inkább nézem a Barca-meccset. :D

ő-szinte 2011.11.26. 23:04:18

Mi a faszt akar Peti Kingatol?

MagasMacska 2011.11.26. 23:05:40

Na persze, Annamari viszi a híreket! Kinga már nekem is undor, pedig én kedveltem.

inmemancsi 2011.11.26. 23:07:11

ha valakinek ilyen felsőteste van mint petinek, akkor miért nem tetováltat magára inkább egy pólót??, vagy egy kezeslábast??

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.26. 23:08:24

@ő-szinte: @MagasMacska: A végén Annamária lesz a következő kieső.

genevieve 2011.11.26. 23:08:31

ezek az öfik egyre szarabbak...

Hurri Kán 2011.11.26. 23:09:35

Lilun ez a szoknya megagáz. Vagy legyen 10 centivel rövidebb, vagy ugyanannyival hosszabb, de ez így borzalom.

fran7 2011.11.26. 23:09:43

Ha elolvassa a retek, hogy miről beszélgettünk itt, akkor rájönnek arra, hogy ez rettenet gyenge összefoglaló volt.

sogeking 2011.11.26. 23:09:55

@anica inkognitóban: közben már rendőrnős vonalra váltottam :D

ő-szinte 2011.11.26. 23:09:57

Petink holnap sem hazudtolja meg magat :-)))

genevieve 2011.11.26. 23:10:03

peti ....ez minősíthetetlen volt...

ennyit akkor a nők tiszteletéről...

Hódos Hajnalka 2011.11.26. 23:10:15

Péter a tanári kar előtt? Ez csak nekem volt a gyükérség teteje?

ő-szinte 2011.11.26. 23:10:43

@fran7: pont akartam irni, hogy semmi nem tortent. :-)

ő-szinte 2011.11.26. 23:11:19

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Nem en is ezt irtam, csak burkoltabban. :-)

vallatas 2011.11.26. 23:12:40

@ő-szinte:
nem baj legalább őszinte, Gergő csak Shadival üzente Csillanak, hogy kihasználja Seherezádét a játék miatt, s nem érez iránta semmit...

tehát érted ;]

kárpátia56 (törölt) 2011.11.26. 23:12:49

@MagasMacska: :D most már megvan, apukám hatalmas kedvence volt. köszi!
én is néztem, kb. 7-10 évesen, korfüggetlen.

fran7 2011.11.26. 23:12:58

Pedig az X faktor után tudnának nézőt szerezni. Lehet most unták el magukat.

capa05 2011.11.26. 23:13:21

@genevieve: azért a nők tiszteletéhez az is hozzátartozik, hogy úgy viselkedjen, hogy tisztelni lehessen...
Attól függetlenül rém paraszt megnyilatkozás volt..:))

inmemancsi 2011.11.26. 23:13:49

@genevieve: ez a csávó nagyon gáz, el tudom képzelni milyen teljesítményre képes..

genevieve 2011.11.26. 23:13:53

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: valamiért úgy hiszi sokat megengedhet magának...még egy ilyet is...

MagasMacska 2011.11.26. 23:14:03

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Én is lefagytam tőle. De talán feladat lehet, mert egyébként a tanári kar - vagy legalábbis én tanárként - pofánlöttyintette volna egy ki vízzel.

genevieve 2011.11.26. 23:15:13

@capa05: a tanári karban is voltak nők....de ettől függetlenül is gyökér megnyilvánulás volt, még veronikára nézve is...

MagasMacska 2011.11.26. 23:15:16

@kárpátia56: Én vén fejjel is nézem. Tényleg korfüggetlen.

capa05 2011.11.26. 23:15:35

@vallatas: azért ennek az üzenetnek a valóság tartalmában nem vagyok biztos..:)
Elég sértett kis fasz.. és a kisdobos ahol tud "segít"!!

ő-szinte 2011.11.26. 23:16:11

@genevieve: nem az a baj, hogy azt hiszi sokat megengedhet, hanem az, hogy azt is hiszi, hogy o most jo fej :-)))

genevieve 2011.11.26. 23:16:19

@kárpátia56: én nem, de többen istenitik az itteni kommentelők közül...és még shadit mondták tiszteletlennek....

MagasMacska 2011.11.26. 23:16:55

@capa05: Erre én is gondoltam, de ez nem "segítés", hiszen a villába nem jut vissza, tehát nem csíp senkin vele.

genevieve 2011.11.26. 23:17:09

@MagasMacska: ha feladat, akkor még inkább gáz....

inmemancsi 2011.11.26. 23:18:32

@ő-szinte: meg, hogy micsoda egy fasz, de inkább fax

ő-szinte 2011.11.26. 23:18:38

es onlajn vajon miert nincs?

beacska 2011.11.26. 23:20:12

@genevieve: és még mindig! Shadi bunkósága független más bunkóságától! ez nem viszonylagos dolog...

Tüzitündér 2011.11.26. 23:20:35

Hajni! Már előre sajnállak a holnapi poszt miatt, mert rég láttam ekkora szart, mint ma.

capa05 2011.11.26. 23:20:58

@MagasMacska: ha valakit megszervezve kipakolok a villából.. szivességet kérek tőle ?...nálam ez nonszensz:))

genevieve 2011.11.26. 23:21:03

@inmemancsi: azt nem akarom elképzelni:-D

@ő-szinte: sőt, mindenkinék okosabbnak és különbnek képzeli el magát...mint amikor a tanárnak azt mondta, hogy nem főnök, hanem csak egy hozzárendelt segitő

ő-szinte 2011.11.26. 23:21:30

@MagasMacska: nem, holnap lesz azt hiszem.

genevieve 2011.11.26. 23:21:52

@beacska: shadi "bunkósága" a fasorban sincs petihez...

egyébként erről az peti megmozdulásról mi a véleményed?

Tüzitündér 2011.11.26. 23:22:41

jaj nem kapcsoltam el az ertéelről és valami rettenetes horror film van.... vááááá! úgy utálom az ilyen filmeket!

ő-szinte 2011.11.26. 23:22:43

@anica inkognitóban: inkabb visszanezem az ofiket, amik kimaradtak :-) meg a barikoztot

Hódos Hajnalka 2011.11.26. 23:23:45

@Tüzitündér: én se :S én is utálom az ilyeneket.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 23:24:30

@sogeking: nyugtass meg, hogy ez nem az előbbi sorozathoz tartozik.::DDDDD

genevieve 2011.11.26. 23:25:13

@beacska: nem láttad az öfi végi bejátszást?

inmemancsi 2011.11.26. 23:26:48

@ő-szinte: most épp van online kinguci kék szemhéjjal..

Hurri Kán 2011.11.26. 23:26:59

@anica inkognitóban:
Most mi bajod van ezzel? Lilu egy jó nagy répával? :DDD

beacska 2011.11.26. 23:28:08

@genevieve: de láttam. nem kapok sírógörcsöt, ha erre gondolsz (vállrándítás)
gondolom, megkérdezték tőle, miért nem jön izgalomba a marha nagy vizsgától, mire ő mondta, mert mással van elfoglalva. mire elkövették azt a hibát, hogy rákérdeztek, mivel...hááát ő elmondta...jaaa, hogy a B-betűs szót használta? huhhhh, borzasztó...

MagasMacska 2011.11.26. 23:28:09

@capa05: Nem tudom. Nem érzem igaznak, pont azért, amit mondasz. Viszont azt sem értem, hogy egyébként miért csinálná? Csak azért, hogy beszéljenek róla?

Tüzitündér 2011.11.26. 23:28:45

ki az a gubbasztó ember a belevalóban? Az fekete zakós a vonatbezető azt tudom, de a másik?

inmemancsi 2011.11.26. 23:28:51

bálkirály és bálkirálynő eredményhirdetés persze a line off

2011.11.26. 23:28:58

@genevieve: mi volt az a megmozdulás? Elkapcsoltam, a Dunán a Nagymenők megy.

ő-szinte 2011.11.26. 23:30:10

@inmemancsi: Milyen leharcolt a feje...

Hurri Kán 2011.11.26. 23:30:23

@anica inkognitóban:
Az a nagyobbik baj. :DDD

@beebeer:
Hú... Pedig láttam vagy már 15X... :)

capa05 2011.11.26. 23:31:33

@MagasMacska: megpróbál érdekes lenni és valami kis pénzt kisajtolni az ismertségből..:)

ő-szinte 2011.11.26. 23:32:13

jesszusom, a tuja lett a balkiraly!

Hódos Hajnalka 2011.11.26. 23:32:41

@capa05: a movies24-en a bronxi mese megy. inkább de niro. :)

inmemancsi 2011.11.26. 23:32:50

bálkirálynő is van

ő-szinte 2011.11.26. 23:33:01

es a kiralyno AM. ja, es egyutt toltik az ejszakat, hehe

genevieve 2011.11.26. 23:33:38

@beacska: ja értem:-D
hát igen, a jó öreg kettős mérce:-DDDDD

@beebeer: azt mondta a tanári karnak, hogy nem érdekli a tanulás, mert még mielőtt kiesik a villából meg kell dugnia veronikát.....

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 23:33:49

@sogeking: hú, de jó, hogy nem kell érted aggódnunk..:DDD

kárpátia56 (törölt) 2011.11.26. 23:35:48

@genevieve: Peti cinizmusa, nőkhöz való hozzáállása forradalmi. a szocializmus 2 osztály 1 réteg szintjén - munkás, paraszt, értelmiség, ő az "értelmiség".
A renszer igazi haszonélvezője, a legadaptívabb. Kis mocsok.
Shadit a többiek fordították ki magából. Individuálisan kezelte a többieket, ahogy azt korrektül kell, nem Petiként, akinél van ő, Ati, meg a massza.

Hurri Kán 2011.11.26. 23:35:59

Csaba lett a bálkirálynő? :DDD

ő-szinte 2011.11.26. 23:36:48

@inmemancsi: Az hagyjan, de szegeny elvezi is. Azert ilyenkor tenyleg megsajnalom szerencsetlent...

2011.11.26. 23:37:06

@genevieve: hát komoly cél, az is lehet, benne van a munkaszerződésében. :)))

Igazán az irritál ebben a pasasban, hogy érezhető az RTL-es hátszél, innen keménykedni több mint ízléstelen. Antipasi, na.

Tüzitündér 2011.11.26. 23:37:34

@sogeking: ez legalább jó! :):) rubint koczka! :):)

beacska 2011.11.26. 23:37:51

@genevieve: én sosem mondtam, hogy nincs kettős mérce. mert van. mindenkinél. csak van, aki nem vallja be. meg azt mondja, hogy becsület, és igazság, és gerinc...meg mi is van még, bla meg bla meg bla...

a csalásban is csalunk, ez alap....és kő-papír-olló ;DDD

genevieve 2011.11.26. 23:38:26

@kárpátia56: szerintem meg egy kis pondró....

ő-szinte 2011.11.26. 23:40:09

Attila miert akarta a multkor
(vmelyik oran) megcsokolni Verat?

Tüzitündér 2011.11.26. 23:40:28

és a legszebb virágosok koszorú masnijára írták arany tollal a bálkirály és királynő feliratot! :):):) annyira igénytelenek ezek na!

fran7 2011.11.26. 23:41:30

@kárpátia56: Beszélgettünk arról itt, hogy Attila utolsó esélye, hogy Kinga típusú fiatalabb lányokkal járhasson, fekhessen össze. Deklaráltan ezért ment be a Villába. De ő lehet fel fog nőni és keres majd egy hozzáillő nőt. De Peti az ilyen Veronika típusú nőket fogja kergetni egész életében. Ezért dolgozik ilyen valóságshow műsorokban. Vesz el feleségül ukrán felnőttfilmes hölgyet. Ez valamiféle defektus nála.

ő-szinte 2011.11.26. 23:41:33

@Peter_Cs: Mit is vartunk tole ? :-)

genevieve 2011.11.26. 23:41:53

@beacska:
ahhoz képest amig shadi ki nem esett azt hittem már komoly problémáid lesznek abból amilyen szinten gyülölted és azt itt megosztottad velünk:-)

de, oké tudomásul vettem, hogy te olyan jellemvonások alapján szimpatizálsz amilyen petinek van:-)

Hódos Hajnalka 2011.11.26. 23:42:43

@gyvy: tudom, de azt nemrég néztem.

beacska 2011.11.26. 23:43:49

@genevieve: bocs, de ebből egy szót sem értettem...milyen problémáim lehetnek nekem abból, hogy utáltam a Shadit? idejön, és jól beolvas nekem???

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.26. 23:44:16

@genevieve: A két manipulátorhoz képest Shadi egy úriember!

genevieve 2011.11.26. 23:45:58

@fran7: ilyen szempontból ati sem fog felnőni, egész életében duzzogni fog, hogy nem kell a szerinte "jó" nőknek, viszont neki meg nem kellenek a szerinte nem "jó" nők:-)
tudja, hogy nem egy főnyeremény pasi külsőleg mégis úgy gondolja, hogy neki jár, hogy jó női legyenek....

petinek pedig örökké a lepattanó nők jutnak...akik valaki másé voltak és vigaszágon jut hozzájuk...

Líder Máximo 2011.11.26. 23:46:05

wehehe, 3 perc és kikap a Barcelona a Getafétől :))))

Jáj de szép ez az este :)

ő-szinte 2011.11.26. 23:47:17

@genevieve: Peti viszont szerencses, mert ez a dolog nem zavarja :-DDDDD

beacska 2011.11.26. 23:48:22

@genevieve: a nők nagy része volt előtte valaki másé. másrészt meg ezt honnan tudod? ismered a barátnőit? csak neeem???;D

Tüzitündér 2011.11.26. 23:48:49

véletlenül ráültem a szemüvegemre és összetörtem, de ripityára. Szerencsémre senki nincs itthon, mert ha látnák, hogy felvettem a dioptriás napszemüvegemet és abba nézem a tévét a sötét szobában, tuti elmeháborodottnak nyilvánítanának! :):)

genevieve 2011.11.26. 23:48:53

@Peter_Cs: shadi naiv volt....de alapvetően nem rosszindulatú

ati egy normális barát mellett még normális is tudna lenni

peti meg a vérgeci kategória...

Hurri Kán 2011.11.26. 23:49:03

@Líder Máximo:
És télleg kapufát rúgtak a 94. percben...

genevieve 2011.11.26. 23:49:53

@beacska: honnan tudom? te is látod a tévében:-)

Líder Máximo 2011.11.26. 23:50:02

@gyvy: kápufáááááááááááááááá, Messi, az utolsó másodercben, muhahahahahahahaha :D

ő-szinte 2011.11.26. 23:50:42

@genevieve: Igen, peti tenyleg vergeci. Akinek ilyen baratja van,ellensegre mar nincs is szuksege :-)

genevieve 2011.11.26. 23:51:39

@ő-szinte: majd néz nagyokat ati is:-D

beacska 2011.11.26. 23:52:38

@genevieve: jaaa, egy nőből általánosítunk, jó...csak tudod, nagyon kicsi a valószínűsége, hogy az ember fia kifog magának egy szüzet...az összes többi meg más levetett macája...

ő-szinte 2011.11.26. 23:52:56

@genevieve: szerintem Atti azert nem lepodne meg, belekalkulalta.

Tüzitündér 2011.11.26. 23:53:07

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: a mezzon Wagner van! Bár mindjárt vége! :)

genevieve 2011.11.26. 23:54:39

@beacska: te, neked tényleg ennyire bejön peti?:-)

ő-szinte 2011.11.26. 23:55:10

@Tüzitündér: Melyik? Nalunk basszus fizetos a mezzo, raadasul vmi faszom kis csomagban van :-(

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.26. 23:55:41

@beacska: hát, nem bánom, hogy ezekszerint igen rövid idő után levetett maca lettem :PP:DDD

mennyi hülyeséget bírtok összeirkálni, beszarok :DDDDDDDD
na, jó éjt, végigálmodom azokat, akik lemacásítottak..:P:D mozgalmas éjszaka lesz... szerencsére :DDDDDDDDDD

genevieve 2011.11.26. 23:55:52

@ő-szinte: szerintem erre nincs felkészülve:-))

mint mondtam atiban még vannak emberi érzések....nagyon mélyen, de vannak:-)

genevieve 2011.11.26. 23:56:37

@anica inkognitóban: nem hiszem, hogy nem érted miért irtam és mire:-D

ő-szinte 2011.11.26. 23:57:24

@Tüzitündér: Hat az nem a legjobb muve...bar ki mit szeret. azert koszi :-)

Tüzitündér 2011.11.26. 23:58:19

prizma tévén meg a kész átverés a nagyonbátor hajdúval és sarki katával! rémes!

genevieve 2011.11.27. 00:00:34

@anica inkognitóban: fuuuu, megtöröltem a homlokom:-)

genevieve 2011.11.27. 00:01:21

nah, megint jó késő lett

jó éjt:-)

Tüzitündér 2011.11.27. 00:02:56

jó éjszakát mindenkinek! :):)

neoteny · http://word.blog.hu 2011.11.27. 03:28:55

Ez vszínűleg nem a HV hibája, de a "Vera hagyja, hogy még egy kicsit hülyét csináljon magából" rettenetesen ostoba: saját magát hagyja?

Lakásfelújító Feri · http://www.lakasfelujitas1.hu 2011.11.27. 06:22:28

@Peter_Cs: Olvastam a régi blogod írásait. Meglepően jók.

Spéter46 2011.11.27. 07:35:12

@kárpátia56: Shadi nem akart kifordulni magából. Jól meg is verték két napja éjjel nyílt terepen!! :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.27. 08:39:17

www.borsonline.hu/news.php?15-kilot-szedett-fol-vv-kinga-foto-&op&hid=49847

most, hogy végigolvastam, eldöntöttem: jövő hónapban a család nem eszik, mert kell a pénz, én is megműttetem a fülcimpámat :DDD

Jó reggelt..:) én ma itt csak elvétve, de ezt meg akartam veletek osztani :)

lavór 2011.11.27. 09:01:33

A kisebb baj, hogy idióta műsor agyhalott nézőknek. A nagyobb baj, hogy nem tudom, mit jelent a "csárázás".

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.27. 09:17:55

szavazzunk arra, hogy itt kik az rtl beépített emberei, akik terelgetni próbálják a blog olvasóközönségét....

várom a javaslatokat nevekre, akikről szavazhatunk...

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.27. 09:56:09

@Brr: te gyanús vagy nekem ezzel a szavazás-dologgal..:P:DDDD az rtl is ezt csinálja..:P:D

beacska 2011.11.27. 09:58:35

@anica inkognitóban: most tényleg meg kell magyaráznom, vagy csak hülyülsz? ;D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.27. 10:04:02

@beacska: :P:DDD
tényleg mennem kéne, nem halad a melóm...házimunka már nem sok van, de a többi..:S
tartsd a frontot, Beácska! :)

beacska 2011.11.27. 10:08:55

@anica inkognitóban: ááá, én is csak bekukk....megyünk anyóspajtihoz.

MagasMacska 2011.11.27. 10:17:48

Már megint rám marad az ügyelet...

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.27. 10:18:41

@anica inkognitóban:

nem szoktam szmájlikat használni, ezt most tekintsd annak...

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.27. 10:38:16

@anica inkognitóban:

nem szoktam szmájlikat használni, ezt most tekintsd annak...

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.27. 11:06:00

@Brr: köszönöm :))
@MagasMacska: elég lesz a készenlét is :D és köszönjük, Emese! :D

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.27. 11:10:26

"Még azzal is igyekeznek kell, hogy Veronikát meg tudjam dugni, mielőtt kiesik."

Péter marha jól időzítette ezt a beszólását, ez a VV5 eddigi legnagyobb szövege :)
Előtört belőle a valóságshow szerkesztő, tudja, hogy mikor mit kell mondani, hogy megnevettessen. Hatalmas showman!

GGG77 2011.11.27. 11:17:57

@hétszűnyű kapanyányimonyók: "Még azzal is igyekeznek kell, hogy Veronikát meg tudjam dugni, mielőtt kiesik."

Priceless! :)

capa05 2011.11.27. 11:42:39

@gyvy: néked is és a jelenlévőknek!
Remélem túl vagy már az első napilapon!:D

Hurri Kán 2011.11.27. 11:45:33

@capa05:
Szia! :)
Nem, még nem, most máshová megyek olvasni :)

capa05 2011.11.27. 11:53:46

@gyvy: megértelek terjeszteni kell a kultúrát és a mások által favorizált kiadványokat is meg kell ismerni!.D

Leonce 2011.11.27. 11:54:42

Hajnalka: A water babies-től az Under the tree? A cd-re!
Beépített hozzászóló?
Jó felvetés.

Hurri Kán 2011.11.27. 12:00:07

@anica inkognitóban:
Minden pajzsnak meg lehet találni a rését. Idő kérdése. :DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.27. 12:04:09

@capa05: nem éppen, bár nehezen aludtam el, de jókat álmodtam :P:DD reggel meg felturbóztam magam..:)
@gyvy: töretlen önbizalom :PPPP:DD

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.27. 12:08:45

Mennyire bírnám, ha Annamari tényleg kivinné Petit, és kinn hagyná, igaz ez csak akkor lehetséges, ha a retek hagyja kiejteni a beépített emberét... illetve, ha Annamari akkor is kiviszi, ha Peti nem rak rá annak érdekében, hogy megelőzze, hogy Annamari kivigye őt...

Peti úgy gondolja, hogy a közönségnek vicces, hogy mindenkit folyamatosan ütemkihagyás nélkül árul el, vagy a retkes fizetéséért neki mindegy, ő csak a forgatókönyv szerinti szerepét játssza, amikor folyamatosan mindenki szemébe hazudik...

de valahogy az sem segít neki, ha tudom hogy fizetett mindenes retkes ügynök...

capa05 2011.11.27. 12:12:38

@anica inkognitóban: akkor viszont üde és friss vagy! Irigyellek érte!:DDD

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.27. 12:19:27

@Brr: Péter valóban az RTL embere, azért van bent, hogy csinálja a show-t, ehhez tényleg ért, ezt csinálta az elmúlt 10 évben. Ma már nem készül valóságshow beépített ember és forgatókönyv nélkül. A VV4-ben is ott volt Olivér, aki irányította az eseményeket, amíg bent volt, aztán kívülről.

Péter Annamáriára simán ráteszi, mert nem fél tőle, ha esetleg ki is viszi AM, Péter úgy gondolja, hogy simán kint hagyja a csajt.
Ő csak erős játékosokra nem teszi, mert nem akarja, hogy kivigyék.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.27. 12:21:23

@gyvy: meg te is, úgy látom..:P:P:DD
@capa05: hogy pontosak legyünk: friss,üde és kívánatos :P:DDDD
@Tüzitündér: hát, ennyi..:)

capa05 2011.11.27. 12:33:15

@anica inkognitóban: hát ha szerinted ez szép amit Tüzitündér küldött akkor csalódtam az izlésedben...:)))
vagy akkor az enyémmel van gond?!:P:DD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.27. 12:36:03

@capa05: szerintem mindkettőnk ízlése kifogástalan, csak más: neked is más tetszik és nekem is..:DD a filmjeiben megszépül Barbra szerintem, de ezen se vesszünk össze, hacsak nem akarsz feltétlenül..:PPPPP:D

atandora 2011.11.27. 12:40:00

Na basszus, hívom a providentet. Nem tudok tovább élni ilyen fülcimpákkal. Meg a kis lábujjam is furán görbül. Kiegyenesíttetem!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.27. 12:42:10

@atandora: kérjél már nekem is egy időpontot,légyszi! :))

MagasMacska 2011.11.27. 12:43:23

@Brr: Tegnap már nekiment Veronikának is, bár még "szelíden" Hogy miért ez a hörcsög jön be az embereknek?

capa05 2011.11.27. 12:44:04

@anica inkognitóban: nem akarom én a vitát, de ha egy filmet emlitenél amelyikben szép akkor megnézném...:)))

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.27. 12:47:52

@capa05: ugyan nem vagyok a titkárnőd, de rendes csaj az igen, mondok egyet: Funny Lady... mondjuk, van vagy sok éve, hogy láttam...
amúgy meg mit kötekszel ma velem?:PPP:DDDD nem úgy alakul a napod, mint szeretnéd??:P:D

capa05 2011.11.27. 12:50:23

@MagasMacska: szerintem a taktika része.. csak saját vélemény... de Annamari elleni támadás ugye már nyílt (nézők előtt) titok, Gergő -derült égből- való támadása AM ellen megegyezést feltételez( ezt viszont nem láttuk és az eddigi viselkedésekből nem volt várható)
Peti mentesiteni akarja a kacsaszájút, hogy aki ő ellene van ne Veronon "verje" el a port...

Tüzitündér 2011.11.27. 12:53:23

@capa05: ilyenek voltunk? :):) abban szerintem nagyon szép a néni!

inmemancsi 2011.11.27. 12:53:33

@capa05: beleszólok:)) fotogén volt a nő nagyon, tudott hatni képen, két dimenzióban a szépség nemcsak a szabályos baba arc (vagy plasztikázott), hanem az aminek van kisugárzása, él a vásznon.

MagasMacska 2011.11.27. 12:53:37

@capa05: Piszkos Fred-effektus? Háááát...

capa05 2011.11.27. 12:55:20

@anica inkognitóban: @MagasMacska:
megyek a TK-ba és megtekintem az említett filmeket....:)Remélem nem kell előjegyeztetni a DVD ket..
Én nem kötekedtem...:/ , de ha zavarlak itt akkor kilépek.. bocs :P:DDD
Sziasztok!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.27. 12:56:50

@capa05: ne izélj már, csak hülyéskedtem!!! ehh.. sértődékeny pasik..:S

megyek, alszom egyet...

capa05 2011.11.27. 12:59:38

@anica inkognitóban: jó csak vicceltem!:)
szép álmokat!!:PP:DDDD

inmemancsi 2011.11.27. 13:08:00

tv2-n műsorvezető csajnak sem semmi a haja és szépség-egészség magazint vezet..

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.27. 13:19:11

@hétszűnyű kapanyányimonyók:

hát csodálkoznék, ha a közönség nem akarna kiállni a csúnya lány mellett, egy gerinctelen, hazug manipulátor ellenében...

Petinek azt kell elérni, hogy ne vigyék ki párbajra, mert ha kimegy a közönség úgy kinn hagyja mint a vöcsök, kivéve, ha retek belenyúl a szavazásba...

2011.11.27. 13:22:22

@inmemancsi: Streisandnak rohadt jól sminkelhető arca van, na meg tehetsége rengeteg, szerintem ez szépíti meg.

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.27. 13:35:33

@oázis: én el tudom képzelni, hogy Péter szimpatikus a közönségnek

Alekoszról sem hitte senki, hogy bárki is rá szavazna, mégis nyert vagy 60 milliót a végén.

DrEszter sem egy egyenes jellem, Shadit mindenféle zugügyvédi taktikával, hazugságokkal besározta, hogy nőgyűlölő, a közönség mégis hatalmas fölénnyel nyomta vissza.
Ezek után Péter manipulátor viselkedése is lehet szimpatikus. Ki tudja?!
Az RTL-nek persze elemi érdeke bent tartani Pétert és Attilát, mert ők csinálják a műsort, ők renitenskednek, szervezkednek, irányítanak.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.27. 13:57:26

@hétszűnyű kapanyányimonyók:

alekosz és peti az két külön kozmosz, alekosz nem hazudgált a villalakók szemébe, sőt, csak a saját mániáit, igazságait mondta nekik egyenesben,

alekosz pont hogy átlátszó volt, nem játszott külön játékot a villalakóknak a villában, és a közönségnek a riportszobában, hanem ő mindig ugyanaz az alekosz volt,

szemben petivel, aki az összes villalakót szarbaveszi, ütemkihagyás nélkül mindenkinek hazudik, nem győzi cserélgetni a maszkjait, és egyedül a riportszobában a közönségnek mond "igazat"... a közönséget mintegy cinkosává avatva, ám nem biztos, hogy ez tetszik a közönségnek...

nem lehet a két személyt összehasonlítani, Alekosz egy igazi és hiteles játékos volt, peti meg azt adja elő, hogy nincs gerincveleje...

pont ezért gondolom, hogy kielégülést okozhatna a nézőknek ha őt kiejthetnék egy csúnya lány ellenében...

Líder Máximo 2011.11.27. 14:09:28

@Brr: Kedves, drága, Brr!

Szerinted, Péteren kívül, a többi játékos az igazmondás magasiskolája? Szerinted a többi játékos nem veszi szarba a másikat? (Nincs kedvem példák ezreit leírni). Szerinted a többi játékos nem cseréli ütemkihagyás nélkül a maszkját?

A különbség, amit érzel, Péter és a többi játékos között az, hogy Péter ezt nyiltan felvállalja, mivel ez a játék erről szól, míg a többiek jól rosszul, esetlenül próbálják játszani ezt, amit ők "saját játéknak" hívnak.

Apropó, néhány nappal ezelőtt feltettem neked a kérdést, hogy szerinted kik az ügynökök a villában és MIÉRT. Várom válszt :)

Müszélia 2011.11.27. 14:25:41

verát addig tudnám verni szívlapáttal, ameddig mozog. a vv4-ben nem voltak olyan idegesítő fazonok, mint kiszop, shadi, vera.
szegény gyógyíthatatlan alekosz a vv4-ben néha még vicces is volt, de aztán ez a szörnyű feleségkereső...

Tüzitündér 2011.11.27. 14:50:57

sehol senki? :(:( Most fejeztem a halpucolást, meg az utána járó mocsok eltűntetését! Gondoltam jövök egy kicsit dumcsizni, de akkor szuszózom egy kicsit!

inmemancsi 2011.11.27. 15:04:28

már három óra? én meg most jöttem vissza futásból

John_Shooter 2011.11.27. 15:04:58

Valahogy úgy vagyok ezzel az idióta műsorral, hogy nem nézem mert sekélyes és szar is, aztán meg jön a Hajnal meg a hogyvolt, és beszippant ez a fertő kb. kettő perc alatt. (Meg hát az asszony is szól, hogy ezt nézni akarom, és a VV-vel ki tudok pótolni egy Ruby-t vagy Sonadorast ami komoly agysejtmentő legetőség.)

Szóval aki ágáll a Péter, meg a többi rosszindulatú barom ellen, akik a TV-ben savanyítják a közhangulatot, az egy percre képzelje el milyen is lenne nélkülük. A kis világító (gazdagéknank nagy világító) képernyőnkből cukros rózsaszín boldogság áradna felénk, láthatnák jól viselkedő Kingát, büntetlen előéletű Gergőt, erkölcsös VeraVeronikát? Hát nem bakker. Ugyanolyan szar telitené az agyunkat fotonok formájában, csak épp még ennyire se lenne szórakoztató.

inmemancsi 2011.11.27. 15:05:18

bekapcs tv és alekosz nyomja a tetűládát vasárnap du

inmemancsi 2011.11.27. 15:12:23

császármorzsát hogy kell csinálni jól? van több recept a neten..

MagasMacska 2011.11.27. 15:22:18

Egyszerűt kérsz és finomat, vagy bonyolultat és finomabbat, esetleg kifejezetten macerásat, de igen finomat?

John_Shooter 2011.11.27. 15:22:24

@inmemancsi: Ne nézz TV-t. :) De komolyan, nézz sok anime-t, játsz sok játékot (Starcraft II kiváló unaloműző), és olvas sok marhaságot a neten. Kevésbé megterhelő mint az a barom. Ha meglátom úgy érzem az eddigi 32 évemet hiba volt tanulásra, drogokra és munkára fordítani. Érdemesebb lett volna inkább megkeresni Nagy Alakoszt és egy szívlapáttal addig ütni, amíg úgy nem érzem, hogy végre helyre billent az unverzum egyensúlya.

MagasMacska 2011.11.27. 15:24:44

@John_Shooter: Fölösleges agyonütni. Hamar lesz helyette másik. Csak az elsőnek nehéz, de ha ő életben marad egy darabig, a többi ugyanolyan gombamód szaporodik.

inmemancsi 2011.11.27. 15:26:46

@John_Shooter: á én csak bekapcsolom és néha meglepődöm:)) ezt a hülye vv-t is úgy nézem, hogy nem is látom:))ma vasalás lesz közben, arra pont jó:)) most meg nem tudom miből kell csinálni a császármorzsát:)) ja és szakmai ártalom, hogy a képalkotást (díszlet, stílus, öltözet stb.) nézem. Ma viszont lesz egy almodovar film amit még nem láttam későn..
ha örömet okozott a tanulás akkor nem volt hiba, csak akkor hiba ha nem okozott örömet

inmemancsi 2011.11.27. 15:28:26

@MagasMacska: ja sok hülye van a munkahelyemen is pld. sokkal jobb, ha elhatárolódsz, és a kevésbé gázoknál megpróbálsz a jó tulajdonságaira, vagy egyéb pozítivumra koncentrálni. Alekosz már nem sokáig lesz a képernyőn se..

John_Shooter 2011.11.27. 15:35:41

@inmemancsi: Én most váltottam munkahelyet, s így belekerülve egy egészen új és speckó közegbe (tördelő vok egy napilapnál), teljesen igazat adok neked ebben. Épp ezért nem tuszkoltam még bele a fél szerkesztőséget egy iratmegsemmisítőbe és szolgáltam fel a vámpírok bálján vacsira.

John_Shooter 2011.11.27. 15:37:34

@inmemancsi: A csaszarmorzsat nézd meg mindmegette-n. A tanulas örömet okozott, a tanároktól és néhány diáktársamtól vert le a víz. :)

beacska 2011.11.27. 15:40:01

@inmemancsi: éppen ma vitattuk meg anyóssal a JÓ császármorzsa rejtelmeit. találsz a neten egy csomót, de szerintem a legfontosabb: fele-fele dara és finomliszt, tojással nem spórolni, beáztatással sem, és a legfontosabb: VAJON, tűzhelyen palacsintasütőben, és nem tepsiben sütni! inkább több kisadagot, mint kiszárítani lustaságból!

inmemancsi 2011.11.27. 15:48:54

@beacska: és a palcsitészta alapról mi lett a véleményetek? telefonos segítségként azt mondták, dehát abban nincs dara..

beacska 2011.11.27. 15:52:01

@inmemancsi: én a darásat jobban szeretem. meg a tojás fehérjét habbá kell verni, attól könnyű lesz...de anyós pl. egy zsömlés receptet készített (dara volt beáztatva tejbe+ külön a zsemle is tejben, és ezt kutyulta össze, plusz tojás)...ezt még nem készítettem
a darás sz pergősebb nekem...

MagasMacska 2011.11.27. 15:58:34

@beacska: Én csak darával csinálom, és a variációk a rendelkezésre álló időtől függenek.

beacska 2011.11.27. 16:13:20

@inmemancsi: jaaa, meg most az illat, meg a fíling (khöm) miatt tettem bele fahéjat, r. citromhéjat és 1 narancs levét kifacsarva...mazsolát meg nem szoktam.

John_Shooter 2011.11.27. 16:33:40

@inmemancsi: Hát, talán amelyiknél a legjobb a tetszési index, és nincs benne olyasmi amiért le kell menni a boltba, vagy bemenni a kamrába. :)

John_Shooter 2011.11.27. 16:39:50

@beacska: Minimum este 8ig dolgozok éhen, és ilyeneket olvasok. Percek múlva jön a téboly, és megeszek valamit mint a razjfilmfigura a tucc reklámban.

inmemancsi 2011.11.27. 16:51:42

@John_Shooter: éhesen nem is lehet dolgozni, egyél!

John_Shooter 2011.11.27. 16:52:06

@Tüzitündér: Hát, nem lehet macskám, (pedig szivem meg én is imádjuk őket) uh. ilyenekkel pótolom. Hiányzik a dorombolás. :(

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.27. 17:05:32

@Tüzitündér: mert egy 8-ig tartó munkanap végefelé megenné..:D

Tüzitündér 2011.11.27. 17:06:18

@anica inkognitóban: ő a macskát, vagy fordítva? :):):)

John_Shooter 2011.11.27. 17:10:51

@Tüzitündér: Mert még lakásban élek, nem házban, és hát közöltem szivemmel, hogy a lakásban két állat lehet: én meg a toalettkacsa. Csak én hozhatok be szőrt, és döglött állatokat, és csak a toalettkacsa lehet néha büdös.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.27. 17:11:35

@Tüzitündér: sziáminál még ez utóbbi verzió sem elképzelhetetlen..:D

3 órát szunyókáltam, szita az agyam :D (meg melózok, hogy rohadna meg! )

John_Shooter 2011.11.27. 17:15:17

@Tüzitündér: Jó ha néha a házban van a macsek, mert nyugisabb velük Star Treket nézni mint szivemmel, (nem kell magyarázni, hogy miért kell mindig azt mondani a szereplőknek, hogy "Energiát") de alapvetően úgy gondolom, hogy az Animal Planet kizárólag a Tvben és a kertemben lehet jelen.

Tüzitündér 2011.11.27. 17:29:08

@anica inkognitóban: nem fogsz tudni éccaka aludni! :):) Itt hergeled majd cápat! :):):) Én a fotőlyben aludtam be kb 20 percet a hahó öcsi nézése közben! :):)

inmemancsi 2011.11.27. 17:31:30

@Tüzitündér: ma is volt hahó öcsi? olyan cuki az a gyerek benne de még egyszer se bírtam végig nézni azt a filmet

Tüzitündér 2011.11.27. 17:36:53

@inmemancsi: nem, tegnap volt csak felvettem! :):)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.27. 17:38:35

@Tüzitündér: ha hagyja, akkor jólesik neki ;) :DDD
hétvégén ha csak tehetem, szunyókálok napközben :)

Tüzitündér 2011.11.27. 17:44:42

@anica inkognitóban: nekem szerencsére olyan a munkám, hogy napközben is le tudok feküdni ebéb után egy fél órára! :):)édes élet! :):)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.27. 17:45:43

@Tüzitündér: az én munkámtól is le lehetne, csak szólnának érte..:DDD

Tüzitündér 2011.11.27. 17:45:43

@inmemancsi: igen nagyon cuki Kovács Krisztián a neve, ő is elmúlt már 50 éves! :) Ja és tök kopasz már! :)

fuel-injected suicide machine 2011.11.28. 09:43:55

Hajni, brutál jó lett ez is!

Amúgy van még valaki, aki számára nem derült ki, hogy Attila és Péter két vérprimitív sudribunkó, szánalmas hozzáállással? Kb. az a szint, amikor az a menő, hogy az ember nem kapcsolja be a biztonsági övet.

És persze találtam egy gyöngyszemet V(olt)VV Dyától: azért nem kezdtünk el fogyókúrázni, mert a sok napi feladat megoldása mellett már nem jutott idő a sportolásra, ha meg volt is egy kicsi, akkor inkább pihentünk" - nyilatkozta a Borsnak.
süti beállítások módosítása