Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 5879-5880

2011. november 24. 12:00 - dj Zax

Tegnap Karolina csúnyán beégett, ahogy a saját apját akarta szexbe – és ezáltal perbe fogni az ügyvédnőnél, Zsolt igazi szexre szomjazott, de helyette Oszival a lakásban sátrazott, Vanda meg udvarra ájult, úgyhogy Szabi feje belefájdult. Így volt. Ma meg folytatjuk ahol abbahagytuk. Atikám ágyánál. Mellette Nóra ruhában és Karolina ruha nélkül, végül is nem a ruha teszi az embert, de azért hülyének nem kell lenni. Pedig fejben ő sem erős, ügyvédnő próbálja neki bizonygatni az „Atikám a faterod” felállást, de ez láthatóan a felesleges szájtépés kategóriába tartozik. Atikám álmosan jobbra hempereg az ágyban, pont úgy helyezkedik, hogy hátsó felével meg tudja célozni a szemközti sarokban a pókot – ha az arra járna – de erre hál’ Istennek nem kerül sor. Karolina meg ruhát fel, oszt aki bújt, aki nem, ő megy.

Szabi közben Vandát istápolja a gyermekbázison, aki most döntötte el, hogy a rájutó 1 perc műsoridő alatt világrekordot dönt papírzsepi használatból és gyilkolja a rendelkezésére álló 100-as csomagot. Rövidebben mondva: sír. Szét van csúszva a csaj, mint plasztikcica melle, két csöcsörészés után. Szabi győzködi, hogy új élet, meg miegymás, de a szöszi fogalmatlan. Egyetemről kirúgják, a szipirtyó is Hannát fényezi és még csak nem is terhes. Mondjuk emiatt nem aggódom, mert ugye ott van az a mindenre elszánt Szabi, csak a spiné feje ne fájna. Közben Karolina snittel egyet az udvaron egy rózsaszín ruhából kilógó kék csecstartóval, ami innen nézve meg van töltve mondanivalóval. Miklós cár figyelmen kívül hagyva, sietés, hello, out of office. De vissza a sírbakoló Vandánkra, aki örül, hogy Szabi itatja a könnyeit. De Peti be, Vanda ki, egyel több a szalámi. Kérdi is mindjárt a cincér fiút, hogy mi van a csájéval. Depresszió van ittenék, sírás, meg egy szarral teli puttony kérem szépen. Úgyhogy ezt jól meg is beszélték. Azért a sírás kicsit gyanús.

Zsozsó család Oszkárral kiegészülve tolja a desszantos egységeket a Rózsában. Oszi fiúnak nagyon bejött a sátorozás, úgyhogy ismétlésért gyúrja a fatert, aki inkább Zsófinak állítana sátrat. De tilinkózik a mobilofon, Zsófinak egy ütve fúrót kell kivinni a kiállításra, így lelép a családi teadélutánról. Zsolt és Oszi, vár a mozi! De jön Kinga egy mélyen dekoltált rózsaszín felsőben, ami alatt határozottan hullámzik a Rózsa legújabb biznisze, a tejcsárda. Abból a két kannából be lehetne reggeliztetni az egész Mátyás teret úgy, hogy Kertész Géza kétszer is fordulhatna. De érkezésének semmi köze a vö betűre hajazó dekoltázshoz, sokkal inkább a mocskos anyagiakhoz. A számlákat kell még ma átküldeni a könyvelőnek, mert nyaralni megy. Ezt bírom. Ebben az országban senki sem dolgozik le egészben egy hetet? Kinga ügyezne, de Zsolt a kezébe veszi az irányítást. Mozi viszont elmarad. Oszi cserébe fűzhetné Timikét és Lucát a két kis protokoll droidot, de azok még se nem tudják, se nem akarják, így innen nézve az egy nagyon elbaszott projektnek tűnik.

A gyermekbázison Vanda szórja a csapba a birtokában lévő, kábítószernek látszó por anyagot. Mondjuk lehet, hogy a kedvenc fehér egerét hamvasztotta el és porból lettünk, porrá leszünk alapon és visszaadja a csatorna hálózatnak. De érkezik Peti, nagy is a meglepődés: Te itt? Az meg ott nem hintőpor, mi? - kérdez vissza a másik és már bukó is a sisak. Közben alakul a Timike – Luca – Oszkár napközi, Szabi nyerte meg napközis tanár szerepét. Két lehetőség van rajzolnak, vagy divatbemutatósat játszanak. Oszinak jobb ha rajzol. Mindenki szerint. Peti időközben bevette magát a TV elé, Vanda meg tolja neki a sódert a C vitaminról. Mondjuk a csávó nem most mászott le a falvédőről, nagyjából rájött az összefüggésekre, mint ahogy a 2 hetes nylon zokni és az elviselhetetlen bűz, illetve a szakadt gumi és a pozitív terhességi teszt közötti összefüggéseket sem az iskolában tanítják. Zárszóként Vanda este költözik nagypapihoz, így nem láthatjuk minden este, ahogy a szőke beste, zerge teste fitt vagy rest-e.

Atikám a halálán van, fal fehéren tobzódik a lila paplan alatt, Nóra meg önfeledten spricceli egy pohár vízbe mártva ujjait, erre ébred. Mi a fasz van itt? – csodálkozik tátott szájjal és az ügyvédnő már meséli is a Karolinát. Bealtatta, levetkőzött, mellé feküdt, Nóra meg jól elmondta neki, hogy Atikám a fater. Vége mindennek – végszavaz Atikám, amit nem teljesen értek, mert a Barátok közt 5879. részénél járunk és még kurvára nincs vége semminek. Vanda búcsúzkodik a családtól, puszi ide, puszi oda, a Szipirtyó bekínálja egy vastagabbnak tűnő borítékkal fizetés plusz egy kis ráadás jogcímen. Vanda el, a nagycsalád meg összesúg. Valami nagyon büdös körülötte. A két hetes nylon zokni? – csak kérdezem. Közben Karolina szipog a sötét lakásban, mikor érkezik a muter, olyan ráncos szegény, hogy a sapkát úgy kell felcsavarni a fejére. Kérdezi is tőle a kis sötét pára, hogy tényleg a Berényi Attila az apám? Az. Bejön?

Oszi mutogatja a festményét Zsoltnak, aki nem nagyon tudja, hogy kellene tartani a képet, pedig csak egy láb van rajta. Be is viszi a kölke a szobájába. Közben érkezik Zsófi, de már megy is, csak jön majd egy futár a szétkaszabolt képekért, ami ott van Oszi szobájában. Tuti össze lesz keverve Oszi lábfestményével, már alig várom ezt a fordulatot. Karolina meg osztja anyut, hogy miért nem mondta el, hogy Atikám a fater. De anyu titokzatoskodik, lassan csepegteti az infót. Most annyit tud meg a némber, hogy Atikám még 17 éves volt, amikor megcsinálta anyut és már akkor is jó pasi volt. Anyu meg már akkor sem bírt a nagy piros húsevő virággal. Hát ennyi a sztori, de biztos lesz még izgalmasabb is. Zsozsó rezidencián Zsolt ez idő alatt (!!!) bekeretezte Oszi fiú lábfestményét, aki szerint ez gyenge lett, inkább fest egy versenyautót. A lábfestményt pedig Zsolt úgy ahogy kell rásózza a futárra vigye a többi képpel együtt ahova akarja. Bírom ezt a Zsolt gyereket, mindig kitalálja, hogy mit gondolok.

Gyermekbázison össznépi étkezés, Julinak cseng a telefonja. Papi az, Vanda még nem ért oda, pedig egy órája a kapu előtt tette ki András. Fejtegetés indul mi van Vandával? Találkozott egy vandál bandával, akiket megdobált szandállal? Senki nem tud semmit, mindenki hallgat. Peti megy tanácsért Szabihoz Vanda ügyben. De ötlet nincs, cserébe viszont feldobja a poros sztorit. Mentsük meg a bálnákat – akarom mondani a Vandákat egyesület alakul, első feladat komolyan nézni a kettes kamerába. Na ez megvolt, akkor talán történhetne is valami srácok. Köszi. Karolina és a muter összeölelkezve, néhány százas csomag zsepi mellett hozzák ki a témából a maximumot, miközben csengetnek. Attikám az, aki úgy gondolta, hogy ha már lúd, akkor legyen kövér: Bántottam már eleget a kis csajt, de most odamegyek és úgy rendesen befosok a konyhakőre Isten engem úgy segéljen. És megteszi! Anyu minden tiltakozása ellenére benyögi a vallomások napján az évadzáró mondatnak is beillő BK klasszikust: Az anyád a nagynéném! Ez a lézerkard meg az apádé – csak mondom.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: barátok közt
7 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

villanella 2011.11.24. 12:59:32

konkrétan a lánya az unokatestvére. beszartam. ennél a mondatnál egy picit sajnáltam, hogy a mai hogyvolt nem nekem jutott :)

Johnny336 2011.11.24. 13:55:30

@villanella: a nagynénje nem biztos, hogy vérszerinti rokon, csak mondjuk az apja testvérének felesége - tehát nagybátyja felesége. Ilyen esetben sokan nevezik nénikének.

Drogon 2011.11.24. 14:28:52

@Johnny336: Berényi Attila apja Berényi Zoltán volt. Eddig a fáma sem szólt arról, hogy Zoltánnak lett volna testvére, szóval nagy valószínűséggel mégis kaki van a lecsóban.
Meg egyébként is minek csinálnának drámát abból, ha nem vérrokon lenne?

villanella 2011.11.24. 14:39:32

@Johnny336: rokon lesz az. figyeld csak meg. beteg ez.
egyébként is beteg az egész, mindenki mindenkit megb@aszott már, tudjuk.

Johnny336 2011.11.24. 14:43:28

@villanella: csak nem lesz rokon, ennyire azért nem betegek. Habár, András is elvette a sógornője lányát... :D

@perpetum: Zoltán aki a legelső részben meghalt, és Miki, András, meg Attila tesója.
Az apjukat nem tudjuk hogy hívták, van egy sírja neki a Rákospalotai Köztemetőben - legalábbis ott forgatták a temetős jeleneteket asszem.

A Látó 2011.11.24. 19:20:23

Én nem tudom mi ez a sorozat, mert 20 - 22-ig mindíg szolgálatban vagyok, de olvasva a fentieket, ha ennyi minden történik nagyon izgi lehet.
Szólok majd a nagymutternek vegye fel nekem videóra.
Bekészítem a popcornt, meg a sört azt ujjéé!
süti beállítások módosítása