Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X64

2011. november 17. 18:50 - Hódos Hajnalka

Hosszan elgondolkodtam a zöldbableves kevergetése fölött, amit egyébként egyáltalán nem kellett volna kevergetni, de elgondolkodtam. Igen, szoktam. Arra a kérdésre kerestem a választ, akarom-e, hogy bármely férfiú, aki gyengéd érzelmeket táplál irántam – aki a hátsó sorban nyüszítve felröhögött, az nem a barátom többé – rányomtassa a fényképemet egy kispárnára, majd azt a feje mellett tartva egy ujjal simogasson, miközben gügyörészve beszél hozzám. A válaszom határozott nem, és nem pusztán azért, mert sejtésem szerint rajtam kívül vannak még olyanok, akiknek folyik a nyáluk alvás közben. Másért sem. És igazat kell adnom MegLepke Szakmai Tanácsadó és Fő Libamájkonfitáló kolleginának abban, ez jócskán túlhalad a „lerajzollak és széttéplek” fenyegetésen is. Ízlelgessük csak a mondatot: rányomtatlak a kispárnámra és földhöz baszlak! Ugye, hogy ugye? Mielőtt kilyukadnék a „tegye fel a kezét, aki szurkálta már ki az exe szemét körzővel hajdanában-danában készült fényképeken” témánál, nézzük, hogyvót.

Éjszakai jelenettel nyitunk, Veronika és Péter összebújtak, mint a malacok, exCrisné hátát vakizni kell, ami jézusmária, de jó. A kerti asztalnál a szent család elfelejtve, azt se tudja, hogy mondja Serinek. Az van, hogy tökjó hozzábújni a Petihez, hogy ne érezze magát egyedül, mert itt bent basszus, kell, hogy megöleljen valakit. Erre a problémára Bruce Willis az általam imádott Az utolsó cserkész c. filmben igen egyszerű módszert javasolt a feleségének: tartsál kutyát! Miközben aludtak Péter elkezdte csókolgatni a nyakát! De ÚGY! Seri arcán döbbenettel vegyes iszonyat, Veronika ennél nagyobb szarban nem is lehetne! Ha a Péter rámegy, nagyon meg fogja szívni! Veronika újabb megdöbbentő dolgot árul el arról, mi történt az éj leple alatt: Péter a seggét is megfogta! De hogy állítsa le? Ezentúl ne nyúljon hozzá? Vagy ne menjen ki vele aludni? Veronika nem elégszik meg az események szóbeli ecsetelésével, a fürdőben el is mutogatja, mit csinált Péter. Így csinált a szájával. Aztán meg így. Végül cupp-cupp-cupp! Seri szörnyülködik, nem lett volna Veronika helyében. Biztos, hogy ott hal meg szívinfarktus gyanúban! Veronika bólogat, ez ilyen izgulj-már-föl csókolgatás volt!

Hát jó reggelt kívánok, érkezik Keleti Andi egy szál pendelyben és csodálkozik, hogy fázik. Annamari ne aludjon, ez egy jó tánc, az sem baj, ha nem az a lépés, csak legyen ott ritmusra! BTA és Csaba problémája nem változott, Annamari feszült attól, hogy Csaba arca zord és merev, Csaba nem tud nőként tekinteni rá. Ha meg ránéz, full kizökken. Andi lelkes egyedül, túlüvölti a zenét, gyönyörű lábaid vannak, Annamari, húz ki magad, risza, egykéthánégy, rázd a segged, rázd a segged, fogd meg a kezééééét! Erre ma külön kíváncsi leszek, komolyan mondom. Fecó a családjára gondol tánc közben. A gyerkőcökre meg Angélára. Talán ezért olyan az arckifejezése, mint akinek székrekedése van. Veronikáék jól haladnak, először ő fejeli le Shadit, Shadi a fejét fogva tántorog és összetapossa Veronikát, jó páros ez is. Attila sokat gondolkodott. Nem adja fel a táncot, ő most egy mártír lesz és segít Kingának, hogy láthassa a szüleit. A jeleket Kinga is észreveszi, talán Attila kezdi élvezni a táncot. Andi, aki a legkonzervatívabb néninek nevezi magát látni akarja, hogy most Kingának jó. Azt is, hogy most történik valami. Kingának azért jó egyébként, mert most biztonságban van és van valaki, aki megvédi. Ez körülbelül ugyanolyan biztatóan hangzik, mint a nőgyógyászati vizsgálóasztalon széttárt combokkal fekvés közben elhangzó „lazítson”, miközben a doki a speculummal közelít. Kinga olyan arcot is vág közben. Azt mondta, bármit megtenne, hogy megnyerje a versenyt, úgyhogy még szagolnia is kell Attilát. Akkor szagolj!

A következő páratlan páros Péter és Vera. Vera tekereg Péter lábainál, aztán kerülgeti, Péter kíséri a tekintetével. Ugyanezzel a nézéssel szoktam követni az ablakon betévedt, mit sem sejtő legyet, kezemben légycsapóval és ugyanez a félmosoly bujkál a szám sarkában, mert én tudom, mi következik a landolás utáni másodpercben. Vera előadja a zavarban vagyok, nem tudok ránézni, elpirulok, legszívesebben elhúzná a fejét nagyjelenetet, ez körülbelül annyira hiteles, mintha én visszautasítanám a friss vágásból származó töpörtyűt azzal az indoklással, hogy vigyázok a vonalaimra, vagy jajcsakegycézárt rendelnék. Péter rövidre zárja a műhisztit, nézzémárám!

Veronika mehet randizni, döntsön: Cristofellel, vagy egy VillaLakóval megy. Beszélhet róla bárkivel, de nem árulhatja el senkinek, ki mellett döntött. Péter pulikutyaként követi a fürdőbe és felvázolja neki, ha Krisz mellett dönt, nemcsak hülyét csinál magából, nemcsak a játékra, de az egész életére hatással lesz, úgyhogy legyen esze. Veronikának nincs, jájmicsinájjak? Aztán hirtelen ötlettől vezérelve úgy dönt, kicsit rászárít a hajára. Kinn Vera puffog, gyökér dolognak fogja tartani, ha Veronika a Villából választ randipartnert, mentjen a picsába a Cristofellel együtt. Shadinak se érti, mi nem egyértelmű ezen. Vera rosszabb, mint egy klimaxos feleség, leapukámozza Pétert, aki ne ugasson, leszarja, hogy ez a kis idióta az ő barátja és értse meg, hogy a kettejük viszonyát is leszarja, nem erről szól ez az egész. Hogyne, a táncról, persze. Péter erőtlenül védekezik, véleményem szerint egyszer kéne kurva keményen elküldeni a halál faszára Verát, de ha Péter ezt bírja, hallgassa. Nekem megint apám szavai jutnak az eszembe: van, mikor meg KELL gyújtani a máglyát.

Veronika üzenetet kap, a Kubai válaszolt a néhány nappal ezelőtti elbocsátó szép üzenetre, a többiek kuss befele a hálóba. Veronika baromi lelkes. Úgy ül a kanapén, mintha a Sátántangót kéne megnéznie, egy seggel. Krisz a kispárnához duruzsol, amin Veronika képe van, minden porcikája hiányzik, nem kéne hogy elmarja magától, mert szereti és nem kúrt félre. Hirtelen a földhöz bassza a párnát, szakítottál velem, a rohadt életbe felkiáltással a falnak veti magát, hangosan bömbölni kezd, és ha ez nem lenne elég egy teátrális miérttel zárja a produkciót. Én hangosan röhögök és aztakurvázok, Veronika unottan feláll a kanapéról és benyit a hálóba: jöhettek, ennyi volt. Kinn vihog cigizés közben, dehogy csillognak a szemei és nem is boldog, hiába mondja Seri, majd felteszi a konstans kérdést, mit csináljon? Seri szerint ne foglalkozzon senkivel, egyik hülyébb, mint a másik. Jön az egyik hülye, Péter és megmondja Veronikának mit csináljon, ne válassza Kriszt, mert mindenki ostoba libának fogja tartani és csak olyan pasikba fog belefutni, akik azt gondolják róla, ja, ez az a kis lotyó! Veronika akkor megszárítja a haját. Ez valami meditációhelyettesítő lehet nála, mondjuk, én, ha felbaszom magam vagy fáradt vagyok, bedöglök a kádba. Néha engedek vizet is.

A mai pofázós feladat, adjanak tanácsot Eszternek, kit vigyen. Nem is ez az érdekes, majd mindegyikük Shadit mondja, hanem a beszélgetés a szaunában. Jaj, ugyan ki? Fecó, Attila, Kinga. Vera is ott van, de ő folyamatosan a körmét rágja. Attila kiakad Kingára, mert az Shadi mellé állna, őt várná vissza. Milyen egy idióta, hogy mindig a szíve vezényli! Kinga kikéri magának, nem az idiótát, annyi esze nincs, azt, hogy nehogymá Attila megmondja neki, mit csináljon! Nincsenek összenőve, nem egy dudor Attilán, hanem egy tök önálló ember, miért kéne azt csinálnia, amit Attila mond? Fecó beleszól a vitába, Kinga csattan, ne szóljon bele! Na idefigyeljen, Csaba és Fecó azért rakták Eszterre a jelet, mert kivitte Dyust! Ők a szívükre hallgattak, Kinga viszont beszari volt, pedig Dyus elvárta volna, hogy Eszterre rakjon! Kinga felpattan, mind a ketten elmehetnek a faszba, bevágja a szauna ajtaját. Fecó meg elmondja, Kinga úgy be volt szarva, össze volt fosva a kis gatyája! Ha neki viszik ki a barátját, ő bezzeg odaáll! Valaki szóljon Fecónak, hogy nem az Árva angyal kasztingján van, hanem a ValóVillában, könyörgöm! Juj el ne felejtsem, új szappanopera indul az RTL-en pénteken, föttétlen fel kell hívnom a mamát, hogyvolt, bár mióta van Nóta TV, azóta a sorozatok kiestek a kispixisből, most éppen valami kábetűs énekes a favorit. Meg Szellő István, mióta képernyőn van. Alap.

Amíg Fecóék disznótoroznak, Veronika a szobában gyötrődik, egyik fájdalmasabb, mint a másik, essünk túl Veronikán. Nem akar Cristofellel randevúzni, mert nincs mit megbeszélniük. Ha volt is más csajjal, így is úgy is azt fogja mondani, hogy nem, és olyan hitelesen, hogy Veronika beveszi. Shadi szerint a nők túlkombinálnak mindent. Van egy lehetőség, hogy kimehessen, ő még Annamarival is kimenne! Veronikát nem érdekli a fantasztikus lehetőség és a randevú elnevezés sem tetszik neki. Kinn tarjából készül kóbász, szakad a bél, nem baj. Péternek, a városi gyereknek ez a kolbásztöltés maga volt a Kánaán! Én hangosan röhögök azon, hogy vannak megkötözve, borzalom, horror, halál! Mondjuk, ha rajtam múlott volna, bevágok a kertbe egy teknőt, hadd pucolják meg a belet is, hehehe, de én ilyen dög vagyok. Meg tudok belet mosni. Lekaparni is tudom. Hát nem a kedvenc melóm, mit mondjak. Kisülnek a förmedvények, kicsit sós, csúnya, de az övék. Öfi végén Veronika Péterhez bújva nyafog, ha nem a Kriszt választja, nem választ senkit, de van még egy név a fejében. Kicsoda? Te. Péter cuki, mert nagyon szereti, hogy Veronika itt van. Lelki füleimmel hallom, ahogy a Kubai ordít: ez mi? Ez mi?

Belevágunk. Vera, bőrönd, Eszter menjen privizni. Előtte fölösleges duma arról, milyen a tánc hete, hagyjuk. Eszter a riportszobában elmondja, kőkemény taktika és kakikavarás van. Aki a szívére hallgat, az Veronika, Péter és Attila nagy taktikusok, de általában a saját dugájukba dőlnek. Attila érzelmei őszinték, Veronika sztoriját már követni sem tudja. Az előző kihívással ellentétben most a szívére hallgatott és érzelmi döntést hozott. Végeláthatatlan kisfilmek, ki rakott rá jelet, kinek van félnivalója, azaz konfliktusok, Eszter a szexbomba. Az egyetlen valamirevaló esemény Seri, aki buta döntésnek nevezi azt, hogy kiállt Dya mellet. Most nem fogja cserbenhagyni Esztert, kiáll mellette. Eszter végre belekezd, most nem annyira hivatalos, mint a múltkor. Azt vette figyelembe, milyen segítséget és támadást kapott visszajövetele után. A be nem fogadottságának fő forrása Kinga (itt ujjongani kezdtem), mégsem őt, hanem Shadit viszi, mert őt is mélységesen megbántotta, és más nőket is. Shadi értetlenkedik, kit alázott ő meg és miért? Persze, hogy indulatos, Eszter bemocskolja egy ország előtt hamis állításokkal! A feltűnően visszafogott Balázs búcsúzik, majd megbeszélik nélküle, remélem, nem lappang benne egy takonykór, nem bírnám hosszú ideig nélküle, Bazsa, sok C-vitamin és forró fürdő!

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
753 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sandokan 2011.11.17. 19:06:13

beacskanak sor szeretettel: veronika és seri beszélget, megjelenik sárika.

shadi:zavarok?
seri: dehogy is, nem.
veronika: várjál, bemegyünk, mert mondok még valamit.

és otthagyják az arabot. zseniális volt.

julcsi29 2011.11.17. 19:06:14

Itt is sziasztok! :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.17. 19:06:38

szerintem hagyjuk hadd beszélje meg a nyugdíjasklub odaát az epeproblémákat és az ecetivás rejtelmeit..:DDD

beacska 2011.11.17. 19:06:43

akik már olvasták, azoktól bocs, ide még egyszer:

jaaa, és ha van vki, akinek már unalmas, hogy Shadit ekézem, annak csak örülök, mivelhogy a célom éppen ez.
2 hete, amikor Eszter lett a kiválasztott, úgy a 2.-3. nap táján elkezdtem felhúzni magam a kis pöcs tiszteletlen, bunkó viselkedésén. Ez a rádió heténekelső éjszakáján, a névválasztáskor csúcsosodott. Ott olyan szinten nem tudott leválni a Matovic Istvánról, hogy akkor azt mondtam: Eszter, Shadit!
De nem jött el az én időm, itt dohogtam 1-2 napot, és már akkor megmondtam, hogy vissza fogunk még térni erre a támára!!!

Ééééés, igen! úgyhogy, addig, amíg a Démon ki nem tilt innen, sajna, kénytelenek vagytok olvasni tőlem (vagy nem), hogy a SHADI EGY TISZTELETLEN KIS PÖCS!

capa05 2011.11.17. 19:07:18

@anica inkognitóban: Köszönöm szépen te egy angyal vagy!!!

beacska 2011.11.17. 19:10:03

@sandokan: ja, ez jó jelenet volt! Hogy szereti ott mindenki! Eszter biztos csak a saját nevében, meg a két öreg nevében szólt, amúgy tökre rendben van a csávó!

jajjj, csak nehogy kiközösítés legyen belőle, mert akkor a sok érzelmes őt küldi vissza!!!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.17. 19:10:04

@beacska: Beus, nyugi! Tessék hozzászólni a Mi blogunkon is inkább, és tessék írni nekem! Ott kidühöngheted magad! :):)

@anica inkognitóban: a balzsamecetnél nincs jobb:D

Akármi Áron 2011.11.17. 19:10:27

Díjnyertes fotyó, ahol Vera bedőlt Petinek, rém jó pillanatban lett elkapva a mozdulat, mindkettő arca egy csoda:DDDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.17. 19:11:39

@capa05: mellhossznyival mindig vezetek előtted.:PPP:DDD

Hurri Kán 2011.11.17. 19:13:20

@Akármi Áron:
Elsőre díjnyertes lotyót olvastam...
Szija Áronka! :)

2011.11.17. 19:13:30

@beacska: tényleg unalmas. :) De miért veszed ennyire komolyan?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.17. 19:15:24

@gyvy: én is..:DD csak nem mertem megszólalni...:D
@Cassia30: bocs, de annyira ment a vita, hogy félő volt, hogy a postás is kap egy pofont..:P

Cassia30 2011.11.17. 19:17:58

@anica inkognitóban: a vitától ez még messze volt. Eszmecserét folytattunk... :D Meg jótanácsokat adtunk kezdő nyugdíjasoknak epegörcs esetére :D

sandokan 2011.11.17. 19:20:03

@beacska: nyugi, kinga tuti vele van, talán még az urak is vagy legalábbis megjátsszák vasárnapig.

olvastam a tegnapi reakciókat, szerintem jogos és logikus döntés volt, bár én kingát akartam. de azt a kőbunkót meghagyja serinek, veronikának meg majd verával kell harcolnia. eszter továbbra is túlélésért és a beilleszkedésért küzd, ezért választotta a leggyengébbnek vélt láncszemet. a maláj sereg vele van, most.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.17. 19:21:48

@gyvy: végre úgy érzem, valaki ismer..:P:DDDDD

Cassia30 2011.11.17. 19:22:55

@anica inkognitóban: és már nyugodtan is alszom :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.17. 19:24:03

@Cassia30: ha holnap itt leszek új posztkor, előbb rátokszólok, addig nem írok az újra és akkor egálban leszünk..elfogadható??:)

Cassia30 2011.11.17. 19:24:06

@sandokan: én azt várnám, hogy Eszter visszamenjen, és a következő körben ez a tapló liba (Kinguci) legyen a kiválasztott. Nagyon kíváncsi lennék, mennyire lenne bátor egy kihívásnál, illetve hogy egyáltalán kit merne kivinni. Amilyen nagy arca van...

Cassia30 2011.11.17. 19:25:26

@anica inkognitóban: megegyeztünk :D jobban működünk, mint a parlament. Itt sokkal könnyebb konszenzusra jutni. A szavazások is simán, egyhangú döntésekkel mennek. :D

Hódos Hajnalka 2011.11.17. 19:28:57

@anica inkognitóban: én másra gondoltam, de olyan magas labda volt, hogy kénytelen voltam.... :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.17. 19:32:19

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: nem vagy te olyan autokrata :PP:D
@gyvy: na de most miért?????:DDDDD

sandokan 2011.11.17. 19:32:22

@Cassia30: jó lenne, persze, de szerinted hagynák, hogy a kingavsattila vezérvonal megszakadjon? akkor mit mutathatnának még 3-4 hónapig nekünk? túl nagy választék nincsen, egyik rosszabb, mint a másik.

a, annamari ül, cigizik és bambán néz ki a fejéből
b, szegény serit gergő éppen fojtogatja vagy minden jónak elmondja
c, veronika nyávogását a pedofil kategóriába átrakott péterrel, közben vera a háttérben élezi a bárdot.

2011.11.17. 19:32:27

Láttam Cris produkcióját a fétispárnával, azóta a "sárba taposom a pofalemezedet" - ez jár egész nap a fejemben, csak az a baj ezt az egy sort tudom az egész nótából.

Cassia30 2011.11.17. 19:33:56

@ladyandhenk: tegnap anicával (vagy angi?, melyik a jó megszólítás?) megszavaztunk Hajninak egy plecsnit, mint a legújabb és legjobb dohányzásról leszoktató program megalkotójának. A posztjainak köszönhetően kevesebbet dohányzunk...

Cassia30 2011.11.17. 19:36:19

@sandokan: nem hiszem el, hogy az rtl-nél nem veszik a lapot, hogy már baromi unalmas a Kanga-Ati nyűglődés. És mindig van más. Mindenki azt mondta Olivérre is, meg Crisre is, hogy jajj mi lesz, ha kiesnek, dögunalmas lesz az egész. Aztán mindig alakul más. A többiek jobban tudnak érvényesülni, és azért vannak ott még rejtett tartalékok.

Kardhal.0 2011.11.17. 19:37:38

Nah! Ez egy hosszú és borzalmas nap, igen jó zárása. :)
Köszönöm! :) Jó vót' a hogyvót.

capa05 2011.11.17. 19:40:31

@sandokan:
Azért Fecó dalos kedvéről elfeledkeztél...
Egy duett Sehivel..
Testépítő progi Csabával..

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.17. 19:41:27

@Cassia30: igen?:) H h?:) Ketten döntöttetek v 386an?:) V már csak 200an?:)

Tüzitündér 2011.11.17. 19:42:33

@capa05: fecó duettel sehivel csaba meg táncol hozzá! Így? :):)

Cassia30 2011.11.17. 19:43:16

@ladyandhenk: Ketten, igen ketten, me'hogy nem tiltakozott senki, és ezt igennek vettük :DDDD

Akármi Áron 2011.11.17. 19:43:27

@gyvy: úgysenemrossz, éhes disznó.....:D
De lehet, hogy csak egy alapos látásvizsgálat:)))

Na jóvannna, mondom én, aki permanensen mást olvasok, már ezen is hatalmasat lehet röhögni, így van ez....

És szeva, mértékkel az ecettel f@szomb@zmeg:))) mert forr a bor, még ránk pimpósodik:DDDD

kamarti 2011.11.17. 19:43:33

hogy maradhatott ki az a momentum, ahogy Csaba Atit ajánlja Eszternek kivitelre (+ Ati szokásos intelligens reakciója), illetve Csabi magához képest hosszú monológoknak ható megnyilatkozásai a kiválasztás alatt + a nocomment frizura
hát hejába ügyeskedik az a gyerök? :)

Hódos Hajnalka 2011.11.17. 19:44:26

@Kardhal.0: :) köszönöm. minden dicséret számít. sokat. :)

Hódos Hajnalka 2011.11.17. 19:45:10

@kamarti: úgy, hogy baszottul untam az öfit is meg a kiválasztást is, bocsánat :)

capa05 2011.11.17. 19:46:01

@Tüzitündér: neked van érzéked a széphez:::))))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.17. 19:48:18

@Cassia30: Ja, értem, így volt a nagy konszenzus, de jó tudni már:) Ügyik vagytok:)

Kardhal.0 2011.11.17. 19:48:25

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: .......még az enyém is. :))))
Ez kedvesen csúnya beszólás volt. :D

kamarti 2011.11.17. 19:48:42

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: abszolút megértem, tréfás megjegyzésnek szántam, nem kritikának!
amúgy lehet, hogy Bazsinak is csak ez a baja, nem elszégyellte magát és az immunrendszere borult meg, csak belegondolt, mennyi van még hátra...:)

2011.11.17. 19:48:49

@Akármi Áron: de jó hogy jöttél, gyvy már az ecetet is f@szomb@zmeg!!!!

Hódos Hajnalka 2011.11.17. 19:50:18

@Kardhal.0: félreértettél, komolyan gondoltam. :) számít igen, sokat. különben holnap hogy ülök le írni? :)

@kamarti: csak ÉN szólíthatom Bazsának vagy Bazsinak!!! :DD

kamarti 2011.11.17. 19:51:53

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: jesszus, hány hibapontnál van a leléptetés kéjemszépen? :) :)

Hurri Kán 2011.11.17. 19:52:15

@Akármi Áron:
Látásvizsgálat kellene itten... Setétben állandóan tapogatózom. :DDD
Borránkpimpósodást meg MMKK megelőzzük, f@szom@tb@zmeg :DDD

Kardhal.0 2011.11.17. 19:52:48

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Vicceltem, csak valószínűleg a humorom -ahogy én is- kicsit fáradt.
Reméljük lelkesen ülsz le írni. :)
(ámbár.....a bosszúságaidból irtó jó poénok szoktak kerekedni, szóval, ha írás előtt egy kicsit megbosszankodnál... :) )

Akármi Áron 2011.11.17. 19:53:46

@beebeer: DDD de még jobb, hogy időben érkeztél és megmocskoltad érte, szívemből szóltál f@szomb@zmeg.....
Emán annyira durva vót, hogy kétpercers kiállítás is járt vóna érte:DDDD

2011.11.17. 19:55:42

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: "csak ÉN szólíthatom Bazsának vagy Bazsinak!" - már Balázs is???? Pedig SZŐŐŐŐŐŐKE!!!!!! :DDDDDD

2011.11.17. 19:57:34

@Akármi Áron: ecetet f@szomb@zmeg.....! Kult alkoholisták megállnak a Pitralonnál!!!! :))))

sandokan 2011.11.17. 19:58:14

@Cassia30: szerintem veszik, csak attila nem érti meg vagy nem tudja más valakire lecserélni kingucit. nem véletlenül próbálják meg folyamatosan gergő felé nyomni a szőke démont.

amúgy a kubai pánik megoldás volt, a nagyobb büntik elkerülése miatt, olivér kiesése után meg azt a szezont éva és alekosz párosa mentette meg, most nincs ilyen a láthatáron.

Hurri Kán 2011.11.17. 20:01:31

@beebeer:
Egy igen kedves barátom a zöld Brut arcszeszre esküszik. :D

sandokan 2011.11.17. 20:02:20

@capa05: nem feledkeztem meg, csak egy napot ki akartam hagyni, hogy nem ekézem minden magyar nő kedvencét. egyébként a második megoldásra szavazok, persze csak félmeztelenül.

pojaca 2011.11.17. 20:03:59

"Ez valami meditációhelyettesítő lehet nála, mondjuk, én, ha felbaszom magam vagy fáradt vagyok, bedöglök a kádba. Néha engedek vizet is."
Ezen most nagyon felvihogtam, annyira eszelős, pedig nemrég csináltak rendszert az idegeimből, oszt csípok-harapok.

Akármi Áron 2011.11.17. 20:04:12

@gyvy: DDD tapogatod, mint tót a 3,14-nát!:)))Ej,mindÉg az hedonista életmód,f@szomb@zmeg...
Bízz bennem..nem fog megpimpósodni:D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.17. 20:05:11

@sandokan: minden magyar nő nevében nyilatkozom, hogy hetek óta erről ábrándozunk.. bőröndjeink összekészítve, csak a kiesésére várunk..:PPP:DDDD

MegLepke 2011.11.17. 20:05:38

Jó lett a bableves?:) Köszi az ötperc hírnevet, bár lehet, tovább foglalkozik velem a nem papírra írott blog, mint némelyik kiesett villalakóval. Hisz hol van már TordasIldi...:D

Akármi Áron 2011.11.17. 20:06:50

@beebeer: DDDDDDDDD Meghát...f@szom@zmeg:)))))
De ez nem áll.......

Cassia30 2011.11.17. 20:06:52

@sandokan: miért kellene egyáltalán pótolni Kingucit? Miért kell mindenáron szerelmeket szövögetni ebben a műsorban? Most társkereső, feleségkereső, vagy vv? Vagy miszösz? Szerintem pont az lehetne érdekes, hogy Ati mifenét kezdene magával? Mit találna ki, hogy képernyőn legyen? Hogy érdekes legyen? Mert egyenlőre leginkább a Kanga nyűglődéssel tud valamit mutatni. Tegnap (?) nézegettem az onlinet. Hááát. Ati feje döbbenet volt, amikor a hüttés banda elkezdett készülődni kifelé. A homlokára az volt írva, hogy "én nem leszek ott? mi fog RÓLAM szólni?". A következő pillanatban odafordult Kangához és belekötött...

vallatas 2011.11.17. 20:08:10

faszomatbazdmeg copirájt by Kinga.

RTL mikor itatjátok már le újra Kingát?:))
Nekem már hiányzik a Kinga Show!

egyébként ez a blog fogja össze a legnagyobb vv közösséget, igazam van?
mert ha igen akkor ezt tuti olvassák ott fent ^^

TapOut 2011.11.17. 20:08:32

@beacska: attól, hogy sokszor elismétled, még nem lesz igaz :-)
De ha igaz is lenne, inkább legyen TISZTELETLEN KIS PÖCS, mint
-egy érzelmi nyomorék, aki abban leli örömét, hogy másokat megríkat, vagy megaláz,
-vagy éppen egy nulla önérzettel rendelkező, alázásra simulással reagáló valaki

Hurri Kán 2011.11.17. 20:10:25

@sandokan:
Melyik fele lenne meztelenül?

@Akármi Áron:
Le kell vezetni a borpimpósodás okozta feszülCSéget. :DDD

Cassia30 2011.11.17. 20:15:07

@ladyandhenk: Na ezt most nem tudom mondhatom-e, mert szerintem még nem volt öfiben, bár nem olyan lényeges info talán. Hajni?

Akármi Áron 2011.11.17. 20:16:10

@gyvy: úgyisvana:DDD mer...."inkább használódni, mintsem berozsdásodni":))))

Látod, beebeerrel milyen aggódós leánkák vagyunk, rád fiDelünk:))

Cassia30 2011.11.17. 20:16:15

@Cassia30: Vagy már volt? Volt már posztban is? Nem jó, hogy elkezdtem nézni az onlányokat, mer' elkezdtem összekeverni a dolgokat...

Hurri Kán 2011.11.17. 20:19:05

@Akármi Áron:
Látomlátom :))) Mááá egészen megolvatt amúgy is vaj szívem. :DDD

capa05 2011.11.17. 20:19:21

@Cassia30: nyugodtan, mert már volt az öfiben ,az volt a legelső 6 fős rendezvény és mér a disznótor is volt. A kiállításról ne írj..:))

Cassia30 2011.11.17. 20:21:15

@capa05: köszi, már én is rájöttem, végignéztem gyorsan a posztokat :D@ladyandhenk: szóval a hüttés a banda a Gergő-Seri, Eszter-Fecó, Vera-Péter csapat volt, és kimentek a kertbe forralt bort inni, meg császármorzsát enni, mintha hüttében lennének (egyébként a hüttékben császármorzsát adnak?)

Akármi Áron 2011.11.17. 20:21:36

@gyvy: Naa..., hát én is odavagyok:)))
Meg vissza is:DDD Oszt így megy ez..

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.17. 20:23:30

@capa05: nekem meg elmagyarázod, hogy milyen nap van? és ezen a héten?? te olyan jól magyarázol és olyan türelmes vagy mint egy jó apa..:P:DDDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.17. 20:24:57

@Cassia30: jó, akkor továbrra is tudatlan vagyok, mi az a hütt(e)?:)

2011.11.17. 20:26:12

@gyvy: vaj a szíved?.. küldd rá az ecetre! af@szom@zmeg:)))))

Cassia30 2011.11.17. 20:26:48

@ladyandhenk: eredetileg az osztrák hegyekben ilyen kis "melegedők".

capa05 2011.11.17. 20:26:58

@anica inkognitóban: nagyon szívesen... honnan kezdjem? (hiba volt a kérdés tudom, de ha már leírtam nem hátrálok):PPP:DDD

Tüzitündér 2011.11.17. 20:27:23

@ladyandhenk: sípályák melletti étel és ital árusító helyecske!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.17. 20:28:18

@Cassia30: ahaaaaaaaaaaa, megvilágosultam, köszönöm:), de ott isznak, esznek, stb?:D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.17. 20:28:49

@capa05: a legelejétől, hogy jó sokáig magyarázhasd :DD;) :PP

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.17. 20:30:28

@Tüzitündér: @anica inkognitóban: @Cassia30: oh, mindenki kap egy nagy puszit, komolyan! Köszönöm! Nekem ez csak alpesi ház volt és kész, de mától már hütte:D

Muszáj mennem síelni akkor:P

Cassia30 2011.11.17. 20:30:54

@ladyandhenk: nem feltétlenül. A hütte lehet egy egyszerű menedékhely, ahová a vihar elől bújhatnak be a hegyeket járó emberek, és lehet étteremmel, vagy csak sima "kocsmával" felszerelt hely is.

Tüzitündér 2011.11.17. 20:31:48

@ladyandhenk: neeeeeeeeem! A Hajni sem síel, ha odafigyuztál a tegnapi posztra, de tuti tudja, mi is az a hütte!
Ugye Hajni? :):):)

capa05 2011.11.17. 20:33:19

@Tüzitündér: de ha nincs lanovka muszáj lesz neki!:DDDD

capa05 2011.11.17. 20:36:18

@anica inkognitóban: lilát nem szeretem arról nem írok!:P:D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.17. 20:37:59

@beacska: Ez így van! A Villarádió névadásában csak három lakó volt konstruktív: Péter, Gergő és Vera, a többiek csak a saját ötlettelen böszmeségeiket puffogtatták Shadival az élen! Továbbá Shadi a maga módján becsicskult, a nők védelmében semmi hathatósat nem tett Attila ellen ígérete ellenére, Eszter meg Shadit kihívta a többi nő nevében is.

Tüzitündér 2011.11.17. 20:38:11

@capa05: nem, nem ! Ő lent hüttézik a hotel berghofban! :):)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.17. 20:38:13

Míg olvasgattam itt, átsuhant az agyamon az a jelenet, amikor faszombazdmegkinguci már végzett gyógypedes tanárnőként belép az osztályba, és a hetes meg így szól a néphez "osztály vigyázz!"

aztán a tanárnőhöz fordul és jelent:

"Faszombazdmegkinguci néninek jelentem az osztálylétszám 28, hiányzik őt fő."

És persze faszombazdmegkinguci néni ezt rezignáltan tudomásul veszi, aztán az osztályhoz fordul és ímigyen szól:

"Jól van, leülhettek faszombazdmeg!"

(elnézést, nagyon régen voltam kisiskolás, tehát nem vagyok updatolva, hogy működik manapság az órakezdés, és főleg nem tudom, hogyan megy ez a gyógypeden, nyugodtan ilessétek építő kritikával az elképzelésem...)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.17. 20:39:31

@capa05: jó, kompromisszumkész vagyok: legyen brokkolival,sajtmártással..:P:DDDDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.17. 20:40:11

@Brr: istenkirály hsz volt..:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Cassia30 2011.11.17. 20:41:16

mára mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát kívánok! sziasztok!

Tüzitündér 2011.11.17. 20:41:28

@capa05: úristen, csak nem megnézted? :):):)

capa05 2011.11.17. 20:44:04

@Tüzitündér: igen, mert rávesszük Haynyt a sizésre!:DDD

2011.11.17. 20:44:39

@Brr: ezek a gyógypedesek szegények meg vannak áldva, olvastam, hogy Schorbertné is ezen a szakon végzett. Olyan Taigetosz feelingje van a dolognak így faszomatbazdmegKingával együtt.

Tüzitündér 2011.11.17. 20:45:06

@capa05: 2272! :):):):) én megnéztem most! :):):)

capa05 2011.11.17. 20:46:10

@Tüzitündér: mond meg neki, hogy az Avason gyakoroljon!:DD

Tüzitündér 2011.11.17. 20:46:23

@anica inkognitóban: komolyan elhittem, hogy a tegnapi után képes és megnézi!

MegLepke 2011.11.17. 20:47:27

@Peter_Cs: szia Peti! kinek drukkolsz mostanság? Még mindig favorit Annamari? És Vera?

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.17. 20:47:56

@anica inkognitóban:

köszi, ez jólesett, főleg, hogy ekkorát kellett csalódjak a tegnapi kiválasztásban...

Bár abban némelyeknek igaza lehet, hogy úgy sem engedték volna meg, hogy dreszter kiejtse mengelét, szükségük van rá, nehogy szeretetmocsárba fúljon a villalét, mert ugyanis igazán érdekes karaktereket nem sikerült összeválogatni ebben a körben, úgy ahogy a vv4-ben, tehát ezt vv5 menetet a közepesen jók és brutál rosszak harcára redukálták le, ezért ha a rossz kiesik, nincs műsor...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.17. 20:50:43

@MegLepke: Most Vera, Annamária főleg, feljövőben van Seherezádé és Eszter.

MegLepke 2011.11.17. 20:52:52

@Peter_Cs: nekem Vera egyre szimpibb, zsarnok, de tetszik.:) Annamari nem, bár a tánc kétségtelenül vicces lesz. Sehi nálam is jön fel most. Eszti meg nyerje meg!:)

Tjuca 2011.11.17. 20:55:32

@anica inkognitóban: kikérem magamnak, nem vagyok nyugdíjas, csak az agyam. testem, mint egy fiatal zergéé. epe, vese és egyéb problémim nincsenek.
:-) de úgy látom itt lesz legalább agyhúgykő. :-P

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.17. 20:57:33

@Tjuca: akinek nem inge, ne ragozza! :P:DDDD az én testem meg mint egy érett,középosztálybeli zergéé..:DD

Matrix_ 2011.11.17. 20:59:02

HAJNI NÉNNIIII!
"ha felbaszom magam vagy fáradt vagyok, bedöglök a kádba. Néha engedek vizet is." ez mindent visz :D

beacska 2011.11.17. 20:59:25

@MegLepke: nyerjen végre egy nő!!!

Tjuca 2011.11.17. 21:01:03

@anica inkognitóban: annyiranagy megkönnyebbülés volt egyetemen hallani, hogy van angol darázs meg német darázs, nos utóbbinak is darázs dereka van, csak hát. minden viszonyítás kérdése. :-PPP csinkó zerge vagy te, láttalak. :-D

ne most 2011.11.17. 21:01:51

@Matrix_: Nekem mozognom sem kell és már izomlázam van.

MegLepke 2011.11.17. 21:02:41

@beacska: hát épp ideje lenne. Tán ezért van bent Eszti.:)

TapOut 2011.11.17. 21:02:46

@MegLepke: :-)))
de jó látni téged!! miért nem jársz erre mostanában?

Tjuca 2011.11.17. 21:03:42

@capa05: progi helyett prolit olvastam :-P

capa05 2011.11.17. 21:03:46

@anica inkognitóban: akkor a colás dolog nincs és ez szerencse!:P:DD

capa05 2011.11.17. 21:04:37

@Tjuca: véletlenül ebben nem én vagyok a ludas..:)

capa05 2011.11.17. 21:06:39

Balázs Hüttéből jött!

MegLepke 2011.11.17. 21:07:00

@TapOut: :)) járok én, olvasom a posztokat, csak nem mindig szólok hozzá, de mindenről tudok.:)

Kardhal.0 2011.11.17. 21:07:41

Jesszuska...hát most szegény Balázst is jól felöltöztették. :)

barakka 2011.11.17. 21:08:15

@Cassia30: Na,ha egyszer Kinga kiválasztott lesz(bízom benne hamarosan)én pezsgőt bontok.És meg is iszom,úgy,hogy szívből utálom.A pezsgőt is:-)

capa05 2011.11.17. 21:09:27

Ahogy AM felugrott Csabára az megérne egy Youtube kisfilmet:::DD

B.Andita 2011.11.17. 21:09:59

Ez a Veronka helyből ennyire retardált?

Tüzitündér 2011.11.17. 21:10:43

@capa05: Hú mesélj, én nem nézhetem jelenleg a másikon üvegtigrincs van! De felveszem és a film után megnézem az öfit. de milyen rucija van?

ne most 2011.11.17. 21:11:32

Kis emberséget is mutathatna az RTL, de Veronikának nem szabadna ilyen nehéz feladatot adnia. Randipartnert megnevezni? Felrobban a processor.

vallatas 2011.11.17. 21:13:13

ez a Veronika Péter pár tiszta komédia :)
Péter nagyon lejáratja magát ezzel szerintem!

capa05 2011.11.17. 21:13:20

@Tüzitündér: Bakancs annak a száráig feltűrt farmer. póló bőrdzseki.A polón ahogy én látom talán Dean arckép.

2011.11.17. 21:13:35

Balázs ma kifejezetten széééééép. A pofija. A frizuja teszi vagy szarakodik a TV megint?

B.Andita 2011.11.17. 21:13:59

Péter beszél és közben az jár a fejében, hogy fogja megk..ni Veront ordenáré módon. Jó készen van.

liberaliskonzervativ 2011.11.17. 21:14:22

en se tom nezni :( majd hnap...

mi tortenik??

capa05 2011.11.17. 21:14:55

Most még Veronika nyüglődése van a külső randival...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.17. 21:15:20

@barakka: én meg azt nézném meg, h milyen viselkedést vágna le a stúdióban,és remélem, h Balázs vezetné:), na, az nagyon ott lenne:D:)

TapOut 2011.11.17. 21:15:28

@MegLepke: hát ha nő, akkor sajnos inkább Veronika az esélyes. Lassan minden róla szól, és úgy látom megint érvényesül a VV4-effektus. Cristophelt azért ejtették ki korán, hogy kintről támogassa (mint anno Olivér), míg Péter bentről erősíti. Egyre inkább ezt érzem.

julcsi29 2011.11.17. 21:15:32

Most Veronika pont úgy nézett Péterre,mint egy nő egy férfira.Semmi kishúg,úgy viselkedik,mint egy csábító nő.
Meg is érdemli.

B.Andita 2011.11.17. 21:15:37

Még jó, hogy Attila nem egy patkány tipus...Bazzzz

Hódos Hajnalka 2011.11.17. 21:16:25

@beebeer: szállj le a pasijaimról!!!! a frizkója miatt olyan kis csibészes....

B.Andita 2011.11.17. 21:16:57

Nna, Vera mingyá beront, és letépi Péterről Veronkát.

sogeking 2011.11.17. 21:17:09

@beebeer: lehet, hogy most már ő is hajlakkot használ

julcsi29 2011.11.17. 21:17:12

Hajni! Szerivan two!!! :))))

nathalie 2011.11.17. 21:17:41

ennél nem lehet rosszabb.

capa05 2011.11.17. 21:17:43

Veronika változtat és Petit viszi randizni..

TapOut 2011.11.17. 21:18:38

@TapOut: bár nem mintha Eszternek annyira drukkolnék...

sogeking 2011.11.17. 21:19:00

Veronika túladagolásom van

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.17. 21:19:08

Veronikának tényleg egy marék gyapot van az agya helyén. :D

capa05 2011.11.17. 21:19:13

@B.Andita: Péterről nem Veronikát tépi le..:DDD

B.Andita 2011.11.17. 21:19:22

@capa05: Szegény Csabi mit érezhet, gondolta végre kiszabadul kicsit az idióták közül, erre nem.

barakka 2011.11.17. 21:20:13

@ladyandhenk: Ó,a hátralévő életemben abból az élményből élnék,az eccer fix!:-)

B.Andita 2011.11.17. 21:20:28

@capa05: Először Veront tépi le.:-)

nathalie 2011.11.17. 21:20:42

hogy hogy nem megy össze egy normális férfi farka ettől a kislányos hangtól. ez már nem is gügyögés, ez egy tökéletes utánzása egy ötévesnek...

capa05 2011.11.17. 21:21:00

@B.Andita: könyörgöm Veronikával...akkor inkább a szauna!:DDD

Tüzitündér 2011.11.17. 21:21:14

@capa05: komolyan? vagy megint hülyítesz? :)

2011.11.17. 21:21:33

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: elképzelem hosszú göndör SZŐKE (!!!!) fürtökkel, kiköpött Faramir ez a Bali! :)))))

B.Andita 2011.11.17. 21:21:41

@nathalie: És van, aki karmolja ezt a nyaficica stilust. Elkéééépesztő.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.17. 21:22:36

@sogeking: nekem is.
Ennél a csőrikehangú-vergődésnél + Potyapinaleső Perverz Péter nyálkás lényétől még az Attila-Kinga üvöltözést is jobban bírom.

B.Andita 2011.11.17. 21:22:59

Hát nem ma szokom le a cigiről.... :-)))

capa05 2011.11.17. 21:23:02

@B.Andita: a sorrendben megegyezhetünk:DDD

barakka 2011.11.17. 21:23:18

@beacska: Igen,igen,lájkolom.de ha most Eszter kiesik,akkor ki???? inkább nem gondolom végig a lehetőségeket...

Tüzitündér 2011.11.17. 21:23:36

@B.Andita: szia! az avatarodon lévő cicus a tied?

capa05 2011.11.17. 21:24:20

@Tüzitündér: én nem vagyok olyan... és komolyan.:DD

Hódos Hajnalka 2011.11.17. 21:24:31

@nathalie: tudod hány negyvenes pasinak van pelusos csaja? pffff...... (legyintés)

B.Andita 2011.11.17. 21:24:33

@B.Andita: Mindig megfogadom, hogy csak Hajnyt olvasva tájékozódom a vv-ről, erre megint felidegesitem magam, mert csak nézem.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.17. 21:24:37

@Brr: A jelenlegi rablókapitalizmus iskolarendszerébe beleillene ez a plebs kinevelésére!

B.Andita 2011.11.17. 21:25:18

@Tüzitündér: Igen. Égető tűz, oly rossz, de imádom.

ne most 2011.11.17. 21:25:22

@nathalie: nem pedofil, türelmetlen.

Tüzitündér 2011.11.17. 21:25:53

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: és Te tudod, hány negyvenes pasinak van pelusa? :):)

B.Andita 2011.11.17. 21:26:28

@Tüzitündér: De látom, te is cserélted a tündéredet tegnap óta. Annyira édes.

2011.11.17. 21:26:39

@nathalie: ez már nem is gügyögés - ja, pedofil hajlamokra játszanak ezek a lányok, gondolom a játék része az is, hogy meglepődnek ha valamit konkrétat is akar a pali akihez gyakorlatilag rátapadnak naphosszat. Irritáló.

Most azon gondolkodom mi van ha ezek így maradnak? Már hallom az 50 éves elhízott harcsaszájú picsogását.

sogeking 2011.11.17. 21:26:55

Veronika kivihette volna Péter mellet Attilát is, és akkor bent legalább nyugalom lenne:)

MegLepke 2011.11.17. 21:27:00

@TapOut: remélem, nem... nemakaroooom!

dr. gernika 2011.11.17. 21:27:06

"...hogy bármely férfiú, aki gyengéd érzelmeket táplál irántam {...} rányomtassa a fényképemet egy kispárnára, majd azt a feje mellett tartva egy ujjal simogasson, miközben gügyörészve beszél hozzám. A válaszom határozott nem, és nem pusztán azért, mert sejtésem szerint rajtam kívül vannak még olyanok, akiknek folyik a nyáluk alvás közben."

Tudom, hogy Nard ihletett meg tegnap, és igen, én nagyrészt _tényleg_azért nem akarom, hogy kispárnára nyomasson, merho' igencsak nyáladzik álmában...

Hódos Hajnalka 2011.11.17. 21:27:56

@B.Andita: jól van, fejezzük be, mert jön Közbiztonság Szilárd, vagy valami más jószándékú és megkapjuk, hogy megkeseredett negyvenes baszatlan irigy picsák vagyunk.
pedig én 27 vagyok. pár éve már. :DDDD

B.Andita 2011.11.17. 21:28:08

@capa05: Én már nemtom követni amúgy sem Veronkát. Mindig azt hiszem, hogy többet nem csinál sügérséget, erre mindig meglep. :-)))

Hódos Hajnalka 2011.11.17. 21:29:15

@gernika: nem, Nard a "kinyomtatlak és földhöz baszlak" mondatot ihlette, csak nem akartalak benneteket, mint párt megemlíteni előzetes egyeztetés nélkül.

én nemcsak nyáladzom, csikorgatom a fogam is. egy ááááálom velem egy éjszaka :DDD

dr. gernika 2011.11.17. 21:29:24

BTA úgy néz ki, mint a Rammstein dobosa a Mein Teil klipjének végén...

Tüzitündér 2011.11.17. 21:29:27

@B.Andita: és igazi malac, nem plüss! :)

capa05 2011.11.17. 21:30:06

A zsűriből kihagyták Ili nénit mindjárt elkapcsolok tiltakozásul!!:(((((

sogeking 2011.11.17. 21:30:36

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: a lényeg, hogy tudsz rizsfelfújtot sütni. na de ki az a Faramir?

capa05 2011.11.17. 21:31:01

@Tüzitündér: először VUK nak néztem..:)

nathalie 2011.11.17. 21:31:12

ezek csak lépkednek? mikor kezdenek táncolni???

dr. gernika 2011.11.17. 21:31:31

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: JA, odáig még nem értem el, de nyugodtan emlegethetsz. :D
Én csak hortyogni szoktam, cukin és nőiesen, minden horkolásra való röhögve utalás aljas rágalom, ne hidd el!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.17. 21:31:46

Fecó milyen király már :D:D:D
látszik, hogy sok délamerikai temperamentus szorult belé a tévé előtt :D

sogeking 2011.11.17. 21:31:51

@capa05: ő úgysem vállalta volna, mert nem keveredik korpa közé :)

2011.11.17. 21:31:53

Bírom Fecót, táncolni nem tud, de eljátssza! Stílusban van az arca! :)

B.Andita 2011.11.17. 21:32:25

@Tüzitündér: Látom. Tényleg ari nagyon.

nathalie 2011.11.17. 21:32:37

@beebeer:
és az arca úgy is maradt!!! :D

capa05 2011.11.17. 21:32:51

És most a zsűri hazudik!:DD Majdnem hihetően:DD

sogeking 2011.11.17. 21:33:17

@ladyandhenk: igen??, úgy látszik én az Eowyn - Arwen vonalon elakadtam :)

capa05 2011.11.17. 21:34:05

Ezt úgyis Hajni kérte....:DD

dr. gernika 2011.11.17. 21:34:32

A tánc és a zene ritmusa köszönőviszonyban sincs, az nem baj?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.17. 21:34:49

@sogeking: talán újra kellene olvasni, nézni:P:P Faramir helyes ám, mint Balázska borostában, és nem pedig borosta nélkül:)

ANyám, szakadok Annamariékon:D:D:D:D

inmemancsi 2011.11.17. 21:35:16

annamarinak tényleg szép a lába, jóval többet ki lehetne magából hoznia

nathalie 2011.11.17. 21:35:20

nem térek magamhoz. nem vettem levegőt és a képernyőre tapadtam :D:D

paldudik · http://webshop.garmix.hu/ 2011.11.17. 21:36:06

btanak ritmusérzéke, és érzékiessége, valamint testmozgása(beszéde) SINCS...én se fatyok 1 fredaszter, nade ettől már általánosban jobban toltam

capa05 2011.11.17. 21:36:15

Már PÉter és VEra!

sogeking 2011.11.17. 21:36:29

ez mekkora, AM nem egy táncos alkat, de ráfogják arra, hogy biztos annyira szerelmes Csabába :):)

Shakira a főszponzor?

inmemancsi 2011.11.17. 21:36:34

ez a südi iringo nem normális a fején viselt szörnyella de frász boával meg a szövegével

rianna 2011.11.17. 21:36:38

nem lehet mindenkinek érzéke a tánchoz, annamari legalább próbálkozott :)

dr. gernika 2011.11.17. 21:36:59

höhö a zsűri feje mindent elárul

inmemancsi 2011.11.17. 21:37:27

@sogeking: nem akarom védeni, de AM-et jobban meg lehetne tanítani táncolni mint esztert vagy verát

2011.11.17. 21:37:55

Péter pont olyan arcot vágott, mint C. Ronaldo a bosnyák szurkolók előtt.

nathalie 2011.11.17. 21:39:29

ez a balázs ma tíz évvel fiatalabbnak tűnik mint egyébként. nagyon oké ma... :D:D

inmemancsi 2011.11.17. 21:39:52

te jó ég, ez még csak az elődöntő??

capa05 2011.11.17. 21:40:06

Balázs megint jó szemét..

rianna 2011.11.17. 21:40:27

olyan félve táncoltak mind, nehogy elrontsák a lépéseket. Egy kis szenvedély hiányott az eddigi produkciókból.

nathalie 2011.11.17. 21:41:05

@inmemancsi:
igen, remélem attiláéknak lambadázni kell a döntőben :D:D

foxglove (törölt) 2011.11.17. 21:41:20

@nathalie: james dean +75% szexepil, ne ugorjatok be:)

sogeking 2011.11.17. 21:42:09

@ladyandhenk: Faramir a törpe ugye?

@inmemancsi: hiszek neked, de sok mindent nem kell tanítani

sogeking 2011.11.17. 21:43:42

@foxglove: most tesztelik a célközönséget (szerintem itt a főrumon is jegyzetelnek), először volt a kacsás póló, majd a kutyás, de semmi reakció :D:D

2011.11.17. 21:43:44

@nathalie: ugye? olyan hamvas ma Balázs. Megnyugodtam, akkor mégsem a TV vacakol.

Aztán csak óvatosan, Hajni bebirtokolta Balázst, pedig SZŐKE, pedig MEGÁLLAPODTUNK, hogy a BARNÁK az övéi. :)

nathalie 2011.11.17. 21:44:00

@foxglove:
inkább: minusz szakáll + 75 % :D

katorna 2011.11.17. 21:44:54

Pétert igen előnyösen öltöztették fel! Hogy lehet hogy nem röhög rajta mindenki ordítva! Hozzá még az erotikusnak szánt arckifejezése, Bennyhill ...

TapOut 2011.11.17. 21:44:54

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: múlt héten velem is közölte a fogdoki, hogy csikorgatom a fogaimat, férjem buzgón helyeselt, persze nekem nem panaszkodott eddig :-))
valamelyik régebbi posztban emlegettél holmi fogsoremelőt, sejtem ez vár rám is...

2011.11.17. 21:45:02

@sogeking: dögöjjémeg komolyan mondom Faramir széééééép, nem TÖRPE!!!!!

Hódos Hajnalka 2011.11.17. 21:45:16

@beebeer: :DDDDDDDDDDDDDDDDD

@capa05: vigyázz, vigyázz, kihúzod a gyufát! :DDD

@sogeking: én a helyedben most nagyon-nagyon-nagyon gyorsan menekülnék..........

@nathalie: LESZÁLLNI BALÁZSRÓÓÓÓL! :D

nathalie 2011.11.17. 21:47:24

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
próbálok.. de hát olyan gyönyörűűű ma!!! :D:D:D

foxglove (törölt) 2011.11.17. 21:47:25

gergőt rubber mannek öltöztették az american horror storyból.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.17. 21:47:53

Nagyon jó, h Sehi csinál vmit, míg a másik semmit, de tényleg:D:D:D:D

És Balázs így nem helyes, nekem nem kell!

Ki a 3. zsűritag???????

Hódos Hajnalka 2011.11.17. 21:48:27

@TapOut: tökjó egyébként. meg az van, hogy nemcsak idegesítő, de nekem sokszor fájt az állkapcsom reggel, meg kicsikorgattam a töméseket is. illetve le a zománcot. azért kellett. 10 e Ft volt, kb. egy hét alatt elkészült és nem volt nehéz megszokni.

Hódos Hajnalka 2011.11.17. 21:49:14

@beebeer: én szóltam neki....... :)))

nathalie 2011.11.17. 21:49:16

apró kérdés: azért nem beszéltek csaba táncáról, mert még emésztitek??? :D

Tüzitündér 2011.11.17. 21:49:21

Jó éjszakát Nektek! :):)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.17. 21:50:18

@sogeking: Faramir ember:P, a két tesó közül az, aki túléli:) Miket gondolsz itt?:D

2011.11.17. 21:50:38

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: megharapom ha még egyszer letörpézi Farit! Grrrrrrrr!

inmemancsi 2011.11.17. 21:50:41

Kinga egész jól csinálja

nathalie 2011.11.17. 21:50:57

ez a rumba??? ennyi, odahúzom, hátralép, odahúzom még messzebbre lép???

Hurri Kán 2011.11.17. 21:51:03

Azér a BTA-Csaba duótól megnéznék a döntőben egy ilyen szárazbaszós bolerót. :D

sogeking 2011.11.17. 21:51:10

@beebeer: arról volt szó, hogy borostás, az a rész stimmelt :)

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: a Boromir fanklub megdobál bundás kenyérrel?

sogeking 2011.11.17. 21:52:05

@sogeking: á, elrontottam, most kiderült, hogy Boromirt ismerem :D

inmemancsi 2011.11.17. 21:52:05

@nathalie: hát rumba nem sok volt benne:))

capa05 2011.11.17. 21:52:17

@gyvy: az a vigaszágon lesz:DD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.17. 21:53:02

@capa05: feltételezted??!!:P:DDD
@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: bízd rám Balázs védelmét, akár a testemmel is...:DDD
@sogeking: az láhátátlán...:DD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.17. 21:53:20

Nekem ne mondják már, h Kingáék jobbak voltak Petiéknél!

Ja, és persze mind a három tánctanárnak kell egy továbbjutó:D

nathalie 2011.11.17. 21:54:19

hogy néz ki shadi??????????? :D:D:D:D

2011.11.17. 21:54:23

@sogeking: én egy végtelenül nyugodt lélek vagyok, egyetlen dologra billenek ki lelki egyensúlyomból és válok vérgőzös vadállattá, ha LETÖRPÉZIK FARAMIRT!!!!!

Veronika idióta egyéniségéhez szabták a zenét és a koreográfiát is????

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.17. 21:54:44

Mondjuk nem összehasonlítható, h ki mit táncol, most nem azért, a rocky sokkal könnyebb, mint a többi.........

sogeking 2011.11.17. 21:56:51

@beebeer: komolyan mondom, csak poén volt, nem tudtam, hogy egy kisolló miatt ez lesz..

de ha kiderül, hogy Gandalf sem törpe akkor valami kalózverziót néztem :D:D

Hódos Hajnalka 2011.11.17. 21:56:52

@beebeer: meg ha kúrogatják a poolt, ugye :D

@anica inkognitóban: nahh, már ez is jön a BalázsOMmal. :DD

2011.11.17. 21:57:15

Iringó hajában az a fekete-fehér izé... az valami estélyi viselet???? Mintha benne maradt volna a tollseprű.

rianna 2011.11.17. 21:57:38

vera jobban néz ki smink nélkül. Most olyan, mint egy vastagnyakú rossz ribanc :D

nathalie 2011.11.17. 21:57:55

@beebeer:
jaja, a mélynövésű a korrekt kifejezés...
bocsánat!! nem bírtam kihagyni :D:D:D
Faramir egyébként nagyon szép.

inmemancsi 2011.11.17. 21:58:01

@ladyandhenk: és a koreográfia is számít, hogy passzol-e hozzájuk

inmemancsi 2011.11.17. 21:59:13

@rianna: akkora nyakra soha nem szabad nyakpántot rakni

B.Andita 2011.11.17. 21:59:28

Vegyék már el a mikrofont dingdongtól.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.17. 21:59:50

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: mert elkopna??:PPP:DDD
@capa05: a kólás dolgot..:DDDD
@inmemancsi: és vannak táncok, amikhez meg kell érni...:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.17. 21:59:56

@inmemancsi: pontosan!

Kinga-meg Ati oszt miért???? Mert ezt mondta az RTL?

2011.11.17. 21:59:59

@ladyandhenk: megverjük? Megnyúzzuk, megfőzzük és feldaraboljuk. Ebben a sorrendben.:)

inmemancsi 2011.11.17. 22:00:26

@beebeer: szörnyella de frász boája:))

B.Andita 2011.11.17. 22:00:59

@beebeer: Látod,Balázsnak is feltünt a tollseprű.

rianna 2011.11.17. 22:01:00

@inmemancsi: a táncruhával lehetett baj, eddig nem vettem észre ezt a hiányosságot.

julcsi29 2011.11.17. 22:01:50

@beebeer: @ladyandhenk:
Csatlakozhatok Hozzátok?Mármint Faramir védelmében...:)

julcsi29 2011.11.17. 22:02:51

Azért Balázs jól beszólt Iringónak! :D
Madárfészek!!!! :DDD

2011.11.17. 22:03:10

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: KI KÚROGATJA A POOLT???? ma háklis napom van!!!!!!!

Pedig Balival ma nagyon egy hullámhosszon vagyok, neki is feltűnt Iringo fejdísze, igaz nekem tollseprű neki madárfészek ugrott be. :))))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.17. 22:03:15

@beebeer: :D, rendben, utána odavetjük Faramir elé:), vegye már észre magát:D

@julcsi29: igen, kell a segítség, köszi:P

inmemancsi 2011.11.17. 22:03:23

azért teccik nektek ma annyira balázs, mert james deanes pólója van:))

nathalie 2011.11.17. 22:04:27

jézus, ez az eszter most szánalmas.

foxglove (törölt) 2011.11.17. 22:04:54

na azt hiszem kitaláltam az egyik képet a holnapi posztból.

julcsi29 2011.11.17. 22:05:03

@ladyandhenk:
Szívügyem a téma! :)
Ha odavetnénk,Faramir mondaná : "had menjen(ek)"

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.17. 22:06:05

@julcsi29: na, basszus, de hova megy megfőzve, feldarabolva?:D

nathalie 2011.11.17. 22:06:20

ráadásuk hazudik. azt mondja, hogy attilával abban állapodtak meg, hogy segít neki, hogy shadi kikerüljön, holott attila semleges lesz. és abban állapodtak meg, hogy ha visszajön, akkor szólnak hozzá. Remélem attila meg péter szerződésbe fektetik vele, hogy napi tíz mondat eszti...ennyit szólunk hozzád.ok? - oké!hálás vagyok.

sogeking 2011.11.17. 22:06:41

@ladyandhenk: tegnapi álmomban 3 lakkszerkós nő üldözött..

inmemancsi 2011.11.17. 22:08:27

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: minden balázs bali vagy bazsi:)) balázsozni nem lehet:))

2011.11.17. 22:08:52

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: na de Jánoska is Balizza minden reggel. ÉN felkelek HATKOR és hallgatom!!! :DDDD

inmemancsi 2011.11.17. 22:09:28

@foxglove: hát akkor biztos igaz is:))

sogeking 2011.11.17. 22:09:50

@ladyandhenk: azt mondták, teljesítik 3 kívánságomat..

inmemancsi 2011.11.17. 22:10:21

de akkor lehessen AM és csabára is szavazni!!

paldudik · http://webshop.garmix.hu/ 2011.11.17. 22:10:37

Hirtelen megvilágosodás!!!
A főnyereményt miért NEKÜNK mutogatják műsoronként ezerszer?!?

sogeking 2011.11.17. 22:11:34

@paldudik: mert így éri meg a szponzornak?

nathalie 2011.11.17. 22:11:58

CSITU VAN!!! nem hallottam ezt a kifejezést általános korom óta! :D:D meg a NEKEM TE ELŐRE KÖSZÖNJÉL!-t sem! :D:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.17. 22:12:09

@sogeking: és mégis miket kívántál?:D (megnyúzás, megfőzés, feldarabolás Faramir miatt?:P)

Hódos Hajnalka 2011.11.17. 22:12:12

@sogeking: a sok saxobeat miatt van :DDD

inmemancsi 2011.11.17. 22:12:20

@paldudik: mert reklám és az, hogy oda kell adni majd valami idiótának a végén az a mellékes negatív hordalék..:))

2011.11.17. 22:12:42

@sogeking: 3 lakkszerkós nő üldözött. - ja, ja, úgy is lesz, a háttérben egy óriás Faramir poszterrel. :DDDDDDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.17. 22:13:05

@nathalie: ezt már én is mondtam volna párszor annak a hülye libának! Veronikára gondoltam:)

Hódos Hajnalka 2011.11.17. 22:13:55

@beebeer: agyára ment a saxobeat... tudtam, hogy ez lesz :DDD

inmemancsi 2011.11.17. 22:14:48

ááá ezt nem lehet, tudat alatt biztos hat egy ilyen brutál fotogén arc mint James Deané

bergerdaniel · http://ujkurir.blog.hu 2011.11.17. 22:16:04

Jóestét.

ez az este és egy esettanulmány volt. Valaki megmagyarázná, miért jutott tovább Mengele?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.17. 22:16:14

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: miket nem hallgatnak egyesek?:O:)

@beebeer: ez a minimum, jöhet egy pár ork is:D

sogeking 2011.11.17. 22:16:47

@beebeer: de a magassarkúban, és ostorral a kezükben nem tudtak gyorsan futni, ráadásul teleszórtam az utat is bundás kenyérrel :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.17. 22:17:57

@berger90: persze, nagyon szívesen!:) Mert az RTL így gondolta, azért!:P

sogeking 2011.11.17. 22:18:35

@ladyandhenk: egyiküket elküldtem sörért

barakka 2011.11.17. 22:19:12

Nem lehet valahol szavazni,hogy legközelebb egy logopédust küldjenek be a villába??? persze ha vége a tánci-táncinak.

julcsi29 2011.11.17. 22:19:32

@ladyandhenk:
Ez gyönyörűen megfogalmazott válasz! :))

bergerdaniel · http://ujkurir.blog.hu 2011.11.17. 22:20:09

@ladyandhenk: erre nem gondoltam, köszönöm. Lehet hogy Kinga hisztijére várnak, amiért jól nem nyer? Annál fárasztóbb azért.

2011.11.17. 22:20:22

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: 3 lakkszerkós csaj. Álmában. Ja.
Régi munkahelyemen, a rendszergazda srác azt álmodta, hogy egy szőke kolléganőmmel kétoldalról négykézláb támadjuk le, szexisen. Megcsináltuk. Csak azt nem vettük számításba, hogy a folyosó 60 m hosszú és két másik cég is itt bérel irodákat, ja és náluk hosszabb a munkaidő. Egyszóval komoly közönségünk verődött össze. Még nem láttam ennyi megrökönyödött könyvelőt. :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.17. 22:21:37

@barakka: na, sorold, kinek?:D

@julcsi29: köszönöm, igazán igyekeztem egy-két sogeking főzés közben:D

@sogeking:

aztán?:)

kamarti 2011.11.17. 22:23:34

ez most komoly? megfuttatják még egyszer ezt a két szerencsétlent (mert Csabának a karja (meg a segge) él, de a lába ugyanolyan bot, mint szegény AM-é) egy ÚJ tÁNCCAL (2 nap alatt!!), csak azért, hogy legyen bónusz vicces program a vasárnapi döntőben??? Nem hittem a fülemnek, amikor feltették a kérdést, először azt hittem, a nézők beszavazhatnak még egy párt, aki szintén versenyezni fog a díjért - megnéztem volna a döntősök képét.
Aztán azt hittem, hogy ha nem ez, akkor legalább ugyanazt táncolják - Annamarinak legalább tényleg nagyon szép a lába. De ez..?!
nem vagyok az a feljelentgetős fajta, de remélem, Annamari (nem BTA, hanem a médiaführer) már gondolkodik a büntetésen - ez azért már nagyüzemi alázás, hogy kapnák be, de tényleg.

amúgy Keleti Andinak (vagy aki leosztotta a táncokat) is csak gratulálni tudok - megnéztem volna, hogy wakawakázik Ati meg Kinguci péel - mert az ő szenvedélyes izéjükben nemigen láttam tánclépést.
Na, javaslom is, hogy talán ezt tanulják be Csabáék, legalább lesz összehasonlítási alap.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.17. 22:24:26

@berger90: igen, ez jutott az eszembe, más ésszerűség nincs rá, én is Kinga hisztijére várok:), bárcsak, bárcsak:)

@beebeer: ez haláli:D:D:D:D:D:D

@julcsi29: nálunk van ilyen:D

Akármi Áron 2011.11.17. 22:24:46

@gyvy: DDDD Nem normális... a boleró ütött, oly annyira, hogy már gömbölyödök is:DDDDDDDDDD
Jóccakát!:)

ne most 2011.11.17. 22:25:17

@beebeer: Nálunk azt pontozták, ki tudja szebben lenyalni a nutellat a tányérjáról.

nathalie 2011.11.17. 22:26:00

@kamarti:
csaba ugyanolyan gáz volt mint am. főleg mivel ő táncolta a csaj szerepét am helyett :D:D

barakka 2011.11.17. 22:26:24

@ladyandhenk: na jó,egy már kint van:-)

sogeking 2011.11.17. 22:27:13

@ladyandhenk: majd leitattak és a magukévá tettek :)

2011.11.17. 22:29:08

@ne most: ki tudja szebben lenyalni a nutellat - nocsak, csak nem egy reklámügynökségnél dolgozol???? :DDDD Mert én már nem.....

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.17. 22:30:28

@barakka: :D:D:D

@sogeking: mármint megnyúztak, megfőztek, feldaraboltak?:D így tettek magukévá egy Faramir plakát előtt/alatt?:D

paldudik · http://webshop.garmix.hu/ 2011.11.17. 22:30:34

Áhh! Igen, mindig elfelejtem h ha bármi miértjére vagyok kíváncsi, akkor leköll mennem birkába :D
Csakh értsen aki akar:
1etem, marketing óra, kiselőadás:
-Faszomtuggyamán miről tartottam, eccercsak megkérdeztem(nem indokolatlanul, demán nememléxem miért), h most őszintén! Ki az aki a reklámblokk alatt nem megy el hugyozni vagy enni vagybármi?? A tsoport túlnyomó többsége felbaszta a kezit.
Na ott egyben meghaltam és átlényegültem. Azóta ha vki bedobja a közösbe h diplomás, a képzeletbeli létrán lejjebb rangsororlom(azt a sztorit már nem is említem h fogadtam 1el, h ausztrália fővárosa NEM szidni(esztet émmontam)).
Csak h tudjátok, h ezek fognak a pofátokba röhögni a hivatalokban, ha esetleg el szeretnél vmit intézni.
Hm, úgy látom ma olyan televanatarsolynapom van.

Hódos Hajnalka 2011.11.17. 22:33:46

@paldudik: add ki magadból. itt lehet. én is itt szoktam. :D

ne most 2011.11.17. 22:34:23

@ladyandhenk: Próbáld meg! Kezdők pontozhatják magukat.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.17. 22:34:31

@nathalie: Vera jól kezeli Veronikát, ez tetszik!!!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.17. 22:36:15

@ne most: jó, de:

1, nincs itthon ilyesmi, hizlal, ugye:D
2, kinek mutogassam, h milyen szexin nyalok?:)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.17. 22:36:59

@nathalie: Konkrétan olyanok voltak, mint két szélmalom!

kamarti 2011.11.17. 22:38:26

@nathalie: a fiúk közül, bocs, de egyedül Shadinak van értékelhető mozgása. Ati kényszeres közberöhögését, és Gergő földön hentergését performanszként sem tudom értékelni, nemhogy táncként, Peti egyszerűen röhejes volt ebben a ruhában lépegetve. jó, Fecó tényleg igyekezett legalább és volt némi - kicsit fura - tartása, de nagyjából ennyi.
És hát a lányok is: Eszter abszolút civilen lépkedett, semmi feszesség nem volt a testében nyaktól lefelé, Veronika büntet, a többi meg úgy tekergett, mintha fiú helyett vascsőbe kapaszkodna.... Oké, AM szegény tényleg szegény. De igyekezett és végigcsinálta, pofavágások és hiszti nélkül. Én ezt értékelem, ezt nevezem tartásnak.

julcsi29 2011.11.17. 22:40:48

@ladyandhenk:
Hogy Te milyen szép/jó helyen laksz! :)
Ha gondolod,nekünk megmutathatod,szerintem szívesen zsűriznénk! :DDD

ne most 2011.11.17. 22:40:50

@ladyandhenk: Szervezzek neked fellépést? Az előbb még azt mondtad kezdő vagy...

beacska 2011.11.17. 22:41:01

szegény Kinga, olyan volt, mintha csúnya aranyere lenne. :)))

capa05 2011.11.17. 22:42:31

@kamarti: Kingáékat kihagytad!:)

dr. gernika 2011.11.17. 22:43:12

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: És nap közben vizespohárban tartod az éjjeliszekrényen, mint a mamik a protkót? :))

Hódos Hajnalka 2011.11.17. 22:43:17

@beebeer: én nem mesélek, mert saját néven írok, érted :DDDD

kamarti 2011.11.17. 22:43:33

@ladyandhenk: sztem Kinguciéknak esélyük van nyerni ebből a háromból, mert Veronika nulla, Sehiék tánca meg sokkal inkább tánc, ergó több a hibalehetőség. Bár sztem szerivanéknak van a legnagyobb esélyük

paldudik · http://webshop.garmix.hu/ 2011.11.17. 22:43:54

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Uhh! Pedig tőled féltem a legjobban, mert mán láttam h hessegeted el innen a nemkívánatos elemeket :D
Ennek ellenére sem tudom "sajnos" magam visszafogni ilyen téren, néha kitör belőlem.
Mondjuk utána megnyugszom kicsit, h rajtam biza nem múlott a zemberiség jövője :)
Beszélnék a vvről is szívesen, de kezdek rájönni, h egyik retek sem teccik...

beacska 2011.11.17. 22:44:09

jól hallottam, hogy Shadi a tisztelete jeléül közölte Veronikával:
"Még soha sem ütöttem meg nőt!"
körülötte döbbent csend...

Szegény kisfiú, most a rosszindulatúak azt gondolhatják, megfenyegette a Veront, pedig nem is...

kamarti 2011.11.17. 22:46:34

@capa05: szem nem. de ha igen, akkor talán azért, mert ez egyszerűen nem volt tánc... 1-2 nagyobb lépés, egy csimpaszkodás és Kinga kétszer csípőt teker. ennyi. ja, nem, bocs, Ati pofákat vág és röhög/káromkodik

kamarti 2011.11.17. 22:48:37

@beacska: de, mindenki hallotta, és senkinek sem tetszett. Csak voltak, akik az előzményekre se hóvakok...

Hurri Kán 2011.11.17. 22:48:41

Na melyik páros kapta a Fred Aster-emlékplakettet?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.17. 22:48:42

@julcsi29: @ne most: mondom, h kezdő vagyok:D, jó, nyalok szívesen, ha vki társul, a nutella jó:P

@kamarti: nekem aztán mindegy, h ki nyer:), de gonosz vagyok, és szenvedjen Kinga:D

kamarti 2011.11.17. 22:51:28

@ladyandhenk: ja, hát lehet, hogy az rtl is erre játszik. de basszus, te nem unod még???? mert én már nagyon. Atistul....

beacska 2011.11.17. 22:51:37

@kamarti: arra gondolsz, hogy Veronika gonoszul tépkedte szegény Shadi haját? elviselhetetlen lehetett, csoda, hogy eddig bírta....(fejcsóva)

Hurri Kán 2011.11.17. 22:51:49

@beebeer:
Időnként sajnálom, hogy jobbára világ életemben otthonról dolgoztam. :DDD

sogeking 2011.11.17. 22:53:54

a nutellás csapatnak egy kis inspiráció :D
www.youtube.com/watch?v=Egm_OyrUCAc

kamarti 2011.11.17. 22:54:14

@beacska: ja, és mi van az önálló, független doktornővel? aki a riportszobában is elrebegte, hogy reméli, Atipeti tényleg hálás lesz, ha már megígérték, ő meg megtette
kár volt belé az a sok vita napközben...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.17. 22:55:05

@kamarti: Péterről folyamatosan az a dagadt Lusta Dick jut az eszembe a Macskafogóból.
m.blog.hu/b-/b-oldal/image/lusta-dick.jpg

Csak P. sokkal gusztustalanabb :D

kamarti 2011.11.17. 22:57:31

@beacska: nem, arra gondolok, hogy Shadi hozzájuttatta a bénakacsát a lehetőséghez, hogy versengjen a családi találkozóért, plusz legalább 3x kérte szépen, hogy ne buzerálja, mert eléggé feszült

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.17. 22:58:35

@sogeking: na, ezért szeretlek én téged, ez nagyon édes:), és a boxer, de szép emlékek fűznek hozzájuk:)

Amúgy most van a Cesar Millaros bonesos rész a kutyákkal:)

@kamarti: ha Kinga szenved, azt nem unom, amúgy igen:D

penelope garcia 2011.11.17. 23:00:32

Eddig is gyanakodtam, de párnás nagycirkusz után már biztos vagyok abban, hogy a Cris-kacsacsőr-vonal minden eseménye előre megtervezett. Megmondták nekik, hogy akadjanak össze, majd elintézték, hogy az egyik kikerüljön (lehetőleg a tőgyetlen, nyilván) és onnantól kb úgy mennek a jeleneteik, mint egy börleszk, habos torták garmadájával.

kamarti 2011.11.17. 23:01:20

@pushpang: Lusta Dick ari. és jól fújja. :)
De miben jó ez a keljfeljancsi? (a mai ajánlóból arra tippelek, az a fajta gerinces pasi, aki azért nem állítja le Verát, mert élvezi, hogy két nő bsztatja egymást miatta. mer asziszi, ettől jobb pasi lesz bakker)

beacska 2011.11.17. 23:03:54

@kamarti: ja, indok az mindig van. oké, gondolj, amit akarsz, én is azt teszem.

beacska 2011.11.17. 23:04:55

@kamarti: Shadi egy kis pöcs. kint van a helye.

beacska 2011.11.17. 23:05:59

@kamarti: vagy nem bírja a konfrontációt

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.17. 23:06:53

@kamarti: nem is Dickkel van bajom, csak P. fizimiskája, meg az alkata rá emlékeztet.
A szeme az viszont egy gonosz tengerimalacé. :)

Egyébként meg a Villa Eszének hiszi magát, és TERMÉSZETESEN az is az ő zseniális és tudatos taktikájának a része, hogy ölik egymást a nők miatta. És persze az se lenne szándéka és akarata ellen, nyilván, hogy Veronikát meghúzza.

ő-szinte 2011.11.17. 23:07:20

@kamarti: vannak ezzel igy egy paran meg... :-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.17. 23:07:46

A belevalóban Béci elég érdekesen néz ki. Mi a faszt húzott a fejére?

kamarti 2011.11.17. 23:09:01

@beacska: ja, a kis pöcsről jut eszembe: egyes némberek szerint az orr, mások szerint a tánckészség ad útmutatót arra nézvést, mit lehet várni egy pasitól az ágyban
lazíts :)

kamarti 2011.11.17. 23:10:24

@ő-szinte: mármint bent? vagy kint? :)

ő-szinte 2011.11.17. 23:10:32

@pushpang: Azert Petink komolyan nem semmi! tenyleg azt gondolja, hogy Veronikanal van eselye? Gyanitom, hogy Verocska hanyni tudna tole, de a cel erdekeben mindent. Ugye aki el tudta jatszani, hogy Alekoszba olyan szerelmes... :-)

kamarti 2011.11.17. 23:12:23

@pushpang: hát mondjuk nem tudom sajnálni azt a lányt, aki ennek a tengerimalacnak az ágyába bemászik... pfuj. akkor inkább 2 Lusta Dick. egyszerre :) :)

ő-szinte 2011.11.17. 23:14:03

@kamarti: Bent is es kint is. :-) azert Gergo is nyugodtan elnezne egy hajtepest Seri es Kinga kozott, kozben pedig none a maja.

ő-szinte 2011.11.17. 23:15:47

@kamarti: undorito, az teny. viszont roppant hasznos. :-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.17. 23:23:13

Kiszop elképesztő dekoltázsát az összes benti lány megirigyelhetné... :D

jooasszony 2011.11.17. 23:23:51

próbáljon valaki a "wakawaka"-ra nem guruló röhögést eredményező táncot produkálni...szerencsétlen annamária és csaba...még az ág is húzza őket

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.17. 23:24:35

Mikor viszi ki és hagyja kint Veronikát akármelyikük? Rozbajt lehet tőle kapni! Veronika ugyanis az egyik legocsmányabb játszmát játssza bent, gyengének, elesettnek és síkhülyének tetteti magát, csakhogy ne vegyék ellenfélszámba, ráadásul kapcsolatromboló, mindig befurakszik az éppen induló kapcsolatokba, hogy kitúrja a másik nőt belőle, ha már bent van, akkor meg érzelmileg zsarol, ez gyomorforgató! Könnyedén kiprovokálhatna már valaki tőle fizikai erőszakot is, hátha kizárják!

Hurri Kán 2011.11.17. 23:25:30

@Peter_Cs:
Mi ezzel a baj? Ő a maga eszközeivel játszik.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.17. 23:28:54

@gyvy: Baukó Éva szavaival élve Veronika egy hányás, hányinger, gerinctelen hányadék!

Hurri Kán 2011.11.17. 23:30:07

@Peter_Cs:
E téren nem különbözik semmiben se évától, se az előző, se a mostani széria játékosaitól.

kamarti 2011.11.17. 23:34:20

@jooasszony: nem az ág. a szerkesztő. vagy keleti Andi

ő-szinte 2011.11.17. 23:36:16

@Peter_Cs: Vegre valaki aki latja Veronika valodi arcat :-) egyebkent pedig tenyleg ez is egy modja a jateknak, es eleg ugyes modja. Igy, akar a vegeig is...

kamarti 2011.11.17. 23:36:47

@ő-szinte: mármint a tengerimalac? mert akkor az undorítót nem értem. Ha meg Peti, akkor a hasznost :)

ja, hát igen, ezt én is kinézem az alfahímből. De ő legalább nem 150 centi és nem gurul

kamarti 2011.11.17. 23:38:31

@ő-szinte: azért Veron kívül is sokakat megvezet. Sose értettem, amikor vele kapcsolatban jóindulatot emlegettek péel

ő-szinte 2011.11.17. 23:42:36

@kamarti: Nem,nem. Peti undorito, ez nem is lehet vita targya :-) Es szinten o hasznos, legalabb is Veronikanak. Korul veszi magat "nagvadakkal", hogy aztan ha majd kell, jol megvedjek es megovjak, egy esetleges kivalasztastol. Mar varom, mikor megy ra Gergore. Mert hat ami kesik...
:-)

kamarti 2011.11.17. 23:45:38

@ő-szinte: hét, én azért titkon bízom benne, hogy péel a nagy taktikusok hamarabb kipenderülnek, mint gondolják
és igazából mondjuk Gergőt sem tartom valódi nagyvadnak
de értem, amit mondasz, és Veron szempontjából egyetértek

viszont most kidőlök. jóéjt mindenkinek!

ő-szinte 2011.11.17. 23:45:58

@kamarti: Igen, Verocska kifejezetten nagy szineszno, ez az elso pillanattol tiszta. Joindulat? Hm... mondjuk nem kifejezetten rosszindulatu, csak erosen vedi az erdekeit. De ez csak nem bun?

Anselmo 2011.11.17. 23:54:27

@berger90: láttam a táncukból 2 másodpercet, Mengele jó volt. Jobb, mint Kinga.

MagasMacska 2011.11.17. 23:58:18

@ő-szinte: Gergőre az első néhány napban ment rá, de Gergő lepattintotta. Micsoda szövegek mentek, hogy és akkor most a Gergő a Serivel, pedig eddig vele voltkedves!

Anselmo 2011.11.17. 23:58:40

az adást nézve a következő vélemény fogalmazódott meg bennem:

HAJRÁ SÁDI!!! HAJRÁ!!! rakd ki azt a buta picsát, hadd lássam Peti és Mengele arcát, mikor visszamész!

ő-szinte 2011.11.18. 00:09:14

@MagasMacska: Igen, tenyleg, emlekszem. De hamar belatta, hogy Gerinek ez nem palya, mivel talalt nala jobb csajt. Viszont most, hogy lefutott a Seris dolog, szerintem csak ido kerdese,hogy mikor kezdi ujra...

Anselmo 2011.11.18. 00:14:28

@ő-szinte: Gergő sittes volt, nem pedig hülye. Szerintem bottal se piszkálná.

Hódos Hajnalka 2011.11.18. 00:29:08

az van, hogy mikor elkezdődik az onlájn, elvesztem a fonalat.
ma pláne, pedig nem is közvetít senki :DDD

ő-szinte 2011.11.18. 00:29:09

@Anselmo: Igen, de Veronika nem hiszem, hogy barmit is akarna Gergotol. Illetve csak annyit mint Attilatol vagy Petertol.

csillámpóni 2011.11.18. 00:43:15

ESZTER Slim Shadi you're a basehead!
SHADI Uh-uh!
ESZTER So why's your face red? Man you wasted!

Anselmo 2011.11.18. 01:33:04

Miért nincs itt senki éjjel fél kettőkor???

Anselmo 2011.11.18. 01:38:52

Most enyém itt minden, csak az enyém :))))))

Anselmo 2011.11.18. 01:42:37

Keresnem kell magamnak egy nőt...

Közbiztonság Szilárd 2011.11.18. 03:30:14

"én, ha felbaszom magam vagy fáradt vagyok, bedöglök a kádba. Néha engedek vizet is"

Én ilyenkor tévét nézek.
Néha be is kapcsolom. :-)

"de általában a saját dugájukba dőlnek"
Nem fikázás, csak szólnék, hogy magyarul ilyen mondás nincs.

Vagy saját vermükbe esnek bele, vagy dugába dől valami, de az nem a sajátjába.
(Eredetileg a rosszul elkészített hordó dőlt dugába, amikor összeesett, azaz bedőltek a dongái.)

(Kb. akkora hülyeség, mint a "vaj van a füle mögött" (a vaj van a fején (gondja van) és van valami a füle mögött (újmagyarul "csontváz van a szekrényében", rejteget valami rá nézve kellemetlent) összevonásával) vagy az "összerúgja a port" (az összerúgja a patkót és a mulat jelentésű összerúgja a port összevonásával).

De az ellenség keze lassan beteszi a lábát...

Közbiztonság Szilárd 2011.11.18. 03:39:18

"rányomtassa a fényképemet egy kispárnára"
Most akkor radírozzam le? :-)

"sejtésem szerint rajtam kívül vannak még olyanok, akiknek folyik a nyáluk alvás közben"

Ja, hogy azt nehezményezed, hogy nem az arcod, hanem egy nyálazástűrőbb testrészed képét kellett volna a párnára nyomtatni? :-)

Egyébként tényleg nem csak te, Arany meg is verselte:

"Hanem a midőn már szépen megpitymallott,
És elült a szúnyog, és a zaj sem hallott,
Akkor lelopódzott a fiú fejére,
Két szárnyát teríté annak két szemére;
Aztán álommézet csókolt ajakára,
A kit mákvirágból gyüjte éjszakára;
Bűvös-bájos mézet, ugy hogy édességén
Tiszta nyál csordult ki Toldi szája végén."

@Anselmo:
Keress már egyet nekem is.

A mostaninak már kezd lejárni a jótállása. :-)
(És néha nem áll jót magáért. :-)

Uploader · http://rtlklub-letoltesek.blog.hu 2011.11.18. 04:14:30

@beacska: Indiánnak is volt egy ugyanilyen beszólása csak ő azt mondta, hogy ő ütött már meg nőt. Nem túl jó így párbaj előtt.

NEm baj én azért szurkolok neki. Nem miatta csak szeretném a többiek arcát látni, ha kinn hagyná drEsztert. Úgyse csinál az se már semmit és a többiek se fogják megszeretni. Ráadásul már nem is mártír, mert szövetkezett Attilával.

@csillámpóni: vv5letoltes.blog.hu/2011/11/18/slim_shadi

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.18. 07:41:51

kontrollmánia-szükségletből fakadó folytatólagos kötözködés, zsarolás, dolgok szöges zokniként való kifordítása, kisebbrendűségi komplexusokat übermensch tudattal kompenzáló... na kit ismertek fel a házlakók közül?

"Tyipjér, mondta, most pedig számolunk. És számolt. Hogy hogy nézek ki. Hogy koszos a körmöm. Hogy büdös a szám. Hogy megint késtem. Hogy nem lehet rám számítani. Hogy miattam lett hazaáruló. Hogy nem tud aludni, mert arra gondol, hogy becsaptam. Hogy nem is szeretem. Hogy csak érdekből vagyok vele. Hogy egy utolsó kurva vagyok. Hogy én vittem őt a romlásba. Ilyenek vagytok ti mind, mondja, ilyenek vagytok. Ez a visszatérő refrénje a monológjainak"

mindenamino.blog.hu/2011/11/16/megtanultam_vele_neman_szeretkezni_es_neman_elvezni_ami_kulonleges_elmeny_volt_mert_egeszen_addig_mi#more903619

mocskosmacska 2011.11.18. 07:50:29

@Peter_Cs: Azért egyről nem feledkezzél el: Ha péter és vera kapcsolata olyan ígéretes lett volna, akkor veronika nem tudta volna onnan a másik nőt kifúrni. Péter már a tantrásrandi után azt nyilatkozta, hogy "végül is nem árt, ha van mellettem egy nő". Ezek után vera sokat nem várhatott.

mocskosmacska 2011.11.18. 08:11:45

Nem emlékszem ki, de valaki már modoros-pornós kisfilmjében felfigyelt arra a mondatra, hogy jó a villakapcsolat, mert másnap nem tud elmenekülni tőle a férfi. HOgy ennek milyen komoly súlya van, azt látszik a péter szekálásban, akit tényleg nem tud hová menekülni (és akit egyébként nem sajnálok, mert elég gerinctelen pöcs volt verához).

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.18. 08:17:17

@mocskosmacska:

eredetileg nem verára gondoltam, de most majd úgy is átgondolom...

mocskosmacska 2011.11.18. 08:24:47

@oázis: A fenti leírásról jutott eszembe vera, az idézőjeles szövegből viszont úgy tűnik, mintha férfi lenne. Talán akkor attila.

lac64 2011.11.18. 08:25:01

Szép reggelt Mindenkinek!

Megnézve a táncokat nekem úgy tűnik, hogy AM-Csaba produkcióját leginkább Keleti Andrea cseszte el. A többi párosnál legalább valamennyire sikerült nekik megfelelő táncot és zenét találni, AM-éknél viszont totális mellényúlás volt.

Jó ellenpélda erre Attila "tánca" szerintem, aki gyakorlatilag csak sétált, illetve egy helyben állva testhelyzetet változtatott és mégis működött a dolog.

AM-éket egyébként sajnálom ezért a visszaszavazásért. Szívhatnak tovább, és ismét kiröhöghetik őket a semmiért. Tudom, a VV nem erről szól, de ez mégsem tisztességes :)

Hurri Kán 2011.11.18. 08:40:40

Jó reggelt f@szom@tb@zmeg. :DDD

Akármi Áron 2011.11.18. 08:42:16

@gyvy: DD Hát úgy a hét első péntekjén:))))

avanivi 2011.11.18. 08:52:09

@lac64: Nem értem, hogy fiatalok, és miért nem tudnak táncolni. A fiuk- kivévet Shadi- falábuak, a nők meg csak ribitáncot táncolnak, AM pedig semmit.Nem értik, hogy a tánc nem arról szól, hogy na most meg kell basznom a partneremet .

avanivi 2011.11.18. 08:56:28

Jó reggelt mindenkinek.
@gyvy: Szerettem volna ha a f@szom@tb@zdmeg kisasszony kiviszi, és kithagyja dreszter.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.18. 08:59:33

@avanivi:

kinguci közutálatnak örvend, tehát most bármelyik lány kinn hagyná, később nem tudom mi lesz...

Lotyóbridzsida 2011.11.18. 09:01:32

@avanivi:

A tánca egy embernek pontosan olyan, mint az ember maga. Nekem ez a tapasztalatom. Egy puding férfi pundigul táncol. Egy merev férfi mereven táncol.
És egyébként azért nem tudnak táncolni se a férfiak, se a lányok, mert soha nem táncoltak egy percet sem, fogalmuk sincs, hogy hogyan kell összehangolni a testüket a zenével. ÉS le is van blokkolva az agyuk "én nem tudok táncolni" blokkal. Tehát ha amúgy tehetségesek is lennének, akkor is ez miatt a blokk miatt bénáznak.

Lotyóbridzsida 2011.11.18. 09:03:08

sajnos eszter szerintem elvesztette a párbajt azzal, hogy a sádét viszi.
ez egy gyáva lépés volt. ami arról szólt, hogy azt csinálja, amit a péterék mondanak neki.
ha a kingát vitte volna, az tökös lépés lett volna, még nyerhetett is volna ellene talán.

Hurri Kán 2011.11.18. 09:05:07

@Akármi Áron:
Hát még a másodikon. :DDD

@avanivi:
Más módon, de mindkettő ugyanolyan visszataszító nő.

Akármi Áron 2011.11.18. 09:08:41

@gyvy: Hát Drága Barátom, tennap este nem tudtam normális időben csicsikálni, mer a "bolerós vízió" megzavart nem kicsit f@szomb@zmeg:DDDD

De IGEN-t mondok...:)))

Hurri Kán 2011.11.18. 09:13:35

@Akármi Áron:
Arról nem tehetek, hogy ilyen vizionálós típus vagy. :DDD

avanivi 2011.11.18. 09:14:10

@Lotyóbridzsida: ez az "összehangolni a testüket a zenével" :))

Akármi Áron 2011.11.18. 09:16:37

Friss napot! megyek teszem a dolgom, mert "termelj többet,jobban élsz!":) - ilyen mondás van tessék mondani?:)) De vót....

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.11.18. 09:16:56

IMF képviselőket a VV villába! Szokják a magyar virtust! ;)

Lotyóbridzsida 2011.11.18. 09:18:17

@avanivi:

nekem az a tapasztalatom, hogy ez sok év gyakorlás és felszabadult mozgás-képesség kérdése. az emeberek 90%-a nem képes felszabadult lenni egyáltalán, nemhogy úgy mozogni zenére.

TapOut 2011.11.18. 09:22:04

@lac64: plusz mikor megláttam, hogy Annamarira ráadtak egy olyan ruhát, amin egy bazinagy kivágás volt has-és deréktájékon (ami hát nem a legelőnyösebb testrésze), akkor mondtam, hogy kész, ez most szándékos szivatás.
Persze rakjuk be őket újra vasárnap, hadd lehessen még egyet röhögni:-P
Újfent gratula az illetékesnek...

Akármi Áron 2011.11.18. 09:24:02

@gyvy: nem panasz vót, csak makacs tény:)Dehogy dugig vagy víziókkal, arról meg te tehetsz,típuserősítő:DDD

Naa, balra el...

Hódos Hajnalka 2011.11.18. 09:28:58

Nahh, jól van. Csak leellenőriztem, Balázsozott-e itt valamelyik némber. Látom, nem, mék a dógomra. :D

avanivi 2011.11.18. 09:29:44

@Lotyóbridzsida: baráti társaságban kell elkezdeni a táncot.A ribitáncban viszont a lányok elég lazák tudnak lenni.
@gyvy: és még vegyük hozzájuk Verát, Veront,AM is.

Lotyóbridzsida 2011.11.18. 09:32:08

@avanivi:

nemtom, mert én 4 évesen kezdtem balettal és nyomtam 22 éves koromig az összes létező stílust.:))))

jooasszony 2011.11.18. 09:33:59

@Lotyóbridzsida: kezdetekben eszter volt a kedvencem.. emberi tartásra, észre, karakánságra és erre a helyre nem annyira jellemző intellektusra számítottam. Sajnos ez nem jött be - helyette van elvtelen és sunyi vágy arra, hogy beolvadjon a bégető csordába és megfelejen az erősnek hitt embereknek. Utóbbiaknak olyanokat is elnéz, amit el sem hiszek. Bár shadi egy gyökér, emberileg mégis sokkal több, a gyarlóságával, a locsogásával, a félelmeivel. Tetszik, hogy szembe mer menni..

Hurri Kán 2011.11.18. 09:35:49

@Akármi Áron:
Hát volt vízióm, de kikezelték. :D

avanivi 2011.11.18. 09:36:49

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Hajnikám, nagyon jó olvasni az írásaidat, imádom, és ezért mindíg az az érzésem, hogy rövidek :)))

Virágék 2011.11.18. 09:37:08

@jooasszony: Majd ha kétszer kiküldik, ő is becsicskul.

avanivi 2011.11.18. 09:41:30

@Lotyóbridzsida: népitáncos voltam nyolc évig, és minden mást is táncoltam, ma már a lábam nagyon fáj ( és a szivem is, hogy nem tánconhatok )

Lotyóbridzsida 2011.11.18. 09:50:44

@jooasszony:

jól mondod.:)
sajnos nincs tartása egyáltalán, nekem is csalódás.
ráadásul szerintem pont a shadival nem volt semmilyen konfliktusa, vagy csak nem emlékszem?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.18. 09:52:07

@vv5: Eszter megy vissza úgyis!

@oázis: Attila.

@mocskosmacska: Péternek bent nem párkapcsolat kell, csak olyan nő, akit bármikor meghegeszthet és kedvére manipulálhat. Erre a célra Vera nem felel meg, csak Veronika.

TapOut 2011.11.18. 09:54:32

@jooasszony: egyetértek!
Két teljesen ellentétes játékstílus fog összecsapni, és szerintem Shadinak is erre kéne kiéleznie a párbajt. A behódoló, megalázkodó harca lehetne az egyéni, falkával szembemenővel.
Együtt mentek be, született is köztük egy megállapodás egymás segítésére, de menetközben két tökéletesen ellentétes játékstílusba kezdtek. Shadi már kritizálta Esztert emiatt, szóval remélem lesz annyi esze, hogy ez benne lesz a tarsolyában.

Let’s CRUD 2011.11.18. 09:55:48

Biztos más bent lenni, mert én nem veszek észre shadi ban semmi olyan éktelen rosszat, csak, hogy ellen áll, hogy alázzák és szivassák.
Ezért inkább a Esztert látnám kint végre, mert ez az Attila tényleg egy véglény alázó gép, jó lenne kint látni a kis zsírpók Péter el együtt. A nagy taktikusok, inkább uszító gépeknek nevezném.

Lotyóbridzsida 2011.11.18. 09:57:53

@avanivi:

:))tyűű, akkor biztos tök ügyes vagy.:))
szóval ez az.
szerintem sok-sok és még annál is több gyakorlás, és lehetőleg minél előbb, hogy már az anyatejjel szívd magadba a mozgást-zenére dolgot.
Egyébként nagyon érdkes, van olyan, hogy "mozgásosönismeret". Vagyis egyik része az, hogy kapsz egy zenét és csak csinálj rá valamit, ami "jön". Na, nekem ez tök nehéz volt, mert annyira megszoktam, hogy azt csinálom, amit mondanak/mutatnak, és akkor is csak a meglévő lépés-mozdulatkészletemből gazdálkodom...:)) szóval még én is le vagyok korlátozva X mozdulatra (mondjuk 3-500-ra kb). (diszkólötyögést nyilván most nem veszem ide)

Lotyóbridzsida 2011.11.18. 10:00:30

@Let’s CRUD:

önelégült mitugrászok, kb.
mégis félelemben tudják tartani a népeket, most is minden úgy történt, ahogy ők akarták.
döbbenet, hogy MIÉRT????:))

beacska 2011.11.18. 10:00:36

Nézem a kihívás utáni dolgokat. Shadi mindenkihez odamegy, elpanaszolja, milyen igazságtalanság történt vele. A többiek megpróbálják meggyőzni, hogy ez a tagadás nem jó módszer, és hogy talán mégis van benne valami igazság. Még Csaba és Gergő is kudarcot vallott vele...

Haj-rá Shadi, csak így tovább! te egy jó ember vagy, győzzön az igazság, az emberek mindent látnak (mi van még baromság?), jaaa és te tiszteled a nőket!

beacska 2011.11.18. 10:01:35

@Lotyóbridzsida: mert MOST igazuk van, Shadi egy önelégült pöcs, senki sem szereti bent, nem kötődnek hozzá.

Lotyóbridzsida 2011.11.18. 10:04:21

@beacska:

aha, akkor miért nem magukra rakatják a jeleket, és viszik ki ŐK a sádit, ja olyan nagyon okosak?:)
vagy csak nem féltik a seggüket?

Let’s CRUD 2011.11.18. 10:09:40

@beacska: az milyen már, amikor adásban az arénában, amikor shadi teljesíti a távját Attila ott rohan mellette és mondja neki, hogy kiesel mész haza - jó dúrva jelzőkkel.
Ez azért nem normális emberre vall.
Nem tudom mit gondoljak shadi ról, az biztos nem véletlen, hogy mindenki őt utálja, de a bejátszásokban én nem láttam semmi komolyat vele kapcsolatban amiért utálni lehetne.
Ja meg ott a vacsoránál amit Kinga meg nemtom ki csinált, hogy éhen kórász kunyeráljon ... egy normális férfi akinek van önérzete azért ezt nem nagyon veszi játéknak.

Let’s CRUD 2011.11.18. 10:12:53

Ja, és tényleg csodálkozom, mint ha valami történt volna az országban, hogy ha egy picivel is, de normálisabb fajta megy vissza a villába, ez régen nem így volt, mi történt ?
Vagy én nem vettem volna észre valamit ?

ő-szinte 2011.11.18. 10:15:57

@Lotyóbridzsida: Nem igazan szuicid hajlamuak. Szeretik inkabb masokkal elvegezteteni a munkat... :-)

Tjuca 2011.11.18. 10:17:02

@lac64: én még bízom benne, hogy valami "kárpótlást" kapnak.

beacska 2011.11.18. 10:17:20

@Lotyóbridzsida: nem. ő ellenük szavazott volna a sok érzelmes néző, ahelyett, hogy gondolkodott volna. Olyan ellenfelet kellett találni, akinek van esélye.
A nézők nagy része számára a bentiek közül mindenki csak Attila és Péter ellenében érdekes. Mindenki utálja őket, de valahogy mégis minden párbaj kapcsán csak ők számítanak, tök mindegy, hogy ki párbajozik.
Szar ügy. Így nem könnyű hazaküldeni egy egoista, önelégül pöcsöt. Remélhetőleg csak így.

beacska 2011.11.18. 10:18:56

@Let’s CRUD: :DDD, ja Shadinak mindig van mentsége a kihúzásra. Neki mindig, mindenre van mentsége, többnyire vmi emberi méltóságot emleget. Ezek bizony nagyon szép szavak, vitathatatlan

avanivi 2011.11.18. 10:20:43

@Lotyóbridzsida: táncolni akartam, ez a lehetőség volt, és nagyon jó társaság fellépések bulik, ahol mindent táncoltunk.Kikapcsolódásként tanultunk társastáncot is. Soha nem jutott eszembe, hogy azért fog a párom tánc közben, hogy baszni akar.

ő-szinte 2011.11.18. 10:24:21

@beacska: Sajnos, szerintem Dreszti nem megy vissza. Amennyire jol pozicionalt volt a parbaj utan, Kingat kellett volna kihivnia, es visszament volna. De gyava volt. Igy mar nem "hos",csak egy szanalmas kis luzer, aki felelembol behodolt Attilaeknak(akit azert birok!). Bar en nem szeretem Shadit, mert ultra gaz, megis most azt mondom, vissza vele a villaba, mert ugy lesz izgalmas a musor...

Lotyóbridzsida 2011.11.18. 10:26:00

@avanivi:

:))azt a dizsiben szokás csinálni, nem táncegyesületekben.:))

szerintem eleve hülyeség teljesen kezdőket ilyen helyzetek elé állítani. nyilvánvaló, hogy nem lehet megtanulni rendesen 2 nap alatt semmilyen táncot és az is nyilvánvaló, hogy nem szaktekintélyekkel kell zsűriztetni, de még csak elő sem kell adni sehol, főleg nem ország-világ előtt. Egy dologra volt jó: alázásra.

Tjuca 2011.11.18. 10:27:56

@avanivi: ebben benne vannak a kedves tánctanárok is. én sajnálom, hogy fecót nem értékelték. :-) ezzel együtt a legtöbb produkción jól szórakoztam, a tökéletlenségükkel együtt. :-)

csak azt sajnálom, hogy túl nagy súlyt kaptak, semmi öröm vagy felszabadultság nem volt bennük. tán pont ezért volt shadi a legjobb, mert ő "élvezte" leginkább, a leghülyébb ruhában, egy igen idétlen számra.

a csabáéké szerintem nehéz volt, megnéztem volna a többiek hogy lépik le, lehet am falábú, de próbálkozott. mikor a tükör előtt gyakoroltak pluszban, akkor nagyon aranyosak voltak. hát nem erre születtek, de beletettek erőt, energiát, sajnos görcsöt is.

ritmusérzék+ mozgás. nekem sincs, egy-egy komolyabb orbán mű ritmusképletét nem tudom letapsolni, mozogni rá meg pláne. :-( ez nem mindenkinél evidencia. mondjuk nem értem ezt az elődöntő dolgot szerintem mind lejthetne, nem ezen a + 10 percen múlna.

biohazard 2011.11.18. 10:28:49

Na, mindent leírtatok, amit lehetett, úgyhogy megyek is. Továbbra sem értem miért nézek VV-t, ha van hogyvolt Hajnitól.

ő-szinte 2011.11.18. 10:29:44

@Lotyóbridzsida: Nem csak alazasra volt jo. Gondolom a bimbozo feszultsegeket akartak kipattintani. Mer tugye milyen parosok is voltak? Egy agyban az ellenseggel... tuti ofi anyag!

mocskosmacska 2011.11.18. 10:30:00

@Peter_Cs: Igen, és ezt viszont vera nem veszi észre. Bár péternek ezt az elején egyértelműen közölnie kellett volna vele.

Turambar 2011.11.18. 10:30:31

@Lotyóbridzsida: Nem muszáj mindenkinek táncolnia.

Fogom azt, hogy "értünk haragszol", de valahogy nekem ezzel a "4 éves korom óta balettozom" dologgal sántít az egész kritika.

Turambar 2011.11.18. 10:32:37

@Lotyóbridzsida: Mert van eszük, nem a "hősök" című játékot látjuk, hanem a VV-t.

Tjuca 2011.11.18. 10:33:39

@Lotyóbridzsida: igazad van. a blokk általános iskolában jön, mert a készségtárgyakat nem jól "tanítják". követelnek, nem megmutatnak, nem bevezetnek, nem kinyitnak. a rajz, a zene, a mozgás mind, mind lehetőség az örömre, a kinyílásra, ehelyett már idejekorán elveszik a "varázs". ez vesszőparipám, hogy sajnos annyi gátlást ültetnek a gyerekekbe, agyonvágják az önbizalmukat. :-( az ovisok még nyíltak, bármiben benne vannak feszültség nélkül, alkotnak, rajzolnak, énekelnek, táncolnak, mozognak, és akkor jön az iskola és bimm, már nem vagyok elég jó, az én festett krumplim csak négyes lett, az én fogalmazásom csak...

Lotyóbridzsida 2011.11.18. 10:33:54

@Turambar:

Egyáltlán nem kell velem mindenben egyetérteni.:)
Én nem haragszom senkiért, csak elmondtam a véleményem a kezdők táncra "kényszerítéséről".:)

avanivi 2011.11.18. 10:34:16

@Tjuca: ugyanazt kellett volna táncoltani mindenkivel, és sokkal könnyebbet.

mocskosmacska 2011.11.18. 10:34:29

@Peter_Cs: Péterék nyűglődése szerintem egy szánalmas, gerinctelen, egyenes viselkedésre képtelen pöcs és egy férfiakat egyáltalán nem ismerő, de annál erőszakosabb, féltékeny némber szenvedése.

Turambar 2011.11.18. 10:34:56

@Let’s CRUD: Egyrészt nem tesznek bele mindent az öfi-be, de még a stream is kb. a napjuk negyedét mutatja, és ez még a jó eset.
Általános vélemény odabenn, hogy egy felfújt hólyag, egy idegesítő kis mitugrász, aki félmondatos beszúrásokkal mindenkit megbánt, ráadásul úgy, hogy észre sem veszi.

Amúgy pont néztem streamen, amit a párbaj után művelt, akkor nárcisz szegény csávó, hogy hihetetlen.

Turambar 2011.11.18. 10:36:18

@Lotyóbridzsida: Ok, csak elég nehéz kívülről megítélni ezt valakinek, aki kisgyermekkorától a táncban nőtt fel.

Lotyóbridzsida 2011.11.18. 10:37:15

@Tjuca:

fú, de igazat szóltál!:)
ezért nem akarom iskolába járatni a gyerekemet majd, ha lesz. (hehe, gondolom most sokaknál jól kiverem a biztosítékot)
Semmi olyan dolgot nem tanultam, amivel több lettem. Csak arra tanítottak, hogy hogyan kell senkiházinak éreznem magam, és hogyan ne gondolkodjak/mozogjak/rajzoljak/énekeljek szabadon.

Turambar 2011.11.18. 10:38:06

@Lotyóbridzsida: Ebben teljesen egyetértek.
Amúgy sztem az ötlet nem volt rossz (a tánchét), de nyilván úgy rakták össze őket, hogy véletlenül se működjön (feszült viszonyok), és a szakmai zsűri meg faszság volt.

Lotyóbridzsida 2011.11.18. 10:39:19

@Turambar:

szerintem pedig pont ezért könnyű megítélni. nekem a tánc a véremben van már.
viszont most tanulok hegedülni 3X évesen. na, attól vért pisilek, mert 5000 blokk van bennem, amiért soha nem tanultam se szolfézst, se hangszeren játszást. pedig totális párhuzam van a táncolás és a zenélés közt.

Turambar 2011.11.18. 10:40:38

@Lotyóbridzsida: A gátló tényezőket lehet nehéz megértened, hiszen te sohasem szembesültél ilyennel.

Let’s CRUD 2011.11.18. 10:41:52

@Turambar: Hát jó, elhiszem, mondjuk a női mivoltukba Attila már 1000x lealázta őket, félek a többieknek is van legalább ennyi hibája.
Sajnos a képernyőről az jön le, hogy egyik se igazán különb a másiknál, talán Csaba, Péter, Gergő akik nem ekézik a másikat.

Turambar 2011.11.18. 10:41:52

@Turambar: De lehet, hogy tévedek.
Szerintem van, aki tényleg botlábú, és nem kell erőltetni. Nem ugyanazzal a kisaggyal születik mindenki. :D

ő-szinte 2011.11.18. 10:43:10

@mocskosmacska: Vera nem lenne feltekeny , ha Petink nem szopatna romma... Nem egy kreten az a csaj, ha nem keltenek benne hiu abrandokat, nem ez lenne.

Tjuca 2011.11.18. 10:43:26

@Lotyóbridzsida: na igen. 12-en vannak akkor nyomhatnának egy dodekafón művet is. 6 lány, hat fiú tökéletes. hiszen énekelni mindenki tud.:-)

Lotyóbridzsida 2011.11.18. 10:43:52

@Turambar:

de, igenis éreztem magam hülyének a táncteremben, amikor a balettról hip-hopra váltottam és balett mozdulatokkal akartam kemény hip-hopot táncolni.:))))

Lotyóbridzsida 2011.11.18. 10:46:02

@Turambar:

Igen, ez a terv.:)
Attól még sportolhat meg zenélhet, hogy veleegykorú társasága azért legyen. De bármit meg fogok tenni, hogy ne darálja be a gépezet úgy, ahogy minket simán bedarált.

Turambar 2011.11.18. 10:46:11

@Let’s CRUD: Eszter és Atti beszélgetéséből kiderült (a streamen), hogy Atti még aznap (Atti szerint másnap) bocsánatot kért Esztertől a tehénért.

Amúgy tényleg van olyan, hogy vkinek mocskos a szája, és tudod, hogy mindenkihez pokróc módon szól, de az nem azt jelenti ,hogy kifejezetten alázza a nőket, hanem prosztó a stílusa. Ami szintén gáz, de nem ugyanaz.
Sztem Eszti is ezt érzi Attinál, ezért nem veszi fel annyira.

Shadi meg udvariaskodik, közben elejt egy félmondatot, ami megfacsar egy nőt, ő meg fel sem fogja.

ő-szinte 2011.11.18. 10:46:55

@Turambar: Lehet botlabu, de akkor is fejlesztheto, mivel ez egy keszsegen alapul, nem pedig egy kepessegen.

Turambar 2011.11.18. 10:46:59

@Lotyóbridzsida: Ezek szerint lesz rá időd. Az jó.

Lotyóbridzsida 2011.11.18. 10:48:42

@Tjuca:

hát ez az.
már többször mondtam, hogy rettenetesen (pszichológiailag) etikátlanul alázza és uszítja őket a csatorna...és nem érdekel, hogy erre válalkoztak, meg a többi bla-bla...akkor is rettentő szomorú ez...

Turambar 2011.11.18. 10:49:36

@ő-szinte: Lehet, hogy ő elvan a botlábával, érted. Nem kell mindenkinek mindent megtanulnia, ami jó.

beacska 2011.11.18. 10:49:51

@mocskosmacska: húúú, hogy ez nekem miért nem jutott eszembeee!

Lotyóbridzsida 2011.11.18. 10:49:58

@Turambar:

majd úgy alakítom az életem, hogy legyen. nem az a fontos, hogy 300 pár 40e Ft-os cipője legyen, hanem hogy EMBER legyen belőle, olyan, aki önmagát éli, és nem rabszolga/jó katona.

Turambar 2011.11.18. 10:50:37

@Tjuca: Seri inkább ne próbálja. Ha valamivel kihúzná a gyufát nálam, ha benne lennék, az az, hogy rázendít. Szólnék neki, hogy ne erőltesse, mert óborzalom.

Turambar 2011.11.18. 10:51:13

@Lotyóbridzsida: Azért mondtam, hogy tök jó, hogy úgy tudod alakítani.

Turambar 2011.11.18. 10:51:47

@Turambar: errata: BENN LENNÉK. :D

Ez a "benne lennék" nagyon freudi volt. :D

avanivi 2011.11.18. 10:53:48

@Tjuca: Énekelni mindenki tud ? Seri jobb ha nem énekel, csak táncoljon némán.

ő-szinte 2011.11.18. 10:53:51

@Turambar: Ertem, de az unintelligens hozzaallas. Miert nem legyek tobb es jobb, ha lehetseges?

Turambar 2011.11.18. 10:55:33

@ő-szinte: Mert mondjuk a kismillió jó dolog közül más érdekel, másban akarok jó lenni? Egy életünk van, választanunk kell. Mi ebben az unintelligens?

Tjuca 2011.11.18. 10:56:32

@Lotyóbridzsida: na ezt azért nem mondtam. :-)
az Isten mindig dobált nekem remek tanárokat és lehetőségeket is.

egyszer majd dob egy oktatásügyi embert, aki rájön, hogy a szekrényugrás helyett jobban élvezhetik a gyerekek a zumbát vagy a pókfocit, és nem a leadott anyag a lényeg, hanem a mozgás. :-P

és pont ezért fontos, hogy most a közönségtől annamariék is csupa jó visszaigazolást kajanak, mert megpróbálták, megcsinálták. és ez mindenkire igaz. és a zsűri meg, túl komolyan vették magukat. az én lányomnak megmutattam számítógépen csak a táncokat, és az a csillogás a szemében, hogy hű meg ha, milyen ruha, milyen jó. na ilyet kellene nekik mutatni a döntő előtt, mert ez egy jópofa játék. :-D
szerintem.

ő-szinte 2011.11.18. 10:56:36

@avanivi: Igen, vagy tancoljon tatogva. Ezt meg elkepzelhetonek tartom. Es elviselhetonek is... :-)

Tjuca 2011.11.18. 10:58:11

@avanivi: vicceltem. gondoltam lejön a dodekafón mű alapján. :-)

apropó azt ígérted megmutatod! vagy kezdjem én? de félek, pórul járok, én megmutatom, te meg otthagysz... :-DDD

ő-szinte 2011.11.18. 10:58:36

@Turambar: No,no. Ugy ertem, hogy ha lehetoseged adodik vmire, es inkabb nem, mert bena vagy... ahelyett, hogy megprobalnad lekuzdeni a korlataidat.

Turambar 2011.11.18. 11:00:35

@ő-szinte: Nem kell minden lehetőséget megragadni. Van, amikor az energiát tartalékol.

Lotyóbridzsida 2011.11.18. 11:00:40

@Tjuca:

Én sem lettem lelkinyomorék, de ez magamnak köszönhető, nem a tanároknak és a rendszernek. Ettől függetlenül a véleményem és a hozzáállásom a témában változatlan.:)
Hogyan mondjam a gyerekemnek majd őszintén, hogy persze kisfiam, nagggyon fontos az a kémia témazáró, amikor egyáltalán nem gondolom így?:))) nem óhajtok senki és semmi kedvéért hazudni neki.

mocskosmacska 2011.11.18. 11:01:00

@ő-szinte: Péter egy gerinctelen pöcs, de csak a vaknak nem egyértelmű, hogy vera nem kell neki.

Tjuca 2011.11.18. 11:01:33

@Lotyóbridzsida: csak tudod, mikor ő ember lesz, a katonák közösségébe kell kerülnie. nálunk a családban volt próbálkozás e téren, nem sült el jól. kívánom, hogy te szerencsével járj! :-)

Turambar 2011.11.18. 11:01:52

@Turambar: errata: az ember energiát tartalékol

Úgy értem, az is lehetőség lenne, hogy most jelentkezek egy tánccsoportba, vagy az a lehetőség, hogy bejönnek a házamba táncot tanítani?

avanivi 2011.11.18. 11:02:39

@Tjuca: kés villa olló, ki mutatja esőre ?

avanivi 2011.11.18. 11:04:40

@avanivi: kő, papír, olló, érted?11.07
07

Lotyóbridzsida 2011.11.18. 11:05:01

@Tjuca:

értem mire gondolsz, és van igazságod.:)
nem könnyű outsidernek lenni, ez tény. majd az élet hozza, hogy mi legyen, én pedig addig is a szerintem legjobbat adom neki, ahogy az én szüleim is azt adták nekem csak ők a maguk módján.:)

ő-szinte 2011.11.18. 11:05:40

@Tjuca: Nem kellene dodekafon mu, ahhoz, hogy disszonans legyen. Bar meg az is lehet, hogy ugy lehetne elerni veluk vmi fajta zenei egyseget.

Tjuca 2011.11.18. 11:08:01

na akkor a következő érvényes

Lotyóbridzsida 2011.11.18. 11:10:00

És akkor most jöjjön Flóra "Ufó lettem édesanyám" című dala: :)))

www.youtube.com/watch?v=yeIMkOQW1M8

avanivi 2011.11.18. 11:13:29

@Tjuca: mutassam, vagy mutatod??

Tjuca 2011.11.18. 11:14:11

@avanivi: na jól van, itt mindenki előtt? vagy menjünk privátba? :-P

ő-szinte 2011.11.18. 11:18:18

@avanivi: szeretem ezt a blogot, itt mindig alakul vmi :-)))

avanivi 2011.11.18. 11:19:25

@Tjuca: Privát, és csendben ,titokban,senki ne tudja meg.

Lotyóbridzsida 2011.11.18. 11:20:28

hogy kő a kést mutatni?:D

avanivi 2011.11.18. 11:23:00

@Lotyóbridzsida: nemtom életemben most játszottam elöször.

Tjuca 2011.11.18. 11:26:34

@avanivi: na én is így gondolom, megyek rendbehozom a sminkem. :-DDD
megyek :-*

(ugye fickó vagy? :-O)

Tjuca 2011.11.18. 11:29:33

@avanivi: neee! :-P

amúgy két lányom kő papír ollózott. kisebb még nem volt 100%-ig képben.

akkor egy, kettő, három

gumicukor

:-) (de legalább nem mostam ki a dugi gumicukrát a dzsekijével együtt :-D)

Tjuca 2011.11.18. 11:30:26

elköszönök, ugyan nem fontosabb, de égetőbb...

további szép napot!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.18. 11:32:19

@ő-szinte: A dodekafóniában is tisztán kell képezni a zenei hangokat!

avanivi 2011.11.18. 11:32:30

@Tjuca: NEEEEEM!!! Röhögök b+, jó nagy marhák vagyunk. :)))Azt hittem Te vagy fickó :)))))

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.18. 11:33:26

Táncos szemmel egyik produkció sem volt értékelhető, Csabát önmagában kellene versenyeztetni, mert AM teljesen kinyírja a produkciót. Csaba segge és mozgása önmagában is megérne egy produkciót, mondom ezt hetero férfiként :P
Shadi és Veronka kifejezetten ügyes és aranyos volt, bár táncnak azt sem nevezném.
Sehere go-go-s, sztriptízes múltja eléggé átütött a táncon, de Gergő szép pár mellette, magas, férfias.
Kinga meg egy akciós Ikea függönyben táncolt, mert elhízott a segge és szégyelli?
Péternek teljesen mindegy, hogy ki van alatta, csak lyuk legyen rajta és ne sokat okoskodjon. Vera túl pszicho, ha őt egyszer megfekteti, akkor követelőzővé, kiszámíthatatlanná válik, elszáll az agya, nem lesz élete a férfinak mellette. Már így is követelőző, pedig semmi nincs köztük.
Ilyen nőkkel nem szabad összejönni, mert veszélyesek és elmebetegek.
Veronika meg egy egyszerű esetnek néz ki, Péter úgy érzi, hogy a sok ölelés közben egyszer csak becsúszhat a lábai közé. Azt nem veszi észre, hogy Veronika a háta mögött undorítónak tartja. De talán nem is érdekli.
Veronika, aki képes volt Alekoszt, az élő kérdőjelet magába engedni, simán megbarátkozik Péter kövér testével is, ha érdekei úgy kívánják majd.
Vera még így is érdekesebb, hogy szenved Péterrel, mert ha beteljesülne a "szerelem", akkor nem tudom mi érdekeset tudnának villantani.
Ezek a villa "szerelmek", szenvedések, cicázások addig érdekesek, amíg be nem teljesülnek, utána már dögunalom.
Képzeljük el, hogy milyen lenne, ha Kinga és Attila egy párt alkotnának. Halál uncsi. Így viszont, hogy lebegtetik a dolgot, folyton a középpontban vannak, pedig semmit nem csinálnak valójában.

Eszter egy gerinctelen, szarkavaró, hazug zugügyvéd. Shadi egy idegesítő pöcs, de amit ez a büdös szájú tehén állít róla, az tiszta hazugság. Egyszerűen lepaktált a manipulátorokkal, ahogy korábban Cristofel is. Azok meg ágyúgolyónak használják, maguk helyett küldik ki párbajozni, mert ők félnek még Shadit is kivinni. Eszter meg még ennek a rá osztott szerepnek is örül. Egy undorító, hazug nő. Pfejj.

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.18. 11:43:36

@Peter_Cs: @mocskosmacska:

talált süllyedt, és ő sajnos egy olyan férfitípus, akivel voltam nemszerencsés találkozni a saját életemben is...

nőknek szigorúan kerülendő, de szerintem a férfiaknak is... tud valamelyest enyhülni a kontrollmánia és zaklatási szükséglet a korral, de csak akkor, ha a páciens tudatosan odafigyel...

genevieve 2011.11.18. 11:44:56

na most néztem vissza az öfit...

még azt mondjátok, hogy eszti nem feküldt le atinak és petinek?:-D

hiszen állta a szavát:-DDD

ő-szinte 2011.11.18. 11:45:42

@Peter_Cs: persze, tudom. de mivel ok nem kepesek erre... :-)

Tjuca 2011.11.18. 11:50:17

@avanivi: húúúúúúúhűűűűűhaaaaaa, na akkor bébi, lemostam a kencét, és küldtem egy mailt, ennyi. nekem a nevemben benne van, hogy lyány vagyok, és az avataromon sincs pöcsike! :-DDD ezt jól benéztük. :-)))))))))))

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.18. 11:50:25

@genevieve: Eszter úgy lefeküdt, hogy öröm nézni. Csak nem értem közben miért hangoztatja, hogy ő önálló személyiség, meg erős akaratú nő, mikor ebből egy szó sem igaz. Azt elfelejti, hogy a nézők mindent látnak?

Ha lett volna benne minimális erkölcsi tartás, akkor Kingát viszi ki. Persze adott egy kamu indokot, hogy miért nem a hiszti királynőt, de mindenki tudja, hogy csak azért, mert Attilától fel. Ugyanilyen indokból nem vitte ki Veronikát, akiért meg Péter állna ki vele szemben.

Eszter egyszerűen ugyanolyan döntést hozott, mint Dya ellen, a pillanatnyilag leggyengébbet vitte ki párbajozni Shadi személyében. Akármit is hazudik közben.

Eszter egy lelki, erkölcsi prostituált lett a szememben.

genevieve 2011.11.18. 11:59:51

azért amit veron és peti nyüglődnek simán veri gergőék nyüglődését......

Tüzitündér 2011.11.18. 12:00:01

Sziasztok, legyen mindenkinek szééép napja!

@avanivi: én is azt hittem, hogy pasi vagy! :):) Ritka lehet az a csajszi, aki Keith Richards képét használja avatarnak! De, nekem nagyon tetszik! Tökös csaj vagy! :):):)

Virágék 2011.11.18. 12:02:32

@hétszűnyű kapanyányimonyók: Tiszteletben tartom a véleményedet, de fejtsd ki, hogy Eszter miért zugügyvéd?

Kylie Nyihog 2011.11.18. 12:11:55

A kedves Peter nevu versenyzorol veletlenul tudom hogy a caracasi magyar hazban szombat estenkent a feldiszitett, masnapi misere varo oltaron tett magaeva fizetett holgyeket...ez a ket Veron pont ebbe a sorba valo, P. meg nem tisztel senkit es semmit

genevieve 2011.11.18. 12:14:10

@Kylie Nyihog: jesszus, meggyalázta a katolikus egyházat????

Kylie Nyihog 2011.11.18. 12:16:25

a katolikusok gyalazzak magukat eleget...a hangsuly a nok kategoriajan valamint gonosztorpe gatlastalansagan volt

genevieve 2011.11.18. 12:23:15

@Kylie Nyihog: részemről ez egy másik kedves kommentelőnk fájó pontjára való utalás volt:-)

kamarti 2011.11.18. 12:26:15

@Peter_Cs: Ördög Nóra szerint Lilunak fantasztikus humora van...
én meg arra gondoltam a hír hallatán, hogy az rtl vajon Lilut szeretné a mocsárból kiemelni egy kicsit vagy csak spórolnak, és megpróbálják "csak itt, most először" cuccnak eladni a dolgot

de ünnepélyesen ígérem, Lilut többé nem szapulom, mert még majd még több lehetőséget kap (bár a Csillag születik nem az én műsorom)

Kylie Nyihog 2011.11.18. 12:28:32

@genevieve: fajo pont? ezek szerint a kedves kommentelo elkotelezett hivo?Hmm vagy ugy, most mar a hittanora/gyonas helyett/kozben is ide kommentelget a jonep? hova fajulunk! :)

genevieve 2011.11.18. 12:31:04

@Kylie Nyihog: ilyen mélységű infóim nincsenek, csak egy másik villalakó is gyalázta az egyházat szerinte...

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.18. 12:33:47

@Kylie Nyihog: Péterről már régen köztudott, hogy sokáig lógott a caracasi magyar házban és egész nap kokain és füvet tolt magába, a bulvárlapok már megírták.
Az prostizás egy új adalék az erkölcseihez.
Bent is sikerült összeakadni egy pornóssal, Verával.
Amúgy meg egy másik pornós a felesége, bizonyos Black Puma művésznéven futó hölgy.
Péter tud élni, pár nap és Veronika is alatta nyög majd.

avanivi 2011.11.18. 12:38:29

@Tjuca: A nevemben nekem is benne van ,hogy nő vagyok, Keith pegig örök szerelem, imádom a zenét amit játszik.
Most olvasom a könyvet amit írt.

ő-szinte 2011.11.18. 12:39:31

@hétszűnyű kapanyányimonyók: Peter ennyire nagy asz kenne? Kizart. Veronika soha nem fekszik ala, nagy jatekos az a lany!

Kylie Nyihog 2011.11.18. 12:40:38

@hetszunyu: en is nyognek alatta...a tehertol

ő-szinte 2011.11.18. 12:42:39

@hétszűnyű kapanyányimonyók: Azzal viszont total egyet ertek, hogy Dressz nagyot zuhant, pedig jo pozicioban volt. En Kingat vittem volna, mert nincs veszteni valoja...

genevieve 2011.11.18. 12:49:25

@ő-szinte: arról nem is beszélve, hogy most mondjuk visszajön a párbajról és csabi megint védettséget szerez...kit fog beálldozni ati és peti? rápróbálnak gergőre vagy sehire esetleg verára?
mert a többire biztosan nem, ki marad? eszti!

ő-szinte 2011.11.18. 12:58:30

@genevieve: Arra probalok mar ravilagitani orak ota, hogy nem fog visszajonni Dressz, mert gyava volt... es amugy meg Dressz erdektelen, Shadi pedig tovabbra is feszultsegforras, nem fogja kidobni az rtl. Es valoban, ha megis vmilyen csoda folytan visszamenne, o lenne az elso, akit bealdoznanak. Szepen felultettek :-)

VaLaky 2011.11.18. 12:59:52

@hétszűnyű kapanyányimonyók: Nehéz lehet Esztinek beverekednie magát a játékba, láthatóan az utóbb jövőknek van a legnehezebb dolguk. Szerintem jól csinálja, legalábbis jobban, mint Shadi.
A beilleszkedése a lányok közé alapvetően sikeres, míg S. elfogadottsága a fiúknál gyenge. Nagy az egója, hatalmaskodni próbál, válogatás nélkül. Céla túlnőni a többieken, csak sajnos hiányos hozzá az eszköztára. Eszti a fiúk felé is nyit, Ati bejön neki, pech h. ő Kingamániás.

VaLaky 2011.11.18. 13:06:27

@ő-szinte: Szegény, ő már elsőre is Shadit akarta vinni, csak akkor nem merte. Most meg a 75% után bevállalta. Ez bátorság szerintem, mert a rtl azt nyomja, h. csak a két manipulátor miatt. Vhogy ezt a plussz terhet is el kell hordania. Ám ha sikerül, szerintem megnyugodhat. Kétszer egymás után kb olyan védett lesz, mint Csaba az arénában. :)

mocskosmacska 2011.11.18. 13:10:16

@oázis: Mondjuk én azt már leírtam, rossz nézni, ahogy egy pszicho azzal a szerencsétlen kingával játszadozik, aki még túl gyerek ahhoz, hogy észrevegye, hogy ez nem egy szerencsétlen, szerelmes férfi szenvedéseit látja, hanem egy beteg, szadista hajlamú ember játszik vele. Igazából szerintem nagyon nem etikus az rtl klubtól, hogy ezt nemhogy engedi, hanem még rátesz egy lapáttal.

mocskosmacska 2011.11.18. 13:11:40

@hétszűnyű kapanyányimonyók: Igazából nemcsak kingát, hanem attilát is nyugodtan kivihette volna. Sőt pétert is.

ő-szinte 2011.11.18. 13:12:33

@VaLaky: Ne felejtsd el, hogy valtoznak az eroviszonyok folyamatosan. Es ha a mult heten nem a Dyat viszi, most nem biztos, hogy bent lenne. Mostanra elezodott ki Shadi elviselhetetlensege csak. Dressz pechje, vagy butasaga, hogy belement a Kinga konfliktusba es aztan nem ot hivta ki. Ha ez utobbi nem tortenik meg, siman kinthagyta volna Shadit. Igy meg...

mocskosmacska 2011.11.18. 13:14:25

@ő-szinte: Hát, aki alekosz alá aláfeküdt.......női szemmel azt mondom, inkább péter, mint az érdi görcs. Pedig péter sincs sokkal előrébb egy orangutánnal a kivel feküdnék le listámon.

ő-szinte 2011.11.18. 13:16:21

@mocskosmacska: Szerintem nem latod teljesen at a dolgot. Attilanak igen is oszinte erzeseket taplal Kinga irant. A baj az, hogy Kinga jatszik Attilaval. Mikor ugy kivanja az ereke, kozel engedi magahoz, aztan ha mar nem kell, elloki. Nem azert, de ezt ki viselne jol? Kinga igen is raszolgalt arra mait kap.

mocskosmacska 2011.11.18. 13:16:37

Nekem a következő a nagy kérdés: Eszternek mi oka van, hogy bízzon abban, hogyha kinthagyja shadit, akkor a kartell békén hagyja őt? Úri becsületszavuk?

genevieve 2011.11.18. 13:17:49

@ő-szinte: tudom, csak a gondolatmenetedet vittem tovább:-)

mocskosmacska 2011.11.18. 13:17:56

@ő-szinte: Szerintem te tévedsz attilával kapcsolatban. Az egy beteg állat. És a beteget most a szó orvosi értelmében értem.

ő-szinte 2011.11.18. 13:18:10

@mocskosmacska: Mindketto remalom es hanyinger. Ha valasztani kellene, inkabb orokke magamat simogatnam, sem mint hogy barmelyikkel... Fuuuuuuj!

ő-szinte 2011.11.18. 13:19:37

@mocskosmacska: Ertem mire gondolsz. DE NEM! :-)

genevieve 2011.11.18. 13:19:38

@mocskosmacska: azért kingát sem kell félteni:-)

tudja ő pontosan mi a szitu:-)

genevieve 2011.11.18. 13:20:14

@ő-szinte: végül is az ember saját magát szereti a legjobban:-DDD

ő-szinte 2011.11.18. 13:21:43

@genevieve: Igen, Kinga teljesen tisztaban van vele, csak jatssza a hulyet es a vedelemre szorultat. Total megerdemli amit kap. Egy szamito kocsog kis kurva!

mocskosmacska 2011.11.18. 13:22:31

@ő-szinte: Én is inkább ezt választanám, mint bármelyik amorozot.

Virágék 2011.11.18. 13:24:32

Tényleg milyen kis édi-bédi ez a Shadi gyerek. Ő sosem fikáz semmit és senki:

www.youtube.com/watch?v=MAoVBfgIBs0&feature=youtu.be&t=2h57m26s

mocskosmacska 2011.11.18. 13:25:13

@genevieve: Szerintem kingának nincsen annyi esze, hogy észrevegye, hogy attilánál mennyire nincsenek rendben a dolgok. Jó, ő sem a szívem csücske, de ő simán egy elkényeztetett, önző, buta gyerek, míg attila beteg.
MÉg a gergő randi után sem tűnt fel neki a dolog. Amikor is attila kifejtette, hogyha kinga megint megsérti őt, akkor megint büntetést fog kapni.

genevieve 2011.11.18. 13:26:19

@ő-szinte: sőt azt is pontosan tudja, ha engedne atinak onnantól kezdve érdektelenné válna...

VaLaky 2011.11.18. 13:27:00

@ő-szinte: Szerintem Shadi Esztert már korábban megbántotta. Pl. a megegyezésük ellenére sem állt melléje a párbajban Dyával szemben. Felsorakozott a sereghez, mondhatjuk, ő előbb csicskult be a tömegnek. Eszti meg ott állt egyszál magában. Shadi kezdetben Esztivel együtt akarta a villát megváltoztatni, pl. rendrakás, a disznóól kitakarítása. De ő képtelen egyenrangúként bánni Esztivel. Az együttműködést őt irányítva képzelte el.

A második kiválasztásnál sem állt mellé, pedig Sehi is meg tudta változtatni a véleményét vele kapcsolatban.
Összefoglalva: A közös bekerülésük óta egyre kevésbé vannak összhangban, mindketten más utat választottak.

genevieve 2011.11.18. 13:27:30

@mocskosmacska: de annyi esze azért van:-)

ezért is enged időnként, hosszú még ez a játék...

genevieve 2011.11.18. 13:29:22

@mocskosmacska: de abban igazad van, hogy ati beteges...

ahogy veronikát rábeszélte, hogy mégis inkább petit vigye a randira..., na nem azért mert olyan jó ember, hanem tudja, hogy ezzel veron és peti hitelét is aláássa, és nem utolsó sorban csabán is ütni akart egyet...ahogy gonosz mosollyal megkérdezte tőle, hogy várod-e már a randit...tanulmány volt a feje

mocskosmacska 2011.11.18. 13:31:20

@genevieve: Annyi esze van, hogy azt higgye, hogy egy héjanász az avaron-tól érdekesebb lesz, de annyi esze már nincsen, hogy attila érzései, nem egy férfi érzései, hanem egy pszichopatáé.

ő-szinte 2011.11.18. 13:31:32

@genevieve: Hat lehet, hogy most mar igen, de korabban nem igy volt. Ha kezdetben osszealltak volna mint ket kicsi lego... :-) vegig mellette lett volna Attila.

mocskosmacska 2011.11.18. 13:32:43

@genevieve: Attilában ez a másik nagyon beteges dolog. Kinézte magának csabát (előttem teljesen ismeretlen okból) és azzal szórakozik, hogy minél inkább megbántsa, megalázza. Ezt csak azzal tudja indokolni, hogy szerinte csaba unalmas.

mocskosmacska 2011.11.18. 13:34:58

Ezt az attila pszichopata-e kérdést nézzük tudományosabb oldalról:

Ezek a pszichopátia Cleckley által meghatározott jellemzői:
Felületes báj, amit fel is használ ahhoz, hogy elérje céljait
Okszerűtlen gondolkodás
Idegeskedés hiánya
Megbízhatatlanság
Őszinteség hiánya
A megbánás és szégyenérzet hiánya
A szociális normák szándékos megszegése
Gyenge ítélőképesség és a saját hibáiból való tanulás hiánya
Kóros egoizmus
Öngyilkos szándékok, bár ritkán valósítja meg
Empátia teljes hiánya
Személytelen, unalmas szexuális élet
Felelőtlenség
Megjegyzés: egyes szakemberek szerint, ha ebből 3 jellemző illik egy egyénre, az pszichopatának nevezhető.

Én ezek alapján azt mondanám, hogy igen.

ő-szinte 2011.11.18. 13:35:23

@mocskosmacska: Hat, lehet, hogy akkor nekem sincs egy csepp eszem sem, de en nem latom pszichonak Attilat. Szerintem csak mely, be nem teljesult erzesei vannak. Es a tehetetlensege duhbe valt neha. Kb. mint Veranal.

ő-szinte 2011.11.18. 13:37:15

@mocskosmacska: Akkor kozlom az ismeretlen okot: vetelytarsat lat benne. Eros, ugyes, es meg Kinganak is bejott. Ez szerintem epp eleg...

VaLaky 2011.11.18. 13:38:56

@genevieve: Naná, h. taktika is volt abban, h. rábeszélte. De valószínűleg belejátszottak a saját fájó érzései is, az előző randival kapcsolatban. Még mindig azt hiszi, Kinga nem mert a saját érzelmeire hallgatni, ezért választotta helyette Gergőt, amiben nincs tét. Ilyen döntésről akarta Veronikát lebeszélni. Persze a másik gyengéje Csaba, biztos örült, h. elintézhette a pofára ejtését. :)

genevieve 2011.11.18. 13:40:49

@mocskosmacska: ebből több is atira illik:-)

nem mind, de elég sok:-)

genevieve 2011.11.18. 13:42:56

@ő-szinte: ahogy azt látott kriszben is, az első ilyen megmozdulása az első paktuma is volt egyben petivel...

"ha leállítod kriszt, kingáról, én se hangolom ellened a kis csapatodat"

utána jött csabi
és utána jött gergő

és bárki jön ezek után, akkor arra fog rámenni...

ő-szinte 2011.11.18. 13:43:49

@mocskosmacska: Basszus, ram a fele igaz!(es szerintem itt a blogon egy csomoan elmondhatjak ugyanezt) Akkor en is pszicho vagyok? Nem gondolnam.
A pszichopata fo ismerve, hogy nincsenek gatlasai egyaltalan...

mocskosmacska 2011.11.18. 13:45:48

@ő-szinte: Ez elég ahhoz, hogy valakit lépten-nyomon megpróbáljak megbántani?

mocskosmacska 2011.11.18. 13:47:29

@ő-szinte: Lehet, hogy túl szigorú vagy önmagadhoz.

Attilában én egyszer láttam bármi gátlást is, amikor gergő balhézott a kisollója miatt és attila nem mert neki visszaszólni.

ő-szinte 2011.11.18. 13:47:54

@genevieve: Hat olyan mint a kutya, korbe pisili, amirol azt gondolja,hogy az ove. :-)))
Istenem, hat vedi az erdekeit. En is ezt tennem, csak remelhetoleg ugyesebben. De ki tudja...

ő-szinte 2011.11.18. 13:49:29

@genevieve: Szerintem vannak. Ha valaki tenyleg pszicho, az inkabb Petink...

mocskosmacska 2011.11.18. 13:49:44

@ő-szinte: Nem tudom, de szerintem egy nő meghódításának nem az a módja, hogy leépítjük a nő szociális kapcsolatait és ha hibázik, akkor megbüntetjük. Amit attila tesz, az nekem inkább gonosz szülő féle nevelésnek tűnik, mint udvarlásnak.

genevieve 2011.11.18. 13:50:00

@ő-szinte: csakhogy kinga nem az övé...sőt, kinga többször is kihangsúlyozta más dolgok kapcsán is, hogy ha bármire erőszakosan akarják rávenni (lásd pl. takarítás) akkor ő biztosan nem fogja megcsinálni...

és lehet egyébként sok dologban simulna atihoz, de mivel az erőszakkal akarja rábirni, csak azért sem teszi meg

ő-szinte 2011.11.18. 13:50:50

@mocskosmacska: Persze. Elfelejted, hogy ez egy jatek! Szerelemben es haboruban...

genevieve 2011.11.18. 13:51:33

@ő-szinte: peti nem pszicho, csak egy sunyi fasz...de gátlásai tényleg nincsenek

genevieve 2011.11.18. 13:52:24

@ő-szinte: na ez a legnagyobb baromság ami közhelyben kitaláltak!

szerelemben sosem szabad alja eszközöket bevetni, mert visszaüt....

mocskosmacska 2011.11.18. 13:53:21

@ő-szinte: Igen, attila ezzel rengeteget jutott előre. Kint olyan népszerű, hogy mindenki rohanni fog rászavazni, kinga meg telesírja miatta a kispárnáját.

ő-szinte 2011.11.18. 13:54:03

@mocskosmacska: Valoban nem megfelelo kovetendo peldakkal rendelkezik. De ettol meg nem pszicho. Ha vki megtanitana neki a hogyant, es bebizonyitana neki , hogy ugy sokkal hatasosabb, biztos nem igy csinalana. De egyenlore ezek az eszkozei vannak, es szegeny ember...

mocskosmacska 2011.11.18. 13:54:07

@ő-szinte: Csakhogy attila nem szerelmes, hanem nevelni és büntetni akar.

ő-szinte 2011.11.18. 13:55:17

@genevieve: vicceltem. persze, hogy faszsag, es kozhely.

genevieve 2011.11.18. 13:57:10

@mocskosmacska: ati egy kiskutyát akar magának bentre is...azt lehet nevelni a saját képére és büntetni...

ahogy Hajni is irta, ha valaki magányos tartson kutyát...
atinak erre ott van feco és kinga

ő-szinte 2011.11.18. 13:57:48

@mocskosmacska: Azert, a neveles rafer Kingara. A buntetest meg mondtam mar... nem ismer mas eszkozt, es tehetetlensegeben ehhez folyamodik.

genevieve 2011.11.18. 13:58:40

@ő-szinte: de nem lehet neki megtanítani, mert ő azt hiszi már mindent tud:-)

és neki akkor is kinguci kell, hiába lenne más csaj...neki az nem lenne elég jó:-)

genevieve 2011.11.18. 13:59:32

@ő-szinte: ebben igazad van, kingára is ráfér a nevelés:-)

de érdekes nézni, hogy mennyire másként tud viselkedni pl. fecoval vagy csabival...teljesen felszabadult és laza lesz

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.18. 13:59:42

@genevieve:

én inkább ahhoz hasonlítanám a történetet, amikor az utcai bandába bekerülésnek az a feltétele, hogy el kell végezz valamilyen piszkos munkát, például meg kell ölj valakit, akit a banda kijelöl számodra,

az ilyen tisztogatási munkálatokat sohasem a bandafőnökök fogják elvégezni, hogy a kezük "tiszta maradjon", és ne kockáztassanak...

sajnos dreszter nagyon be akart kerülni a "magba", akik két héttel az ő érkezése előtt mentek be, és már stabilizálták a helyzetüket mire ő odaért...

most néztem meg az online-t, a helyzet odáig fokozódott, hogy dreszter segített megcsinálni peti és veronika ágyát a nyugiban, és azt is szó nélkül hagyta, hogy péter a seggére verjen, csak úgy mellékesen, amikor elment mellette a fürdőben... ez nem vicces volt, hanem tulajdonviszonyos, földbirtokos-jobbágy viszony...

lehet, hogy dreszter úgy gondolja, később viszont fog tudni labdába rúgni, és majd ő jár túl a fiúk eszén, de ezekkel a lépéseivel közben elveszti a hitelét a nézőknél, hogy leállt a két kakikavaróval, és azok meg tesznek rá, ugyanúgy rá fogják később pakolni a későbbiekben a jelet, amikor majd nem akarják a veronikára vagy a kingára rakni...

ha túl sokat megy ki párbajozni, akkor később már nem akarnak költeni rá hívek..

genevieve 2011.11.18. 14:00:21

fuuu, most szabadon garázdálkodhatunk a kommentekben:-DDDD

ő-szinte 2011.11.18. 14:01:19

@genevieve: Meg lehet neki tanitani, turelem kedese az egesz. Es ha megtanulna, hogyan s mint, Kingucit is a farka kore tudna tekerni...
Es az nem baj, hogy vannak igenyei, csak azert nyujtani is kell vmit cserebe, ennyi.

ő-szinte 2011.11.18. 14:05:14

@genevieve: Ebbol is latszik, hogy valamit erez Atti irant. Azert gorcsos vele. Mert akarja is meg nem is. Attilanak kellene megerositeni benne az akarast, elernie, hogy Kinga atlenduljon ezen a ponton.

mocskosmacska 2011.11.18. 14:05:17

@ő-szinte: Igen, kingára ráférne a nevelés, de az, hogy arraneveljék, hogy ne legyen egy hülye picsa, attila meg arra akarja nevelni, hogy neki engedelmeskedjen, őt tisztelje és ne merjen neki ellenszegülni. Ő ilyen sub-dom kapcsolatot képzel el.

genevieve 2011.11.18. 14:06:04

@ő-szinte: és ki tanitaná meg?:-)

kinek lenne hozzá türelme?

ő-szinte 2011.11.18. 14:06:33

@genevieve: Most viszont mennem kell, este folythatjuk.

ő-szinte 2011.11.18. 14:07:08

@genevieve: Bent senki, alkalmatlanok ra.

genevieve 2011.11.18. 14:07:14

@ő-szinte: persze, egyértelmű, hogy vonzódik atihoz, pont ahogyan gergőhöz is..
ati is nagydarab, tetkós és még veszélyes is

genevieve 2011.11.18. 14:07:54

@mocskosmacska: na, ez most telitalálat volt:-)

mocskosmacska 2011.11.18. 14:08:00

@genevieve: Én is remegnék, ha Charles Manson kivetné rám a hálóját.

mocskosmacska 2011.11.18. 14:10:55

Attila erre vágyik: "A Dom/sub kapocsolatok meghatározó jellemzői az uralkodási és behódolási vágy.
A submissív fél a maga személyiségével alárendelődik Ura akaratának.Feltétel nélküli odaadással, alázattal teljesíti parancsait, kedvében jár, hű és odaadó szolgája, rabnője lesz.
A domináns fél ezért cserébe óvja, védelmezi a subját, törődik vele, neveli, írányítja."

beacska 2011.11.18. 14:35:03

vhol azt olvastam, hogy szombaton lesz a párbaj? ez komoly? és vasárnap a tánc döntő? ez hogy???

vagy vasárnap lesz a tánc is és a párbaj is? nem sok ez?

beacska 2011.11.18. 14:42:41

Shadi úgy el van keseredve, hogy megdicsérte, hogy Péter és Veronika milyen szép pár. Utána nagyon csalódott volt, hogy Péter semleges akar maradni...

kamarti 2011.11.18. 14:59:18

@mocskosmacska: hát én ennél is tovább mennék. sztem Kinga "vonzódása" Atihoz max Stockholm-szindróma, olyankor egyszerűen belefárad, hogy kínozzák, és szeretne egy kicsit könnyíteni a helyzetén, elviselhetőbbé tenni azt
na ezeket a megmozdulásait értékeli úgy Ati, hogy csicsereg, ha kell valami...
aztán felébred benne az ellenálló, ortályozik - ilyenkor Ati vagy azt mondja, hogy így vagy a legszebb, ilyenkor szeretlek a legjobban, vagy hogy önző ribanc, aki kihasználja
kábé ennyiből áll a "nevelése"
azt viszont milliószor kinyilvánította (szépen is meg csúnyán is), hogy ha Kinga neki nem adja be a derekát, akkor másé se lehet, konkrétan tényleg, mintha a megvásárolt rabszolgája lenne
még hogy érzéseiben megbántott szerelmes! lópikulát.

mondjuk azt nem tudom, mi volt előbb: hogy a személyiségéből fakadóan (otthoni tanulás, gyerekkori élmények stb.) eleve csak ilyen erőszakos-kisajátító módon tudott bánni a nőkkel (plusz némi ovis-szappanoperás fíling, ld. tegyünk úgy Seri, mintha...), vagy tényleg sokszor lepattintották (mert tetkó ide vagy oda, hát nem egy bradpitt na) és azt hiszi, így van némi esélye - de ez nem is fontos. Engem komolyan felháborít, hogy a csatorna ezt péel szerelemnek próbálja eladni, mert bakker nem a középkorban, vagy olyan országban élünk, ahol a nők csadorban nézhetnek ki az ablakon, ugye, kedves DrEszter???

Lotyóbridzsida 2011.11.18. 14:59:28

@mocskosmacska:

Attila az a típusú férfi, aki nem tiszteli a nőket, csak arra még nem jött rá, hogy nélkülük nem megy.
Vagy hát megy, mert még él, csak szarul.
Nem ő lesz a domináns a kapcsolatban, mert akkor nem a kiáradó/férfias viselkedésű Kingára kattant volna.

Bennfenntes 2011.11.18. 15:01:10

@hétszűnyű kapanyányimonyók: Ha Péternek van egy kis taktikai érzéke, akkor elintézi, hogy legközelebb menjen Veronikára pár jel. Attól közelebb kerülne hozzá a lány, Péter akár még a célját is elérhetné... Már zsarolgatta olyasmivel, hogy Veronikának védelemre van szüksége, de amíg Veronika nem érzi a bőrén a kiesés lehetőségét, addig jó neki ez a cicázás is. Ha beijed, akkor léphet Peti felé.

Bennfenntes 2011.11.18. 15:04:05

@hétszűnyű kapanyányimonyók: Esztertől elvártam volna, hogy legyen annyi esze, hogy legalább a riportban azt mondja, hogy nem Péter és Attila ajánlata miatt választotta Shadit, hanem azért, mert... (és itt valami jól hangzó indok, nem a tiszteletlenség), pl. nem tud vele együtt élni, stb.

kamarti 2011.11.18. 15:04:39

@Lotyóbridzsida: hát igen, jó nagy komplexus-halmazt, kisebbségi érzést takargat a méretes bunkóságával (egy gyengébb pillanatában be is vallotta Fecónak, hogy szte ő nem az a kaliber, akinek egy Kinga kaliberű nő meglehet. mondjuk azon persze lehetne vitatkozni, hogy mitől olyan nagy kaliberű nő szte Kinga, és hogy ez milyen értékrendre vall, de megpróbálja betörni, ez tény)

kamarti 2011.11.18. 15:07:47

@Bennfenntes: na, az Eszterfanok erre ugrani fognak, hogyaszonyga tehát hazudnia kellett volna? tehát nem hazudott, ezért egyenes volt, akkor most mi a baj??
pedig egyik állítás sem igaz..

Bennfenntes 2011.11.18. 15:13:42

@mocskosmacska: Legutóbb Esztit is megsajnálta, amikor Petivel közölték vele, hogy ki kell mennie párbajra, Eszti pedig elsírta magát.

Bennfenntes 2011.11.18. 15:16:26

@kamarti: Az egyenes válasz a véleményem szerint az, hogy Eszti azért választotta Shadit, mert ő bent a leggyengébb, ellene van a legjobb esélye. Hülyeség ezt azzal indokolnia, hogy Petinek és Attilának a kedvére akar tenni, mondhatná őszintén(!), hogy nem bírja Shadit (hiszen már kétszer rátett), és az az előnye is megvan, hogy Petiék - ha betartják az ígéretüket (amit kétlek) -, nem piszkálják, ha visszajön. Ez tök őszinte lenne, és nem lenne csicskulós, mint az, amit most mond. De Esztinek már a Krisz-ügyben sem volt annyi esze, hogy azt mondja, "csak hülyéskedtem a kisgyerekkel, ne vegyétek már komolyan", nem, neki be kellett égetnie magát. Nem egy csavaros ügyvédész az övé.

kamarti 2011.11.18. 15:17:47

@Bennfenntes: vagy megijedt, hogy Eszter nem fogja tudni végigcsinálni a dolgot, és megint buknak. Rezzenéstelen arcról nehéz érzelmeket leolvasni. Ati pedig a riportszobában, meg élő adásban is kényszeresen mellébeszél, poénkodik, hogy megnehezítse a nézők dolgát, hisz ő a nagy cselszövő :)

Lotyóbridzsida 2011.11.18. 15:17:52

@kamarti:

Kinga is szeret házhozmenni a lófüttyért, mert én már szóba sem állnék egy ilyen attila féle csávóval, aki nyílt szinen 1000x megaláz "mert tetszel" felkiáltással. Szóval zsák, meg a foltja. A Kinga azt szereti, ha alázzák, az Attila meg aláz.:) Egyébként még az is lehet, hogy ha tök jó fej az ati, meg aranyoskodik, akkor X idő elteltével a Kinga még vonzódott is volna hozzá. De azzal, hogy nyiltan kimondta 1 hét után, hogy odavan a Kingáért, + gáz viselkedés elég volt ahhoz, hogy ne vonzódjon kicsit se.

Bennfenntes 2011.11.18. 15:18:27

@mocskosmacska: Attila képernyőn akar lenni, ennek Kinga csak az eszköze.

Turambar 2011.11.18. 15:18:30

@mocskosmacska: Az, hogy Attila egy szadista pszicho, nem eldöntött tény, csak a véleményed. Gondolom, az rtl-é más.

Mellesleg az enyém is. Sztem egy alapvetően okos, jobb sorsra érdemes, de érzelemmentesen nevelt, hiányosan szocializált sérült ember.

kamarti 2011.11.18. 15:23:07

@Bennfenntes: én is úgy gondolom, hogy Eszter kicsit többet képzel magáról és az agyáról, mint amennyi van benne. Persze lehet mondani, hogy azzal, hogy a kihívás után azonnal Kingához sietett elnézést kérni, vagy hogy lapogatták egymás PetiAtival, felvállalta a csicskaságot (értsd: őőőszinte), csak hát én is úgy látom, hogy ezek taktikailag ballépések. Ráadásul nem is értem, hogy akkor mi szükség volt a mellébeszélésre Shadival kapcsolatban, ráadásul egy veszélyes terepen. De tőlem balléphet, nem a kedvencem :)

Bennfenntes 2011.11.18. 15:24:10

@Lotyóbridzsida: A kapcsolatuk egy az egyben az Alekosz-Éva viszony. Ott is azt ment, hogy Alekosz folyamatosan alázta Évát a barátság nevében. És még csak azt sem gondolom, hogy a hasonlóság a véletlen műve. :) Végülis egy győztesről beszélünk, miért ne akarná egy másik széria játékosa leutánozni a taktikáját? ;-)

Bennfenntes 2011.11.18. 15:25:14

@kamarti: Így van, éppen a indoklásában nem kellett volna mellébeszélnie, azzal támaszthatta volna alá, hogy ő mennyire őszinte, ha már egyszer ez a jelszava. :D

szélfúttahaj 2011.11.18. 15:25:16

@ő-szinte: Az lehet,h.ő-szinte Mengele barátunk, de a sok alázás mellett miért is kellene vele kedvesebbnek lenni. Ebben egyetértek Kingucival M. is megérdemli amit kap! Ilyen szempontból is összeillő párocska.

Turambar 2011.11.18. 15:25:51

@Turambar: Továbbmegyek, Attila sokkal előrébb tart, mint Kinga vagy akár Shadi, Vera, talán Gergő is. Azért, mert van önreflexiója.
A durva stílus, a faragatlanság, a rossz közeledési próbálkozások mind szocializációs elemek, formálhatók, alakíthatók.

Terapeutaként Attilát imádnám, mert nagy kihívás, ami eredménnyel kecsegtet, Kingát kevésbé, mert vele elmenne 1 év arra, hogy minimális belátókészség alakuljon ki benne.

Turambar 2011.11.18. 15:28:49

@mocskosmacska: Ezt a beteget olyan megbélyegzően mondod, pedig rengeteg olyan "elmebeteg", "lelki beteg" ember van, akinek sokkal inkább igényelném a társaságát, mint egy buta, önző emberét.

kamarti 2011.11.18. 15:32:10

@Lotyóbridzsida: hát nálam azért Ati már az a kategória, akivel kapcsolatban nehezen tudom azt mondani, hogy Kinga megérdemli, amit kap, függetlenül attól, hogy Kinga sem a kedvencem
Ráadásul ne felejtsd el, hogy be vannak zárva, ráadásul olyan faszikkal, akik nemigen mernek visszaszólni a nagy mágusnak. Az ilyen fickóktól kint is nehéz megszabadulni, ilyen körülmények közt viszont elég korlátozottak Kinga eszközei a menekülésre (szóval tényleg lehet egy pont, amikor az emberlánya inkább enged, hogy mielőbb vége legyen, érted, főleg úgy, hogy másra nemigen számíthat, hisz még az alfahím is egy puhapcs, akiről elég világosan kiderült, hogy egy esetleges liezon reményben sem megy szembe Atival csak úgy a nőért, Csabi, Fecő dettő, Peti bátorsága kimerül abban, hogy a riportban egy pontot ad, és annyi esze nincs, hogy legaláb azt észre vegye, hogy Shadi néha mellé áll Atival szemben)

Turambar 2011.11.18. 15:32:18

@mocskosmacska: Párom, aki klinikai pszichológus, elég valószínűtlennek tartja a pszichopátiát Attila esetében.

Szerinte skizoid, és az a tipikus eset, aki védekezésből nem mutatja ki az érzelmeit, nála az izoláció hárítás.

Turambar 2011.11.18. 15:34:13

@genevieve: Ne butáskodj. Az egész ember egy nagy gátlás.
Egy pszichopata nem ilyen. Akkor már inkább Peti.

Turambar 2011.11.18. 15:37:45

@mocskosmacska: Honnan ez a magabiztosság? Kinézted egy könyvből vagy a netről, és egyből meg van a diagnózis? :)

Turambar 2011.11.18. 15:41:16

Basszus, ahogy olvasom végig a kommenteket, már nem is válaszolok semmire, mert látom, hogy szakértőkkel vagyunk tele, csak úgy röpködnek itt a szakkifejezések, sub-dom, Stockholm szindróma. Anyám borogass!

kamarti 2011.11.18. 15:41:34

@Turambar: nagyon magas labda lenne, ha azt mondanám, akkor inkább terápiára járjon és e tévéműsorban szerepeljen, ezért nem ezt mondom, hanem azt kérdezem: önreflexió??? mikor???

bár hozzáteszem, az rendben van, hogy exhibicionizmusért minimum kétszer sorba álló embereket költöztetnek be, de Ati ezen bőven túl van. De még ez sem lenne baj, ha az rtl nem azt kommunikálná, hogy az ő viselkedése normális, hisz szerelmes, csalódott, hogy igaz és mély érelmei vannak stb. Sztem minimum necces, hogy káromkodásmentes napot tartanak, mert ugye sok gyerek nézi, akik mintakövető korban vannak, de ez meg mehet. És lég megnézni-végighallgatni 1-2 betelefonálót az esti műsorban, hogy lássa az amebre: tényleg nem káromkodnak, viszont odavannak Atiért

Lotyóbridzsida 2011.11.18. 15:41:39

@kamarti:

Annyi esze azért lehetne a kingának, hogy odafigyel magára (pont ráér magát figyelgetni) és nem okádik non-stop és veszekszik. Legalább egy kicsit kellene szimpinek is látszani néha. De kicsit sem akar szimpi lenni senkivel, nemcsak az atival.
én akkor is jellemgyengeségnek látom, ha egy nő hagyja magár akármilyen okból alázni. sosem lehet nyerő stratégia. inkább arra kellene figyelnie, hogy jól kijöjjön a lányokkal legalább egyel. de szinte nincs neki olyan tábora, aki egy másik általa kedvelt játékosé lenne, mert nem jön ki jól senkivel. öreg hiba.

Turambar 2011.11.18. 15:46:44

@kamarti: Nyitott szemmel kell nézni a műsort. Még csak nem is rejtegeti, időnként egyenesen belemondja a kamerába a hibáit, a nyavalyáit, hol elkeseredetten, hol kellő mennyiségű öniróniával.

Ez az, amire Kinga soha nem lenne képes.

Turambar 2011.11.18. 15:47:30

@Lotyóbridzsida: Kinga sztem szeretne szimpi lenni, csak nem tud, olyannyira elkényeztetett és önző.

Turambar 2011.11.18. 15:48:17

@kamarti: Mellesleg a bentiek csaknem mindegyike mehetne terápiára. Meg a magyar lakosság harmada-fele.

nosce 2011.11.18. 15:55:33

@mocskosmacska:
"Attilában ez a másik nagyon beteges dolog. Kinézte magának csabát (előttem teljesen ismeretlen okból) és azzal szórakozik, hogy minél inkább megbántsa, megalázza. Ezt csak azzal tudja indokolni, hogy szerinte csaba unalmas."

ez Attila részéről teljesen jogos, Csaba nem csinálja a műsort mint ö vagy Peti márpedig a műsor az ami eltartja Csabát is (nézettség). Csaba olyan mintha egy regattán nem evezne valaki.
Ö csak azzal foglalkozik h fenntartsa az erőnlétét amivel megnyeri a védettséget.

Ezért ha retek meg akarná őrizni a műsor érdekességét és nézettségét az első körben szerencse faktort kellene bevezetni mondjuk dobnak egy kockával és ha páros akkor továbbjutnak, de az előzőleg védettséget szerzett csak akkor ha 6-t dob...és utána jönnének a fizikai feladatok...

Lotyóbridzsida 2011.11.18. 15:56:22

@Turambar:

Érdekes lehet, hogy hogyan kerül be egyáltalán a válogatásra egy ilyen nő. Kit ismerhettek, vagy mi volt a válogatási szempont? Gyakorlatilag 12-egy tucat, ellenben nagyon hisztériás szőke nő.:) Az egyetlen értékelhető nő a számomra lassan a Seri lesz. Van benne empátia, nem hisztizik, és próbál kedves lenni mindenkivel.

Lotyóbridzsida 2011.11.18. 15:57:39

@Turambar:

Én a 90%-át mondanám, még a harmadát is alulbecsültnek ítélem.

nosce 2011.11.18. 15:58:37

@nosce:
Ezért ha retek meg akarná őrizni a műsor érdekességét és nézettségét az arénában az első körben szerencse faktort kellene bevezetni, mondjuk dobnak egy kockával és ha páros akkor továbbjutnak, ha páratlan kiesnek, de az előzőleg védettséget szerzett csak akkor ha 6-t dob...és utána jönnének a fizikai vagy egyéb feladatok...

kamarti 2011.11.18. 15:58:44

@Turambar: hát nem tudom, nekem ezek a riportszobás dolgai is elég kéyszeresnek tűnnek (rmélem, ezt még lehet mondani, világért sem akarnék szakértőként feltűnni), és sztem az nem önirónia, hogy mondok valamit, majd hozzáteszem, hogy de nem.

abban egyetértek, hogy nem csak ő szorulna rá a terápiára. A bajom, ahogy leírtam, valójában nem is vele van, hanem a képpel, a mintával, amit vele kapcsolatban kialakítani igyekszik a csatorna.

szélfúttahaj 2011.11.18. 15:59:31

Kedves Hajni, mi lesz már a mai szórakozásunkkal, tegnap elaludtam az ofin. Segítség!

katorna 2011.11.18. 16:00:13

Hello! Lehet h már túl vtok rajta, de érdekes adalék a Vera-Péter sztorihoz a tegnapi online-ban 2.40 körül! www.valovilagblog.com

Turambar 2011.11.18. 16:01:28

És megelőzendő a dühös válasz-kommenteket, megfogalmazom, mi a bajom.

Az oké, hogy megy a beszélgetés, elemezzük őket, ki-ki ízlése alapján eldönti, ki szimpatikus, ki nem.
A gond ott van, amikor az álszakmaiság bebújik a sorok közé.
Az még hagyján, hogy a pszicho, pszichopata szavakkal dobálózunk, ezek mostanában nagyon divatos fogalmak, sok mindenkire mondjuk, anélkül, hogy pontosan tisztában lennénk a mibenlétével, valszeg jelen társadalmunkban még terjed is ez a viselkedési mód.
Csak amikor már két cikk alapján pszcihologizálni kezdünk, azzal van bajom.
Amikor felmutatunk egy listát, és innentől tényként kezelünk egy rettenetesen súlyos bélyeget (most függetlenül attól, hogy soha semmi közünk nem lesz Attilához a valóságban), az már nem kóser.
És bevallom, én is elkövettem már a VV alatt ezt a hibát, mentségemül szolgáljon, hogy 2 év pszichiátria képzés áll mögöttem, meg egy súgóm, aki pont szakmabéli.
De amúgy mindenféle ilyen dobozoláshoz (ami legfeljebb segíthet egy terápiában, de időnként kifejezetten akadályozza, ha az emberre rá akarunk húzni egy BNO kódot) minimum mélyen el kéne beszélgetni az illetővel, teszteket felvenni, kiértékelni, nem egy teljesen szélsőséges helyzetben figyelni napi 1-2-3 órákat.

(A Stockholm szindróma is nagyon felkapott mostanában, pedig az egy sokkal speciálisabb, és ráadásul hibás kifejezés is, egy speciálisabb helyzetre.)

kamarti 2011.11.18. 16:02:32

@Lotyóbridzsida: hát most mit mondjak? hogy láttam már Kingánál idősebb, tapasztaltabb és okosabb nőket is egymás után többször is lejátszani ugyanazt a megalázó, rossz taktikájú meccset a párkapcsolatok terén?
másrészt az egyéb kapcsolatokat tekintve a királylányok mindig is a királyfiakra ácsingóznak, más lányokat max udvarhölgyként tudnak elképzelni - itt meg kicsit sok az ilyen igényű királylány, ugye..

Turambar 2011.11.18. 16:02:48

@kamarti: "az nem önirónia, hogy mondok valamit, majd hozzáteszem, hogy de nem."

De önirónia egy dacos óvodás ellenkezéssel a végén.
Értsd meg, az, hogy világosan felismeri és megfogalmazza a hiányosságát, mutatja, hogy látja és belátja.
Most az teljesen más tészta, hogy jelenleg egy "de nem"-mel letudja.

Turambar 2011.11.18. 16:03:32

@Lotyóbridzsida: oké, én azokról beszélek, akik csaknem elviselhetetlenné teszik a saját vagy környezetük életét.

Turambar 2011.11.18. 16:05:21

@kamarti: Sztem nem kifejezetten Attila viselkedése van ott piedesztálra állítva. Az rtl minden érzelmei reakciót, ami lejátszódik a műsorban, átnevez egy hétköznapi nyelvezetben használt kifejezésre, ezzel teljesen kifordítva, meghamisítva azt.

Turambar 2011.11.18. 16:06:32

@Lotyóbridzsida: Seriben tényleg van empátia, abszolút alakítható, fejleszthető ember, csak kell mellé valaki. Nincs végletesen elcseszve, csak infantilis a lelkem.

kamarti 2011.11.18. 16:09:09

@nosce: bocs, de a műsort a nézők és a hirdetők tartják el, Lilustul, Atistul, Csabástul
és ha innen nézem, Ati és Csaba viszonylatában én csak annyit látok, hogy Csaba visszament a párbajról és nem olyan régen valami 80%-ot hozott egy szimpátiaszavazáson
Ati párbajban még nem volt megmérve. Az, hogy ő tudatosan csinálja a músort, a csatorna meg tolja, nem mérvadó ebben a kérdésben

mellesleg nagyon világos, hogy nem az a baja Csabával, hogy unalmas, hanem az, hogy jobb (erősebb, ügyesebb), fiatalabb pasi

nosce 2011.11.18. 16:14:07

@kamarti:
"Ati és Csaba viszonylatában én csak annyit látok, hogy Csaba visszament a párbajról és nem olyan régen valami 80%-ot hozott egy szimpátiaszavazáson"

a szimpátia szavazás az nem nézettségi adat, a hirdetők meg arra fizetnek. Sztem te se néznéd ahogy 1 órán keresztül edz, a müsor szempontjából mindenki pont annyit ér amennyit szerepel az öfiben :)

kamarti 2011.11.18. 16:15:35

@Turambar: jó, persze, ebben egyetértünk, bár kétségtelen, hogy ez a KingaAti a legdominánsabb szál mióta a Veron-Krisz kiesett.
De ha így látod, akkor nem értem, miért nem vagy rájuk legalább olyan dühös, mint az itt okoskodókra. Nem hinném, hogy aki itt lepszichózza Atit, nagyobb hatással van a zemberekre (tömegekre!), mint ez a nyomorult csatorna...

másrészt szakmabeliektől azt várnám, hogy felemeljék a hangjukat beteg/sérült emberek kihasználása miatt, akkor is, ha azok szabad akaratú felnőttek. Elvégre nem csak olyan országban élünk, ahol a lakosság mentális állapota elég szar, hanem olyanban is, ahol akkor sem lenne elég és elégséges színvonalú ellátás, ha nem jelentene örökre bélyeget, ha valaki pszichológushoz fordul, és ezért többen megtennék.

kamarti 2011.11.18. 16:16:33

@nosce: ebben nem értünk egyet. annyit ér, amennyien pénzt költenek miatta

kamarti 2011.11.18. 16:18:04

@Turambar: már megijedtem, hogy eddig rosszul gondoltam, és még sincs öniróniám. de ezek szerit csak óvodás nem vagyok :) klassz :)

Turambar 2011.11.18. 16:19:49

@kamarti: A dühvel csak magamnak ártok. Én megvetem őket. De persze nézem. Épp szakvizsgára készülök, hát megy a háttérben, mert komolyabb dologra nincs energiám a tanulás mellett.

nosce 2011.11.18. 16:20:57

@kamarti:
"ebben nem értünk egyet. annyit ér, amennyien pénzt költenek miatta"

akkor ezzel ujradefiniáltad a kereskedelmi tv profit definícióját :), mondjuk a szimpátia szavazás a clikkeléssel ingyenes volt :)

Turambar 2011.11.18. 16:21:51

@kamarti: Azért alapvetően felnőtt emberekről beszélünk. Mindenki a saját szerencséjének a kovácsa (részben), magáért vállal felelősséget, én legfeljebb sajnálkozom azon, hogy valakiben több lehetett volna.

kamarti 2011.11.18. 16:25:43

@Turambar: értem a felháborodásod és részben igazat is adok
azért azt elmondanám, mint megszólított, hogy egyrészt egy percig sem állítottam, hogy pszichológus szakértő lennék. A Stockholm-szindrómát pedig egy helyzet leírására hoztam példaként, nem egy embert bélyegeztem meg vele
(amúgy a speciális helyzet (leegyszerűsítve: összezárva a kínzóddal) sztem itt megvan)

Turambar 2011.11.18. 16:27:06

@kamarti: Hidd el, hogy nincs meg.

kamarti 2011.11.18. 16:28:02

@Turambar: azért ez kicsit hárításnak tűnik, de oké

kamarti 2011.11.18. 16:29:02

@Turambar: van értelme ezen vitázni? sztem nincs, úgy hogy ha nem haragszol, nem is teszem

Turambar 2011.11.18. 16:30:19

@kamarti: És nem az a bajom, hogy nem vagy pszichológus szakértő, vagy nem azok sokan.
Csak olyan érzésem van, mintha mondjuk egy épület összeomlásáról beszélnénk, és keresnék egy cikket egy olyan stílusú épület statikájáról, és megfogalmaznám, hogy mit hogyan szúrtak el, és mit kellett volna csinálni.

Annyiban különbözik ez a mi példánktól, hogy az emberekhez mindenki azt hiszi, hogy ért. Persze, konyhaszinten igen, ami kell is, és amivel el lehet boldogulni az életben másokkal. De klinikai diagnózisokhoz ez alkalmatlan.

Turambar 2011.11.18. 16:31:23

@kamarti: Nem azt mondom, h amúgy nem nézném meg az összefoglalót. De valszeg keveset kommentelnék. Nekem ez itt a levezetés.

inmemancsi 2011.11.18. 16:40:20

@Turambar: a terapeutáknak meg a 99%a:)))

Turambar 2011.11.18. 16:41:05

@inmemancsi: Már poénnak is elavult. :)

inmemancsi 2011.11.18. 16:53:02

@Turambar: nem volt poén és lehet, hogy elavult, de igaz:)))

Turambar 2011.11.18. 16:54:28

2:56 körül Kinguci lelkendezik, hogy életében nem érte még ennyi impulzus (külsőre gondol, mert a parókát mutogatta), mire Eszter: a maSkabál?

Mindent kifejezett a két emberről.

2:58-kor kezdődik a Shadi show. Ekkora majmot, hihetetlen. :D

Turambar 2011.11.18. 16:55:05

@inmemancsi: Dehogy igaz. Felszínes, sztereotip vélemény.

inmemancsi 2011.11.18. 16:58:02

@Turambar: persze, a te véleményed pedig objektív és megalapozott. ennyi:))

kamarti 2011.11.18. 17:01:26

@Turambar: már ne haragudj meg érte, de sztem itt te vagy az, aki szakértőnek állítod be magad (nem tudom és nem is akarom megítélni, hogy joggal vagy nem), mindenki más a véleményét mondja, az élettapasztálaira alapozva, ahogy én is. Márpedig több-kevesebb élettapasztalata mindenkinek van, ez meg itt az a fórum, ahol véleményt lehet nyilvánítani. És mivel a műsor, amiről szó van, emberekről szól és emberi viszonyokról, hát mi mást véleményeznénk, mint ezeket az embereket és a viszonyaikat?

Nem értem, ezzel, mi a probléma, ha ez a problémád (én az előbb másképp értettem, és azzal egyet is értettem). Azt meg végképp nem értem, miért zavar ez jobban, mint az elefántemberek öltönyben, pénzcsinálás céljából. (nem, ezt nem klinikai diagnózisnak szántam..)

genevieve 2011.11.18. 17:01:31

hmmm, azért ilyenkor elgondolkozom a hazai felsőoktatás szinvonaláról:-DDD

kamarti 2011.11.18. 17:07:14

@genevieve: hát sztem azt, hogy az ember úgy alkot szöveget (szóban vagy írásban), hogy közben példákat hoz, párhuzamot von, hasonlatot alkalmaz stb. már általánosban meg kéne tanulni. Ahogy apám mondogatta, ehhez nem kell diploma.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.18. 17:07:20

@katorna: Vera jól nyomta kíméletlen őszinteségével a monológját!

genevieve 2011.11.18. 17:11:05

@kamarti: nekem a te meglátásod a szimpi:)

egyébként is úgy gondolom, egy gyakorló anyuka/apuka elég nagy rálátással bir bizonyos viselkedési formákra:-)

kamarti 2011.11.18. 17:14:15

@genevieve: régi a diplomám, ez lehet az oka :)

Bennfenntes 2011.11.18. 17:14:36

@Turambar: Nem tudom, ti melyik műsort nézitek, de én Serit tök másképp látom. Nála számítóbb, aljasabb, gonoszabb nőt keveset ismerek.

Vegyük pl. amikor volt az árnyéktáncverseny. Már nem emlékszem, ki győzött, de Seri úgy gratulált, hogy közben be is szólt az illetőnek. Vagy a Gergővel való undorító kötekedése a szakítás után (a fürdőszobában). De az egész Gergővel való sunyi kapcsolata: az ilyen, "jaj, én csak ölelkezni akarok", de ne nyomulj rám, mégis mit gondolnak ezek a nők (beleértve Veronika-Péter viszonyát is)? Vagy az Eszterhez való viszonyában a tökéletes váltás. A múltkor még nem vállalta fel, most meg már "győzni fogunk, kidolgozunk valami jó stratégiát", hagyjuk már.

Éjjel jött egy SMS neki, hogy kapjon már a fejéhez, hogy milyen alapon osztogat mostanában mindenkinek párkapcsolati tanácsokat. Az a kettő, ami neki volt, (hivatalosan) - Claudio és Gergő - mindegyik csúfos kudarc.

genevieve 2011.11.18. 17:19:08

@kamarti: drága, nem rád céloztam:-D

LOL.....

mea culpa, ha magadra vetted:-)

Turambar 2011.11.18. 17:21:53

@kamarti: Érdekes, hogy az első hsz-eimet jobban értettem, amikor meg a békesség kedvéért árnyaltam, azt érted kevésbé. :)

Most írtam, hogy nem az elemezgetéssel van bajom, hanem néhány összeszedett cikk alapján történő diagnózis felállítással.

Turambar 2011.11.18. 17:22:29

@Turambar: errata: jobban értetteD

Turambar 2011.11.18. 17:24:35

@kamarti: Amúgy én amolyan "félszakértő" vagyok. Pszichiátriát tanultam, kacérkodtam is vele, de aztán más irányt választottam, viszont egy pszichológussal élek, akivel azért elég sokat beszélünk a "szakmáról". :D

Az elefántemberes gondolatod kissé homályos, de ha jól értem, akkor sem mondtam, hogy egyik jobban zavar, mint a másik.

Turambar 2011.11.18. 17:26:04

@Bennfenntes: Nem azt mondtam, hogy mindig igaza van, meg nem reagál sértődötten, esetleg gyerekesen dolgokra, nem csinál hülyeségeket.

Csak azt, hogy látok benne empátiát.

Turambar 2011.11.18. 17:26:39

@genevieve: Csak nem nekem kéne magamra vennem? :D

Bennfenntes 2011.11.18. 17:27:17

@Turambar: Jó, bocs a felháborodásért, nem neked szólt, én nem látom benne azt, amit te.

Turambar 2011.11.18. 17:35:34

@Bennfenntes: Nincs miért bocsánatot kérni.

genevieve 2011.11.18. 17:36:42

@Turambar: hát, de:-)

mellesleg én is "szakmabelivel" élek:-)

ha fogalmazhatok igy, de rá nem tudom venni, hogy nézze ezt a szart:-)

nathalie 2011.11.18. 17:39:47

@Bennfenntes:
én nem látom annyira serit gonosznak, ahogy Te írod,de az is tény, hogy kinga mellett minden nő egy angyalnak tűnik számomra :)

nosce 2011.11.18. 17:43:20

@genevieve:
akit érdekel, 3:21:41-től Csaba fekvőtámaszt nyom :)

Bennfenntes 2011.11.18. 17:44:31

@nathalie: Nekem főleg a Gergővel való kötekedés tűnt kicsinyesnek, de több apró eset is volt.

Turambar 2011.11.18. 17:45:04

@genevieve: És én miben dehonesztálom a hazai felsőoktatás színvonalát?

Talpig Jimmy 2011.11.18. 17:47:57

lehet menni harmadiknak :)

nathalie 2011.11.18. 17:48:58

@Bennfenntes:
mivel gergő is totál unszimpatikus, ezért ugye ott se serit tettem meg bűnbaknak :) Serinél ezeket az apró dolgokat azért nem figyelem meg, vagy nem veszem észre, mert engem totál untat és úgymond kihegyezve sem vagyok rá (mint pl csabára :) )

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.18. 17:49:05

@Turambar: nagyjából én is így gondolkodom Attilát illetően, de valahogy sose vettem a fáradságot így összeszednem a gondolataimat ezzel kapcsolatban, meg amúgy is szélmalom harcnak éreztem...

Bennfenntes 2011.11.18. 17:54:02

@nathalie: Hátnemtudom. Belekötni valakibe, aki éppen a te szutykodat (is) csutakolja, és aztán még piszkálni a semmiért, buta, rossz érvekkel, puszta sértettségből - ott tök mindegy, hogy milyen a másik fél, valahogy nem oké az egész.

kamarti 2011.11.18. 17:56:23

@genevieve: úgy értettem, ahogy írtad: amikor a legutóbbi posztgraduálison jeleztem, h nekem nem olyan új a papírom, mint a csoptársaknak, a tanár azt mondta, annál jobb
szóval az egyetértés dolgot vettem magamra :)

kamarti 2011.11.18. 17:59:25

@Turambar: mondjuk ahhoz képest, hogy nem velem van bajod (nem állítottam fel diagnózist) elég jól elvitatkozgattunk...

elefántembert nem fejtem ki, tessék pl. filmet is nézni a tabulás meg a vv mellet (helyett) :)

Turambar 2011.11.18. 18:01:04

@pushpang: Nem is értem, és szarul is esik tőle, főleg hogy napokkal ezelőtt is tök normálisan eldumálgattunk, amikor voltunk itt vagy hárman.

Turambar 2011.11.18. 18:12:30

@kamarti: Láttam az elefántembert, csak nem értettem, hogy jön ide. Legalábbis nem vonnék párhuzamot.

Turambar 2011.11.18. 18:13:23

@kamarti: Stockholm szindróma. ;)

Amúgy tényleg másodikra még meg is magyaráztam, mivel van bajom, és azon fakadtál ki jobban. Fene se érti.

kamarti 2011.11.18. 19:56:46

@Turambar: képesbeszéd. hasonlat. párhuzam. ahogy tetszik.

azt meg én magyaráztam el kétszer, hogy a Stockholm-szindróma nem diagnózis volt, de sebaj.
amúgy ki nem fakadtam. beszélgettünk és nem értettünk egyet. sztem nem dráma.
süti beállítások módosítása