Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X64

2011. november 17. 18:50 - Hódos Hajnalka

Hosszan elgondolkodtam a zöldbableves kevergetése fölött, amit egyébként egyáltalán nem kellett volna kevergetni, de elgondolkodtam. Igen, szoktam. Arra a kérdésre kerestem a választ, akarom-e, hogy bármely férfiú, aki gyengéd érzelmeket táplál irántam – aki a hátsó sorban nyüszítve felröhögött, az nem a barátom többé – rányomtassa a fényképemet egy kispárnára, majd azt a feje mellett tartva egy ujjal simogasson, miközben gügyörészve beszél hozzám. A válaszom határozott nem, és nem pusztán azért, mert sejtésem szerint rajtam kívül vannak még olyanok, akiknek folyik a nyáluk alvás közben. Másért sem. És igazat kell adnom MegLepke Szakmai Tanácsadó és Fő Libamájkonfitáló kolleginának abban, ez jócskán túlhalad a „lerajzollak és széttéplek” fenyegetésen is. Ízlelgessük csak a mondatot: rányomtatlak a kispárnámra és földhöz baszlak! Ugye, hogy ugye? Mielőtt kilyukadnék a „tegye fel a kezét, aki szurkálta már ki az exe szemét körzővel hajdanában-danában készült fényképeken” témánál, nézzük, hogyvót.

Éjszakai jelenettel nyitunk, Veronika és Péter összebújtak, mint a malacok, exCrisné hátát vakizni kell, ami jézusmária, de jó. A kerti asztalnál a szent család elfelejtve, azt se tudja, hogy mondja Serinek. Az van, hogy tökjó hozzábújni a Petihez, hogy ne érezze magát egyedül, mert itt bent basszus, kell, hogy megöleljen valakit. Erre a problémára Bruce Willis az általam imádott Az utolsó cserkész c. filmben igen egyszerű módszert javasolt a feleségének: tartsál kutyát! Miközben aludtak Péter elkezdte csókolgatni a nyakát! De ÚGY! Seri arcán döbbenettel vegyes iszonyat, Veronika ennél nagyobb szarban nem is lehetne! Ha a Péter rámegy, nagyon meg fogja szívni! Veronika újabb megdöbbentő dolgot árul el arról, mi történt az éj leple alatt: Péter a seggét is megfogta! De hogy állítsa le? Ezentúl ne nyúljon hozzá? Vagy ne menjen ki vele aludni? Veronika nem elégszik meg az események szóbeli ecsetelésével, a fürdőben el is mutogatja, mit csinált Péter. Így csinált a szájával. Aztán meg így. Végül cupp-cupp-cupp! Seri szörnyülködik, nem lett volna Veronika helyében. Biztos, hogy ott hal meg szívinfarktus gyanúban! Veronika bólogat, ez ilyen izgulj-már-föl csókolgatás volt!

Hát jó reggelt kívánok, érkezik Keleti Andi egy szál pendelyben és csodálkozik, hogy fázik. Annamari ne aludjon, ez egy jó tánc, az sem baj, ha nem az a lépés, csak legyen ott ritmusra! BTA és Csaba problémája nem változott, Annamari feszült attól, hogy Csaba arca zord és merev, Csaba nem tud nőként tekinteni rá. Ha meg ránéz, full kizökken. Andi lelkes egyedül, túlüvölti a zenét, gyönyörű lábaid vannak, Annamari, húz ki magad, risza, egykéthánégy, rázd a segged, rázd a segged, fogd meg a kezééééét! Erre ma külön kíváncsi leszek, komolyan mondom. Fecó a családjára gondol tánc közben. A gyerkőcökre meg Angélára. Talán ezért olyan az arckifejezése, mint akinek székrekedése van. Veronikáék jól haladnak, először ő fejeli le Shadit, Shadi a fejét fogva tántorog és összetapossa Veronikát, jó páros ez is. Attila sokat gondolkodott. Nem adja fel a táncot, ő most egy mártír lesz és segít Kingának, hogy láthassa a szüleit. A jeleket Kinga is észreveszi, talán Attila kezdi élvezni a táncot. Andi, aki a legkonzervatívabb néninek nevezi magát látni akarja, hogy most Kingának jó. Azt is, hogy most történik valami. Kingának azért jó egyébként, mert most biztonságban van és van valaki, aki megvédi. Ez körülbelül ugyanolyan biztatóan hangzik, mint a nőgyógyászati vizsgálóasztalon széttárt combokkal fekvés közben elhangzó „lazítson”, miközben a doki a speculummal közelít. Kinga olyan arcot is vág közben. Azt mondta, bármit megtenne, hogy megnyerje a versenyt, úgyhogy még szagolnia is kell Attilát. Akkor szagolj!

A következő páratlan páros Péter és Vera. Vera tekereg Péter lábainál, aztán kerülgeti, Péter kíséri a tekintetével. Ugyanezzel a nézéssel szoktam követni az ablakon betévedt, mit sem sejtő legyet, kezemben légycsapóval és ugyanez a félmosoly bujkál a szám sarkában, mert én tudom, mi következik a landolás utáni másodpercben. Vera előadja a zavarban vagyok, nem tudok ránézni, elpirulok, legszívesebben elhúzná a fejét nagyjelenetet, ez körülbelül annyira hiteles, mintha én visszautasítanám a friss vágásból származó töpörtyűt azzal az indoklással, hogy vigyázok a vonalaimra, vagy jajcsakegycézárt rendelnék. Péter rövidre zárja a műhisztit, nézzémárám!

Veronika mehet randizni, döntsön: Cristofellel, vagy egy VillaLakóval megy. Beszélhet róla bárkivel, de nem árulhatja el senkinek, ki mellett döntött. Péter pulikutyaként követi a fürdőbe és felvázolja neki, ha Krisz mellett dönt, nemcsak hülyét csinál magából, nemcsak a játékra, de az egész életére hatással lesz, úgyhogy legyen esze. Veronikának nincs, jájmicsinájjak? Aztán hirtelen ötlettől vezérelve úgy dönt, kicsit rászárít a hajára. Kinn Vera puffog, gyökér dolognak fogja tartani, ha Veronika a Villából választ randipartnert, mentjen a picsába a Cristofellel együtt. Shadinak se érti, mi nem egyértelmű ezen. Vera rosszabb, mint egy klimaxos feleség, leapukámozza Pétert, aki ne ugasson, leszarja, hogy ez a kis idióta az ő barátja és értse meg, hogy a kettejük viszonyát is leszarja, nem erről szól ez az egész. Hogyne, a táncról, persze. Péter erőtlenül védekezik, véleményem szerint egyszer kéne kurva keményen elküldeni a halál faszára Verát, de ha Péter ezt bírja, hallgassa. Nekem megint apám szavai jutnak az eszembe: van, mikor meg KELL gyújtani a máglyát.

Veronika üzenetet kap, a Kubai válaszolt a néhány nappal ezelőtti elbocsátó szép üzenetre, a többiek kuss befele a hálóba. Veronika baromi lelkes. Úgy ül a kanapén, mintha a Sátántangót kéne megnéznie, egy seggel. Krisz a kispárnához duruzsol, amin Veronika képe van, minden porcikája hiányzik, nem kéne hogy elmarja magától, mert szereti és nem kúrt félre. Hirtelen a földhöz bassza a párnát, szakítottál velem, a rohadt életbe felkiáltással a falnak veti magát, hangosan bömbölni kezd, és ha ez nem lenne elég egy teátrális miérttel zárja a produkciót. Én hangosan röhögök és aztakurvázok, Veronika unottan feláll a kanapéról és benyit a hálóba: jöhettek, ennyi volt. Kinn vihog cigizés közben, dehogy csillognak a szemei és nem is boldog, hiába mondja Seri, majd felteszi a konstans kérdést, mit csináljon? Seri szerint ne foglalkozzon senkivel, egyik hülyébb, mint a másik. Jön az egyik hülye, Péter és megmondja Veronikának mit csináljon, ne válassza Kriszt, mert mindenki ostoba libának fogja tartani és csak olyan pasikba fog belefutni, akik azt gondolják róla, ja, ez az a kis lotyó! Veronika akkor megszárítja a haját. Ez valami meditációhelyettesítő lehet nála, mondjuk, én, ha felbaszom magam vagy fáradt vagyok, bedöglök a kádba. Néha engedek vizet is.

A mai pofázós feladat, adjanak tanácsot Eszternek, kit vigyen. Nem is ez az érdekes, majd mindegyikük Shadit mondja, hanem a beszélgetés a szaunában. Jaj, ugyan ki? Fecó, Attila, Kinga. Vera is ott van, de ő folyamatosan a körmét rágja. Attila kiakad Kingára, mert az Shadi mellé állna, őt várná vissza. Milyen egy idióta, hogy mindig a szíve vezényli! Kinga kikéri magának, nem az idiótát, annyi esze nincs, azt, hogy nehogymá Attila megmondja neki, mit csináljon! Nincsenek összenőve, nem egy dudor Attilán, hanem egy tök önálló ember, miért kéne azt csinálnia, amit Attila mond? Fecó beleszól a vitába, Kinga csattan, ne szóljon bele! Na idefigyeljen, Csaba és Fecó azért rakták Eszterre a jelet, mert kivitte Dyust! Ők a szívükre hallgattak, Kinga viszont beszari volt, pedig Dyus elvárta volna, hogy Eszterre rakjon! Kinga felpattan, mind a ketten elmehetnek a faszba, bevágja a szauna ajtaját. Fecó meg elmondja, Kinga úgy be volt szarva, össze volt fosva a kis gatyája! Ha neki viszik ki a barátját, ő bezzeg odaáll! Valaki szóljon Fecónak, hogy nem az Árva angyal kasztingján van, hanem a ValóVillában, könyörgöm! Juj el ne felejtsem, új szappanopera indul az RTL-en pénteken, föttétlen fel kell hívnom a mamát, hogyvolt, bár mióta van Nóta TV, azóta a sorozatok kiestek a kispixisből, most éppen valami kábetűs énekes a favorit. Meg Szellő István, mióta képernyőn van. Alap.

Amíg Fecóék disznótoroznak, Veronika a szobában gyötrődik, egyik fájdalmasabb, mint a másik, essünk túl Veronikán. Nem akar Cristofellel randevúzni, mert nincs mit megbeszélniük. Ha volt is más csajjal, így is úgy is azt fogja mondani, hogy nem, és olyan hitelesen, hogy Veronika beveszi. Shadi szerint a nők túlkombinálnak mindent. Van egy lehetőség, hogy kimehessen, ő még Annamarival is kimenne! Veronikát nem érdekli a fantasztikus lehetőség és a randevú elnevezés sem tetszik neki. Kinn tarjából készül kóbász, szakad a bél, nem baj. Péternek, a városi gyereknek ez a kolbásztöltés maga volt a Kánaán! Én hangosan röhögök azon, hogy vannak megkötözve, borzalom, horror, halál! Mondjuk, ha rajtam múlott volna, bevágok a kertbe egy teknőt, hadd pucolják meg a belet is, hehehe, de én ilyen dög vagyok. Meg tudok belet mosni. Lekaparni is tudom. Hát nem a kedvenc melóm, mit mondjak. Kisülnek a förmedvények, kicsit sós, csúnya, de az övék. Öfi végén Veronika Péterhez bújva nyafog, ha nem a Kriszt választja, nem választ senkit, de van még egy név a fejében. Kicsoda? Te. Péter cuki, mert nagyon szereti, hogy Veronika itt van. Lelki füleimmel hallom, ahogy a Kubai ordít: ez mi? Ez mi?

Belevágunk. Vera, bőrönd, Eszter menjen privizni. Előtte fölösleges duma arról, milyen a tánc hete, hagyjuk. Eszter a riportszobában elmondja, kőkemény taktika és kakikavarás van. Aki a szívére hallgat, az Veronika, Péter és Attila nagy taktikusok, de általában a saját dugájukba dőlnek. Attila érzelmei őszinték, Veronika sztoriját már követni sem tudja. Az előző kihívással ellentétben most a szívére hallgatott és érzelmi döntést hozott. Végeláthatatlan kisfilmek, ki rakott rá jelet, kinek van félnivalója, azaz konfliktusok, Eszter a szexbomba. Az egyetlen valamirevaló esemény Seri, aki buta döntésnek nevezi azt, hogy kiállt Dya mellet. Most nem fogja cserbenhagyni Esztert, kiáll mellette. Eszter végre belekezd, most nem annyira hivatalos, mint a múltkor. Azt vette figyelembe, milyen segítséget és támadást kapott visszajövetele után. A be nem fogadottságának fő forrása Kinga (itt ujjongani kezdtem), mégsem őt, hanem Shadit viszi, mert őt is mélységesen megbántotta, és más nőket is. Shadi értetlenkedik, kit alázott ő meg és miért? Persze, hogy indulatos, Eszter bemocskolja egy ország előtt hamis állításokkal! A feltűnően visszafogott Balázs búcsúzik, majd megbeszélik nélküle, remélem, nem lappang benne egy takonykór, nem bírnám hosszú ideig nélküle, Bazsa, sok C-vitamin és forró fürdő!

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
753 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

beacska 2011.11.18. 14:42:41

Shadi úgy el van keseredve, hogy megdicsérte, hogy Péter és Veronika milyen szép pár. Utána nagyon csalódott volt, hogy Péter semleges akar maradni...

kamarti 2011.11.18. 14:59:18

@mocskosmacska: hát én ennél is tovább mennék. sztem Kinga "vonzódása" Atihoz max Stockholm-szindróma, olyankor egyszerűen belefárad, hogy kínozzák, és szeretne egy kicsit könnyíteni a helyzetén, elviselhetőbbé tenni azt
na ezeket a megmozdulásait értékeli úgy Ati, hogy csicsereg, ha kell valami...
aztán felébred benne az ellenálló, ortályozik - ilyenkor Ati vagy azt mondja, hogy így vagy a legszebb, ilyenkor szeretlek a legjobban, vagy hogy önző ribanc, aki kihasználja
kábé ennyiből áll a "nevelése"
azt viszont milliószor kinyilvánította (szépen is meg csúnyán is), hogy ha Kinga neki nem adja be a derekát, akkor másé se lehet, konkrétan tényleg, mintha a megvásárolt rabszolgája lenne
még hogy érzéseiben megbántott szerelmes! lópikulát.

mondjuk azt nem tudom, mi volt előbb: hogy a személyiségéből fakadóan (otthoni tanulás, gyerekkori élmények stb.) eleve csak ilyen erőszakos-kisajátító módon tudott bánni a nőkkel (plusz némi ovis-szappanoperás fíling, ld. tegyünk úgy Seri, mintha...), vagy tényleg sokszor lepattintották (mert tetkó ide vagy oda, hát nem egy bradpitt na) és azt hiszi, így van némi esélye - de ez nem is fontos. Engem komolyan felháborít, hogy a csatorna ezt péel szerelemnek próbálja eladni, mert bakker nem a középkorban, vagy olyan országban élünk, ahol a nők csadorban nézhetnek ki az ablakon, ugye, kedves DrEszter???

Lotyóbridzsida 2011.11.18. 14:59:28

@mocskosmacska:

Attila az a típusú férfi, aki nem tiszteli a nőket, csak arra még nem jött rá, hogy nélkülük nem megy.
Vagy hát megy, mert még él, csak szarul.
Nem ő lesz a domináns a kapcsolatban, mert akkor nem a kiáradó/férfias viselkedésű Kingára kattant volna.

Bennfenntes 2011.11.18. 15:01:10

@hétszűnyű kapanyányimonyók: Ha Péternek van egy kis taktikai érzéke, akkor elintézi, hogy legközelebb menjen Veronikára pár jel. Attól közelebb kerülne hozzá a lány, Péter akár még a célját is elérhetné... Már zsarolgatta olyasmivel, hogy Veronikának védelemre van szüksége, de amíg Veronika nem érzi a bőrén a kiesés lehetőségét, addig jó neki ez a cicázás is. Ha beijed, akkor léphet Peti felé.

Bennfenntes 2011.11.18. 15:04:05

@hétszűnyű kapanyányimonyók: Esztertől elvártam volna, hogy legyen annyi esze, hogy legalább a riportban azt mondja, hogy nem Péter és Attila ajánlata miatt választotta Shadit, hanem azért, mert... (és itt valami jól hangzó indok, nem a tiszteletlenség), pl. nem tud vele együtt élni, stb.

kamarti 2011.11.18. 15:04:39

@Lotyóbridzsida: hát igen, jó nagy komplexus-halmazt, kisebbségi érzést takargat a méretes bunkóságával (egy gyengébb pillanatában be is vallotta Fecónak, hogy szte ő nem az a kaliber, akinek egy Kinga kaliberű nő meglehet. mondjuk azon persze lehetne vitatkozni, hogy mitől olyan nagy kaliberű nő szte Kinga, és hogy ez milyen értékrendre vall, de megpróbálja betörni, ez tény)

kamarti 2011.11.18. 15:07:47

@Bennfenntes: na, az Eszterfanok erre ugrani fognak, hogyaszonyga tehát hazudnia kellett volna? tehát nem hazudott, ezért egyenes volt, akkor most mi a baj??
pedig egyik állítás sem igaz..

Bennfenntes 2011.11.18. 15:13:42

@mocskosmacska: Legutóbb Esztit is megsajnálta, amikor Petivel közölték vele, hogy ki kell mennie párbajra, Eszti pedig elsírta magát.

Bennfenntes 2011.11.18. 15:16:26

@kamarti: Az egyenes válasz a véleményem szerint az, hogy Eszti azért választotta Shadit, mert ő bent a leggyengébb, ellene van a legjobb esélye. Hülyeség ezt azzal indokolnia, hogy Petinek és Attilának a kedvére akar tenni, mondhatná őszintén(!), hogy nem bírja Shadit (hiszen már kétszer rátett), és az az előnye is megvan, hogy Petiék - ha betartják az ígéretüket (amit kétlek) -, nem piszkálják, ha visszajön. Ez tök őszinte lenne, és nem lenne csicskulós, mint az, amit most mond. De Esztinek már a Krisz-ügyben sem volt annyi esze, hogy azt mondja, "csak hülyéskedtem a kisgyerekkel, ne vegyétek már komolyan", nem, neki be kellett égetnie magát. Nem egy csavaros ügyvédész az övé.

kamarti 2011.11.18. 15:17:47

@Bennfenntes: vagy megijedt, hogy Eszter nem fogja tudni végigcsinálni a dolgot, és megint buknak. Rezzenéstelen arcról nehéz érzelmeket leolvasni. Ati pedig a riportszobában, meg élő adásban is kényszeresen mellébeszél, poénkodik, hogy megnehezítse a nézők dolgát, hisz ő a nagy cselszövő :)

Lotyóbridzsida 2011.11.18. 15:17:52

@kamarti:

Kinga is szeret házhozmenni a lófüttyért, mert én már szóba sem állnék egy ilyen attila féle csávóval, aki nyílt szinen 1000x megaláz "mert tetszel" felkiáltással. Szóval zsák, meg a foltja. A Kinga azt szereti, ha alázzák, az Attila meg aláz.:) Egyébként még az is lehet, hogy ha tök jó fej az ati, meg aranyoskodik, akkor X idő elteltével a Kinga még vonzódott is volna hozzá. De azzal, hogy nyiltan kimondta 1 hét után, hogy odavan a Kingáért, + gáz viselkedés elég volt ahhoz, hogy ne vonzódjon kicsit se.

Bennfenntes 2011.11.18. 15:18:27

@mocskosmacska: Attila képernyőn akar lenni, ennek Kinga csak az eszköze.

Turambar 2011.11.18. 15:18:30

@mocskosmacska: Az, hogy Attila egy szadista pszicho, nem eldöntött tény, csak a véleményed. Gondolom, az rtl-é más.

Mellesleg az enyém is. Sztem egy alapvetően okos, jobb sorsra érdemes, de érzelemmentesen nevelt, hiányosan szocializált sérült ember.

kamarti 2011.11.18. 15:23:07

@Bennfenntes: én is úgy gondolom, hogy Eszter kicsit többet képzel magáról és az agyáról, mint amennyi van benne. Persze lehet mondani, hogy azzal, hogy a kihívás után azonnal Kingához sietett elnézést kérni, vagy hogy lapogatták egymás PetiAtival, felvállalta a csicskaságot (értsd: őőőszinte), csak hát én is úgy látom, hogy ezek taktikailag ballépések. Ráadásul nem is értem, hogy akkor mi szükség volt a mellébeszélésre Shadival kapcsolatban, ráadásul egy veszélyes terepen. De tőlem balléphet, nem a kedvencem :)

Bennfenntes 2011.11.18. 15:24:10

@Lotyóbridzsida: A kapcsolatuk egy az egyben az Alekosz-Éva viszony. Ott is azt ment, hogy Alekosz folyamatosan alázta Évát a barátság nevében. És még csak azt sem gondolom, hogy a hasonlóság a véletlen műve. :) Végülis egy győztesről beszélünk, miért ne akarná egy másik széria játékosa leutánozni a taktikáját? ;-)

Bennfenntes 2011.11.18. 15:25:14

@kamarti: Így van, éppen a indoklásában nem kellett volna mellébeszélnie, azzal támaszthatta volna alá, hogy ő mennyire őszinte, ha már egyszer ez a jelszava. :D

szélfúttahaj 2011.11.18. 15:25:16

@ő-szinte: Az lehet,h.ő-szinte Mengele barátunk, de a sok alázás mellett miért is kellene vele kedvesebbnek lenni. Ebben egyetértek Kingucival M. is megérdemli amit kap! Ilyen szempontból is összeillő párocska.

Turambar 2011.11.18. 15:25:51

@Turambar: Továbbmegyek, Attila sokkal előrébb tart, mint Kinga vagy akár Shadi, Vera, talán Gergő is. Azért, mert van önreflexiója.
A durva stílus, a faragatlanság, a rossz közeledési próbálkozások mind szocializációs elemek, formálhatók, alakíthatók.

Terapeutaként Attilát imádnám, mert nagy kihívás, ami eredménnyel kecsegtet, Kingát kevésbé, mert vele elmenne 1 év arra, hogy minimális belátókészség alakuljon ki benne.

Turambar 2011.11.18. 15:28:49

@mocskosmacska: Ezt a beteget olyan megbélyegzően mondod, pedig rengeteg olyan "elmebeteg", "lelki beteg" ember van, akinek sokkal inkább igényelném a társaságát, mint egy buta, önző emberét.

kamarti 2011.11.18. 15:32:10

@Lotyóbridzsida: hát nálam azért Ati már az a kategória, akivel kapcsolatban nehezen tudom azt mondani, hogy Kinga megérdemli, amit kap, függetlenül attól, hogy Kinga sem a kedvencem
Ráadásul ne felejtsd el, hogy be vannak zárva, ráadásul olyan faszikkal, akik nemigen mernek visszaszólni a nagy mágusnak. Az ilyen fickóktól kint is nehéz megszabadulni, ilyen körülmények közt viszont elég korlátozottak Kinga eszközei a menekülésre (szóval tényleg lehet egy pont, amikor az emberlánya inkább enged, hogy mielőbb vége legyen, érted, főleg úgy, hogy másra nemigen számíthat, hisz még az alfahím is egy puhapcs, akiről elég világosan kiderült, hogy egy esetleges liezon reményben sem megy szembe Atival csak úgy a nőért, Csabi, Fecő dettő, Peti bátorsága kimerül abban, hogy a riportban egy pontot ad, és annyi esze nincs, hogy legaláb azt észre vegye, hogy Shadi néha mellé áll Atival szemben)

Turambar 2011.11.18. 15:32:18

@mocskosmacska: Párom, aki klinikai pszichológus, elég valószínűtlennek tartja a pszichopátiát Attila esetében.

Szerinte skizoid, és az a tipikus eset, aki védekezésből nem mutatja ki az érzelmeit, nála az izoláció hárítás.

Turambar 2011.11.18. 15:34:13

@genevieve: Ne butáskodj. Az egész ember egy nagy gátlás.
Egy pszichopata nem ilyen. Akkor már inkább Peti.

Turambar 2011.11.18. 15:37:45

@mocskosmacska: Honnan ez a magabiztosság? Kinézted egy könyvből vagy a netről, és egyből meg van a diagnózis? :)

Turambar 2011.11.18. 15:41:16

Basszus, ahogy olvasom végig a kommenteket, már nem is válaszolok semmire, mert látom, hogy szakértőkkel vagyunk tele, csak úgy röpködnek itt a szakkifejezések, sub-dom, Stockholm szindróma. Anyám borogass!

kamarti 2011.11.18. 15:41:34

@Turambar: nagyon magas labda lenne, ha azt mondanám, akkor inkább terápiára járjon és e tévéműsorban szerepeljen, ezért nem ezt mondom, hanem azt kérdezem: önreflexió??? mikor???

bár hozzáteszem, az rendben van, hogy exhibicionizmusért minimum kétszer sorba álló embereket költöztetnek be, de Ati ezen bőven túl van. De még ez sem lenne baj, ha az rtl nem azt kommunikálná, hogy az ő viselkedése normális, hisz szerelmes, csalódott, hogy igaz és mély érelmei vannak stb. Sztem minimum necces, hogy káromkodásmentes napot tartanak, mert ugye sok gyerek nézi, akik mintakövető korban vannak, de ez meg mehet. És lég megnézni-végighallgatni 1-2 betelefonálót az esti műsorban, hogy lássa az amebre: tényleg nem káromkodnak, viszont odavannak Atiért

Lotyóbridzsida 2011.11.18. 15:41:39

@kamarti:

Annyi esze azért lehetne a kingának, hogy odafigyel magára (pont ráér magát figyelgetni) és nem okádik non-stop és veszekszik. Legalább egy kicsit kellene szimpinek is látszani néha. De kicsit sem akar szimpi lenni senkivel, nemcsak az atival.
én akkor is jellemgyengeségnek látom, ha egy nő hagyja magár akármilyen okból alázni. sosem lehet nyerő stratégia. inkább arra kellene figyelnie, hogy jól kijöjjön a lányokkal legalább egyel. de szinte nincs neki olyan tábora, aki egy másik általa kedvelt játékosé lenne, mert nem jön ki jól senkivel. öreg hiba.

Turambar 2011.11.18. 15:46:44

@kamarti: Nyitott szemmel kell nézni a műsort. Még csak nem is rejtegeti, időnként egyenesen belemondja a kamerába a hibáit, a nyavalyáit, hol elkeseredetten, hol kellő mennyiségű öniróniával.

Ez az, amire Kinga soha nem lenne képes.

Turambar 2011.11.18. 15:47:30

@Lotyóbridzsida: Kinga sztem szeretne szimpi lenni, csak nem tud, olyannyira elkényeztetett és önző.

Turambar 2011.11.18. 15:48:17

@kamarti: Mellesleg a bentiek csaknem mindegyike mehetne terápiára. Meg a magyar lakosság harmada-fele.

nosce 2011.11.18. 15:55:33

@mocskosmacska:
"Attilában ez a másik nagyon beteges dolog. Kinézte magának csabát (előttem teljesen ismeretlen okból) és azzal szórakozik, hogy minél inkább megbántsa, megalázza. Ezt csak azzal tudja indokolni, hogy szerinte csaba unalmas."

ez Attila részéről teljesen jogos, Csaba nem csinálja a műsort mint ö vagy Peti márpedig a műsor az ami eltartja Csabát is (nézettség). Csaba olyan mintha egy regattán nem evezne valaki.
Ö csak azzal foglalkozik h fenntartsa az erőnlétét amivel megnyeri a védettséget.

Ezért ha retek meg akarná őrizni a műsor érdekességét és nézettségét az első körben szerencse faktort kellene bevezetni mondjuk dobnak egy kockával és ha páros akkor továbbjutnak, de az előzőleg védettséget szerzett csak akkor ha 6-t dob...és utána jönnének a fizikai feladatok...

Lotyóbridzsida 2011.11.18. 15:56:22

@Turambar:

Érdekes lehet, hogy hogyan kerül be egyáltalán a válogatásra egy ilyen nő. Kit ismerhettek, vagy mi volt a válogatási szempont? Gyakorlatilag 12-egy tucat, ellenben nagyon hisztériás szőke nő.:) Az egyetlen értékelhető nő a számomra lassan a Seri lesz. Van benne empátia, nem hisztizik, és próbál kedves lenni mindenkivel.

Lotyóbridzsida 2011.11.18. 15:57:39

@Turambar:

Én a 90%-át mondanám, még a harmadát is alulbecsültnek ítélem.

nosce 2011.11.18. 15:58:37

@nosce:
Ezért ha retek meg akarná őrizni a műsor érdekességét és nézettségét az arénában az első körben szerencse faktort kellene bevezetni, mondjuk dobnak egy kockával és ha páros akkor továbbjutnak, ha páratlan kiesnek, de az előzőleg védettséget szerzett csak akkor ha 6-t dob...és utána jönnének a fizikai vagy egyéb feladatok...

kamarti 2011.11.18. 15:58:44

@Turambar: hát nem tudom, nekem ezek a riportszobás dolgai is elég kéyszeresnek tűnnek (rmélem, ezt még lehet mondani, világért sem akarnék szakértőként feltűnni), és sztem az nem önirónia, hogy mondok valamit, majd hozzáteszem, hogy de nem.

abban egyetértek, hogy nem csak ő szorulna rá a terápiára. A bajom, ahogy leírtam, valójában nem is vele van, hanem a képpel, a mintával, amit vele kapcsolatban kialakítani igyekszik a csatorna.

szélfúttahaj 2011.11.18. 15:59:31

Kedves Hajni, mi lesz már a mai szórakozásunkkal, tegnap elaludtam az ofin. Segítség!

katorna 2011.11.18. 16:00:13

Hello! Lehet h már túl vtok rajta, de érdekes adalék a Vera-Péter sztorihoz a tegnapi online-ban 2.40 körül! www.valovilagblog.com

Turambar 2011.11.18. 16:01:28

És megelőzendő a dühös válasz-kommenteket, megfogalmazom, mi a bajom.

Az oké, hogy megy a beszélgetés, elemezzük őket, ki-ki ízlése alapján eldönti, ki szimpatikus, ki nem.
A gond ott van, amikor az álszakmaiság bebújik a sorok közé.
Az még hagyján, hogy a pszicho, pszichopata szavakkal dobálózunk, ezek mostanában nagyon divatos fogalmak, sok mindenkire mondjuk, anélkül, hogy pontosan tisztában lennénk a mibenlétével, valszeg jelen társadalmunkban még terjed is ez a viselkedési mód.
Csak amikor már két cikk alapján pszcihologizálni kezdünk, azzal van bajom.
Amikor felmutatunk egy listát, és innentől tényként kezelünk egy rettenetesen súlyos bélyeget (most függetlenül attól, hogy soha semmi közünk nem lesz Attilához a valóságban), az már nem kóser.
És bevallom, én is elkövettem már a VV alatt ezt a hibát, mentségemül szolgáljon, hogy 2 év pszichiátria képzés áll mögöttem, meg egy súgóm, aki pont szakmabéli.
De amúgy mindenféle ilyen dobozoláshoz (ami legfeljebb segíthet egy terápiában, de időnként kifejezetten akadályozza, ha az emberre rá akarunk húzni egy BNO kódot) minimum mélyen el kéne beszélgetni az illetővel, teszteket felvenni, kiértékelni, nem egy teljesen szélsőséges helyzetben figyelni napi 1-2-3 órákat.

(A Stockholm szindróma is nagyon felkapott mostanában, pedig az egy sokkal speciálisabb, és ráadásul hibás kifejezés is, egy speciálisabb helyzetre.)

kamarti 2011.11.18. 16:02:32

@Lotyóbridzsida: hát most mit mondjak? hogy láttam már Kingánál idősebb, tapasztaltabb és okosabb nőket is egymás után többször is lejátszani ugyanazt a megalázó, rossz taktikájú meccset a párkapcsolatok terén?
másrészt az egyéb kapcsolatokat tekintve a királylányok mindig is a királyfiakra ácsingóznak, más lányokat max udvarhölgyként tudnak elképzelni - itt meg kicsit sok az ilyen igényű királylány, ugye..

Turambar 2011.11.18. 16:02:48

@kamarti: "az nem önirónia, hogy mondok valamit, majd hozzáteszem, hogy de nem."

De önirónia egy dacos óvodás ellenkezéssel a végén.
Értsd meg, az, hogy világosan felismeri és megfogalmazza a hiányosságát, mutatja, hogy látja és belátja.
Most az teljesen más tészta, hogy jelenleg egy "de nem"-mel letudja.

Turambar 2011.11.18. 16:03:32

@Lotyóbridzsida: oké, én azokról beszélek, akik csaknem elviselhetetlenné teszik a saját vagy környezetük életét.

Turambar 2011.11.18. 16:05:21

@kamarti: Sztem nem kifejezetten Attila viselkedése van ott piedesztálra állítva. Az rtl minden érzelmei reakciót, ami lejátszódik a műsorban, átnevez egy hétköznapi nyelvezetben használt kifejezésre, ezzel teljesen kifordítva, meghamisítva azt.

Turambar 2011.11.18. 16:06:32

@Lotyóbridzsida: Seriben tényleg van empátia, abszolút alakítható, fejleszthető ember, csak kell mellé valaki. Nincs végletesen elcseszve, csak infantilis a lelkem.

kamarti 2011.11.18. 16:09:09

@nosce: bocs, de a műsort a nézők és a hirdetők tartják el, Lilustul, Atistul, Csabástul
és ha innen nézem, Ati és Csaba viszonylatában én csak annyit látok, hogy Csaba visszament a párbajról és nem olyan régen valami 80%-ot hozott egy szimpátiaszavazáson
Ati párbajban még nem volt megmérve. Az, hogy ő tudatosan csinálja a músort, a csatorna meg tolja, nem mérvadó ebben a kérdésben

mellesleg nagyon világos, hogy nem az a baja Csabával, hogy unalmas, hanem az, hogy jobb (erősebb, ügyesebb), fiatalabb pasi

nosce 2011.11.18. 16:14:07

@kamarti:
"Ati és Csaba viszonylatában én csak annyit látok, hogy Csaba visszament a párbajról és nem olyan régen valami 80%-ot hozott egy szimpátiaszavazáson"

a szimpátia szavazás az nem nézettségi adat, a hirdetők meg arra fizetnek. Sztem te se néznéd ahogy 1 órán keresztül edz, a müsor szempontjából mindenki pont annyit ér amennyit szerepel az öfiben :)

kamarti 2011.11.18. 16:15:35

@Turambar: jó, persze, ebben egyetértünk, bár kétségtelen, hogy ez a KingaAti a legdominánsabb szál mióta a Veron-Krisz kiesett.
De ha így látod, akkor nem értem, miért nem vagy rájuk legalább olyan dühös, mint az itt okoskodókra. Nem hinném, hogy aki itt lepszichózza Atit, nagyobb hatással van a zemberekre (tömegekre!), mint ez a nyomorult csatorna...

másrészt szakmabeliektől azt várnám, hogy felemeljék a hangjukat beteg/sérült emberek kihasználása miatt, akkor is, ha azok szabad akaratú felnőttek. Elvégre nem csak olyan országban élünk, ahol a lakosság mentális állapota elég szar, hanem olyanban is, ahol akkor sem lenne elég és elégséges színvonalú ellátás, ha nem jelentene örökre bélyeget, ha valaki pszichológushoz fordul, és ezért többen megtennék.

kamarti 2011.11.18. 16:16:33

@nosce: ebben nem értünk egyet. annyit ér, amennyien pénzt költenek miatta

kamarti 2011.11.18. 16:18:04

@Turambar: már megijedtem, hogy eddig rosszul gondoltam, és még sincs öniróniám. de ezek szerit csak óvodás nem vagyok :) klassz :)

Turambar 2011.11.18. 16:19:49

@kamarti: A dühvel csak magamnak ártok. Én megvetem őket. De persze nézem. Épp szakvizsgára készülök, hát megy a háttérben, mert komolyabb dologra nincs energiám a tanulás mellett.

nosce 2011.11.18. 16:20:57

@kamarti:
"ebben nem értünk egyet. annyit ér, amennyien pénzt költenek miatta"

akkor ezzel ujradefiniáltad a kereskedelmi tv profit definícióját :), mondjuk a szimpátia szavazás a clikkeléssel ingyenes volt :)

Turambar 2011.11.18. 16:21:51

@kamarti: Azért alapvetően felnőtt emberekről beszélünk. Mindenki a saját szerencséjének a kovácsa (részben), magáért vállal felelősséget, én legfeljebb sajnálkozom azon, hogy valakiben több lehetett volna.

kamarti 2011.11.18. 16:25:43

@Turambar: értem a felháborodásod és részben igazat is adok
azért azt elmondanám, mint megszólított, hogy egyrészt egy percig sem állítottam, hogy pszichológus szakértő lennék. A Stockholm-szindrómát pedig egy helyzet leírására hoztam példaként, nem egy embert bélyegeztem meg vele
(amúgy a speciális helyzet (leegyszerűsítve: összezárva a kínzóddal) sztem itt megvan)

Turambar 2011.11.18. 16:27:06

@kamarti: Hidd el, hogy nincs meg.

kamarti 2011.11.18. 16:28:02

@Turambar: azért ez kicsit hárításnak tűnik, de oké

kamarti 2011.11.18. 16:29:02

@Turambar: van értelme ezen vitázni? sztem nincs, úgy hogy ha nem haragszol, nem is teszem

Turambar 2011.11.18. 16:30:19

@kamarti: És nem az a bajom, hogy nem vagy pszichológus szakértő, vagy nem azok sokan.
Csak olyan érzésem van, mintha mondjuk egy épület összeomlásáról beszélnénk, és keresnék egy cikket egy olyan stílusú épület statikájáról, és megfogalmaznám, hogy mit hogyan szúrtak el, és mit kellett volna csinálni.

Annyiban különbözik ez a mi példánktól, hogy az emberekhez mindenki azt hiszi, hogy ért. Persze, konyhaszinten igen, ami kell is, és amivel el lehet boldogulni az életben másokkal. De klinikai diagnózisokhoz ez alkalmatlan.

Turambar 2011.11.18. 16:31:23

@kamarti: Nem azt mondom, h amúgy nem nézném meg az összefoglalót. De valszeg keveset kommentelnék. Nekem ez itt a levezetés.

inmemancsi 2011.11.18. 16:40:20

@Turambar: a terapeutáknak meg a 99%a:)))

Turambar 2011.11.18. 16:41:05

@inmemancsi: Már poénnak is elavult. :)

inmemancsi 2011.11.18. 16:53:02

@Turambar: nem volt poén és lehet, hogy elavult, de igaz:)))

Turambar 2011.11.18. 16:54:28

2:56 körül Kinguci lelkendezik, hogy életében nem érte még ennyi impulzus (külsőre gondol, mert a parókát mutogatta), mire Eszter: a maSkabál?

Mindent kifejezett a két emberről.

2:58-kor kezdődik a Shadi show. Ekkora majmot, hihetetlen. :D

Turambar 2011.11.18. 16:55:05

@inmemancsi: Dehogy igaz. Felszínes, sztereotip vélemény.

inmemancsi 2011.11.18. 16:58:02

@Turambar: persze, a te véleményed pedig objektív és megalapozott. ennyi:))

kamarti 2011.11.18. 17:01:26

@Turambar: már ne haragudj meg érte, de sztem itt te vagy az, aki szakértőnek állítod be magad (nem tudom és nem is akarom megítélni, hogy joggal vagy nem), mindenki más a véleményét mondja, az élettapasztálaira alapozva, ahogy én is. Márpedig több-kevesebb élettapasztalata mindenkinek van, ez meg itt az a fórum, ahol véleményt lehet nyilvánítani. És mivel a műsor, amiről szó van, emberekről szól és emberi viszonyokról, hát mi mást véleményeznénk, mint ezeket az embereket és a viszonyaikat?

Nem értem, ezzel, mi a probléma, ha ez a problémád (én az előbb másképp értettem, és azzal egyet is értettem). Azt meg végképp nem értem, miért zavar ez jobban, mint az elefántemberek öltönyben, pénzcsinálás céljából. (nem, ezt nem klinikai diagnózisnak szántam..)

genevieve 2011.11.18. 17:01:31

hmmm, azért ilyenkor elgondolkozom a hazai felsőoktatás szinvonaláról:-DDD

kamarti 2011.11.18. 17:07:14

@genevieve: hát sztem azt, hogy az ember úgy alkot szöveget (szóban vagy írásban), hogy közben példákat hoz, párhuzamot von, hasonlatot alkalmaz stb. már általánosban meg kéne tanulni. Ahogy apám mondogatta, ehhez nem kell diploma.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.18. 17:07:20

@katorna: Vera jól nyomta kíméletlen őszinteségével a monológját!

genevieve 2011.11.18. 17:11:05

@kamarti: nekem a te meglátásod a szimpi:)

egyébként is úgy gondolom, egy gyakorló anyuka/apuka elég nagy rálátással bir bizonyos viselkedési formákra:-)

kamarti 2011.11.18. 17:14:15

@genevieve: régi a diplomám, ez lehet az oka :)

Bennfenntes 2011.11.18. 17:14:36

@Turambar: Nem tudom, ti melyik műsort nézitek, de én Serit tök másképp látom. Nála számítóbb, aljasabb, gonoszabb nőt keveset ismerek.

Vegyük pl. amikor volt az árnyéktáncverseny. Már nem emlékszem, ki győzött, de Seri úgy gratulált, hogy közben be is szólt az illetőnek. Vagy a Gergővel való undorító kötekedése a szakítás után (a fürdőszobában). De az egész Gergővel való sunyi kapcsolata: az ilyen, "jaj, én csak ölelkezni akarok", de ne nyomulj rám, mégis mit gondolnak ezek a nők (beleértve Veronika-Péter viszonyát is)? Vagy az Eszterhez való viszonyában a tökéletes váltás. A múltkor még nem vállalta fel, most meg már "győzni fogunk, kidolgozunk valami jó stratégiát", hagyjuk már.

Éjjel jött egy SMS neki, hogy kapjon már a fejéhez, hogy milyen alapon osztogat mostanában mindenkinek párkapcsolati tanácsokat. Az a kettő, ami neki volt, (hivatalosan) - Claudio és Gergő - mindegyik csúfos kudarc.

genevieve 2011.11.18. 17:19:08

@kamarti: drága, nem rád céloztam:-D

LOL.....

mea culpa, ha magadra vetted:-)

Turambar 2011.11.18. 17:21:53

@kamarti: Érdekes, hogy az első hsz-eimet jobban értettem, amikor meg a békesség kedvéért árnyaltam, azt érted kevésbé. :)

Most írtam, hogy nem az elemezgetéssel van bajom, hanem néhány összeszedett cikk alapján történő diagnózis felállítással.

Turambar 2011.11.18. 17:22:29

@Turambar: errata: jobban értetteD

Turambar 2011.11.18. 17:24:35

@kamarti: Amúgy én amolyan "félszakértő" vagyok. Pszichiátriát tanultam, kacérkodtam is vele, de aztán más irányt választottam, viszont egy pszichológussal élek, akivel azért elég sokat beszélünk a "szakmáról". :D

Az elefántemberes gondolatod kissé homályos, de ha jól értem, akkor sem mondtam, hogy egyik jobban zavar, mint a másik.

Turambar 2011.11.18. 17:26:04

@Bennfenntes: Nem azt mondtam, hogy mindig igaza van, meg nem reagál sértődötten, esetleg gyerekesen dolgokra, nem csinál hülyeségeket.

Csak azt, hogy látok benne empátiát.

Turambar 2011.11.18. 17:26:39

@genevieve: Csak nem nekem kéne magamra vennem? :D

Bennfenntes 2011.11.18. 17:27:17

@Turambar: Jó, bocs a felháborodásért, nem neked szólt, én nem látom benne azt, amit te.

Turambar 2011.11.18. 17:35:34

@Bennfenntes: Nincs miért bocsánatot kérni.

genevieve 2011.11.18. 17:36:42

@Turambar: hát, de:-)

mellesleg én is "szakmabelivel" élek:-)

ha fogalmazhatok igy, de rá nem tudom venni, hogy nézze ezt a szart:-)

nathalie 2011.11.18. 17:39:47

@Bennfenntes:
én nem látom annyira serit gonosznak, ahogy Te írod,de az is tény, hogy kinga mellett minden nő egy angyalnak tűnik számomra :)

nosce 2011.11.18. 17:43:20

@genevieve:
akit érdekel, 3:21:41-től Csaba fekvőtámaszt nyom :)

Bennfenntes 2011.11.18. 17:44:31

@nathalie: Nekem főleg a Gergővel való kötekedés tűnt kicsinyesnek, de több apró eset is volt.

Turambar 2011.11.18. 17:45:04

@genevieve: És én miben dehonesztálom a hazai felsőoktatás színvonalát?

Talpig Jimmy 2011.11.18. 17:47:57

lehet menni harmadiknak :)

nathalie 2011.11.18. 17:48:58

@Bennfenntes:
mivel gergő is totál unszimpatikus, ezért ugye ott se serit tettem meg bűnbaknak :) Serinél ezeket az apró dolgokat azért nem figyelem meg, vagy nem veszem észre, mert engem totál untat és úgymond kihegyezve sem vagyok rá (mint pl csabára :) )

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.18. 17:49:05

@Turambar: nagyjából én is így gondolkodom Attilát illetően, de valahogy sose vettem a fáradságot így összeszednem a gondolataimat ezzel kapcsolatban, meg amúgy is szélmalom harcnak éreztem...

Bennfenntes 2011.11.18. 17:54:02

@nathalie: Hátnemtudom. Belekötni valakibe, aki éppen a te szutykodat (is) csutakolja, és aztán még piszkálni a semmiért, buta, rossz érvekkel, puszta sértettségből - ott tök mindegy, hogy milyen a másik fél, valahogy nem oké az egész.

kamarti 2011.11.18. 17:56:23

@genevieve: úgy értettem, ahogy írtad: amikor a legutóbbi posztgraduálison jeleztem, h nekem nem olyan új a papírom, mint a csoptársaknak, a tanár azt mondta, annál jobb
szóval az egyetértés dolgot vettem magamra :)

kamarti 2011.11.18. 17:59:25

@Turambar: mondjuk ahhoz képest, hogy nem velem van bajod (nem állítottam fel diagnózist) elég jól elvitatkozgattunk...

elefántembert nem fejtem ki, tessék pl. filmet is nézni a tabulás meg a vv mellet (helyett) :)

Turambar 2011.11.18. 18:01:04

@pushpang: Nem is értem, és szarul is esik tőle, főleg hogy napokkal ezelőtt is tök normálisan eldumálgattunk, amikor voltunk itt vagy hárman.

Turambar 2011.11.18. 18:12:30

@kamarti: Láttam az elefántembert, csak nem értettem, hogy jön ide. Legalábbis nem vonnék párhuzamot.

Turambar 2011.11.18. 18:13:23

@kamarti: Stockholm szindróma. ;)

Amúgy tényleg másodikra még meg is magyaráztam, mivel van bajom, és azon fakadtál ki jobban. Fene se érti.

kamarti 2011.11.18. 19:56:46

@Turambar: képesbeszéd. hasonlat. párhuzam. ahogy tetszik.

azt meg én magyaráztam el kétszer, hogy a Stockholm-szindróma nem diagnózis volt, de sebaj.
amúgy ki nem fakadtam. beszélgettünk és nem értettünk egyet. sztem nem dráma.
süti beállítások módosítása