Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

True Blood 4x06 - I Wish I Was the Moon

2011. november 11. 07:38 - sixx

Hagyjuk az összefoglalót, aki kíváncsi, mi történt eddig a bolhacirkuszban, klikkoljon ide, megéri. Ott nyitunk, hogy Eric a csók után többet is akar Sookie-tól, így bemennek a nappaliba, és elkezdi orálni a foghíjas szőkenőt, de csak addig, míg Bill király meg nem jön kifent agyarakkal, és egymásnak nem esik a két alfavámpír. Eric erősebb, mint Bill, hiszen idősebb, ráadásul azt sem tudja, hogy Bill a királya, mert az agya vakuzva lett a boszorkányházban, de amikor egy piszkavasat tolna Bill fejibe (végre) akkor Sookie benyögi, hogy a királygyilkosság nem kóser a vámpírok körében sem. Eric sokkot kap, és nem öli meg a királyt, viszont kurvára sajnálja a történteket. Mi is, mert Bill fejét igazén széjjelverhetné valaki.

Ericet a király ezüstre veri és elviszi magához, pontosabban a ház alatti sittre. Sookie is megy, még jó, mert neki mindenbe bele kell szólnia, és összevesznek, a vége egy drámai "ha eccer is szerettél, akkor elengeded a vikinget", mire Bill azzal válaszol, hogy kitiltja Sookie-t a házából, nagyon helyesen persze. Eric a sitten szegény Pammel találkozik, akinek az arcán a sminkesek ültek tort, és mostanra már nem nagyon van mit lerohasztani róla. Lafayette, az a kurva Tara meg a banya tette, mondja, hátha Eric emlékszik majd erre, ha egyszer rebootol az agya. Azt is elmondja neki, mennyire rühelli Eric Billt, csak a biztonság kedvéért, rendes nő ez a Pam, na. Eric persze nem emlékszik semmire, de sokkal inkább bejön neki Sookie, mint a múlt, amiben végiggyilkolta és dugta a bolygót Pam, a vidám kurtizán társaságában.

Bill felhívja a főnökséget, akit éppen az asztal alatt orál egy ember, de ettől még meghallgatja a királyt, aki persze bemártja Ericet, hiszen micsoda kiváló alkalom megszabadulni tőle, és még indok is van? a banya hatalma alatt tartja a vámpírt, ami nem igaz, de Billt ez nem nagyon érdekli. A hatalom korrumpál, ugyebár, Bill király akár államtitkár is lehetne errefelé. A javaslat halál, mi más, meglátjuk. Bill elégedett fejét látva piszkavasat fognék legszívesebben, Eric a legjobb arc az egész sorozatban, nehogy kinyírják már.

Arlene estéje elég szarul alakul, mert a háza felgyullad, miután az ördögi csecsemő szemmel verte a gyufát. Menekülés, sikoltozás, hol a gyerek, jajistenem, megégett, de nem, ott van kint. Kijött magától tán? És mit keres vele az a baba, amit Hoyt hajított a szemétdombra? És ki az a néger nő, akit a csecsemő lát a fa mellettt??? Na reggelre a ház teljesen kiégett, Arlene nem nagyon van jól, de Sam, a főbérlő sem, mert Andy megint baszogatja, és megfenyegeti, hogy sittre vágja. Sam kezdi kibaszottul unni a vámpírvértől magát keménycsávónak gondoló Andy-t, és elküldi a francba. Nem csak egy ház égett le, a szomszéd szőke pincérnőé is, akinek Andy szívesen segít, mert meg akarja dugni. Ez így, a leégett ház előtt az utcán kissé hamar jön a nőnek, de bejön neki Andy, így egy randit lebeszélnek.

Sam felhívja Tommy-t, hogy nyissa már ki a csehót helyette, mert most nem hagyhatja ott a leégett házsort, aminek ő a tulaja, és ki másban bízhat, mint a tesóban. Ma este lesz telihold, mondja Sam, majd szaladgálunk egy sort. Tommy öltözik a tükör előtt, és egyszer csak átváltozik Sammé, nabazdmeg. Jézuska és Lafayette Mexikóban bulizik Jézuska nagyfaterjával, aki láthatóan őrült. Védelmet kérnek tőle, e annyira könnyen ez nem megy, mert a nagyfater kissé sértődött - Jézuska 20 éven át szart a fejére, most meg itt könyörög, hozzál nekem áldozatot, oszt meglátjuk. Mivel a beszélgetés spanyolul folyik, Lafayette nem ért belőle semmit, de nem is baj ez neki szerintem.

Tara egy szál bugyiban és egy pisztollyal a kezében alszik, csengetnek, a nője az New Orleans-ből. Tara elmond neki mindent, aztán dugnak. Sookie megy a kocsmába, ahol a Sam jelmezes Tommy várja, és amikor a szőkecsaj elkezd magyarázkodni, hogy micsoda bajban van és kell neki egy szabadnap, kirúgja a picsába. Nekem oszt hiába rázod a segged, meg a csurkád, Sookie, mondja, és léáthatóan kurva büszke magára. Kimegy a kocsmába, ahol Hoyt muterja már ott ül, és panaszkodni kezd, Tommy elhagyott engem, mint ahogy mindenki. Nem is nagy baj, mert hülye, mint a seggem, teszi hozzá, na, ezt nem biztos, hogy kellett volna.

Sookie elmegy Jasonhöz, aki az ágyhoz bilincselve fekszik, mert azt hiszi magáról, hogy teliholdkor át fog változni párducemberré, és nem akarja, hogy esetleg kinyírjon valakit. Sookie-nak már csak ez hiányzott. Alcide napja sem alakul túl fényesen, a helyi vérfarkasvezér otthon várja a csajával, aki be akar állni a falkába - anélkül, hogy erről Alcide-ot előzetesen tájékoztatta volna, nahát. A hajléktalanra hajazó falkavezér próbálja Alcide-ot is rábeszélni a csatlakozásra, egyelőre hiába. Amint kilép az ajtón, Debbie és Alcide egymásnak esik, de nem úgy, hanem szóban Debbie magányos, és hiányoznak a farkaspajtásai, ma este meg telihold lesz. Jól van már, értjük. Nabazdmeg, erre megmutatják a teliholdat, eszem megáll.

Marnie a vámpírok börtönében próbálja az ereit felvágni a körmével, nagyszerű. A vér azért kell, hogy a spanyol banya szelleme beleköltözhessen, vagy valami hasonló okból. Meg is jelenik a múlt előttünk, éppen egy vámpír zabál a nőből lelkesen, aki Isten nevében táplálkozik belőle, és ismerős az arca, asszem Bill egyik seriffje tán, aki a biztonság kedvéért alaposan megerőszakolja. Megint látjuk a boszorkány megégetését, és halljuk a varázsigét, amivel át lehet venni a hatalmat az élőhalottak (nem zombi, vámpír) felett, nagyszerű. Marnie magához tér, és a spanyol csaj ott áll a cella sarkában, koszos arccal, szakadt ruhában. Aztán vesz egy nagy levegőt, és beköltözik Marnie testébe Ennek nem lesz jó vége.

Jézuska és Lafayette a mezők keres áldozatot, de nem talál, mert halott állat nincs, Jézuska meg nem akar gyilkolni, pedig anélkül nincs áldozat. Vekengenek egy sort, aztán csak kerül valami kígyó, lehet menni a nagyfaterhez varázslásért. Sookie és Jason a tornácon ülve várják, hogy Jason átváltozzon vérpárduccá, de ahogy ismerem ezt a sorozatot, úgysem fog neki összejönni. Sookie bemegy egy sörért az öcsinek, az meg otthagy puskát, ruhát, lelép, és megy átváltozni az erdőben. Mér csak ez hiányzott. Tara és a csaja Sam kocsmájába megy szórakozni, kézenfogva, hogy máshogy, vidéken szeretik a melegeket és leszbikusokat. Jessica szolgálja ki őket, de rendelés közben előjönnek a fogai és elrohan. Tara csak sóhajt egyet, faszom ebbe a városba.

Tommy jókor változott át a tesójává, mert Luna, Sam csaja látogatja meg váratlanul, és nagyon kívánós, ráveti magát a faszira menten, letépi a kardigánját, villant két csöcsöt és már dugnak is. Jason az erdőben keresi a megfelelő helyet a párduccá váláshoz, de csak Jessicát találja meg, aki azért lel rá a sötétben, mert Jason ivott a véréből. Jason neki is elmondja a vérpárducos marhaságot, de Jess nem nagyon hisz a dologban - erre Jason szíve elkezd hevesen verni, kap egy pánikrohamot. Jess nyugtatja, gondolj valami szépre és kellemesre, naná, hogy Jason a csöcseit kezdi el nézegetni, muhaha. Jason jobban lesz, te menj haza Hoythoz, mondja Jessicának, de ő inkább marad. Sookie puskáéval a kezében keresi az öccsét, és összefut Debbie-vel és Alcide-dal, akik éppen a falkához igyekeznek.

Luna és Tommy az ágyban, Luna szerint nem olyan volt a dugás, mint várta, Tommyban feltámad a lelkiismeret, vagy csak rosszul van a másik emberré változástól, és kihajítja, megkaptad, amit akartál, most húzzál innen, mondja, de kibasztál te Sammel, kisfiam, aztakurva. Amint Luna elhúz, Tommy visszaváltozik, és valóban nagyon szarul van, hányás, stb. Jason az istennek nem akar átváltozni, ezek az idióták mondja, még ezt is elkúrták. Jessica kvázi szerelmet vall Jasonnek, aki felpattan, és elszalad haza, mert nem akar kitolni Hoyttal. Jessica kicsit csalódott.

Bill kint nézi a teliholdat, és készól kinyírni Ericet, akire kimondták a halált. Tudod, miért kell meghalnod, kérdi Bill. Tudom, mondja Eric, mert egy boszorkány hatása alatt vagyok, nem tisztellek téged és még a nődet is majdnem megdugtam. Na, ezért. Billben feltámadni látszik a lelkiismeret, akkor meg pláne, amikor Eric szerelmi vallomást tesz Sookie irányába, és megkéri Billt, hogy adja át az üzenetet. A király a kezébe veszi az ezüstkarót, amivel a halálbüntetést kimérik a vámpírokra, és lesújt, de nem látjuk az eredményt, mert ugrunk Mexikóra, ahol a nagyfater örül a kígyónak, a terhes csaja meg vajúdni kezd, vagy legalábbis mocorogni, és közben morog. A varázsláshoz zárt tér kell, bezárnak ajtót, ablakot, és a bácsi nekilát a saját vérét ontani.

A nagyfater kissé őrült, vért és tequilát önt a tűzre, aztám megfogja a kígyót és megmaratja vele Jézuskát, nabazdmeg. Lafayett kiakad, most mi lesz? Hát védd meg, mondja az öreg, és kimegy, Lafayett teljes pánikba esik, akkor meg pláne, amikor meglát egy csávót a sarokban guggolni, pont úgy, mint Marnie a spanyol menyecskét szokta. Az ember egyből beköltözik Lafayettbe, ls máris beszél spanyolul, Tio Luca költözött a testébe, és varázsigéket mond, Jézuska meg rendbe jön. Ezt az elszállt marhaságot, bazdmeg, Alan Ball tuti LSD hatása alatt írta ezt az epizódot. Tio Luca, ahogy jött, távozik is, Lafayett meg nem emlékszik semmire.

Sam hazatér, Tommy szegény nagyon szarul van a dugás után, lehet ez volt neki az első? Tara és a csaja a csehó előtt beszélget, majd smárol, amikor megjelenik Pam a leszakadt fejével (Bill elengedte Eric kérésére), kibaszott dühösen. Tara a csaját beparancsolja a kocsiba, eredj innen, de gyorsan, mondja neki, és Pam már ugrik is. Vágunk, ennek a bulinak sem látjuk a végét, basszameg. Bill házában az a seriff, aki a múltban megerőszakolta a spanyol nőt, lemegy Marnie-hoz, hogy kinyírja, de azt nem tudja, hogy a csaj van már a banyában - pedig kellett volna, mert Marnie kimondja a varázsigét, és hatalma alá vonja. Na, most kezdődik majd a buli. Az utolsó jelenetben Sookie az erdőben Ericbe botlik, akit Bill nem nyírt ki, így dughatnak egy alaposat a mohában.

True Blood a commen:com-on:

 

Címkék: true blood
5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csorsza 2011.11.11. 08:23:18

ez micsoda egy perverz valami...

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.11.11. 09:46:07

Alkonyattól pirkadatik rulez... Abban jobb csöcsök vannak. ;)

Krissyfurrr 2011.11.11. 13:14:46

Dugásgazdag epizód volt. :)))
süti beállítások módosítása