Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1x38-1x41-ig

2011. október 23. 19:30 - Hódos Hajnalka

Nahhát ott hagytam abba, hogy Csaba rekord mennyiségű jelet szedett össze, csak drEszter van biztonságban és este megnevezi, kit hív ki párbajra. Nyomban megjegyezem azt is, pontosan így érezhette magát Proust, mikor elkezdte írni Az eltűnt idő nyomában c. remeket, mint most én, de akkor is lesz ma poszt, ha a fene fenét eszik is. Shadi még mindig kivan a borsozástól, ezért különleges ébresztőt tervez a lányoknak, síppal, dobbal, nádi hegedűvel, edényzörgéssel és ordítással ébresztik az Úrnőket, majd az inasok a karjaikban viszik ki reggelizni őket, Fecót és Esztert nem mutatták, höhö. A fejmasszázzsal egybekötött reggelizés után Vera legyengelelkűzi Shadit. Még egy hétig sírni fog a borsozás miatt. Krisz két tűz között akar lenni a Villában - mert az teljesen kubai, gondolom az előzmények alapján - azt akarja, hogy őt itt mindenki szeresse, közben ő hátbaköpi őket. Igen, jól sejtettem, ez az igazi kubai rafinéria. Shadit meg is nyugtatja a maga módján, mindenkinek fáj rád a foga, nem véletlenül csinálták ezt. A csajok utálnak, mert azt hiszik, hogy nagyképű vagy. Ahol tudnak, kibasznak veled, ember. Kiesik a Csaba, utána te jössz!

A Lakók Csabával kapcsolatos feladatot kapnak, adjanak neki tanácsokat, kit hívjon párbajra. Attila azt javasolja, vigye Dyát, hadd menjen, úgyis menni akart. Ha vissza akar jönni, őt vigye. De Attila azt is tudja, hogy Csaba becsületes, úgyhogy nem fogja kivinni. Vera saját magát javasolja, ha az alapján kell választani, ki áll tőle legtávolabb. Péter szerint olyat kéne kivinni, aki antipatikus a nézőknek, és a Villalakóknak is ellenszenves. Akire sok panasz van mostanában. Ez pedig nem más, mint Shadi. Péter saját bevallása szerint nem Shadi ellen, hanem Vera mellett beszélt. Shadi erről egészen mást gondol, öt percben, barokkos körmondatokban kifejti Péternek, ez az ő értékrendje szerint felért egy hátbaszúrással. Péter nagy ívben szarik erre, behívja Verát a szaunába, és elmagyarázza neki, azt kellett elkerülni, hogy Vera menjen a párbajra. NehezenKaphatóVerának ez nagyon jólesett, azt jelenti számára, hogy jó Péternél.

Miután a fiúk kivasalták az Úrnők ruháit és felöltöztették őket, valamint tanúi lehetünk annak, hogy Veronika dudái nem kicsik, csoportos chippendale produkciót láthatunk. Akik már most felszisszentek, azokkal közlöm, a frontember Péter lesz. Krisz persze felháborodik, ez az ő szakmai ága, ő a faszagyerek, ő a kubai macsó! Attila átkapcsol agyban, mert gyűlöl minden vetkőzéses feladatot. Az ok, hogy elég ronda embernek tartja magát. A szörnyű jelenetet – amit a lányok konstans visítással fogadnak, és tartalmazza a világ legkatasztrofálisabb smárolását, amit ki más adna elő, mint Apuci és az ő parazitája – csoportos lassúzás követi. Attila utál táncolni is. Vera nemcsak nem könnyen kapható lány, de utál zavarban is lenni, úgyhogy nemár. Aham, láttuk a Velveten, mennyire. Az estének nincs vége, Csaba lelkét köll ápolni, a lányok eldönthetik maguk között, ki szeretné. A csajok többsége egyértelműen Kingucit javasolja, de Dya is szeretné Csabával tölteni az estét, hogy miért, számomra érthetetlen. Csaba őt választja, juj, kakaós palacsinta van a kertben. Meg öt fok. Dya megfoghatja kézzel. Jaj, de rosszak vagytok! A palacsintát. Kicsit beszélgetnek arról, hogy juj, a lányok szerint Csaba szerelmes Kinguciba, aztán a medencéből bámulják a nappaliban dúló cirkuszt. Krisz összeugat Verával.

Verának konkrétan okádni kell attól, hogy Krisz egy seggnyaló. Konkrétan nyalja Csaba seggét és megy utána, mint egy pincsikutya. Krisz sem marad adós, Verának rohadtul nincs igaza, be van rúgva, szottyadt, kicsik a csöcsei és szar a segge is. Mindezt közvetlen közelről ordítja bele Vera arcába, aki pampogva utánozza a kubai – jelen esetben – idegbeteg temperamentust. Nemcsak a lélek, a test is ápolásra szorul, ezért Csaba és Dya mézzel kenyegetik egymást a szaunában. Közben Csabi beszél a Villalányokról, Dya nagyon tetszik neki, de Kingucival jobban működne a kémia. Vera is be van rúgva, aki Eszter, és egy pohárral nem ivott. Igen, lehet, hogy lefeküdne Krisszel. Krisz benne van. Akkor, ha mindenki lefekszik. De abból kurva nagy balhé lesz. Ha elmegy Veronika, megcsinállak! Eszter nem tud ellenállni ennek a visszautasíthatatlan és érzelmes vallomásnak, jó, bólint. De ha visszahallom, kiheréllek, mosolyog, szopatja a mutatóujját a kubaival és ellibeg. Hát, valljuk be, Eszter nem egy szépségszalon, de Krisznek az a fontos, hogy meglegyen a második skalp. Péterben, a Szellemi Vezetőben támogatóra talál, nem hősszerelmes kategóriába jött be, és egyébként is, mi Krisz? Egy köcsög! Ügyes, de Péter most nem erre gondolt. Mi vagy te? Pitbull! Egy pitbull vagyok. Aztán Krisz csodálkozik, egy jogásznak is ennyire kell a fasz?

Dyáék közben lájtosan iszogatnak, Dyának egyetlen fix program fut ma az agyában: Csaba meséljen. Most éppen arról, hogy szexelt álmában. Csabinak nem nagyon akarózik, pedig Dya már nagyon kattog, egy hónapja nem szexelt, ilyen még nem is volt az életében. Hirtelen eszébe jut, hogy mindjárt szarul lesz, szédül, de annyira, hogy nem tudja egymás után rakni a lábait. Hát akkor iszkiri, még mielőtt Dya belerókázik a dzsakuba, Dya a mellét markolászva próbál menni, úgy nem fog sikerülni, de hogy miért nem a lábaival próbálkozik, azóta sem tudom megfejteni. Betántorog a Villába, kilóg a punija, leroskad a zuhanyzóba és nyöszörög, kvára bebasztak. Attila biztatja Shadit, most csinálja meg, különben ez a béna pöcs fogja. Shadi elmélyülten bámul bele a borospohárba.

Kezdetét veszi az első kihívás, Zizi jön, Attila menjen a karámba, hogy ne zavarjon sok vizet, vagyis fordítva, csak Freud kiszólt belőlem. Csaba köszöni, egészen jól van, mondjuk a tegnap este alkoholban nem volt szegény. Nem, Dya sem volt szomjas, hihihi. Csaba, ha vicces akar lenni, akkor jó érzés, hogy az első zöld és az első lila kendő is hozzá került, hát halálra röhögtem magam. Azóta csak agyal. Shadi behozza a bőröndöt, Csaba ki a riportba, négyszemközt Balázzsal. Ha nem a taktika áldozata, Shadi vagy Eszter kapta volna a legtöbb jelet. Miért te? Mert tényleg esélye van arra, hogy az Arénában sorozatosan védettséget szerezzen és igen, kész a döntés. Ha nem túl nagy gond, a kisfilmekre nem térnék ki, ma este hatodszor is eljön a pillanat. Csaba három percig mekeg, voltak olyanok, akik szóba sem jöttek, mint lehetséges ellenfelek. Akik megfordultak a fejében, Attila és Péter, ők álltak az ellene folyó manipuláció hátterében. Szóba jöhet még Krisz is, aki azt mondta neki, soha nem szúrná hátba, de azért a jelet rá rakta. Veronika is esélyes, mert nem kötik őket össze érzelmi szálak. Ja és persze Vera, aki sokszor túllőtt a célon és kilépett a karakteréből, és most kibírom, és nem írok semmit a túlőtt a célon szófordulatra, muhaha. Az van, hogy választhat egy gyenge, vagy egy erőteljesebb karaktert, ez utóbbi tökös húzás. A döntés hátterében az is állt, hogy megelőzze a hátbaszúrást, ezért Krisz. Jaj, Csaba, te egy akkora istenverte barom vagy, mint ide Nagykáta.

A fiúk felszabadulnak a rabszolgasorból, azaz véget ér az inaskodás, reggel Kinguci még kiakad, mert a csicskacsicskacsicskája a földön alszik és nem szoljálja ki. Az Úrnők értékelnek, Eszti szerint Fecó tökéletesen teljesített. Volt olyan, hogy önként távozott. Ezért kilenc pont. Dya tíz pontot ad Peti inasnak, olyan hajat csinált neki, amit szeret, a tányérján pedig mindig volt meglepi. Vera értékelése közben Attila a sliccét igazgatja, Vera úgy tesz, mintha ez hidegen hagyná és azért ad egy pontot, mert legalább egy épkézláb reggelit kitett elé, a többi viszont egy rakás szar volt. Attilánál pont ez volt a cél. A nap másik híre, hogy Péter és Krisz többé már nem Villagyerek. Hogy Fecó hogyan és mi okból lett a béke nagykövete, nem is érdekel, nemhogy atomnyi értelmet keressek ebben a feladatban. Hát nem egy őszödi beszéd, mit mondjak. Az álmokba’ vannak benne. Fecó hisz abban, hogy a Villában van barátság, és van szerelem. A rögtönzött istentiszteletnél is kínosabb, mikor kézenfogva körbeállnak és mindenki szeret mindenkit. Péter kimondja, amit gondolok: jól van, gyerekek, szeressétek egymást, mert később már nem fogjátok! A megindult Kinguci békülni indul a fürdőbe, bevallja Veronikának, hogy a csicskacsicskacsicska miatt pattant el benne valami, Veronika meg azt, ha Krisz megalázta, akkor ezt Kinguci húszszorosan adta vissza nekik, és nagyon rosszul esett. Ölelkezés, szentabéke, barinő 2.0 projekt indul.

Vidám vasárnap után rögtön Torkos Szerda. Három feladat vár a Lakókra, az első a szájból szájba. A kedves városi béna lányok a halat még csak-csak elviselik, de a csirkelábtól úgy visítanak, mintha éve nyúznák őket, én azt kapom ki először a tyúkhúslevesből és akkor visítok így, ha valaki megelőz, nem vagyunk egyformák. A második feladat, minél több krémest megenni, időre. Péter gusztustalan, mert beleugat mindenbe, Attila viszont irigységgel vegyes undort váltott ki Péterből. Attila 8-9 krémest tolt be úgy, hogy kézzel összetrutymákozta, hogy a teteje ne akadjon meg. Krisz kivan, egy kubai macsó húst, babot, főzeléket és pizzát eszik, nem krémest! Shadi pisil, míg Gergő a harmadik feladatot olvassa, ennek később lesz jelentősége, most annak van, Gergő személyes sértésnek éli meg a hugyozást és megint düllesztgeti a szemét. A feladat időre fröccsöt inni szívószállal egy marmonkannából, valamelyik hülye azért okosan rákérdez, ez bor, nem? Péter felméri, hogy pár krémes után nem kéne a győzelemre hajtani, hadd basszanak be a többiek, mint az albán szamár. Attiláék 3-0-ra nyernek, hát komolyan mondom, olyan jól szórakoztam, mint régen, mondhatni, bearanyozta a napomat a feladatsor és megint nem írok semmit a torkos szerda és Vera kapcsolatáról.

Vera és Shadi büntetést kapnak, mert elhagyták a nappalit, míg Gergő olvasott. Pakolják össze az összes ruhájukat és vigyék a raktárba! Visszavonásig abban a ruhában kell lenniük, ami rajtuk van. Veron nem hiszi el, hogy holnapig ebben a bugyiban kell lenni! Ezt megint nem értem, meg ki is lehet mosni, ugye, de én nem tudok Veronikául gondolkodni, és sietve teszem hozzá, hálistennek! Veronika kivan, Csabi ne szóljon hozzá. És idióta is. Annyira kivan, hogy még dématracozni sincs kedve. Krisz sem érti, miért nem lehet meztelenül aludni és akkor szarik rá. Húszszor elmondta, hogy nyugodjon meg, aztán nincs megnyugodva a nő! Veronikának igazi gyógyír, hogy Kinga pletyipartit rendezhet, és őt is meghívja. Kinguci is nagyon izgatott, mert olyan, mintha kinn lenne a barátnőivel. Dyácska és Seri a másik két résztvevő. A pletyiparti abból áll, hogy ledöglenek egy piros pokrócra és megbeszélik, hogy áll Seri Apucival, aztán ekézik Esztert, aki képmutató és nyal mindenkinek. Serinek egyébként nagyon erős érzései vannak, de ez még mindig nem szerelem, juj de egyébként oda-vissza, Veronika meg panaszkodik, ilyen csúf veszekedése még nem is volt a Kubaival. Egy pillanatra meghökkenek, lemaradtam volna egy tányértöréses óbégatós kubai temperamentusú cirkuszról, aztán rájövök, Veronika csúf veszekedésnek az ágyban fekve odavetett akkor leszarom-ot aposztrofálta a kapcsolatuk armageddonjának. Krisz DrEsztinek panaszkodik, most már tényleg leszarja, aztán dicsekszik Verának és Péternek, simán kúrható a doktornő, de nem igazán tudtam figyelni, mert azon gondolkodtam, miért csupasz seggel jár-kel Krisz a Villában, aztán úgy gondoltam, nem kell nekem mindent tudni. Vera szerint Eszti játszik Krisszel, de az, hogy az istenverte doki belemarkol Krisz hátsójába és kemény kubai seggnek titulálja, Krisznek istenbizonyíték. Bennem egy kérdést vet fel, miért nézem én ezt önként?

Nézzük, mi történt a kihívás után? Seri mindenkire gondolt volna, de Kriszre nem. Csaba magyarázza a döntését, ha Krisz nincs a Villában, megnövekednek az esélyei arra, hogy az Arénában sorozatos védettségre tegyen szert. Péter csodálkozik, hát ezt benézték. Attila szerint Péter álszenteskedik, pontosan tudja, ki jön vissza és dörzsölgeti a tenyerét. Veron bőg a fürdőben és fújja az orrát veszettül. Krisz őrjöngeni kezd a kertben, ez nála kimerül a „mi ez?” ordításában. Péter a segítségére siet és megint elordíttatja vele, hogy ő egy pitbull. Ez most nem elég, Krisz óbégat Csabával, semmi kétszínűség nem volt a jelében, még ő védte! Csabának nem fért bele, hogy lepacsizott Krisszel a mosókonyhában, ráadásul a Kubai tudta, hány jelet fog kapni, az övé már nem osztott-szorzott volna. Krisz még ordítozik kicsikét, aztán elvonul Mesterével a szaunába, ahol Péter kiokosítja, most az a legfontosabb, hogy ne csináljon semmi baromságot, például ne hugyozzon le semmit. Legyen westernhős, aki férfiasan viseli a küzdelem súlyát. Önkéntelenül eszembe jut a Csúf, és felröhögök. A Lakóknak nyilatkozni kell, kit támogatnak. Gergő, Dya, Fecó, Kinga Csabát, Péter, Veronika, Eszter, Vera Kriszt. Shadi, Seri és BTA tartózkodik. Krisz, a westernhős részleges amnéziát kap a kihívás súlya alatt, elfelejti, hogy néhány órával ezelőtt még drEsztit kúrta volna és a szaunában kibékül Veronikával, kölcsönös szerelmi vallomás után Krisz nyugtatja Veronikát, majd a nép eldönti. Pilátus már mossa kezeit.

Attila születésnapjára ébredünk, már a bejelentéskor érzem, ahogy minden porcikám sikoltva tiltakozik, a hajamból meg őrült iramban menekülnek a pigmentek valahova, ahol nincs Attilának születésnapja. A következő percben már sátáni vigyor ül az arcomon, azért lássuk be, van abban valami ellenállhatatlan báj, ha KozmixLala legjobb barátjának a Tankcsapda egyik száma a kedvence. Attila bevonul a nappaliba, Vera szorgalmasan táncol az idegein a szülinappal. Az ünnepelt semmilyen sütit nem szeretne mert utálja a sütit és hagyják már ezt a témát. Az lenne számára a legnagyobb ajándék, ha nem lenne semmi. Vera ne bosszantsa, és ha ennyire ostoba hülye, akkor húzzon a faszba. A szülinapot azzal ünnepeljük, aki az életterünkhöz tartozik. Vera nincs ebbe benne. Kibaszottul unom ezt a szánalmas vergődést, de hát ennek a fasznak ez egy kiváló alkalom arra, hogy még fél óráig a középpontban legyen. Úgy látszik, nemcsak én unom, hanem a szerkesztők is, mert Attila kap egy levelet, döntse már el végre, hogy akarja-e a szülinapi köszöntést, vagy nem, mert akkor tán elfordulhatna róla a kamerák zöme. Attila erre a kérdésre így nem tud válaszolni. Jó, akkor újabb levél, Attila a társaid előtt egyértelműen jelentsd ki, mi a faszt akarsz. Végre kinyög egy nemet. Sajnos, újabb levelet kap, amiben felsorolják, mit is utasított vissza, torta, ünnepi ebéd, anyutól pálinka (ANYA SZÜLTE, MÉGIS!), ló rájder makett meg a kutya. Attila műösszeroskad és végre alkalma nyílik arra, hogy megetesse velünk azt, amit ő is nagyon gyenge dumának nevez. Az is. A lényege, hogy fél az érzésektől, hagyjuk is, szóra se érdemes. Veronika szeretgeti, még mondhatja, hogy szeretné az a kurva köszöntést. Hálistennek, vége a nyűglődésnek, Attila kiáll, elnézést kér, neki is elege van hogy ekkora paraszt, az érzelmek zavarják, pánikol tőlük. Ha érzelmi síkra terelődik a dolog, akkor kimegy alóla a szőnyeg. Ez mind rendben van drága barátom, csak akkor egy dologra szeretnék választ kapni: akkor mi a kócos kurva faszér’ jelentkeztél ebbe a játékba, ha te ilyen, bevallottan lelki nyomorék vagy? Bazmeg, egy hónapja nem láttál, örüljél parancsszóra a kutya örül, Attila örül, mert ismeri ArtúrBandit és a kutya jól van, felbontják a pálinkát, Attila gyomaendrődi, köszöni, hogy a társai belemarkoltak a szívébe, de holnaptól minden kezdődik elölről. Fecó persze TUDTA, hogy Attila ilyen és vele együtt sír a vécébe, persze Attila úgy, hogy a hátát mutassa a kamera, na haladjunk, mert a gondolattól is ideges leszek, hogy ezt megette valaki.

A kampánycsapatok lázas munkában vannak. Krisz ezentúl a nők védelmezője lesz. Ezt rátetoválják a Villában! Jó, akkor Veronika azt tetováltatja magára, hogy szeret kefélni. Péter próbálja mederben tartani a beszélgetést, Krisz, mit tennél meg azért, hogy benn maradj a Villában? Nos, ez szép, hogy kopaszra borotválná a haját és még a szempilláját is levágná, de próbáljanak meg eltérni az öncsonkítástól. Azt például Péter el tudná fogadni, hogy Krisz soha többé nem hazudna ebben a játékban. A másik csapat nem tervez változást, hát űk tuggyák. Gergő nem érti, miért fontos az, hogy Csabának mik a jó tulajdonságai. Aha, és a párbaj szempontjából miért jó, hogy ő jószívű? Aztán megteszik kampányfőnöknek Fecót. Péter saját magát nevezi ki kampányfőnöknek, mert egyébként is ez a munkája. Ekkor gondolok másodszor arra, Havas Tanár Úr komoly konkurenciát kapott Péter személyében. Kiosztja a többiek feladatát, majd sor kerül a kampány első nagyszabású eseményére. Péter sosem gondolta volna, egyszer úgy fog valaki mellett állni, hogy valóban érdekli annak az embernek a sorsa. Gyorsan megnyugtat minket, félreértés ne essék, Krisz egy hülyegyerek, egy renitens, aki Pitbullból szerelmes pincsikutya lett. Csaba, te meg ne felejtsd el, hogy a csapatod olyan emberekből áll, akik rád rakták a jelet. Vagy akkor hazudtak, vagy most. Kriszt visszavárja a párja, nyerhetünk vele egy bohócot, nyerhetünk vele egy harcost. Gergő először megsértődik azon, hogy Péter lehazugozta őket, aztán fogja a fejét, mert Fecó kampányfőnök nyökögött. Miután Csaba szívvel megy előre, felveszi Rocky Balboa kesztyűjét. Ez nemcsak engem taszít idegi nyomorba, Seri szerint ez kvára nem így lesz. Milyen pozitív értékek vannak benned, amiket még nem láttunk, kérdezi Shadi, akinek ma kivételesen még semmi nyűgje nem volt. Hát… erre most mit lehet válaszolni, kérdez vissza Csaba, Attila meg rövidre zárja a témát: Hát ezt.

Miután Lilu négyféleképpen megkérdezi a gyengébbek kedvéért, mutassanak-e fényképes állást, Gergő és Seri meghívhatják a barátaikat vacsorára. Gergő és Seri barátai BTA, Attila és Fecó. Hát ez Kingának kurva szarul esett. Dya köntösben érkezik a vacsorára, a lakás hejjdeszép. Gergő nosztalgiázik, mintha a harmincéves osztálytalálkozóján lenne, hát igen, a régi szép idők, ezekkel az emberekkel érkezett a Villába. Ez lesz, amit soha nem fogok megérteni, 24 óra hátrány a maratonon gáz, na de a Villában?! A hangulat fergetegesebb, mint egy halotti toron, vacsi után enervált lassúzás, Krisz meg egyre romantikusabb. Ezt egy kapkodó smárolásból szűrhetjük le, meg abból, hogy Veronika fogmosás közben elmeséli Kingucinak, olyan édes ez a Krisz, amikor azt mondta neki, megvárná, lehülyézte. Á, ma nem déznek. Aztán mégis, hálistennek, inkább az állást mutatják, hogy döbbenjen meg az istenadta, 77%-kal Csaba vezet!

A döbbenetből fel sem ocsúdunk, újabb kést forgatnak meg a szívünkben, Zizi visszatér eredeti gazdájához. Nézzük meg utolsó óráit a Villában. Halkan nyöszörgök, mikor azt is meghallom, hogy méltósággal távozzon, mosdassák meg. BTA kivan, képtelen rá, Peti és Gergő veszik magukra ezt a nehéz keresztet. Még Péternek is összeszorult a torka. Ha ember távozott volna, egy cseppet sem sajnálkozott volna. Zizi 27 napot töltött a Villában. Én nyolc percet azzal, hogy néztem a malacbúcsút. A kampánycsapatok rendületlenül készítik fel a két hőst párbajra. Krisznél a szókincs fejlesztését és a fizikai edzést egyszerre fogják megoldani, mert ugye a stikában sem stukiban. A felelős ezért, vagyis a Mester Attila. Krisz ágyékkötőben, napraforgó olajjal bekent testtel érkezik, a rá kirótt feladatoknál szerintem többet vesz ki belőle a folyamatos óbégatás.

Csicskulok, Mester! 4717 fekvőtámasz! Közben a kegyetlen mester kérdez is, milyen idegen szavakat ismersz? Hogy mondják helytelenül, hogy temperamentum? Temperamentus! Krisz tovább csicskul, mi meg megtudhatjuk, a kognitív disszonancia ellentétes gondolatokat jelent. Visszajövök a párbajról, ordítja Krisz teásbögrékkel egyensúlyozva, kint hagyom a Csabát! Aztán fogja és dobja a botot, mi a groteszk? A furcsatorz! Ki jön vissza a párbajról? Jómagam, én, Cris! A kegyetlen feladatsort meditáció zárja, a Mester elégedett. Eközben Csaba kinn bemelegít és fut, Dya szolidarít és biciklizik mellette. A tóparton. Két percig, aztán fáj a combja. Veronika és Krisz hívhat ma vendégeket, a Kubai Pétert és Verát hívja, na, tökjó, a két ganajtúró! Veronika Kingát hívná, mert jólesne neki és ő is meg volt hívva a pletyipartira. És Attilát, hogy kibékítsék őket. Cuki kis meglepivel is készülnek. Attila piros, tornacipő-szobamamuszt kap, Péter és Vera közösen egy „love” feliratú rózsaszín szívecskés párnát és egy fotót az első csókjukról, a medencénél, ahol Verának kivan az egész segge. Kinguci is fotót kap, ahol ő és Veronika közösen pletyiznek. A vacsora célja nem titkoltan, hogy legyenek komolyak, őszinték és ma este legyen lelki összetartás, úgyhogy Kingáék is koccintsanak és ne váljanak el! Itt benn most béke van és szeretet. A lelki összetartás, béke és szeretet jegyében be is basznak mocskosul, héliumot szívnak, visítanak és ugrálnak az ágyon.

Shadi belerondít a frenetikus hangulatba, mert megkéri Esztert a vacsora után, ha eleget nyalta a seggüket, kihúzhatná a nyelvét, mert már a kamera is nedves. Rohadtul nem érti, miért pont azok lettek meghívva, akik, Kinga meg fogja meg inkább a porszívót, mert ráfér a mozgás. Kinga leordítja Shadi hátrafogott haját, egy kretén barom, aki féltékeny arra, hogy ők be vannak rúgva és jó volt a buli! Csabának lehetősége van félrevonulni egy lánnyal. Egyértelműen Kinga. Fecó gyakorlati tanácsokkal látja el, miközben befújja magát sprével. A térdét is. A randi nehezen indult, Kinga szerint azért, mert Csaba feszült volt, szerintem azért, mert Kinguci részeg volt, mint a segg. Csaba akárhogy nézi, három szék van a kertben, pengető viszont nincs és szar hidegben hangolni. Zöld az ajtó, érkezik egy srác, akiről Kinga nem tudja kicsoda, de nagyon örül neki és tök jó a kabátja. A srác egyébként Csaba zenekarának az énekese. Pár perces kornyikálás kezdődik, a nappaliban hallgatózás, Attila megmondja, ki vann benn, egy ikszfaktoros! Aztán háborog, már megint nem a Csaba csinálja! Milyen együtt? Helyette, és az nem ugyanaz! A lepkefing hangú srác távozása után Kinguci rögtön nagyon fázik, Csaba azt a választ adja, amit szokott: jó, akkor menjünk be! Ja, tudom, volt riszaverseny is, de hadd ne má', könyörgöm....!

Címkék: vv5
1201 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nosce 2011.10.23. 19:41:34

@Akármi Áron:
Áronka bazky de szemfüles vagy :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.23. 19:41:42

Nem tudom,h hanyadik:D, és erre büszke vagyok:D

Akármi Áron 2011.10.23. 19:42:48

@nosce: Ehehehe:) Naná, megkóstáltam az új bort, köll-e:)))

nosce 2011.10.23. 19:42:48

akkor ide is teszem:
a kígyók utáni megmagyarázhatatlan vonzalom a músorban, és az állandó erőltetéte a retek szerkesztői részéről no meg h ráadásul a gatyába is be kell tenni, egy nem is rejtett, atavisztikus (ujabb megtanulandó szó Crisnek :) ) fasz utáni vonzódásról árulkodik:)
és akkor még azt mondjka Hayni h ne melegezzünk :)

Líder Máximo 2011.10.23. 19:43:01

Ezt nem hiszem el :) Gondoltam, poénkodom egy kubait és beírom, a 37-es alá, hogy Van új poszt!!!, ez meg is történt, erre bakker. És tényleg van! LOL

evangeline77 2011.10.23. 19:43:27

Eszter hogy kiborult..:) De jó..:) Bőgj, hülye picsa!

(beteg vagyok, lázas, ma hagy legyek gonosz..)

nosce 2011.10.23. 19:43:33

@gyvy:
itt lapul amott meg sztrájkol :)

capa05 2011.10.23. 19:43:54

Hát nem egy Petrochelli.

Akármi Áron 2011.10.23. 19:44:03

@gyvy: Szeva, kÜdök egy gyógypohárka idei borocskát, ölég jó mán, Kocc-kocc!:D

fran7 2011.10.23. 19:44:23

Miért sír az Eszter? Mert nem ihat másfél órán át?

evangeline77 2011.10.23. 19:44:48

Mint egy 8 éves kislány, komolyan. Erőltetett és felesleges.

(Veronnak jobban áll ez a zöld ruha, mint Serinek.)

dr. gernika 2011.10.23. 19:44:57

Asztakurva, micsoda kis hisztérika ez a dreszter...

evangeline77 2011.10.23. 19:45:55

@capa05: Köszönöm!

Várom ezt a Gergő-Seri szakítást.

nosce 2011.10.23. 19:45:56

@Akármi Áron:
odaát szervírozd lécci :)

fran7 2011.10.23. 19:46:00

@capa05: Dehogynem, ő is jár egy építkezésre,

foxglove (törölt) 2011.10.23. 19:46:16

én tudtam, hogy drEszter egy hülyepicsa, lesz ez még gázabb is:)

Akármi Áron 2011.10.23. 19:46:28

@nosce: befogni a pOfánkat,használd inkább, ott a veres bor, látod-e?:...:D

capa05 2011.10.23. 19:46:50

@fran7: Most hogy mondod .. igazad van!

Hurri Kán 2011.10.23. 19:47:59

Lesz majd mélytorkos szerda is? :D

evangeline77 2011.10.23. 19:48:26

Jézusom, ez a csók gusztustalan volt. Meg a jelenet is. Gergőtől ez durva volt..:S

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.23. 19:48:48

@gernika: @foxglove: Szánalmasan gyerekes Eszter reakciója!!!

nathalie 2011.10.23. 19:49:04

jaj, de megérdemlik egymást!!! :D:D

Akármi Áron 2011.10.23. 19:49:04

@nosce: úgy lesz, itt csak mézesmadzag szindróma vÓt:)
@Líder Máximo: DDD Több szem, több csipa:)

evangeline77 2011.10.23. 19:49:18

Seri nem tud beszélni..:D:D:D

csiri bá 2011.10.23. 19:49:25

@gyvy: kacsaszájnak már volt nem? :D

Emanuelle 2011.10.23. 19:49:25

Seri ha nem akarja, hogy Gergely ráinduljon, akkor talán ne másszon rá. Nagyon kislány még, Gergely meg tapasztalt idősebb faszi, semmi közös nincs bennük ez a kapcsolat nem működhet.

capa05 2011.10.23. 19:49:58

Peti a jó! ha szakítottál inni kell a haverokkal!

foxglove (törölt) 2011.10.23. 19:50:31

drEszteren fehér nadrág van?

sogeking 2011.10.23. 19:50:35

Vera mindjárt megszakérti a történteket :)

capa05 2011.10.23. 19:51:28

@sogeking: Ő legalább biológiai ismeretekben "ott van"!

nathalie 2011.10.23. 19:51:38

jézus,jézus. "én ilyen vagyok, játszom az eszemet" nem védeni akarom a gergőt, de hát teljesen jogos volt a kérdés, hogy "akkor beleülsz a f*szmba?" mondjuk korábban a jakuban is azt csinálta, úgyhogy nem is értem mint háborodott fel :D

fran7 2011.10.23. 19:51:51

Dreszter, leosztja az észt. Ahogy tesóm szokta mondani. Mindig az osztja az észtlegnagyobb elánnal, akinek olyan sok van, hogy jut belőle másnak is.

Hurri Kán 2011.10.23. 19:52:04

@nosce:
Úgyám. :D

@Akármi Áron:
*pohárcsörgés*

@stella03:
Miért pont azt tudna? :DDD

@csiri bá:
Há nem csak ujjaztak? :D
No meg ha igazak a pletykák, amit persze kétlek, akkor Vera is részt nyelt már benne :D

nosce 2011.10.23. 19:53:37

@sogeking:
Verának nyomulósnak tűnik éjjel az ágyban Péter, lehet nem hallotta a kameramant meg a forgatás zaját, akkor reflexből rácuppant volna a faszra..

csiri bá 2011.10.23. 19:53:43

"ez kubai autó"... akkor max trágyaszállító kordé lenne szamárral az elejében. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.23. 19:54:13

Lilu már megint hogy néz ki?! Olyan a feje, mint egy anatómiai szemléltető eszköz.
Remélem pillanatragasztóval rögzítővel fixálták a haját.
Mert megérdemli.

Emanuelle 2011.10.23. 19:54:39

Steven Seagal..ez mekkora film, kösz Krisz nem csalódtam benned. Mondjuk röhögtem volna, ha kapsz egy Fassbinder filmet:-)

evangeline77 2011.10.23. 19:54:57

Cris annyira felhasználja Veronikát, hogy visszamenjen.. 2 napja még Esztert akarta megcsinálni, most meg szerelmet hazudik, hogy hátha ezért visszaszavazzák a nézők..:S

Lasombra 2011.10.23. 19:55:45

hi mindenki,

Sehi története tanulságos.
Nagy Love odakint (vagy nem), bemegy egy házba idegenekkel, 5 nap után lecsó a kinti srácnak, és rámegy az alfára, mert az macsós. újabb két hét, és rájön, hogy a macsó az paraszt is, és ez a szado-mazo dolog nem is olyan érdekes, mint a filmekben. upsz, bocsi, my bad. két szék közt a pad alá.
mennyi ilyen van odakint is... ha bírnám, még egy picit sajnálnám is.

dreszterre meg szót se vesztegetnék. aki egy Kiszopon komolyan elgondolkozik, annak nem kell már sok büntetés az élettől.

evangeline77 2011.10.23. 19:56:00

:D:D:D Sír a kubai macsó??? (parázik h kiesik..)

témázgató 2011.10.23. 19:56:01

Ez a fasz kiskölyök mekkora ripacs...

Emanuelle 2011.10.23. 19:56:28

Oscart Krisznek, gyönyörű alakítás. Te meg olyan hülye vagy Veronika, amilyen nincs is.

Lasombra 2011.10.23. 19:56:32

versenyezzünk ki tud több kubai autómárkát mondani.
kezdem én.... ööö... feladom.

témázgató 2011.10.23. 19:57:00

@Emanuelle: te szebben fogalmaztad meg, mint én...

nathalie 2011.10.23. 19:57:02

az érzéki és az érzékeny közötti különbség nem lett megtanítva...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.23. 19:57:17

@Lasombra: én nem sajnálnám, mert erről ő tehet!!!

Az ilyen libákat szokták megerőszakolni!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.23. 19:57:22

@stella03: annyira őszinték a könnyei, hogy hú..:DD

capa05 2011.10.23. 19:57:42

Nem tudom, hogy a közönség ilyenkor mielőtt kimegy látja-e ezt? Ha igen a haverok nem büszkék az biztos!

fran7 2011.10.23. 19:58:03

@Emanuelle: Cris jobban sír, mint tegnap Keresztes.

nathalie 2011.10.23. 19:58:21

@gyvy:
seritől kérdezte, hogy azért nem mer vele aludni vagy mi, mert attól fél hogy .... :D

foxglove (törölt) 2011.10.23. 19:58:26

és most akkor jön egy hatásos összeállítás csabáról is. ja nem.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.23. 19:58:43

Jé, Dya még bent van?:) Fel sem tűnt, ha most nem mondja Lilu!!!

Akármi Áron 2011.10.23. 19:58:50

Hajni dettó:DDD a legfontosabb része a levesnek a csibe lába. Én úgy előzöm meg a déli kollektív visítást, hogy több csirke avelót még teszek külön a levesbe megelőzve a jó ebédhez szól a nóta előzetest:)))

Emanuelle 2011.10.23. 19:59:05

@témázgató: Viszont a te mondatod minden szava igaz:-)

Emanuelle 2011.10.23. 20:00:06

@ladyandhenk: Pontosan. Nem bírom a szűzkurvákat, és ezt mint nő mondom.

nathalie 2011.10.23. 20:00:11

finoman jelezném, hogy amit sehere művel gergővel (kelletjük magunkat, aztán viszakozunk), kb ugyanazt csinálta kinga attilával, csak ők nem kevertek. attila ez után kezdett megkattanni. Ha gergő is bepörög sztem az sokkal nagyobb műsor lesz mint attila melltartó letépés. :D

Hurri Kán 2011.10.23. 20:00:20

@nathalie:
Nem súgta bele a fülébe a megfelelő számot, az lehet a baj. :DDD

csiri bá 2011.10.23. 20:00:41

@ladyandhenk: Dyácskát nem bántani... taktikusan a háttérből figyel és a döntőig menetel :)

Emanuelle 2011.10.23. 20:01:10

@foxglove: Há me biztos olyan izgis napja volt, mintha állóképet néznénk

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.23. 20:02:07

@nathalie: @Emanuelle: meg kell találni az aranyközéputat, h meddig lehet egy pasit húzni, különben ne csodálkozzon...

nathalie 2011.10.23. 20:02:11

@gyvy:
mit? ötezer??? :D:D:D

csak magamat képviselem 2011.10.23. 20:02:33

A kognitív disszonancia egy szociálpszichológiai elmélet, melyet Leon Festinger amerikai pszichológus alkotott meg 1957-ben.

Az elmélet alapgondolata, hogy mikor valamilyen új információ vagy tapasztalat ellentmond a korábbi elképzeléseknek vagy ismereteknek, akkor disszonanciát, belső feszültséget élünk át. Ez a disszonancia szorongáskeltő állapot, melyet csökkenteni igyekszünk.

Például valaki egy bizonyos márkájú mosóport vásárol, mivel azt gondolja, hogy az a kapható legjobb termék. Ilyenkor a vásárló által tartott tudattartalom (kogníció) az, hogy jó mosóport vett. Ha azonban a vásárlás után olyan ismeret érkezik, mely szerint kapható egy jobb mosópor is (például egy reklám révén), akkor a két ellentmondó tudattartalmat valahogyan összhangba kell hozni.
bocs

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.23. 20:03:15

@csiri bá: ezzel nem bántottam, jeleztem, h fel sem tűnik, h van!:)

foxglove (törölt) 2011.10.23. 20:03:20

@Emanuelle: kb olyan izgis napja volt, mint Kubának autós mozi nélkül.

Emanuelle 2011.10.23. 20:04:33

Tippeket kérek, hogy a p...ba lehet megúszni, hogy a muffin beleragadjon a kurva papírba??
Ha kihűlt, akkor is ragad, szóval más ötletet kérek. Meg egy felest.

nathalie 2011.10.23. 20:04:37

@ladyandhenk:
teljesen igazad van :) én ezt már mondtam kinga esetében is egy ideje. Valamiért gergőn sem lepődök meg, hogy nem fogja még sehere kezét fogni és néha gügyögve megpuszilni hat hónapig. Főleg ha vannak a részeg esték, amikor sehere egy igencsak tapasztalt kurvaként viselkedik. Ez elég sok faszit összezavarna, kivéve az olaszokat :D:D

lucc.gizi 2011.10.23. 20:04:49

Tyű, ez a műrívás Kiszoptól de gyengus..

Hurri Kán 2011.10.23. 20:04:54

@nathalie:
Nem tudom, mennyi a művésznő felfekvési díja. :D

Lasombra 2011.10.23. 20:04:56

@ladyandhenk: most ilyen megengedő kedvemben vagyok, és beleszámítottam a védelmében, hogy nagyon nem okos. persze inkább így tanulja meg a leckéket.

@nathalie: én is úgy éreztem, hogy Gergő félmondata, hogy "nem vág földhöz különösebben, hogy szétmentünk", eléggé átlátszó volt. ha nem zavarná, nem beszélne róla. ha mást nem, a hiúságát biztosan piszkálja a dolog. az alfákat nem szokás csak úgy dobni.
pláne a "cél" előtt pár centivel. ennek még lesz folytatása.

csak magamat képviselem 2011.10.23. 20:06:23

@Emanuelle: ezért marad benn Krisz.
A hasonmásai és Veronika hasonmásai döntik el a műsort.

nathalie 2011.10.23. 20:06:33

@gyvy:
ennyiért sztem csak térdelni szoktak :D

csiri bá 2011.10.23. 20:06:57

@gyvy: gondolom olcsóbb mint a térdelési. :)

Lasombra 2011.10.23. 20:07:28

@Emanuelle: áztasd be, mielőtt kiveszed. :D

Dya meg jól játszik, jóva?!?! :) nem lövi el a puskaport az elején.
a derby napján kell, hogy jól fusson a ló. neki elég, hogy alapjáraton cuki. :) (mármint egyeseknek. pl nekem.)

csiri bá 2011.10.23. 20:07:53

@csak magamat képviselem: úristen... ilyen sok cubano és kacsaszáj van kis országunkban? :D

nathalie 2011.10.23. 20:08:03

@Lasombra:
ja, egyértelmű lesz folytatás. Sehere nem fogja bírni egyedül, kibékülnek és sehere majd szépen elfogadja az "agresszort". Gergő meg megcsinálja előről-hátulról.

Hurri Kán 2011.10.23. 20:08:18

@nathalie:
Nem tudom. :D

@csiri bá:
Szintén nem tudom. :D

kékdelfin 2011.10.23. 20:08:23

@Emanuelle: ne csinálj muffint! Akkor biztos nem ragad bele.

csiri bá 2011.10.23. 20:08:29

@Lasombra: alapjáraton cuki. :D ez tetszik. :)

foxglove (törölt) 2011.10.23. 20:09:03

mekkora bullshitet nyom lilu...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.23. 20:09:10

@Emanuelle: 1, ne süss muffint:)
2, lisztezd ki, v zsemlemorzsával!

Bár, nem értem, h miért ragad bele:O

témázgató 2011.10.23. 20:09:17

Ezt a 60:40 állást már egy párszor ellőtték a VV4-ben is.

nosce 2011.10.23. 20:09:20

Lilu ugyanazt mondja Csaba kivélasztási indítékáról mint mi, jujjjjj de okos :)

Lasombra 2011.10.23. 20:09:21

lám, lám, zárul az olló a szavazáson. úgy gondolják, hogy 20%-ot fordítani nem olyan átlátszó egy műsoridő alatt?

evangeline77 2011.10.23. 20:09:26

@nathalie: Sztem térdelni se. Max az útszélik.

fran7 2011.10.23. 20:09:31

@Emanuelle: Az én problémám az a Serivel, hogy lehet előadni, hogy neki csak egy férfi kell egész életében. De akkor nem megyünk el Olaszba gogotáncosnak, meg nem húzzuk a férfiakat, hanem akkor menjen a helyi katolikus fiatalok egyletébe. Lennének ott is jelentkezők rá, akik még hajlandóak lenni várni rá. Akár a nászéjszakáig.

csiri bá 2011.10.23. 20:09:43

@Emanuelle: edd meg papírostól, kell az a kis cellulóz a szervezetnek. :D

Emanuelle 2011.10.23. 20:09:45

Na, megy a parasztvakítás. Krisz megy visssza 55-45 arányban, ez a jóslatom.

csak magamat képviselem 2011.10.23. 20:10:08

@Lasombra: ő fog nyaldosni Serinek, hogy fogadja vissza.

A nő választ, és Gergő most vissza fog venni.

sogeking 2011.10.23. 20:10:38

@Emanuelle: a papírral együtt lejön róla egy vékony külső réteg, az nem akkora probléma :)

capa05 2011.10.23. 20:10:43

@Lasombra:
Azt nem mondta, hogy semmi gond, de túllép... szerinted mit kellett volna mondania?

csiri bá 2011.10.23. 20:10:50

Lilu: "13-an alszotok ma együtt"... gruppen lesz vagy mi? :D

evangeline77 2011.10.23. 20:10:59

@Lasombra: Nem kell 20%-ot fordítani, csak 11%-ot...

Atok 2011.10.23. 20:11:07

Uh, most vettem csak eszre a 77-23 at, nem gyenge :o Megneznem Attila kepet ha Csaba visszamenne

foxglove (törölt) 2011.10.23. 20:11:22

49-51-re tippelek, K. javára

Emanuelle 2011.10.23. 20:12:08

@Lasombra: Ja, boldogult nénikém is mindig azt mondta, hogy be kell áztatni..ja, ez nem az.

Csaba is parázik rendesen.

nathalie 2011.10.23. 20:12:11

remélem csaba nem kap szívrohamot. kb úgy néz ki.

capa05 2011.10.23. 20:12:15

@Emanuelle:
Próbáld meg szilikon formával.

témázgató 2011.10.23. 20:12:33

Hú vazze, a szappanopera... mint kiindulási alap - IGEN!!!

Lasombra 2011.10.23. 20:12:36

@csak magamat képviselem: meg is érdemelné.
amúgy beismerten pocsék nőismerő vagyok (az az emberismeret egy nehezített szakiránya :P), de Sehi nem annak a típusnak tűnik, akinél bejönne ez a kék-zöld foltosra szeretés dolog.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.23. 20:12:39

Kiszop boáááá. Rohadék kis hazudozó.

genevieve 2011.10.23. 20:12:40

@Emanuelle: nyugi, a papir mindig ráragad a sütire:-)

használj szilikon sütőformát, abba nem ragad bele

nathalie 2011.10.23. 20:12:50

fel kell tennem a kérdést: csak én drukkolok krisztofelnek ?

foxglove (törölt) 2011.10.23. 20:13:16

@genevieve: azt hittem nem is jössz már szurkolni

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.23. 20:13:29

@capa05: de ne olyannal, mint ami a csajok mellében van...:D:P

nosce 2011.10.23. 20:13:36

Egyébként ha Csaba kerülne vissza akkor simán leomortizálná az "arénában védettséget szerző" nagy retek találmányt, ha zsinórban nyerné a védettséget, amilyen korrekt a retek szerintem már a 3. győtzelme után megszavaztatná a nézőkkel h mostantól jöjjön vissza a régi rendszer (valami hülyeségre hivatkozva) , védett lesz aki a párbajt nyeri...:)

fran7 2011.10.23. 20:13:45

Ez a kubai dolog, ami bennem van. Általában azokat hallom így a magyarságukról beszélni, akiket Goldenscererburgerernek hívnak. Cris nacionalista?

nathalie 2011.10.23. 20:13:48

most legalább kinga meglátja ahogy csaba röhögött rajta meg a csicska,csicska, csicska versen.

Emanuelle 2011.10.23. 20:14:11

@fran7: Jaj, hát ilyen köcsög az egész família, anyucival az élen. Nem csodálkozom én már semmin se.

sogeking 2011.10.23. 20:14:25

@pushpang: vajon bejátsszák -e korábbi bevállalását Eszterrel kapcsolatban ?:)

fran7 2011.10.23. 20:14:59

@nathalie: Meg a retek, de így többségben vagytok.

evangeline77 2011.10.23. 20:15:11

@nathalie: Jó, de akkor nyomják be azt is, hogy Krisz meg akarja csinálni dresztert... Úgy korrekt.

Emanuelle 2011.10.23. 20:15:36

@capa05: Erre már gondoltam, majd kérek karira:-)

nathalie 2011.10.23. 20:15:57

@fran7:
jaja, én is örülök. mégis tartok tőle, hogy valami számomra érthetetlen okból csaba marad.

Lasombra 2011.10.23. 20:16:07

@capa05: szerintem? passz. mondjuk Serinek mondhatott volna valamit. ha tényleg érdekli. de ez kb ilyen "á, nem is tetszettél"-szerű dolognak tűnt, ami élből faxság.

@stella03: jó, lehet úgy is számolni, én a 60-40-ből indultam ki, ahol ha vki hoz 11%-ot, akkor fordul a 20 százalékpontnyi difi.
így oké? :)

nathalie 2011.10.23. 20:16:45

@stella03:
sztem be fogják játszani.

témázgató 2011.10.23. 20:16:55

Veron feltette a smukkot mára - mint aki színházba készül - mondjuk, most ott is van.:)

nosce 2011.10.23. 20:17:02

@csak magamat képviselem:
azzal h serit dobta gergő sehere lesz a következő kiválasztott, lekerült róla a DON védő keze :) nem Gergő fog csicskulni az biztos bár ki tudja gergőt se ismerjük :)

sogeking 2011.10.23. 20:17:05

Kinga szimpi :)
lehet leszek Kinga fan, ha már Melindát úgysem mutatják

evangeline77 2011.10.23. 20:18:18

@nathalie: úgy örülnék..:) Megnézném Veron fejét.

@Lasombra: Jó, de 11% fordítás még belefér, mostanában sztem nem túl sok szavazat érkezhet. Pláne, hogy az első párbaj. Ilyenkor elég gyér még az érdeklődés.
Ha 20%-nak mondjuk, úgy soknak tűnik, de értem amit mondasz.

témázgató 2011.10.23. 20:18:20

@nosce: hátha Gergő becsicskul mint alfahím, akkor nagyot csalódok.

Lasombra 2011.10.23. 20:18:35

@nosce: ezen én is elgondolkodtam. vajon milyen feladatnál lenne hendikeppes Csaba egy ilyen "erős" mezőnyben?
két lehetőség van.
a.) új szabály. nincs zsinórban két védettség, azaz védett lesz a védettséggel szemben. :)
b.) olyan játékokat találnak ki, ahol magas a szerencsefaktor. pl mint amikor húztak színes rudacskákat.

Emanuelle 2011.10.23. 20:18:41

@sogeking: Javaslom a névváltoztatást sogekingára:-)

Hurri Kán 2011.10.23. 20:18:58

@nathalie:
Nem, én is.

@stella03:
Ennek miért van jelentősége? :)

genevieve 2011.10.23. 20:19:04

@foxglove: hogyne jönnék:-)

csak nem hagyom ki az ámokfutást:-)

capa05 2011.10.23. 20:19:18

@nosce: osztom a véleményed!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.23. 20:19:40

@sogeking: nem hiszem. Azzal saját maga alatt vágná a fát az rtl :)

Megj. nem vagyok Csaba rajongó, de valahogy üdítő (volt) hallani az összeszedett, értelmes gondolatait Kiszop után...

témázgató 2011.10.23. 20:19:50

Csaba egy intelligens ember, megint megállapítottam.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.23. 20:20:05

Alekosz legalább mindig elegánsan ment ki, jegyzem meg, halkan:)

sogeking 2011.10.23. 20:20:37

@Emanuelle: ez egy kiváló ötlet :D

Emanuelle 2011.10.23. 20:20:48

Kinga hogy rí, pedig ha jól emlékszem az elsők között volt, akik ki akarták baszni Csabát a vityillóból

evangeline77 2011.10.23. 20:21:01

@gyvy: ezt melyik hozzászólásomra?

Lasombra 2011.10.23. 20:21:02

@pushpang: Kiszop után az is erősen összeszedett beszédnek tűnne, ha vki a telefonkönyvet olvasná fel.

témázgató 2011.10.23. 20:21:15

Mért köll a biztonsági embernek négusnak lennie?

nosce 2011.10.23. 20:21:22

@stella03:
"Nem kell 20%-ot fordítani, csak 11%-ot..."

szavazatszámban 20%-t kell, arányban 11%-t

nathalie 2011.10.23. 20:21:23

@gyvy:
komolyan?? komolyan???? dejó:D:D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.23. 20:21:32

@capa05: hát, én kérek elnézést..:P:D
@nosce: a próféta szóljon belőled...

csiri bá 2011.10.23. 20:21:42

@témázgató: bicskei táborból szedhették össze őket. :)

evangeline77 2011.10.23. 20:21:53

Ez a Baywatch-os zene, ugrás olyan jó volt..:)

Hurri Kán 2011.10.23. 20:22:36

@stella03:
"ó, de akkor nyomják be azt is, hogy Krisz meg akarja csinálni dresztert... Úgy korrekt."
Erre

kékdelfin 2011.10.23. 20:23:06

Jajj, lilu! Ne túlozz már!

evangeline77 2011.10.23. 20:23:13

@nosce: Igaz! De mivel csak az arányt tudjuk és a szavazatszámot nem.. De értem én.

fran7 2011.10.23. 20:24:35

@témázgató: Mert Kadhafinak is azok voltak a testőrei. Milyen jól be is jött neki.

Atok 2011.10.23. 20:24:51

Minek cipelik a borondot a parbajokrara?

capa05 2011.10.23. 20:25:06

@stella03: nem is fogunk pontos szavazat számot látni.

evangeline77 2011.10.23. 20:25:30

@gyvy: Hát, mert bejátszották azt is, hogy nevetett Csaba a Kingának írt csicska csicska ajánláson. Ez egy esetleges negatív dolog Csabáról, Kingával szemben.

Viszont Kriszről is le kellene akkor hozni a negatív dolgot Veronnal szemben.

capa05 2011.10.23. 20:25:52

@Atok: jelképesen, biztos nincs tele.

témázgató 2011.10.23. 20:25:55

@Emanuelle: az igen értelmes Kinga revideálta álláspontját Csabával való kezdeti antipátiájában.

csiri bá 2011.10.23. 20:26:07

@Atok: mert ha a savazás végeredménye 50-50 %, akkor jön a pisztolypárbaj. :D

evangeline77 2011.10.23. 20:26:47

@capa05: Tudom, utoljára talán a VV1-ben, vagy VV2-ben voltak szavazatszámok asszem. Talán még VV2 Anikónál mintha emlékeznék rá.. (Attól a nőtől a hideg ráz..)

Emanuelle 2011.10.23. 20:26:48

Cuki pasik Csaba haverjai(?):-)

láttok valakit az előző szériából?

capa05 2011.10.23. 20:26:54

@fran7: akkor most kiszop könyörög az életéért?

sogeking 2011.10.23. 20:27:21

Crisnek elszállt a temperamentusa?

Emanuelle 2011.10.23. 20:28:00

Kriszt mindenkit naon szeret:-)

témázgató 2011.10.23. 20:28:10

Lilu szándékosan lelassította a beszédét, amíg kubainak az instrukciókat mondta.:)
Jöjjön már a dreszter megcsinállak epizód!!!

csiri bá 2011.10.23. 20:28:16

Dyácska olyan édesen riszálja magát, hogy úgy, de úgy meg..... ölelgetném. :D

evangeline77 2011.10.23. 20:28:20

Ez a Gergő kapszula dolog mi? Valaki mesélje el..

kékdelfin 2011.10.23. 20:28:21

@stella03: Az jó, amikor a hideg kiráz, nem?:)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.23. 20:28:28

@fran7: :DDD

Lilu milyen tagoltan utasította Kiszopot a búcsúzásra..:D

de hogy itt mindenki imád mindenkit...:O:)

sogeking 2011.10.23. 20:28:32

két perc alatt ha siet még megcsinálhat valakit :)

MissX 2011.10.23. 20:28:56

Istenem, ugye kiesik krisz... ugye?

Emanuelle 2011.10.23. 20:29:04

Istenem, ezt a búcsúzkodást...Basszus nem a holdra lövik fel

capa05 2011.10.23. 20:29:29

@stella03: van egy gyanúm a végén kifejtem neked.

evangeline77 2011.10.23. 20:29:38

@Kékdelfin: Most jó lenne!! A láztól annyira izzadok és olyan melegem lesz egyik pillanatról a másikra..:S Majd Nagy Ő Anikóra gondolok. Jó ötlet!!

témázgató 2011.10.23. 20:29:54

@sogeking: még jó hogy... egy pitbull?!?!

foxglove (törölt) 2011.10.23. 20:30:00

de egy hülye párbaj ez... mindkettőnek maradnia kéne

fran7 2011.10.23. 20:30:12

@capa05: Kicsit másképp, de igen.

evangeline77 2011.10.23. 20:30:39

szeretem ezt a számot...:)

nathalie 2011.10.23. 20:30:54

na azért a gyónást beadni szemétség!!!! :D:D:D

Emanuelle 2011.10.23. 20:31:17

@csiri bá: Csiri te szerelmes vagy?:-))

témázgató 2011.10.23. 20:31:42

"Én szerelmes srác vagyok, egy igazi szappanopera"

Hurri Kán 2011.10.23. 20:32:36

Jézus... még másfél óra ez a szar. :DDD

nathalie 2011.10.23. 20:32:44

"nevessetek egy jót, lássátok testem, csak jót akarok nektek!"
Hát hogyan akarjátok, hogy ez kint maradjon, emberek???!!! :D:D:D

evangeline77 2011.10.23. 20:32:48

@nathalie: Figyelj, aki fingolászik, az fingolászik..:) Vállalja MMKK!! :D:D Szétpúzta az ágyat!!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.23. 20:33:14

@stella03: Nekem a VV2-ben kedvencem volt Sziszivel együtt!

témázgató 2011.10.23. 20:33:41

Ezeket az érzelmeket: én mindenkinek jót akarok.:)
Zokogok, és elhiszem...

Lasombra 2011.10.23. 20:33:42

@stella03: te is? (mármint láz.) ugye blogon keresztül nem terjed semmi? túl sokat járok ennyi ember közé. :)

a párbajnál én csak azért Csabát várom vissza, mert Zsönivel szerződésünk van erről. :)
amúgy ha Krisz kiesik, akkor Dreszter, Shanyi és Vera mellé Veronikát is be lehet tenni a veszélyeztetett fajok közé. meg a mai fejlemények miatt Serit is, bár ő talán nem zavar senkit.

Emanuelle 2011.10.23. 20:33:54

Nálunk a hétkerbe:-))

Hódos Hajnalka 2011.10.23. 20:33:59

HAJRÁ CRISTOFEL! HAJRÁHAJRÁHAJRÁÁÁÁÁ!

mocskosmacska 2011.10.23. 20:34:03

@foxglove: Szerintem is maradni kellene mindkettőnek. Verának, kingának vagy gergőnek kellene menni.

kékdelfin 2011.10.23. 20:34:12

fiúknak azt mondják, hogy ciao bella?

mocskosmacska 2011.10.23. 20:34:40

Cristofel most egész normálisan viselkedik.

csiri bá 2011.10.23. 20:34:42

@Emanuelle: A Dyácska fan club alelnöke vagyok (Lasombra az elnök) így ez nekem munkaköri kötelesség is. :D

mocskosmacska 2011.10.23. 20:35:21

Ez csak a kezdet..........milyen lesz a vég?

sogeking 2011.10.23. 20:35:28

na toljanak be egy poligráfot a studióba :)

evangeline77 2011.10.23. 20:35:41

@Kékdelfin: Magyarul sem tud ragozni, mit vársz??:D

@Lasombra: Lehet. Biztos elkaptam tőled:)! Vesszen Dya büntetés gyanánt..:)

Lasombra 2011.10.23. 20:35:41

@Emanuelle: @csiri bá:
nana, Dya az én szerelmem, én láttam meg előbb! :)

Erzsébetvárosban vajon hol van a kubai negyed?

Emanuelle 2011.10.23. 20:36:12

Hát kell ez a barom a villába, azt kell mondjam.

A négy személyiség netovábbja, kész vagyok:-)

csiri bá 2011.10.23. 20:36:18

nagyon nyomják Crystofelt retekék, ő fog visszamenni...

MagasMacska 2011.10.23. 20:36:23

Van benne négy személyiség.
És az egyik a hívő.De a gyóntatószékre fordítva térdel.

témázgató 2011.10.23. 20:36:46

Csaba: hát én ezt látom nap, mint nap.
--ez egy jó fej...

Hurri Kán 2011.10.23. 20:36:50

@stella03:
Nem lehet. Dyára még szükség van. :DDD

liberaliskonzervativ 2011.10.23. 20:36:59

most eloadja a csabi az okos sznobot. vagyis nem jatsza el. az.

Lasombra 2011.10.23. 20:37:31

@stella03: NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!! inkább nem jövök ide többet, csak ŐT ne!!!! :)

@csiri bá: csak vicceltem feljebb. a fan club tagjai tartsanak össze! nem sokan lehetünk amúgy. :)

csiri bá 2011.10.23. 20:38:03

@Lasombra: Klauzál tér és környéke esetleg? :D

liberaliskonzervativ 2011.10.23. 20:38:27

most nemtom mit izeltek, johogy kiszopot akarjak vissza, csaba nem
csinal semmit. en konkretan asitozol a rola szolo kisfilmeken. vagy miken.

témázgató 2011.10.23. 20:38:34

@MagasMacska: nem a személyisége térdelt fordítva a gyóntatószékre, hanem a teste.
Ég és föld..

evangeline77 2011.10.23. 20:39:34

@Lasombra: Jól van, jól van. Nem bántom többé a négyszáz akárhány köbcentist.. :)

Jobbulást, Lasombra!!!

MagasMacska 2011.10.23. 20:40:01

@témázgató: Ja, hogy a személyisége tudta, csak a teste nem engedelmeskedik? Ezek a fránya földhözragadt dolgok...

kékdelfin 2011.10.23. 20:40:16

@témázgató: Mert ők jóhaverok Istennel, és nem szemből, hanem egymás mellet állva/ülve/térdelve beszélgetnek.

nathalie 2011.10.23. 20:40:50

csaba eddig a legjobb mondatai arról szóltak, hogy krisztofel mennyire hülye és mennyit lehet rajta röhögni.

Lasombra 2011.10.23. 20:41:16

@csiri bá: ja, hogy a karibi kongásokról nevezték el a Dob utcát? :)

capa05 2011.10.23. 20:41:29

@témázgató: Ha hívő akkor tudnia kéne!A keresztvetés alapján ugye katolius...

lucc.gizi 2011.10.23. 20:41:30

@MagasMacska: ezen én is szétröhögtem magam, a nagy hívő, aki a másik oldalra "térdel"..

Lasombra 2011.10.23. 20:42:11

@stella03: viszont.
(kicsit azért messzebb ültem a monitortól. hátha számít. :D)

sogeking 2011.10.23. 20:42:28

@nathalie: és Cris legjobb mondatai is erről szóltak :)

Akármi Áron 2011.10.23. 20:42:56

Csak Cristofel mehet vissza, hajrá-hajrá:)))
Nem emlékszem rá, hogy valaki kezet fogott az ajtónál a nagy böhöm szekrényekkel... Cris úriember volt:))))

lucc.gizi 2011.10.23. 20:43:58

azért az brutál, h. kiszop egy napi intenzív tanítás után sem érti az egyes szavak jelentését

Spéter46 2011.10.23. 20:44:18

Mentsétek meg Kiszopfelt :)

témázgató 2011.10.23. 20:44:25

@Akármi Áron: ettől az úriembertől mentsen meg az ég, mint szomszédtól - de a lányom udvarlója se legyen lehetőleg...

csiri bá 2011.10.23. 20:44:51

63 - 37 crystofelnek?

nathalie 2011.10.23. 20:45:09

@Akármi Áron:
én is azt néztem, hogy micsoda úriember :)

(szerintem csaba fog visszamenni, van egy ilyen rossz érzésem)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.23. 20:45:47

na, bejátszották a Dreszteres kis liezont?

Ja, hogy most jönnek a filmek..

capa05 2011.10.23. 20:46:01

@nathalie: szerintem is csak nekem jó érzés

sogeking 2011.10.23. 20:46:08

na erre kíváncsi leszek, most kiderül mennyire torzítja a valóságot a csatorna :)

nathalie 2011.10.23. 20:46:19

@témázgató:
igen, engem is. de most nem udvarlót és szomszédot keresünk, hanem olyat aki műsort csinál :)

Hurri Kán 2011.10.23. 20:46:20

Nem lehet, hogy ők kint maradnak, és Zizi megy vissza? :D

csiri bá 2011.10.23. 20:46:36

@Lasombra: a Kertész utcát meg a kubai gyapotszedőkről. :)

nosce 2011.10.23. 20:46:46

@Lasombra:
ha túl sok szerepe lenne az arénában a szerencsének akkor meg röhejes lesz az egész aréna cirkusz, és le is fogják szarni, elbohóckodják majd...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.23. 20:47:21

@nathalie: tuti hogy Kiszop megy vissza.

Az nem mérvadó, hogy a telszámos és a százalékos képeken ki hol van. Emlékezzetek Évára+Gigire.

témázgató 2011.10.23. 20:48:11

Miért kellene szegény Csabának a bent lévő 7 nőből pár hét alatt választani?
Ez erőszak!!

csiri bá 2011.10.23. 20:48:21

@gyvy: ne akarj már rosszat szegény Zizinek... nem volt neki elég büntetés az amíg bent volt? :D

nosce 2011.10.23. 20:48:57

@gyvy:
zizinek mióta beírtuk h prezidentet kéne belőle csinálni, veszélyben volt a villabeli léte :) Mondjuk ki, irígységből kicsinálták :)

Emanuelle 2011.10.23. 20:49:30

Na, na, na most jöhetne a megcsinálom esztert bejátszás!

Lasombra 2011.10.23. 20:49:39

@témázgató: ja. választhatna faszit is.

"teljesen jó belsőleg is", ilyet mondani Dyáról! Csaba, Csaba... rossz vége lesz.

nathalie 2011.10.23. 20:49:42

azt hiszem most kingus megsértődhetett :D:D

Hurri Kán 2011.10.23. 20:49:51

@témázgató:
Egyik bent lévő csaj sem egy matyóhímzés, de ez esetben nem irigyelném őket. :D Bár ugyanúgy aludnának közben, mint eddig, szóval semmi nagy változás nem lenne. :D

csiri bá 2011.10.23. 20:49:59

Na Csaba most megmondta a tutit Dyácskáról... TOP 10-es csaj kívül-belül. :)

kékdelfin 2011.10.23. 20:50:02

kingusdiuscsabus. Bammeg!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.23. 20:50:13

@Akármi Áron: olyan volt, mint falusi bácsi a fővárosban. A portással is kezet fog, mert hát hivatalos ember. :D

Akármi Áron 2011.10.23. 20:50:22

@capa05: még az is lehet, de legyőzte:D

@témázgató: nekem sem az a kérdés, hogy szomszédom vagy a lányom udvarlója legyen, hanem a sóműsor szempontjából karátos gyerek:)))

nathalie 2011.10.23. 20:50:29

kínos ahogy csaba beszél.

kékdelfin 2011.10.23. 20:51:04

@nathalie: ez inkább dadogás volt. hebegéssel elegyítve:)

sogeking 2011.10.23. 20:51:45

@csiri bá: és még a szájmozgását is eltanulta:)

evangeline77 2011.10.23. 20:53:55

Tudtam én, hogy nem vágják be a Krisz-Dreszter esetet. Mekkora manipuláció.

csiri bá 2011.10.23. 20:54:03

Veron: "már 2 hete járunk"
Krysz: " a te apukád kinél bankol?" :D

témázgató 2011.10.23. 20:54:09

nem merik mutatni az eszteres kalandot.. dögök..

Lasombra 2011.10.23. 20:54:17

na RTL-es manipuli már megy. ez a Krisz ez egy oan jóravaló cejelmes srác!

genevieve 2011.10.23. 20:54:56

aham, csak nem játszották be esztikét:-)

Lasombra 2011.10.23. 20:55:05

szép hajai vannak V-nak. :)

sogeking 2011.10.23. 20:55:07

szép hajak, gratulálok

Hódos Hajnalka 2011.10.23. 20:55:16

anyámnak volt ilyen a nagybátyámmal....
.... ezt nem akartam tudni

sírok.

nosce 2011.10.23. 20:55:32

@Lasombra:
valszeg Cris vezet, ha Csaba vezetne már megmutatnák a "képes" állást :)

Hurri Kán 2011.10.23. 20:55:59

@stella03:
Az egész az. :)

@Lasombra:
Mér, nem? :D

MissX 2011.10.23. 20:56:04

nagy színész ez a krisz, nagy színész...

Lasombra 2011.10.23. 20:56:50

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: höhö, szegény gyerek, komolyan azt hiszi, hogy az a nagybátyja... :)

MagasMacska 2011.10.23. 20:57:08

@nosce: Én is ettől tartok. Akkor mutatnák, hogy a közönség fordítson.

nathalie 2011.10.23. 20:57:28

csaba,csaba. te szerencsétlen idióta. inkább maradj csendben. lassan mindenki rájön, hogy messze nem te vagy az értelem, amiben hinni szerettek volna...:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.23. 20:58:15

@nosce: azért az vicces lenne, ha ilyen különbséggel:P

Na, megyek aludni, annyira unalmas ez a műsor:D Jón éjt mindenkinek!!!

FKANGI: tessen nekem körmölni:P

Lasombra 2011.10.23. 20:58:40

@nathalie: de az, csak hozzá kell tenni azt a "vakok között félszemű..." kezdetű bölcsességet.

témázgató 2011.10.23. 20:59:48

Jaj,most játszották be Csaba beszólását: picsog, mint a hisztis kurva.
Min akadt fel Veron: PICSOGOK???

evangeline77 2011.10.23. 21:00:10

@nathalie: De még mindig okosabb, mint az IQ gyök kettő Krisztofel, aki se viselkedni, se beszélni nem tud.

nathalie 2011.10.23. 21:00:21

@Lasombra:
ja, csak engem ez nagyon nem hat meg. a szar attól még szar marad, hiába tányérra rakják.

csak magamat képviselem 2011.10.23. 21:00:22

@nosce: Igazad van. A párbajhoz: Attila dönt, ha ő Gergő mellé áll, Seri lehet a kiválasztott.

lucc.gizi 2011.10.23. 21:01:42

gusztustalan a retek és lilu is, nagyon részrehajlóak ecccerűke irányában

Drogon 2011.10.23. 21:01:42

Hm.
Sosem gondoltam volna... Csaba értelmes, összefüggő mondatokat mond, míg Kiszopol színésznek lenne jó max (valahova).

Csaba nem való a vévébe, túl jó oda. Értelmes. o.o

nathalie 2011.10.23. 21:01:46

@stella03:
de legalább szerethető idióta. remélem a következő vv.be csak csabákat fognak berakni és akkor megnézzük, mit fogunk kommentelni és nézni...

capa05 2011.10.23. 21:01:47

Bizonygatja, hogy szereti Veronikát....elég sekélyes

csak magamat képviselem 2011.10.23. 21:02:06

Csaba a Nép Embere.
Kár, hogy mi nem szavazunk. Vagy...?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.23. 21:02:19

@ladyandhenk: rabszolgahajcsár vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P:DDD jó, jó, oké..:) nyugi, most játszom, de utána ..:)

Hurri Kán 2011.10.23. 21:03:29

@stella03:
Miért, Csaba tud beszélni? Kb. annyi élet van benne, mint egy tábori ágy lábában. :D

kékdelfin 2011.10.23. 21:04:43

@gyvy: összecsukva, vagy kinyitva?:)

Hódos Hajnalka 2011.10.23. 21:05:07

nekem jelkép az, hogy nekem ne pofázzanak...

HAJRÁ CRIS!!!! :D

csak magamat képviselem 2011.10.23. 21:05:32

Csaba tud úgy viselkedni, hogy rá szavaznék. Ez egy pöcs.

Lasombra 2011.10.23. 21:06:06

@gyvy: én most még fel is van spannolva!!! :)

Kiszop-féle ultima ratio: "kicsi a csöcsöd!". ennyi. erre varrjon gombot vki.
Dyával szemben teljesen védtelen lenne egy vitában.

nathalie 2011.10.23. 21:06:53

lassan feltenném a kérdést csabának:
Csaba ha te lennél a néző, kit szeretnél nézni? magadat vagy a melletted lévő gyereket, akin állításod szerint sírsz a röhögéstől.

sogeking 2011.10.23. 21:07:27

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: valld be, napokig csak az SMS-eket nyomtad Crisre :)

Hódos Hajnalka 2011.10.23. 21:07:37

@Lasombra: nanana.. ott van még a büdös a szád és sokszor igénytelen vagy! :D

capa05 2011.10.23. 21:08:14

ezt tényleg nehéz elmondani milyen sötét Kiszop.Nem akarta mondani, hogy több disszertációnyi anyag az elmeorvosoknál.

nosce 2011.10.23. 21:08:18

ez a csaba idióta, a sirok a Cris levelein meg könyvben kéne kiadni dumával levezeti h miért neki kell kiesnie pfffffff...

Lasombra 2011.10.23. 21:08:25

@csak magamat képviselem: hát, szépség terén Lilunak nem jött össze az utóbbi 10-15 év.

Akármi Áron 2011.10.23. 21:08:54

@pushpang:DDD pontosan és még ez is megmosolyra derített.
Tehát,nahát kell ez a kubai temperamentus a műsorba, de nagyon:)))

csak magamat képviselem 2011.10.23. 21:09:22

Bájos, ahogy használja az új szókincsét, Hajni.

nosce 2011.10.23. 21:09:30

@sogeking:
Sztem olaszba vót Hayni rávette a Laziot vagy kit, hogy Crisre nyomják az smst :)

never again 2011.10.23. 21:09:49

Csak annyit mondanék, ha Csaba kintmaradna, én megvigasztalnám :)

Hurri Kán 2011.10.23. 21:09:51

@Lasombra:
Ha eccer kicsi, nem mondhatja, húbazmeg mekkora. :D

Lasombra 2011.10.23. 21:09:52

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: oké, igaz.
bár ezek sem ül Dyánál. :D

Hódos Hajnalka 2011.10.23. 21:10:03

@sogeking: az előző szériában is csak egyetlen sms-t küldtem a fél év alatt, de ha elárulnám, kire, meg kellene, hogy öljelek :D

témázgató 2011.10.23. 21:11:03

@Lasombra: "Kiszop-féle ultima ratio: "kicsi a csöcsöd!". ennyi. erre varrjon gombot vki."
Megnéztem a retek honlapján: Vera 27 éves - a szarjankó meg 18. Ennek ordít a "csöcséről".
Ez is egy színvonal.

bknn 2011.10.23. 21:11:21

Mutattak már részeredményt?

never again 2011.10.23. 21:11:22

@nosce: Szerintem meg pont cizelláltan alázza, az irónia mar néha

Spéter46 2011.10.23. 21:11:37

Aki szórakozni és röhögni akar ezen a műsoron az szavazzon Crisre, aki pedig szellemi vetélkedőt akar, vagy meg akar tanulni gitározni a szorítson Csabáért!

Lasombra 2011.10.23. 21:11:58

@gyvy: mosménem? csajok szoktak ilyeneket mondani, ha nagyon szerelmesek. bár én ezt honnét tudhatnám, ugyebár... :)

@Lasombra: *ezek sem ülNEK*
a fogalmazásgátló hatása. :(

Akármi Áron 2011.10.23. 21:12:04

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: DDD akkor jól hallottam, kételkedtem magamban a jelképnél, hogy biSztos félre akartam hallani. Csúcs minden aranyköpése:)))

capa05 2011.10.23. 21:12:06

@nosce: Az égszinkék fölsőjét kint hagyta!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.23. 21:13:00

@nosce: még Claudiot is útbaejthette, hogy rábeszélje, ne mondja el az igazat Seheréről..:D

csak magamat képviselem 2011.10.23. 21:13:16

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: szeretnék meglepődni és én is látni, ahogy Krisz a folyosón viszi haza a bőröndjét. :)

Akármi Áron 2011.10.23. 21:13:45

@nathalie: jaj neeee:) Nem akarom!
Már idekészítettem egy pezsegét, pukkantás lesz, ha Cris megy vissza:)))

bknn 2011.10.23. 21:13:52

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: neked azt se, amit kérdezel. jól sikerült az öfid? ma sem voltam rá kíváncsi :D

Hurri Kán 2011.10.23. 21:14:20

@Lasombra:
Nekem még sose mondta egyetlen csajom se, h kicsi a csöcsöm. :DDD

capa05 2011.10.23. 21:15:40

Ez a Gombi még mindíg barom.

nathalie 2011.10.23. 21:15:45

istenem, ha nem lett volna elég, akkor most már végleg kint akarom látni csabát: laci neki drukkol :D:D

nathalie 2011.10.23. 21:16:17

és zsófika is :D:D

Spéter46 2011.10.23. 21:16:27

Zsófi bebaszott Csabának!!!!:)

MissX 2011.10.23. 21:16:28

bandi már csókolózott. ó jajjjj :)

Emanuelle 2011.10.23. 21:16:32

Na, Zsófika eg nagyeszű Anett mmegásta Csaba sírját.
Bakker Bandi...

témázgató 2011.10.23. 21:16:35

Bandi már CSÓKOLÓZOTT! - mert kiszop megtanította csajozni!!

Borz_alom 2011.10.23. 21:16:36

Sziasztok :) De jó látni Zsófikát is :D Úgy izgulok, hogy csak na :)

Hurri Kán 2011.10.23. 21:17:00

Szandika kinek drukkol, azt tudjuk? :D

sogeking 2011.10.23. 21:17:00

látom Zsófika tanul szexin nézni :):):):)

never again 2011.10.23. 21:17:03

@nemvállalom: Szerintem nem tudott fordulni, úgyhogy Csaba javára azóta is.

Lasombra 2011.10.23. 21:17:06

Melinda rokona Juhász Elődnek? másfél percig nyomta pislantás nélkül!

Bandit megtanította vki csajozni?????
azt hallottam, hogy Alekosz órákat ad neki, de az olyan lehet, mintha én tanítanék valakit hárfázni.

Éva naná, hogy Kiszopra szavaz. miért nem vagyok meglepve? :S

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.23. 21:17:47

@capa05: aha :)/ a kép alsó részét levágta :D;)/

nathalie 2011.10.23. 21:18:00

istenem, azt üvölti folyamatosan hogy pitbull és közben beordítja, hogy szeretlek apu:D:D

Emanuelle 2011.10.23. 21:18:33

Meg fogok gondolni a gondolataimat:-)

MissX 2011.10.23. 21:18:54

meggondolja a gondolatait. nem sok ez a krisz. menjen haza.

éééééééés játszák már le a dreszteres jelenetet. követelem! :)

csiri bá 2011.10.23. 21:18:54

@Lasombra: tudsz hárfázni? de jó neked. :D

Hódos Hajnalka 2011.10.23. 21:18:56

meggondolom a gondolataimat....

jajnekem, a kortársbeszédek...nem bírom....

MissX 2011.10.23. 21:19:34

@MissX: mármint nekem sok ez a krisz

nathalie 2011.10.23. 21:20:10

ezt a fecot nem szabadni hagyni, hogy beszéljen :D:D:D:D:D baszki de kínos!!!

sogeking 2011.10.23. 21:20:29

@gyvy: hát remélem:)

Fecó önmagához képest egész jó volt

capa05 2011.10.23. 21:20:31

Ez azt hiszi magáról, hogy Brown atya

Hódos Hajnalka 2011.10.23. 21:20:57

Veronika, vedd ki a hajadat..... :D

Lasombra 2011.10.23. 21:21:04

Veronika eddig azt mondta, hogy "Hdfsgndfmgs,gfdjgbgsdfgsd"
szerintem így segít többet, mintha hallanánk.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.23. 21:21:25

veronika napról, napra jobban hasonlít Genorazzó Máriára.

témázgató 2011.10.23. 21:21:29

Miért nem dreszter az, aki a védőbeszédet tartja? - mint érintett és mint ügyvéd?

capa05 2011.10.23. 21:21:33

ismeri, 3 hét ez igen..

nathalie 2011.10.23. 21:21:52

akkor is hiányzik, ha elmegy wc-re! :D:D:D:D nem akarom hogy ez a kapcsolat végetérjen! :D:D:D

sogeking 2011.10.23. 21:21:53

összefoglalom röviden mit mondott Veronika: Crisszel együtt szeretne menni WC-re :)

Lasombra 2011.10.23. 21:21:59

Veronika: "Én ismerem Kriszt."
ha tudnád, kicsicsillag, ha tudnád...

csak magamat képviselem 2011.10.23. 21:22:30

@Emanuelle: ez maradandó élményt okozott nekem. :)

capa05 2011.10.23. 21:22:46

@témázgató: Mert nem ihatott másfél órát

Hurri Kán 2011.10.23. 21:23:15

@sogeking:
Már úgy, hogy a kamera felé, és közben énekel. :D

nathalie 2011.10.23. 21:23:41

ne gombi volt az akit pár telefonról jutattak be a villába? most kriszt mondta, meg neki drukkol nem? akkor talán van remény..

csak magamat képviselem 2011.10.23. 21:23:49

@Lasombra: ez a másik maradandó eseménye az elmúlt 2 percnek. Még anyámat is megnevettette.

capa05 2011.10.23. 21:23:55

@sogeking: de Dyának nem mondja majd el, hogy pottyantottak-e!

sogeking 2011.10.23. 21:24:06

@gyvy: megnézem mit tehetek, talán beküldik meglepetés vendégnek

Akármi Áron 2011.10.23. 21:24:51

Ügyesebb volt Veron, mint Fecó. Sokkal!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.23. 21:24:53

az a bajom azzal, ha Kiszp megy vissza, hogy nem tudja azt sem méltósággal csinálni.
Még bunkóbb lesz mint eddig, Veronkát meg passzolja záros határidővel és szegény kacsacsőr járhat wc-re egyedül. :D

Hurri Kán 2011.10.23. 21:26:06

@sogeking:
Ha elintéznéd, évekig küldeném neked a bundáskenyeret. Komolyan. :DDD

témázgató 2011.10.23. 21:26:41

Az azért nagyon jó, hogy a retek 4 nappal ezelőtt megmutatta az állást fényképekkel, amikor nagy tétje nem volt, most meg igen titkolja.

capa05 2011.10.23. 21:26:43

@Akármi Áron: nem is ujjazta meg csabi Fecót!

Lasombra 2011.10.23. 21:26:44

bárhogyan is lesz, azért egy médiatörténeti pillanat jól jönne már. az utóbbi részekben nem is volt. már nagyon kéne egy.

nosce 2011.10.23. 21:26:54

@never again:
a cizellált fogalmazás nem biztos h üt egy párbajon :)

Spéter46 2011.10.23. 21:26:56

@pushpang: Nem szégyen WC-re egyedül járni:))

Hódos Hajnalka 2011.10.23. 21:27:12

@julcsi29: ilyenkor kell hazajönni?!?! :D

julcsi29 2011.10.23. 21:27:58

@pushpang: ezzel egyetértek,iszonyat módon elszállna magától,és ez egy idő után gáz lenne..nagyon gáz ....

Lasombra 2011.10.23. 21:28:22

@nosce: a beszavazókból kiindulva, ez a széria hangerőről szól.
akkor viszont szegény Dya... :(

julcsi29 2011.10.23. 21:29:05

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Jaj dehogyis,én reggel jöttem haza!! :D

nathalie 2011.10.23. 21:29:52

@julcsi29:
de legalább addig szórakoznánk. Szerintem csabi is elszállan és egy pöffeszkedő idióta lenne belőle.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.23. 21:29:54

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: még időben van,nem marad le a médiatörténeti pillanatról..

Spéter46 2011.10.23. 21:30:03

@julcsi29: Még maradhattál volna :)

liberaliskonzervativ 2011.10.23. 21:30:15

elkepzelni nem tudom, ki szavaz csabara.

témázgató 2011.10.23. 21:30:22

@julcsi29: na, fölköthetnék az idősek a fehérneműt, ha a kölyök visszamenne - ordítana egész nap. Rögtön átvenné az alfahím szerepét - a gatyáját már eddig is letolta.

nosce 2011.10.23. 21:30:23

@Lasombra:
de hamarabb látod majd viszont , illetve randin :)

Hódos Hajnalka 2011.10.23. 21:30:44

@fkangi: de most meglátjuk, hogy szerencsét hoz-e? :DD

Hurri Kán 2011.10.23. 21:31:07

@fkangi:
Miért, ez média, és legfőképpen történet? :DDD

Lasombra 2011.10.23. 21:31:13

@genevieve: ... de ez most nem beszavazó, akartam volt mondani. :)

never again 2011.10.23. 21:31:19

@nosce: Nekem bejön, én észreveszem az apró tüskéket és jól szórakozom rajta, hogy Krisztofel még azt sem fogja fel, hogy nem dicsérik, hanem alázzák :)

Gigantikus győzelem áááááá

julcsi29 2011.10.23. 21:31:55

@nathalie: én már nem szórakozom rajta,már untat és idegesít :) De akkor majd érte is rágok egy kis körmöt a kedvetekért :D

Lasombra 2011.10.23. 21:32:45

@nosce: hja... vagy itthonról nézhetnénk a műsort. sőt, még a wifi routert is visszadugnám, hogy ő is kommentelhessen. :)

capa05 2011.10.23. 21:33:03

Időközben Sehit felvilágították úgy látom.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.23. 21:33:05

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: ha igen, avassuk hivatalosan is kabalává! :)
@gyvy: állítólag...

témázgató 2011.10.23. 21:33:23

Eszter: Krisztofer jöjjön vissza, mert nagyon közvetlen. :D:D:D

julcsi29 2011.10.23. 21:33:43

@Spéter46: Ne kívánj ilyet nekem kérlek ! :)Én gályázni voltam éjjel,akart a fene még maradni :D

never again 2011.10.23. 21:33:45

Eszter: "Krisztofel, mert megígérte, hogy f*szt kapok" :)

sogeking 2011.10.23. 21:33:58

most biztos minden Dya fan elalélt:)

Lasombra 2011.10.23. 21:34:03

Dya de drága. köszön is.
Lilu meg köcsög, mert beszól.

Hódos Hajnalka 2011.10.23. 21:34:39

@Lasombra: bogyó a háromkilós kutya? :DDDD

Lasombra 2011.10.23. 21:34:43

@never again: ezt a magas labdát kihagyni! :)

csiri bá 2011.10.23. 21:34:50

sziasztok. Új vagyok itt. Ki fog nyerni a mai beszavazón? :D

Hurri Kán 2011.10.23. 21:34:59

@sogeking:
Akkor leszel szíves intéSZkedni. :D

@fkangi:
Hurrá. :D

Lasombra 2011.10.23. 21:35:29

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: vagy a Lasombra egy becézett formája. :D

nosce 2011.10.23. 21:35:45

ha kép sorrend számit Csaba győzött ha a retek logikája akkor Cris

témázgató 2011.10.23. 21:35:55

@never again: a te hozzászólásod jobb volt:D:D

témázgató 2011.10.23. 21:36:44

Ezt a teátrális keresztvetést, vazze...

MissX 2011.10.23. 21:36:58

nem értem, miért párbaj egyáltalán ennek a neve? meg mi az, hogy erős párbaj? csak ülnek egy stúdióban.

Lasombra 2011.10.23. 21:37:02

"elérkezett az a pillanat, amikor most már tényleg csak az utolsó gombok megnyomására van lehetőség."

he?? miről beszél ez a nőszemély?!?! igyon már valamit!

kékdelfin 2011.10.23. 21:37:21

Jujj, úgy izgulok! (hogy melyik gyökér megy vissza)

Lasombra 2011.10.23. 21:38:08

@MissX: ez kb ugyanaz, mint a párbajra való felkészülés. annak mi értelme van. kigyúrod magad, és több sms jön?

evangeline77 2011.10.23. 21:38:23

Tuti h Cristofel nyert.

témázgató 2011.10.23. 21:38:31

Azért az 59:41 az nem egy szoros eredmény.

csiri bá 2011.10.23. 21:38:53

59:41 az Lilunak szoros? mit szólna 51-49-nél?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.23. 21:38:54

na ki tippelt 59:41-et?! :D micvsoda meglepi, ebben a vv-ben is ez az állandó eredmény? :D

Líder Máximo 2011.10.23. 21:39:08

Nem nézek tévét, mert a pincébe levittem még 2 éve, mi a helyzet? Ki vezet? Köszi csicskák

evangeline77 2011.10.23. 21:39:08

CSABAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! egyetlen örömöm a napban!

nathalie 2011.10.23. 21:39:09

mondtam. bassszameg.

capa05 2011.10.23. 21:39:22

Kevés volt a büntipénz!

csiri bá 2011.10.23. 21:39:26

heh kibaxták kryszt,,,

genevieve 2011.10.23. 21:39:30

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIGEN:-)))))))))))))

kékdelfin 2011.10.23. 21:39:30

na, odaszaladt a csajokhoz csaba:)

Lasombra 2011.10.23. 21:39:48

Hasta la vista, chico cubano.
Zsöni, mit iszunk?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.23. 21:39:57

hát én beszarok! :O
Tényleg nem kéne több lottót vennem! :D

Hódos Hajnalka 2011.10.23. 21:39:59

hát vigasztalhatatlan vagyok.... mi lesz velem????
mi lesz velem a temperamentus nélkül???
hát.... normális emberek kellennek ennek az országnak???

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.23. 21:40:00

Szegény Veronika, lesz sírcsi! Küldjenek be Csabával busifát! :) Dreszternek meg méretes vibrátort. :)

julcsi29 2011.10.23. 21:40:16

@stella03: Meg is gyógyulsz rögtön,ugye ? :))))

MissX 2011.10.23. 21:40:23

és akkor most lássuk veronikát és attilát ja meg pétert is :)

evangeline77 2011.10.23. 21:40:28

De várom milyen fejet vágnak mikor bemegy..:D:D:D

DE VÁÁÁÁÁÁÁROOOOOOM!!!

capa05 2011.10.23. 21:40:37

Most lesz a jó az arcokat nézni

JOKKA21 2011.10.23. 21:40:40

Sajnálom a kubai macsót, pedig jól nyomta a showt.

csiri bá 2011.10.23. 21:41:01

na akkor most osztott képernyőn Veron és Petya képét ha kérhetjük

sogeking 2011.10.23. 21:41:05

@fkangi: én meg Attiláéra :)
@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: csinálok neked bundáskenyeret

Lasombra 2011.10.23. 21:41:20

esetleg talán ha Veronika megdugná egy felcsatolhatóssal Dresztert...

Akármi Áron 2011.10.23. 21:41:20

Hát szépen vagyunk:(((((((((((((
Nem pukkantunk!
Sajnálom, a villából ő fog hiányozni, nem Csaba!

Gorlaami 2011.10.23. 21:41:37

rtl klub beszopta. :D

MissX 2011.10.23. 21:41:38

azt hiszem érdekesen fognak alakulni bent az erőviszonyok..

evangeline77 2011.10.23. 21:41:40

@julcsi29: Sajnos nem..:( De azért örülök nagyon. Sajnálom Krisztofelt, de ha nem arcoskodik ennyit, akkor lehet ő megy vissza.

témázgató 2011.10.23. 21:41:51

Ki fogja megcsinált dresztert???

témázgató 2011.10.23. 21:42:35

Nem baj, Veron megígérte, hogy megnyeri a játékot, Krisz pedig felmegy hozzá lakni. Olyan jó lesz...

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.23. 21:42:37

Lilu: "megkérem a kollégákat , tegyék ki....a képeket.." :DD
Lilu és az ő vágyai..:DD

MagasMacska 2011.10.23. 21:42:55

Szóval Krisz szerint nem volt fair a győzelem....

genevieve 2011.10.23. 21:42:59

@Lasombra: AMIT CSAK AKARSZ:-)

VENDÉGEM VAGY:-)

bknn 2011.10.23. 21:43:01

Na most mondja valaki, hogy az RTL csal a szavazatokkal...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.23. 21:43:06

@JOKKA21: alapvetően én is sajnálom a csókát, de már túl sok volt a vége felé... Nem kellett volan ennyire pörögnie, már rohadtul idegesítő volt.

julcsi29 2011.10.23. 21:43:09

Örülök,hogy nem győzött a mínusz IQ ! :)

Atok 2011.10.23. 21:43:12

Attila be meri vallalni ezutan ismet Csaba parbajra kuldeset? :)

JOKKA21 2011.10.23. 21:43:20

@stella03: Pedig jól állt neki a flegmaság és ez a kubai macsó sztájl.

dr. gernika 2011.10.23. 21:43:30

Remélem Veronikának megmutatják majd kiszop flörtjét dreszterrel. Nem lenne fair ha még hónapokig várna erre a szarjankóra.

liberaliskonzervativ 2011.10.23. 21:43:30

ledobbentem. pedig mekkora kampany vt kiszop mellett. hmm. attila fejeert megerte mondjuk :D

Lasombra 2011.10.23. 21:43:39

Kubába akarnak kimenni? Onnét eljönni szoktak az emberek.
vagy most mi van?

ez oan szomorú ez a zene ez. főleg Krisszel kisgatyában.

na halkítok is a tévén, nemsokára visít, Kacsacsőr.

nathalie 2011.10.23. 21:43:46

na most majd megnézhetjük, ahogy csaba semmiképpen nem lesz érdekesebb személyiség, de beszólogat mindenkinek.

sogeking 2011.10.23. 21:43:57

@julcsi29: mivel itt van a tegnapi három pályázó, esetleg... :)

kékdelfin 2011.10.23. 21:44:12

Na, gyöhet a kámingáut!

JOKKA21 2011.10.23. 21:44:12

@pushpang: De ő csinálta a műsort, Csaba jó gyerek meg minden, de nem tudok rajta nevetni.

nosce 2011.10.23. 21:44:17

Hát a retek tökön szúrta magát, amúgy mondtam már az elején h Csaba optimálisat húzott a saját szempontjából, Cris meg marad majd a belevaló meg nekedvaló állandó sztárja....:)

evangeline77 2011.10.23. 21:44:17

Na most figyeljen mindenki!!!:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.23. 21:44:37

Díszniggereket megtartották az rtlnél, biztos nem volt nehéz befogni őket a blahán :)

Veronika sírcsi! :D

Lasombra 2011.10.23. 21:45:08

@témázgató: esetleg Csaba. muhauhuhua

@genevieve: gintonicot kérek. :D

nathalie 2011.10.23. 21:45:08

mondjuk aki most veronikán röhög, az megérdemel egy faszkorbácsot.

evangeline77 2011.10.23. 21:45:10

A fenébe, nem láthattuk Attila fejét..:)

csiri bá 2011.10.23. 21:45:14

@nemvállalom: lehet inkább félt a nagy büntipénztől...

Líder Máximo 2011.10.23. 21:45:15

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: gyere vállamra borulni, zokogjunk együtt, drága démon...

capa05 2011.10.23. 21:45:45

@stella03: de elfordult csalódottan

témázgató 2011.10.23. 21:45:46

Veron a fekete özvegy.

evangeline77 2011.10.23. 21:45:47

@nathalie: ugyan már, nathalie, ne sajnáld! nem is ismerik egymást, ezek mondvacsinált érzelmek. Ráadásul hamisak is.

kékdelfin 2011.10.23. 21:45:55

Na, hajrá csaba, akkor elő a farbával! Csináld meg kingust, vagy sadit!

JOKKA21 2011.10.23. 21:46:18

@nathalie: Én nem röhögök rajta, de gyere korbácsolj.:D

bknn 2011.10.23. 21:46:19

Azért ez durva, hogy a kubai esett ki elsőnek. Ő nem éppen egy VV...ki is? Leonidasz?

Hurri Kán 2011.10.23. 21:46:43

Hát ez kész... Lehet beküldeni tűt, cérnát, Csaba vezetésével indulhat a hímzőszakkör, mely minden temperamentust nélkülöz.

Lasombra 2011.10.23. 21:46:48

ezt mondja a bentieknek is, hogy szeretné, h mutti kimenjen Kubába. :)
hülye ez? mit szarnak azok ott bent erre???

brumbrum 2011.10.23. 21:46:49

De tecccccccik!!!! A plem-plem szájú visítása.

témázgató 2011.10.23. 21:47:02

Ne aludjál egy fiúval se, ha már én nem alhattam dreszterrel...
Lilu csendben gyászol...

nathalie 2011.10.23. 21:47:04

@stella03:
enged azért már meg hogy megtegyem! :D

sogeking 2011.10.23. 21:48:50

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: kell valami a holnapi műsorba is, majd ül totálban a riportban :)

Hódos Hajnalka 2011.10.23. 21:49:05

@Líder Máximo: én sajnálom ezt a kis hülyegyereket. elhitt valamit, és koppant.

csiri bá 2011.10.23. 21:49:08

Lilu milyen szomi...neki nem szóltak előre hogy Krysz esik ki?

Atok 2011.10.23. 21:49:12

@gyvy: Deja Vu? Oliver vs Beci...

prof. Perselus Piton 2011.10.23. 21:49:13

egy hülye kihullt :-))) jesssz...

dr. gernika 2011.10.23. 21:49:31

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: egy pillanatra lehetett látni, mikor már kapcsoltak vissza a stúdióba.

evangeline77 2011.10.23. 21:49:42

@nathalie: jaj, hát nem korlátozok én senkit, pláne nem Téged..:) Szeretem olvasni a véleményed...

Ma este én is nézek onlányt, ha lesz..:)

fran7 2011.10.23. 21:50:03

Amikor Cris bekerült beírt egy jól értesült, hogy a VV embere és ez nem véletlen. S fogunk még érdekes dolgokat látni. A Retek eddig tartotta bent. Szerintem egy kinti promótert akart a retek. Nem egy Melindát és Bandit, akit az anyja nehezen hív meg egy vasárnapi ebédre.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.23. 21:50:17

@JOKKA21: én Kiszopon se tudtam már a vége felé nevetni.

Ez az "ő csinálta a műsort" ... ugyanmár Kb. olyan szinten ment a műsor amit ő csinált, mint Stan és Pan, a picsánrúgós poénokkal.

Most, hogy Cs. visszament, valszeg átrendeződnek majd az erőviszonyok, más feszültségek és más vicces dolgok történnek majd. És nem kell folyamatosan Kiszop meg Veronika románcoskodását nézni. Vagymiafaszt.

dr. gernika 2011.10.23. 21:50:31

Na és most jön a borg-mantra, hogy mérnem illik gerike sehikéhez...

julcsi29 2011.10.23. 21:50:37

@sogeking: Most a zuhanyról beszélünk ? :)Három ??? :))))

genevieve 2011.10.23. 21:50:46

bocs, de én most nagyon röhögök:-))))

Lasombra 2011.10.23. 21:51:05

hú, ennyi izgalmat egy estére!
mi lesz velem, ha majd Dya párbajozik? (mármint a döntőben ofc.)

na vissza is vonulok, NeoCitran, fürcsi, lázmérő... húazannya, azért a kis Serikének is milyen helyre dudái vannak!... hol is tartottam? :)
ja, szevasztok, jóccak.
Zsöni, grat! jó csapat voltunk. :D

liberaliskonzervativ 2011.10.23. 21:51:07

sehere huzzon a faszba. annak meg az olasz temperamentus kell.

Spéter46 2011.10.23. 21:51:49

Cris még ma megdugja Lilut, de ki dugja meg Csabát?

brumbrum 2011.10.23. 21:52:03

Mostmár elég lesz a majmának egy talicska is, mert eddig egy háztáji kocsi is kicsi volt az arcának.
Azt hitte mindenki elolvad azon, hogy kubai. Mi nem vagyunk Gombos Edinák, buzi gyerek.

témázgató 2011.10.23. 21:52:05

@csiri bá: ebből is láthatod, hogy nincs csalás, csak az utolsó pillanatban, derül ki az eredmény :DDD
Szerintem is elfogyott a retek pénze, vagy felmondott a vágó a sok meló miatt.

nathalie 2011.10.23. 21:52:11

@stella03:
hát az a nagy büdös helyzet, hogyha attila meg péter is kijön, akkor már ténleg nem tudom miről kommentelgethetnék, mert hogy mit nézzek? :D ezt a csaba gyerek még arra se jó, hogy utáljam, annyira unalmas.
Talán ha gergő bekattan, akkor van remény...

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.23. 21:52:12

@stella03: deez az, hogy MOST nincs online..pedig meghallgatnék egy Péter-Attila beszélgetést, friss sokkhatás alatt..

Emanuelle 2011.10.23. 21:52:17

@gernika: Jóóó és akkor lesz catfight:-)

sogeking 2011.10.23. 21:53:04

@julcsi29: igen, tegnap három jelentkező volt - nosce, arkangyal, és sogeking - bár lehet azóta visszakoztak :)

JOKKA21 2011.10.23. 21:53:28

@pushpang: Kiszop érdekesebb volt eddig, mint Csaba, de remélem Csaba is érdekes leszm vagy próbál az lenni, nem kell már nézni, majd nézhetjük Kinguci-Ati és Petya-Vera nyüglődését.

MissX 2011.10.23. 21:53:39

van egy olyan érzésem, hogy legközelebb nem fog olyan sok jelet kapni csaba...

Líder Máximo 2011.10.23. 21:53:57

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: ettől jobban már csak a múltkori, díjnyertes tökfőzeléket fogalmaztad meg!

Egyébként fel a fejjel, jót fogunk azon szórakozni, mit hitt el viszont ma este Csaba :P

csak magamat képviselem 2011.10.23. 21:53:58

hamar elkezdődött az általános durvulás, ezért van a csapatelkülönítés. logikus.

vallatas 2011.10.23. 21:54:05

Na most Csaba ezért cserébe, illene is valamit villantani, mert az hogy szánalomból kerültél vissza az alapból is igen csak vicces egy szórakoztató műsor esetén... bár én előre megmondtam, hogy kell a meghökkenés meg a melegség ... és hát csak bejött :)))

MagasMacska 2011.10.23. 21:54:40

@MissX: Szerintem is egy kicsit megijednek tőle.

foxglove (törölt) 2011.10.23. 21:55:02

@MissX: érdekes lesz, kíváncsi vagyok, hogy állnak most hozzá a többiek

never again 2011.10.23. 21:55:02

Szerintem Péter reakciója volt a legbeszédesebb.
És egyetértek, hogy így máshogy, de legalább ugyanolyan érdekes lesz a műsor.

sogeking 2011.10.23. 21:55:27

@csak magamat képviselem: azt mutatták, hogy kik vannak az egyes csapatokba?

fran7 2011.10.23. 21:55:35

Ha jó láttam, akkor Shadi, Kinga és Dia örült igazán Csabának. Kb. ők azok, akikre valamennyire számíthat. Csak ez is majdnem olyan mint a Bandi-Cris-féle A-team. Csabáék a B-team.

Battenfeld 2011.10.23. 21:55:43

Most kapcsoltam be a tv-t és azt látom, hogy CSABA MEGY VISSZA? OK, kinyomtam a CL-t. Ez nagyon vicces lesz, Petike és Attila el fog gondolkozni a világ nagy dolgairól:D Csaba és Shádi szanaszét szivat mindenkit ki eddig az útjukba kerül, és ami a legfontosabb: Kinga közelebb kerül Csabához. És hogy ez miért fontos? Azért mert Attila meg fog hülyülni ettől...

evangeline77 2011.10.23. 21:56:37

@nathalie: Én nem aggódok, mikor Olivér kiment, akkor is maradt mit nézni bőőőven.. Élesedni fognak itt nagyon a konfliktusok, ez még csak az első párba volt, a java még hátra van..;):)

@fkangi: Én is azt akartam nézni.. :( Fenébe.

Némber Ván 2011.10.23. 21:56:40

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Én is sajnálom, mindenki tudja, nem az eszéért szerettük, hanem mert a hátán elvitte az öfiket, nem is tudom, miről fogsz írni eztán.

Viszont van egy tippem:
Csaba ázsiója megugrik és Dia-Kinga "párbaj" lesz a kegyeiért. Szépen össze fognak ugrani miatta.

nosce 2011.10.23. 21:57:16

Mivel a Csaba tábor erősebb most Csaba ráhajt majd h Attila legyen a kiválasztott esetleg Péter de sztem inkább Attilát erölteti, és valszeg ő is visszamegy...
de a músor eddig is unalmas volt cris nélkül meg még vissza is esik...Persze Cris visszamenetele meg nagyon rossz "erkölcsi" üzenet lett volna...

csak magamat képviselem 2011.10.23. 21:57:18

ez az elkülönítés jó ötlet.
remek lehetőség, hogy az egy nagy helyett 2 kisebb karámban próbálják ki a WW5-öt.

foxglove (törölt) 2011.10.23. 21:57:59

ez tök jó lesz, péternek és attilának újra kell építeniük a stratégiájukat, a semmiből. Na MOST van az a pillanat, hogy létrejöhet az Attila-Péter szövetség...

nathalie 2011.10.23. 21:58:53

csabát vissza kellett küldeni, mert akkor ki lenne a vitapartner attila és péterrel szemben. Ahogy állnak a dolgok, ők nem veszekszenek egymással, shadira meg nem lehet építeni.
Hát majd meglátjuk csaba mit fog csinálni, reméljük heti átlagban egy két percet azért csak szerepelni fog már az öfikben. Akkor már megérte. Lányok, asszonyok ezrei ringathatják továbbra is abban a hitben magukat, hogy azért még vannak rendes fiúk lányainknak :D
az első sokk után most már csak röhögni tudok.

Mazlee 2011.10.23. 21:58:55

eddig volt 2 párocska most hirtelen megszűnt mindkettő.

lehet újabbakat létrehozni :)

Sajnálom Kiszopot, de sok volt már belőle... Attila meg úgy néz ki jófej lett. inkább Shadi lesz a következő.

Hurri Kán 2011.10.23. 21:59:19

@Atok: Jaja...

@Némber Ván:
Ezt úgy érted, hogy rettenetesen érdekfeszítő, hármasban történő gitározást, majd alvást fogunk látni? :D

nosce 2011.10.23. 21:59:33

@stella03:
"Én nem aggódok, mikor Olivér kiment, akkor is maradt mit nézni bőőőven."

de csak azért mert Olivér odakint megszervezte Alek győzelmét nélküle Béciék simán kiejtik és messze kisebb nézettség marad. Na most az Olivér szerep Cris esetén egy NONSZENSZ :)

Akármi Áron 2011.10.23. 21:59:52

@Kékdelfin: így is van, ebben a sorrendben:D

Líder Máximo 2011.10.23. 21:59:58

@foxglove: ezt pofáztam már ma egész nap meg tegnap este is...Attila-Péter szövetsége soha nem volt ennyire közel..

nathalie 2011.10.23. 22:00:02

@liberaliskonzervativ:
kb majdnem olyan lett a fejem mint amilyen az avatarod a fantomképek megmutatásakor :D:D

never again 2011.10.23. 22:00:24

@Némber Ván: Csaba Dyának is megmondta, hogy neki Kinga kellene, viszont Kinga kerek perec kijelentette (józanon), hogy neki nem kell Csaba, mint férfi.

MagasMacska 2011.10.23. 22:00:52

@foxglove: Péter úgyis elmagyarázta tegnap Verának, hogy neki mindig van B-terve, és ha azt hiszik, hogy ő van megszívatva, akkor is mások vannak megszívatva. (Vagy legalábbis majdnem ilyen értelmes dolgokat mondott.)

Némber Ván 2011.10.23. 22:01:10

@gyvy: Áááá, egyik sem az az osztozkodós típus, inkább olyan műhajtépős egymásnak menésekre tippelek.

Líder Máximo 2011.10.23. 22:01:10

A Könyvásházi Fiúk hamar elbúcsúztak..
Bandika..
Krisz...
tegyük a szívünkre a kezünk, azért ez hatalmas papírforma :D

nathalie 2011.10.23. 22:01:34

@stella03:
hát mert volt bent egy bolond éva és egy bolond alekosz!
AKAROM a péter - attila szövetséget :D talán még jó is lesz ez így.

liberaliskonzervativ 2011.10.23. 22:01:35

ok, mondjuk ez remenyt ad arra h attilat is kibasszak a faszba (na,ez a kognitiv disszonancia amugy)

Hurri Kán 2011.10.23. 22:02:00

@Némber Ván:
Ezekből simán kinézem, h összevesszenek azon, h Csaba melyiknek gitározzon. :D

liberaliskonzervativ 2011.10.23. 22:02:17

@nathalie: en ulok es nem ertem. a zberek hulyek.

Akármi Áron 2011.10.23. 22:02:33

@gyvy: DDD hasonlóra gondoltam, csipkeverésre:)

evangeline77 2011.10.23. 22:02:43

@nosce: Az, hogy a villában milyen konfliktusok történtek, ahhoz Olivérnek a távozása után semmi köze nem volt. Ahhoz, hogy Alekosz nyert, igen. De itt egyes emberek a konfliktus, a színes műsor hiánya miatt aggódnak.. Ami szerintem Olivér távozása után is volt a VV4-ben és ahogy sztem lesz ezentúl is a VV5-ben.

Hurri Kán 2011.10.23. 22:02:52

@stella03:
No... mesélj, mire számítasz. :)

MagasMacska 2011.10.23. 22:03:14

@nathalie: Én pont fordítva. Hatalmas Attila-Péter párharcokat akarok!! Tépjék meg egymást!

foxglove (törölt) 2011.10.23. 22:03:14

@nathalie: és ők lesznek a rosszfiúk. nem lesz több fecó meg kinguci. nagyon bírnám:)

evangeline77 2011.10.23. 22:03:25

@nathalie: Én pont, hogy azt várom, feszüljenek egymásnak, de nagyon nagyon keményen. Két dudás nem fér meg egy csárdában..

beacska 2011.10.23. 22:03:27

@Líder Máximo: hacsak nagy okosan nem teszik külön csapatba őket.
Remélem, így kezdik: alkossatok 2 csapatot!

liberaliskonzervativ 2011.10.23. 22:03:33

@MagasMacska: jo, peter mindig megmagyarazza, h igazibol ami tortenik az pont neki jo.

Szerénke. 2011.10.23. 22:03:57

Sziasztok!
Én nagyon örülök a Csabi győzelmének, felháborítónak tartottam, hogy Cristofel-t mennyire tolja az RTL klub. De hát a fagyi visszanyalt, ugye.
Akik azt írják, hogy Csabi unalmas, azoknak üzenném, hogy néha nézzenek bele az esti közvetítésekbe (persze ne akkor,mikor szándékosan egy csapat el van különítve vacsora címén). Igenis kiveszi a részét az ottani életből, de az RTL mindent kivág belőle. Én például az Attila-Cristofel féle D matracos vitát láttam, és ott utána ő is ugyanúgy megbeszélte a szobában maradottakkal a dolgokat. Csak az RTL-nek nem érdeke (valami rejtélyes okból kifolyólag) őt mutatni. Remélem most nem fog nagyon megnőni az arca, nehogy ez okozza a vesztét és fogást tudjanak rajta találni.
Hajni!!! Én ígértem Neked egy képet a háton röfögve alvó kutyusunkról. Nincs elfelejtve, de a szkennelő megadta magát.:(((

vallatas 2011.10.23. 22:04:10

Egyébként, hogy akarja Csaba megbosszulni Attillán ezt az egész dolgot?
taktikázni fog, szövetségeket alakít?
Kingát és Dyát avatja be elsőnek?
Majd Sheihéket?

sírok a nevetéstől... nagyon várom a pillanatot, ahogy a makogón beszélő Csaba a szaunában Attillára teteti a többiekkel a jelet...

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.10.23. 22:04:15

nem hiszem el, itt valami nagyon nem stimmel...

teljesen érthetetlen a szavazás eredménye, bár nekem Csaba a szimpatikus, de azt gondoltam nincs esélye Cristofellel szemben, mert a srác annyival szórakoztatóbb, ez az eredmény csak úgy következhetett be, ha ez egy cinkelt szavazás, (de nem értem az RTL hátsó történetét), vagy a Cristofelt támogató rétegnek nincs pénze hogy telefonáljon...

nem tudom, de értherthetetlen..

Némber Ván 2011.10.23. 22:04:20

@gyvy: Áááá, egyik sem az az osztozkodós típus, inkább olyan műhajtépős egymásnak menésekre tippelek.

@never again: Emlékezz vissza, az elején még lemilyenrondázták,aztán már a demilyenaranyos kategóriába sorolták, most meg vissza jött egy győztes párbajról. Hidd el, lesz ő még szép is.

nathalie 2011.10.23. 22:04:44

@liberaliskonzervativ:
én sem értem. én nem értem mit szeretnének nézni emberek. vagy hát mit nem, hiszen csaba nem sokat szerepelt...

liberaliskonzervativ 2011.10.23. 22:04:57

mondjuk szandika is kiesett, nekem spec o vt a kedvencem az elozoben.

beacska 2011.10.23. 22:05:04

@stella03: csak ez a 2 dudás pontosan tudja, hogy nem nagyon számíthatnak másra. A képmutatásra hagyatkozzanak???

nosce 2011.10.23. 22:05:29

@Líder Máximo:
Péternek semmi esélye a győzelemre és nem is volt, egy ilyen intrikus faszra senki nem szavaz, főleg nem arra h nyerjen, Attilának se sok esetleg ha üldözöttet csinálnak belőle...

Líder Máximo 2011.10.23. 22:05:35

@stella03: van itt már közöss ellenfél, nincs itt már két duda...akarom mondani a csárdában :)

nathalie 2011.10.23. 22:06:36

@stella03:
őő? milyen két dudás? ki feszüljön?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.23. 22:06:39

@stella03: gondolom, hagynak nekik időt, hogy kicsit lehiggadjanak.. valószínűleg nem szalonképesek....

@never again: Kingácskának fontos a látszat és valljuk be, senki nem gondolta közülük, hogy Csabának esélye van visszamenni. most már viszont nem tartják gyengének Csabát, így Kinga számára is vállalható lehet...

beacska 2011.10.23. 22:06:41

@vallatas: de ő ilyet nem tesz, mert akkor hol a becsület és a gerinc????

Líder Máximo 2011.10.23. 22:07:28

@nosce: tehát azt állítod, h Pétert még Dya is kivinné? Vagy sehi?

témázgató 2011.10.23. 22:07:33

Veronika elhiszi magáról, hogy meg tudja nyerni a VV-t is, mint az Alekosz show-t.
Most bele fog húzni, hogy legyen a szerelmesével szép közös otthonuk - ahol majd vendégül látják mondjuk dresztert, meg a többieket is.

evangeline77 2011.10.23. 22:07:39

@gyvy: Sok balhéra, ami Krisztofel nélkül is meglesz. Nincs olyan ember, aki nélkül a többi 13 ne tudná úgy folytatni, hogy az ne legyen jó..

Sírjunk akkor, ha Seri, Dya, Eszter, Vera és Fecó marad benn csak a végére. Akkor lesz min.

Azt várom, hogy Attila-Péter- Shadi/Csaba klikk legyen..:) 3 egység. De kitudja hogy lesz...

vallatas 2011.10.23. 22:07:59

beacska:
azt nem tudom, de megvan az oka mint már mondta, és ezért megteszi.
van ő olyan faszagyerek hogy összehozzon egy ilyet, vagy inkább felmászik a futógépre és fut tovább mint eddig, hisz ez a taktika is működik. :)
kislányok maguk alá csorgatnak és az smst-győzelmet ér!

fran7 2011.10.23. 22:08:34

Én most vizionálok egy Csaba-Attila-Shadi hármas döntőt.

nosce 2011.10.23. 22:09:58

@stella03:
"Az, hogy a villában milyen konfliktusok történtek, ahhoz Olivérnek a távozása után semmi köze nem volt. Ahhoz, hogy Alekosz nyert, igen."

Indirekt volt köze, azzal h az Alek tábort megerősödött Olivér szervezkedése miatt rendre Alek és tábora jött vissza, enélkül Alek kipottyan és nincs többé músor mert nézhettük volna Béciék mosogatását...

evangeline77 2011.10.23. 22:09:59

@stella03: Mármint h hármójuk vezetésével három külön klikk legyen.

BarBwire 2011.10.23. 22:11:10

sziasztok, sziasztok, na volt szamba? volt valami kis beszólogatás a párbajon? Mi volt az a kígyós izé?

MagasMacska 2011.10.23. 22:11:27

@beacska: Nincs. Pedig de meghallgatnám őket!

Líder Máximo 2011.10.23. 22:11:43

@stella03: Csaba nem alfahím típus..főleg nem egy csoportvezető... a zenekarban is csak alájátszik az énekesnek..soha nem lesz a szavak embere..én azt jósolom, h a fecó-kinga-gergő mentén megszerveződő "szeretet"-"korrektség" csoport körül fog majd lehorgonyozni

nosce 2011.10.23. 22:11:53

@Líder Máximo:
Nem vinnék ki, de Dya kint hagyná, sehere valszeg nem mert gyenge, főleg ha Gergőhöz már nem lesz köze...

BarBwire 2011.10.23. 22:12:15

@stella03: Veruska most biztos a párnáját sírja össze.

evangeline77 2011.10.23. 22:12:43

@nosce: Ez igaz, de Alekék klikkje nem csak ült a seggén, hanem ha kellett, a másik csapattal egymásnak feszültek. Mindig volt balhé, generálta retek is, függetlenül attól, hogy Oli kiment.

Nem kell siratni Kriszt, itt van nekünk Veron mint szánalmas hülye.. Mondjuk ő valahol cuki.

MagasMacska 2011.10.23. 22:12:46

Na, és akkor most ki lesz a következő áldozat?

Akármi Áron 2011.10.23. 22:12:57

@gyvy: Hinnye:DDDD Ma jobb vagy, lássuk be:)))

beacska 2011.10.23. 22:13:06

@Líder Máximo: szerintem Gergő már kihúz. A nagy összeboruláskor is csak egy pacsit kapott!!!

_most_ 2011.10.23. 22:13:23

Úristn, hát ez milyen már, hogy Csaba megy vissza, Csabának semmi temperamentusa sincs. Ilyen minek megy vissza, eddig se szerepelt az összefoglalókban, ezután se fog. Hát mi lett volna, ha Éva ki esik az első párbajon, teljesen értelmetlen lett volna az egész vv4.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.23. 22:13:51

@beacska: nincs . folytatást ígérnek, pedig el sem kezdték..

lucc.gizi 2011.10.23. 22:14:16

szerintem nem lesz unalmas a műsor, Csaba a visszamenetellel erősödni fog, a csajok majd tapadnak hozzá, Attila ettől kiborul..."nekimegy" Csabának, de neki már nagyobb lesz a mellénye. Péter "fiai" már kintvannak, kiváncsi leszek a kavarásokra.

evangeline77 2011.10.23. 22:14:57

@Líder Máximo: Nekem az jó lesz úgy..:) Nem is azt várom, hogy Csaba legyen a vezető, hanem hogy legyen egy különálló klikk, Petiével és Attiláéval szemben. Már ha lesz. Meglátjuk..

Én erősebbnek tartom ezt a mezőnyt, mint a tavalyit, ahol mindenki sírt, hogy haza akar menni. Ezek a tetőn is visszamásznának, ha lehetne..

Líder Máximo 2011.10.23. 22:15:28

@nosce: ...szóval azért lenne ember, aki ellen visszajönne :P
+ ne felejsd el, h párbaj nélkül el lehet jutni akár a legjobb (VV)négy közé is! Ha megfelelően ügyes és szerelmes az ember :P Péter valszeg mással fog próbálkozni, de nem hinném, h hamar elhullana..

beacska 2011.10.23. 22:15:40

@lucc.gizi: ott vannak még Péter lányai.
Nyerje végre csaj a VV-t!!! haj-rá csajok!!!

Melindát vissza a villába!!!

Hurri Kán 2011.10.23. 22:16:11

@fkangi:
Előtte sem voltak azok. :D

@stella03:
És egy Shadi/ Csaba klikk mégis mire vinné? Egyik szürkébb figura mint a mások. Az biztos, a csajok halál feszültek lennének miattuk, lévén nem az a felhozatal van bent, aki egy férfit az eszéért szeretne, na most ezt a két díszpintyet még az eszéért SEM lehetne szeretni.

csak magamat képviselem 2011.10.23. 22:16:49

@Battenfeld: Attila frtomonjai, megkockáztatom, szerencsésebbek, mint akár Csabáé. Kinga a jelleme miatt utálja, ha zöld ágra vergődnének, simán térdelne.
Ez azért lehet fontos, mert Attilának elég, ha egyszer befigyel egy konfliktus Csaba és Kinga, v a többiek közt. Egy-kétszer volt már Attila jófiú (pont a szülinapján), és Kinga korábban szimpatizált Attilával, ez kémia.
A kémia örök, Isten nem mára teremtette. :)

evangeline77 2011.10.23. 22:16:50

@lucc.gizi: Egyetértek..:) Nagyon várom a folytatást, szerintem így sokkal izgalmasabb, mintha Krisz ment volna vissza.

GL-581 g 2011.10.23. 22:16:59

Help! El vagyok vágva az információs csecsektől. Kiesett Kiszop? Vagy benntartották a... szerkik?

Líder Máximo 2011.10.23. 22:17:45

@beacska: Oké, elfogadom, de azt is érzékelem, ő nagyon nem csippantja Pétert..

BarBwire 2011.10.23. 22:18:30

@gyvy: azért shadi veszekszik velük, biztos most is lesz fikázás ezerrel.

hookah 2011.10.23. 22:19:10

Végül is Attila és Péter nem vesztett semmit, hiába játsszák el a megdöbbentet, nekik olyan mindegy, hogy ki ment ki, ki jött vissza, az a lényeg, hogy ők végig nem voltak veszélyben. Attila mondjuk jobban fellélegezhetett, mert ha Csaba őt viszi ki, akkor most valószínűleg kint maradt volna.
Attilának és Péternek ezután is az lesz a célja, hogy másokat küldjenek intrikával párbajozni.
Védettséget csak egy ember nyerhet az arénában, ezért az intrika szerepe nagyon nagy, hiszen aki intrikál, eléri, hogy a többiek birka módon kövessék, az sose lesz veszélyben, még ha nincs is védve. Attila és Péter eddig a fasz jó végén állt.

Cristofel hiába emlegeti, hogy kiküldi a szüleit Kubába meg Miami-ba, a többieket ez rohadtul nem érdekelte, mert nekik csak az számít, hogy ő már kint van, egy vetélytárssal kevesebb.

Az is szép jelenet volt, amikor a zokogó Veronikát DrEszter ölelgette és vigasztalta, pont az aki pár napja szét akarta dugatni magát Cris-szel.

Örülök, hogy Csaba ment vissza, Cristofel meg mehet vissza a Havanna lakótelepre. Szegény srác, az RTL és a villa taktikusai is jól felhasználták.
Azt hiszem pornósVera, pszichopataAttila, gonoszgnómPéter ked rájönni, hogy a rossz emberrel baszakodtak.

beacska 2011.10.23. 22:19:36

@Líder Máximo: öööö, végignéztem a vacsorájukat, bejött neki, hogy őt hívta meg...nem volt rossz taktika. Szerintem Péter már látta, hogy Gergő kihúz. a konyhában többször szidták Fecót.

evangeline77 2011.10.23. 22:20:22

@gyvy: Shadi, Csaba, Dya, Gergő, Seri, Kinga, Fecó.. Ebből a 7 emberből lehetne egy olyan klikk, aki nem akar a szaralak Attila és a manipuláló Péter mögé állni, hanem tényleg a "jót" képviselnék, ahogy mondjuk Kinga is mondta. Bár nem értem ő mióta jó.

Abban igazatok van, hogy se Shadi, se Csaba nem egy karizmatikus egyéniség, aki el tudna irányítani és össze tudna fogni egy normális klikket. Nem egy vezér típus egyik se, szóval lehet, hogy hamar szétszéledne a nyáj, de az is lehet, hogy kitartanának Csaba mellett a többiek, hisz kint hagyta Kriszt, akit ők erősnek gondoltak..

csak magamat képviselem 2011.10.23. 22:20:44

@stella03: támogatnék egy ilyen felállást :)

Líder Máximo 2011.10.23. 22:21:12

@stella03: egyetértek! egyenletesebb a mezőny és meglátjuk mi lesz :)

totál nem törvényszerű, h hasonló forgatókönyvek alapján alakuljanak klikkek, mint a vv4-ben. nehéz is jósolni, de eljátszom a gondolattal hátha megint kialakulna két nagy erőtér :P

liberaliskonzervativ 2011.10.23. 22:21:59

azt hiszem megint egy olyan vki fog nyerni, aki atalussza a vvt.

evangeline77 2011.10.23. 22:23:50

@liberaliskonzervativ: Nem hiszem, hogy Alek átaludta a VV4-et... :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.23. 22:24:21

A párbaj izgalmait kiheverendő, lazításnak sokunk egyik régi kedvence manapság: www.youtube.com/watch?v=SF4LD-pDeeU , www.youtube.com/watch?v=HJ_te90Y5-I .

Hurri Kán 2011.10.23. 22:24:23

@stella03:
Kriszt sem biztos, h erősnek gondolták, de mellette legalább történik valami. Csaba mellett semmi. Persze van, akinek ez bejön, h tök jókat tud aludni mellette, már ha érted, mire gondolok. :D

nathalie 2011.10.23. 22:24:25

@stella03:
de én nem akarom nézni azokat akik a jót képviselik :( mivel számomra a felsorolt emberek nem képviselhetik a jót, max a jobbat. Ez kb olyan lenne mint hogy a térden lövés helyett a lábszáron lövést választanám. akkor már attila és péter lépjenek valami devil-evil szövetségre, és akkor nekik drukkolok.

sogeking 2011.10.23. 22:24:33

Csabánál még azt sem mutatják, amikor visszamegy egy győztes bárbajról? :)

liberaliskonzervativ 2011.10.23. 22:24:42

@stella03: de milo igen meg aki elotte nyert az is.

nathalie 2011.10.23. 22:25:03

Nem krisztofellel volt a baj sztem, hanem akik csabára szavaztak, azok inkább attila, péter ellen.

nathalie 2011.10.23. 22:25:45

@gyvy:
én nem értem. mire gondolsz? :D

Akármi Áron 2011.10.23. 22:25:52

@gyvy: hát ez meg a másik? DDDDD
Bánatomban iszok is egyet:))) Cris gyöngyfűzéreit senkisenem tuGGya pótolni a bentlévők közül!

evangeline77 2011.10.23. 22:29:02

@nathalie: Nekem jobban tetszene, ha a két fő "gonosz" egymásnak esne...

Kíváncsi vagyok Péter most kivel, kikkel fog kooperálni.. :) A könyvesházi fiúk oda.

@liberaliskonzervativ: Ez viszont igaz, ahogy a VV1 esetében Szabolcs se csinált semmit.

@gyvy: sztem jóval erősebbnek gondolták, mint Csabát, a románckodás és a sok ökörködés miatt.

Hurri Kán 2011.10.23. 22:29:04

@nathalie:
Télleg kíváncsi vagy rá? :D

nosce 2011.10.23. 22:29:10

@Líder Máximo:
most majd elválik ha Csaba öt akarja bebüntetni, akkor megy pátrbajozni és megmutathatja :)

hookah 2011.10.23. 22:29:43

Nem értem miért beszélnek itt sokan arról, hogy egy csoportnak ami bent kialakul, kell egy vezető... Alekosz-Éva-Olivér csoportjának sem volt vezére, ők is néha összekaptak, nem vezették egymást, csak összejártak cigizni és inni és röhögni.

A korábbi VV-ket sem vezetők nyerték.

Az előző szériában ott volt vezér szerepben Laci, aki szépen leszerepelt.

Egy olyan játékban, ahol nem csapatok, hanem egyének küzdenek, nem kell vezér, sőt. Elég veszélyes szerep az ilyen, az intrikus sokkal jobban megúszhatja a közutálatot, mert nem parancsolgat, nem osztja az észt, nem kap sok kritikát, mert mindig csak egy-egy ember fülébe suttogja a szövegét.

Klikkek vannak, vezér meg vagy lesz, vagy nem.

MagasMacska 2011.10.23. 22:30:50

@sogeking: Nem. Pár kockát mutattak, azóta csönd. Nem merik?

Hurri Kán 2011.10.23. 22:31:18

@Akármi Áron:
Igyál kettőt. Négyet. Helyettem is :D

@stella03:
Na akkor ezek után Csaba melyik csajnak lesz bent szimpatikus?

nosce 2011.10.23. 22:31:23

@stella03:
"Nekem jobban tetszene, ha a két fő "gonosz" egymásnak esne...
"

akkor csaba ehhez minek ment vissza ? :) És majd csaba keményen fekvőtáaszozik közben ? :)

evangeline77 2011.10.23. 22:31:28

@nathalie: Igazad van sztem! A "szegény" fiú mellé álltak a két, háttérben egyességet kötővel szemben. Én is azért szurkoltam Csabának, mert Attila és Péter fejét akartam látni.. Na jó, vhol azt is akartam, hogy Krisztofel ezentúl azt mondogassa, hogy ő egy 18 éves kubai macsó, aki bekerült és az első párbajon ki is esett a villából.. :)

nathalie 2011.10.23. 22:31:44

@stella03:
sztem nem fognak. mivel most rájönnek, hogy csaba, a jófiú az ellenség, tehát akkor ők a rosszfiúk. hülyék lennének egymással baszakodni, amikor van ennél fontosabb dolguk is. attilának feco, kinga helyett úgyis kell valaki. péternek meg szintén, mert most őt is csak vera támogatja mindenben.

vallatas 2011.10.23. 22:32:08

Csaba majd végig nyeri a védettségeket, így utólag eléggé kiderült, hogy kit is nyomott/nyom az RTL :)
az itt kommentelők java része jól be lett szopatva, hogy kifelé a kirakatban Krisszt nyomták, míg közben surranópályán a helyes, erkölcsileg tiszta Tuját futtatták.-Alekosz után kell egy jó megjelenésű, nem sokat beszélő csóka-

evangeline77 2011.10.23. 22:32:20

@nosce: hogy egy kicsit elbizonytalanítsa őket..:) Mindkettő nagyon magabiztos volt, egy kicsit tojjanak be ők is.

nosce 2011.10.23. 22:32:53

@hookah:
minden csoportban van vezető ha informálisan is, Alekéknál Olivér volt amikor kiesett szétestek maradt Alek meg Éva ott meg nem kell vezető..

sogeking 2011.10.23. 22:33:12

@MagasMacska: nem tudom, pedig ez egy olyan időszak amikor őszintén lehet(ne) látni az arcokon a reakciókat

evangeline77 2011.10.23. 22:33:45

@nathalie: egy darabig talán összeállnak és lehet kipenderítik Csabát, de idővel úgyis egymásnak fognak esni és az nekem nagyon fog tetszeni. Mindketten taktikusok, de másképp. Nekem speciel Péter manipulációja jobban tetszik.

beacska 2011.10.23. 22:34:11

szerintetek mit beszélt meg AM Crisszel, hogy Csabát várta vissza???

MagasMacska 2011.10.23. 22:34:21

@sogeking: Így meg majd látjuk belőle azt, amit a retek láttatni akar.

nathalie 2011.10.23. 22:34:41

@stella03:
hát nem én találtam fel a spviszat,mielőtt még itt agyon dícsérsz :D
de számomra teljesen egyértelmű volt, hogy ezt a párbajt inkább péter,attila-csaba vívta. azért itt sok kommentelő is akkor kezdte el mélységesen szeretni csabát, miután attila, a sorozatgyilkos kikezdte. egyébként észre se vették volna, hogy csaba bent van.

foxglove (törölt) 2011.10.23. 22:35:14

@hookah: attól, hogy a VV-ben még nem volt rá példa, máshol ez működőképes dolog. Ez a közelmúltban egyébként egy magyar realitynél is bebizonyosodott, de le nem írom a nevét, mert már nekem kínos, hogy állandóan reklámoznom.

MagasMacska 2011.10.23. 22:35:38

@beacska: Lehet, hogy az "elkiabál-effektust"? Akit én visszavárok, az garantáltan kiesik?

beacska 2011.10.23. 22:36:14

basszus, én hülye elfelejtettem megsütni a bekészített kenyeret :(( most maradhatok fent még 1,5 órát...remélem legalább az onlány beindul, ha már....

sogeking 2011.10.23. 22:36:20

@MagasMacska: igen, majd kiderítik, hogy ő még a győzelemnek sem tud örülni rendesen

beacska 2011.10.23. 22:37:43

@MagasMacska: de még nem kellett senkit sem visszavárni...nem hiszem...(fejcsóva)

nathalie 2011.10.23. 22:38:09

@stella03:
sztem ők eléggé kedvelik egymást és elröhögnek egymássak, tehát alek-béci vitákra ne számíts. jobban el tudnám képzelni róluk azt hogy megbeszélik, hogy a döntőben találkoznak és lerendezik, hogy dya legyen a harmadik.
Nekem attila jobban bejön. mindenhogy :D

Hódos Hajnalka 2011.10.23. 22:38:34

@csak magamat képviselem: ha a kémia = szerelem, akkor arról tudósok bebizonyították, hogy másfél-két év.
Isten nem hülye. Nem teremtget csak úgy örökre. :D

sogeking 2011.10.23. 22:38:54

megszólalt az onlájn:)

Hurri Kán 2011.10.23. 22:38:54

@stella03:
Márhogy kik tojjanak be? :)

Szerénke. 2011.10.23. 22:38:56

Onlány, egy pillanatra...:D

csak magamat képviselem 2011.10.23. 22:39:06

b@hookah: én is röhögtem drEszteren, a nagy együttérzőn.

evangeline77 2011.10.23. 22:40:46

@nathalie: Nekem Péter nem jön be, csak a manipulációja..:) @gyvy: Péter, Attila. Azt gondolták, Csaba nagyon gyenge, most azért meglepődtek.

@csak magamat képviselem: Én is röhögtem rajta. Az a nő nagyon gáz.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.23. 22:41:14

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: ne ijesztgesd azokat, akik még nem házasok.. majd rájönnek..:DD

MagasMacska 2011.10.23. 22:41:19

Hát buli egyelőre nincs. Ülnek Csaba körül és ajnározzák.

beacska 2011.10.23. 22:41:46

@stella03: Péter egyszer azt mondta: olyan nincs hogy erős meg gyenge, érdekes és érdektelen van a villában.

Hódos Hajnalka 2011.10.23. 22:41:55

@fkangi: honnan tudod, hogy én házas vagyok? :D

beacska 2011.10.23. 22:42:33

@MagasMacska: ...hát ezek aztán tudják hozni a showt! ;DDD

evangeline77 2011.10.23. 22:42:38

@nathalie: Ja és ebben az esetben sztem Dyácska nyerne..:D

Hurri Kán 2011.10.23. 22:42:52

@stella03:
De most komolyan... Tegyük fel, Te lennél bent, mégis, miért tartanál szórakoztatóbbnak, jobbnak egy ilyen Csaba félét, mint Kiszopot?

hookah 2011.10.23. 22:43:26

Veszélyben a két szarkavaró: Attila és Péter.
Veszélyben PornósModorosVera, mert egy nagy nulla a bőrös mikrofon nélkül semmi izgalmasat nem tud nyújtani, Shadi, mert nagy a szája és drEszter, mert egy hízelgő kígyó, akit a többi csaj nagyon nem csíp. Sehere sem húzza sokáig.

nathalie 2011.10.23. 22:44:09

@stella03:
mindezek után amire ez az ország kiváncsi, most már én is :D de kurva jó nekünk:D:D

Líder Máximo 2011.10.23. 22:45:10

Kinga, Dya, Shadi, BTA, Fecó ugrott Csaba nyakába, amikor visszatért.

csak magamat képviselem 2011.10.23. 22:45:12

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: de a természettudományokat örökre. :)
ettől még igazad van. :( a tudósok néha betalálnak.
de én a szerelem első látásban-ban hiszek. :)
Nem úgy van?
lehet, kevered a szájflóra-összehangolódással. én arról hallottam, hogy másfél-két év párkapcsolat, smárolás a teljes szinkronizálás idő.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.23. 22:45:19

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: ja, csak gondoltam, ilyen bölcs megállapítás alapján..:DDDD

evangeline77 2011.10.23. 22:45:27

@gyvy: Nem lennék benn soha (de ez mindegy, csak nyomatékosítsuk..:)), de nekem belülről visszás lenne Krisz a sok hülyeségével. Én azt gondolnám, hogy nagyon megosztja kinn az embereket...

nathalie 2011.10.23. 22:45:42

@gyvy:
könyörögöm: Tegyük fel Te vagy a néző. Mégis mit tartanál szórakoztatóbbnak egy ilyen csaba félét vagy krisztofot? :D:D:D:D:D

Szerénke. 2011.10.23. 22:46:14

Bakker, mit mondott? Nem értettem. Ki a faszfej? Meg ki állít be kit? És hogyan??

beacska 2011.10.23. 22:46:28

Fecó most éppen Attilát szapulja!
Ilyen barátot szeretnék magamnak egy életre!!!

csak magamat képviselem 2011.10.23. 22:47:07

@beacska: akkor most Csabi is érdekes lett? szerintem a visszajövetel miatt az már.

Líder Máximo 2011.10.23. 22:47:21

Péter, Vera, DrEszter, Veronika, Attila, Gergő kimérten álltak, gratuláltak.

nathalie 2011.10.23. 22:47:41

nekem nincs online. nektek van???

beacska 2011.10.23. 22:47:55

@Szerénke.: Attila és Péter mondták Fecónak, hogy akkor most bevonulhatnak Csabával éjszakára a d-matracra. És most ezen puffog Fecó :DDD

beacska 2011.10.23. 22:48:51

@nathalie: MOST nincs, de már volt.

Én a nyugiszobát akarom látni!!!!

hookah 2011.10.23. 22:49:40

Jobban belegondolva a 60:40 arány nem is olyan kicsi, nem a szokásos 51:49, vagy ilyesmi, ez már nem szoros eredmény. Én azért ennél jóval többet vártam Cristofeltől, meg a szavazóktól. Én is Crist vártam vissza, de Csaba visszatérése is szépen lefagyasztotta az arcokat.

MagasMacska 2011.10.23. 22:49:43

@nathalie: Néha van két-három mondat erejéig. Ebből kiderült - ha igaz, hogy az ellenpólus elvonult, valószínűleg új haditervet készíteni.

sogeking 2011.10.23. 22:50:00

@beacska: miért, ki van a nyugiszobában?

BarBwire 2011.10.23. 22:50:02

@beacska: Attila és Péter egymásra talált, csak még nem világos a többiek számára.

Bár csodálkozom, hogy Attila ennyire elfordult Pecótól.

nosce 2011.10.23. 22:50:09

@stella03:
Ha megnézzük Péter ló nélkül maradt 2 embere kiesett, Vera ha minden igaz már tegnap nem vele hált, Veronika mindig is Attilához volt közel, shádival összeugattak, Feco eleve rátette a jelet szal nemton kivel és kit tud manipulálni, légüres térbe került. Ez egyébként minősti a stratégiai képességét is, ami a titokszobában jól hangzik csak a villában nem müködk. Ö olyan Napoleon akinek a csapatait az első csatákban hazazavarták :)

Hurri Kán 2011.10.23. 22:50:16

@stella03:
Neked télleg az számítana, hogy jajj, mit gondolnak kint a nézők? :D És mégis, Csabával tegyük fel mit kezdenél? Ha már...

@nathalie:
Kiszopot, de én deviáns vagyok. :D

lucc.gizi 2011.10.23. 22:50:21

szerintem sok szavazó arra (is) gondolhatott, h. ha Csaba megy vissza, az egy erős jelzés Attila-Péter féle okoskodóknak, h. ne egy emberre rakják/rakassák a jelet, hanem "természetes úton" haladjon a jelölés, tehát a bentlévők saját ízlés és indokok miatt rakjanak valakire, ne hét óberke miatt. Nem Csabát jutalmazták szerintem, hanem Attilát és Pétert büntették.

témázgató 2011.10.23. 22:50:34

@lucc.gizi: Péter "fiai" már kint vannak:DDD

lucc.gizi 2011.10.23. 22:50:58

hét óberke = két óberke...

nathalie 2011.10.23. 22:51:28

@lucc.gizi:
mármint inkább az rtl :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.23. 22:51:43

@hookah: Kieshet Eszter, Shadi, Seherezádé ebben a sorrendben, szórakoztató- és taktikus faktoruk a tujával egyezik meg. Ellenben Verára szülség van legalább a középjátékban is!

témázgató 2011.10.23. 22:51:48

Onlányban már Péter nagyon közelít Shadihoz, az új táborhoz: közös főzést emleget. Lesz itt még nyalás...

beacska 2011.10.23. 22:51:59

@sogeking: azt hittem, az ELLEN, mert ezt mondta Csaba, de itt vannak a konyhában, és főzni készülnek éppen.

nathalie 2011.10.23. 22:52:36

@MagasMacska:
és csaba már kiválaszotta a szüzet akit ma megkaphat? :D:D

sogeking 2011.10.23. 22:53:06

@beacska: ok, bár Attilát még nem mutatták, legalábbis nekem nem :)

lucc.gizi 2011.10.23. 22:53:40

@nathalie: érzem a frusztráltságod cris miatt, de ebben szerintem nincs igazad: elvileg az rtl érdeke (a sóóóó miatt) cris lett volna, nem csaba

beacska 2011.10.23. 22:53:43

@témázgató: miért, mert szóba állnak egymással, és nem köpködnek???(meglepődik)

csak magamat képviselem 2011.10.23. 22:54:37

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: de olyan is kérdezte, akinél helyesnek bizonyult az elméletem.
Viszont nem örökké, ezt elismerem.
idézném Zoránt, de ő velem értene egyet, csak én az elejéről beszélek, ő meg a végéről. :)

beacska 2011.10.23. 22:54:47

a férjem azt mondta, sokan le sem tudják írni helyesen Cristofel nevét, és így érvénytelen :DDD

foxglove (törölt) 2011.10.23. 22:55:25

Fecó csak 28 éves? Sírok.

csak magamat képviselem 2011.10.23. 22:55:45

@csak magamat képviselem: ha ilyen barátod van, semmi szükséged ellenségekre. 8)

genevieve 2011.10.23. 22:56:21

úgy tűnik Csaba mégis jól döntött :-)

nathalie 2011.10.23. 22:56:24

@lucc.gizi:
én is úgy gondoltam. tényleg ebből látszik, hogy az rtl nem csalja el a szavazatokat. de most ahogy írtad, megfordult a fejembe, hogy lehet az rtl-nek ez volt a jó. meg csabának vissza kellett menni, hogy legyen attilának és péternek ősellenség.
szóval nem frusztráltság, csak elgondolkoztam. egész héten úgy éreztem krisztofelt akarják visszajuttatni, de lehet hogy ez csak a pofáraesés miatt tették.

evangeline77 2011.10.23. 22:57:12

@gyvy: Én mindig magamból indulok ki. Ha benn lennék a villában, nekem Krisz visszás lenne, valahol szórakoztató, de valahol idegesítő is. Így (mivel magam abszolút átlagembernek tartom) azt gondolnám, hogy a nézők is hozzám hasonlóan vélekednek..

Mit kezdenék Csabával? Semmit.

evangeline77 2011.10.23. 22:58:15

@nosce: Szerintem idővel be tud majd palizni 1-2 embert. Meglátjuk.. Kíváncsian várom.

nosce 2011.10.23. 22:58:51

@lucc.gizi:
ha a retek korrektül jár el akkor mutatja az elejétől h ki vezet, és akkor Csaba nyilt csatában nyer, de valami oka volt h ezt nem tette itt a gond, valszeg félt a médiahatósági büntitől. Mert Lilu közvetve elmondta a nagyik szavaztak Csabára, csakhogy a hirdetőknek meg nem ők a célközönsége.....

Hódos Hajnalka 2011.10.23. 23:00:25

@csak magamat képviselem: jahhát bele lehet pusztulni a lángolásba, de én jobban szeretem az izzó parazsat.
tovább tart.
és ugyanúgy éget, csak közelebbről.

nosce 2011.10.23. 23:00:31

@stella03:
"Szerintem idővel be tud majd palizni 1-2 embert."

ha lesz ideje, mert sanszos h Csaba ráteteti a jelet, bár Attila esélyesebb most :)

csak magamat képviselem 2011.10.23. 23:00:50

KI ESZTERREL (SERIVEL)!!!
Annamari, hajrá.
De mi lesz veled a fináléban Attilával és Kingával???

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.23. 23:01:15

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: a pasik ezt nem értik: nekik jó szex+jó kaja = oké a kapcsolat...eccerűek, mint a faék..:DDD
@nathalie: keresi, csak nem hiszem, hogy könnyű dolga lenne a találással..:D
@beacska: a férjed kicsit részrehajlónak tűnik..:D

Hurri Kán 2011.10.23. 23:01:40

@stella03:
Hát látod ezért baj, h Csaba ment vissza. Az semmilyen szinten nem izgalmas, h napi 29 órában meditál, és ezt közvetítik. Persze nyilván van, aki erre bukik. :D

MagasMacska 2011.10.23. 23:02:25

Attila már megint Csaba kiejtését tervezgeti. Most Diával akarja kivitetni. És kiejtetni.

evangeline77 2011.10.23. 23:02:29

Mondja Attila: ő simán el tudja képzelni hogy legközelebb Dyácska kapja a jeleket és kivigye, majd kinn is hagyja Csabát. És ott tiszta lesz minden, blabla.. Ő meg csak hátradőlve figyelhet.

Szerénke. 2011.10.23. 23:02:44

Naaa, Attila már most mossa a kezét. 'Felhagy a rábeszéléssel.' Meg 'Ebből Csaba nem lett erős.'
És most azt vizionálja, hogy majd Dya kiviszi Csabát és kint is hagyja...:DDDDD Ez azért már elég kétségbeesett szagú.

nosce 2011.10.23. 23:03:11

@fkangi:
": a pasik ezt nem értik: nekik jó szex+jó kaja = oké a kapcsolat"

na de jó sex lehet parázs nélkül ? :)

evangeline77 2011.10.23. 23:03:13

@gyvy: Arra bukok, hogy már most fáj a feje Attilának, hogy tüntesse el Csabikát a villából..:):D

nathalie 2011.10.23. 23:03:29

@fkangi:
mindesetre remélem az első éjszaka jogát megkapja :D

evangeline77 2011.10.23. 23:04:09

@Szerénke.: ugye hogy ugye??:):) Kétségbeesett szagú. Ha tökös lenne, magára tetetné az összes jelet és kivinné Csabát. De gyáva hozzá.

Hurri Kán 2011.10.23. 23:04:11

@nathalie:
Az szűz is fog maradni... Csabától egész biztos. :D

sogeking 2011.10.23. 23:04:29

@stella03: igen, ez volt a nap vicce

evangeline77 2011.10.23. 23:04:38

Ki próbálta lekapni Shadiit??

nosce 2011.10.23. 23:04:53

@MagasMacska:
Akkor Attila meghibbant, nincs ember most aki ki meri csabát hívni :) és arról ne is beszéljünk h sanszosan védett lesz...Attila se egy lángész...

nathalie 2011.10.23. 23:05:39

@stella03:
aha. szóval Te az a típusu vagy, aki valaki ellen drukkol? én mondjuk nem, én mindig valaki mellett (kivéve a német focicsapat). ezért nem tudunk ebben a csaba témában összevergődni :D

krisztofel a coolon.

Szerénke. 2011.10.23. 23:05:44

@stella03: Persze. És annyira hülye. Nem érzi, hogy ezt bebukta? Ha lenne most esze, akkor arra játszana, hogy a Csaba nagyképű legyen és így a nézők utálják meg. De nem, olyan béna, hogy azt hiszi, hogy így folytatva van ennek értelme.
Azt hallotta más is, hogy Attila épp azt kezdte mondani, hogy Cool tv-ben... És elvették a képet + hangot?:)

nathalie 2011.10.23. 23:06:29

@stella03:
nem gyáva. csak nem hülye :D

Hurri Kán 2011.10.23. 23:06:36

@stella03:
Hmmm... azt hittem, másra, de nem vagyunk egyformák... ;-)

MagasMacska 2011.10.23. 23:07:28

@nosce: Azt az arénát meg lehet bundázni, nem olyan biztos a védettség. De tényleg az lenne a tökös lépés, ha ő maga vinné ki.

sogeking 2011.10.23. 23:07:39

Dya miken tud meglepődni :):)

Szerénke. 2011.10.23. 23:07:54

Sehevere már masszírozgatja Gergő karját. Jáááj, valaki tegye már ki. Nem bírom mikor nevet...

mocskosmacska 2011.10.23. 23:08:13

A párbaj jó oldala, hogy amikor csaba visszament mutatták péter képét. A rossz az, hogy attiláét nem. Kíváncsi vagyok, hogy a két fő szervezkedő most mit fog kitalálni.

Crist sajnálom, a fark.....izé a vállán vitte a műsort, de mostantól járhat haknizni. Biztos vagyok benne, hogy a szórakozóhelytulajdonosok kapni fognak valamit azért a pénzért, amit érte fizetnek.

Éva nagyon öregnek néz ki, én ötven felé közeledőnek tippeltem.

Szerénke. 2011.10.23. 23:08:36

Már az Eszter is ott legyeskedik...

lucc.gizi 2011.10.23. 23:09:01

azt láttátok, amikor a nézőtéren a sírós-picsogós Gombár vadul pitbullozott? Beszarás volt.
Ha lenne esze Csabának, erősen rástartolna Kingára, már csak Attila basztatása miatt is. Lenne kaland-izgalom.

témázgató 2011.10.23. 23:09:14

Friss hír az onlányban: Seri simisim Gergő tenyerét.
Új időszámítás kezdődik..:D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.23. 23:09:20

@nosce: nem vagyunk egyformák: kinek parázs, kinek tűz :)
@nathalie: hát, abból odabent nem él meg..:D

evangeline77 2011.10.23. 23:10:15

@nathalie: Ebből a bandából nem nagyon tudok valakinek drukkolni.. Érdekes, én meg a német csapatnak drukkolok és imádom a mindenki által utált Ballackot..:D:D "Csak nincs közös nevező".. :D:D

@gyvy: Miért, Te mire buksz?:)

nosce 2011.10.23. 23:10:16

@MagasMacska:
nem biztos csak valószínű, 2 embernek van fizikai ereje, gergőnek meg Attilának de mindkettőnek van valami baja, Cris volt egyedül aki megállíthatta Csabát...

nathalie 2011.10.23. 23:11:01

"amikor egy borosta van ott, nem ez a kubai macsó" :D:D:D
istenem, MIÉRT?????

csak magamat képviselem 2011.10.23. 23:11:51

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: sajnos nálam sok a majdnem izzó parázs, eccer úgyis továbblépek a hormoni szintről a hosszú távra. Az a bajom, hogy a nálam tapasztalatlanabbaknak kurva jó tanácsokat adok... :) Aztán ott vagyok én... :) phü, az a fő, hogy ragadjon a nő.

mocskosmacska 2011.10.23. 23:11:59

@témázgató: Shadinak jó lesz vigyáznia, péter a fekete özvegy.

Kinga most rá fog jönni, hogy neki mégis kell csaba. Meg dya is. Remélem csaba dya mellett köt ki. VAgy megdugja mindkettőt, aztán elkezd udvarolni sehinek. Őt is lefekteti, aztán ezt nagy vigyorogva előadja gergőnek, még azt is hozzátéve, hogy: hát, öregem csajok terén van mit tanulnod.

Szerénke. 2011.10.23. 23:12:35

Ez milyen hülye, ez a Cristofel...
Anikó milyen csini.:))))

evangeline77 2011.10.23. 23:12:46

@gyvy: Az sajnos velem is előfordult már jó párszor.. :)

MagasMacska 2011.10.23. 23:13:04

Azért kíváncsi leszek holnap Veronikára. A helyében én vért kívánnék és Csaba három napig nem állna meg előttem.

mocskosmacska 2011.10.23. 23:13:30

@Szerénke.: Belevalón megy? Most már jó a kedve? Remélem crisnek szerveznek valami feleségkereső műsort, nagyobb lenne, mint aleké.

nosce 2011.10.23. 23:13:35

@fkangi:
az izzó parázs soxor forróbb mint a nyilt láng :)

Hurri Kán 2011.10.23. 23:14:12

@stella03:
Nem úgy értem... Ezt a Csaba-imádatodat próbálom megfejteni, eredménytelenül. :D

evangeline77 2011.10.23. 23:14:29

@nathalie: sosem értettem, miért utálják az emberek Ballackot..:)

foxglove (törölt) 2011.10.23. 23:14:42

@stella03: én imádom a német válogattat, Ballackot is, de ezt csak nagyon halkan mondom...

Szerénke. 2011.10.23. 23:15:03

@mocskosmacska: Igen. Azt mondta, hogy azért is jöhetett ki, mert kint sokan meg akarják ismerni.:DDDD
Azt én is nézném, nagyon nagy lenne.:)
Sok jókat kíván Csabinak, azt gondolja nem lesz nagy az arca, de azért essen ki a búsba.:DD

nosce 2011.10.23. 23:15:06

@MagasMacska:
"Azért kíváncsi leszek holnap Veronikára. A helyében én vért kívánnék és Csaba három napig nem állna meg előttem."

majd mondja neki csaba h ne picsogj picsa, ahogy eddig is :)

nathalie 2011.10.23. 23:15:10

EZAZ!!! amit most mondott a krisztofel: azt kívánom legyen második. Nagy vesztes :D istenem. ezt kívántam annak idején bécinek :D:D egy nyelvet beszélünk ezzel a kubai sráccal :D:D:D

beacska 2011.10.23. 23:16:05

@gyvy: ááá, tedd magad túl rajta. Holnapra megint elfelejtjük, hogy bent van. najó, holnap utánra, mert holnap még a visszaérkezését fogjuk nézni.

Battenfeld 2011.10.23. 23:16:31

Ha elég ideig bent maradnak, akkor lesz itt még CsA Szövetség is...

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.23. 23:16:55

@mocskosmacska: áá, még belegondolni is rettenet! :DDDD
@nosce: 40-50 évig fújni ugyanazt a parazsat nem normális dolog szerintem..annyi még gombócból is sok :DD

csak magamat képviselem 2011.10.23. 23:17:09

@csak magamat képviselem: Az a fő, hogy ragadjon a nő? ezt a mondatot szerintem én írtam le először. Nem értem, hogy értem.
Olyan Kriszesen:
a tekintélyem szép, na ez a fő! :)

evangeline77 2011.10.23. 23:17:39

@gyvy: Dehogy imádom!!!!! Nem jön be mint férfi, se külsőre, se személyiségre. Nálam egy férfi legyen férfi és viselje a nadrágot. Jellemzően ahol az én személyiségem erősebb, az nálam nem igazán jöhet szóba.

Egyszerűen csak annak drukkoltam, aki ellen összeesküdtek a háta mögött. Vagy azok ellen drukkoltam, akik lepaktáltak ellene..

Tudom, ez egy ilyen játék, nem barátkozni kell, hanem taktikázni blabla..

genevieve 2011.10.23. 23:17:45

Hajni, irtál sms-t a blikkbe?:-DD

evangeline77 2011.10.23. 23:18:18

EL NE VEGYÉK AZ ONLINE!!! MI EZ A TITOK??

nathalie 2011.10.23. 23:18:19

@stella03:
sajnos nem tudom elmagyarázni :Dcsaba esetében sem tudom pontosan azt a mélyről jövő ellenszenvet elmagyarázni :D

Szerénke. 2011.10.23. 23:18:32

Ja, nem. Feladat. Valami Csaba titka, vagy mi a kaki. Meg Cristofel tita is.:DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.23. 23:18:54

Csaba titkát fogjuk megtudni, juhéjj!!!! :D

nathalie 2011.10.23. 23:19:01

sms-ek??? én nem is tudtam. na beírok valamikor attilának, ha már megígértem :D:D

nosce 2011.10.23. 23:19:05

@fkangi:
na a legjobb parázs is hamu lesz pár nap alatt :)

Hurri Kán 2011.10.23. 23:19:31

@stella03:
Hát azért kérdeztem csak, mert nem úgy tűnt, hogy valaha lett volna dolgos OLYAN férfival, amit most itt leírtál. :)

Szerénke. 2011.10.23. 23:19:53

Jaaa, értem. Egymásról írta egyet. És el is vették a képet.:DDDDDDDDDDD

MagasMacska 2011.10.23. 23:20:02

Na, a titok felolvasása előtt persze elveszik!

genevieve 2011.10.23. 23:20:26

na a kubai macsó már nem is annyira szerelmes:-)

beacska 2011.10.23. 23:20:29

...nnna, titkot akarooook!!!

sogeking 2011.10.23. 23:20:41

talán Cris üzent pár sort Eszternek :D

Szerénke. 2011.10.23. 23:21:20

A Cool-on már most mondja Cristofel, hogy ha Veronika aljas lesz vele (és ezt csak ő tudja, hogy mit jelent), akkor ő is megcsalja. Gondolom, hogy ha szóba áll Csabával, az már elég indok.:)

sogeking 2011.10.23. 23:23:37

vajon Cris lepacsizott Veronikával? ezt azért jó lenne tudni

genevieve 2011.10.23. 23:23:55

@Szerénke.: naná, majd levakarja magáról azt a sok csajt aki most fog ráakadni:-)

genevieve 2011.10.23. 23:24:28

@sogeking: úgyse számít neki a pacsizás:-)

foxglove (törölt) 2011.10.23. 23:24:30

külön showt Krisznek, Aninak és Bécinek!

evangeline77 2011.10.23. 23:24:53

@foxglove: Örülök, hogy nem vagyok egyedül..;)

Anselmo 2011.10.23. 23:25:13

Jól látom a kommentekben, hogy Csaba ment vissza?

NAUGYEMEGMONDTAM

Szerénke. 2011.10.23. 23:25:25

@genevieve: Jaja. Ki is voltam akadva, hogy az RTL véletlenül (hahahaha) nem vágta be azt a jelenetet, ahol közli dreszterrel, hogy megcsinálja, meg ezen röhögnek Petivel. Illetve azt bevágták, csak azt nem láttuk, hogy min röhögnek...

Hurri Kán 2011.10.23. 23:25:32

@stella03:
No de mégis mikor? És nem csak ilyen Csaba féle, maszatolós, hanem olyan igazán mocskos módon, kurva jól, érted, amit ugyan utána szégyellsz egy kicsit, viszont beleremeg a térded, ha visszagondolsz rá? :D

sogeking 2011.10.23. 23:25:43

úú, megvakultam :)

nathalie 2011.10.23. 23:25:47

elmegyek hányni. most komolyan péter faszát mutogatják???? a zene csk ront a helyzeten.

genevieve 2011.10.23. 23:26:02

jajjjj, kinek kötötték össze a lábát?

nagyon durva az a meztelen alsótest....

Szerénke. 2011.10.23. 23:26:05

Fúúúúúúúúúj, ott volt Péter pucéran. Ezt nem akartam látni. Most meg álltam a fejlődésben.:D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.23. 23:26:14

@nathalie: @genevieve: Már nem azért, de régebben a punkok az ilyen gyíkarcú nyikhajokat nyírták, mint Cristofel, ma meg ez a sztáralkat?! Hová züllöttünk?!

foxglove (törölt) 2011.10.23. 23:26:15

ezen a villantás-összeállításon sírva röhögtem:)

genevieve 2011.10.23. 23:28:12

@Peter_Cs: én sehova:-)

első számú csaba fan vagyok:-)

nathalie 2011.10.23. 23:28:21

@Peter_Cs:
már nem azért de a punkok az olyan gyíkarc fején, mint a csaba szétverték volna a gitárját majd megetetik vele :D:D:D:D

Szerénke. 2011.10.23. 23:28:50

@Szerénke.: Most nézem, hogy már írni sem tudok, szégyen. Helyesen megálltam.

nathalie 2011.10.23. 23:29:04

@stella03:
coolon. de jobb is. ezt nem lehet szavakkal leírni.

JOKKA21 2011.10.23. 23:29:25

@stella03: Hasonlítasz Kingára külsőleg.:)

genevieve 2011.10.23. 23:29:55

@Szerénke.: be fogják még majd vágni....egy taktikus pillanatban megcsodálhatja veronika...mondjuk egy új kiválasztás előtt...

evangeline77 2011.10.23. 23:30:08

@gyvy: Az első nagy szerelmem ilyen volt nekem. Ő tetőtől talpig férfi. Nem néz ki űber jól, de a személyisége, a humora, a fellépése olyan, amilyennel még nem nagyon találkoztam.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.23. 23:30:51

@nosce: azt hiszem, a ma esti párbeszédet követően új értelmezést kap számomra a tűzmester szó..:DD;)

genevieve 2011.10.23. 23:31:13

@stella03: jobb is...valami borzalom volt....

Szerénke. 2011.10.23. 23:31:24

@genevieve: Hááát, szerintem max akkor, ha dresztert kint óhajtják látni a villából. Akkor el tudom képzelni.:))

evangeline77 2011.10.23. 23:32:02

@nathalie: :D:D Szegény, nathalie!

@JOKKA21: Ezt a képem alapján mondod, vagy az alapján, hogy én korábban hangoztattam, hogy a barátaim szerint hasonlítunk?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.23. 23:32:23

@genevieve: Jobb, hogy Csaba nyerte a párbajt! Ebben a párbajban neki drukkoltam.

beacska 2011.10.23. 23:33:20

a férjem szerint az is elgondolkodtató, hogy Attilához is csak a kutyáját engedték be, Csabához vaj'h miért mehetett be a "barátja"?...naháááát, és ő megy vissza???...és védettséget is fog szerezni ..(lsd. gumi rugalmassága szabályozható)...stb...

Szerénke. 2011.10.23. 23:33:27

Na, ebben a Szabó Ádámban is csalódtam...

JOKKA21 2011.10.23. 23:34:01

@stella03: Képed alapján.:) De remélem nem vagy olyan, mint ő.:)

Hurri Kán 2011.10.23. 23:35:14

@stella03:
Elhiszem, amit mondasz, csak ez elég ellentétes azzal, ahogy itt látod a dolgokat. :)

genevieve 2011.10.23. 23:35:23

na krisz jövőbeni tervei: bárhol ott van, mindenhol megjelenik...mert benne vannak erősségek:D
keményen fog melózni:-)

beacska 2011.10.23. 23:35:39

nnna, kisült a kenyerem. További jó szurkolást, jójcakát!

Szerénke. 2011.10.23. 23:36:06

@beacska: Azért ha végignézed, hogy milyen hadjárat volt ellene szerda óta, akkor magad is beláthatod, hogy az RTL mérlege ki felé billent. Csaba ennyit kapott. Kb a barátját. Cristofel az elmúlt fél hétben egyfolytában az arcunkban volt. Ő vihetett vacsorázni másokat, őt vitték mások vacsorázni, hogyan nyáladzott Veronikával, stb. Annyira odafigyeltek erre, hogy Csabát már a háttérből is igyekeztek kivágni az öfikben.
Na, Cristofelnek csak megjön a valódi énje, már elkezdte ekézni Csabát...

lucc.gizi 2011.10.23. 23:36:07

a coolon kiírták: a kiebrudalt pitbull...ez jó:-)

genevieve 2011.10.23. 23:37:01

@Szerénke.: egy picit én is...

de attól még neki drukkoltam:-)

beacska 2011.10.23. 23:37:59

@Szerénke.: még csak 3 hete volt bent, és meglátogathatta vki??? hogyan is van ez??? nyilván tudták ők, hogy másnap este nem fognak találkozni!!!

Kíváncsi vagyok rá, kihez és mikor mehet be majd vki. Még szülinapja sem volt!!!

Szerénke. 2011.10.23. 23:38:37

@genevieve: Én a Csillag születiket nem néztem, de nekem is ő volt a legszimpibb.:) Nagyon helyes fiú, de már idősebb vagyok tőle is (és Csabitól is).
Múlik az a fránya idő...:(:D

evangeline77 2011.10.23. 23:39:05

@JOKKA21: Hát, nem beszélek annyira csúnyán mint ő és balhézni sem tudok olyan szinten.. :)

@gyvy: Nem szeretem mikor a manipuláló szaralakok összefognak az úgymond a gyengébb ellen. Ennyi az egész. Teljesen közömbös nekem Csaba, viszont Attila nem szimpatikus, de Krisztofel sem. Ennyi. Ettől még gerjedhetek totál más típusú pasikra mint Csaba. Vagy hogy érted?

Hódos Hajnalka 2011.10.23. 23:39:19

akik bállákoztak, azoktól szeretném megkérdezni, melyik bundeszliga csapat kabalája egy élő kecske? válaszok egy percen belül, hogy a guglit kizárjuk.

ccccccc... lányok... nem kéne ám...

genevieve 2011.10.23. 23:39:45

@Peter_Cs: tudom:-)

megjegyzem krisz már mondja, hogy amiről veronika nem tud, az nem fáj.....

lucc.gizi 2011.10.23. 23:39:51

@stella03: te a képed alapján sokkal szebb vagy, mint kinga, ne hallgass jokkára...:-)

JOKKA21 2011.10.23. 23:39:52

Nagy forma ez a Kiszopfel gyerek, nekedvalót várom holnap.:)

Hódos Hajnalka 2011.10.23. 23:40:40

fú, stella, neked elég, ha szép vagy. mint kingának. :DDDDD

Szerénke. 2011.10.23. 23:41:26

@beacska: Jó, és mást fel tudsz-e még sorolni? Kb bent volt a srác 10-15 percet. Ez nem volt nagy ajándék, ahhoz képest, hogy milyen gusztustalan módon mellőzték az öfikben Csabát. Cristofelt sokszor akkor is mutatták, mikor semmi értelmeset nem csinált. Olvashattuk a Blikk remek cikkeiben, stb. És akkor pl Csaba miért nem csinálhatott ilyen vacsorázós estet? Először kiválasztották Cristofelt és Veronikát, utána meg Pétert és Verát. Egyértelmű volt, hogy Csabát egyikbe sem hívják meg...

Hurri Kán 2011.10.23. 23:41:44

@stella03:
Hát Kiszop aztán pont nem manipulált, ahhoz nincs esze. De Csabának sincs, csak ő azt akarja mutatni, h van...

JOKKA21 2011.10.23. 23:42:02

@stella03: És ugye nem nyávogsz?

@lucc.gizi: Tényleg szebb nála.:)

evangeline77 2011.10.23. 23:42:12

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Fogalmam sincs, csak a nemzeti együttesnek drukkolok eb-n, vb-n. a német bajnokságot sosem követtem figyelemmel.

@lucc.gizi: Oooh, köszönöm!!!:) aranyos vagy.:):)

genevieve 2011.10.23. 23:42:27

@beacska: de krisz meg kapott egy kubai autót, meg neki ott volt veronika,meg eszti:-)

MagasMacska 2011.10.23. 23:43:13

Most kapcsoltam a Coolra, hát elég tetű ez a fiú. Most mindenkibe belemar.

evangeline77 2011.10.23. 23:44:02

@gyvy: A manipulálók alatt Attilát és Pétert értettem. Kiszop csak szimplán hülye, ami van hogy szórakoztató, de nekem már a végén inkább idegesítő volt..

@JOKKA21: Nem, nincs nyávogós hangom és leginkább falra tudok mászni a rinyálástól.

Hódos Hajnalka 2011.10.23. 23:44:33

@stella03: igen, a nők így szoktak drukkolni. :D

@nathalie: semmi baj, lehet bállákozni, de itt, ezen a blogon csak úgy, ha tudjuk is, miről beszélünk. :)

Anselmo 2011.10.23. 23:44:47

@MagasMacska: de legalább nem ordít (még).

MagasMacska 2011.10.23. 23:45:21

@Anselmo: Igaz. Már ez is nagy dolog.

genevieve 2011.10.23. 23:45:26

@JOKKA21: szerintem meg borzasztóan sok most is .....

le is veszem mindig a hangot:-)

a mi van öcsémen kivül nem nagyon tud mást most sem

evangeline77 2011.10.23. 23:45:44

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Nem elég, de a bókot megköszönöm, elfogadom és helyén kezelem.

nathalie 2011.10.23. 23:45:51

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
ja, akkor nincs baj.azt mondtam utálom, tehát akkor tudom miről beszélek :D:D

Szerénke. 2011.10.23. 23:46:03

Nekem kell az a malac!!! Ide vele!

JOKKA21 2011.10.23. 23:47:15

@stella03: Akkor jó kis nő vagy.:)

genevieve 2011.10.23. 23:47:30

baszki, nem tudja mit jelent a klikkesedés:-D

evangeline77 2011.10.23. 23:47:53

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Hm.. Nem azt mondtam, hogy nálam nincs nagyobb német foci drukker, nem azt mondtam, hogy élek halok a német fociért, vagy hogy a bajnokság összes meccsét megnézem. Nathalie egyszerűen azt mondta, hogy a német válogatottat nem szereti, én erre reflektáltam, h én viszont igen és a sokak által utált Balackkal szimpatizálok.

Szerénke. 2011.10.23. 23:47:53

@genevieve: Te ezen meglepődsz?:)))))

Hódos Hajnalka 2011.10.23. 23:47:58

@nathalie: nem, nemcsak te bállákoztál :)

Anselmo 2011.10.23. 23:48:49

@Szerénke.: a nagy poén az lett volna, ha nem engedik ki, hanem levágják és megeszik.

beacska 2011.10.23. 23:49:02

@Szerénke.: én nézegettem az éjszakaiakat is, hidd el, beleraktak mindent az öfikbe, amit tudtak.
Gergő és Seri is rendezett vacsit, és jééé, ők sem hívták meg.
És igen, tettek be róla képeket, ahogy a futó padon készült....nagyon izgi volt, majdnem tövig rágtam a körmöm.

De tök mindegy, majd mostantól jól megmutatja, milyen faszintos, humoros, gerinces csávó is ő!

Szerintem valakinek a valakije az RTL-nél, már azt sem értettem, miért került be.
Többet nem fogok szólni Csaba témába:
1. nem szeretnék itt senkivel hajba kapni
2. szót sem érdemel a gyerek

lucc.gizi 2011.10.23. 23:49:47

csalódás a coolon ez a szabó ádám gyerek, eddig értelmesebbnek láttam...

evangeline77 2011.10.23. 23:49:55

@JOKKA21: Nem tartom magam annak. Átlagos vagyok, se nem szép, se nem okos. Vagyok, aki vagyok, a lényeg, hogy jól érzem magam a bőrömben és ha emellett van olyan, akinek tetszem és így is tud szeretni, akkor pláne jó.

Hódos Hajnalka 2011.10.23. 23:51:22

@stella03: jól van stella, de olyan édes vagy így, főleg bállákkal együtt. egyébként honnan tudod, hogy bállákot sokan utálják?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.23. 23:51:35

ezuen a blogon én vagyok az egyetlen normálisnő, aki - úgy ahogy az normális - utálja a focit??:O:DDDDD

Hayny: :P:P:P:P:DDDDDDD

Hurri Kán 2011.10.23. 23:51:53

@stella03:
A bután manipulálni próbáló Csabától mindenképp szórakoztatóbb. :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.23. 23:52:22

@fkangi: és nem írja egybe, amit nem kell és nem is szóismétel??:DDD

Hódos Hajnalka 2011.10.23. 23:52:36

@fkangi: nem, te vagy az egyetlen normális, aki nem tesz úgy, mintha értene hozzá.

evangeline77 2011.10.23. 23:52:38

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: a környezetemben majdnem mindenki utálja.. Nem azt mondtam hogy itt sokan utálják, hanem általánosságban..:)

lucc.gizi 2011.10.23. 23:52:43

@beacska: szerintem csaba visszaküldésével "büntették" a szavazó népek attilát és pétert, ez esetben nem csabán volt a hangsúly. Ahogy egy barátosném mondaná: csaba ebben a sztoriban csak a harmadik sírásó volt...én örülök, h. csaba ment vissza, jól kiidegeli majd attilát, már a puszta jelenlétével is

genevieve 2011.10.23. 23:52:45

@Szerénke.: igen, hogy tényleg ennyire együgű ez a srác...és sokan tényleg ezt találják szórakoztatónak ?

Szerénke. 2011.10.23. 23:53:23

@Anselmo: Ne már. Az elején én is ezt mondtam, de tök jó fej volt, hogy még a gombot is meg tudta nyomni. Azért lássuk be, sokaknál magasabb IQ-val van megáldva.:)
@beacska: Én is, és nem raktak bele mindent. Volt, hogy beszélt másokkal, másokról és azt nem rakták bele, holott Attilánál ugyanezek már mentek is. Ez az egész csak arról szól, hogy az Rtl kit óhajt tolni.
Ja, persze. Seri és Gergő. Mert náluk olyan nagy esély lett volna, hogy meghívják. Érdes, Fecó, Kinga, Dya nem rendezett semmi ilyesmit (persze ezt azzal burkolták, hogy csak a "párok"). Csaba közeli ember esélyt sem kapott.
Nem értem miért vált ki ez az ember belőled ilyen indulatokat és az elmúlt fél hétben az Rtl nagyon küzdött Cristofelélt. Azért volt a fantomkép megmutatása, a cikkek tömkelege, a számára kedvező feladatok.

JOKKA21 2011.10.23. 23:53:24

@stella03: Jól van, szerintem szép vagy.:)

dr. gernika 2011.10.23. 23:54:12

@genevieve: És kijuttatja a szülőket Kubába (hadd lássák) :D

evangeline77 2011.10.23. 23:54:39

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: De ki tett úgy, mintha értene hozzá? :)
Nem az eheti forduló eredményeit kezdtem elemezni, de még csak nem is kezdtem bele esélylatolgatásba a bajnokság kimenetelét illetően. Csak megjegyeztem, hogy a német válogatottnak szoktam szurkolni.

beacska 2011.10.23. 23:55:23

@lucc.gizi: Attila már kijelentette, hogy leszarja a többieket, hátradől, és megnézi mit tudnak a nagy lelkükkel kihozni. Ő vagy agyal, vagy nem csinál semmit...hááát, ha Péter is így dönt, akkor majd nézzük, ahogy másznak a pókok a falon. Tök jó lesz! legalább nem kell összevesznem a családommal miattuk ;DDD

Szerénke. 2011.10.23. 23:56:30

@genevieve: Én azt vettem észre, hogy sokan mennek az RTL által favorizált emberek után. Ugyanez volt az Alekosszal. Az RTL Olivérrel elkezdte tolni és mint a birkák mentek utána.
Azt meg végképp nem értem, hogy az miért szórakoztató, ha valaki üvöltözik vagy nemi életet él. De ez is az RTL hibája, mert az első szériánál nem volt ilyen probléma. Ott kaptak elég értelmes feladatot, amivel elfoglalhatták magukat és így a normális ember is egy csapásra színes egyéniséggé vált. Mindent lehet úgy alakítani, hogy valakinek kedvezzen.

nathalie 2011.10.23. 23:56:34

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
én most már csak befogom a pofám :D:D:D

lucc.gizi 2011.10.23. 23:57:00

@beacska: aham, mert attila aztán tényleg le tudja szarni a többieket, és biztos nem irritálja csaba visszakerülése, persze:-)

genevieve 2011.10.23. 23:58:00

@gernika: ilyen szarul megy a nagybácsinak majamiban, hogy nem tudja meghívni magához a tesót?

beacska 2011.10.23. 23:58:35

@lucc.gizi: majd meglátjuk ;D én Attila és Péter helyett tényleg nem csinálnék semmit. Fecó már benyögte, hogy ő Péterre fogja tenni a jelét. és ha nem csinál semmit? akkor ő lesz a következő "áldozat"? azt hogy venné be Fecó lelke?

Hódos Hajnalka 2011.10.23. 23:59:07

@stella03: nem is azt mondtam, hogy itt mondták sokan. te mondtad, hogy a sokak által utált ballack. én csak megkérdeztem, kik utálják sokan szerinted.
de ha a te környezetedben sokan, akkor megnyugodtam, az mérvadó.
mit szólsz a combsérüléséhez, meg ahhoz, hogy bekkenbakker szidta a teljesítménye miatt? igaza volt szted?

Szerénke. 2011.10.23. 23:59:07

Azt a nagybácsis anyukás sztorit valaki más is elkapta a párbajon rajtam kívül???:)
Az mi volt? Az anyukája kavart a nagybácsival?

genevieve 2011.10.23. 23:59:34

@JOKKA21: én nem találom mulatságosnak...

JOKKA21 2011.10.24. 00:01:05

@genevieve: Szerintem vicces, ahogy nyomja a sok hülyeséget.

genevieve 2011.10.24. 00:01:25

@Szerénke.: tudod, ha most krisz ment volna vissza, akkor belöle is alekot csinálnak...

Szerénke. 2011.10.24. 00:02:08

@genevieve: Sajnos azt Attilából fognak csinálni, szerintem.:( Nem fogja Csaba megnyerni.:((

genevieve 2011.10.24. 00:02:28

@Szerénke.: nem hiszem, csak valami párhuzamot akart vonni...(bár ezt ő nem igy fogalmazta volna meg:-)

biztosan a nagybácsi is szerelembe esett valaki olyannal akiről nem hitték volna:-)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.24. 00:02:36

@stella03: szerintem ez nem a te napod.. az egyik féleste basztat, mert nem a zsánered, a másik berág, mert nem jó csapatnak szurkolsz... biztos front van, hagyd a fenébe szerintem.... lehet, jobban jársz, ha alszol egy jót ...
Csabát illetően pedig IGAZAD VAN !!!! se hús- se hal pasi, de a népművészeti agyagedény-team akciója gusztustalan volt.

evangeline77 2011.10.24. 00:03:14

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Mivel egy ideje nem játszik a válogatottban, így nem nagyon tudom mi van vele.. Ahogy emlékszem, 2007-ben volt neki combsérülése, a legutóbbi vb előtt a bokájával volt probléma, azóta nem tudom mi van vele.. Joachim Löw szidta a sérülése miatt és ki is rakta a válogatottból...

Szerénke. 2011.10.24. 00:03:36

@genevieve: Lehet, én így értettem. Lilu is kikészült egy pillanatra...:D

genevieve 2011.10.24. 00:03:44

@Szerénke.: most még nem tudom ki lesz a befutó...lehet akár attila is...

de attól még hajrá csabi:-)

Szerénke. 2011.10.24. 00:04:37

@genevieve: Persze, egyetértek. Mint mindig.:)

Most megyek, szép álmokat Mindenkinek!:)

lucc.gizi 2011.10.24. 00:05:31

@beacska: miért nem látod be, h. attila pusztán kinga miatt fújt csabára, annyira, h. irtó sok melóval rárakatta a jelet majdnem mindenkivel...ez olyan kb. mintha téged egy csoportban csak azért rühellnének, mert egy neked nem tetsző csávót visszautasítasz, egy másikkal pedig csak kedves vagy. Szerintem ez gáz és gyerekes attilától.

JOKKA21 2011.10.24. 00:05:42

@fkangi: Én nem basztatom, bókoltam neki, hogy jó csaj, ennyi.

_most_ 2011.10.24. 00:06:44

@stella03: én is úgy tudom, hogy Ballack-ot sokan utálják, gondolom azért, mert tipikus nagy arcú német focista.

genevieve 2011.10.24. 00:06:54

@Szerénke.: neked is:-)

mint mindig:-)

Hódos Hajnalka 2011.10.24. 00:07:57

@fkangi: nemnem. stella csak álljon ki ide és meséljen bállákról. kíváncsian várom. érveljen mellette. meséljen meccsekről. de legalább arról, hogy bálláknak jó felsőteste van és akkor látta, mikor gólöröm után felhúzta a pólóját, neaggyisten levette és pörgette a feje felett. (szorgalmi feladat, jár-e ezért sárga....)
szóval, kíváncsi vagyok a bállákkal kapcsolatos élményeire.
akkor is, ha csak ebét meg vébét néz, és akkor a németeknek drukkkol. hadd mondja el.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.24. 00:08:23

@JOKKA21: nem rád gondoltam, teee, a másikra..:D te aranyos voltál,mértéktartó és kulturált :)
@stella03: :*
@Szerénke.:
Jó8! :)

nathalie 2011.10.24. 00:08:45

@lucc.gizi:
sztem nem csak azért utálta. hanem azért is amit sokszor elmondott, hogy egy szürke senki. persze így még idegesítőbb volt kinga szimpátiája :D

dr. gernika 2011.10.24. 00:09:34

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Mijaza bállákozás?
gernika vagyok, nő, és fingom sincs a fociról.

genevieve 2011.10.24. 00:10:12

@gernika: nálam mint jelenség egyformák...

sogeking 2011.10.24. 00:11:07

nők a fociról beszélgetnek, hű de izgi :D

nathalie 2011.10.24. 00:11:09

Hajni! holnap emlékezzünk meg kriszről és csak róla legyenek fotók! esetleg egy tuja csaba helyet :D

evangeline77 2011.10.24. 00:11:36

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Neked mégis mi bajod van?:):)
Idézem magam: "én viszont igen és a sokak által utált Balackkal szimpatizálok."

Nem azt mondtam, hogy imádom, nem azt mondtam, hogy odavagyok érte, nem azt mondtam, hogy ő a legszuperebb játékos. Egyszerűen szimpatizálok vele, semmi több.
Nem értelek, csak az nyilatkozhat fociról, akkor minden meccset néz, aki minden adatot kívülről fúj? Hajni, én nem egy bírói döntést kezdtem el elemezni, hogy az mennyire helyes, vagy sem. Egyszerűen annyit mondtam, hogy szimpatizálok vele..:):):)

Hódos Hajnalka 2011.10.24. 00:11:39

@stella03: stella, egyezzünk meg abban, hogy te itt ne gyere a focival. bekkenbakker a bl-ben kritizálta bállákot, és én arra kérdeztem rá.
szóval, te hasonlatos vagy a borghoz, saját bevallásod szerint, ne akarj focival is virítani, azt bízd rám. :)
cserébe én nem vagyok szép, de nem is akarok annak látszani.
na písz, bébi.

lucc.gizi 2011.10.24. 00:12:08

@nathalie: szerintem azért főleg kinga miatt volt az egész haccacáré...a zöld szemű szörny, meg attila sikertelensége a nőknél. Mellesleg az a szürke csaba csak legyőzte attilát, amikor a lila kendőért nyomultak..
Meg bírom ezt a "szürkézést". Most őszintén, melyik játékos olyan nagyon "színes" - mármint a kiesett havannán kivül...

nosce 2011.10.24. 00:14:24

@gernika:
Michael Ballack német középpályás (focibban :) )

sogeking 2011.10.24. 00:14:38

Michael Ballack megy be a villába Cris helyett?

Hurri Kán 2011.10.24. 00:14:41

@fkangi:
Melyik volt az a másik? :DDD

sogeking 2011.10.24. 00:15:36

@fkangi: a kettő nem zárja ki egymást:)

evangeline77 2011.10.24. 00:15:36

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Hajni, te félreértelmezed a mondataimat. Én nem azt mondtam, hogy hasonlatos vagyok a Borg-hoz, hanem azt, hogy külsőre a barátaim szerint hasonlítok Kingára..:) A kettő nem egy és ugyanaz!!! :)

Én soha nem akartam a focival virítani. Nem hogy a focival, semmivel nem akartam..:):)

Nem értem a velem szemben tanúsított kirohanásod..:)

Hurri Kán 2011.10.24. 00:15:43

@sogeking:
Nem. Csaba helyett megy majd be.

foxglove (törölt) 2011.10.24. 00:15:52

@sogeking: vagy egy kecske zizi helyett. én már semmit sem értek.

Doktor Kotász 2011.10.24. 00:15:59

@genevieve: Attila és Péter a két végletbe elhúzott Olivér egy Gergőben.
Ha Olivérnek nem lett volna kint barátosnője, ő is csajozott volna.

Attila és Péter nem lehet döntős. Az elején még lenne kit kivinniük, de a vége felé, a közepénél már nem.

Csaba és Fecó sanszos a férfiaknál, ha el nem baszarintják valamivel a döntőig jutást.

Egyébként én megmondtam, hogy a Csaba fog visszamenni.

genevieve 2011.10.24. 00:16:22

@lucc.gizi: birkák, egy hülye elkezd mondani valamit a többi meg utána bégeti...

akár, hogy is nézzük vagy a nézőknek nem tetszett ez a szines krisz, vagy az rtl-nek...

nathalie 2011.10.24. 00:17:02

@lucc.gizi:
igazad van. nem szürke, hiszen az is egy szín, amit látni kellett volna néha :D Azt nem értem, hogy egy ügyességi játék, vagy ami az erőre épít milyen összefüggésbe hozható egy személyiséggel, akit leszürkézek, szóval sztem itt félreértettük egymást.
abban igazad van, hogy kinga miatt volt főleg ez az utálat. De ha gergő nyomul kingára, sztem attila azon nem akad ki annyira. Egy senkivel szemben mindig rosszabb alulmaradni.

nosce 2011.10.24. 00:18:04

@stella03:
itt a blogban Hayni áll a foci tápláléklánc csúcsán, még mindig jobb h ballackoztál mintha olasz fociztál, különösen Lazióztál volna :)
Most meg különösen rossz kedve van mert kiesett a Cris :)

Hódos Hajnalka 2011.10.24. 00:18:28

@stella03: nekem semmi bajom veled :) de vagy beszélgetünk normálisan a fociról, vagy csönd legyen. és a te esetedben inkább hallgatnék. mert itt vérre megy. aztán így. semmi gond, tényleg. csak itt a foci szent. nem ér bebállákozni, mert az jól hangzik. itt érteni is kell hozzá.
ha meg nem, akkor... inkább ne.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.24. 00:18:36

@gyvy: mindig az, aki olyan okos, hogy rákérdez..:P:DDD
@sogeking: ja.. pedig már kezdtem örülni, hogy nő a farkam..:DDD gondoltam, de jó, ezentúl mindig kéznél lesz..:DDD
na jó, azt hiszem, ez az a pont, amikor jobb, ha elmegyek aludni..:DD

sogeking 2011.10.24. 00:18:37

@stella03: Hajni fociban nem ismer tréfát, amúgy szerintem csak viccelt :) ha nem, akkor majd küldök neki egy kis zenét

@gyvy: @foxglove: :D

lucc.gizi 2011.10.24. 00:19:42

@genevieve: az a vicces szerintem, h. a nézőknek (na jó, a szavazóknak..)tényleg nem tetszhetett, mert az rtl egész héten kurvára nyomta kiszopot, tehát most tényleg ennyivel több sms jöhetett csabára, amit már az retek sem mert megfordítani havanna javára..én legalábbis igy tippelem.

nathalie 2011.10.24. 00:20:55

mi történik ha olasz focizunk?

MagasMacska 2011.10.24. 00:21:25

Na, onlány nincs, akkor én is elmegyek.
Sziasztok!

sogeking 2011.10.24. 00:22:14

jó, akkor közkívánatra Zsófika sztárvendégként bemegy a villába, Zizi helyett pedig egy kecske érkezik :D

ő-szinte 2011.10.24. 00:22:18

@nathalie: Halihó! Ma hajazok az avatarodra.

lucc.gizi 2011.10.24. 00:22:29

@nathalie: jessz, bébi, gergő, a sittes tényleg valaki-valami (de semmi esetre sem szürke...), aki főiskolára jár, gitározik, megnyer egy ügyességi-állóképességi játékot meg feltétlenül nímand:-) jajj...

nathalie 2011.10.24. 00:23:01

@ő-szinte:
barbie-nak öltöztél?? :D

Hódos Hajnalka 2011.10.24. 00:23:06

@nosce: nem, szivi, nincs rossz kedvem Cris kiesése miatt, ne csinálj úgy, mintha kva nagy spanok lennénk, asse tudom, ki vagy. Laziozni meg lehet, ha valaki nézett tíz év Serie A-t, mint én. Azzal tán még vitába is szállok.
Egyébként neked ki osztott itt lapot?!

genevieve 2011.10.24. 00:23:44

@lucc.gizi: hát nem is tudom...mindenképpen meglepett a dolog:-)
pláne ilyen arányban...

nosce 2011.10.24. 00:24:06

@fkangi:
"ja.. pedig már kezdtem örülni, hogy nő a farkam..:DDD gondoltam, de jó, ezentúl mindig kéznél lesz..:DDD"

neked inkább leasingelni kell a farkat nem növeszteni :)

nowo 2011.10.24. 00:24:12

Jaj,de jó,hogy Csaba nyert!!!:)))

Láttátok a Belevalóban Pétert meztelenül aludni?
Rém komikus volt!!!:)))

evangeline77 2011.10.24. 00:24:14

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Hajni, drága, szimpatizálok Ballack-kal. Egy tized másodpercig sem mondtam, hogy értek hozzá. Nem hiszem, hogy hibáztam volna azzal, hogy annyit mondtam, szimpatizálok vele. Ha mégis, megkövetlek és mea culpazom egy sort..:):):):):)

Ennyi volt mára, 39 fok még mindig a lázam, alszom, jó éjt mindenkinek!

lucc.gizi 2011.10.24. 00:25:27

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: tyű, valaki ma vért ivott...értem én, h a te blogod, de kicsit durván osztod a népet..mit kapok én ezér'...

ő-szinte 2011.10.24. 00:25:34

@nathalie: Á, csak szimplán hányok. mit fogunk nézni, ha ez így fog menni tovább?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.24. 00:25:38

@sogeking: biztos, hogy Zsófikának elég lesz fél év arra, hogy megtanulja a gombnyomogatást????

nathalie 2011.10.24. 00:25:54

@lucc.gizi:
na hagyjuk hogy kik járhatnak főiskolára. amit csaba eddig gitározott, azt mi még nem nevezzük annak. Gergő, a sittes néha beszélt.
az állóképességi játék még mindig nem okoz feltétlen színes egyéniséget. nálunk.

kékdelfin 2011.10.24. 00:26:17

@nathalie: vagy vadul "vomitozik" a wöcébe:)

genevieve 2011.10.24. 00:26:40

@lucc.gizi: :-DDDDDDD

szó se róla, én is tudok elvakult lenni:-)

de ahogy csabával szemben azok az tényleg szórakoztató:-)

nosce 2011.10.24. 00:27:23

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
senki nem osztott lapot, sajnos, pedig egy ászpókert el tudnék viselni :)

genevieve 2011.10.24. 00:27:44

@nowo: baszki, már éppen elfelejtettem:-)

erre most jösz te és a kérdéseid:-D

lucc.gizi 2011.10.24. 00:27:54

@nathalie: mester, látom megingathatatlan vagy:-)

nathalie 2011.10.24. 00:28:00

@ő-szinte:
ha szerencsénk lesz csaba megtanulja elgitározni a nothing else matters -t és akkor azt :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.24. 00:28:39

@nosce: lízingelem én már jó ideje, csak gondoltam, ha lenne saját, nem függenék a banktól..:DDDD

sogeking 2011.10.24. 00:29:03

@fkangi: én bízom benne:) a csábos nézés már egész jól megy neki

Hódos Hajnalka 2011.10.24. 00:29:09

@lucc.gizi: honnan tudod, nosce és én milyen viszonyban vagyunk és hány hónapja ismerjük egymást? nem ittam vért, csak tudom, kivel milyen hangot engedhetek meg magamnak. nosce elvtárs például tudja, mit miért mondtam. de hogy te minek szólsz ebbe bele, azt nem értem.

Hurri Kán 2011.10.24. 00:29:34

@fkangi:
Hány gomb közül kell választani?

ő-szinte 2011.10.24. 00:29:40

@nathalie: Komolyan nem értem , ebben mi a jó a reteknek?

nowo 2011.10.24. 00:30:33

@genevieve: ja,hogy már ki is tárgyaltátok?Akkor bocsi!:)))

Hódos Hajnalka 2011.10.24. 00:30:47

@nosce: akkor fogd be a szádat, ha meg ártatlan nőket védelmező lovagot akarsz játszani, akkor írj privát üzenetet, ne az én nevemet emeld pajzsként magad elé.

ő-szinte 2011.10.24. 00:31:24

@lucc.gizi: Sajnos egyet kell értsek az osztásról alkotott véleményeddel. És már nem először érzek így...

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.24. 00:32:10

@sogeking: ja, az is kell hozzá??:D
@gyvy: 1, de az pont eggyel több , mint ami az ő képességeinek még megfelelne..:D

genevieve 2011.10.24. 00:32:26

@nowo: pont láttuk a belevalóban:-)

sogeking 2011.10.24. 00:32:46

ez jobb mint az onlájn

Hurri Kán 2011.10.24. 00:33:13

@nathalie:
:XDDDDD

Stairway to Heaven? :D

lucc.gizi 2011.10.24. 00:33:17

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: az előbb még azt írtad, nem ismered noscét..illetve stellát is furcsán kiosztottad. Erre "merészeltem" írni, oppárdon..

foxglove (törölt) 2011.10.24. 00:33:18

nem lesz itt ma már online, jó éjt mindenkinek.

Hurri Kán 2011.10.24. 00:35:09

@fkangi:
Há eldönti, megnyomja, vagy nem nyomja. Ez tán még megy neki :D

nathalie 2011.10.24. 00:35:23

@lucc.gizi:
így a kriszofel felett érzett gyászomban az vagyok. köszi a megszólítást, elfogadom :D

dr. gernika 2011.10.24. 00:36:22

@nosce: Köszi, közben csendben olvasok és művelődök itt. :D

nathalie 2011.10.24. 00:37:08

@gyvy:
egyszerű dal-tankcsapda :D

nosce 2011.10.24. 00:37:26

@sogeking:
"ez jobb mint az onlájn"

ez lesz sajna a jövő Cris kiesése után, a blog érdekesebb lesz sokkal mint a villa...jó éjt mindenkinek

Hódos Hajnalka 2011.10.24. 00:41:25

@nosce: nahh. a pajzsot ne felejtsd el kipucolni, meg a lovadat lecsutakolni.

@lucc.gizi: majd máskor nem ütöd az orrod más dolgába. jóccaka.

ő-szinte 2011.10.24. 00:41:28

@nathalie: Ezek lesznek Csaba repertoárjában? Hű, micsoda izgalmas adásokat élhetünk majd át! Csak úgy csöpög majd a nyál.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.24. 00:42:59

@gyvy: na, azért ez nem egy egyszerű dilemma.. gondold el, szegénykém mit össze mérlegelhet előtte..::D

nathalie 2011.10.24. 00:43:40

@ő-szinte:
talán kitör belőle a faszkalap, akinek elszáll az agya a győzelem után és akkor lesz mit nézni. talán.
de nem értem kicsodán fogok én most sírva röhögni. :(

sogeking 2011.10.24. 00:46:07

¸.·´¯`·.´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>

jó8

Hurri Kán 2011.10.24. 00:46:26

@fkangi:
Pár hónap alatt csak belejön. Egy videoklipet már csinált, nem lehet olyan buta :D

csak magamat képviselem 2011.10.24. 00:46:34

Kinga szerelmi háromszögéhez mint Attila-rajongó ezt linkeskedem be.

www.youtube.com/watch?v=i5Dwj3e5DdQ
Csabinak elég egyszer hibázni, Attila már csak felfelé léphet Kinga kelekótya szívében..
Ha lealacsonyodunk odáig (és miért ne tennénk?), hogy egy komoly rock klasszikust ide hívjak, akkor ez jó illusztráció. Kislány, úgy fogsz te még táncolni...

lucc.gizi 2011.10.24. 00:46:58

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: ne haragudj, én nagyon bírom, ahogy az öfiket írod, kurva jól csinálod, ezért nem értem, h. néha miért vagy durva az olyanokkal, akik esetleg mást, és máshogy gondolnak..Ok, a te blogod, ezt tudjuk, csak furcsa tőled. Nem rugózok ezen többet és nem "bántásból" írtam.:-)

Hódos Hajnalka 2011.10.24. 00:47:07

@ő-szinte: "Sajnos egyet kell értsek az osztásról alkotott véleményeddel. És már nem először érzek így.."

és akkor? most mi legyen?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.24. 00:47:42

@sogeking: jó, de azért Cseh Tamással az igazi ... nagy veszteség..:(

ő-szinte 2011.10.24. 00:49:01

@nathalie: Hát biztos , hogy nagy veszteség. Talán Veronika hozza a formát. Én rajta is sírva nevetek.

Hódos Hajnalka 2011.10.24. 00:49:42

@lucc.gizi: nem az én blogom. én itt csak szerző vagyok. és nem vagyok durva. :) pláne azokkal nem, akik máshogy gondolnak. különben ma összevesztem volna mindenkivel, aki Csabának szurkolt. nem? :)

ő-szinte 2011.10.24. 00:51:20

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Most fel tehetném a kérdést, hogy,: Téged ki kérdezett? De az a te szinted és minden megnyilvánulásod csak téged minősít...

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.24. 00:51:22

@gyvy: egy videoklipet csináltak neki. ez így pontos. ja, és a videoklip szar, a csaj tehetségtelen. de amúgy igazad van..:P:DDDD

csak magamat képviselem 2011.10.24. 00:52:17

@fkangi: @sogeking: @gyvy: jól sejtem, hogy most először nyer olyan, akit Zsófika visszavár? Történelmi pillanat, ezért már megérte a rágógumit meghallgatni.

Tüzitündér 2011.10.24. 00:52:38

Hú, de paprikás itt a hangulat! :)

Hurri Kán 2011.10.24. 00:54:00

@fkangi:
Próbálok valami érvet találni mellette, de gyakorlatilag lehetetlen :D

ő-szinte 2011.10.24. 00:54:27

@csak magamat képviselem: A te zenei múltaddal "Rágógumit" hallgatni...?

Hódos Hajnalka 2011.10.24. 00:54:36

@ő-szinte: viszont te engem itt nem fogsz, ha megbocsátasz.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.24. 00:57:12

@csak magamat képviselem: beteg vagy..:DDDD ( csipázom a humorodat :) )
@gyvy:a'sszem, most teljes mértékig egyetértünk..:D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.24. 00:58:43

gyógyszerosztás, takarodó! :D én legalábbis megyek....:)

csak magamat képviselem 2011.10.24. 01:01:21

@ő-szinte: mindenevő vagyok a bravo hits 1 óta.
Bár én a halls cukorkára esküszöm, ha légutakról van szó. Írok is egy dalt róla.
"Halls cukooor
Szopogasd,
és örökké
Fogsz ééélni!"

nathalie 2011.10.24. 01:02:15

én is megyek. sziasztok.

csak magamat képviselem 2011.10.24. 01:07:02

@fkangi: "csipázom a humorodat"
az jó, máris ketten vagyunk. :)
jó éjt, pihentető alvást neked.

csak magamat képviselem 2011.10.24. 01:09:57

jó éjt, kicsit olvasok Tormaiy Cécile-t, közbe online, de úgy hallom, nincs, aztán silent night.

Uploader · http://rtlklub-letoltesek.blog.hu 2011.10.24. 01:10:13

Péternek az a döbbenet az arcán, az mindent vitt. Kiderült, hogy mégsem olyan jó taktikus.

Battenfeld 2011.10.24. 01:11:48

@genevieve: Figyelembe véve azt az aprócska kis tényt, hogy rtl mennyire kapálózott Krisszért, Csabát valószínűleg a nézők akarták bent tartani. Ebből következik az is, hogy a szavazások nincsenek manipulálva. A csatornának van favoritja, de ha nem az nyer, akkor előveszik a B-tervet.

genevieve 2011.10.24. 01:14:22

@Battenfeld: én azért nem vagyok biztos abban, hogy nem kavart az rtl:-)

itt nagy pénzekről van szó, és az rtl biztosra megy:-)

genevieve 2011.10.24. 01:16:14

huuu, basszus d e késő lett

sziasztok

Battenfeld 2011.10.24. 01:24:24

@genevieve: OK, nagy pénzek. De gondold végig, hogy kin lehet nagyobbat szakítani: akit a csatorna nyom, vagy akit nézni akarnak.

Büszke_troll 2011.10.24. 02:57:29

Csaba győzelme szerintem is azt bizonyítja, hogy a csatorna nem manipulálja a szavazást, csupán annyit tesz, hogy az általa favorizált játékost a műsorban nyomja.

Ballack vitán felül a ma élő legnagyobb játékos.

Mindenesetre örülők hogy nem az idióta került vissza.

Battenfeld 2011.10.24. 03:35:16

@Büszke_troll: Ez a Ballack valami golfozó?

Albino Vernyul 2011.10.24. 03:44:40

@Battenfeld: Igen, multkor Obamaval utogettek baseball utovel kosarlabdat, valami haziversenyen a Sziklas hegysegben az erdoben..

Anselmo 2011.10.24. 04:38:51

@Battenfeld: Állítólag híres ember.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.10.24. 06:13:34

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:

velem nem vesztél össze, pedig Csabának drukkoltam, csak persze Crist is nagyon bírtam, sajnálom, hogy Csaba nem a lelki Mengelét vitte ki, mennyivel jobb lenne most a társaság a házban, igazán szórakoztató lenne, de így most sajnos a poénmester kiesett.. de végülis az egész kiejtetés a lelki Mengelével kezdődött, így tehát rá kell haragudni..

never again 2011.10.24. 07:43:55

Na, most megnéztem a "párviadalt" a kígyóbűvöléssel, és Csabát még foglalkoztathatnák ilyen dolgokkal, kimondottan szimpi volt.

Juhú, alig várom, hogy már végre róla kezdjenek el szólni az öfik:)

dr. gernika 2011.10.24. 08:08:49

@genevieve: Valaki itt mindentudóan beírt az elején, hogy az RTL-nek van egy elképzelése, hogy kit akarnak mindig kihozni győztesnek, de ha valakire nagyonnagyon sok szavazat érkezik, akkor azt hagyják, mert mégicsak az hozza a nézettséget. Szerintem most így történt, összefogtak az egyetemisták és én örülök. Nem mondtam, hogy nem tudtam szórakozni Kiszopon, de már mindent megmutatott a fegyvertárából és sok volt. Az meg, hogy a "szerelmét" bizonygatta Veron iránt, miután mi láttuk, hogy meghúzta volna dresztert sőt Verát is, gyomorforgató.

Lük 2011.10.24. 08:19:05

Gondoltam benézek de látom Hajninak elgurult a focilabdája...

Anselmo 2011.10.24. 08:21:36

@gernika: ha úgy vesszük, Kiszop mindent elért, amit ostobasággal el lehet érni ezen a Földön. Ennyit lehetett.

tribeca 2011.10.24. 08:23:11

Végre kiesett ez a seggfej kubai kis pöcs... ha kivételesen nem manipulált az rtl, akkor talán végre kezd megjönni a nézők esze, és végre, talán először, egy olyan vkit szavaztak vissza, akinek legalább van agya, és tud értelmesen is beszélni, ja, és mellesleg nem egy pszichopata, szarkeverő barom. És öröm volt látni, hogy 2 kis g..i péter és attila mekkorát koppantak. Remélem Csaba most végre komolyabban is rámozdul Kingára, öröm lesz nézni pszicho attila vergődését. Már alig várom...

Anselmo 2011.10.24. 08:26:42

@tribeca: ja, a Csaba-Kinga menet jó móka lesz, és mostmár rá se merik tenni a jelet Csabára, mert azt hitték, Kiszop erős ellenfél, és mégis kint hagyta.

capa05 2011.10.24. 08:34:46

Jó reggelt minden jelenlévővek!
A kiszvazás után átkapcsoltam a Hti-Hetesre, meg az NFL re, most kell szembesülnöm milyen jó kis virtschaft volt még itt a blogon.

beacska 2011.10.24. 08:37:17

hali! megalapították a csapatokat tegnap, tud vki vmit erről? mi volt éjszaka? látott vki vmi értelmeset? vagy megint 1 órát kapunk? :((((

capa05 2011.10.24. 08:38:51

@beacska: Visszaolvasva , nem látok reakciót ill leírást a csapatokról.

beacska 2011.10.24. 08:41:30

ez a csapatalapítós-egymással sem beszélős játék elég nagy baromságnak tűnik. Már megint mesterségesen klikkesíti őket a csatorna. Ahelyett, hogy egy kis veszekedéssel levezetnék a feszültségeket, most azt kell majd néznünk, ahogy Attila és Péter duzzog, Fecó meg Kinga nagy nyelvcsapásokkal nyalja Csaba fenekét. Jaa, és Shadi is persze, és közben nyomja, hogy kit kéne kiszavazni...

capa05 2011.10.24. 08:45:11

Annyi " érdekes" volt, hogy a Rádióban Balázs őszintén csalódott volt Kiszop kiesése miatt.Mint rádiós mondta el a véleményét ( azért véleményem szerint ez nem szerencsés) ha azt vesszük, hogy ő mint rádiós Csabát fikázza, akkor az már elég direkt lejáratás.
Mondjuk ez már legyen az ő és a csatorna gondja.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.24. 09:11:16

Jó reggelt!

Na, látom, Csaba ment vissza! Valahol örülök neki. Tulajdonképpen nem is érdekel!:D Nekem jó, műsor szempontjából nem biztos, de majd meglátjuk, h mit hoz ki az rtl...

A mai Reggeli adásában volt ma Krisz, érdek(m)es megnézni:D:D:D

Müszélia 2011.10.24. 09:13:24

kiderült, miért kellett napokig nélkülözni hajnit. 1 darab büdös keszeget sütött. lásd malackaraj.

capa05 2011.10.24. 09:23:36

@ladyandhenk:
Megpróbáltam megkeresni de nem találtam .

genevieve 2011.10.24. 09:34:45

@Battenfeld: én elfogult vagyok, ezért nem tudok erre válaszolni:-)

kemény keleti kommentelő 2011.10.24. 09:35:57

Valami logikus magyarázatnak lennie kell, hogy a túlsok és túlkevés párbaját meggyőző fölénnyel az utóbbi nyerte. Nem volt mit tenni, össze kellett hívnom az erre szakosodott Nemzeti Klebelsberg Kuno IQ 165+ Társaságot az okok felderítésére. Most nem írom le a hatórás vita teljes anyagát, a héttagú zsűri végül nem jutott közös álláspontra, végérvényesen kettészakadt. Négy szavazatot kapott az egyik verzió, hármat a másik.
A négyek szerint az rtl lepaktált az Annamária Médiafigyelő Kft-vel és a büntetés harmadolása mellett a problémás játékosokat kiteszik a műsorból. Komoly fogadások is köttettek, miszerint a sok bentlakó által megsajnált és megjelölt Veronika Kingát viszi a következő párbajra és 51:49-cel kint is hagyja.
Mi hármak persze ezen csak kuncogni tudtunk, de ha már ezt a négy balfaszt nem tudtuk meggyőzni, közzétesszük a tuti megoldást. A vasárnap délutáni meglepő és mulatságos események után Mu, Chelsea és Bayern szurkolók tízezrei szavaztak Csabára, hogy ezen csámcsogjon Európa és ne rajtuk röhögjön.

további info:
www.nkkiq165+t.hu

genevieve 2011.10.24. 09:37:37

@tribeca: @Anselmo: remélem az öfiben mutatják péter és attila reakcióját:)

capa05 2011.10.24. 09:43:19

@genevieve:
Remélem én is, hol van már az a kis affér, hogy Gergő bele akar nyúlni She bugyijába...

Hurri Kán 2011.10.24. 10:03:51

Hú, de elképesztően korán van... Dászvidánnyijá mindenkinek. :D

kemény keleti kommentelő 2011.10.24. 10:06:49

Van egy jó hír és egy kevésbé az.
A tegnap éjjeli 18perc 33mp már nézhető a szokott helyen.
Ha ez így megy tovább, holnaptól már csak egy mosolygós képet vágnak be Annamaryról.

@Tüzitündér: Halálos Tekintetű Annamária? Ez a velvetes koma még a játékosok becsületes nevét se ismeri. HTA. Ennek semmi értelme.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.24. 10:08:00

@beacska: szióka!

@fkangi: szóltam én egy szót is?:D
Amúgy meg nem vagyok rabszolgahajcsár!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D, csak mondom!:D

@capa05:élőben néztem, nem tom, h hol van! De azzal kezdte Csonkáéknak, h GYEREKEK! Olyan emberekkel beszélt úgy, ahogy, akik a szülei lehetnének!!!:)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.24. 10:08:48

@gyvy: do vidzsényije..:P:D nem is maradsz ?:P:P:DD

Hurri Kán 2011.10.24. 10:10:15

@fkangi:
Nem. Idejöttem elrohanni. :D

Hurri Kán 2011.10.24. 10:12:00

@fkangi:
Változnak az igények. Ez van :D

beacska 2011.10.24. 10:12:47

képzeljétek, Fecó úgy örült, hogy Csaba ment vissza, mint a gyerekei születésekor!!!

Tüzitündér 2011.10.24. 10:13:46

@Binbir gece: Hajny mit szólt volna ha bénító tekin-tetű-nek írja? plágium?? nekem ennek ellenére tetszett ez az írás. :)

genevieve 2011.10.24. 10:14:24

@capa05: na és képzeld el mi lesz, ha veron sir egy hétig aztán megvigasztalódik gergővel, mivel ők most SZAKÍTÁSBAN VANNAK sehivel:-)

(ne feledjük krisszel is csak azért kezdett, mert gergőt akarta féltékennyé tenni!)

capa05 2011.10.24. 10:14:32

@ladyandhenk: Köszi már Tüzitündér megírta.
Most láttam az éjszakai online-t ami már fent van.
Hát most akerült a Reteknek 18 perc 33 másodpercet közvetíteni.
Különösebb durranás nincs benne.
A felvilágosítatlan szőke Gergő kezét masszírozgatta.(én szakítás után még nem csináltam ilyet, megvelem sem, de ezek szerint ez a jelen kor divatja)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.24. 10:14:32

Van fogadás a játékosokra, h ki esik és ki marad? Ha van, hol?:P

@csicserierika: :):)

beacska 2011.10.24. 10:15:43

@csicserierika: nnna, akkor várható, hogy "mivel csak 2 számról érkezett a sok SMS, ezért Cristofelt visszaengedjük a villába, mert őt több néző akarta"...vagy ezt már hallottam vmikor? :DDDD nincs új a nap alatt

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.24. 10:16:08

@beacska: ja, de megható..:DDD letörlöm a könnyeimet..:DD
@Binbir gece: de. ez a két igazi barátnőm egyikének a monogramja..:D úgyhogy van értelme, csak nem ebben az összefüggésben:) de a velvetes egy tájékozatlan hülye.:)
@ladyandhenk: ahhhaa...:P:DD

capa05 2011.10.24. 10:17:44

@capa05: sikerült...

Ja meg Attila nem szervezkedik tovább, hagyni fogja a dolgokat és " legyen egyéni játék".
Gergőre fogta a 6 os (beköltözős szövetség) megalakítását!

capa05 2011.10.24. 10:22:47

@genevieve:
Ezt nem igazán látom a dologban, én egy Vera féle rárepülésre saccolok (Gergőre)Bár lehet, hogy a borgnak eljutott az agyáig, hogy mit akarhat egy férfi.

Albino Vernyul 2011.10.24. 10:23:22

@capa05: Balazs a VV4-nel is boszen elfogult volt.. Az oli-alek parost pl. lelkesen futattak, de volt mikor Anit meg faragta... Szoval nem biztos, hogy ennyire bele kene ebbe folynia ilyen modon...

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.24. 10:24:45

@capa05: hát feltalálta a spanyolviaszt! utálom ezt a "szeressük egymást gyerekek" mentalitásukat! ez igenis egy egyéni játék és pont.
amúgy jó reggelt, bocsi, az előbb félszemmel néztem szét..:)

capa05 2011.10.24. 10:24:47

@fkangi: Jó ez a rajz rólad!! Ez meddig marad?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.24. 10:26:31

@capa05: olyan puskaporos volt a hangulat tegnap, hogy gondoltam, felkészülök mindenre..:DDD majd meglátjuk..:)

genevieve 2011.10.24. 10:35:38

nézem kriszt a reggeliben:-)))))

hááááát:-)

capa05 2011.10.24. 10:47:14

@fkangi: Olvasta én is , lehet néhány hozzászólót otthon ki vagy leszavaztak?!
Haynalka is egy kicsit ingerlékeny volt.
De ahogy kevdvenc alapművemben mondják " nem ellenségeskedni jöttünk össze"
Azt meg ne firtassuk, hogy ki rúgta mellbe a menyasszonyt.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.24. 10:50:35

@genevieve: neeeeeeee!! ne áldozd fel magad a VV oltárán! olyan fiatal vagy még, előtted a Zélet! :DDD
@capa05: az utolsó mondatod megütött így, korán reggel, éhgyomorra..:DDDD

capa05 2011.10.24. 11:01:19

@fkangi:
Pedig lényegileg általad is kedvelt műben szerepel az utolsó két mondat ,illetve az utolsóra utalnak.

gastro, missing in action 2011.10.24. 11:04:09

az RTL-nek egyébként tökéletes, hogy Cris kikerült: lesz műsor a töltelék showkban is: nekedvaló és belevaló sűrűn fogja vendégül látni szerintem... Ha Éva emiatt kevesebbet szerepel - már megérte :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.24. 11:04:17

@capa05: jó, de a HV-val összekötve azért..:D bár itt szerintem, bármire asszociálhatunk, mi bajunk lehet tőle..:D

capa05 2011.10.24. 11:19:16

ha valaki megnézte az online- t írja már meg legyenszíves,hogy a kötött sapkában melyik lány fekszik a takaró alatt?Vera ,Veronika és Am lehet de nem igazán ismertem fel.

genevieve 2011.10.24. 11:19:54

@fkangi: na, szóval krisz még adott volna magának egy hetet, hogy szerelmes legyen...
de viszont veronika az tuti szerelmes, még el is ájult tegnap este annyira megviselte őt a dolog....

alig pár órája jött ki a villából, de már menekül a kis köcsög:-)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.24. 11:20:45

@fkangi: egyébként nem mindig kapcsolok, túl sokfelé figyelek egyszerre, ebből következően felületes is vagyok..hát, evvan...:)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.24. 11:21:50

@genevieve: és akkor a 2 napja érzek irántad valamit?? az már smafu???:DDDD

Albino Vernyul 2011.10.24. 11:33:32

@genevieve: Na most kepzeld el, rajott, hogy itt kint majd a diszkokba hany menetet tud lefutattni a WC-ben egy-egy buli alatt.. Nem hulye ez, kubai.... Veronika meg csak a TV-ben latszik...

genevieve 2011.10.24. 11:39:41

@fkangi: irátam érzel valamit?:-D

de édes vagy:-) nekem nem smafu:-)

fran7 2011.10.24. 11:42:23

Milyen vicces, hogy a láthatatlan ember érdekesebb lett a nézőknek, mint a hősszerelme, bohóckodó, szervezkedő kubai. Talán az rtl levonja azt a következtetést, hogy könnyebb kiejteni azt, aki szerepel, mint akit nem látnak az emberek és ezért bármit bele lehet képzelni. A képzelő erő nagyobb erő, mint a képernyő. (Hajni leírásai azért viccesek, mert sokkal inkább megmozgatják a képzeletünket, mint a semmilyen összefoglalók.)

genevieve 2011.10.24. 11:43:31

@Albino Vernyul: ha nem is pont ezekkel a szavakkal, de ezt mondta krisz is este a belevalóban, és ma a reggeliben:-)

neki van februárig (a vv5 végéig) egy csomó ideje, hogy megmutassa magát mindenhol és várja a felkéréseket:-)

gondolom sok diszkó fogja felkérni,hogy menjen és ordibálja a "na mi van öcsém"-et :-)

na és persze, ha veron csak kedvesen szól valakihez már alap lesz neki arra, hogy visszavágjon mert veron megcsalta...

genevieve 2011.10.24. 11:44:49

@fran7: pedig a tegnap esti összefoglaló és a párbajfilmek is erősen krisz javára voltak összevágva

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.24. 11:46:01

@genevieve: ööö.. szerintem nem vagyunk egymás esetei..:P:DD jól van, az idézőjeleket lehagytam, naaa..:DDD
Krisznek majd írnak valami "jó" kis számot, csinálnak neki egy klipet és haknizhat ezerrel..:S a tinipicsák simogathatják a hátsóját és mindenki boldog lesz..:DD

capa05 2011.10.24. 11:46:24

@beacska: Már a VV4 nél sem értettem, hogy mi köze a telefon szavazatnak ahhoz hogy hány számról érkezett?
Ha un.végtelenített kártya lett volna akkor nyomozni is kellene a hatóságoknak. Ilyenről szó sem volt.
Ráadásul, Gombi kapta azokat, iylen alapon Kiszopnál feltételezhető.

genevieve 2011.10.24. 11:48:57

@fkangi: a szám már készül..ugye: csicska, csicska...:-)

szegény veron, jól kifogja a pasikat mindig....

Hurri Kán 2011.10.24. 11:51:57

Most már télleg meg kéne írni a Csicska-dalt, hogy Kiszop mehessen haknizni vele. A görlök meg majd, ha kiestek, táncolnak háttérben a rúdon. :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.24. 11:53:01

@genevieve: ja, tényleg...ma nem vagyok az a gyorsankapcsoló...:S
ezen talán elgondolkodhatna Veronika.. bár szerintem ő nem fogja fel, hogy gáz van...

Hódos Hajnalka 2011.10.24. 11:54:22

@gyvy: van Cristofel-himnusz! Meglepő módon az a címe: Na, mi van öcsém?! :D

Hódos Hajnalka 2011.10.24. 11:55:57

@gyvy: ha már a premierről lekéstél, ugye, pedig direkt beharangoztam, mikor volt a NekedValóban! hát hogy figyelsz te???

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.24. 11:57:50

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: tudhatnád, hogy nem tud egy dologra koncentrálni..:D csak egy pasi..:P:D

Hurri Kán 2011.10.24. 12:03:16

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Máshogy. :D

@fkangi:
Az a szerencse, nem lehet itt semmit hallani. :D

Rettegő Goethe · http://www.meglepetes.com 2011.10.24. 12:05:12

nem kis meglepetés volt, hogy ez a magamutogató kinnt maradt.. :)
goo.gl/iXXAu

Líder Máximo 2011.10.24. 12:31:24

Sziasztok csicskák!

A tegnap este nagyon groteszk volt, de gondolkoztam, és megvan az új kedvencem.
Evidens :)

Zelefánt 2011.10.24. 13:09:16

@Líder Máximo:
ZíZi a top. Mi lett vele? Rambo kimentette őt is?...

MagasMacska 2011.10.24. 13:10:11

@Líder Máximo: Gondolkodtál? Nem végiggondoltad a gondolataidat???

Zelefánt 2011.10.24. 13:16:16

@MagasMacska:
Tán gondolatbűnt követett el...

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.24. 13:16:45

@gyvy: majd fogsz még sírni, hogy nem hallottad a világhírű művész legelső dalát.:P:D és gondold el, ha Rágógumis Zsófikával duettezni fognak..:DD
@Zelefánt: Zizi a Hős, aki kibírta ezeket harmincvalahány napig, már szabad.. most azon dolgoznka a tudósok, hogy a benti élmények hatására kialakult demenciáját valahogy megszüntessék..:D

Zelefánt 2011.10.24. 13:19:15

@fkangi:
Malac a pácban.
Ám csak hamarabb szabadul...mint ezek.

Hurri Kán 2011.10.24. 13:35:37

@Líder Máximo:
Mi van, öcsém? :D

@fkangi:
Ezt az élményt át akarom élni. Lehetőleg olyan állapotban, hogy utána a lábamnál fogva húznak ki az előadásról. Mert máshogy tartok tőle, elfutnék. :D

hookah 2011.10.24. 13:42:14

Sehere most azt hiszi, hogy attól nő a többiek és a nézők szemében, hogy bevágja a szűz kislányt? Gergő még csak erőszakos sem volt vele, nem értem mit rinyál, eddig profitált a kapcsolatból, most már hogy nincs szüksége a srácra, kidobja? Ki hiszi el, hogy egy szűz lány, meg tapasztalatlan? Több faszt fogott ő már, mint kilincset. Olaszországi szexipari múlttal nekem ne adja a kis szendét.

A másik, aki bepókhálósodott és hangoztatja, hogy ő nem könnyen, olcsón kapható lány, az PornósModorosVera. DrEszterrel tolták a nagy panaszkodást, hogy Péter nagyon rámenős. Mire számított Vera? Minden férfinak felkínálkozott már, meztelenül mosta őket a tusolóban, Péter ismeri a pornós múltját, nem hiszem, hogy lenne bármi alapja a siránkozásának. Eddig meg azért sírt, hogy nem akarják megpiszkálni sem. Ha kijön, akkor majd szembesül azzal, hogy mindenki tudja, hogy pornózott és a benti szövege teljesen hiteltelen volt.

A kurvánál csak egy rosszabb van, az a kurva, aki úri hölgynek játssza meg magát.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.24. 13:42:31

@gyvy: amikor én még csak édesaen bazsalygok a párbajunk során elfogyasztott szilvapálinka-mennyiségtől (jelzem, még mindig nem is értem, mire is fogadtunk, de mindegy), te akkor már olyan állapotban leszel, szépöcsém, hogy valóban úgy kell hazahúzzanak..:P:P:DDD és akkor már oly mindegy lesz, duetteznek, vagy szólóban "énekelnek":P:P:DDD

Zelefánt 2011.10.24. 13:44:12

@Zelefánt:
Ám én mindig a malac(ok) pártján maradok.
A többiek egyenek szart.

Albino Vernyul 2011.10.24. 13:44:22

"VV Anikó hivatalos oldala
A tegnapi este teljes szétesés... Cristofel haláli volt. Annyira kellett nevetnem és közben annyira tudtam, hogy ez nem műsorvezetőhöz méltó, de nem bírtam ki:)))..."

Ezt megnezem a VV oldalon..:)

Hurri Kán 2011.10.24. 13:46:45

@fkangi:
A helyedben én nem innék előre a baszómackó bőrére, bocs. :D

hookah 2011.10.24. 13:48:19

@csicserierika: A story online aztán hiteles forrás, amúgy ezt a dolgot már eljátszotta egyszer Gombi a VV4-ben, aki Cristofel cimborája... Ha valaki csalt, akkor szerintem Cris, csak nem elég ügyesen.

Az is aranyos volt, mikor a búcsúzásnál teljesen kifordult Cris a szerepéből és elkezdte szidni Csabát, hogy "ő mindent lerakott az asztalra, ez meg semmit és ez az ember megy vissza..."
Szerencsétlen Cristofellel elhitették eddigi életében, hogy az jelenti azt, hogy sokat letesz az asztalra, hogy ripacskodik, lóbálja a farkát, agresszív, primitív, buta és még reklámozza is. Szerencsére ez az életnek nem minden területén működik. Ezért lesz Cris egy vesztes. És nem csak a VV5-ben, hanem az életben is.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.24. 13:48:24

@gyvy: de nem vagy a helyemben, bocs :P:P:DD én meg elég nagylány vagyok ahhoz, hogy tudjam, bírom-e tartani a tempót :P:P:D

Albino Vernyul 2011.10.24. 13:54:45

"VV Anikó hivatalos oldala Amikor ott volt velem a műsorban azért sajnáltam kicsit.Sajnos nekem pártatlannak kell lennem.A tegnap esti műsort egyenlőre még nem látom fent."

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.24. 13:57:36

@Albino Vernyul: azért Bécivel szétszívatták az agya helyét annak a nyomorult Krisznek..:DDD szegénykém, azt hitte, vele röhögnek..:)

Líder Máximo 2011.10.24. 14:02:01

@Zelefánt: Nem falusi lány vagyok!
@MagasMacska: Dugd fel magad!
@gyvy: Szeri van!

Líder Máximo 2011.10.24. 14:04:28

@hookah: Gusztustalan hangot engedsz meg. Férfiak, ti mind ugyanolyan vagytok, soha nem értitek meg, hogy a szexelni csak érzelmekkel együtt lehet!

lucc.gizi 2011.10.24. 14:05:22

@hookah: hehe, ez szerintem is így van :-)

hookah 2011.10.24. 14:21:29

@Líder Máximo: Ez ugye csak vicc volt? Mert smiley nélkül nem komolynak tűnt :)

hookah 2011.10.24. 14:22:15

@Líder Máximo: Bocs, elírtam. Helyesen: smiley nélkül nagyon komolynak tűnt...

genevieve 2011.10.24. 14:36:39

hehe, alekosz csaba győzelmének örült:DDD

mézescsók 2011.10.24. 14:58:46

@genevieve: Veron-Gergő párosra tippelek én is. Mondjuk invitáltak már dugásra előzékenyebben is nőt, mint Serit Gergő (beleülni a f...-ba), és ennek legfejlebb ordas k...k nem tudnak ellenállni, de Veronikával nem lesz gond.
@hookah: Tudsz valami konkrét szexipari multat vagy csak vádaskodol? Mert akkor elő a konkrétumokkal, hadd tudjuk meg mi is!
A többi bent lévő csajhoz képest Seri igenis "tapasztalatlan", két csókolózás és egy huzamos kapcsolat nem elég ahhoz, hogy valaki profi legyen a flört-csábítás-szex nevű játékban. Tény, hogy kislányok ne kezdjenek nagy fiúkkal, mert nincsenek egy kategóriában és a nagy fiúk bizony nem töltenek hónapokat nyálas puszikákkal a kezet szorítva, amíg össze nem izzad. A nagy fiúknak viszont illene már tudniuk, hogy némi körtánc után még kislányoknál is meg lett volna a dolog.
Ugyanakkor Seri javára irandó az, hogy két év kapcsolat nem rázható le csak úgy az ember válláról, valamint az is, hogy Gergőnek nyilván csak dugásra kell, mert kint várja a szívszerelem. Ez ugyanis kevés nőt dob fel nagyon.
Szóval ezt a dolgot el sem kellett volna kezdeni, de már mindegy, főleg, hogy vége.
Az, hogy kinek-ki volt a hasznára szerintem még nem kérdés, mert nagyon a játék elején vagyunk.

Örülök Csaba visszatértének. Az előző villában az volt a szlogen, hogy azért kell bent maradniuk a bajkeverő, irritáló alakoknak, mert azok adják a műsort. Most bizonyosodott be végképp, hogy Alekosz-Éva Olivér szervezkedése folytán maradt bent végig és nem a nézők akaratából. Most megláthatjuk, hogy egy hangoskodó seggfej nélkül unalmasabb lesz-e az egész.

genevieve 2011.10.24. 15:08:56

@mézescsók: egyébként nem hiszem, hogy gergőnek kellene veronika:-)

neki pont az olyan kis libák jönnek be mint sehi (külsőleg is)....
talán-talán vera kavarhatna ki magának egy kis szexet vele, mert ő meg van annyira vérmes nőszemély...

na és ott van esztike, ha tényleg komolyan gondolta krisszel a dolgot akkor elég rámenős és nem szívbajos csaj...

Uploader · http://rtlklub-letoltesek.blog.hu 2011.10.24. 15:16:29

@Binbir gece: Az csak nekem fordult meg a fejemben, hogy Cristofel szavazótábora többségében nem éppen IQ fighterekből áll és küldhettek egy csomó érvénytelen SMS-t Christofel, Cristofer, Kristofel, Kristofer, Krisztofel és Krisztofer nevekre?

MagasMacska 2011.10.24. 15:17:38

@fkangi: Ez a fiú már eddig is gáz volt, de most végleg tönkreteszik. Lesz egy jó éve, és aztán nagyobbat akkorát koppan, mint Éva. Szinte már sajnálom.

genevieve 2011.10.24. 15:21:41

@MagasMacska: annyi nem lesz....

még a győztes alek is már csak egy lefutott lemez lett mostanra...

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.24. 15:23:07

@genevieve: akinek porcica kell, az azt is érdemel..
@vv5: simán..
@MagasMacska: szerintem már eleve tönkretették a nevelése során.. abszolút nem szembesítették a valósággal..

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.10.24. 15:29:41

Valaki írta feljebb, hogy Gergő nem agresszív Serivel. Én egy picit annak látom, a két hete ismert csajomat nem fojtófogással ölelem magamhoz és nem rángatom a vállánál fogva. Nem szerelemről, hanem kangörcsről árulkodnak a mozdulatai. A birtoklásvágyról.

MagasMacska 2011.10.24. 15:32:21

@fkangi: Igen, de eddig csak a saját körében játszhatta az eszét, most egy ország akar vele/rajta röhögni. Tömegével kapja a pozitív visszaigazolást. Menthetetlen.

genevieve 2011.10.24. 15:33:36

@BGy: ott azért sehi is elég aggressziven viselkedett...magához rántotta gergőt nyakánál fogva...
normális nő ilyenkor feláll, megköszöni szépen a vendéglátást és kimegy a szobából...

csicserierika 2011.10.24. 15:35:29

@hookah: jó, hát akkor nézzük, hogy hány fekvőtámaszt tud Csabika csinálni, meg, hogy makog majd Attiláékkal.
Pünkösdi lesz ez a királyság.

mézescsók 2011.10.24. 15:36:22

@genevieve: A Vv-k történetében már több férfiember bizonyította, hogy társasszex nélkül kibírható pár hónap. Na, ha Gergő nem ebbe a típusba tartozik, akkor - ha nem esik ki valamelyikőjük - van annyi idő, ami után már Veronika is jó lesz. Egyébként zerintem sem az olyan típusú nők jönnek be neki, hanem sokkal inkább a törékenyebb, babásabb gyámoltalankák - esetleg csak annak látszanak -, akik mellett felerősödik a macsó tudatuk.
Vera esélyes lehet, mert bár nekem nem tetszik, de Gergő még mindig jobb pasas, mint Péter. Péter viszont tovább viheti, el lehet lavírozni mellette egy ideig.
@fkangi: A porcicát nem értem.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.24. 15:36:44

@MagasMacska: feltételezzük, hogy egyszer, majd, valamikor. talánm 40-50 év múlva csak eljut abba az életszakaszba, amikor mások már régen bölcsek lesznek.. neki meg akkor kezd el nyilídozni az elméje.. (jó, ez most utópiának tűnik, de akkor is) szóval elkezd neki derengeni, mi is történt vele 18 éves korában.. na, akkor fog pofára esni..

lucc.gizi 2011.10.24. 15:38:10

havannának úgy nézem megvan az 5. személyisége (!), miután blikkéknek bevallotta, h. a kukiját is szereti.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.24. 15:38:14

@mézescsók: a porcica az olyan nő, akihez nem kell érettnek, férfinek lenni... nem kell hozzá semmi erőfeszítés, nem kell neki megfelelni, kap egy kockacukrot és hanyattesik, de egyébként semmi kihívás..

mézescsók 2011.10.24. 15:40:43

@BGy: @genevieve: Gergő szerintem is agresszív volt. Tettleg is, szóban is.A randi elején arról volt szó, hogy lesz-e szex, egyértelműen nem volt a válasz mindkét fél részéről. Utána vágás: együtt alszunk, attól félsz, hogy beleülsz-e, stb. Seri mondja, hogy Gergő ne, sokat ittunk, stb., de a srác csak nem hagyta annyiban a dolgot. Vagy legalábbis valahogy így történt. Verekedés mondjuk tényleg nem volt.

Tjuca 2011.10.24. 15:41:14

@fkangi: sosem tudhatod. a boldogság igen szubjektív, az idővel egyetemben. én azért azt kívánom neki, hogy egy boldog hülye legyen, ne egy kiégett ember. tanulnia kell még sokat, de ki tudja mit hoz neki a jövő. :-)

Tjuca 2011.10.24. 15:42:17

most értem ide, örömmel látom, hogy csaba ment vissza. :-D

genevieve 2011.10.24. 15:45:36

@mézescsók: másrészről meg, lehet pont ezt az erőszakos vonalat szeretik mind a ketten...ez pörgeti fel őket...

a legjobb pasis szavazáson is azt mondták a csajok, hogy azért jön be nekik gergő, mert szeretik a rosszfiús pasikat...

genevieve 2011.10.24. 15:46:35

@Tjuca: boldog hülye fog maradni...elég ha csak meghallgatok amiket az apja nyilatkozott....

egyébként szerintem pont olyan mint győzike fiatalon:-)

mézescsók 2011.10.24. 15:53:59

@fkangi: Ha Serit értetted porcica alatt, akkor pont most bizonyította be, hogy nem az, hiszen nem vágta hanyatt magát. Szerintem a két évi olaszországi élettől kicsit elege lett és ez egy jó módja volt a szakításnak. Még akkor is, ha nem lehet olyan egyszerűen túl lépni rajta. Emellett túl sok élettapasztalata sincs. Azt hiszem, azért ment a villába, hogy időt nyerjen, amíg eldönti, hogy hogyan is tovább, és ha amellett még nyerni is lehet, akkor pláne jó.
Nem Ő szúrta ki magának Gergőt, bár nyilván volt valami érdeklődés. Kár, hogy a képernyő nem közvetíti azt a sokat emlegetett vibrálást, mert innen nézegetve nem rendült meg a világ egyikőjükben sem. Jó, tényleg nem földrengést emlegettek.
Ha porcica lenne, akkor már símán kibérelték volna a matracot.

Uploader · http://rtlklub-letoltesek.blog.hu 2011.10.24. 15:55:05

@fran7: De az is lehet, hogy a nézők szó szerint értelmezték a valóságshow-t és olyan emberre szavaznak, akik a valóságban is létezik, nem csak egy felvett szerep.

BarBwire 2011.10.24. 15:55:29

Gergőt minden nap szépen felhúzták, nem vagyok pasi, úgyhogy nem tudom meddig bírja egy felajzott pasas. Seri meg lehet, hogy két szék közé esik, mert ha Gergő nemet mond, akkor azt úgy is fogja gondolni.

Meglepő volt, hogy Csaba ment vissza, kiváncsi vagyok a retorziókra...

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.24. 15:56:55

@mézescsók: nem feltétlenül a ribanc szinonímáját értem porcica alatt..:)

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.10.24. 16:03:56

Ezt láttátok?

Fecó térdre hull a fürdőszobában a Mosdó előtt, és zokog...

www.valovilag.hu/video/145949

elképesztő, hogy az ilyen összezártság milyen erős érzelmeket tud előhozni az emberekből...

fran7 2011.10.24. 16:05:48

@vv5: Nem tudom, hogy Csaba milyen a valóságban. Részszint nem vagyok barátja, részszint nem sokat mutatott belőle az RTL. Itt a blogon is elég szélsőségesen látják, van akinek giliszta, aki nem csinál semmit, mások alig várják, hogy ráugorjon Kingára vagy Dyára. Mások egészen más irányultságot látnak bele, mert nem ugrott rá Dyára, amint az arra utalt egy kicsit is. Nem vagyok benne biztos, hogy kiderül, ki is ő valójában. De Cris, bár hozott manírral játszotta el magát. De nem tudta volna ezt előadni,ha legalább egy kicsit nem olyan, mint amit magáról mutat. Ahhoz nem elég jó színész. Az RTL a felszakadozó álarc miatt menekíthette ki. Sokkal tovább nem tudta volna személyiségét álcázni.

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.10.24. 16:08:13

@fran7:

szerintem egy csomó embert megmozgatott, hogy 9 jelet kapott, Csabából ártatlan áldozat lett, mely megtorlásért kiáltott, sokan érezhették úgy, hogy egy ilyen helyes kedves fiúval szemben ez a fajta összeesküvés nem tolerálható..

vagy nem tudjuk mi történt a háttérben, az is lehet, hogy míg Cris szórakoztató, mégis nehéz rá szavazni.. vagy nehezebb mint a jófiúra...

genevieve 2011.10.24. 16:14:47

@oázis: ez azért érdekes lehet az attilával való nagy barátságára nézve....

Tjuca 2011.10.24. 16:15:47

@oázis: én pl. személy szerint úgy látom, hogy cris 18 évesen egy gyerekes buta agresszív fickó, aki nem szórakoztató. gyanítom sokan pont csak ugyanennyit láttak. nem kell itt összeesküvéselméleteket gyártani. egyik jobban bejött, mint a másik.

szórakoztató olvasni, hogy néhányín kifejtették, hogy a tinilányok márpedig kitől nedvesednek, az anyukák kire szavazank, egyáltalán kik nézik stb. nincs itt ekkora furfang, meg sajnálat, csaba a szvazók 59%-nak ezért vagy azért szimpatikusabb volt, mint cris.

liberaliskonzervativ 2011.10.24. 16:16:08

@oázis: fecó a vajas kenyéren is képes elbőgni magát, nem tényező ebből a szempontból.

fran7 2011.10.24. 16:17:12

@oázis: Én a nem tudjuk megoldással értek egyet. S ha azt nézzük, hogy egy könyvet, filmet, sorozatot, akkor szeretünk, ha van benne egy adag érthetetlen dolog, amin lehet agyalni. Akkor talán közel állunk ahhoz, ami az rtl célja volt, mégha csak b-tervkéntis. Nem nehéz elképzelni, ahogy Rubin Kristóf nézi a szavazati arányokat. S egyszercsak azt mondja, rendben fiúk hozzuk ki, amit még lehet Crisből, de ha a nép nem érti majd miért is esett ki, akit nyilván pártolunk, akkor azzal sokkal több nézőt szerezhetünk. Főképp ha van olyan céljuk, hogy korábbi időpontra akarják tolni a VV-t. S ott már nem lehet pucér seggel járni-kelni. Szex már nem nagyon lesz, pedig nagyon akarták. Így nem nagyon van olyan tartalmuk, ami indokolná a 21.00-ás kezdést.

liberaliskonzervativ 2011.10.24. 16:17:16

nekem az a fura, h csabára már pár nap alatt annyi szavazat érkezett, amit nem lehetett megdönteni. továbbra sem értem, miért szavaztak a zemberek csabára. jófiú? bazzeg. egy szobanövény.

genevieve 2011.10.24. 16:19:54

@oázis: esztinek van pofája azt mondani veronnak, hogy hidd el krisz várni fog rád....

fran7 2011.10.24. 16:27:42

@genevieve: Néha van lelkiismeret furdalásom azért, amikor a tesóm gyerekeinek azt mondom: Nincs semmi baj. Pedig... Mégis ezt kell mondani nekik. dreszter is ezt teszi. Megnyugtat egy gyereket.

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.10.24. 16:29:22

@fran7:

igen bennem is felmerült, hogy esetleg korábbra akarják hozni... de végül is ahhoz elég lett volna nem bevágni Kris meztelen seggű, mocskos szájú jeleneteit.. bár a legtöbben randán beszélnek a házban...

"Főképp ha van olyan céljuk, hogy korábbi időpontra akarják tolni a VV-t. S ott már nem lehet pucér seggel járni-kelni."

az is lehet, hogy már annyi büntetést vágtak rájuk Cris miatt, hogy tényleg ki kellett ejteni... nem tudhassuk...

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.10.24. 16:30:03

@genevieve:

így nem mer majd pasizni, és nagyobb választék marad esztinek...

penelope garcia 2011.10.24. 16:40:49

Hajni, te manapság sorban ellógod a dolgod.
Négy napot egybe megírni? Ejnye.
És hol van a párbaj?
Most nagyon csalódott vagyok. Így nem tudok veled kompatibilizálni.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.24. 17:52:18

@hookah: Azért Verát ne zúzd már le! Fogadjuk el, hogy most ilyen!

mface 2011.10.29. 20:14:37

nem ide tartozik de: ördög nóra úgy néz ki mint egy elbaszott Eddie Murphy
süti beállítások módosítása