Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1x38-1x41-ig

2011. október 23. 19:30 - Hódos Hajnalka

Nahhát ott hagytam abba, hogy Csaba rekord mennyiségű jelet szedett össze, csak drEszter van biztonságban és este megnevezi, kit hív ki párbajra. Nyomban megjegyezem azt is, pontosan így érezhette magát Proust, mikor elkezdte írni Az eltűnt idő nyomában c. remeket, mint most én, de akkor is lesz ma poszt, ha a fene fenét eszik is. Shadi még mindig kivan a borsozástól, ezért különleges ébresztőt tervez a lányoknak, síppal, dobbal, nádi hegedűvel, edényzörgéssel és ordítással ébresztik az Úrnőket, majd az inasok a karjaikban viszik ki reggelizni őket, Fecót és Esztert nem mutatták, höhö. A fejmasszázzsal egybekötött reggelizés után Vera legyengelelkűzi Shadit. Még egy hétig sírni fog a borsozás miatt. Krisz két tűz között akar lenni a Villában - mert az teljesen kubai, gondolom az előzmények alapján - azt akarja, hogy őt itt mindenki szeresse, közben ő hátbaköpi őket. Igen, jól sejtettem, ez az igazi kubai rafinéria. Shadit meg is nyugtatja a maga módján, mindenkinek fáj rád a foga, nem véletlenül csinálták ezt. A csajok utálnak, mert azt hiszik, hogy nagyképű vagy. Ahol tudnak, kibasznak veled, ember. Kiesik a Csaba, utána te jössz!

A Lakók Csabával kapcsolatos feladatot kapnak, adjanak neki tanácsokat, kit hívjon párbajra. Attila azt javasolja, vigye Dyát, hadd menjen, úgyis menni akart. Ha vissza akar jönni, őt vigye. De Attila azt is tudja, hogy Csaba becsületes, úgyhogy nem fogja kivinni. Vera saját magát javasolja, ha az alapján kell választani, ki áll tőle legtávolabb. Péter szerint olyat kéne kivinni, aki antipatikus a nézőknek, és a Villalakóknak is ellenszenves. Akire sok panasz van mostanában. Ez pedig nem más, mint Shadi. Péter saját bevallása szerint nem Shadi ellen, hanem Vera mellett beszélt. Shadi erről egészen mást gondol, öt percben, barokkos körmondatokban kifejti Péternek, ez az ő értékrendje szerint felért egy hátbaszúrással. Péter nagy ívben szarik erre, behívja Verát a szaunába, és elmagyarázza neki, azt kellett elkerülni, hogy Vera menjen a párbajra. NehezenKaphatóVerának ez nagyon jólesett, azt jelenti számára, hogy jó Péternél.

Miután a fiúk kivasalták az Úrnők ruháit és felöltöztették őket, valamint tanúi lehetünk annak, hogy Veronika dudái nem kicsik, csoportos chippendale produkciót láthatunk. Akik már most felszisszentek, azokkal közlöm, a frontember Péter lesz. Krisz persze felháborodik, ez az ő szakmai ága, ő a faszagyerek, ő a kubai macsó! Attila átkapcsol agyban, mert gyűlöl minden vetkőzéses feladatot. Az ok, hogy elég ronda embernek tartja magát. A szörnyű jelenetet – amit a lányok konstans visítással fogadnak, és tartalmazza a világ legkatasztrofálisabb smárolását, amit ki más adna elő, mint Apuci és az ő parazitája – csoportos lassúzás követi. Attila utál táncolni is. Vera nemcsak nem könnyen kapható lány, de utál zavarban is lenni, úgyhogy nemár. Aham, láttuk a Velveten, mennyire. Az estének nincs vége, Csaba lelkét köll ápolni, a lányok eldönthetik maguk között, ki szeretné. A csajok többsége egyértelműen Kingucit javasolja, de Dya is szeretné Csabával tölteni az estét, hogy miért, számomra érthetetlen. Csaba őt választja, juj, kakaós palacsinta van a kertben. Meg öt fok. Dya megfoghatja kézzel. Jaj, de rosszak vagytok! A palacsintát. Kicsit beszélgetnek arról, hogy juj, a lányok szerint Csaba szerelmes Kinguciba, aztán a medencéből bámulják a nappaliban dúló cirkuszt. Krisz összeugat Verával.

Verának konkrétan okádni kell attól, hogy Krisz egy seggnyaló. Konkrétan nyalja Csaba seggét és megy utána, mint egy pincsikutya. Krisz sem marad adós, Verának rohadtul nincs igaza, be van rúgva, szottyadt, kicsik a csöcsei és szar a segge is. Mindezt közvetlen közelről ordítja bele Vera arcába, aki pampogva utánozza a kubai – jelen esetben – idegbeteg temperamentust. Nemcsak a lélek, a test is ápolásra szorul, ezért Csaba és Dya mézzel kenyegetik egymást a szaunában. Közben Csabi beszél a Villalányokról, Dya nagyon tetszik neki, de Kingucival jobban működne a kémia. Vera is be van rúgva, aki Eszter, és egy pohárral nem ivott. Igen, lehet, hogy lefeküdne Krisszel. Krisz benne van. Akkor, ha mindenki lefekszik. De abból kurva nagy balhé lesz. Ha elmegy Veronika, megcsinállak! Eszter nem tud ellenállni ennek a visszautasíthatatlan és érzelmes vallomásnak, jó, bólint. De ha visszahallom, kiheréllek, mosolyog, szopatja a mutatóujját a kubaival és ellibeg. Hát, valljuk be, Eszter nem egy szépségszalon, de Krisznek az a fontos, hogy meglegyen a második skalp. Péterben, a Szellemi Vezetőben támogatóra talál, nem hősszerelmes kategóriába jött be, és egyébként is, mi Krisz? Egy köcsög! Ügyes, de Péter most nem erre gondolt. Mi vagy te? Pitbull! Egy pitbull vagyok. Aztán Krisz csodálkozik, egy jogásznak is ennyire kell a fasz?

Dyáék közben lájtosan iszogatnak, Dyának egyetlen fix program fut ma az agyában: Csaba meséljen. Most éppen arról, hogy szexelt álmában. Csabinak nem nagyon akarózik, pedig Dya már nagyon kattog, egy hónapja nem szexelt, ilyen még nem is volt az életében. Hirtelen eszébe jut, hogy mindjárt szarul lesz, szédül, de annyira, hogy nem tudja egymás után rakni a lábait. Hát akkor iszkiri, még mielőtt Dya belerókázik a dzsakuba, Dya a mellét markolászva próbál menni, úgy nem fog sikerülni, de hogy miért nem a lábaival próbálkozik, azóta sem tudom megfejteni. Betántorog a Villába, kilóg a punija, leroskad a zuhanyzóba és nyöszörög, kvára bebasztak. Attila biztatja Shadit, most csinálja meg, különben ez a béna pöcs fogja. Shadi elmélyülten bámul bele a borospohárba.

Kezdetét veszi az első kihívás, Zizi jön, Attila menjen a karámba, hogy ne zavarjon sok vizet, vagyis fordítva, csak Freud kiszólt belőlem. Csaba köszöni, egészen jól van, mondjuk a tegnap este alkoholban nem volt szegény. Nem, Dya sem volt szomjas, hihihi. Csaba, ha vicces akar lenni, akkor jó érzés, hogy az első zöld és az első lila kendő is hozzá került, hát halálra röhögtem magam. Azóta csak agyal. Shadi behozza a bőröndöt, Csaba ki a riportba, négyszemközt Balázzsal. Ha nem a taktika áldozata, Shadi vagy Eszter kapta volna a legtöbb jelet. Miért te? Mert tényleg esélye van arra, hogy az Arénában sorozatosan védettséget szerezzen és igen, kész a döntés. Ha nem túl nagy gond, a kisfilmekre nem térnék ki, ma este hatodszor is eljön a pillanat. Csaba három percig mekeg, voltak olyanok, akik szóba sem jöttek, mint lehetséges ellenfelek. Akik megfordultak a fejében, Attila és Péter, ők álltak az ellene folyó manipuláció hátterében. Szóba jöhet még Krisz is, aki azt mondta neki, soha nem szúrná hátba, de azért a jelet rá rakta. Veronika is esélyes, mert nem kötik őket össze érzelmi szálak. Ja és persze Vera, aki sokszor túllőtt a célon és kilépett a karakteréből, és most kibírom, és nem írok semmit a túlőtt a célon szófordulatra, muhaha. Az van, hogy választhat egy gyenge, vagy egy erőteljesebb karaktert, ez utóbbi tökös húzás. A döntés hátterében az is állt, hogy megelőzze a hátbaszúrást, ezért Krisz. Jaj, Csaba, te egy akkora istenverte barom vagy, mint ide Nagykáta.

A fiúk felszabadulnak a rabszolgasorból, azaz véget ér az inaskodás, reggel Kinguci még kiakad, mert a csicskacsicskacsicskája a földön alszik és nem szoljálja ki. Az Úrnők értékelnek, Eszti szerint Fecó tökéletesen teljesített. Volt olyan, hogy önként távozott. Ezért kilenc pont. Dya tíz pontot ad Peti inasnak, olyan hajat csinált neki, amit szeret, a tányérján pedig mindig volt meglepi. Vera értékelése közben Attila a sliccét igazgatja, Vera úgy tesz, mintha ez hidegen hagyná és azért ad egy pontot, mert legalább egy épkézláb reggelit kitett elé, a többi viszont egy rakás szar volt. Attilánál pont ez volt a cél. A nap másik híre, hogy Péter és Krisz többé már nem Villagyerek. Hogy Fecó hogyan és mi okból lett a béke nagykövete, nem is érdekel, nemhogy atomnyi értelmet keressek ebben a feladatban. Hát nem egy őszödi beszéd, mit mondjak. Az álmokba’ vannak benne. Fecó hisz abban, hogy a Villában van barátság, és van szerelem. A rögtönzött istentiszteletnél is kínosabb, mikor kézenfogva körbeállnak és mindenki szeret mindenkit. Péter kimondja, amit gondolok: jól van, gyerekek, szeressétek egymást, mert később már nem fogjátok! A megindult Kinguci békülni indul a fürdőbe, bevallja Veronikának, hogy a csicskacsicskacsicska miatt pattant el benne valami, Veronika meg azt, ha Krisz megalázta, akkor ezt Kinguci húszszorosan adta vissza nekik, és nagyon rosszul esett. Ölelkezés, szentabéke, barinő 2.0 projekt indul.

Vidám vasárnap után rögtön Torkos Szerda. Három feladat vár a Lakókra, az első a szájból szájba. A kedves városi béna lányok a halat még csak-csak elviselik, de a csirkelábtól úgy visítanak, mintha éve nyúznák őket, én azt kapom ki először a tyúkhúslevesből és akkor visítok így, ha valaki megelőz, nem vagyunk egyformák. A második feladat, minél több krémest megenni, időre. Péter gusztustalan, mert beleugat mindenbe, Attila viszont irigységgel vegyes undort váltott ki Péterből. Attila 8-9 krémest tolt be úgy, hogy kézzel összetrutymákozta, hogy a teteje ne akadjon meg. Krisz kivan, egy kubai macsó húst, babot, főzeléket és pizzát eszik, nem krémest! Shadi pisil, míg Gergő a harmadik feladatot olvassa, ennek később lesz jelentősége, most annak van, Gergő személyes sértésnek éli meg a hugyozást és megint düllesztgeti a szemét. A feladat időre fröccsöt inni szívószállal egy marmonkannából, valamelyik hülye azért okosan rákérdez, ez bor, nem? Péter felméri, hogy pár krémes után nem kéne a győzelemre hajtani, hadd basszanak be a többiek, mint az albán szamár. Attiláék 3-0-ra nyernek, hát komolyan mondom, olyan jól szórakoztam, mint régen, mondhatni, bearanyozta a napomat a feladatsor és megint nem írok semmit a torkos szerda és Vera kapcsolatáról.

Vera és Shadi büntetést kapnak, mert elhagyták a nappalit, míg Gergő olvasott. Pakolják össze az összes ruhájukat és vigyék a raktárba! Visszavonásig abban a ruhában kell lenniük, ami rajtuk van. Veron nem hiszi el, hogy holnapig ebben a bugyiban kell lenni! Ezt megint nem értem, meg ki is lehet mosni, ugye, de én nem tudok Veronikául gondolkodni, és sietve teszem hozzá, hálistennek! Veronika kivan, Csabi ne szóljon hozzá. És idióta is. Annyira kivan, hogy még dématracozni sincs kedve. Krisz sem érti, miért nem lehet meztelenül aludni és akkor szarik rá. Húszszor elmondta, hogy nyugodjon meg, aztán nincs megnyugodva a nő! Veronikának igazi gyógyír, hogy Kinga pletyipartit rendezhet, és őt is meghívja. Kinguci is nagyon izgatott, mert olyan, mintha kinn lenne a barátnőivel. Dyácska és Seri a másik két résztvevő. A pletyiparti abból áll, hogy ledöglenek egy piros pokrócra és megbeszélik, hogy áll Seri Apucival, aztán ekézik Esztert, aki képmutató és nyal mindenkinek. Serinek egyébként nagyon erős érzései vannak, de ez még mindig nem szerelem, juj de egyébként oda-vissza, Veronika meg panaszkodik, ilyen csúf veszekedése még nem is volt a Kubaival. Egy pillanatra meghökkenek, lemaradtam volna egy tányértöréses óbégatós kubai temperamentusú cirkuszról, aztán rájövök, Veronika csúf veszekedésnek az ágyban fekve odavetett akkor leszarom-ot aposztrofálta a kapcsolatuk armageddonjának. Krisz DrEsztinek panaszkodik, most már tényleg leszarja, aztán dicsekszik Verának és Péternek, simán kúrható a doktornő, de nem igazán tudtam figyelni, mert azon gondolkodtam, miért csupasz seggel jár-kel Krisz a Villában, aztán úgy gondoltam, nem kell nekem mindent tudni. Vera szerint Eszti játszik Krisszel, de az, hogy az istenverte doki belemarkol Krisz hátsójába és kemény kubai seggnek titulálja, Krisznek istenbizonyíték. Bennem egy kérdést vet fel, miért nézem én ezt önként?

Nézzük, mi történt a kihívás után? Seri mindenkire gondolt volna, de Kriszre nem. Csaba magyarázza a döntését, ha Krisz nincs a Villában, megnövekednek az esélyei arra, hogy az Arénában sorozatos védettségre tegyen szert. Péter csodálkozik, hát ezt benézték. Attila szerint Péter álszenteskedik, pontosan tudja, ki jön vissza és dörzsölgeti a tenyerét. Veron bőg a fürdőben és fújja az orrát veszettül. Krisz őrjöngeni kezd a kertben, ez nála kimerül a „mi ez?” ordításában. Péter a segítségére siet és megint elordíttatja vele, hogy ő egy pitbull. Ez most nem elég, Krisz óbégat Csabával, semmi kétszínűség nem volt a jelében, még ő védte! Csabának nem fért bele, hogy lepacsizott Krisszel a mosókonyhában, ráadásul a Kubai tudta, hány jelet fog kapni, az övé már nem osztott-szorzott volna. Krisz még ordítozik kicsikét, aztán elvonul Mesterével a szaunába, ahol Péter kiokosítja, most az a legfontosabb, hogy ne csináljon semmi baromságot, például ne hugyozzon le semmit. Legyen westernhős, aki férfiasan viseli a küzdelem súlyát. Önkéntelenül eszembe jut a Csúf, és felröhögök. A Lakóknak nyilatkozni kell, kit támogatnak. Gergő, Dya, Fecó, Kinga Csabát, Péter, Veronika, Eszter, Vera Kriszt. Shadi, Seri és BTA tartózkodik. Krisz, a westernhős részleges amnéziát kap a kihívás súlya alatt, elfelejti, hogy néhány órával ezelőtt még drEsztit kúrta volna és a szaunában kibékül Veronikával, kölcsönös szerelmi vallomás után Krisz nyugtatja Veronikát, majd a nép eldönti. Pilátus már mossa kezeit.

Attila születésnapjára ébredünk, már a bejelentéskor érzem, ahogy minden porcikám sikoltva tiltakozik, a hajamból meg őrült iramban menekülnek a pigmentek valahova, ahol nincs Attilának születésnapja. A következő percben már sátáni vigyor ül az arcomon, azért lássuk be, van abban valami ellenállhatatlan báj, ha KozmixLala legjobb barátjának a Tankcsapda egyik száma a kedvence. Attila bevonul a nappaliba, Vera szorgalmasan táncol az idegein a szülinappal. Az ünnepelt semmilyen sütit nem szeretne mert utálja a sütit és hagyják már ezt a témát. Az lenne számára a legnagyobb ajándék, ha nem lenne semmi. Vera ne bosszantsa, és ha ennyire ostoba hülye, akkor húzzon a faszba. A szülinapot azzal ünnepeljük, aki az életterünkhöz tartozik. Vera nincs ebbe benne. Kibaszottul unom ezt a szánalmas vergődést, de hát ennek a fasznak ez egy kiváló alkalom arra, hogy még fél óráig a középpontban legyen. Úgy látszik, nemcsak én unom, hanem a szerkesztők is, mert Attila kap egy levelet, döntse már el végre, hogy akarja-e a szülinapi köszöntést, vagy nem, mert akkor tán elfordulhatna róla a kamerák zöme. Attila erre a kérdésre így nem tud válaszolni. Jó, akkor újabb levél, Attila a társaid előtt egyértelműen jelentsd ki, mi a faszt akarsz. Végre kinyög egy nemet. Sajnos, újabb levelet kap, amiben felsorolják, mit is utasított vissza, torta, ünnepi ebéd, anyutól pálinka (ANYA SZÜLTE, MÉGIS!), ló rájder makett meg a kutya. Attila műösszeroskad és végre alkalma nyílik arra, hogy megetesse velünk azt, amit ő is nagyon gyenge dumának nevez. Az is. A lényege, hogy fél az érzésektől, hagyjuk is, szóra se érdemes. Veronika szeretgeti, még mondhatja, hogy szeretné az a kurva köszöntést. Hálistennek, vége a nyűglődésnek, Attila kiáll, elnézést kér, neki is elege van hogy ekkora paraszt, az érzelmek zavarják, pánikol tőlük. Ha érzelmi síkra terelődik a dolog, akkor kimegy alóla a szőnyeg. Ez mind rendben van drága barátom, csak akkor egy dologra szeretnék választ kapni: akkor mi a kócos kurva faszér’ jelentkeztél ebbe a játékba, ha te ilyen, bevallottan lelki nyomorék vagy? Bazmeg, egy hónapja nem láttál, örüljél parancsszóra a kutya örül, Attila örül, mert ismeri ArtúrBandit és a kutya jól van, felbontják a pálinkát, Attila gyomaendrődi, köszöni, hogy a társai belemarkoltak a szívébe, de holnaptól minden kezdődik elölről. Fecó persze TUDTA, hogy Attila ilyen és vele együtt sír a vécébe, persze Attila úgy, hogy a hátát mutassa a kamera, na haladjunk, mert a gondolattól is ideges leszek, hogy ezt megette valaki.

A kampánycsapatok lázas munkában vannak. Krisz ezentúl a nők védelmezője lesz. Ezt rátetoválják a Villában! Jó, akkor Veronika azt tetováltatja magára, hogy szeret kefélni. Péter próbálja mederben tartani a beszélgetést, Krisz, mit tennél meg azért, hogy benn maradj a Villában? Nos, ez szép, hogy kopaszra borotválná a haját és még a szempilláját is levágná, de próbáljanak meg eltérni az öncsonkítástól. Azt például Péter el tudná fogadni, hogy Krisz soha többé nem hazudna ebben a játékban. A másik csapat nem tervez változást, hát űk tuggyák. Gergő nem érti, miért fontos az, hogy Csabának mik a jó tulajdonságai. Aha, és a párbaj szempontjából miért jó, hogy ő jószívű? Aztán megteszik kampányfőnöknek Fecót. Péter saját magát nevezi ki kampányfőnöknek, mert egyébként is ez a munkája. Ekkor gondolok másodszor arra, Havas Tanár Úr komoly konkurenciát kapott Péter személyében. Kiosztja a többiek feladatát, majd sor kerül a kampány első nagyszabású eseményére. Péter sosem gondolta volna, egyszer úgy fog valaki mellett állni, hogy valóban érdekli annak az embernek a sorsa. Gyorsan megnyugtat minket, félreértés ne essék, Krisz egy hülyegyerek, egy renitens, aki Pitbullból szerelmes pincsikutya lett. Csaba, te meg ne felejtsd el, hogy a csapatod olyan emberekből áll, akik rád rakták a jelet. Vagy akkor hazudtak, vagy most. Kriszt visszavárja a párja, nyerhetünk vele egy bohócot, nyerhetünk vele egy harcost. Gergő először megsértődik azon, hogy Péter lehazugozta őket, aztán fogja a fejét, mert Fecó kampányfőnök nyökögött. Miután Csaba szívvel megy előre, felveszi Rocky Balboa kesztyűjét. Ez nemcsak engem taszít idegi nyomorba, Seri szerint ez kvára nem így lesz. Milyen pozitív értékek vannak benned, amiket még nem láttunk, kérdezi Shadi, akinek ma kivételesen még semmi nyűgje nem volt. Hát… erre most mit lehet válaszolni, kérdez vissza Csaba, Attila meg rövidre zárja a témát: Hát ezt.

Miután Lilu négyféleképpen megkérdezi a gyengébbek kedvéért, mutassanak-e fényképes állást, Gergő és Seri meghívhatják a barátaikat vacsorára. Gergő és Seri barátai BTA, Attila és Fecó. Hát ez Kingának kurva szarul esett. Dya köntösben érkezik a vacsorára, a lakás hejjdeszép. Gergő nosztalgiázik, mintha a harmincéves osztálytalálkozóján lenne, hát igen, a régi szép idők, ezekkel az emberekkel érkezett a Villába. Ez lesz, amit soha nem fogok megérteni, 24 óra hátrány a maratonon gáz, na de a Villában?! A hangulat fergetegesebb, mint egy halotti toron, vacsi után enervált lassúzás, Krisz meg egyre romantikusabb. Ezt egy kapkodó smárolásból szűrhetjük le, meg abból, hogy Veronika fogmosás közben elmeséli Kingucinak, olyan édes ez a Krisz, amikor azt mondta neki, megvárná, lehülyézte. Á, ma nem déznek. Aztán mégis, hálistennek, inkább az állást mutatják, hogy döbbenjen meg az istenadta, 77%-kal Csaba vezet!

A döbbenetből fel sem ocsúdunk, újabb kést forgatnak meg a szívünkben, Zizi visszatér eredeti gazdájához. Nézzük meg utolsó óráit a Villában. Halkan nyöszörgök, mikor azt is meghallom, hogy méltósággal távozzon, mosdassák meg. BTA kivan, képtelen rá, Peti és Gergő veszik magukra ezt a nehéz keresztet. Még Péternek is összeszorult a torka. Ha ember távozott volna, egy cseppet sem sajnálkozott volna. Zizi 27 napot töltött a Villában. Én nyolc percet azzal, hogy néztem a malacbúcsút. A kampánycsapatok rendületlenül készítik fel a két hőst párbajra. Krisznél a szókincs fejlesztését és a fizikai edzést egyszerre fogják megoldani, mert ugye a stikában sem stukiban. A felelős ezért, vagyis a Mester Attila. Krisz ágyékkötőben, napraforgó olajjal bekent testtel érkezik, a rá kirótt feladatoknál szerintem többet vesz ki belőle a folyamatos óbégatás.

Csicskulok, Mester! 4717 fekvőtámasz! Közben a kegyetlen mester kérdez is, milyen idegen szavakat ismersz? Hogy mondják helytelenül, hogy temperamentum? Temperamentus! Krisz tovább csicskul, mi meg megtudhatjuk, a kognitív disszonancia ellentétes gondolatokat jelent. Visszajövök a párbajról, ordítja Krisz teásbögrékkel egyensúlyozva, kint hagyom a Csabát! Aztán fogja és dobja a botot, mi a groteszk? A furcsatorz! Ki jön vissza a párbajról? Jómagam, én, Cris! A kegyetlen feladatsort meditáció zárja, a Mester elégedett. Eközben Csaba kinn bemelegít és fut, Dya szolidarít és biciklizik mellette. A tóparton. Két percig, aztán fáj a combja. Veronika és Krisz hívhat ma vendégeket, a Kubai Pétert és Verát hívja, na, tökjó, a két ganajtúró! Veronika Kingát hívná, mert jólesne neki és ő is meg volt hívva a pletyipartira. És Attilát, hogy kibékítsék őket. Cuki kis meglepivel is készülnek. Attila piros, tornacipő-szobamamuszt kap, Péter és Vera közösen egy „love” feliratú rózsaszín szívecskés párnát és egy fotót az első csókjukról, a medencénél, ahol Verának kivan az egész segge. Kinguci is fotót kap, ahol ő és Veronika közösen pletyiznek. A vacsora célja nem titkoltan, hogy legyenek komolyak, őszinték és ma este legyen lelki összetartás, úgyhogy Kingáék is koccintsanak és ne váljanak el! Itt benn most béke van és szeretet. A lelki összetartás, béke és szeretet jegyében be is basznak mocskosul, héliumot szívnak, visítanak és ugrálnak az ágyon.

Shadi belerondít a frenetikus hangulatba, mert megkéri Esztert a vacsora után, ha eleget nyalta a seggüket, kihúzhatná a nyelvét, mert már a kamera is nedves. Rohadtul nem érti, miért pont azok lettek meghívva, akik, Kinga meg fogja meg inkább a porszívót, mert ráfér a mozgás. Kinga leordítja Shadi hátrafogott haját, egy kretén barom, aki féltékeny arra, hogy ők be vannak rúgva és jó volt a buli! Csabának lehetősége van félrevonulni egy lánnyal. Egyértelműen Kinga. Fecó gyakorlati tanácsokkal látja el, miközben befújja magát sprével. A térdét is. A randi nehezen indult, Kinga szerint azért, mert Csaba feszült volt, szerintem azért, mert Kinguci részeg volt, mint a segg. Csaba akárhogy nézi, három szék van a kertben, pengető viszont nincs és szar hidegben hangolni. Zöld az ajtó, érkezik egy srác, akiről Kinga nem tudja kicsoda, de nagyon örül neki és tök jó a kabátja. A srác egyébként Csaba zenekarának az énekese. Pár perces kornyikálás kezdődik, a nappaliban hallgatózás, Attila megmondja, ki vann benn, egy ikszfaktoros! Aztán háborog, már megint nem a Csaba csinálja! Milyen együtt? Helyette, és az nem ugyanaz! A lepkefing hangú srác távozása után Kinguci rögtön nagyon fázik, Csaba azt a választ adja, amit szokott: jó, akkor menjünk be! Ja, tudom, volt riszaverseny is, de hadd ne má', könyörgöm....!

Címkék: vv5
1201 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

capa05 2011.10.24. 10:24:47

@fkangi: Jó ez a rajz rólad!! Ez meddig marad?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.24. 10:26:31

@capa05: olyan puskaporos volt a hangulat tegnap, hogy gondoltam, felkészülök mindenre..:DDD majd meglátjuk..:)

genevieve 2011.10.24. 10:35:38

nézem kriszt a reggeliben:-)))))

hááááát:-)

capa05 2011.10.24. 10:47:14

@fkangi: Olvasta én is , lehet néhány hozzászólót otthon ki vagy leszavaztak?!
Haynalka is egy kicsit ingerlékeny volt.
De ahogy kevdvenc alapművemben mondják " nem ellenségeskedni jöttünk össze"
Azt meg ne firtassuk, hogy ki rúgta mellbe a menyasszonyt.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.24. 10:50:35

@genevieve: neeeeeeee!! ne áldozd fel magad a VV oltárán! olyan fiatal vagy még, előtted a Zélet! :DDD
@capa05: az utolsó mondatod megütött így, korán reggel, éhgyomorra..:DDDD

capa05 2011.10.24. 11:01:19

@fkangi:
Pedig lényegileg általad is kedvelt műben szerepel az utolsó két mondat ,illetve az utolsóra utalnak.

gastro, missing in action 2011.10.24. 11:04:09

az RTL-nek egyébként tökéletes, hogy Cris kikerült: lesz műsor a töltelék showkban is: nekedvaló és belevaló sűrűn fogja vendégül látni szerintem... Ha Éva emiatt kevesebbet szerepel - már megérte :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.24. 11:04:17

@capa05: jó, de a HV-val összekötve azért..:D bár itt szerintem, bármire asszociálhatunk, mi bajunk lehet tőle..:D

capa05 2011.10.24. 11:19:16

ha valaki megnézte az online- t írja már meg legyenszíves,hogy a kötött sapkában melyik lány fekszik a takaró alatt?Vera ,Veronika és Am lehet de nem igazán ismertem fel.

genevieve 2011.10.24. 11:19:54

@fkangi: na, szóval krisz még adott volna magának egy hetet, hogy szerelmes legyen...
de viszont veronika az tuti szerelmes, még el is ájult tegnap este annyira megviselte őt a dolog....

alig pár órája jött ki a villából, de már menekül a kis köcsög:-)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.24. 11:20:45

@fkangi: egyébként nem mindig kapcsolok, túl sokfelé figyelek egyszerre, ebből következően felületes is vagyok..hát, evvan...:)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.24. 11:21:50

@genevieve: és akkor a 2 napja érzek irántad valamit?? az már smafu???:DDDD

Albino Vernyul 2011.10.24. 11:33:32

@genevieve: Na most kepzeld el, rajott, hogy itt kint majd a diszkokba hany menetet tud lefutattni a WC-ben egy-egy buli alatt.. Nem hulye ez, kubai.... Veronika meg csak a TV-ben latszik...

genevieve 2011.10.24. 11:39:41

@fkangi: irátam érzel valamit?:-D

de édes vagy:-) nekem nem smafu:-)

fran7 2011.10.24. 11:42:23

Milyen vicces, hogy a láthatatlan ember érdekesebb lett a nézőknek, mint a hősszerelme, bohóckodó, szervezkedő kubai. Talán az rtl levonja azt a következtetést, hogy könnyebb kiejteni azt, aki szerepel, mint akit nem látnak az emberek és ezért bármit bele lehet képzelni. A képzelő erő nagyobb erő, mint a képernyő. (Hajni leírásai azért viccesek, mert sokkal inkább megmozgatják a képzeletünket, mint a semmilyen összefoglalók.)

genevieve 2011.10.24. 11:43:31

@Albino Vernyul: ha nem is pont ezekkel a szavakkal, de ezt mondta krisz is este a belevalóban, és ma a reggeliben:-)

neki van februárig (a vv5 végéig) egy csomó ideje, hogy megmutassa magát mindenhol és várja a felkéréseket:-)

gondolom sok diszkó fogja felkérni,hogy menjen és ordibálja a "na mi van öcsém"-et :-)

na és persze, ha veron csak kedvesen szól valakihez már alap lesz neki arra, hogy visszavágjon mert veron megcsalta...

genevieve 2011.10.24. 11:44:49

@fran7: pedig a tegnap esti összefoglaló és a párbajfilmek is erősen krisz javára voltak összevágva

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.24. 11:46:01

@genevieve: ööö.. szerintem nem vagyunk egymás esetei..:P:DD jól van, az idézőjeleket lehagytam, naaa..:DDD
Krisznek majd írnak valami "jó" kis számot, csinálnak neki egy klipet és haknizhat ezerrel..:S a tinipicsák simogathatják a hátsóját és mindenki boldog lesz..:DD

capa05 2011.10.24. 11:46:24

@beacska: Már a VV4 nél sem értettem, hogy mi köze a telefon szavazatnak ahhoz hogy hány számról érkezett?
Ha un.végtelenített kártya lett volna akkor nyomozni is kellene a hatóságoknak. Ilyenről szó sem volt.
Ráadásul, Gombi kapta azokat, iylen alapon Kiszopnál feltételezhető.

genevieve 2011.10.24. 11:48:57

@fkangi: a szám már készül..ugye: csicska, csicska...:-)

szegény veron, jól kifogja a pasikat mindig....

Hurri Kán 2011.10.24. 11:51:57

Most már télleg meg kéne írni a Csicska-dalt, hogy Kiszop mehessen haknizni vele. A görlök meg majd, ha kiestek, táncolnak háttérben a rúdon. :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.24. 11:53:01

@genevieve: ja, tényleg...ma nem vagyok az a gyorsankapcsoló...:S
ezen talán elgondolkodhatna Veronika.. bár szerintem ő nem fogja fel, hogy gáz van...

Hódos Hajnalka 2011.10.24. 11:54:22

@gyvy: van Cristofel-himnusz! Meglepő módon az a címe: Na, mi van öcsém?! :D

Hódos Hajnalka 2011.10.24. 11:55:57

@gyvy: ha már a premierről lekéstél, ugye, pedig direkt beharangoztam, mikor volt a NekedValóban! hát hogy figyelsz te???

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.24. 11:57:50

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: tudhatnád, hogy nem tud egy dologra koncentrálni..:D csak egy pasi..:P:D

Hurri Kán 2011.10.24. 12:03:16

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Máshogy. :D

@fkangi:
Az a szerencse, nem lehet itt semmit hallani. :D

Rettegő Goethe · http://www.meglepetes.com 2011.10.24. 12:05:12

nem kis meglepetés volt, hogy ez a magamutogató kinnt maradt.. :)
goo.gl/iXXAu

Líder Máximo 2011.10.24. 12:31:24

Sziasztok csicskák!

A tegnap este nagyon groteszk volt, de gondolkoztam, és megvan az új kedvencem.
Evidens :)

Zelefánt 2011.10.24. 13:09:16

@Líder Máximo:
ZíZi a top. Mi lett vele? Rambo kimentette őt is?...

MagasMacska 2011.10.24. 13:10:11

@Líder Máximo: Gondolkodtál? Nem végiggondoltad a gondolataidat???

Zelefánt 2011.10.24. 13:16:16

@MagasMacska:
Tán gondolatbűnt követett el...

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.24. 13:16:45

@gyvy: majd fogsz még sírni, hogy nem hallottad a világhírű művész legelső dalát.:P:D és gondold el, ha Rágógumis Zsófikával duettezni fognak..:DD
@Zelefánt: Zizi a Hős, aki kibírta ezeket harmincvalahány napig, már szabad.. most azon dolgoznka a tudósok, hogy a benti élmények hatására kialakult demenciáját valahogy megszüntessék..:D

Zelefánt 2011.10.24. 13:19:15

@fkangi:
Malac a pácban.
Ám csak hamarabb szabadul...mint ezek.

Hurri Kán 2011.10.24. 13:35:37

@Líder Máximo:
Mi van, öcsém? :D

@fkangi:
Ezt az élményt át akarom élni. Lehetőleg olyan állapotban, hogy utána a lábamnál fogva húznak ki az előadásról. Mert máshogy tartok tőle, elfutnék. :D

hookah 2011.10.24. 13:42:14

Sehere most azt hiszi, hogy attól nő a többiek és a nézők szemében, hogy bevágja a szűz kislányt? Gergő még csak erőszakos sem volt vele, nem értem mit rinyál, eddig profitált a kapcsolatból, most már hogy nincs szüksége a srácra, kidobja? Ki hiszi el, hogy egy szűz lány, meg tapasztalatlan? Több faszt fogott ő már, mint kilincset. Olaszországi szexipari múlttal nekem ne adja a kis szendét.

A másik, aki bepókhálósodott és hangoztatja, hogy ő nem könnyen, olcsón kapható lány, az PornósModorosVera. DrEszterrel tolták a nagy panaszkodást, hogy Péter nagyon rámenős. Mire számított Vera? Minden férfinak felkínálkozott már, meztelenül mosta őket a tusolóban, Péter ismeri a pornós múltját, nem hiszem, hogy lenne bármi alapja a siránkozásának. Eddig meg azért sírt, hogy nem akarják megpiszkálni sem. Ha kijön, akkor majd szembesül azzal, hogy mindenki tudja, hogy pornózott és a benti szövege teljesen hiteltelen volt.

A kurvánál csak egy rosszabb van, az a kurva, aki úri hölgynek játssza meg magát.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.24. 13:42:31

@gyvy: amikor én még csak édesaen bazsalygok a párbajunk során elfogyasztott szilvapálinka-mennyiségtől (jelzem, még mindig nem is értem, mire is fogadtunk, de mindegy), te akkor már olyan állapotban leszel, szépöcsém, hogy valóban úgy kell hazahúzzanak..:P:P:DDD és akkor már oly mindegy lesz, duetteznek, vagy szólóban "énekelnek":P:P:DDD

Zelefánt 2011.10.24. 13:44:12

@Zelefánt:
Ám én mindig a malac(ok) pártján maradok.
A többiek egyenek szart.

Albino Vernyul 2011.10.24. 13:44:22

"VV Anikó hivatalos oldala
A tegnapi este teljes szétesés... Cristofel haláli volt. Annyira kellett nevetnem és közben annyira tudtam, hogy ez nem műsorvezetőhöz méltó, de nem bírtam ki:)))..."

Ezt megnezem a VV oldalon..:)

Hurri Kán 2011.10.24. 13:46:45

@fkangi:
A helyedben én nem innék előre a baszómackó bőrére, bocs. :D

hookah 2011.10.24. 13:48:19

@csicserierika: A story online aztán hiteles forrás, amúgy ezt a dolgot már eljátszotta egyszer Gombi a VV4-ben, aki Cristofel cimborája... Ha valaki csalt, akkor szerintem Cris, csak nem elég ügyesen.

Az is aranyos volt, mikor a búcsúzásnál teljesen kifordult Cris a szerepéből és elkezdte szidni Csabát, hogy "ő mindent lerakott az asztalra, ez meg semmit és ez az ember megy vissza..."
Szerencsétlen Cristofellel elhitették eddigi életében, hogy az jelenti azt, hogy sokat letesz az asztalra, hogy ripacskodik, lóbálja a farkát, agresszív, primitív, buta és még reklámozza is. Szerencsére ez az életnek nem minden területén működik. Ezért lesz Cris egy vesztes. És nem csak a VV5-ben, hanem az életben is.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.24. 13:48:24

@gyvy: de nem vagy a helyemben, bocs :P:P:DD én meg elég nagylány vagyok ahhoz, hogy tudjam, bírom-e tartani a tempót :P:P:D

Albino Vernyul 2011.10.24. 13:54:45

"VV Anikó hivatalos oldala Amikor ott volt velem a műsorban azért sajnáltam kicsit.Sajnos nekem pártatlannak kell lennem.A tegnap esti műsort egyenlőre még nem látom fent."

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.24. 13:57:36

@Albino Vernyul: azért Bécivel szétszívatták az agya helyét annak a nyomorult Krisznek..:DDD szegénykém, azt hitte, vele röhögnek..:)

Líder Máximo 2011.10.24. 14:02:01

@Zelefánt: Nem falusi lány vagyok!
@MagasMacska: Dugd fel magad!
@gyvy: Szeri van!

Líder Máximo 2011.10.24. 14:04:28

@hookah: Gusztustalan hangot engedsz meg. Férfiak, ti mind ugyanolyan vagytok, soha nem értitek meg, hogy a szexelni csak érzelmekkel együtt lehet!

lucc.gizi 2011.10.24. 14:05:22

@hookah: hehe, ez szerintem is így van :-)

hookah 2011.10.24. 14:21:29

@Líder Máximo: Ez ugye csak vicc volt? Mert smiley nélkül nem komolynak tűnt :)

hookah 2011.10.24. 14:22:15

@Líder Máximo: Bocs, elírtam. Helyesen: smiley nélkül nagyon komolynak tűnt...

genevieve 2011.10.24. 14:36:39

hehe, alekosz csaba győzelmének örült:DDD

mézescsók 2011.10.24. 14:58:46

@genevieve: Veron-Gergő párosra tippelek én is. Mondjuk invitáltak már dugásra előzékenyebben is nőt, mint Serit Gergő (beleülni a f...-ba), és ennek legfejlebb ordas k...k nem tudnak ellenállni, de Veronikával nem lesz gond.
@hookah: Tudsz valami konkrét szexipari multat vagy csak vádaskodol? Mert akkor elő a konkrétumokkal, hadd tudjuk meg mi is!
A többi bent lévő csajhoz képest Seri igenis "tapasztalatlan", két csókolózás és egy huzamos kapcsolat nem elég ahhoz, hogy valaki profi legyen a flört-csábítás-szex nevű játékban. Tény, hogy kislányok ne kezdjenek nagy fiúkkal, mert nincsenek egy kategóriában és a nagy fiúk bizony nem töltenek hónapokat nyálas puszikákkal a kezet szorítva, amíg össze nem izzad. A nagy fiúknak viszont illene már tudniuk, hogy némi körtánc után még kislányoknál is meg lett volna a dolog.
Ugyanakkor Seri javára irandó az, hogy két év kapcsolat nem rázható le csak úgy az ember válláról, valamint az is, hogy Gergőnek nyilván csak dugásra kell, mert kint várja a szívszerelem. Ez ugyanis kevés nőt dob fel nagyon.
Szóval ezt a dolgot el sem kellett volna kezdeni, de már mindegy, főleg, hogy vége.
Az, hogy kinek-ki volt a hasznára szerintem még nem kérdés, mert nagyon a játék elején vagyunk.

Örülök Csaba visszatértének. Az előző villában az volt a szlogen, hogy azért kell bent maradniuk a bajkeverő, irritáló alakoknak, mert azok adják a műsort. Most bizonyosodott be végképp, hogy Alekosz-Éva Olivér szervezkedése folytán maradt bent végig és nem a nézők akaratából. Most megláthatjuk, hogy egy hangoskodó seggfej nélkül unalmasabb lesz-e az egész.

genevieve 2011.10.24. 15:08:56

@mézescsók: egyébként nem hiszem, hogy gergőnek kellene veronika:-)

neki pont az olyan kis libák jönnek be mint sehi (külsőleg is)....
talán-talán vera kavarhatna ki magának egy kis szexet vele, mert ő meg van annyira vérmes nőszemély...

na és ott van esztike, ha tényleg komolyan gondolta krisszel a dolgot akkor elég rámenős és nem szívbajos csaj...

Uploader · http://rtlklub-letoltesek.blog.hu 2011.10.24. 15:16:29

@Binbir gece: Az csak nekem fordult meg a fejemben, hogy Cristofel szavazótábora többségében nem éppen IQ fighterekből áll és küldhettek egy csomó érvénytelen SMS-t Christofel, Cristofer, Kristofel, Kristofer, Krisztofel és Krisztofer nevekre?

MagasMacska 2011.10.24. 15:17:38

@fkangi: Ez a fiú már eddig is gáz volt, de most végleg tönkreteszik. Lesz egy jó éve, és aztán nagyobbat akkorát koppan, mint Éva. Szinte már sajnálom.

genevieve 2011.10.24. 15:21:41

@MagasMacska: annyi nem lesz....

még a győztes alek is már csak egy lefutott lemez lett mostanra...

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.24. 15:23:07

@genevieve: akinek porcica kell, az azt is érdemel..
@vv5: simán..
@MagasMacska: szerintem már eleve tönkretették a nevelése során.. abszolút nem szembesítették a valósággal..

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.10.24. 15:29:41

Valaki írta feljebb, hogy Gergő nem agresszív Serivel. Én egy picit annak látom, a két hete ismert csajomat nem fojtófogással ölelem magamhoz és nem rángatom a vállánál fogva. Nem szerelemről, hanem kangörcsről árulkodnak a mozdulatai. A birtoklásvágyról.

MagasMacska 2011.10.24. 15:32:21

@fkangi: Igen, de eddig csak a saját körében játszhatta az eszét, most egy ország akar vele/rajta röhögni. Tömegével kapja a pozitív visszaigazolást. Menthetetlen.

genevieve 2011.10.24. 15:33:36

@BGy: ott azért sehi is elég aggressziven viselkedett...magához rántotta gergőt nyakánál fogva...
normális nő ilyenkor feláll, megköszöni szépen a vendéglátást és kimegy a szobából...

csicserierika 2011.10.24. 15:35:29

@hookah: jó, hát akkor nézzük, hogy hány fekvőtámaszt tud Csabika csinálni, meg, hogy makog majd Attiláékkal.
Pünkösdi lesz ez a királyság.

mézescsók 2011.10.24. 15:36:22

@genevieve: A Vv-k történetében már több férfiember bizonyította, hogy társasszex nélkül kibírható pár hónap. Na, ha Gergő nem ebbe a típusba tartozik, akkor - ha nem esik ki valamelyikőjük - van annyi idő, ami után már Veronika is jó lesz. Egyébként zerintem sem az olyan típusú nők jönnek be neki, hanem sokkal inkább a törékenyebb, babásabb gyámoltalankák - esetleg csak annak látszanak -, akik mellett felerősödik a macsó tudatuk.
Vera esélyes lehet, mert bár nekem nem tetszik, de Gergő még mindig jobb pasas, mint Péter. Péter viszont tovább viheti, el lehet lavírozni mellette egy ideig.
@fkangi: A porcicát nem értem.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.24. 15:36:44

@MagasMacska: feltételezzük, hogy egyszer, majd, valamikor. talánm 40-50 év múlva csak eljut abba az életszakaszba, amikor mások már régen bölcsek lesznek.. neki meg akkor kezd el nyilídozni az elméje.. (jó, ez most utópiának tűnik, de akkor is) szóval elkezd neki derengeni, mi is történt vele 18 éves korában.. na, akkor fog pofára esni..

lucc.gizi 2011.10.24. 15:38:10

havannának úgy nézem megvan az 5. személyisége (!), miután blikkéknek bevallotta, h. a kukiját is szereti.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.24. 15:38:14

@mézescsók: a porcica az olyan nő, akihez nem kell érettnek, férfinek lenni... nem kell hozzá semmi erőfeszítés, nem kell neki megfelelni, kap egy kockacukrot és hanyattesik, de egyébként semmi kihívás..

mézescsók 2011.10.24. 15:40:43

@BGy: @genevieve: Gergő szerintem is agresszív volt. Tettleg is, szóban is.A randi elején arról volt szó, hogy lesz-e szex, egyértelműen nem volt a válasz mindkét fél részéről. Utána vágás: együtt alszunk, attól félsz, hogy beleülsz-e, stb. Seri mondja, hogy Gergő ne, sokat ittunk, stb., de a srác csak nem hagyta annyiban a dolgot. Vagy legalábbis valahogy így történt. Verekedés mondjuk tényleg nem volt.

Tjuca 2011.10.24. 15:41:14

@fkangi: sosem tudhatod. a boldogság igen szubjektív, az idővel egyetemben. én azért azt kívánom neki, hogy egy boldog hülye legyen, ne egy kiégett ember. tanulnia kell még sokat, de ki tudja mit hoz neki a jövő. :-)

Tjuca 2011.10.24. 15:42:17

most értem ide, örömmel látom, hogy csaba ment vissza. :-D

genevieve 2011.10.24. 15:45:36

@mézescsók: másrészről meg, lehet pont ezt az erőszakos vonalat szeretik mind a ketten...ez pörgeti fel őket...

a legjobb pasis szavazáson is azt mondták a csajok, hogy azért jön be nekik gergő, mert szeretik a rosszfiús pasikat...

genevieve 2011.10.24. 15:46:35

@Tjuca: boldog hülye fog maradni...elég ha csak meghallgatok amiket az apja nyilatkozott....

egyébként szerintem pont olyan mint győzike fiatalon:-)

mézescsók 2011.10.24. 15:53:59

@fkangi: Ha Serit értetted porcica alatt, akkor pont most bizonyította be, hogy nem az, hiszen nem vágta hanyatt magát. Szerintem a két évi olaszországi élettől kicsit elege lett és ez egy jó módja volt a szakításnak. Még akkor is, ha nem lehet olyan egyszerűen túl lépni rajta. Emellett túl sok élettapasztalata sincs. Azt hiszem, azért ment a villába, hogy időt nyerjen, amíg eldönti, hogy hogyan is tovább, és ha amellett még nyerni is lehet, akkor pláne jó.
Nem Ő szúrta ki magának Gergőt, bár nyilván volt valami érdeklődés. Kár, hogy a képernyő nem közvetíti azt a sokat emlegetett vibrálást, mert innen nézegetve nem rendült meg a világ egyikőjükben sem. Jó, tényleg nem földrengést emlegettek.
Ha porcica lenne, akkor már símán kibérelték volna a matracot.

Uploader · http://rtlklub-letoltesek.blog.hu 2011.10.24. 15:55:05

@fran7: De az is lehet, hogy a nézők szó szerint értelmezték a valóságshow-t és olyan emberre szavaznak, akik a valóságban is létezik, nem csak egy felvett szerep.

BarBwire 2011.10.24. 15:55:29

Gergőt minden nap szépen felhúzták, nem vagyok pasi, úgyhogy nem tudom meddig bírja egy felajzott pasas. Seri meg lehet, hogy két szék közé esik, mert ha Gergő nemet mond, akkor azt úgy is fogja gondolni.

Meglepő volt, hogy Csaba ment vissza, kiváncsi vagyok a retorziókra...

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.24. 15:56:55

@mézescsók: nem feltétlenül a ribanc szinonímáját értem porcica alatt..:)

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.10.24. 16:03:56

Ezt láttátok?

Fecó térdre hull a fürdőszobában a Mosdó előtt, és zokog...

www.valovilag.hu/video/145949

elképesztő, hogy az ilyen összezártság milyen erős érzelmeket tud előhozni az emberekből...

fran7 2011.10.24. 16:05:48

@vv5: Nem tudom, hogy Csaba milyen a valóságban. Részszint nem vagyok barátja, részszint nem sokat mutatott belőle az RTL. Itt a blogon is elég szélsőségesen látják, van akinek giliszta, aki nem csinál semmit, mások alig várják, hogy ráugorjon Kingára vagy Dyára. Mások egészen más irányultságot látnak bele, mert nem ugrott rá Dyára, amint az arra utalt egy kicsit is. Nem vagyok benne biztos, hogy kiderül, ki is ő valójában. De Cris, bár hozott manírral játszotta el magát. De nem tudta volna ezt előadni,ha legalább egy kicsit nem olyan, mint amit magáról mutat. Ahhoz nem elég jó színész. Az RTL a felszakadozó álarc miatt menekíthette ki. Sokkal tovább nem tudta volna személyiségét álcázni.

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.10.24. 16:08:13

@fran7:

szerintem egy csomó embert megmozgatott, hogy 9 jelet kapott, Csabából ártatlan áldozat lett, mely megtorlásért kiáltott, sokan érezhették úgy, hogy egy ilyen helyes kedves fiúval szemben ez a fajta összeesküvés nem tolerálható..

vagy nem tudjuk mi történt a háttérben, az is lehet, hogy míg Cris szórakoztató, mégis nehéz rá szavazni.. vagy nehezebb mint a jófiúra...

genevieve 2011.10.24. 16:14:47

@oázis: ez azért érdekes lehet az attilával való nagy barátságára nézve....

Tjuca 2011.10.24. 16:15:47

@oázis: én pl. személy szerint úgy látom, hogy cris 18 évesen egy gyerekes buta agresszív fickó, aki nem szórakoztató. gyanítom sokan pont csak ugyanennyit láttak. nem kell itt összeesküvéselméleteket gyártani. egyik jobban bejött, mint a másik.

szórakoztató olvasni, hogy néhányín kifejtették, hogy a tinilányok márpedig kitől nedvesednek, az anyukák kire szavazank, egyáltalán kik nézik stb. nincs itt ekkora furfang, meg sajnálat, csaba a szvazók 59%-nak ezért vagy azért szimpatikusabb volt, mint cris.

liberaliskonzervativ 2011.10.24. 16:16:08

@oázis: fecó a vajas kenyéren is képes elbőgni magát, nem tényező ebből a szempontból.

fran7 2011.10.24. 16:17:12

@oázis: Én a nem tudjuk megoldással értek egyet. S ha azt nézzük, hogy egy könyvet, filmet, sorozatot, akkor szeretünk, ha van benne egy adag érthetetlen dolog, amin lehet agyalni. Akkor talán közel állunk ahhoz, ami az rtl célja volt, mégha csak b-tervkéntis. Nem nehéz elképzelni, ahogy Rubin Kristóf nézi a szavazati arányokat. S egyszercsak azt mondja, rendben fiúk hozzuk ki, amit még lehet Crisből, de ha a nép nem érti majd miért is esett ki, akit nyilván pártolunk, akkor azzal sokkal több nézőt szerezhetünk. Főképp ha van olyan céljuk, hogy korábbi időpontra akarják tolni a VV-t. S ott már nem lehet pucér seggel járni-kelni. Szex már nem nagyon lesz, pedig nagyon akarták. Így nem nagyon van olyan tartalmuk, ami indokolná a 21.00-ás kezdést.

liberaliskonzervativ 2011.10.24. 16:17:16

nekem az a fura, h csabára már pár nap alatt annyi szavazat érkezett, amit nem lehetett megdönteni. továbbra sem értem, miért szavaztak a zemberek csabára. jófiú? bazzeg. egy szobanövény.

genevieve 2011.10.24. 16:19:54

@oázis: esztinek van pofája azt mondani veronnak, hogy hidd el krisz várni fog rád....

fran7 2011.10.24. 16:27:42

@genevieve: Néha van lelkiismeret furdalásom azért, amikor a tesóm gyerekeinek azt mondom: Nincs semmi baj. Pedig... Mégis ezt kell mondani nekik. dreszter is ezt teszi. Megnyugtat egy gyereket.

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.10.24. 16:29:22

@fran7:

igen bennem is felmerült, hogy esetleg korábbra akarják hozni... de végül is ahhoz elég lett volna nem bevágni Kris meztelen seggű, mocskos szájú jeleneteit.. bár a legtöbben randán beszélnek a házban...

"Főképp ha van olyan céljuk, hogy korábbi időpontra akarják tolni a VV-t. S ott már nem lehet pucér seggel járni-kelni."

az is lehet, hogy már annyi büntetést vágtak rájuk Cris miatt, hogy tényleg ki kellett ejteni... nem tudhassuk...

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.10.24. 16:30:03

@genevieve:

így nem mer majd pasizni, és nagyobb választék marad esztinek...

penelope garcia 2011.10.24. 16:40:49

Hajni, te manapság sorban ellógod a dolgod.
Négy napot egybe megírni? Ejnye.
És hol van a párbaj?
Most nagyon csalódott vagyok. Így nem tudok veled kompatibilizálni.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.24. 17:52:18

@hookah: Azért Verát ne zúzd már le! Fogadjuk el, hogy most ilyen!

mface 2011.10.29. 20:14:37

nem ide tartozik de: ördög nóra úgy néz ki mint egy elbaszott Eddie Murphy
süti beállítások módosítása