Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Jersey Shore 4x05

2011. október 17. 12:00 - adamsék

Véget ért a románc, Sammi és Ronnie újabb másfél részen keresztül jártak, a különbség annyi, hogy a szakítós balhéban most nem Sammi cuccait dobálta ki Ron a szobából, hanem A Helyzetét. Egyébként ez a Ron egy arany gyerek, csak Sammi nem hajlandó elviselni, hogy más lányok is vannak a diszkóban, és még akkor is ribancokat lát, ha Ron egy szobanövény mellett öklendezi vissza a hányását.

Az előző rész ott ért véget, hogy Mike kedvesen magyarázgatja Ronnie-nak, hogy ő nem akar beleszólni a fiúka párkapcsolatába, aztán az új részben meglátja, hogy mit csinált Ron a cuccaival, és hörögve üvölti, hogy nem akarok beleszólni a párkapcsolatotokba, nem akarok beleszólni a párkapcsolatotokba, közben egy deci nyála csattan a padlón. Meg akarsz ütni, kemény gyerek, gyerünk! Mike pszichopata üzemmódba vált és a falhoz csapja a rokokó ágykeretet, aztán szerinte teljes erőből, a tv tanúsága szerint két kezével tompítva belefejel a falba, mindenesetre lefekszik tőle.

Amíg Mike-ot Jenni ápolgatja, a lány szerint A Helyzet tekintete üres, Ronnie-t valahogy kiviszik a szobából, átgondolja, vagy erőt gyűjt, vagy nem tudom, mit csinál, de néhány pillanat múlva visszajön, és újra felelősségre akarja vonni Mike-ot, azért amit Samminek mondott. Sammi szerint Mike azt mondta neki, hogy Ronnie első este öt csajt akart hazavinni a házba (nem vitt egyet sem), ehhez hasonlót egy visszajátszás szerint tényleg mondott A Helyzet, amit természetesen letagad. Én úgy emlékszem, hogy anno Ronnie virsli ujjaival egy négyes számot mutatott, de ez teljesen mindegy, a lényeg, hogy egy kicsit mindenki hazudik, és hogy Mike egy gyerünk, csináljuk, gyerünk, csináljuk felkiáltással felpattan, és összecsap a két gigász.

Ronnie először fejre megy, de ütése rövid, aztán derékon ragadja A Helyzetet, és maga alá gyűri az ágykereten, bőgnek a csajok, a fiúk tessék-lássék módon mondogatják, hogy nem kéne ezt. Jön két falember méretű kidobó, akiknek jó tíz másodpercébe telik szétszedni a küzdő feleket. Ronnie szerint már régen meg kellett volna ütnie Mike-ot, A Helyzet szerint teljesen értelmetlen volt a verekedés, majd később a nyugiban már a nyakára tekert nyakmerevítővel közli, hogy Ronnie nem tudott csinálni semmit a szép arcommal, ami igaz, mert csak egy karmolás van a nyakán. Elpárolgott a tesztoszteron, már csak ugatásra futja, Ronnie megkérdi Mike-tól, hogy milyen volt, amikor térddel fejbe rúgtalak? Mike riposztja sem áll túl közel a valósághoz, hogyha akarod, minden este kiütlek Ronnie, aztán Mike ledől, mert kezd kijönni rajta az agyrázkódás. Ronnie még ugatna, de megjelenik Sammi, aki nála is hangosabban rikácsol, amivel újra ütésközeli állapotba hergeli Ronnie-t. A lányok mondják Samminek, hogy tán nem kéne, de Sammi őket is leugatja, aztán Ronnie a vita lezárásul bevallja, hogy minden este csajozott Firenzében, Sammi megrökönyödik, aztán balra el. Ne felejtsük el, hogy az egész verekedés, és az, hogy A Helyzetet mentők viszik egy hordágyhoz rögzítve a kórházba azért volt, mert Ronnie letagadta, hogy csajozott volna Olaszországban.

Mike kórházban, a lányok túl vannak a rettegésen, Jenni nyugtatgatja Ronnie-t, de Sammi nem tudja elviselni ugye, hogy Ronnie más nőkkel beszél, ezért beviharzik a szobába, Jenni kiküldi, Ronnie közli vele, hogy takarodj kifelé. Miért nem érted, hogy ki vagyok akadva, teszi föl a kérdést Sammi Jenninek, aztán lefekszik, és még a Vatikánban is lehet hallani, ahogy elküldi a picsába Ronnie-t. Ronnie bőg, mert hogy három éve gyűlt benne a dolog, és most kiszakadt. Közben Snooki, Vinny és Deena a belső udvaron, a cigicsikkek között ülve megbeszélik, hogy nem is volt ütés, meg hogy Snookinak már volt két agyrázkódása, abból az egyik úgy, hogy részegen elesett.

Ronnie kijelenti, hogy nem egészséges a viszony közte és Sammi között, aztán odamegy Sammihez megbeszélni a dolgokat. Sammi kis időt kér, ezért Ronnie megölelgeti Vinnyt, mert most szegény nagyon egyedül van. Vinny szerint Ronnie félelmetes, ha iszik, de aztán jön Sammi, és irány a dugiszoba. Mérgez ez köztünk Sammi - mondja Ronnie, a balhék meg minden, de szeretlek, meg fontosabb vagy számomra, mint saját magam, aztán szegény ördög bevall egy csajt. Hogy hívják, dugtatok? Ronnie gyengén azzal próbálkozik, hogy ő csak őszinte akar lenni, de Sammi ezt leszarja, soha többet nem lesz köztünk semmi. Ronnie-nak lassan meg kéne tanulnia, hogy az őszinteség túlértékelt. A srác elhagyatva érzi magát, pakolja a bőröndjeit, rengeteg pipere holmija van, de jön Vinny, aki először lebeszéli arról, hogy hazamenjen, aztán arról is, hogy csak néhány napra elköltözzön, végül az exodus annyira szelídül, hogy másnap Ronnie egyedül megy gyúrni. Pauly D hozza az infót, hogy Mike összességében jól van, Ronnie békülés gyanánt helyreállítja A Helyzet ágyát. Megjön A Helyzet, van egy kis agyrázkódás, egy kis nyakrándulás, egy hétig meg lett neki tiltva a kondi-szoli-mosoda, szóval eléggé kivan, ruhástul fekszik le aludni. Ronnie-nak fejlett az érzelmi intelligenciája, ezért megbökdösi az alvó Mike-ot, hogy bocs, öreg, Mike alvást mímel, és úgy gondolja, hogy még összebokszolhat Ronnie-val a közeljövőben.

Másnap ébredés, Mike-kal minden rendben?, akkor irány a mosoda, Vinny szerint mindenki megkönnyebbült és kicsit ki akarnak szabadulni a házból. A mosoda felé persze az este a téma, Ronnie és Sammi kapcsolatát Pauly D egy hányáshoz hasonlítja. Visszafelé találkoznak Ronnie-val egy étteremben, ahol Vinnyből kiszakad egy mit szeretsz ezen a lányon? Ronnie nem tudja, kifejti, hogy már ezerszer befejezte Sammel, de mindig rájött, hogy szereti, és mit lehet ilyenkor csinálni, ugye.

A házban felébred Mike. Mondja, hogy neki nagy a szíve, ha valaki rosszul van a házban, akkor ő odamegy hozzá, de őt leszarják, és ez tényleg így van egyébként. A Helyzet egy citromsárga melegítőalsóban, fekete kapucnis pulcsiban, rózsaszín keretes napszemüvegben, nyakán egy merevítővel sírdogál a ház több pontján. Megjelenik Sammi, bocsánatkérés gyanánt odaböfög valamit, majd a Ronnie-tól kapott cuccokat, még a gyémánt fülbevalót is, és a fiú nála maradt cuccait rábassza Ronnie ágyára. Találok olyat, aki értékel engem. Ronnie megjön a gyúrásból, meglátja a cuccokat az ágyán, és kidobja őket a kukába, még a saját balos Dolce & Gabbana cipőjét is. Sammi meglátja, kidobtad a fülbevalót is?, ja azt nem, Ronnie kidobja azt is, Sammi meg szépen kivesz mindent a kukából, és visszaviszi a saját szobájába. Mike nem bírja a lelkében dúló vihart, és dumálgatna Ronnie-val, mondja neki, hogy azért fejelte le a falat, mert két éve már bejött a dolog, egy nála sokkal nagyobb sráccal balhézott, és amikor befejelte a falat a srác beparázott, hogy bolond a gyerek. Mindketten nagyon röhögnek, Ronnie-nak leesik, hogy nem is ő, hanem a fal ütötte ki A Helyzetet, törvénytelenül röhög örömében. Mike polemizálgat, hogy mi is ez a helyzet, amiben vannak ők éppen, Ronnie közben kurvára nem figyel, a kukát túrja a balos Dolce & Gabbana cipőjét keresve, amit végül Sammi szobájában talál meg.

Este csajbuli van meg kanbuli, a lányok egy mexikói étterembe mennek, ahol megállapítják, hogy Samminek dolgoznia kell az önkontrollján, a fiúk diszkóznak. Ronnie csajozna, nagyon aprít a szövegével, New Yorkból jöttem, kurva jól nézel ki, amikor már haza kéne vinni a csajt, rájön, hogy abból óriási botrány lenne, ezért bebeszéli magának, hogy a csaj egy gránát, vesz tíz szál rózsát, taxiba dobja magát, és irány haza. A diszkóban Pauly D dörgöli a pöcsét a csajokhoz, ami nem tetszik a helyieknek, kezdődik egy kis mi van, mi vannal, még egy most Firenze utcáin vagy fenyegetés is elhangzik, ha tényleg valami kemény hely utcáin lennének, akkor előpattanna a bicska, de itt jönnek a kidobók és berekesztik a kakasviadalt.

A házban Ronnie egy hol az ex-csajommal nyit, Sammi zavarban van, nem érti miért kap rózsákat, és megkérdezi Ronnie-tól, hogy azért kapott-e virágot, mert a srác hazahozott egy csajt éjszakára. Fájdalmasan kretén ez a kettő. Ronnie kidobja a kukába a virágokat, mert Sammi nem érdemli meg őt, elbasztam a pénzem, meg elbasztam az időm, Ronnie szerint itt az ideje, hogy Sammi találjon nála rendesebbet. A vége már-már idilli happy end, Sammi kiveszi a rózsákat a kukából, vízbe teszi és simogatja őket, Snooki pedig megmondja A Helyzetnek, hogy szereti, de csak barátként. Csak, hogy legyen mit a jövőben félreérteni.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: jersey shore
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása