Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 5823-5824

2011. október 13. 12:00 - cybergreg

Az éjjeli zivatar tombol tovább odakünn, Juli pedig részletesen elregél anyjának mindent Attiláról és ami mögötte van. Mi persze nem tudunk meg semmi újat, hiszen láttunk mindent. Claudia, avagy az ördög, aki Pradát visel, még az éjszaka közepén rácsörög Alizra a nulladik munkanapján, hogy eső esetén sátor kell majd, és a Rózsát a pontos terv szerint kell berendezni, különben botrány lesz. Na jóccakát! Juli hazaúszik, Clau felkúszik az emeletre, Hanna pedig csak erre vár, és az állólámpával morzézik egyet ki a teraszajtón. Egy csuromvizes Rómeó, azazhogy Balázs oson be az erkélyről a fényjelre, miután laza két órát állt az ömlő esőben, mert ahhoz volt kedve. Csak azért jött, hogy átölelje szerelmét és apukájáról árulkodjon. Ez valami extrém sport, ahol mindenki vágyat érez arra, hogy a tájfun közepén átevezzen a város másik felére valami hülye ürüggyel? Ne csöpögj össze mindent – mondja együttérzően a lány.

A házasulandók lakásán közben Juli nélkül is növekszik a népsűrűség: várják a külföldre és vidékre szakadt gyerekeket. De ők majd csak reggel jönnek, most viszont még éjszaka van, András Attilával lelkizik a nappaliban vörösbort kortyolva. Milyen jó, hogy a világ legnagyszerűbb asszonya csakis engem tüntet ki szerelmével, kérdi András, mire Attila majdnem félrenyeli a bort. De valami mintha nem stimmelne, morfondírozik a vőlegény, a Juli mostanában olyan furán viselkedik, nem? Á dehogy, nyugtatja a fivér, majd a biztonság kedvéért bedönti az egész borosüveget.

Hatalmas jelenet jön ezután: Linda, Gizi és Vilibá testületileg a nagyszoba kanapéján ülnek a tévé előtt, és családi horrorfilm-éjszakát tartanak. Persze mindenki más-más vetületét éli át a műsornak. Gizi a szereplőhöz beszél folyamatosan, hogy vigyázz, mögötted van a késes gyilkos, akárcsak a gyerekek egy mesejátékon. Vilibá keresztrejtvényt fejt, hogy a Gizinek megnyerjék a hajbodorítót, ehhez viszont tudni kéne egy török kikötőt, öt betű. Izmir, vágja rá Linda, csak tudnám, iz mír olyan érdekes. Linda bemondja az unalmast, pizsit lő. Gizi végre csesztetheti cenzúra nélkül Vilibát, hogy mér bánik olyan köcsög módon Gézával. Mer egy hülyegyerek, azér!

Juli bezuhan Nórához, ők is kezdik a vörösborozást így az esküvő előestéjén. Biztos jó ötlet, hogy mindenki hót másnapos lesz az esküvőn, beleértve az ifjú párt is? Na mindegy, Nóra átengedi a franciaágyat Julinak, ő pedig Attila összes használati tárgyát kéjesen öleli különböző testrészeihez, de ezt a jóízlés védelmében inkább nem részletezem. Balázs hazaér a sötétben, erre Miklós hangján megszólal a fotel! Hol jártál, fiam? Nem mindegy? Figyu, ez kicsit szarul fog esni, mondja az atya, de jobb lenne, ha felejtős lenne ez a történet Hannával, mert a vén szipirtyó úgyis folyton bekavar, és a szitu csak gázabb lesz. Reggel aztán az udvaron borul a bili. Hanna Claudiával együtt érkezik, Balázs csókolná orcán, de a lány elfordul, Balázs pedig tőle szokatlan decibellel üvölti le azt a bungyurka haját: ha már ezt sem lehet, akkor mégis mit akarsz, he? Például hogy ne üvöltözz velem az udvaron, meg mellesleg nem összebalhézni azzal, aki a koszt és kvártély szolgáltatóm.

Vilibá öltözködik, hol a nyakkendőm? A szekrénybe, keresd meg, veti oda Gizi. A nagy kravátlikeresés közepette egy doboz kerül elő a szekrény mélyéről: archív hangkazetták Géza gyerekkorából. Beteszi a retró magnóba, a kaziról pedig Magdianyus és a kis Géza kezd gügyögni, Vili szíve ellágyul. Az enyhülés jeleként átcammog a Rózsába, és egy rajtuk maradt muskátlit felajánl a szomorkodó fiának. A Berényi főhadiszállásra megérkezik Danika, Attila csak pislog a gyereksereg láttán. Emmácska is megjön Vandával a reptérről, csak az a baj, hogy hatszor kellett átszállni, hogy Nizzából ideérjen. Villamosal jött, vagy mi? Andrással bonzsúrral köszönnek egymásnak, Bandi fényképez, Vanda pedig idegrángást kap a képébe tolt kamerától.

Hanna és Claudia az irodában meglepve tapasztalják, hogy Aliz még el se kezdett dolgozni, de már késik. Most rúghatom ki, sopánkodik Claudia, de mégis hol lehet ez a lány? Mégis mire számítottatok? Szerintem megzavarodott az éjjel 2-kor csörgő telefontól és éjszaka kiment sátrat állítani a parkba, hogy nehogy elszúrjon valamit. Hanna esemest kap: „Ez így nem megy, fejezzük be. B”. Ilyen nemes egyszerűséggel lett lapátra téve az egyszerű lány, aki nem érti az összefüggést a tegnap és a ma történtek közt. Berényiék már mind díszmagyarban várják az indulást, de váratlanul Juli toppan be fürdőköpenyben és valamit mondani készül, de beszédre csak a következő részben nyílik majd a szája. Micsoda izgalom!

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: barátok közt
6 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Johnny336 2011.10.13. 13:57:41

Én Emma új cicijét várom már, koszorúslány ruhában. :P

Spéter46 2011.10.13. 13:59:53

Második:( Persze az ezüst is szépen csillog!

mézescsók 2011.10.13. 14:01:20

Előre borítékolom, hogy Juli valami olyasmit fog közölni a publikummal, hogy nem mehet hozzá a családfőhöz, mert a szíve Attiláért dobog örökre és végérvényesen, és nem teheti meg Andrással, hogy igent mond, pedig nem. Mindezt természetesen nagyon sajnálja, de tényleg. Picit mindenki kiakad, András pár hétig tetszhalott lesz, Nóra kivágja Attilát, Miklós reményei esmét erőre kapnak, a szerelmesek összeköltöznek, hát így valahogy. Széria biztosítva még egy-két évadra. Pedig már nem kéne.

Mese92 2011.10.13. 14:34:30

Iz mír xD Fantasztikus ez a leírás! :D tegnap kivételesen én is néztem, úgyhogy minden egyes mondatot szakadtam most.

hannamontanna 2011.10.13. 14:58:34

Nem is értem, hogy ezekből az unalmas párbeszédekből és történésekből hogy lehet érdekes hv-t írni, de lehet. Mikor Juli bújt Atika papucsába, azon kifeküdtem mondjuk. Még arra nem jövök rá, miért adnak Nórára következetesen egy számmal kisebb ruhákat. Szegény mindig úgy néz ki, mint egy töltött galamb.
süti beállítások módosítása