Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1x22

2011. október 04. 16:15 - Hódos Hajnalka

Nemcsak Fecó, én is megmondom az őszintét, a tököm tele van a medencében végződő randikkal, ráadásul két három órája ülök a monitor előtt üveges tekintettel, anélkül, hogy eszembe jutna egy értelmes mondat, tudom, eddig sem sikerült egyet sem kipréselnem magamból, azt is tudom, sírok itt, mint a fürdős kurva, mennék inkább kapálni. Balázskám, egyetlen drága prüntyőkém, azt a motoros dzsekivel keresztezett bocskait meg ugyan mi okból, kérdezem ezt küvekkel kirakott lila kapucnis felsőben, és kivizöld alsóban, amit az előbb ettem le. Két nap. Aki nem tudott eddig mit virítani, az megy. Dya, hiányozni fogsz. Lasombrának. Na nézzük, miféle brazil szappanopera történik most bent a Villában.

Cris odadögölhet Veronika mellé és kap puszit is. Szám szerint egyet. A mai öfiben egyébként a szerintem neked bejönnék pontosan 973 alkalommal fog elhangozni, az viszont egyszer sem, hogy itt egy 18 éves srác, aki bekerült ide a Villába, ezért gyorsan le is írtam, nehogy valakinek elmenjen a Péterkéje és itt nem a Szellemi Vezetőre gondoltam, túl is vagyunk az elsőn, fontos ez, kérdezi sóhajtva Veron. És ha azt mondom, igen, békén hagysz? Nem, akkor Krisz még jobban fog nyomulni, majd puszit nyom a kacsacsőrre. Ekkora felháborodást az sem váltana ki, ha kiderülne, hogy … és itt nem tudok szabadulni attól a hasonlattól, amit Bombadil Toma barátom mondott egyszer, így hangzott, „ha kiderülne, hogy éjjel ellopta a Szent Koronát és a legnagyobb kőből klitorisz pirszinget csináltatott magának”, de nem találom hozzá a megfelelő alanyt, szóval maradjunk annyiban, hogy Veronika kurvára felháborodik, ez bunkó dolog volt, bazmeg Krisz, menj a picsába mosmá! Befejeztük a párkapcsolatunkat, egy percig tartott! Szandika és Gotti megnyugodhatnak.

Gergő és Sehere nagy valószínűséggel már soha többé nem kelnek ki az ágyból, most is összefonódva rezegnek, Kingának a pofája leszakadna bazmeg, ha lenne egy csávója kinn, akibe kvára szerelmes és hozzá bújna egy másik csávó! Hányás! Kinga egy rosszmájú dög, Gergőben csak kialakult a szeretethiány. Attila a mai főszereplő, ártatlan kéréssel indul a mai pszichothriller, Fecó menjen oda Kingához lécci és ne így mondja, csak éreztesse Kingával, ha bármi lenne, Attila mindig ott állna mellette. De azt is mondja neki, hogy amikor pasizik másokkal, az Attilának nagyon fáj. Hogy mi lesz ebből, majd meglátjuk, mindenesetre tökéletesen egyetértek azzal a kommentelővel, aki azt írta, Attila az a fajta pszichopata sorozatgyilkos, aki családszerető, rendes férj, lenyírja szívességből a szomszédban is a füvet, elmegy a gyerekekért az iskolába, közben, a pincében nőket tart fogva, kínoz, erőszakol meg, darabol fel, csak nem feltétlenül ebben a sorrendben. Fecó megy is, meghívja Kingát egy ebédre, bár csak egy ötszázasa van, ha ezért nem kapnak semmit, majd meglopják a többit. Bírom Fecó humorát, mondtam már? A sárga, epés hányásra emlékeztető trutymák nagyon jól néz ki, ez akkor sajt, ugye? Nem, az reszelt parmezán ízű fűrészpor, de hagyjuk.

Szegény Attila kérdezi, hogy mi a helyzet. Hát kérdezze. És amúgy? Semmi különös, Kinga várja a Helyes Pasit. Nem azért, mert féltékennyé akarja tenni Attilát? Lófaszt, Attila idegesíti. Most is, miért Fecóval üzen? Miért nem jön ide? Fecó szerint azért, mert Attila fél. Kingától. Szerintem azért, mert Attila elkezdte keverni a paklit, és nekem lesz igazam. Fecó jelent Attilának, heil, Kinga azt várja, hogy odamenj hozzá. Mintegy sorsszerű momentumként, Krisz éppen ekkor kezdi el ölelgetni Kingát, na te kis huncut, féltékeny vagy a Dyára, mert az megmaszta Attilát, mi? Hát ezt kurvára benézted, nem vagyok. Attila műháborog a pszichopatákra rendkívül jellemző érzelemmentes, színtelen hangon Fecónak, nézd meg, akármelyik köcsög faszi ölelgetheti, puszilgathatja, nekem meg ennyit nem enged! Még a Krisz is! Az is bazmeg! Attila olyan szinten ideges, hogy szétbassza az ideg! És ezt belül le kell fojtania!

Attila lelkének műháborgását levél szakítja félbe, napfényes Malibu, forró homok, szexi combok és kidolgozott felsőtestek, mindez piros gatyában, merhogy Béjváccs! A lányok lesznek a fuldokló áldozatok, kimentésüket a vízből egytől tízig lehet pontozni. A játék előtt Attila szívességet kér Pétertől. Hogy tud-e neki segíteni, nagyban függ attól, mennyire tudja befolyásolni a retardált gyereket. Péter nem kérdezi meg, kiről van szó, egyből tudja, hogy Kiszopfelről. Hát az attól függ, miről van szó. Kiszop lépjen ki, takarodjon ki Attila bizniszéből, Péter állítsa le valahogy, mert ki akarja Kinga alól húzni a szőnyeget. Legközelebb majd Péter is kérhet valamit. Attila most kért egy kicsit, Péter kérhet egy nagyot. Jó, akkor Péter már most azt kéri, hogy a Bábukat hagyják már békén. Attila odamegy Kingához, hogy a terv kerek legyen, de Kingának nincs kedve beszélgetni, tehát Attila ne zavarja. Meddig, két hétig? Hát, Kinga nem tudja, meddig. Megpróbáltam, de nem akar velem beszélni, úgyhogy az Ötös szerintem le fog csökkenni Négyesre, mondja Attila Fecónak a fürdőszobában úgy, hogy a hajvasalóval bajlódó Veronika is hallja. Gé? Nem, Ká! Veronika nem érti, most mi a faszról beszél Attila, össze kéne tartaniuk! Krisz és Kinga arról viháncolnak, hogyan oldják meg a kimentős feladatot, Attila Fecónak morog: ha eldurvul a dolog, elintézem, hogy minden jel a Kingára menjen. Lesz itt olyan sírás-rívás, amilyet még nem látott ez a ház! Kingának sem marad adós, olcsójános vagy, szívem, Kinga három perc alatt mond két kretén férget, három mi a faszt ugatsz itt nekemet, két mi a faszt foglalkozol velemet, Attila meg háromszor felhívja a figyelmét arra, van nyugtató a kosárban.

A feladat lezajlik, Krisz olyan ügyesen dobja ki Kingát a medencéből, hogy az legurul a lépcsőn is, Csaba BTA-t inkább tegye vissza a vízbe, Vera és Péter egész kis színielőadást tartanak, Verát a klinikai halál állapotából Péter csókkal hozza vissza, kap egy pofont, mit képzel, ő a református pap felesége! Az lelkészné, drága érzékenykém, de eddig se az eszedért szerettünk, a zsinórtangát meg kéne hanyagolni, mert sokan nassolnak tévénézés közben. Újabb csók, gyakorlatilag kieszik egymás nyelvét, ennél döbbentebb tekinteteket majd csak a Veron-Attila randevú alatt láthatunk, kicsikét később. Veronika a feladat után elmondja Kingának, hogy Attila ki akarja szórni az Ötösből. Kinga hitetlenkedik, áááá blöfföl. Dede! Kinga kiborul, és kifakad Veronnak és Fecónak. Attila mindenre képes. Mindenkit felhasznál és mindenre képes. Se szíve nincs, se lelke. Milyen csapatról, milyen barátságról beszél: És mit ártottam neki, hogy nem dugok vele? Az első alkalommal hátba szúrt, bazmeg! Veron meg menjen már oda, hogy Attila ne lássa, hogy sír. A Manipulátor dramaturgiailag éppen legkiválóbb pillanatban érkezik, miért fordulna meg és takarodna onnan, Kinga gondolkozzon már el, hogy beszél vele!

A következő percek gyönyörűek, Attila vezénylésével a három szerencsétlen önként térdel be a szopóbódéba. Te, te csalódtál bennem, Fecó? Mi volt az, amit te nem tudtál? A lányok egy emberként akadnak ki, Fecó?! Fecó felpattan és kiabál, mindhárman hagyják őt békén! Attila gratulál Kingának, aki még mindig nem érti, mi történik körülötte, és kijátssza a Péter kártyát: összeszövetkeztél ellenem Péterrel, hogy kitegyél a játékból. Attila nem okos, csak nem annyira segg, mint a többiek, így ebből a körből is jól jön ki és olyan arckifejezéssel, hogy a ma született bárány zigótája ahhoz képest Belzebub földi megtestesülése. Elmondja Kingának, mire szövetkezett Péterrel. Végül még ő sajnálja a lányokat, olyan egyszerűek vagytok! Felfedek mindent, és nem látjátok át! Elismerően csettintek, ez egggen, mondjuk, az korántsem volt annyira vicces, mikor ugyanezt velem csinálták, mondjuk, nekem legalább leesett. Utána. Kingának és Veronikának ettől nem kell tartania, de hát boldogok a lelki szegények, ugye.

Fecó a történtek hatása alatt összeomolt. Mond is egy-két mondatot mindenkinek: ha ti így akartok 60-70 millióért jásztani, mi lesz később? Ő senkit nem fog hátba szúrni, szembe köpni, ha kell, egyedül, tisztán végigviszi a játékot! Ha kell, mindannyiukkal szembe fog menni! Fecó sírástól elcsukló hangon berohan a szobába, a riportban meg Attilát látjuk, aki nagyon megijedt ettől. Őszintén felröhögök, bazmeg, hihetetlen! Attila a szobában megnyugtatja Fecót, nincsenek itt semmilyen szálak, az van, hogy Kinga meg ő oda-vissza szopatják egymást, Fecó persze be is veszi mindezt. Elhitted, hogy a Kingát akarom innen kirakni, elhitted? Fecó bólogat, én iszonyodok. Meg is ölelgetik egymást, pedig Attila azért kínban van ezektől a férfi ölelésektől. Hogyne lenne, mikor az egy emberi megnyilvánulás. Balázzsal még mindig magázódunk, juj, bocsánat, én meg itt prüntyőkézek a poszt elején, basszus.

Krisz Veronikával akar őszintén beszélni. Tényleg legyenek őszinték. Jó, én mondtam neked, hogy nem tetszel, mert egy faszfej vagy. Ezért!? Igen, ez a legfőbb oka. Krisz érti. Szóval, az az oka, hogy néha barbár és bunkó. A napi ötmillió az néha? De ha normális lennék? De nem vagy normális. De Kiszop ha valamit akar. Hát, akkor szerezz meg! Akkor mégis kellek neked! A másik fülbevalód jobb volt, fordul ki Veronika a fürdőből. A Gyilkos Elmétől nem szabadulunk ma, ő meg Veronikával randizni. Mivel imádja kínozni a kínozható lelkeket, odaszól Kiszopnak, úgy megcsinálom a csajodat, hogy te fogsz sírni! Cris viháncol és mocskosköcsögözik. Veronikának egy rugóra jár az agya a Machinátorral, hallod, most Krisz miatt muszáj lesz elsüni, hogy a randinkon történt valami! Most mondtam neki! Attilának ki kéne szívni a nyakát. De most miért nem akarja Veronika, hát nincs itt egy bevállalós csaj! Ott a Vera, az le is fekszik veled, csak hogy szövetséges legyen. Mondom, csaj! Randira indulván Attila nem hagyja ki, és elsüti az óvszeres poént, persze Kiszoptól kér, Krisz azése adna neki! Aztaaaa van csokiszökőkút, tényleg, ez még divat esküvőkön?

Hát valamit mindenképp kéne csinálni. A sikoltozással várjanak még fél órát, de Attila nyakát mindenképpen ki kell szívni. Mi? A Kinga két napig nem tudhatja meg, hogy ez egy cselszövés? Úristen, hát Veronikához nem fognak hozzászólni! (Remélem, a poszthoz igen.) Attila egy pácban és vegetában fuldokló 4 mm vastag tarját sütöget, amúgy Veronika, neked tényleg bejön ez a gyerek? Dehogy!! De olyan aranyos. Miután megették a vacsorát, elkezdték a terv végrehajtását. Először is Veronika össze-vissza karmolászta Attila hátát, aztán némi útmutatás alapján kiszívta a nyakát is. Előtte Attilának meg kellett esküdnie a Bibliára és meg nem született gyermekei életére is, hogy nem fogja élvezni. Ezután némi seggrepacsi és visításos kergetőzés következik, a Villában néma csend és döbbent tekintetek.

Nahh, Attila azt hiszi, túlzásba is vitték. Redőny fel, sikoltozás, neked össze van karmolva a hátad?! Kinga nem érti, ez a Veronika nem komplett és mi ez itt, bolondokháza, hogy egymás hátát összekarmoljuk? Az öfi utolsó perceiben a seggrészeg Veronika fekszik az ágyban, Kiszop tényleg többet akar tőle, mert egy Skalpvadásznak is van szíve. Nem, Veronika nem alszik egyedül ma, a HorkolósPéterrel alszik és blablabla. Veronika álljon le, Cris nem akar vele szexelni, többet akar! A stúdióban a stáb mégsem ezen röhög, hanem Balázson, Csaba? Csaba?? Csaba?! Csaba!!! Csaba még a Villában van? Bezony, és Serivel fognak randizni. Gondolom, ezek is a medencében kötnek ki.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
599 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

julcsi29 2011.10.04. 19:46:18

Én is,köszi Hajny!

prof. Perselus Piton 2011.10.04. 19:46:51

majdnem :-D

attila miatt már keresem Aaron Hotchner és a profilozók telefonszámát :-))) szerintem ekkora pszichopatát még az ő meséikbe sem írtak bele...

Hurri Kán 2011.10.04. 19:49:52

Nem, nem, és nem... :DDD

Akármi Áron 2011.10.04. 19:57:16

fos 9:) ha be nem előznek...

Hurri Kán 2011.10.04. 19:58:04

Alig várom a mai randit... :D :D :D

sogeking 2011.10.04. 19:58:49

fellépésem volt, úgyhogy teljesen le vagyok maradva ..

huncut 2011.10.04. 20:00:27

Remélem, ma halljuk végre Csaba hangját is. :-)

Müszélia 2011.10.04. 20:01:17

ebben a csapatban mindenki hibbant, hajrá, attila, te vagy a legundorítóbb

julcsi29 2011.10.04. 20:02:03

@gyvy: Úrist'n!!!Ez valami.....Te egy igazán rendes ember vagy :)De most gyere borogatni,mert anyám nincs kéznél :D:D:D

capa05 2011.10.04. 20:02:52

Hayny azért a karmolás barázdáinak irányát szóvá tehetted volna...
Ilyet max ha Veron a lábánál fogva murvás talajon lehet produkálni, persze szerelmesen, vagy sexnek álcázva.

julcsi29 2011.10.04. 20:03:42

@huncut: Tegnap éjszaka már láttam sokat az arcát,nem tetszik.De hátha a randin beszél,és esetleg változtat a véleményemen :)

Hurri Kán 2011.10.04. 20:05:09

@julcsi29:
Izé.. fehérrel, vagy vörössel szeretnéd, hogy borozgassalak? :D

capa05 2011.10.04. 20:06:38

@sogeking: Önfeledt együttlét utáni karmolást a háton a gerinccel párhuzamos irányba még nem láttam.

nathalie 2011.10.04. 20:07:10

Irigylem Hajnit Bombadil Toma barátjáért :D

Külön örül a kis lelkem azért, mert egy kis attila dícséretet véltem felfedezni a postban. remélem valóban ott van... :)

julcsi29 2011.10.04. 20:07:37

@gyvy: Tokaji 6 puttonyos jó lenne :D:D:D

capa05 2011.10.04. 20:09:13

Sajnos nem lesz az Öfiben, de éjszaka amikor Kiszop egy szál faszban kergetőzött Am mel olyan romantikus volt.Még Péter szemébe is könnyet csalt..igaz röhögés közben.

julcsi29 2011.10.04. 20:09:23

@prof. Perselus Piton: Ha esetleg megtalálod a számot,megtennéd hogy nekem is megadod :))Előre is köszke :)

sogeking 2011.10.04. 20:10:29

@capa05: pedig lehet, ha mondjuk gyí te pacisat játszottak

capa05 2011.10.04. 20:13:23

@sogeking:
Ezt nem ismerem, de az én hibám.

Hurri Kán 2011.10.04. 20:14:15

@nathalie:
Nem akarlak lehangolni így kora este, de szerintem rémeket látsz. :DDD

@julcsi29:
És hová kell bedörzsölni? :)

Hurri Kán 2011.10.04. 20:15:19

@capa05:
Szerintem keresztben feküdtek egymáson dugás közben. :DDD

sandokan 2011.10.04. 20:17:05

@nathalie: az ígéret, ugye.

Biztos forrásból tudom, hogy az éjszakai randi után sher elszólta magát, a retek meg nem volt elég gyors a cenzúrával. Így akik nézték megtudhatták, hogy a nemzet jó útra tért szakácsának van idekint barátnője.

a, megint egy vv meséről derült ki, hogy farkas van a káposztában
b, az olasz csődör után, hamarosan egy magyar menyecske fog bosszúhadjáratba kezdeni

julcsi29 2011.10.04. 20:17:14

@gyvy: majd kitaláljuk :),ha nagyon tanácstalanok lennénk,majdcsak kapunk valami ötletet az álomrandikból :D:D:D

Akármi Áron 2011.10.04. 20:17:49

@capa05: Hát biza nem mindegy, hogy horizontális vagy vertikális-é az a barázda?:))
Mintahogy az alap nem mindegy...hogy megyek hozzátok... vagy mégse megyek hozzátok...:)

capa05 2011.10.04. 20:18:04

Hayny miért Dyát szórtad ki? Nem lehetne Melindát?

nathalie 2011.10.04. 20:18:07

"Attila nem okos, csak nem annyira segg, mint a többiek"

sztem ez egy dícséret... :)

julcsi29 2011.10.04. 20:19:31

@sandokan: basszus,én meg feladtam hajnal kettő körül,mikor leállt a közvetítés :)már megint a lényegről maradtam le:(

sandokan 2011.10.04. 20:20:26

@nathalie: igen, az.

A másik dolog, ami viszont meglepett, hogy az a medencés történet veronika és atis között ennél bizony jóval erősebb volt, messze több történt.

Konkrétan a matt részeg kacsacsőrűnek a legjobb pillanatokban volt része és az már nem a józsef attila színház volt.

Mégis olyan nagy a csönd, feltűnő hogy még a bulvár sem ugrott rá, biztos mindenki fél a százmilliókba mérhető büntetésektől. Vagy az is lehet, hogy ez a sztori nem illik az előzetesen kitalált forgatókönyvbe.

julcsi29 2011.10.04. 20:20:30

@capa05: nem lehetne mindkettőt ? :)

Hurri Kán 2011.10.04. 20:20:51

@julcsi29:
Attól tartok, ha végig kéne őket nézni, annyit kéne innom közben, hogy semmire nem emlékeznék belőle.
Most viszont megkóstolom a friss körte-desztillátumot. :D

nathalie 2011.10.04. 20:21:11

@sandokan:
hát köszönöm. nagyobb hír lett volna, ha kiderül, hogy barátja van kint, de nem vagyok telhetetlen... :) remélem miután lekúrta seherét, küldik be a csajt villámlátogatásra és persze az olasz faszit is. Gergő kidumálja magát és megmarad a párkapcsolata, seherét viszont kidobja a csődör. Remélem olvassa a retek...
na mentem sörözni :)

julcsi29 2011.10.04. 20:23:20

@sandokan: Erről mesélnél bővebben is ?:)

capa05 2011.10.04. 20:24:59

@sandokan: Volt szó róla eddig, hogy nincsen?Ezt Csabától tudta meg?

Lasombra 2011.10.04. 20:26:09

első?
izé, császtok. bár ha magázódunk, akkor császnak.
vagy mi.

Dyát még ne temessük, kedves hölgyem! :D
a derby napján kell, hogy fusson a ló. hiába huggyol tele három jacuzzit is Kiszop, hiába műti meg a Borg a Gremlin manduláját nyelvvel, és hiába fenyegetőzik Fecó sírva, hogy ő dafke egyenes ember lesz, a csöcsöket... akarom mondani a kedves hölgyeket sokan favorizálják. nagyon remélem, hogy olyanok is, akik sms-eket is küldenek. :)

különben is, ha kijelölik, kint hagyja Csabát, osztcsá.

nem néztem onlányt, nem spoilereztem sehol, ezért azt várom a mai résztől, hogy:
- fejezzék már be ezeket a qrva medansziés randikat!
- Csaba többet szerepeljen, mint a 54653. számú perzsa statiszta a 300-ban.
- Sehe szálljon ki Gergő seggéből.
- Zizi harapja el valaki Achilles-inát viccből (kiv. Dya)

szerintem 0 találatom lesz, de bizakodó vagyok.

Hurri Kán 2011.10.04. 20:31:14

@julcsi29:
Köszi! ;)
Elég jó... Sajnos... :DDD

vancrow 2011.10.04. 20:31:44

@Lasombra:
Most egy kicsit zizi lesz egy darabig mert mindenki csalódott önmagában, a kezdő dolgot kudarcot vallanak sorra, új helyezkedés szükségeltetik.

Dr_utcai_arcos 2011.10.04. 20:32:19

@Lasombra: te miről beszélsz????az a statiszta embertelen jó volt!!emlékszek is az egyik jelenetére, éppen lemenőben volt a Nap, amikor egy árnyék vetődött keresztül egy sziklán.NA, az is ő volt!

sandokan 2011.10.04. 20:33:02

@julcsi29: nem nagyon szeretném részletesen felidézni a látottakat, remélem megérted. röviden, dexter többféleképpen is kiszolgálta a hápogó kacsacsőrűt, akinek ez bizony nem volt ellenére.

@capa05: ezekre a kérdésekre sajnos nem tudok válaszolni.

Hurri Kán 2011.10.04. 20:36:20

@sandokan:
Hmmm... ez... izgalmasan hangzik. Csak nem vitt neki extra adag önbarnító krémet? :)

julcsi29 2011.10.04. 20:38:32

@Lasombra: Drukkolok Neked :),főleg az első és négyes pontot szeretném én is látni :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.10.04. 20:39:30

@prof. Perselus Piton:
És még Alekoszt nézte az ember közveszélyesnek.

julcsi29 2011.10.04. 20:40:56

@sandokan: Értem...illetve nem értem.Veronka már megint egy olyan pasival lépte túl a határt,aki nem is tetszik neki?!? :) Ez nekem már magas,persze én nem vagyok olyan okos :D

Lasombra 2011.10.04. 20:41:27

@vancrow: én már láttam, hogy nem lesz ez így jó. akkora dérrel-dúrral kezdett bele mindenki a "taktikázásba" (möhöhö), hogy már most sok a lelki kripli. pedig még tétje sem volt jószerivel semminek.

vegyenek egy mély levegőt, nézzenek körül, mérjék fel, hogy ki az igazán erős, higgadt, laza, vicces, fekete hosszú hajú, vékony... vagy ez már célozgatás megint, mi? .. szóval, hogy merre hány méter, és ne mártírkodjanak.

a picsogást nem szereti senki. mármint nézni. csinálni a jelek szerint sokan.

@utcai_arcos: te Juszuffal kevered. ő a 54652-es volt. bennfentes pletykák szerint forgatás előtt elnyerte húzós snapszerban a 54653-as szerepét. így cseréltek.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.10.04. 20:42:06

Követelem, hogy Dyát vagy távolítsák el a villából vagy tiltsák meg neki a copf/konty viselését, hátha úgy nem feszülnek úgy meg a szem és arcmozgató izmai. Brutál lehet ezzel a nővel párkapcsolatban élni, és minden nap ezt látni.

DÁKÓT A VILLÁBA!!!
:D

julcsi29 2011.10.04. 20:43:46

@gyvy: Az nem baj!Hiszen orvosság is :),és így műsor előtt jó lesz az ! :D:D

MissX 2011.10.04. 20:45:54

mivel én szó szerint vettem Hayny felszólítását, miszerint menjünk futni, hát elmentem. ennek eredményeképpen már csak az 50. lettem :( mármint itt. a kommentsorban.

Hurri Kán 2011.10.04. 20:46:07

@Lasombra:
Biztos, hogy ők cseréltek? :D

@julcsi29:
Még nincs bajom. De nem is szeretném, hogy legyen. :D

vancrow 2011.10.04. 20:47:46

@Lasombra:
Csak nemrég ért véget az előző széria és mindenkiben elevenen élt. Ráadásul úgy látom taktika gyanánt a többség a bigbrotheres "alapítsunk két csapatot" dolgot vitte, hát a szerkesztők tesznek róla hogy ez ne legyen. :) A bizonytalanság felőrlő dolog, és kiszámíthatatlanságot szül, ez meg nem mehet a műsor kárára :)

capa05 2011.10.04. 20:50:40

Azért felmerült bennem a gyanu, hogy Veronikának kellett volna szűz kategóriában indulni.
Ahogy rákérdezett Bandi fütykösére, nem tudja hogy kell kiszívni egy nyakat? Az szopogatja ...
Azt hogy miként kellene egy fiun mozogni szerintem egy filmből látta.

sogeking 2011.10.04. 20:51:08

@MissX: én nem sietek, eggyel előrébb mehetsz:)

MissX 2011.10.04. 20:51:58

@sogeking: óóó köszi, így máris izgatottabban várom a ma esti öfit :)

Félkupica_Fehér_Főnök 2011.10.04. 20:53:55

Nekem Hódos Hajnalka szövege jön be, vagyis dehogy, de olyan aranyos :o)
-Úgy megkarmolásznám a karmolóit-

Dr_utcai_arcos 2011.10.04. 21:02:48

@Lasombra: ó,hogy az ég rohassza rá...tudtam,hogy valami nem stimmel!

Dr_utcai_arcos 2011.10.04. 21:07:55

@utcai_arcos: holnap??hogy pusztuljatok meg.

Hurri Kán 2011.10.04. 21:09:13

@utcai_arcos:
Holnap lesz? Tartalékolok rá...:D

Hódos Hajnalka 2011.10.04. 21:09:17

NEM AKAROM TUDNI, MI TÖRTÉNT KISZOP FARKÁVAL!!!

MissX 2011.10.04. 21:13:41

nem értem én ezt a túlzott magamutogatását ennek a szerencsétlen pöcsnek

Dr_utcai_arcos 2011.10.04. 21:14:46

@MissX: a mondatod vége a magyarázat ;)!

MissX 2011.10.04. 21:14:53

ez most megint valami páros feladat volt?

sogeking 2011.10.04. 21:15:06

ma nem vonzanak a szilikonos mellek

capa05 2011.10.04. 21:15:20

Azért ez veri az eddigi VV ket.

sogeking 2011.10.04. 21:16:44

a művészi szabadságba bele tartozik, de ti nem vagytok művészek

Hurri Kán 2011.10.04. 21:17:17

@MissX:
Jobb lett volna, ha páratlan? :D

loverain 2011.10.04. 21:19:16

hehehe
Verának lejön az arca :D

loverain 2011.10.04. 21:19:56

picsába, túlélte!

vancrow 2011.10.04. 21:20:44

@loverain:
Filccel rajzolt szemöldök előnyben :)

MagasMacska 2011.10.04. 21:20:49

@Lasombra:
Csaba már legalább annyit szerepelt... talán egy hangyányit többet is.

capa05 2011.10.04. 21:21:15

Veronika mekkora volt?"hiába van a számon ez a szar" !

csiri bá 2011.10.04. 21:21:30

@loverain: pedig mekkora lett volna ha verának az arca kartoffelnek meg a szerszáma jön le a gipsszel együtt. :D

sandokan 2011.10.04. 21:22:10

@MissX: gombiék összegyúrták az eddig kedvelt figurákat. majka, béci, erzsike és alekosz, az eredmény mr.kuba. ebből egy kicsi, abból egy kicsi, a végeredményt meg láthatjuk.

egyébként meg röhögni is tudok rajta, most még, az hogy ez kitart hónapokig, kiderül. tőzsde átnézve, további szép napot.

Dr_utcai_arcos 2011.10.04. 21:22:49

ó hogy b@ssza meg, nekem volt egy pont ilyen kollégista társam, eddig csak motoszkált a fejemben, hogy honnan a fenéből ismerős nekem ez az elmebeteg stílus...minden alkalommal elmondta,hogy ő milyen intelligens -csak, ő az is volt-, meg hogy a nők bálványa, stb, stb, de gipszet nem kent volna magára mondjuk :).

szonjasztal 2011.10.04. 21:22:55

-Mi ez? -kérdezte undorodva, miközben lábbal megpiszkálta, mint egy különösen undorító döglött egeret. - Kiszopfel farka - jött a kedves válasz :D

loverain 2011.10.04. 21:23:04

@csiri bá: hehehe!
megnéztem volna!

MissX 2011.10.04. 21:24:10

@sandokan: hááááát jó kis mutánst csináltak :)

loverain 2011.10.04. 21:24:43

bimbózik ám a szerelem!

Hódos Hajnalka 2011.10.04. 21:25:04

akarom úgy mondani, hogy aranyos, ahogy Veri! (nem)

fran7 2011.10.04. 21:25:28

Azért Krisz laposan kinézett, hogy ki is látja őket. Éljenek a tiszta érzelmek!

Hurri Kán 2011.10.04. 21:26:42

@csiri bá:
Micsoda??? Gipszbe öntötték eme nemes aktust??? :D

MagasMacska 2011.10.04. 21:27:10

@fran7:
Ja. Legalább annyira játszott a kamerának, mint Veronikának.

Dr_utcai_arcos 2011.10.04. 21:31:52

hej,még létezik Én Lázár László??

Dr_utcai_arcos 2011.10.04. 21:33:31

már megint hazaküldés?-ásít-

MissX 2011.10.04. 21:33:50

@utcai_arcos: létezik biza, ma volt a coolon a nekedvalóban vagy miben

sogeking 2011.10.04. 21:34:52

Cris a nézéseit szerintem Will Smithtől tanulta

Hódos Hajnalka 2011.10.04. 21:35:03

csak én sikoltozok tébolyultan krisz riportszobája után?

Dr_utcai_arcos 2011.10.04. 21:35:31

@MissX: elő kéne már fizetnem ezekre.totálisan nem leszek képbe 100-150 nap múlva!

MissX 2011.10.04. 21:35:55

most veszem észre, hogy ennek az attilának milyen ferde az orra :o

Dr_utcai_arcos 2011.10.04. 21:36:26

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: nem,én pont arra gondoltam,hogy fogd ezt megírni most,hogy tébolyultan sikoltozol!!

vancrow 2011.10.04. 21:37:03

Kisz szerintem úgy fog erősödni, ahogy az erősek gyengülnek körülötte, már ha úgy alakul

Lasombra 2011.10.04. 21:38:32

bakter. alig tudtam kidobni a szomszédokat. :S ezek is ilyenkor jönnek át vendégségbe. és vv-t se néznek persze.

most olvashatok vissza, hogy mi volt.

a lieblingem mondott má neveket? kiket vágna ki?

Dr_utcai_arcos 2011.10.04. 21:39:05

nebasz egy amazon Weszlisnájpsz!

Hódos Hajnalka 2011.10.04. 21:39:50

@Lasombra: gondolod, bevágják? nyehhehhehhhehhhe...

fran7 2011.10.04. 21:39:59

Azért az egy fiú, egy lány szabályról nem hallottak?

Hurri Kán 2011.10.04. 21:40:05

Teli szájjal nem sikoltozok. :D

genevieve 2011.10.04. 21:40:22

@Lasombra: szegénykét teljesen mellőzik:-)

Hódos Hajnalka 2011.10.04. 21:41:05

@fran7: nem, meg arról sem, h jön kettő másik. csak azt tudják, hogy kettő megy.

genevieve 2011.10.04. 21:41:27

na tessék, dyus milyen szépen beszélt:-)

sogeking 2011.10.04. 21:41:34

Dyának hajfétise van

Hurri Kán 2011.10.04. 21:42:28

@genevieve:
Ne már... Elmondott négy szót egymás után?

Dr_utcai_arcos 2011.10.04. 21:42:35

Voltam már vidámabb temetésen.

genevieve 2011.10.04. 21:43:24

jajjj, a dobhártyám:D

fran7 2011.10.04. 21:43:42

És tényleg világított a szájfény. Zorán most adta vissza az összes aranylemezét.

dr. gernika 2011.10.04. 21:43:48

Hát az barokkos túlzás Sehitől, hogy énekelTÜNK...

Lasombra 2011.10.04. 21:43:55

@utcai_arcos: @Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: @genevieve:
hmm... ment is egy panaszlevél Soproni útra.
de a jó oldalát nézem. ő ziher átlátja, mi van, és a Retek nem akarja, hogy elspoilerezze.

Csaba túlszerepli ma magát.

Dya MINDIG szépen beszél. (ha épp nincs béka a szájában. :D)

julcsi29 2011.10.04. 21:44:02

Jézus!Sehere inkább táncoljon!!!

Dr_utcai_arcos 2011.10.04. 21:44:08

Dögöljek meg...jól láttam?Világított az a szájfestő izé?Hogy sötétben is lehessen kenni?

Hódos Hajnalka 2011.10.04. 21:44:25

@fran7: a platinákon most ugrál zokogva.

csiri bá 2011.10.04. 21:44:33

@genevieve: na én erre kezdtem el sikoltozni. :D

Lasombra 2011.10.04. 21:44:58

mit énekelt Sehe? elrepedt a boros pohár az asztalomon, és le kellett halkítanom.

Kardhal.0 2011.10.04. 21:45:08

Ahogy "énekelt" az gyakorlatilag fizikailag fájt.

szonjasztal 2011.10.04. 21:45:11

jesszus, énekelt. Az idegsejtjeim öngyik lettek

csiri bá 2011.10.04. 21:45:12

@utcai_arcos: tetszik? neked is kell ilyen? :D

Hódos Hajnalka 2011.10.04. 21:46:17

ez milyen tökjó egy randin, ha a nő arról beszél, hogy a másik pasiban minden megvan. ezek a nők egyszerűen TUDJÁK, na. érzik.

genevieve 2011.10.04. 21:46:29

bakker 2 hete vannak bent..milyen szeretethiányról beszél???

foxglove (törölt) 2011.10.04. 21:46:57

remélem, egyikük kiesik a héten (sehere v. gergő) mert ez így tarthatatlanul unalmas

Dr_utcai_arcos 2011.10.04. 21:47:06

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: egyszer csinálj egy olyan összefoglalót,hogy csak összeollózod a kommenteket :)!

genevieve 2011.10.04. 21:47:21

@Lasombra: huhha, dya a központban:-P

MagasMacska 2011.10.04. 21:47:23

Vessetek meg érte, nekem Csaba tetszik!

Hurri Kán 2011.10.04. 21:47:31

@fran7:
És megtépte parókáját. :D

capa05 2011.10.04. 21:47:45

JUUUUJJJJJJJ ez fájt!

Lasombra 2011.10.04. 21:48:56

hopszi, Dyus hogy hozza a gettóganxsta sztájlt! big ups fo' my hun. Dyaaaa represent! ár í esz pí í szí tí!!!

Dr_utcai_arcos 2011.10.04. 21:49:03

@MagasMacska: nekem meg Kinga.Akkor járunk?Két ilyen lúzert mint mi :D!

fran7 2011.10.04. 21:49:03

Szegény Csabi. Randin van egy nővel, aki csak másról beszél. Erre bejön egy másik nő, aki a csaj volt pasijáról és egy idiótáról hoz híreket. Ennél csak jobb randi lehet. Kivéve a darabolós, gyilkolósakat.

genevieve 2011.10.04. 21:49:08

na, de végre láthattuk csabit is:-)

julcsi29 2011.10.04. 21:49:33

@genevieve: szerintem az egész eddigi életének kompenzálása

genevieve 2011.10.04. 21:49:38

@MagasMacska: öööö, ma reggel kiválasztottam kedvencemnek:-D

vancrow 2011.10.04. 21:50:29

Csaba most előléphetett volna Sehere megértő lelki szemetesládájává, de kihagyta az alkalmat és férfiúi hiúságától hajtva visszaűzte magát a felejtésbe...

genevieve 2011.10.04. 21:51:30

@julcsi29: 20 éves vagy mennyi...milyen problémái lehettek eddig az életében?

más ilyenkor még gürizett, hogy tovább tudjon tanulni, meg hajtja magát az egyetemen, vagy melóban

Hódos Hajnalka 2011.10.04. 21:51:32

@utcai_arcos: hahh.... jó ötlet. de akkor toljátok baszki, ne éjjel fél kettőkor, hanem az öfi alatt! :)

Lasombra 2011.10.04. 21:51:32

@fran7: a darabolós-gyilkos randi is lehet jó. attól függ, melyik szerepet kapod, és szeretsz-e darabolni.

fran7 2011.10.04. 21:51:35

@gyvy: Ilyet ne mondj. Sixx az NCIS kritikában Michael Wetherley parókáját emlegette, azóta nem tudok ugyanúgy nézni DiNozzóra. Mindig csak a haját figyelem. Brr.

csiri bá 2011.10.04. 21:52:13

@genevieve: gondolom akkor még nem ébredtél fel teljesen. :)

genevieve 2011.10.04. 21:52:17

@vancrow: milyen férfiúi hiúság? csóri meg se tudott szólalni sehe mellett:-D

MagasMacska 2011.10.04. 21:53:29

@utcai_arcos: Majd sírunk egymás vállán,ha kimennek.

genevieve 2011.10.04. 21:54:01

@csiri bá: dede:-)

teljesen el van nyomva szegény és róla még nem láttunk semmi negatívat:-)

egyébként meg ha hízna ugy kb 10 kilót, nagyon is jó pasi lenne:-)

Lasombra 2011.10.04. 21:54:04

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: én teljesen elégedett vagyok a lefedettségemmel a posztokban. :D
meg úgyis csak lehúzzuk itt alattad az OP színvonalát.
:smúz off:

fran7 2011.10.04. 21:54:20

@vancrow: Ahhoz Seri se nem elég jó nő, se nem elég okos, hogy a morzsák is megérnék. Különben is Dyát meg taperolhatta, s láthatóan élvezte és nem a Bandi-féle perverz módon.

capa05 2011.10.04. 21:54:26

Megint csak ugyanazoknak a lakóknak a véleményét játszották be mint a múltkor.

julcsi29 2011.10.04. 21:54:27

@genevieve: azért aki tizenévesen már rúd táncol ( persze csakis élvezetből ! ) annak már lehetnek bizonyos lelki problémái,szerintem

Hurri Kán 2011.10.04. 21:54:33

@genevieve:
Lehet, Gergő mellett kevésbé lenne zavarban. :D

vancrow 2011.10.04. 21:54:34

@genevieve:
Hát pont ezaz. Pedig ha Gergőről kezdett volna csevegni, Sehe csüngött volna rajta...

Kardhal.0 2011.10.04. 21:55:53

Nem bírom kiverni a fejemből....hallom a hangját........ha erre kelek fel éjjel, perelek.
:)

huncut 2011.10.04. 21:56:07

A fiam, aki persze a maga öntudatával mélyen megveti a VV-nézőket, Dya dala alatt bejött, hogy mi ez a szörnyűség. :-)

Hódos Hajnalka 2011.10.04. 21:57:26

@Kardhal.0: rohadjak meg, belinkelem holnap a posztba :DDD

vancrow 2011.10.04. 21:57:53

@fran7:
A VVben a főnyeremény az első és a párkapcsolatok vannak utána, ez azért mindenki tudja (ha még nem is látta be) ezért is megy a kavarás, az hogy egy közös privát programnak épp "randi" a neve attól még csak azt jelenti közelebb kerülhetsz vkihez, így vagy úgy. Csabinak nem sikerült, ennyit mondtam,.

capa05 2011.10.04. 21:59:08

Ez a szerencsétlen magára vette az intelligens jelzőt!! (Veronikáról írok)

Hódos Hajnalka 2011.10.04. 21:59:26

nem bírom..................

Kardhal.0 2011.10.04. 22:00:12

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: szóval van némi - nem enyhe - szadista hajlamod. :)
És ha jól sejtem újra meg is fogom hallgatni, mert nekem meg mazochista. :)

Hódos Hajnalka 2011.10.04. 22:00:52

nekem PONTOSAN így a hajam, mint Verának a randin.
csak reggel, ébredéskor.

MagasMacska 2011.10.04. 22:01:01

Na, Csaba kiesett a pikszisből!!!

capa05 2011.10.04. 22:01:01

Mitől távolodott el.

genevieve 2011.10.04. 22:01:26

@julcsi29: én az életről beszéltem...nem a viháncolásról, stb.

liberaliskonzervativ 2011.10.04. 22:01:35

imadom kingat. napok ota csak ul a villa kulonbozo pontjain es azzal a suttogos hangjaval beszel ki vkivel vkit. neha rogton azt, akivel elotte beszelt. meglatom es rohogok.

capa05 2011.10.04. 22:02:03

Azért nőből vannak!

fran7 2011.10.04. 22:02:10

Krisz már biztos a retek embere magától nem lehet senki ilyen. Volt hasonszőrű haverom, de az ilyen viselkedéshez hatalmas mennyiségű tudatmódosító szerre van szükség. De azokból is valami spéci senki által nem gondolt anyagra.

MagasMacska 2011.10.04. 22:02:36

Na, Csaba kiesett a pikszisből!!

vancrow 2011.10.04. 22:02:59

Kinga: "Ez a legrondább csaj még Annamarinál is rondább"...ez az a Kinga aki azzal vádolta Annamarit hogy bántja ha vki szebb nála? :)

julcsi29 2011.10.04. 22:03:02

@liberaliskonzervativ: nekem is feltűnt,hogy gyakorlatilag mást se tesz :)

liberaliskonzervativ 2011.10.04. 22:03:43

ne. es most all es tancol. :(

Lasombra 2011.10.04. 22:04:00

lassúzhatunk, csak ne érj hozzám.
oké.
tudod, mit? jobb, ha az aurámba se jössz. be.
oké.
amúgy csalódtam is benned, egy igazi kecsege vagy.
oké.

ócska randi-e?

Hódos Hajnalka 2011.10.04. 22:04:01

@sogeking: csak spirál, tus és szájfény.

genevieve 2011.10.04. 22:04:16

ha csabinak bejön vera, én leveszem róla a kezem:-)

capa05 2011.10.04. 22:04:29

Ezek is szeretik a zenét.. nem lépnének utemre...

liberaliskonzervativ 2011.10.04. 22:04:40

@julcsi29: :DD most mondjuk ez a nyaladzas gaz.

biohazard 2011.10.04. 22:04:54

Nem tehetek róla, de ez a Dya az Aliensből Ripley gyerekére emlékeztet. Néha majdnem felüvöltök rémületemben, amikor mosolyog.

kepfeltoltes.hu/111004/alienchild_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Persze azért blokkolnám.

fran7 2011.10.04. 22:04:55

@MagasMacska: Miért, kit kellett volna választania?

julcsi29 2011.10.04. 22:05:18

@genevieve: én is...lehet,hogy nem volt az olyan jó neki,mint ahogy állítja,és emiatt vannak a lelkében feldolgozatlan dolgok,úgy pedig érthető a szeretethiány (nem akarom védeni,csak egy picit értem,még ha nem is értek vele egyet )

Kardhal.0 2011.10.04. 22:05:31

@capa05: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
UramIsten!!!

Hódos Hajnalka 2011.10.04. 22:05:39

@capa05: igen. hihihihi. várj, kiszaladok, a fényvisszaverős szájfényt kenjem, vagy a halványlilát?

genevieve 2011.10.04. 22:06:04

háááá, érdekes, fecót bizony átöleli kinga és hozzábújik:-)

capa05 2011.10.04. 22:06:26

Ez már egyre gázosabb

Hódos Hajnalka 2011.10.04. 22:06:45

@biohazard: megszólalt a férfiagy. köszönjük. :DDDDD

dr. gernika 2011.10.04. 22:06:45

fecókám lassan többet sír a villában mint a lányok együttvéve.

Lasombra 2011.10.04. 22:06:47

@sogeking: vazz, nem láttam az előzményeket, és aszittem ez az a vicc lesz, amikor két webdesigner beszélget, hogy milyen az új csaj?
- csú, ecsém, 90,60,90!
- sötétlila?

(sorry)

Hurri Kán 2011.10.04. 22:07:00

Sehének a homlokát öntötték gipszbe? :D

csiri bá 2011.10.04. 22:07:07

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: a fényvisszaverőst... este van már, nehogy elüssön egy kósza muslinca mert nem vagy kivilágítva. :D

dr. gernika 2011.10.04. 22:07:20

@biohazard: Nem merek rákattintani, megelégszem az emlékekkel, köszi.

liberaliskonzervativ 2011.10.04. 22:07:40

:DDD
kinga, felek!
en is!

(kesz vagyok!!!) es hozza ez az arc!!

MagasMacska 2011.10.04. 22:07:40

@fran7: Hát ennél a nőnél bárkit inkább.

Lasombra 2011.10.04. 22:08:20

@biohazard: egy pillanatra összeráncoltam a homlokom. de remek mentés volt a végére! :D

hagymát pucoltak kint? vagy miért bőg mindenki, aki kimegy?

fran7 2011.10.04. 22:08:39

Csabát tolják a netező haverok?

capa05 2011.10.04. 22:08:57

Hát Fecóval kapcsolatban nekem nem az érzelem gazdag jutotteszembe, sőt fel sem merült .

vancrow 2011.10.04. 22:09:10

Hát félnek, és olyankor a legjobb túlélési taktika a sírás, hátha segít, megvigasztal valaki :)

Hódos Hajnalka 2011.10.04. 22:09:17

nemtom gyerekek. én gyerekkoromban a cigánysor (nem rasszizmus, meg is énekelték, aszongyahogy "cigánysoron nem merek eljárni..." ) nahh, szóval ott laktunk, az elején.
(nem, mi nem)
de... ahogy ezek a csajok elvannak ezzel a fecóval, az ... valami :) tényleg.

és ez nem a csajok érdeme. csak egy kicsit. :)

sogeking 2011.10.04. 22:09:23

@Lasombra: ezek szerint Hajni 90-60-90?
amúgy az tényleg a sötétlila RGB kódja :D

Hurri Kán 2011.10.04. 22:09:36

@genevieve:
Elterelő hadművelet lesz ez... Bár kétlem, hogy tudatos volna. Ahhoz túl egyszerű. :D

fran7 2011.10.04. 22:10:09

@MagasMacska: Vedd úgy hogy jótékonykodott. Lehet azért választotta, mert azzal akart lenni, akivel amúgy soha semmilyen körülmények között.

Hódos Hajnalka 2011.10.04. 22:10:17

@capa05: jó, de akkor az eddától az éjjel érkezem :D

Kardhal.0 2011.10.04. 22:10:25

@Lasombra: Ebbe most majdnem belefulladtam. :))))

genevieve 2011.10.04. 22:10:39

@julcsi29: lehet én vagyok antiszociális, de én nem bújkálnék igy egy pasihoz akkor ha életem szerelme máshol van...

sokat szidta mindenki bécit, de ő egyértelműen le tudta állítani a közeledéseket, pedig biztosan neki is volt szeretethiánya....

gergőt sem értem, tudja, hogy van kint egy pasi akivel állítólag szerelmesek sehivel egymásba...és amit ők ketten csinálnak az már jóval túlmegy egy baráti kapcsolaton...

Hódos Hajnalka 2011.10.04. 22:11:16

@sogeking: hajninak csak a csípeje annyi.

Hurri Kán 2011.10.04. 22:11:39

@csiri bá:
Sok gipsz nem fogyott rá. :D

capa05 2011.10.04. 22:12:14

Peti miért nem választhatott!!!!

dr. gernika 2011.10.04. 22:12:30

Óvoda, középső csoport?

Lasombra 2011.10.04. 22:12:40

@sogeking: én színtévesztő vagyok, de röhögtem, amikor hallottam. (amúgy igen.)
Hajni khm... "színéről" nem tudok nyilatkozni.

hú, Atesz a tűzzel játszik! Kiszopnak el fog szállni az agya, és csákót csinál a fitymájából. én szóltam.

MagasMacska 2011.10.04. 22:12:53

@fran7: Köszi, megvigasztaltál!

julcsi29 2011.10.04. 22:15:04

@genevieve: :) nem hiszem,hogy antiszociális lennél,inkább azt,hogy nem élete szerelme van máshol :)Bécivel kapcsolatban abszolút igazad van,Gergő meg biztos tud valamit amit mi nem,de itt írta valaki,hogy éjjel az is kiderült,hogy neki is van kint barátnője...lehet,hogy ez is egy taktika

ő-szinte 2011.10.04. 22:15:19

Hali!

Ezt a picsogást bazdmeg!

Lasombra 2011.10.04. 22:16:24

@genevieve: de várjál, valahogy másként fogalmaztak a 4. szériában. szeretethiányra vágynak? vagy valahogy így hátulról-mellbe. :)

capa05 2011.10.04. 22:17:24

Ez az Attila jobban tele van magával mint Krisz.. Annyi a különbség hogy Krisz a villalakóknak is elmondja.

Hurri Kán 2011.10.04. 22:19:35

@julcsi29:
Ki picsog éppen? Várjál, inkább azt mondd, ki nem. :D

ő-szinte 2011.10.04. 22:19:49

@julcsi29: Kinga és Fecó... rémes!

foxglove (törölt) 2011.10.04. 22:26:18

Belenéztem az indexes vv fórumba, és mit látok, Peti Cs Verát védi:))))

dr. gernika 2011.10.04. 22:28:55

@genevieve: Igen, Béci mondta is, hogy egy hónap után már fogdosta a hálótársa kezét az ágyban. Aki fiú volt. :D

Sztem Gergő pont leszarja, hogy Claudio mit gondol kint, sőt. Nem hiszem, hogy őt várja kint lány, vagy ha igen, akkor valszeg le van beszélve, hogy ő odabent alfahímként (haha) nem fog papucskodni. Így hozza a karaktert, ami mint tavaly óta tudjuk, fontos a bennmaradáshoz.

beacska 2011.10.04. 22:30:58

csak én vettem észre az egyik lakó kezén a LILA KENDŐT? ;D

beacska 2011.10.04. 22:33:17

@foxglove: első és egyetlen vagyok??? ;Dmegyek, megnézem az élőben, ki a másik !

genevieve 2011.10.04. 22:33:21

@julcsi29: de pedig antiszoci vagyok (mondták már többen is:-)

gergő biztosan tud valamit, elenite rezget picit a léc, hogy szimpi ...de ezzel a románccal kiesett a pikszisemből:-)

genevieve 2011.10.04. 22:35:48

@gernika: ja tényleg arra emlékszem:-)

ettől függetlenül nem mászott rá senkire:-)

genevieve 2011.10.04. 22:38:45

csak úgy mellékesen megjegyzem, hogy aki jót akar, az vegyen magának kerámia bevonatos lábasokat:-)

foxglove (törölt) 2011.10.04. 22:40:12

@beacska: közben kiderítettem, mert ugye valaki csak meglebegteti az infókat...;) azért ez elég fura, Bandikának pl. jobb állóképessége lenne, mint egy Csabának?

capa05 2011.10.04. 22:40:19

@genevieve: És mitől jó az nekem?

beacska 2011.10.04. 22:41:16

természetesen nincs adás....mehetek aludni...fent marad vki? kifigyeli?

capa05 2011.10.04. 22:41:37

@foxglove: sokat állt randin a nőt várva és megedződött.

beacska 2011.10.04. 22:42:14

@foxglove: Csabának volt a legjobb, teee!!! ;D
bocs, de tudtam én ám, hogy aki ügyes, talál ;D

genevieve 2011.10.04. 22:42:30

jól láttam, hogy ma bandika nem volt egy másodpercre se képernyőn?

foxglove (törölt) 2011.10.04. 22:42:45

@beacska: áááá basszus, hülye vagyok:) így már nem fura:)

sogeking 2011.10.04. 22:43:49

@genevieve: csak nem a sárga pizsamája volt rajta, és ezért nem vetted észre :)

ő-szinte 2011.10.04. 22:46:17

@beacska: Kin láttad a lila kendőt?

genevieve 2011.10.04. 22:46:31

na, én is mentem aludni..jó éjt

fran7 2011.10.04. 22:46:50

@genevieve: De volt. Valami ótvar barna kockás rövidnadrág volt rajta. S az Annamari nem engedte, hogy hozzáérjen.

beacska 2011.10.04. 22:48:08

@ő-szinte: :))) eláruljam? nem jársz utána? úgy izgibb ;P

ő-szinte 2011.10.04. 22:49:04

@beacska: nem tudok utána járni, nincs online. Légyszi mondd.

sogeking 2011.10.04. 22:49:07

@ő-szinte: mióta Szandika lerúgta a kamerákat

ő-szinte 2011.10.04. 22:50:02

@gyvy: Hogyhogy két órája? Nem este tíztől van csak?

beacska 2011.10.04. 22:50:10

@ő-szinte: én még nem csíptem el. Szokott késni. Mondjuk éppen ma gondoltam azt, hogy talán csak holnap lesz az ARÉNA, be tudják tenni az estibe, úgy, hogy mi nem nézzük végig éjszaka, hogy hogyan beszélik meg (+a lila kendők sem árulkodnak)

beacska 2011.10.04. 22:50:48

@ő-szinte: :DDD Csabán volt a titikban

julcsi29 2011.10.04. 22:50:57

@beacska: egy darabig még biztos fent leszek,de én peches vagyok,mindig a legjobb részekről maradok le :(Azért ha valami érdekeset látok,jelzem ( már ha lesz élő ):D

Hurri Kán 2011.10.04. 22:51:29

@ő-szinte:
Nem tudom, nappal hálistennek mással vagyok elfoglalva. :D

ő-szinte 2011.10.04. 22:53:07

@beacska: Most akkor láttad a LILÁT vagy nem?

beacska 2011.10.04. 22:53:32

@julcsi29: légyszi a lila kendőkről MINDENKÉPPEN kérünk beszámolót!

sogeking 2011.10.04. 22:53:52

@ő-szinte: viccesebb mint Cristofel?

beacska 2011.10.04. 22:54:24

@ő-szinte: láttam, láttam. Már a valovilagblog.com-on is fent van!

julcsi29 2011.10.04. 22:55:30

@beacska: fokozottan figyelek majd,eskü :D kendőkről ??? nem csak egyet láttál? :)

beacska 2011.10.04. 22:55:41

én a lányok közül ÚjVerára gyanakszom, mint kendőtulaj, mert csupa olyat tettek ma be, aki kint akarja lárni. ez nem lehet véletlen

beacska 2011.10.04. 22:56:15

@julcsi29: van egy párja vmelyik lányon is!!!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.04. 23:00:58

@beacska: Remélem, Annamária vagy Vera a védett!

julcsi29 2011.10.04. 23:01:20

@beacska: Értem ! És valóban,megnéztem,tényleg :)Jó,akkor csinálok valami kaját,és várom az élőt,aztán nagyon nézem majd :D

ő-szinte 2011.10.04. 23:02:30

@Peter_Cs: Nem csak egy lehet védett? Lemaradtam vmiről?

MagasMacska 2011.10.04. 23:02:37

@beacska:
Ha ez tényleg, akkor Hurráhurráhurrá!

beacska 2011.10.04. 23:03:11

@Peter_Cs: Én Annamariban és Melindában reménykedem, de Vera a bentlévők (elsősorban Kinga) bosszantása végett lenne jó ;D

MagasMacska 2011.10.04. 23:03:21

@MagasMacska:
És kiváncsian nézem a holnapi öfiben a többiek arcát!

beacska 2011.10.04. 23:03:48

@MagasMacska: és imáitok meghallgatásra találtak! halleluja!

MagasMacska 2011.10.04. 23:04:17

@ő-szinte: Nem, most egy fiú egy lány szerezhet védettséget.

ő-szinte 2011.10.04. 23:04:41

@beacska: Bocsi, lemaradtam vmiről, nem csak egy ember lehet védett?

MagasMacska 2011.10.04. 23:05:31

@beacska: Viszont akkor most lesz érdekes, hogy kiesni ki fog. Merthisz eddig Csaba szinte borítékolhatónak tűnt...

ő-szinte 2011.10.04. 23:06:50

Tuti Vera lesz védett. Igazáből a csajok között ő alatta rezeg a léc.

beacska 2011.10.04. 23:07:36

na jó. én eddig bírtam!
Jó szurkolást az éjszakai műszaknak!

ő-szinte 2011.10.04. 23:10:06

És hát ugye ez meg nem a Máltai Szeretetszolgálat vagy vmi nyugdíjas otthon, hogy "jaj, csak a bentlekóknak jó legyen, jól érezzék magukat". Nagy szart! Annyira azért ne érezzék jól magukat, mert hát akkor mi a faszt nézünk?

Hurri Kán 2011.10.04. 23:10:56

@ő-szinte:
Ha Kiszopon múlna, csak azt! :D

ő-szinte 2011.10.04. 23:13:16

@gyvy: Ezt most hogy is? Nem tudom mire írtad.

ő-szinte 2011.10.04. 23:15:40

Hú, azért a Belevalő is komoly. Most nézem vissza a tegnapit vagy az előtte lévőt, Olivér:"vendégünk Terry Black."
Uff!

Hurri Kán 2011.10.04. 23:18:10

@ő-szinte:
"ne érezzék jól magukat, mert hát akkor mi a faszt nézünk?"
Erre. :D

ő-szinte 2011.10.04. 23:21:08

Most látom, hogy a valovilagblog.com-on meztelen műtermi fotók vannak Kinga + Veronika, stb. Ez hogy s mikor?

MagasMacska 2011.10.04. 23:21:16

Nálatok sincs online?

foxglove (törölt) 2011.10.04. 23:23:21

Oli röhögőgörcsöt kapott a belevalóban Kubán:D

ő-szinte 2011.10.04. 23:26:43

Bakker , ezt a Dyát küldjék haza, mert már tényleg nem bírom sokáig!

MagasMacska 2011.10.04. 23:28:38

Na jó, én kidőltem, viszlát holnap.

JOKKA21 2011.10.04. 23:29:45

Jó volt ez a poszt.:D Most van a belevalóban Zsófi, ezekhez a nőkhöz képest agysebész(kivéve Annamarit).

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.04. 23:30:42

@beacska: @gyvy: @ő-szinte: Annamária egyértelmű, többek között Vera a Borg szempontjából maga Janeway kapitány, jó arcok.

Hurri Kán 2011.10.04. 23:31:13

@foxglove:
Nem csodálom. :D

@JOKKA21:
Azért ne túlozzunk.

ő-szinte 2011.10.05. 00:02:17

Szerintem itt mamá nem lesz semmi!

ő-szinte 2011.10.05. 00:03:37

"A közvetítés hamarosan folytatódik"

julcsi29 2011.10.05. 00:06:20

@ő-szinte: ja,biztos már a reteknél is rájöttek,hogy véletlenül olyat láttunk,amit nem kellett volna :(a hamarosan annyi idő,amíg megpróbálják ezt helyrehozni

ő-szinte 2011.10.05. 00:07:58

@julcsi29: Mégis hogyan gondolták?! Időutazók?

ő-szinte 2011.10.05. 00:08:35

Pedig már örültem, hogy nem geciznek, mit tavaly.

ő-szinte 2011.10.05. 00:09:34

Amikor is kb 15-20 perc csúszás volt a rednes idő és az online adásidő között.

julcsi29 2011.10.05. 00:10:11

@gyvy: Hát a lila kendőre :)Elvileg,azt csak holnap tudhattuk volna meg.Ha most lenne élő,még a végén a másikat is kiszúrnánk :D Egyébként ma szolidabbak voltatok/tunk mint tegnap szerintem :D

ő-szinte 2011.10.05. 00:11:52

Véget ért a belevaló, "akkor nézzünk be élőben a villába" szlogennel, majd negyed őra múlva ugyanazokat a képsorokat tekinthettük meg újra "élőben" online.

julcsi29 2011.10.05. 00:12:11

@ő-szinte: Még az is lehet :) itt lassan már semmi sem lehetetlen :D Egyébként eddig én is örültem,hogy jobb az élő,mint tavaly :(

Hurri Kán 2011.10.05. 00:12:14

@julcsi29:
Sorsom utolért, elkövetkezendő napokban hülyeségen kívül másra is használni kell majd az agyamat, a folyamat már ma elkezdődött, ez lehetett az oka. Nálam. Más nevében nem tudok nyilatkozni. :)

ő-szinte 2011.10.05. 00:12:54

Szerintem sztájkoljunk!

ő-szinte 2011.10.05. 00:13:54

Akarom mondani sztrájkoljunk!
Csak már félre ütök a dühtől.

julcsi29 2011.10.05. 00:14:40

@gyvy: Akartam is kérdezni hogy haladtál a zország építés ügyében :))

ő-szinte 2011.10.05. 00:15:33

Büntessük meg a retket!

julcsi29 2011.10.05. 00:16:02

@ő-szinte: Támogatom ! :D Hogy képzeled a dolgot ? :)

Hurri Kán 2011.10.05. 00:18:17

@julcsi29:
Hát, rögös az út, de végigmegyünk rajta. Úgy, hogy közben Deák Ferencre gondolunk, könnyebb. ;-)

ő-szinte 2011.10.05. 00:18:35

Holnap után csökkentsük drasztikusan a nézettséget. Mondjuk az abszolute lófaszpont alál.

julcsi29 2011.10.05. 00:20:19

@gyvy: :D:D:D Figyu,Te már régi motoros vagy itt zavarhatlak néhány kérdéssel a blogolással kapcsolatban?Kicsit ciki,de tudatlan vagyok bizonyos dolgokban :)

Hurri Kán 2011.10.05. 00:20:34

@ő-szinte:
Pl. üljünk háttal a képernyőnek? :)

ő-szinte 2011.10.05. 00:21:30

@julcsi29: Igazából arra gondoltam, hogy mindenféle közösségi oldalon kellene szorgalmazni, hogy x napon sztrájkoljunk, mivel ilyen faszságokkal traktálnak minket, hogy megvonják az onlinet, stb. Nekik csak az büntetés, ha nincs nézettség!

julcsi29 2011.10.05. 00:21:54

@ő-szinte: Mondjuk nézzük a konkurenciát? :)Nem jó,Hajny mindannyiunkat erősen idevonz :D

ő-szinte 2011.10.05. 00:22:13

Persze én egy elbaszott idealista vagyok...!

julcsi29 2011.10.05. 00:22:44

@gyvy: Ez se rossz ötlet :D ,és a hangot is vegyük le :) ?

ő-szinte 2011.10.05. 00:23:03

@julcsi29: Mondjuk Hajni lehetne az elöljáró a sztrájk ügyében!

Hurri Kán 2011.10.05. 00:24:16

@julcsi29:
Persze, ha gondolod, katt a Pompomra, ott tudsz üzit küldeni, már ha olyan természetű a dolog. :)

ő-szinte 2011.10.05. 00:25:02

Ez komolyan vérlázító! Ember társaim, fegyverre!

julcsi29 2011.10.05. 00:25:43

@ő-szinte: Nem hangzik rosszul,de lehet elküldene minket valahová,hogy még ezt is a nyakába akarjuk varrni :)),a baltát pedig ugye nem adja kölcsön :D:D

ő-szinte 2011.10.05. 00:26:28

De most komolyan. Nincs vmi médiatörvény? Amivel kötelezni lehet őket az elégséges szolgáltatásra?

Hurri Kán 2011.10.05. 00:26:38

@julcsi29:
Igen. Sőt, mindezt fotózzuk le, és tömegesen küldjük el a reteknek. Végső esetben megköpködhetjük a TV-t is. :D

ő-szinte 2011.10.05. 00:27:18

@julcsi29: Aki kurvának áll, ne csodálkozzon ha megbasszák...

ő-szinte 2011.10.05. 00:30:07

@julcsi29: remélem hajni olvassa majd és megszállja az ihlet. Vagy elkapja a gépszíj. vagy egyszerűen csak kiáll az ügyért...

ő-szinte 2011.10.05. 00:30:56

Bocsi, Hajni nagybetűvel.

ő-szinte 2011.10.05. 00:33:03

Akkor most megyek Aranypartot nézni.

ő-szinte 2011.10.05. 00:34:26

Bakker!

Éden Levit a villába!

nathalie 2011.10.05. 00:34:50

van itt valaki? az a valaki meg tartson egy gyors élménybeszámolót az öfiről :D

julcsi29 2011.10.05. 00:35:48

@gyvy: Küldtem üzit :),ezt nevezik egyébként privinek? :)

ő-szinte 2011.10.05. 00:35:51

@nathalie: Öfi fönt Hajni által. Amúgy szia.

ő-szinte 2011.10.05. 00:36:28

@nathalie: Öfi helyett: Csaba tuti védett!

nathalie 2011.10.05. 00:37:27

@ő-szinte:
jaj, nem. A mairól :) nem láttam. annyit láttam fél szemmel, hogy táncoltak és vera haja olyan volt, minta ötnapos másnaposságát próbálná kifeküdni egy sátorban.

nathalie 2011.10.05. 00:38:14

@ő-szinte:
miért védett? az ma volt?

Hurri Kán 2011.10.05. 00:40:15

@nathalie:
Kiszop begipszelte a faszát, olaj, géz, minden nélkül, én ennyit tudok. Nem néztem, onlány nincs.

@julcsi29:
Igen. :)

ő-szinte 2011.10.05. 00:40:16

@nathalie: A viiiillalakóóók gipszbee örökííítettéééék teestrészeikeet.

julcsi29 2011.10.05. 00:41:55

@nathalie: a feléről ugyan lemaradtam,de lássuk csak : mindenkinek be kellett menni a riportba,és megnevezni,kiket rakna ki.de nem mutatták az összeset.aztán volt egy feladat,búcsútáncot kellett lejteniük,amihez párt választottak,Kiszop Verát,mert neki ő a leg,aztán Csaba is Verát,mert csak.Seri és Csaba randija uncsi volt,Seri végéig Gergőről beszélt,aztán rájuk rontott Dya,hogy elmesélje,mit beszélnek a többiek odabent.Attila Kingát választotta,aki továbbra sem engedi közel magához,mert csalódott benne,és ez már így is marad.aztán Fecó és Kinga táncoltak,és sírtak.ja Seri énekelt,ettől többen megőrültünk.és aretek elbaszott valamit,mert már ma lehetett látni Csaba kezén a lila kendőt,az aréna meg csak holnapi adásban.asszem ennyi :9

ő-szinte 2011.10.05. 00:42:24

@nathalie: Igen és valószínűsítettük, hogy a további infók kiszivárogtatásának megakadályozása végett nincs online most.

nathalie 2011.10.05. 00:42:41

@gyvy:
neee :) és hogy tudta leszedni? egytalán le akarja szedni? :)

"szeretlek titeket emberek"- most itt tartok, de jól elröhögök :)

ő-szinte 2011.10.05. 00:44:50

@julcsi29: Jaj, tényleg!
Hogy is felejthettem el sehere énekét!
LOL (akármit is jelentsen ez a három betű!)

nathalie 2011.10.05. 00:45:59

@julcsi29:
ja, a sírós táncos-jelenet meg volt, mert itt a haverjaim bevallották, hogy "hát már láttunk pár részt, bekapcsolod?..." , de akkor már tíz volt. Így csak a táncolást láttuk, meg hogy fecó megint zokog. Mivel ment közben zene, meg duma, ezért csak tippelni tudtunk, hogy feco azért sír megint, mert érzékeny, kinga meg azért, mert attila egy fasz :)

julcsi29 2011.10.05. 00:46:25

@gyvy: Nagyon köszönöm ! :)Simán előfordulhat még máskor is :D

ő-szinte 2011.10.05. 00:46:31

@nathalie: Azt érdemes lenne visszanézne, hogy hogyan szedte le. Az első mozdulatnál megbánta, hogy megszületett.

nathalie 2011.10.05. 00:46:56

@julcsi29:
jaj, nagyon köszi az összefoglalót :)ezzel illet volna kezdeni...bocsi.

julcsi29 2011.10.05. 00:48:16

@nathalie: Igen,meg azért mert mindketten félnek és ha bármelyikük is elmegy azért Ők már örök barátok maradnak :D:D

ő-szinte 2011.10.05. 00:48:47

@nathalie: Azt a picsogást amit kinga és fecó levágott!

Hurri Kán 2011.10.05. 00:50:06

@julcsi29:
Mármint kik maradnak barátok? Sorry, de az elmúlt órák alatt az agyműködésem kicsit lelassult. :D

nathalie 2011.10.05. 00:50:14

@julcsi29:
ja, értem. mindig is hiányoltam a két hét alatt megkötött örök barátságokat az életemből, úgyhogy ezt nem tudom most annyira átérezni, hogy sírjak. De talán holnap lesz valami az öfiben, ami mélyebb érzéseket vált ki belőlem. :)

ő-szinte 2011.10.05. 00:50:55

@gyvy: Fecó+Kinga
Amúgy az enyém is.

Hurri Kán 2011.10.05. 00:52:44

@ő-szinte:
Köszi. :)

@nathalie:
Talán amikor Kiszop szedi le a bréről a gipszet, közben az arca. HA az nem vált ki mély érzéseket, akkor nem tudom, mi. :DDD

ő-szinte 2011.10.05. 00:52:53

@nathalie: Mélyebb érzéseket max a pasid vált majd ki belőled...

nathalie 2011.10.05. 00:54:02

@gyvy:
még ott tartok, a visszanézésben, hogy
"nevessetek egy jót, lássátok testem, csak jót akarok nektek" :):)
versben mondta el a riport szobában. Szeretem ezt a gyereket, na :):)

julcsi29 2011.10.05. 00:54:10

@nathalie: Igen,ez az öribari két hét alatt nekem is kimaradt.Gondoltam is,hogy bennem van a hiba,hiszen a villában ez oly profin megy mindenkinek :):D

ő-szinte 2011.10.05. 00:54:24

Éden Levit a villába!

csak magamat képviselem 2011.10.05. 00:54:58

@beacska: jóéjt! én most kezdek, ilyen egy önképviselő kis faszbagoly. mindjárt témázok.

Hurri Kán 2011.10.05. 00:55:08

@julcsi29:
Én holnap Sehi éneklésére gyúrok. Zorán állítólag megtépkedte parókáját, és nekiállt összetördösni platinalemezeit. :D

julcsi29 2011.10.05. 00:55:56

@gyvy: erről én is lemaradtam,de mindjárt visszanézem,ha az ARCA miatt megéri :D:D

ő-szinte 2011.10.05. 00:56:01

@julcsi29: Egyébként ebből az öribaris dologból látszik, hogy mennyire gyerek még a Kinga.

ő-szinte 2011.10.05. 00:57:28

@julcsi29: Ne félj! Csak az arcát fogod látni.

julcsi29 2011.10.05. 00:57:39

@gyvy: pedig azt hittem felveszi minimum vokalistának maga mellé :D:D

nathalie 2011.10.05. 00:57:43

@julcsi29:
hát én is az a típus voltam, akitől a szülei még az ovoda harmadik hetében is azt kérdezgették, hogy hát van már legjobb barátnőd? a válasz a nem volt...
ott kezdődött :)

Hurri Kán 2011.10.05. 00:58:07

@julcsi29:
Nem tudom... Nekem annak idején csak a LÁBAM volt eltörve. Többit a fantáziádra bízom. :D

julcsi29 2011.10.05. 00:58:59

@ő-szinte: Kinga is :),meg még többen :D,köszi,megnyugodtam,megyek megtekintem :)

csak magamat képviselem 2011.10.05. 00:59:02

mostan leállt. tegnap olyan jó volt, összeállt, szétállt, felállt.
2 műszak lehet, A nap-B nap. Ma a retardált B-nap van szolgálatban. Ez közvetítés?? Meg hsmarosan folytatódik? Ez rosszabb, mint a pisilő "rögtön jövök" cetlis bolti eladók.
Beetet, azt baszhatod.

nathalie 2011.10.05. 00:59:59

@ő-szinte:
igen, bár nem hiszem, hogy fogjuk tudni produkálni a való világ mélységeket. :)

Hurri Kán 2011.10.05. 01:01:56

Továbbra is basz lenni onlány. :D

ő-szinte 2011.10.05. 01:02:59

@gyvy: Ne reménykedj! Olvass vissza és csatlakozz a sztrájkolókhoz!

nathalie 2011.10.05. 01:03:18

@gyvy:
gondolom csaba most üvöltözik magából kikelve, hogy basszátok meg én maradok! :) sztem ez lehet a probléma.

Hurri Kán 2011.10.05. 01:05:07

@ő-szinte:
Természetesen. Fogalmazom a petíciót. :D

@nathalie:
Igen, mindezt megfejelve azzal, hogy szembesült a ténnyel, közel két hetes balfaszkodása közben egyik csajt sem kapta el. :DDD

nathalie 2011.10.05. 01:06:48

@gyvy:
de ma ő a villa császára... :)

ő-szinte 2011.10.05. 01:07:14

Aranypart Ádám nem szereti ha baszogatják! Nahát!

Hurri Kán 2011.10.05. 01:07:44

@nathalie:
Pünkösdi császárság lészen ez :D

Hurri Kán 2011.10.05. 01:08:14

@ő-szinte:
Mélységesen meg tudom érteni. Én sem szeretem. :D

julcsi29 2011.10.05. 01:09:02

Kiszop szerint ugyebár teljesen normális dolog,amit tett :),Attila szerint meg ez a művészi szabadság,rendben van,és mint megtudtam,Kingának van a legszebb bóti melle,immár gipszben is :):D

ő-szinte 2011.10.05. 01:10:42

Éden Niki most jött rá, hogy egy pasit belsőleg is meg kell szeretni, nem csak külsőleg...

ő-szinte 2011.10.05. 01:11:20

Én kérek elnézést helyette is!

julcsi29 2011.10.05. 01:11:21

Egyépként a malacot sajnáltam,amikor Kiszop ordított :( megmondták,hogy érzékeny a zajra,és visított is

nathalie 2011.10.05. 01:11:28

@gyvy:
most néztem meg krisztofel arcát, majd a szöveg, bírnom kell, kemény kubai srác vagyok :)

olyan elutasító vagy csabával! lehet, hogy a kis hernyóból pillangó lesz itt a szemünk előtt. Nyitottnak kell lenni :)

Hurri Kán 2011.10.05. 01:12:44

@nathalie:
:XDDDD
Izé... küldesz linket, hol lehet Kiszop arcát megnézni? :D
Nyitottnak, mi? :DDD

nathalie 2011.10.05. 01:13:06

@ő-szinte:
szólj ha levi hány :) arról a produkcióról nem akarok lemaradni. hallottam már, hogy ha részeg vagy nem az a lényeg, hogy legyen nálad taxi pénz, hanem csak egy bőrönd:)

ő-szinte 2011.10.05. 01:13:33

@julcsi29: Egyébként ezen a legszebb melles odaszóláson elgondolkodtam. Szerintem most szeretett ki Gergő seheréből. Olyan áhítattal mondta ezt kingának..., mint aki már egy mocskos-lucskos baszást vizionál.

julcsi29 2011.10.05. 01:14:14

Tavaly is mindig megmagyarázták,meg elnézést kértek,hivatkozva technikára,meg az ördögre,amikor nem volt :) Mellesleg ez a médiahatóság nem is rossz ötlet!Ha egyszer azt mondják,van akkor legyen! Ez egy szolgáltatás,vagy mi a lófasz,oppárdon!!:))

csak magamat képviselem 2011.10.05. 01:14:57

@nathalie: :DD
arról most kár volt lemaradni. szerintem Csaba bedugta a Gibsont a villa fővillanyórájába és a Smoke on Watert játssza végtelenítve. Villanyoltásig.

Hurri Kán 2011.10.05. 01:15:15

@julcsi29:
Maradjunk annál a verziónál, hogy lófasz, de nem szolgáltatás. :D

Hurri Kán 2011.10.05. 01:16:36

@nathalie:
Az a jelentéstartalom, ami az elmúlt időben hozzátapadt! :D

julcsi29 2011.10.05. 01:17:01

@ő-szinte: nem tudom értelmezni a dolgot,a bóti mellek nem tök egyformák?legalábbis érzésre ?

ő-szinte 2011.10.05. 01:17:08

@nathalie: Már nem a régi. Ritkán hány. Ellenben pszichológiailag elemez és nem tudja mi az a frigid. Miután Beki elmagyarázza, hogy :"az olyan fridzsider csajok"(jaj ne!), levi kérdése:"Mért, van olyan csaj? Szerintem nincs."

Hát ezért szeretem őket!

Hurri Kán 2011.10.05. 01:17:10

Kár, hogy Veron száját nem szoborták meg. :D

nathalie 2011.10.05. 01:17:23

@csak magamat képviselem:
és lehet egy száll pöcsben áll és azt üvölti, hogy na most ki akar ezért sorba állni??? Fiúk! Ti is! :D:D:D

Hurri Kán 2011.10.05. 01:18:58

És télleg ott szambázik gipsszel a faszán. Áááá, nem hiszem el. :D

ő-szinte 2011.10.05. 01:19:09

@julcsi29: Nem. Két egyforma mell nincs. Ha bóti ha nem. De nem tapintásilag volt elájulva tőle, hanem vizuálisan. Amúgy tényleg nagyon szépek, Innen is üdv a dokinak aki csinálta.

julcsi29 2011.10.05. 01:19:47

Mivel nekem nincs olyan csatornám,én biztos lemaradok Ádámról :)Bár nem biztos,hogy nagy a veszteség :D Amit olvastam arról a műsorról,az alapján kihagyható.Nézem inkább a Katedrálist DVD-n,engem megfogott

ő-szinte 2011.10.05. 01:19:57

@gyvy: Megszoborták, csak nem a vártnak megfelelő lett.

Hurri Kán 2011.10.05. 01:20:48

@nathalie:
Végül is... Egyetlen egy dolog miatt lehetne mástól megkülönböztetni. Vízszintes. :DDD
De minden kívánságom így teljesülne, most látom, szoborják. :D

nathalie 2011.10.05. 01:21:06

@julcsi29:
Katedrális nagyon fasza. szerettem. :)

ő-szinte 2011.10.05. 01:21:07

@julcsi29: www.viasat3.hu vissza tudod nézni az adásokat.

julcsi29 2011.10.05. 01:21:47

@gyvy: De megszoborták,csak nem lett olyan jó :)))

Hurri Kán 2011.10.05. 01:22:36

@julcsi29:
Már látom. Nem hát, szarból várat nem lehet. :DDD

nathalie 2011.10.05. 01:22:37

@gyvy:
jaaaa, azt hittem, hogy már láttad és kétségbe vagy esve, mint veronika, hogy nem lett valami jó :):)
de hogy Te már előtte vágyakoztál rá (használhatom ezt a szót, ugye?),na azon most külön röhögök :):)

nathalie 2011.10.05. 01:23:44

@ő-szinte:
úúú, jó hogy mondod én még a sixx-es interjút sem láttam tőle.

Hurri Kán 2011.10.05. 01:24:16

@nathalie:
Viccelsz? Egy ilyen Veronika maszk nélkül nem teljes a lakás harmóniája, ezt Stevie Wonder is belátná :)))

nathalie 2011.10.05. 01:24:39

@julcsi29:
tudors, borgias. valamelyiket nézed, láttad? azok is faszák.

nathalie 2011.10.05. 01:25:46

@gyvy:
most mit mondjak? ha krisztofel nem bassza le a levételt... :):):)

küldök számot : www.youtube.com/watch?v=2AjkeuOnvRY&feature=related

julcsi29 2011.10.05. 01:25:51

@ő-szinte: Köszi,akkor majd belenézek,legalább látom is azokat,akikről olvastam :)Úgy tűnik lassan eljön az ideje,hogy lecseréljem a mobilinternetemet valami jobbra,mert ez már kezd sok lenni neki :)

julcsi29 2011.10.05. 01:27:19

@nathalie: nem,még nem volt hozzá szerencsém,de majd utánajárok :)

nathalie 2011.10.05. 01:28:06

@ő-szinte:
eredetileg egy könyv (Ken Follet), de mi most egy sorozatról beszélünk, amit a könyv alapján csináltak. kosztümös, középkor.

csak magamat képviselem 2011.10.05. 01:28:38

@nathalie: :)
Krisz menne is rögtön, kikerülve a sort, hogy én a nőket szeretem, csak játszom a buzit, hogy félreértsenek.

nathalie 2011.10.05. 01:29:04

@julcsi29:
ohhh, azonnal nézd meg a trailereket :) mondjuk a tudors több évad...

julcsi29 2011.10.05. 01:29:05

@gyvy: ha gondolod,licitálunk majd Neked érte :)ennyien már csak összehozzuk,hogy a Tiéd lehessen Veron szája :D:D

Hurri Kán 2011.10.05. 01:29:55

@nathalie:
Tőlem elbaszhatja, nem vagyok nyitott. :D

Én is küldök számot. :D
www.youtube.com/watch?v=KwcdVIdtOqY

ő-szinte 2011.10.05. 01:29:58

Mi az a Katedrális??????

Hurri Kán 2011.10.05. 01:30:37

@julcsi29:
Óhhh... nagylelkűséged és segítőkészséged végtelenül meghat. :D

nathalie 2011.10.05. 01:30:50

@csak magamat képviselem:
tudtam, hogy csaba védettséget szerez. egyébként. így volt nekik pofára esés, hogy azt hitték, hogy ő az egyik biztos kieső.

julcsi29 2011.10.05. 01:31:13

@nathalie: haverom nagyon fog örülni,hogy már megint megyek kuncsorogni,mit is szerezzen meg nekem :):),de ha zat mondod érdemes,beszerzem

csak magamat képviselem 2011.10.05. 01:32:04

a Krisz-Bandi-randit várja már szerintem sok ember.

ő-szinte 2011.10.05. 01:32:10

Valaki tiszteljen már meg azzal, hogy megmondja mi az a Ktedrális amiről az előbb szó volt.

csak magamat képviselem 2011.10.05. 01:33:06

@nathalie: le vagyok maradva. miből dőlt el a védettség? szavazás?

Hurri Kán 2011.10.05. 01:33:14

@ő-szinte:
tv2.hu/akatedralis

Többet én sem tudok róla, nem vagyok nagy sorozat-szakértő. :)

nathalie 2011.10.05. 01:34:17

@gyvy:
köszönöm a germán verziót :) remélem a tomnak drukkoltál... váló ok, ha a jerrynek...:)

nathalie 2011.10.05. 01:35:00

@csak magamat képviselem:
aréna és valami feladat. de még nem tudjuk, holnap lesz az öfiben.

nathalie 2011.10.05. 01:36:02

@ő-szinte:
de hát kétségbeesve írom,hogy fent megválaszoltam!!! :)

Hurri Kán 2011.10.05. 01:36:14

@nathalie:
Ez egyértelmű... valaki ne pökhendiskedjen, ha nincs meg hozzá a fizikai háttere. :D

www.youtube.com/watch?v=ryBjR1MpYCo
Ez még egy klasszik darab. :D

ő-szinte 2011.10.05. 01:37:28

@gyvy: Oh, szóval sorozat. Hát ha akrtok jót nézni, akkor AXN : INTERNÁTUS vagy még meglehet nézni a online-sorozatok.hu oldalon. Én ez utóbbin néztem végig, mert annyira izgalmas volt, hogy nem tudtam kivárni a következő részt. Így kb. 4-5 nap alatt megnéztem a 70 akárhány részes sorozatot.

nathalie 2011.10.05. 01:38:26

@julcsi29:
tudors: VIII henrik és az ő házasságai,
Borgias: Rodrigo Borgia pápává válása és az ő szarkavarásai.
kosztümös mindegyik. A tudors-t jobban szeressük. :)

csak magamat képviselem 2011.10.05. 01:40:14

@nathalie: ha tom és jerryről van szó, csakis tom!
akkora kis patkány az a retekegér.
sunyi! kutya mögé bújik! Tom mindent egyedül csinál, max. néha egy-két macska jön segíteni, de akkor azok ellopják Jerryt (meg is érdemli).

ő-szinte 2011.10.05. 01:40:23

Ezt a szopást, hogy itt maradtunk parlagon! No online.

Hurri Kán 2011.10.05. 01:40:57

@ő-szinte:
Nincs mit. Elhiszem, h jó, de én nem vagyok nagy sorozat-fogyasztó. :)

ő-szinte 2011.10.05. 01:42:39

@gyvy: Én sem, de ezt nem tudtam abbahagyni. Olyan mint egy jó könyv amit nem vagy képes letenni.

csak magamat képviselem 2011.10.05. 01:44:16

mi a faszt írtam? leírtam fordítva, hogy ebből? shit

nathalie 2011.10.05. 01:44:19

@gyvy:
na ezért most elkezdtem hallgatni a sepultura roots b.r. számát :) ezer éve nem hallottam. istenem :) köszi

ő-szinte 2011.10.05. 01:46:13

@csak magamat képviselem: Ma én is hasonló képpen írtam szavakat. Meg mondatokat. És azt hiszem nem csak ma.

Hurri Kán 2011.10.05. 01:46:38

@nathalie:
:DDDD
Várjáá, még egy remek német zene. Black Sabbath-tal hogy állsz? :D

www.youtube.com/watch?v=pIYRFvQMh7A

nathalie 2011.10.05. 01:47:53

@ő-szinte:
az internátust én kb tíz részig néztem, tényleg annyira jó?

nathalie 2011.10.05. 01:48:59

@gyvy:
paranoidon nőttem fel mert apám kedvenc száma:))

Hurri Kán 2011.10.05. 01:49:38

@nathalie:
Óóóóó.:D
Ezt azért nem biztos, h meg kéne neki mutatni. :D

nathalie 2011.10.05. 01:50:58

@gyvy:
de nem ezen a verzión! Apu nagyott hibázott :):):)
óriási :):)

ő-szinte 2011.10.05. 01:52:36

@nathalie: Nagyon. No1! Nekem rémálmaim is voltak. Olyan fordulatos, hogy mire megemésztettem volna az egyik eseményt, jött megint vmi váratlan fordulat és már nem tudtam mit gondoljak.
Jó, mondjuk én baszottul bele tudom élni magam. Nekem olyan volt, mintha velem is történne a sztori.

Hurri Kán 2011.10.05. 01:53:03

@nathalie:
:D
Éjszakai műszaknak további jó mulatást, dőltem. Reggel, délben, hideg-meleg időben ugyanitt. Sziasztok! :)

julcsi29 2011.10.05. 01:53:35

@gyvy: Ez csak természetes :)

nathalie 2011.10.05. 01:54:25

@ő-szinte:
oké. mondjuk én kurva sok sorozatot nézek, szóval azokhoz képest tök más volt, és annyira nem jött be. de lehet majd megpróbálom mégegyszer. :)

julcsi29 2011.10.05. 01:54:33

@nathalie: Köszi,kijegyzeteltem,beszerzem :)

nathalie 2011.10.05. 01:56:02

@julcsi29:
meg egy jó netet. azt is írd fel :):) csak a haverodat akarom kímélni, nekem örjöngtek amíg nem lettem önellátó a sorozatok terén :)

julcsi29 2011.10.05. 01:57:04

@gyvy: Én is megyek,mert ha holnap a melóban összekeverem a szezont a fazonnal,még lapát lesz a jelem :(Aztán majd jöhetek Hajny mellé valami kertészeti vállalkozásba,mondjuk fakivágás-földmunka :) Mindenkinek jó éjt,és szép napot,holnap este tali,sziasztok !:)

ő-szinte 2011.10.05. 01:57:27

Aranypart Ada Csiga faszán is szaxizik egyet?

nathalie 2011.10.05. 02:02:37

@ő-szinte:
nem.
de most készülök :)
szóval igen. :) jó éjt.

ő-szinte 2011.10.05. 02:45:33

Azért még figyelmetekbe ajánlom sehere (nem is tudom minek nevezzem)nevetését(?). Azt a vaddisznó hörgés-röfögést! Nagyon kiábrándító és megint elnézést kérek a női nem nevében.

Jó éjt mindenkinek!

JOKKA21 2011.10.05. 03:11:21

@ő-szinte: Igen, az ilyen nők(?) miatt, mint Kinga és Sehere mondja sok pasi(én is) hogy MNK.

Líder Máximo 2011.10.05. 06:07:05

Húha, most értem haza.

Krisz!

undosztrész csikkómagyarország!

Líder Máximo 2011.10.05. 06:10:07

Hoppá, ez kimaradt: baltás bula forevör!

traff 2011.10.05. 06:40:48

Belenéztem az valóvilágblogba,4.poszt a farokgipszelésről, az oldal végén a reklámlinkek elsői intim szőrtelenítésről szólnak:))))

haruka 2011.10.05. 07:26:34

Reggelt!
tudatlan vagyok. ma lesz a játék a védettségért, vagy tegnap este volt és ma adják nekünk le, vagy hogy van ez?

beacska 2011.10.05. 07:34:33

@haruka: tegnap napközben megvolt. Meg is van a 2 védett -egy fiú és egy lány. Ezért nem volt tegnap online, de bentmaradt a tegnapiban, hogy Csabán ott a lila kendő. Ő az egyik védett. De csak ma este látjuk a játékot.

haruka 2011.10.05. 07:47:54

@beacska: köszi, puszi! :) megyek is kipihenem magam a ma esti naaaagy összecsapás előtt. de az milyen béna, hogy lelőtték a poén felét...

Jóléti Dán Kekszesdoboz 2011.10.05. 07:47:58

egyszer volt Alekoszos valóvilág, emmán nem az

beacska 2011.10.05. 08:06:24

a tegnap előtti éjszakait hallgatom: Annamari beszélget Kingával Bandikáról. Leszegényezték, mert ilyen volt: AM mondta Bandikának: Ugorj már le érte a CBA-ba! Erre Bandika szép lassan el is indult. Aztán bambán megállta az ajtóban.
Szegény Bandika, ez nem megjátsza!

mocskosmacska 2011.10.05. 08:11:28

Nem tudom veronikának mi a baja kubával. Alekosz után a srác kész mennyország.
alekosz kuba
kinézet: 0 7
intelligencia: 0 0
jóindulat: 0 6
szórakoztatás: 0 1
Alekosz 8 pontos lett, de kuba a 40-ből azért elért 14 pontot. Kuba simán egy jóindulatú hülye, aki még ki is nézne valahogy, ha nem látszódna az arcán a retardáltság, míg alkosz ronda is, hülye is, rosszindulatú is.

mocskosmacska 2011.10.05. 08:12:01

@mocskosmacska: Elnyomás volt, alekosz 0 pontos lett.

Caprica99 2011.10.05. 09:04:16

Reggelt!
Hajni, nem lehet kizárni ezeket az idiótákat, akik itt valami hülye játékot
reklámoznak folyton? Lásd: Tomsik Pamacs

Nna...
Hát rettentő rém egy bagázs.
Én rendszeresen elalszom az adásokon, halál unalom az egész.
Gergő egy nagy kalap szar, nem csinál semmit, csak ül és néz maga elé, vagy a Serit ölelgeti, nem szól egy szót sem, szinte soha.
A Fecó tiszta Bömbi/Gömbi - folyton rinyákol, már ez is qrva unalmas.
A Veronikát hagyjuk, ez a Krisztoizé nevű kis pöcs rettentő irritáló a fene nagy egójával.
Aztán....
Vannak tán még mások is bent?
Nem lehet őket észrevenni.
Az Attila taktikus?
Lóf@szt!
Próbála Alekoszt utánozni - kevés sikerrel.
Hát nem igen villogtak a szerkesztők most a szereplőválogatással!
Iszonyat gyengusz a felhozatal.

fran7 2011.10.05. 09:13:10

@Caprica99: Szerintem Krisz és Attila Alekoszt utánozza valamennyire, hisz az nyerő stratéga volt. Gergő Jerzyt, Fecó Gombit.

nowo 2011.10.05. 09:21:27

@nathalie: Igen,ezt mondtad tegnap,hogy Csaba egy módon "menekülhet" meg,ha védettséget szerez.
Én örülök,hogy sikerült neki!:)

Viszont Fecóval nem vagyok "kibékülve".
Rövid,tömör véleményem szerint férfiatlan és ideggyengeség,amit művel.
Oké,hogy amúgy szimpatikus,de gyakorlatilag ott tart,hogy minden megnyilakozása sírásba torkollik.
Tegnap számomra visszatetsző volt,amikor hosszú percekig zokogott Kinga vállán,mintha legalábbis az Édesanyját veszítette volna el.

Vera első emberi megnyilatkozása volt tegnap,amit tánc közben mondott Csabának.Jé,ilyen is tud lenni?

Amúgy a két reklámmal agyon vannak vágva,ill. szabdalva az összefoglalók.
A vv4-ben csak egy reklámblokkra emlékszem.

SSTamás 2011.10.05. 09:29:27

Sziasztok!

Régóta olvasom Hajni összefoglalóit és a hozzászólásokat (néha nehéz eldönteni, hogy melyik szórakoztatóbb).

Ugyan csak háttértévézésként nézem a műsort, miközben japán kortárs irodalmat olvasok eredetiben [:)], de van egy olyan érzésem, hogy Kuba csak megjátssza a hülyét. Az ok, amiért ezt gondolom az, hogy a legutóbbi összefoglalóban hamiskásan mosolygott, miközben valami hatalmas baromságot adott elő.

A másik lehetőség az, hogy én nála is butább vagyok, azért tűnik okosnak számomra.

Üdv,

Tamás

genevieve 2011.10.05. 09:32:33

@Peter_Cs: és IGEN, IGEN, IGEN:-)

hajrá Csabi:-D

nowo 2011.10.05. 09:35:37

@nowo: ja,már tudom...:DDD

Tjuca 2011.10.05. 09:36:22

szerintem péter bandit bedobja a levesbe. simán. ő a leggyengébb láncszem fiúágon.

Tjuca 2011.10.05. 09:37:15

mikor lesz a helycserés támadás? és ez csak egyszeri akció?

fran7 2011.10.05. 09:38:19

Tényleg a reteknek nem volt annyi esze, hogy csak akkor rakatja fel a lila kendőt, amikor már lement az adásban az Aréna? Pedig nem egy bonyolult logisztikai feladat.

nowo 2011.10.05. 09:42:29

@Tjuca:csütörtökön
Remélem,hogy csak egyszeri akció.
Nekem már most sem tetszett,mert kívülről beleszóltak a természetes kiválasztódásba.

Tjuca 2011.10.05. 09:43:46

@fran7: jajj majd kiderül, hogy csak vicc volt. :-D

nowo 2011.10.05. 09:43:48

@fran7: a kendőt MMKK viselni kell,még ha rámegy a műsor,akkor is!;)

Tjuca 2011.10.05. 09:44:51

@nowo: nekem tetszik. akár kéthetente csereberélhetnének. aztán közlik, hogy ja lecseréltük a nyereményt is, két hónap önkéntes munka a budapesti állatkert majomházában. :-)

BarBwire 2011.10.05. 09:45:34

Jó reggelt,

az a kérdésem, hogy nem csütörtökön kellett volna lennie az arénának? A védettséget ott szerezni, mert most mi a képlet?: csütörtökön megnézzük mi volt, aztán hogy ki áll szarul, sírás, búcsú, és jöhetnek az újabb "tengerik".

fran7 2011.10.05. 09:47:38

@nowo: Nem olyan rossz ötlet ez, mert rögtön másképp állnak majd a Csabához, ha nyeri az Arénákat, mert akkor sokat számít, hogy ő kit jelöl. Más realitykben ez nagyon jól működik. Segíti a bonyolultabb játékhelyzetek kialakulását. Így talán nem hallunk olyan jelölési szöveget: arra teszem a jelet, aki nem mosta meg a hajamat.

nowo 2011.10.05. 09:48:06

@Tjuca: persze bentlakással...:)

beacska 2011.10.05. 09:50:11

@BarBwire: menet: Aréna, szerdán közlik a 2 védett nevét, rájuk NEM lehet szavazni, az összes többire 1 napon át, és csütörtökön jelentik be a 2 kiesőt, ők fogják a bőröndjüket, kivonulnak, aztán dupla beszavazó, 2 új bevonul...sűrű este lesz ;D

beacska 2011.10.05. 09:51:45

@fran7: szerintem többet nem lesz Aréna kiszavazó ELŐTT, csak után. legfeljebb még az első előtt, mert nem lesz védett ember, utána már mindig lesz (ha ügyes)

Hurri Kán 2011.10.05. 09:52:53

@beacska:
Húúú... csütörtökre készüljünk hideg élelemmel/ itallal a TV elé? :D

beacska 2011.10.05. 09:54:44

@gyvy: :D még nem néztem, lehet, hogy dupla "epizód" lesz? ;D

avanivi 2011.10.05. 09:55:04

@genevieve: Hajrá Csaba !

Attila egy pofont szeretne kapni Kiszoptól szerintem, és lehet sikerül elérnie . Aztán mehet haza a kubai idióta.

Tjuca 2011.10.05. 09:56:11

@gyvy: szerintem nem kell. gyanítom az aréna olyan feladat lehetett, aminél a többség helyből állva maradt. mondjuk kaptak egy kétismeretlenes egyenletet. vagy megkérdezték ki tud integrálni, és csabának még sikerült is. :-D

nowo 2011.10.05. 09:57:24

@beacska: én úgy tudom,hogy megszűnt a védettség-pozíció.

Hurri Kán 2011.10.05. 09:58:09

@beacska:
Minden lehet. :)

@avanivi:
Á, kár lenne , ha Kiszop kiesne. Szerintem szórakoztatóbb, mint egyszerű. Még ha kínunkban is röhögünk rajta. :)

Tjuca 2011.10.05. 09:59:00

egyébként tiszteltem csabítót a randin, végighallgatni az a sok ócsó sületlenséget, én otthagytam volna a csajt, és inkább aludtam volna egy bokor alatt, hogy kiheverjem a szeretethiányomat. az a lány annyira irritál, hogy kb. annyit tudtam volna vele kezdeni, mint csaba. semmit.

avanivi 2011.10.05. 10:02:33

@gyvy: Most még engem is szórakoztat, de ha ezt csinálja három hónapig,azt nem lehet elviselni.

Hurri Kán 2011.10.05. 10:03:58

@Tjuca:
Lehet, gördülékenyebben ment volna a dolog, ha Csaba monnyuk Gergővel randizik. :D

@avanivi:
Akkor essen ki mondjuk 1 hónap múlva. :)

Tjuca 2011.10.05. 10:03:59

kérdés, mijaza atomrejaktor az aréna mögött? :-O

beacska 2011.10.05. 10:05:19

@Tjuca: az a dizájn, teee...ott vannak nagyon elrejtve a kamerák ;D

Tjuca 2011.10.05. 10:06:32

@gyvy: szerintem nem. vagyis de. annyira intim az is lett volna, mint ez, de talán humor is llett volna benne.

BarBwire 2011.10.05. 10:08:25

@nowo: az a védettség, hogy egy hétig védett, csak az aktuális kiszavazásig védett.

nowo 2011.10.05. 10:15:47

Ha a következtő kiszavazáson nem védett,akkor addig mi elől védett?
Bocsi,csak nem értem.

nowo 2011.10.05. 10:17:39

@Tjuca: ez a szeretethiány-szöveg,ez annyira irritáló,pláne 2 hét után.
Közben csak simán buknak egymásra.

figyú 2011.10.05. 10:19:09

lássuk ezeket a korcsokat:

sehi-hp
bandi-kókajános,egy infantilis görény
péter-kiégett díler,ocsmány
attila-hannibal lecter,butítoot változat
kiszop-haledel
veron-jóindulatúan hülye,funkcionális analfabéta
fecó-szovializált cigó,szerintem buzi

a többit sajna nem ismerem

nowo 2011.10.05. 10:19:49

@Tjuca: Hol van a villa Bp.-en?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.05. 10:21:15

@SSTamás:

Ne képzelj bele többet, az az idióták jellemző mosolya. :) Amúgy meg tudod hogy ő egy kubai macsó akinek ilyen a vérvonala, pedig 18 éves srác, aki bekerült ide, és most lenézik őt. :)

nowo 2011.10.05. 10:21:43

@figyú: mi az,hogy "haledel",meg "szovializált"?

Tjuca 2011.10.05. 10:28:05

@nowo: nem tudom. én nem pesti vagyok. a műegyetemnek van egy kísérleti reaktorkája, de nem hinném, hogy ott folyik a teszt. :-D

Tjuca 2011.10.05. 10:29:16

@nowo: a kangörcsöm van nem annyira stílusos.(bár itt a lányok is úgy beszélnek, hogy a kangörcs legalább választékos lenne. :-(

BarBwire 2011.10.05. 10:41:23

@Tjuca: a villa a Campona mellett van, pontosan a cápa-simogató közvetlen közelébe.

figyú 2011.10.05. 10:42:55

@nowo:

campona

haleledel-halaknak való tápszer

szocializált,bocs

nowo 2011.10.05. 10:49:16

@figyú:Köszi.
Egyébként szerintem nem buzi,csak "jellegzetesen" öltözködik.

nowo 2011.10.05. 11:03:20

@BarBwire:Elfelejtettem előzményezni: Ha a következtő kiszavazáson nem védett,akkor addig mi elől védett?
Bocsi,csak nem értem.

genevieve 2011.10.05. 11:07:46

@Tjuca: azért ezen a képen jól látszik mennyire átlagosak ezek a csajok...pont mint bármelyik középiskolai tornaórán

capa05 2011.10.05. 11:08:00

@beacska: Nekem van egy olyan gyanum, hogy mindig lesz Aréna a beszavazó előtt.Megkockáztatom, hogy csak ott lehet majd kivívni a védettséget és mindenkire lehet majd szavazni az ucsó 1 vagy 2 kiesik legfeljebb ritkábban lesz kiszavazás.

fran7 2011.10.05. 11:08:22

@nowo: Mintha a védettséget az Aréna adná nem a megnyert párbaj.

SSTamás 2011.10.05. 11:08:53

@Nard: Ritkán találkozom kubaiakkal és ezért nehéz elfogadnom, hogy valaki tényleg ennyire kidolgozatlan elméjű legyen.

Mindenesetre nagyon szórakoztat a srác, hasonlóképpen, mint a Dumb és Dumber címszereplői. A Monty Python-t azért nem említeném itt, mert az szerintem Krisz szintjénél sokkal kidolgozottabb humor.

Ha már a filmes párhuzamnál tartok, Veronika kicsit emlékeztet Forrest Gump-ra a lassú gondolkozásával, jóindulatával és az időnként kibuggyanó, szemöldökfelvonásra késztetően éleslátó megjegyzéseivel.

fran7 2011.10.05. 11:09:56

@genevieve: Ezért találták ki a nők a sminket, a divatot. Mert igazán gyönyörű nő csak kevés van.

genevieve 2011.10.05. 11:10:14

@nowo: attól, hogy ha pl. most ő kapna a legkevesebb szavazatot, mégse esik ki...

Hurri Kán 2011.10.05. 11:11:23

@fran7:
Ezekre igazából aggathatnak, meg kenhetnek bármit. Döglött lóra cifra szerszám. Kb. ennyi. :)

genevieve 2011.10.05. 11:12:10

@fran7: én most alkatilag gondoltam...azok a szerelések, trottyos gatyák.....semmi nőiesség nem volt bennük...a szépség egy más kategória
sőt, ebben a korban még eleve üdéknek kellene lenniük...

biohazard 2011.10.05. 11:17:21

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Ki ne maradjon a mai összefoglalóból Falafel mondása, miszerint nem tehet róla, de ilyen a "kubai temperamentus"!

fran7 2011.10.05. 11:19:40

@genevieve: Az üdeséget a szilikon és a botox gyorsan elűzi. Én nagyon nem bánnám, ha tényleg az üdeséget, kedvességet, szelídséget tennék meg a női divat követendő példájának. De a buggyos gatyát, latexnadrágot a miniszoknya alá könnyebb divatba hozni. Sajnos.

foxglove (törölt) 2011.10.05. 11:22:59

Lányok közül kire tippeltek, ki kapta a kendőt? Én Dyára vagy Annamarira, előbbire mert ő van talán a legjobb formában fizikailag, Annamari pedig nagyon elszántnak tűnik.

capa05 2011.10.05. 11:31:52

@foxglove: Ezt a fizikai állapotot miből mérted fel?

capa05 2011.10.05. 11:33:07

@Tjuca: Az még hagyján ,de azt sem tudta 1 hét alatt megjegyezni, hogy hány villalakó esik ki a héten....

Mesüge Ügynök (törölt) 2011.10.05. 11:34:56

@genevieve: nem teljesen tiszta nekem, hogy miért kéne nőiesen felöltözniük egy ilyen "megmérettetésre".

nowo 2011.10.05. 11:37:45

@genevieve: eddig értettem,csak a továbbiakról volt szó.
Valaki említette a védettséget,de épp Lilu mondta,hogy a védettség,mint olyan,ezentúl megszűnik a kiszavazók után.
Így,ha nem lesz több aréna,akkor nincs több védettség,ha jól értettem.

foxglove (törölt) 2011.10.05. 11:40:10

@capa05: háát, szerintem ő edzegetett a legtöbbet, ránézésre

beacska 2011.10.05. 11:40:51

@nowo: nem azért építették fel ezt a szépséget, és adtak neki ilyen komoly nevet, hogy ne használják többet...

capa05 2011.10.05. 11:43:44

@foxglove: szerintem Vera is jó kondiban van szóval nem lennék meglepve ha ő nyert volna.

mocskosmacska 2011.10.05. 11:53:36

szerintem Dya nem kaphat védettséget, mert a szerződésébe foglaltakkal ellentétben - nem szűztelenítette Bandit.

capa05 2011.10.05. 12:11:14

Hayny ha Verát kitolják a Villából komoly konkurenciád lehet. Most olvastam a Velveten hogy szarból is tud várat építeni.. (szarról cikket írni)

genevieve 2011.10.05. 12:51:55

@Mesüge Ügynök: meg se próbálom megmagyarázni:-D

kékdelfin 2011.10.05. 13:03:14

@BarBwire: Nem a cápasimogató közvetlen közelében van, hanem pont a Campona másik végében. A Tropicarium a pasrkoló fölött van, a villa meg független a Campona épületétől, és pont a másik végén található. Amúgy guglitérképen jól látható, ha valakit érdekel. M0 átmegy Duna felett és ahol kanyarodik balra, na ott kell jobbra keresni a Camponát, és annak M0 felöli végénél látható ez a félgömb szerű építmény.

BarBwire 2011.10.05. 14:17:33

@Kékdelfin: én csak reménykedtem, hátha egy-két eszement átesik a falon be a cápákhoz.

avanivi 2011.10.05. 14:29:04

Biztos a Vera a másik aki védett lesz, mert a Csabát és a Verát akarták kitenni azok ,akiket a riportban mutattak.

nowo 2011.10.05. 14:40:39

@avanivi: én is Verára tippelek,sajnos.
Ő a legokosabb a csajok között,viszont a leggonoszabb is egyben,ahogy ezt találóan megjegyezte itt valaki.
Csaba részéről egyfajta taktika volt,hogy őt kérte fel táncolni.

Apropó,nem tudjátok,ki volt az az egy,aki nem Csaba ellen szavazott?
Csak nem a Vera?

BarBwire 2011.10.05. 14:46:49

@nowo: Veronika mondta, ő Verát és Bandit mondta, és Kinga is Verát és Bandit mondta.

BarBwire 2011.10.05. 14:47:24

Vera meg Kingát és Veronikát jelölte meg.

sandokan 2011.10.05. 14:52:41

@nowo: én meg nem. Csak most néztem meg a tegnapi adást, nálam az élmény nagyon új, hát nem mondom én, hogy hogy ez a bamba gyerek nem tudja, milyen rendezvényen van.

Elhívja randizni azt a lányt, aki fülig szerelmes a megtért szakácsba, meg akinek korábban még le is szólta a nevetését, majd csodálkozik, hogy csak gyertyatartónak használták. Ember, hát férfi-e vagy?

Csabikának van jó pár olyan ostoba megmozdulása, ami nem sokban különbözik persil Banditól, szobabútornak viszont tökéletes ez a sótlan nyálgép.

nowo 2011.10.05. 14:56:05

@BarBwire: bocs,félreérthető voltam.A táblás szavazást kérdeztem,amikor Csabának 13 strigula jött össze,a sajátjával együtt.

Ja,és még annyi,szerintem Péter azért akarja Verát kívül látni,mert tart tőle.
Vera egy erős taktikus,figyeljétek meg.
Ravasz,gonosz, és nem buta.
Viszont semmi szerethető nincs benne.
Nagyon remélem,hogy ezt a nézők majd észreveszik.

capa05 2011.10.05. 14:57:57

@nowo: Nem mindenkit mutattak.Azt nem tudjuk Pl Gergő, Am, Melinda stb kire szavazott?

nowo 2011.10.05. 15:09:03

@capa05: ezeket csak azért kérdem,hátha valaki online-ról tájékozott.
Az öfikbe a most már kettőre dagadt reklámblokk miatt egyre kevesebb dolog fér be...:(((

nowo 2011.10.05. 15:10:56

@sandokan: nem Csaba hívta randira Sehit,hanem a nézők szavaztak a felkínált variációk szerint.

sandokan 2011.10.05. 15:27:05

@nowo: Úgy tudtam, hogy ők jelölték meg kivel akarnak menni, de legyen így. Akkor az ominózus részt (Elhívja randizni azt a lányt) átfogalmazom, mert a lényeg nem ezen van. A javított verzió szerint: Elmegy randizni azzal a lánnyal, ...

avanivi 2011.10.05. 17:04:11

@nowo: Sehe nem szavazott rá a táblás szavazáson.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.05. 20:48:24

@mach78: Akkor Vera Janeway kapitányként szabadíthatja fel a villát a Borg uralma alól!

foxglove (törölt) 2011.10.05. 20:51:35

@Peter_Cs: és ki szabadítja fel a villát Vera uralma alól?

JOKKA21 2011.10.06. 03:00:32

Attila egy fasz.Nem szeretem Kingát, de durva, amit vele művel.

Mme Chauchat 2011.10.07. 22:18:45

Kérdezem,hogy valaki igényel-e terápiát a jelenlévők közül?
süti beállítások módosítása