Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1x20

2011. október 02. 18:30 - Hódos Hajnalka

Nem emlékszem, melyik kommentelő gyűjtögette az előző szériában a VillaLakók szájából elhangzó ökörségeket, (flanker volt az, köszönjük neki, és christaylornak is, aki kisegített!) volt belőlük jó sok, de az az érzésem, Cristofel, kettő hét leforgása alatt, egymaga annyi hülyeséget hordott össze, hogy betelne vele egy A/4-es spirálfüzet. Franciakockás. Ra kapartam magam tegnap este is, köszönöm az eddig beérkezett pályázati anyagokat, gyvynek innen üzenném, a szilikonpántos melltartó viselését, mint titkos jelet felejtse el, Annamari gondoskodik a napi adagról, az is bőven sok. Gondolkodom még egy bankszámla nyitásán, a felajánlott összegeket a Rtl-nek ajánlanám fel, szálljunk már be abba a rohadt gázszámlába, hogy Lilunak ne kabátkában kelljen az öfit vezetni! Nahh, nézzük.

A Lakók kínos feladatot kapnak, jelöljék meg azt a két embert, akit kiraknának a játékból. A Speckommandó Szellemi Vezetője és az Egyre Kisebb Manipulátor diplomáciai tárgyalássorozat útján megállapodnak, azoktól az emberektől szabadulnak meg, akik nem tartoznak egyik csoportba sem. Csaba és Dya a két kiszemelt szerencsétlen, Fecónak megint nagy a szíve, ő nem tudná egy jó emberre rárakni a jelét, és Csaba az. Gergő meg csak azért nem rakna valakire, mert gyenge. Attila rinyálni kezd, akkor oszlassuk fel a klubot, őrület ez az infantilis viselkedés manipulátorkám, ha nem az történik, amit ő mond, akkor indul a hiszti meg a sértő és bántó volt ez, meg a rinya, és ez egy férfitől sokkal kínosabb, mint egy nőtől. Érzelmi alapon döntitek el, hogy kire raktok. Igen, Attila, egyrészt mert nekik vannak érzelmeik, másrészt, lehet, hogy ők érzelmi alapon döntenek és ez a taktikának nem kedvez, te viszont egy kicsinyes önző dög vagy, lófaszt manipulátor.

A szavazás nem okoz meglepetést, szinte mindenki Csabát és Dyát jelöli, természetesen elhangzik az ilyenkor szokásos „semmi bajom nincs veled”, Dya megörvendeztet minket azzal, nem fogja magát megváltoztatni azért, hogy a nézők benn tartsák, és igen, elhangzik az ilyen vagyok is. Hát már úgy vártam! Akkor szakad el a cérna, mikor még Csaba is Dyát jelöli, teátrális bevonulás a szobába, mikroport ledobással egybekötött ágyravetődés picsogással. Na még meg is alázzák, egy piros pólót kell felhúzni, amin egy lefelé mutató hüvelykujj látható, lefogadom, az a baj a pólóval, hogy nem D&G márkájú.

Péter foglalkozik a kis csapatával, tehát ugyanúgy, mint a malaccal, legyen a szervezetnek neve. Titkos neve. Legyünk a Könyvesház Fiúk. Mert itt egy darab könyv nincs. Meg Péter kitalált egy fejlesztő feladatot. De nehéz. Három nap alatt meg kell tudni mindenkinek a születési idejét, lefogadom, hogy Melindából akkor sem fogják tudni kihúzni, ha harapófogót is visznek magukkal, előbb vallja be, hogy Ödön nem is bankár. Miután ez megvan, kitalálnak egy sorrendet, a legöregebb lesz az egyes és így tovább. Kíváncsi vagyok, ki lesz a foskilences. És akkor szám alapján fogják beazonosítani őket. Péter saját bevallása szerint ezt a feladatot memóriaproblémák miatt találta ki, mert Bandinka öt-hat másodpercre képes visszaemlékezni, Crisnél, azt hiszi, ez nyolc, szerintem azért, hogy minket szórakoztasson és ne szavazzuk ki, de nem bánom, mert őrült jókat röhögök a DrímTímen. Péter már a feladat felvázolásakor alapvető falakba ütközött, Kiszopfel például érti a feladatot, de a számokkal nincs tisztában. Jól van, de akkor a feladatot úgy kéne, hogy akadékosan. Akadékosan? Igen. Jól használtam a szót? Nem. Péter úgy látta, a fiúk örültek, hogy már nevük is van, nemcsak jelük, de nincs meggyőződve arról, hogy a gyűlés után negyed órával még emlékeztek a csapat nevére.

Ezután a Speckommandó két tagját felváltva láthatjuk a riportszobában, akkor ezt idézném szó szerint, úgy érzem, muszáj:
B: - Fúúú….. várjááá… mi is volt az?
C: - Persze! (örömteli vigyorgás) A …. Hoppá!
B: - Mi vagyunk a ……………
C: - Cirkuszi bolondok!
B: - Túlélők….. vagy valami…..
C: - A Futóbolondok!
B: - Esküszöm, nem emlékszem….
C: - Vagy pedig a Flúgos futam!
B: - Legyünk a…….. a………
C: - Könyvesházi Fiúk, azt hiszem, ezt adta! A Könyvesházi Fiúk!
Cristofel egyébként az is elmondja a riportszobában, valahol hülyének nézi a Petit. Senki, senki nem veszi észre ezt a tizennyolc éves srácot, hogy a nagy vezető ő! A kubai macsó srác, aki még vezet is! A Petya se veszi ezt észre! Sigismundus szerint az nem lehet, hogy ez ennyire hülye, inkább az van, hogy rájött, hogy ezzel benn tud maradni és direkt csinálja. Szeretem az olyan jószándékú, filantróp embereket, mint Sigis, mivel én egy mizantróp állat vagyok, szerintem Kiszop tényleg ennyire sötét. Hát a hülye feladatoktól itt sem menekülünk meg, alkossanak csapatokat és adjanak elő produkciót! Attila megint megsértődik, csalódás volt neki Gergő lázadása. Gergő ugyanis begyűjtött maga mellé négy csajt és baszott az alkotmányra, meg az Attila által vezetni kívánt Ötösre. Veronmaci sír? Neeeeem. Veronmaci mondja, mi történt? Hogy én a Gergőt szeretem itt a legjobban és nemtom hanyadik alkalommal a Seherihit váhálahasztjahaaaa. Az Ötös rohadtul nem Ötös! A Gergő a Seri felé húz , nem értitek? De nincs Hatos se, mert a Gergő meg a Seri már rég külön csapat, nem veszitek észre? Ilyen hülyék vagytok? Na csak tudja meg az Attila, hogy a Péternek panaszkodtál tegnap, lesz neked is neved, de olyan, hogy sírnál egy Napraforgóért, azt hiszem!

Péter gondolkodik erősen, mi az, ami távol áll a csapatától? Hát így első blikkre azt javasolnám, műveltségi vetélkedőben ne gondolkodjanak. Gergő a csajok külsejére építi a produkciót, a Charlie angyalai projekttel indulnak. És előadunk valami Csárliangyalaisat? Igen, ezt Dya kérdezte, hogy találtátok ki? A misszió az lesz, hogy ki kell iktatni a többi csapatot. Hát beszarok az izgalomtól, már most. Ez a Csabagyerek, ha lilára festené a farkát, pávatollat dugna a seggébe és a feje tetején pörögne a varázsmondó szőnyegen, akkor se felelne meg, ha drámapedagógiát tanulna az egyetemen, akkor most tudna segíteni Attilának, de mit tanulsz, számvitelt, hát az most nem kell. Péter nagyon okosan kitalálja, hogy a kis csapat cirkuszi produkcióval álljon a világot jelentő deszkákra, nevetségesbe adják elő, ő folyamatosan tud hozzá dumálni, vagyis saját magán kívül hülyét csinál mindenkiből, de a BTA-val kiegészült Speckommandó mén a Führer után, mint ahogy azt minden valamirevaló birkacsorda teszi. Bandika skandináv erőművész, prémbe burkolózva, szőr a seggén van elég. Ánnámárí a zsonglőr, aki két gyümölcsöt is a levegőbe dobál. Na. Cristofel, a Mágus. Misztikum és varázslat, őrület és téboly! A csapat produkciójában teljhatalommal Cristofel volt a legjobb. Mégpedig azért, mert ezzel a kubai temperamentusú módszerrel, ezzel a vérpezsgéssel nagyon sokat tudott hozzádobni. Mivel benne van a vérében a bolondság. Igazából erre születni kell! Attiláék csapata a Maffia, hát izé. Legalább könyvelőjük van. Fecó és Csaba teljes átéléssel éneklik a Keresztapa zenéjére írt szöveget, amit nem voltam hajlandó meghallani sem, Attila, Veronika és Kinga két vernyákolás között kis versikét mond, Kinga egy bomba, Veronika nem buta, csak a ruhája az, Attila a kését a Villában élezi, hát, ha már az elméjét nem sikerült eddig sem, legalább tényleg azt. Kénytelen vagyok egyetérteni a Bombával, Gergőék kiiktatós projektje kurva gyenge, Sehi és Dya vonaglik a medencében Péterrel. Attila a feladat végén szokás szerint okoskodik, ez a játék arról szólt, hogy a klikkek mennyire tartanak össze, és üzenni próbál a kamerán keresztül, Gergő mindenkinek be akar nyalni, hogy mindenkinél jó arc legyen, de Alekosznak ez (is) sokkal jobban ment. Ki is tyúzta Bécit a Villából, mint a szart.

A mai randira BTA és Péter megy, Annamari csini lesz, csak nem tudja, mit vegyen fel. Hát azt úgy ne. Szilikonpántos melltartót viszont föttétlenül, meg tizenkét centis tűsarkút, mert abban kereken harminc centivel magasabb Péternél, és az egy randevún szinte behozhatatlan előnyt jelent, és a férfi önbizalmán is hatalmasat dob. Ráadásul ez egy üzenet is, figyelek rád, és törődöm veled. Péter legalább normálisan néz ki, fekete üng, farmer, milyen más így, ilyen nyugiban, csak a malac röfög itt csendesen. Miért is írta Péter Annamari nevét? Mert más, mint az összes többi. Ő az egyedüli itt, aki különleges. Péter jellemzése a VillaLányokról tökéletes, éppúgy, mint BTA testbeszéde is, uraim, figyelem, a kifelé fordított csukló azt jelenti, tetszeni akarunk piszkosul, mondjuk, én rühellem, ha valaki így tartja a villát, azt pláne, ha valaki úgy eszi a kabátos húst, hogy előtte falatokra összevágja, na most megint hol tartottam, kéne itthonra egy Ariadné is. Péter szereti az ilyen csajokat, mint Dyáék, csak ők nem kifejezetten szellemi partnerek. A hülyepicsát ilyen intelligensen megfogalmazva még nem hallottam, kezdem komolyan megkedvelni Pétert. Az egyetlen nő itt, aki szellemi-lelki, az BTA, de Péter is belezavarodik, a saját mondatába. Veled van értelme annak, hogy az ember itt van. Annamari is Péterrel tud a legnormálisabban elbeszélgetni, és akkor nagy levegő… hát az van, hogy sajnos én nem csak úgy vonzódok hozzád. Ha már csak egy hetem van hátra, legyen egy csepp őszinteségi hullám is benne. Péter könyököl, érdekes ez a szitu. Mindenkiről gondolta volna, hogy ilyen helyzetbe keveredik, de BTA-ról nem. És hát nem, nem számított rá. Az lehet, de a szeme úgy csillog, mint a bagzó macskáé. Annamari nem akar úgy pillantani, ahogy olyankor szokott, ezért visszafogja magát. És el is pirult. De jól áll. Meglátjuk, hogyan változik a lelkünk meg az érzelmeink az elkövetkező pár napban, nyúl át az asztalon Péter, kettő darab kézcsók és egy darab imádlak, tényleg nyomatékosítással. Na Péterkém, most vagy Annamari akkora taktikus, mint ide Nagykáta és téged most szívatnak szívem, vagy BTA igazat mondott és akkor a SpecKommandónak új tagja, neked meg egy újabb embered van, akit ki tudsz rakni a Villából, apropó, Zizi még mindig nem tud gombot nyomni?

Veronika a csajokkal viccet talált ki, ez önmagában egy vicc. Cristofelre esett a választás, ezért elkezdte azt játszani, hogy neki tetszik. Veronika módra csinálja a behálózást: szerinted én milyen vagyok? Cristofel kedvenc szavát használja a jellemzésre: rafinált. Csókolgatni kezdi Veronika karját, oxigénért kapkodó ponty szájtartással, Veron nyivog, te most mit csináááálsz? Hogy ennek a viccnek mi értelme van, föl nem foghatom, arra gyanítok, Alek exe így akarja féltékennyé tenni Gergőt, aki gyanítom, nagy ívben szarni fog az egész liezonra, Veron örül, mert Krisz úgy ahogy van, bekajálta és elkezdett közeledni. Veron szorgalmasan futja a köröket, de ezt most ne csinááááld, micsinááász? Cristofel most is magabiztos, tisztában van vele, hogy Veron kéreti magát, de ő pont egy olyan komoly latin srác, aki nem fut egy nő után. Veronika most mi a faszt csináljon, nem akar vele semmit csinálni! Hát nem kellett volna ilyen szorgalmasan rázni a lófaszfát és tátott szájjal alá állni, aranyom. Veron hiába nem akar semmit csinálni, Kiszop már intézi a dugómatracot a riportban, masszázs és erotika céljából. Aztán bement Veronikával és türelmetlen volt, de egy kubai sráctól mit lehet várni? Két mondat után csókolgatni kezdte. Naaa… Krisz. Ne mondd ki a nevem! Méééérneeee? Hogy még mi történt a dugómatracon, fogalmam sincs, és nem is akarok tudni róla. Messze még a vége, na.

+1 kép, a végére tartogattam, hátha valaki éppen vacsorázik, vagy iszik valamit, köszönöm Zsuzsánnak, hogy felajánlotta a képet! Puszi, légszív!

 

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
810 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tüzitündér 2011.10.02. 18:35:05

Végre..... fél hét múlt! :)

sogeking 2011.10.02. 18:35:12

cristofeles kép annyira jó, hogy kétszer is be lett illesztve? :)

beacska 2011.10.02. 18:36:18

hali! nem tudtok olyan helyet, ahol meg lehet nézni az éjszakaiakat, mert a valovilagblog-on logint kér.

Sigismundus · https://csakugyirkalok.blogspot.com/ 2011.10.02. 18:39:26

Köszönöm Úrnő, hogy bekerülhettem egy poszt szövegébe :-)!!!

Dr_utcai_arcos 2011.10.02. 18:41:46

Zizi már MEG TUDJA NYOMNI, éjjel megállás nélkül kapcsolgatta.Szerintem ő győzne, de a Retek úgyse merné párbajra küldeni senki ellen.

Tüzitündér 2011.10.02. 18:44:33

Basszus nem tudom végigolvasni, mindeniken most van ehetnéke....

christaylor 2011.10.02. 18:44:45

Hajni,flanker volt az,aki gyűjtötte.

Dr_utcai_arcos 2011.10.02. 18:47:14

@beacska: nincs gond:Az oldal jelenleg szerverkarbantartás alatt áll. Hamarosan jelentkezünk!
www.facebook.com/pages/Val%C3%B3-Vil%C3%A1g-5-Blog-httpvalovilagblogcom/263543983661998

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.10.02. 18:47:18

Mert a Dya az egy jó nő?!!!! Dya-fan club sürgősen monnyonle!!!!

Hurri Kán 2011.10.02. 18:49:10

@neccharisnyás útonálló:
Há valamire biztos jó. De még nem jöttem rá, mire...

Emanuelle 2011.10.02. 18:50:15

Azt a kubai vérforraló macsóizémizét már, hát Kiszopfeltől elhajítom a hajamat!
Nem egy-kettő értelmi képességeivel a Mariana árok mélyét karistoló idióta tűnt már fel az eddigi VV-kben, de a fasorban sincsenek Kiszivel szemben. Zseniális, komolyan, odáig jutottam, hogy a Könyvesház fiúk miatt nézem az egész cécót.

beacska 2011.10.02. 18:51:39

@utcai_arcos: óóó, köszi. nem jó hír, de jobb, mintha megszűnt volna. ;D

beacska 2011.10.02. 18:54:00

nnna, elolvastam a posztot, és most sem értem. Hogy alakult ki a 3 csapat? Direkte 3 csapatot kellett alapítani, vagy így alakult? Mitől volt a 3 csapatalakító Gergő, Attila és Péter? Így volt megadva, (mert akkor megint at RTL játékalakító taktikájának lehettünk tanúi), vagy ők döntöttek így?

ezt már tegnap sem értettem :(

nathalie 2011.10.02. 18:55:16

A két kriszofeles kép között a különbséget kell megkeresni? :D

mi az a kabátos hús?

Kardhal.0 2011.10.02. 18:55:18

Ezek szerint nem csak nálam óriási kérdés, hogy Krisz, megjátssza, vagy tényleg ennyire.........szóval nem áll a helyzet magaslatán.

témázgató 2011.10.02. 18:56:27

"Veron szorgalmasan futja a köröket, de ezt most ne csinááááld, micsinááász?"
Erről a látványos leírásról jut eszembe a tyúk történet:
Ha megállok, azt hiszi kurva vagyok, ha elfutok, nem jön utánam. Megvan: elesek!

Hurri Kán 2011.10.02. 18:57:25

@beacska:
Ne aggódj, a játékosok sem értik. :D

@nathalie:
Rántott hús. ;)

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.10.02. 18:57:58

Péter kis csapata nagyon tetszik! Ha ezek tényleg ennyire hülyék, a szavazati jogot meg kell tőlük vonni. :))))

capa05 2011.10.02. 18:57:59

beacska: Gergő nem akarta szétszakítani Dyát és She-t mert alapból mint régiek- újak külön lettek volna.Attila kilépett a csapatból azzal, hogy ő újat szervez.Ebbe lépett be Fecó, Csaba, Kinga és Veronika

Kardhal.0 2011.10.02. 18:58:26

@nathalie: Rántott húsra tippelek. :)

nathalie 2011.10.02. 18:58:45

@gyvy:
ma is tanultam valami új szót. remek :D

nathalie 2011.10.02. 19:00:20

@Kardhal.0:
néha nekem is megfordul(t) a fejembe, hogy nem lehet ennyire hülye. De eddig, hogy tudná megjátszani? nem csak arról van szó, hogy az öfiket hogy vágják össze, de az online-ban sem volt soha semmilyen értelmes megnyilvánulása.

nathalie 2011.10.02. 19:02:16

oké, valakinek tényleg van humora az rtl-nél. :D
Ha nem is nézitek meg, csak indítsátok el a videót. dya arca...:D:D:D

www.valovilag.hu/video/142973

beacska 2011.10.02. 19:02:25

@capa05: de nem úgy volt, hogy: "alapítsatok 3 csapatot"? mintha ez lett volna az első mondat.

ő-szinte 2011.10.02. 19:03:52

Hát Dyusnak ha egy pici esze lett volna (de milyen telhetetlen is vagyok!)felvette volna azt a pólót szó nélkül. Ugyan is a kikötés csak az volt, hogy fel kell venni. Hogy ezt milyen módon teszi azt nem szabták meg. Szóval, ha egy nadrágként veszi fel( tehát a egy-egy lábát a póló egy-egy ujjába dugja)és a derekán rögzíti egy övvel MÁRIS FELFELÉ MUTAT AZ AZ UJJACSKA amitől úgy ki volt borulva! Szánalmas!

Kardhal.0 2011.10.02. 19:03:56

@nathalie:
Az online-t, nem szoktam nézni, de.....de....... annyira fáj elhinni, na.
:)

Kardhal.0 2011.10.02. 19:05:26

@ő-szinte: Megtanulta, hogyan kell felvenni egy pólót, te meg össze akarod zavarni?

capa05 2011.10.02. 19:05:31

@beacska: én két csapatra emlékszem illetve Gergő kijelentésére.
Véleményem szerint ha hármat kértek volna egyből lázadás van, hogy melyik legyen kevesebb.

nathalie 2011.10.02. 19:06:43

oké:D:D én már most röhögök. ez két szerencsétlen illóolajat használt masszázs olaj helyett a randin és elkezde csípni a bőrüket :D:D:D istenem. :D

(dya azért elég rendesen tekeri magát, ahhoz képes, hogy ő sem akar semmit krisztofeltől. még a gyerek tényleg megdugja a fél villát, legalábbis azt a felét, aki gergőnek nem kell :D )

capa05 2011.10.02. 19:07:12

Ez a Melinda is jól elvan, miközben kint a 10 hapsi a körmét rágja...

beacska 2011.10.02. 19:09:01

@capa05: de ez így tök jó volt, mert ha ne adj' isten így marad, akkor lehet izgulni, hogy melyik 2 csapat tud összebeszélni, és kigolyózni a másik csapatból vkit...

Hódos Hajnalka 2011.10.02. 19:09:22

@christaylor: köszi! :)

@Sigismundus: nem először, jegyzem meg. :D

mingyá kiszedem a képet. azon nyomban, amikor látok valamit és nem nyáladzom már, mint a veszett kutya és a taknyom sem ömlik ettől a hegyeserőstől, ami olyan seízesebűzének tűnt, közben olyan erős, hogy a holnapra gondolni sem akarok... :D

capa05 2011.10.02. 19:11:03

@beacska: Jó én is ezzel értek egyet.Csak kérdezted a kialakulást.
Én arra írtam a lázadást, ha központilag határozzák meg a 3 csapatot.

Müszélia 2011.10.02. 19:14:18

a véremet nem forralja fel ez a félkubai idióta, de erősen futball labdának nézném, és továbbítanám a partvonalon kívülre

beacska 2011.10.02. 19:14:33

@capa05: így oké. De az meg milyen lett volna, egyik csapatban 6-an, a másikban 8-an? és ha Dya átáll, akkor 7-7 lett volna. Ez az Attila, olyan önfejű...(fejcsóva)

haruka 2011.10.02. 19:15:04

@nathalie: istenem, ez a videó! biztos én vagyok maradi, de ha nem akarok semmit egy pasitól, akkor nem dörgölőzök a seggemmel a farkának. tudom, prűd vagyok! :D viszont milyen illóolaj lehetett az, amelyik égeti a bőrt? borsmenta? :D

capa05 2011.10.02. 19:18:59

@beacska:
Szerintem Dyának ez az átállás a VV 8 ig nem jutott volna eszébe...

dr. gernika 2011.10.02. 19:20:33

"Három nap alatt meg kell tudni mindenkinek a születési idejét, lefogadom, hogy Melindából akkor sem fogják tudni kihúzni, ha harapófogót is visznek magukkal, előbb vallja be, hogy Ödön nem is bankár"
Nagyon egyszerű, hozzá kell adni egy tizest ahhoz, amit bevall. Persze ilyen furfangra a szupercsapat nem képes. :)

capa05 2011.10.02. 19:22:34

@gernika:
Hát két beosztott számtanilag sem lehet túl erős.

beacska 2011.10.02. 19:23:13

valahol lehet szavazni ezekre a pompás "produkciók"-ra?
ill. meg lehet nézni a naptárfotókat? (nem a fotózást, hanem a fotókat)

MagasMacska 2011.10.02. 19:31:31

@haruka: Például. Vagy rozmaring. Reuma ellen mindkettő jó, csak hát... másik olajba vagy krémbe keverve.

Emanuelle 2011.10.02. 19:31:47

A nemcsak verbálisan nagy Eszter és közben mutatnak egy irdatlan nagy kuffert:-) Bocsi, nézem a beszavazó előzetest:-)

Hurri Kán 2011.10.02. 19:34:27

@MagasMacska:
Rozmaring úgy is jó reuma ellen, ha báránysülthöz keverem?

Dr_utcai_arcos 2011.10.02. 19:35:11

@Emanuelle: pont az a célja, olvasták a hogyvolton, hogy hiányolják az érett nőket :))

haruka 2011.10.02. 19:35:32

@MagasMacska: én a fahéjat se biztos, hogy magamra kenném töményen. de mit is vártunk volna a két docenstől? :)

capa05 2011.10.02. 19:36:17

@utcai_arcos:
De lehet, hogy ez már túlérett és a fa alól szedték össze..

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.02. 19:36:25

Szép, jó estét!

@beacska: Majd a Playboy oldalain, nem?:D

@haruka: el sem tudod hinni, h hányan vannak, akik ezt csinálják, aztán ott hagyják a pasit! Tuti recept, h megerőszakoljanak, v úgy pofán vágjanak h új arcot kell magadra varratni!!!:D
Lsd. Ada az Aranypartból, egyébként....

nathalie 2011.10.02. 19:37:13

@haruka:
sztem olyan illóolajat használtak, amit a mécsesekbe kell rakni.amire rá van írva, hogy külsőleg :D és természetesen koncentrátum :D

dya mozgását én reflexszerűnek ítéltem. be áll mögé egy pasi és ő rögtön ezt csinálja. ösztönös :D

beacska 2011.10.02. 19:38:24

@nathalie: ááá, csak betojt, hogy ha nem villant, hazaküldik

traff 2011.10.02. 19:39:39

seherihe:DDDD

a Veronika, nem kellett volna rázni a lúfaszt és tátott szájjal aláállni is zseniális:D

Meg kell védjem ezt a szerencsétlen Kiszopfelt.Mondjuk még így sem fogja átugrani a síkhülye kategóriát, de szegénykém miután megértette, hogy sorszámozzák a lakókat, csak azt nem értette, hogy ezt miért a születési dátumhoz kötik.Szóval csak Pétert nem értette, miért bonyolítja.
Ahhoz, hogy továbbra is szórakozzak rajta, le kell írnom, kezd a Péter ügyködése visszássá válni, az idiótákkal szórakozni nem épp toleráns emberre vall..
De leszarom, inkább szórakozom én is.

Gergőnél észrevettétek, hogy állandóan csapkodja az ökleit?Vagy csak úgy magában vagy lasztit dobál ide-oda vagy egy rudat rakosgat egyikből a másikba, de mindig babrál.
(oka a stressz vagy idegrendszeri gebasz)
www.yesanswer.de/med/hu/6514.html

nathalie 2011.10.02. 19:40:10

@beacska:
hát ahhoz meg ez kevés votl :P

haruka 2011.10.02. 19:41:17

@beacska: szijjja! :)
@ladyandhenk: meg neked is szijja! :) Ada is pont ilyen, ja. bár ő azért csinált is valamit, el is fáradt benne a szája! :P na de ne offoljunk, ez nem az a műsor. :)

@nathalie: pavlovi reflex? :D

Dr_utcai_arcos 2011.10.02. 19:41:44

Az Alien Ant Farm-tól a Smooth Criminal-t. Ja mert Jacko-hoz közötök nem lenne csicskák...

no mail, no problem 2011.10.02. 19:42:28

könyvesház fiúk, azt.

remélem gyorsan jönnek a baglyok, amik nem azok, aminek látszanak, majd az egész vv5-öt válogatás nélkül elviszi bob a másik helyre, és majd kapnak bookhouse boyst a pofájukra, ezért a gyalázásért, azt.

Hurri Kán 2011.10.02. 19:42:42

@ladyandhenk:
Szia! :)

@nathalie:
Miért, nem itták meg? :DDD

nathalie 2011.10.02. 19:44:08

@gyvy:
:D:D tényleg lett volna hova fokozni :D

beacska 2011.10.02. 19:45:02

@traff: csak nekem tűnik úgy, mintha SZERETETTEL beszélne róluk? közben meg is szerette az idiótáit :DDD

MagasMacska 2011.10.02. 19:45:26

@gyvy:
Ha van elég báránysülted...

Dr_utcai_arcos 2011.10.02. 19:45:37

@traff: lúfaszfa volt az. És én is állandóan babrálok,szerintem kicsit hipermozgásos vagyok vagy mi a fakk, de beledöglenék ha nem csinálnám. Miközben a kommenteket olvasom, most egy a Szigeten kapott I szív Árkád-os karperecet hajtogatok, ha meg gépelek, mint most akkor rágom a szélét :).Munkahelyen meg van egy Kinder tojásos pörgettyűm,na azzal tökéletesen el tudok szórakozni, de van 2 stresszlabdám is :D!!

haruka 2011.10.02. 19:45:50

@beacska: szerintem is. előjött belőle a pedagógus. :D

Emanuelle 2011.10.02. 19:46:50

@traff: Péter egy született g..iember.
Viszont intelligens is, ami lássuk be egy életveszélyes kombináció. Aranybandit és Kiszopfelt pedig rühellem, szóval felőlem szopathatja őket, én nem bánom, főleg, amíg ilyen szórakoztató:-)

Hódos Hajnalka 2011.10.02. 19:47:26

@no mail, no problem: :D annyira reméltem, hogy valakinél kiveri a biztosítékot, és úgy örülök, hogy pont nálad!

Emanuelle 2011.10.02. 19:48:47

@sogeking: ügyes ez a lány, baromi jó tényleg, de megnézném már, amikor nem egy világfájdalmas dalt énekel, vajon az is átjönne? Nekem kicsit sok a dráma.

liberaliskonzervativ 2011.10.02. 19:49:16

off: keresztes ildiko mar megint bog, ez az xfaktor akkora egy szar.

on: en belehalok, ha kiszop kiesik!! o a kedvenc. pedig izgultam h nem lesz, de kiszop!! :D alig varom mit alkot ma/tegnap.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.02. 19:50:13

@gyvy: Szióka!!!!

Attól, h nem mindig írok, szorgalmasan olvasok! Hogyvoltot, illetve a kommenteket! Látom ám, h miket írsz:DD

@beacska: @haruka: azaz, nekem inkább egy apapótló apaszerep jutott az eszembe:D:D

nathalie 2011.10.02. 19:50:15

@Emanuelle:
nagyon egyetértünk. nekem néha egy kicsit kiabálós, de talán a legjobb a lányok között (amennyit láttam eddig).

Emanuelle 2011.10.02. 19:50:37

Bocs az off-ért. Igérem nem lesz több.
Ez a Gergő meg ha bekerül a táborba rögtön vihetnek mellé egy pszichológust is. Na, tényleg befejeztem. Ez nem az a hely, nem az az idő.

Hurri Kán 2011.10.02. 19:50:47

@nathalie:
Utána desszertnek megeszik a mécsest. :D

@MagasMacska:
Dolgozom az ügyön...

nathalie 2011.10.02. 19:50:55

@liberaliskonzervativ:
ráadásul mostanában fero is egyre többet könnyezik...

sogeking 2011.10.02. 19:51:45

@Emanuelle: mert izgul, hogy bejusson a döntőbe :) ha nála sok a dráma, akkor a folyton síró srácról mi a véleményed?

Dr_utcai_arcos 2011.10.02. 19:52:05

@Emanuelle: ó,az Arénáig szabad, csak utána nem :)!

capa05 2011.10.02. 19:52:48

@liberaliskonzervativ: off
Én bár Ferót kedvelem, de elnyomja Keresztes iránti utálatom, így nen nézem.

Hurri Kán 2011.10.02. 19:53:13

@nathalie:
Forró hangulatú este lett volna... :D

Emanuelle 2011.10.02. 19:53:54

@sogeking: lásd mint fent.

Ami a VV-t illeti, legyen mától az önimádat mértékegysége kiszopfel.

2011.10.02. 19:54:30

@traff: elolvastad amit ide linkeltél?
Az RSI megerőltetéstől kialakult izom- vagy idegfájdalom, neurológiai probléma nem pszichiátriai.

Pedig már annyira örültem, hogy nincs egy Asperger-szindrómás lakó sem, a tököm tele volt az önjelölt pszichiáterekkel...

Hódos Hajnalka 2011.10.02. 19:56:11

@Emanuelle: lényegében erről szól az egész. bár tegnap ENGEM IS leoltott az egyik t. kommentelő, hogy muszáj szétoffolni a saját posztomat??? :DDD

Emanuelle 2011.10.02. 19:58:13

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Hát ki volt az a nagyon bátor?? Nem kell megválaszolni, csak elhűltem:-)

2011.10.02. 19:58:44

@utcai_arcos: akkor te is idegi alapon vagy! :DDDDD
Megjegyzem én is, ha labda van nálam és nincs akinek passzolhatnék, egyik kezemből a másikba dobálom, sőt tudom ezt egy kézzel és két labdával is.

Gyorsan rákeresek valami súlyos idegrendszeri eltérésre, szerzett lehet, vagy veleszületett?

De az lehet, hogy Lupus.

Dr_utcai_arcos 2011.10.02. 19:59:13

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: bár nem Róma, de megvan a 3 pont és ott vagyunk a dobogóóón!!

Dr_utcai_arcos 2011.10.02. 20:00:30

@beebeer: én 2 kézzel ÉS 3 labdával is, boocsii :P!

Hódos Hajnalka 2011.10.02. 20:00:55

@utcai_arcos: csak nem fideszoton drukker vagy? most szopatták meg a fradit, pedig a ződek nem voltak olyan rosszak, de csatár nélkül nemmén, ugye.

capa05 2011.10.02. 20:01:30

@beebeer:
Ide biztosan kis rutin, vérgáz és csontvelő biopszia kell.

2011.10.02. 20:02:27

@utcai_arcos: peeersze, plusz egyet meg az orroddal pörgetsz.

Tudnám minek ülsz a gép előtt állandóan, mikor felléphetnél a cirkuszban is. :DDDDDD

Emanuelle 2011.10.02. 20:02:44

@beebeer: Na, helyben vagyunk. House-nak is ez az egyik kedvence:-)

Hódos Hajnalka 2011.10.02. 20:03:33

@Emanuelle: pont ezt akartam írni a Lupusra :D

haruka 2011.10.02. 20:03:44

@beebeer: It's not Lupus! :)

valaki tudja, hogy akkor mikor is lesz nagy összecsapás, meg akkor mikor költöznek be az újak?

nathalie 2011.10.02. 20:03:47

akár mi bajom van, én is mindig a lupusra gyanakszom mindig. túl sok house...

nathalie 2011.10.02. 20:04:19

MINDIG
újra nyomatékosítok.

nathalie 2011.10.02. 20:04:56

na szerintem ennek a csajnak nincs helye az élőshowban.

Hódos Hajnalka 2011.10.02. 20:05:03

@haruka: jövő szerda vagy csütörtök.

Hurri Kán 2011.10.02. 20:05:48

@haruka:
Nem tudom, mer állandóan széjjeloffolja mindenki a posztot. .D

2011.10.02. 20:06:33

@capa05: csontvelő biopszia, de szigorúan csak lumbálpunkció után. Aztán ha majd minden negatív majd azt mondjuk autoimmun. Vagy RSI. :))))

Dr_utcai_arcos 2011.10.02. 20:07:02

@beebeer: szerintem nem olyan nagy kunszt, 10-ből 9 ember simán meg tudja tanulni, max fél óra alatt.Nem is.Tavaly a Szigeten majdnem egy órán keresztül próbáltuk a hollandokkal, de nem nagyon ment nekik, mozgáskoordinációjuk nulla volt :P.Nekem egy középiskolás almaszüret alatt sikerült kb 15 perc alatt ;)!@haruka: csütörtökön.

nathalie 2011.10.02. 20:07:15

@gyvy:
óóó, elnézést.

kiváncsi vagyok ezt a katinkát elviszik-e magukkal. :D

Emanuelle 2011.10.02. 20:07:17

@haruka: Már alig várom. Remélem a 3 szemű megy be, kell oda még egy kattant.

Hurri Kán 2011.10.02. 20:07:57

@nathalie:
Mármint be a villába? :D

haruka 2011.10.02. 20:08:35

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
mos mé? :D

de már most is lehet rájuk szavazni? vagy egy nap lesz oszt slussz? bocs már a sok kérdésért, nem látok minden öfit, plusz amikor Lilu elkezd beszélni, automatikusan kikapcsol az agyam. :D

Hódos Hajnalka 2011.10.02. 20:09:07

@nathalie: tudod, mi a hipochonder sírján a sírfelirat?
NAUGYE!?!?!?!

haruka 2011.10.02. 20:10:13

@beebeer: szerintem gomba lesz vagy baktérium. megengeded, hogy szétnézzünk a lakásodban és a munkahelyeden? illetve minek is kérdezem meg. csak betörünk, és kész. :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.02. 20:10:25

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:

Én azért szeretem jobban a fradit mint gernikát, mert a fradi soha nem ver el senkit! :)

2011.10.02. 20:10:28

@utcai_arcos: szerintem is könnyen megtanulható, nem stressz kell hozzá, UNALOM! :))))
Én rászoktam, ha gondolkodom, vagy ha azt akarom, hogy azt higgyék gondolkodom, mindig kis labdákkal trükközök.

Emanuelle 2011.10.02. 20:10:41

ez de kurvajóbaszki!

capa05 2011.10.02. 20:11:53

@haruka:
Az a baj, hogy itt is kiesik majd a 13-as.

Dr_utcai_arcos 2011.10.02. 20:12:03

@nathalie: @Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Magyarország, noname kórház. Két ágy, két beteg. Feri vagyok.................Laci vagyok.Csend.....Miskolcról...............Egerből.Csend.........Rák.......Nyilas (facepalm....)

2011.10.02. 20:12:51

@haruka: ha lehet kérném inkább a munkahelyemen. Utálnám, ha idegenek megzavarnák gondosan tenyésztett gombáim és baktériumaim életét. :)

Dr_utcai_arcos 2011.10.02. 20:13:22

@haruka: lófaszt, kezdjük el felvágni, és majd csak találunk valamit!!

Hurri Kán 2011.10.02. 20:14:30

"A valóságshow veterán hiányosságokat vélt felfedezni a fiúknál, hiszen Bandika emlékezőképességének időtartamát hat másodpercre teszi, Cristofelét pedig nyolcra. Egyikőjük sem értette meg a Péter által kitalált játékszabályokat. Cristofel pedig úgy nyilatkozott a riportszobában, hogy Peti néha kicsit buta, de a skalpvadász azt is hozzátette, ő elnézi ezt "Petyának". "
Idézet a hivatalos, ertéel honlapról..
Hát esse kutyafasza... :D

nathalie 2011.10.02. 20:14:34

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
ööö, hipochonder vagyok :D tényleg. egyetlen hibám... :D

nathalie 2011.10.02. 20:16:11

@utcai_arcos:
nehezen esett le, de már a segítség előtt sikerült. :D

Dr_utcai_arcos 2011.10.02. 20:16:47

ennek a csajnak tutti kocsmai verekedésnél törték le a fogát!

nathalie 2011.10.02. 20:17:33

@utcai_arcos:
ott is kellene énekelnie... najó, ez gonosz volt, de én nem értem az örületet a zsűri részéről...

2011.10.02. 20:18:24

@gyvy: basszus, valahol olvastam, hogy az aranyhal memója 1 mp. Bandika RAM-ja hatszorosa egy aranyhalénak? Bandika nem a gyöngyösi főiskola hallgatója? Nem merem megnézni milyen szakok vannak ott......

Hurri Kán 2011.10.02. 20:18:32

@nathalie:
Én is. És mellette még számos más betegségem is van. :D

Emanuelle 2011.10.02. 20:18:45

@utcai_arcos: Azért Fehér Zoltán se kutya. Van itt csámpás fogú egy pár.
Nabakker. Bras(ch) Bence számot énekelni?? Aztakurva.

dr. gernika 2011.10.02. 20:19:05

@Nard: Na ezért majd külön kikapsz.

haruka 2011.10.02. 20:19:23

@utcai_arcos: azért előtte próbáljuk meg a szélesspektrumú antibiotikumot, annak @beebeer: is jobban örülne asszem. :D

nathalie 2011.10.02. 20:21:26

@gyvy:
nekem még itthon egy kis gyógyszertáram is :D és ha orvoshoz megyek, akkor a google-n tájékozódom előtte kezelési javaslatokról és ezt olyan house-osan meg is akarom beszélni a dokival :D:D:D

Hódos Hajnalka 2011.10.02. 20:22:49

@Nard: nem értem a fradi-gernika párhuzamot, de én már a vv4 alatt megtanultam, hogy nem kell nekem mindent érteni :D

2011.10.02. 20:22:57

@haruka: sőt kifejezetten ragaszkodnék hozzá, előbb irtsatok ki belőlem minden csírát antibiotikummal, mint hogy feltárjatok a műtőasztalon. Agybiopszia után.

Hurri Kán 2011.10.02. 20:23:23

@nathalie:
Inkább nem mondok semmit mer megen meg lesz a balta a fejem felett suhoKtatva, hogy OFFolok. .D

Hódos Hajnalka 2011.10.02. 20:23:42

@nathalie: irigyellek. én az "orvos hozzám ne érjen" típus vagyok, erről most nem beszélek, mik történnek velem, mikor mégis, de azt hiszem, gyvy mindjárt fog, de akkor megölöm! :D

capa05 2011.10.02. 20:24:12

@nathalie:
Itt házunkban egy ismerős hölgy is ezt csinálta (akkor még nem volt net csak a könyvek)aztán a gyerekorvos nemes egyszerűséggel kolleginának hívta...

Dr_utcai_arcos 2011.10.02. 20:24:24

@nathalie: nekem is van még egy kis házi pálinkám,de már fogyóban.Muszáj lesz felkeresnem a patikát!!!!

Hurri Kán 2011.10.02. 20:25:11

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Asse tudom miről beszélsz, nem emlékszek én semmire már... Persze ha valaki megveszteget... :DDD

sogeking 2011.10.02. 20:28:03

rafinált ez a srác, csak Ördög Nórit akarta megölelni

nathalie 2011.10.02. 20:28:58

@capa05:
nos velem már nem vicceskedik, mert volt olyan dolog amire valóban ÉN hívtam fel a figyelmét, és hogy ide küldjön. és igazam lett :D
(félelmetes, hogy én még akkor is örülök, ha igazam van, ha betegséget állapítanak meg. lehet, hogy pszichológushoz is mennem kell? :D )

2011.10.02. 20:29:14

@nathalie: "google-n tájékozódom előtte kezelési javaslatokról" - már hogy? Beütöd a tüneteket, kapsz egy diagnózist és keresel rá egy terápiás javallatot?

Ez komoly.... Nagyon szerethetnek az orvosaid.
Póbaképpen beütöttem a torokkaparás, köhögés, láz tüneteket 6. diagnózisnak a cinkmérgezést dobta ki.

capa05 2011.10.02. 20:30:10

Mindjárt Juve -Milan ...

Hódos Hajnalka 2011.10.02. 20:30:11

@beebeer: webbeteg.hu
nem tudsz te semmit :DDDDDD

nathalie 2011.10.02. 20:30:59

@beebeer:
ez egy hosszú kutató munka. tünetek, fórumok, gyógyszerek stb most nem fejteném ki. mondtam, hogy tényleg hipo vagyok.

Dr_utcai_arcos 2011.10.02. 20:31:04

@beebeer: vagy nőként a heresérv se nyerő :).

Hódos Hajnalka 2011.10.02. 20:31:05

@capa05: jahh. mehetek a kistévéhez, mert ilyenkor ki vagyok tiltva az egylégtérből.

Dr_utcai_arcos 2011.10.02. 20:31:51

hű, ki akarják dobni Katicát :(.

evangeline77 2011.10.02. 20:31:55

Sziasztok! Valaki tud nekem linkelni Kiszopfel-Dyácska videót?:) Tudom, mindjárt jön az öfi, de vágatlanul szeretném látni, amennyiben lehet.

haruka 2011.10.02. 20:33:21

@nathalie: nekem eddig szívritmuszavart illetve cukorbetegséget sikerült magamon diagnosztizálni. az a baj, hogy előbbinek tényleg van esélye, de nem tudom, az orvos mennyire örülne, ha ezzel beállítanék hozzá. :D

Hurri Kán 2011.10.02. 20:33:30

@beebeer:
Nem lehet, hogy tényleg túl sok gombelemet ettél? :D

capa05 2011.10.02. 20:33:58

@utcai_arcos:
Most hogy íro egy transzinak duplázódnak a nemi betegség lehetőségei...

Dr_utcai_arcos 2011.10.02. 20:34:07

@utcai_arcos: ez most olyan volt mint amikor az egyetemen volt 25 hely és 130 jelentkező a szoctámra...átlag 2 nap pokoli fejfájásom volt utána :(.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.02. 20:34:18

Egy kis humor újra

Bírnám azt a jelenetet és utóhatását, amikor Attila a tükör elé viszi Kingát, Kinga haját hátrafogná és Siv Videberg után szabadon azt mondaná, hogy Kingának nagy, elálló füle van, nekem tetszik a nagy, elálló fül. Azután meg folytatná, hogy Kinga, te a nagy, elálló fülű lányok példaképe lehetsz, de jó értelemben!

Hurri Kán 2011.10.02. 20:34:40

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Igazából annak a barátomnak a közelébe se voltál, akinek a doki varrta össze a tenyerét, ő pedig közben énekelt az orvosnak...

capa05 2011.10.02. 20:34:58

@stella03: még karbantartás volt , így nem műkszik ...

nathalie 2011.10.02. 20:36:43

@haruka:
én már voltam szívritmuszavarral, de azzal mellélőttem. :D

Hurri Kán 2011.10.02. 20:38:01

@ladyandhenk:
Becherovka / házipálinka, ilyesmikben gondolkodj. :D

2011.10.02. 20:39:07

@utcai_arcos: "nőként a heresérv se nyerő" :)))) Az összes prosztata gyógyszer ellenjavallatában ott van hogy nőknek nem ajánlott! Komoly!

MagasMacska 2011.10.02. 20:39:23

@gyvy:
Húú, ezt kár volt mondanod! Most mehetek a spájzba...

evangeline77 2011.10.02. 20:39:51

@capa05: Azért köszönöm, majd az öfiben, hátha..:)

@utcai_arcos: Mennie kellett, egyértelműen rosszabb volt mint tavaly sztem.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.02. 20:41:12

@gyvy: ja, én vmi testi dologban gondolkodtam, erre csak alkohol...ilyet...(nagy vigyorgó fejcsóva)

rianna 2011.10.02. 20:41:31

eccer nézem az x-faktort, akkor is kiesik vki, aki tetszett :((

traff 2011.10.02. 20:41:34

Nórika szerint az ambulanciát HÍVNI kell:DDD

sogeking 2011.10.02. 20:42:15

Enikőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő

@gyvy: Becherovkára benevezek

Hurri Kán 2011.10.02. 20:42:21

@ladyandhenk:
Hmmm... mi az ajánlatod? :D

nathalie 2011.10.02. 20:42:23

hát elég gyenge ez a mezőny...

Hódos Hajnalka 2011.10.02. 20:44:15

bezzeg a roma himnuszba nem ugat bele senki, még a kommentátor se, csak úgy mondom.... nyehhe....

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.02. 20:44:21

@gyvy: így már nem sok, neked csak az alkohol kell:D Na, ezt sem gondoltam, h leírom egy hímneműnél... :P:P:P

Valami olyan pucsításra gondoltam, ami Dyának már újszülöttként is ment!

Vagy szerinted mire gondolhattam még?

haruka 2011.10.02. 20:44:27

@nathalie: én is ettől tartok, aztán magyarázkodhatok, hogy én nem vagyok hipo! :D viszont egy éve szedek magnéziumot, és azóta alig volt szívdobogásérzetem. de lehet csak placebo hatás. :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.02. 20:45:42

Én találkoztam Janicsák Vecával: bibibíííííí!!!:):):):)

(nem önszántamból)

Hurri Kán 2011.10.02. 20:46:26

@ladyandhenk:
Kezdetnek jó lesz... Van valami referencia-fotó, amit el tucc küldeni? :DDD

Dr_utcai_arcos 2011.10.02. 20:46:30

@sogeking: nekem még van itthon egy öntésnyi (max 2 ) Abszinth-om, őrzöm is mint kutya a sz..át :DD!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.02. 20:47:17

@haruka: én messzire elkerülöm az orvosokat! De nem is vagyok hipo...:D

Talpig Jimmy 2011.10.02. 20:47:27

Lilu nagyon jól néz ki

Hódos Hajnalka 2011.10.02. 20:47:57

@Nard: kellett neked egy domina?! :D

Dr_utcai_arcos 2011.10.02. 20:48:29

@ladyandhenk: én anno a válogatók után éjjeliztem a Tecsóban és ott vásárolgatott a nővérével hajnali 1 fél 2 körül, élőben annnyira helyes :)!!

haruka 2011.10.02. 20:50:07

@ladyandhenk: én se gyakran megyek szerencsére, de ez a szív-dolog kicsit paráztat... :) amúgy meg mit ajánlgatod itt magad holmi infóért cserébe? meg leszel mondva! :P :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.02. 20:50:18

@gyvy: képet én nem küldök! Csak személyesen mutatom meg, h mit tudok:D

Talán jobb lesz, ha jelentkezem a VV6-ba!!! Ugye, ugye lesz?

Nem tud vki egy nézettségi adatot?

sogeking 2011.10.02. 20:51:17

Annamari félelmetes

Hurri Kán 2011.10.02. 20:51:55

@ladyandhenk:
Rendben... Annyit elárulhatok, ez egy nagyon komoly pucsítást érő infó! :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.02. 20:52:05

@ladyandhenk:

Én meg kaptam az apjától autogrammot a ZZ Labor kazimra! :)

Dr_utcai_arcos 2011.10.02. 20:52:38

@ladyandhenk: hát a tv2-nél sokkkal nézettebb.

Pacman 2011.10.02. 20:52:53

Balázs ma strigó?

Dr_utcai_arcos 2011.10.02. 20:53:49

oh MY GOD..2 félkegyelmű!!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.02. 20:53:57

@haruka: na, basszus, kinek?:)

Nekünk már múltunk van ám:D:D:D

@utcai_arcos: ez egyébként! Én koncerten voltam, ott egy affekta p... volt!!! De egyébként még nem szállt el magától!

evangeline77 2011.10.02. 20:54:17

Bandi-Kiszop tanácskozás, ááá... :) HATALMAS!!!:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.02. 20:54:32

@Pacman:

Ahhoz nem elég rikító az ing. Szimplán nyomi. :)

BarBwire 2011.10.02. 20:54:55

hello, hello, hello,

ugy látom csi zene van

utálhattok de tetszik Balázs inge, lehet, hogy a tv-m rosszul van beállítva :-D

foxglove (törölt) 2011.10.02. 20:55:00

sziasztok, akarom mondani, na mi van öcsém?

haruka 2011.10.02. 20:55:19

@Pacman: nekem ing alapján Studio 54-es.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.02. 20:56:37

@Nard: na jó, de én még nem is vagyok olyan öreg...(szempilla rebegtetés):P:P:P:P:P:P:P:P:P

@utcai_arcos: akkor van esélyem bekerülni a VV6-ba, talán lesz:D:D

@gyvy: milyen a komoly és a nem komoly közötti különbség?:O

BarBwire 2011.10.02. 20:56:54

Kirsztofel: nincs az az isten, hogy ne jöjjek be neki.

DE VAN!

evangeline77 2011.10.02. 20:57:26

ÚRISTEN! ez a VV eddig a legjobb..:) Ebben vannak a legnagyobb gyökerek..:D

BarBwire 2011.10.02. 20:58:02

Krisztofel mitől kubai?

Hurri Kán 2011.10.02. 20:58:38

@ladyandhenk:
Figyeld a villában a MESTEReit ennek, no amit ott lácc, annál jobban kell. :D

BarBwire 2011.10.02. 20:58:44

@utcai_arcos: inkább küld be a Villába.

evangeline77 2011.10.02. 20:59:15

Na, ezt is rendesen megvágták..:) A dörgölőzést kihagyták.

fran7 2011.10.02. 20:59:34

Attila a Kék Jedi?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.02. 20:59:38

@BarBwire: elgondolkodtam rajta, h ez a majom, melyik csajnak jön be........Így szórakoztató, de messzire elkerülném:D

nathalie 2011.10.02. 20:59:51

@BarBwire:
attól hogy így döntött :D:D

Hódos Hajnalka 2011.10.02. 21:00:03

@lupacchiotta: hámosnem? jóvan, csaje, normálisan porszívóztál! :DDD

nadivereb 2011.10.02. 21:00:13

Én csak olvasni szoktam, ugyanis hozzá nem tudok szólni. Most ellenben offolnék egyet bele a trashreality-univerzumba: az m1 műsorán valami olyan ripacskodó giccsfergeteg megy, ami messze elvakítja a VV eddigi összes szériáját egybegyúrva.

Pacman 2011.10.02. 21:00:51

@BarBwire:

attól, hogy percenként hagoztatja :)
amúgy tán anyai ágról?

nathalie 2011.10.02. 21:01:23

"egy kubai nem felejt könnyen" :D:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.02. 21:01:29

@gyvy: mestereket h lehet ebben legyőzni?

Talán nem annyira fontos azaz infó mégsem, még a végén haruka megmonddddddd.......

evangeline77 2011.10.02. 21:01:45

@BarBwire: Nem, de a takarón keresztül odadörgölte az altájékát Kiszopfeléhez..:)

Hurri Kán 2011.10.02. 21:02:32

@nathalie:
Az az 5 mp pedig nem egy örökkévalóság. :DDD

@ladyandhenk:
Ő nem tudja, miről van szó...

Hódos Hajnalka 2011.10.02. 21:02:34

honnan tudja balázs, hogy nyomkodjuk az egér gombját?????

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.02. 21:03:37

A Fecó volt sitten??????????

Milyért mán meg?

Hódos Hajnalka 2011.10.02. 21:03:38

@Pacman: pendülünk, mint állat, tesó!
kitöltöd a kúrómatrac szabálykönyvet ma éjszakára, vagy menjek én a riportba? :D

Zelefánt 2011.10.02. 21:03:56

Bebasztam, és a JóbanRosszban poszton kommenteltem negyedikként...És még örömködtem is...egy ideig, amíg...ki nem derült...
Nahát, ilyen sem volt még.

evangeline77 2011.10.02. 21:04:19

@ladyandhenk: Ő nem volt. Ő csak megcsalta a nejét.. "csak".. :) És most vissza akarja kapni. Gergő volt sitten.

nathalie 2011.10.02. 21:04:40

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
ugyan ez jutott nekem is eszembe :D nekünk üzent :D

Dr_utcai_arcos 2011.10.02. 21:04:51

Hűha, ezek komoly dolgok -azaz Dyáig az volt.

Magóg 2011.10.02. 21:05:25

@nathalie: Lemaradtam, mit mondott Balázs?

Pacman 2011.10.02. 21:05:27

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:

mivel a mondat első feléből semmit nem értettem, akkor fáradj a riportszobába! :)

evangeline77 2011.10.02. 21:05:31

Jézusom, Dyácska mondott 2 értelmes mondatot.

Kiszopfelt meg kiröhögik..:D

sogeking 2011.10.02. 21:05:40

@Zelefánt: legalább azt írtad volna, hogy hajrá Hajni :)

Dr_utcai_arcos 2011.10.02. 21:05:41

@ladyandhenk: Izraelben lekapcsolták valamiért.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.02. 21:06:04

@stella03: ja, csak gergő volt? Nem hallhattam olyat, h volt már más is?

@nathalie: :D:D

fran7 2011.10.02. 21:06:25

Attila egész emberi indokot mondott.
Krisztofel ha nem mondja el, hogy 18 éves vagyok, akkor hazaviszik Kubába, hogy dolgozzon egy banánfarmon fizetés és kaja nélkül?

JOKKA21 2011.10.02. 21:06:41

Krisztofel kibaszott nagy forma.:D Annamarit lájkolom.:)

evangeline77 2011.10.02. 21:06:57

Melinda milyen jó arc, vállalja hogy egy modern prosti..:) Szegény anyja, szégyellheti rendesen hogy megszülte.

Hódos Hajnalka 2011.10.02. 21:07:00

melinda szeretne egy farmot, tele állattal.
bár minden kívánságom így teljesülne, mint az övé!

Magóg 2011.10.02. 21:07:15

Melinda: "Szeretnék egy helyet, tele állattal..." Szerintem ez már sikerült...

Pacman 2011.10.02. 21:07:30

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:

mivel újra elolvasva a kúrómatracot először kúrómalacnak olvastam (ezért nem értettem) tehát lehet mégis az első :)))

nathalie 2011.10.02. 21:07:39

@Magóg:
hogy mi meg nyomkodjuk közbe az egér gombot, a műsor meg akkor folytatódik :D

(tudom, a szavazásra mondta, de akkor is :D )

capa05 2011.10.02. 21:07:42

Gyáról a gyalog galopp jutott eszembe a szent kézigránát dobásánál 1 nem, 2 nem, 3 nem, 5 nem, 4 !!!!

JOKKA21 2011.10.02. 21:07:42

Annamari jól beszélt.:)

BarBwire 2011.10.02. 21:07:52

FLITTERES FARMER ?????? Jaj Balázs

evangeline77 2011.10.02. 21:07:58

@ladyandhenk: Hát, amennyire ln tudom, nem volt. Csak azért vezekel, mert megcsalta az ő Ándzselináját.. :)

Dr_utcai_arcos 2011.10.02. 21:08:00

@JOKKA21: Pszicho vajh mikor árulja majd el a gyereket?

Pacman 2011.10.02. 21:08:34

Kiszopfel gyónik!!! Fingottam hugyoztam! :)))

Hurri Kán 2011.10.02. 21:08:42

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
??? :D :D :D
Barca meccset nézek, nem az arénát. :D

BarBwire 2011.10.02. 21:08:56

@JOKKA21: Szerintem ő a legnyiltabb és legőszintébb.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.02. 21:10:01

Béni kijátszotta a "BETEG GYEREK" című szánalomkártyát.

Hurri Kán 2011.10.02. 21:10:12

@utcai_arcos:
El akarta lopni a reptéren valami biztosítóberendezésből a kábelt?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.02. 21:10:21

@stella03: jól van, miért nem néztem a beszavazókat...Maradjak infó nélkül:)

Mert megérdemlem:P

Akkora paraszt dolog ez a gyónás izé, egy vicc!

Dr_utcai_arcos 2011.10.02. 21:10:39

@BarBwire: háááát,azért még van ott mit elmondani.

Magóg 2011.10.02. 21:10:47

@Pacman: Nade a jakuzziba? És ezt be is mondja? :D Ezek után már csak azt remélem, hogy tényleg ez minden bűne, mert, ha még el is hallgat valamit, az már tényleg durva.

Hódos Hajnalka 2011.10.02. 21:11:24

@Zelefánt: :DDDDDDDD te egy állat vagy bazmeg.....

Dr_utcai_arcos 2011.10.02. 21:12:03

@gyvy: Az egész akkor kezdődött, amikor tíz évvel ezelőtt beleszeretett egy izraeli lányba, aki egy idő után nem viszonozta az érzéseit, és hazautazott. Attila utánament, hogy visszahódítsa, de a találkozásra már nem került sor, ugyanis illegális munkavállalás miatt lecsukták, öt napot börtönben volt.

BarBwire 2011.10.02. 21:12:20

@utcai_arcos: kemény vagy mint a vileda, nem hatott a cián?

Pacman 2011.10.02. 21:13:04

@Magóg:

igen, de lehet még csúnyákat is gondolt közben

Magóg 2011.10.02. 21:13:19

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Szavazzuk meg, hogy Zelefánt a nap kommentelője!

Hurri Kán 2011.10.02. 21:14:39

@ladyandhenk:
Nem tudom, de itt a válasz, egyel lejjebb. :)

Magóg 2011.10.02. 21:14:50

@Pacman: "igen, de lehet még csúnyákat is gondolt közben"
Úgy érted, csúnya temperamentusút? :)

nathalie 2011.10.02. 21:15:21

@utcai_arcos:
és valami maffiózó mentette meg a zuhanyzóban attól a bizonyos dologtól...

Hódos Hajnalka 2011.10.02. 21:15:22

juve-milan 29. perc 0-0 egyébként

a vén kurva összeszedhetné magát.

Magóg 2011.10.02. 21:15:33

Péter, a beépített ember....

evangeline77 2011.10.02. 21:15:39

Péter monológja közben megnézném Kiszopfel és Bandi családjának a fejét..:)

Hurri Kán 2011.10.02. 21:15:51

@Magóg:
Nincs még vége a napnak... :DDD

BarBwire 2011.10.02. 21:15:58

Ettől a gyónás izétől behu-besza.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.02. 21:16:26

@utcai_arcos: ja, h attila..........Én Fecóról hittem...

Teljes kavar van a fejemben!

Hurri Kán 2011.10.02. 21:16:39

@nathalie:
Ő akarta megejteni? :DDD

Hódos Hajnalka 2011.10.02. 21:16:39

@lupacchiotta: én meg nem pedikűröztem. óbazmeg, ha a vén kurva nem szopatja le ezt a kurva milánt, én is belehugyozok a kádba, mint kiszopfel. :D

haruka 2011.10.02. 21:16:51

ez a hülye Krisztofel, kéész! :DDDD

Pacman 2011.10.02. 21:17:08

Krisztofel 5 miatyánk, amiért pukiztál!

MagasMacska 2011.10.02. 21:17:08

Namostan, ha hívő lennék, igencsak sértve érezném magam ettől a cirkusztól.

evangeline77 2011.10.02. 21:17:11

verem az ágyam a röhögéstől..:D

nathalie 2011.10.02. 21:17:14

én erre már nem tudok mit mondani :D
fingorászok :D és közben rosszul is térdelt oda :D (jó, mondjuk, hogy nem vallásos)
azért aranyos, hogy a gyónásba belevitte, hogy meg szeretné nyerni :D

Dr_utcai_arcos 2011.10.02. 21:17:23

AZ ÁLMOM VÁLJON GYŐZELEMMÉ!!!

Emanuelle 2011.10.02. 21:17:32

@stella03: Melinda okosan rájött, hogy idősebbecske bájai már nem fogják eltartani.

Cristofel...kicsim ha csak fingolásznál...
überelhetetlen:-)

Hódos Hajnalka 2011.10.02. 21:17:45

@Magóg: először ellenőrzöm, igazat beszélt-e! :)

fran7 2011.10.02. 21:17:46

Nem fordítva térdelt le Krisztofel? De a spanyol keresztvetést meg ismeri?

Magóg 2011.10.02. 21:17:56

Lehet, Kiszopfel azt gondolta, hogy ezeket úgyis mind látjuk, halljuk, ezért inkább "bevallja" nekünk?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.02. 21:18:24

Kiszopfel másik oldalra térgyelt. :)

Dr_utcai_arcos 2011.10.02. 21:18:44

@ladyandhenk: én kérek elnézést,már nekem is összeakadtak a nevek.

Pacman 2011.10.02. 21:18:46

Bandika vajon kit vétett?

haruka 2011.10.02. 21:18:57

@fran7: ááá, csak túl sok spanyol focit nézett a digi sporton.

nathalie 2011.10.02. 21:20:00

ez kész :d visszajött :D

Naspolya 2011.10.02. 21:20:05

Krisztofel furcsa fejrángásai és grimaszai nekem Jim Carrey-t idézik...utóbbinak jobban áll

capa05 2011.10.02. 21:20:13

Nekem A Két pasi meg egy kicsit jutott eszembe Charlie gyónt hasonlóképpen illetve köszönte meg az úr áldását.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.02. 21:20:31

Kiszopfel. Hát nem jutok szóhoz, ez tökhülye. :D
Fordítva térdel a zsámolyra és bevallja a kamerának (kár, hogy nem mutatták az ablak mögött ülőket), hogy belehugyozik a vízbe, meg telefingik mindent. Őrület. :D

Alkaline 2011.10.02. 21:20:45

:DDDD Attila ááááá, kész

Hódos Hajnalka 2011.10.02. 21:20:56

attila megint hazudik. a lányok köztudottan NEM pukiznak!

liberaliskonzervativ 2011.10.02. 21:20:58

ha attila kijon en leszek az elso, aki fejbebassza egy tankkal.

Dr_utcai_arcos 2011.10.02. 21:21:04

reformátusként NEM LENNÉK HAJLANDÓ letérdepelni egy zsámolyra!

fran7 2011.10.02. 21:21:11

Attila átmegy Luther Mártonba? Aki öt óránként megjelent a gyóntatójánál.

Magóg 2011.10.02. 21:22:09

@pushpang: Igazad van, kellene egy MVV-t is csinálni (Méginkább Való Világ), amiben be lenne kamerázva a stáb is. Gyanítom, még ennél is szórakoztatóbb lenne!

Emanuelle 2011.10.02. 21:22:53

@Pacman: Valszeg az ovónénijére gondolt, mikor kiverte. Azé az tényleg csúnya dolog.

BarBwire 2011.10.02. 21:23:13

@utcai_arcos: detto, de a gyertyát meggyújotttam volna, csak azért is.

ez a VV tényleg egy nagy állatcirkusz!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.02. 21:23:35

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:

Hát persze hogy nem. :) Hahahahaha! :) Némelyik még engem is lefőz :(

Magóg 2011.10.02. 21:23:46

Kiszopfel: "Én tettetem a hülyét..." Ne...!!!

JOKKA21 2011.10.02. 21:23:59

Krisztofer jól játszod a hülyét.:))

haruka 2011.10.02. 21:24:03

én rafinált vagyok! ezt csak te tudod! :DDDDDDDD

Emanuelle 2011.10.02. 21:24:06

Én egy okos srác vagyok csak játszom a degeneráltat. De csak neked mondom el!:-)

nathalie 2011.10.02. 21:24:12

ez a bandi, hogyan járhat főiskolára?? ez is totál hülye.totál.

evangeline77 2011.10.02. 21:24:14

Ez nagyon nagy volt. Ő tetteti magát hogy hülye..:)

Pacman 2011.10.02. 21:24:21

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:

Ez kamu, eddig minden barátnőmmel tudtam olyan kapcsolatot kialakítani, hogy előttem tudjon pukizni. Láttam a szemükön, hogy megkönnyebbültek mikor sikerült. Pedig ők is azt mondták. De nem hittem el, hogy csak úgy kiizzadjátok!

sogeking 2011.10.02. 21:24:27

Bandikának ez a pizsamája?

Hurri Kán 2011.10.02. 21:24:27

A lányok majd szentelt vízzel öblögetnek?

capa05 2011.10.02. 21:24:45

Jól hallottam "Regeneráltat" mondott?

Hódos Hajnalka 2011.10.02. 21:24:57

@utcai_arcos: mintha a mamát hallanám. valamint ti nem gyújtotok halottaknapjakó és bezzeg nálatok mindenki iszik a misén.
papa sírján akkor kibaszott kehely van, hogy 25 méterről tisztán látszik.
mondjuk, ő romkat., de a mamát ez sem zavarja.

Magóg 2011.10.02. 21:25:31

Ez a dilemma sok lesz a fiúknak!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.02. 21:26:00

@Magóg: gondolj bele, ép ésszel végigcsinálni egy ilyen műsort. Nézni a sok marhát egyrakáson, órák hosszat...
De reménykedjünk, hogy előbb-utóbb kikerülnek ilyen felvételek is. :)

nathalie 2011.10.02. 21:26:08

mint egy kocsmai padot, úgy használja krisztofel a gyóntatószéket :D

Magóg 2011.10.02. 21:26:43

Pofonra lendült az esküre tett kéz... Szép mozdulat volt Pétertől egy hamis eskü után.

JOKKA21 2011.10.02. 21:27:46

@utcai_arcos: Miért kéne elárulja?@BarBwire: Szerintem is.:)

Hurri Kán 2011.10.02. 21:27:54

@Pacman:
Kell enni egy nagy fazék bablevest közösen, aztán leomlanak ezek a falak... :D

Dr_utcai_arcos 2011.10.02. 21:27:57

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: gyújtogatok,mert abból baj nem lehet.viszont a kehely a reformátusok jelképe ;).ja, és Istentisztelet van :P.

Emanuelle 2011.10.02. 21:28:08

Bandi szerelése büntet. Ahogy felgyűrődik a kis dagi szőrös belsőcombján...remélem nem eszik senki ezen a kései órán

Hódos Hajnalka 2011.10.02. 21:28:13

@Nard: @Pacman: mert a Zigazi szerelem ott kezdődik, na. azért.
egyébként meg nem.
ha mégis, rózsaillatút.

lucc.gizi 2011.10.02. 21:28:29

Könyörgöm, fingolászós Kiszopfel faszfejet nehogy kirakják a villából, kurva jókat szórakozom rajta...hihetetlen, ámulok a tv előtt, h. ilyen sötét pöcs bazdmeg van????

Dr_utcai_arcos 2011.10.02. 21:29:03

@JOKKA21: nem kell, de akkor ne emeljük már piedesztálra, hogy milyen nyílt meg őszinte!!

Magóg 2011.10.02. 21:30:11

@lucc.gizi: Tudom, hogy ez nem az a blog, de azért egy pillanatra villanjon át az agyadon: négyévente szavaz is...

fran7 2011.10.02. 21:30:20

Péter jellemről beszél? Mikor szakad a plafon? Ha szilárd jellemű emberek lennének, nem állnának szóba vele. Vagy ha igen, akkor Péter menekülne tőlük, mert nem bírná elviselni a jelenlétüket.

nathalie 2011.10.02. 21:30:33

felkészülési szakasz. kész :D:D

JOKKA21 2011.10.02. 21:30:37

@utcai_arcos: Mi köze a többinek hozzá?

Hódos Hajnalka 2011.10.02. 21:30:37

@utcai_arcos: nem érezted a maró gúnyt, ahogy kimondtam a misét?
ott van mögötte a BEZZEG, hát nem érzed?

BarBwire 2011.10.02. 21:31:44

@utcai_arcos: nem emeljük, csak ketten vagyunk.

panoz (törölt) 2011.10.02. 21:31:53

Krisztofel Pétert okítja hol az ember szíve. Eszem megáll, milyen sötét.

Magóg 2011.10.02. 21:32:49

Milyen lehet az a 6 hónapos fitnes-bérlet? Gyűrődött, büdös, pecsétes. Ki akarja azt megnyerni?

BarBwire 2011.10.02. 21:33:51

@Magóg: mehetsz sittet lapátolni a KÖKI-re edzés gyanánt.

lucc.gizi 2011.10.02. 21:34:10

@Magóg: ebben sajna igazad van, és tényleg nem ebbe a blogba illik, de ismerek én (egyébként kurva okos) emberkéket akik előtt még mindig nariköd van...úgyhogy mi csak szórakozhassunk tovább ezen a pöcsön.

Dr_utcai_arcos 2011.10.02. 21:34:36

A rendszeres szavazók között, a KÖKI terminál támogatásával, Ganxta Zolee és a Kartell felajánlásával kisorsolunk egy egy dalos demó felvételt a Kartell: Isten hozott nálunk öcsém, ez a Való Világ című számával.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.02. 21:35:30

@BarBwire: Az! Katasztrófa! Csak újabb konfliktusforrás!

JOKKA21 2011.10.02. 21:35:57

@Nard: "Béni kijátszotta a "BETEG GYEREK" című szánalomkártyát."

Seher halott nagyi, Kinga menekül az ex elől, Fecó vissza akarja szerezni Ándzselinát aés Kiszopfel a szegény családján akar segíteni.Nem ugyanaz?
Melinda meg no comment, hogy gazdag pasikra hajtott mindig.

baliquez 2011.10.02. 21:37:20

Öejj... Péterrel szerintem már volt bajom összefutni retkéknél valami reggeliben, akkor is utáltam, igaziból meg sem kellett szólalnia. Vastagbőrű önfej, azabaj. Zuccsó kép meg nyilván az ördögűző legújabb részéből lehet, muszáj innom most egy kávét hogy gyorsan átaludjam azt a részt amikor Düjáról rémálmodnék, kösz Hajni a fotót, de igazán, köllött. Fertelem kéremszépen, fertelem. Mint a vadak.

Rápakol még szívlapáttal a pánikjoviális barnaember (aki egyébként messze a legjobb arc) alkalmi csibikcsubukozása, Recskabandita rendszeresen kibuggyanó bele, Kiszopfel izgágapakoljki uccaninnyai nagykorúvagyokésbüntethető áttitűdje, Görgő és Seherüfke penetra műrománca, Atilkó meg a Naccseggű (milyen szembogárkája van, csekk, télleg hóttsötét van bévül, dunhaajkú dettó) petyhüdt enyelgése, akiket kihagytam meg tényleg csakanihil, élén Amáliával, aki simán megkéseli bármelyiket álmában annyira instabil.

Mondjuk derppressziós Amáliát azért "szavazták" be hogy legyen életveszély és hirtelenhalál (szerződésben is szerepel hogy mögdögölhetnek-ésakkormivan, de komolyan, tényleg).

Magóg 2011.10.02. 21:38:37

De azt mondjátok meg nekem, hogy BTA tényleg szerelmes, vagy megpróbál az eddigi legprofibb VV-játékos lenni. (Bízom benne, hogy az utóbbi az igaz - harmadik verzióként: előre megírt forgatókönyvet látunk)

Hódos Hajnalka 2011.10.02. 21:38:39

közben párbeszéd szvíthóm alapon:

- na? félidő?
- jahh...
- és? szarok vagytok?
- toljuk.
- (pofátlan röhögés) és ugyan, kivel?
- még itt vagy?
- és még jövök is.
- bekaphatod.
- te is.

JOKKA21 2011.10.02. 21:38:40

@baliquez: Amit Annamariról írtál azt ugye viccnek szántad?Szerintem ezt még te sem gondolod komolyan.:)

Hódos Hajnalka 2011.10.02. 21:40:29

és a gvántánámárá!!! gyvy bazmeg!!!!

Dr_utcai_arcos 2011.10.02. 21:40:32

mindig csak elvitték toszni??

haruka 2011.10.02. 21:40:39

komolyan azt mondta Dya, hogy nem randizott még életében, vagy rosszul hallottam?

sogeking 2011.10.02. 21:40:40

Dya hol élt eddig??

Magóg 2011.10.02. 21:41:37

@haruka: Lehet, hogy eredetileg a szűzek kategóriájába jelentkezett, de ott csak fiúkat indítottak...

nathalie 2011.10.02. 21:41:52

@sogeking:
szülei padlásán, elzárva.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.02. 21:41:52

A dumák annyira eredetiek mint Dya mellei.

capa05 2011.10.02. 21:42:17

Uramisten! A randi szintje mint a két versenyző IQ ja.

JOKKA21 2011.10.02. 21:42:18

Dya még nem randizott(remélem a VV karrierjére gondolt, mert azt nem hiszem el, hogy az életben csak dugták és nem vitték el moziba vagy mekibe).

Magóg 2011.10.02. 21:42:29

Diából mindjárt kitör a nyolcadik utas...

BarBwire 2011.10.02. 21:43:29

Na megyek, és csinálok magamnak én is egyilyen gyümitálat (csokival leöntve, nehogy lefogyjak )

nathalie 2011.10.02. 21:43:32

ez a lány úgy beszél,mintha fogyatékos lenne. Neki ez a "sexi" beszéde?

Hurri Kán 2011.10.02. 21:43:40

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Linket!!! Azonnal linket aggyon valaki, ha lesz majd! :D

Magóg 2011.10.02. 21:43:53

Tudtátok, hogy Kiszopfel egy 18 éves, kubai srác? Most hallom először :)

baliquez 2011.10.02. 21:44:01

@JOKKA21: Majd figyeld meg, merugyemivolt, beérkezett kifestve-kiöltözve, azóta kábé ugyanabban a köpenyben flangál egyre büdösödve, maholnap hajnaltájt felvesz egy esőkabátot és abban mészárol. Aztán rágyújt vértől iszamós kézzel és lazaméla tekintettel elnézegeti ahogy a többi lakó vérhabot köhögve kimúlik, miközben a stáb ordítva beront a házba, túlkevéstúlkésőn. Tán még karikát is fúj hozzá, tizennyolcast persze.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.02. 21:44:02

Mikor unja már meg ezt a kubai macsó vagyok dumát?

sogeking 2011.10.02. 21:44:04

akkor beszélsz, ha kell :):)
minden szava arany

JOKKA21 2011.10.02. 21:44:34

Crystofel azért tudsz beszélni Dyával, mert ő sem agysebész, de neki nem áll jól a hülyeség, mint neked.

nathalie 2011.10.02. 21:44:38

jézus, ezek egész végig egymást fényezik??? :D:D

fran7 2011.10.02. 21:45:16

@JOKKA21: Lehet azt gondolja, hogy őt azért nem hívták randira, mert túl szép. S közbe a baj, az lehetett, hogy néha megszólalt. Természetesen elhatárolódom a második mondatomtól.

Dr_utcai_arcos 2011.10.02. 21:45:22

mondjátok ,hogy ezt rosszul láttam és nem csípőejtegetéseket végzett :S

nathalie 2011.10.02. 21:45:42

@nathalie:
mondjuk legalább megtudtam, hogy a kigyúrtak és a plázacicák miről beszélnek egymással. sose tudtam megfejteni.

Magóg 2011.10.02. 21:46:00

@baliquez: Tán még karikát is fúj hozzá, tizennyolcast persze.

Szép volt :)

Vlaci69 2011.10.02. 21:46:19

@JOKKA21: Azok után, amit ezen a "randin" alakít, én simán el tudom képzelni.

Alkaline 2011.10.02. 21:46:30

na mi van öcsém :DDD

panoz (törölt) 2011.10.02. 21:46:37

Csoda hogy Krisztofelt még nem ütötte agyon egy nő akinek udvarolni próbált.

BarBwire 2011.10.02. 21:46:38

Krisztofel: menjünk a jacuziba. (pisilni kell öcsém?)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.02. 21:46:50

@utcai_arcos: Sajnos!!!

@JOKKA21: Egyetértek!!!

@haruka: @sogeking: @Nard: @capa05: @Magóg: Két agyhalott egy pár!!! Csak nehogy szaporodjanak!!!

dr. gernika 2011.10.02. 21:47:01

@BGy: Nem tudom eldönteni, hogy tényleg ennyire, vagy Kisz... csak rájátszik. Dyával mindenesetre összeillenek, 2 hülye egy pár..

JOKKA21 2011.10.02. 21:47:12

@fran7: Ha nem szólalna meg lehetne a szeretőm.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.02. 21:47:18

Istenem, meccsoda tökéletes gyerekei lehetnének ennek a két hibbantnak! Dya szemöldöke, Kiszopfel szempillája és kettőjük IQ-jának átlaga..:DDD

nathalie 2011.10.02. 21:47:58

jaj, ez a kis sericica...
ha gergő most csak úgy beakasztana neki, nem számítana erőszaknak.

Emanuelle 2011.10.02. 21:47:59

odanyomom a farkadhoz a seggemet, de csak barátilag!

W Joe 2011.10.02. 21:47:59

"Hogy a Jakuzzi gyengéd habjai között mi minden fog történni, azt még Isten sem tudja" - de ő már tudja, elmesélte neki Kiszopfel. Belehugyozás, fingolászás :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.02. 21:48:16

Attila és a "romantikus" "MIVAN ÖCSÉM?" :D :D :D

Állat!

Hurri Kán 2011.10.02. 21:48:19

@fkangi:
kilőni őket az űrbe... Csak ott... :DDD

Hódos Hajnalka 2011.10.02. 21:48:33

@BarBwire: figyelj, mi rendes házaséletet élünk... és ránk nem igaz, hogy napi hét percet fordítunk egymásra.
Pl. ez kerek kettő volt :DDDD

Pacman 2011.10.02. 21:48:55

Hát ez a randi! Hát ez...

Hurri Kán 2011.10.02. 21:49:13

@nathalie:
Ébren van? Riszál? Dörgöl? :DDD

JOKKA21 2011.10.02. 21:49:16

Balázs:DDDDD "Attilának esze is van".

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.02. 21:49:22

@fkangi:

És milyen nevet adnál a kis kövirózsának?

nathalie 2011.10.02. 21:49:26

Balázs szereti Attilát!!!!! bemondta, hogy Attilának még esze is van. ilyen dícséretet még vv.kben nem hallottam tőle.
yeees!:D

dr. gernika 2011.10.02. 21:49:38

Az a pinameresztgetés amit Sehere művel, lassan már a szépemlékű BB Zsanetth tevékenységével vetekszik. Még szerencse, hogy Gergő nem egy Strandszabi.

Hódos Hajnalka 2011.10.02. 21:50:05

@JOKKA21: biztos a tyúk volt felírva a papírra, mert ő még szóképekről olvas és Attilának ez a jele.

genevieve 2011.10.02. 21:50:06

@nathalie: valami ilyesmire gondoltam én is:-) egyébként meg nincsenek szavaim:-)

Hurri Kán 2011.10.02. 21:50:09

@haruka:
Egy laza 4 perces térdelést túlzás lenne randinak hívni...

Dr_utcai_arcos 2011.10.02. 21:50:14

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: én még mindig halkan nyüszítek baliquez beírásán.

Magóg 2011.10.02. 21:50:59

A SUSI, az miért Szuzi, ennyi erővel lehetne Szusi is, nem?

BarBwire 2011.10.02. 21:51:39

@gernika: meg Sehere se takarít annyit mint Zsanett.

Naspolya 2011.10.02. 21:52:03

@fkangi: de még az összege is kevés lenne...

Magóg 2011.10.02. 21:52:17

@utcai_arcos: Azt hiszem, ezt Hajninak holnap idéznie kell!

genevieve 2011.10.02. 21:52:40

aztakurvaéletbeeeeeeeeee

kékdelfin 2011.10.02. 21:52:44

@nathalie: nem attilát dícsérte, hanem veronikát értékelte. Úgy szólt hogy: hát eléggé különböző emberek. attilának még esze is van.

foxglove (törölt) 2011.10.02. 21:52:50

aztabüdüskurvahétszentségit
Igazunk volt vagy igazunk volt!

nathalie 2011.10.02. 21:53:07

úristen! mi a szar fog holnap történni??!!

haruka 2011.10.02. 21:53:10

Fecó kiabálni fog, nahát.

Pacman 2011.10.02. 21:53:13

Na, a roma összeomlott

dr. gernika 2011.10.02. 21:53:21

Fecóka egyre nagyobbra nő a szememben.

MagasMacska 2011.10.02. 21:53:29

Na, Fecó mitől borult ki?

Magóg 2011.10.02. 21:53:36

@haruka: "Orvosi partnerünk..."

sogeking 2011.10.02. 21:53:42

nálam Péter átvette az első helyet hátulról Bandikától, de Attila is erősen belehúzott az utóbbi napokban

Alkaline 2011.10.02. 21:53:52

ez mi volt? látta valaki élőben min vesztek össze Fecóval?

W Joe 2011.10.02. 21:53:58

Kiakadós jelenet, aztán a hang bemondja: Orvosi partnerünk a...
:D

genevieve 2011.10.02. 21:54:04

aham, mindenkinél leállt az agyműködés:-)

Emanuelle 2011.10.02. 21:54:16

Olivér Terry Black-kel vitatja meg a villa erőviszonyait:-)Kár, hogy csukódik a szemem, azért erre váltanék jegyet.

Jaj, Fecó ki fog borulni, mint anno Gombi, aki az ágyon ugrálva osztotta ki a népet! Akarom-akarom mégmégmég!!!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.02. 21:54:34

@Magóg: A villa belső viszonyaiból kiindulva rá van szükség villalakónak.

nathalie 2011.10.02. 21:54:40

hát én rosszul lettem ettől a peti és vera smártól. hányok. (gondolom ez valami feladat volt)

kékdelfin 2011.10.02. 21:54:46

az a smárszerű mi volt?

dr. gernika 2011.10.02. 21:54:50

@BarBwire: Nem is kap majd egy raklap Domestost, mikor kijön. :D De konkrétan nem erre a párhuzamra gondoltam. :)

capa05 2011.10.02. 21:54:56

mekkora volt Fecó kirohanása és utánna a reklám...+az orvosi segítséget... nyújtja..

fran7 2011.10.02. 21:54:59

Ahogy néztem először azt hittem Diát csókolgatja a hörcsög.
Amikor este valaki mesélte, hogy Annamari szerelmet vallott egy hörcsögnek. Én tényleg azt hittem hogy tényleg egy hörcsöghöz beszél. Mondjuk abban több értelmet is láttam.

BarBwire 2011.10.02. 21:55:09

Ma megnéztem a Kill Billt, de csak Annamari miatt.

JOKKA21 2011.10.02. 21:55:19

@baliquez: menj el horror film rendezőnek, jó a fantáziád.:)

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Lehet.:DD

@Vlaci69: Valaki csak elvitte egy bablevest enni.:)

@Peter_Cs: Szaporodjanak, izomagyú plázacicát még nem láttam.:)

Magóg 2011.10.02. 21:55:37

@nathalie: feladat, a hányás? :)

nathalie 2011.10.02. 21:55:39

@Alkaline:
kinga meg attila megint veszekedtek. és sztem elege lett fecónak ebből vergődésből. de ez csak tipp a látottak alapján.

Emanuelle 2011.10.02. 21:55:58

Fecó ebből a fekete-bordó csíkos ingből vajh hányat hozott a villába?

Hódos Hajnalka 2011.10.02. 21:56:23

@utcai_arcos: baliquez kvajó arc. Csak nekem hiányzik Lasombra? ő írta, hogy csak hétfőn lesz?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.02. 21:57:25

@haruka: @Pacman: @MagasMacska: @Emanuelle: Tényleg gombárosodik ez a Feccó!

@Emanuelle: Terry Black jó arc!

BarBwire 2011.10.02. 21:57:29

@nathalie: nekem se tetszett, de ez van. Hány csajnak kell a Péter?

liberaliskonzervativ 2011.10.02. 21:57:48

sztem feco csak hisztizett. az a smar viszont...konkretan felfordult a gyomrom.

haruka 2011.10.02. 21:57:53

@nathalie: és milyen igaza van, már ha ez a problémája. a fenét se érdekli a Kinga-Attila évődés.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.02. 21:58:17

@gyvy: az idegenek meg azt hiszik, minden földlakó ilyen, aztán jönnek és lebombáznak bennünket, hogy írmagunk se maradjon..:DD

@Naspolya: főleg mivel mínusz+mínusz, az nagyon sok...:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.02. 21:58:20

@fran7:

A hörcsögöket szeretem! Ne sértegessed a hörcsögöket! :)

Hódos Hajnalka 2011.10.02. 21:58:43

mivan??? péter és pszicho smároltak?
nemhiszemel!!

nathalie 2011.10.02. 21:58:53

@BarBwire:
sztem valami feladatot hajtottak végre.
mindenki ott ült és nézte őket.
rég láttam ennél ocsmányabb csókot.

Hurri Kán 2011.10.02. 21:59:13

@fkangi:
Ettől nem tartok, úgysem tudnák megmondani, hogy honnan jöttek. :D

Hódos Hajnalka 2011.10.02. 21:59:22

@liberaliskonzervativ: nemár, kis smárolt? fb-n cseteltem, nem figyeltem....

liberaliskonzervativ 2011.10.02. 21:59:43

balazs hogy mondta mar be, h a terryblackkel :D sztem o se ertette h mi van. ja, es balazst ma feconak oltoztettek kicsit.

Hurri Kán 2011.10.02. 21:59:45

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Szerintem Péter sem... Szegény BTA. :DDD

nathalie 2011.10.02. 21:59:52

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
verát hívod pszichonak? vera volt a lány.
(erről a veráról egyébként simán el tudom képzelni, hogy azért kavart egyet péterrel, hogy idegesítse am-t)

Emanuelle 2011.10.02. 21:59:54

@liberaliskonzervativ: Annamari valszeg egészen másfajta érzelmekkel reagált.
Szerintem már keveri a mérget Verának.

Hódos Hajnalka 2011.10.02. 21:59:59

KISMÁROLTAPICSÁBAMÁÁÁÁ?????

haruka 2011.10.02. 22:00:59

@nathalie: ez ilyen bebaszva húdeheves smárolásra hasonlított, az meg undi.

dr. gernika 2011.10.02. 22:01:20

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Barátkozz meg a ténnyel, mire leülsz posztot írni. :)
Én is csak lestem, szegény Béni. :(

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.02. 22:01:23

@JOKKA21: Nem tudják egyesek Annamária értékeit tisztelni!
Az izomagyú plázacica valami magasabb szellemi funkciókra teljesen alkalmatlan mutáció lenne!

fran7 2011.10.02. 22:01:31

@Nard: Nem a hörcsögöket akartam bántani.

Hurri Kán 2011.10.02. 22:01:38

@nathalie:
Nem mellesleg sztem ő se bánna már egy pókhálótlanítást... :DDD

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
PÉTERÉSVERA!!! :DDD

nathalie 2011.10.02. 22:01:50

@haruka:
én azt hittem péter be fogja vera orrát is kapni. nem találok szavakat.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.02. 22:02:03

annyira szeretném, ha bekapcsolnának a villába, ráközelítve Kiszopfel arcára és lejátszanák neki,ahogy az anyja meggyónja kamerák előtt, hogy bizony, eddig hazudott a fiának, aki nem is kubai, hanem norvég..:D@

gyvy: erre nem gondoltam..megmenekültünk..

nathalie 2011.10.02. 22:02:28

Csak remélni tudom, hogy Hajni most már tudja, hogy vera és péter :D:D:D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.02. 22:03:00

@nathalie: @gyvy: Seherezádé meg agyfaszt kap ettől biztosan!!! LOL!!!

nathalie 2011.10.02. 22:03:04

@gyvy:
sztem ott bent egyik se bánná. :D

Emanuelle 2011.10.02. 22:03:38

@haruka: Én is úgy láttam, hogy egymás hangszálait nyalogatták. Ölég undi vót

liberaliskonzervativ 2011.10.02. 22:03:56

@liberaliskonzervativ: de sztem csak feladat volt. mondjuk eleg sokaig csinaltak.

ki is az orvosi partner? most nekem is kellene. a szoros segg ehhez kepest lofasz volt.

Alkaline 2011.10.02. 22:04:13

@nathalie:
csak ennyi lett volna? mondjuk lehet. :)
holnap kiderül az biztos

Emanuelle 2011.10.02. 22:04:48

@fkangi: Az IHM Bazi nagy roma lagzi idevágó jelenete megvan?:-)

Hódos Hajnalka 2011.10.02. 22:05:35

hát ezt megnézem. MOST. :)

foxglove (törölt) 2011.10.02. 22:05:38

nem Vera mondta azt Péterről, hogy egy gusztustalan kis geci?
ill nem Péter olcsókurvázta le Verát?
szép pár:)

Hurri Kán 2011.10.02. 22:06:11

@Peter_Cs:
Faszt maximum, maradjunk ennyiben. :DDD

@nathalie:
És a nézők sem. :DDD

haruka 2011.10.02. 22:06:14

@nathalie: még szerencse, hogy holnap nem látom az öfit, bár így csak reggel tudom meg, miajóisten volt.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.02. 22:06:23

@Emanuelle: most nem, mert reggel 5-től este 1/2 10-ig melóztam, kábé annyi agysejtem maradt, mintha szilikonmaca lennék..:S de majd rákeresek..

Hódos Hajnalka 2011.10.02. 22:07:24

@liberaliskonzervativ: mindig mondom, hogy aki férjnél van, ne tartson szeretőt, mert semmi nem igaz abból, hogy a nők tudnak egyszerre több dologra figyelni. :D
és akkor a házimunkáról nem beszéltem.

liberaliskonzervativ 2011.10.02. 22:07:33

@foxglove: hat, ezt kb minden fiurol/minden lanyrol el lehet mondani. dia meg kulonosen occso lehet, ot meg randira se kell elvinni.

Hurri Kán 2011.10.02. 22:07:39

@foxglove:
Ez még nem ok arra, hogy ne csókolózzanak. :D

foxglove (törölt) 2011.10.02. 22:09:28

jaj van onlány. bőgnek, mint a rongy.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.02. 22:11:10

@Nard: Magasröptű és Mélyenszántó Gondolatokkal Játszó Belló lehetne, ha fiú ..lánynéven gondolkodnom kellene.. de egy ilyen macsónak csak fia lehet elsőre..

liberaliskonzervativ 2011.10.02. 22:11:59

egyebkent attila kinek nyomja a hudenagyon erzeketlen vok dumat, amikor nem egeszen 24 ora alatt belezugott a kingaba? oke, mondjuk pszichonak pszicho, ez teny. normalis ember nem habarodik bele egy ilyen tésasszonyba. (de szep szine van kendnek, olyan szep sarga)

liberaliskonzervativ 2011.10.02. 22:13:28

@foxglove: biztos rajottek h kiszopfel iranyit mindent es ok csak babuk valojaban.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.02. 22:14:31

@Emanuelle: köszi :)) tudat alatt itt motoszkálhatott..:)

dr. gernika 2011.10.02. 22:17:44

@Nard: Már itt is rongálod a hírem?

Hurri Kán 2011.10.02. 22:18:00

@liberaliskonzervativ:
Ettől én sem lejtenék örömtáncot. :DDD

liberaliskonzervativ 2011.10.02. 22:19:39

amugy ki bog? mindenki? feco? ha feco, annak nincs hirerteke.

julcsi29 2011.10.02. 22:20:07

Sziasztok,szép estét,tiszteletem Főnökasszony!:DD Megjöttem,tájékozódom :)

dr. gernika 2011.10.02. 22:21:09

@liberaliskonzervativ: Régen volt már 3D-s nővel, valszeg az is vállalhatatlan volt.

Hódos Hajnalka 2011.10.02. 22:23:19

Vucinic AZ ÁRULÓ!!! (elnézést, nemtom hova kiírni magamból....)

nathalie 2011.10.02. 22:23:30

jaaa, ezek csiniben vannak. azt hitték vasárnap takarodik az a bizonyos két személy a villából. arra várnak.

Hurri Kán 2011.10.02. 22:23:38

@nathalie:
Nem sokára bőgnek majd... :D

Hódos Hajnalka 2011.10.02. 22:24:07

@julcsi29: tizenegyig volt kimenőd, lányom. hol jártál? :D

liberaliskonzervativ 2011.10.02. 22:26:34

@nathalie: szilikonpant megvan? anelkul nem csini a csini!

Hódos Hajnalka 2011.10.02. 22:28:46

góóóóóóól hát a kurvák vére folyjon patakba.

Hurri Kán 2011.10.02. 22:30:00

@liberaliskonzervativ:
Igen, azzal van mekkötve a zsinórtanga.

liberaliskonzervativ 2011.10.02. 22:30:48

hnap fel oraval korabban kell kelnem. bedurrantok. de kvara. h fitt legyek, okos es szep mint krisztof.

liberaliskonzervativ 2011.10.02. 22:32:32

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: nemtom miert kivansz ilyet seherenek meg dianak. most csalodtam.

nathalie 2011.10.02. 22:32:50

@liberaliskonzervativ:
sajnos nem látom a szilikonpátot, mert bizonyos embereken természetesen a csini felett rajta van az a szájbabaszott fürdőköpeny.

csak magamat képviselem 2011.10.02. 22:33:52

Na csá!
Én már csak Annamarit szeretem, meg a pockot (a microtus arvalist, nem a Petit).
A pocok nevét nem tudtam kinézni, könyvem nincsen, olyan is vagyok. A mezei pocok a fenti latin név, a malacukra jobban rá kéne keresni.

nathalie 2011.10.02. 22:34:44

csabi arról beszél am-el, hogy a dya tényleg ennyire hülye?? :D:D

julcsi29 2011.10.02. 22:35:27

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Sajnos csak a gályán:( Hanem hallod : "Szilikonpántos melltartót viszont föttétlenül, meg tizenkét centis ...."hát ez nagyon jó :DDD Visítok!

nathalie 2011.10.02. 22:37:10

@foxglove:
nem, előtte dyáról beszéltek,kimondták a nevét.
most viszont csabi megkérdezte, hogy miért smárolt vera péterrel. szóval akkor az nem egy feladat volt.

csak magamat képviselem 2011.10.02. 22:38:34

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: tényleg ezt most én se értem. ki a pszicho? ugye Vera? össze-vissza olvasok, tévém sincs, nem csak könyvem, rátok vagyok bízva.

julcsi29 2011.10.02. 22:42:43

Ki tudnátok segíteni?Nem találom hol lehet megnézni ezt a gusztustalan csókot:D

nathalie 2011.10.02. 22:43:48

@julcsi29:
tartok tőle, hogy még sehol. ugyanis csak "következő adásban" fog szerepelni

Hódos Hajnalka 2011.10.02. 22:43:50

@liberaliskonzervativ: hijj... hát bontottam egy sört, juve-milan 2-0, érdekel, hogy dya meg sehere elvérzik? :D

Hurri Kán 2011.10.02. 22:43:57

@julcsi29:
Valószínűleg még sehol.Majd talán holnap feltöltik valahová. Én is lemarattam róla. :)))

nathalie 2011.10.02. 22:45:21

Megint röhögök attilán. most tudták meg, hogy mennek randira. Arról beszélnek veronikával, hogy majd krisztofel féltékeny lesz. Attila: szívd ki a nyakamat. most! veronika: ááázt neeeem. Attila: egy nő nincs itt, aki ilyet csinála. Veronika: ott a vera, az mindent megtesz a szövetségért. Attila: mondom nő!
:D:D:D

julcsi29 2011.10.02. 22:45:43

@gyvy: Ó,baszki!Hát hogy fogok így aludni? :DDD Valószínűleg jól :))

Hurri Kán 2011.10.02. 22:46:35

@nathalie:
Azér csak ott dürrög Kingánál. :DDD

foxglove (törölt) 2011.10.02. 22:46:39

@nathalie: bevallom, én is röhögtem egy kicsit:) utána meg óvszert kért Kubától:)

beacska 2011.10.02. 22:47:09

@julcsi29: a tegnap éjszakaiban nem volt

Hurri Kán 2011.10.02. 22:47:17

@julcsi29:
Sztem jobban, mintha látnád. :DDD

nathalie 2011.10.02. 22:47:31

@gyvy:
mert ott ül krisztofel kinga mellett :D

julcsi29 2011.10.02. 22:47:43

@liberaliskonzervativ: szerintem ha egy órával tovább alszol,akkor is okosabb és szebb leszel nála :)

nathalie 2011.10.02. 22:48:05

az a baj, hogy a randit nem mutatják már az onlineban.

Hódos Hajnalka 2011.10.02. 22:48:28

@csak magamat képviselem: a törpemalacnak több fajtája létezik, a dzsordzsklúninak csüngőhasúja volt és én is olyat simogattam a hőgyészi szarvasgomba fesztem. :)
juhár tamásnak gyűjtsünk fodrászra. (mondjuk álnok juve drukker, de nem elfogult és szép kék szeme van)

nathalie 2011.10.02. 22:49:00

@foxglove:
lehet röhögni az attilán,csak a kinga elveszi az eszét, meg hogy a ötöshatost egybe tartsa. az a baj.

Hurri Kán 2011.10.02. 22:49:12

@nathalie:
Szerintem Attilának Kiszoppal kéne randizni, akkor egyikük se lenne féltékeny a másikra. :DDD

nathalie 2011.10.02. 22:49:49

@gyvy:
azt hiszem azon a randin jókat derülnék :D

dr. gernika 2011.10.02. 22:50:01

tuti ez a páratlanul laza fog beköltözni, ez a legellenszenvesebb..

csak magamat képviselem 2011.10.02. 22:50:12

hoppá, a Jóisten, van online. van nekem agyam, csak csiguci kicsit 11-kor. jóvan, ezvan

nathalie 2011.10.02. 22:50:31

jaj, kinga azon rinyál, hogy őt nem küldjük randizni :D idióta.

beacska 2011.10.02. 22:50:49

Kinga már megint magára fordítja még ezt a randit is...hihetetlen ez a nő...

Hurri Kán 2011.10.02. 22:51:14

@nathalie:
Miért, az eddigieken nem? :DDD

julcsi29 2011.10.02. 22:52:11

@beacska: lehet,hogy igaza van?Talán tényleg nem szeretik??

julcsi29 2011.10.02. 22:53:48

Attila meg komolyan gondolja,hogy ha Veron kiszívja a nyakát,Kinga féltékeny lesz?szegény ördög...:)

beacska 2011.10.02. 22:54:16

most Annamari elmagyarázza a tutit Kingának...nnna, mi az oka?

csak magamat képviselem 2011.10.02. 22:55:28

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: :)
Ezt nem tudtam, de a Kluni Gyurinak jó ízlése van. Ezexerint neked is, az jó.
:)

beacska 2011.10.02. 22:57:09

Bandikának 5 másodperces a memóriája. én már 2* húztam le utána a vécét-mondta Annamari

nathalie 2011.10.02. 22:59:43

@gyvy:
de:D és mai minden várakozásomat felülmúlta. esetleg ha begyújtják magukat,ahogy azt megbeszéltük :D

nathalie 2011.10.02. 23:00:30

ez az am direkt rondítja el magát? hogy néz ki?

nathalie 2011.10.02. 23:03:44

rájöttem,hogy kurvára idegesít ez a nő. tulajdonképpen állandóan magát fényezi. odamegy emberekhez, és állandóan suttogva, a vagányt játsza adja előadni a nagymonológját. meg a kis félmondatait. kurva unnám ezt a nőt. bealudnék a dumáján.

csak magamat képviselem 2011.10.02. 23:03:55

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Az a szép, az a szép, akinek a szeme kék...
A frizkója a fészbúk alapján...nos, érdekes.

Hurri Kán 2011.10.02. 23:04:20

@nathalie:
Jó lenne... Nem tudom, nem lehetne valahogy ezeket az ötleteket továbbítani a szerkesztők felé? :D

Hódos Hajnalka 2011.10.02. 23:04:54

@csak magamat képviselem: ez most a csüngőhasúnak, vagy a juhárnak szól?

@Nard: az én simogatásom felér egy vakargatással....

beacska 2011.10.02. 23:05:20

@nathalie: most kire mondod? Kingára v. AM-ra?

nathalie 2011.10.02. 23:06:58

istenem. most miért beszél am arról, hogy róla semmi nem jelenhet meg a sajtóban, ami olyan volt, az meg már lefedte. Ez elfelejtette, hogy szült? vagy ezt ő vallotta be? én nem értem.

foxglove (törölt) 2011.10.02. 23:06:59

Annamari tényleg azt hiszi, hogy nem derült ki a titka?

foxglove (törölt) 2011.10.02. 23:08:18

@nathalie: én sem értem, de úgy jött ki, mintha abban bízna, hogy a nővére nem fecsegte ki, más meg nem tudta eleve

nathalie 2011.10.02. 23:09:35

@foxglove:
én sem értem. és ezek a "leszarom" beszédei félig leeresztett szemhéjjal... istenem.

Hurri Kán 2011.10.02. 23:10:55

Mi van a titkos jellel?

Hurri Kán 2011.10.02. 23:11:38

@foxglove:
Erősen reméli legalább is. :D

julcsi29 2011.10.02. 23:13:02

@nathalie: Erőltetettnek tűnik,nagyon AM :"mindennek meg van az oka.." "kérdezték,hogy fogom kibírni ennyi beképzelt stb. ember között ",hát nekik se könnyebb Veled,az tuti !:)Elég csak ránézni Kinga arcára

nathalie 2011.10.02. 23:13:21

@gyvy:
lehet lesz majd erről szavazás :)

Hurri Kán 2011.10.02. 23:14:58

@julcsi29:
Jó, mondjuk vele született eccerűsége okán ebből KInga agyáig sem jut el túl sok. .D

julcsi29 2011.10.02. 23:15:14

Fognak SMS-t kapni,mint az előző széria?És ha igen,mikortól?Kíváncsi leszek némelyik arcra :)

nathalie 2011.10.02. 23:15:48

@julcsi29:
én kedveltem az elején. de most már nagyon nem. gonosz,irigy és kurvára el van telve magával. és örjítően unalmasak a beszédei. és kurvára rühellem amikor valaki sejtelmes mondatokban fogalmazza meg a nagy semmit.

Hurri Kán 2011.10.02. 23:16:14

@nathalie:
Istenem... De szép lenne.Annyi, de annyi jó ötletem van még. :D

julcsi29 2011.10.02. 23:16:47

@gyvy: Igazad van,ezt kihagytam a számításból :DD De azért igazán megértően hümmög és bólogat :)

nathalie 2011.10.02. 23:17:07

mostantól ebbe az uma turmanes reklámba (sweps) már csak a krisztofelt tudom elképzelni :D

Dragonair 2011.10.02. 23:18:15

Istenem két napig dolgozok és ilyenekre kell visszajönnöm... nem is bánom, hogy nem került be a csaj, de ez a műbalhé :/ rátok bízom ;)

newsee.hu/tartalom/vv5-sysi-bejut%C3%A1s%C3%A1%C3%A9rt-t%C3%BCntetnek-az-emberek

julcsi29 2011.10.02. 23:19:43

Juj,Kinga másik dimenzióba került a beszavazón!!!:)

Hurri Kán 2011.10.02. 23:21:29

@julcsi29:
Persze, mert látta, hogy körülötte ilyenkor mások is ezt csinálják. Gyak. ugyan az a tanulási folyamat, mint amin a kiskacsák mennek keresztül, más kérdés, azok kb. három hetes korukban Kingánál nagyságrendekkel több dolgot tudnak. :D

Hurri Kán 2011.10.02. 23:22:18

@nathalie:
Kezdjük el összeírni... :D

julcsi29 2011.10.02. 23:23:42

@nathalie: Amikor bekerült,többnek tűnt.Mostanra nagyon felszínessé vált,és ahogy mondod...sejtelmesen néz,beszél,de nem mond semmit.Vajon melyik az igazi énje?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.02. 23:26:01

@julcsi29:

Valszeg egyik sem. Az igazi énje, egy unalmas szarkupaccal egyenlő. Ezek mind álarcok, amiket kevés sikerrel váltogat magán. :)

Hurri Kán 2011.10.02. 23:26:21

@nathalie:
;-)

@julcsi29:
Hálistennek nincs a villában balta, motorosfűrész, zongorahúr, így nem látjuk meg AM valódi énjét. :D

Líder Máximo 2011.10.02. 23:27:07

Híguain megadta a második gólt, kubai virtust látok ma este a Real Madrid játékosaiban! Királyok csak azért nem vagyunk, mert halál a burzsujokra!

julcsi29 2011.10.02. 23:27:23

Komolyan,ez egy milyen magvas beszélgetés!!!:D És már vagy fél órája tart?! :(

nathalie 2011.10.02. 23:27:51

@julcsi29:
sztem ez. tulajdonképpen az elején is ilyen volt, oltották is gergőék elég rendesen. azért felejtettem el ezeket neki, mert verát annyira gyűlöltem, hogy inkább ő lett a szimpatikus. de most már tisztán látom, hogy őt se kedvelem. tulajdonképpen a lányok közül, csak veronikát bírom. egyszerű,buta, de nekem ő őszintének tűnik.

julcsi29 2011.10.02. 23:31:12

@nathalie: Veronika valószínűleg tényleg ilyen,hiszen a menyasszonyosban is ezt hozta.....végiggondoltam a csajokat,és igazat kell adnom,nem igazán van köztük kedvelhető.

Dragonair 2011.10.02. 23:32:58

meg van miért nincs annyi pia és részegedés..

newsee.hu/tartalom/legbotr%C3%A1nyosabb-vv

julcsi29 2011.10.02. 23:33:34

@gyvy: Pedig én szeretem a horrort,az egyik kedvenc műfajom :):D Itt viszont nincs emelet,ahová a műszőke,műmellű hősnő menekülhetne a gyilkos elől :D :D

sandokan 2011.10.02. 23:33:53

Nekem azt mondták, hogy ma hajnalban dia és a baltás gyilkos összefogott egy kicsit féltékennyé tenni kingácskát.

Aztán lett nagy ajtó csapkodás, sírás, meg takarodjál már és huu, de elegem van. Viszont most, az nfl szünetben átpörgetve a friss videókat, ezt nem találtam.

Hurri Kán 2011.10.02. 23:34:54

@julcsi29:
Majd elbújik Zizi mögé. :D

nathalie 2011.10.02. 23:36:02

@sandokan:
mert az csak holnap lesz a műsorban. sztem.

foxglove (törölt) 2011.10.02. 23:38:19

Attila mekkora szemét Kubával:)

nathalie 2011.10.02. 23:39:00

@foxglove:
méééér? pont lemaradtam akkor valamiről?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.02. 23:40:51

@nathalie: @foxglove: Abban nem Annamária a hunyó, ő áldozat. A nővére meg szenzációhajhászatból nyivákolja körbe a bulvársajtót. Amikor Annamáriánam valóban szüksége volt a családja segítségére, akkor nem volt ott a család, ha ott lett volna, a nagymamánál vagy a nagynéninél lett volna "kölcsönbe" a gyerek szerintem. Csak ha kijön a villából, nehogy károsan hasson rá ez!

foxglove (törölt) 2011.10.02. 23:40:52

@nathalie: arra gondoltam, ahogy a kanapén Virsli combját simogatta Kuba előtt

sogeking 2011.10.02. 23:41:59

remélem Veronika rámászik Attilára

Hurri Kán 2011.10.02. 23:42:04

@foxglove:
Virsli megint határozatlan tartózkodást mutatott? :DDD

Líder Máximo 2011.10.02. 23:42:23

Sziasztok,
régtől követem a blogot, most muszáj megszólalnom. Népünk gyermeke természetesen egy percig nem dőlt be Vera olcsó csábításának.

ESP-RMA, 0:3

sandokan 2011.10.02. 23:42:38

@nathalie: hoppá, azt nem tudtam, hogy ennyivel le vannak maradva az összefoglalóval.

foxglove (törölt) 2011.10.02. 23:46:03

@gyvy: határozott beleegyezést, ez egy terv része ugyanis.

sandokan 2011.10.02. 23:46:54

@julcsi29: egyetértek, ebből a felhozatalból női győztes szinte kizárt. Kingácska kellemes meglepetésként indult és Melindában is volt lehetőség, de csak volt.

nathalie 2011.10.02. 23:46:55

@Líder Máximo:
szóval elment a kommentem.
azt akartam írni, hogy már azt se tudtam megérteni a történetben, hogy 14 évesen hogyan mehetett önként nevelőintézetbe. innentől fogva sem ő rajta, sem a családján nem lepődök meg.

julcsi29 2011.10.02. 23:47:52

Hoppá,az előbb,mikor végiggondoltam a csajokat,Melinda kimaradt :)Vajon miért? :D

csak magamat képviselem 2011.10.02. 23:48:35

@csak magamat képviselem: olyan 90-es évekbeli Totti feje van, csakhát... én fasza, én úgy vagyok a focival, mint a nők, akik a gyengébbnek drukkolnak. b+ tudom, hogy gáz, férfi létemre. kivétel Totti volt, del Piero, és Raoul. vagy Raul?

sogeking 2011.10.02. 23:49:31

malackát sütik, vagy mi ez a visítás?

nathalie 2011.10.02. 23:50:14

ez így üvölt ha ki akar jönni? hát mennyire aranyos már :D:D

dr. gernika 2011.10.02. 23:50:35

@Nard: Ne csináld már, valaki el fogja hinni.

csak magamat képviselem 2011.10.02. 23:50:43

Attila: Miért, itt se vagyunk. Hát lát minket valaki?
Igen bazmeg, mi!!

Líder Máximo 2011.10.02. 23:50:49

@foxglove: Kubával nem lehet packázni!

julcsi29 2011.10.02. 23:50:54

Szegény malacka,hogy visít! :(

foxglove (törölt) 2011.10.02. 23:51:26

jajb+ mostmár az ő gyerekük is zizi?

Hurri Kán 2011.10.02. 23:52:04

@foxglove:
Értem... Afféle magas fokú konspirációt láthatunk, amitől még képzett MI5 oktatók is megnyalnák a szájuk szélét? :D

@csak magamat képviselem:
Raul. :)

nathalie 2011.10.02. 23:52:11

na bazd meg, veronika kimondta: aranyos...beszarok, ha a kubainak meglesz :D

julcsi29 2011.10.02. 23:52:46

@foxglove: jobb szülőket érdemelne :D

foxglove (törölt) 2011.10.02. 23:53:20

@julcsi29: hát jobb, mint Annamari/Péter, pfúúj.

julcsi29 2011.10.02. 23:53:50

@nathalie: igen de csak 18,Ő meg már 20 :D :D !!!

foxglove (törölt) 2011.10.02. 23:53:57

@gyvy: mivel Kuba is érintve van a terben: igen.

julcsi29 2011.10.02. 23:54:31

@foxglove: az összesnél jobbat érdemelne!

kékdelfin 2011.10.02. 23:55:49

Ne visíts, mert megsütlek bazdmeg!
Ezt akár egy csajnak is lehet mondani, amikor élvez;)

nathalie 2011.10.02. 23:55:58

most valamit nem értek.ha zizi megszokta am-t és tegyük fel a csaj még hónapokig bent marad, akkor után haza viszi? vagy zizi onnantól elveszíti az anyját??? sírok

csak magamat képviselem 2011.10.02. 23:56:41

Attila:
"Te ennél többet érdemelsz! És ez nem közhely!"
Azért Kinga miatt saJNÁLOM aTTILÁT, Ő IS CSAK FÉRFI. Hopp, kikapclokkom.
Veronika legalább explicit vágja, hogy Krisszi milyen kis ... az.

kékdelfin 2011.10.02. 23:57:30

kurva jó lehet, hogy zörög a csokigép, mellé röfög-visít a malac.

Hurri Kán 2011.10.02. 23:57:41

@Kékdelfin:
Olyankor hiába beszélsz neki. Meg egyébként is. :D

julcsi29 2011.10.02. 23:57:52

@nathalie: jogos a kérdésed,nem értem,miért kell belekeverni az állatokat!!!Már megint!A 4-ben is sajnáltam a kutyákat.

kékdelfin 2011.10.02. 23:59:25

basszameg éhes lettem! imádom a grillkajákat!

julcsi29 2011.10.02. 23:59:50

Ettetek már bacont nutellával?Milyen?:)

foxglove (törölt) 2011.10.03. 00:00:09

@gyvy: nem sajnos, féltékennyé akarják tenni.

nathalie 2011.10.03. 00:00:32

@julcsi29:
de ez rosszabb mint egy kölyök kutya. itt elvolt mondva, hogy a malacnak kell egy szülőpótlék. nem is értem.
már azon is gondolkoztam, ha netán (tényleg ne forduljon elő!)pusztul ott bent a malac, akkor kinézem az rtl-ből, hogy behoznak egy hasonmást. mégis hogy vallanának be, hogy megöltek egy malacot??

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.03. 00:00:45

@Peter_Cs: @nathalie: Csak nehogy úgy élje át a gyermekétől való elszakitottság traumáját, hogy belerokkanjon érzelmileg, ha kijött majd a villából!

foxglove (törölt) 2011.10.03. 00:01:42

@Peter_Cs: szerinted még nem rokkant bele?

csak magamat képviselem 2011.10.03. 00:02:27

@Kékdelfin: megsütlek bazdmeg... :D
háhallodhülyevagy?!
Amúgy én is csak mérsékelten tolerálom a visítós orgazmust. Pedig gyík (Attila) koromban a számítógép-partikon mindig úgy szólítottuk egymást lövöldözéskor, hogy "Visíts te kurva!"
Fiú fiú ellen. Sebaj, fiatalon mindent ki kell próbálni. :)
ez a lövöldözés leírásom kicsit félreérthető.

julcsi29 2011.10.03. 00:02:50

@nathalie: Nagyon éles látó vagy,tuti megjátszanák!Szólni kéne az állatvédőknek!Szabadítsuk ki Zizit!:)

foxglove (törölt) 2011.10.03. 00:02:53

na most megint utálom Attilát...

nathalie 2011.10.03. 00:03:07

istenem.veronika szája tiszta kaja.

kékdelfin 2011.10.03. 00:03:48

@nathalie: nem érzi, hogy a virslin kaja van:)

sogeking 2011.10.03. 00:03:53

Veronika megtörölhetné a száját

Líder Máximo 2011.10.03. 00:04:04

@nathalie: Veronika szerelmes Christophelbe. Egy kubai macsónak nem lehet ellenállni :)

foxglove (törölt) 2011.10.03. 00:04:11

@nathalie: ezért is szar lehet a műszáj, mert ezek szerint érzéketlen

julcsi29 2011.10.03. 00:04:39

@Peter_Cs: Én is féltem kicsit,és sajnálom.Nem lehet könnyű ezzel a tudattal élni.Nem irigylem Tőle.

csak magamat képviselem 2011.10.03. 00:04:52

Kinga és Attila passzolnak, most Veronika meg jó arc megint. Nálam neki tényleg van egy harmadik szeme, és használja is.

nathalie 2011.10.03. 00:05:17

@Líder Máximo:
lehet veronika nemsokára attilába lesz szerelmes. ahogy nézem ez naponta változik nála :D:D

Hurri Kán 2011.10.03. 00:05:45

@Kékdelfin:
Én mézzel enném. :D

@foxglove:
ez tényleg sajnálatos.

@csak magamat képviselem:
Hidd el, a szomszédok is. Sose költözz új építésű társasházba. :DDD

julcsi29 2011.10.03. 00:06:16

Veron : "lehet Rád úgy nézni,mint egy férfira" :):)

nathalie 2011.10.03. 00:06:40

@julcsi29:
inkább pesszimista, hogy nekem ilyenek forognak a fejemben :D de egyébként tényleg ki kell hozni onnan azt a malacot!

nathalie 2011.10.03. 00:07:21

odaszart a malac :D:D:D

julcsi29 2011.10.03. 00:09:30

@nathalie: Meg is érdemlik,ha így fejezi ki a véleményét róluk!:D Indítsunk mozgalmat Ziziért!!!

nathalie 2011.10.03. 00:10:43

@julcsi29:
vagy egyszerűen bemegyek érte :D
egyébként tényleg nincs mo-n egy normális állatvédő szervezet???

julcsi29 2011.10.03. 00:11:39

Jó kis randi,mondhatom!Nálunk a munkahelyemen megy egész nap az,hogy mindenki a másikról beszél,pletykál,és fúrja,a főnökeink meg szarnak a kéréseinkre! :DD

kékdelfin 2011.10.03. 00:12:21

Tényleg kussolhatna a malac. Meg a csokigép is.

nathalie 2011.10.03. 00:12:52

@Kékdelfin:
már zúg a fülem a csokigéptől :D

julcsi29 2011.10.03. 00:13:03

@nathalie: Szólj ha mész,megyek Veled :D !
Nagyon úgy tűnik,hiszen hagyják ezt a dolgot :(

csak magamat képviselem 2011.10.03. 00:13:13

@gyvy: Azt semmiképp nem teszem, maradok a 30 éve lakott társasházi lakásomban.
Visszatértem anyámhoz. Mindent ki kell próbálni. Kirepülünk a fészekből, aztán vissza. Egy filmben volt.
Te még az anyáddal élsz, b+?
Nem, ő él nálam.
:)

nathalie 2011.10.03. 00:14:08

@julcsi29:
azért itt a villában minden fasziból kijön az, amit annyira próbálnak titkolni a kinti életben: pletykaéhség :D:D
na jó, krisztofelből nem, mert ő csak azt akarta hallani, hogy ő-e a legszebb :D

julcsi29 2011.10.03. 00:15:20

@nathalie: Kiszop nem faszi! :DDD Verocska is megmondta,hogy csak egy kis hülye köcsög :)))

julcsi29 2011.10.03. 00:16:41

Na leállt az onlány.Épp ideje volt mondjuk,már nagyon idegesítettek! :)))Én hülye akkor minek is nézem?? :D

nathalie 2011.10.03. 00:18:08

de érdekes, hogy az alekosz szidásnál megy el az online :D gondolom veronika pont el akarta mondani, hogy mit vett a hatalmas nyereményből: három pár csizmát meg három felsőt :D:D:D

Hurri Kán 2011.10.03. 00:21:09

@nathalie:
Nem hinném, hogy a hős görög ilyen könnyelműen szórta volna a lóvét :D

nathalie 2011.10.03. 00:21:46

baszki. most éretségizik??? azt hittem főiskolára jár. de majd az éretségit is csak jövőre... annyira nem vagyok elkésve :D:D kész. én meg azt hittem lassan diplomázik.

csak magamat képviselem 2011.10.03. 00:23:32

Na, nálam jó kávéhoz szól a nóta, jó éjt. :)
Követem az eseményekegy kicsit, de csak az ágyból.

nathalie 2011.10.03. 00:23:39

@gyvy:
nem, kaptak közösen háromszázezer ft értékben valami kupont, amit az árkádban lehetett beválltani. gondolom megkapta a felét. vagy alekoszt ismerve, a tíz százalékát. hát akkor max a sparban tarthatott egy nagybevásárlást. :D

nathalie 2011.10.03. 00:27:03

én is mentem.
sziszatok

Hurri Kán 2011.10.03. 00:27:46

@foxglove:
Neked is.

@nathalie:
Méééér, nem romi? Újdonsült szerelmespár, kéz a kézben andalognak az Interspárban, miközben szerelmük és egymás iránt érzett érzelmeik elmélyülnek a sajtpult és a vegyiáru-részleg között. :D

sandokan 2011.10.03. 00:29:00

@nathalie: nem lehet, hogy ezeket pontosan ezért választották be, ebből még ne ítélj.

Szerencsétlen mennyire szenved, hogy lehet valaki ennyire merev? Hány karót nyelt ez le?

és még a delfinek és vesztésre állnak.

nathalie 2011.10.03. 00:29:31

@gyvy:
sztem veronikának egyedül kellett bevásárolni :D

mallpall 2011.10.03. 00:30:39

A hétvégén elsőkézbeli infókat hallottam végre egy VV-szereplőről, és alig vártam,h megosszam veletek: az egyik barátnőm ugyanabba az edzőterembe járt, mint Kacsacsőr és ott ezt mesélte Veronika az öltözőben: egyszer kidobatta egy lány a Rioból (nem tudom, h ez hogy megy), de a dühödt Csőrmester később összefutott a csajjal az Allee mosdójában véletlenül, és "jól összeverte". Bezony. Úgyhogy senki sincs biztonságban odabenn. Szerintem még Lilut is megtépi majd párbajon.

Líder Máximo 2011.10.03. 00:32:45

@nathalie: Közben Cristofel Dyával cycázik: "miva' öcsém!" :D

nathalie 2011.10.03. 00:36:35

istenem
hát nem fogok tudni aludni mert hangosan röhögök.
NE SZOPJAD BAZD MEG !!! :D:D:D
kár hogy ez nem lesz bent az öfiben.

dr. gernika 2011.10.03. 00:37:55

@nathalie: Ha azt mondta rá hogy aranyos, az életben nem lesz meg neki.

nathalie 2011.10.03. 00:39:53

@gyvy:
nem nézed az online-t?

julcsi29 2011.10.03. 00:44:57

Én is megyek,elteszem magam.Este igyekszem haza,hogy betartsam a Főnökasszonytól kapott kimenő határidőt :D! Mi van? Ki szop kit?

julcsi29 2011.10.03. 00:45:51

@nathalie: Jó éjt,ezek után biztos lesz :D:D:D

nathalie 2011.10.03. 00:47:34

@gyvy:
jakuban vannak. attila rávette veronikát, hogy szívja ki a nyakát. veronika mondta, hogy ő még ilyet nem csinált. de neki állt. erre az attila röhögő görcsöt kap és löki el, és közben azt üvölti amit írtam. ugyanis veronika nekiállt szopni a nyakát, de nem szívta :D

julcsi29 2011.10.03. 00:49:09

@nathalie: Hogy már megint miről maradtam le??? :))

nathalie 2011.10.03. 00:49:40

most már attila karját és mellét is kiszívta, miközben attila azt üvölti, hogy így kell ezt csinálni :D:D
és most közölte, hogy imádja,ha terveszerűen történnek a dolgok :D

Hurri Kán 2011.10.03. 00:50:01

@nathalie:
Suszter maradjon a kaptafánál. :D :D :D

Hurri Kán 2011.10.03. 00:50:55

@nathalie:
Ez az Attila télleg egy T1000-es, B+. :DDD

dr. gernika 2011.10.03. 00:52:15

@nathalie: Addigra már majdnem nagykorú lesz, ideje lesz a saját lábára állnia.

julcsi29 2011.10.03. 00:52:23

Jó éjt,és szép napot Nektek!

nathalie 2011.10.03. 00:54:58

@julcsi29:
meglepően értelmesen nyilatkozik.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.03. 01:01:22

@mallpall: Kacsacsőr nem kompatibilis a villaléttel!

@gyvy: Csak mikor fogja Kingát megsétáltatni?

James Lavelle 2011.10.03. 01:15:35

Nem kell sok egy jó kis fojtogatós/szadó-mazó szexhez, ahogy elnézem.

nathalie 2011.10.03. 01:20:37

azt hiszem ebből semmi nem mehet le holnap adásba :D
veronika tényleg azt üvöltötte, hogy ADD IDE és közben letámadta attilát, hogy megfogja a farkát???? nem térek magamhoz :D

csak magamat képviselem 2011.10.03. 01:21:13

visszanéztem kicsit. ez valami kibaszott jó!!!

nathalie 2011.10.03. 01:30:14

akkor legalább azt megtudtuk, hogy krisztofel kiverte veronika mellett :D

csak magamat képviselem 2011.10.03. 01:32:01

elnézést,előjött belőlem a képernyőre verő kamasz.
na kár a legutóbbi szakításomért, b+

James Lavelle 2011.10.03. 01:32:08

Most néztem meg - kis fáziskéséssel - Cristofel gyónását. Csak remélni tudom, hogy a szomszédok nem keltek fel a vinnyogó röhögésemre.

csak magamat képviselem 2011.10.03. 01:33:55

most kapcsolom ki, mert emmost 29-es karikás...

nathalie 2011.10.03. 01:35:33

hangosan röhögök ezen a két állaton. remélem erről lesz kép, ahogy veronika összekent csokis fejjel az oszlopnak dől, és nyög attila meg veri a seggét :D

JOKKA21 2011.10.03. 02:02:08

Most őszintén, miért olvadnak a nők ilyen Cristofel féle jópaseetól?

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.10.03. 05:40:38

Na, szombaton megnéztem az első öfimet a szezonból, hát az Álomcsapat az nagyon tuti. Meg azon csodálkoztam, hogy erről a Dyáról eddig biztos mindig távoli képeket láttam, de én azt hittem hogy ő ilyen szép-de-buta lány. De hát még csúnya is! Azt nem tudom, hogy ez grimasz, vagy béna smink, vagy béna sebész miatt van így.

Zee 2011.10.03. 07:53:48

KOMOLYAN KÉRDEZLEK BENNETEKET EMBERTÁRSAIM!

Még nem volt elég?Hogy ezzel a szeméttel tömik a fejünket a két kercsatornán felváltva cirka 10 éve?Nem akarom elhinni,hogy a globális néphülyítésre és agybutításra még mindig van vevő ebben a nyomorult kis országban.

elszomorító,és szégyenteljes.....

beacska 2011.10.03. 08:08:44

jó reggelt!
A tegnap éjszakairól: én Attilát EGYÁLTALÁN nem értem. A gyónása alatt előre meggyónta, azt a sok szemétséget, amit majd el fog követni. Én eddig nem sok taktikát láttam a viselkedésén.
-megalapította a Hatokat, akik szépen lemorzsolódtak (előzetes alapján szét is estek). Rugalmatlansága miatt nem pótolja a tagokat, csak hagyja őket kilépni.
-röhögve egyezkedik Péterrel, az a nagy galádsága, hogy oltja Bandikát-hááát, ez kevés lesz a győzelemre
-gyakorlatilag a napjait Kinga "szívatása" tölti ki. Könyörgöm, ő a csapatának a tagja!!!
-egyáltalán nem tűnik hidegfejű érzéketlennek, sőőőőt...inkább makacs, de rugalmatlanság nélkül nem nagyon fogja irányítani az eseményeket...

...hááát, azt kell, hogy mondjam, hogy csak régebben van bent, de nem tett többet, mint Melinda (aki legalább felméri az EGÉSZ csapatot, és filózgat, latolgat, elemezget. Nyitott szemmel él), vagy Csaba

MissX 2011.10.03. 08:24:39

jó reggelt! nem hiszem el, valahányszor belenézek az online közvetítésbe, csak azt látom, hogy éppen agonizálnak valamin, vagy a chipses zacsakót csörgetik. bezzeg ha lemaradok, micsoda dolgok történnek...

:(

beacska 2011.10.03. 08:25:19

:DD megnéztem Veronika és az ír sajt című videót. Hát, a Kinga dugdosta Gergő orra alá a trapistát! :DDD nem csak Veronika, ez a Kinga sem egy egy észlény :DDD

beacska 2011.10.03. 08:25:57

@MissX: :DDD ezért szoktam én visszanézni, pörgetve ;D

MissX 2011.10.03. 08:26:36

@JOKKA21: szerintem nem a nők olvadnak, hanem a 17 éves kislányok. nekik meg még ez megbocsátható bűn :)

MissX 2011.10.03. 08:27:58

@beacska: na majd most én is azt teszem :)

Gabe Walker 2011.10.03. 08:46:31

@Zee: Hahahahahahaha! 10 év alatt nem találtad meg a kikapcsoló gombot? Na, ez az elszomorító!

Gondolom, _szórakoztató_ műsor gyanánt Heidegger és Schopenhäuer könnyed műveiből kellene showt gyártani, mert az olyan "hoch kultur". Marhára unalmas már ez a bölcsész-fanyalgás, ráadásul az ilyen topikokban rendszeresen jön az újabb és újabb értékmentő, aki aztán két komment után el is tűnik a VBK és mókás cigik mélyfilozófiai világában.

bulifúró 2011.10.03. 09:27:02

@Zee: Akinek nem inge, ne vegye nadrágra!

Hurri Kán 2011.10.03. 09:30:41

@Peter_Cs:
Nem tudom...:D

@nathalie:
Óbazmeg. És pont ezt nem láttam. :DDD

avanivi 2011.10.03. 09:40:47

@Gabe Walker: Kedvellek, de mijaf.. az a VBK... hogy ne haljak meg hülyén :)

nathalie 2011.10.03. 09:46:23

@gyvy:
jó reggelt :D
én tényleg végigröhögtem hajnali fél háromig az egészet :D
ez a két idióta (attila és veronika) totál részegek lettek a randi végére, a többiek olyan szinten le voltak döbbenve, hogy percekig röhögtem. A legviccesebb az egészben az a tipikus részeg viselkedés volt, hogy nem veszed észre, hogy mennyire be vagy baszva, és közben úgy gondolod, hogy remek ötleteid vannak :D ráadásul amilyen párbeszédek ott mentek :) már azon röhögtek a végén, hogy lehet kidobják őket villából. Attila ahogy áll összekarmolt testtel, csokis fejjel a többiek előtt, egyszerűen félelmetes :D
sajnos sikerült elbaszni az örömömet, mert kinga összeveszett verával és attila egyből rohant hozzá. Kinga kegyetlenül elbaszta a veronikás játékért és veronikát meg elmondta mindenek. Illetve kinga azt hiszem tegnap kapott egy miniagyvérzést is, amit jó volt nézni :D

Hurri Kán 2011.10.03. 09:53:42

@nathalie:
Neked is! :)

Ó, ezek jó hírek, hamarosan catfight várható. :DDD

avanivi 2011.10.03. 10:28:36

@gyvy: azta ,ez nekem kimaradt az eddigi életemből,de gáz .:(

avanivi 2011.10.03. 10:30:32

@gyvy: Ma milyen hétfő van ??

Hurri Kán 2011.10.03. 10:33:28

@avanivi:
HA elfogadják az árajánlatunkat, ami most ment ki, akkor kurva jó! :)))

Battenfeld 2011.10.03. 10:51:13

@Zee: Tudod mi már csak ilyen egyszerű emberek vagyunk. Nem húzzuk fel magunkat egy ilyen műsoron, hanem szénné röhögjük magunkat...

avanivi 2011.10.03. 10:51:22

@gyvy: Szurkolok ,hogy sikerüljön, és akkor este halmozzuk az élvezeteket VBK-val :)

traff 2011.10.03. 10:53:17

Egyre inkább kínos ez és feszengős.
oké, jól szórakozom, de közben ott van, hogy ezt már nem illik. Nekem sem, de az rtl is nagggyon geszi, hogy idiótákat szedett össze.
Személyiségi jogaikat sérti ez a műsor, mert nincsenek tudatában annak, hogy ez egy paródia lett.
De annak kurva nagy, nagyon jól módosított az rtl produkció a castingolókon, operatőrökön, dramaturgokon:)

Hurri Kán 2011.10.03. 10:56:28

@avanivi:
Köszi! :))) Ha összejön, MMKK élvezzük majd az eredményt! ;)

Spéter46 2011.10.03. 11:00:08

@beacska: "...de rugalmatlanság nélkül nem nagyon fogja irányítani az eseményeket."- hogy is van ez?

Szép reggelt mindenkinek!
Nyugaton gyönyörű napos idő van!

Spéter46 2011.10.03. 11:05:08

@Zee: Szégyenteljesnek nem nevezném, de elfogadom, hogy "elszomorító".
Én sem vagyok rá büszke, hogy ezt a szart nézem és kommentelem, de hát ez van ezt...
...nem kell szeretni!

Fekete Dália 2011.10.03. 11:13:33

Az egész egy nagy kupleráj.
Egy börtöntöltelékkel az élen.
Attila foglalkozása az rtl-es adatlap szerint: ötletgazda.
Namost nekem erről pont a sci egyház ugrott be.
Nem lennék meglepve ha ez a pszichopata sci tag lenne.

beacska 2011.10.03. 11:14:43

@Spéter46: úgy gondoltam, hogy rugalmatlan, mert nem tud alkalmazkodni, ragaszkodik a "régiekhez", ahelyett, hogy körülnézne az Újak közt, hátha ott alkalmasabb társakat talál a játék további részére.

MissX 2011.10.03. 11:20:25

most néztem végig a speciáliscsapat megingását. péter nem lesz szimpatikus szerintem a nézőknek, az emberek szeretik a szerethető balfaszlúzereket és bandi olyan. kiszopfelnek meg ott vannak a tinilányok.

Spéter46 2011.10.03. 11:20:33

@beacska: Akkor helyesen: "...de rugalmasság nélkül nem fogja irányítani az eseményeket..."

Spéter46 2011.10.03. 11:22:32

@MissX: Kár, mert ő az egyetlen jóindulattal értelmesnek is nevezhető ember bent!

beacska 2011.10.03. 11:22:35

@Spéter46: :DDD ja igen...ez van, ha az emberlánya több mindent csinál egyszerre. Ilyenkor hiába is olvasom vissza magam...

beacska 2011.10.03. 11:23:27

@MissX: de ha jól belegondolsz, és ha ők is belegondolnak, ha Péter nem karolja fel őket, akkor viszont ESÉLYTELENEK, mint ahogy az életben is

MissX 2011.10.03. 11:24:40

@Spéter46: lehet, de a manipulálása valahogy gusztustalan. ahogy a hátuk mögött kiröhögi őket, hááááát.

MissX 2011.10.03. 11:26:05

@beacska: nem biztos, hogy esélytelenek, mert bandi pont az esetlensége miatt lehet egy szerethető figura. én inkább azt mondom, hogy pont péter az, aki ha úgy szolgálja az érdeke, simán belöki őket a gödörbe.

de, tény, hogy péter nagy tatkikus

Lasombra 2011.10.03. 11:28:09

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
nem. nem írta. de van.
offline hétvégét tartottam.

az uccsó képet külön köszi. nem tudtok eltántorítani, nekem így is bejön. :)

egyelőre megkímélek mindenkit az okfejtéseimtől, rettenetes ütemkésésben vagyok bármilyen témához is, fel kell zárkóznom.

figyelek, jegyzetelek, rajzolgatok, elemezek...

ez a Zee (2011.10.03. 07:53:48) nagy arcnak tűnik. ha majd klikkesedünk, szeretném az én csapatomba.
szabad? :)

Spéter46 2011.10.03. 11:28:39

@beacska: :)

@MissX Valóban! Lehetne szellemi fölényét szimpatikusabban is hasznosítani!

kozi001 2011.10.03. 11:29:12

@nathalie: Volt Alekosz szidás? :) Ki-hogyan szidta és mikor?

beacska 2011.10.03. 11:30:06

@MissX: Az AM-val való randin mondta, nem rakták be, de mondta, hogy míg Attila csak leszólja őket, és kritizálja őket, hogy mások legyenek, addig Péter arra biztatja őket, hogy adják saját magukat.
Végül is Chistofelen azóta röhögünk, amióta önbizalomra tett szert.
Igen, saját hadsereget szervez, és irányítani akarja őket, de nem egyértelmű, hogy ezzel árt nekik.

HVC 2011.10.03. 11:30:39

Agyhalott az összes, aki ezt a műsort nézi...

atila68 (törölt) 2011.10.03. 11:33:00

Tegnap belenéztem az adásba mert a csajom lenyúlta az asztali gépet.

Annyit értettem, hogy van egy Kartofel nevű szerencsétlen aki nagy akaraterővel cipel fel alá egy szétplasztikázott arcú, tuskólábű transzvesztitát.

Kiegészítés valakitől?
(Vegyétek le a hangot úgy érdekesebb)

nathalie 2011.10.03. 11:33:26

@kozi001:
nem hallottam, mert akkor szakították meg az online-t amikor veronika röhögve mesélte, hogy biztos akkor látta attila az árkádban, amikor az alekoszos nyereményét költötte. EZért gondoltam, hogy inkább gyorsan megszakították az adást mielőtt a csaj alekoszra vagy a nyereményre bármit is mondana.

Hurri Kán 2011.10.03. 11:43:55

@HVC:
Jól mondod. Én is mesterséges kómában fekszem, és gondolatátvitellel irányítom az illetőt, aki a kommenteimet írja. :D

@nathalie:
Basszus, nyeremény helyett nyelést olvastam... :DDD

nathalie 2011.10.03. 11:48:57

@gyvy:
nos akár az is lehetett :D
van már az online-ról link?

kozi001 2011.10.03. 11:50:33

@nathalie:
Igen! Gondolom pedig rendesen kitárgyalták az előző lakókat és a taktikákat, de inkább eltünteti az rtl...!

Hurri Kán 2011.10.03. 11:55:04

@nathalie:
Majd jönnek délután a link-felelősök, megmondják. :)

Szentpeter 2011.10.03. 11:55:34

Annamária és a kobold... szép pár.. együtt eshetnek ki..

csak magamat képviselem 2011.10.03. 12:26:14

@beacska: popkultúra.
olyan, amilyen, de van. t8udod is, Dosztojevszkij idején sem csak ő, Csehov és Tolsztoj írtak, keletkezett közben több száz regény. olyanok is. azokat is lehányta az emberek egy része.
:) Azért vigyorgok, m itt sokan megvagyunk (valódi és komoly "magaskultúrával", bocs, gizdázok :]) ismerkedünk, úgy, hogy nem hányunk a bizonyos popkultúrától, hanem szórakozunk rajta. :)

BarBwire 2011.10.03. 12:32:00

@Lasombra: hiányoztál ám, de majd ugyis olvasod.

Még kit vennél be a klikkedbe?

BarBwire 2011.10.03. 12:33:31

@atila68: meg a szemüveget is :-D

genevieve 2011.10.03. 12:36:54

@Lasombra: aham, akkor már tudom mi nem volt kerek itt a hétvégén:-)

nem láttam dicsérni dyát:-)

kemény keleti kommentelő 2011.10.03. 12:47:07

Ez a Kartofel jó volt, jár a +2 pont. Kevesen tudják, hogy kubaiul ez szép szemű, szép szemöldökű, jótestű 18 éves srácot jelent, aki kicombosodott a cipekedésben.
Hajrá Kartofel és transzveszcica, vesszen Sehere és Gergő!

nowo 2011.10.03. 12:47:30

@traff: Egyetértek veled.
Nagyon jól megfogalmaztad,amit én is érzek a játékosokkal kapcsolatban.
Igaz,ha azt vesszük,valahol a VV4 nyertese,Alekosz sem volt már százas.
Alekosz menyasszonykeresője volt aztán a mélypont,Veronikával,mint "győztessel" megfűszerezve.
Erre tettek most rá még három lapáttal,Bandikával,Dyával és Kristofellel.
Az olyan értelmiségi,egyetemista srác,mint Csaba,valóban mit keres ott???

dr. gernika 2011.10.03. 12:51:04

@Zee: Ments meg minket Mester!

beacska 2011.10.03. 12:51:18

@nowo: ő sem tudja, mit keres, valszeg, haza is fog menni. Vagy védettséget szerez és akkor nem...

dr. gernika 2011.10.03. 12:59:09

@nathalie: Akkor már ezért megérte. :) Remélem benne lesz az öfiben.

nathalie 2011.10.03. 13:03:10

@gernika:
nem hiszem, hogy azt a randit be tudják rakni az öfibe :D én rég röhögtem ennyit.

beacska 2011.10.03. 13:08:07

@gernika: vagy megnézzük 6 után

tarsolya 2011.10.03. 13:08:40

@nowo: Csaba. Értelmiségi. Ahahaha :D

fran7 2011.10.03. 13:25:11

@tarsolya: Itt most a bent levőkhőz viszonyítva értelmiségi. lehet nem véletlenül nem tudnak bevágni róla semmit. Rápihen a vizsgaidőszakra.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.03. 13:53:31

Szerintem a show szempontjából mehet Bandika és Dya. Kingát is kirakatnám, ritka egy nagyképű, bunkó, beképzelt, rosszindulatú nő, de a hisztijei műsort csinálnak. Péter (az egyik legellenszenvesebb karakter) és Attila a két legnagyobb kavarógép, a műsort csinálják, nem mehetnek. Annamária és Vera sok érdekességet tartogatnak, őket bent kell tartani - főleg Annamáriát, aki szerencsére zavaró hatással van Kinga idegrendszerére. Gergőre is szükség van, érdekes karakter, Seherezádé és Melinda határesetek, Melinda adhatna magából többet is, Seherezádé meg a a Gergővel való reménybeli hegesztés és a hálás bulvártémákért marad bent, Csaba pedig az aranytartalék is lehet, de nagy az esélye, hogy hamar kiesik. Krisztofel pedig tipikus röhejes figura, showelem. Remélem, az Arénában Annamária és Attila szerez védettséget!

Tomsik Pamacs 2011.10.03. 13:54:33

Immigropoly – Játék a vándorlásról

A játék célja, hogy a kiválasztott afrikai karakteredet különböző útvonalakon keresztül legálisan eljuttasd Európába, illetve, hogy az út során minél többet olvass az érintett városokról, egy-egy állomás érdekességeiről, a lenyűgöző afrikai tájakról, a vándorlásról, az Európai Unió bevándorlással kapcsolatos politikájáról.
Ezáltal játszva bővíthetitek a migrációval, Afrikával és az Európai Unióval kapcsolatos ismereteiteket. Továbbá a helyes válaszokért cserébe pontszámot kaptok, melyet 2011. december 19-ei állás szerint összesítenek, és minden útvonalon a három legtöbb abszolút pontszámot összegyűjtő versenyzőt egy-egy értékes könyvcsomagjával jutalmazzák.
A játékot az alábbi linken próbálhatjátok ki: immigropoly.ittvagyunk.eu/

Dobj ügyesen, legyen szerencséd és legyél Te a legjobb!
Sok sikert és kellemes játékot kívánunk!

kozi001 2011.10.03. 14:02:14

@nowo: Túl értelmes és normális Csaba a játékhoz! Kevés esélye van így nyerni! Lásd vv4...!

Spéter46 2011.10.03. 14:05:48

@kozi001: Mi a f'-tól értelmes Csaba, és hogy lehet erre rájönni?
Amennyiben tényleg az lenne akkor a játék közelébe sem ment volna, márpedig ő jelentkezett szereplőnek!

MagasMacska 2011.10.03. 14:21:22

@Lasombra:
"ez a Zee (2011.10.03. 07:53:48) nagy arcnak tűnik. ha majd klikkesedünk, szeretném az én csapatomba.
szabad? :)"

Gondolod, hogy egyszer is előfordul itt még?

nowo 2011.10.03. 14:25:23

@Spéter46: Csaba értelmes,látszik rajta,meg hülyeségeket sem mondott eddig.
Csak showman-nek kevés.
Egy zárkózott,inkább szemlélődő típus.
Akik meg melegnek gondolják,azok emlékezzenek Jerzyre,aki a villában is,meg azóta is vígan csajozik,pedig mindenki buzinak tippelte.
Ezzel a természetével Csaba,Jerzyhez hasonlóan,még a finishben is bent lehetne,a végén biztos okozna pár kellemes meglepetést,addigra sokan megszeretnék.
És itt tartom inkorrektnek ezt az új húzását az RTL-nek,hogy direkt módon beleszól a játék eddigi megszokott menetébe,és emiatt lehet,hogy kiesik Csaba,aki az egyik legértelmesebb játékos a villában...

MagasMacska 2011.10.03. 14:27:39

@nowo:

Csaba a direkt módszerrel is kiesne, mert "nem tartozik" egyik "táborhoz" sem. Hisz mindenki rá tenné a jelet.
Pedig tényleg kár érte.

kozi001 2011.10.03. 14:31:19

@Peter_Cs: Mi van vele? Én nem láttam a 3-ast, de annyira nem lehet egy bolond gyerek!

@Spéter46: Az átlagos bent lévőkhöz képest gondoltam meg valahol olvasatm h magas az iq-ja!

beacska 2011.10.03. 14:33:27

@nowo: nekem sem tetszik ez, hogy kivesznek, meg betesznek embereket.
Szerintem megirigyelték az Éden Hoteltől, ott csináltak ilyeneket, csakhogy ott a játék is erre alapul, és nem volt közönség, és az újak nem láthatták a régieket.

nowo 2011.10.03. 14:34:17

@MagasMacska: Az lehet,hogy mindenki rátenné a jelet,de lenne annyi esze,hogy olyanokat vigyen ki,akiket simán kinthagyna.
Idővel meg híveket is szerezhetne magának a villában,egyre többen megszeretnék.
Fecó és Gergő már most is vonakodva tették rá a jelet.
Kristofel is,de ő irányítható.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.03. 14:35:53

@kozi001: Nem sok hír van felőle, visszament civilnek.

nowo 2011.10.03. 14:36:15

@beacska: Az Édenből vették?Nem tudtam.
Rossz ötlet volt!

MagasMacska 2011.10.03. 14:39:21

@nowo: Csakhogy ő nem tudhatja, hogy ki erősebb nála a kintiek szerint. És mi sem tudhatjuk, hogy a nagyközönség (vagy az RTL) kit tart nála jobbnak.

Nekem is szimpatikus,drukkolok is neki, de nagy jövőt nem jósolok. A méretes hisztikkel, a nagy szemétségekkel és a trágárkodásokkal szemben nem sok esélye van.

nowo 2011.10.03. 15:08:05

@MagasMacska: Eleinte,amikor még sokan vannak bent,könnyebb megtippelni,hogy ki a gyengébb,de később valóban egyre nehezebb.Voltak nagy meglepetések:pl. Béci-Jerzy párbaj.

MagasMacska 2011.10.03. 15:13:56

@nowo: Jerzyt "sajnálni" kellett - és ehhez az RTL bőven adta az anyagot. Csabáról ezt még nem tudjuk. (Remélem, nincs is mit megtudni.) De majd meglátjuk.

Spéter46 2011.10.03. 15:17:22

@nowo: "Csaba értelmes, látszik rajta, meg hülyeségeket sem mondott eddig."
Ez valóban így van, de értelmes dolgokat sem mondott, ugyanis eddig semmit nem mondott:(
Persze ez is egy taktika, csak az ilyet általában magában játszik az ember, főleg ha értelmes. Egyébként én leszarom, hogy buzi-e vagy sem!!!

csak magamat képviselem 2011.10.03. 16:08:24

hozzátok be a lemaradásomnat, lécci!!
az éujjel Veronika és Attila "randija" :) kölcsönös jókedvvel ért véget?
A többieket leszarom, dugjanak ők is, mert -bocsika- dugni jó. hívő ember vagyok, de van öniróniám. :)))

csak magamat képviselem 2011.10.03. 16:11:38

@Peter_Cs: egyetértek, engem is képviselsz. :)

csak magamat képviselem 2011.10.03. 16:23:02

@beacska: Attila igen bénán csinál sok mindent, a taktikája néhol irtó gagyi, átlátszó.

Szerintem Annamarin kívül mindenki átlátszó,
Péter: nem okos, csak több karizmát használ (nem bi-és tricepszen), ügyesebb kavaró, mint Attila (nagy dicsőség), de szembe IS hazudik, Attila meg hátba is, szembe is egy nagyságrenddel őszintébb.
És hadd valljam meg, az éjjel cseréltem volna vele, bármennyire nem jön be a műcickó. Verjenek át, megbocsátom!

csak magamat képviselem 2011.10.03. 16:27:41

@beacska: bocs Bea, egyáltalán nem neked szántam a korholásomat fentebb, amit a popcult-ról írtam, az totál félrement. 8-( pont egy hozzászólással feljebb akartam címezni, ne ijedj meg féktelen haragomtól!

csak magamat képviselem 2011.10.03. 16:34:43

kedves rtl klub, tisztelt kolosi tamás!
a kérésem az vv6-tal kapcsolatban, hogy legyen senior kategória!!
33-45, milf és dilf kategória lehetne az egyik beszavazó show, 46+ lenne a granma-granpa kategória.
figyelmét köszönöm,
nézői rajongással,
Sz. A. Á.

csak magamat képviselem 2011.10.03. 16:39:19

@MagasMacska: hohó, nem úgy megy az ám, ácsi. zee, aki szerintem Sannyi, meg lesz még X, Y, N, Alfa, Brávó, Csárli, nekem is kell!

csak magamat képviselem 2011.10.03. 17:41:23

@avanivi: fanatikus rockerek és 18 alattiak kedvence. Esetileg mások is isszák.
süti beállítások módosítása