Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1x18

2011. szeptember 30. 15:35 - Hódos Hajnalka

Örömkiáltásom hörgésbe váltott, mikor tegnap este megláttam Balázson azt a kardigánt, amit bármelyik jobb érzésű tanítónéni még a kisegítő iskola anyák napi műsorán is lecincálna a kis Kevinkéről, hát még mikor azt hallottam tőle, hát igen, a Lakók seggébe Lilu bejelentése után egy zabszemet nem lehetne dugni, pedig azt hitték, minden oké és innentől tiszta kártyákkal játszhat mindenki. Nem sokkal később eldobtam kaszát-kapát és átadtam magam, hagytam magam sodorni az árral, a sírásba fulladó, könnyes röhögésen át a vinnyogva nyüszítő fetrengésen keresztül a taknyom-nyálam egybe folyik kellemesen zsongító állapotáig.

Zizike baszik megnyomni a gombot, szerepe emiatt kurtább, mint a farka, a Kondás viszont rögtön reggel összeugat PszichoVerával a kerti asztalnál, na látod, tudsz te normálisan is beszélni, nemcsak versikékben! Meg a nagy lófaszt hoztál te itt bárkinek kulcsot, csak kitaláltad, hogy begyere, legalább vallanád be! Lehet, hogy bejön itt neked valaki, de te is tudod, hogy ez a műsor nem erről szól. PszichoVera felszívja magát piszkosul, ezt abból lehet tudni, hogy arcizma sem rezdül, Annamari, msot miért zárkózol el? Úgy alkotsz rólam véleményt, hogy nem is ismersz, ez emberi gyengeség! Nem vagy szimpatikus és kész, fújja ki a füstöt Annamari szarok rád arckifejezéssel, egyébként meg miért lenne ő féltékeny a Villa Jungjára? Mert kisebbrendűségi érzésed van és elfojtott lelki problémáid vannak. Lelki sérült vagy! Össze fogsz roppanni, te vagy az egyedüli, akit féltek itt benn. Nem kell engem félteni, legyint Annamari, én kicsit megijedek, utálom a kinek volt szarabb az élete versenyeket, Annamari azt is leszarja, hogy PszichoVerának ő a legnagyobb csalódás a Villában, én meg csodálkozva veszem észre, hogy a MMKK Nyugodt Hangú és Kimérten Kommunikáló Vera szájából nem hallhatjuk a menj a picsába Annamarit, ugyanis kivágták. Balázs jóslata szerint a csajok barinők lesznek, figyeljük csak meg. Úgy tűnik, tényleg.

A lakók nagyon érdekes kis feladatot kaptak, naptárt kell készítenük a 2012-es évre, gondolom, az Rtl-nél ezzel akarják a világ pusztulását elősegíteni, nanehogymá a maják mondják meg. Unalmas blokkra számítok, de Kiszopfel gondoskodik a hangulatról, rögtön egy gusztusos hónaljborotválással indítunk és megtudhatjuk a Mestertől, a szexisség arról szól, hogy mennyire nézünk vonzón, mennyire szép a mosolyunk, a kisugárzásunk, mennyire jó a testünk. Ő például a kamera előtt nagyon jó. Kicsit később egy hawaii mintás ingben puszikat dobál a tükörbe saját magának, gondolom, ez lehet a híres bugyinedvesítő rafinált nézés, óbazmeg csücsörít is, itt jut eszembe, szerintem simán bepróbálkozott azzal, ami Marilyn Mansonhoz köthető, mint pletyka. Kriszünk párja egyébként Dya, akivel jó kis párost alkottak, na most a Dya szexuális kisugárzása nem olyan jó, mint az övé. Mindezt azután, hogy nyomott pár fekvőt, mert úgy gondolta, egy kicsit be kéne durranni a fotózáshoz. Ez nem lecsó, meg leves, hanem igenis odateszi magát, és előtte bedurrant egy kicsit. Kiszopfelnek saját maga szerint van ez a szexuális kisugárzása, és van ez a pillanatnyi nézése, egy megjelenése. Van egy olyan nézése, ami forróvá teszi a lányokat, sőt, látják benne a tüzet is. Krisz tényleg odateszi magát, szexis képet akar, majd fogom a segged, mert az szexis. És meg is akarja nyalni Dyát. Hálistennek nem derült ki, hol.

A következő említésre érdemes páros Veronika és Bandi, vagy ahogy Attila elnevezte őket, a Debill és a Kurva. Először is Bandi haját be kell lőni, hozzon hajzselét. Bandi zavartan toporog a fürdőben és közben a farkát csipkedi, nabazmeg, melyik lehet a hajzselé, ómájgád? Felkap egy tégelyt, hát ez pont wax, ööö…Veronikáé, az megfogja a hajat? Ez az, SzexiBandi, CsábosBandi, JóképűBandi, Veronikával meg mi van, nem pózolt még fotósnak? Csináljon már a cicikből dekoltázst, ne féljen, hogy kiflittyen, azt majd leretusálják. Remélem, Bandit is. Veronika egyébként húsvéti nyúlnak van öltözve, Bandi meg örül egy tál hímes tojásnak. Seherét két okból említem meg, az egyik az, egyetlen szimpatikus vonást fedeztem fel benne, mégpedig azt, ahogy Fecóval viselkedik. Szemmel láthatóan kvajól elvan vele, pedig azt hittem, távolságtartó és lenéző lesz. A másik pedig az a póz, amit a medence szélénél felvett, szerintem tibeti jógik képtelenek lennének rá, nekem már a varjú ászana is nagy siker volt annak idején. Fecó humorosra vette a figurát és nőnek öltözött, az a kalap azért jobban sokkolt, mint a virágos fürdőruha felső. Bandi, amikor szemtől szembe találkozott Veronika mellével, hát az…ilyen még sosem volt, hogy ott legyen a feje két női mell között. Bandi egyébként nem adhatott rá puszit, csak nézhette.

Bandi, oszd be egy időre ezt az élményt, én mondom neked, és most nézzük, hogy reagáltak a Lakók Lilu bejelentésére. Péter találgat, még az is lehet, hogy egy Lakót a nézők, egyet ők maguk raknak ki. Sehere Dya nyakába borulva nyavalyog, ő már annyira megszeretett itt mindenkit, hogy elviselhetetlen kínszenvedést okozna neki a búcsú. Ja és ez durva bazmeg. Pár perccel később ugrándozik, buli van, legyetek alkoholosták, én ma berugok, berugok, berugok, így rövid u-val. Kicsit kínos, ahogy Sehere, Dya és Annamari a medencében produkálják magukat, erőltetett is, Sehere szerintem a riportban direkt kért citromsárga fürdőruhát, pont azért, amiért a többi nő nem vásárol ilyet. Kinga és Veronika döglenek az ágyban, és arról beszélgetnek, kit raknának ki, Kinga Dyát és Csabát. Melinda nem gondolta volna, hogy egy mondat ennyire taccsra fog tenni embereket. Fecó a szobában elmélkedik, az, aki kicsit is adta, amit kell, és most megváltozik, az már visszatetsző lesz. Még az is lehet, hogy lesz szex is a Villában a bennmaradás érdekében! Attila kap az alkalom, ugyanmá, majd Kinga becsukja a szemét! Ja, ha nem, akkor megdugja Veronikát. Végül csoportszexet imitálnak a bennmaradásért, végül az AlekUtánérzet meglátja a karmikus jelet: a Hatos megszűnt, ez már az Ötös!

Péter felméri az erőviszonyokat. Mivel Attilának megvan a csapata, ezért ő is kénytelen volt felállítania a maga kis csapatát. Még most is felröhögök, Péter monológja alatt vágóképeket láthatunk a csapattagokról, innen gratulálok a műsor szerkesztőinek, kiváló munkát végeztek. Ez a csapat speciális emberekből áll, speciális képességekkel. A mondat alatt a bambán fekvő Bandit láthatjuk és Kiszopfelt, szintén üveges tekintettel. Bizony, a csapatnak vannak hátrányai. Minimális kreativitással és intelligenciával rendelkeznek – Krisztofelt látjuk és halljuk: töltöm neki a Svepszt és azt gondolom, hogy fulladnál meg, köcsög! – illetve az egész csapat szókincse nem éri el a háromszáz szót. Itt látom be, hogy nem tudok jegyzetelni, félreteszem a füzetet és a tollat, törölgetem a könnyeim, és megkérdezem a T. Kommentelőktől, valaki másnak is eszébe jutott az Álomcsapat c. film? A csapatnak egyébként vannak előnyei is. Végtelenül fanatizálhatók és hisznek Péterben, mint Vezérükben. Imádom őket. Én Pétert, hogy mindezt kibírta röhögés nélkül, én konkrétan sikoltoztam a monológ végére.

Az öfi végén a Lakók keretes szerkezetben leültek a varázsszőnyegre. A varázsmondó szőnyegre. Vera beindult, és a szőnyeg kihozta belőle a legbelsőbb énjét, ezeket a mondatokért Balázsnak lehetünk hálásak, bár ezt csak ma hallottam, tegnap este ekkor még mindig az Álomcsapaton röhögtem. Vera nem nagyon érti, most akkor mi van és a szabályzatot emlegeti, Attila definiálja Veronikának az őszinteséget és taktikai tanácsokkal látja el: úgy válaszoljon, hogy a válaszban ne legyen benne a válasz. Gergő szerint Dyának, a Szűznek, Csabinak és Kiszopfelnek kéne távozni a Villából. Sehi nem fél, mert ha kiesik, azt fenn úgy akarták. Úgy hallottam, Claudio is úgy akarta, hogy elhagyja a házat, most. Fecóban nagy félelem van, és Pétert, Veronikát meg szegény Dyát tartja leggyengébbnek. Dya rángatózva és hajbasztatással egybekötve affektál a riportszobában, ő nem tűnik el, nem unalmas és színes egyéniség. Attila azt szeretné, hogy Kinga beleszeressen és ezt az utat minden nap megkönnyíti neki. Veronika Verát vinné párbajra. Meg Bandit, mert idegesíti. Most Kiszop komolyan kérdezi, hogy azt kérdezi tőle, ravasz-e? Ha nem a népnek kell választani, te benne leszel abban a kettőben, aki megy? Kiszopfel dehogy gondolja, neki erős személyisége van. Csak ő nem röhög a Villában ez után a mondat után. Oszt ravasz-e vagy, kérdez vissza Veronika? Dehogy, egy szarházi vagyok, mondom, buta vagyok és olcsó. Mielőtt bárki igazságszérumra, vagy a szőnyeg csodatévő hatására gyanakodva, elárulom, ez taktika, nagy tével. Krisz a riportszobában hőzöng és bakkerozik. Senki nem gondolja róla, hogy ő egy rafinált, bolond, hátulról surranó céltudatos srác! Konkrétan hülyének nézik és nem veszik észre, hogy ő a legnagyobb taktikus!

Na, Vera, nem felejtsd el, hogy itt igazat kell mondani, úgyhogy bökd ki, kinél van az a kurva kulcs! Lassú Mondatokban Beszélő Vera végre kinyögi, már a beköltözés előtt a Gergőnek adta. Aztán a kulcs magától elment és most is szerte-széjjel van. Biztos nem bírta a körülötte levő hajcihőt és magához nyúlt. Igen, van olyan, aki keveri a szart. Hogy kik? Aki nem korrekt, az Péter. Péter azért nem korrekt, mert Vera átlát rajta és kőkeményen taktikázik. Továbbá Annamari, mert faszságokat beszél össze-vissza. Te mindig ilyen szánalmasan viselkedsz, ha elutasítanak? A Nagyasszony kéri a következő kérdést. Aki a leggyengébb és ha nem változik, ki fog esni: Annamari és Veronika. Kifejtenéd? Kibazmeg. Veronika, az emberek hidegrázást kapnak, ha valaki úgy nyávog, mint te. Gyűlölik. Gyűlölik. És kiröhögnek. Annamari nem kíváncsi Vera véleményére mert egy tiszteletlen tuskó. Mármint Vera. Kinn a kertben össze is ugatnak, ha neked azt mondják, nem vagy szimpatikus, azt utána támadni kell? Vera nem intelligens, ezért nem érti a kérdést, nem akar magába késeket szúrni, mert kapott már eleget, a vita sem méltó hozzá, úgyhogy bemegy. Remélem, a fürdőbe, hogy az a két cédénagyságú fülest kivegye. Nem, Sehere és Melinda csontig benyalnak neki, fútehallod, le a kalappal, hogy így megmondtad. Jóhogy, hát Verába öt méterről belekúrtak egy dobócsillagot! Attila nem érti, ha Vera taktikázik, miért szerez magának nyíltan ellenségeket, aztán kiröhögik Veronikát, mert azt mondja, ez a nő egyesével akar kinyírni mindenkit. Nem látjátok? Nincsenek érzései, nem is érzékeny lelkű! Jóvan, Veron, nyugi, nem is röhögünk ki, hogy nyávogsz, majd csinálok neked bundit is tejával.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
860 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hurri Kán 2011.09.30. 15:46:53

Te jó Isten... :D :D :D

Tjuca 2011.09.30. 15:48:21

nem értem miért kell kiakadni a pulcsin. csak az elől vagy hátulgombolós megy át balázs buksiján, vagy olyan nylont lehet rányúzni, ami képes hordóméretűre tágulni. ajánlanám a stylistnak a kismamákra tervezett darabokat, azokon képes lenne ő is átpréselni a fejét. latinos bandázs mellben, újszerű és szexi.

Strangerina 2011.09.30. 15:55:08

Valaki lecsaphatná végre PszichoVerát, kurva idegesítő ez a "belelátok mindenkibe, mindenkit ismerek, nemhogy haramadik, hanem 200. szemem is van" attitűdje...
Dya mimikájától pedig már konkrétan megijedek.

kékdelfin 2011.09.30. 15:57:11

@Strangerina: az nem mimika, tudatától független arcizommozgások:)

Hurri Kán 2011.09.30. 15:57:56

@Kékdelfin:
Vegetatív idegrendszeri mozgások? Ajjajj... :D

kékdelfin 2011.09.30. 16:00:10

@gyvy: valamelyest, bár szerintem független az agyától (mitőőől?)

lucc.gizi 2011.09.30. 16:00:28

Hajni, le a kalappal, h. naponta írsz ezekről...tegnap mondjuk én is végigvinnyogtam az adást, Kiszop hihetetlen - ez a csávó kizárt, h. 50 szónál többet tudjo, tegnap az érzékeny-érzéki különbség se ment neki:-) Péter meg télleg kurva jól összefoglalta a csudálatos tímjét.....

traff 2011.09.30. 16:02:07

Hajnika drága, azt olvastam, hogy a sehi medenceszéli mozdulatnál a varjú ánuszához hasonlítod a mozdulatot:DDDDDDDDDDDDD

Tjuca 2011.09.30. 16:02:41

melinda sem rossz. 10 állatból kilencnél rákérdezett, hogy az meg miiiiiii? mongusz? az miiiii?

van-e szándék 2011.09.30. 16:03:03

én mostan betegen, de ha a nevetés télleg segít a gyógyulásban, akkor elkezdtem gyógyulni, köszi Hajny :))

MissX 2011.09.30. 16:03:24

tetszett :) mármint Hayny összefoglalója, nem az eredeti.

Illúzióromboló kockacukor 2011.09.30. 16:03:43

Az csak nekem van, hogy a Kiszopfelről mindig a "Volt egyszer a ..." sorozat kis köcsög vírusa jut eszembe? Tudjátok, az a kis rosszindulatú vörös itt lent:
pics.coldline.hu/pics/193591-20110313-omnzqV.jpg
www.plume.info/wp-content/uploads/2008/06/Iletaitunefoislavie.jpg
De lehet csak tévedek. Elvégre ő már annyira hülye, hogy ravasz és a kulcs is nála van és amúgyis, nagyságrendekkel nagyobb a szekszuális kisugárzása mint Dyamyának.

MissX 2011.09.30. 16:07:21

@Illúzióromboló kockacukor: mondassz valamit :) napok óta azon gondolkoztam miért olyan ismerős :D :D :D

bknn 2011.09.30. 16:07:22

Péter felméri :D Avagy Felméri Péter

traff 2011.09.30. 16:07:39

Dyánál nem a rángás a rémisztő, hanem amit már írtam a tegnapihoz. az a koponyafej, amire ráaszott a hús.

Strangerina 2011.09.30. 16:09:17

@Kékdelfin: elnézést kérek, elfelejtettem hogy egy drogfüggő elvonási tüneteinek lehetünk szemtanúi :)
Amúgy ez a Sehere-féle nyávogásos bebőgés csak szerintem szánalmas? 2 hete sincsenek benn,de már azon nyíg,hogy kiesik valaki akit úúúúgy szeret....

nosce 2011.09.30. 16:13:58

Az előző öfi kommentekben voltak értékelések a játékosokról, én is hozzá teszem a magamét :)

Ami Péter meg Attila okosságát illeti szkeptikus vagyok, először is sztem az ide írók 70%-a okosabb náluk, ráadásul valami alapvetőt nem értettek meg a nagy belső taktikázásoknál, hogy nyerni csak a kintiek segítségével lehet, így ha nagy lesz az elutasítottságuk akkor nekik reszeltek...ez se azt mutatja h überrafináltak lennének..

Miután szerintem a játékot kint kell megnyerni, ezért annak van esélye aki valamiben különleges.
Szerintem ilyen
- tehetségben Csaba www.youtube.com/watch?v=ToHZQwnAxV0
- sorsában AnnaMari
- romaságában Feco
- és konfrontációiban Vera

Nekik nagy esélyük lehet a 3-ba kerülésbe a szimpátia szavazatok miatt. Gergő is különleges, de nagy az elutasítottsága a börtön miatt, párbajnál sokan a másikra szavazhatnak hogy „nehogymár”....minden esetre nagyon jó a taktikája h nem igazán vezérkedik szépen halványítva a büntett előélet-erőszakos-deviáns imázst . ..
És hát Péter lehet beépített ember akit a retek cipel egy kicsit pár szavazáson át meg a (beszarnálhalátnádolyankocsimvan)Attila ha annyi pénze van finanszírozhatja kívülről a szavazásokat, egy ideig, ennek ellenére sztem ez kevés lesz....majd meglátjuk :)

.lll. 2011.09.30. 16:15:02

nekem kókajancsi és veron a kedvenceim

kékdelfin 2011.09.30. 16:16:17

@Strangerina: mert ők ilyen kis érzékeny, nyíltszívűek, na! Tudod, hogy a villában egy nap kb. négy kinti napnak felel meg.

Tjuca 2011.09.30. 16:21:12

péter ezzel a gonosz törpe szerepkörrel ráfaragott. nem jó szerepet választott, a szavazók nagy része az egyszerűbb, pozitív, akár abszolút eszetlen figurát kedveli. remélem simán lekörözi a speciális képességű csapata. :-P

nathalie 2011.09.30. 16:22:53

könnyesre röhögtem megint magamat, ahogy visszaolvastam a swepses mondatot :D:D
Annyira szeretném, ha dya is és veronika is csatlakozna az álomcsapathoz :D tudom, hogy már írtam, de talán ha erősen szorítok, akkor megtörténik :D

kékdelfin 2011.09.30. 16:27:14

@nathalie: Csalódni fogsz. Nézd meg az éjszakait. 4:00 környékén ülésezik a szupercsapat.
A coolon egyébként épp most jósok-látók elemzik a lakókat. Fenomenális!

Giedi 2011.09.30. 16:27:48

Mivel egy fiú és egy lány jön be, esélyes, hogy a kiesők is így oszlanak majd meg. Sőt, még az is lehet, hogy pl. szerdán bejelentik, hogy a fiúk és lányok szavazása külön folyik.

huncut 2011.09.30. 16:33:04

@nosce: Attila összes eddigi cége csődbe ment (vagy menekült), valszeg egy vasa sincs, még azt sem lepne meg, ha a NAV elől lépett volna meg a VV-be. :DDD

sogeking 2011.09.30. 16:34:06

@Kékdelfin: á, jósolni én is tudok :)
ma este Annamari a piros harisnyájával kikötözi Pétert, ezután Vera 3 órán keresztül oltja, majd a végén Bandi megmasszírozza a kikötözött valóságshow-veteránt

Hurri Kán 2011.09.30. 16:34:27

@Kékdelfin:
Valami központi vezérlő izé, talán a dúc-idegrendszertől egy picivel fejlettebb cucc. :D

Hurri Kán 2011.09.30. 16:35:15

@nathalie:
Ahhoz látni kéne az aurájukat is. :DDD

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.09.30. 16:38:33

@nosce: "Ami Péter meg Attila okosságát illeti szkeptikus vagyok..."

Istenem! Egy igazi diplomata! :-D

foxglove (törölt) 2011.09.30. 16:42:31

a "töltöm neki svepszt" tegnap óta nálam is hívószó, akárhányszor elhangzik, röhögök:D

nathalie 2011.09.30. 16:44:46

@Kékdelfin:
megnéztem :) Jelük van :D sztem cristofel egyfolytában ezt fogja mutogatni. :):)
(valóban attillával tárgyalt péter?)
melindát nem akarom a szupercsapatban:(

2011.09.30. 16:44:59

@nosce: annyiban egyetértünk, hogy Péter beépített ember (a tegnapi csapatépítés/jellemzés zseniális volt), de Verát nem várnám az első háromba. Irritálóan modoros, ahogy a közhelyeit puffogtatja, Annamarival való konfliktusa pedig kiválóan megmutatta, hogy egyszerűen csak egy bosszúálló hülye picsa. Jól vettem le, hogy a konfliktus azzal kezdődött, hogy Annamari azt mondta, hogy nem szimpatikus? Ha valóban akkora hercegnő lenne, mint ahogy mutatja magát, ezen elegánsan túl kellett volna lépni, ennyi idősen már meg kellett volna küzdenie azzal a ténnyel, hogy nem tetszhetünk mindenkinek. Ehelyett betámad, és leggyengébb karakternek nem azokat mondja, akik valóban gyengék, mint pl. az a szerencsétlen Dia vagy a szűz, hanem azokat, akik nem ájultak el a kinyilatkoztatásaitól. Nálam Vera abszolút negatív figura.

nathalie 2011.09.30. 16:45:38

@foxglove:
hogy pontosan idézzük: töltöm neki a svepszt. kérsz? akadjon a torkodon! :D

kékdelfin 2011.09.30. 16:48:15

@nathalie: pedig vele is beszélgetett tegnap pötyi. Azt élőben láttam. Azt beszélték egymással, hogy azért jó a melinda, mert őt a másik csapat is elfogadja, nyíltabban beszélnek vele. (ez valahol az első két órában lehet talán)

kékdelfin 2011.09.30. 16:50:35

@beebeer: tegnap pötyinek veronikáról is köpködött. Kb hasonló szinten utálhatja, mint am-et.

nathalie 2011.09.30. 16:50:56

Istenem :D:D ez a hülye cristofel tényleg olyanokat mond a onlineban magáról, hogy ő a faszszopó, és csinál velük egy herést (???) és hogy ő a csodafasz? bámulatos csapatépítő tréning lett ez a végére :D:D:D
ez a péter tényleg elviszi őket ameddig lehet :D:D

2011.09.30. 16:51:01

Basszus Hajni! Idáig azon gondolkodtam, milyen pletyka köthető Marilyn Mansonhoz, most ugrott be az autofelláció! :DDDDDDD

Hogy mentsem ami menthető: tudom mit jelent, nem szopást az autóban. (by Sean Garrity)

nathalie 2011.09.30. 16:51:52

@Kékdelfin:
lehet melindának az lesz a belépő, hogy bandinak elvegye a szüzességét :D

nathalie 2011.09.30. 16:53:07

@Kékdelfin:
verinokának is azért kezdett el beszólni, mert az igazmondón veronika megmondta, hogy nem szimpatikus, vagy hogy ő menjen (valamelyik)

2011.09.30. 16:56:28

@Kékdelfin: igen, Veronikát és Annamarit utálja, utálhatja, ez benne van a játékban, de hogy azért, mert a két csaj nincs elájulva tőle, az szánalmas.
Peti szerintem beépített ember, mikor a Cyrano idézettől látványosan elájult, hogy ennyire kiismerték, na az nálam szép színészi játéknak minősül... Kurva nagy emberismeret, ezt az idézetet 100-ból 99-en magukra vennék, a maradék egy talán Krisztofel lenne. :)

MissX 2011.09.30. 17:09:20

beálltam a verát utálók klubbjába. micsoda fülbevalója van! először nem tudtam mi veregeti a vállát.

kékdelfin 2011.09.30. 17:12:01

@nathalie: jajj, és azon a csábos lágy női hangján hörögné, hogy mégmégteállat, basszálmeg!

kékdelfin 2011.09.30. 17:12:58

@MissX: A fülcsije miatt utálod? A többi még szimpi volt, de ez betett, mi?:)

mézescsók 2011.09.30. 17:13:39

Nem mondom, hogy mennyire klasszak az öfik, aki itt van, úgyis tudja, hogy ezek teszik élvezhetővé a Vv-ket. Respect Hajni.
Az információimat - sejtéseimet inkább -az összefoglalókból szedem - ritkán látom a műsort, mert árt nekem -, ezért lehet, hogy rosszul nézek és látok dolgokat.

Pszichovera: baromság volt ez a kulcsos dolog, de arra jó, hogy felkeltse magára a figyelmet. Ellenszenves a mindent tudok, mindent látok, stb. attitüdje, de Annamarival szemben tökigaza volt. Ezt a fajta támadást igazán hatásosan így lehet lekezelni: igen, én olyan hülye (unintilligens? hogy klasszikusokat idézzek) vagyok, hogy nem értem a kérdést. Abban is igaza volt, hogy Annamáriának van egy halom lelki defektje, de szerintem az bassza leginkább csőrét (Annamariét), más tyúk is kapirgál a szemétdombján, ugyanazzal a trükkel jött a bentikkel szemben, mint Ő.

Veronika szerepeket játszik: hol a holt hülyét, hol a nagy stratégát, ez utóbbit kevésbé meggyőzően. Több esze van, mint amennyi első látásra lejön, de annyi nem... Verára tuti féltékeny.
Még egy megjegyzés: a barátai nagyon nem voltak őszinték hozzá, amikor bemesélték neki, hogy a felturbózott száj jól áll neki. Akinek ennyire kicsi az álla, ill. ennyire nincs neki, annak nem szabadna virsliszájakat viselni, mert úgy látszik, mintha a szája a nyakán lenne. Rettenetes, na.

Dya semmitmondó, unalmas, nem érzi ott bent a helyén magát. Szerintem.

Attilának ugyanaz a baja Péterrel, mint BTA-nak Veronnal. Ugyanolyan trükkökkel élnek. Két kakas egy szemétdombon.
Azért megkérdezném a villalakókat, ha tehetném, hogy ha ennyire tudják Péterről, hogy a nagy szarkeverő és manipulátor, akkor miért nem így kezelik? Vagy túl nagyok az elvárásaim?

Gergő - Sehere: hát lehet, hogy rosszul nézem és ezért nem látom, de én semmilyen különösebb közeledést nem találok. Szóval, ha az olasz csődör ezt megcsalásnak minősítette, akkor gyanítom, csak okot keresett rá, hogy megszabaduljon a csajtól. Okot nem, de ürügyet talált és süllyedt. A jakuzzis történet betudható a piának. Volt már ezzel más is így.
Nekem Sehere normálisabbnak látszik, mint a bekerülésekor volt. Akkor csak nyavalygó hülye p...t láttam benne. A nyavalygás maradt, de csökkent, most elviselhető és alkalmazkodó villatárs.
Gergőn mit esznek a csajok? Nem különösebben jóképű, nem külösebben jó fej, bár a pasik közül talán a leginkább tolerálható. A múltja a vonzó? A nők általában buknak a rosszfiúkra, de hát hölgyeim, ez most nem az a szitu.

Attila kavarása Kinga körül a nőt eléggé zavarja, nem tudja, hogyan kezelje. Egy szerelmi szál kell odabe, különben mi lenne Lilu és a szerkesztők rózsaszín lelkületével? Olyan szépeket lehet majd mondani és hóttunalmas blokkokat építeni a bimbózó szerelemre, majd arra, hogy Attila gyermekének anyja mit is szól ehhez. Hiába, fel kell építeni és műsor stratágiát.

Krisztofel: seggfej. Viszont jót lehet rajta röhögni.

Fecó: semmi jellegzetes, prímán alkalmazkodik. Seherével a fotózáson a legjobb volt.

Szűzfiú: sajnálom szegényt. Olyan, mint egy jóllakott óvodás a felnőttek közül. Annyira szeretne közéjük tartozni, megfelelni, ezért aztán állandóan kínos szituba kerül. Miért nem mondta meg neki még itt kint senki, hogy nem annyira nagy tragédia az, ha valaki 20 évesen még szűz? Emiatt kár görcsölni, alakulnak a dolgok maguktól is, bár magába nézhetne, mert lenne mit alakítania a küllemén és a stílusán.

Akire igazán kiváncsi vagyok, az az új fiú. A bemutatkozó filmje alapján nekem nem volt antipatkus. Lehet, hogy ez lesz a veszte és jövő héten kiszavazzák, de én úgy látom, hogy egyelőre ismerkedik és felméri az erőviszonyokat. Figyel, erősen. Ha most bent marad, akkor még lehet meghatározó és kedvelt villalakó.

Ha valakit kihagytam, az nem véletlen. Bizonyára észre sem vettem.

MissX 2011.09.30. 17:14:25

@Kékdelfin: hát igen, ez volt a pont az i-re :)

nathalie 2011.09.30. 17:14:31

@Kékdelfin:
nem tudtam, hogy mivel lehetne überelni magát az aktust, de ezzel valóban :D:D

most nézem éppen cristofel nagymonológját a faszveréseiről...:)

nordsee 2011.09.30. 17:14:40

Hajni! Nem Álombrigád?
www.youtube.com/watch?v=yErAQTjIsK8
Ha nem, akkor is örökbecsű, főleg 2:16-tól.

Hurri Kán 2011.09.30. 17:16:19

@MissX:
Vera egészében egy darabka itt maradt 70-es évek :)

nathalie 2011.09.30. 17:23:38

@nordsee:
nem. az álomcsapat, amikor a batman kiviszi a szefosokat a meccsre. :)

kékdelfin 2011.09.30. 17:25:17

@mézescsók: csak a cigányasszonyt hagytad ki.
meg a malacot;)

nordsee 2011.09.30. 17:28:25

@nathalie: Már vágom:) "A" betmen, muhaha, miután leesett, 10 perce ezen röhögök. Kösz

2011.09.30. 17:29:06

@mézescsók: nem tudom, nekem bejön Gergő viselkedése, nálam van benne alfa. :) Mindezt tényleg úgy, hogy nem vezérkedik, egyébként ez jellemző az igazi alfahímekre, hogy különösebb erőlködés nélkül érik el az alfa pozíciót. Ezt valahogy Krisztofel tudomására kellene hozni, bár akkor biztos kevesebbet röhögnénk. Krisztofel annyira hülye, hogy már bájos. :))))

Ez a Dya nevezetű lény..... hááááát láttunk már hülyét a VV-ben, de ennyire üres fejet szerintem ritkán. Megfigyeltem, ha számára érthetetlen dologgal találkozik, sértődött képet vág. Talán ezért járkál durcás képpel egész álló nap.

Hurri Kán 2011.09.30. 17:30:57

@beebeer:
Nem nagyon tudok olyan dolgot elképzelni, ami Dya számára érthető lenne... Talán ha Zsófika videoklipje... :D

MissX 2011.09.30. 17:31:45

@nathalie: kik a dreamteam tagjai? erről lemaradtam :(

nathalie 2011.09.30. 17:33:14

@MissX:
cristofel, bandi és Péter (a vezér).
Azonnal pótold a videot ha nem láttad! :D:D

capa05 2011.09.30. 17:34:16

Az éjszakai közvetitést végignézve Gergő alig volt rajta.. Honnan hozta a szendvicseket? De She is alig szerepelt.

MissX 2011.09.30. 17:34:42

@nathalie: hol hol hol tudom megnézni? és köszi :)

2011.09.30. 17:37:20

@gyvy: ebből az aspektusból felülmúl engem, én meg Zsófika klipjét nem értem.
:)

Félelmetes mennyire üres a csaj, ha ilyet látok, mindig annyira idegennek érzem magam, mint egy UFO. Mit lehet kezdeni egy ilyen csajjal, már AZON kívül? Nőként nem vagyok hivatott eldönteni, de komolyan érdekelne ez az automatikus pucsítás tényleg annyira szexis?

nosce 2011.09.30. 17:37:37

@huncut:
hát ha csóró akkor Attilát hamar kiteszik onnan, előbb mint ahogy Kinga vagy Veronika meglenne neki :)

nosce 2011.09.30. 17:39:42

@beebeer:
Vera tényleg kérdés, de mindenképpen egyéni a játéka, sokan szerethetik azért amit képviselni igyekszik...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.09.30. 17:40:23

@Giedi: Már tegnap bemondta a Balázs, hogy egy férfit és egy nőt lehet majd kiejteni.

Naspolya 2011.09.30. 17:42:18

Ismét köszönet Hajnalkának!

Péter ellen-szupercsapata sajnos az előzetes alapján máris elbukni látszik...Szegény Krisztofel annyira ostoba, hogy a varjúhangú Melindát máris beavatja. Vagy nem jól láttam? A 300-as szókincs kb. felének a jelentését nem is érti ez a srác, tényleg saját maga paródiája. Az egy dolog, h "fanatizálható", de az értelem szikrájának megcsillanása nélkül kétlem, h Péter bármire is használni tudná.

Én a Verát még mindig érdekesnek tartom, bár ez a modorosság valóban taszító. Arra kíváncsi vagyok, hogy a "varázsszőnyegen" azért nevezte meg Pétert, mint a leginkorrektebbet (de szép szó!), mert Péter befenyítette, ő behódolt, és mert Péter egy darabig fel akarja használni a Verát, és azt várja el tőle, hogy a többiek előtt támadja őt (mármint a Vera a Pétert). Tehát megtévesztés. Azért gondolom, mert a bizonyos behódolás után kétlem, hogy Vera ilyen nyíltan packázna a Péterrel.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.09.30. 17:42:53

Megnéztem videón Péter monológját, hát Hajni, azt hittem ezt a szöveget a 300 szavas szókincsről pl. már Te találtad ki, de nem basszus, ezt is ő mondta, hát kész!

nathalie 2011.09.30. 17:46:31

@MissX:
Te péter monológjáról maradtál le, ami tegnap ment adásban? vagy az online-ra gondolsz?
Delfin már belinkelte az online-t...

2011.09.30. 17:47:24

@nosce: egyelőre egyéni, de már repedezik a máz a felépített karakteren, talán ezért maradhat, hogy lássák hogyan bújik elő a valódi énje.

Jesszusom, már én is valóságsó szlenget használok, valódi én, magamat adom... stb...

capa05 2011.09.30. 17:48:37

Valaki írja meg legyen szíves-nekem kimaradt-hogy Verába a Gergő mikor " dobta 5 méterről a dobócsillagot "
Mert ugye már a kulcs "elveszett".

nathalie 2011.09.30. 17:50:34

@beebeer:
dya sztem amíg csendben ül és üres tekintettel néz, addig arra koncentrál magában, hogy levegőt vegyen. kilégzés-belégzés. régi szőkenős vicc, de azt hiszem ez most ebben az esetben tényleg igaz.
Egyébként én most halál komolyan mondom, hogy sztem azt a lányt, ha fiatalabb lenne, nem a vv-ben lehetne meg találni, hanem egy kisegítő iskolába. életemben nem láttam ennyire üres tekintetet. Nem tudom, hogy ez a környezetének feltűnik, vagy úgy fogják fel, hogy hát ő ilyen kis nyávogós, kislányos, butácska... Pedig itt sztem súlyosabb dolgokról van szó...

Müszélia 2011.09.30. 17:57:48

@gyvy: a 70-es évek megsértődnek, és idegesen rángatják a lófarkukat.

2011.09.30. 17:58:12

@nathalie: :)))))))

Nagyon tetszett az a jelenet, mikor Lilu bejelentése után bemásztak a medencébe, tényleg talpig pánikban, hogy némi kis cici-punci villantással biztosítsák maguknak a figyelmet, a gonosz szerkesztő meg ehelyett Gergő és Melinda igen éleslátásról tanúskodó dialógját szerkesztette a műsorba. :)

Dyától nem is várható más, Seherén és Annamarin csodálkoztam.

capa05 2011.09.30. 17:58:16

Azért lássuk be abba az osztályba beférne még Veronika és Kiszopfel is.

nathalie 2011.09.30. 17:58:34

na, azért meglepő éleslátásról tett tanubizonyságot Cristofel, amikor azt mondta, hogy a kingát azért rakták be, hogy kúrjon... meg amikor arról beszél, hogy cash-ért beraknak egy kurvát, hogy a bandi bassza meg vagy ő.

Hurri Kán 2011.09.30. 17:59:21

@beebeer:
Nem szexis, legalább is szerintem nem, de hát nem vagyunk egyformák...

nosce 2011.09.30. 18:01:02

@beebeer:
egyébként Verával kapcsolatban kiderítették h társkeresőn imerték egymást a Gergővel szal a kulcsozás se kamu...sztem addig maradhat amíg érdekes lesz, és persze lehet h látja a többiek auráját is és ez hatalmas előny :)

nosce 2011.09.30. 18:03:15

@Nathan D'Xantine:
hát jah, vigyázni is kell, nem tudni kinek a kopasz kigyúrt spanja sasolja a hv-t :)

nathalie 2011.09.30. 18:06:40

@capa05:
veronika inkább egy sima általános iskola harmadik osztályába való :)
krisztofel teljesen el van szállva magától, és annyira beképzelt, ráadásul sokszor rá is játszik, hogy egyszerűen nem lehet megállapítani, hogy hányadik osztályba kellene járnia :)
Viszont dyánál valami nincs rendben. sztem a szülei ez utána műsor után újra gyámság alá veszik. örökre.

2011.09.30. 18:07:32

@gyvy: annyira bírom benned, hogy mindig odateszed a végére, hogy nem vagytok egyformák. :)))
És mi nők sem, engem csak az zavar, hogy amit ezek a lányok szexisnek gondolnak, azok csak begyakorlott gimnasztikai mozdulatok, amit az amszterdami kurvanegyedben látni, a szexis, az valami más, Marylin Monroe, na ő igen, ő szexis volt még női szemmel is. Ha le tudnám írni, hogy miért, most nem pdf fájlokat konvertálnék napszámban. :))))

témázgató 2011.09.30. 18:08:07

Aktuális hír (Hajdupress):
"Claudio felfedezte, micsoda kincseket rejt a villa. A fiú ugyanis rátalált egy másik villalakó, Dya rajongói oldalára, ahol olyan fotókba botlott, amelyek után kétes, hogy gondol-e még egykori barátnőjére, Seherezádéra.

- Amióta megtaláltam ezt a képet, azon gondolkodom, hogy lehettem annyira hülye, hogy sajnálkoztam a barátnőm elvesztésén, amikor ilyen kincset lehet találni a villában. Őrülten jól néz ki! - mondta az Új Ásznak Claudio a stop.hu közlése szerint."

capa05 2011.09.30. 18:09:13

@nosce: Az ilyen kideritésekkel vannak fenntartásaim.Ma már She pasija "felfigyelt" Dyára és már nem is bánja a másik luvnyát.Dya kell neki.
Szóval ezek eléggé bulvárosak..

MissX 2011.09.30. 18:10:00

hűűűű ez 5 óra??? na ezt majd holnap suliban időtöltésként nézem meg :)

Hurri Kán 2011.09.30. 18:10:10

Míg ittam a KV-mat, azt találtam ki, az lenne az igazi, ha Kiszop és Dya egymásra találnának, családot alapítanának és sokasodnának.
Viszont mielőtt belekezdenek a reprodukcióba, kölcsön kéne adni őket a kínaiaknak, akik feltennék őket valami kísérleti űrhajóra, amelyik az Uránuszra készül, hogy vajjon van -e ott élet...

nathalie 2011.09.30. 18:11:17

@témázgató:
remélem beküldi az rtl, és úgy fogja dugni dyát, hogy közben seherének büntiből nézni kell, mert nem vette fel egyszer a microportot :D

2011.09.30. 18:12:38

@nosce: igen, olvastam ezt a hírt, de ez a kulcsozás szöveg.... nem gáz?
Nem tudom miért zavar ennyire a csaj, talán azért meg különlegesnek gondolja magát, pedig csak annyi empátiával rendelkezik, mint egy átlag IQ-val rendelkező valódi nő.
(lehet, hogy itt magamra gondoltam... ? :)))
Az én szememben rengeteg megjátszás van benne, látom az eszközeit, nem szeretem a ripacsokat.

Hurri Kán 2011.09.30. 18:13:12

@beebeer:
Igazából ez az a szellemi szint (szellemtelenségi?) amit Dya képvisel, kétlem, végiggondolná egyáltalán, hogy mijér pucsít...

nathalie 2011.09.30. 18:14:07

@MissX:
várj.
ezt nézd meg. itt lesz majd hét perctől www.valovilag.hu/video/142639

2011.09.30. 18:15:10

@témázgató: Claudio ilyen VV belterjesen választ barátnőt? Egy tízpontos pasi? Nagggyon nem kerek ez a történet.... :)

MissX 2011.09.30. 18:15:43

@nathalie: köszi, már nézem is :)

2011.09.30. 18:17:58

@gyvy: Isteni lenne! Náluk nem lenne dilemma, kinek a szépségét és kinek az eszét örökölje a gyerek!
:DDDDDDD

capa05 2011.09.30. 18:18:14

Valahol már megjelentek She korai képei, hát kellett befektetni ahhoz, hogy jelen állapotában legyen.

MissX 2011.09.30. 18:19:04

nem tudom ki tervezte a szőnyeget a hálóba nekik, de olyan, mintha folyton koszos lenne

nathalie 2011.09.30. 18:19:34

@beebeer:
ritkán látni sztem ennél gonoszabb nőt mint ez a vera. Érzékeny kategória és bemegy és lealázz egy szerinte sértült embert (AM)? az online-ban olyan ocsmány módon beszél veronikának péterről, hogy olyat ritkán hallani és szinte fenyegeti pétert, hogy csalódni fog benne, ha továbbra is kedveli veronikát.
Az a durva, hogy minden itt kommentelő nő egyből érzi ezt, és még egy szegényes intelligenciával rendelkező veronika is egyből mondta, hogy hiába kedves, zsigerből utálja, mert valami gáz van vele.
Ha holnap még kérne pöttyös kismalacokat és a konyhában nyúzná le őket, majd a bőrükből kabátot készítene, mint a dalmatás kisfilmben glenn close, már azon se csodálkoznék...ez a nő maga az Antikrisztus! :D:D:D

nathalie 2011.09.30. 18:21:22

péternek veronikáról. elnézést.

Naspolya 2011.09.30. 18:22:28

@gyvy: :) épp akartam írtam, h Krisztofel és Dya határozottan nem tovább szaporítandó!

Hurri Kán 2011.09.30. 18:22:28

@beebeer:
Lehet, nem is Csaba meleg? :)))

@nathalie:
Hát nem hinném, ha megnyúzná a malacokat, hogy tudna belőlük tisztességes májas hurkát csinálni. :D

capa05 2011.09.30. 18:25:07

@nathalie:
Szép ez a harag, de Verával Péter kezdte a terrort.
Sajnálom AM-t de az ő belépője sem volt piskóta.Rossz szereppel kezdett.

2011.09.30. 18:25:15

@nathalie: igen, Veronika nem túl okos, de az ösztönei működhetnek.
Az egyébként bíztató, hogy a srácok mennyire el voltak ájulva pár blődli idézettől. Lehet, még én is kereshetnék ott valamit, pedig benne vagyok már a korban. :DDDDDDDD

2011.09.30. 18:28:03

@gyvy: az hagyján, hogy imitálták a coitust, de rákattintottam a képgalériára, Kiszopfel most tényleg egy szál fütyiben a nappaliban??????

www.blikk.hu/galeria/VV_5_elfajult_buli

Talpig Jimmy 2011.09.30. 18:33:26

csak én nem értem ezt?
"Sehere szerintem a riportban direkt kért citromsárga fürdőruhát, pont azért, amiért a többi nő nem vásárol ilyet"

capa05 2011.09.30. 18:37:18

@Talpig Jimmy: Nem vagyok benne biztos de azt hiszem, hogy a citromsárga átlátszik azaz attetsző.

nathalie 2011.09.30. 18:37:18

@beebeer:
én megfogadtam, hogy legközelebbi randimon közölni fogom elváláskor: "nálad van a kulcs" majd hatásszünet, majd suttogva:
"Jéghegyek vagyunk önmagunk óceánjában, egytized rész ami látszik belőlünk, kilenctized lenn van a mélyben."
és libennő hajjal távozom. :D:D:D

nathalie 2011.09.30. 18:38:04

@gyvy:
sok kicsi, sokra megy :D

foxglove (törölt) 2011.09.30. 18:41:04

akinek Vera korrektségével kapcsolatban kételyei vannak, nézze meg a tegnapi online végét, amikor a psotával arról beszélgetnek, hogy milyen nehéz lesz majd átverni fecót, attilát és gergőt, de meg lehet csinálni. ennyit az antitaktikus és az "én nem támadok hátba senkit" Érzékeny Nőről.

Hurri Kán 2011.09.30. 18:41:25

@nathalie:
Én erre mondanám, elég volt látni az egytizedet, a többire nem biztos, h kíváncsi vagyok. :DDD

mézescsók 2011.09.30. 18:42:06

@Kékdelfin: Ha szavaznék, akkor a malackát MMKK bent hagynám a végéig. Sőt, nyerne. Jó fej!!!
@beebeer: Nincs Gergővel alapvetően bajom, nem veri ki a biztosítékot semmilyen vonatkozásban sem. De főleg azért, mert a viszonyítási alap olyan, amilyen. A többiekhez képest lehet alfahím, ezért van igazad.
Dya - már a nevétől és hidegrázást kapok kb. annyira, mint a Sylvitől - véglény. Vagy rohadt jó színésznő.
@capa05: Valahogy így látom én is. Annamáriának semmi oka a nagyképűségre rosszul indított és nem is változott túl sokat.

nathalie 2011.09.30. 18:42:57

@gyvy:
öööö, akkor szerinted nem fog működni??? :D:D

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.09.30. 18:43:35

Kiszopfel nárcizmusán jól szórakozom. Attila is jókat mond, Szűzbandiról pedig Adrian Mole örökbecsű naplója jut eszembe.

Hurri Kán 2011.09.30. 18:43:48

@nathalie:
Ahhoz először látnom kéne azt az egytizedet. :DDD

foxglove (törölt) 2011.09.30. 18:44:40

@BGy: tényleg, Adrian Mole! alap!:)

nathalie 2011.09.30. 18:45:38

@gyvy:
jaaaa! azt hittem az idézettel van probléma, már azon gondolkoztam, hogy mire cseréljem :D:D

Hurri Kán 2011.09.30. 18:51:54

@nathalie:
Izé... ha van Irsaid, fuzionájjunk... Én hozom a szifonomat hozzá, és beléengedjük, ami a szifonban van. :DDD

nathalie 2011.09.30. 18:53:18

@gyvy:
nincs itthon.egy felkészületnek hülye vagyok :( most sör van itthon, de az sem sokáig. :D

Hurri Kán 2011.09.30. 18:54:50

@nathalie:
Kitalálom: odaadod a szomszédnak, hogy igya meg? :DDD

nathalie 2011.09.30. 18:55:27

@gyvy:
döbbenet. nem látom a kommentemet...

Szentpeter 2011.09.30. 18:55:46

Úgy látszik a Gergő Sehere izgalom még tart... lehet hogy ők dugnak a villában először...

Mert az Attila Kinga sexre keresztet lehet venni, mert Kinga csak szórakozni szeretne Attilán..

nathalie 2011.09.30. 18:56:02

@gyvy:
nem, kiöntözöm az erkélyen :D

Hurri Kán 2011.09.30. 18:56:41

@nathalie:
Ó... a tékozló leány. :D

nathalie 2011.09.30. 18:58:47

@gyvy:
én így mulatok! :D:D

Hurri Kán 2011.09.30. 19:01:11

@nathalie:
Legalább nem leszel másnapos...:D

nathalie 2011.09.30. 19:02:11

@gyvy:
igen, nem lesznek vérnyomásproblémáim:) és a seggememt sem fogom senkihez dörgölni, úrinő maradhatok :D

Hurri Kán 2011.09.30. 19:02:59

@nathalie:
A vérnyomásprobléma nem kizáró ok... :P

nathalie 2011.09.30. 19:07:59

@gyvy:
nem, ma be fogok rúgni. ha minden jól megy :D

2011.09.30. 19:09:10

@mézescsók: az azért milyen már, hogy a társaság legnormálisabb tagja egy volt dealer, börtönviselt. :))))

Nem nekem írtad, de: Verában nem az az irritáló, hogy Annamarival csapott össze, inkább az, hogy min. Annamari annyit mondott, hogy a viselkedésed nem szimpatikus. Ha valaki mélyérzésű nincs meg benne a ki nem szarja le attitűd rendben legyen, de az ominózus mondat óta támadta Annamáriát.

Hurri Kán 2011.09.30. 19:10:35

@nathalie:
És mi lesz a fegyvernem? :)))

nathalie 2011.09.30. 19:23:02

@Peter_Cs:
TUDTAM HOGY LÁTTAM MÁR!!!!

nathalie 2011.09.30. 19:23:44

@gyvy:
sör :) (meg van itthon még házipálinka...)

Hurri Kán 2011.09.30. 19:25:28

@nathalie:
Nehogy úgy járj, mint én születésnapomon a házipálinkától...;-)

nathalie 2011.09.30. 19:28:54

@gyvy:
hogy nem tudtál járni? :D

2011.09.30. 19:29:03

@traff: tény, hogy elférne rajta 5 kiló zsír simán. De a legdurvább a Punisher sminkje, amikor ilyen halálfejnek sminkeli magát. Én nem tudom, hol kell kontrasztolni meg világosítani, de Dya pont fordítva csinálja, a járomcsontjai már így is majd' átszúrják a bőret, de ő még rá is erősít. Valamikor meg csak simán úgy néz ki, mint aki beleprüszkölt a kakóporos köcsögbe. Smink nélkül jobban mutat.

Hurri Kán 2011.09.30. 19:30:04

@nathalie:
Hajnaltájt magamnak küldtem ímélt, úgy nem tudtam járni... Reggel elolvastam, és hálát adtam, hogy valaki vigyáz rám. :DDD

nathalie 2011.09.30. 19:35:19

@gyvy:
velem előfordult már, hogy nem vigyázott rám senki :D Egyértelműen a portorico rum volt a hibás :D

Hurri Kán 2011.09.30. 19:38:46

@nathalie:
Én attól még szerencsére nem küldtem mélt. :DDD

Talpig Jimmy 2011.09.30. 19:42:05

@gyvy: beebeer rosszabbul járt

Hurri Kán 2011.09.30. 19:43:29

@Talpig Jimmy:
Természetesen, mivel nem ivott előtte rendesen. Ez volt a baj. :DDD

nathalie 2011.09.30. 19:47:21

Na majd ma! bekommentelek ide véletlenül valami esztelenséget éjszaka :)
SZeretlek Attila vagy valami hasonlót :D:D:D

2011.09.30. 19:47:50

@Talpig Jimmy: @gyvy:

Olyan dögök vagytok! :DDDDDD

2011.09.30. 19:49:46

NemVagyokHülyeGyerek Péter, ha kiesne az első körben a Rudi-Bandi sziámi iker párossal egyetemben, de nagyot röhögnék. Aztán dugja meg jól valaki Dyát, Faszságolós Vera és Halál catfight, mindkettőt kizárják, a gégerákos vén lotyó még kieshetne, mert borsódzik a hátam a hangjától. A többi arccal nincs gond, jó műsor keredene belőle.

Hurri Kán 2011.09.30. 19:51:28

@nathalie:
Inkább Te, mint én... nehogy írjak egy ódát Verához... valaki csavarja ki a kezemből az üveget. :DDD

nathalie 2011.09.30. 19:52:28

@gyvy:
nagy csalódás lenne számomra az a verához szóló óda :D

playoff szakáll 2011.09.30. 19:54:07

Egyébkéntmeg nekem JungVera tetszik. Külsőre. Amit mond, az kinevelendő belőle, úgyhogy meg is volnánk, hajrá filozófista.

Talpig Jimmy 2011.09.30. 19:54:17

@gyvy: nehogy végül Csaba legyen :)

Hurri Kán 2011.09.30. 19:54:29

@nathalie:
Nem feltételezed, hogy jól meg tudnám írni? :D

nathalie 2011.09.30. 19:55:54

@gyvy:
a személlyel van a probléma. A gonoszribi. pfff...
:)

Hurri Kán 2011.09.30. 19:56:57

@nathalie:
Hátha elolvassa és megjámborodik tőle. :D

nathalie 2011.09.30. 19:58:15

@gyvy:
biztos, hogy ne. Az a nő egy faszzsugorító lehet. hidd el! :)

Hurri Kán 2011.09.30. 20:00:12

@nathalie:
Lehet...Gondolod, állandóan jégkockát hord magánál? :DDD

nathalie 2011.09.30. 20:01:30

@gyvy:
ő maga a jégkocka :)
lehet mégse rúgok be, ajaj...:S

nathalie 2011.09.30. 20:04:26

na mentem, majd három óra múlva jövök félrészegen.

Hurri Kán 2011.09.30. 20:04:40

@nathalie:
??? Ez elég vészjóslóan hangzik így péntek este... :D

tena_lady 2011.09.30. 20:20:09

Cristofel olyan mintha egy Asylum Stúdió best of-ot néznék. Vagy nem is tudom, nincs rá szó. A falat kaparom és sírva röhögök.

Hódos Hajnalka 2011.09.30. 20:20:16

@Yooha: legyen dőlt betűs, amit a Lakók mondanak, mint az előző szériában? hm?

másoktól is választ várok, tessék, csak tessék! :)

ja és töltene valaki egy svepszt? :D

BarBwire 2011.09.30. 20:22:32

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: gyermektelen estém van, legyünk kemények: Canada Dry

Hódos Hajnalka 2011.09.30. 20:28:09

@BarBwire: lényegében nekem is, Pötyi kapott egy szárított marhafület, úgyhogy még kb. három órán keresztül nyugtom van, istenisten! :D

Kardhal.0 2011.09.30. 20:29:01

Valaki nemrégiben azt írta, hogy "Hajni bejegyzései közben nem szabad enni.".
Namármost ezt csak megerősíteni tudom, pedig még csak a majáknál tartok, mondjuk azt megkönnyeztem. :))

BarBwire 2011.09.30. 20:31:42

Kiváncsi vagyok, hogy mit írnak 2012 dec.21-re: világvége, 3 nap múlva Karácsony?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.30. 20:34:15

@BarBwire:

Nem világvége lesz, hanem akkor jár le a maja naptár, hitük szerint, akkor tér vissza a Tollaskígyó és a többi istenük. Nem feltétlen világvége, de nem bánnám igazából :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.09.30. 20:38:04

@beebeer: szexis és közönséges között a különbség legtöbbször csak annyi, hogy utóbbi centire kiszámolt, kitalált, megcsinált és köze nincs semmiféle tűzhöz.

JOKKA21 2011.09.30. 20:38:46

Annamari jól nyomta tegnap.:)

BarBwire 2011.09.30. 20:39:31

@Nard: A többi istenük? Van facér is köztük? :-DDD

Hódos Hajnalka 2011.09.30. 20:43:00

Holnap reggel koránkelő T. Olvasónk/Kommentelőnk szóljon rám, hogy rakjam ki a poszt végére a sixxesjúpíszis izét, mert jön haza az Atyaúristen oszt lesújt a fejemre egy ménkűvel. :D

Hódos Hajnalka 2011.09.30. 20:45:26

@BarBwire: a legizgalmasabb nevű Toszi, de sajnos nő :DDDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.09.30. 20:47:46

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: túlképzett vagy, Haynalka! mi itt már hozzászoktunk a 20-as IQ-hoz, mínuszban :)

BarBwire 2011.09.30. 20:47:52

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Az azték naptár is biztos valamikor lejár, vagy már lejárt.

Hurri Kán 2011.09.30. 20:48:07

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Télleg teljesen széjjel kell OFFolni a posztot? :DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.09.30. 20:50:52

@gyvy: oltsd már le a topikgizdát.. akarom mondani, topikgazdát,amiért a sajátjában garázdálkodik!! :P:DDD hogy képzeli? :)))))

MissX 2011.09.30. 20:55:43

elmegy az ember lánya futkározni, és mire visszatér, nem győzi olvasni a sooook kommentet. amúgy meg kezdőőőőőőőőőőődik. mindjárt.

Hurri Kán 2011.09.30. 20:58:20

@fkangi:
Ha következetes lenne, akkor most saját magát is kimoderálná. :DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.09.30. 20:58:31

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: hálátlanok..szerintem csináljunk álomteamet, hízelegjünk nekik és aztán jól tegyük rájuk a jelet..:D

Hurri Kán 2011.09.30. 20:59:48

@fkangi:
Én mindenképpen a másik oldalt erősíteném. :D

Hódos Hajnalka 2011.09.30. 21:02:56

@gyvy: ha következetes lennék, téged már májusban kiraktalak volna, mint macskát szarni :D

Talpig Jimmy 2011.09.30. 21:04:43

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Holnap reggel koránkelő T. Olvasónk/Kommentelőnk szóljon rám...
szólok, én korán fogok kelni :)

kékdelfin 2011.09.30. 21:05:09

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Hayny! Legyen dölt betűs! Da ha javasolhatom, akkor előre, vagy hátra dőljenek 90°-ot a betűk;)

BarBwire 2011.09.30. 21:10:27

Bekapcsolom és Kinga épp bőg.

BarBwire 2011.09.30. 21:11:08

Balázs selyemfiúnak öltözött? Annyira vakít az az ing.

Hódos Hajnalka 2011.09.30. 21:11:17

@Kékdelfin: egyszerűsítsünk: én beállva írom, te beállva olvasod :DD

@Talpig Jimmy: én is :)

@gyvy: tudod te azt jól! :DD

Hurri Kán 2011.09.30. 21:11:58

@fkangi:
Ha csak azér nem... :DDD

Nem értem a szervezőket. VV5 oldalon van szavazás, melyik páros randizzon. Olyan mér nincs, hogy Csaba-Kiszopfel? :DDD

Hódos Hajnalka 2011.09.30. 21:12:11

ott tartunk, hogy egy szellemi fogyatékos fog ugráltatni minket kora reggel.
vajon ki tarthatja a tornát? :D

MissX 2011.09.30. 21:12:30

jól hallottam, péter leszellemifogyatékosozta a saját álomcsapatának a tagját? a bajtársát?

Hódos Hajnalka 2011.09.30. 21:12:59

@BarBwire: ráadásul nekem azt írták, halványlila. én fehérnek láttam, segítsééég :D

BarBwire 2011.09.30. 21:13:10

Soha életemben nem tudtam fekvőtámaszt csinálni.

BarBwire 2011.09.30. 21:13:50

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Lila lehetett, mielőtt hipóba rakták volna.

csak magamat képviselem 2011.09.30. 21:16:38

@fkangi: látom, vágod a 2 féle nő leosztást.

Hódos Hajnalka 2011.09.30. 21:16:41

én sem főnökösködök. FOGJÁTOK BE A SZÁTOKAT!!! :D

BarBwire 2011.09.30. 21:17:58

BAZ, itt mindenki dohányzik?

csiri bá 2011.09.30. 21:18:03

helló t. iró-olvasó közönség...
Világosítson fel valaki... Balázskát ma minek öltöztették, selyemfiúnak?

MissX 2011.09.30. 21:18:08

azért a szupercsapat zenéje aláfestésként nem semmi. van humora a szerkesztőnek :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.30. 21:18:20

@BarBwire:

Naná, hogy elég sok istenük van. És igen, párosodtak emberekkel is, megnyugtatlak :)

Amúgy állati jó volt, ahogy Kiszopfelt elhajtotta Attila, hogy "Menj, olvass egy könyvet!" :D

JOKKA21 2011.09.30. 21:18:39

Attilán mit lehet szeretni?Kiszopfel nagy formula.:DD

BarBwire 2011.09.30. 21:19:14

A-TEAM :-DDDDD Péter hogy bírja ki hajtépés nélkül?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.30. 21:19:27

@JOKKA21:

Azt, hogy ő a trollok villabeli képviselője. Ezért csípem :)

Hódos Hajnalka 2011.09.30. 21:20:10

miért jut erről a jelenetről a Kelly hősei az eszembe...
Speciálkommandó, megint visítok...

BarBwire 2011.09.30. 21:20:11

Special kommandó, és az a Kozsós jel :-DDDDDD

Alkaline 2011.09.30. 21:20:21

@Nard:
hatalmas volt Attila :P

MissX 2011.09.30. 21:20:23

speciálkommandó beszarás :D :D :D

Naspolya 2011.09.30. 21:20:59

a szupercsapat titkos jelén besz..tam...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.30. 21:21:33

Speciális csapat! :) ÚGY értve, "speciális"!

B.Andita 2011.09.30. 21:21:33

Nem néznek ezek túl sok akciófilmet? Beszarok, de rögtön ezeken....

Hódos Hajnalka 2011.09.30. 21:21:43

Dya még nagyon beleillik a csapatba. sírok.

JOKKA21 2011.09.30. 21:22:08

@Nard: Fiúk közül Kiszopfel jobb arc szerintem.

BarBwire 2011.09.30. 21:22:34

Péter tényleg a gyengusokat szedi össze? Ennyire hülye vagy ennyire jól akar szórakozni?

JOKKA21 2011.09.30. 21:22:57

Balázs mintha be lenne baszcsizva.

B.Andita 2011.09.30. 21:22:58

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Most csináltam a hv titkos jelet ám én.....

foxglove (törölt) 2011.09.30. 21:23:33

Spinoffot a speciális csapatnak!

MissX 2011.09.30. 21:23:34

@BarBwire: szerintem csak ezek fölött tud "uralkodni". a többiek elhajtanák a picsába

JOKKA21 2011.09.30. 21:24:31

Könyörgöm Kinga essen ki a lányok közül.

Hurri Kán 2011.09.30. 21:24:41

Arénába mikor mennek?

Hurri Kán 2011.09.30. 21:25:55

@BarBwire:
Jöhet. Adjak helyette svepszet? :D

haruka 2011.09.30. 21:25:56

rájöttem, miért irritál Vera. pont olyan, mint a HR-es picsák nálunk.

Hódos Hajnalka 2011.09.30. 21:26:19

@B.Andita: jól van, te leszel az erő. mondd, hogy király vagyok!

BarBwire 2011.09.30. 21:26:40

@gyvy: jövő héten, alig várom!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.30. 21:26:46

@BarBwire:

Nen, dehogy. A retardáltakat felhasználja arra, hogy kirakassa velük azt, aki akar. :)

mocskosmacska 2011.09.30. 21:26:59

Na, amit Péter csinál az a humoros, nem olivér faszságai.

BarBwire 2011.09.30. 21:28:02

@mocskosmacska: valahogy nem értem, de biztos eljön az a pillanat, amikor rájövök a NAGY TERVRE

Hódos Hajnalka 2011.09.30. 21:28:20

@B.Andita: nemnem, TE VAGY a király :DD

gyvy, te még beleférsz a csapatba :DD

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.30. 21:28:26

@csak magamat képviselem: @JOKKA21: Ez a katasztrófa nő már kieshetne Dyával, Kartoffellel és Bandival egyetemben!

csak magamat képviselem 2011.09.30. 21:28:27

@Nard: nekem konkrétan példaképem. vagyok akkora fasz, és kicsit a homlokom is ilyen ufo-lepény.

csak magamat képviselem 2011.09.30. 21:29:39

@Peter_Cs: sajnos most 2 ezek közül biztos marad 8-(

Talpig Jimmy 2011.09.30. 21:29:51

a hülyék szavazata, mint tudjuk, ugyanannyit ér :D

csiri bá 2011.09.30. 21:30:07

A szupercsapat
John 'Hannibal' Smith - magyarhangja Péter
Templeton 'Face' Peck - magyar hangja Kiszopfel
Bosco 'B.A.' Baracus - magyar hangja Bandika
H.M. 'Howling Mad' Murdock - magyar hangja Dyácska
:)

foxglove (törölt) 2011.09.30. 21:30:10

@Peter_Cs: ne már, végre van min röhögni

B.Andita 2011.09.30. 21:30:50

Nem gondolkodtatok el ezek után, hogy itt az idő, hogy titkos jelünk legyen nekünk is? Ha összetalálkozunk bárhol-bármikor felismerjük egymást, így ismeretlenül is? Persze nálunk egy B.Démon lenne a főnök.

mocskosmacska 2011.09.30. 21:30:50

Engem Péter és csapat a FEkete Vipera című sorozatra emlékeztet. HOgy a ravasz Fekete Vipera irányítja a két retardáltat és a hátuk mögött meg röhög rajtuk. NÉha szemtől szemben is, de azok túl hülyék ahhoz, hgoy észrevegyék az iróniát.

Doktor Kotász 2011.09.30. 21:31:02

Hogy megmondta Péter a mosókonyhában, hogy majd ő kijelöli a csipet csapatnak, hogy kire kell dobni a jelet, amivel megszabadítja őket a gondolkodás terhétől? :-D

lucc.gizi 2011.09.30. 21:31:17

Vááááá, beszarás ez a műsor, a szuper csapatnál padlót fogtam, hihetetlen, hogy Péter nem fosta össze magát, míg az iq-fightereket osztotta....

MagasMacska 2011.09.30. 21:31:20

@BarBwire:
Miért, tud erőseket összeszedni?

Esztykee 2011.09.30. 21:31:27

Sziasztok!

Péter, bár eddig nagyon nem volt szimpi, de zseniális amit csinál... maga köré gyűjti az összes retardáltat, ezekkel a monológokkal szimpátiát ébreszt az emberekben, mert szerintem kb. mindenki sírva röhögött ez előbbin meg a tegnapin is, kirakatja velük akit akar, aztán vígan feláldozza őket és elmenetel a végéig. Jól nyomatja, csak aztán jöjjön is be neki.
Dya muslicakergetésén még mindig zokogok btw:DD

Naspolya 2011.09.30. 21:32:14

szupercsapat=evolúciós zsákutca => nincs rá esély, hogy felismerjék, hogy manipulálják őket...

Hurri Kán 2011.09.30. 21:33:04

@Doktor Kotász:
Pétert is nehéz lenne megszabadítani a gondolkozás terhétől...:DDD

B.Andita 2011.09.30. 21:33:11

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Én nem vagyok vezéregyéniségű... "én nem vagyok rendőr, hanem.....királylány." (Ovizsaruban a kislány mondja, emlékeztek?)

mocskosmacska 2011.09.30. 21:34:08

Péter érzi, hogy az annamari sztoriban van lehetőség.

csak magamat képviselem 2011.09.30. 21:35:25

@mocskosmacska: Bodri és Hugh Laurie zseniálisak! :)

Doktor Kotász 2011.09.30. 21:35:26

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Nekem a menjél az olvasókönyvedért jobban tetszett. :-D

B.Andita 2011.09.30. 21:35:35

Virslit is beveszi a titkos csapatba, vagy miért beszélget vele most? Bár Veronka úgysem fogja fel mi történik körülötte.

BarBwire 2011.09.30. 21:35:42

@B.Andita: Igen. :-DDDD A lányom szokta mondani néha, hogy ő nem kislány hanem fodrász néni :-DDD

Hódos Hajnalka 2011.09.30. 21:35:50

@MagasMacska: rendben :)

@B.Andita: hogy a viharba ne.
most a titkos jelünkön gondolkodom...

kékdelfin 2011.09.30. 21:35:55

@Esztykee: szimpátia!! áhhháááháháhá!! Leginkább rajta röhögök, hogy milyen szánalmasan erőlködik, hogy irányítson valaki(ke)t. Kis pukkancs zsírhörcsög.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.30. 21:36:02

@mocskosmacska:

Azért Edmundot ne hasonlítsd ehhez, meg Baldrick is sokkal eszesebb mint bármelyik a Borgból :) Tán még Kiszopfelt is túlszárnyalja! :)

JOKKA21 2011.09.30. 21:36:39

"Bazmeg Kinga" osztja a semmit.:D

Hódos Hajnalka 2011.09.30. 21:37:01

csajok, sehere öve megvan?

Talpig Jimmy 2011.09.30. 21:37:01

miért kell ahhoz két nő, hogy az egyik felöltözzön?

B.Andita 2011.09.30. 21:37:55

@gyvy: A szuper titkos csapatba.Teeeee...

Talpig Jimmy 2011.09.30. 21:38:09

@fkangi: nem akartam én itt kétharmadozni :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.30. 21:38:34

@mocskosmacska: Lehet, hogy nem csak agyhalottakkal akarja magát körülvenni, kell neki egy értelmesebb szövetséges is.

BarBwire 2011.09.30. 21:38:46

@Talpig Jimmy: Mindenhova párosával megyünk, mindent párosával végzünk.

Hódos Hajnalka 2011.09.30. 21:38:49

@Talpig Jimmy: pisilni se tudunk együtt menni egy egységben (vendéglátó).

B.Andita 2011.09.30. 21:39:28

@Talpig Jimmy: Hogy bírják egymást dícsérni.

Hurri Kán 2011.09.30. 21:39:37

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Nekem van ötletem, de nem mondom el. Azér se. :D

JOKKA21 2011.09.30. 21:39:43

Szerény csaj ez a Sehere.Veronika ha sokat nyávog küldök neki tejet.:D

Naspolya 2011.09.30. 21:40:00

Sehere eléggé elba..ta az arca alapozását..még jó, h 2-en készültek..

Hurri Kán 2011.09.30. 21:40:53

@B.Andita:
Olyan titkos, hogy még a tagjai se tudják, hogy létezik? :D

Hurri Kán 2011.09.30. 21:41:29

@BarBwire:
Őőőőő... A MIJE? :DDDDD

BarBwire 2011.09.30. 21:41:46

Vera úgy néz ki, mint egy kisfiú

kékdelfin 2011.09.30. 21:42:25

Seherke nem vagy te olyan jó nő, mint amilyen rossz!

mocskosmacska 2011.09.30. 21:42:38

@Peter_Cs: IGen, ez ebben is van ráció. A borggal mit lehet beszélgetni?

Doktor Kotász 2011.09.30. 21:42:43

@JOKKA21: "Balázs mintha be lenne baszcsizva. "

Lehet, hogy a Sthol Buci ráhagyta a kokainkészletét? :-)

JOKKA21 2011.09.30. 21:42:51

Vera ilyet szól "berúgik".:D

Hurri Kán 2011.09.30. 21:42:55

@BarBwire:
Olyan a szájára is kéne... :D

BarBwire 2011.09.30. 21:43:31

Gergő hogy ért a focihoz.

B.Andita 2011.09.30. 21:43:32

Azt hiszem én lemaradtam valamiről. Gergő és Vera között volt valami, merthogy épp fúrja Seherezádét? Nem értem, mit akar tőle? Mit hagytam ki? Segítsetek, plíz.

JOKKA21 2011.09.30. 21:43:40

@Doktor Kotász: Lehet, de Sehere sem volt szomjas.:D

Hódos Hajnalka 2011.09.30. 21:44:40

holnap mindenki húzzon a dm-be ilyen halványlila szemhéjfestékért, ami Sehin van!

mocskosmacska 2011.09.30. 21:44:57

Ez a sehi-gergő nyüglődés dögunalom.
Péter-Annamari randit akarok látni.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.30. 21:45:15

Gergő: "az irányító, meg a pom-pom csapatkapitány" - hollywoodi giccs!!! LOL!

BarBwire 2011.09.30. 21:45:35

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: bibibiiiii nekem van. holnap fel is rakom.

mocskosmacska 2011.09.30. 21:45:48

@B.Andita: Valakit fúrni kell, nehogy kijöjjön a gyakorlatból.

Hódos Hajnalka 2011.09.30. 21:46:11

@B.Andita: a beköltözés előtt megismerkedtek egy társkereső oldalon. gondolom, akkor harapta a kulcsba a gergőbazmegenyimvagyot is.

mocskosmacska 2011.09.30. 21:46:20

@Peter_Cs: Ezek azok a filmek, amiket sohasem nézek meg.

kékdelfin 2011.09.30. 21:46:34

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: miért akarod, hogy úgy nézzek ki, mint akit elvertek?

capa05 2011.09.30. 21:46:54

@Esztykee: Péter nálam is előre ugrott a szimpátia randsorban!
Ezt a bandát irányítani csodálatos "munka" lesz.

Naspolya 2011.09.30. 21:47:35

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: épp pár hete vettem egyet,és pont a dm-ben, hátha jó lesz még valamire alapon :)

Doktor Kotász 2011.09.30. 21:47:59

@Nard: "Azt, hogy ő a trollok villabeli képviselője. Ezért csípem :) "

Én bírom Attilában, amikor odaszúr. Nem mindenkinek, meg vagdalkozva, hanem annak, akinek kell.

BarBwire 2011.09.30. 21:48:16

Dya-Peti randi is milyen lehet? Miről beszélgethetnének?

B.Andita 2011.09.30. 21:48:48

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Nem mondod!!! De akkor biztosan teljesen véletlen, hogy mindketten bekerültek, ugyehogyugye?

Hódos Hajnalka 2011.09.30. 21:48:59

dématrac? dé mint dugómatrac?

Doktor Kotász 2011.09.30. 21:49:36

Attila: Van óvszer a szebemben.
Kinga: Felesleges.
Attila: Szerintemis felesleges, mert tiszták vagyunk. :-D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.30. 21:49:50

@Doktor Kotász:

Ja, de remélem megdamuzza Lilut bestohlozva! :)

csak magamat képviselem 2011.09.30. 21:50:14

@Esztykee: csak be ne ne bukja most v később mr. oligarcha.

lac64 2011.09.30. 21:51:01

@mocskosmacska: Megtörténhet, jelenleg 54%-on állnak

julcsi29 2011.09.30. 21:51:05

Igazán szólhatnának Serinek,hogy már dobták....talán nem így viselkedne,merné vállalni a dolgot.

Doktor Kotász 2011.09.30. 21:51:24

@JOKKA21: Ja, hogy tiltakozott a vibrálás ellen, közben meg ha nem látná senki, a szart is kikurná a Gergőből...

BarBwire 2011.09.30. 21:51:30

Ha Gergőnek esze van, akkor Sehit állandóan itatja

JOKKA21 2011.09.30. 21:52:07

Seherét sunáznám, de nem szimpatikus, főleg a gesztusai.

foxglove (törölt) 2011.09.30. 21:52:14

tegnap is volt nézői szavazás arról, hogy sehere/gergő randizzon?

Hódos Hajnalka 2011.09.30. 21:52:17

@gyvy: @Kékdelfin: nincs nyígás, a fijjug is, igen :D

@BarBwire: @Naspolya: jól van, érzitek ti ezt! én majd lemék a müllerbe, hátha ott is van, itt van egy köpésre!

@B.Andita: sixx riportját a c:c-n nézd meg, ott r. kristóf elmondja amit eddig is tudtunk, hogy igen, van direktkaszting is. a riport utolsó mondata meg odabasz, azése árulom el :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.30. 21:52:24

@mocskosmacska: Én sem, csak sajnos belebőtlok néha ilyen jelenetekbe.

capa05 2011.09.30. 21:52:31

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Hát én nem mernék erre a történetre még kis téttel sem fogadni.
Vera 2009 ben valamilyen és arca volt( valaki meg is adta, hogy hol található)
Szerintem jól is néz ki, szóval az ilyenek nem társkeresőznek.
Inkább arra gondolok, hogy a Dukai tesó bemutatta őket egymásnak.
A többi meg már csak a "hírgyár" kreativitása.

JOKKA21 2011.09.30. 21:53:54

@Peter_Cs: Bandival nekem nincs bajom, inkább Attila vagy Péter essen ki.

Naspolya 2011.09.30. 21:54:51

átvételi jegyzőkönyv!! azta...

BarBwire 2011.09.30. 21:55:25

Én csak azért szomorkodom, mert az egyszerű nők már nem is kellenek a férfiaknak, akinek nincs mű-melle-szempillája-dereka-akrámije már számba se mehet. Még a szűz Bandika is Kingára hajt.

Na akkor bontsunk fel mégy egy tábla csokit.

julcsi29 2011.09.30. 21:55:26

@BarBwire: én meg hogy irigyeltem Sehit,így józanul is:-)...vessen meg bárki,nekem nagyon bejönne Gergő:-)

Hódos Hajnalka 2011.09.30. 21:56:11

@capa05: velvet arca induló volt. peticsé linkelte, és én MINDENT elhiszek :)

Magóg 2011.09.30. 21:57:06

Mondhat bárki bármit. Én egy kiadós borozás után (csak fehér, meg egy kis rozé, semmi durvulás) azt mondom, hogy ez a Sehi-Gergő összeállítás, ezzel a zenével, ezekkel a szereplőkkel, ezzel a vágással és ezzel az operatőri munkával ( külön respekt: Sehi kézjátéka az asztalnál) többet ér, mint az egész VV4 együtt.

Hurri Kán 2011.09.30. 21:57:12

@BarBwire:
Lehet, hogy bent is kellenének, de ha nincs olyan? Jó, ott van Vera, ő kb. gyári, nála meg nyaktól felfelé vannak elég komoly gondok. :D

Hódos Hajnalka 2011.09.30. 21:57:41

@BarBwire: namost a diéta utáni bőrfeszesítésen azt kérdezték tőlem, hogy mit keresel te itt kilencvenes csípővel?
hát nem ott kellett feszesíteni, de azé' jólesett, na :DDD

JOKKA21 2011.09.30. 21:57:53

Kinga így járt.:)

mocskosmacska 2011.09.30. 21:57:57

@BarBwire: Oltani fogja őt, mint krisztofert és bandit.
Oszlik az ötös, kinga és attila a gyenge pont.

mocskosmacska 2011.09.30. 21:58:56

@lac64: Remélem meg fog történni. Meddig lehet szavazni?

Hódos Hajnalka 2011.09.30. 21:59:28

@Magóg: sztem Péter tegnap esti monológja a speciálkommandóról is többet ért, mint a vvnégy, mindenestül :)

dr. gernika 2011.09.30. 21:59:42

Na, te kis hisztis picsa, megkaptad. Kövezetek meg, Attilától tetszik ez a húzás, Péterke meg gennyes.

Doktor Kotász 2011.09.30. 22:00:08

@Nard: Ez most off lesz.

A Damu sztori. Az biztos, hogy a Damu egy ingerült vadbarom, de a nemi erőszak az más. Azt olyan követi el, aki nem jut nőkhöz másként, vagy megfutamodik a kapcsolatoktól, ezért saját magát rekeszti ki a szexből. Damu nem ilyen.

Kibontakozott egy TV2 RTL háború Damu ügyben. A TV2-nél az a fasztarisznya Hajdó Péter berágott azon, hogy exkluzív interjút fizetett Damunak, de az az RTL-nek is nyilatkozott. Ezért bosszúból mozgóstotta a TV2-t. A műsorában exeket kutatott fel, akik kaptak már pofont Damutól, behívatta az anyját, akiel Damu nem tartja a kapcsolatot, és a híradóban járatja le Damut. Az RTL meg az ügyvédet mutogatja, amivel a Damut mentegeti.

Visszatérve Hajdú Péterre. Egy szarházi tetves féreg, aki bosszúból minnél súlyosabb büntetést akar kiharcolni Damunak. Egy gusztustalan kis tetves féreg...

mocskosmacska 2011.09.30. 22:00:19

A matrac miért D-matrac?

BarBwire 2011.09.30. 22:00:23

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Kb egy évembe került míg lefogytam 14 kg-ot, és örültem. Aztán most meg visszacsúszott 6 kg, pedig minden egészségtelen dolgot elhagytam. Szóval jöhet a rakományni csoki!

B.Andita 2011.09.30. 22:00:27

@BarBwire: Vessetek meg, de nekem is. Bár én ezt már az elején is irtam.

dr. gernika 2011.09.30. 22:01:23

@BarBwire: Tegnap volt szerencsém ilyen picsácskák mellett álldogálni 1-2 órát, műszáj, póthajsimizés, agyatlan picsogás, tisztára a VV-ben éreztem magam. :S

BarBwire 2011.09.30. 22:01:28

@B.Andita: Az alfahím szag átjön a tv-n :-DDDDD

mocskosmacska 2011.09.30. 22:01:39

Nem akarom az attila-kinga nyüglődést nézni. Elég volt sehit és gergőt látni.

Doktor Kotász 2011.09.30. 22:01:41

Ha Attilának van esze, most magasról leszarja Kingát.

julcsi29 2011.09.30. 22:01:45

@B.Andita: Ez már egy egész kis csapat:-)Csipetcsapat :-DDD

Magóg 2011.09.30. 22:01:57

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: ebben is igazad van, mint minden másban (mit is mondott Mr. Wolf Travoltának és Samuelnek, miután végeztek a kocsitisztíással?)
Nem dicsérjük mi túl sokat a VV5 készítő-szerkesztőit?

capa05 2011.09.30. 22:02:15

@mocskosmacska: Akció matrac.
D-day után szabadon...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.30. 22:03:16

@JOKKA21: @gernika: ÜberLOL!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

mocskosmacska 2011.09.30. 22:03:56

Dya és krisz randi is vicces lett volna.

B.Andita 2011.09.30. 22:05:20

Hajny, szegíts megtalálni a castingossssat, léééééci (Most csak vv módra nyávogok)

csiri bá 2011.09.30. 22:05:56

@Doktor Kotász: "Az biztos, hogy a Damu egy ingerült vadbarom, de a nemi erőszak az más. Azt olyan követi el, aki nem jut nőkhöz másként, vagy megfutamodik a kapcsolatoktól, ezért saját magát rekeszti ki a szexből."

Ez így nem igaz, lásd pl. 'házasságon belüli erőszak'...

dr. gernika 2011.09.30. 22:06:35

@Doktor Kotász: "a nemi erőszak az más. Azt olyan követi el, aki nem jut nőkhöz másként"
Álomvilágban élsz.
Hajdú kontra Damu: férgek csatája, perpill Hajdúnak drukkolok.

csak magamat képviselem 2011.09.30. 22:07:26

Balázs ma kedvtelen, mintha a fogát húznák.

Hódos Hajnalka 2011.09.30. 22:07:54

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: jaj, cápa, véletlenül kerültél ide, neked azt akartam írni, hogy most lelőtted az egyik poénom a holnapi posztban. :)

kékdelfin 2011.09.30. 22:08:02

@gernika: uramisten! Hogy lehet ebből a kettőből valamelyiknek is drukkolni?!

dr. gernika 2011.09.30. 22:08:38

Ó, a végső érv is elhangzott: ILYEN VAGYOK!!!!!!4444négynégy!!!

JOKKA21 2011.09.30. 22:08:51

Dya mint normális ember, ez ütött.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.09.30. 22:10:01

@BarBwire: ahogy volt kolleganőm mondta: egy kis ajtócsapkodást még akkor is megérne, ha esetleg közészorulna a fejem :DDD

Talpig Jimmy 2011.09.30. 22:10:15

az is jellemző, hogy ki asszociált a bájos hangzású D-matrac névről dugómatracra LOL

julcsi29 2011.09.30. 22:10:31

@gernika: Hát igen,ilyen.És nem érti,nem érti ...:-)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.30. 22:10:39

@gernika:

Két giliszta birkózik egy hordó takonyban. Végülis mindegy ki győz, mi mindenképp veszítünk! :)

@JOKKA21:

Hát...a csajok között ő a legnormálisabb :)

JOKKA21 2011.09.30. 22:12:27

@Nard: Szerintem Annamari.Többi nőt minősíti, ha köztük normálisnak tűnik.:)

julcsi29 2011.09.30. 22:13:14

@fkangi: ez tök jó mondás,és én még nem is hallottam :DDD!!Köszi,raktározom:-)

Lasombra 2011.09.30. 22:14:20

estét,

rövid leszek (mondta a kígyó, és felment a sínekre), két dologra jöttem rá a mai öfiből:

- bármennyire is idegesítő, ha nagyon muszáj volna, Kingát is alaposan megszekszelném.

- Gergőnek pöcsből van az arca. lejelöli Dyát, hogy gyengusz, aztán megy smúzolni, puszilgatni meg seggrepacsizni. hülyecsíra. mennyen a nyúlszájú digóribijéhez az ijjen... pfejjj.

kékdelfin 2011.09.30. 22:14:46

@gernika: melyik oldalon? Ha szabad tudni?

JOKKA21 2011.09.30. 22:16:43

@Lasombra: Akkor ragaszd le Kinga száját, hogy ne idegesítsen hegesztés közben.

BarBwire 2011.09.30. 22:18:17

@fkangi: Majd jól becsukjuk a szemünket :-DDDD

kékdelfin 2011.09.30. 22:19:10

@Lasombra: sok sms-edbe fog ez neked kerülni;)

foxglove (törölt) 2011.09.30. 22:20:20

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: ez nagyon jó volt, végignéztem. Sixx milyen kis szelídnek tűnik *röhög*
R. K. nagy forma, ilyen bájosan kamuzni még nem láttam senkit.

Doktor Kotász 2011.09.30. 22:21:33

@csiri bá: Csak ez már nem kapcsolat volt, hanem szaktás, ahol nem Damut ejtették, hanem Damunak lett elege a csajból. Ahogyan a nő viselkedett a tárgyalás után (sírt), az arról győzött meg, hogy nem igazak a vádak, és a nő azért sír, hogy védekezzen, a bűntudatát leplezze. Ha valóban áldozat lenne, akkor elégtételt érezne.
A csaj szimplán bosszút állt, bűntudata van, de már nem tud viszakozni.

Lasombra 2011.09.30. 22:22:44

@JOKKA21: á, akkor nem hiszem, hogy fel tudna húzni. well, szigorúan technikailag épp fordítva lenne. :P
de nem obcénkodom.

azok az új bejövők viszont még meg sem érkeztek, de már most idegesítenek. főleg, ha Dya helyére megy be vmelyik. abba belegondolni is rossz. ilyen hosszú, kitartó drukkolás után nehéz lesz lelkileg áthangolódni egy új kedvencre. főleg olyanra, akinek csak én drukkolok. :)

B.Andita 2011.09.30. 22:24:26

Megnéztem.Jó vót.

Lasombra 2011.09.30. 22:25:15

@Kékdelfin: az az óóóóóriási bitangnagy szerencsém, hogy céges telefonom van, amin le van tiltva az emeltdíjas sms. :D

bár köpjetek le, és vessetek a mókusok elé, Dyára egyetlen jelképes sms-t még küldenék is.
vagy nem kéne? így kezdődik az út a retardáltság felé, mi? :)

Hódos Hajnalka 2011.09.30. 22:25:44

@Naspolya: vááááááá tényleg :DDDD

JOKKA21 2011.09.30. 22:26:13

@Lasombra: Ha Annamari kiesne én ellendrukker lennék.:)

Doktor Kotász 2011.09.30. 22:27:12

Nem értem mit fújtok a Dyára. Műanyag, meg szereti, ha fényezik (mint minden nő), de lgalább nem traktál másokat idióta picsogással, mint a többi szintetikus csaj bennt a villában.

Hódos Hajnalka 2011.09.30. 22:27:42

@foxglove: jóhá. és sixx az isten, ugye :)

evangeline77 2011.09.30. 22:27:53

Nem rég értem haza, nem láttam az összefoglalót. Pár szóban valaki elmondaná, mik történtek? Nézem a Sehere-Gergő videót.. Volt valami extra?:)

BarBwire 2011.09.30. 22:28:59

@Doktor Kotász: És hát csak akkor beszél, ha kérdezik.

evangeline77 2011.09.30. 22:29:13

Ez a Seherezádé egy tipikus kitartott prosti, kövezzetek meg, de ezt gondolom.

kékdelfin 2011.09.30. 22:30:22

@stella03: Pontos leírás. A medencés vonaglásánál nekem is ez ugrott be.

csiri bá 2011.09.30. 22:31:29

@Doktor Kotász: Nézd én csak azzal a felvetéseddel szálltam vitába, hogy létezik másmilyen esetben is erőszak, nem csak hogy te írtad...
Azt hogy a Damu bűnös-e benne vagy sem, megítélni nem tudom, nem is akarom...
Bocs az offért

BarBwire 2011.09.30. 22:31:40

@stella03: Balázs buzibárba készült a selyemingével. Sehi már megint ivott, és megint nem fog emlékezni semmire se, pedig megdugná Gergőt, olyan börtönösen. Attila Kingát húzza, bár már leszállhatna a csajról. Kinga nagyon félt tőle, mert együtt kellett aludniuk valami D-matracon. Péter lelkesíti Kirsztofelt meg Bandit. Van titkos jelük (ezen röhögtem) Kozsó sem tudta volna olyan szépen csinálni.

Talpig Jimmy 2011.09.30. 22:33:23

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: ravasz célzás volt. tudtam, hogy Te voltál. annyira jellemző :D

csiri bá 2011.09.30. 22:34:06

@BarBwire: röviden, velősen. :D Bővebben majd holnap Haynytól. :D

Lasombra 2011.09.30. 22:35:31

@Kékdelfin: jó, az egy pillanatig sem volt kérdés. :)

Kotász úrral viszont, látom klikket kell alapítanom. ő tisztán lát, mint én. Dya nagyon vagány csaj, jól néz ki, tud vicceseket mondani (soxor ez fel sem tűnik neki mondjuk), alapvetően nem geciláda, ha unatkozik max a haját baszogatja, nem pedig a többieket, és vagy tök ártalmatlan vagy az évszázad lángelméje + karakterszínésze.
(és le is járt a 30mp a kortesbeszédemre)

@Doktor Kotász: legyen a titkos jelünk az arctapi mutatóujjal halántéktól vertikálisan lefelé a járomcsont mellett a felső állkapocsig. na?

BarBwire 2011.09.30. 22:35:49

@csiri bá: Alig várom, imádom Hayny írásait.

evangeline77 2011.09.30. 22:36:27

@BarBwire: :Köszi, aranyos vagy!:) Mi a titkos jel?:):) Annyira bírom Péterék bandáját, remélem az IQ gyök kettő Dyát is beveszik, az lenne ám a csodás. Hármójuk (Krisz, Bandi, Dya) IQ-ja megegyezik a három hetes kutyaürülék szakítószilárdságával, ami lássuk be, erősen a nulla felé konvergál.. :D

foxglove (törölt) 2011.09.30. 22:37:56

online:
feladat: produkciót kell előadni csapatokban, az egyik csapat a szupercsapat, kiegészülve Annamarival, ők cirkuszi produkcióval fognak fellépni. A kérdés az, hogy ki mit adjon elő.
Kuba: Én kiveszem a pöcsöm és pörgetem.
Péter meggyőzi, hogy ne tegye, oké, Bandika erőművész lesz.
Kuba: Erőművész, az jó. Mi az az erőművész?

Lasombra 2011.09.30. 22:38:33

@BarBwire: nekem is az jön le, hogy ez a csaj simán azt értékelné, ha közben ütik.
Gergőből meg kinézem, hogy csinálná is.

a Borgnak fel kell kötnie a gatyáját, vagy sok pityergés lesz itt még.

BarBwire 2011.09.30. 22:38:56

@stella03: Jaj, hogy mondhatsz ilyet, és egyébként is (a la Péter) erősíteni kell őket, nem pedig lehúzni. Krisztofel is megmondta, hogy van terve. Csak úgy röpködnek a taktikák!

foxglove (törölt) 2011.09.30. 22:41:21

@MagasMacska: halálkomoly, nézem közben az online-t. most fecóék egy fantasztikus slágert írnak éppen.

MagasMacska 2011.09.30. 22:42:16

@foxglove:
Ez több, mint amit Krisztofertől vártam...

kékdelfin 2011.09.30. 22:42:38

@Lasombra: én dyat olyan ártalmatlan félkegyelműnek látom. Ő az a típus, akik kopasz nagydarab (=dagadt disznó) gecik mögött slattyognak, és mindenre bólogatnak. És ezt szerelemnek hívják.

Lasombra 2011.09.30. 22:43:03

az erőművész az Csernobilban volt '86-ban.
(bocs, nem tudtam magamban tartani.)

2011.09.30. 22:44:37

@BarBwire: Mi a gond, Kiszopnak teljesen kiforrot terve van: megdugni, aki bejön, "hogy a füle is kettéálljon", és helikopterezni a szabadidő nagy részében. :)

2011.09.30. 22:45:00

@Doktor Kotász: Offolok: a nemi erőszak nem feltétlenül a szexről szól, van hogy a hatalomról és megalázásról. Az elkövető annyira nagy fiú, hogy hatalmában áll bármit, akár ezt is megtenni az áldozattal. Bizonyos kultúrkörben meg egyfajta "kínzás" része, ahogy erre Mo.-on már számos példa akadt sajna.
OFF befejezve.

BarBwire 2011.09.30. 22:45:35

Krisztofel: és vágjunk hülye fejeket.
Bandi: rendben.

kékdelfin 2011.09.30. 22:45:47

@Lasombra: lehet, hogy kriszfaxnak is ettől fagyott le a szoftvere. Nem tudta eldönteni, hogy melyik erőművészről is van szó, és inkább hibajelet küldött, ami jelen esetben egyenlő volt a "azmiaz" kérdéssel.

Lasombra 2011.09.30. 22:46:24

@Kékdelfin:
hááát, a séróm hamar letolom, a konditermet már egyszer láttam kívülről, viszont ha eztán mindig tepertőt vacsorázok, csülkös babbal meg szalonnával, talán össze tudok hozni egy kis "tekintélyt", mire kiszavazzák. :)

2011.09.30. 22:46:44

@foxglove: ezt az online közvetítést csak kitaláltad ugye? Nem hiszem el..... :)))

Lasombra 2011.09.30. 22:47:42

@Kékdelfin: tény, a két erőművész közül az egyiket lényegesen nehezebb eljátszani.

2011.09.30. 22:47:49

@Kékdelfin: Dya nem olyan, Shere megmondta, hogy a playmate-ek csak a jóképű pasikra buknak, akik belülről is jók és van egzisztenciájuk.
Egy dagadt, gazdag disznó egyszerűen nem illik a playmate-ek idilli világába, az "egzisztencia" egyébként is csak a lista utolsó eleme, minden fontosabb nála... :)

kékdelfin 2011.09.30. 22:48:07

@Lasombra: tedd azt, hajrá! De, ha bemégy a kisavazó sóra a stúdióba valami táblával jelezd, hogy te vagy lasombra, hogy tudjak drukkolni neked:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.30. 22:48:16

@Kékdelfin:

Amikor Kiszopfel agya 0-val oszt, olyankor a default windows general failure hangot vizionálom.

kékdelfin 2011.09.30. 22:49:14

@Ifj. Báró Loff-Ász Jóska: oppárdon! Soha nem voltam pléjmét. Seherke előadását meg nem hallottam.

foxglove (törölt) 2011.09.30. 22:49:27

@beebeer: dehogy, most kíváncsian várom a végeredményt.

Lasombra 2011.09.30. 22:49:47

@Kékdelfin: hát, ha ilyet teszek, akkor onnét ismersz fel, hogy setét leszek, mint az avatárom.

bár ez nem jó, mert ilyennel tele szokott lenni a stúdió. :S

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.09.30. 22:50:23

tekintettel arra, hogy a kommentelők egy részénél érzékelek némi - a hétköznapi életvitelt nem befolyásoló - pszichopátiát, javaslom, hogy a V.Villával szemben, az éj leple alatt építsünk egy ellenvillát és költözzön be a társaság :D az RTL megmarná magát, a nézettségi adatoktól...:DD

2011.09.30. 22:50:38

@stella03: a vizi násztáncon kívül semmi extra nem történt Sehe és Gergő között.

BarBwire 2011.09.30. 22:50:58

@Lasombra: Vagy mutasd a titkos jelet.

kékdelfin 2011.09.30. 22:51:14

@Nard: várjál, mert az ő agya is kettes számrendszerben "dolgozik", így vagy 1, vagy 0 jöhet számításba. Inkább az lehet a baj, amikor van választási lehetőség. Akkor nem ugrik a szoftver a megpörgetem a faszomat 'kiskapuhoz'.

2011.09.30. 22:51:51

@foxglove: ez esetben Péter felértékelte és nem leszólta a csapatát, a rossebet ismernek 300 szót!

kékdelfin 2011.09.30. 22:52:05

@Lasombra: igen, ez nehéz kérdés. vegyél fel fehéret:)

evangeline77 2011.09.30. 22:52:16

@beebeer: szomorúan olvasom.. Egy perverz állat vagyok, durva dolgokat akarok látni..:D:P:)

Lasombra 2011.09.30. 22:53:42

@BarBwire: esetleg megpörgetem a faszom.

de még ráérek ezen gondolkodni. Dya jó darabig nem megy seháse!!!!44444négy

foxglove (törölt) 2011.09.30. 22:53:50

A közvetítés hamarosan folytatódik. Most lemaradok arról, lesz-e bohóc a cirkuszban, és Kuba fényezi-e.

MagasMacska 2011.09.30. 22:53:54

Azért kíváncsi vagyok, Kuba ötletét bevágják-e az öfibe?

2011.09.30. 22:55:01

@Kékdelfin: pedig nem volt gyenge, akkor mesélt a playmate-ek szofisztikált világáról, amikor Bandit próbálta rávenni arra, hogy keressen fel egy orvost, mert baj van az önképével. A szerencsétlen flótás meg mindenre bólogatott, bár a masszázs óta valszeg már rég Rudi van a volánnál.

2011.09.30. 22:55:13

@stella03: lesznek itt még durva dolgok, ne aggódj! :)))

foxglove (törölt) 2011.09.30. 22:55:22

ahh visszajött. pont elcsíptem, hogy Kuba műbránert kér kelléknek

foxglove (törölt) 2011.09.30. 22:56:15

ajaj, valamit eltalálhattam, Kuba bohócjelmezt kér magának.

2011.09.30. 22:56:32

@stella03: "durva dolgokat akarok látni..:D:P:"

Egy DP-t én is megnéznék a villában...

evangeline77 2011.09.30. 22:56:49

@beebeer: Remélem!

@foxglove: Istenem, a holnapi összefoglalót nem szabad kihagynom. Állat ez a VV5! Az összes ismerősöm primitív idiótának tart, mert nézem, de ők nem tudják mennyit lehet röhögni rajtuk..:)

kékdelfin 2011.09.30. 22:57:10

@Ifj. Báró Loff-Ász Jóska: bundi mindenre bólogat. Ő egy jól tanítható embör.

BarBwire 2011.09.30. 22:58:19

@foxglove: csúcs ez a pasi, és kine akarja betolni?

evangeline77 2011.09.30. 22:58:58

@Ifj. Báró Loff-Ász Jóska: DP?? Dya-Péter kamaty?:) Vagy ez vmi extra perverzség, amit még nem ismerek?:)

foxglove (törölt) 2011.09.30. 22:59:24

@BarBwire: az egyelőre nem derül ki. most elmegyek cigizni, valaki figyeljen addig helyettem is.

BarBwire 2011.09.30. 23:01:00

Péter most kért magnéziumport a bohócjelmezhez.

2011.09.30. 23:01:23

Az bazzeg de durva. Most írják a következő napi kívánság listát:
1 db súlyzó
fehér alapozó
bohóc orr
1 db műfasz...

Nem egy klasszikus bohócjelenet kellékei.

2011.09.30. 23:02:25

@stella03: DP = double penetration a.k.a. szendvincsbe vágni :)

BarBwire 2011.09.30. 23:03:23

Gergőék most beszélték ki a specialkommandót. Dya és a transzi Mel is ott volt. Nem azt mondta Dya, hogy nem mondja el senkinek?

2011.09.30. 23:05:37

@Lasombra: hehe, igaz. Kíváncsian várom a produkciót, mert ahogy Kiszopot ismerjük, az adott kellékek felhasználása nem lesz triviális.

2011.09.30. 23:08:08

Tudja valaki, hány éves Vera? Jól tippelem, hogy 30-32?

Lasombra 2011.09.30. 23:09:23

@Nard: a bohócorr a műbráner végére kell. úgy mégis kedvesebb.

csak magamat képviselem 2011.09.30. 23:13:15

nyílik lassan az új szemed, Hajnal?
esetleg megvárod az ezot-erotika kisfilmjét?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.30. 23:16:10

@Lasombra:

Én utálom a bohócokat, főleg Stephen King miatt.

csak magamat képviselem 2011.09.30. 23:16:56

@Ifj. Báró Loff-Ász Jóska: no, nem 21, naés? ránézésre két tizenéves gyerek anyja, esetleg tavaly óta granma. Az én tippem hasonló a tiedhez, 33-34.

BarBwire 2011.09.30. 23:18:21

@gyvy: a bohóckára húzza fel helikopterezés alatt.

Hurri Kán 2011.09.30. 23:21:22

@BarBwire:
Értem már. Ez ilyen tú in ván bohócorr... Bohócorr és ánuszgolyó. :D

B.Andita 2011.09.30. 23:23:58

Basszus bealudtam két frissités közt.
Jó éjt Nektek.

csak magamat képviselem 2011.09.30. 23:26:23

@Nard: a clown-allergie igen elterjedt. az It óta én is másképp gondolok rájuk. belőlem félelemmel vegyes tiszteletet váltanak ki.

csak magamat képviselem 2011.09.30. 23:29:13

@lac64: basszus, ez meglepett. lehet, hogy 30 év volt a felső korhatár?
az adatlap egy dolog. ha rendesen megborotválkozom, én is '84-es vagyok... :)

csak magamat képviselem 2011.09.30. 23:30:18

@Nard: az a vidámpark volt, ugye? azt én is csíptem nagyon! :)

csak magamat képviselem 2011.09.30. 23:33:02

bárcsak: :) vvpeti egy alattvalója esik ki, meg kinga.

julcsi29 2011.09.30. 23:33:37

Nem bírom már magamban tartani!ez a Kiszop minden létező módon taszító és idegesítő számomra!!!!Amit most is az online-ban látok,hát tényleg azt gondolja,hogy vicces?Hogy jól néz ki?Hogy van bármennyi esze?ÁÁÁÁÁÁÁÁ Bocsi a kifakadásomért:-)

BarBwire 2011.09.30. 23:34:16

@csak magamat képviselem: nincs felső határ, gondolj csak a furákra.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.30. 23:36:04

@csak magamat képviselem:

Még sípolt is a bohócorr! :)

@julcsi29:

Vannak csajok, akiknek ennyi is elég. A fehér cápa sem fejlődött tovább, amire kell, arra tökéletes. :)

foxglove (törölt) 2011.09.30. 23:36:16

nem csodálom, hogy Peti castingos volt, van szeme hozzá, hogy kiből mit lehet kihozni

nathalie 2011.09.30. 23:41:18

hello.
történt ma vlami érdekes?

Hurri Kán 2011.09.30. 23:42:37

@nathalie:
Igen. Kiszop műbrokit és bohócorrot rendelt. Mást nem jegyeztem meg. :D

nathalie 2011.09.30. 23:42:58

@BarBwire:
annyit kaptam üzenetben, hogy "lopom". de mit?? :D:D nem tudom visszakeresni:)

nathalie 2011.09.30. 23:43:52

@Kékdelfin:
el ám! és megjöttem :D kicsit félrészeg vagyok, de most visszanézem a videókat.

foxglove (törölt) 2011.09.30. 23:44:07

@nathalie: Peti be akarja venni a speciális csapatba Dyát! Kubát már ráállította a témára!!

nathalie 2011.09.30. 23:45:57

@foxglove:
megmondtam már napközben, hogy akarom azt a gyönyörű fogyatékos lányt a csapatba :D:D

Hurri Kán 2011.09.30. 23:46:55

@nathalie:
Szerintem sokan akarják... Akár csapatban is. :DDD

julcsi29 2011.09.30. 23:47:30

@Nard: Nem bírom elhinni!De komolyan,tényleg van olyan nő,akinek ez bejön???Kezdem szégyellni magam :-(

nathalie 2011.09.30. 23:50:32

@gyvy:
annnnyira egyszerűek vagytok :D:D ha már nem tud beszélni, akkor oké? ja, meg ha van melle (gyári vagy saját mindegy) :D

Hurri Kán 2011.09.30. 23:52:04

@nathalie:
Én beérem azzal, ha megfőzi a kávét...:DDD

nathalie 2011.09.30. 23:52:45

@julcsi29:
sztem ha dya mellett nem lenne társaság,aki felhívja a figyelmét, hogy ez gáz, akkor ő tuti bukna rá.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.30. 23:53:13

@julcsi29:

Persze hogy van. Ha nem lenne, Kiszopfel művelt lenne és intelligens. És nem lenne a villában.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.09.30. 23:53:53

@gyvy: ez, apám, még egy teát sem tud, nemhogy kávét..:P:)))

nathalie 2011.09.30. 23:54:55

@fkangi:
:D:D:D
ha nem szólnak neki elfelejt enni, inni!!! :D:D

Hurri Kán 2011.09.30. 23:55:26

@fkangi:
Lehet... akkor nem tudom... énekelni nem tud, semmit se tud, ötletem nincs, mire lehetne használni... :DDD

@nathalie:
Tudod te, reggelenként mennyire alacsony a vérnyomásom? :DDD

JOKKA21 2011.09.30. 23:56:57

@nathalie: Mindegy milyen a mell, csak legyen nagy.:)

beacska 2011.09.30. 23:57:12

nézem az élőt. ha megadott volt, hogy ki van egy csapatban, akkor az rtl már megint megvezette őket. a múltkori is ezt utáltam: az előre megkreált csapatokat...

julcsi29 2011.09.30. 23:57:30

@nathalie: Gondolod?Ami igaz az igaz,nem egy IQ bajnok a csaj,de hogy ennyire is le tudna süllyedni...,hát nem tudom.
Meg aztán Dya,mint nő,még mindig jobban néz ki,mint Kiszop férfiként
Ettől függetlenül simán lehet,hogy igazad van.Remélem jól sikerült az estéd,amíg nem voltál itt velünk :DDD

foxglove (törölt) 2011.09.30. 23:58:03

fecóék műsora nagyon gáz

BarBwire 2011.09.30. 23:59:24

@nathalie: ezt írtad:

én megfogadtam, hogy legközelebbi randimon közölni fogom elváláskor: "nálad van a kulcs" majd hatásszünet, majd suttogva:
"Jéghegyek vagyunk önmagunk óceánjában, egytized rész ami látszik belőlünk, kilenctized lenn van a mélyben."
és libennő hajjal távozom. :D:D:D

na ezt lopom.

julcsi29 2011.09.30. 23:59:59

@Nard: Sajnos azt kell mondjam,igazad van.Ez az egyetlen lehetséges magyarázat :-(

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.01. 00:00:49

@nathalie: talán egyedül a szopóreflexe él, az is csak azért, mert annyira retardált, hogy csecsemőkorából visszamaradt neki :)))))))
én amúgy kurva jókat röhögök rajta..olyan mintegy volt kolléganőm: hajtekergetős és primitív ..

@gyvy: költőidre a válasz pár sorral feljebb..:D

julcsi29 2011.10.01. 00:01:17

@foxglove: Egyetértünk,siralmasra sikerült.

Hurri Kán 2011.10.01. 00:03:40

@fkangi:
Esetleg házőrzőnek beválna... Ha idegen jön, akit nem ismer, visít... Miután reflexből leszopta. .D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.01. 00:05:59

@gyvy: á, te perverz állatkínzó!!!!!! :)))))

julcsi29 2011.10.01. 00:06:51

Miért csak Pétert mutatják,amíg Bandika emelgeti a tárgyakat,mint attrakció?

JOKKA21 2011.10.01. 00:06:53

@nathalie: Bár szerintem inkább a külső számít, mint a mell.Nőknek is a külső számít és az egzisztencia.

kékdelfin 2011.10.01. 00:07:03

@julcsi29: na, ha az gáz, meg siralmas, akkor ez minősíthetetlen. Ahogy ez a dagadt hörcsög ordibál. Rettenet.

kékdelfin 2011.10.01. 00:08:13

@JOKKA21: ez attól függ, mármint hogy a férfi számára mi számít, hogy mit akar a nőtől;)

nathalie 2011.10.01. 00:08:49

@BarBwire:
oké! :D köszi. Bár gyvy azt mondta, hogy itt hagyna ott, mert elég volt az egytized. Azóta is egy jobb idézetet kereskek. Ezt találtam első randira:
"légy szíves, szelídíts meg engem! Ha megszelídítesz, szükségünk lesz egymásra." :D:D:D ennyi.

beacska 2011.10.01. 00:09:09

...a Futóbolondoook...éljen...köszönjük a lehetőséget...

Hurri Kán 2011.10.01. 00:09:48

@fkangi:
Egyelőre más funkcióját nem látom. :D

beacska 2011.10.01. 00:10:03

@julcsi29: én is ezt kérdeztem! remélem, az ÖF-ben lesz más kamera is

julcsi29 2011.10.01. 00:10:08

@Kékdelfin: Az.És pont ezt nem értem.Végig csak az ordító Hörcsögöt láttuk,a többiekből meg semmit,pedig ugye Ők csinálták a mutatványokat!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.01. 00:10:54

@julcsi29: mert Péter annyira nagy machinátor, hogy tulajdonképpen telepatikusan ő emelgeti a tárgyakat.:D (ha már Stephen King...)

kékdelfin 2011.10.01. 00:11:04

@julcsi29: szerintem az még ennyire sem volt "érdekes":)

kékdelfin 2011.10.01. 00:13:11

uramatyám, ezmiez? mozgásszínház?

Hurri Kán 2011.10.01. 00:13:44

@nathalie:
Nem CSAK ezt mondtam... Klasszikusokat csak szó szerint, ha szabad kérnem. :D

beacska 2011.10.01. 00:14:07

@Kékdelfin: valljuk be, a többieké inkább kínos, mint szórakoztató.ezek a ányok... (fejcsóva)

nathalie 2011.10.01. 00:14:17

@JOKKA21:
na hát nekem biztos nem ez a két dolog számit :D

foxglove (törölt) 2011.10.01. 00:14:41

ööö... kár, hogy nem ez lesz a védettség játék.

JOKKA21 2011.10.01. 00:15:02

@Kékdelfin: Való világos lányoktól inkább semmit(kivéve Annamarit).:D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.01. 00:15:26

@JOKKA21: röviden összefoglalva a reagálásom: lófaszt! :P:D

amúgy szépségkirálynőtis csaltak már meg ronda, öreg, kövér tramplival..:)

julcsi29 2011.10.01. 00:15:50

@fkangi: Nahát,hogy ez bennem fel sem merült :DDD

kékdelfin 2011.10.01. 00:15:54

@beacska: azok kínosak, ez meg mínusz semmi.

beacska 2011.10.01. 00:16:23

úristen, ezek tényleg azt hiszik, ők voltak a legjobbak???

kékdelfin 2011.10.01. 00:17:11

@JOKKA21: annamaritól sem semmit soha.

nathalie 2011.10.01. 00:17:13

@gyvy:
ég a pofám és mindenem. Nem tudtam még minden kommentedet memorizálni és most képetelen vagyok visszakeresni. páratlanul undorító vagyok :D Elnézést.

julcsi29 2011.10.01. 00:17:41

@Kékdelfin: az is lehet :-),majd holnap az öfiben meglátjuk,ha lesz másik kameraállásból a szitu

beacska 2011.10.01. 00:18:37

Gergő kukoricára fog térdepelni

kékdelfin 2011.10.01. 00:19:06

@beacska: mér melyik?:) (egyiksem)

julcsi29 2011.10.01. 00:19:28

@beacska: Önbizalom kérdése :DDD

Hurri Kán 2011.10.01. 00:19:33

@nathalie:
Ha szabad kérnem, szedd össze magad, holnap visszatérünk a kérdésre. :DDD

beacska 2011.10.01. 00:19:35

Attiláék miért vannak így elszállva maguktól? szar volt...

2011.10.01. 00:21:21

Jaj, mutatták Vera nunettáját :)

foxglove (törölt) 2011.10.01. 00:21:28

Vera remélem bekért magának kellékként egy jóféle, pántos(!) melltartót. vagy úgy általában, melltartót.

kékdelfin 2011.10.01. 00:22:11

Micsoda, a két vera szövetkezett? Erről lemaradtam. Vagy csak valami tréfa?

julcsi29 2011.10.01. 00:22:23

Felrakják a netre?Internetes szavazás?Hogy melyik volt a legjobb?Olyan kategória nem lesz,hogy szar,szarabb,legszarabb?:DDD

Hurri Kán 2011.10.01. 00:22:52

@foxglove:
olyan kéne, ami a fejét is takarja.

kékdelfin 2011.10.01. 00:22:55

@Ifj. Báró Loff-Ász Jóska: egy másodpercre, árnyékolva, takarva:)

JOKKA21 2011.10.01. 00:23:38

@Kékdelfin: Miért?Aranyos csaj.

@fkangi: Nekem nem kéne túl szép nő, akit mindenki meg akar..:D

kékdelfin 2011.10.01. 00:23:58

@julcsi29: vigyázz, mert a szar, szarabb, legszarabb is gyakorlatilag jobb, legjobb:) egyszerűen csak ennyi lenne, hogy szar, szar, szar.

nathalie 2011.10.01. 00:25:03

atyaisten, ti már az onlinet nézitek? én még a videókat.
Nem tudom elolvasni, hogy mit írtatok, de akkor most leírom a véleményem:

Kinga mi a halál faszért rinyál??? hát hogy képzeli? hát mosolyogjon már ha baszni viszik. Aki kurvának áll ... tudjuk a mondást. azt akarom hogy azonnal mutassák meg a videót attilának.

most az normális vagy én vagyok kicsit becsiccsentve, hogy még mindig betegesen viccesnek tartom a speckó csapatot és az ő jelüket :D:D

attilától meg a "szerintem is felesleges, tiszták vagyunk" mondat az óvszer kérdésnél, fergeteges :D:D:D Kurvára bírom az ilyen emberket, akiknek számukra egy kellemetlen szituációban is van humoruk :D

kékdelfin 2011.10.01. 00:25:12

@JOKKA21: a annamari? Hát... bizonyos szempontból lehet. Én még azt az oldalát nem láttam.

nathalie 2011.10.01. 00:26:16

@gyvy:
nem tudom magamat holnap összeszedni, mert úgy néz ki jelenleg, hogy magas lesz a vérnyomásom :D:D

julcsi29 2011.10.01. 00:26:52

Akkor az internetes savazás végeredménye 33%-33%-33%,és mind boldog és büszke lesz

kékdelfin 2011.10.01. 00:27:00

@nathalie: "attilától meg a "szerintem is felesleges, tiszták vagyunk" mondat az óvszer kérdésnél, fergeteges :D:D:D Kurvára bírom az ilyen emberket, akiknek számukra egy kellemetlen szituációban is van humoruk :D "
nem esztet híjják intelligens humornak?

2011.10.01. 00:27:17

@Kékdelfin: a '90-es évekbeli jányzenekar frizurájából és stílusából ítélve nem gondoltam volna, hogy full taron tolja :)

beacska 2011.10.01. 00:28:17

elhangzott Attila szájából: Gergő egy szarfej

nathalie 2011.10.01. 00:29:06

@Kékdelfin:
de. nem is Neked mondom ám, mert tudom, hogy Te értékeled Attilát :D azoknak akik még nem értékelik, azoknak mondom :D:D nem adom fel a harcot, hogy megkedveltessem attilát...

julcsi29 2011.10.01. 00:29:54

Ezt a magvas beszélgetést!: "Ha ez így van akkor jó fej,és szar fej "

Hurri Kán 2011.10.01. 00:32:51

@nathalie:
Várgyáá... annak a fele se tréfa, valamit tenni kell ellene... :D

Azt tudjuk, hogy a bohócorrot végül mire használták fel?

kékdelfin 2011.10.01. 00:32:59

"nem leszünk elégek"
"fáj a fejem a sok gondolkozástól"

2011.10.01. 00:33:09

@nathalie: én azóta bírom Attilát, mióta Vera bevonulásakor benyomta, hogy ha leírt szöveget látok és alanyra és állítmányra bontom. Jól nyomja ezt az életidegen, android figurát.

kékdelfin 2011.10.01. 00:34:14

verocska milyen naivan látja a többiek helyzetét.

nathalie 2011.10.01. 00:34:59

@gyvy:
ez ellen már semmit nem lehet. Hidd le. :D
bohócorr? hát vannak beöltözős álmaim, de a bohóc sehol nem szerepel. De hát mindenkinek más :D

kékdelfin 2011.10.01. 00:36:03

verocska szerelmes a gergőbe?

nathalie 2011.10.01. 00:36:42

@Ifj. Báró Loff-Ász Jóska:
én meg azóta, amióta elment egy úrinő szilikoncsöccsel randira és minden mindegy alapon elkezdte nyomni a "kis törülközős" és a "letörlöd vele az izzadságot" poénokat. :D

Hurri Kán 2011.10.01. 00:36:44

Attila most úgy néz ki, mint deNiro a Rettegés fokában... :D

nathalie 2011.10.01. 00:37:31

@gyvy:
egyre szebb, szerinted is, mi? :D:D:D

2011.10.01. 00:37:48

@Kékdelfin: én inkább vastag csík vagy bikinivonal, de még a full Kambodzsát is elképzelhetőnek tartottam. Ebből a kimért stílusból meg a freudi analizálgatásból nekem az jön le, mintha nem sunázták volna már évek óta.

kékdelfin 2011.10.01. 00:38:01

@nathalie: hát, ez barokkos túlzás.

nathalie 2011.10.01. 00:38:18

@Kékdelfin:
persze, nem volt eddig egyértelmű? :D

Hurri Kán 2011.10.01. 00:39:17

Már csak a zongorahúr hiányzik a kezéből.

2011.10.01. 00:39:44

A rafinált szó használatát betiltanám a lakóknak, kurva unalmas már, ez az új "úgymond".

Hurri Kán 2011.10.01. 00:40:53

@nathalie:
Gyere. :DDD

Éjfél elmúlt, az arra vonatkozott, hogy egyre szebb... :)

kékdelfin 2011.10.01. 00:41:15

@nathalie: Nem figyeltem ennyire. Most hallom folyamatosan ezt a kis nyekergőt.

nathalie 2011.10.01. 00:42:15

Attila: gergő biztos magában, azzal van akit nem un.
mennyire igaza van. Ebben az egész társaságban gergő aki halál biztos abban, hogy az első ötben benne lesz.

2011.10.01. 00:43:10

Na, Gergó is felkerült a Paranoiás Ötös halállistájára.

kékdelfin 2011.10.01. 00:43:15

@nathalie: Naná, az ő nevével. Lehet, hogy tudja is.

nathalie 2011.10.01. 00:43:41

@gyvy:
azt hittem, hogy itt az idő hogy menjek aludni :D :D nem értem miért épp erre gondoltam :D

nathalie 2011.10.01. 00:44:50

@Kékdelfin:
valamire írtad, hogy barokkos túlzás. Lehet arra, hogy mikor kedveltem meg attilát. Isten se tudja :D mindegy

kékdelfin 2011.10.01. 00:45:50

@nathalie: a szépségére írtam, hogy barokkos túlzás.

nathalie 2011.10.01. 00:46:57

@Kékdelfin:
jaaa, hát talán egy ici-picit :D

Hurri Kán 2011.10.01. 00:47:23

@nathalie:
Ezt rád bízom, nagylány vagy már, eldöntöd. :D

kékdelfin 2011.10.01. 00:48:49

@nathalie: icipicit sem.
Bár tény, hogy egy igazi férfinak nem is kell szépnek lenni.
én sem vagyok az;)

foxglove (törölt) 2011.10.01. 00:49:06

@nathalie: persze, mert vera elmondta neki a varázsszőnyegen, hogy ő a legerősebb kint, ő nyerne jelen pillanatban

kékdelfin 2011.10.01. 00:49:28

KINGA? NEM LESZ MOST HÉTVÉGÉN! HALLOD?:)

kékdelfin 2011.10.01. 00:50:03

"a zara cípőmet tönkretette a fasszopó gergő!"

nathalie 2011.10.01. 00:51:07

@foxglove:
gergő? nyerne most? biztos, hogy nem. később talán, de most nem. sztem.

nathalie 2011.10.01. 00:51:57

@Kékdelfin:
én is erre kaptam fel a fejemet.Zara cipő. biztos erre építette volna az életét ha kijön.

nathalie 2011.10.01. 00:54:17

@Kékdelfin:
hát nézd. Brad pitt szép és gyönyörű. de ő megismételhetetlen. Szóval innentől én is úgy gondolom, ahogy Te:D
(amíg Hajni nem látja: nekem ez az attila gyerek bejön. holnap nem kelek ki a paplan alól, hogy egy vv-sre mondtam ezt...)

kékdelfin 2011.10.01. 00:56:21

@nathalie: ez a zara egy olyan státusz szimbólum szerű valami? Soha nem voltam márkafetisiszta.

nathalie 2011.10.01. 00:57:03

ááá, Tommy Gavin az rtl-en, azt hiszem szüneteltem az online-t (ugyse értem mi történik)

kékdelfin 2011.10.01. 00:57:45

@nathalie: hát az lehet, hogy szép és gyönyörű, de nem tudod milyen a humora. nem ösmered. szóval csak félig látohatod szépnek:) vagy ez így elég is, hogy elalélj?

kékdelfin 2011.10.01. 00:58:42

tacskófül kivillant.

nathalie 2011.10.01. 01:00:49

@Kékdelfin:
hát én voltam: puma fehér magasszárú (belül zöld, nem szürke) általánosban. ugyanebben az időszakban meg lett a bomber (piros, mert lány vagyok) és volt egy vans cipőm és egy martens bakancsom. hát ennyi. Ja és a Hawks kabát (bordó - zöld). azóta nem jellemző rám sem.
Tudom mi a zara, van onnan felsőm stb, de ha szétszakad nem azt fogom üvölteni, hogy a zara felsőm! hanem, hogy a KEDVENC felsőm vagy ugyanmár! mással is megtörtént,hogy kiégeti.
Ennyit a divatolásomról.

nathalie 2011.10.01. 01:03:05

@Kékdelfin:
ő gyönyörű. az se zavarna ha semmire nem lehetne használni csak a sarokba ültetni. :D

2011.10.01. 01:03:50

@Kékdelfin: AM vetkőzését ticcsák be! Akkor már inkább szilikon.

nathalie 2011.10.01. 01:06:12

szegény annamari :(miért nem szól neki valaki a szilikonpánt miatt??

2011.10.01. 01:07:15

Dijja szeret hajat "csattozni", oszt még nekünk van tájszólásunk...

julcsi29 2011.10.01. 01:08:10

Szép és jó éjszakát kívánok Mindenkinek!Én megyek aludni,mert holnap is gálya lesz:-( Puszika,sziasztok

2011.10.01. 01:08:53

@nathalie: inkább miért nem szól neki valaki, hogy azzal a testtel vallatni lehetne :)

Hurri Kán 2011.10.01. 01:09:16

@nathalie:
Akkor Dya mellett pont jól mutatna. :DDD

nathalie 2011.10.01. 01:10:36

@foxglove:
folyamatosan kínosan érzem magam az AM.- péter szituáció miatt...

nathalie 2011.10.01. 01:12:03

@gyvy:
ez a dija dolog a legnagyobb hibád :D

foxglove (törölt) 2011.10.01. 01:12:13

@nathalie: én is, főleg mikor péter fejét látom, ahogy annamarira néz, ez most szarul hangzik, de belül szerintem viszolyog tőle

kékdelfin 2011.10.01. 01:13:51

@nathalie: van csaj akinek szilikon melle van. Van, akinek szilikon pántja.

nathalie 2011.10.01. 01:13:54

@Ifj. Báró Loff-Ász Jóska:
hát vannak azért rosszabb testű lányok is. de a melle tényleg pipazacskó. ha melltartóban szaladgálna, ahogy az előző szériában mindenki, annyira azért nem lenne gáz a helyzet.De hát a Borg és az asszimiláció...

foxglove (törölt) 2011.10.01. 01:14:56

@Ifj. Báró Loff-Ász Jóska: azért izé, szült egy gyereket, vagy miaszösz

kékdelfin 2011.10.01. 01:16:15

annamari bakni megy? vagy haza?

Hurri Kán 2011.10.01. 01:17:09

@nathalie:
Bár ez lenne a legnagyobb. :DDD

@Kékdelfin:
Van, amelyiknek mindkettő. És van, amelyiknek egyik sem.
Hoppá, sikerült négy kategóriába rendezni a nőket. :D

nathalie 2011.10.01. 01:17:31

@foxglove:
na jó, tisztázzunk vlamit. Nem pétert akarom védeni, de szerintem a faszik 85%-a viszolyogna tőle. Minden miatt: kinézet, a mániákus ragaszkodás miatt, ami rátört, nőietlenség, flegmaság stb. Lehet, hogy nézőként, ő egy szerethető karakter, de nőként túlzásnak tartom, hogy itt sokan az átlagos nőt mondják rá (és továbbra is: nem csak a kinézet miatt).

kékdelfin 2011.10.01. 01:18:12

na, már épp írtam volna, hogy baszmegnemmosottkezet. de korrigált.

kékdelfin 2011.10.01. 01:20:30

@nathalie: én még nézőként sem tartom szerethető karakternek, unalmas. Viszolyogni, nem viszolygok tőle, de tény és való, hogy semmilyen téren nem látom nőnek. Messze van az átlagtól.

foxglove (törölt) 2011.10.01. 01:21:15

@nathalie: nem az a szar, hogy viszolyog tőle, hanem az, hogy a játék miatt úgy kell tennie (és hülye lenne nem úgy tenni), mintha nem így lenne, sőt fent kell tartania az érdeklődését. Normál életben valószínűleg az elején elfojtaná Annamariban az érzelmeket, és ez lenne a legjobb. De ez így gáz.

2011.10.01. 01:22:05

@foxglove: szerintem nem a szüléstől van amorf teste a jánynak. A kutyafülesedés meg inkább egy intenzív fogyókura eredménye, mint szoptatásé. De én még nem szültem, lehet, nincs igazam. :)

kékdelfin 2011.10.01. 01:24:22

krisztofer, egy jó tanács: sokat bringázz, hogy ne két pipaszár tartsa azt az adoniszi felsőtestedet! Ja, és ne konditeremben bringázz, hanem valódi bringán, kint az országúton.
Na, meg jófej vagyok, még egy: az, amit te csinálsz, az nem fekvőtámasz!

nathalie 2011.10.01. 01:24:25

@Kékdelfin:
én se szeretem most már. Bár Vera a legunszimpatikusabb lány, de abba igaza volt, hogy AM nagyon irigy. Engem egyre inkább zavar, hogy én azt hittem, hogy egy eszes, kicsit fura lányt kaptunk, de itt tulajdonképpen semmi másról nincs szó,mint hogy egy önbizalomhiányos, a saját sorstragédiáját árasztó, depressziós, szeretet éhes, magát elfogadtatni akaró és ezek miatt kínosnak talált lányt kapunk. azt hittem ennél tökössebb, vagányabb, eszesebb. de nem...

2011.10.01. 01:26:37

@nathalie: jól látod, engem AM-től kiráz a hideg. Vízihulla arc, iszonyat test, marionett testtartás, fogak, a hangja, és erre mind jön még az a személyiség, amit a villában mutat. Ha rám mozdulna végkimerülésig bírnék futni előle. :)

kékdelfin 2011.10.01. 01:26:53

@nathalie: de még lehet az;) hátha, most ennek a randinak a hatására. Egy bimbódzó szerelem, és kinyílik (a bicska a zsebünkben)

Hurri Kán 2011.10.01. 01:26:55

Úgy sétálgat ott, mint a jányok a n
4-es út mellett. :D

kékdelfin 2011.10.01. 01:28:02

@Ifj. Báró Loff-Ász Jóska: "Ha rám mozdulna végkimerülésig bírnék futni előle.":) maraton életre halálra, biztonságos?....biztonságos?

foxglove (törölt) 2011.10.01. 01:28:24

ezt a randit én nem bírom nézni...

Hurri Kán 2011.10.01. 01:29:04

@Ifj. Báró Loff-Ász Jóska:
Van az a pont, amikor szembe kell fordulni, és harcolni. :)

kékdelfin 2011.10.01. 01:29:12

@foxglove: csak hallgasd. most hazudik pötyi.

nathalie 2011.10.01. 01:30:33

@foxglove:
sztem nem azért teszi. Szerintem valóban tetszik neki péter, és valamiért úgy gondolhatja, hogy ő is tetszik a gyereknek. Abszolut nem a nézettség miatt csinálja. Azt hiszem ő úgy gondolhatja, hogy megtalálta a hozzá hasonló személyt bent, de nem veszi észre, hogy bár péter értelmes, ettől még a Borgot baszná. Sajnos ezt a legtöbb nő sztem nem tudja bedolgozni. Hogy lehet az, hogy egy hullámhosszon van valakivel és mégis a férfi egy szilikoncsöcsösöt akar egész éjszaka ájulásig kefélni. Nem véletlen, hogy péter típusu férfiak teljesen különválasztják a gyermekeik anyját (az értelmes) és a sexuális érdekeltségüket (baszni való kurvák). Ezt a nők valamiért nem hajlandók elfogadni, pedig sztem ez így van. Ha mákja van olyan faszit talál, aki nem ilyen,vagy csak fantáziál a második dologról. Ha nincs szerencséje, ő lesz az aki örökké meg akarja változtatni a férfi és folyamatosan meg lesz alázva.
szép lett ez az értekezés :D:D:D

Hurri Kán 2011.10.01. 01:33:01

Ez a randi erősen emlékezet arra, amikor régen, ha éreztem, nem oké a dolog, kimentem közbe WC-re, és megkértem egy ismerősömet, hogy tíz perc múlva hívjon fel, hogy baj van, és rohannom kell. :DDD

kékdelfin 2011.10.01. 01:33:10

@nathalie: asztakurva! Honnan másoltad ki?:)

kékdelfin 2011.10.01. 01:33:51

@gyvy: :) sajtreszelővel rejszolni.

nathalie 2011.10.01. 01:34:06

ja, és onnan egyértelmű, hogy komolyan gondolja, hogy saját magát írta a lapra és pétert és olyan teljesen gáz indokot hozott fel, hogy aludni akar és ezzel meg ezzel nem stb. péter maradt. persze....

kékdelfin 2011.10.01. 01:34:59

p:mászkáltál külföldön?
a:igen, szlovákia, és lengyelország egyes területei.
p:egyszer meg kellene nézned délamerikát, fantasztikus.

nathalie 2011.10.01. 01:35:11

@Kékdelfin:
sehonnan. ez most így kijött :D:D elnézést, hogy szófosást kaptam. :D

Hurri Kán 2011.10.01. 01:35:30

@Kékdelfin:
Hálistennek idén még nem csináltam, de tavaly már majdnem. :DDD

@nathalie:
Jó, hát Annamari se egy bonyolult szerkezet, na. :DDD

2011.10.01. 01:35:50

Kizárt, hogy Pétert, aki "cicababák" után nyáladzik, érdekli ez a lány. Toboroz, csak AM-nél nem lehet olyan átlátszóan, mint a Speciális Duónál.

kékdelfin 2011.10.01. 01:36:33

@gyvy: "Jó, hát Annamari se egy bonyolult szerkezet, na. :DDD"
há mer nő;)

kékdelfin 2011.10.01. 01:37:49

@Ifj. Báró Loff-Ász Jóska: azt mondta pötyi valamikor, hogy ő kint általában olyan nőkkel van körülvéve, mint a szilikon különítmény.

nathalie 2011.10.01. 01:38:35

@Kékdelfin:
tudom, de azért ez most fél kettőkor valóban kicsit sok volt tőlem :D
imádom az emberi természetet. ezért szeretem a vv-t. minden emberből kibukik a klisé egy ilyen helyetben. belőlem is kijönne :D első párbajon repülnék haza.

foxglove (törölt) 2011.10.01. 01:38:39

@nathalie: akkor félreérthető voltam, bocs, az egyértelmű, h Annamarinak tényleg tetszik péter. Péterről írtam, hogy a játék kedvéért ne mutathatja ki nyilvánvalóan az undorát Annamari felé (ez nem mindig sikerül, hozzáteszem), mert még jól jöhet katonaként. De el sem tudom ítélni ezért, végül is, játszani ment be, nem azért, hogy meggyógyítsa valakinek a lelkét.

Annamari típusát nagyon jól ismerem. Volt ismerősöm, akinél végigasszisztáltam ezt, _évekig_ ki tudta magyarázni, hogy miért nem akar tőle semmit a kiszemelt pasi, még egy kézfogást sem. Majd legközelebb, nem volt megfelelő alkalom, biztos félénk, nem mer kezdeményezni, stb. stb. A csaj félelmetesen megszállott volt.

kékdelfin 2011.10.01. 01:39:19

@nathalie: lehet be sem kerülnél;)

Hurri Kán 2011.10.01. 01:40:09

@Kékdelfin:
Pedig mennyivel szórakoztatóbb lenne, ha mi mennénk be. De akkor ki írná a HV-ket? :DDD

kékdelfin 2011.10.01. 01:40:44

@gyvy: bandi, meg krisztoforó. ja, és dia.

Hurri Kán 2011.10.01. 01:42:16

@Kékdelfin:
Nem hinném, hogy gigaposztok születnének. :D

nathalie 2011.10.01. 01:42:20

@Ifj. Báró Loff-Ász Jóska:
azért "érdeklődik", mert nem hülye. Ha annamarit elutasítja, a lány átkapcsol egy bosszúszomjas beszológatós kurvává (annamariból tuti ez jönne ki), másrészről ha megbántja, mit fognak gondolni a nézők? Péter jogosan gondolja, hogy ő lehet kint a szerencsétlenség mintaképe, mindenki sajnálja. A nők meg még azonosulnak is vele, hiszen nincs szilikonmelle. Nem mer kockázatatni. de majd leépíti, idővel, lassan.

Hurri Kán 2011.10.01. 01:43:14

@nathalie:
Ez a Peti gyerek nem buta, az biztos.

nathalie 2011.10.01. 01:43:44

@foxglove:
ja, akkor ugyanazt gondoljuk. :D
A nők iszonyatosan hülyék tudnak ilyen témában lenni...

kékdelfin 2011.10.01. 01:43:47

@gyvy: dehogynem, csak tele lenne krisz faszkodásával.
így nézne ki: faszfaszfaszfasz

kékdelfin 2011.10.01. 01:46:15

na, már van gyerekük! zizi! áhháháh!

nathalie 2011.10.01. 01:46:15

@Kékdelfin:
én nem kerülnék be. Max átlagos kategóriában indulhatnék.Semmi pluszt nem tudnék nyújtani ehhez a műsorhoz. a műsort nézve: hála istennek :D

kékdelfin 2011.10.01. 01:47:05

de nem bírom ezt a tudálékos értekezési stílust. jájj!

kékdelfin 2011.10.01. 01:47:41

@gyvy: hú, már elmúlt éjfél?! Akkor én is minnyá hunyok.
jójt neked is!

Hurri Kán 2011.10.01. 01:48:09

@Kékdelfin:

            /'゙´,_/'″  . `\
          : ./   i./ ,,..、    ヽ
         . /    /. l, ,!     `,
           .|  .,..‐.、│          .|
           (´゛ ,/ llヽ            |
            ヽ -./ ., lliヽ       .|
             /'",i" ゙;、 l'ii,''く     .ヽ
         / ...│  ゙l,  l゙゙t, ''ii_    :.!
        : /.._ /    ヽ \\.`゙~''''''"./
        .|-゙ノ/   : ゝ .、 ` .`''←┬゛
          l゙ /.r   ゛ .゙ヒ, .ヽ,   ゙̄|
       . | ./ l      ”'、 .゙ゝ........ん
       l  /     ヽ .`' `、、  .,i゛
       .l|  !    ''''v,    ゙''ー .l、
       |l゙ .il、  .l  .ヽ  .---イ
      .ll゙, ./    !            ,!
      .!!...!!   ,,゙''''ー       .|
      l.",!    .リ         |
      l":|    .〜'''      ,. │
      l; :!    .|'"    ...ノ,゙./ │
      l: l「    !    . ゙゙̄ /  !
      .| .|    !     ,i│  |
      :! .l.    }    ,i'./    |
      :! .|    :|    . /     .|
      :! |    ;!   "      .|
      :! !    │        │
      :!:|               ,! i ,!
      :! ,    .l,      / .l゙ !
      :! |    , l.     | .|  :,
    : v'" .!    |'i .ヽ,    ./ :!  .ヽ
 _, _/  /     .l  ゛ ._/ :l゙    .`゙"

Ilyen -e? :DDD

nathalie 2011.10.01. 01:48:47

@gyvy:
nem. nagyon nem hülye. Leszóltam az elején. de most visszavonom. ott próbálkozik ahol lehet, máshol meg egyenlőre csendben van.

(és most meg nyomja a szellemi társ szöveget! beszarok. egy szóval nem mondta, hogy nőként hogy néz ár, de leszólni sem lehet, hiszen dícséri a nőt. ötpontos.sztem zsigerből tolja)

foxglove (törölt) 2011.10.01. 01:49:49

Neeeeeeeee kimondtaaaaaaaaaa hülye, hülye, hülye, hülye

Hurri Kán 2011.10.01. 01:49:53

@nathalie:
Óbazmeg... Nőnek mondani, hogy szellemi társ, az olyan , mint amikor nő mondja, hogy legyünk barátok. Azonnali szívlapát. :DDD

nathalie 2011.10.01. 01:50:14

@Doktor Kotász:
A Borg (melynek egyedei így nevezik magukat, egyesszámban és nem pedig „borgoknak”) agresszív és technicista társadalom, mely állandó hódítással és a leigázott kultúrák népességének, tudásának és technológiájának magába olvasztásával (asszimilációjával) tartja fenn magát. Egyedei – félig (és eredetileg) szerves, humanoid lények, félig pedig gépek – a testükbe ültetett szervetlen, biokibernetikus implantátumok és az ezeket a szerves részekkel összehangoló nanotechnológiai gépek (nanoszondák) által emberfeletti képességekre tesznek szert, és egyéniségüktől megfosztott bábokként mindannyian egy informatikai eszközökkel megvalósított, kollektív központi tudattal rendelkeznek, melyet egy vezér, a Borg királynő hangol össze.

kékdelfin 2011.10.01. 01:50:26

opp, a. szerelmet vallott!

nathalie 2011.10.01. 01:50:59

óóóóóóóóó.bazd meg. hogy alázhatja meg ennyire valaki magát kibaszott öt szaros nap után????!!!!!

kékdelfin 2011.10.01. 01:51:43

édesistenem! Ez nagyon nyál. És hazug párbeszéd.

nathalie 2011.10.01. 01:52:02

@Doktor Kotász:
egyébként:
Kinga, Dya, Veronika, sehere. és melinda is néha közelít.

foxglove (törölt) 2011.10.01. 01:52:13

túlságosan tisztellek
beszarás

kékdelfin 2011.10.01. 01:52:24

pötyi, mondd ki: legyünk barátok!

foxglove (törölt) 2011.10.01. 01:52:55

most jön az, hogy nem a te hibád?

nathalie 2011.10.01. 01:53:09

TÚLSÁGOSAN TISZTELLEK AHHOZ... bazd meg Seherét seggből szájba tolná és még szerelmet is vallana neki, mert annyira örülne,hogy megkapott egy olyan csajt.
nem térek magamhoz.

foxglove (törölt) 2011.10.01. 01:53:41

de akkor miért mondod el, ha tudod, hogy nem lehet semmi, miért

kékdelfin 2011.10.01. 01:53:57

@nathalie: mert seherkét nem tiszteli annyira.

Hurri Kán 2011.10.01. 01:54:05

@Kékdelfin:
Ezt különösen értetlen ügyfeleknek, és érdeklődőknek szoktam küldeni... :DDD

Annamari mingyár rácuppan a főáramkörre ott a vacsoraasztalnál. :D

foxglove (törölt) 2011.10.01. 01:54:21

és most fog összeomlani Annamari

nathalie 2011.10.01. 01:54:29

engem ez most pofán baszott. innen azért látom, hogy péter is izzad, hogy ezt most hogyan rakja helyre :D de ez a lány, egy idióta. Takarodjon haza. nekem kínos nézni!!

kékdelfin 2011.10.01. 01:54:38

adjunk egy kis időt ennek. ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!

Hurri Kán 2011.10.01. 01:54:50

@foxglove:
És sajnálom, nagyon, hogy így alakult.

Doktor Kotász 2011.10.01. 01:55:12

@nathalie: A Star Trek nem újdonság.
Kire mondjátok a vv-ből, hogy Borg?

kékdelfin 2011.10.01. 01:55:20

@nathalie: és vigye pötyit magával!

nathalie 2011.10.01. 01:55:34

@Kékdelfin:
szerelmet vallana neki és sírva könyörögne, ha megkapná. az ilyen faszik mindig az ócska kurvák előtt alázzák meg magukat. ez mindig körbe megy. :D

foxglove (törölt) 2011.10.01. 01:55:43

@gyvy: te jobbat érdemelsz nálam sokkal. és hidd el, találni fogsz valakit.

Hurri Kán 2011.10.01. 01:56:38

@foxglove:
És én segítek neked ebben. Mindenben segítek neked. Mert fontos vagy nekem.

foxglove (törölt) 2011.10.01. 01:56:41

átjutottam a sokkon, ezen már csak röhögni lehet

nathalie 2011.10.01. 01:57:07

@Doktor Kotász:
írtam előtte:
kinga, sehere, dya, veronika és néha melinda. Egyes vélemények szerint vera is próbálna asszimilálódni.

kékdelfin 2011.10.01. 01:57:35

Hú de kínos ez az egész. Jájj!
de pötyi kivédekezte.

kékdelfin 2011.10.01. 01:58:30

pötyi kapott egy kulcsot. háhá!

Hurri Kán 2011.10.01. 01:59:03

Húbazmeg... Én az értelmes embereket szeretem... :D

nathalie 2011.10.01. 01:59:09

@gyvy:
adjunk magunknak időt és meglátjuk mi bontakozik ki belőle...
(holnap kikezdek dyával, talán akkor fogod az adást, anélkül, hogy kimondom).

és a rohadék vagyok kártya. Minden tiszteletem péteré, hogy nem kérdezte meg tőle üvöltve: MI A FASZ??

foxglove (törölt) 2011.10.01. 02:00:25

@nathalie: basszus, délelőtt beszéltük, hogy ez a Péter/Annamari dolog gáz lesz, és fájni fog, erre tessék

Hurri Kán 2011.10.01. 02:00:47

@nathalie:
:DDDDD Ez még jobb, mint ahogy én mondtam volna. :DDDD

Vissza kell fognom magamat... :D

nathalie 2011.10.01. 02:00:48

@Ifj. Báró Loff-Ász Jóska:
de most mit tehetne??? ha nemet mond, jön a kérdés miért? és innentől minden faszi csak rosszul szálhat ki... sztem jól csinálta. emberileg persze megkérdőjelezhető, de ha nem akar jövő héten haza menni, mert tönkre tette AM-t akkor mit tehetne mást?

kékdelfin 2011.10.01. 02:01:02

remélem a rötölö nem fogja erőltetni ezt a szerelmi szálat. rettenetes lenne.

Hurri Kán 2011.10.01. 02:01:49

Döglött állatokért nem vagyok annyira oda...

nathalie 2011.10.01. 02:01:56

@foxglove:
ez a legmerészebb álmaimat is felül múlta. Úgy képzeltem el, hogy majd AM csendes magányában sír egy kicsit a riportszobában, hogy úgy érzi szerelmes. De ez???

foxglove (törölt) 2011.10.01. 02:02:06

@Kékdelfin: remélem, ezt a felvételt most azonnal elégetik

kékdelfin 2011.10.01. 02:02:40

@nathalie: Mondjuk, ha őszintén visszautasítaná. Mondaná neki, hogy bocs, de nem áll fel rád a kis pöcörőm. Tehát nem.

foxglove (törölt) 2011.10.01. 02:03:09

@nathalie: Tudod, hogy imádlak. Én is.

megyek hányni.

kékdelfin 2011.10.01. 02:04:26

@nathalie: valamelyik nap, amikor sírt, és bement a szobába, és az ágyon mondogatta, hogy megtudodcsinálni, megtudodcsinálni, akkor erre gondolt?

nathalie 2011.10.01. 02:05:35

@Kékdelfin:
de azt most már azért látjuk, hogy ez a lány nem normális. A bolond lányokkal pedig nagyon óvatosan kell bánni. Ezt csinálja most Péter. Lavírozik és sztem közben a töke is izzad. Holnap megmutatom ezt a felvételt a haveroknak. sztem magzati pózban fognak zokogni a sarokban. ez egy kurva nagy rémálom lehet. Az osztályfőnöl rámenős, kétszer nagyobb lányát hogyan utasítod vissza ötödik osztályban?jézus
A lány egy héten belül szerelembe esett és ezt megmondja ország világ előtt! nincsenek szavak.

kékdelfin 2011.10.01. 02:06:26

Petya beszervez, mert ő magányos. Cseles, cseles! És megint hazudik.
Megbeszéljük, hogy kire raknánk.

Hurri Kán 2011.10.01. 02:06:43

@nathalie:
Jaja, pont ezt akartam, Péter nagyon feszül... :D

kékdelfin 2011.10.01. 02:07:25

@Doktor Kotász: a Borg nem egy személy! fentebb már kétszer is írta, hogy ki(k) a Borg(ok).

nathalie 2011.10.01. 02:08:38

bárhogy alakulnak a dolgok (megpróbálom megbaszni diát), legyen köztünk egy olyan lelki szövetség (isten ments hogy testi) ami bizalomra alapul (csak csináld azt amit mondok, bazd meg).
óriási.

nathalie 2011.10.01. 02:09:37

@Kékdelfin:
leírom századszorra is, ha kell :D:D csk mindig attól félek, hogy kihagyok egy pár műcsöcsöt és nem leszek hiteles :D

kékdelfin 2011.10.01. 02:09:48

@nathalie: szó szerint! legfeljebb dia helyett más nő.

nathalie 2011.10.01. 02:10:13

jaj istenem. egyre szörnyűbb!!!! AM magát fényezi!

Hurri Kán 2011.10.01. 02:11:07

Most miért? Lehet, BTA tele van igenis komoly belső értékekkel. :DDD

nathalie 2011.10.01. 02:11:18

@Kékdelfin:
ja, úgy kellett volna írnom (bármelyik nőt, kivéve téged)

nathalie 2011.10.01. 02:11:56

@Doktor Kotász:
leírnám, hogy bingó, de túl szánalmas lenne részemről :D

Hurri Kán 2011.10.01. 02:12:22

@nathalie:
NŐKről beszélünk. :DDD

Hurri Kán 2011.10.01. 02:13:05

És vetkőzik... Jájjj...

Doktor Kotász 2011.10.01. 02:13:17

Miért baj az, ha szerelmes lett a lelkem?

kékdelfin 2011.10.01. 02:13:25

húha, medence.
petya meg fütyörészik, a nehezén túlvan. Beszervezte, behálózta, megfogta a-t

nathalie 2011.10.01. 02:13:51

ha most a medencében felajánlja testét én tényleg hányni fogok.

foxglove (törölt) 2011.10.01. 02:14:08

jól hallottam, hogy azt motyogta, ilyen jó pasi még soha nem volt az életében?

Hurri Kán 2011.10.01. 02:15:08

Amikor a bort mutatják, akkor dugnak?

kékdelfin 2011.10.01. 02:15:12

@foxglove: csak a végét értettem az életemben-t

kékdelfin 2011.10.01. 02:15:55

@gyvy: nem, olyankor a várja p-t

nathalie 2011.10.01. 02:16:13

@foxglove:
neee, hát egy pocoknál még nem kapott jobb állatot ?

próbálok viccelődni, de tulajdonképpen még mindig feszengek. Nézte valaki az angol office-t? ott volt mindig az, hogy szó szerint égett a képernyő előtt a fejem...

kékdelfin 2011.10.01. 02:16:30

vajon pötyi mit csinál ennyi ideig?

kékdelfin 2011.10.01. 02:17:28

vajon náluk is lesznek olyan jelenetek, mint sehe-gergő párosnál?
jájj!

foxglove (törölt) 2011.10.01. 02:17:47

@nathalie: ez médiatörténeti pillanat volt. a legszánalmasabb, legkínosabb dolog volt a valóságsók történetében.

nathalie 2011.10.01. 02:17:48

benyomja a sehere táncot a csaj?

kékdelfin 2011.10.01. 02:18:10

bammeg vegyék már el a mikrofont a lefolyótól!:)

kékdelfin 2011.10.01. 02:19:32

@foxglove: ja, a halál szerelmet vall egy hörcsögnek. Ilyen biztos még nem volt sehol a világon.

nathalie 2011.10.01. 02:19:55

@foxglove:
innentől fogva tudom, hogy semmi kínos nem történt velem eddig az életben.
köszönöm.

Doktor Kotász 2011.10.01. 02:20:24

@nathalie: A ruszkiválogattottat sem értettem tavaly. :-)

Hurri Kán 2011.10.01. 02:20:25

@Kékdelfin:
Már elnézést a lamantintól...

nathalie 2011.10.01. 02:22:02

péter semmi másról nem mer már beszélni csak a ziziről meg a gombról. persze a helyében ezt a témát is kerülném, hiszen zizi a közös gyerekük.

Hurri Kán 2011.10.01. 02:22:13

Nah, télleg lépek. Jóest. :)

kékdelfin 2011.10.01. 02:22:24

@Doktor Kotász: mé' kik voltak azok?:)
(tudom)

nathalie 2011.10.01. 02:22:58

@gyvy:
szia.
én is léptem. sziasztok.

kékdelfin 2011.10.01. 02:23:03

ez kínosabb, mint a bandi első estéje volt dijával.

foxglove (törölt) 2011.10.01. 02:23:27

nekem is elég volt ennyi. jó éjt.

kékdelfin 2011.10.01. 02:23:53

na jó, akkor én is felülök a lavinára.
Jóccaka mindenkinek!

kozi001 2011.10.01. 06:49:17

Éva a 10. Nekedvalóban azokkal a rendkívül színvonalas emberkékkel vitatkozott, akik múlkor a saját vérmes szimpatizánsai voltak! :)

Mit nem ér meg az ember...! :)

beacska 2011.10.01. 09:36:51

HAJNI! tegyél vmi linket vhova!!!

én szóóóóóltam! ;D

Tsubasa kapitány 2011.10.01. 10:26:12

Jóreggelt. Belémszorult a sok magvas gondolat mert vagy az időm kevés vagy megszállják a gépemet. A kis kincs kommentejiteknek csak a töredékén vagyok még túl, cudar világot élünk. De a szombat délelőtti matinéidő az enyém:DD Közben minden, amit írni akartam, idejétmúlt lett, de:
1. Ha AM-t mégegyszer meglátom abban a szilikonpántban, vagy kitépem a hajam, vagy nekib.szok valamit a tévének.
2. Olyan jó lenne, ha Gergőt meg Seherét küldenék haza, utálom is őket, unalmasak is, és mostantól az összefoglalók harmada a k.va "románcukkal" lesz tele, nézni sem bírom. Főleg tegnap, mintha fossal kente volna le Sehe a fejét, valahogy nem sikerült a smink se.
3. Busifa nevű kommentelőbe kortól és nemtől függetlenül szerelmes vagyok, ha szabad.
4. Nathalieba is azért, mert felemlegette Kalán nénit, mégha Kinga kapcsán is. Imádom kalán nénit. Pétert utálom. A többit is. Váronika jálánlág a favoritom.
Miért kamuzza magát mindenki fiatalabbnak odabent? Oké, hogy ha igaz lenne, hájjal kenegetne a tény, mert akkor nagyon jól tartom magam, de szerintem kamu... Reszelőhangú harminc, a szenzitívtehén meg 27?!? naneeee

Tsubasa kapitány 2011.10.01. 10:37:20

Mármint az IGAZI Kalán nénit imádom. Nem Kingát.

Silvestris 2011.10.01. 10:57:19

Disclaimer: en nem lattam egy reszet se ennek (meg az elozoeknek se), tehat informacioim kizarolag ebbol a blogbol, meg egy-ket egyeb hirbol szarmaznak.

Kerdesem tehat az, es bizom abban,hogy a tisztelt nagyerdemu elmagyarazza nekem, hogy mi is visz ra felnott embereket, hogy hagyjak magukat ketrecben mutogatni, mint a majmot az allatkertben, csak nincs kiirva, hogy a bentlakokat etetni tilos.

Müller őrmester 2011.10.01. 11:02:55

Zizi nagyon cuki. Ő már akkor is jó, ha csak fexik és csupán röfög.

A kubai kölyök degenerált. Már a koponyaformáján is látszik. A szűz csávó meg hót gáz, márha tényleg az.

Hurri Kán 2011.10.01. 11:05:42

@Müller őrmester:
Igen, télleg az. Télleg hót gáz. :D

Tsubasa kapitány 2011.10.01. 11:07:41

@nathalie: höhö, de jó, Benned bíztam. Visszaolvasok, és örömmel látom, a szilikonpánt nem csak nálam veri ki a biztosítékot.

dr. gernika 2011.10.01. 11:08:24

@nosce: "Ami Péter meg Attila okosságát illeti szkeptikus vagyok, először is sztem az ide írók 70%-a okosabb náluk"
Az ide kommentelők igen, de a lakók nem. Odabent az átlagos intelligencia is kirívó.

capa05 2011.10.01. 11:10:50

@Silvestris: A nyeremény és a hírnév (még ha rövid életű is),magamutogatás.

beacska 2011.10.01. 11:14:04

amíg nincs új poszt, gyorsan ideírom, mert idevág:

én kedvelem AM-t, úgyhogy kérlek titeket, ne ekézzétek a teste miatt. Abban, ugye valamennyien egyetértünk, hogy entellektüelllek lévén mélyen lenézzük a Borgot. Akkor miért baj az, ha vkinek nincs tökéletes alakja? Az őt kritizálóknak van? Én nagyra becsülöm benne, hogy bizonyára tisztában van az adottságaival, mégis bemerészkedett oda, kitéve a testét közszemlére. Sokkal nagyobb bátorság tőle, mint pl. Dyától (ez persze csak vicc), vagy Kingától, akinek egy vita folytán a legerősebb érve a saját szépsége, még akkor is, ha sírva fakad a füle meg az orra miatt, és utána elvárja, hogy 100* megdícsérjék.

Én ezért is bírom Annamarit. és bármilyen kínos volt a tegnapi randi Péterrel, én a sok Borg között becsülöm benne a bátorságát a vallomáshoz.

capa05 2011.10.01. 11:15:09

@Silvestris: Ja még annyi, hogy szerintem nincs mindegyik tisztában azzal, hogy a kerités vagy ketrec melyik oldalán van.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.01. 11:25:30

@Silvestris: Vannak, akik hírnevet, abból megélhetést akarnak és minden áron benne akarnak lenni a tévében.

@beacska: Annamária a leginkább emberi és nő bent, Kinga pedig egy elkényeztetett hisztérika. A törzs-végtagok arányát tekintve Annamária a legesztétikusabb.

Silvestris 2011.10.01. 11:26:55

@capa05: Igen, azt hiszem, igazad van: ezek annyira ostobak, hogy aligha erik fel esszel, mire vallalkoznak; egyszeruen patetikus. Ennel csak az patetikusabb, hogy ezeknek a szerencsetlen Isten barmainak valasztojoga van, de mindegy, ez mar off-topic.

Leonce 2011.10.01. 11:28:00

Légy szives segítségetek! Miért és mennyivel több Kinga mint Dya? Épp úgy alig szól,nála csak egy téma van: menekülés Attila elől.
Dya és Kinga kb. azonos "jónő " kategória. Műmell, elég jó test , közepesen menő fej stb. Péter szerint Dya nem érti, hogy mi történik körülötte. Ezt miből lehet levonni, hogy Dya nem érti?

beacska 2011.10.01. 11:29:55

@Peter_Cs: :DDD ezt nagyon szépen mondtad :DD és a belső értékekről nem is beszéltünk!, bár valszeg nem neki van bent a legszebb tüdeje és mája

beacska 2011.10.01. 11:32:09

@Leonce: abból, hogy folyton visszakérdez, vagy pl. az igazmondó játék alatt mindig "gondolkodási időt" kért magának, és aztán feltette a másik által elmondott kérdést.

Tsubasa kapitány 2011.10.01. 11:35:45

Nehogy félreértsetek, nem vitázni szeretnék, csak kérdezem. Nektek tényleg rokonszenves Annamária viselkedése? Értem, és látom, hogy a villalakók között egy disznók elé vetett Gyöngy(kivéve Zizit:), de a való életben, a környezetemben, nagyon kiborítana. Pedig, én is egy elviselhetetlen, antiszociális tahó paraszt seggfej vagyok. Külsejét sosem szidom, de a szilikonpánt az szilikonpánt.

Leonce 2011.10.01. 11:36:28

Akik adnak valami sót:
Vígjáték:
-Bandika
-Krisztofel
- Veronika

Pszicho thriller:
- Attila
-Péter
-Vera
-Annamari

Erotika:
-részeg Sehere
-Gergő

Normális, de szükség van rá:
-Fecó

Gyeguszok:
-Kinga
-Dya
-Csaba
-Melinda

traff 2011.10.01. 11:54:59

Ordas egy kurva ez a Sehi.Képzőbe is járt.Minden fiatal csaj odajár olaszba' tanulni. Aha.

traff 2011.10.01. 11:58:29

@Müller őrmester:
Ne bántsd krisztofóró koponyáját.Tipikus koraszülött -befejezetlen koponya.

Bandi nem szűz és nagyon hülyén játszik a hülyét, ahhoz is hülye.

beacska 2011.10.01. 12:10:49

@Tsubasa kapitány: nnna, leves fő, tészta kel, gyerek tanul, van egy kis időm a kifejtős kérdésekre ;D

Én azért bírom Annamarit, mert egyrészt nincs benne a makacsul megfelelni akarás (még akkor is tetszik benne, ha néha túlzásba viszi az árral szemben úszásával), nem izgágáskodik, csak néha-néha odabök, és főleg mert ha feladat van, nem nyafizik, odateszi magát és megcsinálja-lsd. csirkepucolás.
Az Arénában szerintem a csajok közt jó eséllyel indul, mert nem kell féltenie a műkörmeit, meg hogy hogyan fest, ahogy lóg pl. a kötélen, vagy bénán teszi a lábát. Talán még Melindából nézem ki, hogy hasonlóan áll majd hozzá a feladatokhoz, és kellő kitartása lesz. (mindkét lánynak)

beacska 2011.10.01. 12:25:20

@témázgató: köszi! hááát, erre varrjatok gombot! ;DD

Tsubasa kapitány 2011.10.01. 12:27:07

@beacska: Értem. Szerintem is jó esélyei vannak az Arénában! Feltéve persze, hogy mondjuk ügyességi, vagy gondolkodós feladatot kapnak, mert akkor a többi nő esélytelen, illetve igen, talán Melinda meg Éva még, de ki tudja. Az a baj, kinézem a szerkesztőkből, sajnos, hogy valami bularázós kurválkodós feladat lesz a csajoknak, nagyon remélem, hogy nem így lesz. Azon rettentően kiakadnék. Nekem azért nem rokonszenves AM, mert. Az elején az a műsor, mikor bejött, rettenetes volt. De túltettem magam rajta, gondoltam, meg lett írva neki, meg majd még kialakul, hogy nem is olyan. Voltak pillanatok eztán, mikor már majdnem bírtam. Aztán mégsem... mikor Attilával vitázott, az nagyon gáz volt. A többi vitája is, meg a gesztikulációi... mondom ezt úgy, hogy mindegyikük elborzaszt. Fecót csípem, és Veronikát, mert egy idő után észrevettem magamon, hogy megsajnáltam, meg szegényke még ahoz is ügyetlen, hogy megjátssza magát. Nagyon nagyokat tudok kacagni rajta. Apropó! Veronika azóta sem olvasott fel egyet sem az anyukája(rtl klub) cetlijeiből! De kár...

beacska 2011.10.01. 12:30:50

@Tsubasa kapitány: sajna Éva nevű nincs bent, ahogy Laci sem ;D

Nekem Fecó lett az utóbbi 2-3 napban...hmmm...szóval kevésbé szimpatikus. Azt értem, hogy be akar illeszkedni, sőőőt, Attila mellett biztonságban érzi magát, de az nem tetszett, ahogy ÚjVerával a korrektséget taglalták, meg hogy soha senkit sem hátba szúrni, 1 óra múlva meg Kingával azon törték a fejüket, ki legyen az, akire mind az 5-en (vagy akkor még hatan?) teszik a jelet és hazaküldik...és ez azóta is megy nála. Mondom, megértem, csak nem tetszik

liberaliskonzervativ 2011.10.01. 12:30:59

ne basszatok, h annamari szerelmet vallot? óbazdmeg, az tényleg kínos lehetett.

most lehet én vok hülye, de nem értem, kb mondjuk két hete vannak bent, én ennyi idő alatt
1. nem leszek szerelmes
2. nem kedvelek meg senkit olyan szinten, ahogy ezek. különösen a "régi lakók" meg az "új lakók" közötti "távolságot" értem. bazz, egy nap különbség volt a beköltözések között.

más: én se értem, de kezdem kingát kedvelni.

Tsubasa kapitány 2011.10.01. 12:31:26

Az első lilaruhás képen nagyon cuki. Az utolsó, feketeszerkós kép is tetszik. De kár, hogy élőben, most, nem így néz ki : /
Mármint attól még nem lenne szimpatikusabb, de neki biztosan jobb lenne.

Tsubasa kapitány 2011.10.01. 12:32:35

@beacska: :DDD öcsémfacsiga. Nekem az új Vera mindig Éva marad.

beacska 2011.10.01. 12:42:10

@Tsubasa kapitány: uramisten! ha Kinga ezeket látná, megütné a guta :DDD de szép lenne!!!

Tsubasa kapitány 2011.10.01. 12:46:08

Egészen biztos. Kingának nagyon csúnya arca van(szerintem). Jameg, Sehe, a másik "széparcú" a RANDIN(áááááá): "volt már randid ILYEN JÓ nővel?" vagy mi. Hú, de megütöttem volna péklapáttal!

Tsubasa kapitány 2011.10.01. 12:49:04

Különben ÉVÁért kár. Neki szerintem szép arca van, biztosan eszes is, megijedtem, hogy szerethető lesz, és nem lehet majd fikázni : ))) de nem. nem jó fej.

beacska 2011.10.01. 12:55:02

@Tsubasa kapitány: róla is láttam műtermi fotókat.
engem az döbbentett le, amikor az éjszakaiban Péter 20 percen keresztül próbálta meggyőzni, hogy itt klikkesedés van és lesz is, és veszekedések, meg egymás kinyírása lesz. Ő meg kikerekedett szemekkel mondta, hogy nem hiszi, hisz mindenki szereti egymást. 20 perc hiábavaló próbálkozás után Peti mondta a Melindának: nnna, beszélj vele, hátha neked sikerül...:DDD

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.10.01. 13:14:52

"A lakók nagyon érdekes kis feladatot kaptak, naptárt kell készítenük a 2012-es évre, gondolom, az Rtl-nél ezzel akarják a világ pusztulását elősegíteni, nanehogymá a maják mondják meg."

most nem tudom nézni az adásokat, csak tőled tájékozodom Te csavaros nyelvű baltás tündér, és hát jó tudni, hogy nekem nem kell tevékenyen résztvennem a világ pusztitásában, megoldják azt mások is nélkülem, ráadásul mindezt követni is tudom zanzásítva szorgalmadnak köszönhetően.

jól szórakoztam!

Csók és kösz!

oázis

James Lavelle 2011.10.01. 13:20:22

Köszöntöm a felhevült egybegyűlteket, újabb elemzések az oldalon:

vv5elemzes.blog.hu/

Üdv és kellemes hétvégét!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.01. 13:53:06

@beacska: És hozzá egy sms, amiben negyvenévesezik Kingát!

Hurri Kán 2011.10.01. 14:55:24

@nathalie:
Mind a tíz tizednek, viszont. :)

Netszamuráj 2011.10.01. 14:59:15

Most véletlenül sikerült belenéznem a legutolsó részbe. Ennek az Attila gyereknek tipikus sorozatgyilkos feje van. Volt egy ilyen kollégám. A kolléganők egy része félt is tőle. ;) Na, ez az Attila gyerek is ilyennek tűnik.

Segít a házmesternek levinni a szemetet, elmosogat otthon, pelenkázza a gyereket. Egyébként meg a pincében tartja a nőket, akiket megerőszakol, megöl, feldarabol. Csak nem biztos, hogy ebben a sorrendben.

nathalie 2011.10.01. 15:26:16

ne csináljátok ezt! Attila töj jó fej, csak kingának kellene eltakarodni.

Hurri Kán 2011.10.01. 15:28:07

Igen. Kb. mint Michael Douglas az Összeomlásban az ominózus gyorséttermes jelenetben. :D

nathalie 2011.10.01. 15:31:45

@gyvy:
hát ott douglas tényleg jófej :D:D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.01. 15:31:46

@Tsubasa kapitány: azért az a csendes mosoly , amivel az arcán Gergő annyit mondott:"több mit hinnéd", az odavágott..:))) Sehere helyében összement volna az arcom..:)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.01. 15:35:04

@traff: ne bántsd már szegényt, szerintem egy tésztagyárban szívta kifelé a makarónitészta belsejéből a spagettinek valót..:))

Hurri Kán 2011.10.01. 15:36:57

@nathalie:
Szerencsére (vagy sajnos?) Attilának nem adnak lőfegyvert a villában, pedig... :D

@fkangi:
Sehénél nem igazán van összhang az agyműködése és az arckifejezése között (sem). :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.01. 15:38:30

@gyvy: itt a bizonyíték, hogy van Élet az agyhalál után...:D

Hurri Kán 2011.10.01. 15:40:26

@fkangi:
Miért, előtte volt? :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.01. 15:42:45

@gyvy: magzati lehetett, mert a csaj tutira már agyhalottként látta meg a napvilágot..hacsak nem rögtön szoliba tolták ki..

capa05 2011.10.01. 15:42:50

Az éjszakáról tud valaki, valamilyen címet ahol meg lehet nézni?

nathalie 2011.10.01. 15:48:54

az kiderült már, hogy hogyan fog történni ez a kiszavazósdi és hogy mikor lesz?

nathalie 2011.10.01. 15:54:13

Nem értem, hogy a villalét miért hozza ki az emberekből a majmot, akik kurkásszák egymást. Lehet én vagyok finnyás, de három nap után nem szedném kristofel szemöldökét mint vera. (ha feladat volt, akkor elnézést).

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.01. 15:56:20

@nathalie: én meg azt nem értem, miért döglenek még este 11-kor is kisruciban, tűsarkúban, talpig sminkben az ágynek nevezett disznóólban.. nincs ezeknek játszósruhájuk?

capa05 2011.10.01. 15:56:53

@nathalie: Telefonos szavazás mind a 14 re a két utolsó (1 lány 1 fiú) kiesik.Kivéve ha a vetélkedőn nem harcolják ki a védettséget.
Csütörtök a napja ( ez nem biztos ) az újak vetélkedése viszont igen.

capa05 2011.10.01. 15:58:05

@fkangi: Szerintem az on-line közvetítés miatt kötelező.

nathalie 2011.10.01. 15:59:17

@fkangi:
ez kb olyan mint a bk-ban kinga,aki mindig magassarkúban mosogat. lehet asszimilálódott ő is a borgba? :D

Hurri Kán 2011.10.01. 15:59:37

@fkangi:
És az is létezhet, hogy eleve szilikon mellekkel született? :D

@nathalie:
Az én szemöldökömet senki nem szedné, nem 3, de 300 nap tán sem. :)

capa05 2011.10.01. 16:00:21

@capa05: Ja meg a szponzor.. most is valami kölcsönző lehet az egyik mert mát itt is elkezdték a jelmezes dolgokat.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.01. 16:03:24

@nathalie: nem tudom, de most megyek, felkapom a kis fekete kosztümömet és elmosogatok :D

@gyvy: pedig biztos jól állna neked egy szép kis vékony csíkra szedett szemöldök.. csak lehet,hogy 18-nak látszanál és mi elkezdenénk lenézni..:P:)

Hurri Kán 2011.10.01. 16:04:20

@nathalie:
Lehet, már az oviban is magassarkú volt a jele. :D

nathalie 2011.10.01. 16:04:53

@fkangi:
én most kisestélyiben főzőm a levest. Egyszerűen adok magamra. ennyi :D

nathalie 2011.10.01. 16:05:53

@gyvy:
hála istennek :D:D Már várom a napot, amikor a faszik is tetováltatják a szemöldöküket, vagy totál kiszedik és minden reggel megrajzolják maguknak :D

Hurri Kán 2011.10.01. 16:05:55

@fkangi:
Ha csak a szemöldököm miatt történne, még nem is zavarna a dolog. :DDD

témázgató 2011.10.01. 16:05:57

@fkangi:
Ma rádöbbentem, hogy nem keveset kell a villalakóknak kibírniuk.
Tegnap éjfél körül még színjátkört kellett kitalálni, alakítani, ma hajnalban belenéztem: 5-kor engedik őket lefeküdni, szerintem délelőtt 10-11-kor van ébresztő.
Közben fogalmuk sincs az időről, tegnap éjjel valamelyikük megjegyezte, hogy késő lehet, elég régen besötétedett. Ehhez képest 23 óra volt, megnéztem. Eközben piálnak, kávét nem látom, hogy innának, csak láncbagóznak. Nem lehet semmi ennyi időn keresztül fennmaradni.

Hurri Kán 2011.10.01. 16:07:15

@nathalie:
Óbazmeg... émmeg nem kötöttem nyakkendőt a kávéfőzéshez... De hát én ilyen eccerű vagyok, nem illemhelyen nevelkedtem, na. :D

Hurri Kán 2011.10.01. 16:08:02

@nathalie:
Ahogy egy-két városban sétáló fiatalembert (?) elnézek, nincs olyan messze ez az idő. :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.01. 16:10:21

@nathalie: :DDD

/lassan kezdem magam szégyellni: zselés körmöm van és át van ütve a szemöldököm..:DD/

@gyvy: nem azéééééér!!! a korod miatt!!!!! :P:)

Hurri Kán 2011.10.01. 16:12:42

@fkangi:
Jajj, ahhoz már hozzászoktam. Már csak azt mondjátok meg, hogy akkor milyen színűre fessem a szemöldököm? :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.01. 16:15:06

@gyvy: milyen színű felsőket, cipőt és táskát hordasz??:DD

nathalie 2011.10.01. 16:18:14

@fkangi:
ööö, valakinek jól áll... :D:D:D
Ha nem a kérdőjel fejű lány lettél, akkor minden oké. a kérdőjel fejű lányok azok, akinek úgy ütötték át a szemöldöküket, hogy olyan a tekintetük mintha folyamatosan csodálkoznának, kérdezni akarnának vlamit.
vagy ha nem ilyen:
youjustcaughtvd.blogspot.com/2009/10/eyebrows-gone-horribly-wrong.html

Hurri Kán 2011.10.01. 16:18:58

@fkangi:
Szigorúan harsányrózsaszínt, ha party van, esetleg neonzöldet. :D

dr. gernika 2011.10.01. 16:23:04

@Netszamuráj: Ezt én is el tudom róla képzelni, de valahogy érdekes módon mégsem tud úgy irritálni mint Alekosz, pedig sokan hasonlítják hozzá. Talán Dexter óta túl jól tolerálom a sorozatgyilkosokat, vagy mert Attila hozzáadott IQ-t tartalmaz.

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Mikor lesz poszt? Itt ülök egy nagy kupac szőlővel az ölemben és olvasni akarok. :))

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.01. 16:25:02

@nathalie: ááááááááááááááá, ilyenektől féltem, azért gondolkodtam rajta hónapokig..:D nem, nyugi, az enyémen nem látszik, barna, normál vastagságú, maradt a saját is, csak így reggelente nem kell arcot rajzolnom magamnak, hanem van tekintetem ébredés után is:)
@gyvy: ezesetben te válaszd bármelyiket a nathalie által belinkelt fotók bármelyikéből..:D
no, megyek mosogatni, mert kiraknak itthonról és kénytelen leszek bekéredzkedni a villába..brrr...:D

nathalie 2011.10.01. 16:30:32

én meg elmentem kajálni és nézni valami sorozatot.
este újra itt :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.01. 16:33:38

@nathalie: Film+2-n Jane Austen magánélete, kosztümös film.

dr. gernika 2011.10.01. 16:36:32

@nathalie: LOL
Bármilyen csíktetovált szemöldök öregít, főleg ha nincs saját. Egyszer asszem már volt itt téma, és kifejtettem, hogy egyedül a száltetoválást tartom esztétikusnak, szigorúan hiánypótló okkal.

nathalie 2011.10.01. 16:39:28

@fkangi:
azt már láttam. de azért köszi:) Meg inkább sorozatokat nézek, most a sons of anarchy-nak állok neki, azt hiszem.

csiri bá 2011.10.01. 17:04:03

@gyvy: Hali. :)
Ez újdonság számomra, mármint hogy sereherének van agyműködése... azt hittem lapos az agyhulláma mint az alföld. :)

xanax · http://bennyhillifier.com/?id=CVTFxYMhwiA 2011.10.01. 17:09:15

Annamai és Péter a villa férgei. Aki őket "emberinek" tartja, az UFÓ. (vagy legalábbis ugyanolyan szarházi mint ők)

Petitefamme 2011.10.01. 17:20:58

Sziasztok!
Hat erdekes volt az eccakai. sztem inkabb Peter volt szanalmas, mert ha valami jo csaj roppent volna ra, akkor siman benne lett volna a dologban (mar csak a dugas miatt is, sztem).

E-leonora 2011.10.01. 17:26:24

Sziasztok. Van valahol egy videómegosztó, ahová vki felrakja az éjszakai videókat? Tud valaki linket adni?

capa05 2011.10.01. 17:29:36

@E-leonora: tegnapelőtt kékdelfin megírta de most még nem , én is kértem már

beacska 2011.10.01. 17:32:51

@Petitefamme: gondolod, hogy mindenkinek a dugás lehet csak a fontos? Az is baj, ha vki megdug vkit, az is ha nem? fura egy világot élünk...

MagasMacska 2011.10.01. 18:47:36

@gyvy:
Hol? Nekem még nem jön
süti beállítások módosítása