Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1x18

2011. szeptember 30. 15:35 - Hódos Hajnalka

Örömkiáltásom hörgésbe váltott, mikor tegnap este megláttam Balázson azt a kardigánt, amit bármelyik jobb érzésű tanítónéni még a kisegítő iskola anyák napi műsorán is lecincálna a kis Kevinkéről, hát még mikor azt hallottam tőle, hát igen, a Lakók seggébe Lilu bejelentése után egy zabszemet nem lehetne dugni, pedig azt hitték, minden oké és innentől tiszta kártyákkal játszhat mindenki. Nem sokkal később eldobtam kaszát-kapát és átadtam magam, hagytam magam sodorni az árral, a sírásba fulladó, könnyes röhögésen át a vinnyogva nyüszítő fetrengésen keresztül a taknyom-nyálam egybe folyik kellemesen zsongító állapotáig.

Zizike baszik megnyomni a gombot, szerepe emiatt kurtább, mint a farka, a Kondás viszont rögtön reggel összeugat PszichoVerával a kerti asztalnál, na látod, tudsz te normálisan is beszélni, nemcsak versikékben! Meg a nagy lófaszt hoztál te itt bárkinek kulcsot, csak kitaláltad, hogy begyere, legalább vallanád be! Lehet, hogy bejön itt neked valaki, de te is tudod, hogy ez a műsor nem erről szól. PszichoVera felszívja magát piszkosul, ezt abból lehet tudni, hogy arcizma sem rezdül, Annamari, msot miért zárkózol el? Úgy alkotsz rólam véleményt, hogy nem is ismersz, ez emberi gyengeség! Nem vagy szimpatikus és kész, fújja ki a füstöt Annamari szarok rád arckifejezéssel, egyébként meg miért lenne ő féltékeny a Villa Jungjára? Mert kisebbrendűségi érzésed van és elfojtott lelki problémáid vannak. Lelki sérült vagy! Össze fogsz roppanni, te vagy az egyedüli, akit féltek itt benn. Nem kell engem félteni, legyint Annamari, én kicsit megijedek, utálom a kinek volt szarabb az élete versenyeket, Annamari azt is leszarja, hogy PszichoVerának ő a legnagyobb csalódás a Villában, én meg csodálkozva veszem észre, hogy a MMKK Nyugodt Hangú és Kimérten Kommunikáló Vera szájából nem hallhatjuk a menj a picsába Annamarit, ugyanis kivágták. Balázs jóslata szerint a csajok barinők lesznek, figyeljük csak meg. Úgy tűnik, tényleg.

A lakók nagyon érdekes kis feladatot kaptak, naptárt kell készítenük a 2012-es évre, gondolom, az Rtl-nél ezzel akarják a világ pusztulását elősegíteni, nanehogymá a maják mondják meg. Unalmas blokkra számítok, de Kiszopfel gondoskodik a hangulatról, rögtön egy gusztusos hónaljborotválással indítunk és megtudhatjuk a Mestertől, a szexisség arról szól, hogy mennyire nézünk vonzón, mennyire szép a mosolyunk, a kisugárzásunk, mennyire jó a testünk. Ő például a kamera előtt nagyon jó. Kicsit később egy hawaii mintás ingben puszikat dobál a tükörbe saját magának, gondolom, ez lehet a híres bugyinedvesítő rafinált nézés, óbazmeg csücsörít is, itt jut eszembe, szerintem simán bepróbálkozott azzal, ami Marilyn Mansonhoz köthető, mint pletyka. Kriszünk párja egyébként Dya, akivel jó kis párost alkottak, na most a Dya szexuális kisugárzása nem olyan jó, mint az övé. Mindezt azután, hogy nyomott pár fekvőt, mert úgy gondolta, egy kicsit be kéne durranni a fotózáshoz. Ez nem lecsó, meg leves, hanem igenis odateszi magát, és előtte bedurrant egy kicsit. Kiszopfelnek saját maga szerint van ez a szexuális kisugárzása, és van ez a pillanatnyi nézése, egy megjelenése. Van egy olyan nézése, ami forróvá teszi a lányokat, sőt, látják benne a tüzet is. Krisz tényleg odateszi magát, szexis képet akar, majd fogom a segged, mert az szexis. És meg is akarja nyalni Dyát. Hálistennek nem derült ki, hol.

A következő említésre érdemes páros Veronika és Bandi, vagy ahogy Attila elnevezte őket, a Debill és a Kurva. Először is Bandi haját be kell lőni, hozzon hajzselét. Bandi zavartan toporog a fürdőben és közben a farkát csipkedi, nabazmeg, melyik lehet a hajzselé, ómájgád? Felkap egy tégelyt, hát ez pont wax, ööö…Veronikáé, az megfogja a hajat? Ez az, SzexiBandi, CsábosBandi, JóképűBandi, Veronikával meg mi van, nem pózolt még fotósnak? Csináljon már a cicikből dekoltázst, ne féljen, hogy kiflittyen, azt majd leretusálják. Remélem, Bandit is. Veronika egyébként húsvéti nyúlnak van öltözve, Bandi meg örül egy tál hímes tojásnak. Seherét két okból említem meg, az egyik az, egyetlen szimpatikus vonást fedeztem fel benne, mégpedig azt, ahogy Fecóval viselkedik. Szemmel láthatóan kvajól elvan vele, pedig azt hittem, távolságtartó és lenéző lesz. A másik pedig az a póz, amit a medence szélénél felvett, szerintem tibeti jógik képtelenek lennének rá, nekem már a varjú ászana is nagy siker volt annak idején. Fecó humorosra vette a figurát és nőnek öltözött, az a kalap azért jobban sokkolt, mint a virágos fürdőruha felső. Bandi, amikor szemtől szembe találkozott Veronika mellével, hát az…ilyen még sosem volt, hogy ott legyen a feje két női mell között. Bandi egyébként nem adhatott rá puszit, csak nézhette.

Bandi, oszd be egy időre ezt az élményt, én mondom neked, és most nézzük, hogy reagáltak a Lakók Lilu bejelentésére. Péter találgat, még az is lehet, hogy egy Lakót a nézők, egyet ők maguk raknak ki. Sehere Dya nyakába borulva nyavalyog, ő már annyira megszeretett itt mindenkit, hogy elviselhetetlen kínszenvedést okozna neki a búcsú. Ja és ez durva bazmeg. Pár perccel később ugrándozik, buli van, legyetek alkoholosták, én ma berugok, berugok, berugok, így rövid u-val. Kicsit kínos, ahogy Sehere, Dya és Annamari a medencében produkálják magukat, erőltetett is, Sehere szerintem a riportban direkt kért citromsárga fürdőruhát, pont azért, amiért a többi nő nem vásárol ilyet. Kinga és Veronika döglenek az ágyban, és arról beszélgetnek, kit raknának ki, Kinga Dyát és Csabát. Melinda nem gondolta volna, hogy egy mondat ennyire taccsra fog tenni embereket. Fecó a szobában elmélkedik, az, aki kicsit is adta, amit kell, és most megváltozik, az már visszatetsző lesz. Még az is lehet, hogy lesz szex is a Villában a bennmaradás érdekében! Attila kap az alkalom, ugyanmá, majd Kinga becsukja a szemét! Ja, ha nem, akkor megdugja Veronikát. Végül csoportszexet imitálnak a bennmaradásért, végül az AlekUtánérzet meglátja a karmikus jelet: a Hatos megszűnt, ez már az Ötös!

Péter felméri az erőviszonyokat. Mivel Attilának megvan a csapata, ezért ő is kénytelen volt felállítania a maga kis csapatát. Még most is felröhögök, Péter monológja alatt vágóképeket láthatunk a csapattagokról, innen gratulálok a műsor szerkesztőinek, kiváló munkát végeztek. Ez a csapat speciális emberekből áll, speciális képességekkel. A mondat alatt a bambán fekvő Bandit láthatjuk és Kiszopfelt, szintén üveges tekintettel. Bizony, a csapatnak vannak hátrányai. Minimális kreativitással és intelligenciával rendelkeznek – Krisztofelt látjuk és halljuk: töltöm neki a Svepszt és azt gondolom, hogy fulladnál meg, köcsög! – illetve az egész csapat szókincse nem éri el a háromszáz szót. Itt látom be, hogy nem tudok jegyzetelni, félreteszem a füzetet és a tollat, törölgetem a könnyeim, és megkérdezem a T. Kommentelőktől, valaki másnak is eszébe jutott az Álomcsapat c. film? A csapatnak egyébként vannak előnyei is. Végtelenül fanatizálhatók és hisznek Péterben, mint Vezérükben. Imádom őket. Én Pétert, hogy mindezt kibírta röhögés nélkül, én konkrétan sikoltoztam a monológ végére.

Az öfi végén a Lakók keretes szerkezetben leültek a varázsszőnyegre. A varázsmondó szőnyegre. Vera beindult, és a szőnyeg kihozta belőle a legbelsőbb énjét, ezeket a mondatokért Balázsnak lehetünk hálásak, bár ezt csak ma hallottam, tegnap este ekkor még mindig az Álomcsapaton röhögtem. Vera nem nagyon érti, most akkor mi van és a szabályzatot emlegeti, Attila definiálja Veronikának az őszinteséget és taktikai tanácsokkal látja el: úgy válaszoljon, hogy a válaszban ne legyen benne a válasz. Gergő szerint Dyának, a Szűznek, Csabinak és Kiszopfelnek kéne távozni a Villából. Sehi nem fél, mert ha kiesik, azt fenn úgy akarták. Úgy hallottam, Claudio is úgy akarta, hogy elhagyja a házat, most. Fecóban nagy félelem van, és Pétert, Veronikát meg szegény Dyát tartja leggyengébbnek. Dya rángatózva és hajbasztatással egybekötve affektál a riportszobában, ő nem tűnik el, nem unalmas és színes egyéniség. Attila azt szeretné, hogy Kinga beleszeressen és ezt az utat minden nap megkönnyíti neki. Veronika Verát vinné párbajra. Meg Bandit, mert idegesíti. Most Kiszop komolyan kérdezi, hogy azt kérdezi tőle, ravasz-e? Ha nem a népnek kell választani, te benne leszel abban a kettőben, aki megy? Kiszopfel dehogy gondolja, neki erős személyisége van. Csak ő nem röhög a Villában ez után a mondat után. Oszt ravasz-e vagy, kérdez vissza Veronika? Dehogy, egy szarházi vagyok, mondom, buta vagyok és olcsó. Mielőtt bárki igazságszérumra, vagy a szőnyeg csodatévő hatására gyanakodva, elárulom, ez taktika, nagy tével. Krisz a riportszobában hőzöng és bakkerozik. Senki nem gondolja róla, hogy ő egy rafinált, bolond, hátulról surranó céltudatos srác! Konkrétan hülyének nézik és nem veszik észre, hogy ő a legnagyobb taktikus!

Na, Vera, nem felejtsd el, hogy itt igazat kell mondani, úgyhogy bökd ki, kinél van az a kurva kulcs! Lassú Mondatokban Beszélő Vera végre kinyögi, már a beköltözés előtt a Gergőnek adta. Aztán a kulcs magától elment és most is szerte-széjjel van. Biztos nem bírta a körülötte levő hajcihőt és magához nyúlt. Igen, van olyan, aki keveri a szart. Hogy kik? Aki nem korrekt, az Péter. Péter azért nem korrekt, mert Vera átlát rajta és kőkeményen taktikázik. Továbbá Annamari, mert faszságokat beszél össze-vissza. Te mindig ilyen szánalmasan viselkedsz, ha elutasítanak? A Nagyasszony kéri a következő kérdést. Aki a leggyengébb és ha nem változik, ki fog esni: Annamari és Veronika. Kifejtenéd? Kibazmeg. Veronika, az emberek hidegrázást kapnak, ha valaki úgy nyávog, mint te. Gyűlölik. Gyűlölik. És kiröhögnek. Annamari nem kíváncsi Vera véleményére mert egy tiszteletlen tuskó. Mármint Vera. Kinn a kertben össze is ugatnak, ha neked azt mondják, nem vagy szimpatikus, azt utána támadni kell? Vera nem intelligens, ezért nem érti a kérdést, nem akar magába késeket szúrni, mert kapott már eleget, a vita sem méltó hozzá, úgyhogy bemegy. Remélem, a fürdőbe, hogy az a két cédénagyságú fülest kivegye. Nem, Sehere és Melinda csontig benyalnak neki, fútehallod, le a kalappal, hogy így megmondtad. Jóhogy, hát Verába öt méterről belekúrtak egy dobócsillagot! Attila nem érti, ha Vera taktikázik, miért szerez magának nyíltan ellenségeket, aztán kiröhögik Veronikát, mert azt mondja, ez a nő egyesével akar kinyírni mindenkit. Nem látjátok? Nincsenek érzései, nem is érzékeny lelkű! Jóvan, Veron, nyugi, nem is röhögünk ki, hogy nyávogsz, majd csinálok neked bundit is tejával.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nathalie 2011.10.01. 02:22:58

@gyvy:
szia.
én is léptem. sziasztok.

kékdelfin 2011.10.01. 02:23:03

ez kínosabb, mint a bandi első estéje volt dijával.

foxglove (törölt) 2011.10.01. 02:23:27

nekem is elég volt ennyi. jó éjt.

kékdelfin 2011.10.01. 02:23:53

na jó, akkor én is felülök a lavinára.
Jóccaka mindenkinek!

kozi001 2011.10.01. 06:49:17

Éva a 10. Nekedvalóban azokkal a rendkívül színvonalas emberkékkel vitatkozott, akik múlkor a saját vérmes szimpatizánsai voltak! :)

Mit nem ér meg az ember...! :)

beacska 2011.10.01. 09:36:51

HAJNI! tegyél vmi linket vhova!!!

én szóóóóóltam! ;D

Tsubasa kapitány 2011.10.01. 10:26:12

Jóreggelt. Belémszorult a sok magvas gondolat mert vagy az időm kevés vagy megszállják a gépemet. A kis kincs kommentejiteknek csak a töredékén vagyok még túl, cudar világot élünk. De a szombat délelőtti matinéidő az enyém:DD Közben minden, amit írni akartam, idejétmúlt lett, de:
1. Ha AM-t mégegyszer meglátom abban a szilikonpántban, vagy kitépem a hajam, vagy nekib.szok valamit a tévének.
2. Olyan jó lenne, ha Gergőt meg Seherét küldenék haza, utálom is őket, unalmasak is, és mostantól az összefoglalók harmada a k.va "románcukkal" lesz tele, nézni sem bírom. Főleg tegnap, mintha fossal kente volna le Sehe a fejét, valahogy nem sikerült a smink se.
3. Busifa nevű kommentelőbe kortól és nemtől függetlenül szerelmes vagyok, ha szabad.
4. Nathalieba is azért, mert felemlegette Kalán nénit, mégha Kinga kapcsán is. Imádom kalán nénit. Pétert utálom. A többit is. Váronika jálánlág a favoritom.
Miért kamuzza magát mindenki fiatalabbnak odabent? Oké, hogy ha igaz lenne, hájjal kenegetne a tény, mert akkor nagyon jól tartom magam, de szerintem kamu... Reszelőhangú harminc, a szenzitívtehén meg 27?!? naneeee

Tsubasa kapitány 2011.10.01. 10:37:20

Mármint az IGAZI Kalán nénit imádom. Nem Kingát.

Silvestris 2011.10.01. 10:57:19

Disclaimer: en nem lattam egy reszet se ennek (meg az elozoeknek se), tehat informacioim kizarolag ebbol a blogbol, meg egy-ket egyeb hirbol szarmaznak.

Kerdesem tehat az, es bizom abban,hogy a tisztelt nagyerdemu elmagyarazza nekem, hogy mi is visz ra felnott embereket, hogy hagyjak magukat ketrecben mutogatni, mint a majmot az allatkertben, csak nincs kiirva, hogy a bentlakokat etetni tilos.

Müller őrmester 2011.10.01. 11:02:55

Zizi nagyon cuki. Ő már akkor is jó, ha csak fexik és csupán röfög.

A kubai kölyök degenerált. Már a koponyaformáján is látszik. A szűz csávó meg hót gáz, márha tényleg az.

Hurri Kán 2011.10.01. 11:05:42

@Müller őrmester:
Igen, télleg az. Télleg hót gáz. :D

Tsubasa kapitány 2011.10.01. 11:07:41

@nathalie: höhö, de jó, Benned bíztam. Visszaolvasok, és örömmel látom, a szilikonpánt nem csak nálam veri ki a biztosítékot.

dr. gernika 2011.10.01. 11:08:24

@nosce: "Ami Péter meg Attila okosságát illeti szkeptikus vagyok, először is sztem az ide írók 70%-a okosabb náluk"
Az ide kommentelők igen, de a lakók nem. Odabent az átlagos intelligencia is kirívó.

capa05 2011.10.01. 11:10:50

@Silvestris: A nyeremény és a hírnév (még ha rövid életű is),magamutogatás.

beacska 2011.10.01. 11:14:04

amíg nincs új poszt, gyorsan ideírom, mert idevág:

én kedvelem AM-t, úgyhogy kérlek titeket, ne ekézzétek a teste miatt. Abban, ugye valamennyien egyetértünk, hogy entellektüelllek lévén mélyen lenézzük a Borgot. Akkor miért baj az, ha vkinek nincs tökéletes alakja? Az őt kritizálóknak van? Én nagyra becsülöm benne, hogy bizonyára tisztában van az adottságaival, mégis bemerészkedett oda, kitéve a testét közszemlére. Sokkal nagyobb bátorság tőle, mint pl. Dyától (ez persze csak vicc), vagy Kingától, akinek egy vita folytán a legerősebb érve a saját szépsége, még akkor is, ha sírva fakad a füle meg az orra miatt, és utána elvárja, hogy 100* megdícsérjék.

Én ezért is bírom Annamarit. és bármilyen kínos volt a tegnapi randi Péterrel, én a sok Borg között becsülöm benne a bátorságát a vallomáshoz.

capa05 2011.10.01. 11:15:09

@Silvestris: Ja még annyi, hogy szerintem nincs mindegyik tisztában azzal, hogy a kerités vagy ketrec melyik oldalán van.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.01. 11:25:30

@Silvestris: Vannak, akik hírnevet, abból megélhetést akarnak és minden áron benne akarnak lenni a tévében.

@beacska: Annamária a leginkább emberi és nő bent, Kinga pedig egy elkényeztetett hisztérika. A törzs-végtagok arányát tekintve Annamária a legesztétikusabb.

Silvestris 2011.10.01. 11:26:55

@capa05: Igen, azt hiszem, igazad van: ezek annyira ostobak, hogy aligha erik fel esszel, mire vallalkoznak; egyszeruen patetikus. Ennel csak az patetikusabb, hogy ezeknek a szerencsetlen Isten barmainak valasztojoga van, de mindegy, ez mar off-topic.

Leonce 2011.10.01. 11:28:00

Légy szives segítségetek! Miért és mennyivel több Kinga mint Dya? Épp úgy alig szól,nála csak egy téma van: menekülés Attila elől.
Dya és Kinga kb. azonos "jónő " kategória. Műmell, elég jó test , közepesen menő fej stb. Péter szerint Dya nem érti, hogy mi történik körülötte. Ezt miből lehet levonni, hogy Dya nem érti?

beacska 2011.10.01. 11:29:55

@Peter_Cs: :DDD ezt nagyon szépen mondtad :DD és a belső értékekről nem is beszéltünk!, bár valszeg nem neki van bent a legszebb tüdeje és mája

beacska 2011.10.01. 11:32:09

@Leonce: abból, hogy folyton visszakérdez, vagy pl. az igazmondó játék alatt mindig "gondolkodási időt" kért magának, és aztán feltette a másik által elmondott kérdést.

Tsubasa kapitány 2011.10.01. 11:35:45

Nehogy félreértsetek, nem vitázni szeretnék, csak kérdezem. Nektek tényleg rokonszenves Annamária viselkedése? Értem, és látom, hogy a villalakók között egy disznók elé vetett Gyöngy(kivéve Zizit:), de a való életben, a környezetemben, nagyon kiborítana. Pedig, én is egy elviselhetetlen, antiszociális tahó paraszt seggfej vagyok. Külsejét sosem szidom, de a szilikonpánt az szilikonpánt.

Leonce 2011.10.01. 11:36:28

Akik adnak valami sót:
Vígjáték:
-Bandika
-Krisztofel
- Veronika

Pszicho thriller:
- Attila
-Péter
-Vera
-Annamari

Erotika:
-részeg Sehere
-Gergő

Normális, de szükség van rá:
-Fecó

Gyeguszok:
-Kinga
-Dya
-Csaba
-Melinda

traff 2011.10.01. 11:54:59

Ordas egy kurva ez a Sehi.Képzőbe is járt.Minden fiatal csaj odajár olaszba' tanulni. Aha.

traff 2011.10.01. 11:58:29

@Müller őrmester:
Ne bántsd krisztofóró koponyáját.Tipikus koraszülött -befejezetlen koponya.

Bandi nem szűz és nagyon hülyén játszik a hülyét, ahhoz is hülye.

beacska 2011.10.01. 12:10:49

@Tsubasa kapitány: nnna, leves fő, tészta kel, gyerek tanul, van egy kis időm a kifejtős kérdésekre ;D

Én azért bírom Annamarit, mert egyrészt nincs benne a makacsul megfelelni akarás (még akkor is tetszik benne, ha néha túlzásba viszi az árral szemben úszásával), nem izgágáskodik, csak néha-néha odabök, és főleg mert ha feladat van, nem nyafizik, odateszi magát és megcsinálja-lsd. csirkepucolás.
Az Arénában szerintem a csajok közt jó eséllyel indul, mert nem kell féltenie a műkörmeit, meg hogy hogyan fest, ahogy lóg pl. a kötélen, vagy bénán teszi a lábát. Talán még Melindából nézem ki, hogy hasonlóan áll majd hozzá a feladatokhoz, és kellő kitartása lesz. (mindkét lánynak)

beacska 2011.10.01. 12:25:20

@témázgató: köszi! hááát, erre varrjatok gombot! ;DD

Tsubasa kapitány 2011.10.01. 12:27:07

@beacska: Értem. Szerintem is jó esélyei vannak az Arénában! Feltéve persze, hogy mondjuk ügyességi, vagy gondolkodós feladatot kapnak, mert akkor a többi nő esélytelen, illetve igen, talán Melinda meg Éva még, de ki tudja. Az a baj, kinézem a szerkesztőkből, sajnos, hogy valami bularázós kurválkodós feladat lesz a csajoknak, nagyon remélem, hogy nem így lesz. Azon rettentően kiakadnék. Nekem azért nem rokonszenves AM, mert. Az elején az a műsor, mikor bejött, rettenetes volt. De túltettem magam rajta, gondoltam, meg lett írva neki, meg majd még kialakul, hogy nem is olyan. Voltak pillanatok eztán, mikor már majdnem bírtam. Aztán mégsem... mikor Attilával vitázott, az nagyon gáz volt. A többi vitája is, meg a gesztikulációi... mondom ezt úgy, hogy mindegyikük elborzaszt. Fecót csípem, és Veronikát, mert egy idő után észrevettem magamon, hogy megsajnáltam, meg szegényke még ahoz is ügyetlen, hogy megjátssza magát. Nagyon nagyokat tudok kacagni rajta. Apropó! Veronika azóta sem olvasott fel egyet sem az anyukája(rtl klub) cetlijeiből! De kár...

beacska 2011.10.01. 12:30:50

@Tsubasa kapitány: sajna Éva nevű nincs bent, ahogy Laci sem ;D

Nekem Fecó lett az utóbbi 2-3 napban...hmmm...szóval kevésbé szimpatikus. Azt értem, hogy be akar illeszkedni, sőőőt, Attila mellett biztonságban érzi magát, de az nem tetszett, ahogy ÚjVerával a korrektséget taglalták, meg hogy soha senkit sem hátba szúrni, 1 óra múlva meg Kingával azon törték a fejüket, ki legyen az, akire mind az 5-en (vagy akkor még hatan?) teszik a jelet és hazaküldik...és ez azóta is megy nála. Mondom, megértem, csak nem tetszik

liberaliskonzervativ 2011.10.01. 12:30:59

ne basszatok, h annamari szerelmet vallot? óbazdmeg, az tényleg kínos lehetett.

most lehet én vok hülye, de nem értem, kb mondjuk két hete vannak bent, én ennyi idő alatt
1. nem leszek szerelmes
2. nem kedvelek meg senkit olyan szinten, ahogy ezek. különösen a "régi lakók" meg az "új lakók" közötti "távolságot" értem. bazz, egy nap különbség volt a beköltözések között.

más: én se értem, de kezdem kingát kedvelni.

Tsubasa kapitány 2011.10.01. 12:31:26

Az első lilaruhás képen nagyon cuki. Az utolsó, feketeszerkós kép is tetszik. De kár, hogy élőben, most, nem így néz ki : /
Mármint attól még nem lenne szimpatikusabb, de neki biztosan jobb lenne.

Tsubasa kapitány 2011.10.01. 12:32:35

@beacska: :DDD öcsémfacsiga. Nekem az új Vera mindig Éva marad.

beacska 2011.10.01. 12:42:10

@Tsubasa kapitány: uramisten! ha Kinga ezeket látná, megütné a guta :DDD de szép lenne!!!

Tsubasa kapitány 2011.10.01. 12:46:08

Egészen biztos. Kingának nagyon csúnya arca van(szerintem). Jameg, Sehe, a másik "széparcú" a RANDIN(áááááá): "volt már randid ILYEN JÓ nővel?" vagy mi. Hú, de megütöttem volna péklapáttal!

Tsubasa kapitány 2011.10.01. 12:49:04

Különben ÉVÁért kár. Neki szerintem szép arca van, biztosan eszes is, megijedtem, hogy szerethető lesz, és nem lehet majd fikázni : ))) de nem. nem jó fej.

beacska 2011.10.01. 12:55:02

@Tsubasa kapitány: róla is láttam műtermi fotókat.
engem az döbbentett le, amikor az éjszakaiban Péter 20 percen keresztül próbálta meggyőzni, hogy itt klikkesedés van és lesz is, és veszekedések, meg egymás kinyírása lesz. Ő meg kikerekedett szemekkel mondta, hogy nem hiszi, hisz mindenki szereti egymást. 20 perc hiábavaló próbálkozás után Peti mondta a Melindának: nnna, beszélj vele, hátha neked sikerül...:DDD

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.10.01. 13:14:52

"A lakók nagyon érdekes kis feladatot kaptak, naptárt kell készítenük a 2012-es évre, gondolom, az Rtl-nél ezzel akarják a világ pusztulását elősegíteni, nanehogymá a maják mondják meg."

most nem tudom nézni az adásokat, csak tőled tájékozodom Te csavaros nyelvű baltás tündér, és hát jó tudni, hogy nekem nem kell tevékenyen résztvennem a világ pusztitásában, megoldják azt mások is nélkülem, ráadásul mindezt követni is tudom zanzásítva szorgalmadnak köszönhetően.

jól szórakoztam!

Csók és kösz!

oázis

James Lavelle 2011.10.01. 13:20:22

Köszöntöm a felhevült egybegyűlteket, újabb elemzések az oldalon:

vv5elemzes.blog.hu/

Üdv és kellemes hétvégét!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.01. 13:53:06

@beacska: És hozzá egy sms, amiben negyvenévesezik Kingát!

Hurri Kán 2011.10.01. 14:55:24

@nathalie:
Mind a tíz tizednek, viszont. :)

Netszamuráj 2011.10.01. 14:59:15

Most véletlenül sikerült belenéznem a legutolsó részbe. Ennek az Attila gyereknek tipikus sorozatgyilkos feje van. Volt egy ilyen kollégám. A kolléganők egy része félt is tőle. ;) Na, ez az Attila gyerek is ilyennek tűnik.

Segít a házmesternek levinni a szemetet, elmosogat otthon, pelenkázza a gyereket. Egyébként meg a pincében tartja a nőket, akiket megerőszakol, megöl, feldarabol. Csak nem biztos, hogy ebben a sorrendben.

nathalie 2011.10.01. 15:26:16

ne csináljátok ezt! Attila töj jó fej, csak kingának kellene eltakarodni.

Hurri Kán 2011.10.01. 15:28:07

Igen. Kb. mint Michael Douglas az Összeomlásban az ominózus gyorséttermes jelenetben. :D

nathalie 2011.10.01. 15:31:45

@gyvy:
hát ott douglas tényleg jófej :D:D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.01. 15:31:46

@Tsubasa kapitány: azért az a csendes mosoly , amivel az arcán Gergő annyit mondott:"több mit hinnéd", az odavágott..:))) Sehere helyében összement volna az arcom..:)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.01. 15:35:04

@traff: ne bántsd már szegényt, szerintem egy tésztagyárban szívta kifelé a makarónitészta belsejéből a spagettinek valót..:))

Hurri Kán 2011.10.01. 15:36:57

@nathalie:
Szerencsére (vagy sajnos?) Attilának nem adnak lőfegyvert a villában, pedig... :D

@fkangi:
Sehénél nem igazán van összhang az agyműködése és az arckifejezése között (sem). :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.01. 15:38:30

@gyvy: itt a bizonyíték, hogy van Élet az agyhalál után...:D

Hurri Kán 2011.10.01. 15:40:26

@fkangi:
Miért, előtte volt? :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.01. 15:42:45

@gyvy: magzati lehetett, mert a csaj tutira már agyhalottként látta meg a napvilágot..hacsak nem rögtön szoliba tolták ki..

capa05 2011.10.01. 15:42:50

Az éjszakáról tud valaki, valamilyen címet ahol meg lehet nézni?

nathalie 2011.10.01. 15:48:54

az kiderült már, hogy hogyan fog történni ez a kiszavazósdi és hogy mikor lesz?

nathalie 2011.10.01. 15:54:13

Nem értem, hogy a villalét miért hozza ki az emberekből a majmot, akik kurkásszák egymást. Lehet én vagyok finnyás, de három nap után nem szedném kristofel szemöldökét mint vera. (ha feladat volt, akkor elnézést).

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.01. 15:56:20

@nathalie: én meg azt nem értem, miért döglenek még este 11-kor is kisruciban, tűsarkúban, talpig sminkben az ágynek nevezett disznóólban.. nincs ezeknek játszósruhájuk?

capa05 2011.10.01. 15:56:53

@nathalie: Telefonos szavazás mind a 14 re a két utolsó (1 lány 1 fiú) kiesik.Kivéve ha a vetélkedőn nem harcolják ki a védettséget.
Csütörtök a napja ( ez nem biztos ) az újak vetélkedése viszont igen.

capa05 2011.10.01. 15:58:05

@fkangi: Szerintem az on-line közvetítés miatt kötelező.

nathalie 2011.10.01. 15:59:17

@fkangi:
ez kb olyan mint a bk-ban kinga,aki mindig magassarkúban mosogat. lehet asszimilálódott ő is a borgba? :D

Hurri Kán 2011.10.01. 15:59:37

@fkangi:
És az is létezhet, hogy eleve szilikon mellekkel született? :D

@nathalie:
Az én szemöldökömet senki nem szedné, nem 3, de 300 nap tán sem. :)

capa05 2011.10.01. 16:00:21

@capa05: Ja meg a szponzor.. most is valami kölcsönző lehet az egyik mert mát itt is elkezdték a jelmezes dolgokat.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.01. 16:03:24

@nathalie: nem tudom, de most megyek, felkapom a kis fekete kosztümömet és elmosogatok :D

@gyvy: pedig biztos jól állna neked egy szép kis vékony csíkra szedett szemöldök.. csak lehet,hogy 18-nak látszanál és mi elkezdenénk lenézni..:P:)

Hurri Kán 2011.10.01. 16:04:20

@nathalie:
Lehet, már az oviban is magassarkú volt a jele. :D

nathalie 2011.10.01. 16:04:53

@fkangi:
én most kisestélyiben főzőm a levest. Egyszerűen adok magamra. ennyi :D

nathalie 2011.10.01. 16:05:53

@gyvy:
hála istennek :D:D Már várom a napot, amikor a faszik is tetováltatják a szemöldöküket, vagy totál kiszedik és minden reggel megrajzolják maguknak :D

Hurri Kán 2011.10.01. 16:05:55

@fkangi:
Ha csak a szemöldököm miatt történne, még nem is zavarna a dolog. :DDD

témázgató 2011.10.01. 16:05:57

@fkangi:
Ma rádöbbentem, hogy nem keveset kell a villalakóknak kibírniuk.
Tegnap éjfél körül még színjátkört kellett kitalálni, alakítani, ma hajnalban belenéztem: 5-kor engedik őket lefeküdni, szerintem délelőtt 10-11-kor van ébresztő.
Közben fogalmuk sincs az időről, tegnap éjjel valamelyikük megjegyezte, hogy késő lehet, elég régen besötétedett. Ehhez képest 23 óra volt, megnéztem. Eközben piálnak, kávét nem látom, hogy innának, csak láncbagóznak. Nem lehet semmi ennyi időn keresztül fennmaradni.

Hurri Kán 2011.10.01. 16:07:15

@nathalie:
Óbazmeg... émmeg nem kötöttem nyakkendőt a kávéfőzéshez... De hát én ilyen eccerű vagyok, nem illemhelyen nevelkedtem, na. :D

Hurri Kán 2011.10.01. 16:08:02

@nathalie:
Ahogy egy-két városban sétáló fiatalembert (?) elnézek, nincs olyan messze ez az idő. :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.01. 16:10:21

@nathalie: :DDD

/lassan kezdem magam szégyellni: zselés körmöm van és át van ütve a szemöldököm..:DD/

@gyvy: nem azéééééér!!! a korod miatt!!!!! :P:)

Hurri Kán 2011.10.01. 16:12:42

@fkangi:
Jajj, ahhoz már hozzászoktam. Már csak azt mondjátok meg, hogy akkor milyen színűre fessem a szemöldököm? :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.01. 16:15:06

@gyvy: milyen színű felsőket, cipőt és táskát hordasz??:DD

nathalie 2011.10.01. 16:18:14

@fkangi:
ööö, valakinek jól áll... :D:D:D
Ha nem a kérdőjel fejű lány lettél, akkor minden oké. a kérdőjel fejű lányok azok, akinek úgy ütötték át a szemöldöküket, hogy olyan a tekintetük mintha folyamatosan csodálkoznának, kérdezni akarnának vlamit.
vagy ha nem ilyen:
youjustcaughtvd.blogspot.com/2009/10/eyebrows-gone-horribly-wrong.html

Hurri Kán 2011.10.01. 16:18:58

@fkangi:
Szigorúan harsányrózsaszínt, ha party van, esetleg neonzöldet. :D

dr. gernika 2011.10.01. 16:23:04

@Netszamuráj: Ezt én is el tudom róla képzelni, de valahogy érdekes módon mégsem tud úgy irritálni mint Alekosz, pedig sokan hasonlítják hozzá. Talán Dexter óta túl jól tolerálom a sorozatgyilkosokat, vagy mert Attila hozzáadott IQ-t tartalmaz.

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Mikor lesz poszt? Itt ülök egy nagy kupac szőlővel az ölemben és olvasni akarok. :))

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.01. 16:25:02

@nathalie: ááááááááááááááá, ilyenektől féltem, azért gondolkodtam rajta hónapokig..:D nem, nyugi, az enyémen nem látszik, barna, normál vastagságú, maradt a saját is, csak így reggelente nem kell arcot rajzolnom magamnak, hanem van tekintetem ébredés után is:)
@gyvy: ezesetben te válaszd bármelyiket a nathalie által belinkelt fotók bármelyikéből..:D
no, megyek mosogatni, mert kiraknak itthonról és kénytelen leszek bekéredzkedni a villába..brrr...:D

nathalie 2011.10.01. 16:30:32

én meg elmentem kajálni és nézni valami sorozatot.
este újra itt :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.01. 16:33:38

@nathalie: Film+2-n Jane Austen magánélete, kosztümös film.

dr. gernika 2011.10.01. 16:36:32

@nathalie: LOL
Bármilyen csíktetovált szemöldök öregít, főleg ha nincs saját. Egyszer asszem már volt itt téma, és kifejtettem, hogy egyedül a száltetoválást tartom esztétikusnak, szigorúan hiánypótló okkal.

nathalie 2011.10.01. 16:39:28

@fkangi:
azt már láttam. de azért köszi:) Meg inkább sorozatokat nézek, most a sons of anarchy-nak állok neki, azt hiszem.

csiri bá 2011.10.01. 17:04:03

@gyvy: Hali. :)
Ez újdonság számomra, mármint hogy sereherének van agyműködése... azt hittem lapos az agyhulláma mint az alföld. :)

xanax · http://bennyhillifier.com/?id=CVTFxYMhwiA 2011.10.01. 17:09:15

Annamai és Péter a villa férgei. Aki őket "emberinek" tartja, az UFÓ. (vagy legalábbis ugyanolyan szarházi mint ők)

Petitefamme 2011.10.01. 17:20:58

Sziasztok!
Hat erdekes volt az eccakai. sztem inkabb Peter volt szanalmas, mert ha valami jo csaj roppent volna ra, akkor siman benne lett volna a dologban (mar csak a dugas miatt is, sztem).

E-leonora 2011.10.01. 17:26:24

Sziasztok. Van valahol egy videómegosztó, ahová vki felrakja az éjszakai videókat? Tud valaki linket adni?

capa05 2011.10.01. 17:29:36

@E-leonora: tegnapelőtt kékdelfin megírta de most még nem , én is kértem már

beacska 2011.10.01. 17:32:51

@Petitefamme: gondolod, hogy mindenkinek a dugás lehet csak a fontos? Az is baj, ha vki megdug vkit, az is ha nem? fura egy világot élünk...

MagasMacska 2011.10.01. 18:47:36

@gyvy:
Hol? Nekem még nem jön
süti beállítások módosítása