Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 5801-5802.

2011. szeptember 28. 15:15 - villanella

Tulajdonképpen csinálhatnánk egy Való Világot a Mátyás térből, ez most már biztos. Mennyivel viccesebb lenne, ha minden szombaton kiszavazhatnánk egy szereplőt, meg beküldhetnénk helyettük egy újat. Hiszen igazából minden karakter itt van, az érintetlen Gabi, az erkölcstelenségből diplomázott Miklós, a tengermély érzésű Kinga, a jótestű szépfiú Balázs, vagy akár a tekintettel ölni képes Klaudia – minden megvan. Ármány, szex, szerelem, minden, ami kell. Ebben a két részben például 12 éven át tartó önmegtartóztatás, pasipestis, szerelmi vallomás és futball is volt, mert az kell, az mindig kell, hogy tudja a magyar, hogy magyar.

 5801. rész:

Laci és Gabi jelenetével indulunk, László bocsánatot kér, amiért megcsókolta Gabit, aki elrohan.

Ezután gyorsan Klaudiát és Hannát látjuk megérkezni a buliról a villába. Hanna berak valami zenét, de Klaudia kikapcsoltatja, mert megbeszélték, hogy a dzsungelzene csak a szobában mehet. Különben is, meddig haragszik még rá Hanna, aki odavan, hogy miért kellett pont a Balázs ebédjén ezt. Meg hogy miért kellett, hogy ez az esemény is róluk szóljon? Klaudia szerint joga volt megtudnia mindenkinek, hogy a Miklós egy aljas. Szerintem titkon csak a mégsem egykulcsos áfa miatt dühös. De ennek a napnak akkor is Balázsról kellett volna szólnia, és ezt Klau most tönkre vágta. Klau hajthatatlan, nem ő vágta tönkre, hanem Miki. Meg a döglött patkány. A fiókban. De miért akkor és miért ott kellett ezt – nem engedi a Hanna, Klaudia pedig közli, hogy szerette volna, ha mindenki a saját szemével látja, milyen ez az ember. Közben bólogat, és egy őrületes fehér nyaklánccal takarja a ráncait.

Miki és Balázs a konyhában. Balázs szeretné, ha Miklós elmondaná, mióta veri át a fejüket. Csak pár napja, mert még nem száz százalékos. A gyerek szerint ez nem volt tisztességes, Miklós szerint meg jó lett volna látni, hogy örülnek vele a képességének. Aztán te raktad-e azt a döglött patkányt az irodába, apuci? Nem-nem, de akárki is tette, az zseni volt. Balázst nem érdekeli, hogy utálják egymást, mert megérdemli mindkettő, de Hannát szereti, úgyhogy ne idegelje őket egyik sem. Miklóstól azt is megtudjuk, hogy az ő idejében magasról tettek rá, mit szólnak a szülők, már ha voltak egyáltalán szülők, mert ugye mindenki árva volt körötte. Balázs elég laza azért, mert örül, hogy legalább műsor volt a bulin és nem unatkoztak.

Ismét Lacinál, pontosabban a fürdőszobájában, ahova menekült Gabi a csók után. Laci a másik oldalon kopog, elnézést kér, amit lágy zongorafutam kísér, igazán kellemes. Művészi képek sora, Gabit a tükörben látjuk, ahogy közli, hogy egyedül szeretne lenni, a végtelenül egyszerű László pedig úgy dönt, hogy addig elmosogat. Biztos, ami biztos, egy csokit azért elmajszol Gabi, legalábbis ezt látjuk a tükörből.

 A Rózsában közben Kinga panaszkodik Ádámnak, hogy neki olyan ritkán van szabadnapja, és akkor most marad a viráglocsolás, meg a tévézés. Ádám egyértelműen flörtöl, hogy ilyen csiniben akarsz virágot locsolni, meg hogy a babhoz otthon ők is beszélnek, hogy gyorsabban nőjön – ez a bab dolog már igazán véget érhetne, de nem ér, hogy bassza meg. Kinga elmeséli a sztorit, hogy hoppon maradt: a Zsófival leszervezett jó kis galériás programja ugrott. És ő mostanában kezd bezárkózni, meg unatkozik is. Ádám elvinné valahova, de ha szabadnapot kérne, kénytelen lenne őt behívni, hogy helyettesítse – ez ilyen Rózsás humor lehet. Zsolt megérkezik, dobj nekem egy francia pezsgőt a hűtőből. Kingát letündérezi, hogy segített neki a drágatáska konfliktust lekezelni. Cserébe fogyaszthat a számlájára nyugodtan, amit csak szeretne. Állat, mehetne a kör sms, ha lennének barátai, de ugye ezek ilyen izoláltan élnek, mint a Villában. Kinga fel akar hozatni kaját, de Ádám határozottan közli, hogy itt szépen leül és megeszi, mert nézni akarja, hogy tudja majd este mire verni. Egyértelműen ezt gondolja, de a szájával azt mondja közben, hogy a legdrágább dolgokat rendelje, majd telefonál Aliznak, hogy dobjon mindent és jöjjön le.

András, Juli, Peti és Bandika nézegetik a medencés képeket az otthoni asztali számítógépen. Nevetgélnek, felidézik az óriási buli legjobb pillanatait, idilli. Petinek támad egy jó ötlete, kellene egy fogadóiroda, hogy mikor mennek megint egymásnak a Berényi srácok. Ne viccelődjön ő, aki szobafogságos, kapja meg jól, majd kikéri magának, hogy akkor nem lehetne-e végre lezárni a múltat? Mert most már igen rendes gyerek ő. És egyébként meg imádja Klaudiát, mert egy zseni, hogy így kitalálta, hogy tud járni Miklós. András közben kíváncsi, mikor fog még egyszer egy ilyen kép készülni, hogy a két öcsével együtt. És viccesen kérdi Julit, hogy te tényleg be akarsz házasodni ide. Ha látná Juli arcát, már nem volna olyan vicces a kérdés.

Laci derekasan mosogat, mikor megérkezik Géza. Hol van Gabi? Itthon, de bezárkózott. Nem hajlandó kijönni már vagy ezer éve. Mit csináltál már megint, te vadbarom. Két férfi, ha beszélget. A csókkal Laci elrontott mindent, meg nem tud a nőkkel bánni. Elzavarja Gézát, fogd a napszemüvegedet és nyomás. Így legyen az ember úttörő, már segíteni sem hagynak, mondja Géza.

A Rózsában koktélt hoz Ádámka Kingának. Igazán úri muri, eljátsszák, mintha rendes helyen lennének. Bécsi szeletet akar Kinga, beszarok, de azt nem akar hozni Ádám, mert túl olcsó. Bélszínt kap majd, meg Alizt. Szabolcs közben kivan, hogy le akarja itatni az ő szerelmét, hogy könnyű préda legyen. Aliz megérkezik, elmondja Ádám a tervét, hogy egyen vele, mert ingyen van. Több sem kell a mi Alizunknak, leül Kingához, most látom közelről, nem szép ez a lány.

Nóránál Attila köntösben a medencés fürdő után. Hátha a bankkártyái még működnek. És Miklós egy geci. Nóra még drukkol, hogy hátha csak tegnaptól jár. Te komolyan elhitted? Miklós egy gonosz, gonosz, gonosz. Mindenki őrá figyelt, mindenkit ki tudott használni megint. Nóra szerint ezt nem tudhatjuk biztosan. Attila kiakad: te őt véded? Nincs az a konfliktus, amiben nem neki adnál igazat. Hogy tudjam elhinni, hogy engem szeretsz, ha mindig neki adsz igazat? Dráma van ismét, Nóra megy és beszél Mikivel.

5802. rész:

Gabi a füriben megengedi a vizet, mintha. Laci kérdi, hogy biztosan nincs-e baj. Gabi a mérleg előtt áll, csodálatos nylon harisnyában, anorexiás, vagy mi van? Fürödni akar. Hogyne. Laci megértő, meg minden.  Gabi melltartóra vetkőzik, és a háját nézi. Ez kell még, egy anorexiás karakter. Azért nem akar dugni, mert dagadt, mi?

Balázska közben elmegy edzésre, már itthon meri hagyni Miklóst, most hogy Michael Flatley. Nóra érkezik, Balázs mondja, hogy Lázár itthon van, ami jó poén, de Nóra nem érti, biztos nem járt hittanra a jogi karon. Amíg felért Mikihez Nóra valószínűleg a lelkiismerete jól felbaszta, mert olyan monológba kezd, hogy Magyarország összes nagymamája könnyezve ül tőle a tévé előtt: háromszor mentem hozzád férjhez, de nem háromszor bántam meg. Folyton azon munkálkodsz, hogy tönkre tedd a kapcsolataimat. Élvezted, hogy engem bármikor iderángathattál. Én mindig, mindent elhiszek neked, de ennek vége. Nem érdekelsz többé. Végeztünk. Ha el akarta mondani Miki, hogy tud járni, miért nem hívta fel tegnap őt vagy a Balázst, hogy ne aggódjanak. Ráadásul a kislánya szíve majd megszakadt érte. Te beteg vagy, Miki, beteggé tett a folyamatos önzés és a manipulációk. Nem akarom, hogy közöm legyen egy ilyen emberhez. Oh, vatamonológ!

Edzés előtt vagy után vagy helyett, nem tudom, de Hanna ajándékot ad Balázsnak, mert tegnap nem tudta átadni. Egy focilabda, aláírással. Hogy sikerült rá aláírást is szerezni? Van egy deszkás haver, akinek egy ismerőse. Úgy. Csodálatos vagy, ölelés és bocsánatkérés Klaudiáért. De az apád is fasz! Nem baj, vicces volt a buli, smároljunk már. Smárolnak.

Laci valószínűleg végzett a mosogatással, a kanapén kosárlabdát néz, amikor hirtelen Gabi elrohan. Kis utána kiabálás a gangon, de hiába. Hogy néz ki ez az ember, de most komolyan.

Kinga és Aliz nagyon csacsognak, hat az alkohol, már a pasikról beszélgetnek. Érzelmi pestis, beszarok. Aliz meg Ádám csak haverok. Helyes, meg minden, de nincs szüksége Aliznak senkire. Jöhet még egy kör ital. Szabi extrém féltékeny: jó hogy nem folyik ki a szemetek, szánalmasak vagytok.

 András Julival a Rózsában. Marha szórakoztatóak voltak a fotók. Néha jó nevetni, és nem kell az életet olyan komolyan venni, tudjuk meg Andrástól. Juli azért megkéri, hogy az esküvőjükön ne legyen ilyen. Meg hogy figyeljen oda az öcséire. De akkor ő meg az anyjára.

Beesteledett, Ádám hazakíséri Kingát. Felül a korlátra, és benyomódik a telefonja, az utoljára tárcsázott számot hívja. Közben Szabi otthon mondja Aliznak, hogy nyomul Ádám Kingára. Ekkor megcsörren a lány telefonja. Ádám az, de csak véletlenül. Aliz kihallgatja, mit beszélnek. 5 perc alatt összekészülök, annyira gyönyörű vagy, menjünk el valahova táncolni. Én nem randizom és pont. Hidegen hagynak a pasik, jó éjszakát. Mi van, leszbikus lett? Aliz leteszi a telefont.

Gabi Nórához rohant Lacitól, hogy kiöntse a lelkét. Most elmondja, hogy anorexiás, vagy mi? Mi történt, Gabi? Menjünk le borozni a Rózsába és ott mondd. Nem akar Gabi emberek közé menni, meg hogy meghallja bárki. Laci a baj. Mostanában Laci egy bunkó, mondja Nóra, de nem, Gabival cuki. Csak Gabi össze van zavarodva. Elmondja a sztorit, hogy jól elvoltak, de aztán megcsókolta. Nóra nem érti. Letámadott? Nem csak Gabi idióta volt, mert ellökte és berohant a füribe. De miért? Erőszakoskodott? Mondjuk, én sem érteném, az igaz, úgy sem értem, hogy láttam. Nem bírt a szemébe nézni, hogy elmondja, hogy erre nem képes. De miért nem vagy képes rá, te idióta? Megtudjuk: Gabinak Azóta nem volt senkije. 12 éve. Szerintem Azóta már be is nőtt neki akkor.

Ádám ágyaz a hálóban, jön Aliz dugni. Mert üres az ágya és hideg. Smár.

Miki otthon szendvicset csinál, de Balázs lenyúlja egy labdadobós csellel. Mikinek szar kedve van. Hát persze, hogy Nóra. Hisztizett egy sort, hogy csak manipulálni akartam, mondja a fiának. Balázs azt mondja, hogy neki ez egy szép ajándék lett volna, mármint, ha ott coming outol, hogy tud járni. Miklós azonban vall, hogy elsősorban nem azért nem mondta el hamarabb, hogy őt meglepje, hanem arra gondolt, hogy csak addig törődik vele Nóra, amíg a székben ül. Mert szereti őt. Mindig is őt szerette és fogja szeretni. Huh. Egy életre vállalná azt a kerekes széket is, csak Nóra megint az övé legyen.  Meg nem tudja, hogy ebbe most bele kell-e nyugodnia, vagy harcolni érte, amíg csak él. Szerintem harcoljon, most már mit veszíthet, nem? Mittomén, még anthraxot nem küldött, sok faszság volt már, de biológiai fegyver még nem. Na?

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása