Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 5795-5796

2011. szeptember 23. 14:09 - dj Zax

A tegnapi bab saga után ott folytatjuk ahol abbahagytuk, mármint a beszorult szauna ajtónál. A szaunában dög meleg, ma Edinának jutott a szopóálarc, dől róla a víz, dobja le a textilt, izzad, nem bírja a bezártságot, nem így ismertük meg na. Aliz szerint mindjárt itt a szaki, addig is le kellene venni a hőfokot. Kék egyenlő hideg, piros egyenlő meleg - hangzik el a definíció, de hát Aliznak ez is nagy cselendzs. Szerinte ha lehűl a szauna, az ajtó összemegy és ki lehet nyitni, szerintem meg érezni kell a pénisz és a szauna ajtó közötti különbséget. Eközben Miklós cár magányos farkas pózban őrzi a kerekes széket. Ráült, nehogy ellopják. Érkezik Gabi a bevásárlásból. Te Gabi teeee! Te mondtad annak a kígyónak, hogy Balázsunk Hanna Montánánál aludt és nem abakuszon számoltak? Hát igen! Akkor legközelebb ne szólj szám, nem fáj fejem legyen, te büdös bogár! Balázs és Miklós cár tabu, róluk nem nyilatkozunk.

Szaki fejti a beszorult szauna ajtót flanel ingben és melles nadrágban. Aliz megint rápróbál az egyetlen általa ismert fizikai összefüggésre, a hőmérséklet hatására történő térfogat változásra, de szakink jobban ért hozzá. Neki is megy pajszerrel, feszegeti a szorult helyzetben lévő vadonás új szauna ajtót, hogy kiszabadítsa a csapzott hajú ex szépségünket Edinát, aki hiába tiltakozik a pajszer ellen a szauna árára történő hivatkozással, a helyzetet mégis csak szakink oldja meg egy felütéssel: „Csókolom! Most ki akar gyünni vagy nem?” Na ezért kár volt szakembert hívni. Szakink önfeledten pajszerolgat, míg Edina fakogatja Alizt, hogy Ádám miatt akarta elkészíteni finn módra, kár hogy Aliz nem is tud főzni, de elkészíti majd a Buday! Mondjuk Edina jelen állapotában kurvára nem versenyképes Alizzal, kicsit megfojt a sminkje a grillben.

Hanna tömi Peti fejét valami mesepályázattal, ahol is a mese egy szomorú királylányról szól, erről egyből Linda jutott eszébe. Hanna! Szerintem ez még langyos se! Messziről futottunk neki, de lassan oszlik a köd, megvan a nagy terv: jókedvre derítik Lindát. Nagy ötlet! Ha csak nincs egy aranytömb a birtokotokban, akkor nem lesz egyszerű. Közben a Rózsában Szabi meg Ádám lapogatják egymás hátát verbálisan, faszák vagyunk nincs is párunk, mire megjelenik Aliz. Valami erőset kér és újságolja az új rekordot! Fél nap alatt rúgták ki a szoruló szauna ajtó miatt, de most tuti talál jó állást. Mondjuk megtekercselhetne egy 220-as trafót, az jól állna neki. Vili bácsi ismét (vagy még mindig) táplálkozik. Linda caplat be, Tell Vilkó nem is kerülgeti sokáig a forró kását, te Linda teeeee! Itten van ez a lógó pöcsű Peti, oszt hót szerelmes. Neked meg a csöcsöd lóg, há mér nem adsz neki még egy esélyt a használaton kívüli uborka savanyítódban? Majd meglátja mit tehet. Így kell ezt Vili bá. Ahogy kommentelőnk írta: Vili bácsi for president!

Edina támolyog be a Rózsába, Ádámot keresi, komoly, mint akit frissen mikróztak. Szakitósdi készül Aliz miatt. Ádám alázza Alizt, közben alázatoskodik, nehogy elázzon, de a helyzet éleződik, Edina előz: elűzlek, te Aliz-alázó! Szándékosság ténye merült fel, élettel összeegyeztethetetlen sérülések voltak kilátásba helyezve direkt módon. Ezért a döntés végleges, Ádám mókusa odúból kitiltva, máshová hordja a makkot és mogyorót. Peti és Hanna dolgozik a Linda békítő terven, mikor megérkezik a célszemély. Bukta van, nem is akármilyen, a terv a múlté, megcsalás gyanúja merült fel azonnali hatállyal. Peti meg tudja magyarázni, de könyörgöm... minek? Hanna közben olyan hálás szemekkel néz, mint aki most vette le a füstöt Petiről és nem sokára aprítanak valamit a tejbe is. Le is büdöskurvázzák azonnal intelidzsent módon. Linda kiront a függőfolyosóra, Hanna trappol tramplimód utánna trallala, meglepetés készül neked, mondja sallala. Már nem az, csak szólok. Lindát ne győzködje senki, szuverén ember, lopott már aranyat, el tudja dönteni kire haragszik. Uff.

András és Juli szólítják le Petit tanulás közben, aki éppen szarik a függőfolyosón vitahiányban szenvedő IQ fighterek kölcsönös verbális baszlatására. Te Peti, örömmel vesszük tudomásul hogy a szoba fogság hatására javulnak jegyeid..., de csengetés szakítja félbe a mantrát, érkezik az örök vidám, szűzoltásból bukott Balázs. Érettségi buli invitálás folyik, medencés party lesz ebéddel, Peti szobafogságát fel kellene függeszteni azonnali hatállyal. DE, egyezik bele András. Ismét cseng a csengő, Hanna vonul vissza a várba, béna csók csattan, oszt újságolja a Lindát. Meglepetést be köll fejezni, mert olyan az, mint a sósav, az majd megold mindent. Ádám rohanja le odafent Alizt velejárásból. Faszé mondtad Edinának, hogy járunk? Nem mondtam, de mondtad, de nem, ésatöbbi, ésatöbbi. Ádámnak kiesik egy csomó lóvé a hímkurválkodásból, de levonjuk a lényeget Aliz és Ádám nem jár, csak dug, igazán példás magatartás. Itt legalább nem kallódnak a tartozékok. Luca rohan haza, megnyerte a bab csíráztató versenyt. Vége bazmeg! Nincs több bab, beszarok! A bab saga véget ért.

Balázs és Hanna fejtik a békülés sztorit, mikor megérkezik táskás szemű Klaudia, Balázs kopjon le és jegyezze meg, a szipirtyó beleegyezése nélkül nincs villalét. Kurva nagy diszlájk! Hát hogy lesz ebből szerelem? Legalább is olyan, ami minket érdekel? Hanna is húzza meg magát, ne hazudozzon ittenék, meg csak vigyázzon ezzel a Balázs gyerekkel mert ez Miklós cár fia és az életveszélyt jelent. Hú de kimért vagy Klaudia! Nem kimérésben dolgozol? A vén kigyó perisztaltikus féregmozgással kivonszolja magát, a fiatalok összeülnek és megbeszélik a mindössze 1 soros vészforgató könyvet. Majd vigyáznak Klausszal, ennyi. Luca eközben Timikét fogadja, aki rögtön megtalálja a tápoldatot, amivel a babot csíráztatta Overdose dublőre. Csalást kiállt, de Luca okos mint az anyja. Kiegyeznek egy döntetlenben és elosztják a nyereményt. Lám van ebben a bab témában némi tartalék.

Rózsában Linda netkávéz, Balázs zavarja közben, Hanna témával zaklatja. Jöjjön már le a szerről, oszt békéljenek meg. Már felejtős, hogy Hanna Petit hívta szűzoltónak, nem is gondolták komolyan, meg ilyenek. Linda teszi fel a bónusz kérdést: miből gondolja Balázs, hogy őt nem verik át, mint szart a palánkon? Egyáltalán Hanna tényleg szűz? Merhogy vót az a sztori, amikor Hanna Montana lemeztelenedve, csúnyácskáját felajánlva feküdt be Kertész Géza ágyába. Még jó hogy nem Vili bácsiéba jegyzem meg. Balázs arcán „lökd meg a kecskét” játszik az ideg. Miklós cár eközben órásat játszik a lakásban: körbe jár. Mozgását nézve már levette a gördülő talpú cipőt, helyenként viszont még beférne a mátyás-téri break válogatottba. Az udvaron Ká kígyó zárja a kócerájt, összefut Atikámmal, aki éppen hazafelé tart. Hogy megy a legénybúcsú szervezés Atikám? Sehogy, nincs akadálymentes hely ahol Miklós cár is eszméletlenre ihatná magát. Osztán át is térnek a valóban béna-e Miki, vagy csak megjátssza az egészet témára, ebben sokkal jobban ki tudnak teljesedni. Kölcsönösen megosztják Miklóssal kapcsolatos lábmozgatós sztorijaikat, majd lájkolják egymásét. Tiszta Facebook Live! Én mondom nektek....

Balázs ér haza, kecóban sötét, kapcsol egy pilácsot, majd rögtön lefakja Hannát a Géza ügy miatt telón. Közben Miki tűnik fel a bejáratban, settenkedik egy kurva nagy lámpával, persze kerekesszék nélkül. Betörni megy ezt én mondom néktek. A kerekesszék alibi, tiszta Agatha Christie. Ki is oson végszóra. Ádám csinosítja magát Aliz orra előtt, aki két pofára tolja a barack befőttet. Dolores-hez készül, újraindul a hímkurva biznisz, lesz pénz vazelinos pénisz hosszabbításra. Nincs harag mondják ki a felek, Ádám cerkája kihegyezve, indul políroztatni. Az udvaron az atomfizikusok esnek ismét egymásnak mert Linda genyóskodott, Hanna haja tépésre csábít, de a kis Veszprémi nem viszi be az öv alattit. Barátságnak vége, Linda hazahúz a Vili-Gizi rezidenciára bárányokat számolni. A sötét udvaron Miki tűnik fel, lassan jár, pont mint aki tudja, hogy akkor tovább ér. Klaudia irodájába jut be észrevétlenül, leül az íróasztalhoz írógépezni. De nem, csak telefonál. Feri bácsit hívja, szívesség kell, nagyon figyeljen! Szerintem nagyon figyel. Figyel Castro.

Címkék: barátok közt
10 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Acron 2011.09.23. 20:32:38

Hát ez megint fantasztikus volt, komolyan jobb,mintha nézném :) Köszi! Vinnyogtam a röhögéstől!!!

TaZ (törölt) 2011.09.23. 21:16:33

Ezt a "diszlajk" fordulatot elfelejthetne az iro, mert kurva eroltetetten hangzik. Amugy vicces, foleg, hogy fogalmam sincs, ki kicsoda :)

Lacusru 2011.09.24. 00:15:46

Én láttam tegnap... de még így utólag is jó volt elolvasni... tetszik a stílus -:) Köszi!

Dr_utcai_arcos 2011.09.24. 09:22:18

Baszki...Lesli Lawrencet is ezért utáltam meg. Ott az a rohadt bab, ÉS valami visszautalás történik, hogy Güzü néni azt mondta, azt nem szabad szteroidozni. Mi meg szegény tv-zők csak lesünk kifelé a fejünkből, hogy ezt a szálat miért nem építették bele valamelyik részbe,hogy legalább perverz módon szurkolhassunk a lebukásnak/nem lebukásnak.(Egyébként kis visszautalás, Klaudia már megint túl sokat gondolkodik, egy frissen megbénult ember simán megpróbálna felállni a székből, hogy pofán illesse, ez egyszerű reflex, amikor is a delikvens lábaszegett kőként hullana vissza a kocsiba/ra.)

Kettes · http://orulunkvincent.blog.hu 2011.09.24. 09:27:35

"kicsit megfojt a sminkje a grillben"? Lenyelted vagy a nyakad köré tekeredett? :-D

sulcus (törölt) 2011.09.24. 09:28:24

Emberek,leesett már az a műhold,vagy meddig üljek a pincében?

Herlock Sholmes 2011.09.24. 09:51:51

Klaudiát meg kell dícsérni, szorgalmasan szedi a szempüffesztőt.
Lassan már nincs is szeme.

dj Zax 2011.09.24. 18:33:05

@Kettes: Úgy jártam, mint a helyesírás ellenőrző. Helyesnek tűnt, csak így kár, hogy nincs értelme... Természetesen a smink megfolyt :-)

dj Zax 2011.09.24. 18:33:48

@sulcus: Kijöhetsz. Műhold off.
süti beállítások módosítása