Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1x01

2011. szeptember 13. 12:20 - Hódos Hajnalka

Nohát nem tudom, mennyire jó ómen, hogy az első posztot 13-án írom, mindenesetre megragadom az alkalmat, hogy szívem összes szeretetével köszöntsem azokat az elvetemülteket, akik – velem együtt – alig feleszmélvén a VV4 okozta sokkból újra a tévéképernyő előtt találták magukat. Tegnap este kezdetét vette a méltán népszerű ValóVilág ötödik szériája, és itt vagyunk újra mi is, részünkről semmi nem változott, továbbra is Sigismundus a képrabló, én írok, a Mindenható Atyaúristen magyar hangja és földi helytartója pedig továbbra is sixx. Nem maradt más hátra, minthogy belevágjunk és megnézzük, hogyvót a tegnap esti, mondjuk ki nyíltan, ritka trágya első beszavazó, az Alfahímekkel kezdtük.

Mivel szándékosan nem tájékozódom a műsor részleteiről, hogy annál jobban odabasszon egy-egy műsor, fogadni mertem volna, hogy az Alfahímek legalább egyike hófehér nadrágban, dekoltázsban lesz, valamelyik a három közül kacsintgatni fog a kamerába fogsorvillantással egybekötött übermencs mosollyal (Bierhoff samponreklámja remélem, még mindenkiben élénken él), a hosszabb, fekete, olajos hatású hajat nem is említem, egy Alfahímnél alap. Ehelyett jött három önjelölt hmcs (helyimenőcsávó) na de lassan a testtel, a főcímdal ugyanaz (puszi, sogeking) erre legalább nem kellett költeni. Őszintén sajnálom, hogy a VV4 alatt ellőttem a „Balázs úgy néz ki, mintha a Brokeback Mountain sztájlisztja öltöztette volna fel” igen remek hasonlatot, mert most is éppen úgy néz ki, az a kék kockás üng pontosan olyan, mint a megfáradt negyvenesnek sminkelt, valójában színész1 képesítésű húszéves háziasszony huszonhétszer kimosott ruhadarabja akármelyik mosópor reklámban. Szóval, Balázs kezéből már csak egy lasszó, vagy egy balta hiányzik, beee, nekem bezzeg van. A legfontosabb, hogy pár dolog változott, a Villa teljesen átépült, hát szép lett, tényleg, és pár szabály is, például, a párbaj nyertese nem kap automatikusan védettséget, azért az újonnan épült Arénában kell megküzdeni. Vérengző vadállatokat és Maximust vizionálok.

A lényeg úgyis, hogy egy, aki mindent visz, remélem, az én első posztom jobb lesz, mint Balázs első műsorvezetése, de nézzük a kategóriákat, kik indulnak harcba a fődíjért. Itt szakad ki belőlem az első aztakurva, az amanozok közt van egy csaj, akivel hegynek fölfele lehetne szántani, egy másik szőke nő paradicsomot nyom szét, mert az szexi, a szüzek (istenem) rózsákkal ugrándoznak és van egy csaj, akire számomra ismeretlen okból piros harisnyát (combfixet?) adtak, ami önmagában borzalmas, nos, ő egy görögdinnyét készül kettészelni egy karddal. Az meg biztos fura.

 

Na de jöjjenek a női szívek megdobogtatói, az Alfahímek! Rögtön elsőnek jön Viktor, hasonlóan sztájlisztolva, mint Balázs, érkezik Beló, és akkor itt meg is állnék egy pillanatra. Jézusfasza, most azonnal magyarázza el valaki, miért kell spiráldajjerelt, vállig érő hajat hordania egy ivarérett férfinek? Hálistennek elég gyorsan érkezik Gergő, és itt fogalmazódik meg bennem, hogy aki az Alfahímek kategóriába sorolta ezt a három pasit, az vagy hímet nem látott még, vagy átbaszták kávészünetben vicces kedvű kollégák és azt mondták neki, a görög ábécé az omegával kezdődik. A fiúkra már két napja lehet egyébként szavazni, úgyhogy most megmutatják az állást, Viktor 18, Beló 22, Gergő 60%-on áll. Balázs megragadja az alkalmat és a szánkba rágja, hogy kell szavazni, ettől megint ápoltnak érzem magam egy sárga falú intézményben, és akkor most ismerkedjünk meg részletesen a srácokkal, Viktor kisfilmje.

Mivel Viktor Alfahím, egy sötét hajú lánnyal ébred egy ágyban, a lányból csak a haját látjuk, közben megtudhatjuk, hogy Viktor aktív álláskereső és esze ágában sincs lekötni magát. Mivel ez Alfahím és nem Türhő kategória, a következő jelenet nem az, hogy ébredj kisanyám és húzzál haza anyádhoz, majd hívlak, höhö, hanem ő romantikus. Mivel Viktor motyog, alig értem, mit mond, még hangosítás után sem, évekig élt Franciaországban, a francia lányok hétszer hangzik el egy mondatban, és megismerkedett a francia konyhával is, azért vág úgy a séfkéssel, mintha egy életlen fakés lenne. Fontos neki a sport és a teste, gondolom, ezért varratott magára egy teljes hátat betöltő jakuza izét. Ő az egyedüli fiú a családban, lefordítom, anyuka kisfia. Ő egy kalandvágyó csávó és vezéregyéniség. Szereti a konfliktusokat. Kár, hogy kimondani nem tudja. És mindig neki van igaza. Beló, mit szólsz te ehhez? Hozzá képest Viktor le van maradva, ő a domináns hím. Domináns hím. Felröhögök. Erről az a komment jut eszembe, amit az azzurrin írt nekem egy gyökér, idézem „ ennek a cikknek nem a cukisagon van a helye? ki nem sz@rja le hogy milyen a kabalaallat? ez itt a foci-sorivas-szurkolas maszkulin oltara…” Ismétlem, maszkulin oltár.

És akkor, jöjjön, aminek jönnie kell, Beló bemutatkozása, aminek a végére magzatpózba görnyedve nyöszörögtem a dohányzóasztal mellett, a földön fekve és aminek a hatására most is remegő kézzel gyújtottam rá. Beló 45 éves, úszó- és szaunamester. Nagyon fontos neki a megjelenése és a mélyvíz felügyelete. Meg nem lehet csak úgy seggest se ugrálni a medencébe, a kis köcsögök jó, ha tudják, mi a rend! Beló élet és halál ura a strandon. (szó szerinti idézet) És az úszómesterség nem egy szakma, hanem hivatás. (ez is) Ha mindez nem lenne elég, Beló elektrikbugizik és vicces is, jókat derülnek rajta a kollégák. Belónak kéne szólni, hogy nem mindegy, veled vagy rajtad röhögünk, ugye. Van egy tizenkét éves lánya, az anyját csak „az asszonynak” hívja és ő a legfontosabb nő az életében. Ezer plusz mínusz száz nőt dugott meg (én meg indulok a következő Look of The Year versenyen, közvetlenül azután, hogy Jamie Lee Curtis rám hagyományozza a „Test” címet) és végre kiszabadult az egyszobás lakásból, ahol az anyjával él. Ha van Babettával jár és van macskája is, sikoltozni kezdek. És amit feltétlenül meg kell említenem, minden nyelven tud halandzsázni.

Jó, mindenki dolgozza fel egyénileg a leírtakat, jöjjön Gergő, akiről azt kell tudni, hogy Dukay, igenigen, úgy ám. Ő a nagy és okos báty. Egy igazi bika. 31 éves, tíz évvel ezelőtt volt egy igen komoly két évig tartó kapcsolata. Egy lánnyal, egyébként. Hát és ő volt böriben, mert teljesen véletlenül belecsöppent a drogkereskedelembe. Megpróbálom elképzelni a jelenetet, Gergő reggel elindult otthonról a kisállatkereskedésbe, hogy a teknős szemgyulladására cseppeket vegyen, és egyszercsak, hogy, hogy nem azt vette észre, hogy nála van hatezer extasy tabletta, hát ez meg hogy került ide, ki érti ezt? Öt és fél év fegyház, jó magaviselet, hát persze, rengeteget változott és megtanulta értékelni az apró dolgokat. Előveszem a papírzsepit és letörlöm a meghatottságtól csordogáló könnyeimet. Hát sűrű három perc volt, bólogat komoly arccal Balázs, nem kérdés, hogy a bezártságot bírni fogod. Meg az sem, hogy ki kerül be, ugye. A fiúk aztán véleményt mondanak egymásról, azaz egymást ekézik, kénytelen vagyok Gergővel egyetérteni abban, hogy Viktor szürke egyéniség, Beló meg kicsit túlspilázza magát. Nyomjunk Gergőre, mondja Gergő. Ezután rögtön drámai pillanat következik, Balázs lezárja a szavazást. Valaki pillanatokon belül VillaLakónak mondhatja magát, lássuk, ki az első VillaLakó! VBG vagy GBV?

Mutassuk már meg, mert Balázsnak már az első adáson elmegy a hangja! Gergőő!! Nahát, micsoda meglepetés, Gergő búcsúzik az öt legjobb barátjától, a többiek sajnos nem tudtak eljönni, aztán fogja a bőröndjét, mi meg felkészülhetünk az újabb csapásra, ma a Szenvedélyes Nők beszavazóját követhetjük nyomon, mit mondjak, alig várom, fogadjunk, hogy lesz pucsítás valami extrém helyen, gondolok itt egy esztergapadra, meg zsinórtanga, és az elmaradhatatlan önmagam adom a Villában.

Címkék: vv5
649 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hurri Kán 2011.09.13. 12:31:46

ez sem lesz eccerű... :)

avanivi 2011.09.13. 12:53:54

Hajni , imádom ahogy írsz :)

dads gonna kill me 2011.09.13. 13:02:10

a paradicsomos csaj úgy néz ki, mint egy beckystevensre sminkelt jessica simpson

HH: mesés vagy!

Albino Vernyul 2011.09.13. 13:07:02

@gyvy: Nem lesz... Neeeeeeeeem....

Talpig Jimmy 2011.09.13. 13:09:12

nosce pajtás be van rozsdásodva?

foxglove (törölt) 2011.09.13. 13:29:05

Hajnalka, nem tudom, hogy csinálod, de az a feszültség, amit néha ez a borzadály vált ki belőlem, valahogy mindig elpárolog belőlem, amikor olvaslak. köszi:)

E28 524TD 2011.09.13. 13:46:57

Hajrá Hajni (meg a Roma ugye)

Hódos Hajnalka 2011.09.13. 13:52:05

@Sigismundus: újra hála és köszönet, cuncimókuska! :)

Hódos Hajnalka 2011.09.13. 13:54:14

@E28 524TD: :) hát a kezdés eléggé hogyimongyam, lófasz és esti fény volt... már nem ez, remélem, a Farkasoké. :)

@foxglove: :)

@Bloooo: én is! :)

@dads gonna kill me: pussz! :)

@avanivi: én meg téged! :)

prof. Perselus Piton 2011.09.13. 13:55:01

Jó reggelt kispajtások, szia Hajni óvónéni :-))

Hurri Kán 2011.09.13. 13:56:25

@Hódos Hajnalka:
Izé... korán van még az öregfiúknak... :DD

grabb1 2011.09.13. 14:01:58

Ideny eleji forma. Ugymond.

Vörös Szonja, a tetovált lány 2011.09.13. 14:02:47

tök jó, hogy Hajni nem volt lusta leírni kb. azokat a szavakat, amelyek összegyűltek bennem a tegnapi adás láttán :))

igazából Balázstól vártam valami jó kis szurkálódást, de elmaradt.

a Legaljahímek pedig hozták, amit vártam, bár Beló képes volt mindent felülmúlni, amit eddig az emberi egóval kapcs. tapasztaltam...

prof. Perselus Piton 2011.09.13. 14:06:45

@van-e szándék: nem szólnál, hogy olvasnivaló van...irigy vagy :-))

varand 2011.09.13. 14:07:51

Szia Hajni!
Örülök, hogy megint írod a vv hogyvoltot!
Derűt és kitartást a mostani szezonhoz! Elnézve a fejeket lesznek kemény pillanatok! :)

B-rocker (törölt) 2011.09.13. 14:15:54

Hugi ezek szerint még mindig mélyen öblöget. Garatula.

GGG77 2011.09.13. 14:17:40

Minden nap várom a poszt, Hajni!

Hódos Hajnalka 2011.09.13. 14:22:58

@prof. Perselus Piton: szia :)

@grabb1: kemény szavak ezek, szivi. :P

@varand: szia, én is örülök :)

@B-rocker: ha nem tetszik, nem olvasod, nem kommentelsz, pláne nem kúrogatsz.

@GGG77: :) hijj, ez az avatar még mindig böki a szemem :D

Mme Chauchat 2011.09.13. 14:23:47

terápiát? megelőző jelleggel?

suzy q 2011.09.13. 14:23:48

a tegnap adás után úgy vártunk, mint a messiást.
belónál kicsit megijedtem, hogy újabb alekoszt kapunk, aki csak az elején volt vicces, meg már egyszer ellőtte a csatorna. szerencsétlen beló, akkor vinnyogva röhögni, mikor körbejárta a kollégáit nevettetés gyanánt, és hogy azok milyen fejet vágtak.
ennek a viktor gyereknek meg valaki mondja már meg, hogy rohadtul nem lesz szimpatikus, ha a francia lányokat így felmagasztalja, mert mi magyar lányok meg akkor mi? kapáljuk a földet?
gergő anúgy jócsávó, miatta lennék heteró. (nem)

a mai kategória a szenvedélyes nők, tehát kurvák?

jaa azt el is felejtettem ondani, hogy veronika már kinézte magának gergőt. ööö ööö öööö aha

telkoe 2011.09.13. 14:25:39

TV-t nem nnagyon nezek, de lehet hogy el kell kezdeni hogy a hogyvolt minden poenjat megertsem. Bar TV nelkul is nagyon jokat lehet rajta rohogni.

Herlock Sholmes 2011.09.13. 14:25:42

Inkább hulahoppoznál e helyett a hígfos helyett.
Vagy közben.

sirokkó 2011.09.13. 14:26:44

Sziasztok!Hát folytatódik!!!Már vártam,hogy olvashassalak titeket:Kösz Hajninak,...megint remekelt.Jobban élveztem,mint az adást.

Hurri Kán 2011.09.13. 14:27:06

@Mme Chauchat:
Azt tudjuk már, mit kell megelőzni? :)

SororFormoza 2011.09.13. 14:27:41

Nézni kínos volt, olvasni élvezet:
Nagy vagy, Hódos H.

Az alfa-hímringyókról nem illik nyilatkoznom, pedig akarnék.

Gaspacho (törölt) 2011.09.13. 14:28:23

Hiányoztál, Hajni. Most már sokkal jobban fognak telni a napjaim. :)

Mme Chauchat 2011.09.13. 14:28:31

@gyvy: preventíve, a saját védelmünkben

rabia 2011.09.13. 14:28:36

hello mindenkinek. hát Beló nagyon súlyos volt, meg az alfahímek mamái. Az egyiken volt valami pink kosztüm... na, az fájt.

Hurri Kán 2011.09.13. 14:29:04

@Mme Chauchat:
Hogyan képzeled a terápiát? :D

Mme Chauchat 2011.09.13. 14:29:49

@gyvy: MMKK csoportos. Adások után, közvetlenül.

Hódos Hajnalka 2011.09.13. 14:29:53

@Herlock Sholmes: hát drága, hogy fogunk így orbitális prüntyizéseket rendezni, ha már az első posztnál leugatsz, azt meséld el nekem ;)
nem beszélve az elmaradt szánkós randinkról, ugye.

@SororFormoza: pedig kíváncsi vagyok veszettül a nyilatkozatra :))

rabia 2011.09.13. 14:31:18

meg volt alekosz nőjén (amelyik nem veronika és nem szőke) valami förmedvény ruha. na, az is fájt.

meznyul 2011.09.13. 14:31:19

Drágáim! Hajni anyu! :)
Jó újra veletek itt! Bár én nem írok, csak olvasok, de azt minden nap!
Sziasztok!

prof. Perselus Piton 2011.09.13. 14:32:01

@Mme Chauchat: nekem egutózó jelleggel is kellene még az előző széria miatt...olyat lehet?
puszim

Hurri Kán 2011.09.13. 14:32:44

@Mme Chauchat:
Nem hatásosabb, ha már közben elkezdjük?

@SororFormoza:
Szerintem ne fogd magad vissza. :)

Mme Chauchat 2011.09.13. 14:33:38

@gyvy: hát dehogynem...és különszobás megoldás a súlyosabb esetek számára.

Hurri Kán 2011.09.13. 14:35:10

@Mme Chauchat:
Ez elég vészjóslóan hangzik...

Mme Chauchat 2011.09.13. 14:35:44

@gyvy: mert az. Vészt jósló. Jósló fájás

Hódos Hajnalka 2011.09.13. 14:36:23

@meznyul: szia :)

@prof. Perselus Piton: logopédusunk egyelőre nincs pedig. :D

Prophet 2011.09.13. 14:40:19

Fingófára miért nem kérdeztek rá a sittes gyereknél? Biztos tudna mesélni, hogyan kell érzékien mozgatni a csípőt. Persze lehet, hogy a másik oldalon állt.

Birsalmamag (törölt) 2011.09.13. 14:42:14

@van-e szándék: @prof. Perselus Piton: @Mme Chauchat: Halihó kispajtik! :)))

CSókolom Hajni néni! :)

Birsalmamag (törölt) 2011.09.13. 14:42:45

@van-e szándék: @prof. Perselus Piton: @Mme Chauchat: Halihó kispajtik! :)))

CSókolom Hajni néni! :)

Mme Chauchat 2011.09.13. 14:45:49

@Szaffimacska: manóbébilánykám! (amíg nem lesz újabb szakkifejezés...)

Birsalmamag (törölt) 2011.09.13. 14:48:46

@Mme Chauchat: Lesz, lesz, csak adjunk nekik időt hogy a "színvonal" megjelenjen. :DDD Majd gyűjtünk megint. Meg jó leszek, sőt, jó kislány, ígérem! :)))

Akka a bölcs vadlúd 2011.09.13. 14:49:24

Örülök, hogy újra itt a Való Világ, de csak miattad kedves Hajnalka, imádom az írásod, csak így tovább! :-)

dr.pupak30 2011.09.13. 14:49:57

tetszett az írás. képed nincs? :)

Mme Chauchat 2011.09.13. 14:50:51

@Szaffimacska: szuvenír jogunk kompatíbilisnek lenni. Vagy akopaliptikusnak

BarBwire 2011.09.13. 14:52:26

Dejóó, hogy megint itt vagy!
Végignéztem, de valahogy nem ragadtak meg bennem a dolgok, ezért örülök az írásnak. Kiváncsi vagyok hogy még mennyi szart lehet ebből a műsorból kipasszírozni.

Birsalmamag (törölt) 2011.09.13. 14:53:00

@Mme Chauchat: :DDD Ilyet még az Olivér, de én sem hallottam!! Nade, hajrá új marhák, új szólások, új röhögés :DDD

Mme Chauchat 2011.09.13. 14:54:29

@Szaffimacska: itt van mindjárt ez az 1000 nős dolog. Azóta sem hagy nyugodni

mocskosmacska 2011.09.13. 14:55:52

Szerintem Béló önmagát parodizálta és ez vicces volt. Legalábbis a másik kettőn lehetett látni, hogy kurva komolyan veszi önmagát, B. volt, amiben valami lazábbat láttam.
Gergő valami hatalmas egojú pöcsfejnek néz ki.

mocskosmacska 2011.09.13. 14:56:25

@Mme Chauchat: Én azon gondolkodtam, hogy hánynál veszthette el a számolást.

prof. Perselus Piton 2011.09.13. 14:57:19

@Mme Chauchat: mi nem hagy nyugodni? hogy nem voltál köztük vagy hogy neked nem volt annyi? :-DDDD

bocsbocsbocs

dr.pupak30 2011.09.13. 14:57:35

@Mme Chauchat: ezer nőt simán meg lehet dugni. fejben. én ma megdugtam hármat is. haha

Mme Chauchat 2011.09.13. 14:59:14

@mocskosmacska: mittudomén, pl. felfújhatók? manapság olyan a minőség, h könnyen tönkremehet

2011.09.13. 14:59:48

Mi lenne, ha tippjátékot játszanánk, kik lesznek a kategóriák győztesei; valami azt súgja ma este Seherezádé lesz a nyerő.
Jó lett ez Hajni, Beló vazze tényleg mint Csoki az Üvegtigrisből, csak az ő Babettája az 1000 pluszmínusz 100.

gastro, missing in action 2011.09.13. 14:59:50

VV BEló mindent vitt volna! Jójó ez a Gergő gyerek volt még a legszimpatetikusabb, de VV Beló rendesen sírvaröhögős volt! Gondolom, ha bekerült volna kaptunk volna halandzsarap-et mindenféle nyelven!
"Na király voltam mi? Azt meghiszem!"

kitikati 2011.09.13. 15:00:24

@Prophet: Leülte már... Szóval pofa be!

Bocs Hajni!

Hódos Hajnalka 2011.09.13. 15:00:49

@Akka a bölcs vadlúd: köszi, igyekszem. majd még fog a belem is lógni. :)

@pupak30: hogyne lenne. szoktak tenni róla. :D

@BarBwire: hát sokat :)

@Mme Chauchat: mer sose figyeltek a részletekre, azért. pluszmínusz száz, hoppá!

mocskosmacska 2011.09.13. 15:02:15

@Mme Chauchat: Lehet, hogy Tesco gazdaságos guminő volt, ami egyszer használatos.
Ettől függetlenül nekem Béló volt a legszimpatikusabb (vagy legkevésbé unszimpatikus?) Olyannak nézett ki, aki ha bakizik egyet, akkor tud utána röhögni magán, míg a másik kettő baki után villogó szemmel nézne körül, hogy ki mert mosolyogni, mert akkor ő most nekimegy.

Kapitány_1 2011.09.13. 15:02:46

Jó. De itt abba is hagyhatná az RTL a nyilvános közvetítést, Hajnalka megnézi otthon DVD-ről magában és leírja ide a véleményét.) Mennyi idegbajtól megszabadulnánk.)

Mme Chauchat 2011.09.13. 15:02:50

@Hódos Hajnalka: ahham. Ez esetben másodfélállásban vállalom a logopédusságot, amíg nem tölti be más

Mme Chauchat 2011.09.13. 15:03:46

@mocskosmacska: valóban - a másik kettő egyszerű klónjai egymásnak

mocskosmacska 2011.09.13. 15:04:46

@beebeer: Követező befutó a playmate kishúga lesz.

Kapitány_1 2011.09.13. 15:05:54

Jut eszembe, itt a blog jobb oldali reklámoszlopán van egy hirdetés (hogy miért is jutott eszembe:): "Tegyen rendet a vastagbélben!
Meglátja, minden jobban megy majd. XXX a prémium probiotikum."
Stílszerű.)

Szerénke. 2011.09.13. 15:06:51

Hát, üdv Mindenkinek újra a fedélzeten!:) Hihetetlenül remek volt a tegnapi beszavazó, már csak azért is, mert egy k szót sem hallottam az egészből, lévén le volt némítva. De az izgalom így is a tetőfokára hágott, hihetetlen volt. Azt, hogy ki fog bemenni, már az ajtón beérkezéskor meg tudtam mondani, és ehhez hozzátenném, hogy Hajnihoz hasonlóan én sem ismertem semmiféle háttérinfót. Milyen kiszámítható ez az rtl...:D

Spéter46 2011.09.13. 15:07:17

Utálom az éjjeleket, de végre itt a Hajnal!!!
Jó kezdés és ezért gratulálok!

Mme Chauchat 2011.09.13. 15:08:15

@Kapitány_1: a kérdés csupán, h az antibiotikum per os vagy...?

Hurri Kán 2011.09.13. 15:08:41

@Kapitány_1:
Ennyire talán ne vágjunk a dolgoknak elébe. :)))

.lll. 2011.09.13. 15:08:48

köszi Hajnika,be szar az avatarod:D

.lll. 2011.09.13. 15:10:29

és peresze csók a hőgyenek,üdv a fijúknak

Hódos Hajnalka 2011.09.13. 15:12:25

@Szerénke.: heló, üdv! :)

@Spéter46: Speti, mindig olyan romantikus voltál! :))

@lófő: szia, köszönöm, ajiba kaptam, úgy hozta a sors.

Akka a bölcs vadlúd 2011.09.13. 15:12:35

@Mme Chauchat:

Persze. Mi mást tudsz még elképzelni? :-D

Mme Chauchat 2011.09.13. 15:14:41

@Akka a bölcs vadlúd: ja, semmi, csk kérdeztem. Per vias naturales, gondoltam

sapka 2011.09.13. 15:15:22

ez inkább a suttyó kategória volt, nem az alfahímek.

2011.09.13. 15:16:12

@mocskosmacska: és Alekosz exei közül Veronika várható. Majd hónapon keresztül csodálhatjuk picsányira duzzasztott ajkait, tippelhetünk, hány hónap múlva tud artikuláltan kimondani egy egyszerűbb mondatot.

Mme Chauchat 2011.09.13. 15:16:53

@beebeer: olga meg majd alámondja a szöveget a gyengénlátók számára

diósadi 2011.09.13. 15:17:10

A nyikhaj egy biológiai megfogalmazás, hímivarsejtet rejt magában.
Sziasztok!

Hódos Hajnalka 2011.09.13. 15:17:33

@beebeer: Veronikát nem bántjuk, kell haza egy ilyen!

Hurri Kán 2011.09.13. 15:18:01

@beebeer:
A műsor elején nyilván nem, különben oda lenne a drámai izgalom.

atila68 (törölt) 2011.09.13. 15:18:29

Kollega ajánlotta a blogot, húztam az arcom, de a Babettánál eldőlt minden.
Ettől ugyan tévéműsorokat nézni továbbra sem fogok, de úgy érzem nem is lesz rá szükségem.

mocskosmacska 2011.09.13. 15:18:48

@beebeer: Tényleg a feleségkereső után még mindig nem volt elég veronikából.

Mme Chauchat 2011.09.13. 15:18:49

@Hódos Hajnalka: hazára inkább fikuszt. Vagy diffenbachia nictá-t - annak a nedve legalább mérgező

Spéter46 2011.09.13. 15:18:55

@Hódos Hajnalka: Ezzel sem jutottam el az 1.000 közelébe :((((

juliusbond 2011.09.13. 15:21:31

Hajni, tudnál ilyen HV-t írni akkor is, ha nincs is műsor? Mert az takarékos lenne, elég ha hetente-naponta posztolnál kamu műsorokról :)

Rebelde 2011.09.13. 15:21:55

élethalálbélónak kellett volna bejutni, bár kinézem az rtlből, hogy ez a fazon valamelyik takonyrészeg alakot valahogy kimenti a kacsaúsztatóból és ott marad magnak:)

mocskosmacska 2011.09.13. 15:22:35

NEm tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de nekem ez a gergő gyerek egy olyan irritáló , humortalan, agresszív, magától elszállt pöcsfejnek tűnik, hogy még olivéren is túltesz.

Akka a bölcs vadlúd 2011.09.13. 15:22:39

@Mme Chauchat: Úgy sem rossz, legalább helyileg történik a kezelés... :-)

mocskosmacska 2011.09.13. 15:23:24

@Rebelde: Az sem lenne rosszabb showelem, mint az eddigiek.

2011.09.13. 15:24:55

@Hódos Hajnalka: "Veronikát nem bántjuk, kell haza egy ilyen!"

Mégis mire??????????

Hódos Hajnalka 2011.09.13. 15:24:58

@diósadi: üdv

@atila68: üdvözlöm a kollegát :)

@juliusbond: "hajni a kinyalt hamutartóról is tud írni" .... szerénytelenség nélkül akkor idézném ezeket a szavakat magamról.
:DD szoktak frusztráltpicsázni is, majd azt is fogom :DD

haruka 2011.09.13. 15:25:02

sziasztok, szia Hajni!
nem tudom, ki fogok-e bírni még egy évadot, az előző cseppet sokkolt. :D
Belót nem bántani, mer' főődim! Gergő meg kapná rendesen, hmmm... :D

nosce 2011.09.13. 15:25:55

@Spéter46:
"Ezzel sem jutottam el az 1.000 közelébe :(((("

a -100 se volt meg ? :)

Mme Chauchat 2011.09.13. 15:26:08

@Akka a bölcs vadlúd: növekedne a vvv nézettsége - remélem kolosy olvassa

haruka 2011.09.13. 15:26:38

ja, és azt lehet tudni, ezt meddig fogják húzni? megint 6 hónap, vagy mennyi volt az előző?

Hódos Hajnalka 2011.09.13. 15:28:13

@beebeer: hát ilyen lánytamagocsinak, csak legyen benne olyan funkció, hogy mint lámpa, ha lecsavarom, ne élj, mikor nem akarom :D

@nosce: :D

Spéter46 2011.09.13. 15:28:56

@nosce: Ez attól függ, hogy mit számolhatok "annak":)))

Rebelde 2011.09.13. 15:29:03

@mocskosmacska:

én csak bélót láttam, a többit nem.
az úszómester után elkapcsoltam, eret vágtam magamon, és megnyugodtam, hogy van még bőven idióta utánpótlás itthon:)

nosce 2011.09.13. 15:29:05

@haruka:
"és azt lehet tudni, ezt meddig fogják húzni? "

ez giga hosszú lesz, életfogytig tart, Gergő 4 évnél jó magaviseletért kiszállhat :)

2011.09.13. 15:29:10

@Mme Chauchat: ja Olga orosz akszenttel nyomatná a vakoknak, a hallássérülteknek meg Peti_Cs kult kedvencei, a förtelmesen mocskos szájú, hintőporos nővérek mutogatnák el.

Mme Chauchat 2011.09.13. 15:29:58

@Hódos Hajnalka: etetned kell, bzmg, különben meghal

Prophet 2011.09.13. 15:30:01

@buppi: Nem esett le, hogy ez a Kiskegyed Kézimunka Klub. Honnan is vettem bátorságot, hogy drogos ex-sittest kritizáljak. Vagy éppen egy leendőt..

Hurri Kán 2011.09.13. 15:30:31

@Spéter46:
Amelyik csak félig jött össze, az nem érvényes. :D

ecilammin 2011.09.13. 15:30:35

Már meg is van Stohl András utódja.Csak,ha ez is vissza jut a börtönbe,megint indítani kell egy nép hülyítő műsort.De nem baj,a világ most úgyis ilyenekről szól.

Mme Chauchat 2011.09.13. 15:31:43

@beebeer: akadálymentesített változtat lenne

Kabarészínész 2011.09.13. 15:34:48

pedig a VV4 elején még reménykedtem látva a szar nézettségi adatokat, h megjött az emberek esze és nem nézik ezt a fasságot, ami olyan, mintha napi egy órát ülnél egy nyitott pöcegödör felett és bámulnád, mindegy. Aztán már nagyon majdnem örültem, aszittem későbbi műsorsávba rakják, sőt leveszik műsorról az egészet és valami megmagyarázhatatlan nagy népszerűség történt..... DE! alap törvény, hogy a második (jelen esetben ez ugye 5) széria gagyi és megbukik. így volt ez a VV-vel és Brotherral is. most ez garantálható. bukik. pont.

nosce 2011.09.13. 15:35:04

@Spéter46:
jóindulatúak vagyunk, ha a 2 válla érte a szőnyeget már megadjuk :)

2011.09.13. 15:35:08

@Hódos Hajnalka: a tamagocsi jó ötlet, nekem ilyesmi nem ugrott be, csak a fogas, de még annak is alacsony. Szegénykém annyira kis egyszerű lélek, nem is bántom, egysejtűket nem illik. De a plasztikai sebészétől visszavonnám a szakvizsgát, ha lehetne ilyet. Kókler fasz.

SororFormoza 2011.09.13. 15:37:15

@gyvy:

Megnyugtato azert, hogy a tobb ezer jelentkezobol, ez a harom figura volt a leghimebb alfa, ergo, az igazi ferfiak normalisak es nem jelenteztek a musorba.
Kint vannak a vilagban es ...
foglaltak.
(visszafogtam magam)

Birsalmamag (törölt) 2011.09.13. 15:37:24

@Mme Chauchat: 1000 nő, jaja, ez olyan mint Alekosz "csajozása" :D

mocskosmacska 2011.09.13. 15:37:50

@haruka: Addig kellene, amíg valamelyik nem kap idegösszeomlást.

Mme Chauchat 2011.09.13. 15:38:26

@beebeer: de micsoda teljesítmény eligazodnia a mindennapokban! Ami még az ilyen okos embereknek (mint pl.: mi) is nehéz

Spéter46 2011.09.13. 15:39:20

@gyvy: Szóval ha az nem számít, hogy én benne lettem volna (50%) akkor nincs meg a százas. De igyekszem!!!!!!

@nosce: Vazze nálunk linoleum van a szobában, meg egyébként is csak egyvállast csinálok!

Mme Chauchat 2011.09.13. 15:39:50

@Szaffimacska: túl kerek - lehetne vmi tört szám

nosce 2011.09.13. 15:40:26

@SororFormoza:
"Megnyugtato azert, hogy a tobb ezer jelentkezobol, ez a harom figura volt a leghimebb alfa,"

lehet azért alfa hímek, mert alfa romeojuk van, csak nem mutatták :)

Mme Chauchat 2011.09.13. 15:41:11

@nosce: nem: azért alfa, mert agyuk csak ilyen hullám kibocsátására alkalmas.

Birsalmamag (törölt) 2011.09.13. 15:41:33

Ha ezek alfahímek én omega zsírsav vagyok

fran7 2011.09.13. 15:41:35

@Látnokzsálya: Valóban a VV2 bukás volt, de volt akkor egy nagyobb bukás a BB2. De a retek és a tv2 között az a különbség, hogy a retek képes a saját hibáiból tanulni. A majdnem elbukott VV4-et is sikeressé tudták tenni. A tv2 a sikeresnek tűnő Megasztárt is képes volt elbaltázni. Valamit kitalál a retek is, ha nagy baj van. Elhívják Hajnit, meg sixxet egy beköltözés erejéig s majd onnan írnak összefoglalót. Vagy beküldik a Tordast.

2011.09.13. 15:41:57

@Mme Chauchat: szeretem az empátiát ami benned lakozik. Nem vagy pszichológus véletlen? :)))))
Olyan nagyon nem igazodik el a világban, egyelőre csak valóságsótól valóságsóig jut, mint a kisegér, aki eltévedt a labirintusban.

Hurri Kán 2011.09.13. 15:44:16

@SororFormoza:
Pedig szentül meg voltam győződve, hogy ide az alfahímtársulat krémjét válogatták be. :)

@Spéter46:
Sajnos amelyik csak félig volt meg (50%), még azt sem tehetjük meg, hogy kettőt veszünk egynek, hiába stimmelne számszakilag. :D

SororFormoza 2011.09.13. 15:45:08

@nosce:

Vagy lementek alfaba... de nem, mert ahhoz agy is kellene

haruka 2011.09.13. 15:45:26

@nosce: :DD

@mocskosmacska: áá, az előzőnek sem lett korábban vége, pedig a végén már hullottak, mint a legyek.

Spéter46 2011.09.13. 15:45:28

@nosce: Ez a három "alfa hím" kifejezetten jót tett az önbizalmamnak!:)

Birsalmamag (törölt) 2011.09.13. 15:47:06

Szerintem szegényesek a kategóriák. Lehetne pl:Jerzy logopédusai, Béci tornatanarai, Gigi színésztanodája, Szandika orvosai, Gombi sztájlisztjai, Olivér taktikai tanácsadói, ilyesmik. Mér pont Alekosz női???

nosce 2011.09.13. 15:48:05

@Mme Chauchat:
lehet, biztos sokat hallgatták esőben a Schumann-hullámokat :)

Hurri Kán 2011.09.13. 15:48:06

Esetleg Zsófika szellemi vezetői?

SororFormoza 2011.09.13. 15:48:45

@gyvy:

Krem az volt rajtuk, meg zsele. :)

E-leonora 2011.09.13. 15:51:07

Ez még sz@rabbnak ígérkezik az előzőnél.
De miattad, Hajni, még ez sem baj.

Birsalmamag (törölt) 2011.09.13. 15:51:55

@gyvy: :DDD Zsuzsi narancsdobás edzői

Birsalmamag (törölt) 2011.09.13. 15:52:31

Laci katonatársai VÁHÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Birsalmamag (törölt) 2011.09.13. 15:53:47

Laci katonatársai VÁHÁÁÁÁÁ!

Ayesha (törölt) 2011.09.13. 15:56:54

na meggyöttem.
Lacinak hol voltak katonatársai?
Netán MOHAA-val játszott??

Birsalmamag (törölt) 2011.09.13. 15:58:00

@Ayesha/Scotch neat, please!: Miii? Hát az egy hitésbecsületkatona! Izraelben is volt, de biztos ott is lumbágós lett :D

SororFormoza 2011.09.13. 16:00:47

Csak nekem tunt ugy, hogy abban a Viktorban, kinezetre, van valami Gyozikes?

csak magamat képviselem 2011.09.13. 16:00:48

@Szaffimacska:
Szia Macs! :) én meg nem csak pro, hanem pre biotikum is vagyok, mert az serkenti a pro termelődését.

BarBwire 2011.09.13. 16:01:01

Eszembe jutot, hogy azért választották be a Gergőgyereket, mert becsempész egy csomó pörgőbogyót vagy dilibogyót és már mehet a műsor!

Ayesha (törölt) 2011.09.13. 16:03:14

Amúgy szégyen is lett volna ha nem a celebregina testvérkéje jut be, kicsit se átlátszó a dolog.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.13. 16:03:36

A legjobb az Béló bemutatkozó filmje volt, mutattak egy kb 35 éves nőt aki ránézett Bélóra és csak a sokéves báltermi rutin akadályozta meg a hányásban. Annál a résznél ahol ő előadta, hogy mekkora showmen (haligalival köszönt bazze!), egy unott sacc/kb 62 éves nénit mutattak, pókerarccal.

csak magamat képviselem 2011.09.13. 16:05:00

@gyvy: Zsófinak műcici és zenei tanácsadókat kell versenyeztetni. @SororFormoza: 1 az 1ben G. Győzi, én csak most láttam a hogyvolt képen, de átjött.

Spéter46 2011.09.13. 16:06:31

@Szaffimacska: Macskosz! Téged nem ez az új cicaeledel dobott fel ennyire? Tudod amelyik a hugyútakat is tisztitcsa?D

Ayesha (törölt) 2011.09.13. 16:07:05

@Nard: ez a haligali nem egy diszkaó neve volt még valamikor 15 éve?

SororFormoza 2011.09.13. 16:10:58

@Nard:

Szerintem az a bizonyos 1000 no atlag eletkora sem kevesebb 50-nel.

lupacchiotta 2011.09.13. 16:14:31

Sziasztok!

@Hódos Hajnalka:
Én még a kisállatkereskedésednek a padlóján hentergek, ha sikerül majd feltápászkodnom, kérek valamit papagájkór ellen.

Spéter46 2011.09.13. 16:14:58

@Ayesha/Scotch neat, please!: A huligali egy tánc volt, de Te akkor még nem éltél!

roxxtar 2011.09.13. 16:15:59

Szégyen, hogy idáig süllyedt az ország. Ünnepelt sztár lesz egy több évet börtönben töltő emberből? De persze, éljen a liberalizmus.. Fasza minta minden fiatalnak (persze tudom, majd a szülő eldönti.. döntse, de utánna ne sírjon senkinek sem a szája, hogy a napiszaron láthatja csemetéjét miközben egy focicsapat dugja.)

Birsalmamag (törölt) 2011.09.13. 16:16:01

@Spéter46: Dede! A Dubaj Regina is azt szedi! :DD

Spéter46 2011.09.13. 16:20:41

@roxxtar: Te még nagyon ideges leszel, ha már most itt tartasz! Gondold át és röhögj ezeken a barmokon!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.13. 16:21:04

Ez a beszavazó parasztvakítás volt, sejteni lehetett a kimenetelét, hogy a 3 gyíkarcú közül ki kerül be a VV5-be, nem okozott meglepetést a celeb pozitív Dukai Gergő bejutása.

@beebeer: Inkább Andreát rakják be!!!

Mme Chauchat 2011.09.13. 16:23:16

több rezignációt, ha kérhetem...felírok receptre, ha kell

Hurri Kán 2011.09.13. 16:24:39

@Mme Chauchat:
Nekem aktív rezignáció ellen kellene valami por...

Spéter46 2011.09.13. 16:25:18

Na lassan "a szél összehordja" (H.Hajnalka)
Megjött Pétercsé is!!!!

Ayesha (törölt) 2011.09.13. 16:32:34

@Spéter46: nem-e???
na jóvan, tehát Beló belógatott egy kb ezeréve lejárt dumát. Nagyon eredeti.

nosce 2011.09.13. 16:34:14

@Peter_Cs:
"Ez a beszavazó parasztvakítás volt, sejteni lehetett a kimenetelét,"

legközelebb előre írd be (pl. most a mait :) ), utólag már indenki sejtette :)

nosce 2011.09.13. 16:36:59

@Spéter46:
ma meg majd a csajoknak billen helyre az önbecsülése :)

csicserierika 2011.09.13. 16:38:22

azt figyeltétek, hogy a helyes pasik a promóban, mind atlétában volt ?
Khmmm..:)

nosce 2011.09.13. 16:40:42

@csicserierika:
persze, sokat nézték Beckhamet :)

csicserierika 2011.09.13. 16:42:12

@nosce: vagy az előző VV-t ? :)

2011.09.13. 16:42:44

@SororFormoza: "Csak nekem tunt ugy, hogy abban a Viktorban, kinezetre, van valami Gyozikes?"

Nem csak te, valahol olvastam egy kommentet, ahol alfa hímekről első látásra Győzike, Gangszta (nekem inkább Zámbó Árpy) és Dopeman ugrott be valakinek. :)

SororFormoza 2011.09.13. 16:43:54

@nosce:

Az a helyen van most is. :)

csicserierika 2011.09.13. 16:46:13

@SororFormoza: én a múltkori győztesre próbáltam utalni :)

Ayesha (törölt) 2011.09.13. 16:46:39

ez a mai állásinterjú is kb arra volt jó h szarrá izzadjam magam Pesten...:S

SororFormoza 2011.09.13. 16:46:44

@beebeer:

Orulok, hogy nem egy ujabb fobia...ott is Gyoziket latok, ahol nincs. :)

SororFormoza 2011.09.13. 16:48:07

@csicserierika:

Kitarto vagy a vegtelensegig. :)

2011.09.13. 16:53:26

@roxxtar: nem tudom te hány gyereket neveltél fel, de az én fiam nem egy valóságshowból választ példaképet. Ne vegyük már le a gyereknevelés felelősségét a tisztelt szülőkről szerintem.
A másik, ez a Gergő srác bevállalta mit csinált, megbüntették, leülte. Az ő képernyőre kerülésénél nagyobb baj talán az, hogy pár éve egy Segal nevű versenyző még "vállalkozó" néven futhatott, pedig már akkor is lehetett tudni miben is utazik.

pocokpocok 2011.09.13. 16:55:33

újra itt van a nagy csapat :D

sziasztok!

pocokpocok 2011.09.13. 16:57:15

a börtönökből mindenki Gergőre szavazott :D

pocokpocok 2011.09.13. 16:57:59

a börtönökből mindenki Gergőre szavazott :D

csicserierika 2011.09.13. 16:58:22

@SororFormoza: én csak a tegnapi tömény unalom után visszasírom a régieket :)

Ayesha (törölt) 2011.09.13. 16:58:24

@beebeer: jaj, nem Segal mondta,hogy a box az valahol észjáték?:D

2011.09.13. 16:59:12

@pocokpocok: ... "vérszagra gyűl az éji vad"

:)))))

penelope garcia 2011.09.13. 17:00:33

Szia Hajniiiii!
Végre VV, indulhat a fikatenger!
Úgy hiányoztál, mint az országnak Viktor!

Maravillosa 2011.09.13. 17:01:26

@Nard: jobb, mintha helóBelóval köszönt volna:)

2011.09.13. 17:04:55

@Ayesha/Scotch neat, please!: ja, Segálnak már a box is komoly kihívást jelentett agyilag. Mintha azzal a "rúgtammárszájbanőt" Indiánnal spannoltak volna. Na, az aztán gyönyörű egy darab volt, chárlira vágott hajú műrockker, 150 cm-es törpe, olyan magasságot még nem is látott, ahol az én fejem van.

fran7 2011.09.13. 17:05:20

@beebeer: A srácnak nagy segítség lehet a nyilvánosság abban, hogy a jó úton maradjon. Mert ezentúl nem tud elbújni, hogy ő csak a húga bátyja. Ha viszont folytatni akarja az üzletet arra is jó alkalom, hiszen feltűnés nélkül csinálhat dolgokat. Mert nem számítanak arra, hogy meri csinálni. Viszont ha elkapják, akkor Damu mosolya kicsit természetesebb lesz. Bár szerintem a problémája a srácnak bent a rejtett agressziója lesz. Mert a börtönbe két nagy pofonnal el lehet intézni a dolgokat, de a Villában nem.

Ayesha (törölt) 2011.09.13. 17:06:44

@beebeer: jaj tényleg. az meg feszt a rákkendróllal jött, hogy majd ő jól beviszi a villába.
Hozzájuk csapódott az a fasztojás Frenki is, de minek...mint valami pincsikutya.

Spéter46 2011.09.13. 17:07:00

@Maravillosa: A legjobb a viszontlátásra
lett volna!

fran7 2011.09.13. 17:09:40

@Ayesha/Scotch neat, please!: Amúgy tényleg az, de nem a Segal szintjén.
Lenne egy kérdésem a jobb fülűekhez: A Gergő azt mondta, hogy volt egy hét vagy két éves kapcsolata 10 éve. A kérdés: kettőt vagy hetet hallottatok?

Let's 2011.09.13. 17:10:30

Azért akárhogy is, megkönnyebbülés, hogy legalább nem a Beló/Péló gyerek ment be. Egyszer is elég fájdalmas volt látni, hogy hónaljba fújja a parfümöt.

Spéter46 2011.09.13. 17:10:38

Azért "Kismocsok" sem volt semmi.

Ayesha (törölt) 2011.09.13. 17:11:24

@fran7: én kettőt.de én a süket dj vagyok, akit a képen lácc.:))))

fran7 2011.09.13. 17:14:37

@Ayesha/Scotch neat, please!: Hajni is kettőt írt. Csak csodálkoztam magamban, hogy 14 évesen összejött valakivel és kibírta 21 éves koráig, akkor azóta miért nem tudott keresni valakit, aki mellett kibírta volna, hogy ne kelljen elmennie a kisállat kereskedésbe?

penelope garcia 2011.09.13. 17:15:18

Azért az érdekes koncepció, hogy összeszednek 3 feltűnően szerencsétlen anyaszomorító lúzert, majd megpróbálják szeneslapáttal letuszkolni a zemberek torkán, hogy ezek kérem alássan alfahímek.
Vajon miért asszociálok (már megint) hőn szeretett, bölcs vezé.....
Na, hagyjuk is. :)

2011.09.13. 17:15:49

@fran7: nem tudhatjuk még milyen ez a Gergő srác, agresszív vagy nem, lehet, hogy azzal élte túl a börtönéveket, hogy okosabb volt mint a benti átlag. Spec. én meg vagyok győződve róla, hogy a legtöbb veszélyes bűnöző nincs is és nem is lesz a sitten és mindig szoktam egy új esélyt adni.

Spéter46 2011.09.13. 17:16:12

Most hallottam, hogy a győztes kan a mai Fókuszban szól népéhez! Figyeljetek!

2011.09.13. 17:19:51

@fran7: "Amúgy tényleg az, de nem a Segal szintjén."

Ezt én is akartam írni, ugye nem hiába hívják ökölvívásnak, de persze ez nem azt a parasztlengőt jelenti, amit Segal boxnak gondolt.

penelope garcia 2011.09.13. 17:22:20

@mocskosmacska:

Egy, kettő, három, ...hét, ...öt, ...nyolc, tizenhuszonszáz, csillióbillió, végtelenszervégtelen?

Maravillosa 2011.09.13. 17:23:09

@Spéter46: ebben tökéletesen igazad van, sőt, a legjobb az lett volna, ha soha az életben nem tudom meg, hogy ki ez a pali:)

fran7 2011.09.13. 17:24:18

@beebeer: Szerencsére nem sokat tudok a börtönök világáról, de az agressziót, ami mindenkiben meg van. Ott is valahogy le kell vezetni. Edzéssel, olvasással, verekedéssel, droggal, üzletelgetéssel. Szerintem ki fog derülni,hogy mivel oldotta a feszültséget bent. Az előző szériában a feszültséget és agressziót cigivel, piával, zabálással oldották fel a játékosok, illetve sírással. Remélem most kreatívabb lehetőséget adnak a játékosoknak.

Hódos Hajnalka 2011.09.13. 17:25:39

@pocokpocok: szia :)

@penelope garcia: ööö... nos ez inkább sértés, mint dicséret :DDD

@Let's: :DD

pocokpocok 2011.09.13. 17:27:57

@beebeer: minden esetre a szeme se áll jól Gergőnek XD

penelope garcia 2011.09.13. 17:30:19

@Hódos Hajnalka:

Dehogy sértenélek!
Az mondjuk előfordulhat, esetleg, netalántán, hogy vicceskedni igyekszem... :D

Hódos Hajnalka 2011.09.13. 17:33:43

@penelope garcia: csak vicceskeggyé, aztán éjjel fél négykor jön értem a fekete Volga, ti meg olvashatjátok a Szógyártó Péter hogyvóttyait :DD

2011.09.13. 17:35:02

OFF: Basszus gyerekek, ugrott a moszkvai tudósító státuszom, most jöttek a bredpitt filmtől, egész októberben rendőrkordon veszi körül a házunkat és csak azok jöhetnek be, akiknek most megadtam a nevét. Érdeklődtem a sráctól, tényleg itt lesz a Pitt, de megközelíthetetlenre szervezték a forgatást, statisztának álcázva sem lehet majd közelebb jutni, statisztájuk különben is van már több van mint elég, hiába érveltem, hogy mi legalább tudunk oroszul. Végül azért csak megegyeztem vele, hogy legalább a gázóra leolvasót is tartsák már távol.
Annyira sajnálom, már úgy elképzeltem, hogy kis színesekkel dobom fel a hangulatot. :((((

robian 2011.09.13. 17:38:56

MOST fogadok hogy a sittes nyer a végén, van gyakorlata...

2011.09.13. 17:39:15

@pocokpocok: "a szeme se áll jól Gergőnek " - óóóóóóóóó, ilyeneket én is ismerek rengeteget, de egy sincs börtönben. :))))

33.vilmos 2011.09.13. 17:41:44

Most komolyan! Hogyan lehet ilyesmit huzamosan nézni? Mi az érdekes benne? Hogy nem te vagy a leghülyébb a világon? Vagy mi?

Oleg Gontar 2011.09.13. 17:42:49

Ha bortonbol jott akkor tenyleg tud orulni az apro dolgoknak. Nem ertem ezen miert vitazna barki is.

Hurri Kán 2011.09.13. 17:42:56

@33.vilmos:
Úgy, hogy bekapcsolod a tévét, arccal a képernyő felé fordulsz és folyamatosan nyitva tartod a szemed.

2011.09.13. 17:46:37

@fran7: egyetértünk, mindenkiben van agresszió, akiben nincs az nem is normális. A VV4-ben Béciről irogatták, hogy mennyi rejtett agresszió van benne, pedig Évában sokkal több volt, igaz cseppet sem rejtett.
Majd kiderül, szerintem előnnyel indul, a bezártság kurva kemény dolog lehet, és ő már tudja, hogyan lehet túlélni.

Müszélia 2011.09.13. 17:53:53

ezentúl sem nézem a tv-t, csak a hogyvótot. azért ne poénkodjunk már a gergő börijével, végül is nem köztörvényes bűnöző. az egyik nap nem szabad otthon páleszt főzni, a másik nap szabad; így lesz ez a droggal is.

Mme Chauchat 2011.09.13. 17:54:28

Tudat alatt egy kis házba'/Ül az ösztön talpig gyászba' (Karinthy)

Talpig Jimmy 2011.09.13. 17:57:27

@Hódos Hajnalka:
"Szógyártó Péter hogyvóttyait"
ez a fenyegetés ütött

Hurri Kán 2011.09.13. 18:01:36

@Talpig Jimmy:
Pedig milyen vidám sajtótájékoztatók lennének, ha Hajni, miután elvitték, azér a szöveget megírná, és a sok hablaty helyett azt olvasnák fel élő adásban. :D

MegLepke 2011.09.13. 18:03:39

Csókolom, megjöttem én is! A beszavazót csak részletekben hallottam, de gyanítom, a hv ennél jobb lett. Gondoltam, valami verssel köszönök be, de lehet, hogy az új tagoknál rögtön veszítenék a népszerűségemből.:D

Spéter46 2011.09.13. 18:11:53

Este UPC 50. csatornán Barca-Milan!
Most kurvák, vagy foci?

Mme Chauchat 2011.09.13. 18:12:53

@Spéter46: hallodhülyevagy, a meccset ismétlik!

MissX 2011.09.13. 18:13:15

huh a tegnapiról lemaradtam, de mától én is nézem lelkesen :)

kitikati 2011.09.13. 18:14:27

@Prophet: Mondd meg neki személyesen. Még kint van.

2011.09.13. 18:18:17

@Spéter46: részemről inkább foci lenne, ha foskettő nem dönt úgy inkább egy cseh akciófilmmel veri le az RTL-t. Hogy szakadna ketté aki ezt kitalálta!

Hódos Hajnalka 2011.09.13. 18:22:37

@Spéter46: Sztrímet nem tudsz?

@Talpig Jimmy: tudok én félelmetes lenni ám! :)

@MegLepke: juj szia ! :) A nagy ötleted áttettem holnapra és mint kiderült, nem is döntöttem rosszul! :)

Spéter46 2011.09.13. 18:29:07

@Hódos Hajnalka: Mindent tudok! Olyan vagyok, mint szegény Öveges prof. volt!

Hódos Hajnalka 2011.09.13. 18:31:15

@Spéter46: kösz, már kaptam fb-n hármat :)

mézescsók 2011.09.13. 18:34:26

@Hódos Hajnalka: Azért ez a Péter mindent ütött. Elképzeltem.
@beebeer: Ha véletlenül látnád Brad Pittet, azért írd meg, hogy olyan kis köpcös-e, mert valahogy úgy tűnik.
A másik: azért az az Indián nevü fazon nem is volt annyira rossz arc. És ahogy emlékszem, a csaj különben kiérdemelte a szájbarúgást és nem is kapta meg.

Játszom egy gondolattal: mi van akkor, ha a jelentkezők közül tényleg ezek voltak a legalfábbak???
Mindenesetre én ezek után az eddig szerintem alfapasikra úgy nézni talán már nem is tudok. Talán, ha kérek valamit Mme C.-tól.
A három lúzer közül szerintem annak ellenére a legelfogadhatóbb jutott be, hogy nyilván számít majd esetenként a hugica ismertsége, még ha a hölgy ennek esetleg nem is örül.

Mme Chauchat 2011.09.13. 18:40:07

@mézescsók: íme: valami. Ezzel könnyebb lesz

johanna-ne 2011.09.13. 18:43:26

Üdv.Hajni! Én csak rendszeres olvasód vagyok, igy borzasztóan élvezem és örülök az írásaidnak, és üdv. mindenkinek a fedélzeten, hiszen névről mindannyiótokat ismerlek.

nosce 2011.09.13. 18:45:58

@mézescsók:
"hogy nyilván számít majd esetenként a hugica ismertsége, még ha a hölgy ennek esetleg nem is örül."

Miért ne örülne ? ingyé reklám :) újra a celebvilág felsőházába röppen :)

Ayesha (törölt) 2011.09.13. 18:46:58

Lepikeeeeeeee!!!!!!!!!PORT VAN???

2011.09.13. 18:48:13

@mézescsók: Szia! Kevés rá az esély, hogy egyáltalán megpillantsam Brad Pittet, rendőrkordon, mint már említettem. De nem is személyesen ő érdekelt volna (dehonnem!!) a forgatás hangulatát, kis történéseket szerettem volna kifigyelni, de hát így nehéz. Jut eszembe, elfelejtettem a nővéremet feldiktálni a listára, most már nem is szólok neki, majd néz nagyot, hogy nem jut át a kordonon. :)

A másik, szerintem nincs ok, hogy bárkit is, főleg nálunk gyengébbet, szájba rúgással fegyelmezzünk. Aki ilyet tesz, szánalmas puhapöcs, bármennyire is fényezi magát. Megfigyelésem szerint az agresszív, frusztrált kis törpék gondosan ügyelnek arra, hogy az áldozat fizikálisan gyengébb legyen náluk, akkor miről is beszélünk?

Hódos Hajnalka 2011.09.13. 18:50:40

@johanna-ne: szia, köszi! :)

@MissX: ejnye. holnap röpdoga! :)

Kudlik Júlia · http://fityiszt.blog.hu 2011.09.13. 18:57:12

van eggy ojjan kategória hogy valóságsó veteránok, megnéztem a kípüket, há sosse látam míg üket

Spéter46 2011.09.13. 18:59:20

@Kudlik Júlia: Gondolom mennyire gyötört a hiányérzet.:)

Ayesha (törölt) 2011.09.13. 18:59:29

@Kudlik Júlia: mert valszeg ilyenekben játszottak h "Farm" meg tadzsik Survivor. Azokat persze, hogy sose nem is láttad.

fran7 2011.09.13. 19:06:43

@Ayesha/Scotch neat, please!: A tadzsik Survivor durva lehet. Első számú feladat: Készíts kumiszt. 2. Idd meg.

melmek 2011.09.13. 19:08:10

A szinvonal nem változik. Ismét génhulladékokat sztárolnak. Ez a nívó!

Ayesha (törölt) 2011.09.13. 19:08:18

@fran7: tök szívesen néznék egy ilyen hótt lehetetlen műsort:D:D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.13. 19:09:47

Alekosz exei kategóriában szerintem ütősebb lett volna pl. Beatrix, amúgy, ha a csatorna jót akar, Andreát viszi be a villába.

MissX 2011.09.13. 19:11:47

@Hódos Hajnalka: készülök :) a kedvencekhez már a beraktam a hv vv5-öt :)

mézescsók 2011.09.13. 19:18:11

@Mme Chauchat: Hát nem is tudom... Ettől kerültem állapotba!
@nosce: A rossz reklám is reklám, tudom én, de D. R. eddig a viszonylag normálisabb celebek közé számított. Vv-ből meg jól még nem jött ki senki. Még az is lehet, hogy kellemesen csalódunk. Mármint a pasit illetően.
@beebeer: A tesód nem lehetne zombi? Valami ilyasmit kerestek.
Engem még annó egy egyszerre tartott pv. és hadgyakorlat miatt a munkahelyemre nem akartak beengedni. Aztán meg ki. Ez volt a meglepőbb.
Különben annyira nem borzongok B. Pitt-től, viszont pokolian kiváncsi vagyok rá, hogy másik vajon miért igen.
Nem bírom az erőszakot, embert, állatot, növényt nem bántok. Ettől függetlenül egyre gyakrabban érzem, hogy egy időben lekevert pofon lényegesen csökkentené a potenciális ámokfutók számát.
És éljen a világbéke!

MegLepke 2011.09.13. 19:23:59

@Peter_Cs: nem Évát???:DDD Amúgy helló, üdv itt újra!:)

B.Andita 2011.09.13. 19:25:47

Sziasztok! Hát megint itt....Hajni, Istennő vagy még mindig! :-)
Nem láttam a tegnapit csak addig amig bemutatták a kategóriák jelöltjeit. Na ez a nem mindegy! Esküszöm Nektek, Virslilány Veronkát kezdem megkedvelni.Pajkospóni 10 évet öregedett a pár hónap alatt. A többire nem is emlékszem, mert sokkolva voltam. Azután jöttek az alfák.De most tényleg? A környezetemben 5 pasiból 5 alfább, mint amit tegnap láttam.Pedig ők apukák, és nem csak magukkal foglalkoznak. Szóval borzalmas volt szerintem. Az első bejutónak, mert a felhozatalból ő volt a legjobb. Talán... :-)
Mikor költöznek be, ha már lesz 3-4 lakó? Multkor hogy is volt? Azt sem láttam előlről, basszus....Bocs...

B.Andita 2011.09.13. 19:27:25

@B.Andita: Az első bejutónak gratula----ez kimaradt, igy értelmetlen lett a mondat. Lámpalázas vagyok :-)

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.09.13. 19:28:09

A szüzeknél a jobboldali Kóka János?

Hurri Kán 2011.09.13. 19:28:42

@BGy:
Hol vannak itt szüzek??? :D

B.Andita 2011.09.13. 19:30:15

@MegLepke: Szerintem dobd a verset...szeretjük. :-)

Tüzitündér 2011.09.13. 19:34:52

Nem tudom nézni egyenlőre, de ez a hv megint remekre sikeredett. Szeretem a stílusod Hajni! :):)

Hurri Kán 2011.09.13. 19:36:07

@B.Andita:
Hinnye... tucc valamit, amit én nem :D

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.09.13. 19:39:06

@gyvy: posztban lévő képen vannak a szüzek.

Hódos Hajnalka 2011.09.13. 19:42:25

@LadyCarambole: itt nem lesz szopós poszt, baj-e?

@B.Andita: szept. 17-én, szombaton lesz a beköltözés és következő nap az első öfi.

@tüzitündérNo1: köszönöm! :)

@BGy: hát szijjja! :))

Hurri Kán 2011.09.13. 19:43:23

@BGy:
Az a három középkorú béta-hím, rózsával a kezükben? :D

inmemancsi 2011.09.13. 19:43:51

@beebeer: sziasztok!
oh oh kaphatnék egy nevet kölcsön, hogy megszemléljem Bradyt?:))

Hurri Kán 2011.09.13. 19:44:19

@Hódos Hajnalka:
Honnén tudod, mi fog történni a villában? :DDD

B.Andita 2011.09.13. 19:45:20

Köszönöm Hajni. Most már megnyugodtam. :-)

lac64 2011.09.13. 19:46:01

Üdv Hajni!

Örülök, hogy ismét írsz a VV-ről. Én nem tudtam végignézni a beszavazót, annyira sz.. volt.

Albino Nyuszi! Köszi az értesítést az FB-n arról, hogy elindult a VV a Hogyvolton is.

B.Andita 2011.09.13. 19:46:35

@gyvy: Úgy-úgy! Azok a szüzek. Nahiszen....hova jutott ez a világ! -nagyikám szokta mondani a drága.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.09.13. 19:48:21

@Hódos Hajnalka:
Ezt még nem tudhatjuk így előre, hiszen láttunk mi már egy s mást a honi televíziózás történetében, de amúgy meg: háthogyne! :))

Hurri Kán 2011.09.13. 19:48:22

@B.Andita:
Ahogy így elnézem, komoly dolognak kellene ahhoz történni, hogy ne maradjanak úgy... :D

MegLepke 2011.09.13. 19:49:04

@B.Andita: te akartad, téged utáljanak a többiek!:DDD Lett légyen egy limerick Belóról, akit átneveztem:

Dauerrel hajában az Ernő
hazudta volt neki ezer nő
ura a halálnak,
életben találnak
ha szádban is Beló-fűszer nő.

Ayesha (törölt) 2011.09.13. 19:53:29

@MegLepke: csodálatos. éppen azt fejezted ki, amit igazából gondoltam arról az agysejtpusztulatról.

Hódos Hajnalka 2011.09.13. 19:53:46

@gyvy: mert én sixx vagyok, csak ez a női írói álnevem, azért.

@lac64: szia, üdv, és örvendjünk a Nyúlnak. :)

@LadyCarambole: :D

MegLepke 2011.09.13. 19:55:52

@Ayesha/Scotch neat, please!: hát rád mindenképp számítottam ez ügyben ;) köcce!:D

nosce 2011.09.13. 20:01:09

@Hódos Hajnalka:
"belófűszer"

te hasonlítottad az ondót a szarvasgombához vagy mihez meg fűszerhez, sztem az :)

Hódos Hajnalka 2011.09.13. 20:01:09

Azon gondolkodom, kik lesznek az éjszakai közvetítők?
Kérnék három önként jelentkezőt! :))

B.Andita 2011.09.13. 20:01:33

@MegLepke: Köszönjük a gyöngyszemet!

MegLepke 2011.09.13. 20:01:47

@Spéter46: ez most jó avagy rossz?

@Hódos Hajnalka: írok sixxnek és elintézi, hogy megtudd:DDDD (amúgy nemtom, költői túlzás, ilyesmi)

témázgató 2011.09.13. 20:01:50

@Hódos Hajnalka:
Hajni,nagy örömmel találtam rá írásodra.
Hiányzott egész nyáron - komolyan....

MegLepke 2011.09.13. 20:03:05

@nosce: új megvilágítás, ez nem is jutott eszembe.

@Hódos Hajnalka: idén nem sajna :(

Hódos Hajnalka 2011.09.13. 20:04:44

@MegLepke: hát a szarvasgomba nekem is úgy fél liter házipálinka után jutott eszembe... :D

Albino Vernyul 2011.09.13. 20:06:34

@lac64: Hello.. Szepen bujkalsz a hivataloson.. :)

MegLepke 2011.09.13. 20:06:41

@Hódos Hajnalka: na ott én már nem írok verset. ez szabály!:DDD

MegLepke 2011.09.13. 20:07:12

@Peter_Cs: navégre!:))) Szia Peti!

Spéter46 2011.09.13. 20:07:46

@MegLepke: JÓ! (udvarias ember vagyok!)

B.Andita 2011.09.13. 20:09:16

@Spéter46: Igen-igen! MegLepetés e költemény. Csecse-becse. :-))

Hurri Kán 2011.09.13. 20:10:25

@MegLepke:
Szia! :)))
Miért nem? ;)

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.09.13. 20:12:40

Már alig várom, hogy a beszavazókon túl legyünk és élesben nyomjuk a fikázást. :))

Darcylla 2011.09.13. 20:14:14

@BGy: a beszavazókban is van csemege, lám, az értékes beló se jutott be:)

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.09.13. 20:15:58

@Darcylla: nekem a 22.30 már túl későn van. Olyankor már a Kossuthon hallgatom a Sportperceket. :)))

nosce 2011.09.13. 20:16:12

@MegLepke:
"új megvilágítás, ez nem is jutott eszembe."

akkor a kollektív tudat iratta veled a verset :)

nosce 2011.09.13. 20:17:19

@Darcylla:
"lám, az értékes beló se jutott be"

pedig micsoda fűszere lehet :)

Darcylla 2011.09.13. 20:17:28

@BGy: aha, meg a nésönel geograficsot nézed, sőt tévéd sincs:D

Ayesha (törölt) 2011.09.13. 20:17:39

22:30kor kezdődik az önmagukat adók fóruma?

Darcylla 2011.09.13. 20:18:50

@nosce: "tavaszi zápor fűszere a földnek" - majd a következő 1000 nő élvezi, a vv hölgyeknek coki:)

Darcylla 2011.09.13. 20:19:39

@nosce: ríhatnak a villalányok, mit veszítettek:)

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.09.13. 20:20:24

@Darcylla: nem-nem! Van tévém és ezeket nézem, nem tagadom!

témázgató 2011.09.13. 20:25:20

Mindjárt indul az rtl-en az alfahímekkel a riport, nézzétek!

lac64 2011.09.13. 20:28:37

@Albino Vernyul: Egy gyönyörű nagymacskát keress ;)

MegLepke 2011.09.13. 20:29:04

@gyvy: öööö, jobb így mindenkinek.:D

Ayesha (törölt) 2011.09.13. 20:34:46

@csicserierika: és természetesen a sosenemistaktikázok-ok.

2011.09.13. 20:37:16

@inmemancsi: nevet csakis abban az esetben kaphatsz, ha tányércsörgés lesz idehaza, első meglepetésemben csak szűk, háromtagú családomat tettem listára. Na de ha hazajövök oszt nem lesz rend!!!!! Terror lesz, már most látom! :DDDDD

Spéter46 2011.09.13. 20:40:26

Csalfa Hímek! Fújjj!

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2011.09.13. 20:44:00

El vagyunk kényeztetve, ez nem vitás. Barca-Milan előtt a soros Aranypart+kommentek, no és újra Hajni a VV-kel:)Mindenképp erős kezdés volt a poszt, felsírtam a röhögéstől többször is, hátravannak még a kommentek, de a cseh szpíker épp most jelentkezik be Nou Campból, úgyhogy hajrá Pilzen, Prágában :)

Spéter46 2011.09.13. 20:44:23

A mai kurvák közül nekem a a SeHereSeZádé
"nagyon átjött"! D

Hurri Kán 2011.09.13. 20:48:08

Egész jó ez a Milan...

Akármi Áron 2011.09.13. 20:49:26

Jó estét!:)
@Hódos Hajnalka: ".. a görög ábécé az omegával kezdődik..." valamint...én meg indulok a következő Look of The Year versenyen..... hát csorgósra sikeredett mámegint:DDD

inmemancsi 2011.09.13. 20:50:27

@beebeer: azta, nahát akkor mindenki viselkedjen rendesen, dehát a remény hal meg utoljára = lehet vesztegetni is képes vagyok a kölcsönnévért:))

Hurri Kán 2011.09.13. 20:55:24

@Akármi Áron:
És az alfahímekkel végződik.

inmemancsi 2011.09.13. 20:55:27

@Ayesha/Scotch neat, please!: Meglepkei Magasságokba Mászol Menten (az alliter kedvéért:))

Tompó 2011.09.13. 20:55:28

Szevasztok! Hurrrráááá megint vv:))) Na már börtöntöltelékünk van, most jöhetnek a ribik, homik stb. Isteni újra itt lenni!

MegLepke 2011.09.13. 20:57:07

@Ayesha/Scotch neat, please!: :DDDDDDDD
(a lepényhal megy elől, a remény hal meg utoljára, na szóval én így, de úgy is jó:D)

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2011.09.13. 20:57:49

Nézni mondjuk most se tervezem, de olvasni jövök :)

Tompó 2011.09.13. 20:58:40

@Hódos Hajnalka: Szia Hajni, most látom hogy van avatárod! Nagyon csini vagy:)) Az első poszt remekül sikerült:) Csak így tovább, ja és jó részletesen ha lehet mert az adást nem nézem csak innen fogok értesülni.Teccccik az új avatárom?

Akármi Áron 2011.09.13. 20:59:32

@Darcylla: DDD jól meg is érdemelte kb. 1000 nő (?) (+100, vagy -lOO ide-oda, ekkora számnál elenyésző:))ezt a Zámbó Árpi-Balázs Pali montázst, a kutya nem sírja vissza, de én biSztos nem:))irigyli

Hódos Hajnalka 2011.09.13. 20:59:36

@Tompó: hát szervusz drága. úgy hiányoztál, mint tanyára a villany, hogy stílusos legyek! :D

2011.09.13. 20:59:51

@inmemancsi: jó hogy írtad, eddig eszembe se jutott, hogy anyagi síkra is vihetném a dolgot. :)
Jellemző mennyire bamba vagyok pénzügyekben. Van az az összeg, amiért hajlandó lennék 1-2 éjszakát házon kívül tölteni. Sőt, nagyobb összeg esetén még az uram is. :)

Akármi Áron 2011.09.13. 21:01:49

Hinnye...) a kutya se irigyli, nehogymán úgy tűnjön:)

genevieve 2011.09.13. 21:02:25

na, akkor még csak olvasó üzemmódra kapcsolom magam, és ha már minden lakót bent eszi a fene a villában, akkor kezdem el nézni....

addig Hajni úgyis remekül érzékelteti a lényeget:-)

Tompó 2011.09.13. 21:02:28

@Hódos Hajnalka: Hát stílusod az van! Ezért olvaslak:))@MegLepke: Szia MegLepke látom májushoz képest neked is új "ruhád" van:)

Kaviárevő felsőezer 2011.09.13. 21:03:48

hurráhurrá HV VV!
az esti közvetítést nem vállalom, viszont szívesen tartok irodalmi esteket, míg meg nem dobálnak az offolásért :D

Hódos Hajnalka 2011.09.13. 21:04:12

@Tompó: köszönöm :) azt is látod, ami a kezemben van? hálistennek most éppen nem látom az avatarod, egyébként himmler?

Tompó 2011.09.13. 21:04:33

@genevieve: gyááá Szia! Egy újabb ismerős arc:)

genevieve 2011.09.13. 21:04:34

@beebeer: engem ma az operánál nem akartak továbbengedni utamra (miközben kilógott a nyelvem úgy rohantam, mert már késésben voltam a melóból), hogy aszondja, itt meg kell ám állnom, mert filmforgatás van....

Dr_utcai_arcos 2011.09.13. 21:04:38

(Vezet a Milán??Picsába...valakinek van ez a szutyok pro4négy?)Öcsém ezer nő (abból 980.jpeg), plusz anyjával (csak nekem tűnt fel?) lakik az AVASON???Aki már járt Miskolcon sejti mire gombolok :).Ha 45 évesen ilyen leszek, a barátaim feljogosítva lesznek, hogy kilőjjenek. Viszont ez a beszavazott kölyök...ennek EZ szanatórium lesz, ki se lehet majd hajtani ha vége. Ebbe azért belegondolhattak volna a szervezők. Mintha egy fakírt raknának a szöges ágyra a civilek mellé.

inmemancsi 2011.09.13. 21:04:44

@beebeer: ötletadónak egy ingyen bradpitt kukkolás? egyébként le vagyok égve, némi utazási csekkem van, azt is éppen most akarnánk magyarosan elvelneszelni:))

Liluka lesz műsorvezető megint? mert akkor beindítom az "ez minden csak nem styling aka lilu" bloggomat.

Tompó 2011.09.13. 21:06:17

@Hódos Hajnalka: há már mér nem látod? nem Himmler rosszabb... Szijjártó:))

MegLepke 2011.09.13. 21:06:37

@Tompó: ez volt májusban is. bár előtte volt egy másik lepke, egy kék - már ha nem kavarsz valakivel.:) És a te új ruhád is jobban teCCik persze:D

MissX 2011.09.13. 21:06:52

a neveken gondolkoztam. mit ossze nem agyalhatnak, hogy jol csengo (haha) nevuk legyen. itt van ez a belo. elkepzelem, ahogy topreng otthon: beci mar van, a bela tul snassz, mi is legyek, mi is legyek... homlokra csapa: megvan belo! igen, ez kiraly nev lesz.
a bejutashoz nem volt eleg. :)

ahogy olvastam van seherezade jelentkezo is. tutira a hasonlo cimu film rajongoja.

Akármi Áron 2011.09.13. 21:07:06

@gyvy:DDDD de jó, télleg, mámegint 10 ponTyos vót:)
Olyan sokan lettünk, hogy kicsit eltévedtem, de tán mán helyre kerültem.
El vagyok szokva a sűrű soroktól és sok régen látott avatartól, visszaszoktatás lesz néhány nap...

genevieve 2011.09.13. 21:07:24

egyébként ajánlanám mindenki figyelmében, a duna tévén kezdődő Te rongyos élet..cimű remekművet ma esti művelődésre:-)

csicserierika 2011.09.13. 21:08:31

@MissX: kapaszkodj, így anyakönyvezték :)

Tompó 2011.09.13. 21:09:33

@MegLepke: akkor nem május volt, de másik lepkére emlékszem és biztosíthatlak nem kavarlak össze senkivel:))

Dr_utcai_arcos 2011.09.13. 21:09:59

@MissX: na,azt azért vegyétek figyelembe,hogy a pasinak a VEZETÉKnevéből van a Beló (valami Belovai vagy mi volt, nem Béla.)

MissX 2011.09.13. 21:11:59

@csicserierika: ezen most meglepodtem. keresem a szavakat :)

Tompó 2011.09.13. 21:12:03

uppsz mi a bánatért tűnik el időnként az avatárom..???

Akármi Áron 2011.09.13. 21:12:29

@MissX: :) valószínű a heló-beló átütő, ámde tömegjárványos köszönésből merítette ezt az ízléses, megkülönböztető nevet, becéje is fenomenális.(helóka-Belóka:))

MissX 2011.09.13. 21:16:24

@utcai_arcos: na erre sem gondoltam. a mairol mar nem maradhatok le, kepben kell lennem nevileg is :)

2011.09.13. 21:17:19

@utcai_arcos: nekem sincs ez a proizénégy vagy mi a fene, éppen heves levelezést folytatok a TV2 automata közönségszolgálatával ha vigasztal, pikírt levelekkel árasztom el őket, de minden alkalommal megköszönik, pedig éppen azt ecseteltem, hogy kiszámíthatatlan, dilettáns műsorpolitikájukkal már eddig is mennyit tettek az illegális letöltések számának emelkedéséért.

Az Avast hírből ismerem, hát 45 évesen egy garzonban lakni a mamával nem egy egzisztencia. De biztos azért van, mert Beló inkább a hivatását gyakorolja, mint hogy dolgozzon. :))

Tompó 2011.09.13. 21:17:20

@Hódos Hajnalka: mi?? de hisz megmentik az országot!! Ja szép Balta...

Hódos Hajnalka 2011.09.13. 21:17:54

@MissX: egyesek agyalnak rajta, mások kapják, khm. mondjuk, lehet, a Baltás Démonnal nem kéne dicsekednem :D

Akármi Áron 2011.09.13. 21:17:58

@csicserierika: DDDD szija, hogyha tudta, ménem mondta.... ezt én sem tudtam, tennap este kivesézhettük vóna, időnk is volt... csak tejünk nem:)))
(Ladó könyvet meg fogom nézni az anya-anya-csővezetőknél:))

MissX 2011.09.13. 21:18:13

foto alapjan batran allithatom, hogy a szuzek a luzer kategoria :D

2011.09.13. 21:18:50

@genevieve: az egy nagyon-nagyon jó film. :)))

csicserierika 2011.09.13. 21:20:18

@utcai_arcos: igazad lehet, de gondolj bele, hogy gondoltuk volna , hogy harcos Lacát hordágyon viszik el :)

Hódos Hajnalka 2011.09.13. 21:20:45

@beebeer: adjak sztrímet, anya? kaptam a fiúktól vagy hármat.

csicserierika 2011.09.13. 21:21:56

@Akármi Áron: sziJa :)
Én is ma tudtam meg, amikor rendes bulvár adagomat magamhoz vettem , ami ugye alapvető dolog egy VV nézőnek :)

sogeking 2011.09.13. 21:22:43

na, a mai az én napom lesz

MissX 2011.09.13. 21:22:49

@Hódos Hajnalka: hm hm beszelo nev :))))

most nezem, hogy a horoszkopok nem publikusak. gondolom, hogy mindenkinek akkor legyen a szulinapja, amig a villaban vannak. nehogy az legyen, hogy mr. alfahim ma meg rak, 2 honap mulva meg skorpiokent koszontsek fel.

rianna 2011.09.13. 21:26:13

mély tiszteletem a hogyvoltlakóknak :)

avanivi 2011.09.13. 21:26:18

@Hódos Hajnalka: A vv5-is fél évig fog tartani? Vagy még titok és nem tudhatjuk ?

Dr_utcai_arcos 2011.09.13. 21:27:07

@csicserierika: én továbbra is fenntartom a műmájer jelzőt ÉN, dr.Lázárra.

2011.09.13. 21:27:58

@inmemancsi: jóóóvanna, utazási jegyek fejében kilógathatlak a tetőről, onnan spottolhatod a Pitt feje tetejét. Sokkal többet én sem látok majd belőle. :)

Hódos Hajnalka 2011.09.13. 21:27:59

@MissX: és persze a szüzek fijjug. gondolom, az óvodában mégsem kasztingolhattak....

Hurri Kán 2011.09.13. 21:28:37

@Hódos Hajnalka:
De jó név... ki találta ki? :)))

Hódos Hajnalka 2011.09.13. 21:29:20

@rianna: szia Lábak :D

@avanivi: megkérdezem és közzéteszem, én sem tudom még.

Hurri Kán 2011.09.13. 21:31:47

@Hódos Hajnalka:
Ilyen jó fej lettem volna? BiSZtos épp nem volt rendben a vérnyomásom. :D

Ayesha (törölt) 2011.09.13. 21:32:37

@utcai_arcos: királyság:)) nekem az az ember egy kétlábon járó golánfennsíki modorfesztivál.
De amikor ki volt bukva, akkor sajnáltam nagyon.

@Hódos Hajnalka: :D:D:D:D

genevieve 2011.09.13. 21:33:36

@beebeer: ne is akard megismerni az Avast:-)

Spéter46 2011.09.13. 21:33:52

egál a Barca meccs a félidőben!

Akármi Áron 2011.09.13. 21:35:50

@csicserier: ma Pesten voltam, semmi értelmes alapdolgot nem tudtam beszívni magamba:DDD Így nem tudtam megnézni az emiled sem, de holnap pótlás:)

Mire itt végigolvasom a kommenteket és tudok válaszolni, írni "éjfélt ütött már az óra, térjetek hát nyugovóra" (azaz gömbölyödés)ideje jön el:))

nosce 2011.09.13. 21:35:55

@rianna:
szia :), őszi lábak nincs ? :)

Ayesha (törölt) 2011.09.13. 21:37:25

@rianna: :)) jó estét:)

látom, van aki avatart váltott:) (ok, én is) itt az őszi kolleksön.

nosce 2011.09.13. 21:37:53

@gyvy:
"BiSZtos épp nem volt rendben a vérnyomásom. :D"
és betoltál rá üveg páleszt

sogeking 2011.09.13. 21:38:17

@Ayesha/Scotch neat, please!: az jó, mert én csak az avatarokat nézem, a neveket nem is:)

nosce 2011.09.13. 21:39:01

@Akármi Áron:
a csajokat nem is nézed , nagyon lefáraszthattak Pesten :)

Hurri Kán 2011.09.13. 21:39:34

@nosce:
Nyáron lehetett... akkor kizárólag jéghideg citromos limonádét ittam. :D

nosce 2011.09.13. 21:39:46

@sogeking:
egy nyilvesszó hiányzik ebből a zalmából :)

Ayesha (törölt) 2011.09.13. 21:41:00

@sogeking: pl én most lettem ez a szépember itt. :)

nosce 2011.09.13. 21:41:43

@gyvy:
de bélelve volt, mi ? Áronka keverhette :)

Hurri Kán 2011.09.13. 21:43:02

@nosce:
Az lehet... Ő vitt a bűnbe... :D

inmemancsi 2011.09.13. 21:43:41

@beebeer: na tudtam, hogy arany szíved van:))

volt valaki a table! patisserie-ben?

Hódos Hajnalka 2011.09.13. 21:45:17

@sogeking: az a szamár vemhességi ideje :)

sogeking 2011.09.13. 21:45:29

miért nincs kisárgítva a nevem a válaszokban?

@nosce: úgy nem férne ki
@Ayesha/Scotch neat, please!: és férfi vagy nő az avatarod?

ájemövumen 2011.09.13. 21:46:19

Megérkezett Gergő, aki a következő hónapokban bebizonyítja nekünk, hogy a börtönviselt emberek is szerethetők. Így az RTL jövőre visszahozhatja a Bucit, null problemo.
Amúgy szerintem helyből meg tudná mondani bárki előre, melyik körből ki fog bejutni. Pl. Alekosz exei közül tuti a Veronika. Veteránok közül természetesen a többszörösen használt (Survivor, Bajkeverők - ahol egyébként "Olivér legjobb barátja Laci" is szerepelt) Peti a tuti, amit megmondomőszintén nem bánok. Jön még majd Márió a NekedValó szószátyára. A plázacicák között pedig ott van a tavaly elbukott Sisy & Roberto párosból a csájé, akit szintén befutóra tippelek.

sogeking 2011.09.13. 21:49:56

@ájemövumen: nem-nem. már feltörtem a malacperselyt, és majd nyomom pajkos pónira az sms-eket :D

Akármi Áron 2011.09.13. 21:50:18

@rianna: Helló-Belo, aktuálisan:)

@nosce: a csajokat is nézem, mermég látok,de kizárólag Áronkai női szemmel, most hogymán nem kérdéses:DDD hát látod én már ennyitől is lefáradok, de majd gömbölyödés után minden a normál mederbe fog kerülni,az mindÉg jót tesz:))

2011.09.13. 21:53:31

@ájemövumen: mindenki Bucival meg a börtönnel jön, pedig csak ő a magyar Jack Bauer....

nosce 2011.09.13. 21:54:27

@Akármi Áron:
ha a helyére kerül minden, az jó :)

nosce 2011.09.13. 21:56:31

@beebeer:
hát jah, ma lassan már nem igazi celeb az, aki nem ült/ül böriben :)

csicserierika 2011.09.13. 21:57:34

@Akármi Áron: ok :)
Én is még átszenvedem a beszavazót .

rianna 2011.09.13. 21:58:11

@nosce: most ébredezek, majd aktualizálom.

@Ayesha/Scotch neat, please!: még szokom az új avatarokat, most el kell olvasnom mindenki nevét :)

@MegLepke: lepkince szívem, mikor válaszolsz az e-mailemre?:D

nosce 2011.09.13. 21:58:29

@csicserierika:
"Én is még átszenvedem a beszavazót ."

úgy olvastam, besavazót :)

nosce 2011.09.13. 21:59:27

@rianna:
mér? nyári álmot aludtál ? :)

gangesz76 2011.09.13. 22:00:18

üdv.harcosok.azt hiszem profilképet kellene váltanom, de várakozó álláspontra helyezkedem amíg kialakul az új bagázs. néha jövök, a beszavazókat valószínűleg nem nézem, az éles menettől úgysem menekülök...

rianna 2011.09.13. 22:02:01

@nosce: igen, olyasmit :) Unalmas a hagyományos téli álom :)

2011.09.13. 22:03:09

@nosce: azért Buci mégiscsak színész, nem mihaszna celeb. Jó színész, csak elbaszta.

csicserierika 2011.09.13. 22:03:28

@nosce: végül is, nem tévedtél :)

nosce 2011.09.13. 22:03:43

@sogeking:
kár hogy nem a Saxobeatet linkelted, már rég hallottam :)

nosce 2011.09.13. 22:05:17

@beebeer:
na ja, Damu is színész, és Ő se rossz...

sogeking 2011.09.13. 22:06:05

@nosce: ha lesz a mai beszavazóban rúdtánc, akkor belinkelem:)

Hódos Hajnalka 2011.09.13. 22:06:26

@gangesz76: üdv :)

@nosce: ne biztasd b+, ne biztassad.... :D

nosce 2011.09.13. 22:06:31

@rianna:
ez az, télen deszkával kell gyalulni a hegyet :)

csicserierika 2011.09.13. 22:07:34

elárulja valaki, hogy mi a baj a saxobeattel, vagy hülyén halok meg ? :)

sogeking 2011.09.13. 22:08:51

@csicserierika: az Hajni kedvenc száma, csak valamilyen rejtélyes okból nem meri bevallani

csicserierika 2011.09.13. 22:09:55

@sogeking: azt látom :)
Attól még nem értem :)

Dr_utcai_arcos 2011.09.13. 22:10:01

"ha bekerülök a Villába,ott kő kövön nem marad." Mi a f@sz ez,valami elcseszett kőműves??

Akármi Áron 2011.09.13. 22:10:30

@nosce: hála, hogy a múlt már:)
Mindennek van megfelelő, passzoló helye, jól kivagyunk találva:DDD

@gyvy: DDDD ... nem akarnék kiváncsiskodni, ments 'sten:))) "... az Ő vitt a bűnbe...." tetten érhető?))
Mert összetűzöm vele a bajuszkát:D Nem jóvan az, hogy bűnbe viszik lakótársunka, amindenit neki:))

@csicserierika: hát szó, mi szó, kínok-kínja vót, annál sokkal jobban esett a gömbölyödés:) Na, de majd majeste...

nosce 2011.09.13. 22:12:28

@utcai_arcos:
"Mi a f@sz ez,valami elcseszett kőműves??"

inkább valami terrorista lehet, a kőmúves általában épít :)

Hurri Kán 2011.09.13. 22:12:52

@Akármi Áron:
Tudom, most a következő az lesz, hogy nem tiltakoztam elég erélyesen. :)))

nosce 2011.09.13. 22:13:32

@Akármi Áron:
ha fűszer van , minden van :)

2011.09.13. 22:14:19

@nosce: Damu sorozatszínész. Tök más kategória. Azonkívül meg egy erőszakos barom. Negyvenkilós nőkkel marha bátor, na majd most lesz esélye vele egy súlycsoportú férfiakkal is megcsillogtatni harcművészetét.

Dr_utcai_arcos 2011.09.13. 22:15:29

Állandóan a repülőn ül, de sosem száll ki...?-Törzsutas...

nosce 2011.09.13. 22:17:17

@utcai_arcos:
most sárkányrepülőn gyakorolt :)

Ayesha (törölt) 2011.09.13. 22:19:09

@beebeer: én úgy tudom, játszik/ott ő is színházban, Debrecenben és Szolnokon.
De végsősoron mindegy.

dr. gernika 2011.09.13. 22:20:04

Óh kösziköszi *nosztalg*
Bár tegnap felmerült köztünk a műsor alatt emberrel, hogy remélhetőleg a beszavazókat is hogyvoltozod majd, nem csak a műsort, de csak most jutott eszembe. :)

Szerintem ha abszurd embereket keresünk, Belot kellett volna beszavazni. Volt egy ilyen hajú emberke anno a fősulin tesiszakon, ugyanilyen röhejes volt, de ugyanilyen jó pasinak hitte magát. Nekem mindig Zámbó Jimmy jutott róla eszembe.

nosce 2011.09.13. 22:22:24

@beebeer:
Ő se csak sorozatszínész, meg buci is játszott sorozatban, de valszeg buci jobb színész, viszont te elhiszed h buci nem fog többet inni ha majd letölti ?

nathalie 2011.09.13. 22:25:53

Nem hittem el, amikor láttam, hogy az rtl lemodellezte a gyerek börtönbe kerülését. Bár nem is tudom miért csodálkoztam, amikor még mélyen él benne patrícia sex és new york-ja...

2011.09.13. 22:25:54

@nosce: nem tudom, börtönben még nem voltam, de biztos kijózanító lesz. Alkoholistát már láttam lejönni a piáról.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.13. 22:28:12

@genevieve: Minden igényesebb ember menekül onnan. Van olyan ismerősöm, aki ott lakott.

sogeking 2011.09.13. 22:29:24

hú, ez a kardos szimpi

genevieve 2011.09.13. 22:30:02

atyaég, ez a felvezetőfilm nagggyon durva.....

Dr_utcai_arcos 2011.09.13. 22:30:51

azt a lábrángatós amerikai buziságot minden ilyen műsorban be kell, hogy mutassa egy ősember?jajj,Luli.

Ayesha (törölt) 2011.09.13. 22:31:21

basszátok meg, a zöld sztrecsgatyás összeférhetetlen fickó remélem bent lesz:D:D:D meg a kis woody allen szűz.
Lilu pedig a reménytelen kategóriában indulhatna.

sogeking 2011.09.13. 22:31:50

most már biztos, hogy balázs a fiúkat szereti

2011.09.13. 22:31:52

Lilu már megint csizmában. ????? Harminc fokban. Mi baj lehet a lábával, hogy folyton rejtegetik?

Dr_utcai_arcos 2011.09.13. 22:32:09

@Peter_Cs: egyetemista mennyország :), 25000ft egy 3 szobás lakás bérleti díja.

nosce 2011.09.13. 22:32:22

@sogeking:
rádobod a malacperselyt ? :)

genevieve 2011.09.13. 22:32:32

@beebeer: nekem is valami hasonló jutott eszembe:-)

genevieve 2011.09.13. 22:33:18

flexezés közben miért kell ilyen fejeket vágni?

2011.09.13. 22:34:50

Na ki fogadott, hanyadik percben lesz pucsítás? :))))

dr. gernika 2011.09.13. 22:35:28

@genevieve: Mert csípi a szemüket a szikra. :)

Dr_utcai_arcos 2011.09.13. 22:35:36

bassza meg,már sokkot kaptam.

sogeking 2011.09.13. 22:35:39

hehe, ki tudja leghamarabb bepötyögni a telón, hogy seherezádé? :D

genevieve 2011.09.13. 22:35:51

fuuuuuu, ezt az ostobenkó libát

Ayesha (törölt) 2011.09.13. 22:35:55

Áhh, tuti az a Kapd Bea fog bekerülni.

Dr_utcai_arcos 2011.09.13. 22:36:08

@genevieve: próbáld ki egyszer a te fejed is ilyen lesz háháháááá!

genevieve 2011.09.13. 22:36:18

miért akar mindenki a médiába bekerülni?

Dr_utcai_arcos 2011.09.13. 22:37:27

a KÖKI terminál jóvoltából 1 éves BKV bérlet.

2011.09.13. 22:37:33

Fiam azon röhög, hogy az egyik csaj 3 ujjal mutatja hogy telefonáljanak. :))))

fran7 2011.09.13. 22:37:39

@genevieve: Legalább vágtak volna el valamit, hogy valami haszon is legyen a flexezésben, amit még véletlenül sem csinálunk póló nélkül.

Dr_utcai_arcos 2011.09.13. 22:38:09

@genevieve: én spec a Parlamentbe szeretnék.tudom, szégyellem is magam.

foxglove (törölt) 2011.09.13. 22:38:19

sziasztok!
respect seherezádénak, az első mondatában kijátszotta az én még soha nem nyertem semmit és a halott nagymama kártyát, ezigen

2011.09.13. 22:38:39

@genevieve: miért akar mindenki a médiába bekerülni - miért, miért, mert tudás és teljesítmény nélkül is komoly karriert lehet befutni.

fran7 2011.09.13. 22:39:09

Ennél több nincs is fél év alatt. Csányi vagy céronaldo ennyit keres egy hét alatt.

genevieve 2011.09.13. 22:39:09

@utcai_arcos: ugy tudom minden héten van ingyenes parlamenti látogatás:-)

Dr_utcai_arcos 2011.09.13. 22:39:11

Szilvi 5??hát dögöljenek meg.

sogeking 2011.09.13. 22:39:52

mind a hármat nem lehet bejuttatni?

nathalie 2011.09.13. 22:40:22

@foxglove:
nem láttam. Sírt is? reméljük a nagymama halála elég lesz szegénynek...

genevieve 2011.09.13. 22:40:42

a felhozatalt nézve, nem nagyon fogok itt vérre menő vitákat folytatni "ki a kedvenced" témában:-D

nosce 2011.09.13. 22:40:44

@fran7:
ott a szikra csak photoshoppp volt :)

nathalie 2011.09.13. 22:41:28

a szerencsétlen bea nem tudja eldönteni, hogy a telefonáljatok jelet, a sátánvillát vagy a győzelem jelét mutogassa?

Dr_utcai_arcos 2011.09.13. 22:41:37

na,legalább nyíltan bevallja,hogy egy tuskó paraszt.

foxglove (törölt) 2011.09.13. 22:41:50

@nathalie: elmorzsolt egy-két könnycseppet, de csak óvatosan, smink nehogy szétcsússzon

Dr_utcai_arcos 2011.09.13. 22:42:45

@nathalie: hülye,majdnem félrenyeltem a saját nyálam, én lettem volna a VV-k első hősi halottja :).

nathalie 2011.09.13. 22:42:50

Még az a kérdésem, hogy tudja vlaki melyik lány kategórának fognak fizetni, hogy a szüzet beavassa?
Bocsánat, rtl. Melyik fiú vagy lány kategóriának...

fran7 2011.09.13. 22:43:01

Lányok ez a Szilvi a visszafogott interjús rúzzsal jól néz ki. Miért kell, akkor ilyen durva, vad rúzs? Nem értem a nőket.

Dr_utcai_arcos 2011.09.13. 22:43:42

@nathalie: még mindig próbálom leutánozni a mozdulatot :DD

Ayesha (törölt) 2011.09.13. 22:44:05

@fran7: a sminkest, illetve sztájlisztot kell kérdőre vonni.
aki tegnap a fiúkat sminkelte, azt ki kéne rúgni. Full befénylett a fejük.

Hurri Kán 2011.09.13. 22:45:13

Hát Szilvi se lesz rendes tag az Akadémián...

Dr_utcai_arcos 2011.09.13. 22:45:23

tényleg ez a neve??????

genevieve 2011.09.13. 22:46:13

@fran7: pedig aranyszabály, hogy vagy a szem, vagy a száj a hangsúlyos...

na itt volt a pucsítás:-) ezek a puszik.....rómában is van anna presszó?:-DDD

Ayesha (törölt) 2011.09.13. 22:46:54

@gyvy: mé, levelezős lesz?:D szerintem nem tud írni.

Hurri Kán 2011.09.13. 22:47:26

Hinnye... Ez a Se Here Se Zádé meg kikapja pockot az odújából...:D

nathalie 2011.09.13. 22:47:52

@utcai_arcos:
mutasd fel mind az öt ujjadat és üvöltsd mindig hozzá: VÁLOGASD KI:)

fran7 2011.09.13. 22:49:02

@genevieve: Én a konzervatív minek a smink típusú ember vagyok, de ha valaki csinálja, akkor az legyen jó és szép.

Drogon 2011.09.13. 22:49:04

Seherezádé meg Klaudió? Mi a f*szom ez?

Ayesha (törölt) 2011.09.13. 22:49:15

@gyvy: baszod, beszélni se nagyon tud:D:D:D

Dr_utcai_arcos 2011.09.13. 22:49:51

akkor még iskolába jártam, de most már több idő jut rá.na, ez se fog diplomás különadót fizetni :S.

nosce 2011.09.13. 22:50:42

@gyvy:
az nem jó ha a fácsén csatlakozik a csoporthoz ? :)

Hurri Kán 2011.09.13. 22:50:48

@Ayesha/Scotch neat, please!:
Ahha... Akkor legalább úgy alszik, mint egy csecsemő? :D

2011.09.13. 22:50:58

@fran7: jaj pasik, natúr sminkre azt hiszitek nincs is. :)))))

Dr_utcai_arcos 2011.09.13. 22:51:09

@Ayesha/Scotch neat, please!: ennyi idő után olaszba, te is törnéd a magyart!

genevieve 2011.09.13. 22:51:10

na, ennyi elég is volt ebből az izéből... én inkább alszom.....

sziasztok

Hurri Kán 2011.09.13. 22:51:42

@nosce:
Lájk gombot felismeri? :D

Ayesha (törölt) 2011.09.13. 22:51:42

@gyvy: és úgy szív mint a porszívó.:D:D:D

Dr_utcai_arcos 2011.09.13. 22:52:11

a CIB-es csajszival (a reklámból) -Angélával -együtt jártam egyetemre, annnnyira helyes csajszi!!

Dr_utcai_arcos 2011.09.13. 22:53:15

@nosce: te ...,te ...Jézusom,ez kemény volt!(gyorsan létre is hozom :) )!

nosce 2011.09.13. 22:53:45

@gyvy:
ha erősen koncentrál, sztem megoldja :)

fran7 2011.09.13. 22:53:54

@beebeer: Bevallom az könnyen lehet. Van néhány szakma, ami már biztos soha nem leszek. Ez ma bővült a sminkessel.;)

nathalie 2011.09.13. 22:55:17

azt hittem hirtelen azt mondja, hogy császárral születtem :):)

foxglove (törölt) 2011.09.13. 22:55:39

na vajon ma dukai regina barátnőjének a testvére fog bekerülni?

Dr_utcai_arcos 2011.09.13. 22:55:49

@beebeer: ti meg a natúr pezsgőre, hogy valami exkluzív drink ;)

nathalie 2011.09.13. 22:56:00

óóóó, én ezt akarom. ezt a jól dokumentáló lányt :D

sogeking 2011.09.13. 22:56:18

mellém egy ilyen férfi kell, nem egy papucs.....

figyelj, gyere ide, menj oda, csináld ez..

Hurri Kán 2011.09.13. 22:56:47

@nosce:
Ha tud mire asszociálni róla... :D

Drogon 2011.09.13. 22:56:51

A jó quva életbe O_O

fran7 2011.09.13. 22:56:53

Ennek a csajnak milyen elképzelései lehetnek a papucs típusú férfiakról?

nathalie 2011.09.13. 22:56:56

Jaj istenem, hát kiszel neki az etalon! egyre jobban röhögök.

Dr_utcai_arcos 2011.09.13. 22:57:20

motrot bazd meg te mucsai paraszt,motrot.

Ayesha (törölt) 2011.09.13. 22:57:29

pantinchin kapd bea már be is került.:)))
szinte biztosra veszem.

sogeking 2011.09.13. 22:58:21

olyan aranyosan sipítoznak :D

nathalie 2011.09.13. 22:58:23

a seherezádé azért könnyen elfelejtette a pár perccel ezelőtti könnyeket, röhögőgörcsöt kap a temetős jelenet után. ejnye.

Dr_utcai_arcos 2011.09.13. 22:58:48

ha meg rajtunk egyik se.

dr. gernika 2011.09.13. 23:00:42

Ez a fekete ribi VV4 Zsuzsira emlékeztet.

kékdelfin 2011.09.13. 23:01:25

Bammeeg, lefagyott az IQ-m! Akurvamindenitnekije!

basaja 2011.09.13. 23:01:31

azt a mindenit...4 ilyen ostoba libát...jaj nekünk

Ayesha (törölt) 2011.09.13. 23:01:37

Egyik beszéd kínosabb, mint a másik...
Beát meg nyakonbasznám, olyan idegelő hangja van.

Dr_utcai_arcos 2011.09.13. 23:02:09

Edina vajh ilyenkor szégyelli, hogy ez a testvére?

dr. gernika 2011.09.13. 23:02:27

Beja kiugrott a képből.

Lilunak nem áll jók az irónia.

Hódos Hajnalka 2011.09.13. 23:03:06

Elnézést kérek a látottakért és hallottakért a női nem nevében.

Drogon 2011.09.13. 23:03:36

Kabbeának olyan fura a fogberendezése.

Ildikó most parodizál?

Ayesha (törölt) 2011.09.13. 23:04:17

az kurvára érdekelne, hogy ezek a nálam 9 évvel fiatalabb lányok mi a tökömért néznek ki velem egykorúnak?:D:D:D

SororFormoza 2011.09.13. 23:04:28

@genevieve:

Koszonet a filmert. :)
Jo ejt!

kékdelfin 2011.09.13. 23:05:42

@Ayesha/Scotch neat, please!:
Mert lehet, hogy már volt plasztikai műtétjük.

Dr_utcai_arcos 2011.09.13. 23:05:56

@sogeking: a Panticsin Bea.hupsz, PB-nek megfagyott a pofija,ezért megérte megnézni!

Ayesha (törölt) 2011.09.13. 23:06:17

jéééé...kabbea rápacsált.

Drogon 2011.09.13. 23:06:25

Nu. Disz is rilli a szörprájz.

Mondjuk a név már kötelezett.

sogeking 2011.09.13. 23:06:45

most nem tud gondolkodni :D

Dr_utcai_arcos 2011.09.13. 23:07:20

Pászkálnak hívják az öccsét?én kérek elnézést.

foxglove (törölt) 2011.09.13. 23:07:34

dukai regina barátnőjének testvérét majd bejuttatják mellékvágányon, nem kell félni.

Jól jegyezették meg ezt a képet a bekerült csajról, mert fél évig macinaciban, zsírós hajjal, szar sminkkel fogjuk viszontlátni.

Drogon 2011.09.13. 23:07:36

Seherezádé amúgy szerintem VVZsófika Reloaded.

Hurri Kán 2011.09.13. 23:07:39

@Ayesha/Scotch neat, please!:
Mert te különlegesen jól tartod magad, azért. :)

fran7 2011.09.13. 23:07:46

@utcai_arcos: Várd ki a végét. Jerzy barátunk se jutott be mégis második lett.

Dr_utcai_arcos 2011.09.13. 23:08:41

Jézus, ez a Márk gyerek volt valami VeledValó-ban vagy miben, ott előadta,miért ő lenne a faszagyerek...

Ayesha (törölt) 2011.09.13. 23:08:53

@fran7: beücsörögte-dadogta magát a döntőbe.:D

2011.09.13. 23:08:55

Na kössük fel a gatyát, ez semmi nem volt a holnapi Márióhoz képest.
Asszem tényleg el kellene kezdenem a fogadásokat pénzben...

fran7 2011.09.13. 23:09:36

Lehet a tv2-ős öregasszonyok azt hitték, hogy akkor már a reteken is nézhetik Seherezádét. Este is látni akarják.

Dr_utcai_arcos 2011.09.13. 23:10:06

@fran7: na ok, de ITT pont a másik csajnak jöttek gyanussan kevés számról az ösömösök, csak a nép azt mondta, na ezt NEM.

Hurri Kán 2011.09.13. 23:10:43

A szűzek mikor jönnek?

nathalie 2011.09.13. 23:10:46

14 kategória van és valahol olvastam, hogy 15 fogkefe volt a villába (ilyeneket tudok a vv-ről!). Szóval valakit még benyomnak. Remélem lesz egy csöves kategória és beszavaznak egy hajléktalant közéjük.

Meridian74 2011.09.13. 23:10:56

URAMATYÁÁÁM!

Tegnap elaludtam, kicsit késve kapcsoltam be a TV-t, akkor ép a harmadik delikvens maygarázta hoyg ő börötnviselt, de ezt büszkén(?) vallja, hoyg ő bizony eztis már megatapasztalta... kb 1,5 perc utámn így kiis kapcsoltama TV-t egyrészt nem vagyokkíváncsi köcsög bűnözőkrer, másrészt meg ebből a monológból már tudtam, hogy ez a rovott múltú egyén az RTL favoritja. Ezekután úgy gondoltam nem nagyon fogom követni a műsor, pláne nem szavazgatni is. Köpjetek le, de a VV4-ben minden műsorban szavaztam egyet, Alekosz esetén 2x is, mivel érdi ő is mint én. Gondoltam talán nyerek én is valamit, ha meg nem akkor is legalább egy városombélinek segítek.

De a mai műsort - ezt viszont az elejétől szemléltem végig - aztakurva mijjjez??! van ezeknék pénzéhesebb megjátszósabb kurvák a világon? Sztem egy sincs felkiáltásokkal ültem végig, és döbbenten konstatáltam, az RTL-nél elgurult valakinek a gyógyszere... ez egy híg fos, trágyalé eza műsor.

Asszem csak itt fogom követni a műsort, már amennyiben a posztoló ezt végig bírni fogja, hányással vagy nélküle - itt legalább tudok nevetni az egészen, de a műsort nézve .... ehhh nincs rá megfelő fogalom, szó, borzalmas szar emberek borzalmasan gyenge alkotása ez.

Ayesha (törölt) 2011.09.13. 23:10:58

igazából bármelyik irritált volna, most ez a Hererázó fog irritálni, mert ő jutott be.

fran7 2011.09.13. 23:10:59

@utcai_arcos: Az X faktorba is jutott a Belevaló remek embereiből és még tovább is jutott.

dr. gernika 2011.09.13. 23:11:18

@Hódos Hajnalka: Ezektől én is elhatárolódom.

sogeking 2011.09.13. 23:11:57

@utcai_arcos: túl zárt volt a ruhája, amúgy sipítozásban és a mutogatásban elég jó teljesítményt nyújtott

Meridian74 2011.09.13. 23:12:16

Uhhh... fogalmazni sem tudok, annyira elborzadtam...

Ayesha (törölt) 2011.09.13. 23:12:42

@sogeking: maunika-kompatibilis volt eléggé.csak több foggal.

mézescsók 2011.09.13. 23:12:47

Most tértem magamhoz a műsor után.
Jézusom!

Hurri Kán 2011.09.13. 23:14:36

Melyik jutott be végül?

Ayesha (törölt) 2011.09.13. 23:14:37

@gernika: és én is.
Megalapítjuk az Elhatárolódók Kategóriát?

sogeking 2011.09.13. 23:14:55

@Ayesha/Scotch neat, please!: azt meg lehet oldani, Pandora is a fogszabályzója miatt volt szimpi..

Dr_utcai_arcos 2011.09.13. 23:14:55

@fran7: nee,tényleg?melyik?bár az elsőt nem láttam.

Hódos Hajnalka 2011.09.13. 23:15:46

@mézescsók: én még nem.
MELLÉM EGY OLYAN PASI KELL, MINT NORBI, ÉS NEM EGY PAPUCS!!

Meridian74 2011.09.13. 23:18:00

Néztem a műsort, de annyira leblokkolt a látottak, hogy nem tudom ki jutott be... :D

Melyik műluvnya ment be végül?

fran7 2011.09.13. 23:18:32

@utcai_arcos: A másodikban volt. Vésztői srác indokolatlanul nagy dekoltázzsal.

Albino Vernyul 2011.09.13. 23:19:16

I love Eva.. Ezek utan minden lehet... A csillagok kis pottyok egy troll segen, Viktor meg sohasenem hazudott, a fold belsejeben oriasi hernyok elnek, es mikor bofognek, akkor van foldrenges, a zold kis emberkek itt elnek 1 millio eve, es ok is nezik a VV-t... Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....

Akármi Áron 2011.09.13. 23:19:20

@gyvy: rosszul tudod, én sosenem mondanék ilyet))) mindenki követ el megbocsátható botlásokat:DD Még én is!:)

@nosce: mindennek a sava-borsa a fűszer, így igaz. Hát tudtam, hogy a szakma kiváló mesterével állok szemben:)))

Ilyen mély, belső nyugalommal térek ma a gömbölyödésre úTTyára, na.

(ez a szenvedélyes nők kategória is tömény borzalom volt, nincs egy igazi fakanálhoz is értő, dógos, természetes, fifikás menyecske sem ebben az országban??:) Bezzeg az uborkát tudja fogni látszólag...D
Na jó éjt:)

fran7 2011.09.13. 23:21:22

Atért ez a seherezádé sem kispályás. Hazazavrta a csávóját Rómába, mert ő showban akar szerepelni. S Claudio hazament. Mi lehet az ok, indok, amivel erre rávehette?

Ayesha (törölt) 2011.09.13. 23:21:47

Mindig megfogadom h nem nézem ezt a hülye házonkívült, mert csak felbasz idegileg. Erre megint figyelem:D:D:D

Akármi Áron 2011.09.13. 23:22:22

@Hódos Hajnalka: Sehere XDDDDD Hát lehet így gömbölyödni menni, a fenébe:)))

kékdelfin 2011.09.13. 23:22:27

@fran7: Ment a feleségéhez, meg a gyerekeihez. Az olaszoknál a család az fontos.

foxglove (törölt) 2011.09.13. 23:22:28

és ez még csak az első kettő, basszus. ehhez még jön márió, a Szűz, 4-5 ugyanilyen primkó plasztiklány, köztük virslivel. Jaj.

dr. gernika 2011.09.13. 23:23:33

@Ayesha/Scotch neat, please!: Megalapíthatjuk, de fenntartom a jogot, hogy a kategóriától is elhatárolódjam. :)

2011.09.13. 23:24:55

@fran7: élete álma, hogy a VV-ben szerepeljen. Ez élete célja. Ezzel küldte haza. Claudijjó megértő, mert biztos neki is vannak álmai. Mindenkinek van egy álma..... :)))

fran7 2011.09.13. 23:24:56

@Kékdelfin: Mennyire igazad van. S a csaj azt hitte, hogy a tanulás miatt nem zargatta.

nathalie 2011.09.13. 23:26:43

@Ayesha/Scotch neat, please!:
azt hittem csak én vagyok az egyetlen, aki felbassza magát rajta. pánikolva kapcsolok el...

Akármi Áron 2011.09.13. 23:27:23

@perpetum: Szilvi meg tiszta VV Zsuzsi, még viselkedésre is.

Na télleg elég volt, mentem, jóccakát mindenkinek!

Talpig Jimmy 2011.09.13. 23:31:05

de sok papucs húzhatta most ki magát :)

2011.09.13. 23:32:21

Hát erre nekem is aludnom kell. Jó éjt mindenkinek!
Holnap folytatjuk a mentális felkészülést?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.13. 23:48:09

Sajnos a csatorna a leginkább agyhalottat rakta be.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.13. 23:53:49

@foxglove: Lesz még belőle cserejátékos!

@perpetum: Talált, süllyed!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.14. 00:07:18

Márió lesz a befutó dumagép szerintem.

A két szőke közül a Bea jobb lett volna játékosnak!

Pacman 2011.09.14. 01:25:52

Nabazdmeg! Van megint vv hogyvolt? Oszt nekem senki sem szólt? Akkor holnap jövök. Vagyis mámma.

Doktor Kotász 2011.09.14. 02:21:18

Hát az az érzésem, hogy nagyon nem villanyozott fel egyik beszavazósdi sem.
A barna hajú nőn szívesebben legelteti a férfiember a szemét. A két szőke nő a végén, amit összekorteskedett magáról, az borzalmas volt. Idegbeteg picsa kategóriába inkább valók lettek volna.

Doktor Kotász 2011.09.14. 02:31:27

@Peter_Cs: Márió az nem dumagép, hanem egy idegbeteg fasz csimpánzintelligenciával. Márha ez az a fasztarisznya kisköcsög, akit tavaly a beledumáló világban (vagy mi a pöcsöm volt a neve a műsornak) állandóan póráz nélkül hagytak garázdálkodni, mint egy szökött cerkófot a bazárban. Nyílván az a csávó fog bekerülni, mert úgy válogatták össze az ellenanyagot, de bent úgy fog összeomlani, hogy öröm lesz látni. Pár napig fogja jártatni a pofáját, és amikor mindenki elhajtja a faszba, befordultan fog a sarokban ücsörögni.

MissX 2011.09.14. 06:59:28

jo reggelt jo reggelt! ereztem, hogy ez a rezade jut be.
kivancsi lennek, hogy hogyan kerult olaszorszagba, mit csinalt ott mikor megismerte a pasijat. lenne egy tippem
(ha ez az esti musorban kiderult volna, szanom banom, de az elso 5perc utam elaludtam. hulye zyrtec)

Spéter46 2011.09.14. 07:16:53

@MissX: A tippedet nyugodtan fixre veheted!
Egyebekben szép reggelt!

csicserierika 2011.09.14. 07:59:59

@MissX: Jó reggel !
Én le is írtam egy nappal előbb a Dukai gyerek, és Shere lehetséges bejutását.
Ma Máriót érzek, pedig küzdök ellene :)

MissX 2011.09.14. 08:02:51

@csicserierika: én is félek, hogy Márió lesz a következő "áldozat" :) pedig már az előző szériás délutáni műsorban is egy szívlapáttal csapkodtam volna fejbe.

csicserierika 2011.09.14. 08:06:51

@MissX: az áldozat mi leszünk :)
Lehet, hogy tudunk rtl-ül gondolkozni ? :)

kitikati 2011.09.14. 08:17:58

Csak én érzem, hogy a műsorvezető színvonala követi a műsorét?

avanivi 2011.09.14. 08:33:21

Jó reggelt mindenkinek !
Abba reménykedtem, hogy az elöző széria véletlen volt és nem jellemző a hülye liba
és a hülye pöcs ,de azt hiszem csak ez a két kategória létezik.

genevieve 2011.09.14. 09:09:05

ahogy elnézem, nagyon jól tettem, hogy a felénél inkább elmentem aludni:-)

elég olvasni a kommenteket és képben is vagyok:-)

lac64 2011.09.14. 09:12:07

@buppi: Nem. Lilu szerintem borzalmas volt, és az előzőn Balázs sem brillirozott.

MissX 2011.09.14. 09:18:06

most megnéztem a tegnapi lányok kortesbeszédét. eddig csak sejtettem, most már tudom, hogy amputálták az agyukat. és most csak nézek ki a fejemből...

Spéter46 2011.09.14. 10:09:54

Meg kéne egyszer próbálni pálinkát főzni belőlük.Hungaricum!
Ne hajtsatok rá: LEVÉDETTEM

BarBwire 2011.09.14. 10:28:06

Duci csajok nem is lesznek? Lilu is lefogyott, és csak gebéket látok a főcímben. Mi lesz a formás bigékkel, angyali külsejű csajokkal?

Albino Vernyul 2011.09.14. 11:13:17

Hehehe..:

VV Anikó hivatalos oldala
Végül Pesten maradtam. Rábeszéltek...Ma megyek haza. Tegnap néztétek a VV-t???? Nekem nagyon furcsák voltak ezek a lányok....XD

avanivi 2011.09.14. 12:11:40

@Albino Vernyul: Ezek a lányok hülye libák,ahogy üvöltözek,az katasztrófa !!

backtoblack 2011.09.14. 12:41:44

Ez nagggyon jó írás volt!!! Köszi, várom a kövekezőt!!! :D

backtoblack 2011.09.14. 12:57:21

@utcai_arcos: azt hát, meg egy fogszabályzót a pofájába! :D

XCat 2011.09.14. 20:35:54

@BarBwire: Jah, valaki fogja már le a Lilut, és etesse meg. Már olyan szerencsétlen, mint egy csontváz. Ezeknek ez előírás?

XCat 2011.09.14. 20:37:47

Herezádénak meg olyan hangja van, mint egy sziréna. A fiúkat nem láttam, viszont ha a Gergő 5 évig fegyházban volt, akkor lehet hogy beszavazzák az ottani férjét is.

beacska 2011.09.16. 11:07:04

sziasztok régiek és újak!
jó napot, jó szurkolást mindenkinek!!

Béna voltam, csak ma találtam meg a bejegyzéseket, úgyhogy most pótolok...

Beló filmjét látva a férjem ezt mondta:"hát ha ezt a f*szságot akarod nézni fél évig minden nap, elválok!". Láttam a szemén, hogy komolyan gondolja, úgyhogy azóta a kisszobába nyomorgok :((( ;DDD

Hódos Hajnalka 2011.09.16. 12:59:00

@beacska: szia beacska, ha kell, összedobunk neked egy fülhallgatóra is. ööö...fejhallgatóra? :))
süti beállítások módosítása